Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: Jaké hity zazní před branami Grandfinále 25.5.?

25. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]

Zbývající osmička Hlasu ČeskoSlovenska v neděli večer absolvuje poslední souboje v rámci jednotlivých týmů, na jejichž základě se rozhodne, kteří čtyři soutěžící postoupí do Grandfinále. Kromě tradičních osmi soutěžních písní nás tentokrát čekají i čtyři duety, které si pochopitelně zazpívají všechny čtyři zbývající dvojice, a také nás čeká vystoupení jednoho hodně speciálního hosta. Pokud chcete vědět víc, tak vám nezbývá než si přečíst následující odstavce.

Markéta Poulíčková a Barbora Švidraňová

Beyoncé – All The Single Ladies

Dvě zbývající děvčata z týmu Pepy Vojtka to na úvod rozjedou s hymnou všech nezadaných žen. Nevím jak v případě Báry, ale u Markéty to rozhodně neplatí, protože už je nějakou dobu šťastně zadaná. Je škoda, že Pepa nevybral holkám nějaký rockový nářez, protože v této písni se de facto dokolečka opakuje jeden motiv. Rozhodně se ale těším na to, jak budou holky oblečené. Pokud podobně jako Beyoncé v klipu, tak by to mohla být slušná podívaná.




Zuzana Mikulcová

Mariah Carey – Vision Of Love

Zatímco minule Zuzka nijak výrazně nezářila, tentokrát by mohla opět skórovat. Tady si bude moct opět soulově zakudrlinkovat, což je vyloženě její parketa. Nevýhodou této písně je fakt, že stojí především na hlasových exhibicích Mariah, samotná melodie zas tak výrazná není. Zuzka je však natolik osobitá muzikantka, aby se postarala o to, aby její výkon nezapadl.

Juraj Zaujec

Ricky Martin – Livin´La Vida Loca

Nevím nevím. I když Jurajovi latinské rytmy sedí, tak v této vyloženě diskotékové záležitosti si ho moc představit nedokážu. Jeho decentně intelektuální zpěv do této vyložené prvoplánovky příliš nepasuje. Ale třeba Juraj překvapí a předved nám nějaké netradiční pojetí této dosti povařené písně.

Anna Veselovská a Juraj Zaujec

Extreme – More Than Words

Tohle je trochu sázka na jistotu, protože video s tímto duetem už Anička s Jurajem mají na youtube a i u nás na Panáčkovi jsme vám ho nabízeli. Proto zajisté není pochyb o tom, že jim to sedne. Doufám ale, že na kytaru se budou doprovázet oba, nejen Juraj jako ve videoklipu.

Markéta Poulíčková

Janet Jackson – Black Cat

Poté, co Markéta minule neskutečně zazářila s baladou od Christiny Aguilery, tak se tentokrát vrací ke své tradiční energické poloze na přelomu rocku a popu. Ani v tomto případě však o Markétině výkonu vůbec nepochybuji, protože ona v podstatě střídá jen výborné a fantastické výkony. A s touto vypalovačkou má opět zaděláno na další touchdown.

Brunno Oravec

Richard Marx – Right Here Waiting

Zatímco minule nám Brunno nabídl aspoň trochu svižnější píseň, tentokrát nás od něj čeká další slaďák, který je navíc extrémně provařený. Tady opět můžu opakovat svá slova z minulých odhadů, že to bude opět zcela jistě přeslazené a kýčovité, přičemž si Brunno zcela jistě neodpustí svůj tradiční pohled stranou. Pokud se na některé vystoupení vyloženě netěším, pak je to tohle.

Miloš Novotný

The Rasmus – In The Shadows

Tohle je vyloženě efektní pecka, která funguje vždycky, takže v tomto směru Miloš na výběru písně vydělal. U mě to bude mít však trochu těžké, protože mám stále v paměti, jak s touto písní v rockovém kole druhé české SuperStar zazářil Petr Bende. Tím ale nechci Milošův výkon dopředu nějak srážet. Ty, kteří si na Petrovo podání už nepamatují, toto vystoupení rozhodně potěší.

Anna Veselovská

Chris Isaak – Wicked Game

I zde je laťka nasazena dost vysoko. Ze druhého semifinále první české SuperStar si můžeme pamatovat, jaký touchdown s touto písní předvedl Miro Šmajda. Zrovna tak Tomáš Buranovský ji na castingu loňského Talentu podal velmi dobře. Pro Aničku je to však rozhodně dobrá volba a myslím, že tentokrát se zcela jasné, že se musí doprovázet jen sama na kytaru, aniž by jí do toho zasahovala kapela, protože u této balady to ani jinak nejde.

Brunno Oravec a Ivanna Bagová

Karel Gott a Marcela Holanová – Čau lásko

Ach bože, zase normalizační vykopávka?! No jo, co jiného se dá od Michala Davida čekat. Ivanně i Brunnovi tato notoricky známá píseň sedne, ale mně se to dost pravděpodobně líbit nebude, protože tento výběr písně je pro mě přímo strašidelný.

Barbora Švidraňová

Lady Gaga – Marry The Night

Jak jistě víte, tak Lady Gaga nemám rád. Tahle píseň sice ještě patří k těm méně vlezlým, ale i tak je podle mě nemožné na ní zazářit (pokud by tedy Bára nezvolila nějakou netradiční verzi, o čemž ale pochybuju). A jelikož mě Bára jako zpěvačka absolutně nebere, proto je zcela vyloučené, že by mě zrovna v této písni zaujala. Myslím, že tímto výběrem to Bára Markétě dost usnadnila.

Miloš Novotný a Zuzana Mikulcová

James Morrison & Nelly Furtado – Broken Strings

Tuto píseň už mám navždy spojenou se „záhadným chlapcem“ Petrem Ševčíkem a jeho divadelním extrempore z první Česko Slovenské SuperStar. Jinak si myslím, že Milošovi i Zuzce sedne tato píseň výborně a tento duet bude zcela určitě patřit k tomu lepšímu, co v neděli večer zazní.

Ivanna Bagová

Celine Dion – My Heart Will Go On

Já jsem si říkal, že jestli v Ivannině výkonografii nějaký velký pompézní song chybí, pak je to tento gigahit z nevětší filmové utopie (jelikož se všichni utopí). Jinak tady není ani sebemenších pochyb o tom, že tato píseň Ivanně sedne a vzhledem k zařazení na konec to zcela jistě bude zlatý hřeb večera.

Jako speciální host navíc vystoupí finská kapela Sunrise Avenue, která zahraje hned dva své hity Hollywood Hills a I Don´t Dance – první na začátku večera a druhý mezi výkony Brunna a Miloše. Myslím, že to bude celkem nadupaný večer a máme se rozhodně na co těšit.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 825
1
Langic
Reagovat

Sem za Sunrise Avenue rád,sice tu druhou písničku moc nemusím, ale host který není z Československa vždy potěší. A Vlado víš že nás v pondělí čeká Monika Bagárová?

2
mila
Reagovat

no tak nevim, nevim.. More than words je urcite bomba, zvlaste v podani Anny a Juraje, ale vadi mi, ze jsme to uz vlastne jednou na netu videli, skoda, ale stejne se tesim… neprekvapil mne vyber Bagove (ani ten duet, co bude mit s Oravcem, Gotta s Holanou ale tezko prekonaji), zvedava jsem na Miloska a Zuzku, oba by mohli zazarit, zbytek mne nejak vyrazne nenadchl..Svidranova a Oravec uz tam davno nemaji co delat..

3
DJ Vlado
Reagovat

Langic – jj. vím a těším se :-)

4
Dave
Reagovat

Co to provedli Ivannce, proč zrovna Titanic :o( ? To je tak ohraný, že jsem na to vyloženě alergickej.

5
Tomáš
Reagovat

Čau lásko….no nevím nevím Majkle Dejvide. Za to vím co mu na to řekne Rytmo :-) Chtěl bych vzkázat hudebním dramaturgům, že hudební scéna je velmi bohatá na spoustu velmi dobrých písní, které lépe prověří kvalitu zpěváků, nicméně chápu, že to musí být i trochu komedie :-)

6
mila
Reagovat

5 – budme radi, ze MD nedava sve autorske pisne… tedy krome pecky Nonstop, kterou si vystrihl se soutezicimi…:-)

7
amna
Reagovat

6 – zapomněls na Teď královnou jsem já ;)

8
Anonymní
Reagovat

7 – nojo vlastne, na to jsem radsi zapomnela, protoze to byl des a hruza (ani ne ta pisen samotna, ale to, co tam predvadela Ivannka)…

9
mila
Reagovat

8 je moje

10
yeey
Reagovat

tak jesi si nekoho nedovedu v pisnicce predstavit, tak je to Juraj… ale konecne se predvede v necem trosku rychlejsim, ale mysim, ze ta pisen je na nej moc tezka, pride mi, ze na to vubec nema temperament …. ale takovej tezkotonazni pruser jako predvedl minulej rok Martin Kurc to urcite nebude :-))

11
yeey
Reagovat

tak ja se nejvic se tesim samozrejme na Marketu, Milose a Ivannu… u Markety doufam kapela tu pisnicku poradne pritvrdi at to ma spravny grady :D u Ivanny se vysledek fakt da predpokladat a je pravda, ze si ted rikam „jaktoze tohle nezpivala uz driv?“ :D mysim ze muze zazarit hlavne ve slokach, protoze jak budou znit ty vypjaty pasaze, je asi vsem jasny… Milos se do toho doufam vic opre, nez doted, on ma sice ten chraplak, coz tomu dodava koule, ale malicko mi u nej obcas chybi vetsi nasazeni…

12
mila
Reagovat

10 – k tehle pisnicce patri i divoky tanec, tak to jsem taky fakt zvedava.. ale treba si k tomu vezme kytaru a pak se tolik hybat nebude muset…

13
yeey
Reagovat

12 no tak jesi si k tomu vezme kytaru (i kdyz moc nevim co by tam do toho brnkal, tam hrajou prim jiny nastroje), tak je u me celkem srab…:-) ja sem hlavne zvedavej, jak zazpiva ten prechod do refrenu, pamatuju si Martin Kurce jak u toho vyl jak zranena selma…:DD Juraj si to ale da podle me niz (jako to udelal s Drzim ti miesto), ale tim podle me ta pisnicka uplne ztrati temperament a grady … tenhle vykon fakt moc nevidim…

14
K.
Reagovat

Mé oblíbenky mají dobré songy, moc se těším. Wicked game je pro Annu dobrá, i duet s Jurajem bude moc fajn. A Mariah je pro Zuzku taky výborná, její tvorbu obecně moc nemusím, ale zrovna tohle není úplně prvoplánový song, je hodně těžký, díky čemuž se na něm dá předvést. Akorát ten duetový song není nic moc, ale zase oběma sedne.

Přání a tipy:
Vojtek: tip Markéta, přání je mi to jedno
eMDý: tip Ivanna, přání Ivanna, ale nezáleží mi na tom
Rytmus: přání i tip Anna
Dara: přání Zuzka, tip: za normálních okolností by téměř jistě postoupila Zuzka, ale je otázka, jestli štáb Miloše do GF nějakým způsobem neprotlačí, způsobů je hafo :-/

15
yeey
Reagovat

a na 45letyho chasnika Brunna zpivajiciho tenhle sladak s ocima uprenyma k nebi, to teda taky nejsem ani trochu zvedavej… brrrrr… hadanka – kdyby tam letos byla Osvaldova, na koho by asi mela averzi? :D

16
Monika
Reagovat

15 – na Bagovou:-))))

17
yeey
Reagovat

16 tu by mysim uplne rada nemela, ale averze by to podle me nebyla, aby ji stirala jak Sevcika… myslel sem nekoho jinyho :D

18
Merťas
Reagovat

Vcelku zajímavé songy. :) Abych se přiznal Čau lásko je snesitelný song, který se z repertoáru Karla dá vytáhnout. Ale Brunna si tam nedovedu představit. Jsem zvědavý na Miloše, protože má zrádnou písničku a na Báru, protože Lady Gagu umí zazpívat jen ona sama. A Marry the night? Si spíš mohla vzít Edge of Glory.

19
Flint
Reagovat

Čau Lásko? Prevednie Strstka&Hanušová už nebude nikdy a nikým prekonaná… :-)

http://www.youtube.com/watch?v=g94e7tt8MHU

Inak podľa mňa túto pesničku vybral MD úmyselne, aby Ivanna Brunna doslova prevalcovala…

20
mila
Reagovat

15 – na Brunna urcite ne.. spis bych rekla, ze by ji nesedel Juraj

21
Merťas
Reagovat

19 – :.-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ultimátní video. :-D Až budu v neděli koukat a psát tak to budu mít furt před očima. :-D To snad ani nebudu objektivní. :-D
Vlado, nekoukej na to nebo na jejich vystoupení nenapíšem ni kloudnýho. :-D :-D :-D

22
mila
Reagovat

19 – jen jsem si odskocila od plotny :-))))
hele, nemate pocit, ze Srstka chtel chvilemi v tom refrenu Jarusku uskrtit?:-)) toje teda bomba, ale treba nam Ivanna a Brunno predvedou jeste vetsi frasku :-)

23
yeey
Reagovat

20 ja si prave mysim, ze by Osvaldka uplne jasne nemela rada Brunna :D Juraje by mela rada, minule zboznovala Jerguse, a zas tak daleko od sebe ti dva nemaj…

24
hannk
Reagovat

Merťas, zajímal by mě překlad, co znamená ten „záhadný chlapec“ Petr Ševčík? :-0

25
Anonymní
Reagovat

23 – no promin. Jergus Oravec a Juraj ze jsou si podobni? To mi nejak nesedi…. uz v tom, jak se oba prezentuji – Jergus tak nejak arogantne (ale mne se to libilo), Juraj spis umirneneji.. porad vzpominam na to, jak dal Jergus tohle: http://www.youtube.com/watch?v=llnMynH8SqE&feature=related

26
mila
Reagovat

25 – ode mne

27
Viq
Reagovat

Uvidíme.
Anna má v sobě něco, co mají jen ty největší hvězdy typu Elvise.
To jsem tady ještě neviděl. Natož v zábavných pořadech jako Superstar a její klony.

28
yeey
Reagovat

26 – no ja si mysim, ze oba sou hodne podobny typy… zkratka muzikanti na urovni, co u nich akorat ten zpev uplne dokonalej neni… Jergusuv zpev byl teda ale imho jeste slabsi nez Jurajuv (teda ne ze by oba nezpivali dobre, ale holt pevecky na tom tak dobre nejsou)

29
Merťas
Reagovat

24 – To se musíš ptát Vlada. :) On je autorem článku. :)

30
Jana
Reagovat

Ach bože,co ten MD tomu Brunnovi provedl: Brunnova čeština bude příšerná.Zazpíval zatím jen kousek Nonstopu,ale z toho bylo jasné,že čeština je u Brunna prostě průser.To mu udělali naschvál…..

31
Milena
Reagovat

Osvaldová by myslím Brunna respektovala, averzi by měla vůči Ivanně a Báře.Měla by ráda Miloše a nebyl by jí sympatický Zaujec. Ale to je jen můj názor.

32
Maxx
Reagovat

Zas ty otřepaný sračičky pořád dokola. Pak se někdo diví, že je Hlas propadák. Kromě Gagy a dejme tomu toho Ricky Martina otřes.

33
mila
Reagovat

30 – potrebuje nejak zduvodnit, proc pak v obalce da Ivanne 80 a Brunnovi 20procent, ne? Ten duet jim vybral taky naschval – part Holanove Ivanne sedne dost dobre, part Gotta Oravcovi uz mnohem mene.. takze to pak nebude Cau lasko, ale Cau Brunno

34
Milena
Reagovat

A co říkáte na včerejší vystoupení Maxe Jasona Maie?
Čekala jsem tvrdý rockový nářez, bohužel to bylo dost slabé -zpěv, prezentace,show -vše takové vyumělkované, nedotažené,a hlavně ten zpěv dost amatérský, místy falešný…nic z toho nešlo, žádná energie, poselství…prázdnota. Bylo mi Mira líto, je to milý kluk ale zpíváním se asi neuživí.

35
Kovy
Reagovat

Co Vám vadí na Titanicu, já si třeba už ani nedokážu představit pěvecké soutěže bez tohoto megahitu..

36
Nati
Reagovat

Vlado, ja si te ctu rada, ale ty me s tou Gagou uz podruhe seres:) Porad si ale myslim, ze ten tvuj nazor je zbusobeny spis neznalosti ji samotne. Muzu se te pokusit konvertovat do Little monsters aspon timto videem? http://www.youtube.com/watch?v=F_GMgkcc2KM anebo zkus se mrknout na jeji interview kde vysvetluje svou umeleckou vizi, reference ktere spojuji modu+muziku+zivotni styl, jeji filosofii a za co bojuje, mozna bys byl prekvapeny, ze je to jedna z nejpoctivejsich muzikantu, kteri tu jsou. Ale jestli toto vse vis a mas presto takovy nazor, tak v poho:) jen bych ji proste nestavila na uroven treba Katy Perry, jak ty to delavas.

37
yeey
Reagovat

36 tady podle me ani nejde o to, ze by nekdo neuznaval jeji kvality… de spis o to, ze ji vetsina ma zafixovanou jako tu potrhlou popovou zmalovanou zpevacku, co dava strasne moc duraz na ujety exhibicionisticky vystupovani… a ty jeji singly teda nejsou zadnej zazrak (a snad nejhorsi je samozrejme Bad Romance-tfuj:-))… takze at se na me nikdo nezlobi, kdyz si pestuje v prvni rade takovouhle image, nemam duvod se hloubeji zaobirat jejima kvalitama, i kdyz z toho videa, na ktery odkazujes, je zrejmy, ze je ma…

38
Dave
Reagovat

35 Kovy – přesně to mi na něm vadí. Vždy tam je, nejlépe ve finále. Ale na druhou stranu… zpívala ho snad vždy budoucí vítězka, co si tak vybavuju :oP

39
Nichna
Reagovat

Jaká skupina má vystoupit 25.5 ?? .)

40
Jana
Reagovat

33-já tedy pošlu Brunnovi svůj hlas(y)a doufám,že se najdou i další.Minimálně z principu.
Jinak si ale myslím,že zpěváci už své fanouškovské základny mají a nezmění ji ani špatný výkon,který podají v tom konkrétním kole.Bohužel tady vstupuje do děje ještě kouč.Doufám,že si na Nově uvědomují,že pokud budou rozdělovat hlasy v poměru 80:2O a pod.,že jim příště diváci již žádné esemesky posílat nebudou……

41
pimpa
Reagovat

Samozřejmě, o tom tady přece vůbec nikdo nemůže pochybovat, zrovna jako o tom, že Anna má určitě i větší kule než Elvis…. Bože…
Si fakt vtipálek, Vlku. :-)

42
Viq
Reagovat

Myslím to celkem vážně, pimpo. Volně řečeno. Nevykládej si to hned stylem býka, který vidí rudý hadr, tedy že Anna je přímo naklonovaný Elvis. Tak věc nestojí a není myšlena. Přečti si (27) ještě jednou, zamysli se a možná pak budeš v zásadě souhlasit. (Vidím tam nějaký shodný vzorec)

A když tu cestu neujdeš, ani Elvis nebyl v 50. letech všemi milován. I Elvis měl své „pimpy“ :-))

43
fanda
Reagovat

hi, tak to jsem zvědav na Brunovu češtinu, to nedá, nabeton, Nonstop byl taky s češtinou na štíru a to dal jen dvě věty :-))

44
Viq
Reagovat

Když už pimpa zmínila pojem „kule“ (což je asi v nějakém nářečí, prostě koule).
Když jsem tehdy viděl první vystoupení Anny v Hlasu ČS s Feeling Good a když jsem viděl ten pohled, říkal jsem si – tohle stvoření / tahle holka má „koule“!!!

45
Anta
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/fotogalerie/fotogalerie-takhle-nam-finaliste-letali.html#image=995588

v tv jsem kdysi viděla, jak lítaj profíci a je to úžasná podívaná a asi ještě lepší je to zkusit na vlastní kůži

46
Ludvík
Reagovat

nic moc výběr. Líbí se mi jen Single ladies, není to All the Single Ladies, ale Single Ladies (Put A Ring On It) – sem docela dost zvědavý, mohly by předvést i ten skvělý tanec, škoda, že nejsou 3. A ještě se těším na Marry the night, je to docela známá písnička, tak uvidíme… nějak si nedokážu propojit Báru a Lady Gagu.

47
zuza
Reagovat

Proč je balogová zase nakonec? Nevim, ale už mě u ní vadí jak má písničky na jistotu, teoreticky pokaždé víte co zaspívá, Anička aspoň riskuje a nezpívá písničky na jedno brdo.
Ivanna nezpívá špatmě, zpívá dobře, ale řekla bych že jí to hodně kazá Michal David jak z ní dělá skoro pánaboha a všechny písničky na jedno brdo, u kterých se ví, že je zazpívá výborně

48
Viq
Reagovat

47 – Ten Titanic je opravdu takový důvěrně známý cukrkandl. Až snad trpaslíkového charakteru.
Tam moc není o co stát, ale u cílovky se to asi chytne.

49
Viq
Reagovat

Wicked Game pro Annu je song, který by měl u publika zabodovat. Není to žádná skrytá věda a perfektně to chytne na první poslech. Dokonce jsem ten originál podle výskytu motivu v jednom videu sám nedávno hledal.
Jak to ale sedne Anně, netuším. Za výběr na jistotu to vůbec nepovažuju.

50
DJ Vlado
Reagovat

Nati, 36 – Mohu v plném rozsahu podepsat yeeyova slova (37), její muzikantské kvality uznávám (a názory respektuju), ale její image i většina písní (v těch rádiových verzích) je mi natolik protivná, že si k ní cestu prostě najít nedokážu ani kdybych sebevíc chtěl. Kdyby se nám všem líbilo to samé, byla by to nuda, ne?

51
DJ Vlado
Reagovat

24 – zde máš vysvětlení „záhadného chlapce“ :-)

53
Viq
Reagovat

52 – jj, je to tradiční rituál. Na kameru se podepisuje vítěz po vyhraném zápase! (nebo celém turnaji? Teď si nejsem jistý… :-) Nevím, jestli Anna sleduje tenis, ale tak i tak to bylo ve srandě.

Díky za odkaz, jdu se na to podívat…

54
cedarin
Reagovat

37 -čau rybízku, tvoje komentáře miluju skoro stejně jako tebe, ale tenhle stojí za… ty víš co :D

36 – nati: zlatá slova,ale když je někdo zaslepenej, tak je holt zaslepenej, tady je to zbytečný, to budeme číst ještě stokrát, sorry Vlado

41 ahoj pimpa, rád tě vidím, hele to Vlk nebude, s tím byla sranda, tohle je demagog

Sigle Ladies – těším se v tom na Markétu, hééérečka bude hrát druhé housle.
Ovšem héérečka a Lady Gaga – to mi dělat neměli
Duet BruNNa s IvaNNou bude celý tak nějak na hovNNo.

55
Viq
Reagovat

-bé-bé- Já na tn.cz totiž nechodím, takže tohle video mi propadlo sítem :-) Každopádně zajímavé…

54 – Vlk opravdu nejsem. Nevím, jestli si to někdo spojil podle nějaké podobnosti nicku, že má 3 písmena a začíná na V? Co sem psal kdy v minulosti Vlk a do jaké míry to bylo podobné, nemůžu posoudit, protože netuším.
A tím slovíčkem na D mi lichotíš.

56
sali
Reagovat

Ttrošku mimo Míšu, ale kto ste vodáci, možno vás uchváti táto reportáž:

http://www.tyzden.sk/reportaz/colorado-nasa-laska.html

57
Viq
Reagovat

56 – nj, ju es ej…
Mě tam spíš než voda fascinují ty zemědělské lány v poklidu se táhnoucí spolu se zvlněnou prašnou silnicí a sluncem daleko za všechny horizonty, Nevadský písek plný zlata… Taková cesta ve stylu filmu Vanishing point.

58
sali
Reagovat

Prvé dojmy z Playlistu

0. Markéta & Bára – prebytočný duel (preto tá nula)…

1. Zuzka dostávy kladinu za kladinou. Darina ju šponuje… dodnes mi neprišiel na um dôvod, prečo. Rozsah pre sviňu, ťažké falzety,… V stredných pasážach bude vynikajúca, tie najvyššie horné polohy bude musieť oklamať.

2. Juraj týmto nezaujme. Jedine že by tancoval (popri odrhovacom speve)

3. Anna & Juraj – že by hit večera? Oh, dolce vita…

4. Markéta – som zvedavý, či si bude spievať sama, alebo bude súťažiť s vokálmi. Ak jej to vokály nedokašlú, mohlaby byť lepšia ako originál.

5. Brunno – si nedá povedať: spieva gýč za gýčom. Nemám chuť.

6. Miloš – šité jemu na mieru. Ale: zase vokál do dvojhlasu. Našťastie Miloš má šancu svojho parťáka prekričať v utrhnutých refrénoch. nie ako Petr v Metalice, keď nemal šancu svoj proťajšok zdeletovať.

59
sali
Reagovat

„Druhé“ dojmy z Playlistu

7. Anička – naša princezná rockerka bude spievať plejboja. Má šancu byť lepšia ako origoš, pretoža s jej dynamikou môže okoreniť, osoliť, osladiť, okysliť. To čo ten pupuš sieva falzetom, ona spokojne môže nahodiť plným turbom. Nemiestne sa teším.

8. Brunno & Ivanna – ej, dievča to schytalo. S Brunnom by som nešiel do ťahavých dvojhlasov, a v takejto podlízavej odrhovačke už vonkocom nie. Len aby tento pokus nepodobal alegorickému kúzelníckemu číslu so Srstkom.

9. Barbora – pripadá mi dosť nezaujímavá Gaga v tomto. Očakávam opäť dosť herectva, a horiacich vrakov…

10. Zuzana & Miloš – dúfal som, že tento duet niekmu prišijú, podarilo sa. A skvele im obom sekne. Azda prvý výber, ktorý Dare kvitujem už vopred.

11. Ivanna – už ma neprekvapuje, že si trúfa. Očakávam podobný zážitok ako pri Whitney, hoci pri tejto piesni prevraciam oči z prevarenosti 10x intenzívnejšie. Čoho sa ale bojím najviac, aby Rytmus nezareagoval neopatrne…

60
Viq
Reagovat

58 – jj, duet More Than Words je zařazený dobře. Říkat, že to bylo na youtube, je falešné, protože tam to viděla do velké míry jiná cílovka než se dívá na TV a byla by škoda takové číslo nechat jen tak zahozeno…

61
sali
Reagovat

57 – Viq – Ameriku som zažil – aj Colorado aj rozľahlú planinus cestou, kde nedovidíš prvej zákruty. Na jednej takej rovinke nám znepríjemnili život poliši. (V noci) :-(

62
sali
Reagovat

60 – Áno, ale i napriek tomu 110 tisíc videní na YT je dosť na to, aby ich mnohí aničkovci neporovnávali s originálom, ale s ich izbovým pokusom.

63
Viq
Reagovat

59 – jj, on si ten song kazí. V něm je sakra veliký potenciál k vytěžení. Uvidíme, jestli se Aničce podaří to zlato dostat ze země. Nebývá to lehké.

64
sali
Reagovat

DJ – myslím si naopak, že Aničku by pri Wicked game kapela sprevádzať mala, pretože ten sólový gitarový part je imho neoddeliteľnou súčasťou tejto limonády, takže aspoň raz by mal zaznieť. Zároveň kapelou by bol veľmi výrazne podporený presný rytmus a aj nálada. Dodala by Aničke istotu.

65
hm
Reagovat

63,64
Wicked Game – podle vás limonáda, kterou zpívá „plejboj“ – zazněla v jedný z nejemotivnějších a nejtemnějších pasáží ve filmu Davida Lynche Zběsilost v srdci. Anna k ní nemůže přidat nic.
Jste k smíchu, jestli o týhle písničce nevíte ani toto, ale poučujete o citu, rozumu, uších, očích. Tak ale co už, každý má právo psát na netový diskuse a dělat chytrýho.
Enjoy it.

66
Viq
Reagovat

65 – Mně se Wicked Game hodně líbí, ten její hlavní motiv. Isaakův zpěv už méně. Jestli je Anička ten správný člověk k dotěžení potenciálu téhle konkrétní písně, nevím.
Na Lynche pevný názor nemám, tenhle typ filmů nevyhledávám. Mám ráději atmosférické věci, než rébusy k potvrzování intelektuální nadřazenosti.

Neber to tak militantně, prosím. Anna ti nic neudělala. Nač ta zášť?
Já jsem ti taky nic neudělal, pokud jsem si vědom.
A pokud ti to v něčem pomůže a uklidní tě to, tak ti teď odpřísáhnu, že jsem blb s IQ automatické pračky, který píše nesmysly.

67
hm
Reagovat

66
Nemám k Anně absolutně žádnou zášť. Můj názor je pouze ten, že k tý písni nemůže nic přidat – nic pro mě. Pro ty, co píseň neznají a hlavně nevědí, pro ty, jistě ano. Ale to je v pořádku.
Ono taky někdy stačí chtít, a když se hodně chce, tak se vidí i věci, co nejsou.
Proti tobě? Taky nic. Jen píšu, co vím, co si myslím, co vidím.
Když mně někdo otevře obzory, ukáže mi něco, co jsem nevěděl, říkám dík. Asi tak.

68
Viq
Reagovat

67 – Číslo 65 není tvůj první příspěvek, který jsem četl. Kdyby byl, všechno ze slušnosti sním a ukloním se. Ale není.

69
Viq
Reagovat

67 – Jedna ochutnávka tebe z minulé diskuse, jestli máš krátkou paměť (opravdu žádná zášť?):

hm (700) píše:

„“651 Viq – Co to kecáš, ty tragéde? Andula postoupila přes smsky, tak to asi nebudeš v menšině, ne?? Jasný, že by sis na to rád hrál, fňuk a fňuk, jsem v menšině, ale když postupuje Andula přes diváky, tak budeš rozhodně ve většině.
A většina? Fuuj. :-DD““

70
hm
Reagovat

69
Páni…
To není zášť, to je zapálení. Neznáš zapálení? Vždyť zapáleně furt kdesi cosi. A taky je to naštvanost. Nemám problém to přiznat. Naštvanost, frustrace z tohohle způsobu komunikace. Vztek. Vztek, jak průměrnost baží po orlích křídlech.
Vy to vidíte, říkáte.
Já to vidím, říkám.

71
Viq
Reagovat

70 – Ty se pořád cítíš nějakým způsobem ohrožen/a. Není žádný důvod.

72
hm
Reagovat

71
Vůbec.

73
Ahojda
Reagovat

Teď je na tuty jasné, že se nám MDý zasekl v minulém století a nemůže ven…dát jako megatrefu svým svěřencům vykopávku Čau lásko ( nic proti Gottovi a Holanové), tak to je příklad podřezání větve vlastnímu týmu, určitě části na které sedí Brunno…doufám, že příště nepůjde ještě víc zpátky do minulosti, aby jsme se podívalo na tóóó, že existuje duet Simonová a Chladil – My dva a čas, který si střihne MDý s Ivannou…
Neměl by mu nekdo říct, že se píše rok 2012 ??

74
Rena
Reagovat

Brunno & Ivanna – výběr písně … no, myslím si, že to MD udělal schválně… aby Brunna tak trochu znemožnil a ukázal kvality Ivanny… ani ne tak, že by se bál, že by do finále postoupila on…. ale aby Ivanna měla snadnější přístup v GF k prvnímu místu…
Ta píseň se sem vůbec nehodí, jako mnoho jiných, co MD vybral. Myslím, že se zapsal, jako nejhorší porotce všech hudebních soutěží, co zde byly…

75
Rena
Reagovat

74 … postoupil on..

76
yeey
Reagovat

54 cedarin – tak se na me nezlob, ja si nemuzu pomoct :-)) jinak koho mas po minulym tydnu za favorita?? ja mam nastesti po vypadnuti Dana v rukavu dalsi 3 kousky, co ty?

77
XMAN
Reagovat

Jak už se to zmiňovavala Jurajova podobnost s matejem Piňákem, tak já musím jenom potvrdit, že ačkoliv sem Jergušovi loni hodně fandil, tak Juraj je oproti němu technicky rozhodně daleko lepší zpěvák. Já teda spíš než s Jergušem vidím u Juraje jistou podobnost s Matejem Piňákem, ale to je asi věc názoru…..ta písnička od Rickyho Martina kterou teď Juraj má je dost prvoplánová ale věřím tomu že Juraj ji podá po svém a udělá z toho lepší písničku než je originál a já bych byl naopak pro aby si tam tu kytaru vzal, protože je to daleko lepší než se pokoušet o nějaké trapné tanečky…no je to přece o Hlase, ne o tanci no ne? :-D Ale Jurajovi tyhle latinské rytmy sedí, takže o něho strach nemám. Brunno má taky moc krásnou písničku určitě ji dá skvěle. V podstatě seale Juraj a Brunno nemusí vůbec stresovat, můžou si dát cigárko, kafíčko a šlofíka, protože je úplně jedno jestli to dají úžasně nebo to bude totální průser, protože postup do GF bohužel ani jednomu z nich absolutně nehrozí, takže vlastně vůbec o nic nejde. Jen si přijdou zazpívat písničku jako na koncertu a v pondělí jdou bohužel domů…snad si to ale kluci alespoň naposledy pořádně užijou, pak už jenom na koncertech….

78
XMAN
Reagovat

77: Jurajova podobnost s Jergušem, já už ani nevím co melu.
Tu písničku od Mariah Carey co má Zuzka takhle podle názvu neznám, ale věřím tomu že Zuzka to dá jistě skvěle tak jako všechno. U Miloše s tím Rasmus očekávám spíš průšvih, myslím si že je to nad jeho síly ale může překvapit. I kdyby ale překvapil sebevíc, tak si rozhodně nezaslouží jít do GF místo Zuzky……
More Than Words je nádherná písnička a já ji mám hrozně moc rád, takže si ji v podání Juraje a Aničky moc rád poslechnu znovu, i když už jsem ji slyšel na internetu. Ale tohle se nikdy neoposlouchá. Další nádherná písnička kterou miluju je Wicked Game, takže Anička má tentokrát perfektní výběr, akorát nevím jak jí to sedne, to se uvidí….
No a Bagová jde samozřejmě jako vždy na jistotu, absolutně předvídatelná volba. Nic provařenějšího už si fakt vybrat nemohla a MD se po jejím dozpívání zase bude tvářit jako král světa, jakýže obrovský talent to objevil. Aplaus a ovace publika nebudou brát konce. Ta má GF bohužel na milion procent jisté ale budu se v něm fakt modlit sám za sebe, ať to proboha hlavně nevyhraje. Jinak jsem chtěl říct že už sem přispívat nebudu. S mými názory se tu stejně nikdo neshodne, akorát mě vždycky naštvete, nemá to cenu…začal bych přispívat jedině v případě že by v pondělí Juraj nebo Brunno postoupili do GF, což je ale samozřejmě absolutně vyloučeno. Takže se tu mějte jak chcete, já se loučím a už se asi na podobné diskusi nikdy neuvidíme, protože je to jen ztráta času….a myslím že po pondělku už bych ani neměl o čem diskutovat. Juraj je pro mě vítěz a s jeho odchodem pro mě končí i Hlas ČS. Na GF se podívám, ale nebudu to už prožívat, tím pádem o tom nebudu ani diskutovat…..Sbohem.

79
Dave
Reagovat

Celkově výběr písní pro toto kolo nic moc – Ricky Martin je tak provařenej, že přepínám, ať ho zpívá kdokoliv. Podobně jako když někdo dává Robbieho Williamse.

Duet Ivanna + Brunno – úplně vidím, jak při Čau láááááááásko Brunno protáčí oči k nebi a przní češtinu a Ivanna ho přeřvává. To se nabízí být ještě větší hrůzou než Královny. Naštěstí je vždy možnost ztišit zvuk a snažit se dívat jen na tu polovinu obrazovky, kde není Brunno ;o).

80
yeey
Reagovat

XMANe ty uz si to dotahl do dokonalosti, uz si dokonce povidas sam se sebou :DD

81
Dave
Reagovat

78 XMAN – jsem zvědav, jak dlouho ti to nepsaní vydrží :oP
Však své oblíbené zpěváky ještě příště uvidíš – byť naposledy ;o).

A náhodou názorově se vcelku shodujeme v pohledu na Anču.

82
Dave
Reagovat

Jinak ten Titanic bych spíš čekal, že bude mít Ivanna až ve finále – napadá vás někoho ještě nějaká další velkolepá skladba, kterou by ve finále mohla mít ?

Vybavuji si švédský Talang 2008 a Zaru Larsson – natuty bych Ivannce doporučil One Moment in Time od Whitney Houston.

83
Jana
Reagovat

X-mane,buď v klidu,třeba to zas vyjde,jak to zatím vždy vyšlo…..:)i já si přeju Brunna v SF

84
Viq
Reagovat

-bé-bé- 52
Mají to chytře rozdělené. LMAO.

„Jak zvládáš tu trému před přímým přenosem?
Zvládá ju za mňa mamina.“

Takové malé voodoo. Trému na někoho hodit a toho pak nechat doma! :-))

85
-bé-bé-
Reagovat

Viqu, zrejme sa dokáže odpojiť od svojich pocitov a potom ich dá do hudby…ale dokedy ešte?
Jej závislosťou je gitara…mojou boli knihy…atď.

Je možné to vnímať ako „spoluprácu“ rozdelenie si úloh?
Ten vzlykavý tón má iste i osobný „podtext“ nielen kolektívny či rodinný.

Na mňa z toho videa dýchla „predčasná dospelosť“

86
-bé-bé-
Reagovat

XMANE, tak to NÉÉ…vydrž ešte do konca, tvoje príspevky sú veľmi fajn a i toho Juraja som ti už „zožrala“ ale nad Aničku ho nemám.
Ale mňa ešte viac bavia tie tvoje sebaspytujúce a sebarozoberajúce poviedky…funguješ aj v iných diskusiách, žeby som sa tam za tebou „vybrala“

87
-bé-bé-
Reagovat

67 hm
Ahoj, tak vidím, že si ťa Viq všimol…to by mohlo byť pre teba ten nový obzor…vymenoval si, že vieš, vidíš a myslíš a práve tá 4. funkcia… (predstavuje Anička)…vnímať/všímať…

a na tej pesničke to práve nájdeš, lebo ju tak dobre poznáš…Wicked Game…tak ako si aj napísal…tí čo ju nepoznajú nevedia…ale ty vieš a ak sa stíšiš tak si aj všimneš

88
cedarin
Reagovat

76 – ale rybízku, víš že na tebe se zlobit nedokážu, jen už mě s tou Lady Gaga …. :D:D:D

Minulý týden jsem viděl pondělní přenos až ze záznamu. Vyřazování jsem neviděl, krom souboje Dana s hééérečkou a pak Vojtkovo vyhození Dana s debilním odůvodněním, že dáma má přednost.
Nojo, spojení Vojtek a hééérečka, to mě mohlo napadnout už dřív, jaký bude výsledek. Kdyby minimálně polovině porotců nehučelo v klacku, tak by ta soutěž mohla vypadat jinak.

Mojí favorité? Já mám moc rád Miloše. Skvělý hlas, který poznáš, žádnej rotující soutěžící, žádný student konzervatoře, sympaťák.
Rád mám ještě Markétu a Zuzanu, ale Miloš mě baví právě tou neobroušeností.
Ivanna zpívá ok, ale nějak to ke mně úplně nedotéká. Spíš mě nezasahuje její osobnost.
Brunno je pro mě o ničem, Juraj mě taky nechává chladným a při pohledu na Anču mám chuť utéct od televize, protože mám pocit, že jestli se ještě trochu zamračí, tak se promění v Chuckyho nevěstu.
Navíc já tyhle tklivé písničkáře s kytarou fakt nemusím.

Doufám, že jsem ti odpověděl dostatečně :-))

89
Viq
Reagovat

-bé-bé- (85), Já tyhle jednotlivosti dopodrobna až tak nevnímám a neanalyzuju. Jsem na celkový obraz, barvu, podtext, nádech, a ten sa mi páči.

92
-bé-bé-
Reagovat

Simi Hope Dobrovocká
Rozdiel meni Ivannou a Aničkou? Ivanna spieva krásne, ale je to cover verzia, každý jeden tón zaspieva tak, ako to je napísané. Miestami pre mňa spev nudný. Anička si zoberie pesničku a spraví z nej svoju pesničku. So svojimi citmi, svojimi feelingmi, frázovaním, dynamikou. V tej chvíli je to jej pieseň. A jej hlas ktorý je anjelský, dokonalý, špecifický, plačlivý, dokonalý… ACH.
Odpovědět · 1 · · čtvrtek v 13:00
(pod videom na hlase.cz)

93
dolores
Reagovat

duety poslednych dvoch sutaziacich v ramci timov ma potesili, aj ked zase by to mohlo vypalit ako vzajomne suboje a nie spolupraca ako v dueloch zo zaciatku sutaze.

vzhladom nato, ze tzv.superfavorit z kazdeho timu zaspieva s takmer istym kandidatom na odstrel, moze to byt pre toho odpadlika tak trochu demotivujuce a moze to svojmu favorizovanemu kolegovi pokazit. ale taka ta zdrava rezignacia by mohla naopak vyustit do pohodicky a duet by sa mohol aj zaskviet.
mozno aj kouci pri poslednom vybere do svojich TOP2 ratali s moznostou, kto s kym a ako by mohol zaziarit v duete. chapem aj Rytmusa, ze Nikoletu nepovazoval za vhodnu partnerku k Anne do tandemu, podobne ani MD Katku. Brunno je pre Ivannku vhodnejsi, a ak uz mal MD pripraveny v talone ten soc-popikovy duet Cau lasko, bolo len logicke, ze si vyvolil Brunna. ja sa na toto vystupenie doslova tesim, pretoze asi to bude srandovne cislo – zamilovane pohlady a „chemiu“ medzi Ivannou a Brunnom si teda vychutnam :DD

94
dolores
Reagovat

Dara tiez pocitala s prijemnym duetom chlap vs zena a Milos je na duety vhodny partner (potvrdilo sa to, ked spieval s nou) Milosa si aj v tom viem predstavit, skor mam problem si dosadit Zuzkin soulovy hlas na ten ostry Nelin Furtado. ale isto to bude prijemne prekvapene ako to Zuzana zaspieva. tesim sa. :)

Vojtkovu logiku, nechat v time 2 podobne spevacky tak trochu nechapem. vedela by som si predstavit Marketu s Mrozkom v nejakej vypalovacke, ale asi bolo ziaduce mat aj nejaky babsky duet. no davam mu podobne ako sali, nulovy potencial, pretoze to nie je typ skladby, ktory vacsinoveho divaka zasiahne.

podobne aj Marketa ide so svjou solo piesnou tak trochu do risku, ale ak to dobre rozbali, moze sa jej to naopak aj velmi vyplatit. Baru si v tej L.Gaga viem uplne predstavit. to je na nu site, a ak v tom zaziari, moze navonok zdramatizovat Markete situaciu.

95
Martina
Reagovat

Nejlepší je Juraj a měl by celou tuhle soutěž vyhrát a kdo to nevidí, tak je buď slepej, hluchej a nebo blbej. Je minimálně o třídu lepší než ta tragická uvzlykaná Anička co se ani skoro neusměje. A nejsem Tomáš.

96
Viq
Reagovat

Myšlenka dne Otce Fura.
Pravda v čisté formě není to, co vítězí a vyhrává bitvy. Tím je propaganda. Pokud pravda může na tomto světě vítězit, musí se vybavit zbraněmi zla.

97
Dave
Reagovat

90: V tom by lidi nemohli kritizovat její výšky ;o)). Připomnělo mi to „The Oak“ od Opera IX, kterýžto song moje manželka bytostně nesnáší.

98
dolores
Reagovat

Annin a Jurajov duet, ktory nejaky ten tyzden koluje na youtube povazujem za vhodnu volbu. nie je to spolocny duet uz na nejakom podujati odspievany a roky na nete potvrdeny ako to bolo v pripade inych sutaziacich. je to len (citujem zase saliho) „izbovy pokus“ , ktory naramne vysiel a dufam, v prenose to bude este lepsie.

Wicked game je v podstate krasny song, ale original spev mi prilis nelezie do usi, ani verzia Mira Smajdu mne nezvedla ze zidle, takze ocakavam wow-efekt od Anicky :) da sa tam krasne predviest, zavzlykat aj sem tam zatocit po irsky:) zase to je pre nu risk a vyzva spievat muzsky song a to aj vratane duetu.

99
Dave
Reagovat

93: Taky jsem zvědav, jak toto číslo „zahrají“. Bojím bojím, co Brunno předvede v roli vilného staříka, který vzplál v dešti a Ivannka mu bude přitakávat, jak ji celou noc hřál a jaký má talent v milostných hrách :o(.
To fakt radši ať dá Brunno oči v sloup místo vilného koukání na Ivannu daného obsahem písně ;o).

100
dolores
Reagovat

95 -viem, ze nie si Tomas, ale mate spolocneho favorita, takze este jeden a mozete vytvorit fanklub :))

Juraj ma ale blbu solo skladbu, aspon pre mna, ja som z Rickyho Martina doslova otravena a podobne aj z Mariah, takze Zuzanka ma tiez vo vybere solovej piesne sklamala, ale hadam to svojim prevedenim nejako odMariahuje :))

101
dolores
Reagovat

99.nie nie, ja chcem pohlady hlboko do oci, chcem smutne laskou ubolene srdcia a romantiku tu najgycovitejsiu na svete :)) chcem aby sa chytili za ruky a aby Brunno nasadil svoj patos, ktory mu „zozere“ cela slovenska hudobna obec :DD

102
dolores
Reagovat

Brunno, (aj podla fotiek, co ste tu dali z lietania) si pobyt v sutazi medzi mladym maskom evidentne uziva. vidiet to z kazdeho jeho mimickeho gesta, a naplno to bolo citit z jeho vystupenia v minulom rozstrele. ma uz svoje roky a vie, ze takuto sancu si treba do puntika vychutnat. :)) zaziva svojich 5 min slavy, konecne je za hviezdu a este ako bonus ma pri sebe krasne mlade slecny a s jednou z nich si dokonca aj zaspieva milostnu piesen …:)

103
dolores
Reagovat

ahoj dolores, dnes si tu sama, tak sa k tebe pridam :) co povies na Ivannin Titanic?

104
dolores
Reagovat

cau doll, tak ten zaverecny Titanic pre Ivannu je tak okato vybrany megahit pre takmer istu vitazku, ze sa nad tam ani nepozastavujem, len mi je to uz na smiech :))) aj celkom bezny nezaujaty divak musi vidiet ten ocividny lobbing MDyho u rezisera a hud.dramaturga, aby jeho zverenkyna spievala to NAJ pod slnkom :D

ale uz radsej idem, aby som nezasvinila celeho Panacka :))

105
irena
Reagovat

Zdravím, dlouho jsem tu nebyla, tak mi chvíli trvalo než jsem se prokousala diskusemi a zkoukla přenosy ze záznamu. Bohužel, ať se snažím jak chci, favorita nemám a je mi vpodstatě jedno kdo vyhraje. I když jsem na některé výkony zvědavá. Z toho co jsem zatím zkoukla mi vyplývá hlavně to, že MD je ještě podstatně horší kouč než jsem myslela, a můj oblíbený Pepa Vojtek mě minule poprvé zklamal – taky bych tam radši viděla Dana než Báru. Ale protože jediný, komu jsem byla schopna opravdu fandit, tedy David W., je pryč, hlavně díky podivnému rozhodování MD, žádný adrenalin to už pro mě nebude. A Wicked Game mám už navždy spojenou s Mirem Šmajdou, a tohle u mě ani Anna nepřekoná, ať už zazpívá jakkoli.

106
-bé-bé-
Reagovat

101
Ahoj Dolly, takto som neuvažovala ale máš pravdu, ja to vidím ako vyznanie MD v tejto roli…a Brunno to určite tak aj pojme, a ktovie či mu v tej chvíli odolá krásna Lady?

na Slovensku, v tom „najromantistickejšom“ kútiku, bývaleho ČS to naozaj zafunguje…MD nie je až taký blbý, lebo niekto musí zacieliť aj na tých starších, nepodceňovala by som „nás“

107
-bé-bé-
Reagovat

XMANE – teda tá pesnička pre Juraja sa mi „nelúby“ ale ak má vytiahnúť z Juraja skryté rezervy v tanci? tak OK…

najskor som chcela poslať sms aj Brunnovi, paradoxne ako aj víťaz by mi nevadil…nech si užije tých 5 min. slávy a potom „Vrať sa do hrobu“ a spievaj Armstronga, ale to nie preto lebo mi vyhovuje…avšak mám voľbu a svoje negatíva neposilňujem…takže podporím len srdečné záležitosti, t.j. svoju pravdu a ak je moja pravda väčšinová tak je dobre, ak nie je, i tak dobre pre mňa, lebo som svojej pravde zostala verná

108
Klogi
Reagovat

Anicka… Je to neuveritelne vzhladom na jej vek, ale stala sa fenomenom. Vyvolava vasne vsetkych druhov… lasku, bazen, zavist, zlost aj nenavist… To sa len tak niekomu nepodari.. Je jednoducho zaujimava, dokonca aj pre svojich neprajnikov.. Nenechava nikoho v klude. Aj ked je vzrastom malicka a malovravna.. je skratka neprehliadnutelna.

109
-bé-bé-
Reagovat

96
neviem koho to cituješ…ale je to děs

110
Klogi
Reagovat

109: 96: Otec Fura… Sedivy, mudrlantsky „druid“ z pevnosti Boyard… alebo ako sa to pise… Je to sice des, ale bohuzial pravda..

111
-bé-bé-
Reagovat

105
Miro to zaspieval veľmi romanticky, Anička nespieva romanticky takže to bude určite iné…mňa romantika neberie, berie ma hĺbka

112
-bé-bé-
Reagovat

odkiaľ to je? z Pána prsteňov?

113
-bé-bé-
Reagovat

Klogi,
keby to bola pravda, tak by to bolo bez toho bohužiaľ
Nie nie, rozoznám u seba, čo sa deje, keď zdvíham tieto zbrane…od pravdy som vtedy vzdialená strachom

114
-bé-bé-
Reagovat

108
je to zaujímavé práve tým, že ona nie je rebelka, je slušne vychovaná, jej „rebelantstvo“ je vnútorné, nepoužíva „zbrane zla“…narozdiel od Ivanny sa „nepresadzuje“ len JE tak ako PRAVDA

115
Jana
Reagovat

Už mě trochu začínají štvát názory o Brunnovi jako staříkovi,dokonce vilném.Brunnovi je 42 let a možná,až bude těm,kdo ho nazývají v tomto věku staříkem,42 let-možná si vzpomenou,jak byli hloupí.
Já mu fandím a to nejsem z té výše zmiňované slovenské hudební obce,která mu sežere jeho patos.
Konečným vítězem celé soutěže nebude ani Ivannka,ani Anička ani Brunno,ale bude jím „Hlas Česko Slovenska“-organizátoři,sponzoři,operátoři atd atd ,kterému tak vehementně posíláme hlasy :)

116
Motýlek
Reagovat

114 -bé-bé- a přesto někomu vadí, že JE.. Ona jediná se sebou nenechala vůbec nic udělat… Ani nevím, jak to lze dokázat, zatím se jim neubránil nikdo… Nepodařilo se jim zničit jí účes, ani ji navléct do nějakých hadrů…

117
Motýlek
Reagovat

115 – 42 let je mladý kluk… To není žádný věk.. Teď se dívám, kolik je Haberovi, a teď v dubnu oslavil padesátku….
Brunno má ještě celý život před sebou… :-)

118
Motýlek
Reagovat

112 Otec Fura je ze soutěže Pevnost Boyard, kdysi to šlo v tv..

119
Jana
Reagovat

116-já si myslím,že v tom roli hrají 2 faktory
a)její osobnost
b) Rytmus,který se o to naštěstí ani nepokouší
Známe přece jeho názory na to,když 17 letá holka působí na pódiu jako tetka

120
Jana
Reagovat

Brunno má prostě jen smůlu v tom,že vypadá na víc,než mu skutečně je

121
-bé-bé-
Reagovat

No moment, patos Brunna je jeho devízou…ale to čo spieval v rozstrele mu sedí viac…on je aj humorista

122
yeey
Reagovat

88 cedarin – cus no me kytara neva, i kdyz to nemusi byt pokazdy… Osobne teda taky fandim Milosovi, coz asi vis :D je to sice takovej mladej nouma, ale to myslim v dobrym… zpiva pekne, barvu hlasu ma super a casem se urcite jeste zlepsi… Dal mam samozrejme Marketu a Ivannu…

jinak souhlasim, ze nechat si Baru, byla od Pepy hloupost… objektivne se da asi rict, ze zpivala o neco lip, ale me uz ta holka taky dost stve tim svym herectvim, ne ze by to snad bylo nevkusny, ale proste ty ksichty, co hazi, to je teda neco… kdyz zpiva, mam fakt pocit, ze sem nekde v divadle…

vyrazeni Dana je mi lito, prej bude mit duet s Konvici – opravdu super napad… nicmene, bere si ho s nejvetsi pravdepodobnosti na starost Šiška,takze o uspech by mel mit postarano :D

123
Motýlek
Reagovat

120 – a komu to vadí? Resp. tobě vadí, že tu z něho utahujou, že jo…. Ale to způsobil ten duet co budou s Ivannou zpívat, a který tak krásně už proslavili Srstka s Hanušovou…
Mně nevadí, že to budou zpívat, ale udělala bych to jako komické číslo, přehnaná gesta atd…

124
Jana
Reagovat

Ano,vadí mi,že si z něj utahujou,protože pokud mi bude 42 let a budou mi říkat třeba nadržená babko :),tak se taky budu bouřit.
Taky bych to pojala takto,jak navrhuješ,ale to by s ním v duelu nesměla být Ivanna-ta to bude brát vážně.
No,prostě to bude jedna velká ostuda..:)

125
Jana
Reagovat

Jestlipak to podání z „Možná přijde i kouzelník“zítřejší protagonisté slyšeli :) Jestli jo,tak se jim asi bude špatně zpívat.Protože laťka byla nasazena velmi vysoko :)

126
Motýlek
Reagovat

119 – jj, velké štěstí, že si ho vybrala… Já bych si ho taky vybrala… :-))

127
Jana
Reagovat

126:I já.
Mám k němu ale takový zvláštní vztah.Vždy ( i loni) mi na začátku hodně vadí a postupem času ( velmi brzy :) ) si mě získá.

128
dolores
Reagovat

115-jasne, ze Brunno nie je ziadny starec. ved v 42 este nezacina ani kriza stredneho veku. :))
myslela som na Brunnov vek v porovnani s ostatnymi. je o generaciu starsi, mnohym by mohol byt otcom. trvam na tom, co som napisala, ze si to prave z tohto dovodu uziva. preco nie? ved ma pravdu. nie je taky stremovany a vystraseny ako ostatni, ani sa tak urputne nesnazi ako niektore slecny. citit z neho zivotnu skusenost, uvolnenost a pohodu, ale ako spevak u mna prilis neboduje, a to aj vdaka tomu patosu, ktory pouziva, co napr. ty nevidis.
je pre neho dobre, ze mu fandis ty, a aj mnohi ini, nielen ludia zo slovenskej hudobnej brandze, ktori sa tym netaja, ze mu posielaju SMS a chodia na prenosy. je pravdepodobne ze je medzi nimi velmi oblubeny, a Rytmus so svojim trickom s podobiznou Brunna je toho dokazom. :D to su hole fakty, Jana. neutocila som, bola to len konstatacia, mozno trochu ironizujuca,ale kto ma pozna, vie ze to nemyslim zle. :)

129
dolores
Reagovat

yeey, mam pre teba Miloska s rockerskym ucesom,-vid. v galerii :DD

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/krasavci-z-hlasu.html

130
Motýlek
Reagovat

124 Jana – tak ti určitě nebudou říkat…, to není moderní, ale budou ti říkat Bárbie na dochodku :-DD

Ivanna by to nemusela brát na vážno, podle mě ani tu vážnost tváří v tvář Brunnovi neudrží… :-)

131
yeey
Reagovat

129 sem uz videl, to je teda neco :D takova Máňa :D

132
Motýlek
Reagovat

Dolly ahoj, všechno jsem přečetla cos napsala, mohlas toho napsat i víc… :-)
Já se na Juraja těším, ta písnička sama o sobě mi nevadí, teď jsem si to i pustila…, ale mám obavy, že to nebude mít takový efekt jako u Ricky Martina… Ale pokus to bude dobrý si myslím…

133
dolores
Reagovat

130- Motylku, ked ona aj Ivanna na mna v tvari posobi tak trochu ihravo, aj ked sa tvari vazne :))

134
dolores
Reagovat

132. dik Motylku, ze ma citas:D vies, bola som tu sama, tak som sa rozpisala, lebo viem, ze tu nejakych citatelov mam:D (Belisana to asi nebude:D)

135
Jana
Reagovat

128: já to přece neberu jako útok :) prostě jsem se ho jen musela zastat…
Můj hlavní favorit ( který podle mě vyhraje) je ale Anička.Ta má něco do sebe,nějaké zvláštní fluidum nebo já nevím co.Prostě něco,kvůli čemu se vlastně vždy těším hlavně ( někdy i jenom) na její vystoupení.Je úplně jiná než ostatní:obyčejná,přirozená a její hlas a hudba,kterou uznává a předvádí v soutěži ,je můj šálek čaje.Mě se líbí právě takový ten „irský“ prvek v hlase-nevím,jak to říct.Prostě:Anička je objev této soutěže,i když její výkony nejsou tak dokonalé jako třeba u Markéty a Ivanny ( která ale na rozdíl od Markéty nedává do zpěvu duši).

136
Motýlek
Reagovat

133 Dolly – on má výraz stálého úsměvu… Naštěstí to u ní nevypadá až tak blbě…

137
Motýlek
Reagovat

Dolly – už jsem ti to psala i loni, že se mi to moc líbí…, a mně neujde ani myš, to je ti jasné… :-D

138
dolores
Reagovat

to video so Srstkom je sice zabavne,ale iba gestami. oni idu zial na playback originalu, otvaraju len usta. skoda, ze to aj nespievaju sami. preto to u Brunna a Ivanny bude zaujimavejsie, lebo tam pridaju svoj spevacky vklad. :)

mne sa Srstka pacil este v tomto duete, kde uz aj spieval … :)))))) http://www.youtube.com/watch?v=qsATp_G-xZw

a z tohto programu milujem este tento genialny „duet“ :D http://www.youtube.com/watch?v=GzeHZ2ahfQg

139
dolores
Reagovat

135-no vidis to, tak si potom sucastou nasej Annakondy !! :D (aj ked tymto nazvom si asi pohnevam Klogiho aj Viqa :D, ale ked mne sa to tak paaaaci :))) )

Motylku, tebe neujde nic, lebo mas kridla, zalietas si vsade kde sa ti zachce:D

140
Motýlek
Reagovat

138 – tak tak…Ale už nám bude pomaličku soutěž končit… Co budeme dělat? XMAN už se dokonce i rozloučil….

141
dolores
Reagovat

Motylku, to urcite nemyslel vazne. snad by nas tu nenechal samych,ved kto napise nekrolog po vypadnuti Juraja ? :))

142
Motýlek
Reagovat

140 – no ale psal, že ho tu někdo štve, snad propánajána nemyslel mě?? To by mě mrzelo…, dělala jsem si jen srandičky… Jestli by to pomohlo aby se vrátil, tak se mu omluvím… :-)

143
kl
Reagovat

Ireno, zdravím, pusťte si jen pro srovnání Rebeccu Ferguson z britského Xfaktoru jak zazpívala Wicked Game.

144
Prochor
Reagovat

Přiznám se bez mučení že jen veřejná dehonestace Ivanny + její nesporné zpěvácké umění mně přinutilo za ní kopat. Kromě faktu , že hudební snoby tím nase*u. Ale podle pravdy jen Anna si zaslouží vyhrát pokud nejsou všichni hluchoni. A přímně – souhlasím s Viqem. Anna patří mezi ty Bohem vyvolené neboť jak hlásá bible: Je mnoho povolaných ale málo vyvolených. Jen u Anny mně naskakuje husina a cítím, že jsem svědkem zrození T-Rexe z vejce. To všechno říkám s vědomím, že jsem schopen oddělit Hlas od Superstar z hlediska definice parametrů vítěze protože i Anna je naprosto ojedinělý hlas. Dokonce bych se nedivil, kdyby Anna byla letos objev roku podobně jako před nedávnem Chodůr.
U Ivanny se těším na Titanic ale duel bude průser. Annu budu srovnávat proti své vůli s Mirem.

145
cedarin
Reagovat

122 čau rybízku

Tak duet Dana s Konvicí je pro mě dost nemilá záležitost. Respektive Konvice. To je přesně jedna z těch, co ani v nejmenším nedávám. Můžou jí oblíct do čeho chtějí, může se na ní vyřádit celá rota vizážistů a stejně z toho vždycky vyleze jen Konvice. Tam ta „hvězdnost“ prostě není.
Jestli se o Dana postará Šiška – jen dobře, pokud to Danovi k něčemu bude, zaslouží si to.
Nevím nevím, jestli byla hééérečka o fous lepší, ani bych neřekl. A tentokrát to bude úplnej průser. Jak už tu někdo napsal: Lady Gagu zazpívá jen Lady Gaga.

146
yeey
Reagovat

144 njn Konvice je sympaticka, ale zkratka kdyz nema, tak nema :-) holt Siska si ji ale dokazal prosadit a jakkoliv je mi tahle agentura nemila, tak je to pro Dana dobre, kdyz se ho ujmou, porad lepsi nez takova Gabina ve sparech Universalu… tihle severomoravaci maj holt stesti, ze o ne ma zajem tenhle vsemocnej typek…

jinak jak to da Bara me ani moc nezajima, stejnak me to bavit moc nebude a doufam, ze postup Markety je jasnou zalezitosti… uz jen ten vyber jasne hovori pro Marketu… obecne bych ale misto Bary hrozne rad videl Kristinu Zakucivou a klidne i Vercu Vrublovou (o Danovi mluvit nemusim)…

147
Dave
Reagovat

Včera jsem si na dobrou noc pustil Ivannčinu „If I Were Boy“ a měl jsem zimomriavky – a za chvíli znova, když jsem si ten zážitek z poslechu jejího hlasu vybavil. To se mi už dlouho u žádné zpěvačky nestalo.

Jsem fakt sám, nikomu jinýmu z Ivanniných výkonů husina nenabíhá?

148
pimpa
Reagovat

No páni, ten Miloš s tím páčem byl k sežrání!!! A rockeři snad nosí Máňu pořád, ne? Těm může být nějaká móda u zadele! :-)

149
Jana
Reagovat

Dave:asi nejsi sám,když Ivannka dostává nejvíc hlasů z týmu MD.Na této diskusi jsi ale jeden z mála.Sice nejsem fanda Ivannky,ale musím Ti napsat,abys byl v klidu,protože loni vyhrál Lukáš,který byl na Panáčkovi na tom obdobně.Co já si pamatuju,byl kritizován i za to,že se potí.A dodneška si někteří lidé myslí,že jeho výhra byl podvod.Takže „no stress“.
Mě zimomriavky z Ivannky naskakují,ale z jiných důvodů než u Tebe.Na to máme každý právo.

150
pimpa
Reagovat

146 Ejejej, u mě pomoc nehledej… Mně nenabíhá husina z nikoho, maximálně tak Samara z Kruhu mi ji dokázala vyvolat, zpěváci nikdy. :-)

151
Prochor
Reagovat

146 – If I Were Boy je parádní kousek, kterým mně Ivanna dostala. Rozhodně není moc amatérek, které by to takhle daly a zajímala by mně speciálně Anna. Zase váhám :-))) Nějak nemohu přijmout většinový názor o Ivanně. Ale uvidíme dál. Čas rozhodne. Třeba Debie Kahl taky diváci neposlali dál a všechny finalistky SS už dnes ani neznáme. Debie slyšíme z rádia (sice bohužel v jedné písničce) každý den.

152
cedarin
Reagovat

145 – rybízku, taky bych tam raději viděl kohokoliv jiného než hééérečku. Kika byla fajn, o tom žádná. Nejraději bych tam ale viděl s Markétou Dana. Myslím, že jsem někde četl nebo viděl, že Markéta Dana i typovala na vítěze. Ale hormony jsou holt hormony.

149 – pimpa: zdravím, jak se vede?

153
yeey
Reagovat

151 njn taky nechapu, kde Bara bere fanousky, ale co nadelame …:-) ale uklidnuju se tim, ze na Marketu v zadnym pripade nema… kazdopadne na zitrek se tesim a svete div se, nejlepsi tym ma pro me aktualne Dara (ale spis protoze Baru a Brunna nemam v lasce), a Rytmusuv tym, ten je mi oficialne ukradenej :-) Anicka se mi jako vzdy bude tak nejak „docela“ libit a na nudnyho latinskyho suchara Juraje zvedavej uz vubec nejsem, i kdyz se teda na tom Rickym Martinovi muze imho celkem solidne rozsekat… Brunno, toho tusim taky milujes, to vidim uz ted – slovensky 42lety chasnik zasnene hledici k nebesum, k tomu nalezite pateticky odzpivava cukrkandlovej sladacek – teda to opravdu neni salek myho caje :D

154
pimpa
Reagovat

151 Zdarééc, cedárku! Vede se tak nějak všelijak a těžko říct, kdy bude líp! :-)

155
-bé-bé-
Reagovat

152
SOM RADA, ŽE JE TO SLOVENSKÝ CHASNÍK…MY SLOVÁCI SME CHASNÍCI…Z TÝCHTO CHASNÍKOV SA CÍTIM VŠELIJAKO…LEN NEMÁM STRACH ŽE SÚ DVOJTVÁRNI…I KEĎ MI NADÁ TAK OTVORENE A NIE ZPOZA BÚČKA…
mám trošku pod čapicou, tiež nsom chasníčka a znova odchádzam k ohňu
DOBRÚ NOC KURIATKA

156
cedarin
Reagovat

152 rybízku, ano, to jsi uhodl správně, že Brunna miluju. On mi přijde tak nějak navíc už od začátku. Je mi jedno, že mu je, kolik mu je, ale jak píšeš, oko v sloup, ruka v kapse a patos, že by se dal krájet a navrch nějaký ukrutný song, to je celej on. Ani už nevím, co zapěl před týdnem, ale to bude tím, že po pár tonech jsem ho přetočil. Je to relativně slušně zpívající muzikant, ale zpěvák nikdy nebude.

Markéta má podle mě slušně našlápnuto. Zuzka je super zpěvačka. Taková přesná na klubovou scénu – to myslím v dobrém. Bude v tom klubu si jet tu kvalitu a bude spokojená. Miloš je podle mě zase týpek pro širší masy. Zaujec je multiinstrumentalista a tím to u mě končí, žádný hlas, který tu teoreticky hledáme to teda není. Trojkombinaci: zamračený pohled, kytara a šišlání = nedávám, hééérečku už vůbec, Ivanna neutrál, ale pěje velmi dobře.

153 – pimpa: všelijak? státnice za dverami?

157
yeey
Reagovat

154 ???????????????

155 Brunno je holt pripad sam pro sebe :D nejlip by se hodil nekam do baru jako kulisa pro cukrujici parecky, aby navodil tu spravnou romantickou atmosku, ovsem (bez urazky) jeho zjev by tu atmosferu zase hned pekne dojebal :-) nejcastejsimi navstevniky toho baru by pak byli Darinka a jeho velky milovnik Rytmus :D (btw proc zrovna Rytmus ho tak zboznuje, wtf?? :-))

Jinak Zuzku ja mam docela rad, akorat na ten soul a tyhle styly zkratka nejsem, takze ji nak patricne nedokazu docenit, ale zpiva fajnove… a to bysme meli asi vsechno probrano :-)

158
cedarin
Reagovat

156 – rybízku, Rytmus může fandit Brunnovi ze dvou důvodů.
Jednak ho zná jako muzikanta, tak mu jde na ruku a druhák, když bude nosit triko a jeho xichtem a posílat mu sms v přímém přenosu, tak se domnívá, že strhne davy, Brunno tak přeleze přes Ivannu a Andula ho pak lehce vyklepne v GF.

159
yeey
Reagovat

157 nj Rytmus – velky to milovnik „muzikantu“ vseho druhu, hlavne ze sam dela sprosty sra*ky :-) nastesti by se Rytmus mohl primo v primym prenose rozkrajet a Brunno Ivannu neporazi, ona na 99% postoupi pres divaky i MD… teda aspon doufam, ze to tak bude… ptze Brunno v GF to by byla tezkotonazni uchylarna :D

160
Klogi
Reagovat

155: Oooo aky sarkazmus a bohorovnost… Takze len Poulickova ma slusne naslapnuto… No kedze zajtra dava Beyonce a J.Jackson tak predpokladam, ze v duchu doterajsich outfitov ked sa vzdy stylizovala do polohy originalneho interpreta, pride natreta boxom na boty a k tomu nam zapjeje tradicne perfektnou, mecavou swahilskou anglictinou… Proste je to jasna vitazka :P Skratka okrem Poulickovej su vsetci na hovno… len vcely su na med… a ten je tiez na hovno… Aj anickovci vedia byt sarkasticky… :P

161
cedarin
Reagovat

158 že bude Ivanna v GF, o tom snad nikdo nemůže pochybovat. Jednak Ovarová hlava by si raději odřízl lalok v přímém přenosu, než by nechal Brunna přelézt Ivannu a jednak ona je asi tak tisíckrát lepší než on.

162
cedarin
Reagovat

159 – kde jsem napsal, že má našlápnuto na vítězství? Má skvěle našlápnuto na GF.
Co to meleš o swahilské angličtině? Na rozdíl od JINÝCH jí alespoň ovládá. A pokud uznáváš jediný outfit = zelená košile, dřevo na krku a v zákulisí uvázaného bizona, tak tě stejně nic jiného nenadchne.
Tvůj koment mi přijde tak nějak celkově mimo, sorry.

163
yeey
Reagovat

160 no Brunno nebo Bára v GF, to by bylo fakt ZLO, ale Marketa s Ivannou sou za vodou uz ted mysim, no uvidime kazdopadne, snad nas neceka nemily prekvapeni… :-))

a k 161 – co se tyka outfitu – Aniccina kamizola minule, to bylo teda opravdu fashion harakiri :D a Marketina anglictina je tam rozhodne jedna z lepsich… nejhorsi anglictinu tam ma Brunno a Anicka (a i Milosovi to obcas trochu skripe)..

164
jan
Reagovat

Doufám,že postoupí Juraj,a ne neintonující Anička,ta toho má ještě hodně práce před sebou ,zatím nic neumí…a je trochu nudná…:(

165
-bé-bé-
Reagovat

No jo, začína to tu ísť do tuhého…vonku mráz, dnu tiež, kto to tú ma vydržať…

Ak naozaj počúvanie nášho fanúšika náš život zlepšuje, tak o čo teda ide?
Alebo máte iný zámer? Napríklad, konečne si to „vyříkat“.

Dnes sa o rozhodne…kde sme a kde smerujeme?
Minulý rok som tipovala ako víťaza Lukáša, po zrelej úvahe, tento rok som „zaujatá“, takže netipujem, čo chce národ.
Ale tuším že pomáha iba prerod…Dobrú noc…a sladké sníčky.

166
Viq
Reagovat

Pro mě tahle soutěž skončila téměř stejně brzy jako začala (nestěžuju si, naopak!). Teď jen pozoruju, jak gravitační síly a vesmírné konstanty dělají svou práci.

Klogi (159) – Existují i slepci, kteří odmítají vidět. Mnohdy dobře pro ně! Osobně bych je u jejich výlevů nechal. Jsou neškodné.

-bé-bé-, Pravda by neměla opovrhovat zbraněmi zla. Jinak bude vládnout lež bez předsudků a bez svědomí.

167
Viq
Reagovat

Těším se na zítřek (vlastně už dnešek) a na našeho malého Elvise.
Jediné, proč jsem občas na vážkách, je moje nedůvěra v lidové masy a jejich úsudek. Ani lid se ovšem nemůže vždy mýlit a není úplně slepý, takže zůstávám ve věci optimistou.

168
Viq
Reagovat

114 -bé-bé-
(Okázalé) rebelství je póza, prázdnota a skrytá faleš. Tam se Anna brouzdat nepotřebuje.

169
-bé-bé-
Reagovat

168,166
ale to sú práve tie „zbrane“…Pravda sa nimi vobec nezaoberá, lebo ich nevidí…Taká je jej Pravda

170
Jana
Reagovat

X-Man: halo X-Mane,přece mě tady nenecháš samotnou s mým fanouškovstvím Brunnovi…:(
Pimpa: ty taky? já taky ( státnice)-přesně za týden ……studuješ pilně nebo pořád jen čučíš do diskusí na panáčkovi jako já :)

171
Klogi
Reagovat

162, 163: :D … zjavne sa vam to nepacilo… Nuz vedzte, ze ani mne sa nepacil vas slovny „prujem“ a negativny system fandenia… Ale za tym co som napisal si stojim.
Kosile nekosile, kamizola nekamizola, drevo nedrevo… je to vzdy A.V., original ona so svojim stylom… nie Xerokopia Anastacie ci Aguilery… Anna ma samozrejme akcent, ale jej dobre rozumiem, Markete tak kazde sieste slovo.. Neviem ako ostatni, ale Anna si svoje piesne sklada sama.. aj textuje … a aj po anglicky. Preto davam klobuk dole pred nou.. Proti Markete nic nemam, spieva pekne, ale jej prejav a hlas ma nezaujal, tak ako vas nezaujala A.V.. To je OK a beriem to, kazdy nech fandi a podporuje toho svojho kona.. Ale to podprahove (..aj priame) okydavanie, napadanie a zosmiesnovanie sa mi protivi. Howgh

172
Dan
Reagovat

Myslím, že Ivanna Bagová by si měla vybrat písničku RELEASE ME. Opravdu SKVĚLE jí sedí: http://www.youtube.com/watch?v=rU1c3yEf9sI

173
Viq
Reagovat

Klogi – U yeeye je maličký problém, ale to není nic neobvyklého. On má nějaké negativní emoce (nebo je ani nemá, ale má agendu někoho shodit), ty se pak snaží pomocí zaříkávání zhmotnit, vydat je za objektivní a vytisknout jako zjevenou pravdu do školních učebnic.
S tou angličtinou je to totální nonsens. Angličtina Anny patří mezi top v soutěži. I když to není dokonalost.
Už se tu dokonce jednou oháněl jako odborník s nějakým úředním papírem na angličtinu. A to mě velmi pobavilo. (Díky za ty dary, yeey!)
To asi vypovídá mnohé o úrovni místního vzdělávacího systému.

174
Dave
Reagovat

172 Dan: určitě by to byla jedna z nejlepších voleb, navíc je to přece jen moderní písnička. I když nepřejníci by mleli, že už to má dopředu nadrcené (nebyla by však sama ;o). Spíše se bojím, že by celkové vyznění písničky záviselo na zvukaři a mixu hlasu s vokalisty.

Je zajímavé sledovat, jak se Ivannka pořád zlepšuje – v této nahrávce z roku 2010 mi ještě všechny tóny nezněly čistě (manželka přikyvuje :o). Nabízí se srovnání s verzí od Martiny Šindlerové.

175
Dave
Reagovat

Mohla by některá z holek zkusit dát „Stop“ ve verzi od Jamelie – Ivannce by ty hloubky slušely nejvíc.

Perfektně to podala opět Martina Šindlerová:
http://www.youtube.com/watch?v=ZRoQBaoS14E

176
Viq
Reagovat

169 – Pravdu nemůžeme špinit a ředit, ale pokud chceme, aby vyhrávala, je třeba ji (sebe) těmi zbraněmi vybavit.
Pravda vždy v delším období triumfálně vítězí a lhářům a slepcům se nad jejich hroby vysmívá. Problém nastává v kratším období, které bývá utrpení přečkat.

177
yeey
Reagovat

173 – Viqu – ocenuju, ze si me tentokrat podrobil pomerne VECNE kritice, se kterou mas mozna i v necem malicko pravdu, souhlasit s tebou nemuzu, kazdopadne diky za to! (bez ironie, tohle je na tebe velkej vykon!!!) ja nerikam, ze Anicka treba neumi anglicky, ale jeji usislanost a podivna vyslovnost to u me dost kazi… ale konec koncu, existuje na svete milion druhu anglickych akcentu, ktery mi zni divne, a to clovek muze byt i rodily mluvci, takze ok, mozna bych mohl byt tolerantnejsi!

FYI nechci to tu nijak rozpitvavat, ale ty papiry mi neudelil mistni vzdelavaci system, ale britsky vzdelavaci system…

171 – vsak ja taky to negativni fandeni nemam rad a pravidelne si na to tady stezuju…:-) nejspis sem pokrytec, ale holt kdyz uz tu mam kamose cedarina, s kterym je vzdy velka pr*el, tak si jednou za cas na nekoho taky nasadim a pobavim se na cizi ucet (kdo to obcas nedela, ze? mysim, ze oproti nekterym tady, to delam minimalne)… no a Brunno se jako cil opravdu nabizi… :D:D (a nic tak osklivyho sem o nem beztak nerek)

178
Viq
Reagovat

177 – Anička je nudná, šišlavá, protekční, neumí anglicky, neumí slovensky, má špatný vkus na hudbu, má mizerný vkus na oblečení… Anička je prostě divný a hlavně strašně nudný patron, který patří maximálně k popelnicím!
Říká odborník ověnčený desítkami certifikátů koloniálního systému a nositel řádů britského impéria. LMAO.

yeey, sečteno a podtrženo, nevěřím ti nos mezi očima (nejen v tomto problému). Raději dám na svůj čich a na své smysly, než na komedianty, jejich argumenty jsou tak chaboučké, že musí být podkládány bezcennými (hypotetickými) cáry úředního papíru.

179
yeey
Reagovat

178 teda takhle rozzurenyho sem te snad jeste nevidel :-))

180
Viq
Reagovat

179 – Opět špatně. Tohle je u mě klid vakua v mezigalaktickém prostoru.

181
yeey
Reagovat

180 a tohle sou pro me prazdny kecy, cus! :-)

182
Viq
Reagovat

181 – OK, rozzuřil jsi mě doběla, a to může tě hřát u srdce. Úplně se tady dusím nenávistí a praskám zlobou. LMAO.
Snění může být krásné, ale někdy je třeba se probudit.

183
yeey
Reagovat

182 ach jo, ty proste nikdy nepochopis, ze tady nejsem, protoze mam pocit, ze musim ostatni presvedcit o svy pravde, nejsem tu ani od toho, abych nekoho rozpaloval dobela,… sem tu, abych tu rozumne pokecal a vymenil nazory s ostatnima, coz je ovsem neco, ceho ty absolutne nejses schopnej… ty tu ses jen aby sis mohl honit svoje ego, poucovat ostatni, stirat je a krmit je svymi moudry a sam sobe obhajovat svoje pravdy, ze kterych ignoratsky nehodlas slevit ani o pid… je mi jasny, ze mi na tohle zase vymyslis nejakou ironickou poznamku, ja se te tu kazdopadne snazim ignorovat, ale kdyz mas potrebu do me rejt, ok co nadelam – ale bez odezvy to nenecham…:-)

184
cedarin
Reagovat

178 Vig – tvoje útoky na yeey jsou poměrně dost slaboduché. Označit Anduly angličtinu za jednu v TOP v soutěži můžeš snad jenom ty a pár tvých věrných bratří.
Tvá provolání tady na chatu mi přijdou jak hlásání slova božího, má to stejný princip. My – co vidíme, my -co slyšíme = my víme a zbytek se bude smažit v pekle.
A když už nevíš co dál, tak se uchýlíš k napadání yeeyho vzdělání. Což mi zase připomíná praktiky a postoje církve. Že ty budeš nějaký zakomplexovaný pánbíčkář?!

185
yeey
Reagovat

184 hmm dobryyyy…:-) tohle si kamo vystihl :-) ted jenom cekam, az tu napise, jak ho strejda yeey nezvlada a musi mu prispechat na pomoc jeho kamaradicek :D

186
cedarin
Reagovat

Vig – a ještě jedna věc, normálně bych an tebe nereagoval, ale yeeyho se misím zastat, to je chlapec zlatá.

187
cedarin
Reagovat

185 čau, ať si píše co chce, naopak bych řekl, že ty ho zvládáš velmi dobře, dokonce s jistou dávkou sebekritiky, čehož jsme se na druhé straně nikdy nedočkali. Čím to asi bude???
Navíc ty si poradíš sám i bez mé pomoci, ale dost nemám rád, když se někdo otírá o mé oblíbence :-))

188
yeey
Reagovat

186 vsak si to zastani ani nezaslouzim… ja sem debil, ze se tu s nim dohaduju :-)

189
yeey
Reagovat

187 to vis, chtel sem mu ukazat trochu vstricnejsi postoj, kdyz mi prislo, ze ma v necem pravdu… vyustilo to ale v jeste vetsi navazeni a ironii… asi proto, ze naky sebekritiky sam neni schopnej a se*e ho, ze nekdo jinej jo :-)

190
cedarin
Reagovat

189 rybízku, já jsem tedy nepobral že by měl v něčem pravdu. Vstřícnější postoj u těchto typů je úplně zbytečný. Jeho přisazení si je toho důkazem. Ten by i na elektrickém křesle křičel, že Země je placatá, dyť to tu předvádí celou dobu.

191
dolores
Reagovat

143. ja dufam, ze to Anicka zaspieva neznejsie ako tato Rebecca

192
yeey
Reagovat

190 – nj nema cenu to rozebirat uz… on nam ted stejnak najednou mlci a i kdyby nam k tomu neco rekl, pochybuju, ze by to melo nakou vypovedni hodnotu, pravdepodobne by to byl dalsi zvast…

radsi se pojdme tesit vecer na Marketu a Milose (ja este na Ivannu, i kdyz je to opravdu trochu predvidatelny, jak to dopadne – skvele :-)) … to abysme zas nebyli narceni ze slovniho prujmu a negativniho (!) systemu fandeni… (NAS, vedouci predstavitele lonske Adamec Mafie a Bodu G :D:D:D)

193
cedarin
Reagovat

192 naprostý souhlas!!!

Já jsem dost zvědavý na duet Markéty a hééérečky. Tuhle písničku od Beyonce mám kupodivu docela rád, i když mě její tvorba jinak vcelku míjí. Myslím, že Markéta v tom bude výborná.

Na Miloše se taky dost těším. Mně se dost líbí ta jeho „surovost“. Tím myslím, že je ještě nedotčený nějakým studiem zpěvu a je to takové „nevybroušené“ v tom nejlepším slova smyslu.
Dobrá bude určitě i Zuzka a Ivanna, to zasejc jo.

Na co se tedy netěším a asi to ani neuvidím, je vystoupení hééérečky, prznící mou oblíbenou Lady Gaga.

194
dolores
Reagovat

vy dvaja- cedarin a yeey, nehrajte sa tu teraz na strasne ferovych, tolerantnych, znasanlivych, srdecnych a prajnych diskuterov.:DD poznam vas od vlanajska a pamatam si velmi dobre vase urazky a osocovania napr. mojho favorita aj inych. a aj vasu necitlivost k jeho fanusikom. svojich favoritov ste povysovali nad ostatnych dost okazalo. a svoje spolky aj teraz povazujete za „coolovejsie“ ako su Anickovci, ktorych sa snazite nenapadne dehonestovat (hlavne Viqa za jeho sposob vyjadrovania). mozno nezainteresovanych presvedcite o tom, ze ste lepsi ako Viq, ale mna nie. :P

195
dolores
Reagovat

163 .yeey, zas klzes po povrchu ? :))) DUFAM, ze Anicka nikdy neurobi taku blbost, zeby sa ohakla nejako vyzyvavo. jednak by jej to nesvedcalo a druhak ona nepotrebuje zaujat sexy zovnajskom ako ostatne damy. moze si obliect aj vrece na zemiaky, ak zacne spievat, vsetky povrchove zalezitosti idu mimo.

196
dolores
Reagovat

158. no vidiis cedarine, celkom logicka uvaha. ja som na toto vobec nemyslela. skvela taktika od Rytmusa! :D furt lepsia ako zatlacanie jej vystupenia na koniec prenosu. Rytmus je proste pan !! :DDD

197
cedarin
Reagovat

194 – nemáš tak úplně pravdu. S mnohými fanoušky toho, jehož jméno se nesmí vyslovit jsme byli úplně v pohodě, třeba Monika, desiree, dokonce jsem jim i vyjádřil pochopení při vypadnutí JEHO.
Pokud jsme s někým byli ve při, pak s fanatickými obdivovatelkami, hlásnými troubami jediné existující pravdy apod.
A btw – myslím, že ani jeden z nás tě nehodlá o ničem přesvědčovat, proč taky. Je to zbytečné. Rybízek se zmíní, že Andula byla oblečená jak když si odskočí z lesa a ty hned do něj, že je povrchní :-))

198
yeey
Reagovat

193 hm no Beyoncé taky nemusim, ale zpivat zas ona umi, to jako jóó… na duet Markety a Bary se ale tesim asi tak z 5% jako na Marketinu solovou Janet Jackson, kde ji to aspon Bara nebude kazit hereckymi etudami :-))

Milos je presne takovej jak rikas – je tam zkratka ta prirozenost, vubec na nic se nehraje, ten hlas ma takovej od chraplavej prirody, coz je super… vim, ze nekdo zas namitne, ze neco podobnyho ma Anicka, jenze tam me holt tak nebere (asi ze sem povrchni, sorry Motylku, tohle si zkratka odpustit nedokazu, tos mi prisila hodne napevno:-))… Zuzka bude super, jenom ma zkratka hudebni zamereni, ktery ja az tak neumim ocenit…

Dolores – vsak se taky nesnazime tvarit, ze sme svati :-)) ale co tyce Viqa, tak pro me dneska klesl jeste hloubeji, tam si stojim za svym a nerekli sme o nem nic, co by si nezaslouzil a navic vetsina z toho byla zcela objektivne pravda… a ne jakoze „nase“ pravda – opravdova pravda! jakoze die echte Wahrheit!

195 – je rozdil byt oblecenej normalne, nevyzyvave a druha vec je, ze Anicka vypadala jak Popelka, kdyz prestrojena za myslivce… prevracis to zase tak, abych vypadal, ze potrebuju koukat na prsatou blondynu v minisukni, ale to se ti nepodari ;-)) … nicmene to neni dulezity, obleceni je mi u soutezicich v podstate sumak…

199
cedarin
Reagovat

196 – jsem rád, že se na něčem shodneme, věř tomu, že ani já, ani rybízek se neradi hádáme

200
cedarin
Reagovat

198 – i kdybys chtěl koukat na prsatou blondýnu v mini, co je na tom špatného? :D

201
yeey
Reagovat

200 tak bylo by to vskutku kapku povrchni :D ale tak kdyz se tohle zkombinuje s uzasnym rockovym zpevem (vsichni vime o kom mluvim), tak je z toho pro me idealni favoritka… pane boze, jak ja sem povrchniiii :-O :D :D

202
yeey
Reagovat

Motylku, jeste jednou, az si to budes cist, to nenarazim na tebe, jen sem si tu vlastnost, cos mi prisila, nejak oblibil :-)

203
dolores
Reagovat

197.ooo, samozrejme, ze ti vyhovovali Petrove fanynky, ktore ho vacsinou kritzovali a nariekali nad nim ako Monika, ktora bola exemplarnym prikladom tzv. negativneho fandenia (aj napriek tomu som ju mala rada). take vam vyhovovali, lebo Petra spolu s vami „sundavali“ :))) akonahle vsak prisiel niekto, kto JEMU fandil pozitivne a vyzdvihol jeho klady, bol odpisany a fanatik. vy ste ale fandili svojim spravne , sice ste ich chvalili neustale, (az na malinke krit. pripomienky, aby sa nepovedalo) cize vasa adoracia nebola fanatizmom samozrejme, to bolo racionalne fandenie :)))))

kedze Viq teraz nefandi tej vasej, spravnej sutaziacej, je samozrejme demagog …. atd. :))))

198-yeey, do tej polohy, ze ides po prsnatych blondynach sa nastavujes sam :)) to je proste z tvojich prispevkov citit :D neviem, preco si to nepriznas, pozri Dave s tym nema problem a to mi je sympatickejsie :)

204
milo
Reagovat

Výběr až na Čau lásko! je dobrý. Na pár výkonů se těším, hlavně na Markétu, Annu a Annu s Jurajem a taky Zuzku s Milošem, s Bárou a MD týmem si tak jistý nejsem. Titanic patří nakonec, je to hit, ale taky už to tu bylo v několika verzích. Když už Bára zvolila Lady Gaga, tak mohla spíše něco lepšího než jeden z jejích nejslabších hitů. Hodilo by se jí něco známějšího a upraveného s klavírem, jak to dává i LG a vždy je to lepší než studiová verze.

205
Klogi
Reagovat

193: Barboru naozaj nemusim, ale co sa tyka heeerectvi si s nou Marketa nezada… ked si spomeniem ako tam na stejdzi po tom co postupila v tom prestrojeni za Barbie-intelektualku chytala vzduch a balans… to bolo take chutnucke… naozajtne a uveritelne :P

206
yeey
Reagovat

203 tak Dolores, vezmeme si to po poradku ;-) :D

Lukase a Gabinu jsme opravdu chvalili neustale a ze sme jim toho moc nevycitali??? ono totiz nebylo moc co vycitat, obzvlast u Gabiny a jak sama rikas, kdyz neco pokazili, dokazali sme to uznat (neco o cem si vetsina Aniccinejch fanousku muze nechat jenom zdat)… naproti tomu Petr hlavne ze zacatku finale pokazil co mohl, ale uznavam, ze sem se do nej urcite taky parkrat strefil, to mas pravdu… to jen tak na okraj, ale suma sumarum – ano, mysim, ze sme fandili dost racionalne :-)

jinak ty fandis ty samy soutezici jako Viq a vsimla sis snad, ze jsme rekli, ze ses demagog??? Ne????? proc asi? :-)

a konecne, uz nekolikrat sem tu napsal, ze takova Ivanna me jako holka nepritahuje (jeste jednou – Ivanna me jako holka nepritahuje), Marketa je celkem kost, problem je v tom, ze tu ze me delas primitiva, co fandi jen na zaklade fyzickych parametru, coz neni pravda, tak nevim proc bych to mel priznavat… jednim dechem dodavam, ze dobry vzhled je samozrejme plus, ale nemysim si, ze by u me to plus bylo nejak markantne vetsi, nez u jinych… btw mam v Hlase i favority jako je Dan nebo Milos – jeden vetsi prsata blondyna nez druhej :D:D

207
cedarin
Reagovat

203 základní problém je v definici fanynka x zaslepenej fanatik. Zaslepenej fanatik NIKDY nebude sám sebe takto označovat. Zaslepenej fanatik nemá rád konstruktivní kritiku fanynky, protože to cítí jako zradu božstva.
Vig není demagog kvůli tomu komu fandí, ale jak to prezentuje. To takový Vlk byl alespoň srdcař a ne vymývač mozků.
A třeba yeey fandil i Danovi. Úplně si nejsem jistý, že Dan je prsatá blondýna v mini.

208
Motýlek
Reagovat

yeey – já se musím fakt smát… :-) Ještě přijdu, neztrácej naději, nepropadej panice…, jen musím ještě něco jít pořešit…
Pak si celé znovu přečtu, ale je to krásné, skoro jako loni blahé paměti… :-D

209
dolores
Reagovat

206. „ono totiz nebylo moc co vycitat“ – ano- dokaz racionalneho fandenia je na svete :DD
ja som tiez uznala, ze Petr pokazil 2-3 vystupenia zo zaciatku, na rozdiel od Anny, ktora z mojho pohladu teraz nepokazila ani jedno, dokonca ani Slzy, takze teraz uz som v akej stupnici fandenia? :))) neviem, a s tym demagogom to asi nebude celkom koser, kedze demagog je ten, co manilupuje masami a ja mam pocit, ze Viqovi sa zatial nic take nepodarilo :D on je fanusik-diskuter trochu inej krvnej skupiny ako ty. je proste iny, presne ako Anna. ak to nepochopis, budes vzdy proti nemu. a Anna takeho fanusika ako je Viq naramne potrebuje.

210
dolores
Reagovat

yeey, povedala som, ze si primitiv? ako je mozne, ze si si toto takto vylozil ? :))) pozri, ja to vnimam u teba tak, ze pre svoj prezitok z vystupenia potrebujes mix pocuteho a videneho. tvoj mozog funguje proste tak. nestaci ti precitit to esteticke z pocuteho, musis mat aj vizualny vnem, aby nasledne vznikla davka hormonov, potrebna pre lepsi zazitok. neznamena to hned, zeby ta dotycna pritahovala (Ivanna), ale dolezite je, ze je upravena zensky- podla tvojich kriterii a vkusu. toto ma nieco spolocne s primitivizmom … ??? zeby ? :))) obavam sa ale, ze aj keby Anna mala vyborny outfit, uz by ta nenadchla, uz ju proste davnejsie nemas rad… a k tym chlapcom citis asi normalne sympatie aj preto, ze nemaju tu na Panackovi sialeny babsky fanklub :D taky Milos je velmi prirodzeny a nevadi asi nikomu, okrem Xmana.

211
yeey
Reagovat

209 hele tak sorry ze mym favoritum se darilo a tvemu vesmes ne… ja za to fakt nemuzu, ze Gabina a Lukas si to davali lip nez Petr, to neznamena ze sem fanatik… a cedarin ti to s tim fandenim vysvetlil dostatecne, k tomu uz nemam co dodat…

jinej, jinej… trochu zvlastni omluva pro Viqovo pocinani.. no jesi ti to staci…:-)

Motylek – ja jen ze sem tady to slovo od pé uz parkrat pouzil, tak aby sis to nebrala osobne, ze do tebe reju a rozdmychavam dalsi konflikt :-)

212
dolores
Reagovat

207- zaslepeny fanatik (nie patologicky zaslepeny) je pre umelca potrebny. je to ako laska, zaslepena zalubenost. ak by taki neexistovali, kde by dnes boli Madonna, Jackson, Elvis? oni snad nemali chyby? ak by im fandili len konstruktivne, racionalne kritizujuci bez srdca, nikdy by neboli tam , kde su.
horsi su imho antifanusikovia, co priam bytostne nenavidia. idu zamerne napr. na FB profil daneho spevaka a vyryvaju (aj Anna ma takych a su az chorobne zli, najma jeden, co sa netaji tym, ze fandi Bagovej)nikdy nepochopim takuto nenavist !u mna je toto fanatizmus – fanaticka nenavist

alebo taka Osvaldova. ta svoju nenavist prenasala demagogicky na inych, aj ked ti by sa zaprisahali, ze to tak nie je.

213
Motýlek
Reagovat

yeey – ty máš pořád pocit, že slovo povrchnost je něco nekalého, urážlivého, nějaká zvrhlost nebo úchylka… :-D, ale na tom opravdu nic špatného ani zatracujícího není…. Spousta lidí je povrchních, já bych řekla většina….
Na tom není nic divného…
Osobně si myslím, že s přibývajícím věkem už tak povrchní nebudeš a znovu opakuju, že to s tebou je ještě poměrně dobré…
Pokud jde o Lukáše Adamce, tak to je pěkná blbost, že mu se nic vytknout nedalo… Mně se od něho nelíbilo nic co zazpíval, ten hlas je prostě /s prominutím/ prochlastaný…., jediné co se dalo bylo Crazy, ale tam měl hlas upravený… To, že mu porota podkuřovala, to bylo nabíledni… Proč asi… :-D

214
yeey
Reagovat

210 cituju „obavam sa ale, ze aj keby Anna mala vyborny outfit, uz by ta nenadchla, uz ju proste davnejsie nemas rad…“

tak to prece jasne uznavas, ze vzhledem se az tak neridim… teda me Anicka pride jako pekna holka, ma zkratka kouzlo (az na tu minulou kamizolku:-))… a ja proti Anicce dohromady nic nemam, zpiva vazne originalne, akorat to mozna neni uplne muj salek a navic me v tom spousta veci rusi… mam jiny favority, tecka, ale Anicku rozhodne nemam nerad, mozna ve smyslu, ze muze ohrozit moje favority, jinak ne…

a taky nefandim klukum, protoze nemaj babskej fanklub, mozna te to prekvapi – mne se libi, jak zpivaj!!! timhle ze me zase delas cloveka, kterej neumi adekvatne vyhodnotit sve fandeni (to zni divne, ale nechtel sem pouzit ty dve slova na pé:-))

215
yeey
Reagovat

213 hele ja klidne budu povrchni, ale ty a dolores mi to porad podsouvate a povysujete se tim nade me, jakoze vy teda ale vubec nejste a umite spravne a objektivne zhodnotit situaci – a to mi docela vadi….

216
Motýlek
Reagovat

Dolly souhlas….. Nejhorší je, když se to pak zvrtne ve válku diskutérů… :-)

217
yeey
Reagovat

213 k LA… mysim, ze slabsi chvilky u nej prisly az ke konci souteze, tehdy mu porota asi trochu prilepsovala (a nejvic Rytmus), to uznavam… ze to vyhral po pravde moc nechapu a neberu, ale byl pro me kazdopadne hned za Gabinou a mysim ze se predvedl za celou soutez velmi dobre… jeho hlas mi vyhovoval, no problem – tohle je uz o vkusu…

218
Motýlek
Reagovat

213 – yeey – já jsem o tom už nemluvila dávno, tak jsi to měl nechat spát a bylo…. A není pravda, že se někdo povyšuje – jak? Nemám důvod…

219
Dave
Reagovat

Docela zajímavá analýza fanoušků prsatých blondýn :oP

Co se mě týče, ano, Ivanna se mi líbí nejen zpěvově, ale i fyzicky. Ale podobná blondýna Markéta mě fyzicky nebere, GG taky ne.

Když zalovím v paměti po dalších blondýnách, fandil jsem i Dominice Staré – tam si prsatost nevybavuju. Asi proto, že to už byla poněkud jiná věková skupina, kde toto soudný člověk ani hodnotit nebude ;o).

220
Endy
Reagovat

Já nevím , ale podle mě je Bára Švidraňová jedna z favoritek.
Zatím všechny písničky co zazpívala jí strašně sedly ( včetně roztřelových) a nechápu proč by tomu mělo být dnes jinak.
:)

221
yeey
Reagovat

219 asi ses na ty slovanske rysy ;-)

222
Motýlek
Reagovat

Nevím jak dalece přilepšoval Rytmus, ale Habera se rozplýval /nevím proč/ a nejvíc Zeťová… Co se ti na ní proboha tak líbilo??

223
yeey
Reagovat

218 no tak tvoje legendarni porovnani fanousku Anicky a fanousku ostatnich (vsak ty vis, o cem mluvim), to vubec nebylo povyseny…:-)) ale jinak souhlas, vytahl sem to ted ja (no dolores si teda taky nasadila:-)), asi je lepsi to neresit…

224
Dave
Reagovat

221: právě že ani moc ne – přitažlivější než Ivanna mi přijde např. ta blondýna na černobílé fotce, co je tu u článku o Hotelu Paradise – jenže ta beztak neumí zpívat ;o)

225
Motýlek
Reagovat

Dave – myslím, že v tomto ohledu jsou tam všechny hodně podměrečné a jak to bylo loni ti může říct DJ Vlado, který má přehled…. Já si teď taky žádnou vyvinutou nevybavuju….
Jinak mi blondýny nevadí vůbec, ale jak je vizážisti „vylepšují“ je hnus…
Kritizovala se tu zelena košile na Aničce, tak to se mi taky nějak extra nelíbilo v kontrastu s těma červenýma elasťákama….

226
yeey
Reagovat

222 tak Zetova mela Lukase rada, ale do svych hodnoceni to az tak nepromitala (jako jooo, rikala ze ho miluje, ale taky mu tam ke konci ty chyby zminovala)… ale jeste daleko radsi mela Gabinu, na kterou za celou soutez snad nenasla kriveho slova… to Rytmus byl na Lukase furt jen „si pan, si pan, si tu TOP, si tu nejlepsi,“ zato ke Gabine si doopravdy nasel cestu az uplne ke konci, jinak ji hodnotil pomerne chladne… a Palo se zas tak nerozplyval podle me… jen ho uznaval vic jak Sepse…

co se mi libilo na Helene? jako zpevacku ji moc neznam, ale zpiva ji to dobre, co sem slysel… nicmene rad sem ji mel predevsim, ze to byla mila fajn zenska, nic vic v tom nehledej… nebylo to naky extremni zboznovani, ale jo – mel sem ji rad, i kdyz jako porotkyne nebyla nic moc… a propos… kdyz uz sme v tom, co ze ty mas rada na Rytmusovi? :-)

227
Motýlek
Reagovat

223 yeey – to byla legrace přece… už jsem vysvětlovala, že jsem provokovala a tys podle předpokladů vylítl… :-)) Jsem počítala s tím, že už se od posledka známe… :-D

228
Dave
Reagovat

225: Co jsem tak četl Vladovy rekapy, tak myslím, že má přehled hlavně o mladých rybkách :oP Ale jako jo, Bagárová je fakt hodně hezká holka, jen v tom zpěvu ne a ne prorazit, ty její klipy jsou spíš o ukazování jí jako předvaděčky šperků či sebe samé než o zpěvu či hudbě.

Co se Ančina oblečení týče, to nemůžu posoudit, bo jsem se minule soustředil jen na její zpěv, ale vybavuju si, že manželka něco o divně sladěných věcech říkala.

A Ivannce náhodou práce vizážistů v Hlasu velice prospěla. A sluší jí i ta peroxidová barva.

229
Klogi
Reagovat

U mna je to zalezitost endorfinov… Tie sa bud vyplavia, alebo nie. Anicka zaspievala… endorfiny boli a to tak, ze vela, vela… U inych kde nic tu nic… Este Juraj vo vybere naslepo dal toho Stinga uplne bombovo… potom zacal byt akosi velmi uporny… skratka bolo vidiet, ze velmi chce a to ho asi zvazovalo… endorfiny zmizli. Napr. Zuzka je super spevacka… technicky urcite najlepsia, ale jej hudobny vkus sa do mojho absolutne netriafa… vsetky tie kudrlinkate, cernosske klady co si nabera zvlada, ale so mnou to skratka nic nerobi.. Ked mi taka hudba hra dlhsie v aute tak zacnem byt po chvili podvedome nervozny… a preladujem. Ivana spieva tiez akoby velmi dobre… ale pre mna totalne umelohmotne… zazitok asi ako ked si v krcme pustim nejaku skladbu na Jukeboxe… Marketa je hotova spevacka, dava tie svoje nacvicene pecky s istotou.. je skratka profi, ale nic navyse.. Je to cele o kvalite spevu o prieniku vkusu interpreta a posluchaca a tom povestnom x-faktore.. ak sa to vsetko snubi… endorfiny striekaju :D

230
yeey
Reagovat

227 provokovala neprovokovala, myslela si to vazne :-) popravde si te samozrejme pamatuju z minula, ale tvuj humor mi tak uplne v pameti neuvizl, preci jen sem se bavil hlavne v ramci nasi dvojdohody LA+GG :-) bylo nas tu celkove prece jen daleko vic diskutujicich… to letos uz mi v pameti urcite uviznes :-)

231
Motýlek
Reagovat

226 – jedním slovem – všechno! :-DD
Ne.., tak tetování až tak teda nemusím, to pominu…, i když to neodsuzuju… Jinak se k tomu ani nechci víc rozepisovat… Jen tolik, že si Anička vybrala moc dobře, to je přesně ten ochranitelský typ chlapa, který se i mně zamlouvá…
Že chválili Gábinu, to mi nevadilo, ona zpívala dobře…, nic nezkazila…
Z toho hodnocení poroty bylo hodně cítit, jak je to falešné a nepřirozené… Rytmus se musel taky nakonec podřídit… Tak jsem to viděla.., takové nějaké znechucení… A na vítěze všichni tipovali Gábinu, to je zajímavé…

232
Motýlek
Reagovat

yeey – uvízl, neuvízl…., myslela nemyslela… :-D to není důležité…
Důležité je, co je teď, tu a tady… Jdu si udělat kafe…
Klogi je moje krevní skupina!

233
yeey
Reagovat

231 co kdybys byla konkretnejsi… kdyz uz sem se ti vyjadril o Helene, mohla by ses taky pochlubit;-)) slibuju ze to nebudu napadat…:-)

k Superstar – ono taky po tom grandfinale fakt neslo rict nikoho jinyho nez Gabinu… Lukas se tenkrat vazne moc nepredvedl, obvykle lidi v GF jedou z posledniho, ale presto na plny plyn, Lukas tam ale predvedl asi svoje nejhorsi vykony za celou soutez,coz byla skoda, protoze jinak se mi celou soutez velmi libil… s tim falesnym a neprirozenym hodnocenim poroty – to myslis u nej?

234
Klogi
Reagovat

231: Tiez si myslim, ze Rytmus bol pre Anicku idealna volba.. Bolo uplne vidiet ako sa na nu zameral. Od prvej sekundy co sa otocil ostatni v teame nemali sancu… Viem, ze to nie je spravne, ale na mna tiez tak zaposobila… takze ho chapem ;)

235
Motýlek
Reagovat

233 – to hodnocení poroty myslím celkově… Ne hned od začátku…, tam to bylo ještě jakž takž normál… Ale pak už se mi to přestávalo líbit… A ani stejně nevěřím tomu vypadávání tak jak se to dělo… Mám pocit, že to letos bude hodně podobné…. Teď nemám na mysli složení hlasujících diváků a jejich přání nebo názor, ale co se bude hodit Nově do krámu… Tou cestou se to zřejmě bude ubírat…
Hodnocení letošní poroty už je teprv o ničem…
Já fakt nevím, co chceš abych o Rytmusovi napsala… Postava, tvář, oči, oblečení, chování, mluvení, smích… Podívala jsem na pořady, kde byl…, u Adély, u Krause, v Modrém z nebe atd….

236
Martina
Reagovat

Co byste dělaly a co byste si myslely kdyby zítra místo Anny postoupil do Grandfinále Juraj? Byly byste z toho v šoku?

237
yeey
Reagovat

235 no je to zvlastni, presne tech 7 atributu co zminujes me odpuzuje..:D ale slibil sem, ze to nebudu napadat.. to sem si na sebe teda upletl bic, ale co nadelam :D mne zkratka byli nejsympatictejsi po lidsky strance Marta, Helena a letos Pepa Vojtek (a to odhlizim od ciste porotcovskych kvalit – odbornost atd.) … u nich mam proste pocit, ze tam sedi normalni lidska bytost jako ja… :-)

238
yeey
Reagovat

a jesi se ted po nekolika hodinach zjevi Viq a napise mi, ze me za normalni lidskou bytost nepovazuje (to by byl presne jeho styl), tak za sebe nerucim :D:D

239
Motýlek
Reagovat

yeey – :-D Mě mrzí jen to, že nevím jak vypadáš ty…. /nechceš se popsat trošku? Já to nikomu nebudu vykládat, ani napadat…., slibuju…/

240
Motýlek
Reagovat

Jestli jsem se teď taky neunáhlila… :-D Ale rozebírat to můžu, že jo?
Musíš za sebe ručit v každé situaci… Tady můžeš krásně na to trénovat… :-D

241
yeey
Reagovat

239 tak si tipni, jak vypadam :D:D

242
Motýlek
Reagovat

236 – Martino, já nebudu v šoku, ani když zítra přiletí Ufoni…. Nějak už mě nic v poslední době nešokuje…. :-)

243
Motýlek
Reagovat

yeey – ty si zahráváš…. :-D
vysoký 175-178 váha tak 75 kg… modré oči, světle hnědé vlasy, ne moc krátké…., sportovní postava, ale ne vysportovaná z fitka…
Oblečení sportovní, jednobarevné, nebo černé kombinace…, ale na nějaký výrazný styling bych tě netipovala… Ozdoby asi taky žádné nenosíš, ani hodinky…
Tak co?

244
yeey
Reagovat

no sem o neco vyssi, o neco lehci, s barvou vlasu ses netrefila, oblikani asi trochu modernejsi nez popisujes, davam si asi vic zalezet, nez by sis myslela :-) jinak mas obdivuhodny odhad :-)

245
Motýlek
Reagovat

Co to je modernější? Máš nějaký určitý styl – značku? Tím jsem nevyjadřovala nějaké pochybnosti, že chodíš nemoderně, jen jsem neviděla vnitřním zrakem nějakou konktrétní značku, styl… Jestli se držíš jednoho stylu…, což se mi líbí, když to má někdo všechno sladěné…
Popiš ty mě… :-D

246
Motýlek
Reagovat

Takže vlasy máš tmavší? No nějaké vlasy mít musíš… :-D

247
yeey
Reagovat

245 naopak se snazim to stridat (vyber obleceni:-), ale mysim, ze svuj styl celkem mam – ale asi nic objevnyho, extravagantniho, alternativniho nebo neobvyklyho…

toho sem se presne bal, ze budes chtit, abych te taky popsal, kdyz uz ses do toho sama pustila s takovou vervou :D ale tys to mela ulehceny, z myho vystupovani tady je to obcas trochu zrejmy… ale ja o tobe nic hmatatelnyho nevim, ale minimalne bych si tipl, ze patris mezi ty mladsi tady na foru (cimz nemyslim 15)…

248
yeey
Reagovat

246 tmavsi? naopak..:-)

249
yeey
Reagovat

to je zase off-topic… i kdyz na 50prispevkovou debatu o Big Bang Theory z minulyho roku to nema :D

250
Motýlek
Reagovat

247 – takže jsem to trefila, že nemáš jednu konktrétní značku které se držíš… :-)
Neměla jsem to ulehčený, jediné co jsem o tobě věděla, že jsi ještě studující… Jinak nic…

251
mk
Reagovat

To je zase písní… nestačilo by, kdyby každý zazpíval jednou, ale celou písničku a né ty podivné zkráceniny?

252
Viq
Reagovat

cedarin + yeey
Zdravím, přátelé. Vaše dnešní příspěvky jsem zatím nestihl přečíst, ale velmi se na ně těším. A těším se i na další Vaše příspěvky.
Jsou mi inspirací a povzbuzením…

253
Anta
Reagovat

No dá mi teda zabrat, než se tady prokoušu všema příspěvkama každý den, a pak už většinou nezbývá čas diskutovat (no když celý den v práci čumákuju do počítače, večer už jsem hin), tady se diskutuje především kolem půlnoci.

Dnes jsem zvědavá na všechny výkony, tedy až na jeden a určitě víme který že tio je duet. Lituji, ale všechny, co budiu mít co do činění s vokály, Doufám, že to Markétě moc nezprasí. Těším se na duet Miloše a Zuzky.

254
Jana2
Reagovat

Já se těším i na duet Anny a Juraje, to je fuk, že už jsme to slyšeli. Ivanna taky zpívala většinou písničky, který už má dávno na youtube, Mrózek taky. Tak proč ne? Jinak mám takovej blbej pocit (ne přání), že zítra Rytmus výrazně pomůže Jurajovi a postoupí on…neříkám, že je špatnej, ale přijde mi dost nevýraznej, rychle bude zapomenut.

255
Jana2
Reagovat

Mimochodem asi mám novou oblíbenou kapelu, tohle zní super, maj moc hezký hlasy.

256
dolores
Reagovat

Motylku, ty si prehliadla ten prispevok minule, ked yeey tu sam seba popisoval ako fesaka ? :D

este co sa tyka tej povrchnosti, tak yeey urcite nie si sam. ved cely TV-soubiznis je prave na tom postaveny, ze divak ocakava pastvu pre oci. a vobec cely tento svet je postaveny na vyzore. same silikony , botox, liposukcia, …….ap. nebudem to rozmazavat, vsetci to vieme. vlastne aj v superstar sa vyberalo nielen podla spevu. Hlas sa sice tvari, ze to tak nie je, ale samozrejme, ze to je tak.

a teraz budem povrchna aj ja. dnes Leos ako dobre vyzera !!! po prvykrat v zivote sa mi tento chlap paci, fiha:D

257
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tu finskou skupinu ani neznám, proč nemůžou přivézt někoho opravdu známého, nějaké skutečné hvězdy?

258
Jana2
Reagovat

257 – já je taky neznala, ale jsou super

259
Jana2
Reagovat

Mimochodem kecy o tom, že maj lidi stejnou moc jako koučové jsou fakt srandovní.

260
Ne a ne
Reagovat

Kalina, začni používat mozek a možná i zjistíš, proč si sem Madonnu nepřivezou.

261
Ne a ne
Reagovat

Jana2: V tomto koule mají opravdu stejnou moc. Nechápu tvůj výrok.

262
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

…názorný důkaz, že leginy nesluší opravdu nikomu…

263
Honzad
Reagovat

Míša dá Ivance 100% a má to jisté :D
(Kalino, k tobě už jsem se vyjadřoval u aktuálnějšího článku)

264
Anta
Reagovat

Sunrise Avenue se mi kdysi moc líbila, není neznámá když ji znám i já.

265
yeey
Reagovat

pane jo to je ale opravdu hodne nelibiva pisnicka :-)

266
Ne a ne
Reagovat

Honzad: Kdyby jí dal 100%, tak příští týden přijde o spoustu hlasů. Zítra bude přerozdělení bodů známo.

267
Pattrick
Reagovat

No nemají :D když dá 100 vs 0 a nebo taky 90 vs 10, tak to diváci asi moc neovlivní

268
Jana2
Reagovat

261 – a když dá např. MD 80% Ivanně a 20% Brunnovi, tak myslíš, že to fanoušci Brunna přehlasujou? Nebo jsem to blbě pochopila?

269
Motýlek
Reagovat

Dolly ahoj, opět jsi mi to vzala z úst… Leoš opravdu vypadá dneska mimořádně dobře, jak se vyloupl, že jo…
Tina je moc hezká vždycky, ale ten účes se mi nelíbí, tobě jo? :-))
Marku, tys myslel koho konktrétně? Někoho českého?

270
dolores
Reagovat

zase mam pocit, ze Barbora ma na tvari prilis vela mejkapu

271
Ne a ne
Reagovat

Jana2: Je 200%. 100% má kouč a 100% mají diváci > přerozdělení hlasů je logicky stejné.

272
Honzad
Reagovat

268: pochopilas to naprosto správně ;) sčítá se to, když dá Ivaně 80% a Brunovi 20% a diváci jim dají zhruba stejně, má Ivana 130 % a Bruno 70. Takže totálně k ničemu :)
266: ale MDý moc na diváky nehledí, u něj by mě to nepřekvapilo!

273
dolores
Reagovat

Motylku, nepaci sa mi ani trochu ten uces a Tina sa mi zda dost pri sebe, no. ale mojmu muzovi sa paci dnes cela :/

274
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Imho špatný výběr – velmi nudná a zapomenutelná píseň…

275
Jana2
Reagovat

272 – tak proč ne a ne píše, že to tak není? Jinak tipuju, že Vojtek jim dá 50 na 50 :)

276
milo
Reagovat

Podle mě to asi dopadne tak, že Pepa a Dara to rozdělí 50:50 a Rytmus s Davidem tak 60:40 nebo 70:30 ve prospěch Anny a Ivanny. 100 % podle mě nedá nikdo, jak už tu padlo, byla by to špatná pozice pro finále.

277
Ne a ne
Reagovat

272: No vzhledem k tomu, že ve finále hlasujou jenom diváci, tak na ně určitě v tuto chvíli hledí. Může klidně ale dát i 50/50 a Brun stejně šanci mít nebude, ještě s takovým výběrem písně.

278
Jana2
Reagovat

Já pořád nechápu co maj všichni na tý Zuzaně…zpěv celkem fajn, ale jinak naprosto nezajímavá osoba.

279
mila
Reagovat

no Zuzka dobra, ale obavam se, ze Milos ma dnes lepsi pisnicku a GF nebude tak jednoznacne

280
Anonymní
Reagovat

Aby to bylo fér měli by dát koučové všem 50:50 – když je mají všechny tak rádi. Ať si sami diváci rozhodnou, koho chtějí. Jinak to vypadá zas moc ovlivnitelně, dát někomu 90:10 nebo tak

281
Ne a ne
Reagovat

Jana2: Nezajímavá osoba možná tak pro tebe. Řada jiných to očividně vidí jinak.

282
dolores
Reagovat

vdaka piesni Mariah ma dnes Zuzka az tak nenadchla ako inokedy. ale jej hlas a spev mi robi dobre

aha, takze vyber je Darin, no zbohom

283
Jana2
Reagovat

281 – jen jsem řekla, že to nechápu :-P

284
Motýlek
Reagovat

278 – to je těma písničkama… Možná to někdo poslouchá, já teda ne… To bych si nepustila…

285
Jana2
Reagovat

284 – no vidíš, to bude možná fakt ono

286
dolores
Reagovat

to je super, ze konecne sutaziaci spevak, co uz ma deti :)

287
Jana2
Reagovat

Juraj není skoro slyšet.

288
Anonymní
Reagovat

A vokály zas Juraje tak přeřvávají, že to je až k pláči :o(

289
Ne a ne
Reagovat

show jak z roku 2000, hlas nic moc, slyším víc vokalisty než hlavního zpěváka. Jak se mohl dostat do finále?

290
Pattrick
Reagovat

Ten Zaujec to asi vzdal, páč ví, že nemá šanci :D

291
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zaujec karaoke, úplně bez energie… Špatné…

292
Jana2
Reagovat

288 – nemá i nějak potichu mikrofon? to snad není možný tohle, když to porovnáš třeba s tím jak dobře byla slyšet Markéta v duetu.

293
dolores
Reagovat

Juraj ma v tej piesni pekny hlas, ale tie vokaly su strasne

294
Anonymní
Reagovat

288 – Oprava, to asi nejsou vokály, když s nim zpívají celou píseň, to je nějaký druhý hlas nebo co???

295
VLT
Reagovat

Kde je energie a jiskra, kterou tahle písnička má mít? U tohohle by se dalo usnout. Nelíbí, vůbec nelíbí.

296
Anta
Reagovat

Psala jsem, že lituji všechny, co budou mí co do činění s vokály.

297
mila
Reagovat

ta pisnicka je hrozna, ale aspon to Jurajovi sluselo

298
Nofux
Reagovat

Sunrise Avenue super, aspoň někoho ze zahraničí si pozvali. I když třeba v takovym Německu i Polsku si dokážou přivést mnohem větší hvězdy…

Zuzka byla fakt skvělá, zaslouží si finále. Škoda jenom, že je v týmu s Milošem, kterýmu taky fandim.

Juraj předvedl svůj standard, pochybuju, že postoupí přes Annu.

299
Anonymní
Reagovat

292 – To se pak nedá poslouchat, když pod chlapem, co zpívá tišejc než doprovod, řve ženská, jejíž hlas k němu vůbec neladí. Fakt to těmi vokály letos pohřbívají úplně zbytečně

300
yeey
Reagovat

tak tohle bylo asi jedno z tech nejstrasnejsich cisel, co sem letos v Hlasu slysel…

301
dolores
Reagovat

myslim, ze je chyba hlavne vo zvukarovi, jednoducho musi mat cit, kedy a ako vokalistov stisit alebo zosilnit, ak to nevie, nech ide do kopat repu

302
yeey
Reagovat

souhlasim ze zvukar – vyhodit! Juraj na to ale nemel ani nahodou, chybelo malo a trumfnul Martin Kurce :D

303
Ne a ne
Reagovat

Si musí myslet FInové, co to je za amaterskou soutež

304
Motýlek
Reagovat

yeey – já jsem si Martina Kurce včera hledala /tuto písničku/ , ale nenašla… Ale když posoudím jeho hlas a hlas Juraje, tak by vyhrál Martin Kurc…

305
pimpa
Reagovat

302 Ty rejpale! :D

306
cedarin
Reagovat

Duet Báry a Markéty byl prostě duet hééérečky a zpěvačky, Markéta se mi líbila.
Zuzka se mi líbila moc, jen je škoda, že v tomto kole má takovou náročnou píseň a přitom se s ní nedá úplně oslovit lidi, které teď potřebuje.
U Juraja jsem skoro celou píseň slyšel tu zoufalkyni, co mu do toho řvala, Bylo to takové mdlé.

307
Dave
Reagovat

Zatím hrozně nevyváženej zvuk a nemastný neslaný výkony. Ale dá se u toho tím pádem dobře dřímat.

309
Motýlek
Reagovat

yeey – díky moc… *

310
cedarin
Reagovat

309 – no vidíš, je to chlapec zlatá, já ti to říkám celou dobu

311
yeey
Reagovat

309 je to tam vcetne peprneho hodnoceni poroty, chtel bych videt, co by na tohle Jurajovi rekla porota z minuleho roku… (mysim ze Rytmus by mel o dost jinaci nazor)

312
Motýlek
Reagovat

cedarin — ty taky ty taky…. :-))

313
mila
Reagovat

Anicka a Juraj nadhera

314
mk
Reagovat

Tak to byl duet na úrovni Hlasu. Parádní výkon od obou.

315
Anta
Reagovat

Tak si Juraj opravil reputaci.

316
Jana2
Reagovat

Jo, ten duet se fakt povedl, podle mě mnohem lepší než na tom videu.

317
Motýlek
Reagovat

316 – jj, znělo to moc pěkně…

318
Ne a ne
Reagovat

Nevim, jestli si taková písnička získá hodně fanoušků sledující hlas.

319
pimpa
Reagovat

Poulíčková je fakt neskutečně afektovaná a ten rozhovor s tatínkem byl trapnej, přesně jak od Helenky či Lucky Vondráčkovic.
To jsou věci, které mi vadí a může zpívat líp než Carusso, prostě jí fandit nedokážu.

320
libena
Reagovat

markéta se mi moc hezky poslouchala…

321
mila
Reagovat

Marketa vyborna, ale pisnicku bych ji vybrala jinou, znamejsi…

322
Honzad
Reagovat

319: palec hore!

323
Motýlek
Reagovat

Markéta se mi líbila, a ten ohoz perfektní..

324
cedarin
Reagovat

Tak Markéta to vystřihla!

325
Anta
Reagovat

Od Markéty se mi to líbilo, ano hezky se to poslouchalo.

326
Laikka
Reagovat

Mně se Markéta moc líbila a je mi i sympatická. Jinak Anna s Jurajem výborný.

327
Jana2
Reagovat

319 – jj, přesně tak to mám i já…hlas má asi fakt super, ale jako osoba mi je hrozně nesympatická…

328
Anonymní
Reagovat

napad me bobr, ale reknu medved…ja zhebnu

329
cedarin
Reagovat

319 – ahoj pimpo, nestraš s Lucinkou Vondráčků, ještě toho trochu.

330
yeey
Reagovat

neee Marketa je zkratka nej! :-) zato ted se desim co pride:-)

331
Michal V.
Reagovat

safras zmena prohlizece a neni „prihlaseni“ to 328 jsem byl ja :-D

332
Motýlek
Reagovat

331 – tak si na to Míšo dávej bacha…. :-D

333
Michal V.
Reagovat

zena proklina dramaturgii, ze ji przni milovanou pisnicku

334
cedarin
Reagovat

332 :D :D :D

335
Pattrick
Reagovat

A jéjej :D Ty vejšky mu teda ujíždějí až to bolí :D v tom okamžiku jsem od monitoru skočil zrakem na telku :D

336
Ne a ne
Reagovat

No je to pro moje uši příjemnější než ječáky Ivanny

337
Motýlek
Reagovat

Kde je RAINMANN??? Mně to připadá nad tónem… :-D
Nelíbí se mi to moc…

338
Jana2
Reagovat

333 – tak to proklínáme dvě

339
Anta
Reagovat

330 už jsem poslala sms, no a Brunno co na to říct, písničku mám ráda, ale tohle né

340
cedarin
Reagovat

Tak co Brunno? Přišel jsem k televizi, Brunno hodit očka hore, tak jsem zase odešel. Ale to už je můj osobní problém.

341
Jana2
Reagovat

Když si vzpomenu, jak skvělej byl Brunno ve výběru naslepo, tak poslední kola jsem trošku zklamaná. Ale pořád lepší než hlas Ivanny, ten mi dost vadí.

342
Michal V.
Reagovat

Brunno jako klavir, restaurace v prvorepublikovem duchu, hrani…ok…zpev? nikoliv…

343
mila
Reagovat

porotci jsou asi hlusi, Brunno to dal dost hrozne

344
Ne a ne
Reagovat

Na co tam jsou ti porotci? Absolutně nehodnotí objektivně zpěv. Jediné jejich hodnocení : bylo to dobrý.

345
pimpa
Reagovat

329 Ahoj Cedárku, no fakt… :-( Ačkoli Helenku tam vidím víc! Ty hrané údivy, ten nucený smích, rádoby upřímný pohled do kamery… Proč se, do prčic, nemůže chovat normálně?

346
Pattrick
Reagovat

Rainman dneska překládá asi :D

347
Nofux
Reagovat

Nechápu jak můžou Brunna tak chválit. Krásný, úžasný? Mladistvý projev? Zazpíváno jako 20 letej kluk? omg..

348
Anta
Reagovat

kouci to vokecávají, v této fázi už asi nic jinýho nemůžou

349
yeey
Reagovat

bóóze bóóžee tyhle porotce snad fakt vubec nikdo nemuze brat vazne :D

350
mila
Reagovat

muze mi nekdo vysvetlit, proc tam je ten priblbly T-room s temi dvemi divnymi moderatorkami?

351
Michal V.
Reagovat

nahodou ten T-room byl dneska lepsi nez obvykle…

352
yeey
Reagovat

„Idealni grandfinale je takove, kde bych byl ja“ – made by Brunno :D mysim, ze du zvracet :DDD tohle fakt ne :D

353
cedarin
Reagovat

345 pimpa – no jo no :D

Btw jsem moc rád za Sunrise Avenue. Bál jsem se, že přijde Karel.

354
cedarin
Reagovat

352 rybízku to řekl jo? já po dobu , co byl Brunno na obrazovce, odešel od televize

355
Anta
Reagovat

353 taky ještě může přijet na GF

356
Jana
Reagovat

352:aspoň je upřímnej.
To věříš Markétě,že si přeje v SF Barboru nebo Barboře,že to strašně moc přeje Markétě? vtipné a pravdomluvné holky to jsou :)

357
mila
Reagovat

nejhorsi na tom je, ze Brunno si po tolike chvale snad o sobe mysli, ze je FAKT dobrej

358
yeey
Reagovat

354 a dobre si udelal…!!!

359
Jana
Reagovat

355:proboha ne, já myslím,že už si to s kájou snad odbyli ve výběru naslepo,ne?

360
mila
Reagovat

muze dorazit taky teta Helca

361
Anta
Reagovat

356 na debilní otázku debilní odpověď

362
cedarin
Reagovat

355 nestraš, dneska potřebuju rychle usnout

363
Anta
Reagovat

teď si spravíme chuť (posluch ?)

364
cedarin
Reagovat

Sunrise Avenue mám dost rád, jsem spokojen.

365
sali
Reagovat

Ahojte (hlavna naša Aničkovnička, a špeciálne Motýliček)

Tak z toho, čo som zatiaľ videl tak moje poradie:
1) Zuzana
2) Markéta
3) Brunno
4) Juraj

Juraj si to ale môže vylepšiť cez Extreme.

366
Anta
Reagovat

364 jeho hlas se mi vždycky líbil

367
Honzad
Reagovat

Jsem jediný, komu zní Sunrise Avenue jako naši Support Lesbians? :-)

368
dolores
Reagovat

Marketa dost dobra , ale nechalo ma to chladnou.
Anna a Juraj skveli- zdokonaleny izbovy pokus.
Brunno – standard karaoke ako vzdy s priskrtenymi vyskami

chcem vidiet Brunnovu fotku s pred 20tich rokov !!!

369
Jana2
Reagovat

To je fakt jeho máma? V jejím věku chci vypadat přesně jako ona!

370
sali
Reagovat

Anna a Juraj už boli??????????????? Dokelu!!!

371
Michal V.
Reagovat

vokalistky zastrelit a vypnout

372
Nofux
Reagovat

Ty vokalisti, to je fakt něco… :D

373
Jana
Reagovat

průměr

374
mila
Reagovat

ty vokaly odstrelit… jenom to Milosovi kazi

375
Jana2
Reagovat

No on ten Miloš taky nic moc a to jsem mu v týmu Dary docela dost fandila.

376
libena
Reagovat

371 – souhlas!

jinak miloš docela dobrý

377
Jana
Reagovat

Taky mu fandím

378
sali
Reagovat

Miloš mimo tónu na začiatku, a prvý refrén často pod RAINMANOM, vokály školská besiedka. Zuzana postúpi. druhá strofa pod tónom. Miloš, to čo je? Poznáme Ťa istejšieho…

379
Michal V.
Reagovat

tak tohle je typ pisnicky, kterou staci zazpivat prumerne a vzdycky to vyzni dobre… jeste teda vypnout tu jednu vokalistku, ktera se tam buhvi o co pokousela a bylo to v cajku

380
Jana
Reagovat

A maminku má moc sympatickou a krásnou-přirozenou.To nebylo jako rozhovor rodiny Poulíčkových

381
Motýlek
Reagovat

Sali – nazdáreček… :-)))
Já mám Juraja stále poměrně vysoko… Kdežto Brunno si snad dneska dělá srandu… Já jsem sice chtěla legraci – ale až v tom duetu s Ivčou… :-)

382
Laikka
Reagovat

Miloš dobrý, vokály hrůza, zkazily dojem.. Ale ta část co zpíval sám byla moc hezká.

383
dolores
Reagovat

sali, boli uz . este pred Marketou myslim :)

Milos mal dajake detske slohy,ale refreny dobre. vokalistov bolo pocut menej ako u Juraja. nastastie

Milos ma symposku pomerne mladu mamku :D

384
Anta
Reagovat

Miloš v refrénu sice lepší, ale stejně mi tam chyběla větší energie.

385
sali
Reagovat

381 – Juraj je naozaj výborný muzikant, ale španielske rytmy už dva-krát ukázal. Ak by chcel Anku u divákov predbehnúť, musel by vytasiť opäť úplne inú zbraň – nejaké prekvápko podobne ako u Colinsa, ale ešte väčšie, a to už neviem čo by malo byť.

386
dolores
Reagovat

Motylku aj ja mam Juraja dost vysoko, urcite vyssie ako Martina Kurca :D

387
Jana
Reagovat

tak a teď to přijde….těším se

388
Michal V.
Reagovat

ja verim tomu, ze jeden z kluku postoupi pres favoritku jen fakt nevim, kterej… osobni tip je asi Juraj, ale muze byt i Milos, Brunna si nedovedu predstavit.

389
sali
Reagovat

Pśśśśt: Anička.

390
Jana
Reagovat

Bude to Brunno

391
yeey
Reagovat

sakra ty Anicce to dneska slusi…:-)

392
cedarin
Reagovat

Miloše mi bylo líto kvůli vokalistům, vzpomněl jsem si, jak kdysi Petr K. na ně mával, ať už…si vypnou mikrofon

393
Jana2
Reagovat

Prooooč to nenechaj jen s kytarou!!!!!

394
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Anička píseň przní, proti Mirovi tam vůbec není ta emotivní naléhavost. Karaoke…

395
Jana
Reagovat

Takjak se Vám to líbí? Mě nezklamala

396
Pattrick
Reagovat

Tvl, Farna Evča :D

397
sali
Reagovat

ANička – parádna verzia. Tušil som, že sa to opäť nebude dať porovnávať s originálom.

398
Michal V.
Reagovat

furt mam takovej divnej pocit, ze tu vokalistku v cervenym bych mel z nejake souteze znat… ale kdo vi.

399
cedarin
Reagovat

Zdá se mi to nebo to tam dává Anna sem tam falešně?

400
mk
Reagovat

Anna je zpět!
Akorát proč kapela? Proč vokálisti? Pojal bych to mnohem komorněji…

401
Jana2
Reagovat

Beru zpět můj předchozí příspěvek. Nemusí kopírovat ty všechny slazený klučíky co to zpívají s kytarou. Tohle vůbec nebylo špatný.

402
Anonymní
Reagovat

Teda, fuj, co zazpívala Anna. Jak jsem ji uznával, tak dneska fuj.

403
Motýlek
Reagovat

Dolly – to je dobře… Já bych si nakonec taky vybrala Juraja…. :-)
Anička moc nebyla slyšet…. Musím si to pak pustit z pc…

404
sali
Reagovat

MD chváli, no čuduj sa svete!

405
Ne a ne
Reagovat

Minule lepší, měla si dát pomalou procítěnou verzi než toto

406
Jana2
Reagovat

399 – ale kdo dneska ne? Brunnovi to ujíždělo, Milošovi taky…jenže u Anny mi to prostě vůbec nevadí a nevím proč.

407
Ne a ne
Reagovat

Pepo, jdi už s tím rockem někam. Existují i jiné žánry.

408
pimpa
Reagovat

Zas to bylo uvzlykaný. Proč to všude cpe? A je vůbec schopná zazpívat něco rychlýho?

409
Jana2
Reagovat

Já tipuju Juraje (Rytmus překvapuje pořád co se týče jeho), ale přála bych to víc Aničce.

410
Ája
Reagovat

tak mně se dneska zatím nejvíc líbila Zuzka a Markéta, Jurajovi to podle mě strašně kazily vokály, ale i tak bych ho měla ve finále radši než Anču…

411
Jana2
Reagovat

408 – a proč by to dělala? Jí prostě sedí tenhle styl a já bych to fakt vydržela poslouchat hodiny…tohle, to co měla minule a Jar of hearts pořád dokola.

412
Honzad
Reagovat

Při posuzování favorizované dvojice Anička x Ivana jsem rozhodně pro Aničku. Sympatická mi není ani jedna (psí čumák x ječící Rusanda), pěvecky ale Anička podle mě jasně vítězí, což ale souvisí i s coachem – Rytmus funguje v tomto naprosto v pohodě, širší škála písniček (až na Slzy), originálnější výběr i podání, zatímco Ivana sice zpívat umí, ale její výšky nemůžu ani cítit a při pohledu na zbytečně afektovanou, na efekt vyjící zpěvačku pomalých a hlavně strašně známých a profařených cajdáků (eMDý byl prostě pro ní ta nejhorší možná volba) jí prostě fandit nemůžu.
Říkám si – kdo si v 18 letech (nebo kolik Ivaně je) prostě vybere diskotékového krále, když je tam pro ní mnohem volitelnější trojice porotců? U Brunna to chápu, ale u ní? Proboha! Už jen za to měla u mě od startu palec dolů..

413
Ne a ne
Reagovat

pimpa: a to je na škodu?? každý zpěvák má svůj vlastní charakteristický styl. Nechápu, proč by měla být schopna zazpívat všechno.

414
Jana2
Reagovat

Juraj nemá ve finále co dělat, jeho hlas je tuctovej a celkově je nevýraznej (neříkám špatnej).

415
Laikka
Reagovat

Anička byla skvělá, chytlo mě to. Miro se mi v tom taky hrozně líbil, tohle nebylo epší nebo horší ale úplně jiný.

416
sali
Reagovat

Oplatí sa po Aničke ešte pozerať???

417
dolores
Reagovat

Anicka …tlieskam. :) nemam co dodat. je to moja salka caju, ktoru si vzdy s chutou vypijem :)

to co malo znamenat to chvalenie MD? to aj minule ju chvalil?

418
sali
Reagovat

415 – presne tak.

419
Viq
Reagovat

Elvis žije !!

420
Ája
Reagovat

411 – mně zase tenhle uvzlykaný způsob zpěvu absolutně nesedne, tím pádem mám s Aničkou problém, ona má hezký hlas, ale poslouchat bych to dlouho nedokázala…na druhou stranu chápu, že pokud se ti tento styl líbí, tak to můžeš poslouchat donekonečna :-)

421
cedarin
Reagovat

408 – pimpa: myslím že ne

422
Michal V.
Reagovat

mno me osobne to Anniccino vystoupeni prilis neoslovilo, dovedl bych si predstavit, ze bych do finale poslal radsi Juraje.

423
milo
Reagovat

pro ty kdo zmeškal:
http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/takhle-zavaleli-juraj-s-anickou.html

Podle mě zatím to nejlepší co dnes zaznělo :)

424
Ne a ne
Reagovat

Michale, kam si dal uši. Dyť Juraj byl dneska šílenej

425
Jana2
Reagovat

420 – Jasný, každej si najde svoje :) Jinak pokud to vyhraje Markéta, tak mi to vadit nebude (ačkoliv sympatická mi není), ale vážně bych nerada, aby postoupil Juraj na úkor Aničky. A taky nechci aby celkově vyhrála Ivanna, ale bojím se, že MD si výhru mezi koučema ujít nenechá.

426
yeey
Reagovat

me se Anicka jako vzdy libila, ale ze zidle me tohle zpivani proste nezvedne…

427
cedarin
Reagovat

420 – Ája – nejsi ty náhodou z rodiny? :D:D:D

428
yeey
Reagovat

426 oprava – vzdy se mi Anicka nelibila :-) to sem se nechal unest:D

429
pimpa
Reagovat

413 Protože to za chvíli začne nudit.

430
sali
Reagovat

412 – Honzad – Ivanna si imho veľmi dobre vybrala vzhľadom na to, že MD ju teraz zaveje tam kam budú obaja chcieť. Dievča má na rozdiel od väčšiny MD obetí šťastie, žwe si ju MD zamiloval – podobne ako Rytmus Aničku.

431
Anta
Reagovat

416 tak dobrou

já se ještě dívat budu, zajímá mě duet Zuzky a Miloše

432
Michal V.
Reagovat

424: no napriklad zrovna ty falzety ke konci me teda dost vadili…a jeste par podobnych pasazi driv…

a rekl jsem osobne a zcela subjektivne :-)

me tato dama proste nebavi ;-)

433
yeey
Reagovat

sakra ja fakt mluvim z cesty, naposledy a spravne – Anicka se mi nekdy libi (jako dneska), ale ze zidle me to nezvedne… dneska uz mi hrabe

434
sali
Reagovat

433 – :-DDDDDD

423 – vďaka, milo. Ako si vedel, že po tomto som túžil???? :-))

435
Ne a ne
Reagovat

Věta ,, me se Anicka jako vzdy nelibila, ale ze zidle me tohle zpivani proste nezvedne“. Pokud je někdo schopen psát s věty s tak nepromyšlenou logickou strukturou a chybami, tak nechápu, jak se o jeho názory může ještě někdo zajímat!

436
Honzad
Reagovat

412: To ale ona při úvodním výběru vědět nemohla (Míša při první pohledu už asi tušil). A i kdyby jo, to, že šla za prachama, jistotou v béčkových muzikálech a koučováním naprosto otřesného stylu, jí v mých očích rázem hodně snižuje. Davidovi jde o vítězství v soutěži, myslím, že možná další spolupráce je pro něj až druhořadá věc. Navíc věřím, že kdyby byla Ivana u Rytmuse, bavila by mě mnohem víc – už jen kvůli výběru písniček, dnešní Titanic mě na zadek asi taky neposadí. Ostatně, jako od ní doposud (krom kvalitního Výběru naslepo) vůbec nic.

437
Anta
Reagovat

433 souhlas
Annna se mi někdy líbí, ale ze židle mě to nezvedne, tedy jednou ano, ale to byl duel s Lucií

438
dolores
Reagovat

420-ja som sa minule prichytila ako v jednom kuse pustam Anicku a to vsetky jej pesnicky , co zaspievala dokola dokolecka a stale som nemala dost, stale bolo co objavovat a rozkryvat, co tam dala.

Juraj je fajn, ale musi jej dat prednost a on je na to myslim pripraveny. Rytmus jej pomoze dalej, bodaj by nie, ked ju maju uz aj s Darinkou doma :)))

439
Michal V.
Reagovat

nejvetsi chyba X minut mluvit o necem jak bude neco super bomba…

440
sali
Reagovat

Veríte MD-ýmu chválenie Aničky? Ja som si nie istý, imho on len chce, aby Rytmus na oplátku vyniesol Ivannu do nebies.

441
Motýlek
Reagovat

Bohajeho…. už je to tu…. :-/

442
sali
Reagovat

Brunno zabudol text? Stáva sa.

443
jenkaa
Reagovat

Leos nema chybu:-))) U ULU:-)))))) a podobne, vcetne uvedeni tohoto duetu:-)))

444
Ája
Reagovat

427 – celá po tobě :-D :-D :-D

445
Jana2
Reagovat

No tohle mohlo bejt horší, Brunnovi to docela jde (až na výpadek textu)…ale ten refrén jim docela ladí.

446
dolores
Reagovat

este len zacali a uz vravim… jezkovi voci :))))))

447
yeey
Reagovat

me snad vomejou…:D

448
Nofux
Reagovat

Leoš měl pravdu, z tohodle vystoupení se budu vzpamatovávat ještě dlouho…. :-!
Nevim jestli jsem dneska nějakej divnej, ale jedinej kdo mě nějak zaujal byla Zuzka. A Sunrise Avenue.

449
cedarin
Reagovat

Z duetu týmu Ovarové hlavy jsem viděl kousek, ty ručičky stranou, ještě Pepu Zímu a Sejdeme se na Vlachovce, Brunno strašný

450
Motýlek
Reagovat

MDý už fakt senilní…. To je teda něco…

451
Jana2
Reagovat

No tak co mohli dělat s takovýmhle songem :-D

452
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

To bylů skutečný megahit, krásné…

453
Anonymní
Reagovat

sali – Neoplatí sa počůvať. Super, takže jdeš i s tím svým patosem pro dnešek spát? Hurá. :DD Ještě lidový filozof Viq. Ba ne, lidový filozof ať nechodí, ať je nějaká prča. :DD

454
Anta
Reagovat

no Leoš perlí

455
Michal V.
Reagovat

A tam na slovensku jako neznaji Mozna prijde i kouzelnik a Srstku s Jarus??

Jinak to slusne zabil

456
Jana
Reagovat

náhodou..myslela jsem že to bude větší trapas

457
dolores
Reagovat

Leos zase dal najavo, ze cita Panacka alebo aj Scalexa :))

mmch, som sklamana, chybalo mi v tom duete viac divadla :D

458
VLT
Reagovat

Leoš měl pravdu, jen nepatrně to zaostávalo za legendární verzí :-) Je to hezké od produkce, že myslí i na komickou vložku!

459
milo
Reagovat

omg, to jsem teda nečekal, že to bude až tak trapné. „Majkl aj laf you“ „jeea“ :D

434 – není zač, já to taky nestihl celé, tak jsem to očekával jak spásu než to nahodí :D

460
Honzad
Reagovat

eMDý se zítra vyjádří tak, že původně chtěl oběma dát 50%, ale protože Brunno nezvládl situaci a zapomněl, přidal Ivance pár desítek procent navíc :D

461
Jana2
Reagovat

Já nevim, ale mám pocit, že tu hodnotíte písničku a ne to, jak ji zvládli. Nebylo to tak hrozný na to, co museli zpívat.

462
Motýlek
Reagovat

452 – Marku, ale dal sis flašu červeného jako obvykle, že jo? :-)

463
Anonymní
Reagovat

440 sali Jasný, když nechválí, špatně, když chválí, špatně. MD je debil, ale ty ses právě předved jako úplně stejnej debil.

464
Michal V.
Reagovat

Jana2: pravda nebylo, ale uvadet to ve stylu leose, jako ze nas to posadi vic nez Sunrise… leda, ze to chtel od zacatku zabit do srandy…coz asi neni uplne fer

465
jeny
Reagovat

Děsný duet. To se nedá poslouchat.

466
Michal V.
Reagovat

ta barbara zni ovsem hodne dobre

467
cedarin
Reagovat

Že to hééérečka zprzní jsem čekal. Ale že to bude taková hrůza, to by mě ani ve snu nenapadlo.

468
dolores
Reagovat

co ja viem? mne u tej Svidranovej viac vyhovuju komornejsie verzie. toto jej neverim, fakt dnes lepsia Marketa

469
milo
Reagovat

tak nějak jsem doufal, že to Bára dá teda s klavírem, když to bylo i v „dokrútke“. :/ škoda

470
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Strašný účes, něco mezi Holanovou, Petrou Janů a Evičkou s tričkem….

471
Michal V.
Reagovat

barbara x marketa…hodne tezka volba

472
Laikka
Reagovat

Bára zpívá ok, ale mně je fakt nesympatická. A outfit se mi nelíbí. Doufám, že to zvládne Markéta.

473
Ludvík
Reagovat

Bára je dneska první, která mě donutila otočit hlavu k televizi.

474
Jana2
Reagovat

464 – já myslím, že to Leoš nemyslel ani tak jakože teď to bude bomba nad bomby ve smyslu to nejlepší co jste kdy slyšeli, ale spíš jakože se o tom bude asi hodně mluvit – překvapivej výběr písně k těm dvěma, navíc dva Slováci budou zpívat česky…

475
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

462 – ne, ale mně se ta písnička moc líbí…

476
Jana2
Reagovat

472 – Mně jsou nesympatický obě, ale pokud mám hodnotit jen hlas, tak rozhodně Markéta lepší.

477
dolores
Reagovat

463 -anonymne ohovaracske prispevky hadzem do kosa

478
Michal V.
Reagovat

jana2: no nevim zacal ve stylu „videl jste to, videli jste sunrise, ale to co uvidite ted…“, ale tak mozna to myslel jinak…

479
jeny
Reagovat

Bára super, dneska jí to vyšlo.

480
cedarin
Reagovat

Tak z týmu Vojtka bych poslal dál Markétu 100%, ale jak teď Vojtek promluvil, bojím bojím.

481
Anta
Reagovat

v Hlase jsou tedy všechny hezčí než Lady Gaga

482
dolores
Reagovat

Motylku, uz viem preco ma Leos dnes smrnc. lebo ma vlasy scesane na bok, velmi mu to sekne

483
Michal V.
Reagovat

schvalne co myslite…budou davat koucove 50:50 jako v US (s vyjimkou myslim Adama, kterej dal 60:40 a taky mu to lidi dali potom pekne sezrat)
a nebo bude mit nejakej porotce koule a da 70:30 (= game over pro toho se 30)?

484
Jana2
Reagovat

480 – myslím, že Vojtek dá 50 a 50 a rozhodnou lidi

485
Motýlek
Reagovat

475 – mně se nelíbí ani originál, natož to dneska… Uvěřitelný v tom byl právě jen Srstka s Jaruš.., to bylo sice taky divadlo, ale dobré… Dnes to nebylo ani divadlo ani dobré… To nebylo nic…

486
Jana2
Reagovat

483 – myslím, že Vojtek a Dara 50:50 a Rytmus dá 60:40 ve prospěch Aničky (doufám) nebo Juraje (snad ne, ale myslím, že ano) a MD 60:40 ve prospěch Ivanny.

487
cedarin
Reagovat

Zatím se mi Líbila Markéta, Zuzka a Miloš.

488
Jana
Reagovat

Michal V.-tipuji Pepa a Dara vyrovnané ( bud 50:50 nebo 60:40).Rytmus 60:40 a MD 70:30

489
jeny
Reagovat

Měli by dát všichni kaučové 50 na 50, aby rozhodli diváci, ale tak to asi nebude.

490
mila
Reagovat

Bara dobra,ale pro mne to bude porad jen zpivajici heerecka, sice velmi dobre zpivajici, ale porad hlavne heerecka

491
Motýlek
Reagovat

Dolly – dneska je super ostříhaný… AŽ na Báru teď vypadají všichni pěkně… Z Báry udělali divu…., divou Báru…

492
yeey
Reagovat

480 nooo ve me taky hrklo kdyz tam dekoval osudu, bohu nebo co to blabolil….. ale zase kdyz rekl ze jasne promluvi muzikantsky srdce?? Leos: „co by sis vybrala – hudba nebo herectvi?“ Bara: „muzikal“ – to je teda muzikantka jak poleno :D

493
Viq
Reagovat

Anna to tam dnes opět rozbila na kusy.

cedarin, yeey, Ája a další budou muset točit s umem.
Silou i citem…

494
Michal V.
Reagovat

sranda je, ze kdyz by to koucove vzali fakt vazne tak si udelaj finale jaky chtej bez ohledu na SMSky ;-) ale pocitam, ze produkce novy nebude chtit aby si lidi mysleli, ze vyhodili prachy za SMS uplne zbytecne

495
Jana
Reagovat

Myslím,že Dara dá 60 pro Zuzku,Rytmus 60 pro Aničku,David 70 pro Ivannu a Pepa 60 pro Market

496
cedarin
Reagovat

492 – co chceš od hééérečky, přesně to jsem čekal, jestli jí Vojtek pošle dál, tak už mi nikdo nevymluví – víš co.
V tom duetu to bylo jasné, která z těch dvou je tam za zpěvačku.

497
dolores
Reagovat

491- Motylku, ten Barin uces naozaj udes, ale ak by zaspievala dobre, nevadilo by mi to. ale to jej vystupenie mi prislo prekoucovane alebo co.

498
cedarin
Reagovat

497 – souhlas, bylo to jako: klapka 567 Lady Gaga popáté

499
yeey
Reagovat

496 hele jako ja si furt rikam to ten Vojtek proste nemuze udelat, jakoze nevim jak moc hrabnout by mu muselo… spoliham na divaky…

hej ta Bara jak tam kroutila prdeli do toho a ty sesbirany teatralni gesta z divadla…. to teda ne, zpiva dobre, ale toto ja vazne nemusim….

500
cedarin
Reagovat

499 – nezpívá špatně, to ne, ale ten zbytek: fakt ne

501
dolores
Reagovat

teraz, co hovoria o tych vlastnych piesnach, tak na Markize v spravach isli uryvky piesni ako ich nahravali- Bruno, Juraj a Anna. bolo to kratke, ale mala som dobry dojem z Anninej piesne, Brunno mal taky typ. slovensky poprock a Juraj uz si nepamatam

502
dolores
Reagovat

Milosko velmi dobry,Zuzka mala trosku intonacne problemy sa mi zdalo, ale inak slapu spolu dobre :)

503
Michal V.
Reagovat

to neni moc dobry duet…

504
Jana
Reagovat

co tom ta ta Dara dělala s nohama v tom křesle……?

505
Motýlek
Reagovat

Dolly, abych ti řekla pravdu, ona mě vůbec nezajímá… Ani jsem to moc nevnímala… Markéta je o dost lepší celkově…

506
cedarin
Reagovat

Miloš a Zuzka se mi líbí velice.

507
Jana
Reagovat

Připravme si kapesníčky….

508
Michal V.
Reagovat

selina selina selina! :-D

509
Ája
Reagovat

sakra, Zuzku a Miloše bych chtěla ve finále oba

510
Jana
Reagovat

to jsem netušila,že ho budeme potřebovat a ještě ani nezačne song…

511
xixao
Reagovat

hraje na city

512
Honzad
Reagovat

Vyjde eMDý na podium a postaví se za sebe s rukama jako na přídi Titanicu?

513
Michal V.
Reagovat

co to ten komentator zvani? Celin Dion byla hvezda uz predtim a taky to byl jeden z duvodu proc ji zpivala ona…a ne obracene

514
Anta
Reagovat

Titanic jsem ani jednou neviděla (poze tu starší filmovou verzi) a ani nemíním čtyři hodiny na to koukat, tedy ani tato hitovka mě na zadek neposadí, i když to bude určitě velice slušně odzpívané.

515
Jana
Reagovat

512:no to by bylo dobrý,úplně to vidím

516
Ludvík
Reagovat

Pamatuju si na Kamilu Nývltovou v X Factoru, taky s Titanicem.

517
Motýlek
Reagovat

To si nemohli udělat prču aspoň z tohoto songu?? :-)

518
Anonymní
Reagovat

Za mě do finále: Markéta, Anna, Zuzka a Miloš místo někoho z týmu MD :oD

519
Pattrick
Reagovat

To si měla nechat na finále!!!

520
Anonymní
Reagovat

477 dolores – já zas hážu tvoje. A že jsem anonym? A co jsi ty, dolores? nejsi snad nic jinýho než anonym? jaký je rozdíl být dolores, les, řiťmulez, hej, yeey, jana, hana, anonym? Žádnej. Jsi stejně anonymní jako všici tady.

521
dolores
Reagovat

Motylku mna praveze zaujimala, lebo a mi minule celkom pacila, ale dneska u mna opona opat padla.

no ale uz ide Ivanna vsetkych ostatnych utopit v Titanicu :))

522
Motýlek
Reagovat

Otravný… To se někomu líbí?

523
Jana
Reagovat

Nastěnku chci za ženu…..

524
Jana2
Reagovat

Hmmm..no tak ačkoliv jsem normálně dost velkej odpůrce Ivanny, tak musím uznat, že dneska zpívala výborně, když tam necpe ty příšerně tenký uširvoucí falzety, tak je dobrá.

525
Michal V.
Reagovat

bylo to hodne kvalitni… ale nesympaticka je porad :-D

526
Honzad
Reagovat

Minulý měsíc to tady u nás ve městě zpívala jedna průměrná zpěvačka z gymplu, k tomu jí hrál sakra dobrý francouzský symfonický orchestr a dostalo mě to třikrát víc :-)

527
Anta
Reagovat

Witney se mi tedy líbila víc.

528
Motýlek
Reagovat

Dolly – na toho anonyma se vy… tento…

529
Michal V.
Reagovat

no vida, ze ten t-room k necemu je! vyhravaj se tam mobily

530
dolores
Reagovat

520-ako osoby sme anonymni, ale ako nicky sme tu vsetci iste individuality, ktore sa navzajom pozname a rozlisujeme. anonym je zvacsa ten, kto sa zabudne prihlasit. ak si si ty dal nick anonymny, tak dobre. hoci budes splyvat s ostatnymi anonymami, spoznam ta podla nenavistneho stylu. dakujem za pozornost

531
dolores
Reagovat

Ivanna- zase kvalitny kopirak. ziadny svoj osobny vklad, vsetky tahy stetcom ako ked maluje Celine Dion. to uz ten Bendig bol originalnejsi

532
Anonymní
Reagovat

518 – Jo jo, já jsem úplně jiný anonym, než je ten anonym, co je tu jako anonym… :o)

533
Motýlek
Reagovat

Dobrú noc Dolly a ostatní /kromě anonyma/ :-)))

534
dolores
Reagovat

dobru Motylku, idem si pozriet radsej nejaky film :)

535
Honzad
Reagovat

Jestli po zítřku bude jiná než předpokládaný finálová čtveřice (Anička, Ivanna, Zuzka, Markéta), tak si poprvé řeknu, že tahle soutěž něčím překvapila :-)
Všem pěkný zbytek večera a zítra hau!

536
Motýlek
Reagovat

Já se dívám na Markízu, a ještě musím žehlit… :-/ pá

537
cedarin
Reagovat

533 jak spí Motýlek? S křidýlkama u sebe? :D

538
Viq
Reagovat

Sádrový trpaslík na zahradě (Markéta, Ivanna apod.) nebo obraz od Kupky na zdi (Anna)?
Odmítám jen na jednu vteřinu věřit tomu, že při stejné ceně lidé zvolí trpaslíka!

539
Motýlek
Reagovat

Cedarinku – Motýlek spí jako andílek…. :-)

540
cedarin
Reagovat

Motýlku, já si to hned myslel :-)) tak sladkou dobrou noc!

541
Jackolo
Reagovat

Rekap semifinále: hlasceskoslovenska.net/clanek/156-hlas_ceskoslovenska_semifinale_sponzori_a_troubeni

542
yeey
Reagovat

540 tak co Cedniku, jak se ti to dneska libilo??:-) Me bohuzel trochu zklamal Milos – cekal sem to lepsi, on se toho este tolik neumi oprit… jinak se mi libily vsechny 4 favoritky – nejvic Marketa s Ivannou, ale i Zuzka a dokonce Anicka… Brunno, Bara a Juraj – plnou parou OUT!!!!!!

543
cedarin
Reagovat

čau rybízku, nejvíc s emi líbily Markéta se Zuzkou, Miloš taky, uznávám, že by se do toho mohl víc opřít, ale dobrý, Ivanna velmi slušné, to zase ano, Juraj se mi těžko hodnotí, když do toho „vstupovala“ ta sboristka, Brunno ani omylem a Andulu jsem neviděl, ale slyšel a některé tony už nikdy nechci slyšet znova

544
K.
Reagovat

538 k čemu bys přirovnal Zuzku? :-D

545
irena
Reagovat

Tak dnes se mi ze všeho nejvíc líbila komická vložka Srstka…pardon Brunno s Jaruš, tedy Ivannou. A jinak naprosto souhlasím s Pepou Vojtkem – všichni jsou dobří, ať to jdou společně oslavit a konec. Upřímně..mě dnes nebavil vůbec nikdo. A kdybych měla určit vítěze, musela bych si hodit korunou. Ale co se mi opravdu nelíbilo, byla Aniččina verze Wicked Game. To jsem musela od televize odejít já. Snažila jsem se i jako Šmajdova fanynka být objektivní, ale opravdu jsem tohle poslouchat nemohla.

546
Belisana
Reagovat

Milos proboha to co bylo. Ale OK? nebudu ani resim, ale Bagova s Oravcem a Cau lasko, to me vytocilo dobela. Neco tak hnusnyho se kazdej den nevidi, neslysi

547
yeey
Reagovat

543 Juraj mozna mohl byt rad, ze mu do toho vstupovala sboristka, protoze kdyby tam nebyla, tak je v cely krase videt, jak na tu pisnicku absolutne nema…:-) mysim, ze jesi se Martin Kurc koukal, tak si prave rika „jak je mozny, ze ja za to dostal sodu jak prase a jeho za to pochvalili“ :D tady je videt, jak byla porota minulej rok diametralne lepsi…

mne se Anicka docela libila az na tu hlavni kudrlinu ty pisne :-) ne ze bych to chtel slyset znova, ale musi se ji nechat, ze je vazne original! no jsem zvedav jesi dojde k nejakymu prekvapeni zitra.

548
Viq
Reagovat

544 – Je to poctivé, ale nic mě na tom nefascinuje.
Značkové nářadí, které nezklame, svou práci odvede a kdejakého zapáleného kutila potěší.
Z čáře trpaslík -> Kupka někde ve třetině.

549
cedarin
Reagovat

547 originál to ona zasejc je, to jo, mažu na kutě, dobrou

550
yeey
Reagovat

549 dobrou, a dneska nam to spolu fakt klapalo :D (ostatne jako vzdy:-))

551
Anonymní
Reagovat

530 – ale houby s octem, blbost nad blbost.
Viq – Kupka??? Ach tak, oni o něm často píšou v tisku, že se zas vydražil Kupka, proto ty ho přirovnáváš.
Hahaha, pokračuj, tvoje lidový mudrlanství mě nesmírně baví. :D

552
Viq
Reagovat

544 – Prostě běžná lidová estetika, která nikde neudělá ostudu, ale ani díru v běhu času.
Teď mě nic moc trefného nenapadá. Přirovnání lépe fungují na extrémech.

553
Viq
Reagovat

551 – Jestli nějakého podřadného Kupku za levno máš, sem s ním. Já s ním nepohrdnu. U mě mu bude lépe…

554
Monika
Reagovat

Milos- pro me nejslabsi pevecky clanek finalove osmicky, od prvnich tonu je patrne, ze na podiu stoji amater, ktery se neumi pohybovat, zpivat s nasazenim, je bez charismatu, bez kouli, nuda od zacatku do konce, tuhle skladbu miluju, ma drajv, energii, smrnc, Milos pel jak ospala princeznicka, ktera se omylem ocitla na podiu a nevi si rady, strasny, tohle se snad ani nikomu kdo zna original libit nemohlo:-)))) a rozhodne za to nemuzou jen vokalisti

555
Monika
Reagovat

Bagova – k ni se uz vyjadrovat radsi nebudu, jen podotknu, ze jsem se celou dobu smala, ale pridam slova jedne diskuterky, ktera podepisuji „Bagová, ta je pro mě vysloveně sračka, děs, mazec, unylá, kýčovitá pionýrka bez výrazu a duše“

556
Anonymní
Reagovat

553 – Nene, lépe mu nebude. :) Tomu věř. :)

557
Viq
Reagovat

556 – Tvá vše prostupující pýcha ti nesluší, ať už si zvolíš jakýkoli nick. Možná by bylo lepší se jí zbavit a vylézt z té jámy ven.
Je snad příliš pozdě?

558
pimpa
Reagovat

Viqu, není to Tvé přirovnání Anči ke Kupkovi krapet drzé? :-)

559
K.
Reagovat

Zrovna poslouchám Juraje a mohl by mi někdo vysvětlit, proč slyším víc nahlas sboristku než jeho?

560
Viq
Reagovat

558 – Já vím, pimpo. Chtělo by to vybrat lepšího autora. Ale v českých podmínkách je Kupka nejlepší, čehož důkazem jsou mnohamiliony, které za něj jsou lidi ochotni vysolit.

561
jojo
Reagovat

Jen takové krátké, ale o to hlubší zamyšlení. Je vážně škoda, že Anna nemá v soutěži ani náznak konkurence, donutilo by ji to vybičovat se ještě k lepším výkonům. Takhle stagnuje někde na těch o pět levelů výše než ostatní, a to není dobře. Mně je ostatních někdy až líto, určitě si musejí připadat trapně a naprosto zbyteční, jak je Anna bez milosti válcuje a nekouká nalevo ani napravo. Ač jí fandím, dokážu být i kritický, a tohle se mi na ní právě moc nelíbí. I když vím, že ona za to nemůže, že konkurence se prostě žádná nesešla. Ale jeden falešný tón by ji snad nezabil, takové vstřícné gesto by jistě potěšilo ostatní a zvedlo jim morálku. Je na nich až příliš vidět, že už to vzdali a přestali bojovat. A to také není dobře.
Ještě poznámka k vokálům u Wicked Game, které zněly jak dosluhující větrák. Ve středověku by jim za takovou prasárnu vytrhli jazyk…

562
Belisana
Reagovat

560 :-)

563
Viq
Reagovat

561 – Srandičky, srandičky, celý jojo :-)

564
Belisana
Reagovat

smarjaaa O_O dosla jsem k Svidranove a svidram. Dnesni utrpeni nebere konce.

565
Belisana
Reagovat

outfit jak z osmdesatek, nevkusny pohyby, paneboze.. o zpevu radsi ani nic nerikam

566
sali
Reagovat

:-DDDDDDobrú noc.

567
Milena
Reagovat

Miloš -opravdu amatérské. Markéta a Bára – vůbec nic mi neříká jejich osobnost ani zpěv. Duet Ivanny s Brunem -jste takoví suchaři, že jste nepochopili nadsázku? Zaujec- v duetu mne bavil, hlavní písní nudil. Zuzka- zpívá skvěle, ale je příliš akademická. Ivanna -zpívá skvěle, ale je příliš komerční.
Anička -jedinečná, naprosto jiná liga! Syrovost, naléhavost, jedinečnost v jejím hlase a prezentaci mne pokaždé ohromí.
Je dost Lucek Vondráčkových, Marku Ztracených a dalších průměrných zpěváků, proč uměle vytvářet další, když je tu ORIGINÁL- ANIĆKA.

568
DJ Vlado
Reagovat

Bel – Naprostý souhlas odhledně héérečky!!! Ten outfit byl vážně příšernej, vypadala v tom jako chlap. Pohyby rovněž strašný. O to víc mě vyděsil Vojtkův chvalozpěv a následný „muzikantský srdce rozhodne“. Obávám se, aby ji nedal víc procent než Markétě, což bych považoval za příšernou nespravedlnost. V tom duetu Markéta Báru jednoznačně převálcovala.

569
Viq
Reagovat

567 – U té komerce s tebou lehce nesouhlasím.
Co je více komerční? Sádrový trpaslík za 50 korun od veřejných záchodků nebo špičkový obraz za 100 milionů dolarů?
Komerčnost je vyprázdněný a zneužitý termín.
Jinak souhlas.

570
Klogi
Reagovat

Anicka je PAN :)

571
Belisana
Reagovat

568 DJ Vlado dneska se mi silne rosi celo. Ja byla Mezi ploty, Radim Hladimk a Blue Effect, po tomhle maloco vstrebam, to byla sila, pak ti poslu odkazy na videa, neco mame, snad to zvukove aspon trochu vyjde slusne… to byl masakr pro me neuveritelnej, to bylo tak skvele, uzasne, zivouci, opravdove, s koulema!!! Az se mi brecet chtelo.

572
Viq
Reagovat

567 – Ale jasně, jestli to myslíš ve smyslu komerční = podbízivý, pak OK.

573
DJ Vlado
Reagovat

Bel – to věřim, Hladík je pan muzikant :-)

574
Viq
Reagovat

Jedna věc se jeví jako jasná.
Pokud se Ivanně nepodařilo Aničku stáhnout pod vodu ani Titanikem, nevypadá to moc dobře.

575
Belisana
Reagovat

Viq vo Titaniku mi ani nemluv!!! To se proste neda. Ja se nebudu bliz vyjadrovat. ENDE

576
Belisana
Reagovat

maximalne muzu uvest – tyjatr.

577
Belisana
Reagovat

ja dala Bruna. Nemuzu se ubranit porad tomu, ze si rikam, jakej by asi byl Arpad, kdyby „hozeni minci“ dopadlo opacne. Bruno jakoze teda fakt nee. Dneska obzvlast.

578
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 577 – Taky si říkám, o kolik lepší mohl být eMDýho tým, kdyby tam byl Arpád místo Brunna, Esterka místo Repetentky a Michal Kašpar místo Katky (která mi sice nevadila, ale ani mě za celou soutěž nezaujala).

579
Viq
Reagovat

Na některé lidi Titanik na úrovni reflexů zabírá a jedno oko nikdy nezůstane suché. Ale při dané sledovanosti by se mělo jednat o lidi, kteří se dívají na konkurenci, na ty různé detektivky, paneláky, rodinná pouta, socialistické veselohry…

Arpád byl vždy lepší a vkusnější. V začátku patřil mezi moje cca. tři lidi, kteří mě v soutěži zajímali. Ale měl špatný čich a vybral si klávesáka.

580
Viq
Reagovat

Co se týče Michala Davida, v poslední době mi přijde, že se snaží ze všech sil zlepšovat svou nabouranou image.

581
Klogi
Reagovat

574 Viq: Na to ber jed… Anicka im dnes nadelila vsetkym cele kolo.. Myslim,ze to doplo aj MD-mu.. zda sa, ze uz rezignoval ;)

582
Belisana
Reagovat

578 DJ Vlado myslis Petranovou? Ja kapku uplne nemam letos prehled. No, v tyhle holce cosik bylo, jen to nak jakoby nedostalo prostor? Nevim. Neco proste… neco. Ona sama naky zbarany pustit ze sebe vse ven? Tak nejak jsem ji vnimala. Neprisla mi vubec nezajimava, ackoli vetsinou to nebylo ono. Ale tam nekde neco drime.

583
Belisana
Reagovat

Anicku si necham na zitra. Ja uz dnes lahudky slysela v paradni podobe, tak az vse nevyplacam :-D Doufam, ze budu spokojena.

584
Viq
Reagovat

581 – jj, Michal David hraje už jen za sebe.

585
Belisana
Reagovat

Zaujec… nezaujal. Muzikant kazdym coulem, Hlas ne. Tenhle podle me ty rozpoznavaci schopnosti ale ma, na slusny urovni, vidi, co je Anna a vi, ze tam on neni. Je to jinak sympatak. Nemam proti nemu nic. At se klukovi dari.

Nejak me dnes nebavila Zuzana ani. Je to tim Hladikem? Zkusim zitra, ale nejak myslim, ze se toho moc nezmeni.

Market… slusnej „standard“, klasicka Market. Jeji zivot bych zit nechtela.

586
Viq
Reagovat

Jsem rád, že plán klape, momentum se opět zvedá a raketa opouští atmosféru…

587
Belisana
Reagovat

no jo, kde je Rainman? Mama mu asi sebrala pocitac :-DDD

588
Belisana
Reagovat

to by jeden nerek, jaky muze bejt stesti mit zadnej, pripadne mizivej talent :-D

589
Klogi
Reagovat

Juraj je vyborny muzikant aj spevak, myslim, ze jeho sance sa presadit vobec nie su male. Anicku v sutazi, ale nema sancu pretlacit.. Zuzka ta je zase ako skokan do vody co si vybera skoky s obtiaznostou 10 a za prevedenie zbira 6tky. Anicka skace skoky 8-smickove, ale zbiera 9tky a 10tky. Zuzaninym nestastim je Dara a jej vyber piesni.. inak je vyborna… aj ked pre mna ma trochu „umecany“ hlas.. ale to je otazka vkusu. Ten jej duet s Milosom.. tiez nic moc… kazdy isiel to svoje a vysledok celkovo bieda. Anicka je aj teamovy hrac.. ma pre duety cit co uz 2x potvrdila.. Ja pevne verim, ze ju to vsetko nezomelie.. jedine toho sa bojim. Je fakt este velmi mladucka.

590
Belisana
Reagovat

589 Anicka je svojska, se mi zda, ze sa tak lahko neda
duet Milos Zuzka jsem ted dala, neba. Jsou tu dva clanky, no hokej, psala jsem pod ten druhej, kterej zjevne kapku predbiha.
Zuzka marna neni, jen zas Mariah je pro me uplne zbytecna zpevacka jako Beyonce. Kdyby nebyly, pro me se nic nestane. Neba me ani jedna.

591
Belisana
Reagovat

Lady Gaga jsem byla nucena vzit na vedomi stran nezpochybnitelny muzikalnosti a talentu, ale mnoho jejich pisni me tez uplne nebere.

592
Viq
Reagovat

589 – Semele, nesemele… To už je risk, který je radost zkusit. Kdo jiný už by měl, než Anna.
Některé věci se musí vysedět a po prvním infarktu a pak v 70 může být někdo moudřejší.
Více než o věc věku a zkušeností, se ale jedná o věc povahy a hodnot.

593
Belisana
Reagovat

inovace na strankach Novy – po reklamach video „nejde nacist“. Zkuste refresh stranky, No jasne. A pak jine reklamy, a pak to nahle jde, KAZDY VIDEO. SHIT!!!!!!!!!!!!

594
Klogi
Reagovat

Mas pravdu. Je to vec povahy a hodnot. Myslim, ze Anca ma v otazke hodnot celkom jasno. Je tam dobry zaklad v rodine. Citim z nej taku pokoru a respekt. O to zvlastnejsie posobi to spojenie s Patrikom.. On sa v nej zhliadol a mozno z toho osudoveho stretnutia nakoniec „ziska“ viac on ako Anna… Boh vie komu v tomto pripade koho osud prihral…

595
Viq
Reagovat

yeey + cedarin
Prolítl jsem v rychlosti vaši odpolední „diskusi“. Vy jste povedená dvojka a já vám gratuluju a jsem rád, že jste se našli. Tak blízké osůbky – názorově, intelektuálně, emocionálně. Až těžko uvěřit, že jste 2 oddělené bytosti.
Vězte, že mé mínění o vás je přinejlepším na stejně nízké úrovni, jako vaše mínění o mně. A nejde o odplatu. Možná jsem tam byl mnohem dřív…

596
sali
Reagovat

593 – Presne si trafila, každému súdnejšiemu je nad slnko jasné, že požiadavka na refresh stránky je zámerná.

597
sali
Reagovat

Motýlik, Dolly, Viq – ďakujem vám srdečne za zastupovanie v arbitrážnych sporoch.

Hodlám teraz odpovedať nickovi menom hm. Po yeey si druhý v poradí, kto sa rozhneval na môj názor, a nepochádzaš rodiny tunajších podpásových jednorázových teroristov, takže Ti rád (hoci so značným oneskorením) odpoviem.

Vravíš pravdu v tom, že o piesni Wicked game nemám žiadnu pridanú znalosť okrem milión vypočutí z rozhlasu, čiže ju posudzujem podľa toho, ako na mňa pôsobí len ako ona sama, a na to právo mám, že?
Takže podľa toho, ako na mňa pôsobí: čistá udica na pstruhy, čerstvo naostrený šíp na nežné nič netušiace lane, harpúna na delfíny. Prísnejšie označenie „otrávené jablko pre Snehulienku“ prisudzujem už iba vypuklejším kusom typu Milli Vanilli – Girl, I’m gonna Miss You. V podstate mi prekáža silný bočný účel: lov.

A ak si si včera všimol, bezelstná Anička to ani nemohla dať lepšie, ako úplne inak.

598
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 582 – Jo, tu myslím. Neříkám, že by byla úplně nezajímavá, barvu hlasu měla pěknou, jen její výkony mi šly jedním uchem tam a druhým ven.

599
mila
Reagovat

vcera poprve jsem skousla Bagovou, Titanic dala opravdu pekne, ale podruhe si ji nepustim. Musim uznat, ze popadla prilezitost, kterou ji MD vyrazenim Hnilici naserviroval, za pacesy a nezpiva uplne spatne. Jen se smutne ptam – proc stejnou prilezitost nedostal Jarda Hnilica?

600
Belisana
Reagovat

598 Vlado coz o to, to i mne. Asi nemela paru, ci co, ona nejak nebyla/neni uplne zdrava ci co? No, je to jedno asi.

601
mila
Reagovat

597 – Anicka to vcera dala vyborne, ale minule mne to zasahlo lepe, snad tim, ze ve Story bylo lepsi aranzma – na zacatku jen kytara a zpev, pak se do toho pridala kapela a mam pocit, ze ji tam nemecely zadne vokaly. Vcera tam i v jeji pisnicce vokaly skodily, nastesti je Anicka prezpivala, nebo jim ztlumili mikrofon (coz zapomneli udelat v pripade Jurajova a Milosova vystoupeni)

602
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 600 – Ta nemoc ji každopádně taky dost limitovala…

603
yeey
Reagovat

597 sali – ja se rozhneval kvuli tvymu nazoru? :-)

604
Cindy
Reagovat

Nějak nechápu, proč je Anna všemi tak strašně opěvovaná… Já na to pravidelně nekoukám, ale myslím, že jsem viděla zpívat téměř všechny a řekla bych, že někteří jsou lepší než ona. Její hlas mi nepřijde nijak extra zajímavý a to co mě zvedá ze židle je, jak vůbec neotevírá pusu, skoro neartikuluje a ten text tak tlačí, že mám chvílema pocit, jestli se nechce třeba za chvíli pozvracet…. Jestli to vyhraje, tak se opět ukáže zoufalost českého národa a našich rádoby zpěváků…Grandfinále přeju Jurajovi, sice nemá největší rozsah ze všech, ale jeho barva hlasu mi zní daleko příjemněji než Annin ukňouraný hlásek, který mě chvílemi až tahá za uši.

605
sali
Reagovat

Keď hovoríte o Aničkinom „šušlaní“: dúfam, že na rozdiel od Chodúra si Anička svoje zúbky nedá „vylepšiť“. Nech jej pekne rastú tak ako sú.

606
sali
Reagovat

603 – nazvyme to produktívny hnev – ten ktorý rozdúchava konštruktívne debaty. Chceš povedať, že keď som napadol Ivannu a povedal som niečo v zmysle (parafrázujem) že ide za kariérou, že Ťa to zdravo nenaštvalo? Ešte sa tam k Tebe pridal nejaký typický jednorázovník.

Konečne vtedy na ňa zareagoval niekto iný než Motýlik, Viq či Dol. A rád som si s Tebou podebatoval.

A propó: doteraz neviem, či Ti stačilo vtedajšie rozlíšenie pojmov kariéra a poslanie, nevšimol som si, či Ti to stačilo.

607
sali
Reagovat

599 – pretože produkcia. MD a Ivanna sú vo výbere duelantov nevinne. (Spomínala to vraj Ivanna na svojej FB prezentácii, odtiaľ zdroj.)

608
yeey
Reagovat

606 no matne si vzpominam…:-) kariera/poslani – bez urazky, ja se o tomhle bavit nechci, to tu s radosti rozebirate vy Anickovci a jeste abych se ja pridaval, kdyz uz to tu mate rozebrany od á do zet… na to si zavolej svy oblibeny monstrum tohohle fora, s tim ti to pujde lip….;-)

609
yeey
Reagovat

608 jeste dodatek – i kdybych na to rekl svuj nazor, vy ho stejne nepoberete a budete mi rikat, jak nic nechapu, takze to ani nema cenu :-)

610
sali
Reagovat

608 – nečakal som, že zacúvaš. Sám si chcel (a dosť dôrazne) vedieť, v čom vidím rozdiel.

Aničkovci sa tu nerátame za morálne autority, len silne kopeme za toho, kto má podľa nás mimoriadny potenciál. Že ho výrazne podporujeme, vám akurát lezie na nervy. Vy ste unavení, my ani zďaleka nie. :-))

611
sali
Reagovat

609 – Dosť nás škatuľkuješ: aničkovci sme pre Teba jeden a ten istý? Už dopredu vidíš výsledok,… nechceš si naň radšej vždy počkať?

612
yeey
Reagovat

610 jaky couvani zas??? :D vzdyt si muzete fandit komu chcete, ja vam to nevymlouvam, dokud se nezacnete otirat o nas ostatni (a delate to casto a s chuti:-)) … vis moc dobre, ze muj problem neni v tom, ze Anicce fandite…:-)

613
yeey
Reagovat

611 aspon vidis, jak na me pusobite :-)

614
Petr
Reagovat

yeey: Víš v čem je tvůj problém? Že jsi se zamiloval do Ivanny…..

615
yeey
Reagovat

614 jooo tak ted si na to kapl :-DD

616
sali
Reagovat

612 – yeey, nebuď prchký, prosím. Máš pocit, že na Teba útočím? Veď o nič nebeží. Chcel si vtedy naliehavo vedieť, v čom vidím rozdiel medzi kariérou a poslaním? Ja som Ti na to odpovedal (a dal som si záležať, to mi ver). Ak sa nemýlim, tak nás vtedy „preseklo“ nové DJ vlákno. Len som chcel vedieť, či Ti to vtedy stačilo, ale keď nechceš, nemusíš sa rozpamätávať.

A buď si istý, že Ťa nerozoberám. Ani Ťa nelovím ako Isaac. :-) Si už v poho? :-)

617
Petr
Reagovat

yeey: Vím že ano. Já už tě tady sleduju delší dobu chlapečku. Ty ji miluješ ale akorát si to nechceš přiznat. Akorát lžeš sám sobě.

618
sali
Reagovat

613 – No konečne, to už je lepšie :-DD

619
yeey
Reagovat

616 – ale takhle to neni, po ranu asi znim nastvane… :-) tenkrat sem to asi chtel vedet. Ted, kdyz uz to tu bylo tolikrat vami i mnou rozebirano, tak na to znovu fakt nemam naladu… a asi mas pravdu, uz me omrzelo to vase intelektualni onanovani nad Anickou (bez urazky – tenhle termin zni drsne, ale lepsi sem nenasel)… treba se tu o tom zas nekdy rozpovidam :-) ted vidim jen vas neustale klabosici o vyssim poslani, navic mate v cele asi tu nejhorsi postavu, co sem kdy na panackovi zazil (Tomáš included) :-)

620
mila
Reagovat

no tak jsem skoukla kabaretove cislo Cau lasko s Ivannou a Brunem a nejvic mne dostal Vojtek, jak se tam dusil smichem :-)

621
DJ Vlado
Reagovat

http://www.super.cz/11911-vime-koho-v-hlasu-volila-dara-rolins-tenhle-prisne-tajny-papir-pro-notarku-nemel-nikdo-spatrit.html

Tak aspoň, že Dara má rozum. Ačkoliv proti Milošovi nic nemám, tak by mi přišlo poněkud nespravedlivý, kdyby Dara na jeho úkor zařízla Zuzku. Jak to dají eMDý a Rytmus je asi celkem jasný. Obavu mám teda jenom u Vojtka, po tý jeho včerejší ódě na hééérečku a následným „muzikantský srdce mluví jasně“ se o Markétu docela bojim. Dosud jsem měl Vojtka ze všech čtyř koučů nejradši, ale pokud dá víc procent hééérečce, tak u mě dost klesne. Fakt nechápu, co na ní vidí. Markéta Báru válcuje nejen pěvecky (což každý, kdo není hluchý, musel včera v tom duetu slyšet), ale imho i vizuálně, proto se mi zdá nepravděpodobná cedárkova teorie, že by Pepovi z hééérečky hučelo v klacku. No budu se modlit, ať dá buď 50:50 jako Dara, nebo víc Markétě (taky ta jeho óda mohla znamenat to, že se chtěl s Bárou nějak stylově rozloučit, ale preferovat bude Markétu). Vypadnutí imho nejlepší zpěvačky soutěže na úkor zpívající hééérečky bych považoval za do nebe volající nespravedlnost (ostatně jedna zbytečná rezatice od Š už Markétu jednou porazila, tak doufám, že se historie opakovat nebude).

622
yeey
Reagovat

621 Vlado nahanis mi hroznej strach… ta Bara tam od zacatku nemela bejt proste… zatoulala se tam odnekud z divadla, kde mela zustat az do smrti a usetrit nas svych teatralnich gest, ktery se tam naucila .. :-) ja si porad rikam, ze Pepa neni snad tak blbej, aby tohle udelal, to by byl fakt renonc jak prase

623
Martousek
Reagovat

Tak po včerejšku mám jasno, koho chci a nechci v GF. V týmu MDýho je jasně nej Ivanna – to JE hlas, Brunno fakt ne. Hérečka Bára je sice dobrá, ale Markétě pěvecky ani po kotníky nesahá. Moje favoritka je Zuzka – ta je pro mě originál, žádná Anička. Klidně mě rozcupujte, ale Anička by si měla pořídit logopeda, nebo nevím jakého odborníka – její výslovnost, šišlání, hrdelní vzlykání je sice originální v jedné tříminutové písničce, ale poslouchat to celej koncert nebo nedej bože doma z CD, to by mi asi uši utrhlo. Takže i když Juraj není úplná extratřída, jeho In the Air tonight je pro mě hodné GF.

624
Jana
Reagovat

623: Tak s tím Jurajem to máme nastejno. Nejen In The Air Tonight ale i Ayo Technology, mě se od něho moc líbila i ta nedokonale odzpívaná Nirvana…..včera sice vyloženě netouchdownoval, ale výkon to byl příjemný a potom jak pekelně vysoko nasadil laťku minule se ani nedalo očekávat že by ji ještě mohl překonat…stejně tak už svou laťku z prvních kol nikdy nepřekoná ani Anna ale u ní mám ten problém že se mi její styl zpěvu ani barva hlasu prostě vůbec nelíbí, zní mi to až nepříjemně. Anna má ještě velké rezervy. Takže já bych to GF přála taky Jurajovi, přesvědčil mě o tom že na to má, kéž by mu to dnes vyšlo….a taky je daleko sympatičtější než Anča. Vůbec nesdílím všeobecně rozšířený názor o tom že Anna musí být v Grandfinále, to je prostě jen propaganda, davová hysterie…mě by Anna ze všech holčičích favoritek chyběla v Grandfinále nejméně. Pokud dnes postoupí a nakonec i vyhraje, tak to bude hodně smutné, protože to enbude kvůli jejímu talentu, který podle mě nestačí ani na GF auž vůbec ne na celkové vítězství, ale bude to prostě výsledek mediální tlačenky a propagace, zase jen další důkaz toho jak moc se nechají lidé ovlivnit. Kdyby měl aspoň ten Rytmus rozum a víc svými procenty podpořil Juraje, on je asi jeho jediná naděje.

625
mila
Reagovat

ja jsem pochopila dva Vojtkovy vcerejsi vyrazy takto: tu dekovnou odu na to, ze mel ve svem tymu Baru, jsem chapala jako podekovani za jeji ucast a cau, Baro, tu hlasku o tom, ze v pondeli promluvi jeho muzikantske srdce, jsem chapala tak, ze vic procent da Markete, protoze ta se pojetim blizi tomu, co vyznava – rocku.. takze nemam obavy o jeho dusevni zdravi a o jeho pripadnem huceni v cemkoli, da prednost Markete!

626
Monika
Reagovat

Bara nema proti Markete sanci, vubec nechapu, co rekl Vojtek ve prospech Bary…
Ono je to stejne jedno, ve vysledku jedna horsi nez druha, Markety medailonek schovat hluboko pod zem a uz nikdy nevytahovat, takova infantilnost se jen tak nevidi, jak uz psal nekdo vyse, pusobilo to stejne hloupe a trapne jako kdyby se ptali Lucinky Vondrackove.
A ty jejich alibisticke ptakoviny o tom jak to preje jedna druhe a vubec by ji nevadilo vyrazeni:-)))))) Srdce by si vyrvaly a poslaly do GF druhou:-))))) Jak dojemne:-))))
Kdyby to bylo jen mozne, vyhodila bych obe rasple nevzhledne najednou a ponechala v GF Anicku i Juraje.

627
Jana
Reagovat

Hodně lidí nadává na Ivannu, ale ona je to daleko lepším zpěvačka s daleko vyzrálejším hlasem než Anna.

628
mila
Reagovat

624 – Anicka nepotrebuje zadnou medialni tlacenku.. tlacenku v Hlasu potrebovali a dostali uplne jini.. Anna stve hodne lidi tim, ze je proste jina, originalni a jeste vice lidi ji proto obdivuje. A doufam, ze ac se Cesi a Slovaci malokdy na necem shodnou, na vitezstvi Anny se shodnou urcite, protoze jeji talent prevysuje jakekoli narodni a narodnostni hranice..

629
Jana
Reagovat

626: U Poulíčkové a Švidraňové je mi taky úplně srdečně ukradené jak to dopadne. Skutečně jedna horší než druhá, jak z bláta do louže….Anna by měla taky vyfičet. Vítězství bych přál Zuzce, Jurajovi nebo Ivanně.

630
Jana
Reagovat

628: Hooodně ji přeceňuješ, věř mi. Když tady čtu ty vaše pochvalné ódy, tak je mi do smíchu. To snad ani nemůžete myslet vážně…..

631
Martousek
Reagovat

627 – to teda 100% je! Anička by ty „velký“ songy ukníkala. Dle mého je Anička ideální pro nějaký komorní vystoupení, bary apod. :-) A teď mě Aničkovci sežerte :-)

632
sali
Reagovat

621 – Vlado, to naozaj berieš vážne? Aj keby to bola pravda (Dara 50/50), tak čo iné by už len toto malo byť než kačica na SMS-ky?

A už si si hádam mohol všimnúť, že Vojtek nevie hodnotiť. Nemá dopredu žiadnu vetu poskladanú, habká po slovách, takže mu väčšinou nič iné neostáva iba to zapchať nejakým výrokom, čo mu práve príde na jazyk, len aby nepočul „BÚ!“ spoza pliec. Imho jeho výroky nič neznamenajú (v zmysle obálkovania), najviac zo všetkých štyroch ašpiruje na nerozhodnosť a „ať to rozhodnozu diváci“. Je predsa srdcař, tak žiadnej nechce ublížiť.

633
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 622 – Taky mám Báru od začátku na posledním místě z Pepovy šestice, každý z těch zbývajících pěti měl něco do sebe – Markéta superzpěvačka (a sexy kočka), Dan komplexní balíček kvalit, jak dělaný do showbyznysu, Kristína černý kůň a sympatická rockerka, Jackie velkej sympaťák a Verča roztomilá lolitka :-) U Báry mi vadí jednak ty teatrální gesta a taky barva hlasu ve výškách, tam zní fakt extra nepříjemně. Navíc je to prostě „stará mladá“, je jí něco přes 20, ale vypadá fakt na 40 (nechápu, jak může Káčku připadat nejhezčí z holek v Hlasu). Jako vítězka týmu by mě totálně otrávila, zvlášť pak na úkor Markéty, která je imho po všech stránkách lepší. Fakt pevně doufám, že Pepa neztratil soudnost.

634
Monika
Reagovat

No, s teatralnosti bych byla opatrna…Tady si Marketa muze s Barou podat ruce. Marketa je pro zmenu afektovana :-))))

635
yeey
Reagovat

633 mne se i vic libil ten Matej v souboji, tak nejak od zacatku mi proste nic nerikala… nee ale Vlado, to se snad nestane, aby postoupila:-) navic u divaku Marketa musi mit vetsi podporu…. ale jesi postoupi hÉÉÉÉrecka , tak me asi vomejou :-)

636
Monika
Reagovat

Pro me nejprijatelnejsi vitezkou by byla Zuzka, komplexni zpevacka, ktera v soutezi predvedla ruzne pevecke polohy i styly. Pusobi velmi prirozene a sympaticky. Jeste jsem schopna zkousnout Anicku, i kdyz z ni nejsem vubec nadsena a nebavi me, uznavam, ze ma v sobe jakousi originalitu a odlisnost od zbytku. Juraje si tez dokazu predstavit jako viteze, i kdyz zpevak je to slabsi nez muzikant. Zbytek je pro me naprosto neprijatelny. Milos-amater kazdym tonem, davno mel byt pryc, Bara s Marketou – jedna horsi nez druha, Ivanna s Brunnem-paradni dvojka do cirkusu, vetsi kycovitost a tuctovitost clovek jentak nevidi, jeste by mohli pribrat Davida a trio by bylo kompletni:-)))

637
H.
Reagovat

Všichni kouči dali 50/50. Je to na nás divácích a sms-kách. Přeci nechceme slovenské finále. Aspoň jedna češka. Posílám hlasy Markétě.

638
Monika
Reagovat

637- :-)))))))))))))))) Ja chci slovenske finale!!!

639
H.
Reagovat

Tak posílej hlasy Švidraňové ty škodolibko. Stejně měla vypadnout už dvakrát (- se Zakuciovou, – s Mrozkem). Ale má na to!

640
Viq
Reagovat

České nebo slovenské finále? Vždyť to je poslední, na čem sejde. To už můžete soutěžícím fandit podle barvy jejich trenek a brát jen ty fialové…

Ten XMAN se svými Ludvíčky a Viktóriemi tu dnes řádí, co? :-)

sali – S yeey je to těžké. On chce na venek působit objektivně, nad věcí a čestně. Ale když s ním v jeho groteskním pohledu na svět nesouhlasíš nebo mu odporuješ, hned ti zezadu vráží stovku hřebík do hlavy, a s tím už se těžko manévruje. Ale jde to.

641
Karel
Reagovat

Mé tipy na postup: Poulíčková, Oravec, Mikulcová, Zaujec.

642
mila
Reagovat

640 – no a ted se XMAN projevil pod nickem Karel :-)

643
Klogi
Reagovat

Marketa alebo Bara… je mi to sumafuk.. ani jedna ma nezaujala. Zuzana je dobra….postupi cez Milosa (ten tam uz davno nema co robit, co vcera potvrdil), ale pochovava sa vyberom piesni… Ivana jasne postupuje cez Bruna… spev dobry, ale Jukebox..presne viem co od nej cakat… kopirka. Anicka je uplny original, kazdu skladbu ktoru interpretovala dala vo svojom originalnom prevedeni, je to muzikant, teamovy hrac a hlavne ma nezamenitelny a nenapodobitelny hlas… samozrejme postupi a ked sa nic mimoriadne nestane tak to aj vyhra… Juraja je mi luto, lebo to je tam druhy najlepsi muzikant.. Mimochodom, kto si nevsimol, Anicka to tam vcera dost valcovala.. Ale kazdy vidi zrejme len to co sam chce :P

644
H.
Reagovat

640- Myslím, že to není jedno. Češi do toho! Stačilo, že byla odejita Nikoleta za Česko. Mohli si udělat vlastní soutěž – slovenskou.

645
Viq
Reagovat

643 – Jestli Michal s Ivannou vyhrabou něco ještě většího a dojemnějšího než Titanik, tak mají šanci.

644 – Tobě to asi jedno není. Mně víc než cokoli jiného… Tohle dělení je úplně mimo můj obzor.

646
H.
Reagovat

Už vidím Slováky s jejich národním cítěním, kdyby to bylo naopak. Kdyby bylo české finále a ani jeden Slovák v něm, to by bylo tóčo. Držím Markíze a Nově palce…

647
Franz Ruppert
Reagovat

644 H. – to jsou řeči jak od malého fógla. Myslel jsem si, že jde o pěveckou soutěž a ne o tom kdo je jaké národnosti. Já jsem už zezačátku říkal, že Slováci jsou v této soutěži lepší.

648
DJ Vlado
Reagovat

Monika, 626 – Divím se, že přidáváš medailonkům takovou vážnost. Já už mám od první řady SuperStar jasno v tom, že medailonky jsou pevně v rukou štábu, takže si tam prostě buď z natočených záběrů dají to, co se jim nejvíc hodí (viz. památný medailonek Veroniky Zaňkové, kde ji maminka označila za premiantku, čímž byla určena na odstřel), nebo si ho prostě rovnou zinscenují tak, že do toho soutěžící nemůžou vůbec mluvit. Já osobně bych medailonky úplně zrušil, jejich jediným přínosem je to, že se zpěvák i kapela při nich může připravit na svůj výkon.

mila, 628 – Kéž bys měla pravdu, ale totéž mě taky napadlo :-)

sali, 632 – Tam je to vidět na fotce, že Dara tam napsala 50:50, pokud to ovšem není bouda…

649
Viq
Reagovat

646 – Slováci nejsou blbci. Zase je nepodceňuj a nesnižuj ke svému obrazu :-)

650
H.
Reagovat

Tendenčně sestříhaný medailonek Markéty za vedení slovenského režiséra) hovoří za vše a nejen medailonek. Již od začátku z ní dělají afektovanou zpěvačku. Tak, ať jim to vyjde – slovenské finále. SMS-ky jim byly od Čechů dobrý – viz Nikoleta…

651
Viq
Reagovat

650 – To je doufám nepovedená ironie.

652
Lenna
Reagovat

Pro mě je nejpřijatelnější vítěz této soutěže jedině Zuzka, na té mi vůbec nic nevadí, což se o ostatních nedá říct. Jinak celý Hlas mě hodně nudí, doufám, že už se tento formát nebude opakovat.

653
H.
Reagovat

Žádná ironie v mém příspěvku. Je to holý fakt. Myslíš si, cítíš a hodnotíš na základě něčího „výrobku“ = sestřihu záznamu, kterým autor něco zamýšlí, ale skutečnost je většinou (a tady opravdu) jiná…

654
Viq
Reagovat

652 – Vítěz – ten, kdo nevzbuzuje zájem a nejméně vadí?
Asi si tuhle soutěž pleteš s něčím, co není a nemá být…

655
yeey
Reagovat

no me hlavne dostal nadpis clanku na tn.cz „Barbora jako Lady Gaga zazářila asi nejvíc, rozhodnuto ale není“ … to tam rovnou muzou pripsat jeste Brunna a Juraje a maj to komplet :D:D:D

656
sali
Reagovat

648 – „pokud to ovšem není bouda“ – správne si poznamenal, Vlado. :-)

641 – xman, napísal si tak naschvál, aby sa Ti to rýmovalo, že?

657
mila
Reagovat

ne vsichni Slovaci jsou z Kosic (viz lonsky nevyrazny vitez Adamec, na ktereho se hlasy skladaly cele Kosice).. ja verim v normalni usudek normalniho Slovaka, ktery se ve vysledku shoduje s normalnim usudkem normalniho Cecha.. a tim sitem mi propada jedine jmeno..:-)

658
Lenna
Reagovat

654, Tak přece nebudu chtít za vítěze člověka, jehož zpěv mi vadí, jedině Zuzka mi nevadí, proto je pro mě vítěz, jestli ty to máš, jinak je to pouze tvůj problém.

659
mila
Reagovat

655 – ja myslim, ze i duet Ivanna Oravec aspiruje na crazy duet roku, i s tou srandovni vyslovnosti obou :-)

660
Viq
Reagovat

658 – Vítěz ti bude zpívat na narozeninové oslavě, nebo o co běží?

661
Lenna
Reagovat

660, Ne nebude, možná tobě bude zpívat Anička, ale pozor, ať neusneš, Zuzka je pro mě vítěz, pro tebe někdo jiný, je na tom něco špatně, jinak nechápu co ti vadí.

662
Viq
Reagovat

661 – Trefa! To bych bral :-)))
Vadí? Já myslel, že tobě něco vadí.

663
dolores
Reagovat

637
644
646

uz som len cakala, kedy nieco take pride :))) ale neboj sa Hacko, mozno prave preto, ze tvoja favoritka Marketa tam zostala ako jedna z mala cechov, tak ju vas narod podrzi. (ak by ju nahodou nepodrzal Pepa). to, ze trpi na Baru, ja som si uz vsimla davno. ale zas jeho muzikantske srdce by nemalo posunut dalej dosky, co znamenaju svet

664
Belisana
Reagovat

taky nejak nechapu, proc by mel vyhrat nekdo, kdo nevadi??? Co je to za hloupe kriterium??? Vyhrat by snad mel ten nejlepsi! V tomto pripade ta, tedy.

665
Viq
Reagovat

664 – Taky nechápu.
On si možná Hlas ČS vyložil jako volbu čestného předsedy místního spolku nimrodů na hasičském bále…

666
KLM
Reagovat

Vyhrát by to měla Zuzka. Jeto z nich největší profesionálka, dokonalá zpěvačka a muzikantka. Je to větší talent než Anna. Ta přidaná hodnota kterou vidíte u Anny je ve skutečnosti to, že ta holka to má v hlavě docela slušně vypatláno a je to navíc dost těžkej asociál a ještě k tomu arogantní. Fakt mi přijde dost jednoduchá, nepopírám že hudební talent má, ale tam kde jí bůh nadělil, tím ji zase v jiných lidských sférách ubral. Zuzka je i jako člověk hrozně příjemná a sympatická, to je pro mě vítězka!

667
yeey
Reagovat

657 taky se nechci dotknout vychodnich obyvatel Slovenska, ale ja opravdu nepobiram, proc to furt zduraznovat…. „ja som z Košic, ja som vychodniar“ …. minulej rok Tina nemluvila s Lukasem pomalu o nicem jinym nez o jejich uzasne metropoli :-) chapu, ze jde asi o mistni naturu, ale prenaset to do televizniho poradu ob tyden, to snad probuh ne… :-) jinak si myslim, ze Slovaci hlasujou preci jen trochu vic nacionalisticky, aspon podle zverejnenych vysledku prvni ČS Superstar to tak vypadalo, ale letos mi to ani neprijde… letos sou tam ti Slovaci fakt o neco lepsi…

668
Belisana
Reagovat

a veskery ty genderovy a narodnostni kriteria tez do kopru. Nestojis za nic, at jsi co jsi, pryc s tebou

669
Lenna
Reagovat

664, 665, A proč by měl vyhrát, ten co mi vadí? Já říkám pouze vítěze za sebe, vy máte jiného, a tak to snad má být.

670
Viq
Reagovat

666 – Opakování je matka moudrosti (nebo matka propagandy?).

671
dolores
Reagovat

dufam, ze odosielatelia SMS pre Annu, nezaspali na vavrinoch a neuspokojili sa z nevyrazneho vcerajsieho vykonu Juraja.

672
Lenna
Reagovat

666, Absolutní souhlas.

673
mila
Reagovat

666 – no o vypatlanosti a arogantnosti mam trosku jine predstavy :-)

674
Lenna
Reagovat

664,665, Jenom tak na okraj, můžu se vás zeptat, kdo by to měl podle vás vyhrát a proč?

675
sali
Reagovat

663 – Keď dostatočne H. „vyextrahujeme“, tak by sa na oplátku možno nejaký slovák vyplavil s podobnými názormi, keby boli pomery síl opačné.

Čo my vieme? Spokojne sa môže udiať GF = Miloš + Markéta + Anička + Ivanna (práve preto, aby novácko-markizácka pokladnička neprišla o naštvaných z každej strany). Holt, politika je politika. :-(

676
Viq
Reagovat

671 – Rytmus to snad 99% procenty jistí. Doufejme :-)

677
mila
Reagovat

zlatej XMANN :-) ten mel aspon uroven, coz u tehle novych nicku, co opakuji porad stejne dokola, nejak vyrazne postradam

678
Viq
Reagovat

674 – Anna Veselovská :-)
Protože je nejlepší. O parník (nebo o celý Titanic :-)

679
dolores
Reagovat

666-Anna a tazky asocial? uz toho tu bolo popisaneho na nu dost, ale toto si pyta cenu: perla roka :D

680
Lenna
Reagovat

678, Aha děkuji, sice nechápu v čem je nejlepší, ale to je jedno?

681
Viq
Reagovat

680 – Dobře shrnuto.

682
Belisana
Reagovat

669 Anna, protoze je proste nejlepsi

683
mila
Reagovat

680 – jmenovat, v cem je nejlepsi, by bylo na dlouho, spis nepisu v cem nejlepsi neni – v kopirovani zpevu, v patetickem prednesu a afektovanosti, hodici se k muzikalu ci kabaretu… jo a taky neni dvakrat hovorna a nemluvi o tezkem detstvi a o tom, ze ji nikdo nema rad…

684
Milena
Reagovat

Dnes postoupí Markéta, Ivanna, Zuzka a Anička.
Vítěz -Anna

685
dolores
Reagovat

667-yeey, tvoja posledna veta je dost v kontraste s tym komu fandis : Marketa, Milos, Dan (cesi) , Ivanna (ukrajinka) :)

676- snad, ale ked da 50:50 , akoze to chce nechat na divakoch, tak mala (ale naozaj len mala) obava sa ma zmocnuje
nebol by to prvy pripad odstrelu favorita len preto ze jeho fanusikovia z pocitu isteho postupu zadriemali …

686
yeey
Reagovat

685 :D ty proste budes, budes a budes do me rejt a napadat vsechno co napisu, ze??? :D:D:D

tak ja to neberu jen podle svyho postoje… beru to tak, ze i Zuzka nebo Anicka jsou favoritky… ja na rozdil od nekoho umim uznat i kvality lidi, kterejm nefandim… bral sem to z ciste obecnyho hlediska, nevim co v tom zas ksakru hledas?? :DDD

687
sali
Reagovat

Nie je KLM náhodou motocyklová značka?

688
Viq
Reagovat

687 – A ještě zkrachovalé aerolinky :-))

689
Klogi
Reagovat

684: …to podpisujem

690
Viq
Reagovat

685 – Snad Rytmus uvažuje podobně a když tu páku v rukách má, nenechá věc na náhodě a vrtkavé přízni davu.

691
Klogi
Reagovat

690: Rytmus da 50:50… keby urobil inak, co by tym ziskal? Len by Anne uskodil..

692
yeey
Reagovat

nevim ceho se v Rytmus tymu bojite… vzdyt po tom, co tam predvedl Juraj Anicka postoupi, i kdyby Rytmus dal Jurajovi osmdesatku :D za tohle mu nikdo ve velkym sms-kovat nebude…

693
Viq
Reagovat

691 – Pokud se bude výsledek zveřejňovat.

694
Viq
Reagovat

692 – Když to říkáš ty… Bojím, bojím :-///
Hlasujte!

695
dolores
Reagovat

686 – ja nenapadam ani neryjem, len sa cudujem :) (aj to len poslednej vete) :)))
ale hlavne som sa vopred tesila na tvoj vybuch :DD ;)

696
dolores
Reagovat

prave som vzhliadla video, kde tazky asocial o sebe hovori, ze je este decko :D

697
yeey
Reagovat

695 – kazdopadne uz to chapes, ty rejpalko? :D ja sem nebyl nastvanej, ani sem nevybuchl, to nebyla naka nastvana reakce jakoze „ty bestie co se do me furt navazis“ :-)) jenom me trochu mrzi, ze ty neco vzdycky na me zahlasis, ja se ti to snazim vysvetlit a ty pak to vysvetleni uplne prejdes a radsi si libujes v tom, jak sem zase „vybuchl“… to jo, to me trochu stve :-)

698
emmma
Reagovat

Pro vsechny, kterym Anna prijde nesympaticka, nafoukana a ja nevim co jeste. Zamysleli jste se nekdy nad tim, ze ma Anna zrejme problem se socialnimi vazbami? problem, ktery nema prilis moznost ovlivnit? Mozna nebudu uplne vedle, kdyz napisu svuj nazor, ze u Anny se muze jednat o nektery druh mozkove dysfunkce (resp. urcity druh autismu), to by mohl byt duvod, proc Anna neni schopna normalne komunikovat a vyjadrovat emoce zpusobem beznym u vsech prumeraku jako jste prave vy :). Take by to dost vysvetlovalo, proc ji jeji otec vsude doprovazi a dela ji bodyguarda – samozrejme si jsou tohoto problemu vedomi, ale nechteji to zrejme medialne proklamovat, coz zcela chapu. Takze Anna dle meho nazoru neumi komunikovat s okolim na bezne urovni, na druhou stranu si uz ve svych 16 letech umela najit zpusob, jakym je svemu okoli schopna predat a zprostredkovat emoci, a u ni je to skutecny dar. Je zcela vyjimecna, ale vzhledem ke svemu handicapu, ji prumeraci bez talentu hodnoti vice podle jejiho vystupovani a ne podle jejiho umeni.

699
dolores
Reagovat

697-to tvoje vysvetlenie som aj respektovala, lebo je dost logicke, az kym som nenatrafila na : „nevim co v tom zas ksakru hledas?? :DDD“
a to nehovorim o tvojej prvej vete : „ty proste budes, budes a budes do me rejt a napadat vsechno co napisu, ze???“

keby si napisal len to vysvetlenie, bez tych „okras“ ,tak ani neceknem. pretoze v mojej otazke nebolo nic podryvacne :)
OK, ale nechajme toho slovickarenia, vdaka smajlikom, ktore si podaval, myslim, ze sa zas az tak vazne neberies, len si proste kustik vznetlivy, no :)))

700
Belisana
Reagovat

698 emmmo jo, nooo, ale vubec jsem to sem nechtela tahat. Muze to tak byt, Aspergeruv syndrom v lehci forme se jevi jako moznost. Upozornil me na to nekdo, kdo uz to videl…

701
emmma
Reagovat

to belisana: a proc jsi to sem nechtela tahat? me prijde jako strasne nespravedlive, kdyz tady ctu, ze je Anna „takova a makova a ja ji nemam rada, protoze se blbe tvari, protoze vypada nafoukane, je divna…“, a ja nevim co jeste. Kritici a radobyznalci Hlasu by si meli uvedomit, ze jde predevsim o ten hlas a talent, ktery je v jejim pripade nesporny a ja osobne slysim jeji interpretaci jakekoliv pisne jeste tyden po odvysilani, a to je, dovolte, co rict :). Jo, a v mem pripade, mam taky velmi blizkou zkusenost s clovekem s podobnymi problemy ohledne socialnich vazeb a komunikace, a ver mi, pro toho cloveka je to straslive tezke. Lidi, prosim, mejte trochu empatie, a predstavte si cloveka, ktery trpi napr. chorobnym strachem z vetsich prostor, z nadmerneho hluku, nadmerneho mnozstvi lidi.. ap. Jo, a pro ty, co namitnou, ze teda nema lezt do Hlasu, kdyz se boji, tak tem rovnou vzkazuju at jdou do.. vite kam :)

702
yeey
Reagovat

699 vsak tak tam ty smajliky byly od toho, abys pochopila, ze nejsem nas*anej :-) az budu, urcite nepouziju velke dé…. :D ty mas pripominky k tomu, co tu napisu tak casto, ze uz sem si zvykl – teda ne ze bych se s tim smiril…:-) a nevim, proc bych nemohl poznamenat, ze uz zase zkousis, co vydrzim :-)

703
Viq
Reagovat

698 – Tohle taky moc nemám rád. Nemůžeme být všichni stejní a je dobře, že všichni stejní nejsme. Hned od zeleného stolu házet lékařskýma diagnózam a syndromama, když někdo nestojí přesně očekávaně v řadě a průměru, je taky dost nízko.
To už si raději přečtu blbosti od yeeye a cedarina, tomu se aspoň občas zasměju…

704
yeey
Reagovat

701 ja s tebou plne souhlasim za predpokladu, ze tohohle pochopeni by se dostalo nejen Anicce, ale i ostatnim soutezicim!

705
Viq
Reagovat

704 – To je hodně zlomyslná a kontraproduktivní obhajoba od emmmy. Na téhle loďce s ní nebudu.
To už se raději zastanu yeeye…

706
dolores
Reagovat

698-psychologicke alebo psychiatricke zavery z Anninej prezentacie v mediach by som nechala na odborne posudene, ak vobec je to potrebne … aj ked nieco pravdy na tom, co si napisala byt moze. dokonca s tvojou poslednou vetou plne suhlasim. ale ono ide o druh Reality show a fanusikovia RS, co je ocividne aj tu na Panackovi idu tvrdo a detailne po spravani, povahe a vyzore. talent a nejaky spev, -to je vedlajsie. velmi im napomohol aj MD, ked Anicku obvinil z neuctivosti voci nemu a zdravenia sa len tak na pol ust. bud ju nepochopil a neodhadol, a ak ano, tak sa len mstil Rytmusovi za Ivannu. to je uz teraz jedno, ale prilial svojou troskou do ohna.

pritomnost jej otca by som s tymto nespajala. su rodicia, co maju o svoje dieta obavy,tak ich vsade sprevadzaju. s Martinou Sindlerovou dokonca otec spal na izbe v hoteli a ta teda urcite nemala autisticke priznaky :)

707
Viq
Reagovat

706 – Obtěžkávat někoho psychiatrickýma diagnózama na základě několika minut před kamerou v prime timu je šílený amatérismus.

708
emmma
Reagovat

to viq: jiste mas pravdu. zato ohodnotit nekoho jako silene namyslenou a protivnou osobu, na zaklade stejnych par minut pred kamerou, je ohromne profesionalni :). navic, projed si klidne naprosto vsechny prispevky na tomto foru, nikdy jsem se vuci jedinemu soutezicimu nevyjadrila nijak hanlive nebo nadrazene. uznavam totiz (narozdil od mnoha ostatnich tady), ze patrim mezi prumeraky bez talentu a vyjma sve krasy a inteligence nejsem nicim vyjimecna :). Mela jsem jen skutecnou potrebu se Anny zastat a treba vyjadrit svuj osobni nazor na jeji chovani, coz jsem ve svem prispevku vyslovne uvedla!

709
Belisana
Reagovat

701 emmmo protoze to neprinese nikomu nic, a pochopeni uz vubec ne. Uvidis sama.

710
Viq
Reagovat

708 – Hle! Už vidím, odkud vítr vane :-)
Proti tomu, že jsem tu někoho kdy označil za „silene namyslenou a protivnou osobu“, se ohrazuji. To jsem neudělal.
Jestli to tady někteří blbci dělají, nezastávám se jich. Nesnižuj se na jejich úroveň…

711
dolores
Reagovat

702- ja mam pripomienky aj k inym, nielen k tebe, ak si si nahodou nevsimol :))) od toho tu ta diskusia je. nemozem zato, ze si moje nevinne pripomienky zakazdym prekrutis na rypanie. zeby som ta zacala celkom prehliadat? ale to sa snad ani neda, kedze svojimi argumentami mi podsuvas nutkanie na reakciu ako na tacke :)))
takze tak a peace …teda aspon primerie..prozatim ;)

712
-bé-bé-
Reagovat

Čaute,

diskutujúci…tak mila: zdieľam tiež toto ohľadom Vojtka (záverečná reč pre Bárby, srdce pre Markétu), ja myslím, že on cení jej, teda Báry profesionalitu ako herečky…sám chce byť dobrým hercom a spevákom v jednom…chýba mu však herecké nadanie

Anička, minule páža, včera princezná, zajtra Kráľovná…
aj Rytmus mal „záverečnú“ reč pre Juraja, podobnú Vojtkovi

u Dary to nemám jasné, teda ten výber pesničky pre Zuzku…ibaže by ju chcela postaviť k „Ivanne“

Ivanna, podarilo sa jej zasiahnúť Rytmusa, ten je „odkrytý“ odvtedy ako sa stretol s Annou…ťahať deti do reklamy…je ťažký kaliber…ešte mala povedať, že časť výhry pojde na takéto prípady a hneď mohla byť víťazkou…ale verím jej, že sa dokáže ľahko dojať…má tiež herecké nadanie (myslím to v dobrom), takže to dojatie je len chvíľkové a zase lavíruje medzi vodami ďalej…

713
Viq
Reagovat

708 – Myslím, že tento typ zastání by málokdo poděkoval.

714
-bé-bé-
Reagovat

Anička

ma znova presvedčila o tom, že vníma i druhých ľudí, svedčia o tom jej duety…krása
Sólovka ma prekvapila, teda mňa vlastne prekvapila už Anička ako isto nakráčala s gitarou…ja obdivujem jej silu, tú ktorú ukázala vo výbere naslepo (SILA KRÁĽOVNEJ)…v tých živákoch bola táto sila zjemnená, prevedená do „nevinnosti dievčatka“, čo sedí k jej fyzickému veku…ale tá sila ide cez ňu“ POSOĽsTvO“

Kruh sa uzaviera a je načase aby táto sila bola zúrodnená, obohatená skúsenosťami z tejto súťaže
FINÁLE – KRAĽOVNÁ JE IBA JEDNA

715
Viq
Reagovat

713 – „za tento typ zastání“

716
emmma
Reagovat

Jezis, promin, jestli jsem se dotkla tebe osobne, tak to jsem vazne nechtela! :). Ja jsem reagovala obecne na prispevky ohledne Anny na nekolika forech, proste klasika => pulka lidi bere Annu jako zjev, ktery je uplne mimo hodnoceni beznymi meritky (tam napr. patrim ja) a pulka lidi ji nemuze vystat. Zrejme je to normalni bezny jev u umelcu, kteri dokazou u lidi vyvolat emoce. Jeste jednou sorry :)

717
emmma
Reagovat

to belisana: mas pravdu, ja o tom vim. Ale kdyz se to nerekne, jako by to nebylo, a ono to prece je. Tim chci rict, jestli existuje jiny uhel pohledu, proc ho neukazat?

718
dolores
Reagovat

709-Bel, presne tak, to sa moze otocit este proti Anne. mam s tym svoje skusenosti z vlanajska …

ale emmme by som nebrala pravo na nazor. myslela to v dobrom, len taka uvaha by sa mala skor rozoberat niekde na sukromnom uzemi. tu je prilis vela supov

719
-bé-bé-
Reagovat

704
YEEY chceš aby sme všetci dostali diagnózy, vrátane súťažiacich?

720
Viq
Reagovat

716 – Né, né, nic se neděje.
Jestli chceš opravdu Annu obhajovat, z téhle strany to nepůjde. Naděláš mnohem více škody než užitku. Chce na to jít trochu chytřeji a nesnižovat se úplně do bláta.

721
emmma
Reagovat

713 – to je jasny :), ale zase na druhou stranu by malokoho potesilo, ze se o nem na panackovi pise hnusne :)

722
Belisana
Reagovat

717 co ti na to mam rict? :-) aniz jsi to tak myslela, muzes dosahnout praveho opaku sveho puvodniho zameru. Proto je lepsi nektere domnenky – protoze tady je to na urovni domnenky – nevyslovovat. Tady prece nejde o nejakou PRAVDU. Tady jde o hlas a talent. Ten Anna ma. Vzdy se najde cela rada tech, co ji budou nesnaset. A snazit se v nich vyvolat litost patri bohuzel do ponekud podpasoveho druhu „pomoci“.

723
-bé-bé-
Reagovat

698
ja som si zatiaľ nevšimla, že má problém s komunikáciou, mne od začiatku pripomína kamarátku a tá tiež nekomunikuje hneď „z voleja“, ona si najskor ľudí oťuká či sú dostatočne vnímaví, či ich zaujíma odpoveď alebo len v rámci takej nezáväznej komunikácie „komunikujú o ničom“
je tiež flegmatička a má rada deti…vie to s nimi

724
dolores
Reagovat

cau be-be, uz som ta zacinala postradat, tvoj basnicko-filozoficky slovnik aj prenikave videnie skutocnosti :)

725
Viq
Reagovat

721 – Je to v podstatě na stejné úrovni. Mě osobně by se méně dotýkalo to druhé, než kdyby mi někdo kupil na hlavu psychopatologické diagnózy.
Ale obojí je jen věc subjektivního názoru.

726
yeey
Reagovat

719 ne jenom sem tim chtel naznacit, ze kdyz uz je tedy spravne byt tolerantni, ohleduplny a empaticky k Anicce, tak proc by to v tom pripade nemelo platit i pro ostatni…

727
emmma
Reagovat

720 – specifikuj mi prosim presne to „snizovat se do blata“, nejak nechapu, co tim myslis :). A ve skutecnosti Annu obhajovat nechci, nemyslim si, ze to az tak potrebuje, jen se ji chci zastat. Jo, a vlastne fakt uprimne nesnasim ty odsuzujici prispevky tady, prijde mi, ze kazdej s prominutim nymand ma v posledni dobe pocit, ze je uznavanym kritikem a ze muze shazovat neci praci. Protoze, to co vsichni v Hlasu predvadeji, to je predevsim tvrda prace, a za to si vsichni zaslouzi nas obdiv.

728
Belisana
Reagovat

emmmo v pripade, ze by to bylo tak (a to nevime a vubec to tak byt nemusi), tak mlceni jeji a jeji rodiny je dostatecnym signalem, ze si neprali o tom mluvit, a to je proste nutne respektovat.

729
Viq
Reagovat

Nevím, emmmo. Já se do toho nechci zamotávat a chodit v téhle věci dokola.
Pro mě je to tzv. „špinění s dobrými úmysly“.
To buď dělá někdo, kdo ty úmysly opravdu má dobré a zvolí blbé prostředy. Nebo to dělá někdo, kdo ve skutečnosti úmysly dobré nemá a hraje hru.
Ty asi budeš to první, ale není o co stát.

730
Viq
Reagovat

729 – „prostředky“

731
emmma
Reagovat

Belisano, nemyslim si, ze muj nazor zverejneny na panackovi, muze jakkoliv ublizit Anne a jeji rodine. Na to teda panacek nema :). Navic, nazory vsech na tomto foru jsou nazory anonymu, muj, tvuj, jakykoliv… Takze nedelejme z toho konspiracni aferu a nebavme se prosim o nejakem nerespektu, nedava to v kontextu mista zverejneni, zverejnujícich osob a zdroju informaci, zadny smysl. Mimochodem, vzpomenete si jeste, co se tady delo loni ohledne Petra Sevcika?

732
dolores
Reagovat

mne sa ta chudobnejsia komunikacia Anny zuzuje len na „autority“ ako MD, ci Leos.. naopak s kolegami spevakmi vychadza IMHO normalne, videla som posledne dni nejake videa, kde …povedala by som s partiou dost vyvadza. nie ona nema problem s nadviazanim kontaktu, je len navonok placha a ma isty respekt. to, ze niekedy nepovie celkom nic, znamena podla mna, ze sa riadi heslom : mlcat je zlato. Anna je bozi clovek s humorom sebe vlastnym. a v ociach ma mier.

733
emmma
Reagovat

732 – howgh :)

734
mila
Reagovat

emmo, o co ti jde?

735
emmma
Reagovat

734 – milo, na co se ptas?

736
emmma
Reagovat

729 – ty me prispevky povazujes za ucelnou obhajobu, ale to je nesmysl. uz jsem to napsala predtim, a napisi to tedy znovu: vadi mi, kdyz tady ctu odsuzujici komentare, a to na kazdeho souteziciho, ale u Anny je jich nepopsatelne vice, proto jsem mela potrebu neco napsat. Je mi v zasade jedno, jestli Anna tuhle soutez vyhraje nebo ne, podstatne je, co bude delat dal. Jak vsichni vime, vitezove soutezi velmi casto zapadnou a uz o nich neslysime, coz by mi v pripade Anny bylo lito, protoze by me jeji tvorba zajimala. Takze, nejde mi o obhajobu nekoho za kazdou cenu, ale strasne by me potesilo, kdyby diskutujici umeli nahlizet na problematiku z vice uhlu. to je vsechno

737
-bé-bé-
Reagovat

732
Ahoj Dolly,
(teda si ma popísala tak, že sa pyšním…)
s týmto súhlasím, skor mám dojem, že s partiou nevychádza Ivanna…

emmma
Ankina schopnosť „participovať sa ukázala na duetoch, ktoré ako som si všimla i niektorí odporcovia uznávajú…a priznám sa, že i ja som si na nich „pošmákla“, lebo túžim takýmto sposobom vychádzať s druhými bez straty
„autisti“ nie sú schopní spolupráce a človek s autistickými rysmi, čo som ja, ustupuje do svojich „izmov“ napr. kníh a pod. aby znova nabral silu, keď bol zranený „hrubosťou“ okolia…

738
Rad Echo
Reagovat

Já proti Anně vůbec nic nemám, ale postup prostě přeju víc Jurajovi, mám ho daleko raději.

739
Viq
Reagovat

emmmo – Tohle, co tady předvádíš, je pro mě zapáchající kanál, který si chce hrát na hógo fógo pětihvězdičkový hotel.
A nebudu se v tom patlat a nechci v tom ani zadarmo spát! Tohle už jsem viděl. Klidně mě považujte za blázna, fanatika, demagoga, co chcete.
Tím vším budu rád.

740
-bé-bé-
Reagovat

ye726ey

skúsme to

741
Jana
Reagovat

Viq: Ty si především hraješ na rádoby intelektuálka, pro kterého je každý kdo nefandí Anně a kdo z ní není úplně na mraky blbec. Neexistuje pro tebe žádná jiná pravda než tvá vlastní a nikdy žádnou jinou pravdu neuznáš. Kdo nefandí Anně a není z jejího talentu omráčený, ten je automaticky bez hudebního sluchu a poslouchá jen hudební braky, prostě nýmand. Na tom ty to celé stavíš. Vnucuješ všem svůj názor za akždou cenu a jiné názory neuznáš. A to se mi hodně nelíbí. Podle mě jsi docela sobec a ani nevíš jak trapně na téhle diskusi působíš….

742
Laikka
Reagovat

Já bych bych spokojená se třemi vítězkami: Aničkou, Zuzkou nebo Markétou. Nevadil by mi ani Miloš, i když je podle mě slabší. Po minulým kole nejvíc fandim Markétě, Hurt bylo úžasná, pustila jsem si to už minimálně dvacetkrát. Jinak Anna je výjimečná, vítězství jí přeju klidně taky, a Zuzka zase pro mě zajímavá a taky umí.

S ostatníma bych už měla problém. Juraj má podle mě všechno kromě toho „hlas“, kterej tu hledáme, jinak mi nevadí. Duet s Annou super. Ivana mě vůbec nebaví, nemluvě o výběru repertoáru, a Brunno mi vadí… Prostě je to tak, nemám k tomu objektivní důvody.

743
Viq
Reagovat

741 – Jsi špatný pozorovatel. Tohle že dělám? :-)
Tak to na tebe možná působí. OK.
V každém případě nakupit na hromádku nesmysly je těžší, než je potom vyvracet. Šetřím energii.

744
Laikka
Reagovat

Zapomněla jsem na Báru… Je mi nesympatická a nelíbí se mi ani zpěv. Snad to Markéta v týmu vyhraje… Pepa je snadrozumnej, ale pokud upřednostní Báru, tak u mě taky hodně klesne.

745
Viq
Reagovat

743 – „lehčí“ – vidíš to, musím se šetřit…

746
yeey
Reagovat

740 ja se vzdycky snazim se minimalne navazet do soutezicich za to, jaci jsou mimo vystoupeni, ovsem nechci zas rikat, ze mi obcas neco neulitne…:-) teda jestli slo emmme o tohle (chudak, myslela to dobre pro Anicku a semleli ji sami Anickovci)…

747
yeey
Reagovat

741 je dobre, ze to tu napise aspon nekdo jinej nez ja a muj verny druh cedarin… to ovsem neznamena, ze ma smysl se o tom rozepisovat, je to mluveni do dubu a ja sem tady v tom mluveni do dubu bohuzel nejlepsi…:-)

748
Ahojda
Reagovat

736 emmma ….
Vyřčená veřejně neověřená doměnka, dedukce , velmi osobního charakteru namířená na konkrétní osobu je trestuhodná věc…a vůbec nikoho nezajímá za jakým účelem…to si opravdu neuvědomuješ ?? A už vůbec nedomýšlíš, že pokud to pravda není, jak to toho dotyčného poškodí a raní.. Máš vůbec city a mozek !!

749
Gábina
Reagovat

739 – a to já si třeba myslím, že tomu tak není. Mám za to, že záleží na tom, zda vnímáte možnost emmou naznačenou jako dehonestující záležitost, která by případně měla vzbudit lítost, soucit nebo jiný podobný pocit, nebo Vám to přijde obdobné, jako když má někdo modré oči – prostě to tak je, nedá se říct, jestli je to horší nebo lepší než oči zelené, hnědé, nebo černé, a není třeba se nad tím nějak zvlášť pozastavovat.

750
-bé-bé-
Reagovat

741
Jana (si tá čo fandí Brunnovi)?
Ja mám Viqa ráda, jeho štýl mi vyhovuje a teším sa na tie rébusy čo tu ukazuje, takže nie som k nemu kritická… vnímam však že veci prezentuje skor ako záblesky inuície…čo je aj mne vlastné a uvítala by som, keby bol osobnejší…ovšem je to jeho „úloha“ na tejto diskusii

je ako klaun, vynárajúci sa vždy z inej strany a my sme v strehu…niektorí „majstri“ takto učia zmene…on však zatiaľ nie je majster alebo je?
Mňa teda „núti“ hľadať si „svoju“ pravdu…

751
H.
Reagovat

Pokud je to pravda co napsal emma, no a co? Talentovaná Anička je, zpívat umí, třeba i vyhraje (já chci, aby vyhrála Markéta). Je to milá nezkažená dívka na přerodu v ženu. Jestli je to myšleno jako útok „z boku“ (= řekl bych že jo) jsi zapráskanej ubožák. To ať raději Viq akademicky tlápe, sali sní atd. Věř, že na Tebe jednou dojde a bude to brzo…

752
Belisana
Reagovat

myslim, ze to emmma myslela dobre a uz bych to nepitvala

753
irena
Reagovat

731 – souhlas, proti všem nálepkám, diagnózá, a urážkám kterých se ti vloni dostalo Petrovi (od mnoha současných diskutujících, ale ona ta paměť je někdy zrádná), se Aničce vůbec nic neděje. Někdo ji prostě miluje, někdo její zpěv nemusí (jako já, zvlášť po včerejšku).
Jinak s tím, co jsi napsala, emmmo, naprosto souhlasím. Není to ale nic co by Anně ubližovalo, protože každý kdo je v něčem výjimečný prostě za to obvykle zaplatí něčím jiným.

754
-bé-bé-
Reagovat

746
tak sme si neporozumeli, skúsme byť empatickí, tolerantní atď…
teda snážiš sa poctivo hľadať chyby na každom súťažiacom? tak ako aj kvality.
takto nás vychovali, že treba robiť „hotta i čihi“rovnako a potom sa čudujeme, že koň stojí stále namieste…
robím to isté a vidím aj rovnaký výsledok…kritika a chvála je jedna veľká kára…ani jedna nehovorí o skutočných kvalitách…niekto tu napísal, že vie že je priemer čo sa týka talentu…tomuto už dávno neverím a svojou pravdou si to radšej overím

takže yeey čo by bolo tvojou pravdou k tvojej favoritke, máš predsa jednu?

755
Viq
Reagovat

749 – Tohle je podle mě přemístění téhož o kousek vedle a střelba na stejný cíl z o 5° jiného úhlu.
Já už bych se jen opakoval, že vznášení lékařských diagnóz považuji v tomto případě za blátivou amatérskou fušeřinu, kterou nemůžu brát vážně. Ten samotný předmět mě nezajímá a je pro mě bezcenný.
Zajímavá je jen motivace.

756
emmma
Reagovat

739 – to viq – tak k tomuhle mohu jen podotknout, ze kdyz dochazeji argumenty, nastupuji vulgarismy. Jak bezne, bohuzel :(

757
emmma
Reagovat

751 – to h. nebylo to mysleno jako utok z boku, jak te neco takoveho mohlo napadnout? ve kterem mem prispevku jsi takovy smer zachytil?

758
yeey
Reagovat

754 ja uz se v tom uplne ztracim o cem se tu vlastne bavime :-) emmmu sem mozna az tak pozorne necetl, proto sem mozna presne nepochopil, o co ji slo a nastale psycho, co tu zpusobila, taky nepobiram … a vzhledem k tomu, ze se jedna prevazne o Anicku, me to ani prilis nezajima…

jinak mam min. 2 favoritky, celou soutez sem si nikoho uplne jednoznacne nejvic neoblibil, ze svych favoritu kazdymu fandim trochu jinak… kazdopadne ted ale absolutne nechapu, CO a O KOM chces ted ode me slyset? :-)) sorry srotim se tu u toho, tak sem asi natvrdlej, ale ted fakt nepobiram…:-)

759
Viq
Reagovat

Stáčíte to tady opravdu kvalitním směrem. Že mi někdo nesedí, že se mi nelíbí, že upřednostňuju někoho jiného, vše OK.
Ale tak šílené šroubované pseudovědecké racionalizace, které tu někteří na sypkých základech svých subjektivních názorů jako vzdušné zámky stavíte, jsou velmi silná káva.

760
-bé-bé-
Reagovat

698
emmma, znova som si to prečítala a pocítila som strach zo stretnutia s tebou, si priemer, ktorý odsudzuješ ale podľa neho posudzuješ?…alebo si ten talent vyčnievajúci z priemeru a teda s nejakou poruchou…?

Priemerných ľudí poznám tiež, väčšinou sa za tým skrýva „lež“ alebo tajomstvo, či rana, ktorá bola dostatočne veĺká aby z nás spravila „hejka“ loviaceho v mori odpakov…avšak i tam nájde vzácny „kov“

761
yeey
Reagovat

759 :D:D:D tak to rika ten pravej :D:D:D

762
Gábina
Reagovat

755 – Jaká střelba na cíl proboha? Já jsem jenom chtěla říct, že třeba mně jsou tyhle věci úplně jedno. Jestliže tomu tak je, pokývám hlavou a dál si budu myslet své, jestliže tomu tak není, pokývám hlavou a dál to bude totéž. A protože to vidím takhle, tak mi ani nepřijde nějak strašlivé, když tady někdo zveřejní takovou ideu – prostě jeden z mnoha názorů. A protože mám tento úhel pohledu, tak s Vámi nesouhlasím. Toť vše.

763
yeey
Reagovat

759 konecne sebekritika!!! :D:D:D

764
Ahojda
Reagovat

759 Viq – souhlasím s tebou…myslím si totéž…jsou věci, které jsou pro mě už za čárou…

765
Viq
Reagovat

756 – emmmo, jestli chceš bojovat na půdě argumentů, musíš pro to taky něco udělat. Jestli sis nevšimla, já se nacházím jen ve vleku reagování. Argumenty nevypadají jako ta řídká a smradlavá věc :-)

766
dolores
Reagovat

Vlado, kedy napises rekap? aj ty aj Scalex ste nejako v omeskani …

767
emmma
Reagovat

to viq: ja s utokem nezacala, jen jsem si dovolila napsat vlastni nazor. absolutne nemuzu souhlasit s narcenim nekterych zde, ze se dopoustim pomluvy a podobnych nesmyslu. Pokud jiz pripustime tvoji ideu o jakesi argumentaci, prosim, pokus se precist si moje prvotni prispevky, mozna tam neco jako argument proboha najdes. Obecne musim konstatovat, ze kvalita pozornosti ve cteni prispevku je zde pomerne nizka :). A co se tyce meho posledniho prispevku mireneho na tebe => vypada to tak, ze bys me rad argumentacne polozil, ale nemas jak, tak zacnes psat o zapachajicim kanalu, coz ma ve me zrejme vybudit prvotni strach a utikaci reflex :). zatim teda smula, ale zkousej to klidne dal, ale prosim mene dusevne suterenne :)

768
yeey
Reagovat

766 Scalex uz rekap napsal… ale zda se mi, ze letos nejak vymekl…:-)

769
-bé-bé-
Reagovat

yeey
ja som reagovala na to, že sa snažíš „navážet“ do súťažiacich…že k čomu to je…?
A keď by si toto „navážanie“ nerobil, ako by si sa smerom k tvojej favoritke vyjadril…bez toho naváženia…

ale ty vlastne len tak fandíš a „plkáš“ teda, nič sa v skutočnosti nedotklo tvojho vnútra…brala som ťa ako fandu Ivanny, veď sme sa tu bavili o jej kvalitách (chválili) a o jej nie (kritizovali)

770
Viq
Reagovat

762 – Nevím, co se přesně snažíš sdělit. Já také zvláštním názorům emmmy nepřikládám váhu. Ale emmma jistě chtěla slyšet reakce, tak jí to přej…

771
yeey
Reagovat

769 ale tys me nepochopila! ja prave napsal, ze se NEnavazim do soutezicich za to, jaci sou mimo vystoupeni… (resp. se tohle snazim minimalizovat)

772
Gábina
Reagovat

770 – v kostce se snažím sdělit to, že dle mého názoru zbytečně moralizujete, a že názory emmmy mi nepřijdou o nic zvláštnější, než Vaše…

773
Viq
Reagovat

emmma (767) – Been there, done that. Lháři s pochybnou agendou u mě nejsou hodni „korektní“ diskuse.

Tvůj (prvotní) příspěvek a jeho myšlenky pokládám za bezcenný pšouk. A to říkám jako suché hodnocení reality.
Ty si to klidně vylož jako vulgárnost a jako předvolební útok na těhotnou manželku…

774
yeey
Reagovat

769 a kde si to proboha zase sebrala, ze plkam, ze se nic nedotklo myho vnitra, ze „jen tak fandim“ ? jak tohle muzes vedet? proc si to vubec myslis? to sou teda dedukce :-(

775
Viq
Reagovat

772 – Dobře. Jestli to tak hodnotíš… Já to vidím celkem jinak.

776
Gábina
Reagovat

775 – ano, to vím. Proto jsem taky psala, že s tím nesouhlasím…

777
emmma
Reagovat

773 – ok viqu, tak jo. uz me nebavis, mozna bude fajn, kdyz se zacnes sermovat svym prirozenim zase s nekym jinym. jj, holt tak velky pero nemam :) hlavne si s nim nevypichni oko.

778
yeey
Reagovat

776 – uz se s nim nedohaduj, v 775 dokazal vyjadrit urcity respekt k cizimu nazoru, to je od nej heroicky vykon – vzal bych to a sel :-))

779
irena
Reagovat

772 – souhlasím, bylo tu mnohem víc horších názorů. Kromě toho, pokud má Anna nějaký problém s komunikací, jakože evidentně má, je jí jen ke cti že se přesto překonala a přihlásila se někam, kde je tolika lidem na očích a musí zvládat i hodně obtížné situace. Takže si zaslouží obdiv ať už jí člověk fandí nebo ne.

780
DJ Vlado
Reagovat

Rekap jsem před chvílí vydal :-)

781
Gábina
Reagovat

778 – no dobře, beru to, ale – fakt musím jít? Nemohla bych zůstat? :-)

782
Viq
Reagovat

764 – Ahojda – No, je to tady fakt silná káva. Na to nejsem připraven a zařízen :-)
Zlomyslné osobní útoky s amatérskou psychopatologickou diagnózou v rukách jsou košér a nadnesené reagování, které má pouze za cíl stříkající špínu trošku zklepat dolů, se stává zločinem.

783
dolores
Reagovat

768-dik, ..som tu nevidela link, alebo som len prehliadla? uz som si to precitala a aj diskusiu, na ktorej som sa dobre pobavila :D

Vlado, uz vidim..

784
emmma
Reagovat

782 – jeje viqu, ty uz nesmerujes sve odsuzujici komentare primo na me, ale prostrednicvim ahojdy? :) :) :)

785
Viq
Reagovat

784 – Všechnu špínu a všechny své amatérské diagnózy směřuj na mou hlavu.
Já to unesu.

786
-bé-bé-
Reagovat

Anna o sebe hovorí, že je dieťa a má rada deti…
rešpektujem to…

787
Motýlek
Reagovat

Vig – moc dobře jsi to napsal, vážím si tě… I Dolores, -bé-bé- i Ahojda – myslím si přesně to, co jste napsali….
Ta co si říká emmma napsala svůj příspěvek s cílem Aničce ublížit…, její útok probíhá skrytě, zákeřně… Mám z ní hodně špatné pocity… Není to dobrý člověk, a ona to ví…
Já se takovým lidem pokud možno vyhýbám, a ani se s nima nebavím…Bylo by mi darmo z nich špatně…
Irena nepřekvapila, o ní jsem nikdy neměla valného mínění…

788
Klogi
Reagovat

O_O Za tych par hodin co som tu nebol, bola Anicka podrobena psychoanalyze a bola jej dokonca pridelena psychiatricka diagnoza… No to uz ale naozaj prekracuje hranice dobreho vkusu aj veskerej tolerancie… Grc. Ubohost najvyssieho stupna!

789
jojo
Reagovat

Ahoj Motýlku 787 :-) Já si to celé přečetl a dovolil bych si s tebou prakticky ve všem nesouhlasit. emma rozhodně nic skrytýho a zákeřnýho nenapsala. Dál bych to ale nerozebíral :-)

790
Motýlek
Reagovat

ahoj Jojo… Je v tom hodně skryto….. Tak říkajíc podprahově….

791
jojo
Reagovat

Já tam nic podprahového nenašel, imho emma Aničku hlavně chválila, reakce na ni mně připadají hysterické, ale zas chápu, že pro někoho to může být nevhodné. Tečka. :-)

792
Motýlek
Reagovat

nene, žádná tečka…
tak znova: viz emmma: a ja nevim co jeste. Zamysleli jste se nekdy nad tim, ze ma Anna zrejme problem se socialnimi vazbami? problem, ktery nema prilis moznost ovlivnit? Mozna nebudu uplne vedle, kdyz napisu svuj nazor, ze u Anny se muze jednat o nektery druh mozkove dysfunkce (resp. urcity druh autismu), to by mohl byt duvod, proc Anna neni schopna normalne komunikovat a vyjadrovat emoce zpusobem beznym u vsech prumeraku jako jste prave vy :).
Podle mě tato osoba je cíleně podlá…, sama má velký problém se svými mozkovými závity a vypadá to, že není vůbec schopna normálně komunikovat se slušnými lidmi…. To je mi líto, že to nevidíš….

793
Viq
Reagovat

789 – Jestli tohle jojo nepovažuje za zákeřné praktiky, pak je velmi velkorysý člověk.
Dobrými úmysly zdůvodněná kudla v zádech je pořád kudla v zádech. I když je hlad.

794
Helena
Reagovat

Aničkovci, já vás nechápu. Imho Emmma napsala příspěvek, ve kterým chválí a snaží se vysvětlovat, proč se Anička třeba chová, jak se chová. Sama Anně fandím a nevidím na jejích postřezích nic dehonestujícího. Naopak. A jak nefandím Ivanně, tak urážky laciná podbízivá šlapka jsou mnohem horší. Tý holce je osmnáct. Doufám, že Anna vyhraje, ale mezi Aničkovce patřit nechci. Ztrácíte soudnost.

795
emmma
Reagovat

to motylek, viq: krasa, takze svuj nesouhlas s mym zrejme velmi nevhodnym prispevkem, ktery jste oznacili za radobytrapnoupsychoanalyzu, vyjadrujete dalsi amaterskou psychoanalyzou, opravdu na urovni, ale co se da asi cekat, ze? :)

796
Motýlek
Reagovat

Jojo, :-* víš, že já nejsem žádná hysterka…, a vidím i to, co jiní nevidí… Četls opravdu všechno co tzv. emmma napsala? I to co napsala Viqovi ke konci? To nejsou normální slušné reakce na diskuzi…

797
Motýlek
Reagovat

Heleno, ty nerozumíš ničemu a s nickem emmma se nebavím – to jsem napsala výš…

798
Gábina
Reagovat

792, 793 – Já tedy vyznění toho emmmina příspěvku od počátku vnímám spíše takto: vy, kteří považujete Annu za drzou a arogantní, protože je nemluvná a zvláštně komunikuje, napadlo vás někdy, že to nemusí být tím, že by měla tyto negativní vlastnosti, ale že to může být způsobeno něčím na její vůli nezávislým, tedy třeba zmíněnou diagnózou? A nic podlého na takovém vyjádření nevidím a nevím, jak by Aničce mohlo ublížit – ledaže by si o ní někdo na jeho základě mohl začít myslet něco špatného, ale to svědčí spíš o jeho „kvalitách“, než o Aniččiných…

799
jojo
Reagovat

Motýlku, četl jsem všechno, platí, co jsem psal předtím, dál nekomentuju, promiň :-)

800
Motýlek
Reagovat

Gábino vůbec nevím o čem mluvíš… Anička komunikuje naprosto normálně, lidsky, přátelsky, dětsky… Na tom není nic patologického, jak se nám snažíte vnutit…
Opravdu nevím o co se tu snažíte… Provokovat někoho? Běžte s tím fakt někam….

801
Viq
Reagovat

794 – Heleno, kdybych to dnes viděl poprvé, asi bych se rozbrečel dojetím a ve vřelé atmosféře a upřímnosti bych si poklábosil nad kávičkou.
Ale tohle už jsem viděl a zažil mockrát a jestli to není to, co si myslím, tak jsem po lobotomii a asi už se nevzbudím…

802
Motýlek
Reagovat

Jojo, možná bys to komentoval, kdyby to psal někdo o tobě, aniž tě zná…. nebo o mně….
Svoje jsme si k tomu řekli…. a stačilo…

803
Gábina
Reagovat

Ale já se vám nesnažím vnutit, že komunikuje patologicky. Já jenom říkám, že i kdyby tomu tak bylo, nevidím v tom pro ni žádné negativum, a pokud někomu možnost, že by to bylo způsobeno nezávisle na její vůli nějakou diagnózou, změní pohled na ni k horšímu, tak to není její chyba, ale jeho. No a v tomto kontextu mi přijde, že zbytečně napadáte emmmu za její příspěvek – jestliže někomu připadá, že Anička komunikuje nestandardně, a pojmenuje, čím si myslí, že by to mohlo být způsobeno, tak má přece na to naprosté právo, a je to dle mého názoru mnohem méně podlé a sprosté než třeba „ukrajinská šlapka“

804
Helena
Reagovat

801 – Nemám na co říct.

805
Motýlek
Reagovat

Gábino, tak znova…. Anička komunikuje zcela běžně, normálně, lidsky, přátelsky, vesele, kamarádsky, spontánně, hezky, příjemně, kultivovaně….
Co ti pořád vadí?? Nechápu o co se snažíš…. Ty mi vysvětluješ prostě nějaké kraviny a mě to nezajímá, chápeš to? Mluvíš z cesty…
A konec k tomu,.

806
Viq
Reagovat

803 – No, tohle by nebralo konce. Každý máme na věc nějaký svůj názor.
Já osobně nejsem člověk, který se řídí názory druhých a který bude poslušně papat sebehorší polívku…

807
vv
Reagovat

791, 794 – suhlas. Anicka si moze blahozelat, ze tento rok na diskusii prevladaju relatívne mierni diskuteri a jej fanusikov nikto neoznacuje za fanatikov. Vidiet v Emmme a Irene zámerne alebo podprahove utoky je uz naozaj za hranicou akejkolvek obrany. Skoda, ze tu takáto atmosfera nebola aj minuly rok, Petr schytaval podstatne krutejsie utoky a branit ho sa odvazili len naozaj ostrielani diskuteri. Motylku, ty by si si to mohla pamatat. BTW, Anicke fandim, i ked nie tak intenzivne ako PS, z minuleho roku som uz poucena a vnimam to cele s odstupom, len ako nezucastneny pozorovatel. Som iba pasivnym ucastnikom tychto diskusii a sympatizujem s vasou skupinkou. Teraz ste vsak sliapli vedla, branit Anicku tymto sposobom je kontraproduktivne.

808
Motýlek
Reagovat

807 – vím co máš na mysli, ale právě proto, že už jsme ostřílení, tak víme svoje, tomu věř…
Já jsem taky fandila Petrovi, a máš velkou pravdu, že se nedalo se ho veřejně zastávat, to co se dělo byla čirá hrůza… :-D, na to jsem neměla žaludek, to se přiznám… Takže jsem fandila skrytě, pěkně v závětří, i když to bylo trošku zbabělé… :-D Ale já jdu do boje, jenom když je to nutné, chápeš…. Ale děkuju za tvůj názor, jsi fajn…

809
Viq
Reagovat

807 – Vidět to, co jiní nevidí, je přece základ úspěchu.
Má to jedinou podmínku -> musí to tam být.
A ta je zde splněna mírou vrchovatou.

810
Viq
Reagovat

A jestli to opravdu na venek vypadá tak špatně, pak gratuluju emmmě a spol.
Well played.

811
Gábina
Reagovat

805- tak taky znova – to se zdá Vám. Mně se zdá, že komunikuje docela nestandardně, ale já to vnímám jako její pozitivum a připadá mi tím zajímavá. A pak jsou i lidé, kterým se taky zdá, že komunikuje nestandardně, a vnímají to jako negativum. A mají na to plné právo. A z těch si někteří myslí, že je drzá a arogantní. A na to konto mají jiní, kteří mají Aničku v oblibě, potřebu ji hájit, že vůbec není drzý a arogantní fracek, ale že se tak narodila. Zkuste, prosím, pochopit, co píšu, a vysvětlit mi, co tedy dělají ti posledně jmenovaní špatně.

812
Viq
Reagovat

811 – Jestli je to myšleno upřímně, je to obhajoba ze špatné strany. Medvědí služba.
Ale možná jsem na světě sám.

813
Motýlek
Reagovat

Ježišmarjáááá já jsem taky drzá a arogantní, no a co? Jsem snad kvůli tomu autistka? Já nechápu, proč by tu někdo měl psát nějaké pitevní protokoly a sdělovat nějaká pitomá moudra…, prostě nás takové bláboly nezajímají…
Já opravdu nevím Gábino jak ti to mám říct…
Dochází mi slovní zásoba…
Konec konec konec, finito…

814
Gábina
Reagovat

Jo tak, Vám připadá špatné být autista – tak to potom jo, už rozumím…

815
Viq
Reagovat

814 – Ty to točíš jako na letecké akrobatické show. No nic, jdu sledovat tv…

816
mila
Reagovat

nejak mne po tech komentarich emmy presla chut prispivat sem. Tady to byla diskuse o zpevu, talentech, nadejich, hadali jsme se o svych favoritech a bylo to fajn. Nedivim se, ze ji podporuje i „psycholozka“ irena. Kdo je na jejich soudy zvedavy? Anicka je takova jaka je a dela svym zpevem lidem radost. A to je pro mne dulezite. Hrabat se v jeji osobnosti a omlouvat jeji „divne“ chovani, koho to zajima? Chova se jako introvertni pubertak, kteremu je 16. Jako pubertak, ktery umi vzit kytaru a vyzpivat sve pocity po svem. Tim se asi odlisuje od ostatnich.. normalni je asi sedet u facebooku a chatovat, sledovat co je IN a umet o tom zvanit…aby se neodlisovala.. a ja jsem vdecna prave za tu jeji odlisnost, a vy si vazena pani emmo, bezte kazat nekam jinam… prosim

817
Gábina
Reagovat

815 Ne, já říkám pořád jedno a to samé, jenom to nějak není pochopeno na druhé straně…

818
Motýlek
Reagovat

Nééé, je to výborné, kašli na to… Netrap se tím, všichni jsme autisti, artisti, astrologové, atd…atd… Blázni, vodníci a podvodníci… Opravdu je zbytečné se se mnou o tom bavit, nenamáhej se…

819
Gábina
Reagovat

Ne, podle mě to není ani výborné, ale ani nic dehonestujícího. Nicméně to vypadá, že já to asi vnímám jinak než Vy – nejspíš proto, že lidí s nějak nestandardními osobnostními rysy mám mezi kamarády docela dost.

820
Viq
Reagovat

Gábino, tohle je morální bahno. S tímto tématem a s tebou končím.

821
Gábina
Reagovat

820 – tak ani na představě morálního bahna se s Vámi neshodnu…

822
Belisana
Reagovat

O_O

823
emmma
Reagovat

viqu a motýlku gratuluju, povedlo se Vam vytrhnout z kontextu dve vety meho prispevku, totalne prevratit jejich smysl a zatahnout do diskuze o mych dle vaseho pokriveneho videni spatnych umyslech dalsi lidi. No, co vic si prat? Motylku, tvuj vyklad meho jedineho prispevku, ktery jsi racila vzit v potaz, svedci o tom, ze zrejme podobnym způsobem demagogujes bezne, tak se s viqem poplacejte po zadech, jak jste me odhalili, protoze jiny vyklad proste nechcete a ani neumite slyset. Vigu tobe preju jeste hodne dalsich obeti, ktere muzes na tom svym smetaku rozsapat a tobe motylku preju vice inteligence, potrebujes ji.

824
Motýlek
Reagovat

823 – fakt jsi magor se kterým je lepší se nebavit… Odhadla jsem tě dobře, to mě těší…

825
emmma
Reagovat

motylek: jiste, jsi nejlepsi psychoanalytik a znalec lidske povahy na tomto foru.

Přidat komentář