Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska (28.5.), 8. vyřazování: Finálová čtyřka je známá

29. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4572 w=420]

Tak to máme za sebou a známe už jména čtyř vítězů týmů Hlasu ČeskoSlovenska. A zatímco tři favoritky své pozice obhájily, čtvrtá nikoliv a místo ní se do finále tak dostal jediný chlapec. Zbývá jen dodat, že jména čtyř grandfinalistů jsou Anna Veselovská, Markéta Poulíčková, Ivanna Bagová a Miloš Novotný, zatímco zbylá čtveřice, tedy Juraj Zaujec, Barbora Švidraňová, Brunno Oravec a překvapivě Zuzana Mikulcová. Pojďme si tedy připomenout, jak jednotlivé duely probíhaly, co rozhodlo ve prospěch či neprospěch (ne)postoupivších a jaké jsou nové singly grandfinalistů.

[singlepic id=3746 w=420]

Ivanna Bagová vs. Brunno Oravec




V týmu Michala Davida bylo absolutně jasno, kdo je favorit a kdo outsider. Ivanna po celou dobu soutěže podávala lepší výkony než Brunno, což ocenil i sám Michal David, který ve svém rozdělení procent zvýhodnil Ivannu v poměru 60:40. Diváci byli však ještě nekompromisnější a Ivanně poslali 82% hlasů, což bylo nejjednoznačnější vítězství ze všech čtyř týmů. Vedle Ivanniných nesporných kvalit zde zajisté sehrál roli i fakt, že jak Ivanna, tak Brunno jsou zástupci čistokrevného středního proudu a v tomto žánru má prostě větší šanci mladé děvče než postarší pán. Kdyby proti Ivanně stál třeba David Weingärtner, který je zástupcem diametrálně odlišného žánru, mohl být procentuální rozdíl vyrovnanější. Ivanna následně představila i svůj debutový singl Pár minút, k jeho kvalitám bych se ale radši nevyjadřoval, neboť bych musel užít jednoho vulgarismu. Do repertoáru Michala Davida by však tato píseň zapadla výborně.

[singlepic id=3772 w=420]

Miloš Novotný vs. Zuzana Mikulcová

Duel v týmu Dary Rolins byl naopak vůbec nejvyrovnanější a jeho výsledek jako jediný skončil překvapením. Dara rozdělila svá procenta 50:50 a nechala tak odpovědnost na divácích. Ti rozhodli v poměru 52:48 ve prospěch Miloše, což bylo překvapení hlavně z toho důvodu, že Zuzka až dosud postupovala vždy přímo díky hlasům diváků, zatímco Miloše do dalšího kola vždy posouvala Dara. Za sebe musím tento výsledek označil i za nejméně spravedlivý, jelikož i když je Miloš bezesporu talentovaný, tak Zuzčiných kvalit rozhodně nedosahuje. V jeho prospěch sehrálo zřejmě nejvíc to, že získal hlasy fanynek od minule vypadlého Daniela Mrózka. Také výběr písně obou aktérů určitě sehrál roli, neboť i průměrně zazpívaný megahit In The Shadows zabere na diváky víc než nevýrazná a neprvoplánová Visions Of Love, byť výborně zazpívaná. Zuzce navíc zlomila vaz i nechvalně známá první pozice a v neposlední řadě i její dvojsečná zbraň, tedy nekontroverznost. Favoritky ostatních týmů Ivanna, Markéta a Anička mají jak celou řadu příznivců, tak i odpůrců, oproti tomu Zuzka vadila málokomu, ale nevyburcovala diváky k masovějšímu posílání hlasů i za kvalitní, ale ne až tak výrazný výkon. Každopádně se Zuzkou odchází ze soutěže velká osobnost, jejíž výkony nesly značku kvality, a to jak pěvecké, tak i hudební. Do Grandfinále tedy jako jediný zástupce mužského pohlaví míří Miloš, který nám včera navíc i představil svůj debutový singl Zachraň, co se dá. Co se týče kvality písně, tak si s Ivannou můžou podat ruce. Navíc jsem měl pocit, že v češtině Milošova barva hlasu nezní zdaleka tak dobře jako v angličtině.

[singlepic id=3770 w=420]

Markéta Poulíčková vs. Barbora Švidraňová

Další velmi vyrovnaný duel se odehrál v týmu Pepy Vojtka. Stejně jako Dara se Pepa zřekl odpovědnosti rozhodnout a své hlasy rozdělil 50:50. I poměr diváckých hlasů byl velmi vyrovnaný, konkrétně 53:47. Tou šťastnou, která se nakonec těšila z postupu, byla Markéta Poulíčková, která i přestože je z grandfinálové čtyřky nejstarší a největší profesionálka, tak své postupy prožívá nejemotivněji a ani tentokrát se neubránila slzám dojetí. V případě této dvojice jsem měl od neděle trochu strach, jelikož i když podle mě jako vždy lépe zazpívala Markéta, tak Bářin výkon se možná i díky výběru soudobějšího hitu dočkal větších ovací. Výsledek byl ale naštěstí spravedlivý, protože i když Bára má své nezpochybnitelné pěvecké kvality, tak jsem v ní neviděl víc než zpívající herečku, zatímco Markéta je prostě hotová hvězda se vším všudy, která výborně zpívá i skvěle vypadá a její projev na pódiu je vždy plně profesionální. Markéta proto zcela plným právem postoupila do Grandfinále a stejně jako ostatní nám i ona představila svůj nový singl Jen jednou, který je rozhodně lepší než singly Ivanny a Miloše, ale taky to není žádný zázrak. Především na svém eponymním druhém albu měla Markéta mnohem lepší songy.

[singlepic id=3779 w=420]

Anna Veselovská vs. Juraj Zaujec

Poslední duel večera patřil k těm méně vyrovnaným, a to jak ze strany Rytmuse, tak ze strany diváků. Rytmus rozdělil své hlasy vůbec největším nepoměru a rozhodl 62:38 ve prospěch Aničky. A diváci se s ním shodli, neboť Aničce poslali 75% hlasů. A i v tomto duelu bylo rozhodnutí spravedlivé, protože Juraj je sice výborný a všestranný muzikant, který své kvality mnohokrát dokázal a díky jeho muzikantství se o jeho budoucnost rozhodně nemusíme bát, ale proti takovému zjevení, jaké představuje Anička, prostě musel ustoupit. Kdybychom na české i slovenské scéně hledali někoho podobného jako je Anička, tak myslím, že bychom hledali marně, proto je jasné, že i kdyby Anička nevyhrála, tak své místo na hudební scéně má pevně rezervované, o čemž svědčí i její první singl Na cestě, který je ze všech čtyř rozhodně nejlepší a u jako jediného z nich si dokážu představit, že kdybych ho slyšel v rádiu, tak si řeknu: „Ha, tohle je Anička“. Tím nechci říct, že by ta píseň byla vyložený skvost, jaký jsme ještě nikdy neslyšeli, ale tři zbývající singly grandfinalistů převyšuje minimálně o parník.

V neděli nás tedy čeká ono dlouho očekávané Grandfinále a já osobně mám jasno v tom, že bych vítězství přál buď Markétě za její výborný zpěv a stabilní výkony, nebo Aničce za její originalitu a neotřelost. Podle procent hlasů to však vypadá, že největší šanci má Ivanna. To však ještě nic neznamená a v Grandfinále se může všechno ještě změnit. Během tohoto týdne vám navíc společně s Merťasem nabídneme i čtyři analýzy silných a slabých stránek grandfinalistů. První z nich se dočkáte už dnes v podvečer a bude věnovaná Markétě. Na ni si však musíte ještě pár hodin počkat.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 516
1
Lucka
Reagovat

Já myslím že Miloš se tam dostal jen kvůli národnosti a pohlaví a že je úplně bez šance, ten to nevyhraje ani ve snu. Je to těžký amatér a vůbec si tam být nezaslouží. Myslím si a doufám že to vyhraje Ivannka Bagová a moc jí to přeju. Anna je strašně nesympatická!!!

2
KLM
Reagovat

Dopadne to takhle: 1. Ivanna, 2.Anna, 3. Markéta, 4. Miloš
Ale je mi to už úplně jedno, moji poslední favoriti vypadli už včera.

3
Agája
Reagovat

To jsou stejní bembeci jako tito: http://www.bembeci.com

4
Nikita
Reagovat

Tak a je to,je mi úplně jedno kdo vyhraje,páč poslední dva talenti vypadli včera:-( a ještě ke všemu když jsem slyšela ty jejich písničky,proboha kdo jim to píše…malá ukázka písní s kterýma se budou prezentovat…to snad hovoří za vše…další šílený s….:-(

5
Edita
Reagovat

Ono je možné i to, že Dara ty hlasy poslala Milošovi sama. V procentech jim dala se Zuzkou 50:50 aby z toho nikdo nemohl obviňovat ji a pak ty hlasy prostě poslala jemu a takhle to vyšlo. Peníze by na to měla. Ať tak nebo tak, jisté je že férovou cestou se Miloš do finále nedostal a vůbec si v něm být nezaslouží. Tohle vyřazování absolutní katastrofa – neměla vypadnout Zuzka, neměl vypadnout Juraj a neměl vypadnout Brunno. Teď je ve finále namyšlená kráva Veselovská, další namyšlená kráva Bagová, afektovaná husa Poulíčková a nezpěvák Miloš kterej tam vůbec nemá co dělat. Souhlasím s tím že si to nezaslouží vyhrát nikdo a taky to nikomu z nich nepřeju! Vítězové odešli už včera a doufám že bude mít to finále minimální sledovanost protože horší složení finále snad nikdy nebylo. Hlas je jeden obrovskej průser a úplně stejnej průser bude i jeho vítěz ať už to bude kdokoliv! Když už musel postoupit kluk, tak to měl být Juraj, ale nemohl protože bez tý zasraný krávy Veselovský by se ve finále neobešli! už tam není z čeho vybírat, táhněte s celým tím slavným Hlasem do hajzlu a spláchněte za sebou!!!!!!

6
Monika
Reagovat

Taktez nemam zadneho favorita ve finale, muj posledni kun Zuzka vypadla vcera. Muj tip na konecne poradi je nasledujici: 1. Ivanna 2. Anna 3. Milos 4. Marketa Ocekavam, ze Ivanna ve finale napali Spinatove Jednoho dne se vratis:-))))

7
Dexter
Reagovat

Zlatá superstar a zlatej Lukáš Adamec. Celej Hlas stojí za velký hovno a stejně tak za něj bude stát i vítěz ať už to z těch čtyřech bude kdokoliv.

8
Flint
Reagovat

Už len jedno finále budeme počúvať frázu „Divoká karta Evropy 2″… Nedivil by som sa keby bol Miloš cez produkciu tlačený až do finále pomocou sponzora – ako dlho v súťaži bude, tak dlho budeme platiť…
Vypadnutie Zuzky ma vyložene štve, zvlášť v porovnaní s tým, kto ju vyradil, priemerný spevák bez názoru, najslabší článok semifinále…
Podľa mňa by finále vyzeralo takto: Anna, Zuzka, Kristína Z., od MD ma nezaujal v podstate nikto, najlepšia bola asi Ivanna, aj keď sa trocha vymyká môjmu vkusu…
A ak by výber do finále nebol ohraničený tým, že postupuje len jeden z tímu, tak by to mohlo vyzerať asi takto:
Anna, Kristína Z., Nikoleta, Juraj, prípadne Zuzka

9
Flint
Reagovat

A ešte doplním, že víťazstvo by som doprial Kristíne Z., v tejto zostave finále by som ho doprial Anne.

10
mila
Reagovat

ja nevim, co vsichni mate proti Milosovi. Oproti umele Bagove a afektovane Poulickove je to naprosto prirozeny mily kluk s prekrasnym hlasem,ktery si zasluhuje dostat sanci predvest, co v nem je.. Zuzku jsem mela rada, ale trochu nudila, Milos dokaze vzdy prekvapit :-)

11
Monika
Reagovat

Za zlomovy okamzik povazuji vyrazeni Daniela v tymu Pepy Vojtka, ktery svym rozhodnutim dost zamichal kartami. Dle ocekavani se ukazalo, ze Vojtkuv tym byl dost vyrovnany, Marketa postoupila jen o fous nad Barou….Kdyby se byl byval do posledniho duelu dostal Dan, vse mohlo byt jine a pravdepodobne by to ovlivnilo i vysledky v Darine tymu…

12
Monika
Reagovat

Milos nema cim prekvapit. Vsechna jeho vystoupeni pripominaji funus, polomrtvy zpev bez energie a zapalu.

13
Mirka
Reagovat

Jsem spokojená, už jsem se bála, že to ovládnou slovenské holky. Takhle je to alespoň vyrovnané. I když škoda Davida W. a Jackyeho.

14
Janette
Reagovat

Taky mám pocit, že ti nejlepší už vypadli …Kristínka Z., Nikoleta, ted Zuzka nebo třeba Hnilica. Ale bohuzel se tito nehodili do krámu produkci, tak se jich zbavili…

15
mila
Reagovat

ale jo, taky mi je moc lito, ze vypadl Hnilica a Kristina Z., oba patrili k mym favoritum a ikdyz nekdo nekde psal, ze za duel Hnilica-Bagova nemohl MD, ale stanovila to tak produkce, MD muze za to, ze vyradil Hnilicu, ktery v tom duelu nebyl horsi, naopak a vsichni koucove to primo ci neprimo potvrdili. Ale MDymu se holt lip diva na oplacana stehna Ivanny

16
vanahana
Reagovat

zkopírováno ze Super cz

hmm tak o to jde v Hlase…o krátké sukénky a hluboké výstřihy…to mi nějak ušlo..

Pokud diváci dají v GrandFinále nejvíce hlasů právě Veselovské, moc si určitě neužijí. Podle zkušeností Super.cz je právě šestnáctiletá Anna zpěvačkou, proti níž se i introvertní Aneta Langerová (25) těsně po svém vítězství v SuperStar chovala vyzývavě jako Madonna nebo Lady Gaga. To Ivanna Bagová nebo Markéta Poulíčková jsou mnohem bujnější. Znají více slov než ano, ne a nevím a nebojí se nosit krátké sukénky nebo hluboké výstřihy.

17
Hurghada
Reagovat

Mimochodem, komu se líbila KRISTINA ZAKUCIOVA, tak ji může slyšet už 7.7. 2012 na koncertě! Dle programu bude zpívat v rámci projektu Queen Sympohony in Rock na Festivalu Slavkov! Těším se!

18
Tereza
Reagovat

Hlas je o ničem…nikomu jsem nefandilo…na začátku se mně líbila Lucka a Simona…včerejší vlastní singly…nikdy jsem neslyšela nic horší….

19
Saldo
Reagovat

Ach jo, zase postoupila ukňákaná holčina Veselovská :(.

20
emmma
Reagovat

vcerejsi Aniccin song uz mam v ipodu, proste nadhera..

21
mila
Reagovat

20 – to mne neudivuje, protoze aspon muzes detailne zkoumat zahady Anicciny osobnosti, to by tak bylo, aby neprisla na nejakou uchylku.. je mi z tebe opravdu nevolno.. jdi skodit jinam, prosim

22
emmma
Reagovat

21 – tak tohle uz je vazne neskutecny, co si o sobe myslis? o co ti jde? nechapu, jak nektery lidi jsou schopni z nekolika slov, ktera NELZE POCHOPIT zaporne (alepon pro bezne uvazujiciho cloveka), udelat totalni paskvil, fakt sila milo.

23
Dave
Reagovat

Jak dopadne finále? Tipuju – velká bitka o 1. místo mezi Ivannou a Annou, pak dlouho nic a velká bitka o 3. místo mezi Markétou a Milošem.

Jinak teda včerejší výkony v „singlech“ – když mě manželka požádá, abych Annu ztišil, že to rve uši, to už je co říct. Nejlepší pro mě byla Ivanna.

Pobavil mě Zaujec (či ako sa volá) hereckým výkonem „bylo to překvapení, že postoupila Ivanna“ ;o).

Ivannko, držím palce do finále a letos to bude poprvé, co někomu pošlu hlasy :o).

24
Anonymní
Reagovat

20, mila: budu parafrázovat Pelíšky: víš co, milo? běž do prdele.

25
vipera
Reagovat

Mne pripadá jednoznačne najzaujímavejšia Anna Veselovská. Chápem, že svojou uzavrenosťou si moc fanúšikou nezíska, ale nechápem,kde sa berie tá nenávisť k jej osobe. Zatial nepovedala ani jednu rozvitú vetu, ale už sa o nej vie , aká je namyslená.
Mne sa naopak, zdá jej uzavrenosť zaujímavá, je povzbudivé, že ak raz bude profesionálnou speváčkou, nebude plniť stránky bulváru ničnehovoriacimi rozhovormi.

26
Dave
Reagovat

BTW nepochopil jsem, jak se tu včera většina z tábora Anny pustila do emmmy. Osobně si nemyslím, že by Anna měla AS, připadne mi spíš ještě dětská, nevyzrálá.

27
mila
Reagovat

22 – no ja si precetla cast tvych vyplodu vcera na Panackovi a premyslela jsem, co ty jsi za cloveka.. a proc mas potrebu hrabat se ve vecech, do kterych ti nic neni…

28
mila
Reagovat

26 – souhlasim, je to jeste napul dite a to, ze je uzavrena a nema potrebu se usmivat a sve city projevuje treba skrz tu hudbu, coz emma evidentne nechape.. nic vic nic mene

29
katka
Reagovat

Anna je namyšlená tím, že ji každý vidí jako vítězkyni, neumí mluvit,chovat se..to jak ji řekl michal david,že ho ani neumí pozdravit?asi na tom neco bude,ani zajímavý hlas nemá,nechápu jak se Vám může ta kuňka líbit,..je to fakt kňápot,..doufám že nevyhraje a spadne ji huba !!přeju to ivanně,ta se umí aspon chovat,mluvit,a krásně zpívá.Buď ivanna nebo markéta…doufám,..

30
mila
Reagovat

jeste jedna prosba na administratory teto diskuse – muzete zjistit, zda ty nove nicky, co se tu ted rozmnozily, nechodi z jedne IP? Dekuji..:-)

31
jeny
Reagovat

29 No Katko to je úvaha. Jak může vědět, že ji vidí jako vítězkyni? MD ji kolikrát kritizoval, Pepa taky, mně spíš připadá, že jako vítězkyni vidí Ivannu, hlavně MD. Ale s tou Čau lásko .. to pos…l. Ale na moji mámu to zabralo, i když ta hlasy neposílá.

32
emmma
Reagovat

mila milo, take prosim administratory teto diskuze, aby potrvdili, ze sem prispivam vyhradne a jen pod nickem emmma, a moc jim za to dekuju. tebe se znovu ptam, co si o sobe myslis? tvoje hystericke vylevy a odvolavky na diskuzi, ktera skoncila vcera pod jinym clankem.. trapne

33
Jackolo
Reagovat

I v Británii se blíží ke konci: hlasceskoslovenska.net/clanek/157-the_voice_uk_13_a_14_dil_vecer_plny_chyb

34
Monika
Reagovat

Skoda, ze Scalex se nevyjadril k vcerejsim songum a dnesni rekap odflaknul:-))) Zajimal by me nazor nejakeho „odbornika“. Specialne u Anicky jsem mela pocit, ze to je falesne jako svine, jeji vystoupeni mi vylozene tahalo usi, a to nepatrim do zadne skupinky anickovcu ani antianickovcu…Ivanna ta zase klasicky ve vyskach piskala, vcera jeste vice nez kdykoliv predtim….
Celkove si myslim, ze ani mezi Anickou a Ivannou nebude velky boj..Ivanna ji imho rozdrti na cele care. Juraj si vybiral dosti nepopularni zapomenute songy, nikdy nepostoupil pres divaky…Naopak Brunno ziskaval hlasy starsich..Porovnam-li tihle dva, domnivam se, ze Brunno byl tezsim souperem nez Juraj…

35
Maxx
Reagovat

Kdo skládal ty nový singly pro finalisty? To bylo utrpení sledovat! Bože, to jsme fakt ještě 20 let za opicema??? Absolutně bez špetky originality, stylu, tisíckrát omletý melodie, stupidní texty. Aaaaaaaaaaa.

Pusťte si sobotní vítězku Eurovize Loreen. To je mega show a zážitek. Jenže na tohle se tady zmůžeme tak v roce 2100. Česká hudba je fakt úplný dno.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pfo-8z86x80

36
Jana2
Reagovat

No teda stáhla jsem si tu novou písničku Anny, za 20kč…a je fakt vynikající!…tahle verze je fakt moc hezká, až mě to překvapilo, ačkoliv i včera se mi líbila.

37
Jana2
Reagovat

Jinak nechápu názory, že je Anna namyšlená. Já ji vidím naopak, takový smutný uzavřený děvče. To, že se tam nekácí štěstím jako hérečka Markéta celkem chápu, prostě neumí dát najevo emoce, to neuměla ani Aneta Langerová. A v přímáku se ani nedivím. Jinak ta písnička od ní nahraná ve studiu je fakt super, dost koukám a to o jejích pěveckých kvalitách nepochybuju.

38
jakka
Reagovat

Zlatá superstar tam byli hodně výrazný lidé. Hlas není špatná soutěž, ale hodně doplatilo to, že to spíš bylo na porotcích, kdo postoupí. A to je ta chyba. Tohle finále se podívám, ale už tam jde jen o ty penize. Vím jedno hlasovat nebudu protože těm co jsem fandila už tam nejsou. Tipuji, že tohle bude nejslabší finále vůbec. To Adamec , Gunčiková, Šeps, Harich Ševčík, Kolečářová byli lidé, kteří něčím upoutali. Letos mi přijde pokuď nebudou mít hity , tak upadnou v zapomnění.Není tam někdo kdo by lákal diváky.

39
emmma
Reagovat

36 naprosto s tebou souhlasim, ta pisnicka je moc krasna.

40
Radka
Reagovat

fandím Ivannce, normálně se na takové pořady nedívám, ale když jsem slyšela její Whitney Houston, dostalo mě to..Ta holka má i charisma,může jít dál..Anna je asi hodná holka, má zajímavý hlas..Ale absolutně žádný výraz, je jak gumová… pustím jednou a stačí…to se rychle oposlouchá..

41
Michal V.
Reagovat

ty vcerejsi nove singly byli vsechny do jednoho pekny hudebni…piip

42
mila
Reagovat

36 – ty nove songy byly vsechny hodne slabe, jenom Anicka z toho NECO vytahla, ale ne hned na zacatku, ale po chvili se chytla a rozzarila to.. a jediny tenhle song mi znel v usich a nejen proto, ze byl posledni

43
mila
Reagovat

40 – charisma si predstavuji jinak nez pouhopouhe kopirovani originalu.. Ivanna ma v hloubkach zajimavy hlas a je ucenliva a diky MD a jeho podbizivemu vyberu skladeb je v GF. Nic vic v ni nevidim

44
mila
Reagovat

34 – uz jsem se k tomu vyjadrovala, zacatek toho songu se nepodaril ani Anne, to asi zpivala dle predlohy. Pak si to prehodila do sve verze a dostalo to smrnc. Chvilemi sice neladila kytara s kapelou, ale celkove to melo nejaky naboj na rozdil od ostatnich slatanin

45
Fanny
Reagovat

Myslím si, že Anna je opravdu zajímavá svým zpěvem a také zřejmě i do budoucna výběrem stylových písní. Ale, že Rytmus vyloučil Nikoletu jen proto, že věděl, že by mohla při posupu do grandfinále ohrozit Annu(na rozdíl od Juraje), to mne na něm mrzí. Myslím si, že kdyby byl férový, tak by naopak ji tam nechal, aby vyhrála opravdu ta, kterou pošlou dál diváci. Nikoleta měla naprosto unikátní barvu hlasu, byla také zajímavá jako Anna, proto si myslím, že je to od něj proťežování Anny, proto mne zklamal. Nemám ráda kouče, který má strach,F.

46
Prochor
Reagovat

Ze všech předešlých příspěvků souhlasím s tím, že Superstar je bezpochyby lepší formát, než Hlas.
U Superstar mně bylo líto, že končí a neuvidím oblíbené finalisty. U Hlasu už čekám, kdy konečně ten průšvih skončí.
Superstar má jasně gradující děj od castingů přes semifinálový výběr až po tématická finále.
Ale co měly například v Hlasu znamenat ty duely dvou interpretů současně proti sobě?
Proč soutěží zpěváci jen v rámci jednotlivých skupin?
To je všechno špatně.

47
emmma
Reagovat

jeste Annine nahravce – ty samply v refrenech si myslim zaslouzi trosku vylepsit, trosku moc chrastej, ale asi to bude tim kratkym casem, co zvukari na nahravku meli (nebo mymi sluchatky :) to je taky mozny)

48
Klogi
Reagovat

47: Tiez som si to stiahol.. Podla vsetkeho tu skladbu sama zlozila aj otextovala… ak je to tak, tak klobuk dole pred nou.

49
emmma
Reagovat

48: presne, taky si myslim, ze to je jeji song, ohromne k ni sedi, fakt klobouk dolu

50
Emily
Reagovat

Všichni tady píšete, že Anička je uzavřená, že se neusmívá. Problém bude v tom, že má v nepořádku zuby a stydí se je ukázat. Podle mne, jasným vítězem měla být Nicolletta Spalasová, protože ta soutěž se jmenuje Hlas Československa, tak má jít skutečně o neobvyklý, nový a zajímavý hlas podtržený výborným zpěvem a ne vymyšleným průpovítkám o výrazu a jestli to někdo někomu věřil anebo nevěřil. To se dá vypilovat. Mělo jít o hlas a Nicolletta byla nejlepší.

51
Viq
Reagovat

50 – Ustup, Satane!

52
Viq
Reagovat

emmma – Zakopem válečnou sekeru (třeba jsme se přes ten drát skutečně nepochopili) a jdem společně fandit Aničce.
Bez hloupých diagnóz a psychoanalýz.

53
emmma
Reagovat

diky, ok, citim to podobne :) btw: nebyla to diagnoza ani psychoanalyza, ale pouha hypoteza :) a po shlednuti anniččina medalilonku se ti za ni omlouvam. I was wrong, i know it yet.

54
dolores
Reagovat

prosim, mohli by ste mi tu dat link na stiahnutie tej Anickinej piesne?

55
Viq
Reagovat

53 – Jasně, chápu. Hypotézy bývají zábavná a někdy užitečná věc, ale mohou taky občas v očích publika předmětu zkoumání uškodit a nasadit červy do hlavy.
Nakonec ale, kdo čte místní 1000 příspěvkové diskuse, že?
Takže se nic nestalo :-)

56
Viq
Reagovat

54 – Asi si to budeš muset stáhnout za těch 20 Kč z Novy. Aspoň bude mít Anna opět o 2 hlasy víc…

57
Viq
Reagovat

54 – Na torrenty, stahuj.to a rapidshare.com to dáme až v pondělí, lmao.

58
emmma
Reagovat

55 – mas recht :). nyni oficialne a naprosto jednoduchou formou zde sdeluji ze:
1) fandim Anne a to od zacatku souteze: jeji xfaktor se me absolutne dotyka a jeji soutezni songy si poustim jeste tyden po dovysilani
2) nemyslim si a nikdy jsem si nemyslela, ze je Anna nafoukana, povysena, drza, arogantni a nevim co jeste tady pisou prizemni tvorove
3) za svoji hypotezu se vsem a predevsim Anne hluboce omlouvam a prosim, smazme to.
4) Anicka je podle mne nejlepsi, doufam, ze vyhraje a podporuji to pravidelne smskou.

60
Klogi
Reagovat

54: Musis ale na stranky Markizy… To cislo na strankach Novy na SVK nefunguje. SMS za 0.80 ojro.. dostanes naspat kod a stahujes.

61
Jana
Reagovat

Je opravdu pěkná

62
Jana
Reagovat

Stáhla jsem ji na str.Novy

63
mila
Reagovat

58 – no uz jsem si sice rekla, ze na tve prispevky nema cenu reagovat, jedes porad tu svou, ale tohle mi neda – neslo by trochu ubrat – dobra, nechas hypotez, chvalim, ale to vynaseni Anicky az k nebesum, jak je dobra, je taky trosku pres… nic ve zlem :-) trosku ubrat a bude to v pohode :-) ikdyz porad mam zato, ze si tady z nas vsech tak trochu strilis a zkousis, kolik vydrzime :-)

64
mila
Reagovat

uz se vi, kdo ty songy slozil? a opravdu ten svuj slozila Anna sama?

65
Jana
Reagovat

To je jediná skladba ( a ještě jakkž takž Milošova se dala poslouchat),kterou budu chtít ještě slyšet.To,co včera zazpívala Ivanna,to je s prominutím,shit….připadala jsem si jak v sedmdesátkách v Televarieté,kde právě vystoupil umělec druhé kategorie

66
Anonymní
Reagovat

Šmarjá, milo, jdi vážně už někam. Přestaň tady ostatní poučovat, jak mají psát a co mají psát. Starej se o sebe a o svoje příspěvky, paní učitelko. Předtím to bylo špatně, teď je to špatně…… Tebe mít doma, brrrr.

67
emmma
Reagovat

milo opravdu musis ve vsem hledat nejakou levou?

68
Milena
Reagovat

Aniččin song -jediný z včerejší nabídky za něco stál, něco vypovídá a není to skutečně shit jak ty ostatní, naprosto nerozeznatelné.
A odpusťte si psychoanalýzy Aničky, je to normální, slušná holka, která se nebude tlačit do bulváru, přehrávat a blbě žvanit, ale skládat a zpívat.

69
mila
Reagovat

65 – spis v EIn Kessel Buntes :-)

70
yeey
Reagovat

Anickovci, a nechcete zavest treba prijimaci zkousky do fanklubu? jejich soucasti by byl test, jestli uchazec fandi dostatecne a hlavne (!!) jakym zpusobem to dela….:D:D:D koukam totiz, ze byt fanouskem Anicky je pomerne narocna zalezitost se spoustou zadrhelu, ktere by mohly narusit ten spravny zpusob fandeni :D

71
jeny
Reagovat

68 Plně souhlasím.

72
dolores
Reagovat

59-dik, to som myslela

56-nemam s tym ziadny problem, ved prave to som chcela urobit a podporit Anku, akurat som v praci a nejako na to hladanie nie je moc casu, aj moja pritomnost tu je len taka chaoticka :D

73
Viq
Reagovat

70 – Vůbec ne. Tady ani žádná skupinka Aničkovců neexistuje. Mila jen řekla svůj názor na věc.
To jen ty chceš přes své barevné brejle vidět. Žádná taková bizarní uzavřená skupinka tady není.
K tomu má snad blízko jen místní fanklub Gunčíkové :-)

74
mila
Reagovat

68 – take souhlasim a doufam, ze si to priste prislusne damy odpusti

75
yeey
Reagovat

73 a jak k tomu ma fanklub GG teda blizko, jestli se smim zeptat? :-)

76
emmma
Reagovat

74 – jasne, doufej

77
mila
Reagovat

70 – ja ani cisty Anickovec nejsem. Libi se mi, ale moji favoriti uz vypadli (Hnilica a Kristina) a zaroven se mi moc libi prirozenost Milose.. Marketu uznavam jako zpevacku, ale jako osobnost mi nic nerika a Ivanna mne nijak nezasahla..

78
Viq
Reagovat

77 – „ja ani necisty Anickovec nejsem. Nelibi se mi, ale moji favoriti uz vypadli (Hnilica a Kristina) a zaroven se mi moc nelibi prirozenost Milose.. Marketu neuznavam jako zpevacku, ale jako osobnost mi něco rika a Ivanna mne zasahla..“

LMAO, to jsem si nemohl odpustit.

79
mila
Reagovat

:-) ze bychom to meli obracene ? :-)

80
yeey
Reagovat

77 tak to bys ale mela urychlene vystoupit z fanklubu ;-) kdo nefandi jen jednomu, nefandi nikomu, chybi mu vira a kdo nema viru, ten smankote prece nemuze fandit Anicce!!! :-DD (je to tak, vcera mi to rikal Viq)

81
Viq
Reagovat

79 – Néé, jenom prostě některé věci dávají určitý zvláštní smysl, i když téměř všechna slovesa zneguješ… :-)

82
jojo
Reagovat

Monika 34 – Já se chci jen zeptat, jestli Ivanna rozdrtí Annu podobně jako v Superstar Gunčíková svého soupeře ve finále? Tehdy jsi s velkým přesvědčením psala něco o tom, že Gunčíková dostává každé kolo víc než všichni její soupeři dohromady :-)

83
Viq
Reagovat

80 – Ty máš ale smysl pro humor. My bychom si spolu opravdu nerozuměli a asi bychom se neshodli ani na tom, že tráva je zelená…

84
yeey
Reagovat

83 aspon vidis co vznikne za paskvil, kdyz takhle sroubovane dam tvy nazory dohromady :-)

85
Viq
Reagovat

84 – Nepomlouvej suroviny, když chyba je v kuchaři.

86
mila
Reagovat

Viq – no to mne na cestine trochu vadi, ze s temi zapory ve vete naklada tak nejak ledabyle.. nema to takovy rad jako v angline :-) ale jo, jako jazykova zajimavost dobry, ani jsem nevedela, ze jsem vytvorila takove veledilo :-)

87
yeey
Reagovat

85 – ja zas muzu rict, ze ze zhnilych surovin jiste nic dobryho neukuchtis – to je presne to tvy schovavani se za prazdny fraze :-)

88
yeey
Reagovat

*shnilych

89
Viq
Reagovat

87 – Nezkušený kuchař, zkáza kuchyně a hostova smrt.

90
Adam
Reagovat

Asi vás zklamu, ale Anička to skutečně nevyhraje. Co se týče hlasování, tak ve vedení je Ivanna a to tak jasně že už to nic nemůže změnit. Svůj zdroj vám samozřejmě neprozradím, ale loni jsem vás také informoval o vítězství Lukáše nad Gábinou už dva dny dopředu a věřte že tentokrát je rozdíl mezi Ivannou a druhým soutěžícím daleko větší. Přeji hezký den :-)

91
mila
Reagovat

diky Vlado, za rekap, ikdyz s tebou v pripade Markety nesouhlasim, vystihl jsi to opet dobre. Jen mi je zahadou, co tam Juraj mlel o prekvapeni, kdyz postoupila Ivanna…

92
Viq
Reagovat

90 – Odpor je marný, budete asimilováni.
Někdy prostě, ať uděláš cokoli, je to příliš málo.

93
yeey
Reagovat

89 ???? a je to tu zas, ach jo :-) jen ze zvedavosti, komunikujes timhle zpusobem i v realu? mam dojem, ze domluvit se s tebou musi byt fakt nadlidskej ukol… bud odpovidas uplne z cesty, ze se z toho clovek nic nedozvi nebo neodpovis vubec (treba muj prispevky 73, 75 – zajimalo by me, jak si na to tvrzeni prisel – ale tys ho samozrejme jen tak placl, jak mas ve zvyku :-))

94
Viq
Reagovat

93 – Takže na tom člunu z Titaniku spolu nejsme?

95
Anonymní
Reagovat

9, Adam A vono se už začalo hlasovat? Nezačne se až v neděli? Že má Ivanna víc teď nic neznamená. Imho být druhá nebo první, to je fuk, obě musí mít obrovskou podporu tak či tak.

96
jeny
Reagovat

90 Že by Michal David vysypal prasátko?

97
Viq
Reagovat

96 – Hlasovací automat jako prase :-))

Dívejte se a učte se:
http://www.youtube.com/watch?v=WKPReYjtKtc

98
yeey
Reagovat

94 a uz zase si neodpovedel na otazku a tvoje odpoved se ani trochu netykala o cem sem mluvil… to je fakt sranda :D

a ty si snad nekdy mel ten pocit, ze bysme se na jedny lodce snesli? ;-) jeden z nas by sel brzy pres palubu :D

99
Jana
Reagovat

96-nebylo by to asi poprvé,v Českém slavíku už to prý tak bylo :)

100
emmma
Reagovat

99 – souhlas :)

101
Viq
Reagovat

Já jsem zatím celkem vklidu. Jestli se mé uvažování ubírá správnými cestami, jde vše dle plánu.
Mám sice i jednu cynickou verzi, která taky může odpovídat, ale zatím jí dávám jen 30%.

102
emmma
Reagovat

101 – a taky bys mel venovat dostatecnou peci svym esemeskam, aby se ubiraly spravnymi cestami :), Imho 30 % je celkem dost, sniz to! :)

103
Ahojda
Reagovat

90 Pro mě osobně není ani tak důležité, jestli Anna vyhraje nebo ne…je podstatné, že se přihlásila do této soutěže…tím nám dala možnost poznat svůj talent, 16letou osobnost, která vyvolává tolik protichůdných pocitů a emocí…připadá mi , jako ta zlatá rybka mezi mnohými rybami různých tvarů a velikostí v síti..už na první pohled je zvláštně jiná…
Její píseň jsem si stáhla a líbí se mi…není tuctová, nepodbízí se a není laciná…přesně taková, jak vnímám její autorku…

104
Viq
Reagovat

102 – Když máš omezené info, předvídat budoucnost na základě rozumění a indicií je těžké, ale jde to.
Nejhorší bývá přesné časování, a to tady není problém. Známe čas a místo, odhadujeme pouze směr.

A pokud je Ivanna Bagová Hlasem ČS a muzikál Mata Hari kulturní akcí tisíciletí, voda se z oceánů se nevypaří, pyramidy z Egypta nezmizí a na prvního máje aspoň na rudá pódia přibude další titulovaný zasloužilý umělec…

105
Klogi
Reagovat

Ja som v podstate spokojny. Vitazstvo Ivany alebo Anicky nedava odpoved na to, ktora je lepsia… Tie dve si, okrem tejto sutaze, prakticky v nicom nekonkuruju. Nemaju ziadny spolocny prienik. Da to odpoved akurat na to, aky je vkus hlasujuceho divaka.. Tu musim ako anickovec priznat, ze mam obavu, ze budeme tahat za kratsi koniec… ale ktovie..?

106
Jana
Reagovat

Ale zapomínáte,že si vítězka „celkem slusne zarobí“.A to bych rozhodně přála raději Aničce.Výhra není nepodstatná

107
Viq
Reagovat

Já jsem to bral, že by i mohl vyhrát někdo jiný, někdo zajímavý, výjimečný, skutečně talentovaný, s tou naší X věcí, někdo dobrý.
Tahle show se ale dělá pro lidi. A jestli po tomhle poptávka není, jestli lidi chtějí spíše tradiční muzikálové typy, pak se nedá nic dělat.
Lze vzít jen realitu na vědomí. Takovou, jaká je.

108
emmma
Reagovat

106 – vidis, na tu vyhru jsem uplne zapomela, nejak mi podstatna neprisla. kdyz se nad tim zamyslim, nemuzu rict, ze tech 10 000 Eur preju nekomu vic a nekomu min. Vsichni ctyri, co jsou v GF, jsou natolik dobri, talentovani a pracoviti, ze si tu odmenu zaslouzi. Anne nejvic preju, aby ji nekdo dobre podporil v jeji tvorbe, a moc doufam, ze ma Rytmus v sobe stejnou davku muzikanstvi jako ega :), aby Anne pomohl se zacatkem jeji kariery.

109
Anonymní
Reagovat

107
Tahle show se dělá pro lidi, napsals. Anna je ve velkém finále. I kdyby Ivanna vyhrála a Anna skončila druhá, nevyplyne z toho, že lidi chtějí muzikálové typy, ale že chtějí obojí. Kdyby nechtěli někoho jako je Anna, vůbec by v GF nebyla. Za mě spokojenost.

110
mila
Reagovat

106 – kdyz uz jsme u toho vydelku za Hlas, tak bych ho asi vic prala Ivanne, ac ji nemusim. Myslim, ze to doposavad nemela v zivote vubec lehke a pripomina mi v tomhle dost Chodura, vlastne i tim starodavnym pojetim zpevu, ikdyz Chodur byl kvalitou nekde jinde

111
Viq
Reagovat

105 Klogi – Je to souboj hodnot v přímém přenosu.

109 – Já to tak nevnímám. Jistěže by ji chtěli (určitá část lidí), ale bylo by to dost? Je jeden hlas dost? Je 10 000 hlasů dost? Je 2. místo dost?
Že něco chci já a že totéž chceš ty, neznamená, že je nás dost, aby se věc vyráběla…

112
Viq
Reagovat

110 – Pak si pleteš Hlas ČS s charitou.

113
Jana2
Reagovat

Vyhraje Ivanna, přesně z toho důvodu co tu už pár lidí naznačilo. Viz 96, 99.

114
emmma
Reagovat

110 – neuveritelne, ale souhlasim s tebou.

115
Klogi
Reagovat

106: Na to samozrejme nezabudam, len s tym co som napisal vyssie nic „nenadelam“… A ked tak prechadzam Cechami a v aute mi vyhrava Frekvence 1 alebo Impulz… berie ma skepsa..

116
emmma
Reagovat

115 – tak prelad nekam jinam! :) mame i lepsi radia :)

117
Viq
Reagovat

115 – Jediná šance je, že skalní diváci TV Nova se v neděli budou dívat na telenovely na konkurenčních kanálech.
Doufám, že ČT1 a Prima to pořádně osolí!

118
Klogi
Reagovat

111: …presne to som tym chcel povedat (napisat)… Playlist I.B. a A.V. hovori zavsetko… Mozno to ale nakoniec vyhra Milos :P

119
mila
Reagovat

ja s tou Ivannou nevim.. lidi maji radi pribeh, ten meli kolem Chodura – chudej kluk, studuje konzervator, rodice nemaji ani na to, aby za nim jezdili na kazde vystoupeni SS atd.maji ho i kolem Ivanny. U Anicky pribeh trosku chybi, coz mne treba nevadi, aspon je tajemno a hodnotim jine veci. Navic Ivanna je trosku pripad jak Petr Sevcik – v Superstar neuspela, odchazela s placem a nastvana, ted je v GF – pokracovani pohadkoveho pribehu.. k tomu ji to trochu kazi MD, protoze ji zbytecne nadrzuje.. co dodat, taky si myslim, ze Ivanna to ma v kapse

120
-bé-bé-
Reagovat

Zdravím, o čom je diskusia?

121
Klogi
Reagovat

115: Viem, urcite ano …ale potrebujem s celoplosnym pokrytim… nechce sa mi stale preladovat..

122
Viq
Reagovat

119 – Jenže ten příběh je papundekl a bakelit. Charita, těžké dětství, Michal David, těžký život, Titanic…
Papejte, dětičky !

123
emmma
Reagovat

121: chapu :)

124
mila
Reagovat

122 – neco jako jihoamericka telenovela, vid? ale vis, kolik lidi to proziva?

125
emmma
Reagovat

122 – jo, to je asi pravda. ale me ta holka nepripada, ze za sebe jede na kalkul. Ale mozna jsem fakt naivka a jsem to zpapala :)

Fakt je ten, ze ji Mdy od zacatku tou svou „peci“ pekne ublizuje. A napr. po jeho vyberu duetu pro Ivannu a Brunna „Cau lasko“, moje draha polovicka prohlasila, ze za tohle si ho maze z ipoda :).

126
Olgasch
Reagovat

Stejně je jasné že je to zmanipulované – od vyhození Hnilicy jsem znechucená, ale včerejšek mě vléčil – na tyhle soutěže už nebudu koukat – ztráta času. Plačtivou Aničku už nemůžu ani vidět, budu radši koukat na něco, kde se nerozčílím.

127
mila
Reagovat

jo, na rozdil od Markety, ktera uz zpivala v muzikalech, ma snad svou kapelu(?) a je tak nejak uz docela znama a uchytila by se i bez Hlasu, Ivanne jde o vsechno a idkyz mi jeji zpusob zpevu, chovani atd. nesedi a je mi az protivny, chapu ji, ze se tak dere nahoru a svym zpusobem ji i obdivuju.. ale SMS ji teda posilat nebudu :-)at si to MDy zacaluje sam :-)

128
-bé-bé-
Reagovat

6.6.2O12 je Veľké finále:
(Slnko + Venuša/Zornička/Večernica + Zem)

3.6.20012 je Malé finále
(Anna, Ivanna, Markéta, Miloš)

129
emmma
Reagovat

126 – vyrazeni Hnilici me taky mrzi, stejne jako Davida a Petra z MDyho tymu. Kluci hodne doplatili na vyber kouce.
Chapu, ze se rozcilujes, kdyz se jenom koukas, misto co bys taky poslouchala :)

130
Viq
Reagovat

125 – Já bych řekl, že MD ji naopak výběrem líbivých písní a celkovou taktikou podbízení publiku tahá nahoru.
On správně používá jediné zbraně, kterými ona může uspět.

Jestli celý její příběh je 100% fejk, nevím (asi ne). Ale tyhle věty pronášeny před kamerou v primetimu v tvrdé soutěži nepůsobí moc důvěryhodně.

131
mila
Reagovat

130 – nemluvim o vyberu pisni, jde spis o zpusob, jak ji postrkuje dopredu (treba hodnoceni duelu s Hnilicou, kdy rekl, ze Hnilica to dal lepe muzikantsky,ale na ni se lepe kouka.. ) nebo tim, ze prozretelne vyhazel silne protivniky a nechal ji tam slabouckeho Oravce… atd.atd.

132
ejmi
Reagovat

Ak je táto súťaž len o hlase, tak by mala vyhrať Ivana, ak je o spevákovi s hlasom, osobitným štýlom a prejavom tak Anna, ostatní na tie dve žiaľ nemajú. Ja dávam prednosť Anne, jej osobitému štýlu a silnému hlasu v útlom tele a tá gitara k tomu. No super. Verím, že urobí kariéru.

133
emmma
Reagovat

130 – mas pravdu, ta duveryhodnost se muze zdat pofiderni, nicmene faktem je, ze Ivanne je take relativne hodne malo let (18), tak bych ji nejaky ten citovy vylev odpustila :).
Za me ji Mdy vyberem pisni ublizuje :) nemam tyhle cajdaky rada a titanik snesu jen ve verzi od Fananka :)

134
Ahojda
Reagovat

127 Mně na Ivanně právě vadí ta její urputnost, tlačí na pilu opravdu ve všem…když stála včera s Brunnem ve vyřazování, takový děs a panický strach na jejím obličeji jsem dlouho u nikoho neviděla…no a při zpěvu jejího songu jsem měla pocit, že vyskočí z televize k nám do obýváku a poběží nám uvařit do kuchyně kafe, aby jsme si to estrádní číslo užili co nejlíp….ještě, že to bylo jen „Pár minút“ :o))

135
mila
Reagovat

134 – jo, urputnost v ni je.. jedna pani uklizecka u nas v praci mi vypravela, jak musela nechat deti na Ukrajine a jet s manzelem sem do Ceska za praci. Deti vyrustaly u babicky a videly mamu s tatou dvakrat do roka.. nejak podobne vyrustala Ivanna, takze se te jeji snazivosti ani tak moc nedivim, ikdyz prijemna mi neni..

136
-bé-bé-
Reagovat

Budúcnosť je neznáma a vytvárame si ju aj svojím očakávaním.
Prečo pri takom Talente, pri budovaní Nového zákona v praxi, očakávate staré výsledky.
Všetko závisí od nedele, od toho ako Annička „zapěje“.
Ja jej však verím a verím, že to ucíti väčšina.
Je to naozaj o tom, čo si vyberieme, či to Staré,Známe, Ohmatané alebo Nové,Tajomné, Neznáme.

137
emmma
Reagovat

131 – no mozna je Jaromira, Davida a Petra vyradil hlavne proto, ze nevedel co s nima. Vsichni tri jsou rockove zalozeni, pro MDyho dost neuchopitelne. Jak jsem psala uz drive, myslim, ze za vyrazeni si castecne mohou sami spatnym vyberem kouce.

138
Viq
Reagovat

136 – Já neočekávám starý výsledek. Ale je to jedna z reálných možností.
Démos už zklamal vícekrát než překvapil a nechá se opít rohlíkem. Proto skepse leží hned vedle naděje.

139
mila
Reagovat

137 – mam pocit, ze Hnilica to na svych strankach uz sam uznal – ze mel jit spis k Pepovi

140
-bé-bé-
Reagovat

už jej nový singl ukázal ten rozdiel medzi ňou a nimi.

141
Viq
Reagovat

140 – Otazník se nevznáší nad ní, ale nad „námi“.

142
aramejka
Reagovat

137 – na Davida W. se bohužel otočil jen MD, dost nepochopitelně; myslím, že David sám by si ho za kouče nikdy nevybral…

143
emmma
Reagovat

142 – jj, vzpominam si. Tak sorry, Davida vyjimam, ten bohuzel fakt nemel na vyber.

144
aramejka
Reagovat

143 – a přesně od té chvíle to s touhle soutěží šlo z kopce! :-))
Ne, uznávám, Anička by to teď už měla vyhrát.

145
Laikka
Reagovat

Na výsledek jsem fakt zvědavá, pořád to nejvíc přeju Markétě. Otázka jsou stejně celkový počty hlasů, 82% v týmu MD nemusí znamenat nic. Třeba měli nejvíc hlasů v týmu Dary, co my víme. Jsem každopádně zvědavá, ale nevim, vítězství Ivany mě nerozčílí a zbytek mi nevadí vůbec.

Včerejší songy od Ianny a Miloše se mi vážně nelíbily, Markéta mi nevadí v ničem a píseň je trochu lepší, ale je fakt, že ta Anna se posouchala hezky. Jestli je to od ní, klobouk dolu. Asi si to ještě pustim, než si možná jednu stáhnu.

146
dolores
Reagovat

60-ano Klogi, nakoniec som prisla aj na to, ze mi to z Novy nefunguje. (tvoj prispevok som si v pracovnom chvate nevsimla)… a uz mi to fachci z Markizy a slintam jak bernardin. :D nie zeby to bol song, co ruca vsetky piesne sveta, ale je to kazdopadne nadpriemer v tunajsich radio-pomeroch.(o piesnach jej spolusutaziacich az na Milosa, radsej pomlcim)… a ak by ju spieval bezny tuctovy spevak, tak z nej ani tu nadpriemernost nedostane. Anna vsak kazdy ton, strofu, refren rozsvietila, rozcitila, rozpalila. ktosi pisal ze si to zlozila sama aj hudbu aj text.. odkial pliiz mate tu informaciu? lebo ja tam praveze citim rukopis Tomiho Popovica.

anyway, Anna ma nato, zaradit sa medzi tzv. A-ckovych interpretov na Slovensku, obavam sa, ze este aj ich o niekolko tried svojou iskrou v hlase tromfne. a teda jej budu vsemozne branit sa dostat medzi nich, takze dufam, ze Rytmus jej aspon v tom bude napomocny, ze ju cez tu zakorenenu radio-mafiansku barieru prospecharov pretlaci.

147
-bé-bé-
Reagovat

vtedy to vyzeralo nespravodlivo, to vyradenie Hnilici a ostatných rockových spevákov ale rock je stará záležitosť, i keď je mnohými vybrusovaná…na mňa posobí ako „urputnosť“ Ivanny, veľa sily v tom, snaha presadiť sa, konkurenčný boj…to sú naozaj „praktiky starého sveta“.

Anna si vraj prerába rockové pesničky, jej pesničky majú v sebe tú silu ale sú „bezkonkurenčné“…lebo vychádzajú z jej podstaty

148
yeey
Reagovat

147 rock ze je stara zalezitost? to snad ne!:-)

149
dolores
Reagovat

119- aj Anna ma nejaky pribeh. male dievca zo zapadnutej dediny, kde lisky davaju dobru noc, skaderuka-skadenoha, bez vplyvnych rodicov, bez luxusneho zivotneho stylu, bez akychkolvek profes. skusenosti, skratka introvertna popluska, studujuca optiku zraazuuu …zaziari ako fakla v hlbokej tme tak, ze spozornie kazdy aj ten co hned podozrieva aj ten co nepraje.

ja teda nepovazujem vitazstvo v tejto sutazi za skutocnu zivotnu vyhru, ani nieco, co Anne neviem ako pomoze v jej kariere. ale ak uz, tie peniaze prajem jej, nie Ivanne. ved preco aj? moje srdce mi hovori, ze ich chcem dat Anne. :) Ivanna ma uz v tejto chvili nezaujima.

150
yeey
Reagovat

149 teda nevim jestli je nejlepsi napad tady rozsuzovat kdo si konkretne ty penize zaslouzi vic…

151
-bé-bé-
Reagovat

Hnilica si nevyberal podľa „srdca“ ale „rozumu“, jeho vláda je tiež praktikou starého…

152
Viq
Reagovat

Ještě abych objasnil tu mou včerejší nesmiřitelnou pozici.
Vnucování nálepky nepohodlné osobě či oponentovi na čelo s nápisem „duševně nemocný“, „autista“ či „majitel nějakého zajímavě znějícího syndromu“ se velmi běžně používá v politickém boji či jinde jako součást té nejdrsnější formy „argumentace“, snižování, ponižování a ovlivňování. Nejlépe je používat to pod rouškou dobrých úmyslů, aby to bylo uvěřitelné.
Proti tomu budu vždy bojovat.

Tento příspěvek berte jen jako vysvětlení (jestli to někoho zajímá), ne jako námět k diskusi.

153
-bé-bé-
Reagovat

Keby som mala porovnať Ivannu a Annu z hľadiska cieľavedomosti, tak
Ivanna = ceľavedomosť osobnosti
Anna = cieľavedomosť duše

154
Viq
Reagovat

150 – Žádného soudce tu nevidím. Názor na věc mám ale jasný.

155
dolores
Reagovat

150-tu nejde teraz o to, kto si ich viac zasluzi, ale komu ich ja, alebo niekto iny praje. mila hovorila o pribehu Ivanny, ja vravim: aj Anna ma pribeh. :)

156
emmma
Reagovat

viqu, temer kazdy tvuj prispevek je nametem k diskuzi, nedelej, ze o tom nevis. Mam pocit, ze ted to je od tebe podpasovka a snaha rozpoutat diskuzi, ktera uz byla uzavrena

157
Viq
Reagovat

156 – Není.

158
emmma
Reagovat

157 – co neni? :) namet k diskuzi nebo podpasovka?

159
Viq
Reagovat

158 – Obojí. Kdo si přečte tu minulou diskusi, může získat docela mylný dojem, o co mi ve skutečnosti běží a co sleduju.
Není to vůbec nic proti tobě. Snad už jsme si to vyjasnili…

160
-bé-bé-
Reagovat

Ešte sa o výhru podelia, ak dostanú rovnaký počet hlasov

161
emmma
Reagovat

159 – ok

162
Viq
Reagovat

160 – To spíš vyhrajou ve sportce bez tiketu.

163
kl
Reagovat

Mě teda Hlas nebere nevím proč, ale pokaždé u toho usnu. Pokud jde o výhru přeji ji Aničce, holka odněkud z Ulan se vydá v 16ti s kytarou do velkého světa. Jinak nevím. Zpívá krásně plačtivě, občas si to ráda poslechnu. U každé pěvecké soutěže žasnu, kolik talentů se vyrojí a v telce a radiích pořád Helenka a spol. pracujících důchodců.

164
Viq
Reagovat

163 – Jasné, příběh (který tu někdo zmiňoval) má v Hlasu ČS jen Anna. To je příběh od A do Z. Co byste víc chtěli?
Těžké dětství, charitu, nenaplněnou lásku a nucený pobyt v nehostinné cizí zemi? Vždyť to šustí papírem.
Ale to seriály ulice, rodinná pouta a televizní kriminálky taky a jakou mají sledovanost a oblibu !

165
Viq
Reagovat

Já jsem si měl koukám spíš zvolit nick Apologet. Ale co se dá dělat, když je realita právě taková?
Co s tím? Větru dešti neporučíš…

166
vanesík
Reagovat

Když to tady tak čtu ,tak se nestačím divit.Každý z nich je osobnost.Vy co na to jen koukáte doma z gauče tak jste strašně chytří a na každém něco odsuzujete.A víte proč.Tomu se říká závist.A pak nemá ten svět stát za h…. Stačí se jen pousmát a říct si ,ano jsou dobří.

167
dolores
Reagovat

emmma,
vo mne osobne si svojou uvahou nesposobila az take rozhorcenie ako u inych, pretoze som poznala aj ovela krutejsie „vlastne goly“ z vlanajska. a poviem pravdu , neriesila som ta, lebo nie je nic horsie ako neustale to rozmazavat a sypat sol do krvacajucej rany. az …. kym som nenatrafila na tvoj prispevok, ktory ma viac nez zaskocil, resp. ma skoro az paralyzoval, a od tej chvile som tebou dost zneistena. ten prispevok ma cislo 777.
ale dnesne vysvetlenia a ospravedlnenia na obidvoch stranach ma potesili a utvrdili, ze uroven tohto diskusneho fora nie je az taka zla. :) rano mudrejsie vecera :) a bud rada, ze Viq k tebe uz dnes ma lepsi postoj ako vcera. to je od neho prave ta velkorysost, a schopnost podat ruku a uzatvorit primerie… (ja viem yeey, ze neveris, ale je to tam :)) )

168
dolores
Reagovat

98 -uz to pochop, Viq odpoveda metaforicky. treba citat medzi riadkami. jeho prispevky a odpovede na otazky nutia rozmyslat. on nie je typ na jednoduchu konverzaciu do pivarne. a zaroven sa nehra na povyseneho intelektuala. bud ho beries aky je, alebo budes furt proti nemu … ;)

169
Viq
Reagovat

167 – Vy jste tady evidentně (z loňska) odkojeni tím nejzrůdnějším z diskusní Sparty, ale není v pořádku zůstat otupělý a považovat takový styl za normál.

170
yeey
Reagovat

168 ne dolores, on neodpovida… mozna reaguje, ale rozhodne NEODPOVIDA…:D:D a v primeri s nim clovek muze byt pouze pokud ignoruje, jak chvilema mluvi jednoduse z cesty, jak neumi vecne zareagovat, jak vydava subjektivni nazory za fakta a jako tresnicku mu musis hltat jeho basnicka moudra (no zkratka presne co delas ty:-)) … a jeho podle tebe „velkorysa“ nabidka na nase usmireni s tim, ze se zakopanim sekyry automaticky pridavam do fanklubu Anicky? WTF?!?! tak to snad neni mir, ale de facto muj skalp :D spis je to velmi schopnej manipulator! a ze neni povysenej? ale di ty brebto! :-))

171
Jana
Reagovat

velmi to uz nesledujem, sem-tam precitam co pisete, tato sutaz ma nejak neberie, radsej si pozriem dobry film, Markiza a Nova zdevastovali cely format, je to vlekle, bez naboja, vcera som zhodou nahod sledovala vyradovanie a tie nove songy, cele mi to pripada nejak zmanipulovane, zostal tam rovnaky pocet finalistov z oboch republik, nahoda? vyhru prajem Anicke, jedina neposkvrnena showbusinessom, na nic sa nehra, neprehrava, jedno mile, obycajne dievca, na okraj toho co tu pisete, verte mi, nikto sa nepresadi, kto ich pusti do rybnicka ? kde si budu zhanat manazera? autorov hudby? vlastnu tvorbu im radia hrat nebudu, tantiemy nepustia, trh je presyteny ucastnikmi roznych spevackych sutazi, sledovanost mizerna, kto bude mat o sutaziacich zaujem, ked ludi nezaujimaju uz dnes? na Slovensku je hlas prepadak
http://koktail.pravda.sk/hlas-cesko-slovenska-pozna-superfinalistov-sledovanostou-neoslnuje-1kr-/sk-kkoktail.asp?c=A120529_102731_sk-kkoktail_p20

172
Viq
Reagovat

171 – Šanci uspět má jen jeden opravdu top kus. Je jasné, o čem hovořím. V minulých soutěžích jsem neviděl ani ten jeden kus. Já jsem realista v každém ohledu.
A realita mi dává za pravdu.

173
Viq
Reagovat

Kdo uvažuje špatně a pracuje s chybnými předpoklady, z jeho výrobních linek vycházejí paradoxy, které vyžadují dodatečné předpoklady.
KISS.

174
Ája
Reagovat

172 – povíme si o tom tvém top kusu za pár let, po soutěži to teprve všechno začne

175
Vladimír Brebenta
Reagovat

Sleduji to pravidelně a myslím si že vyhraje Anička. Je to prostě takový ten skromný introvertní talentovaný typ člověka, který tyto a podobné soutěže vyhrává. Langerová, Horváth, Drda, Chodúr….Anička je jako oni. Ivanna je jiná, u ní to není tolik o talentu jako spíš o snaživosti. K tomu že měla Anička 75% a Ivanna 82% mám jedno docela racionální vysvětlení a to sice to že Juraj se za poslední dva týdny opravdu neskutečně zlepšoval, jeho výkony byly zajímavější než dříve a tak se z něj postupně stával silnější soupeř a jeho obliba u diváků rostla. Kdežto Brunno už podle mě neměl čím překvapit, zpíval pořád stejně a i když se zdálo že má rozsáhlé fankluby, jeho podpora ve skutečnosti nijak velká nebyla a postupem času se z něj stal totální outsider. Takže nakonec byl podle mě Juraj silnější soupeř než Brunno i když to tak ze začátku nevypadalo. Proto ty procenta podle mě…až budou stát Anička s Ivannou proti sobě, určitě vyhraje Anička. Mám na tohle čuch a zatím mě nikdy nezklamal :-)

176
yeey
Reagovat

Aja – ahoj, tak co? komu fandis?:-)

177
Viq
Reagovat

174 – Šance a jistota jsou ta samá věc? Z tebe musí mít sázkové kanceláře radost.
Jestli se budeš smát ty, pak jsem se mýlil a všechny ty šroubované a spiklenecké věci najednou začnou fungovat.

178
Ája
Reagovat

176 – ahoj, přála bych to Milošovi nebo Markétě, ale obávám se, že je to nereálný :-D

179
yeey
Reagovat

178 nj taky to tak vidim… ale tak hlavne ze tam vubec sou :-)

180
Ája
Reagovat

177 – ze mě mají radost sázkové kanceláře, z tebe zase psychiatr :-P,
btw.vůbec si nemyslím, že šanci uspět má jen jeden, určitým způsobem se zviditelnili všichni a je jen otázka času, jestli se prosadí nebo ne, vítězství důležité není, jak už jsme viděli v superstar

181
Viq
Reagovat

175 – Anna je v něčem málo, co by se mohlo týkat působení na lidi, podobná jako jmenovaní, ale neřekl bych rovnou, že „je jako oni“.
Je mnohem větší originál, což by nakonec mohlo působit i proti ní.

182
Vladimír Brebenta
Reagovat

178: To si piš že je. Miloš se tam musel dostat nějakým omylem a je tam jen proto aby bylo GF národnostně vyvážené, pravděpodobně mu poslal tolik sms někdo z produkce ale v neděli poletí ven jako namydlený blesk. A Markéta hned po něm…na konci zůstanou Anička s Ivannou, ale nebojte se Anička to má v kapse :-) I když mě tak napadá pokud je někdo schopen dotlačit Miloše do GF kvůli tomu aby to bylo národnostně vyvážené, nebude náhodou snaha o národnostní vyváženost i v poslední grandfinálové dvojici? To by tam pak s Aničkou zůstala do konce asi Markéta….no tak či tak, Aničky vítězství nic neohrozí.

183
Viq
Reagovat

182 – „Aničky vítězství nic neohrozí“
Ty chceš Aničce přinést smůlu? :-)

184
Viq
Reagovat

Věta „Aničky vítězství nic neohrozí“ mi totiž připadá jako ze soudku „posledních vět před smrtí“ :-))

185
Martina
Reagovat

S tím Milošem je to pravda že je v tom GF nějakým nedopatřením. Přijde mi směšné jestli je zrovna on ten nejlepší zpěvák ze všech chlapů co se tam letos přihlásili….no ale pokud si někdo myslí že je Miloš třeba lepší zpěvák než Hnilica :-D Asi by měl být když se dostal v soutěži o tolik dál ale asi všichni víme jaká je pravda a že až tolik o zpěv v této soutěži nejde. To už by mi přišlo méně divné kdyby byl v GF ten Brunno, ale Miloš mi tam prostě nějak nesedí nevím…..on si to nezasloužil. A hlavně mě štve že je to zrovna na úkor Zuzky :-(

186
Janka
Reagovat

Já nevím mě na té Ivanně a Aničce něco nesedí. Zpívají dobře, ale něčím jsou divný přijde mi jako kdyby byly v křeči. Já bych spíš vyměnila Bagovou za Zuzku.

187
yeey
Reagovat

tvl, jak se tady najednou mohlo vyrojit tolik ruznejch novejch nicku?? :-) a XMAN v zadny podobne nikde?? :-)

188
Janka
Reagovat

a že není sledovanost asi proto, že hodně favoritů vypadlo na úkor porotců a to lidi odradilo proč hlasovat. Myslím, že ani SMS moc nechodí.

189
mila
Reagovat

ja teda nevim,co vam na Milosovi nesedi. Jo, je skoda Zuzky, ale kdyby tam byla ona, byla by to dost nuda, snad leda kdyby byla misto Ivanny nebo Markety. Takhle to Milos trochu ozivil, hlas ma velmi pekny, prirozene vystupuje, neni v nem nic umeleho jako bylo v Mrozkovi a hlavne – je jeste tak mladej, ze tu soutez nebere tak smrtelne vazne jako treba Juraj, ktereho to dopredu prilis svazovalo.. Ja se na Milose tesim a kdyz vyhraje, nebude mi to vubec vadit, ikdyz vyhra patri uz davno a zaslouzene Anicce

191
yeey
Reagovat

189 tak je pravda, ze Milosovi bych asi tolik nefandil, kdyby takhle zpival a byl o nakej ten rok starsi… jenze to se da takhle tezko rict… on Milos za par let bude urcite zpivat o dost lepe, jestli ve zpevu bude pokracovat a uz to nebude takovej tulpas a Darincin mazanek jako ted, coz ho mj. dela takovym sympatakem :D:D u nej to vsechno navic zachranuje super barva hlasu, diky ktery i mdly vykon vyzni dobre…

192
-bé-bé-
Reagovat

Je niekde rozhovor s vypadnutými?
Chcem si pozrieť Zuzku.

Viqu, Aničku v štúdiu si videl, na Markíze?

Hovorte si čo chcete, ale sposob ako Ivanna pózuje na spoločnej fotke, akoby tam bola sama.

193
mila
Reagovat

192 – no ona Ivanna si tim asi dodava sebevedomi, prijde mi, ze mezi ostatnimi neni moc oblibena. Ta jeji urputna snaha prorazit (kterou jsem uz komentovala a kterou svym zpusobem chapu) ji dost svazuje a nedokaze byt tak prirozene uvolnena jako je treba zrovna ten Milos ci byla Zuzka nebo Kristina Z.Nebo to mit tak zdrave na haku jako Anicka

194
yeey
Reagovat

192,3 – o jaky fotce je rec?

195
mila
Reagovat

ja koukala na tu nad timhle clankem

196
Ája
Reagovat

Ivanna sice není a nikdy nebyla moje favoritka, ale nelíbí se mi, že mnozí tady vidí v každém jejím pohybu promyšlenou strategii, je to trochu paranoidní…může být někomu nesympatická, ale přijde mi až přehnané označovat ji téměř jako chladnokrevnou mrchu, která celý život usiluje o to vyhrát eMDýmu Hlas…je mi jí líto, spíše je obětí kolotočářových ambicí než cokoliv jiného

197
stain
Reagovat

A hlavne nezapoňme, že Miloš je: „DIVOKÁ KARTA EVROPY2“ ….. s timto sloganem me navisost ser*u :-D Preju hezky den všem

198
Viq
Reagovat

-bé-bé-, jj, viděl, milé… Je čím dál jasnější, kdo je předurčen k vítězství. Nad tím už odmítám polemizovat. A jestli tohle lidi nevidí, pak Bůh s námi!

Fotku? – nevím, neznám :-) Ta úvodní na stránkách hlas.nova, Ivanna vpravo?

A rock snad nemusí být jen samoúčelná tvrďárna, ze které bolí uši (ale většinou to tak bývá :-)
http://www.youtube.com/watch?v=_03uXQiz6eY

199
Viq
Reagovat

196 – Nevím, jestli zrovna mnozí. Tady se bavíme o soukromých názorech 1-2 osob, které také nemusí být daleko od pravdy. Ale i pravda zvětšená do karikatury vypadá divně.
Mnohaúrovňový apel na city diváka se tam nepopiratelně táhne jako červená nit. Já to považuju za vhodnou strategii od MD (nebo kdo to vymyslel). Co měl taky jiného dělat?
Když se někomu z omezených surovin podaří úspěšné jídlo, je třeba vzdát hold.

200
yeey
Reagovat

aha.. no tak sem se na tu fotku podival.. desna mrcha ta Ivanna :D vsak ja bych se taky dmul pychu kdyby me objimal clen slavny kapely… :D vy ste komici! :-)

201
Viq
Reagovat

200 – clen slavny kapely = Michal David ?

202
Ája
Reagovat

201 – :-D, i když MD by se spíš považoval za slavného člena kapely…

203
dolores
Reagovat

169-bolo to naozaj zle az krute … (vlani) velmi slaba defenziva, cez ktoru lahko prenikol kazdy utok. a vlastne goly. velmi vela vlastnych golov :(
… nemyslim, zeby to bola otupelost z toho, skor hladam v prispevkoch dobry umysel. nerada hned podozrievam, radsej som este chvilu opatrna. pretoze aj ked som na vazkach, tiez sa mozem mylit v usudku

170- nepamatam si, zeby ta Viq nejakym sposobom ziadal o prestup do fanklubu Anicky, som nieco prehliadla ??? to by bol z jeho strany teda uplny fail :D

a moj prispevok nebol o uzmiereni Viqa s tebou. nepochopil si, ale nevadi

204
dolores
Reagovat

192- bebe, prave som pozrela to video, len skoda, ze som sa zase raz nedozvedela, kto su autori skladby. na chvilu sa mi zazdalo, ze tam za okienkom v studiu sedi Peter Graus … O_o

205
yeey
Reagovat

203 – dolores vim zes mluvila zrejme o emmme, nicmene mne Viq primeri taky nabidl (prej ze muzem spolu fandit Anicce, takova velkorysost, haha)… sama vis, ze mam na 170ce je velkej kus pravdy, jen to zamlouvas tim, ze sem jakoze „nepochopil, ale nevadi“ – je videt, ze ses od Viqa naucila jeho zpusob „komunikace“D:D

201 ne clen Sunrise Avenue

206
Viq
Reagovat

203 – Já se budu raději 100x mýlit v úsudku, než 1x nechat jeskyňkám škvíru na prostrčení prstíků, ručiček, nože i lva!

A jestli mě někdo považuje za nafoukaného, teď čtěte.
Já taky nestřílím ostrýma hned na první vizuální kontakt. Ale když jsem střílel, vždy to bylo právem !

207
sali
Reagovat

Brúsim si mobil na nedeľu
v prvenstvo zdvihnúť Anku skvelú.
Kto máte slinu, už od dnes
začnite chystať esemes.

Dobrú noc, moji.

208
Viq
Reagovat

207 sali – Odpor je marný. Hlas ČS Ivanna Bagová má už teď 2 miliony hlasů a toto číslo nadále roste geometrickou řadou :-/

209
K.
Reagovat

Nakonec jsem dala Noze trochu vydělat na reklamě a pustila si singly (či co to bylo) čtyř grandfinalistů.
Nejhůř dopadl chudák Miloš, ani se nebyl schopen naučit text, čemuž se popravdě řečeno moc nedivím. Zaslouží si určitě lepší song než tohle, škoda jeho talentu.
Markéta zpívala klasický generický český poprock bez náznaku invence, nebyla jsem to schopná doposlouchat.
A Ivanně to imho složil sám Míša.
Song, co zpívala Anna, lze jako jediný nazvat hudbou a líbil se mi, určitě ne jenom kvůli Anně, takže potěším saliho – tu mp3 si koupím, takže pošlu Aničce vlastně dva hlasy. Jestli je to její vlastní, tak si myslím, že se úplně v pohodě zařadí mezi slovenské písničkářky Knechtovou, Smatanovou atd., což by nebyl vůbec špatný výsledek.

210
dolores
Reagovat

209- MP3 je ovela lepsia ako to vystupenie. moj muz neznasa, ked si pustam videa kohokolvek z talentovej sutaze, vratane Veselovkej. ale dnes ked zachytil tuto Anninu skladbu, chcel ju pocut este raz a este raz … a potom ma poziadal, aby som mu ju nahrala do mobilu ako zvonenie ROFL :)))

211
yeey
Reagovat

208 no Viqu kdyz jsme u toho Star Treku, dovolil bych si tu klasickou hlasku lehce zmenit – hh staci zmenit OR v A a je z toho slogan pro fanousky Ivanny :D „My jsme Bagové! Budete asimilovani! Odpor je marny!“ :D:D

212
Belisana
Reagovat

198 boli usi, rikas. OK :-DDD a

213
Belisana
Reagovat

koukam, Anna a pisen s poselstvim, no dobra :-)
mam strach zkusit tyx ostatni 3 :-D

214
Joey
Reagovat

90-Praješ síce pekný deň,ale tou správou si dosiahol u mňa pravý opak :-(
By ma fakt zaujímalo odkiaľ má slečna Bagová takú nehoráznu podporu…Však je to len ďalšia tuctová speváčka o ktorej za polroka nebude ani chýru ani slychu.Čo za polroka,už o mesiac sa nebude vedieť,že nejaká Ivana Bagová existuje.Už to vidím ako skončí zapadnutá prachom niekde v muzikáloch…Čo už,je vidieť,že československý národ je stále nepoučiteľný.Som sklamaný.Ale tak kto chce kam,pomôžme mu tam…
P.S. Anička navždy! :-)

215
Viq
Reagovat

Postavili jsme koráb snů i nočních můr,
pluli s ním proti proudu věčnosti,
zesměšnili nástrahy zla i pochybnosti dobra.
Pokud je toto tvá poslední výzva,
byl jsi vždy na naší straně.

216
Dave
Reagovat

200: o jakou fotky Ivannky jde? Prolezl jsem stránky Hlasu a nic takovýho nenašel.

Co je tam několik těch koláží se 4 finalisty, tak Miloše by mohli trochu ostříhat, má to háro kapku květákoidní :oP Ale je to sympaťák.

175: Kdo to je Horváth, Drda, Chodúr ? Z účastníků pěveckých soutěží se u nás prosadila jen Aneta a Debbie. Jestli vítěz takové soutěže čeká, že mu spadnou nabídky kvalitních autorů textů a hudby samy od sebe do klína, či že svou vlastní tvorbou osloví masy, no nevím.

BTW hledal jsem na netu, jak to vypadá s Katkou Koščovou či Martinou Šindlerovou – o Martině jsem delší dobu nic nenašel a Katka vydává pro běžného povrchního člověka typu mě neposlouchatelné věci, ale pokud v tom vidí smysl, proč ne.

217
sali
Reagovat

209 – K.

Konečne sa aj mne podarilo stiahnuť Ankin song. Včera som sa namakal pri vrážaní do markizáckeho webu… a nič. :-(( Až dnes ráno v robote (?).
Anka je pesničkárka ako vyšitá, vyzerá to na Popovičovo (uznajme: výborné) aranžmá, vyniká v nej Ankina naliehavosť a opäť viacero polôh. Znamenitý adept na pilotný song debut-albumu Úlet I.: Venuša (dobre si pamätám, -bé-bé-?).

Keďže som ešte dostatočne „neonanoval“ (to je slovník iných típkov tuto :-), tak Ťa vyzývam, Patrik Rytmus Vrbovský, priamou rečou: dodrž slovo a vyzdvihni Anku tam, kde bude ešte viac vyčnievať, pretože je objav roka ba priam desaťročia. Prosím, nepusti ju do muzikálu, tam imho nepatrí ani náhodou. Dôverujem Ti, nesklam ma. Dokáž, že si si ju zaslúžil.

218
sali
Reagovat

210 Dolly – Blahoželám Ti, že máš doma parťáka. :-)
Moju manželku som sa už vzdal namotávať, na toto a RS všeobecne je až alergická, takže do pahreby nedúcham.

219
mila
Reagovat

http://hlascs.markiza.sk/clanok-581672-veselovska-a-jej-song-sity-na-mieru
z toho vyplyva, ze to neslozila Anicka sama, ale ze to slozili pro ni „na mieru“

220
jojo
Reagovat

214 Joey – vždyť je to jen nějakej vtipálek, jak tomu můžeš třeba jen náznakem věřit? To by určitě nevypadalo podezřele, kdyby už teď měla Bagová nějaký enormní množství hlasů. Na vtipálka ti dám klidně záruku :-)

221
Aničkovec
Reagovat

Hlasujte, lidé. Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

222
Jackolo
Reagovat

Jména finalistů Hlasu Velké Británie: hlasceskoslovenska.net/clanek/159-the_voice_uk_semifinale_povstal_novy_favorit

223
mila
Reagovat

217 – vis, ze ja tak nejak Rytmusovi verim? Kdyz ho porovnam s vlivnym MD: MD sve sverence vede svym smerem, vybira jim pisne dle sveho vkusu, tlaci je tam, kde je potrebuje mit – lacine sily v jeho muzikalech. Rytmus se uspechy svych sverencu sice chlubi, ale pristupuje k nim citliveji, necha je rozvijet a podporuje je v tom jejich stylu (Anicka, Juraj..).. aspon tak to na mne behem Hlasu pusobilo. Co Rytmusovi vycitam, bylo, ze nechal Annu zpivat ty dve pisnicky bez kytary, ale i to si asi musela holcina vyzkouset, aby se pak vratila ke svemu stylu..

224
-bé-bé-
Reagovat

200
Promiň yeey, mňa reč tela zaujíma, lebo si podľa nej a pohybu najviac pamätám ľudí…
Myslím fotku z hlasu: http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/hlasujte-pro-sveho-favorita-2.html

225
-bé-bé-
Reagovat

217 Sali, boli to 3 Úlety:

Úlet I. Večernica
Úlet II. Zornička
Úlet III. Venuša

Ak o toto prosíš Patrika, tak potom Anička nevyhraje, ja som si dnes spomenula, že víťaz svoj album nahráva v Universale, takže to by Patrik nemohol…bol by to stret záujmov…ak je to tak, tak „Patrikova defenzíva“ by bola aj logická

226
no to snad ne
Reagovat

224 bé bé
Sorry, ale než začneš psát moudra o řeči těla, možná by ses měla nejdřív podívat, JAK je tahle společná fotka udělaná.

227
yeey
Reagovat

224 proboha vzapmatuj se, a nejen ty ;-) :D:D rec tela, skvelej pokus na shozeni Ivanny – ale tohle je jen obycejna kolaz – ty fotky sou 2 mesice stary, jsou z ty party pred zacatkem zivych prenosu (viz Milosovy vlasy)… vsichni 4 sou jen vystrizeny a poskladany vedle sebe… nebudte tak kratkozraci jen abyste ukazali, jak mate uzasne skromnou favoritku… zpusob, jakym tu vetsina prezentuje Anicku jako uzasnou fajnovou osubku, bohyni a spasitelku a Ivannu a Marketu jako karieristicky tuctovy nany, je posledni dny uplne, ale uplne smesny (a navic totalne nefer – neznate ani jednu z nich, ale to snad ani nema cenu zminovat)

Ivanna sama nekde PRED 2 MESICI zapozuje na fotografa a ty z toho TED usoudis , ze ma pocit, ze je ve finalovy ctyrce jen ona… tohle uz je fakt moc! :D

228
no to snad ne
Reagovat

Aničkovci tu melou dokola, že někdo vidí (oni) a zbytek je slepej. A pak se ukáže, že nepoznají ani koláž, a na Ivannu shodí, že se chová, jako kdyby byla na fotce sama. Síla. Kdo teď vidí jenom to, co chce? Aspoň si to přiznej, bébé, teď se jasně ukázalo, že jsi zaujatá.

229
yeey
Reagovat

228 oni by o Ivanne a Markete rekli, ze se tvari nafoukane a jaky sou to tuctovky a ja nevim co vsechno jeste, i kdyby tam ta ctverice byla vyobrazena ve forme omalovanek :D:D:D tahle propaganda za Anicku je uz mi vrcholne nesympaticka….

230
-bé-bé-
Reagovat

216 Dave, jo myslela som na tú koláž, tak to jej moc peknú reklamu neurobili, tou fotkou…chudák holka, ona asi ani netúži po víťazstve, možno len po láske…

Klogi
nejaký prienik tam vidím…chcú robiť hudbu z lásky…

231
no to snad ne
Reagovat

229 yeey
A už je vidím, jak vylezou a řeknou, dobře, je to koláž, ale stejně, stejně, stejně, kdyby to koláž nebyla, tak by se Ivanna chovala….. :-)))
Kdyby aspoň nepsali takový žvásty jako cílevědomost osobnosti versus cílevědomost duše, pravda versus lež…
Imho Anna nevzbuzuje moc negativních emocí. Pozitivní nebo neutrální. Co vzbuzuje negativní emoce, je její sekta, ale pak se to veze po ní a škodí to jí. Nechápu, že si to sektáři neuvědomujou, jak jí škodí.

232
-bé-bé-
Reagovat

226,7,8,9

áno, nedocvaklo mi, že je to koláž, až keď to napísal Dave, ale to nič nemení na tom, že som z tejto fotky mala ten dojem…

233
yeey
Reagovat

231 ja Anicce tu vyhru preju (sice nejmin z tech 4, ale jo…), ale komu ji teda moc nepreju sou jeji fanousci, o kouci ani nemluvim :D

cilevedomost osobnosti/duse … nemam slov..:/

mne osobne treba pripadaj Ivanna s Marketou (Milos samozrejme taky) jako daleko hodnejsi a milejsi holky, nez je Anicka… jenze rozhodne nemam potrebu to tady rozpatlavat…

234
yeey
Reagovat

232 aha tak tys mela dojem… :D:D tak to jo…:D:D

ted budu asi trochu hnusnej, ale doporucil bychc ti,aby sis sla koupit nejnovejsi cislo Blesku (nebo jakou verzi tohoto super casaku mate na Slovensku)… :D je tam taky spoustu super umelych vystrihanych kolazi – navic i s podobnymi komentari jako byl ten tvuj o Ivanne…. urcite z toho ziskas spoustu dalsich dojmu, ze kterych budes moct vyvozovat zavery :-DDD

235
no to snad ne
Reagovat

234
Hehe, přirovnání k Blesku sedí. V Blesku taky VIDÍ. Tam vždycky vidí víc než ostatní. Vidí i to, co vůbec není. :DDD

Ale víš jak, když si z normální holky uděláš boha, pak se musíš setsakra snažit, abys o tom ostatní přesvědčil. Proto tolik žvástů na téma duše, hlubiny duše, zákoutí duše… uaaaa. Chudák Anča, jak ta k tomu přijde?

236
dolores
Reagovat

218- sali -kdeze partak :DD nenamotala som ho ani omylom. :( nadalej bojkotuje tuto sutaz ako aj vsetky predtym co boli, okrem prvej SHS. maximalne pocas prenosu mi aspon neprepina na ine kanaly :)) ale tato pesnicka ho vazne zasiahla. asi preto, ze nie je prevzata, a ako tvrdi -je v nej „nejaka“ energia :))

aj ja citim na 90% Popovicov hudobny rukopis. text neviem kto napisal. napadaju mi 2 mena …ale nechajme sa prekvapit. nahravalo sa to ako vidim v studiu u Grausa-Kachuta, oni momentalne produkuju asi najkvalitnejsi zvuk na Slovensku. bolo len logicke, ze poskytli aj studio pre single, kedze robia aj hudobne podklady pre tuto sutaz, aj kapelu produkuju oni. v tom ale nie su az tak dobri, tie nacviky s vokalistami nemozem pochvalit. ak je aj zvukar ich, tak to „panboh zaplat“. :D

237
Ahojda
Reagovat

234 235 hmmm…promluvil pan Neomylný a paní Dokonalá… díky, že jste nás ze své planety hodlali navštívit ….jste fakt Nadlidi…

238
Anta
Reagovat

Konečně jsem dočetla a díky za příspěvky yeey, bojuješ tady srdnatě na tom fóru (jako jeden z mála), a to především za normální pohled na stav věcí či finalisty a musím podotknout, že né všichni tvoji favoriti jsou i moji.

Někteří diskutéři opěvující Annu mi přijdou tak nějak mimo, ale ne proto, že by Anna nebyla talent. Odrazují mě tím cokoliv sem psát, ale to je můj problém (když musím přiznat, že také není moc čas).

239
Viq
Reagovat

Vážně netuším, na jakou pohádku si tady yeey (a spol.) hraje. Vždyť on snad má své oblíbence jen proto, aby se proti někomu vymezil a z protestu nad „protekční Aničkou“ a jejími přízemními fanoušky…

Stejně moc nerozumím rozporu, že se yeey snaží působit strašně cool a moderně a přitom si vybírá oblíbence hudebním vkusem, stylem a celkovým působením jako strojem času přenesené z normalizačních estrád. A to jsem ještě nadhodnotil, tam půjde o nějakou brežněvovskou estrádu z Tatarské SSR…

240
yeey
Reagovat

235 njn… taky na tyhle kecy o dusi, vire apod vubec nejsem…. zrovna tak nemam tuseni, kde se v nich bere ta jistota, ze Anicka nezapadne, zatimco po ostatnich nestekne ani pes – to tady taky prezentuji jako hotovy fakt… ale to se vsechno uvidi casem, oni to zrejme vi uz ted…

237 dalsi z hodnotnych komentaru Anickovcu s vysokou vypovedni hodnotou :-)

238 diky moc! ses hodna:-) tohle forum mam rad a kecama o dusi a vire ho jen tak zaplevelit nenecham :-)

241
Viq
Reagovat

240 – Pohled na to, co v zahradě je plevel, se liší podle zahradníka.
Ty jsi zahradník této diskuse, abys určoval, co je plevel a co je ušlechtilá květina?

242
Anta
Reagovat

240 nenechej :)

243
jojo
Reagovat

231 no to snad ne – U koho sektáři Anně škodí, když někdo z nich napíše něco o její duši? Vážně tě to tak irituje? U těch s údajně neutrálními pocity, co z ní mají osypky, jen se na ní podívají nebo u „bože, jak já ji nesnáším“? :-) Ti škodí jen sami sobě. Vážně máš dojem, že Panáček je středobod vesmíru, od kterého se odvíjí Veselovské další život? Ještě se tak zapáleně rozepsat o tom, že jeden či dva aničkovci něco viděli v koláži… Nic proti tobě, ale podle mě to moc prožíváš. Někteří aničkovci sice taky, ale zas je to pro dobrou věc :-)

244
Anta
Reagovat

241 a ty snad ano ?

245
Viq
Reagovat

244 – O tom nic nevím.

246
Anta
Reagovat

245 a já myslím, že víš :) :)

247
no to snad ne
Reagovat

237 Hehe :))

240 Mně na těch žvástech o duši nevadí až tolik duše jako ten strašlivej kýč. To je sádrovej trpaslík par excellence, co Aničkovci předvádějí. Jedna fráze za druhou, klišé nad klišé… Moc žvaní, pořád dokola. Kdyby tu holku radši nechali zpívat, udělali by líp.
A jak si navzájem klepou na ramena, jak jsou jejich příspěvky hluboké. To je nejvíc. :-DDD

248
Viq
Reagovat

Ono opravdu hrozí, že Anna v tom finále ty antihlasy schytá.
Protože se v nitru nefandí Ivanně, LBP atd, ale fandí se proti Anně (a všemu, co s tím souvisí) a proti danému status quo.

249
jojo
Reagovat

247 – dobrý, ale fakt to moc prožíváš. A k těm sádrovým trpaslíkům sám nemáš daleko :-)

250
no to snad ne
Reagovat

248
Proti Anně se nefandí. Anna je v pohodě. Otravný jste vy.

251
Viq
Reagovat

250 – To bys chtěla, aby si druzí mysleli. Ale ve které díře je schovaná pravda?

252
no to snad ne
Reagovat

249
A taková tu bejvala kdysi sranda. :-) Nic, stačilo, padám. :)

253
Anta
Reagovat

Od začátku fandím Markétě, i když se mi líbili i jiní jako Hnilica, Kristína Z., ale to neznamená, že fandím proti Anně, to je téměř paranoidní.

Spíše mi vadí to zkoumání Anny téměř pod miskroskopem a následné závěry z každého pohledu, slova či „neslova“ a přijde mi to směšný, ale dobře máte na to právo, pouze jsem napsala svůj názor, pocit.

254
Viq
Reagovat

253 – jj, je to paranoidní a vyšinuté.
Ale zatím se mi paranoia vždy vyplatila a bohatě zaplatila.

255
yeey
Reagovat

241 :D:D od Anickovce to sedi – presne tak Anicku totiz popisujete – jako uslechtilou kvetinu a ostatni jako plevel… na dukaz toho, jak je jedinecna ustavicne vsichni shazujete ostatni…

problem neni ona, problem jsou jeji fanousci, na ktery ja uz fakt nemam slov :-) takovyhle povysenecky, ostatnim neprejici fandy, kteri se jste schovavaji za uslechtilost, dusi a viru – to sem fakt nezazil…:-)

ach jo, bejvalo to tu fajn :/

256
Anta
Reagovat

254 v určitých sférách života určitě ano, ale v RS ? :) :)

257
Viq
Reagovat

255 – Tys to přirovnání použil na něco totálně jiného a poslal jiným směrem. Ještě mě nazvi demagogem a vyšinutým manipulátorem, ať je to komplet…

258
Viq
Reagovat

256 – To je prostě řečeno v nadsázce jako reakce na slovo „paranoidní“ z tvého příspěvku. Dál už s tebou nepůjdu, protože mě nechápeš nebo nechceš pochopit.

259
Dave
Reagovat

Pozor, zlo přichází :oP

Anně tu dost jejích fanoušků dělá medvědí službu. Místy je to tu jak na hodině katechismu v rámci filozofické fakulty.

Zlo odchází na oběd.

260
yeey
Reagovat

257 tvl presne tohle delas porad ty, ses fakt neuveritelnej pokrytec :-)) ale uz se s tebou ted nemam naladu dohadovat… tohle forum mi vase particka uz stejnak totalne znechutila… :/ nebudu delat velkolepy prohlaseni o odchodu jako XMAN, ale na dohadovani s tebou uz dneska vazne nemam

261
Anta
Reagovat

260 něco jako „zavřete oči, odcházím“ ?

ale min na finále ještě přiď, ať mám co číst :) :)

262
Anta
Reagovat

258 hodně používáš nadsázku viď Viq ? :) :)

263
Viq
Reagovat

259, 260, 261 –
Trochu tolerance, přátelé. Sdělujte své názory, komentujte konkrétní názory ostatních na věc a tak dále, ale tenhle obecný skupinový boj, řevnivost a v podstatě vyhánění toho, co vám právě nejde pod nos…
Není to pod úroveň?

264
Anta
Reagovat

263 teď jsi mě pobavil, ale opravdu, dík (toto není ironie!)
až mi vyhládlo, tak ostatním taky dobrou chuť

265
Dave
Reagovat

Když jsme u těch koláží – podle mě spíš než Ivanně s tím vítězným gestem (byli tak BTW vyfoceni všichni) uškodili Anně – to tam nemohli dát jinou fotku, kde není tak zakaboněná ? I obal prodává.

266
Jana
Reagovat

Nestačím se divit.Když si tu čtu příspěvky,připadám si tak trochu méněcenná.Mluví se tady v metaforách, že už tomu kolikrát ani nerozumím :) a to jsem si donedávna myslela,že jsem alespoň průměrně inteligentní…..jedna skupina uráží druhou:aničkovec,ivannovec..vždyť je to směšné…100 lidí 100 názorů (použila jednou Ivanna v rozhovoru) a tak to skutečně je.Já si třeba myslím,že Anička je uplatnitelná v hudbě daleko více než Ivanna.Ivanna se chytí v muzikálech,zejména u MD a myslím,že úspěšně.Věřím,že si zazpívá hlavní roli Mata Hari a že si bude vydělávat zpěvem.Jenže Anička zpívá duší a je přirozená a to osloví zase jinou skupinu posluchačů.
A i přes můj názor se nechci řadit do žádných radikálních skupin typů aničkovci a ivannovci.Ale na svůj názor právo mám a od toho je tady tato diskuse.A názor nikoho jiného napadat nehodlám, i když mě třeba překvapuje,že se lidem může líbit Ivannina prezentace,která se mi k ní navíc vůbec nehodí.Ale slovy klasika Aničky Dido :): „je to váš názorrrr“.
Jestlipak si ještě na tuto antihvězdu vzpomínáte?

267
Jana
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=0cPEbgEDcbw
“ je to vaše rozhodnutí,je to špatný rozhodnutí :)“

268
Dave
Reagovat

266: Jo, ještě si onu Anču vybavuju, byla pak na plakátech v reklamě na jakýsi pivo.

Kde tu vidíš nějaké ivannovce ? Jsme tu pouzí 2, slovy dva lidé, kteří Ivanně fandí ;o).

269
Jana
Reagovat

268:pouze dva ale slyšet jste hodně :) a někde Vás po světě běhá 82 procent :)

270
Anta
Reagovat

266 bohužel ano, vzpomínám :(

jaký ivannovce, v této RS nejsou jenom Anna a Ivanna

271
Dave
Reagovat

Ještě k Ivannčiné prezentaci: To, jak stála na pódiu s Brunnem a čekala, kdo bude vyřazen, jak byla vystrašená – to na mě působilo velice lidsky. Žádná kamenná tvář či hraná scénka.

272
Jana
Reagovat

Ale vypadá to tak. Mě se Miloš líbí už od jeho 2.vystoupení,ale nemyslím si ,že má na to vyhrát tuto soutěž.A Markéta je asi nejkvalitnější zpěvačka tady,bohužel je tady její nějaká minulost ( LBP ),která ji asi moc nepomůže.
Takže vychází mi z toho,že se nakonec utkají právě Anička s Ivannkou.Ale třeba budu překvapená…Musím ale říci,že se mýlím málokdy.Mám na to nějaký speciální cit….kdyby mi tak šlo všechno jako odhady..

273
Jana
Reagovat

271:každý je takový jaký je.Ona je snaživá a cílevědomá a je to na ní hodně znát.Anička je introvert, to znamená,že na ní není vidět,co prožívá uvnitř.To však neznamená,že nic neprožívá.

274
Aničkovec
Reagovat

269 82 procent z kolika? Z deseti? Tož toho bych se nebál.

275
Jana
Reagovat

271:prezentací jsem myslela spíš prezentaci hudebního vkusu a jejího dalšího nasměrování v šoubyznyse

276
Jana
Reagovat

274: v to doufám :)

277
yeey
Reagovat

261 nerikam, ze odchazim, ale je to tu fakt na ho*no :-) a nevim jestli chci byt u toho orgasmu Anickovcu, az v nedeli vyhraje :-) kazdopadne jinak at si to vyhraje, kdo chce – Milose, Ivannu a Marketu mam rad – ale rozhodne ne tolik jak sem mel GG – ty sem fandil do posledni chvile a jak to dopadlo… takze letos je mi to celkem jedno, ja uz sem spokojenej, ze v grandfinale mam 3 lidi, co byli celou dobu moji favoriti… vyhraje podle me Anicka! mne osobne by se nejvic libila asi vyhra Markety, o neco min Milose, kterej si to zase az tak mozna svymi vykony nezaslouzi…Ivanna je super, ale pravdou je, ze na solovou drahu ji bohuzel absolutne nevidim, to by ji nekdo musel napsat nejdriv skladby (odvekej problem)… no a na ucinkovani v muzikalu tuhle soutez vyhrat nemusi…:-)

278
Viq
Reagovat

Vůbec tyhle skupinkové boje nechápu. Aničkovci? To je nálepka, kterou se neustále někdo snaží účelově lepit. Ale proč? Vždyť je to o ničem.
Je to směšné a dětinské.

279
Dave
Reagovat

269: Ostatní fanoušci Ivanny se málokdy zapojí do diskuze, asi jim není jedno, že budou nazváni milovníky pozlátka, satanem, příznivci šmíry, sběrateli sádrových trpaslíků či čím ještě ;o)

280
Anta
Reagovat

Jen pro silné nátury, k pobavení je to do 1:23 až 1:37

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/zakulisi/hlas-koncert-michala-davida.html

281
Anta
Reagovat

280 proboha od 1:23 až 1:37

282
Dave
Reagovat

277 nevzdávej to !

Ivannka už je vítěz – v našem rybníčku jí nikdo songy typu těch od Houstonky psát nebude, takže její budoucnost vidím v muzikálech.
Ale ty prachy za vítězství v Hlasu by se jí mohly hodit. Veřejně se přiznávám, že jsem si jako správný fanoušek zakoupil její „singl“.

283
yeey
Reagovat

282 mne tu hruznost stacilo slyset jednou :-) to neplati jen o Ivanne :D

284
-bé-bé-
Reagovat

Fuj…čo za boj sa tu strhol…tak to som teda netušila, žeby moje úvahy mohli toto sposobiť…
ani v tejto chvíli neviem na koho by som zareagovala, je mi ľúto ako sme si neporozumeli…

285
Dave
Reagovat

Nějaký video z koncertu MD jsem si pustil ráno a nějak jsem nepobral, co tam dělali Kuth. a Wein. ? Předpokládám, že účast pro ně nebyla povinná, když tam nebyl ani Oravec.

286
Anta
Reagovat

277 můj favorit je teď Markéta a to až tak, že jsem posílala sms, aby se dostala alespoň do GF, protože si myslím, že si to za svůj talent zaslouží.
Ale ve finále je dost konkurence a asi nemá moc smysl posílat sms, v tom jsem pesimista.

287
Anta
Reagovat

286 nebo spíše realista

288
-bé-bé-
Reagovat

Určite viem však, že nechcem aby odtiaľto odišli fanúšikovia Ivanny…Hľadám totiž „prienik“ medzi týmito 2 stranami jednej mince (Ivanna a Anna)…i vo svojom živote…v súkromí som introvert, veľa samoty potrebujem k svojmu životu a v spoločnosti reagujem spontánne a impulzívne (objímam ľudí ako Anna, žvaním ako Markéta a usmievam sa ako Ivanna)

290
Dave
Reagovat

Yeey – ber to z té lepší stránky. Kdokoliv z tvých 3 oblíbenců vyhraje, tak získá peníze (a bude holt pár měsíců dělat šaška v zábavných relacích).

Když vyhraje Anna, bude muset pár měsíců dělat šaška v zábavných relacích (a holt získá nějaké peníze).

;o)

291
-bé-bé-
Reagovat

285-
Oravec je mimo ČR, je samostatný od MD, zdalo sa mi, že si obaja D. i P. robili „prču“, i sposobom ako sa P. pozdravil s MD. Ale nebola tam Alžbeta.

292
yeey
Reagovat

290 dobrej pohled :D jak sem rikal, at si to vyhraje, kdo chce… Anicka mi jako vitezka nevadi, to jeji fanousci zase jo :-) a stejne nejvetsi ulet by byl, kdyby vyhral Milos, pevecky souteze prece u nas holky nevyhravaj :D

293
Dave
Reagovat

291: no právě – je otázkou, jestli si tu prču robili obecně, čí přímo z MD (být jedním z nich a jít mi o možnost výdělku v muzikálu MD, tak bych na takovou akci prostě nešel, pokud tvorbu svého chlebodárce nemusím).

294
Anta
Reagovat

292 neboj …až se ucho utrhne

295
Dave
Reagovat

BTW kde na Slovensku leží ty Pusté či jaké Uľany?

296
Anta
Reagovat

291 taky mám pocit, že si z toho dělali pr…el, ale bylo by to pro ně dost kontraproduktivní, oba dva chtějí účinkovat v muzikálech, ale třeba nje u Mdýho, kdoví :)

297
Dave
Reagovat

288 -bé-bé- : Hodně mi připomínáš mou manželku.

298
-bé-bé-
Reagovat

286,289

len posielaj, človek nikdy nevie a i poradie je doležité…ja som minule poslala hlas Brunnovi i Barbore (rodáčke mojej) i keď som netipovala, že postúpia, Markéte som to priala viac…všetko je v rukách božích…určite pošlem Aničke toĺko ako budem cítiť… ale nemám problém poslať hlas i inému ak v tej chvíli to pocítim…nechcem sa dopredu uzatvárať voči „láske“
video je sympatické…

299
Anta
Reagovat

298 no nevím, v tomhle to mám asi jako yeey, loni jsem posílala GG a potom jsem byla celkem rozčarovaná. Ze všcech SS i Hlasu byla mým největším favoritem právě Gabča, proto.

300
-bé-bé-
Reagovat

293
v tom prípade sa im to podarilo tak aby to malo viac vysvetlení…ja som to vnímala ako „protest“, na ktorý sa odvážili…ale oni dvaja sa fakt našli…Dávid je voči muzikálu otvorený…takže je to jasné

301
-bé-bé-
Reagovat

297
zdravím JU, je to zrejmé „príbuzná duša“

302
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

tak to by ma zaujímalo aký si ty? I keď z tej diskusie sa niečo ukázalo…
skús to cez tých mužov v súťaži alebo cez koučov

303
yeey
Reagovat

299 vem si, ze by Gabina sla o rok pozdeji do Hlasu… ta by je tam vsechny totalne roznesla na kopytech, sla by pravdepodobne k Pepovi, to by byla hodne zajimava dvojka! :D navic by dostavala songy site na miru… takovy Whitesnake v Superstar nikdy neprotlacila (a to se o to snazila) a letos se to Milosovi povedlo… mysim, ze kdyby Gabina rok pockala, tak by letos nikdo absolutne nemel narok… jeste kdyz vezmu v potaz tu obrovskou divci dominanci v divackem hlasovani!

304
Anta
Reagovat

303 no úžasný by to bylo, ale co ti vokálisté a nezvukař ?

305
dolores
Reagovat

266 -Jana, sice si sa vyclenila z klanu Anickovcov, ale kedze si pouzila to slovo : „Anička zpívá DUŠÍ a je přirozená“ .. uz si zaskatulkova, uz ti niet pomoci :DD uz cakaj ohen na streche :D

298 bebe, Brunnovi si poslala tipujem, lebo si chcela, aby Mertas odkryl svoju identu, ze ? :DD

306
-bé-bé-
Reagovat

Anta,

tož na takomto výsledku sa vždy podieľa viac ľudí…výsledok je vždy realitou…pre mňa „vizionárku“ je problematický len vtedy, keď na ňom moc „ľpím“

mám rada knižku „Kasandra“ od CH. Wolfovej…a v tom to je…videla ako dopadne „Trója“ ale bojovala svoje malé „bitvy“

307
yeey
Reagovat

304 Gabina by nemela problem je prervat, v tom ona celkem vynikala :D dodneska nemuzu z jejiho rezavyho chraplaku v Cose della vita…:-) navic i kapela letos hraje o poznani vic tvrde, i kdyz mi prijde, ze preci jen trochu zas vymekli (asi zalezi na ozvuceni)… jak se do toho opreli u Fightera (Marketa, Bara Vaculikova), u Anouk (Kristina Z.) nebo u Personal Jesus (David W) – to uz bohuzel nejak nezopakovali – skoda…:/

no jak o tom premyslim – velka skoda, ze Gabina jeste rok nepockala – troufam si rict, ze tady by mela vyhru jistou…

308
Dave
Reagovat

301: vyřídím :o)

302: Chlapských účastníků Hlasu jsem si začal všímat až v posledních 2 kolech – dokud bylo moc lidí, tak jsem se nechytal kdo je kdo. Sympatickej je mi Miloš, i když to žádnej extra zpěvák není – přijde mi, že si na nic nehraje.

Já jsem takovej, jak mě tu většina vidí – fakt jsem dost povrchní, prý i arogantní. A hodně se dokážu pro něco nebo pro někoho nadchnout.
Ale to jsou samý záporný vlasnosti, ne ;o)?

309
Viq
Reagovat

303 – yeey zapomněl na závěr napsat jednu důležitou větu:
„Ďakujem, možete sa smať.“
http://www.youtube.com/watch?v=CH1sefMTj4o

310
Anta
Reagovat

306 neboj, pesimista jsem teď, ale až začne finále asi mi to nedá, ještě uvidím.

307 určitě by vyhrála, tak tak, chtělo to správný čas a správné místo

311
-bé-bé-
Reagovat

Hello Dolly,

nie preto, sklamem ťa, ale práve v tom duete sa mi Brunno páčil tak ako Merťasovi alebo trošku inak a Barbora, zrazu som započula fabu jej hlasu a tá ma oslovila…

aj iným som posielala podľa toho čo ma oslovilo v danej chvíli…Aničke stále

PRETO HOVORÍM HLASUJTE…je dosť ľudí, ktorí sa rozhodujú i podľa momentky…minulý rok niekto napísal, že keď počula tú „nepodarenú verziu“ Nepriznanej od Lukáša A…MAMA, hneď mu išla poslať sms…nikdy sa dopredu nevie čo sa v ktorej duši ozve…z toho vychádzam pri tipovaní víťazstva Aničky….ale ak sa tak nestane…tak je to ešte privčas…

312
yeey
Reagovat

310 uz jen toho Pepu Vojtka, jak nad ni slinta blahem, bych chtel videt, mysim, ze by Jovanka mela duvod zarlit :D ouvej, skoda, kdyz si vzpomenu na rozruch, co Gabina zpusobila a porovnam to s Anickou a Ivannou nebo kymkoliv z letoska… nemohla to vedet, ale kazdopadne skoda…:/

313
Anta
Reagovat

309 i ty srandisto
ona by měla reálně velmi velmi velmi velkou šanci vyhrát

314
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

„povrchný a arogantný“ si však užíva života viac …berie ho viac ako prichádza než aký by chcel aby bol

315
Dave
Reagovat

307 yeey: myslíš, že by GG ta výhra (kromě peněz) k něčemu byla? Beztak by zas natočila lechtivý klip a skončila v muzikálu :oP

316
Anta
Reagovat

315 skončila v muzikálu ? :) kolik je jí let a jak dlouho že tam zpívá ? :)

317
yeey
Reagovat

315 nebyla, ale v Hlasu by se predvedla jeste lepe nez v Superstar, kde (bohuzel/bohudik) dokazala, ze umi zpivat i popovy songy a taky s ni potom bylo podle toho nakladano… jinak v muzikalu uz neni (slo jen o Kleopatru) a sem zvedavej na jeji druhou desku, protoze ta by mela uz byt ciste rockova-metalova…

318
Anta
Reagovat

317 tak tak, u tv bych se přímo tetelila

319
Dave
Reagovat

314: To souhlasí – beru život takový, jaký je, nefilozofuji a nesnažím se zachránit svět. Oceňuji jeho krásy, ať už je to příroda či Ivannka.

320
Anta
Reagovat

odcházím za povinnostmi, tak snad později

321
Dave
Reagovat

317: jestli už není pozdě… Taková měla být její první deska :o(

322
yeey
Reagovat

318 to by bylo uplne jasnej start-cil…. v Hlasu je to par kol…. navic vetsinou zpivaj uz to co znaj… takze Alone-Love Hurts-Scorpions-Zeme vzdalena-Final Countdown-Tina Turner-a jako bonus uzasna verze Spinarky plus by ji asi povolili neco metalovejsiho – k tomu postupy pres divaky a kdyztak jistotka Pepa Vojtek, neni co resit, 100 taliru v eckach v kapse :-DD tomuhle by tam opravdu nikdo nemohl konkurovat :-)

(skoda ze je to cely v podminovacim zpusobu, ale fakt pekna vize :-))

323
-bé-bé-
Reagovat

Gábina
bola pre mňa moc tvrdá, moc mužská, vtedy som tipovala Lukáša niekde ešte na začiatku finále, práve pre tú bezprostrednosť…že Gábina svoju „ženskú“ polohu nedáva do piesní, sa mi len potvrdilo rozhovorom, čo tu dal yeey???
Ešte sa musí nájsť…určite by však postúpila namiesto Markéty, ale na celkové víťazstvo to nevidím

324
yeey
Reagovat

320 mej se, skoda ze des, chtel sem jim tady ty chvalozpevy na Anicku s tebou trochu „zaplevelit“ :-)

325
-bé-bé-
Reagovat

319
takže ste sa našli aby ste sa našli

326
Dave
Reagovat

Když jsme u té hypotetické varianty grandfinále Hlasu s GG, Ivannou a Annou -> vyhrála by Anna. Ivanně a GG by se tříštily hlasy.

327
dolores
Reagovat

303- aj Petr Sevcik by v Hlase zabodoval, ak by si vyberal co sam chce, a co sadne k jeho hlasu a naturelu (presny opak , co dostaval v Superstar) , tak minimalne by polozil vsetkych chlapov tam a bol by v GF. spravny kouc by ho isto podporil (za predpokladu, zeby si mylne ako Kutheil, ci David W. nevybral MD) … a navyse tam nie je Osvaldova.

295 – http://maps.google.com/maps?q=pust%C3%A9+%C3%BA%C4%BEany&hl=sk&ie=UTF8&ll=48.231077,17.635803&spn=0.260715,0.427094&sll=37.0625,-95.677068&sspn=39.592876,54.667969&hnear=Pust%C3%A9+%C3%9A%C4%BEany,+Slovensk%C3%A1+republika&t=h&z=11

328
yeey
Reagovat

323 mne se to na ni prave libi, ze je to fyzicky sexbomba, ale jinak je trochu „nezenska“ … a s Ivannou a Anickou by nemela sebemensi problem, ony nezaujmou tolik lidi jako Gabina, navic k tomu maj obe slusnej balicek antihlasujicich odpurcu, Gabina mela odpurcu naprosty minimum :-)

329
Dave
Reagovat

325: Vhodně se doplňujeme. Nemohou oba jen filozofovat a mít hlavu v oblacích ;o)

330
yeey
Reagovat

326 sorry Dave, to je velika, velika hloupost…. kdyz pominu vzhled (ale i v nem sou vyrazny rozdily), neznam snad rozdilnejsi zpevacky, nez je Gabina a Ivanna

331
Dave
Reagovat

327: dík – myslel jsem totiž, že to bude někde u Košic.

332
yeey
Reagovat

327 s tim Petrem souhlasim, dosel by daleko… koukam, ze ti ta Osvaldka pekne lezi v zaludku, ok na Sevcika to bylo trapny, ale jinak je to mysim nejlepsi zenska porotkyne, co sem v ČR videl (nerikam nejsympatictejsi, ale nejlepsi pro me urcite – ok leda snad Adela, ale tak zas byla v Talentu)

333
dolores
Reagovat

315-presne tak. nehapem, preco to fanusikom GG nestaci, ze bola druha. ved je to ohromny uspech.

co sa tyka Hlasu, tak pri tej mizernej sledovanosti, by GG tolko fans vobec neziskala, hoci by to aj vyhrala.

ked si spocitam lajky na fejsbukovych profiloch terajsich grandfinalistov, tak je to bieda. tam, kde oni koncia, tam superstaristi zacinali :D

334
yeey
Reagovat

333 – jasne ze to je uspech, ale ta pachut tam porad trochu je :-)

335
-bé-bé-
Reagovat

No áno yeey, v tom to práve bolo, že to fyzické ženstvo nevyjadrovalo to duševné ženstvo…medzi tým bol ten „chlap“…akonáhle to pochopí a zbaví sa tej „chlapskej pomocky“ tak tu máme „Super speváčku“…to sa celkom darí práve Kristíne Z.

336
Dave
Reagovat

328 sexbomba? Líbivá blondýna.

330 obě jsou typy do komerce, jsou si blíž k sobě než některá z nich k Anně.

337
-bé-bé-
Reagovat

329
to je jasné, že patríte k sebe, ovšem je to i tom, že sa obohacujeme navzájom…ale niekedy to nepochopenie je „BOJ“

338
Dave
Reagovat

337 je to jak píšeš. Kdysi jsem býval mnohem větší sobec.
Koukám, že to máš doma podobné ;o) ?

339
yeey
Reagovat

355 zase ta duse :D rockerky holt takovy sou, jedina tvrdsi rockerka, co znam a co nepusobi ani trochu chlapsky je Marta Jandova a mozna jeste posledni dobou Sandra Nasic z Guano Apes-a tam je to vylozene na skodu! jinak Bara Zemanova, Leona Senkova (tam ty zensky opravdu moc nezustalo:D), Gabina.. tyhle vsechny holky holt trochu chlapsky pusobi, ale ja na tom nevidim nic spatnyho, vlastne to mam rad…:)

336 zkratka hodne libiva blondata sexbomba…:D (zalezi na vkusu), a Gabina zas moc typ do komerce neni, to spis kvuli tomu vzhledu… jinak hudba, kterou by nejradsi chtela delat, rozhodne moc komercni neni…

340
-bé-bé-
Reagovat

336
áno aj nie, Gábina je predsa len introvertnejšia ako Ivanna…ale zase majú hlasy, len sa mi zdá že nevedia čo s nimi, musia im to povedať iní

341
dolores
Reagovat

335-bebe , zase si to ohromne prenikavoo vystihla. Dik

342
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 332 – Já myslel, že pro tebe nejlepší porotkyní byla Marta Jandová :-) Jinak na Osvaldové mi ta její předpojatost vůči některým taky hodně vadila a nejen vůči Ševčíkovi, ona si v každé řadě našla nějakou tu oběť. Nejvíc mě štvalo, když si společně se Soukupem zasedla na Bendeho (který je pro mě jednoznačně nejoblíbenějším mužským soutěžícím ze všech), kterému oba až nechutně házeli klacky pod nohy (ještě že tam tehdy byl Horáček, který se Petra zastával). I když byla jinak Osvaldka vtipná, tak přes tuhle její odpornou vlastnost jsem se fakt nedokázal přenést.

343
yeey
Reagovat

339 je pro 335 a 336 sorry

344
Dave
Reagovat

BTW když to počítám podle shlédnutí videí na stránkách Hlasu, tak Anna by měla Ivannu porazit poměrem 2:1. V reálu to tak velký rozdíl snad nebude.

345
-bé-bé-
Reagovat

338
nie je medzi nami až taký protiklad…ten „boj nie je kto z koho“ ale práve my sa potrebujeme „postaviť za seba“, lebo iba vtedy sa dejú „zázraky“

346
yeey
Reagovat

342 Vlado – tak jasne, ze Martu mam nejradsi… ale jako cloveka a zpevacku (pokud mozno s jeji kapelou), ne zas tak jako porotkyni, sice byla hodna a srdecna, ale zas tak kloudny to taky nebylo, co tam z ni lezlo… Osvaldova obcas umi uplne fantasticky vystihnout situaci (vzdycky si vzpomenu, jak jeste zcela otresena tim, co prave videla, povidala minulej rok Klaudii po jeji spartakiade „nóó to ja bych se soustredila pouze na dve slova – vsechno spatne!“ :D:D )

ale na Petra (vlastne Petry) byla zla, to je pravda… ale zas – aspon se meli jeho fanousci o cem bavit (poselstvi atd:D)

347
-bé-bé-
Reagovat

339
yeey, nie je to určite špatné, ale v prípade Gábiny pre mňa nevierohodné…neverím jej to…má naviac ako len byť ďaľšou rockerkou“

348
Dave
Reagovat

Osvaldová byla dost sarkastická a škodolibá, ne? Na zdejší diskuzi by mohla být označena některou variantou zla :oP

349
yeey
Reagovat

348 taky ze byla! :D

350
Dave
Reagovat

349: ;o))

351
-bé-bé-
Reagovat

Dolores, dík

352
yeey
Reagovat

347 ja Gabine zas neverim ten klip a muzikal – a ona sama si to neveri rovnez…:-) zkratka se s tim jejim hlasem hodi nejvic do rocku, ted uz de jen o to, jestli mas rock rada nebo ne… ja jo a rockovejch zpevacek je naopak celkem malo – proto bych v zadnym pripade nechtel, aby rock opustila (bohuzel uz to castecne udelala)

353
Jana
Reagovat

344 podle kliknutí na videa to moc nepočítej,důchodci nemají počítače a budou hlasovat pro hudbu minulého století,tam Anička nezaboduje

354
DJ Vlado
Reagovat

Jinak souhlasím s tím, že srovnávat Gábinu a Ivannu je blbost, ty dvě mají společné akorát to, že jsou blondýny, jinak absolutně nic. To je podobně povrchní srovnání, jako když novináři při ČHS2 srovnávali Zlatušku a Šramlici (což mě neskutečně s*alo, jelikož první byla mojí favoritkou a druhá mi byla trnem v oku) jen kvůli zrzavým kudrnatým vlasům.

355
Dave
Reagovat

353 je to věrohodnější indikátor popularity než ty různé faceboky a webové ankety.
Důchodci nehlasují – pokud už mají mobil, tak ho půjčují vnoučatům na jejich hlasování :oP

356
Viq
Reagovat

Někdo má a někdo holt nemá.
Nejsme stejní a nejsme si rovni. Jestli jsou na světě nějaké jistoty a danosti, pak je jimi nejistota a přirozená nerovnost.
Povahové vlastnosti, charisma, barva působení na lidi, přirozenost, strojenost – to nejsou věci, které lze na vědomé úrovni ovlivnit.

357
yeey
Reagovat

354 navic Ivanna snad ani blondyna od prirody neni, ne? … jinak Vlado co ty rikas na moji super hypotezu o GG v Hlasu? :-)

358
-bé-bé-
Reagovat

352
však ti vravím, že sa hľadá, ja neviem čo má spievať, asi to nejako prepojiť?????S Petrom Ševčíkom by spolu mohli niečo vytvoriť…

359
Dave
Reagovat

354: není to pro tebe povrchní srovnání jen proto, že opět jednu miluješ a druhou nesnášíš ;o) ?

Obě mají společné i to, že jsou (GG) / budou (IB) vcelkem snadno tvárné a přitom technikou zpěvu zdatné pro své chlebodárce.

360
Ahojda
Reagovat

339
Gábina mě zaujala tím, že byla také úplně jiná..Působila velmi křehce, nádherně žensky..ale když zpívala, byla to síla Šárky z dívčí války :o)) vůbec na mě nepůsobila chlapsky, její ženskost je taková ta rebelská, velitelská co určitě avizuje, že zřejmě žádný slabší protějšek nemá šanci a i ti silní, to nebudou mít jednoduché :o)))…takový typ Xeny bojovnice…jen ať zůstane dlouho svá…je tím po všech stránkách výjmečná….

361
dolores
Reagovat

bebe, este by som podotkla, ze ten „muzsky princip“, ktory niektore zeny v sebe maju sa mnohym muzom velmi paci, lebo chcu, aby zena bola navonok krasna a sexy, ale zmyslanim ako oni, aby bola skratka partacka.
preto to aj GG si myslim tak daleko dotiahla. bodovala hlavne u muzov s metalovym srdcom.

ked sme uz pri tom, co si myslis, preco som fandila tak velmi Sevcikovi? ja vravim, velky talent a zmyselny hlas. teraz som uz na pochybach, ci som v nom nahodou necitila aj ten „zensky princip“, ktory sa mi podvedome nejak paci, ale vedome to popieram :D

362
yeey
Reagovat

360 no je rozhodne takova raznejsi, ale umi ukazat i zenskou polohu… Xena je dobry prirovnani…:D moc dobrej prispevek!

363
yeey
Reagovat

361 prvni odstavec – nevim jestli si pri tom treba nemyslela i na me, ale vystihla si me paradne!

364
Dave
Reagovat

Mně teda GG Xenu nijak nepřipomínala. I tím, jak snadno se dala naverbovat do hudebního stylu, který k ní nepasuje.

365
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 357 – Taky si myslím, že kdyby Gábina byla v Hlasu tak by proti ní Anička s Ivannou neměly žádnou šanci :-)

366
dolores
Reagovat

342 – Vlado, z mojho pohladu je Osvaldova tak trochu chora. nevidiet ziadne klady na niekom len zapory a pestovat v sebe urputnu nenavist k niekomu, nebude to porucha spravania? toto som nemala rada v skole. ked si niektory ucitel nepochopitelne zasadol na ziaka :(

367
Jana
Reagovat

365: tak to já si vůbec nemyslím- Vždyť na ní stačil i všemi zatracovaný Lukáš….Navíc každá je úplně jný typ,ty se nedají porovnávat.
Možná by Gábina vypadla hned v 1.kole,kdyby ji MD zařadil místo Hnilici do duetu :)

368
yeey
Reagovat

365 vsak my se vzdycky nakonec nak shodnem :-)

wau, na to, ze sem se tady na to chtel pred 3 hodinama vykaslat, se to tady podarilo celkem obratit k memu obrazu na chvili :D

369
-bé-bé-
Reagovat

Dolores…ja som zástanca oboch princípov v nás…ibaže „za veliteľa“ akoby som mala ten ženský…

370
yeey
Reagovat

367 zakladni chyba – GG by urcite k MD nesla (okay po soutezi sla k nemu do muzikalu, ale to je neco jinyho), a to si pis, ze by se Pepa Vojtek na ni otocil… a ono to s tim vitezstvim Lukase bylo takovy vselijaky a letos mi lidi pridou uplne vymeneny, co se tyka hlasovani predevsim pro holky atd…

371
Belisana
Reagovat

357, 365 nebyla bych si tim tak jista…

372
yeey
Reagovat

371 neprovokuj ;-) radsi mi doprej tu vzacnou chvili, ze se mi tu letos na chvili libi :DD

373
dolores
Reagovat

367:DD
a mozno, ak by bola u Pepu, vypadla by v dueli s Marketou :))

374
jojo
Reagovat

Gunčíkovic sekta, to byl vždycky jeden snílek vedle druhýho. Mně to tady úplně znechutili, asi odejdu :-)

375
Belisana
Reagovat

372 OK, jen myslim, ze tyhle spekluace vetsinou realite neodpovidaji. Bagovou a Poulickovou – domnivam se jen – by fakt ohrozila asi, ale jestli Annu, to netusim. Dost se priklanim k tomu, ze by se nezmenilo nic a nebo malo na jeji oblibe. Protoze je uplne jina.

376
Jana
Reagovat

370: na Lukáše mi nesahej:) já fandila oběma ( i GG ), ale Lukáš byla moje srdcovka….tak hlavně žádné zpochybňování jeho vítězství!!!

377
Viq
Reagovat

Gunčíková by to tam všechno rozmázla o víko reaktorové nádoby.
Vidím to v jasných barvách.

378
Jana
Reagovat

374-jojo nenech se vyprovokovat,za nás hovoří fakta :)-tedy i když vlastně nevím,komu jsi fandil(a),(o)…..

379
DJ Vlado
Reagovat

367 – Jenže Lukáš byl klidná síla, který nikomu extra nevadil, navíc „muž z lidu“ tzn. velmi oblíbený typ u našich národů, oproti tomu Anička i Ivanna rozdělují lidi na dva antagonické tábory, které je buď milují, nebo nesnášejí. Gábina byla v tomto směru něco mezi, měla jak hodně příznivců, tak pár odpůrců, ale i velký střed těch, kteří ji sice nefandili, ale uznávali.

380
yeey
Reagovat

374 mezi fanklubem GG a Aniccinou sektou je ohromnej rozdil, kterej ty asi nevidis :-)

375 Anicce by mozna fanousky neubrala, ale mela by jich rozhodne vic! proti ni by byla Anicka ne „favoritka souteze“ jako je ted, ale ta „zvlastne zpivajici divenka od Rytmuse“ – no neco jako Ševčík… alternativni favorit s pevnou fanouskovskou zakladnou, ktera vede o svem favoritovi ponekud zvlastni diskuze…:-)

376 vsak ja taky fandil obema, tady na Panackovi sme byli v postate jedna skupina, nicmene ja fandil Lukasovi asi jako Markete, Ivanne a Milosovi – ale GG je GG!

381
Jana
Reagovat

379-já nevím,ale co si pamatuju,tak v diskusích na něm lidem vadilo hodně věcí např.i to,že se potil……tehdy jsem nabyla dojmu,že můj odhad na vítěze,který mě zatím nikdy nezklamal,tentokrát nevyjde…
vyšel a tak doufám,že mi vyjde i ten letošní tip:)

382
Viq
Reagovat

Jaktože nejdou odesílat obdivné příspěvky pro Gabrielu Gunčíkovou? To musím být oficiálním členem fanklubu? Už mi to napsalo 3x chybu i duplicitní příspěvek! Gábino, udělej si tu pořádek…

383
jojo
Reagovat

Belisana 375 – taky myslím, Gunčíková by se přetahovala s Poulíčkovou a Bagovou o stejné posluchače. Já si vzpomínám, že třeba duet Veselovská – Dobrovodská měl za tři dny na youtube dohromady asi 500 tisíc přehrání, než to všechno smazali. Dopadlo by to stejně, jako to dopadne v neděli :-)
Jana 378 – to víš, že ne. Dělal jsem si srandu. Fandím Anně, komu jinýmu…:-)
yeey 380 – já bych řekl, že vaše sekta byla ještě umanutější a nikdy nepřipustila, že by Gábina něco mohla zazpívat špatně. Vždycky to bylo dokonalý. Jen můj povrchní dojem, už si to moc nevybavuju :-)

384
Belisana
Reagovat

noo, s tim, ze favorit toho ci onoho klanu to zazpival dokonale, ani nema cenu se ohanet, to prece logicky rikaji a vzdy rikat budou vsichni fandove, neee? :-))) o tom to prece je :-D

385
jojo
Reagovat

Belisano, ale oni to tvrdili umanutě, to je velkej rozdíl! :-)

386
Viq
Reagovat

383 – Sekta? Ty mu to tedy papáš i s navijákem :-)

Vy sekto špinavá, kliďte se mi z očí!
Ale pane vrchní, my jsme přece jen taková malá sekta :-/
Malá sekta? A ven, holoto!

387
yeey
Reagovat

383 – zato fanousci Anicky umi vzdy uznat ze jejich favoritka se naky chybky dopustila, haha ;-) nicmene temer vsem vystoupenim GG se fakt nedalo nic vytknout, proste perfektne odzpivano, uzasnej hlas, intonace na jednicku, polemizovat se dalo obcas o ty „dusi,“ jinak fakt nebylo co kritizovat (ok zapomenutej text, metalova Vondrackova)… my byli fajnova rockova grupa, co se nemusela ohanet nakejma psychologickejma a filozofickejma zvastama…:-)

388
jojo
Reagovat

Viq – jednou jsi mi psal, ať tě beru s nadhledem. Zkus to i u mě :-)
yeey – no právě, teď jsi to hezky popsal, většina z tvého výčtu je jen váš subjektivní pocit. A to vy právě nechápete. Se sektou si ale dělám srandu, to jen tak náhodně reaguju na něco výše :-)

389
Belisana
Reagovat

385 vsak, tak to ma byt :-DDD

390
yeey
Reagovat

388 na „perfektne odzpivano, uzasnej hlas, intonace na jednicku“ neni nic subjektivniho – zazpivala velky klady, bez intonacnich chyb, jeji chraplak je bezpochyby vyjimecnej je… samozrejme neco podobnyho se da napsat i o Anicce (i kdyz s tou intonaci si ona obcas moc nerozumi), ale porad sme byli pro ostatni min otravny nez vy :-)

391
Jana
Reagovat

387:já si tedy chybky pamatuju,u Gabči a dokonce i mého Lukáše.Ale fanoušci přece svým koňům chybky odpouštějí.
LBP chybky nedělá a přesto není můj kůň-je to o něčem jiném,je to o srdci….

392
jojo
Reagovat

390 – dobře, sice zase nesouhlasím :-) Ale s tou špatnou intonací i Aničky to nebude tak žhavý. To většinou roztrubujou ti, co o ní nemají ani potuchy a pletou si třeba falzety s falší.

393
yeey
Reagovat

391 po hokejisticku – tak urcite :D kazdej dela chyby, ale u Gabiny to vazne byly jen „chybky“…:-) mne ani tak neslo o to, jestli je treba lepsi Gabina+Lukas/Anicka… to se fakt srovnat neda… to spis ty fanousci sou o dost jinaci a me zpusob fandeni u Anicky se mi vubec nelibi…

394
yeey
Reagovat

392 neboj ja vim co je falzet a fales:-)

395
jojo
Reagovat

394 já nepíšu o tobě. Tak je fakt, že jste fandili tak nějak klidněji :-)

396
yeey
Reagovat

395 ooo dekuji aspon za tento prispevek :-)) vazne diky! sice bych to nenazval klidneji, spis bych rek tak nejak „vecneji,“ …. to my zas divoky byli!

397
Anta
Reagovat

396 rock je divokej

398
DJ Vlado
Reagovat

Tak rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že fanoušek u svého favorita chyby nevidí. Já jsem toho důkazem, protože třeba Moničku mám vůbec nejradši ze všech soutěžících, kteří se kdy v těchto soutěžích objevili, ale rozhodně bych si o ní netroufnul tvrdit, že vždycky všechno zazpívala dokonale :-) U Gábiny to ale byly skutečně jen ty „chybky“, které se dají přehlédnout.

399
Dave
Reagovat

Rock is deader than dead. Marilyn Manson.

400
yeey
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=S6JrHac0llE a na Gabinu se delaj i coververze :-) v nakym rozhovoru Verca rikala, ze jejim idolem je Gabina, ta holka je vazne sympaticka!:-) skoda ze vypadla tak brzo – rozhodne bych ji uvital vic nez Baru!

401
yeey
Reagovat

398 dik za ucesani mych zmatecne vyrcenych nazoru do jednoho prispevku! :-) jeste bych dodal, ze (nekterym) fanouskum Anicky tahle schopnost bohuzel skutecne chybi…

402
yeey
Reagovat

397 tak urcite :D:D

403
Viq
Reagovat

401 – Fanouškům Aničky možná chybí schopnosti i rozum. Ale chybí jim množství a kredit?

404
Belisana
Reagovat

hm, clovek nekdy zasne, kdo se muze vocitnout v roli kouce ci porotce O_O klidne me ukamenujte, tohle ale …
http://www.youtube.com/watch?v=lvehhrZ4u-I&feature=fvwrel

405
Anta
Reagovat

404 to by mě nebavilo ani jako zvuková kulisa

406
Jana
Reagovat

prostě jsme tady samí rockeři :)
souhlas s 404 a 405

407
yeey
Reagovat

404, 405 – dalsi ZLO s velkym zet, el a ó! :-)

408
Roland Habera
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=qdX9jpzHHSI Jako sorry, ale i kdyby to snad Anička vyhrála, tak nic takhle skvělého nikdy nepředvedla. Na Lukáše Adamce nemá ani omylem, to byl lepší vítěz pěvecké soutěže!

409
Anta
Reagovat

406

Ale na druhou stranu se nebráním i jiným stylům, tedy kromě dechovky nebo techna apod., prostě poslouchám co se mi líbí, co mě nabudí a to podle aktuální nálady. Rock i rock-pop je moje srdcovka.
Prostě já jedu na fotosyntézu a hudbu.

410
Roland Habera
Reagovat

Lukáš Adamec je lepší zpěvák než Anna Veselovská zpěvačka.

411
Jana
Reagovat

409-souhlas
410- ach jóo… nostalgie ..Lukáš….stýská se mi

412
yeey
Reagovat

409, 411 – tahle „synteza“ je beztak ma nejoblibenejsi! http://www.youtube.com/watch?v=-NSc29BuETw&feature=related

413
Roland Habera
Reagovat

412: Tak na tyhle dva nemá nikdo z téhle slavné grandfinálové čtyřky Hlasu. Byli prostě lepší…..

414
Belisana
Reagovat

412 mne se tohle sice nelibi, ale to vubec neni podstatne. Vo moc horsi je to, jak je nikdo nepusti nikam, leda za ukrutne znevyhodnujicich podminek. Tim myslim vsechny ty zacinajici mlade s nejakym potencialem a ev. silnou fanouskovskou zakladnou. Letos to treba pro takovou Daru musi bejt krusny sledovat, kolik potencialni konkurence se ji vynorilo.

415
Roland Habera
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Y2EiuDac65I tohle je taky pecka. Nevím jak může někdo o Lukášovi říkat, že je nudný, nezajímavý nebo průměrný….je totiž daleko zajímavější a lepší než ta vaše unylá Anička. Takhle má vypadat vítěz pěvecké soutěže, dobře si ho prohlédněte, protože takhle skvělého vítěze už letos nenajdeme.

416
Belisana
Reagovat

taky je celkem uspesne zametla pod koberec, ty, na ktery dosahla.

417
Jana
Reagovat

co na to říct,prostě oba nádhera

418
dolores
Reagovat

410 -BINGOO !! biftek je lepsi nez kuraci stroganov !

a Habera v prevleku je uplne najlepsi :))

404 -Bel, ten song si sem nemusela davat, pocuvam ho z nasich radii x-krat denne …:/ ale Popovica uznavam, aj ked nie ako spevaka. ma za sebou dost, v Japonsku predal 100 tisic nosicov

419
dolores
Reagovat

416 – ze Zuzku odkraglovala z GF, to este nic neznamena

420
Belisana
Reagovat

418 dolores OK, tak prodal. Vubec nic to nemeni na mym nazoru na tu vec. Jeho ucinkovani v duetu s myslim Zuzkou? na me zapusobilo rovnez strasne. Takze …

421
yeey
Reagovat

414 nj vecny a zasadni problem superstaristu (a urcite bude i hlasistu:-)

422
Roland Habera
Reagovat

Je pravda že Zuzka byla daleko lepší než Miloš. Kdyby Dara chtěla tak mohla dát Zuzce o trochu víc a Zuzka by postoupila, protože rozdíl v hlasech od lidí byl malý. Oni nebyli s Milošem vyrovnaní, Zuzka byla jasně lepší. Možná to Dara udělala záměrně :-(

423
Belisana
Reagovat

419 myslis, ze se Zuzka prosadi? Nejak to jde vsem ztuha, cim to asi bude? Chyba nebude moc na jejich strane … az na vyjimky

424
dolores
Reagovat

420- jasne, chapem, ale o jeho spev nejde. on hlavne produkoval inych, aj v USA. je to muzikant aj geneticky. jeho brat je dirigent klas.hudby, co este nemusi nic znamenat, ale v tej palici nieco chlapec ma

423 -minimalne jednu obrovsku vyhodu Zuzka oproti Dare ma. je mladsia o 20 rokov :P a vsetko ma pred sebou, zalezi (aj) na nej …

425
Belisana
Reagovat

424 no snad. Nejak se mi to zda neprustrelny, pricemz v Cechach jeste podstatne hur nez na Slovensku … O_O

426
dolores
Reagovat

425-to by som nepovedala. slov. hud. mini – scena je jedna hnusna organizovana mafia. ak by GG sutazila v slov. verzii Superstar, tak si neskrtne ani v tych muzikaloch, ver mi.:) pozri na Smajdu, drzi ho len asi dost fundovana fan-zakladna v Prahe. na Slovensku si neskrtne

427
Ahojda
Reagovat

414 – přesně si to zacílila…vůbec se nedivím, že to třeba Gábina zkoušela v muzikálu…kde, s kým a jak mají ti mladí zpěváci prorazit…náš malý rybníček je přísně hlídaný starými dravci, kteří určují pravidla a směr…mají vliv v rádiích, televizi, divadlech…drží se zuby nehty své pozici a pustí si pod křídla jen toho, kdo je neohrozí…když chtějí mladí zpívat, musí brát nabídky, které přijdou…jsou i tací co se vydali vlastní cestou, ale už o málo kom je s těch mladých slyšet…musí mít štěstí a být na správném místě ve správnou chvíli, aby se udrželi…je to hrozná dřina…jít se svou kůží na trh veřejně, hledat, zkoušet ledacos a pak třeba přešlápnou a vědět, že je sleduje celý národ, který je postaví na pranýř…klobouk dolů před jejich odvahou…to chce opravdu velkou lásku ke zpěvu…

428
dolores
Reagovat

427 – amen

429
Viq
Reagovat

Musí to holt být tak kvalitní zboží, aby po tom chňápla i ta „mafie“. Konsenzuální šediná myška zpívající karaoke v Ein Kessel Buntes je prostě málo. Dali byste do toho vlastní keš?
Tady jde o to se z těch deseti řad superstár opět vynořit a vidět celý les.
Ublíženě ronit krokodýlí slzy nad svými špatnými předpoklady a výsledky je o ničem.

430
Belisana
Reagovat

427 jj, staci si pustit radio. Maloktery ma za neco stojici hudebni dramaturgii. Neuslysis novy veci od novych talentu, ani omylem. A kdyz je, je to „radiova“ verze. Co je to sakra za pojem? Nedavno jsem zjistila, ze radio Bonton upustilo od svy opravdu nevydychatelny dramaturgie, pusti i slusny veci – ovsem stary vosvedceny flaky. No na palici.
Radio Beat ujde, ovem do „vetsiho rizika“ taky nejde. Hudebni underground nadale zije… absurdni.

Tez to zhusta dopada takto – a to aniz bych si delala iluze, ze vlastni tvorba je vzdy dobra tvorba.
http://www.ireport.cz/rock-blog/14735-rockblog-kdyz-uspech-neodpovida-kvalite.html

431
Belisana
Reagovat

429 Viq… rada z tech mladych je na lepsi urovni po vsech strankach – mluvim o komercni sfere – nez stara garda typu Csakova, Machalkova, Lucka Vondracku (ac se zjevne porad citi bejt nactiletou divenkou) atd atd. A nic.

432
Belisana
Reagovat

vsichni opravdu etablovani si svy pozice prinesli z minulyho rezimu

433
Ahojda
Reagovat

429 tak to jsi hodně najivní…to víš , že mafie chňapne ale dá si do podmínek přeorat celou podstatu kvalitního zboží…nezbude z něj nic původního a je po kvalitě :o(

434
Belisana
Reagovat

Slovensko se mi na tom zda bejt malicko lip nez CR. Ale mozna se mi to jen zda.

435
Ája
Reagovat

všechny zdravím, přišla jsem tu od včerejšího večera o něco? (kromě iluzí)

436
Belisana
Reagovat

vono to jde taky ruku v ruce s fanouskama, posluchacema. Hodne tech, co loni zapalene fandili, letos po lonskych favoritech ani nestekne. Sak jsou novi, tak co.
Neprodavaji se desky poradne, lidi moc nikam neprijdou.

Viq, rekni, chystas se chodit na Anniny produkce? Platici divak, jeden k druhemu, je taky klic.

437
Belisana
Reagovat

dneska se daji poridit jednotlivy pisnicky za dvacet, tricet korun, kdyz se mi nelibi cele album a nelaka me mit to s tim obalem atd. Kolik lidi to dela???
kdybychom my ostatni takhle prodavali svou praci, patrne by se dost rychle vyresil problem prelidneni planety a potize s nedostatkem potravin.

438
Viq
Reagovat

Toto je prostě těžší problém. A celý mix věcí.
Superstar a Hlas jsou primárně zábavné soutěže, které jako vedlejší produkt tu „star“ i teoreticky mohou najít a jednou za 10-20 let se tak stane. Ačkoli ne přímo v superstar, protože ta hledá univerzální zpěváky do muzikálu. Čekat, že se na malém českém trhu chytne z každé soutěže 5 víceméně průměrných lidí, je iluze.
Jasněže existuje na druhé straně i problém nějaké hudební mafie. Ale nevěřím, že skutečně kvalitní zboží bude jen tak pro nic zašlápnuto do prachu.
Říkejte tomu třeba víra. Víra v trh, víra v Boha, víra v logiku a rozum.

439
dolores
Reagovat

Viqu, paci sa mi tvoj optimiznmus, bodaj by si mal pravdu, ale ja som v tomto skeptik. budem sa opakovat, Anne moze pomoct len Rytmus, nik iny. ved kto by si dal vziat ksefty? napr. jeden z vyznamnych producentov Kachut ma partnerku, co tiez spieva (Maria Cirova), takze ten Anne pomoze, len ked Maria bude na materskej. :))

ale je pravda, ze nema cenu to tiez stale tu rozoberat, ronit krokodilie slzy . na Panackovi sa aj vlani o tom pisalo a nariekalo nad tym dost. bolo tu o tom X prispevkov…pre mna to uz ani nema cenu spominat, ved to vsetci vieme. uprednostnim radsej potesenie zo sutaze a svojej favoritky, nech to uz dopadne akokolvekk … ved uz o par dni je THE END :)))

440
irena
Reagovat

Jen pár slov k Gábině Osvaldové (k finalistům se vyjadřovat nechci, neoslovil mě nikdo z nich, a je mi jedno kdo to vyhraje), ona byla skvělý kouč a špatný porotce. To s Petrem Bende si moc nepamatuju, ale k Petrovi Ševčíkovi se chovala opravdu ohavně. Na druhé straně to byla ona, kdo si v x factoru prosadil do týmu Ondru Rumla (i když s tím ani Soukup ani poradce Klezla nesouhlasili) a o své svěřence se starala skvěle a dávala jim maximální prostor.

441
Ája
Reagovat

ono nakonec to pořadí v soutěži ani moc důležité není pro to, aby se někdo z nich dokázal prosadit, koukněte třeba na Debbie nebo Konvičkovou (nemluvím o kvalitě), z vítězů se vlastně dokázala prosadit pořádně jen Aneta a tam nahrávalo i to, že byla první vítěz…podle mě jich hodně skončí v muzikálech, kor když je tam teď kolotočář

442
yeey
Reagovat

441 tak co maj delat, lepsi muzikal nez nic zejo :-)

443
Viq
Reagovat

439 – V tomhle jsem a budu optimista. Do klína to asi samo nespadne, ale mohlo by to jít.
Jsou tam velké konkurenční výhody.

444
Karin
Reagovat

415 Roland Habera
Naprosto souhlasím, Lukáš je i můj nejoblíbenější vítěz a soutěžící v pěvěckých soutěží. A zrovna tato písěň je úplně best:-)
Fandím mu i mimo soutěž, zrovna tento pátek ho a jeho skupinu Siempre uvidím v Havířově. Moc se těším.

Jinak v Hlase fandím Aničce. Je skvělá, ale takové emoce jako Lukáš ve mě nevyvolává.

445
Viq
Reagovat

439 – A kdybych byl Rytmus a měl zdroje a kapacity, prásknul bych do toho! A vůbec ne z nějaké povinnosti, lítosti a přitroublé charity.
Protože tenhle kus země připomíná zlaté doly ze starých geologických žurnálů… :-)

446
Dave
Reagovat

439: Máriu Čírovou si vybavuju z nějakého TV pořadu, už nevím, čí píseň to tehdy zpívala, ale bylo to super a skončila myslím s tou písní na 2. místě. Nevzpomeneš si, co to tehdy zpívala?
Díval jsem se pak na netu na její vlastní tvorbu a ta mě moc nezaujala.

447
jakka
Reagovat

a ze superstar se daří i Tomáši Klusovi tam mu Osvaldová řekla v roce 2005 ať jde hrát s kytarou do baru. A teď je někde jinde, ale je pravda, že to nebyl vítěz.

448
Dave
Reagovat

445 a myslíš, že to Rytmus či někdo jiný neudělá – přesně z těch důvodů, co popisuješ? Jen blázen by si nechal utéct zlatou dojnici. Vydojit mléko co nejrychleji do poslední kapky… a pak prodat na maso.

449
Viq
Reagovat

448 – Takhle byznys opravdu nefunguje, v tom tě musím potěšit i zklamat. Podobné omyly, strachy a dojmy jsou v ekonomických otázkách mezi lidmi velmi rozšířené.
To přirovnání ke krávě není moc trefné, ale když u něj zůstanu – ten sedlák by byl výjimečně hloupý.

Ale jsem potěšen, že alespoň v něčem se mnou souhlasíš. Já už myslel, že se neshodneme ani na té barvě trávy…

450
Dave
Reagovat

449: zlatá dojnice => finalista pěvecké soutěže ne později než týden po ukončení

vydojit mléko co nejrychleji => vydat album do 6 týdnů od soutěže

prodat na maso => po 2 měsících album leží v regálech a sedá na něj prach, převést tiše zpěváka k jinému, zdaleka ne tak známému managerovi

nucený výsek => zpěvák ve své režii vydává 2. album

přelepit balíček s prošlou zárukou => za rok přihlásit zpěváka do jiné soutěže, nejlépe v jiném státě

barva trávy => řešíš v diskuzích s yeeyem, zde irelevantní

451
Viq
Reagovat

450 :-)
Dobře, neshodneme se tedy ani na té barvě trávy.

452
Viq
Reagovat

Jinak 450 je pro mě opravdu silná káva a šok. Jak někdo dokáže takovou snůšku zlomyslností vyplodit?

Jistěže i něco takového se nedá vyloučit. U nějakého běžného účastníka a výherce Superstar, který je průměr, ale má udělaný fanklub, hype, reklamu, tuhle hru možná může někdo zkusit. Ale ani tady nevidím, že by pro dotyčného vznikl znatelný efekt, aby se namáhal ji hrát…

Pod pojmem „zlatý důl ze starých geologických žurnálů“ si představuju něco naprosto jiného a mnohem mnohem mnohem solidnějšího a životnějšího.

453
Belisana
Reagovat

452 O_O

454
Dave
Reagovat

452: Dobře, pro odlehčení třeba tento fotoromán jak vystřihnutý z Bravíčka:

zlatý důl = nová mladá zpěvačka

ze starých geologických žurnálů = s kytarou

uděláme spolu kariéru = budeš zpívat na mých koncertech

neboj se jich = jsou zvyklí na jiný styl hudby

nigga gangsta = úspěšný zpěvák moderního stylu

nigga gangsta & crew = úspěšný zpěvák moderního zpěvu za doprovodu spoře oděných žen a dívky s kytarou

f#$ toho si nevšímej, nepoznají kvalitní zpěv

(po utichnutí dunivých zvuků) => tu kytaru ti koupím novou, klidně 30, a žádný fejkový, čávo, prečo utekáš ?!?

:oP

455
Belisana
Reagovat

454 :-DDD

456
Belisana
Reagovat

tomu Viqovi to desne trva :-))) syzet ale uz urcite ma, vcilka uz jen piluje :-)

457
Viq
Reagovat

454, 456 – Nevím, co na to napsat.
Tady asi mám čest s něčím, čemu se říká „humor“.

458
Belisana
Reagovat

457 nooo. Je to tak nepredstavitelne? Nemusi byt vse jen smrtelne vazne, ne?

459
Dave
Reagovat

A já se těšil, že mi někdo na dobrou noc napíše něco hezkýho třeba o mý favoritce a jejím posoutěžním postupu ;o)

460
Viq
Reagovat

458 – To je u mě prostě „humor na účet volaného“.
Já jsem člověk, který dělá srandu skoro 24/7/365.
Ale když někdo uklouzne na banánové slupce nebo ho posere pták, tak to se na mě nezlob…, ale i na humor máme svůj subjektivní pohled.

461
Belisana
Reagovat

460 Viq asi tak. Plno patetickejch reci, ale kdyz dojde na skutecnou podporu tech favoritu, tak ty nejplamennejsi obhajci drepi doma na (_._) a cekaji, co bude, a pak se divi, ze se nic nedeje. Zlaty fanyny Sevcika. Ten at hraje v jakykoli (_._), tak se seberou celej houf a jedou tam. To je podpora. Ne naky kecy, sebekrasnejsi, sebevzpesenejsi, sebeplnejsi jakychkoli ideali a ideji. Uz jsem ti rikala tusim dvakrat, ze jeden z klicu je platici divak.

462
Dave
Reagovat

460 ale kdeže. Uklouznutí na slupce apod. je situace, která se daná osobě již stala a proto se jí někdo směje. Zde líčená situace popisuje fiktivní budoucnost. Zní to, jako by ses bál, aby se to nestalo v reálu, což „volanému“ nikdo nepřeje.
Asi jsem přecenil schopnost některých aničkovců být nad věcí a zapojit fantazii, kreativitu a vtip.

463
Viq
Reagovat

461 – Ale tohle nemůže a nemá být o fanaticích, kteří budou slepě žrát hovínka. Musí to být o kvalitě, která si zákazníka vždy najde.
Tak to pochop, už je konec.

464
Belisana
Reagovat

463 co mam pochopit? Jakej konec? Ceho konec?

465
Viq
Reagovat

462 – Je to z podobného ranku, Dave. Já si na nic falešného nehraju a když něco neshledám vtipným, jen proto, abych působil cool, se smát nebudu.

466
Dave
Reagovat

461 souhlasím. V tuto chvíli se i každá desetikoruna vypláznutá produkci a TV Nova počítá ;o).

Neříkám, že je Ivannin singl něco světabornýho, ale pokud jí tím můžu pomoct být o malý krůček blíž k výhře, 20 Kč jsem za něj dal. Pojďme dělat čárky. Kdo jste si už koupili „výtvor“ vašeho objektu fandění? A kdo jen čekáte, až to v pondělí dá někdo na w*rez ?

467
Belisana
Reagovat

463 to jako myslis, ze zplozeni filozoficke epopeje na tema Anicka ma nejakej vliv na jeji budoucnost? Ja se ted nebavim o tom, kdo jak kvalitniho cloveka podporuje. Zda se ti nekdo ty podpory nehoden? Doma? Faaajn. Jsou taci, co ale doma nezustanou, takze se spis prosadi nekdo, kdo nejaky divaky ma, nez nekdo, jehoz fandove jsou velkolepi myslitele a moralisti, zadarmo dumajici u kompu.
To rikam bez jakykoli nastvanosti. Ty akorat ohrnujes nos nadkdekym, nad kdecim a jeste jsem od tebe neslysela ano, tuhle holku ja podporim i jinak nez kecama. Jakej konkretne mas plan do budoucna, krom ty pateticky obhajoby?

468
Dave
Reagovat

464: Viqovu odpověď (slepé žraní hovínek) chápu jako paralelu k tomu, že nebude dávat peníze za šmíru, kterou produkuje jeho favorit v podobě singlu, alba, vystoupení, prostě si vše uwarezí a bude blažen na duši ;o).

469
Belisana
Reagovat

ja jako fakt mam problem pochopit, jak si ta kvalita najde cestu k tomu divakovi, kdyz ten divak nedorazi na to urcene misto, kde se ta kvalita bude prezentovat.
Ocekavat, ze se protlaci do radia, TV a bude chrlit desky je smesna. Ten konkretni clovek potrebuje slyset, videt a vnimat, jaka je odezva u lidi na to, co dela, jestli mezi nimi proudi nejaka energie. Bez toho je nahranej.
Jenze kazdej sedi a ceka, az ta kvalita dojde sama za nim az domu. OK. I proto ta hudebni scena vypada tak, jak vypada. Ndni to duvod jedinej, ale dost zasadni.

470
Belisana
Reagovat

ta mala holka, skoro jeste dite, tu zmenu neprivodi sama. Je to vzdy partie pro dva hrace – ona a publikum. Z ukecanyho publika doma v papucich ma vis co.

471
Dave
Reagovat

469 souhlas. I proto je u nás např. mnohem snažší založit si metalovou kapelu a být úspěšný, než být sólo popový zpěvák. Na metal lidi chodí i bez nějaký masáže v TV.

472
Belisana
Reagovat

468 tak to ja jsem pochopila kapku jinak a i docela verim, ze to pripadne album by si koupil, ale vsadim boty, ze (_._) z vobejvaku na kocert nepotahne. Leda by hrali tak do 200 metru vod jeho baraku, a nesmela by mu s tim kolidovat naka zavazna cinnost, treba vocesat rybiz nebo tak neco.

473
Belisana
Reagovat

471 ani s metalem to nejni az takova slava, ale rekneme scena rock a tvrdeji ma o neco min line fandy :-)

474
hm
Reagovat

465 Viq
„jen proto, abych působil cool, se smát nebudu.“

Wow, ty jsi tak skvělej…
Ale ne, nejsi. Ty se nemusíš ničemu smát. Nikdo to po tobě nechce. Každej má jinej humor. Ale můžeš to přejít. Rozumíš? Přejít. Bez jízlivostí, poznámek. Dave na nikoho neútočil, udělal vtip. Nelíbil se ti? Ok. Mohl jsi to přejít. Tomu se říká velkorysost. Velkorysost je vlastnost králů, těch opravdovejch. A ty jí nemáš, co by se za nehet vešlo.

475
Dave
Reagovat

I muzikály mají vcelku aktivní fandy. Ovšem mnohdy je to jen kvůli konkrétnímu představiteli určité role a dívky odcházejí rozladěny, když ho někdo alternuje ;o).

476
Belisana
Reagovat

jinymi slovy – frci to, na co chodi lidi. Takze ja ocekavam, ze vsichni ti volaci po kvalite zacnou tu kvalitu podporovat i jinak nez pisemne. Jinak ani kniha napsana o kvalite jednoho a otresnych nedostatcich tech vsech ostatnich nezmeni vubec nic.

477
Viq
Reagovat

467 – Víš co, to leží úplně celé na Aničce.
Já do ní vkládám naděje a věřím a cítím (podle svého úsudku), že není jako ty (ostatní/vaše) sračky ze suprstár.

V tuto chvíli jsem nemohl udělat víc, než jsem udělal. A strategický plán nemám, nepotřebuju a netuším, kdo jsi ty a co sleduješ, když mě tady podrobuješ soudům a výlechu skoro na detektoru lži.
Tohle nehraju, vybij si to na někom jiném…

474 – To nech na mně.

478
Belisana
Reagovat

az treba pro Annu udelaji koncert v salku pro 200 lidi a venku se bude tlacit dalsich 7000, na ktery se nedostaly listky, pak ma ta kvalita sanci. Ne skrzeva kecy.

479
Dave
Reagovat

To mi připomíná, že dnes prý vyjde článek o Ivannce, který beztak bude o otřesných nedostatcích jednoho a o kvalitě všech ostatních ;o).

480
Belisana
Reagovat

477 Viq OK. Mne tahle odpoved staci. FINITO.

481
Viq
Reagovat

Aby ti to ještě nestačilo :-)

Něco pravdy jistě máš, ale je to celkově děravé jak řešeto.
Kvalitní lidi a kvalitní hudba se ve světě neztratí (lidi nejsou blbci a poznají), ani kdyby se celá hudební mafie postavila na hlavu a i kdybychom se my 2 ze světa zítra vypařili.
Na mně to nestojí. Já se zítra neprobudím a Anička kvůli tomu nebude mít úspěch? Ale běž…
Není na světě tak zle.

482
Belisana
Reagovat

a to jsi potil 42 minut? :-)

483
Belisana
Reagovat

pardóóón, 42 minuty

484
Belisana
Reagovat

jinak paradni alibistickej navod, to zas vsechna cest

485
mila
Reagovat

Belisano, ktera vse vis a znas, tak jak se tedy chovat k zacinajicim zpevakum, aby z nich byly hvezdy? Organizovat jejich koncerty? Sehnat jim sponzora na vydani CD? Propagovat ta CD? Ale to vse je otazka vyberu spravneho sponzora. Ja jako posluchac mohu pouze dojit na koncert a koupit CD, pokud ho zpevak vyda. To, jestli se zpevak propracuje do radia, to asi tezko ovlivnim..

486
mila
Reagovat

478 – a podle tebe je kvalitni ten zpevak, ktery ma velkou navstevnost? No ale co kdyz se nechce podrizovat vseobecnemu vkusu a jede si tu svou hudbu, kterou bude poslouchat jenom cast obecenstva, ktera tento zanr vyhledava? To potom bude mene kvalitni zpevak nez zpevak stredniho proudu? Ja to tak cernobile nevidim…

487
vv
Reagovat

477 – „jako ty (ostatni/vaše) sracky ze suprstar“. Nazvat takto talentovane decka, ktore sa snazia prerazit a mali odvahu absolvovat psychicky a fyzicky narocnu sutaz, mimochodom ovela narocnejsiu ako Hlas, to je naozaj výrok par excellence.

488
Belisana
Reagovat

485, 486 milo, ty se hlavne naucit cist a chapat vyznam vet. Zadnej tebou prikladanej vyznam v nich neni. Jinak letos jsi pro me kysela (_._) diskuze, protivna neuveritelne.

489
yeey
Reagovat

rikejte si co chcete, podle me se solove neprosadi nidko!:-)

490
yeey
Reagovat

489 nikdo :-)

491
mila
Reagovat

488 – no a ty jsi zase uzasne chytra a vtipna :-)

492
mila
Reagovat

490 – Marketa je uz prosazena, vzdyt nam to tady H. popisoval, kde vsude uz ucinkovala a jake uspechy ma…

493
yeey
Reagovat

492 myslel sem tak nak trochu vic, nez je Marketa doted :-) bohuzel uz je po tolika zkusenostech se superstar naivni si myslet, ze by potom mohli brazdit hitparady a byt nominovani ve slaviku (na neco jinyho nez objev roku:-), ale mysim, ze sami soutezici od toho toto neocekavaji

494
Dave
Reagovat

489: asi tak ;o). A za půl roku stejně budeme fandit v jiné podobné soutěži, kde vítěze bude čekat totéž ;o).

495
yeey
Reagovat

494 ja si rikam ze si ted snad fakt uz daj pohov, dyt uz na to fakt nikdo nekouka….:D jinak to nevidim :D ale dost mozna sem jen naivni :D

496
Viq
Reagovat

yeey – Když se neprosadila nejlepší, nejkrásnější, nejchytřejší a nejskvělejší Gunčíková, nemůže se prosadit už nikdo.

vv – To musíš brát v kontextu diskuse a jako lehkou nadsázku. Bylo asi jasné, že tady se to mnoha lidí dotkne (ale to mě zajímá méně než hledání pravdy). Já tak píšu, aby argument každý hned pochopil. A úpřímně myslím, že to zatím byly (bez urážky) sračky a průměr. A realita mi souhlasně přikyvuje.
Prostředí není moc přátelské, ale není tak strašné, aby každého i sebelepšího ušlapalo.
Vím sice, že takový je zdejší většinový názor, ale mně to prostě nedává smysl.

497
dolores
Reagovat

Bel, mala si v noci rekordne dlhe pripsevky, fuha :)))
Viq ti neodpovie, je to partizan:D ale inak dost nechapem zmysel tvojho snazenia. ak by aj odpovedal, kladne ci zaporne, naco ti to je? ved kazdy je tu anonymne, a ak napise ze jej pojde na koncert, tak to vobec nemusi byt pravda :)))) Viq ale vstupne poplatky uhradza -SMS, stiahol si MP3, myslim to aj spominal … ale to je fuk, ci to naozaj urobil, pretoze to sa dokazat neda, tak ako u nikoho z nas.. a ze svojskym sposobom fandi na nejakom portali od compu, tak nech, je to problem tejto doby, zial. ved dnes uz ani do banky nechodime, tak este na koncerty ? :))) socialne vazby uz nepotrebujeme ziskavat vonku, vsetko mame na nete.

a vies , ze mi Viq v niecom pripomina teba z vlanajska? ked si trvala na tom, ze Seps sa po skonceni suraze uplatni a bude mat ohromny uspech, lebo je to zjav. mohla by som ti tie prispevky najst, ak by si chcela. dnes z teba uz hovori skusenost. Viq je vo fandeni novacik, tazko mu zobrat iluzie …

ja nepatrim do toho houfu vernych sevcikoviek, co obchadzaju vsetky vystupenia (cervenam sa) ale prekvapujes ma tym obratom v postoji k nim. este nedavno si tu spolu s Nikou a Otylkou nevedela prist im na meno…:D

498
dolores
Reagovat

Anna je decko, zivia ju rodicia, musi dokoncit skolu. platiaci divak? to je daleko. toto je jej pokus, pre nu ulet, ktory vysiel (aj ked nevyhra). minimalne jeden singel uz ma, vdaka tomuto formatu. mnohi exsuperstaristi nemaju este ani len to. ak bude rotovat v radiach, dostane nejake prve tantiemy. ak bude singel uspesny, napise jej niekto druhy .. a treti. len hranost jej zaruci nejake ksefty, (nie vitazstvo v tejto malo sledovanej sutazi) mozno len podnikove rauty, sukromne vecierky, ale aj to nieco vynesie aspon vreckove. zaklad je repertoar, ale moze davat aj uspesne prevzate veci, lebo v jej podani su to originaly. ak bude mat stastie, pozvu ju aj na nejaky festak. a tak sa pomalililinky snehobva gula moze nabalovat. to je to optimisticke videnie, ktorym ja prilis neoplyvam. je potrebny manazer, a to by mohol byt Rytmus, ci niekto z jeho okruhu. lebo radio-mafia je neprestrelna. ti ludia maju vleku moc v soubiznise, oni orzdavaju karty. no ak prerazi a dostane sa do celoplosneho radia, moze byt ziadana, lebo je dobra. zdola sa dneska malokto presadi. paradoxne to bol Rytmus, ale na vyslnie sa dostal az po tridsiatke. dlhe roky bol v garazi a tak. ale ani on nie je vsemocny, pretoze aj jeho song s Tinou dlho nikto nechcel do radia, boja sa riskovat – trapkovia slovenski. az kym ho nevzalo mensie radio, kde to prepuklo , a potom uz ten song chceli vsetci. :D
ak nebudu ludia, co by Anne pomohli, ci manazer, velku nadej nema, ale je mladunka a muzikalna, nic nie je ajktak stratene.

toto sa tyka vsetkych nielen Anny, teda okrem MArkety, ktora uz ucinkuje aj filharmoniou …oo

499
Viq
Reagovat

497 – To já ale nikde netvrdím, že třeba Anna „sa po skonceni sutaze uplatni a bude mat ohromny uspech“.
Na to bych nevsadil zlámanou grešli. Ale kdo jiný už by se potom měl uplatnit a ten úspěch mít? To je prostě všechno totálně na ní.

U těch účastníků soutěží jsou 2 problémy.
1/ 99,9% jich je nepodložený hype a jsou ve skutečnosti průměr a podprůměr
2/ Myslí si, že jim hned celý svět sám spadne do klína a když se tak do půl roku nestane, tak se na to víceméně vykašlou.

Čili já jsem realista (už jsem to tady psal 10x a je to snad jasné) a jestli mi zbyly nějaké iluze, kde jsou zakopány?

500
mila
Reagovat

499 – ono je lepsi chvili si pockat a s prvnim CD si pohrat. Priklad Moniky Bagarove – kolik je to let po SS a teprve nedavno vydala CD a byla to bomba.. A naopak – GG vydala CD velmi brzo po SS a byl to propadak. Ted jsem zvedava na CD Petra Sevcika, melo by to byt nekdy v cervenci a vsechny pisnicky si slozil sam..

501
dolores
Reagovat

446-sorry, nevsimla som si tvoj prispevok

Maria nesutazila v ziadnej talentovej sutazi, okrem autorskej Coca cola pop star, ale ta sa v TV nevysiela.

asi si mal na mysli narodne semif.kolo Eurovizie, kde skoncila druha s jej najvacsim hitom zatial Burka, ktory spievala aj Simona Feckova vlani v Superstar

http://www.24hod.sk/uskutocnilo-druhe-narodne-semifinalove-kolo-eurovision-song-contest-cl71336.html

502
dolores
Reagovat

499- myslia si to (niektori), lebo su mladi, naivni a neskuseni. potom pride sklamanie a pad na hubu…ale mnohi si to uz ani nemyslia. idu tam, skusia stastie, nevyjde, idu dalej, spev im ostane len ako hobby, svet sa nezruti. len niektori fanusikovia to beru strasne depresivne :D

503
Viq
Reagovat

502 – Prostě já (protože jsem realista) jí přeju „aspoň“ těch 100 000 € (doufám, že už je to po zdanění :-)). Za to, co nám tam předvedla, a za obětovaný čas.
Ty další věci už jsou předmět vesmírné nejistoty a dalšího 1000 ovlivňujících faktorů…

504
Ahojda
Reagovat

499 – píšeš to hodně krutě ….
….žádný pěvecký talent by neměl zapadnout..ale nestačí mít jen talent a snažení ..musí v něj někdo věřit a hlavně za ním stát, jak profesně tak i lidsky…přeji to Anně, aby víra Rytmuse v ní nevyprchala se závěrem Hlasu a aby jí vedl a vyvedl na cestu, kterou by si její talent zasloužil…to samé přeji Ivanně u Davida…

505
Viq
Reagovat

504 – Svět je krutý a jiný nebude.
Anna nám tam ale něco velmi reálného předvedla a určitě tam nesklidila jen obligátní a povinnou chválu, jak se na tyto soutěže sluší a patří. Není ani jednorázový šašek, který umí parodovat 1 písničku Britney Spears.
Jestli jsem u někoho ve svém cynismu optimista, pak u ní.

506
Ahojda
Reagovat

505 :o)))

507
-bé-bé-
Reagovat

dolores
– ešte k tomu Petrovi Š….áno, je v ňom silné to „ženské“, mňa vždy zaujímali takíto muži…bývalý je presne o 30 rokov mladší ako Peter…a ten bol fakt „citlivý, jemný ako dieťa“

508
Viq
Reagovat

Problém této diskuse je i ten, že jste strašní relativisti (ale je vás dnes většina lidí) a všechny máte v jednom pytli „účastník soutěže“ a vůbec nerozlišujete, co je pšouk a umělý hype a co je real deal.
Chce to občas odhlédnout od toho zasviněného stolu a podívat se, kde leží les.

509
ejmi
Reagovat

Dj Vlado, rada by som vedela, čo myslíš pod pojmom „lidovější a obyčejnejší“ Lukáš Adamec. Pre tých, ktorí majú radi dobrú hudbu oznamujem, že Siempre a Lukáš vydali druhé CD a je to fakt dobrá muzika-energická a nadupaná, taká ako jej frontman.

510
Belisana
Reagovat

497 poucila, to ano, a neziskam tim nic. Jen jsem zvedava, jak to ti lidi tady mysli. Takze fandi jak o zivot dokud to neskonci, pak je vsechny smetou z velkyho podia a nazdar, delejte, co umite. Divaci cekaji na dalsi prisun tech, co by jim mohli fandit.
Stran Viqa – to nebyl utok. Jestli se to tak jevi – moje omluva. Ja prosti nemu nemam vubec nic, jen mi nekoho… no to je jedno, ze jo.
Seps – nazor jsem absolutne nezmenila a co se jeho tyce, vede si vic nez dobre.
Cumbajspil http://www.youtube.com/watch?v=tEP41a_D5V8

511
-bé-bé-
Reagovat

Belis…ja ti neviem keď toto počúvam, teda Michala Š., neposobí to na mňa. Zdá sa mi akoby svoj hlas nerozvíjal, mne sa teda jeho hlas páči ale v týchto pesničkách je le sprevádzajúci…
Viq ti niekoho pripomína, aj mne, jednu moju druhú časť

512
Belisana
Reagovat

511 -bé-bé- a vsak v poradku :-) ja to nikomu nevnucuju. Je to tvy vysostny pravo, aby se ti to nelibilo, precik :-)

513
Belisana
Reagovat

eee jazykova vsuvka

precik >> přecik >> spisovně přece >> slovensky predsa

sorry :-)

514
kl
Reagovat

Jedna věc je jistá, pokud si nebudou psát děcka z těhle soutěží písničky sami, nemají žádnou šanci. Sebelepší zpěvačka bez vlastní tvorby bude jen karaoke, krásné dokonalé, ale karaoke. A ještě k Ševčíkovi. Na Petrovo CD se moc těším. Nejen že si všechny písničky napsal sám, udělal k nim aranže, ale nahrál i klavírní party a nazpívá veškeré vokály. Měla jsem možnost jich 5 slyšet a všechny byly moc dobré, každá s jiným hudebním nápadem. Jsem vážně zvědavá, kam se bude ubírat jeho kariéra. Minimálně jako skladatel by v žádném případě zapadnout neměl. Jinak mě tyhle soutěže přestávají bavit, právě kvůli tomu, že mi vadí, jak se napakují operátoři, Noha atd, a o ty děcka vlastně nejde vůbec.

515
-bé-bé-
Reagovat

Belis, ja viem, že nevnucujem ale mne je to trošku ľúto, on mal tak úžasný hlas v tých „donucovacích piesňach“: Somewhere…Armstrong či Obchodník s deštěm… a bol také nevycválané drevo ako Anna…žeby to robilo to magické číslo 16:::podľa niektorých „ciest“ do 16 rokov sme v spojení so svojou „hlbšou rovinou“, potom sa od nej odkloníme do tzv.“reality“ a ku koncu sa zase „znovaprepojíme“ bohatí „bojom so životom“…

keby obohatil reggae pasážami, kde ten hlas sa „vyhúpne“…je si on vobec vedomý svojho „bohatstva“?
Anna si je vedomá…

516
alžbeta lietavová
Reagovat

ja držím palce ANNKE VESELOVSKEJ lebo krásne spieva a má krásny hlas

Přidat komentář