Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: Na co se můžeme těšit v Grandfinále 3.6.?

2. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4599 w=420]

ANKETA: Na konci článku naleznete 2 ankety k finále HLASu. Nezapomeňte zahlasovat. Děkujeme.

Grandfinále Hlasu ČeskoSlovenska klepe na dveře a už v neděli se dozvíme, kdo celou soutěž vyhraje. Poslední čtveřice soutěžících se v neděli naposledy utká hned s několika písněmi. Všichni si zopakují jednu píseň, se kterou se již během soutěže předvedli. Zároveň si však střihnou i duety se svými kouči a také s jedním vybraným soutěžícím, který již ze soutěže vypadl.

Jako exkluzivní host navíc vystoupí i kapela, v jejímž čele stojí jeden z koučů, z čehož je vám asi jasné, že se jedná o nejpopulárnější českou rockovou skupinu Kabát. Na které konkrétní písně se tedy v Grandfinále můžete těšit, to si přečtěte v následujících odstavcích.

Markéta Poulíčková a Pepa Vojtek

Petra Janů a Petr Janda – Jedeme dál

Vypadá to, že nás čeká celkem energický úvod. Tato píseň sedne jak Markétě, tak Pepovi jako ona pověstná na hrnec. Víc k tomu myslím není co dodat, tato píseň v podání těchto dvou interpretů je prostě sázkou na jistotu.




Miloš Novotný

Linkin Park – Numb

Ze své výkonografie si Miloš pro repete vybral tuto vypalovačku, což je dobrá volba, i když já bych na jeho místě spíš zvolil Whitnesnake, které zpíval v 6. finále. Doporučil bych mu, aby se do toho trochu víc opřel než napoprvé a především aby pořádně zapracoval na pohybové stránce, protože ta jeho výkonu při prvním pokusu nejvíc uškodila.

Anna Veselovská a Brunno Oravec

Elton John & Kiki Dee – Don´t Go Breaking My Heart

Poněkud zvláštní spojení. Tohle bude zřejmě ten nejnesourodější duet, který v Hlasu zažijeme. Anička však již na svém Facebooku psala, že toto vystoupení bude pojaté s nadsázkou, takže myslím, že to může být i celkem zábavné číslo. Tuto píseň už jako duet zpívali například superfinalisté druhé slovenské SuperStar Peter Cmorík a Mária Bundová, takže to bude už podruhé, kdy tato píseň ve velkém finále zazní.

Ivanna Bagová a Michal David

Michal David a Alžběta Bartošová – Tajemství

V tomto případě byl Michal David poněkud ješitný a zalovil ve svém vlastním repertoáru, tedy konkrétně cover-verzi balady Endless Love od Lionela Richieho a Diany Ross. Očekávám, že toto vystoupení bude jeden velký kýč, přičemž na obrazovce budou létat srdíčka a kytičky. Tohle je hodně předvídatelné.

Markéta Poulíčková

Anastacia – Left Outside Alone

Od Markéty je toto poněkud překvapivá volba. Přestože tuto píseň v prvním finále zazpívala výborně, tak třeba Golden Eye nebo Hurt byly v jejím podání větší touchdowny. Ovšem vzhledem k tomu, že napodruhé bývají výkony často lepší, tak by to teoreticky mohla Markéta dát ještě lépe než napoprvé.

Miloš Novotný a Dominika Šuľáková

Demi Lovato & Joe Jonas – Wouldn´t Change A Thing

Tuto píseň zřejmě budete znát hlavně z podání Ewy Farné a Jana Bendiga, jelikož tato píseň pochází z teenagerského filmového hitu Camp Rock 2. Milošovi i Dominice tahle píseň velmi dobře sedne a myslím, že minimálně u mládeže s tímto hodně zabodují.

Anna Veselovská a Rytmus

Tina a Rytmus – Príbeh

Tohle si neumím moc představit. Tina a Anička mají diametrálně odlišné hlasy a navíc to ani není zrovna Aniččin styl. Je ovšem možné, že tuto megaprovařenou píseň podá Anička nějak osobitě a přestaví úplně novou verzi. Navíc jsem hodně zvědavý na její slovenštinu.

Ivanna Bagová

Whitney Houston – I Will Always Love You

Tak tady je to úplně jasné. S touto písní už Ivanna jednou zazářila a z jejích výkonů se tomuto dostalo největších ovací. Proti není důvod, aby to nedala ani podruhé.

Miloš Novotný a Dara Rolins

Stevie Wonder – Higher Ground

Miloš s Darou už si jeden duet střihli, takže už mají spolupráci na pódiu vyzkoušenou. Tentokrát společně sáhli po skutečné klasice od boha černé hudby. Přestože Miloš není soulový zpěvák, tak by mu tato píseň mohla sednout. Obávám se ovšem, že Dara mu to bude trochu kazit.

Ivanna Bagová a David Weingärtner

Bryan Adams & Melanie C – When You´re Gone

Velmi dobrá volba. Tohle je vyloženě chytlavá, ale nikoliv obehraná píseň, takže si myslím, že by s ní mohli Ivanna a David slušně zabodovat. V originále Bryan a Mel zpívají téměř celou dobu dohromady, proto jsem zvědav, jestli to Ivanna s Davidem dodrží, nebo si party nějak rozloží. Každopádně na ně bude docela zajímavý pohled, jelikož Ivanna je o hlavu vyšší než David.

Markéta Poulíčková a Barbora Švidraňová

Spice Girls – Wannabe

Markéta s Bárou jsou věrné kamarádky, proto si slíbily, že si ve finále střihnou ještě jeden duet. Tato píseň je na pár tónech, takže po pěvecké stránce se toho na ní moc předvést nedá. Očekávám však, že toto vystoupení bude podobně jako duet Aničky a Brunna mít především recesistický charakter.

Anna Veselovská

Christina Perri – Jar Of Hearts

S touto písní Anička zazářila v prvním finálovém kole, proto je to rozhodně správná volba. Pro mě osobně tímto svým výkonem dokonce překonala originál a v jejím podání bylo mnohem více emocí. Doufám však, že tentokrát jí to už nepokazí zvukař.

Až všichni dozpívají, tak se poprvé zastaví hlasování a vypadne soutěžící s nejnižším počtem hlasů. Ten pak jako rozlučkovou píseň zazpívá svůj singl. Hlasování se znovou rozběhne. Následovat bude exkluzivní vystoupení skupiny Kabát s písní Banditi Di Praga. Poté se hlasování opět zastaví a vypadne soutěžící, který skončil na třetím místě, a ten pak rovněž zazpívá svůj singl. Hlasování bude naposledy spuštěno. Následovat bude finálový rozstřel, ve kterém nám dva superfinalisté nezazpívají nic jiného než své singly. Poté bude hlasování definitivně zastaveno a bude vyhlášen vítěz. Na to, který z našich čtyř superfinalistů se jím nakonec stane, si musíme počkat do neděle.

Související články, finalisté Hlasu a jejich silné a slabé stránky

Miloš Novotný
Ivanna Bagová
Markéta Poulíčková
Anna Veselovská

Ankety před velkým finále Hlasu

Pozorně si přečtěte otázky. Liší se :)





DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 732
1
Dave
Reagovat

No nevím, ve finále mít písně, které spíš působí jako parodie, a jako zlatý hřeb večera „singly“… Možná usnu ještě před tím, než Anně Rytmus pověsí na krk stříbrný řetěz a předá stříbrné nefejkové hodinky jako cenu za 2. místo :oP

2
cedarin
Reagovat

Díky Vlado, mohl by to být poměrně zajímavý večer. Až na duet Ovarové hlavy a Ivanny. On se stále nepoučil z toho, že když zazní cokoliv od něj, je to vždy to nejhorší, co nás mohlo v Hlase potkat, Ale od něj to není ani překvapivé.
Vzpomínám si jak vloni na superfinále Superstar se nacpal do finále, nikdo si ho nevšímal a on si jel svou. Na to taky jeden potřebuje žaludek.

3
yeey
Reagovat

2 jn… hlavne jak si tam na konci prozpevoval „sem do tebe blááázen prisaham…“ a nikdo mu ani trochu nevenoval pozornost:D:D

jinak ten koncept vecera mi prijde doooost doooooost ujetej… hlavne v tom, ze na konci se budou zpivat jenom ty jejich stupidni singly… Ekel…:-!

4
cedarin
Reagovat

A co na to říkáš jinak? Markéta by mohla sbírat kladné body, podle mě by jí to v neděli mohlo docela sednout.

U Ivanny bude průšvih ten duet s Ovarovou hlavou. To se nemělo stát. Miloš s Darou budou jistě roztomilí, duet Anny s Brunnem fakt nechápu.

5
yeey
Reagovat

4 mne osobne bude z obou duetu Anicky hodne nevolno – to je mi jasny uz ted… a rozhodne to neni jeji vinou, teda zatim – uvidime co sama predvede… kazdopadne Rytmus a Brunno? lepsi partnery na duet opravdu najit nemohla…:-D ale aspon se Brunnovi splni ten jeho sen zpivat v grandfinale, kdyz se minule tak silene divil, ze nepostoupil, on si asi fakt myslel, ze je lepsi nez Ivanna nebo nevim, co mam z toho jeho vystupovani vydedukovat :D Juraj na to taky cumel jak puk (prej prekvapeni, haha) a ted sem videl video, kde Anicka rika, jakej to pro ni byl sok, ze Brunno vypadl… Zuzce se nedivi, ale Brunno to je vskutku ohromna skoda…:-) nepobiram, nepobiram, nepobiram :-)

nejvic se asi vazne tesim na Marketu, Anastaciu da doufam jeste lip, nez posledni (a vokalisty doufam tentokrat odpoji), duet s Pepou bude sranda, a heeerecku uz nak preziju..

6
Dave
Reagovat

Našel jsem si to „Tajemství“ od MD – myslel jsem, že to bude něco horšího, tohle není nestravitelný:
http://www.stream.cz/uservideo/648807-glee-cz-michal-david-a-alzbeta-b-tajemstvi-endless-love

7
cedarin
Reagovat

5 tak divit se tomu, že vypadlo přetočené oko můžou snad jen … a že byli zrovna oba od Rytmuse? Tím samozřejmě nic nemyslím, jen mě to teď tak napadlo :-))

Přesně – kdyby se divili, že vypadla Zuzana, chápu, to se divili všichni nebo alespoň skoro všichni. Brunno tam zacláněl už od soubojů (nebo jak se to jmenovalo)

Ale Ovarová hlava po sto padesáté, to bude nechutný!

8
cedarin
Reagovat

6 Dave – tak si to pouštím, takové vyznání lásky, jedno oko nezůstane suché :-))
Trochu se bojím, že po celé té době, kdy na Ivannu Ovarová hlava házel vilné oko, tohle bude spíš mínus než plus.

9
yeey
Reagovat

7 no jako v ankete o nejnesympatictejsiho souteziciho by to u me Brunno celkem s prehledem vyhral, i kdyz Juraj mu celkem obstojne dycha na zada (videl sem ten videochat na tn.cz a zase mi pripadal jak peknej nafuka, jeste k tomu enormne nudnej, no treba je to jen muj pocit, kazdopadne velka skoda Nikolety, mohla tam byt aspon o tyden dele, osobne bych ji asi nechal v Rytmusove tymu vyhrat…)

MD to bude silny kafe, souhlasim :-!

10
cedarin
Reagovat

9 – na Jurajovi se shodneme, taky mi jako osoba k srdci nepřirostl. Loni, když vypadl ze SS kvůli zdraví, tak mě to docela mrzelo, letos mě hnětl tak nějak hned od začátku. Navíc jako hudebník ok, hlas ale opravdu ne.
Docela by mě zajímalo, kdyby dnes soutěžící stáli před volbou ke komu jít a se současnýma zkušenostma, jak by volili. Takovej Hnilica by se raději jistě upsl čertu, než by šel k Ovarové hlavě.

11
sali
Reagovat

Celkový môj prvý dojem z finálového PL nie je ktovieaký, ale už neraz sa predbežné sklamanie pretočilo na príjemné prekvapenie.

Dobrú noc

12
yeey
Reagovat

10 nj navic ta Jurajova naklonnost k Rytmusovi je podle me pekne vypocitavej tah, stale doufa, ze mu Rytmus po soutezi nejak pomuze, ale to je podle me na velkym omylu… no jestli je Juraj takovej muzikant, jak se prezentuje, tak by si o Rytmuse neoprel ani kolo, za tim je neco jinyho :-) jinak si ale myslim, ze by soutezici vice mene volili stejne, ale urcite by se nejaky vyjimky nasly… nejspokojenejsi soutezici sou podle me urcite u Pepy Vojtka…

13
Anta
Reagovat

6 díky za odkaz, nemohla jsem to najít. Moc si ty dva nedovedu představit jak zrovna tuhle píseň s těmito slovy spolu na jevišti zpívají.

14
cedarin
Reagovat

12 a nejméně spokojeni byli asi u Ovarové hlavy. Já myslím, že i lidi u Rytmuse byli spokojeni, možná až na Adama.
Btw nepřišla ti Zuzka docela zklamaná? Mně docela přišlo, že byla. Ale Miloš se culil jak měsíček :D:D:D

15
cedarin
Reagovat

13 – já bohužel ano

16
Klogi
Reagovat

Nuz, celkom pekna fraska na zaver… este si dobre rozmyslim ci sa na to budem vobec pozerat :/

Kazdopadne pred duetom MD a IB bude nutne si profylakticky slahnut 20 jednotiek inzulinu a 40 kvapiek paspertinu…

…pred duetom R a AV bude stacit ten paspertin

17
yeey
Reagovat

14 http://tn.nova.cz/zpravy/film/kdo-vypadne-v-hlasu-dozvite-se-uz-dnes.html hele tady je to vyhlaseni a mysim, ze ne… Zuzka byla mysim velmi v pohode, Milosovi zatleskala, poprala mu atd… mysim, ze z toho byla tak „zdrave“ smutna, ale v pohode.. pripada mi, ze k Milosovi ani naka zast citit nejde…:D to Brunno mozna skripal zubama :-)

ale Zuzky je skoda, dneska sem si poustel These Words od ni – a skvely! :-) to me dostala nejvic!

18
cedarin
Reagovat

17 – já jsem nemyslel, že by tím měla něco proti Milošovi, to vůbec. Jen mi přišlo, že je jí to docela líto. Ale to se jí ani trochu nedivím. Byla opravdu velmi dobrá. Zpívala takový klády a s takovým přehledem, že klobouk před ní dolů.

Jestlipak se bude dívat XMAN, když tam bude mít Přetočené oko?

19
yeey
Reagovat

18 tak jasny, ze ji to asi lito trochu bylo… no XMAN… kdy tu byl naposledy spatren? delam si o nej opet starosti, jestli to s nim v pondeli nesvihlo…

20
cedarin
Reagovat

19 hele nešvihlo, podle mě se tu několikrát objevil pod jinými nicky, kdy měnil i pohlaví, ale BYL TU. Navíc, ten přežije všechno :-))

21
yeey
Reagovat

20 tj to ja vim, akorat sem ten jeho rukopis uz dlouho nezahlidnul… mysim, ze postup Milose ho musel solidne vytocit :-) by me zajimalo, komu ted fandi:-)

22
Anta
Reagovat

Zatím se mi ten výběr jeví zajímavě, tedy až na nový songy, ty by ve finále být nemusely.

Jsem také zvědavá na duet Pepy s Markétou, říkal něco v tom smyslu, že to bude mít „nový zvuk“ či co? No a duet s Bárou, no uvidíme :)
U některých duetů ale budu muset mít velkou představivost.

Jinak všichni čtyři ty songy, co už zpívali dají určitě dobře, tam nemám pochyb o nikom a myslím, že si i zvolili dobře a užijem si to, tedy já určitě, nemám problém s ostatníma finalistama.

23
Belisana
Reagovat

cedarine ahoj. Ja se vypisuju s nakyma reakcema, a vsechno uz je jinde :-D to je mi clanku…

24
Viq
Reagovat

11, 16 – Je to celé (ze 2/3) postavené na těch dost pofidérních duetech.
Vrcholem Hlasu ČS tenhle večer asi nebude. Doufejme, že alespoň výsledek bude dobrý.
Jinak by se z celého Hlasu ČS stala naprostá fraška a blamáž !

25
cedarin
Reagovat

22 no já když jsem si pustil to, co má zpívat Ivanna s MD, tak jsem to viděl, a bohužel dost živě. Vidět Ovarovou hlavu, jak vyznává lásku Ivanně, to teda bude odvaz nedělního večera. Navíc on bude tak „žrát“ sám sebe, že mám strach, že se mi o tom bude i zdát.

21 postup Miloše ho asi vytočil, ale nakonec to ustál, jako ostatně vždy. Nicméně se zařekl, že se soutěžema tohoto typu NAVŽDY skončil a už NIKDY se dívat nebude a NIKDY už nepošle žádný hlas, protože je to vždy stejné a jeho favorit skonší vždy nejlépe na druhém místě…

Nic, padám, mějte se!

26
-bé-bé-
Reagovat

Teším sa na Aničku…bude to dúfam i sranda…s jedným duetantom bude ako s otcom a s tým druhým ako s dedečkom…konečne tam bude niečo čo nie je PREDVÍDATEĹNÉ…
i keď Anička teda, všetka česť, to v duetoch „umí“ veľmi

duet Ivanny a MD je dobrý…hneď som v ňom počula jej hlas

a som zvedavá na Miloša a Dominiku…čo sa týka Markéty, neviem, nechytila som sa na žadnu pesničku…asi je to frekvencia mimo tej mojej

Zuzka sa mi zdala dosť sklamaná, ale zamaskovala to dosť rýchlo

27
Nofux
Reagovat

Tak jsem celkem zvědavej na duet Miloš-Dara a jejich Higher Ground. Škoda, že to asi nebude tahle rocková verze od Red Hot Chilli Peppers http://www.youtube.com/watch?v=sdOLFtk9joI Ale Stevie taky dobrej ;) Na duet MD-Ivanna budu muset asi přepnout…

28
Anta
Reagovat

25 mě ten jejich duet prostě přijde ujetej, proč to nezpívá s někým z ostatních finalistů, bylo by to více uvěřitelný.
Na druhou stranu osumnáctka s (kolik že mu je let?) není vlastně nic výjmečnýho a tím se nechci nikoho dotknout :D

29
Klogi
Reagovat

Inak nechapem tu logiku… To mali teda minule nechat odspievat tie single tych vypadnuvsich… ked ich uz natocili … a nie servirovat to iste po tyzdni znova. To mi hlava neberie…
Mozno nam este produkcia tejto RS nasadi do GF na divoku kartu Kaju Gotta… ten zhrabne sto litrov a zasa zmizne… aj bez singla :D

30
-bé-bé-
Reagovat

29
Ahoj,
to je dobrý nápad…tie vypadnuté single…ale už je neskoro…
Anička to dúfam prežíva ako veľký „rebelantský úlet“ na rozdiel od nás fanúšikov

31
Viq
Reagovat

29 – Prošlé zboží přece už nepatří do regálů!
A opakování po týdnu nějakou logiku má. Už jen sledovanost vyřazování v pondělí ve 23 hodin je chaboučká…

32
-bé-bé-
Reagovat

28
mocť verejne spievať „zamilovane“ je veľká vec…Ivanna si s Miškom rozumie …tak som zvedavá či aj v pesničke…doterajšie jej duety/duely za moc nestáli

33
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,
ty tam zase vidíš tú „odvrátenú tvár“
„Všehodočasu“

34
DJ Vlado
Reagovat

Tak jsem právě dokončil článek o Aničce, ještě počkám na Merťasovu část a zítra dopoledne ho tady budete mít :-)

35
Viq
Reagovat

Jinak to IWALU je jasné lepidlo na smsky.
Nechyťte se na to!

36
Klogi
Reagovat

35: …aaa oooo tom to je…

37
Viq
Reagovat

33 – Mě z toho PL přepadla rezignovaná nálada :-) ale už to jde opět po nakloněné křivce nahoru…

38
Klogi
Reagovat

30: Podla mna Anicka to ma uplne v paži :DD
…jej tatko ale asi nie….:D

39
-bé-bé-
Reagovat

Mne nie, ja som zvedavá na Aničku a na tú „nadsázku“
a v podstate je mi jedno čo spieva, veď bude spievať svojim hlasom…keby som už bola nasýtená ňou, tak by som si preberala…ale ešte nie

Ty vieš o ako rozhovore bola reč (v ktorom sa AV čudovala vypadnutiu BO)?

40
-bé-bé-
Reagovat

38
čččččččtttttt

41
-bé-bé-
Reagovat

Nechajme ten príbeh zaspať (38)…ešte je dlhá cesta k brieždeniu…ale flegmatici sú vytrvalí a doslední

42
Klogi
Reagovat

39: Vobec… na nic podobne som nenatrafil.

43
Viq
Reagovat

39 – Asi toto (ale nemyslím, že to bylo až tak do vážna)

http://hlascs.markiza.sk/clanok-581712-velke-finale-hlasu-tvrdy-boj-zacina

44
Viq
Reagovat

39 – Víš, já se na to dívám optikou cíle. Proto jsem z toho neměl moc + pocity.

38 – Já bych rozhodně neřekl, že „to ma uplne v paži“.

45
Klogi
Reagovat

44: OK, mas pravdu… asi uplne nie..
39: To cudovanie sa vypadnutiu BO bol podla mna revans za to ako IB priprcavala MD-mu, potom co dal Anicke na stejdzi tu podpasovku ohladom udajneho nezdravenia. Asi Bagovku odvtedy moc nemusi… necudujem sa..

46
dolores
Reagovat

Pribeh ? ach jaj… nuz, ak to idu uz naisto spievat, asi vedia co robia …ten text je taky rozluckovy, hodi sa na posledny vecer :D len si neviem predstavit Anku, ked tvarou tvar Rytmusovi zaspieva : …riesim len hudbu a len s tebou spavam :DD dufam, ze aspon hlasovo to bude ocarujucejsie ako to dava Tina
o duete MD s Ivannou ani nehovorim .. :))) bebe, tiez ju tam pocujem, dokonca este aj tu jej roztomilu ukrajinsku cestinu :D

47
Viq
Reagovat

45 – To byl nějaký podprahový vtípek.

48
Viq
Reagovat

46 – Tak to pochop, už je konec. Už sa to nedá, nedá…
Možná bysme nakonec měli šetřit kreditem :-//

49
dolores
Reagovat

dalsie ach jaj je pre duet Brunno s Ankou .. Brunno sice za klavirom moze posobit ako skuseny interpret Eltonovych songov, ale na druhej strane ako karaoke spevak by to Anke mohol slusne povedane pokazit :/ no som vazne zvedava …. :OO

este ma z duetov zaujal When You´re Gone, lebo mne sa ten song vzdy pacil, a myslim, ze to s Davidom W. bude to najlepsie co budem od Ivanny pocut. mozno aj najlepsi duet vecera … ci ? :))

51
dolores
Reagovat

43- nic zvlastne v tom nevidim, vsetci ho tam zboznovali, pohodak, mal to v pazi, a bol im ako otec. k tomu je este muzikant uznavany aj koucami. oni tam celu sutaz ako v uzavretom skleniku vnimaju vsetko inak ako my zvonku, asi sa im zdalo, ze Brunno, ked postupuje cez divakov je favorit, a zrazu sok :D

52
dolores
Reagovat

50 -vidim, ze srsis optimizmom :D

jedno pozitivum, -ak vypadne Anna prva, nemusim pocuvat Kabaty :D

54
Viq
Reagovat

51 – Já to ani nijak neinterpretuju. Akorát yeey se cítil dotčeně a rozhořčeně, ale toho by se dotklo asi cokoliv.
Tvé vysvětlení je asi nejpravděpodobnější.
Jinak to mohl být i vtípek, zdál se mi tam být nějaký náznak úsměvu.

55
Viq
Reagovat

52 – Ani nevím, proč mám v tuto chvíli právě takový pocit. Je to nelogické a možná se jedná o dobré znamení.

Když se na to podívám čistě logicky, mělo by to s rezervou a přehledem tuhle deformační sílu vydržet.

56
Klogi
Reagovat

55: …hlavu hore. Dobru noc!

57
Ebo
Reagovat

Markéta je skvělá, na všechny písničky se těším, zvlášť na duet a Pepou. Z MD a z té cukrové vaty už teď se mi dělá špatně a někde si raději pustím Evu a Vaška, vyjde to nastejno. Ti se alespoň nepřetvařují a nevěnují své písně ,, malému bábetku“. Trapné.

58
Scalex
Reagovat

DJ Vlado: no já nevím, mně teda nepřijde, že by Bryan Adams s Mel C zpívali jednohlasně… Vždyť jedou celou dobu krystalicky průzračný dvojhlas: http://www.youtube.com/watch?v=_W2jONIjrM0

59
DJ Vlado
Reagovat

Scalex: njn. terminus technicus :-) díky, hned to opravím :-)

60
Dave
Reagovat

46: nevím, jak kdo vnímáte jazykové schopnosti 3 finalistek, ale co se týče angličtiny, zde Ivanna i Markéta strčí Annu do kapsy; co se týče češtiny, to asi vůbec nemusím zmiňovat. Jako Čechovi mi výslovnost Ivannky přijde velice dobrá, Annina čeština zní komicky. Anna mi zněla divně i v tom slovenském „singlu“ – nerozuměl jsem místy text, a to se mi jako člověku odkojenému federací často nestává.

62
Líba
Reagovat

Musím říct, že Markétu jsem znala pouze z Carmen, kde nádherně zpívá, ale naivku. Přiznám se, že po celou dobu soutěže mi padá brada, co ta holka dovede. Lepší výběr kouče než je Pepa nemohla učinit. Předvedla, že je především rockerka , ale Hurt a Golden eye byly neskonalé výkony. Jen tak zírám, co se nám tady vyklubalo za zpěvačku. Přeji jí velkou kariéru !

63
Lucka
Reagovat

yeey: Ty seš asi hodně sebestřednej a arogantní hajzl viď? Napadlo tě že Anička si třeba vybrala pro duet Brunna třeba proto že ho má narozdíl od tebe ráda? Co na tom nechápeš? Prostě Brunno byl všem sympatickej, to samý Juraj. Že ty máš tak podivuhodně zpřeházený sympatie a sympatickej ti byl teplouš Mrózek, za to ti nikdo nemůže…..navíc nevím proč by si Juraj neměl o rytmuse opřít ani kolo, prostě si sedli a jsou to kámoši, zase to nechápeš? Rytmus je hodně zkušenej a má možnosti budovat lidem kariéru, tak nevím proč by si muzikanti měli hrát na nekomerčáky a odmítat větší možnosti než mají a hrát někde v zaplivanejch klubech za pár šupů na hodinu…ty seš vážně dement.

64
yeey
Reagovat

63 mysim, ze s vycitanim demence a arogance bys mohla zacit u sebe… narozdil od tebe sem o Brunnovi a Jurajovi dohromady nic tak spatnyho nerekl… ano, preslazenej ctyricatnik pateticky hledici do nebes je opravdu mimo rozsah meho vkusu, ale jestli se toohle nekomu libi, neberu mu to… radsi si poslechnu „teplouse“ Dana, z kteryho me aspon neboli zuby… vskutku nevim, co mas za problem… na jednu stranu si stezujes, ze se mi nekdo nelibi, na druhou stranu daleko horsim zpusobem urazis me a hlavne ostatni soutezici (nepredpokladam, ze teplous by v tomhle kontextu nadavka nebyla, jinak je to kazdyho vec a je vskutku ubohy pouzit sexualni orientaci jako munici pro utok)

65
Anta
Reagovat

64 yeey tak mám pocit, že Lucka je mladá dáma, která se dnes hodně špatně vyspala :DDD

66
kl
Reagovat

Na Markétu s Pepou se taky těším. Opravdu mi v celé soutěži chybí hlasy Hnilici a Lucky Dobrovodské.

67
yeey
Reagovat

65 njn jen si tu zlost vybiji spatnym zpusobem a akorat se sama ztrapni :-) tudy cesta nevede..:-)

68
cedarin
Reagovat

65 – Lucka má do mladé dámy asi tak stejně daleko, jako z Košic do Tokia. A její argument: Brunno byl všem sympatickej a Juraj taky, ten je taky výbornej.

69
yeey
Reagovat

68 cus. mam tu na tebe stetsi!

no tobe snad jeji argumenty nestaci? ja to dokonale pochopil – sem arogantni dement, co jako vubec, ale vubec NIC nechape – kdybych nebyl arogantni dement, tak vim, ze Brunno i Juraj jsou velci sympataci… kapisto, ne? :D

70
Anta
Reagovat

68 no cedarine, napsat tu první větu o mě, tak se možná urazím :) :)

71
kanárek
Reagovat

Ahoj, nevíte, jestli ty písničky budou ve stejném pořadí jako v článku?
Nechtěla bych propást Dawida W.:-)

72
Ludvík
Reagovat

Měním názor, dneska jsem slyšel zpívat Annu naživo v Ostravě a zpívá nádherně.

73
Líba
Reagovat

72 Je mi líto. Několikrát jsem Annu zažila na živáku na Strahově. Zpívala značně falešně, nenechte se mýlit. A Slzy tvý mámy byl opravdu průšvih.

74
Ludvík
Reagovat

73- tak jasně, ale v Ově dneska to bylo moc pěkný…

75
Ludvík
Reagovat

Ale Dominika a Nikoleta byly jednoznačně nejlepší :D

76
Belisana
Reagovat

73 zpiva falesne, a proto je v grandfinale. Legracni

77
DJ Vlado
Reagovat

kanárek, 71 – jj. je to ve stejném pořadí, ve kterém ty písně zítra zazní (vždycky tomu tak bývá) :-)

78
bogi
Reagovat

Vzdy sa najdu nejaki zaruceni odbornici na falosny spev, aj ked ziaden nie je.

79
kanárek
Reagovat

77- DJ Vlado-díky, Hlas mne nedokázal tak vtáhnout, abych jej sledovala podrobně. V Hoodovi jsem fandila mnohem víc lidem…asi měli pořad líp udělaný a sympatičtější porotu :-)

80
Jitule
Reagovat

ad 5)..mluvis mi z duse…a ad) ostatni navazejici se do R. a M.D…souhlasim,ze by mozna meli koucovat a ne moc zpivat; ikdyz o muzikalnosti M.D. se pochybovat neda- narozdil od potetovaneho …Tesim se na Marketu a drzim palce. Jinak..neda porota neco spolecneho? V Anglii meli peknou smesku..dneska..pekne se to poslouchali

81
Katy
Reagovat

díky Scalexi za super poslechový zážitek, dovolím si to přídat sem, ani jsem v té soutěži moc nezaregistrovala jaký má Miro super hlas, opravdu výbornej, dokonalej zpěvák.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7pTvtApmnL0

82
Líba
Reagovat

76 Stojím si za svým. Hlas není tak dokonalý a projev už vůbec ne, je to mediální bublina. To, že je ve finále, no i mistr tesař se utne. Vypadly lepší hlasy než Anna jako Simona Hegérová, ale i Lucie Molnárová. Jenže Anna vyjadřuje pro mladé vše alternativní, jakýsi duch doby.
V podstatě ona sama řekla, že to je úlet a je jí to jedno. Tady spíše chápu ambice rodičů. A tento přístup jistému věku imponuje.
Doufám, že lidi pochopí, že ukníkané neupravené děvče , která volá světu svůj žal do této doby nepatří. Lidi mají svých starostí dost, nezaměstnatost, deprese . Počítám , že vydá tak 1 CD , slibům Rytmuse nevěřím. Tito lidé mají svých starostí dost a Anna nepůsbí dojmem, že na sobě chce pracovat, v podstatě je jí to jedno. Je to obchod a když mi někdo nechce laxním přístupem vydělávat peníze, tak nemá cenu žádná spolupráce. A nechápu, jak by mělo nevyzrále dítě imponovat národu. Ivana je kýč, Miloš nám to jednou předvede a je to velký sympaťák a proto je ve finále a Markéta je jen jedna.

83
Klogi
Reagovat

82: To vis, ze jo…! :D

84
bogi
Reagovat

Liba: Kazdy vidi, to co chce vidiet, resp. resp. co mu jeho nazory dovolia vidiet.
Ci Anna do tejto doby a do nasho priestoru patri alebo nie, to uvidis vecer na urovni jej fanusikovskej podpory. Aj ked to mozno nepochopis.
Anna posobi dojmom, ze na sebe chce pracovat, akurat ty to nedokazes vidiet. Rockovou hudbou sa zaobera uz vela rokov, aj hrou na gitare a zlozila uz aj nejake vlastne pesnicky. Vo svojich vystupeniach praveze ukazala, ze jej spev a hranie ma zaklad, ze nestoji na vode, ze nie je bublinou, ale ze stoji na zaklade dlhorocneho pocuvania, hrania, spievania, pochopenia rockovej hudby.
16 rocna predsa nemoze pristupovat ku sutazi na sposob „prisla som sem vyhrat“. Mne je sympaticke, ze nasla odvahu nechat sa na tejto sutazi otestovat. Za take 2 roky uvidis, ze ona to so svojou karierou mysli celkom vazne, dovtedy neuveris.

85
Gábina
Reagovat

A to já si myslím, že Anna opravdu objektivně falešná bývá – třeba ten začátek toho nového singlu minulou neděli byl. Ale je z rodu těch charismatických šťastlivců, u kterých to nevadí, aspoň mně nijak zvlášť. Stejně jako třeba tento pán: http://www.youtube.com/watch?v=t22wGvzdi8g – to je jedna z mých hodně oblíbených věcí, ale když se na to podíváte z intonačního hlediska…

86
K.
Reagovat

82 – kritizovat Annu za ukníkanost a jako lepší hlas jmenovat zrovna Simonu mi přijde dost humorné. Nejsi náhodou Novou zaplacený falešný diskutér, který má za úkol rozproudit flame? :-D

87
Viq
Reagovat

86 – To zní dost pravděpodobně. Jinak si velmi těžko představit, že někdo plodí takové hlouposti zadarmo. Za to ho (ji) musí někdo platit. LMAO!

88
Viq
Reagovat

Gábino,

Anička zpívá falešně, ale je to vlasně dobře.
Anička je duševně nemocná, ale je to vlastně dobře.

Zajímalo by mě, na kolik lidí toto zabírá, protože já tu nit vyčmuchám asi po 5 vteřinách :-)

89
Ahojda
Reagovat

82 Ájééé…navštívil nás lídr skupiny „Poručíme větru dešti“.. ti přesně věděli do jaké doby se co hodí, co bude následovat za rok a jak nabídnout dokonalé pozlátka, aby náhodou lid neprocitl..brrrr

Těším se na večer…moje přání na pořadí je
1. Anna
2. Markéta
3. Ivanna
4. Miloš

tak asi tak :o)))

90
Ahojda
Reagovat

82
Ájééé…navštívil nás lídr skupiny „Poručíme větru dešti“.. ti přesně věděli do jaké doby se co hodí, co bude následovat za rok a jak nabídnout dokonalé pozlátka, aby náhodou lid neprocitl..brrrr

Těším se na večer…moje přání na pořadí je
1. Anna
2. Markéta
3. Ivanna
4. Miloš

tak asi tak :o)))

91
Ahojda
Reagovat

Omlouvám se za zdvojený příspěvěk….tak nějak se to na mě tvářilo že néé a tak jsem to poslala ještě jednou a ono jo… :o)))

92
Gábina
Reagovat

88 – Chlape, nechte už té paranoie :-). Já říkám svůj názor a nechci ani nepotřebuju, aby to na někoho zabíralo. Navíc neříkám, že je to dobře, ale že, pokud tomu tak je, tak to nevadí – vnímáte rozdíl?

93
Viq
Reagovat

92 – Tam je furt tentýž vzorec. Jedna věc je být paranoidní a druhá všechno naivně sníst a ještě za to uctivě poděkovat, aby člověk působil sluníčkově a nekonfliktně. Toto už je ovšem u mě výraz hlouposti.

94
Gábina
Reagovat

93 – a to je pro Vás tak těžko pochopitelné, že si někdo může zcela upřímně myslet to, co si myslím já? Já Vám ty Vaše názory taky věřím, byť si myslím, že s tou podezřívavostí, kterou aplikujete i na věci, kdy o nic nejde, jako je třeba tahle RS, musíte mít těžký život…

95
Viq
Reagovat

94 – Zcela upřímně? Na 95% ne. Když se tam používá opakovaně stejný vzorec aplikovaný na různé věci a příklady, už to může být těžko upřímné.
Motivace ale upřímná bude. Argumentace, který slouží jako prostředek, upřímná nebude.

96
Viq
Reagovat

A Gábino (94) – Rozum a logické myšlení aplikuju všude a na všechno, protože je to základní atribut lidské mysli.

97
Gábina
Reagovat

95 – a nebude to spíš tím, že mi při mém pohledu na svět toho zas tak moc nevadí a vnímám věci spíš pozitivně? Třeba o duševních chorobách si myslím, že jsou často průvodcem geniality, a pokud se to snoubí, tak rozhodně ocením genialitu a nebudu odsuzovat duševní chorobu. A u falešného zpěvu – no, já prostě docela slušně slyším, zpěvem se bavím jako koníčkem, takže faleš obvykle poznám, ale u některých lidí mi nevadí – a to je třeba zmíněný Nick Cave, a pro mě překvapivě i Anna. Být to někdo jiný, tak jeho vystoupení asi neocením.

98
Viq
Reagovat

97 :-)))
Bereš to ze správné strany. Well played.
To je přesně ten vzorec (už jsme si tady spolu v jedné 800 příspěvkové diskusi psali). A v tom mám pravdu.
Bůh je mi svědkem.

99
Gábina
Reagovat

98 – Jak do dubu :-) No nic, jdu raději něco dělat…

100
Viq
Reagovat

99 – Vždyť děláš až moc, běž si odpočinout :-)
Každopádně mě dnešní diskuse s tebou potěšila a jestli jsem předtím věděl na 99,7%, teď vím na 99,9% :-)

101
Maxx
Reagovat

Po finále Bende – Horváth je tohle pro mě další totálně nezajímavý finiš jedné show. Koho vybrat, kdo by měl být naším Hlasem? Lehce mimoňská Anna Veselovská, která vypadá jak kdyby přicestovala z léčebny pro psychicky labilní jedince? LBP, která vydala již několik desek a v hitparádách pod silným lobingem porážela i Kabáty s Vojtkem v čele? Sice roztomilá, ale nijak strhující Ukrajinka Ivanna Bagová? Nebo tuctový zpěvák Miloš Novotný, který je vhodný leda na maturitní večírky? Všichni víme, že v téhle show nikdo, kdo by mohl český šoubyznys ohromit, není. Talenty tam možná jsou, ale zase jim totálně chybí charizma. Pokud by tuhle show měl někdo vyhrát, tak někdo s perfektním hlasem, image, charizma a schopností strhnout davy. To by podle mě dokázala jedna ze tří již vypadlých dívek – Fehérová (ta to měla celé vyhrát, kdyby Rytmusovi nešlo o svoje ego, ale o zajímavý průběh show), Šuľáková, nebo Spalasová. Tahle finálová čtverka mě ale vážně nebaví. Užijte si dnešní večer, ale na rovinu, je to pouze ztráta času. Tahle show je opravdu zbytečná a nevyvedla se. Škoda.

102
Viq
Reagovat

101 – „Všichni víme…“ -> Já to nevím! Tím tento tvůj výrok padá na hlavu. A nejen on, LMAO!

103
bogi
Reagovat

88 (Anička je duševně nemocná, ale je to vlastně dobře.)

Anicka je natolko dusevne v pohode, ze si dokaze robit nadzadzku a srandu zo sveta dospelych, do ktoreho vstupuje. Jej kratke odpovede vobec nie su hlupe. Ma stale odstup od sveta dospelych, vnima ho kriticky a niekedy sa s nim nevie celkom stotoznit. Jej veku je to celkom primerane, takto sa sprava kopa nastrocnych. Rebelska povaha + puberta dohromady. Ako 16tka si to moze dovolit a vobec mi to nevadi. Vela ludi si neuvedomuje, aky velky rozdiel v nastrocnom veku 2 roky znamenaju. Mne viac imponuje jej uprimnost, nez hrana „slusnost vramci zauzivanych konvencii, lebo tak to odo mna ocakavaju“. Anna sa urcite zmeni, ved takto sa v 18tich ci 20tich spravat nemoze. Ocenme, ze vobec mala odvahu sa do sutaze prihlasit, ze nevystupuje s rozklepanymi kolenami. Je mi jasne, ze mnohym sa jej vystupovanie nebude pacit po akomkolvek vysvetleni, ale ja hovorim – v 16tich to robit moze, pozrime sa na jej nadsadzku tolerantne.

104
Viq
Reagovat

103 – Může „to robit“ klidně dál. Mně se to líbí. A je to přece i jeden z důvodů, proč jí fandíme.

V 88 jen poukazuju na jeden vzorec, který Gábina používá k nějakému svému přesvědčování a ovlivňování (celkem zbytečný „boj“ dle mého).

105
Líba
Reagovat

87 Placená bohužel nikým nejsem, ale když jste tak dobře informováni, tak asi máte přehled, kdo a koho může zaplatit :)). Prostě Anna je mediální bublina. měla jít do Superstar a ne do Hlasu, který je pro profesionální zpěváky. Nevýrazná bezbarvá šmudlinka a zpívá naživo i slušně falešně, za tím si stojím.
Za rok po ní neštěkne ani pes. Neumí se prodat a nikdo to za ní neudělá.

106
Viq
Reagovat

105 – No ovšem, pane ministře.

107
EBO
Reagovat

Když se na to koukám, tak doufám, že se Anna dnes totálně znemožní.

109
otherside
Reagovat

na duet Davida a Ivanny jsem teda zvědavá. U Davida problém nevidím, ale nevím, zda je do toho Ivanna schopná dát ten drajv, drzost a hlavně život. Mel C je energická kočka, zatímco Ivanna usedlá a nudná

110
bogi
Reagovat

105 – ku profesionalite:
Ktora zo zvysnych sutaziacich by dokazala to, co Anna vo vybere naslepo? ANI JEDNA. Lebo na to nemaju.

111
Viq
Reagovat

105 – Ještě jeden skeč:

Je komické, jak se ti ta dle vlastních slov „nevýrazná bezbarvá šmudlinka“ zašroubovala do hlavy a dělá v ní pěkný nepořádek.
To je docela solidní kousek práce na nevýraznou bezbarvou šmudlinku :-))

112
sali
Reagovat

Kde sme sa dohodli, že je hlavné dnešné vlákno? Tu?

113
Viq
Reagovat

112 – Jede se na 2 motory :-)

114
sali
Reagovat

113 – A ktorý si vyberieme? Diesel alebo benzín? :-))

115
Pilcher
Reagovat

Všichni máte svůj názor,ale to tady a ted nehraje roli,důležité budou sms a výkony soutěžících,vše je hra a někdo se u ní baví jiný nudí,já se bavím,at už to vyhraje ten,či onen,a nebudte z toho smutní,,,

116
Viq
Reagovat

114 – S oběma tam budem dřív :-)

117
Pilcher
Reagovat

Okkk

118
Líba
Reagovat

111 Přijmi pokoru a nauč se akceptovat názory druhých. V podstatě je mi Tě v Tvém zarputilém postoji dost líto, dost se vyčerpáváš. K naší diskuzi již — no comment.

119
sali
Reagovat

Premýšľal som a mením názor: Anka by ako nosnú (titulnú) pieseň na debutnom albume mala mať niečo iné než „Sme na ceste zlej“.

Zuzana Smatanová (uvádzam ju nie pre porovnanie s Ankiným štýlom) si výborne otextovala svoj prerážací debut – u mňa je dodnes etablovaná ako „Hľadám to miesto, kde sa nikdy neuMIERa“. Takto sa Zuzka identifikovala, a dodnes jej to verím.

120
Viq
Reagovat

:-) K naší diskusi? Kde byla?

121
dolores
Reagovat

58 – jj, ale len o terciu, ze? :) inak, je nekomplikovana piese ale taka kompaktna, akoby spievana jednym dychom :D a vyborna melodia, aj ked sa zda jednoducha, no vacsinou kazdy skladatel vie, ze najtazsie je zlozit jendoduchu melodiu :)

122
sali
Reagovat

pokr. 119 – Pre Aničku je signifikantný ten ÚLET, dá sa spojiť s mnohými jej rysmi. Mohlo by sa to nejako nainterovať a spojiť to s jej identitou. Napadá Ti niečo lešie, Viq?

123
Viq
Reagovat

119 – „Sme na ceste zlej“ – toto sdělení / poselství je to poslední, co by mi vadilo. Respektive že „Sme na ceste zlej“ je nad slunce jasné. Ale nebudeme tam navždy, protože ta cesta taky někde končí. A na ten konec už jsme došli a pomalu narážíme hlavou o zeď.
Jestli by to ale Anna měla mít jako „nosnú pieseň na debutnom albume“, za sebe nechci hodnotit.

124
sali
Reagovat

Tak ako to ja vnímam, najlepšie sa z účastníkov slovenských talentových RS uplatnili (podľa poradia):
1) Peter Cmorík (1. miesto v druhej SS),
2) Zdenka Predná (tuším 4. miesto v prvej SS)
…dlho nič a…
3) Sem-tam počuť o Mirgovej (2. miesto v tretej SS)
4) Miro Jaroš & Petra Humeňanská (umiestnenie si nepamätám)
5) sem-tam Bezdeda (umiestnenie si nepamätám)

Z toho vyplýva, že na umiestnení toho či onoho v Hlase Z TOHTO POHĽADU až tak nezáleží.

125
Viq
Reagovat

122 – Duch by měl být pozitivnější, v tom máš pravdu.
Na druhou stranu (mimo téma) mám rád i posly špatných zpráv, kteří říkají, že nastane konec světa do 5 minut (když mají pravdu :-)

126
Klogi
Reagovat

124: Zabudol si na nabobulovaneho Maxa Jasona a jeho famozny karierny pocin na ESC :P

127
Viq
Reagovat

124 – Nezáleží. Tam jde o vlastnosti a kvality toho člověka. Zase na druhou stranu se to ani trochu nevylučuje.

128
Viq
Reagovat

No nic… teď jedu ven, pak se dívám na Hlas v TV a posílám sms (LMAO!) a ukážu se tu asi až po bitvě.
Ze srdce věřím, že „poslední“ bitva i celá válka bude ve znamení vítězství !

Vítězství je dosaženo jedině tehdy, když není cesty zpět.

129
Belisana
Reagovat

z toho patosu by jeden chcip. Jak paradne to dokaze zabit i docela slusnou myslenku

130
cedarin
Reagovat

129 ahoj Bel, teď jsi mě pobavila :D:D:D

131
pimpa
Reagovat

Letos se to moc nevydařilo, nejen z hlediska složení finalistů. Celkově je to prostě nuda. V práci jsme čtyři, kteří tyto soutěže sledujeme, a shodli jsme se, že tahle soutěž je zkrátka o ničem. Už je toho moc, měli by dát pauzu.
Navíc je to tak předvídatelné. Letos vyhraje Slovenka (jedno která), příští rok Češka, a můžeme jet znovu dokolečka – Čech, Slovák, Slovenka…atd. Byla bych pro oddělení soutěže do jednotlivých států. Nějak jsem nepoznala přínos v tom, že je soutěž sloučená.

132
cedarin
Reagovat

128 no jo, neděle odpoledne, ony jsou vycházky

133
pimpa
Reagovat

128 Prosím Tě, já jsem jen nevzdělaná venkovanka; mohl bys mě poučit, proč všude píšeš LMAO a co to vlastně znamená?

134
cedarin
Reagovat

133 ahoj pimpo, moc rád tě vidím. Tahle soutěž nemá takovou sledovanost, protože lidi koukají a jen se diví, jak tam s tím ta slavná porota nakládá. Lidi jsou znechucení a moc je to nebaví.
LMAO = Laughing My Ass Off znamená cosi ve smyslu: řechtám se jako blázen, je to velká sranda
Ale je možné, že mě „otec představený“ opraví, on je totiž ten nejchytřejší.

135
Belisana
Reagovat

133 pimpa tu http://www.zkratky.cz/LMAO/13709
a najdes tam i dalsi kraviny typu btw, fyi, imho – na ketere uz mam alergii ja atd :-DDD

136
Belisana
Reagovat

mne osobne by zajimalo, co je to za pitomy zvyk psat kazdy slovo v anglictine s velkym pocatecnim pismenem???

137
cedarin
Reagovat

136 ptal jsem se na to samé rodilého mluvčího a bylo mi vysvětleno, že to takto mají ve zvyku.

138
Anta
Reagovat

133 jsem na tom podobně a taky jsem si to musela najít, Viq to poslední doubou dává za každým příspěvkem.

http://zkratky.zex.cz/?id=search&submit=Hledat&dotaz=LMAO

139
cedarin
Reagovat

138 – nenech se mýlit, za každým příspěvkem dává třikrát Otčenáš a pětkrát Zdrávas

140
pimpa
Reagovat

Lidi zlatí, díky za vysvětlení! Jen fakt nějak nechápu tu Viqovu frekvenci tohoto „čtyřpísmení“ – to vypadá, jako by si z nás jen prachsprostě dělal …víte co… :-)

141
Belisana
Reagovat

137 aha. To ale neni tak dlouho, co si na to zvykli. Nejprve to zacalo u pisnicek, a za chvli to bude i v bezne konverzaci. No, ja si na to zvyknout nemuzu teda.

142
OSVČ
Reagovat

Češi volí Markétu Poulíčkovou !

143
cedarin
Reagovat

141 není potřeba si zvykat na vše co k nám přijde jednou z V a jednou ze Z, ale spíš si zvyknu na tohle, než na pana Viga

144
Anta
Reagovat

140
Máš pravdu, podle toho co já jsem našla za překlad, tak by se už musel v…….. z podoby :DDD

145
Anta
Reagovat

142 volit Markétu souhlas, ale já za ČSSR a ČSFR
nacionalismus sem nepatří :/

146
Ludvík
Reagovat

Jak jsem se nad tím tak zamyslel tak ani nevím kdo by měl vyhrát, Annu jsem do včera nenáviděl. Po včerejšku jsem si ji i oblíbil a je i sympatická :D sám tomu nevěřím, že to tu píšu… Markéta je taková někdy až nesympatická, ale narozdíl od Anny není taková emočně „chladná“, otázkou zůstava jestli to náhodou jen nehraje. Ivanna má po půl minutě poslouchání nepříjemný hlas (nevím jestli bych vydržel poslouchat celé CD) a Miloš ten tam je jen dopočtu, vůbec tam nemá být. Měla zůstat Dominika se kterou by Dara mohla uspět, udělala chybu když dala přednost Milošovi před Dominikou.

Moje pořadí:
1. Anna
2. Markéta
3. Ivanna
4. Miloš
1. a 2. místo by se klidně mohly přehodit.

Jak si myslím, že to dopadne:
1. Anna
2. Ivanna
3. Markéta
4. Miloš

147
Ludvík
Reagovat

Škoda, že to finále neudělali na dvakrát jako skoro všude:
Neděle: Finále
Pondělí: Finále – Rozhodnutí

148
jab
Reagovat

146 – spíš Zuzka než Dominika

149
Dave
Reagovat

Tak co, už se nemůžete dočkat? Já se těším na Ivannku a její duet s MD, plný lásky a něžných pohledů :o)

150
Ludvík
Reagovat

148 – Zuzka byla sice super zpěvačka, ale nebyla ničím výrazná. Většina ji ani nevnímala, jen když zpívala.

151
Dave
Reagovat

Jsem zvědav, jestli i dnes „taťka“ Brunno dokáže otočit oči v sloup jako průměrná oběť zombiího kousnutí v céčkovém hororu. Nebudu se divit, pokud při pohledu na něj Anna vydá svou první emoci ;o).

152
Klogi
Reagovat

151: :D … Ivanka bude musiet tiez pritrvrdit.. Dnes musi predviest minimalne „retardovanou, ctyrprdelni opici“, aby uspela.. ;o)

153
Katka
Reagovat

Fanoušci Kabátu, spojte se :-) a pošlete to Markétě !!!Zaslouží si to jak ona, tak kouč a tady je to jasné

154
Prochor
Reagovat

Můj tip je takový, že o prvním a posledním místě je rozhodnuto. Druhé místo si netroufnu tipovat – tady to bude zajímavý.

155
Belisana
Reagovat

ja se obavam, ze vyhraje Ivanna. Jalov ej vitez, to je pravidlo

156
cedarin
Reagovat

155 já si myslím, že vyhraje Anna, tak schválně, koho tip vyjde

157
Dave
Reagovat

154: To si nemyslím, Markéta nemá zas tak vysokou podporu, jak se uvádí ve zdejší anketě ;o).

158
Dave
Reagovat

152: Ivannka to nemá zapotřebí.
Ivannka už je dávno vítěz.

159
Prochor
Reagovat

157 – Tím tipem na vítěze vidím Annu. O druhé místo si myslím bude bojovat Ivanna s Markétou. Podle výběru skladeb tahá Markéta za delší konec.

160
yeey
Reagovat

tak se nam to blizi… kdo je nervozni??? :D:D

161
Anta
Reagovat

160 nervózní ne, spíš zvědavá

162
Dave
Reagovat

159: Podle mě je reálnější souboj o první místo mezi Ivannou a Brunnovou vnnučkou, než že Markéta skončí lépe než třetí.

Ale teda proč si Markéta vybrala tu Anastaciu, to mi hlava nebere. To bylo dost nevýrazný.

163
Dave
Reagovat

160: nervózní mohou být jen ti, kdo po dnešku spálí modlitební knížky ;o).

164
Anta
Reagovat

těším se na Kabáty, hodně dlouho jsem je „na živo“ neviděla

165
yeey
Reagovat

161 vsak ja taky nervozni nejsem :D mysim ze to dneska nic moc extra hudebne nebude… :-) a o vitezce mam jasno, takze muzu byt leda prijemne prekvapen :-) i kdyz minule sem mel taky o vitezce pomerne jasno, a ejhle, ona zadna vitezka nebyla :D

166
cedarin
Reagovat

163 Dave – :D:D:D o někom bych věděl

167
cedarin
Reagovat

165 – tentokrát ti to asi bohužel vyjde

168
Klogi
Reagovat

158: Kdyz to nema zapotrbi, tak proc to dela..?

169
yeey
Reagovat

167 no zrovna sem tu nedavno zapalene rozebiral, jak by letosni „favoritky“ ta lonska totalne rozdrtila…

nicmene se obavam, ze se nepletu, ale budu paradoxne rozhodne min zklamanej, nez minulej rok – i kdyz tehdy vyhral jeden z mych favoritu :-)

170
cedarin
Reagovat

169 to jo, ta by se je dala k snídani, i když si myslím, že Markéta by jí statečně konkurovala v SS, Anna by se odvařila na první rychlé písni :-))

tak, osmá padla, jdu zapnout televizi a podívat se na reklamy :-))

171
Anta
Reagovat

Mě by stačilo, kdyby se Markéta dostala do TOP 2 a z případné výhry bych se nezlobila :)

172
Dave
Reagovat

168: I peněžní výhra je dobrá věc, bude mít co věnovat na charitu :oP

166: Já též ;o). Ale třeba se nic pálit nebude, protože pravda a láska umí hory přenášet ;o)

173
Belisana
Reagovat

156 cedarine to by me prekvapilo a potesilo

174
cedarin
Reagovat

171 to ani já, těšilo by mě to z různých důvodů velice, to přiznávám

175
Anta
Reagovat

169 no tak o tom žádná, že by je rozdrtila :)

176
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

JEn aby to nevyhrála Anička, ta mi jako jediná přijde úplně tuctová, zcela zaměnitelný typ…

177
cedarin
Reagovat

176 obávám se že ano a cítím to úplně stejně

178
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

176 – myslím, že to jasně dá Ivanna… NAvíc je i jediná Slovenka, to sehraje roli…

179
Belisana
Reagovat

176 tos to zas jednou rozsek :-D jo ahoj :-)

180
Belisana
Reagovat

Marku Anna je taky Slovenka

181
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

179 – nečetl jsem předchozí diskuzi, co jsem řekl…? :-) Taky buď pozdravena…

182
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

180 – to je vidět, jak je „zapamatovatelná“…

183
yeey
Reagovat

170, 175 – ksakru ja tam chci GG, LA :D:D:D

ale ta Anicka, at si to klidne vyhraje, mne je to celkem jedno… samozrejme bych radsi uvitala nekoho z ty trojice, ale sem tak nak smirenej a zas tak nemozna vitezka to neni…

184
Jana
Reagovat

151-ubohé….

185
Honzad
Reagovat

Pořadí stahování z internetu je podle naprosto shodný s tím, jak to dneska celkově skončí :) A já bych byl i spokojen.

186
Prochor
Reagovat

Tak tématická kola SS by byla pro Annu určitý problém. Ivanna i Markéta by to daly s přehledem. Na druhou stranu proč musí být zpěvák nutně univerzální. Třeba Nohavicu si neumím představit jak interpretuje ABBU což na jeho muzikantských kvalitách nic nemění.

187
Ludvík
Reagovat

182- to asi nevíš jen ty…

188
Jana
Reagovat

Jak bylo to pořadí stahování?

189
Belisana
Reagovat

186 tak tak

190
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

185 – nestraš, čím ta šedá myš zaujala??? Asi je hodně skromná, to bylo v těchto soutěžích vždy č. 1, viz. Sv. Aneta, truhlík Vlastík, apod..

191
Anta
Reagovat

188 řekli jenom čtvrté, no asi jenom to moje stahování nestačí !!!

192
K.
Reagovat

176 no vidíš to a mně zas přijdou tuctoví ti tři zbylí (teda Miloš úplně ne, ale na Aničku nemá) ;-) a Ivanna je Ukrajinka

193
Pattrick
Reagovat

Takže podle stahování, to bude asi i celkově.. Anna, Ivana, Miloš, Markéta …

194
Jana
Reagovat

193-dík

195
K.
Reagovat

190 – ona zaujala zpěvem natolik, že ničím jiným zaujmout nepotřebuje, na rozdíl od ostatních ;-)

196
Honzad
Reagovat

190 – je mi jedno, jestli je šedá myš nebo ne, je mi jedno, jak vystupuje, moje kritérium není nějaká světová superstar, ale největší a nejoriginálnější úkaz, co v téhle soutěži je. A tím Anička suverénně je, takových dobře zpívajících Ivanek už bylo, a lepších.

197
Ludvík
Reagovat

190- ale jak říkáš Sv. Aneta to dotáhla ze všech nejdál… takže na tom něco bude.

198
mk
Reagovat

Proč Pepa v tomhle duetu nezpíval?

199
Prochor
Reagovat

Hlasově jim to perfektně sedlo.

200
Michal V.
Reagovat

marketa vyborna

201
K.
Reagovat

193 – takovéto pořadí by mi nevadilo, i když za sebe bych prohodila Miloše a Ivannu

202
Honzad
Reagovat

A vokalista s kloboučkem vypadá jak Russell Hantz ze Survivora! :D

203
Laikka
Reagovat

Markéta s Pepou byli úžasný, fakt se mi to líbilo. Takže opravdu to vypadá dle předpokladů na boj mezi Annou a Ivanou… Z těch dvou to jednoznačně přeju Aničce.

204
pimpa
Reagovat

A můj vítěz je Milošek! A basta. :-) Tu písničku, co zpíval, by dala tak leda Poulíčková, ty zbylé ani náhodou.

205
Anta
Reagovat

Milošův chrapláček dobrej, ale to krokování po pódiu teda nic moc, ale to je vada odstranitelná.

206
Ája
Reagovat

tak asi to fakt přeju Markétě, aby vyhrála…a to jsem jí ze začátku nemusela, ale postupně si získala moje sympatie

207
cedarin
Reagovat

Miloš je dnes nějakej hovornej :-))

208
cedarin
Reagovat

205 – ale alespoň chodí, někteří nedají ani to :D

209
Anta
Reagovat

ó jé

210
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Anna zatím nejslabší a totálně nevkusná…

211
cedarin
Reagovat

Anta, musím se opravit, i jiní se rozpohybovali – bohužel.

212
Pattrick
Reagovat

A sakra !! Don’t Go Breaking My Heart mám rád, ale tohle jsem musel přepnout..

213
Prochor
Reagovat

Anně to nějak nezpívá jestli dobře slyším. Zní to nějak amatérsky.

214
koc
Reagovat

Anicka ma zvlastni styl pohybu po podiu trosku jako by byla z gumy :o

215
Anta
Reagovat

pravda, je to úlet :)

216
Honzad
Reagovat

Dnešní čas Aničky ještě přijde… :))

217
cedarin
Reagovat

Tak když srovnám Markétu s Pepou a TOHLE, tak to snad ani nejde. Jak besídka základní školy. Ale davům s eto líbí. Mně ne!

218
Laikka
Reagovat

Annna si ještě pod sebou podřeže větev… Šance na vítězství Ivany roste. Mně se to teda nelíbilo ani jako komický číslo. V sále jim tleskaj, ale nevim nevim. A Davidovi se to líbí. Nevim co dodat

219
Ludvík
Reagovat

To bylo spíše takové komické :-) ale superrr aspoň sranda…:-))))

220
mk
Reagovat

Mně se nelíbil zatím ani jeden duet, ale je fakt, že Markéta s Pepou (zejména teda Markéta) byli lepší.

221
Jana
Reagovat

Dnes nejde o výkony,ale teď už jen o fanouškovské základny…

222
Michal V.
Reagovat

tak tenhle duet to teda bylo dilo :-( to byla „komedie“ roku

223
Anta
Reagovat

216 tak to doufám, jinak by tam neměla co dělat :)

224
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Porota je hluchá a slepá…

225
Ludvík
Reagovat

Stejně kdo hlasuje podle hlasu. Anna vyhraje!!! Budu hlasovat.

226
Skřítek
Reagovat

Když Anička stojí na podiu – tak je to špatně. Když dělá na podiu zábavu – je to špatně. Když se neusměje – je to špatně, když se směje – je to špatně. Nejlepší byl Pepa a drogy :)

227
Ája
Reagovat

Pepa ten duet ohodnotil výstižně :-D, nic jiného se na to ani říct nedalo

228
Ludvík
Reagovat

224- nekaž dneska finále
Co takhle se na tu kritiku vykašlat a hledat jen pozitiva :-D

229
Dave
Reagovat

Uh… ztišil jsem zvuk a jen se nechápavě díval na ten kankán, či co to tam ti 2 nacvičovali.

230
Tereza
Reagovat

Radši se jdu dívat na Berdycha…že bych si Anny duet pustila někdy znovu fakt nehrozí….

231
Jana
Reagovat

228-ono nám to nejde,my jsme Češi…bohužel..My musíme jen kritizovat,že?

232
kolecko
Reagovat

snazi se nebejt za namyslenou no…

233
Anta
Reagovat

Oba koučové jim dali naprostou volnost a ti dva si prostě hráli, otázkou je, zda to bavilo i diváky.

234
mila
Reagovat

ahojte.. no tak Anicka s Brunem docela trapass.. to uz se mi Pepa s Marketou libili vic,ikdyz v jednom miste Marketa zapomnela text ci co to bylo? Milos mi prisel trosku mimo ton, ne moc, ale neco tam v refrenech nesedelo.. no a kapela taky holt tak uplne Linkin nezvladla

235
Ludvík
Reagovat

231- bohužel…

236
Lenka
Reagovat

Anička……….nemám komentář. Pozitiva opravdu nevidím žádná….jako jestli tohle mělo bejt vtipný, tak to mě teda podrž….zoufale trapný

237
kolecko
Reagovat

jezis je ji 16 a nechce bejt za namyslenou kravou. tak jednou odlehcila. hezky to nebylo, ale naprosto pochopitelny

238
Jana
Reagovat

tak teď si užijete romantiku…:)

239
Belisana
Reagovat

ja jsem zatim nic nevidela, ale Anicka psala na fb, ze je to komedie, davala jsem to sem. Vzdyt je to jeste dite…

240
Pattrick
Reagovat

Anna vyhraje 100 000 euro, natočí desku a ztratí se, jako každý vítěz pěveckých show :))

241
Honzad
Reagovat

Při pohledu na dav při koncertě eMDýho mi je smutno… Jak tohle může Ivanna obdivovat, to mi bohužel jasné není.

242
Ufonka
Reagovat

Duet Aničky a Bruna byl průser

243
mila
Reagovat

at zije kyc…

244
Ludvík
Reagovat

240- přesně tak a proto bych to tak nehrotil :-)

245
Motýlek
Reagovat

Anička s Brunnem stokrát lepší než co se děje teď…. Tomu říkám hrůza….

246
Prochor
Reagovat

Ivanna a MD dobrý – do muzikálu. Ale nic moc.

247
mila
Reagovat

241 – a prave proto Ivanu od zacatku nemusim…

248
Motýlek
Reagovat

To se opravdu hned tak neslyší… :-)))

249
Skřítek
Reagovat

Duet Aničky a Bruna nebyl úplně nejlepší, ale Ivannu s MD jsem přepnout už musel. To je čistý hnus …

250
Laikka
Reagovat

Teď jsem zeslabila tv. Anna s Brunem byli mimo ale radši si je pustim dvacetkrát než tohle…

251
Anta
Reagovat

Tak nejlepší duet Markéta s Pepou.

252
mila
Reagovat

Ivana zapomnela, źe ji to ve vyskach moc nejde a docela to prasila… ale to uz radsi Anicku a Bruna v jejich crazy cisle nez tohle…

253
Pattrick
Reagovat

A kurva, dneska Leoš perlí!!!!

254
Honzad
Reagovat

247 – a já právě od začátku tvrdím, že kdyby byla třeba i u Rytmuse, tak bych jí fandil. Ale nesouvisí to jen s Davidem, ve kterémkoliv jiném týmu by měla i mnohem jiný výběr písniček, pak bych se mi možná líbila. Takhle je to dobře zpívající tuctovka zahleděná do svého ubohého diskotékového vzoru… Což je škoda pro ní, má na víc.

255
Motýlek
Reagovat

To jsem od MD čekala daleko víc… Fakt jsem si říkala, že Ivannka zazáří…

256
Martin
Reagovat

IB + MD = WTF !!!

257
yeey
Reagovat

co sem rikal, ze to bude slaby… jak dobre zacala Marketa s Pepou a Milos, tak to uz de jen z kopce :D Maketa ted do toho ted! :-)

258
Prochor
Reagovat

Zase není Markéta v hloubkách slyšet. To je její achilova pata. Možná si to měla dát výš.

259
Anta
Reagovat

Zdá se mi, že Markéta je nějaká nachlazená či co.

260
kolecko
Reagovat

hrozna skoda, ze je ivana u davida. je to sikovna holka, ale potrebuje neco modernejsiho sakra. je mi to az lito

261
yeey
Reagovat

hele neni marketa naka nachcipana?

262
Pattrick
Reagovat

254 – nemyslím si, že by byla přímo do něj zahleděná, ale nemůže na kameru říkat.. „Ten koncert ušel, ale já bych ho udělala jinak, atd…“ Prostě se projevuje tak, jak na kameru má no..

263
mila
Reagovat

Marketa je dobra, ale porad s ni mam problem, ze ji mam neco jako alternaci za hvezdy typu Lucky Bile..super je nahradi, ale postradam u ni to neco navic, aby nekdo v budoucnu alternoval ji

264
Ája
Reagovat

261 – mně přišlo, že ano, už jak s ní byl rozhovor v t-roomu

265
Anta
Reagovat

261 v T-R se mi zdálo, že trochu chraptí a asi je nachlazená, proto to měla tak nízko daný.

266
Anta
Reagovat

tak jsem to slyšela dobře

267
Ludvík
Reagovat

Jé Dominika… těším se

268
Laikka
Reagovat

Začátek od Markéty nebyl nic moc, zdálo se mi to podivný, ale celkově to bylo super. Jo, jsem zaujatej fanoušek :)

269
cedarin
Reagovat

261 taky myslím,a le i tak jsem si to užil

270
yeey
Reagovat

Anta – vsak Gabca minulej rok taky zpivala GF po kapackach – uvidime, co jeste pride…:-)

271
Prochor
Reagovat

Domča je v refrénu skvělá.

272
cedarin
Reagovat

Ať si říká kdo chce co chce, mně se Miloš líbí.

273
Anta
Reagovat

269 i tak to dala Markéta velmi dobře

274
mila
Reagovat

Dominika s Milosem prijemne svezi

275
Ludvík
Reagovat

Domča ho válcuje snad si Dara uvědomila že ji vyhazovat neměla…

276
Jana
Reagovat

Řekla bych,že to v té dnešní bídě bylo pro mě nejlepší vystoupení

277
yeey
Reagovat

zatim se mi teda libi vsechno od Markety a Milose…:-)

278
sali
Reagovat

146 – Ludvík, prosím, prezraď, čím Ťa Anna presvedčila? Viem len, že si ju videl naživo v Ostrave, ale aj ostatní tam boli,že? Som úprimne zvedavý, pretože obrat s Aničkou už prežili viacerí.
Ďakujem.

279
Ája
Reagovat

ač se mi Miloš líbí, tak uznávám, že Dominika je v tomhle skvělá

280
Laikka
Reagovat

MIloš a Dominika hezký. Celkem těžká písnička na sladění.

281
Anta
Reagovat

Oba to dali dobře :) Dominika byla taky fajn

282
cedarin
Reagovat

Docela mi vadilo, že porota vychválila Dominiku a Miloše si ani (krom Rytmuse) nevšimli.

283
bogi
Reagovat

Dnes to asi nebude o speve. :-/
Zatial najlepsie spievali Pepa a Michal.

284
kl
Reagovat

Dominika a Miloš nejlepší. A že si ji vybral do duetu – výborná volba.

285
Ludvík
Reagovat

278- nevím přesně čím. Možná že tam Anna byla z těch 4 jediná. Ale já nevím prostě to něco změnilo. :-D :-D

286
Merťas
Reagovat

Já snad dneska budu posílat smsky Milošovi, bezkonkurenčně všechny válcuje. :)

287
Anta
Reagovat

v T-R mohla být jen jedna moderátorka už od začátku

288
Honzad
Reagovat

Někdo tady kritizoval, že si Anička vybrala do duetu Brunna a znamená to teda, že má špatný vztah s ostatními z Rytmusova týmu. Fajn, ale potom je zvláštní, že člen eMDý týmu mu a Ivance vítězství nepřeje a raději by Aničku… a nevěřil bych tomu, že je to jen oplácení za možný duet. Myslím, že nejenom my, ale i oni jasně viděli, koho od začátku David tak evidentně tlačil dopředu.

289
cedarin
Reagovat

277 – souhlas, Markéta a Miloš nejlepší, ale když jsem viděl, jak reaguje publikum, tak nevím nevím…

290
Ludvík
Reagovat

286- já bych spíše hlasoval pro Dominiku :-)

291
Jana
Reagovat

288- je to tak,i já to tak delší dobu cítím a sleduji…z mnoha indicií,nejen od Brunna.
Jinak přidávám mé pořadí ( ne to,co čekám,ale to,co si přeji)
Anna
Miloš
Markéta
Ivanna

292
Anta
Reagovat

277 taky souhlasím, smůla, že Market je nachlazená

293
Merťas
Reagovat

290 – Taky pravda. :)

294
kl
Reagovat

289 – určitě tam stojí někdo s cedulí – tleskat euforicky, tleskat vlažně, netleskat …. všechno je už možné.

295
Prochor
Reagovat

290 – Já taky. Porota byla slušně zaskočená jak to Dominika vystřihla.

296
Dave
Reagovat

Tak dnes zatím nejlepší výkon Dominika :oP

297
cedarin
Reagovat

294 kl – ano, na Nově bych se nedivil ničemu, ale děsí mě, že tak reaguje publikum vždy, i když je pravda, že Miloše a Dominiku dav ocenil.

298
Anta
Reagovat

V těchto soutěžích je největší smůla nemoc, však na ni dopaltila jak Kristína Z. tak Dominika.

299
Ludvík
Reagovat

295- Dominika byla talent od začátku jen Dara byla hluchá a nebo produkce???

300
Klogi
Reagovat

Uz ked som videl ten Playlist, vedel som, ze to bude fraska… Zda sa, ze je to vsetko uz rozhodnute… Cele to posobi a ma to napatie ako zaverecna etapa na Tour de France… Skoda

301
Anta
Reagovat

no tak romantika není na podiu :DDDD

302
Kido
Reagovat

Ježiš to je lemra nesympatická, ta Anča …

303
kolecko
Reagovat

asi sem divna, ale me je sympaticka

304
radek
Reagovat

302
Nejenze je to nesympaticka, vyrazove totalne mrtva lemra, ale jak ma zpivat normalnim hlasem, ne tema jejima uplakanejma desetihlasama, tak se krasne prohjevi, ze vlastne nic neumi.

305
koc
Reagovat

Rytmus zpiva :o .. no zpiva .. pokousi se ;-)

306
Icecube18
Reagovat

Ta je děsná. Přijde mi mentálně zaostalá

307
Anonymní
Reagovat

Ty písničky jsou dneska takové zavádějící: Anička zpívá Rytmusovi – S tebou spávám… Ivanna M.D.mu – Má lásko… Mno, co dodat :)))
Já to celkově asi nejvíc přeju Markétě nebo Milošovi. Jsou tací nejnormálnější. Ivanně by fakt sedělo kdyby byla u někoho jiného než u M.D. ale to se vědělo od začátku, jak tam bude on, jako kouč fungovat. No a Anička je svá, ale pro vítězství téhle šou se moc nehodí, lepší je, když zůstane ve svých stylech úplně jinde, než jsou talenotvé tv soutěže.

308
Jana
Reagovat

Tak pro všechny kritizující:mě se to líbilo (spolu s Milošovým duetem nejvíc)

309
Lenka
Reagovat

Anička umcaca, umcaca, umcaca, tahle, že by měla vyhrát…hlas se jí klepe…fakt ot je teda koniec…

310
Jana
Reagovat

307-že by X-Man?

311
kanárek
Reagovat

prosím vás, též někomu Leoš přijde jako Hitler bez knírku?

312
Ludvík
Reagovat

304- jenže to ji dělá vyjmečnou, a to že se to někomu nelíbí je věc vkusu. Né každému se líbí rap, někdo ho miluje. To je to stejné se stylem Anny.

313
yeey
Reagovat

no jestli si to dneska nekdo zapnul poprvy Hlas, videl Anicku a zjistil, ze je hlavni favoritka, musel teda celkem cubrnet :-)

314
Anta
Reagovat

Asi mě ozančíte za hluchou, ale tohle se mi moc nelíbilo.

315
Anonymní
Reagovat

310 – Kdeže X-man. Leda Batman :)

316
Tereza
Reagovat

Můj syn…zahlédl první vystoupení z Hlasu..Anna..Rytmus…“Co to je..v životě jsem nic horšího neviděl“

317
koc
Reagovat

311 – jsem si rikal ze je ten uces divnej

318
Lenka
Reagovat

304 velký souhlas, proto by neměla vyhrát…ať si zpívá ten svůj monotonní styl někde po klubech, v téhle soutěži by to chtělo trošku větší šmrnc, a to že jí je teprve 16 jak se zde stále opakuje…nezájem…

319
kolecko
Reagovat

tak ja si to zapla dneska poprve…a jednoznacne je anicka nejlepsi (pro me) pak marketa, pak milos..pak dlouho nic..

320
Motýlek
Reagovat

yeey – to jo, konečně dnes něco pěkného…. :-) Líbilo se mi to… A Rytmuse ani nemusím zmiňovat… :-) dokonce si sundal občas brýle…
Ted mám volno, zpívá ÍF…

321
kolecko
Reagovat

teda ne nejlepsi zpevem, ale potencialem

322
Lenka
Reagovat

311 dobrá trefa… :-)))

323
Motýlek
Reagovat

Škoda že tak vyje na měsíc… Proč něco nezazpívá radši? Nechápu…

324
mila
Reagovat

nezdalo se vam, ze to Ivanne nekolikrat osklive ujelo?

325
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tohle tam s hlasem neumí nikdo kromě Ivanny ani z 10%…

326
Ludvík
Reagovat

318- ale my hledáme zpěváky kteří svůj styl už mají a né ty co zazpivaji všechno a pak si nemůžou vybrat co dají na desku a ztratí se. Kolik už jich v superstar bylo, vyhráli a jak dopadli…

327
Jana
Reagovat

Mě se zdá,že nepřekonala svůj první výkon s Titanicem…asi nervy

328
Anta
Reagovat

Ivanna odzpívala dobře, ale poprvé jsem si to užila více.

329
Merťas
Reagovat

První závan pěvecké kvality ve finále přišel s Ivannou.

330
Anonymní
Reagovat

324
zezačátku 2x…a byla to škoda…jinak to byla Houston jak když vyšije

331
jeny
Reagovat

Dneska mi přijde, že to všem nějak ujíždí. Ivanně teď několikrát.

332
Guardiola
Reagovat

Slušné, nicméně na zadek jsem si z toho nesedl. Vzpomněl jsem si na Leonu, ta to dala dokonale.

http://www.youtube.com/watch?v=9eGOwdLSUrM

333
Anonymní
Reagovat

A ten T-Room, to vůbec neni reklama na reklamu :)))
Moderátorka mluví, na jedné straně vyskládané všechny druhy Hallsek z druhé strany Nestea´a za zády název T-Room místo T-mobile :)))

334
kanarek
Reagovat

Ale ty Ivančiny šatičky a věk bych si vyzkoušela :-) …medvídek plyšový….

335
Anta
Reagovat

328 tedy myslím Witney :)

336
mila
Reagovat

kdyz ona Ivannka tak´straaaasne chce vyhrat.. Anna to bere v pohode,Milos se taky nikam necpe a Markety mi je lito, asi ji dost rozhodilo, ze si lidi stahuji jeji singl nejmene a navic ji odesel hlas…

337
yeey
Reagovat

324 jj, treba ale takovy Anicce to ujizdelo celou dobu :D:D

338
cedarin
Reagovat

Tak podle mě všichni lepší než Anna – ta co tam dnes předvádí, hrůza a běs.

339
kanarek
Reagovat

337- To nebylo naschvál?

340
Dave
Reagovat

Vrbovský opět jak přes kopírák, ty jeho kecy spíš pomůžou Ivannce :oP

341
yeey
Reagovat

338 Anicka si to mozna zaslouzi za celou tu soutez, dejme tomu, ale za dnesek ani omylem…:-)

342
kanarek
Reagovat

T- Rum… Tráva- Rum umělcům :-)

343
cedarin
Reagovat

341 – ani za celou soutěž, taková Markéta neměla v postatě jediné blbé vystoupení.

344
kanarek
Reagovat

No a posíláte někdo smsky?

345
Anta
Reagovat

Tak stahuju a stahuju a stahuju a stahuju …. :/ :)))

346
bogi
Reagovat

300 to vystihol. Pravdepodobne je uz rozhodnute, hlasovalo sa cely tyzden, ludia maju svojich favoritov a dnes ot uz asi nezmenia, playlist ma nenadchol …

Ivanna bola prva pocuvatelna, aj ked niektore dlhe tony jej usli „bokom“. Ale bolo to dobre.
Anna uz naordinovane pakoviny odspievala a to co ide spievat odteraz jej sadne a vie to odspievat velmi dobre, takze aspon zistime, ci je dnes vecer nervozna.

347
yeey
Reagovat

343 tak samozrejme ze Marketa (a ani Ivanna) nemely blby vystoupeni… jesi de jen o Hlas – ty dve si to zaslouzi nejvic!

348
Dave
Reagovat

I na druhé Annino vystoupení musel být u nás ztišen zvuk.

U Ivannky jsem slyšel jeden divnej tón, což je k průběhu dneska velice dobrý :oP

A připadlo mi, že Markétu rozhodilo, když na začátku řekli, že s počtem stažení singlu je poslední.

349
yeey
Reagovat

348 ja mysim, ze bez hlasu by byl nervozni kazdej…:/ ona momentalne nema hlas s malym há, ale ten s velkym Há rozhodne ma!!! bude mi ji docela lito, kdyz vypadne prvni, protoze si to v zadnym pripade nezaslouzi :/

350
mici
Reagovat

Ne, že bych vám to přála, i když některým i jo, ale myslím, že vyhraje Ivanna. Mě by nevadila ani Anna. Vzhledem k místní nesnášenlivosti bych to ale přála Ivanně. Je zvláštní, že venku má podporu dost velkou.

351
kanarek
Reagovat

349….jakože má dnes hlas na H….(ouby)?

352
Prochor
Reagovat

Dariny tepláčky jsou diskrétní :-)) Asi si to spletla se spartakiádou.

353
cedarin
Reagovat

Miloš dneska jede.

354
Anonymní
Reagovat

V duetu vedle Dary – stačí Miloše oháknout a když spustí ten svůj chraplák, vypadá jak dospělý chlap, člověk by mu nehádal 16!

355
dolores
Reagovat

Dara a Milos – najlepsi duet dnes

356
Ludvík
Reagovat

Škoda že koučove nezpivaji xohromady všichni. To k The Voice patří. My zase něco vyjmečneho.

357
Anta
Reagovat

Tak Miloš s Darou to dali velice slušně, Miloš by dobrej.

358
Petr
Reagovat

to byl playback!

359
kanarek
Reagovat

352- strašné, ale odpoutávají slušně pozornost od zpěvu…jak se může dobrovolně takhle hyzdit :-)…

360
Motýlek
Reagovat

Dolly – ty tu jsi? :-)) ahoj

361
Anta
Reagovat

David W. je výbornejjjjj, ale s Ivannou jim to chvílemi nějak moc neladí.

362
kolecko
Reagovat

neladi, ale pusobi lidsky. plus body pro ivanu. nevypada jak premiantka :)

363
dolores
Reagovat

duet na ktory som sa najviac tesila Ivanna svojim hlasom pokakala. David W. dobry

364
kl
Reagovat

Mě se teda David líbí, má to nasazení, kouká se na něho výborně jak tam sebou šije, rytmus v celým těle, fakt zábavný

365
jeny
Reagovat

Tak nejlepší duet byl Miloše a Dary, ten Ivanny a Davida se mi nelíbil, hlasy jim k sobě nešly, nevím jak může MD říct, že jim to sedlo.

366
Motýlek
Reagovat

Dolly – naštěstí ji ani nebylo moc slyšet… :-)

367
Ufonka
Reagovat

Me přišlo, že Milošuv hlas zněl i když neměl u pusy mikrofon. Zdálo se mi to??

368
kanarek
Reagovat

Ale bez podpatků najednou nebyla Ivanka o hlavu větší a byla živější:-) A bylo vidět, že si to užili…a já s přiblblým úsměvem na Davida též…Sbohem Hlase :-)

369
zuza
Reagovat

Ono taky to co slyšíte koučové, neslyšíte vy, problém většiny soutěží poslodní dobou jsou zvukaři!
Spíš než že mají koučové blbé uši, by mělo být že zvukaři mají blbé ruce.

370
yeey
Reagovat

skoda ze Ivanna a David nebyli finalova dvojice od MD…

371
Dave
Reagovat

Mně teda přišel duet Ivanny a Davida W jako velice zdařilej, neměl jsem žádnej problém s laděním hlasů.

372
Molly
Reagovat

Nakoukla jsem do místní diskuse a nestačím se divit, když Anička na podiu stojí jak tvrdé Y a „jen“ zpívá a moc se neprojevuje ani při rozhovoru, je to špatně…ve finále se konečně trochu uvolnila a užívá si to, pohybuje se na podiu, ap. je to taky špatně a sklidí ještě větší kritiku :D tak co chcete lidi???:) Myslím,že je to fajn, že neni konečně v takové křeči i když ty písničky co zatím dnes zpívala nejsou zrovna moc pro ní…ale špatný to rozhodně nebylo!!

373
Laikka
Reagovat

Nevim jak to přijde ostatním, ale podle mě to Ivaně s Davidem neladilo. Přišlo mi, že se pokouší o jinej druhej hlas než je v originále a nelíbilo se mi to. David dobrej, byl by to mnohem lepší vítěz týmu.

374
Anta
Reagovat

371 určitě, ale ze začátku jim chvíli trvalo, než se sladili

375
Motýlek
Reagovat

Molly – asi nechodíš moc často na diskuze… :-) To je zcela běžný jev…

376
Nany
Reagovat

Mně se tedy nejvíc líbil duet Miloše s Dominikou.

377
cedarin
Reagovat

372 Molly – problém je v tom, že když se začala hýbat, je to ještě větší průser než předtím. Ta křeč je tam naopak do očí bijící. Besídka.

378
Fialka09
Reagovat

Tak David parááááda!!! Jsem holt zaujatá, ale těch pár nedokonalostí, které v tom songu zazněly, jsem samozřejmě přičetla na vrub Ivannce :-) Ale celkově se mi to moc líbilo.
Celkově se mi ovšem dneska ze všech 4 finalistů líbí nejvíc Miloš, nemůžu si pomoct.

379
radek
Reagovat

312
To jemozny, ze je diky tomu ropzoznatelna, ale to byl trabant a wartburg svym smradem taky. Nicmene faktem zustava, ze jak ma zazpivat cisty ton, tak konci a neumi to. Takze zpevacka to neni jasny pane.

380
cedarin
Reagovat

375 jé ahoj Motýlku, je mi líto, že Tě opět musím zklamat, ale to je fakt hrůza. Pro mě Anna nikoliv.

381
dolores
Reagovat

Motylku, k PC som sa dostala az pred chvilou. a nestiham citat a nedokazem aktualne posielat. radsej pozeram…

Anka sa zatial dobre bavi a je v pohode. Brunno bol ako vzdy amatersky, ona fajn. s Rytmusom to bol taky maly joke, ale pacilo sa mi to, nasmiala som sa :DD

Ludvik – gratulujem, dosiahol si svoj strop poznania :)))

a pre vsetkych co sa dneska vyzivaju v tom, ze Anna (zatial :P )nevalcuje ako vzdy , tak vedzte, ze davalai skvele duety s Cmorom, Jurajom, Luciou… musela ich dnes vymenit za duet s koucom a Brunnom. ale ak ste na tie skvele duety zabudli, vas problem :PPP

382
Jonatána
Reagovat

Tak teď už to můžu říct zcela zodpovědně. Anička s mi prostě nelíbí. Není to o tom, že je mi nesmypatická, prostě se mi nelíbí její hlas. Ve srovnání s Markétou a Ivannou mi přijde mdlá. Prostě je to tak. I Miloš mě baví víc.
Vlastně je mi fuk, kdo to vyhraje, jen ta Anička by mě trochu štvala. Než vypnu telku a usnu, takže si tak půl hodiny. Jinak objektivně: všichni umí zpívat, takže to je pouze a jedině o oblibě u lidí.

383
cedarin
Reagovat

378 – souhlas, Miloš má dneska svůj den.

384
irena
Reagovat

Tak já bych dnes moc ráda posílala hlasy, bohužel těm co nesoutěží, tedy Pepovi a Davidovi W. Na ty jediné se dnes dá koukat (i poslouchat).
368 – ano, i já koukala na Davida s přiblblým úsměvem :)
to by se to fandilo kdyby byl opravdu v grandfinále on! A MD kecá, opravdu se ho zbavil

385
Anta
Reagovat

372 no je to takové ode zdi ke zdi.
I když já jsem jí nikdy nevytýkala málomluvnost nebo že se nepohybuje.

386
Molly
Reagovat

Motýlku, ale jo, čtu to tady docela pravidelně při sledování těchto soutěží a máš pravdu, převážně si všichni jen stěžujou :D dnes mě to ale docela zarazilo..samá kritika na Aničku. Já jí fandím a přišlo mi to fajn. Ale v podstatě je mi jedno kdo vyhraje, jde o to, jak o nich uslyšíme po soutěži a jestli jejich tvorba bude stát za to..

387
Ludvík
Reagovat

Bouřka při sledování Hlasu :-D:-D:-D

388
Molly
Reagovat

cedarin no jasný, pro někoho je to ještě větší křeč, pro někoho ne… názor ti neberu, každý fandí někomu jinému:)

389
irena
Reagovat

378 – fialko, jako vždy souhlas :)
Kdybych si dnes musela vybrat, tak to bude Miloš

390
Motýlek
Reagovat

Cedarin – proč si myslíš, že mě zklamáváš? Vůbec ne…, já se cítím dneska docela v pohodě, dokonce jsem se docela pobavila… Už netrnu jak to Anička dá, dneska to právě vůbec není v křeči, a to jsem ráda…
Písničky se mi zatím nelíbily, jediná ta s Rytmusem a DaviW se mi líbil.. :-)

391
kolecko
Reagovat

tohle je bomba. holkam to jede. nejlepsi duet. kvalitni sranda. at vyhraje kdokoli, je to pro me ok:)

392
yeey
Reagovat

takhle ma vypadat recese! ne to co predvedla Anicka s Brunnem :D

393
Prochor
Reagovat

Miloš s Domčou byly nejlepší dvojka. Na mně působili úplně přirozeně.

394
Ufonka
Reagovat

Holky se mě líbí. :-) pobavily. Markéta baví.

David byl a je super

395
Jana
Reagovat

super duet

396
Anta
Reagovat

Tak duet Markéty a Báry byl nejlepší !!!!!!!!!!!!

397
Michal V.
Reagovat

pro me hvezdou vecera Marketa a ani pripadny jiny vitez to nezmeni

398
Mk
Reagovat

Svidranova totalne asexualni, ale hlasove tentokrat Marketu o fous prezpivala. Kazdopadne ale dalsi duet, ktery se mi nelibil

399
Fialka09
Reagovat

389 – Zdravím tě, Ireno, jsem ráda, že se jako vždy shodnem!:-) Mimochodem, je nás víc, kdo na Davida koukaly s přiblblým úsměvem… jsem strašně moc ráda, že jsem ho mohla zase aspoň na chvilku vidět!

400
dolores
Reagovat

cedearine, tie pocity hnusu, co ty mas teraz z Anicky ja som mala z Lukasa Adamca. takze uz konecne vies ako som sa citila :) :) :)

Market a Bara fajn, Bara sa mi farbou nejak viac pacila …

401
Molly
Reagovat

Tak Markéta s Bárou taky pěknej úlet :D Kam na ty písničky chodí dneska..

402
kanarek
Reagovat

Tady se mi Poulíčková prvně líbí…asi že vypadá tak ně+jak normálněji… … …
napodesáté odeslat?

403
Jonatána
Reagovat

Tak Bára s Markétou senzační, tohle mě strašlivě bavilo. Poslala jsem jednu sms Makrétě a jednu Ivanně, ale tohle mě tak nadchlo, že jsem poslala druhou. Jo!

404
Anta
Reagovat

Markéta je opravdu nejlepší i kdyby to vyhrál nějakým nedopatřením někdo jiný :) :)

405
jeny
Reagovat

392 Co taky jiného můžeš napsat.

406
Dave
Reagovat

Spajsky byly dobrý, hlavně Markétin hlas.

407
mila
Reagovat

Bara s Marketou super a Bara zpivala o fous lepe jen proto, ze Marketa je dnes hodne nastydla a i tak odvadi uzasne vykony

408
dolores
Reagovat

nepaci sa mi, ze na zaciatku prezradili stav hlasovania, ci stahovania. to neni fer, prezradit poradie. to je manipulacia, resp. nabudenie hlasovania tym, co su posledni a navodenie pocitu uspokojenia fanusikov tych, co su v popredi.

Dominika Cubulkova super !! ma formu kocicka :)

409
libena
Reagovat

401 – a prosím tě co by měly holky podle tebe zpívat?? tohle byl bezva wodwaz, mi se to líbilo moc…

410
Laikka
Reagovat

SUper duet, Markéta se mi moc líbila, opět. Všechny tři výkony zatim pro mě nejlepší. I Bára mě tentokrát bavila, hezký :) Ale Markéty hlas mi tam seděl na 100%.

411
cedarin
Reagovat

400 to ti věřím, my dva se tak míjíme, že to ani jinak dopadnout nemohlo

388 Molly jasný, mně se taky u mých oblíbenců líbí to, z čeho jsou jiní na mrtvici

412
Ája
Reagovat

tak Markéta dneska suverénně nejlepší, hned za ní Miloš

413
Jonatána
Reagovat

Sorry, ale tohle se mi prostě nelíbí. Mi zkrátka přijde Anička dobrá, jen když zpívá tenhle typ písniček a to mi přijde trochu málo. Ale než mi začnete nadávat, Aničkofilové, tak upozorňuji na to, že píšu jen o SVÉM dojmu.

414
Prochor
Reagovat

Tak tohle je Anny parketa.

415
Fialka09
Reagovat

Ty bláho, tak teď Anička super!!! Dneska to podle mě dala mnohem líp než tenkrát!

416
Ludvík
Reagovat

NÁDHERNÉ

417
Anonymní
Reagovat

288 – Tak nejde ale přece o to, koho M.D. tlačil nebo netlačil dopředu, to je úplně jiná věc. Jde o to, že si Anička vybrala radši někoho z jiného týmu pro svůj duet, než ze svého, když si každý jiný vybral z toho svého (už třeba proito, aby si i jiný zazpíval v Grandfinále). A odtud vyplývá ta myšlenka, že si asi s nikým od Rytmuse moc blízká nebyla. Nic víc, nic míň

418
dolores
Reagovat

Jar of hearts – vystupenie vecera, este lepie ako v prvom kole

na rozdiel od Ivanny, ta dala Whitney slabsie

419
cedarin
Reagovat

412 – já mám oba tak nastejno. U Markéty jsem skvělý výkon čekal, proto mě asi trochu víc příjemně překvapil Miloš. A vzhledem k tomu, že Markéta je nějaká nakřáplá, tak klobouk dolů
Moje pořadí: Markéta/Miloš
Ivanna
Anna

420
pimpa
Reagovat

Anna je smutek sám. I když se snaží dělat legraci, tak je to prostě chodící neštěstí. Tu holku musí něco strašně trápit.

421
Motýlek
Reagovat

Jonatáno, proč by ti měl někdo nadávat? Si tě tu nikdo nevšímá… :-)

422
Ufonka
Reagovat

Z celého hlasu mě nejvíc pobavil poslední duet Markéty. Je pravda ze jeji vystoupení jsem zvládla bez přepnutí. Ale to poslední mělo náboj show.

423
Ája
Reagovat

413 – já si taky myslím, že by neměla vyhrát jen proto, že dokáže zazpívat dvě písničky…

424
jeny
Reagovat

Anna nejlepší.

425
Guardiola
Reagovat

Pimpo, přesně :)

426
Kido
Reagovat

Teda mrdat by teda nesla … a poslouchat se taky neda … Tak co s ni, s Ancou ?

427
dolores
Reagovat

Rytmus sa s Annou luci, akoby sa uz nemali nikdy vidiet :D

428
Ludvík
Reagovat

420 víš ne každý musí být extrovert

429
kolecko
Reagovat

ji chvala od davida uplne rozbrecela nebo se mi to zdalo?

430
Motýlek
Reagovat

To už je konec? :-) Takže bylo to nejlepší na konec…, to jsem ráda… Ještě honem sms Aničce… :-D

431
cedarin
Reagovat

423 Ája – naprostý souhlas, je vidět, že máš vychování :-)))

432
yeey
Reagovat

Rytmus dava uz Anicce sbohem :-) brzo, este ani nevyhrala..:-)

433
cedarin
Reagovat

430 Motýlku, zahoď ten telefon :-)))

434
Anta
Reagovat

423 souhlas

435
Peter
Reagovat

Anička sa naučila nové slovo :D Príde mi ako papagáj ktorý niečo počul a teraz to používa bez ohľadu na kontext. Jiřinoooo!!!

Každopádne, strašne moc dúfam že to vyhrá… myslím že si to zaslúži zo všetkých najviac. Ivanna nie je nič nové, takých Ivánn tu už 50 bolo a ešte 50 bude, Markéta už je predsalen etablovaná a víťazstvo jej v tom už nijak viac nepomôže a Miloš je síce sympaťák, ale spevácky je to trochu iný level.

436
Ludvík
Reagovat

413- to máš to stejné jako Drew v X Factoru USA. Anna si zaslouží vyhrát.

437
jeny
Reagovat

434 Nesouhlas

438
Ája
Reagovat

431 – no to víš, to se pozná :-), kdyby existovala spravedlnost, tak by to vyhrála Markéta, ale bohužel, obávám se, že se tohle nestane…

439
Belisana
Reagovat

mne se proste libi Anna, pak Market, a Milos dotahuje … a krute se mi nelibi Ivanna. At to bude jak chce, Annu si rada poslechnu, pred Marketou a Milosem neutecu, Bagovou uz nikdy vice!

440
Motýlek
Reagovat

Cedarin – už jsem to nestihla!!!!! :-DD
kecám, stihla… :-*

441
pimpa
Reagovat

428 Nemusí, ale i introvert může působit spokojeně. Ale já z Anny cítím opravdu smutek, je to znát ve zpěvu, je to znát v chování.

442
Prochor
Reagovat

Takže poslední místo bylo opravdu jasný.

443
Ludvík
Reagovat

Konečně po x letech vyhraje holka :-D:-D:-D

444
cedarin
Reagovat

Tak Miloše je mi moc líto, ale nutno dodat, že dneska to dal velmi se ctí.

445
Anta
Reagovat

Tak Markéta je zatím zachráněná :)

446
dolores
Reagovat

428 . Ludviku, vazne si ma dnes potesil. ako branis Annu :)
Anna nie je ani introvert, jej spoluziaci by vedeli hovorit. ona je svojska, kto nechce, nebude na Anne nikdy nic pozitivne vidiet. a bude ju tu zhadzovat v kuse v kazdom prispevku. Ale mne to zily netrha. :))) bavim sa na tom :)))

BTW, Milos si to dnes nezasluzil, byt stvrty :(((( ale odchadza so ctou, este sa mi nikdy tak nepacil ako dnes s Darou :)

447
Motýlek
Reagovat

Pimpo .- ahoj, dneska je právě uvolněná jako nikdy…, až čumím.. :-) Jindy bývá zamlklejší….

448
Laikka
Reagovat

Miloš m mrzí, ale jsem ráda, že Markéta ještě chvilku přežila. Ale ta jeho písnička se mi nelíbí…

449
cedarin
Reagovat

440 Motýlku, tak to mě mrzí :D:D:D

450
Anonymní
Reagovat

Neuvěřitelné, bude ženská vítězka v tomto typu soutěže?! Neni možná! Ale to bylo určitě i díky tomu, že až ke Grandfinále rozhodovali koučové

451
mila
Reagovat

ja z Anicky smutek necitim.. naopak

452
Runnis
Reagovat

Anina si zaslouží vyhrát ne proto, že zazpívá parádně 2 písničky, ale protože není komerční jako zbytek, je svá a má velkou šanci, že o ní ještě uslyšíme. Kde jsou všichni Superstarové, kteří zpívali univerzálně všchno?
Miloš fajn, ale ten jeho song, to je brutál hnus.

453
Motýlek
Reagovat

Já jsem Milošovi fandila, a pouštím si ho často… Kéž by se vypracoval a ještě jsme o něm slyšeli…

454
jeny
Reagovat

441 Z jejího chování cítíš smutek, to nechápu, nevidíš, jak se chová mimo přímé přenosy, jak blbne, jak je odvázaná to opravdu není smutek, někdy působí praštěně. Máš zvláštní pocity.

455
dolores
Reagovat

hm, zeby som zacala posielat sms ? :)))

456
Ája
Reagovat

452 – a kde jsou ti, o kterých se v minulosti říkalo, že jsou sví a nejsou komerční?

457
Anonymní
Reagovat

Hm – tak ono to vlastně bylo tak, že jediná koučka měla v GF kluka a všichni tři koučové zas holky. Náhodička… :))) Dara byla nejslabší kouč, tak to Miloš odskákal za ní

458
Ludvík
Reagovat

446- asi tak… taky jsem ji nemusel, ale něco se změnilo a já vůbec nevím co snad vyhraje… :-)

459
Kido
Reagovat

452: uslysime o ni znova pouze pokud ji prefikne nekdo znamej, jinak ne … a dodavam, ze nastesti …

460
Motýlek
Reagovat

Cedarinku, já jsem to musela stihnout, prý se i něco vyhrává když pošleš sms, je to pravda? :-))

461
cedarin
Reagovat

453 Motýlku, v tomto se s tebou naprosto shodnu. Miloš se dá poslouchat, krásná barva hlasu. Snad nám nezapadne v propadlišti showbusinessu.

462
pimpa
Reagovat

447 Ahoj, ano, je dnes uvolněnější, ale přesto mi fakt přijde smutná. Tak nějak celkově.
A nemyslím, že je to nějaké pomlouvání, spíš je to škoda, že mladá holka takhle působí. Měla by se radovat ze života, na smutek má času dost.

463
jeny
Reagovat

456 To byla jedině Aneta.

464
Prochor
Reagovat

446 – Dolores, ty znáš Annu ? Není trochu stydlivá (hamblivá) ? Nějak se mi to občas zdá že se bojí zatlačit na pilu jak se říká.

465
cedarin
Reagovat

460 no vyhrává, tuším že auto nebo zájezd. Do Maroka povídal Leoš :-))

466
yeey
Reagovat

noo… co rict – uz tam mam jen 2 favority (favoritky) :/

467
dolores
Reagovat

458 . a prave to : „nevim co“ – to je v Anne :)

takze vitazka je jasna a bude boj o druhe miesto alebo ako je to ? :)))

468
Motýlek
Reagovat

465 – jůů…, tak autíčko potřebuju… Tuším, že se budu radovat… :-DD
Kdy je to losování?

469
cedarin
Reagovat

466 yeey – ale kluk byl dnes fakt dobrej

470
kolecko
Reagovat

spis treti misto je jasny a boj bude o prvni? ikdyz markete bych to taky prala

471
yeey
Reagovat

ale vyhraje holka, nestacim se divit :-)

472
Ludvík
Reagovat

Snad příště Nova s Markizou zařídí hlasování přes sociální sítě a hlavně zadarmo, i když oni sbírají peníze na všem na čem se dá.

473
cedarin
Reagovat

468 Motýlku tak to fakt už nevím, kdy to auto vyhraješ. Ale prej to nevyhrává ten, co posílá Anně :D:D:D

474
Anta
Reagovat

Koukám, že pomalu budu bez kreditu, Markétě bych opravdu moc přála postup do TOP2.

475
Prochor
Reagovat

V superstar na výkonech v grandfinále nikdy nezáleželo a rozhodola dlouhodobá oblíbenost takže myslím, že Anna je jasná. Očekávám spíš boj o druhé místo.

476
cedarin
Reagovat

474 – to já bych jí přál i výhru!!!

477
yeey
Reagovat

469 tj dneska se mu to povedlo… bohuzel ted asi s nejvetsi pravdepodobnosti na rade Marketa..:-(

478
Jonatána
Reagovat

421 to je to nejlepší, co mě mohlo potkat :-).
Psala jsem tady minulou neděli a Aničkofilové se děsně ježili kvůli tomu, že jsem napsala, co si myslím. A byli poměrně trapní, tak se tomu chci vyhnout.

479
irena
Reagovat

399 – dneska mi došlo že mi MD opravdu zkazil zážitek z celé soutěže, tím že si vybral při rozstřelu Brunna místo Davida W. Jak já mohla ještě pár týdnů fandit!

480
bogi
Reagovat

435 – uplny suhlas
Co sa dneska tyka, solovky od Ivanny a Anny boli zatial najlepsie.
Anna dala Jar Of Hearts podla mna prvy krat uvolnenejsie, ale aj toto bolo dobre. Zda sa mi, ze toto superfinale ju akosi zväzuje. Ale kto by v 16tich vedel byt naozaj kludny v takto dlhom vecere, ked je naozaj realne, ze moze vyhrat 100 000 EUR a ziskat nejaku tu medialnu slavu? Uz jej muselo zapnut, ze toto nie je „len taky ulet zo skoly“.

481
Laikka
Reagovat

Já si tohle finále navzdory všemu fakt užívam, konečně je zase muj největší favorit ve finále. Asi opět nevyhraje, ale nevadí.

482
dolores
Reagovat

464 – ano je hanbliva, placha. mne je to sympaticke. je to ludke a v spojeni s velkym talentom je to dokonca ocarujuce :) to ze sa neusmieva od ucha k uchu ete ale neznamena, ze je smutna a nema zmysel pre humor. naopak. aj Milan Lasica je vazny a je to komik !

mozno je trochu sokovana, ako vysoko sa az dostala, preto posobi na menej vnimavych ludi necitlivo. ale opak je pravdou, ja v nej vidim cele mraky emocii. a tie dava zo seba, ked spieva :)

483
cedarin
Reagovat

477 nestraš, ještě, že mám tu elektronickou cigaretu a můžu tahat celý večer :-))

484
Anta
Reagovat

476 tak samozřejmě že výhru, ale pořád jsem trochu skeptik

485
Ája
Reagovat

478 – tak na sebe moc neupozorňuj :-D…nejlepší je, že se tu pořád někdo ohání tím, že je jí teprve 16, ano je, ale to přeci Milošovi taky a bylo i Simoně a v Superstar vystupovali taky 16 i 15 letí a nikdo je tím neomlouval…

486
Ludvík
Reagovat

Dolores- konečně někdo….

487
cedarin
Reagovat

484 – to chápu, invaze mimozemšťanů by mohla protlačit svou kandidátku :-))

488
Motýlek
Reagovat

Cede – a jaká to má být značka? Já bych chtěla něco menšího…. :-)
Ti to zase napínají…., ať už to řeknou a jdeme spát…

489
Jonatána
Reagovat

477 taky myslím. Škoda, mi se právě Mrkéta líbí nejvíc, Anna se mi nelíbí a Ivanna sice zpívá dobře, to jo, nevadí mi, ale Markéta mi přišla jednoznačně nejprofesionálnější a podávala nejvyrovanější výkony. Ale asi má smůlu.

490
Anta
Reagovat

487 tak nastavit štíty? :DD

491
cedarin
Reagovat

488 Motýlku fakt nevím, tuším (ale nejsem si jistej) že Hyundai

492
pimpa
Reagovat

483 Nápodobně! :D Akorát, že mně je už úplně jedno, kdo vyhraje.

493
Ludvík
Reagovat

Ještě 16 minut :-)

494
Peter
Reagovat

Najlepšie posledné slovo aké sa dá povedať po svojom pôsobení v súťaži – ne-po-trt-kal :D

495
cedarin
Reagovat

A naštvala mě porota, jak se z toho vykecali, že neřekli, kdo by měl být čtvrtý.

496
dolores
Reagovat

obrovska chyba rezie. dlhu dobu vobec neboli na obraze cisla pre hlasovanie

497
sali
Reagovat

Som pokojný…

498
Anta
Reagovat

Nééééééééééééééééééé

499
Motýlek
Reagovat

Tak to je škoda…. Markéta byla lepší jak Ivanna…, to jsem zklamaná teď…

500
Fialka09
Reagovat

Tak nám zůstala dlouho očekávaná hlavní dvojka!

501
Klogi
Reagovat

Dominika :DD. … ta Zajickova jak je zlta… tak zostala oranzova :DD

502
bogi
Reagovat

485 – Milos je uz fuc, favoritom nebol a ti ostatni 15-16 rocni su uz davno fuc. Milos so svojimi preferenciami nemal dovod byt nervozny.
Ohladom ohanania sa 16tkou – mojou snahou bolo vysvetlit Annine spravanie v kontexte jej veku, lebo naozaj to spolu suvisi.

503
Ája
Reagovat

no tak už nemám komu fandit….buď vyhraje pro mě nesympatická Anička nebo tým Ovarové hlavy :-/

504
cedarin
Reagovat

No nic, už je mi to úplně jedno

505
Laikka
Reagovat

No co, dalo se to čekat. Tak nám ještě zazpívá. Třetí místo je úspěch.

506
dolores
Reagovat

ja som chcela poslat SMS a nevedela som na ake cislo, len som vedela ze HLAS 12 :D Motylku, na ake cislo, pliiz :)

Markete blahozelam za bronz :)

ten scenar od H. , ze v TOP 2 bude SK a CZ sa nepotvrdil.

je tam SK a UA :))

507
sali
Reagovat

Prosím vás: nechceli by ste niekto môj najbližší účet za mobil? Ja sa ho bojím…

508
Taťána
Reagovat

Jak tohle dopadne?!

509
mici
Reagovat

Nejvíc mě dnes pobavila Hanka z t-roomu. Ona tedy byla hrozná vždycky, ale dnes jí tam rozsekali. Neni to žádná začátečnice, ale chová se jako by byla na obrazovce poprvé. Děs.

510
pimpa
Reagovat

500 Ano, nesmírně překvapující… :D

511
Motýlek
Reagovat

Sali ahoj, já jsem taky klidná, čili nic zlého nehrozí….
doufejme…. :-)

512
Molly
Reagovat

škoda, Markéta je fakt super zpěvačka..na začátku mi neseděla, ale celkem si mě získala … ale myslím, že ta se neztratí ani po soutěži!

513
Ludvík
Reagovat

Anna IvIvanna – Kdo s koho?!

514
Prochor
Reagovat

Markéta se každopádně nemá za co stydět. Dneska byla dobrá.

515
Anta
Reagovat

504 taky už je mi to jedno :(

Hlasem se stala Markéta :))

516
sali
Reagovat

Dolly?
HLAS 12
na 9060613

517
kolecko
Reagovat

sem si rekla, ze poslu hlas markete, ale mezi vyrazovanima uz nerekli/neukazali jak a kam..asi nepocitaj s nama naposlednichvilkuhlasujicima :(

518
Belisana
Reagovat

hmmm, tak Market treti. To nevidim rada, jit mela Ivanna, ta je mnohem horsi. Ta si ani neni vedoma svych limitu, a jako osobnost je to zelatina bez nazoru.

519
Ája
Reagovat

515 – pro mě taky :-)

520
Runnis
Reagovat

456 Podle mě akorát Aneta a Petr Bende, kterej vlastně ani nevyhrál….stejně si myslím, že hlas a talent je málo. Takových je tady taky hodně, ale chce to dobrý songy ;-) Anina na mě působí, že by se mohla prosadit.

521
Motýlek
Reagovat

9060613 HLAS 12

522
sali
Reagovat

Ahoj, Motýlik môj. :-))

523
dolores
Reagovat

Dominika bola v T roome vazne bombova :DDDD to je nadhlad panove !!

a Dan ma u mna bod :)

524
Ufonka
Reagovat

Chyběji obě Kristýny, že

525
Anonymní
Reagovat

Takže vítězem Hlasu pro ČR je vlastně Markéta :))) Jsem spokojený. A na SR ať si vyhraje kdo chce. Mám ale pocit, že M.D. zatlačil na sms a bude to jasné. Československý hlas vyhraje – Uk :)
A příští rok bude Hlas2 a vítěz je předem jasný, někdo z ČR aby se to zas vyrovnalo…

526
Jonatána
Reagovat

No jo, takže se jdu osprchovat, teď už mě to nebere. beztak to vyhraje Anna, takže nic, co bych musela vidět. BTW, svatá pravda Ájo, jsou s tím jejím mládím trapní, vždyť mladí jsou i ostatní. Ale u Aničky je třeba pár věcí omluvit a čím jiným, než tím, že je to ještě dítě, že jo.

527
dolores
Reagovat

516 . dikyyyyy saliku :) som ja ale pribrzdena fanynka, co? :)) asi by som sa nemala Viqovi na oci ukazovat :D

528
Laikka
Reagovat

515 – Souhlasim, i pro mě. Ale teď fandim Anně, tak snad to dopadne…

529
mila
Reagovat

nepripada vam,ze Anicka vypada jako nejaky skritek z pohadky?

530
Anta
Reagovat

Ještě taková „obezlička“ – v ČR je Hlasem Markéta :) :)

531
cedarin
Reagovat

530 Anta – což je dobře, protože s nemáme za co stydět

532
Molly
Reagovat

Takových zpěvaček jako Ivana je tu mraky…tuctový zpěv i hlas :( ten song co ted zpívá je přesně to co bude zpívat do budoucna, nuda… !!

533
bogi
Reagovat

Ivanna spieva pekne ale … proste tento typ spevacok tu uz 50 rokov. Preto Anna.

V pripade vitazstva asi strati rec, ktoru ajtak nema. :D
To som zvedavy. Podla mna bude z toho hotova (ak vyhra).

534
jeny
Reagovat

Aníčka v sukni, vypadá hned jinak.

535
sali
Reagovat

Anička Veselovská: Na ceste.

536
Ája
Reagovat

a jako finální číslo vystoupí Rytmus s eMDým a rozbijou si huby :-D

537
Belisana
Reagovat

530 jo, a zaslouzene, i s Milosem, kterej se na zacatku nezdal, tak postupem casu se mi asi z tech kluku libil nejvic.

538
yeey
Reagovat

530 jasne ze Hlas je Marketa …. :-) Ivannu jako vitezku bych bral jako dostatecnou satisfakci, ale taky mam nakonec radsi Market…

539
sali
Reagovat

536 :-DDDDDDD

540
Nany
Reagovat

536 – nejlepší příspěvek Hlasu :-D

541
Merťas
Reagovat

Dneska mi ten singl od Anny zní líp jak minule.

542
Pattrick
Reagovat

Snad si Anča za 100 000 Euro pronajme nějakého logopeda, aby ji zbavil toho šišlání, je to otřesný. Potom klidně nějakého poradce na vyřešení asi nějakého problému co v sobě má.

543
cedarin
Reagovat

Tak tohle fakt ne, leda že byste mě chtěli mučit.

544
Jonatána
Reagovat

A jo vlastně: Markéta je Hlas ČR, to je hezká berlička.

545
yeey
Reagovat

536 to bych se celkem podival – doufam ze by se pobili nazvajem a uz by nikdy by svoje rypaky nestrkali do tehle poradu…:-)

546
Ludvík
Reagovat

Už máme znát vítěze!!!!

547
Belisana
Reagovat

536 :-D

548
dolores
Reagovat

jediny moderne znejuci singel ma Anna a je sakra tazky na spievanie

549
Motýlek
Reagovat

Sali, vyhrajemeeeeee….. něčemu věřit musímeeee…..

550
sali
Reagovat

Ivannina maminka zabudla poslať SMS, tak ešte pridala…

551
sali
Reagovat

548 – Nadelili jej kládu, že jo?

552
Jonatána
Reagovat

Do čeho to Aničku oblíkli? Vždyť je to mladá holka, což pořád zdůrazňují a udělají z ní cosi nedefinovatelného. Vedle toho Ivanna má dnes večer úžasné šaty, už druhé.

553
dolores
Reagovat

Pepa dal Anicku? odpadnem … :D

554
sali
Reagovat

Bodaj by sa Dara ani Pepa nemýlili.

555
mila
Reagovat

zeby primator Topolcan Ivannce taky poslal par SMS?

556
Ludvík
Reagovat

Ty vole nenatahovat!!!!

557
dolores
Reagovat

MD vraj vsetkym 6 v time pomahal. jedine tak ked ich vyhadzoval…

558
Anta
Reagovat

tak Pepa byl vždy dobrý kouč, asi nejlepší

559
cedarin
Reagovat

Jak mluvil Ovarová hlava, tak to vypadá, že už to vědí a bude to Anna :-((

560
pimpa
Reagovat

559 To máš buřt, jedna nebo druhá…

561
Motýlek
Reagovat

ajajajajaj

562
sali
Reagovat

DO KELU!!!!

563
mila
Reagovat

notak to snad ne

564
Ne a ne
Reagovat

Vypínám TV!

565
Merťas
Reagovat

Překvááááááááápko. :-D

566
jeny
Reagovat

Tak vyhrála druhá Vondráčková.

567
bogi
Reagovat

Tak Anna to ma lahsie, nemusi teraz velmi recnit.

568
Ludvík
Reagovat

Doprdele…. mě už to nebaví… to není možné proč ona. Můj favorit prostě nevyhraje nikdy!!!

569
Prochor
Reagovat

Je to neuvěřitelný ale došlo na můj bonmot, že to stejně vzhraje Ivanna. Neuvěřitelné. DJVlado se asi nestačí divit :=)))

570
Belisana
Reagovat

sem to rikala. Tfuj.

571
Laikka
Reagovat

Mě to rozesmálo :D Nechápu.

572
Merťas
Reagovat

A teď Češi vyhrajou EURO. :-D :-D :-D

573
Pattrick
Reagovat

HAHAHA :D to je dobře, já to té nafoukané čubce tak nepřál :D :D

574
Motýlek
Reagovat

Tak jsem to vidění těch slziček neměla nadarmo… :-))

575
Kido
Reagovat

YES !!! Anča je v PRDELI …

576
Ája
Reagovat

tak gratulace vítězce a ostatním, teď jen ukáže čas, kdo z nich je opravdu Hlas a dokáže se prosadit na české či slovenské hudební scéně, to nejtěžší pro všechny právě začíná

577
Ludvík
Reagovat

Ale víte jak to bývá druhý je daleko úspěšnější než vítěz.
Dobrou noc :-)

578
JAn
Reagovat

Generální Tele… Televize Nova :D

579
sali
Reagovat

Čo je viazané v tej výhre 100.000?

580
mk
Reagovat

Hehe :)
Nutno přiznat, že asi zaslouženě. Ačkoli se mi Anna ve dvou, třech vystoupeních líbila hrozně moc, zhlediska celé soutěže byla Ivanna (spolu s Markétou) nejlepší.

PS: to je peklo, tenhle web, odesláno asi na 30. pokus

581
dolores
Reagovat

prekvaapko, cooo ? ::)))

este sa mi nestalo, zeby mi nejaky moj favorit vyhral , takze tradicia pokracuje :DDD ale neva. ti, co povyhravali, su aj tak na H …. ?D

582
Anta
Reagovat

No musím říct, že jsem celkem překvapená, myslela jsem, že to bude Anna :)

Gratuluji yeey a cedarinovi

nejde odesílat !!

583
jeny
Reagovat

No MD se utleská, však taky poslal nejvíc SMS. Takovejch hlasů a výkonů tu bylo a vyhraje jeden ze 100. Však si ji vezme do muzikálu a už ji neuvidíme.

584
Peter
Reagovat

To čo je za výsledky… Každý čakal že vyhrá Gábina, vyhral Lukáš, všetci čakali že vyhrá Anička, vyhrala Ivanna…

Proste jeden výsledok horší ako druhý. Lukášovi som aspoň fandil, ale Ivanna… Hlas Česko-Slovenska… no to sme dopadli :-!

585
yeey
Reagovat

Ivanna si to zaslouzila, tecka.

586
K.
Reagovat

Samozřejmě jsem zklamaná, ale zas až tolik mě to nepřekvapuje. Ivanna vyhovuje masovému vkusu nejspíš lépe. Budiž jí to přáno. Ti, co tu hází čubkami a podobnými termíny, jsou ubožáci.

587
pimpa
Reagovat

Takže příští rok holka z Čech. :-)
Dobrou!

588
dolores
Reagovat

579 – sali, podskakovanie v novackych a markizackych relaciach… peniaze budu chodit postupne. po kuskoch.

riaditelka Markizy IMHO fandila Anke., aspon som ju 2xgistrovala ako dala anicke standing ;)

589
Runnis
Reagovat

SAKRA….je vidět, že tady se furt budou poslouchat Gott, Vondráčková, David apod…..:-( Nic proti Ivanně, hlas pěknej, ale ta cesta, kterou půjde….hnus

590
Jonatána
Reagovat

Nutno říci, že mě to hodně pobavilo a jsem ráda, že ta jedna sms, co jsem jí po Titanicu poslala, nebyly vyhozené peníze. a dvě pro Markétku taky ne, protože ta je báječný Hlas ČR.
Nejde to vůbec posílat :-(.

591
Kido
Reagovat

Zdravím všechny místní ančoonanistky … :-DDDD

592
Belisana
Reagovat

586 presne tak

593
cedarin
Reagovat

582 Anta, mně gratulovat nemusíš, já fandil hlavně Danovi a dnes hlavně Milošovi a Markétě.

594
K.
Reagovat

589 – umělá hmota je holt líbivější než méně nápadné přírodní materiály ;-)

595
Juliet
Reagovat

mno, ne tedy zdaleka podle mého přání, ale podle očekávání, ano, a 586 souhlas, já fandila Markétě, přirozená, živelná, několik poloh, fakt universal, ale což, dobrou noc přátelé

596
jeny
Reagovat

No tak uvidíme, jestli nám Ivanna zpychne.

597
dolores
Reagovat

najvacsi pocet fans na FB, najvacsi pocet prehrati, najvacsi, pocet stiahnuti nic neznamena. ako som predpovedala, vyhrali antihlasy. :)

598
Runnis
Reagovat

594 – trefa do černého

599
Anonymní
Reagovat

Sláva vítězům, čest poraženým…
A nejlepší by bylo, kdyby teď Ivanna M.D. vyfu*kovala s tím, že se přes něj jen potřebovala dostat do GF a vyhrát, aby si zařídila vlastní cd bez něj :))) To by asi nerozdejchal

600
Ája
Reagovat

jediný, co mě neskutečně štve, je fakt, že eMDýho ego naroste do ještě větších nekonečných rozměrů…nejlepší kouč jednoznačně Pepa

601
Belisana
Reagovat

596 nezpychne? A kdo na fotce nahore ukazuje Vecko??? :-) no kdyby vyhrala Market, tak gut, ale Ivanna me hluboce otravila.

602
Nany
Reagovat

593 – máš moje sympatie, měla jsem to stejně :-)

603
Pattrick
Reagovat

Booože, kdybych si prolezl komentáře některých komentujícíh zpětně, tak většina z vás byla proti Anně a teď najednou jste chtěli aby vyhrála.. :D Ta holka má nějakej problém, ať zaleze do své ulity někde v Tatrách a raději nevylejzá když ji kamery, vyjadřování dělá problém :)

604
Anta
Reagovat

587 tak jednou za deset let :)

605
Belisana
Reagovat

599 to nehrozi, ta vlastni nazor nevypoti, a hlavne se ho bude drzet jako kliste, pac ma slovo

606
K.
Reagovat

597 – to si nemyslím. Spousta lidí tu slyší na velké hlasy a ocení univerzálního zpěváka zpívajícího „velké“ písně. Antihlasy bych v tom nehledala.

607
cedarin
Reagovat

602 Nany – dík, ty moje taky :-))

608
Michal V.
Reagovat

tak jak ctu nektere prispevky to aby priste ucastnici techhle soutezi se dopredu informovali jestli nahodou nejsou neci favorit…by to meli dost jisty (ze nevyhrajou)

609
Belisana
Reagovat

to neni jak Simona Feherova, ktera nesouhlasila se zku.venim svyho singlu, a tak od ty doby ticho po pesine

610
Ája
Reagovat

593 – těm dvěma jsem dneska taky fandila, jinak ještě Zuzce a Davidovi, ale to, že nevyhráli, neznamená, že bychom o nich už neměli slyšet :-)

611
Anonymní
Reagovat

605 – No jo no, škoda… :)))

612
neregistrovaný
Reagovat

všimli jste si,že většina o skončení šla k Aničce?..pro mne stejně vítěz…jen bez těch 100 tisíc EU

613
Jana
Reagovat

a co procenta?

614
Kido
Reagovat

Ančoonanistky, třeba se pos…te :-)) stejně s tim faktem, že vyhrála IVANNA ale vǔǔǔǔǔbec nic neuděláte … :-))) … A kecat si mǔžete co chcete, to je tak to jediné … :-))

615
dolores
Reagovat

vyhra v tychto sutaziach nic neznamena. dolezita je dalsia cesta. vzdy to tak bolo, vzdy to tak bude. vyhra prinasa euforiu len pre par hodin po sutazi. potom splasne ako bublina :P

616
cedarin
Reagovat

Motýlku, doufám, že nejsi moc smutná. Nic si z toho nedělej, můj favorit vypadl dávno.

617
Prochor
Reagovat

Dneska šlo jen o prachy. Jinak každý z finalistů má stejně už svoje fandy.

618
Jana
Reagovat

Kido,gratuluju Ti,pokud si fandil Ivanně,ale prosím o trochu slušného chování

619
yeey
Reagovat

pro me sou Hlasy stejnak Ivanna, Marketa i Milos… :-) ale tohle sem fakt necekal…

620
mici
Reagovat

Dávám znovu, psáno 21.54
Ne, že bych vám to přála, i když některým i jo, ale myslím, že vyhraje Ivanna. Mě by nevadila ani Anna. Vzhledem k místní nesnášenlivosti bych to ale přála Ivanně. Je zvláštní, že venku má podporu dost velkou.

621
K.
Reagovat

614 – myslíšm, že onanii tu právě předvádíš především ty

622
Dave
Reagovat

Jo !

Vize se vyplnila, Ivannka to fakt dala :o)

Já jsem tak šťastné :oP

623
yeey
Reagovat

616 Cedarine ver mi, ze ja tu taky do stropu radosti neskacu, ale mam za Ivannu radost, bylo videt, ze tam sla hodne podelana z Anicky… ale tak stejnak vis, kdo je nejvetsi Hlas pro me! :-))

624
cedarin
Reagovat

619 -yeey, umíš si představit ty slovní kotrmelce co tu vyplodí „otec představený“? :D:D:D

625
dolores
Reagovat

614 aj ty si kecaj, kolko sa ti zaraci :DD panacek vela znesie :)

626
Kido
Reagovat

:-*

627
Motýlek
Reagovat

Cedárku, děkuju ti…. ;-) to je takový úsměv přes slzy…, ale cítím i s tebou… Já nikdy prostě nevyhraju… Jak mi nevyhrál David Spilka, ani Michal Š…, tak ani Anička…
Dobrou noc všem… :-***

628
Belisana
Reagovat

622 toz pac jsi sympatak, tak teda gratuluju :-D

629
yeey
Reagovat

622 gratuluju! :-)

630
Viq
Reagovat

Je mi to strašně líto. Moc moc moc moc moc mě to mrzí.
Anička je tak dobrá a předvedla nám tak mnoho, že výhru nutně nepotřebovala.

Je to vážně lidská slepota.
Co se dá dělat. Nezmůžu nic. Jsem příliš slabý. Příliš špatný…

631
Anta
Reagovat

593 cedarine ani nevím, proč jsem si tě tak zařadila, asi kvůli yeey (no opradu skloňovat nejde)

Závěr – Hlas ČR – Markéta – zcela zaslouženě a
neodiskutovatelně – byla nejlepší :)

632
yeey
Reagovat

624 – jeeeezis… tak na toho (dopln libovolne sproste slovo) se teda fakt netesim…:/ ufff

633
Ája
Reagovat

624 – to zas bude plno vzletných nicneříkajících vět s vypovídací hodnotou nula…

634
cedarin
Reagovat

623 – na druhou stranu si klidně poskoč, proč ne, Ivanna se ti líbila, tak co by sis neposkočil :-))
Tak jasně že vím, synku :D

635
Prochor
Reagovat

624 – Je pravda, že Viq ještě Ivanně nepogratuloval:-)

636
yeey
Reagovat

627 nesmutni Motylku, me ted asi poprvy vyhral nekdo, komu sem fakt fandil a zas takovy eldorádo to taky neni :-)

637
Belisana
Reagovat

624 :-DDD

638
Dave
Reagovat

Blonďatá lásečka je No. 1 :o)
Pojďte slavit, já už jsem začal ;o)

Temné síly zla zvítězily nad „jedinou pravdou“ :oP

639
dolores
Reagovat

bronz maju cesi, striebro slovaci a zlato ZSSR. presne ako v hokeji :DDD

640
yeey
Reagovat

634 – ja sem asi nak chronickej pesimista, ale chvili potom co Ivanna vyhrala sem si rikal „no super, ale mam asi tak 20% radosti, co bych mel kdyby loni vyhrala… vsak vis (dopln libovolný superlativ:-))

641
Motýlek
Reagovat

yeey – to přejde, neboj se… :-) Tak ti blahopřeju, ale Markétě jsi fandil víc, ne?
Je příznačné, že zrovna dneska se mi Anička líbila nejvíc…, ale zrovna když zpívala poslední písničku, tak jsem měla telefon a jeden kámoš mi řekl, že to nesleduje, ale dcera prý si půjčila jeho mobil a vypráskala mu kredit na Ivannu… Tak v ten moment jsem věděla že je zle… Tyto malé holčičky jsou nebezpečné…. :-)

642
Ahojda
Reagovat

hold, hlas lidu promluvil…co dodat ? Těším se až Anička vydá cédéčko a určitě půjdu na její koncert….druhým místem, přece vůbec nic nekončí ba naopak, poskytuje víc volnosti… :o)))

643
cedarin
Reagovat

640 – tak preference jsi měl přeci jen někde jinde, chápu

635 Prochor – však on nám to tu ideologicky vysvětlí :-))

644
Belisana
Reagovat

642 to nevim. Je vobklicenej smlouvama stejne jako vitez, akorat nema ty prachy…

645
Prochor
Reagovat

643 – Určitě uslyšíme, že oba národy jsou zabedněný ignoranti bez vkusu a měli bychom si všichni vypláchnout uši:-)

646
dolores
Reagovat

Motylku, Viqu, nesmutnite, ani ty sali. Anna je aj tak dnes vecer stastna. vobec to nic neznamena ,okrem tych prachov. mozno prehrala len o par sms. to nic. je druha, aj to je uspech pre nu :)

Motylku, ani mne nikdy favorit nevyhral. akosi som si zvykla a je mi dobre tak v tejto pozicii. aspon nespysniem :)

Dave gratulujem , fakt ti to prajem:), dnes sa poriadne opi, aj s manzelkou ;)

647
yeey
Reagovat

641 asi o neco vic Markete, ale nevadi… v mem srdci je stejnak misto jen pro jednu :D:D:D:D (a pro tebe a cedarina a Antu v druhy srdecni komore :-))

648
Honzad
Reagovat

Asi holt nemám fakt moc štěstí :) Lehká rekapitulace – 1. řada SUPERSTAR – přál jsem Anetě, vyhrála (1. úspěch ze dvou), 2. řada SUPERSTAR – přál jsem Bendemu, vyhrál Horváth, 3. řada SUPERSTAR – přál jsem komukoliv jen ne Drdovi, vyhrál Drda, X FACTOR – přál jsem Rumlovi, vyhrál Zonyga, 1. řada ČS SUPERSTAR – vyhrál Chodúr, přál jsem mu to (druhý úspěch), 2. řada ČS SUPERSTAR – jasně jsem fandil Gábině, vyhrál Adamec, HLAS – přál jsem Aničce, vyhrála Ivanna. No, nic moc teda :D
Ale jinak tady máme v těch našich končinách dost často v takových soutěžích překvapení, zdá se mi – moje poslední dvě oblíbenkyně byly favoritkami a stejně to nestačilo… u Gábiny to ale štvalo mnohem víc.

649
cedarin
Reagovat

645 – myslím, že připojí něco o temných silách, pivu a guláši a tak nějak celkově nás znectí, yeeyho a mě prohlásí za zplozence pekel atd. , nic nového

650
Dave
Reagovat

646: Díky, dol :o)

Manželka po vyhlášení vítězky se znechuceně podívala na mé křepčení a šla spát.

651
yeey
Reagovat

643, 645 – no sam sem zvedavej, jak to rozdejcha… ale pravdepobne nas tu vsechny radoby na urovni sifrovane pozurazi a snad uz pujde po svejch (a kdyby uz sem nestrkal svuj rypak, taky bych nic nenamital, ale vyhanet nikoho nemuzu :-))

652
anirij
Reagovat

to se zas jednou MD plácnul přes kapsu

653
dolores
Reagovat

Motylku, to vis, male dievcatka miluju blondate babiky s klipkajucimi ocickami :) :)

654
cedarin
Reagovat

647 – tys měl vždycky velký srdce :D

655
sali
Reagovat

Všetkým, ktorí sú s výsledkom spokojní, blaho-želám. My, čo sme najviac priali Aničke, blahoželáme jej hlavne k slobode a obrovskej skúsenosti, a želáme FEELING GOOD.

A sprostým účastníkom diskusie nech je hanba na 1000 km.

656
dolores
Reagovat

650 – neboj Dave, v posteli sa udobrite :D :)

657
Anta
Reagovat

648 to je pravda, u GG to štvalo mnohem více
kokukám, že to tvoje shrnutí je téměř totožné s mým :)

658
Dave
Reagovat

653: nejen ony ;o)

659
Motýlek
Reagovat

yeey – toho si považuju… :-)
Dolly, sali…, ještě se neloučíme, ještě budou shodnocení a závěrečné titulky…, ale dneska pá a krásnou dobrou noc všem! :-)

660
Ája
Reagovat

649 – to si piš, ani kolo si o vás nebudeme chtít opřít :-D

661
cedarin
Reagovat

Motýlku, mozýlku, já ti poslal takovej procítěnej příspěvek a úplně jsi to zazdila, asi z toho smutku. Tak se moc netrap.

662
Anta
Reagovat

654 jo jo synek má velké srdce, po kom asi ? :D

663
cedarin
Reagovat

660 – no co už, nějak to ustojíme :D

664
Motýlek
Reagovat

Cedárku, já jsem ti odpověděla …, zalistuj zpět…:-*

665
yeey
Reagovat

654 vsak ty taky ;-)

657 dyt to rikam :-) Toh-le-je-HLAS!
http://superstar2011.nova.cz/clanek/download/porota-mela-husi-kuzi-pustte-si-pisen-kterou-oslnila-gabina.html

takovej touchdown letos proste nepadl…:-)

666
dolores
Reagovat

saliku, ti sprosti si prave nastavuju zrkadlo. Anna uz skoncila, nie je so riesit, takze sa s velkou radostou pustili do jej fanusika. nuz co, potvrdilo sa ludove porekadlo : najvacsia radost je skodoradost :D

667
Dave
Reagovat

U nás je pořádná bouřka, celé nebe se zlobí, že to božská Anička nevyhrála :oP

Vzkaz pro nebe: neměli jste jí předhodit taťku Jiržinu :oP

668
Ahojda
Reagovat

648 – měla jsem to naprosto stejně jako ty….nejvíc jsem nemohla „rozchodit“ Petra Bendeho, byl to tehdy propastný hlasový rozdíl…no a vidíš, uběhlo pár let a o kom je slyšet víc :o)))

669
yeey
Reagovat

659 Motýlku – ale znas to, jeste jednou zkus neco vytahnout na moji Marticku a vyletis z komory stejne jako ja tehdy na tebe :-DDD

670
cedarin
Reagovat

664 Motýlku, teď to vidím, nějak mi to divně chodí. A jsem rád, že jsem si to dohledal, Davida Spilku jsem měl moc rád, byl to i můj favorit. Co z toho vyplývá? Že mám rád i tebe!!!

671
yeey
Reagovat

663 cedarine co bys chtel ustavat – zadny kolo si o tebe nikdo opirat nebude! :D

672
Viq
Reagovat

sali a spol. – Já si dnes pobrečím (nestydím se za to) a bude to snad za čas lepší.

Udělal jsem všechno, co bylo mojich silách (doslova!) a bylo to přílš málo.

Jak jsem říkal – já nevěřím na správnost rozhodnutí lidu (na démos), nevěřím na demokracii. A v tom mi realita bohužel dává za pravdu. Chtěl bych se mýlit.

Demokracie totiž je, když 2 vlci a 1 ovce rozhodují, co bude k večeři.
Nevěřte těm, kdo říkají, že hlas lidu je hlas Boží, neboť vrtkavost davu má vždy velmi blízko šílenství.

Anička forever and ever. Tady vše jen začíná.

A pokud ne, tento SVĚT STOJÍ ZA ZLÁMANOU GREŠLI !

673
Dave
Reagovat

Ale teda podle reakcí tady mi to přijde, že skoro nikdo není upřímně rád, že Ivannka je vítěz :o(
Ještě že Panáček není běžný vzorek populace.

674
Motýlek
Reagovat

669 – :-DD a ty se střez něco psát o Rytmusovi… Ani muk, je ti to jasné! :-DDD
Zas chcete, abych zaspala ráno, že jo? jak napíšu finito, tak je konec…
Cedárku, našel? našel? můj rádce? :-)
finito

675
Ahojda
Reagovat

655 :o)))) krásně si to napsal…. taky se připojuji…

676
dolores
Reagovat

dobru noc vsetkym, co fandili a fandia pozitivne :)

Motylku, sali, Viqu, bebe, Klogi, Ahojda, K. a dalsi co som nespomenula, bolo mi ctou spolu vami fandit. samozrejme, my vieme kto v skutocnosti vyhral :P ;) papa… a neplacte, zajtra bude lepsie :)

677
Motýlek
Reagovat

Já tě mám taky moc ráda, ale už opravdu spím…:-)
ahoj zítra…
Jo – a Daveovi tu radost přeju… ♪♫

678
yeey
Reagovat

674 – nebudu nic zastirat, ta moznost, ze Rytmuse vytahnu, tu je :-)

673 – ale dyt ja taky! :-)

679
Anta
Reagovat

668 Ahojda
Petra Bendeho jsem také dlouho nemohla rozchodit, u něj jsem snad poprvé začala posílat sms, ale jsem ráda, že je slyšet :)

680
Motýlek
Reagovat

Dolly – děkuju Ti moc, ale ještě se neloučíme…. :-) Dobrú noc bratia…

681
Dave
Reagovat

677: Díky :o)

Teď už jen doufat, že Ivannčino album a další vývoj nebude, jak to říct… sr*čka jako to, co vnutili Gunčíkové.

682
yeey
Reagovat

681 tak ja nabidnu ruku a ty takhle? :D

683
sali
Reagovat

659, 666 – Dievčatá, samozrejme, že neodchádzam, a som smutný iba trochu.
Dostali sme sa najďalej – až na záver GF, to je grandiózny úspech. Stačí si pustiť Ankino Feelig good, a to všetko potom bol obrovský úlet, čo ona sama nečakala (že sa tak dlho bude ulievať zo školy :-). Na čarovnú vílu Aničku som naďalej obzvlášť zvedavý, pretože ako povedala K.: ako jediná má šancu stať sa trvalkou stredného prúdu na Slovensku. A som rád, že sa objavila až teraz v Hlase (veď aj kvôli veku, že?) a nie v SS, pretože konečne aj porotcovia boli spoluzodpovední, a tie vzťahy sa majú oveľa väčšiu šancu odzrkadliť aj do budúcna.

684
Dave
Reagovat

BTW nevíte, jaké vydavatelství stálo za prvním albumem GG?

Doufám že ne to, se kterým bude muset Ivča vydat to svoje.

685
Viq
Reagovat

Přátelé, tohle je mimo mé chápání.
Nezbývá než vzít realitu na vědomí.

Nevím, jak ostatní (asi to vidí jinak), ale pro mě v této show nikdo jiný než Anna Veselovská nikdy nebyl.
Nikoho jiné neznám a nikoho jiného si nepamatuju.

686
cedarin
Reagovat

671 yeey, to nebude, ten mě rovnou ukřižuje :D:D

Gratulace pro Dave

dobrou všem – a některým zvlášť :D

687
yeey
Reagovat

684 samozrejme nejhorsi (a nejvetsi) nakladatelstka zumpa ČR – Universal… ale ja si zas na tom albu pisnicky nasel…

688
Belisana
Reagovat

684 myslim, ze to vsechno drti Universal a drtit bude nadale…

689
Dave
Reagovat

682: tvé lásečky jsem se nijak nedotkl :o)
Jenom toho, co z ní udělal vydavatel. Nechtěl bych, aby to potkalo i jiné nadějné zpěváky. Dokonce bych to nepřál ani Anně :oP

690
sali
Reagovat

Prajem všetkým dobrú noc, obzvlášť vám, moje aničkovečky :-)

691
Ahojda
Reagovat

672 – dnes se potvrdilo, že voda do kopce může téct…smutné na tom je, že to nepovažuji za zázrak, ale za pro mě nepochopitelný trik…
dobrou všem…

692
Viq
Reagovat

690 – sali, pokecáme někdy za lepší nálady a lepšího počasí.
Z téhle show se nakonec stala fraška a blamáž, ale já jí přesto děkuji.

693
Dave
Reagovat

Dík cede a yeey :o)

No jestli to byl taky Universal, tak potěš :o(
Jestli mi ji nechají natřásat se v nějakým stupidním klipu jako to provedli GG, tak jejího vítězství hořce zalituji.

Čeká nás cesta zlá. Doufám, že neskončí ani jako předskokanka na koncertech MDýho :o(

694
yeey
Reagovat

689 jako to GG CDcko bylo do urcity miry zklamani, ale nektery pisnicky se mi tam libi… je to takovej ten rock s tvrdsima kytarama a zenskou zpevacku s chraplakem jako jsou mi oblibenci Die Happy s Martou, takze me to vice mene uspokojilo – mohlo byt hur a sem rad, ze to album je aspon vice mene rockove…

695
Viq
Reagovat

691 – Ahojda – Já tohle chápu, ale nedokážu to vnitřně akceptovat.
Jako když tě někdo na ulici okrade o peníze a bodne do zad.
Chápu jeho motivace, všechno to chápu…
Ale PROČ? PROČ? PROČ?

696
sali
Reagovat

692 – Som rád, že si sa objavil.

Zajtra pokračujeme, pravdaže. Existuje predsa zopár argumentov, prečo je strieborná medaila pre Aničku lepšia. :-)

DN.

697
Dave
Reagovat

Jak se vám dnes v přenosu líbily „singly“ ? Já už si na ně zvykl, nebyl to takový šok jako při prvním poslechu.

Ivannka mi v singlu připomíná Čírovku.

698
Dave
Reagovat

Těším se, kolik úvodníků bulváru bude zítra začínat slovem ŠOK ! ;o)

699
Viq
Reagovat

696 sali – Já nemyslím, že 2. místo je lepší, ale musíme to prostě vzít na vědomí. Musíme to přežít. Jako už mnohokrát.
Je to pro mě šoková terapie.

700
Honzad
Reagovat

665 – neskutečné, díky za připomenutí :) Pro mě tohle nejlepší výkon v českých soutěžích, suverénně!

702
Dave
Reagovat

695: smiř se s tím. Kdo ví, třeba kdyby Anna místo „jižiny“ zpívala, mohla mít smlouvu na kvalitní album u Universalu ona :oP

703
Anta
Reagovat

Pustila jsem si holky Markétu s Bárou a hned mám lepší náladu :))))))

704
Dave
Reagovat

701: něco takovýho jsem čekal ;o)
Přijde mi to, že už ten článek měli dopředu napsanej a jen doplnili jméno vítězky a kouče ;o).

705
yeey
Reagovat

700 tj, je spoustu touchdownu – ale tenhle byl proste vyjimecnej, takovej touchdown mezi touchdowny… i to hodnoceni poroty… takovych uprimnych slov jako se Gabine tehdy dostalo od Heleny Zetove a Habery – to ze sebe kouci letos nebyli schopni vyplodit…

706
Anta
Reagovat

665 díky moc, pro mě asi dlouho nikdo tento Hlas nepřekoná :)

707
Klogi
Reagovat

Chyba v Matrixu… Som sklamany, netajim… Velmi som to Anne zelal. Sikovnemu, dobremu a prajnemu dievcatku so smutnou tvarou. Snad sa nestrati..

708
Dave
Reagovat

Díky všem za to, že se tu dnes neobjevují výlevy na vítězku jako za dob XMANa :o)

709
yeey
Reagovat

708 ajo XMAAAN ja bych uplne zapomnel… no ten teda musi bejt hodne na prasky

710
Dave
Reagovat

Dobrou noc všem a ještě vzkaz pro Viqa:

Ivanna Bagová je hlas Československa :oP

711
-bé-bé-
Reagovat

710
ale Dave:
Československo je minulosťou…neprekvapilo ma to, keď som ju počúvala tento večer…vrátili sa mi spomienky na to, že sa mi tento typ spevu tiež páčil a chápem, že sa páči väčšine…ľudia majú radi ľudovky a dychovky…dá sa na to tancovať ale nie flamenco…

712
Viq
Reagovat

bé bé – Co se to dnes stalo?

713
Dave
Reagovat

711: lidi co mají rádi lidovky spíš hlasovali pro Annu, ne? Lidovky, folk a bratři Nedvědové jsou věci, kterým nerozumím ;o).

No a důchodcům dechovkářům sebraly mobily ratolesti ;o).

714
Viq
Reagovat

707 – Podepisuji, Klogi. A děkuji za Tvé názory. Díky, že jsi tu byl a že jsem měl možnost číst Tvé příspěvky. Doufám a věřím, že tímhle to všechno nekončí, ale jen zvolna začíná. Někoho jako je Anna Veselovská jsem za celou historii zpěváckých talentových soutěží neviděl. A nejsem žádný nováček! Tak vypadá umění.

715
lenka
Reagovat

… nějak jsem u celé té klauniády usnula a teď si přečetla výsledek .. hmm, žádné překvapení, čekala jsem to, … čas ukáže, o kom bude za rok ještě slyšet, možná, že o nikom z nich, maximálně někde v obsazení v nějakém tom muzikálu, co s nimi za poslední 15 letí roztrhl pytel :)) já vždycky fandila Anně i když dnešní večer než jsem upadla do limbu (oba její duety) byl pro mě děsivý, obzvlášť to cosi s dědou Oravcem … ale co, nic to neznamená … pokud někdy vydá nějaké svoje album a bude v jejím pro někoho „unylém“ stylu, budu spokojená .. :))

tak dobrou a zase při nějaké pěvecké soutěží nashledanou :dd))

716
anirij
Reagovat

Pochopitelně, že výhra ivanny je podvod, je to jediné logické vysvětlení. Nepochybuji, že i Ivanně zasílali hlasy do hry nevtažení lidé, nicméně vyhrála jen díky finanční podpoře MDýho.

Nasvědčuje tomu i poraženecké chování MDýho před vyhlášením výsledků. Takhle by se nechoval nikdo, kdy by nevěděl, jak se mají věci dopadnout. Byla to jen fraška na nic netušícího diváka a to, jak naoko počítal s druhým místem jenom svědčí o tom, jak zvrácenej je.

717
Viq
Reagovat

716 – anirij
Je to celkem pravděpodobná verze – hlasovací automat.
Ale nepodceňoval bych ani nevkus a přízemnost mas.

718
Scalex
Reagovat

Lidi, ty vaše konspirační teorie jsou TAK srandovní… 8^))))))

Prosím vás, co by z toho který kouč měl, že by někomu posílal hlasy? MDýmu může být úplně jedno, jestli jeho svěřenkyně bude první nebo druhá. Jestli s ní má nějaké úmysly (muzikály a tak), tak si ji tam dotáhne tak jako tak. A dokonce mu naopak může víc vyhovovat, kdyby nevyhrála, protože bude mít méně závazků u televize a tudíž víc času pro jeho projekty. A nebude mít peníze, čili bude „povolnější“ pro jeho hudební potřeby. S prachama na kontě se nabídky odříkávají snadněji.

MD s Ivannou strávil dost času a dost spolu debatovali o různých projektech, takže pokud ji chtěl získat pro nějaké svoje projekty, tak už ji dávno má bez ohledu na vítězství.

Stejné to bylo už v první SuperStar… tam se taky mluvilo o tom, že Soukup s Osvaldovou prosadí jako vítězku Šárku Vaňkovou, aby ji dotáhli do svých muzikálů. A výsledek? Nevyhrála a v těch muzikálech je i tak.

anirij píše: „Nasvědčuje tomu i poraženecké chování MDýho před vyhlášením výsledků. Takhle by se nechoval nikdo, kdy by nevěděl, jak se mají věci dopadnout.“

Zajímalo by mě, co by v tom komentáři stálo, kdyby se MD poraženecky nechoval a stejně to dopadlo vítězstvím Ivanny. Myslím, že bychom četli: „Nasvědčuje tomu i vítězoslavné chování MDýho před vyhlášením výsledků. Takhle by se nechoval nikdo, kdy by nevěděl, jak se mají věci dopadnout.“

Ale jo, pobavili jste mě. Hlasovací automaty, konspirace, Michal David s otlačenými palci od posílání SMS… 8^)))))

719
Viq
Reagovat

718 – Ty můžeš navitu rozdávat celému širému světu.
Ale v obecném smyslu souhlasím. Rozhodl vkus diváka.
I když ten hlasovací automat nemůžu vyloučit a vylučovat nechci.

720
anirij
Reagovat

718 – to bych nenapsala, odporovalo by to smyslu mého příspěvku.
V první řadě superstar, při počtu 3 milionů hlasů ve finále, se nějaká manipulace s hlasy pochopitelně vylučovala.

721
Scalex
Reagovat

719 – no… myslím, že do pozadí této soutěže vidím přeci jen o něco víc než nezúčastnění diváci. 8^)

Pokud se uplatnil hlasovací automat, tak ho rozhodně neměl na svědomí nikdo z koučů. Samozřejmě rodiny či známí soutěžících něco takového dělat mohly, u nich je ta motivace logičtější.

722
Scalex
Reagovat

720 – podstatné je, že z hlediska koučů je jakákoli manipulace naprosto zbytečná. Neexistuje žádný důvod, proč by to měli dělat, nic by z toho neměli.

Stejně tak je zbytečná i manipulace z hlediska televize. Samozřejmě že kdyby televize chtěla, tak se dá leccos zfixlovat. Ale co by jí to přineslo? Co by měla z toho, že by uměle vyrobila vítěze z někoho jiného než z toho, komu posílali hlasy diváci? Pro televizi je IMHO mnohem cennější vítěz skutečně vzešlý z hlasování, protože je pak jasné, že divákům se opravdu líbil – a o to víc ho pak televize může ve svých pořadech vytěžit. Nicméně realita ukazuje, že i tohle nemusí fungovat, viz Zbyněk Drda, po kterém 14 dní po soutěži už neštěkl pes.

723
Viq
Reagovat

721 – Ty vylučuješ a dementuješ jako samotný Pánbůh. Hádám, že do těch bot jsi zatím nedorostl. Bez jakékoli urážky. Neber to osobně. Možná jsi opravdu vševědoucí.
Nicméně já ten hlasovací automat nehájím a nepotřebuju. Já za tím vidím celkem prozaičtější věci.

724
Viq
Reagovat

722 – Hele, co takhle hlavní role v muzikálu Mata Hari – vítězka Hlasu ČS? To by se v reklamách nevyjímalo?
A co osobní vítězství? To nemá pro člověka ješitného jako Michal David žádnou hodnotu? Já bych to na tvém místě 100% nevylučoval a hlavu na špalek nedával…

725
Scalex
Reagovat

723 – nejsem vševědoucí, jen čtyři a půl roku dělám na Nově a osm let sleduju a píšu o talentových show. A jestli jsem si v tomhle oboru něčím jistý, tak tím, že televize si nepotřebuje vyrobit vítěze manipulací s hlasy – nemá k tomu důvod.

Kdybych byl na místě Michala Davida a chtěl Ivannu do svých muzikálů, tak posílám hlasy jako divej. Anně. Protože smlouva, která váže výherce soutěže, je o dost přísnější, než smlouvy s ostatními účastníky od druhého místa dál. Davidovi by se tedy víc vyplatilo „vyvázat“ si Ivannu ze soutěže a – jak píšu výše – jako holka bez prostředků by mu profesně šla víc na ruku než jako holka s dvěma a půl miliony.

726
Scalex
Reagovat

724 – vítěz Superstar Zbyněk Drda taky tím titulem nikoho nepřitáhl. Jeho koncert, který se konal pouhých 10 dní po finále, byl naprosté fiasko. Nemyslím si, že by titul „vítězka Hlasu“ něco znamenal. Tak to možná vnímáme my jako fanoušci těchto soutěží, ale národ už to dnes zdaleka tak nežere jako v dobách Anety.

727
Viq
Reagovat

725 – Scalexi, já tam z logiky věci a rozporných indicií nechávám místo pro neurčitost.
Jako člověk, který dle vlastních slov „čtyři a půl roku dělá na Nově“ můžeš mít svou agendu a já tvé naprosto definitivní stanovisko, které se ale neopírá o nic hmatatelného a neurčitého, nepovažuju samo o sobě za bernou minci a za důkaz čehokoli.
Můžeš mít pravdu, ale také se můžeš šeredně mýlit…

728
Scalex
Reagovat

No nic, vidím, že házím hrách na stěnu, takže dobrou noc a nech si zdát o Michalu Davidovi, který svými zákeřnými esemeskovými automaty způsobil i události jedenáctého září 2001… 8^)

729
Viq
Reagovat

726 – To může být pravda, ale pořád se pohybujeme na úrovni domněnek.
Jinak já věřím, že rozhodl lidový vkus + nějaké menší usměrnění (dojemný příběh, hraní na city a pudy, sázka na nízký vkus, řazení písní, atd.).

730
Viq
Reagovat

728 – To říkáš ty. Ten automat tam pravděpodobně nebyl a být nemusel. Ale o své 150% jistotě jsi mě silou svých argumentů nepřesvědčil.
Snad se zadařilo alespoň u nezúčastněných čtenářů :-)

731
anirij
Reagovat

Jasně, děláš pro televizi, ale já nikde nenapsala, že by hlasy manipulovala televize, potažmo produkce. To si nemyslím. Je třeba si uvědomit, že se jedná o nový formát, kdy proti sobě nestojí pouze účinkující, ale i koučové, kteří tím pádem soutěží také, kdy vítězství svěřence je i vítězstvím jejich. S tímhle faktorem je třeba počítat. A že se MDý neštítí žádných prostředků, ukázal v soutěži mnohokrát. Všem je jistě znám jeho cílený podpásový atak vůči Anně.

Počet hlasů by napověděl víc. V průběhu celé soutěže.

Ale jak píše Viq, možná si koktejl sestávající z podbízivosti, okoralosti, nucené líbivosti, který nabídla Ivanna, objednalo více lidí. Ale jsem přesvědčena, že MDý měl těch koktejlů na hospodkým lístku objednaných nejvíc. Holt 16 x 19.

732
Jonatána
Reagovat

Ae no tak, Jiřino… „cílený podpásový atak vůči Anně.“, nepřeháněj. A Rytmusovy kydy na Ivannu? MD byl trapný, Rytmus taky, MD víc. Z toho mohla těžit právě Anna. Já za sebe můžu říct, že mi Anna vadila a ani se mi nelíbil její zpěv.Líbila se mi ve výběru naslepo a pak v tom dalším kole,tam mi ale přišla zajímavější Lucie Dobrovodská. A MD kecy s tím neměly nic společného.Ivannu jsem nemusela, ale některé věci se mi líbily. Dovedu si představit, že zkrátka oslovila víc lidí. Nesympatické byly obě a Ivanna předvědla podstatně větší variabilitu. I když Markkéta Poulíčková je obě přezpívala. Tedy pro mě. Ale ty řeči o hlasovacím automatu a Davidových smskách mi přijdou jako kopání od lidí, kteří nekousnou, že holt vyhrál někdo jinýá a ne jejich faovrit. Tak je třeba z toho udělat spiknutí.

Přidat komentář