Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, 6. vyřazování: Končí muzikálový matador i mistryně světa v útěku hrobníkovi z lopaty

15. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4427 w=420]

Tak nám už v Hlasu ČeskoSlovenska zůstalo jen dvanáct zpěváků, přičemž nás včera opustili další dva, tentokrát z týmů Michala Davida a Dary Rolins. A jak jistě už víte, tak u Dary skončila Katarína Demská, která se může honosit titulem „mistryně světa v útěku hrobníkovi z lopaty“, a u Michala Davida jeden z největších profesionálů v soutěži Petr Kutheil. Co bylo příčinou jejich vypadnutí a jak vyřazování probíhalo, to vám opět zrekapituluji.

[singlepic id=3772 w=420]

Katarína Demská




Častokrát se stává, že zpěvák, který po dobu soutěže podává slabé výkony, najednou zazáří, ale po svém nejlepším výkonu vypadne. A právě to se stalo i Katce, která to měla vyloženě nahnuté už od prvního kola. Ve výběru naslepo si ji jako jediná z koučů vybrala Dara, proto byla jedním ze dvou největších outsiderů jejího týmu (společně s Juditou Hansman). V souboji s Nandym Polgárym, kde oba zpívali oscarový gigahit Falling Slowly, však zazářila a Dara si ji vybrala do své šestice. V prvních dvou finálových kolech se jí však vůbec nedařilo, za což z velké části mohl výběr písní, George Michael ani Katarína Knechtová nebyli pro Katku zrovna šťastnou volbou.

Přesto však dvakrát postoupila do dalšího kola (poprvé z rozhodnutí Dary Rolins, podruhé překvapivě z rozhodnutí diváků). Až ve třetím kole se jí zadařilo, neboť píseň You Had Me od Joss Stone jí sedla jako ona pověstná na hrnec. Problém byl ovšem v tom, že v tomto kole se hodně zadařilo všem čtyřem Dařiným ovečkám a Katka z nich byla dlouhodobě nejslabší. Rozhodně si nemyslím, že by Katka byla bez talentu, což dokázala jak ve Falling Slowly, tak v posledním kole. Jen její hlas prostě není nijak zvlášť silný a je výrazně zastřený, proto se hodí jen k určitému repertoáru a spíše do komornějšího prostředí. Pokud se touto cestou Katka vydá, tak nás ještě může překvapit. V soutěži však pro ní bylo čtvrté místo strop.

Katku na rozdíl od minulých dvou kol neoznačili za nejslabší všichni tři ostatní koučové, ale jen Rytmus, naopak Pepovi Vojtkovi se tentokrát líbila nejvíc. On i Michal David za nejslabšího označili Miloše Novotného. Nejvíce se pak Michalovi a Rytmusovi líbila favoritka Zuzana Mikulcová, která postoupila jako první přes hlasování diváků. Následovala ji Dominika Šuláková a v rozstřelu se tak Katka utkala s Milošem Novotným. A tady bylo už dopředu jasno, kdo postoupí dál a kdo skončí, protože bylo velmi nepravděpodobné, že by si Dara nechala v týmu tři holky a zbavila se posledního kluka. Navíc Miloš se vytasil s písní, kterou ještě v soutěži nezpíval, konkrétně s Shine od Mr. Big, kterou navíc zazpíval velmi dobře v unplugged verzi. Oproti tomu Katka přišla s Billie Jean od Michaela Jacksona, kterou už zpívala ve výběru naslepo a její verze se mi už tehdy nelíbila. Na druhou stranu Dařin komentář ke Katce, že jí včera překvapila, ale dnes ji opět zklamala, mi přišel vyloženě zbytečný. Stačilo říct, že si v týmu nechává Miloše a nijak to nekomentovat.

[singlepic id=3746 w=420]

Petr Kutheil

Zatímco vyřazení Katky byla víceméně jasná záležitost, tak Petr si ještě rozhodně vypadnout nezasloužil. Po technické stránce patřil rozhodně k nejlepším zpěvákům soutěže. S jeho projevem při zpěvu však mělo spoustu lidí od začátku problém, protože Petr na pódiu působil jako utržený ze řetězu a odráželo se to i na jeho přespříliš afektovaném pěveckém výrazu. V baladách jako Nothing Else Matters nebo Země vzdálená však dokázal, že je schopen se krotit a zazpívat i vkusně bez zbytečných manýr. Michalu Davidovi se však zjevně už dál nehodil don krámu, protože už v neděli si připravoval půdu pro jeho vyhazov. Pokud Petr v něčem opravdu udělal chybu, tak to byl právě výběr Michala Davida jako kouče, což se mu (a nejen jemu, ale i počátečnímu superfavoritovi Jaromíru Hnilicovi nebo našemu starému známému Davidovi Weingärtnerovi, i když ten si MD nevybral sám) vymstilo, neboť rockeři nemají v týmu tohoto popového dinosaura na růžích ustláno. Kdyby si Petr vybral Pepu Vojtka, mohl v rámci soutěže dojít dál. V Petrově osobě však odchází dost možná i nejlepší mužský zpěvák soutěže. O jeho budoucnost se však rozhodně bát nemusíme, protože už je to profík, který se už etabloval na muzikálové scéně, a navíc je zpěvákem kapely Votchi, která je už na české scéně relativně známá (v roce 2005 dokonce zasáhla do nejužších nominací na Českého slavíka), takže Hlas byl pro Petra vlastně jen taková reklama. A jak mi sám řekl v rozhovoru, tak už se sám o sebe dobře postará, ať už to s ním v soutěži dopadne jakkoliv.

Petra tentokrát označil za nejslabšího z ostatních tří koučů pouze Rytmus, zatímco Dara s Pepou jmenovali Brunna Oravce, který se naopak Rytmusovi líbil nejvíc, zatímco Pepa nejvíc ocenil Ivannu Bagovou a Dara Katku Petráňovou. První postupujícím se pak stal právě Brunno, následovala ho Ivanna, takže do rozstřelu šel Petr s Katkou. Tady si myslím, že Petr udělal i trochu chybu, protože už potřetí za celou soutěž si vybral stejnou píseň, konkrétně Whataya Want From Me od Adama Lamberta, kterou sice zazpíval výborně, ale díky opakování to už nemohlo být ničím překvapivé. Katka zvolila vyložený hudební skvost, jakým je A Natural Woman od Arethy Franklin, přičemž můžu říct, že se mi toto její vystoupení líbilo z jejích dosavadních nejvíc. I tak bych ale radši poslal do dalšího kola Petra, protože je podle mě rozhodně lepší zpěvák než Katka. Michal David však rozhodl obráceně, ale celkem alibisticky se z toho vylhal, když Petrovi nabídl roli ve svém připravovaném muzikálu Mata Hari.

Jako host večera vystoupili košičtí No Name, kteří jsou dlouhodobě nejpopulárnější slovenskou kapelou v Česku. Zahráli svůj jedenáct let starý hit Ty a tvoja sestra. Myslím, však, že radši měli zahrát nějakou novou píseň než oprašovat tuto vykopávku.

V soutěži tedy zůstala z původní čtyřiadvacítky jen polovina zpěváků, takže příště poprvé vystoupí všechny čtyři týmy dohromady. V tuto chvíli máme v soutěži osm holek a čtyři kluky (nebo muže, jelikož Brunna Oravce už za kluka rozhodně označovat nemůžeme), což je celkem slušné překvapení, jelikož v SuperStar tomu bývalo obráceně a v posledních kolech obvykle převažovali kluci. Letos jsou ale holky minimálně o třídu lepší, takže je to naprosto spravedlivé (tedy s výjimkou týmu Michala Davida). Příští týden nás neopustí dva, ale rovnou čtyři soutěžící, z každého týmu jeden. Která čtveřice to bude, o tom se zatím můžeme dohadovat, ovšem rozhodne o tom až neděle a pondělí.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 491
1
Taťána
Reagovat

Očekávané se stalo skutečným, ale stejně je mi to líto…
Petr si to nezasloužil a Katarína měla konečně po zásluze dostat ještě jednu šanci…

2
Ahojda
Reagovat

Katarína byla hezká, milá a sympatická „baba“ to je asi všechno, jak na mě působila…její zpěv mě uspával, na jevišti byla prkená, svázaná, sešněrovaná a měla jsem pocit, že si tak nějak kuňká pro sebe…i to její zlepšení bylo takové zesílení hlasitosti ze 6 na 7…a hlavně jsem jí nějak nerozuměla, stylu, komunikaci, výběru písní…pro mě nečitelná…
Petr velký sympaťák, spolehlivý, vnitřně srovnaný…ze začátku mi vadilo jeho pobíhání po jevišti, ale tím, že mám hyperaktivní dítě, plně ho chápu… velmi těžce se to ovládá, hlavně při vyjádření emocí…Zpěv kvalitní a i když někdy nedokonalý, tak si cením jeho 100% nasazení a obrovské energie, která u nás v obýváku létala při jeho zpěvu :o)…určitě velký pracant, nedivím se, že MDý nabídl roli…je radost mít spolehlivé a pracovité „zaměstnance“…

3
radek
Reagovat

2
No vidis a mne je napriklad Kutheil silne nesympaticky. Jeho ego je taky vetsi, nez jeho hlas a talent. je to namistrovanej blb a nema byt na co. Je to typickej muzikalovej nymand. Na solovou karieru nema. Hlas nema vyjimecny, vysky nevyzpiva a letajici cestmir na jevisti me teda vubec nebavi a to pomijim jeho sebevedomi, ktere ma jako mistr sveta a jeho urazenost, ktera se vzdycky projevuje po hodnoceni trenerama. Tak jako vcera po vyrazeni. Urazenej az na pudu. Kdyz ho nevidim, tak se obcas poslouchat da, ale jak vidim ,ten jeh osnazici se ksicht a hru na cestmira na podiu, je mne zle.

4
XMAN
Reagovat

Pozor na to, Petr Kutheil nevypadl, vyhodila ho píča Michal David aby jeho blonďaté lásečce už nic nestálo v cestě.
DJ Vlado: Až budeš psát o důvodu vyřazení Petra tak ti můžu říct že ten důvod byl jen jeden jediný a jmenuje se Michal David + Ivanna aneb jak dostat svoji vyvolenou za každou cenu až do Grandfinále. Doufám že tohle nezapomeneš ve své rekapitulaci zmínit, protože Petr zazpíval Zemi Vzdálenou se ctí a já tudíž za jeho vyřazením žádný jiný důvod než vychcánkovství a podrazáctví jeho vlastního kouče nevidím.

5
Pizzaoo
Reagovat

Michal David je ta největší píča v Česku i na Slovensku, vyhodit skvělého Petra a nechat si tam Katku, která je téměř neviditelná, tak to je fakt čurák. Michal David je prostě píča ze všech nejpíčovatější a v tomhle v celém Československu nemá v té píčovitosti větší konkurenci. Vše dělá jen proto aby tu ukňučenou svini Bagovou dostal až do Grandfinále. Je to pičus zamrdanej!

6
XMAN
Reagovat

Já jsem v televizi asi nikdy větší stupiditu než je tahle soutěž neviděl. Zlatá superstar! Ten Hlas není o nic spravedlivější než třeba Hotel Paradise, tady prostě taky o všem rozhoduje produkce a nebo ejden zakrslej nadrženej namachrovanej zmrd v porotě. MD by měl někdo zabít, ten nemá právo na další život potom co natropil v téhle soutěži.

7
KK
Reagovat

:-D :-D obliba Michala Davida roste a já z toho mám škodolibou radost:-D

8
Ahojda
Reagovat

4 5
vím, že jste hodně naštvaní a chápu vás, jsme každý jiný..chtěla bych vás požádat, vypípejte radši ty vulgarity, hodně špatně se mi to čte a určitě né jen mě… jsem ráda, že na tomto webu je prostor pro diskusi a nerada bych, aby kvůli nevhodnostem skončila…tento web by si to nezasloužil, je zde vysoká laťka bezvadných članků..

9
Milena
Reagovat

taky je mi líto, že vypadl Petr…jsou tam mnohem horší adepti. Přeji mu hodně úspěchů, dobře mu to zpívá a je fajn.

10
XMAN
Reagovat

Koho si teď přeju v GF a kdo tam podle mě bude:
Vojtek: Přání: Poulíčková, Tip: Mrózek
****: Přání: Brunno, Tip: ******
Dara: Přání: Zuzka, Tip: Zuzka
Rytmus: Přání: Juraj, Tip: Anička

11
MiH2
Reagovat

Petra je mi moc líto,neměl si vybrat Davida,to je stará struktura jak se patří,je ješitný a zastaralí jak v názorech tak i ve výběru repertoáru.Udělal pár hitů pro puberťáky v totáči,no a teď jede v muzikálech,jako skladatel bude asi ok,ale jinak.No nic Petr moc spoléhal na Davida,měl jít k Pepovi Vojtkovi a byl klídek,Kabáty zrovna nebaštím,ale Pepa jako člověk zatím na jedničku,Dara je Dara,no a Rytmus,když si odmyslím tu image kterou kolem sebe stále šíří.tak bych s ním asi taky skočil na pivko,může s ním být prča.Demská měla vypadnout už tři kola před tím,Dara si jí tam podržela kvůli vzhledu,protože kvůli zpěvu určitě ne,ledaže je hluchá,jo vlastně ne ona je zamilovaná,no a ti nic neslyší a nevidí

12
XMAN
Reagovat

Kdyby aspoň příště Brunno dostal víc hlasů než **** a postoupil rovnou přes diváky tak by to bylo aspoň ještě trošinečku napínavý, ale jak Brunno skončí v rozstřelu s Petráňovou tak už je to úplně jasný a bude to ta největší a nejtrapnější nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda. Brunno drž se, jsi můj poslední mušketýr v tom nejsku*venějším týmu v celém Hlasu!

13
Rena
Reagovat

5,6 – pánové, kdo tohle má číst… nelíbí se mi způsob vašeho vyjadřování… naštvanej je tu každej druhej! Takže bud se nedívejte, nebo se alespon v písemném vyjadřování krotte!!

14
Rena
Reagovat

5 – Na Davida to asi sedí, ale Bagová si ty sprosté nadávky nezaslouží ! Může za to, že se do ní MD zbláznil, že ji protěžuje? Jako zpěvačka v Hlasu patří určitě k nejlepším, i když spoustě lidí ( i díky MD) není sympatická…

15
Monika
Reagovat

Petra jsem prilis v lasce nemela, ale vcera si dle meho zaslouzil postoupit on. David mi je cim dal vic nesympatictejsi tim svym protezovanim Ivanny. Doufam, ze priste Brunno Ivanne natrhne prdel a postoupi primo. Brunna vubec nemusim, ale radeji on nez Ivanna, at nema tu cesticku tak snadno umetenou:-))) I pro Brunna to je jedina cesta na postup do dalsiho kola, rozstrel s Katkou nema sanci vyhrat. David potrebuje pro Ivannu pred branami grandfinale nejslabsiho soupere, to Katka splnuje dokonale. Proto imho i nadale setrvava v soutezi:-)))
Ani druhej rozstrl nevysel dle mych predstav. Mne se Katka nahodou libila, v nedeli jeden z nejlepsich vykonu, plus body za vzhled a sympaticnost. Milos je imho totalne zbytecnej soutezici, takovej prumer, naprosto antishowbyznysovej typ s nulovou sanci se prosadit.

16
XMAN
Reagovat

Tak by mě zajímalo až bude to GF a v tom dva vypadnou a zůstane poslední dvojice, kde se rozhodne o vítězi, kdo v té dvojici bude? Když to beru podle národnosti tak by tam zase měl být jeden z čech a jeden ze Slovenska, ale jak počítám tak nevím nevím….Anička je slovenka tak koho k ní? Bagová je taky slovenka, Zuzka taky, tak že by Poulíčková nebo Mrózek? Pokud to zase bude tak nalajnované že tam musí být čech i slovák tak to vychází jedině takhle…A vlastně mě i napadá že by to Grandfinále mohla chtít mít Nova rozdělené na polovinu jak podle pohlaví tak podle národnosti, takže mi přijde divné že by tam byli tři lidi ze Slovenska ( Anna, Zuzka a Bagová) a jen jeden z Česka, spíš by to asi chtěli mít na polovinu. Tím pádem by se mohlo stát i to že by se tam od Dary místo Zuzky nějak pokusili protlačit Miloše který je čech a ještě k tomu kluk ale to už by mě vážně solidně namíchlo…vůbec nic proti němu, ale Zuzka v GF být musí. Každopádně už je v tom celém solidní guláš a na to ´´slavné´´ Grandfinále a především na jeho složení jsem teda doopravdy zvědavý.

17
Ahojda
Reagovat

12
myslím, že nám nezbývá než se smířit s tím, že Ivanna v GF prostě bude…musím objektivně říct, že v týmu MDýho není nikdo lepší…u Brunna by se musel stat zázrak, aby ji porazil…Už nemíním ani plýtvat energií na tým MDýho…je mi to fuk…důležité pro mě je, aby vítězem byl opravdu ten největší hlas a to je pro mě pořád Anna nebo Zuzka…moc jim budu držet palce, aby jim sedly písně, byly v pohodě, užívaly si to a neměly žádný problém ani s vokály, texty, výslovností, nástroji…půjde do tuhého..to teprve budou sčítány i nejmenší chybky a na nich už vyhořelo mnoho favoritů…

18
RAINMAN
Reagovat

Miloš byl zpočátku malinko rozhozenej. Až později se mu podařilo srovnat zpěv s kytarou. Dobré vystoupení.

Katarína byla taky dobrá. Občas nějaké ty intonační nepřesnosti. Škoda že to nemělo větší drive.

Petr je falešnej! Přízvuk nic moc. Hlas nic moc. Ten řev na konci byl ale hodně dobrej.

Kateřina to dala velmi dobře.

19
XMAN
Reagovat

Já už taky nepošlu nikomu jediný Hlas, poslal jsem včera hlasy Petrovi a stejně mi to bylo k ničemu. Nemá cenu hlasovat, tady už se nic ovlivnit nedá.
Příště vypadne u Vojtka Švidraňová, u **** Brunno, u Dary Dominika a u Rytmuse Juraj. Další týden pak do GF postoupí od Vojtka Mrózek nebo Poulíčková (jedině tam si úplně jistý nejsem), od **** kdo jiný než Bagová, od Dary Zuzka a od Rytmuse Aničky. A doufám aspoň v to že v tom GF Anička se Zuzkou roznesou Bagovou na kopytech a že tam ani jednu z nich neporazí, i když se obávám že konkrétně u Zuzky bohužel asi taky moc velké šance na poražení Bagové nejsou….tak to je můj soukromý odhad z kterého nejsem vůbec nadšený, ale bylo to stejně všechno jasné už od začátku, takže žádné překvapení se nekoná a ani konat nebude.

20
jab
Reagovat

Největší sranda je, že zatímco takový Vojtek nebo Rytmus měli 4 skvělé zpěváky, MD má je jednu. Kdyby to měla být nejsilnější dvanáctka (bez ohledu na týmy), asi by tam místo Katky a Brunna byli Kristína Z. a někdo z trojice Kristýna D./Adam/David W. Holt taková jsou pravidla :-D

21
XMAN
Reagovat

Já už se vlastně ze všeho nejvíc těším na to až tahle trapná ubohá televizní fraška skončí a pak už nikdy žádná superstar, x factory, hlasy, talenti, vyvolení, hotelové paradise a podobně, pak už nikdy o žádné reality show v jakékoliv podobě nechci ani slyšet.

22
Ahojda
Reagovat

18
taky to tak vidím…i když překvápko může být, mám obavy o Aničku, nemusí jí sednout cokoliv…jak jsme už viděli, je k tomu náchylná…má nejmíň zkušeností, není ještě tak vyzpívaná a chybí jí 100% jistota…nemyslím, že by diváci pak posuzovali především její obrovský potenciál, který já vidím jako nejdůležitější věc a přednost před všemi, ale že by jí neodpustili i menší selhání…

23
mila
Reagovat

21 – ja mam taky strach o Anicku, ze hrozne naivni a duveriva (nemuzu si pomoct, ale mam pocit, ze Juraj Z. se kolem ni mota kvuli svemu zviditelneni… viz treba to video, co natocili spolu na pokoji)..

24
Flint
Reagovat

AK porovnám Petra, Brunna a Katku tak Petr mi z nich vychádza ako najzaujímavejší človek (úmyselne nepíšem spevák), takže vypadnúť si nezaslúžil. Katka je šedá myš, ktorá podľa mňa nemá šancu preraziť v šoubiznise – iba ak s nejakou béčkovou úlohou v béčkových muzikáloch.
Brunna by mohol Michal David posielať ako dvojníka na playbackové akcie, na ktoré sa mu nebude chcieť chodit :-)
Ivanna aspoň vcelku dobre spieva, aj keď to nie je moja šálka kávy…

25
Flint
Reagovat

Už niekoľkokrát som si všimol, že ked kamera zaberie Michala Davida v okamihu, keď príliš neovláda svoju mimiku – teda nehraje, prípadne sa mu to čo sa práve deje na javisku nemusí páčiť, tak sa tvári ako … no neviem to napísať, ale často sa to slovo vyskytuje v príspevku č. 5 :-)

26
XMAN
Reagovat

25: Souhlas
V GF budu fandit jednoznačně Zuzce, i když je stejně jasné že Hlas Československa nevyhraje. Anička mi jako vítězka vadit nebude. Poulíčkovou bych nějak překousnul kdyby vyhrála, i když bych teda nechápal co je zrovna konkrétně na ní tak výjimečného aby musela vyhrát celou soutěž. Mrózka už bych jako vítěze nepřekousnul ale ten už doufám moc velké šance na výhru nemá. Bagovou bych nepřekousnul jako vítězku absolutně, to je pro mě ta nejšílenější a bohužel možná i nejpravděpodobnější varianta ze všech. To bych okamžitě po skončení poslední klapky vymazal z paměti že takováhle debilní soutěž vůbec někdy existovala.

27
fanda
Reagovat

21 – zdravím, mám pro tebe jednu radu, nemusíš čekat, až to skončí, můžeš vypnout TV a jít třebaaa na procházku :-)

28
XMAN
Reagovat

Záleží taky na tom nakolik si Petr toho Adama Lamberta už potřetí vybral sám a nakolik mu do toho zasahovala produkce….MD včera fakt dokázal že tahle soutěž je pro něj jeho životním posláním a že je pro něj důležitější než jeho muzikály, protože v muzikálu klidně Petra mít bude ale v soutěži si raději nechá Petráňovou aby nebyla Bagová v ohrožení. To znamená že jak tu kdysi někdo psal že MD nepotřebuje protlačit Bagovou až k výhře a že mu bude stačit když bude v jeho muzikálech tak to je nesmysl. Pro něj je právě v tuhle chvíli tahle soutěž to nejdůležitější a on udělá naprosto všechno aby ona celou soutěž vyhrála, on už si to bohužel pojistí.

29
dolores
Reagovat

nevedela som, ze je uz novy clanok, takze napisem este raz postreh, ktory vypoveda o tom, ze ani pocet prehrati videi na webe Novy este o nicom nesvedci. Brunno mal za Vodu najnizsi pocet kliknuti zo vsetkych sutaziacich vobec a on si postupi vdaka divakom! kto vlastne podporuje spevaka ako je on? starsia generacia, ktora nesleduje videa na nete, ci len siroka skala pribuznych, znamych, ci kolegovcov?
ak Brunno postupi cez divakov aj v buducom kole, kde budu uz vsetci dohromady, tak sa budem vazne obavat, ze tento typek vyhra celu sutaz :D

30
XMAN
Reagovat

29: Můžete být všichni úplně v klidu, příště už Brunno přes diváky ani omylem nepostoupí i když zrovna příště bych mu to šíleně moc přál. Bagovou ale porazit nejde, MD jí ty hlasy vždy zajistí. Kdo hlasuje pro Brunna? Já bych neřekl že je to starší generace, podle mě jsou to spíš lidi bez rozdílu věku, klidně i děti, které si ho oblíbily, protože je to prostě takový hodný strejda, medvídek….a hlavně je to taky velký sympaťák, i když lidi na téhle diskusi mají ty sympatie poněkud zpřeházené a pak se diví tomu že postupuje Brunno. Podle mě je to hrozně milý a hodný člověk, já na něm vůbec nic nesympatického nevidím, spíš bych řekl kdo je skutečně nesympatický ale 100 lidí 100 chutí….Brunno tentokrát prolezl přes diváky jen těsně a rval se o to buď s Katkou nebo s Petrem a příště skončí v rozstřelu s Katkou a dál už to popisovat nemusím. Scénář je zcela jasný. Myslím že Bagová nad všemi ve svém týmu kraluje asi takovým rozdílem hlasů jako Chodúr nebo Cmorik takže porazit ji je absolutně nemožné….ale fakt nevěřím tomu že to jsou všechno jen její fanoušci, MD a jeho lidi se v posílání hlasů jistě taky pěkně činí. MD to prostě pojal jako hru ve které chce dokázat že je nejlepší a hlavně chce vyhrát nad Rytmusem. Probudil se v něm sportovní duch, ale je obrovská škoda že nedokáže hrát fair play a že toho vítězství nedokáže dosáhnout férovou cestou. Ale co taky čekat od kolotočáře……

31
XMAN
Reagovat

Mě by Brunno jako celkový vítěz absolutně nevadil, přál bych mu to v tuto chvíli ze všech soutěžících co tam ještě jsou nejvíc, teda ještě s Jurajem, tomu to přeju stejně jako Brunnovi. A přál bych Brunnovi výhru víc než kterékoliv holce v soutěži včetně Zuzky, Aničky a dalších. Leč bohužel je to zcela nereálné….

33
mila
Reagovat

cituji Scalexe – tyka se to Petra Kutheila: „Petr zpívá výborně, o tom není pochyb, ale je to výborný zpěv, ve kterém není ten soutěživý šmrnc. Je to výkon profesionála, který vtrhne na scénu a odvede výborný výkon. Nijak mě to neuráží, líbí se mi to, vydržím to poslouchat a bavím se, ale když je to po celou soutěž pořád stejné (byť dobré), tak to trochu nudí.. “ tak presne taklhe ja vnimam Poulickovou – profesionalka, jejiz zpev je vyborny, ale nudi… U Kutheila jsem se nudila zezacatku, pak jsem mu prisla na chut..

34
dolores
Reagovat

30- Brunno sympatak je, hlavne v mimosutaznych aktivitach mam z neho dobry pocit, o tom po tom, ale nalejme si cisteho vina. toto predsa nie je RS typu Vyvoleny alebo Hotel P., ci Farma, kde rozhoduju sympatie, charakter ap. toto je Hlas, ak sa nemylim, malo by ist o spev a tu Brunno tak trochu zaostava za svojimi kolegovcami. z mojho pohladu je Ivanna aj KAtka P. na tom lepsie, nie to este Kutheil…ale kazdy ma ine usi, takze prenecham to sms-kujucim, a vlastne v MD time mi je srdecne uz teraz jedno, kto vyhra. samozrejme najvacsie sance ma protezantka pana M. Davida slecna Bagova. v suboji so Zuzkou a Anickou vsak uz bude mat tato dama tak trochu tazsie:) prave tam sa odohra krvavy boj medzi Rytmusom a MD :)))

35
dolores
Reagovat

31- tak Juraj pre mna ovela lepsia varianta ako Brunno, ten by mi uz teraz v kategorii muzov v TOP4 nevadil

33-suhlas, aj ja tak vidim Poulickovu. nuz ale kazdy ma na tychto poloprofesionalov iny meter.

36
Daniela
Reagovat

Ale stejně se tam ten Petr udržel ještě docela dlouho na to, jaká je ten Emdý vyčůraná svině. Já jsem si myslela že ho vylije už dávno, takže vlastně Petr došel v soutěži docela daleko, rozhodně dál než bych čekala. Co se týče u lidí, tam je to celé hlavně o sympatiích. Brunno je jim prostě sympatičtější a tak ho zachraňují před Emdýho vyřazením, Petr jim asi tolik sympatický nebyl, možná na ně i působil jako namachrovaný týpek a tak ho prostě před Emdým nezachránili. Je to ale každopádně škoda, protože si myslím že Petr je určitě skvělý zpěvák a že by ještě v soutěži měl co ukázat, co ukáže a čím překvapí podle mě absolutně nezajímavá Katka, to si vůbec nedokážu představit, ale ono je stejně jasné že ať si to Emdý okecává jak chce, tak jediným důvodem toho všeho co dělá je to aby Ivanna došla v soutěži co nejdál, to snad musí být jasné i tomu největšímu blbci pod sluncem. Bohužel to podle všeho vypadá že mu tahle jeho dokonalá bezpáteřní strategie opravdu vyjde a to je teda fakt hodně smutné. Ale neexistuje asi způsob jak mu to překazit a zabránit mu v tom. Brunno je teď Emdýho nepřítel číslo 1 a ten vyletí příště. Brunno nemůže dostat více hlasů než Ivanna, já si taky říkám že by si klidně MD mohl ten dostatek sms při hlasování pro Ivannu úplně bez problémů pojistit kdyby chtěl, prostředky na to má….a když už dělá takovéhle podrazy a vyřazuje kvůli ní skvělé zpěváky, tak už je možné všechno. Každopádně má XMAN pravdu v tom že zmanipulovanější a nespravedlivější hudební soutěž než je tato u nás ještě nikdy nebyla. Já pevně doufám že už se nikdy žádný další Hlas u nás vysílat nebude, protože ty pravidla jsou úplně na nic, lidi téměř nic neovlivní a koho to má potom bavit? Emdý si vybral Bagovou už daleko dopředu a přesto prostě nejede vlak. A mě už to teda nebaví ani omylem a odchod Petra je jen dalším důvodem proč tu blbost přestat sledovat.

37
Anička
Reagovat

On se ještě pořád hledá Hlas? Jedině toto je Hlas Československa! http://www.youtube.com/watch?v=gpnYdXV4uxs Ten je navždy nejlepší a ať si hledá kdo chce co chce tak takovýhle úžasný Hlas se už u nás stejně nikdy nenajde!

39
Viq
Reagovat

dolores – 29 a hlavně 218 a 219
Možné je všechno, ale já bych si to spíš vysvětloval tím, že Davidovu týmu (asi kromě Ivanny) nechodí moc smsek a adepti na spodních 3 místech byli pozičně dost vyrovnáni. Posunout Brunna (na 2. místo) od těch posledních dvou mohlo to, co říkáš (pár hlasů navíc od starší generace).
A antikampaň proti dobrým lidem se mi taky nelíbí. Navíc ji považuju z hlediska cílů, které pomocí ní chce Nova dosáhnout, za neúčinnou. Dokonce naopak soudím, že sráží a ničí jak image soutěžících, tak nakonec i celé show.
Antikampaň pak u lidí funguje jen jako dočasný výtah pro šedé myšky, které na vítězných postech dodají show punc laciné a nesmyslné komedie.

40
yeey
Reagovat

37 – gratuluju k nezbytecnejsimu prispevku v diskuzi…:-))

41
dolores
Reagovat

38-tak to uz je iny kaliber, ze Brunnovi fandia ludia zo slovenskej hudobnej brandze. dalo sa to vypozorovat aj z Rytmusovych nekritickych hodnoteni. Brunno je vlastne clovek z pozadia, ktory pomocou kamaratov-muzikantov tuzi prerazit a zatial sa mu skvele dari

42
dolores
Reagovat

39-bohuzial,tak to bolo vo vsetkych spevackych sutaziach aj bude (okrem sutazi, kde sa objavili mega-favoriti: Cmorik a Chodur). ktovie, ci by aj ti presli v takomto formate ako je Hlas, kde bojuju medzi sebou okrem spevakov aj kouci

43
Exák
Reagovat

Miloš sice postoupil, ale nevím co s tou akustickou kytarou se tam snažil předvést. Asi image, ale takového antirytmika aby pohledal. Zrychluje pak zpomaluje .Jinak zpěv dobrej, ale ta hra na kytaru!

44
Viq
Reagovat

A ještě k tomu, jak se tu čím dál více lidí rozplývá nad Zuzanou (nebo Zuzkou?). Ona je dobrá zpěvačka a je jistě lepší než nějakých 80% soutěžících, co v soutěži je. Ale pro mě jí nějaká podstatnější aktiva, která by ji výrazněji vydělila z průměru, schází.
Ona stojí možná někde na kraji lesa, ale pořád je v lese.

45
Viq
Reagovat

On se totiž v těchto závěrečných fázích soutěží vždy (uměle) vytváří dojem, že nám na stole zbyla samá trumfová esa.
Nakonec po polití studenou vodou už skutečnost nevypadá tak epicky…

46
radek
Reagovat

40
gratuluju k nezbytecnejsimu prispevku v diskuzi…:-))

44
Nevim, kde stoji Zuzana, ale pokud ona je v lese, tak bagova je v lese v bungru (pro ty, co nerozumi – vykopana dira v zemi, neco jako zemljanka). Ta je nadprumerna jedine tim afektem a prehnanou snahou. Vsim ostatnim, co by melo delat zpevaka, je tezce podprumerna. A to se nad Zuzanou nerozplyvam. Rozpoznavaci znaky u bagove jsou pro me tyto: afektovane chovani, neprijemny hlas zejmena ve vyskach, absolutni nevyraznost ve zpevu, pohybu, naopak vyraznost ve vzhledu – nezamenitelna podobnost s pracovnicemi z E55 a tvar cca 40 lete zenske, dal tuny slizu, kterym se snazi zavdecit divakum, pocinaje chaotickym mavanim a nesmyslnymi recmi a „pretezkym“ zivotnim pribehem. Ale u techto soutezi se vzdycky musi pocitat s nejakym tim dojakem pro masy.

47
Viq
Reagovat

46 – OK :-))
Já to myslím tak, že je jeden ze stromů v lese, byť celkem na kraji. Co se týče toho bunkru a Ivanny, nevím si rady, jak to sešít dohromady…
Polní tráva na opuštěném bunkru uprostřed tajgy? :-)

48
Nofux
Reagovat

Heh :))

49
Viq
Reagovat

48 – Co na té fotce vidím, tvl?
Já nerad interpretuju fotky.
Například:
http://www.executedtoday.com/images/Nguyen_Van_Lem_big.jpg

50
Rena
Reagovat

doufám, že to tady Ivanna nečte, nebo opravdu do toho bunkru uprostřed tajgy zaleze…
proboha, vždyt ona se jen přihlásila do pěvecké soutěže, má teprv 18.. nikomu nic neudělala..za chování MD nemůže .. nechte ji žít..

51
Viq
Reagovat

50 – Přísně vzato za chování Michala Davida možná může :-)
Ale jinak s tebou souhlasím, i když si myslím, že jsi nepochopila nadnesenou srandu a neakceptovala radkův styl, který je asi ke všem soutěžícím stejný…

52
aramejka
Reagovat

48, 49 – to je přece jasný, co je na té fotce: Rytmus se právě hodlá podrobit metodě přítlačné tabulové kontury, viz Cimrmanův způsob hledání „pahrbku geniality“ :-)

53
Viq
Reagovat

Jinak je to teda srandovní trojka. Anna Veselovská, Míša David a Rytmus. Snad už s tou negativní reklamou skončili.
Rytmus a Anička by mohli dát nějaký repík a Míša by je mohl doprovázet na klávesy (samozřejmě jen s ustřihnutým drátem)

54
Viq
Reagovat

V tom, jak se tesilový Míša divoce opírá do kláves, je kus strašného umění.
I s odstupem dní se výstup 2 popových královen a démona vesnických diskoték jeví jako precizní trefa sekerou do hlavy divákovy.

55
-bé-bé-
Reagovat

36
Petr Kutheil došiel naozaj ďaleko, splnil svoju úlohu „vyhadzovača“ a nakoniec bol sám vyhodený a odmenený

56
-bé-bé-
Reagovat

Tak to vidím, že Ivannu v Grande porazí iba Anička…otázka je či sa tam dostane?
Stretne sa tu hĺbka s výškou…a nie je jednoznačné kto je kým…alebo áno?

Viqu
„JohAnka “ išla “ V mene Božom“ a tí čo išli s ňou, neboli takí čistí, ale uverilk

57
Viq
Reagovat

56 – Ty mi brnkáš na nervy. „Ivannu v Grande porazí iba Anička“ Jestli je Ivanna strom ze železa, pak Anička je z mimozemských slitin se štítem z budoucnosti.
„…otázka je či sa tam dostane?“ Hodně defétistická otázka, řekl bych. Otázka, která se nedá hodit na smetiště. Otázka, která však na smetiště patří.
Uvidíme, co nám chystá scenář. Uvidíme, jestli Novu ovládl mozkové buňky požírající virus.

V zásadě jde ale o správnou úvahu. Pokud bude Rytmus hrát podle Davidových karet a na první místo posadí někoho jiného než Annu, pošle do rozhodující bitvy proti zápalným šípům vojsko z papíru. Jestli je Rytmus vážně multitalentovaný čávo, neudělá to.

58
Viq
Reagovat

Jednu věc vím jistě. Raději prohraju s Annou, než vyhraju s Ivannou (Nikoletou a dalšími…)

59
-bé-bé-
Reagovat

57
Nerozumiem, čo je defetistická, žeby defetišistická?

Prajem víťazstvo Anke, nielen tebe, fandíš alebo aj sms posielaš.?
Mám taký dojem, že tu ľudia fandia len virtuálne.

61
Viq
Reagovat

59 – Ale jasně, posílám, neboj.
Hlavně na mě teď ale všichni nespoléhejte, protože já tu káru sám potom neutáhnu :-)
Byť se moje příspěvky mohou někomu zdát jako prázdné a šílené rétorické cvičení, nejsem tu kvůli rétorice.
Když můžu své rozumění realitě a své hodnoty podpořit i něčím jiným než rétorikou, s radostí to udělám.
Vždy to není tak lehké…

62
dolores
Reagovat

60-najprv som si myslela, ze je to jeho frajerka, ale ked som to pustila este raz, objavila som Anicku-zlaticko!:) Petr je velky sympatak, on tam mal byt namiesto Brunna

63
-bé-bé-
Reagovat

Yes, až taká plachá nie je, priťahuje ma, ak pozerám videa, tak kvoli tomu aby som ju videla…
v jednom,o šialenostiach v živote, hovorí, že ako malá chodila po dedine nahá

64
Viq
Reagovat

63 – Nj, a proč myslíš, že jsem včera zapnul TV na vyřazování? :-)
Určitě ne proto, abych zjistil, kdo vypadne z Hlasu ČS a jak se podaří rozstřelové vystoupení B. Oravcovi…
LMAO9

65
gaira
Reagovat

Mě se třeba Pert vůbec nelíbil , myslím že vůbec neměl postoupit, daleko víc by mě zajímal kuchař a myslím že sledovat jeho zlepšení by bylo zábavnější. Petr mě nebaví, nelíbí se mi on ani jeho hlas i když díky rozhovorům se z kolonky „nesympatický blb“ přehoupnul do “ asi nebude tak špatný člověk“ , to že přes něj nepostoupil David mě moc mrzelo a to že postoupila Kačka z toho mám radost
ale obecně mě tenhle formát zklamal
nehlasuji není důvod
dřív “ v superstar“ nosila obálku notářka, teď se jim zjeví v ruce obálka a přečtou dvě jména a nechce se mi věřit že takhle lidi opravdu hlasovali
že minule posunuli Katarinu???
že stále posouvají Ivanu??
že na přímo postupuje Bruno? (mému muži se líbí ale sms mu taky nepošle)
a nejvíc mě deptá jak bojují týmy proti sobě :-ooo ta televize z nás fakt dělá debili…bojují vedle sebe, kdyby bojovali proti sobě tak z týmu MD už nezbylo nic
dá se vůbec ještě něčemu v televizi věřit????
silně pochybuji

66
gaira
Reagovat

jo a byl to nejhorší nonstop co jsem kdy slyšela a to jsem mívala tu píseň ráda…
a bylo to nejhorší „teď královnou jsem já“ jakou jsem kdy slyšela… neviděla jsem jí, zdálo se mi to tak trapné že jsem musela odejít
a opět u mě MD klesl…kam až se dostane než ta soutěž zkončí jsem fakt sama zvědavá
už nikdy mu nikam hlas nepošlu , a lituji že jsem to kdy udělala :-(((

67
Viq
Reagovat

Hypnotická a magnetická Anna Veselovská. Jak říkám – z mimozemských slitin.
Znáte Vesmírnou odyseu 2001? (Nevím, jestli je to přesný název toho filmu) Jak na Měsíci a u Jupitera objevili ten tajemný monolit? Tak to je přátelé Anna Veselovská…

65 – Taky bych tehdy jednoznačně bral „kuchaře“. Na něm bylo poťouchlého.

68
XMAN
Reagovat

Já normálně snad začnu fandit Milošovi. Pouštěl jsem si jeho vystoupení v rozstřelu znovu a líbí se mi tam tak jako ještě nikdy předtím. Po tomhle vystoupení je to pro mě fakt borec, kam se na něj hrabe nějakej Mrózek. Škoda že je v týmu zrovna se Zuzkou, jinak by mi nevadil ani v Grandfinále.

69
Belisana
Reagovat

68 tady se shodnem, Milos je urcite lepsi nez Mrozek

67 Viq – potoucjhlost ma co se zpevem? Prestavam ti rozumet a zacinam rozumet Xmanovi :-DDD svet je vzhuru nohama

70
Viq
Reagovat

69 – Souznění je někdy těžká věc :-) Ale my se zase najdem…
Nevím, jak bych rozsoudil souboj Kutheil vs. „kuchař“ z rádia, ale z tv bych pro show bral kuchaře. Poťouchlý chlapík prostě. Co je na Kutheilovi pěvecky zajímavého? A ta pódiová absurdita to celé tluče kamenem do hlavy.
Na Mata Hari mě nedostaneš, ani když mi podstrčíš lístky do schránky, Michale. Ani to nezkoušej!

71
Viq
Reagovat

69 – Prostě mi z toho „kuchaře“ zůstal lepší celkový dojem. Už nevím přesně co a jak zpíval, ale nebylo to myslím nic zas tak strašného…
Na vítězství v soutěži bych ho ale nesušil, takže zděšení není na místě :-)

72
Exák
Reagovat

Víte někdo co kdo zazpívá v neděli?

73
XMAN
Reagovat

Kuchař Kašpar nesahal Kutheilovi pěvecky ani po paty a potom jak ho Kutheil v rozstřelu naprosto intonačně rozsekal, tak ani kuchař postoupit nemohl. Já jsem v tomto souboji fandil Petrovi, protože je jednoznačně lepší zpěvák a tak nějak je pro mě celkově zajímavější. Jinak jsem ale proti kuchtíkovi nic neměl, rozhodně si zasloužil být ve finále ale ne na úkor Petra, měl tam být místo Katky Petráňové nebo Alžběty Pažoutové. Bohužel i on se tehdy stal jednou z mnoha MDýho objetí ve slepé honbě za splněním snu slečně Bagové….

74
XMAN
Reagovat

72: Juraj bude zpívat něco od Phila Collinse a bude u toho i hrát na bicí. Kéž by ho v pondělí Rytmus nevyhodil, ale iluze už si nedělám o ničem.

75
fanda
Reagovat

73 – no ta soutěž je i o tom (jak píšete), že vás baví, když se někdo kolo od kola zlepšuje.. já bych řek, že Kateřině P. se to daří, její rozstřelová písnička byla skvěle podaná. Petr byl ale taky dobrý, jen mi připadá v jeho podání každá písnička stejná, dobrá, ale stejná..

76
Exák
Reagovat

Katka P. bude zpívat I´m every woman od Chaka khan

77
XMAN
Reagovat

Katka P. je ještě stále v soutěži z jednoho jediného důvodu a to sice z toho že pro Ivannu bude před Grandfinálem slabou soupeřkou, takže to rozhodně není kvůli tomu že by se zlepšovala. To se zlepšovala i Katarína a stejně musela ven, protože prostě ostatní byli lepší. I když třeba se MD zamiloval i do Katky a chtěl by s ní a s Ivannou jít do trojky, kdo ví……

78
Marika
Reagovat

Tak mě napadá kdyby Michal David nevzal roli kouče, jak by ta soutěž teď bez něj asi tak vypadala….byl by tam ještě Hnilica, byl by tam pořád Kutheil, Weingärtner a další skvělí zpěváci a nemusely bychom se dívat na tu ukňučenou husu Bagovou a na Petráňovou jejíž vystoupení vždy zapomenu okamžitě poté co dozpívá. Zkrátka ten člověk totálně zazdil ze začátku tolik slibně se rozvíjející soutěž a já pevně doufám že podobnou roli v podobném pořadu už tento člověk nikdy nevezme a ani mu už nikdy nebude nabídnuta, protože to co on tam předvádí, to je opravdu ostuda a normálním soudným lidem nad tím zůstává rozum stát. Je mi z něj opravdu špatně. Nova musela být asi hodně zoufalá když sáhla po někom takovém ale oni spíš nevěděli do čeho s ním jdou. On se totálně vyprofiloval až v této soutěže a je to prostě bezpáteřní a velmi zlý člověk. Na lidech se vždy snažím vidět to dobré ale na něm nevidím dobrého absolutně nic a nemám ho vůbec ráda.

79
Ahojda
Reagovat

60
díky….hezké…Petr je vyzrálej kluk, má to v hlavě srovnané…a tak jak už jsem napsala, Kataríně nějak nerozumím ani ve zpěvu ani když mluví…udělá dobře, když dodělá školu holka jedna :o))
Anička je opravdu úkaz ve všech směrech…jen se Aničko pilně připravuj, buď v klidu, my tě máme rádi, podržíme tě..jen to tam dej z lehka a po svém až všem spadne sánka :o)))

80
XMAN
Reagovat

Chtěl bych moc vidět MDýho ksicht, kdyby příště Brunno dostal více hlasů než Bagová a postoupil by přes diváky a on by musel vyšoupnout jednu ze svých milenek. Škoda že se to nestane.

81
Dave
Reagovat

Když tak přemýšlím nad postupem Brunna přes diváky – nemyslíte, že by mu hlasy mohl posílat i Rytmus? Soutěž je duelem Rytmus vs. MD a pro rozhození Ivanny by se mohlo Rytmusovi hodit, aby se příště ocitla v duelu. Předpokládám, že Brunno i příště postoupí z prvního místa :o(.

82
fanda
Reagovat

77 – vidíš, a můj názor je, že se zlepšuje, přesto můžeš mít pravdu s Ivannou na GF , to se nevylučuje

83
fanda
Reagovat

76 – odkud to víte, kde se ty info hledaj?? ale dík, jdu si to pustit..

84
XMAN
Reagovat

60: Katarína je v tom videu jak kdyby spadla z višně, možná že ji fakt mrzelo co jí Dara v pondělí řekla. Taky si myslím že si to Darinka mohla odpustit, zbytečné už to fakt bylo. Připadá mi tam že má Petr v tom videu slzy v očích nebo se mi to jenom zdá? Je mi ho fakt hrozně líto, určitě ho to vyřazení taky mrzelo i když to na sobě nechtěl dát znát. Vše zlé je ale pro něco dobré a tak už snad tohle všechno konečně otevřelo oči i těm kteří o tom že je MD hnusná podrazácká svině dosud pochybovali. Petr se určitě neztratí, je to pro mě nejlepší zpěvák celé soutěže a úžasný člověk.

85
XMAN
Reagovat

81: Rytmus Brunnovi přece poslal hlas i v přímáku, takže ten se tím netají :-D Tomu že příště postoupí Brunno z prvního místa však věřím asi tak jakože celou soutěž vyhraje Katarína Demská, která už vypadla. Takže vůbec bohužel a je to fakt škoda, pro zvýšení napětí by to totiž bylo naprosto ideální, jinak se na tu frašku už fakt nebude dát koukat.
82: Však já jsem neřekl že se nezlepšuje, jen ten důvod jejího setrvání v soutěži je prostě jiný….

86
Flint
Reagovat

78:
Tiež rozmýšľam nad tým, keby v porote boli skutočné osobnosti a nie bulvárne figúrky typu MD a Dara.
Rytmus ma svojim prístupom vcelku príjemne prekvapil (aj keď pre neho je to taktiež hlavne sebaprezentácia), do záverečného grupáku pretlačil najlepší tím, ak by sme to brali podľa celkovej sily záverečných trojíc, tak vyhráva jednoznačne Rytmus.
Pepa ma trocha sklamal vyradením Kristíny – neviem posúdiť závažnosť jej ochorenia, ale nakoniec to možno pre ňu bude lepšie. Ale aj tak si myslím že urobil chybu, myslím že mala dosť času na to aby sa dala do poriadku.
Od Dary a MD som v podstate nič nečakal, ale takisto som nečakal až tak protekcionistický prístup MD v prospech Ivanny – ale čo už, Ivanna je v podstate rovnaký gýč ako Michal David, vrana k vrane sadá…

87
fanda
Reagovat

85 – k 82 jo, máš pravdu – omluvu přijímáš? :-)

88
-bé-bé-
Reagovat

XMANE – ja by som v súboji proti sebe dala Kutheila a Hnilicu a vybrala by som Hnilicu. To by bolo fér. Vyrovnaný súboj.
Proti Kašparovi Hrabala (amatéri) a vybrala Kašpara.

89
-bé-bé-
Reagovat

67
Vesmírnu odyseu som videla od Kubricka ale mám zrejme Alzheimera?
Ako ten monolit?

90
Exák
Reagovat

83-kde se to hledá nevím. Musíš znát někoho z televizního štábu.

91
Dave
Reagovat

85: To jsem nevěděl – když na scénu nastupuje Brunno s rukama v kapsách, tak přepínám ;o).

Jinak to, že je v soutěži nějaká Anička, jsem postřehnul až díky zdejší diskuzi – její výkony si nepamatuju, takové ty slabé hlásky a k tomu drnkání na kytaru, to mě nikdy nebralo. Čímž neříkám, že je špatná.

Co se pohledu na MD vs. Rytmus týče – pro oba dva je tato soutěž jen promo, nevěřím tomu, že by se Rytmus po posledním natáčecím dnu o své svěřence nějak dále zajímal. U MD mají možné účinkování v muzikálech, což pro některé vypadá být životním cílem, jinak by si ho asi nevybrali jako kouče ;o).

Jsem tu fakt jediný, kterého ze soutěžících nejvíce zaujala Ivanna – hlavně s „If I were boy“ ?

92
dolores
Reagovat

91-nie si tu sam. je tu este yeey, ktory jej fandi a zubami-nechtamu ju tu obhajuje:))

84-Xmane, Petr nemal slzy, podla mna ma oci len totalne nevyspate a z toho dovodu nacervenale

93
mila
Reagovat

kdyz nad tim tak uvazuju, tak Ivanna by mi tak nevadila, kdyby byla pod jinym koucem. To by tam uz davno nebyla. Vadi mi to, co z ni dela MD, v te sve omezene hlave si asi neuvedomuje, jak moc ji tim svym nadrzovanim skodi…

94
XMAN
Reagovat

93: Jemu je to ale jedno, co si lidi myslí. On se na veřejnost spoléhat nepotřebuje. Ty kdo by mu stáli v cestě vyhodí a sms hlasy pro Bagovou si už taky ošéfuje, kdyby jich náhodou bylo málo tak pár tisíc sms přihodí aby byla jistota….pro něj je cíl aby ona vyhrála tuhle soutěž a on se mohl dmout pýchou jak je hrozně skvělej, co si myslí lidi to je mu u řitě.

95
XMAN
Reagovat

Mě by taky Bagová vadila daleko méně kdyby tam nebyla :-D Mohli by se s MDým chytnout za ruce a společně odkráčet někam do muzikálu Kráska a Zvíře a přestat už konečně svou trapnou romancí otravovat tuhle soutěž. Škod už to myslím napáchalo až až tak ať už konečně táhnou.

96
-bé-bé-
Reagovat

Ja už som tu niekde písala, koho by som videla v tíme MD po súbojoch:
Hnilica, Kašpar, Weingärtner, Csete
a Ivanna, Ester…z toho som bola zvedavá najmä na Ester v tom, čo jej sľubil MD a na Dávida W., o ktorom sa tiež vyjadril, že v českých piesňach jeho hlas vynikne ešte viac

97
XMAN
Reagovat

Já bych u toho buzíka v týmu viděl nejradši samý kluky, ty holky mě moc nechytly. Byly by tam: Hnilica, Kutheil, Weingärtner, Brunno, Arpád a Kašpar. To by byl panečku tým! Nevěděl bych komu dřív fandit. No ale že je MD takovej čúrák tak už jsou pomalu všichni pryč.

98
Viq
Reagovat

Pokud by Hlas ČS vyhrál někdo jiný než Anna Veselovská, bylo by to pro mě stejně bizarní, jako když někdo vymění měsíční monolit za pytel shnilých jablek. Ale i takové obchody se občas realizují…

89 -bé-bé-
Monolit tady ve třetině videa:
http://www.youtube.com/watch?v=ML1OZCHixR0

99
XMAN
Reagovat

98: Ale ty už to s tím vyzdvihováním Anny taky přeháníš. Jo je dobrá, ale není zase úplně nějaká úžasná, taky má svoje chyby asi jako skoro každý. Co by na tom bylo bizarního kdyby to vyhrála třeba Zuzka? Já myslím že je lepší než Anička….

100
sali
Reagovat

My stále zabúdame na skutočného režiséra, ktorého sú kouči iba predĺženou rukou. Hlavne, že tu démonizujeme napr. MD-ýho, a hneď v druhom kroku ich jeho ovečky. Pričom tieto dve „vrstvy“ sú úúúúplne posledné v poradí dôležitosti a práva určovať budúce deje.

Nechápem, prečo nám doteraz nestačilo zopár nie len indícií, ale i priamych výpovedí ovečiek, že hlavné rozhodnutia robí Veľký Investor. Možno iba nejakú vôľu v zmluve majú niektorí (zrejme iba dvaja) kouči, ktorých správanie (a možno aj niektoré právomoci) vybočujú ponad možnosti zvyšných dvoch.

101
XMAN
Reagovat

98: Ale ty už to s tím vyzdvihováním Anny taky přeháníš. Jo je dobrá, ale není zase úplně nějak úžasná, taky má svoje chyby asi jako skoro každý. Co by na tom bylo bizarního kdyby to vyhrála třeba Zuzka? Podle mě je lepší než Anička…..

102
XMAN
Reagovat

99: Hele zbytečně tady MDýho neobhajuj, je to prostě hajzl a tečka. Produkce má taky svoje slovo, to je jasný, ale nevím proč by produkce vyhazovala Davida W. a Petra a nechávala si tam totálně bezvýznamnou Katku P. Tohle je MDýho rukopis, tohle jsou snadno rozpoznatelné jeho záměry a vidí to i blbec…mě spíš udivuje že s tím produkce něco neudělá, že mu produkce do toho nepromluví když vidí jakým se to jeho koučování ubírá směrem. Produkce taky slovo mít musí takže mě to udivuje že jim ta MDýho nechutná hra nevadí.

103
Viq
Reagovat

100 – :-) Nesouhlas. Chtěl bych s tebou obchodovat.

99 – Vždyť na tom přece nezáleží. Ty sračky nám tu teď padají. A kdo přesně je sype, se nezdá být ten prvořadý problém.

104
DJ Vlado
Reagovat

96, 97 – Já bych si z MD týmu vzal do finále 5 kluků (Davida W., Kašpara, Kutheila, Hnilicu a Arpáda) a jednu holku – Esterku, která mi z holek v MD týmu přišla jednoznačně nejzajímavější, čím dál víc mě štve, že eMDý na její úkor vybral ultrazbytečnou Repetentku, kterou stejně vyrazil v prvním kole, Esterka by byla pro finále imho daleko větším přínosem a určitě by nám poskytla mnoho hudebních zážitků (jako např. toto). eMDý tým byl vlastně jediný, ve kterém měli kluci navrch, slabší kousky mezi nimi byly jenom dva (Hrabal a Koběrský), zbylá šestice byla celkem silná (a paradoxně se z nich nejdál dostal Brunno, kterého bych já postrádal nejméně). Oproti tomu v ostatních týmech měly jednoznačně navrch holky. Asi muži uvažují spíš racionálněji, a proto většina těch vyzrálých muzikantů zvlolila eMDýho, jelikož je to producent, ale to se jim šeredně vymstilo.

105
-bé-bé-
Reagovat

Aha,

to len potvrdzuje, že 6.6.2012 je „Souznění“ Slnka, Venuše a Zeme…

Takže, čo sa zviditeľnilo u fanúšikov A.Ve.?

106
-bé-bé-
Reagovat

103 – v zásade sa zhodneme, i keď ja by som tam nechala Ivannku…muži racionálni?
Hm…tak je vlastne fajn, že to tak dopadlo, že rozum nezvíťazil…on je teraz na ústupe…zvíťazili emócie MD…ono je to vlastne dobré, i keď sa tie emócie snažia podoprieť „mocou“ tak ako pri rozume…ovšem i keď to zatiaĺ vyzerá ako „víťazstvo“, „moč“ a emócie nejdú dohromady

107
XMAN
Reagovat

102: A v čem je Zuzka horší než Anička? Když pominu že má větší zkušenosti a je to technicky rozhodně lepší zpěvačka tak je to i skvělá muzikantka. S Aničkou mají společné to že jsou obě dvě přírodní talent ale Zuzka je prostě už dál než Anička. Když to mám srovnávat víc tak ani Juraj rozhodně není v ničem horší než Anička, oba dva jsou spíš písničkáři než techničtí zpěváci a Juraj je taky skvělý kytarista. Není v ničem horší. Anička taky hodně těží ze své podivuhodné osobnosti. Takže i Juraj by si zasloužil tuhle soutěž vyhrát a vůbec nic bizarního by na tom nebylo. To jeho poslední vystoupení v rozstřelu bylo úžasné, nic až takhle super Anička za celou soutěž nepředvedla, nic co by se tomu vyrovnalo. Bizarní to bude pokud díky MDýho smskám vyhraje Bagová, protože to je fakt chodící komunistickej kýč a nevkus a nebo Mrózek, kterej je prostě jen takový samolibý šampónek a jako zpěvák rozhodně není výjimečný ani stoprocentně spolehlivý, to by bylo bizarní. Když to mám brát opravdu spravedlivě, tak nejvíc ze všech v té soutěži by si skutečně zasloužila vyhrát Zuzka, ta ještě nezazpívala špatně, narozdíl od Aničky ještě neměla jediný výkyv, je prostě lepší. A její vystoupení jsou vkusná, není to laciná komunistická estráda jako u Bagové.

108
-bé-bé-
Reagovat

Kde je to video s Jurajovým rozstrelom?

109
XMAN
Reagovat

108: http://www.cshlas.cz/video-hlas-ceskoslovenska-juraj-zaujec-5-rozhodnuti/ tady
Pro mě je to fakt lepší než cokoliv co doteď v soutěži předvedla Anička, nemůžu si pomoct….

110
Viq
Reagovat

Uvažovat racionálně je prostě nesmyslné spojení. Racionální znamená rozumový, tedy na základě úvahy. Neznamená vždy správný. Ale to vlastně DJ ani nepopírá. Prostě byli racionální, ale jejich rozoumek byl slaboučký stejně jako jejich informace…

106 – Fuck it. Nečtu to, nereaguju, neobhajuju. Jestli sis můj první příspěvek vyložil jako pobídku k nějakému přetahování, tak sis to vyložil špatně.

111
Viq
Reagovat

108 – No ovšem :-)

112
XMAN
Reagovat

110: To bylo asi na mě že?…..protože nemáš argumenty jak mi oponovat, Zuzka totiž lepší než Anička skutečně je a myslím že i Juraj….ale jinak nic proti Aničce :-)

113
Viq
Reagovat

111 – Klidně to tak ber, jestli ti to teda pomůže :-)
Tohle je přetahování (u někoho přelétavých) subjektivních hodnot a vydávání toho celého za přísně vědeckou diskusi. Tam s tebou nejdu.

114
DJ Vlado
Reagovat

105 – Kdyby nebylo zbytí, protože 5:1 je vážně nepoměr, tak já bych tu Ivannu asi vybral taky, případně bych se rozhodoval mezi ní a Lucií Molnárovou, přičemž bych je proto sobě postavil v duelu a rozhodl by aktuální výkon. Zrovna tak bych proti sobě asi postavil Hnilicu s Kutheilem, protože jsou v určitém směru dost podobné typy (zkušení harcovníci, kteří už léta hrají s kapelou + Petr má ješte navíc muzikál), i tady by rozhodl aktuální výkon. Pak bych postavil proti sobě Esterku s Hrabalem (oba hodně mladí), kde bych vybral Esterku, a Kašpara s Alžbětou (oba hodně vysocí), kde bych vybral Michala. Zbylé dvojice, tedy Davida s Koběrským, Katku a Radku, Arpáda a Brunna, bych nechal tak, jak byly a opačně bych vybral akorát v případě duelu Arpád-Brunno, kde bych volil Arpáda. V rozstřelu před branami finále bych pak vyhodil Katku.

Myslel jsem to tak, že ti starší a vyzrálí muzikanti uvažovali racionálně, když si vybrali eMDýho, protože je to producent a může jim v kariéře pomoct, ale to racionální uvažování se jim vymstilo.

115
Dave
Reagovat

99: bude zajímavé sledovat, jak investor zařídí, aby ubylo ve finále holek ze Slovenska a české puberťačky mohly protáčet kredity :o).

98: pro mě by to bizarní nebylo – nedivil bych se, kdyby lidi začala kampaň MD vs. Rytmus štvát a natruc jim poslali hlas tomu, kdo „nejméně vadí“ a není medializován.

Produkce by si pak mnula ruce – fanoušci Anny a Ivanny ať se pobijí smskami mezi sebou a znechucený zbytek ať pošle hlasy třeba Zuzce. Kdo je pak skutečný vítěz? Televize a mobilní operátoři.

116
Ahojda
Reagovat

106 Možná si tu otázku položil špatně…Zuzka v žádném případě není horší než Anička.. má oproti Anně milión předností a výhod, jak si napsal technických, pěveckých, muzikanských, ale pro mě když Anna zazpívá, tak tam slyším tu „přidanou hodnotu“, která se rozdává tam někde nahoře a má ten dar dát lidem co si, co se dotýká nejen na povrchu ale i ve velké hloubce…
Pro mě to měla a má Aneta nebo Martin Chodúr, který to ale po Superstár svým způsobem zahodil…tím chci říct, že je to obrovská deviza, ale na každém je jak s tím bude nakládat a jestli si svého daru bude dostatečně vážit…a Anička je teprve na začátku..

117
Viq
Reagovat

115 – Je to očekáváno, ale stejně to bude bizarní…
116 – Tohle já nežeru. Milion předností? Ani jedinou.
Ale teď je tu vlastně finále a všichni se mávnutím kouzelného proutku stávají strášně silní a strášně dobří. Úplný souboj titánů… :-)
Titáni na hliněných nohou! Říkám já.

118
Dave
Reagovat

Líbí se mi, jak tu většina má svou „bohyni“ A. či Z. (mám-li použít Vladův výraz :o) a líčí, proč zrovna ona je ta nejlepší. U mě od začátku vede Ivanna, ale nemám k tomu nějaké objektivní měřítko, ani potřebu srovnávat holky mezi sebou. Každému se holt líbí něco jiného a nemusí jít jen o ten zpěv, že chlapi ;o).

119
Viq
Reagovat

Zuzka má možná nějaké přednosti, které jsou drobným písmem napsány v tabulce na konci tlustého manuálu od čínské televize.
Tlustý manuál nikdo číst nebude a super čínskou televizi nikdo nekoupí.
A jestli se mýlím, ať do mě uhodí blesk!

120
Viq
Reagovat

118 – Máš úplnou pravdu. Mně se tohle falešné objektivizování vůbec nelíbí.

121
XMAN
Reagovat

Viq: Zuzka že nemá oproti Aničce žádnou přednost? No tak teď si se ukázal, buď jsi tím svým zbožňováním Aničky tak zaslepenej a nebo tomu vůbec nerozumíš ty odborníku….
Anička i Zuzka mají tu přidanou hodnotu obě dvě, vychází to z toho že jsou to přírodní talenty a nejsou to typy akademických zpěvaček jako je třeba Bagová nebo i Markéta Poulíčková. U Chodúra jsem nikdy žádnou přidanou hodnotu neviděl, ten mě nebavil nikdy, ale to už je asi věc subjektivního vnímání osobnosti….

122
-bé-bé-
Reagovat

114
Áno, tiež som tak uvažovala: Ivanna B. a Lucia M, Petr K. a Jaromír H.
Ale Hrabala a Kašpara, Ester s Radkou.
Zdá sa mi, že ostatné tímy to popárovali lepšie.

Racionálne funguje na základe 1+1= 2
Emocionálne zase: 1+1 =3

123
Ahojda
Reagovat

118 120

:o)))))) pán je znalec

124
Viq
Reagovat

121 – XMANe, děkuji.

125
-bé-bé-
Reagovat

XMANN
Dík za link na Juraja, krásne, osviežilo ma to.
A aj to, že som sa spýtala na video ešte predtým, čo som ťa čítala (107), zafungovalo „prepojenie“ .a zázrak bol na svete

126
DJ Vlado
Reagovat

116 – Líp bych to nevyjádřil :-) Zuzka je pěvecky i muzikantsky dál, vždyť je taky o 6 let starší, ale tu „přidanou hodnotu“ má prostě Anička větší. Jí podobné zjevení tady prostě ještě v žádné soutěži nebylo, proto bych jí vítězství přál nejvíc ze všech. Zuzka by mi jako vítězka ale taky nevadila.

127
Viq
Reagovat

Tomu říkám velmi laciné lavírování, přátelé.
Teď na zachování dekóra řeknu, že ten má to a to a to a milion onoho, pak tam hodím spojku „ale“ a přelívám zase na druhou stranu a sypu a sypu a skončím úplně jinde.

Z téhle školky už jsem vyrostl. Změřím, zvážím a vím!

128
Viq
Reagovat

Uzavřel bych to tím, že každý máme nějaké své favority. A někteří si to potřebují dodatečně objektivizovat a udělat si nějaké to alibi.
Já dám za nějaký obraz, který považuji za geniální, 150 milionů korun. Někdo jiný by za ten obraz dal maximálně 2 Kč a poté by si s ním vytřel zadek…
Hledat průsečík nedává smysl.

129
Viq
Reagovat

Aby si mě někdo nevykládal mylně a jako úplného blázna. Neříkám přece, že Zuzana nemá žádné absolutní kladné stránky, má jich dost a dost.
Když ji ovšem mám subjektivně srovnat s Annou (což mi tady někdo podsouval a nutil), tak z toho Zuzana nevyleze se ctí.
Jestli vy máte 150 tabulkových kritérií a strojově si odškrtáváte – má/nemá – a potom vám pod čarou vyjde výsledek (88 pro Zuzanu, 62 pro Annu), tak na této chlupaté logice já nefunguju :-)

130
fanda
Reagovat

nakonec bude úplně jedno, kdo vyhraje, důležitější bude, kdo se pak chytne a bude ten „dobrej“

131
Viq
Reagovat

130 – Tak docela jedno to není.
Mít 80 uncí zlata a nemít 80 uncí zlata je rozdíl. Či ne?

132
XMAN
Reagovat

Měl by to vyhrát Brunno, já bych mu to hodně přál.

133
Dave
Reagovat

132: Proč Brunno – jen kvůli antipatii k MD? Brunnovo setrvávání v soutěži už delší dobu nepobírám. Muzikantsky možná, pěvecky ne.

Jinak souhlas se 128. Pustil jsem si po Anně i vystoupení Zuzany. Jako zpěvačky jsou to obě kvalitní, o tom žádná. Ale ani jedna mě nezaujala. Je to čistě subjektivní, komu kdo fandíme.

Ke 130: Jak se díváš na Konvičkovou? Podle mě jeden z nejhorších případů lidí, kteří se po soutěži „chytli“. Snad takhle nedopadnou naše favoritky, skladby typu „To holky maj rády, když získá to grády“ či jak, to ať radši tiše upadnou v zapomnění ;o).

134
Langic
Reagovat

Tak jsem koukal do programu na vyřazování kdo bude jako host,nejbližší vyřazování to budou Chinaski a ted potěším Dje, za dva týdny ve vyřazování vystoupí Monika Bagárová ( A taky nějakej Karel Gott,znáte ho někdo vůbec?)

135
Ája
Reagovat

začínám mít pocit, že se to tu brzy začne Anča uctívat podobně jako loni Ševčík :-/

pro mě osobně ona není vůbec zajímavá, líbila se mi akorát ve výběru naslepo, ale od té doby nic, dokonce je momentálně pro mě z týmu Rytmuse na vypadnutí, stejně jako tu někdo psal, kdyby se tu o ní nemluvilo, tak i jí ani nevšimnu…nemusím tyhle unylé typy zpěváků, navíc mi je jí líto kvůli nesmyslným bojům mezi egem Vrbovského a egem Davida a na lítosti se kariéra stavět nedá, ale je to jen můj dojem, nikdo se nemůže zalíbit všem

ve finále bych ráda viděla Nikoletu nebo Juraje, Zuzku, Markétu a Ivannu (protože nejlepší zpěváky eMDý bohužel poslal tam, kde slunce nesvítí)

136
XMAN
Reagovat

133: To nemá s MD vůbec nic společného. Brunno byl vždycky jedním z mých favoritů a je mi hodně sympatický. Petra už MD vyhodil, tak teď je pro mě jednička v tomto týmu prostě Brunno.

137
Viq
Reagovat

133 – Když si odmyslím, že mám v soutěži nějakého svého koně a řeknu, že neexistoval, tak Zuzka (atd…) téměř jistě není někdo, kdo by mě k té show (od začátku nebo až od teď) přitáh… Neupírám bodíky, ale je pro mě business as usual.

Tak to bez jakékoli potřeby okázalého balancování na žiletkové hraně objektivity a opatrného lavírování cítím.

A nebyl by to zvláštní jev. Zvláštní je, když to není business as usual.
Takže promiňte, když s vámi dnes lavírovat nebudu. Budu s vámi lavírovat až někdy u další suprstár, až to bude opět vše business as usual.
Ale to už bude balancovat zase někdo jiný :-)

138
Viq
Reagovat

135 – A že je ten kult hodně početný, že? :-)
Grandfinále:
Oravec – Šuľáková – Spalasová – Mrózek
Prostě idyla :-)

139
yeey
Reagovat

135 vidim to podobne, Zuzka respekt a minule s tim These Words se mi jakoze hoooodne libila, ted s Beatiful az tak ne, zkratka to neni muj salek caje tahle hudba… jinak Zuzku uznavam jako zpevacku, objektivne je od Dary nejlepsi, ale ja mam holt subjektivne mnohem radsi Milose…

133 Dave – i kdyz „to holky maj rady kdyz laska ma grady“ to byl extrem i na Konvici:DD a Anicku a Zuzku bych uplne neporovnaval, protoze zatimco Zuzka je technicky dokonala, Anicka rozhodne ne, ale zase tam ma tu „pridanou hodnotu“ (boze to je vyraz u zpevu:-))

jo a shanel ses po nekom, kdo fandi Ivanne, takze tady sem!

141
Viq
Reagovat

135 – Jinak Ájo, cítíš se tím údajným „uctíváním“ nějak ohrožena? Mohu ti nějak pomoci?
Vede se tu zajímavý boj. Přesto tahle diskuse stejně nemá žádnou váhu a člověk spíše ovlivní pohyb těles v hlubokém vesmíru, když vyleze před barák a bude kvákat jako kachna, než zdejším diskutováním umístění nešťastníků v Hlasu ČS.

142
Viq
Reagovat

Ještě obecně k tomu uctívání.
Uctívání, když má kořeny v realitě, je přece dobrá a krásná věc :-)
A tady nám to koření tak silně, až to některým lidem tlačí na hlavu a cítí úzkost a životní ohrožení…
A na závěr smutně tvrdím, že se tu žádné takové uctívání v tom směru neodehrává.
A žádného Ševčíka neznám :-//

143
Dave
Reagovat

139 yeey: To jsme pořád jenom dva (vlastně 3 – ještě MD, baví mě ho při přenosech sledovat, jak se na Ivannu dívá jak na bohyni ;o))

Mně se v současné hudbě nelíbí umělé natahování písniček různými krucánky – tohle mi vadí třeba na tvorbě Aguilery a hodně to používá právě Zuzana.

Gunčíkovou bych si dokázal představit v gotickém či melodickém metalu. Mrzí mě, že v žádné pěvecké soutěži u nás si nikdo nikdy netroufl dát nějakou gotiku, narozdíl třeba od Ailyn z myslím španělské Superstar, která se pak stala zpěvačkou v kapele Sirenia. Jinak Gunčíková mi bohužel připadne, že se na to dala špatnou cestou, právě stylem Konvičkové :o(

144
Dave
Reagovat

137 Viq: přiznávám, že kdyby mě hned v tom prvním přenosu nezaujala Ivanna, tak jsem soutěž dále nesledoval. To kolo s vyřazovacími duely byla pro mě velká nuda. Naštěstí jsem záhy zjistil, že si stačí pouštět poslední půlhodinu reklam proloženou 2 vystoupeními ;o).

145
Dave
Reagovat

Fanoušci Anny, zkuste vyjádřit, v čem subjektivně vidíte její „přidanou hodnotu“? Když pominu dobrý hlas (který má více zpěvaček), nějak na to nemohu přijít. Jde o fyzický vzhled 16-ky (chlapi)?

146
Viq
Reagovat

144 – Naše škoda, Dave…
Protože teď se budeme s hrůzou v očích třást, jakápak maskovaná myška nám z toho nejvyššího stupně vítězů zapíská :-)
A tak, může to dopadnout i dobře. Teoreticky :-)

147
sali
Reagovat

115 – Veľký I. to zariadi tak, ako to (podľa mnohých) zariadil s Gunčíkovou a Adamcom v CSHS II. Málo kto verí, že A. dostal viac sms než G. Veľký I. doteraz údajne (opravte ma ak sa mýlim) výsledky CSHS II nezverejnil – narozdiel od CSHS I. Prečo tak (ne)urobil, si viem vysvetliť inak iba tým, že zmanipuloval aj hlasy od esemeskujúcich. Čiže aj notár je mamon… a operátor tiež: hlavne že všetkým to sype.

Súčasná sága má názov „Veľký I. sa vracia“.

Škoda, že toto sú len dohady.

148
Jana
Reagovat

1.Finále – Můj Idol:

1 Lukáš Adamec 20%

2 Gabriela Gunčíková 18%

3 Alžběta Kolečkářová 15%

4 Michal Šeps 11%

5 Petr Ševčík 8%

6 Martin Harich 7%

7 Matej Piňák 6%

8 Martin Kurc 5%

9 Simona Fecková 4%

10 Celeste Buckingham 3%

11 Monika Povýšilová 2% xxx

12 Klaudia Pappová 1% xxx

2 Finále – Československé hity:

1 Gabriela Gunčíková 20%

2 Lukáš Adamec 18%

3 Michal Šeps 12%

4 Petr Ševčík 11%

5 Alžběta Kolečkářová 10%

6 Martin Harich 9%

7 Martin Kurc 8%

8 Simona Fecková 6%

9 Matej Piňák 4% xxx

10 Celeste Buckingham 2% xxx

3.Finále – Taneční kolo:

1 Lukáš Adamec 28%

2 Gabriela Gunčíková 20%

3 Michal Šeps 18%

4 Petr Ševčík 11%

5 Alžběta Kolečkářová 8%

6 Martin Harich 7%

7 Martin Kurc 5%

8 Simona Fecková 3% xxx

4.Finále – Rock:

1 Gabriela Gunčíková 32%

2 Lukáš Adamec 24%

3 Michal Šeps 15%

4 Petr Ševčík 11%

5 Alžběta Kolečkářová 7%

6 Martin Kurc 6%

7 Martin Harich 5% DK

5. Finále – H. Vondráčková a duety:

1 Gabriela Gunčíková 30%

2 Lukáš Adamec 28%

3 Michal Šeps 15%

4 Petr Ševčík 10%

5 Martin Harich 8%

6 Martin Kurc 5% xxx

7 Alžběta Kolečkářová 4% xxx

6.Finále – Lucie a Elán:

1 Lukáš Adamec 32%

2 Gabriela Gunčíková 28%

3 Michal Šeps 17%

4 Martin Harich 12%

5 Petr Ševčík 11% xxx

7.Finále – Queen a Abba:

1 Lukáš Adamec 34%

2 Gabriela Gunčíková 30%

3 Michal Šeps 23%

4 Martin Harich 13% xxx

8.Finále – M. Žbirka a Unplugged

1 Gabriela Gunčíková 40%

2 Lukáš Adamec 36%

3 Michal Šeps 24% xxx

9.Finále – Superfinále

1 Lukáš Adamec 52% (426 400 hlasů) WIN

2 Gabriela Gunčíková 48% (393 600 hlasů) xxx

149
Jana
Reagovat

A prosím už konec dohadů,že vítězství Lukáše bylo zařízeno.Lukáš si to zasloužil a ve svém okolí znám mnoho liíd,kteří mu fandili a kterým GG sympatická nebyla.

150
Viq
Reagovat

145 – O to, co podsouváš, tam nejde.
To musíš sám slyšet vlastníma ušima, cítit vlastním srdcem (i vidět vlastníma očima).
Třeba ti to ale někdo jiný vysvětlí. Já na tohle nejsem :-)
Přesvědčování rozhodnutých je i tak nicotné.

151
sali
Reagovat

138 :-DDDDD

152
yeey
Reagovat

143 Dave – no vsak sem to tady sam psal nekolikrat, ze mi ty kudrlinky taky hrozne vadi :-)) … a Gabina holt podle me nemela na vyber a sama se 1000x vyjadrila, ze to co dela, je bohuzel asi jedinej zpusob, jak zpivat dal…

148, 149 tyhle vysledky tu byly uz, ale dokud neuvidim zdroj tech vysledku, neverim :-) Ja dodnes nevidim zadnej zpusob, jak Lukas mohl Gabinu porazit, vsechno hovorilo pro ni…

153
Dave
Reagovat

150: Dobře popsáno, díky :o)

154
Viq
Reagovat

153 – Popsáno to samozřejmě není :-) Protože já bych si tady s tím hodinu lámal hlavu a hledal přesná slova a ty bys mi to stejně shodil ze stolu.

Myslím, že žádáš dost a bez dobrých úmyslů…

155
sali
Reagovat

148,149 – Ďakujem, že si zareagovala. Vtedajší smäd po pravde som regidtroval ešte dosť dlho po súťaži. Môžeš mi ešte prezradiť zdroj (link a podobne)?

Ďakujem.

156
Viq
Reagovat

153 – Je to fakt totéž, jako s tím obrazem. Někdo vidí špinavou šmouhu a někdo obraz nekonečné hodnoty.

157
Dave
Reagovat

146: Ivanna nepíská – mně její výšky nevadí (jediné, kde mi rvaly uši a to pořádně, byl duet „královny“, ten byl neposlouchatelný, což považuji za chybu MD, ten je tam od toho, aby sladil oba hlasy).

Ale, že bych začínal Ivannu bránit? Tedy vlastně Ivannku? Bohyni :o) ?

154: Neboj ;o) zajímalo mě, jestli někdo dokáže své pocity popsat (či jestli naopak někdo přizná, že vzhled hraje podstatnou roli ;o)

BTW prý posílám komentáře moc rychle – zde je limit 1 příspěvek na 15 minut?

158
Viq
Reagovat

155 – Mně se zdá docela logické, že suprstár vyhrál ten Adamec. Nepotřebuju ani znát výsledky a vím, proč vyhrál. Na stránkách fanklubu GG to ale nemá cenu rozmazávat.

159
yeey
Reagovat

158 dobrej napad … navrhuju zmenit hlasku „blog nejen o televiznich reality show“ na „stranky fanklubu GG“ :D:D Vlado by byl urcite pro :D

160
Dave
Reagovat

Jinak k Adamec vs. Gunčíková – porážka GG mi vůbec nepřijde nelogická a osobně jsem ji tehdy tipoval.

Byla všude omílána jako jistá vítězka, takže plno jejích fanoušků považovalo za zbytečné hlasovat, no a jelikož SK prožívá tyto soutěže podobně jako hokej – narozdíl od CZ, hodně se činili, aby vyhrál SK zástupce.

Podle mě GG neměla nijak moc antifanoušků – takže za její prohrou nevidím příčiny jako kdysi, když Vaňková vyklepla Issu.

161
Viq
Reagovat

157 – No, vzhled samozřejmě hraje vždy nějakou roli, ale pokud se ptáš na tu přidanou hodnotu, tak hledej úplně jinde. Jestli tedy opravdu hledáš, o čemž pochybuji…
Myslím, že Annu má v oblibě a fandí jí i velké % žen. Na vzhledu to postavené není (snad až v nějaké 10. řadě…)

Já velmi dobře chápu, jakým směrem se to snažíš celé stočit (čouhá to jako sláma z bot), a proto nemá cenu se tím vážně zabývat…

162
sali
Reagovat

145 – Tvoja otázka sa dá prekrstiť do detského dobiedzania: „Tata, kde mal ten ujo kúzelník schovaného zajačika, čo teraz vytiahol z klobúka?“
Odpoveď: „Neviem, synček.., na môj dušu neviem.“

Moja prvá odpoveď Ťa teda vôbec neuspokojí: „Kúzlo.“

Moja druhá odpoveď by bola pre Teba skôr otázkou, lenže relevantnou iba v prípade, keby si už vedel, že Ťa niečím Anka dostala, ale nevieš za ten živý svet prísť na to, čím. Nuž ale to už by si sa radil medzi nás tzv. „zbožšťovateľov“ :-)
Keďže Ťa ale nemám očekovaného, tak Ti tú otázku klásť nebudem.

Musíš mi teraz uveriť, že si z Teba nestrieľam.

163
Ája
Reagovat

141 – Viq – nevím, proč bych se měla cítit ohrožena, však si měj/te svoji bohyni, já se o ní s tebou/váma rozhodně prát nebudu, ale pak mi nechoď brečet na rameno, až ti na autogramiádě nakreslí na čelo menší srdíčko než ostatním kolem ;-DD

164
pimpa
Reagovat

Hmmm, koukám, jak Viq už zase kouše… :-) Vrrr, ňaf, ňaf…

165
Ája
Reagovat

157 – z toho si nic nedělej, mně to hlásí, že posílám příspěvky moc rychle, i když něco napíšu po 5 dnech :-)

166
yeey
Reagovat

165 to ze to nechce odeslat komentar je porad mensi zlo, nez kdyz musis cekat na schvaleni :D:D

167
Ája
Reagovat

165 – no jo rybízku, to nesmíš psát prasárny :-P

168
Ája
Reagovat

těsně vedle, mělo to být 166 :-D, takhle to vypadá, že mluvím sama se sebou :-D

169
Viq
Reagovat

163 – Příspěvek jsi moc dobře nepochopila, ale to už bych asi musel začít předčítat ze slabikáře, a ten dnes nemám po ruce…

170
Ája
Reagovat

169 – a proč chceš být za každou cenu pochopen?

slabikář zkus, mně to možná nepomůže, ale tobě to jen prospěje, třeba dostaneš ve školce samolepku za to, že zvládneš přečíst slovo bez zakoktání :-P

171
yeey
Reagovat

Ája – to si nic z toho nedelej, taky tady obcas z toho chytam schízu :D:D

a zadny prasarny tu nepisu, jakóó :D maximalne se obcas oborim na Viqa, XMANa a dalsi co hnusne jedou do Markety nebo Ivanny…:D

172
Viq
Reagovat

170 – Ájo, Ájo… Snad z té zlomyslnosti ještě vyrosteš…

173
yeey
Reagovat

170 Viq totiz vzdycky neco naplaca, aby ti pak sroubovane mohl sdelit, jak ses vypatlana…:-)) sam ovsem reagovat k veci taky nedokaze a trpi tezkou absenci sebereflexe….

174
Viq
Reagovat

171 – Pravdomluvný a čestný strýček yeey. Tak ošklivě se mu prý do Ivanny a Markéty obouvám… Tady opravdu čichám nějakou poruchu ve vnímání reality.

175
Ája
Reagovat

172 – až přelouskáš slabikář, tak si přečti definici slova zlomyslnost, prosím :-)

173 – jj, koukám, případně fakt, že on nepochopí příspěvky ostatních obrací v to, že jsme to právě my, kdo nechápe, ale co už, aspoň je tu sranda :-D

176
Dave
Reagovat

161: Zajímala by mě i odpověď od žen – tam je jasné, že to nebude o vzhledu. Např. mojí manželce se Anna líbí od začátku, kdy ji zaujal její „sytý hlas a zajímavý projev ve zpěvu, který není častý a je velmi osobitý“.

Naopak Ivanna ji irituje projevem – prý je přecitlivělá a pořád dojatá. Její hlas se jí vůbec nelíbil u Petry Janů.

Mně se naopak nelíbí projev Anny. Přijde mi unylá, bez emocí v mimice, nekomunikuje s diváky – někdy mi to až přišlo, že je má v p… jako její kouč.

162: No já se asi už mezi „uctívače“ taky řadím, to nepopírám, ale ještě mi kus cesty chybí – pořád na své favoritce vidím i mínusy :o)

177
yeey
Reagovat

174 po pravde, ty ses votravnej uplne z jinejch duvodu, nez ze bys jel do Ivanny a Markety… :-) a o tvoje ironicky omluvy fakt nestojim…

178
Viq
Reagovat

176 – Dave, já myslel, že už jsme si rozuměli a že jsme se shodli na platnosti hodnotového subjektivismu.
Mně vůbec nevadí, že fandíš Ivanně. Jsem za to dokonce rád. Ale to podsouvání mi dost vadí a kazí dojem…

179
yeey
Reagovat

175 njn tak on vetsinou zadnou vecnou odpoved nema, takze vetsinou jen prevrati tvuj prispevek naruby a udela z tebe debila a prida k tomu nejaky epesni moudro… :-))

180
Dave
Reagovat

Tak teď mi bylo řečeno, že účastníci Hlasu budou 18.5. v Brně v Olympii. Kde budu já? V práci :o(. Asi 300 metrů od nich. I když, asi bych přes ty pištící děti neslyšel pískat Ivannku.

181
yeey
Reagovat

180 treba ti to aspon zprijemni praci, kdyz z dalky uslysis „….will always love you-u-u-uaa…“ :-)

182
Ája
Reagovat

181 – jen aby neslyšel „Nonstooooop….“ :-D

183
Motýlek
Reagovat

Dave – tvoje žena je zřejmě podobně oduševnělý člověk jako Anička / a všichni její příznivci, jak to tak sleduju/, prostě na vyšší úrovni vnímání člověka…
Ivanna mi přijde podobně povrchní jako její příznivci, takovéto pozlátko na povrchu a odloupneš slupku a není tam nic…
Však to musíš vidět sám, ten propastný rozdíl mezi Aničkou a Ivannou, a mezi fandícími tábory, vždyť je to vidět na první letmý pohled…
Zdravím staré známé… :-) A Viqu – slíbils bojovat až do konce – jen připomínám,….šak sám nikdy nebudeš…

184
yeey
Reagovat

182 – no tak spolecna pisen urcite bude… tohle slyset dokonce nazivo, to by se mi asi vazne zvedal kufr :-!

185
Dave
Reagovat

178: jasné, myslím že si rozumíme :o) A mých sarkasmů se neboj ;o).

Jinak s těmi „uctívači“ to celou dobu myslím v kladném smyslu.

Koukám, že stejně jako yeeymu se mi líbí i Poulíčková, resp. v prvních kolech se mi líbila, teď už se mi nějak vytrácí z povědomí.

186
Viq
Reagovat

183 Motýlku, jedna věc je jasná. Odpor je marný.
Akorát ještě nevím pro koho :-)

187
Ája
Reagovat

183 – ale no tak, tohle paušalizování lidí podle toho, komu fandí, si snad můžeš odpustit, přijde mi to trochu dětinský, sice Ivanně moc nefandím, ale rozhodně si nemyslím, že je horší člověk než Anna nebo ostatní

188
yeey
Reagovat

183 tak to je teda sila…. chci rict, co to ksakru je? to jako kdyz fandis Anicce, dela to z tebe intelektuala na urovni??? a my ostatni, co mame jiny favority, sme tim padem povrchni looseri s pozlatkem na povrchu? sorry, tohle je jeden z tech absolutne nejvetsich blabolu, co se objevil v tyhle diskuzi…

btw kdyz tu nekdo, kdo miluje Rytmuse, vypravi o odusevnelosti, tak se nestacim divit :D:D

189
yeey
Reagovat

185 tak to mame aspon podobny – ma TOP 4 z prezivsich je Poulickova, Bagova, Mrozek, Novotny… v chlapech uz se mozna neshodnem, co? :-)

190
Ája
Reagovat

188 – hele ty povrchní loosere, nebylo tady něco podobného loni ohledně Ševčíka? já se asi radši spokojím s tím, že jsem looser č.2 než si nechat podsouvat, komu mám fandit :-))

jinak pokud mám volit top4 bez ohledu na týmy, tak je to Zuzka, Miloš, Nikoleta a Markéta

191
Dave
Reagovat

183: Moje žena skutečně je velmi oduševnělý člověk. Co se mně týče, opravdu nejsem „na vyšší úrovni vnímaní člověka“.
Ovšem určovat podle toho, kdo fandí které zpěvačce, nakolik je povrchní – to mi přijde mimo mísu. A globalizovat to na všechny fanoušky dané zpěvačky.

BTW když jsme u té úrovně fanoušků obou táborů – nevím, ale myslím, že příspěvky č. 4 a 5 nepsal žádný z nás fanoušků Ivanny ;o).

192
Motýlek
Reagovat

yeey – jj, fakt si to myslím… Povrchnost a zase jenom povrchnost, vždyť to dokazuješ každým příspěvkem… Vždyť vím, že se ti líbí Gunčíková, Jandová, Zeťová – samé naprosto totožné typy – zase jen pozlátko a kde nic tu nic… To nemá s inteligencí ani se vzdělaností nic společného, ale to je marné ti to vysvětlovat…
A opravdu se mi líbí Rytmus – znovu píšu, z těch čtyř je to nejlepší člověk… Já nemůžu za to, že ty máš jiné vidění a jiné vnímání – chápeš, že já za to nemůžu nebo to nechápeš a myslíš si, že tě kritizuju?
Vyskakuješ a fakt nevím proč… Prostě ty tábory jsou naprosto rozdílné, je mi líto, že to nevidíš…

193
yeey
Reagovat

190 :D:D sorry hele ja du fandit Anicce, protoze to chci taky zkusit, jaky to je bejt intelektualne a moralne na vysi :D:D

194
Viq
Reagovat

188 – Strýčku, napadá mě jen jedna replika, která se ti nebude líbit.
Guláš, pivo a rum.

195
yeey
Reagovat

192 Marta Jandova – a kde nic tu nic??????? nechtej me rozesmat…:-))

naopak naprosto povrchni je skatulkovat intelekt lidi podle jejich favorita v Hlasu Československa :D:D:D

196
Motýlek
Reagovat

yeey – ty jsi strašně vznětlivý člověk… :-) Kolem tebe se musí chodit po špičkách, a radši ani nic nepsat, hned vyletíš jak blázen… Kontroluj se trochu… :-))

197
Motýlek
Reagovat

yeey – ty když nevíš co, tak vytáhneš toho intelektuála… To je tvoje zaklínadlo…. :-D

198
Klogi
Reagovat

145 – Dave:
Neprispievam sem casto, ale sa ti pokusim popisat ako to zafungovalo na mna… Hlas sledujem az od prveho zivaku… po tom co som si pozrel spatne na nete Annu.. Inflacia roznych talentovych sutazi vo mne zabila akykolvek zaujem, skratka som tomu nevenoval pozornost az som si pri citani sprav niekde na Topkach v nejakom komente precital, ze nejaka Veselovska v Hlase CS je vraj najlepsia… Hovorim si dobre .. pozrieme si to cudo. Foto.. no ziaden extra zazrak.. cudny vyraz… klik – Vyber naslepo.. a uz tam stoji drobne tintitko v sedom svetri s velkou ciernou gitarou.. Odozneju prve dva verse … super syty lahko zastrety hlas s podivnou vibraciou … Co sa mna tyka okamzity wow efekt… asi podobne ako u Rytmusa, ktory to tlacitko zacapol asi po 15 sekundach.. Otaca sa k nemu so zdanlivo ladovym vyrazom, ale recou tela a ocami mu podakuje.. zmurkne nanho… Ty si bol prvy.. teba si vyberiem.. A pritom dalej bravurne, uplne lahko a bez namahy dave ten nelahky kusok… Opat sa pootoci a hypnotizuje ostatne kresla… vie, ze sa jej vsetci otocia.. je to len otazka casu… a ako piesen graduje otacaju sa vsetci jeden po druhom, chytaju sa na ten hlas ako pstruhy na cervika a ona si ich tym zdanlivo studenym az drzym pohladom jedneho po druhom oskenuje a zdravi…. bez toho, aby ubrala piesni na kvalite podania ci na emocii… Dostala ich vsetkych, tak ako aj mna..
Viem … je to iba 16 rocny trochu cudny fagan, ktory dokonca lahko susle, lebo ma krive zuby, ale jedinecny muzikant bez tremy a bez bazne.. Ked spieva meni sa na nejaku sirenu, ktora neodolatelne laka a nenecha ma lahostajnym… Je mi vlastne uplne jedno kto to vyhra, lebo u mna uz vyhrala. Vsetky Zuzky, Katky, Ivanky, Mrazici, Nikoletky… vsetko OK a super spevaci, ale ten Faktor X ma len Anka..
The End ;)

199
Motýlek
Reagovat

jj, Jandová /i Janda/ mi nic neříkají… Nepotřebuju je vůbec k ničemu…. O Zeťově ani nemluvím, ta mi je navíc nesympatická… Jen zas nevytáhni to otřepané, že někomu závidím…

200
Ája
Reagovat

Motýlku, nezlob se na mě, ale fandění v talentových soutěžích nemá s inteligencí nic společného, ani se podle toho nedá posoudit charakter člověka, nehledě na to, že naše komunikace probíhá přes internet, za který se spousta věcí schová a mnoho lidí se projevuje naprosto jiným způsobem než ve skutečnosti, takže si klidně mysli to, co si myslíš, ale neodsuzuj tu naprosto nesmyslně ostatní

201
yeey
Reagovat

196, 197 – omyl, vytahla si to ty :-) a vznetlivej trochu sem, uznavam, ale kdyz pises takovy hovadiny, tak se nemuzes divit…

jinak Helenu Zetovou mam rad jako cloveka, Gabinu s tebou resit nehodlam, ale jeste mi prosim osvetli tu Martu… opravdu bych si poslechl v cem je povrchni, jak je pozlacena a jinak „kde nic, tu nic“ ??? opravdu si to od tebe rad poslechnu…:-)

202
Viq
Reagovat

196 – Nj, vznětlivý, ale když do něho pak foukneš, tak už okázale padá a šilhá po rozhodčím…
A nemá rád Švédy. Tak si všichni zítra vsaďte na Tre Kronor :-)

203
Motýlek
Reagovat

yeey – no dobře, uznávám, že Jandovou znám jenom z poroty a tam byla poměrně sprostá, takže mám na ni názor pouze ze sledování Superstár tehdy… Zpívala teď nedávno v nějakém pořadu – a hodně špatně, dýchala jak čokl, ale možná byla nemocná… To je jedno, mě ona fakt nezajímá….

204
yeey
Reagovat

202 ty ses ale vazne dost ubohej clovek…:/ jak muzes po tydnu takhle prekrucovat, co sem tu napsal? :/

205
Motýlek
Reagovat

Ája – to píšete pořád dokolečka ty a yeey… Já ne… Ty a on mluvíte o inteligenci… Já ne..

206
Viq
Reagovat

198 – Pěkně, Klogi.

207
Motýlek
Reagovat

yeey – ty máš rád Zeťovou jako člověka, a já mám ráda Rytmuse, protože je člověk….

208
Ahojda
Reagovat

176 Dave

Ty tvoje příspěvky mě připoměly větu ze známé komedie :
“ Když vy máte inženýrku tak my doktora“, pak nastala demolice předmětů obou rodin a nekonečně zbytečné diskuse, která rodina je na tom líp…

209
Dave
Reagovat

189 yeey: vystoupení mužských účastníků moc nesleduju, přece jen jsem spíš na ty blonďaté povrchní krásky :o)

No jo, ale proč jsem si vzal oduševnělou brunetku ?

194: to je z Dědictví aneb K*vahoši – akorát tam nebyl ten guláš, ne? Myslíš tím, že Ivanně fandí neintelektuální hospodské typy? Nevím, do hospody nechodím, bo pivo nepiju, takže to neumím posoudit.

BTW koukám, že ten čas, po kterém můžu poslat další odpověď, se pořád natahuje. Jak to řešíte vy ostatní? Mazání cookin nepomáhá.

210
yeey
Reagovat

203 jen pro tvou informaci – ano byla nemocna… a to ze tebe nezajima, neznamena ze je povrchni, pozlacena ani postribrena… sama, bez zadny pomoci, se zvladla prosadit s kapelou po celym Nemecku a rozhodne nemela lehkej zivot (smrt matky, bratra), par sprostejch slov si dovolit muze… a minimalne rock (a asi i muzikaly, neslysel sem) zpiva famozne…

prave tahle tvoje rovnice „neznam, nezajima=povrchni, pozlatko atd“ je totalne povrchni….. o tom skatulkovani inteligence nebo kdovi ceho podle favorita v Hlase ani nemluvim…

211
DJ Vlado
Reagovat

Ale ale, snad se nezačnou hádat dva lidi, kteří zde patří k mým nejoblíbenějším :-) Motýlku, v tomhle musím s yeeyem souhlasit, podle osobních favoritů se na povahové vlastnosti usuzovat nedá. U mě by se tím pádem dalo usuzovat na absolutní schizofrenii, protože já jsem v této chvíli napůl Aničkovec, napůl Markétovec, odlišnější favoritky snad ani nemůžu mít. Je to jako kdyby se Monička a GG sešly ve stejné řadě SS (díkybohu, že se nesešly a mohl jsem si užít fandění každé zvlášť). Ale když mohl vloni existovat průnik Ševčíkovců a Šepsovců (btw. neznám odlišnější zpěváky), tak na mé schizofrenii asi není nic divného :-)

212
Ája
Reagovat

205 – jak dokolečka? zmínila jsem se o tom v jednom příspěvku :-D, ale to víš, já jsem přeci povrchní a uvnitř prázdná, tak ode mě nic neočekávej :-P

213
Motýlek
Reagovat

Klogi – krásně napsané, moc děkuju…
Já si to taky přesně vybavuju, když začala zpívat úplně poprvé, tak jsem se na tv v ten moment nedívala, ani na ty, co byli před ní…. Ale něco se stalo, co mě přinutilo se podívat na obrazovku, ten hlas, který se běžně neslyší a když jsem uviděla tu křehkost, tak se mi nahrnuly slzy do očí…, jakoby tam stál někdo, kdo potřebuje chránit, bránit…., vzít pod křídlo… Nemohla jsem uvěřit, že se tam někdo takový objevil…

214
yeey
Reagovat

209 – kdyz to nejde, tak proste dej zpet a posli to hned znova, a kdyztak zase… a napoctvrty uz to vetsinou vyjde :D

215
Motýlek
Reagovat

Ája – kdo neočekává ničeho, ten zklamán nebude… :-)

216
Ája
Reagovat

211 – nejsi blíženec? tím by se „schizofrenie“ dala omluvit ;-)) loni se mi líbil Lukáš, Gábina i Michal, takže je to celkem normální mít odlišné favority, holt každému se líbí něco jiného, což je naprosto normální :-)
jak říká klasik: Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat :-)))

217
Motýlek
Reagovat

DJji – ty jsi naprosto jiný, ojedinělý a nezaměnitelný případ…. :-* Tebe ZNÁM…., ale ostatním to můžeš samozřejmě vysvětlit…. :-)))

218
Viq
Reagovat

211 – DJ, nějaké ty povahové vlastnosti a nějaký způsob vnímání dle toho usuzovat lze, neplatí to jistě univerzálně a ve všech případech.
A doufám, že zde to neplatí do velké míry, protože by nám při dnešní míře lidské hlouposti Anička brzo vypadla :-)

219
yeey
Reagovat

211 to vis Vlado… to je tvuj osud, ty mas odlisny oblibence v Superstar, v Hlase i tady na foru :-)

jinak sem rad, ze ty se mnou souhlasis :-) nerad se tu hadam, ale vetsinou mi to neda nereagovat :-)

220
Motýlek
Reagovat

DJji – já se nikdy nehádám, to snad víš….

221
Motýlek
Reagovat

Ještě dodávám, pokud sis toho yeey ještě nevšiml, tak mně jsi sympatický a nekritizuju tě….

223
Dave
Reagovat

198 Klogi, díky, moc hezky popsané.

Jen si nejsem jistý – otočil se u Anny opravdu Rytmus jako první? Spíš se mi vybavuje, že první byl MD. Ale to je detail.

203, 210 ad názory na Martu Jandovou – podle mě jedna z nejlepších evropských zpěvaček současnosti, jen holt rock zrovna není mainstream, takže u nás není tak známá. Ta její energie na pódiu, to se jen tak nevidí. Co se sprostých slov týče – nesrovnatelné s Rytmusem v one man show Kazmy ;o). A navíc mi Marta přijde dost citlivá (kdo jste ji např. viděli v SK pořadu Modré z neba).

224
Motýlek
Reagovat

Dave – to posílání příspěvku nezáleží na tom, jak často píšeš ty konkrétně, ale kolik nás posílá příspěvek současně….

225
yeey
Reagovat

221 toho si cenim, nicmene kritizovat me klidne muzes ;-) ja se snazim (narozdil od Viqa) si z kritiky neco odnyst… ne vzdy to vyjde, ale zamyslim se nad tim vzdy :-)

jinak doufam, ze sis precetla, co sem psal o Marte… nechci ti ji vubec vnucovat, ale ja na ni fakt nedam dopustit a videl sem s ni spousty rozhovoru, byl na spouste koncertu a vim, jaka je to suprova baba, takze kdyz o ni nekdo mluvi zpusobem jako ty, tak mi to neda to nechat jen tak :-)

226
DJ Vlado
Reagovat

216 – Ne, jsem panna :-) Jinak i mně se vloni líbila celá Top 3, i když vyloženě jsem měl jasno v tom, že nejvíc jsem z nich fandil Gábině. To ovšem není nic proti tomu, co nastalo v ČSS1 potom, co vypadla Monička. Tehdy jsem měl vážně maximální schízu, z Top 4 jsem měl jasno v posledním místě Bendiga, ale Chodúr, Šmajda a Dominika u mě byl na chlup vyrovnaní, každému z nich jsem fandil trochu jinak, Dominika mi z nich byla nejsympatičtější, Šmajda mi byl nejblíž hudebně a Chodúr byl objektivně nejlepší zpěvák. V Top 3 jsem dokonce udělal takovou bláznivinu, že jsem každému z nich poslal po jednom hlasu, protože v tom unplugged kole mě každý dostal s jedním výkonem, Dominika s Tlakovou níží, Chodúr s Rozeznávám a Šmajda s Dream On.

227
Motýlek
Reagovat

Dave – tak já jsem právě viděla Modré z neba s Rytmusem…. Martu znám – znovu opakuju – jen z poroty Superstár… Párkrát jsem ji příležitostně slyšela zpívat a nelíbila se mi vůbec…

228
yeey
Reagovat

223 – tahle souvislost, ze Motylek vycita Marte, ze je sprosta a pritom ma v oblibe Rytmuse, mi vubec nedosla :-)

a citliva urcite je, ale vzdycky se divim tomu optimismu u ni, clovek by si myslel, ze kdyz v 17 prijde o mamu a o 10 let pozdeji o bratra, ze bude nakej morous apod…. holt po tomhle asi clovek uz nahlizi na beznej zivot s vetsim nadhledem…

jinak tady je btw 13. komnata s ni, kdo by mel zajem … musim rict, ze sem u toho mel na krajicku, kdyz sem to prvne videl… http://www.youtube.com/watch?v=UkuTxuMC_Po

229
Viq
Reagovat

Dave, Rytmus se otočil jako první!
Ty tedy opravdu tápeš a zároveň předpojatě usuzuješ a opravuješ :-/

230
Viq
Reagovat

Může se to zdát divné, ale já Jandovou taky dlouhodobě nějak nemusím.
Myslím, že jestliže Motýlek formuluje nějakou hypotézu, realita souhlasí :-)

231
Motýlek
Reagovat

yeey – tak je rozdíl použít v nějakém textu nebo ve větě nějaké neslušné slovo nebo výraz, a je rozdíl se vyjadřovat k soutěžícímu v Superstár jako Jandová – když to pak odvysílali, možná si tu kauzu pamatuješ, nebudu to připomínat ani opakovat, protože to se ani nedá…
Já opravdu nevím, jak ti to vysvětlit, abys pochopil, o co jde…. Jednoduše do člověka vidím, a mysli si o tom co chceš… :-)

232
Dave
Reagovat

Díky za radu, 224 :o)

Když jsme u těch superstárů – jak se vám líbí duet Debbi s raperem Lipo ? BTW mě ten rap spíše připomíná Leoše Mareše a jeho pěvecké pokusy (v dobrým smyslu, nedávno jsme si Marešův rap pouštěli v autě z kazety). Cením si u něj, že nejde o hovadské texty jako u většiny CZ/SK pseudogangstas.

Rytmus mě překvapil songem Sám (nevím však, jestli je i autorem textu/hudby).

233
Dave
Reagovat

Pardón, povedlo se mi konečně zprovoznit videoarchív Hlasu a Rytmus byl fakt u Anny první.

234
yeey
Reagovat

231 kdybys radsi uznala, potom co sme tu s Davem o ni rekli, ze si to s tim hodnocenim o ni ukvapila a prehnala a ze to muze bejt fajn zenska a hlavne zpevacka…! ale neee… ty si jeste nasadis na ni znovu, jen abys sis jela svou…

a btw „jednoduse do cloveka vidim“ – to je zase perla…

235
Viq
Reagovat

Když jsem si tím monolitem připomněl Vesmírnou odyseu 2001, tak si tady místy připadám jako HAL9000.
Že, Dave.

236
Motýlek
Reagovat

yeey – tak já už nevím, jak ti mám říct, že Jandovou neznám!!! Co mám teda uznat? Že ji neznám než jako porotce ze Superstár, kde na ni mám svůj názor? Mně se jako zpěvačka nelíbí, slyšela jsem ji cca 5-6 krát… Naposled je to asi týden, a jak říkám, dýchavičná….

237
Ája
Reagovat

234 – tak pokud Motýlek nepracuje u rentgenu, tak mi ta věta taky přijde spíš úsměvná :-D

když už jste u tý Jandový, tak mně se jako zpěvačka i člověk líbí, rozhodně to neměla v životě jednoduchý a i tak si dokáže udržet optimismus a úsměv, toho si cením

238
Dave
Reagovat

235: Vesmírnou odysseu jsem viděl hodně dávno, vybavuju si, že Hal bylo označení počítače, jen nevím, čím se vyznačoval – děravá paměť ;o) ?

239
Motýlek
Reagovat

yeey – ty si jedeš taky svou písničku a nevyčítám ti to…. /až teď :-D/

240
Dave
Reagovat

Teda Marta dnes musí škytat :o)

241
Motýlek
Reagovat

Ája – skoro trefa…. :-)))

242
yeey
Reagovat

236 neznas ji, ale delas tu o ni hromadu tech nejcernejsich zaveru…. poslechni si radsi neco od Die Happy, nez naky porady p parodiich na stary hity …. kdyby sis nahodou chtela rozsirit obzory – http://www.youtube.com/watch?v=BKlf235KTQI – a ze je trochu udejchana, je zazrak ze pri takovym nasazeni jen trochu :-)

de zkratka o to, ze o ni delas zavery na zaklade jedny pubertacky diskuze s Palem… no boooze, jakobysme se vsichni obcas nepobavili na cizi ucet…:D

244
Viq
Reagovat

Dneska se to nějak zvrhlo. Doufám, že tady nebude pořád taková divočina.

Jestli plánuješ něco udělat, udělej to teď. Prosím. Žádám.

245
DJ Vlado
Reagovat

Co se týče Marty, tak jí mám radši jako zpěvačku než jako porotkyni, ale jinak to u mě byla druhá nejoblíbenější ženská porotkyně po Adéle (kterou mám ale stejně radši jako moderátorku). Ostatní porotkyně většinou stály za prd, Dara a Zeťová zbytečné, jen papouškující slova kolegů, Csáková hrozná, z jejího „brouku, mám husí kůži“ jsem měl skoro kopřivku, Osvaldová sice byla vtipná, ale štvala mě totální přepojatostí vůči některým soutěžícím, Hubinskou mám rád díky Zdivočelé zemi, ale v porotě SHS2 byla nevýrazná, Lucka Bílá hrozně přeslazená a všechny debilně chválící, o omylech typu Slaná nebo Šeredová radši pomlčím. Oproti tomu Marta byla spontánní a často i vtipná, ale taky empatická – na její hodnocení Moničky po Spomaľ se nedá zapomenout (viz. „ty potvůrko“, „kdybys byla sirotek, tak mi zavolej a já tě adoptuju“). A co se týče jejích vulgarit, tak já jsem to chápal tak, že ona je z rockové kapely (a navíc ještě německé), proto je zvyklá se takhle se svými muzikanty bavit. A co se týče té kauzy s tou Semivanovou, tak její i Haberovy poznámky byly sice nemístné, ale oni si je říkali jen za zavřenými dveřmi a nemůžou za to, že to nějaký „dobrák“ pustil na youtube. Navíc ta Radka mi byla dost nesympatická, úplně druhá Sanny z VV2 a to nejen co se týče postavy, viz. ty řeči pro bulvár, že jí týral otčím. Rytmusova „Fucková“ mi přišla jako mnohem horší a navíc to byla urážka, která byla vypuštěna cíleně, zatímco tamto byl jen soukromý rozhovor porotců, který neměl překročit hranice místnosti.

246
Ája
Reagovat

241 – ještě mě napadla gastroskopie, ale to bys asi viděla věci, po kterých netoužíš :-D

247
Motýlek
Reagovat

yeey – tak jako ty děláš unáhlené závěry o Rytmusovi – pro mě je to zkrátka totéž…. Jenže ty si to vůbec nepřipustíš… Já nakonec můžu když na to přijde, uznat všechno, já s tebou můžu i souhlasit, ale ty neuznáš nikdy nic…, to je to, co mě pak nutí toto psát, i když vím, jak tě to vytáčí…. Ty když někoho vytáčíš, tak je ti to putna…

Za ty odkazy díky, poslechnu si to zítra, dnes už končím, dobrou noc…

248
Dave
Reagovat

243: shlédl jsem video (či spíše pročetl titulky), ale nejsem moc moudrý, jak to souvisí s dnešní diskuzí. Počítač zjistil, že ho chtějí odstřihnout, oni mu tvrdí, že ne, i když to chcou udělat.
?

249
Motýlek
Reagovat

DJ – to máš pravdu, ale pustili to…. Mě zas nijak nezasáhlo to zkomolení jména… Ale to je zase tím, jak máme koho oblíbeného… Csáková mi celkem nevadila a nejoblíbenější mám Adélu, ať je kde je…
Já vím, že máš fenomenální paměť, to je v pořádku, to obdivuju, ale některé věci bys měl už vytěsnit z hlavy, aby tě to zbytečně netrápilo… :-)) Nemyslím tyto kauzy, ale ty dřívější tvé neoblíbence… To vždycky žasnu, že po takové době ti ještě leží v žaludku… :-))

250
sali
Reagovat

Dave: jediný, kto sa vo výberoch naslepo postavil na nohy a nadšene tlieskal s davom nejakému z objavov, bol MD a to práve u Aničky. Opýtaj sa jeho, prečo to urobil. On by možno vedel ešte lepšie ako Klogi formulovať dôvody. Yeey (alebo XMAN?) poznajú cestu k MD-ýmu na FB.

Motýlik, ak chceš, poď sa ku mne nachvíľu schovať, mám malú izbičku. Je v nej trošku chladno, ale 18 stupňov je vraj ideálnych na spanie. :-)

251
yeey
Reagovat

247 Rytmus je taky jeden z mala, kterymu otevrene nadavam, u ostatnich se drzim zpatky, abych se vyvaroval unahlenych nefer zaveru jako ty u Marty…

…naproti tomu Rytmus uz 1000x dokazal ze je to namysleny, sebestredeny, egoisticky hovado… urazky soutezicich v Superstar, hudba o tom ze nekomu nadavam (opravdu super a na urovni!), otresna sebeprezentace… mohl bych pokracovat dlouho… ok ja nerikam, asi dovede byt v pohode, ale uz mi mnohokrat dokazal, ze moje nadavky si zaslouzi… jesi mas neco na jeho „obhajobu“ , klidne to do me nahrn jak ja u Marty…

252
Dave
Reagovat

Dobrou noc všem :o)

253
yeey
Reagovat

245 dik za prispeni do debaty o Marte, Vlado, ty nezklames :-)

254
yeey
Reagovat

250 tak aby bylo jasno – zadnou cestu na FB MD neznam :D:D:D to ze mam rad Ivannu neznamena, ze mam rad jejiho vypatlanyho kouce :D

255
Dave
Reagovat

250 sali: právě tuhle scénu jsem si pamatoval. Nemám účet na FB, ale bylo by zajímavý vidět, co si tam tehdy MD napsal, jistě ho muselo štvát, že ji nezískal on.

256
Dave
Reagovat

251: no, během většiny kol jsem nejčastěji souhlasil s názorem Rytmuse. Hloupej nebude, ale peníze dělaj divy.

257
Ája
Reagovat

254 – téda rybízku, to by do tebe jeden neřekl, ty a eMDý spolu na FB :-D :-D, když budeš hodný, tak ti jistě nabídne práci v muzikálu o Spartakiádě, který jednou určitě napíše :-D

258
sali
Reagovat

254 – preto som tam načarbal aj XMAN-a. :-))

259
Motýlek
Reagovat

yeey – tak zrovna toto mě nijak neohromilo ani nevytočilo co píšeš, protože už jsi to psal…, a ani předtím to se mnou nic neudělalo… To můžeš napsat i tisíckrát… Prostě – strom, vzduch, šiška…. Znáš to.. :-)

sali – když ty vždycky přijdeš až když já končím, to není fér… Tu izbičku beru, jak jinak…, může tam být i 4 stupně nad nulou, prý mozek pracuje nejlíp při této teplotě, i když to zbytku těla nemusí být po chuti… :-))) Už musím, pááá a dobrú noc… :-)

260
dolores
Reagovat

148- tieto vysledky akoze su pravdive ? no ja neviem, ale vlani tu boli uverejnovane zarucene vysledky aj 3x a stale boli ine. takze neverim ani tymto. ibaze by si nam tu Jana skopirovala nejaky hodnoverny zdroj.

ale ak by toto bola naozaj pravda, tak musim sa pousmiat hlavne nad tym, ake nezmyselne vojny sa tu viedli proti (vraj)favoritovi sutaze Sevcikovi, aky az patologicky strach z jeho mozneho vitazstva nahlodaval jeho antifanusikov, a pritom cely cas bol Petr na 4, ci 5. mieste. zatial co nenapadny Adamac okupoval prve priecky od zaciatku, dokonca so slusnym naskokom.
a potom este neviem, naco bola dobra ta bomba sprava o utajenych vysledkoch v bulvari, kde Adamec vraj bol na tom tak zle, ze mal vypadnut hned po Kurcovi a Seps bol vraj vtedy prvy !! OMG, aky priehladny nabor SMS hlasov pre Adamca, pricom ich podla tychto vysledkov mal viac ako dost. neuveritelna a kruta hra s verejnostou. media su proste mocny nastroj na ovladanie ludi, vytvorit pocit strachu u Admacovych pocetnych fanusikov, aby este zdvojnasobili pocet SMS?? pekny marketingovy tah :))

ale nic mu to nie je platne, ze vyhral v Superstar. je to dvojsecna zbran, na jednej strane ma stado oddanych fanusikov, na druhej ho mnohi fanusikovia ostatnych znenavidia a nebudu ho uz nikdy uznavat a akceptovat, hoci zaspieva ako Panboh. a to sa tyka vsetkych, nielen vitazov. to bremeno predsudkov z talntovej sutaze, sa za nimi bude vliect ako chvost za kometou po celu karieru. a bude to tak aj so sutaziacimi Hlasu.

261
yeey
Reagovat

257 to vis naivne si mysim, ze kdyz budu (povrchne) fandit Ivanne, tak si k nemu najdu cesticku a budu konecne v tech muzikalech, sem holt jeste rybizek :D

262
Viq
Reagovat

250 – Největší fanda Anny Veselovské byl Michal David. LMAO.
Ale jen na ty 2 minuty, než si vybrala za kouče Rytmuse. Prostě měl smůlu, že mu tesilové sáčko brzdilo vedení. Doufám ale, že by si ho Anna ani tak nevybrala…
Pravdu se už od něj hádám nedozvíš. To bys ho musel prolít litrem slivovice :-)

263
yeey
Reagovat

259 .zajimavy, ze ti u lidi tyhle vlastnosti nevadi… me to vadi a dost… a jestli tobe ne, tak se asi vazne nemame o cem bavit :-)

264
sali
Reagovat

255 – Ak to čo len trochu sleduješ, MD sa dodnes zo straty Aničky nevie spamätať a (z nášho pohľadu sa to tak javí:) svoju traumu otočil nie len na Rytmusa (čo by bolo ešte ako-tak fér, keďže Rytmus odštartoval ako prvý kritikou Ivanninho výzoru) ale aj priamo na Aničku, a to všetko len preto, že keďže jeho vlajková loď Ivanna je príliš chabá súťažná protizbraň, nemal už čo iné než vytiahnuť nesúťažné zákerné torpéda.

265
sali
Reagovat

259- Dorbú nôcku, moja.

266
Dave
Reagovat

261 yeey: cóóó, ty Ivannce fandíš jen povrchně? Styď se :o) Do muzikálu to stačit nebude, ale třeba bys mohl být v křoví jako oddaný fanoušek při natáčení klipu Nonstop 2012 ;o)

267
yeey
Reagovat

266 ja sem doted mysel, ze ji fandim jako doopravdy, to byl ale krutej omyl, ted uz vim, ze Ivanne fandi jen povrchni lide plus jeste i to fandeni je povrchni…:D:D

a ja uz si najdu nakou cestu jak se vetrit do prizne meho idola MD :D:D

268
Motýlek
Reagovat

yeey – ty mě prostě nechceš nechat jít spát… Jaké zas vlastnosti?? Ty tvoje – vycucané z prstu? Ty si něco vymyslíš, napíšeš to sem a já to mám brát tak, že je to pravda? Jsou to nesmysly… Tím končím tvá Máňa… :-)

sali – dobrú eště raz… :-* naozaj dnes naposledy….

269
sali
Reagovat

260 – Ahoj, milá Dolly. Janu som vyzval na uverejnenie zdroja, ale zatiaľ márne. Tiež toto nie som príliš ochotný akceptovať. DJ Vlado, existujú nejaké oficiálne výsledky SMS hlasovania pre finále CSHS II (Adamec vs. Gunčíková)?

270
Dave
Reagovat

264 sleduju spíše ty zpěvácké výkony než ten bulvár okolo, ten si čtu na Panáčkovi ;o)

Spíše mi to přijde jako produkcí nařízená slovní válka pro zvýšení sledovanosti, podporovaná ješitností koučů -> více kontroverzí mezi fanoušky -> více smsek od hlasujících.

271
yeey
Reagovat

268 a co konkretne neni z toho pravda prosimte? :-)

272
Dave
Reagovat

267: :o))

Až potkáš MD s Ivannou, tak se na ni moc nedívej, nebo budeš mít po muzikálu ;o)

273
Belisana
Reagovat

198 pekny prispevek

274
Belisana
Reagovat

jinak O_O
ale moc se nedivim, kdyz proste nekdo nekomu fakt fandi, nezna bratra :-DDD
hlavne to nebrat smrtelne vazne, je to jen diskuze…

275
yeey
Reagovat

272 a ja se mu chtel fandenim Ivanne zavdecit, tahle souvislost mi nedosla :D

276
sali
Reagovat

270 – Tiež sa prikláňam k tomuto scenáru. Prudko mi ale na ňom prekáža, že finálnymi obeťami sú hlavne Anna a Ivanna, ktorým sa napokon pripisuje zosiľňovanie fanúšikovského napätia, ba až vzájomná fandovská polarizácia, pričom ony samé sú do celej hry vťahované úplnene nedobrovoľne. A keďže to zrejme neprestane, budú si to musieť odtrpieť až do konca. Podľa mňa si produkcia takto vytvára finálovú dvojicu, ktorá do toho pôjde „akože“ na ostrie noža.

Dobrú noc.

277
dolores
Reagovat

135 -Aja, prosim ta, ake uctievanie? spominas Sevcika? mam nejake dejavu, ci co? sa mi len zda, alebo aj ty si bola jedna z tych kydacov hnoja na Petra Sevcika? vedz, ze za kazdym utokom nasleduje obrana, aj ked niekedy vdaka horlivejsim fanusikom zial aj neadekvatna, ale stale je to len obrana. a tych utokov bolo ajajaj!!! urcite ich bolo omnoho viac a spinavsich ako napr. na Chodura. a Anicka ma po kazdom vytupeni uz pomaly to iste.
je pekne tvarit sa, ze ano, som strasne coolovy a triezvy fanusik toho svojho a potom prist si kopnut do fanusikov – uctievacov inych. lebo oni fandia hlupo, a ja som normalny fanda a pritom , -si taka ista len menej uprimna a malo spontanna a fandis tak nejako zdanlivo triezvo, akoze nad vecou, ale si len druha strana mince. ja ti nevycitam tvoj sposob fandenia, tak prosim nechaj ludi, nech si Annu adoruju kolko len chcu. lebo ak tu niekto prinavracia minulorocne prekaracky, tak si to hadam aj ty.

278
yeey
Reagovat

277 jooo minulej rok, to tady diskuze za neco stala! dneska to tady prekvapive jede, ale porad nic proti tomu, co bylo rok zpatky… tisic prispevku pod clankem nebyl problem :-)

a co se tyce Sevcika – mysim si ze slo hlavne o jeho trhly fanaticky fanynky, ktery si libovaly ve vytvareni ujetejch laskyplnejch prispevku o nem…

279
Belisana
Reagovat

278 yeey loni to bylo silny, pac marny, sesla se silna sestava, kde si hodne lidi naslo to svy, a vubec to bylo dobry. Letos ti ucastnici tak vyrazni nejsou. Spis teda zjevne rada z nich hodne lidi irituje :-)))

280
DJ Vlado
Reagovat

sali, 269 – Oficiální výsledky ČSS2 bohužel zveřejněny nebyly :-(

281
yeey
Reagovat

279 no ja si mysim, ze celkove je sestava Hlasu urcite silnejsi, nicmene tam neni nikdo, kdo by dokazal tak silne zaujmnout jako Michal Seps nebo Gabina…

282
Dave
Reagovat

279: Pokud účastníky myslíš kouče – ano, iritují nás :o).

278: Však počkej – pokud produkce nabídne jednomu z koučů pár mega navíc, třeba se dočkáme i holýho zadku v přímým přenosu, a to těch tisích příspěvků hned bude ;o).

283
Viq
Reagovat

279 – Silná sestava? V minulé suprstár? Tak to nevim.
Měl jsem za to, že jsi více vybíravá :-)
Jediné, co stálo za pozornost, bylo 20 vteřin Baby one more time…

284
Belisana
Reagovat

281 myslim prave, ze neni… presne to ono zaujmout je to neco…
citelne chybi Simona Feherova
chlapi letos fakt slabota. Mne je fuk, jetli je to holka nebo kluk, naprosto u me nehraje roli. Jen libi/nelibi, beru/neberu.

285
Belisana
Reagovat

283 nejak asi nemam moc naladu se s tebou dohadovat… pro me urcite kdyby byla v soutezi Simona, je prave ona tou, kteresilne fandim. Anna je bezesporu talentovana a obdarena, z myho pohledu je to ona a ten zbytek, ale nejsem chycena…

286
Belisana
Reagovat

bud jak bud, letos ta diskuze stoji za hovno. HOWG

287
Viq
Reagovat

285 – OK. Vždyť ani nejde o pobídku k hádce, jen konstatuji.

288
yeey
Reagovat

284 tak ja zas nerikam,ze me v Hlasu nikdo nezaujal… minimalne ted tam mam silnou TOP 4 kterejm hodne fandim… ale jak uz tu psal Vlado i Scalex, tak i u me zkratka na Guncici nikdo nema, u ty sem proste hltam kazdej ton…

289
Belisana
Reagovat

kazdopadne je urcite lepsi, kdyz v takovy RS vystoupi lidi, co je nikdo nezna. Vztah k nim se teprve vyviji. Tady pulka byla proflaknuta odnekud, a tudiz jiz dopredu existovaly predsudky a premisy.

290
yeey
Reagovat

286 souhlas! chybi mi lidi jako Piha, Sophia, rejpal a Cedarin – zkratka nas prunik Adamec Mafie a Bodu G :-)))

291
dolores
Reagovat

ahojte vsetci a zaroven aj dobru noc vam, ktori odchadzate.:)

klogi- suhlas

Dave- ja ako zena (100% hetero) nefandim v tychto sutaziach podla pohlavia, ale podla niecoho ineho. zaujimaju ma etericki ludia (Bagarova, Janeckova, Mirgova, Sevcik, teraz Anna) Sevcik ma napr. vobec nepritahoval ako chlap, ale jeho hlas je pre mna ohromne zmyselny, co chlapi NIKDY nepochopia :)). u tych dievcat som videla okrem spevu nieco v nich krehke, jemne, etericke, priam az vonave. nejaky x-factor, ktory nenachadzam u tych velkych zien so silnym technicky vyspelym hlasom. Anna? tak ta je pre mna este vyssi level ako tie ostatne. Dara raz velmi trefne povedala, ze je Bohom polibena. ano, je to tak. okrem toho, ze vie narabat s hlasom, ma v nom nieco clive, nieco co ma naplna a hladi moju dusu. ked spieva, okmazite sa presuvam, do inych sfer :) toto nemam u Zuzky, ale aj ju mam ako spevacku velmi rada.

chapem, co chcela Motylik povedat tebe yeey, uz davno som si vsimla, ze fandis takej tej komplexnej osobnosti . pekna zmyselna, rajcovna zena, suca do postele (GG, Bagova, Poulickova), ktora navyse este aj pekne spieva. ak sa ti hlas GG naozaj zdal pri fandeni prioritny, tak by som bola zvedava, ci by si tomu hlasu fandil, ak by jeho nositelka vyzerala ako Paroubkova ex. :))) urcite nie. preto Motylek mala na mysli tvoje povrchne vnimanie spevacok. tiez si ale nemyslim, ze by islo nizsi intelekt, to nema s tym nic spolocne, skor by som povedala, ze ide o emocionalny kvocient, ktory ak nemame, tak je nam IQ na hov …:) skratka, hudbu pocuvame, ale niekto potrebuje aj vizualny vnem, ako ty, a niekto to potrebuje citit, tak ako my.

292
Belisana
Reagovat

290 jo, hodne lidi tu chybi,fx, aramejka, Viktorie, Desiree, mraky jich, i treba ti, co je nemas rad, Vlkem pocinaje a JUDrem konce, ale melo to grady, bylo to vtipny, zabavny. Letos je to pateticky az hruza.

293
Belisana
Reagovat

aspon je tu dolores :-)

294
Belisana
Reagovat

ani zadnou basen jeste letos nikdo neslozil :-DDD

295
yeey
Reagovat

291 tak to prrrr! Bare Zemanovy sem taky fandil hooooodne a zas takova sexbomba to teda nebyla… Ivanna se mi btw vubec jako zenska nelibi…. u Gabiny je to samozrejme super, jak vypada, ale u ni je to proste uz jen dokresleni toho uzasnyho zpivani, samozrejme ze se na ni rad podivam, kterej chlap ne?… chapu, co na me chces hodit, ale tak to prisaham neni!

ale mozna to tak paradoxne mam trochu u zpevaku… letos mam nejradsi Dana a Milose… jednak sou to teda spis rockeri a mozna se mi lip hleda u chlapu ztotozneni se zpevakem, co vypada podobne skvele jako ja :D:D:D

296
dolores
Reagovat

Dave, s tvojou zenou uplne suhlasim, Ivanna Petru Janu nespievala dobre. ostatne lepsie

yeey, preto sa ti zda, ze vlani bola lepsia diskusia, lebo si mal silnu favoritku. takto prudko teraz nefandis nikomu, ani Ivanne, povedzme si otvorene. aj ked ju statocne branis, ale ak vypadne, alebo skonci „az“ druha nebudes mat z toho ziadny stres..bude ti to sumafuk, si myslim:))

a tiez, kto by tu diskutoval, kto by sa hadal? malo ludi sleduje Hlas, z okruhu mojich znamych a rodiny, siroko-daleko, len ja :D

297
yeey
Reagovat

292 mas pravdu, navic jak tu nemam s kym si poradne pokecat o svych favoritech napr., tak pak mam akorat tendenci se hadat i s lidma, co mam docela rad (treba ty)…

a je pravda ze Sepsgroup byla mnohem zabavnejsi, nez letos Anickagroup, ktera se tu porad jen nadnasi jak oni fandi spravne a jak sou vic nez my ostatni….

298
Viq
Reagovat

Z takových blbů, jako jsme my, musí mít v té televizi radost.
Ale my taky něco dostáváme, takže tam za oponou nepraskněte smíchy…

299
yeey
Reagovat

296 tak v tom mas pravdu… Ivanne fandim, ale hlavne jako kvuli tomu zpivani – ona zpiva fakt dobre:-), ale priznam se, ze takovej Milos nebo Marketa mi prirostli k srdci daleko vic, v pondeli sem se hodne trasl, aby ho Dara nevypakovala, i kdyz sem tomu neveril… ale tak stejnak Gabina je Gabina :D

jen bych byl nerad, kdybyste si o me mysleli(y) to o tech rajcovnich zpevackach do postele… :-) doufam, ze sem to dostatecne osvetlil…

300
dolores
Reagovat

295 .nie je to nahodou tak, ze sa stotoznujes s nimi (Milosom a Danom), lebo tuzis vyzerat ako oni ? :)))

293-aspon aj ty Bel ;) ozaj a kde trci Smatlava?
294- ze nie ???? a co sali , Motylek a ja? ved sme tu minule rymovali, teda hlavne oni, ja som sa tak trochu ulievala :P

301
Belisana
Reagovat

297 prave, tim jsi me mirne vykolejil. Kdy se ti stane, ze za tebe nekdo posle hlasy tvymu favoritovi, pac prave nemuzes, haaaaaaaaaaaaaaa? Ta urcita kooperace a soucasny nakopavani se – ne ve zlym, bylo na tom to super. Letos je to tak jiny… ja nasla na kompu v praci nahodou kompletni vycty vsech group, jak jsme se scitali, kolik nas je :-))) – vetsina tech lidi se tu vubec neobjevuje… ja sama tu porad strasim v nadeji, ze treba jeste prijdou, ale nezda se…

302
Belisana
Reagovat

dolores aaale, Smatlu a jiny zas vytocila jista administratorka, tak jim na to pecou a je to znat atd atd. Nako prevazuji negativni energie.
A kdyz jsme u nich, chybi mi Lola :-DDD

303
yeey
Reagovat

300 to ne.. takhle chlapi neuvazujou…:D to bych jim spis zavidel kdyz uz…:D ale ja sem rad jakej sem :D

304
Belisana
Reagovat

300 jo? rymy mi asi unikly, zas uplne vse jsem necetla. No nie je to ono, vsak? :-)

305
yeey
Reagovat

301 ajooo tys vlastne poslala jednou GG hlas, vzpominam si… no tos me ted uplne dojala ;-)

no bylo to super… no jestli to tu nekdo z vas starejch znamejch cte, OZVETE SE!

306
Belisana
Reagovat

305 TRI HLASY!!! :-DDD takova jsem byla :-D
ta atmosfera tady mi strasne schazi… ale co vim, hodne tech, co fandili Michalovi a byli tady v Sepsgroup, se proste letos nechytli nez na Simonu, a ta je fuc…

307
dolores
Reagovat

mne sa nahodou Anickagroup velmi paaaci!!! komplet vsetci, napr, aj preto, ze sa nejako extremne nenavazaju do ostanych sutaziacich. iba tak decentne…obcas :D a paci sa mi Viq, vzdy sa nasmejem ani nie tak z jeho prispevkov ako z reakcii ostatnych na jeho prispevky :)))))) on je tu vlastne taky rozduchavac pahreby, inak by tu Vlado ani nemal poriadnu diskusiu.

308
Belisana
Reagovat

jj, Viq to tahne, v necem pripomina Vlka, v necem je uplne jiny :-)

309
yeey
Reagovat

308 HA! to sem si presne rikal, ze mi Viq pripomina Vlka… :D:D …. obcas i ve stylu psani, ale hlavne tim, jak me irituje :D:D

310
yeey
Reagovat

307 tak zas takovi svatousci nejste ;-)

hele dobrou vsem, dneska to bylo nakonec fajn :D

311
Belisana
Reagovat

309 a mne prave to se libi. Neuhne o pid, vod zacatku ma jasno, jeden jak druhy, jeden, samodruhy? :-)
Tak to je! Kdo je to pozehnane cosi, je jasny hned.

312
dolores
Reagovat

302 – administratorka z panacka? VCG , nechapem??

LOLA ? :D – ta IMHO nebola skutocna, to bola provokaterka :)) podla rukopisu bolo jasne, ze sa do tej roly len stilizovala

a ze nechodi JUDR sa necudujem, ked pride, hned sa na neho zavesi nejaka atrapa, aby ho vydurila. nechapem preco

313
yeey
Reagovat

Bel kdyz ja sem prave na tu sebereflexi a pokoru, takze timhle u me lidi body nenabiraj, hele fakt uz dobrou :-)

314
dolores
Reagovat

311-veru tak! Viqa si zvolime za kapitana asi :))

teda dobrunoc

315
Belisana
Reagovat

312 administratorku neresme
Lola byla dobry oziveni, bavila me :-D
JUDr. a problem s prudicem??? Loni jich na nem viselo milion, a pojal to s eleganci sobe vlastni. Moc dobre si pamatuju svy zacatky, kdy jsem se mioc nechytala, a prave fx, yeey a ja jsme si hopodali :-DDD Marne!!! Nerek nic extra urazlivyho, bykl vtipnej, ziskal si me. Nemeli jsme nan ani ve trech :-DDD Chybi mi, jen se mihne a de. Ale co tu? Chcipla pastika, fakt bud nuda nebo patos.

316
Viq
Reagovat

Jestli chcete znát můj nezaujatý názor, kterému po pročtení mých příspěvků jistě přikládáte velkou váhu, na diskuse z minulé suprstár, tak můžu mlhavě sloužit.
1x či 2x za celou dobu jsem do těch vašich 1000 příspěvkových diskusí čtenářsky nakoukl a nestálo to za zlámanou grešli. Žumpa dnes voní.
Bez urážku a postranních úmyslů.

317
dolores
Reagovat

313- sebareflexia, pokora? no ten pravy sa ozval:DD

318
Belisana
Reagovat

316 Viq – nechceme :-D

319
Belisana
Reagovat

316 a jeste – „hodnoceni“ diskuze nerovna se hodnoceni tebe. Nejsi tu sam, to sis nejspis asi povsim

320
dolores
Reagovat

316-Viqu, pravda, aj mne sa zda, ze to trochu prehanaju s tym, ako sa dobre tu spamovalo vtedy, skor si myslim, ze sme teraz ochudobneni o pocet postav ako o obsah diela :))

Bel, fx som nemala rada, lebo z neho ta nenavist voci Petrovi striekala na vsetky strany sveta a co uz s takym rozpravat, radsej som na neho ani nikdy nereagovala. dobre sa vam kecalo, ked tu vsetci tahali za jeden povraz. v nasej sekte ako nas Vlk nazval :D boli strasne rozporuplne nicky… ach Vlk – maj lav :)) co je s nim?

321
Belisana
Reagovat

dolores – snad to muzu prozradit – chodi k nam na sepsgroup uz jen obcas, ale chodi, a fandi Anicce tak asi nak jak loni Michalovi :-) ale prej se tu s tema …….. nechce dohadovat :-D toz tak asi. Michalovi fandi nadale :-)

322
dolores
Reagovat

Bel, tak ho pozdravujem, a posielam cmuuuk !!:D (za tu Annu hlavne)

323
Viq
Reagovat

311 – Když jsi ve správný čas na správném místě, nemáš důvod ustupovat. Ustoupíš jen tehdy, když můžeš vzápětí udělat 2 kroky dopředu.

324
Belisana
Reagovat

322 vyridim :-D

323 no dyt joooo, ale tys to vokopcil vod GG z toho rozhovoru, neee? A nebo je to zaklinadlo dnesni doby? O_O Ja dnesni dobu moc nestiham :-D

325
Viq
Reagovat

324 – Rozhovor jsem nečet. Říkala Gunčíková? Pak asi něco četla :-)))
Zaklínadlo dnešní doby? Jestli dnešní doba trvá 10 000 let, pak ochotně souhlasím.

326
Belisana
Reagovat

jaaaaaaaaaaaaaaj, kompromisy, no jooooooo.
Ty mi nejdou. Ja nejsem moc ochotna nekomu davat pulku, abych ziskala desetinu, akorat za dyl, a pak se to zda dva kroky :-DDD uz jsem doma. Na to nehraju,

327
Belisana
Reagovat

hele selmo, krokuj si, jak se ti zlibi, ja du, snad se jeste ukazu nekdy :-DDD

328
Viq
Reagovat

Já ve věcech myšlenek kompromis taky neberu, tam se musí poctivě sekat a v končetinách hledat. Ale když jde o silovou přetahovanou, tak je to o té taktice, která v praxi ale stejně málokdy zabere.

329
sali
Reagovat

280 – Ďakujem, Vlado.
Takže milej Janke odkazujem, že také výsledky nemám dôvod akceptovať, keďže oficiálne vydané nikdy neboli. Okrem toho obe finálové čísla máš zaokrúhlené na celé stovky, čo je prinajmenšom smiešne ak nie rovno suspišs.

Je tu ešte azda niekto, kto stále pochybuje o Veľkom I.?

Práci česť!

330
sali
Reagovat

294 – Tak to si na omyle!! Študuj dozadu, děvenko! :-)

331
sali
Reagovat

Práve som porušil jednu zo svojich zásad. :-(

320 – Ja viem kde je Vlk, Dolly: „Slečno, prosím vás, koukněte se mi tam, asi mám Vlka.“

Héch!, AničkuGroup tu obviňujete pomaly z nadržanosti, a v zápätí trúchlite nad niekdajšími obľúbencami z diskusie. Máme teda niečo spoločné: cit, sentiment, plačlivosť… a sme zase u Anky. U nej sa aj tak raz všetci zídeme, na to vemte jed (alebo paralen).

332
Dave
Reagovat

Koukám, že jste se v noci rozjeli :o) Akorát jako nováček v pěveckých diskuzích se nechytám v těch přezdívkách pisatelů, dříve jsem tu čítával diskuze u HSTM a moc se to koukám neprolíná, i vtipných glos ubývá (přestával jsem tehdy číst ve chvíli, kdy už bývalo k tisíci příspěvků a každý mlel to svoje bez souvislosti s tématem).

333
Dave
Reagovat

291 dolores: Díky, též pěkně popsáno :o)

Připomínáš mi manželku – o smyslnosti mužských hlasů, aniž by se jednalo o fyzickou přitažlivost, jsme zrovna nedávno mluvili (a taky říkala, že my chlapi to nepochopíme :o).

296: něco na tom je, já mám letos silnou favoritku a diskuze mi připadne úplně vpoho ;o).

297: musíš uspořádat nábor do fanclubu Ivannky, budu klidně dělat klubového kronikáře a psát básničky na blonďatou lásečku :o))

298: my přece dostáváme tu nezbytnou špetku emocí ;o))

334
Dave
Reagovat

299: to zas já nemám problém přiznat, že kromě hlasu se rád podívám na pěknou ženskou a ve fandících preferencích u mě vzhled zpěvačky dost rozhoduje.
Jako ne že bych ty holky považoval za anče k poskákání (pro fanoušky z druhého tábora – takový ty gumový anče, jak se na nich na škole zkouší umělý dýchání, podobnost jména čistě náhodná ;o), ale třeba u Ivanny i Markéty ten vzhled hodně pomohl. Gunčíková mě osobně nepřipadne atraktivní, u té se mi fakt líbil jen zpěv.

335
Dave
Reagovat

300 + 303: dol, v tomhle má yeey pravdu, takhle my chlapi neuvažujeme – maximálně závidíme ten úspěch u opačného pohlaví, i když to žádnej nepřizná ;o).

336
Dave
Reagovat

323: dva veliké kroky vpřed pro člověka, malinký krůček zpět pro lidstvo ;o)

Přemýšlím, kam zařadit Kroky Františka Janečka.

337
Jana
Reagovat

Já jsem netvrdila,že jsou ty výsledky oficiální a ani Vás neměli o nějaké manipulaci.Stáhla jsme je někde na netu a ani si nepamatuju,kde.Jen jsem si myslela,že by Vás to zajímalo.Takže sorry,pokud jsme se někoho dotkla a končím s mými příspěvky na tomto webu.
Já jsem svým příspěvkem chtěla říct,že jsem ve svém okolí znala mnoho lidí fandících Lukášovi a že to zas takový outsider nebyl.Naopak u Gábiny ani třeba u toho sladkého slizkého zpěváka ( ani si nemohu vzpomenout na jeho jméno,ale na Vašich diskusích jste mu většinou moc fandili ) jsem nezaznamenala žádnou oblibu,ba naopak.Takže-tím chci říct.Že se tady účastní stále stejný vzorek lidí,který není sestaven dle nějakých statist.pravidel tudíž není reprezentativní.Tudíž je NEVYPOVÍDAJÍCÍ!
Ahoj

338
sali
Reagovat

Jana, povedz mi pádny dôvod, prečo odchádzaš? Nikto nezpochybnil Teba, ale výsledky. Nikto nezpochybnil Adamca ani Gunčíkovú. To je tak jednoduché: raz za čas napísať niečo a odísť. Kto Ťa potom bude brať vážne?

339
sali
Reagovat

… keď sa zase na okamih vrátiš? Neuleť: etabluj sa, práve máš priestor.

340
yeey
Reagovat

317 dolores – nerikam, ze to je se mnou vzdy idealni, ale obecne se snazim se zamyslet nad tim, co ostatni rikaj… kdyz mi to pride jako nesmysl, dam to najevo, ale snazim se to aspon vysvetlit, proc si myslim, co si myslim… urcite bys nasla nakej pripad, kdy mi sebereflexe a pokora chybela (klidne ho jmenuj), nerikam… ale osobne se snazim, aby k tomu u me moc nedochazelo, protoze vim, jak me to irituje treba u Viqa… tenhle nezajem o nazory ostatnich a nevule zmenit aspon trochu svuj vlastni – to me na lidech vzdycky se*e snad nejvic ….

341
yeey
Reagovat

Dave – no mysim, ze by se tu moc clenu fanklubu asi nenaslo…:D navic by si XMAN zalozil vlastni antifanklub :D

jinak jeste k tomu vzhledu – ja samozrejme nerikam, ze vzhled vubec neresim, ale jesi uz k necemu u zpevacek tihnu, tak to je, jesi sou rockove zalozeny… coz platilo letos u Kristiny, u Markety se to taky trochu da rict, preci jen zpiva v Hlase spis rockovejsi veci… u Ivanny to ale vubec neplati, ta me zaujala ne vzhledem ale fakt tim hlasem, kterej umi pouzivat neuveritelne a navic si mysim, ze podobnej typ hlasu sem s nad v zadny Superstar neslysel…

342
yeey
Reagovat

Bel ad. – to, co minulej rok, uz tady holt asi letos nenastane.. :-/ a ten JUDr. mi taky chybi, takova mimoza, to se hned tak nevidi….:D a btw dalo se nad nim nazorove vyhrat :-) mne se to asi povedlo, protoze pak ste mi vycitali, ze sem ho odsud vystval tim, ze sem mu jeho nazory porad vyvracel :D osobne sem nemel ten pocit, ale kdyz uz ste mi dali takovou pochvalu…:D

Bel aspon premluv nekoho ze Sepsgroup, kdyz ses s nima v kontaktu, at sem zajde… treba se s nima nejakou nahodou tentokrat lip shodnu na favoritech :D

343
mila
Reagovat

341 – a muzes vysvetlit, v cem je hlas Ivanny tak jedinecny? Mne teda moc nepripada. Ma sametove hloubky, budiz, ale to ma vice zpevacek. Ma rezave vysky a to ji smeruje spis do Hvezdne pechoty. Kdyz si ohlida ty vysky, tak nezpiva spatne, ale ne tak, aby po mne chodily zimomrajky nebo jak se to slovensky rekne…

344
mila
Reagovat

radši použiju diakritiku – ne rezave, ale řezave výšky, to porovnání s motorovou pilou sedi naprosto přesně

345
-bé-bé-
Reagovat

Nazdárek
yeey, prečítala som si rozhovor s GG a len potvrdil odhad, prečo nevyhrala minulý rok…
z minulého roku mi utkvelo v pamäti z medailónku, že Lukáš povedal o nej veľa krásnych vecí a ona o ňom nič pekné…a v tom rozhovore povedala, že neudržuje kontakt s nikým zo SS…Lukáš vyhral preto, lebo bol emocionálny, čo na srdci to na jazyku…rozum a cit bol uňho vyváženejší…pri čom citom myslím „cit pre pravdu“
v rozhovore s GG som mala dojem, že jej cit je ešte stále potlačený…akoby chcela povedať že kompromisom/lžou je možné dostať sa k pravde „SRDCA“

346
Ahojda
Reagovat

Téda to jste se v noci rozjeli…:o)) sice pro mě zvláštní téma, převážně vzdychání jak bylo líp, uctívání mohyl a jak už nikdo a nikdy nepřekoná toho někoho od někud z loňska…chápu to, snad každý vzpomíná na to co bylo príma…akorát jsem trochu nabyla dojmu, že jsem asi omylem vstoupila do nějaké uzavřené komunity…

Fandila jsem v SS Gábině…moc se mi líbila…byla jsem nedávno na muzikálu, kde hrála a zpívala Kleopatru…jako kdyby mě polili studenou vodou…byla jsem hodně zklamaná…Podle mě, by měla vzít rychle nohy na ramena a utíkat z muzikálu tryskem pryč..

347
Dave
Reagovat

341: souhlasím – u Ivanny jde o typ hlasu, jaký se v našich pěveckých soutěžích nevyskytnul. Žádná tuctovka, jak se nám snaží namluvit „ti z druhé strany“ :oP

Pořád ale myslím, že by náš fanklub Ivanny měl více členů, než zdejší fanklub MD ;o))

Jinak ČSS2 mě vůbec nebrala, tam jsem neměl žádnou favoritku.

348
Dave
Reagovat

343: Já z ní třeba zimomriavky v „If a were boy“ měl. Tohle je subjektivní – tak jako když včera fanoušci Anny popisovali, proč zrovna ona.

Hloubky má Ivann(k)a nejhezčí, co jsem u nás za poslední léta slyšel. Rozsah má perfektní. To už tu všechno zaznělo. Její výšky byly hrozné jen v „královnách“.

BTW Ivanna prý byla v ČSS – nevšimli jste si jí tam někdo? Chápu dobře, že vůbec nedošla až před kamery?

349
-bé-bé-
Reagovat

dave
Rock je v mojich očiach „mužskou/vonkajšou/adrenalínovou“ silou…ktorá sa prezentuje aj „ísť si za svojim“…v danej dobe ak by vahral spevák tohto typu, bol by to len krok späť…ľudia toho majú už dosť…tak ako už majú dosť aj tzv „ženskej sily“, ktorá sa stotožňuje so slabosťou, mäkkosťou, ústupom, ochotou podriadiť sa, aby sme niečo dosiahli…

z tohto pohľadu je pre mňa AnnA naozaj „bojovníčka Nového sveta“…keď som ju počula vo výbere: sila jej hlasu ma zasiahla a navyše som s potešením sledovala čo to urobilo s koučami: Rytmusa to chytilo hneď a bolo zaujímavé ako sa zatváril, keď sa otáčal, ako sklapla jeho pripravenosť, keď ju uvidel…ako hľadal slová, čo by povedal…bolo zaujímavé ako sa otáčali ďaľší…napr. Vojtek, tak akosi „no čo už, musím sa“.

Ona sama v rozhovore považovala tento výkon za svoj najlepší…vyhľadávam videa s ňou aby som sa presvedčila znova a znova, že je v súlade so sebou

pre mňa ak je vonkajší výkon v nesúlade s človekom, tak to vycítim, nestačí mi táto kvalita…a myslím, že odrážam aj potrebu doby, teda väčšinu…

350
Viq
Reagovat

Je to ten faktor X, jak psal Klogi.
Někteří ho na poušti hledali, někteří o něm marně vymysleli celé televizní soutěže a některým, i když dneska v celé své brutálnosti spadne přímo na hlavu, se v jejich okrasné hlavince stejně nerozsvítí.

Pravda zvítězí a nad hroby svých nepřátel bude se hurónsky smát !

351
Dave
Reagovat

348 -bé-bé- : Nebojíš se, že pokud Anna vyhraje, bude se muset podřídit vůli vydavatele a bude z ní druhá Konvičková či Gunčíková? Natočí třeba video, kde se kolem ní budou svíjet polonahé tanečnice, ona bude hrát na kytaru a zpívat věci typu „ó já jsem šťastná jé jé jé, když slunce svítí jé jé jé…“ ?

352
XMAN
Reagovat

Když tak přemýšlím o tom, koho bych teď vyhodil od Rytmuse, rozhodoval bych se mezi Nikoletou a Aničkou. A možná bych už i tu Aničku obětoval, Nikoleta je přece jen taková komunikativnější a asi i sympatičtější a taky je asi technicky lepší zpěvačka. Ta Aničky přidaná hodnota není IMHO nic jiného než její podivnost, zvláštní chování a introvertnost….to se pak z její osobnosti přenáší i do projevu na pódiu. Pro někoho je to ta přidaná hodnota a někomu to na ní spíš ubírá a nemusí mu to být příjemné a sympatické…je to hodně diskutabilní. Každopádně já to mám teď mezi Nikoletou a Aničkou zatím tak 50 na 50 a kdybych se mezi nimi měl rozhodnout, tak fakt nevím koho vyřadit a je mi to i vcelku jedno. Hlavně chci aby ještě postoupil Juraj, ale asi to bude bohužel právě on, koho už Rytmus nepustí dál. Ale uvidíme….na druhou stranu pokud má být právě Anička tím jedním jediným vyvoleným člověkem, který může poplatné komunistce Bagová zabránit v celkovém vítězství, tak to by byl zase důvod kvůli kterému bych ji v té soutěži nechal, protože kdokoliv bude lepší vítěz než Bagová.

353
Viq
Reagovat

350 – HAL9000 říká:
Dave, nikdy neustupuj před zlem, ale ještě odvážněji proti němu bojuj.

354
Dave
Reagovat

351 XMAN: V tomhle s tebou souhlasím – to co mnozí vidí u Anny jako přidanou hodnotu, naopak u jiných působí do mínusu. Navíc tato „přidaná hodnota“ se beztak ztratí, až se začne v showbizu pohybovat.

Čím si chudák Ivannka zasloužila být komunistkou? Mám se za komunistu považovat, když jí fandím? Tvorba MDýho je mi volná – neposlouchám ji, netrsám na ni na disce, ale ani mě neirituje jako tolik z vás.

355
-bé-bé-
Reagovat

350
čo mi chceš povedať Dave?…že mám strach uprednostniť pred láskou…Ty ten strach máš?

356
yeey
Reagovat

343 – malicko to obcas zareze, ale me se libi, jak ma v tech vyskach zaroven tu nehu, a zaroven i velkou silu..viz refren I will always love you nebo If I were a boy…ona zni jako by zpivala pianem a pri tom je v tom obrovska sila a neni to naky kunkani nebo pisteni (az na vyjimky-Kleopatra)… v Petre Janu zase vyznela uplne tak – kdyz to prezenu – andelsky… proste takovy fakt nadherny uprimny zpivani… ja vim, ze vy to neuvidite, ale ja to tam mam a to mam jinak rad rockerky…

357
mila
Reagovat
358
yeey
Reagovat

345 hele tak ja to teda vztah videl uplne presne naopak, prave mi prislo, ze Gabina mela Lukase radsi nez on ji…

359
Dave
Reagovat

353 provedeme-li aplikaci na tuto soutěž, kdo je tím zlem? Arogantní koučové? Nenažraný investor? Ti, co vám z A. udělají typickou českou hvězdičku showbizu?

360
mila
Reagovat

tak tam to byla primo ukazkova pila.. a jeji reci o tom, ze se chce soustredit na karieru… a pro mne vyrok Hejmy plati i ted.. jen se vic kontroluje, aby ji to do te pily neujizdelo

361
Viq
Reagovat

359 – Ne, Dave.

362
mila
Reagovat

a zajimave jsou posledni slova Ivanny z te ukazky, kdyz neuspela v Superstar – ze v Superstar nejde o talenty (cimz skromne myslela asi sebe), ale o nieco ine…no hlavne, ze v Hlasu jde o talenty… mne to prijde docela vtipne, hlavne v kontextu s tim, jak ji ted MD protlacuje hlava nehlava do GF…Holt MD je daleko vetsi odbornik nez Habera, Hejma atd.

363
Viq
Reagovat

Já právě teď zlo vidím v Davovi, který opakovaně podstrkuje nevyžádané obálky s pochybným obsahem (jako je antrax, kokain…:)
Nepustím tě dovnitř, Dave. Nemůžu to udělat.

364
Dave
Reagovat

355: já strach o svou favoritku nemám – jejím životním snem je zpívat a předpokládám, že i kdyby se jen měla uchytit v MDýho muzikálech, že to bude považovat za úspěch, který jí přeju.

Naopak být fanouškem Anny, měl bych srach, že ji to semele podobně jako ty ostatní drobné hvězdy v našem rybníčku, o kterých se měsíc po soutěži dočteš max. v bulváru. Bál bych se, že jí to změní buď tak, že se z ní stane troska (ve smyslu fet), nebo že se z ní stane komerce – to obojí ji připraví o tu přidanou hodnotu, ne? Ty se toho nebojíš? Já bych jí jako její fanoušek přál, ať to nevyhraje a zpívá za pár šušňů pro hrstku lidí, ale ať zůstane svou.

365
Viq
Reagovat

Ach, Dave. Průhledný jako křišťál.

366
yeey
Reagovat

mila – ale dyt je prece nad slunce jasny, ze Ivanna udelala od ty doby obrovskej pokrok… tak ji ted nesud na zaklade 3 roky staryho videa…

367
mila
Reagovat

spis ji nekdo poradil, aby vysky tlumila.. ale neuhlidala to uz minimalne dvakrat – nejvic v duetu s Ilonou Czakovou, to byl supermasakr a i v tom vyberu naslepo ji prvni nasazeni vysek pekne ujelo a nebylo to ciste..

368
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

tak máš ten strach alebo nie?
Ak áno, tak prečo?
Vidíš na Anne niečo čo tam ja nevidím?

369
XMAN
Reagovat

Anička na mě zapůsobila v té písni od Olympicu, tím mě dost okouzlila, ale bylo to asi jen takové chvilkové okouzlení. Teď už se to zas vytrácí a nemůžu si pomoct, ale není mi taky zrovna dvakrát sympatická…její osobnost a chování mi taky zrovna dvakrát nesedí. Sice jí pořád dávám přednost před Bagovou, ale že bych jí nějak přál vítězství, to se taky říct nedá. Introvert být klidně může, to já jsem taky, ale vidím v té její povaze prostě něco co mi moc nesedí a nevím přesně co to je. Když už jde člověk s kůží na trh, měl by možná na lidi působit trošku jinak. Změnit osobnost se nedá, přetvařování je taky k ničemu ale něco mi na Anně prostě vadí.
http://www.super.cz/11576-mladinka-rockerka-veselovska-z-hlasu-ilegalne-pracovala-v-baru-vime-kdo-za-to-mohl.html Třeba její styl odpovídání tady v tom rozhovoru. Nevím, působí na mě někdy opravdu divně a nemyslím to jako kompliment spíš naopak a vím že tímhle způsobem irituje více lidí s kterými jsem se o tom bavil. Každopádně se vede zuřivá válka mezi Annou a Ivannou a pro mě je stejně ze všech holek nejlepší Zuzka :-) Lepší než tyhle dvě dohromady. Určitě je daleko milejší než Anička a dá se s ní lépe pokecat a taky nepředvádí takovou lacinou estrádu jako Ivanna. Zuzka je prostě ideál, je to skvělá vkusná muzikantka a ještě to jako člověk není žádný mimoň. V tuhle chvíli mám Zuzku v TOP 3 svých favoritů co ještě zůstali v soutěži společně s Jurajem a Brunnem.

370
mila
Reagovat

pro mne to je zpevacka takove kvality jako byla Aneta Salacova z minule Superstar – sice na laciny efekt dobry, ale vhodne tak leda do muzikalu nebo do kabaretu

371
Viq
Reagovat

364 – A obloha se zakalí, z vody začnou vystupovat monstra, lidská civilizace se rozpadne, ze Slunce se stane supernova a vesmír zkolabuje do malé kuličky.
Tak všichni posílejte té Aničce antihlasy, protože tohle všechno nechcete vidět!

372
yeey
Reagovat

370 ok… muzes o tom napsat jeste dalsich 20 prispevku, ale ja uz tvuj nazor pochopil…:-) kor kdyz za chvilku na tebe zareaguje XMAN se svym dalsim slohem o rusky laciny nevkusny pipce :D

373
mila
Reagovat

Z tech zpevacek, co tam zbyly se mi moc libi Anicka a Zuzka. Lituju taky vyrazeni Kristyny Zakuciove, protoze v te vidim taky tu energii a talent, co ze zpevaka musi jit. Z Bagove na mne jde jen uporna snaha nezkazit to a dat to presne podle originalu.. takze pro potreby MD se velmi hodi..

374
Dave
Reagovat

Můžete i jiní fanoušci Anny než Viq se vyjádřit k 364? Jsem jediný, kdo má tento názor?

Viqu, tajtrlíkovat na akcích Novy, to je tedy výhra. Výhrou je snad už její zviditelnění, ne? Dráždí tě to natolik, že sem pleteš nerosty?

Co se Ivanny týče, ta už pro mě vyhrála – je mi fuk, na jakém místě skončí, nepředpokládám, že by se min. do těch muzikálů nedostala. Však si to za rok povíme u jiné soutěže ;o).

375
mila
Reagovat

372 – narodnosti sem nemotej, to prece neni dulezite

376
XMAN
Reagovat

No tak Bagová je opravdu ten úplně poslední člověk, který má co kecat o tom že někde jde nebo nejde o talenty. To že ona sama je ještě stále v Hlasu není zásluhou jejího talentu, ale zásluhou toho že její kouč je ve svém věku ještě stále potentní (a nebo se něčím dopuje) a má určité choutky. ta by měla držet hubu a šoupat lodičkama a být ráda za to že je ráda, že se ocitla ve správnou dobu na správném místě a svým vzhledem se starému chlípnému pánovi trefila přímo do vkusu. Jestli je MD větší odborník než Hejma nebo Habera, tak to já jsem potom Peter Cmorik.

377
Viq
Reagovat

374 – Dave, takto ne. Bojuj si za svou věc, oslavuj přednosti Ivanny, ale toto je nizoučké a tak průhledné…

378
mila
Reagovat

364 – o Annu mam strach jako o kazdeho mladeho talentovaneho cloveka. Ale proc by zrovna ji melo neco semlit? Aneta Langerova nebyla o moc starsi, kdyz vyhrala prvni Superstar a nedala se semlit, udrzela si sve nazory, tak proc by to Anna nemela dokazat taky? Anna na rozdil od svych vrstevniku moc dobre vi, co chce a pomalu za tim jde. Sympaticke na ni je, ze se nikam necpe a hlavne – ona hraje a zpiva hlavne pro svou potrebu, zrejme ji to dela stastnou a jakoby mimochodem dela stastne i ty, co maji moznost ji poslouchat..

379
Dave
Reagovat

368: Mám, asi podobný strach, jaký by měl otec o své dítě, protože mi Anna nepřijde dost psychicky silná. Jo, háže ksichty drsné puberťačky, která má vše v paži, ale znáte ji někdo?

BTW včera jsem si prošel její vystoupení, ale ani na druhý poslech / pohled u mě to „X“ nerožnulo.

380
yeey
Reagovat

375 vsak ja to nedelam, XMAN ale jo…:-)

a mimochodem XMANe, ty kecy, ze Ivanna by bez MD uz v soutezi davno nebyla – to se da povazovat za opodstatneny mozna tak v pripade souboje s Hnilicou… jinak IVANNU – tramtadadááá – POSUNUJOU DAL DIVACI, NE MD – to je vec, kterou by sis nejen ty mel uvedomit!

381
Viq
Reagovat

379 – Dave, máš o ni velký „strach“. Ale já vím, co znamená slovo „strach“, a takhle on ve skutečnosti nevypadá.
Chtělo by to lepší rekvizity, ubrat na výrazu a přidat na uvěřitelnosti :-)

382
-bé-bé-
Reagovat

379
Dave, to čo si tu napísal, mi sedí skor na Ivannku. Psychická labilita nastáva, keď človek ignoruje sám seba a podriaďuje sa iným autoritám…

364
Chceš aby zostala sama sebou? Kristus aj Johanka boli sami sebou

383
Dave
Reagovat

378: zrovna u Anety jsem se bál, že by mohla skončit depkama, nebál jsem se o směřování do komerce. Kupodivu jsem se nebál o Moniku Bagárovou.

384
mila
Reagovat

Dave, kde se v Tobe bere ta starostlivost o druhe? Mne to teda vyzniva dost falesne, promin

385
XMAN
Reagovat

380: Já do něčeho motám národnost? Tak větší nesmysl jsi už asi vypustit nemohl. Co je to za nesmysl? No právě že ten souboj s Hnilicou byla ta klíčová záležitost, ke které nemělo dojít…Hnilica neměl být vyřazen, protože byl prostě lepší ale byl odstraněn aby se Bagová zbavila nejsilnějšího soupeře a tím pádem to bylo hodně nefér…..takže v soutěži by správně už dávno být neměla kdyby se jelo fair play a měl by tam být místo ní právě ten Hnilica. Teď ji sice diváci posunují, ale co ty víš nakolik může do hlasování zasahovat sám MD? Když si zařídil sms hlasy na cenu TÝTÝ, tak proč by by si nemohl zařídit sms hlasy na hladké postupování své oblíbenkyně? On je schopný všeho. Pokud by ji vážně posunovali jen diváci tak je vážně hodně smutné kam až úroveň naší kultury klesla a co se dneska lidem líbí…ale moc tomu nevěřím.

386
-bé-bé-
Reagovat

Dave,

ty si prišiel o pridanú hodnotu? Semlelo ťa to?

387
Viq
Reagovat

384 – Já myslím, že Dave dělá svůj job docela dobře. Ty nevyžádané žertovné obálky se mu fakt dost těžko vrací :-)
Ale tak už to chodí a je třeba to udělat…

388
Dave
Reagovat

Aha Viqu, já jsem vlastně placený psáč příspěvků nastrčený produkcí, co ;o)?

382: Částečně souhlasím. Ale nemyslím si, že by Ivannka byla až tak tvárná a bez názoru. Spíš mi to přijde obecně jako součást mentality ukrajinských holek, viděl jsem to u manželky v práci.

389
Dave
Reagovat

386: mě to nesemlelo, než lezu do mašiny, dvakrát se podívám, jestli je všechno vypnutý. Ale 2 úrazy už jsme tu měli.

390
-bé-bé-
Reagovat

388
je to „súčasť mentality“ všetkých žien, ba i tých, kde to na prvý pohľad nebije do očí

391
Viq
Reagovat

388 – Já tomu říkám postranní agenda, Dave.
Na jednu stranu tě chválím, ale opravdu ještě zapracuj na té uvěřitelnosti a na výrazu. Zůstaň nadále skromný…

392
yeey
Reagovat

385 jenze ty z toho delas axiom, ze to bylo nespravedlivy, ze Ivanna vyradila Hnilicu… ja si treba taky myslim, ze byl o trochu lepsi… ale Ivanna proste nasledne ve finale presvedcila lidi, ze tam patri a to natolik, ze porad postupuje pres divaky (a ze by MD posilal smsky – to je jen tva spekulace zalozena na tvoji nevrazivosti vuci nemu)… a btw co se tyce dalsich koucu a Patejdla – vyhrala Ivanna nad Hnilicou v tipech 3:2, takze Dara a Patejdl sou asi taky uplne mimo, ze? :-) holt si musis zvyknout (tobe to pude dost tezko :DDDDD), ze kazdej ma jinej vkus a to ze se ti Ivanna nelibi neznamena, ze je spatna…

393
-bé-bé-
Reagovat

389
Neverím, že ťa to nesemlelo, keby nie, tak by si vedel čo je to „sila pridanej hodnoty“ BOL BY SI BEZ STRACHU

394
yeey
Reagovat

385 a jeste – ano michas do toho narodnost, kdyz si tu o ni nekolikrat prohlasil, ze je to ruska pipka a slapka, tak michas…

395
Ahojda
Reagovat

364, 374 ty jsi jak zaseklá gramofonová deska :o))) a nebo přísloví “ nedá pokoj až tam vleze :o))
ale dost sarkasmu…

já bych u Anny nepředbíhala událostem a nerozjížděla vlak „katastrofických scénářů“…
To víš, že Ivanna je sázka na jistotu…snadno předvídatelná, standartní a určitě klobouk dolů, před její urputností…a taky hodně živočišná, což určitě provokuje u některých bujnou fantazii různými směry :o) ….Anna je Anna.. je hodně jiná, nestandartní a zatím málo čitelná, jen ta její “ přidaná hodnota“ (no téda, to si nechám patentovat, jak se to vžilo :o).. je jednoznačná a pro mě v pěvecké soutěži nejdůležitější…můžeme jí přisuzovat různé nedostatky, ale tento znak, dar jí na rozdíl od ostatních nechybí..
Jinak, byla jsem na muzikálu s GG a tak jak jsem jí fandila, byla to pro mě studená sprcha…být jí, tak prchám z muzikálu co nejrychleji…bohužel..

396
yeey
Reagovat

395 GG taky do zadnyho dalsiho muzikalu nejde, rikala to uz predem pred Kleopatrou

397
XMAN
Reagovat

392: Když už se oháníš tím že Ivanna to v souboji s Hnilicou u poroty na body vyhrála, tak je potřeba dodat že Daru teda jako nějakou tuplovanou obrovskou profesionálku vůbec neuznávám, to teda vůbec ne, ta je na tom s tím vkusem možná jen o trošku lépe než MD a Patejdl sám řekl že více prorážel mužský part, čiže lepší byl Hnilica, ale že on je skor na baby. A to znamená asi tak co? No že byl z Bagové zkrátka úplně stejně nadrženej jako MD….takže tohle cos popsal žádné argumenty nejsou.

398
yeey
Reagovat

397 zato ty vzdy hyris pevne podlozenymi argumenty :D:D:D viz tva teorie o tom, ze MD Ivanne posila hlasy, kdyz ji muze sam poslat dal jako to dela u Katky…..

musim, tak se tu mejte…

399
Dave
Reagovat

390: no nevím – třeba u Ukrajinek a asijských holek jsem si toho všiml nejvíc, CZ/SK tohle v takové míře nemá (jiné nemohu pracovně posoudit).

401
Viq
Reagovat

Můj názor je takový, že v tom, jestli se někdo dostane až sem nebo soutěž vyhraje, je v podstatě jediný opravdový hmatatelný rozdíl – a tím je odměna. Jsou s ní spojeny i určité mínusy, ale já osobně je nevidím v tak katastrofických barvách jako Dave.
A jestli je to skutečně taková katastrofa, neměl by ji Dave pro nikoho dopustit. Měl by nějakým způsobem sabotovat finále soutěže, ať zabrání tragédii…

402
Dave
Reagovat

K Ivanna vs. Hnilica: kdyby ty dvojice MD nastavil jinak a dal Ivanně slabšího zpěváka, tak to neřešíte. V prvních kolech by procházela v pohodě, ať už přes diváky či MD bez reptání lidí. Až v těchto dnech by to tu vypuklo ;o).

403
-bé-bé-
Reagovat

399
ako som povedala, tam to „bije do očí“…my SK/CZ to máme už zmiernené ale je to stále to samé…
stačí si všimnúť ženy okolo …ak ovšem hovoríme o tom istom a to podriadení ženy mužovi, ekológie ekonomike či života technike…

404
Dave
Reagovat

401, jestli to s tou odměnou je jak píše bulvár např. u ČSMT, tak část jejích splátek závisí na stupni tajtrlíkování, ne?

Viqu, ty jsi součástí toho kolotoče? Posíláš hlasy? Pokud náhodou vyhraje Ivanna, tak jste se jí vlastně na výhru složili. Jak s tímhle budeš žít? :oP

405
Viq
Reagovat

Góóóóóóóóóóóól ! Teď ještě fandíme Tre Kronor

406
Viq
Reagovat

404 – Kašlu na to. Pro mě Ivanna nikdy nevyhraje.

407
Dave
Reagovat

369: Zuzka má výhodu i nevýhodu v tom, že lidem nevadí.

Souhlasím s názorem na Daru – co může svým soutěžícím dát, to fakt nevím. Viděl jsem jakýsi její klip, který mi připomněl laciný klipy z 90. let (něco na způsob „my oblužný personál v nemocnici jsme děsně sexy, strčíme vám p*del před ksicht a jste rázem zdrávi“) – odpad.

408
Viq
Reagovat

Dave, teď jsem ti trochu ještě pod vlivem emocí sáhl na tu narafičenou štangli salámu, ale otevřeně ses ptal…

409
dolores
Reagovat

337-Jana, trochu si to zobrala osobne, to bolo spochybnovanie vysledkov, a nie teba. no mam zato, ze ak este stale nevies prist na meno jednemu z exsuperstaristov, znamena,ze ta stale pohlcuje nenavist voci nemu, resp. nenavist voci jeho fanusikom. dufam , ze ta nenavist nie je silnejsia ako ty, kedze sa tu uz nechces nikdy vratit. vsetko je uz aj tak pase, kasli nato. samozrejme, ze na Panackovi nie je ziadna reprezentativna vzorka, to sme myslim aj vlani velakrat rozoberali, ak si tu chodila, tak to vies. pozri, Lukas vyhral a ty bud spokojna, pre kosicanov to bola prestizna zalezitost mat vitaza zo svojho mesta, sam primator poslal Lukasovi takmer 470 SMS. a to uz je aka silna kava, ked sa do toho vlozia politici :)))) ale ci toto odzrkadluje raelny stav, ci toto ma byt ta repre. vzorka, tak to uz neham na tebe.mne je to v podstate fuk, kto vyhral.

sali, ty si fandil GG? tusim som ta prilis casto vlani neregistrovala, ak vobec :),ale myslim, ze ta pozam z nejakych diskusii uz z Gorilly, ja som tam nepisala, ale dost citala.

410
dolores
Reagovat

405-Viqu ja som sa prave dozvedela, ze sme zdolali Kanadu, a ideme hrat o medailu. radsej som to ani nepozerala, ani nepocuvala v radiu, lebo ked tak urobim, stale prehrame.

zeby nam cesky pan trener priniesol to povestne ceske hokejove stasticko? :)))

sorry za OT

411
dolores
Reagovat

395- Ahojda, po kazdom Anninom vystupeni sa tu dostavi krdel supv, ktori ju trhaju na kusy, ale mne to uz ani nejako nevadi. je to dan, ktoru musi Anna zapaltit. Dan z pridanej hodnoty :)))

412
Viq
Reagovat

Ať vyhraje ten nejlepší.

Mám jasno, kdo takový je a přeju si jen čestnou a férovou hru.

413
dolores
Reagovat

333-Dave, co sa tyka spevu tak ja som s tvojou zenuskou asi na spolocnej vlne:)

388,399-ozaj , ked sopminas, ze pracuje s ukrainkami a aziatkami, nie je to nejaky eroticky masazny salon? :DD (srandujem)

414
Viq
Reagovat

412 teď myslím na Dava a ostatní (vlastně na všechny), netýká se hokeje :-)

410
dolores, já letos moc hokej nesleduju, ale díval jsem se na poslední třetinu od stavu 2:3. A jestli dnes Tre Kronor porazí Čechy (dávám tomu 95%), tak z toho bude zlato!

415
mila
Reagovat

410 – dolores – blahopreju :-)

416
dolores
Reagovat

412 – hla, aky univerzalny prispevok! aj pre Hlas, aj pre hokej :))

Xmane, zda sa mi, ze toho Hnilicu uz fakt precenujes. jeho devizou bolo, ze zaspieval song od Adele, ktory je emocne vemi silny a chytlavy az zimomriavkovy. fandim Anne, ale tiez musim povedat, ze v rozstrele s Luciou dali to iste a stal sa z toho najpocuvanejsi videoklip na webe Novy. ten nastup v refrene a potom tie tahave citovo posobive az expresivne tony davaju aj nevyraznym spevakom zbran do ruk, nie to este tym vyraznym.
ale ja ked opakovane pocuvam Hnilicu, citim tam mnoho chybiciek krasy, okrem vyrazu, teda ten tam dal, ale inak mne to prislo priemerne a obcas mu to tam intonacne uslo. s Ivannou to bolo 50:50, akurat z toho Ivanna vysla vitazne aj u mna, pretoze sa skratka na podiu lepsie predala :) je smola, ze isli spolu, ale s tym uz nic nenarobis. dopraj na chvilu troska MDymu tej radosti :)))

417
dolores
Reagovat

415 -milo, diky:D , Viqu, az 95%? nezabudaj, ze svedi su doma a dost pod tlakom. ja inak, priznam sa cechom v hokeji nefandim, ale dnes budem, chcem, aby ste postupili, aby sme vas uz konecne v nejakom spolocnom zapase o medialu dali !!:D

418
Viq
Reagovat

417 – Tak i Češi by šli, ale tam už je to o hlavách (a moc bych tomu nevěřil)… Já bych letos a dnes spíš přál Švédům. Obdivuju jejich kvalitu, herní systém a jsou doma :-)

419
Viq
Reagovat

A dolores, trochu toho štěstíčka i ti nejlepší potřebují.
I Anička bude ještě kousek toho (českého) štěstíčka potřebovat. Neboť říká se – zlo nemá slabých stránek. Ale není to tak docela pravda.

420
Belisana
Reagovat

dolores – pro tebe vod Vlka – po sprdunku rovnou plne zneni :-DDD
„Díky moc. A příště to prosím, vyřizuj jak to bylo vzkázaný, jo? :))
Ještě, že jsi připojila doslovné znění, bo jináč sem byl zmatenej.

Kdybys byla tý dobroty a za vzkaz v mým zastoupení poděkovala, že taky pozdravuju a posílám muck! :)))“

421
Viq
Reagovat

-bé-bé- (349)
Taky cítím, že duch doby a duch změny pracuje pro Annu.

422
M*ischel
Reagovat

Zpráva Ivanny z FB.. Asi se nemají s Annou v lásce..

L Zee Novak
Ivi, jsi vítězka a Rytmus to ví, proto hloupě kritizuje. Včera naprosto úžasné, JSI HVĚZDA :)
To se mi líbí · · 30 duben v 5:54

Ivanna Bagová (Official) Ja viem ze Rytmus citi konkurenciu pre jeho Anku a preto furt nieco so mnou ma..nech zatvori oci a potom kritizuje :D a diky :)
30 duben v 10:16 · To se mi líbí · 3

423
XMAN
Reagovat

Kéž by to tak nevyhrála ani Bagová, ani Veselovská, ani Mrózek, ani Poulíčková ale někdo úplně jiný. Například Juraj, Brunno nebo Zuzka.

424
XMAN
Reagovat

Mě už je to stejně úplně ukradené jak to celé dopadne a kdo tu pakárnu vlastně vyhraje. Budu tajně doufat že by snad moji zbývající favoriti nemuseli vypadnout a když dojde k nějakému zvratu, který mě potěší, tak budu jedině rád. Když k ničemu takovému nedojde a mojí poslední dva favoriti mezi kluky Brunno a Juraj teď v pondělí vypadnou, tak s tím stejně nic nenadělám, maximálně mě to může mrzet a to je asi tak všechno. Ať už to dopadne jak chce, pochybuju o tom že by mě třeba za rok touhle dobou trápilo že nějakou pitomou nováckou frašku vyhrála Bagová. To mě naštve spíš bezprostředně potom a nebudu se tím pádem mít důvod o tu soutěž nějak dál zajímat. Ani vítězství Anny mi žádné vítězství nepřinese. Naštvaný nebudu jako bych byl u Bagová, ale asi ho jen chladně přijmu bez jakýchkoliv emocí a nic to se mnou neudělá. Nevím. Kde jsou soutěžící z loňské superstar? Tady se to sice pořád řeší ale nikdo z nich už stejně dneska není v kurzu.

425
Dave
Reagovat

Stejně by mě bavilo vědět, co na ty naše plky říká produkce Hlasu a jak se baví našimi reakcemi na tahání maňásků ;o)

426
Belisana
Reagovat

produkci je mineni kohokoli u (_._)
ovsem nam tam lezi produkce, tak snad si vsimli

427
Dave
Reagovat

Tak prý už zítra v 16h v Brně v Olympii budou mít naši oblíbenci autogramiádu + koncert. No nevím, v pátek v tuto dobu bývá Olympia beznadějně plná tunami nakupujících, ale pokud mi to náhodou vyjde, tak tam z práce zajdu podívat se na Ivannku :o)

428
XMAN
Reagovat

Tak to tam zítra pojedu taky a vezmu si sebou kupu rajčat, abych měl Bagovou za její noblesní výkon čím odměnit :-)

429
Lenka
Reagovat

Nemohl by prosím dát někdo na youtube Jurajovo poslední vystoupení v rozstřelu Ayo Technology? Chtěla bych si to stáhnout do mobilu ale ze stránek Hlasu to jaksi nejde…..

430
Dave
Reagovat

428: Až se mi rozplácne rajče za krkem, tak budu vědět, kdo posílá pozdrav ;o)
Si je spíš nechej na MDýho, ale bacha, ať ti do finále neshnijou ;o)

431
XMAN
Reagovat

430: Pro MDýho si schovávám odjištěné granáty a Molotovovy koktejly.

432
XMAN
Reagovat

Já mám vlastně obrovské štěstí že Juraj je u Rytmuse a že nešel do týmu taky k MDýmu. To už by tam totiž dávno nebyl. Nevím sice jak to teď Rytmus pořeší a jestli ho taky vyhodí, ale každopádně je Rytmus daleko lepší a spravedlivější kouč než MD, to se vůbec nedá ani srovnávat, Rytmus je tam nejlepší kouč ze všech.

433
Jana
Reagovat

409-dolores
ale ne,nevzala jsem to osobně.Důvod je prozaičtější, v práci nemám čas se přihlásit do diskusí a doma se šprtám na závěr.červnové zkoušky na VŠ.Takže do diskusí chodím jen za odměnu nebo když už jsme tak unavená,že mi to na učení prostě nemyslí.A přeplněný mozek bude asi důvodem,proč jsme si nevzpomněla na Ševčíka….:)
A teď mě třeba zabijte:fandím Aničce a Brunnovi a není mi sympatická Ivanna…:) :)

434
Jana
Reagovat

424: XMAN-buď v klidu,celou soutěž totiž vyhraje Brunno

435
sali
Reagovat

409 – Dolly: CSHS II som vnímal už iba okrajovo z dvoch dôvodov:
1. pomerne rýchlo a bezvládne odišla moja favoritka Simona Fecková.
2. Veľmi ma sklamal prístup gorilly k CSHS, ale tú teraz nechcem ohovárať – mal som totiž krásne spomienky na CSHS I na gorille. A Panáček ako alternatíva sa mi vtedy vôbec svojou štruktúrou nepáčila. Takže GG vôbec nebola mojou favoritkou, i keď som uznával jej hlasové aj spevavé kvality. Čiže v diskusiách si ma vidieť mohla iba na vtedy už vychhudnutej gorille.

436
Viq
Reagovat

To už je vážně tak špatné, že fandit Aničce (a Brunnovi) znamená očekávat, že mě někdo zabije?

Jinak ti Švédi očividně nejsou ve své kůži (asi je na nich fakt deka domácího prostředí). Jinak oni obvykle stupňují tempo, takže ještě nic není ztraceno…

437
Ája
Reagovat

pro dolores – nechce se mi to tu pročítat celé, ale na tvůj příspěvek pro mě jsem narazila :-), tak píšu, protože si myslím, že si zasloužíš reakci – co se týče Ševčíka, tak ano, byla jsem jedna z těch, kdo ho nemusel, ale rozhodně jsem na něj nekydala špínu, spíš jsem si občas rýpla do jeho obdivovatelů, ne přímo fanoušků, ale spíš těch posedlých slečen, jinak jsem se k němu už několikrát vyjadřovala, že se mi rok předtím líbil, ale loni mě zklamal
co se týče Anny, tak přirovnání k „uctívání“ Petra mě napadlo v souvislosti s příspěvky ohledně duše, nitra, emocí atd., což se objevovalo i loni, takže mi to připomnělo to, co se tu dělo, toť vše…proti Anče samotné nic nemám, sice mi nepřijde tak skvělá jako ostatním, ale ať si klidně vyhraje :-))

438
Viq
Reagovat

Duše, cit, emoce…
To je přece to, co hledáme, Ájo :-)
Ale ne všichni. Tak už to na světě je a má to tak být.

439
Ája
Reagovat

438 – já neříkám, že ne, ale každému emoce přináší někdo jiný, milý Viqu ;-), a to je na hudbě to hezké :-)
btw. nějak tu nestíhám sledovat veškeré příspěvky, tak nevím, jestli jsi to tu už nepsal, ale máš kromě Anči jiného favorita?

440
Viq
Reagovat

Nemám.
A nějak couváš, ne? Klidně ti tu neutralitu podepíšu krví, ale ještě tam přidej kousek tolerance k hodnotám těch druhých.

441
pimpa
Reagovat

Viq není Vlk? To se mi ani nechce věřit.

442
Belisana
Reagovat

441 vid? takovej nakej prevlecenej… neco je podobny, neco jiny, mozna mate telem :-DDD

443
Belisana
Reagovat

ale zas se mi nechce verit, ze by byl az takovej posuk :-DDD Teda Vlk, myslim :-)

444
Ája
Reagovat

440 – jak couvám? to, že mě Anča nechytla, přiznávám a stojím si za tím, nejsem neutrální, to tu snad není nikdo a emoce v hudbě jsou důležité, jen v tom každý hledá něco jiného…
bohužel musím přiznat, že letos nemám jednoho vyloženého favorita, spíš několik lidí, kteří se mi líbí (Miloš, Zuzka, Juraj, Nikoleta..), ale není tu nikdo, za koho bych tu bojovala

445
Dave
Reagovat

433, 436: Od zdejšího fanklubu Ivannky o počtu 2 lidé zabití nečekejte ;o)

446
pimpa
Reagovat

442 Možná jsou sourozenci z jednoho vrhu… :-)

447
Ája
Reagovat

446 – :-D neměl Vlk přeci jen jiný styl psaní? já jsem to zdárně zapomněla, tak si nejsem jistá :-D

448
Viq
Reagovat

Dneska proti Švédsku vyvíjíme novou vyšší verzi českého štěstíčka, kterou předáme Aničce.

449
Ája
Reagovat

448 – za ten průběh to bylo zasloužený, Švédové mají smůlu na ty góly v poslední minutě :-)

450
Viq
Reagovat

449 – Nelíbili se mi ti Švédi dneska až na pár záblesků. Prostě deka. Doufám, že Vůjtek má promyšlenou strategii, aby zlomil český komplex, když dnes Švédi zlomili ten Hadamczikův…

451
pimpa
Reagovat

447 Já bych právě řekla, že je to naprosto totožný styl psaní. Vrrrr, ňaf, ňaf… :-)

452
Dave
Reagovat

448: Přidejte Anči i Jágra a náhodu, jinak to neuhrajete :oP

453
Belisana
Reagovat

451 nevim, Vlk neni tak patetickej :-D ale napadlo me to uz nejednou, zrovna tak nejednou jsem to zavrhla :-D

454
Viq
Reagovat

452 – Hlas ČS přece není sport, Dave. Bez kapky štěstíčka ale nikde nic nedokážeš.
Já ale jinak na štěstí ve sportu nevěřím. Všechno má svou příčinu a důsledek. Že soupeř netrefí bránu, že je pomalý, není štěstí, ale neschopnost soupeře, atd.
Na druhou stranu věci, které jsou mimo tvoji moc a které můžou jít pro i proti tobě, lze nazývat štěstím a smůlou.

A takové věci mám právě na mysli tím „českým štěstíčkem“.

455
Ája
Reagovat

453 – co si tak Vlka pamatuju, tak mi to k němu tak moc nesedí, ale kdo ví, třeba je to jeho alter ego :-D

456
Viq
Reagovat

Vlk je úplně někdo jíný – aspoň o 90°. Už tady nespamujte nějakým Vlkem.
Čte to někdo?

457
Belisana
Reagovat

Aja treba je to bracha, neco jak byli Čuk a Gek :-DDD kazdopadne – neresim :-)

458
-bé-bé-
Reagovat

422
zpráva od IB – bohužiaľ len potvrdzuje, že Ivannka nemá rada ani Anku…nielen Rytmusa
ako to je to je…ovšem 2 členovia jej tímu (Petr a Dávid) sa síce o nej nevyjadrili s dešpektom, ale použili výraz: slečna Bagová…

459
hela
Reagovat

Pimpa: Božeee, neeee! :-)) Vlk nemá s Viqem nic společnýho. Vlk je OPRAVDU chytrej, i když kousavej, nikdy NIKDY není patetickej, nikdy není trapnej. Irituje někoho, stejně jako Viq, ale má na to. Viq je k smíchu, snaží se, má to docela zmáklý, ovce na to skáčou, patosové zrovna tak, ale přirovnat Vlka a Viqa je obrovská urážka Vlka. Společný mají jen to, že můžou někoho iritovat, ale Vlk na to má a Viq jenom strašně, ale strašně moc chce. Je dávno k smíchu. Obdivovat ho může je ten milovník patosu a popúčanych zemiak, co se na nich roztéká máslo. Dyk oni nemají ani nápaditý přirovnání. :-DDD

460
Dave
Reagovat

454: Toto SK označení pro CZ hokejový tým lze aplikovat i na tuto soutěž. Štěstí jsi zmínil ty, náhoda je stejně potřebná (být ve správnou chvíli na správným místě) a Jágr znázorňuje schopnýho člověka, který daného soutěžícího vybičuje ke skvělým výkonům. Něco nejasného ;o)?
….
BTW jsem zvědav, jak se v neděli budou slovně bičovat jistí 2 kouči.

461
Viq
Reagovat

459 – Obdivovat? Tohle nehledám a nechci.

462
Viq
Reagovat

460 – Já na slovní bičování zvědav nejsem. Negativního mám dost.

463
hela
Reagovat

461
:DD Jasan. Ale se salim si tu třesete rukama náramně, jak je bezva, že tu oba jste. Neblbni, děláš to od začátku, tak to aspoň přiznej. Tetelíš se blahem. Ale dobrý pokus, skoro by se ti to dalo uvěřit, až na to, že …
Ne.
Nedalo.
Zkus to ještě jednou.

464
Viq
Reagovat

463 – A co mám zkoušet? Ty už názor máš.
Netrápí mě to, i kdyby takových bylo 10/10.

465
Belisana
Reagovat

O_O

466
Dave
Reagovat

462 ať do sebe klidně rubou, ale je trapný, když to řeší prostřednictvím holek. Docela nechápu strategii MD, ten výrok, že ho Anča nepozdravila, jsem nepobral.
Jenže jak by „největší TV ve střední Evropě“ udržela jinak vysokou sledovanost? Nemyslím, že na to běžný televizní konzument čučí jen kvůli pěveckým výkonům. Jsem zvědav, jaké dialogy jim nachystali pro příští díl a na čí stranu bude mít tentokrát monolog nachystaný Mareš.

467
-bé-bé-
Reagovat

438
Duše, cit, emoce…načo hľadať mimo, keď je to v nás

468
hela
Reagovat

464
:-D
Pořád nic. Zkus to ještě jednou.

Vy, co znáte Vlka, jak vás vůbec může napadnout přirovnat ho k Viqovi???
Aha, už vím, ve skutečnosti Vlka neznáte.

469
Viq
Reagovat

466 – Jenže zase některé diváky ty žumpové souboje odeženou. Ale oni asi na těch křivkách vidí, co převažuje, a snad ví co dělají. Teď už je pozdě spravovat základy, tak aspoň hází sračky na fasádu…

470
Ája
Reagovat

468 – já Vlka moc neznám, ale nesedí mi to k němu, měl jiný styl vyjadřování a vůbec, leda že by prodělal nervový otřes :-D
přemýšlela jsem, jestli je Viq převtělení někoho z loňska nebo jestli máme to štěstí, že se rozhodl potěšit nás svojí přítomností až letos…

471
Dave
Reagovat

Nevíte už někdo, co bude zpívat Ivanna? Abych věděl, v kolik a či vůbec mám v neděli pustit bednu ;o)

472
Viq
Reagovat

468 – Jsem ti nějak ublížil? O co ti jde?

473
-bé-bé-
Reagovat

468

hela, nič si nepocítila keď chceš ďaľší pokus?

474
Ája
Reagovat

469 – to ano, ale jde o to, jestli jich na základě zmínce v bulváru o tom, že si ti dva pitomci málem vjeli do vlasů (ach ta ironie), nezapne tu televizi víc než bude těch, co odejdou…ale podle mě v tom stejně hraje větší roli jejich ego než šikovný scénárista

475
Dave
Reagovat

Jinak pročítáním Panáčka jsem už dříve nabyl pocit, že se tu vyskytuje dost rádoby odborníků na psychologii, kteří si obecně známé postupy zkoušejí na jiných přispěvatelích.

476
dolores
Reagovat

Bel, odkaz mu, ze dakujem,… a vlastne on ma aj tak moze vidiet, ak si nedal vlastny zakaz otvarat tieto stranky:)) narozdiel odomna, -ja ho vidiet nemozem :\ ale aspon mame na dialku pekny idylicky vztah:D ktory sa zrodil z krvavych bojov, ked sme stali na opacnych stranach barikady:D ale kde je vola a nadhlad, tam je cesta, ze ano:)))

pimpa -Vlk a Viq to iste? kdeze, kazdy je iny, svojsky, su to uplne ine osobnsoti, a tak je to dobre, kazdy z nich ma nieco do seba:)

477
dolores
Reagovat

Jana, v 337 si napisala, ze koncis s prispevkami na tomto webe, takze preto moja reakcia, aj sali to myslim pochopil tak ako ja. ;) takze v pohode, som rada, ze si s5 a ze ta neodradila nejaka mala masaz (celkom pochopitelna) za postnute vysledky. A naozaj ta nemam dovod zabit, zato, ze fandis Anicke, kedze jej fandim aj ja! S tym Brunnom si to este nechces radsej rozmysliet ? :DD

478
-bé-bé-
Reagovat

Hellou Motýlku, kde si?

včera si prezradila, že vidíš?
A čo vidíš?
Aj ja niekedy vidím, keď som bez emocí…ak nabehnu emoce už nevidím…vtedy je to o mne

479
-bé-bé-
Reagovat

Kto vie čo spieva Anka a Juraj v nedeľu?

480
-bé-bé-
Reagovat

Lenka, XMAN tu dal toto od Juraja, ale to sa asi tiež nedá stiahnúť:
108: http://www.cshlas.cz/video-hlas-ceskoslovenska-juraj-zaujec-5-rozhodnuti/

481
Viq
Reagovat

Já vždy a všude bojuju s blbama, lhářema a podsouvačema (prostě obecně se zlem a blbostí). A předem vím, že 97% všech lidí mě bude nenávidět a považovat za prosťáčka s IQ pod úrovní houpacího koně. Proto si často říkám, jestli té věci ve skutečnosti nedělám medvědí službu. Výsledky mi podle ročního období vychází různě.

482
dolores
Reagovat

Aja, tak si to nebola ty, sorry, len sa mi zdalo, ze niekto na pismeno A bol dost hnusny, ale to je uz aj tak jedno:D
emocie, dusa, vnutro … a vsetky tie veci patria k fandeniu. neviem preco, ked sa nieco take spomenie, tak to vadi inym. asi to posobi nejako sterilne, ale ja ked ma nieco take napadne, veru si nebudem davat servitku len kvoli tomu aby som dodrziavala nejake nezmyselne dekorum tzv.racionalneho fanusika :D

ozaj, aby som nezabudla, blahozelam k vitazstvu nad Tre kronor!!! a snad vas uz v semi konecne dame :DD

483
Belisana
Reagovat

476 dolores muzes – http://sepsgroup.com

484
dolores
Reagovat

Dave, chodi tu aj jedna skutocna odbornicka, pani psychologicka Irenka :) fandila Davidovi W.

435-sali, ja som mala taky dojem, ze som ta tu na Panackovi videla aj pocas CSS2 asi tak 2x poletovat s Molylikom :))
Hm Simona, jej povahu som nemusela, ale mala krasny zamatovy nevsedny hlas, no este s nim nevedela celkom narabat. a jej When I Look At You bolo krasne, ale prisla som nato az po skonceni sutaze, moja chyba :))

485
dolores
Reagovat

438.no tak tam urcite nevleziem. ked uz statocne odolavam sevcikovu, tak odolam aj tomuto:D sorry Vlcku:D

486
Belisana
Reagovat

485 to nevim, jestli nedelas chybu. Dnes kuprikladu byl na programu dne prenos z olympiady senioru :-DDD

487
sali
Reagovat

484 – Uff, Dolly, pamätáš si lepšie ako ja. Áno, máš pravdu teraz si musím sypať popol na hlavu – to boli krásne chvíle bublinkovania s Motýlikom. Áno, vravíš pravdu.

Evidentne senilniem, odpusti mi, Motýlik, prosím. Za toto očakávam buchnát: previnenie horšie akokeď zabudnem prísť na vlastnú svadbu. :-((

Dnes mám celodennú služobku, ozvem sa asap.

488
Motýlek
Reagovat

sali – eště že tu mám svojho anjelika strážneho – Dolores… :-)
No to víš, že jsem si ve vší tichosti poplakala, že jsi na mňa zabudol… Sejde z očí, sejde z mysli, že jo? :-))
Ale už se ti zaplaťpánbu paměť vrátila, tak je vše v pořádku, vše odpuštěno! Posílám několik vzdušných bublinek… ☼ ☼ ☼
btw – sleduju Legendy popu akorát, písničky Maťa Ďurindy… Nevyzeráš náhodú troška ako on? Priznaj sa…

489
Anonymní
Reagovat

Motýlik môj, len vďaka Tvojej veľkorysosti „ostávam v hre“. Inak by som sa porúčal, pretože si Ťa vážim.

Teším sa vždy, keď Ťa vidím
lietať medzi nami,
z kvetu na kvet,
s medom a peľom na brušku
nesúc každému po dúšku.

Ďakujem.

490
sali
Reagovat

489 – napísal sali

491
Motýlek
Reagovat

489 – krásnéééé…..
že jsi to Ty, mi bylo jasné….
Budu mít strach, abych Tě nezklamala….
Teď abych jen samé perly psala! :-)))
Nebo radši diamanty….
Já děkuju Tobě.. ☼

Přidat komentář