Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Finalisté Hlasu: Anna Veselovská a její silné a slabé stránky

2. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4047 w=420]

ANKETA: Na konci článku naleznete 2 ankety k finále HLASu. Nezapomeňte zahlasovat. Děkujeme.

Dnes uzavíráme náš seriál věnovaný grandfinalistům Hlasu ČeskoSlovenska, ve kterém již jsme postupně rozebrali silné a slabé stránky Markéty Poulíčkové, Ivanny Bagové a Miloše Novotného. Poslední, koho této analýze podrobíme, bude pochopitelně benjamínek grandfinálové čtyřky a vítězka týmu Rytmuse Anna Veselovská. Toto drobné děvče ohromilo nemalou část diváků už ve výběru naslepo svým osobitým podáním písně Feeling Good, při kterém se navíc sama doprovodila na kytaru, kterou během soutěže odložila jen málokdy.

Anička je zkrátka zjevení, jaké v těchto soutěžích dosud nebylo k vidění, proto není divu, že je jednoznačně nejdiskutovanější ze všech soutěžících. Rozbor jejích pozitiv a negativ je ze všech čtyř grandfinalistů vůbec nejtěžší, ale přesto jsme se do něj s Merťasem pustili. Jak se nám to povedlo, to můžete sami posoudit.

Vztah DJ Vlada a Merťase k Aničce:

DJ Vlado: Anička patří od začátku mezi mé vůbec největší favority. Ve finálové čtveřici jí v míře mé obliby konkuruje pouze Markéta. Na Aničce si především cením její originality a muzikanství, což je u tak mladé dívky přímo zázračné. Rozhodně ji považuji za vůbec největší objev této soutěže a jsem velmi zvědavý na její posoutěžní kariéru.




Merťas: Dnes je na paškálu poslední grandfinalistka a možná největší favoritka soutěže Anna Veselovská. Z castingů mi moc v hlavě neutkvěla. Až když nás Nova začala krmit ukázkami ze soubojů tak jsem si říkal, že to bude super věc, ale stejně jsem ji stále nevěřil na postup. Po souboji jsem byl přesvědčený, že si místo ve finále zaslouží. Z Anny se stal obří favorit téměř přes noc a na bedrech měla úděl favoritů. Podařilo se jí ho plnit? Tak napůl. Ze začátku jí to šlo, ale pak šla kolo od kola dolů a už to nebyla ta bezchybná mladá dívenka. Předminulé kolo se zase vyšvihla na vrchol a minule z něj se zase kutálela dolů.

Silné stránky:

DJ Vlado: Jak už jsem předeslal, Anička je absolutní originál. Ve zpěvu má absolutně svůj rukopis, nikoho nekopíruje a dokáže každou píseň obohatit o nový rozměr. To je její vůbec největší deviza i nejsilnější zbraň v boji s jejími konkurenty. Třeba swingovou Feeling Good přesnesla na pomezí folku a bluesu, megahit Set Fire To The Rain společně s Lucií Dobrovodskou předvedly v souboji v poloakustické verzi a do písně Jar Of Hearts od Christiny Perri, která je podle mě v originále dost plochá, dokázala dodat obrovské možství emocí. Tomu velmi napomáhá její hlas, který je překrásný, tedy především ve výškách, kde zní velmi naléhavě a plačtivě. Navíc má tu výhodu, že je nejen zpěvačka, ale i muzikantka, což jí dává velké šance do budoucna, že neskončí jen s nálepkou rychlokvašky, ale dokáže obohatit i českou a slovenskou hudební scénu o nějakou zajímavou hudební tvorbu. Ostatně její první singl Na cestě rozhodně nasvědčuje tomu, že ten potenciál je tam obrovský. Když si navíc člověk uvědomí, že její teprve šestnáct let, tak je to prostě neuvěřitelné. A ještě jednu věc musím vypíchnout a sice její vzhled. Anička je prostě pěkná holka, tedy ne nějak oslnivě krásná, ale prostě přirozeně hezká holka. To je myslím z diváckého hlediska ta nejlepší pozice, jelikož krásné dívky se sice často v soutěži dostávají daleko (když opravdu dobře zpívají), ale díky svému vzhledu mají spoustu odpůrců (nebo spíše odpůrkyň). Na druhou stranu méně plakátové dívky obvykle vypadly dříve než by si svým zpěvem zasloužily. Anička v tomto směru zastupuje zlatou střední cestu, což jen výborně doplňuje mozaiku jejích pěveckých a muzikantských kvalit.

Merťas: Kytara. On to je možná ve světě teďka módní výstřelek, že pomalu všichni účastníci talentových soutěží mají při zpěvu kytaru, ale já to považuji za něco pěkného, co se mi u slečny zdá neokoukané. Na naši scéně je to vyjma Lenky Filipové snad jediná dáma s kytarou na stálo. Občas ještě brkne Aneta Langerová. Nemůžeme popřít, že Anna má bezesporu nejzajímavější hlas v soutěži. Umí zazpívat jemné, líbivé a mazlivé tóny, ale taky dokáže hlas ostře naladit a vystřelit s ním do výšin. Vždy když dostane pěknou, pomalou písničku s kytarou byla to vždy trefa do černého a tímhle způsobem dokáže působit na velkou škálu lidí. Hlasově je Anna výborná. Oblečení mi na ni taky nevadí. Ať se oblíkne jako ségra Robina Hooda nebo je za dospělou lady v kabátku. K ní to sedí a nijak mi to nevadí.

Slabé stránky:

DJ Vlado: Jak už to tak však bývá, výjimečnost bývá často vykoupena i určitou nedokonalostí a případě pěvecké techniky se o u Aničky o dokonalosti tak úplně hovořit nedá. Zatímco ve výškách její hlas nádherně svítí, v hloubkách je mnohem méně jistá. Mínusem je i její angličtina, která je místy dost svahilská. A když už jsem včera u Miloše zmínil pódiovou prezentaci, tak jí musím zmínit i u Aničky, protože jakmile nemá kytaru, tak působí na pódiu dost zmateně. Anička prostě kytaru nezbytně potřebuje. A poslední věcí, kterou musím zmínit, i když mi samotnému není jasné, zda ji zařadit mezi klady, či mezi zápory, je její přílišná introvertnost a nulové projevování emocí. I Aneta Langerová byla v porovnání s Aničkou hyperemotivní. Já chápu, že Anička se za své emoce před kamerou stydí, ale z mnohých ukázek ze zákulisí je vidět, že není žádná sucharka, proto si myslím, že toho skrytého čertíka, který u ní místy probleskává, by mohla probudit v sobě i před lidmi. Ovšem jak už jsem psal, tak někdo jiný může právě takovou uzavřenost považovat za přednost a když si probereme vítěze všech soutěží, tak (zvlášť v Česku) měli introverti drtivou převahu, takže z diváckého hlediska je to vlastně plus.

Merťas: Anna nám zchodúrovatěla. Nemůžu si pomoct, ale čiší z ní taková přehnaná sebejistota, že si vůbec nepřipouští, že by nepostoupila. Extrémní sebevědomí nemusí na všechny působit kladně. I když je jí 16 let tak její občas divná šišlající angličtina tahá uši. Učením se dá vše vylepšit. Nemluvení. Ať je introvert jakýkoliv tak se omezovat jen suché téměř jedno či tříslabičné odpovědí je špatné. Musí se umět prodat a něco umět říct. Takhle to občas vypadá, že neumí ani do pěti počítat a že k nám spadla odněkud z Marsu. A poslední, scházejí mi emoce. Ač má cokoliv v repertoáru tak těžko do toho dává výraz s emocemi. Přitom by to její vystoupení tak povýšilo.

Jak Anička dopadne v Grandfinále?

DJ Vlado: Anička je o začátku považovaná ze velkou favoritku soutěže a myslím, že má velkou šanci svou pozici obhájit i ve finále. Největší soupeřkou jí bude Ivanna a vypadá to, že mezi těmito dvěma děvčaty se strhne skutečně nemilosrdný souboj, který bude vzhledem k typům obou zpěvaček připomínat duel Anety Langerové a Šárky Vaňkové z první české SuperStar, jen s tím rozdílem, že toto bude o dost vyrovnanější a vítězka je dopředu neodhadnutelná.

Merťas: I přes všechny neduhy jede Anna Veselovská na vítězství. Ona je opravdu výjimečný hlas, která je moderní a v rukách Rytmuse se vůbec nebojím, že by ji neuměl prodat. Je mladá, je na pódiích prvně a vše se naučí a třeba bude v našich vodách zářit. Má velkou podporu mladých lidí. Na sociálních sítích se šíří odkazy s jejími songy z Hlasu. Na škole slyším v kampusu lidi štěbetat o téhle Anně. Prostě je to favoritka každým coulem. Myslím, že v neděli vyhraje. A na její cédéčko si rád počkám.

Jestli tedy Anička skutečně vyhraje, nebo ji Ivanna porazí, či ze zadu zaútočí Markéta nebo Miloš, to se dozvíme už zítra.

Ankety před velkým finále Hlasu

Pozorně si přečtěte otázky. Liší se :)





Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 160
1
Dave
Reagovat

Můj pohled na Annu není tak růžový, ale co byste chtěli od fanouška Ivanny.

Anna mi přijde jako zpěvák pořád stejného stylu – písně převrací do tklivého zajíkání a folkového hávu – což se po chvíli přejí. Připomíná mi Markétu Irglovou – čili až takový originál to v našich končinách není. Její angličtinu už zmínil Vlado, s češtinou je na tom podobně. Vadí mi na ní i neschopnost poskládat větu o více než dvou slovech.

Co se kladů týče, líbí se mi její práce s dynamikou hlasu.

2
Motýlek
Reagovat

Mně na Aničce nevadí vůbec nic… Každá věta, každé slovo, každý pohyb při rozhovoru po dozpívání se podrobuje nelítostné kritice, je to tak od nepaměti, nikdy se tam člověk nic nedozví a je to o ničem… Jediná, která to dokázala podat smysluplně byla Adéla Banášová…
Takže nejlepší řešení mi přijde odpovědět ano ne, ať už si o tom Dave a ostatní myslíte co chcete… Já jsem tam ještě neslyšela nikdy otázku, na kterou by se dalo něco říct… Je to jenom povinné zaplácnutí páru minut po dozpívání… Já to nesleduju z toho důvodu, abych čekala, co mi tam kdo z nich v rozhovoru řekne – podle mě ani není co… :-)
Jinak si myslím, že ji Rytmus z dohledu hned tak nepustí, to by byl sám proti sobě, kór když bude Anička vítěz…, protože i jemu to může dost prospět v prezentaci…

3
yeey
Reagovat

taky si mysim, ze by se dala zamerenost pouze na jeden typ pisni zminit… v tomhle pripade je to hodne markantni a kdyz uz se Ivanne vycita neco o vzorny zakyni, toto by se dalo zminit… na druhou stranu nemam vubec dojem, ze by nejak Anicka prekypovala sebevedomim… trochu mi prijde jenom zvlastni, jak pomalu na kazdy fotce dela nejakou vtipnou pozicku, je videt, ze dokaze byt i vtipna (viz jak se vypravila rict Sunrise Avenue, jak sou sexy) a pak kdyz nastoupi na podium, fakt z ni nevyjde ani ň a dela, ze neumi do 5 pocitat… neni tohle snad nejakej kalkul od Rytmuse, kterej ji rekl, ze presne tuhle nevinnou mlcenlivou polohu tam ma hrat? kor, kdyz ji jeste prispecha na podium na pomoc a mluvi za ni…??

4
Motýlek
Reagovat

ahoj yeey – je to jen tréma před tolika lidma, nic víc… :-) Ty to neznáš? Já jo.. :-) Kalkul to žádný není, Rytmus ví, že ona má tuto trému, tyto zábrany, proto jí pomáhá… To je od něho pěkné, že jo?

5
-bé-bé-
Reagovat

Na Aničke ma fascinuje jej „SILA“. Je to druh „sebavedomia“, ktorý vychádza z „vnitřka“ a je spojený s pokorou „slúžiť hudbe“.
Niekde som tu čítala, že v singli „Na ceste“ sa ozvali bačovské tóny. Áno, pri prvom počúvaní som tú „ľudovosť“ zachytila ale nevedela som ju pomenovať.
Je to to čo by som nazvala „popom“, niečo čo je vlastné všetkým ľuďom a preto ich to oslovuje, niečo čo sa vekmi dedí, čo má každý človek i keď je často od toho oddelený.

Niekto je s tým „v spojení“ už od začiatku a niekto sa k tomu potrebuje dopracovať.
Jej emotívnosť mi vyhovuje najmä preto, lebo moja emotívnosť je opačná, hlučná, rýchla ustavične sa meniaca. Aničkina emotívnosť je pomalá hlbšia a stálejšia. je vynikajúcim prepokladom pre tímovú prácu.
I keď je výrazná individualitstka, práve preto jej nehrozí, žeby v tíme/duetu bojovala o moc.

6
Motýlek
Reagovat

Je víc zpěváků i herců, kteří při předávání cen nic nemluvili… Byly tu i nějaké poznámky, že i když vyhraje, že nedá žádné emoce najevo… Tomu věřím, někdo je takový, že ani nepoznáš, jestli má zrovna radost nebo bolest…, že ten výraz navenek je stále stejný… Ale uvnitř je to o něčem jiném.. Tyto typy lidí jako Anička se nepřetvařují a nebude hrát nějaké divadýlko na efekt..
Vím, že lidi jako Dave to tu budou ještě psát hodněkrát, jak se mu to nelíbí, ale nezměníš to, i kdybys to napsal ještě stokrát… To jsou právě ty nesmyslnosti, které nechápu… Nevím, proč bych měla stokrát psát, že se mi nelíbí co Ivanna zpívá a jak to zpívá, když vím, že nic jiného zpívat nebude… Našla se v tom a vyhovuje jí to… Její přehnané usmívání se mi taky nelíbí – a co s tím nadělám? Nic… :-) Dovedu si představit, jak bude ronit slzičky když vyhraje, dovedu si představit, co tam bude předvádět Markéta, když vyhraje… Každý je nějaký, tak to je, na tom není nic k divení… I Miloše si umím představit jako vítěze…

7
Pilcher
Reagovat

Anna,je lepší než Christina Perri,Jar Of Hearts,je v jejím podání o hodně lepší,mě se všechny písničky od líbí,at už je to hodně diskutovaná písen :Slzy mámy od Olympiku,tu písničku podala svým způsobem ,tam vynikla ta krásná sytá barva hlasu a mě nešlo o výslovnost,tady jde hlavně o hlas a ten není tuctovej,jako má Ivanna,nebo Markéta,někdy je potřeba si její písničky poslechnout víckrát,a při kvalitní reprodukci,basů a výšek atd,Ivanna a Markéta jsou super zpěvačky ale takových je dost,chceme originalitu,a to Anna je a je jedno jestli vyhraje ,či ne,,pro mě to bude zjev hlasu československa,je jasné,že má záporné stránky ale kdo je nemá,u Anny jsou čitelnější,ale je jí 16 a má dost času ty zápory odbourávat,i Markéta a Ivanna v 16 ????To nikdo neví,,,nebo nechce vědět,,hezký den,at už to zítra vyhraje kdokoliv………………

8
kl
Reagovat

Spíš poslouchám Hlas až ze záznamu dnes. V neděli u toho pravidelně usnu. Anička… Holka z dědiny, ale nějak ji nevěřím tu nevinnost na obrazovce. Hlas má jedinečný, ale i jednostranný. Vyniká v té sestavě zvláštností, ale nevím jestli kvalitou.

9
yeey
Reagovat

4 trema, no ok tedy… Rytmus ji ted pomaha, neverim, ze v tom bude soutezi pokracovat :-) jemu to nic neprinese… krome toho, jak uz tu bylo nekde zmineno, Anicka ziska smlouvu u Universalu (rekl bych, ze i kdyz nevyhraje) – nevim by do toho mohl kecat…

10
nadšenec?
Reagovat

Ve mně Anna nevzbuzuje žádné emoce. Ani nadšení, ani nevoli. Maximálně si řeknu „bylo to falešně“ nebo „jo, dala to“… ale jinak NIC….. obdobně to ale mám i se zbylými třemi „grandfinalisty“. Myslím, že tam byli lepší kandidáti na výhru. Zdá se mi, že kaučové hlas prokaučovali…. Vůbec porota byla nejslabším článkem této RS. Samá óda lišící se jen slovní zásobou. Darinka: bolo to akože WAW!!! Pepa: bylo to supr, bezva, pojďmě se všichni obejmout a můžeme domů… MD: byl to kvalitní výkon, jsi muzikant, to my všichni víme….. Rytmus: ten jediný vlastně těm lidem občas řekl něco konkrétního (a to ho opravdu nemusím).

11
Viq
Reagovat

Obsáhlý článek s hodnocením Anny Veselovské?
To je jako kdybyste před finále v Naganu polemizovali nad Haškovou formou a schopnostmi.

LMAO!!!

12
Klogi
Reagovat

Anicka je skratka Anicka… Ako je mala a malovravna, tak je neprehliadnutelna. Ci v zmysle plus alebo minus kazdeho zaujima. Dokazom je aj toto zhodnotenie. Vlado napise, ze Wicked game bol vrchol vecera… Mertas ho oznaci za „kutaleni se z vrcholu“ (..???… jeden z nas je asi Pinocciov brat..). Ona je skratka svoja… chova sa prirodzene, neafektovane (nahla strata dychu z emocneho vypatia ci prekolapsove stavy), ziadny kalkul a podsuvanie podprahovych vnemov (krokodilie slzy z nenaplnenej lasky, exematicke, nedonosene babatka…). a hlavne … ma jedinecny, neopakovatelny hlas … aaa ooo tom to je. Preto prajem vyhru prave jej a nikomu inemu. Howgh

13
Viq
Reagovat

Anna v téhle soutěži všechny zastínila do výšky neduživých rostlinek, že si většina lidí nepamatuje jména ostatních soutěžících a nevybavuje si ani jejich tváře.
Někteří si nevybavují ani jména a tváře koučů!
A někteří ani nepostřehli, co je nejdůležitější a první na ráně – kdo tuhle show vůbec moderuje!

Pouze několik málo ponořených znalců je schopno z části sloužit…

14
JanaV
Reagovat

Aničko, držím ti palce na poslední souboj. I kdyby to nedopadlo, doufám, že se prosadíš.Jsi po Petru Cmoríkovi, Anetě Langerové, Petru Bendem a Michalu Šepsovi další originál, který chyběl na ČS zasmrádlém pódiu. Doufám, že vyhraješ a výhru vložíš do další hudební kariéry.

15
Klogi
Reagovat

10: nadsenec?: OK.. ziadne emocie, nic, nula…potom sa vymykas mojmu hodnoteniu. Ale ak je to naozaj tak, preco potom vobec na ten clanok reagujes?

…este sa musim ospravedlnit vsetkym krokodYlom :P

16
Viq
Reagovat

Co mně osobně na pisatelích článků o těchto show a diskutérech nejvíce vadí, je schopnost vidět větší obrázek. Schopnost neutopit se v subjektivních detailech a oprostit se od smetiště minulosti. Schopnost všimnout si, když mi něco těžkého spadne na hlavu.
Schopnost všimnout si toho ještě předtím, než mi to spadne na hlavu. LMAO!

17
Viq
Reagovat

16 – Tedy správně formulováno nedostatek této schopnosti.

18
Viq
Reagovat

16 – Já tu větu totiž konstruoval na slově „chybí“ (ne vadí), to se mi tam dostalo celkem omylem :-)

19
nadšenec?
Reagovat

15
proč bych nemohla sdělit pod tímto článkem, že Anička ve mně nevzbuzuje žádné emoce? Týká se to Aničky, ne? …. takže mimo téma to určitě není…

20
Viq
Reagovat

19 – Sdělit sem můžeš naprosto cokoliv. Třeba i to, že Země je placatá.
Jsi vítána!

21
Klogi
Reagovat

19: Ale samozrejme, ze mozes.. Len naznacujem, ze uz samotna existencia tvojho prispevku akosi neguje jeho obsah… aspon z mojho pohladu.

22
Ahojda
Reagovat

Anna je pro mě objevený diamant….ještě v surovém stavu..až se obrousí, bude mít nevyčíslitelnou hodnotu ze všech stran…vnímám jí takovou jaká je, občas falešný tón,špatná angličtina, nemluvnost…všechny její negativa se dají vypilovat, změnit…jsou to chybky, které mají rešení..největší klad však dostala do vínku a který jí od ostatních vždycky bude odlišovat – to že je diamant…

23
nadšenec?
Reagovat

20
Viq, děkuji za přivítání :-)
21
to vidíš špatně, můj zájem vznikl tehdy, když na diskusi vznikla skupna nadšenců a anti-nadšenců…. já nepatřila ani do jedné skupiny. Zaměřila jsem se na Aničku ne pro ni samotnou, ale protože mě zajímalo, kdo má vlastně pravdu :-) . Trošku naivní počin, protože člověk, který není zaujatý, stejně nic nezjistí. :-D nemůže TO nikdy pochopit :-) Samozřejmě všem Aničkovcům blahopřeji k postupu jejich favoritky do Grandfinále :-)

24
-bé-bé-
Reagovat

10
XMANE
vybrala si tvojho „oblíbence“

3
rozdiel medzi Ivannou s MD a Annou s PV, že v 1. prípade MD riadi IB a v 2. prípade AV spolupracuje s PV…

25
nadšenec?
Reagovat

24
-bé-bé-
prosím o objasnění, nechápu, což mě rozladilo :-DDDD

26
Viq
Reagovat

22 – A něco třeba ani není chyba, ale definiční vlastnost materiálu…

27
Ahojda
Reagovat

26 přesně tak :o))

28
Anonymní
Reagovat

Je vidět, když Anička bude zpívat duet s Brunno Oravcem, že si moc asi s nikým z jejího týmu moc nerozuměla nebo si neseděli. Všichni si vybrali duet s někým, kdo s nimi byl v týmu, jen ona si vybrala Brunna, který byl v týmu MD.

29
Viq
Reagovat

28 – Co je vidět a hlavně co není vidět?
Nedělal bych závěry z něčeho, co jen vzdáleně připomíná kávovou sedlinu…

30
Viq
Reagovat

27 – Něco brousit a něco přijmout, protože to zase není dobré moc unifikovat.
Pro někoho chyba může být pro jiného +

31
Anonymní
Reagovat

29 – Vidět to je. Sice nemůže za to, že neprojevuje extra emoce, ale i tak, když někdo postoupil nebo vypadl, zdálo se často, že jí to je jedno

32
Viq
Reagovat

31 – Anička je prostě nelida a lidožrout.
Nevidím to tak a tyto dojmy si nevytvářím.
Já osobně, kdybych v té show byl, bych možná ještě slavil, když někdo vypadne.
LMAO!

33
Pilcher
Reagovat

Už to ,že se diskutuje o Anně at už pozitivně nebo negativně,znamená,že nás něčím zaujala,horší by bylo,kdyby se o ní nepsalo vůbec,jinak s tím Brůnem nejsem nadšen ani s výběrem té písně,je tolik krásných písní co by jí sedlo,,,,,

34
Pilcher
Reagovat

Anna je jen jedna,je to originál,,,,

35
jeny
Reagovat

A jaké písničky budou zpívat, asi mi to uniklo?

36
Viq
Reagovat

35 – O článek dozadu to je.

37
Pilcher
Reagovat

Může se stát,že Petr Janda pozve jako hosta na svůj koncert Annu a budou zpívat duet,je jasné,že Anna musí vypilovat vyslovnost češtiny,jinak poznatek nakonec ,musíte všichni uznat ,že kapela,která doprovází soutěžící,šlape jako švýcarské hodiny,nejvíc obdivuji bubeníka,ten to ovládá na 100%procent

38
Viq
Reagovat

37 – Petr Janda. WTF?

39
Pilcher
Reagovat

The Story se mi nejvíc líbila od Anny

40
Pilcher
Reagovat

Poslechnul jsem si Petra Jandu a jeho slzy mámy šedivý,a ta jeho kapela to hraje dosti vlažně,,to je velký rozdíl mezi ním a kapelou na hlasu česko-slovensko,,

41
Klogi
Reagovat

37: …este jedna pecicka Juraj Griglak
http://www.youtube.com/watch?v=vbYUi5heQKw&feature=relmfu

42
Milena
Reagovat

Anička je jedinečná.
Zbytek -to už tu všechno bylo, občas přehánění, občas karaoke, občas vlažné.
Lidé nejsou hloupí a umí ocenit a vybrat toho, kdo by měl zvítězit.
Ledaže by MD zapracoval se SMS pro Ivannu. A to on umí (2xvítěz TýTý:-)). MD jde přes mrtvoly, je ješitný a lačný po tom, dokázat svůj úspěch, tady se rozhodl, že vítězem bude Ivanna -předem odstranil silné soupeře, asi zapracuje s esemeskami on, Janeček a další kmotři. Přesto si myslím, že je obyčejní lidé převálcují a Anička vyhraje. Ivanna a Markéta zazpívají vše dobře, ale je to jen zpěv, to charisma a něco navíc tam chybí.

43
yeey
Reagovat

42 takze si to shrneme – Anicka=diamant, jedinecnost, neobrousenost, nevycislitelna hodnota, neopakovatelnost, emoce… Vsichni ostatni=neoriginalita, tuctovost, karaoke, vlazne, podsouvani podprahovych vjemu, kalkul… to vazne vidite svet takhle cernobile??? :-) tohle ja fakt nechapu!

44
Belisana
Reagovat

tady http://www.facebook.com/pages/Hlas-%C4%8Ceskoslovenska/233405393381078

Anicka pise:
Anna Veselovska
Brunno sa vracia :) Kedže mam Brunna velmi rada a cely ten cas co som v sutazi mi bol nahradnym tatom, pozvala som ho, aby si somnou zaspieval duet. Pojdete vsetci do kolien ;) Mame pripravene tanecky a outfit ala kolotocaare :D Tesime sa na Brunna?

45
Milena
Reagovat

Ale ano, i ti ostatní umí zazpívat! Ale tak to dokáže hodně lidí, prakticky všichni, kteří letos soutěžili ve výběru uměli hezky zpívat, ale to je vše. Zrovna Anička má ještě něco navíc, a proto si myslím, že by měla zvítězit.

46
Klogi
Reagovat

43: … ako ked v spuste farebnych kamienkov odrazu zazries farebne odlesky opalu… mas oci len pren

…ale neboj Ivanka da ten cukrkandel s MD a potom velkolepo zapjeje IWALU a ma to v suchu… finalovy PL Anicke nepraje… pre mna je ale vitaz

47
yeey
Reagovat

45 ale no taaak, to jako vazne nedokazes pochopit, ze pro nekoho jinyho muze mit to slavny „neco“ zase nekdo jinej…? ja Anicce to „neco“ nijak neupiram, vim o co vam s tim de, i kdyz me to zas tak nebere… pro me je to naopak Anicka, kdo jen hezky zpiva… u ostatnich vidim toho „nečeho“ vic, ale ma to zas jinou podobu… sem snad tim padem divnej?

48
Klogi
Reagovat

37: Pilcher – Neschvalili mi, asi koli odkazu na trubku, jeden koment k tvojmu prispevku… dodatok k nemu (41) nevedno preco, ano..takze to tam hore trosku postrada kontinuitu.. OK nebudem sa k tomu uz vracat..

49
Anta
Reagovat

47 nejsi :)

Anna mě sice taky zaujala, ale neustále dokola tvrdit, že jen ona má „to něco“ a ostatní vůbec nic (i když dobrý zpěv jim blahoskloně neupírají) mě dost odrazuje psát k ní jakékoliv příspěvky. Asi by to na mě byla smšť a já jsem vcelku velmi míromilovný člověk.

50
Anta
Reagovat

49 blahosklonně

51
yeey
Reagovat

49 njn, to mas dobry, ale co mam delat ja, znas me :-) ja kdyz vidim tu jejich naivitu (nebo jak to mam nazvat – ale joo, naivita – to je dobry slovo!), tak mi to proste neda… a uznani „dobreho zpevu“ – to je vskutku slechetne, ale v podstate to podavaj jako nedostatek, vetsinou nezapomenou dodat „ale nic vic“ (a jeste se tvari jako kavaliri, ze ten zpev dokazou uznat, aby pak mohli zase vykladat neco o strojenosti, lacinosti, obycejnosti apod :D)

52
Anta
Reagovat

51 třeba se taky neudržím :DDDDDDDDDDDD

53
yeey
Reagovat

52 klidnes se neudrz, ja tu vcera taky vypenil… sice sem byl za hysterku, ale aspon sem doufam dostatecne vyjadril svuj postoj k tomu, jak tady nekteri porad neco prekrucujou a vymyslej si hovadiny … :-)

54
Anta
Reagovat

53 až tady bude nějká C4, ale většinou ostatní reagují rychleji a i vtipněji a výstižněji, tak to nechávám plavat, ale uvidím :-D

55
cedarin
Reagovat

44 ahoj Bel, včera jsem už asi byl v peří, tak oplácím zdravici, jak je?

Rybízek + Anta: bojovat proti hloupé nadutosti je takřka povinnost :-)), jen si to mnozí špatně vykládají jako boj proti jejich favoritce

56
yeey
Reagovat

54 ale klidne se naser, at v tom nejsem sam :-) stejne je to zvlastni, vubec mi neprijde, ze uz to konci… Superstar mela vazne lepsi koncept, tam uz clovek ten konec tak nejak ocekaval, kdyz tam byli jen treba dva… tady jich je 8 a je to „za tyden zname viteze“

57
yeey
Reagovat

55 tak samozrejme, ze je jednodussi to svest na to, ze my nesnasime Anicku – prece by sami sobe neuznali, ze jim Anna-fanatizmus zatemnil usudek :-)

58
Anta
Reagovat

56
Taky bych si některé poslechla vícekrát, mrzí mě vypadnutí především Jardy Hnilici (třeba bych po pár kolech zjistila, že ten zpěv není až tak dobrý :) anebo právě naopak, že je úžasnej právě tak, jak se mi jevil ve výběru naslepo) dále potom vypadnutí Kristíny Z., ta holčina se mi právě začínala velmi líbit a v neposlední řadě Simona F., tam to také bylo velice brzo utnuté.
Asi by byli i jiní, ale při té rychlosti a množství, s jakou vypadávali, si teď nevzpomenu.

59
Klogi
Reagovat

57: …naivita, zatemneny usudok, fanatizmus, hloupa nadutost… vazeni jedini militantni ste tu vy !

Dobre zhrnme to… kto by to mal vyhrat
Poulickova… povymetala polovicu talentovych sutazi a zaraba si v muzikaloch… kazdy ju uz pozna… co nove od nej mozeme cakat ? … Nic
Bagova: cisty stredny prud, uplne vyrovnana superka AV… otazka vkusu posluchaca co si vyberie.. Uznavam, ze IWALU dava lepsie ako Whitney (…tesne pred smrtou :P)
Milos: …asi podla vasho vkusu najlepsi spevak, kedze prisiel, odpochodoval Rasmus a vyradil Zuzku, ktora davala (…a akoze davala) jednu kladu za druhou
alebo Anna… vid vyssie – pre mna jasna volba

je to dost racionalne?

60
Anta
Reagovat

59
„Poulickova… povymetala polovicu talentovych sutazi a zaraba si v muzikaloch… kazdy ju uz pozna… co nove od nej mozeme cakat ? … Nic“

to je tedy argumet jak pr….e

já ji tedy neznala a takových je určitě více

61
cedarin
Reagovat

59 – v tvém příspěvku je několik faktických nepřesností, jako například to, že Miloš vyřadil Zuzku. Mám pro tebe šokující zprávu. Buď to učinili hlasující prostřednictvím sms a nebo produkce, ale Miloš to fakt nebyl.
Takže ne, není to racionální.

62
yeey
Reagovat

58 samozrejme ze ten Hnilica tam chybel, ale osobne mam dojem, ze Ivanna uz prvnim live vystoupenim dokazala, ze si finale opravdu zaslouzila a ze ji MD zas tak uplne nahodou nevybral… velka skoda, ze ti dva museli jit spolu – opravdu nechapu proc ty Souboje nemohly byt alepson Hnilica-Kaspar a Molnarova-Bagova, bohuzel produkce je produkce, tohle volba MD nebyla… Hnilicu sem si vcera pustil a dokonce sem si to parkrat prehral znovu – zpiva bez pochyb famozne… jinak mi chybi spis lidi, co uz vypadli v live kolech – predvsim Kristina Z a Daniel… urcite i Veronika, na kterou sem byl hodne zvedavej a bylo mi lito, ze kvuli spatne vybrany pisnicce a nemoci zahy vypadla… z ostatnich tymu mi to vzdycky tak nak bylo jedno, skoda je asi Davida W, ale Ivanne by stejne asi nemohl konkurovat, i kdyz asi vic nez Brunno:D mozna jeste Nikoleta, ktera podle dost nespravedlive nepostoupila pres Juraje…

63
yeey
Reagovat

59 tady nejde o militantnost, ale o ten vas pohled na vec, ktery je absolutne cernobily… troufam si rict, ze muj, cedarinuv a Anty pohled takovy rozhodne neni…!!

naopak z tveho psani o I., M. a M. odkapava pohrdani, zvlast u Markety… btw ta soutez si taky nehraje na to, ze objevuje nove talenty – hleda skvely Hlas – a ten ma Marketa famozni, tady asi nekdo nepochopil, o cem ta soutez je…

64
Klogi
Reagovat

59: Argument to nie je, ale pre mna je to dobre kriterium na rozhodnutie sa.
60: ..tvoja sprava je pre mna naozaj sokujuca… To som naozaj netusil, ze to boli divaci a ich sms :P.
K tej produkcii… to sa vola stihomam … a je to na pohovor u odbornika.

65
Klogi
Reagovat

vid vyssie… reakcie su spravne na 60 a 61 sorry

66
Anta
Reagovat

62 u mě hrálo dost roli, jak se mi líbili hned napoprvé ve výběru naslepo, protože ty souboje potom byly většinou o ničem vzhledem k tomu, že některé soutěžící nesmyslně přiřadili k sobě a „teď si s tou písní poraďte jak umíte“ (důkazem je např. Ivanna a Jarda).

Teď jsem si pustila Ivannu ve výběru naslepo, jestli můj dojem bude stejný. A stále je, v těch výškách má hlas slabý a velice roztřesený a někdy příliš kudrlinkovatý, proto mě tehdy moc nenadchla. Její Witney byla ovšem opravdu velice dobrá, u Kratochvilky mě také moc nenadchla, ale to proto, že Kratochvilku mám z dřívějších dob dost naposlouchanou.
To ale neznamená, že by snad do GF nepatřila.

67
yeey
Reagovat

…a ponizovani ostatnich favoritu, abych si protlacoval sveho – hmmm, taky nic moc:-)

68
cedarin
Reagovat

64 – když je to pro tebe tak šokující, tak proč píšeš takové blbosti, nabíháš si sám

69
Anta
Reagovat

64 k tomu opravdu není co dodat :DDDDDDDD

70
jojo
Reagovat

Ten yeey se taky furt něčemu diví. Kdyby divení nadnášelo, tak se tu vznáší jak holubička :-)
Jinak ten playlist se mi nelíbí, minimálně jeden duet bych ubral a dal novou píseň. Markéta nemá žádný doják, s Anastacií to je krok vedle. Zato Ivanna má hned dva, takže žádný boj o druhé místo asi nebude. Hlavně u duetu s Michalem Davidem asi nezůstane jedno oko suché :-) Anna si měla raději pozvat na duet Lucii Dobrovodskou, s Brunnem si to nějak nedokážu představit. Taky je škoda, že nebude zpívat Hallelujah, jak někdo někde zmiňoval, v tom si ji představit naopak dokážu.

71
Ahojda
Reagovat

43 yeey.. mám ráda tvoje příspěvky :o))) …vždycky si odpovídáš sám a sám si to i hrotíš….je úplná hloupost od tebe a velmi troufalé dávat rovnítko všichni ostatní=tuctovost a další tvé bla bla bla…nepodsouvej těm co fandí někomu jinému než tvým favoritům hloupost a ztrátu rozumu…když už nemůžeš vydržet bez útoků a konfrontací, tak se aspoň vzmuž a bojuj jinými zbraněmi než ženskou hádavostí a dětskou hysterií…

72
yeey
Reagovat

66 nemyslis tou Kratochvilovou spis Petru Janu – Uz nejsem volna? Kratochvilovou zpivala Katka Petranova… me to Ivannino zpivani proste vzdy dokazalo zaujmout – jak uz sem rikal – i presto, ze mam jinak daleko radsi ostrejsi rockovejsi hlasy, ale ten hlas na me nejak funguje – je v nem takova zvlastni, rekneme, neha? ale jo neha, zkusme to takto, nemam na to takovej talent vymyslet 1000 synonymnich superlativu jako Anickovci… :D (a to se mi prosim pekne fakt nijak I. jako zenska nelibi, proste normalni pekna holka – taky uz sem to tu zminoval, ale az pride D. a bude mi to zas chtit osladit, nechci ji nechat moc prostoru :-))

souboje byly fakt ujety, prislo mi, ze jedny z mala, kdy to fakt fungovalo tak, jak melo byly napr. duely Lucka-Anicka, Marketa-Bara nebo Nandy vs. Katka :-)

73
Anta
Reagovat

72 jó oprava, Petra Janů :), pro Katku s Kratochvilkou to platí stejně :)

74
yeey
Reagovat

70 tak pardon, ze me to chovani proste neuveritelne udivuje, nestacim valit bulvy – FAKT! :D

71 zenska hadavost? detska hysterie? nerekl bych, jen snaha udrzet se v teto diskuzi a zachovat si svou tvar…:-) mne se zas libi, jak kdyz tu napisu nejakou kritiku na Anickovce, tak vy hned reagujete kritikou moji osoby – presne tohle vycitate mne a presne to sami predvadite… protoze vy zkratka nemate, co napsat, na tom vasem fanatizmu ohledne Anicky neco je, sami to vite, ale nedokazete na to vecne zareagovat a radsi tu na me vytahujete detskou hysterii a hadavost a kdovi co vsechno, jen abyste me shodili…:-)

75
Anta
Reagovat

72
Ano, souboj Anna-Lucka byl opravdu výbornej a samozřejmě i Markéta-Bára.

76
Klogi
Reagovat

66: u Kratochvilky ma IB tiez nenadchla, kedze ju vobec nespievala..
exematicke babatka a nenaplnenu, uplakanu love story predlozila divakom Ivanka nie ja wtf … u mna minus 100 bodov… k tomu priprcavanie MD-mu ako Anicka nezdravi… a mala by :O … sama si to napiekla
Milos za to vobec nemoze, je fajn chlapec a nikto ho ani neponizuje… vysledok hovori o niecom celkom inom … nie o Milosovi
Poulickova je tiez uplne OK, ale ako spevacka mi nic nehovori… nikto ju neponizuje

77
Ahojda
Reagovat

74 – tvář si opravdu zachováváš…ještě bych přidala k těm dvěma tvým vlastnostem ( ženská hádavost, dětská hysterie) chorobná vztahovačnost…škoda..ale i přesto tě mám ráda…tvoje příspěvky jsou taková horská dráha…

78
Anta
Reagovat

76 už jsem se opravila :D

79
Motýlek
Reagovat

yeey – kdo tě shazuje? :-DD
Někdo napíše, že Anička je bílá, a ty vyletíš, jak si dovoluje napsat, že Ivanna je černá? :-D A už jedeš jak odbržděný vagon… :-) Ale jinak ti fandím, to přece víš…

80
Motýlek
Reagovat

yeey – jestli tě někdo shazuje, tak řekni kdo, já mu vlepím pár facek… :-)

81
Anta
Reagovat

76 né neponižuješ, ale píšeš o ní spíše s despektem.
Ale samozřejmě bych ti na této diskuzi nechtěla upírat právo se vyjdřovat tak, jak uznáš za vhodné (kdyby sis to z toho náhodou vyvodil) :D

82
cedarin
Reagovat

79 – Motýlek, zdravím.

Hele, já ti děvče nevím, to je teď nějaká móda rozebírat rybízka? :D:D

Jak to zítra vidíš? Můj odhad na vítěze: Anna

83
yeey
Reagovat

77 a zase se to zmenilo v hodnoceni moji osoby – co zacit u sebe? :-)

84
Klogi
Reagovat

69: ???? … ale aspon si sa dobre pobavila :D

85
Anta
Reagovat

84 to víš, že pobavila :-D

86
Anta
Reagovat

83 jó nemáš to lehký co :DDDDDDDDDD

87
cedarin
Reagovat

83 -hele, nic si z toho nedělej, Hus byl taky sám proti stádu fanatiků, co ho upálili, a kdo měl nakonec pravdu?

88
Motýlek
Reagovat

Cedarin zdravím… :-) já si myslím, že je rád, že se o něho tak zajímáme…, není nic horšího jak nezájem…

Já budu zítra hodně napnutá… Určitě to budu dost prožívat s něma… No počkáme a uvidíme, nějakou sms pošlu, ale neodvažuju se dopředu tipovat…

Jojo ahojky :-*
a mizím už, pa všem

89
Ahojda
Reagovat

83 – ….když se dívám na sebe, musím já se pochválit, inu nevypadám věru zle, zkrátka chlapík jak má být…před naším za naším cesta má…lalalala :o))))))

90
yeey
Reagovat

Motýlku, Motýlku snad sis uz vsimla, ze oblibenou disciplinou Anickovcu je rict, co se jim libi na Anicce a v zapeti dodat, ze takova Ivanna nebo Marketa timto atributem rozhodne nedisponuji :-))

a nikomu za me davat facku nemusis, radsi se sama zamysli nad tim, co pisu a neobracej to porad v hodnoceni moji osoby :-) na rozdil od vetsiny tady aspon svoje zapory dokazu nekdy uznat a ne to obracet na nekoho jinyho :-)

91
yeey
Reagovat

89 – wau :-/ tak tady sem vazne nepochodil

92
yeey
Reagovat

cedarin, Anta – tak ja bych ze sebe mucednika rozhodne nedelal, ta nadutost nekterych je ale celkem husta :-))

93
Anta
Reagovat

92 to já vím, že se umíš bránit sám, ale je to sprška, co?

94
Anta
Reagovat

92 asi by jsme měli něco napsat o Anně, když už diskutujem pod jejím článkem :)

95
Ahojda
Reagovat

91 – ale no táák…nechce to spíš trochu nadhledu :o))

96
cedarin
Reagovat

yeey, tak já bych naopak řekl, že se to tady stalo nějakou módou tě rozebírat a připisovat ti vlastnosti, které nemáš. Někdo něco nahodí jen tak, spíše v legraci, ale pak se toho chytnou jiní tmáři a jdou po tobě, ať napíšeš cokoliv.
Ale co už no, když uvážíš, kdo po tobě jde, není to spíš lichotivé? .-))

A jak to odhaduješ zítra? přání Markéta/Miloš, tip Anna

97
yeey
Reagovat

93 Anta – tak sprska to je, vsak delate se cedarinem dobre, ze se do toho nepoustite jak ja, jeste byste byli taky podrobeni psychoanalyze za kazdy svuj nazor, ktery se jim nelibi :-)

98
yeey
Reagovat

96 nj co uz nadelam… asi si musim zvyknout ze misto reakce na moje prispevky, v kterejch myslim urcite kus pravdy je, jsem vzdy po zasluze odmenen jen tou zminovanou psychoanalyzou…:/

zitra – no prani Marketa/Ivanna/Milos (to je vice mene vyrovnane a pral bych to vsem trem), tip Anicka…

99
yeey
Reagovat

95 zajiste – a nejen ode me! :-)

100
Belisana
Reagovat

Podle čeho poznáte talent?
To je něco, co není změřitelné a vždy to vzbuzuje vášnivé diskuse. Pokud slyším hlas, tak se snažím vnímat všechny možnosti jeho vývoje. Po mnoha letech praxe vím, že dotyčný má talent, ale jako pedagog to v tu chvíli mnohdy neumím dokázat. Talent je celý konglomerát schopností – záleží na rozsahu, barvě hlasu, charismatu, pohyblivosti hlasu, výběru repertoáru, pracovitosti… Jen vím, že pokud je student muzikální, pak může hory přenášet i s hlasem menšího rozsahu. Řekl bych, že je to určitá osudovost.

http://www.novinky.cz/kultura/237195-eduard-klezla-talent-zlobi-nejvic.html

101
cedarin
Reagovat

100 ahoj Bel, moc pěkný článek, díky za něj, Eda měl vždycky úroveň a styl!!!
Jen jsem si všiml, že tam mají zase nepřesnost. Eda rozhodně neporotcoval první řadu SS, ale co už.

102
sali
Reagovat

yeey – vážim si, že si tak vytrvalý bojovník za objektivitu, a pritom nezáleží na tom, či sa Ti v tom darí alebo nie. Ja si cením výdatnú spätnú väzbu, ktorú od Teba mám.

Nepovažuj to za klišé (žiadne smajlíky tu nepoužívam).

103
yeey
Reagovat

102 – tomu rikam zajimavy rozseknuti po 3 hodinach mlceni :-) diky! tebe si ja taky vazim a mam k tobe celkem respekt! zase bych se rozhodne nenazyval „bojovnikem za objektivitu“ – sam se vyjadrim cas od casu znacne subjektivne:-) spis mozna „bojovnik o ne tak jednostranny pohled na vec“ :D asi bych to cely vnimal jinak, kdyby byla Anicka i moje favoritka, ale takto je tu situace nastavena… neda mi to zavzpominat na minulej rok, kdy sem tu mel jako fanousek GG+LA spoustu spojencu a urcite sem byl jinej nez letos a asi se mnou byla vetsi sranda a resil sem hlavne svoji favoritku:-D teda ne ze bych si nenasazoval na Sepse, ten byl fakt tezce mimozni, ale jeho fanousci byli pro me snesitelnejsi, i kdyz jako zpevacka je proti nemu Anicka zlata :-)

104
Anta
Reagovat

103 to víš, sobota večer :)

105
yeey
Reagovat

104 ze by klid pred nedelni bouri?

107
yeey
Reagovat

106 co to rozseknout timhle podivnym crossoverem :D

http://www.youtube.com/watch?v=2LYD4F_-ThY

108
Anta
Reagovat

107 to raději podívej, co ti právě teď lítá nad hlavou :)

http://www.flightradar24.com/

109
sali
Reagovat

103 – minuloročné zvady ma obišli, po vypadnutí mojej favoritky som na súťaž prakticky zanevrel, finále som už ani nevedel, že je.

Moja LOGICKÁ predpoveď na zajtra: zmôžem sa iba na to, že predpokladám finálny boj Aničky a Ivanny. Nelogické vyústenie môže spôsobiť jedine V.I.

Dobrú noc

110
yeey
Reagovat

zajimava podivana 107 i 108 :D

111
yeey
Reagovat

108 nad Londynem je pomerne rusno, ono taky 4 letiste

112
Anta
Reagovat

111 zítra bude taky rušno, ono taky čtyři finalisté :)
takže dobrou

113
Viq
Reagovat

Ostatní soutěžící nejsou zlí, ale…

Anna je jen jedna. Stejně jako pravda.

114
Viq
Reagovat

A nepropadejte panice. Já jsem optimista.

Anička vyhraje! V tomto vesmíru neexistuje jiná možnost. Tady ne.

115
Viq
Reagovat

Co se týče yeey, já už nemůžu, nemám sílu a dále nechci držet dekórum.

Ten člověk je KORUNOVANÝ BLB.

S něčím takovým jsem se ve svém životě nesetkal. Tohle překonává a podněcuje fantazii a přepisuje fyzikální zákony.
Člověk se má pořád co učit.

116
Viq
Reagovat

Nějak to tady chcíplo – zrovna den před finále, LMAO!
Nicméně, tuhle frázi miluju: You have not seen anything yet…
Anna dnes/zítra (ať už výsledek bude jakýkoli) nemůže prohrát. Stejně jako pravda nikdy neprohraje. Prohrát mohou jen ti druzí.

117
Motýlek
Reagovat

115 – doufám, že jsi měl včera jen noční můry a honili tě ve snu vlkodlaci, a že jsi se z toho už vyspal a je ti líp…
Jestli nechceš číst urážky na svou osobu, tak neurážej ani ostatní… Nevím co jiného se na to dá říct… Mně je yeey sympatický… Někdy máme rozdílné názory, ale to na věci nic nemění…

118
Viq
Reagovat

Urážka? Jen umírněné konstatování skutečnosti. Na falešném smíru se zlomyslnýma blbama nemám ani z 0.0001% zájem. Fakt ne :-)
Jestli jste vy 2 s yeey kámoši, dobře pro vás.

70 – Jojo moudře hovoří a pravdu má, že duet s Lucii Dobrovodskou by byl pro diváky nejlepší. Je to škoda.
Nevím, jestli to nikoho nenapadlo nebo jestli se duety týkají jen finalistů?

119
Motýlek
Reagovat

118 – urážka to je… :-)
se zbytkem souhlasím….

120
Viq
Reagovat

119 – Tohle u mě není urážka, ale úplně neutrální popisný termín. Ještě to považuješ za urážku, ještě jsi vůbec nic neviděla… :-)

121
Viq
Reagovat

120 – „Jestli“

122
Motýlek
Reagovat

Tak pak nevím co znamená slovo – blb. To je zkráceně blbec, ne?

123
Viq
Reagovat

122 – Když nebe nazveš modrým, trávu zelenou, benzín hořlavým a život pomíjivým, nedopouštíš se urážek.

124
Motýlek
Reagovat

123 – to tě neomlouvá… :-)

125
cedarin
Reagovat

115 Vig – říkal jsem si, jestli to jen hraješ nebo je to fakt. Ok, je to fakt, nejsem překvapen.

126
Viq
Reagovat

125 – Ani já :-)

127
cedarin
Reagovat

126 – ne? zdá se tedy, že reziduální zbytky ještě občas fungují!

128
dolores
Reagovat

95 -ved prave v tom to je :) nedostatok tohto atributu, ale aj inych, ako je nadhlad, invencia, a schopnost inteligentne odrazat sarkazmy, sposobuje, ze je tu namiesto toho kopec zbytocneho balastu stale o tom istom dokola…

problem je v tom, ze diskusie na Panackovi sa zucastnuje velmi malo nickov, co asi odraza tu zmienovanu mizernu sledovanost Hlasu. a malo diskuterov, (pokial su, aki su), znamena nizku kvalitu diskusie. pre mna je tu malo oponentov vo fandeni, zvlast tych, co fandia grandfinalistom a ti, co su, maju proste iny zmysel pre humor, iny sposob fandenia , … esteze je tu aspon ten Dave .. :)

najlepsi vcerajsi prispevok od antifanusika povazujem ten pod c.108. velka vdaka Anta, nepoznala som tu stranku :)

129
Viq
Reagovat

127 – Neřekl bych.

130
dolores
Reagovat

nie som teraz pesimistka, ale realne hodnotim situaciu … nie je vobec iste, ze Anna vyhra. do TOP2 by sa ale mala dostat. tam to bude o tom, kam pojde rozhodujuca vacsina SMS od fanusikov tych dvoch predtym vypadnutych. bud nepojdu nikomu, alebo pojdu jej, alebo sa zmenia na antihlasy proti nej.

ale nevadi, aj tak je najlespia :) .. podotykam pre mna, ak by tato veta niekoho poburila :D

Motylku, to s Adelou mas absolutne pravdu. ona je v tychto nasich koncinach jedina empaticka moderatorka. a vedela presne ku ktoremu sutaziacemu ako ma pristupovat. tam, kde nebolo sebavedomie, vedela ho povzbudit, tam, kde ho bolo prilis vela, vedela tak trochu umiernit. a tam, kde bolo vela tremy, dodala akoby materinskej ochrany. Adela RULEZ!!

131
cedarin
Reagovat

129 tolik sebekritiky bych u tebe nečekal

132
Motýlek
Reagovat

Dolly ahoj :-) i Cedarin ahoj :-)
ano, a navíc Adela má dar poslouchat co dotyčný odpovídá a hned na to reagovat…, což není tak úplně obvyklé…, vidím to hlavně na moderátorkách toho t-roomu, kde položí otázku, ani neposlouchá, co kdo odpoví a už řekne další připravenou větu, že jdeme tam a tam, nebo uvidíme to a to… Prostě honem zas pryč, čili nějaké dotazování není podstatné….

133
Anta
Reagovat

128
Není nad to „vědět a vidět“ :)

Pro mě je diskutabilní, že jsi pro mě použila slovo antifanoušek :) jako ve smyslu, že jsem proti Anně ? :)
(mám dlouhé vedení :DDD)

Nejsem proti Anně, jenom nejsem s ní.

Mým favoritem je někdo jiný, to však neznamená, že nedokážu uznat Annin talent.

Má hezké a zajímavé „přeskoky“ v hlase, někdo to nazval vzlykání, nemám hudební vzdělání :), její hlas je hodně silový nebo spíše „mocný“, na divácích v přímých přenosech je vidět, jak jsou nadšení, když se Anna (nejenom ona) do toho položí a hlas je opravdu silný a zvučně zní, toť můj laický pohled.

Dnes to vidím tak, že Anna bude nejspíše v TOP 2 a já bych si přála, aby to bylo s Markétou.

134
cedarin
Reagovat

132 Ahoj Motýlku, on celý tento t-room je naprosto zbytečný, moderátorkama počínaje, přidanou hodnotou konče.
Řekneme si na rovinu, že ani Leoš není vzorem empatie.

135
Klogi
Reagovat

132: Svata pravda … v tom t-rooome je to naozaj moderatorska „bida s nouzi“.. Strasne cosi.

136
yeey
Reagovat

134 cus no T-room je na hovno, ale uz sem si na to tak nak zvykl… a Leose jak sem nekdy pred rokem a pul uz fakt moc nemusel, tak ho mam najednou cim dal tim radsi… u Tiny mam pocit jakoby tam ani nebyla :-)

137
Anta
Reagovat

132 souhlas,
taky jsem si všimla, jak se „moderátorky“ chovají, párkrát je ani nenechaly domluvit a bylo to trapný, hlavně pro ty finalisty.

139
yeey
Reagovat

138 no on nam ten zaver asi zas tak tolik radosti neprinese, takze mozna o tolik neprijdes…:-) sem si celkem jistej, ze dneska to Anicka svym zjevem (pardon zpevem) vyhraje, ale nevadi, de jen o 2,5 mega tak co :-)

ale docela se na to tesim, jen me mrzi, ze neuvidime nic novyho od nikoho solove… ty duety sou vsechny v Hlase nak na prd, snad zadnej me jeste moc nezaujal, nejvic asi Jahody mrazeny od Dana/Pepy…

140
Anta
Reagovat

139 „Jahody mražený“ jsem si taky užila, tedy od Pepy a Dana né z Alberta :DDDD
V tom kole měl Dan konečně dobrej účes a celkově vypadal „mužněji“ i když je to ještě mladej kluk.

141
cedarin
Reagovat

136 čau rybízku, to já mám Tinu docela rád, řekl bych, že je čím dál lepší, kdyby jí občas Leoš nechal domluvit, tak by byla vidět víc :-))

140 Anta – zdravím, já bych řekl, že Dan docela mužně vypadá s jakýmkoliv účesem, ale to je věc názoru. Jinak ještě k té „mladé dámě“ :D, musel jsem reagovat, ta žumpa co vyprodukovala, to byl hnus. Takže neboj, TOBĚ bych nic takového nenapsal ! :-)

142
Anta
Reagovat

141 zdravím a díky
já jsem mladá dáma, i když třeba yeey by mohl být můj syn :)

už to sem píšu potřetí a nic

143
cedarin
Reagovat

142 – to že by rybízek mohl být Tvůj syn, nic nemění na tom, že JSI mladá dáma (však já jsem taky ještě mladý chlapec a rybízek by mohl být náš společný :D:D:D)

144
Anta
Reagovat

143 že by jsme ho adoptovaly? :DDDDDDDDD

145
Anta
Reagovat

144 adoptovali

146
cedarin
Reagovat

144 asi jo, ale on je přeci jen plnoletý, tak se může rozhodout sám :D

147
yeey
Reagovat

Anta, cedarin – a to se da adoptovat zletilyho cloveka?? :-) jesi jo, tak do toho du :D

148
cedarin
Reagovat

147 – neboj, budeme se o tebe starat jako o vlastního a tomu čarodějovi Vigovi tě nedáme

149
yeey
Reagovat

148 ja sem pevne odhodlan toho -doplnit libovolne neslusne slovo, cim sprostejsi tim lepsi- uz neresit, ale uvidime, jak se udrzim :D

150
cedarin
Reagovat

149 Já jsem ho neřešil, ale velmi mě (doplň si velmi sprosté slovo) tím, co o tobě napsal, je to chudáček

151
Anta
Reagovat

149 avizoval zde, že sem přijde až to skončí, takže bude pohoda :)

152
yeey
Reagovat

150 vsak ja toho (doplnit libovolne sproste slovo) taky parkrat nelichotive nazval… jak je totalne mimozni, tak od nej naky nadavky fakt zni spis jako pochvala – takovy stvrzeni, ze oba zijeme na jiny planete :D

153
cedarin
Reagovat

152 – ale do huby si tě brát nebude, nemám rád, když se někdo otírá a uráží mé oblíbence

154
nereknu
Reagovat

anicka ani ivanka na whitney nema ani po kotniky dokonce ani pred smrti ps:na netu uz jsou jeji 2 pisne ze sparklu

155
nereknu
Reagovat

jo na tn.cz bylo napsane V UZ 19:58 ZE IVANA VYHRALA-JEDNIM SLOVEM ‚PODVOD‘

156
evelína
Reagovat

Anna, to byl jeden děs a běs!!!!! Její zoěv neustále stejný hejkavý a ta artikulace neskutečná!!! Ale je to tím, že ta holka má něco se zuby, které se bála ukázat. Proto ona se bránila rozhovorům. Mikrofón měla narvaný až v puse. Měla se usmát, tak se zavřenou pusou. A to byl její celý problém. A její nevinnost, jedna velká lež!!!

157
Viq
Reagovat

156 – evelíno

To, co tady píšeš je tupost a odraz tvé vlastní zlomyslnosti, a ty to moc dobře víš., tím jsem si jist.
Tvůj příspěvek vypovídá všechno o tobě a nic o Anně.
Anna tam byla bezkonkurenčně nejlepší a vítězství IB je podivný výsledek podvodu nebo komické shody náhod…

158
sosna
Reagovat

Hele, jestli tady někdo odráží, tak jseš to práve ty!!!! inteligentní člověk se povznáší, ale to tobě zřejmě nic neříká!!! A o muzice nevíš vůbec nic. Ta evelína má pravdu!! To je Tvůj odraz Tvého komplexu, že tak jednáš. Každý má právo na svůj názor a tak buď tak hodný, nevnucuj nikomu, ten svůj. Jak si můžeš vůbec dovolit zpochybňovat notářské výsledky? To, svědčí o Tvé………

159
Viq
Reagovat

158 – evelíno, tohle je dost průhledné. Aspoň nepiš za kažkou větu tytéž nepříčetné vykřičníky, jinak se ani nenamáhej měnit nick.

A já si toho k vulgárním a zlomyslným blbcům jako jsi ty mohu dovolit i mnohem více. Ale nebude se snižovat k tvé úrovni.
Jsi žumpa a ještě se tím veřejně chlubíš :-)

160
Martin
Reagovat

Shrnuti Anicky v Hlasu:

Přidat komentář