Panáček v reality show

Britain’s Got Talent 2012: vítězem se stává …

13. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Got Talent

[singlepic id=3872 w=420]

Na konci článku anketa, nezapomeňte zahlasovat, kdo by měl stát vítězem BGT 2012 dle vás. Děkujeme.

Šestá řada Británie má talent je minulostí. Velmi povedený ročník se v sobotu večer uzavřel za velkého zájmu Britů, kteří opět korunovali svůj největší talent a do kapsičky mu nasypali půl milionu liber. Merťas vás provede finálovým večerem.

The Mend

Chlapecká skupina je onou divokou kartou, kterou jsme ve čtvrtek neodhalili. Simon má s The Mend velké plány a nemám pochyb o tom, že na Ostrovech prorazí s dobrým songem. Jejich vystoupení otevřelo finálový večer a milovníci boybandů si přišli na své.

http://www.youtube.com/watch?v=uRr2mO9rmwA




Sam Kelly

První ze zpěváků s kytarou, který se nám ve finále představil. Sam má překrásný hlas, který se neztratí a například pro mě je to sound, který si vždycky rád poslechnu a nikdy mě neomrzí. Do finále si vybral i pěknou písničku, která je příjemná a běžný divák si najde zalíbení.

Nu Sxool

Já si stále myslím, že do finále neprošla ta nejlepší taneční skupina. Nu Sxool jsou jistě pohybově nadaní, ale já v tom vidím nudu. V jejich vystoupení není žádný wow efekt, něco co by nás uzemnilo. Kinder Glee je dobrá parta, ale ve finále se minuli. Místo nich tam mohl být někdo jiný.

Molly Rainford

Dětská talent? Tady je. Pouhých 11 let a takové zlato v hrdle. Molly si vybrala zajímavé aranžmá klasiky Ave Maria a okouzlila nejednoho diváka a posluchače. Hezké, ale bude to ji to stačit na výhru?

Loveable Rogues

Kdo letos plnil ze soutěže bulvár? Tito hoši. Dostalo se totiž na veřejnost, že do semifinále si je nevybrala sama porota, ale bossové soutěže, kteří si je protlačili. A skupina trochu nešťastně v rozhovorech potvrdila, že jsou tlačenkou. I přes malý skandálek v nich vidím veliký potenciál, který by v Británii mohl eskalovat do skvělé kariéry.

Kai a Natalia

Stále nechápu, jak se taneční pár klasických tanců dostal do finále. No ono pro důvody nemusím daleko. Ostrované milují Strictly a tanec obecně, ale tato čísla v show typu Talent nefungují.

Aquabatique

U ještě nedávno olympijských aspirantek není co dodat. Super vystoupení, které se jen tak nevidí.

Ryan O´Shaughnessy

Druhý zpěvák s kytarou ovládá nejen skvělý hlas, ale má i nadstavbu. Skrz svůj talent dokáže doručit na posluchače hromadu emocí. Ryan je výtečný zpěvák, který doufám nezapadne.

Only Boys Aloud

Nádhera, skvostné, úžasné. A být Brit tak brečím jak želva. Národní struna naladěna. Aspirant na výhru?

Ashleigh a Pudsey

Člověko zvířecí dvojici se povedlo své číslo zase o chlup vybrousit. Finálové číslo mělo velký šmrnc. A Pudsey. To je roztomilý hafan. Další aspirant na výhru?

Jonathan a Charlotte

Finále nemohlo mít lepší tečku. Husinu hlásím po celém těle. Nádhera. Královna by si měla pomalu potrénovat sluch, aby si vychutnala možné zpěváky na své tradiční vánoční show. Přetaví operní duo svůj talent ve výhru?

Hvězdní hosté

The Showbears a David Walliams

Třpytivá, zpívající skupina nekonvenčně pohledných pánů do svých řad přibrala porotce a vtipné číslo bylo na světě. David je prostě komediant.

Diversity

Vítězové třetí řady zpět na scéně. Nejlepší taneční skupina, která je momentálně k mání.

Susan Boyle

Susan není potřeba představovat, protože její příběh obletěl celý svět. Přidám jen perličku, že od svého zhroucení po finále v roce 2009 to bylo poprvé, co se vrátila do Talentu.

A kdo se stal vítězem?

Skvělé finále mělo hodně favoritů. Těžko odhadovat, kdo nejvíce oslnil diváky. Já osobně nejvíce fandil opernímu duu, protože pro mě je to letos největší talent. Ale co chce Merťas není směrodatné. V TOP 3 se umístila tato vystoupení, tancující hafan, operní duo a chlapecké pěvecké těleso. A vítězem šesté řady Británie má talent se stalo dua Ashleigh a Pudsey. Tady jsou výsledky diváckého hlasování.

11, Kai a Natalia 0,4%
10, Aquabatique 0,9%
9, Sam Kelly 1,0%
8, Nu Sxool 1,2%
7, The Mend 2,6%
6, Molly Rainford 2,8%
5, Ryan O´Shaughnessy 4,8%
4, Loveable Rogues 5,7%
3, Only Boys Aloud 15,8%
2, Jonathan and Charlotte 25,8%
1, Ashleigh a Pudsey 39,0%

Vidíte, diváci měli jasné favority a ač jsem chtěl jiného vítěze tak hafan na trůně mi vůbec nevadí. Skákající psík s korunou pro vítěze uzavírá letošní show Británie má talent a nám nezbývá nic jiného než se těšit na příští rok. Šestá řada byla mimořádně kvalitní a milovník Talentu si přišel na své. Doufám, že jsem vám s články o BGT udělal radost a zase někdy jindy napočtenou.

ANKETA: Kdo by se měl stát vítězem BGT 2012 dle vás?



Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Got Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Marek
Reagovat

Zajímalo by mě jaká byla celková sledovanost 6. řady a jestli bude i 7 řada.

2
Jackolo
Reagovat

Zasloužení vítězové! Ashleigh i Pudseymu jsem fandil a věřil jsem, že Britové nedají výhru zase opernímu zpěvákovi.
gorilla.cz/article/11716-britnie-m-talent-6-natskan-finle-mohl-vyhrt-kdokoliv.html

3
Pattrick
Reagovat

Tahle řada byla slabá, alespoň vítězství dopadlo nad očekávání.

4
Lucas
Reagovat

Nejlepší řada talentu :) skvělí porotci, především David a skvělé finále :)

5
Merťas
Reagovat

2 – Vítěz je určitě sympatický a výhra jim sluší, ale ve skrytu duše jsem fandil opeře, protože takhle talentované duo, kde probíhá obří chemie jsem neviděl. Ale vcelku Brity chápu, že si nezvolili zpěváka, protože zpěv jsou Ostrovy přecpané.

3 – To bych určitě neřekl, že byla slabá. Byla hodně rozmanitá na vystoupení a určitě ne slabá. Pak už se jedině bavíme o subjektivním vkusu. V obecné rovině byla letošní řada velmi rozmanitá.

4 – David je absolutně nejlepší porotce. Já ho mám rád už od dob Malé Velké Británie. Je to bomba komediant.

6
Marek
Reagovat

No mě už to taky moc nebaví, myslím si, že by to chtělo nový formát.

7
Pattrick
Reagovat

David hodně překvapil = ) No pro mě tohle byla slabá řada, ani jsem ji nestahoval, prostě jsem zkoukl videa a pak vyhlášení.

Přidat komentář