Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Jaký byl Hlas ČeskoSlovenska?

13. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4599 w=420]

První ročník Hlasu ČeskoSlovenska je již více než týden minulostí. Přesto by však byla škoda, kdybychom si nepřipomněli ty nejlepší momenty soutěže, ale i aspekty, které zrovna moc nefungovali. DJ Vlado a Merťas v závěrečném zúčtování rozebrali všechny fáze soutěže a vzali si na mušku i moderátory, kouče a soutěžící. Jak se s tímto nelehkým úkolem naše nerozlučná dvojka rekapistů vypořádala, to si přečtěte níže.

Výběr naslepo

DJ Vlado: Úvodní část soutěže se podařila nejvíc. Oceňuji strukturu, jakou bylo prvních pět dílů pojato, i když je to samozřejmě zásluhou samotnému formátu než štábu. Oproti SuperStar jsme byli ušetřeni všech možných exotů a viděli jsme jen normální zpěváky, přičemž jsme měli dokonalý přehled o všech postupujících a nikdo tak nebyl znevýhodněn chybějící prezentací, což bývalo v minulosti v nejrůznějších soutěžích kamenem úrazu. Díky neúčasti zbytečné vaty (viz. sestřihy účesů, talismanů a svačin) tak soutěžící střídal soutěžícího a celá úvodní část měla velmi dobrý spád. Jedinou závažnější pochybnost kterou tato kola zanechala, bylo to, že u některých (a dost možná i u většiny) zpěváků se objevilo podezření na využití autotune. I když to není poprvé, kdy jsme se s tímto důmyslným zařízením setkali (třeba už v loňském Talentu byly některé výkony zpěváků dost vytuněné), ale to nemění nic na faktu, že to není zrovna fér jednání. Myslím, že nebudu mluvit jen za sebe, když řeknu, že bych si rád vychutnal výkony v původní znění, i třeba s určitými nedokonalostmi. Jinak, jak už jsem napsal, byly výběry naslepo nejlepší částí celého Hlasu.




Merťas: Jednoznačně nejzajímavější část formátu Hlas. I naší produkci se povedlo více méně vybrat stovku zpěváků, kteří mají skvělý hlas a nejdou si jen před porotu zašpásovat. Začnu nejdříve zápory. Největším zabijákem byl onen bájný seznam písní, ze kterého si soutěžící museli vybrat. Myslím si, že když už se kapela musela naučit 100 písniček tak dalších 50 by určitě zvládli. Soutěžících bylo jen 150 a kdyby každý zaslal svou skladbu, kterou chce zpívat, věřím, že by to nebyl problém a naopak by to bylo přínosem. Když už do toho nacpali prachy tak mohli přihodit muzikantům a 150 songů by bylo na světě. Logisticky by se to dalo taky vyřešit, castingy spustili mnohem dříve. Dalším záporem byli koučové. Jen napůl. Paralelně jsem sledoval americkou a anglickou verzi, kde koučové hráli téměř prim a živost a nadšenost mi chyběla u našinců. A produkce ještě mohla udělat stabilnější křesla. Občas se kývala jak větev ve větru. Moderátoři byli v této fázi servírování pomálu a nic nevadilo. Logicky největší devízou této části se stali samotní zpěváci. Produkce představila několik vskutku parádních vystoupení, které si budu dlouho pamatovat. Nebylo to tak bombastické a megalomanské jako v zahraničí, ale na naše poměry výborné. Tady jsou jména, která Merťase nejvíce zaujala. Daniel Mrózek, Jakub Pohle, Simona Hégerová, Lucie Molnárová, Arpád Csete, Markéta Poulíčková, Zuzana Mikulcová, Marek Motalík, Veronika Vrublová, Ivanna Bagová, Michaela Husárová, Jarda Hnilica, Bára Švidraňová, Lucie Dobrovodská, Katka Petráňová, Dominka Šuľáková, Eva Bittová, Petr Kutheil, Krystína Zakuciová, Simona Fehérová, Anna Veselovská, Miloš Novotný, David Weingärtner. To je 23 skvělých vystoupení, které nám Hlas nabídnul a nestyděl bych se je pustit někomu dalšímu.

Nejlepší výkon z výběru naslepo podle DJ Vlada:

Simona Hégerová – Mama Do

Hned v prvním díle zazněl jeden výkon, který dalece předčil originál dané písně. Benjamínek finálové čtyřiadvacítky Simona Hégerová předvedla v písni Mama Do od Pixie Lott celou řadu barev a odstínů, jaké v plochém originálu nenajdeme. I když ve svých dalších vystoupeních už na této touchdown nenavázala, tak toto její vystoupení pro mě patří k vrcholům soutěže a poukázalo na potenciál, který se v této křehké dívce skrývá, přestože není ještě tak úplně vybroušený.

TOP 3 vystoupení v castingu naslepo podle Merťase:

1.Jarda Hnilica – Set Fire To The Rain
2.Lucie Molnárová – Vyznanie
3.Simona Fehérová – Mercy

Souboje

DJ Vlado: Tato třídílná část soutěže vyvolala mezi diváky vůbec největší kontroverze, za což mohlo především rozdělení dvojic v některých týmech, zvlášť u Michala Davida, kde například počáteční superfavorit Jaromír Hnilica vypadl v souboji s pozdější vítězkou Ivannou Bagovou a jeho vypadnutí vyvolalo mezi veřejností podobné „vzbouření na vsi“ jako před třemi lety vyřazení Petra Ševčíka na Dlouhé cestě v první Česko Slovenské SuperStar. K neméně kontroverznímu rozhodnutí došlo i u Rytmuse, kde vypadla velmi talentovaná Simona Fehérová, které se stal osudný konflikt s jejím koučem. A těch zajímavých soutěžících, kteří svou cestu soutěží ukončili v této fázi soutěže, bylo ještě daleko víc a byla jich obrovská škoda, jelikož by pro finále mohli být přínosem, přičemž nejvíc jich bylo v Davidově týmu. Další věcí, která souboje dost negativně poznamenala, byla rivalita mezi jednotlivými soutěžícími, u níž nevěřím, že nebyla vytvářená uměle. Podle mě to bylo zcela zbytečné a navíc to soutěžící mohlo vrhat do horšího světla. Jako nejsvětlejší stránku soubojů bych pak uvedl některá vystoupení a především pak jedno, které sklidilo u diváků i poroty obrovské ovace.

Merťas: Když už si člověk myslel, že laťka výš jít nemůže tak ona šla. A ne jen o kousek, ale o rovnou o metr. Jediní, kdo by zasloužil facáka, byli koučové, hlavně David a Rytmus, protože zabili svým výběrem dva obří favority. Dnes můžeme jen spekulovat do jaké míry to byl kalkul produkce či výběr kouče, každopádně nás to ochudilo minimálně o pár zajímavých vystoupení v budoucnu. Jinak celkově byly souboje za mě nejlepší částí celé soutěže. Plno nečekaných pěveckých výkonů, které ve mně zanechaly hlubokou stopu a byl jsem tak jednou schopný říct, že se můžeme rovnat se zahraničním verzím. Tyto souboje nezapomenu. Bára Vaculíková vs. Markéta Poulíčková, Libor Zajpt vs. Jakub Pohle, Katka Petráňová vs. Radka Křižanová, Lucie Dobrovodská vs. Anna Veselovská, Kristýna Daňhelová vs. Renáta Čonková, Barbora Švidraňová vs. Matej Koreň, Zuzana Mikulcová vs. Judita Hansman, Simona Fehérová vs. Michal Chrenko, Marek Motalík vs. Daniel Mrózek, Nikoleta Spalasová vs. Lenka Libjaková. Deset soubojů a deset super vystoupení, senzační záležitost.

Nejlepší výkon ze soubojů podle DJ Vlada:

Anna Veselovská a Lucie Dobrovodská – Set Fire To The Rain

Tady jsem nemohl vybrat nic jiného než duet dvou zpěvaček-kytaristek, které loňský megahit od Adele představily v poloakustické verzi a jejich hlasy zde spolu nádherně ladily. Anička již zde (stejně jako už předtím v castingovém Feeling Good) ukázala, jak obrovský talent v ní dřímá a že je schopna dodat písním vlastní tvář. Ovšem i její soupeřka Lucie Dobovodská zde zazářila a svůj silný alt předvedla v plné kráse. Přestože spojení těchto dvou dívek bylo logické, tak byla obrovská škoda, že jedna z nich musí vypadnout, což potvrdil i sám Rytmus.

Top 3 vystoupení v soubojích podle Merťase:

1. Lucie Dobrovodská vs. Anna Veselovská
2. Katka Petráňová vs. Radka Križanová
3. Marek Motalík vs. Daniel Mrózek

Tři promrhané talenty

Merťas: V Hlasu jsou tři jména, která vzbudila velkou diskuzi. První Simona Fehérová si svůj nepostup prohrála sama. Opilostí a neupřímností si zavřela dveře ke kariéře a k penězům. Lucie Dobrovodská není mainstreamová, je svá a svěží a v našem hudebním průmyslu by mohla zazářit. Minimálně svou tvůrčí schopností a neokoukaným vzhledem. Nejvíce ohlasů vzbudilo vyřazení Jardy Hnilici. Skvělé první vystoupení namlsalo mnoho lidí, v souboji byl slabý díky songu. Jak by to dopadlo, kdyby postoupil dál? Nikdo z nich by třeba nezazářil a propadnul by, ale na základě jejich výkonů na finále mohli dosáhnout. Ale vždy musí někdo padnout za oběť. To by nebylo drama.

DJ Vlado: Všech tří talentů, které jmenoval Merťas, byla skutečně velká škoda. Já však zmíním jiné tři, jejichž vypadnutí mě osobně mrzelo nejvíc, shodou okolností jsou všichni z týmu Michala Davida. Konkrétně to jsou talentovaný kuchař s černošským chraplákem Michal Kašpar, jazzová kočička Ester Wiesnerová a vkusný muzikant Arpád Csete. Myslím, že kdyby Arpád postoupil místo kýčaře Brunna Oravce, Ester místo ultrazbytečné finalistky Alžběty Pažoutové a Michal nebyl vyřazen v rozstřelu (přičemž bych z ostatních vítězů soubojů oželel Katku Petráňovou), mohl být Davidům tým minimálně o třídu lepší.

Finálová kola

DJ Vlado: V této fázi soutěže se jako již obvykle vyplulo na povrch nejvíce nedostatků. Tím hlavním bylo především to, že i když hlasovali diváci, tak měli koučové příliš velké pravomoce. A zvlášť Michal David jich podle mě dost zneužíval, například předčasným odstavením Davida Weingärtnera a Petra Kutheila. Chápu sice, že tato pravidla jsou dána manuálem, ale mně prostě soutěž, ve které rozhodují pouze diváci, přijde spravedlivější. Dalším negativem, které finálová kola dost poznamenalo, byla práce zvukaře, která byla chvílemi dost mizerná. Já jsem sice chodil na přenosy, tudíž jsem si všechna vystoupení mohl vychutnat v původním znění, ale diváci, kteří to sledovali z televize nebo z internetu, takové štěstí bohužel neměli. A je to škoda, jelikož některým vystoupením práce zvukaře dost ubrala na kvalitě. Pochvalu ovšem zaslouží doprovodná kapela, která po celou dobu soutěže dokázala hrát s moderním zvukem, jaký by v roce 2012 měl být samozřejmostí. Občas to možná jen chtělo trochu více variabitily, třeba některé písně zahrát jen v akustické verzi (což parta kolem Jimiho Cimbaly už za zlatých časů slovenské SuperStar dokázala, že to dokáže), ale když si třeba vzpomenu, jak v české SuperStar všechno jednorozměrně vařila kutálka Pajky Pajk, tak oproti nim jsou Cimbalovci skutečná extratřída. Dojem však často kazili i doprovodní vokalisté, kteří navíc díky lajdáckému zvuku častokrát byli slyšet více než soutěžící. Ti ovšem i v nevalných podmínkách dokázali, předvést celou řadu skvělých zpěváckých vystoupení.

Merťas: V živácích musí jít vše jako po másle. Netolerují se žádné chyby. Samozřejmě jich tam je hafo, ale vše rozepisovat nebudeme. Slabší výkony střídaly ty lepší a postupně se profilovaly dvě favoritky. Soutěžící párkrát zradil výběr songů a kdo nejvíce kazil živáky tak bylo vokální seskupení. Největší hrůza Hlasu, vokál. Totálně zmrvené nejedno vystoupení. Děs. Moderátoři ok. Koučové střídavě dobrý. Vyjma scény se vše produkci povedlo. Zpěváci a zpěvačky drželi úroveň mnohdy vysoko, minimálně byl vždy někdo, kdo vše zachránil. Musím ještě zmínit nové songy finalistů. Na první poslech to byla katastrofa, ale aby tomu člověk přišel na chuť musí si je naposlouchat. Snad přijde lepší tvůrčí může a stane se něco podobného jako v první české Superstar, kde se singl finalistek dodnes hraje v rádiích.

Nejlepší výkon z finálových kol podle DJ Vlada:

Markéta Poulíčková – Hurt

O tom, že je Markéta vynikající zpěvačka, nikdo nemůže pochybovat. Výkony, které během celé soutěže podávala, se dají rozdělit pouze na výborné a fantastické. Její podání této balady od Christny Aguilery však dosáhlo přímo světových parametrů. Markéta zde předvedla nejen hlas a techniku, ale i obrovské srdce, které do zpěvu dokáže dát. Pro mě byl toto jednoznačně největší touchdown celého Hlasu a jedno z vůbec nejlepších vystoupení, jaké jsem ve zpěváckých a talentových soutěžích kdy viděl.

Top 3 vystoupení v živácích podle Merťase:

1. Ivanna Bagová – I Will Always Love You
2. Anna Veselovská – The Story
3. Markéta Poulíčková – Hurt

Moderátoři

DJ Vlado: Pro Leoše a Tinu to byla po loňské SuperStar již druhá spolupráce a nutno říct, že se z ní vypořádali velmi dobře. Zvlášť tedy Tina přestala být tou „náhražkou za Adelu Banášovou“ a vytvořila si vlastní tvář, která nejvíce vynikla ve výběrech naslepo, kde spolu s rodinnými příslušníky prožívala postupy či nepostupy soutěžících, přičemž působila velmi vřele a mateřsky hladivě. Leoš byl takový standardní, u něj je ostatně po tolika soutěžích velmi těžké přijít s něčím novým, ale pár dobrých hlodů měl, zvlášť ty, ve kterých se lehce otřel o Davida Ratha. Jako pár fungovali Leoš s Tinou dobře, i když na geniální symbiózu Adely a Pyca rozhodně neměli.

Merťas: Všem bylo od začátku jasné, že když show získala TV Nova, že se k moderátorskému kormidlu postaví Leoš Mareš. Nikoho taky nepřekvapilo, že mu bude sekundovat Tina. Pro mě je Leoš Mareš na českých obrazovkách v roli moderátora neskutečně ohraný a okoukaný. Samozřejmě mu nemohu upřít moderátorské kvality a smysl pro vtip, ale pro diváky je spoustu věcí okoukaných, často své vtipy opakuje a mnohdy už jeho hlášky nejsou vůbec vtipné. V Hlasu to měl podle nálady zřejmě. Někdy byl upozaděn, možná ho vystřihli či možná nic neříkal, někdy střílel, své vtipné/nevtipné ostrovtipy. Zkrátka v Hlasu to docela šlo, ale myslím si, že by Nova měla hledat novou moderátorskou tvář. Nový kus do stáje by byl potřeba. Kdo mě minimálně potěšil byla Tina. Občas dobré komentáře, trefné slovní hříčky a specifický smysl pro humor, který mám rád. I když občas to zaskřípalo, že jsem si říkal, že to nebylo vůbec vtipné spíš trapné, ale celkově je jako moderátorka výborná, ale aby dosáhla kvalit Banášové musí se ještě hodně zlepšit. Suma sumárum moderátorská dvojice v Hlasu nenadchla, ale ani neurazila.

Koučové

DJ Vlado: Tohle je kapitola sama pro sebe. Když jsem se dozvěděl, kdo bude koučovat soutěžící, tak jsem byl zděšen, neboť ještě žádná porota mi nepřipadala jako větší panoptikum. Polovina koučů mé obavy potvrdila, ta druhá je naopak víceméně rozptýlila. Největším překvapením byl pro mě jednoznačně Pepa Vojtek, který se ukázal jako obrovský sympaťák a navíc jako kouč byl maximálně spravedlivý a všem svým ovečkám měřil stejným metrem. Ze začátku (ve výběru naslepo) ze sebe vydával i celou řadu velmi peprných hlášek. Bohužel ve finále už jeho hodnocení ztratila na vtipnosti a naopak chvílemi sklouzávala až k patosu. To však nic nemění na faktu, že ze všech čtyř koučů byl pro mě jasná jednička. Oproti loňské SuperStar si u mě polepšil i Rytmus, kterému jsem vloni nemohl přijít na jméno, ale jako kouč se ukázal celkem v dobrém světle. Podařilo se mu sestavit celkem silný tým a svým svěřencům dokázal vždy dobře vybírat písně. Své ego však nezapomínal neustále prosazovat, jak je u něj již ostatně zvykem. Dara Rolins byla nejméně výrazným článkem čtveřice koučů. Její výběr písní pro své svěřence byl chvílemi dobrý, ale velmi často pokulhával. Její hodnocení byla už tradičně o ničem. Ovšem vůbec nejhlouběji u mě klesnul Michal David, který svůj tým, jenž se po výběru naslepo jevil velmi nadějně, totálně zlikvidoval mnohými vyhazovy velmi nadějných zpěváků (a to jak v soubojích, tak ve finále) a jeho výběr písní byl rovněž šílený a jen dokázal, ve které době hudebně zamrzl. Takže prosím „krále diskoték“ už do poroty příště NE. Jako celek však byla porota dost vyměklá a jejich hodnocení byla ve většině případů zcela zbytečná. Hodně mi v Hlasu chyběl Paľo Habera, který by se k podobné všechválící opatrnosti určitě nesnížil.

Merťas: Výběr koučů byl jednou z nejzajímavějších částí Hlasu. Pepa Vojtek je ostřílený muzikant, ale nečekal jsem, že se pustí do této role porotce a bude strašit na obrazovkách čtvrt roku v kuse. Absolutně jsem od něj nic nečekal a hlavně nevěděl jsem, jak se bude Pepa chovat nebo jak bude působit na okolí. A osvědčilo se staré pravidlo, že když nic nečekáte tak dostanete mnoho zpátky. Pepa byl po celou soutěž příjemně naladěný, optimistický, jeho komentáře měly hlavu a patu, vždy se snažil být konstruktivní a říkal vše jak cítil, tzn. i pravdu. Pepa byl výbornou volbou.
Na vážkách jsem u Michala Davida navzdory tomu, že z jeho stáje vzešla vítězka. Produkce určitě doufala ve větší sledovanost, když bude v křesle sedět všemi oblíbený hitmaker. U mě ztratil nejvíce bodů, když dal do souboje Ivannu a Jardu. Nemohl vědět, že je Hnilica u lidí tolik oblíbený, ale jeho výkon v castingu naslepo byl skvělý a říkám, že David zabránil v postupu jednoho z velkých talentů, který to mohl, ale taky nemusel dotáhnout daleko. Potom mi vadily jeho komentáře, které se rozcházeli s realitou a David nesmyslně vychvaloval i vystoupení, která nestála za to. Pochvalu zaslouží za přestřelky s kouči, i když s Rytmusem to bylo někdy trapné.
Rytmus, sázka na osvědčeného a mládeží oblíbeného rapera vyšla skvěle. V Superstar se tvářil jako namyšlený fracek, ale v Hlasu byl za skvělého kouče, který vždy říkal pravdu a nebral si s nikým servítky. Tak by to mělo vypadat.
Jediná žena v porotě byla pouze do počtu, protože tou ženou byla Dara. Nevýrazná, bez názoru, bez akce prostě jedna velká nuda. Doufám, že v dalších talentových soutěžích se už v panelu porotců neobjeví. Co nám z toho vzešlo? Opět výsledek 50:50. Pepa a Rytmus drželi laťku nahoře a David s Darou ji táhli dolů.

Scéna Hlasu

DJ Vlado: Finálové pódium bych hodnotil jako průměr. Už jsme zažili mnohem lepší scény (například ve slovenské SuperStar nebo v loňském Talentu), ale i daleko horší (viz. česká SuperStar v dobách režisérského tragéda Michaela Čecha). Sice mi to pódium přišlo poněkud malé, ale to má zase výhodu v tom, že se na něm zpěváci neztrácejí (a jako fanoušek Moniky Bagárové vím o čem mluvím).

Merťas: Aréna se produkci povedla. Pódium bylo obklíčené diváky a celkově to působilo jako velké kolbiště. Nedokážu posoudit průhledné plexi pod nohama zpěváků, ale mnozí s stěžovali, že se jim špatně zpívá, když mají pod sebou plexi. Jak byla hala ozvučená a jak bylo slyšet, to vám napíše Vlado, protože byl pravidelným účastníkem živáků. Mně na celé scéně vadila jedna zásadní věc. Všechny světové produkce se naučily používat velké ,,plátna“ obrazů za soutěžícími. Díky tomuto pozadí se dá vyprávět příběh songu nebo prostě dokreslit celkový dojem při vystoupení. To se v Hlasu nepovedlo a soutěžící tak stáli jak kůl v plotě v zemi nikoho, kde v pozadí brnkala na nástroje kapela.

T-Room

DJ Vlado: Naprostá zbytečnost. Kdyby tam tato interaktivní místnost nebyla, tak by mi to ani v nejmenším nevadilo. Obě moderátorky Hanka Zajíčková a Diana Hagerová pokládali občas soutěžícím tak stupidní otázky, že by se za ně nemusel stydět ani Jan Čenský coby moderátor Miss. Vstupy do T-Roomu byly z pravidla jen přebytečnou vatou.

Merťas: Nejzbytečnější věc celé show. Reklama je hold hybnou silou v televizích, ale že budeme muset sledovat takovouhle hrůzu, kde se dvě slečny neumětelsky snaží propojit sociální sítě s diváky u televize, to byla tortura. Kdyby se díval mistr Rath určitě by radši torturu vězeňskou než T – Room. Nikdy více.

Soutěžící

DJ Vlado: Letošní skladba soutěžících byla plus mínus vyrovnaná. Po kvalitativní stránce mezi nimi nebyl výrazné rozdíly. Někteří bodovali především pěveckou technikou, jiní osobitostí a muzikantstvím. Jak už jsem napsalo výše, tak velká část velmi kvalitních a zajímavých zpěváků vypadla v soubojích, i tak se ale podařilo finálovou Top 24 sestavit velmi slušně a opravdu v ní převažovali kvalitní zpěváci, i když to v mnohých případech nebyly až tak výrazné osobnosti jako například soutěžící z loňské SuperStar. Co mě ale velmi potěšilo je fakt, jak letos drtivě dominovaly dívky, a to nejen kvalitativně, ale i co se týče divácké popularity. Já bych za sebe vypíchnul především dvě zpěvačky, které pro mě celé letošní klání nejvíc ovládly. Jednou z nich je pochopitelně Anna Veselovská, která se stala vůbec největším symbolem soutěže, vyvolávala nejvášnivější diskuse, ale především přinesla do této soutěže nový svěží vítr, jelikož podobné zjevení v těchto soutěžích ještě nebylo. Druhou zpěvačkou, která v průběhu soutěže neskutečně zářila, je Markéta Poulíčková, která předváděla nejen vynikající zpěv, ale i úspěšný boj s předsudky, které vůči ní někteří diváci od začátku měli. Celkem pochopitelně se Anička i Markéta staly vítězkami svých týmů. Na celkové vítězství však ani jedna z nich nedosáhla, jelikož to nakonec připadlo Ivanně Bagové. Kdo by ještě v době první Česko Slovenské SuperStar tušil, že tato vypadlice z castingu jednou v budoucnosti jinou soutěž vyhraje. Ivanna si srdce diváků získala tím, jak se dokázala vypořádat s velmi těžkými písněmi, které jsou navíc notoricky známé hity, dále také svým příjemným úsměvem a v neposlední řadě i silným životním příběhem. I když já bych za vítězku volil jednu ze dvou výše zmíněných poražených grandfinalistek, tak Ivanně vítězství přeju a tak jako tak jsem rád, že u nás po dlouhé době opět vyhrála holka. Doufám, že Ivanna nebude poslední ženskou vítězkou.

Vítězka Ivanna Bagová

Merťas: Ivanna získala mnoho plusových bodů během celé soutěže za srdceryvný příběh, ale hlavně za skvěle odzpívané obří songy během živáků a dále za její skromné vystupování. Vítězství si zasloužila, protože uměla zazpívat velké songy téměř bez chyb a svým stylem zaujala větší počet diváků. Oproti Anně dokázala přidat něco navíc a nezaujala jen mladé. Samozřejmě největší alfou a omegou úspěchu bude až budoucnost. Jejím manažerem se stal Michal David a pokud mu s ní půjde spolupráce jako s Konvičkou tak by mohlo vše klapat. Ivanna bude určitě na svém cédéčku mít klasické popové songy, které mají spadnout do mainstreamového vnímání, otazník bude to, jak to lidé přijmou, song bude muset být silný a celkově bude muset zaujmout jinak zapadne do dějin. Jen neustálá práce a zdokonalování se a přesný výběr spolupracovníků přinese kýžený úspěch. Její cédéčko by mělo spatřit světlo světa co nejdříve, aby stihla profitovat z podvědomí. Snad se jí to povede. Stala se oprávněnou vítězkou, která nemá možná absolutně nejlepší hlas ze soutěžících, ale vše ji dokonale sedlo. Dávno nevyhrává nejlepší hlas, hlas je 30% úspěchu. Je to postavené na hlavu, že formát Hlas nevyhraje skutečně někdo, kdo má neobyčejně skvělý hlas. Přesto všechno je Ivanna akceptovatelná a těším se na její hudební dráhu.

Celkové hodnocení Hlasu Československa

DJ Vlado: Jak už z předchozích odstavců vyplývá, tak show měla sestupnou tendenci. Výběr naslepo považuji za její nejlepší část, souboje byly dost kontroverzní a finále mělo těch hluchých míst celkově nejvíc. V rámci všech tuzemských show bych tedy Hlas zařadil jako průměr. Zpracováním byl rozhodně výš než česká SuperStar v režii Michaela Čecha, naopak slovenské SuperStar se ani zdaleka nevyrovnal a ve srovnání s federální SuperStar by to taky spíš prohrál, i když jen těšně. Doufám, že kdyby se Nova s Markízou rozhodla uspořádat Hlas 2, tak se ze všech věcí, které v jedničce skřípaly, poučí (i když o tom sám pochybuji).

Merťas: S velkými ambicemi jsem očekával, že Nova konečně udělá světovou show. A s hodně velkou rychlostí jsem byl zase vrácený na zem. Ač produkce měla všechny prostředky tak lesk a zář show nezískala. Minimálně v mých očích. Show měla velké rezervy a spousta věcí šlo doladit. Co se Hlasu podařilo tak najít nové a některé neokoukané tváře, který mají potenciál. Například Anna Veselovská, Markéta Poulíčková, Katka Petráňová, Miloš, Novotný, Daniel Mrózek, Dominika Šuľáková, Bára Švidraňová. To je jen hrstka těch, kteří můžou prorazit. Upřímně doufá, že si minimálně s pěveckou soutěží dáme rok pauzu. Zpívání je dost a dost a možná nastal čas nechat věci ulehnout. Za rok se třeba dostaví plno nových věcí, nápadů a talentů. A hlavně chuť diváků. Ta je otrávená jak jed na krysy.

Top 10 výkonů z Hlasu podle DJ Vlada:

1. Markéta Poulíčková – Hurt
2. Anna Veselovská a Lucie Dobrovodská – Set Fire To The Rain
3. Simona Hégerová – Mama Do
4. Anna Veselovská – Feeling Good
5. Markéta Poulíčková – Golden Eye
6. David Weingärtner – Personal Jesus
7. Anna Veselovská – Jar Of Hearts
8. Kristína Zakuciová – Nobody´s Wife
9. Zuzana Mikulcová – These Words
10. Juraj Zaujec – Ayo Technology

Top 5 vystoupení z Hlasu Československa, které Merťas nezapomene:

1. Souboj Lucie Dobrovodská vs. Anna Veselovská
2. Jarda Hnilica na castingu naslepo
3. Ivanna Bagová – I Will Always Love You
4. Anna Veselovská – The Story
5. Anna Veselovská – Jar Of Hearts (finále)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 669
1
koc
Reagovat

diky za shrnuti panove

2
Viq
Reagovat

Budu si to muset přečíst, ať jsem v obraze.
http://www.youtube.com/watch?v=5a-FzIVnDJE

3
sali
Reagovat

Ďakujeme za všetko, Vlado + Merťas:
– za zodpovednú réžiu,
– za priestor a čas,
– za partnerov v debate,
– za virtuálne priateľstvá.

Teším sa na zlomové udalosti, na ktoré nás tu ešte upozorníte. Ostávam v kontakte.

4
Ludvík
Reagovat

Hlas mě vůbec nebavil. Byla to nuda pořád to snejné. Něco tomu narozdíl od X Factoru a Superstar chybí… možná ti „exoti“ :D
Ne fakt, mě to nebavilo, možná trochu první epizoda výběrů naslepo. Show The Voice je ze všech pěveckých světových soutěží (kterých moc není, vlastně jenom 3) NEJNUDNĚJŠÍ. Upřímě nechápu takové „haló“ kolem soutěže jménom The Voice… Zlatá Superstar nebo X Factor.

5
Ludvík
Reagovat

Ale rád jsem se zapojil tady do diskuzí, které byly většinou zajímavější :DDDD Hlavně hádky těch co mají rádi Annu s těmi co jí nesnáší. :D

6
Viq
Reagovat

Dobře jsi to shrnul, Ludvíku:
Hádky těch, kteří mají rádi Annu, s těmi, kteří ji nesnáší.
O tom ta diskuse celá byla.

A o tom byl celý Hlas ČS !

7
Ludvík
Reagovat

6- asi tak. Celý Hlas byl o Anne a pak Ivanne a ti ostatní až potom… Snad příští jaro udělají nějakou jinou soutěž třeba taneční a zpěváky ať nechají Primě a Jojce v X Factoru. A nebo ať si dají úplně pauzu. Přece jenom kdo to bude moderovat, když Leoš Mareš na Nově skončil :-D

8
XMAN
Reagovat

Neměli vyhodit Hnilicu a nikdy neměl být v porotě Michal David. Takhle se z toho postupem času stala jen trapná vysoká škola dívčí. Ti nejlepší vypadli hned ze začátku, ještě než stačili předvést co všechno v nich je. Za sebe říkám, že mi vůbec nebude vadit pokud už po Ivanně žádná další dívčí vítězka nebude. Víc prostě fandím zpěvákům než zpěvačkám, víc mě baví a tak to vždycky bude. Za sebe říkám že Hlas byl propadák, mohl za to i systém hlasování. Už tuhle show nikdy nechci vidět, totálně mě zklamala a jako jediné pozitivum na ní vidím to že jsem díky ní objevil pár pro mě zajímavých lidí, ze kterých ale stejně nikdo nevyhrál tak jako vždycky. Už tuhle show nikdy nechci vidět a žádnou další řadu už sledovat nebudu. Těším se na Superstar, i když možná zbytečně.

9
Anta
Reagovat

DJ Vlado a Marťas díky za shrnutí ♫

Vlado, už dříve jsi psal, že máme podobné názory a ani teď nebudou příliš jiné :) ale pokusím se postupně ty „rozdílné“ názory sdělit.

Co se týká vývoje Hlasu s tím se nedá než souhlasit a začátek opravdu hodně sliboval, výběr naslepo mě hodně navnadil včetně slovních potyček mezi kouči, tam mě Pepa velice mile překvapil :)

Nejlepší výkon naslepo, tam se rozejdem :) byl pro mě Jarda Hnilica se Set Fire To The Rain a s ním Markéta se Sober, mezi těma dvěma v té chvíli bych měla velký problém, koho vybrat (mám holt všechno po dvou :D)
I ostatní byly velmi zajímavý, ale tito dva pro mě hvězdy ! s jednou vyjímkou David Bisek neměl přejít přes výběr naslepo – můj názor :)

Souboje pro mě byly dost kontroverzní, asi tak jako pro tebe. Nejlepší výkon v soubojích byl Lucie a Anny (však na Nově mají stále nejvíce přehrátí), druhý nejlepší Markéty a Báry Švidraňové, ta energie ke mě přímo proudila :), k nim bych ještě připojila souboj Simony F. a Michala.
K mé velké lítosti a i „vzteku“ byly vyřazeni Jarda se Simonou, Jardu jsem celkem dlouho rozdýchávala :((

10
XMAN
Reagovat

9: Já jsem Jardu nerozdýchal dodnes a nerozdýchám ho dokonce tohohle mizerného života. Nejlepší výkony ve výběru naslepo jsou pro mě dva – Jarda Hnilica s Set Fire In The Rain a Petr Kutheil s Whataya Want From Me, mezi těmi to mám 50 na 50. Už Jardovo vyřazení mě zklamalo natolik že o té soutěži vůbec už nehodlám dál přemýšlet a zabývat se jí. Prostě to pustit z hlavy, stejně už je to pryč….tak je to nejlepší.

11
XMAN
Reagovat

Vlastně bych k těm třem nejlepším výkonům naslepo zařadil i Juraje, takže ty tři výkony jsou pro mě nejlepší a všechny tři stejně.

12
ZDENEK
Reagovat

Shrnuti=ubohost…..par veci, ktere fakt sedi,alu jinak amaterismus a spousta slov na nic….
1.zadny kouc skladby nevybiral-vec produkce
2.Bagova je jen skvely imitator a produkce ji pridelovala pisnicky tak, aby ji sedly a aby vynikla
3.kamaradstvi J.Zaujece a Rytmuse se nedalo nepoznat
4.kde je M.David, tam se kupuji hlasy – musela vyhrat Bagova, je to investice-reklama….ta holka je fakt TETKA
5.profici v soutezi?? Poulickova, Kutheil … reklama !!!!

tak zdur mrtas a dj prdlo

13
XMAN
Reagovat

Jak si teď Jardu pouštím znovu ve výběru naslepo, tak znovu začínám litovat toho jak to s ním v soutěži dopadlo. Skurvenej Michal David. To Jarda měl Hlas vyhrát, byl a je daleko lepší než Ivanna.

14
Anta
Reagovat

12 možná jsi měl sledovat úplně jinou reality show :)))

15
XMAN
Reagovat

Prostě ať si říká kdo chce co chce, pro mě je stejně vítězem Hlasu Jaromír Hnilica. Ono to tak totiž skutečně je. Aničku by taky porazil a je lepší než Ivanna, po jeho vyřazení bylo zřejmé že zaujal více lidí než Ivanna. A Ivanna vyhrála. Tudíž kdyby se MD v souboji rozhodl opačně a nebo spíš kdyby tito dva spolu v souboji nebyli tak by celou soutěž vyhrál Jarda. No nic, radši už tyhle televizní ubohosti sledovat nikdy nebudu a zajdu si na Jardův koncert koncem června.

16
cedarin
Reagovat

12 – ty jsi nějakej chytrej!

DJ Vlado, Merťas – pěkná práce. S článkem lze rozhodně souhlasit. Mě tedy ještě mrzelo vyřazení Dana, i když Bára nebyla špatná, zůstane pro mě hééérečka. Ale musím uznat, že v muzikálu si ji představit umím.
Dan včera psal na fb, že byl zavřený celé dopoledne ve studiu a prý vznikla nějaká pecka. Tak jsem zvědavý.

17
Anta
Reagovat

9 „I ostatní byli velmi zajímaví..“ :)

18
Anta
Reagovat

16 nazdar cedarine, jaké bylo ránko :)

19
yeey
Reagovat

tak dekuji za shrnujici clanek i za vsechny predchozi :-)

holt po pravde, jak uz sem tu rikal, Hlas byl vicemene zklamanim… nejhorsi mi na tom prisli samozrejme koucove a castecne i format souteze…

20
XMAN
Reagovat

Taky mi na tom přišli nejhorší koučové ( Hlavně tedy Michal David a částečně Dara, Vojtek a Rytmus byli v pohodě) a formát soutěže.

21
cedarin
Reagovat

18 Ahoj Anta

no ráno nebylo úplně nejlehčí, já tedy těžce vstávám normálně, ale dnes to bylo o něco horší než obvykle, ale ničeho nelituju :-))

19 – čau rybízku

22
XMAN
Reagovat

Jaromír Hnilica is best singer of Czechoslovakia!!!!! Žádná Anička, to Jarda byl největším objevem téhle soutěže, bohužel ten největší talent ze všech byl neprávem vyřazen hned na začátku :-((

24
Anta
Reagovat

DJ Vlado

Co se týká finálových kolnaprostý souhlas !
Ještě bych dodala jedno velké mínus, a to mazání vystoupení na YouTube !!!
stihla jsem si stáhnout pouze Jardu H.
nejsem žádný ajťák :)))

25
Anta
Reagovat

21

Já jsem sova, toť řečeno vše :D
Nejsladčí spánek je ráno ♥ !

23
také potěšilo, ale s tím posledním hlasováním bych byla na vážkách :)

Když jsem si přečetla včerejší/dnešní diskuzi/veršíky/rýmovačky-ty byly moje, nestačila jsem se divit, co takhle v noci člověk dokáže vyplodit tedy já :DDD přitom žádná hladina v krvi :)

26
XMAN
Reagovat

Mám jednu velkou prosbu. Nemohl by někdo dát na youtube celé vystoupení Juraj Zaujec – Ayo Technology? Jde o to že si to chci stáhnout do mobilu ale ze stránek Hlasu to nejde a z mp3 stránek taky ne, to bych si musel zaplatit. Takže kdybyste někdo ten rozstřel ve kterém to zpíval měly ještě někde nahraný a mohly byste to vystoupení někdo dát na youtube, byl bych Vám za to opravdu šíleně moc vděčný!! už sem se s tím obracel an hodně lidí a zatím to pro mě nikdo neudělal :-((((

27
cedarin
Reagovat

25

taky jsem sova, takže rozumím úplně přesně :D

Hele já bych na vážkách nebyl. troufám si říct, že Dan měl hodně fanynek hlavně mezi holkama, z kluků já, yeey a snad by se ještě někdo našel :DDDD
Kdo fandil hééérečce? Já myslím, že to sedí, ba co víc, jsem o tom skálopevně přesvědčen!!! :D

A rýmovačky? No co, jsme hraví. Třeba to někdo zhudební :-)) A šlo ti to moc pěkně!

28
Anta
Reagovat

27

měla jsem na mysli hlasování poslední v pořadí, tedy Dominiku a Miloše, s ostatníma souhlasím :)))

po ránu mi ty rýmovačky až tak vtipné nepřišly, ale já mám ráno dlouhý rozjezd :DDDD

29
anonym
Reagovat

[http://www.youtube.com/watch?v=AGpiSqUHGns]

30
eva
Reagovat

Tím, že vypadl Hnilica, pro mě soutěž skončila. Pravidla Hlasu mi připadají divná a to, že o postupech rozhodují v podstatě jenom koučové, dělá soutěž pro mě nezajímavou. Možná kdyby tam nebyl MD, mohlo být všechno jinak…

31
Dave
Reagovat

Jaký byl Hlas ČeskoSlovenska? Náhodou byl dobrý, hlavně ze začátku. Nebyl tak zdlouhavý jako Superstar. Akorát ke konci hrozně vyměkli koučové.

A asi se všichni shodneme, že se povedlo najít jednu mladou talentovanou zpěvačku. Jen to jméno bude u každého jiné ;o).

33
DJ Vlado
Reagovat

XMan, 26 – Jurajovo Ayo Technology je tady: http://ulozto.cz/live/xhpDiXG/15-juraj-zaujec-milow-ayo-technology-mp4

34
Anta
Reagovat

31

M.I.A. :)

35
dolores
Reagovat

zdravim:))nezabudli ste? prave dospievala Anicka s Jurajom na Markize v Mordom z neba. ich prve televizne vystupenie po sutazi. skveli boli ;)

Anka vyzerala velmi pekne, oddychnuto a Juraj trochu unavene, ale tak sexy unavene az ma to zmiatlo :D (ako sa pise cervenajuci sa smajlik ??:)

36
Klogi
Reagovat

Nebolo to zle, ale medzi nami bratmi… sutaz, aspon pre mna, postrada akukolvek logiku… Kouci v subojoch naslepo pracne vystavaju svoj tym talentov, kvalitou ktoreho sa hrdia po celu sutaz… Namiesto ocakavaneho suboja tymov vsak mame az do finaloveho kola bratro/setrovrazednu marovacku v jednotlivych tymoch.. t.j. defakto 4 izolovane sutaze v jednej s prakticky absolutnymi pravomocami kouca.. :/ Celkom nepoberam celosvetovu popularitu tohoto formatu..

37
dolores
Reagovat

Mertasi, Tina aj keby neviem ako na sebe pracovala, kvality Adely Banasovej nedosiahne nikdy. preco? lebo nato nema. Adela sa taka narodila. jej ohromny zmysel pre situacny humor, ostrovtip v symbioze s empatiou a darom reci je nieco tak zriedkave, ze ani Tina, ani dlhodobo ziadna ina moderatorka v CS proste nemozu dosiahnut jej kvality. a myslim, ze aj Tina to velmi dobre vie.

38
Viq
Reagovat

35 – Markízu nechytám, neviděl jsem. Navíc zamkli archív. Takže to doufám někdo vyvěsí na net, jako ty ostatní díly.
Reklama to při sledovanosti těchhle dojáků bude možná lepší než celý Hlas ČS :-)

39
Viq
Reagovat

36 – Ten formát ve srovnání s konkurencí je lepší. Není tak rigidní a svázaný a lúza v něm má menší slovo.
To, na co poukazuješ, je ale fatální chyba. Logicky by měl vypadávat předem daný počet nejslabších bez ohledu na tým. Tam je asi nejslabší místo celého cirkusu.

40
dolores
Reagovat

38-je to mozne. kopec ludi, co sleduju Modre z neba ani len netusia, ze bol nejaky Hlas.
a pacilo a mi ako pekne ich privital moderator Vilo Rozboril v zmysle, ze teraz vystupia dvaja mne velmi sympaticki ludia z Hlasu CS a ked dospievali (mmch – More than words), tak Anicke daroval velku kyticu a Jurajovi zazelal uspesnu posutaznu hudobnu karieru, ale samozrejme patrilo to obidvom. prislo mi to velmi uprimne, ziadna poza ani dojak. vlastne oni ani nespievali pre konkretny pripad, iba na zaver relacie ako hostia. cize mozno bol aj nejaky honorar …. ;)

41
Motýlek
Reagovat

ahoj… :-) jen stručně, dnes nebyl čas na nic…
Dolly – dívala jsem se…, ještě že byli až na konci, viděla jsem akorát tu poslední rodinku… Krásné fotky…
Sali – moc pěkná poezie nevšedního dne – 1*
i ostatní pokusy si zaslouží uznání…. :-D
Rekap přečtu pozdějc…Díky JDji i Merťasi za to…
Souhlasím s Klogi, tento formát se mi moc nelíbil…
Dnes končím, mám spací deficit, dobrú noc všem! :-*

42
Klogi
Reagovat

40: Vila Rozborila som pri GF zazrel v hladisku… a vehementne fandil… vsak vies komu ;)

43
Viq
Reagovat

40 – Vilo Rozboril je taky sympatický člověk, takže to nepřekvapuje.
Snad to dobrodinci šoupnou na net :-))

44
dolores
Reagovat

42- ano, viem to. a fandili spolu aj s pani Tapakovou velmi neprehliadnutelne:)

Motylku cau a dobru noc:) tiez som sledovala az poslednu rodinu.suhlas, krasne fotky, povedala by som Saudkov styl.

45
Maxx
Reagovat

Moje hodnocení:

Výběr naslepo:
Tohle mě bavilo, až na rosolovitě se klepající křesla koučů.

Souboje:
Taky celkem OK, až na to, že během nich vypadla jediná zajímavá tvář show Simona Fehérová. Tím se show zabila a táhla se v totální nudě s absencí jediného soutěžícího, který by národ zaujal. A Anna Veselovská jím opravdu není.

Finálová kola:
Nuda, nuda, nuda, žádný zajímavý soutěžící, žádný talent, který by se prosadil, nic. Samé hnědovlasé tuctové holky ze Slovenska, bez výrazného hlasu, image, projevu. Snad Šuláková a Spalasová to ještě jakž takž zachraňovaly. Postupně jsem to přestal sledovat. U SuperStar mě osud soutěžících zajímal, ať jsem je měl rád, nebo nesnášel. Tady mi to bylo totálně volný. A takhle to měl asi celej národ, když se z té show stal takovej propadák ve sledovanosti. Opravdu tam nebyla jediná zajímavá tvář. Singly finalistů – no comment. Možná to ale bylo tím, že jsem byl zrovna namlsanej Eurovizí, kde v čele s Euphorií zazněly skutečný hitovky (miluji mainstreamový pop a rock, nestydím se za to, ale musí být kvalitní), kterým se ta naše unylá tvorba nemůže rovnat. Ale spíš to byly skutečně übersra*ky, o které se určitě postaral náš muzikálový kolotočář Míša Davidů.

Moderátoři:
Mareš sice lepší než v předchozích cca pěti show, ale pořád stejně marný. Tina nudná. Pár světlých bodů to nezachrání.

Koučové:
Vojtek – největší zklamání. Těšil jsem se, jak to bude mít na háku, jak bude hláškovat a… nic. Nudnej, vyplesklej z celý show, takovej vyměklej senilní rocker. David, to byl trapas od začátku, člověk, kterej zakrněl v 80. letech. Dara mi nevadí a Rytmus byl opět sázka na jistotu – jako jedinej hláškoval, věděl o čem mluví a jako jedinej se choval jako porotce Hlasu. Všichni kdo viděli trochu ze zahraničních verzí, tak ví, o čem mluvím. Plusem Davida jsou potom přestřelky právě s Rytmusem, jenže David v nich byl bohužel hodně trapnej. Starej obtloustlej dědula v lesknoucích se sáčkách ala osmdesátky, to zas máme jedno národní specifikum.

Scéna:
Tmavá, špatná, malá.

T-Room:
Nevadil mi, bylo to interaktivnější, ale vietnamská moderátorka u pultíku s Halls a limonádou působila fakt vtipně. Přímý přenos z Hanoje, nebo spíš ťamanského krámku. Otázky na finalisty byly fakt trapné.

Soutěžící:
Hodnotil jsem výše. Nikdo zajímavý. Nikdo se neprosadí.

Vítězka:
Aspoň byla milá, když už nevýrazná.

Celkové hodnocení:
Nejnudnější pěvecká show v naší historii, která se už doufám nebude opakovat. Důkaz toho, že nové pěvecké talenty a výrazné tváře je potřeba nechat vyrůst. Doufám proto, že v Talentu 3 bude těch zpěváků a zpěvaček nejmíň, protože tu aktuálně nikdo kvalitní, který by se do televize přihlásil, už asi není.

46
dolores
Reagovat

este k clanku- v zasade tomu niet co vytknut. okrem rebricka najoblubenejsich vystupeni, co je samozrejme subjetkivna zalezitost sa zhodujem s mnohym, co blogeri popisali. ale tak ako aj v Superstar aj tu v Hlase by som az tak sprievodnu kapelu neprecenovala. viem si predstavit, ze v Cechach aj na Slovensku existuju aj kvalitnejsie zoskupenia ako vyber od Creative Music House, hlavne teda ich najslabsi clanok zvukar, a potom aj nacvik vokalov. co sa tyka sprievodnej hudby, niekedy by som radsej uprednostnila kvalitny halfplayback, aj ked vacsina bude proti. na primakoch je ziva kapela urcite neocenitelna, ale na obraze mi je v zasade jedno, ci je tam len podmaz z nosica, alebo kapela. hlavne nech je to kvalitne doma v mojej obyvacke. videla som nejake polske diely Hlasu a X-factoru, ktore bezali sucasne na konkur. TV a bolo to velmi kvalitne urobene, takze neviem preco sa v poslednom case tak velmi branime halfplaybackom, ked inde s tym nemaju problem. horsie to bolo ale so spevakmi. tu si mylsim, ze sme boli daleko pred poliakmi :)

47
Viq
Reagovat

46 – Zvukově to bylo něco strašidelného. Vystoupení z finálových kol (čili 2. poloviny show) ani nemá cenu dávat třeba na youtube, protože to zní hrozně a ďábelská kapela všechno válcuje.
Možná i proto šla sledovanost a zájem o soutěž pod černou zem.
Jinak mám tyhle dějepisné články celkem v paži. To známe.
Historie je to, co se stalo.
Dějiny jsou to, co o tom víme.
Dějepis je to, co o tom řekneme.

48
XMAN
Reagovat

Jaký byl Hlas Československa? Byla to strašná komerční sračka no, jako všechno co kdy Nova vytvořila.

49
dolores
Reagovat

Mertasi, ked sa tebe nepacili ich single, ok. ale je tu myslim, dost velka skupina ludi, ktorym sa paci Annin singel. nasvedcuje tomu aj pocet prehrati na YT a nasadenie tejto piesne do playlistu Fun radia. aj ked tebe to zily netrha, este to neznamena, ze to treba v rekape celkom opomenut …

50
dolores
Reagovat

citam si vase recitacne okienko z minuleho vlakna a dobre sa bavim :)))

Dave, na tvoje versovanky by to chcelo adekvatnu reakciu :D :D

51
XMAN
Reagovat

33: Ano to vím, ale z toho mi to do mých souborů bohužel taky nejde stáhnout tak aby to potom šlo do mobilu. Potřeboval bych to fakt na youtube…..

52
Klogi
Reagovat

46 a 47: Fuuuha… tak tu sa teda nezhodneme. Kapele z mojho pohladu niet co vytknut… podali heroicky a z mojho pohladu absolutne profi vykon… To ako to mrvil televizny zvukar s vykonom a urovnou kapely (…aj chudakov vokalistov…. ktori tu a tam mali naozaj objektivne rezervy) nema nic spolocne. A halfplayback v.s. kvalitna kapela… to radsej ani nekomentujem..

53
Lenka
Reagovat

Bože zase jsem si začla pouštět toho Hnilicu a on tam fakt měl zůstat až do konce a měl to vyhrát místo Bagové on. Znám ho z různých koncertů a zábav a on je prostě lepší než Bagová. Ano, ona zpívá skvěle až úžasně, ale on je prostě ještě na vyšším levelu. Vím to protože jeho zpěv sleduju dlouhodobě. Můj názor je že měl být teď místo ní na místě vítěze. Už jeho vypadnutím se Hlas Československa definitivně odepsal.

54
Viq
Reagovat

52 – Víš co, je jasné, že to vrzal zvukař, ale termín „ďábelská kapela“ už tady mám patentovaný a z vnějšího prvního pohledu to tak vypadá.
Prostě z tohoto hlediska šlo o jasný propadák. Ať už za to může Petr nebo Pavel.
To mě nezajímá. Ale TV by to zajímat mělo, protože jí show chcípla jako po morové ráně, a tohle byl jeden z důvodů…

55
Michal V.
Reagovat

moc nerozumim te adoraci Habery…ano za dob STV Superstar byl evidentne nejostrejsi, ale po prechodu ke komerci a hlavne v pozdejsich superstar totalne vymekl (nejspise pod natlakem produkce) a dospelo to dokonce do stadia, kdy evidentne chodil na vysilani totalne otraveny z toho, ze tam musi rikat veci, kterym sam neveri…
kdo vi jak by hodnotil/koucoval v Hlasu

56
Dave
Reagovat

49, 50 dol:
A povedla se ti, to musím uznat :o)

Jinak ty singly mi na první poslech přišly všechny hrozný, ale po pár posleších se mi začal líbit Markétin (hlavně sloky, refrén už tak ne) a samozřejmě Ivannčin.

57
Rena
Reagovat

Tak kdyby zůstal Hnilica, asi bych posílala smsky… Ten mě zaujal mnohem více, než Ivanna a Anna.. Možná je to ale právě tím, že je profesionál, má letité zkušenosti,které holkám chybí… Až budou mít přes třicet, budou také úplně někde jinde. Je to dle mě nespravedlivé, že se vedle sebe posuzují ještě skoro děti a profesionálové.

58
Anta
Reagovat

56
souhlas, ten Markétin singl se mi také po pár posleších začal poměrně líbit a ten začátek s klavírem ♫, i když ten refrén je trochu slabší (také jsem to už psala).

Na úplně první poslech před finále jsem byla jako opařená, co to zpívají, všichni :)

59
Anta
Reagovat

zaslechla jsem ráno na F1 jak Pilarka říkala, že se jí líbila Simona F., taky velká škoda jejího odejítí :(

60
Viq
Reagovat

WTH?
Pravda je tam venku. A má jméno.

61
Merťas
Reagovat

49 – Dolores, já ten příspěvek moc nechápu. :) Já se v rekapu do singlů nenavážím. Jen říkám, že na první poslech se mi to nelíbilo. Poté jsem si to oposlouchal a je to ok. Nikomu neberu, že se singl líbí a už nerozebírám ani žádného soutěžíci konkrétně jeho singl. A že si mi nelíbí singl od Anny jsem nenapsal.

63
Klogi
Reagovat

Upload z Pustych Ulan: Modre z neba – AV & JZ

http://www.youtube.com/watch?v=Y_zIVYk8NdE

64
Anta
Reagovat

63

řekla bych, že to dali ještě lépe než v Hlasu
a Juraj vypadá dobře, jak tu už někdo zmiňoval :))

65
Viq
Reagovat

Anna je z úplně jiného materiálu.
A kdo neviděl, kdo nevidí, ten uvidí. Nebo zůstane slepý navěky. V kanálech nekonečna.
Má oči, ale nevidí. Má uši, ale neslyší. A kolik jich je? Nač byli stvořeni?
Ulehči mi od posledního centu a budu tě navždy ctít jako svého spasitele, můj Pane.

66
Rena
Reagovat

63 – oba vypadají moc dobře… moc jim to spolu svědčí. Na to byl Hlas dobrej – víme o pár talentovaných lidech, kteří to díky němu mají zas trošku jednodušší, se prosadit…

67
DJ Vlado
Reagovat

Našel jsem web kapely, ve které zpívá Ester Wiesnerová: http://escapeband.bandcamp.com/album/ale

Je to moc zajímavá muzička. Čím dál víc mě štve, že jí to komunistický prase eMDý zařízlo. Esterka by imho byla pro finále mnohem větším přínosem než ultrazbytečná Repetentka :-(

68
XMAN
Reagovat

67: Souhlas, je to zajímavá muzika, mě se to taky líbí. V tom souboji byla možná reperentka o trošku lepší ale jinak měla daleko větší potenciál pro soutěž rozhodně Ester. Těch nelogických rozhodnutí tam bylo daleko víc. Emdý je fakt komunistický prase který zkazilo celou soutěž a právě on je jedním z důvodů proč pro mě byl Hlas větším zklamáním než potěšením. Doufám že už nikdy v žádné porotě nebude, protože kde je on, tam to nikdy nebude čistá hra. Praktiky jak za komoušů to je celej on – ty co něčím vyčnívají zadupat do země a zvýhodnit a zviditelnit průměr a lidi podle jeho gusta, o nic jiného mu nikdy nešlo.

69
XMAN
Reagovat

Vezměme třeba toho Jardu Hnilicu. On Emdýmu nabídl svůj talent, Emdý se na něj okem podíval, zjistil že se mu nehodí, hodil ho do hajzlu a spláchnul za ním. Myslím že horší kouč než Emdý by se asi v celém Česku ani Slovensku nenašel. To zase měly jednou televize ´´šťastnou ruku´´.

71
Milena
Reagovat

Souhlas se Zdenkem -tam, kde je Michal David se hlasy vždy kupují.On musí vyhrát a má dlouhé prsty,aby dosáhl tam, kam chce. Je to zdatný obchodník
Ano, Bagová je pouze výborná imitátorka. Poulíčková mne nebavila nikdy, navíc je profesionál, který už to zkoušel několikrát.
Anna Veselovská je úplně jiná kategorie a už kvůli ní jsem soutěž vydržela sledovat.
Porotci- opravdu k věci mluvil pouze Rytmus.
Hlas mohla být zajímavá soutěž, bohužel svými manipulacemi ji totálně pohřbil Michal David, nevkusný komunistický nabob, který své favoritce Ivaně z cesty odstranil všechny schopné zpěváky. A který nepochybně ovlivňoval i produkci Hlasu, tomu chlapovi nevěřím vůbec nic.Jednu dobu už o něm téměř nebylo slyšet, tak se šikovně vetřel do šatny olympioniků-hokejistů,vnutil jim své“skladby“ a hned se objevoval po boku slavících vítězů -jaká reklama a už byl opět „nahoře“!

72
Milena
Reagovat

70 -se Slavíkem mne nepřekvapuje vůbec nic. Copak nevíš, že arogantní lidé jsou vždy ti, kteří si nejsou svými postoji jistí a něco skrývají? Tento důležitý, nafoukaný člověk mne iritoval svým často nevhodným a nevkusným chováním k méně významným soutěžícím, zato jiným (i když trapným) dokázal i aplaudovat ve stoje.Typická novodobá celebrita.
Je mi úplně jedno, že šukal kluky za peníze, mně vadilo jeho falešné chování -jako porotce pro peníz schopen všeho.

73
Anta
Reagovat

70

Takže nastala otázka, kdo bude třetím v porotě ?

Snad nás nebudou šokovat :)))))) MDý ? :DDDDD

74
Viq
Reagovat

Ti šašci z CME / CETV s tím svým „celosvětově chráněným autorským obsahem“ upadli na hlavičku.
Velmi slabo řízená firma a horký kandidát na krach v horizontu 2-3 roky.

75
Viq
Reagovat

71 – Dobře shrnuto, Mileno.

76
XMAN
Reagovat

73: Jo třetí porotce v Talentu bude Emdý a až tam přijde Hnilica, tak ho Emdý zase vyhodí. To už by byla opravdu krutá souhra okolností.

77
Anta
Reagovat

76
nemyslím, že by jej Dejdar s Luckou vyhodili, dva proti jednomu :)))))

78
Viq
Reagovat

Nač jsme se namáhali? Lid pozná, co je dobré:
http://www.youtube.com/watch?v=3Oww2BjvgB8

79
dolores
Reagovat

zda sa, ze to tu uz nadobro pohaslo :))

61 -Mertasi, ja som si len predstavila nezinteresovaneho citatela, ktory, ked si v tvojom blogu precita, ze single su na prvy posluch katastrofa, tak to v nom moze vyvolat dojem. ze je to u vsetkych naozaj tak. pritom uz v case, ked bol tu vas clanok uverejneny Annin song si na trubke viedol velmi dobre. preto mi to prislo cudne, nehnevaj sa :)

70 -Slavikov nechutny pornoskandal sa pretriasal cely tyzden na titulkach bulvaru, a pretriasal by sa aj nadalej nebyt policajta, co zastrelil 3 romov. Anta, nemyslim si, zeby ho v porote v Talente vymenili. Jojka vsadi nato, ze vsetci (okrem zarytych puritanov) budu zvedavi ako sa bude Slavik tvarit, a teda ze im to zvysi sledovanost.

80
sali
Reagovat

Nezhasli sme, Dolly. 100 309 – vieš čo to je? :-)

81
Viq
Reagovat

80 – Hlas ČS byl podvod jako z manuálu. Zapomenout, vymazat z dějin a „kanály“ ze stáje CME vymazat z televize.

82
Klogi
Reagovat

79-81… Ahojte. Trochu som este pracoval.. Pred chvilou na Funku doznel Ankin singel… tak som sem jukol. Vyhladavac na trubke udava uz 105 123 .. pod videom je ale stale horeuvedeny stav. Kazdopadne 10k za den je pekne cislo ;) Majte sa..!

83
sali
Reagovat

Veď ono je vlastne jedno, koľko presne to číslo je, podstatný je ten megaodstup. Skutočne to zaváňa niečím… (81)

Dobrú noc, ostávam v obraze, ostaňte tiež.

84
sali
Reagovat

DJ Vlado – ak vyjdú oficiálne výsledky hlasovania v Hlase, prosím, hneď ich zverejni.
Ďakujeme.

85
Viq
Reagovat

Na oficiální výsledky já zvysoka seru. Ty bych jim radil zveřejnit k nějakému vhodnému datu – třeba příští rok na 1. apríla…
A video roste solidně. Za chvíli bude mít víc zhlédnutí, než byla průměrná reálná sledovanost nebohého Hlasu ČS.

86
sali
Reagovat

Dobré ráno.

1. Ak NEzevrejnia oficiálne výsledky, máme dôvodné podozrenie, že bolo zmanipulované hlasovanie.

2. Ak zverejnia oficiálne výsledky, musia byť pravdivé (keďže musia byť doložiteľné), ale pochybnosti o hromadnom nákupe sa tým u mňa nezotrú.

Čiže o manipulácii pochybnosti budú, ale aspoň tie počty môžu byť zaujímavé.

87
Anta
Reagovat

Ještě stále řešíte zmanipulované hlasování ? :))))))))

88
Anta
Reagovat

79 ano, mimo zarytých puritánů. Jojka by jej mohla nasadit. Neuraz se, ale nejsem si jistá, že by to zrovna na Slovensku prošlo :))) (a možná ani v Česku), ale tahák by to asi byl.

Tady to zhaslo, ale venku rozsvítilo a pořádně, i u nás na Vysočině !! :)))))))

krásný den všem, já budu sedět v kanceláři :((((

89
Klogi
Reagovat

88: Negativna reklama je tiez reklama… aj ked neviem ci to prave v tomto pripade bude platit. Pokial si spominam tak v Let´s dance naposledy tancili dvaja „bratri v triku“ a postupovali hladko kolo od kola , pomerne dost vysoko, takze zrejme nie sme na SVK az take konzervy.. aj ked ja napriklad v tomto asi konzerva som.. Nie ze by mi to nejako priamo dvihalo tlak, ale nemozem popriet, ze mi najma ta ostentativnost (… napr. aj v tom Let´s dance, alebo kdejake „duhove pochody“, zrovnopravnene „sobase“, domahanie sa adopcie deti..) dost vadi.. Asi som vadny, ale je to tak. :P
Inak co sa deje za dverami spalne je samozrejme kazdeho vec…

90
Viq
Reagovat

sali, ten 2. předpoklad nemá žádnou oporu. Když oficiálně zveřejním výsledky, tak musí být pravdivé, úplné a dle nejlepšího vědomí a svědomí? Proč?
To jim jako do CME naběhne zakuklené policejní komando se samopaly a začne s výslechy, sběrem podkladů a se šmejděním po odpadkových koších a skartovačkách? LMAO!

91
dolores
Reagovat

80 -viem sali, co mas na mysli. :)) a asi pred hodinou som ju pocula na Funku-cisto nahodne v praci, v inej miestnosti u kolegu, ktory inu stanicu nepocuva len Fun radio :))) obavam sa vsak, ze ani nema tusenie, kto to spieva :D ale mne to urobilo dobru naladu ;))

konecne som stretla aspon jednu znamu, co pozerala Hlas (jedinu v mojom okoli !! ). je hrozne nastvana na vyhru Bagovej, podla nej bolo tam vela lepsich spevakov, ktori boli postupne odpratani (najviac ju mrzi Zuzka). ma jednu konspiracnu teoriu na toto vsetko, ale radsej ju ani nejdem rozvadzat, lebo mi to prislo dost scestne :DD nefandila ani Anicke, mala voci nej nejake vyhrady, ale jej vitazstvo by vraj dokazala preglgnut. :))

92
dolores
Reagovat

88 -co sa tyka porotcovskych pornoskandalov, tak Slavik by nebol prvy. Zetova sa tiez vo svojich mladych rokoch predviedla, aj ked nie tak natvrdo, ale ukazala svoje „prednosti“, co vobec neodradilo tvorcov CSS 2, aby ju angazovali, prave naopak. na Slovensku prejde aj take. spominam na vitaza Vyvolenych 2. – Erik Hilar Lakatosovie- ja som to sice nesledovala, ale parkrat som ho videla v rozhovoroch, to je teda riadny hermafrodit, niekto, koho puritanske Slovensko dokazalo akceptovat !!?? :oo ))) slovaci sice navonok kazdu nedelu verejne deklaruju svoje krestanstvo, ale v skutocnosti sukromne ziadny bezuhonny zivot nevedu :)))-podobne ako poliaci

93
Anta
Reagovat

89,92 přání otcem myšlenky ? :))) Slávik je mi ukradený, ale líbilo by se mi, kdyby ta porota nebyla stejná a alespoň trochu se pozměnila, vždyť ty jejich „výlevy, hlášky“ už známe a nic nového nebude :((
Možná to je zas navázané na Las Vegas přes Slávika ?

94
Anta
Reagovat

92 káže vodu, pije víno
nic nového pod sluncem, to je i u nás :) a víno nejlépe v krabici :DDDDDDDD

97
Inka
Reagovat

Nechápu jedno. Proč je při finále v obecenstvu připraven od začátku starosta Topolčan s velkou kyticí.

98
Gábina
Reagovat

97 – co třeba proto, že ať už finále dopadne jakkoli, tak si soutežící z Topolčan zaslouží od starosty velkou gratulaci za to, jak daleko došla? :-)

99
Viq
Reagovat

96 – Už je to smazané :-/
Ještěže si dělám zálohy internetu pro případ 3. světové války…

100
Inka
Reagovat

98 mno, to si ale můžou vyřešit oficálně na poli úřadu a doma, ne????? :)))) A až po případném vítězství.

101
Bibina
Reagovat

Doufám, že o týhle umakartový blondýně víc neuslyšíme.
Tohle, že vyhrálo? To fakt musí bý nějaká zrada …brrr.
http://www.youtube.com/watch?v=qkVJ4IUW_GY

102
Gábina
Reagovat

100 – no, to nevím – podle mě si to můžou vyřešit tam, kde uznají za vhodné, a tehdy, kdy uznají za vhodné…

103
Viq
Reagovat

101 – Taky se mi tomu nechce věřit. Lidi jsou blbí, ale ne až tak moc. A taky by to muselo být poznat i někde jinde než z fejkových oficiálních zdrojů…

104
yeey
Reagovat

101 koukam ze tady nekdo rad hleda na ostatni starou spinu… a nevyhrala to naka umakartova blondyna, ale tahle zpevacka … http://www.youtube.com/watch?v=716gjqWK3aI&feature=related

jinak Slavik – toho cloveka fakt nemam rad, ale ze nekdy pred 20 lety natocil gay porno? no boooze, lidi delaj daleko horsi veci….

105
Viq
Reagovat

Už na poměru zhlédnutí těch singlů – Anna – 111 900 vs. IB – 15887 – je něco vidět.
Jistěže singl IB je škvár, jenže tím se to nedá vysvětlit. Vždyť si ten škvár oficiálně „lidé vybrali“, vyhrála soutěž, lidem se líbí, mají o ni zájem, dostala mediální hype, atd. S vědomím toho všeho by (i přesto že jde o škvár) měla mít takových 70 000+.
A je toho víc…

106
Anta
Reagovat

105 lidé si nevybírali song !!! :))))) bylo to, alespoň myslím, o hlase :)

107
Anta
Reagovat

104 nazdar yeey
Slávik je mi taky ukradený, ale chtěla bych jiného porotce :)

108
Viq
Reagovat

106 – Proč je ten jejich zvolený hlas tedy nezajímal a nezajímá? Nejde mi o subjektivní kritéria výběru jednotlivých lidí, ale o zájem, který objektivně vidíme.
I to, co tady dal yeey má chaboučké statistiky na to, že to byla vlajková loď „vítězky“.

109
yeey
Reagovat

107 ja nevim, na Talent sem se nikdy moc nekoukal… ale kazdopadne Slavik je nafoukanej blb a slunickovou Bilou s jejim „vse je uzasny, krasny, nadherny“ taky vubec nemusim… asi me mine i tahle rada…:-)

108 jen bych dodal, ze k tomuhle videu se dlouho ani nedalo dostat zadanim do youtube „Ivanna Bagova I will allways love you“ – na to je 44000 shlednuti jeste celkem dost, kdyz uz teda prijmu tohle Rytmusovsky premysleni, ze nejvetsi uspech zpevaka je vysoky pocet shlednuti na youtube

110
Anta
Reagovat

108 no ty to asi stále nechápeš :) volili hlas :)

Můžeme říci, ano, tento hlas je zajímavý, krásný, běhá mi z něj mráz po zádech…. ale hlas bez opravdu dobrého „vlastního“ songu je téměř o ničem.

Já to objektivně :) vidím tak, že jak už jsem tu jednou psala, a zřejmě to tak mají i někteří další, RS sleduji pro prožitek ze zpěvu (netýká se úplně všech :DDD) a po soutěži přeji svým favoritům, aby se jim dařilo co nejlépe, ale určitě na YT neklikám o stošest, abych pak mohla poukazovat:
„no vidíte ! vždyť ten můj favorit má tolik shlédnutí, proč tedy skra nevyhrál !!!! :DDDDDD

Asi tak, a neber si to osobně :))))))))

111
Anta
Reagovat

109
taky jsem jej minule nějak zvlášť nesledovala, ale co se týká hudebních a tanečních vystoupení, tak jsem občas jukla :)

porotu bych vyměnila celou, ale příslib byl asi jen u toho Slávika, že ho vymění, ale zdá se, že ne :(

112
Viq
Reagovat

Věřte, věřte…
Třeba i na Ježíška a že děti nosí čáp.
Zlobit se nebudu.

113
Anta
Reagovat

Nezklamal :DDDDD

114
cedarin
Reagovat

113 ahoj Anta – to on nikdy

115
Anta
Reagovat

114 ahoj cedarine, však už jsem si říkala, že něco není v pořádku :o ;))))

116
cedarin
Reagovat

115 – tak sis přišla pro svou denní dávku opovežení, jo??? :DDD

117
Anta
Reagovat

116 to víš, ve svém okolí jsem prostě hvězda :DDDDDDDD
tak si sem musím přijít trochu srazit hřebínek :P :)

no to už se mi dlouho nestalo, že píšu příspěvky příliš rychle :))))))))

118
Viq
Reagovat

Pár citátů ->
Každému, co jeho jest.
Nic není nesnesitelnějšího než hlupák, který má štěstí.
Proč bych se měl divit tomu, že o mně špatně mluví špatní lidé?

119
cedarin
Reagovat

117 :DDD
jo, tak tady je to sázka na jistotu, občas mezi klikáním je třeba umravnit lůzu :DDD

120
Viq
Reagovat

No jasně, všechno jsem to naklikal sám! Doznávám :-/
500 000+ zhlédnutí před smazáním tam, 410 000 támhle, 170 000 jinde ->…
No a nakonec – vždyť o kvalitě zpěváka to nic nehovoří, říká yeey. Vítězka Hlasu ČS je vlastně těžký popkulturní undrerground, lmao!

121
Anta
Reagovat

119 jó, jistota je jistota :)

ale teď jsem se právě pobavila tímto:

http://www.youtube.com/watch?v=ZnkyDMqDfhc

Čvančarka v tom byla dobrá :)

122
Anta
Reagovat

120 :DDDDDDDDDDDDDDDD

psala jsem: „neber si to osobně“

123
Viq
Reagovat

Každopádně si tady ještě musím naposledy vylít srdíčko ohledně těch zloduchů ze CME. Co oni na youtube vyváděli a stále vyvádí s tím svým „celosvětově chráněným autorským obsahem“, nad tím zůstává rozum stát.
Kvůli potenciálním doslova pár haléřům na střeše metodami nejhledanějších teroristů mažou z youtube všechna videa, která byť jen ležela u Hlasu ČS, a místo nich nechávají kraťoučké pahýly odkazující na jejich nepřehledné a komické stránky, na které samozřejmě nikdo nikdy nechodil, nechodí a po skončení soutěže už vůbec chodit nebude!
Proti zaměstnancům CME jsou cedarin a yeey myslitelé 3. tisíciletí!

124
jojo
Reagovat

Jsem teď narazil na nějaké nové (včera přidáno) lyrics video „Na cestě“ a první věc, co mě napadla, byla běžet na Panáčka a napsat jim tam – Hej, lidi, co to tam v tom Universalu vymýšlej za ptákoviny a kterej patlal tohle stvořil! Hnus, velebnosti! :-)

125
Viq
Reagovat

124 – Tak to jsi tu se stížnostmi na správné adrese :-)
Každopádně by k tomu měl být i klip. Už na youtube chvíli visely i nějaké záběry z natáčení, viz. příspěvek 96 (je to ale z nějakého důvodu smazáno).
A to nové popisné video – proč ne? Někdo si pohrál :-)

126
sali
Reagovat

Chápem nadšencov produkujúcich pseudoklipy, akurát že to odoberá centrálnemu oficálu počty. Nechce sa mi to potom zratúvať.

127
jojo
Reagovat

Viq – Kdyby to nové lyrics video dělal nějaký amatérský nadšenec, tak to klidně překousnu, i když je to imho neuvěřitelnej kýč. Z těch velkých písmenek, co se tam porůznu objevují, se mi dělá skoro šoufl. Ale když něco takovýho vyplodí Universal jako oficiální a už druhé lyrics video, tohle si snad Anička nezasloužila :-)

128
jojo
Reagovat

123 Viq – Přesně to si ohledně videí na youtube myslím taky. Měli by se vykašlat na pár halířů a trochu těm začínajícím zpěvákům pomoct. Jedině přes youtube mají šanci, jako se to třeba povedlo Justinu Bieberovi :-) Aspoň teď po konci soutěže by bylo dobré, kdyby spammera hlasceskoslovenska s jeho krátkými videi a reklamou smazali, a nechali tam nahrát celé videa. A taky by bylo do budoucna dobré, kdyby podobní spammeři jako on byli nějak výrazně barevně odlišení, abych si nemusel dávat pozor na to, kam klikám :-)

129
Viq
Reagovat

126 – Štěpení počtů a sil je největší mínus.
127 – Souhlasím, že je to video spíše kýč a počínání Universalu trochu smrdí amatérismem. Nicméně alespoň se Aničce dost věnují. Ne že by šlo z jejich strany o nějakou charitu. Oni možná nejsou uplně top profíci, ale aspoň tuší, kde je sever.
128 – Jistě, zaprvé otevřeně poškozují zpěváky, kteří jim tam půl roku zadarmo opičkovali. Neškodit a nekopat by bylo to nejmenší, co by CME mohla udělat. Tedy přesněji nedělat nic. To už bych ale od zločinců a podvodníků žádal příliš mnoho :-)
Zadruhé, podle mě svým přitroublým počínáním zaměstnanci poškozují i samu CME. Kvůli pár haléřům se snažili lidi usměrňovat po soudružsku, místo aby měli na zřeteli hlavní cíl – sledovanost v TV a zájem lidí o show. Je lepší video na youtube, které má sledovanost a dopad než video schované ve skříni.

130
jojo
Reagovat

129 – Souhlas s tím zadruhé, taky si to myslím a myslel :-)
Všiml jsem si, že Universal už taky maže videa. Ještě byly na youtube dvě další dvě videa singlu Na cestě s 10 a 7 tisíci přehrání, a už jsou pryč. Jedno jsem z nich jsem měl v oblíbených, tak jsem si toho všiml.

Napadla mě taková zajímavost ohledně Celeste Buckingham, podle přehrání na youtube momentálně zřejmě nejúspěšnější účastnice našich pěveckých soutěží. Na castingu v Superstar postoupila jen a jen díky Rytmusovi. Osvaldová, Zeťová a Habera byli proti. Jediný on něco v jejím zpěvu slyšel. A kdo se první otočil za Aničkou? :-)
Několik Celestiných výkonů, vybral jsem spíš popovky, kde vynikne hlas.
Tady její ještě ne top výkon v Superstar http://www.youtube.com/watch?v=oBEojp0OP9s

131
jojo
Reagovat

Tady Celeste pár měsíců poté převzatá píseň
http://www.youtube.com/watch?v=jDuSCjXL1Q4&feature=relmfu

133
jojo
Reagovat

A tady něco hodně nového, nějaké hostování. Když začne Celeste, to je vážně kvalita, krásně frázuje
http://www.youtube.com/watch?v=P5B0bfNvdvw&feature=related

134
Viq
Reagovat

Celeste Buckingham – vím, o koho jde, ale ona i tenhle typ popu jdou mimo mě.
Taky jsem si ovšem všiml, že to má velký a nepopiratelný úspěch. Čili Rytmus určitě čich má. Srovnávat ho v tomto s Osvaldovou, Zeťovou, Vojtkem a podobnými hejly, je pro něj snad až urážkou.
A na závěr ještě k té Buckingham – abych tak řekl – tohle bych chtěl prodávat, ale sám bych to nekoupil.

135
sali
Reagovat

134 – Nuž, to nie je príliš dobrá vizitka predajcu – ja sám to nechcem, ale pre vás je to ako uliate. :-))

136
jojo
Reagovat

Mně se všechno od Celeste líbí dost, hlavně ta lehkost, s jakou pracuje s hlasem, ale mrazení jako při poslechu Anny u ní nemám. Jinak Celeste zpívá spíš styl přibližně jako Joss Stone, trochu jiný od toho, co jsem dal v odkazech.

137
Viq
Reagovat

135 – To bych jim ani nevyklopil. Řekl bych naopak, že toho mám plný špajz i plný mrazák a že si to dávám k snídani, obědu i večeři :-)))

136 – Mě ty „hity“ od Celeste moc nechytily a nezdá se mi, že jde o věci, kde něco velkého vyleze z obrazu až na 10. poslech. Celkově je to moderní a trendy a u lidí úspěšné. Na mě osobně to /ona/ ale ani pocitově nepůsobí poctivě. Cítím z toho nějakou pózu a kopírku.
Jen můj názor.

138
robin1
Reagovat

132 jojo – Tá skladba nie je jej vlastná. Napísala ju Carmel, jej sestra.

139
Viq
Reagovat

Už 3 týdny po „soutěži“ všechno papírové shořelo a vyšumělo.
Bagová i se 100 000 € už je dávno zpátky na Ukrajině.
Michal David se vrátil k řízení denních operací své chobotnice a přípravě nejúspěšnějšího muzikálu Mata Hari.

Po opadnutí dýmu a rozbití zrcadel „překvapivě“ zůstala jen Anička.

140
Anta
Reagovat

????? :DDDDDDD

141
jojo
Reagovat

138 robin1 – aha, já to spíš jen předpokládal, že to byla Celeste. Obě jsou šikovný :-)

142
robin1
Reagovat

jojo – Áno. Sestry Buckinghamové sú veľmi šikovné :-)
Pre mňa je Celeste najväčšie prekvapenie poslednej SS. Hlasovo a technicky nič extra, ale skladateľským talentom je obdarená slušne. V súťaži jej interpretácia cudzích skladieb moc nešla, ale akonáhle mala možnosť prezentovať sa vlastnými, dostala sa na úplne iný level.

Som zvedavý, ako sa jej bude dariť ďalej. Vraj má ísť do USA, kde sa jej bude venovať tým Kelly Clarkson.

143
Nika
Reagovat

Ooo – kdo by poznal ???

144
Nika
Reagovat

Ou – .. Poznali byste ??

145
sali
Reagovat

143-144, Nika: priznám sa, že asi sotva… To je foto po súťaži? Alebo nejaká z jej archívu? Vyzerá výborne, štýlovo.

146
Nika
Reagovat

Sali- Po soutěži. Je to nejspíš v nejnovějším čísle – časopisu Elle.. Já tam z ní poznávám jen tu pusu.. Jinak nic.

147
-bé-bé-
Reagovat

bogi
Červen 18th, 2012 at 17.56 1367
Zda sa, ze zmluvne zavazky s Universal maju vsetci finalisti v Hlase. Netusite niekto viac podrobnosti a co z toho pre Anicku vyplyva? Podla nizsie uvedeneho clanku by vsetci finalisti mali odvazdat 40% vsetkych prijmov Universalu.
http://www.pluska.sk/soubiznis/hlas-cesko-slovenska/skandalozne-zmluvy-hlase-spevakov-oberu-peniaze.html

148
sali
Reagovat

Môžem sa zasa vyventilovať? Ďakujem vám:
132 671.

40% – dosť prudká zrážka za talent. Takéto percento je nastavené zrejme preto, že psychlogicky by bolo 50% už príliš neznesiteľné.

149
Viq
Reagovat

40% je dost šílená věc. Když někdo vleze bez ničeho do takové show z ulice, síla jeho vyjednávací pozice je přirozeně nulová.
Na druhou stranu vydavatelství má motivaci, aby příjmy (tržby) byly co nejvyšší, z čehož může profitovat i zpěvák. Např. 60% ze 100 000 je více než 100% ze 100.
Otázka taky je, co ve smlouvách stojí o straně nákladů.

Teď se ale dívám, že v článku není řeč o vydavatelství (Universalu), nýbrž o „holandském držiteli licence The Voice“!!! což je ještě další firma.
Tedy 40% tržeb se platí držiteli licence pořadu.
Universal má jiný (další) kousek koláče.
Na zpěváka v reálu klidně mohou zbýt po vyplacení „partnerů“ a odečtení nákladů řádově jednotky procent.

150
Viq
Reagovat

Nakonec je ještě dobře možné, že zpěvák bude rád, když jeho bilance budou končit na velké tlusté 0 :-))
Snad alespoň „partneři“ budou poskytovat servis a budovat značku.
Jinak jde bez nadsázky o dáreček pěti let na galejích :-)

151
Viq
Reagovat

V každém případě doufejme, že jsou ti lidi trochu rozumní a v reálu to není taková hrůza, jak to vypadá. Nebo že smlouvu lze jednostranně vypovědět a spálit.
Protože dělat někomu 5 let pucfleka za destilovanou vodu může taky jednoho znechutit a odrovnat.

152
Anta
Reagovat

V talentu bude čtvrtý porotce-host možná Bartošová !!!!! a tady jsme si z toho tady dělali pr…. :)
Oni snad asi opravdu toho panáčka čtou :DDDDDDDD

153
sali
Reagovat

149-151 – skrátka smutná cena za slávu. :-((

152 – keď už treba Bartošovú zachraňovať, tak poriadne! :-)

154
Anta
Reagovat

153 něco jako zachraňte Willyho ? :)

155
Viq
Reagovat

sali – Ta ekonomika je věc detailů, které neznáme. Je ale jasné, že když není nastaven všestranně výhodný kompromis, věci nepůjdou dobře.
Z bulváru se věc jeví tak, že budoucí potenciál je plně obětován na oltář recyklace zbytků krátkého období.
Tady opravdu babo raď. Cestou ven je -> prokázat kvalitu a potenciál, vypovědět a roztrhat smlouvy (tvrdit, že jsou neplatné / že byly uzavřeny pod nátlakem :-), hledat v konkurenci lepší cenu…

156
Dave
Reagovat

Jak je dlouho po soutěži – 3 týdny? Nějaký novinky, nic? Ani bulvár už nevíří vody?

O Ivanně jsem se v bulváru dočetl, ako sa „zo šedej myšky stala krásna labuť“ – neboli fotonávod, jak z hezké holky udělat plastovou barbínu ;o).

157
Anta
Reagovat

156
to víš, už zbyla jen pachuť z opět nezveřejněných výsledků :)

159
sali
Reagovat

158 – Uff! To aby som si nastavil pripomienku. Klogi, zaraďujem Ťa medzi štyroch (teda teraz už piatich) pátračov.
Ď.

160
Viq
Reagovat

157 – Na výsledky kašlem. Jestli chceš klid v duši, nějaké výsledky ti zveřejním. Stačí hezky požádat…
159 – mtv je pro mě trošku partizánština. Má to dobrou sledovanost?

161
Viq
Reagovat

Dave, zapomínání je matkou moudrosti. U Hlasu ČS to platí dvojnásob :-)

162
Dave
Reagovat

161: je pravda, že jsem před chvílí musel přemýšlet, jak se jmenoval „ten kluk“, co skončil 4. ;o).

Jinak něco málo pro fanoušky Ivanny – z většiny to jsou známá fakta, ale aspoň jsem se dozvěděl, proč před pár týdny zpívala v Benešově:

http://www.denik.cz/hudba/vitezka-hlasu-cesko-slovenska-ivanna-bagova-zpev-je-muj-zivot-20120617.html

163
-bé-bé-
Reagovat

162
hezké dave, bude z nej „učiteľka herectva a spevu“ v materskej škole?

164
Anta
Reagovat

160 :DDD děkuji nechci, tvoje výsledky znám :)

166
yeey
Reagovat

164 – Anta – cau :-) no zkouknul sem ted rozhovor s „vitezkou“ ve Snidani s novou, ty vole, mysim, ze Anicku brzo prestanou na jakykoliv rozhovory zvat, protoze jeji vyjadrovani (uz vazne prestavam verit, ze je to stydlivosti – i nejstydlivejsi clovek umi dat dohromady vetu) je vazne na urovni 10-letyho decka a cely to musi odvypravet vzdycky moderator a to se ji neptali na sebemensi zaludnosti, hlavne ze umi porvavat „Jirinooo“ :D snad ji nepozvou Šíp a Kraus, jako pozvali Gabinu, to bysme si uzili ctvrthodinku trapnyho ticha – nebo ok, u Krause petiminutovku, ten si beztak mele svou :-)

167
Viq
Reagovat

Láska i nenávist jsou dobré pro byznys. Nejhorší je lhostejnost. Neurazí, nenadchnou, i když se úslužně šplhají anály, jejich jména nikdo nezná.
Anička by si měla vážit svých haterů stejně jako svých fandů.
Ať už v jejich hlavách bublá jakkoli lepkavá a smradlavá směs, jejich role je ve scenáři.
Role užitečných idiotů.

168
Anta
Reagovat

166 nazdárek :)

Snídani už jsem viděla a všimla jsem si, že moderátor tak nějak jako „mluvčí“ určil Markétu (když Anna nemluvila, otočil se na Markét), ale to je nejspíš věkem, Anna z toho s největší pravděpodobností vyroste :)
Jinak teď jsem začala sledovat Farmu a uvidím, zda vydržím či přežiju tam toho cholerika :DDD

169
yeey
Reagovat

168 hej no ja prave doufal, ze na to nebudu cumet a stejnak sem ted ty 2 dily shlidnul… ten cholerik je pekne na pest no, jenom bojuju s tim, ze ty lidi budou vesmes asi pekne tupy… ani Tereza mi nevadi, ve Vyvolenych mi prisla takova vlezla, ale tady je fajn, to jeji moderovani ve stylu „vedouci pionyrskyho tabora“ se sem hodi a zacala mi byt nakonec dost sympaticka:-)

a tam byla Marketa btw?

170
Anta
Reagovat

169 už blbnu, sleduju ještě jinou diskuzi a u toho ještě pracuju :o ;) ale už jsem skončila
viděla jsem i snídani, ale měla jsem na mysli tu debatu po skončení Hlasu, jak tam byla poslední čtyřka, z toho se to taky dalo vysledovat, jakou kdo má verbální komunikaci :)

171
yeey
Reagovat

170 aha no ses na roztrhani :D

172
Anta
Reagovat

171 to je pouze moje blbost :) holt když něco slíbím….
ale ty máš prázdniny, co ? jenom tiše závidím :)

173
yeey
Reagovat

172 no ono se mi to zkouskovy krapet protahlo, takze jeste ne :D

174
Anta
Reagovat

173 to dáš :) a potom až do října !!! :((( :D

175
cedarin
Reagovat

168 ahoj Anta – nejsem si jistý, že z toho vyroste, možná se to trochu zlepší, ale žádný festival to nebude.
Btw. Milošovi je taky 16 a je schopen odpovídat celou větou, mnohdy i rozvitou :-))

čau rybízku

176
cedarin
Reagovat

Tak Dan oznámil, že má hotový singl a je prý na co se těšit. Tož jsem zvědav.

177
Anta
Reagovat

176 čauky, no jsem taky na ten nový singl zvědavá :) ale nevím, jestli to uhlídám :)
No, Cicero z ní asi nebude :), ale máš pravdu, že ostatní benjamínci oproti ní působili přímo „ukecaně“ :)

178
cedarin
Reagovat

177 – neboj, až na něj narazím, tak ho sem zavěsím a budu pravidelně informovat, kolik že už to má shlédnutí :D
-a nešišlali

179
Anta
Reagovat

178 :DDD no ty si koleduješ … !!!

budu si muset tuto diskuzi hodit do záložek, abych ji pak vůbec našla :)

180
cedarin
Reagovat

179 ještě řekni, že to není pravda, tam by se logoped uživil :-))
a ten samozvaný spasitel je mi víš kde :-))

181
Anta
Reagovat

180

:DDDDDDD jó, to mi chybělo !!! opět se v noci od srdce zasmát :)))))))

– logoped určitě, mám ten problém, že dost slyším i mě ruší, ať v řeči či zpěvu např. špatné sykavky a ostatní vady výslovnosti, to si to pak nemůžu pořádně užít :)

– né jenom tobě :)

182
Anta
Reagovat

Asi začínám být schizofrenní, diskutuju tady, na Farmě a do toho sleduju se záznamu VIP prostřeno Pomejeho :DDD

183
yeey
Reagovat

175 cuss! mne Anicka pripada obcas jako kdyby se slovensky teprv ucila, resp. umela ji jen na pasivni urovni… ja odpovidam spanelsky podobnym zpusobem jako ona a mam za sebou 2 semestry uplne od zakladu:D s tim rozdilem, ze dokazu dat obcas do jedny vety podmet i prisudek naraz :-)

na Danuv singl se celkem tesim, tak snad se je fakt na co tesit…

184
Viq
Reagovat

Dnes zde trio cedarin, yeey a anta předvedlo přímo festival nízkosti a trapnosti. Kdybych v něco dobrého věřil, mohl bych se konejšit, že jim jejich skutky i úmysly budou jednou sečteny i s úroky…
Nic takového ale není. Jsme svobodné bytosti s vlastními volbami, vlastním svědomím a vlastní ctí.

185
jojo
Reagovat

165 – pěkně udělaný klip. Jen bych ho asi udělal víc pohádkově a odebral modernější věci jako tenisky, samolepky či gramofonovou desku. Na druhou stranu líčení a šaty za 1, takový zvláštní, skvěle se to k Aničce hodí. Taky dobrá atmosféra a skvělý běh, rovný a sportovní :-) Už dlouho mě fascinuje, a je to tradičně i v komentářích pod videem, jak jsou někteří přispěvovatelé posedlí myšlenkou, že ústa musí být při zpěvu co nejvíc dokořán, jinak si ho nemůžou vychutnat. Má ta jejich úchylka nějaký odborný název? :-)

186
cedarin
Reagovat

184 a jéje, sabat skončil

187
Anta
Reagovat

186 myslíš ? :DDDD

188
cedarin
Reagovat

187 – asi ne, viď :DDD

189
Anta
Reagovat

188 mě jeho příspěvek spíše pobavil :) nepsal zde někdy, že je věčný optimista ?
Nemá cenu reagovat, yeey psal, že nakonec „stírací odpověď „taky nenapsal :)
ale zase jsme pasovaní na festivalové trio, já bych to to viděla něco jako tři mušketýři :DDD

190
cedarin
Reagovat

189 – jo jo, taky mě pobavil, on tomu snad i věří kluk jeden zneuznaná :DDD
ale já jsem spokojen, jsem v dobré společnosti!!!

191
Anta
Reagovat

Jasně že v dobré společnosti :)))

A kdo asi tak bude kardinál Richelieu ? :D

192
cedarin
Reagovat

191 – no toť opravdu přetěžká volba, kdo by to jen mohl být??? :DDD

193
Anta
Reagovat

192 mě to dneska nějak nemyslí :DDDDDDD
zítra mě čeká těžký den :(
a taky nám chybí čtvrtý, že ? :)))

194
cedarin
Reagovat

193 – mě čekají těžké dva dny, velmi těžké, takže tě plně chápu, ono by se těch čtvrtých našlo víc, ale nechtějí plýtvat energigí :DDD

195
Anta
Reagovat

194
když už mluvíme/píšeme o mušketýrech, tak můj nejoblíbenější je „Muž se železnou maskou“ podle „Tří mušketýrů ještě po deseti letech“
a úžasní jsou Jeremy Irons a Gabriel Byrne a taky samozřejmě Gérard Depardieu jak se nezapomenutelně věšel na trám ve stodole, kterou pak nakonec celou zbořil :DDDD

196
cedarin
Reagovat

195 – ten film mám taky moc rád, popravdě se mi líbí i verze s Leonardem DiCapriem, jinak můj VELMI oblíbený film je Smažená zelená rajčata

197
Anta
Reagovat

196 tak tento film jsem neviděla :(
ale herečku Kathy Bates mám velice ráda :) v paměti mě hodně utkvěl film, kde hraje psychopatku, která zachrání spisovatele z nabouraného auta v zimě a pak se o něj „stará“ způsobem až životu nebezpečným :) už vím „Misery nesmí zemřít“

198
cedarin
Reagovat

197 – tak to jsem viděl, Kathy byla v tom filmu úžasná, Smažená zelená rajčata doporučuji, to je film, kde je všechno a není to s…a

199
Anta
Reagovat

198 beru na vědomí, ale kdy se k tomu dostanu ? :(((:)))

200
cedarin
Reagovat

199 – kdysi ti vyšlo na dvd, pokud to neseženeš, tak zapůjčím :-))

201
Anta
Reagovat

200 tak jo, tak na příští týden ? :DDDDD

202
cedarin
Reagovat

201 – dohodnuto :-))

203
Anta
Reagovat
204
irena
Reagovat

Zdravím i tady, jinak jsem se přestěhovala na Farmu :)
a přidávám odkaz i sem:

http://www.anahata.cz/content/view/44/1/

Je tam něco pro GG i PŠ fans (a samozřejmě Ondry Rumla, a možná přijde i Šmajda :)

Ty koncerty jsou velmi komorní a moc příjemné, takže doporučuju.

205
-bé-bé-
Reagovat

204
zaujímavý názov „Duality“ od PŠ…je to blíženec…akoby to aj vedel, že toto má na riešenie…

206
Dave
Reagovat

163 -bé-bé- :
Nikoliv, bude z ní zpívající milionářka ;o)

207
Dave
Reagovat

Bulvár v akci aneb Ivannka prý byla v Hlasu psychicky týraná ostatními, možná proto, že s nimi nechodila chlastat.

http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/ivanna-bagova-tvrdi-ju-spevackej-sou-sikanovali.html

208
Dave
Reagovat

Asi mi do spamu spadl příspěvek s odkazem na článek z SK bulváru o tom, jak Ivanna prý byla psychicky týrána ostatními soutěžícími, zřejmě proto, že s nimi nechodila chlastat.

209
sali
Reagovat

count-up: 163526.

210
Dave
Reagovat

207 vytaženo ze spamu, hurá :o). Pokud někdo z SK četl plnou verzi onoho bulvárního článku (papírovou), písněte, co v tom psali, dík ;o).

209: aby vám „diamant“ nepředehnal Rytmuse, to by se pak děly věci :oP

211
Klogi
Reagovat

208: Chudinka tyrana… Vsetci sa proti nej spikli ;)
Ale bolo od nej sympaticke a mile, ze na kameru napomenula Anicku (…ktora od malicka spievava po nedeliach v Pustych Ulanoch v kostole…), ze je slusnost zdravit starsich… Ona zato, dobra to dusa, venovala jednu zo svojich vitaznych piesni (Titanik) nedonosenemu babatku zmietajucemu sa v inkubatore… a len preto, ze nechcela s nimi vsetkymi chlastat, tak ju sikanovali… omg :P

212
sali
Reagovat
213
Viq
Reagovat

212 – Myslíš, že je oficiální i s těma 2 f a „vodotiskem“ bandicam.com? :-)

Co se týče brečících bulvárních blondýn, neotvírám, nečtu, nedojímám se. Je to špína.

214
Viq
Reagovat

185 – jojo, chtěl jsem ti něco napsat, ale po 36 hodinách a 10 neúspěšných pokusech příspěvek odeslat jsem to vzdal :-) Bylo tam něco to tom, že pro někoho jsou diamanty jsou příliš tvrdé, zlato příliš těžké, voda moc mokrá, slunce moc jasné.
A ty tenisky jsou v klipu právě to dobré.
A (někteří) lidi jsou svině.

215
Viq
Reagovat

207 – A kdo odškodní slušné lidi s IQ nad 60 za utrpěnou psychickou újmu, kterou jim způsobili svými lacinými cirkusovými triky mademoiselle Bagová, capo di tutti Michal David a tv nova?
Co ty na to, dave? LMAO!

216
sali
Reagovat

213 – No asi nieje ofic… alebo predsa len? Mám nemám mám nemám mám nemám mám nemám mám nemám…. mám! Nezlob se, Jurášku, už du. :-)

217
Dave
Reagovat

215: lidem s IQ nad 60 bohatě stačí laciná estráda, kterou jim slečna Anna, ujo Brunno a jejich kouč naservírovali ve finále hlasu.
Pořád jsi nepřekousl, že Ivanna je vítězka? Šup zpět do dolu kutat diamanty :oP

211: dokážu pochopit Ivanniny pocity. Bydlím pár let na vesnici, nepiju pivo, nedokážu kecat o ničem. Sousedi nedokážou moc zkousnout, že s nima po večerech nesedím na zahradě a nepopíjím, že nechodím do hospy „aspoň na jedno“ či že se neúčastním místní kultury typu „zchlastáme se na hodech“.
Jen se divím, že MD nedal Ivanně instrukce, ať před bulvárem svoji neoblíbenost nevytahuje, protože se to rozmázne a z malého nic bude jedno velké smradlavé ho*no (či jak to řekl kdysi Habera).

218
Viq
Reagovat

216 – Uvidíme, kdy zmizí. Možná bylo v plánu klip na YT nikdy nedat. Proto bylo jako zástup vytvořeno to omalovánkové „lyrics video“ :-)))

217 – Neboj, Dave. O „tom článku“ víme asi jen my 4 v této diskusi. Z toho ještě já jsem ho ani neotevíral a nečetl. Slečna Bagová je všemi oblíbená, pro své schopnosti uznávaná a má nakročeno k velkým věcem (když si za 100 000 € koupí XXXX tiketů a vyhraje 1. cenu ve sportce). Takže klid :-)

219
Anta
Reagovat

218 :DDDDDDD

220
Klogi
Reagovat

Koho by zaujimalo – A.V. v Ocku – Dennicek (…home video) Nahral a upol na trubku aj tunajsi obcasny prispievatel „bogi“.

http://www.youtube.com/watch?v=1E93sZL_Ly0&feature=plcp

221
robin1
Reagovat

210 – Dave
Časopis, v ktorom je ten článok mám doma. Oskenujem ho.

Zatiaľ si prečítaj tento, ak si ho ešte nečítal :-)
http://www.pluska.sk/zena/rozhovory/06/z-ivanny-bagovej-sme-urobili-sexi-kost-obliekani-mi-radi-mama.html

223
Anta
Reagovat

212 ten ofiko klip jsem si teď pustila a musím přiznat, že není špatný a líbil se mi :)
až na ty místečka, kde ta výslovnost opravdu není úplně ok, ale to už je takové moje hnidopišství, když to slyším, nedokážu se od toho ve zpěvu úplně oprostit :)

224
Dave
Reagovat

221 robin1: Díky :o) Snad tam o ní nepíšou moc bludů ;o).

Koukám, že se nám Ivanna začíná zabydlovat v showbizu, i když zatím spíš jako modelka. Aspoň může využít průpravu z těch vystoupení na misskách :o).

225
jojo
Reagovat

222 – to je vystoupení ještě před Hlasem? Škoda špatnýho zvuku, ale i tak super :-)

226
Klogi
Reagovat

225: Ano, pred Hlasom… cca spred roka. Podareni su tam obaja aj s tym drummerom :D

227
Motýlek
Reagovat

225 – nejde poslat… :-( zkus prosím něco umazat….

228
sali
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=7DxvW-1hBuc

Dajme si tipovačku: určte deň, kedy počet videní presiahne 200.000. Môj tip: 5.7.2012 – t.j. sviatok sv. Cyrila a Metoda.

Ahoj, Motýliček, teším sa, že si zasa zablúdil (sem). :-)

230
Motýlek
Reagovat

Sali – taky Tě moc zdravím /i další našich/.. :-) Z práce jsem nemohla napsat.., až včil…
Jak se máš v tých horúčavách? To už na mě není…..
A to ještě návaly práce v práci – zdravím Cedárka – přežils? :-)))

231
yeey
Reagovat

229 jo tak to je zajimave cteni, akorat nevim do jake miry se tomu da verit (myslim, to tak ze nevim, jestli muzu verit tomu platku – Ivanna by si podle me nevymyslela neco, co neni pravda)

232
sali
Reagovat

231 – to prosím Ťa ani neber do úvahy, také žvásty. Nejaký tlčhuba zozbieral obrázky a vymyslel si kačičku do vaničky.

Motýlikovi veršík na dobrú noc:

Horúčosť mi krúti fúzik,
vypotím snáď všetok džúsik.

233
Motýlek
Reagovat

\\\ pro Salika na dobrou noc\\\

Tak se ohol, až budeš mít dlúhú chvílu…. :-D
a já si mezitim dám….
zlatou tequilu…. :-)

234
Viq
Reagovat

232 – Ale jo, tomu ver. Vrah o morálce káže.
http://www.youtube.com/watch?v=73Nmpn4fBas
Kdyby to nebylo tak hloupé.
Kdyby to jen nebylo tak hloupé…

235
Viq
Reagovat

232, ona je vítězka „tak trochu“ uplakánek. Asi kvůli potlačení svědomí si ten podvod i sama pro sebe vykládá jako nutnou obranu a zadostiučinění.
http://www.youtube.com/watch?v=bfNALzbt82M

236
Dave
Reagovat

229 robin1: Díky, jdu číst :o)

237
Dave
Reagovat

Bylo to zajímavý počtení, nepředpokládám, že by nějak nafukovali části, který jim (snad) přímo řekla Ivča. Samozřejmě pomineme titulek o šikaně ;o).

Veselovská se podle článku projevovala jako běžný člen stáda puberťáků. Jen bych Anniny projevy zmíněné v článku čekal spíš od holky navštěvující základku. Uvnitř stáda je síla, obzvlášť když se chlastá.

Když nad tím přemýšlím – pokud 16-letý děcka chlastaly a ujo Brunno u toho byl přítomen – nejde o ohrožení mravní výchovy mládeže? Nebo tu ohrožuje jen ten, kdo nalévá?

238
sali
Reagovat

Už ani deti si nedajú povedať. :o)

239
Viq
Reagovat

237 – you wish…

240
Dave
Reagovat

239: co si jako mám přát?

Představte si hypotetickou situaci, kdyby nás co tu plkáme zavřeli do nějaké vily pod dohledem kamer. Za jak dlouho bychom se pozabíjeli či jak by to fungovalo?
Chlastaček bych se neúčastnil, takže bych beztak byl vyvržen z týmu ;o).

241
Viq
Reagovat

240 – Kdyby byla štábem povolena upilovaná brokovnice, do 5 sekund. Se středním kuchyňským nožem bez pilky do 50 sekund. A s použitím holých rukou by naše soužití trvalo celých 5 minut, Dave.
A potom 50 let na útěku. We are of peace, always.
Ale my bychom se do vily zavřít nenechali, nemám pravdu, Dave? Aspoň jednou?

242
Dave
Reagovat

241: Do vily pod dohledem kamer bych se zavřít nenechal, ale tráva fakt není zelená ;o).

243
Motýlek
Reagovat

Dave, právě pod dohledem kamer bys byl v bezpečí… :-D
Já si myslím, že to Viq vidí zbytečně černě…, vůbec nic by se nikomu nestalo… Akorát že já bych to celé vyhrála… :-))
Sali ahoj *

244
sali
Reagovat

243 – Samozrejme, že by si vyhral, Motýlik. Sadol by si si na kameru, a otočil by si ju kam by si potreboval. :-)

245
Motýlek
Reagovat

244 – to jo…., na tebe… Na sebe né… Já se na sebe nechci dívat… :-D

246
cedarin
Reagovat

230 Motýlek – přežil :DDD představ si to :-)))

247
Viq
Reagovat

sali, tvá meta padla. Je tam +- 202 tisíc. Trefil ses.
Já ale vždycky hraju aspoň na jackpot :-)

248
sali
Reagovat

247 – Áno. :-)

Akurát tvrdé dáta pod videom boli upravené až dnes. Neviem, ktoré sú tie pravé – či tie flash alebo až pod prehrávaným videom.

249
Motýlek
Reagovat

Cedárku – já též já též…. :-)

Salinko zdravím Ťa… :-)

Jižní Morava – nesnesitelně horko a ani kapka zde nespadla už kolik dní… :-/

250
sali
Reagovat

Slova jsou jen kapky deště,
a tak volám: „Slyšíš ještě?“

251
Viq
Reagovat

248 – V čase přesnější data musí být ta vyšší. Rozdíl je asi v tom, že se na různých místech aktualizují po jiných invervalech. Takže tipuju čtvrtek 5.7. :-)

252
Anta
Reagovat

Ahoj cedarine,
tak doufám, že jsi těžké dny přežil úspěšně tak jako já :)
Konečně jsem zkoukla rajčata a ano, je to fakt dobrý, a dobře že vím, že tajemství úspěchu je v omáčce :-DDDDDD

253
cedarin
Reagovat

249 zdravím Motýlka, tak to jsem rád, že jsem oba přežili, s klidným svědomím můžu v pondělí odletět na dovolenou :DDD

252 Anta – :DDDD, tak to jsem rád, že víš, v čem je to tajemství, a jsem moc rád, že se Rajčata líbila, já na nich opravdu docela ujíždím :DDD
„jsem starší a mám lepší pojistku“ :DDDDD

Těžké dny jsem přežil úspěšně, kupodivu jsme se dohrabali tam, kde jsme měli být a pan ředitel byl spokojen, otázka je, na jak dlouho :DDDD

254
Anta
Reagovat

253
„Jsem starší a mám lepší pojistku“ přesně !! :-DDDDDDD

S pány řediteli je to těžký :) nikdy nevíš ….

Tak příjemnou dovču :)

255
Motýlek
Reagovat

Sali – ještě slyším… :-)
Horko pokračuje, až naprší….. tak uschne… :-)
Cedárku já nevím kam jste se chtěli dohrabat, ani jsem nezjišťovala zda náš ředitel byl spokojený… :-D
Dovolenou mám za týden…
Krásnou neděli všem!

257
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj Dave,
čo sa tak bojíš alkoholu? To nie je jediná závislosť na svete… i keď je viditeľnejšia…ale alkohol má aj pozitíva…urýchľuje emócie…ale keďže ide o emócie…tak neplní očakávania…kto čo vtedy sľúbi, samozrejme nedodrží¨¨
A Ty čo navrhuješ na dedine, aký nový sposob „bratania sa“?

258
Viq
Reagovat

Víš, kdo se bojí alkoholu? Alkoholik a jeho sžíravé svědomí. Jeho jeidná radost a smrtelný hřích.

Teď ale dělám to, co nikdy dělat nechci a co mi přijde jako jedna z největších chyb. Přijmu debilní argumentaci (jako ryba sežeru návnadu) a pokračuju její cestou.
Tak vypadá jedna z největších chyb, která se dá v argumentaci udělat, když na něčem záleží a nechcete vykročit k jisté porážce.

259
Viq
Reagovat

Když vám na tom záleží. Když chcete s dimwits hrát jejich hry na bavit se, je vše dovoleno. Pravda. Slaboch je silný a mrvola nesmrtelná.-

260
sali
Reagovat

Kerej mrvola tady čepuje to pívo!!?

261
Viq
Reagovat

To bude asi přítel cedarin. Pokud se zas neválí v pracovní době pod výčepem :-)

263
Anonymní
Reagovat

Ahoj Viqu,

bol si v Trenčíne na koncerte?

Možeš mi nahrať na CD „kompletnú Annu“?, som si vravela, že to máš dobre zmáknuté.
Ja a technika, nie sme priatelia.

264
-bé-bé-
Reagovat

263
Ja som.

265
Viq
Reagovat

-bé-bé-
Byl jsem, ale všechno co mám, najdeš na youtube. Tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=gJzSumRh-aM

+ těch dalších 5 věcí na stejném místě

Víc toho není, a jen to mi zaplnilo celou kartu ve foťáku – a i poslední „Na ceste“ je jak vidíš v půlce uřezané. Zasluhovalo by to celkově lepší záznam, ale pro mě jako připomenutí zažitého stačí (musí :)
Jsem člověk, který nikdy nic nefotí a nefilmuje. Nakonec většinou existuje jen bezprostřední prožitek, který je focením ochuzen. To platí, ale jsou i výjimky. Tohle je jedna z nich.

266
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,

zdalo sa mi, že je to tvoj štýl (komentáre pod „Cestou“).

Ja mám na mysli ale to, čo bolo v HLASE…ČI TO MÁŠ SKOMPLETOVANÉ, UPRAVENÉ TAK ABY SOM SI POŠMÁKLA NA CD…iný prehrávač nemám…som antitechnička

Možeš mi to nahrať, teda ak to máš?

267
Dave
Reagovat

Tož co se tu za poslední týden událo nového ?

Na netu jsem se jen dočetl, že Anna už nebude studentkou oční optiky, ale že plánuje přechod na konzervatoř. A že 1. album vydá do 2 měsíců.
O Ivanně jsem se dočetl klasické bulvární pšouky v čele se článkem, že pro bulvár by bylo výhodnější vítězství Anny, která je více mluvná ;o) a dokáže dělat aféry ;o).

257 -bé-bé- :
Co bych měl navrhovat? Ať se každý bratří jak chce, klidně ať si u toho i chlastá, ale ať i toleruje, že jiní tuto potřebu (ať už bratření či chlastu) nemají.

268
Viq
Reagovat

267 – Kdo vyhrál, není podstatné. Důležité je, kdo je nejlepší. A o tom není nejmenších pochyb.

-bé-bé- (266)

Rozumím. Máš na mysli hudební cd něco jako „Anna Veselovská v Hlasu ČS“ :-)
Samozřejmě mám na pevném disku a přehrávači složku. Ale dělal jsem to jen pro svou skromnou potřebu a nároky. Třeba z duetu Set fire to the rain mám vysekánu „jen“ 1 minutu částí, které zpívá Anna – ty ostatní věci mě tam rušily a kazily to :-))
Mám tam i pár dalších věcí, tedy nejen přísně soutěžní vystoupení z Hlasu ČS.
Čili jde spíš o takový mix než o „SKOMPLETOVANÉ, UPRAVENÉ TAK ABY SOM SI POŠMÁKLA NA CD“. Tam by bylo potřeba udělat nějakou revizi…

269
-bé-bé-
Reagovat

268

ja nemám nič a tak musím chodiť na Hlas alebo na trúbku…
takže uvítam aj „inú verziu“

Ako to urobíme?

270
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

ty nemáš potrebu „bratrstva“ tak aspoň „sesterstva“…?
Ja mám i keď som bola vždy akosi „mimo“.

„patrím k tým „bojovníkom svetla“, ktorí sa narodili do každej rodiny, aby ju najskor „rozložili“ a potom „zjednotili“ už mimo rodiny…

271
Viq
Reagovat

-bé-bé-

No, to bys měla asi navrhnout ty, ne? :-))))
Jestli to pro tebe nikdo jiný neudělá, pak to udělat musím.
Detaily dohodnem – já nevím – přes mail, i když to tady už čteme beztak jen my 2, takže je to totéž :-)

272
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,

pošleš mi to na mejl, alebo na adresu…co dlužím?

274
sali
Reagovat

271 – HA! Si naomyle! :-)

275
Viq
Reagovat

-bé-bé-

No, pokud nebydlíš v okruhu 20 km ode mě, což se nezdá pravděpodobné, pošlu ti to poštou v dopise. Nejdřív ale musím cd vytvořit (to udělám o víkendu).
A mptrojky ti můžu poslat na mail, jestli ti k něčemu budou. Jestli ti stačí jen mp3 soubory (a někdo ti z nich udělá cd nebo si je sama na cd vypálíš), je to nejjednodušší.
To by bylo dobré vědět.

sali – Takže poslední 3 skauti? :-)

276
sali
Reagovat

Ešte jeden, a budeme tu mušketieri.
Dobré ráno.

277
Dave
Reagovat

Koukám, že řady aničkovců řídnou, zatímco fanoušků Ivanny je tu stále 100% :oP

270 -bé-bé- :
Takovou potřebu nemám, vždy jsem stál mimo nějaké skupiny, kde bych se musel přizpůsobovat a jednat tak, jak se ode mě očekává. A jsem i navíc hodně línej a nesnáším „povinnosti“, takže účast na místních akcích úspěšně bojkotuju ;o).

278
-bé-bé-
Reagovat

277

Ja „propagujem iné skupiny“, kde má človek odvahu byť sám sebou a neprisposobovať sa…prvú takú skupinu má „každý“ doma…ak má „odvahu“

279
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,

bývam na Morave…takže asi je to viac ako 20…aleminulý týždeň som bola v Prahe…
dnes sa spýtam na tú mp3…cez víkend som mimo…

Sali ahoj,
ako to vyzerá na Slovensku s Annou?

280
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

to je príma…tých 100%…myslím, že ešte rejpal mal Ivannu „ve stáji“

281
Anta
Reagovat

:)) taky sem občas juknu

283
sali
Reagovat

Bébé, podľa čoho si si vybrala nick? Podľa keksíkov alebo TV stanice?

284
Viq
Reagovat

Jednočlenný fanklub slečny B. je stále v plném počtu, živ a (fyzicky) zdráv, lol. Gratuluju !

A „Aničkovci“? Ti na své hrdiny nezapomínají. Ani na své nepřátele :-)

285
Anta
Reagovat

283
nebo Brigitte Bardot :)

286
Viq
Reagovat

Dave, sleduj a syp si popel na hlavu:
http://www.youtube.com/watch?v=Nq6BmtR7Wko
I Satan ví, že přes všechny blýskavé cetky z cinknuté rulety na celé frontě prohrál.

287
-bé-bé-
Reagovat

Sali,

to je predsa jasné, podľa veľkonočného „beránka“
-bé-bé-bé-bé-bé-

288
-bé-bé-
Reagovat

Viq,

nespýtala som sa ohľadom mp3, takže až po víkende…alebo mi to vypáľ a pošli na dobierku…
dúfam, že tam budú aj jej rozhovory…uhmm..hmm.hmm…jasné…

289
Viq
Reagovat

-bé-bé-, V mp3 chci mít jenom písničky, pokud možno co nejvíce bez vaty jako jsou znělky, úvodní kecy, atd. Takhle bych chtěl ještě pár mp3 ze začátku soutěže, kde nějaká odstranitelná vata (na začátku a konci) zůstala, ořezat, než bych to pálil na cd.
Na rozhovory máš komplet videa, to je zase jiný oddíl obávaného archívu..

290
Dave
Reagovat

Trochu jsem hledal na netu, kde bude Ivča v nejbližších dnech k vidění:

5.8.2012 – Modra, Zochova chata (slavnosti léta, kde je Ivanna jako host – začátek v 11h, vstup volný)

a zbytek je z webu Universalu:
25.8.2012 – Ústí nad Labem
7.9.2012 – Levice
8.9.2012 – Humenné
9.9.2012 – Poprad
18.9.2012 – Ružomberok
19.9.2012 – Martin
25.9.2012 – Nitra
26.9.2012 – Skalica
30.10.2012 – Karlovy Vary
31.10.2012 – České Budějovice
6.11.2012 – Brno
7.11.2012 – Plzeň
18.11.2012 – Ostrava
19.11.2012 – Hradec Králové

U Anny to nějak vázne :oP

291
Dave
Reagovat

286: shlédnul jsem… a… nic… pocit, asi jako když mám puštěný rádio a někdo se zeptá, co to zrovna skončilo za písničku – nedokážu si ji vybavit ;o)

284: jen tak mimochodem, Ivanna Bagová je Hlas ČeskoSlovenska :oP

279: Která část Moravy?
278: Rodina se nepočítá ;o).

292
sali
Reagovat

287 :-DDD Netušil som, že je aj nejaká tretia možnosť.

290 – Chúďa Ivannu už žmýkajú do tla, dodávateľ licencie si chce prísť na svoje. Sa nacestuje, dieťa moje. Nechcem byť pejoratívny, ale vskutku sa namaká ako ukrajinec na stavbe. :-(

293
Viq
Reagovat

290 – A co bude ten váš intergalaktický blonďatý andílek zpívat? Hity dona Michala a jeho klaky?

291 – Todle je divný. Vkus a hodnoty se různí, ale přesto?? Nějaké konkrétní hodnoty jsou přece správné, krásné, ušlechtilé, ctnostné…

Bieber je největší suprstár, Csáková je respektovaná umělkyně, slečna B. vyhrála Hlas ČS, zločinci jsou dobrodinci a dobráci zločinci, zlato je bezcenná cetka…

Jestli všechen obludný svinčík dokáže nadcházející krach a recese vyčistit, půjde o důkaz Boží existence.

294
Dave
Reagovat

292: Jen ať Ivča cestuje a maká, plní si tím svůj sen o zpívání, ona to dá :o)

293: Klidně ať si náš blonďatý andílek vystupuje na jednom pódiu s MDým, jeho obehráté fláky zpívat nebude – kdybys Viqu četl bulvár, tohle bys dávno věděl :oP

Nemůže to dopadnout hůře, než jak se vyvíjí „kariéra“ Dominiky Staré (její americkou anabázi s klipy, kde ji raper uvádí jako „daminika staura“, to jde fakt mimo mě).

295
Viq
Reagovat

Podvědomé tušení reality ale máš Dave, když ti v souvislosti s blonďatým andílkem přijde na mysl případ celkem logického selhání průměrných.

Anička je jen jedna. Ty si prostě nedáš a nedáš říct!
Přece ještě poznám, co je mimořádná kvalita a co je kartón…

296
-bé-bé-
Reagovat

Sali,

-bé-bé-bé- je starobylejšie ako sušienky a tv nepozerám…takže som nevedela, že to je kanál…
možnosti je určite viac…ale tie predchádzajúce n emajú spojovníky a dĺžeň „vytrvalosti

297
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

žeby sme si dali „rande“…oblasť Uhrov…

jakože sa nepočíta rodina, veď to je „základ“ a veru ťažkého kalibru…aj tie skúšky: ťažké, ťažké ale s možnosťou „reparátu“…niekedy

298
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

tá Ivannka fakt maká…pracovitá…už 4 roky hrá na gitaru, aj bicie aj basu…človeče…veď pred Hlasom to ešte nevedela?

299
Dave
Reagovat

298 -bé-bé- :
Tos našla v jakém bulváru ;o)? Ivča jistě hraje na piáno, jako všichni z konzervy, tu kytaru bych taky věřil.
No když nad tím přemýšlím, na bicí umím hrát i já, pokud se tím myslí, že jsem u nich jednou seděl a zkoušel držet rytmus ;o)).

297
No rodinu jsem nepočítal, bo tam to jaksi uvažuju samozřejmě, ale ne každýmu se poštěstí.

Uhry? to je dost širokej pojem, ale usuzuju na jihovýchod ;o).

295
Viqu, normálně jsem o víkendu nechytal, když jsem pustil Óčko… a zahlédl tam holku, která vypadala jako Anna… ale… ona mluvila! Dokonce nám sdělila, že hledá kluka, který jí naučí jezdit na skejtu.
Jinak smysl onoho pořadu jsem nepobral, to vám takto každý týden hlásí, co měla k večeři a kdo kde s kým jak, abyste si to nemuseli hledat na faceboku?

300
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

našla som to v tom Universale, čo si spomínal…
no jo. to je blízko pri tebe, ten JV, ty si písal J…takže J náa spája a V rozdeľuje…“ ideálny pár“…dobrý základ pre spoluprácu…
ešte má zaujíma či máš fantáziu alebo predstavivosť alebo oboje???

Skvelá cesta pre Annu…“rozpovídava sa…len aby to neskončilo tým, že potom nebude o čom…ako pri Ivanke, ktorá chce spievať to, čo letí „tu a teraz“…

303
Viq
Reagovat

Asi jo, Dave. Příště to nahrávej, ať si taky můžu pošmáknout. Bych musel být 24/7 na televizi, abych to chytil. Viděl jsem jen 2 díly (z toho i tak jeden až na YT).
Já jezdím na všem, co má kola, kromě skejtu :)) :///
Nejvíc se cítím na výuku bruslení :) Z toho už musím mít aspoň PhD :)

304
Viq
Reagovat

-bé-bé- 302
Ten rozhovor už jsem četl. Znáš tohle:
http://anna-veselovska.blog.cz
Tam máš seznam článků z internetu (všeho druhu, čili i bulvár) a aktualit, ať to nemusíš náhodně lovit na webu :-)

305
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,

áno, všimla som si toho blogu nedávno, len som ho ešte neprelustrovala…je tam ja 3. denníček.
PS: Ako si na tom s tým CD?
Bogi
a kde je ten 2.?

306
Viq
Reagovat

2. asi nikdo nenahrál a o čem mluví Dave, bude 4. díl… Tak ho někdo ksakru rychle nahrajte !! (Dave?? :)
S tím cd jsem teď o víkendu neměl čas. Já totiž i musím nejdřív zapojit vypalovačku, kterou mám schovanou někde ve skříni, tak se mi do toho moc nechce a je to trochu na dlouhé lokte :-) Ale nezoufej :-))

307
-bé-bé-
Reagovat

nezoufej, nic to není…za chvíli se to zméní…

Jo, Díky…beriem to tak ako to je…a pracujem na zmene…

308
Viq
Reagovat

-bé-bé-, mám to !
Včera večer mi nešel internet, tak jsem to vypálil.
Teď potřebuju jen tvou adresu. Pošlu ti mail !

309
Viq
Reagovat

Tak jo, máš mail.

310
yeey
Reagovat

282 no doufam, ze to vsechno k necemu bude, Wronku vubec nemusim, ale hvezdy, ty udelat umi, budu GGcku drzet palce, porad ma 100x vetsi sance na uchyceni, nez kdokoliv z Hlasu… :-) nejvic me dostava, jak to vetsina bulvarnich platku otitulkuje, ze Guncikova si nasla bohatyho staryho chlapa apod…. booooze boooooze

311
Anta
Reagovat

310 yeey
jseš ja fantom :)))

312
Viq
Reagovat

Cože? tady někdo upadl na hlavičku.
Už hodně dávno.

313
Anta
Reagovat

310 yeey
jinak samozřejmě souhlas, naprostý :)

314
yeey
Reagovat

SÁZAVAFEST 2012 !!! premiéra !!!
SOBOTA 4.8. 15,20-16,10 „Óčko Stage“ koncert Gabriely G.

!!!Poprvé s novou kapelou, poprvé s novým koncertním programem, žádný popík, ale od začátku až do konce řádně nabroušená dávka melodického rocku!!!

GGfans, nejedete nekdo? :-)

315
Anta
Reagovat

314 yeey

Škoda, ale na Sázavafestu nebudu, Brno nebo Žďár n.S. by pro mě bylo schůdnější :((

Jen doufám, že na trubku někdo hodí video a pokud tam budeš, tak očekávám vyčerpávající zprávu ! :))))

316
yeey
Reagovat

315 no ja taky nebudu prave :-) skoda, docela bych byl na tu novou kapelu zvedav, ale mysim ze to bude urcite lepsi nez ta (pri vsi ucte) banda dedku Meryland :-)) pry bude nakej singl… doufam, ze to bude co nejdriv… i kdyz mam dojem, ze treba z hlediska soutezicich z Hlasu, bude konkurence celkem nulova :-) vyda vubec nekdo CDcko…?? vidim to tak max na Ivannu, Anicku, Dan ma nakej singl ci co, ale jinak to sou chudaci asi celkem bez sance… vis neco o Markete?

317
Viq
Reagovat

Zůstal tu nějaký inteligentní život? :-)))

318
Viq
Reagovat

A nejsou to televize, které bezpečně dělají z pořadů jako je hlas čs sračkové show. Jsou to sami diváci, jejich preference, vkus a intelekt…

319
Anta
Reagovat

316 yeey

O Markét nic nevím a co se týká Dana, tak sliboval cedarin, že sem dá info, i když já jsem teď nejvíc zvědavá na Gabču :)
Jednu perličku, na GG si vzpomenu (spíš na pojmenovávání fans) když mě zůstane puštěná tv o víkendu na kanále Prima Love po půlnoci :-)))))

320
Viq
Reagovat

Souhlas, taky soudím, že je to o ničem. Na tu sázavu nejedem !

321
yeey
Reagovat

319 takze jedina nadeje z talentovych soutezi je beztak jen Gabina….:-)) normalne bych doporucoval si na novou tvorbu nechat dostatek casu, ale v pripade Gabiny bych spis rekl, ze nejlepsi bude neco vytvorit co nejdriv, dokud je o ni porad zajem, o cemz si bohuzel ucastnici Hlasu mohou nechat jen zdat :/ snad ma vazne sanci vytvorit neco podle jejiho gusta a nechaj ji volny pole pusobnosti! porno-klipy uz fakt ne…:-)

322
Viq
Reagovat

321 – Už uplynulo dost vody a je čas, abys šel s pravdou ven. Že tys všechny své příspěvky vždy psal jako ironii a ve skutečnosti to bylo a je všechno naopak?

323
rejpal
Reagovat

yeey
Je vůbec fér poměřovat s Gábinou vítěze z téhle soutěže? Superstar jsme loni našli, a další přijde… až někdy později. A samozřejmě musí dělat všechno pro to, aby se dostala do povědomí naší hudební veřejnosti. Pak si bude moci vydávat i to, co má ráda.
P.S. Pořád si myslím, že nejlíp by jí seděl countryrock. Ona o tom neví, ale rocková muzika s melodií, to by mohla být její parketa -:))

324
yeey
Reagovat

323 mozna mas recht, kazdopadne pred nakou dobou sem tu rozjel hypoteticky scenar „GG v Hlasu“ a vysla nam z toho celkem jednoznacna hypoteza – jit GG do Hlasu, nema nikdo jinej narok (zpivaly se jen pisnicky, co soutezicim vice mene sedely, k tomu divaci posilali z 90% dal holky, kluci si temer neskrtli…)

a countryrock – ja ti teda nevim, ja mam country docela rad, ale ze bych to teda potreboval slyset zrovna od Gabiny – navic i v rockovy muzice sou skvely melodie…

327
rejpal
Reagovat

yeey
Myslel jsem tu tvrdší podobu, na nějaké dojáky nemá hlas. Samozřejmě jsou v rocku skvělý melodie, ale dá to trochu víc práce je hledat. Všiml jsem si, že když Gábina vzývá metal, vybírá si ty vysloveně melodický věci. Má na to čuch a tady by bylo obrovské neorané pole, kde by uplatnila i ten ječáček. Ale musela by to zkusit, takhle je to trochu akademický. Vnímám to spíš pocitově. Ale hlavně – tady je úplně neobsazená nika. Líp by se jí tím proráželo. Jsem hodně zvědavý, kam se vydá během několika let.
K tomu Hlasu se neumím moc kompetetentně vyjádřit, ale věřím ti. Ona je prostě mimo kategorie začínajících. Je o dost dál, je požehananá pánembohem a snad jí to vyjde.

328
Anta
Reagovat

327 rejpal

Co se týká Hlasu a GG, tak yeey má jednoznačně pravdu, dospěli jsme tenkrát k závěru, že by tam na GG opravdu nikdo neměl, i když tam nějaké ty talenty také byly, především by tam měla i lepší výběr songů než v SS, které by jí náramně sedly.
Ale musela by si vybrat dobrého kouče :-) a podle mě by to byl Pepa, tuším, že GG by si jej taky vybrala :)

329
Viq
Reagovat

Když to vyhrála Bagová, proč by nemohla i Gunčíková? Je to možné. Je to pravděpodobné.

Takový je tenhle zkurvený svět.

Asi největší šanci by měly měsíc vylouhované trenky Michala Davida…

330
sali
Reagovat

Momentálne 287 672. Prekonanie 300.000 tipujem vo štvrtok 9.8.2012. Kto sa ešte osmelí?

331
Viq
Reagovat

sali, my přece máme nové video k počítání :-))
http://www.youtube.com/watch?v=A0kFx3p3Ehw
To staré už je proto celkem polomrtvé…

332
Viq
Reagovat

Ale uvidíme, jestli do čtvrtka těch 300 tisíc dá, i tak by mohlo :-)

333
sali
Reagovat

Takže dáme oveľa optimistickejšie: 300.000 + 158.000 = 458.000 VEVO! (to je zvučnejšie ako živijo) :-)

334
Viq
Reagovat

éééj, sali, přičti tam ještě tu omalovánkovou verzi + dalších 90.000, ….ale já nebudu klidně spát, dokud na tom samotném klipu nebude 1M+ ! :-)
A to je zároveň poslední hozená rukavice – kdy „Na ceste zlej“ – videoklip pokoří hranici 1.000.000 zhlédnutí? Otázka zní : stihne to do konce roku? Ano/Ne?
Já jsem realista, a proto říkám – ANO!
A sázím na to svou dobrou pověst. LMAO!

335
sali
Reagovat

Tiež sa radím medzi realistov :-)

336
Viq
Reagovat

To rád slyším :+)

337
cedarin
Reagovat

319 Anta

Danielův klip měl dnes premiéru na MTV, ale nejde mi sem vložit odkaz, že by nějaká cenzura???

338
yeey
Reagovat

337 cau, uz sem videl a slysel, co na to rikas?

339
Anta
Reagovat

337 cedarin

nazdar cedarine,
slyšela jsem jenom kousek z klipu Poslední náboj, jestli to je tedy on, tak na první poslech toho kousku se mi jeví refrén zajímavější víc, ale neslyšela jsem celé :)

340
cedarin
Reagovat

338, 339

ahoj přátelé
tak Danielův klip: souhlasím s Antou, že refrén je lepší než sloky, za mě tak 70%, nepřipadá mi to taková srajda, jako písně finalistů, hlas je dobrý, co mě možná trochu v tom klipu ruší je to, že mám pocit, že Dan tlačí až moc na pilu a dost celé ladí do stylu: já jsem drsňák

341
Anta
Reagovat

340 cedarin
ahojky,
tak jsem si poslechla ten kousek ještě párkrát a ten ref opravdu není špatnej, ale to ostatní…….
Jinak jsem teď hodně na diskuzi běžící RS, která teď finišuje a rybízek tam taky občas jukne :) tak snad zase při talentu ? :)
protože kdyby jsme čekali, až někdo udělá další klip budou vánoce :-DDD
Taky jsem si poslechla videa GG ze Sázavafestu, ale nebyla moc kvalitní (samozřejmě ta videa :-)), spíše jsem byla zvědavá na tu její novou kapelu, takže čekám, až někdo pověsí na YT něco v lepší kvalitě :)

342
sali
Reagovat

312.t +207.t = 519.t, tzn. viac ako 0.5M. :-)

343
-bé-bé-
Reagovat

Dobrou…

bol v sobotu v Bratislave koncert Aničky?
Som to niekde čítala.

344
sali
Reagovat

314+221=535.

343 BEBE – neviem, tieto info ma nejako netriafajú.
:-(

345
Viq
Reagovat

Když už 314 + 224 + 96 = 634
Do konce roku z 224k na 1M + , zapište si to za uši ! To už ale bude tento článek utopený někde na 26. stránce :-)

V sobotu byla taková šílená akce – den otevřených dveří tv markíza – to nebyl ani koncert Anny, ale něco jako obrovská pouť se stánkama, pódiem a různýma věcma… Anna tam měla nějaké 2 písničky. Pódium bylo 20m od terénních motorek v kouli s hlasitostí motorové pily, které byly v akci zrovna jen na ty 2 písničky! Celkově s trapnýma komentama „moderátora“ to byla sabotáž ve stylu hlasu čs… Sesekat je na hromadu železnou tyčí a zapomenout, že kdy existovali :-))

Mnohem blíže ke koncertu měla páteční akce v Brně, na které zaznělo třeba i to Hallelujah, o kterém jsme tu spekulovali s klogim před finále…

346
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,

ty si bol na oboch akciách?

ja som bola v Prahe na seminári…tak som rada, že som tam nebola…

347
Viq
Reagovat

Zdá se mi, že nám to video (Na ceste zlej) nabírá momentum. Takže ten milion do konce roku snad i stihnem !

-bé-bé- si ráda, že si nebola? Až tak? :-))

348
Viq
Reagovat

Já som rád, že som bol…

349
-bé-bé-
Reagovat

345
Pre mňa takéto masovky nie sú…ale ty si fakt fanda…to bude tým, že jazdíš takmer na všetkom…
a čo lietanie?

tam sa „možeme“ stretnúť

:-(

350
Viq
Reagovat

Jsem, jasnéé… :-) jinak bych přece nepsal, co jsem psal… anebo bych nepsal :-))
Všechno bych znovu napsal.

Anna rocks.

351
Viq
Reagovat

Přes 300 tisíc za měsíc a půl – to myslím není vůbec špatný výkon s přihlédnutím na všechny okolnosti, tedy mj. že je to písnička spíchnutá narychlo v rámci Hlasu ČS, že jde o celkem průměrný motiv z databáze Universalu a že nemá žádnou tlačenku…
Je znát, že Anna je fakt třída, že se na ni nikdo z Hlasu ani v praxi nechytá a že se do toho milionu do konce roku vlezu pohodlně s rezervou :-)

There’s gold in them thar hills.

352
Anonymní
Reagovat

Tých milión do konca roka týmto tempom bude.

353
Viq
Reagovat

Týmto tempom, nj :-) Jenže jsou proměnné, neznámé, dynamika… Lineární extrapolace nefunguje :-)

Prostě a jednoduše, bude tam víc než milion :-))

Ne, vážně. Když jsem cíl stanovil, zdál se odvážný… A teď se zdá přizdisráčský :-/))

354
sali
Reagovat

Hlásim sa k príspevku 352.

355
-bé-bé-
Reagovat

345 189

356
Viq
Reagovat

354 – jj, vypadá jako tvůj styl :-) Kdo jiný by sem taky psal, že? :-) Ne, jde to poznat :-)
Zdá se mi, že čím hlouběji do historie článek padá, tím více vzrušující je psát sem diskusní příspěvky :-)

355 – roste a letí :-)
http://www.youtube.com/watch?v=ZPn-lTytfGo

Jinak čoskoro by mělo být od Anny něco nového než je Na ceste zlej…

357
-bé-bé-
Reagovat

Odkiaľ máš info?

358
XMAN
Reagovat

Může mě někdo vysvětlit co vlastně za pičovinu to ten Hlas jako byl? Že Hnilicu a Kutheila vyřadili hned na začátku a vyhrála to BAGOVÁ? ChÁPE to někdo? Já doteď ne a pro mě je to celý obrovská záhada, to asi nepochopím,nikdy, je to celý strašně moc divný….

359
yeey
Reagovat

358 :-) tohle mi chybi :-)

360
Anta
Reagovat

:-D

361
yeey
Reagovat

360 mam dojem ze posledni faze, co si pamatuju, byla „sem tak rad, ze Ivannka nakonec vyhrala, je to moc fajn holka, akorat se spatnym koucem“ :D

362
Anta
Reagovat

361 máš pravdu :-))))
já mám zase čerstvě v paměti, že v RS Farma vyhrál jeho favorit Michal :) to bylo radosti :) ale Hnilicu těžko vydejchával a nejenom on :)

363
JanaH
Reagovat

Zdar, nazdar Anto a yeey! :-)
Taky jsem Hnilicu těžko vydejchávala.
Ale jen týden…než se můj synek, hrající v nu metalové kapele, vrátil ze soutěže a pravil, že s borcem z Novy si vytřeli pr.el, i když jsou o polovinu mladší. :-D
Hráli pak proti Hnilicovi a jeho Sillage ještě jednou a znova je porazili a postoupili do finále mezi deset kapel z celé ČR… a porazili je i v jisté soutěži v jistém rádiu… :-)))
Se omlouvám, že vám zasahuju do hovoru, ale jak slyším Hnilica, vždycky si na tohle vzpomenu. :-D

364
Anta
Reagovat

363 zdar JaniH
Ono jde spíš o ten konkrétní čas, místo a příležitost, dnes už víme, že u MDýho prostě neměl šanci, a to mě celkem mrzelo.
Co teď vlastně sleduješ ? je to samé vaření :))) takže se už celkem těším na Talent a SD a klidně bych se i dívala na CF v zimě, asi mám absťák :-DDD

365
JanaH
Reagovat

364 Anta : no on mě chtěl můj chlapeneček dokázat, jak mám nemožný vkus, když se mi líbil Hnilica a jinde se nelíbil (v Hlasu, v oné jisté soutěži…). :-)))
O MD mi nemluv, toho jsem nesnášela už jako 16-ti letá a do dneška se to nezměnilo. :-D
Sleduju MCH na Nově, originál miluju a věřím, že snad bude dobrý i ten náš. První díl mě nijak nezklamal, naopak docela pobavil. :-)
Talent asi (určitě:-D) budu sledovat taky, co taky jiného v neděli večer po náročném víkendu, že? :-)))
A Star Dance hodně zavisí od toho, kdy se bude vysílat. Trdlování se mi líbí, hlavně v reálu, mé druhé jméno je královna parketu. :-DDD
Hodně superlativů slyším a čtu na slovenského Farmář hledá ženu… Ovšem obávám se , že jim budu rozumět každé druhé slovo, ač mám Slováky za humny. Jak se napijí, nerozumí mnohdy ani sami sobě, natož já jim. :-D
A slovenskou Farmu určitě sledovat nebudu, každodenní několikaměsíční maraton bych už asi znova nedala. :-))) Jsem docela ráda, že jsou za námi OH a naše Farma, i tak to byl mazec! :-D

366
sali
Reagovat

Vznikajú nové skratky, pokúsime sa ich zhmotniť:

SD – starý dobrý, si debo,
CF – Coper Field, celý foter,
MCH – mám chuť, mám chlpy, mám chlad; maslový chleba, Martin CHodúr.

Zabudol som na niečo?

367
Anta
Reagovat

366
:-DDD myslím, že jo

MD – malej debil :-)

368
Motýlek
Reagovat

sali – ahoooooj :-* já myslím že MCH je – mám chlapy… :-) Jak se pořád máš? Co dělá bábetko? Mám jít vozit? :-)) Potřebuju trochu pohybu…
Zdravím i ostatní – Janu, yeey, XMANa,Antu, bébé i Viqa…

Farmu slovenskou asi mrknu občas, Farmář hledá budu sledovat určitě…, Talent taky určitě…, seriály jedině snad Hříšní lidé města pražského…., a vaření se budu věnovat taky jenom okrajově…. Zatím mi to nic nedalo.

369
Dave
Reagovat

Co říkáte na druhý singl Ivanny – „Už nemáš slov“ ;o) ?
Já fakt moc slov nemám, takovéto elektronické hlasoprznění bych očekával spíš u Rolincové.

370
Viq
Reagovat

tvl, tady je najednou diskuse, že to nestíhám číst. Měl jsem za to, že tu jsou max. 2 lidi… Fuck you all ! :-))

369 – Škoda Slow. Kdyby mi to nějaký dobrodinec nedávno nenacpal až pod nos, tak nevím která bije a můžu v noci klidně spát…
Z těch 4 sekund, které jsem slyšel, je to skutečně diskotéková srajda ve stylu třeba té D. Rolinc…
Mě by ale od Ivanny měla šanci obměkčit snad jen nějaká melodie stylu Brothers in Amrs, Stairway to Heaven nebo Soldier of Fortune :-))

371
Viq
Reagovat

369 – Teď jsem si to na youtube otevřel kvůli tomu, co píšeš – ty el. efekty. To jí snad prohnali přes autotune? :-)))
Nezlob se na mě, ale stále jsou jen 2 možnosti:
1/ Osvětimská lež
2/ Demokracie – Bůh, který selhal

372
sali
Reagovat

Éj, tak sa nám tu roztrhlo vrece – aj ja sa teším

Motýlik krásny, som uveličený, že si sa ukázal. A hneď aký si opálený… Jadran?
Synčeka by sa nám oplatilo primäť spomenúť si na niekdajšie časy, keď dokázal spať dve-tri hodiny cez deň. Teraz nespí viac ako hodinu – žena je z toho na nervy, že pri troch deťoch nič nestíha. Máš s uspávaním detí skúsenosť? Možno keby si zamávala nad ním krídielkami… :-)

373
sali
Reagovat

367 – Anta, to je výborné, použijem to vo svojej nedeľnej kázni. Mne skôr pri MD hneď naskočí materská dovolenka.
Ešte tam bola skrakta OH: obrovská hanba, okabátiť hormóny, očkovaná hyena, a iné.

K tomu Ivanninmu singlu… je mi jej ľúto. To akože musela či chcela?

374
Viq
Reagovat

Takže – 381.566 zhlédnutí „Na ceste zlej“ od 12.7 t.r.
Když to proženeme po lineární křivce do konce roku, nový rok oslavíme na 1.171.952 zhlédnutí :-)
Jen tak pro zajímavost. Ne že bych chtěl protahovat minulost na pravou stranu grafu po lineárních křivkách :-))

373 – „singl zasloužilé soudružky vítězky“ – aneb uloupený kalich vítězství hořkne v ústech, vypitý do dna mění se v kyselinu sírovou, následuje imploze a zasloužená cesta do hlubin pekla.

A teď vážně. Taková je esence a fundament a o mnoho lepší to už nebude a ani být z této podstaty nemůže.

375
Motýlek
Reagovat

sali – tos mi snad ani neměl psát, že ti malý spí i hodinu v kuse a dřív i TŘI hodiny!? Úplně jsem zezelenala závistí, můj starší syn spal i jako mimino 20 minut…. Navíc furt řval hlady… Tak si toho považuj! A řekni to i ženě, ať ví, jak má hodňoučkého chlapečka, může si hodinu číst knížku!! No já ti nemůžu moc nabízet moje služby ohledně hlídání, vození a uspávání, protože taky nic nestíhám a to jsem doma většinou sama… :-D
Mohla bych uspávat tak maximálně tebe…. :-))))

376
Motýlek
Reagovat

Ještě jsem zapomněla předtím pozdravit Davea…:-) ahoj

377
-bé-bé-
Reagovat

Ahojte,

no počúvla som „to bez tých slov“…a ten hlas mi nie je známy…kto to spieva?

Dnes vraj nahráva AnnA pesničku?
Už ju niekto počul?

378
-bé-bé-
Reagovat

400 920

379
sali
Reagovat

375 – Dobre, moja :-). Ja si vezmem do náručia svojho synčeka, a Ty si vezmeš zase mňa. Budeme spolu ako uspávacia sústava, resp. uspávacia matrioška. :D

Nuž, radšej svojej žene nepoviem, že si „môže prečítať knižku“, lebo mi ešte uvalí po hlave. Ani jeno z naších bábätiek totiž nebolo typu -posadíš na koberec a ono sa to hrá-. Všetci sú závisláci na mame, a nedajú jej vydýchnuť. Teraz ešte aj vodí dcéry – jednu do školy a druhú do škôlky. Potom ide po ne aj so synom – práve keď by mal spať… je to celá veda.
A ja si zatiaľ spokojne chodím do prácičky šunčičky váľať. :-)

380
sali
Reagovat

… avšak uznávam: 20 minút – to je na Nobelovu cenu – pre Teba, Motýlik, prirodzene. :-))

381
Motýlek
Reagovat

sali – ty bys sám mohl psát knížky… :-D nebo aspoň krátké humoristické povídky…
A má to i nějaké výhody, mít tolik malých dětí? :-D
No na tom uspávání se můžeme domluvit…, ale nebudeš chtít, abych ti zpívala, že ne? To už by bylo pro mě příliš namáhavé… :-)
Jdu sledovat ty vaše farmáře co furt kohosi hledají…. Já se jim divím….

382
sali
Reagovat

381 – ja tie iné netalentové RS nepozerám, v podstate sú z kategórie „brak všetkých brakov“.

Mať dnes deti je vskutku „o zuby“, ale sem-tam sa Ti odmenia čarovným úsmevom alebo hláškou roka.

Nuž, môžeš mi teda spievať, ale nie pri uspávaní, ale naopak – keď ma budeš chcieť zobudiť. :-)

Veru že som raz aj uvažoval o poviedke do súťaže, len som na to dosť lenivý. Raz sme so spolužiakom zažili dobrodružný víkend stopom do Prahy a späť. A jeho záver bol fakt podarený… Ale to je nadlho…. Btw, odkiaľ si, Motýlik? Tiež z Prahy?

383
Motýlek
Reagovat

sali – dohodli jsme se, že to bude bez zpěvu, tak si nerob srandu! Ještěže tě už trochu znám… :-) A abych ti nepřipomněla, že si mi slúbil hodiny slovenčiny, už si naraz zabudol akosi… To sú samé výhovorky ak máš vela dětí, a kdesi čosi… :-D Ale ma neokabátiš…
No já pozerám ty vaše farmáře – ale to bych potřebovala právě toho překladatele, jednak jim rozumím každé třetí slovo a jednak je to zpoloviny vypípané…. To fakt tam u vás hovorítě takto nevysílatelně? :-D
Já nejsem z Prahy, prečo píšeš – tiež? Kto je z Prahy? Ty?
Jestli tu příhodu sepíšeš, tak mi ji pošli na mail, já si to ráda přečtu, jo?

384
sali
Reagovat

383 – Aha, Motýliček, tak Tebe sa žiada hodina slovenčiny… Koledovala si si o to, dobre teda. Na domácu úlohu Ti dávam náročné zadanie, žiačka moja: aký je pravý zmysel slovesa „okabátiť“?

1. Nastrkať ná niekoho tri a viac kabátov naraz,
2. Prekvaliť niekoho na jeho sviatok živým vystúpením skupiny Kabát u ňho doma v obývačke,
3. Ošvindľovať.

Nóóóó? Čiľ budz múdra, dzivečko! :-D

385
Motýlek
Reagovat

sali – to je strašně jednoduché…. Samozřejmě že za bé… To mi taky bébé dala, kdybych nedala bé… :-))
Čili – možeš ma okabátit, pretože sa blíži moje narodeniny…. :-D /neplaš se, to je ještě zadlouho, to je jen v rámci domáci úlohy/
A klidně dej i něco těžšího, nepodceňuj mě!
Dobrú nocku a krásné sníčky ti prajem…:-*

386
sali
Reagovat

385 – Takto ma Ty nútiš pred spaním premýšľať? Éj, to nemdopadne dobre… :-)

Dnešná špeciálna úloha na dobrú noc znie:
z akého slovenského nárečia pochádza slovo „garadiče“:
– zemplínske,
– šarišské,
– spišské.

Tri – dva – jedna – čil!

387
-bé-bé-
Reagovat

Panebože sali, to existujú aj nejaké nárečia…takéto ťažké nedávaj ani nám rodeným Slováčkám…

radšej nejaké čo sú v našich rečiach „spoločné“…napr. „a“

388
-bé-bé-
Reagovat

Ale vážne „vážený“ to by mohlo byť aj z maďarského či ukrajinskéheo „nárečia“

Motýlku, díky, že si si spomenula na moje -bé-bé-…ale ako vidíš už „pošilhávam!“ po „-An-nA-„

389
-bé-bé-
Reagovat

alebo žeby som to zjednodušila na „an-an-an-“

dnešníý stav:
431 890
120 104
341 628
———–
893 622

390
Viq
Reagovat

Ze kterého nářečí? Ale hlavně…, co znamená?

-bé-bé-, Dost se teď ten růstový trend zalomil. Hodně se projevuje, že cílovka Hlasu ČS byly v reálu opravdu z 95% děti okolo 10 let, které teď chodí do školy.
Nejvíc je to vidět na tom videu z Hlasu ČS (Feeling Good), které se začátkem září dostalo tvrdé KO. Na Ceste ještě jede dál, i když nižší rychlostí (zajímá i lidi, kteří nesledovali Hlas ČS).

Jde o zajímavý fenomén. Těžiště obliby a povědomí mezi 10 letými dětmi je tak trochu jako základ z písku a z toho pohledu se zdá finanční odměna za vítězství v Hlasu jako jediný reálný efekt.
Ale to bylo vždy známo…

391
yeey
Reagovat
392
Anta
Reagovat

391 yeey

já už slyšela ! :) a líbí :)

393
yeey
Reagovat

392 no je to jeden z prvnich pripadu, kdy me na prvni poslech zaujala pisnicka od superstaristu….:-) ten refren si cely odpoledne nenapadne pobrukuju :-) jen tak dal, Guncice!!

394
sali
Reagovat

Nikto od Motýlika nežiada, aby uhádol. Čistá zábava, deti. :-) To, že čo sú to „garadiče“, bude druhé kolo.

Pa-pa.

A teraz Ty, Motýlik môj.

395
Motýlek
Reagovat

sali – prefíkaný… /to se mi teď vybavilo/….no ale k domácímu úkolu… Lámala jsem si s tím hlavu celé odpoledne, které jsem trávila po nákupech, ani jsem se nemohla soustředit co potřebuju kupovat, až……. jsem na to přišla…..
tak je to zemplínské a jsou to schody…. :-)

a já ti dám taky kvízovou otázku…, my tu používáme slovo – šojtřit… Když jsem se ptala někoho z Čech, tak to nevěděli, a my na Moravě to používáme zcela běžně…, tak schválně, jestli víš co to znamená….

396
Anta
Reagovat

393 yeey
no, mimo jiné, si to celý večer přehrávám :) ale nějak mě to nejde stáhnout do MP3, že bych zítra kolegyni trochu hudebně dovzdělala :-)))

397
yeey
Reagovat

396 tak urciteeee…. :D:D no je to nejlepsi song, uz sem ani necekal, ze by se vse mohlo v dobre obratit, tak snad to s tou novou kapelou bude jen lepsi!!!! ku*va to mam takovou radost konecne :-)

ale mam radost z vic mych oblibenkyn… Bara Zemanova ma celkem velky turne se znamejma kapelama a dalsi singl, co ji produkuje David Koller (ale jeste neni nikde zverejnen) a snad brzy treti album…. Sandra Nasic z Guano Apes prave porotcuje v nemeckym X-Factoru… Marta Jandova hraje v Gymplu – ok tady je teda ta radost uz diskutabilni….:-/ :D

398
Motýlek
Reagovat

397 – yeey – ahoj, ty sleduješ Gympl? Já jsem ji tam viděla…, a ona tam hraje nebo byla jen v tom jednom díle? Já se na to nedívám, to je blbost na entou…

399
yeey
Reagovat

398 cus, ja sem si to nasel na voyu kuli Marte a nasel si naky sceny s ni:-) pochopil sem, ze tam hraje (a zpiva), ale rozhodne nema nejakou extra hlavni roli… jinak to cely nesleduju a co sem videl, me nijak nevodvarilo… ale zase to neni uplny zlo na cesky pomery, rekl bych… u Marty asi zustanu coby zpevacky, ale aspon je v tom serialu snad jeste vetsi kost nez obvykle, i v kostymku Vcelky Maji:-)

400
Anta
Reagovat

399 yeey
já jsem teda ten díl viděla, se stydím :)))), a myslela jsem, že je to jenom taková epizodní rolička, ale jestli tam bude i dál, tak na ni i na Ondru se asi určitě kouknu i příště :-) fčelka super :-DDD

401
Motýlek
Reagovat

399 – no já jsem ji viděla v kostýmu snad Sněhurky – nebo mi to aspon tak připadalo… :-)) ale jak říkám, viděla jsem než pár minut z každého dílu a stejně jsem nerozuměla ničemu… Možná je to tím, že už jsem hodně let ze školy ven…. My jsme na střední měli dost ofrklé kluky, taky si hodně dovolili ve třídě a celkem jim všechno prošlo, ale byl to jiný styl humoru…, a taky jsme věděli, v kterých hodinách to projde a kde ne…Teď se mi vybavilo, jak v hodině práva se mě prof na něco ptal, ale já jsem ho neslyšela, protože jsem byla duchem jinde, a vzbudilo mě až jeho: „ona se se mnou nebaví!“ :-))

402
yeey
Reagovat

400 ja mysim ze epizodni rolicka to asi uplne nebude :-)

hmm hmmm hmmm tak jesi ses zvedava i na Ondru, tak zitra to bude neco pro tebe!

http://gympl.nova.cz/clanek/novinky/gympl-duet-adama-kabrta-a-dzajny.html

zpivaj oba moc pekne, ale na muj je to lehce kycovity

403
yeey
Reagovat

401 no ja na gymplu nebyl az tak pred dlouhou dobou a ver mi ze to vskutku vypada o dost jinak …. :-))) ale podle me hlavni linie toho serialu, co sem pochopil, neni az tak o vztazich studenti-ucitele

404
Motýlek
Reagovat

403 – ne? a o čem to teda je? Já na to bohužel nemám trpělivost, abych to zjišťovala…, vydržím pár minut a musím přepnout….

405
Anta
Reagovat

402 yyey

no tak asi úplně epizodní ne, ale co má znamenat to hmmmmmmmmmmmm ? :-DDD no prostě je to sympoš, nic víc :) S Martou jim to zní hezky kýč nekýč, třeba se dočkáme i něčeho jiného než „kýče“ :)

Jinak je to asi hlavně o vztahu jednoho učitele k jednomu žákovi a také jeho sestře :)
A taky něco na způsob: Jak „vmládígrázlík“ vyrostl ve slušného člověka, a proto netřeba hned házet flintu do žita nad dítky problémovými“

406
Anta
Reagovat

405 oprava: yeey :-D

407
yeey
Reagovat

404 podle me je to spis o tom ucitelskym sboru a obecne o fungovani skoly, samozrejme do toho sou zapojeny i studenti, ale je mi to cely vlastne celkem egal……..:D:D

405 no mne kycovita prisla spis ta scena – svicky, vinecko, romanticka pisnicka, culeni se, zamilovany pohledy :D:D (ale mysim teda, ze OB s MJ spolu v ramci serialu nic moc mit nebudou – taky mi to tak prislo, ze to bude spis OB s Kristynou Leichtovou)

408
Anta
Reagovat

407 yeey
měla jsem na mysli nějaký hudební počin :-)))
jinak jo, klasika, mechtle s Kristýnou

409
yeey
Reagovat

408 – ja vim, cos mela na mysli, ale ja se v tom klasicky zamotal trochu jinam :D:D no treba se i Marte postesti, kdyz uz OB nejspis prefikne Leichtovou :D

a hudebni pocin treba prijde a ta jeji postava by tusim mela byt rockerka, takze snad dojde na vic nez na Vcelku Maju a Cher – ovsem porad je tohle 1000x lepsi nez kdyz to v Superstar krakoral Seps s Betkou :D

410
Anta
Reagovat

409 yeey
šetři zkratkama, Sali jim rád dává i jiné významy a mě už i nějaké napadly, no nic :-)

411
yeey
Reagovat

410 :D vsak me to taky napadlo, kdyz sem to psal, ale tak co uz, kdyz se mi to nechce rozepisovat :D

no asi si du pomalu dat Gabinin song a pomalu pudu na kute, pokud jeste nemas neco zajimavyho, co bys mi sdelila, kdyz sme se tu tak sesli ;-) :D:D

412
Anta
Reagovat

411
já jsem sova, noťas sice vypnu, ale ….. :)
tak dobrou

413
yeey
Reagovat

412 :D tak dobrouuu…;-)

414
DJ Vlado
Reagovat

yeey a Anta – Sdílím vaše nadšení nad novým songem GG, je to skvělá a především opravdu ROCKOVÁ pecka. I když já jsem čekal, že ji Wronka nebude nutit do pop-rocku, jelikož by tím ohrožoval svoji Ewu Farnou, na to je příliš šikovný obchodník, proto dal Gábině volnost v tom, aby mohla jít skutečně rockovou cestou. Doufám tedy, že Gábiny druhé album bude podobných pecek plné.

415
yeey
Reagovat

414 na youtube sem ten song videl live a je to samozrejme jeste o dost tvrdsi… krome toho sem si vsiml, ze hrajou na koncertech moji oblibeny song Guano Apes – You Cant Stop Me, jen jeste napsat novy pisnicky podobnyho razeni, aby nemusely koncerty byt z pulky prevzaty veci!

no a Ewa-Gabina… tam bych to videl predevsim tak, ze Ewa dela muziku hlavne pro 10-16lety smrady, zatimco Gabina by mela delat o dost tvrdsi a hlavne asi i ponekud dospelejsi muziku nejen pro pubertaky…

416
Anta
Reagovat

yeey
No konečně jsem z YT stáhla do MP3 !!! :)
Už teď lituji svou kolegyni :-DDD ale mám štěstí, je chápající :-)))))

418
yeey
Reagovat

416, Anta – tak co? kolikrat vam dneska v kanclu znel Cerny andel?? :D:D

419
Anta
Reagovat

418 yeey
:-DDDDD
dopoledne byl blázinec, ale po poledni opravdu opravdu hodněkrát :-)))), kolegyňka se jenom culila (no nejspíš mě :D) ale naznala, že je to fakt dobrý ! :)
pouze jeden malý problémek, zvuk slabší, tak jsem to dala nadoraz :-))) no jen doufám, že kolemjdoucí (rozuměj za dveřma) to neřešili :-)))

420
yeey
Reagovat

419 tak to je jen malej problemek! :D uz si to taky musim pretahnout do prehravace, abych mohl Gabinku nosit vsude sebou :-) …..vubec to nezni uchylne….:D:D

421
Anta
Reagovat

420 yeey
hele, zas tak úchylně to nezní, teda u tebe :) u mě by to bylo horší :-DDD
pro mě je to v práci dost vzpruha, pustit si dobrou věc, pokaždé mě to nabi/yje :D a já potom tu „pozitivní energii“ (fuj, po farmě to zní jak vulgarismus) předávám dál :-DDD

422
yeey
Reagovat

421 jenom slysim „pozitivni energie“ a chce se mi zvracet, jeste ze sem byl pryc, kdyz Farma koncila a nemohl sem to primo sledovat, jaky pic*viny tam autor tohohle moudra vypousti z huby :-) celkem mi stacilo to pak rychle projet a mel sem ho plny zuby :D

a co se tyce noveho songu, jenom doufam, ze takovejch bude vic a vic! nekde sem slysel, ze GG chce vydat dalsi desku do konce tohohle roku, ale to by asi nebylo o moc min ukvapeny, nez byla ta prvni deska…

423
sali
Reagovat

395 – Motýlik, ale si sa zapotil pri gúglení… :-) Bravó, mne by sa to nechcelo hľadať.
Takže ja budem Tvoju hádanku naozaj hádať. Myslím si, že to je v nejakom ostravskom nárečí „šetriť“.

424
Motýlek
Reagovat

sali ahojky…, ale kdepak, jednak se nikdy nepotím, a já jsem ti kdysi psala, že mám kamaráda od Košic – Michalovce…, tak jsem mu volala… :-) ani nevím, jestli by se to vygooglilo, ale nezkoušela jsem to…
Šojtřit je zmatkovat, pobíhat nekontrolovaně, vyšilovat z maličkosti… :-))
Dobrú noc….*

425
sali
Reagovat

424 – a „šojtřit“ je v akom nárečí, Motýlik?

Druhá úloha: čo je to „zašantročiť“. (To určite ľahšie ako „garadiče“).

Dobrú nôcku.

426
Anta
Reagovat

425
Omlouvám se, že vstupuji do této jazykové diskuze, ale tak nějak mě překvapilo, že je to slovenský výraz, u nás (na Moravě) se používá běžně, tedy bez toho háčku na konci a předpokládám, že má i stejný význam :)

427
sali
Reagovat

426 – Myslíš „zašantročiť“? Uff, nabúrala si moju istotu v odhade, čo je a nie je bohemizmus v slovenskom jazyku… Alebo že by to bol naopak slovakizmus v českom jazyku? :-)

A za vstup do jazykovej diskusie sa neospravedlňuj. Smelo sa pridaj.

428
JanaH
Reagovat

427 sali : já denně něco zašantročím, většinou bohužel navždy… :-D

Taky jsem dodneška žila v domnění, že je to moravský výraz. Ale Slovensko mám za humny a slovenských výrazů kolem sebe slyším moc. Nebo lépe řečeno pomíchaných.:-) My na to nějak nehledíme, hlavně, že se domluvíme…aspoň někdy. :-)))

429
Anta
Reagovat

427 Sali
ano, myslím :)
přiznám se, že mě to teď donutilo se podívat na Googl :), kde je uvedeno jako staročeské odvozené od šantročit.
Významově se trochu může lišit podle toho, v jakém kontextu je použito.

428 JanaH
nápodobně :-D

431
sali
Reagovat

Hm, usiloval som sa nájsť „pôvod slov“ na googli, a nič zodpovedné som nenašiel. Ńapíšte mi web, kde hľadáte… Zdá sa že nájde iné stránky na googli, keď zadáte z čiech, než keď ja zadám na slovensku.

432
Anta
Reagovat

431 sali
Na googlu původ slov obecně zřejmě není, nenašla jsem, musí se zadat spolu s konkrétním slovem. Zajímavé je, že na dotaz „původ slov“ je jako první odkaz na původ vulgárních slov :)

Jinak slovo zašantročit jsem našla zde: http://www.rozhlas.cz/regina/slova/_zprava/36044
ostatní odkazy byly spíše k významu a né k původu.

Záverom by som povedala/napísala, že z čiech sú odkazy na googli zrejme rovnaké ako tie na slovensku :-)
(snad je to slovensky:-DDD)

433
sali
Reagovat

432 – Ta vidziš? Práve takéto niečo som očakával, že nájdem na googli. A nič. Ďakujem.
Inak, až na dve veľké písmená tá slovenská veta úplne presne. Blaho prajem / blaho želám. :-)

A na záver dneška pripájam link, ktorý demonštruje, aké je niekedy náročné tvoriť vety domorodému slováčisku:

http://www.youtube.com/watch?v=9J9uDIxHHcI

434
Anta
Reagovat

433
Sme na tom rovnako :) tie chybky :)
Keď že ja po slovensky iba hutorim, niekedy, písať tolko nevládzem :-D
Partička u nás jede taky a konkrétně interview je kouzelná disciplína :-) http://www.youtube.com/watch?v=Y_SEa3MyT5k

435
sali
Reagovat

434 – Nebyť tam tých dvojzmyslov a prebytočného kriku, je to výborné.

http://www.youtube.com/watch?v=2tlx95kGiI0

Tá základná nosná inštancia relácie Partička je jednoducho skvelá: cibrenie pohotovosti a vynachádzavosti. V tom tento formát vyniká ďaleko nad všetky humoristické programy:

436
sali
Reagovat

435 (oprava) Bodka a dvojbodka majú byť vymenené. :-)

437
Anta
Reagovat

435
Kromě interview patří mezi mé oblíbené i tiskovka. Je pravda, že né všechno jsem z Partičky viděla, ale nejvíce mi utkvělo právě tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=53npzWXJNnA
u toho jsem se fakt královsky bavila :-D

438
sali
Reagovat

437 – to som „pre zmenu“ zhliadol včera. :-D

439
Anta
Reagovat

438 sali
však dobry vkus sa pozná nie ? :-D

440
Viq
Reagovat

Já raději zůstanu u starých zásob.
http://www.youtube.com/watch?v=6ibIfbtl6JY

441
sali
Reagovat

439 – áno, Antík, tiež si myslím :-) Vieme, čo sa oplatí pozerať. Ja si donekonečna púšťam toho Jánošíka…

442
Anta
Reagovat

4441 sali
Tak aby si nepozeral stále to isté :-)
http://www.youtube.com/watch?v=YR7HXmqj4Gw
ále keď že mi odpovieš, že si toto práve zhliadol, tak to už naozaj bude telepátia :-D

443
Anta
Reagovat

441 sali
Tak aby si nepozeral stále to isté :-)
http://www.youtube.com/watch?v=YR7HXmqj4Gw
ále keď že mi odpovieš, že si toto práve zhliadol, tak to už naozaj bude telepátia :-D

444
Motýlek
Reagovat

ahoj všem… :-) Partičky pozerám – jak na SK, tak na CZ… Ale dnes už dobrú noc, mám nějaké vyčerpávající dny… Chtělo by to nějaké volno… :-)

445
sali
Reagovat

444 – Motýlik, počas toho voľna nám pošli tri Tvoje najobľúbenejšie partičkovské linky.

A už mi vráť môjho synčeka, prosím. Už je to hádam aj mesiac, čo si ho u seba kolíšeš. Čím-že si ho doteraz kŕmila? Alergénikmi, moja? :-)

446
Motýlek
Reagovat

sali – no to je dost, že už si ho vezmeš zpět… Měl u mě první poslední, to ti ani nemusím vykládat,…, ale fakt už stačilo… Všeho moc škodí!! :-D Musím si teď dár pár dní pauzu…
Z Partiček mám ráda seznamku, párty…, jak by to mělo a nemělo vypadat…, interview apod… Nemám ráda abecedu, básnění…to jim nejde… Ve slovenské dělávali i překlady do znakové řeči nebo „ruce“, tak to bylo vtipné… Nějaký link najdu, ale napřed se musím podívat co jste tu dali, ať nedám to samé…. :-)

447
Anonymní
Reagovat

446 – práveže sa neriaď tým, čo sme tu napchali my… Slobodne – čo sa páči Tebe.

449
Anonymní
Reagovat

606 + 358 + 137´= 1.101 Tento výsledok sme odhadovali až na december 2012. Fantázia!!

450
sali
Reagovat

447, 449 – hlásim sa k nim, pardon.

451
Viq
Reagovat

Smazalo mi to (nebo někdo) tady 3 komentáře ze včerejška. Ne že by stály za zlámanou grešli.
Jen jsem chtěl k číslům říct, že ten milion do konce roku bude. A ani se nemusíme uchylovat k nějakému složitému sčítání a nějakým statistickým hrátkám.
A chtěl jsem shrnout, že už dnešní výše uvedená čísla znamenají úspěch a podle mě nadplán.
I když nic není vyhráno, protože ta banda šašků, která si říká Universal, by svou neschopností pravděpodobně dokázala zahladit Karakoram a vysušit světový oceán.

452
sali
Reagovat

451 – Nová méta: 606 sa do konca roka vyhupne na 1 mil.

453
Viq
Reagovat

Určitě. Starý cíl je milion do konce roku na:
https://www.youtube.com/watch?v=A0kFx3p3Ehw

a nový cíl bilion na:
https://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

454
sali
Reagovat

Pfuf! S tým číňanom „si zabil“, kápo.

455
Viq
Reagovat

op op op op opa gangnam style!!!
Nadvládu korejského popu v tomto století má šanci zničit jen – víte kdo…
No přece Anička z Pustých Úlan !

456
sali
Reagovat

Niekto sa nám tu usiluje Anku (márne) napodobniť:

watch?v=nU_dBDccruI&feature=player_embedded

457
Viq
Reagovat

Velmi odlišná interpretace, taková teatrální a papouškovská, ne tak docela podle mého vkus, ale jinak jakž takž OK :-)
Na Annu se to chytá stejně, do jaké míry je cirkus humberto uměním…

458
Viq
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=trMZcLVhrSo
Ten si tam ty šašky podává :D

460
Anta
Reagovat

459 yeey čauky
Asi seš zahrabanej v knížkách :) protože už to není taková bomba.
Minulý týden jsem hodila link do diskuze ČSMT (30.9.). Oni ten článek tenkrát docela rychle ztáhli, takže co na tom bude pravdy těžko říct.
Mohla by tam být jako host Gabča se svým novým singlem Černý anděl :)

461
yeey
Reagovat

460 – ja vim ze byl nakej clanek na super.cz, co vypada stazene (ver tomu…), taky je jeden na topky.sk – http://www.topky.sk/cl/100313/1326609/Cistky-v-Markize–Porota-aj-moderatori-dostali-padaka- (ver tomu…) …. tak nevim jak to bude… osobne si myslim, ze je uz predem jasny, ze to bude mit prd sledovanost, ale zadna talentova show uz holt s 2 melounama divaku (v ČR) pocitat nemuze…

jinak ale lepsi Superstar nez Hlas 2… mozna by byl jeste lepsi ten X-Factor, ted obcas zkouknu videa z nemecky verzi kvuli zpevacce z Guano Apes v porote a maj to tam moc fajn, hlavne soutezici sou uplne jina liga…

462
Anta
Reagovat

461 yeey
Ty jména na diskuzi padaly taky, Adéla to asi nebude, tu jsem si přála, a Ondra nevim nevim, po jeho první SS říkal, že to pro něj byla výzva, ale další už ne, ale ono už je to dlouho, možná názor změnil.
Ti co sledují zahraniční X Factory by asi neměli sledovat naše pěvecké soutěže :) jsou pak příliš deprimovaní :)

463
yeey
Reagovat

462 no hlavni je, ze to zatim vypada, ze by tam nebyly stary znamy tvare (brrr predstava tria Dara-Rytmus-MD by se mi celkem silne eklovala)… no a Ondra Brzobohaty teda zadna nova tvar neni no:-) pravda par let to je, ale ja ho zas za nakyho hvezdnyho moderatora stejne nepovazuju… Leos uz snad definitivne nebude, Tina ceka dite, pokud se nemylim a o Adele taky pochybuju, kdyz na Markize uz stejnak skoncila za podivnych okolnosti, ale bral bych ji samozrejme vsema deseti… jako moderatorka me jeste napada Tereza Pergnerova, hh konec koncu s hudebnimi porady ma svoje davne zkusenosti:-)) ale ona je dneska preci jen vic na ty „opravdovy“ reality show…

co se tyka poroty, nejvic bych si samozrejme pral, aby Nova zlakala zpatky Martu, kdyz uz ji stahla na ten Gympl :-) ale jsem kazdopadne dost zvedav, kde by Nova sehnala 4 novy (a prijatelny) tvare do poroty…

464
Anta
Reagovat

463 ale to pro ně bude dost velké riziko, aby dali úplně všechny nové tváře. Řekla bych, že alespoň v porotě bude jedna dvě staronové.
MDýho vůbec nezmiňuj !!! :-) ještě aby se to vyplnilo :)
Ondra byl dobrej v první SS, ale teď ? A kdo s ním ? Laďka? né :)
Terezu už bych si tam taky nedovedla představit, zkušenosti sice má, ale už je úplně někde jinde.
A jak píšeš, kde vzít nové a aby to nebyl průser, máme se na co „těšit“ ? :-)

465
yeey
Reagovat

464 – no ja hlavne pevne doufam, ze NIKDO z Hlasu by v porote nebyl…. MD jak rikas, Pepa Vojtek by byl podle me dost na hovno superstar-porotce, a z Dary a Rytmuse se mi opravdu chce blejt vzhledem k jejich aktualni kauze „boj o dite“

podle me budou chtit nejdriv urvat hvezdy typu Klus, Dyk, Farna atd… u tech pravdepodobne neuspeji, takze se muzem tesit na Vondrackovu (Lucie/Helena-egal), Kerndlovou a dalsi chutovky, ktery jeste budou vydavat za zbrusu-novinku :-))

z tech co uz byli bych klidne bral Haberu, Jandovou, Klezlu ci Horacka…. kdyby tam byl alespon nekdo z nich, bylo by to fajn a pak muzou doplnovat novejma lidma, ktery jim to nahodou vezmou… :D:D

466
Anta
Reagovat

465 – teda těma návrhama na ty nové jsi mě dorazil :-) ani si to nechci představovat :)
Podle mě to vypadá spíš na dvě staronové a dvě úplně nové tváře, ale nováčci by stejně měly splňovat určitá kritéria řekněme hvězdnosti úspěšné kariéry ….
Co se týká moderátorů, tak vůbec nemám žádnou představivost kdo :)

467
yeey
Reagovat

466 tak napriklad v Nemecku v Superstar ted budou mit 4clenou panskou porotu ve slozeni Dieter Bohlen+Kaulitzové z Tokio Hotel+jeste jeden typek… to je taky dost desivy :-)

aspon doufam, ze se budou dal drzet klice, ze by tam mel byt nekdo rockove zamereny (samozrejme idealne Marta), pravdepodobne za ČR, protoze na Slovensku snad ani rock nemaji :-) za Slovensko zase naky to r’n’b – tipuju, ze v hledacku budou mit Popovice, ktery splnuje ty kriteria, o kterych mluvis…

a moderatori – to taky nevim, ale mam dojem, ze zas asi budou chtit smisene duo co se tyce pohlavi i narodnosti… cokoliv jinyho by byl na Novu a Markizu moc velkej odvaz :-)

468
Viq
Reagovat

Aby se plebs udržel na uzdě, musí mít chléb a musí mít hry.
Jak to bude s chlebem, je zatím nejisté, ovšem s hrami to vypadá báječně.

469
Anta
Reagovat

467 – to si zabil :-) s tou absencí rocku na Slovači :)
Za ČR co takhle Střihavka ?

470
yeey
Reagovat

469 vsak kdyz jim do toho pude (nepude), proc ne:-)

ted me napadl Xindl X, ten je dost zvracenej, aby do toho sel :D

471
Anta
Reagovat

470 – jo a rovnou s Olgou Lounovou :-))
Zvrácený by ale bylo, kdyby v porotě byl jeden z předešlých SS s umístěním 1-2 a pokaždý někdo jinej :-D no raději né, to je fakt přes čáru :-DD se bavím no :-D

472
yeey
Reagovat

471 nebo nekdo z Mandrage, to sou sefove pres zpev :D:D:D

473
Anta
Reagovat

472 – a já bych šla ještě dál, co takhle někdo z Panáčka :-)

474
yeey
Reagovat

473 – Véčko? JUDr? XMAN? :D:D

475
yeey
Reagovat

a za Slovensko muze jit rejpat dolores :D

476
Anta
Reagovat

474 :-DDDD
sice jsem měla na mysli rekapisty DJ Vlado, Scalex, Merťas…,,, ,ale tvoje nabídka :) XMEN – to by zpěvačky utřely, JUDr – asi by jsme se vraceli v čase a Véčko – ten už svou hvězdu našel ……

477
yeey
Reagovat

476 nebo si tam sednem my dva a budem otravene zivat a okazale se dozadovat GGcka :-)

478
Anta
Reagovat

476 :-DDDDDDD jo, asi by to přesně takhle dopadlo :-)))

479
Viq
Reagovat

Nuže, 683k za námi, 317k to go.
Každopádně na letošního silvestra jsem zvědav více než kdy jindy :-)))

480
Viq
Reagovat

A zábavná řeč čísel nekončí.
Celkový počet youtube zhlédnutí singlů z Hlasu ČS k 7.10.2012:
Vítězka Bagová – Pár minút – 41.091
Anna Veselovská – Na ceste – 1.197.368

Numbers dont lie, people do.

481
sali
Reagovat

:-)

483
Viq
Reagovat

Vypadá to dobře :-)

485
Viq
Reagovat

484 Zdravím, bb.
Pěkné to je.
A ten milion bezpečně padne ještě před koncem světa.

486
sali
Reagovat

853.448 + 380.950 + 165.101 = 1.399.499

487
-bé-bé-
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=VV30aeAYfb8&feature=fvsr

Viqu,

zdá sa že ti vyšli v ústrety…
kedy bude album?

488
Viq
Reagovat

To bohužel přesně nevím. Mně taky nikdo nic neřekne a všechno se obvykle dozvídám až jako poslední… :-))
24.11. by měl být koncert v BB a tam bysme mohli provést nějakou „espionage“ :-)
sali, -bé-bé-, nechcete si taky udělat výlet?

jj, takový vodotisk dokáže naštvat :-) Jaká nebetyčná troufalost…

A Na ceste zbývá už jen 140 tisíc do milionu, tak bysme měli zabrat, ať je aspoň ten základ hotový než začne pořádně mrznout…

489
Viq
Reagovat

Já si občas připadám až jako premiér vlády.
Tak málo toho vím :-/

490
sali
Reagovat

Ďakujem za výzvu, Viq. Nerád odbieham od rodiny, keď to nie je pádne.

491
-bé-bé-
Reagovat

BEBE je strašne ďaleko…Blavu by som brala…ty tam pojdeš autom?

492
Viq
Reagovat

Nevadí, však ještě není konec všeho. I když… :-)
Autem. Je fakt, že to bude celkem krkolomné, ale tím směrem (Žilina, atd.) jezdím rád…

493
-bé-bé-
Reagovat

To si ma zviklal, Žilina je moje rodisko a 2O-21. tam budem…žeby som to riskla ako výzvu, nie som „řidička“

494
Viq
Reagovat

Tak je to 24. ve Zvolenu ( nebo vo Zvolene? :-)
A žádný člen tvrdého jádra fanklubu by tam neměl chybět, o tom žádná :-))))

495
Viq
Reagovat

-bé-bé- 493
Takže jestli 24. budeš v Žilině, tak to vážně není tak daleko. Je to v podstatě v polovině trasy.
A jestli nemáš odvoz, je myslitelné abysme tě tam někde po cestě vyzvedli.
Akorát to chce dobře vymyslet kde a kdy, ať tam někde nezabloudím, ať tu akci stihnem :-)
Můžem se pobavit o nefunkčnosti socialismu a evoluční nadřazenosti anarchie, nebo tak něco :-))

496
-bé-bé-
Reagovat

Díky za pozvanie „nastala“ zmena…toho 21 už budem v Bratislave…a to je doležitejšie pre mňa…lebo je to len raz za 6O rokov …to ďaľšie už nestihnem

takže nabudúce to už vyjde…

dnes pri ceste z Bratislavy som sa bavila o hospicoch a umieraní…

497
-bé-bé-
Reagovat

Díky za pozvanie „nastala“ zmena…toho 21 už budem v Bratislave…a to je doležitejšie pre mňa…lebo je to len raz za 6O rokov …to ďaľšie už nestihnem

takže nabudúce to už vyjde…

dnes pri ceste z Bratislavy som sa bavila o hospicoch a umieraní…

498
Viq
Reagovat

Raz za 60 rokov? Přiletí zas nějaká kometa? :-)

Na ceste už chybí jen 68 tisíc do milionu. A co je ještě zajímavější, teď se po dlouhé době dívám na Gangnam style a má 780 milionů. Je celkem reálné, že do konce roku udělá i ten bilion…

499
Viq
Reagovat

Jak nám to vlákno už zapadlo, že?
Jakoby Hlas ČS byl tak dávno, že už to není pravda.

500
Viq
Reagovat

Epické, vážení.
Jedním slovem unfuckinbelievable!
Potom nejspíš nahodím nějaké video / videa, jesti to vyleze v koukatelné a poslouchatelné kvalitě.
Často jim tam vynechával pravý reprák :-//

502
-bé-bé-
Reagovat

501
Ahoj Viqu,

aj si sa s Aňou rozprával?
Díky za video.

Sa pýtam preto, lebo som sa s ňou rozprávala vo štvrtok vo vlaku z Blavy do Břeclavy.

503
-bé-bé-
Reagovat

Tak to vyzerá Viqu, že si tu len my dvaja „povídame“…to bude zrejme tou superstar…
kukla som tam a zo známych som si všimla Motýlika…ostatní zrejme čakajú na niečo „praktickejšie napr. na „spev“

504
Viq
Reagovat

-bé-bé-, ahoj :-)
No vidíš, ty jsi člověk štěstěny :-) To jela vlakem na ty Muse, nebo jak? A dozvěděla ses něco nového, zajímavého, něco co bych prostě měl tak nějak vědět? :D

Po tom koncertě jsme s ní chvilku byli a seděli, ale na nějaký „výslech“ :)) to moc nebylo. Zaprvé hlučné prostředí, bylo nás tam víc a hlavně člověka napadají otázky až na zpáteční cestě a den poté! :-)
Ale koncert super mega…

Už je zase Superstar? Lidi jsou strašně nestálí. Nemají žádné zásady… :-)

505
Motýlek
Reagovat

ahojte, zdravím vás tu všecky.. Občas nakouknu, esli mi tu sali nepíše nějakou báseň… :-)) Tak zatím dobrou noc a zase přijdu…páá
jo – a to je jasné, že se těším na superstáry, jak by ne..
:-)

506
Viq
Reagovat

Dal jsem tam víc videí z toho Zvolenu, tak koukněte:

http://www.youtube.com/user/3cstasyofgold

Je tam i to Aniččino oblíbené GnR a Sweet child of mine :-)

Ještě mám i kousek Hallelujah, pak to asi taky nahraju… i když se to metalistovi / kytaristovi Markovi kvůli nějakým improvizačním chybičkám nelíbí, ale myslím, že se nemá vůbec za co stydět…

507
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj,

no bolo to zaujímavé, keď som vyšla po schodoch hore, tak som si tv množstve ľudí všimla malú nenápadnú dievčinu s ružovým ruksakom, sa mi javila „povedomá“ a keďže som „poverčivá“ tak som išla za ňou až do kupé, usadila sa oproti nej a spýtala sa jej či je Anička V….tož sme sa predstavili a porozprávali…bol to veľmi osobný a doverný rozhovor, určite ho nebudem interpretovať, na chvíľu som zaľutovala, že mám starý mobil bez foťáku…ovšem z terajšieho uhľu pohľadu to vidím inak…keby som ho mala a vlastne by som sa stala len ďaľšou „spovedajúcou novinárkou“….takto to bolo lepšie a veľmi osobné…páčilo sa jej moje meno, vraj ho dá svojej dcére…tak sme sa smiali na konci, že ich bude mať 22…len toľko poviem, že je taká ako sme ju vnímali ako „ozajstnúů…tak ako to popísal Klogi…

snáď len toľko, že ešte stále nemá podpísanú zmluvu s Universalom a tak i keď má nahranú pesničku, ešte nie je v éteri ani album a ani koncerty…

povedala som jej, že sme jej vymysleli názov albumu „Úlet“…to sa jej páčilo…SALI, presne si to nepamatujem, ale teba som neurobila autorom tohto názvu, prepáč, ja len dúfam, že som seba neurčila za autorku, lebo si to už nepamatujem…

ovedala som jej, že je pre mňa Johankou z Arcu (božou bojovníčkou, ktorá sa nechá viesť len hlasom božím)…

no a tak…som mala radosť, sme mali radosť z nášho stretnutia

no a vypočula som si jej novú pesničku

Motýlik
ak tam bude megatalent ako Aňa V. tak daj vedieť, tož si tiež pozriem superstar…od 3. 6. 2012 som si nezapla televízor

508
Viq
Reagovat

A nenatočil jsem všechno. Ještě Anna zpívala i další věci. Třeba Alter Bridge – Watch over you.

509
Viq
Reagovat

-bé-bé- dík za info :-)
tos měla dobrou cestu vlakem :-)
Jaká je pravděpodobnost, že potkáš AV ve vlaku na Břeclav? 1:milionu? Ještě víc? :-)

V tom Universalu jí fakt dělají problémy, šmejdi :-/

Ve Zvolenu dala jako takový vtípek k dobru, že se pohádala s Táslerem :-) Kdysi říkala, že ta spolupráce je zatím tajná, tak si to nechte jen pro sebe:-))

510
-bé-bé-
Reagovat

Aká je pravdepodobnosť?

Tož to teda neviem…bola to moja cesta z Blavy na Moravu, tento rok 4. raz…vlakom ktorým bežne nejazdím…

ale ja sa držím vesmírneho zákona: „Stejné přitahuje stejné“…uvidela som v Ani svoje zrkadlo, lebo momentálne skúmam svoje emócie ako súvisia s mojou „silou“

511
Viq
Reagovat

Podle mě jsi vyhrála jackpot ve sportce a tam je to myslím 1/400 milionům :-)
Ale je to vesmír, můžem mu říkat třeba Bůh :-)

512
-bé-bé-
Reagovat

a navyše „ľudia srdca sa priťahujú“

ale je fakt, že som to neočakávala, takže ma to dosť prekvapilo ale aj potešilo

513
-bé-bé-
Reagovat

tým skor, že sme každá iná „generace“…ovšem „stáří duše“ sa hneď nepozná…

keď napíšem že to súvisí s farbou, tak ma tu budete mať za „blázna“…som napísala po pesničke „The Story“…
to jejej farba…žltozelená alias (olivová)…
no a súvis so mnou?… v tejto chvíli ma tá farba nevýslovne priťahuje…

514
Viq
Reagovat

V každém případě můžeme být pyšní na svůj vkus, protože je to velmi dobrý vkus.

515
-bé-bé-
Reagovat

Howgh

prečo si vlastne my dva nevymieňame mejly?…asi chceme zaangažovať do „hry“ aj ostatných „aničkovcov“…

ale je treba ešte diskutovať????
Ja teda potrebujem predovšetkým album a niekde poblíž „koncert“…som jej spropagovala našu „koncertnú sieň“, kde som ešte „nikdá“ na koncerte nebola ale ak by tu Aňa prišla, TAK „BY SOM TAM VYJELA“

516
Viq
Reagovat

-bé-bé-, to je dobrá otázka. A já na ní neznám odpověď :-) Ale přesně jak říkáš, třeba jsou někde na druhé straně drátu i další členové naší „upratovací čety“, snad aspoň sali. Až nám to tady ještě víc definitivně zapadá sněhem, budem si psát přes maily :-))
Lidi asi zajímá spíš zábava té soutěže, hra. A s koncem soutěže pro ně vše končí a stěhují se na další tv-pořad :-))

jj, album :-) Tak ať všechny ty žáby na prameni Anička seseká na hromadu (židlí, ocelovou tyčí, to je celkem jedno :-) ať to jede.
Takže příští koncert bude někde u vás, jo? :-) Už se těším :-)

517
-bé-bé-
Reagovat

Příští ještě nebude…u nás sú možné koncerty len v lete, pod šírou oblohou, však vieš kde sídlim, tož si to možeš nájsť čo za zázrak tu u nás je…chchá

zosekanie žiab je starý sposob „lovu“ dnes to funguje len na princípe „love“

518
-bé-bé-
Reagovat

511

si teda vesmírovec a teda bohoslovec???

519
Viq
Reagovat

518 – Jak se to vezme. Nevím, jestli rozumím otázce :-)
V Boha jako vousatého staříka sedícího na nebi nevěřím. V toho, který odměňuje dobro a trestá zlo.
Ale věřím v dobro a zlo. Ten boj je ale tady a teď a jen na nás.
Na druhou stranu existují vyšší automatické neviditelné principy, které zatraceně dobře dělají svou práci. Něco jako metaforický Bůh existuje. Vesmír jistě nevznikl jen náhodou a bez účelu, čas nezačal plynout sám od sebe…

V Boha tedy věřím. Už jen když se člověk podívá, jak funguje ekonomika. Nemusí mít žádné řídící centrum a lidi jen tím, že dělají to nejlepší pro sebe, dělají současně to nejlepší pro druhé.

Osudy jednotlivých bytostí jsou ale pod rozlišovací schopnost tohohle Boha.

520
Viq
Reagovat

Bůh je všude a nikde.

521
Viq
Reagovat

Pořád brečím, tvl, ještěže jsem to nahrál (501)…
A máš tam (bébé) i něco o otázkách metafyziky.

„Heaven is a place on earth with you“

522
Viq
Reagovat

btw 29 tisíc zhlédnutí do milionu ! Nějaký místní blázen (okvp nebo tak nějak) mi tu nedávno tvrdil, že jsem na tom já udělal 300.000+ zhlédnutí a kde by jinak ta Veselovská byla. Chachacha!
Směju se ještě dneska a budu i za rok :-))

523
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,

ty fakt „brečíš?“

tož neviem či je metafyzika moja…mojaméta to teda nie je…mojou métou je „Nebo na Zemi“…

524
Viq
Reagovat

to víš že jo :-)) veď hovorím…
Přece i „devil may cry“. Nevěříš? :-)

525
Viq
Reagovat

Video Games je dobrá píseň s kvalitním podnětným textem a hlavně Anna ji zpívá prostě neuvěřitelně.

Dodej mi z hlubin země ďábla, já mu vysvětlím, o čem to celé je, pustím mu párkrát video a uvidíš, že se rozpláče.

Garantuju vrácením peněz :-))

526
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj,

tak mi vysvetli o čem to je?

527
Viq
Reagovat

To je v detailech sporné. Jisté ale je, že je o totální lásce, z její strany…

„It’s you, it’s you, it’s all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do“

Dalších 70% do 100 tam dodává Anna způsobem, jakým to zpívá.
Originál je o dost slabší…

528
-bé-bé-
Reagovat

a čo z tej tvojej strany, to je zrejme poslabšie…ja sa ti priznám lebo „PRAVDA“ víťazí…ja neviem iný jazyk ako svoj…potrebujem sa dohovoriť „sama so Sebou“ v prvom rade a už to tak vyzerá, že to zakončujem…
nebyť „temnej noci duše“ už by sme sa zvládli…ujuujujuu

529
-bé-bé-
Reagovat

…milión už dávno padol…čo bude ďalej Aničkovci???

530
Anonymní
Reagovat

Kdyby mě ty zdejší kurvičky pořád nemazaly, tak bych ti to napsal – mety, čísla, prostě celý jízdní řád :-)))

531
Ajda
Reagovat

530 – brzdi!

532
Anonymní
Reagovat

A ty jsi zase kdo? :-)

533
Anonymní
Reagovat

Sbohem.
Tohle už je i pod mou úroveň…

534
Viq
Reagovat

Zdravím Vás. (Pokud příspěvek nesmažou)
Přeju všem starým partyzánům ze srdce hodně štěstí v novém roce. Bé-bé (která má plnou mailovou schránku), salimu (jestli ještě nezapomněl), a dalším – dolores, ahojda? Je tu asi 0,001% šance, že si to přečtou. A to není málo…

535
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj Viqu,

ďakujem za prianie, nech si šťastný a nech sa ti darí po celý rok nielen z jari.

nezdá sa mi, žeby som mala plnú schránku…hneď skúsim napísať

536
Motýlek
Reagovat

ahojte…, jestli se to přání od Viqa vztahuje i na staré partyzánky, tak děkuju za přání, a přeju všem zde /i jinde/ jakož i admince, hodně štěstí v novém roce… / I v dalších letech.. :-)))/
doufejme, že zavítá konečně i Salinko a Dolores… Zdravím bé-bé..
Doufám, že svátky jste přežili v míru a v pokoji… :-)

537
dolores
Reagovat

ahojte:) ta sanca, ze sa v tomto vlakne objavim bola taka mala ako napisal Viq :), ale naplnila sa, lebo som zbadala Motylkov prispevok na homepage :) takze vas vsetkych anickovcov v novom roku pozdravujem :)
aj vas podobne ako mna nastvalo, ze Anicku nezaradili do ankety OTO 2012 :) http://anketaoto.cas.sk/ ?

538
Motýlek
Reagovat

Dolly – já jsem věděla, že přijdeš.. :-) Tak asi máte ty anktety akési zmršené, ne? :-)) Já jsem tě viděla na diskuzi vedle, ale nemám to ještě zkouknuté ani načtené, tak se nemůžu zapojit… Jen mě hodně zarazilo, kolik se tu zčistajasna objevilo příznivců Gunčíkové, podle všeho asi 1500… :-D Že oni číhali, že se tu taková anketa objeví, a hned naběhli klikat… No je to směšné….

539
dolores
Reagovat

Motylku, ano ja tu nejaky cas spamujem na novej Superstar a trochu na tych Vladovych hitparadach :) tie panackove ankety nemaju ziadnu vypovednu hodnotu. vyhrava ten, kto si zorganizuje sposob hlasovania. bud tu cez FB nazenie fanusikov alebo nastavi automat. pravdepodobne sa da hlasovat z jednej IP viackrat, takze moznosti ako pretlacit toho svojho su nedozierne :)

540
Motýlek
Reagovat

Dolly – a kolik tu bylo tenkrát diskutérů, kteří Gábině fandili? Vím o třech…, možná čtyřech… :-) No to je jedno konečně…, ať si je první, když jí na tom tak záleží… :-)

541
-bé-bé-
Reagovat

Ahojte, Motýlek, Dolores

nech sa i vám darí a šťastie nech spolu s vámi svoj čas trávi.
To je smutné, že tam Anku nezaradili, veď i Barbora tam je…no vyzerá to, že nepodpísaná zmluva znamená odpísaná pre verejnosť…

ale i tak je Aňa (tak sa mi predstavila)…NAJNAJNAJNAJŠANAJŠA

542
yeey
Reagovat

tady nam nekdo drzkuje na Bod G, co Motylku? ;-)) hehé na nasi Gabinu holt nikdo nema, ale uznavam, ze ne kvuli ankete na Panackovi, ta vskutku o nicem nevypovida…;-))

Jinak kdyz uz vas tu je ted tolik Anickovcu, jak to s ni vubec vypada? urcite mate naky info…?

543
Viq
Reagovat

Partyzánství je věc pozice (na jaké straně stojíme), zásadovosti a nasazení…
Ankety provinčního šoubyzu – co na to říct? – NASRAT !!
Anna je v pohodě a pokud se nedá na béčkový hip hop, má předplacenu zářivou budoucnost.
I když já už jsem hned na začátku u ní vypsal bianco šek, takže i béčkový hip hop a korejský pop… snad i ten…
Do posledního náboje.

544
dolores
Reagovat

wow! takmer v plna zostava :D

ahoj pudincek be-be :) zaregistrovala som tvoj prispevok 507, kde pises ako si stretla nas narodny poklad, …takze Aňa? hm -tusim, ked sa jej tu na Panackovi kedysi ohybalo krstne meno, Aňa tam nezaznelo (rozmyslajuci smajl) :))

a uz som napisala do vydavatelstva Ringier, ze preco Anka nie je v zozname spevacok. som zvedava na odpoved, ak nejaka bude

Motylku, GG neries, je obetou podobneho hlasovacieho sialenstva ako PS :)))))))))

545
Viq
Reagovat

medzinárodný poklad !
A s ottem wichterle si nedělej těžkou hlavu a jakoukoli škodu. Ať chcípnou a ať to vyhraje třeba Gott i se Zagorovou ve skříni…

546
Viq
Reagovat

A co tohle? Hledám OTTO 2012 a hned mezi vrchními odkazy je:
„Televízia Markíza vyzýva organizátorov OTO, aby jej relácie a osobnosti nezaraďovali do hlasovania. Kvôli súdnym sporom“
A Hlas ČS šel na Markíze… On nejen že ten Hlas měl mizernou sledovanost a byl zfixlovaný až na půdu… celkem to zapadá do skládačky…

http://www.omediach.com/tv/item/444-markiza-sa-kvoli-sudnym-sporom-nezucastni-ankety-oto-2012

547
dolores
Reagovat

546 -ale preco je tam Bagova aj Svidranova ? tiez boli na Markize nie? , dokonca je tam aj Juraj Zaujec, ktoremu som mmch hlas poslala, len u Anky mi to nebolo umoznene. pride mi to, akoby ju vymazali z historie. FNUK

vlani sa Mrkviza aj JOJ medzi sebou isli pozabijat kvoli ankete OTO. trapna zalezitost, ktora pretrvava doteraz. pritom kopec osobnoti z Mrkvizy tu anketu vyhralo, len si chudaci nemohli prist po cenu a potesit sa, lebo im to chlebodarci striktne zakazali.

rozmyslam, mozno Anka sama odmietla byt v tej ankete …. zeby ???

548
Viq
Reagovat

547 – Jestli je tam Bagová a Švidráňová a Zaujec…no…. Záleží, podle jakého klíče se tam ti lidi přidávají (jestli se sami přihlásí-jestli je přihlásí firma/manažer), kdo je přidává. Jestli je v tom politika firmy nebo osobní zášť… Moc o tom nevím.
Že by Anna sama odmítla účast, to bych neřekl, nezdá se mi to pravděpodobné. I když ta Anketa není zrovna úplně pozitivně hodnotně prestižní a ceněná :-)) Neřekl bych, že by k tomu měla apriori odmítavý přístup…

549
Viq
Reagovat

Každopádně nejsem, kdo bych nad tím fňukal :-) Jak říkám – ať chcípnou a nasrat ! :-))

550
Viq
Reagovat

Jestli nevěříme na náhody , má v tom prsty Universal.
Dostali 1.1 milionu views na youtube (bez jakéhokoli hype) jako důkaz potenciálu a stejně se jim nerozsvítilo v makovici…

551
Motýlek
Reagovat

ahoj yeey :-) já nekomentuju bod G, to mě nikdy nezajímalo, ale bavila jsem se o tom, že je tu pět a půl diskutérů, z toho jeden /ty/, který fandil kdysi dávno Gunčíkové, a že tu přišlo na dva tisíce lidí klikat do ankety.. Nic víc jsem neřekla, než je to pozoruhodné… Ona jako zpěvačka mi nic neříká, takže se o ni nezajímám, neposlouchám, tak ani netuším, že na ni nikdo nemá… Já jsem měla za to, že už nezpívá…. :-)

552
yeey
Reagovat

551 cau, teda ty musis vse okolo Gabiny okazale ignorovat, kdyz nevis ze z jejiho fanklubu tu rozhodne nejsem jen ja :-) a s tim, ze nezpiva – to uz me urcite jen provokujes, jak mas ve zvyku ;-)) byla sedma na Slaviku, jela turne s Gottakem a brzy ji vyjde opravdu rockove CD, co od ni jeji fans chceme… suma sumarum na ucastnika Superstar je velmi uspesna… patrne te to nezajima, ale ja aby sis nemyslela, ze ji fandim jen tak zbuhdarma ;-)

553
Viq
Reagovat

551, 2 – vážně? 2000 lidí? To už jsi fakt trochu přepísk. Já tady nové články nečtu, takže nevím, o co jde, ale 2000 živých lidí ani neví, že tenhle server existuje, ježiši :-)) A to asi bylo třeba dávat i dalším, ať to nevypadá úplně podezřele. Myš asi bude zralá na generálku, co? :D :D

554
dessin
Reagovat

553: no, spis nefunguji pocty tobe ne?:

http://reality-show.panacek.com/24021-klidny-stedry-den-a-uspesny-novy-rok-hlavne-to-zdravi.html

1,4 milionu je vic nez dva tisice :)))

555
Viq
Reagovat

554 – cha cha cha cha
1.4 milionu za rok :D – to vyděl počtem dní (365) a pak ještě 5 a dostaneš se +- na reálné počty živých lidí… Ty bys mi byl/a schopen/a tvrdit, že když má server 10 mil. návštěv za rok, pak na něm byla celá republika včetně kojenců, vězňů i lidí v kómatu… :D
Že ty jsi ten/ta/, kdo tady měl šílenou teorii, že 1.7 milionu zhédnutí Na ceste zlej jsem musel naklikat já sám, protože Veselovská přece nemohla a nemůže vůbec nikoho zajímat?
Lidi, probuďte se ze sna !

556
Viq
Reagovat

Nakonec nic ve zlém, nechci nikomu brát iluze, sundávat růžové brejle. Možná snad byla ta anketka úplně v pořádku.
Jak říkám, článek jsem nečet, výsledek neznám, takže mě berte s rezervou :-))

557
Motýlek
Reagovat

yeey – ahoj, já to neignoruju okázale…, to opravdu ne…, ale od té superstár jsem ji vůbec neviděla, a to ne že bych se jí nějak programově vyhýbala… Ještě jsem ji viděla u Krause, ale tam na mě působila stejně pitomě jako u Adély Banášové… Ale zpívat jsem ji nikde neviděla… A kde se teda objevila, že mi to uniklo? Myslím v tv, protože já jinak nikam nechodím, byla jsem jen ted nedávno na koncertě Věry Špinarové.. :-) Ty ve všem vidíš jakési provokace…, to taky nechápu…
Vigu – a co jsem přepískl? Anketu jsi neviděl, nečetl, takže ani nevíš, kolik je tam naklikáno… Pod článkem je deset lidí, ale hlasovalo asi 2 tisíce nebo kolik….

558
yeey
Reagovat

557 pitome? si zlaa…:*( :-)

559
Motýlek
Reagovat

yeey – ale na tebe jsem hodná :-* Píšu jak na mě působila, přece ti nebudu lhát do očí… :-) Jinak ji nekritizuju, to by mě ani nenapadlo… :-)

560
Viq
Reagovat

557 – Motýlku, že se nestydíš takhle okatě manipulovat anketami !:-) Snad ti aspoň Gunčíková dá za každý hlas cent, jinak fakt nevím o co ti jde…, lmao!!

561
Dave
Reagovat

Ahóóój Aničkovci :oP

Tož co nového, jak to vypadá s uplatněním vaší hvězdy versus mojí hvězdy?

Má už Anna vydané album? Počítám, že nemá, takže Ivanna má první bod. Klip už mají obě, takže po bodu. Klipy však nejsou hrané v TV, obě bod dolů. V bulváru se lze dočíst jen o Ivanně – bod nahoru, v hudebních blozích také, ale spíše v záporném smyslu – bod dolů.

No 1:0 je dost hubené vítězství Ivanny ;o). A co se Ivannina tanečního klipu týče – dobře se na něj dívá (tedy spíše na ni), i když je to obšlehlý od Seleny Gomez – což je dobrý. Po hudební stránce to má chytlavou jen mezihru, zbytek si nepamatuju – což není dobrý.

562
yeey
Reagovat

561 ja bych to shrnul tak, ze veskery posoutezni pusobeni finalistu Hlasu (nejen Anicky a Ivanny) je hodne zoufaly :-D

563
Dave
Reagovat

562: Rozšířil bych to i na finalisty ostatních hudebních soutěží – asi tu budu v menšině, ale Gunčíkovou bych just přirovnal k Ivanně.

Jedna koncertuje s Míšou, druhá s Kájou, průměrné první album, veřejnost se o nich dozví jen ze článků v bulváru, kde se hodnotí jejich blonďatý vzhled či róba… Jen to účinkování v muzikálu Ivanně zatím chybí ;o).

564
Motýlek
Reagovat

Viqu – mně jde vždycky jenom o peníze… :-)))

Dave – ahoj, díky že jsi přišel poinformoval… Bulvár nečtu, tak nic nevím… :-) Ivannu jsem nikde neviděla, čili – pokud není v tv, tak já ji nemám kde vidět… A jak se má? Doufám, že dobře… Já se mám taky totiž dobře… :-)

562 yeey – proč?

565
Dave
Reagovat

Čau Motýlku, pokud nečteš bulvár, tak to o finalistech posledních soutěží nemůžeš být moc v obraze :)

Vítěz ČSS2 Lukáš Adamec – ten není znám zpěvem, ale jízdou pod vlivem. Oproti teoriím od bulváru za to bručet nešel.

Druhá v ČSS2 GG – na jejích oficiálních stránkách jsou spíše aktuality typu, co kde měla na sobě a co jí přes to bylo vidět ;o).

Blonďatá vítězka Hlasu Ivannka – bulvár probírá, že se jí podařilo zhubnout a že písničky na album si nemohla vybírat. Lidem, co ji neznají z Hlasu, se její taneční styl líbí; ti, co ji nesnášeli v soutěži, na ni plivou po soutěži snad ještě více. Asi bych na jejím místě měl depku, kdybych si na tubě furt dokola četl, co jí pod videa píšou.

Nemluvná druhá v Hlasu Anna – máte nějaké info? Co jsem viděl kdysi dávno na Óčku ten její videodeníček či jak to nazvat, tak od té doby ani ťuk. A bulvár mlčí.

566
Motýlek
Reagovat

565 – takže jsem o nic nepřišla…, to ani vědět nepotřebuju, bohužel mě pořád víc zajímá, co budu mít zítra na sobě já než kdokoli jiný… Já už asi jiná nebudu… :-)

567
yeey
Reagovat

564 asi proto, ze se kolem nich nedeje zhola nic, nedelej ze nechapes :-) Ivanna vydala desku snad jen protoze jako vitezka musela, Anicka ma jeden videoklip s milionem shlidnuti coz je dost mozna na dlouho posledni uspech, kteryho ve svy kariere dosahla… dal ani nevim, predpokladam ze takova Marketa je po soutezi tam, kde byla pred ni… je to bida, na druhou stranu zas nerikam, ze ucastnikum soutez nijak nepomohla, nicmene rozhodne ne tak, aby o ne po soutezi zavadila alespon nejaka cast jejich fanousku z Hlasu…

Dave – tvoji teorii o podobnosti GG a Ivanny uz sme ti davno vyvratili, tak tu uchylarnu zas nevytahuj :D:D

Gabina ma novou kapelu se kterou jezdila v lete po festivalech, schopny management, ktery uz leckoho proslavil, jeji album se neprodavalo spatne (kdyz album vydala, bylo 10. nejprodavanejsi), bude mit brzy dalsi opravdu rockovou desku, byla sedma na Slavikovi, mela turne s Gottakem, udelala duet s Martou Jandovou….. osobne bych to idealne videl treba taky trochu jinak, ale proboha snad nechces srovnavat jeji uspech s uspechem Anicky, Ivanny nebo Lukase :-O :D

568
Dave
Reagovat

567 yeey, právě že nevyvrátili, po létě jsi tu psal, že GG vydá 2. album, které už bude poslouchatelné, že má nový management, že udělala duet s Jandovou… a přitom nemá na ofiku nic než odkazy na bulvár.

Koho jako běžný konzument nevidím na Óčku, ten pro mě jako by v hudebním světě nebyl. Takto jsem třeba objevil Cartonnage, jejichž klipy mají na tubě jen pár desítek tisíc shlédnutí.

569
Motýlek
Reagovat

567 – já jsem se ptala, proč je to „zoufalý“… Jsou to mladí lidi, tak mají život před sebou… Umělců jsou tisíce, a já se nemíním zamýšlet nad tím, jestli se někdo někde prosadil a vydělal na tom, nebo nevystupuje a je to hodně „zoufalý“…. To je všechno věc názoru, ty máš svůj a já taky…, to není „dělání že nechápu“…
Znovu opakuju, že jsem ji nijak nekritizovala… :-)*

570
yeey
Reagovat

568 kdovi jesi ma na ty stranky vubec pristup… aktualni info (napr. prave k ty desce) dneska vsichni pisou spis na fcb, kde ma GG 50 tis. fans a je tam aktivni…

a porovnavani s Ivannou je fakt uuuplne mimo :-) jestli to myslis vazne, tak tvuj pohled na muziku zkratka absolutne nepobiram :-)

571
yeey
Reagovat

569 aaa kdyz to uz je slovickareni… a to me neba :-)

prece ta soutez je delana od toho , aby ty lidi zviditelnila a je skoda, ze se to povedlo jenom behem souteze… z pohledu soutezicich urcite nejaky novy moznosti prinesla… z pohledu cloveka, kterej si tam nasel nejakyho favorita, kterymu by rad fandil i po soutezi, to neprineslo vubec nic… tak proto zoufaly! :-)

572
Motýlek
Reagovat

yeey – no tak dobře, ale život jde dál… Já si pamatuju žes jí fandil, ale nevěděla jsem, že je to až tak vážné…
:-D
Kdybych věděla že se toho tady tak vehementě chytneš, tak bych si radši tu poznámku o naklikání tisíců hlasů pro Gábinu odpustila….
Ještě aby tak tady naběhli všichni co to tam klikali, pánbu s námi a zlé pryč… :-)

573
yeey
Reagovat

572 Motylku – to naklikavani sem vubec nekomentoval, vedel sem, ze je to jeden z mnoha tvych zaveru, ktery si vytvaris souzenim nekoho/neceho o kom/cem mas strasne malo informaci…je mi jasny, ze tebe ani na chvili nenapadlo, ze by ta anketa mohla odrazet Gabininy uspechy, o kterych sem tu o kousek vys psal… :-))) ted sem se ovsem „chytnul“ uplne neceho jinyho :-)

574
Motýlek
Reagovat

yeey – to mě opravdu nenapadlo… :-) Já jsem se pozastavila nad tím, jak je možné, že v diskuzi je deset lidí, ale v anketě 2 tisíce…, nic víc… Ber to prostě tak, že já považuju za nemožné, aby byla ona na prvním místě v anketě…
Navíc jsi napsal, že tu někdo držkuje o Gábině, což je taky zcestné… Kdyby na tom prvním místě byl kdokoli s tak neúměrně jasným vítězstvím, tak se budu pozastavovat úplně stejně… Potom bysme asi spolu měli shodu, že jo… :-)

575
yeey
Reagovat

574 ja ti to hned vysvetlim ;-) je to jednoduchy jak facka – zkratka je u lidi velmi oblibena, nevim co na tom nechapes… to ze tebe nezajima znamena, ze nemuze zajimat ostatni? :-O malokdo se v peveckych soutezich tesil tak obrovsky oblibe jako ona… kuprikladu spousta lidi co znam ji ma dodneska zafixovanou ve smyslu „tahle holka je jedna z mala, ktery kdy stali v Superstar za to“…. kdo by to jako mel podle tebe vyhrat?

a snad mi nechces tvrdit, ze ma nekdo zapotrebi manipulovat anketku na Panackovi ;-) P.S. to drzkovani bylo tusim mineno v nadsazce v reakci na to, zes oznacila vysledek ty ankety za „smesny“

576
Dave
Reagovat

Koukám, že řeč o netových anketách a klikání hlasů :o)

Jednou kámoška byla účastníkem v soutěži, kdy lidi vytvářeli uživatelský obsah do jisté hry a nejlepší výtvor s nejvíce hlasy pak vyhrál nějaký datadisk. Kámoška dlouho vedla, měla objektivně nejlepší výtvor. Jenže pár dní před koncem soutěže najednou začaly jinému soutěžícímu přibývat desítky hlasů za hodinu, ve dne v noci a snadno ji předehnal. Požádali jsme adminy o výpis logu s tím, že máme podezření na podvodné jednání – vyhověli nám a v logu byly vidět adresy proxáčů z celého světa ;o).
Jak vrátit vedení kámošce? Noc před ukončením hlasování jsem napsal skript, který spouštěl prohlížeč s anonymizérem a v něm hlasovací link – počet spuštění jsem nastavil na stejné množství, jako byl počet zahraničních IP v onom logu. Do rána se vedení přehouplo na správnou stranu a onen klikač se pro změnu obrátil na adminy s tím, že kámoška podvádí, že takový nárůst není možný ;o). To jsme veřejně přiznali a doporučili adminům, aby stav hlasování použili z doby, než se v něm začaly objevovat zahraniční IP. Bylo nám vyhověno a kámoška tehdy poctivě vyhrála.

V dnešní době je možné různé ankety či shlédnutí videí manipulovat výrazně snáze. Proto bych úspěšnost nějakého projektu neurčoval podle faceboku či tuby.

577
Motýlek
Reagovat

yeey – tak asi to někdo zapotřebí má, když si s tím dal takovou práci…

578
Dave
Reagovat

Co se hlasování např. v anketách na Panáčkovi týče, předpokládám, že to probíhá klasicky – člen nějakého fanklubu hodí link na anketu na klubový facebok a hlasy se hrnou. Pak lze interprety rozdělit na 2 skupiny – ti, pro které hlasovali jen čtenáři Panáčka (např. desítky hlasů) / ti, pro které na Panáčka klikly tuny lidí z klubových či jiných faceboků (např. tisíce lidí).
Takže vůbec není možné říci, že účastník s 20 hlasy je méně populární než ten s 2000 hlasy – jen holt nikdo z jeho fanklubu neházel linky ;o).

579
Motýlek
Reagovat

Dave – to je všem tady jasné…, ale zřejmě se tím nikdo nezabývá…. Proto jsem udělala tu poznámku… V té anketě to nemělo na nic vliv, nikdo nic nezískal, tak se to nechalo plavat…

580
Dave
Reagovat

579: přišlo mi, že to není jasné yeeymu ;o).

V době, kdy řada webů vydělává reklamou, by byli admini sami proti sobě, kdyby nějak omezovali tento způsob hlasování.

581
yeey
Reagovat

577 WTF??? jakou praci? Motylku, proc mi to delas? :*( to mas nakou chronickou poruchu zpracovavani diskuznich prispevku? :-D zkratka proste nekdo hodil link treba na jeji fcb, ma tam 50 tis. fanousku, tak ma tech hlasu holt vic, nez kdyz nekdo hodil link k Anicce, ktera jich tam ma 5 a pul… porad to ale vypovida o tom, ze tech fanousku ma vic nez ostatni… proste je oblibena, get over it! :-)

582
Motýlek
Reagovat

yeey – a kdyby byl někdo jiný na tom prvním místě, tak bys říkal co?
A stejně nevěřím, že by byla ona až tak oblíbená, kdybys to tu nenapsal, tak to opravdu nevím…

583
Motýlek
Reagovat

yeey – opravdu se s tebou nehádám… :-)* Je to jen prostá výměna názorů – aspoň se něco dovím….

584
Dave
Reagovat

Ještě k 569 – zde souhlasím s yeeym ve smyslu, že do pěveckých soutěží by se měli hlásit lidé, co mají kromě talentu i nějaké ambice a dokážou svých pár minut v televizi zúročit. Pokud jim je fuk, že pár měsíců po soutěži po nich neštěkne pes, tak zbytečně zabírali místo jiným.

Nehlásila se zrovna Anna do soutěže „jen tak, z hecu, protože když postoupí, nebude muset doma uklízet“? Co by ji pak mělo motivovat k setrvání v showbizu?

585
yeey
Reagovat

583 – ja ti ale nerikam nazory, to sou fakta! :-) a ty se mimochodem nic dozvedet nechces, mas udelany svoje nazory, ktery nehodlas menit, ani kdyz ti je nekdo vyvrati, sorry, ja tohle nak nedavam :-))

586
Motýlek
Reagovat

Dave – a to měla říct, že chce vyhrát x peněz? Nebo říkat stejnostejné fráze o tom, jak celý život touží po zpívání a blebleble… To nikdo poslouchat nechce….
Já bych řekla, že chci ty peníze a nazdar…. :-))

587
Motýlek
Reagovat

yeey – jak to, že nechci nic dozvědět? Pro mě je to nová informace, že je o Gábinu takový masový zájem, to jsem doteď netušila… Zřejmě jde o lidi, kteří mají ještě nepoškozený sluch a vydrží to poslouchat… Já už jsem přece jenom starší člověk a musím si sluch šetřit, proto by mě ani nenapadlo poslouchat Gunčíkovou, z toho mě bolela hlava… Musíš být taky trošičku tolerantní ke starším lidem a mít s nima trpělivost… Já nejsem na žádném fejsbuku ani nikde, sleduju jen tv a tam moc hudebních pořadů není… Tak proto jsem se nad tím tak podivila co tu píšeš… Názor se dá změnit kolikrát chceš, anebo ho nezměníš…, anebo to jen řekneš…, a ve skutečnosti ho zas nezměníš… To je na každém… Kvůli tomu bych nerozčilovala… :-)

588
Dave
Reagovat

586: Také bych měl nutkání v soutěži říct na plnou hubu, že mi jde jen o ty prachy ;o).

Anně bych věřil, že tam šla jen z hecu a ne pro peníze a že ji to ke konci už sr*lo – kdyby šla po penězích, tak to poslední kolo tak drsně takticky neprojede.

589
Dave
Reagovat

BTW nevíte někdo z bulváristů, jestli už u Ivanny proběhla akce „máma u moře“ a tklivý příběh tak dospěl svého vyvrcholení .o)? Nějak jsem to nezaregistroval, všude jen píšou o Ivanniných „odvážných fotkách“.

590
Motýlek
Reagovat

589 – já jsem zaregistrovala jen to, co tu čas od času napíšeš ty… :-) Stejně je s podivem, že tu anketu nevyhrála ona, že jo?

591
yeey
Reagovat

587 – neni o ni masovy zajem, ale nakej urcite je, jinak by treba na tom Slaviku sedma nebyla… de o to ze sice nikdy neopomenes pripomenout, jak te nezajima a zaroven ji prisuzujes, jak nema zadny fanousky, jak poskozuje sluch, ze je pitoma, ze uz nezpiva atd…. rozumej, ja ti tu Gabinu vubec nevnucuju, je jasny, ze se nemuze libit kazdymu, ale nechapu, proc se o ni tak povrchne vyjadrujes, kdyz o ni vlastne, jak sama rikas, vubec nic nevis… pak ti teda reknu, jak se veci maji, a ty to stejnak prehlizis a jedes si dal svoje:-)

592
Dave
Reagovat

590: Nemohla ji vyhrát, bo nebyla nominována – a když pak byl ten dodatečný výběr, tak jsem zrovna nebyl online ;o).

Jako jednotlivec bych neměl šanci – ručně bych nedokázal naklikat tolik hlasů v rozumném čase, holt nemám facebok ani blogísek a nemám tak kde podstrčit odkaz ;o).

593
Dave
Reagovat

591: Kdysi jsem slyšel o zpěvákovi, který se divil, že ho jeho vlastní hlasy vynesly ve Slavíkovi až na ňáké 5. místo ;o). Říkal tomu selfpromo.

594
Motýlek
Reagovat

Já neříkám, že je pitomá, jen to její vyjadřování na mě tak působilo – když se někdo pitomě chichotá ničemu a nedokáže normálně odpovědět na otázku, tak mi to vadí… To dělala u Krause i u Adély… Jenže kvůli tobě nemůžu žádnou kritiku na ni napsat, ty to nesneseš… Neřekla jsem, že nemá žádné fanoušky…, psala jsem, že tady na Panáčkovi jí fandilo asi 5 diskutérů a že mě překvapilo, že je v anketě první…Nic víc jsem nenapsala.. Tak jsi mi to logicky vysvětlil, jak je to s tím klikáním a je klid…
Já mám jen pořád nepříjemný pocit, že tě to nějak vzteká co píšu nebo co… Když jsi ty taky neopomněl vždycky pár řádek napsat o Rytmusovi, tak mě to nikdy až tak moc nevadilo, byly to tvoje názory a já jsem se kvůli tomu nikdy nevztekala…. Nebo si to aspon nepamatuju…

595
Motýlek
Reagovat

yeey – a taky nepíšu, že poškozuje sluch…, jen že je to hudba pro lidi ještě se všema sluchovýma buňkama.. :-))) Proč ty všechno tak přetočíš?

596
Dave
Reagovat

594: GG byla i u Krause a Adély? Tak zde má teda Ivanna co dohánět. Snad to do roka stihne i s nějakým tím muzikálem ;o).

597
Dave
Reagovat

595 (imaginace) na obalu alba Dvojí tvář stojí drobným písmem „Ministerstvo zdravotnictví varuje: poslech tohoto interpreta může způsobit nevratné poškození sluchu. Album není určeno pro poslech osobami s vysokým počtem sluchových buněk.“ :oP

598
yeey
Reagovat

594 jenze v tvym pripade to neni kritika, spis jen takovy prazvlastni sudby do vetru… :-) ja s opravdovou kritikou nemam problem, sam sem na GG lecos zkritizoval, treba u toho Krause mi taky prislo divny, jak se tam smeje, nicmene ono kdyz ji furt prudil otazkama typu „proc nemate kluka? proc nechodite na rande v 10 hodin dopoledne“ tak se nedivim, ze k tomu asi nemela co rict… u Šípa, kterej se ji ptal na normalni veci, naopak pusobila velmi inteligentne… jasne mluvime tu o lidech, ktery sme nikdy osobne nepotkali, ale mne prijde,ze si delas na lidi nazor tak nejak mimochodem, neco ignorujes, neco si pridas, aby sis mohla myslet to, co si vlastne chces myslet…

a u Rytmuse si mi klidne mohla odporovat, to by byla zajimava diskuze … :-) na druhou stranu ono by ani u nej moc odporovat neslo, ptze ja o nem nic nez pravdu nepsal, to on mi zas poskytl spoustu dobry munice :-)

nicmene se nad tvoji kritikou mne zamyslim, obcas se mozna trochu, jak ty rikas, vztekam… ja bych preferoval to oznacit tak, „ze se nebojim ozvat“ :-)

599
yeey
Reagovat

:D:D ma normalni rockovej hlas, vy delate, jak kdyby byla naka pozarni sirena :D:D

596 – hh se s tebou vsadim, ze to do roka nestihne… :D ne ze bych ji to nepral, je to sikovna talentovana holka, v Hlasu jsem ji fandil, i kdyz mi teda bylo jasny, ze tim to hasne … :-)

600
Anta
Reagovat

598 yeey – bych ještě přidala, že i vytrvalej :-)))

601
Motýlek
Reagovat

yeey – se ozvi , to je v pořádku, ale nepiš tady co já vůbec neříkám ani nepíšu… Hodně jsi toho přetočil aby to vyhovovalo tobě a mohls tu o ní básnit… :-D

602
Motýlek
Reagovat

yeey – já se taky nebojím ozvat, ale sama bych se nazvala – „ta co se baví jen s tím, s kým se chce bavit“ :-)

603
yeey
Reagovat

600 hmm to zni dobre, dalo by se to urcite rict hur :-) votravnej, doternej, neodbytnej… NE! vytrvalej! :D:D

nj musim se holt trochu ozvat, kdyz se k tomu ty ani nikdo jiny z naseho udajne 5clenneho klubu nema (asi vsichni horecne vyklikavaj anketu:-))

604
Motýlek
Reagovat

Dave – to je moc pěkné… A s malým písmem problém nemám…. To vidím dobře… :-))

605
Motýlek
Reagovat

yeey – a teď si představ, co by se stalo, kdyby ses neozval…. To by mělo nedozírné následky asi… :-D

606
Anta
Reagovat

603 yeey – nechtěla jsem vám vstupovat do debaty :-))) Stejně převážnou většinu argumentů jsi už napsal :)

607
yeey
Reagovat

605 mas recht, efekt by byl patrne stejnej, ptze mam dojem, ze to co ti pisu, te stejne nijak nepoznamenalo :-) pritom me by stacilo tak malo… :-)

606 taky musim vsechnu spinavou praci oddrit ja… :-/ no klidne napadl nakej zdrcujici argument, tak zasmecuj! :D

608
Anta
Reagovat

607 yeey – tak já už nesmečuju :-))) a myslím, že ani zdrcující argument by nepomohl, i kdybych teď na nějakej přišla :-D

Jinak asi jsi četl, že zakopaný pes je asi ve vydavatelství, takže kdoví, kdy to cd bude :~)

Ještě mám problém s technickou stránkou této diskuze, komnety se mi rolují přes sebe, tak snad jsem pokaždé přisoudila správnému pisateli :~)

609
Motýlek
Reagovat

607 – to taky není pravda.., já tvoje argumenty beru vždycky v potaz.., a dokážu uznat, kdy máš pravdu… Jen jestli to dokážeš i ty… Já jsem napsala několikrát, žes reagoval podrážděně na něco, co jsem vůbec nenapsala, a zatím tu nikde nečtu, že bys to uznal… Ale to je jedno, já už taky nemám nějak sílu… :-) V tomto si silnější, já pak už většinou radši uznám všechno, přiznám ti, že máš ve všem pravdu…

610
Motýlek
Reagovat

Dobrou noc :-*

611
yeey
Reagovat

607 jj zas naky pindy, ze je to moc rockovy, nas*at! :/ to se snad nejak vyresi… i kdyz, jestli ma byt stale u Universalu…:/

612
Dave
Reagovat

yeey, nepsal jsi tehdy, že druhé album už nebude pod Universalem? Jestli bude, tak moc se strháním ušních bubínků asi nelze počítat, nálepka ministerstva zdravotnictví vyjde vniveč ;o).

Přemýšlím, co může běžného posluchače hudby / sledovače pěveckých show přimět k nákupu CD jeho favorita.

Předpokládám, že běžní sledovači šou, kteří pro své miláčky hlasují na netu, za ně vydávat peníze nebudou. Ani já nejsem jiný, nebudu si kupovat průměrné CD jen proto, že někomu fandím.

K nákupu by mě mohla přimět hitovka, či spíše 2-3 na jednom albu. Jenže kdo dokáže v našich krajích napsat něco, co si budete zpívat celý den a ani po týdnu vás to neopustí? Prostě nemají šanci. Ta hrstka věrných, co s nimi objede všechny koncerty, je nevytrhne.

613
yeey
Reagovat

609 no taky uz me neba se hadat o blbostech…:-) rekl bych, ze oba potrebujem obcas trochu v necem vylepsit prezentovani nasich diskuznich prispevku :-) dobrou! :-)

614
Viq
Reagovat

Lidičky, tady se urodilo… Ale tohle ovoce mi vůbec nedělá dobře :-)
Dave, yeey, , nevíte, kam jsem odložil bibli, kříž, česnek a svěcenou vodu?

615
Viq
Reagovat

A není dobro bez zla.
Dave, skóre je subjektivní a arbitrární, a ty jsi až příliš chytrý, aby sis toho nebyl vědom.
Věc se má tak – už jen tím, že Anna existuje, je skóre mezi ní a Ivannou 1000:0…

A v celém vesmíru není věc, která by to mohla změnit.

616
Viq
Reagovat

Stejně to není o žádném souboji. V tom jsou ty soutěže falešné a dětinské. Trh zase není tak malý… Umění a kvalita se neztrácí, pokud nechce.
Věc se mívá ale i tak, že nevyhrává bitvy, kdo má nejlepší zbraně a komu přeje místo a čas. Je něco jako štěstí. A nejhloupější sedlák má občas největší brambory.
Zase když nejsou zbraně, není místo ani čas, je lepší utíkat…
Ivanka má tedy možná taky videoklip. No, má na něm za 3 měsíce 12 a půl tisíce zhlédnutí…

To je jako kdyby chtěl někdo nepojízdným trabantem doletět do souhvězdí Štíra :D

617
Dave
Reagovat

614 Viqu, nenechal jsi všechnu tuto výbavu v létě na koncertu Anny v Trenčíně ;o)? Prý tam u pódia tyto propriety našli a zanechal je tam nějaký aktivní annofilmař.

615 Píšeš, že Anna existuje – jenže my hudební analfabeti jsme o ní od loňského léta neslyšeli, což už je solidní doba na zapomnění. Myslel jsem, že aspoň ty jako král Annofil I. nám nějaké novinky dodáš :oP

618
Viq
Reagovat

Dave, natočil jsem pro tebe další aktuálnější videa:-)
https://www.youtube.com/watch?v=kaeBxab0qCM

619
Viq
Reagovat

Dave,
everything I do is for you <3

heaven is a place on earth with you
tell me all the things you want to do

620
Dave
Reagovat

619 ó díky, Elizabeth :o)
Vlastně teď za dob Universalu už si říkáš Lana Del Rey ;o)

621
Dave
Reagovat

618 Takže do koncertů Aničky započítávám listopadový obchoďák ve Zvolenu. Ještě něco dalšího?

Vystoupení dobrý, ale spíš než na Annu jsem se díval na to dění v dětským koutku u pódia, bylo tam více živo. Kolik na té akci bylo lidí? Nenapočítal jsem více než 3 děti a 2 filmaře :oP

622
Viq
Reagovat

lana del rey, tak mi říkají všichni… nevím proč :D :D
Dave, lidí tam bylo celkem hodně, až jsem byl překvapený, na to že to bylo schované za schodama vzadu v obchoďáku a na slepo bez propagace…
(chtěl jsem točit pódium, ne diváky… už tak jich je v záběru víc než bych chtěl:-)
Víš co, soutěž je hra a realita je něco jiného… Čas ukáže.

Já nemám na Annu žádné požadavky a očekávání. Dostal jsem už víc než bych čekal…

623
Dave
Reagovat

622 překvapilo mě, jak mají ty videa z vystoupení Anny malou sledovanost – odpovídá to sledovanosti videí z Ivanniných posoutěžních akcí. Kam zmizel ten milión nadšených shlédnutí z doby po soutěži? V této disciplíně Ivanna : Anna 0:0 ;o).

To jsi byl jen v Trenčíně a Zvoleně? Počítám, že sis s ní pokecal po vystoupení – co album, vlastní tvorba, dělá na něčem?

624
Viq
Reagovat

jsou to holt amatérské videa a rychle zapadnou… Je něco jiného, když něco vyvěsí Universal / VEVO a když to vyvěsím já…
Jinak samozřejmě ten zájem jde časem dolů, lidi (televizní diváci) rychle zapomínají.
Ale není to tak hrozný, když tohle amatérské video ze Zvolenu (Video Games) má za třetinovou dobu 6% zhlédnutí oficiálního videoklipu vítězky Hlasu ČS IB :D :D

625
Dave
Reagovat

624: Většinu shlédnutí beztak tvoří lidé, co jsou zvědaví na cover Lany :oP

Ty slavný veva nejsou k dispozici na chytrých televizích, takže Ivanna přichází o mé klikance, když se nudím u bedny ;o).

626
dolores
Reagovat

618 – skvela :)

cau Dave, aky mas ? ;-)

627
dolores
Reagovat

pozeram, ze vcera namiesto toho aby ste riesili prezidentske volby ste sa vykecavali na Panackovi :D

628
dolores
Reagovat

par slov ku Guncikovej pridam aj ja:
nesledujem sice jej karieru, ale jej duet s Gottom som zaregistrovala, – no nieco tak priserne snad nezosmolili ani MD s Ivannou :-O tym aspon ako tak spolu ladili hlasy, ale ten Gottov starecky tenor a Gabininym rockovym chraplakom isiel dokopy asi ako keby ste si na pomaranc natreli pasteku :D chudak GG to neodmietla asi z dovodu, ze islo o majstra, … ona je pre chlapov viac sexualny objekt ako spevacka, co sa vystizne pretavilo do toho Gottovho napadu spolupracovat s nou za kazdu cenu, teda aj za cenu lacneho prelozeneho duetu :D sorry Gott mi v tomto pripade pride ako stary chlipny uchylak ROFL . kde je ten dojaty maestro, co plakal nad eterickym hlasom Moniky Bagarovej ??

ale aby som aj nieco pozitivne povedala, jednu Gabininu piesen z prveho albumu mam zaradenu medzi oblubenymi na svojom playliste na Youtube. uz ju tam mam dost dlho a nemienim ju vymazat, zatial sa mi nezunovala ako mnohe ine songy, naopak, stale si ju rada vypocujem. je to napadita velmi cliva romanticka piesen, neviem, kto jej ju zlozil, ale kompozicne je to vyborna praca a dotiahnuta aj „remeselne“, teda aranzersky aj spevacky. GG to ponala konecne nezne, prirodzenym hlasom, vytvara pekne zdrave tony aj s potrebnym vyrazom, konecne bez toho jej sucheho namahaneho rockoveho chraplaku, s ktorym nie som schopna sa stotoznit.
ale jej prevazne rockovym fanusikom sa asi ta piesen prilis nepaci :P

u Sipa a u Adely som ju videla, ale u Krausa nie. mate poruke link?

629
Viq
Reagovat

lol, já se přece nechlubím 750 zhlédnutími (to už by bylo i na mě hodně zoufalé:-) jen jsem ti chtěl ukázat nějaký další materiál (sám jsi zmínil Trenčín, a ten byl už dávno…)
I tak díky za tvé 1 zhlédnutí :-))

PS – já jsem nikdy neříkal, že tyhle soutěže jako Hlas ČS jsou nějaký dobrý katapult nahoru, a to i pro člověka, který má supertalent, je výjimečný a je umělec s velkým U…
Cílovka těch soutěží jsou lidi, kteří mají okno už den po finále a baví se zas další estrádou.
Tam je to z 99,9% o peněžní výhře, i proto mě konečný výsledek tak hodně mrzel.
Mimo výhru zůstávají v podstatě jen negativa jako vyděračské smlouvy, amatérské vydavatelství, zdánlivá popularita, atd.
To jsem říkal už od prvního dne :-)
Ale v Annu věřím, protože si to zaslouží a protože to nepotřebuje.

630
Viq
Reagovat

628 – to jsem asi jediný, kdo ten teror s Gottem nezaregistroval :-) Díky Bohu, hádám :-))

631
dolores
Reagovat

630 -ked ma raz nastves, tak ti sem hodim na ten duet link :D

632
Viq
Reagovat

626 – úplně skvělá.
Lana del Rey se může jít zahrabat, a to tak že nadobro a hodně hluboko :-)

633
Viq
Reagovat

631 – To si zapamatuju a budu se ze všech sil snažit tě nenaštvat :-)

634
Dave
Reagovat

626 ahojky dol :o)
Já pořád stejný, co ty ;o) ?

628 s pohledem běžného chlapa na GG souhlasím, kvůli zpěvu na ni asi tak koukat nebudou :o).

618, 626, 632 pustil jsem Anninu verzi doma a byl mi sdělen přesný opak 632 ;o).

629 těch shlédnutí tam máš ode mě víc, párkrát jsem si to poslechl i kvůli kontrole intonace, počítal jsem diváky atd. ;o). Ale pořád z tebe nevypadlo, co kromě Zvolenu novýho.

Počítám, že v těch smlouvách by všichni měli mít nějaké to povinné novácko-markízácké hopsání v estrádách, ne? Leč nikoho z nich jsem v bedně nespatřil (ne že bych tak čuměl na Nóvu, spíš bych se to dozvěděl z bulváru ;o).

635
Viq
Reagovat

Dave, dej like na to Video Games, když sis to tak opakovaně užil (+ ještě jeden třeba na sweet child of mine :-), možná bys mohl napsat i oslavný komentář :-))
Pak čestně uznej, že Lana del Rey se může jít zahrabat.
A dál už tě nebudu trápit a chci jen, abys konečně uznal pravdu, tj. že Ivanna Bagová vyhrála Hlas ČS podvodem.

Pak možná vyložím nějaké info, jestli tedy něco vím :-))

636
Viq
Reagovat

Víš co (TV), Anna byla asi 2 a půl minuty v TV-novinách v reportáži o rozvícení vánočního stromu tv nova :-) což byla nějaká jejich firemní akce / estráda.
Odkaz už je asi mrtvý, zájemcům můžu poslat vystřihnuté video z disku.
Zpívala So this is christmas and happy new year. Na videu je Anna vidět asi 2a půl minuty. Z písničky jen +- 10 sekund, ale krása :-)
Škoda, že to ty novácké kurvičky po 10 sekundách ustřihly :D

637
Viq
Reagovat

Prostě je to boj…

Odin! Guide our ships
Our axes, spears and swords
Guide us through storms that whip
https://www.youtube.com/watch?v=hvCPqzh9pJk

638
dolores
Reagovat

632 -Lana je dobra, ale cely cas som cakala, kedy to pride, …. a neprislo :/

633 -no vidis, ake lahke je skrotit ta, a to si tu v lete s tebou niektori nevedeli dat rady :)))))

639
dolores
Reagovat

Dave, co ja? no pribudlo nam snehu :))

tie decka z Hlasu, ale aj z dalsich spevackych reality su na tom biedne. kazda dalsia sutaz vychrli par talentov, aby ich vzapati pochovala. vsetko zalezi len na nich samych ako sa s tym popasuju. stastie ma hlavne ten, kto velmi dobre vyzera, ale nesmie natrafit na blbcov, co ho len vycicaju a zahodia. myslim, koho hudba a spev velmi bavi, ten sa skor ci neskor niekde objavi, lebo kvalita sa neda len tak zakopat
v TV estradach prilis miesto nemaju. paradoxne namiesto rodnej Markizy, u nas si zaspievali vo verejnopravnej STV v hudobnej relacii mnohi z Hlasu aj SS, ale zase spievali len songy niekoho ineho. dost casto angazovali Adamca. Ivanna a Anicka tam neboli. ale Zaujec, Poulickova, Mikulcova, ci Feherova ano.

640
Viq
Reagovat

638 – Jestli dobře chápu, teď se snažíš naštvat ty mě, abych pak musel naštvat já tebe a mohlas sem dát ten obávaný odkaz……a to vůbec není hezké. Radši ho sem hoď rovnou, když není vyhnutí :-///

Co si pamatuju, vždy jsem se v diskusi za každou cenu snažil o milou a přátelskou atmosféru… :-)

641
Viq
Reagovat

639 – navíc každá publicita není +. Estrády jsou šmíra a prostředí bulvárních „celebrit“.
A tv soutěže (hlas, ss) jsou čistá zábava, nic jiného. Pro lidi, kteří se jich účastní/soutěžící, mají pozitivní efekt jen v případě peněžní výhry a v případě, že předem mají plán (který se jim podaří provést).
V ostatních případech to ty lidi naopak potopí a zničí.
Až na vyjímky :-)

642
Viq
Reagovat

Teď jsem se díval na tu vaši diskutovanou anketu. A je tam 3970 hlasů! Z toho 90+% jen pro Gunčíkovou a Ševčíka. Asi nějaké nové galaktické superhvězdy ! :D :D :D :D :D :D :D :D

643
Dave
Reagovat

635 Ale no tak Viqu ;o). Ivanna vyhrála, protože byla nejlepší zpěvačka, pěkná usměvavá holka a měla příběh. Nechápu, co na tom pořád nechápeš. Rád jsem jí těch pár hlasů poslal :oP

Like na to video bych ti dal, přece jen sis jako jeden z mála fanoušků Anny z ČR dal tu práci a vypravil ses na její SK akce a zachytil je pro podobně postižené, ale nemám gogl účet ani facebok ;o).

636 To chápu, že naštve, pouštět si 10 vteřin ve smyčce ;o)

637 Máš dobrou angličtinu, já to z těch growlů nedokázal odposlechnout ;o).

639 Dík za info, dol :o)
Párkrát se mi dřív stalo, že jsem přepl na STV a tam byla Gunčíková či Bagárová v té relaci, jak přezpívávají staré hity. Na tuhle metu zatím Ivanna nedosáhla, holt furt koncertuje :o).

Souhlas – kdo vypadá jen průměrně, nemá v showbizu šanci oslovit mecenáše. I když, do takové Konvičkové cpou tolik peněz a pořád žádný úspěch.

641 Zase to Viqu vidíš moc negativně. Vem si takovou Annu. Nemusela aspoň doma uklízet – i to je výhra :oP

644
Viq
Reagovat

vy jste se tady vlastně všichni vynořili na novou superstar, ach jo :-// tak proto… Kde je nějaká loajalita a morální rozměr?! :-)

Dave, 3 a půl hodiny jízdy klikatýma cestičkama karpatskou vrchovinou do Zvolenu, to je LOAJALITA :-))))

Kdybys věděl, co všechno se falšuje… podívej jen tady – někdo poslal 3000 hlasů Gunčíkové do úplně bezvýznamné ankety, o které nikdo neví, že existuje, a ve které nešlo naprosto o nic…
Kdybych byl na tvém místě, tvrdil bych ale nejspíš to samé. Otázka je, jestli bych tomu i sám věřil. Hlavně bych se do takové situace snad nikdy nedostal :-))

Už jsem si těch 10 vteřin „párkrát“ pustil, Dave, zásah. Ale ne ve smyčce, protože je to na konci a smyčka by šla špatně nastavit :-)

A základní kameny mojí víry a svaté předměty už nech na pokoji, naposled tě varuju. Jinak měním zásobník a začnu střílet ostrýma a dum-dum… :-//

645
dolores
Reagovat

to vies Viqu, ja som sa nikdy netajila, ze som konzument TV spevackych show :) Superstar som na chvilu vymenila za Hlas a teraz som zase zvedava na Superstar :) a dufam, ze sa aj ty budes zapajat, urcite by mi chybali tvoje postrehy a verim, ze aj tvojmu „fanklubu“ by chybala mila a priatelska atmesfra, ktoru vytvaras :D:D … a mozno sa ti prave v Superstar podari konecne ma nastvat, ak budeme nahodou stat proti sebe. :) tu v Hlase je to uz celkom vyhasnute, aj Dave uz vystrielal vsetku svoju municiu, aj ked sa tvari, ze bojovat za Ivannku ho este zaujima :P

646
Viq
Reagovat

dolores, to by mě nejdřív museli ti milí přátelé (yeey, cedarin, Anta,…) vytáhnout z hrobu. Co se týče soutěží, tak nejmíň na 10 let stačilo :-))
Mám tušení a skoro jistotu, že Anna je jen jedna. Tak jako pravda a Bůh :-)

Ale až tam jednou budeš potřebovat větší palebnou sílu a dělostřeleckou podporu, tak napiš.

Davea stejně zajímá víc Anna a vždy tomu tak bylo, to on jen tak hraje na diváky :-) V bledě modrém to bylo s yeey, který po dlouhém váhání začal fandit Ivanně z čisté škodolibosti…

647
Viq
Reagovat

Dave, ti vikingové (637)…
Právě proto jsem ti napsal text, ať si ji taky můžeš zpívat :-)))

648
Dave
Reagovat

644 Viqu, v tvém případě se nejedná o loajalitu, ale o posedlost :oP Jak má božský Kája tu jakousi fanynku z Německa, která za ním všude jezdí už x let – třeba ji jednou překonáš, Anna je mladší :oP

Superstar mě zatím nebere, uvidíme, až co z toho vyleze v bedně – pokud tam bude nějaká další Ivannka, tak se možná budu dívat a zapojovat do diskuzí. A ani nebude muset mít srdceryvný příběh – stačí dokonalý vzhled, na druhém místě zpěv :o).

645 dol, teď už nemusím za Ivannku bojovat, milión už získala a pěvecká šou tak splnila svůj účel; to leda že by měla někdy společný koncert s Annou a potkali bychom se tam s Viqem ;o).

646 Viqu, projdi si pořádně tubu a poslechni si i jiný zpěvačky – třeba takovou Birdy. Holky s klavírem u mě bodují mnohem víc než holky s kytarou ;o). Na Anniným zpěvu mi vadí ty vzlykaný krucánky či jak to nazvat. O nulovém charisma jsem toho už dříve napsal dost, ale neříkám, že se někomu nemůže líbit ;o).

647 Když jsme u těch vikingů, co třeba Leaves‘ Eyes? Tam chytnu texty i já ;o).

649
Viq
Reagovat

LMAO!!! Ta sedla! Teď jsi mě rozbil a vyrval srdce z těla. Odteď už tu budu jen jako upír. Co upír, jako duch! :-))
Vím, že jsem s tím psychologizováním nejspíš začal já a musím si na to dávat pozor, protože v tom nejsem dobrý a není to moje parketa a takhle to pak dopadá… :-))

Leaves’ Eyes – (My Destiny) je už pro mě je dost kýč. Taková nějaká prapodivná stylová slátanina s muzikálovým videem. Vlastně je to celé tím směrem. Ve vkusu se asi v 99,99% věcech neshodnem.
———————————
A ještě technická – já 95% obsahu příspěvků píšu v nadsázce a hyperbole. Tak už to někdo konečně oceňte, jinak budu muset změnit styl. Ty shnilé banány a plesnivé rajčata už mi jako odměna nechutnají :-// ))

650
Viq
Reagovat

Když už trochu (kousek) do kýče, tak tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=vxIOUJ7by6U

Dave, jestli se někdy sejdem na nějakém společném koncertě (btw, ty máš ale nápady!!!!:-)) tak bude battle! Nože, sekery, kosa, Colt 1911, 44 Magnum, brokovnice, škorpion, C4, granát, panzerfaust… všechno ber! protože, spolehni se, já budu :-)))

651
Dave
Reagovat

649, 650 Až bude mít někdy Anna vystoupení v Brně, tak dojedu a zalepím ti objektiv žvejkou :o)) Budeš si pak moct přehrávat jen 10 vteřin, mě doufám vystřihneš :oP

Jak pročítám tvou muniční výbavu, jsi vybaven lépe než hlavní hrdina ze hry Soldier of Fortune, kterou jsem před lety paříval :oP

Jestli ti Viqu nechutnají plesnivé banány a shnilá rajčata, tak to se ti možná bude líbit můj oblíbený song/klip – I fink U freeky (official) od Die Antwoord :o)) Kdyby se jejich zpěvačka přihlásila do Superstar, moje hlasy má jisté :o).

To video (650), kdes k tomu přišel? To bych tipoval spíše na zdejšího autora článků o bohyních ;o).

652
Viq
Reagovat

jj, zbrojní výbava z old-school pc střílečky :-) Už chybí asi jen plazmové dělo :-)) Začneme nožem a půjdeme výš… a na konci koncertu… :-)

Takže ty jsi i na hip hop, jo? Klip je „zajímavý“(i fink u freeky), ale hudebně je to pro mě hrůza, podruhé bych to nerozchodil :-))

Jak jsem k tomu (650) přišel, už nevím, asi náhodou na youtube. Jak říkám, je to na pomezí kýče a umění (nic za co bych dal ruku do ohně), ale až taková hrůza? Že ty zase sleduješ jen vizuál?
A opět se mě snažíš tím autorem urazit. Nějak ty útoky stupňuješ. Co bude příště?Dál už to pro tebe bude asi velmi těžké :-//

Tohle je moje:
https://www.youtube.com/watch?v=dAHOLlLBoUA

653
Dave
Reagovat

Viqu, už vidím ten titulek v bulváru – Šok! Maniak s arzenálem zbraní se chystal zaútočit na stříbrnou finalistku pěvecké soutěže, fanoušek ho zneškodnil :oP

No já jsem na hodně hudebních stylů, nejvíc asi na metal, k tomu ta Ivannka pěkně pasuje :o).

(650) je hodnotné umění, a vizuál, ten pro mne nikdy, ale opravdy nikdy nic neznamená ;o).

(652) je přesný opak toho, co poslouchám – je to pomalé, bez výrazné melodie. U podobných songů chytám agresi, bo čekám, kdy se to rozjede v pořádnou smršť – a ono nic. Musím si na uklidnění pustit Fink u freeky ;o).

654
Viq
Reagovat

„Now I have a machine gun, ho ho ho…“
Dave, nějak se ti to celé pomotalo… arzenál by byl přirozeně jen na šváby…
Stříbrnou finalistku? To už je teda hódně černé i na humor barvy čerstvého asfaltu… Jedině že bys ten maniakální psychopat byl ty a já tě zneškodnil a odeslal už konečně do klecového lůžka… :-))

No já zase nic moc nechytám z tvého Fink u freeky. Má nějaký jednoduchý disco motiv, ale asi bych tomu ani neříkal melodie. Loner je o 20 poschodí výš… Ne, v jiném vesmíru.

Jsem sice obecně na pomalejší věci (blues + rock), ale pochutnám si i na dobrém metalu (ale žádný metal křížený s muzikálem !!!)
https://www.youtube.com/watch?v=oqdZpxkzNvc

655
dolores
Reagovat

do diskusii o zbraniach sa radsej nezapojim, lebo ich naznasam a vobec sa v nich nevyznam (zenske zbrane sa tu zial pouzit nedaju )

Dave, tvoja manzelka urcite bude sledovat Superstar, a tym stiahne aj teba – kedze jej zaiste budes chciet oponovat vo fandeni ;) verim, ze nejaka kraska ta oslovi, lebo IMHO je to personalne silnejsie obsadena sutaz ako Hlas :)) mmch, uz 10.02, to prepukne

ja by som uz chcela teraz pre zmenu fandit nejakemu chlapovi. dufam, ze sa najde, nemusi byt krasavec, len nech ma sexy hlas a charizmu :) len nie som si ista Viqu, ci by si mi vedel pomoct v boji, ak ti bude moj favorit proti srsti :D
649- hovor si co chces, ja som tvoje prispevky vzdy brala a budem brat smrtelne vazne !! :D

656
Viq
Reagovat

nasrat. To přece víš že pomůžu !
https://www.youtube.com/watch?v=J-0KRM_eROA

657
dolores
Reagovat

656 -tak dik :D rozmyslam, preco tuto piesen ( taku clivu melodiu) nikto nespieval v Superstar ani v Hlase. asi kvoli autorskym pravam

658
Dave
Reagovat

654 Viqu, věř mi, že i pro mě pak bude těžký si v bulváru číst, že jsem fanoušek Anny ;o).

Tedy jestli by vůbec Annu zmínili – pokud by se to stalo ve Zvoleně, tak by mohli napsat, že maniak s výzbrojí ohrožoval dětský koutek v obchodním centru a jeden z tatínků ho zneškodnil vypůjčenou kytarou :oP

Něco pomalejšího, s melodií? Co třeba Sirenia – In My Darkest Hours ? Nebo je to taky muzikál ;o)?
(654) není zlý, neurazí / nenadchne, ale ten klip je hrozný klišé, až to působí vidlácky (zvláštní, že se to tak i jmenuje ;o).

655 dol, bojím se, že ČSS3 ani sledovat nebudeme – zkusili jsme americký X-factor a po pár dílech se přestali dívat, bo se tam o žádné strhující výkony nejednalo, člověk neměl komu fandit. Pochybuju, že se v našem malým rybníčku najde někdo další, komu bych dokázal tak fandit jako Ivannce.

Ale zkusím tomu tedy dát 10.2. šanci, když’s mě navnadila :o).

657 Nebo třeba proto, že u tohoto typu písní se dobře usíná, což by komerční televizi neprospělo, bo by nejen jistý kníže usnul ještě před reklamou ;o).

659
Viq
Reagovat

dolores, to nevím. Já bych ji tam zpíval. Ale znáš to, jejich vyděračské smlouvy, jednoduše mi to za to nestojí… lmao !
Ale vážně, dala by se. Kdyby byl zájem, autorské práva se dají koupit… Oni chtějí asi víc profláklé věci, mezi které Still got the blues dnes nepatří. Bůhví, jak to tam celkově vůbec chodí. Anna taky nemohla zpívat to svoje Hallelujah.

Dave, tady vidíš, že na každého funguje něco jiného. Vidíš, jak jsou tyhle soutěže filozoficky nesmyslné, i když třeba fungují jako lehká zábava…

Sirenia je o málo lepší, ale pořád ten symfonický metal… Z metalu se mi líbí stylově spíš něco jako Manowar a Amon Amarth. Ale za další tipy ti budu vděčný, když jsi takový metalista.
(ten klip z Redneck je právě nejlepší :-))

660
Dave
Reagovat

659 Viqu, mánička nejsem, poslouchám všechno kromě country a folku.

Když nejsi symfonickej a líbí se ti kýčovitý klipy, tak zkus třeba Amaranthe – Hunger :o). A pokud to chceš pomalejší s ještě kýčovitějším klipem, tak od nich zkus Amaranthine.

661
Viq
Reagovat

dolores, dave, co říkáte na tuhle píseň v Hlase ČS nebo superstar? Šla by?
https://www.youtube.com/watch?v=25Orob_IkDY

662
-bé-bé-
Reagovat

Ahojte,

ešte stále sú tu pavúci a pavúčice…čo to teraz bude, kto v tej sieti má uviaznúť…?

prežívam koniec sveta a vy?

663
Dave
Reagovat

661 Nevím Viqu, pěkný to je, ale do soutěže ne, bez echa a tenkýho hlásku by to tak nevyznělo a pro komerční televize by to nebylo dostatečně mainstreamový. Text jsem neanalyzoval. To je z nějaký pařby?

662 Ahoj -bé-bé-, jakej zase konec světa? Nevítězství Anny už bylo docela dávno :oP

No treba tu v tej našej sieti uviazne samotná Anna či Ivannka a povie nám dačo nové. Jsem se do té sítě nějak zamotal ;o).

664
Viq
Reagovat

Dave, my už jsme přece dávno mrtví. Nevybavuju si, že bych přežil finále Hlasu ČS. A ta stovka hřebík v hlavě… to bude už nejspíš taky jen vzpomínka… :-)

Text si právě !!! zanalyzuj !!! a srovnej s drunken sailer.
Je to ze hry, našel jsem při hledání „drunken sailer“. A chtěl bych ji slyšet z rádií, v obchodních centrech a třeba i v superstar. Možná bych si pak i koupil lístek do 1. řady.

(„nevítězství“ – odkud ten pojem máš? Zní dost chytře a sofistikovaně :-))

665
Viq
Reagovat

-bé-bé-
Konec světa je jen stav mysli.
A i zítra vyjde slunce.

666
Dave
Reagovat

664 naopak bych řekl, že my jsme tu přežili nejdýl ;o).

Text se blbě analyzuje, i když je u klipu uvedenej – připomíná mi to horory z 80. let, křížené s Antwoordy a jejich hlubokými myšlenkami ;o).

665 konec světa by pro mnoho lidí nastal, kdyby se jim stalo to, co jedné starší paní v klipu Come to daddy od Aphex twin ;o).

Nevítězství je synonymum pro nevýhru :oP

667
Viq
Reagovat

Dave, 666? Jako vážně? Teď už je hádám moc pozdě, abys to dále skrýval a lakoval :-) Podstatu.
Kdyby to někoho zajímalo, tak opilého námořníka jedu na krátké 10 hodinové smyčce (nejspíš do té doby než Anna vydá album :-))
https://www.youtube.com/watch?v=rUoYytrvvgs

Nevýhra…to jde, dá se s tím žít…

668
Dave
Reagovat

667 Co nemám jako skrývat ;o)? Jen říkám, že jsme tu na pajďulákovi přežili nejdýl ze všech plkačů o šou zvané Hlas, zřejmě proto, že každého z nás v té soutěži někdo hodně zaujal – tebe nevítězka a mě vítězka :oP

669
Viq
Reagovat

Nevítězka Hlasu ČS…to jde, je to něco… Dave, myslím, že se spolu po dlouhých měsících konečně začínáme někam dostávat :-)) Ještě rok dva a nakonec uznáš, že Anna ve skutečnosti vyhrála Hlas ČS.
!!!

Já jsem Hlasem ČS skončil historii a udělal tlustou červenou čáru. Jedině že by v té superstar hrál Josef Pátrovič… ale ještě si nejsem jistý, jestli by to stačilo.

Přidat komentář