Panáček v reality show

Britain’s Got Talent 2012: 4. semifinále, i Harry Potter by záviděl (video + rekap)

10. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Got Talent

[singlepic id=3872 w=420]
Po včerejším skvostném večeru je na řadě už čtvrté a zároveň předposlední semifinále.Udržela si show laťku nebo jsme spadli do hlubokého bahna? Kdo zazářil a kdo si vybojoval místo v sobotním finále?

Chica Latina

Tetka z Kolumbie otevřela celý večer. Co na to říct? V Talentu občas bývají čísla jen na efekt. A Chica byla rozhodně na efekt. Její zpěv nebyl zpěv, ale úpění na měsíc. Děsivé, ale Chica si své ani ne dvě minutky slávy užila.




Brynolf a Ljung

Duo dvou skvělých kouzelníků a iluzionistů nechávalo po castingu velký prostor potenciálu, protože jejich podepsaná karta v ústech všem vyrazila dech. V semifinále pánové přidali mnohem víc. Potvrdili, že jsou nejlepšími kouzelníky v letošní řadě. Jen mě mrzí, že Britové nechápou humor alá Richard Nedvěd. Občas ho tam Brynolf s Ljungem dají. Skvělá iluze, která by se mohla objevit i ve finále.

Malaki Paul

Při pohledu na tohoto křehkého a jemného chlapce roztává nejeden pohled a když Malaki nahodí štěněčí očka tak bych mu dal klidně i pětikačku. Svým dětským nevyzrálým hláskem hezky odzpíval. Otázka zní, co s ním dál. Já myslím, že je na soutěž stále moc mladý a tolik bombastický hlas nemá, aby zářil. Malaki si doufám své v soutěži užil a hlasující při pohledu na něj neroztají a nebudou mu horoucně posílat hlasy. Na efekt dobrý, finále ne.

Gatis Kandis

Lotyšský komediant má tak silný a tvrdý ruský přízvuk, že prešovský beton je proti jeho mluvě nic. Ovšem tady tkví jedno plus. Je mu krásně rozumět a všechny jeho vtipy se stávají srozumitelné. A i když jsou jeho vtípky jednoduché a fádní, rád se u nich zasměju. Je to totiž geniálně jednoduché a oddychové. Do finále se Gatis nejspíš nedostane, ale i tak udělal kus práce a pobavil davy.

Sugar Dandies

Asi nejnudnější a nejzbytečnější vystoupení v rámci letošního ročníku. Gay partneři hlavně postoupili díky svému příběhu a ani ne tolik kvůli talentu. Další číslo na efekt, které tentokrát nepobavilo, ale spíš nudilo.

Nu Sxool

Já mám pochybnosti, že ani skoky ze školních skříněk nepomůžou poslední taneční skupině do finále. Grupa je sice pohybově vybroušená, ale chybí stále wow efekt, který by nás ohromil. Kinder Glee mi přišlo monotónní a nijak zajímavé. Finále by mělo letos být bez tanečních skupin.

Beatrix Von Bourbon

Tak pěkná slečna, a tak nudný striptýz. Jsem sice ještě mladý ucho, ale už jsem viděl mnohem zajímavější a sexy vystoupení. Co se to dnes děje? Další špatné číslo.

Be Minor

A je to tady. Po mega úspěchu Little Mix v britském X Factoru se na světlo světa dostávají slečny, které chtějí být jako ony. A Be Minor jsou toho příkladem. Jenže holky to nezvládly. Myslím si, že si nevhodně vybraly song, který jim vůbec neseděl a jako celek to byla opět děsná nuda. Hrozím se, kolik holčičích skupin se vyrojí na podzim v X Factoru. V Talentu je to doufám konečná.

Sam Kelly

Doufal jsem, že aspoň Sam pozvedne kvalitu čtvrtého semifinále, ale úplně spokojený nejsem. Sam má pěkný hlas a dokáže sladkobolně odzpívat slaďáčky, ale něco mi v tom chybělo. Je to nejspíš ten pověstný x factor. Protáhne se Sam do finále?

Hvězdný host

Labrinth – Express Yourself

U nás takřka neznámý zpěvák Labrinth je zajímavý tím, že je jako první podepsal smlouvu se společností Simona Cowella z řad lidí, kteří nevzešli z talentových show. Vyplatí se Simonovi investice?

Kdo postoupil do finále?

Ve večeru plném rozpačitých výkonů je těžké hledat favority. Když se na sestavu mrkneme podle papírových předpokladů tak jsme měli vidět neméně zajímavou show jako včera. Favoriti nikde. Doufal jsem, že nejvíc hlasů dostanou kouzelníci, ale pokud na Ostrovech nekouzlí Harry Potter tak nikdo další nemůže být kamarád. Postup kouzelníků bylo moje zbožné přání, ale realita byla jiná a v duchu jsem ji očekával. Nejvíce hlasů dostal sladký Sam Kelly a cesta do finále je pro něj volná. Do TOP 3 se prokousali Malaki Paul a Nu Sxool. Tentokrát hlasování nebylo vyrovnané, ale porota rozhodla sama. Simon, Amanda a David dali svůj hlas taneční partě Nu Sxool a to znamená jedině postup do finále. Já bych vsadil boty na to, že kdyby došlo na odhalení diváckého hlasování tak by byl druhým postupujícím Malaki. Porota měla rozum a dva zpěváky nepustila dál.

Shrnutí 4.semifinále podle Merťase

Včera jsme se namlsali a dneska to byla těžká a hořká kocovina. Neváhám označit 4.semifinále za zatím nejslabší show. Nuda za nudou. Vystoupení neměla šmrnc. Jediní, kdo stojí za shlédnutí jsou kouzelníci. Další kvalitní talent padnul za oběť průměrnému zpěváku a tanečníkům.

Kdo bude vystupovat ve finále

Only Boys Aloud, Ashley a Pudsey, Jonathan a Charlotte, Kai a Natalia, Loveable Rogues, Molly Rainford, Sam Kelly, Nu Sxool

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Got Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Weasley
Reagovat

Favoriti: Brynolf a Ljung – nechápem, prečo nepostúpili. Druhý najlepší z toho večera – ale ďaleko za nimi – bol podľa mňa Sam Kelly a pobavil ma Gatis Kandis, ale škoda tohto semifinále, jak som tak pozrel tie videá. Mohli urobiť o jedno menej.

2
Jackolo
Reagovat

Gatis byl vynikající, přál jsem mu postup :-))
gorilla.cz/article/11703-britnie-m-talent-6-4-semifinle-vtipy-o-krvch-nethnou.html

Přidat komentář