Panáček v reality show

Hotel Paradise: Nová Lenka strávila na pokoji 37 minut s Nelou!

8. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Do Hotelu Paradise prišla nová hráčka, dvadsaťjeden ročná Lenka Koňuchová z Trnavy. Včera sme videli aj výmeny názorov, v ktorých sa ocitli starí Paradajci a noví Paradajci a samostatná jednotka Gino. V hoteli začali všetci hrať, niektorí si to len myslia, niektorí tak činia. Včera sa Paradajcovia prekonávali, kto povie väčšiu perlu. Poďme si spoločne zaperliť.

Lenka obyvateľov hotela nezaujala

Príchod Lenky nevzbudil u obyvateľov žiadne pozitívne emócie. Muži sa sťažovali, že ich nepriťahuje. Martin sa sťažoval, že príde o svoju povestnú prezývku. „Pokud mi sem nadále budete posílat takový materiál asi ztratím přezdívku sexuálního loudila“. Ženy mali tiež uštipačné poznámky. Hotelom ju sprevádzal Mišo, na izbe ju sprevádzala Nela, ktorej všetci vynadali, že spolu na izbe strávili až 37 minút!




Reakcie dievčat na Lenku: prvá v poradí bola Nela: „Jéééžiš, fuj“, pokračovala Lily: „mohla by to byť tá červená bisexuálka zo Slovenska“, Dominika sa pridala „vyzerá ako satanistka“, Daniela dodala „není až tak tlustá“.

Záverečná bodka v spovednici patrila Nele: „Do této soutěže by měli spíše chodit holky hezký, holky vybraný, ale jelikož jsou zde neni ani hezcí kluci, tak je v pohodě, že přišla taková holka.“

V hoteli sa začalo vo veľkom taktizovať

Viktor sa rozhodol hrať hru, ktože mi to nehovorí pravdu? Rozhodil siete medzi viacerých obyvateľov a keď sa mu vrátia informácie späť, tak bude vedieť, kto je zlý spojenec. Niki rozohrala tiež svoju hru, jej skrytými informátormi sú Mišo a Martin, ktorí zisťujú informácie od Viktora. Niki sa nakoniec opäť spojila s Nelou, kde na terase po olíznutí prstov a vyrieknutí slovíčka sľubujem prezradila Nele všetky informácie o Viktorovi.

Čo dnes pri svojich taktických hrách prezradili súťažiaci?

Mišo: „Ja som Ginova bábika a som rád, že si to všetci myslia. Aj on si to myslí, ale nedá mi to najavo.“

Gino: „Mirek je voják v poli a taky si ho vyzkouším jestli by jako voják obstál.“

Mirek: „Já chci vyhodiť Nikolu, je to máma všech, Nelu podržím a toto Gino nebude čekat.“

Nela Daniela o tom, prečo sa Lenke tlačí do prdele: „Protože jsem řekla… můžeš mě nechat domluvit, protože jsem řekla, že jsem odvčerajška začala hrát.“

Dominika: „Momentálne by mi Rocky nedal šancu pred Niki, uňho teraz prevláda rozum a hra. Niki a Rocky tvoria najsilnejší pár.“

Niki povedala Martovi: „Půjdeme pomstít Nika, my nemůžeme jít proti sobě. Nejbližší týden to dopadne takhle: Ahoj Gíííniku.“

Niki povedala Nele: „Jsme v takové p.č., že v takové p.č. jsme dávno nebyli, někdo chce vyhodit nás dvě.“

Rocky: „Viktor počítal, počítal, přepočítal a dopočítal. A já doufám, že to bude pro neho ortel.“

Nela řekla Niki: Řekni Neli, že jsem měla pravdu… a Niki řekla: „Neli měla si pravdu. Áno, omlouvám se ti, hluboce se ti klaním, že jsem ti nevěřila. Gino je takový hajzl. On je chytrý, ale neví, že my jsme taky chytrý.“

Nela: „Kdyby byl ve finále Martin nebo Mirek, je to úplně jedno. Martin je naprosto blbej a Mirek je chytrý, ale ne přechytralej“

Niki privítala Dominiku v klube na vyhodenie Viktora: „Welcome in the club against the Gino…“ a pokračovala „když přijde o týden nový kluk, já budu dělat i stojky nahá, aby Gino vypadl.“

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 133
1
Anonymní
Reagovat

Taková antireklama :(, Vikouš má 35, mega krému od EL a jak je vidno, nepomůžou k ničemu absolutně. Cca 30 táců (všechny vystavené krémy) v prde*i.

2
xando
Reagovat

Co to tam pořád posílají? Není v požadavcích neskonalý obdiv k Nele? Nešel by někdo, kdo by byl schopen se jí postavit do opozice a tím nemyslím, že prvních deset minut tvrdí, že ji vyhodí, jako nejsilnější hráčku, aby ji v zápětí lezl tam, kam dominikánské slunce nesvítí? A Daniela mě včera překvapila, když i ona vyčetla Nele, že ostatní obviňuje z toho, že lezou nově příchozím do řitě a sama to dělá. Ale nebyl by to Rocky, aby Nelu bránil… i když tedy svými svéráznými argumenty, které vlastně argumentaci postrádají. A jinak, děvčata byla jako drbny z Hoštic: „Fuj“, „No, není tak tučná“ :D :D.

3
Anonymní
Reagovat

xando: Sorry, ale nesouhlasím. Nela já nelezla do prdele, Kečupová si VYBRALA Nelu, když se vítaly (holky), tak tam Nela téměř nebyla a přišla až ke konci a pak v pokoji seděla na posteli, netřepala, netrapnila s vybalováním a nijak neintrikovala. Sečteno podtrženo – do prdele jí nelezla.

Daniela byla absolutně trapná, hloupá a bez argumentů-
A ne, nejsem nekritický obdivovatel Nely, ač mi, narozdíl od některých jiných, nevadí.

4
howdy
Reagovat

Ten cervik Miroslav je taky MODEMAN – modrocerna kostickova kosile + cervenobile trencle+bile vietnamky….Temer zastinil Viktorovi apartni ruzove slipy – nebo co to bylo.
2- Xando – babky z Hostic v cele s Irenkou z Dedictvi
(h…. heeerecka, k…. je to) – jak se to k nim dostalo, ze se o ni tady tak mluvi ?
A co si ten Pstros o sobe vubec mysli, vzdyt je tam ze vsech holek nejserednejsi.
No jestli shrabne nejake penize za tuhle podivnou show, tak si necha nastrelit petky, vystrelit nohy do praku ( uz ma natrenovano) , nabrnkne si obstarozniho moviteho plesateho dedka a bude z ni desna VIP – druha Maslikova.
A nase matka predstavena se z toho vseho zhrouti, protoze zacne vykrikovat:Ja nejsem ja, takova jsem predtim nikdy nebyla, co jste to ze mne udelali ? Ja jsem prece slunicko !
Za vsechno muze GINO ! Co si to vubec dovoluje hrat na vlastni pest a nikomu neverit !
Haloooo, Janko, odesla jsi prave vcas, ale jak je videt, tak Viktor uz tam bez tebe jen preziva. Je to borec, jak se furt snazi, ale ten material ke zpracovani skutecne neni prvotridni. Aspon, ze mu zbyl jeho prvotridni
make-up, jedina jistota v raji.

5
howdy
Reagovat

3 Anonymni – cloveka, kteremu nevadi Pstros bych chtela osobne poznat – neumim si totiz takovou osobu vubec predstavit. Neco odpornejsiho nez je ta cuchta jsem snad jeste nevidela.

6
howdy
Reagovat

Jo, vlastne videla – Lindu Rybovou v serialu Cesty domu, ty dve doroty me splyvaji v jednu. Nastesi ta jedna uz to ma za sebou.

7
martas
Reagovat

Tak včera stejně jako poslední dny mi nejvíce vadila Nikola. Nela už mi vadí míň a míň, protože Nikola jí fakt v těch perlách co vypouští daleko převyšuje. A Vikina si dovolil hrát, no to je fakt drzost:-))) Fandím mu.

8
radek
Reagovat

2
Me porad prekvapuje, jak jsou lidi hloupi, vidi na obrazovce psa, ale vnimaji to jako kocku. Napriklad Rath v TV rekl, ze v policejnim spisu se mluvi o penezich na volby. Tedy Rath nerekl, ze penize v krabici byly na volby. Od jeho projevu se ve vsech TV i mediich rika, ze Rath obvinil CSSD a ze uplatek byl na volby. Tam je jasny, ze je to manipulace a novinari jsou blbi, ale prekvapuje me, ze tady je to to samy.
Nela nikomu nikam nelezla, jak ostatne rekl ANONYM v prispevku 3. Nova soutezici si nelu vybrala sama a nela u ni nic spatny nerekla – vychazim z toho, co bylo na kamere.

Uz te taky nekdy napadlo, ze nela nemusi byt takova furie, jak nam ji predstavuji? Zamyslel/a ses nekdy proc snad vsichni novi soutezici ve zpovednici o nele nerekli nic tak spatneho a spis dokonce byli z nely kladne prekvapeni?

5 mne nevadi pstros, je mne milejsi, nez slizka niki, ktera si hraje od zacatku na kamosku a pak ti pichne kudlu do zad. Uz jsem to psal nekolikrat, u Nely vis na cem ses a bud se s ni stykas dal nebo ne, ale u lidi typu slizke niky si myslis, ze jsou to tvi kamosi. Obklopuj se dal lidma typu niky.

9
koc
Reagovat

8 – takto brzo po ranu v plne forme :o

10
Zuzka
Reagovat

8 / souhlas

11
howdy
Reagovat

8 – asi by te brzy unavilo pochlebovat pstrosi kralovne a byt jeji sluha nebo sasek a pet ody na jeji „krasu“ a „spravedlnost“. Je odporna, jak kazdeho pomlouva, vsichni jsou pro ni blbi a hnusni – pritom sama by potrebovala to zrcadlo, ktere by ji na otazku kdo je v cele zemi nejkrasnejsi odpovedelo,: „no prece Snehurka, ty drzticko“.
Nevim, jak jsi prisel na to, ze bych se mela obklopovat takovymi lidmi jako je matka predstavena, jen kvuli tomu, ze se mi pstrosi ksicht a jeji povaha hnusi.
Moji favoritkou byla a zustava Jana-jen pro tvoje info.
To je nejakyho rozcilovani takhle poranu. Dej si kafe.

12
Melantrich
Reagovat

8: Radku, ty jsi nejakej divnej :-0

13
Anonymní
Reagovat

howdy: Klidně mě poznat můžeš :). Opravdu mi nevadí. Neříkám, že je dokonalá, občas mě vytáčí, ale když si to tak přehodnocuju, tak z holek jí peníze přeji nejvíc. Mnohem horší a nesympatičtější mi přijde třeba taková Nikola. Co by Nela udělala s případnou výhrou nevím, ale byla by to její věc. Teď čtu, že Tvoji favoritkou byla Jana. Uf, tak to si solidně kálíš do úst :), ta totiž valnou část doby, kdy tam byla nedělala nic jiného než to, co Ti vadí na Nele. Záměrně píšu, co Ti na ní vadí a ne to, co (podle Tebe) dělá. Btw., když jsi taková věštkyně, co by s výhrou udělala Tvá favoritka? Rozdala ji chudině? Nebo si spíš založila ten bordel po kterém touží ho mít? ;)

14
Anonymní
Reagovat

8: Jinak Radku, souhlasím s Tebou. Vidíme to podobně. Ono není všechno zlato, co se třpytí.

15
Petra
Reagovat

8 – Radku, asi sa nedivas na Noci v raji na JOJke. Tam totiz – okrem Lea – nepovedal este nikto z vypadnutych na Nelu pekne slovo…

16
sisina
Reagovat

8 taky souhlas. Nela má sice dost zvedlej rypák, ale Nikolu nemám rádá od první chvíle.Jana byla v prvních dílech taky pěkně nafoukaná, pak se srovnala.A je opravdu inteligentní.

17
dessin
Reagovat

6: zklamu te, nema, jen ji pridusil…

18
joplin
Reagovat

Si nemůžu pomoct :-) Ale ta Nela je fakt „nehezká „, to už i Dominika , která rozhodně není královnou krásy – je na pohled zajímavá a kouká se na ni příjemněji než na Nelu …a s tou její postavou , kterou jí stále někdo opěvuje…vždyť vypadá jako by byla těhotná :-) To jen tak…..Pěkný den.

19
Melanie
Reagovat

8 radek: Jo, je zajímavé, že noví soutěžící neřeknou o Nele nic špatného, zato spousta těch, co už vypadli, byli hodně nepříjemně překvapeni, jak o nich Nela mluvila za jejich zády a vůbec z toho, co pak viděli. To o něčem svědčí.
Ono se hodně lidí těmi jejími výstupy nechá zmást. Když nemá problém poslat kohokoliv kamsi a občas říct na plnou pusu, co si myslí, tak každý předpokládá, že je upřímná. Rozhodně bych netvrdila, že u ní člověk ví, na čem je. Niko by mohl vyprávět. :o)
Nevadí mi, jak hraje, ale to, jak se chová k lidem. Ona prostě fúrie je.

20
ane5ka
Reagovat

Oni to tam berou jako dovolenou místo toho aby konečně začaly hrát…. První co bych udělala by bylo spojit se s Viktorem a vyhodit Nikolu. Fakt to asi nechápou že to neni hra na pravdu, důvěru a kamarádství.

21
Valerie
Reagovat

Teď jste Radkovi pěkně nabourali realitu, on není zvyklej, že s ním tolik lidí souhlasí. :)))

22
sisina
Reagovat

21 No on je dost vostrej,kluk jeden,ale dneska dobrý.Pro mě dobrý.;-)

23
Valerie
Reagovat

Situace se vyvíjí zajímavě, každej hraje s každým proti každýmu a tak všichni všechno všem vyžvaněj. Následující párování bude jeden velkej bordel. :D

24
vipera
Reagovat

Vyhraje ten,kto si uvedomí, že najsilnejší hráč je štáb. Nechápem, prečo všetky svoje plány vyklopia v spovednici.Potom sa divia, že im nevychádzajú.

25
Elko
Reagovat

23: otázne je kto koho podrazí :-) a v poslednej chvíli cukne. Dnes sa budú hádať Daniela s Nelou. Myslím si, že Nela sa teraz bude chcieť postarať o vyhadzov Daniely, s tým, že to bude robiť potichu, aby o tom nevedela nič Niky :)

…trošku sú však dopredu s plánmi, riešia už vyhadzov Gina, keď teraz by mali riešiť vyhadzov holky.

26
Anonymní
Reagovat

18: joplin, Nela má super postavu. Nejen nejhezčí z HP, ale jednu z nejhezčích, co jsem kdy viděl. Sice se někdy moc cpe a to bříško má, ale ty nohy a ta prdelka :) to nepopřeš, hele :D

27
Julie
Reagovat

26-„ale jednu z nejhezčích, co jsem kdy viděl“, to jsi mě pobavil až jsem málem smíchy spadla ze židle :D

28
Melanie
Reagovat

Je to divný, že ještě nikomu nedošlo, že když sdělí na kameru svoje plány, často se obrátí situace tak, že je nemůžou provést. Ale my máme na rozdíl od nich nadhled.

25 Elko: Na jednu stranu by tím Nela oslabila svoji největší soupeřku Niky, kdyby se snažila o vyhazov Dáji. Na druhou zase právě díky rodinným poutům je pravděpodobné, že Daniela podpoří spíš „ty staré,“ v tom případě by byly tři proti dvěma (novým). Každopádně záleží na tom, kterého chalana si vybere Lenka, pak můžou špekulovat.
A díky za rekap a že sis dal práci s vypsáním hlášek, některé jsou opravdu perly. :o)

29
anja
Reagovat

26 no jo, ale ve zpovědnici ukazujou vždy jen Nely bramborový výraz v obličeji a patizon na hlavě. Berou ji a nasvícujou zespoda, což ještě podtrhuje žárovkovitý tvar hlavy. A teď, když Nele odrostly vlasy, vypadá ještě plešatější než kdy byla. …….. Pokud by nám ve zpovědce ukazovali Nely zadek a nohy a jen k tomu pouštěli zvuk co říká, byla bych taky spokojená a měla estetický zážitek. Takhle fakt ne :).

30
anja
Reagovat

27 Julie, nevíš, třeba ten anonymní člověk moc nevychází ven….. :)

31
Elko
Reagovat

28 Melanie: ďakujem, no chcel som to takto poriešiť, pretože to vystihlo celú včerajšiu epizódu :-)
Lenka má asi zálusk na Gina, čiže Dája sa bude musieť kukať po druhom chalanovi, ale tak za týždeň sa tých udalostí tam môže stať milión, veď NNCSSVR :)

29 anja: :-)))

32
radek
Reagovat

No obecne je znamo, ze gymnastky mivaji jedny z nejhezcich postav a nela gymnastiku delala. A dovoli si tvrdit, ze minimalne 90% zenskych ma horsi postavu, nez nela. Napriklad takova niky, to je tvar krabicky od bot skripnute ve sveraku a na jeji vek je hodne obtloustla (rozumej sadelnata a rozlita, stejne jako vsechny ostatni v raji, nekterym prebyva sadlo a jinym se nedostavaji svaly).
Navic nela je zcela zamerne stabem zabirana v pozicich, kdy dela ksichty, kdy se vzteka, kdy prohrabuje vlasy a kdy je videt jeji celo – mimochodem neni az tak vysoky, staci kdyz si jakakoli zenska v raji nebo tady odtud vycese vlasy do drdolu a brambora nebo patizon s vysokym celem je hned na svete) atd. proste v tech situacich, aby si o ni lidi vytvorili nejaky obraz a ten oni podporuji. A musi se uznat, ze nela ma uspech alespon v tom, jak se ji tady zabyvate, kolik casu diskuze je o nele? Minimalne 50% a to je na jednoho cloveka z 10 (snad si pocet nepletu) dost. V podstate je 5x uspesnejsi nez ostatni (1/10=10% a mluvi se o ni minimalne v polovine pripadu=50% ).

33
koc
Reagovat

32 – ty uz na nas s výpočtem jo ? .. i ty lišáku ;-) ..

34
Petra
Reagovat

32 – No, to ze sa o nej hovori nie je prave jej kladom. Ono sa vzdy najviac hovori/pise o tych zlych, negativnych, „kontroverznych …

35
Petra
Reagovat

9, 33 – haha, ty tie jeho prispevky riesis najlepsie :))

36
Petra
Reagovat

Lenka dnes večer dostane list, podľa ktorého má presne tridsať sekúnd na to, aby si vybrala spomedzi chalanov v raji partnera, pobalila sa a nasťahovala sa k nemu. Jeho partnerka, ktorá tým pádom zostane na ocot, sa však nenasťahuje na voľnú izbu, ale podľa základného pravidla raja sa bude musieť zbaliť a opustiť Hotel Paradise. Ktorého muža si vyberie a ktoré dievča tým pádom vyradí z hry sa dozviete v pondelok.

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/serenada-pod-balkonom.html

Vase tipy??

37
karel
Reagovat

v ukazce bylo rece ne ze si vybrala mirka tak nela vypadne-takze asi to pro ne bude sok -.mozna zas bude nejake ale a nela nepujde jak o vzdy.

38
Elko
Reagovat

36: tak to je slušná jóbovka :), to som zvedavý.

39
Anonymní
Reagovat

Je to tak, už jsem to pochopil.
Nela není arogantní a sebestředná, je hodná, inteligentní, férová a ještě k tomu krásná holka. Doufám, že teď vidí moji inteligenci.
Vikouš není chladnokrevnej podvodníček, je to superintelligentní stratég.
Niki není slepička, je to všeobjímající spravedlivé děvče.
Brumlík není primitiv, je to rovnej, krásnej chlap.
Martin není jednoduchej loudil, je to citlivý kamarád.
Meďan není líný trdlo, je to hodný Adonýsos.
A všichni máte pravdu, všechno je to jinak než nám ukazujou, musíme to vidět správně, ještě že nám vždy někdo otevře oči.
Jo, nemáte někdo číslo na Chocholouška? Asi se dobrovolně prásknu.

40
layla
Reagovat

nela nepoletí nikdy, tak asi Niky

41
Melanie
Reagovat

Serenáda pod balkónem – Livia musí mít radost, jak dobře si vybrala. :o)
Já jsem včera vůbec nepostřehla, kdo se Lence nějak víc zamlouval. Jedině snad Mišo. Nebo by si mohla vybrat Viktora jako silného hráče. Fakt nevím.

42
Petra
Reagovat

37 – mirek ide s nou NA RANDE – bolo v ukazke, nehovori sa tam, ze si ho potom vybrala…

43
Hooper
Reagovat

Taky si říkám, že Lenka trochu koukala po Viktorovi. A skoro mi přijde, že vyjíždění T2 po Nele je úkol štábu, holt už holka půjde (Viktor bude spokojen, že jedna ze tří grácií vypadává, Nela proto, že rozdělila sestry).

44
vergelka
Reagovat

Jsem zvědavá, koho si Lenka vybere. Dle mě opět zaúřadoval štáb, neboť se kluci domlouvají na NDN a to přece nemůžou dovolit. Lenka určitě vyhodí Livii nebo Dominiku.

46
dessin
Reagovat

Pardon, ale mit ve 22 hezkou postavu je snad standard ne? Kdyby ji bylo 40 a slintali jste tu, tak to poberu… ale v jejim veku? :)

a vysoky celo ma, stejne jako treba Basikova, s tim nema co delat patizon, i kdyz ma patku tak ma vysoky celo. Dtab ji zabira i kdyz se smeje, blbne, stejne ajko ostatni – vzdy kdyz o nekom mluvi daji tam cernobile jeho ksichty a nejsou to zrovna fotky na obcanku.

47
Dělej, nemachruj a dělej
Reagovat

Anja + Julie: Ukažte se hvězdy, chci vidět vaši postavu.

48
Dělej, nemachruj a dělej
Reagovat

39/Anonymní: arogantní a sebestředná vůbec nevylučuje ani to, že je inteligentní (průměrně, běžně prostě) , hodná
a hezká. Pobíráš to nebo je to moc složitý?

19: Melanie: Jestli je ti bližší chování Nikoly, tak na něj jednou v reálu ty sama dojedeš. To už raději to Nelino, co si nebere servítky.

49
Melanie
Reagovat

48: Proč mi podsouváš, že je mi bližší chování Nikoly? Já jsem něco takového psala? Vůbec nechápu, co má Nikola společného s tím, že se mi nelíbí povaha a chování Nely. Prostě mám na ni takový názor a nebudu ho měnit ať se Nikola chová jakkoliv.

50
ir.
Reagovat

48) Že by za námi přišla Nelka či brumla? Dle úrovně komunikace (myslím samozřejměvysoké) tomu vše nasvědčuje. Tož vitajte, už jsme tu na vás čekali, aby nám tu někdo otevřel oči.:-)

51
Hooper
Reagovat

50 – to spíš Nela. Brumla by jistě nenapsal dva odstavce bez „hovna“ a/či „sraček“.

52
johoho
Reagovat

Brambora je ukrutná svi.a, její arogance a sebestřednost hraničí s poruchou osobnosti. Fuj. Doufám, že moc takových lidí v životě nepotkám. Navíc je hnusná a tupá. Nechápu, kde bere to sebevědomí. Zřejmě jí chybí smysl pro realitu. Ať jde kometa ohřívat párky v rohlíku. Nebo bažanty?

53
Petra
Reagovat

50 – aj ten 13 a 26 mi je nejaky ‚podozrivy‘ :)

54
Thybaumont
Reagovat

Hooper.. ani Nela, ta se základkou by nepsala bez gramatických chyb. Předpokládám spíš nějaký rodič:-)

55
Anonymní
Reagovat

48 – tak jsi Nelo trochu arogantní, ale moc hodná, hezká a běžně inteligentní. Už jsem i já dostatečně inteligentní, nebo mám ještě nějakou další hezkou vlastnost vybájit?

56
anja
Reagovat

32 radek, jo Nela dělala gymnastiku, otázkou zůstává jak dlouho a kdy naposledy :)) v hotelu nedělá nic a vypadá, že ji cvičení nechybí, v hotelu jen hulí a čumí. Jestli takhle pojede dál, tak ta postava co jí pozůstala se do toho krabicovitého tvaru dostane celkem brzo a z Nely bude knedla bez rozdílu jako Niki nebo Dája.

heh včera se tam zas pokoušeli o tanečky, kdybyste věděli jaká to jsoupro mne muka, když vidím, jak ti mladí lidé (včetně nely s gymnastickou průpravou, cheche) neumějí udělat jediný ladný pohyb, který by se aspoň trochu podobal tanci…… to si vždycky vzpomenu, jak Vyvolení, když jim pustili muziku, vyskočili na bazén a Tančili !!! tihleti jsou dřeva, že to je strašný……… strašný!!!

57
Adéla
Reagovat

Včera jsem z toho byla zmatená ještě víc než Nikola. Vůbec jsem nepobrala, kdo je s kým, ale mám tušení, že oni to taky nevědí. Nejvíc mě pobavil Vikouš a jeho strategie a hned potom sbírka krémů, barev, olejů a nevím čeho všeho. Doufám, že to metrouš vyhraje!!!!
Nela je ošklivá a nemíním se tady s nikým hádat, prostě je to můj názor. Postava v jejím věku snad není žádná zásluha, to má být samozřejmost.
Ale hlavně z ní absolutně nic hezkého nevyzařuje.

58
Miky
Reagovat

32 + 56)
Takže Bramborka nám robila gymnastiku – všetka česť…
No podľa toho čo predvádza na záberoch z HP ( bez ohľadu na to čomu zverejnenému tu veríme ),
tak najvyššiu ligu predvádza v dvoch športoch a to:
SKOK DO REČI + POSTEĽNÉ JUDO.

59
johoho
Reagovat

Ještě facking)

60
anja
Reagovat

58, 59 hehe :DDD ještě tak gymnastika obličejových svalů jí jde dobře

ale tak v tom byla Jana lepší :p

61
Valerie
Reagovat

Lenka říkala, že si asi vybere Gina, tak jsem zvědavá. Ale byla by fakt škoda takhle vyplácat imunitu na sestřelení zrovna Dáji. Když pošle Nikolu, je velká pravděpodobnost, že se za ni Dája obětuje, tak asi nejlíp začít Nelou, aby se tam Nikola neměla s kým pořádně spojit a pak Nikču holt vyhodit dvakrát. :)) Už jim na to moc času nezbejvá, měli by hnout zadkem.

62
sisina
Reagovat

Nela usmívající se je celkem hezká holka.Každýmu víc sluší úsměv,pokud má teda zuby.Mě taky říkají-ty si nasraná?Taky prej vypadám nepřístupně,pro ty,co mě neznaj.Ale usmivej se furt…

63
Elko
Reagovat

58 Miky: :D tak toto sa ti podarilo, že SKOK DO REČI + POSTEĽNÉ JUDO :-)))

64
Miky
Reagovat

63)
Elko, vďaka za pochvalu,
ale na tvoje rekapy to ešte stále nie je …

65
johoho
Reagovat

62: člověk se nemusí usmívat furt, ale z Brambory ta zloba, nepřejícnost a arogance čiší, ať se tváří jakkoliv. Aby někdo vzbuzoval v ostatních sympatie, nemusí být kdovíjak inteligentntní, důležitější je emoční a sociální inteligence. Tu Však Pštros postrádá a vůbec netuší co to je. I kdyby byla pěkná (tedy není), vždycky bude na lidi působit jako sviňa neb se tak chová.

66
xando
Reagovat

Já jsem někde řekl, že Nela lezla Lence do zadku? Já jsem psal, že jí to vyčetla Daniela, že mě to překvapilo :D. A co se týče gymnastek, tak ty mě neoslovují, mají moc svalnatou a málo „ženskou“ postavu, neříkám, že všechny, ale obvykle tak na mě působí. A když už jsme u toho, klidně může mít dívka postavu jako fík, ale když je urážlivá, nepříjemná a nesympatická, tak je mi úplně fuk, že vypadá jako z katalogu na spodní prádlo :D

67
Matysek
Reagovat

26) jestli jsi neviděl hezčí postavu tak to žiješ asi někde na CHánově-:DD

68
Matysek
Reagovat

jinak zdravím, jsem přišel až ted z rachoty, ale na tohle se muselo reagovat:P

69
Elko
Reagovat

64 Miky: ďakujem, toto sa dobre číta… ale niektoré komentáre určite prevyšujú aj rekapy :)

70
Macík
Reagovat

bonžůůr…

…tak včéra byl paradajs nabitej událostma, páč se moderovalo, paktovalo, padaly i moudra „jako že“ …“každej normální člověk, ví kam patří“, kotoulista zas vyvracel fámy o „andulce“ a přiznal, že je ofic „bábika“, brumla dementoval svý „pinďourácký sklony“ a laxně tvrdil, že má s „proutníkářstvím“ utrum, Vikouš prej „jedinej“ nehraje „féér.pléj“, malej zmetek plánuje vyšoupnout „mámu všech“, došla zrzka z Trnavy…přesto stěžejním tématem dne bylo, jak rozbít atom „eN.eN.Dé“ :-D…

…hafík imitujíc kikinu Gavriely točila „sranda.repotáž“ na téma „metrouš & blběna & nesockoidní vzhled “, přičemž se vystajlovanej vikina, v růůžovejch slipkách, vyjádřil v tom smyslu, že by trojanovic mohly učit smrdět tchoře…:-D možnej námět do animáče, žejo :-D… reportérku Livii zajímal poldův „obušok“, k nemuž Domča uvedla, že je v pytli, páč se „nenaštartovala chémia“, podle mě, jen nerestartovala fool.disk…zato Nelina pojala svoji ne/reporáž hezky rejpalsky a tématem „krádež brumlana“, obrátila pozornost, jako obvykle, pouze na sebe :-D…

…moderátorský „eso“..“Gé“ opět nezklamalo, když se přivlnilo a vyřklo „ asi tušíte, kdo čeká za dveřmi“…žeby bubáák ???:-D…a panáčku, div se…byl tam !!! …některý čulibrky žel zrzka, na první ani na druhý pohled, nenadchla, páč votrávenej Martin remcal na štáb „to je zas matroš“, bledule vypadla z voka i brumlovi, řehtavý Dájuš se nelíbil „divnej smích“ a nejlíp to celý zhodnotila Neluš slovy „do této soutěže by měly přijít hezký holky, ale protože sou tu voškliví kluci, tak je to v pořádku“, načež zrzku vodtáhla na cimru a přesně 37minut jí valila do hlavy matice a šrouby s očekávaným výstupem, jenž zní… „najviac, najviac mi sedla Nela“ muhehehe…

…hra štábu, rozdělila paradajce do táborů „starejch pák“, „novejch trubek“ a stranou zůstal jenom Viki, kterej silně naprd Niki :-D… po hustý držkový vikina vodkráčel s podepsaným ortelem, zrzka vodcupitala s Neluš v prdeli a Domča běžela s hubou do čtverce za Nikol, která ji zklidnila ujištěním… „kdybych tě chtěla podrazit, tak ti to řeknu“ :-DD přesto se nad „triem“ stahujou mraky, páč Vikouš plánuje „rošádu“ , po níž by měly z ráje táhnout Nela nebo Niky…takže v anti.gangu jsou „vikina“, „malej zmetek“, „polda“ a ňákej „tydýt“, kterej v touze po románku, vykecal plán Nikině …hafča plánuje protiútok, prej vymrskne nahatá stojky a možná bude i panáčkovat (nic proti panáčkoj)…takže uvidíme dneska, kam se to celý pohne :-DD

71
sisina
Reagovat

Tak teď se řehtaj i ty, co nemaj zuby…BRAVO MACÍK!!!

72
Hooper
Reagovat

Malej zmetek? TO budou místní fanynky čivaváka protestovat.

73
Macík
Reagovat

72) já jen citovala paradajce :-DDD

74
Matysek
Reagovat

:DD pěkný:)

75
Elko
Reagovat

:DDD Macííík, vidím že si v plnej sile naladená aj v piatok, paráda!

76
Macík
Reagovat

75) elko, máš recht, to je tím, že je pátek, páč v pondělí jsem dycky nas…á :-DDD

77
Matysek
Reagovat

jen mi tam chybí ten englishe proslov Nikči,“ vítej v klubu Vikina ven“:DD nebo co to tam vypleštila z huby:xD

78
koc
Reagovat

moc podarene Maciku

79
sisina
Reagovat

Malej zmetek je ještě OK. Zvlášť v tomhle parádním dílku Macíka.Stejně ho žeru.

80
Elko
Reagovat

77 Matysek: ten nájdeš v článku… (v originálnom znení :))

81
Matysek
Reagovat

:) , já jen že od ní to znělo neskutečně debilně:))

82
Macík
Reagovat

….všem děkáč :-DD jinak, doufám, že dojde Mel, který je tento rekapík taky věnován, páč si to přála…jinak dnes nevím jestli vůůbec dojdu a zda-lii uvidím dnešní setřih, páč musím….musím jít do hospůdky s chatařama v Choceraďáku…:-D

83
Matysek
Reagovat

ted jsemse zamyslel, kdo mi v tom paradízu, (aby byl počet demence kompletní) , ještě chyběl:D aa už jem na to přišel:P Évička Stifterová xDD tak tu tam vypusťte a máte sledovanost větší než při fotbale:DD
http://www.youtube.com/watch?v=CeK0fUW85_I&feature=related

84
Matysek
Reagovat

tak to moc nepřežen:D at nedopadneš jak Méda s Martinkem xD bůhví komu bys co slíbila:P

85
Matysek
Reagovat

myšleno v dobrém:)

86
Miky
Reagovat

70)
Macík, sánka dole, palec hore, brušné svalstvo na cárák ….

87
J.
Reagovat

Dneska by měla jít jedna češka. Asi to vypadá na Dáju… Štáb tak zabrání vyhazovu Niki a Nely A jestli vyhodí Niki, tak stejně místo ní půjde asi Dájina.
No a prej že se ten skluz nestihne dohnat – včera přišla nová a hned dneska bude expres párování, jedna ven během 30ti vteřin :o) Pak přijde nový borec a udělá totéž… A hned se vrátíme v pondělí zpět tam, kde to mělo být a dvoutýdenní skluz bude pryč

88
koc
Reagovat

87 – pocitam ze jestli pujde T2 tak priste jde Loudil

89
J.
Reagovat

A jestli jde pak loudil, tak po něm půjde Dominika a po ní Rocky… :o) A je tu fináááááleeee :oD

90
Adéla
Reagovat

70 Macíku – máš geniální paměť, jak si schopná zapamatovat si tolik citátů? K tomu tak těžkých, duchaplných a tááák pravdivých? Hotel je čím dál lepší. Pořád se nic nedělo, pak jim asi štáb nakecal, že docházejí prachy, tak ať se spárují na finále a teď tam všichni lítají jako plašani a shání věrohodného partnera…

91
Melanie
Reagovat

82 Macík: No tohle bych si přece nenechala ujít. A jako vždy – nezklamala jsi. :o) Ještě že jsem, poučená z minula, u toho nic nekonzumovala.
Když slyším, jaká z nich padají moudra, tak už se těším, jak to zprcuješ.

92
Melanie
Reagovat

Jééé, oprava! ZPRACUJEŠ! To fakt nebylo nic proti Tvému rekapovému umění. :o)

93
J.
Reagovat

Apropo – jestli udělají to co dnes udělají holkám, měli by totéž udělat i klukům. Štáb v tomhle pánům trochu nadržuje. První týden začínal tak, že byly holky v ohrožení jako první. Pak když vyhráli Tomáš s Janou soutěž outsider HP, získal Tomáš imunitu a Jana leda starou bačkoru, Když se poprvé obrátilo párování, bylo to zrovna, když měly volit holky a tak kluci jeli 2x po sobě a když bylo pánské párování a měl vypadnout Viktor, vypadl místo něj úplně mimo párování Tomáš jako nejmíň oblíbený obyvatel HP, spolu s Janou, která se na tom svezla, ač ten den vůbec nemělo být dívčí párování… Tudíž z toho vyplývá, holky to maj v HP nějaké ztížené a z toho vyplývá za druhé – Janě štáb ublížil nejvíc, měla by je zažalovat…
PS: 70 – Opět super rekap, ještě teď mě od smíchu bolí břicho. A Niki s tou hláškou – Kdybych tě chtěla podrazit… No to byla perla roku, už to vidím v živých barvách – Niki: „Hele Domčo, tak zejtra tě podrazim jo, počítej s tim“

94
Macík
Reagovat

92) jéééžiš mel, tys mě dostala…muhehehe…nejdřív matýsek a teďkons ty “ :-D:-D…

86) Miky , dík a posílám ti letmej bosk :-DD

…a teď už fakt valim, čeká mě kopec dolůů, tak 75st. sklon, horší to bude pak nahorůů s min. 1,56 promílek :-DDD
tak papa, možná ještě v noci, ale mě pak omluvte, kdybych slintala nesmysláky, na který ste nakonec zvyklí, žejo :-DDD

95
anja
Reagovat

Macíkův rekap zas brutální útok na bránice :DDD díky!!!

96
Macík
Reagovat

…jo a Elkovi, posílám taky letecký bosk, páč ten by mi vyprášil kožuch, dybych ne něj zabúdla…:-DD….

97
Melantrich
Reagovat

26: Tak to je mi te anonyme dost lito……..

98
Miky
Reagovat

94)
Macík,
tak „hezký pořízení“ večer …
no a na prvý letný bozk spoza Moravy zasielam spätne jeden taký ( aby moja drahá nevidela ).
Dúfam že sa pridá do trojky aj Elko ( uf,… ), :))
a spoločne budeme večer držať bratom všetkých 20 proti rusákom.

99
koc
Reagovat

98 – to budete mit dohromady ve trech 20 prstu ? .. docela ulet protoze Elka znam a ma jich 10 na rukou a predpokladam dalsich 10 na nohou ;-)

100
Howdy
Reagovat

32- Radku, tak si myslim, ze bychom meli tech druhych 50% diskuse venovat tobe. Ty za to taky stojis !

101
Miky
Reagovat

99)
Soráč koc,
Vďaka za upozornenie, to ten Macíkov bozk ma dostal na úplne iné čísla na klávesnici,
a keďže ani matika mi nikdy veľmi nešla, potom hádžem takéto číselné bludy.
Opravujem: bude to všetkých 60.
Teraz mimo comp asi na hodinku, potom sa uvidíme …

102
Howdy
Reagovat

52- Johoho – jeden z nejuzasnejsich prispevku ! Dik !
:-))
:-))
:-))

103
Miroslav Kanči
Reagovat

Tak u malýho zmetka a dalších úžasných přezdívek a přirovnání jsem se opět neskutečně zasmál :D ..

Strašně se mi líbí, jak tu hádáte a bádáte, přemýšlíte nad tím kdo co a jak :))) , ale zároveň na druhou stranu víte, o čem to vlastně celé je, a že to někdy s realitou nemá co společného :)) ..

Jen tak dál, jste fakt super :)

104
koc
Reagovat

101 – az se zde ukaze Radek pozadam ho o tve doucovani matematiky .. dnes dokazal ze pocitat umi a je potreba ho vytezit nez HP odejde do propadlist dejin ;-)

105
Howdy
Reagovat

82- Maciku,hned bych sla s tebou !

106
Howdy
Reagovat

Pokud neni pristaveno pred hotelem turbo koste, tak Pstros neodleti!

107
Elko
Reagovat

96 Macík: chytil som :)

98 Miky: tak ideme do trojky :-))) …ja idem tiež pařit von, ale OK, nejak budem držať aj prsty, sľubujem (a ako prejav sľubu si olizujem prsty ako včera Nela :))

99 koc: dnes máš nejaký matematický deň :)

103 Mirek: ja som ti hovoril, že my sme tu na teba všetci dobrí :D

106 Howdy: :D

108
Howdy
Reagovat

103 – Jasne, Cerve neboli malej Zmetku – my prece vime, ze s realitou to nema nic spolecnyho – ze ty mas napriklad ve skutecnosti metr devadesat, Pstros ma ve skutecnosti koutky ust nahoru, ne dolu a vic nez na sebe mysli na druhe, ze Nikola ve skutecnosti nema pneumatiku kolem boku a Dajin oblicej nevypada jak mesic za uplnku, ze v realu dement kubanec je vlastne mistr etikety a vybranych zpusobu, a ze Michal nevypada jak andulka, ale ve skutecnosti uplne jako di Caprio. Tak sorry, ta TV desne mate.
BTW – jestli jsi to skutecne ty, tak mas dost odvahu sem vlezt – i kdyz bych tu 100x radsi videla Janku.

109
Elko
Reagovat

Howdy: už som to tu písal, je to naozaj Mirek (pridal sa aj do iných rekapov)… a naše diskusie sú podľa neho tie najlepšie a najinteligentnejšie :)

110
Prochor
Reagovat

39 _ „Nela není arogantní a sebestředná“ – tak to opravdu koukáme na něco jiného :-)))) Právě to, co jsi řekl ji nejvíc charakterizuje.

111
Howdy
Reagovat

109)
Dik Elko… nevedela jsem…rekapy nectu – omlouvam se, polepsim se…. ted jde jen o to, jestli me nazor zrovna tohodle… ehm… typka… zajima, pri pohledu na nej v TV me beha mraz po zadech.

112
Howdy
Reagovat

110- Prochore, zdravim… to neres – ten „Anonymni“ je nejakej divnej…..

113
Prochor
Reagovat

Bonžúúúr Macíku, nechceš dělat rekapy ? Vždycky se královsky bavím.

114
theos...
Reagovat

Všichni jsme „divný“, pokud nemáme dementní názory jako Howdy.

115
theos...
Reagovat

Vlastně Howdy obdivuje prostituta Nika…není co dodávat…:-(((

116
Melantrich
Reagovat

115: to jsem si nevsim, rika, ze vypada jak antickej buh a ze ho Nikola hodila pres palubu – zadnej obdiv v tom nevidim…..
a Houdyho nazory jsou nahodou zabavny kousance – na rozdil od jinych……

117
Prochor
Reagovat

Niko je pro mně rozporuplná postava. Hned od začátku mi byl sympatický za jeho nekonfliktní povahu a slušnost. Ale pak začal posluhovat Nele a vůbec se choval jako hadr. Kdyby řekl hned na začátku, že si přišel do hotelu orazit a vlezte mi na záda, tak bych ho pořád bral. Jenže tak to bohužel nebylo. Konformista, který chce být se všemi zadobře za každou cenu. A to nemám rád, protože tihle slušnáci ve finále dělají to nejhorší zlo jsouc zneužívání neohitlery.

118
sissy
Reagovat

115) s nazorama Howdyho se tez ztotoznuju a to, co delal Niko v minulosti je jeho vec – v tyhle sou nikoho nepodrazil a nikomu neublizil a navic byl na nej hezkej pohled – koho bys tam tak asi obdivoval ty ? Skreta Mirka, ne ? :-)))

119
Howdy
Reagovat

114, 115 – … a navic jeste OBDIVUJU lidi s tak uuuuuzasnym smyslem pro humor jako mas TY ! :-)))

120
Xena
Reagovat

Anonnymni = theos… ????

121
Sissy
Reagovat

120: Vypada to tak…..

122
Adéla
Reagovat

103 – zdravím Mirka! Škoda, že tě nenasadili do hotelu dřív, mohli jste tam s Vikoušem intrikovat proti sobě. Každopádně výhru bych přála zrovna vám dvěma /z těch co teď vidíme v telce, jinak jsem měla i jiné favority/.

123
Prochor
Reagovat

103 – Mirku Kančí, doufám, že se dobře bavíš. Upřímně stále nechápu s jakou taktikou jsi šel do hotelu. Myslíš to s obdivem k Nele z taktického hlediska ? Nebo jsi muž okamžiku. Každopádně mi připadáš z hlediska IQ jako Viktor jen provedení je jiné. Celkem jsem zvědavý jak to ukočíruješ. Že chceš vyhodit Viktora chápu – dva kohouti na jednom smetišti se nikdy neshodnou.

125
Ondy
Reagovat

To není Hotel Paradise, ale „Hotel Slepičí výbor“

126
Miky
Reagovat

124)
Návrh sa prijíma,
táhneme o rekap vyššie …

127
Mikes
Reagovat

4-6 haudy, sqělé komenty! A 11 taky!

46 dessin: taky přesné, akorát s tou občankou seš vedle, tam musí mít Nelča ksicht co možná nejhorší, aby se naši čačtí ochránci a pomáhači už dopředu lekli a radči si s ní vůbec nic nezačínali!

57 Adélko, na včerejším díle se mi nejvíc líbila právě reportáž Nikči s Danielou a Ginem. Udělali si z toho bezvadnou prču a v závěru to škrcení Dany Gina (nebo to bylo obráceně?) bylo prostě boží.
A ta sestava lahviček a krémíků při současně prázdném stolku Daniely byla nesmrtelná. Šel jsem hned překontrolovat stav těch ženských serepetiček u nás doma, ale moje ženská je holt ženská, ta to nemá ve vojensky vyrovnané řadě, ta v tom má prostě klasický ženský bordel, v kterém se vyzná jen ona, takže porovnání se holt nekonalo. Ale myslím, že toho má mnohem míň, než Gino.

128
Howdy
Reagovat

125 – jojo, tak tak… a dokonce se to preneslo i sem – koukam , ze i to lezprdelkovani se sem natahlo…..

129
radek
Reagovat

100
Ano, mam odlisny nazor jako ty a hned stojim za 50% diskuze. Mas opravdu dobry analyticky schopnosti, ale pletes se v nele, ve mne a to je error ve 100%.

Tak jeste par cisel, ja u tohoto clanku mam 2 prispevky s timto 3, ty jich mas 13 a z toho usuzujes, ze bych mel stat za druhych 50% diskuzniho prostoru? Ooo dekuji ti.

JInak par slov k tobe – velebit prispevek 52 muze opravdu jen dusevne naruseny nebo ten, kdo ma opravd velky problem s nesnasenlivosti k nekomu, v tomto pripade k nele a predpokladam, ze i ke mne.

33
Jo, musel jsem si trosku udelat srandu a pro ty pomalejsi to rozpocitat.

56
Ja vim, ja schvalne hledal, jak dlouho ji delala, ale nenasel jsem. A za nejaky podrobnejsi patrani me Nela nestoji. Ona ma na to, ze je byvala gymnastka porad peknou postavu, i kdyz vyssi zensky jsou pro me lepsi. Je pravda, ze v hotelu se ji udelalo bricho atd., aleto ona po navratu zase ztrati a zatim je jeste pomerne mlada, aby ji to zustalo.

Nela nikdy nebude knedla jako Niky a jeji segra. Podivej se jim na panve, zadky a na tvary nohou. To jste si nikdo nevsimli, jak ma Niky rozjetou zadnici a z ni vychazejici, spis rozchazejici se podivne a krive kuly, ktere maji tvar nohou fotbalisty tzv. do O? Rozdil je ten, ze niky ten tvar O vytvari uz od panve a fotbaliste ho maji az nekde u kolenou. Niky a jeji segra nikdy nesportovaly, to je na nich videt a to ted nemysli nejak zle.

Nela delala moderni gymnastiku a ta ma mozna podle nekoho mit neco spolecne s tancem, ale nema. Mam kamaradky, co delaji sportovni gymnastiku a uz kdysi jsme se o tom bavili (tancuju totiz podobne jako koste zality v betonove kadi). Je to rozdilny a jestli neumi tancovat, to ja nepoznam. Do toho ti mluvit nemuzu.

130
To se nedělá
Reagovat

70: Macíku lžeš.

131
To se nedělá
Reagovat

Hehe já to čtu tak průběžně, ale jestli někdo zpochybňuje, že má Nela pěknou postavu nebo tvrdí že Trojské nebo jak ji mají hezčí, tak je sjetej jak JXD večer.

132
davidú
Reagovat

Macík vem si mě

133
Cisco Interfaces
Reagovat

Wow, incredible weblog structure! How long have you been blogging for? you made blogging glance easy. The total glance of your website is wonderful, let alone the content material!

Přidat komentář