Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, 8. finále: Poslední bitva před branami Grandfinále

28. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4047 w=420]

Včera večer se osm zbývajících soutěžících Hlasu ČeskoSlovenska naposledy utkalo o to, kdo postoupí do Grandfinále, díky čemuž dnes večer poznáme složení grandfinálové čtyřky. Ještě před tím si však pojďme připomenout, jak kdo včera zpíval sólově i v duetech a který host ze zahraničí nás poctil svou návštěvou. A zatímco až dosud se DJ Vlado a Merťas ve svých názorech většinou shodovali, tentokrát se hned v několika případech dost rozcházejí. Pokud vás zajímá, u kterých výkonů se jejich názory nejvíce různí, tak vám nezbývá než si přečíst tento článek.

Sunrise Avenue

Hollywood Hills, I Don´Dance

DJ Vlado: Přestože tato finská kapelka nedorazila v kompletním složení, tak nám její dva členové předvedli velmi příjemné akustické verze dvou svých singlů. Díky závanu zahraničí bylo to velmi osvěžující vystoupení.

Merťas: Aspoň malý závan světové muziky. Je super vidět světové hvězdy na našich obrazovkách a v našich show.




Markéta Poulíčková a Barbora Švidraňová

Beyoncé – Single Ladies

DJ Vlado: Zde musím citovat jeden výrok ze zdejší diskuse, že tohle byl duet zpěvačky a herečky. Celou dobu bylo jasně slyšet, že Markéta Báru pěvecky válcovala. U Báry zde navíc obzvlášť vynikla její nepříjemná barva hlasu. A to už ani nemluvím o vizuální stránce, po které byla Markéta neskutečně sexy a Bára vedle ní působila jako její chudá příbuzná.

Merťas: Moje nadšení při songu postupně padalo dolů. Ze začátku jsem si pěkně mlaskal a poté mě to začalo pomalu nudit a uspávat. Nápad dobrý, provedení nic moc.

Zuzana Mikulcová

Mariah Carey – Vision Of Love

DJ Vlado: Oproti minulému matnému výkonu se Zuzka tentokrát vrátila v plné parádě a opět zazpívala výrazně těžkou píseň tak, jako kdyby byla jedna z nejlehčích. Zuzčinu výkonu se nedalo absolutně nic vytknout. Problém by však mohl nastat s výběrem písně, protože tohle není zrovna prvoplánová záležitost, která se divákovi dostane pod kůži napoprvé. Zuzka ovšem zatím s přehledem vždy postupovala přímo, takže doufám, že ji účast v Grandfinále nemine (zvlášť když Miloš včera zrovna moc nezářil).

Merťas: Zuzka si musela po minulém týdnu napravit trochu reputaci a s Mariah Carey jí to vyšlo luxusně. Skvěle odzpívané vystoupení, které v sobě skrývá velkou kvalitu. Sice se opět obávám o to, že to neoslovilo tolik diváků, ale myslím, že by Zuzce mohlo pomoci, že má skvělou barvu hlasu, která je krásně poznatelná a v každé písničce to má říz. Snad Dara s procenty nepřekvapí.

Juraj Zaujec

Ricky Martin – Livin´ La Vida Loca

DJ Vlado: Tohle byl podle mě Jurajův nejslabší výkon v soutěži. Odzpíváno to bylo v jedné rovině a bez sebemenšího temperamentu, který k této písni neodmyslitelně patří. Jediný výraznější moment, který mi utkvěl v paměti, bylo laškování s „živou kytarou“. Juraj to podle mě Aničce tímto výkonem dost usnadnil.

Merťas: Juraj dal svůj klasický průměr. Hlasově příliš nezářil, ale dělal dobrou show, která se musela nejednomu divákovi líbit. Přes Aničku nejspíš nepostoupí, ale držel se statečně.

Anna Veselovská a Juraj Zaujec

Extreme – More Than Words

DJ Vlado: Nádhera. Jednoznačně nejlepší duet večera, který minimálně o třídu předčil všechny tři ostatní. Není nic lepšího než setkání dvou muzikantů, jejich hlasy k sobě výborně ladí. Oproti nahrávce z hotelového pokoje to znělo mnohem lépe a Anička s Jurajem si navíc výborně rozdělili party. Juraj si zde po předchozím nepovedeném výkonu napravil reputaci a Aničce prostě včerejší večer jednoznačně patřil.

Merťas: Anička by se měla držet svého kopyta a takhle svoje songy dávat. To je její parket. Výborný duet.

Markéta Poulíčková

Janet Jackson – Black Cat

DJ Vlado: Opravdu nechápu, jak někdo může považovat Black Cat za neznámou píseň (s tímto názorem jsem se v diskusích setkal hned několikrát, dokonce i Merťas se přidal). Její kytarový rif je podle mě notoricky známý a srovnatelný například se Smoke On The Water. Ale teď k Markétě. Byl to samozřejmě opět plně profesionální výkon jako vždy a Markéta šla do zpěvu s neskutečnou energií. Jak už jsem minule psal, tak Markéta střídá jen výborné a fantastické výkony. Minule byla fantastická, tentokrát „jen“ výborná, i tak si ale postup do Grandfinále zaslouží plným právem, protože nikdo jiný ze soutěžících nepředvedl takovou výkonnostní stabilitu jako ona.

Merťas: Markéta svůj výkon z minulého týdne určitě nepřekonala. Black Cat je dobrá písnička, ale mám pochyb o tom, že to byla vhodná volba. Moc lidí tenhle song nezná a dopad na obecné publikum to mít nebude. Samozřejmě jen spekuluji, ale souboj s Bárou za mě prohrála. Markéta je dobrá zpěvačka, ale včera nebyla výrazná hlasově, ztrácela se mi. Aby dnes nepřišlo překvapení a Bára svou soupeřku nepokořila.

Brunno Oravec

Richard Marx – Right Here Waiting

DJ Vlado: A stejně jako to Juraj usnadnil Aničce, tak i Brunno to dost usnadnil Ivanně, jelikož jeho vystoupení bylo jako přes kopírák všech jeho předchozích (i když za piáno zasedl teprve podruhé), včetně prapodivné angličtiny a zasněných pohledů do vzduchu. Nemluvě o to, že tam tentokrát bylo i celkem slušné množství falešných tónů. Dnes večer bude zřejmě čas udělat dětem (nebo spíš důchodcům) pápá.

Merťas: Já si nemůžu pomoct, ale nechápu jak se mohl Brunno dostat takhle daleko. Neshledávám na něm nic, co by mě zajímalo nebo uhranulo nebo zvedalo ze židle. Angličtina prazvláštní, výrazy stále stejné, prvoplánové piánu u sebe, žádná perspektiva na hudebním trhu. Doufám, že finále mu zůstane zakleté, i když nikdo nevíme kolik lidí pro něj hlasuje a co se honí v hlavě Michala Davida a kolik procent mezi své ovečky rozdělil. V jeho nepostup doufám na tolik, že jsem se rozhodl s vámi čtenáři uzavřít sázku. Sice nevím, co mi nabídnete vy, když vyhraju, ale pokud Brunno postoupí do finále tak vám připravím článek, ve kterém odhalím svou identitu. Na Panáčkovi se vídáme článkově takřka rok a pokud Brunno postoupí tak uvidíte i mou tvář i něco z mého života. Hlavně nehlasujte jen proto, abych se vám ukázal.

Miloš Novotný

The Rasmus – In The Shadows

DJ Vlado: Petr Bende zůstal v této písni nepřekonán. Milošovo podání bylo příliš slušňácké a nedokázal se do toho zvlášť v refrénu pořádně opřít. A to ani nemluvím o pohybovém projevu, který byl totálně neohrabaný a omezoval se pouze na pár kroků po pódiu se a tam. Jedno z nejslabších vystoupení večera.

Merťas: In The Shadows je super song a Miloš to dal tak napůl. Zdálo se mi, že do toho nešel vůbec naplno. Přišel mi smířený s tím, že by nemusel postoupit do finále a jak pohybově tak i výrazově vypadal jako odevzdané sele před porážkou. Škoda, s tím jak ho má Dara ráda a s tím jak Zuzka podává nevyrovnané výkony by měl šanci. Náctileté dívenky nechají svůj paušál i kredit nabobtnat.

Anna Veselovská

Chris Isaak – Wicked Game

DJ Vlado: Zatímco u Miloše, jsem se srovnání s Petrem Bende ubránit nedokázal, tak u Aničky jsem se srovnání s Mirem Šmajdou ubránil v pohodě, neboť její verze této písně byl diametrálně jiná a nesrovnatelná (a měla blíže k verzi o skupiny HIM než k originálu). Hlasově dodala Anička této písni vlastní tvář a její vzlykavý hlas zvlášť v refrénech úžasně vyniknul. Pro mě jednoznačně nejlepší vystoupení večera.

Merťas: Za sebe říkám, že se mi Aničky vystoupení nelíbilo. Hlavní problém jsem měl s písničkou. Myslím, že se s ní ani Anna pořádně nepopasovala a song odzpívala bez viditelného zájmu. Zkrátka jí to nesedlo. Minulý týden to bylo o 100% lepší. I když nejspíš do finále postoupí tak včera to určitě nebyl výkon hodný finále.

Ivanna Bagová a Brunno Oravec

Karel Gott a Marcela Holanová – Čau lásko

DJ Vlado: Tohle byl naopak největší úlet večera. Při nejlepší vůli to nemůžu označit jinak než za komické číslo vhodné leda do cirkusu. Oba dva hrozně přehrávali, což na komičnosti ještě přidávalo. Pěvecky mi z toho trochu líp vyšla Ivanna, ale to především proto, že Brunno chvílemi mečel za dva kozly Bobeše. A jeho závěrečná věta „Michael, I love you“ už byla doslova vrcholem trapnosti. Podání Zdeňka Srstky a Jaruš Hanuš zůstalo rozhodně nepřekonáno.

Merťas: Jsem asi úchyl, ale mně se duet líbil. Teda až od té doby, co začali zpívat Čau lááásko. Na začátku se oba prali s češtinou (to je taky nápad jim dát českou písničku), ale pak to docela svištělo. Brunno hrál sice druhé housle, ale dalo se to. Myslím si, že ani jeden duet nebral moc vážně.

Barbora Švidraňová

Lady Gaga – Marry The Night

DJ Vlado: Kdyby se vyhlašovala cena za nejhorší outfit roku, tak by Bára měla velkou šanci tuto cenu získat. V kombinaci s účesem připomínajícím parodii na Petra Nagye bylo zaděláno na jednu velkou vizuální katastrofu. Jinak Bára zazpívala dobře a s energií, ale ve výškách mi šíleně vadila její barva hlasu. Zrovna tak pohyby byly krajně nevkusné a opět vyplula na povrch Bářina teatrálnost. Chvalozpěv Pepy Vojtka mě ale docela vyděsil. Doufám, že Báře nehodlá dát víc procent, protože její postup na úkor tak skvělé zpěvačky, jakou je Markéta, bych považoval za do nebe volající nespravedlnost.

Merťas: Bára odgagala Gagu famózně. Paráda. Dala do toho všechnu svou energii, veškerý um a do boje proti konkurentce v týmu vytáhla těžké zbraně. Bára se vystoupení zhostila velmi dobře, líbila se mi od hlavy až k patě a mělo to správný šmrnc. Za mě vystoupení večera.

Miloš Novotný a Zuzana Mikulcová

James Morrison & Nelly Furtado – Broken Strings

DJ Vlado: Pokud bylo nějaké vystoupení dokonale matné, tak to byl tento duet. Zuzka i Miloš hezky zazpívali sólové části, ale ve společných pasážích se snažili jeden druhého přezpívávat, až to nepůsobilo dobře. Jinak na tomto vystoupení nebylo nic výrazného k zapamatovaní.

Merťas: Mně se duet moc nelíbil. Respektive dvojice odzpívala pěkně sólově, ale spolu se mi to zdálo nekonzistentní. Ladilo to jen místy a jako celek to na mě působilo tak, že každý si zpívá jak chce. Jeden z méně povedených duetů večera.

Ivanna Bagová

Celine Dion – My Heart Will Go On

DJ Vlado: Ze všech velkolepých popových songů, které Ivanna zpívala, se mi v tomto líbila celkově nejvíc, protože mi chvílemi přišlo, že hlas dokázala ve výškách mnohem lépe otevřít, díky čemuž nezněl tak ukníkaně. I sloky dokázala Ivanna zazpívat velmi procítěně. Mojí favoritkou asi nikdy úplně nebude, protože mám rád trochu jiný způsob zpěvu, ale Grandfinále si bezpochyby zaslouží.

Merťas: Song z Titaniku je těžká kláda, která se ne snadno nese. Ale Ivanna si s tím pohrála, jako kdyby nesla peříčko. Její vystoupení se mi líbilo víc než minulý týden. Titanik byl zvládnutý od začátku do konce a vyjma jednoho zakolísání to bylo excelentní. Nevím jak song z Titaniku působí na slovenské obecenstvo, ale pro Čechy je to jakési měřítko. Od hodně lidí vím, že My Heart Will Go On berou jako srdeční záležitost, protože tuším v roce 1997 to byl v Čechách prvotřídní kinomegahit, který do kina lákal davy lidí včetně otrávených manželů a partnerů manželek a přítelkyň. Já jsem na to osobně musel jít s rodiči a se ségrou povinně a tolik slz na konci jsem ještě neviděl. Všichni bez rozdílu věku a pohlaví brečeli jak želvy. A za ta léta, co jsme provozovali video a dvd půjčovnu jsem mnoho lidí viděl, jak se k filmu občas nostalgicky vrátili, doma si pěkně znovu pobrečeli a druhý den o filmu mluvili s takovým zapálením jako by to viděli poprvé. Všeobecná oblíbenost Titaniku Ivannu 100% vynese do finále.

DJ Vladovo pořadí výkonů:

1.Anna Veselovská, 2.Markéta Poulíčková, 3.Zuzana Mikulcová, 4.Ivanna Bagová, zbylí čtyři víceméně nastejno (Bára o něco výš pěvecky, ale outfit i pódiový projev ji dost srážel, všichni tři pánové víceméně v jedné lajně).

DJ Vladovo pořadí duetů:

1.Anna Veselovská a Juraj Zaujec, 2.Markéta Poulíčková a Barbora Švidraňová, 3.Miloš Novotný a Zuzana Mikulcová, 4.Ivanna Bagová a Brunno Oravec

TOP 3 podle Merťase:

1.Bára, 2.Ivanna, 3.Zuzka

Duety podle Merťase:

1.Juraj a Anička, 2.Ivanna a Brunno, 3.Zuzka a Miloš, 4.Bára a Markéta

Shrnutí 8. finále podle DJ Vlada:

Všechny čtyři favoritky Anička, Markéta, Zuzka a Ivanna jen potvrdily své pozice a myslím, že by jim finále nemělo rozhodně uniknout. Z outsiderů se lehce dotahovala jenom Bára, které navíc Pepa Vojtek vzdal poklonu, ale jak už jsem řekl, tak bych považoval za nespravedlivé, kdyby nedejbože porazila Markétu. Každopádně to ale bude v Pepově týmu nejnapínavější. K překvapení by mohlo dojít i u Dary, protože i když Zuzka podala lepší výkon, tak Miloš zpíval mnohem efektnější píseň. Navíc Dara se sympatiemi k Milošovi nikdy netajila, takže by mu klidně mohla dát víc procent, i když já bych to vůči Zuzce považoval za vyloženě nespravedlivé. Ve zbývajících dvou týmech je situace víceméně jasná. Dnes také od všech čtyř grandfinalistů uslyšíme zbrusu nové singly, které nahráli během minulého týdne. Ještě před tím by nás však měla čekat návštěva bytosti, která je mému srdci velmi blízká a měla by představit svůj duet s českou popovou legendou. I když je vám asi jasné, kdo nás svou návštěvou dnes večer poctí, tak vám zatím nic neprozradím, neboť (řečeno slovy klasika) „já jsem takový záhadný chlapec“. Nebývá nám tedy, než si ještě pár hodin počkat.

Shrnutí 8.finále podle Merťase:

Favorité to mají jasně nalajnované. Večer byl spíše průměrný a nikdo tolik nevyčníval. Snad jen vyjma Báry, která na brány finále včera silně bušila, možná jedno křídlo vykopla. Pepa bude mít dle mého nejtěžší rozhodování. Obávám se, aby nepřekvapila Dara a nepomohla dál Milošovi. To vše se dozvíme dneska večer. Já jsem na to všechno velmi zvědavý.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 350
1
ejmi
Reagovat

Kráľovná Anna, verím, že vyhrá. Nebol ešte taký talent v speváckych súťažiach a to prosím bez výstrihov po pupok a krátkych sukieň. Zimomriavky. Ostatní žiaľ pri Aničke blednú. Nie je krásna, nie je ukecaná, mne je to fuk, spieva fantasticky, muzikálna, má svoj štýl. Dnes prvýkrát pošlem v tejto súťaži SMS.

2
Jana
Reagovat

Já naopak na dnešní večer příliš zvědavá nejsem. Přála bych postup do GF Jurajovi a Brunnovi, protože Annu a Ivannu dost silně nemusím, ale je nad slunce jasné že přes tyhle dvě kdovíproč favoritky se ani jeden z nich nemůže dostat. U Poulíčkové a Švidraňové je mi úplně ukradené, která z nich postoupí, šílené jsou obě a dokonalý zpěv není všechno. Možná bych si ze škodolibosti přála aby postoupila Švidraňová a já nebyla jediná kdo bude dnes večer zklamaný a docela by mě pak tady bavilo číst komentáře nejmenovaných uživatelů na vyřazení Poulíčkové. U Dary přeju postup Zuzce a pokud postoupí Miloš tak už mé zklamání dosáhne absolutního vrcholu. Dnes se ale podle mě žádného překvapení už nedočkáme a vše se odehraje úplně přesně podle předem úplně jasného scénáře. Takže narozdíl od minulého týdne už žádné napětí. A můžu říct že celé slavné nedělní Grandfinále mi bude tím pádem totálně ukradené. Nuda, nuda, nic než nuda……

3
dolores
Reagovat

Mertasi, lahko sa uzatvara stavka, kde pravdepodobnost, ze Brunno sa v Titanicu neutopi, je takmer nulova :)))

2- ahoj Xmane, som rada, ze si sa vratil :)

4
Joey
Reagovat

1-Tiež som ten typ ktorý v takýchto súťažiach SMSky neposiela.Ale Anička ma uchvátila už od začiatku a to natoľko,že proste som tú SMS dnes poslať jednuducho musel,obzvlášť keď ide dnes do tuhého :))

5
yeey
Reagovat

3 pockej to nemuze myslet vazne, treba to neni on :-D

6
-bé-bé-
Reagovat

yeey
tak som zase vedle jak tá jedle, zmažme to, ja mám problém komunikovať len slovne, potrebujem k tomu pach, z očí do očí, reč tela atď…

7
Klogi
Reagovat

3:/2 :DDDD

8
-bé-bé-
Reagovat

1
teší ma, že ešte niekto vníma „Kráľovnú Annu“.

9
yeey
Reagovat

6 – okay jen me vydesilo, co si to zas nekdo o mne udelal za zaver :-)

10
Viq
Reagovat

Ivanna Bagová je Hlas Československa.

11
Franz Ruppert
Reagovat

Nevíte proč ta Anička tak šišle ? To má rovnátka ?

12
Viq
Reagovat

11 – To ti nedá spát, co? Anička to dělá schválně, aby na sebe strhla pozornost davu (včetně Franze Rupperta) a vyhrála Hlas ČS!

13
Motýlek
Reagovat

Tomáši, nepoužívej nick Jana…., už jsou tady dvě, pak se to všechno plete….
Děkuju…

14
Franz Ruppert
Reagovat

12 – já spím dobře, ale nedovedu pochopit komu se to šišlání Aničky tak strašně líbí, že je tak populární.

15
Viq
Reagovat

14 – Já o ničem takovém v podstatě nevím, ale těší mě tvůj zájem o Aničku.
Nakonec nic překvapivého, je to dobré zboží.

16
Klogi
Reagovat

12 :DD… zda sa, ze sa jej to uspesne dari.
14: … no vidis… ber to tak, ze su skratka veci medzi nebom a zemou. Nie kazdemu je dopriate to pochopit :)

17
Franz Ruppert
Reagovat

No nebudu tu šlapat bosou nohou na kobru, protože někteří tento humor nepoberou.
Anička je mi ukradená, jsou tam lepší zpěváci.

18
Dave
Reagovat

10: Zkus něco méně pravděpodobného.
Třeba: Ivanna Bagová je Vrbovského favoritka.
Pokud se budeš vážně tvářit, třeba ti to někdo uvěří ;o).

19
Klogi
Reagovat

17: To je slovo chlapa…! Venuj sa radsej tym lepsim Rupperte a Annu nechaj tak.. Beztak ju tu uz dnes vyobracali ako steak na rozni… Uz ma dokonca aj psychiatricku diagnozu pridelenu.. to mi nepride ani trochu humorne..

20
Jana
Reagovat

3 Taky si myslím,že ta Jana ze začátku diskuse je X-Man :)Hned mě to napadlo a to jsem ani nemusela číst reakci Dolores.
Prosím,X-Mane vezmi si jiné jméno než je to moje,nějaké které tady nikdo nepoužívá.Protože já se sTebou shoduji jen u Brunna,já jsem fanoušek Aničky :)Takže nechci být s Tvým názorem spojována

21
-bé-bé-
Reagovat

yeey
ja som inak pochopila to „navážanie“, robím to vtedy, keď nie som „zamilovaná“
takže tááááák…pocitovo som voči tebe OK

24
Viq
Reagovat

Na Markíze mají videa z vystoupení v mnohem lepší kvalitě než na tn.cz
Na tn je to dost hrozné. 2 a půl minuty zvuku tam mají naskládáno do 1.5 MB dat. Hrůza. Ve sluchátkám mi to Wicked Game chrchlalo hůř jako z rádia při chytání lososů na Kamčatce!
Ještěže se to se spožděním uráčila hodit na web i Markíza. Nebe a dudy!
Ty vokály jsou vážně děsné. Naprosto komická záležitost…

25
Taťána
Reagovat

Ivanna Bagová je Hlas Ukrajiny…
Prvoplánových zpěvaček už bylo dost…

Československý hlas-objev je Anička…

26
Prochor
Reagovat

Největší podporu má Ivanna – Vojtek má pravdu. I mezi rockery a to jsem se divil. Vlastně ne.

27
Prochor
Reagovat

Zuzka je neuvěřitelně sympatcká. Tak velká ústa se nevidí.

28
yeey
Reagovat

a neni to trochu hloupy rict vysledky od koucu jeste pred ukoncenim divackeho hlasovani…????

29
dolores
Reagovat

esteze ta Bara nema dnes uces ala Bart Simpson

inak, kto nema TV tak :

Pepa – 50:50
Dara – 50 :50
MD 60 – 40 v prospech Ivanny
Rytmus – 62:38 v propech Anny :D

30
Motýlek
Reagovat

Může někdo prosím napsat, jak dali ta procenta porotci?

31
Prochor
Reagovat

Zombiestar Veselovská se snaží marně.

32
Motýlek
Reagovat

Dolly, příště to nebudu psát, pošlu jen telepatické vlny… :-D
díky

33
Prochor
Reagovat

Samozřejmně- prví grandfinalistaka Ivanna.

34
dolores
Reagovat

Motylku, ty sa nedivas?

MD teraz zdovodnuje preco dal Ivanne viac a … Ivanna ma dost velky strach v ociach a postupuje ….. a Brunno je uplne v pohode :) luci sa a s nim aj MD na podiu

35
Pattrick
Reagovat

proč neřekli kolik teda byly hlasy od diváku .. boha

36
yeey
Reagovat

takze ty procenta se beztak nedozvime, podle predpokladu :-))

37
Anta
Reagovat

Co to zpívá ?

38
dolores
Reagovat

Ivanna dakuje vsetkym, menovite MDymu a spieva vlastny song

39
Motýlek
Reagovat

34 – ještě jsem se nestačila dívat, ale úúúúž su tu…
Hmm, tak Ivannka… Hezký…, musíme taky chválit…, to ináč nejde…

40
Ludvík
Reagovat

Nezpivaji se náhodou vlastní songy až ve finále?

41
mila
Reagovat

kriste ona uz ma novy singel, tipuju, ze ji ho napsal MD..ikdyz neco tak strasneho by snad nenapsal ani on

42
milo
Reagovat

82 % ????

43
yeey
Reagovat

82% hlasu pro Ivannu no to je neco!!!

44
Jana
Reagovat

No uz letím si ji stáhnout..hahaha..takovou hrůzu jako z minulého století

45
Jonatána
Reagovat

Tak předpokládám, že postoupí Andula (je určitě lepší než Juraj), ale doufám, že to nevyhraje. Čím dál míň se mi líbí. A je mi stále více nesympatická. Možná je to jen tou obrazovkou a je to úžasně milá mladá dáma, ale sorry. Vidím ji jen na té obrazovce. Já to velmi přeji Markétě Poulíčkové, která mi vůbec nebyla sympatická už od Superstar, ale tady mi přijde jednoznačně nejlepší, podává standartně perfektní výkony, výkyvy jsem nezaznamenala. Takže jí držím palce.

46
Ludvík
Reagovat

Ona to vyhraje…

47
Prochor
Reagovat

85% pro Ivannu ? Ne nepotřebuje komentář.

48
Anta
Reagovat

nebaví

oni snad čtou panáčka i teď :)

49
dolores
Reagovat

40, nie mali ich uz zaspievat dnes, to avizoval aj DJ Vlado.

ozaj, Brunno svoj singel uz nezaspieva?

50
Jonatána
Reagovat

Co to klajdá ten Zaujec, co je překvapující? Že postoupila Ivanna a ne Brunno nebo co? Jestli si to myslí, je hluchý a měl vypadnout u včera.

51
Ludvík
Reagovat

49- já ale myslel v originální verzi The Voice, to vždycky bylo až ve finále ne?

52
yeey
Reagovat

waaaau 48-52 …ja toho Leose zabiju:D

53
Kido
Reagovat

Anča ven !

54
Jonatána
Reagovat

Tak Dařin tým 52 : 48? to je vyrovnané. U Ivanny a Brunna to bylo jasné, sorry Brunno.

55
dolores
Reagovat

postupuje v pomere 52:48 kto ? zeby Milos? no teda… dost tesny rozdiel. myslela som, ze Zuzka nabrala viac fans, aj keby tych 52 mala ona

56
Prochor
Reagovat

DJ-Vlado rezolutně prohlásil, že Ivanna to určitě nevyhraje:-)) Znalec populární hudby se prostě pozná :-))))

57
Ludvík
Reagovat

Tu reklamu lépe dát fakt nemohli.

58
Jonatána
Reagovat

53 myslím, že to neklapne. a to by tam zůstal Juraj, takže je to fuk. I když ten by zaručeně Grandfinále nevyhrál, tak by to nebylo špatné :-).

59
yeey
Reagovat

ted to fakt muze byt kdokoliv :-) 4% sou urcite pri poctu doslych hlasu uplny prd…

60
Ludvík
Reagovat

53- bojím se, že to se nestane, ale přál bych si to taky…

61
Prochor
Reagovat

Viq stahnul ocas mezi nohy ?

62
Kido
Reagovat

Tak nesympatickýho člověka jako je Anča jsem snad ještě neviděl … normalně z ní mám osypky … Fuj …

63
jeny
Reagovat

Tak tady se to hemží jen samými fanoušky Ivanny, chudák Anna, nechte ji žít. Mimochodem, nesnáším Ivannu, moc sebejistá, nedivím se Jurajovi, že byl překvapený, znají se blíž a určitě ví, proč to říká.

64
Prochor
Reagovat

Postoupí Zuzka.

65
Motýlek
Reagovat

Tak to mám radost… :-) Miloše jsem si přála…

66
Merťas
Reagovat

Já to říkal, že Miloš postoupí. :)

67
Anta
Reagovat

překvapení večera
chtěla jsem Zuzku, ach jo

68
Ája
Reagovat

téda, tak to jsem nečekala, viděla jsem Zuzku jako adeptku na vítězství, ale Milošovi fandím taky

69
Ludvík
Reagovat

To není možné… Dominika by ho porazila…

70
Prochor
Reagovat

Bomba: Miloš.

71
Petra
Reagovat

Boze jak henten Milos mohol postupit?? Nechapem…

72
mila
Reagovat

Milosovi to preju, Zuzky mi je lito, mela postoupit misto Ivanny, to bych byla spokojena

73
Anta
Reagovat

Měla poděkovat vokalistům, to by byl dobrej fór

74
Klogi
Reagovat

62: To budes pristi tyden celej vyhazenej :P

75
Klogi
Reagovat

62: To budes pristi tyden celej vyhazenej :P

76
yeey
Reagovat

tak to je sok – tak uz jen Marketa a mam TOP3 v grandfinale… ale Zuzky je mi teda lito, asi si to zaslouzila vic… ale z Milose mam radost :-)

77
Jonatána
Reagovat

Koho to překvapilo, že Miloš porazil skvělou Zuzku? Mě ne, je skvělá, ale Miloš táhne víc lidí. Myslím. Zuzka je víc pro fajnšmekry.

78
Prochor
Reagovat

Dnes je to masakr přátelé.

79
Jana
Reagovat

Celou soutěž vyhraje Anička

80
dolores
Reagovat

takze je to Milosko ROFL. nevadi, Zuzka je aj tak skvela

Milos IMHO nechcel postupit, ved vcera bol aky rad, ze to ma za sebou.

ale ta cestina mu vazne velmi pristane :)

81
Anonymní
Reagovat

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale kdyby postoupily ty 4 holky, tak by to bylo očekávatelní, ale takhle to zas zavání – finále by bylo 1 češka a 3 slovenky, takže teď to určitě bude čech, češka, slovák, slovenka… Tedy Novotný, Poulíčková, Bagová, Zaujec.

82
Pattrick
Reagovat

Co to je za pěkně odpornou písníčku a to nana, je schválně nebo zapomněl text ..

83
Ludvík
Reagovat

A já jsem si myslel, že už bude dívčí finále a že konečně vyhraje holka na 100%

84
Anta
Reagovat

bojim bojim

85
dolores
Reagovat

takze pokojne moze postupit aj Bara, kedze je to tesne

86
Motýlek
Reagovat

Ta Markéta to musela trénovat ten taneček, to není jinak možné… :-))

87
Ludvík
Reagovat

Zase nic :-)

88
Merťas
Reagovat

82 – Myslím, že mu vypadnul text. :)

89
Prochor
Reagovat

Markéta si ti to zasloužila i když jí bytostně nesnáším ale byla celou soutěž dobrá.

90
yeey
Reagovat

YYYESSSSSSSSSSSSS! tak to neni mozny – Marketa, Milos, Ivanna – SUPER! :-)

91
jeny
Reagovat

Bože ta Markéta přehrává.

92
Anta
Reagovat

tak budu mít v GF favorita alespoň jednoho
přiznám se, že jsem posílala sms a vyplatilo se

93
mila
Reagovat

mne by zajimalo, jaky umelec skladal ty nove single.. to je jak z MOzna prijde i kouzelnik

94
yeey
Reagovat

boze ty songy to shity! :D:D

95
dolores
Reagovat

takze to bude narovnako Cesko vs Slovensko. Hacko moze byt spokojne :))

96
Evi
Reagovat

Tak ještě Juraj a spěje nám to ke genderové i národností vyváženosti.
Markéta zpívá dobře, ale ten její afekt mi lezl krkem a přála jsem to Báře.
Rytmus tím rozdělením procent zadupal Juraje do země a ani to nemusel dělat tak okatě.
Zdá se mi to, nebo ty nové singly jsou jeden jak druhý?

(jen pár prvotních postřehů)

97
Jonatána
Reagovat

Prima, Markéta je tam.

98
jeny
Reagovat

Proč nezpívají, ti co vypadnou?

99
yeey
Reagovat

ty sou songy to shity, nak z toho mluvim z cesty, jak to dneska dopadlo…. Anicka/Juraj – at uz si postoupi kdo chce..:-)

100
Jana2
Reagovat

93 – mám pocit, že to budou davidovky :-D

Jinak postoupí Juraj aby to bylo vyrovnaný podle pohlaví i národnosti, ale v tom případě mu měli dát včera lepší songy, aby to nebylo tak příšerně okatý, nikdy nešel přes diváky a teď asi porazí Annu i se ztrátou 20% od Rytmuse…

101
Anonymní
Reagovat

No a teď se ukáže – Juraj nebo Anička. Rytmus Aničku dost zvýhodnil těmi procenty, možná to právě rozhodne o tom, kdo vypadne. Jednoznačně to bylo asi jen u Brunna a Ivanny

102
pimpa
Reagovat

Z těch dvou je větší héééérečka Markéta. Příšerná šmíra.

103
Pattrick
Reagovat

Brány do koše otevřít … wtf? To psal David ne ..

104
Jana2
Reagovat

102 – nesympatický hérečky obě, ale Markéta aspoň líp zpívá

105
Laikka
Reagovat

Ivana nepřekvapila, Miloš mi nevadí a z Markéty mam fakt radost. Teď asi Anna.

106
Belisana
Reagovat

ja to tusila, ze ten Milosek postoupi. Mno. Jeste ma nekdo pochyby o manipulacich??? Zuzana je jednoznacne v tomhle Dary tymu ta lepsi.

107
mici
Reagovat

Co si to ten chudák Zaujec dovoluje říkat, že bylo překvapení že postoupila Ivanna? Pro mě rozhodně nebude překvapení, že nepostoupí.

108
Jana2
Reagovat

105 – myslím, že to bude muset být vyrovnaný (jako minule vyhrál Lukáš SS aby to byl Slovák po Čechovi)..a postoupí neprávem Juraj

109
Jonatána
Reagovat

79 je to možné, ale věru, nepotěšilo by mě to :-(((.

110
Jana2
Reagovat

Spletla jsem se jupí :-D

111
Jonatána
Reagovat

jak jinak, Anča je tam. Ale takový rozdíl jako Ivanna neměl nikdo. to mě docela baví, musím říct.

112
Ludvík
Reagovat

Já to finále s…. u na celý Hlas. Já tu Annu nesnáším..

113
pimpa
Reagovat

Chudák Miloš… Ty tři fúrie proti sobě! :D

114
Merťas
Reagovat

Jéééžiš, ta holka je sice hudebně dobrá, ale je tak nesympatická. Trochu mi připomíná Chodúra tím jak si je sebejistá, nehnula ani brvou.

115
Kido
Reagovat

Kde je blicí smajlík ?

116
Pattrick
Reagovat

Ivana je sebejistá, to Anna je tvl na pěst..

117
mila
Reagovat

no tak jsem zvedava, co nadelili Anicce za singel

118
Jonatána
Reagovat

Skoro té holce nerozumím a nelíbí se mi přímo strašlivě. Jsem asi divná, who knows.

119
yeey
Reagovat

nooo a Anicka asi dostala o dost hlasu min nez Ivanna… soudim podle predchozi divacke obliby Juraje a Brunna…

120
Ája
Reagovat

mám dojem, že ty písničky psal vrátnej za krabičku cigaret :-/

121
pimpa
Reagovat

Kňoury kňour, vzlyky, vzlyk… Asi se rozpláču… :D

122
Jonatána
Reagovat

A ten singl je přímo hnusný. Ne, že by něco byla pecka, ale tohle… :-(.

123
Prochor
Reagovat

Co to tam Anna kváká ?

124
Jana
Reagovat

Anička měla méně procent než Ivanna,protože měla silnějšího soupeře

125
Pattrick
Reagovat

Mně její zpěv přijde pořád stejný a strašně šišlá..

126
mila
Reagovat

no tak po prisernem uvodu si Anna prece jen trosku tu pisen upravila, ale stejne je to hruza

127
dolores
Reagovat

Anicka je tam a ja si teda spokojne mozem vychutnat GF :)

KIDO, dostal si teraz anfylakticky sok? :)))

128
Ludvík
Reagovat

Sezóny číslo 1 a doufám že nikdy více…

129
Merťas
Reagovat

120 a pálil je u flašky vodky. :)

130
Anta
Reagovat

123 zme na cestě zléééhéhéj

131
Anonymní
Reagovat

Tak rozdíl u Ivanny byl hodně znatelný, MD asi trochu přitlačil a přepísknul to… Kdyby postoupila Zuzka místo Miloše, bylo by to asi lepší, přece jen čtyři zpěvačky by se srovnávaly lépe, než 3 a 1 zpěvák… Ale dalo se to čekat, že neudělají 1:3 ČR:SR protože pak by taky hodně zapracoval národnostní boj, hlasy slováků by se tříštili a češi by favorizovali jedinou zbylou češku. Bára a Zuzka holt měly smůlu, že byly obě v duu ČR+SR kdežto tým MD a Rytmuse byl SR+SR v obou případech

132
pimpa
Reagovat

Anča vypadá, jako by si odskočila od táboráku! :-)

133
Kido
Reagovat

Jůůů já bych jí hnedle nafackoval …. :-))

134
Petra
Reagovat

Dvaja Slovaci, dvaja Cesi… ale voooooobec to neni zmanipulovaneeeeee :DDDD

135
Jonatána
Reagovat

Mám ráda děti, fakt, ale Andula je naprosto nezajímavá, studená a divná holka. Nebo jí zkrátka telka nesvědčí.

136
jeny
Reagovat

Kido, Pimpa, Jonatána – kolik je Vám let? Tolik zloby vůči jedné holce ….

137
mila
Reagovat

no mne pripada, ze spis na Panacka nasadili spoustu nicku, aby to tady zmanipulovali a vysvetlili nam, jak je Anicka strasna…

138
Tereza
Reagovat

Anna mi připomíná Chodúra..pořád stejná a ten vlastní singl..brrr

139
Jana
Reagovat

136:Ať si brblaj,ony už si to nacvičují na příští neděli,až je Anna vyklepne..:)

140
Klogi
Reagovat

136: dusevny mrzaci…. bez ohladu na vek

141
pimpa
Reagovat

136 Anča by mohla být v pohodě moje dcera. Stačí? A necítím vůči ní žádnou zlobu, nepodsouvej. Prostě jen komentuji, co vidím a slyším.

142
dolores
Reagovat

124 – aj tak su to len percenta. skutocne pocty nepozname. 75% Anicky sa poctom SMS moze rovnat 82% Ivanny. alebo ich aj prevysovat.

Anna mala z mojho pohladu najlepsi singel zo vsetkych, lepsie povedane, ona aj obycajnu piesen svojim hlasom rozsvieti :)

143
Motýlek
Reagovat

Konec dobrý všechno dobré… Tak jsem spokojená, mám tam dva svoje lidi a to mi stačí…
Písničky byly o ničem, nelíbila se mi ani jedna, ale je to za náma, chválabohu….. :-))

144
Kido
Reagovat

127 … nastěstí jsem měl v lednici Epipen, tak sem si ho hned šlehnul … Takže jsem stále zde … ;-)

145
Jana2
Reagovat

Náhodou ta nová písnička Anny je dobrá. A nemyslím si, že si je sebejistá, jen má problém s emocema. Celkově na mě působí hrozně smutně. Prostě mi je dost sympatická, ani nevím proč.

146
yeey
Reagovat

ja si teda myslim, ze Aniccina pisnicka byla z tech 4 nejlepsi… ne ze bych si teda pamatoval, jak znely ty 3 predchozi, ale tak nejak mi to prislo…. no to neznamena ze ty ostatni 3 nejsou moji favoriti…:-)

147
mila
Reagovat

142 – konecne nekdo normalni. Ale vsimla sis, ze zezacatku s tim singlem bojovala a pak ho teprve uchopila po svem a zvedla ho nahoru?

148
Fialka09
Reagovat

Tak z Miloše mám radost, i když Zuzka mi byla taky sympatická. Ostatní se dalo čekat. A když tak poslouchám ty jejich songy (kdo to psal, proboha??? To je fakt tragédie!), přemýšlím, na čí koncert bych šla. Koho z těch čtyř bych mohla s chutí poslouchat třeba dvě hodiny v kuse… A fakt nevím. Nakonec snad fakt toho Miloše.

149
jeny
Reagovat

141 No tak to se na mě nezlob, ale jestli komentuješ, co vidíš a slyšíš, tak seš hluchá a slepá. V tomhle věku ….

150
Ne a ne
Reagovat

Moje pořadí singlů: Miloš, Anna, Markéta – Ivanna. Ivanna naprosto strašná písnička, to jí radši pošlu hlas smskou, než si muset stahovat tu hrůzu.

151
K.
Reagovat

Takže je v GF Miloš a Dara dala 50:50? V tom případě nevěřím, že to bylo čistý, celou dobu neměl podporu a teď najednou ano? Imho štáb prostě nechtěl mít čistě babské a převážně slovenské finále, zařídit to jistě nebylo nic těžkého.

152
Jonatána
Reagovat

136 Milá Jeny, je mi 41 a nejsem si vědoma zloby. Opakovaně jsem psala, že je to možná příjemná holka, ale telka jí nesvědčí. je mi velmi nesypatická a ani se mi nelíbí, jak zpívá. Moc se mi líbila ve výběru naslepo a v duelu s Luckou, i když Lucka asi víc. To jsem taky psala. Pak bohužel už ne. Stačí číst. Jestli vyhraje, je mi to celkem fuk. Sem píšu pokaždé po přenosu, když ho zrovna vidím, a vidím ho tehdy, když tam není nic zajímavějšího :-). Ale klidně se můžeš rozhořčovat nad zlobou vůči té dívence.

153
mici
Reagovat

Celou soutěž mám za favoritky Ivannu a Annu, ale více jsem favorizovala Annu. Dnes, kdy poprvé zpívala slovensky to ovšem byla u Anny tragédie. Rozhodně nejhorší výkon ze všech.

154
mici
Reagovat

Celou soutěž mám za favoritky Ivannu a Annu, ale více jsem favorizovala Annu. Dnes, kdy poprvé zpívala slovensky to ovšem byla u Anny tragédie. Rozhodně nejhorší výkon ze všech.

155
Jonatána
Reagovat

140 a další: jestli je tady někdo duševní mrzák, tak to budete spíš Vy, dámy. ale užijte si to :-)))))))))))))))))))))))))

156
Jana2
Reagovat

Já se klidně vsadím, že vyhraje Ivanna, ačkoliv jí to fakt nepřeju. On se MD nenechá porazit.

157
pimpa
Reagovat

139,140 Aha, takže mít jiný názor na zdejší hvězdu = hned duševní mrzáctví… Hmmm…
149 Možná slepá, možná hluchá; někdo je třeba zase zaslepený…v jakémkoli věku. Asi tak.

158
dolores
Reagovat

mila neboj, o chvilu nabehne Viq a ich tu vsetkych rozozenie ako slepice do kurina :)))

ano v druhom versi slohy mala intonacny problem, ale rychlo to vyrovnala. nemali asi vela casu to nacvicovat. teda aj Ivanna to dost prznila. prekvapena som z Milosa, ze to vcelku zvladol. po Anne dnes druhy najlepsi.

159
Ne a ne
Reagovat

mici: poslechni si studiovou verzi, pokud se ti líbila více Ivanna, tak se nemáme o čem bavit

160
Jana2
Reagovat

154 – vidíš a mně se to zas hrozně líbilo a asi ten refrén jen tak z hlavy nedostanu

161
Kido
Reagovat

140 … no zato ty budeš obrovskej mozkovej trust :-)

162
Jana2
Reagovat

Škoda, že songy těch co vypadli nedali ani na net:(

163
Ne a ne
Reagovat

161: Argumentuj, jinak tvé příspěvky nemají žádnou výpovědní hodnotu.

164
pimpa
Reagovat

158 No, ještěže tu toho Viqa máte, jak píše Jonatána, však si to užijte… :-)

165
Viq
Reagovat

Co se tu děje? Už je konec světa?

166
Ája
Reagovat

řekněme si to takhle: songy byly strašný všechny :-D

jinak mě mrzí nepostup Zuzky (i když za Miloše jsem ráda) a Juraje (ale to byla čistá utopie)

167
pimpa
Reagovat

165 Nic se neděje, máš mě zahnat do kurníku. :-)

168
jeny
Reagovat

152 Tak proč píšeš pořád Anča, Andula … ostatní oslovuješ normálně

169
Belisana
Reagovat

pfffffffffffffffffffff

170
Kido
Reagovat

163: přemýšlej než něco napíšeš, jinak tvé příspěvky nemají žádnou … jak to jen říct slušně … nestojí za nic … :-)

171
-bé-bé-
Reagovat

Počuli ste ten singl? Od Anny. Normálne som sa rozplakala a zrazu som pocítila, že som Slovenka. V tomto som ako Viq, kladiem váhu človeku ale…bolo to tam, v tom hlase to bolo, to staré slovenské a možno ešte staršie…spievali to všetky ženy našeho rodu…neviem či ma chápete…slová som až tak nevnímala aj keď i tie sa mi páčili…
ja to vidím okolo…vidím to v ženách a vidím to v sebe…je to úplne iný typ „ženstva“ ako nám podsúvajú…niečo čo som nechápala a voči čomu som sa búrila…nechápala som to odpustenie……………..vobec traz neviem či je to slovenské dokonca ani či to je ženské alebo je to len utrpenie v akejkoľvek forme…neviem ale niečo sa vo mne otvorilo

172
dolores
Reagovat

K.- vyzera to fakt ako vravis, ale Milos mohol byt vzdy v divackej podpore v tesnom zavese za Zuzkou, preto ho Dara posuvala. a teraz ju tak trochu skantrila aj Dara tym Mariah vyberom. Zuzka to po dospievani sama tak trochu trpko povedala, ze :vybrala mi to Dara, a okrem toho isla ako solistka prva, a druha po duete. najmenej zapamatatelne poradie. to povedal aj moderator Eurovizie v sobotu, ze druhe miesta su pre divakov najrychlejsie zabudnutelne

173
Ne a ne
Reagovat

Kido: Zase si neuvedl žádné důvody. Ve svých příspěvcích jen urážíš bez toho, aby si něco objektivně zhodnotil. PS: Tvoje příspěvky mají být jen sranda, ne? (Jinak opravdu nevím, proč si s tak ,,inteligentním“ člověkem stále píši).

174
Monika
Reagovat

No to je teda grandfinale dve umelohmotne hybry, podprumerny zpevak a spici panna….
Anicka me tou svoji pisni sokovala, falesna jak svina, misty uvzlykany, misty uknourany, rvalo to usi….

175
Belisana
Reagovat

dolores – to s tim druhym mistem a divakem plati ale jen pro konzumenty. Kdo je vnimavej, poradi roli nehraje

176
Kido
Reagovat

171: bacha, aby ti to neurvalo rodidla ! :-O

177
Viq
Reagovat

171 – Ona to tam úplně rozbila. Po těch blondýnách z Londýna to bylo nebe a dudy…

178
Ne a ne
Reagovat

Moniko, doufám, že ještě přijde další neurážející ,,žena“!

179
jeny
Reagovat

177 Jak to myslíš?

180
dolores
Reagovat

ja by som si z tych atakov na Annu nic nerobila, to je povinna jazda, nechajte ich, nech si pochrlia siru. ako som raz pisala, to je ta dan z pridanej hodnoty. a nejaka Jonatana atd. ma nezaujima, su to fanusikovia Farmy, len tak a zastavili kopnut si do Anny a zas pojdu :)))

zaujimave, ze Ivanna take emocie nevzbudila ani nahodou :)))

181
Viq
Reagovat

Jestli jsem to dobře pochopil, snížili cenu 1 sms o 3 Kč.

182
Kido
Reagovat

173: … a ty si nám sdělila co ? Nějak jsem tvé, jistě hluboké intelektuálně-existencionální úvahy, minul … nebo že by si také jen plácala papulí ?

183
Jakka
Reagovat

Osobnost ve grand finále žádná. Byli tam lepší zpěváci či zpěvačky.

184
Kido
Reagovat

180 … To bude tim, ze Ivana není naštěstí taková blbá nána jako Andula … :-)

185
Klogi
Reagovat

182: Ty si kto prosim ta… cert z gasparkovho divadla?

186
Viq
Reagovat

180 – Jasně, to tady vždy panuje v průběhu vysílání. Já tomu příliš nerozumím. Vždyť oni se snad dívají jen proto, aby současně (či hned vzápětí) mohli lít splašky na diskusi.

187
Anonymní
Reagovat

Tak příští týden to celé už díky bohu končí. Sledoval jsem to od začátku až do konce a ač některý výkony byly dobrý, tak jeidný co si z celý soutěže zatím pamatuju je duel mezi Annou Veselovskou a tou o něco starší pani, s hitem od Adele a to je tak vše…

Finále je jasné:
Anna – charismatická, ale studená
Markéta – super zpěvačka, strašná herečka
Ivanna – půlkou nenáviděná, půlkou obdivovaná…
takže holkám se hlasy rozbijí o sebe a vyhraje Miloš, který se mezi nimi nenápadně procpe k vítězství. Získá hlasy všech pubin, získá hlasy hodně čechů a navíc – tady v žádný soutěži ženská nevyhraje i kdyby jích bylo 9 proti jednomu. Takže Miloš to má v kapse! A pak se tu všechny fankluby Anny, Ivanny a Markéty pozabíjí :)))

188
Ne a ne
Reagovat

Kido: Žádné existenciální úvahy nepodávám, ve mně komerční soutěž nevzbuzuje takovou zlobu a vášně vůči některým soutěžícím. Jenom uvádím svůj subjektivní žebříček, ale můžeš mi klidně poslat další balíček invektiv a duševně se tak ukájet.

189
jeny
Reagovat

Kido seš ubohej, jdi do hajan a urážej si doma.

190
Monika
Reagovat

Mrzi me vypadnuti Zuzky, ktera to odnesla nejvice. Milos si to grandfinale za vykony, ktere podaval po celou dobu vubec nezaslouzil…Nebudu spekulovat, ale je mi ajsne, ze pro rpodukci je vysledek 2:2 (narodnost) 3:1 (zeny a chlap) jiste prijemnejsi nez 3:1 a 4:0:-))))

191
Jana
Reagovat

Mě tedy dost vadí to oslovování Anča,Andula…já jsem nfandila a nefandím Ivanně,al jinak nežli Ivanna nebo Ivannka jsem ji neoslovila….a že mi při ní hrůzou vstávají chlupy na rukách……

192
Peter
Reagovat

Tak či tak… minimálne na Slovensku sa z Hlasu postupne stal prepadák obrovských rozmerov. V nedeľu ho porazila JOJka na plnej čiare filmom… 40% share (film) proti 20% share (Hlas) hovorí jasne… a pondeľnajšie prenosy dopadajú ešte horšie… tak sa možno dočkáme podielu pod 20%. Ďalšieho hlasu sa rozhodne nedočkáme a aj tento prvý skončí za absolútneho nezáujmu divákov, čo môže znamenať naozaj hocijaký výsledok – keď Hlas nikto nesleduje, tak pravdepodobne ani nikto nehlasuje :)

Myslíte si, že ľudom vadil druh formátu, vyradenie favoritov (Hnilica, Fehérová, Dobrovodská…), alebo už majú proste speváckych súťaží dosť?

193
irena
Reagovat

148 – fialko, zas to vidíme stejně. Je mi naprosto jedno kdo to vyhraje, ale kdybych někoho musela poslouchat déle tak to opravdu bude snad ten Miloš. Ještě že jsem si v minulých soutěžích pořídila pár favoritů kterým se můžu věnovat, tady bych si fakt nevybrala.

194
dolores
Reagovat

184 -zda sa, ze tvoja alergia presla do verbalnej uplavice :)))))

195
Viq
Reagovat

192 – Více věcí najednou. Jak chyby na straně provedení formátu, tak ne druhé straně obrovská část konzumentů TV vysílání jede na telenovelách, laciných detektivkách, starých estrádách a socialistických komediích…

196
Jonatána
Reagovat

Anča jsem možná někdy napsala, Andula jsem psala, to je fakt. To je asi tou nesympatií, ale klidně můžu psát Anna, jestli vám to bude připadat objektivní :-). dobrou

197
Tereza
Reagovat

174 Moniko máš za 1..

198
Viq
Reagovat

196 – Klidně piš, jak to cítíš a na nic si nehraj, alespoň bude rychleji jasné, oč běží…

199
Viq
Reagovat

192 -> + tyhle show se dávají na podzim.
(tento objevný příspěvek už se neúspěšně pokouším odeslat po třetí, tak mu přikládejte váhu!)

200
K.
Reagovat

172 – nemohl, dokud postupovali přímo dva, postupovala vždy Zuzka a Dominika, jednou Katka (tam ale té čistotě taky dvakrát nevěřím). Takže jsem si za sebe jistá tím, že Milošův postup zařídil štáb (což není nic proti němu, on pochopitelně za žádné zákulisní manipulace nemůže).
A první místo už dávno nehraje roli, to hraje roli v začátku soutěže, kdy ještě diváci soutěžící tolik neznají, ale ne těsně před koncem. njn holt už jim žádný hlas nepošlu, bohužel pro Aničku.

201
Jonatána
Reagovat

180 dolores, vůbec nechápu, o čem mluvíš, co je Farma? ale je mi to jedno. Raději vám sem už nic nenapíšu, evidentně fan club Anny Veselovské nekousne to, že někomu se zázrak Anna nelíbi.
Myslím, že když budu někoho tady oslovat, raději budu vykat. Vykání je standradní oslovoání mezi lidmi, kteří se vzájemně neznají. Takže Dolores, nerozumím tomu, co píšete a ani tomu rozumět nemusím. Přeji Vám klidnou a ničím nerušenou dobrou noc.

202
-bé-bé-
Reagovat

K
nechápem ako to myslíš, že 1. miesto nehrá rolu? V čom?

203
jeny
Reagovat

201 Dobrou a ať se ti zdá o Anně, za trest-:)

204
K.
Reagovat

200 blbě formulované: postoupila vždy Zuzka a s ní dvakrát (nebo kolikrát) Dominika, jednou Katka, takže je nepravděpodobné, že by Zuzka postupovala vždy z druhého místa, když navíc minule postoupila jako jediná právě ona. (vyjadřuju se jak mokot, ale snad je to srozumitelný)

205
Belisana
Reagovat

204 K. ja chapu vse, krom toho, co je mokot …? :-D

206
K.
Reagovat

202 no to jsem taky zformulovala trochu blbě: myslím to, že zpívala jako první, což bývá v začátcích soutěže opravdu nevýhoda, ke konci je to ale už jedno.

207
K.
Reagovat

205 oblíbený výraz mého muže :-D

208
Monika
Reagovat

Zklamala me Dara, to 50:50 povazuji za alibisticke, zejmena v situaci, kdy Zuzka po celou dobu podavala stabilnejsi vykony nez Milos, vzdy postoupila primo na rozdil od Milose. Kdyz jsem videla spokojenost a usmev na tvari Dary po postupu Milose, nastvala me tahle psi bouda jeste vic.

209
Jackolo
Reagovat

Tradiční rekap: hlasceskoslovenska.net/clanek/158-hlas_ceskoslovenska_kdo_je_ve_finale

210
Fialka09
Reagovat

193 – Ireno, ahoj, jsem moc ráda, že ses tu zase konečně ukázala, dlouho jsem tě tu „neviděla“!!! My se fakt shodneme úplně ve všem :-) Jsem na tom stejně, je to úplně poprvé za všechny soutěže, kdy nemám ve finále komu fandit. A je mi víceméně fuk, kdo z nich to vyhraje.

211
Belisana
Reagovat

208 Moniko klid, neni to ani fabrika, ani olympiada, na vykony vis co. Stejne si to vzdy zaridi podle sebe, jako vzdy.

212
Jana2
Reagovat

208 – Mně zas postup Miloše potěšil, ne snad že by to byl můj favorit, ale Zuzana mi vadí, vadí mi její styl zpívání…já tyhle kudrlinky a „ou jés“ „jéééijéééj“ a bůh ví co ještě za každou větou fakt nesnášim…technicky možná dokonalá, ale podle mě zapomenutelná a nezajímavá.

213
K.
Reagovat

211 ono se o tom vždycky spekulovalo, ale nikdy to nebylo až takhle vokatý.

214
Monika
Reagovat

213 – Souhlasim.

215
Belisana
Reagovat

213 K. loni bylo

216
-bé-bé-
Reagovat

176
díky Kido. Napísal si to pekne, áno, tak nejak to cítim, že som pred „zrodením niečoho veľkého“
A ten plač to je tá „plodová voda“…
Dík.
201
Jonatána, ja som tiež z „tábora A“, rozdielne názory mi nevadia, ale v mojej povahe je skúmať čo je za mojou „záľubou“ alebo „odporom“, takže som radšej, keď to zistím…niekedy som niečo „nasala z okolia“, niekedy sa „vynorí z minulosti“…baví ma to, pokojne píš i ďalej…

i tie negatívne mi ukážu niečo zo seba…som totiž „veriaca“, verím, že to čo ku mne prichádza má v sebe zmysel a posolstvo pre mňa, nekedy na to prídem, niekedy nie a !Cesta ide ďalej!

217
Viq
Reagovat

Otázka dne:
Měl Oravec tak málo nebo Zaujec tak hodně?

218
Monika
Reagovat

Vzhledem k tomu, ze VZDY Zuzka postoupila primo a Milos ani jednou jedinkrat, prestoze mel od zacatku velkou vyhodu v tymu Dary, po brzkem vypadnuti Biska byl jedinym muzskym zastupcem v TOP 5 a stejne mu to nestacilo nikdy na primy postup…je to zvlastni….

219
K.
Reagovat

215 – co přesně? já to loni sledovala na čtvrt plynu a všechno hned zapomínala. pamatuju si, že mě hodně překvapilo vypadnutí Ševčíka, to jsem v tu chvíli nečekala ani trochu (ale to mohlo být tím, že tohle fórum zdaleka není tak reprezentativní jako bývalo kdysi např. novácké SS fórum). jiná vypadnutí mi ale nijak výrazně „divná“ nepřišla.

220
Viq
Reagovat

And the winner is…

Teď už to musíme zvládnout, i kdybychom měli z toho Titaniku doplavat !

221
Belisana
Reagovat

219 neverim ve vyhru Lukase ani omylem

222
Viq
Reagovat

221 – A v Boha věříš?

223
Belisana
Reagovat

220 nedelej si iluze, vyhraje Bagova. Mam tuseni. Zrovna jako s tim, ze postoupi Milos na ukor Zuzky. Ale moc rada bych se pletla.

224
Jonatána
Reagovat

Jeny: nemyslím, že se mi kdy bude zdát o něčem takovém, jako je Hlas Československa. I když je tento pořad naprosto zásadní pro můj osobnostní vývoj a potažmo pro vývoj celého lidstva.
Ivanna je skvělá. Markéta je skvělá. Miloš je skvělý. Anna je skvělá. Tento názor odpovídá těm koučovským moudrům 50:50 a mohl by uspokojit všechny, co sem kdy nakoukli :-))))))))))))))))))))).
Přeji krásné sny o čemkoli.

225
Belisana
Reagovat

222 jak verim v Boha? V jeho existenci? Jemu? Formuluj presne tady.

226
Jonatána
Reagovat

Bé-bé promiň, nechápu, co mi tím chceš říct, ale nemyslím, že by to mělo komukoli z nás vadit.

227
Viq
Reagovat

223 – Já ti nevím. Mně připadá, že plán klape a všechny kolečka do sebe zapadají…
Ale jak říkám, na démos není spolehnutí.

228
K.
Reagovat

221 u Lukáše si já osobně dokážu docela dobře představit národnostní důvod, my jsme v tomhle směru docela salámisti (ale taky míň, než by se zdálo), ale Slováci ne. manipulace ze strany štábu to být nemusela. samozřejmě mohla, ale v tomhle případě bych o tom tak silně přesvědčená nebyla.

229
-bé-bé-
Reagovat

K.
ja to beriem tak, že to tiež zmanipulovali aby tam bol Muž a aby to bolo i národnostne…len neviem , či je Miloš z Čiech alebo z Moravy…beriem to tak, ale neovplyvňuje ma to v tom, že nepošlem hlas…lebo je to moje právo voľby a že to nekorešponduje s nárorom „produkcie či iných zvierat!?
nevadí…ja viem, že moje rozhodnutie predsa len je v súlade s inými „kvapkami“…svoju silu začínam cítiť a už sa jej nemožem „vzdať“

230
Belisana
Reagovat

227 blby je, ze je mi to fakt jedno. Toi vitezstvi neznamena nic. Ano, fonancni prinos, asi to vahu ma, ale jinak? Co to obnasi? Je to prazdnej pojem, u nas. Neznamena to vubec nic, krom naslednyho panackovani.

231
-bé-bé-
Reagovat

226
Nie je potrebné prejsť do defenzívy…ja si rada vypočujem tvoj názor, lebo i jeho rozdielnosť je pre mňa prínosom

232
Belisana
Reagovat

228 ja jsem, ale neni to jedno? Je :-)

233
Viq
Reagovat

Hlas lidu, hlas Boží. Jak říká Pepan Vojtek…

A ti lidé by neměli býti vyslyšeni, kteří tvrdí, že hlas lidu je hlas Boží, neboť zběsilost davu je vždy blízko šílenství.

234
Milena
Reagovat

Aniččin song i zpěv byl nejlepší, ty tři předtím -šmíra, nejhorší Miloš.

235
Stepan
Reagovat

Co ta Anna? Já pořád nevím, jestli se mi to líbí nebo ne. Zpočátku jsem byl nadšený jak vystupováním tak hlavně jejím zpěvem, poté to pro mě byly výkony na úrovni hvězdné pěchoty a trhalo mi to uši, to její šišlání mě začalo strašně otravovat a poslední 2 kola a hlavně její slovenská píseň se mi naopak zase strašně líbily a překousnu i to její vystupování, ale radil bych jí, aby si ještě nechala poradit od nějakého učitele zpěvu a talent vypilovat.
Jinak Milošovi jsem zpočátku fandil, ale píseň od písničky strašně Lachovatí a ten jeho postup musel být asi fakt díky režii nebo to jinak nechápu. Bagová je mi sympatická, zpívá pěkně, ale občas mi její hlas vadí. Poulíčková – krajně nesympatická, všechno přehrává a její zpěv je pro mě strašně tuctový a ani jedna píseň mi neutkví v paměti. Takže hlasoval bych pro Aničku, ale od 1.superstar nehlasuju, tak ji jen vnitřně podporuju

236
K.
Reagovat

229 na tom, jestli je z Čech nebo z Moravy, už tolik nesejde, důležitý je, že je z ČR, ale především to, že je kluk. jinak mám pocit, že je odněkud od Plzně.
smsky těm podvodníkům už opravdu posílat nehodlám, i peníze za reklamy minimalizuju, kouknu jen na Annu ;-)

237
K.
Reagovat

pro Belisanu – ještě k tomu Lukášovi: je to typ, jaký tu vždycky vyhrávaly, viz např. Zonyga, Vlasta Horváth… divný na tom bylo hlavně to nezveřejnění výsledků.

238
jojo
Reagovat

217 Viq – Zaujec dostal rozhodně víc hlasů než Brunno, ten padal několik kol volným pádem. Teď je na tom Anna o něco líp než Ivanna. Je jasný, že na konci zbydou ony dvě. Pak bude záležet na tom, jak hodně se bude hlasovat proti Anně. Jestli tady a jinde ty výtvory proti ní nepíše jeden a ten samej pomatenej umělec, tak zřejmě hodně, spravedlivej zápal dokáže divy :-)

239
dolores
Reagovat

mna Zuzka velmi bavila. niektore jej vystupenia, asi 2-3 radim k tomu naj, co som tu videla a pocula. jedno z nich je duet s Tomom Popovicom, kde jej solovy part povazujem za excelentny. zial v tomto poslednom kole uz dostala od Dary IMHO podpasovku a od produkcie nevyhodne poradie. to sa robi, ak sa chce niekto vyhodit. kedze priazen verejnosti je vrtkava, a divak sa da lahko zmanipulovat, nie je nutne potom ani falsovat vysledky. dalsia vec je, ako sa prerozdelili hlasy fanusikov Dominky … pre Zuzku, Milosa, ci isli do inych timov?

240
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 228 – Hlavní důvod byl imho ten, že Lukáš byl lidovější typ než Gábina. Národnost taky hrála roli, ale podle mě až na druhém místě.
Co se týče toho dnešního překvapivého postupu Miloše, tak první co mě napadlo, bylo to, že mohl nabrat hlasy fanynek od Dana. Ale na té manipulaci taky něco může být, jelikož věřím tomu, že se produkci víc hodilo národnostně vyrovnané finále s aspoň jedním klukem. Každopádně Zuzky je velká škoda.

241
Viq
Reagovat

234 – jj, ty první 2 věci byly hodně slaboučké, nějaká generická šmíra. Poulíčková byla o kapku lepší.
A Anna o svoje tradiční levely výš. Líbila se mi nálada toho songu…

242
dolores
Reagovat

v tomto stadiu sutaze by som to uz nebrala nijako tragicky. Zuzka si zaspievala len o jeden sutazny vecer menej ako ucastnici GF. jedine, co ma mrzi, ze ju uz nebudem pocut v piesni- nejakej jej vlastnej srdcovke, co si by si sama vybrala. a medzi tou konkurenciou by aj tak nevyhrala. tam to ma naslapnute Anna, ale viac asi Ivanna, pretoze hlasy vypadnutej Svidranovej, Zaujca, mozno aj Zuzkine pojdu Ivanne. tiez ma to ale nebude trapit ak nevyhraje Anna. pretoze vitazstvo NIC neznamena a je vyhodne byt niekedy aj druhy. a dolezite je, ze este ju budem pocut v jednom kole.

243
Belisana
Reagovat

239 dolores ja nevim, ja neverim v naky prerozdelovani hlasu prilis. Par lidi to udela, ale vetsina se vybodne posilat hlas nekomu jinemu, kdyz jeho oblibenec vypadl. Mne osobne by to ani nenapadlo.
Mozna nekoho zklamu, ale letos zadnej hlas v umyslu posilat nemam. Za blbce jsem byla loni – poprve a naposled.

244
K.
Reagovat

239 – jakou dostala od Dary podpásovku?

245
Belisana
Reagovat

tedy pouze stran posilani hlasu, jinak asi mam vyssi frekvenci :-D

246
Viq
Reagovat

238 jojo – Správná odpověď! Snad :-)
Já se spíš obávám, kdyby Ivanna dala něco pro Nováky hodně dojemného typu Titaniku, jestli s Michalem ještě odněkud vyhrábnou, že by pro ni to telenovelové a estrádové publikum mohlo zahlasovat…

247
K.
Reagovat

239 a souhlasím, že falšování netřeba, úplně stačí z rozpočtu nakoupit pár simek a naposílat potřebný počet hlasů ;-) (příslušní lidé samozřejmě dobře vědí, kolik hlasů je třeba poslat k dohnání a předehnání libovolného soutěžícího, letos je to navíc obzvlášť snadné, jelikož hlasů chodí nejspíš hodně málo)

248
Klogi
Reagovat

Stiahol som si studiovu verziu Anickynho songu.. ak to fakt zlozila sama tak klobuk dole na 16 rokov.

249
Viq
Reagovat

248 – Mě se líbilo to poselství -> „Sme na cestě zlej“
LMAO
To by si taky kdekdo nelajznul zpívat skoro v primetimu na TV Nova :-)))

250
K.
Reagovat

242 tak to už si vůbec neumím představit, že by fanoušci Zaujce, Báry, Zuzky atd. najednou začali posílat Ivanně, proč by to dělali? Danovy hlasy Milošovi, to bych si ještě částečně představit uměl, ale ani tam si nemyslím, že by to byla nějaká rozhodující položka.

jinak ať to dopadne jakkoli, myslím, že máme jednu jistotu: výsledky jednotlivých kol opět nebudou zveřejněny ;-)

251
jojo
Reagovat

Možná už to tu někdo postnul, tady je nějaký internetový hlasování, kde Zuzka celkem vedla
http://www.cshlas.cz/hlas-ceskoslovenska-vysledky-vaseho-hlasovani-8-finalovy-vecer/
246 Viq – jo, to si myslím taky, podobnou domněnku jsem zmiňoval jinde :-)

252
Belisana
Reagovat

247 K. ted jsi me omracila – a to neni falsovani??? O_O

253
sali
Reagovat

20 – K., s postupom Miloša si myslím to isté. A prosím Ťa, Aničke jeden pošli. Štábu neverím ani ja, ale v zázraky áno. :-)

254
dolores
Reagovat

co sa tyka Daniela, aj on mohol byt ten kluk-cech namiesto Milosa. dokonca, on myslim aj postupoval zo zaciatku cez divakov, takze jeho cesta na vrchol by bola prirodzenejsia ako Milosova. tu uz zalezalo len na koucovi ako si to vnutorne v time zoradi, samozrejme za asistnecie produkcie. Pepa asi do toho nesiel, lebo miloval Baru. Dara to potiahla, asi aj rada.

takze mame 3 koucov muzov s tromi sutaziacimi zienkami a jednu porotkynu damu s jednym sutaziacim muzom :)

255
K.
Reagovat

252 – šlo by to pochopitelně i jinak, třeba úplně jednoduše poupravit výsledky, ale tohle se mi zdá být takové elegantní, copak příslušní zaměstnanci Novy nemůžou zapáleně fandit Milošovi?

256
Viq
Reagovat

Já nemyslím, že postup Miloše musí nutně být spiknutí zaměstnanců Novy.
V tohle soukromé sms hlasování mám větší důvěru než v demokratické volby.

257
Belisana
Reagovat

Káčko s tečkou ja vim, vis, ale celkem me rozesmutnuje to vecny posouvani hranice toho, co je jeste pripustne.
OK, NENI to soutez, je to REALITY SHOW, ale ma verejne vyhlasena PRAVIDLA:. Ale ta pravidla neznamenaji NIC.
Jeste chvili, a pojedu s Viqem v tezkym patosu :-DDD

258
yeey
Reagovat

DJ Vlado – souhlasim, podle me Milos dnes posbiral vsechny holcici fanynky zatizeny na vzhled – predevsim ty co prebral Danovi… nevylucuju samozrejme zasah zakulisi… ale ja sem za Milose moc rad, tomu chlapci fandim od zacatku, Zuzky mi ale bylo lito… no kazdopadne sem tu dneska asi ten nejspokojenejsi – Marketa, Ivanna a Milos v grandfinale – o tom se mi ani nesnilo… uz chybi jen Dan a Kristina Z….:-) a Anicce to preju (ac mi to leckdo tady nebude verit), je bezpochyby asi nejvetsim symbolem a zjevenim teto rady, i kdyz me tak uplne jeji zpev nedostava…. samozrejme ostatnim trem fandim vic…

259
K.
Reagovat

256 všechno je možné, třeba i to, že Země je ve skutečnosti placatá nebo že žijeme v matrixu ;-))

260
Viq
Reagovat

258 yeey – Pojďme zakopat válečnou sekeru, vykouřit dýmku míru a vyžehlit reputaci.
Pojďme na těch pár dní fandit Anně společně !

261
dolores
Reagovat

samozrejme nie vsetci fans od vypadnutych posielaju dalsim, ale urcita cast ano, hlavne antihlasy. to bolo vzdy tak aspon v slov.superstar. poznala som osobne takychto ludi, co vobec nefandili nikomu z finale, ale posielali tomu antihlas, kto ich najviac stval. aj vlani sa niektori aj tu na panackovi tym netajili. som si ista, ze je to tak aj teraz. a navyse, je v kazdej takejto sutazi dokazane, ze do finale prichadza najviac hlasov. je to vyvrcholenie (akurat nemame takyto dokaz z CSS2). vtedy posielaju aj menej aktivni divaci.

244 -tu Mariah predsa. ved to bolo na Zuzke zjavne, ze to nechcela spievat. a napisala som IMHO, takze neber to ako nejaky ofiacialny nazor :)

262
Viq
Reagovat

261 – Fakticky antihlasy? Nevěřím, neznám…
Musím to uvidět na vlastní oči!

263
Belisana
Reagovat

261 dolores vim, ale nemyslim si, ze je to nejaka vyznamna sila, techhle hlasu

264
Belisana
Reagovat

262 Viq jj, ja tomu taky neverila loni a rikali mi nekteri, ze to proste delali, Ja si jen nemyslim, ze jich je nejak extra moc. Z pleziru ci vzteku tezko posles 100 hlasu a tak moc lidi to taky delat nebude, budou ve velky mensine

265
dolores
Reagovat

261 – myslela som konkretne do grandfinale prichadza najviac hlasov

266
yeey
Reagovat

z clanku na musicserveru

„bude zajímavé sledovat, nejen jak se popasují s posledním kolem, ale především, jak do konečného pořadí promluví absolutní počty hlasů. Už dnes se totiž mohlo stát, že měl některý z účastníků více nebo i méně hlasů, než celý jeden tým dohromady.“

o co tu jde? muzete mi to nekdy pls objasnit? je to jen o tom, ze do ted se bojovalo v tymech, takze se muze ukazat, ze treba Milos, byt vyhral, ma daleko mensi podporu nez ostatni? nebo jak?

267
yeey
Reagovat

260 – ale ale :-) skoro bych ti to sezral :-)

268
Viq
Reagovat

266 – Je to tak.

Znáš jen poměr hlasů mezi top 2 soutěžícími v týmech. Nevíš, jak si vedou v konkurenci.
Teď střelím od boku – Miloš mohl dostat 52% a 1000 hlasů a LBP mohla dostat 53% a 100 000 hlasů…

269
K.
Reagovat

261 – tak pokud to nechtěla zpívat, tak to podpásovka být mohla, mně to ale přišlo jako nejlepší možný song pro Zuzku, nic lepšího pro ni bych snad ani nevymyslela.

270
dolores
Reagovat

262 – pravdaze. :) mala som kamaratku, ktora nenavidela v SHS1 Martinu Sindlerovu. Katku Koscovu povazovala za nudnu, ale vo finale jej poslala asi 10 SMS, aby nevyhrala Martina :D

to sa deje stale. aj Smajdovi posielai niektori len preto, ze neznasali Chodura.

Bel – nie je ich vela, ale mozu v tomto biednom hlasovani vyznamne rozhodnut

271
Viq
Reagovat

267 – Co je na tom k sežrání? Vůbec nic dalšího pod tím není.
Já ti na ten záchranný člun z Titaniku s radostí pomůžu. A za pár dní dopádlujeme do NYC.

272
pimpa
Reagovat

168 Tedy, mám neteř Annu a jinak než Anča nebo Andula se jí neřekne, já na tom nevidím absolutně nic hanlivého a i ona to oslovení bere naprosto v pohodě. Naopak, oslovení „Anno!“ mi přijde hrozné. A psát tu o velké holce jako o Aničce mi přijde ujeté; taky tu nikdo nepíše o Miloškovi, Zuzance nebo Danečkovi…
Už fakt děláš z komára velblouda. Už jsem tu psala hodněkrát, že je mi Anča jako osoba ukradená, prostě se mi jen její zpěv a styl nelíbí. A co jako?

273
dolores
Reagovat

268/266 – presne tak, je to uplne jednoduche yeey. cely tim Dary mohol mat len 50 tis. SMS a sama Ivana ich mohla mat 100 tisic. co je na tom zlozite?

274
yeey
Reagovat

271 jenze na tom mym clunu vesluje Ivanna a na palube s nama sedi jeste Marketa a Milos .. :D tak nevim jestli sme na stejny lodi :D Anicce budu fandit nejmene, ale sekyrku bych zakopal – nicmene mam pocit ze bude zase rychle vykopana, ty nejsi mirovy typ a ja asi taky ne :-)

275
yeey
Reagovat

266, 273 me zmatlo to sluvko „absolutni“ … skoro to vyznelo, jakoby predchozi zaslane hlasy mely hrat nejakou roli.. dobry, dik za vysvetleni

276
dolores
Reagovat

274 -yeey, je vas prilis vela na tej lodke, moze vas to stiahnut ku dnu :))

277
Viq
Reagovat

272 – Jako familiérní neformální oslovení v rámci rodiny je to pochopitelné. Andula, Anče má to sice samo o sobě negativní nádech, ale ten se v rámci rodiny se neguje. Něco jiného je takto říkat někomu z televize, kdo ti není sympatický.
Ale tady jen hájím argument někoho jiného.
Já osobně proti tomu nic nemám. Každý nechť zvolí oslovení dle libosti a založení. Aspoň je jasnější, odkud vítr vane.

278
Belisana
Reagovat

272 to je slovo do pranice!!! Sak co, dyt jo :-)

279
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 258 – Samozřejmě největší radost mám z Markéty, o kterou jsem se po včerejšku (a zvlášť po té Pepově ódě na Báru) i trochu bál, ale naštěstí to dopadlo dobře a historie se neopakovala :-) Z Aničky mám taky radost, ale její vítězství v týmu se dalo čekat od začátku. Kdybych tam teď ještě měl Simonku a Davida W., tak bych byl podobně šťastnej jako ty, protože bych tam měl svojí kompletní Top 4, ale holt člověk nemůže mít všechno, že aspoň ve dvou týmech vyhrály moje hlavní favoritky, mi bohatě stačí :-)

280
yeey
Reagovat

276 no na vasi „Anicka lodce“ je vas jen z tohohle fora taky habadej :D s Milosem, Marketou a Ivannou sem tam jen ja..:-) i kdyz cedarin si k nam taky urcite taky naskoci…:D akorat ze vase hlasovaci sila sila bude vetsi, pochopil sem kam miris :-)) no ja mam z dneska kazdopadne velkou radost, 3 ze 4 postupujicich jsou mi favorite, takovej priznivej vyvoj snad pro me v zadny soutezi nenastal… tak jako tak si myslim, ze ani letos zadny z mych favoritu nezvitezi (teda Lukas favorit byl, jenze Gabina byla überfavoritka), vidim to nejvic na Anicku, ale neva…

281
dolores
Reagovat

Vlado, yeey -mat viac favoritov nie je vyhodne pre penazenku, ked chces kazdemu dopriat :))

282
Viq
Reagovat

281 – Mít více favoritů znamená nemít žádného.

283
yeey
Reagovat

279 Vlado – chechéé to mne to vyslo celkem 3x :-) no za Marketu sem kazdopadne taky asi nejradsi, uz sem fakt pocital s nejhorsim (=hééérecka v GF), s tim pomerem 53-47 a 52-48 uz to byl vazne vabank… to mohl postoupit kdokoliv…u me to nastesti byli mi favorite (ale jak uz sem rikal, postup Zuzky bych absolutne bral)…. u Ivanny to byla jasnacka a mysim ze ji MD mohl dat jeste vic vzhledem k tomu, ze proti ni byl, ehm, Brunno… btw co tva teorie o jednoznacnosti souboje Ivanna vs. Anicka po zverejneni tech procent??? (nemyslim nijak skodolibe)

284
yeey
Reagovat

281 – nevadi :-) zas uslysim vsechny 3 favority, coz bude velmi prijemna zalezitost…:-) a jesi z nich nikdo nevyhraje, tak co uz… u Gabiny me to mrzelo o to vic, ze sem ji mel tak jasne za favoritku (no jeji „prohre“ dodneska stejnak neverim).. nicmene ted uz to budu brat tak, ze hlavni je, ze tam jsou vsichni 3 az do konce :-) wau dnes je moje nejoblibenejsi cislo definitivne trojka :D

285
Viq
Reagovat

284 – A v Boha věříš?

286
yeey
Reagovat

285 – v tomhle sem Cech jak poleno!

287
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 283 – njn. trochu se mi tím ta teorie nabourala :-)

288
Viq
Reagovat

286 – nj, takže nevěříš. Poznávací znak -> nevíra.

289
Belisana
Reagovat

mnooo, na tomto miste bych rada podekovala nejmenovane fanynce PŠ, a zachovala se podle bodu Prudič-lingvista (viz http://pctuning.tyden.cz/multimedia/pc-stoural/4419-z_denicku_pc_stourala-povolani-prudic) a taktez bych rada soucasne citovala slovnik cizich slov, neboz neni mozne predpokladat, ze hnedle \3 lide najednou zvitezi O_O
favorit >> oblíbenec, chráněnec; předpokládaný vítěz

:-DDD

290
Viq
Reagovat

Věřím, že existuje Bůh.
Věřím, že Adamec vyhrál suprstár.
Věřím, že Elvis žije!

291
lenka
Reagovat

vyhraje buď Anna nebo Ivanna, ale bojím,bojím, .. „všemocný“ MD přece neodejde z arény poražen i kdyby ty hlasy měl posílat sám ..:pp

292
Belisana
Reagovat

to je fakt depka, tady se nikdo nezasmeje O_O

293
lenka
Reagovat

:dddddddd

294
Belisana
Reagovat

haaaaaaaaaaaaaaaaaaa, uderilo ticho. tzn., ze diskuteri rozsiruji obzory na zaklade PŠ fanynky uvedeneho, mnou zprostredkovaneho linku a do zejtra rana se nam tu vyroji specialiste :-D
Tesim se :-DDD

295
yeey
Reagovat

294 – tobe se dneska nechce jit spat, co? ;-)

296
Belisana
Reagovat

hlavne nekdo neco napiste, nebot bych jen nerada skoncila jako skupina 3 nebo 4 (uznalá a neuznalá lamka)

297
lenka
Reagovat

znavení diskutéři upadli postupně do polohy ležicí a usnuli .. :D

298
Belisana
Reagovat

295 vznikla nutnost uprostred noci varit polivku pro nahle chripkou a vysokymi horeckami postihnuvsiho syna, nebot rano musim pelasit do prace a on tezko neco jineho pozre…

299
Viq
Reagovat

291 – Michal David už přece dávno vyhrál.
Ivannu bych ale zatím neodepisoval. Pro diváka by měla být celkově pochopitelnější. V tom je její výhoda.
Na druhou stranu pochopitelnost má své příčiny, které nepatří do výkladních skříní a do budoucna neslibují mnoho dobrého.

300
yeey
Reagovat

Bel – a komu letos syn fandi? :-)

301
Belisana
Reagovat

yeey nikomu, akorat teda ho vcera prudce nasrala Nova, ue u Miloska ud´vedla Rasmus, kdyz jsou The Rasmus, a pak se myslim vyjadril nbekde. The Rasmus A Lauri jsou jeho srdcovka :-DDD Uz 2 roky neslysim nic jinyho. Bud hrajou voni, nebo von s nima, nebo jede rify

302
Belisana
Reagovat

no von ani loni ale nikomu nefandil :-DDD

303
Belisana
Reagovat

kapanek Betce… ale jinak dost nezajem. Mame malo Finu v nasich RS

304
yeey
Reagovat

303 njn Finsko je rock/metalova velmoc…:-) HIM, (The:-) Rasmus, Nightwish, Apocalyptica………… tak at se brzy uzdravi, ja du taky na kute

305
Belisana
Reagovat

Apocalyptica, ano, vim, vedu v evidenci – nutne potrebuje koupit cello :-DDD

306
lenka
Reagovat

299 – hm, lépe pochopitelná .. možná, ale stejná jako tolik jiných, věřím, že obstojí v jakémkoli muzikálu, ale jinak co je na ní výrazného, aby nezapadla mezi tucty podobných? Není mi už dávno 20, ale její CD by mi ani nestálo za stažení, pochybuji, že dnešní mládež může nějak oslovit, .. Anna není dokonalá, má co pilovat, ale je JINÁ, jako byla jiná Aneta L. a mně se prostě její jinakost líbí, nemůžu si pomoct, .. :)

307
lenka
Reagovat

305 – The Rasmus taky můžu, viděla jsem je v Praze a neměli chybu :D

308
Viq
Reagovat

306 – Jistě, ale potom je ještě dalších milion lidí, kteří koukají na rodinná pouta a detektivky se Stropnickým, a ti to mohou vidět o hodně jinak.

309
Belisana
Reagovat

lenko jj, velka pravda. Ten jinej odlisnej nemusi byt dokonalej. Strhne. Ti ostatni dokonali byt musi. Pripad Market (Bagovou fakt vypoustim, nezlobte se na me)
Ovsem co ta Market s tim? Tohle je vskutku danajskej dar. Opravdovej dar letos maji jen 2 nenarodnostne a negenderove slovenske divciny – Anna Veselovksa a Simona Feherova. Zbytek vzor zoufala Market a hur.

310
Belisana
Reagovat

307 prosim te kdy??? doufam, ze je to vic jak 2 rokx, jinak se mozna nedoziju prtistiho vikendu :-DDD

311
Viq
Reagovat

A malinko jste mi nasadili další nejistý bod do hlavy s těmi antihlasy. Já jsem nic takového v reálu sice neviděl, ale pokud to funguje, pak u Anny jako v podstatě od počátku tváři soutěže by se to mohlo projevit.

312
lenka
Reagovat

308 – jsem si toho vědoma a proto se nechám překvapit, i když .. moje důvěra v poctivost jakéhokoli hlasování je už dávno nalomena :)

fuj za 2 a půl hodiny vstávám do práce, tak se tady mějte a dobrou …

Belis, už máš dovařeno? :DD

313
Belisana
Reagovat

312 jeste tak nak pul hodky, vis, poctivej masovej vyvar…

314
lenka
Reagovat

310- buď v klidu, dvouletá lhůta je dodržena, řeknu ti to kl přesně 20.2.2009 :DD

315
Viq
Reagovat

312 – Moje důvěra v čistotu hlasování je o řád vyšší než důvěra ve zdravý úsudek lidových mas.

316
Belisana
Reagovat

Viq, neco mi povez. Vypada to, ze vitezstvi Anny pro tebe hodne znamena. PROC? Ty holce to vic vezme nez da

317
lenka
Reagovat

312 – no jasně, masový vývar funguje všude stejně spolehlivě, taky jsem do dětí když je klátila horečka nic jiného nedostala :)

318
Belisana
Reagovat

ja nejak uz si vubec nepreju, aby ty zajimavy lidi z techto soutezi zhaftli sejdiri typu Slavik a podobne… tohle nema reseni stejne jako nase politicka scena. To je takova spina a humus… ze nemam proste slov

319
lenka
Reagovat

316, 318 – souhlas .. a fakt už dobrou :)

320
Belisana
Reagovat

314 ufff :-D von se uci finsky a naka finska holka cesky, asi s google prekladacem. Dnes mu napsala, ze je mrzuta… anglicky si to objasnili, uplny nesmysly…

321
Viq
Reagovat

316 – O tom už jsme se bavili. Já jí přeju odměnu za to, co tam předvádí, a za její čas.
Ty nevýhody tam nějaké určitě taky jsou, ale děláš z nich moc velkou vědu. Dneska už to není takové, jako před lety v době opičkování v Novotného estrádách.
A jestli se bojíš nějakých špatných příkladů z minulosti jako je zapadlý a utopený vítěz Adamec, Horváth a já nevím, kdo ještě vyhrál, pak se ptám, kdo je Adamec? Kdo jsou ti lidé?

322
Belisana
Reagovat

321 to se desne pletes. Ja jsem porad velkej fanda Michala Sepse a sleduju pomalu kazdej jeho krok, a vim, jak to funguje, atd atd atd az bleeeeeeeeeeeeeeeee

323
Viq
Reagovat

322 – V tom je možná ten problém. Pro samé stromy nevidíš les.

324
Belisana
Reagovat

tihle lidi snad maji sanci, ze se jich ujmou ti koucove, Bagove to vikslajvantovy nevkusny hovado, a Anny Rytmus, kterej ale na Slovensku ma vliv.( Hodne me tesi, ze v Cechach by se to stat nemohlo.)
OK, Rytmus. Svyho casu tady nekdo velmi pekne rekl, ze Anna v nem probouzi to dobre, co zapomnel. I ja to tak chapu. Tady verim, ze Rytmus v prospech jeji kariery zasahne. Ale je to jen spekulace. Fakt necitim nic. Takze nebudu prekvapena, kdyz Rytmus udela uplny hovno, jako treba v pripade Jurenky, kterymu slibil zaplatit klip.

325
Belisana
Reagovat

323 a ty o tom vis co, ze mi tu kazes vo stromech? :-D

326
Nofux
Reagovat

Mohl by mi tu někdo shrnout kolik % dostali jednotliví soutěžící od koučů a od diváků? :) Dnešní přenos jsem neviděl a ke stažení bude dnešní díl až zítra. V diskuzi jsem tu viděl, že Ivanna dostala od diváků 82% ale na tn.cz píšou 88%, jsem proto trochu zmatený :) díky

327
Viq
Reagovat

Rozdíl mezi vítězem a „poraženými“ v této soutěži je v zásadě ten, že vítěz si odnese odměnu a ostatní odejdou po tom martýriu jako zmoklé slepice. Smluvní povinnosti budou mít dosti podobné.
Ohrnovat v této fázi nos nad vítězstvím nemá logiku.

328
Viq
Reagovat

326 – Já měl za to, že dostala 80%, ale teď si nejsem jistý.
Miloš dostal 52%
LBP 53%
Anna 75%
Co si z hlavy pamatuju.

329
Belisana
Reagovat

327 muze byt.
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-D

330
Viq
Reagovat

Nofux – Ale byly to opravdu takové běloruské nebo čečenské volby. Snad to bylo i těch 88%.
Nebo 98%?

331
Nofux
Reagovat

Díky Viqu :)

332
Viq
Reagovat

Soudruzi, nikdy nedávejte straně 100%, ať nevzbudíte podezření nad demokratičností voleb.
99% stačí.

333
Viq
Reagovat

Někdo (~MD) musel udělat Ivanně hlasovací automat. Možná i proto je v poslední době tak klidný a smířlivý.
Oravec se mi dle ohlasů a logiky nejevil jako tak slaboulinký, aby zapadl do prachu po soudružsku.

334
Viq
Reagovat

Anebo je to celé fejk! A Nova s námi hraje pořád tu stejnou hru a chce, abychom měli motivaci smskovat :-))

335
Belisana
Reagovat

334 Viq, a co se pro tebe zmeni, kdyz Anna nevyhraje?

336
zuzana
Reagovat

tak som sklamaná že zuzana nepostupila…je ovela lepsia ako miloš, ako ivana aj ako anička…. Marketu neriešim, lebo ak niekto hovori, že mu je nesympatická Anička, ktorá má 16 rokov a evidentne je v strese a má tremu, jej artikulácia by to mu mohla nasvedčovať, tie stiahnute pery a priskrtený hlas, tak mne je marketá nesympatická velmi, aj ked je to krásna holka, s jej preafektovanosti sa mi robí nepríjemná husina.
Tento rok som náronosť asolutne neriešila, nepočitala koko je tam koho.
a musim si rypnuť aj ked vás mám velmi rada, K a DJ napríklad :-))
udá sa mi že národnosť sa stale viac začína riešoť práve v čechách, za všetkých čo to riešia, len výrok hanamczika, ktorý povedal, že by bola hanba keby češi nepostúpili do semifinále, ked su tam už slováci….to ma zase zabil

337
zuzana
Reagovat

a motýlika mám tiež velmi rada .-))

338
Dave
Reagovat

Aha takže Miloš nikdy přes diváky nepostoupil, nikdy neměl více hlasů než Zuzka, která přes diváky postupovala pravidelně, pravidelně ho porážela Dominika, minimálně jednou ho porazila dokonce i Katarína, teď v neděli byl jeho výkon docela průser a najednou když jde do tuhýho tak Zuzku takovým těsným rozdílem hlasů porazí? Tak tomu teda nevěřím ani omylem! Přesně to nahrává tomu, že prostě potřebovali mít ve finále aspoň jednoho kluka a taky to potřebovali mít genderově vyvážené. A Miloš byl jejich jediná možnost. Co na tom že je to absolutně průměrný zpěvák, který tam už dávno být neměl a který si to Grandfinále absolutně ničím nezasloužil. Juraj ani Brunno to být nemohli, protože Veselovská a Bagová jsou přece jen až moc velké favoritky, které spolu musí v GF svést rozhodující bitvu na život a na smrt a proto to musela odnést ne až tolik favorizovaná Zuzka. Mimochodem ten poměr hlasů 52:48 je úplně stejný rozdíl hlasů jakým loni porazil Adamec Gunčíkovou. Opravdu nenápadné. Když chceme něco zdůvodnit, tak prostě dáme 52:48 a hloupí diváci na to skočí. Jinak tipuju že Bagová měla více hlasů než Veselovská, protože Juraj u diváků nikdy tak jako Brunno oblíben nebyl a přesto byl jeho souboj s Veselovskou vyrovnanější. Vyhraje to buď Bagová nebo Veselovská, Poulíčková je podle mě bez šance a Miloš je tam jen do počtu z důvodů které už jsem napsal. Je to ale pořádná fraška, z téhle čtveřice si nezaslouží vyhrát nikdo…..

339
Dave
Reagovat

Jediná nejlepší a přirozená zpěvačka Zuzka musela včera odejít a nikdo z těch co zbyli si tu výhru nezaslouží tak jako ona. V případě Miloše produkce musela vařit z vody, nějakého českého kluka tam prostě šoupnout museli a jiná možnost už jim nezbyla. Trošku to nedomysleli a dopadlo to takhle. Škoda že to odnesla ta nejlepší ze všech.

340
Michal V.
Reagovat

nevim jestli to tu uz nekdo napsal, ale zajimavym faktem je, ze oba Cesi si svoji pozici ve finale museli vybojovat ve ferovem boji u divaku (od koucu 50:50)

ale obe Slovenky dostali od koucu 20 a 22% naskoku gratis…
Osobne jsem z toho znechucen…

341
sali
Reagovat

338 – som rád, že si mi skrátil môj preslov – myslím teraz časť o Zuzke. Všetky postupy mi prídu logické okrem Milošovho. Teraz vôbec nejde ani o Zuzku ani o Miloša, samozrejme, že sú v tom absolútne nevinne. Vzhľadom na pravidelné Zuzkine postupy cez hlasy divákov MÁM DôVOD NEVERIŤ v nevinnosť produkčného štábu – ten chcel zrejme vyduriť potenciálnych antihlasujúcich.

Nahlodanie dôvery v bezúhonnosť V.I. spôsobí, že nikto okrem tábora víťaza neuverí vo víťazstvo víťaza. Samozrejme, oficiálne výsledky diváckeho hlasovania nikdy neuvidíme.

Mimochodom, pekný deň prajem.

342
sali
Reagovat

DJ Vlado, SUNíčko,

nie len pre posilnenie môjho/nášho ega :-)), ale seriózne pre nás všetkých by možno bolo odmenou vedieť, aká je ozajstná priemerná návštevnosť našich diskusií v zmysle počtu IP, resp. koľko fyzicky ľudí to tu reálne sleduje. Predpokladám, že tých z nás, čo sme vyplávali na povrch, je mizivé promüler, je tak?

Ak nemôžete, pochopím.

343
Saldo
Reagovat

Probůh, nepodělejte se z té Aničky, zase tak velký zázrak to není! Moje pořadí: Švidráňová, Bagová, Poulíčková.

344
Dave
Reagovat

Koukám, že je nás tu víc Dejvů ;o).

Dave 338: S tím o Zuzaně a Milošovi nesouhlasím. Zuzana doplatila na výběr neznámé písničky Darou. Už dříve jsem tipoval, že se Miloš přes Zuzanu dostane do GF – po posledních 2 výkonech Zuzany nebylo pro mě co řešit – nikomu nevadí, nevzbuzuje emoce, lidi radši podpoří Annu nebo Ivannu. Tím pádem vyhrály hlasy puberťaček.

345
sali
Reagovat

344

1) Zuzana si imho svoju základňu fanúšikov získala výkonmi i spoľahlivosťou omnoho skôr, výber piesní v tom nehrá rolu.

2) Ak „je vás tady víc Dejvů“, tak Ty si zmeň na Daewoo. :-)

346
sali
Reagovat

343 – Tak sľubujeme! … že sa neporobíme. Máme totiž trvale kladné Saldo.

347
Jana2
Reagovat

Ta písnička Anny je super, myslím především tu nahranou verzi co se dá stáhnout, i když včera byla taky dobrá.

348
Belisana
Reagovat

343 tebe se az bojim teda…

349
Viq
Reagovat

335 – Belisana

Lepší otázka je, co se pro mě změní, když Anna vyhraje.
Z materiálního pohledu vůbec nic. Ale z hlediska hodnot a pocitů docela dost.
Příklad -> Představ si, že jsi založením a světonázorem kapitalista a v nějakém okamžiku nastane a povede se revoluce tím tvým směrem…

350
Belisana
Reagovat

349 jasny, me to docvaklo hned, jak jsem to napsala, ale smazat uz to neslo…

Přidat komentář