Panáček v reality show

Vyfackovaná Nela, imunitou je chráněn i Rocky!

1. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Do diskusie sa zapojil aj „Mirďa – čivavák“ – Miroslav Kanči.

Párovanie sa pomaly, ale isto blíži. Muži sa cítia ohrození. Po včerajšku môže byť pokojný Rocky, ktorý vďaka Dominike získal imunitu. Mišo má naďalej záujem o Niku, čo dráždi nielen Nika, ale aj Viktora. Dnešné woodoo schytá Michal. Nela si pripravuje pôdu na finále.

Imunitu získava aj Rocky

„Milí hostia,
po včerajšej obhajobe je podľa Mireka najlepšou partnerkou Hotela Paradise Dominika. Preto sa jej partner, Rocky, dostal do ohrozenia a Mirek je pre neho silná konkurencia. Vzhľadom na to, na najbližšie párovanie získava imunitu aj Rocky. Má to však 1 háčik! Aby nebol naďalej v ohrození, nesmie si pri párovaní Dominiku vybrať.“




Úloha, ktorú dostal Mirek a dievčatá, sa zdá byť kľúčová. Po stredajšej obhajobe, v ktorej sa mali dievčatá obhájiť, sa najlepšou podľa Mirka stala Dominika. Dominikine víťazstvo doprialo imunitu Rockymu. Imunite sa okrem Dominiky potešila aj Nela. Tá v liste videli neviditeľnými písmenami napísané: Rocky buď s Nelou, Nela buď s Rockym! Okrem toho mu to naznačila aj pri osobnom rozhovore: „S kým chcem být já? Tak to řekni?“ Rocky jej to priznal, že s ním. Nela by chcela byť s Rockym aj vo finále ako veľmi silný pár.

Trojuholník: Niko – Niki – Mišo

Udalosti v trojuholníku gradujú. To, že Mišo vyhľadáva spoločnosť Niki vidia všetci. Viktor sa rozhodol konať, chcel Miša utopiť v bazéne, nepodarilo sa. Potom prišiel s úlohou štáb.
1. úloha: Niko a Mišo museli zbaliť Niki. Mišo sa hanbil a v tejto úlohe sa necítil príjemne. Niko vytasil na Niki všetko. Skóre po prvej úlohe hovorí jasne 7:0 pre Nika.
2. úloha: Mišo sa mal rozprávať s Niki na izbe, kde prišiel Niko a začal brániť Niky. Tu opäť ukázal Niko lepšie zbrane ako Mišo.

Trojuholník sa bude riešiť aj v dnešnej woodoo hre.

Omrvinky na záver

– Niki řeší! Niki ako správna psychložka tentokrát riešila vzťah Rockyho a Dominiky. Rockymu vytkla, že ona by bulila 2-3 dni za láskou a potom by sa spamätávala. Z toho, čo predviedol Rocky je pobúrená.

– Nela vyfackovala Mirka, Mirek elegantne vyfackoval Nelu :)

– Martinova depka pokračovala aj v dnešnej epizóde, ako podpora sa na jeho izbe vystriedali: Daniela, Niko, Lily, Nikča a nakoniec Mirek.

– Mirek si chce vybrať Nelu, Nelu si však chce vybrať aj Mišo. Nela si však chce vybrať Rockyho… ako sa hovorí, kde sa dvaja bijú, vyhráva Nela!

– Niki sa vraj za Michalovým „vzťahom“ snaží urobiť hrubú čiaru, dnes to prizná aj pri woodoo. Michal sa jej však otvorene opýta, prečo neprizná pred ostatnými, že aj ona chodí na izbu za ním.

Upútavka na dnes:

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 338
1
Elko
Reagovat

Ku včerajšej kauze – „bramborová kachna“ sa vyjadrila Nela, vyjadrenie je zaujímavééé :-)

„S priateľom sme sa rozišli v dobrom,“
„Niekto sa mi nabúral na Facebook a aj do mailu. Písal si s mojím bývalým. V mojom mene si vypýtal tie fotografie. Keďže on si myslel, že som to ja, tak ich poslal. Veril tomu, že som to ja,“ poznamenala skormútene súťažiaca. „Som z toho nešťastná, vôbec neviem, ako to mám riešiť,“ dodala.

Celý článok: http://www.topky.sk/cl/100313/1312203/Porno-zaber-Nely-z-Hotela–Nohami-dokoran-zvadza-milenca-

2
anja
Reagovat

1 – vůbec neví jak to má řešit? NIJAK, na tom se nic řešit nedá

3
Radek
Reagovat

Mne spis jen prijde divny, jak se k tomu Nela mohla vyjadrovat, kdyz „je“ jeste v raji. Neco jsem videl, ze jsou nekteri na SK, ale Nelu jsem tam nevidel. Nakonec bude z te telenovely jeden velkej podfuk.

4
anja
Reagovat

takže přesně jak jsem předpokládala, Nelča s čivavákem po flértovní žduchačce přešli na tvrdší level k fackované….

doufám, že si Mirďa nepovolí a dotáhne si při dalším párování Bramboru na pokoj a budou pokračovat podle zajetého schematu – přetahovaná o peřinu, skopávání z postele a eventuelně by mohlo dojít i na přestaň-neech tooohoooo -přestaň sex….. stačí jen Nelce dodat dostatek alkoholu,……. Mirďovi alkohol radši už ne, ptž pak by si zas nic nepamatoval a nemohl to klukům převyprávět u snídaně

5
dessin
Reagovat

3: co to zase zvatlas, vsichni uz jsou doma. Potreti ti rikam, zjisti si informace a pak kvakej…

4: anjo, pls, jak to bylo s tema fackama? :)

6
Hooper
Reagovat

Jen anju doplním – fackování čivavy Nelou při sexu.

7
Petra
Reagovat

3 – Radku, JOJka najprv tvrdila, ze sutaziaci zostanu v Dominikanskej, ale potom prasklo, ze idu vsetci domov. Nela s Nikolou a Nelou boli ‚parit‘ v klube v Prahe.. Takze uz to ani netaja, ze su doma. Natacanie finale bude (vraj) potom v atelieroch v Bratislave..

8
Petra
Reagovat

Fakt, co to ma ta Nela za uchylku?? Fackovanie namiesto prejavov naklonnosti?? To naozaj potrebuje psychologa :DD

9
Miky
Reagovat

Čo sa týka fackovania Brambory a iných ľahkých sado-maso krátok s ňou ( neviem prečo ale ona na tej foto vypadá ako by práve zhodila latexový odev a odložila bičík ),
mládenci s podobnými chúťkami by si mali dať sakra majzla a podebatiť vopred s Martinom, aby im vysvetlil, za čo je stále v podmienke.

10
RBCZ
Reagovat

3: Nevim co si viděl nebo neviděl ale já Nelu potkal v pátek v SaSaZu na koncertu Rytmuse.

11
anja
Reagovat

Nikina mne už točí stejně fest jako Jana Xmana. Sedět tam já místo Dominiky a muset poslouchat furt dokola ty Nikiny pseudomoralistické kecy o Naty a Rockym tak jí servu tu kytku z hlavy a buď si ji nacpu já do uší anebo ji nacpu jí do pusy.

Kikina se jde vsírat do vztahů, po kterých ji nic není, přitom se ona sama plantá ve svých vztazích od prvopočátku co je v hotelu. Teď si tam natahuje dva (tři?) borce naráz, až z toho i štáb je celej vedle sebe a vymýšlí totál stupidni úkoly…….. – ne, fakt, to co předváděli ti herci u bazénu, to byl snad nejhorší úkol a provedení co tam kdy vymysleli…. to se radši budu koukat na Dáji chorošku z krokodýla

a propó, neslibovala nám Kikina, že nám s Dájou zatančí merengue? bylo to? prošvihla jsem to? merengue znám, tančím, chtěla bych to vidět v podání paradajců :)

12
Petra
Reagovat

11) – bola v tej casti mala ukazka akoze ‚merengue‘. Ja to sice netancujem, ale velakrat som to videla tancovat original Latinos. To co oni dve predviedli sa na to ani trosku nepodobalo :))

13
Elko
Reagovat

jó, dnes to bude funny… žeby nás vypočuli? Síce to nie je bahno, ale bazén stačí. Pridal som upútavku.

14
anja
Reagovat

5 dessin, Nela si takhle průběžně profackovává jednoho chlapa po druhém. Jak píše Petra – fackování jako projev náklonnosti – flirtu. Podle mne to je asi fakt nějaká Nely úchylka. Buď tak jedná úmyslně a je to takové jakože její divadélko, anebo je postižená a je to její reflexívní chování……. nevím, na to by asi musel odpovědět psycholog.

Ale jedno teda jsem si jistá – to, co tam Nela předvádí anebo že se někomu může Nela zdát jako domina, to s pravou Dominou nemá absolutně nic společného… tedy – pokud by skutečný submisiv hledal Dominu a opravdové SM, tak Nele se tak leda může vysmát, u Nely to mít nebude a nenajde

15
anja
Reagovat

12 Petra, takže jen malá ukázečka asi, kterou jsem viděla, víc nic……. no ty dvě Téčka, když jsou teda animátorky a třískají se kde všude možně po dovolenkových místech, by merengue měly umět, tančí se to i s dětma… ale tak ony Trojanky jsou kopyta, že

16
Melanie
Reagovat

11 anja: Mně tím Niky štvala už po návratu Klaudie, kdy do ní i do Romea hustila, že se přece k sobě MUSÍ vrátit, protože ona si to přála. Sama v HP ani žádný vztah nechce, potřebuje, aby ji všichni kluci chtěli a bojovali o ni, to jí dělá dobře a víc nepotřebuje. Připadá mi jako nedospělé holčička, která si hraje na velkou.
A ty její „moralistický“ výčitky směrem k Naty a teď k Dominice jsou od ní vtipný. Kam se podělo to její: já se s jiným partnerem než se svým nelíbám? :o)))

17
Petra
Reagovat

Vsimli ste si v uputavke, ze Viktor chce vyradit Nika?? Novinka! Este pred chviloou bol za Martina :)

18
samba
Reagovat

Myslím, že Viktor zase začíná pořádně hrát. Už se zvolna blíží finále, tedy je ten nejlepší čas na strategie.
Jinak se musím chlámat, jak se Naluša na Rocky urazila, že při zápasech žínek v bazénu nefandil jí, ale Dominice :-)) Nejspíš mu za to, až si příště budou spolu plácat bábovičky, jednu nemylosrdně rozdupe. Fuj´, Rocky jeden proradný a falešný!!!

Jinak dnes to běží už ve 22.10.

19
Melanie
Reagovat

14 anja: To nebude divadýlko. Všimla sis, jak je u toho vždycky šťastná? Nikdy jindy se takhle nesměje ani nezáří. :o)

17 Petra: Tak Viktor není blbej a je mu jasný, že Martin není nijak nebezpečnej na rozdíl od Nika, kterého má každý rád.

20
Petra
Reagovat

19) – Melanie, tak to mi je jasne. Ja som sa prave divila tomu, ked uzatvaral s N+N pakt na vyradenie Martina. Falesnik jeden falesnej :DD

21
anja
Reagovat

19 Melanie, jo, ona se u toho vždycky chichotá jak prdlá. Fakt ale nevím co to u ní bude, každopádně je nějakým způsobem chorá, tyhlety věci kolem citů, vztahů a sexu má v nepořádku

Vikouš tam pár dnů čuměl a analyzoval :D jsem zvědavá s čím příjde. Bych se nedivila, kdyby chodil od jedné skupinky ke druhé a každé tvrdil jiné jméno vypadlíka :D

22
koc
Reagovat

nejak mi ta vcerejsi fackovana unikla .. ale dalo se to cekat .. mi dat zenska facku tak si s tim žužu uz moc neuzije

23
Radek
Reagovat

5
Co to zvatlas ty? Ja nelezim 24h na netu a nezjistuju informace, vychazim z tech, ktery mam a ty potvrdila v 7. komentari Petra. Neziju 24h denne nejakou pochybnou telenovelou, o ktere si tady stejne porad myslite, ze je to RS. Poprve ti rikam, zalez do diry a mrskej ocasem, nez ti dospeli dovoli vylezt.
Vicemene jsem rekl pouze to, ze mne prijde neco divny, neznaje zaklad. V mym prispevku byl skrytej dotaz, ale to ty nepochopis. Je to stejny jako lidi, kterym se rika dementi (neni to nadavka, nybrz diagnoza), taky maji nizsi rozlisovaci schopnosti, uz jsem to tady nekolikrat psal. Nekteri to tak proste maji no.

7 Diky za dovysvetleni. Ja prave cetl to, ze pry zustavaji vsichni v Dominik. R.

11
Mne u ni vadi nejvic to, ze neni schopna na rovinu priznat, ze se ji roztapi pec na krocana, kdyz je s sislavcem. Ja to rikam, porad, ze je to tam nejvetsi mrcha.

14
priklanim se k tomu, ze je to jeji chovani a bude takova i venku, castecne to bude ze „sportu“ a ja myslim, ze malinko bude S+M:) a tim nemyslim, ze je domina. Mozna ma jen rada nejaky to mensi ublizovani, myslim, ze pokud by na ni nejakej chlap nejak trosku tvrdej sahl, tak se urazi a krocan v troube nebude.

24
Petra
Reagovat

Priznam sa, nemam Nelu rada, ale tento moj nazor je teraz objektivny, bez ohladu na to, ze ju nemam rada:
myslim si, ze to Nelino fackovanie ako prejav naklonnosti nema nic so SM praktikami alebo tym, ze by mala (v sexe) rada trosku nasilia. Z psychologickeho hladiska sa tak chovaju dospeli jedinci, ktori v detstve zazili to, ze im rodicia neprejavovali lasku. Tato neprejavena laska z detstva sa potom v dospelosti prejavi v tejto forme, ze on(a) potom nie je schopna naklonnost/lasku prejavovat primeranym sposobom, ale chova sa ako dieta v materskej skolke, kde si tiez deti prejavuju naklonnost tym, ze sa fackuju alebo sklbu za vlasy.

25
koc
Reagovat

23 – spravne se to zove Switch .. to jen aby jsi byl zase v obraze ;-)
Top (překládáno jako hořejšek) – ten nadřazený: sadista, dominant (M také domík, Ž také domina)
Bottom (překládáno jako dolejšek) – ten podřízený: masochista, submisiv, (M také subík, Ž také subinka)
Switch (nepřekládá se) – ten, kdo může zastávat obě role dle volby

26
dessin
Reagovat

23: chudinko, tak se nauc rychleji cist – na zakladni informace ze sveta, z domova, sportu a bulvaru ti staci 5 minut. Pod postel si zalez sam, jedine tam patris.
ale furt to nic nemeni na tom, ze si mas overit informace nez neco zacnes kdakat. Nikdo nic nepotvrdil, taky ti napsala ze uz jsou doma ty trdlo. Umis akorat kvakat nesmysly a napadat lidi kolem sebe, lec konkretnim dotazum a argumentum se vzdy vyhnes zas a jenom kdakanim. Jak jsem rekla – jsi krizenec Nely a Tomase, kterej by si potreboval vrznout. Rekl ti nekdo ze ocas neni na mrskani, ale na neco jinyho?:DDD

27
dessin
Reagovat

koc: ne, prosim, nesrovnavat masochistu se submisivem, to jsou dva naprosto rozdilny a odlisny pojmy!!!

28
Macík
Reagovat

…bonžůůůr :-D

…tak štábem vypuštěnej kraken Domča boří v paradajsu zavedený pořádky a „mravokárnej“ hafík těžko rozdejchává konkurenci v podobě, vychechtaný, přátelský, lepý a podle Nikol taky „energetický“ haluze Domči…ta se totiž v rozporu s daným slibem Naty, což je jistojistě hlavní důvod Nikoliny nelibosti, v jednomkuse plazí po nelinonikoloj brumlovi …a to je teda pech, pracně vodstřelit Naty a teďkons todle předimenzovaný stvoření, dráždící brumlovo mozkopinďoura !:-D…

…paradajci s nalepenejma čumákama na skle, šmírovali zmatlaný duo DB&VB, předvádějíc u bazénu milostnej rituál levů v mixu s holuby, což druhej den vyvolalo skandalózní pohoršení u „ctnostnejch panen paradajskejch“, páč těm se vlastní sexy.hrátky s káčou, s krocanem a s chudákem ještěrkou spolu vychlemtanejma škopkama, šmahem vyčudily z hlavy :-DD…podle Nikoly by měl brumla dva, tři dny truchlit, podle Neluš brumlu čeká domovnická cimra:-D

…obšourník s kotoulistou maj bobky, páč jim hrozí vyhazov, což těžce nese hlavně Martin, jenž zalezlej pod duchnou „celkově přemejšlel“, kde paradajci udělali chybu ?:-D… hlavně teda Marfuš, jenž při bermunďáku, coby „věrná“ partnerka, Marťu neskutečně „podržela“ tím, jak pracně z něho páčila, koho by rád vyrazil?! :-D …jedině jáátříčka, chorošky a flusat skořápky, to je Dája ! :-D…v průvodu, v němž přišli někteří vyjádřit poldovi „upřímnou soustrast“, se taky zjevil malej Mirda, jenž s 2,4 promile, ze sebe nakonec vysoukal, že měl Martin v bermunďáku hlavně „negitovat“, což si myslím taky :-D…kotoulista, ten je zase v prdeli, páč leze Vikině a médanovi po škebli, a přestože tvrdí, že si vyměňujou jenom fóry, je pravděpodobně zralej na vodstřel …

…Neluš má celkově táhlý problémy, teď zrovna s kotoulistou, páč zabírá třičtvrtě postele a třičtvrtě peřiny, Nele z toho leze břicho s bobanem a Mišovi zas fijaloví jazyk :-D …krumpla plánuje, že vyfoukne brumlu Dájině, kteráž projevila za podpory hafči zájem, ale má smůlu, páč i když Neluš neví, je-li brzo, podle brumly není pozdě a nejspíš se spolu nakonec spářej :-D…

…v Nikoly harému to mírně vře, Vikina se strkal s mišanem, médan se zas místy kabonil a na radu brumly, hrozil mišovi… bu…bu…bu, pak do toho fouk štáb „žárliveckou scénu“, která měla fakt „gráády“…pak „Viktor přišel do ouutú“ …jo, sorry, to byla reklama…a pak už jen proběhla upoutávka :-DD …dneska bude na tapetě opět Nikoly harém, což je napíínák jak prase, ale co dělat, musíme to přetrpět :-D…

29
koc
Reagovat

27 – sem to jen kopiroval :( .. ja bych to napsal jinak a vim ze submisiv a masochista jsou rozdilne pojmy

30
anja
Reagovat

no já bych tady ty SM a D/s věci radši nerozebírala, protože do toho až tak nevidím :)

v případě Nely se přikláním k teorii co napsala Petra (24), to sedí

a taky souhlas s radkem, že Nikikina je celá nadržená ze Šišly……… je to přesně její typ, takový ještě děcko a hlavně je ochotný poslouchat její vtípky a povídat si s ní……. ale nic z toho, jednak maminka zakázala :D a druhak si Niki i uvědomuje, že pro hru moc silný Šišla není, takže ho obětuje

31
anja
Reagovat

heheh jsem teprv u 2. Macíkova odstavce a slzím smíchy že skoro nic nevidím :DDD

32
Elko
Reagovat

28: konečne! :-) Dnes sa už nepracuje? :-) vidím, že si si dala záležať a spomenula si aj veci z predvčera. Opis Martina, Mirdy na cimre + Nela a Mišo na cimře 100 bodov :D a za levy a holuby a označenie dua: DB&VB 200 bodov!

33
Miky
Reagovat

Pripájam sa k hodnoteniam 31), 32), dnešný Macíkov rekap je naozaj za 100+.

34
Macík
Reagovat

31) :-DD
32) Elko, já to v práci pofackovala a šla raděj psát rekap, páč bych od tebe dostala, přes budku teda neéé, ale trest!!! :-DD

35
anja
Reagovat

…….. božeee, koneeec :DD ……..u „sorry, to byla reklama“ jsem se málem počůrala :DD

36
Macík
Reagovat

35) anjo, vona tam fakt byla :-DD

37
Macík
Reagovat

…taky je dobrej Nikoly… „energetický“ x „energický“…:-D

39
Macík
Reagovat

…sexyzadečok patrí domče ?

40
Macík
Reagovat

38) :-DDD…koukám, že „kačka“ …jede :-DD

41
Miky
Reagovat

Jeden z budúcnosti:
Ctihodní dôchodcovia Michal Rockwood a Natália Rockwood, rodená Šestáková, si to aj v pokročilom dôchodcovskom veku chceli užiť, ako kedysi za mlada v Dominikáne. Keďže už to tak nejazdilo ako onehdy v HP, zašli za sexuológom aby pomohol.
Pán doktor bez problémov vybral dve tabletky a rečie im:
„Táto zlatá tabletka je pre vás pán Rocky a táto strieborná pre pani Natálku. Ale v žiadnom prípade ich nesmiete zameniť !!“
Už na druhé ráno volá pani Natálka doktorovi celá zdrvená:
„Pán doktor, muselo néčo zahaprovat, možno sme v roztržitosti niečo poplétli ale neják to celé nevyšlo“
„A čo sa presne stalo, pani Natálka ??“
„Čo sa presne stalo to nevím, dali sme si obaja tie tabletky ale keď sme išli do najlepšieho, Rockymu sa otvorila 40-ročná jazva po streľbe tej šľahnutnej domácej producentky v Paradajse a mne zdrevenela celá ľavá noha.“

42
Mikes
Reagovat

Hel, anjo, tady jsou fšichni úplně paf z tý Domči (teda včetně Tebe) a mně přitom přijde, že to je klon naší Martinky z Turca. Nakonec, vždyť i ona chce jít udělat štěstí do tého Halyvúúdu.

43
Juchna
Reagovat

Macíku díky! :-))) Já už nemám moc čas na Panáčka a tak jenom vyzobávám komentáře mých oblíbených zdejších komentátorů a s tvým rekapem už nějak každý den počítám a těším se na něj. Tvé umění glosování paradajských zvratů je naprosto nenapodobitelné a nepřekonatelné, prosím, nepřestávej. :-))))

44
Adéla
Reagovat

42- Domča je trošku hezčí než Martinka, ale z jiné dimenze jsou obě. Já nevím proč, ale mě ta pošahaná holka baví. A už se těším až bude Rocky s Bramborou, jak bude Dominika žárlit a bulit a řešit, Brumla ji bude utěšovat, Nela bude nasraná bo je to její partner atd.
Hafik už by měl taky dostat trošku počudit. Tu štáb ještě pořád dost šetří.
Jinak Macíku tleskám za rekap, v té práci ti to fakt pálí!!!

45
Anonymní
Reagovat

Ta Dominika po tom Rockym jede tak nechutným způsobem :O To by nevydržel žádnej chlap.

47
Ludmila
Reagovat

46-Dájina asi fakt bude fotogenická, na těch fotkách jí to moc sluší jen škoda, že nechala ještěrku doma a vlastně to sluší i Martinovi a nejspíš spolu procvičovali ještěrčí jazyk

48
Prochor
Reagovat

42 – Souhlas. Domča je mimozemšťan jako Tomáš plačka.

49
Juchna
Reagovat

46 – Tereza – „Vím to, že mě diváci měli v soutěži hodně rádi. Pochopili totiž, že jsem sice píča, ale že nejsem debilní píča,“ :-DDD

50
k
Reagovat

46 tak z toho je patrné, že je nikola ve finále, no vlastně nijak překvapivé.

51
Elko
Reagovat

49: :-)))

ale aj toto je super:
„Hele, nejsem žádná fetka, jak si o mě spousta lidí myslelo. To, že mám někdy u sebe pár gramů koksu neznamená, že jsem narkoman, a to, že možná vypadám jako šlapka, neznamená, že jsem šlapka. Tak ať se lidi hoděj do klidu a vyčouděj mi,“

…proste Terka.

52
Ludmila
Reagovat

49- p… a debilní p… to mě dostalo, to je prostě Tereza a je svým způsobem zábavná

53
Prochor
Reagovat

Malej Mirek se ukázal jako větší chlap než ti ratlíci. Chová se k Nele jako chlap a to se mi líbí. Prakticky ukazuje, že Nela není žádná královna ale taky jenom ženská. Chlapi to u snídaně strašně řeší – mlaďoch si troufnul dát královně facku ??? Mirek se pobaveně směje.

54
Prochor
Reagovat

Nela chce Rockyho takže Domča to má spočítané.

55
babka
Reagovat

Terka hlavně neměla odejít místo Nelky (asi pokyn režie RS) Než mi to došlo, byla jsem rozhorčena nad podmínkami soutěže, které nejsou pro všechny soutěžící stejné, různé nadržování Nele. Docela se mi zajídá krkem hraný trojúhelník Niki, Niko a Mišo, to mne dost odpudilo. Hrané amatérské zcénky nenávidím.
Vikouš nezklamal, řekl přesně že si s Niky už nejsou nic dlužni a docela se odtahuje, jak jsem předpokládala, splatil jen dluh. Dopis Natálky Rockymu považuji také za pokyn režie, stejně jako dříve dopis Lea Nele (tenkrát to bylo asi proto aby znovu „vykonala nějaký sex“) , ale dočkali jsme se jen skopávání z postele.
Domča mne baví nejvíc a taky nový Mirek jak by masiroval tu zamračenou vrásku na čele Nely a docela ji házel silou do křesla a ona to celkem pasivně strpěla. Vzájemné fackování jsem neviděla, rozhodně mohlo být zajímavé.
Škoda že policajtský Martin dostal punc sexuálního loudila od Nely, který si popravě nezaslouží, jen možná více tlačí na pilu, ale Nela ho napřed děsně sváděla a pak trestala, že pálil za Domčou. Chybí mi Jana a Natálka, pro zdravý náhled. Těch trojankomediantek mám už pokrk.

56
EvkaD
Reagovat

Takže Viktor chce vyřadit Nika??? A Martin s Mirkem mu kývají?? Dobré, tak to by mě nenapadlo. No pokud bude fakt vyřazovat Mirek, tak to má asi spočítaný Niko, vzhledem k tomu, že předtím chtěl vyřadit Viktora nebo Miša..To je pro mě překvapení!!

57
babka
Reagovat

Dominika by se nejraději rozkouskovlaa pro Rockyho, Martina nakonec i pro Mirečka. Ona je tak holubičí „zenská‘ že by se rozdala, třeba lvům :-)

58
Wanna be your monster
Reagovat

56 – Na primě nebo jojce psali, že Mirek jen přikyvuje, ale v plánu má něco jiného.

59
Miroslav Kanči
Reagovat

Chci jen říct, že nic jiného na internetu raději nečtu, ale na tuhle sekci na panáčkovi se kouknu vždy velice rád, pač ty rekapy + vaše komentáře mají úroveň, kolikrát mě smíchy položí :D a jde vidět, že tak nějak víte, či tušíte, jak to v takové show chodí .. Jo a to označení čivavák, to je šílený :D:D

Mirďa – čivavák

60
EvkaD
Reagovat

58, jo??? A kde, pod článkem?? Nevím, jestli by riskl Nika a popudil Niki, já stále nevím, co si o něm myslet:-))

61
koc
Reagovat

jen bych uvedl na pravou miru foto bramborove kacky .. nejedna se o eroticke foto .. jde o foto do odborneho zemedelskeho casopisu o bramborovych skudcich pod fotem chybi puvodne planovany text –
Slimáci většinou na rostlinách brambor škodí tak, že vyžírají dužninu, v hlízách tvoří díry a chodby. Slimáci mohou ožírat i listy a stonky. Vyskytují se zvláště ve vlhkých oblastech.

62
Prochor
Reagovat

59 – Jseš Borec Mirku.

63
Anonymní
Reagovat

Mně je Nela sympatická, její kačka taktéž :). Přitahuje mě i oblečená, líbí se mi, baví mě, chci ji tam.

Mnohme méně, vlastně vůbec, mě ‚baví‘ sestry Trojanovy, ty nějak nemám rád.

Výrhu přeji Nikovi, byť neříkám, že si ji zaslouží nejvíc, ale přeji ji ji jemu a z holek Nele. Kdyby vyhrála taková Nikola, tak to by mě fakt naštvalo.

64
Muck
Reagovat

Prochor: Ty jsi takovej primitivní psík psíka čivaváka, což? Ženský se nebijou, blbečku.

65
Zuzka
Reagovat

59/ Miroslav Kančí :D jsi sympaťák :D po dlouhé době, mě v HP někdo baví

66
Macík
Reagovat

…malej Mirda, je oproti ostattní borcům, aktivně činnéj :-DD

67
EvkaD
Reagovat

50, na článek jsem se dívala, jak je z něj jasné, že je Nikola ve finále?? Mě to nějak netrklo z toho, ale taky ta má hlava:-))
Nela opět vítězka??? Je něco, v čem by nevyhrála??? Co jí tedy dát imunitu do konce soutěže, prostě nevypadne a hotovo..bude jen navrhovat kdo vypadne!!

68
Macík
Reagovat

jo a zdravíím, juchno :-DD…škoda, že víc nechodíš :-DD

69
k
Reagovat

muck – zklidni hormon prosím tě, jestli tomuhle říkáš bití, tak raděj nevycházej ven, neb život venku je pro tebe (bez smyslu pro trochu humoru a škádlení) nebezpečný. A laskavě nikomu nenadávej.

70
k
Reagovat

68 – mě to přijde jasné z toho, jak říká, že počká až co finále, že do té doby nic (co se týče plánování její kariéry héérečky, moderátorky). Tak kdyby byla mimo hru, tak je to pro ní už žádný životní přelom nebude.

71
Melanie
Reagovat

68 EvkaD: Tak ale všichni víme, že v tomhle má Nela trénink a navíc proti chlapům. :o) To ostatní holky neměly šanci. :o)))

72
Muck
Reagovat

k: Ty zklidni hormon, mně čivavák vůbec nevadí, naopak, taky reaguju na orimitivního Prochora a jeho názory, ne na „facku“ Čivavy. To je v poho.

73
koc
Reagovat

ted resej s prominutim kravoviny az mi je jich lito .. v tom uazavrenem prostoru staci tak malo

74
Prochor
Reagovat

64 – Mám jiný názor . Konečně se tam objevil normální kluk, který se nezdál ale na Nelu platil víc než ti modelové. Já mu fandím.

75
Prochor
Reagovat

Ještě dodám, že ani pro Nelu to bití nebylo. A bití žen samozřejmně neuznávám. Kdybys znal mé názory na ženy tak by jsi to nemohl vůbec vyslovit. Docela mně to naštvalo.

76
Muck
Reagovat

Dobře Prochore, spletl jsem se. Ale stejně mě štveš.

77
koc
Reagovat

T2 place :o ze chce byt taky hracka .. nebylo by nic jednodussiho nez vsem prekazit plany .. to by bylo hracske .. no uvidime

78
Prochor
Reagovat

76 – V pohodě.

79
EvkaD
Reagovat

Takže všichni proti Nikovi??? Tak to je svinstvo, teda Vilktor se spojí s Nelou, tak to jim stopro vyjde…To není pochyb, a zřejmě Mirek nebude mít možnost rozhodnout, půjde asi on první!!

80
Marka
Reagovat

Mirek je podle mě křivej. Má pichlavý oči, je jako bazilišek.

81
koc
Reagovat

79 – protoze rekl na kameru o vyhazovu Gina .. stejne jako je chranena Nela a Niki bude chranen i on

82
Ludmila
Reagovat

asi mají z meďana strach, ačkoliv tam Viktora chci je mi meďana líto ( a to jsem tady na něj dštila síru za zbabělost), no jo no je to hra vyhrát může jenom jeden

83
Marka
Reagovat

Jestli vyhoděj nic netušícího Nika, tak to je teda drsný. Kdyby to udělal jen sám od sebe Mirek, tak ok. Ale tohle spiknutí lidí, kterým Niko věří a kteří se tváří jako jeho kamarádi… smutné. Ale třeba to nakonec dopadne jinak.

84
Macík
Reagovat

…tak na to jsem upřímně zvědavá, jestli se Mirdovi podaří odstřelit Vikinu ??? :-D…rozhodl se pro štáb dobře nebo špatně ???

85
EvkaD
Reagovat

81, koc, tohle je sviňárna, a když je teď Viktor kamarád s Nelou, nač tam štábu je??? Nechápu, jakou taktikou to udělají…Pokud si ale stoupne Niko k Niki nebo Lily, ty ho nevyhodí…ani Daniela..

86
Zorro
Reagovat

Tak ten plesaty skret Mirek chce vyradit Viktora. Celou dobu to na neho jen hraje. Ach jo, pridal se na stranu Nely a zacal ji kyvat na to, jaky je Vikous manipulator a nebezpecny hrac. Doufam, ze stab Viktora nejak zachrani (treba tim, ze prvni bude vybirat Mirek). Jinak je to v haji a uz nebudu fandit nikomu. Stejne vyhraje ten, kdo se bude nejvic libit stabu – takze Nela nebo Nikola. Temhle zmanipulovanym soutezim neverim ani trochu.

87
koc
Reagovat

85 – nezapomen ze stab je zna mnohem vic nez by jim to v normalu vsichi dovolili .. pokud je tam zdatnej psycholog a dramaturg jde ovlivnit uplne vse .. jsme toho svedky od pocatku i kdyz to prvnich par tydnu nebylo tak okate

88
Marka
Reagovat

85 – spíš už tam štábu není k ničemu Niko. S Niki žádný vývoj, naopak ji brzdí ve vztahu s Mišem. Tak se zřejmě štáb rozhodl odstřelit Nika a uvolnit Niki pro Miša.

89
EvkaD
Reagovat

88, prosím tě a k čemu je jim tam ufňukanec Mišo???

90
koc
Reagovat

89 – uvidime .. pokud bude odstrelen Niko tak se vztahem Niky a cutalisty neco planuji

91
Macík
Reagovat

Vikouš určitě zůstane :-DD o to nemám obavu, Mirda neměl machřit na kameru, páč svoji taktiku prozradil tomu hlavnímu manipulátorovi…štábu :-DD

92
EvkaD
Reagovat

90, tak jo koc…asi to tak bude, jak takto něco ukazují, tak to je už fakt..Takže Nela hnus, Niki je mi odporná, Viktor slizkej, holič noh…ostatní kříví, že bych takové lidi potkat nechtěla…je čas se odebrat na tenis..Bude vrcholit Roland Garros:-D
Čekala bych cokoliv, že ale někoho s kým všichni vychází a hrají si na kamoše odstřelí jak žvejku, to je moc…a ten bazilišek Viktor měl letět před 14 dny a ještě ho budou ochraňovat, fuj..A sledovanost mizerná bude možná ještě mizernější…začne i fotbálek!!

93
Ludmila
Reagovat

89- Niko štábu překáží, chce to tam nový sex – nedobytná Niki a čutálista, bože já bych čutálistu vyhodila hned

94
Marka
Reagovat

89 – třeba štáb doufá, že bude mít sex s Niki. Celý je to v režii štábu. Proč asi dostal Rocky imunitu? Proč měla Nela několikrát šanci se zachránit? Protože je tam štáb chce.

95
Marka
Reagovat

91 – souhlas – kdo z nich pochopí, že největší manipulátor je štáb, to je ten pravej hráč :-)

96
Anonymní
Reagovat

Kdyby Čivava vyhodil Gina, tak je KRÁL.

97
Elko
Reagovat

Mirda, vitaj… ďakujeme za pochvalu a niečo sem-tam prispej :-) a nebuď pobúrený, keď sa tu do teba pustia :-)

98
Anonymní
Reagovat

Zorro: Co tě na dědkovi supermanovským s oholenejma nohama, kradoucím peněženky po barech tak fascinuje?

99
Mikes
Reagovat

tak o čem tenhle díl vlastně byl? Trh marnosti, ztráta času? Ukázka, jak chráněná panenka rozdává moudra sedmačky? Stodesáté potvrzení, že Nelina je tupá sociopatka? Ukázka, že se vyplatí být svině … čemuž se říká hra?

100
Miky
Reagovat

91)
Úplne presné, stručné, výstižné …
Jediný kto vie od začiatku aj tie najtajnejšie plány každého z tých nešťastníkov, je štáb, nakoľko v spovednici sa musí kápnuť božská – a podľa toho hádžu imunitou od jedného k druhému podľa potreby, ako to vyhovuje dramaturgii.
Takže z doterajšieho priebeh je úplne zrejmé, že je tu štábom ( nie štátom ) chránený min. jeden živočích a ktorý má cestu do finále vydláždenú od 1. časti RS.

101
koc
Reagovat

no ted to tady zaznelo .. bude ME ve fotbale a proto tam chtej nechat cutalistu .. aby mohla Prima konkurovat fotbalu ;-)

102
EvkaD
Reagovat

94, nebude Marka!! Nebude, ta v žádném případě sex mít nebude..s nikým. Mně připadne nezáživný Mišo, ale jak říkáte štáb hraje roli..vím kolikrát jsem říkala, že to nebudu sledovat a nedodržela jsem to…asi i kvůli Nikovi. Já ale jaksi se ani nehodím do této doby, pro mě je kamarádství vše, a hrát můžou…pokud je to reality show, pokud je to nahraná etuda s herci typu Ulice, ne díky, to můžu sledovat 20x denně na různých programech.
Škoda, kdyby nechali to reality, pak bychom viděli jak se FAKT LIDI V REÁLU CHOVAJÍ..Tohle je nepovedená a vyumělkovaná komedie B!

103
Marka
Reagovat

102 – štáb si myslí, že už je má všechny po 60ti dnech komplet zmáklý, takže si klidně můžou plánovat, že k tomu dojde. Pokud bude Niki hodně opilá, tak kdo ví

104
EvkaD
Reagovat

103, stopro ne, navíc Mišo je víc nezáživný stokrát než Niko, na toho se alespoň dobře dívá. Viktor, který měl letět dávno rozhoduje o osudech druhých, Nela taktéž, no fuj. Jsem jen zvědavá koho a jak dlouho bude tato plánovaná číčovina bavit, S jasným vítězem..To štáb nedomyslel, že dívat se na soutěž, kde se ví, kdo vyhraje je celkem..zbytečnost:-(

105
Ufonka
Reagovat

V Noci na Jojce je hitem bramborová kačka :)

106
Anonymní
Reagovat

Mikeš: Jsi zaujatej a neobjektivní. Už se ani nedivím, že jsi pořád někde na fórech. Doma už to poslouchat nechcou, co?

107
Mikes
Reagovat

A na jakých fórech jako mám být ?????
Jo, a když už se někde objevím, tak si lidi se mnou aspoň povídaj, to na rozdíl od Tebe. Co kdybys konečně začal psát něco, na co by slušní lidé mohli reagovat?

108
Miroslav Kanči
Reagovat

člověk jak na to kouká zpětně, tak si říká, jak by tolik věcí udělal jinak a hlavně, jak by tolik věcí, neříkal big brotherovi :))

109
Juchna
Reagovat

Hele Mirku, vy můžete na internet? Já myslela, že dokud nevypadnete, musíte být celou dobu v izolaci. A jsi to opravdu ty? Nedostaneš za to po ušách? :-)

Jinak ti moc fandím, líbíš se mi strašně moc a je hrozně zábavné sledovat tě jak se chováš k Nele. Vypadá to, že ty jediný víš jak na ni, jsem fakt zvědavá, jak se bude váš vztah vyvíjet. Je parádní vidět tam někoho, kdo z pyšné a sebestředné královny není připosraný a vydeptaný, navíc mi připadá, že z ní umíš dostat na povrch tu její lepší stránku, ta holka se nikdy tak neusmívala jako teď, když jsi tam ty. Být na jejím místě, tak se do tebe pomaloučku, ale jistě zamiluju! :-)))

110
Juchna
Reagovat

Niko není nudný ani náhodou! Niko je úžasný komentátor a vnímavý pozorovatel a baví mě svou dobromyslností, pohodářstvím a vtipností. Niko je zajímavý a roztomilý ze své podstaty a jeho hlášky, i když nejsou hlavní součástí děje, jsou jednou z nejpříjemnějších ingrediencí. On je jako koření, které sice není vidět, ale bez něhož by bylo jídlo mdlé a tuctové. Bez Méďana to prostě nepůjde!!!!!

111
Praha Tel.
Reagovat

Mně by se náhodou líbilo, kdyby Kanec čivava byl s Nelou a měli se rádi. Nela je (pro mě) sexy a i když se mračí a někdy je na přetrhnutí, tak ji mám rád (tedy rád, rozumíme si :), jak jen to přes obrazovku jde).

112
Juchna
Reagovat

64 – Než někomu začneš nadávat do primitivů a agresorů, napřed si po sobě přečti cos napsal – primitivní urážky a agresivní útočení + naprosté nepochopení situace – nic jiného v tvém komentáři není.

Naštěstí se vy – samonasírací a nesnášenliví inteligenti shazujete zcela svépomocí a dobře vám tak.

113
sisina
Reagovat

Tenhle kluk Mirďa má prostě NĚCO v sobě, co jsem, musím se pochválit, od začátku tušila. Prostě mě fakt dostal. Přeju, ať se dostane nejdál, co to jde. Mám podobnej typ doma,akorát o dost starší. Ten by čučel, že tady slintám nad zajíčkem…chichi
.No, taky jsem bejvala čůza, a zkrotil to. Vyřazovani nic? Mám noční tak nic nevím.

114
Juchna
Reagovat

113 – Vyřazování zase nic. Taky mám noční, zdravím! :-)))
A souhlas s názorem na Mirka, má nádherné oči a vyzařuje z něj něco neskutečně milého a zároveň rošťáckého. Je to typ kluka, s kterým se asi nikdy nenudíš, vypadá to, že máme po Méďanovi dalšího paradajského miláška. :-DDD

115
sisina
Reagovat

114 Obdiv tobě a všem, co umějí tak hezky popsat, co vidí, to já neumím. PROTO jsem tak ráda tady na panáckovi. Už aby bylo ráno, klidnou noc všem, co nepíšou bludy.;-)

116
radek
Reagovat

68
nezer to tolik nebo se z toho zblaznis. Nevim kde myslis, ze nela vyhrala, ale jestli myslis tu soutez v bazene, tak tam ji podle tebe asi taky pomohl stab, ne? Mela´s tam jit ty a ukazat to te zle nele jak se to dela. Takhle jen placas blbiny. Proste byla nejsilnejsi, tak vyhrala. Fakt to tolik nezer, na tvych komentech je uplne videt a citit, jaky problem mas s tim prijimat to, co z ty souteze leze a zejmena to, co je ve vztahu k Nele.

117
Adéla
Reagovat

Už se to začíná docela rozehrávat jak se blíží finále. Teda spíš štáb to pěkně rozehrává. Aspoň jsem po včerejšku pochopila proč Rocky hned po odchodu Naty skočil po Dominice a předváděl tam ty erotické etudy, jinak by letěl. Míra je má všechny prokouklé, ale jak už se tady psalo, určitě půjde první a o ničem rozhodovat nebude. A Nela jde proti méďánkovi, bodejť by ne, lepší je mít ve finále proti sobě Nikolu s baziliškem Ginem než hodného Nika. A včera jak zase řádila Brambora kvůli tomu, že Rocky fandí Domče. Je fakt jak malý spratek. Ale měla by si dát bacha, protože Brumla na tohle není zvědavý a hned mu bouchnou saze!

118
Petra
Reagovat

Ja sa sice divam na to len jednym okom, tak neviem, ci mi nieco neuslo, ale nejako som nepobrala to medzi Misom a Nikom. Preco Misovi vycitaju, ze je Nikov kamarat a pritom chodi za Nikolou. Ved Nikola predsa nie je Nikova frajerka!! A nie je dokonca momentalne ani jeho partnerka v hre!! Tak o co tam vlastne ide??? Nikola je Vikousova partnerka a riesi sa trojuholnik Nikola-Niko-Miso??

119
Lenna
Reagovat

Niko příště nevypadne, i když pro mě už by mohl, je to pro mě totálně nepodstatná figurka, neumím si představit, která holka by ho mohla vyřadit, když ho mají všichni rádi. Půjde Martin nebo Mišo a možná také Viktor, u toho posledního by mě to i mrzelo.

120
Adéla
Reagovat

118 – do toho je tlačí štáb. Viktor by rozhodně kvůli Nikole žárlivé scénky nedělal. Niko sice taky moc ne, ale asi chce jít s Nikolou do finále, tak holt musí ze sebě dělat kašpara. Toho Mišana mi bylo chvílema až líto, ty scénky jak bojovali o Hafíka byly trapné, ke všemu prohrál na celé čáře a ještě se asi zaláskoval, tak to bral moc vážně. A že s ním Nikola od začátku flirtuje, to si musel všimnout každý.
Teda já bych tam nevydržela ani týden, vytočila bych se jako Plačková asi po druhém úkolu od štábu.

121
Ufonka
Reagovat

Taky mi bylo Šušli celkem líto, je zamilovaný a bral to opravdově a ne jako hru, nedokázala se do toho položit.

Chápu z ukázek správně, že Niky řekne Nikovi ať si za ni nestoupá, že ho chtějí vyřadit?? Pak se obhajuje, že nemusí furt někoho chránit? A kámoška Nela jí opovržlivě říká no to si dobrá?

122
Ufonka
Reagovat

Nemohu tu upoutávku najít :)….nejsem si jistá slovem stoupá a nestoupá :/ jen kontext byl zas takový účelový. Zkrátka jako u toho souboje chlapců a domněnek jak budou vyloučení.
U toho zápasu se mi líbilo jak se kluci báli o zdraví těch zápasících. Je pravda, že mě se to zdá taky nebezpečné a tam jsem čekala zásah štábu.

123
babka
Reagovat

120 Adéla – na druhou stranu jde o smlouvy a minimálně je to dovolená jak zmínila Jana. V reálném životě taky máme šéfy, které musíme poslouchat, ale máme šanci přesvědčovat je o dobrém názoru a nebo odejít do jiného zaměstnání. Mišo se mi stal nějak sympatičtější jak nehrál podle not štábu – kluci méně hrají, héérčky jsou více holky hlavně „trojanspolek.
118 Petra – dtto :-)
Pravděpodobně dojde k hlasování SMSkama jako zdroj financování. Hlasovat nebudu, ale případné vítěství bych přála šílené Dominice, mám pocit že by se o výhru podělila s ostatníma holoubátkama i lvama :-) Myslím že nesympatizuji sama, lidi nepotřebují perfektního vítěze s dokonalou postavou a ksichtem, protože sami taky dokonalí nejsou, potřebují mít naději, že by obstáli sami za sebe se svými názory.

124
Evka
Reagovat

121 – to, že Niky nebude s Nikem je dost patrné i z upoutávky na konci včerejšího dílu. Nik zřejmě zůstane, ale je úplně skleslý.

125
babka
Reagovat

Víte co poděsilo mne, já viděla náhodně nějaké noční šou, jak v HP pánové mávali bimbasem a takové intimní holení atd. Ty kamery nemaj snad jen na WC (a ani tomu nevěřím). Jojka má pikatní e videa v placené části. No někdy mne dost děsí, jak s tímhle materiálem, což hraničí až s pornem, bude naloženo. To co pouští divákům je jen slabý čajík. Ovšem fotka bramborové kačky to vše zastínila :-)

126
Macík
Reagovat

108) no jo, Mirdo , jestli jsi Mirda ;-D , což je nakonec jedno…vono se to líp hodnotí z TV sestřihů, když je pravidelně sleduješ, je něco jinýho se rozhodovat v určitý moment a do toho zahrnout všechny možný i nemožný okolnosti a souvislosti, brát v potaz i hejbatele děje…štáb, to je prostě nemožný jet si tam svoji hru :-DD

127
Petra
Reagovat

123 babka – mne teraz nejde tak o to, ze hraju scenky a musia pocuvat nariadenia stabu, ako o to, ze to, co teraz riesia ako scenkami, tak vo Woodoo mi pripada nezmyselne- Nikola je partnerkou Vikousa, tak ako ze ‚patri‘ Nikovi??

128
Adéla
Reagovat

Tak já jsem upoutávku, kde se baví Niko s Nikolou neviděla. Jen jak Nela říká Nikovi, že poradila Hafíkovi, aby do finále šla radši s Ginem, protože Niko je málo průbojný. A chudák méďa jen koukal. Nela hraje jen sama za sebe a tuší, že Gino moc sympatií od vypadlíků ve finále mít nebude, narozdíl od Nika, kterého mají rádi všichni . A taky už za zádama začíná nenápadně na svoji „kámošku“ Nikolku nasazovat, například před Rockym. Tohle zase Nikola, ať je jaká chce, nedělá. Holka bude brzy litovat, že Nelu zachránila.

129
babka
Reagovat

127 118 Petra dtto – opět se ztotožňuji s názorem- souhlasím, pro mne uměle vytvořené téma trojúhelníku, které nemá opodstatnění nebaví, Nikola hraje hru jak je krásná a žádoucí a všichni by se o ni měli prát? Vždyť ten šišla řekl pravdu a má mnohé sympatie.
Já mám Niko určitým způsobem ráda, je jako charakterní chasník se svala pro svět , jemuž už nastavil prdelku a obhajoval se. Niko je takový ochránce „trojankoalice“ že by měl fakt už odejít.

130
Ufonka
Reagovat

Upoutávka byla už na pondělí, na netu jsem jí ještě nenašla.

131
k
Reagovat

128 – ale no tak s tím Nelu „zachránila“ bych to nepřeháněla. Především to byla pro Nikolu strategie, jak si pojistit finále a výhru, vždyť když tam bude mít nelu a dáju, tak všechny ostatní páry vyhodí a nakonec spolu s dájou vyhodí Nelu, nebo to je aspoň podle mě Nikolin plán (ke konci se páry mají domlouvat, který pár vyhodí). No a kdyby skončila ve finále s Nelou, tak ví, že proti týhle fůrii to má vyhrané. Proto tam musí mít teď tyhle a ne nějakou Naty, Lili a tak. Tak já bych to s tou „záchranou“ Nely nepřeceňovala. Za a) nikde nebylo dáno, že by Nela vypadla (ale tak proč by pro sebe z té situace Nikola nevytřískala co se dá). Za b) si tím Nikola chránila především vlastní zadek pro předfinále.

132
ir.
Reagovat

131 – souhlas, vidím to stejně.:-)

133
samba
Reagovat

Mě je Niko sympatický a v paradajzu by mi hodně scházel. Ne každý musí hrát agresivními zbraněmi, ať už pasivně či aktivně agresivními. On je typickým příkladem ghándího cesty nenásilí. Nakonec vždy zvíteží pravda a čest. A pokud neuspěje ve hře, tak v životě určitě. A to je mnohem víc (proto na mě třeba udělalo i mnohem větší dojem Janino gesto odchodu, lidskost Klaudie a Romea nebo přirozenost Vlada, než sebestředné taktiky Nely či Vikouše). Aneb větší požitek z celé té věci mi skýtá sebereflexe ve vztahu k aktérům, než stupidní boj o mrzký peníz a vteřinové místo na výslunní.

134
babka
Reagovat

133 samba – pro mne taky. Právě proto fandím tomu, kdo nekoná nějaké zlo ve svůj vlastní prospěch s manipulací tedy v rámci svého rozhodování ( ne v režii štábu). Normální je nepodvádět neuškodit , lidi mají radi happyendy jako v pohádce, kdy dobro vítězí nad zlem. Ale nevím zda tahle RS není právě proti všem dobrým lidským vlastnostem a navyzvihuje ty špatné. Proto fandím Dominice a vlastně i Nikovi, pokud přestane dělat zachránce pro trojankolalici, protože práve těm třem furiím tuhle výhru nepřeju – jsou tak vychcané až mne to zaráží, že jim někdo může fandit. Netroufám si hodnotit jednotlivé aktéry, ale byla bych ráda, kdyby prostě vítěz měl i morální charakter a nějakou zvláštní závadu jsem nenalezla ani na Martinovi. Pro mne je velmi zajímavé z genetického hlediska hledat geny dominatní a recesivní a vůbec typologii lidí.

135
samba
Reagovat

113- „Normální je nepodvádět neuškodit , lidi mají radi happyendy jako v pohádce, kdy dobro vítězí nad zlem. Ale nevím zda tahle RS není právě proti všem dobrým lidským vlastnostem a navyzvihuje ty špatné.“ …

jj, babko, tak nad tím taky uvažuju. Ale to bysme se asi dostaly k mnohem širším kontextům a obecně k tomu, co preferuje současný společenský systém. Imho je jeho cílem (zejména přes média) vzbudit v lidech nízké pudy a zvířecí polohy „oko za oko, zub za zub“. Protože nedejbůh, kdyby člověk prokoukl o co tu go a že existují mnohem vyšší a smysluplnější levely existence, kde není třeba bojovat, ale naopak, radovat se z různosti, tolerovat se a podporovat.
Paradjz sleduju hlavně kvůli lidem, kteří pro výhru a pofiderní slávu se nesníží k podlosti, pro mě jsou nejsilnějšími „hráči“ právě takoví. Ze všech u mě vede zatím Klaudie (taky vypadla jako první – proč asi???).

136
Karel
Reagovat

Niko je takový nemastný, neslaný, bezpohlavní, nulová osobnost, docela mě překvapuje, kolika lidem takový slabošský typ „kávičku, mouchy si snězte si mě, vlastní názor nikdy nepovím, se všemi jsem kamarád“ je sympatický…

137
rubik
Reagovat

Karle, v čem jeden vidí slabost, druhý může vnímat sílu, to je přirozené. Pro jednoho je Niko slaboch, pro druhé naopak silná osobnost, která (narozdíl od ostatních) věci nehrotí a snaží se každého pochopit. Já mu fandím. Je to přesně o tom, jak tu zaznělo výše, že člověk nemusí být agresivní a rázný, nemusí třídit věci na jasně černou a jasně bílou. Vždyť ani v životě nic není jen černé nebo jen bílé. No neee?

138
EvkaD
Reagovat

124, z čeho usuzuješ, že Niko nevypadne??? Nastříhali asi ukázku, jak se jim hodilo..Přesně tak se mi poslední dny zdálo, že Nika ukazují a řeší víc…právě proto aby si ho lidi užili a že poletí…Myslím, že půjde…Jestli je ukázka, že na ní jde vidět jako tenkrát u Niki, že zůstane a je skleslý, dej ji sem díky!!
Jen mi není jasné, kdo by ho vyhodil z holek…musel by stát u Nely…jinak nevím!!!?

139
Karel
Reagovat

Mně by bavila Nela s Mirkem, maj spolu parádní chemii a to jejich poštuchování je docela vtipný ve stylu Zkrocení zlé ženy. Navíc mi připadá, že zatímco Rocky myslí rozkrokem, Mirkovi to pálí, takže je potenciálně silnější a lepší partner.

Niki je takový trojský kůn a její sestra kobyla.

140
EvkaD
Reagovat

137, pod to bych se podepsala:-)
Nemastný a neslaný mi připadne Mišo!

141
Karel
Reagovat

V realnym zivote je asi neskodny Medan v pohode, ale pro hru je vazne nudny, nezajimavy a ponekud tupy hrac. Zapominate, ze je to hra a kdyz figurka misto tahu pije kaficko, stabu dojde trpelivost. Pujde bud ted, nebo po Martinovi.

142
Anonymní
Reagovat

140 – souhlas, Mišovi chybí žicotní nadhled. lehkost a hravost. Všechno bere moc navážno a to mu škodí. Podobně jako Dájina. Ty dva jsou pro mě ještě děti, – umanuté děti bez špetky velkorysosti.

143
J.
Reagovat

Mě taky přišlo že ukázka na příští díl, kde Niko mluví s Nelou, vypovídá možná o tom, že Niko zůstane, ale kdo ví, co a kdy ta Niki udělala, že se Nela diví (vůbec to nemusí být spojené s tím, že si nestoupne za Nika).
Jen mi asi nějak uteklo že chce Mirek vyhodit Viktora, já myslel, že se domlouvají na Nika s Martinem a Viktorem, aby vyhodili vlastně Martina…
A to že se Dominika rozčiluje, že jí Lívia tolik nevěří? Však předevčírem nebo kdy, řekla u bermůďáku sama Dominika, že by vyhodila Lívii, protože by tim naštvala nejmíň lidí… Příště už by měla asi fakt jít jedna z trojice Nela, Niki, Daniela, protože pak je to pořád ony 3 proti nějakým dvěma, z nichž jednu vždy ta nová, co dorazí, vyhodí… Ale myslím, že z této trojice půjde první Daniela a asi to bude hned příště.

Jinak – jak je tu odkaz na ten článek, kde jsou fotky z té párty lidí z HP, na té skupinové fotce jsou ti první dva napravo kdo? Nějak mi nepřipomínají někoho, kdo je zatím v HP… Nebo se mi to zdá?

144
EvkaD
Reagovat

142, mně vadí, jak ňuhňá, očkama střílí, nevidim tam nicmoc čestného, fakt nevím…Zpočátku se mi líbil..A já asi nemám dobré vidění, odvčera mě berou čerti, že Viktor, který měl letět před 14 dny a vůbec se neví proč šel na Honolulu a nevypadl(Mišo ho vyřadil), tam pikluje proti Nikovi, a proti té které bojovat měl nebojuje!! Jak ho zachránil štáb, tak i Nelu, ně to vadí..a třeba celkem silného hráče Romea nechal odejít v klidu…

145
Anonymní
Reagovat

143 – mě to nejvíc přijde jako Maťo, možná s nějakou svojí frajarkou. Ale možná se pletu.

146
J.
Reagovat

145 – Ale tam by měli být vyfocení všichni jen z HP ne? Na Maťa to nevypadá, možná to zkresluje, ale fkat mi nikoho kdo je v HP zatim nepřipomíná…

Aporpo – teď jsem viděl Noc v ráji, co šla včera na primě a ty fotky, které tam Daniela fotila s holkama už byly v bulváru někdy před měsícem a něco. Akorát jsme viděli jen Nelu a Natálii, protože Lívii a Dominiku nám ještě nesměli ukázat, protože v HP ještě nebyly… A já si řikal, proč se fotily jen tyhle dvě :o)

147
EvkaD
Reagovat

Četla jsem na primě, že prý Niki říká Nikovi, že mu nemůže říct, co se dějě, ale ať si STOUPNE za ni..viděli jste to tak??? Ona ho zachrání??
Šílené je, že Nela chce vyhodit Niki Nika..ona, kterou minule zachraňovala Niki a vypadla Naty kvůli tomu…Takže měl Niko pravdu, že to není její kamarádka..na netu asi není ukázka na příště????

148
rubik
Reagovat

Já bych řekla, že na tý fotce z párty je Martin Rybka a ta holka na kraji je někdo cizí.

A propos k Noci v raji. Natálka byla fajn, ale ta Domči kámoška to byl děs. Možná by bylo lepší ji tam nezvat. Navíc vůbec nic zajímavýho z ní nevypadlo, jen to, jak vtipně podotkl junior, že je přebornice v tom, jak na otázku odpovídat otázkou :-))

149
babka
Reagovat

135 Samba – já sleduji RSHP později (až když jsem byla v doma v neschopnosti) proto o Klaudii nemohu mluvit. Janu jsem tu ocenila. No a stejně jsem párkrát narazila na to, že se pohoršuji nad nedodržením podmínek pro všechny soutěžící v porovnání se zákony a třeba s Desaterem. Dostalo se mi zde na panáčkovi hodně pochopení, ale i napomenutí, že nemám porovnávat a netahat sem současnou společnost a její zákony. Ale já si neumím pomoci, jsou lidi se kterými chci žít a jsou takoví, kterým se v životě raději vyhnu a takové vidím i v HP. Stále v tom hledám ponaučení a smysl nejen pro sebe, ale i pro ostatní.
136 Karel – Niko má malou sebedůvěru a přestože je krásný chlap, vidím jak dělá sluhu silné trojankoalici a toto mu mám za zlé. Asi pyká za … a nyní dělá sluhu, aby odčinil, že byl prostitut (kdo ví??)

150
J.
Reagovat

147 – Ukázka na příště byla jen na konci toho včerejšího dílu – takový ten sestřih, co bude v dalším díle, když jedou titulky…

148 – Pravda, podle košila, či mikiny to vypadá na Martina Rybku, ale na té fotce další, a pak kde se zakusuje do Niki, jsou proužky mikiny svisle kdežto na té skupinové fotce to vypadá jak vodorovně. Ale asi to bude on… Nicméně, ta slečna možná do HP teprve přijde.

151
Lenna
Reagovat

Já nevím, mě Niko nebaví, zase tak upřímný taky nebude, bylo to vidět z jeho vztahu s Nelou, na jednu stranu to byla jeho pomalu nej kamarádka, na druhou stranu ji pomlouval a neuměl to říci do očí, nicméně je asi jeden z mála lidí, který je v reálném životě v pohodě. Ale tahle reality show je hra, tam různé strategie a manipulátorství patří, takže pro mě jsou daleko zajímavější postavy ty, které tam něco vytvářejí, než takové mouchy snězte si mě.

152
EvkaD
Reagovat

150, aha, to jsem viděla. Tak tam mi ani náznakem nepřipadlo, že by mohl Niko zůstat, právě naopak…A to, že by mu Niki něco říkala, kam si stoupnout, tam nebylo vůbec!

153
J.
Reagovat

Ono je spíš otázka, když teď štáb ví, že Mirek jde po Viktorovi (už jsem si po druhém shlédnutí této časti rekapu díval pozorněji) jestli ho nechají jít jako posledního a Viktora vyřadit a nebo půjdou s Rockym jako první dva, za ně si nikdo moc stoupnout nebude a vyřazovat tím pádem bude holka, u které budou stát dva kluci…
V tom případě by spíš Niki řekla Nikovi, aby si za ní nestoupal, protože když by tam stál on a Viktor, asi by Nika nevyhodila. Taky záleží na tom, jaké pořadí klukům štáb vylosuje… ehm, pardon, jaké pořadí si kluci vylosují :oP

154
Ufonka
Reagovat

Dopoledne běžela klasická upoutávka na pondělí.
Nemluvím o konci sestřihu.

155
EvkaD
Reagovat

154, a tam bylo co??? Vypadalo to, že zůstane nebo vypadne? To já jsem neviděla…Většinou z těch záběrů bývá napůl jasné, jak to skončí!?

156
EvkaD
Reagovat

153…počkej proč by v tom případě Niki řekla ať si Niko za ni nestoupá?? I kdyby tam stál Viktor, tak by Nika zachránila…a o to by jí asi šlo, ne??? Já ale myslím, že kdyby si Niko první stoul k Niki, Viktor by tam jako druhý nešel..neměl by odvahu..ale nevím, u něj už nic!

157
J.
Reagovat

154 – Tak tu jsem zas neviděl já :o)

Oni to párování stejně nějak tím čachrováním podělali. Pamatuju si, že hned to druhé párování byla situace podobná, 5 holek + 6 kluků, dva s imunitou (Tomáš a Rocky) vybírali jako první a pak si zbylé 3 holky rozebrali ze 4 kluků a Maťo šel domů, zůstal sám. Teď je to stejné, ale místo holek vybírají kluci, tudíž to dopadne opačně, u jedné zbydou dva. Je to asi tak dramatičtější, ale v podstatě to znamená, že o tom, kdo vypadne, nerozhodují při pánské volence pánové, nýbrž dámy a pánové si nejsou sami sobě konkurencí, nýbrž jde o to, u které dámy, který víc zabodoval. Takže taktika, být za dobře s jinými chlapy tím padá (stejně by tomu bylo i v opačném případě jako minulý týden)…

Stejně nechápu, že to celé tak posunuli, že to párování je zase zpět na pondělí, tím to vlastně o týden zpomalili (když párování, které bude, mělo být podle toho, jak to bylo na začátku, už v pondělí před týdnem) – přičemž jestli s tím nepočítali od začátku (jakože snad ne) tak se to bude muset pak zas o den pomalu začít zkracovat, aby se to pak posunulo o týden zpět, jinak to vychází, že by se to vysílalo ještě o týden déle… (Tudíž, příští párování zase v pátek, další ve čtvtek, další ve středu.atd). Nebo jedině, že by to udělali tak, že místo posledního týdne s Top10 – by udělali jen poslední jeden díl, kde by povypadali všichni naráz krom těch 4, z kterých by se rozhodlo na rychlo smskami, ale to by se jim asi moc nevyplatilo, na sms by bylo málo času. (A nebo bysme museli hlasovat pro celou Top10 s tím, že by vyhrál jeden pár rovnou).

158
J.
Reagovat

156 – No spíš jde o to, že by měla potřebu zas „oplácet“ Viktorovi, byť si řekli, že si nic nedluží. Proto by to byl pro Nika risk. Ale jinak nevím.

159
EvkaD
Reagovat

158, je to zamotané…já spíš přemýšlím, která z holek by poslala Nika domů, Niki ne, Lív ne, Nela nevím, asi jo a Dominika možná, Daniela asi ne!! To jakmluvil Niko s Nelou jsem viděla v ukázce včera, myslím, že to bylo před párováním asi.

160
J.
Reagovat

159 – No ale zas Nela řiká, že nechápe co dnes Niki udělala… Tak se to mohlo (ale nemuselo) týkat i párování

161
Adéla
Reagovat

155 – já taky nic neviděla, ale v upoutávce po včerejším sestřihu bulila Daniela do kamery, že chtějí vyhodit Nika a ona s tím nesouhlasí, ale nemůže nic udělat, protože by příště letěla ona nebo něco v tom smyslu. A pak tam k Nikovi promlouvala Nela. No jsem na to zvědavá. Možná už rozehrávají něco většího?

162
EvkaD
Reagovat

Nechápe co Niki udělala?? Říká Nikovi Nela?? To j jak kdyby mu řekla, že nechápe, že jeho zachránila…Kdyby řekla, že nechápe jak to Niki udělal, pak bych rozumněla..Škoda, většinou dali ukázku takovou, že nám bylo víceméně jasné, jak to dopadlo..
Co dnes Niki udělala by mohlo být- vyhodila Gina…ale to těžko, kdyby to někde bylo ta ukázka, dej ji sem, díky:-))

163
J.
Reagovat

162 – No bůh ví, jak to zase bude. Možná vyhodí Niki Miša. Ale to se uvidí až v pondělí (doufám)!

164
EvkaD
Reagovat

163..a víš, že původní nápad vyhodit Nika je od Dominiky??? To mě nejvíc překvapilo, on se jí snad i líbil!

165
J.
Reagovat

164 – To mě taky překvapilo. Ale tak Dominika je opravdu neřízená střela, u ní nikdy člověk neví…
Ale i tak je to o tom, že ti noví, co dojdou, chtějí vyhodit hlavně ty, co znají z tv, protože se právě bojí její silné pozice v tom, že se tam udrželi tak dlouho a jsou tam asi oblíbení. Pak je věc druhá, když přijdou do HP a změní třeba názor. Ale stejně je to jedno. Spíš než reality show HP je to tv seriál HP :oD

166
Petra
Reagovat

164 – Niko sa Dominike na zaciatku libil dokonca najviac (spolu s Martinom), ale teraz ma Rockyho, tak chce Nika vyhodit, aby zobrala ‚ochrancu‘ Trojankam…

167
babka
Reagovat

Stejně si myslím že občas žádnou taktiku nemají, něco zvolí a plácnou a pak si názor obhajují nebo zcela zapomenou a my všichni v tom hledáme nejakou taktiku, názor nedali písemně s podpisem, takže to má hodnotu nijakou, jen nezávazné kecání a opravdu je někdy škoda času tohle sledovat. Je to hra bez pravidel, jen možná víme, kdo je nám sympatický a kdo ne.

168
EvkaD
Reagovat

Já moc ani nevřím Mirečkovi, kdoví co má za lubem..jakoby Viktora chce vyhodit, teď jde proti Nikovi naoko, kdoví co udělá( sorry Mirku:-)), jestli kvůli tomu, že žvanil vypadne Niko..
Ono mě už to nebaví delší dobu, baví mě vás tady číst…A á patřím k těm tapům, že je mi bližší to, co dělá Niko než manipulace a hra přes mrtvoly…Jistě, že v životě se někdy musí hrát, ale před národem já bych nedokázala takto jednat…nemohla bychpak ven, nejsem tak splachovací..a to jsem z vesnice BRNO!!
Proto po Romeovi, Klaudii, Naty a Nikovi bych neměla komu fandit, tak bych radši dala příští týden ten sport…

169
Evka
Reagovat

Tak jsem z toho akosi zmatená. Z upoutávky na konci mi přišlo, že Niko zůstává. Před chvilkou jsem chytla konec upoutávky v telce a Niky říká Nikovi, že nemůže táhnout dva lidi a pak plačící Nela na posteli. Jo a ještě čivavák říká asi Dominice, že dnes půjde velký hráč. Že by Viktor ?

170
babka
Reagovat

plačící Nela se stříhem na sraženou šlehačku na dortu :-) Já si počkám v klidu na konec soutěže, nechat sebou manipulovat mi vadí, nakonec nejsem za to placená eehm :-)

171
EvkaD
Reagovat

169..tak co jsi ty z toho usoudila?? Proč by Nela plakala? Za Nika těžko, za Viktora taky ne? Já to sakryš ještě nechytla tu upoutávku, vůbec..a že zůstává Niko, na to jsi jak došla?? Podle mě příští díl musí začínat vyřazováním, už to natahují jak..

172
Elko
Reagovat

Na 100% vám môžem potvrdiť, že je to Mirek. Pozdravuje vás :)
(pre tých, čo váhajú či to je on).

Bolo asi zaujímavé, keby sem dotiahol Nelu a spol. :D

173
EvkaD
Reagovat

172, taky zdravíme Elko…a ať hned řekne, kdo vypadne:-D…Nelu néé, prosím. Moc by si nepočetla!

174
Macík
Reagovat

…172) :-DD takže z toho jak odpověděl, předpokládám, že se mu Vikinu nepodařilo vyřadit :-DD…a že se nedostal ani do finále čtyř :-D …ale „čo už“ ….taky ho zdravím :-D

175
EvkaD
Reagovat

172…jak z toho co řekl vyplývá, že nevyřadil Gina?? Čo?

176
babka
Reagovat

No jestli to byl Mirek tak já ho nazvala Mirečkem a to pojmenování má zde opakově zažité. Jo a má sympatie mnohých.
172 Elko to by bylo zajímavé, protože tuna na panáčkovi nemluvíme jen do větru ale hodnotíme chápeme a je to bezva. :-)))

177
Elko
Reagovat

173, 174: nemôže nič prezradiť, takže naňho netlačte :-) …ja som sa na to na neho nič nepýtal, ale sám mi hneď povedal, že nemôže prezradiť nič, čo nám je jasné… zmluva, je zmluva… alebo sa mu poskladáme na pokutu? :-)))

176: jj, on to aj ocenil, že sme múdrejší ako na ostatných forách :)
175: ale to sú len Macíkove teórie, ktoré jej nikdy nevychádzajú :)

178
EvkaD
Reagovat

177, jo pokutu zaplatíme, ven s tím.-)))
je mi to jasné, škoda, že ani náznak…

179
Macík
Reagovat

175) příspěvek 108…Mirda chtěl vyřadit Vikinu, to byl jeho pklán viz. páteční sestřih…

180
EvkaD
Reagovat

179…to mi nedošlo, máš pravdu…Do prčic, tak přece jen Niko. Jak jsem to četla, napadlo mě to, zapomněla jsem na to..Tak máme mírně jasno, škoda, byla naděje malá no..

181
Evka
Reagovat

171- Já už ti sama nevím, přišlo mi, jako když ho Niky hodila přes palubu, ale nevypadne. Ale po přečtení dalších napsaných komentářů se mi už ani moc nezdá, že Niko zůstane. A Nela ? Docela si dovedu představit, že může bulet i za Nika, i za Viktora. Ty kraťoučký ukázky jsou tak zapeklitě sestříhaný a poskládaný, že fakt akorát jen spekulujeme. Ale pořád doufám, že zůstane Niko. Ta klidná síla by mi tam chyběla.

182
Macík
Reagovat

177) pravda, moje teórie jsou nanič :-DD
…mi neříkej Elko, že se mu podařilo Vikinu vodstřelit, páč jestli jo, tak klobouk dolů :-DD ale z jeho příspěvku 108, tak neusuzuju :-DD…ale je fakt, že já si lecos dokážu dost přibarvit, žejo… „;-DD

183
J.
Reagovat

Já to spíš tipuju, že to nakonec odskáče někdo úplně jiný – třeba Mišo. Důležití jsou pro štáb ti, o kterých se mluví a o Nikovi se mluví pořád docela často. Mišo tam moc nezapadl. A Niki ten vztah s ním taky rozvíjet nechce… No takže Mišo nebo Martin (ono víc možností krom Viktora a Nika vlastně už ani není) :o)

184
EvkaD
Reagovat

181, Evi, no já se ptám tak blbě, protože pro mě by to byl úplný konec, já už se zasměju v HP jen, když mluví on… Z toho co jsem psala výše asi Viktor nevypadne, jediná šance je Mišo, pokud ale ho tam chtěj kvůli úúúdajnému sexu s Niki, pak teda asi Niko bohužel. Nevím pak, co ale je věta, která prý byla taky v ukázce, že ať si stoupne(nestoupne) za ni, že víc říct nemůže!?

185
J.
Reagovat

184 – Ono se to ukáže až kolikátý si kdo bude vybírat. Ale z pohledu dramatičnosti bych se nedivil, kdyby si Niko jakože nááááhodou vytáhl č.1. Kdyby měl 4, tak je vysmátej. Ale ještě ani nevíme, zda Rocky a Mirek půjdou oba na kraji, nebo jak to bude, takže teď můžem celý víkend fakt leda hádat a hádat jak z křišťálové koule

186
EvkaD
Reagovat

Koneckonců kdyby Niko nevypadl, ale dověděl se, že po něm šel Viktor, Nela, Dominika, Mišo…začal by třeba taky bojovat, možná, že pro štáb taky není špatná dějová linie…
Většinou vždy ukázky na ten díl napověděly dost, tady podle toho co říkáte moc nee..

187
Macík
Reagovat

…no, já si naposledy tipla, že vyletí Martin, páč jsem se ale ani jednůc netrefila, tak ten to určitě nebude :-DDD

188
Elko
Reagovat

182: ja neviem nič, naozaj… a ani som sa na takéto veci nepýtal. Uvidíme v pondelok.
Ja som upútavku nevidel, ale neverím, že vypadne Niko a že Nela sa spojí proti nemu s Ginom, akože sila. Tá ide potom cez mŕtvoly do finále :)

189
Ufonka
Reagovat

V té upoutávce Niky řešila a mluvila s Nikem v „soukromí “ pokoje, že mu nemůže nic bližšího říct a ať si za ní nestoupá. Ale tím ne… si nejsem příliš jistá protože jsem díky šílené rýmě silně nahluchlá :) a hlučela mi tu rodina.
Ale vše je jen sestřihané zas určitě zavádějícně.
Každopádně si myslím, že štáb díky zpovědnici (Mirčekovi) zaúřadoval, aby nemohl provést volbu on.

190
Evka
Reagovat

184 – Tu větu jsem taky zaslechla, ale nevím komu to říkala, bylo vidět jen kousek postavy a zaboha si nemůžu vybavit oblečení, podle kterého se snad dá trochu na někoho usoudit.

191
Macík
Reagovat

188) jasněéé :-D já to chápu, taky bych se ho neptala…:-DD jen jsem pitvala ten jeho odkaz 108, který, si myslím, naznačil dost a dost :-D

192
Ufonka
Reagovat

Mě to právě přišla vysoká postava Nika, ale může to klamat.

193
Ufonka
Reagovat

Jestli to spěje k tomu, že manipulacemi je jasné co se stane v ráji a Nela bude ve finále a vyhraje …. tak je to smutná RS, zlatí vyvolení i s farmáři a HSTM.

194
Macík
Reagovat

…ono je to nakonec nevyhnutelný, šest jich vyletět musí tak či tak :-DD… troufnu si opět tipnout finálovou čtyřku…Niky + Vikina…Neluš + brumla…což ?

195
Ufonka
Reagovat

194 bohužel vidím to stejně

196
EvkaD
Reagovat

194..tak tato 4 je pro mě ta nejhorší, všichni které nemusím…myslím, že tímto by sms moc nedostali!!
A pak pokud tušíte někdo, napište mi důvod, proč se tam Kubánec tak drží…s Naty to snad bylo ještě zábavné, co ale je na něm teď??? Že by s každou?

197
Evka
Reagovat

Když si tak čtu 108, tak je jasný konec. Vikoušovi opět nějak pomohou. Proč třeba nemohl dostat Nik také imunitu, za boj o Niki, sice to bylo děsný, ale vyhrál. Imunita se tam rozdává za větší kraviny.

198
Macík
Reagovat

196) …podle toho, co bylo řečeno, jsem pochopila, že finalovou čtyřku nebudou vybírat diváci, ti budou nejspíš hlasovat SMS pro jednoho, dva ??? až z těch čtyř ???…

199
Lenna
Reagovat

Je jasné, že Viktorovi štáb pravděpodobně pomůže, nebyl by první v této reality show, Niko prostě není akční, není tak dobrý hráč, ale já si myslím, že toho štáb taky neobětuje a ven půjde Mišo, neboť ten trojúhelník N+N+M už je nudný a furt se tam kolem toho točí. Já si prostě neumím představit, která holka by Nika mohla vyhodit, tak proto si myslím, že Niko nevypadne.

200
Macík
Reagovat

199) já si dovedu představit, že by ho klidně obětovaly Nela, Niky a ty to naříděj Dájuš :-DD

201
EvkaD
Reagovat

200, Niky???? To snad ne, ač si o ní moc dobré nemyslím, to snad ne..Pak to není soutěž, pak je to ne Hotel Paradise ale Příkazy Nely….to mi neříkej, že Niky…Vždyť by klesla u lidí?? To už klesla, vyhodila ale Naty kterou nemá ráda, ale Nika, který ji aní prd špatného neudělal???

202
ir.
Reagovat

Tak jás si tipnu na vypadnutí kotoulistu, pokud tedy platí, co řekla Nikol něco v tom smyslu, že v románku nehodlá pokračovat. Tím by ho zazdila a pro soutěž ho udělala nezajímavým. Pořád si ještě myslím, že ve finále bude Niky a Niko, Nela a Rocky. No tak uvidíme, jak to po pondělku budu muset zase přehodnocovat.:-) Jinak nejlepší hráči jsou samozřejmě ti, kteří svoje opravdový názory nesdělují ani ve zpovědnici. A narozdíl od některých tady nemám vůbec nic proti tomu, když někteří hrají, taktizují, snaží se, i intrikují, i manipulují, mění svoji tvář a přizpůsobí svoje jednání situaci. Tohle bravurně předvádí Nikola, ona je tam hybatelem téměř všeho, i toho, že si spousta lidí dlouho myslela, že hybatelem je Nela. Já Niki tu výhru přeju ze všech nejvíc, protože předvedla všechny barvy osobnosti, protože je mnohovestvrná a navíc do toho vložila tolik energie a musela se na to pěkně nadřít. Rozhodně tam nebyla na kávičce. A za práci, někdy i špinavou, by měla náležet odměna. Některé tady irituje, že to není ta hodná holka, za kterou jí měli a jsou na ni naštvaní a dávají ji na stejnou úroveň jako sebestřednou, poněkud psychopatickou Nelu. V čemž je rozdíl, Niki je, samozřejmě úměrně svému věku, vcelku normální osobnost, má jen větší schopnost komunikace a získání si lidí na svoji stranu a v této hře a nic jiného to ani není, to jen nejlépe využívá. Já osobně jí tuto schopnost jedině závidím.

203
Lenna
Reagovat

200, Jako Nikola to nebude, možná ta Nela, ale nevím.

204
EvkaD
Reagovat

203, Niko by k Nele nešel, myslím, že ne!! Tak tipovala bych úplně vše, Nela ale k Nikovi měla vždy dobrý vztah..Proč by vyhazovala slabého údajně hráče a nechávala tam silného GINA jde mimo mě…To už není snad hráčství, to by byl na Nikol podraz jak prase..A pokud Niki by s tím souhlasila, pak jsem zvědavá kolik jim ve finále přijde sms od lidí…Pokud jsem poslouchala Joj a jejich NOC, volávali tam lidi, vždy byl Niko jeden z nejsympatičtějších!

205
Macík
Reagovat

202) souhlas :-DD

206
Macík
Reagovat

201) divej Evko, když hraješ s kámošem člóóvrdo, taky mu vyrazíš figurku těsně před domečkem , ni ??? a tak je to třeba brát :-DD

207
Lenna
Reagovat

204, Souhlas, proto myslím, že Niko nevypadne, neboť netuším, která holka by jej mohla vyhodit, jinak souhlas s tím, že Nikola je tam největší hráčka, a pravděpodobně by si to nejvíce zasloužila vyhrát.

208
Miky
Reagovat

199) –
Ja si zasa viem vyhodeného Nika viem celkom dobre predstaviť,
nakoľko sa on už raz vrátil od pekelnej brány naspäť do raja – ruka v ruke s Naty.
Že to bolo zásluhou Lea, ktorý zvolil radšej vykúpenie od Brambory, to je už vec druhá.

209
Ufonka
Reagovat

Já naopak čekám, že Nika označí na vypadnutí a následně sdělí, že za vyhraný souboj o Niky má imunitu a místo něj jde ten do prohrál…….
Jen je otázka jak moc bude mezi ním a Niky nabouraná důvěra.

210
layla
Reagovat

Koukám, že už tady nikdo vůbec nepočítá s možností, že by nevyhazovaly holky, nýbrž Mireček (jak by správně mělo být).

211
Adéla
Reagovat

202 – mluvíš mi z duše. Venku bych na ty lidi koukala jinak, ale tohle je hra, takže je to o intrikách, manipulování atd. Proto mi nevadí jak se chová Viktor s Nikolou. O Nele to ale říct nemůžu, ona hraje OK, ale její chování k ostatním mi vadí hodně.
Jinak ve finále jsou podle různých náznaků Nikola a Rocky, ovšem kdo je s nima v páru to nevím.
A zdravím Mirka! Jsi velký sympaťák, škoda, že jsi nenastoupil do hotelu dřív. Jestli ses dostal do finále, tak držím palce! Mám takové pohodové a vysmáté lidi ráda!

212
Evka
Reagovat

209 – to by tak mohlo být. Už jsem psala, že mohl dostat také imunitu za výhru.

213
Adéla
Reagovat

Jinak vyřazení Nika je dobrý tah. On je tak kladná a všema oblíbená postava, že ve finále by byl moc silným soupeřem. Lepší je mít ve finále proti sobě nějakého hajzlíka, kterého ostatní nesnášejí. Ale já myslím, že i když Niko vypadne, on se z toho nezhroutí a bude se všema kamarádit dál. /no ale my teď nebudeme mít měsíc tak hezké pokoukání/.

214
Macík
Reagovat

213) tsss…tak si ho stááhnem na plochu a bude ! :-D

215
Adéla
Reagovat

214 – to je fakt! Stejně mu v hotelu moc prostoru nedali, přitom má tak dobré hlody!

216
EvkaD
Reagovat

213, já bych neměla žádné pokoukání:-(, dívám se poslední 2 týdny jen kvůli němu…oproti tobě mně jsou ty manipulace odporné…je to hra ale i ta mívá pravidla, tahle je nemá!!
No, vyřazení Nika dobré pro ně tam..ale pro štáb taky?

217
ir.
Reagovat

Tohle je hra, která má jasná pravidla, že nemá pravidla a na tom to stojí. Jinak bych ještě pořád s chutí viděla vkráčet Rómea. Ale to už je asi nereálný.

218
Adéla
Reagovat

216 – Evi, nejvíc tam manipuluje štáb, takže jestli ještě Nika potřebují, tak tam zůstane, neboj.
Já v životě intriky a manipulování taky nesnáším, ale tohle v telce není „opravdové“ i když ti lidi se tam hóóódně odkryjí, protože dělat ze sebe neviňátko nikdo 3 měsíce nevydrží. A kdo by koukal na pořad plný Mirků Dušínů? Nikdo.
Jinak poučení pro příští účastníků další řady HP /jestli bude/: musíte hrát i na štáb a pusu mít na zámek!!!

219
Adéla
Reagovat

217 – já taky, už jsem to psala minulý týden. Ten by mohl být odpočatý a trochu rozvířit děj! Zatím vrátili jen Klaudii. Na žádné nováčky už není nikdo zvědavý. Romeovi bych výhru přála hodně.

220
Miky
Reagovat

217) + 219)
Rómea by tu asi viacerí radi videli,
ale treba si objektívne priznať, že iba málokto bol tak regulérne vykopnutý ak práve Rómeo.
Vlado prišiel, videl, netentočkoval sa s nikým, vykopol najsilnejšieho súpera a zabral Klaudiu – nebolo čo riešiť.
Ak by tak postupovali všetci, potom by sa to viac podobalo na RS a menej na divadielko režírované štábom.

221
Adéla
Reagovat

220- bohužel. Divím se, že nezasáhli, ale on byl asi Romeo moc normální. Tak nás radši nechají 3 měsíce čučet na mírně psychopatickou Nelu, která se tam řízením „osudu“ udrží až do finále.

222
Adéla
Reagovat

Teda jestli jste včera viděli slovenskou Noc v ráji, tak tam neustále dělali narážky na tu slavnou Neli fotku s roztaženýma nohama. Takže minimálně na Slovensku má holka reklamu.

223
Miky
Reagovat

221, 222) Adélka, veruže bohužel,

ale Rómeov osud iba presne zapadá do doterajšej celkovej mozaiky priebehu tejto akože RS,
a to, že každý, kto sa vážnejšie znepáčil Brambore, skončil.
Stačí si premietnuť zoznam vypadnutých ochotníkov (myslím tak cca po 3. vyraďovaní a neskôr ) a vidieť, že toto pravidlo platí minimálne tak, ako NNCSSVR.

No a čo sa týka popularity českých osobností na SK, tak som rád, že v porovnaní s Bramborou v tomto vedie tréner Vujtek zatiaľ vysoko na body.

224
Ufonka
Reagovat

222 – taky jsem to psala, narážky a předváděli „pózu“ včetně Naty.
Někde jsem četla, že měli připraveno 40 soutěžících. To je nějaké velké číslo, ne?

225
kuna
Reagovat

214) Teda Macíku já se z Tebe picnu !! Kam na ty nápady chodíš? Tebe tak mít doma…….to by byla nádhera!!

226
Macík
Reagovat

225) no jo, mně se líhnou v kebuli furt nějaký blbosti :-D

227
Miky
Reagovat

225) Vznášam tu rozhodný protest proti čo i len myšlienkam na privlastňovanie si Macíka v štýle „Tebe tak mít doma“ apod.
!!!Macík patrí všetkým panáčkovcom !!!

228
Elko
Reagovat

227: Miky, 100 bodov :-)))

A inak finále má byť vo štvorici (po opici)? Viem, že to tak malo byť v pôvodnom pláne, ale keďže tam prišla paní so samopalom, tak finále nakoniec bude vyzerať inak, nie? Možno to finále bude trvať týždeň a celý týždeň sa bude hlasovať, veď z smsiek sú prašule, nie? :)

229
k
Reagovat

Já myslím, že soutěžící prostě štábu musí říct koho chce vyhodit (stačilo by něco v tom smyslu, že je to proto „abychom zachytili záběry emocí z detailu na první dobrou“), prostě to může být takto – pravidlo o kterém se nediskutuje – a štáb si to pak udělá podle sebe, jak se mu to hodí do krámu, jestli ten daný má odejít nebo raděj někdo jinej.

Nikola si samozřejmě dobrovolně Nika vzít nedá – je to silný hráč (svojí oblíbeností a nekonfliktností smíšenou s přizdisráčstvím), s ním bude mít nejvyšší šanci na výhru, to je jí, podle mě, jasný (jinak by byla s Mišem, který ji očividně přitahuje). Myslím (jako dost lidí tady), že se to zašmelí tak, aby nerozhodoval ani Mirek ani aby se nepovedl komplot na Nika a odnese to jeden z těch pro štáb méně výrazných (Martin, Mišo). Nikola bude zase sto let mravokárčit, jak si mohl kdo dovolit chtít vyhodit Nika. Což mě vždycky irituje, nikdo tam nemá větší právo být než někdo jiný a ani to, že tam jsou dlouho – no a co, aspoň si mohli stihnout vybudovat sympatie u diváků i hráčů (efekt pouhé dlouhodobé přítomnosti, pokud zrovna nejsou psychopati typu Nely) oproti nově příchozím. Já z tý Nikoly fakt mám husí kůži, jen jí na obrazovce vidím, to už opravdu raděj v reálu potkat Nelu, protože od tý je člověku hned jasný, že musí utíkat co nejdál.

Hrozně by mě pobavilo, kdyby vyhodili Nika a pak by za Nikolou někdo přišel (nejlépe ten, kdo ho vyhodil) a začal by jí říkat, že je to tak dobře, že bez něj bude Nikola silnější a že to udělal vlastně i pro ni. Bych fakt chtěla vidět, jestli by byla schopná poslouchat ty plky, co používá ona, nebo by dotyčného hodila do bazénu.

Jinak já mám Nika, až na to jeho přizdisráčství, ráda.

230
kuna
Reagovat

227) Omlouvám se! Mohlo mě napadnout, že už takový přírodní úkaz, jakým bezesporu Macík je, patří tady všem a to je jen dobře!!

231
EvkaD
Reagovat

229, já taky…aby to bylo vyvážené, někdo tam manipuluje, hraje a nasírá, jiný je tam aby bavil nás, abychom se měli na co dívat:-), nemusítam bát každý dejdržka, že?

232
Macík
Reagovat

…jejdanááááánky :-DD to je milé :-DD co na to říct ? jen snad…děkuji vám mnohokrááte za danou poctu „přírodní úkaz“… a doufám, že vás nezklamu !? :-DDD

234
Miky
Reagovat

230), 232)
To mi odľahlo, že Macíkovi nehrozí sprivatizovanie a ona sa teda už môže bez obáv sústrediť na ďalšie rekapy. :))
Macík, sklamanie nám nehrozí, na to sú tu na fóre iní adepti.

235
Evka
Reagovat

Tak teď jsem už rozkódovala komu říká Niky „nemůžu ti říct co se stalo, ale prostě si za mě stoupni “ , říká to Nikovi, tak snad ????

236
Anonymní
Reagovat

134-babka: naprostý souhlas! Nicméně, všechny tyhle RS jsou postaveny právě na opaku; jednak se lidi raději dívají na exoty, normálnost je nudí, jednak mám pocit, že média nám obecně vnucují, že slušnost, mravnost a morálka není cool. Což ostatně potvrzuje ve svých příspěvcích samba.A tak mapř. v první vile vyhrál hysterik Vlado.
Všiml jsem si reakcí např. u Výměny manželek: na díly s celkem normálními rodinami se snesla vlna kritiky, že jako nuda, zatímco nad exoty se rozproudila nadšená diskuze.

172 – Nelu by z Panáčka jeblo, ta by nepřežila první diskuzi!

237
Macík
Reagovat

236) jóóó, ta by nás tady nejdřív zhvízdala…a pak by jí jeblo :-DD

238
Miky
Reagovat

236, 237)
Nech mi je dovolené mať presne opačný názor,
v diskusii na Panáčkovi by sa nám Brambora predviedla v plnej kráse, ako to na akože súkromných fotkách iba ona dokáže,
a to by jeblo nás :))

239
EvkaD
Reagovat

235…v telke to bylo?? Já zase nic nechytla..Tak prvně ať si za něj nestoupá, pak ať si za něj stoupne…tak teda co?

240
Macík
Reagovat

238) :-DDD…tak, já bych to snad rozdejchala :-D

241
Ludmila
Reagovat

233, 235- podle rozhovoru a uputávky to vypadá, že Niky chtěla Nika zachránit a nepovedlo se, tak snad jsem pitomá a mýlím se

242
Evka
Reagovat

239 – připadá mi, že se asi v mezičase dozvěděla, že na něj kují pikle. Před tím mluvila v tom smyslu, že nemůže táhnout dva lidi. To říkala Nikovi a on se ptal z které hlavy to má.Neni jasné o koho jde – Niko, ségra ? Nevím, ale svitla nám třeba naděje.

243
Miky
Reagovat

Zuza Plačková – TV hviezda.
V upútavkách cez reklamné pauzy počas filmovju ju dávajú – bude vystupovať v jednej z hlavných postáv v relácii Súdna sieň na JOJke (na SK vedia o čo ide, a pre CZ priateľov: ide to aj Live ).
Termín pre záujemcov: pondelok, 18:00, TVJOJ, Súdna sieň.

244
Zuzka
Reagovat

Miky – teď jsem si to našla a zrovna příběh, kdy se pán rozvést protože ho manželka uštval sexem :D :D
http://www.joj.sk/sudna-sien/sudna-sien-archiv/2012-05-28-sudna-sien-premierove-casti.html

245
Elko
Reagovat

243: čítal som, že tam budú viacerí z Hotela Paradise, aj napr. Romeo sa objaví v jednej časti, atď.
Zuzana, čo bude hrať podľa upútavky? Podvedenú manželku, vrahyňu alebo niečo iné?
244: jj, niektoré prípady, čo tam dávajú sú extrém :-))) ale na to, že to hrajú NEherci (obyčajní ľudia cez kasting) to celkom dobre zvládajú. Ja si pamätám prípad, kde sa žena rozvádza s manželom, pretože jej robí hanbu a kade chodí, tade prdí :-)

246
Zuzka
Reagovat

Elko – to jsou ,, herci,, ? já myslela, že je to doopravdy a valila jsem oči …..

247
Miky
Reagovat

245, 246)
Elko, podľa upútavky bude Zuza asi niečo ako svedkyňa,
je pár slov vyzeralo dosť plamenne, no proste celá Zuza :))

Zuzka,
hrajú tam iba neherci cez kastingy, jediným hercom, aj to iba bývalým, je tam Braňo Mišík, teraz je režisérom seriálu (v CZ si ho môžu pamätať zo seriálu Konec velkých prázdnin, hral tam mladého vojaka emigranta, na konci seriálu plávajúceho naspäť do BA cez Dunaj ).
Ja to sledujem sporadicky odvtedy, ako tam hral môj sused ( vlastne už 2 x ), obarazy tam hral v hlavnej úlohe čudáckeho manžela. V reálnom živote je to dosť exot, takže podľa toho a aj podľa avizovaných účinkujúcich paradajsákov usudzujem, že človek s normálnym IQ sa tam asi ťažko dostane :))

248
Elko
Reagovat

246: nie, nie sú to „NEherci“… čiže my bežní diváci :), ak by si si tam chcela zahrať, tak nie je problém, stačí prísť na kasting.

249
Mikeš
Reagovat

202 – s tím se dá souhlasit.

222 – Inu, každý má něco, Ema má mísu, Nela má … akorát, že se nedostane do slabikáře, i když v tomhle světě kdoví?

250
Zuzka
Reagovat

díky, díky sleduji to s otevřenou pusou :D teď se tam řeší odřený penis bo manželka ho uš*kala :)))))

251
Elko
Reagovat

250: ale inak príbehy sú reálne, podľa skutočných udalostí, takže aj tento sa reálne stal (možno niektoré sú aj vymyslené, keďže to chodí už niekoľko rokov :)).

252
Ludmila
Reagovat

202- Nikola je schopná kotoulistu obětovat za trest že na ní prásknul že sama chodí za ním na pokoj, kazí ji strategii a to se neodpouští

253
Evka
Reagovat

Tak si tak říkám, proč tolik lidí fandí Viktorovi. Upřímně, já ho také neviděla, že by byl strůjcem nějaké zábavy nebo nějakého nápadu, aby se nenudili, stejně jako Niko i ostatní hoši. Z Nika aspoň vypadnou někdy pořádné hlášky a rozdává kolem sebe pozitivní energii.. Svého času vyčítali děvčatům pubertální hrátky, opalovat se nahatý je asi víc akční. Teď pomluvami jede před Martinem do Niky. Jen intrikaří na všechny strany. Vím, je to hra, ale tady se nám podsouvá, že jen tak se dá dosáhnout na metu. To je v ok ???

254
Evka
Reagovat

Omlouvám se za chybu na konci. To v tam být nemá, původně jsem chtěla napsat jiný výraz

255
jenka
Reagovat

Evko, neviděli jsme Viktora nikdy jako strůjce zábavy jednoduše proto, že nám ukazují hlavně Nelu a Niky, ostatní se většinou jen mihnou. Na jojce už před časem byl striptýz Gina s Nikolou, nyní nám ukázali jeho vtipný striptýz pro Naty k narozeninám. Také se hojně zapojuje při různých konverzacích a povídání, kde baví ostatní spolubojovníky. :-)

256
EvkaD
Reagovat

253, já ne..Je mi odporný, jak na sebe dbá, to není chlap, že si nehty nelakuje ještě..Manipulátor jak blázen, ale brala jsem ho než vyhodil Naty..Od té doby ho nemůžu ani cítit…Přesně, jakou zábavu tam dělá??? Pro mě Niko zábavný je, prostě pro mě bez něj nebude důvod dívat…a proto..
poprosím vás v pondělí ať sem písnete, zda Niko vypadl…prosím..Dojdu později a pokud Niko zůstane, budu koukat na Joj..Pokud vypadne, už koukat nebudu a budu vás občas číst..počkám jen kdo vyhraje:-((

257
babka
Reagovat

Vikouš je tam nejstarší s nejvíce zkušenostma, a proto mi přijde dost dobrý a není hulvát za každým slovem píp. Jeho postřehy a hodnocení situace je OK. Horoskopické znamení panna, to znamená že na sebe dbá, má sebekázeň a jako jediný v HP zhubl. Mám ho ráda jako opozici proti trojankoalici, tedy pokud to potřásání rukou s Nelou nemyslel až tak upřímně za hrob, že by společně vyhodili v nemilost u Nely upadnutého Martina. Naty vyhodil proto že že Niky dlužil totéž, je pěkné že tohle morální hledisko zvítězilo a manipuluje v rámci pravidel. Ono to není tak jednoduché vše posoudit. Pokud se pletu tak se omlouvám, protože já opravdu sleduje jen na půl oka, ale s 255 jenkou souhlasím.

258
Evka
Reagovat

Jo, já to beru, ale mě nesedí.

259
Ludmila
Reagovat

Vikouš není typ člověka se kterým bych se chtěla setkávat v reálu, ale ve hře mi nevadí, myslím že v hlavě něco má a jinak souhlasím s babkou v 257. Pokud jde o to, že se tam moc neprojevuje, jak tady někdo psal, tak s tím nesouhlasím, vždyť když tam byl soud nebo další akce, tak právě Vikouš z toho udělal vtipnou akci.

260
Marka
Reagovat

255 – nevím, co je vtipnýho na jeho striptýzu. Pro mě teda nic. Kvůli tomu teda na HP rozhodně nekoukám :-) Niko má vtipný hlášky, Gino nikoli. Gino mě zajímá jako intrikán a oponent Nely, ale radši bych, aby zůstal Niko (z těchto dvou).

261
Marka
Reagovat

259 – jo soud byl vtipnej, na to už jsem zapomněla, ale od tý doby si fakt nevybavuju ve spojitosti s Ginem nic vtipnýho. Ale tak třeba je děsně vtipnej pořád a štáb nám to schválně tají :-)

262
Ludmila
Reagovat

260- stryptýz nebo tanec u tyče mě taky nebere, jenže štáb nám Vikouše takhle záměrně ukazuje, jak jsem psala byly i jiné akce kde ukázal, že je vtipný

263
babka
Reagovat

258 Evka – no mne se libilo, jak Vikouše pomlouvali (myslím že Niko byl hodně všímavý) že moc nepije a pak si vše pamatuje, co kdo v opilosti vyžblental a že to pak použije. Prostě Vikouš má navrch a ucelenou mysl, zábavný je dost a protivný taky.
Niko by mohl zvítězit (nakonec je pěkný a holky budou posílat nejvíce SMS) a nebo by měl odejít ihned, nelíbí se mi jak dělá takového bambulíka pro trojankoalici, některé obhajování tří furij mi přijde zcestné a pro něho ponižující. Tři furie bez záložníka Nika, ať se to ukáže :-kdo o ně stojí :-))

264
EvkaD
Reagovat

263, no teď by je asi neobhajoval…když by se dověděl, že 2 ze 3 by ho odstřelily..pokud by přežil!!
Pro mě HP bez Nika, je jak akvárko bez rybek, takže nic pro mé očka…jinak baby, napíšete mi sem zítra jako to dopadlo, ju??? Na 99% vim, že letí a počítám s tím, že s HP už si občas přečtu jen vaše vtipné komenty tady.-))

265
Evka
Reagovat

Aby nebylo párování až v úterý, ukazují nějak moc intrik .

266
k
Reagovat

EvkaD – Nemusíš se bát, Niko určitě nepoletí, na to bych se s tebou klidně i vsadila:)

267
Adéla
Reagovat

257+259 – souhlasím, bez Vikouše si tu hru neumím přestavit. Je tam bohužel jediný chlap, který má něco v hlavě, dobrý odhad na lidi, chová se slušně apod. Že je metrosexuál a trochu pošahaný Superman je druhá věc, ale to mi je fuk, za manžela si ho nevybírám.
EvkoD – zítra ti písnem, ale mám takové tušení, že Niko nevypadne….

268
EvkaD
Reagovat

266, vsadit se můžeme, tentokrát si myslím, že ho to nemine…mrkni se zpět, proti komu se intrikovalo na párování, tak letěl…kór Neluše kdž se přidala viz. Romeo, Naty, Vlado…Niko 60 ku 40 půjde!

269
babka
Reagovat

Já bych poslala dom brumlu za Natálkou. Domča bude mít šanci rozvinout „vztah“ (tedy oni tomu tak říkají) s Martinem a Nela přijde o posilu váhavého nohsleda, kterého si chce ochočit. Šišla něco pošislá Nikče a ta z toho veselá nebude. No a Vikouš se zase bude zubit jak lasička :-)

270
babka
Reagovat

Já vím brumla má imunitu, takže je to …v režii . každopádně si tu ráda s vámi zase popovídám a nebo jen přečtu názory.
267 Adél dtto :-)) Vikouš jako nevybraný manžel , fakt se směju, tuhle větu jsem chěla napsat i já.

271
EvkaD
Reagovat

269…já bych brumlu poslala už dávno…absolut nechápu, co na něm vidí baby, nechápu kde bere sympatie u Nely, nechápu nic…epříjemný vzhledem i hlasem a dvořenín NEL..Nikovi se zazlívá jak je za blba s 3 koalicí, a co brumla??? Tomu vysvětlí jak je lepší, že je Naty venku, sežere jim vše i s navijákem!!

272
Elko
Reagovat

Teraz som videl upútavku a Nela tam plače, lebo Rocky asi neprijal ponuku, aby tvorili pár a pošle ho do prdele.

273
babka
Reagovat

272 Elko? Nela pláče že JI Rocky poslal do prdele?

274
k
Reagovat

No tak je fakt, že Brumla je naprosto zmanipulovatelnej. Já si myslím, že rozdíl mezi ním a Nikem je v tom, že Niko když se přiklání na stranu silnějších hráčů, tak u toho trochu přemýšlí a je to pro něj strategie, jak se dostat co nejdál (tedy aspoň doufám, že je mu to jednání trojkoalice občas proti srsti). Naproti tomu Brumla je prostě zmanipulovatelnej a věří všemu, co se mu řekně. Nejvíc mě vždycky pobaví, jak strašně vyletí, když se náhodou dozví, že někdo uvažuje o jeho vyhození (viz Klaudie) či o vyhození jeho kamaráda, to je úplně bez sebe a dští na všechny strany síru, jak jsou tam ti lidi hrozní. Protože je to takové boží hovádko bez zlých úmyslů, tak ho mám celkem ráda (co si taky vybrat z té skvadry lidí, že jo) Je mi ale líto Naty, protože ač jsou spolu, tak z jejích odpovědí vyplývá, že mu musí tolerovat případnou nevěru, protože jinak s ní nebude. Myslím, že Naty by si zasloužila někoho, kdo by se k ní choval líp.

Jinak EvkoD k sázce ohledně vypadnutí Nika – kdo z nás prohraje, složí na něj opěvnou ódu/báseň, souhlas?

275
babka
Reagovat

No brumla a Dominika jsou k sobě dobrý pár, ani jeden nevím kam skočit dřív a komu vyhovět více až do roztrhání těla. Ale oceňuji tu erotickou šou u bazénu, pěkná tělíčka nadaná talentem a prý to skončilo tím, že se pod Domčou rozlomil stůl. A 3 grácie pak puritánsky pomlouvaly a vlastně neměly co nabídnout , jen závist :-)

276
EvkaD
Reagovat

274…beru, to půjde samo a několikaslokově:-))
Pro mě je trocha brumla primitiv, hlavně nechápu, že ho nikdy nikdo nechtěl vyhodit přímo…
a je to tak, ne, že proti komu brojili, hned vypadl..proto mám o Nika strach. A to, že brumla nechtěl být s Nelou není důvod, že se to dozvěděl o tom, že chce vyhodit Nika??

277
k
Reagovat

Sice proti komu brojili, tak vypadl, ale vždy to byl jeden proti všem či aspoň vedoucí skupině, teď je to jeden ze středu silné skupiny a myslím, že to štáb nedovolí. Prostě československý finálový pár Niki+Niko musí zůstat zachován (ačkoliv já bych vystřelila Nikolu, tak rychle, jak by to šlo). Sice by národnostně ještě šlo Niki+Mišo, uznávám, ale ti by nebyli tak silní. Podle mě, kdyby byly páry Nela+Rocky a Niki+Viktor, tak se na to slovenští diváci taky můžou vybodnout a nebudou posílat smsky, tudíž nechtěný stav a slovenský kluci (především Niko) musí být hájení.

278
babka
Reagovat

Takže vidím děvčata,
že vám Niko buší na vrata,
a brzo dočkáme se veršovánky,
ač já to vidím i z druhé stránky.
Každá myšlenka má váhu,
když jde o Nika nebo Nelu.
Přiznám se, že já fandím hochovi
tomu pravému, ať je kdekoli.
A prašule velike v euro
to není pro mne to terno.
Laskaskavost chápání to beru
na ostatní vám se*u

279
EvkaD
Reagovat

277, no právě…jak psali, že to vypadá na Nela+brumla a Niki+Viktor, není tam žádný Slovák…tak to být nemůže..Buď někdo nový, což je blbost na finále nebo Mišo by musel, pochybuju v Dominiku nebo Lívii..Ten Niko proto mi tam seděl, byl by to pár jakoby dobra proti Nele s Rockym…i tak je to jen 1 Slovák!?

280
babka
Reagovat

274 k a EvčaD – to je moje oda na Nika, jen mi tam chybí šmalík na konci :-) a třeba jsem tím jeho vypadnutí zažehnala.

281
EvkaD
Reagovat

kéž by, pěkné, moc pěkné

282
Evka
Reagovat

278 –
Buší, buší, možná tuší,
že to bude drámo, snad mu bude přáno.
Držím, držím palce, jemu i Trojance.

283
babka
Reagovat

Niku Niku vystrč růžky
nenech vyrůst své parůžky
Nela nazvala tě tele
tak skoč po krku Nele
ukaž že jsi muž činu
ať z tebe nemají psinu.

284
Elko
Reagovat

273 babka: no zhrnul by som to takto, asi sa pošlú do prdele obaja navzájom :-)

285
Darja
Reagovat

DNevíme Niko, maj. tam to dítk

Nevím Niko, maj tam to dítko.

Dítko Daniela, co tě kdysi chtěla.
Teď už ne, páč jsi proti Nela.
Vzmuž se už chlape,
národ tě chápe.
Z panáčku tě podpoříme,
páč ti moc věříme.

286
Darja
Reagovat

Omluva. Všechno špatně. To teda fakt nevyšlo.

287
babka
Reagovat

Darja to jsou holčičí etudy
co fanději Nikovi na tuty
Ale copak Nela, tohle by snad chtěla?
tak je třeba přivolat její příznivce
slova do praku a do pranice :-)
Nastěnka – Marfuška- Daniela
malířka z ní bude skvělá.
Za pět peněz českých
máš obrazů pár hezkých :-)

288
babka
Reagovat

Ještě jsem vzpoměla na Dominiku
na její zpívající „fajku“ Haberovu
snaž se děvče snaž se všude
třeba aj v přímém přenosu bude :-)

289
Evka
Reagovat

Po té Nele vážně skoč,
a pořádně s ní zatoč.
Chce to akci jako hrom,
ať jim spadne sánka,
jinak končíš,
nebudeš jen za dobráka.
I když to ti sluší,
víc než Vikouš tuší.

290
babka
Reagovat

Niko bude skákat
a Nela jen kvákat
A co Nikča ráje skvost
hřebínek ji moc narost
ještě že má Vikouše
o se sní pokouše pokouše :-))

291
babka
Reagovat

on se sní pokouše (ve význanmu pokusit se) pokouše (ve významu pokousat – pohádat) :-))
jo to se mi povedlo, jen nemám čas, ale baví mne to. Tak se tu mějte fajn. Ráda vás čtu.

292
Darja
Reagovat

Ty rýmovky mě nebaví, páč jsou to srababy, Nikdo neriskuje, jen kukle pije. Niko, Nikolo, Gino, vy jste srabalbino. Už něco vymyslete nebo vše proserete.

293
Rux-Xulth
Reagovat

Já netušil jsem nebohý,
že modlou jest náš Nikola,
ač jevil se mi ubohý,
jsa v dresu escort gigola.

Tu dámě možná nejedné,
před displayem vlhne kačka,
no div mi z toho nejebne,
podívejme se na ptáčka!

Obrázky má neskutečné,
je to v zkratce pohodář,
srdce plesá zdejší slečně,
asi bude jeskyňář…

294
J.
Reagovat

Já si taky myslím, že při párování by mohl jít Mišo.
Nicméně, finále vidím asi (ne)očekátvatelně a zcela „náhodně“ na 90% dva od každého – tedy dva z ČR a dva ze SR. Kombinace už jsou pak různé – čech a slovenka a češka se slovákem (případně prohozené) nebo 2 češky, 2 slováci (případně opačně).
Takže kdyby tam měla být Nela s Niki, musel by se tam udržet ještě krom Nika i někdo jiný…

295
babka
Reagovat

Vikouš jak ulisná lasička
lakuje si nehty a drápy brousí
počkeme si do zítřka
koho jeho ginování skosí.

Nikola šohaj a loupežník
snad své vykoupení hledá
když dámě podá kapeník
a své srdce trojankám rozdá.

296
jenka
Reagovat

Za všechny vaše skvělé veršovánky 1* :-)

297
k
Reagovat

Koukám, co jsem spustila rýmovaček. Tož aspoň se nám tu něco při té informační odmlce urodilo Ta od Rux-Xulth vede. Nevím, jestli tím permanentním odkládáním vyřazování neztrácej diváky, ale když materiál asi není, tak co se dá dělat (že by se posunulo televizní schéma třeba o týden, je asi nemožné), ještě že je nevykopli třeba o 2 týdny dřív, to už by byl fakt konec.

298
radek
Reagovat

274
Rocky neni vubec zmanipulovatelnej, do urcite faze je hodnej meda, pak je tvrdej. Pokud mu neco nesedi, delat to nebude. Tim nemam na mysli nic spojeny s babama. To, ze se neda zmanipulovat potvrzuje, necekane i 273 nebo 272. Nechce se mne to hledat. Proste to o Nele.

299
koc
Reagovat

298 – radku ty jsi se spletl .. mas tu byt za obhajce a ochrance brambory a ne brumly ;-) ..

300
Kamča
Reagovat

Také jsem narychlo něco sesmolila:
Rocky preferuje (nejlépe k lepé děvě) do postele skoky.
Daniela z Brumly naštěstí prozřela, byla nervů uzlíček, teď je sexuálního loudila dočasný mazlíček.
To taková Dominika šanci by neměla u Nika. Ta je tuze pošetilá, na každého až moc milá. Přislíbila Natálce, že bude Brumlův ochránce. Koho by to napadlo, jak to nakonec dopadlo.
Na rozdíl od Dominiky pojal náš spanilý Niky vážně roli ochránce a dělá „gorilu“ nejen Niki Trojance.
Nela projevuje málo lásky, proto se jí prohlubují vrásky, těch ji zbaví Mireček svým úsměvem, který mu závidí i měsíček.
Gino nám nedozrál jak víno, krčí se nám v koutě, je to pravda – namoutě.***

*** – Jak vzniklo namoutě, nevíme, ale nepochybujeme, že vzniklo z něčeho, kde -tě zase původně bylo oprávněno, na př. z nějaké plné věty jako »na mou (duši) ť je to pravda« anebo z něčeho takového.

Už nemám na uměleckou tvorbu čas, budu se věnovat dalšímu umění – Hlasu.

301
babka
Reagovat

300 Kamča tleskám
„Nela projevuje málo lásky, proto se jí prohlubují vrásky“
Dnes jsem se pobavila a dát dohromady tahle díla, to by mohl závidět nejeden vyšeptalý kmet, svázat z toho sbírku, udělal by do světa dírku :-)).

302
Anonymní
Reagovat

V každém připadě jedno je jisté,
kdo přežije všechna vůdů,
toho čekaj v Halivůdu.

303
Kamča
Reagovat

301 – babko, díky :-)
Ještě dodatek:
Doufám, že se nám pokoukáníčko nezničí a Niko nám z HP nevyfičí!

304
Valerie
Reagovat

Tak tu koukám dneska ráno
jak je tu zas nakecáno
pěkně jste se činili
panáčkové rozmilí
však přečíst si v pondělí
že méďa táhne do zelí?
já to musím dokoukat
a tak táhnu na rekap

305
Melanie
Reagovat

Díky všem za nedělní chvilku poezie, je to zpříjemnění pondělního rána. :o)
Myslíte, že poletí Niko? Věřím tomu, že pokud bude mít Niky tu možnost, tak ho nenechá. Ale všechno záleží na tom, jak ukujou párování, zas to bude asi napínavé.

306
Petra
Reagovat

Podla mna pojde Miso.

307
Hooper
Reagovat

305: Nepůjde, spíš si opravdu myslím, že vypadne Viktor. Když už není proti Nele(nebo ne moc), tak je pro hru nezajímavý. IMHO čivavák bude rozbíjet existující pár.

Škoda, pokud to tak dopadne, Nikova pasivita mi vadí a jeho vypadnutí by hře prospělo. Mnohem víc než třeba Mišovo či Martinovo(to je druhý největší kandidát na vyhazov).

308
dessin
Reagovat

hlavne si myslim ze na parovani si pockame zas do ctvrtka… :) Jako Niko by mi az tak nevadil, on opravdu proplouva, je rposte na dovoleny. Mira me bavi ja se rehtala nejvic u scenky jak Nela nevyhrala proti Dominice a on se bavil s Rockym a ji porad a porad hazel zpet do kresla :) To me fakt dostalo :)))

309
Macík
Reagovat

…bonžůůr

…super verše, je vidět, že HP inspiruje :-DD…jinak já tipuju pořád toho Martina, mám takovej pocit, že nám štáb dal moc vokatou vochutnávku na výmaz médana ??? dobrej odhad, a nevím kdo to psal sorry, je, že ta konečná čtverka bude možná mixlá …čech x slovák, i když …“hlas“ vyhráli slovenští umělci, takže by se zas tolik nestalo, kdyby „HP“ vyhrály zase čeští loktaři. žejo :-DDD

310
Adéla
Reagovat

Hlavně ať už konečně vyřazují! Ty rozstříhané scénky z jednoho dne natažené do 5 dílů jsou otravné. Na vypadnutí má dle mého našlápnuto Martin nebo Mišo. Pokud vyletí Niko nebo Gino budu hóóódně překvapená.

311
Macík
Reagovat

310) možná budem, Adél, hóóódně překvapený :-DDD…jestli se teda dneska bude vyřazovat ???

312
sisina
Reagovat

Krásnej den, tipuju vyřazení Viktora, ale zas o to přijdu, neboť mám noční, tak snad to budete večer tady krásně komentovat, že to bude lepší než v Tv. Myslím, že Viktor je už unavenej, otravenej a ty lidi ho nebaví.Ten věk je znát…Tím nemyslím, že je starej, ale i když mu to třeba víc myslí, je prostě na jiný vlně.

313
Radek
Reagovat

299
koc- ja ne, to vy jste se spletli, ja psal, ze nela neni zadny muj oblibenec, jen nemam rad, kdyz se proti nekomu nespravedlive kdekoli broji, proto jsem se ji zastaval a ted sijete do rockyho. Tak proto na nem hledam to dobry a rocky neni haj.l. Mam pocit, ze vetsina, mozna vsichni, kdyz na nej byli tazani rekli, ze je to hodnej kluk, jen trochu na holky. No co, tak je to devkar, ale neni podrazak, jako slizky viktor a neni manipulovatelny, to je jen na prvni pohled. Staci vzpomenout na sracky a hovna.

314
Adéla
Reagovat

311 Macík – no jo, možná i slza ukápne za méďánka. Mám takové tušení, že se dnes zase vyřazovat nebude. To intrikování proti Nikovi nám budou servírovat až do středy….

315
Macík
Reagovat

313)…ještě že tě tady, ombudsmane Ráďo, paradajci maj :-DDD…

314) …já jsem taková citlivka, že ukapavám slzu za každýho vypadnuvšího :-DD

316
xando
Reagovat

313: Tak já se zastávám Viktora. Je proti němu nespravedlivě brojeno, protože jeho manipulování je srovnatelné s tím, co předvádí Nela a tu bráníš jako nespravedlivě osočovanou :D

317
dessin
Reagovat

taky mi vadi ustavicny siti do viktora ze je manipulator. Proste hraje, Nela prosim dela co? To samy. A Niki je akorat podrazacka a svine, ale tam je to v poradku ze hraje, vzdyt je to hra. maji to paradajci a pak lidi tady dobre pomotany…

a mily stabe, driv se aspon ukazalo „vyhnani z raje“ a „prekvapeni“, dneska uz se ani nenamahat dat lidem vedet kdy co bude. Pripadam si ze nas maji za senilni debily… o vikendu jsem sjizdela dily z minulyho tydne co jsem nevidela a svete div se, jeden dil konci a druhy zacina uplne stejnym materialem (7 minut)… to si jako nepamatuju co davali pred 24 hodinama ze mi to museji rict znovu?

Btw. totalne to zabil Mirek jak mu Nela breci na rameni jaky to je strasny byt nejsilnejsi hracka… a on, ale ja si nemyslim ze jsi nejsilnejsi. Nacez malem chyta hysterak :)

Stab je mrkev!!!

318
xando
Reagovat

318: Mě i fascinuje to, jak každých pět minut dávají shrnutí toho, co v dalších chvílích uvidíme, abychom pochopili, co se bude dít :D. A to natahování jednotlivých dílů je už skoro nesnesitelné.

319
Petra
Reagovat

317 – a k tomu mna este neskutocne vytacaju tie ciernobiele (ci ake su to) casti, kde nam POPREDU VYSVETLUJU, co teraz uvidime. Co sme naozaj dementi???

320
Macík
Reagovat

317) joóó, to bylo dobrý, když Mirda prohlásil „že není nejsilnější hráč“…a reakce Neluš…“cožéééé“?

321
Hooper
Reagovat

Hm, tak dle upoutávky na oficiálu si Rocky při párování vybere Nikolu, to bude Nela dost naštvaná. :-)

322
Macík
Reagovat

321) no jo, on to Nele naznačoval, že by rád šel za Nikolu, páč Nela je silná :-DD Nela kontrovala, „fšichni chcou Nikolu“ … „já můůžžu klidně vypadnout“…:-DD

323
Macík
Reagovat

…a zahraniční zpravodaj se nám fláká v práci :-DD

324
Macík
Reagovat

…a holky asi oplakávaj médana, či co ? :-DD…hlavně teda Evka, tý nesmíme zapomenout dát zprávu, kdo vypad :-DD

326
Melanie
Reagovat

Je fakt, že když člověk sjede ty díly dodatečně, přetočí co jsme viděli, co uvidíme a překrývající se konce a začátky, ušetří polovinu času. :o)

322 Macík: Jo jo, Nela začíná chytat na Nikolu nerva. Niky chtěj všichni, Niky jí předhazuje, jak jí zachránila zadek.. jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží.

327
Elko
Reagovat

323: :-))) bude článek o pár minút… takže vidíme sa všetci tam.

328
Macík
Reagovat

Jsem to sem zkopírovala, pro ty, co jsou v práci, jako já a nemůžou si spustit upoutávku :-DDD

Rocky získal pozíciu najsilnejšieho kráča. Do finále v páre s ním chce ísť už dlho Nela, dnes o neho prejaví záujem aj Niki. Rocky si radšej zvolí ju, čo povedie k hádke medzi dvoma najlepšími kamarátkami. Niki po prvýkrát uprednostní hru pred priateľstvom a príde pre tak o Nelu.
S blížiacim sa finále si všetci čoraz viac uvedomujú, že do Dominikánskej republiky sa neprišli iba baviť. Danielastojí pred podobnou dilemou ako jej sestra Niki. Uprednostní aj ona hru pred priateľstvom? Musí dokázať Viktorovi, že je hráčka a stojí za to, aby si ju vzal do finále. Ako to urobí? Stačí, ak mu pomôže vyhodiť Nika. Daniela do raja vstupovala ako tvrdá bojovníčka, no urobiť toto taktické rozhodnutie nebude až také jednoduché.

329
Adéla
Reagovat

Někde jste viděli, že je dnes konečně vyřazování? Jinak nemám v plánu koukat večer na uřvanou Nelu, kterou nechce medvěd Brumla a ona dupe nožičkou, protože Hafík má bábovičky dvě!!!

330
Macík
Reagovat

327) jáá už se nemůžu dočkat :-DD …tak to sorry, dyž píšeš rekapík :-D

326) mel, podle upoutávky nejspíš kamarádství odzvonilo….alespoň na chvíli, možná tak na dva, tři dny :-DD

331
Macík
Reagovat

329) tak to já se s chutí podívám :-DD néé, že bych to Neluš přála, ale bude zajímavý, jak si bez Nikoly poradí :-D

332
Petra
Reagovat

„..a pride pre tak o Nelu“..(!?) Ti to fakt flakaju, ani to po sebe necitaju??

333
Adéla
Reagovat

331 – však já to taky nevydržím a pustím to. Štáb jim dal asi echo, že se blíží konec, ne? Jsou nějaký pojančený z vytvoření silných párů či co.

334
Macík
Reagovat

333)…voni sou vždycky pojančený před vyřazováním, teda hlavně baby s Vikinou :-D…naposledy to „obětovací“ dráma :-DD …no a teďkons to možná bude trošku víc eskalovat, páč , kamarádsví / nekamarádství, musej vybrat toho, s kým maj šanci nachytat co nejvíc hlasů a nevypadnout těsně před :-D

335
Petra
Reagovat

Nechapem, preco si Nikola mysli, ze ma väcsiu sancu s Brumlou ako s Nikom.. Ved aj tam aj vonku je (podla mna) viac oblubeny Niko, ci?

337
EvkaD
Reagovat

324, budu čekat, že mi napíšete, pokud ale Rocky bude za Niki, bohužel je Niko venku na 100%…
307, škoda Hooper, že to tak vidíš, hráčů je tam dost, jeden normální tam neškodikl!
Třeba po mě a asi 4 holky kolem je to konec soutěže bez Nika, i tak to moc nebaví, bez něj vůbec!

338
jenka
Reagovat

To jsou pletky :-) nechápu kde přišly na to, že Roky je silný hráč.

Přidat komentář