Panáček v reality show

Výměna manželek (18.5.): Workoholik vs. nemluva (9. díl, 5. řada) + rekap

19. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=4471 w=420]

Minulý díl Výměny manželek byl klidný, bez křiku a hádek a v podobném duchu se ponese i tento další. Jak se bude cítit temperamentní Iva (29) v domácnosti s poklidným životním tempem v satelitu u Prahy? A jak zvládne Marie (36) rodinu se třemi živými dětmi a pracovně vytíženým a náročným manželem v bytě 3 + 1?

Kdo a kam se dnes bude vyměňovat

Mochov u Prahy

Před rokem si rodina pořídila na hypotéku řadový domek v satelitu poblíž Prahy. Kdo v něm bydlí? Maminka Marie (36), vlastní obchod s oděvy. Automechanik František (28), který po práci aktivně provozuje gaučing a hraje počítačové hry. Do rodiny patří i jejich společný syn Míša (6), návštěvník mateřské školy a dcera z prvního manželství – gymnazistka Maruška (17).

Maminka věří, že u nich problém nebude ani s manželem, ani s dětmi, v pohodě výměnu zvládnou. Věří hlavně manželovi, že rodinu podrží. Ráda by slyšela i od něj jasnou odpověď, ale ten se mluvením moc neobtěžuje, musí jí stačit jeho odvrknutí – „jo!“, aniž zvedne zrak od hry se synem.




[singlepic id=4472 w=420]

Děčín

V paneláku žije druhá dnešní rodina. Byt 3+1 společně obývá maminka Iva (29), která rodit začala v sedmnácti, a po celou dobu je na mateřské dovolené. Její manžel Milan (31) si potrpí, aby v rodině byl všeho dostatek, aby nestrádali, a proto má tři zaměstnání. Je zcela logické, že s tímto vytížením si ho rodina moc neužije. Tři děti – Dominika (11), Iva (5) a Karolína (2), tatínka často nevidí, proto jim to vynahrazuje drahými hračkami a výlety. Veškerá domácnost je jen na Ivě, tatínek prý chodí „jen“ do práce. Zdálo by se, že Ivě nic ke štěstí nechybí, přesto není spokojená. Ráda by zjistila, jak to bez ní zvládnou. Jí hrabe z domácnosti, jemu z práce, třeba to Výměna manželek změní.

[singlepic id=4473 w=420]

Balíme – jedeme

Maruška balí tajně, aby ji syn neviděl. Manžel její odjezd údajně bere hůř, ale vypadá to jen jako její zbožné přání. Manžel naopak asi ani moc nevnímá, že odjíždí, sedí u počítače a hraje se synem hru. Dcera nevidí problémy, vždyť dorazí nová maminka. Balí se i v Děčíně, nechybí plyšák. Iva se těší na dovolenou. Loučení se neobejde bez slz.

Poprvé v novém prostředí

Maruška by brala statek, musí jí stačit ošuntělý panelák. Nová řadovka se Ivě líbí. Maruška se vzorně zouvá před bytem, netuší, že to byla životní chyba. S botami se už víc neshledá. Opět klasika – počítáme postele.

Co prozradí manuál

Marušce vypadnou do klína dva tisíce, ona nechala doma devět stovek, tak snad vyjdou. Manžel Milan z Děčína má rád po svém pracovním vytížení nachystaný oběd a uvařenou kávu. Dcery mají problém sedět a jíst u stolu, navíc s jídlem moc nekamarádí, bude si je muset srovnat. Za odměnu je třeba manžel vezme někam na výlet, pokud bude mít volno.
V druhé rodině také žádné náročné úkoly na novou maminku nečekají. Dcera je samostatná, psy obstará manžel, je potřeba jen udělat synovi snídani a odvést ho do školky. Čeká ji zumba s dcerou a zaskočí v obchodě místo Marušky.

Seznamování

Dcera Maruška trajdá za klukama, Ivu přivítá jen Franta s Míšou. Inovace, místo kytky dostává bonboniéru. Iva se ujímá kuchyně a začíná „taťkovat“. Psi ji při vítání počurali, asi radostí.
V Děčíně zůstali věrní kytici a seznámení je také v klidu. Milan počítal s nejhorším, ale je spokojený, Maruška mu padla do oka.

Den druhý

V Děčíně strávili manželé společnou noc. Nehledejte za tím žádnou erotiku, jen nejmladší dcera odmítala spát s novou maminkou. Vstává se brzo, i když nejde tatínek výjimečně do práce. Celá rodina se vydává na nedaleký Děčínský Sněžník. Podcenili zimu, fouká nepříjemný vítr a Dominika nemá čepici. Karolína moc nadšení neprojevují, necelé tři kilometry pěšky se najednou jeví jako nepřekonatelná překážka. Ani Maruška nevypadá, že se jí chce „šlapat“, i když tvrdí opak. Ušli pár set metrů a mění plány. Místo mrznout na Sněžník, vyrazí se zahřát do hospody. Kamarád Honza večer pohlídá dcery a Maruška si může jít zatancovat za Milanem do práce.

[singlepic id=4477 w=420]

Franta sedí, hledí, moc nemluví, prý myslí na ženu celý den. To není nic pro Ivu, začala trochu uklízet, co taky z nudy dělat. Celý den proseděli doma. Co asi dělá Maruška? Jak už víme, o půl deváté jde Milan za bar, půjde s ním. Trocha zábavy jí jen prospěje. Franta doufá, že tam nebude do rána a dál se v klidu dívá na televizi.

Den třetí

V Mochově sněží. Jinak nuda pokračuje. Co ještě neprobrali? Sex! Sado-maso Ivě občas nevadí, plácnutí po zadku bere jako zpestření. Rozhovoru se aktivně účastní i Maruška, ta naopak žádné plácání nesnáší. Jak udržet vztah? Iva radí, plnit manželům vše možné i nemožné. Konečně i Franta projevil trochu zájmu, z gauče se přesunul posnídat ke stolu. Jeho návod na spokojený vztah – „dávat“ ráno, večer a vlastně i odpoledne, na to málem zapomněl. Třetí den vysedávání doma už Ivu nebaví, vytáhne rodinku na procházku. Nacvičí se cestu do školky a obhlídne okolí.
Milan cítí zodpovědnost a nemůže ani spát. Rozhodl se vzít rodinu na další výlet. Rovnou na dva dny pojedou do aquaparku Tropical Islands v Berlině. Kdo sledoval primáckou show Hledá se táta a máma, jistě si vzpomene, že sem vyrazila se svými nápadníky i maminka Evička. Maruška má obavy, zda to děti zvládnou, věří v pomoc Milana. Další balení a hurá do světa. Maruška vzpomíná na svého zlatého pecivála, který tam s ní jet odmítá. Přes první obavy, když je na místě, začíná se na pobyt těšit. Milana atmosféra nabíjí energií, snad si i odpočine.

Den čtvrtý

V pondělí Fanda do práce nejde. Odvede společně s maminkou syna do školky. Ač se snaží nic nezapomenout, přece jen se chybička vloudí. Oblečení „na ven“ zůstalo doma, Fanda se tam musí vrátit. Konečně se Iva nebude nudit doma, ale zaskočí prodávat do pražské prodejny, přesně jak bylo napsáno v manuálu. Je doma spoustu let, práce pro ni bylo příjemné zpestření, v obchodě se jí líbilo.

[singlepic id=4478 w=420]

V Aquaparku si Marie užívá vodní radovánky. Děti jsou nadšené, tatínek spokojený, klidně by tam vydržel do konce Výměny. Marušku přepadá smutek, vzpomíná na svoji rodinu. I Milan si uvědomil, že rodinu zanedbává. Manželka Iva ho do práce nehoní, naopak prosí, aby zvolnil, ale on neslyší. Odchází v pět ráno, vrací se v deset, peníze vydělá, ale rodinu skoro nevidí. Pobyt končí, vracíme se do Děčína.

Den pátý

František dnes odchází do práce, Míša do školky. Iva bude sama, klid, žádný dětský křik. Navíc Franta se vzbudil se špatnou náladou. Mlčí, sám vůbec neví, zda se změní. Důvod – stesk po ženě. Po návratu z práce se doma dlouho nezdrží, jde se synem cvičit do místního Sokola. Iva se opět věnuje domácím prácím. Konečně má možnost prát. Doma pere každý den, už chytala absťák. Fanda dál drží svého bobříka mlčení, jí z toho „hrabe“. Dcera Maruška je opak Fandy, je její zdroj zábavy.
František smutní na gauči. Zpráva o Ivině překvapení pro jeho manželku – oběd nebo večeře v restauraci, mu náladu rozhodně nezlepší.
V Děčíně vládne chaos. Maruška nestíhá vařit, uklízet, prádlo volá po pračce a do toho všeho se motají děti. Plánuje zapojit do chodu domácnosti tatínka. Podle ní nechává veškerou starost na manželce. Asi si holka neuvědomuje, že on čas tráví v práci, na rozdíl od jejího na gauči se povalujícího Fandy. Podle manuálu má uklízet, ale co konkrétně, to tam nestojí. Vypadá to, že úklid je potřeba úplně všude. Celý byt je zaneřáděný poházenými věcmi, neustláno, hromady hraček i oblečení. Žádný řád nikde vidět není. Ještě že těch hraček nemají víc, už by tam nebylo k hnutí. Tatínek po návratu neskrývá zděšení nad stavem domácnosti. Na tohle rozhodně není zvyklý. Dominika nebyla se psem, v předsíni ho vítá loužička. Neustlané postele se tady taky netrpí. To Maruška netuší, doma zásadně nestele.
Milan se začíná hroutit. Přemýšlí co se děje v druhé rodině, nahlodává ho žárlivost, nepořádek doma se mu nelíbí. Maruška se na Ivu těší, moc ji zajímá, jak to vše doma zvládá a zda jí tenhle život vyhovuje. Milan to bere tak, že žena je na mateřské, stará se o servis, on vydělává. Aby se z toho smutku asi nezbláznil, začal uklízet.

Změna režimu

Jaké změny hodlají zavést? Maruška, nechápu proč, odmítá naplánovanou večeři v restauraci. Milan nevidí důvod ji rušit. Možná si maminka myslí, že večeři budou platit z peněz, které má k dispozici. Zbývá jí 1500 Kč a Milan pochybuje, že jí to vyjde, jeho žena to utratí za dva dny. Takže financování restaurace je vyřešeno, ale Marie dál odmítá. Zopakují si v sobotu výlet na Sněžník, nyní patřičně vybaveni. Náhradní manžel vidí skvělou příležitost spojit výlet s jídlem v restauraci, ale opět narazí na odpor. Žádná restaurace, svačiny se vezmou z domu. V bytě už je asi tak velký nepořádek, že na jeden si prohodí role. Ona půjde „jako “ do práce a on zvládne komplet domácnost. Milan se toho nebojí, stav, který u nich panuje je už dál neúnosný.
Iva je méně náročná. Chtěla by poznat Frantovy kamarády, ale on má prý sotva dva a do nějakého seznamování se nehrne. Seskok s padákem je druhé přání. V Praze existuje simulátor skoků, ráda by si to tam vyzkoušela. Večer jde Iva s Maruškou na plánovanou zumbu. Po návratu našla doma zase nemluvného Fandu u počítače.
Máme za sebou polovinu Výměny, začínají se objevovat stesky a slzičky.

Den šestý

V Děčíně se Milan ujímá úkolu, dnes bude hospodyňka v domácnosti. Opět zkouší zlomit Marii k návštěvě restaurace, ale má smůlu. K večeři se doma podávají zbytky, někdo je dojíst musí. Maminka odchází a velí Milan. Iva by to zvládala levou zadní, on se pořádně zapotí. Když má uklidit hračky, zjistí, že jich mají opravdu zbytečně moc. Konečně ocení, co vše Iva zvládá a ještě stihne i zábavu na počítači, o které on si může zatím nechat zdát, pokud chce vše stihnout v čas a tak jak má. Maruška se vrací z nákupů, ale Milan ještě nevyžehlil. Musel dohánět pětidenní skluz, který v domácnosti nastal. Kontrola – uklizené pokoje, umytá koupelna i WC, vytřeno, uvařeno, holky nakrmené, prádlo pověšené, ustláno, sice s jazykem na vestě, ale vše zvládl. Marie se může těšit, od zítřka jsou to zase její povinnosti. Dnes je ještě čeká návštěva u přátel. Milan se těší na zábavu, ale vyslechne si přednášku o jeho nesmyslném pracovním nasazení. Vyčítají mu zanedbávání rodiny a honbu za penězi. To ho rozhodí tak, že tady máme opět srdceryvnou scénu nad počítačem, kdy si dva manželé vyznávají lásku, společně si popláčou, jeden druhému chybí a hned je jim lépe.
Milan doma kmitá a Iva se sama v domě nudí. Po návratu Míši se věnují hře, ale pořád to není ono. Žádné akce, přátelé, těší se domů a první co udělá – ožere se!

[singlepic id=4474 w=420]

Den osmý

Vycházka s dětmi v satelitu. S Maruškou si skvěle rozumí, proberou i kluky.
V Děčíně to takový klid není. Celá domácnost je na ní, ale nezvládá to. Karolína stávkuje s jídlem i spaním. Několik pokusů je zcela zbytečných. Milan je asi uklízením postižený, vysátý koberec větří už na dálku. Proběhne byt, vše je tak, jak má rád, je spokojený. Večer jde na pivo a Maruška musí zvládat uspávání nejmladší Karolíny. Dobrovolně spát nechce, nechá ji vyvztekat. Milan u piva rozebírá, zda jeho žena ve světě nepozná, že jsou i jiní chlapi, než jen on.
V Praze se dnes plní úkol – seskok padákem. Na skydiving
ji sice Franta doprovodil i s Míšou, ale pořád s ní nemluví. Ona se těší na zážitek, jemu tak nějak jedno, prohlásí znuděně. On takové věci „nemusí,“. Jistě, on přece aktivně provozuje gaučing a bobříka mlčení. Iva má plno zážitků, vypadá to, že snad i Fanda si provětral hlavu a rozmluví se. Konečně i v Mochově to žije, večer přijdou na návštěvu jeho kamarádi.

Den devátý

Druhý pokus o zdolání Sněžníku. Karolína opět protestuje, ale dnes to nevzdávají.

Dojmy z Výměny:
Fanda by už znovu do podobné akce nešel, žena mu chybí. Marušce naopak čas celkem utíká, je v pohodě, vyhovuje jí jejich život peciválů. Milan je za zkušenost rád, konečně si uvědomil, co jeho žena pro něj znamená a co vše pro rodinu dělá. Ivě bude nová rodina chybět, těší se na děti, miláčka.

Desátý den

Milan má obavy, zda ho Iva ráda uvidí. Marušce jedny boty ukradli a druhé tam málem zapomněla.
Loučení v obou rodinách je vřelé, ale každý se už těší na své nejbližší.

Mezi 8 očima

V tomto díle se neustále taťkovalo a mamkovalo, z čehož se mi ježí chlupy, ale naštěstí už se blíží konec. Jak byl díl pohodový, podobný je i závěr. Obě rodiny zcela v klidu hodnotí zážitky.
Proberou se ukradené boty i návštěva aqvaparku. To vyrazí Ivě dech, snad se tam taky brzo podívá. Řešila se nuda v Mochově i nemluvnost Fandy. Maruška ho chápe, pomalu ho lituje jak malého chlapečka, ví, že mívá takové stavy. Nudil se i Míša, toho však Iva zabavila a Maruška se bojí, že hry bude vyžadovat i po ní. Na přetřes přijdou finance. Marie má pocit, že hodně utrácí a Milan proto musí být víc v práci než doma. To rodina přiznává, tatínek si je tak rozmazlil. Do hovoru se zapojil i Fanda, také má pocit, že život není jen o vydělávání peněz, měl by si Milan víc užívat rodiny. Pokud by měl brát Františka jako vzor, to ať raději dělá vše jako doposud. Uspávání Karolíny byl děs běs, ale zvládli to společnými silami. Milan bude asi pěkně žárlivý, měl obavy z nevěry. Tak může zůstat klidný a jako prevenci by se měl ženě víc věnovat.

Závěr – Fanda si prý Výměnou ubral (ano, řekl ubral) dvacet let, jaké to byly nervy. Odešla a přišla, hodnotí Výměnu dcera. Iva se rozhodla, že se pokusí šetřit, aby mohl být Milan více s rodinou.

Můj pohled

Mít vedle sebe „dítě“ jakým pořád ještě František je, tak mě to zabije. Neslaný, nemastný, otrávený životem už v osmadvaceti letech. Spokojeně přežívá na gauči, a pokud nehraje hry, kouká na televizi. Ve stejném duchu vychovává Míšu. Marušce jeho jak sama říká peciválnost vyhovuje, možná tak má jistotu, že se drží doma a nelítá s kamarády, nebo za holkami. U ní je také zbytečné hledat jakoukoli akčnost.
Druhá rodina je v pohodě. Co vydělají, to utratí za zábavu, prostě žijí přítomností. Hraček plný byt, ještě že je tatínek pořád v práci, jinak tam není k hnutí. Ale je tam dobrovolně, nestěžuje si, naopak mu to přináší radost. Pokud nezvolní hned, těžko to udělá v budoucnu, možná až vyčerpáním zkolabuje. Rodina by měla začít zkoušet šetřit, protože jak dcery porostou, nároky se budou zvyšovat.
Opět žádný křik a hádky, žádné přehnané uklízení. V Děčíně to opravdu chtělo mít organizační talent, ale žádná katastrofa se nekonala.

Tentokrát rekap obsahuje zatím méně obrázků, hlavni info zveřejní Nova v pátek a to už budu mimo dosah internetu.

Devátý díl Výměny manželek sledujte v pátek od 20 h na Nově.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 60
1
Sarkafarka
Reagovat

Proč mi to pořád vyhazuje?

3
okkvp
Reagovat

1 OT – momentální zvýšený provoz (nejčastěji více postů z podobné IP adresy) a databáze nestíhá

4
Jana
Reagovat

Jakto,že je Rekap , když to až večer běží v televizi ? No a te´d si to musím přečíst …

5
okkvp
Reagovat

4- nahoře je upozornění (ještě to zvýrazním) – je to tak z technických důvodů. Autorka je na pár dnů mimo dosah netu a vzhledem z nejistým možnostem nás ostatních adminů, zvolila raději tuto možnost, než zveřejnění rekapu až po víkendu.

8
Bobby Brown
Reagovat

6 – „Zpátečka, jo…?“ :-D

9
Lenka
Reagovat

8 BB
mně se tchýně líbila ☺
hlavně ten konec ☺

10
Bobby Brown
Reagovat

9 – Ty, ale víš že mě už to napadlo, udělat výměnu buď tatínků nebo tchyní?

11
Lenka
Reagovat

10 BB ☺
koneckonců, proč ne?
rodinné téma zůstane zachováno a s tchýněmi by mohla být sranda (ale tenhle nápad jsi měl primě prodat a ne sem jen tak zadarmiko ☺)

12
Lenka
Reagovat

No, tak 5.den a Maruška a totál chaos v bytě, tak to je síla. Uff, to je zmatek (nechci napsat bordel).

13
Mikes
Reagovat

9 – mně se zase líbila snacha :-D

14
Lenka
Reagovat

BB+Mikesh
tak to jsem ráda, chlapci, že jsem vám radost udělala ☺
(mmch – k 6.dni musím napsat, že by se Maruška měla stydět… Milan uklidil celou domácnost za pár hodin… no, to nám, ženským Maruška moc dobrou vizitku neudělala, hlavně, že koumala nad manuálem „co je úklid?“ ☻)

15
Krasoň
Reagovat

1. Asi převaha O2 IP, nevím, jen tipuju podle Okkvp. Je to dost pruda, nedávno jsem kvůli tomu dostal i ban ve hře za multi. :( Měli by to nějak odlišovat, zase kvůli stahování je to ale lepší takhle. Si nevybereš.

16
Ivčula
Reagovat

Zdá se mi to, nebo to v Mochově mezi taťkou a náhradní mamkou jiskří jak sviňa? :D bude sex? :D

17
Mikes
Reagovat

Tak jasně, že chlapovi je nutno dá najíst ráno, večer a většinou i v poledne!

18
Ivčula
Reagovat

|Resp. spíš náhradní maminka se snaží…

19
Ivčula
Reagovat

Od pátého dne Mochovák mlčí… co se stalo v noci?

20
okkvp
Reagovat

No, tak díl dost pohodovej a dobré obě rodiny. Mochováci trochu studené a bačkorovité čumáci, děčínští mě osobně sympatičtí víc- ale každé má své plus i ale.
Tatík Fanda v nemluvné fázi a věčně čučící ze sedačky do bedny buď s hrou nebo tv, by mi asi pomalu zabíjel jak rakovina. Trochu hysterický tatík z Děčína, by mi pil krev tím, že nahrazuje nepřítomnost dárky a komédií, ale jinak se mi líbila větší bezprostřednost (ale kdoví zda část nehraná). Tři zaměstnání jsem ale drobet nepochopila – na oběd je doma v montérkách a pak co nebo jak to má s hodinami – tří částečné úvazky? Pokud jej hospoda baví – proč ne, ubrat by mohl tu jednu denní nespecifikovanou.
Ad práce na svátky – jo, při malých dětech to není ideální, ale má to spousty lidí ve směnných provozech, dopravě a jinde a také přežívají a nijak extra netrpí, jde o zvyk a organizaci (mám to 27 let doma, a též bratr dělal letmo/turnus na dráze)
Zarazily mi dva momenty u Marie – nepochopila jsem poznámku o mytí Děčíňáka před odchodem do práce za bar a pak to s tou naplánovanou večeří mimo domov. Marušcina póza nebo snad rejža?
Jo ten čurbes první den s 3 živými dětmi byl dobrej, ale imho není se co divit – děti rozzívenější i díky štábu + náhradí mamince chvilku trvá než se zorientuje a nastolí si potřebný jízdní řád – později to přece zvládala dost dobře.

21
Mikes
Reagovat

Hele, žádná diskuze, že by nebylo o čem?
Takže jo, pohodový díl, což je po všech těch střílečkách a horor filmech nakonec příjemné osvěžení. Ukázka, že to může fungovat, i když to má každý nastavený úplně jinak. Aspoň si jeden uvědomí, že nás, normálních, bude přece jenom víc, než by se podle obrázků z telky zdálo.
Jinak ovšem největší zábava je video od Lenky. Proč si tyhle RS štáby nenajmou Isera na psaní scénářů, když už chtějí teda spíš tu show než realitu? I když věřím, že jeho show by se realitě dost podobala!

22
RenataE
Reagovat

Pobavila mě komedie s výlety na Sněžník. Každý Děčíňák musí vědět, že Sněžník se tak jmenuje proto, že je tam dost velká zima. A protože to je stolová hora, taky tam opravdu dost fouká. Od parkoviště k rozhledně jsou to sice slabé 2 km, ale pro dvouleté dítě to na výlet bez kočárku (první pokus) není. Na té trase se totiž jezdí vrchařské prémie cyklistických závodů a cíl, umístěný na horní hraně kopce, je lemován vyplivanými plícemi mnoha generací cyklistů :) Kdyby raději vyrazili do děčínské ZOO (je moc hezká), obešlo by se to bez řevu. Ostatně v Děčíně je i poměrně nový a pěkný akvapark.

23
Anonymní
Reagovat

Docela nuda. Jednak to spousta lidí vidělo před týdnem, což je taky zabiják diskuze :), ale ani nějak není o čem..

25
gabisollis
Reagovat

v diskuzi 24 prispevku?:-)a za toto chce nova platit i po odvysilani?:-/ja to jeste nevidela a dokonce kdyz si vas tak ctu tak do toho ani nejdu.staci rekap od Ajdy.;-)

26
okkvp
Reagovat

25 – no, ale zase celkom dobrá klidná oddychovka, pokud nemáš nic moc jiného vytížení

27
anja
Reagovat

krátce řečeno, nuda k potrhání. Obě rodiny pro mne maximálně nesympatické svou průměrností a obyčejností.

Nesnáším, když se v rodině oslovují „mamko“ a „taťko“, nelíbí se mi taková degradace partnera na pouhou jednu roli v rodině, partner má jméno, kterým ho oslovuju a „taťka, táta, tatínek“ jdu užívat jen pokud se o něm bavím s dětma. Tito to dovedli úplně k absurdní úrovni „mami“ a „tati“ /tak říkáme jen svým rodičům, ne?/ a vrchol všeho byl, jak se při výměně rolí mamka pletla jestli je mamka nebo taťka, to už jsme fakt měla problém rozdýchat.

Obě ženské afektované, všichni čtyři hráli divadlo jak ďas. Jediné přirozené tam byly děti, které tam ale nic moc prostoru nedostaly. 17letá slečna mi byla ze všech velkých nejmilejší a nebýt jí, měla bych dojem, že jsem někde na trapném amatérském divadelním představení.

Nepochopila jsem taky ta tři zaměstnání „taťky“, zvláště teda to jedno, kdy ho místo něj mohla náhradní „mamka“ tak lehce zvládnout

28
Ufonka
Reagovat

Nesledovala jsem poctivě a jaké zaměstnání to měl?

29
anja
Reagovat

28 Ufonka, jedno „zaměstnání“ byl číšník/barman v diskotéce, to ale imho bylo jen víkendově – pátky soboty (??) , druhé cosi v montérkách a to třetí není jasné vůbec

v jednom ho zaskakovala jeden den „mamka“, ale nebylo řečeno co to bylo a barman to určitě nebyl

všechno je to dost divné, mám dojem, že ta tři zaměstnání jsou taková nějaká příležitostná kdoví co, jak tady někdo psal

30
Lenka
Reagovat

25 gábi
☺ já si to stáhla, abych o něco nepřišla…
stačil rekap ☺
za který Ajdě opět velký dík (má to pořád těžší, jak na děj nula něco napsat – ovšem, je šikulína, umí to!)

31
Ricardus
Reagovat

prosim nevedel by nekdo jaky je nazev pisnicky, kterou zpiva zensky interpret pri louceni paru a odjezdu do novych rodin? Predem dekuju.

33
ad musika
Reagovat

31 – Kosheen – All In My Head

34
Vladěna
Reagovat

27-Anjo, ani v jednom bodu s tebou nesouhlasím. Díl velice hezký a sympaťáci. Nepotřebuji řev a hádky. Na FB hodně lidí tento díl chválilo. Takže, co člověk to jiný názor.

35
Ludmila
Reagovat

no souhlas s Anja – sice díl bezproblémový, žádné hádky nakomec, ale mamka – taťka vtáčí i mě a vytáčelo mě to i před 20 lety, mám snad jméno nejsem jen mamka
jinak – výlet do Němec a aquaparku – jak jsem pochopila vlastní ženu tam ještě nevzal – takže pěkný divadlo jakej jsem dobrej schopnej hodnej
spolek ochotníků

36
Jana
Reagovat

Nevím, tento díl mě celkem nezaujal, oslovování mamča,tat´ka mě pak lezlo na nervy ….a u Františka s vyměněnou manželkou to bylo už uplně o ničem … nevím, prostě tady nemám potřebu se na to už víckrát podívat a Milan od Ivy mi přišel pan hééérec …

37
Mary
Reagovat

anje děkuji, potěšilo mě číst, že jsem byla nejsympatičtější.. :)
dále bych taky chtěla trošičku upozornit, že vše bylo sestříhané a pak poskládané, aby z někoho prostě vyšel debil, Fanda je perfektní otčím a jiného bych ani nechtěla! Vám podle sestřihu možná přijde znuděný, otrávený až že se zdá, že je mu vše lhostejné, ale my, co ho známe, víme, že je úplně jiný! :) to, že se hned v sobotu, po příjezdu jelo na výstavu vláčků se tu neobjevilo, ani že Fanda čte Míšovi před spaním pohádky.. což člověka zamrzí, protože Fanda toho dělá doma dost.. dále nebylo co uklízet, ale každý má jinou představu o úklidu, pravda.. svojí maminku bych chtěla pochválit, protože zvládnout takové rarášky musí dát práci, já bych je pomlátila na hromadu… :D .. pak taky, den příjezdu bych zhodnotila jinak.. byly prázdniny a já dodělávala úklid doma.. jenže mám od pěti zpěv, a jelikož nemám řidičák, jezdím PID a následovně MHD.. tudíž mi cesta do !lidušky“ trvá jeden a půl hodiny.. ;) autobusy prostě jezdí špatně… ;) :) děkuji všem za názory :)

38
Ajda
Reagovat

Mary,
to víš, divák hodnotí co vidí, i když dobře ví, že jde o sestřih několika hodin :-)

http://ona.idnes.cz/vymena-manzelek-workoholik-milan-radeji-pracuje-nez-je-s-detmi-pb5-/vztahy-sex.aspx?c=A120517_170150_vztahy-sex_jup

39
Dan
Reagovat

Maruška a čurbes v bytě-to se mi právě líbilo, že se nechovala jak super žena, ale ukázala Milanovi co obnáší práce ženy na „mat.dovolené“,protože o tom neměl ani páru když vždy přišel k hotovému.

40
Mary
Reagovat

Ajdo,
mně se jen nelíbí, když člověk soudí podle něčeho, čemu nelze věřit, ale tady nejspíš platí, že co je v televizi, to je vždycky pravda ;) :D nééé, sranda :D no já nevím no… nelíbí se mi, jak tam Fandu znemožnili… :) ale co :))

41
koc
Reagovat

sakrys na netu ten novej dil nemohu najit :(

42
Kukucka
Reagovat

:41
Já taky ne…ale už by se šiknul :-)

43
Lenka
Reagovat

40 Mary
mohu tě ujistit, že na panáčka nechodí debílci, kteří věří, že to, co tv ukáže, jedinou pravdou jest…
tenhle díl není (pro většinu z nás) prvním dílem VM (ani jiné RS), který jsme viděli ☺
a že hodnotíme, co jsme viděli?
to je vcelku logické…
(my totiž po odvysílání nechodíme do těch dvou rodin, abychom se doptávali, jak to vlastně u nich chodí – proč taky?)
Předpokládám, že ani pro účinkující není první díl VM ten, ve kterém účinkují… tak čemu se diví, když to tv sestříhá?

44
Ajda
Reagovat

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-rodina-vymena-manzelek/174789/vymena-manzelek-to-nejlepsi-z-pate-rady-filcky-facky-i-sexualni-obtezovani.html

10. díl není a podle všeho nebude, docela slušný podraz na platící diváky. Já teda neplatím, ale nadávám taky :-))

Mary,
s tím, že to bude sestříhané, a že lidé hodnotí co vidí, tos musela počítat. To už je ohraná písnička některých účastníků.

45
okkvp
Reagovat

44 – to jakože nebude jen předem zveřejněn (pro platící), nebo, že místo něj v pátek jen nějaká střihačka opakovačka?

ad Mary – imho jí mrzí, že Fandu štáb sestřihal v jeho neprospěch – což je ovšem pochopitelné a očekávatelné, zvlášť ve výměně, kde by jinak byla celkem selanka – padouchů je divákům podle štábu třeba v každém dílu

46
AndyS***
Reagovat

44 Ajda
No, osobně celkem vítám, když se ozve některý z účastníků RS a vloží vlastní pohled, jako Mary a nenazvala bych to ohranou písničkou.
Mary se sice nelíbí, jak znemožnili jejího Fandu, ale mě se nezdá nějak znemožněný, mě přišel docela v pohodě a vtipný v některých momentech, které problýskly asi mimo nastavený scénář. Trapně spíše působil druhý ubrečený taťka, ale taky to mohlo být připravené, klidně i za příplatek pro nalákaní k větší sledovanosti. V jiných dílech byly daleko větší trapárny, až člověk žasně, k čemu všemu jsou lidé ochotní se propůjčit a nebrat ohled třeba na děti, ale poslední díl rozhodně takový nebyl.

47
Bobby Brown
Reagovat

46 – Ajda má jednoznačně pravdu, že tato prohlášení jsou již ‚ohranou písničkou‘. Tím však nikdo z adminů nemá na mysli, že zde účastníci zájezdu nejsou vítání – naopak.
Mě osobně stále udivuje, že někoho z účastníků RS ještě udivuje, že je to ‚nějak sestříhané‘ a že má potřebu to těm druhým chodit vysvětlovat. :-)

48
Ajda
Reagovat

AndyS,
já tu Mary ráda vidím, ale opravdu ty stesky jsou zcela zbytečné. Není to první díl a co kdo čeká? A pořád dokola, fakt ohraná deska. Jinak Fanda byl z mého pohledu děs běs. I s vlastní ženou mluvil na „půl huby“, nedíval se na ni, ožil jen u debaty o sexu. Znuděný týpek, neřeším co dělá mimo kameru, řeším, co jsem viděla. S tímto rizikem do toho všichni jdou a mají to zaplacené – podepsali smlouvy, pozdě brečet na vlastním hrobě.

49
Ajda
Reagovat

okkvp,
myslela jsem, že 10.díl už na voyo nedají a omyl, už se polepšili :-)) Ale s pěkným zpožděním!

50
Mikes
Reagovat

A to já zase vítám, když se někdo ozve a poněkud srovná optiku. Víme, že telka lže a je dobře, když někdo napíše, v čem konkrétně lže. Beru to jako poučení, jak mám asi tak vnímat to, co se mi snaží nalít do hlavy. Samozřejmě, pokud nejde o nějakého zaťatého „účinkujícího“, který se naopak snaží nalhat něco nám.

51
Mary
Reagovat

pro všechny :)) nemám důvod lhát :)) ani se přetvařovat, jen říkám, že si myslím, že člověka nejde soudit z něčeho, co je sstříhané :) to je jako soudit z videa které může být nahravné :) tímto se s vámi loučím :) mějte se pěkně :))

52
Ajda
Reagovat

Mary,
ale nesoudíme člověka, ale účastníka RS. Nikdo netvrdí, že lžete, jen prostě divák vidí hodinový pořad, na jehož základě odhaduje a posuzuje. Je fajn vědět víc, ale obviňování je zbytečné, opakuji – šli jste do toho dobrovolně, není to dokument, ale RS.

53
Bobby Brown
Reagovat

Občas mi to přijde jak u blbejch na dvorečku. :-D

54
cath
Reagovat

Napravený ředitel se opět omluvil (10 – 25.5) :)

55
Lenka
Reagovat

44
10.díl je už teď na uloz to ☺

56
Ajda
Reagovat

54,
jj, už jsem to zvládla i bez něj, ale dobře že to nevzdal :-))

To bude chtít v pátek pořádnou krabici náplastí :-))

57
koc
Reagovat

diskuze u dalsi vymeny bude asi krapet obsahlejsi ;-)

58
Ajda
Reagovat

57 koc,
jj, taky to tak vidím :-))

59
Lenka
Reagovat

57 koc
tak to bude určitě obsáhlejší komentář ☺
(náplasti fungujou, když to bulvár nevykecá, mají se ostatní na co těšit)

60
Anonymní
Reagovat

Tohle bylo nuda, přístí bude super :D

Přidat komentář