Panáček v reality show

Vše, co jste chtěli vědět o Tomášovi, než se odrazí ode dna a odplave domů

15. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4428 w=420]
Zhruba tak by se dal shrnout obsah uplynulých dvou sestřihů Hotelu Paradise. 2 hodiny u televize a z toho jen 3 body, které stojí za nadpis a odstavec v rámci rekapu. Pokud se pídíte, kdo v rámci pondělního vyhnání byl vyhnán, tak nikdo. Asi se stává pravidlem, že se vyřazuje nově až v úterý. Minimálně poslední dva týdny tomu tak bylo. Proč tomu tak je, nikdo netuší, ale on už jistě někdo nějakou teorii v komentářích vytvoří o to se nebojím.

Tomáš, nudný středobod posledních dní

Vše začalo v pátečním sestřihu, kdy se do Tomáše pustila většina soutěžících a označila jej za nejslabší článek. Článek, který ve hře jen zaclání a je třeba jej odepnout a poslat domů. Ten největší zásek však do jeho křehké policejní duše zasadila Natálie, která jej k překvapení jeho i mnoha dalších, rovněž označila za toho, kdo by měl odejít. Od vaší partnerky, se kterou obýváte sic kamarádské, ale lože, to fakt potěší.




Není divu, že se Tomáš složil jako hromádka neštěstí a vyplakal se do kamery. Ale nebojte, ani to nebylo zábavné a nudil tak jako vždy. Co si budeme nalhávat, ať si dupe Nela či Rocky sebevíc, Tomáš je nudný patron soutěže a kromě toho, že tam z něj každý má srandu, tak ději moc neprospívá. Já bych jej taky klidně poslal domů.

Rozhádaná nerozlučná dvojice Niki s Nelou

Co mě překvapilo, že z Tomáše a jeho případného odchodu se stalo natolik silné téma, že v kombinaci s rajskou ponorkou (přeci jen tam někteří jsou 40 i více dní) dokázal rozhádat dosud neotřesitelný párik Nelu s Niki. Nela bojuje za další Tomášovo setrvání, Niki dala jasně najevo, že Tomáš go home. Nebojte. Nakonec se holky usmířily a věřím, že budou ještě pár dalších dnů či týdnů táhnout za společný provaz.

Tomáš a jeho battle o imunitu s Martinem

Štáb přišel tentokrát s novinkou, jak udělit novým způsobem soutěžícímu imunitu. Rozhodl, že Tomáš se o imunitu utká s Martinem v rámci otázkového battlu. Pokud jsem tedy správně pochopil. Každý měl seznam otázek/témat ohledně svého pobytu v ráji a měl toho druhého uargumentovat. Nemohu si pomoci, ale Tomáš se sebe dostávál skvělé blbosti o tom, jak se dotknul dna a odrazil se k dalším, lepším výkonům. Jak jej kritika ostatních posílila a nyní začne předvádět show. No hrozné kecy, to vám povím, ale alespoň na chvilku pobavil než se odrazí ode dna a zítra nejspíše odpluje domů.

Kdo imunitu vyhrál jsem nějak nepostřehl, ale vidím to, že nás produkce napíná do dalšího dne. I když, věří někdo tomu, že by se Tomáš mohl v Hotelu Paradise udržet? Pokud ano, tak proč? Co dává hře, kromě toho, že jí proplouvá svými odrazy ode dna bazénu?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 96
1
Mikes
Reagovat

Suníčko, píšeš bezva rekapy!

2
Prochor
Reagovat

Pokud by se jednalo realityshow, pak by to bylo zajímavé spekulovat jestli Tomáš vypadne protože by záleželo na chování lidí a Tomáše. Ale jestli se jedná o hranou telenovelu , jak se čím dál víc ukazuje, tak záleží jen na tom, co má pan režisér ve scénáři. A o tom se dá těžko spekulovat. Potom vůbec nezáleží na nějakém boji o imunitu a nikdo vypadnutí Tomáše nemůže ovlivnit ničím. Snad jen kdyby se Tomáš dopustil násilí a vynutil si odchod z hotelu.

3
koc
Reagovat

no rozhodne nema cenu davat do diskuze nejake vetsi mnozstvi emoci ..

4
Lakaty
Reagovat

Tak teda nevím, co by zvedlo Hotelu Paradise sledovanost. Snad jen přemístění Jiřího Kajínka z Mírova mezi ty mlaďochy. Pak by byl i Vikouš se svojí taktikou namydlený a diváci by zaručeně u sledování dění v tomhle baráku neusínali.

5
dessin
Reagovat

4: sledovanost zvedat opravdu nepotrebuje

Tomas domu, mel tam byt uz pred mesicem, nevim co porad v soutezi dela. Kdyz si vezmu ze takovyhle pako je tam napr. misto Romea, chce se mi brecet. Ale toho by mhli vratit :)))

a Daniela… skoda mluvit. Rocky s Naty byla aspon nejaka akce, vymena nazoru. Tahle jen sedi a cumi, dalsi z tech co nabehli heeej, ja jsem tvrdej hraaac, vyhodim Nelu… a pak zaleza do krovi …

6
Jitka
Reagovat

Já prostě pořád nechápu to nové a nové udílení imunity, dokonce i soutěžící se nad tím pozastavuji, a to, přiznejme si, je už udivující. Pravidla tam již nejsou žádná, teď už je to jenom o tom, pozorovat krásně opálené lidi, kteří se válejí u bazénu… no reality show již to nějakou dobu evidentně není.
Je mi uplně šumafuk koho vyhodí či nevyhodí (teda pokud by vyhodili Martinu Gavriely, tak bych měla radost, ale ono se to stejně nepozná, zda tam ještě je nebo ne), neboť štáb již dokázal, že vyloženě dobří scénaristi nejsou a z tohodle nová „Nemocnice“ prostě nebude a nebude:-) Mohla to být dobrá show, bohužel z toho udělali strašnou frašku. Koukala jsem se na to ráda, ale teď na to juknu jen když nemůžu usnout a nebo si přečtu rekapy tady – což je stejně nejlepší. I když tady padl názor, že pokud to přestane sledovat 1 divák, tak to nic neznamená, ale já si myslím, že znamená.

7
kačka k
Reagovat

včera nuda, ale na dnešek se těším..Nelu mám v podstatě ráda, ale i tak jsem zvědavá jak bude probíhat bermuďák

8
palo
Reagovat

Pro 6.Jitku:Souhlas. Dříve jsem se občas díval. V bytě nemám žádné zvíře ani kytku. Bral jsem tuto RS jako terárium s pojmenovanými hady a ještěrkami. Po pár dnech, kdo koho sežral, kdo se tam nově vylíhnul. Již pár týdnů nekoukám. ale k ranní kávě si zde rád počtu. Zde vtipné příspěvky.

9
Elko
Reagovat

7 kačka: dnes jej naložia vo woodoo :), ale vraj jej nenaložia. Viktor bol sklamaný. Aspoň podľa upútavky to tak vyzeralo.

10
martin
Reagovat

z ukazek je jasne ze psat na papirek umi kazdy ale rikat to na rovinu do ksichtiku te na to neni slovo to neumi nikdo lepsi je to v ustrani tak jsem king-

Reagovat

martine (10) na druhou stranu, soutěžící si neuvědomili, že do Bermudského trojúhelníku mohou hodit otázky i lidi ze štábu. Tedy jeden z důvodů, proč se k otázce nakonec nikdo nepřihlásí. Nj, moc si soutěžící idealizuji a jsou spíše srabi :)))

12
Anette
Reagovat

6 souhlasím, je to fraška. A vůbec jsem nepochopila, co pořád od Tomáše chtějí za SHOW,a k čemu ho chtějí vlastně vyburcovat? Aby byl konfliktní, nebo aby si s někým zasouložil? Vím, že je to trochu nudná postavička, ale to je svým způsobem momentálně i Niko, kterého tam není pomalu vidět, natož slyšet (což je samozřejmě škoda, protože pohled je na něho pěkný:)), to tam má ten Tomáš dělat stojky nebo co? :) Nepřijde mi, že by tam někdo z nich kromě vytváření (někdy i umělých) konfliktů a souložení (nebo snahy o souložení) dělal nějakou show. :D A nikomu tam vážně nedošlo, že je to soutěž, a hraje se o peníze, a místo nejslabšího článku by měli takticky vyhodit právě toho silněšího?
Spíš to začíná být nuda celkově. A nejzajímavější z celého dílu jsou pro mě vždy ukázky na další díl, který je pak pro mě ale zklamáním jak poslední dobou zjišťuju. Produkce by měla být trochu vynalézavější, a vytvořit jim nějaké aktivity, bo záběry, kde se jen bezeslova grilují na slunku mě vážně nebaví.
Mimochodem mladší sestra Trojanova je mi krajně nesympatická, tváří se neustále jak leklá ryba a je důležitá jak …:). Ty její scény s Rockym alá manželství po 20letech jsem vůbec nepobrala. O Nele se zmiňovat nechci, páč si myslím, že je to totální ztráta času… postřeh o dvojité bradě ji myslím pěkně zvedne tlak. :))

13
radek
Reagovat

10
Tak tak, jedna z mala to umi prave nela, z kluku rocky a i martin, ale u toho i u viktora se to misi s vycuranosti. O Sislounovi nemluvim, to je slepici prdelka jako Niky

14
KK
Reagovat

:-D ach jo.. a já ho znám osobně, páč je od nás z města.. docela se tam bavíme, musím říct;o)

15
radek
Reagovat

12
Na ovladaci je takovy tlacitko – rika se tomu prepinac kanalu nebo vypinac TV.

16
Petra
Reagovat

6 – no predtym sa udilela imunita v pripade, ze ju ‚novy‘ stratil, ci uz svojim rozhodnutim, alebo nariadenim stabu sparovat sa. Teraz ju nestratil, a udeluje sa DRUHA? imunita??? To co je zas?? Nove pravidlo? Alebo proste ako vzdy NNCSSVR? A preco prave u totalne nudneho Tomasa Atakdale?? To sa vyhadzovali ini hraci a moznost bojovat o druuj imunitu nedostali…

17
Hooper
Reagovat

7, 9 – však lehké zvednutí mandlí Nele neuškodí, i když Viktor je(bude) zklamaný.
A jo, druhá imunita je nesmysl.

18
dessin
Reagovat

Opet ukazka jak parta tupounu totalne zabije dobrou show s potencialem. Mlada Trojanka neprospela soutezi nijak, spis ji uskodila. Rocky s naty byla akce,d ohady, vymysleni – Rocky s Dajou je nuda, sed, nuda. Ono cela Daja je nuda, navic bohuzel s sebou tahne i Niki.
A k Tomasovi a souboji – tohle ze bylo policajt a udelalo to testy? To na nej zacne ridic jecet a on zacne koktat nebo prave naopak v uniforme se citi jako king a je z nej ten otravnej arogantni fizl?

Bohuzel, mam pocit ze dobry scenarista je pusten k dilu jednou za tyden, zbytek tam dela asi zlitej pes s myvalem, nebo nas ma stab za totalni trotly – a to je to, co lidi nastvava. proc je nuti do umelych konfliktu? Hra stabu je o naznacich, malickostech, nasadit brouka d hlavy… a ne dat ukol „rvete na sebe“.

Stab je mrkev!!!

19
Melanie
Reagovat

Tak pravdu do očí tam neříká snad nikdo, ale já to beru, o tom tahle soutěž není a větší šance má ten, kdo nevytrubuje všechno, co si myslí.

12 Anette: Oni jsou tam už dost dlouho a vypadá to, že se většinu dne dost nudí. Proto tam klidně budou postrádat toho, kdo se s nikým moc nebaví a není s ním žádná sranda. (Což třeba není případ Nika, proto se tam tak dlouho drží, i když pro nás diváky moc zajímavý není – z hráčského hlediska.) Tomáše by tam nechali jen ti, co si uvědují, že je to užitečná loutka (takhle uvažuje jenom Nela a Viktor) a Rocky, protože je to jeho jediný kamarád tam.

20
kuna_72
Reagovat

12) Radku prosí Tě, co Ty tady máš vlastně za funkci?? Máš tu být štikou v rybníce nebo co vlastně? Seřveš a pozurážíš tady kde koho, z Tvých oblíbenců se každému normálnímu člověku rolují ponožky a Ty jsi ten největší geroj?! Nech se už vážně vyšetřit…

21
Petra
Reagovat

20 – super!! Pockam si teraz na Radkov elaborat :))

22
kuna_72
Reagovat

Musím se opravit, pardón: 15)

Radku prosí Tě, co Ty tady máš vlastně za funkci?? Máš tu být štikou v rybníce nebo co vlastně? Seřveš a pozurážíš tady kde koho, z Tvých oblíbenců se každému normálnímu člověku rolují ponožky a Ty jsi ten největší geroj?! Nech se už vážně vyšetřit…

23
Elko
Reagovat

Ja tiež nechápem, že prečo by si mali hovoriť pravdu do očí, keď je to show aj o podrazoch a intrigách. Každý potrebuje mať nejaké zadné dvierka otvorené… ale je zas pravda, že keď to môžu urobiť anonymne, tak to nevyužijú na 100% :)

24
dessin
Reagovat

20,21,22 – on je taky takova postavicka, vzdycky ma pravdu, zasadne nesouhlasi, nikdy nemel sex a nema rad hezky holky ktery jsou automaticky devky :D Do toho se sebestredne povysil na honice za nejvyssim poctem prispevku takze reaguje na kazdy zvlast sahodlouhymi elaboraty a slohovymi pracemi, ktere nikdo necte :D

25
jenka
Reagovat

18 dessin – dobré postřehy, zlitej pes s mývalem jako scénaristé to je hotová lahůdka. Palec nahoru!☺

26
Petra
Reagovat

23 – nie je to show o podrazoch a intrigach. Je to HRA. A v hre netreba hovorit pravdu do oci. Dokonca to povazujem za minus, ak to niekto tak robi. Protihraca/najsilnejsieho hraca/konkurenciu treba naopak obelstit.
Ale tiez si myslim, ze je skoda, ze nevyuziju tuto ohromnu prilezitost nandat to Nele…

27
Melanie
Reagovat

24 dessin: Tak ale zase radek vždycky rozproudí diskuzi. Někdy ho podezírám, že právě proto je vždy v opozici. :o) A je fakt, že někdy se v HP tak nic neděje, že ani není o čem psát. :o)

28
Melanie
Reagovat

26 Petra: No tady je aspoň vidět, která group píše ty fakt hnusný vzkazy. :o)

29
Elko
Reagovat

26: hej, hej tak som to myslel, v prvom rade je to hra a preto vravím, že intrigy a podrazy sú vítané :)

30
kuna_72
Reagovat

24) Díky za vysvětlení, něco podobného jsem tušil!

31
Adéla
Reagovat

Tak tady se člověk nasměje víc než u televize. Včera jsem měla radši jít spát, stačilo vidět upoutávku. Nela teda s psíkem pěkně manipuluje a né že né. Prý: vyměň Nika, když jste na mrtvém bodě a on chce něco víc a bla bla bla“. Já si teda nevšimla, že by méďaň šílel láskou k psíkovi, to si zase holka dost fandí…. Daniela je stará mladá dvacítka, ty kecy se nedají poslouchat. Na Tomáše bylo škoda dvou sestříhaných dílů a doufám, že se odrazí ode dna a vypadne! Viktor se směje a vyčkává. A šišla mi přijde docela cholerický na to, že je tam chvilku. Ten se ještě s někým popere….

33
Elko
Reagovat

Daniela vyzerá „nadšene“ ako ju Brumla bozkáva :)

34
Hooper
Reagovat

Hm, ta obhajoba by mohla být zajímavá. A nepřekvapuje, že Nela určuje pořadí párování, přičemž se později opět projeví jako distingovaná dáma s vybraným chováním.

35
radek
Reagovat

20
Mily kuno, koho jsem serval a pozurazel? Umis cist? Dnes jsem vubec osobni nebyl, az doted. Zajdi si za nekym, kdo ti vysvetli, vyznam psaneho textu. V soutezi nemam oblibence. Trosku vic se mne akorat libi Nela, ale proto, co tam dela, ne proto jaka je. Ale nektere jeji vlastnosti nejsou spatne ani v realu. Napriklad ja mily kuno, mam vedle sebe i v realu radsi cloveka, ktery ti jako nela do ksichtu rekne, co si mysli, nez slizkou Niky, kterou tady obdivujete a ktera sama sve segre rekne, ze se nechce s nikym rozhadat, tak radsi lze a mlzi. Ja radsi nelu, kuna zrejme Niky. To o nas mluvi dost. Jeste naposled se ted zminim o rozhodnozce – to samy v bledemodrym jako Niky. Tak zvaz, jestli by se ti take nehodilo nejake to vysetreni. Muzeme se tam potkat.

21
Petro diky, tebe mam rad (kvuli jmenu), ale nac ho psat, kdyz podle dessin, ho nikdo necte? Ale mam chvilku cas, tak muzu zareagovat. Je skoda, ze to tady nestiham cist vsechno a reagovat na vse co bych chtel, ale to by asi dessin neprezila. Ona to necte, ale vi, ze mam nejvic prispevku, jen to neumi spocitat.

24
Dessin, tebe rad nemam, ani nevim proc. Nejak nedovedu pochopit tvoje myslenky. Napriklad zde:
„on je taky takova postavicka, vzdycky ma pravdu, zasadne nesouhlasi, nikdy nemel sex a nema rad hezky holky ktery jsou automaticky devky :D Do toho se sebestredne povysil na honice za nejvyssim poctem prispevku takze reaguje na kazdy zvlast sahodlouhymi elaboraty a slohovymi pracemi, ktere nikdo necte :D“

Ano, vzdycky si myslim, ze mam pravdu. Jinak bych to prece nepsal, ale nikomu ji nevnucuju. Stejne jako kazdy v diskuzich rika svoji pravdu. Ty taky neco pises, taky si myslis, ze mas pravdu a presto si dovolis jineho za stejnou vec kritizovat.
Dale ke tvym lzim, opravdu nemam rad vkladani cizich myslenek do mych nazoru a ty to delas. Nikdy jsem nenapsal, ze jsem nemel sex. Napsal jsem pouze, ze jsem chvalabohu nikdy nemel sex na jednu noc a nikomu jsem nikdy nezahnul a jsem na to navic jeste kupodivu hrdej. To jsem si dovolil dost co? To vy jste tam psali, ze kazdy nekdy uletel. Ja jsem v tomto neuletel.
Nikdy jsem nenapsal, ze nemam rad hezky holky (ostatne Natalie mne hezka vubec neprijde, tak nevim proc mne vkladas do huby tvuj subjektivni nazor, to, ze se tobe/vam libi neznamena, ze se bude libit me a i kdyby se mne libila, tak bych si o ni ani kolo neoprel z tech duvodu, ktery uz jsem tady nekolikrat psal – nema hrdost, atd.).
Honic prispevku – nikdy jsem se na nikoho nepovysil, to zase vyslo z tve pusy. Spocti si pocet mych prispevku a pocet prispevku jinych. Jsem v podprumeru.
A zase a naposledy. Necti ty moje prispevky. Je to tak jednoduche, mam pocit, ze jsem ti to jiz nekolikrat psal.

27
Tebe mam rad. Trosku ses trefila. Ja ale nejsem vzdycky v opozici jen proto, abych mel jiny nazor, zatim pokazde se nasel nekdo, kdo mel podobny nazor na neco, jako ja, ale je nas min, to uznavam. Ja tady opravdu rikam moje nazory, jen nekdy o neco vic rypnu (ale jen do tech, kteri mne tady v diskuzi tolik nesedi), protoze vim, ze se pak sesypete jako vosy a budete mit zase co resit. Vzdyt je prece vsem jasne, ze hotel je telenovela a ne RS, do ktere zasahuje stab tak, jako se mu to hodi. Coz ostatne maji v tom popisu souteze, nechci psat v pravidlech. Me treba mrzi, ze neukazou, jak si tam rocky kope s sislounem s balonem. Protoze by aspon ukazali, ze se tam deje i neco jiny, nez pomluvy, klepy, chlast a tanecky.

36
Petra
Reagovat

35 – Hahahaaa, a je to tadyyy!!!! :DDD
Radku, komu by sa uz toto chcelo citat…

37
Carculka
Reagovat

36 – to nevím, jak uvidím Radkův příspěvek, hned ho přeskočím.

38
Ta svá
Reagovat

Já nevím co chcete vidět, když to stříhá ten šikmookej od Gábiny..je v titulkách..myslela jsem, že dělá jen poskoka, ale on je z něj střihač!!!

39
zadek
Reagovat

35 – :D
Nejsi ty náhodou samotná Nela? Úplně ten stejný styl.
Tebe mám rád, tebe ne a tebe taky ne.
Ty tu můžeš zůstat, ty taky a vy ostatní dostanete ban, falešníci falešní! :D

40
chacha
Reagovat

35 Radek – hh dobře ty, já tě mam taky rád. Jinak podle mě rozhodně většinový názor není argument.

Ostatnim: Od začátku tady píšu, nebuďte přísní na soutěžící v HP za děj (hádky, zvraty) – celý příběh je vytvořený, diskuze v budce řízené, záběry stříhané a mixované, vyhazování podmíněné. Sám tu rejpu do lidí, kteří si někoho idealizují (Romea, Natálii, Niky) a po jiných typu Nela hází oheň. Proč – všichni tam hrajou maňáskové divadlo. Zkuste se zaizolovat s bandou kamarádů na měsíc a uvidíte to rodeo a nemusíte hrát ani o peníze. Koukněte se v rodině, jestli tam nemáte takovou Nelu a třeba ji zrovna máte rádi :D

Radek: V jedné věci tě ale opravim. Natálie není rozhoďnožka, nýbrž roztažnožka. Je to muj názor, prosim respektuj ho.

41
ThyBaumont
Reagovat

jde to do kopru tady, četl jsem si tu vždycky po obědě a ted už není co. Bída.

42
chacha
Reagovat

36,37,39 – zdá se mi to, nebo kamenujete někoho za způsob projevu, aniž byste se seznámili s obsahem? To je hodně neslušný a dřevácký poslyšte :) Doufám, že tímto není vyjadřována ta většina, protože pak bych si musel myslet něco hodně ošklivého.

43
ucho
Reagovat

35 Radku, už jsem to pasl, ty stoprocentně nejsi Radek, ty jsi RADKA.

44
EvkaD
Reagovat

Tomáš by měl letět, jinak bude tam nuda a asi i tady…Ten kluk nezabírá na lidi ani když plače a plače..nějak mu to člověk nevěří a pokud vyvolá něco, je to hrozný soucit, a co si stvořil na hlavě…uff!
Stále mi není jasné, tak Martin má imunitu, Nela určí pořadí…a ten kdo prstíkem ukáže bude Mišo??? Ne Martin?? Mišo mám pocit se Nely nebojí, ti budou opět na kordy, Nela má obět zase…a nějak nejde proti Naty, já bych vyhodila Danielu hned, ta holka je tááák nesympatická vším!!

45
kuna_72
Reagovat

35) Jan Werich prý říkával, že nejhorší je srážka s blbcem!

A nebo: „Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností!“

46
Macík
Reagovat

…tak se naše Adel včéra těšila na epizodu „jak se Tomáš ode dna neodrazil“ :-D, ale štáb nám opět do dějový linky zapích vidle okřídleným NNCSSVR (autor zkratky Anja) :-D …místo vyřazování rozdal poldům scénáře a napínák zvaný „betl o imunitu“ mě zcela omrááčil, zrovna tak, jako „věštírna“ :-DD…

…totálně zparadajsovanýho Tomíka až do konce života, dorazila citlivka Nikol fatálním „já tě nezachráním“, páč musí zjistit, jestli je Vikouš šmejd :-DD…Natálka je zase nasratá, páč kašpárkem brumlu nevytočí, Janu sejří, že je nesmrtelnej a šušlu, že je nanic a nedaj se s ním metat kotouly, ani hrát halušky…o masáže žel není zájem :-DD…

…trojanovic melounci prý nemaj nic společnýho, ani kamarádskej vztah a Dájina je v ráji, podle svých slov, pouhou psychopodporou, načež vmetla Nikol, že je „strašně taktická“ a balí hnusárny do hezkejch, usměvavejch slovíček…na kameru pak potvrdila, že žádný změny u Nikol nepozoruje :-DD

…když se dva perou, Vikouš se směje…první trhlinky ve vztahu N&N, Vikču náramně potěšily a přestože první část telenovely „dvě ponorky“, skončila hudlanem, dá se v brzku očekávat její dramatické pokračování :-D…jinak přežvykující Nela na prstech napočítala „pět“ lidí, co jí maj rádi :-DD a do blba čučící Nikol jednoho, podle ní, zamilovanýho médana :-DD

…Natálka na lehátku takticky pochlebovala Neluš, páč ví co na ní platí a jemně jí klepala klínky do hlavy o neblahém vlivu Dájiny v ráji :-DD Neluš na oplátku Natálce nabídla Martina, páč ona mu nemíní „dát“, ale Natálka by mohla :-DD Brumlu zase sere, že je tělocvikář diplomat a neumí narovinu říct „neser hovna“ a pro Vikouše jsou všichni v paradajsu úúplně blbí… i ta sova na střeše :-D

…tak snad dneska uvidíme, co bude s Tomíkem v agónii dál, ale každopádně se těším na bermunďák, kde organizační typ Nela, rozseká aktéry na cucky :-DD

47
Darja
Reagovat

Macík, tys to teda zabil. Jsi lepší jak rekap.

48
dessin
Reagovat

35 – nezklames, ale zase jsi rozesmal pulku osazenstva :)

Nic ti do huby nevkladam, muj nazor jsem ti rekla – sedis doma s ruzencem a zavidis vsem okolo, datlovat do kompu je to jediny co mas ze zivota a na zensky jsi zanevrel proto ze te nikdy zadna nechtela. A zes mel nekdy sex ti neverim. A z toho jak blabolis mi vypadava jedine – jsi krizenec Tomase a Nely…

Kuno, petro a spol, nic si z nej nedelejte, aspon vidite ze jsem mela pravdu :D

49
Macík
Reagovat

47) Díík, ale lepší nejsem :-D je to jen pohled mejma vočima, trošku jinak stylizovanej :-DD

50
Elko
Reagovat

46 Macík: :DDD už neviem aký kompliment ti mám vymyslieť, super! Zhrnula si všetko a všetkých zo včerajšej časti.

51
Darja
Reagovat

Macík, velmi pěkně a čtivě stylizované. Jen atakdále atakdále.

52
e.
Reagovat

chachacha…jsem Nelou v rodině chacha a myslím,že mne miluje…milujte proto Nelu…nepodléhejte emocím….buďte hlavně nad věcí..chachacha..

53
Eva
Reagovat

Výběr účastníků začíná být více než tristní. Ty dva nové kluky pořád nedokážu od sebe rozeznat. A o Daniele škoda mluvit. Začíná se mi stýskat po šílené Tereze.
46 – :-)

54
anja
Reagovat

41 Thyi, žišikristé, tak něco napiš ty!!! ať je tady co číst … já v posledních dnech nemám čas :)

46 Macík, geniální rekap, jako vždy

jo ale já až tak zas nejsem autorkou té zkratky, už jsem ji tady někde dřív viděla

55
chacha
Reagovat

52 To se kamaráde pleteš :) – nesuď neznamená miluj, jen jsem narážel na pokrytectví.

56
stanley
Reagovat

„Zo včerajšieho slovného súboja v Hoteli Paradise vzíde víťazne Martin. Získa tak imunitu a jeho partnerka Nela bude určovať poradie párovania, pričom sú z neho obaja vylúčení a vymykajú sa tak ohrozeniu.“…Advantage Nela!….No Comment!

57
chacha
Reagovat

45 Kuno – tímto citátem se mužeš řídit, on nabádá k obezřetnosti před bojem s větrným mlýnem, rozbíjením hlavy zdí rozmyšlením se nad „mlčeti zlato“. Hodně omezených lidí ho zneužívá jako své životní motto pouze z důvodu, aby vetřelce při nedostatku vlastních argumentů označkovali a srazili podpásovkou. Nač bejt sarkastickej? Urazil jsi a vznesl otázky, Radek ti slušně odpověděl a jediný sarkasmus, který použil byl „umíš číst“ zřejmě proto, že jsi překroutil něco co dříve napsal. Následně opět urážíš? To jsou argumenty? Kdo je blbec?

58
e.
Reagovat

55…no počkej,ja myslela,že HP je hrou a ta má přece svoje diváky,někteří fandí,někteří se dokonce i rvou,ale Ráďa se sem chodí jen a jen rvát :)) 35 Ráďo…život je barevnej…není černobílej :))

59
Hooper
Reagovat

Tak dle českého webu vyřazování bude zítra. Hm, stále to natahují…

60
EvkaD
Reagovat

59, jak zítra?? Už dnes je to o den později…myslí si, že to jim navýší sledovanost..Je to pěkně trapný už…na primě to je, že zítra??

61
Hooper
Reagovat

60: Přímá citace – V dnešním dílu Hotelu Paradise stále nebude jasné, který ze soutěžících bude muset Hotel opustit. Jediný, kdo se středečního nemusí bát, je nový soutěžící Mišo, který má imunitu jistou.

Předpokládám, že to slovo, které jim tam chybí, je párování nebo vyřazování.

62
koc
Reagovat

61 – cele to nejak obraci .. vyrazovani bude v patek a prichod noveho v pondeli :o
ma cenu se na ten vcerejsi dil divat ?

63
Gabi
Reagovat

boača ;) robia okolo vyradenia zase take z komara -somara, ze je to uz trápne. ja by som prepustila celý štab… z toho dominikanskeho slnka sa im asi zaparili aj mozgove závity-ked produkuju v poslednej dobe tieto „sračky“..vsetci vieme, ze vypadne tomas.

64
fed
Reagovat

Radku, kašli na to, s lidmi typu dessin a kuna se nedá diskutovat – zřejmě neumějí číst ani argumentovat, a proto se raději schovají za nějaký citát. Jsou to napůl ovce jdoucí poslušně se zdejším davem, napůl děti, které potřebují věřit na pohádky o zlé Nele a těch hodných (třeba Klaudii a Romeovi) a když fandí „hodným“, tak mají pocit, že oni sami patří mezi ty lepší lidi. Dessin tipuji podle jejích příspěvků na nedospělé děvče mající pravděpodobně komplexy z toho, že je sama ještě panna, a proto to tak zdůrazňuje u Tebe. Měli bychom ji spíše litovat – asi i v reálném životě ráda ještě mnohokrát skočí na lep různým Ginům, Romeům apod., kteří ji využijí pro své nejrůznější potřeby a pak se sladkým úsměvem odhodí:-))) Jinak tady sice mají tyhle typy většinu, ale třeba na fejsbukových stránkách o HP je to podstatně odlišné…

65
J.
Reagovat

62 – Nemá!
Musim říct, že mezitím, co se mi až doteď chtělo třeba před vysíláním HP spát a ten děj tam, mě pak trochu probral, tak včera to na mě zapůsobilo jak večerníček a poprvé jsem u toho usnul do bezvědoma! Nevim proč to vyřazovaní takhle posunuli, zbytečně natahují čas, důvod bude asi nějaký, který je nejspíš znám jen členům štábu…

Nicméně celý včerejší rekap o tom, kterak se Niki a Nela pohádaly a usmířily a Tomáš se snažil zístkat imunitu, (kterou stejně víme, že by nedostal, protože to bylo jen divadlo (a nejen, že víme, že vypadne) a o tom, kdo z nich dvou imunitu dostane, stejně nakonec rozhoduje štáb, že třeba napíše: Přesvědčivější byl Martin, tak má imunitu a tečka!) byl úplně o ničem. V podstatě dvě věci natažené na 50 minut, proložené komenty ostatních obyvatel HP :o( Jak mě zatím nijak extra netrápilo to, že tu každý píše: Končím s HP… a já si řikal, že zatím nekončím, tak po včerejšku se to začíná rovnat spádu nula-nula-nic a to mě neba. Lepší pak asi opravdu jít spát dřív a dopřát si o hodinu spánku více!

PS: 46 – Super rekap! Byl zajímavější a pobavil mě víc, jak celý včerejší díl HP :oP

66
Viktor2012
Reagovat

No ak sa Nela postaví k Plačkovi Tomovi alebo naopak (nikdy nevieš, kto bude koho vyraďovať v raji ), normálne sa teším, ako si Telocvikár po sľubovanom vyhadzove najslabšieho pešiaka bude užívať spoločnú izbu s kráľovnou HP. Chlapec asi ešte netuší že namiesto raja si bude užívať peklo a že na spánok bude vyexpedovaný do kúpeľne (alebo tam radšej sám odíde).
Na inej diskusii bolo čo-to naznačené, že tomuto „futbalovému čarodejníkovi“ to síce veľmi nejde so 40%-nými nápojmi ale o to viac mu to pristane so 4%-nými kamošmi.

67
anja
Reagovat

vždyť přeci o nic nejde, tak nač zas ty odsuzující řeči…. – asi se tam událo víc než by stačili odvysílat do pondělka, tak to natáhli až do středy, no

a s tou imunitou to imho je tak, že Šišla má imunitu automaticky a navíc dali dvěma Neliným kašpárkům prostor, aby se trochu poškorpili o výsadu č.2 neboli viceimunitu, tzn že Martina (resp Tomáše) nebude moci Šišla vyhodit

68
anja
Reagovat

66 tohle přesně mě napadlo, že Šušla bude asi ne až tak moc na holky :) každý kdo tam vlezl nový tak se rozplýval jak ho která vzrušuje a jak se mu líbí a Šišla se zatím zaobírá pouze sympatiemi k Viktorovi a Tomášovi

ani ranníma nadrženeckýma konverzacema se jaksi nebaví, takže je to jasné, je to gay :)

69
zadek
Reagovat

chacháči, kdo tady koho kamenuje co? Si tady nehrajte na mučedníky. Och, jak vy menšina zde bojujete proti hordám temna :D Se nenech vysmát ty inteligente ne-omezenej. Ty se taky rád posloucháš co? :)
fede, tys tomu teprve natrhnul zadel. Ti povim. :D Tys jí to teda nandal. Ty jsi chlapák. Když už neumím pozdvihnout sám sebe, tak ponížím druhé. No ty jsi teda machr. Ty prosím tě radši nikoho nelituj. Ani nevíš co to je. A opět většina zla zde, na fejzbůku tam jsou pašáci. Tam fanděj Nele, tak jsou to inteligenti. :D. Další pan mučedníček. Tak si řekni mamince o lízátko a jdi na ten fejzbůk. :)

70
ir.
Reagovat

Tož děcka, néhádéte se, né. Tak každej máte jinej názor, vo vo vo tom to je.
46 – Macík) rekap úplně super, ty mě bavíš, palec nahoru!

71
J.
Reagovat

67 – No jen aby to natahovali jen do té středy a ne na celý týden. Nic proti nikomu, ale další tři dny plačícího Tomáše by asi byly moc i na mě… Nic proti němu osobně nemám, ale přijde mi tam fakt jako nejzbytečnější. Niko tam toho taky moc nedělá nebo neřiká, ale aspoň občas utrousí vtipné hlášky, Tomáš moc vtipný neni, spíš se mu za zády (jak tu někde padlo) smějou akorát tak ostatní
Jako jo, ať si kluk pobrečí, když to na něj přijde, ale to co je teď v těch rekapech, mi přijde jak nastavovaná kaše u seriálu, co měl mít dávno konec…

Vysvětlivky:
Seriál = HP,
Nastavovaná kaše = Tomáš
Konec = Odchod Tomáše domů :o)

72
Elko
Reagovat

Do HP sa vracia ROMEO!

73
anja
Reagovat

72 Elko, to jakože fakt?

74
EvkaD
Reagovat

Elko neblbni…fakt Romeo??

75
EvkaD
Reagovat

Elko neblbni, fakt??? Romeo, Jak to víš??

76
anja
Reagovat

71 no já bych už taky poprosila aby mi Tomáše slzy radš neukazovali :D stačilo!…… a taky mě včera dost nudila ta výměna názorů mezi nelou a niki v posilovně, sjem se přistihla při tom, že poslouchám a zárověň přerovnávám věci na kuchyňské lince :DD

77
J.
Reagovat

72 – To jako do natáčení, nebo to bude už v tv? Vždyť byl před nedávnem v Noci v ráji a HP je nejméně o měsíc napřed ne?

78
anja
Reagovat

Elko, máš to ověřené? anebo si z nás děláš srandu?

79
J.
Reagovat

75 – Já jsem udělal včera tu chybu, že jsem si k rekapu lehnul do postele. To byla konečná a někde mezi: Tak Niki vše dobrý? Jasně Neluš… A: Odrazím se ode dna… jsem se odebral do říše snů :o)

80
jenka
Reagovat

75 J. o nic zajímavého jsi včera nepřišel. Stejně nudné to bude pravděpodobně i dnes.

81
J.
Reagovat

79 – No proto uvažuju o tom, že si dnes tu hodinu spánku navíc nejspíš i dopřeju :o(

82
Elko
Reagovat

73, 74: ja som to iba skopíroval z Klaudiinej stránky, chcel som sa k tomu vyjadriť, ale musel som ísť preč :), ale už to ten dotyčný vymazal.
76: jj, tiež ma to napadlo :) preto si myslím, že je to blbosť.

83
Viktor2012
Reagovat

68 – Anja, tak som to všetko pochopil :)
Niko sa vlastne neobáva toho, že by by mu Šušlák (dovolím si použiť slovenský výraz pre rečovo menej vybaveného jedinca) prevzal Trojanku 1, ale iba žiarli na dvoch menovaných súperov a on by tým u Šušláka ostal na ocot.

85
Adéla
Reagovat

46 Macík – jsem se těšila na odražení ezotérika marně a dnes prý zase nic, hlavně aby zase nebulil. A v pátek ať vyrazí rovnou dva a je to. Teda na tom tělocvikáři mi něco nesedí, má takový zlý pohled, na gaye mi přijde dost cholerický. Ale zase když si vzpomenu na Vladka z VV a jeho scénky, možná se máme nač těšit!!! Nela jako záporačka se mi omrzela, to je pořád dokola jak na základce:“ ty mě máš rád – jsi můj kamarád a s tebou neka…, protože jsi falešný.“ Chce to nějakou změnu!

86
Bobo
Reagovat

Na primě bude za chvilku o tom, že hotel končí o týden dřív – proč zatím nebylo řečeno.

87
Radek aka SUNicko
Reagovat

Bobo (85) a kdy měl vlastně končit? :)

88
Viktor2012
Reagovat

Na slovenskej JOJke bolo niečo v tom zmysle, že majiteľka pozemku chcela vyhodiť účinkujúcich – so zbraňou v ruke.
Účinkujúci sú v bezpečí, takže Šašek Tomík sa môže opäť odraziť od dna.

89
Elko
Reagovat

no je to husté, teraz to bolo na Jojke.

90
Prochor
Reagovat

Já se těšil,že někdo umlátil Nelu a on je to jenom vyhazov.

91
J.
Reagovat

Já to řikal hned, že to začlo 20.9. a 20.5. to mělo končit. Takže 90 dní. To jsem zvědav, jak to vyřeší, bude jim chybět 7 natáčecích dní. To asi použijou tu kulisu ráje, co mají vždy ve zpovědnici a budou to dotáčet před ní v ateliéru… :oP

Jen doufám, že na primě nejsou tak hloupí, aby ukázali zítra v těch VIP zprávách rozhovor s někým z těch, co jsou v HP (ne jako štáb), protože pak bysme viděli, kdo zůstal do konce…

92
J.
Reagovat

Oprava: 20.2. – 20.5.

94
J.
Reagovat

Stejně má ta Prima na RS pech s tím obydlím, napřed vyhnaly první VV z vily a museli se ubytovat v té na SR a teď je zas předčasně vyhnali všechny z ráje a mají po prázdninách :oD

95
koc
Reagovat

mohlo byt nejspis tim ze se majitelka bala vytopeni z Tomikovo slzicek ale tato teorie pada :( .. mozna si majitelka myslela ze dorazila zombie http://img.badman.sk/stories/Animacie/badman-martinka2.jpg

96
dessin
Reagovat

64: mas pravdu, ane a ne najit nekoho kdo by me o to pripravil :DDD

btw. ja nejsem ten kdo na primou otazku nereaguje, ja ne. Radek tu vymysli blabol, pozurazi par lidi a pak je ticho vis? :D

Přidat komentář