Panáček v reality show

V Hotelu Paradise se rozdávají karty před vyhnáním

5. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]

Milí hostia, párovanie bude prebiehať následovne. Mirek má imunitu, bude si vyberať prvý. Dievča, ktoré si zvolí si už nebude môcť vybrať nikto iný. Rocky, ktorému imunitu zabezpečila jeho partnerka si vyberá ako druhý. Môže si zvoliť ktorúkoľvek partnerku, okrem Dominiky. Poradie ostatných chlapcov určí Nela. Dievča, pri ktorej budú stáť 2 chlapci si vyberie jedného z nich.

Tak tento vzkaz dostali soutěžící v Hotelu Paradise od štábu, aby divákovi náhodou v denním sestřihu z ráje nebyla nuda. Samozřejmě se na základě tohoto vzkazu začali kout ty nejroztodivnější pikle. A divák (třeba jako já), který se k Hotelu Paradise vrátil po několika denní pauze, nestačil kroutit hlavou, co to tam osazenstvo vymýšlí a jak se člení. Určitě mně však v diskuzi pomůžete pochopit několik věci, které mně nedají spát :)




Stará garda vs omladina

Co jsem pochopil, tak pod tlakem blížícího se finále (kdy, že to přesně tedy končí? kolik ještě bude vyhnání?) se začala stará garda separovat od nově příchozích. Úvaha, že když je někdo dlouho ve hře, tak je silný hráč a proto je výhodné se s ním párovat může být pravdivá, ale také nemusí. Jakého jste názoru vy?

Z jedlíka Rockyho se stal silný hráč

V dnešním sestřihu z Hotelu Paradise mě rovněž zaujala skutečnost, že když jsem před pár dny denní vztahový kolotoč z Dominikánské republiky opustil, byl Rocky jen ten, kdo si občas k večeři dal teplého krocana, občas vyměnil kuchařku a když mu nechutnalo, vrátil se k osvědčené stravě. A ejhle, nyní je pasován do role velmi silného hráče o kterého se perou donedávna největší kamarádky Nela s Niki. Jak se k tomu propracoval?

Niko, nepotřebný stařešina

Viktor to má v Hotelu Paradise těžké. Není pochyb o tom, že je rozený stratég (v ráji možná jediný), k čemu mu to však je, když pro realizaci svých plánů a strategií potřebuje alespoň jednu další osobu. Na ty má zatím velký pech a vypadá to, že ani poslední naděje vložené do Daniely nebudou opětovány. Bohužel u ní nad slibem mlčenlivosti vyhrála klábosivá ženská a tak plán o snaze vyřadit Nika prozradila své ségře Niki a ta samozřejmě … Nikovi.

Zítra nás čeká další Vyhnání z ráje. Uvidíme, kdo nakonec drží jaké karty ve svých rukách a který z mužů půjde domů. Nebo nám s balíčkem karet ještě řádně zatřese produkce? Nikdy nevíš, co se stane v ráji.

P.S.: Soutěžící jsou již dávno doma a 1. června měla část z nich v Praze party. Podívejte se, pokud nevěříte :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 453
1
Kata
Reagovat

Tak jsem si nahrála upoutávku a bohužel vypadne Niko. Za Livií nestál Viktor a Niko ale Niko a Michal a Livie si vybrala Michala!!! To snad není možné. Pokud to tak bude tak tím u mě skončila i ona. Proč sakra Nikovi lhala? Viktor ji asi ukecal. Bohužel. Na konci jsou tam všichni kluci kromě Nika.Livie jsem si myslela je jediná chytrá a ona je asi ještě pitomější než ostatní. S kým si myslí, že bude v páru? Mišo – naprosto nezajímavej, bez šancí s ním se někam dostat a Viktor ten se na ni vykašle zvysoka.

2
Klaris
Reagovat

Njn, když v HP taky o sobě každej prohlašuje, že je silnej hráč :-) Přijde mi to stejně úsměvný, jako když komentátor říká, že Dominika je nadějná zpěvačka :-D

Imho, nejsem si jistá, jestli to, že je někdo ve hře dlouho, nutně znamená, že je silný hráč, pravda je, že aby jeden přežil všechna ta vyhnání z ráje bez nadržování štábu (zdravím Nelu), tak už to asi určitou taktiku a schopnosti chce. A proto je asi chytřejší se alespoň ze začátku držet někoho, kdo už v HP zapustil kořeny spíš než stále ještě vyjukaného nově příchozího. A přišlo by mi i spravedlivější, pokud by to celé vyhrál někdo, kdo je tam od začátku.

3
Petra
Reagovat

To a Rockym je mne osobne totalna zahada. Preco je ‚silnym‘ hracom a jak to ze sa o neho vsetky holky perou, tak to mi nijako nedochadza..

V nasom HP asi plati, ze ked je niekto dlhsie v hre, tak je vo vyhode. Ale len v nasom, lebo napr. druhu US seriu vyhral chalan, ktory nastupil uplne posledny.

Inak, to P.S. vieme, uz sme tu preberali.

4
Petra
Reagovat

P.S. Dnesny diel bol den 66, takze by malo byt este 24 epizod, ci? Pocet zostavajucih parovani nam vypocita J. :)

5
howdy
Reagovat

Nechapu, jak si muze nekdo myslet, ze je ten uhuhnanej kubanec dobrej hrac. Me prijde uplne negramotny, zaostaly ve vyjadrovani, sebekontrole i po citove strance.
Sice chapu, ze je to vsechno smyslem teto“hry“, ale jako cloveku je mi zle z toho, jak Niki hodila Nika pres palubu. Prala jsem jim vyhru a mysim, ze by to spolu dotahli do konce. Co tvoje svedomi ty „dobra duse“ Niki ?
I kdyz vim, ze se to nestane, prala bych ted po tom vsem celou tu vyhru Nikovi, ale to by nebyla RS, nybrz pohadka, kde vitezi dobro nad zlem.
Jinak ten moucnej cerv je neskutecny podvratak a paskvil a parodie na chlapa, co to maji ty dnesni divky proboha za vkus ?
Kde zustal ten idol vysokyho modrookyho, tmavovlasyho kluka o kterem jsme s holkama snily ???
V zivote by me do snu neprisel plesatej skret s cervim ksichtem a samolibym chovanim , nebo uhuhnany kubanec, ktery se neumi ovladat a ani se cloveku divat do oci, kdyz s nim mluvi.
Co odesla Janka Zezulka uz to tam nestoji za nic.
Halooo, Jani, zdravim, byla jsi nejlepsi !!! Moc mi chybis !
O pstrosovi uz se vyjadrovat nebudu, ta zoufala existence uz mi nestoji ani za slovo. Myslim, ze az se vrati do realu, nebude to mit lehke.

6
Nes(t)oudnost
Reagovat

Ten trapnej Viktor chodí v supermanovským tričku i v civilu? To je strašný.

7
dessin
Reagovat

Nekolik mych poznatku:

Daniela je krava!!! Chce dokazat ze taky umi hrat tim ze Nikole vse vyblije. Je to slepice, ktera neumi ani drzet hubu natoz neco hrat.

Nikola: myslim ze jeji mile usmevy byly jen oblbovani, pac to co predvedla s Naty a ted s Nikem je na bliti. A jak nemam rada Nelu, ta ty podrazy aspon hlasi a muzes to od ni cekat, tahle podvratacka Nikola nema pater. A rika tomu hra…

Viktor je dobrej strateg, lec ma pravdu – s tema blbcema se pracovat neda. Budiz pouceni stabu pro priste ze takoveto lidi je potreba vybirat do RS, ty cloumaji dejem a jsou pro lidi zajimave. (OT: na COOL prave davaji Survivor: Panama a Cirie je v akci, bomba na to koukat jak se chechta pod vousy :))))

Rocky: jednak mohlo prijit info od lidi venku ze Rocky je popularni, zvlast kdyz lidi zacali fandit Naty a oni pak byli spolu. Co nechapu, je fakt ze Niki mu Natalku vyhodi a on se s ni ted spoji. Z myho pohledu je blbej pac NIkola si ted dost lidi postvala proti sobe a jeho stahne s sebou. On neni silny hrac, on je jen brumla – oblibenej, primocarej, ovlivnitelnej.

Zbytek mi snad nestoji za rec. Nika je mi lito, lec dojel sam na svuj flegmatismus, Mirkovi fandim ale bude to mit tezky, Michal je mi sumak a Martin jakbysmet. Daniela je na odpis za to jak je tupa, Livia skoro neni videt, Dominika je treti Vierka ta holka je proste posahana, chybi mi Jana ta te soutezi davala stavu.

8
radek
Reagovat

5
Ja to rikam porad, ze niky je tam nejhorsi podvratak, neni to nela, ale niky. Nejvic mne vadi, ze je mne jeste protivna v ksichte, protoze tak mam 2x zkazenej zazitek ze sledovani akvarka.

Do oci se nedivala ani tady vychvalovana natalie, mozna proto k sobe sedli. Rocky se do oci nediva v pripade, kdyz vi, ze neco podelal. Tak jako to podelal vcera s nelou, se kterou se domluvil driv. Kdyz se nema za co stydet, tak se do oci bez problemu diva.

9
jenka
Reagovat

Přečetla jsem si článek o „úžasné“ párty s několika účastníky HP a nestačím se divit. Rybka má nabídku jako moderátor. Jako jediný v noci v raji na jojce nedal dohromady jednu souvislou větu ani krátkou. Na vše odpovídat jen : to každopádně. :-(

10
kata
Reagovat

Pro mě HP timdle bude asi končit, já jsem výhru přála Nikovi, on byl můj favorit. Jedinej, kdo Nika varoval, byla Nikola, čili narozdíl od Dessin a radka u mě tím stoupla. To že se partnerstvím s Rockym odstřelila je jasné, Nela ji vyhodí příště, tam už není co řešit. Kdo u mě ale total skončil je Nela, Martin, Michal a Livie, pokud fakt pošle domů Nika. Nela je u mě ubožák č. 1. Já jsem jí teda nefandila nikdy ale potom co včera předvedla se modlím, aby nevyhrála, ale od štábu už to má předplacené, čili marná snaha. Když jela Nela proti těm, co se bránili nebo bojovali proti ní, tak budiž. Ale jít za Nikem, který ji celou dobu bránil, který jí věřil a hnusně mu cpát, aby se nechal vyhodit Danielou. Je to zákeřná svině, omlouvám se, ale jiný výraz pro ni nemám. Martin a Michal zbabělci a trapáci, k nim nemám co dodat, ke „kamarádům“ a Livie, pokud Nika vyhodí (a on třeba neodejde sám nebo tak něco), tak je trubka, protože vybrat si Michala to už snad ani není blbost ale mentální zaostalost. Sorry za dlouhej komentář, ale jsem fakt naštvaná.

11
dessin
Reagovat

Nikola Nika podrazila. To, ze mu pak sla poradit bylo jen a jen jeji sobecke rozhodnuti aby si sama sobe uchlacholila svedomi. IMHO.

12
kata
Reagovat

dessin – Pro mě jako fandu Nika se Nikola zachovala 100x lip než Nela, Martin, Michal atd. Já jsem fandila úplně nejvíc Nikovi už od začátku – a jedinej kdo ho včera chtěl v hotelu byla Nikola a Rocky, že jsou oba blbí je druhá věc. Jenže chytrej je tam akorát Viktor, ostatní IQ tykve. Ale kdyby věděli jakej plán osnuje 90% hotelu, tak jsem si jistá, že Nikola a Rocky Nika zachrání nebo se pokusí. A to teda nemůžu říct o těch, co byli součástí komplotu- Nele, Viktorovi, martinovi, Michalovi, Dominice, Livii a Mirek taky řekl, že chce vyhodit Gina nebo Nika. Čili mě tam jak jistě chápeš zbyl jen Rocky a Nikola, kteří tam toho Nika aspoň chtěli, že podcenili situaci a byli přitroublí, je druhá věc. A zas na druhou stranu chápu, že podcenili (Rocky nevím zda vůbec věděl) komplot a mysleli si, že Nik až tak ohroženej není, vždyť mu tam skoro každej řkal, jak je nejlepší kamarád.Ale tak to mám já, já jsem fanda Nika a ten už tam stejně nebude, tak je to asi fuk.

13
layla
Reagovat

a odkud víme, že a) Livia bude vybírat mezi Mišem a Nikem, b) že si vybere Miša? bylo to někde?

14
Hooper
Reagovat

13: Prý upoutávka na JOJce.

15
kata
Reagovat

layla – v upoutávce joj a zůstalo deset lidí a Niko tam není.

16
layla
Reagovat

15 – dík, to mě teda naštvali

17
karel
Reagovat

dle upoutavky niko tam je ale je skrceni -je mu na bliti-ze ho nela chtela odstrelit ale nepovedlo se-chudato jedno z brna-asi neni dobra dost jak si predstavovala-.

18
Elko
Reagovat

1: Čožééé? Dúfam, že Niko, nie. O tento ťah sa postarali Viktor s Nelou. Nela vybrala pre Nika číslo 3, ten nemal inú možnosť a musel sa postaviť za Liv (za Danielu nemohol, tam ho varovala Niki, za Dominiku tiež nemohol, lebo Dominika chcela zachrániť Martina). Predpokladám, že Viktor začal tlačiť na Liv, omáčky do hlavy, a je dosť možné, že išiel na ňu stratégiou ako na Danielu, ukáž že si silná hráčka a môžem s tebou počítať a vyhodiť Nika.

Bolo nám to treba, aby sa Nela spájala s Viktorom? :-/
Na druhej strane neverím, že štáb by si nechal odstreliť najväčšieho favorita súťaže, žeby bol Viktor až taký dobrý a prekabátil aj štáb.

19
Evka
Reagovat

10, 12 – úplně souhlasím. Jen si myslím, že kdyby Nikola Nika u sebe nechala, byla schopná ho možná ochránit , ale nesměl by si jí vybrat Mirek. Tedy ochránit tím, že by vyhodila toho druhého, kdo by si za ní enent. stoupnul. A protože Mirak vybíral první, možná by to klaplo. Ale na jak dlouho ?

20
Eva
Reagovat

Prosím – co znamená IMHO?

21
Rux-Xulth
Reagovat

Prosím slzy stranou, vypadne andulka.

Jinak oceňuji fakt, že ačkoliv aby hrdého majitele průkazky do knihovny člověk v ráji pohledal, se slovní zásobou jsou na tom naše hvězdy výtečně.

To takhle královna bramborových lidí Neluš polemizuje sama se sebou, přestože polemizovat nechce, sousedovic malý Mirek dementuje a negizuje a energetická Pandořina skříňka Nikol odkrývá manipulátory, až má z toho chudák Domča full harddisk. A i ten Brumla občas opustí svá hovna a sračky a překvapí nějakým trefným bonmotem či lidovým rčením. Jen tak dál.

22
kacule
Reagovat

20 – dle mého názoru (zhruba přeloženo)

23
Melanie
Reagovat

20 Eva: IMHO = podle mého skromného názoru

Jinak ačkoliv mám Nika ráda, tak Nikolu chápu. Chce hrát, chce se někam dostat a to nejde s partnerem, který nemá o hru zájem a jen si užívá dovolenou. :o) Ovšem taky nerozumím tomu, že to vyřešila zrovna Rockym.

24
layla
Reagovat

17 karel – tak že by mě přece nenaštvali? – a je ta upoutávka někde na netu k vidění? nemám JOJ

25
EvkaD
Reagovat

10 a všichni!!! Moc vám děkuji, neviděla jsem ani sekundu a ani neuvidím. Přišla jsem vám říct, že jste skvělí, moc!! Pro mě HP skončil a mám tentokrát takovou hrdost, že ani nezapnu klidně měsíc primu…Svinstvo a podlost je normální v životě…ale tady to vidět nemusím..Zamáčkla jsem slzu včera, taková sviňárna nemá obdyby a kata…ani od Niki…Ona ho mohla zachránit, Rockyho nikdo nemohl vyhodit…a od lidí z práce, co viděli řekli…Že jen blázen může fandit takovému praseti jako Viktor…a Nele!!! Co ta prý mu udělala Nikovi, chvála, řže jsem to neviděla!!! Ovšem já si ji najdu a aspoň si ulevím a něco jí řeknu…
A ten váš Mireček??? Je to hajzlík taky. A co Martin, veliký kamarád Nika???? Humus, bída a svrab…Vyhodili někoho, kdo mohl dostat kvanta hlasů….A Niko, já bych Niki ani ruku nepodala, ne se s ní objímat sakra!!! Nic jsi neudělal a oni tě takovým způsobem obětovali!!!

26
kata
Reagovat

layla – já jsem si upoutávku nahrála a stopla – je tam jeden záběr na 10 lidí, pánové stojí za holkama, je tma. Martin za dominikou, rocky za Nikol, Mirek za Nelou, Michal za Livií a Viktor za Danielou. Bohužel, já jsem tomu sama nemohla uvěřit. Livie asi fakt zblbl Viktor. Pak tam byl jinej záběr předtím a byl tam Niko a Michal za Livií a Niko měl bílou košili, a i díky tomu je to dost vidět, že pak už tam prostě není. Jediná možnost by byla že by se pak ještě někdo za Nika obětoval anebo by ho štáb nějak zázračně vrátil, ale to je asi blbost.

27
layla
Reagovat

26 – ach jo, a to jsem si myslela, že Livia není kráva

28
EvkaD
Reagovat

21, jak jsi na to přišel???
26, kata…já měla to tušení už 2 dny, jediná mohla Niki..a ta si kravka vezme Rockyho, prý silný soupeř…Jediné, co mě mate, že tak to bylo i z ukázkou o vypadnutí Viktora a…nevypadl, zákeřný hajzlík…Že by jedině se vrátil Niko jako Nela, že přece jen vyhrál s Mišem souboj a půjde on…Ale je to nesmysl!!! A Lívie?? Víte, každý má nějaké svědomí, co by jí musel navykládat Viktor??? Co,? Vždyť došla poslední a viděla, co je Viktor zač….věřila by mu??? Odstřelila někoho, kdo si ji vybral a důvěřuje jí??? Myslela jsem, že je rozumná….je pitomá až na půdu!!

29
Ludmila
Reagovat

Niki se mohla snažit o výhru s Vikoušem, když chce k sobě někoho, kdo umí hrát. Myslím že by měla šanci i s Meďanem, ačkoliv ten hráč není, ale pokud by byl s Nikolou nešli by ostatní proti němu a ona by v něm měla jsitotu že ji nepodrazí. Co získala s Brumlou? Tomu za týden do hlavy nahrne kameny domovnice a on bude schopný jít za domovnicí
Za vypadnutí Meďana může Niki, to že ostatní byli zbabělci je věc jiná. I kdyby mu prozradili co se chystá a to že mu to prozradila Niki stejně nemělo vliv na jeho záchranu.

30
Rux-Xulth
Reagovat

28 – spolu s Viktorem jsme to vypočítali.

31
anja
Reagovat

dobré ránko ve spolek, jak se tady všichni máte v tom deštivém červnu? to je hnus to počasí, že jo

v HP mám absenci, páteční díl jsem vůbec neviděla, ani noční show, a sjíždět z archivu se mi to nechce……… jen mě tak napadlo k Amazonce ráje, že Nelu neměli odměnit rozdělováním pořadí u párování, ale měli jí za odměnu dát odtučňovací kůru, neboť se jí boban těžce vyhazuje už i dopředu – jak tam stála u toho trámu s někým při pokecu, normálně mi to její vyvalené břicho tak přitahovalo zrak, že jsem nepostřehla o čem tam šla řeč….. a jen mě napadlo, že ti, co tady věčně brečeli po nějakém klasickém tlouštíkovi a toužili vidět nahatá pivní bříška, tak to tam už maj :))

se divím jen, že se tukem Nele neobalujou i nervy…… že jí tak vzalo, když ji Rocky nechtěl a šla bulit… divné, vždyť čokolády tam mají dost

Viktor by se zas naopak měl aspoň jednou denně najíst, páč plantá z hladu nelogické kraviny. Anebo by si ten odtučňovací pás neměl dávat na hlavu, bo se mu nějak rozvibroval i mozek, když Dáji vytýkal, že „prošvihla příležitost vyhodit silnou hráčku“ – to jsem teda mrkala na drát co mu jako je….. on už je chudák fakt tak vysušený, že zapomíná co se dělo téměř včera. Že on sám to pos*al na kvadrát, když zvolil Niki místo Naty….. takhle tam mohl mít o jednu problémovou figurku míň, Naty s Rockym by se věnovali jen sami sobě, obírali by si blešky a nestíhali by sledovat děj a zapojovat se do hry a on by měl klidný a volný prostor pro svou další manipulaci ehm………

no nic, pozdě brečet na rozlitým Viktorovým mlíkem, ufňukánků je tam beztak dost

Méďan Niko doufám, že zapne, a svou horu masa přesune do nějakých jistějších vod, třeba zrovna k Lili, a nenechá se tak stupidně vyhodit, aspoň protentokrát. Přeju si to ne kvůli Méďovi, ale za trest Vikoušovi, aby mu ta „taktika“ nevyšla

napadla mě i varianta, jestli jim do tej airkondišn nepouštějí nějaké opiáty, protože Martin mi přijde, že je permanentně něčím zhulený, když se všemu diví a nic nechápe…. A to stejné Dominika, která furt mele o Rockym, když je jasné jak facka, že Rockyho má pro tentokrát zakázaného. A ještě tím zatěžuje kuří mozeček Dájin, která mi přijde, že si vůbec nedokáže připustit, že by vůbec někdo měl odejít

32
EvkaD
Reagovat

29…ano přesně, ona mu to řekla, ale neudělala pro něj nic….nic, radek vedle měl pravdu, že je to zákeřná kráva…kdyby držela s ním, řekla Daniele aby ho nevyřadila, zmákla Rockyho, mohli být dohromady silní…Co udělala??? nic…a Lívie, to je druhé největší zklamání, jo, myslela jsem, že je rozumná!

33
kata
Reagovat

EvkaD – asi se fakt radši nedívej, všichni řekli, že chtějí Nika vyhodit kromě Nikol a Rockyho. Anebo v případě Martina a Michala byli nadšení, že si zachrání zadek. No a Nikol a Rocky, ti to posrali svým IQ na bodě mrazu. Což teda včera ukázali všichni, kromě Viktora, ale tomu samozřejmě nefandím protože on to celé zosnoval. Jenže kromě Rockyho a Nikol, kteří Nika jediní chtěli v HP, já nemám komu jinému tam teď fandit, pokud se jako ty nepřestanu dívat, což možná přestanu, uvidím dnes. Pro mě klesli všichni, ale Rocky a Nikol jsou pořád vejš než ostatní. Jediné co chápu, že Nikol situaci podcenila, já bych taky nečekala ani ve snu, že se proti Nikovi postaví 90% hotelu. Ani včera před pořadem by mě nenapadlo, že je Niko tak moc v ohrožení, protože den předtím ve woodoo Nikovi každej kamarádíčkoval. Mě jen mrzí, že Nela to má vyhrané. Samozřejmě asi i předtím, protože ji tlačí štáb, ale po tomhle, co udělala, bych si děsně přála, aby nevyhrála. Kdybys viděla jak to na Nika hrála, jak mu lhala do očí, hnus hnus. A přitom on už to měl chudák stejně spočítané, bylo úplně jedno za kým půjde.

34
Petra
Reagovat

Ja stale nemozem uverit tomu, ze by sa Livia rozhodla pre Misa (hoci tym, ze si vyberie Nika, by isla proti Vikine). Takze tajne dufam, ze vypadne Miso. Aj ked komentator povedal ze vypadne ‚silny hrac‘. A to Miso nie je, ci?

35
dessin
Reagovat

31: vidis, a u me zase Vik bodoval tim ze to Daje rekl. Ona brecela ze Nela Nela Nela aze dela vsechno jak chce ona a nebere ohledy, a on ji na to (logicky) oponoval ze kdyz ji rikal hned ze ji ma vyhodit kdyz mela moznost, neudelala to tak at ted nebreci ze presne tohle ji rekl ze to tak dopadne.

36
kata
Reagovat

Viktor je tam jedinej inteligentní, ostatní mají asi vysušené mozky ze sluníčka. Ale samozřejmě já Viktorovi po tom co zosnoval vypadnutí Nika fandit nemůžu.

37
EvkaD
Reagovat

33, nebudu..neunesla bych to, všichni proti jednomu, co vůbec nic neudělal..Já pokud dnes vypadne a to vypadne…tak se nepodívám ani na reklamu z toho. A jsem překvapená, že tak další 4 lidi kolem mě taktéž. Prostě tohle je hra, ale pro jiné lidi než jsem já…komu tam fandila, které větší sviňce?? Ne, kata, nezlob se, neobhajuj Niki…jestli Rocky měl Nika rád, oželel by 1 týden s Niki, mohl být s kýmkoliv..ne, Niki mu nepomohla a jen doufám, že jí lidi hlasy nepošlou! Viktor je a byl proti Nikovi, je hajzlík, ale nebyl s ním….Ale Nela, Niki, Rocky, Martin….dno pro mě, nestojí ani za slovo..a ten prcek Mišo, Lívie jeho vybrala…chudera, chudera blbá!

38
kata
Reagovat

Petra – já se taky stébla chytám. Že tam Nika nějak vrátí nebo že nějak úplně zázračně Michal odejde za Nika. Ale je to asi totální nesmysl. Nebo že natočili falešnou neexistující scénu:-) Už mě napadla řada takových reálných variant.

39
Elko
Reagovat

Tak ak vypadne Niko, tak to bude vojna medzi:
Rocky + Niki a ostatní
vs.
Viktor + Nela a ostatní
Otázne je ako potom karty zamotajú noví hráči, ktorých bude asi málo (možno traja).

Niki však mohla Nele a Viktorovi prekaziť v tomto párovaní všetko. Povedala by Rockymu, že nech si vyberie Danielu a Niky by zachránila Nika (u ktorého má podporu vždy) a v ďalšom párovaní by si mohli vymeniť, keď teda chce Rockyho.

Ale stále mi nejde do hlavy, ak by vypadol Niko… tak bol záber v spovednici a Niki neplakala + keď v upútavke ich bolo 10 po párovaní, tak Niki ani Daniela neplakali, keby vypadol Niko, tak by určite obe púšťali vodopády a myslím si, že pri odchode Nika by plakali aj Martin a možno aj Rocky.

40
EvkaD
Reagovat

35, prosím tě, na co si Viktor hraje??? Mohl vyhodit Niki a kde byl?? Hráč jeden podělanej? Na Nika si troufá, zákeřně a nevědomky, jinak by mu naférovku válku nevyhlásil!!
Prosím vás…a Niki, když to věděla, ani na minutu neuvažovala, že bude s Nikem a zachrání ho????? Ani Rocky??

41
Petra
Reagovat

Inak, az je to tak, ze pri Livii stali Niko a Miso, tak Niko isiel ako treti, a hned po nom Miso a postavili sa obidvaja k Livii. Miso mal este 2 volne holky…

42
anja
Reagovat

35 dessin, jo, u mne by bodoval taky, kdyby ale on sám se projevil jako fakt síla a nevyhodil by Naty, která jediná měla odvahu vyhodit Nelu :D

Vikouš má řečí jak opica blech a když dojde na lámání chleba, tak stáhne prdel…… prostě takový generál po boji….. ale tak zase ok že tam je a že je takový, tím mě i docela baví :)

43
EvkaD
Reagovat

39, Elko…já neviděla nic…ale někdo říkal, že plakala Niki…plakala kravka, měla to ve svých rukách…Chtěla ho potopit, kdyby nechtěla, zachránila by ho a pak by to rozjeli…přesně tak, řekla by Rockymu, že i v týdnu se můžou domluvit…Ať nikdo Niki neomlouvá!!
42, anja, ahoj..moje řeč o kousek výš o Vikovi…to vidíme stejně!! Jen ne Nika, ten už neukáže nic…na 99% bude vyřazen…Víš, kdyby došel borec a vyřadil ho, vemu to..Ale to jakým způsobem, to mě fakt ničí!!!

44
Petra
Reagovat

39 – Elko, keby Rocky isiel k Daniele, tak by Nikola musela rozhodovat medzi Nikom a Viktorom. A to ona nechcela.
Ja som tu uputavku nestihala, ale Nikola tam plakala v jednom zabere. Hoci neviem, ci to nebolo pred parovanim, lebo sa mi zda ze mala oblecene to ruzove, co mala cely dnesny diel…

45
EvkaD
Reagovat

44, no a co?? Už by byli kvit s Viktorem…za to co zosnoval, by ho vyřadila…a pak to natřela Nele, jeho spojenkyni..To by bylo hráčské…Tohle je srabství!! A jak všichni říkají, že je Niko srab..já věřím, že by Niki zachránil i před čertem!
Panebože HP bez Nika, jeho frků..nač se dívat, intriki mám kolem sebe všude kolem!

46
Elko
Reagovat

43, 44: ano, ano aj mne sa zdá, že plakala na izbe, kde mala to ružové triko (čo mala včera v rekape), takže zrejme Nela jej povedala nejaké pekné teplé slová a rozplakala sa… ale čo som videl, keď mala biele šaty v spovednici a pri párovaní, tak neplakala… ale tiež som videl tú upútavku jedným okom, ale počkáme si na upútavke, teraz ju naschvál nedajú na web :)
31: anja, vitaj… si sa rozpísala :)

47
EvkaD
Reagovat

Víte, že i kluci jsou z včerejšího dílu paf…jak jsem četla i na primě a diskuzích, tak i kluci nazývají Nelu a Niki pěkně…že se prý dá podrazit někoho, ale strkat hlavu do oprátky příteli, tak to je silné kafe!!!
Mně se chce zvracet i s Martina…kde byl ten veliký kamarád?? Nic? Ani slovo nenaznačil??
Pokud má vypadnout silný hráč…je to Niko, je to Niko!!
Děcka, děkuju a loučím se…kdyby byla změna, napište mi..pokud ne, ráda přeskočím jakékoliv strany o HP…A lituju těch promarněných večerů!!!!!

48
kata
Reagovat

EvkoD: Ale zas možná by ses na to měla podívat, ono se toho tam událo hodně. Rocky a Nikol o tom plánu nevěděli, kdyby věděli tak Nikol s Nikem teď podle mě je. Já tě fakt nechci přesvědčovat, chápu, že se nechceš dívat a nikomu fandit. Já o tom taky uvažuju. Ale pokud se budu dívat, tak tam nikdo jinej (pro mě jako skalního Nikova fandu) než Rocky a Nikol není, Já to mám teď rozdělený na kategorie (odstupňované)– na trubky, zákeřňáky a zákeřné trubky, no a Rocky a Nikol jsou v té „nejlepší“ kategorii trubky:)

49
anja
Reagovat

tak mně je tak dost asi jedno kdo z kluků teď vypadne, já jsem si hned na začátku dala rozkaz „hlavně se nezamilovat!“ :DD ale tak samozřejmě, že nejschůdnější pro mne je, kdyby vypadl andulák. Ten mi nenabízí vůbec nic, zpočátku měl náběh na konflikťáka a akčňáka, ale ten útlum, který nabral, to je nuda, přátelé

50
Melanie
Reagovat

43 Evka: Já nemyslím, že Niky chce Nika potopit, podle mě věří tomu, že když půljde Niko za Lily, tak nevypadne. Že se asi přepočítala je věc jiná.

Každopádně zachraňování druhých už asi skončilo, teď už si každý bude chránit hlavně svůj zadek. A i když se nám to vždycky nelíbí, musí to tak být – je to přece hra a vyhrát může jenom jeden! :o) A hlavně – nejde o život. :o)

51
Hooper
Reagovat

Koukám, že v Brně už bylo nakoupena a použita spousta kapesníků.

52
Petra
Reagovat

49 – tak tak, Andulka ven!! :)

53
kata
Reagovat

Petra: pokud jde miso hned za nikem a stoupne si za Livii, i když jsou volné dvě holky, tak s ní nebo s Viktorem byl asi domluvený. Anebo to fakt bylo od štábu vymyšlné, protože to je jinak dost nelogické, měl volné dvě holky a s Livií se Michal vůbec nebavil.

54
EvkaD
Reagovat

48, nejsem sebevrah, fakt ne. Víš, je mi to odporný celý..a podporovat soutěž, kde se nadržuje jedné dilině, každý kdo vybojoval nějakou imunitu, tak ji zhodnotil…a Nikovi nebyla k ničemu výhra v souboji, štáb ho podrazil, ne, to bych tv nezapla…Vadila mi, že odešla Klaudie, Romeo, Naty…ale nikomu jsem nefandila jak Nikovi…Myslím, že to, co předtím dělal je pod proti tomu, co dělají oni tam…a pokud chci vidět podrazy, to můžu koukat na filmy politiku a kolem sebe!!!
To, že dali Nele určit pořadí byla poslední kapka štábu do pekel…pro mě..Jinak každý má jiný vkus!!
Kata…podcenila??? Vidělas, jak plánovala Naty vyhodit a ochránit Nelu a Dan???? Jak vše vymyslela?? Ne, ona nechtěla..
A jestli nebyly ani záběry, kde Niki nebo Daniela brečí, pak je to ještě horší povaha než myslím!!! Tak pa! A nezlobte se:-)

55
kata
Reagovat

Anja: tak tos udělala dobře, mě se bohužel Niko jako chlap hodně líbí. Že vypadne Niko je stejně asi nápad štábu, protože oni jsou taky total vymydlení sluníčkem a nezvládají se podívat na FB, kdo má nejvíc fandů a koho tam mají držet.

56
Rux-Xulth
Reagovat

53 kata – no Dominika mu jasně řekla, že by ho vyhodila, ať si stoupne jinde. A u Daniely by neměl šanci, byl u toho, když s Viktorem kuli pikle. V rámci minimalizace rizika si zcela logicky stoupl za Livii.

57
k
Reagovat

kata – ja bych tedy Niki nijak neobhajovala, stačilo říct Rockymu aby si jí nebral, vždyť ona jediná mohla Nika naprosto v pohodě zachránit. Na to, že jí to nedošlo bych to nesváděla, ona narozdíl od Rockyho není blbá (Rocky si ani nezajistil záchranu Natálky – lobováním, zjišťováním informací, tak proč bychom se divili, že mu nedojde, že když si nevezme Niki, tak Niko může zůstat). Ovšem možná bychom se divili a Niki by třeba při párování dala přednost Viktorovi před NIkem, protože to může podle ní být silnější hráč a Nikole jde přece především o to, aby byla s co nejsilnějším.

Takže jestli pro tebe zůstala Nikola a Rocky výš, tak Rocky podle mě ještě OK páč je na taktiku blbej, Nikola ale určitě ne. Mimoto Nikola má osobní zájem udržet co nejvíc jí oddaných kluků ve hře, takže bych za tím, že mu aspoň řekla, aby si nestoupl za Dáju, nehledala milou povahu, ale opět hlavně kalkul.
Nikdo jí Rockyho nenutil a právě hlavně ona hodila Nika svojí volbou přes palubu a nepřímo poslala domů.

Jinak Lívii se divím, jestli Nika vyhodí, myslím, že by jí mohl být skutečně věrný, kdyby ho zachránila. I když kdo ví, intrikánka Nikola by ho, až by pochopila, že lepší než Rocky asi dokázala velmi rychle vrátit k sobě. Ale furt to byla pro Livii větší naděje než Mišo.

58
Arianna
Reagovat

Ja teda cumim!! Kdyz jsem se tady za Nika „bila“, mela jsem pocit, ze mam maximalne 2-3 spojence. A ted je tu hromadne pozdvizeni, ze Niko je vlasnte jediny spravnak a vyhru by zaslouzil on! No konecne :)))

Niky me zklamala, ale vystihla presne to, co jsem si celou dobu myslela, kdyz rekla Nikovi: tys toho venku zazil tolik, ze te to tady buhvijak nebere… (coz s ohebnou pateri nema pranic spolecneho !!!)

Jestli Niko nevypadne, poprve v zivote poslu „televizi“ SMS! Jestli jo, tak uz me HP absolutne nezajima!

59
Adéla
Reagovat

Zase vás nestíhám všechny přečíst. Včera byl pěkný sestřih, kéž by to takhle gradovalo až do konce!!! Nemůžu si pomoct, nejsem žádná velká obdivovatelka Hafíka, ale ta holka si nakonec tu výhru zaslouží. Z chlapů pak Vikouš i když to žádný geroj není a možná Mirek, ale ten asi nemá šanci. Zbytek osazenstva je jen kompars.

60
EvkaD
Reagovat

56…a jít za Niki a domluvit se s ní??? Požádat ji o pomoc?? Jinak, jak jsi optimisticky říkal, že nevypadne…věřila bych, ale kata viděla napárované dvojice, to asi nenahráli jen na pomatení diváků:-((
Ovšem, že by štáb nesledoval diskuze a FB???

61
kata
Reagovat

EvkaD: V upoutávce byl záběr na Nikol v bílejch šatech s total rozmazaným obličejem, a Rocky taky brečel. Ale jak říkáš, stejně Nika chtěla vyhodit produkce, tak je to fuk. Já myslím, že jim klesne sledovanost. Asi se domnívali, že když vyhodí člověka s podporou tak to lidi zaujme, anebo jim fakt nedošlo, že je oblbenej, když měli přístup na blogy, fan stránky a FB. Nik byl úplně od začátku favorit, takže produkci fakt nerozumím. Jak jim tohle přinese peníze?

62
EvkaD
Reagovat

58, No, mě sis nevšimla???? Já tady skalní obdivovatelka Nika..Škoda, že až na konci to vidíš…Já už půl hodky vypínám pc, musím frčet a jen kvůli lidem tady pořád u něj tvrdnu…Asi čekám na zázrak, že mi někdo řekne, NE NEVYPADNE!!! zázraky ale nejsou na skladě, bohužel…o té sms bych taky uvažovala, myslím ale, že OBĚ UŠETŘÍME!! Štáb nemá hlavu:-(

63
k
Reagovat

EvkaD: teda ačkoliv jsem si byla jistá, že mě to nehrozí, myslím, že pomalu začnu procvičovat verš jambický a zvukomalebnost rýmujících se slovíček, což mě tedy každopádně nedělá žádnou radost a to nejen kvůli tomu, že nemám básnické střevo:(

64
EvkaD
Reagovat

61..no tak pokud brečel Rocky, tak není vůbec o čem mluvit…Ani o té naději za nehtíček!!
Nebylo by od věci, kdyby každý tady napsal na primu??? Oni to tam čtou ať vědí, kolik lidí naštvali!!
Já stále neberu do hlavy, že nepoužili tu imunitu…zasloužil si ji jednou!

65
xando
Reagovat

Mohu se zeptat zastánců Nely na to, co říkají na aktuální situaci? Matně si vzpomínám, že řvala jako zběsilá, když Niko v opilosti navrhl, že ji vyhodí (s Romeem, Klaudií a Janou) a ona teď tvrdě tlačí na pilu, i když mu řekla, že ona by to nikdy neudělala? Nemluvě o tom, že se dohodly s Niki, že obě půjdou za Rockym společně a Nela za nim kmitala první a sama?

66
Petra
Reagovat

57 – Nikola by musela vyberat medzi Nikom a Viktorom a ona ma slabost aj na Vikinu.

Teraz som zase videla uputavku, zase nestihala, len jedno som stihla, ze Nikola revala – v bielych satach – pocas parovania. V spovednici po parovanie ju neukazali, Elko, tam mala stale to ruzove tricko. Tie zostrihy su pomiesane, takze len podla oblecenia sa da tipovat, ci je to pred parovaniem alebo po.

67
Rux-Xulth
Reagovat

60 – tak většina ví, že vypadne především ten, kdo začne být pro štáb nezajímavý…a naopak. Krásně to jde vidět na Nele, vždy když to začne trochu smrdět vypadnutím, zasáhne deus ex machina a hle, Neluška je zpět a v plné síle.

Myslím, že Mišo je pro ně zajímavý jedinou věcí, a tou je vztah k Nikol, jenže tam to vypadá na vyšumění, proto není důvod, aby nevypadl.

Na druhou stranu váš Méďa není také ničím zajímavý, ano, sem tam hodí vtipnou hlášku, ale to je tak všechno. Kdyby aspoň trochu bojoval, chtěl vzniklé situace řešit, ale to zřejmě dříve zamrzne peklo. Když jsem si zde dříve četl neznaje podrobnosti, myslel jsem, že Hafíkem označujete právě jeho.

Dávám to tak 75 : 25 že vypadne Mišo.

68
EvkaD
Reagovat

63…to by bylo fajn, kdyby šel dál…pokud vypadne, nic neskládej, to by mě mrzelo ještě víc!
65, a pak stále budou lidi Nele posílat hlasy?? Milujeme pokrytce?? Přesně to je ono, já si myslela, že Nela je zákeřná….na ty proti sobě! A le s Viktorem proti Nikovi, to je jako bych dobrovolně pila kyselinu sírovou. Takový hajzl člověk nemůže být, nebo se tak narodí???

69
EvkaD
Reagovat

67…a možná by až teď začal hrát, to by vypadalo, kdyby zůstal??? Ale 75.25, prosím tě, když tam stálo 5 párů a nebyl tam Niko, to asi těm 75 neodpovídá, ne??? Kde by se vrátil, kdo by Miša vyhodil?

70
Petra
Reagovat

65 – Nelu nemam rada, takze si ju nezastavam, len vysvetlujem: ona bola Nikova partnerka v tej situacii a holky od svojich partnerov vyzaduju loajalitu…

71
Evka
Reagovat

45- Evi, úplně s tebou souhlasím. Mohla se domluvit s Rokym, že když Mirek půjde k Nela, tak Roky jinam a u ní bude místo pro Nika. A Mirek vybírá první, tak by hned věděli, zda se dá Niko zachránit. Pak je ale otázka, kdo je pro ni důležitější, Niko nebo Viktor. Protože Viktor by si k ní asi stoupl a hrál vabank.
Viktor s Nelou tvrdí, že Niko je slabý hráč, nic nedělá, jen pije, spí, zabírá místo jiným a je jen jistota pro holky. Spíš si myslím, že tuší, že by měl Niko venku hodně příznivců, pro ně tedy velká konkurence. Určitě dost lidí by upřednostnilo nekonfliktního, férového i když nerozhodného Nika oproti podrazačce Nele a slizounovi Viktorovi.

73
Rux-Xulth
Reagovat

69 – nezačal by nic, nemá to v sobě.

A 75 proto, že mi to tak vychází, upoutávky mě nezajímají, protože mohou záměrně mást.

74
Petra
Reagovat

66 – opravujem Elko, ukazali Nikolu v spovednici po parovani a neplace, mal si pravdu..

75
kata
Reagovat

Z Nely se mi včera udělalo zle. A to mě tam hodně naštvali i jiní, ale Nela u mě vyhrála, jak ona ráda. Já jí tu výhru děsně nepřeju. Ale jsem asi naivní, produkce už to nalajnovala, takže Nela to má jisté. Hotel Nelarajs.

76
EvkaD
Reagovat

72, panebože to snad je nad slunce jasné!!! Víc ukázat to nemohli, vidíte je tam stát!!! A jak si Martin otevřel na Niki hubu???? Děcka, mám zpoždění…je konec, definitivní s Nikem…a to ani RUX NEMŮŽE ZPOCHYBNIT!!!

77
Elko
Reagovat

66: tak to je celé pomiešané :-) myslel som si, že v spovednici bola v bielych… nuž, tak nevyzerá to teda dobre. Faloš vyhrala.

78
kata
Reagovat

00:27 záběr na 10 lidí bez Nika
00:15 ubrečená Nikol
Ale ono se to ukáže, samozřejmě jistá naděje je. Produkce samozřejmě může Nika vrátit kdyby chtěli, oni můžou i úplně absurdním způsobem, to je právě otázka zda chtějí.

79
Petra
Reagovat

V 7s je za Liviou Niko a Miso. Niko ma bielu koselu. V 27s biela kosela za nou nie je.. Ale zeby nam to takto naservirovali?? Hmmm

80
Kamča
Reagovat

Proč si ty 2 nádhery myslí, že je šišlavý Brumla nejsilnější hráč? Jen proto, že jako 2. v pořadí použil v TV své mužské nářadí? Doufám,že jak teď znají reakce diváků, tak se chytí za nos. Pár Nikola+Niki mohl být vítězný. Tak pošlu antihlas komukoli, kdo bude stát proti Nikole s Brumlou. I kdyby tam byla Nela.

81
EvkaD
Reagovat

Děcka, poslední slza, a fakt opravdická. Ta ukázka nemohla být jasnější, že jsem se na to dívala. Mám jít do práce a je mi z toho špatně. Ty lidi jsou faleš sama, nejhorším to vychází..a ještě je chrání štáb!! Fanoušci Nely a Viktora, neurazte se, je to špina, humus fialovej!! Nepřeju jim nic, jen ať klesne sledovanost o dalších pár tisíc…

82
kata
Reagovat

Martin je fakt dobrej:-) On o celém komplotu ví dva dny, nic Nikovi neřekne, ale pak se rozčiluje na ostatní:-) No to je taky hráč. Mě je Nika líto, včera a dneska se podívá a uvidí, že ho podrazila Nela, Martin, Michal, on to asi ani nevěděl.

83
kata
Reagovat

EvkaD: Niko je stejně vítěz!!!!

84
Valerie
Reagovat

Tak včera to bylo pomalu jak „Zločin a trest“ :D

Viki poslal domů spojence Naty a teď se strašně diví, že mu chybí figurky do hry. Niky ho zcela „nečekaně“ odpálila, on ji furt považuje za naivní holčičku a jako bonus získal do páru přesilnou hráčku Dáju. To má za to. :)

Nikola minule zachránila Nele zadel a teď zradila Nika, přijde o spolehlivého ochránce, oblibu u diváků i svého Richelieua. A ještě navíc jí teď půjde Neluš po krku. To má za to. :))

Rocky je považován za silného hráče, netuším kde si to holky spočítali, asi ta japonská kalkulačka. Každopádně si nevybral Neluš, ač s ní měl dohodu, to nebylo zrovna sportovní a čestné. Jenže v jeho světě se o něj žena musí ucházet, jinak přece pro něj není ta pravá. Navíc ho hryže svědomí a tak smolí dopis Naty. Asi mu není zrovna nejlíp a dobře mu tak. :)

Nela si tahem proti Nikovi zcela zničila svou selfpromotion rovné paní pravdy. Bude proti sobě mít Niky i Rockyho a bez šedé eminence v pozadí to bude mít těžké. Patrně dojde na Terezina slova, že se odpálí sama a dostane to sežrat. To má za to. :)

Dája je fakt trubka, nevyhodila Nelu, když měla šanci a teď pyká. A ještě se nechá vtáhnou do spiknutí, které jde proti jejímu svědomí, to nemůže dobře dopadnout. Když na nějakou hru nemám, tak složím karty, bude to cenná životní lekce.

Martin a Mišo jsou sráči a další na odstřel. To maj za to.

Nadějná zpěvačka zůstane sama se slabým parťákem. Na jednu stranu neřízená střela, ale vlaje mezi nima a má full hard disk, bodejť by neměla, když má plnou schránku spamu a v mozku hned dva trojanské koně. To si každej myslí, že se bez firewallu obejde a pak se diví. To má za podcenění bezpečnosti, budiž jí to poučením pro příště.

Niko se tak upnul na Niky, že zapoměl nosit kávičku Livii. Navíc když došlo na věc, taky táhl s většinou. Teď sklízí, měl se tenkrát držet dohody s Romeem a dnes mohl směřovat do finále s Lenkou, ale že byl trubka, tak mu teď Nela za odměnu plete oprátku. To má za to. :)

Livia. Ta jediná se ještě moc neprojevila a má šanci získat k sobě silného partnera a utužit svojí pozici. Jako bonus by na svou stranu získala Rozkyho, kterému dle jejích slov nejvíc věří i šedou eminenci Nikolu. Gino by to překous, protože fakt po ní nemůže chtít, aby byla na pokoji dobrovlně s andulákem. Není mi zcela jasné z jakého důvodu by měla zvolit Miša. Tomu uvěřím, až to uvidím, ne dřív. Pokud by opravdu poslala domů Nika, potrestá se sama víc než dost. :)

85
EvkaD
Reagovat

79..jo, hodně okaté, ale co by museli udělat, aby to co vidíme neplatilo??? Vrátit ho, jak si balí, nevěřím…tomu teda fakt nevěřím, to dřív, že vyhraju ve Sportce!

86
Melanie
Reagovat

75 kata: Nela je pro mě po včerejšku podvraťák ráje. Navádět někoho, aby udělal něco, co ho zničí, přitom se tvářit jako že to s ním myslím dobře, to chce fakt silný žaludek. Intrikovat a hrát na sebe je jedna věc, ale takhle lhát do očí…

Ačkoliv by mi odchodu Nika bylo líto, faktem je, že Nela s Viktorem chtějí odchod Nika a dělají pro to, co můžou. Niko s Rockym se zase dohadovali, že by to chtělo vyhodit Viktora, ale bavili se o tom akorát u kávičky, neudělají pro to absolutně nic. Niko má teď jen jednu šanci – jít za Lily, slíbit jí věronost až za hrob a snažit se ji přesvědčit, aby si vybrala jeho, ať za ní bude s kýmkoliv. A udělá to? Pochybuju.

87
kata
Reagovat

Kamča: Já hlasy posílat nebudu asi nikomu, a Nele teda nikdy v životě. A tobě nevadí co včera předváděla Nela? Mě se parádne zhnusila.

88
Melanie
Reagovat

84 Valerie: Trefné shrnutí. :o) Jenom malá oprava – Dája nikdy neměla šanci vyhodit Nelu. Pravdou ovšem je, že by to stejně neudělala. :o)

89
Ta svá
Reagovat

Účastnice reality show Hotel Paradise Nela Slováková (21) sice během soutěže přemítala, že by do porna šla jen za padesát míčů (miliónů), hodně lascivní fotku udělala ale úplně zadarmo! Po internetu koluje snímek, na kterém se dívka v poloze pololežmo nabízí s roztaženými nožkami fotografovi.
Odkaz s fotem už nefunguje :-(

90
karel
Reagovat

a jak viktor vedel ze niko pujde stupnut k livie -a proc rika nechtela sem nikomu ublizit -je takove nevinatko chudato male-ona domu nepujde protze ma tam segru-.jedine kdyby odstranili daju a niky sla misto ni.-

91
Petra
Reagovat

84 – to mas uplnu pravdu, Niko bol cely cas posera a prisluhovac N+N, to ma teraz za to. Ze ho chce odpalit Vikous, ok, ale tie dve by ho mali podrzat uz len z tej ich proklamovanej loajality…

92
k
Reagovat

Jen taková teorie, berte s rezervou, člověk by si tak rád taky zataktizoval:).

Napadlo mě tenkrát u Viktora, když vyřazoval, že by stejně Niky nevypadla i když by jí vyhodil, protože by za ní šla Dája a on by potom opravdu měl to deklamované „peklo“. Myslím, že tento kousek sestry dřív nebo později udělaj v případě, že se Nikol někdy dostane do ohrožení (prostě jako by měla dva životy).

V tomhle vyřazování asi nemůže vypadnout holka za kluka (odstoupit místo něj). Ale kdyby jo, měla bych pro Nikol tah, jak to celé zaručeně vyhrát. Ovšem vyžadovalo by to tu předchozí úmluvu (což bych si já třeba se svojí sestrou před vstupem do hry udělala) nebo aspoň minimum mozkových buněk v hlavě Dáji. Když by byl Niko odstřelen, zvedla by se vlna emocí v hráčích, všchni by brečeli a obviňovali se – i Nikol, jak jsme viděli v ukázkách. Tu by to Nikol „nevydržela“ a že jde místo Nika, jenže tu by nenechala vypadnout Dája a šla by místo ní, s tím, že Niki nedá a stejně jí to nebaví (aby to Niko přijmul). Všichni hráči i diváci by potom oslavovali Nikolu a do konce soutěže by nemusela hnout prstem.

93
kata
Reagovat

Melanie: Bohužel souhlasím, ač nerada musím uznat, že Niko se moc nesnažil zachránit. A to mě samozřejmě štve nebetyčně. No jo no. On si asi fakt hodně zažil a prostě tohle ho až tak netankovalo, anebo je hodně velký flegmouš. Ale i tak je pro mě vítěz.

94
kolecko
Reagovat

26 – a neni taky mozny, ze to je jen casove obracene? ze bez nika je pred tim, nez si niko vybere?

95
kata
Reagovat

Valerie :-) :-) :-)

96
Petra
Reagovat

94 – neni. Niko si vyberal ako treti, posledy bol Vikous.

97
anja
Reagovat

84 Valerie, přesné…… já taky tvrdím dobře jim tak, to maj za to všecko co si tam napackali a ať si to vyzobají až do dna :D

98
Valerie
Reagovat

Obávám se, že fotky a záběry z hádky po párování mluví jasnou řečí. Kdo to proboha pouští ven? Takovej to mohl bejt napínavej díl.

štáb je mrkev!!!

99
Petra
Reagovat

Nepochopim, preco si Livia vybrala Misa?!?!!? Dufam, ze nam to vysvetli :)

100
anja
Reagovat

89 Ta svá – bramborová kačka zdarma se tady proprala tak, že někerým až z toho přestalo být dobře :)

101
kata
Reagovat

Káčko: Holka nemůže jít za kluka. A navíc kdo by Nikol za záchranu Nika oslavoval, když vlastně všichni kromě ní a Rockyho chtěli Nika vyhodit anebo jim to aspoň nevadilo? I když, máš pravdu, Martin, Nela a Michal budou asi na oko smutní, komédie. Nik se asi teď hodně diví u TV, mám dojem, že vůbec nevěděl, kolik lidí ho chce odstranit a myslel, že jen Viktor. A myslím, že Nikola za sebe Dáju jít nenechá, což je samozřejmě blbost, to máš 100% pravdu, protože Daniela moc šance nemá. I když to je asi stejně fuk, kdo bude ve finále proti Nele, prostě už to má stejnak vyhrané, tak co.

102
Elko
Reagovat

99: lebo jej to poradil Viktor, je to manipulátor… určite jej niečo sľúbil.

…a som veľmi zvedavý, čo spraví Mišo. Mišo ide po Nikovi, ako štvrtý, že? Tak to je naozaj „kamarát“, že sa postaví vedľa neho.

103
xando
Reagovat

O to více mě děsí, kolik má na oficiálním FB profilu Nela obdivovatelů. Mimochodem, správce profilu tam na výtky směřující k roztahování jednotlivých dílů napsal, že naopak zkracují, že mají materiálu až do Vánoc… vtipné :D

104
kata
Reagovat

Livie mě taky zajímá, já už jsem byla připravená fandit jí a Nikovi. To nepochopím. Přece na finále měla větší šanci s hráčem, co je tam od začátku než s nějakým Michalem nebo martinem nebo Mirkem. Nemluvě o tom, že pro Viktora je zajímavější snad každá jiná hráčka, než ona. Jestli si fakt myslela, že tím na něj udělá dojem, tak klobouk dolů před Viktorem, to je fakt manipulátor numero uno.

105
CarculkaC
Reagovat

Vy si fakt myslíte, že vypadne Niko? Možný by to bylo, ale pak by o tom určitě nedali vědět dopředu. To bude zase nějaká šaráda….

106
Valerie
Reagovat

Jo a ještě jsme zapoměla na Mirka. No ten ještě ani nic neprovedl a už má na pokoji Neluš. Ale vybral si ji sám, dobře mu tak. ;)

107
Petra
Reagovat

105 – no ved to sa mi nezda, na Prime dokonca fotky po vyradovani… Ale co sa teda potom stane??

108
Adéla
Reagovat

103 – mě to děsí taky, jen se ještě utěšuju, že jí fandí puberťáci a časem prokouknou. Pro mě je to osoba zralá na léčení.

109
Melanie
Reagovat

106 Valerie: Jestli jsem dobře slyšela, v té upoutávce říká Mirek ve zpovědnici, že je Nela mrcha (jestli to teda nebylo vytržené z nějakého kontextu), takže mu to nadšení z Neluš moc dlouho nevydrželo. :o)

Taky mi ta ukázka přijde moc okatá, ale neumím si představit, jaký zvrat by se mohl stát.

110
Petra
Reagovat

106, 109 – on to Mirek uz v spovednici raz hovoril, ze Nelus chce jedine z taktickych dovodov, aj tu scenu-mrchu uz raz ukazali..

112
Melanie
Reagovat

108 Adéla: No právě že to jsou asi hlavně puberťáci. Dobrý příklad, jak s povýšenectvím, arogancí a neúctou k ostatním lidem nejdál dojdeš.

113
janka
Reagovat

Můj názor je že se dnešní párování zvrtlo a doplatí na to gino a ne Niko. Kdojinému jámu kopá však to přísloví známe . 100 procentně NIKO zůstává.

114
Elko
Reagovat

Niko má obrovskú popularitu, stále mi nejde do hlavy, že by vypadol. Ako chápem, že určite počas párovania tam nenabehne štáb, strih vyhodili ste Nika, ide sa odznovu :-) ale tých populárnych ľudí by si fakt mali chrátiť.

Jedine, že by sa Viktor dohodol potajomky s Líviou (dal jej nejakú ponuku) a fakt prešťal aj štáb… ale nejde mi do hlavy ani to, že Lívia by sa takto nechala Viktorom zmanipulovať. Príde mi, že Lívia má mnohokrát na veci iný názor ako ostatní.

115
k
Reagovat

101 – jo holka asi nebude moci jít za kluka. S tím oslavováním Nikoly jsem to myslela tak, že „ona se chtěla obětovat“ to by jí vyneslo body jako té hodné, ať by to bylo skoro za kohokoliv, kór za hodného méďana. Ještě k tomu věřím, že tam jsou všichni schopni otočit o 180° a klidně říci, že o ni to vlastně udělat nechtěli (vyhodit Nika), že je zmanipuloval Viktor, ošklivák jeden, a teď všichni zaútočíme na něj. Tam je to kam vítr tam plášť.

Jinak mi také přijde, že pokud ukázka říká vše, tak to bude nakonec jinak, jen chtěj nechat vyhysteřit ovbecentstvo.

116
kata
Reagovat

Štáb je prostě total pitomej, pokud Nika nechá odejít. Oni přece maj x-možností. A je úplně jedno, že by to bylo okaté. Hlavněže Nelu tam 50x vrátili nebo jí dali imunitu. Nika maj všichni rádi a najednou vyletí, dost divný, mě to zavání prostě totálně špatnou kalkulací štábu. Manipulace produkce ale je důvod? jakože si mysleli, že to bude výbornej tah – „překvapivé vyřazení“.

117
Evka
Reagovat

113 Janka- no to by byl gól. Niko se vraci konečně s imunitou a může se postavit za jeden ze tří párů. A Vikoušek vyfičí.

118
Adéla
Reagovat

Taky mi je divné, že by Prima vystavila fotku z párování tak okatě, ale možné je všechno. Možná štáb přijde s něčím co tu ještě nebylo a méďan se zase vrátí, ale moc tomu nevěřím. On je pro ně málo akční, nehádá se, neintrikuje, nehraje, většina ho chce vyhodit, takže co tam s ním. Fakt je, že vypadnutí každého jiného nevyvolá tolik emocí /aspoň tady na Panáčkovi/ a Niko se zatím směje někde v baru, krásně opálený a odpočatý, všem odpustil a život jde dál….

119
kata
Reagovat

Káčko: no bylo by to dobrý, kdyby to byla fligna na diváka, ale nevím. Když vypadnul Tomáš, taky dali fotky a věděli jsme to dopředu. Každopádně pokud ho produkce nevrátí, tak si myslím, že mají hodně špatné poradce. Určitě mají v týmu PR, co sledují i FB a blogy a ty by měli vyrazit, protože jsou neschopní. Asi si akorát tak váleli šunky u moře.

120
Petra
Reagovat

Poznamka trochu od veci: v tom clanku na olga-path na tej prvej fotke ta blondinka je sutaziaca, ktora este len pride do sutaze!! Ten chalanco ju drzi je Rybka. (Niekto tu po tom minule patral kto to je..)

121
Elko
Reagovat

119: pri Tomášovi sme to nevedeli, mysleli sme si, že vypadne Viktor, nie…? Naschvál tak nastrihali upútavku. A nakoniec ešte v ten večer vypadla aj Jana.

122
Radek
Reagovat

109
Mirek uz dlouho vi a rika, ze je Nela mrcha a ze to na ni hral. Rika to od zacatku souteze, jediny co porad plati je to, ze rika i to, ze se mu libi. To nic nemeni na tom, ze libit se mu muze i mrcha.

123
Melanie
Reagovat

115 k: Klidně by mohla jít holka za kluka, když to bude chtít štáb. Štáb je totiž všemocný. :o) Vlastně už to tam jednou i zaznělo, když tenkrát dostala Klaudie dopis, že má vybrat holku na vyhazov a za tu se může obětovat někdo z kluků. I když k tomu pak nedošlo. Každopádně štáb si dělá stejně co chce – žádná pravidla. :o)

Já nesleduju FB (nakouknu tam tak jednou za týden, ale stejně to nevydržím číst.) Má tam Niko taky takovou podporu? Mínění na Panáčkovi je totiž často značně odlišné od toho většinového.

124
Petra
Reagovat

119,121 – ukazovali nam v uputavke Vikousa, akoby vypadol a povedali ze vypadnu dvaja. A na Prime boli fotky bez Tomasa. A my sme si lamali hlavy, ako to urobia, ze vypadne aj Tomas…

125
Eva
Reagovat

23 – díky

126
Valerie
Reagovat

117 Evka – Tak to by bylo překvapivé. :D

113 Janka – Jak to víš?

118 Adéla – Tak s tím souhlasím, ten to má na salámu, ale tady jde o mě a já se raději budu dívat na nic nedělajícího hezkého Nika, než na nic nedělající ubulenou andulku nebo loudila Martina. Z hlediska hry je tam zajímavej jenom Viktor, možná Mirek a čekám, kdy se projeví to hráčství Rockyho. (Jestli ony si nakonec holky nemyslí, že nejlepší hráč je ten, kterej nejvíc řve, to by potom sedělo…) :D

127
Radek
Reagovat

81
A co ctnost sama? Co niky? Ta je fer? Ta podrazila behem 1 dilu 3 lidi a mezi nima toho, koho ma nejvic rada, ona ho ma prece tak strasne, ale strasne rada, jak sama rikala. Ja ti rikal uz nekolikrat, nezer to tak nebo se z toho zblaznis.

128
Elko
Reagovat

123 Melanie: FB čítam tiež málo, ale keď tam prídem, tak asi najväčšiu popularitu má Niko.
Potom sú tam väčinou hádky Nela-fans vs. Nela-antifans, Niki-fans vs. Niki-antifans. Viktora oceňujú za stratéga. Rocky si to u mnohých pokazil s tým ako sa vykašlal na Natálku a hneď skočil na Dominiku. Pri Dominike mnohí riešia perly, tak ako my :). Ostatní sú tak 50:50, resp. sa k nim málo vyjadrujú.

129
Melanie
Reagovat

122 Radek: Mirek zatím vypadá, že tam opravdu přišel hrát. :o) On to není špatný tah zaháčkovat si Nelu a jestli se mu i líbí, tím líp. Ale myslím, že Nela to s ním nebude chtít táhnout dlouho. Když jí nevyšel Rocky, možná teď bude chtít Viktora, když potřebuje silného hráče do finále.

130
Valerie
Reagovat

127 – To máš samozřejmě pravdu, o to se tu ani nikdo nepře (a EvkaD už vůbec). Jen nevím, jak to souvisí s Nelou. :D To že je Niky hajzl, ještě neznamená, že Nela je férová holka. S Nikolou si tak akorát ruce podat můžou. :)

131
Hooper
Reagovat

126: Ad závorka – ale vždyť někdo i říkal, že proto považuje Rockyho za silnéh hráče.

132
Valerie
Reagovat

131 Hooper – To byla určo Dája, ta tuhle někomu vyčítala, že ona by na jeho místě měla hlas už velmi vysoko a on ho ani nezvedl. Dost mě to tenkrát pobavilo. Někdo by jí měl pustit Kmotra. :)))

133
Jitka
Reagovat

Včera jsem se po dlouhé době koukla a musím uznat, že to bylo celkem napínavé.
To je ale pláče pro Nika. Je mi kluk sympatický, ale nic tam nikdy nepředvedl a jel se tam jen opalovat, žádná hra, žádná taktika. Ale sympaťák to je, to zase jo, ale po hráčském způsobu mi chybět nebude.
Niki mi až tak velká zrádkyně nepřijde, přešla tam kuli penězům, chce začít nějak ovládat hru, tak se prostě přeorinetovala na Romea, což asi není moc chytrý – osobně bych jí doporučovala Viktora, ale což, aspoň nějaká změna v instatní dvojici Nika – Niko.
Viktor je možná největší hráč, nicméně to již dávno prokaučoval, že nechal Nelu na pokoji.
Pardon, největší hráč je štáb. Ono je to stejně jedno, neb pokud by se mělo vypadávat nějak jinak než chce štáb, tak se zase upraví pravidla…
No, podle toho co tam vidím si myslím, že si to rozdá o vítězství čtveřice Niki, Nela, Viktor, Romeo – byli nejvýraznější, nejvíc se o nich diskutuje a byl by to pikantní souboj. Ostatní jsou pouze statisté.
Dominika je duše prostinká, Lily neviditelná, Marfuška jen fňuká, že chce hrát, ale když by měla začít, tak se složí a vše vykecá. Ostatní chlapci jsou rovněž jak kdyby tam nebyli. Miško se ztratil uplně, akorát je rád, že má zachráněnej zadek, Martin se sem tam mihne, skoro s žádnou taktikou a Mirek je tam prostě moc krátce, aby se nějak zapsal.
Každopádně bych kuli Nikovi nesmutnila, ono je to již dopředu dané, tak je zbytečné se rozčilovat:-)

134
Ludmila
Reagovat

podle toho co je na paradaisu joj je asi fakt jasný že vypadl Meďan, Niki bulí, martin na ní řve že doted tvrdila že jsou s meďanem nejpevnější pár, tak je to jasný

135
chacha
Reagovat

7 Dessign – Tvé poznatky jsou dobou vizitkou pro štáb. Naprosto věrně odráží způsob jakým má divák příběh vnímat – tak jak mu je servírován.

HP už svou délkou unavují, tak opadávají i divákovo pokusy o zdravý úsudek – co je skutečné chování jedince a co je scénář (celá řada mimoidních konfrontací proběhnuvší v jiný čas, než je servírováno). V hlavách tak máme neuvěřitelný guláš chronologicky i obsahově zmatlaných linek, ze kterých se snažíme vyvozovat jednoduché závěry – démonizat a opěvovat. Je to stejné jako soudit posla negativní zprávy za její obsah.

Logika, zdravý úsudek a chladný rozum se nikdy s nekamarádili s emocemi a nikdy se kamarádit nebudou. A tento pořad je čistý koncentrát emocí stříkajících všemi směry – kamera, střih, režie, podkres, děj. Hledání jakéhokoli logického klíče na rozškatulkování soutěžících v takovémto formátu je KRAVINA.

136
Adéla
Reagovat

133 – přesně s tebou souhlasím, jen jsi trochu pomotala Rockyho s Romeem, ale to nic. Já už bych pro urychlení dala rovnou finále Nikola, Viktor, Nela, Mirek, tam předpokládám nějakou hru a vzájemné požrání. Ten zbytek by byli dobří kámoši v reálném světě, ale na intriky nemají koule a někteří ani mozek. Jenže největší hráč je štáb, tak se necháme překvapit.

137
kata
Reagovat

Radek mě teď nepochybně sežere, ale můj názor – za včerejšek si za mě s Nelou nemůže podat ruce nikdo. Ani Viktor, ani Martin, a už vůbec Nikola nebo ta poťapaná Dominika nebo Livie co jí asi Viktor napere šrouby do hlavy. U mě je nyní Nela ve zcela spešl kategorii. To co tam včera předvedla byl vrchol ubohosti. A Radku, tady nikdo nepíše, že je někdo dokonalej. Já si to nemyslím ani o Nikovi a tomu fandím jak blázen (což tu mnozí potvrdí).

138
Jitka
Reagovat

136 – No jo, Rocky nebo Romeo, vždy se mi to pletlo:-) Omlouvám se:-)

139
Adéla
Reagovat

137 – já si to myslím taky. Nechápu v čem by jako Nikola měla Nika podrazit, řekla mu na rovinu, že ho nepotáhne a pak mu ještě poradila, aby nechodil za Danielu. Taky řekla Nele rovnou, že chce být v páru s Rockym. Jo jasně Nikola si tam omotává všechny chlapi, umí jim krásně pochlebovat, ale proč ne? Když jí to věří, jejich blbost. Ale podrazácká mrcha to podle mě není. Nela je jiná hráčka, ta půjde přes mrtvolky, protože ona může!

140
kata
Reagovat

Adéla – souhlas. Nikola prostě není vůbec dokonalá. Ale aspoň se snažila. Ten dvojí metr mi vadí, Nela může cokoli, protože ona je prostě taková. Já bych s ní nevydržela. Ale hlavně mě překvapuje počet jejích fandů, za co jí fandí, tomu nějak nerozumím.

141
Adéla
Reagovat

140 – já nevím, puberťáci ji snad fandí z recese a jestli ne, tak se máme v důchodu na co těšit. /Shodí nás ze skály…/

142
J.
Reagovat

Tak podle fotek je to fakt jasné – Mišo se tam určitě hádá s Niki, která mu bude Nikovo vypadnutí vyčítat. Jen by mě zajímalo jak dojdou k těm dvěma bodům. Za a) proč Mišo sebere Viktorovi vítr z plachet a postaví se hned vedle Nika, když šel hned za ním (a po něm pak ještě Martin s Viktorem) a byl i u rozhovoru, kde Viktor Dáje řiká, že si za ní stoupne s Nikem a ona že vyhodí Nika – Leda, že by se s Líviíí dohodl a my to neviděli a nebo by se chtěl za Nika obětovat, ale to asi těžko…
No a za b) jak se stane to, že Niko vypadne, zda sám odejde, nebo to Lívia rozhodne… No ale to uvidíme jistě (doufám už) dnes večer…
To že v ukázce řikají, že vypadne silný hráč – ono jak se to vezme, oblíbený sice neznamená silný, ale někdo to tak může brát, že to, že byl Niko nekonfliktní a lidi ho měli rádi, tak ho můžou brát za silného (jako že ho tipovali lidi na vítěze a psali, že by mu poslali sms, protože u tv to vidíme jinak, než oni tam v HP).

Jinak reakce:
4 – Jestli to nebudou už dál natahovat z jednoho týdne na 2, 3, 4… Tak by měli být dle všeho ještě 3 párování a pak by zůstala Top10 (tedy do HP by měli přijít ještě 3 hráči…)
Ale jeden nikdy neví, taky může přijít jen jeden a další párování uvidíme až za 10 – 15 dní :o(

121 – Ta slavná nástěnka! :o)
To že vypadne Tomáš (byť to vypadalo z ukázek na Viktora, který by vypadl, kdyby se štáb nerozhodl jen tak, že ho tam nechá, byť ho Mišo vyřadil) se vědělo díky té nástěnce, kterou proflákl bulvár a my tam už Tomášovo jméno nenašli. O tom, proč tam nebylo jméno Jany se pak polemizovalo, ale Viktorovo tam bylo a vědělo se, že ten určitě nějakým způsobem zůstane…

143
dessin
Reagovat

135 – myslim ze usudek mam dobrej a dokazu oddelit. Nektere vlastnosti soutezicich vsak stab opravdu nahrat nedokaze, kazdy je nejaky a tak to proste je, oni tam nenahnali roboty a nenaprogramovali je. Zasahy stabu jsou dost citelne videt, ale ze by nekdo chodil a psal Gibovi scenar co presne ma minutu od minuty rikat, tomu snad neveris ani ty sam/a.
139 – v tom, ze si slibili ze to spolu potahnou az do konce. a jen zacne tect do bot, nikola zdrhne jak krysa z potapejici se lodi a po me potopa. To mi vadi.

144
Lenna
Reagovat

Já nevím, já si nemyslím, že vypadne Niko, to by bylo moc okaté, já myslím, že na to doplatí Viktor, neboť bylo řečeno, že hotel opustí silný hráč, což Niko vůbec není. I když v mém případě by bylo dobré, kdyby Niko odešel, totálně nezajímavý flegmatický hráč.

145
dessin
Reagovat

Damy, placte…. na FB dost tvrda napoveda kdo vypadne, aneb kdo mel bilou kosili?

http://www.facebook.com/hotelparadisetvjoj

146
Ludmila
Reagovat

Tak sice si myslím že vypadne Niko, ale kdo ví a ta fotka může znamenat že si ten člověk balí a stěhuje se na jiný pokoj, takže soudit podle fota můžeme cokoliv

147
dessin
Reagovat

No, kdyz je nazev fotky „Táto ruka bude večer baliť svoj vlastný odchod z Hotela Paradise. Komu patrí?“ tak nemyslim ze odchodem z hotelu by nazyvali prestehovani na jiny pokoj…

148
Petra
Reagovat

147 – „bali si svoj odchod“, nehovori sa, ze vypadne. Ale mozu tym aj mysliet, ze vypadne tato ruka, ze :)
Oni sa balia pred parovanim. Maju sa balit vsetci, balia sa vsak len ti, co tusia ze vypadnu…

149
Petra
Reagovat

142 – varianta b)- je tiez mozne, ze by Niko sam povedal, ze ide on. Stale nemozem uverit, ze by Livia vybrala Andulku…

150
J.
Reagovat

149 – Taky se mi to nezdá, vůbec si nevybavuju, že by ti dva měli nějaké společné rozhovory atd… Takže mě to překvapilo. Ale kdo ví, co my všechno nevidíme :oP

151
Petra
Reagovat

150 – no to je pravda. Okrem toho, moje teorie nevychadzaju, aj minuly tyzden som bola stopro presvedcena, ze Vikous si vyberie Naty..

152
EvkaD
Reagovat

Píšu z práce…co je prosím na té fotce?? Díky, neotevře se mi to…Žádná asi šance pro Nika, že??

153
koc
Reagovat

144 – to jako ze Gino odejde misto Nika ;-) .. Niko stoji s cutalistou za Livii ..

154
Ludmila
Reagovat

152-na fotce je ruka v bílé košili co balí, nejspíš Meďanova, ale balit může před vyřazováním, takže to nic neznamená

155
EvkaD
Reagovat

Jediná věc, ještě nikdyx takto jako hlavní foto na primě nebylo, jak tam přesně stojí páry..nikdy tak okatě! To pak nemusejí vysílat, mají to lidi jasné z fotek…A když se podíváte na diskuzi pod těma fotama, tak se štáb chytí za nos…Tolik tam za pár hodin nebylo, vyhodili špatně!!!

156
kuna
Reagovat

149) 150)

V rozhodnutí Lívie pro Michala tuším pevnou ruku režie, která patrně hlídá poměr Slovák : Čech kvůli objektivní vyváženosti soutěže.

157
vrána
Reagovat

A co kdyby Daniela poslechla Viktorína a nechala je za sebe stoupnout (Nika a jeho). A projevila se dle jeho návrhu na hráčku a vyšoupla Viktora.

158
Elko
Reagovat

156: Lívia, Michal aj Niko sú všetci Slováci :-) tam sa asi vyvažovať nič nedá… to si myslím, že nerozhoduje. Už sme boli svedkami toho, že tam boli iba dvaja Slováci a nejak extra to neriešili a skorigovali to až neskôr, keď prichádzali len Slováci.

159
koc
Reagovat

156 – v te paradajske trojce stoji jenom Sk obcane ;-)

160
kuna
Reagovat

158)
Omlouvám se ! Už mně z toho všeho taky šíbe !!!

161
Elko
Reagovat

160: :-) v pohode… hľadajú sa tu všetky možné teórie, ale nič nevychádza :-)

162
Peggy
Reagovat

A nezda se vam zvlastni, ze v ukazkach z joj, jak se hadaji na kreslech, pak neni Martin? Nevite, jestli je to natocene pred nebo po parovani?

163
Evka
Reagovat

162 – to je podle mě ještě ze včerejška. Niky má růžovou.

164
kačaba
Reagovat

Včera jsem odposlechla rozhovor těhule a budoucího otce. Tatínek prosazoval pro chlapečka jméno Rocky nebo Romeo. Pak že to nejsou celebrity.. Etnikum budoucích rodičů nemusím psát.

165
Peggy
Reagovat

163 – doufala jsem, ze by si ji treba mohla vzit dva dny za sebou… Tonouci se stebla chyta… :)

166
Evka
Reagovat

165 – a třeba ano

167
kolecko
Reagovat

koukla jsem na upoutavku. s pohledem ‚neni to tak jak vypada‘ porad samotny sem videla uz dlouho, takze znam jen par lidi. ale mozna se da u toho vyrazovani chytit toho, ze jedna holka stoji. neni mozne, ze dostane jakakoli holka moznost vymenit partnera co si za ni stoupnul za odchazejiciho a ta prvni, co stoji to prave udelala a proto ten kluk za ni nadava?

168
Ludvík
Reagovat

Můžu se zeptat kdy Hotel Paradise končí?

169
Ufonka
Reagovat

Nikola sice udelala pro me nepochopitelny krok s Rockym, ale jeji chovani vuci byvalemu partnerovi (je prece s Ginem), bylo dle me fer. Niko je trubka (fandim mu) mohl byt aktivnejsi, vzdy cekal az ho Nikca oslovi.
Chovani a valeni sroubu do hlavy od Nely je podle meho svinstvo, to uz neni manipulovani. Pokud Martin rve na Nikolu (v ukazce) kvuli Nikovi tak je to ubohost. On u konspirace primo byl…
Rada bych fandila dal Nikole a Nikovi. Brumlu nemusim.

170
Adéla
Reagovat

Na té Primě jsou neskuteční amatéři, ještě odpolko měli na stránkách fotky z vyřazování, ale teď už tam je vidět jen Livie a Mišo s Nikem.http://www.prima-love.cz/paradise/novinky/hotel-paradise-den-sedmasedesaty-ktery-z-muzu-opusti-dnes-vecer-raj
Tak vás nechci strašit holky, ale Niko asi fakt poletí, jen se to nechtěně profláklo.

171
Miky
Reagovat

168)
Ludvík,
pre niektorých, podľa ich srdcervúcich vyjadrení na tomto fóre, skončí HP dnes o 23,30 po dnešnom párovaní

172
Adéla
Reagovat

169 – souhlasím. Nechápu jak někdo může označit Brumlíka za silného hráče, on si jen rád nechá od holek pochlebovat a když ho trošku pomuchlují – je jejich. Občas mu bouchnou saze jako pravému kubánci, ale že by měl strategii?

173
kuna
Reagovat

Na upoutávce z Jojky v 19vteř. Na posteli sedí Rocky a Niky leží s Nikem v objetí… Proč?
Radují se, že zůstal, nebo se loučí??! Co si myslíte ?

174
Ludmila
Reagovat

167- to by bylo dobrý, pořád mi nejde do hlavy když nám už předem ukazujou že Meďan vypadne, že by v tom nebyla žádná finta

175
Michael
Reagovat

Ad existence EvkaD a podobny fanynky tehle rezirovane psychoshow : get a life:)

Nikola pusobi jako podvratacka, sladka jako med, ale uvnitr jed. :)

Flegmous Niko uz je opaleny dost, time to go.

176
Howdy
Reagovat

ANO, NIKO by mel vyhrat ! To vi kazdej slusnej clovek – jenze tahle RS neni o slusnosti, ale o podlosti a manevrovani a vymyvani mozku. Slusnost, skromnost a fair play se nenosi ani v TV ani v realnem zivote. A jak je vidno, ani se nevyplaci.
Jdu si zapnout nejakou starou ceskou pohadku, jako terapii po tom svinstvu.

177
theos...
Reagovat

Já vás naprosto nechápu. Myslím, že Nela poradila Nikovi dobře. Kdyby si stoupnul za Danielu ta by ho (i když po nervovém záchvatu) asi zachránila. Vzpomeňte si na minulé vyřazování (než se to zvrtlo), byla za Nikem jestli si za něj může stoupnout. Slíbili si tam, že si budou společně chránit prdel. Zvlášť po tom když mu dala kopačky Nikola jsem si celkem jistá, že by mu dala přednost (v koutku duše doufám, že jí to nějak připomene). To, že tyhle předvyřazovací čachry tráví v pozici přejedeného Buddhy je jiná.

178
Howdy
Reagovat

Ja bohuzel neverim tomu, ze se muze clovek nejak kategoricky chrakterove zmenit, kdyz je u more a u bazenu. Spis vyjdou na povrch vsechny skutecne vlastnosti. Prece neni mozne, aby se z „dobraka od kosti“ stal hajzl prvni tridy a naopak, jen kvuli kameram.
Niki neni zla – jen strasne vypecena, hodna na vsechny, kteri se ji jednou budou hodit.
Dominika je psychopat.
O ostatnich uz jsem se vyjadrila as dost.
A bez Jany to opravdu ztratilo SMRNC .

179
theos...
Reagovat

Jo a Lily mu sama tak trochu naznačovala, že dá přednost Vikoušovi, Dominika mu to přímo zakázala, tak co mu sakra v tý hlavě zakazuje přemýšlet?

180
theos...
Reagovat

No a konečně by se Dája taky stala „HRÁČKOU“ zatímco teď je HRAČKOU.

181
ir.
Reagovat

Tak jsem tu v rychlosti zkoukla tu skoro až rozpoutanou hysterií za vypadnutí Nika. Meďana dobračiska mám taky ráda, ale že by mě to mělo zatemnit soudnost? To bych měla označit Nikolu snad sviní za to, že tam jako odmítla kmitat, aby meďan s kávičkou nakonec prošel slavobránou? Za vypadnutí, pokud to tak vůbec je, si může maximálně meďan jedině sám a měl už dávnou hejbnout zadkem. Na to, co tam dělal, si tam užil dovči docela dlouho a může být v poho.

182
Ufonka
Reagovat

Dominika – nevyrovnany blazen
Lily – tichá, neviditelna, podle vseho pod vlivem Gina (vcera jsem myslela, ze ma i sve mysleni)
Daniela – na pionyrskem tabore a nechteji ji pujcit hracku
Nela – pro nekoho bohyne, nepodvratak. Ja bych ji neverila ani pozdrav a vrasku bych nemasirovala, a tak :-)
Nikola mi furt vychazi jako ta, se kterou bych na kafe zasla.
S kluků, když se na to koukam hraje fakt asi jen Gino a ted Mirek. Kafe bych si dala asi s Nikem, Susla, Brumla by to nebyl.
Jak jste na tom vy?

183
Lenna
Reagovat

179, Přesně tak, nevím co teda uvidíme dneska, ale Nikovi bylo jasně naznačeno, že za Dominiku si stoupnout nemá a Lily ještě nebyla rozhodnutá, takže to byl risk, Niko si měl stoupnout za Danielu, ta by se při vyřazování trocha cukala, ale nakonec byl vyhodila Viktora, ona není tak silná hráčka, stačilo trochu přemýšlet, ale říkám nevím, co uvidíme dneska.

184
Hooper
Reagovat

172: Ale samozřejmě, že má Rocky strategii.:-) Prosouložit se co nejdál, pokud možno do finále. Ani by mě nepřekvapilo, pokud by za zájmem Nikoly a Nely o něj byla nadrženost.

Ludvík 168: První červencový týden.

185
theos...
Reagovat

183 – no důležitý bylo, že jí Nikola prakticky odkázala Vikouše a ta Nána mu pak odlejvala všechno (a na kameru se z toho pak s uplakanýma očkama snažila vyvlíct)

186
Hooper
Reagovat

182: S kým bych z opačného pohlaví zašel na kafe? Určitě s Natálkou, asi s Livií.

187
Valerie
Reagovat

182 – Na kafe bych šla s Nikem, možná s Ginem probrat komixy. Zábava by mohla být i s Vladem, ale vzhledem k mé nedochvilnosti by to asi bylo fiasko. :D Z holek nevím s kým bych si měla co říct. Určitě by byla prdel se Zuzou, ta nezavře hubu, tak asi s ní. Byla by to taková exkurse do absolutně jiného světa.

188
Hooper
Reagovat

(a jak jsem mohl zapomenout na Klaudii se Zuzou? hlava děravá)

189
Ludmila
Reagovat

Na kafe z holek nevím a protože jsem vcelku nemluvná a hrozilo by ticho, tak asi Vikoušem, i když si nemyslím, že je to nevinné lilium, tak asi by mě dokázal pobavit a asi s Niki. No ale to neznamená, že bych přála výhru Vikoušovi, to spíš méďovi

190
EvkaD
Reagovat

175..ta existence jsem já ano!
Proč ta fota z té primy zmizly??, Buď to dělá nějaký idiot nebo nevím…jakoby mu utečou fotky a pak zmizí, velice taktické!

191
Wanna be your monster
Reagovat

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/je-niki-zradkyna.html
Myslím, že je jasně vidět, že vypadnul Niko, ale uvidíme. Martin mluví po párování na Nikolu, a vyčítá jí, že doteď tvrdila, že jsou nejlepší pár…a jsou tam všichni kromě Nika, Viktor za Danielou. Martin bude asi zase nasraný jak po vypadnutí natálie.

192
Valerie
Reagovat

191 – U Martina to už začíná být taková párovací tradice, vždycky je nasranej a řve. :D

193
Iveta
Reagovat

Viktor to má v hlavě srovnané a o to jde fandím mu je to hra a ne pohádka.Když vypadne neva nejde o život.

194
Iveta
Reagovat

Jo a chybí mi Janča

196
Evka
Reagovat

190- fotky z vyřazování jsou na Primě pořád

197
Wanna be your monster
Reagovat

195 – a kam jako jede, když tam říká, že nemá práci? :D

198
ir.
Reagovat

Tak nevím, nevím, ty střihy. Ve výše uv. upoutávce v momentě párování, kde stojí všichni, má Nikola bílé šaty, a bílou kytku ve vlasech připnutou z pohledu kamery na levé straně, v jednom záběru ve zpovědnici, kde není uplakaná, říká jen nevím kde jsme udělali chybu a mělo by být po párování, taktéž. V jiném záběru kde je hodně uplakaná má bílé šaty, jako při párování, ale kytku na pravo. Jo teď se ptáte, co to znamená.:-) No to přesně nevím, že pláče v jiné době, než po párování, nebo že si stačili učesat nové účesy, tím pádem, se vyřazování točila na víckrát a někdo ji upravil tento detail špatně a střihač si nevšiml …. ? Vymyslíte určitě i jiné lepší teorie :-)…

199
ir.
Reagovat

ad 197) myslím tu upoutávku na Jojce

200
Valerie
Reagovat

198 – Dostala po párování na večírku na budku, až rostlinstvo létalo. :)

201
Melanie
Reagovat

198 ir: Tak mě to donutilo ukázky taky prohlídnout a jo, je to tak! Možná je to ještě větší komedie než jsme doufali. :o)

202
J.
Reagovat

Však jsem to už taky před časem psal, že by se člověk nedivil, kdyby se točilo tímto způsobem:
Scénář – den 66/ Scéna 10: Párování a jedem……….. Stop! Niko si stoupl špatně, musíme to přetočit! Napudrovat, upravit, kamera, klapka a jedem: „Párování podruhé“ klap! :o)
Sakryš prší, tak to pro dnešek balíme, dotočíme to zítra… :oD

203
Elko
Reagovat

198, 201: jo to je super postreh, ale ono je to len zrkadlový záber, keď si všimnete, tak aj ten náramok má opačne na druhej ruke a aj vlasy má prehodené opačne… Pochybujem, že by ich navliekli 2x do tých istých šiat, topánok, košeli, spravili by im na chlp rovnaké účesy a líčenie :)

Tak vidím, že sa tu už lúčime s Nikom :/… no asi to má po tých všetkých indíciách spočítané, čo už… stále nechápem ako môžu odstreliť diváckeho favorita… ale som zvedavý, čo sa tam dnes udeje a kto ešte ukáže svoju faloš pred párovaním a po párovaní.

204
J.
Reagovat

Apropo, na ofiko webu, kde už je fotka z párování jen ta, kde stojí Mišo s Nikem za Lívií, přibyly další fotky z rozhovoru na terase (který byl i v ukázce). Samozřejmě pokud by to mělo posloupnost jako v ukázce, napřed párování, pak rozhovor, tak jediný, kdo tam neni, je Martin a vypadl by on. Ale myslim, že se tim snaží jen lidi zmást a opravdu půjde Niko a rozhovor na terase je před párováním, nikoliv až po.
No ale pokud náááááhodou ne, tak leda že by se Martin rozhodl jít domů místo Nika.

205
Wanna be your monster
Reagovat

198 – No vypadá to, že brečí taky u párování..takže je divné kdyby během toho, co tam sedí a kluci si vybírají měnila účes (nejen kytku, i pěšinku na druhou stranu :)
No nebudu dneska večer koukat na nic jiného než na tu kytku.

206
kačaba
Reagovat

Na kafe bych šla určitě s Nikem, s menšinou si velmi dobře pokecám. Taky s Vikoušem,možná je hochštapler, půjčku bych mu nedala, ale myslí mu to a řeč by nestála. S Martinem v případě dlouhodobé sexuální abstinence. Ač jsem pro něj už za zenitem, on je tak neuspokojený, že pokud by bylo šero… Na čivavě mi něco vadí, zatím nedokážu specifikovat. Ale líbí se mi, že hraje. Ostatní nestojí za řeč a to doslova. Moc smysluplného z nich nevypadne.

207
Wanna be your monster
Reagovat

No, že vypadne Niko už je tutovka, ale stejně jako s výhrou Nely, mě zajímá, JAK se to stane :)
Livia mu přece říkala, že kdyby za ní stál s někým jiným než s Viktorem, tak se ani nerozmýšlí…

208
koc
Reagovat

204 – ze by pomahal a chranil Nika ? ;-)

209
layla
Reagovat

Ten rozhovor na terase je na tuty před párováním, protože je to ve dne.

210
J.
Reagovat

209 – Ale zas ten den před párováním byl už ve včerejším rekapu. Tudíž dnes by to mohlo začínat i tím večerem a párováním a pak by byl ten den poté, rozhovor na terase. Ale taky si myslim, že to je z toho samého dne, před párováním

211
Bludička
Reagovat

204 – tak teď jsem nad tím přemýšlela, a Martin by se za Nika opravdu obětovat mohl. Mezitím si Niko šel pro kufr a vyfotila se fotka bez něj. Pak odešel Martin a vyfotila se fotka na terase! A potom se Niko mohl objímat s Niky v posteli! :D sakrá, dnešní díl bude dramatický jako nikdy před tím.

212
Matej
Reagovat

Diskuse na Panackovi me driv bavily, protoze v nich vystupovali zajimavi, zapaleni a chytri diskuteri, kteri si z te „reality“ show umeli delat legraci a brali to jako zoologickou zahradu. At uz to bylo k HSMT nebo k Farmari. Ale ted je to tady jak na nejakym fanouskovskym FB. Mozna tahle zhovadilost pritahuje proste jiny typ lidi, ale je to skoda, Panacek byval jistota.

213
ir.
Reagovat

203 – ten zrcadlovej záběr mě taky napad, ale brumla za ní stojí pořád na stejný straně, jen kytka (i náramky) se mění, ale možná to postavení brumly je jen optickej klam, braný z jinýho úhlu… :-)

214
Rux-Xulth
Reagovat

195 – Áááááá, tak Tomáš už se zase odráží ode dna. :-)

212 – Také mi to začíná spíše připomínat zeď nářků, zvláště dnes.

215
J.
Reagovat

212 – „zajimavi, zapaleni a chytri diskuteri, kteri si z te „reality“ show umeli delat legraci a brali to jako zoologickou zahradu“ jsou asi ještě v práci, tak jsme tu jen my – nezajímaví, nezapálení a nechytří, co to berem strašně vážně :oD
Tuhle soap operu asi brát nikdo vážně už v dnešní době ani nemůže ne? :o)

216
Petra
Reagovat

202 – len aby to tak nebolo :))
Hraci su uz doma, behaju po parties, a smeju sa na tom, ako my to riesime a mame z toho nervy na dranc. A pritom mozno oni len hrali (volny) scenar „vyradenie Nika“ (alebo niekoho ineho)…

217
Petra
Reagovat

204 – Kedze ta fotka c 5, na ktorej nebol Niko, z Primy zmizla, znamena to pre mna, ze Niko naozaj pojde.. Nikola v ruzovom tricku je pred parovanim…

218
Ludmila
Reagovat

212- já bych neřekla že to nebereme jako zoo, jenže tohle je zoo bez pravidel a proto se možná řeší a řeší

219
Valerie
Reagovat

212 – Tak dřív bylo třeba i mléko ve skle a káva u hokynáře čerstvě namletá, doba je zlá. :D

220
Evka
Reagovat

217- já tedy nevím na co koukám, ale já fotku s Nikem i bez Nika č.5 vidím.

221
EvkaD
Reagovat

220, nejsou tam..ty jak stojí samotné páry po zmizly..Kde to vidíš ty?

222
Ludmila
Reagovat

no nemám možnost se dívat a tady žádné komenty co je nového

223
Wanna be your monster
Reagovat

Hádanka pro pozorné diváky, kdo byl dneska v HP za telefonistu? :)

224
Evka
Reagovat
225
EvkaD
Reagovat

222, já se taky nedívám a čekám jen větu: bohužel Niko! Ať to už uzavřu po tom blbnutí dnes všech primou..

226
Jana1
Reagovat

Ach jo, tak je to jasny….Michal celou dobu jen cucel, nepromluvil a ted rozhodne……

227
Jana1
Reagovat

Naše úžasná průvodkyně….po dlouhé době…..:-D

228
J.
Reagovat

Tak teď byla scéna, kdy Mišo s Viktorem vysvětlili Lívii, proč si má vybrat Miša a ne Nika a proto to tak udělá. To mohli dát hned včera a ušetřili bysme si den diskutování, bylo by jasné, že půjde Niko hned :oP
Ale i tak to bylo očekávatelné… No nebýt toho, že s tim štáb dělá čachry machry, nemuselo by to pravidlo, že ti, co jsou tam od začátku, se nemají moc šanci do konce udržet, tak moc platit. No zbyly už jen dvě – Niki a Nela :o( Škoda, škoda.

229
koc
Reagovat

co to tam ta Gavriely planta .. ze si |Rocky nemuze stoupnout za Dominiku .. muze ale nebude mit imunitu .. to sou kecy a jeste blbe :(

230
J.
Reagovat

229 – Je zajímavé, že tuhle možnost nikdo nevzal v potaz, že? Že by si Rocky mohl vzít i Dominiku, ale pak by si k němu mohl stoupnout někdo jiný. Což kdo by dělal, když všichni věděli, že by si Dominika vybrala Rockyho…
To slyšeli všichni jen: Imunita a už tu možnost, že by jí neměl, nevzali v potaz. Nebo o tom aspoň nepadlo ani slovo

231
EvkaD
Reagovat

228, a proč to má udělat, Jaký důvod jí řekli?? Takže už odešel Niko??

232
koc
Reagovat

230 – je to banda dutejch hlav co si nepamatujou nekolik hodin zpet .. a vedee to Gecko
áá ze by nejaka zmena .. Gecko zminila ze si mohou v klidu uzivat 5 dni ale jen aby neprislo NNCSSVR

233
koc
Reagovat

231 – jj

234
EvkaD
Reagovat

díky koc, dík

235
koc
Reagovat

234 – te je tam spousta emotivniho obvinovani

236
Valerie
Reagovat

Jenom je škoda, že tihle paradajci museli z DR dřív kvůli babě s bouchačkou a tak si Niko nestihl pořádně užít kávičku v klídku na pláži. :(

237
Abigail9
Reagovat

Jako fakt nechápu, proč o Rockyho taková „rvačka“.. Silnej hráč? Leda tak silná slova. Divim se, že neletěl už dávno…

238
Dee
Reagovat

Proč se tak děsně hádají?! Je to JEN hra (i když o dost peněz), ale proč vedou ty kecy o „nejlepším kamarádovi, o partnerství, důvěře, neupřímnosti“…fakt fuj:-) Nerozumím, proč ječej na Michala, když se na tom odchodu Nika podepsali všichni a někdo to prostě rozhodnout musel, hnus, všichni tam, co tak ječej:-) Proč tak řvou, Livia to odůvodnila celkem rozumně, ale holt „dinosauři“ to nepochopí:-) Všem už hrabe.

239
koc
Reagovat

dutohlav brumla je docela agresivni kdyz nema zasunuto

240
EvkaD
Reagovat

235…k čemu to je? Nika nikdo nevrátí, a štáb mohl použít to, že s Mišem vyhrál souboj o Niki..Tak vím, můžu jít spát a opakovat si: jsou to svině, už tu tv na ten pořad neotevřu:-(

241
Wanna be your monster
Reagovat

Nechci to brát vážně, ale to mě zase tak štvě ta Nikina s rockym, jak vyčítají Michalovi, že nešel domů on…už chytám fakt averzi…na takové stupidní lidi, jak by řekla Nela :)
Mirek se k tomu postavil jako k obyčejné hře při loučení s Nikem – čauko :)

242
EvkaD
Reagovat

238..jak to Lívia rozumně odůvodnila, prosím??

243
koc
Reagovat

240 – tepre ted to zacne byt zajimave .. nevzdavej to a ber to jako hru krizenou s RS a jihoamerickou telenovelou

244
ufo
Reagovat

Tomu černému už dobře tečou nervy mohl by mu ji pustit a udělat pápa,

245
anja
Reagovat

škoodááá že si brumla s andulákem nedali po čuni

246
Melanie
Reagovat

Je to banda pokrytců. Většina z nich odchod Nika plánovala nebo o plánech věděli (i když ty plány byly postupně různé) a teď tam házej vinu na ostatní. Už jim z toho začáná hrabat. (Což se jim teda vůůůbec nedivím).

247
xando
Reagovat

Ten Rocky by se měl maličko uklidnit, je to takový ten typ, co projdete na druhé straně silnice a koukáte dopředu a on na vás řve: „Co na mě čumíš, chceš jednu?“ :D. A nevím, co si Daniela vyskakuje na Michala, když se sama chystala Nika zbavit.

248
Ksčenka
Reagovat

Niki a Rocky jsou pokrytci. Poprvé mi je sympatický Mišo , slizák Džíno a nardžená koza Martin. Dnes pojmenovali věci pravými jmény. Niki a Rocky – ač jsem ve vašem fanklubu styďte se!

249
Macík
Reagovat

…bože…to sou kretéééni :-D kromě jednoho, max.dvou…:-D

250
Melanie
Reagovat

245 anja: Asi by Brumla andulkovi pěkně počechral peříčka. :o)

251
EvkaD
Reagovat

koc…mně ti lidi, co tam jsou, tedy zbyli- jsou z duše odporní!! Snášela jsem Nika, Martina, někdy Rockyho…momentálně teď nikoho..Kolik večerů člověk promrhal a hádal se doma, na co se dívá…Ne, nikdy. Snad si pak přečtu, kteří jsou ve finále…Pro mě to teď zajímavé určitě nebude, ať se tam sežerou:-))

252
Zorro
Reagovat

Nikola s Rockym jsou uplne mimo. Ti jedini muzou za vyrazeni Nika. Bohuzel Michal se neumi branit a argumentovat. Ale nezbyvalo mu nic jineho nez se postavit za Lily. Za Niki a Nelu nemohl (tam byly imunity), Dominika mu jasne rekla, ze by ho vyradila a dala prednost Martinovi a Daniela byla s Ginem. A ten tupy primitiv Rocky si na neho jeste otevira hubu. Ten mi pije krev, Kubanec jeden nadrzeny. Doufam, ze se ve finale spoji Gino s Nelou a vsem tem pitomcum vytrou zrak. ti jedini jsou logicky uvazujici a skutecni hraci. Nikola je tupa krava, ktera nema s tou nulou Rockym sanci.

253
Hooper
Reagovat

Cywe, ta Nikola je fakt fňukna..

254
Evka
Reagovat

Tak to byla docela síla. A asi od Niky nejlepší hláška – kde jsme udělali chybu? A všichni pokrytci, všichni překvapení, nikdo nic nevěděl, ani Nelinka. Ať si říká kdo chce, co chce, pro mě odešel jedinej rovnej člověk.

255
Melanie
Reagovat

247 xando: Já Danielu chápu. Když si ji Nela s Viktorem zavázali slibem, že musí vyhodit Nika a nikomu to nesmí říct, prosila Michala, aby vyřídil Nikovi, ať si za ni nestoupá. A Michal to odmítl, že se do toho nechce plést, kamarád. To mě na něm taky naštvalo, ne to, že si teď k Nikovi stoupnul.

256
Ludmila
Reagovat

No a Nela má co komu vyčítat, sama ho tlačila do Daniely, pravda. Všichni v tom mají svůj díl a Šušla si chránil prdel jako si ji tam chrání všichni

257
woltan
Reagovat

Vi uz nekdo kolikatyho bude posledni epizoda?

258
J.
Reagovat

Tak jak pravila Gavriely, že na 5 dní mají klid (a to je měsíc předtočené) je jasné, že oni tam opravdu mají párování co 5 dní. Ale tim natahováním (den párování začal už v pondělním rekapu, byl během dnešního a zítra se v něm ještě bude pokračovat) jednoho dne do více rekapů to akorát oddalují.
Takže dle všeho mělo být toto párování regulérně už minulé pondělí a do HP by měli přijít ještě (pokud nevypadne někdo mimo párování): žena, muž, žena, muž a pak poslední týden jen Top10 a vyřazování párů. Tak teda nevím nevím, jak to chtějí stihnout do prvního týdne v červenci, když mají už teď zpoždění o 6 dní.

259
Macík
Reagovat

jj…vikina Nikolu varoval :-DD

260
Wanna be your monster
Reagovat

A dobrý střih byl – Nikola ve zpovědnici – vůbec nevím, jak k tomu došlo…Viktor ve zpovědnici – Niki moc dobře ví, jak k tomu došlo :)

261
Dee
Reagovat

242-Přece řekla, že je jedna z těch novějších a že Michal taky a jako takový má oproti těm „starým hostům“ nárok na šanci – že i ona si to prožila (a navíc, o čemž nemluvila, počítá s tím, že jako oba ti „novější hosté“ se mohou navzájem podržet (děsné slovo v souvislosti s HP:-)) Jaksi z jejího pohledu ji opravdu chápu a jasně, Gino má na ni nepopiratelný vliv:-)

262
bibi
Reagovat

… hlavně že Niki si naplánovala vyhození Naty, a když Michal v bledě modrém udělá to samé Nikovi, tak mu to vyčítá…

263
xando
Reagovat

255: To je sice pravda, ale nadávat by mu za to neměla. Michal dal slib a dodržel ho, i když to poškodilo jeho kamaráda. Je otázka, co je horší, to už je na každém. Jde mi spíše o to, že Daniela má také máslo na hlavě, ostatně jako Rocky, Niki a Nela. A Rocky a Niki by měli speciálně mlčet a neútočit na Michala, jen si chtějí ulevit, aby se necítili špatně (nebo prostě nechápou, že to měli také ve svých rukách).

264
Melanie
Reagovat

258 J: Nevím, jestli jsem to nepopletla, ale původně chtěli natáčet asi o týden dýl, kvůli samopalům to utnuli dřív, tak aby dodrželi plán vysílání, musí teď to natočené natahovat.

265
Ta svá
Reagovat

258 co je top 10 a kdo bude vyřazovat?

266
Hooper
Reagovat

257: Cca 4. července

267
EvkaD
Reagovat

Podívejte se na diskuzi an primu..to jede…jsem ráda, že jsem nic neviděla, pevně doufám, že Niko krom Rockyho a Niki se neloučil s nikým…měl je nakopa do prdele!!! A nezlobte se, Mišo teda blbeček je, letět měl on!

268
Valerie
Reagovat

No jo, kde udělali soudruzi z NDR chybu? :D To je záhada.

269
J.
Reagovat

257 – Mělo to být asi někdy 6+7.7. ale takhle – kdo ví…

Jinak je to fakt, že Mišo moc na výběr neměl. Ale teď za to dostane. Rockyho obvinění jsou totál mimo. Jak Mišo řekl: Všichni věděli, že půjde on, či Niko a Rocky na to: Tak si měl jít do hajzlu ty… To je argument jak bota, pro hraní v soutěži :o)))

Jinak pouze odhad – dle těch videí z letiště, když HP opustili, kde byli Naty, Rocky, Martin a další, to vypadá, že to byli spíš vypadnuvší (tudíž přiště z kluků asi půjde Rocky nebo Martin a pak ten druhý) a když se vítali všichni na fotkách na letišti, kde se objímali např. Dája s Nikem (protože on už byl ze hry venku a ona a Dominika asi byly v Top10) nebo se opravdu jen mezi sebou loučili, že jde každý domů…

270
Macík
Reagovat

—kikina Gavriely pokládá fakt logický otázky :-DD …třeba tu vikině, kterej šel poslední…“čím nás překvapíš“ ???…že bych si stoupl za ty tři ??? :-DDD

271
xando
Reagovat

Já si nemyslím, že vina je hlavně na Mišovi, Nela a Niki měly imunitu a Daniela a Dominka mu naznačily/řekly, že ho nepodrží. Má vinu, ale ne největší.

272
Wanna be your monster
Reagovat

EvkaD – jojo a ještě měl Nikině poděkovat za to, že je tam jeho jediná kámoška :D

273
Melanie
Reagovat

263 xando: Tady už bude špatně všechno – obrazně řečeno. Přituhuje a každému se stane, že se bude muset rozhodnout mezi jedním nebo druhým, i mezi lidmi, které mají rádi. A hlavně skončí kamarádíčkování a zachraňování, každý už musí jet sám za sebe.
A v tom Niko docela selhal, pořád spoléhal, že to Niky zařídí, ať už bude s ním v páru nebo ne. A když Niky nezařídila, tak je najednou špatná.

274
babka
Reagovat

Niko odešel tak nějak se ctí. Roky s Nikčou se pěkně ukázali jako sobečtí hulváti, kdyby aspoň drželi klapačku a zrovna tak Murfuša. Tentokrát si zachovala tvář Nela, že řekla že každý sám za sebe a nepřisolila si. Více se jich mělo Michala a Livie zastat. No aspoň jsou karty pěkně promíchané.

275
Zorro
Reagovat

Koukam, ze i tady je spousta tupcu typu Rockyho a Nikoly, kteri Michalovo rozhodnuti nikdy nepochopi. Ach jo. Tady je veskere vysvetlovani marne.

276
Hooper
Reagovat

271: Ale samozřejmě, že si Mišo stoupnul za jedinou, která ho mohla ve hře nechat. Opravdu není důvod si myslet, že chtěl sám odejít.

277
martas
Reagovat

Vždyť o vyhození Nika usilovali nebo věděli Vikina, Nela, Daniela, Michal a Nikola nakonec vyměnila Nika za psycho Rockyho a najednou to budou svádět jen na Michala?
A Nela nakonec řekne, že by tam radši viděla Nikiho než Michala – toho Nikiho, kterému poradila, aby si stoupnul za Danielu a tu už zpracovávali, aby Nika vyhodila.
No, je to síla fakt. Dnes hodně emocí. Rocky silnej hráč??? Kde to pořád berou – ne hráč, ale s*áč.

278
J.
Reagovat

264 – To co nenatočili (ten poslední týden) se měl ale dotočit celý někde v tom studiu v Bratislavě, nebo kde to mělo být. Takhle to ale vypadá, že pokud z toho neudělají jen finálový den, místo týdne, tak že by to o týden přetáhli a nebo by pak museli někde víc dní sestříhat do jednoho, aby se trefili do toho termínu…

265 – Top10 je poslední desítka finalistů, poté, kdy vypadne poslední lichý a pak by měli (dle toho co se řikalo) vypadávat celé páry, které snad by měli určovat ostatní vypadnuvší, z kterých bude sestavena nějaká „porota“

279
Hooper
Reagovat

273: Souhlas. Ale tak ještě úplně do živého se neřeže, řekl bych.

280
woltan
Reagovat

Mimochodem, ty soutezi nevi, ze vyherce budou vybirat divaci? Protoze pochybuju, ze divaci vyberou nejakyho podrazaka, ktery dela vsechno proto, aby vyhral (Gino), nebo nekoho, kdo je absolutne nesympatickej (Nela). Kdyby Niki s Nikem takhle nevyjebala, tak by pravdepodobne vyhrali. Timhle podrazem Niki podrezala vetem venej Nikovi, ale i sobe.

281
Honza95
Reagovat

270 – to nebylo to nejhorší co dneska řekla. Jak na Martina: Cítíš se i přesto ohrožený? :D Čím ohrožený by asi tak byl? :D

282
Dee
Reagovat

Proč se tedy Rocky neobětoval jako kdysi Tereza (ovšem ta domů stejně chtěla jít, akorát se to hodilo štábu, aby neodešla Mela) a nenabídl se výměnou za Nica. Všichni do jednoho se tam přece chtějí udržet, je úplně mimo mísu, že pak řvou na někoho, že kvůli němu někdo vypadl (proboha, ta hra je na tom postavená:-)), vždycky někdo vypadne. A to, že tam jsou od začátku nebo déle než jiní je přece neopravňuje si myslet, že to tam mají předplacené do finále. Teda ukazují, že je to opravňuje, ale jde asi o totál ztrátu soudnosti.

283
Ludmila
Reagovat

277- přesně tak ateď řvou na nejslabší článek aby na nich nezůstal stín,i když vědí, že se vůči Nikovi taky nezachovali košer
273- No já nevidím důvod proč by s Nikem nedošla do finále, zatím to fungovalo a mohlo fungovat dá, to NIkola překombinovala, je eď slabší, no možná tím mínila oslabit Nelu, ale možná do budoucna Nela a Vikouš bude ta nejsilnější dvojice, Vikouš je na Niki naštvanej, Nela teď taky a oba dokážou jet sami na sebe

284
anja
Reagovat

a tak já jsem taky dneska dopo tvrdila, že Mišo ať si letí, že ho nejmíň ze všech budu postrádat, ALE má pravdu Domča – vyhozením Nika se tam nabourala ta stará zdechlá struktura. Teď z původních hráčů už je tam jen Niki a Nela!

Byl to dobrý tah, Lili jakože kliďaska z celkem logickým úsudkem pochopila, že Niko by ji příště obětoval.

A líbí se mi, jak se po každém vypadnutí někoho strhnou emoce „kdo za to může“ :)) heh že si dneska nikdo nevzpomněl na Lili, vždyť Nika vyhodila vlastně ona :DD

285
Wanna be your monster
Reagovat

280 – Já bych určitě hlasovala pro Gina, je mi i nejsympatičetější i mě baví….ale nebudu pro něj hlasovat, protože nebudu hlasovat :)

To já jen tak, že se ještě pořád vyskytují lidi, kteří netuší nic o tom, že existují různé názory na lidi a různé sympatie, a nikoliv jejich jediný správný…

286
Dee
Reagovat

280-A je jisté, že vítěze budou vybírat diváci?:-) Nikde jsem nenašla ani pravidla ani nic o finále, všechno jen tak v mlze:-)

287
J.
Reagovat

281 – Tak ona má naučený ty texty vždy dopředu, takže to, že je pak vše jinak se nebere v potaz :o)

Mě to trochu připomíná nějakou kreslenou pohádku, kterou si od mala pamatuju, kde se měly hádat tři hádanky a někdo, kdo podváděl, měl prozrazené odpovědi. Bylo to: Dýmka, zvon, hodiny… A on si to pořád opakoval a opakoval a pak když dostal hádanku: Jdou, jdou a cesty jim neubývá… Řekl odpověď: Zvon, čimž se přišlo na to, že podvádí. :o))) Tak tohle moderování bude asi něco na ten způsob

288
Macík
Reagovat

281) :-DDD…nóó…ta byla taky super :-D …to byl dnes zlatý hřeb HP…

289
EvkaD
Reagovat

284..tohle neříkej. Za tohle by ji neobětoval určitě…obětuje ji ten nabarvenej Superman..ten ji vyřídí příště!!

290
woltan
Reagovat

Niko to ale jeste nemusi mit spocitany. Treba se jeste vrati tak, ze se za nej zdeptanej Michal necha vymenit :-)) Prece jen vyrazovaci den jeste neskoncil a bude pokracovat v dalsim dile.

291
Petra
Reagovat

Zase ta tupa Gavriely, jak sa moze pytat Martina ci sa citi ohrozen???? Ked je jasne ze sa rozhoduje medzi Nikom a Misom? To je fakt TELE…

292
woltan
Reagovat

286: Taky jsem zadny pravidla tyhle souteze nenasel, ale nekdo mi tu v diskuzi psal, ze o vitezovi pry budou rozhodovat divaci. Otazka je, jestli ty pravidla vubec znaj i ty soutezici. Zatim se o tom nikdy nebavili. Ale je logicky, ze kdyz ve finale zustanou dva pary, tak o nich musi rozhodnout nejaka treti strana.

293
anja
Reagovat

jo a o Nika neplačme, beztak ho brzy uvidíme v nějaké reklamě :)) třeba na zmrzky od Mrože

294
Macík
Reagovat

287) :-DDDDD

295
Ludmila
Reagovat

285- jo tomu věřím, každýmu se líbí něco jinýho a Vikouš by si výhru zasloužil za hru, Niko třeba za to že je pohodář, Nela za to že si nehraje na miss sympatie, Rocky za největšího obšourníka, Martin taky za klidnou sílu, každej si tam prostě najde někoho svýho

296
ir.
Reagovat

Tohle byl opět Vikoušův tah na šachovnici, z hráčského hlediska opět dobrý, ale z jeho chladnokrevnosti mě mrazí.

297
Wanna be your monster
Reagovat

287 – Takže to nebyla její improvizace to dramatické- Dnešní párování rozdělí Niki a Nika navždy ?:D

298
anja
Reagovat

Nikikina dneska u mne zabodovala tím svým „kde udělali soudruzi z endéer chybu“

299
anja
Reagovat

298 P.S. – no ona to sice řekla jinak, ale mně to tak vyznělo :DD

300
macek
Reagovat

čaute, pořád tady řešíte proč to natahujou a jak to chtěj stihnout atd. atd. Já vidim jen jedinej logickej důvod a to, že jim nechyběl natočit jen týden jak tvrděj, ale třeba tři a schválně to teď natahujou, aby to nějak zakamuflovali. Tzn. příjde o dva nový lidi míň než původně plánovali.

301
J.
Reagovat

Já jsem si dycky řikal, že ti co tam jsou nejdýl, budou hned po odchodu potřebovat terapii. Ale jak je vidno, celkem se drží (ač teda Rocky po odchodu z HP asi bude muset pomlátit tisíc boxovacích pytlů, za všechen ten nevybitý vztek) nicméně, kamarád Miša v Noci v ráji řikal, že ho nikdy neviděl brečet, a ten kluk se tam sype snad každý týden. Hotové slzavé údolí :oO

Komentáře se mi odesílají dost mizerně až na poněkolikáté, tak na to dnes peču a jdu na kutě. Až fanoušci Nika zahltí fb a spadne síť, dojde štábu v HP s křížkem po funuse, že si ho tam měli nechat aspoň do Top10 :o))))

302
Macík
Reagovat

293) no, médan to měl trochu na háku, jesli Nikču měl fakt rád, nejspíš malinko ranila jeho city…Liv mohl přesvědčt, ale mně se zdálo, že už ani moc nechtěl…čo už :-DD

303
martas
Reagovat

298 anja – jo, kde udělali chybu? :-))) Taky netuším:)

304
Hooper
Reagovat

Tímhle sestřihem chtěla kuul tv udělat co? Přesvědčit nás, že Niko je akční člověk?

305
Wanna be your monster
Reagovat

Ale v podstatě ho vyhodila Nikola – vybrala si Rockyho, Mirek šel k Nele, dále řekla Danielu si neber, věř mi teď jako nikdy jindy, ale jinak si vyber úúplně koho chceš. Takže zbývá Domča, která by ho stejně vyhodila a nechala si Martina, nebo Livia, která ho taky šoupla…měl to stoprocentní kluk dneska.

306
Elko
Reagovat

– GAME OVER –

Tak máme to definitívne potvrdené… škoda, Niko bol taká pozitívna postavička, bude chýbať.

…ALE, podľa posledných minút, mám pocit, že Rocky tam niekomu udrbe a bude vyhodený z HP, vtipné ako musia krotiť jeho vášne :-)))

307
anja
Reagovat

270 Macík, jo, to bylo přesný :DD Na konci šou by měli Gavriely ocenit nějakým titulem, třeba Koktalka ráje a Prima by si od Gavriely měla nadělit nadosmrti imunitu

308
Hooper
Reagovat

305: Samozřejmě, že to tak je.

309
J.
Reagovat

300 – Oni tenkrát začínali natáčet toho 20.2. nebo tak nějak, takže 90 dnů by mohlo toho 20.5. končit a tudíž by to vycházelo, že skončili fakt jen o týden dřív… Ale možná je pravda, co píšeš, kdo ví, oni nám navykládali takových pohádek… :oD I když zas ten dramaturg by neřekl, že se to týkalo (to dotočení) už jen té Top10. To by o tom podle mě zas vůbec nemluvil, protože my sami víme houby, kdy tam měl do kdy být jaký stav soutěžících

297 – No to byl už samotný závěr, kdy jí asi došlo, že naučený scénář vzal dávno za své a tak vyplodila tenhle skřek ze tmy. Oni sice Niki a Niko byli od sebe už přes týden, ale tak reakce s týdenním zpožděním, to se dá ještě pochopit :oP

310
jenkaa
Reagovat

Ted jsem se dodivala ze zaznamu, uf, jeste, ze tam nejsem. Nej hrac je Viktor, a je mi sumak, co dela v realu, v teto hre je nejlepsi. Nika je mi lito, ale co rict , hrac nebyl. Nikdy bych nerekla, ze mi Nikola vytoci, Rocky, tomu se to uz povedlo nekolikrat, ale jak mi dneska tento par vytocil…v pohode, at hraji, jak je libo, ale rvat na Michala, ze hral……..konecna…..takze nejlepsi hrac Viktor, potom Livia, Martin stoupl, pac rekl Nikole hned pravdu, pak Nela, protoze je hrac, hned vedle ni Dominika a Mira a Michal, pak Nikola, potom dlouho nic a pan Sracka na konec. Jo Daniela jeste, ta jak by tam nebyla, nic nic nic,
romu

311
Valerie
Reagovat

286 Dee – To určitě nebudou, ale nějaký sms by poslat mohli prej i tak. :D

312
Hooper
Reagovat

Jo, to je fakt, Martin u mě body za uklidňování Rockyho a Nikole to taky řekl dobře.

313
macek
Reagovat

309 …samozřejmě že se to týkalo jen tý top ten (dle jeho slov)…měli se vyhodit a přijít ještě dva lidi, ale došly prachy (podle nich přišla domovnice se samopalem-já to vidim jinak)..tak prostě udělali top ten z těch lidí, který tam zrovna byli …
jasný že to může být jinak, ale tak to vidim já

314
Lenna
Reagovat

Viktor jednoznačně nejlepší a nejchytřejší hráč, ten alespoň používá mozek, největší pokrytci Nikola a hlavně Rocky, ti mají největší vinu na tom, že Niko vypadl, budu zvědavá, jak to bude dále pokračovat, to bude zajímavé. Jinak, že Niko vypadl nevadí, on se vůbec, ale vůbec nesnažil, tak holt letěl.

315
babka
Reagovat

Vikouš šel poslední že? a Gavriely čím nás překvapíš a on jedině tím že bych si stoupl za Livii jako třetí kluk, to bylo vtipné :-)
Nakonec je dobře že je Niko pryč, já nesnášela jakého oslíka děla trojankoalici, měl být tvrdší a to on sám už ví. Buď měl vyhrát a nebo odejít a odešel tak nějak v pohodě. Ten zkřivëný obličej Niky mi stál za to a jak by se přidala k Rockymu a šla naložit pár bouchanců Mišovi, tak to u mně ti dva Rocky a Niky poklesli na dno, sami to způsobí apa vyčítají a ještě k tomu tak hrubě. Myslím že toto bude ještě pokračovat a spousta výčitek.

316
Valerie
Reagovat

306 Elko – No to by byl mazec, takhle ve dvou dnech přijít o dva koně, to by Nikča čučela. :D

317
jenka
Reagovat

269 J. – ještě měsíc? Kdo to má vydržet?

318
Melanie
Reagovat

312 Hooper: Martin by u mě za to, co řekl Nikole, měl body, kdyby před tím nedělal hluchýho-slepýho, když Mirek s Vikoušem plánovali vyhození Nika.

Každý z nich má máslo na hlavě, všichni na sebe řvou, aby si ulevili, protože mají na jednu stranu vztek, na druhou špatný svědomí.
Každopádně je to hra a Niko byl neslabší, má padáka. :o)
A ve finále to Niko prožíval nejmíň. :o)))

319
J.
Reagovat

313 – No necháme se překvapit. Já si taky myslím, že čekali až se to dotočí a pak už nechtěli, aby se tam soutěžící přes měsíc zadara vyvalovali, když by čekali, až se to dovysílá v tv. Tak poslali madam s bouchačkou…
Uvidíme jak tohle celé dopadne, nicméně, na jednu stranu se těším, až to za měsíc skončí. Zas budu moct chodit spát se slepicema… (S Nikčou, Dájou, Nelčou, Domčou…) :o)))) Ehm, tedy zas budu moct chodit brzy spát :o)

320
Petra
Reagovat

Produkcie sa na finale pytali ako na chate, tak v Noci v raji, ale nechceli nic hovorit, len ze to bude PREKVAPENIE.. Len aby to nebolo neprijemne prekvanpenie :))

Nikola keby bola vedela aku ma s Nikom podporu fanusikov a ze ma sancu to s nim vyhrat, tak not in a million years by si mohla vybrat pana Sracku do finale… Kravka.

Game over. Nika je skoda ;((

321
Hooper
Reagovat

318: jo, to jsem taky docela koukal, že vypadnutí vzal Niko v klidu.

322
Eva
Reagovat

310: Stopro souhlas!!! A taky si myslím, že Nikol a Rocky si to dnes pos…. Nejupřímnější byli nakonec Nela s Ginem, ale Ti tvrdí od začátku, že jsou hráči a Nikol ze sebe jen dělala hodnou a obětavou a nakonec zapříčiní takové psycho a ještě se to snaží hodit na Michala. Rocky je magor!

323
Macík
Reagovat

…já netušim, proč hafík nevěří vikoušovi, dyť jí dycky říká pravdu ??? … vikina by ji naučil i počítat…no, nevím, jestli to s brumlou doklapou až do konce ???

324
macek
Reagovat

320 – heh jsem chvíli přemýšlela na jaký chatě produkce mluvila …mi to nedošlo páč česky je to na chatu :)

325
Dee
Reagovat

321- Nedivila jsem se, nakonec není mu 20 a většina odcházejících (kromě vyslovených mimoňů) se snažila udržet emoce na uzdě.

326
Hooper
Reagovat

Jinak to držení se za ruce dvojice Nela-Rocky v upoutávce na zítřejší díl je vtipné. Jestli si toho Nikola všimla, tak to dá Kubáncovi jistě sežrat.

327
Petra
Reagovat

324 – slovensky na chate, moja/moj :))

328
J.
Reagovat

326 – Mám pocit, že dnes ke konci se držel i Rocky s Danielou, než začal štěkat po Michalovi… Tak si vybral Niki a pak se chytá za ručičku s Nelou a Dominikou pár minut po párování :o)
A dnes už na to fakt peču. Dobrou všem

329
Macík
Reagovat

321) dyť médan byl celou dobu flegmouš :-DD

330
J.
Reagovat

328 – Oprava, držel se s Dominikou, ne s Dájou

331
Petra
Reagovat

326 – a chvilu predtym ho drzala za ruku Dominika.. Ten je fakt na roztrhanie, pan Sracka :))

332
Valerie
Reagovat

Tak se mi zdá, že to Nikča překombinovala a uspěchala. Měla by přežít ještě měsíc a už teď tam má jen Rockyho a Dáju. Niko pryč, Gino nasranej a Mišo si po tomhle výstupu taky nechá zajít chuť. Aneb jak přijít o silnou pozici během týdne. :))

333
sisina
Reagovat

Konečně mě to začalo bavit.V těhle vypjatejch situacích se konečně ukázaly povahy. Nezklamali mě. A rádoby svatá, všezachraňující Nikola teď vypadá vedle Rockyho taknějak lacině a tuctově.To byl teda tah Nikčo, to si posr…. NIKA jsem měla ráda,ale boj musel začít!!!

334
Hooper
Reagovat

332: Jojo, potrestala se sama. A to ještě neví, že Kubánec není venku kdovíjak oblíbený, čili sázka na silného hráče nevyšla.

Brou všem.

335
Macík
Reagovat

332)…tsss..se oklepou, jako vždycky…emoce opadnou a jede se dáál… křivdy nekřivdy… :-D

336
anja
Reagovat

323 Macík, taky pochybuju, že Nikikina to s Brumlou dotáhne někam dýl než týden……. Čivavák měl dobrou hlášku, když řekl, že Niki už nemá pojem co je realita a co je hra. Nikče jde z toho všeho hlava kolem a začíná být paranoidní, taky si už nepamatuje co kde komu řekla a a slííbila. Ta její schýza může už jen gradovat, jsme zvědavá kam až

337
Eva
Reagovat

Fakt nevím, jestli se nejsilnější hráč pozná podle největších sprosťáren, co z něj vypadnou.. Kdyby Nikola zůstala s Nikem a nechala Nele Rockyho, tak by tam zůstali a měli šanci na výhru. Na mě to spíš dělalo dojem, že to udělala Nele schválně, aby ji příště vyřadila. Akorát to blbě načasovala, páč je kus hovězího :oDD

338
Mikes
Reagovat

Tak sedmačka je fakt hvězda – génius blbosti. Napadla Mišu, že zavinil vyhození Nika, a přitom přece měla šanci tam Nika zachránit sama. Jenže, nevím proč, slíbila, že vyhodí Nika sama, navíc tomu napomohla sama Nikča. Věčná škoda, že se Niko přece jen nepostavil za ni, aby se holt ukázala – chtěl bych slyšet její vysvětlování, proč jej nakonec vyhodila.
Mmch, jak píše Suníčko, že sedmačka neudržila tajemství a dala přednost tomu být klábosivou ženskou, která to vyžvaní sestře, tak mě napadá, jestli to nebyl ďábelský tah od Vikouše, který jí samozřejmě zakázal mluvit o jejich vzájemné dohodě s kýmkoliv, ale nabeton počítal s tím, že ta koza Líza to Nikče vyžvaní, načež Nikča to sežere i s navijákem (kdyby jí to řekl on, nespolkla by to, ovšem od své tupé sestřičky tohle tajemství spolkla jako malinu) a poběží varovat Nika, aby si nestoupal za Danču. Tím si pojistil, že si Niko za Dáju nestoupne, protože u té blbky si nemohl být do poslední chvíle jistý, co nakonec vyvede. Takže Viki … palec nahoru, dokonalá intrika.

339
anja
Reagovat

a čivavák vůbec dneska byl dobrý :DD jak se tam všichni štěkali a vypadalo to, že tam poteče krev a čivavák se na to celé rozhlížel dokola s pobaveným úsměvem :DD

340
Ludmila
Reagovat

332- je to husa a když ji Vikouš říkal, že on má mozek, tam mu odpověděla že ona taky, ale asi jen na Rockyho s…

341
Macík
Reagovat

336) tak, věrnýho držáka médana si nechtíc odstřelila, takže teď už se může stopro spolehnout leda tak na dájinu :-DD…brumla je jaxi vrtkavej a jak sama uvedla íkvoun tykvoun myslící pinďourem, takže nechápu, kde bere tu jistotu, že brumla nezačne zanášet…a co když vrátěj Natálku ??? :-D

342
Eva
Reagovat

332 – to je jasný. Doteď byl kdokoliv ochotný si za Nikol stoupnout a teď se nikdo jiný, než Rocky nenajde. A jemu se stejně nedá věřit a může se ještě domluvit s Nelou. Ale ta by se mi stejně líp hodila ve finále k Ginovi :o)

343
Macík
Reagovat

339) …taky jsem postřehla, že se Mirda pobaveně tlemí :-D

344
Ludmila
Reagovat

341- krom toho tam měla pověst slušný věrný holky no a dnes ji svatozář spadla, jediní z kluků kdo budou ochotni se za ní postavit Brumla (než ho okouzlí jiná) a asi Viktor (i přes svojí chladnokrevnost má pro ní asi slabost)

345
anja
Reagovat

341 – mně vůbec totiž mozek nebere, kde tak najednou Niki pojala přesvědčení, že Brumla je nejsilnější hráč………. jestli to mělo být Nikoliným logickým úsudkem, že po Nikovi je tam Rocky nejdýl a že teda ji už Niko nebaví, no tak potěš koště :))

346
Macík
Reagovat

…vikina ??? jedině tehdy, kdyby se mu to hodilo :-DD…ten už, podle mého mínění, musel rezignovat a pojede si jedině podle svejch výpočtů :-D

347
Eva
Reagovat

To je fakt, tam už si asi každý pojede za sebe a myslím, že i Viktor už vystřízlivěl a je na Nikol naštvaný. Ale protože je hráč, nebude stejně vybírat srdcem, ale rozumem.

348
anja
Reagovat

338 Mikes, no on to Vikouš na tom gauči říkal Dáje tak důrazně, že bych tomu, že to je jeho promyšlený tah, i věřila :DD

349
Macík
Reagovat

345) …těžko říct , :-D …jen jsem postřehla, jak Nikol na kameru tvrdila, že i Nela si už dávno všimla, že je brumla „silnej hráč“…tak třeba hafík nemá vlastní nápady a přebírá to, co jí někdo nakuká ???…třebas „věrná Nelinka“…nebo žeby štáb ? :-D

350
k
Reagovat

345 – jak na to přišla Nikola je jendoduchý, dala na Nelu, která si to myslí a hned jí ho musela sebrat. Kde to vzala Nela je spíš záhada, protože u ní věřím, že kdyby si to myslela o Nikovi, tak by nekoukala napravo nalevo a hodlala by dostat jeho.

351
Petra
Reagovat

345 – ja sa tiez divim, ako Nikola rozmyslala.. Nela jej vecer povie, ze pocita s Brumlom, tak Nikola celu noc rozmysla a rano nabehne, ze Brumlu bere ona. Akoze to vsetkym povie otvorene, ale to, ze ho len chclea vyfouknut Nele, to uz priznat nechce. Ale preco probuh Brumla???

Inac v uputavke na zajtra sa Brumla objima s Dominikou :)))

352
Macík
Reagovat

351) no jo, žeby brumlu zase chytnul pinďour ? :-D

353
Maggie
Reagovat

Ten konec, jak to svatousci Niki a Rocky chteli hodit na cutalistu Misa, to byla sila, doufam, ze je to oba bude stat vyhru.
Kazdy v te hre si chce zachranit zadek, ale vsichni vime, ze Niko padl jako pesak ve valce, kterou zacal atentat Niky. A Rockyho chtela jen proto, aby ho nemela Nela. Nela si ovsem muze gratulovat, protoze Rocky tam de facto nema ani jednoho spojence krome Trojanek, zatimco Mirek vypada jako jediny z kluku vedle Viktora, ze ma vsech pet pohromade.

Jestli animatorka vyhraje, tak to bude nejvetsi ostuda na svete.

354
Kata
Reagovat

Je mi hrozně smutno, že Niko vypadl. Na Nikol tedy nejsem vůbec naštvaná, jsem překvapená, že někdo jo. Je to dítě, které je přehnaně emotivní a ještě nevyzrálé, ale vyhodit Nika nechtěla, jen to podcenila. Naopak Michal je mi odporný. Hrál si na kamaráda Nika. A Livie je hloupá, to že Nikovi něvěří, ok, ale že nasluchá Viktorovi? Michal je pro Livii nulový partner, udělala chybu. Vadí mi, že mu Livie řekla lež, mohl jít za danielou a třeba by ho vyhodila, ale měla by aspoň šanci.

355
Maggie
Reagovat

Zas ale nepamatuju vyhrocenou situaci, v niz by Nela jen tak sedela jak bluma a koukala, jak kolem litaj hromy, blesky a temer i facky. To snad bylo poprvy, co mlcela, mozna uklidnujici vliv Mirka, mozna sok, kazdopadne to pusobilo docela vtipne, zapomnela se i mracit. A Viktor jede, jen co je pravda, ten si tu pripadnou vyhru vazne odmakal. :)

356
Macík
Reagovat

…tak, taky brou…:-D

357
Maggie
Reagovat

Oblibu Nika nechapu, vzdyt i ten pseudojemny sestrih, co mu udelali, ho ukazoval vyhradne ve trech situacich a)chlastani b)opalovani c)koureni, on se tam proste provalel. Nic proti, ale kazda dovolena jednou skonci. Medan asi bude v civilu hodnej mouchysneztesime kluk, ale jestli ma Nikol v necem pravdu, tak v tom, ze on se vazne celou dobu jenom vezl po jejim krivym hrbetu:)))

358
Kata
Reagovat

Nik je úžasnej chlap – má mou úctu. Zachoval se super do poslední chvíle! Pro mě je to vítěz. Měl morální a charakterovou převahu nade všema.

359
Petra
Reagovat

354 – Misa by som az tak nevinila, mal kvoli kamaratovi ist na isty odstrel?? Ale tiez ma napadlo, ze Livia Nikovi slubila, ze si ho vyberie. Povedala Nikovi po tom, co do nej hucali Dominika s Misom, ze si to rozmyslela??

360
Ludmila
Reagovat

354-nesouhlasím, Nikol si ho mohla nechat, chápala bych kdyby si nechala z taktických důvodů Vikouše, ale ona Meďana hodila přes palubu kvůli neperspektivnímu Brumlovi, nikdo tam dnes nehrál fér, ale kotoulista si chránil prdel, Niki si ji nechránila, ona naopak tu meďanovu dostala do ohrožení a to že ho varovala to je jen pokrytecké zastírání, padlo to na kotoulistu, stejně tak se Meďan mohl potkat u jedné holky s Martinem nebo Vikoušem, a vyhodila ho Lili, mohla domů poslat kotoulistu, takže taky není bez viny. No a že meďan nehrál, věřil bezmezně Nikole a dojel na to. A Nikole není 17 aby byla jako malá holka, husa

361
Maggie
Reagovat

Zajimavy bude, kam se vyvine nerizena strela Dominika, protoze citim v kostech, ze afera Rocky versus Dominika jeste nerekli posledni slovo, predevsim Den dikuvzdani s nutnym krocanem se uz zase blizi.

362
jenkaa
Reagovat

Kata, jen pripomenu posledni Bermudak, kdy na Michala utocili, co ze si to dovoluje, mit zajem o Niky, kdyz ta ma NIKA RADA. Nekdo ze zde prispsivajich polozil dotaz, proc by nemohl, kdyz niky s nim nic nema, navic je s Viktorem. Presto sane rvali na Michala, co ze si to dovoluje, a co ze si to dovolil? Sel do hry, nechapu, jak muzes psat, ze je vinen vyhazovu Nika, navic, jsme jen divaci……bys byla dobra Rockyho partacka:-)))

363
Petra
Reagovat

357 – Nico to sam povedal, ze on hra len tym, ze si najde partnera, v ktorom ma doveru, ze si ho necha a opacne. A to je vlastne aj zmysel tej hry. Mat partnera. Nemusi kazdy robit intrigy. Ale intrigy su zaujimaversie. Intrigy predavaju.

364
Eva
Reagovat

To je pravda, nebýt partnerství s Nikol, byl by Niki nevýrazný hráč, který se až tak neprojevuje. Ne, že by Michal byl výraznější, ale zase chápu Lili, že Nikovi nevěřila, že se nedají s Nikol zase dohromady. A že se stařešinové separovali od nově příchozích je další věc a celkem rozumný argument pro to, jak se Lili nakonec rozhodla.

365
jenkaa
Reagovat

Omluva, prave jsem videla ze zanamu proslov Humla, proto hrubka „sane“ s mekkym „i“.

366
k
Reagovat

Tak jsem si to taky pustila a Nikola je neskutečná trapka, jak říká, že ona by Nikovi stejně řekla ať si jí nevybírá. Jak si dovoluje na kohokoliv řvát, že nechránil jejího medvídka. Když ho nechce ona a dá mu ani ne den na to, aby si obstaral jinou babu, tak je to jeho jasnej kat. Kdo není v páru prostě končí. Jak si to jako představuje nána jedna, že ostatní budou chránit všechny její amanty? Kdyby aspoň držela hubu, když už to zavinila. Neskutečný.

367
jenkaa
Reagovat

361 Tam vidim take potencial:-))

368
bashra
Reagovat

,,Konec vodníků v Čechách,,-aneb v naší domácnosti se zítra večer světýlka tv s programem Prima Love nerožnou. Po vyřazení Nika, našeho favorita nemáme náladu pořad nadále sledovat.:-((

369
jenkaa
Reagovat

338 ted si to ctu, ano, tomu bych verila:))

370
jenkaa
Reagovat

bashra, tomu ja moc nerozumim, jako divak RS ani neverim:-)ale to tu pise Evka a jeste nekdo porad, tak to asi tak bude, ale nepis to tu kazdy den:-)) prosim….

371
Kata
Reagovat

Lidi, mě je fakt děsně smutno. Věděla jsem že Nik vypadne, ale prostě jsem furt doufala že ne. Asi vám připadám jako desněj blbec. Je to jen hloupá reality šou. Na Nikol se fakt nezlobím, vinu mají všichni i ona, ale u mě ji omlouvá naivita a věřím, že kdyby to pochopila, zůstala by s ním. Michal u mě prostě klesl, já chápu chtěl se zachránit, ale prostě mě vadí, že proti němu jel. A Livie, že nikovi neřekla, nestoupej si za mě. A Viktor nebo nela, že nevyhodili třebas toho Michala nebo Martina. Jsem asi naivní, vím je to hra. Ale prostě já omluvím, že někdo nedomyslí situaci jako Nikola, je blbej, ale ne to že proti někomu byť v ohrožení jede. Asi se pro tuhle soutěž nehodím.

372
jenkaa
Reagovat

Kata, v jedne veci se neshodnem. Niky to zvorala, ale dle meho usudku nema pravo to hazet na Michala, a delas to i Ty.-)

373
k
Reagovat

Kata – pitomost, kdyz je clověk v ohrožení, tak se přece nenechá vyhodit, to jen debilní Nikola by asi chtěla aby všichni ostatní volili, jak jí se to hodí. Chování Miša je naprosto přirozené. Chování Nikoly bych jí až tak nezazlívala, kdyby neobviňovala všechny kolem sebe. Kráva jedna. Jen doufám, že to Michal ustojí a nevezme za své, že za to může on. Jo a jinak když se tka zastáváš Nikoly a omlouváš to naivitou, tak to jak sama vystartovala a odpravila Naty, ačkoliv vůbec nemusela, to už jsi vytěsnila?

374
k
Reagovat

No já jdu raděj spát, koukám, že začínám být vulgární:)

375
Kata
Reagovat

jenkaa: Michal se samožřejmě chtěl zachránit, chápu, ale prostě to víš, můj favorit byl Nik. Mě vadí, že Michal se s Nikem kamarádíčkoval a pak ho vyloženě pomloval. Kdyby se jen s Livií bavil o sobě a chválil sebe a nabídl jí, že ji podrží a nejel proti Nikovi, tak mu prostě nevyčítám vůbec nic. Ale takhle mě zklamal a naštval. Samozřejmě je to reality šou, tak bych to měla chápat, ale teď jsem dost smutná. No je to trapné já vím. Vlbec mě nenapadlo, že mě to tak dostane.

376
jenkaa
Reagovat

Kata:-)) v pohode:-)). Stejne to uz konci. Mimochodem, dneska, pri sestrizich Nika, byl jeden zaber, mel cernou prozkouvou kosily, kde byl fakt hezky….nic mene, v teto hre se opravdu jen vezl:-))

377
Kata
Reagovat

k. Já jsem akorát smutná za Nika. Nevím zda jsi mu taky fandila, já děsně. každej má jiný měřítka, já prostě se na Nikol za její blbost nezlobím, a taky je fakt, že nemá povinost tam každého držet. A že obviňuje, jasně to nemá a stejně tak Martin atd. Emoce a je smutná, naštvaná na sebe. A to člověk bije okole sebe, já asi teď taky a to jsem toho Nika vůbec neznala /no jo jsem fakt vůl/. Mě vadí když někdo jede úmyslně proti někomu koho má rád, přátelí se sním, má vztah atd. Michal se měl bít za sebe ale nepomlouvat Nika. Třebas naty a Nikola, ty se rády neměly. kdyby jo tak řeknu hned hnus. ale samozřejmě vyřazení naty další blbost. a právě myslím, že nikol vyhodila Naty právě protože je total naivní, myslela si, že je naty zla, že chce vyhodit nelu a chtěla nelu zachránit. Naivita. Samozřejmě s natálií si nerozuměly, další věc, ale důležité Nele se nedá věřit a to Nikola neviděla. Přitom Nela se na ni vykašlala při první příležitosti a pomoha vyprovodit Nika.

378
Kata
Reagovat

jenkaa: Já vím, že se trchu vezl. Jsem blbá, to víš idealizace tam je z mé strany, to je jasné. Ale trochu tu chybu v něm vidím. Třebas do té Livie měl dout jako Michal nebo Viktor. No jo no. Chlap je to fakt hezkej. Počítala jsem s jeho vyřazením celý den a stejně jsem to neustála.

379
Mikes
Reagovat

Nechápu, proč Nikča vůbec roztrubovala, že se rozhodla pro Rockyho (a tím rozpoutat konflikt s Nelou). Musela přece vědět, že Nelu si vybere čivava (což ostatně věděla i Nela, takže její popuzení nad „ukradnutím“ brumly nechápu), takže ona by po tiché dohodě s brumlou byla z obliga a mohla by Nikovi pouze naznačit, že je tu jistá možnost, že si ji zabere brumla, ať se na každý pád jistí jinde. Ona by zůstala ta hodná, co za nic nemůže a nedala tak ostatním celý den na to, aby vymysleli protiplán.
Mmch, kdybych nepodezříval Nelu z naprosté tuposti, pak bych si musel myslet, že hodila Nikče udičku s brumlou, aby se na něj vrhla a zbavila se tak spolehlivého ochránce. A následně to zakryla srdceryvným rozhorlením nad zradou Nikči, kterou tím jen utvrdila v tom, že se má brumly držet jako klíště. Pochybuji, že by Nela o brumlu vážně stála, i když, blbá je dost. Nyní si může v klidu rozmyslet, zda to dotáhne do konce s čivavou či Vikim, protože Nikča je bez Nikiho vyřízená.

380
Sumec
Reagovat

Přiznám se, že už mě to moc neba, ale tak nějak z povinnosti (někteří z nás se sledováním TV žíví :D) to ještě zvládám pozorovat z povzdálí a řeknu vám, že jestli není štáb mrkev (sorry Dessin, vypůjčím si) tak ví, že to byla ta správná chvíle použít NNCSSVR (jediné co na HP doopravdy miluji, aktivně používám), zdržet příchod nového soutežícího o jeden, optimálně dva dny (aby stihl četník s mimozemštanem uskutečnit nějaký ten sex – důležité!), a poté vyslat Natálii (WTF, nemám žádnou fftipnou přezdívku) opět do HP s úkolem svést Brumlu do štyryadvaceti hodin (úkol hodný Jacka Bauera), čímž by se do totálně patové situace dostal Hafík (u nás se tomu říká být v piči jak Baťa s dřevákama, dámy prominou), který ztratil svého „člověkakterýmusemmohlastoprocentněvěřitaprěsněprotojsemhoposlaladoprdele“ (dámy opět prominou) – Mr. Vařečka v ánusu ju už nechce, poněvadž je mu jasný, že by ho Hafík mohl nahodile vyměnit za někoho úplně nesmyslného a Královna ze špilasu už na to taky háže bobek (když pes začně kousat tak ho vykastruju a když ani to nepomůže tak volám rasovi no ni?). A hotovo, hra SuperKrumpla vs. Osamělá Řešitelka by mohla začít. Kruciš zbyla mi tam ještě Marfuš. No nic nechce se mi to přepisovat máte smůlu, domyslete to někdo místo mě.

381
Sumec
Reagovat

380 – Achjo, deset minut života v čudu. Asi půjdu háčkovat

382
Džejkob
Reagovat

Za všechno může Nikola. Nechápu, co jí vnuknulo myšlenku, že je Rocky silný hráč a vyměnila ho za Nika, u kterého měla 150% jistotu a důvěru. Kdyby to neudělala, tak by její milovaný Niko neodešel a že svojí vinu svádí na Michala, to je pouze její problém. Může za to ona – Podrazila člověka, který pro ní po celou soutěž udělal první/poslední.

383
Howdy
Reagovat

Tak to bylo dneska husty. Nemuzu nic jinyho napsat a k nicemu se vyjadrit, nebot jsem z tech vsech lidi tam uplne zmatena, znechucena, vubec je nechapu a nicemu nerozumim. Takovy xindl negramotny kubanec uz mel byt po prvnim tydnu zpatky v Holomoooci.
Jak je mozne, ze neco takoveho vubec pusti pred kamery ? To snad ani neni legalni.

384
Howdy
Reagovat

No taky si myslim, ze kdyby si Niko stoupnul za Danielu, tak by zustal. To by prece segre neudelala, aby ho vyhodila ! Jakto, ze ho to nenapadlo ?

385
Howdy
Reagovat

Tak ja si radeji pockam az nekdo natoci nejakou RS, ve ktere vitezi ohleduplnost, laskavost, dobrota, fair play, pravda a krasa. Urcite by me to bavilo vic, nez sledovat nehezke obliceje s pokrivenym charakterem, zakernost, lzi a podrazy. Jak to muze vubec nekoho bavit ?
Soutez plna krasnych a hodnych lidi s cistou dusi a laskou k bliznimu svemu – vitez by dostal odmenu, kterou by mohl dat na dobrocinne ucely/charitu dle vlastniho uvazeni. Maskotem teto souteze by byl NIKO.

386
layla
Reagovat

377 kata – přesně jsi vyjádřila moje názory, díky.

Jen bych doplnila: zde se jaksi automaticky předpokládá, že všichni soutěžící mají stejné informace jako my u TV. Není tomu tak.
Nikola neměla zdání, že se osnuje spiknutí všech (zejména „nejlepších kamarádů“) proti Nikovi. Kdyby to věděla, troufám si tvrdit, že by možná své rozhodnutí nevracet se k němu přehodnotila. Podtrhuji: nevracet se k němu. Protože aktuálně s ním v páru nebyla a bylo na něm, aby si to nějak posichroval – buď u ní, nebo u jiné holky. Niky dostala pouze signál od ségry a okamžitě se jala situaci řešit; ve finále to nevyšlo, ale nelze z toho vinit Niky, protože prostě nevěděla, co se kolem ní děje.
Bohužel před týdnem projevila, že má funkční mozek, a od té doby si na ni „bad boys“ dávají pozor.
Chápu trochu, proč se nevrátila k Nikovi – ten pocit, že někoho táhnu, může být strašně únavný. Přesto udělala velkou chybu, protože jako párek miloučkých klaďasů to mohli hladce dotáhnout do finále. Zahodila pracně vybudovanou image, a asi jí to neprojde.

Viktorovi tentokrát jeho intrika vyšla; skvěle ji načasoval a skvěle zrealizoval. Přesto je to hnusnej skřet a nemám ho ráda.

Nela trochu překvapila i mě; že půjde Nikovi lhát do očí, to jsem od ní nečekala. Inu, NNCSSVR.

Chování „nejlepších kamarádů“ (viz četná slzavá vyznání při večerních pitkách i denních zadumáních) Martina a Miša je sice asi pochopitelné, ale přesto totálně hnusné. Byla bych schopná je omluvit, kdyby šlo o život; ale ono jde jen o 10 dní v blbým hotelu před kamerama, sakra! Na rozdíl od Niky – oni VĚDĚLI, ale nekonali.

Malý Mirek byl v téhle hře postaven štábem mimo (štáb asi věděl, proč to dělá, tudíž do čivavy vkládám ještě jisté naděje).

Rockyho jsem nikdy neměla ráda, ale po včerejšku mu musím přiznat, že je přinejmenším konzistentní, drží slovo a nedělá, co mu Nela řekne; testosteronovej macho se vším všudy, plusy i mínusy. (IQ nehodnotím, to snad ani nejde)

A Nika jsem měla ze všech chlapů v HP nejradši, takže je mi fakt hodně líto, že vypad. Ale show must go on.

387
radek
Reagovat

339
No civavak kdyby stekl, tak mohl byt prekousnut napul z obou stran. Z jedne dokonce 2x, takze proto pouze vrtel ocaskem.

Mam radost z toho, jak vam vcera ukazal rocky, jak je „ovlivnitelnej a manipulovatelnej“, jak o nem tady tvrdite a pak taky jak ctnost sama dokazuje, ze je schopna se zbavit nekoho, koho ma strasne, ale strasne rada a veri mu nejvic v hotelu mrknutim oka a jeste za to obvinovat sislouna, ktery delal jen to, ze myslel na sebe pro dalsi hru. No a tne niko si za svym nazorem nestoji ani tehdy, kdyz ho ctnost vyhodila. Napred je na ni nastvanej, ze ji rekne, ze jestli si toto o nem mysli, tak je lepsi, aby spolu nebyli a pak za ni utika a nadava na vsechny kolem, jen ne na ni a vali se s ni v posteli i s kubancem. Niko je jen velka parodie na chlapa. Holcicim ksichtem to jen dokazuje.

388
EvaD
Reagovat

On hlavně Niko, když se ho Livie ptala, zda si ji vybere, pokud bude muset volit mezi ní a Nikol nebo Nelou, dal jasně najevo, že by si ji nevybral. Kdežto Michal jí to slíbil. Niko se tedy potopil sám, jeho loajalita nezná mezí, je z jiného světa. Nebo možná věřil Niki, že ona by to udělal stejně. Ale neudělala, snad už mu to alespoň teď došlo. A jinak souhlasím s názorem, že Niki nemá žádné nápady a Rockyho si vybrala jen proto, že ho chtěla Nela. Jak je Rocky silný hráč se ukázalo po vyřazování. Krásně Nikolu podpořil v jejím nenávistném výstupu proti Michalovi. No tak asi o tohle jí šlo.

389
dessin
Reagovat

384: protoze mu Niki rekla at to nedela, pote co ji slepice Daniela vyblila plan???

Nika mi bylo lito ale bohuzel nebyl hrac, musel ven. nechapu co TV sledovala tim ze uz odpoledne z webu bylo jasne kdo jde, bud to nekdo zvoral nebo to bylo cilene ale nechapu duvod.

Nikole jsem jeji plakani a zklamani prala, zvlast po hlodech typu „kdybych to vedela tak bych to neudelala“ – Viktor ji varoval ze Nika ohrozila a muze jit domu, ze ho neposloucha je jeji problem. A opirat se do Michala? Proc, udelal to co by udelali vsichni, zachranil si zadek. Rocky je bezpaterni parchant rikam to porad a ted to krasne dokazal.

390
Nikol
Reagovat

Já furt nevím co se rozčilujete :), já taky když můžu u žolíka zavřít z ruky, tak zavřu, a nikdo mi nevyčítá, že jsem ho podrazila. Všichni jedou za sebe! A neohlížím se, jestli spoluhráč má alespoň čistou postupku. Michal zachránil sebe, tak co mu kdo chce vyčítat? Z pohledu hráče má jedinej zdravej náhled Mirek, Vikouš vlastní selský rozum, což chybí spoustě, vlastně všem ostatním, ale začíná tam být dlouho a to se projevuje.

391
zuzana
Reagovat

Eva D …
Niki s Rockym sa dohodli už po vypadnutí Naty, že spolu budú ….

392
Nikol
Reagovat

Ale nechápu, kde vzali, že Rocky je nejsilnější hráč, koukám jako puk. A Nikola to tak překombinovala až se ztratila.
Aha tak dokoukávám, že Vikouš si ještě zdravej rozum udržuje.

393
EvaD
Reagovat

391 Zuzana
To už si nepamatuju, ale teď Nikola říkala, že jí to došlo až ten den ráno, jak je Rocky silný hráč a že chce být s ním??

394
Nikol
Reagovat

Rocky je přizdisráček, a řídí se heslem: Po bitvě každý generál. Řval a prskal jako alibistický debil včera. A vůbec jsem to nepobrala, z jakého důvodu.

395
Maggie
Reagovat

Ja nechapu, proc to ty husy Rockymu tak basti.

On je slaby hrac jak ve hre mezi klukama (Michal, Martin, Mirek ani Viktor nijak zvlast radi nemaji), tak je strasne neoblibeny venku. Je ovlivnitelny, mysli spodkem a nic sam nevymysli. Jeho jedina sila je magicky vliv na devcata, protoze si postupne ochocil Nelu, Niki, Dominiku, Daju a vypadnuvsi Naty. Jedina, kdo mu zatim odolala ze soucasny sestavy, je Livia.

Mam ale otazku, vyhrava to jednotlivec, nebo par? A kdo voli viteze, vypadnuvsi soutezici, nebo divaci? Omlouvam se za lame otazku, ale nikde jsem to nenasla.

396
anja
Reagovat

388 EvaD a další, tak jo, asi to tak bude, že Niki skočila po Rockym jen z toho důvodu, že si ho vybrala Nela. Ovšem je jasné, že Nela se upnula na Rockyho proto, že jí tam de facto už nikdo nezbyl :)

387 radku, Niko jako parodie na chlapa, tak bych ho neviděla. Niko je prostě pohodář, nekonfliktní, byl to jeho způsob hry. Nemá rád konflikty, rozepře, hádky, než aby něco řešil na sílu a ještě víc čeřil vody, raději se stáhnul a nechal to vyšumět. Taková povaha zas není až tak špatná pro život, samozřejmě, že ve hře to nemusí být to pravé ořechové.

397
EvaD
Reagovat

395 – naprostý souhlas. Asi je to davová psychoza. Ochočí si jednu a to mu dodá nějakou přitažlivost i pro ostatní. Jinak nevěřím, že by na něho nějaká byť sáhla. Kvůli uslintanému vzhledu i kvůli hnoji, co mu jde z pusy.

398
Maggie
Reagovat

Rocky už hlavně balancuje na hraně agresivity, mam takovy pocit, ze vcera moc nechybelo a Michalovi jednu natahl. A pak by se resitelka divila, jak by jeji silny partak letel ven:)

Hrozne me pobavil ten lazoplazo sestrih Nika na dramatickou srdceryvnou notu, smala jsem se nahlas, jsou to vazne amateri. :)

399
anja
Reagovat

teď ten pár Niki a Rocky, který vzniknul, to bude zajímavé :))
uvědomuje si vůbec Niki, že teď je s partnerem, který podle ní „myslí pinďourem“?

??? co bude dělat Nikinka, když Rocky dostane večer chuť „aby mu dala pusu“ :))) ??? Rocky je mazlivej typ, potřebuje se přitulit. Tohle mu dávala Naty, pak si ho adoptovala a starala se o něho Dominika, v rámci slušnosti, že. Rocky prostě vyžaduje fyzický kontakt…….. nemyslím si, že Rocky nutně potřebuje zasunout a že když není Naty, že ho strčí do každé, která se naskytne, ale takový ten pocit fyzické sounáležitosti Rocky musí mít a Niki mu to nedá

a další ne nepodstatná věc – vždyť před chvíli Nikina tvrdě vyhodila Rockymu jeho milovanou Naty, to jakože jí Rocky tak rychle odpustil? kruci mně rozum fakt zůstává stát, to jsou vztahy :DD

400
layla
Reagovat

Hlavně si myslím, že Nika chtěl vyřadit štáb. Protože kdyby ho chtěli zachovat, nebylo nic jednduššího, než mu dát imunitu za „souboj“ s Mišem.

401
LadyXL
Reagovat

Byl to zajímavý večer, respektive závěr epizody :-). Niko mi chybět nebude, ale přesto jsem mu nepřála takové vyhození. A Nikča, jak říká většina, fakt udělala chybu. Rokáč není vůbec silný, jen silně řve a Dominika po něm pojede a když mu dá,tak hodí Niku k ledu – a víte co, přála bych jí to. Pokud mne paměť neklame, tak v jednom dílu probírali, komu by přáli výhru, kdo jim tam je nejsympatičtější a vyhrála Nika s Nikem! Jenže na tohle animátorka zapomněla a navíc si neuvědomuje, že Rockyho ostatní ve většině moc nemusí a tak když se budou volit dvojice, tak na to může ona dojet díky němu..,což bych jí momentálně přála. Nela má u mě body plus za to, že se při konfliktu k tomu extra nevyjadřovala, řekla své a bylo to k věci a víc mlčela.

402
anja
Reagovat

398 Maggie, když mne ale Rocky právě v té cholerické poloze nejvíc baví :))) takový týpek, který balancuje na hraně agresivity je tam jedině Rocky a podle mne právě jedině on je schopný se tam rozhádat a poštěkat s kýmkoliv, když mu hrábne, je mu to jedno na koho zrovna řve :)

Rocky, je takový pitbul, který potřebuje svou paničku na pomazlení, ale když ho vypustíš mezi další psy, tak je nebezpečí, že se serve :)

403
sisina
Reagovat

Přijdou ještě noví bojovníci?

404
Valerie
Reagovat

391 – A mimo to se Niky dohodla taky s Ginem, Nikem a Mišo za ní běhal i bez dohody. A takhle debilně a zbytečně si to zkazila.
Hlavně nechápu, proč nenechala Rockyho Nele, oni jsou oba takový povahy, že měsíc by spolu nedali ani omylem.

405
jenka
Reagovat

Dle mého pohledu rozhodla se Lívia správně. Proč by se měli hráči, kteří přišli později obětovat za ty, kteří jsou tam od začátku. Michalovi a Lívii držím palce ať vydrží hodně dlouho. Na Michalovi mně štve, že ten nápor ostatních nevydržel a brečel. Roky je blbec uřvaný to je jisté, kromě řvaní a sexu nic jiného neukázal. Nikola je přesvědčená, že celý hotel leží na jejich bedrech, že bez ní by nic nefungovalo stejně jako do nedávna Nela dokud neměla bobky z nedostatku partnerů, kteří by bylo ochotni se za ní postavit. Tak to vypadá, že mají konečně šanci se prosadit i později příchozí.

406
Melanie
Reagovat

Já asi půjdu proti proudu, ale Rockymu a Niky vyřazení Nika zazlívám nejmíň. Oni jediní se na tom podíleli neúmyslně. Ano, rozhodli se blbě, udělali chybu, která měla tenhle důsledek. Ale všichni ostatní Nikův odchod plánovali nebo o něm věděli a nic neřekli ani neudělali, a to je pro mě horší, než nevědomky něco zavinit. A pak všichni vyčítají Niky, že nezachránila Nika, kterého oni potopili.
A Nela v závěru mě dorazila, po tom, co si dala takovou práci, aby Nika vyřadili řekne, že by byla radši, kdyby odešel Mišo.

407
k
Reagovat

Mě fascinuje, jak Nikola furt říká, že Nika táhla. Kde k tomu přišla? Nikdy se pro něj nijak neobětovala. Vedle něj laškovala s kým chtěla, postupně se snažila budovat cestičky a namotávat si ostatní. Naopak on jí vždycky chápal, utěšoval a stál za ní ve všech konfliktních situacích. Holka má asi taky full disk. Asi to spíš zaměňuje za to, že si ho k sobě připoutala a on na ní zcela spoléhal, protože předpokládal jako samozřejmost, že je to vzájemné. To byl prostě jeho styl hry – naprostá oboustranná důvěra.

Neřekla bych, že Niko nebyl hráč a že se tam jen rekreoval. On si naopak vytvořil velmi silnou pozici (především u diváků, ale on samozřejmě počítal s tím, že i u hráčů), svojí strategií všechny chápat a utěšovat. Kdyby Nikola nebyla kráva, tak se mu to vyplatilo. Nela ho chtěla stejně vyhodit proto, že ví, že bez něj je Nikola podstatně slabší – kdyby to nebyl hráč s kterým se musí počítat, tak ho nikdo neřeší. Jen nechápu Viktora, nejdřív jsem myslela, že to proti Nikovi osnuje proto, aby ho jako silného hráče – konkurenci – vyřadil (což je OK, od toho je ve hře) a pak tam do kamery něco plantá, že nechápe, proč si ho tam ty holky drží, že to je slabý hráč a na finále nemá šanci??

Proč se najednou vše zbláznilo do Rockyho (nemyslím NIkolu, té se jen přes noc rozleželo, že to co chce Nela budu mít já), myslím připadaj dva důvody – jak už tady padlo, Nela nikoho jinýho na výběr stejně neměla (Míra je tam chvilku), tak se na něj upnula. Nebo to nějak podnítil štáb (úmyslná info od něj) či nějaká dezinformace / špatně pochopená informace, která se k nim dostala. Nela zavětřila a bylo.

Ještě bych fakt chtěla vidět, jak tohle vnímá Natálka. Holka která jí naprosto nemilosrdně vystřelila, ačkoliv nemusela. Pak tam leje Rockymu do hlavy, jak to udělala pro něj a nakonec s ním skončí v páru, kvůli čemuž odjede Niko. No jestli jsou spolu, je mi Natálky líto, intelektuálně toho svého primitiva dost převyšuje. A na Nikolu nebude mít asi moc kladný názor, v rozhovoru jí označila za „herečku“ a to už bylo potom, co byli všichni paradajci venku a ona komunikovala s Rockym.

408
k
Reagovat

Melanie – ale jak jsi viděla včera, to Nikola začla obviňovat první, tak jí to vrátili, že to zavinila ona a mají pravdu. Kdyby držela ústa, tak se do ní podle mě nepustili. A je naprosto jasné, že za to Nikola může, protože prostě když nemáš partnerku vypadáváš, ostatní své partnery měli (lidi s kterými chtěli být víc než s Nikem), tak není co řešit. Ona byla jeho dlouhodobá partnerka na kterou spoléhal a kvůli které si nevybudoval žádná jiná pouta mezi holkama (záchranné sítě – když to zkusil , tak Nikola okamžitě spoluzorganizovala vyhození Lenky). Je jedno, že spolu tento týden nebyli (to bylo zařízeno vnějšími okolnostmi – nemohli se vybrat), prostě Niko jí věřil, neměl žádnou zálohu. Nikola mu to řekne v den vyřazení (nebo den před nevím), že s ním nechce být – co to jako má být??? Kde si ten flagmatický pomalý méďa má najednou najít partnerku (najít partnerku znamená vyhodit někoho jiného, furt se nějak zapomíná, že se to nijak nezaonačí a někdo prostě vypadnout musí). Lily to vysvětlila jasně, Michal rovněž neměl na výběr. A že plánoval? Tak má sedět na terase a čekat až ho vyhoděj (to vlastně udělal Niko). Niky mu zlomila vaz. Je to třeba brát v souvislostech. A že ostatní plánovali jeho vyhazov? A co je to hra, jeden musí z kola ven, přece kvůli tomu, že je Niko sympatický nepůjdu domů dobrovolně já. To měl udělat Rocky, když tam řval jak idiot na Michala, že se zachránil. Když už tam je někdo pokrytec tak Dája, jak se do Michala pustila a přitom ta v tom byla zapojená přímo v centru. A Nela pak svojí hláškou, že by tam raděj Nikam ale Nela je případ pro psychiatra, to je někde jinde.

409
Adéla
Reagovat

Už tady asi bylo všechno řečeno. Pro mě má za včerejšek méďan body nahoru, že nebulil, nezhroutil se a odešel v klidu pryč. Však nejde o život. On z té soutěže určitě vytěžil ze všech nejvíc /když pominu balík peněz/. Jednak se odkryla jeho minulost a on tomu nemusel čelit v reálném čase, pobytem v hotelu své pověsti rozhodně neuškodil – spíš naopak, no a jako bonus měl několika měsíční dovolenou v Karibiku. Já se hlásím, že s ním bych šla klidně na kafe!!!
Jinak, jak už tady píše většina holek – Nikola výběrem kubánce šlápla těžce vedle. Ten už dneka bude oblízat Dominiku a to Hafík nerozdýchá. Na obzoru bude další řešení a nevím nevím, kdo bude holku zachraňovat. I když NNCSSVR!

410
Valerie
Reagovat

407 – Nikča patrně měla na mysli to, že se Niko nikdy nehádá, neintrikuje, nehysterčí kvůli kravinám a udělá co jí na očích vidí. Že jí vždycky spolehlivě kryje záda a stojí za ní ať děje, co se děje… je zřejmě málo.

411
XMAN
Reagovat

Tak jsem to včera po dlouhé době viděl a zrovna vypadnul Niko. To je docela škoda, ale rozhodně za jeho vyhazov nemůže Michal. Udělat tohle byla Michalova jediná záchrana a možnost jak se ve hře udržet. Je to prostě hra a on byl donucen hrát. Teda ale ten Rocky, to je takovej neskutečně sobeckej, sebestřednej, vypatlanej a hlavně agresivní čúrák namachrovanej že to snad ani není možný. Ten jednou někoho fakt zabije, měl by chodit někam k psychiatrovi a s těma nervama něco dělat. Já být na místě toho Michala a on tam na mě takhle agresivně vyjíždět, tak to asi nevydržím a natáhnu tomu přičmoudlýmu zakrslýmu hajzlovi jako první i za cenu toho že půjdu domů. Ten Rocky je prostě ztělesněním totální demence a agresivity. Stačilo už to jak oplakával Natálii a za chvíli už se tam plazí po Dominice. Ten člověk je úplně mimo, je prostě fakt na úrovni opice a prý silný hráč? Dávno už tam nemá co dělat! Ale že ho Nikola, Nela a Daniela považují za silného hráče, to se není co divit, jsou to všechno jedna větší kráva než druhá. Fakt se na tu frašku nedá skoro dívat, pořád jsem nějak doufal v návrat Romea, ale k tomu už asi určitě nedojde. Výhru přeju Viktorovi nebo Martinovi, jsou to normální inteligentní chlapi a nebojí se tam těm vypatlancům a krávám říct své názory na plnou hubu. Možná by si výhru zasloužil i ten Michal. Jinak nikdo!

412
Melanie
Reagovat

407 k: A v tom to je, Niko sice nebyl silný v tom, že by vymýšlel nějaké strategie, s někým dohadoval nějakou taktiku, neřešil zbytečné kraviny ani se nezapojoval do hádek. Jenže právě proto ho měli všichni rádi a tím se stával silným – z pohledu Viktora.
Že ho Niky táhla chápu v tom, že při každém párovní se to snažila zařídit tak, aby byl Niko v bezpečí, i když s ním do páru nešla ona. Ona u něj měla sice jistotu, že se za ní při párování postaví, ale jak víme, to vždycky nestačí, je potřeba ještě u jiných pojistit bezpečí pro svého partnera a pro to Niko neudělal nikdy nic. Takže chápu, že měla pocit, že to není dost silný partner pro finále. Navíc oni v tom akvárku těžko můžou odhadnout, kdo je jak oblíbený venku.
Ovšem proč si vybrala zrovna Rockyho, tomu stejně jako většina z Vás nerozumím. Udělala chybu, která ji možná potopí.

413
Evka
Reagovat

Všimli jste si, že Nela se do hádky téměř nezapojila? Jen s poznámkou, že by taky raději Nika – ha,ha.
Bylo to jako, skočila jsi mi na lep, Nikuško. Asi nahodila udičku a rybka se chytila. Nela půjde do finále s Viktorem a dělá si cestu. Nezačala hrát teď, jak říká, ale hraje od začátku.
K vyřazení Nika přispěl velkou měrou i štáb. Dávali imunitu za hovadiny, jemu ne. Už se nehodil do hry.

414
k
Reagovat

412 – to máš pravdu. A ještě je právě zajímavé, jak má každý jiný styl hry. Kdyby byly všichni Nikové ale i Viktorové, tak by to prostě nešlo. Je fakt, jak říkáš, že on vůbec na žádné vymýšlení strategie neměl (ale to Rocky taky ne a jediný z chlapů Viktor, ale je fakt, že Niko ze všech stávajících nejmíň). Jestli to viděla Nikola jako vážný handicap, tak její volba. Já myslím, že mohla směle s ním v páru myslet za dva (to zas není taková námaha) a dotáhla by to nejdál. Zrovna z tohodle hlediska si s Rockym fakt děvče nepolepšilo.

415
Melanie
Reagovat

408 k: Já neříkám, že to nezavinila Niky. Udělala špatné rozhodnutí a vůbec to nedomyslela. Věřím tomu, že kdyby věděla, že to takhle dopadne, udělala by to jinak. Že začala řvát na Michala, to byl nesmysl, vylila si na něj svůj vztek, že to takhle dopadlo. A ostatní udělali totéž, skoro všichni v tom nějak jeli a byli rádi, že to teď můžou hodit na Niky a Niko nevypadl díky nim.
Prostě to tam začíná pěkně houstnout a bude hůř. :o)

416
k
Reagovat

souhlas. Ani nechci vidět, co se bude dít dnešní díl.

417
mer
Reagovat

Zdravím dlouhodobé přispívající, dnes poprvé neodolám a přispěju do mlýna :-)

V celé včera vysílané situaci cítím (bez ohledu na podivné a nesmyslné manipulace ze strany štábu) určité spodní proudy.

Niki podle mě 1) neustála svou poslední samostatnou akci („záchrana“ sestry a kamarádky – při současném opomenutí, že zachraňovala také sebe) a postupně si vytvořila (neoprávněné) mínění o vlastní genialitě a
2) v tichosti se rozhodla zlepšit svou vlastní pozici tím, že přesune podporu, kterou až dosud dávala Nele, a spojenectví s Nelou, na svou sestru. Logicky, je to výhodnější pro závěrečné vyřazování.
A ta předchozí vyřazovací situace Niki dala bezva záminku (prý nedostatek vděku ze strany Nely), čímž to maskuje, takže všichni vidí a soustředí se na boj Nela-Niki, případně si kladou otázku, proč Rocky?

Taky by mě nepřekvapilo, kdyby v téhle úvaze měl prsty Viktor – ani bych se nedivila, kdyby ji jako jediný prokoukl. Je zajímavé, že Niki celou akci spustila zrovna po týdnu, kdy byli s Viktorem partneři.

A k Livii – myslím, že se nedomyslela, že de facto neměla na výběr: z mého pohledu jsou Niko i Mišo jeden za 18 a druhý bez 2 za 20. Pochybuju, že se na Miša může spolehnout víc – co když si vzpomene na fyzickou náklonnost k Niki…

Takže suma sumárum – posílilal pozice Niki, Dáji a Viktora (u všech skrytě), oslabila Nela, Livie. Ostatní si momentálně nedokáží vymyslet nebo zorganizovat jakýkoli větší tah, nemají dostatečnou podporu. Howgh!
:-)

418
Valerie
Reagovat

Dneska se tam sežerou, očekávám alespoň jedno vypadnutí pro porušení pravidel. :))

419
radek
Reagovat

413
A co by mela nela rikat, kdyz vedela, ze tam niko fakt jen huli a chlasta? Navic sama mela v planu, ze ho vyhodi a to, ze rekla, ze je ji prednejsi niko nez sisla je taky pravda a nic to nemeni na tom, ze puvodne byla mezi lidma, co ho chteli vyradit. muze ho mit radsi jako „kamarada“.
Kdyby se tam vcera dohadovala, tak by popirala sama svoje slova.

Se neposerte, ze je niko ven. Delal tam hovno, kdyby se projevoval, tak tam mohl byt. To neni soutez o tom si tam zahulit, zaklabosit, opalovat se, ozrat se a s kazdym vychazet. Je uplne logicky, ze tam kazdej pujde po kazdym a cim jich bude min, tim hur. Jestli to teda ted uz neukonci pri tom poctu, co jich tam je. Vzdyt ten clovek neni schopny svuj vlastni nazor udrzet a obhajit ani 5 minut.

408
naprostej souhlas az na posledni odstavec. Myslim, zes to pochopila jinak, nez to nela myslela. Ale to je jedno. Ona planovala vyhodit Nika, ale pokud by si mela vybrat z tech dvou, tak je pro ni urcite blizsi Niko, nez sisla. Takto jsem to pochopil ja a myslim, ze dost malo z nich predpokladali, ze by ta slovena vyhodila NIka a ne sislu. Podle myho se presne prepocitali a ona je pekne prekvapila.

420
rosien
Reagovat

Holky tam si asi vykládají slovo hráč jinak než já.
Největší hráč tam pro mě je Viktor. Ten předvádí ukázkovou hru, taktizuje, manipuluje.. skutečný hráč.
Hráč pro mě byl i Niko, i když opačným způsobem než Viktor. Neměl tam nepřítele, řada lidí tam o něm mluvila jako o „svojem nejlepším kámošovi.“ Díky tomu byl neskutečně oblíbený i u diváků a ještě včera sem si myslela, že tedy i největší adept na výhru.
Nechápu ale, jak ty postavičky tam můžou tvrdit, že silný hráč je Rocky. To jako čím?! Oblíbený není (možná u holek, ale zas ne tolik, aby ho chtěly případně zachránit), taktiku a rozum taky žádný nemá..
Niky si to podle mě pohřbila. Niko je pryč, Mišo se za ní už nepostaví po jejím výstupu, Viktora taky dost naštvala a možná i zklamala, o Martinovi ani nemluvím a Rocky? Jeho neustálá potřeba objímání, pusinkování u Niky nebude uspokojena a on se vrhne zase jinam. Takže Niky si pokazila celou hru a Nela si teď už může jen mnout ruce.

421
Valerie
Reagovat

417 – Co se Viktora týká, po vyřazení Naty tam proběhl zajímavý rozhovor mezi ním a Martinem. Martin říkal něco ve smyslu „doufám, že jí to vrátíš“ a Viktor na to „to se neboj“. :)
Niko se s Nikolou prostě zazdil, ale může si za to sám. Jsem každopádně zvědavá na chat s ním.

422
Evka
Reagovat

419- se neposer ty, že má někdo jiný názor.

423
XMAN
Reagovat

Většího, blbějšího a agresivnějšího magora než je Rocky jsem už dlouho neviděl. Je to vážně primitiv. Já bych mu dal takovou bombu až by se z toho posral ten hajzl jeden. Prvně s Nikolou vymyslí že spolu budou v páru a počítají s tím že Mišo se jako poslušná ovečka nechá vyhodit a když to neudělá a vypadne kvůli tomu Niko, tak mu to začne ještě vyčítat že se nenechal vyhodit ze hry, ale co vyčítat, to co tam předváděl, to už je normálně agresivita hodně vysokého stupně a ponižování, šikana…co sem viděl v ukázce na dnešek tak dokonce Mišovi vyhrožoval že by mu dal nejradši bombu až by se z toho sesypal nebo něco takového, doufám že mu ty jeho nervičky už brzy rupnou a pak ho odvezou ve svěrací kazajce pryč, protože se tam na tu agresivní kubánskou zrůdu z pralesa už vážně nedá vůbec dívat. Měli by ho správně utratit – postavit ho ke zdi a odstřelit. Co jiného s takovým šmejdem? Nikola a Nela to jsou zase totální krávy a špíny na úrovni holek z E55, věřte tomu že nemají o nic lepší charaktery, Nikola ta je ještě daleko větší kráva než sebestředná Nela. Daniela je jen o něco málo lepší, ale taky je to tupá kráva. Je mi z nich na blití.

424
koc
Reagovat

423 – tobe se styskalo co ? .. nam ostatne taky ;-)

425
Ludmila
Reagovat

400- ano Brumla měl imunitu za to, že vyhrála jeho partnerka,a Meďan za tom že vyhrál souboj se Šušlou nedostal v podstatě nic

426
Petra
Reagovat

Dva ci tri dni pred parovanim bol boj o Nikolu, nikto si k nej nemohol nic dovolit, lebo ONA PREDSA PATRI NIKOVI. No tak Niko sa na to spolahol a pil si dalej svoju kavicku. A Nikola sa 2 dni na to rozhodne pre Rockyho??
Nevim, ci Nikolu a Nelu niekto zo stabu nepodpichol, pretoze obidve placali, ze finale moze byt driv, jak se predpokladalo – pritom do finale mali 24 dni, t.j. este minimalne 3-4 parovania..
Viktor stale prizvukoval, ze treba vyhadzovat silnych hracov, kuje pikle na vyhodenie Nika a potom placa, ze bol slaby a zaberal tam miesto? Tak preco potom po nom isiel? Ked tam nemal silneho hraca na vyhadzov, tak sa mohol opalovat, lebo to je jedno kto vypadne, ci?
Podla mna Nikola s Rockym nebude fungovat, ale VIkina kecala, ze ju uz nebude chciet. On ma na nu slabost.. A aj z hracskeho hladiska ju potrebuje..

427
CarculkaC
Reagovat

Ta baba (Niky) je naprosto nesoudná. Ona může vše. Rozhodovat kdo vypadne, spřádat intriky, kritizovat, atd., ale jak to udělá někdo jiný, je hned oheň na střeše.

428
k
Reagovat

426 – si myslím, že člověk typu Viktora pro Nikolu žádnou slabost nemá, jen od začátku ví, že je to nejlepší partie na výhru. Myslíte si, že by se zkušenýmu a životem dost protřelýmu chlapovi líbila taková nedospělá holčička, která v porovnání s mnohými jinými nemá příliš mnoho sex-apealu (nebo jak se to píše). Je to taková normálně hezká holka, nic proti, ale proti Janě, Naty, namalované!Lence bez šance. Chytrostí by ho asi taky moc neoslnila – třeba v porovníná s Janou a Viktor na milou povahu asi moc nedá. Takže bych tu slavost viděla jen jako velmi dobře rozehranou partii – přece nebude nikomu ani nám vytrubovat, že za ní jde jenom kvůli výhře.

429
Valerie
Reagovat

426 – Šel po něm, protože tím oslabil Nikolu.

430
XMAN
Reagovat

Doufám že to vyhraje Viktor, tomu bych to přál.

431
Petra
Reagovat

429 – mne je jasne preco po nom isiel.. Poukazovala som len na to, ako aj Viktor keca…

432
Beruška bez teček
Reagovat

431 – protože alespoň Viktor už pochopil, že pravdu nemůže říkat ani štábu, bo štáb by se dle toho zařídil

433
Petra
Reagovat

428 – uz sa to tam prepieralo, ze Viktorovi sa prave libi ‚nedospele holcicky‘ :)

434
Maggie
Reagovat

Zasadni problem je, ze co se tyce sily do finale, ani divaci, ani soutezici nevedi, KDO bude rozhodovat, protoze vysledek mezi publikem a mezi vypadnuvsimi soutezicimi muze byt uplne jiny…A proto to neni soutez ani reality show (nema jasna pravidla), ale proste jen rezirovana zoo, v niz zviratka vypadavaji vetsinou tak, aby to pomohlo ratingum…

Jsem zvedava, kdy si Niki chybu uvedomi, a zacne premlouvat Viktora:)

435
Maggie
Reagovat

„alespoň Viktor už pochopil, že pravdu nemůže říkat ani štábu, bo štáb by se dle toho zařídil“

ano, jako jediný to měsíci pochopil, což myslím, že svědčí o inteligenci všech tam. Ještě částečně Mirek vypadá, že nevěří ani štábu, jinak třeba Nela netuší, že jí tam pomáhá, kdo má ruce-nohy :)))

436
Anonymní
Reagovat

386 – layla, tvůj příspěvek bych podtrhla. Díky. Vyjádřilas moje myšlenky, co já neuměla tak dobře.

437
Elko
Reagovat

XMAN je v plnej sile :-)))

438
Valerie
Reagovat

A jinak jak se tu probíralo, že Niko není chlap, protože Nikole odpustil. To se jako chlap pozná podle toho, že v sobě živí zášť za to, že mu někdo vyhodil figurku? :D To snad ne. Naopak Niko sám přiznal, že není velký hráč a svojí hru založil na důvěře. Bohužel tu důvěru dal špatný partnerce. A možná není žádnej Einstein, ale je dost chytrej, aby pochopil, kdy prohrál. A tu prohru vzal jako chlap. K čemu by mu byla scéna a řev? Akorát by si zkurvil styl. :) On je fajn a bude mi tam chybět stejně jako Jana.

439
kata
Reagovat

ten příspěvek předtí, 436, byl ode mě
406 – melanie, mám stejný názor.

440
kata
Reagovat

Pořád ještě jsem se nevzpamatovala. Nik měl jít do finále. Nejvíc jsem naštvaná (sestupně):
a) na štáb – kdyby Nika chtěli ve hře, tak to zařídí. Můj názor je ten, a možná jsem paranoidní, že to bylo celé tah štábu. Mají úplně neschopné poradce, kteří si nejsou schopni přečíst FB a podívat se jakou má podporu a prostě chtěli zvýšit sledovanost vyhozením osoby, u které to nikdo nečekal a navíc hráče ze začátku. Podle mě Viktor dostal od štábu „zelenou“ neboli rozkaz ať Nika vyhodí. Pitomost produkce nezná mezí. Každopádně štáb kdyby chtěl mohl mu dát imunitu nebo ho vrátit, ale nechtěli.
b) Na Livii – mě nevadí, že si vybrala Michala. Tedy vadí, ale dejme tomu chápu, že Nikovi nevěřila, akorát Michal je podpora podle mě výrazně horší nula mínus. Ale mě vadí, že věděla, že Nik se domlouvá jen s ním, slíbila mu že ho podrží a pak ho poslala domů. Kdyby mu řekla, nevím, rozmýšlím se, Nik by šel za Danielou a myslím, že nakonec by Andulák letěl. Livie Nika potopila a ne svým rozhodnutím, ale že mu slíbila a nesplnila, věřit se jí nedá.
c) Na Nelu – jejím lhaním Nikovi do očí pro mě skončila. A ještě u vyřazování dělala, že ho tam chtěla. Hnus.
d) Martin a Michal – „kamarádi“, co mu denodenně říkali, jak je nejlepší a mají ho v srdíčku. Blé. Nika měli aspoň varovat, ale třásli se tak, že nemohli, ubohé. A co se týká Anduly, za Livií šel a bojoval, to je v pořádku. Ale měl bojovat za sebe, to jak Nika před Livií dle instrukcí Viktora shazoval, to byla ubohost nejvyšší třídy. Pokud si hraju na něčího přítele, tak bojuju za sebe, chválím sebe, ok, ale ne zákeřně a za zády pomlouvám „kámoše“. Ubožák.
e) Viktor – celý ten komplot vymyslel, všechny zmanipuloval, bez něj by Nik neletěl. Ani Nela by to nezvládla jako Viktor. Je to hráč a udělal to chytře, ale zprotivil se mi stejně, protože Nik byl můj favorit. Pro mě vždycky zvítězí charakter nad chytrostí a tu má Nik.

441
anja
Reagovat

mueehehe koukám, že XMAn je zpět v plné síle a zbroji :DDD bezva :))

442
Petr
Reagovat

Prispevky osoby „kata“ jsou na stejny urovni jako inteligence Nika, neni divu, ze mu fandi, vrana k vrane. Nik je takovy hodny prostacek :-D

443
anja
Reagovat

437 Elko :DDD fakt jsem od tebe neopisovala

444
Evule
Reagovat

Ještě nevíme jak se to vyvine.Ted tam příjde tuším holka a co když příští týden tam vrátí Nika. Byla bych zvědavá ,jak by se zachovala Niky .Určitě bude mít Brumly plný brejle ,tak by Nika možná začala oblbovat . A ten po pokynech od štábu ,by se na ni vyprd.Taky si myslím že spolu by v pohodě došli do konce . Ale je tam cítit velká ponorka .Niko by přišel trochu odpočatý ,mohlo by to být zajímavý.

447
kata
Reagovat

Petr – proč mě urážíš? Ty asi neumíš argumentovat. A jinak díky k přirovnání k Nikovi, je to super charakterní člověk, takže mě to potěšilo. A hloupej je proč podle tebe? Že není extrovert a nemá VŠ?

449
Lena
Reagovat

447 kato toho si nevšímej, pravděpodobně nějaký mužský, co nemůže rozdýchat sympatie ženských divaček … :D
Absolutně sdílím tvoje pocity, Niko je skvělý a výhru si zasloužil nejvíc! Bohužel tímto moje sledování HP končí, nechci se dívat na to, jak Nela přebírá výhru, protože mi přijde, že karty jsou jasně předem rozdány.

450
Hooper
Reagovat

444: Jistě jsi místo „přijde holka“ chtěla napsat Natálka.

451
kata
Reagovat

lena: díky. Já myslím taky, že jsou karty rozdány. Nelarajz. No jo, Nela by Nika neporazila v diváckém hlasování.

452
Mikes
Reagovat

426 – hele, Petro, Viki prostě zjistil, že z holek se mu v podstatě nikoho vyhodit nepodaří, a tak začal od okraje: především rozkmotřil blivajznici s Nikou tím, že jim nakukal, že Rocky, coby stálá expozice HP je ten správný silný hráč, se kterým to vyhrají. Následně šikovnou manipulací vyšachoval jedinou skutečnou Nikčinu ochranu, tj. Nika. Aby si to pojistil, nevybral si Livii, kterou mohl snadno naočkovat, že u něj bude mít stabilní a silnou ochranu, ale Marfušu, o níž jinak ví, že je to totál husa, která jediná mohla Nika zachránit – vlastně se tak postavil mezi ní a Nika. A ještě si to mazaně pojistil tím, že jí zakázal, aby o tom s někým mluvila a naznačil, že Niko půjde pryč, načež slepice to běžela vyslepičit sestře, která to dokonale zabila tím, že Nika varovala, ať se nestaví za Dáju. Tím se pojistil proti tomu, že by Dája v konečné fázi, kdyby za ní nedej bože stál Niko a Viki, mohla provést ještě nějakou nepředloženost. Marfuši proradně sdělil, že se musí chovat konečně jako hráčka, dobře věda, že to je to poslední, co se od ní dá očekávat a udělal z ní dokonalého oslíka. A Nikča v tom fofru udělala přesně to, co potřeboval, varovala Nika, čímž ho poslala přesně tam, kam nakonec došel. Teď je Nikča bez ochrany, je za blbku a navíc je znepřátelena s Nelou – a teprve teď to Vikouš bude moci rozjet!

453
Mikes
Reagovat

438 – Valérko, palec nahoru! Niko udělal jen klasickou mužskou chybu … květinka se musí pořád zalívat, aby neuvadla. A ženské je občas nutno připomenout (dát najevo), že je pořád jednička a že ona je ta, kvůli které vlastně žiju. Prostě to měl občas trochu přiživit, aby Nikča neměla pocit, že vztah je skoro mrtvý.

Přidat komentář