Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Finalisté Hlasu: Miloš Novotný a jeho silné a slabé stránky

1. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4594 w=420]

ANKETA: Na konci článku naleznete 2 ankety k finále HLASu. Nezapomeňte zahlasovat. Děkujeme.

Zatímco v SuperStar většinou zůstávala v posledních kolech převaha kluků a s nimi jen jedna holka (nebo maximálně dvě), v Hlasu ČeskoSlovenska je situace opačná a máme v Granfinále tři holky na jednoho kluka. A tento poslední rytíř Miloš Novotný je dnes na řadě v seriálu našich rozborů kladů a záporů grandfinalistů.

Tento šestnáctiletý mladík se stal vítězem týmu Dary Rolins, což je docela slušný paradox, jelikož tento tým byl od začátku převážně holčičí a většina diváků čekala, že do Grandfinále postoupí favoritka Zuzana Mikulcová. Ta nás však minule nečekaně opustila a její přemožitelem byl právě Miloš. Jaké jsou tedy jeho plusy a mínusy, to se vám opět pokusí přiblížit DJ Vlado a Merťas.

Vztah DJ Vlada a Merťase k Milošovi:

DJ Vlado: Miloš u mě patří k lidem, u kterých vidím potenciál, ale ještě není úplně rozvinutý. Jeho barva hlasu se mi líbí, zrovna tak jeho hudební vkus mi konvenuje, jako člověk je mi taky vyloženě sympatický, ale k tomu, abych mu fandil, zkrátka Milošovi něco chybí. Možná je to tím, že je prostě ještě moc mladý a já se u mužských zpěváků dokážu lépe identifikovat s mými vrstevníky (zatímco u holek to mám naopak).




Merťas: Miloš Novotný, jediný mužský zástupce v soutěži to bude mít proti dámské konkurenci hodně těžké. Už na castingu mě Miloš zaujal hlasem a věřil jsem mu, že by s ním mohl dojít daleko. Jenže průběh soutěže tomu moc nenasvědčoval a jeho nevyrovnané výkony odrážely můj zájem od něj. A minimálně jednou utekl hrobníkovi z lopaty.

Silné stránky:

DJ Vlado: Milošovou největší devizou je jeho barva hlasu, díky které je okamžitě rozpoznatelný. Zvlášť v rocku a pop-rocku jeho moderní chraplák zní velmi dobře. Další věcí, které si na Milošovi cením, je jeho celková přirozenost. Pořád působí dojmem kluka od vedle, který si na nic nehraje a je prostě za každou cenu svůj. Také se mi na něm líbí, že i když je to mladý a pohledný kluk a potenciální dívčí idol, tak rozhodně není boybandovitě přeslazený. Repertoár, se kterým se během soutěže prezentoval, byl převážně rockový, i to je pro mě bezesporu plus. V neposlední řadě musím pochválit i Milošův účes, který v dnešní době u kluků není velmi obvyklý (i když se ho Dara o něj snažila připravit).

Merťas: Hlavní zbraní Miloše je jeho pěkná, moderní a znělá mladická barva hlasu. Když má v repertoáru píseň podle jeho gusta tak nemám problém svůj hlas prodat a se songem zaválet a uhranout nejednoho diváka. Bez rozdílu pohlaví. I když většinové publikum budou slečny. Miloš má také parádní ovcoafro vizáž, která mu sluší a je to hezké oproti všem těm patkám, dlouhým vlasům a bůhví čemu ještě. Příjemná změna. Potenciál. Miloš se musí dostat do správných tvůrčích rukou, protože může stejně tak uhranout publikum jako Mandrage, Klus nebo Xindl X. I kdyby měl hrát na notu náctiletým dívenkám, bude zase něco jiného. Cílové publikum bude převážně mladé a s tím, co má v hrdle by mohl prorazit. Nevíme, jak velký je dav náctiletých holčiček.

Slabé stránky:

DJ Vlado: I když má Miloš nezpochybnitelný talent, tak v technice zpěvu za ostatními třemi finalistkami přece jen zaostává. Holt je to talentovaný amatér. Jeho výkony v soutěži byly většinou slušné, ale k dokonalosti jim prostě vždycky něco chybělo. V posledních dvou kolech už mu navíc podle mě vyloženě docházel dech. Další Milošovou výraznou slabinou je pódiová prezentace. Svými prkennými pohyby dost připomíná bronzového finalistu první slovenské SuperStar Tomáše Bezdedu, který byl jimi pověstný. Miloš je prostě moc velký slušňák a nedokáže se pořádně odvázat. Jedině když má v ruce kytaru, tak je na pódiu uvolněný, proto by ji nikdy a za žádnou cenu neměl odkládat.

Merťas: Ohraničenost repertoáru. Nemůže zpívat jen tak něco. Se svým hlasem má možnost zpívat omezené kategorie songů, které budou sedět přesně jeho hlasu. Není to hold univerzál. V průběhu Hlasu byl spíš průměrný a favority netrápil. Asi mu ani moc nepomůže, že je v týmu u Dary. Davem v posledních letech neoblíbená žena dle mého ani neskrývá tvůrčí talent, který by mohla Milošovi předat. Za další mi Miloš nepřijde jako bojovník. Minimálně dvě kola u něj na pódiu postrádám drajv a energii hodnou zpěváka jeho hlasu. Byl jak spící panenka. Zdál se už smířený s tím, že vypadne a jeho vystoupení byly pro něj tak akorát navíc. Jestli chce ve finále uspět musí do toho dát život.

Jak dopadne Miloš v Grandfinále?

DJ Vlado: Miloš je ve finálové čtyřce největším outsiderem. Do karet mu hraje pouze fakt, že je jediným chlapcem mezi třemi děvčaty, i když ani na to nemůže spoléhat, protože po vyřazení Davida Biska byl jediným mužským zástupcem i v Dařině týmu, přesto ani tak nepostupoval přímo. Hodně hlasů nabral až v minulém kole zřejmě díky vyřazení Daniela Mrózka. Myslím, že Miloš skončí na čtvrtém, maximálně na třetím místě. Hodně by mě překvapilo, kdyby zasáhl do Top 2.

Merťas: Miloš má nejméně šancí na výhru. Dámská konkurence je tvrdá. Záleží na tom, kolik fanynek se sešikuje k mobilům a s jakým songem se vytasí. Když přihodí i dobrý song mohl by zaujmout více diváků. Miloš skončí čtvrtý, ale za jistých okolností by mohl přeskočit Markétu. Uvidíme.

Zítra se náš seriál článků věnovaných finalistům Hlasu uzavře a poslední, koho si podrobně proklepneme, bude velká favoritka soutěže a vítězka Rytmusova týmu Anna Veselovská.

Ankety před velkým finále Hlasu

Pozorně si přečtěte otázky. Liší se :)





Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 187
1
Flint
Reagovat

Ach jaj, zase tá dovoká karta… Podľa mňa jeho účasť až do finále pretlačil sponzor…

2
K.
Reagovat

1 – telepatie, zrovna jsem si říkala, že mu měli rovnou dát divokou kartu a nebyl by prostor ke spekulacím ;-)) v jeho postup čistě díky hlasům diváků nevěřím ani trochu, to ale nic nemění na faktu, že je pro mě mnohem zajímavější zpěvák než Markéta s Ivannou.

3
mila
Reagovat

libi se mi, uznavam,ze proti Markete a Ivanne neni tak vyzpivany a precizni a oproti Anicce malo originalni, nicmene jeho ucast v GF mne potesila a myslim, ze cele GF mile osvezila

4
Lucka
Reagovat

Tak zajímavější zpěvák než Markéta s Ivannou je i Juraj.

5
H.
Reagovat

Lucko-chtěla jsi dodat: pro Tebe. Nebo mluvíš za všechny?

6
H.
Reagovat

Přemýšlel jsem o finalistech v tom směru, jestli v CZ a SK se dají najít stejné hlasy. Dospěl jsem k názoru, že všichni čtyři jsou jedineční. Miloš – přemýšlím kdo by měl obdobnou zajímavou barvu hlasu u nás – snad nikdo; Anička – nevím o žádným podobným mladým a tak výborným talentu (16) ani v SK ani v CZ; Ivanna – ono se řekne tuctová, ale kdo to takhle v CZ a SK dává; Markéta – barva hlasu, technika, pohyb, vzezření a komplexnost oproti jiným v CZ a SK …

7
Lucka
Reagovat

http://www.cshlas.cz/video-hlas-ceskoslovenska-milos-novotny-6-vyrazovani/ Milošův nejlepší výkon v soutěži. Tohle by si mohl v GF zopakovat a minimálně Markétu by tím musel převálcovat.

Reagovat

Lucko (7) Miloš bude zpívat jako svůj nejlepší výkon jinou píseň. DJ Vlado už má seznam skladeb pro finále na mailu. Takže věřím, že zítra k tomu vydá článek.

9
dolores
Reagovat

2,3 -asi tak :)

8-ved ja sa uz nemozem dockat toho playlistu

10
dolores
Reagovat

pesnicka dost o nicom, ale Milosov chraplak je jeden z tych mala chraplakov, v ktorom citim aj emociu

http://www.dailymotion.com/video/xr7kab_miloy-novotny-zachray-co-se-da_music?search_algo=1

11
eva
Reagovat

ahoj, už znáte někdo playlist na neděli?

12
sali
Reagovat

Z trojice doteraz prebraných finalistov je moje poradie takéto:

1. Markéta
Na začiatku sa mi vôbec nezdalo, že miešajú profíkov s nováčikmi. Lenže spomedzi profíkov sa Markéta úsilím a hlavne spoľahlivosťou predrala od neznášanej karieristky až po naslovovzatú profesionálku. Tak sa u mňa vybudovala. Myslím, že jej som ako jedinému z profíkov v súťaži odpustil, a uznávam, že tam ešte má mútiť vodu. Hudobne ju vidím ako poprockového univerzála, čím myslím 2 v 1: súca pre muzikály / sólovka s kapelou, pomer 50/50.

2. Miloš
Keby nebol pravidelne intonačne „podliezavý“, mala by Markéta čo robiť, aby v mojom poradí ostala prvá. Pre mňa najsympatickejší hlop v hlase, obdarovaný najpríjemnejším mužským chraplákom – ten sa mi javí podobne zafarbený ako u Martina Kurca, akurát že zatiaľčo u Martina mal ten vibrujúci hlienik nízku frekvenciu, u Miloša vibruje rýchlo, je teda o dva-tri levely sýtejší. V zmysle uplatnenia mi je bližší Aničke, čiže do muzikálu e-e-, s kapelou koncertovať jóó (2/88).

3. Ivanna
Vnucuje sa mi porovnávanie s Markétou. Ivanna o cca 2% zaostáva v intonácii, ale vie dať popmpézne hity na tej istej zážitkovej úrovni. Oproti Markéte ju o pár percent zráža aj slabší hlas, ktorý vo výškach znie nejednoznačne v zmysle plný/falzet. Ja tam počujem plný, ktorý tak asi „na polovicu“ znie ako falzet ale ním nie je. Nie najsilnejší hlas spoločne s vizážou mi evokuje pomer 80/20 vo význame muzikál/sólovka, čo jej (podľa toho ako ju subjektívne vnímam) aj vyhovuje.

13
K.
Reagovat

4 – za mě určitě :-)

14
K.
Reagovat

12 – u mě je na prvním místě Miloš, Ivannu s Markétou mám nastejno. Markéta je o něco málo zajímavější zpěvačka, ale zase mi vadí její provařenost, být to na mě, nedostala by se ani do castingu. Ivanna je aspoň nová tvář (její mihnutí se v SS jako provařenost neberu).

15
mila
Reagovat

6 – Milos ma chvilemi podobne zabarveny hlas jako Dalibor Janda, na rozdil od Dalibora se mi to na Milosovi libi, protoze to je naprosto prirozene a ne „tlacene na doraz“, Ivanna mi ve svych sametovych hloubkach pripomina Ilonu Czakovou, Anicka svym zalykavym zpevem obcas pripomene Ivu Bittovou, jen s Marketou mam problem, ze zpiva tak univerzalne (a dobre), ze v jejim hlase nevidim nic specificky zapamatovatelneho…

16
Viq
Reagovat

Anna ještě nevyhrála?!
Pak už jsme možná dávno prohráli.

17
Dave
Reagovat

16: Ona možná ani nevyhraje.

18
sali
Reagovat

14 – K.: Stále platí, že radšej by si do GF Zuzanu ako Miloša? U mňa by Zuzka Markétu jednoznačne predbehla a zaradila by sa pod Aničku, len nie tesne.

19
dolores
Reagovat

12- pre mna z tejto trojky je najzaujimavejsi Milos. ale len o trochu. v hlave vidim len jednu farebnu fotku – a to Anninu. zvysnych troch vidim cierno-bielo

20
sali
Reagovat

14 K. – ešte otázka: zdá sa mi, že narozdiel od výberov naslepo sleduješ Hlas iba okrajovo. Mýlim sa? (Pre mňa tu) citelne chýbajú Tvoje pohľady.

21
dolores
Reagovat

17. mozne je vsetko. ak Anna vypadne ako prva, naco to pozerat dalej ? vypinam telku :D (uz som ako Xman ..)

22
yeey
Reagovat

Pepa a MD byli ve snidani s novou a rikali, co budou Ivanna a Marketa zpivat (nevim jestli to sem uz nekdo daval)

bylo to takovy utrzkovity, ale zachytil sem toto

Ivanna – duet s Davidem Weingärtnerem (Bryan Adams), duet s MD (Diana Rossi & Lionel Richie), I will always love you + singl (vazne to musime poslouchat znovu?)

Marketa – duet s heeereckou, s Pepou Vojtkem (Jedeme dal-Petr Janda, Petra Janu-to bude mysim celkem sranda:-)), nejaka Anastacia (nevim jesi Left Outside Alone nebo neco novyho) a singl

23
sali
Reagovat

19 – Milá Dolly, vitaj. :-)
Premýšľal som, či nepočkať s týmto na článok o Anke a potom zverejniť naraz, ale na prispievanie mám už toľko málo času, že som vôbec rád, že dnes som sa konečne zmohol po dlhom čase na niečo konzistentnejšie a hutnejšie než na rýchle reakcie.

24
jeny
Reagovat

No ona je ta Anička pěkné číslo, podle fotek se dokáže pěkně odvázat.
http://www.super.cz/12022-finaliste-hlasu-prosmejdili-ordinaci-i-ulici-veselovska-se-stourala-v-nose.html

25
dolores
Reagovat

mne by ani nevadilo, ze Marketa je takmer profesionalka. ak by ma jej hlas niecim zasiahol, odlisoval sa, dokazala by som nad tym prizmurit oci. ak by napr. song od Tiny Turner zaspievala po svojom, nie ako Tina, ci od Anastacie, ak by dala svoju orig. verziu, urcite by som si ju pamatala viac. ani v tejto chvili si neviem vybavit poriadne jej farbu hlasu, ak by ju hrali v radiu, netusim, ci by som ju spoznala.

sali, mam dojem, ze Ivanna dava este vyssiu zazitkovu uroven, nez Market, vie lepsie zahrat, ze piesen preziva. hoci to vyzera gycovo, pateticky, na ludi to zabera. aj ked technicky je labilnejsia a intonacne tiez. prehrala som si jej Titanic a pocula som hlavne v prvej polke dost inton. preslapov, az sa cudujem, ze o tom nikto nepisal, (hlavne ze Annu tu viaceri za intonaciu sekaju.) v tomto smere sa takej Markete neda nic vytknut. lenze na druhej strane u nej je ta perfektna forma, ale slaby obsah.

26
dolores
Reagovat

23- sali, registrujem ta menej casto ako zo zaciatku. ale taky je zivot uponahlany, co narobime .. K. spominala tusim, ze je na materskej. to je na tom este dobre, ja by som v tom case nenapisala ani riadok :D

22 – takze priaznivci Davida W. si este mozu na chvilku sadnut k TV a potesit sa :) inak ako sa zda, kazda bude spievat aj s koucom, cize predpokladam aj Anna ? hmm…dufam, ze Rytmus to len odrapuje ako u Nikolety.

a singel bude na konci, zda sa ….

27
sali
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/ivanna-bagova-my-heart-will-go-on-celine-dion.html

Dolly, na Tvoje slová som si pustil Ivannin Titanic. Nazdávam sa, že utrpela tým, že sa príliš chcela farbou podobať Celine. To sa prejavilo vysokou neistotou, ktorú bolo cístiť až po nábeh do prvého refrénu, a odtiaľ mi už pripadala viac sama-sebou.
Problém Ivanny a Markéty vidím v tom, že prisilným napodobňovaním originálnych vzorov (v tejto súťaži) nedovolia poslucháčovi uveriť, že by mohli byť ony samy autonómne originály. U Aničky toto nehrozí ani náhodou, Miloš sa od originálu odpútať imho vie lepšie než M+I.

Nič to ale nemení na tom, že technicky aj hlasovo sú obe vybavené výborne, Markéta je silovejší typ, Ivanna zase viac pocitový.

… nechcel som niečo aj k Milošovi? :-))

28
sali
Reagovat

26 Dolly – zanedbával som kvôli tomu podstatnejšie veci, a už to bolo príliš. Na intenzite a pozornosti sa ale nič nezmenilo, Anka je stredobod.

Ani v nedeľu neviem, ako to so mnou bude, nemám v úmysle tvrdošijne utekať k telke a netu, kým nie sú decká v posteli.

Ospravedlňujem sa aj vám, Motýlik a Viq, ak ste očakávali „častejšie výmeny“.

29
H.
Reagovat

Neumím si představit Aničku, jak zpívá Titanic, Hurt a podobné klády. Asi by to zazpívala po svém ve stylu – když na to nemám, tak si to upravím a jsem originální. Každá píseň má určitý věci, body, které by měly být zachovány. Ve finálových večerech stačily i malé chybičky, aby soutěžící vypadl. Myslím, že po tak otřesných Olympicích byste jako její fanoušci neměli okopávat kotníky ostatním grandfinálovým soutěžícím a měli byste být rádi, že je v GF.

31
Viq
Reagovat

17 – Co s tím mám dělat, Dave?
Neovlivním hodnoty a názory ostatních lidi.
Jestli lidi zítra budou chtít třeba dalších 50 let komunismu, dostanou je.
Já můžu snad jen rychle nasednout na letadlo a pláchnout ze země :-))

32
K.
Reagovat

18 – no jo, nějak mě to zklamalo a přestalo bavit. otrávilo mě už to, kolik zajímavých lidí skončilo v rozstřelech, pak některé ty podivné postupy (Katka Demská a následně Miloš) a konečně to, co předvádí zvukař. díky tomu všemu nějak nemám chuť se extra rozepisovat. a taky je málo času…

33
Belisana
Reagovat

29 – stran Olympiku – to je jen tvuj pohled. Mne to otresne neprislo ani omylem

34
K.
Reagovat

29 – já zase nepotřebuju skoro perfektní kopii, kde není nic navíc, žádná vlastní přidaná hodnota. v takovém případě mi bohatě stačí originál (jakože originály zrovna těchno písní absolutně nemusím).
Anna opravdu není univerzální zpěvačka, ale to je dobře, univerzální zpěvačky bez vlastní osobnosti jsou dobré leda do muzikálu.

35
H.
Reagovat

Podle zveřejněného seznamu skladeb co budou ve finále to vypadá, že produkce, která mluví do výběru skladeb (zamítnutí Hurt) to vypadá, že Hlasem CZ+SK bude Ivanna Bagová (za SK). Na druhém místě bude asi Miloš (za CZ). Na třetím Anička (za SK) a na čtvrtém Markéta (za CZ). Blahopřeji. Věřím, že to bude úžasný večer.

36
Viq
Reagovat

H. je troll. Na toho blba nemá vůbec smysl vážně reagovat.

37
H.
Reagovat

33 – Proč lhát, když je to neobhajitelné. Prostě Olympik byl úlet.

38
eva
Reagovat

30 koc – ježíííš, Ty jsi ale ošklivej. Ten počítač nikdo neukradl, to je jen lákadlo na diváky, aby se v neděli koukali..myslím si já

39
yeey
Reagovat

nechte uz tu Ivannu a Marketu byt :-/
27 – kdyz se vratim jeste k Ivanninymu Titanicu, mne osobne to prislo predevsim od „You’re here, there’s nothing I fear…“ bez prehaneni nadherny… bylo tam presne videt, jak ji rekl Pepa Vojtek, jak to zpivani fakt miluje, mysim ze u Ivanny je ta laska ke zpevu uplne nejmarkantnejsi ze vsech, je to slyset v kazdym vystoupeni – trebaze zas dolores rekne, ze je to kyc, podbizivost apod…naopak tomu hajzlikovi Rytmusovi sem jeho hodnoceni Ivanny neveril ani za mak, to at uz ji radsi rika, ze je tetka, nez takovyhle divadlo…

40
H.
Reagovat

36- neurážej blbečku. Pouštíš se do osobních útoků.

41
eva
Reagovat

nehádejte se, dejte si panáka na zklidnění:-)

42
K.
Reagovat

39 – tak se hned nedurdi, jiní zase kritizují Anču ;-) Mně se od Ivanny, celkem líbila ta Jessy J a první živák měla dobrej, i když mě to z hlediska emocí nezasáhlo. ale zrovna Titanic mi přišel vyčpělej a sterilní, podobně jako Nicoletina Diana.

43
Belisana
Reagovat

37 prit se s tebou nehodlam, nazor menit rovnez ne

44
yeey
Reagovat

42 ja se nedurdim, to jen nekteri tady asi maji pocit, ze kdyz budou sirit furt ty samy pomluvy o Markete a Ivanne, ze to asi zacne bejt pravda :-) ja osobne Anicku temer nekritizuju, nepotrebuju si svoje trio povysovat nad ni timhle zpusobem…:-))

45
Viq
Reagovat

44 – To by ani nemělo naději na úspěch.
Já bych taky chtěl lidem prodávat železo za cenu zlata, ale bohužel by mi ho nebrali…

46
K.
Reagovat

18 (dneska to čtu odspoda) – tak to samozřejmě platí, Zuzku bych měla kousek za Aničkou, pak velký odstup

47
eva
Reagovat

Moje tipy na pořadí:
1. Ivanna – to je jasný od začátku živých přenosů
2. Anička – v těsným závěsu za Ivannou, taky od začátku jasná vítězka
3. Markéta – bez komentáře
4. Miloš – Miloše zrovna nemusím a raději bych ve finále viděla Zuzanu. Někdo ale přeci musí být čtvrtý, no ne?

48
K.
Reagovat

44 – nečetla jsem všechny příspěvky, ale pomluv tu moc nevidím, vidím jen názory…

49
eva
Reagovat

44 – nějak nervní, svoje trio????

50
Belisana
Reagovat

co se tyce Olympiku, tohle je horsi, ale je mi jasne, ze se mnou bude souhlasit muízive procentu diskuteru O_O
http://www.youtube.com/watch?v=oIo5_i439Xw&feature=related

51
yeey
Reagovat

49 nejsem nervni, na blby kecy na M. a I. uz sem si za soutez zvykl – je to totiz furt to samy dokola:-) no moje trio – ti co sou v GF mimo Anicku, jasny ne?

52
Viq
Reagovat

yeey – Tvůj „problém“ je, že ty evidentně fandíš proti někomu. Na základě negativních emocí.
S tím musíš prohrát.

53
eva
Reagovat

50 Belisana – mně se to od Haricha líbí, zazpíval to se ctí..

54
Anta
Reagovat

52 to si nemyslím, to zde dělají jiní

55
K.
Reagovat

53 – detto, vytkla bych modulaci hlasu v některých hláskách (některý a jsou pro moje ucho hodně nepříjemný) a xichty – lépe to slyšet bez obrazu.

56
eva
Reagovat

yeey – teď už je mi to jasný

57
yeey
Reagovat

50 v tohle s tebou rozhodne budu nesouhlasit a to o me vis, ze Martina sem v lasce opravdu nemel :D

52 tohle mi tu podsouvas kazdou chvili a ja ti jen muzu rict, ze to je totalni blbost… starej se radsi o sebe, sam mas dost „problemu,“ ktery bys mel resit driv nez si zacnes vymyslet problemy ostatnich…

58
K.
Reagovat

52 – tak to bych yeeyovi nepodsouvala ;-)

59
eva
Reagovat

K. – nemám zrovna úplně hudebně vyvinutej sluch, hodnotím písničky a potažmo zpěváky spíš emočně, jakože podle toho, jak mě písnička zaujme, anebo mě nudí..to se možná sem mezi ty odborníky jakoby diskutér ani nehodím, žene?:-)

60
Viq
Reagovat

yeey – Můžu se mýlit, ale takový mám z volby tvých oblíbenců a tvých hodnocení pocit.
Nic víc, nic míň.

61
yeey
Reagovat

Viq – a jeste mi dovol, poznamenat, ze temer kazdy tady na foru vi, ze od zacatku Ivanne, Markete a Milosovi fandim, zastavam se jich tu atd… neni to, ze bych se ted rozhodl, ze budu fandit proti Anicce… tvoje teorie sou vetsinou naprosto zcestny, ale aspon maj nejakou pointu – tahle je ovsem naprosto dementni…

62
Belisana
Reagovat

Olympik srovnani Anna Harich pro me Anna – to je to, co tu kraci. Tady nijak neshazuju Haricha.

63
Viq
Reagovat

Kdyby ve finále s Annou byl pískající houpací kůň s fialovou čepicí, yeey mu bude fandit…
Ale v tomto tipu se mnou nemusí všichni souhlasit a ani já za to nedám ruku do ohně. Je to ale dost dobře možné, když si tady tu diskusní historii zpětně přehrávám.

64
Belisana
Reagovat

takovyto posuzovani podle presne umisteneho tonu se spravnou frekvenci – to je kriterium pro zpevaky typu Marketa, Ivanna, Harich atd., tedy pro ty nevyjimecny. Tohle me v pripadne Anny na tom vubec nezajima.

65
eva
Reagovat

Viq – podle posledního hlasování by to měla k vítězství nejblíž Ivanna (možná zásluhou Michala Davida), proti Aničce byla o cca 13% napřed. Ledaže Rytmus přitlačí na pilu:-)
U lidí si myslím že to mají holky tak půl na půl.

66
ESTER
Reagovat

Bohužel tam nemá co dělat, Zuzana to byla aspirantka na vítěze, bohužel zákulisí rozhodlo jinak. Soutěž pro mne od neděle skončila. Hlas by měl být o hlase a tento chlapec na sobě musí ještě hodně pracovat. Zklamala mě i Darina, jestli je dobrá zpěvačka, to dnes nepoznáme, ty mixy ve studiu dokáží divy, tak by nemohla oba zpěváky ohodnotit stejně, obzvlášť když byl v jejich zpěvu tak propastný rozdíl. Jako šéfka týmu zklamala, doufám že se již příště v žádné podobné soutěži neobjeví.

67
dolores
Reagovat

39- Rytmus nehodnotil Ivannu uprimne, presne tak ako nehodnotil uprimne Pepa a MD Annu. v tom poslednom prenose islo o to, ze kouci IMHO z taktickych dovodov smerom k divakovi, uzavreli akysi pakt o neutoceni. ja som to tiez Rytmusovi neverila, ale cuduj sa svete, stotoznujem sa s nim. :D

ked uz,… treba si prehrat hodnotenie Pepu. na nom je jasne vidiet, aky je z Anny nervozny. ved kto by nebol. ohrozuje mu favoritku. ziadny chlap, v tomto pripade kouc-muz, nerad prehrava :D

68
K.
Reagovat

59 – nevím, kdo je tady odborník, ale já to určitě nejsem, i když nějaký hudební sluch snad mám. Harrich to dal imho slušně, ale na srovnání s Aničkou si netroufám, to bych si to musela pustit po sobě, akorát češtinu má Harrich jednoznačně lepší.

69
yeey
Reagovat

63 nevim kolikrat tady mam napsat, ze proti samotny Anicce nic nemam, s oblibou si napr. poustim jeji duel s Luckou… ale tebe o necem presvedcovat fakt nema cenu :-) ty proste budes porad placat a vymyslet si jednu ujetejsi teorii nez druhou – tahle je ale skutecne jedna z nejnesmyslnejsich!

70
dolores
Reagovat

50 .ja som to mizive percento Bel. z Haricha nemam zazitok, len pocit trapna z afektu, co predvadza :)))

71
Anta
Reagovat

69 yeey
to víš Viq je srandista, ale směje se tomu asi jen on :) :)

72
Belisana
Reagovat

70 dolores :-)

73
koc
Reagovat

38 – nevim jak ostatni ale moji malou osubku to na nedeli nenalakalo :) ..

74
yeey
Reagovat

97 rozdil mezi Rytmusem a Pepou s MD je ten, ze Rytmus tam mlel uplne z cesty neco, co byl podle me uplne presnej opak toho, co si ve skutecnosti mysli… Pepa Vojtek na rozdil od nej uznal, ze Anicka mu nikdy tak uplne nesedela a Davidovi jeho chvalu verim – Anicku resp. Rytmuse se mozna snazil nekdy setrit tim kazanim o zdraveni, ale jako zpevacka se mu libi – uz ve vyberu naslepo ji jako jediny dal standing ovation…

75
eva
Reagovat

koc – Ty se nebudeš dívat?

76
yeey
Reagovat

71 tomuhle se snad nemohly smat ani jeho verne ovecky tady :-) ja, co sem jeste po roce na vetvi z GG, fandim negativne, haha :D no aspon, ze uz mu sklaplo, ono mu vzdycky nakonec sklapne:-)

77
dolores
Reagovat

63-moj nazor je trochu iny, ale ani ten sa nebude yeeyovi pacit a napise, ze do neho ryjem a mozno o mne povie, ze ho obvinujem z nacionalizmu.:DD

zda sa mi totiz …ze on podvedome nedokaze fandit slovakom. cesi Marketa, Milos, Dan su fajn… aj neslovenka Ivanna. Brunno, Anna, Bara, Juraj – fuj. snad este ta Zuzka, ale lepsi Milos v GF ako ona. nahoda? mozno. ak ano, ospravedlnujem sa. asi sa najdu slovaci, ktori vypadli, co im fandil nepamatam sa. napokon, je to len uvaha. mam na salame, kto komu fandi…

78
Viq
Reagovat

Pro přítele yeey:
http://www.youtube.com/watch?v=MLVdqY70j4g

dolores
Já nevím, ale je tam schovaný nějaký negativní klíč.
Jinak je mi to taky celkem u zadku. Ať tomu koníkovi klidně fandí dál. Já z toho mám jen srandu…

79
dolores
Reagovat

28 -sali chapem, dieta je priorita. niekto to uz ma za sebou, mnohych to este len caka .. ja uz napr. tento rok mam viac casu ako este minuly.

65 – eva, to odkial mas ?

80
sali
Reagovat

78 – Ój, Nohavica bol u mňa kedysi preborník č.1 :-)), a pre tie časy aj ostane.

79 – Myslíš dieta ako dietu, alebo dieta ako dieta? :-)

Idem si zdriemnuť, synáčika som už uložil.

81
yeey
Reagovat

77 nj to by nebyla dolóóres, aby si na me jeste neprisadila :D:D:D fakt sem si myslel, ze mas teda vetsi uroven – sama urcite vis, ze to, co o me rika Viq, je blbost – ale ty jeste na me vytahnes tohle… nemam slov… nechci tu ze sebe delat chudacka, ale ty mi fakt USTAVICNE krivdis…

a) Ivannu beru spis jako Slovenku nez Ukrajinku – proste mluvi tam slovensky a hotovo, ne ze by mi to nebylo egal
b) Anicka pro me neni fuj a psal sem to tu asi uz 100x (naposled asi pred 20 minutama – tak nevim jestli ses slepa, zlomyslna nebo fakt jen hloupa – sorry jedno z toho to asi musi byt)
c) ze by si Zuzka zaslouzila GF vic nez Milos, i kdyz mam radsi Milose, sem tu nekolikrat napsal (opet si to asi „prehlidla“)
d) fandil sem napr. Kristine Zakuciovy – a to celkem dost – mas snad pocit ze je Ceska?

doufam ze si aspon tohle poradne prectes, nez zas zacnes vymyslet nejaky stery a bludy…

82
eva
Reagovat

dolores – tak jsem si to propočítala, pracuju tady v kolektivu 40ti lidí, polovina hlasuje pro Aničku a druhá pro Ivannu. U mojí sestry v práci je to stejné. Tak jsem si vymyslela koeficient 1, s tím jsem to pronásobila a mám 50% na 50%:-)

83
DJ Vlado
Reagovat

Musím se tady zastat yeeye, protože on podle mě rozhodně nefandí všem třem ostatním proti Aničce. Co si pamatuju, tak Markétě i Ivanně fandí od začátku, Milošovi asi taky (toho jsem u něj jako favorita zaregistroval až později), takže si je oblíbil ještě dávno před tím, než se dalo tušit, že se dostanou do GF a budou tam soupeřit s Aničkou. A taky si pamatuju, že ze začátku yeey dokonce řadil Aničku mezi favority, byť jen okrajové. Konkrétně její duet s Luckou hodně chválil. Poprvé jí výrazně kritizoval až při Slzách. Takže tímto bych chtěl Viqovo nespravedlivé osočení vyvrátit.

84
Belisana
Reagovat

77 sorry, to mi prijde jak kravina

85
yeey
Reagovat

83 dik Vlado, ses hodnej, ze ses me zastal, ale jim to stejne nevysvetlis, nema to cenu :-)

86
eva
Reagovat

hele, chcete vtip? je sice mimo mísu, ale dobrej:-)

„Jakou bych měl koupit svýmu děvčeti kytku?“

„chceš-li ji pohladit, kup ji hyacint, chceš-li ji líbat, kup ji růži…..“

Já vím co bych s ní chtěl dělat, koupím ji kaktus……:-)

Pardon…………….

87
koc
Reagovat

75 – u mne sledovani skoncilo s nadsazkou prvnim pomalym otocenim kresla .. ne videl jsme vybery naslepo a potom to vzdal .. ani pritulkyne to uz nesleduje a staci ji pondelni ci uterni panacek ;-)

88
Viq
Reagovat

Asi holt stále za ten krátký čas nedokážu spočítat, s čím přesně v „yeeyovi“ mám tu čest.

PS:
„Viqovo nespravedlivé osočení“
LMAO!!!

89
Belisana
Reagovat

87 hm, to je ale skoda, tvy komentare tu citelne schazeji :-D

86 :-DDD pekny

90
eva
Reagovat

koc – tak já se sice pravidelně a pozorně dívám, přesto se vždy těším na panáčka, jenom panáček by mi nestačil, baví mě ty diskuse o konkrétních dílech a taky rekapy a tak..ale tak jakože v pozadí při čtení musím mít ten včerejšek, jak jsem to viděla já..

91
Motýlek
Reagovat

ahoj všem a koc ovi zvlášť – taky už sis mohl dát lepší to jméno… :-))
Taky bych se yeeyho zastala /kde na ty jména chodíte? :-D/ Ale taky se musím zastat Dolores – není asi slepá, ani hluchá…, a je rozumná a chytrá!! :-)
a nehádejte se už, buďte na sebe hodní!

92
Viq
Reagovat

91 – Já se ho teda taky zastanu.
Byl nespravedlivě nařčen, odsouzen a zastřelen za úsvitu.
Navrhuji exhumovat, svatořečit a předat in memoriam Řád bílého lva…

93
yeey
Reagovat

91 ja vim, ze to je stupidni na sklonovani :-) no kdyz si nevis rady, pouzij cedarinovu prezdivku, sice se mi to dvakrat nelibi, ale pravopisu muzes ucinit za dost :-)

co se tyka dolores, tak to taky nevidim na hloupost, spis ta zlomyslnost, nicmene jedna z moznosti to je a citil sem potrebu ji zminit…:-) ona s tim co reknu umi poradne zakroutit a prekroutit to tak, abych vypadal jako ten nejvetsi primitiv… nevim, co tim porad sleduje, ale tedka to uz bylo pekne okaty a celkem to prehnala, doufam ze se brzy vyjadri k memu prispevku 81 – dal sem si zalezet, abych ji vysvetlil dost jasne, co si o jejim vyjadrovani ke mne myslim… nebo ze by to po Viqovsku nechala bez odpovedi?

94
Motýlek
Reagovat

Viqu – nestalo se mu nic, protože jsem mu přispěchala na pomoc… :-D

95
yeey
Reagovat

94 a nejen ty – diky i Vladovi a Bel! :-)

96
dolores
Reagovat

81 -tak tomu sa hovori neprimerana obrana !! :DD
neviem, ci si i vsimol v mojom pripevku slovicka ako :PODVEDOME, OSPRAVEDLNUJEM SA, je to LEN UVAHA … asi nie, inak by si opat takto nevybuchol ako maly impulzivny hasterivy chlapcek :)) a priznam sa, ze som aj cakala, ze budes voci mne hruby ako aj inokedy ..k bestii, brepte pribudlo uz, ze som hlupa, slepa, zlomyslena. mas este aj dalsie invektivy voci mne ? :)) ten moj posledny prispevok vobec nebol zlomyselnost, len ista uvaha, lisiaca a od tej Viqovej, bol to POCIT z teba, a od toho si tu, aby si mi to vyvratil, a ja to budem repektovat, no ten sposob akym to robis, tak nad tym vazne krutim hlavou :/

97
Motýlek
Reagovat

yeey – já už tě mám načteného víc, tak reaguju jinak, a považuju tě tu za jednoho z dobrých /což opravdu můžeš brát za velké ocenění :-D/ diskutérů… A pokud píšu k tobě nějaké připomínky nebo kritiky, tak to není nikdy zlomyslné, tak jako to není ani od Dolly… U tebe si člověk ale musí dávat hodně pozor na hubu, protože jsi jednak moc vznětlivý a taky vztahovačný… :-) Mně se dobře kritizuje, když sama jsem naprosto bez chybičky… :-D

98
koc
Reagovat

89 – hmm .. sak ona se zas dalsi pevecka soutez ve ktere najdu zalibeni bude
91 – hojky kote :-* .. pššš :)

99
Motýlek
Reagovat

Tak to se mi líbí yeey víc než rybízek… :-) Ale na klávesnici mám problém to dát napoprvé…

100
Motýlek
Reagovat

98 – jj… ♫☼

101
Viq
Reagovat

96 – Já to beru tak, že yeey svým zapáleným nesouhlasem dodal víc důkazního materiálu, než dokáže laboratoř vyhodnotit :-)

102
dolores
Reagovat

97, Motylku s takymto typkom, aj ked vo svojej podstate nie je zly sa tazko polemizuje, diskutuje, ked vsetko vztahuje voci sebe ako utok… hm, skratka nevie sa konstruktivne hadat. radsej asi neduchat do pahreby, bo vznikne poziar. uz si dam pozor :D

103
sali
Reagovat

Psssst! Spinka mi teraz na pleci.

104
yeey
Reagovat

96 pulka tech invektiv byla uvozena smajlikama (to uz sme tu resili), tak tu zas nedelej, jak te urazim…:-)

zrejme sis vsimla, ze na tvoje rypance vetsinou reaguju s klidem, ac se ti to tak nezda… (klic – sou tam smajliky=sem v poho) … to co sem ti napsal, nebylo jen k prispevku 77, bylo to tak celkove k tomu, jak tu o me pises… a ano – chtel sem ti to dat PORADNE najevo, protoze tohle me nastvalo, nevim co je na tom neprimerenyho… ne ze bych tu hazel po pokoji klavesnici, ale v ramci toho, jak se zname (pres net), se me to dotklo… tak sem ti to hezky bod po bodu rozebral, abys to pochopila! sorry, ale muzes si za tu odvetu sama, kdyz ja tu napisu svoje tvrzeni a ty 5 prispevku pod tim prezentujes o me presnej opak, nemuzes se divit…

105
Motýlek
Reagovat

Dolly – ale víš co…, pořád je lepší, když se pouštíme do sebe než do svých oblíbenců soutěžících… :-D Mně kritika vůči mé osobě nijak nevadí, přežiju naprosto v pohodě… :-)) Já se neurážím… Ale taky někdy reaguju impulzivně, nechám se často unést… :-)

106
Motýlek
Reagovat

Salinko ahoooj… Ty máš tak malé bábetko? Závidím… :-) Pujč mi ho na chvilku!!

107
sali
Reagovat

O chvíľočku bude mať rôčik. Pohojdáš mi mrňúzka?

108
yeey
Reagovat

97 njn no tak jasne, ze tobe nelze konkurovat :-)) mas urcite trochu pravdu, ale holt ja mam potrebu vsechno vsem poradne vysvetlit, kdyz uz tu sedim u compu a neni to normalni verbalni hadka=jeden mluvi pres druhyho atd… asi to obcas pusobi, ze reaguju moc agresivne, ale ja spis chci, aby me dotycny opravdu pochopil, zas takova hysterka rozhodne nejsem :-)

109
Motýlek
Reagovat

yeey – já nezapomenu, jak jste se do mne s cedarinem pustili loni, když jsem si dovolila dát jeden jediný příspěvek k vyhazovu Petra… To jsem opravdu zůstala jak opařená… :-) Ale od té doby už jsem si na vaše způsoby zvykla, a už mě nic nerozhází – šak vim, že tě to hnedkaj přejde… Může se tě zeptat jaké jsi znamení?

110
dolores
Reagovat

105 ale ved aj mne to neva…:) sme predsa „zapaleni fanusikovia“, treba ratat so vsetkym, a vdaka za podporu, ale ako ma poznas, vies, ze to nie je ziadna katastrofa pre mna :DD len radsej by som poznala yeeya v polohe rozvazneho mladeho muza ako takto :/ .. a ty nie si impulzivna, aj ked ta obcas niekto nas**ie :))

ale uz musim odist, papa.:)

111
Motýlek
Reagovat

Sali – dej mi ho do kočárku, a já ho vezmu na procházku, a hned budeš mít klid na diskuzi… :-D

112
DJ Vlado
Reagovat

yeey a dolores – Hrozně mě mrzí, že jste tak na kordy, protože oba patříte k mým oblíbencům a mám s vámi oběma společné favority, s yeeyem Gábinu a Markétu, s dolores především Moničku (btw. dost mě mrzí, že jsme se nesetkali už při ČSS1 na Gorille, jak bychom si nádherně notovali), ale taky Patrícii a Aničku. Nechci tady dělat nějakého smírčího soudce, ale nemyslíte, že by bylo lepší se nad nějaké malicherné spory povznést? :-)

113
yeey
Reagovat

109 tuhle situaci si nepamatuju, o co slo? :-O a cedarin ze by se do nekoho poustel?:-O ja? to je dost mozny, ale on v tomhle neni jak ja :DDD jinak mas pravdu, ze sem pomerne splachovaci, znameni byk

114
Motýlek
Reagovat

yeey – díky…. Tak to jsi měl napsat, žes měl narozky, bysme ti tu popřáli! Tak dodatečně všechno nej a tady máš ode mne :-* jedna ti musí stačit :-) Býk je poměrně cholerický, to je pravda… :-)

115
yeey
Reagovat

112 bud v klidu, ja se do zitrka splachnu, ale dneska me zkratka a dobre NASRALA! :D

116
sali
Reagovat

111 – Teraz sa mi zvalil z pleca do lona, takže mám pravú voľnú. :-)

Curigni sem s kočíkom, „šoupnu Ti ho na desku“.

117
sali
Reagovat

115 – yeey – Pripájam sa ku gratulantom. Sviečky na torte si už zfúkol?

118
Motýlek
Reagovat

DJji – jako kdybys nevěděl, že to tady bylo už stokrát dokolečka… :-)
Tak Sali asi usnul taky…, tak půjdu na procházku sama… :-/ zdárek

119
Motýlek
Reagovat

Sali – tak ale honem…, už vycházím!!! :-D

120
sali
Reagovat

Motýlik, prosím, kúp cestou kilo bravčového a dve safalátky. Deti majú zajtra opekačku. Ďakujem. :-)

121
yeey
Reagovat

114, 117 ja si na ty narozky apod. az tak nepotrpim :-)

ale jako sorry vsem, ze tu takhle psychuju, ale na urcity veci sem haklivej, na nekterou kritiku moji osoby reaguju v pohode – dokazu uznat, ze sem takovej a makovej a ze mam svy chyby – to si doufam uvedomujete;-) ale pak sou veci, ktery mi prijdou nefer a ja mam pak potrebu to patricne „uvest na pravou miru,“ … toz tak!

btw Motýlku o co ze slo s tim Petrem? si ani uz presne nepamatuju, zes mu fandila, mam zafixovanou jako clenku Sepsgroup..

122
sali
Reagovat

… a keďže má byť daždivo, zaspievame si s rmulerom:

„Opekačka v daždi,
môže na ňu každý.“

124
sali
Reagovat

121 – Ja tiež neznášam oslavy, hlavne tie svoje. Necítim sa dobre, keď som stredobodom pozornosti… Asi preto si to kompenzujem fandením tým, čo oprávnene vyčnievajú z radu – tým, čo sa na nich v jednom momente díva pomaly celý svet.

125
Motýlek
Reagovat

yeey – to už je zapomenuté… Já jsem napsala celkem mírumilovný a neškodný příspěvek k vypadnutí Petra, a napsali jste něco v tom smyslu, že další fanatička a kdesi cosi… Mně se to teď vybavilo v souvislosti s tím stylem, jakým píšeš ty a cedarin… Je potřeba si na tento tvůj styl zvyknout a pak není problém… Jen bych ti radila číst příspěvky fakt pořádně, často vylítneš bez důvodu… Sám píšeš, jak se tě něco dotkne, a přitom napíšeš něco , co se toho druhého může dotknout daleko víc a můžeš i nechtíc ublížit… Ještěže je Dolores tak hodná, važ si toho… Pá idu ven, Salinko mi už dal malého do kočíka! :)

126
Motýlek
Reagovat

Ještě yeey dodatek – já jsem /jako Anička/ Váhy… Tomuto znamení je společné to, že velmi dobře umí předvést pohrdavý úsměv /to máme vrozené/ :-D a některé jakože autority to pak nezvládají… :-D

127
sali
Reagovat

123 – aj u vás? :-)

A

128
Anta
Reagovat

127
teď přestalo a i suníčko vykouklo, ale funí a funí

129
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 121 – Motýlek byla Ševčíkovka hlavně v první ČSS, kde jí hodně okouzlil už na castingu a pamatuju si, že byla hodně naštvaná, když vypadl na Dlouhé cestě. Vloni už byl její vztah k Petrovi poněkud chladnější a víc si oblíbila Michala. Stejně mě ale zaráží, že tito dva diametrálně odlišní zpěváci měli tolik společných fanoušků, ale aspoň mě to uklidňuje v tom, že má letošní schizofrenie, kdy jsem napůl Aničkovec a napůl Markétovec, není nic tak neobvyklého.

130
sali
Reagovat

126 – Hore Váhom, dolu Váhom.
Bežkaj, Motýliček, malý sa o pol hodinku zobudí, a potom rád vyskakuje (z kočíka myslím) a roztĺka regále a výklady. Ach: čí je ?(-123-)

131
Anta
Reagovat

130 no přece maminčina :DDDD

132
Motýlek
Reagovat

DJ – taktak, pravda, tam to bylo o hodně silnější, škoda že tenkrát vypadl… Loni jsem mu hodně fandila, ale nebyl to stejný Petr, kterého jsem předstím stihla vidět než pár vteřin… Ostříhal se, oblečení mu nepadlo, choval se jako chlapeček, což nemám ráda, ale zpíval pěkně, to se mi líbilo… Ale k jeho fanynkám jsem se nepřipojovala, protože mi některé dost vadily – nebudu psát které, ale ty víš které myslím…
Michal se mi líbil tak jak byl celý… Ten neměl žádnou vadu na kráse… :-)

133
sali
Reagovat

129 – DJ, nezabudol si na Aničku? Protekčne si si ju nechal na koniec, keď zvíťazí, však? :-))

128 – No, SUNíčko ani suníčko tu tiež nevidím… Ale počas obeda trochu pálilo. :-)

134
Motýlek
Reagovat

Sali – já jsem četla – rozbíja korále.. :-D Hele ale už aj fakt idu! finito

135
yeey
Reagovat

125 sem si to schvalne nasel, o cem mluvis a mam pocit, ze se do tebe oprel dokonce jen Cednik a Piha :-) no to ale neznamena, ze ja to neudelal jindy…:D ale beru to i na sebe, my sme holt bratri (i kdyz s nim sdilim jeho zenu:DDD)

a jako ze si prispevky nectu poradne – to nemuzu souhlasit ;-) a mysim, ze daleko horsi nez naky to moje ostrejsi slovo je to podsouvani v lepsim pripade polopravd, jak to predvadi Dolores a Viq… sem proste trochu primejsi nez ostatni tady a obcas to prezenu, to je mi lito…

136
Anta
Reagovat

Není to tak dávno, co jsem v práci taky tak začala kuňkat jako Radim, asi přepracovanost či co :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=Ld5Ggn0LPN8

tak si říkám, komu by jsme říkali …vejš, trochu vejš .. ?

no už plácám

137
sali
Reagovat

134 :-DDDDD
Tiež hovorievam ku koncu „finito“.

Dokuď nemám nalito,
neuslyšíš „Finito!“.
A když bude dopito,
ať je rychle nalito!!

Jelito sem, jelito tam.

138
yeey
Reagovat

129 no tak nejvetsi schízu mam tady stejnak ja… :D Ivanna X vsichni moji ostatni favoriti :D (to ze by byla Ivanna podobna Markete moc neberu – kazda mi pride o dost jina)

139
yeey
Reagovat

124 sali – to ja zas stredem pozornosti klidne budu :D ale zkratka me tahle kazdorocni zalezitost az tak nevzrusuje :D

140
sali
Reagovat

139 – Najviac sa bojím „blížiacej sa“ päťdesiatky. Už začínam hútať, ako sa jej vyhnem… Asi budem predstierať, že mám už 51. Mne jedno, koľko mám, vždy budem decko.

141
DJ Vlado
Reagovat

sali, 133 – Článek o Aničce vyjde zítra, na konec jsem ji ale zařadil proto, že jsme grandfinalisty řadili podle věku a ona je z nich nejmladší (a to, že je mladší než Miloš, jsem jsem si ověřil konkrétně od Simonky:-) V tuhle chvíli ještě pracuju na článku se seznemem písní, který bych rád vydal ještě dnes, potom se vrhnu na článek o Aničce :-)

142
yeey
Reagovat

chudak Milos – clanek o nem a mezitim se tu resi… vsak vime co…. jen pro zajimavost, jaky jeho vykon se vam libil nejvic?

mne rozhodne Whitesnake – Here I Go Again!!! dale urcite taky Sweet Home Alabama, Linkin Park a v neposledni rade se mi hrozne libil v Souboji – mysim, ze na ty uchylny diskofilni pisnicce od Guetty dokazal predvest hrozne zajimavy polohy, moc se mi libilo, jak zvladal ty vejsky – takovej chraplavej falzet… je to fakt sikovnej chlapec – jen mi u nej chybi to, ze se do tech rockovejch pecek nedokaze naplno oprit, aby to melo proste grady!

143
sali
Reagovat

141 – Dobre, Vlado, dávam Ti imprimatur aj nihil obstat. :-)

144
Dave
Reagovat

Teda člověk tu den není a zase se to tu zvrhlo v přestřelky proti falešné víře :oP

Chvíli jsem přemýšlel, co jsem v (17) myslel, a pak mi došlo, že v danou dobu jsem nebyl u compu ;o). Ale když už tu Dave toto téma nakousnul – dříve jsem nevěřil, že by Ivanna mohla porazit Annu. Předevčírem jsem měl určitou vizi (toto není narážka na víziu -bé bé-), která mi naznačila, že vážně Anna může být až za Ivannkou.

145
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 138 – Taky mi Markéta a Ivanna nepřijdou jako až tak podobné, Markéta je univerzální zpěvačka, která skvěle odzpívá cokoliv (přičemž nejblíž má k pop-rocku), zatímco Ivanna je čistokrevná popina. Je ale zajímavé, že odlišnost mezi nimi vidíme hlavně my, kteří fandíme buď jedné z nich (jako já) nebo oběma (jak ty), zatímco ti, kteří jim nefandí, je strkají do jednoho pytle.

146
Dave
Reagovat

145: to budem tím, že ostatní jsou povrchní a vidí Markétu + Ivannu jen jako blonďatý barbíny s dobrou technikou zpěvu.

147
yeey
Reagovat

145 tak oni jim nefandi ani jedny, tak jim smahem (2v1) pripisou ty samy vlastosti a sou aspon rychleji hotovi – 2 mouchy jednou ranou:-) taky samozrejme souhlasim, Marketa je spis k rocku a Ivanna je fakt POP (hh mam ten pocit jen ja, ze pop zni jako sprosty slovo?:-)), uprimne se priznam, ze normalne bych samozrejme o nekoho jako Ivanna nezavadil, ale sam se divim, ze me dokazal nekdo takovej zaujmout… mne se zkratka libi, jak to s tim hlasem proste UMI, i ta barva hlasu mi kupodivu vyhovuje!

148
Anta
Reagovat

145 DJ Vlado

Všichni je do jednoho pytle nestrkáme, Markétu mám za favoritku právě proto, že má blíže k pop-rocku.

Miloše tak úplně za favorita nemám, protože do těch rockovejch songů nešel naplno, jak už tady psal yeey, ale jeho chrapláček i barva hlasu nejsou vůbec špatný.

149
sali
Reagovat

142 – veľa som ho nepočúval, ale asi ten linkin park.

145 – Markéta si vykoledovala väčšiu blízkosť k Ivanne tým svojim najlepším výkonom (už si nepamätám interpreta, iba jej červené šaty).

150
Viq
Reagovat

Viděl jsem hada srát, Dave.
Viděl jsem žábu bušit pěstí do skály, Dave.
Viděl jsem koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, Dave…….
:-)))

Myslíš, že tohle je ta další velká věc?

151
Dave
Reagovat

147: jak jsi to myslel, že bys normálně o někoho takového jako Ivanna nezavadil? Stylem písní, povahově, vzhledově, či jak?

152
yeey
Reagovat

151 jako co se tyce zanru sem myslel…

153
Anta
Reagovat

149 Christina Aguilera :DDDD

154
Dave
Reagovat

150: počkej v neděli, abys nebyl překvapenej, až bude Anička mlčet nad svou porážkou :oP

155
yeey
Reagovat

149 na tom neco bude! to prirovnani Marketa, Ivanna pravdepodobne vzniklo to kolo… Aguilera-Hurt a Beyoncé-Listen… dva pompezni narocne songy od 2 velkych hlasu… asi to bude tim, jinak se fakt ty dve ve vyberech pisni imho dost rozchazi..

156
Viq
Reagovat

154 – Já chci vidět Aničku mlčet na výhrou.
Co by to taky byla za soutěž, kdyby měla špatný konec?

157
Dave
Reagovat

155: To si nemyslím, hodně lidí je za podobné ve smyslu kus plastiku mělo už dřív.

158
Dave
Reagovat

156: soutěž bude mít pro mou favoritku dobrý konec, ať skončí na jakémkoliv místě.

159
Jana
Reagovat

DJ Vlado-už jsem zvědavá… tak už to dopiš.Nemůžu se dočkat :)
Jinak všem hezký večer.
Už se nám to rozuzlení blíží,že? Už se těším na „zlatou“ Aničku.
Druhá Ivannka,třetí Miloš a čtvrtá Markéta.

160
Viq
Reagovat

Existují lidé, kteří jsou předurčeni k velkým věcem.
To není každý z davu, na koho libovolně ukážete prstem a koho pojmete za svého oblíbence.
Takovému protestnímu relativismu a nihilismu nerozumím.
To je protest proti přírodě.

161
Prochor
Reagovat

Po tom, co jsem si přečetl by mně vážně zajímalo, kdo by si raději pustil Slzy tvé mámy od Anny nebo Titanic od Ivanny. Já osobně 100 x víc Titanic.

162
Klogi
Reagovat

161: …napriklad ja. A to „by“ mozes kludne vynechat.. Odhadom to mam v pomere cca 50:1. :P Mozno si myslis, ze som vadny, ale nekecam… je to pravda.

163
Anta
Reagovat

Pepa Vojtek s Michalem Davidem ve snídani

http://hlascs.nova.cz/

jinak to sem dát neumím :/

164
Jana
Reagovat

162..souhlas s Klogim-ohraných písniček a nezajímavých hlasů mám plné zuby

165
Klogi
Reagovat

Anicka ma dostala a v tejto sutazi som sa stal absolutne „jednoclovekovy“ fandic… Anicka je skratka moje „excentricke dievca“… :DD

http://www.youtube.com/watch?v=msls-7zuYKQ&feature=g-vrec

166
Prochor
Reagovat

164¨- Já mám zase plné zuby špatných interpretací. Přiznejte si, že Slzy byl totální průšvih a doufám, že Anna už to nikdy nezkusí.

167
cedarin
Reagovat

109 Motýlek – já jsem se do Tebe někdy pustil? Nechápu!!! Do Tebe? Víš, že jsi má oblíbená!!!

4au rybízku (já ti dám, že se ti to nelíbí! :D

168
Viq
Reagovat

166 – Neukradl ti někdo nick? Jsi ještě nedávno psal docela rozumně a teď to na mě působí jako ti XMANovi Ludvíci, apod…

169
yeey
Reagovat

cedarine nazdar, co by se mi melo nelibit? :-)

170
cedarin
Reagovat

169 přece oslovení rybízku, jak jsi psal výše. Btw – velké gratulace k narozeninám :D. Jinak ti tu dnes udělali takovou malou psychologickou poradnu. :-))

DJ Vlado – pěkný článek o Milošovi. Dnes jsem slyšel na Evropě 2 dvakrát jeho píseň, on má fakt super barvu. Možná je v GF proto, že Evropa 2 je mediální partner, Zuzky mi bylo taky moc líto, nicméně Miloš -jak psal Vlado- má určitě potenciál.

171
yeey
Reagovat

170 aha jo tak, no tak to mne to zas nak neva, ono „yeey“ taky zadnej zazrak neni… no to je fuk… ehm, no ta jejich psychologicka poradna.. nevim, no jestli ma dolores pocit, ze si me tady bude psychologicky rozebirat a pritom si vymyslet nesmysly a ja budu jen jakoze „ano ano zajimava myslenka,“ tak to holt bohuzel nejsem ten pravej exemplar – takhle nad veci bejt proste nedokazu :-)

172
Viq
Reagovat

165 – Excentrické dievča -> postrach konzervativního publika :-)

173
cedarin
Reagovat

171 – tak to chápu, když je z každého tvého slova, stokrát přetočeného, kauza na téma yeey = čertík z krabičky a jiné a jiné alegorické vozy.
To sem párkrát člověk napíše rybízek a v těch ženskejch se hned probudí mateřský cit a potřeba tě vychovávat :D A přitom jsi galantní mladý muž!

Dneska ráno volali Milošovi z Evropy 2. To jsem se docela pobavil. Je mu šestnáct a místy to bylo znát – ale v dobrém. Byl dost milej. A zpráva pro Aničkovce – jako vítěze vidí ji.

Btw byl jsem služebně na Slovensku a hráli cosi od Lukáše. Okamžitě jsem ho poznal a nebylo to špatný.

174
yeey
Reagovat

173 no galantni nevim…:D:D nj holt zkousej co vydrzim a tohle sem teda nevydrzel :D

Milos holt milej je :D ale je to fakt jeste takovy mlady tele… :D coz neni ovsem na skodu, dodava mu to prave na ty prirozenosti… ne ze bych prirozenost uplne primarne vyhledaval, zas nepotrebuju cloveka, co je kazdym coulem sam sebou, jesi chapes jak to myslim, ale na Milosovi se mi to libi!

175
cedarin
Reagovat

174 – já vím jak to myslíš, jen doufám, že si tohle nepřečtou někteří/é a hned se zase do tebe nepustí, ale chápu tě :D

Jinak mě samozřejmě velmi mrzí, že Markéta bude mít duet s hééérečkou a ne třeba s Danem, na to bych se těšil. Duet s Vojtkem může být docela sranda, ten tam bude vytlemenej jak lečo, což by mohlo Markétu dost uvolnit a pomoct jí. Jsem zvědavý, co dají Miloš s Darou.

176
yeey
Reagovat

175 taky sem si rikal, ze sem si s tou prirozenosti nabehl :-)) no uvidime… :D

na Jedeme dal se tesim, to bude urcite sranda, a doufam ze se do toho Marketa opre, u Pepy strach nemam, jak rikas, stejne se u toho bude celou dobu za bricho popadat…:D:D mysim, ze to bude hodne vtipny cislo, ta pisnicka je takova spravne strelena…

u Milose s Darou jsem zvedav, ale ono to urcite pujde spis do Darinyho stylu (pochybuju ze by si tam chtela hrat na rockerku :-))… celkove si mysim, ze by asi pro Milose byl lepsi Pepa, kterej by z nej vymamil vic toho rockovyho drajvu, coz je neco o cem Dara nic moc netusi, takze ji to u Milose neschazi… jinak se mi ale to spojeni Milos-Dara libi… jak von na ni vzdycky zbozne kouka..:D

177
cedarin
Reagovat

176 – Vlado vyhodil playlist

178
Klogi
Reagovat

173: Milos je chytry a ucenlivy chlapec …a zda sa, ze ma aj dobry vkus :P

179
Motýlek
Reagovat

ahoj Cedarin :-) já jsem tvoje oblíbená? To slyším prvně… :-D Ne, já vím, že jo… My jsme s yeey zavzpomínali na staré dobré časy… :-) To že ho s Dolores neustále rozebíráme na součástky, tomu se nediv… On nás k tomu neustále nějak provokuje asi..:) Ale zase to je jediné, čemu rozumíme – ta psychoporadna…., přece se s ním nebudu bavit o počítačích když o tom nic nevím… :-) O hudbě je to taky problematické, když se moc neshodujeme… :-D Tak o čem se chceš bavit… :-)

180
Belisana
Reagovat

161 ja a 164 nevnucuj svuj nazor za vseobecne platnou vec. Ja ti ten svuj tez nevnucuju jako platnou pravdu. Vse je zalezitost vnimani.

181
Belisana
Reagovat

od Bagove si nepoustim nic, mam z ni osypky

182
Belisana
Reagovat

173 cedarine, rada te vidim
souhlasim, ze casem by z Milose neco byt mohlo
stran Lukase – toho jsem slysela dnes taky a dost jsem se zdesila
video v clanku dole
http://tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/hudba/superstar-lukas-adamec-prekvapuje-vrhol-sa-na-reggae.html

183
yeey
Reagovat

179 :D:D no jasnyyy, vzdyt joo, tak se nemame o cem bavit, takze me budeme nasirat, aby byla naka svanda :D:D

184
dolores
Reagovat

112 -Vlado, vdaka, ze ma takto pozitivne vnimas, a to aj napriek tomu, ze som ta parkrat kritizovala. mohol si na mna vypenit, ale ty sa mi odmenujes dobrym :) Gorillu som pravidelne zo zaciatku necitala. ked uz Monika vypadla, nikomu som nefandila, preto som ani nemala potrebu pisat.

to co nas tu spaja ale nemusi byt len zhoda vo fandeni. ;)

185
dolores
Reagovat

161- ked ta to vazne zaujima, tak ja radsej Slzy od Anny. a pustam si ju casto, lebo druha polovica mi navodzuje prijemne mrazenie :) tzv. sprznenu cestinu vobec nepocujem. asi mam stastie :) :)

186
denisa
Reagovat

Miloš jE NEJ cO TO TU ŽVANÍTE ZA PÍ******

187
denisa
Reagovat

a I KDYBY TAK CO ?????????????

Přidat komentář