Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: Rozhovory s Milošem Novotným a Nikoletou Spalasovou

22. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Abych vám zkrátil čekání na můj rekap, který postupně přidávám k tomu Merťasovu, tak mám pro vás další dva rozhovory s finalisty Hlasu ČeskoSlovenska, konkrétně Milošem Novotným, který je prvním zástupcem týmu Dary Rolins, kterého se mi podařilo zastihnout, a s Nikoletou Spalasovou z Rytmusova týmu, která včera soutěž opustila.

Jelikož jsem ale tyto rozhovory udělal před včerejším přímákem, tak jsem konkrétně v případě Nikolety napsal to, co opravdu řekla, bez ohledu na to, že už to pozbylo na aktuálnosti. Jinak jsem Milošovi i Nikoletě položil stejné otázky jako ostatním finalistům, takže pokud vás zajímá, jak na ně odpověděli, tak si přečtěte následující řádky.

Se kterým ze svých dosavadních výkonů jsi byl/a nejvíc spokojen/a?

Miloš Novotný: Nejvíc jsem byl spokojen s 6. finále, kde jsem zpíval Here I Go Again od skupiny Whitesnake. Myslím, že jsem to dal suprově a že se to všem líbilo.




Nikoleta Spalasová: Každý výkon byl něčím jiný. Zatím jsem byla spokojena se všemi svými výkony, s Alanis Morissette, s duetem s Rytmusem i třeba minulé The Show Must Go On zase bylo o něčem jiném. Každý výkon mě zatím bavil, proto jsem zvědavá na ten dnešní (teď již včerejší pozn. red.).

Jak se ti spolupracuje s tvým koučem Darou Rolins / Rytmusem?

Miloš Novotný: S Darou se mi spolupracuje výborně. Je to hrozně fajn ženská, která se nám snaží ve všem vyhovět. Když máme nějaký problém, tak se ho s námi snaží řešit, což vždycky dopadlo pozitivně.

Nikoleta Spalasová: Skvěle. Je to velký profesionál, mluví k věci a ví co říká.

Které z dosavadních vyřazení tě nejvíc šokovalo nebo zamrzelo?

Miloš Novotný: Nejvíc mě mrzelo vypadnutí kluků z týmu Michala Davida, tedy Petra Kutheila a Davida Weigärtnera. Jsou to skvělí kluci a výborně zpívají. Jinak si myslím, že třeba konkrétně u holek z jiných týmů to vždycky tak nějak vycházelo, takže s tím jsem spokojen.

Nikoleta Spalasová: Asi David Weingärtner, ten mě zamrzel asi nejvíc.

Koho tipuješ na vítěze vašeho týmu?

Miloš Novotný: Zuzanu Mikulcovou. Myslím, že našeho týmu určitě postoupí do té poslední čtveřice ze všech týmů a možná má mezi nimi 95% na výhru.

Nikoleta Spalasová: Je to hodně nevyzpytatelné. Jsme už jenom tři, takže to bude buď Anička, Juraj, nebo já.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
sali
Reagovat

:-)

2
Fery
Reagovat

Kdy bude rozhovor s Kristinkou Zakuciovou? Zajimalo by me, zda bude mit nejake koncerty, festivaly a tak, proste kde je mozne ji videt, moc bych o to stal…

3
Langic
Reagovat

Tak,pokud by byl zájem o udělání rozhovoru (něco podobného jako s Jackiem) tak mám kontakt na Dana Mrozka,Kristýna Danhelovou,Nikoletu,Aničku a Honzu Dandu.

Reagovat

Langic (3) pošli mně prosím kontakty na e-mailu sunicko[at]centrum[dot]cz Děkuji.

5
sali
Reagovat

4 . SUN, keď budeš prepisovať Aničku sem, prosím, neskracuj jej odpovede. :-))

Ona je v nich tak zlatá.

Přidat komentář