Panáček v reality show

Natálie vyhnala Nelu z Hotelu Paradise, tak na to zapomeňte …

9. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4363 w=420]
Tak poslední dva dny v Hotelu Paradise byly opravdu mistrovský kousek od produkce této show, které si intrikama a zvraty nic nezadaly se seriálem Hra o trůny, jenž stojí na hodně podobných základech, jen je plně hraný a není situován do Dominikánské republiky, ale do dávných časů našich předků. Nebo že by i Hotel Paradise byl skvěle sehraná soap opera? Někteří diváci už nepochybují.

Prvně je si třeba určit hlavní postavu, královnu

Vše začalo již v pondělním sestřihu, kde všichni diváci včetně mě očekávali, že se bude klasicky vyhánět z ráje. Kde pak. Zde štáb připravující tuto show rozdal soutěžícím role na královském dvoře, kdy nijak překvapivě tu nejlepší, pozici královny, získala Nela. Ta se do role vžila opravdu velmi rychle a nosánek ji stoupl k dominikánskému slunci ještě více než dosud.




Kdo naopak nemohl celý včerejší sestřih vydýchat přidělené místo, byla „pes“ Niki. Ale jakou jinou roli mohla mít, když je skutečně oddaným pejskem své královny Nely? Musí se uznat, že štáb ty role rozdělil velmi trefně.

Královnu máme, nyní je třeba ukázat na záškodníky

Během těchto dvou sestřihů se v Hotelu Paradise velmi rychle vyprofilovali (díky štábu, samozřejmě) do negativních postav i Viktor s Natálií. Viktor bohužel neprošel žádným průzkumem důvěryhodnosti mezi ostatními soutěžícími a tak mu až na Janu nikdo v ráji nedůvěřuje. Myslí si o něm, že je lhář a velký strůjce intrik.

Ptáte se, proč je do negativní role postavena i Natálie? Dozvíte se v zápěti. Rozhodně neodcházejte od rozehřátých televizních přijímačů, kde se odehrává tato skvělá takřka mýdlová opera s názvem Hotel Paradise.

Do ohně je třeba lít olej, dokud hoří

Štáb velmi rychle přispěchal s novým dopisem, kterým si opět ohnul pravidla vyřazovaní, pokud tedy někdy nějaká byla. Nová hráčka Dana má sice imunitu, ale kdo vypadne neovlivní. Vybere si svého partnera totiž tentokrát jako první a poslední slovo bude mít ta ze soutěžících, která si v losovačce vytáhne číslo 5.

Věřte, nevěřte, zrovna tohle číslo si jak na potvoru vytáhne Natálie, která už delší dobu prahne po jediném – vyřadit Nelu. Zdá se tedy že osud královny je jasný a to i přesto, že Natálii najednou navštěvuje jedna ctěná návštěva za druhou, aby jí vylila srdíčko, jak je ta Nela skvělá holka a že vyhodit ji, by byla věčná škoda. Ba co více, taková Niki zašla ještě dále a přidala k svým požadavkům i vyhrůžky případnou odvetou. Skutečně, úplně jak děj v Hře o trůny.

Soudný den, komorná vyhazuje královnu

Vyřazování nastalo a Natálie narozdíl od řady jiných soutěžících v předešlých týdnech drží slovo. Vyřazuje Nelu a jejím novým partnerem se stává Tomáš. Následuje slzavé údolí v podání ostatních soutěžících. Najednou už si nikdo nevzpomene, jak na Nelu za zády nadávají a jak rádi by se jí zbavili. Nyní je to jejich nejmilejší Neluška srdíčková. Jediní, kdo toto davové šílenství nepodporuje jsou naši 2 záporáci: Viktor s Natálií. Zde by pohádka o zlé královně Nele mohla skončit, ale nebyla by to nuda?

Tereza se bouchla o futra a chce domů

Byla. Proto v Tereze (klíčová slova: drogy, potrat, mám doma chlapa, co jde do krimu) v oblasti lebeční něco zachrastilo, posunulo, cvaklo, zapadlo do sebe a její nohy dostaly najednou hrozné pnutí jít domů. Nela, ač vyhnána a oplákána, tak v Hotelu Paradise zůstává a domů si to zamíříla přisprostlá a emočně nepříliš vyrovnaná Tereza.

Hořký osud Natálie

Jako kdyby té smůly neměla Natálie už tak dost. Nejen, že její silná pozice při vyřazování přišla vniveč, ještě se nově musí dívat na laškování jejího dosavadního partnera Rockyho s jeho novou partnerkou Danielou. Rocky velmi rychle zapomněl, kdo mu drahnou řádku dní připravoval k večeři vždy chutného a ohřatého krocana. Bohužel, pro Rockyho to bylo čisté fyzično, Natálie do toho zatáhla i ty zpropadené city.

Pobavilo, že Rocky je takový kabrňák, že pokud by to náhodou nevyšlo s Danielou (kdo ví, jakého umí uvařit krocana, jestli vůbec nějakého a nebude k večeři spíše leklá ryba), nemá problém se vrátit na chutnou stravu opět k Natálii. Rozdýchala by to?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 391
1
Abigail9
Reagovat

Já mam obavy, že rozdýchala :-/
Nikčiny výhrůžky neměly chybu, škoda, že byla Naty tak vystreslá a nemohla proto ocenit Nikčin smysl pro komično :-)

2
RAINMAN
Reagovat

leklá ryba = rybina = infekce = žádný sex

3
okkvp
Reagovat

Koukám, že dělám chybu, že na tuto RS nekoukám. Kromě jiného evidentně silně pudí k vysokým výkonům básnická střeva. SUN – tenhle text se ti moc povedl, tleskám, díky, směju

4
Petra
Reagovat

SUNicko, super napisane, a tak pravdive…

Viem davno, ze sa nedivame na RS, ale na „hybrid RS, show a hranej show“ (ako sa vyjadrili zastupcovia JOJky), napriek tomu sa stale musim smiat, ako si z nas robia standu… Vcera som tu pisala, ze stab to nejako zmanipuluje, aby Nela nevypadla – et voilà! Je to tu.. Ako som to len mohla vediet, ze, mila JOJka?? :))

5
Petra
Reagovat

V tom pohari mala Natalia same 5-ky. Na tom trvam!! :)

6
Howdy
Reagovat

Tak jsem zazila vnitrni horskou drahu. Vylitla jsem radosti do stropu, ze uz jde ten odporny Pstros z kola ven, uz jsem temer zacala slavit a vzapeti to se mnou trisklo o zem. Takovy rana, takovy slendrian. To je teda mazec. Tak ta svina namyslena tam bude opruzovat dal.

7
Petra
Reagovat

Stab je mrkev!!

8
Mikes
Reagovat

Suníčko, bezva napsané!

9
milda
Reagovat

zkazilo mi to náladu na zbytek večera:-(( brněnská zrůdička to opět ustála, a její ksicht mi i dál bude brát chuť do života a zdá se i chuť dál sledovat to podivné realitydivadýlko….

10
Gabi
Reagovat

tuto reality show po vcerajsku prenechávam násť-ročným. im este mozu tlacit kaleraby do hlavy aby verili, ze vsetko co sa tam deje je skutocne, realne…tak nezmyselnu reality show som este asi nevidela a tak celkom fajne to zacalo ale to co tam prebieha teraz- no skoda slov. celá tato show je sklamaním…

11
ufonka
Reagovat

Jestli vítěze vybírají již odejiti napr. Lenka, Klau?ie, Romeo tak by řekli že chtěji Nelu? Že je báječná a skvělá??

12
Mária Mariannová
Reagovat

Najprv Natálii štáb pomôže zmenenými pravidlami, potom jej to skazí a potom celému svetu ukážeme, že zlí a sebeckí ľudia nakoniec znovu zvíťazia a vrátia sa do hry.
Aspoň, že tú Nelu hrýzlo svedomie akým spôsobom sa
vrátila do hry. Pochybujem, že sklopí hlavu …

13
koc
Reagovat

11 – vypadnuti budeo mozna hlasovat pro viteze ale asi to jeste nikdo z vypadnutych nebude .. nejspsi to budou ti co budou vypadat po zastaveni prichodu novych hostu/polohercu do HP

14
Ala
Reagovat

Štáb potřebuje emoce a klidně i záporné. Myslím, že bez Nely by to byla nuda – druhá takhle namyšlená, sebestředná a ještě navíc hloupá osoba by se jen těžko scháněla. Fascinuje mě že v podstatě každá její věta začíná JÁ :-D

15
Bobby Brown
Reagovat

SUNíčko, ty kulišáku, tak ty taky sleduješ Hru o trůny. :-)

16
dessin
Reagovat

5: pripojuji se :)

tak… Nela stale zijhe, dle predpokladu. Myslim ze tu padlo na desitky nazoru ze to stab zase nejak udela aby se Nela udrzela ve hre, navic ted uz muzou odepsat Natalii pac jim nezasobuje placenou sekci, takze Viktor a Naty poleti domu. Nikca opravdu pobavila vyhrozovanim, nacez Natalie body kdyz ji rikala ze Nela jde po krku ji tak co jako :) Kazdopadne se priklanim k prenechani sledovani nactiletym, kteri jsou ochotni verit. Me vadi ze z nas dela stab debily a jeste takhle okate.

Stab je mrkev!!!

17
anja
Reagovat

SUNíčko, skvělý rekap :D bavím se

akorát, že Terka se nebouchla o futra až v HP, ona už tam přišla bouchnutá :))) chvilkama mne překvapovala, že nemluvila z cesty a dokázala odhadnout situaci a otipnout lidi, ale teď mi je jasné, že to byly jen různé druhy jejich mimoňských záchvatů

a jestli teda to někoho přestalo bavit a končí to sledovat, tak mne právě to začlo bavit ještě víc. Jak se to bude vvíjet? Vrátila se NOVÁ Nela anebo ta stará kyslá, permanentně nasraná? Co Viktor? nechá se hned příští týden vyhodit? Bude si Rocky tahat párek na záchodě? mně by se třeba líbilo, kdyby Dáje zanášel s Naty :D Hrdost Naty totiž už nemá kam klesnout

18
anja
Reagovat

16 dessin, imho štáb těžko mohl předpokládat, že Terce ihned po párování hrábne a bude chtít jít domů. Anebo jak by měl v tomto zasahovat? dali sáček koksu na provázek a vytáhli terezu ze dvěří hotelu?

19
anja
Reagovat

Bobby, k minulému – normální holka o Rocckyho kolo neopře, ale blbek na něj pořád poletí dost, to máš pravdu

Rocky velmi účelně využívá toho svého exotického vzhledu, takže zástup pitomých blondýn (nejen) má zajištěn.

20
Bobby Brown
Reagovat

19 – Definuj „normální holka“ – ;-) :-D

21
dessin
Reagovat

18: mozna jsem to pochopila blbe, ale to ze Tereza muze svuj zivot prenechat vypadnutemu bylo jasne hned a stab to moc dobre vedel… rve celou dobu ze chce domu, stab videl ze prituhuje pro Nelu, nabidl Tereze tuhle sanci a ona ji logicky, bez pokuty, vyuzila… jojo, to bylo ciste rozhodnuti Terky, stab o tom nemel ani paru … tomu fakt verim, haha.

Stab je mrkev!!!

22
anja
Reagovat

20 normální holka je podle mne ta, která chce, aby balil on jí, aby se chlap dvořil ženské, aby chlap věděl co chce a jestli to vůbec chce, aby na chlapa byl spoleh

Bobby, ale já taky můžu být mimo, že jo, třeba je to včil jinak :)))

23
dessin
Reagovat

a NAVIC, totalni mrkvovina je vyplejt zase vsechno rpedem. Nejdriv mi komentator rekne ze Tereza nabidla Nele sve misto a pak teprve dojde na ukazky z hotelu kde sahodlouze koktajici Terka prosi Nelu aby zustala, no prosim vas…

t same rozhovory behem celeho sestrihu, od prvniho mi bylo jasny ze Nela zustava, jak byla v klidu, Natalka vsechno rikala podminovacim zpusobem … natacene az po parovani, pustene pred parovanim…

stab je mrkev!!!

24
anja
Reagovat

21 ne dessin, pochopila jsi to správně, štáb z nás dělá debily

25
radek
Reagovat

9
To myslis vazne, ze ti TV muze brat chut do zivota? Pormin, ale pokud te dokaze ovlivnit polovicni reality show tak, ze ti zkazi zivot, tak navstiv psychologa.

16
Toz bez, val val, let a nedivej se na to uz konecne. Nevyhrozujte porad a uz to konecne udelejte, cele TV bud euplne jedno, ze se na to prestane divat 10 lidi z panacka. To je nezruinuje.

A ke stabu, stab z nikoho vola nedela, to jen vy si nejste schopni dat 1+1 dohromady a jste tou nelou tak zaslepeni, ze pro stromy nevidite les. Dost pochybuju, ze stab vedel, ze tereza udela to, co udelala a i kdyby to vedel, tak plati – nikdy nevis co se stane v raji – a stab si muze delat co chce. Takze priste, nez vypustis dalsi nesmysl do eteru, tak si aspon dej dohromady a promysli fakta. Nicmene myslim, ze zapletka byla vcera velice dobra a bez hadek.

26
Elko
Reagovat

Postava Nely mi začína silno pripomínať postavu Reginy z VV, aj tá vyvolávala u ľudí neskutočné emócie.

27
radek
Reagovat

Jo a jeste ke stabu – nemohli vedet, koho natalie vyhodi, ale jsem si vedom toho, ze vy jste schopni vyplodit teorii, ktera bude obsahovat dalsi konspiraci o tom, ze stab premluvil Natalii a Terezu a vlastne vsechny, protoze si prece nenechaji vypadnout Nelu. Tak uz se konecne prestante divat a zruinujte JOJ a Primu.

28
anja
Reagovat

23 dessin, no nesleduješ klasický film, sleduješ docusoap. A to je děláno tím stylem – komentáře, prostřihy, flashbacky, upoutávky

29
Evule
Reagovat

Nikdo z těch ,kdo se tam ted ohřívá na sluníčko to asi nevyhraje . Jenom si tam s nima hrajou .Asi mají nachystaného výherce někde bokem ,dají ho tam pár kol před koncem a možná to bude i Gavriely . Nevíš co se může stát v ráji ….hi,hi.

30
dessin
Reagovat

27: sam se sbal a jdi, o zaslepenosti bych v tvem pripade nemluvila a urazky si, frajere, laskave nechej od cesty. Stab dela z divaka voly a preferuje urcite soutezici, pro ktere ruznym zpusobem natahuje a ohyba pravidla. Jestli to nevidis, nejses shopen pocitat ty a nehazej to na ostatni. Natalie rekla nekolikrat ze by vyhodila Nelu, ale podle tebe stab nemohl vedet koho Natalie vyhodi. Stab dal Tereze moznost vymenit si misto s vypadnutym a jasne to tam rekla, ale podle tebe stab netusil ze Terka bude chtit jit domu.
Pouzila bych slova Rockyho: s*res si do huby, takze nez neco vyplodis, zjisti si fakta ty a neurazej druhy.

Anja: ja vim ze to k tomu patri, ale krasne si mohli pohrat … slzavy udoli, pak trimfalni nastup Nely zpet a pak teprve vysvetleni jak k tomu doslo, myslim ze divaci by si to uzili vic :) chapej, skaces radosti u TV a tleskas rucickama ze Nela je venku a pak strih, Nela je zpet a netusis jak to udelali akorat cumis :)

31
Klaris
Reagovat

Šaškárna a trapárna největšího kalibru, fakt. Tak pro takovou situaci tam Terezu nastrčili?

32
anja
Reagovat

30 dessin, no ale mne teď napadá totéž co radka :D pokud máš tolik výhrad k tomu pořadu, tak proč na to koukáš?

to jakože jsi v krámě a prohlížíš si tričko, které má blbou barvu, blbý střih, hnusnej matroš, blbej rukáv, celkově se ti nelíbí, nesedí ti, doma by sis ho ušila jinak…… a ty si ho i přesto koupíš :)))

33
stanley
Reagovat

….podívejte se na poslední záběr dnešní upoutávky…Natálie bere pod ruku Rockyho…..To je Romantikaaaaaaaaaaa k posr…ní! (omlouvám se ..nerad používám vulgar).

35
Elko
Reagovat

Určite to nebolo zmanipulované kvôli Nele, už pochopte, že podľa klasického scenára by vyhadzovala Daniela (vyhodila by Natáliu, možno Terezu), ALE Tereza chcela odstúpiť, asi ju mal už plné zuby aj štáb, tak jej povedal, že OK, ale nepovieš to v hoteli nikomu a zahráš s nami hru, aby párovanie bolo zaujímavé.

Tak vymysleli, že číslo 5 rozhoduje. Keby vyrazili hocikoho iného Janu, Natáliu, Niki, tak by sa vrátila do hotela každá.

36
Lenna
Reagovat

Čekala jsem všechno, ale takovou trapárnu fakt ne, Tereza stejně jako Vierka nebo Zuzana tam byly vyloženě na popud štábu a plnily jejich instrukce, do finále se 100% dostane Nela a snad i Nikol, to je jasné, jinak Nikol od té doby co přišla její sestra, tak mi začíná být značně nesympatická, jediný kdo má jakž takž v hlavě je Viktor, důležité je, že v příštím týdnu nevypadne, to půjde Tomáš, ale to už všichni víme.

37
anja
Reagovat

35 Elko, já myslím, že tím, že Terka odstoupí, si nebyl jistý ani štáb. Tereza je fakt pako, u takových typů nikdy nevíš co jim střelí v bedně. Takže spoléhat se na Terezu nemůže nikdy nikdo a že v tom tady proklínaném štábu takoví tupci nejsou, aby Tereze uvěřili co říká :))

38
Bobby Brown
Reagovat

26 – Hm, kdybych měl Reginu přirovnat, tak k Vierke a Terezce. Ta měla v hlavě taky kuličky.

22- Tys ještě nepotkala feministky, viď? ;-)

V HP by to chtělo Gabiku z Farmy 2, ta by to tam pohrabáčem zmlátila na jednu hromadu.

39
Anah
Reagovat

Manipulace štábu s účastníky reality show i s námi je téměř 100%. Nela se vrátila, aby znovu prudila, bude teď o to silnější. Natálise a Daniela ji v tom budou podporovat. Je mi líto Natálie, protože z její strany upřímný vztak k Rockymu ji bere radost ze života. Rocky je neuvěřitelnej gauner, protože dokázal říct, že kdyby mu to s Danielou nevyšlo, tak by se mohl k Naty vrátit.A já věřím tomu, že ty tři grácie ( Nela, Niky a Daniela ) budou dělat všechno proto, aby se Naty cítila ještě hůř.Taky já věřím, že vše bylo zmanipulováno. Demonstrativní odchod Terezy bez následků to potvrdil.

40
By mě zajímalo
Reagovat

Je dobře, že Nela nevypadla. Ty hysterky, co po tom pořád volají by se měly zklidnit. Je to jen hra, klídek. O co vám jde?

41
Anah
Reagovat

Opravuji se. Nikola a Daniela ji v topm budou podporovat

42
xando
Reagovat

O tom, že si štáb hraje s pravidly tak, aby tam udržel pro diváky zajímavé soutěžící (herce), není pochyb a s ohledem na to, že spousta lidí na FB profilu Hotelu Paradise Nelušku zbožňuje, není divu, že je nad ní ochranná ruka štábu, protože si myslí, že bez ní by šla sledovanost dolu. Já osobně si myslím, že by se konečně projevili výrazněji i ostatní, ale kdoví. A upřímně, pokud si někdo myslí, že produkce neposouvá s figurkami, tak je slepý a hluchý. A není to jen pocit, ale ti odvážnější soutěžící, kteří vypadnuli, už několikrát prozradili, jak to tam chodí a i někteří lidé ze štábu se občas prokecnou.

43
Elko
Reagovat

37 anja: ja som sa k Tereze vyjadril včera asi takto: :-))))), ale to že chcela odstúpiť bolo jasné už minulý týždeň a možno to, čo posledné dni robili, iba hrala, lebo si tam užívala posledné dni a tak chcela rozvířit vody stojaté :)

Možno musela podpísať reverz, že odstupuje, ako keď človek odchádza z nemocnice na vlastnú vôľu :-) a teda odstúpiť musela aj keby si to v poslednej chvíli rozmyslela a tým sa štáb poistil.

44
xando
Reagovat

40: Já tedy nejsem hysterický, že Nela nevypadla, ale nějak si nemyslím, že by pořadu prospělo 90 % času sledovat nafučenou ženštinu, která nesnese náznak odporu. A navíc díky tomu, že se pohybuje v hájeném uzemí, mizí napětí z toho, zda se jí podaří vyřadit či ne.

45
anja
Reagovat

43 Elko, klidně to tak mohlo být :)) já se nepřu, mně ta včerejší zápletka pobavila

46
Elko
Reagovat

45: aj mňa… a normálne budú jej praštené nápady chýbať :-)

47
anja
Reagovat

46 Elko, hm a třeba Tereze slíbili plastiku uší když odstoupí :)

48
anja
Reagovat

na dnešek se těším na ty výsledky kdo kolik přibral, Nela 6 kilo :D

tři tortily na večeři, heh to musejí mít pěkně roztáhnuté žaludky :D

49
Melanie
Reagovat

Tak ale Natálka včera potěšila, že si stála za svým a nenechala se ani ukecat ani odradit „děsným“ vyhrožováním Tomáše a Nikoly. :o) Bohužel si tím asi podepsala rozsudek.
40: Taky bych klidně Nelu oželela a to proto, že mě to s ní nebaví. Jak napsal/a xando, koukat většinu sestřihu na ten její kyselý obličej a protivné chování pro mě není nijak zábavné ani atraktivní – můj názor, chápu, že někomu se právě to líbí. Na mě působí hrozně negativně i přes obrazovku. A zajímalo by mě, jaké aktivity by začali vyvíjet ostatní, aby byla konečně trochu změna. Ale hysterická fakt nejsem a z toho, že Nela zůstala, se nijak nehroutím. :o)

50
Melanie
Reagovat

48 anja: Tak ale to je hned. Mají tam takové dobroty, bez práce až pod nos, nic moc pohyb kromě večerních tanečků, žaludky se roztahují. :o)

51
dessin
Reagovat

32: me se na tom spousta veci take libi, nerikam ze ne, bavi me se na to koukat ale to neznamena ze nevidim i chyby. Asi deformace z povolani ale nektere veci jsou proste sebevrazedne a nechapu jak je nejaky „odbornik“ muze schvalit…

je to jako by sis dala pohar, chutnal ti ale rikala sis „kdyby tam byly orisky a jahodova zmrzlina a nebyl tam ananas, byl by jeste lepsi“

52
anja
Reagovat

50 Melanie, jo, takže jak vylezou z hotelu, měli by si každý najít aspoň dvě tři práce, vepřové se má zase zdražovat, teď to říkali na čt24, takže aby ty svoje žaludky uspokojili, bude to něco stát :)))) krom toho budou muset všichni měnit celý svůj šatník :D

53
xando
Reagovat

49: Rozsudek Natálii spíše podepsal štáb, řekl bych :D

54
Melanie
Reagovat

Souhlasím s dessin, že je to blbě prostříhávané tím, co teď bude. Např. když sleduji nějaký jejich rozhovor, zajímalo by mě, jak se vyvine, k čemu dojdou a ne že nám nejdřív řeknou, na čem se domluvili. Tím to prostě přestává být zajímavé. O prozrazení výsledků vyřazování ani nemluvím, zkrátka to postrádá jakékoliv napětí.

52 anja: Ale fuj, práce? A ještě dvě tři? Oni přece budou slavní! A slavní pracovat nemusí, ti se mají dobře, i když nic nedělají. :o)))

55
anja
Reagovat

51 dessin, ne :))) to bych si fakt neříkala……. já to mám tak, že jsem buď spokojená s tím co je, co mi dávají, anebo si to nedávám a do hospod, kde pohárům něco chybí prostě nechodím

přemýšlet co by bylo kdyby, a jestli by to bylo lepší, je pro mne dost komplikované :D

56
By mě zajímalo
Reagovat

xando: ale houby, to samý by se dalo říct o Tomášovi i jiných, klídek.

Já jsem pro, aby tam Nele vrátili Lea, to by byla teprve prdel.

Jinak pro ty, kdo chtěj, aby Nela vypadla – na co bysme tak asi koukali? Té Trojanové mám po krk, takže víc jí? Nebo víc haló? Proč? Mi přijde, že spousta lidí tam Neluš nechce, ale jaksi jim nedochází, že bez ní nebude moc o čem.

57
By mě zajímalo
Reagovat

xando: Si pusť porno nebo telenovelu, to je jednoduchý, ne? Jako jestli nenajdeš nic lepšího, co bys chtěl sledovat než HP, tak to je dost špatný. Ať už s Nelou nebo nez Nely. To si zase řekněme upřímně. Dnes je možností.

58
Elko
Reagovat

Chudák Tomáš :-)))
„Do Hotela Paradise dnes večer vstúpi nový hráč. Volá sa Michal, má dvadsaťjeden rokov a pochádza z Púchova. Do oka mu najviac padne Natália, ktorá je síce teraz s Tomášom“

A chudák nový Michal… snáď ho nevyhodia :-)))
Michal však večer pokazí dobrý prvý dojem, keď to preženie na uvítacej párty a ovracia svoju novú posteľ.

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/novy-hrac-sa-najviac-paci-natalii.html

59
anja
Reagovat

54 uf já už si asi začínám připadat jako pako. Není tady někdo, kdo by odborně vysvětlil jaké dramaturgické prostředky se užívají ve formátu docu-soap?

kruci, pokud chcu „napětí“, šáhnu po hororu, thilleru nebo hokeji a fotbalu

60
Melanie
Reagovat

56: Ale to nevíme, že by nebylo na co koukat. Do popředí by se dostal zase někdo jiný, ostatní by dostali víc prostoru, projevili by se i ti, co se jenom nechtějí s Nelou hádat, což chápu. Ponorka narůstá, boje o místa budou pořád. Prostě by byla změna. Nemyslím si, že by to bez Nely byla selanka, kde se všichni budou přátelit a společně si užívat. Ale to je těžké, nemůžeme vědět, co by bylo kdyby…
A hlavně s tím stejně nic neuděláme. :o)))

61
anja
Reagovat

58 Elko, ten nový píšou že je martin……. michal nebo martin?

62
maruška
Reagovat

doteraz ma to ako-tak bavilo, včera pri zábere – Nela späť do hotela som vypla TV. Inak rekapy a diskusie sú zábavnejšie ako celý HP.

63
anja
Reagovat

58 Elko, navrhuju pracovně mu říkat Šišla :)

64
By mě zajímalo
Reagovat

anja: Tak co chceš ty? Řekni mi přesně, co ti tenhle pořad dává, prosím tě, abysme si to jako ujasnili. Proč tě tam ten nebo onen tak strašně dráždí, že musí ven, proč nepřepneš a tak. Fakt mě to zajímá.

65
Elko
Reagovat

63: asi ten článok nejak upravujú, raz je tam Michal, raz Martin :) ale myslím si, že to bude Michal. Martinov tam už bylo moc :-)

66
anja
Reagovat

64 ty tvoje dotazy jsou opravdu směřovány na mne? nepleteš se v adresátovi? poněkud ti nerozumím…….

67
anja
Reagovat

65 Elko :DDD

68
Adéla
Reagovat

Tak, že nevypadla Neluše mě nepřekvapilo vůbec, ale překvapily mě reakce zbytku osazenstva, Niko málem přišel o nejlepší kámošku, Tomáš to samé a dokonce i Janičce Nelinka přirostla k srdíčku! Pomóóóc! Už fandím jen hajzlíkovi Viktorovi. A Nikola se opět projevila jako totální slepice, ale na rozdíl od své mladší ségry je aspoň hodná. Z Danuše se po spadnutí masky brzy vyklube Nela č.2 a možná ještě horší. Rockyho nemá cenu komentovat, to je neskutečný jelito. Natálka se snad vybrečí, ale asi to není nic moc být tam za odhozenou milenku….

69
xando
Reagovat

57: V Hotelu Paradise je telenovela i porno v jednom a ani jedno mě neoslňuje (upřímně nevím, jaké má doporučování porna souvislost s mým komentářem). A já snad říkám, že v televizi není nic lepšího? Já se na Hotel Paradise dívám, neříkám, že mě nebaví, ale vadí mi, že se pozornost soutředí na jednu osobu, u kterého někdo předpokládá, že bez ní by Hotel Paradise nebyl zábavný, což je nejčastější argument fanoušků Nely, ale pravdou je, že tohle je klasická obhajoba, ale je to trošku přitažená za vlasy, protože je tam plno potenciálně zajímavých postav, které nemají šanci se pořádně ukázat, protože kamery míří na Nelu a střihač ve finále ještě pár minut královně přidá.

70
anja
Reagovat

68 Adél, Naty nemusíme litovat, dneska jí tam přijde nový sameček .)

a teda Niki hodná? jak tlačila Naty do kouta a jak jí vyhrožovala, to hodné holky přeci nedělají :)

71
Hooper
Reagovat

63: To pozor, Šišla je přezdívka Hadamczika, jistě by se zlobil:-)

72
By mě zajímalo
Reagovat

xando: Buď konkrétní, kdo je tam zajímavej a dostává málo prostoru? Čím je zajímnavej? Mě by tak maximálně bavilo se dívat na Nika ve sprše nebo na jeho zpomalený záběry, když je polonahej, ale to by lidi byli nasraní ještě víc, co? Takže co bys tam chtěl vidět ty? Na koho by ses tam tak rád díval? Na duo Trojanových? No tě pic.

73
xando
Reagovat

Mně osobně by zajímalo, jak by se chovala Niki, kdyby nebyla přilípnutá na silný charakter, co by dělal Tomáš, kterému by odešla dívka, která se s ním chce jen kamarádit a nechce to posouvat, ale vadí jí, že jejich vztah je na mrtvém bodě, co by udělal Viktor, kdyby mu odešla jeho nemesis, která mu jde po krku, kdo by převzal roli vůdce v případě absence pštrosí diktátorky, jak by se začal projevovat Rocky, protože Niki by se zřejmě pokusila přílípnout k Daniele, takže by vznil trojúhelník Daniela, na ní závislá Niki, Rocky dělící se s Niki o Danielu. Nezlob se na mě, ale ona ta tvá Nela jen mručí, bručí, občas se na někoho naštve a nechá ho vyhodit, to je vše, je to pár týdnů to samé, takže ano, možná by mě více zajímaly i Trojanové.

74
By mě zajímalo
Reagovat

xando: Dík.
A teď udělej následující věc: Sečti si kolik čistho času je v telce Nela a kolik ti tvoji oblíbenci. Budeš překvapenej. Co uděláš pak, když zjistíš, že Nela nemá nejvíc prostoru? Jednoduchá matematika. Na tom nejde nic podvést. Hm?

75
xando
Reagovat

No, tak samozřejmě, když sečtu čas, který tráví na obrazovce několik hráčů, vyjde mi vyšší číslo (mimochodem, neřekl jsem mí oblíbenci, jen mě zajímá jejich chování), ale když se budu zabývat tím, který jedinec má nejvíce prostoru, bude to kdo? Niko?

76
Wanna be your monster
Reagovat

Tak vyhrožování Niky dneska…už asi klesnout v mých očích víc nemůže, škoda, že jí Nela nedělala peklo, když jí Niky vyhodila Lea.

Nedávno jsem viděla film Náš vůdce, a tohle mi to trochu připomnělo, jak se slabý jedinec totálně přilepí na silného a v konečném důsledku může být horší než on, protože už si nedokáže představit bez vůdce svůj život :)

77
hm
Reagovat

74 – cože?? o tomhle snad řeč není, kdo má kolik prostoru. xando píše, že by ho zajímalo, jak by se začali chovat jiní, kdyby tam pštros nebyl. Co by třá dělala Niki. Taky by mě dost zajímalo, co by dělala Niki , komu by se mstila a na koho se pověsila. Teď je navěšená na pštrosa jak cetka.

78
jenka
Reagovat

Ještě jsem včerejší díl neviděla a když už vím jak to dopadlo, že gestapo je zpět, ani se mi dívat nechce. Čili žádná změna, příště poletí Natálie. Pro mně jedno velké zklamání. Těšila jsem se, že po vypadnutí jednotvárné a již nudné Nely nastane konečně nějaká výraznější změna ve vztazích. :-(

79
By mě zajímalo
Reagovat

xando: To nevím. Já porovnál Nelu a Brumlu. Takže nejde o to, že by Nela měla nejvíc prostoru, jen je prostě nejvýraznější. Ostatní se MOHOU předvádět, ale kde nic tu nic. Většinou. Já jen reaguji na to, že hodně lidí píše, proč by se mělo 3/4 pořadu koukat na její zamračenej ksicht, když to tak prostě není. A tohle nemůže nikdo zpochybnit, každej si to může ověřit.

80
xando
Reagovat

Jde to, že protože Nela má být dle některých nejvýraznější osobnost (a možná je, neříkám, že ne), tak jsou jednotlivé díly sestřihávány tak, aby se pozornost stáčela k ní a k tomu, co se jí týká a některé zajímavé události nedostávají dostatek prostoru. Já osobně si myslím, že s jejím odchodem by to začalo být zajímavé, díky nečekanému vývoji, protože aktuálně je vývoj dost odhadnutelný – Nelu někdo naštve, Nela zařídí jeho vyhazov, hotovo (nemluvím o včerejšku, to bylo jediné zpestření při párování, naprosto zničení štábem). Už jen to, jak to, že Niki, když viděla, že hrozí odchod Nely, otočila o 180 stupňů a z oné milé holčičky, která má pro každého otevřené srdíčko, se stala vyhrožující mrcha, byl náznak toho, co by Nelin odchod mohl způsobit.

81
hm
Reagovat

79 – mě je prostor fuk, zajímá, jaké změny by nastaly. Takhle je to všechno pořád stejný a dokola, a to je právě nuda – pro mě to prostě nuda je. Ještě koukám, ale už jen tak napůl oka.

82
hm
Reagovat

80 – jj, přesně. Hrozba, že Nela odejde, udělala z Niki bestii. Chci vědět, jak se bude chovat, až bude pštros pryč. Bylo by to mnohem zajímavější než ten současnej stereotyp.

83
Petra
Reagovat

18 – stab bol s Terezou uz dohodnuty, ze nebude zebronit Nataliu aby ju vyhodila. Nopak, Tereza tam predsa pobehovala a vykrikovala: „mna nemoze vyhodit“. Jasne ze nemoze, ked bola dohodnuta, ze niekoho (Nelu) „zachrani“…

84
Petra
Reagovat

23 – uplne suhlasim s tym podmienovacim sposobom!! Bolo to trapne. Nelen Natalia ale aj Jana tak hovorila este predtym, ako sa Tereza „rozhodla“ odist. Nela bola vyhodena, natacane to bolo po parovani a oni hovorili ze „kdyby mela Nela odejit“. Uz tam som vedela, ze Nela zostava.

85
Petra
Reagovat

Elko, ale oni vedeli, ze Natalia na 99% vyhodi Nelu. Tak ta saskarna s Terezou. A keby to nebola Nela, koho vyhodi, tak vratia aj inu vypadnuvsiu.
No, skoda ze Natalia nakoniec nevyhodila Terezu. To by nas bola usetrila tejto saskarny. Ved ze Nela urcite zostane sme predsa vedeli…

86
Hooper
Reagovat

78: Ne, vypadne jiná.
80: Ad Nikola – vyhrožující bestie byla až včera, ale už nějakou dobu pozorujeme (i před příchodem sestry), že Sluníčko si dává oddechový čas. Na mnoho dní.

87
Petra
Reagovat

58 – ved podla tej slavnej „tabule“ nabuduce vypadne Tomas. A Martin na tabuli myslim je, takze ho za postel nevyhodia :))

88
EvkaD
Reagovat

Tak já děcka se jdu taky rozloučit, nechám to taky těm náctiletým a těm, co baví takhle skvělá Brňačka, hvězda a kalibr…Srdíčko včera chvíli vyskočilo, pak jste u nás měli slyšet to To sned NÉÉÉ!! Ne, blbce můžou dělat, ale až takový ze mě ne. Nasadit tam Terezu proto, že když madam náááhodou někdo fakt bude chtít vyhodit, tak ona ji tam vrátí!! Já jsem se styděla, tak za HP, jak asi loni za ČS Superstar..Tohle nedám a ani Niko mi nepomůže…Hra štábu ať beze mě…
Budete mi chybět, diskuze i reporty skvělé!!

89
Necky cecky párky varlata
Reagovat

Nela ať tam je, ale te zrůsa Nikola, zákeřná svině ať ide dom.

90
FF
Reagovat

Od vyrazeni Klaudie tuto RS nesleduji jen obcas tady na Panackovi kouknu na recap abych se i nadale ujistil, ze proste nejsme schopny od VV1 udelat normalni konteinerovou RS. Jsem zvedavy, jestli nejaky stab nekdy pochopi, ze cim mene budou do deje zasahovat a z nas divaku popazovat za blbecky tim lepe. Pak se na to mozna budu zase koukat

91
Petra
Reagovat

68 – fakt, velke MINUS pre NIka. Den predtym chcel Nele dat „ranu do toho cela“ a bola tusim „piece of shit“ a teraz mu odchadza taka „dobra kamaratka o ktoru sa mohol opriet“.. Grc. Dobre u mna klesol.

92
Elko
Reagovat

71 Hooper: Hadamczika, myslíš trénera českej repre? :-)

Reagovat

Tuhle pseudo RS jsem fakt nejak nepobral a ani po X zkouknutych dilech nechapu o co tam jde :D Uz jen casting ucastniku mi pripomina Big Brothera a nejspis to cele mel tahnout sex, sex a znovu sex, kterej se teda nekona (pokud pominu bohuzel hloupou Natalii). Prijde mi to jako neco, co nema vubec zadny pravidla a konec taky v nedohlednu a krome ukazky toho nejvetsiho povlu (kterej i v normalnim svete vidim vic nez casto) v tom nic nevidim. Muze mi nekdo objasnit o cem to cele je ? :D Uz jsem se ptal kdysi, ale stale se nemuzu dopatrat vysledku :D

EDIT: Imho stab taha za dratky hodne, snad nejviditelneji ze vsech zatim probehlych RS).

94
Elko
Reagovat

91: ale to musíte tak brať, že mnoho vecí, ktoré si povedia, sú v zápale zlosti. Aj vás určite niekedy vytočí kamarát/kolega v práci a pošlete ho do… a potom na druhý deň je to už medzi vami OK. Toto by som neriešil nielen u Nika, ale u žiadnom súťažiacom, proste emócia a ponorka.

96
koc
Reagovat

93 – cus pane .. snazime se to tady taky vypatrat .. zatim vime ze nic nevime ..

97
anja
Reagovat

94 Elko, Niko mne fascinuje, jak se okamžitě dokáže zařídit podle situace :D

Reagovat

koc (96): :D Vi se vubec, kdy to ma koncit nebo neco ? Stale nekdo odchazi, prichazi, ale posun dejem vubec zadnej. Stale se tam resej stejny sra… Fakt sem asi divnej, ale tuhle RS jsem vubec nepochopil :)

99
Adéla
Reagovat

95 – no nečíst a mít svaly = hlavní kriteria výběru do HP
Jinak na naší vesnické základce musí děti od cca 2. třídy každý měsíc přečíst jednu knihu a zapsat do čtenářáku, takže náš mladý už má ve 4. třídě načteno o dost víc než všichni v hotelu dohromady. /i když nerad, ale já nepovolím/. To jen tak na okraj….

100
Petra
Reagovat

Tereza: „To, ze odejdu misto Nely, to nebylo vylozene rozhodnuti“ (MOJE rozhodnuti??). „Kazdopadne jsem rada, ze jsem mohla zachranit aspon Nelu a nebyl to nikdo, kdo by mi byl vzdalenej“ (takze som mala zachranit hocikoho, kto by bol vyhodeny) … „Jsem rada, ze jsem mela moznost takhle odejit a zachranit kohokoliv“. Kdopak ti tu moznost dal, Terezko?? :))

101
koc
Reagovat

98 – po vcerejsku si to nejspis mysli vic lidi :) .. konec ? nekdy pred prazdninama .. mozna – nikdy nevis co se stane v raji ;-)

102
anja
Reagovat

95, 99 tak třeba mají na mysli jen ty papírové knížky :)

103
Ramzy
Reagovat

Nevíte z kolikátýho dne je vždycky sestříhaná ta rekapitulace, btw. vadí mi že tam není napsaný jak dlouho už tam jsou.
A bez Nely by to nebyla ta pravá reality show takže je dobře že zůstává. Pouze se potvrdilo že naty je kráva.

104
anja
Reagovat

98 RadstaR čaučaučaučaučau :), „stále někdo odchází a přichází, posun dějem žádný“ ano, přesně o to tam jde!!! je to jako v každém normálním hotelu. Určitě jsi někdy byl na dovče a v hotelu, že… takže právě o tom to tam je :D

105
Necky cecky párky varlata
Reagovat

Petro, to máš vidět, když mě naštve moje láska, nahlas teda neřeknu nic, páč jsem gentleman, že jo, ale v duchu jí kroutím krkem nebo si říkám, ty mě taaaaaaaak sereš, miláčku a stejně bych ji nevyměnil. Prosím tě, měla ty jsi někdy nějakej, aspoň kamarádskej, dlouhodobej vztah? Hele, nevypadá to.

106
angela
Reagovat

Já už to psala u minulého článku… už to minimálně dvakrát v den, kdy se vyřazovalo, v TV zaznělo… že kdo skončí bez partnera, vypadává, ledaže se najde někdo, kdo by se obětoval místo něho… a já si tehdy říkala, co je to za blbý výmysl, že bych chtěla vidět někoho z nich, kdo to udělá a dobrovolně se vzdá povalování:-D

107
Petra
Reagovat

105 – mam niekolko kamaratskych aj priatelskych dlhodobych vztahov. A nikdy sa mi nestalo, aby som na svojho kamarata/priatela povedala ze by som mu dala ranu do cela a ze je piece of shit a na druhy den by bolo vsetko ok. Ak k takemu niecomu dojde (velmi velmi velmi zriedka), a pride to tak daleko, ze take nieco vyslovim, tak je kamaratstvu koniec.

108
Hooper
Reagovat

92: Indeed..

109
Elko
Reagovat

koc: on prečítal dve knižky! :)

110
Macík
Reagovat

…tak nováček se nám hned poblinkal :-DDD

….také jsem se včera bavila :-DD Natálka s Nelou prostě mají ohromné štěstí, že :-DD… jináč jsem těžce pochybovala, že Neluš vyšoupnou, páč má nejvyšší možný nasírací potenciál a také je nejvíce diskutovanou osobou z celého ráje :-DD

…jinak mne pobavili kašpárek s hafíkem tvrzením, že budou zlí :-DD Nela, která v roli královny vyčerpala snad celou zásobu úzměvů a brumla v páru s Danuš, páč jak to tak vypadá, Natálka se jen tak nedá a v nestřežené chvilce, vobtáhne brumlu třebas i za keřem :-D

… Vikouš vypadá, jak kdyby mu ulítly batmanský slipky a zdá se, že jeho šance na výhru, po návratu Nely, prudce klesla…Danuš vypadá v některých záběrech opravdu šeredně a ta její spisovná mluva v kontrastu s *neser si do huby* bude ještě zajímavá…jsem zvědavá, jestli jí to vydrží :-D

…hafík mi přijde vyšťavenej a zdá se, že ztrácí pomalu vliv i otěže…čekám, že v nejbližší době zabředne do konfliktů mezi Neluš a Danuš, páč tam musí postupně nastat střet zájmů…a konflikt lze očekávat i ve vztahu s brumlou, pokud ten bude Danuš zanášet…

…včera si většina paradajců zanaříkala :-D…i když někteří určitě, pod rouškou smutku, projevili tajně radost, ale Neluš mají zpět a já se těším na ten *velký třesk*…který snad přijde :-D

111
Necky cecky párky varlata
Reagovat

107: Ach jaj :). No, jednou se vdáš a uvidíš. Nikde není jen slunečno. Všude jsou mráčky a neznamená to, že když tě někdo vytočí, že ho přestaneš mít ráda. Tak to prostě je.

Nicméně teda je to fuk, oni jsou v Dominkánské, mají dovču, je to předtočený, tohle už je pro ně zapomenutý, my to taky nebudeme za chvíli vědět, takže no stress. Na tom fakt svět nestojí.

112
Macík
Reagovat

93) …pravidla a děj HP lze vyložit jednou větou…*nikdy nevíš, co se stane v ráji * :-DD

113
Petra
Reagovat

111 – mas pravdu v tom, ze zbytocne sa tu ludia hadaju kvoli takemuto niecomu… Kazdy nech napise svoj nazor, ale nebudem sa s nikym hadat, ani nikomu kvoli HP nadavat…
Takze to na Nika bol moj nazor a ty mozes mat, samozrejme, uplne iny..

114
Elko
Reagovat

110: a už som sa chcel opýtať, že kde je tvoj „mini rekap“ :-) …opäť super.

115
radek
Reagovat

111

jasne, ze na tom svet nestoji, ale par lidi na tom asi ulita. Tem nechapavym, co porad nechapou smysl a pravidla poradu, to sem zkopiruju. A uz se teda nedivejte, at nemate skvrny na mysli, z te zle Nely a mejte slunce v dusi. Pro ty, kdo o tom nevi, tak si to stahnete na netu.
—————————
Děním tato reality show připomíná seriál – páry vznikají a zanikají, účastníci ale věřit nemohou nikomu a spolehnout se musí jen na sebe, v sázce je přece výhra ve výši 50 tisíc eur.

Pôsobenie účinkujúcich v dome, vile, alebo hotely určeného produkciou. Podľa určeného kľúča sa budú
súťažiaci navzájom vyraďovať. Realizačný štáb je oprávnený kedykoľvek a kohokoľvek vyradiť zo súťaže,
alebo vrátiť späť do hry bez udania dôvodu. Kto ostane v hre posledný, vyhráva súťaž. Odmenou je finančná
suma.
Scenár programu a súťaž je spoločnosť oprávnená priebežne upravovať, a teda pred výrobou programu a
súťaže, ako aj v jej priebehu je spoločnosť oprávnená meniť podmienky a ostatné parametre vzťahujúce sa k
scenáru programu a súťaže, a teda aj na postavenie súťažiaceho. Takáto zmena neoprávňuje súťažiaceho, aby
si akýmkoľvek spôsobom mohol uplatniť práva, a to ani právo na odškodné.
—————–
Takze doufam, ze je vam konecne jasne, ze nikdy nevis, co se stane v raji plati a platit bude, a stab si muze delat co chce a ze to je opravdu neco jako napriklad serial „Tak jde cas“. Jinak ocekavam komenty typu, ze to davno vite, ale pak nechapu ty neustale prekvapene myslenky tady na foru, kde se neustale divite o cem ze to teda je, a jak si to ten stab mohl dovolit atd. a jak ta zla Nela tam muze porad byt. Je to jednoduche, zapnete mozek anebo se nedivejte.

116
Macík
Reagovat

…Elko, dík, ale ten mini.rekapík je odfláklej, páč já nemám vůbec čas a HP jsem viděla z rychlíku :-D… tý si taký milý :-DDD jako vždy…

117
EvkaD
Reagovat

115, my zapínáme mozek, neboj se.
Pročpak tam tedy není Romeo, štábu se nelíbí, že? No a o tom jsme tady mluvili, že jsou velice zajímaví soutěžící(pro nás diváky) a nevrátí je tam a pak je Nela(pro ně zajímává a jistě i pro některé taky) a dostává privilegie jak blázen..
A nevymluvíš mi, že to celé s Terkou byla Komédia! Ale máš ji zpět, buď rád:-)

118
fed
Reagovat

Ať už to bylo včera domluvené či ne, tak jsem z toho měl šílenou radost ne kvůli Nele, ale kvůli většině zdejších diskutujících a představě jejich nas.aných ksichtů:-)))

119
Petra
Reagovat

115 – az na jeden rozdiel, Tak jde cas hrali herci a my sme vedeli, ze je to hrana soap opera. Nikto sa nam tam nesnazil nahovorit, ze sa divame na RS, a ze to, co vidime sa naozaj tak odohrava ako nam to serviruju.
Ha, uz sa trasiem, ako ma teraz roznesies v zuboch :)))

120
Petra
Reagovat

115 – to si kopiroval zo stranky JOJ-ky?? Lebo „v hotely“ ma byt „v hoteli“… Ach, ach, JOJka, aj tu taka neprofesionalita… ;))

121
Klaris
Reagovat

Tak podle dotazníku je mi nově příchozí sympatický – když už nic jiného, tak alespoň studuje (byť na tělocvikáře :-))), a narozdíl od ostatních přečetl alespoň ty dvě knížky a umí správně napsat jméno své oblíbené skupiny :-))) Takže oproti drtivé většině osazenstva hotelu se mi už teď jeví jako génius :-D A pokud si padne do oka s Natálkou, tím lépe … alespoň bude mít Naty konečně partnera, který s ní nebude zacházet jako s hadrem na podlahu.

Jinak – musím to sem napsat znova, ale štáb mě tou svou výměnou Terezy za Nelu fakt nas.al, nas.al, nas.al. Nela mi jednu dobu nepřipadala tak hrozná (přiznávám, že hlavně ve chvíli, kdy šla proti Romeovi, kterého jsem nemusela vůbec a ta jeho romance s Klaudií už mě fakt nudila), ale teď už je jí v HP vážně plno a mohla by jít. Vše co umí – řvát, urážet, nadávat, lhát, manipulovat a spoustu jiných věcí – už nám předvedla, takže dost pochybuju, že se od ní dočkáme něčeho jiného, nedejbože nějaké překvapivé, promyšlené strategie. Zkrátka – Nela mě už těžce nebaví. Sice uznávám, že toho, co chce, vždycky dosáhne (vyštípat z hotelu svého úhlavního nepřítele), ale hráčka v pravém slova smyslu to není ani náhodou. Ale nesouhlasím s tím, že bez ní by se nebylo v HP na co dívat, naopak. Třeba už jen to, jak by si Niky poradila s tím, že nemá v hotelu svojí vlastní loutkovodičku a musela se spoléhat jen sama na sebe, by mě zajímalo o dost víc než uječená Kometa.

122
anja
Reagovat

110 macík, díky. konečně něco co se tady dá číst, bo už jsem byla na odchodu a měla jsme nachystaný posldení příspěvek tady, že s vámi loučím, že to je poslední díl pod nímž tady jdu diskutovat a že diskuzi přenechávám puberťákům, ehm pardon – štěžovatelům na štáb, Nelafans a Nela antifans…..

konflikt BrumlaXDanuš můžeme očekávat již dneska, neboť Naty se jako správná kočka otřepala a beztak taky přispělo, že na ní zamrkal nový Šišla :D

123
magnolia
Reagovat

tak včera jsem nad tímto „pořadem“ zanevřela. :D
Všechno se točí jen okolo Nely, Nely a zase Nely, na jejíchž kyselý a zlomyslný xicht mě nebaví už od prvopočátku. Pro produkci evidentně zajimavá a nepostradatelná loutka, pro mě ale neskutečně otravná. Po včerejšku mě pojal děsivý pocit, že ona to snad vážně nakonec vyhraje. Ona, nebo její věrný pes Nikola… to už je jedno, protože obě jsou na jedný louce pasený, jen Nikola je víc snesitelnější, ta její naivita, která by se dala označit už i za blbost, je vyloženě patologická.
A Rocky? To je neandrtálec… Co ty ženský na něm přitahuje, je mi záhadou. Hlavně u Daniely, která se sama jakožto vysokoškolačka prohlásila za inteligentní.:D Koukám s Nikolou obě stejné ambice…“hérečky v emerice“.:D
BTW v OL jsem zahlédla Rockyho věrnou kopii, z oka jako by mu vypadla, pokud to byl bratr a je podobného ražení, možná se taky dočkáme jako sesterského dua Trojanovských, a po hotelu nám budou trousit semeno dva Rockwoodi. :D

124
Macík
Reagovat

…já se teda nejvíc bavím, když Nela mluví, když vyjadřuje své pocity, názory a při konfrontacích je prostě jedinečná, páč to padají perly :-DD

…než aby připustila, že má nejvyšší váhový přírůstek, je ochotna se svléknout i donaha, jen aby stlačila nějaký to deko :-DD

125
Elko
Reagovat

122 anja: no to určite! Chceš, aby som ti začal vyhřožovať ako Niki Natálke, ale chceš aby som bol zlej ako Tomáš? :-) …tak si rozmysli :)

Nového Michala máš na FB: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=380465872000383&set=a.380465825333721.85017.260270657353239&type=1&ref=nf je tam viac foto, má tam zaujímavé pózy :D

126
Necky cecky párky varlata
Reagovat

anja, správně, vyfič někam směr Personal Development for Smart People, papa.

Stejně si myslím, že ten, kdo tam má nejmíň co dělat je Gavriely :).

127
Macík
Reagovat

122) no jo, anjo nevzdávej se, páč tvá přítomnost na páníčkovi by chyběla :-DD… jinak ten boršus v hlavách některých diskutujících, způsobují jen emoce a neschopnost nadhledu…nehledě na to, že v jejich okolí se motají podobný povahy, akorát často nejsou v tak pěkném balení a tolik na očích…dávaj si zbytečně slovně po tlamě, kvůli lidem, které ani osobně neznaj ?:-D…to je normálka…

128
stanley
Reagovat

Myšlení „dobrosrdečné“ Niki je asi takové: „Já, Nela a Daniela jsme ty vyvolené, musíme u toho být, bez nás a našich schopností to tady nejde“!
Niki o Janě: „Jana si vykopala hrob“!
Niki k Naty:…když vyhodíš Nelu, tak to tady budeš mít….strašné!
Ne, to už není hra, a ony i oni už nejsou hráči. Opravdový hráč při odchodu podá ruku všem bez výjimky a poděkuje za hru…Nela to nedokázala!
Zajímá mně jestli třeba Slováci nezačnou hrát týmově? Pokud ano, tak to ještě může být zajímavé.

129
anja
Reagovat

125 Elko, tož tak teď jsme dostala šok, páč ten nový Michal vypadá jako můj otec zamlada :D

130
Macík
Reagovat

122)…takže říkáš dneska bude konflikt ? Danuš…*to, je brublo, od tebe nehezkéé, že se potají scházíš s Natálkou* …brumla *co to tady pouštíš za hovna* :-DDD

131
anja
Reagovat

125 no cvokhauz, v upoutávce je to martin ale jinak michal DD

132
Macík
Reagovat

129) tak to máš teda hezkýho taťku :-DD…a ten novej, to je teda můůj typ, kterej se mi obvykle líbí….médan pude asi malinko stranou :-DD

133
anja
Reagovat

130 Macík, tak nějak si to představuju :DD

Reagovat

Ufff, diky za objasneni. Bohuzel me to prijde dost nudny a monotonni. Asi je to fakt urcne pro jinou cilovou skupinu nez jsem ja. Pod pojmem RS si predstavim opravdu neco jinyho.

anja (104): Ahojkyyyy :) Hmmm na dovce v hotelu jsem byl, ale tam i kdyz byly stale stejni lidi a sem tam nekdo prisel/odesel, tak se kazdej den delo neco jinyho :) Tady je to stale stejne :D Zavrit je do spolecne mistnosti, tak by se alespon stala casem vrazda. Tady se nedeje nic! (ty hadky nepocitam) :D

Tak zase cau u nejake dalsi opravdove RS :)

135
dessin
Reagovat

moc se tesim na Naty, jestli se sebere a zacne pekne zatapet Krokouskovi, zaslouzil by si to hajzlik aby taky chvili jednala jak s hadrem ona s nim :DDD a jeste mit Danus za krkem :)

136
Macík
Reagovat

135) a to si piš, že Danuš nosící se jak hjovno na lopatě, to dá brumlovi pěkně sežrat…:-DDD

137
Petra
Reagovat

135 – ja sa obavam, ze mu nezatopi. Je zamilovana a ak nieco urobi, tak len preto aby ziarlil. A aby sa k nej vratil…

138
krakatice
Reagovat

…nedoufala jsem, že neluš vypadne, ale ani takový divadýlko mě nenapadlo. a už to bylo tak blízko :-D

139
woltan
Reagovat

Zacina mi hrozne vadit, jak reziser tohoto poradu dela vsechno proto, aby zabil veskery potencialni napeti. Kdyz se ma stat v nasledujici „scene“ neco zasadniho, tak to nejdriv necha vyzvanit v kratkym uvodnim sestrihu, a teprve pak necha rozehrat celou scenu, ktera uz pak ale postrada napeti, protoze vime, jak dopadne. Nejvetsi problem to zpusobuje u vyrazovani, ktery ma byt nejnapinavejsi casti tyhle show. Kdyz nam nejdriv v rychlosti ukazou, kdo vypadne, a pak se zbytecne snazi budovat klasicke napeti pri vyrazovacim procesu, tak je to stejne absurdni jako kdyby napr. pri Superstar v komentari nejprve oznamili, kdo vypadne, a teprve pak pustili pozvolne „napinave“ oznamovani Leose Marese doprovazene tlukotem srdce… Kdyby aspon na ten zvrat dopredu neupozornovali. Myslim, ze divaci nejsou blby a nepotrebujou, aby jim tvurci poradu dopredu vysvetlovali, jake zvraty se v nasledujicim deni stanou. Je tam i spousta dalsich veci, ktery jsou delany spatne, ale tohle mi asi vadi nejvic. Tak doufam, ze aspon absolutniho viteze nam nevyzradi dopredu :-) Pokud o nem budou hlasovat divaci, tak se to snad nestane.

140
Bobby Brown
Reagovat

139 – Ale byl by to hezký prokec, kdyby ve finále byla upoutávka „Dále uvidíme, že diváci v on-line SMskování zvolili za vítěze XY.“ ;-)

141
stanley
Reagovat

Má někdo představu jak dlouho ještě HP poběží?

142
Elko
Reagovat

141: do konca júna/června.

143
stanley
Reagovat

142 elko ofi zdroj? EURO 2012 začíná 8.června. Tak to bude mít HP silnou konkurenci…:-)

144
tomas
Reagovat

Moc prosím nevíte někdo od koho a jak se jmenuje ta klavírní píseň co byla včera na konci když se bavila Naty s Rockym?Pátrám už asi hodinu a už vím, že to není Yiurima atd.Jinak si myslím, že Tereza dala dost jasně slovně najevo, že rozhodnutí odejít nebylo úplně čistě z její hlavy.Je to komedie, ale pobaví:-)

145
J.
Reagovat

Tak to vezmu odzadu, pár reakcí na komentáře:

141 – Mám pocit, že v tv joj – noc v ráji řikal dramaturg, že první týden v červenci se bude volit vítěz…

103 – Na ofiko webu je psáno vždy číslo dne, který tam jsou a pak nějaký název dílu: Třeba – den šestnáctý, drtivý dopad… Atd, takže dnes bude v tv den 48. Tudíž jim zbývá ještě asi 42 dní…

87+58 – Dle tabule co byla na té fotce z posilovny, o které se včera mluvilo, se už o tom, že měl nastoupit Mišo ví. A taky tam chybělo jméno Tomáše, takže ten Michal Tomáše určitě vyřadí.
Jen je otázka, jestli jméno Jany na té nástěnce nebylo jen proto, že ona byla tou, která měla nějaký úkol a proto hodnotila ostatní na nástěnku a nebo proto, že bude další, která HP opustí. (Na tabuli bylo 9 jmen, tudíž se asi čekalo na další dívku (to by znamenalo že tabule byla použita hned po vyřazování příští týden) a nebo to bylo ještě o týden později, kdy nová dívka bude „cosi“ hodnotit na tabuli a bude se čekat na dalšího kluka…?!)

146
J.
Reagovat

Apropo – ten nový, to bude taky dílko. Má tam: Počet vztahů 3, počet partnerů 45, takže se 42 holkama to byl jen sex na jednu noc? Když to nepovažuje za vztah? Počet zlomených srdcí 0 – takže asi každá, co ho lépe poznala, radši prchla :o)

147
Petra
Reagovat

145 – Nela raz hovorila, ze su tam 100 dni, nie 90…

148
J.
Reagovat

147 – No většina z nich řikala, že to má být na 90 dní… Tedy tři měsíce. Řikali to hlavně z kraje, když tam přijeli.
Nu což – 10 dní sem, 10 tam :o)
Natáčet se začalo koncem února, tak i tak by to asi vycházelo od 20.2. do 20.-30.5. (+-)

149
stanley
Reagovat

142 Elko, 145 J….Děkuji za odpověď! A to znamená, že příjde ještě (zhruba počítaje) 7-8 „hráčů“. A „chudinky“ N+N+D už myslely na finále:-)))

150
Mic
Reagovat

147-Nele bych moc nevěřila. Ona také říkala, že HP je výběr z top 15 000!

151
Elko
Reagovat

Mic: ja ťa len jemne opravím z 15 000 000 :-)

152
Petra
Reagovat

150 – no ona vlastne nepovedala, ze 100 dni, ona hovorila, ze su tam 30 dni a este maju pred sebou 70. Mozno ze len nevie pocitat ;)) Top z 15 milionu :))

153
J.
Reagovat

No zkrátka jsou tam přibližně na 3 měsíce a tečka :oD
Základní info nikdo nemáme, ale jestli to bude tak, jak si myslíme, tak ano, asi 8 hráčů a poslední týden každodenní vyřazování, až zbydou dva finálové páry…

154
ir.
Reagovat

NIKDY NEVÍŠ CO SE STANE V RÁJI, s podtitulem – s jistotou VŽDYCKY VÍŠ CO SE NESTANE V RÁJI. Přece nemůže vypadnout představitelka hlavní role, to by seirál končil. Ostatně to přece už na „tabuli“ z fotek cca o tři týdny starších bylo napsáno. Nebyla tam myslím Jana, Tereza a Tomáš. Víme to na tři týdny dopředu, takže v klídku :-)

156
Elko
Reagovat

ir: ako tu niekto napísal, na tej tabuli je len 9 mien a počet súťažiacich v hoteli je vždy 11. Tá tabuľa mohla byť nejaká úloha napr. z tohto týždňa (kde je akurát aj nový Mišo) s tým, že Jana a Tomáš ich bodovali.
Napadá mi, že Jana a Tomáš pribrali najmenej a teda Tomáš sleduje váhy mužov a Jana sleduje váhy žien :)

157
Elko
Reagovat

ir: ako tu niekto napísal, na tej tabuli je len 9 mien a počet súťažiacich v hoteli je vždy 11. Tá tabuľa mohla byť nejaká úloha napr. z tohto týždňa (kde je akurát aj nový Mišo) s tým, že Jana a Tomáš ich bodovali.
Napadá mi, že Jana a Tomáš pribrali najmenej a teda Tomáš sleduje váhy mužov a Jana sleduje váhy žien :)

159
Bobby Brown
Reagovat

155 – No ty kráso. Tak oni tam mají elektrotechniku za X penízků a k tomu práškový hasičák??? To se nedivím, že měli obavy z konce natáčení, ale ne kvůli plamenům ze zásuvek.

160
Mikes
Reagovat

Tak jo, Nelka nám tam zůstala, nicméně doufám, že měla nějakou tu dobu pěkně staženou prdelku a že si to ponížení pěkně užila.
Ajno, neodcházej, fakt je ten, že diskuze tady je strašná, ale aspoň ty Tvé a Bobbyho perly (a pár dalších) se dají číst.

161
Bobby Brown
Reagovat

160 – Netěš se, začíná mi Den D, takže od teď tam. :-) (a nebo ještě chvíli na Farmě 2).

162
Petra
Reagovat

158 – a kde ma svoju uzastnou patku?? :))

163
Hooper
Reagovat

146: Na to jsem taky docela koukal, Natálku může čekat velké zklamání, což bych viděl nerad.
158: Hlavně se Tomáš zbavil blond patky.

164
J.
Reagovat

157 – Myslím, že ten, kdo to hodnotí, je vždy jen jeden z nich – tudíž, myslím, že opravdu Tomáš vypadne a ta tabule byla aspoň z příštího týdne. Jana ty výsledky vyhlašovala sama.
Jinak v dnešních ukázkách je Tomáš nějak natmavo, nebo se mi to zdá?

165
J.
Reagovat

Aha tak nezdá, asi se Tomáš ostříhal a obarvil, nebo nějak ztmavnul :oD

166
anja
Reagovat

155 hehe prskly jim tam zásuvky a Super z toho udělal METROVÉ plameny…….. no ale tak aspoň tam ten marcus k něčemu je dobrý, že

Bobby, počki, nechoď nikam, já jsem ještě nepochopila ty tvoje feministky, cos tím myslel? jsem nějaká zabržděná :D

167
anja
Reagovat

no jo, Tomáška nám přistřihli. V ukázce jsem měla problém ho poznat. Měli by mu holky udělat uprostřed lebky nějaký chemický blond urychlovací pruh, jinak se mi bude plést s Martinem a Michalem

168
Elko
Reagovat

158: to je len taká foto v pohybe :)
Som zvedavý, čo Terka porozpráva novému Mišovi, podľa foto sa s ním rozprávala :)

169
J.
Reagovat

Mě spíš překvapilo, že Nela (teda i poté, co si svlékla vše krom kalhotek a portu) přibrala jen 6kg za ten měsíc a půl. To jsem hádal aspoň 10-12 :o) Ale ona kamera dost přidává no…

170
Anonymní
Reagovat

Mikešu, nelez té anje do pipiny, jednak bude určitě hnusná, ale hlavně máš svoji paní, tak neseď immervére u diskuzí, ale věnuj se jí, co ty na to?

171
Bobby Brown
Reagovat

166 – Za to, jak jsi popsala normální holku, bys od feminanynek dostala pořádný Brainwashing.

172
Ludmila
Reagovat

166- nedostala přesně popsala typickou holku, jen by femini dodaly, že ty holky jsou výplodem genderových stereotypů, kdy jsou k téhle strategii vychovávané už od plenek,aniž by si to uvědomovaly, tak asi tak

173
J.
Reagovat

Už to maj zas blbě sestříhaný: Nela bude dle svých slov radit Michalovi, aby si vzal Janu a vyřadil Viktora… Přitom Michal ještě nevlezl do hotelu…

174
Bobby Brown
Reagovat

172 – což je právě gender nesmysl popírající jakoukoliv biologii a proto vymývárna mozků

175
J.
Reagovat

No Michala má provést po HP opět Nela, ale o tom, že by mu měla líčit co a jak kdo s kym co má, o tom Gavriely nic neřikala, ale Nela už se ve svém království cítí asi automaticky jako průvodkyně svým panstvím :o)

Michal zatím vcelku normální. Uvidíme, co se z něj vyklube. Jen se divim, že má rád brunety a vybere si Naty

176
koc
Reagovat

Nela prestala kousat :D

177
J.
Reagovat

176 – Tak ten její výraz při jídle mě fakt rozesmál… :o)

Koukám, že ostatní diskutující už asi vážně HP vzdali…

178
koc
Reagovat

177 – snad ne ) .. ale uz jen za ten sokovanej pohled jeji navrat stal :)

179
J.
Reagovat

No to jo… Asi teď vymění plejádu šklebů za výrazy údivů… To by zas bylo ksichtů do sbírky :oD

180
koc
Reagovat

Nela nema sex rada .. myslim ze ho pouziva pouze k ovladani ale sama si ho neuziva

181
koc
Reagovat

novej je krasne na kantare :) jen to pozvraceni do pelisku se mu moc nepovedlo :) .. a uz telefonuje

182
J.
Reagovat

Nela je holt domina, jí se líbí to mlácení a kopání…
Já ho viděl jen jak zvrací do wc, nějak mi ta postel asi unikla…

183
koc
Reagovat

to tam nebylo ale na Noc v raji si to rejza urco schova :) .. Natalka se mi libi jako zena cim dal tim vic

184
J.
Reagovat

183 – o Naty jsem si řikal před chvílí zrovna to samé…
Je to fakt kus ženský a je pěkná. Niki taky ujde, zbytek nevim no…
Tak je konec a jde se na kutě! :o)

185
angela
Reagovat

No bóže, tak se Mišo poblinkal – kdo z nás někdy ne?:-D

A Naty a Rocky… co dodat:-) Naty je pěkná mrška… a Rocky si některé věci neumí zjevně připustit…:-P

A Nela bude stopro na SM:-)

186
Petra
Reagovat

Hotelom ta prevedie PREDSEDNICKA TRIEDY NELA. Ja fakt odpadnem :))
Natalia je tam, mili chlapi, naozaj teraz najkrajsia..

187
Anonymní
Reagovat

160 – Tak co kdybys, Mikeš, sáhl do knihovny a přečetl si něco hodnotného. Mimochodem, tvoje příspěvky se nedají číst vůbec.

188
koc
Reagovat

sice nechapu jeji zalibu ve sprostem poloCastrovi ale na druhou stranu kdo dokaze prozumet zenam a jejich myslenkovym pochodum :(

189
ThyBaumont
Reagovat

Trojanka 2 by tu žárlivou scénu určitě udělala, ale je tam jen chvilku, zatím vnímá kamery a nechce vypadat hloupě. Ale zítra začne s výčitkama a věrná sestra přikluše a začne jí přitakávat. U tý Niky bych měl strach, že se jí objeví i ve svatební noci a bude jim to kibicovat.. Dájo, nohy vejš a pod. Ale jinak bravo Naty:-)

190
Abigail9
Reagovat

Hele, ono je to „telefonování“ nakažlivý, už to chytla každá druhá. Inkubační doba se pravděpodobně dramaticky zkracuje, pár hodin a Michal už telefonuje do mísy.

191
Ludmila
Reagovat

174-Braiwashing, vymývárna mozku, biologie, žádná diskuze se nepřipouští že, leda útoky, taky typický no Brouku B.B. asi se neshodneme

192
Ludmila
Reagovat

Naty už nebude hodná jupí, Trojanka 2 plakala (ale žádné scény dělat nebudu) no to bylo dojemný, doufám že Naty zůstane zlá

193
anja
Reagovat

radši ať tu Mišovu postel neukazujou, náznaky stačily :) jsem pro aby se blinkalo v soukromí wc :D

že je tam Naty nejhezčí, to tvrdím už dávno… na můj vkus má sice trochu velký zadek, no ale chlapi to asi vnímají jinak

zato teda Trojanky u mne na sympatiích klesají…

194
Melanie
Reagovat

186 Petra: Taky jsem si to zrovna říkala, že Natálka je tam nejhezčí. A hlavně ona tak nějak září. :o)

195
koc
Reagovat

uz je to skoro jak v terminatorovi T1 a T2

196
Elko
Reagovat

Čítal som vtip na FB o Nele :-)

„Chcete počuť vtip o Nele?



Nela sa usmiala…!
:DDD“

197
Melanie
Reagovat

193 anja: Tak spoustě chlapů se kypřejší tvary líbí. :o) A taky je fakt, že televize dost přidává.

198
Petra
Reagovat

Neviem, co stale mate proti tomu „telefonovaniu“. Nezijem medzi teenagermi, a dost casto to pocujem, v anglictine a nemcine sa to bezne pouziva ako nahrada napr „to co je za hlupost“ a pod.

199
anja
Reagovat

191 však jo, biologie je dobrý argument, v přírodě se taky samičkám samečci dvoří :) třeba pávi

ale feministku žádnou neznám, čili nemůžu soudit

200
Ludmila
Reagovat

189- ten vztah Trojanek je snad patologickej, jak kdyby mladší sestra byla nesvéprávná, jak jsem jedne čas přiša Niki i na chuť, tak na ní teď začínám být alergická, Jo a Naty se mi jako ženská líbí mnohem víc, než mladší Trojanka

201
ThyBaumont
Reagovat

Mě jednou klovnul žárlivej pštros,páč jsem mu chtěl prohmatat samičku, co nenesla vejce. Původně jsem myslel, že mě chce kopnout, tak jsem ustupoval a chránil si to nejcenější, co mám po otci, ale on byl zkušenej a klovnul mě těsně nad oko.

202
Ludmila
Reagovat

201-To bude asi tím že byl pštros chytrej jak Nela

203
ThyBaumont
Reagovat

s tím haloo, je to jako kdysi s fičákem, přinesl to jeden a pak to říkal, kde kdo…

204
Ludmila
Reagovat

Haloo mi nevadí příjde mi i vtipný, proč se dlouze dožadovat pozornosti, když to jde rychleji a efektivněji, horší jsou Rockyho s… a h….

205
Elko
Reagovat

Naty má u mňa za dnešok veľa plusových bodov :)
Mišo má u mňa body za to ako cupital a vznášal sa k posteli a k záchodu :-) a vždy trafil.
Nele sa páči Martin a nech nehovorí, že nie… očakávam, že Martin jej ho tam šoustne.
Halooo sa používa aj u nás v partii, podľahli sme aj my :-)

…a ešte som zabudol na Tomáša, čistý špeh :D

206
Melanie
Reagovat

No mně to halóóó jeden čas docela lezlo na nervy, když to pořád opakovala Jana. Ale asi jsem si zvykla. :o)
Ono je tohle hrozně nakažlivý.
Ty Rockyho průpovídky jsou fakt horší, ale už je nějaký čas nevypustil. Že by vedle Natálky jihnul? :o)))

207
anja
Reagovat

180 koc, mám podobný dojem. Ty její rádobySM hrátky co tam zkouší na všechny chlapy co s nima je na pokoji jsou mi už ohrané…….. její jediný orgasmus je skopnout chlapa z postele, haha vyhrála jsem

a jestli bude Nela tak zanedbávat hygienu, doveze si z hotelu nejen kilča navíc, ale i zkažené zuby :D co královna, šmudla je to

208
Mikes
Reagovat

Tak Natálka je zlatá, doufám, že se nakonec propracuje k tomu být nelítostná mrcha. A líbí se mi čím dál víc.
Nela je blbá, blbá, blbá, a to až natolik, že si ji vyloženě vychutnávám. Asi se na to fakt začnu dívat (pokud mi to hokej a fotbal dovolí), je to bezva zábava.

209
anja
Reagovat

208 Mikeš, no Naty začala dobře :) a příště bude pokračování, Trojanky budou řešit jestli Brumlu připustit a udržet si ho jako partnera anebo se držet rady maminky, že žádný sex :) a doufám, že Brumla nezklame a rozkecá to mezi chlapama

210
Petra
Reagovat

Na Nelu to uz Zuza vyzradila v Noci v raji, ze si neumyva zuby…

A ja si nemyslim, ze su to SM-hratky. Ona proste nevie byt nezna. Ona musi mat vzdy navch, tak jej prejavom naklonnosti je to, ze chlapa fackuje a kope. No co, uz nam to povedala preco je taka: nevieme co ona zazila.. :))

211
Melanie
Reagovat

Z těch výrazů Trojanek jsem měla dojem, že Rocky Danielu podvedl po roce manželství.
Ale Niky se mi zase líbila svým přístupem k nabytým kilům. :o)

212
anja
Reagovat

ano, haaalooo se v hotelu rozmnožilo, ale všimli jste si, že se nějak neřeší kdo je či není „falešnej“…….. dokonce Nela už to slovo nevypustila z pusy už pěkně dlouho, a mně to začíná chybět :D

213
Ludmila
Reagovat

210- Nela jak okřikuje Niki mlč je přitom tvrdá a přitom má k Niki určitě blízko a tak je to u ní i se sexem, ona takhle projevuje náklonnost

214
Ludmila
Reagovat

211- nojo Trojanka st. té mladší Rockyho dohodila jako nejlepší partii, jen jí zapomněla upozornit že Rocky je schopen si smočit u každé co jde kolem, tak to Nikčapřeci musí VYŘEŠIT !!!

215
anja
Reagovat

210 Petra, viděla jsem, Zuza to práskla, Nela mi je jako osobnost čím dál odpornější a pochybuju, že Martin bude důvod aby si ty zuby začala zase čistit

píšu „rádobySM hrátky“ protože jak jinak to nazvat, a naprosto souhlasím, jen by mě zajímalo, proč si to ti kluci nechají líbit, mně to nepřide ani jako sranda ani jako sexycosi

216
Melanie
Reagovat

212 anja: Ne ne, dneska to řekla. Když pomlouvala Viktora před Mišom. :o)

217
Ludmila
Reagovat

216- jo taky myslím že to tam padlo a na Mišovi se mi líbilo že se na to nechyt a je mu Gino sympatickej, nemyslím, že je Dino bůhví co za charakter, ale chci ho tam

218
Ludmila
Reagovat

A jak Jana pozorovala když se tam Nela ocicmávala s Martinem, přišo mi že ji snad závidí

219
anja
Reagovat

216 no to je strašné, že mi to uniklo :) příště si dám pozor…… ale tak stejně – ta frekvence toho slova byla kdysi častější :D

jsem zvědavá s kým se skamarádí Mišo, zatím teda se s tou diplomatickou definicí na Viktora trefil pěkně

220
Ludmila
Reagovat

216- Anja neboj ono se to vrátí, tenhle týden Nela řešila Naty, příště má jít ven kluk, takže frekvence tohohle slova směrem na Viktora se zvýší, a možná i na Rockyho jestli své hormony nebude držet na uzdě

221
anja
Reagovat

218 to bylo hezké pozorovat Janu jak je pozoruje :))), imho jim ani tak nezávidí, ale registruje si to a vytáhne to, když ji Nela vmete, že tam Jana střídá chlapy .D

222
Ludmila
Reagovat

221- to je fakt to mi nedošlo

223
Melanie
Reagovat

217 Ludmila: Před nějakým časem jsem psala, že bych Viktora klidně oželela (teda až po Tomášovi), ale teď mi tam přijde nejzajímavější.
219 anja: Když ona se Nela teď naučila slovo manipulátor, tak to střídá. :o)

224
Sumec
Reagovat

Já už vím, už vím koho mi Nela pořád připomíná! Iggyho Popa, jo!

225
Ludmila
Reagovat

223- Viktor mi byl od začátku dost nesympatický, přišel mi jak slizoun, ale co není s Niki tak jsou s Janou zajimavá dvojka a začal mě bavit, a mám dojem že on si ji vlastně chtěl vybrat hned od začátku ale Jana ho nechtěla, už nevím jak to přesně bylo a nakonec to tam sní žádnej jinej neuměl tak skoulet

226
Mikes
Reagovat

209 – anjo, jestli brumlu připustí (a Danielka vypadá, že blbá je dost), tak to jasně rozkecá, to si kluci pro sebe nenechaj, pochlubit se musí.
Co se týče klučicích hrátek s Nelou, jsou to ještě ušáci, takový Viktor by tohle nedovolil.

227
Maus
Reagovat

na margo manipulácie štábu: všimol si niekto, ako sa Tomáš dnes parádne prekecol (skoro na konci, keď sa vyjadroval na kameru o „špásovaní“ Natálie a Rockyho u nich v izbe a to ako to vníma on) ?

….“Žárlivost musí jít stranou protože ona tady to má i ve s….. eee…tom těžký….“
:o)))) „ve S(cenáři)“

228
radek
Reagovat

175
„No Michala má provést po HP opět Nela, ale o tom, že by mu měla líčit co a jak kdo s kym co má, o tom Gavriely nic neřikala, ale Nela už se ve svém království cítí asi automaticky jako průvodkyně svým panstvím :o)“

Gavriely to Nele rikala.

216
Nela nepomlouva. Pomluva je, kdyz o nekom reknes neco, co neni pravda. Nela ale rika o Viktorovi to, co si o nem mysli, takze nepomlouva.

229
Kiki
Reagovat

Nakonec to dopadne tak, že královna Nela krom výhry dostane tuto vilu v Dominikáně. Stejně je na prodej a jak Nela říká – co by dělala doma. Štáb jí jde tak na ruku, že bych se nedivila, kdyby v La Romana vznikla taková menší brněnská pštrosí farma :D

230
Hooper
Reagovat

186, 193: To my, Natálčini fanoušci, víme už dávno.
200: Ano, tahle nesvéprávnost je velké zlo. A škodí to i starší.

231
Melanie
Reagovat

228 radek: Ano, pomluva – to bylo špatně zvolené slovo. Spíš se snažila Miša proti Viktorovi hned poštvat. :o)
Stejně jí nerozumím, ona vmetla Viktorovi, že je manipulátor a neupřímnej, protože všechy obcházel, aby vyřadili ji. A když ona všechny obcházela, aby vyhodili Natálku, to bylo co? To samé, přitom o sobě tvrdí, že nikým nemanipuluje a je upřímná. To je jedna z věcí, která mi na ní vadí. Pořád všechny obviňuje z toho, co dělá sama, ale u ní je to vždycky v pořádku.

232
jenka
Reagovat

Melanie, u Nely tento způsob samozřejmně není manipulace, ale hra přece. Dělá to již od Romea a možná ještě dřív. Čili co je dovoleno pánovi není dovoleno kmánovi aneb když dva dělají totéž není to vždy totéž. Pokaždé, když Nela na někoho ječí, že je lhář, manipulátor, neupřímný bla, bla, bla, atd. mám dojem, že mluví hlavně o sobě. Přesně tohle neustále dělá ona sama. Hurá do dalších dílů hotelu nebo-li : Nela 100x stejně a futr dokola!

233
Bobby Brown
Reagovat

191 – :-D To jsem netušil, že máš tolik sebereflexe a takto krátce a výstižně se popíšeš.
Ne ‚asi‘, ale ‚určitě‘. ;-)

234
Ludmila
Reagovat

233- no vidíš a mě se to rozleželo v hlavě a chtěla načmárat že jsem na tebe byla zbytečně protivná, tak už nemusím

235
anja
Reagovat

když se v hotelu paradise řekne o někom, že je manipulátor, vybaví se mi film Holky z porcelánu, taková milá kravina ze 70 let, kde revizor Rybička obviňuje vedoucí skladu porcelánu Mílu Myslíkovou, že skladové zásoby nesedí a že ona manipuluje s fakturama a dodákama… a korpulentní Míla na drobného Rybičku vysoptí „jaká manipulace! co si to dovolujete! vy… vy… vy MANIPULO!“

236
anja
Reagovat

226 Mikeš, myslím, že Dája Brumlu nepřipustí. Obě Trojanky vypadají, že slova a nařizení Trojanky matinky jsou jim svatá :D

238
Adéla
Reagovat

Tak já vydržela a čuměla večer zase a docela jsem se i nasmála jak ten tělocvikář poblil pokoj. Další truhlík v hotelu. Na Nelu kašlu, ta už lepší nebude, ale dobrý je nadržený Martin. Jinak duo sester Trojanových je na ránu, ta Nikolina blbost se příchodem ségry ještě znásobila! Doufám, že se tam i s Nelou všechny tři vzájemně sežerou. Fandím Natálce a Viktorovi!

239
Thybaumont
Reagovat

238.. teda ten policejní loudil mě moc nenadchnul, ale líbila si mi Natálie, jak rozkvokala Trojanky. Ten nový mi přijde jako solista, zatím si nenechal nic vsunout do hlavy. Třeba to konečně bude ten aspekt překvapivého tahu. I když asi tušíme, že vypadne Tomáš. Ale tušíme to my a ne oni:-). Dneska a zítra ho budou grilovat, aby jim to prozradil, tak jsem zvědav, jak chlapec obstojí.

240
Gabi
Reagovat

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003354622853 Je mozne ze Naty este nevypadla ale Daniela ano… 2.maja si niekoho pridala.

241
Elko
Reagovat

Hooper: :) díky

Koho zaujíma sledovanosť:
http://www.joj.sk/televizne-novinky/panelak-v-nadpriemere-hotel-paradise-jednotkou-na-trhu-4.html
Inak ako čítam poobede sa na Jojke darí aj primáckej show Jste, to co jíte.

242
Melanie
Reagovat

239 Thy: Včera říkal něco v tom smyslu, že Viktora si tam chce ještě nechat. Ona to není blbá taktika, spojit se se silným hráčem, zatím tam každý přemýšlí tak, že silný hráč se má odstřelit. Třeba na to půjde takhle.
A líbí se mi, že nedá na to, co ostatní říkají. Tedy zatím. Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.

243
Petra
Reagovat

240 – to nemozes s urcitostou povedat. Napr. Lenke spravovala FB profil mama pocas toho, co bola v HP…

244
Gabi
Reagovat

243- mozno más pravdu…nakoniec aj ich mama sa vymazala z FB. ked Mala Daniela nastupit v priateloch mala 70 ludi-teraz 68… a je mozne, ze dotycny jej odpovedal na ziadost, ktoru mohla poslat este pred HP.

245
radek
Reagovat

238
Tomu ver, ze se postupem casu sezerou, pokud tam teda vydrzi. Mohlo by to byt jeste zjaimavy.

246
Alenka18
Reagovat

http://poprat.cz/ Popřejte všem maminkám

247
Adéla
Reagovat

239 – mě policejní loudil taky nenadchnul svou inteligencí, ale směju se jak se snaží mít styk. Oni tam jsou ti chlapi vůbec všichni docela k smíchu nebo jsem já už asi jiná věková kategorie a beru je s nadhledem. Teda Tomáše mi začíná být líto, pro něj bude vypadnutí vysvobozením, už musí být strašně flustrovaný z těch neúspěchů. Ha ha. Ten nový tělocvikář bude pro Viktora snadná kořist, když zmákl Vlada – zmákne i tohle kuře.

248
stanley
Reagovat

Tak na Titaniku jménem HP se včera tančilo a oslavoval se návrat královny Nely. Jenom dva účastnící asi moc neslavili. Viktor a Jana.
Zde je můj odhad na další vývoj:
Viktor už ví, že prohrál, ale je dobrý hráč…..ten umí i prohrát a snáší to jak frajer. Jeho slova….“nejde o to, zda to dávám, ale o to či chci“. Buď je to ve scénáři anebo je fakt dobrej! Jana ještě přesně neví, že má vypadnout….ale zřejmě už to tuší (už si přece slovy NIki vykopala hrob). Kdy, …zřejmě příští týden. Nela totiž bodne Viktora v jeho slabé místo. Nevím, zda se Viktor po odchodu Jany ještě vzpamatuje….mám dojem, že už ne. Už dostal naloženo. Negativní selekcí vznikne společenská pyramida HP s Nelou, Niki a Danielou (?) v čele. A hra podle mně končí. Vítez = Nela aspol. Pak už jenom opakování schémat, intriky, pomluvy apod. Vždyť je to jenom hra….

249
anja
Reagovat

247 Martin mě taky nějak nebere, vypadal celkem nadějně a vyklubal se z něho takový nemastný neslaný týpek, který je jenom nadržený. Nic jiného zatím neprojevuje.

To Viktor byl jiná liga, ten mne, a mám takový dojem, že dost tady všechny :), iritoval hned už zkraje co tam vlez. A Gino furt jede, chudák, na plný plyn, až z toho ztrácí na váze!! :DD

Martin se nechal natáhnout Nelou na ty její pštrosí sexytance a asi si myslí, že tam může mít s Nelou kvalitní sex, když měla předtím tááák úžasného borca jako byl Leo :DD…… Tímpádem je ochoten snášel i ty její přiblblé hry o skopávání z postele

250
stanley
Reagovat

248 oprava ..měl jsem samozřejmě na mysli, že Jana vypadne po Tomášovi, tj. asi za 2 týdny. Omlouvám se za nepřesnost:-(

251
Melanie
Reagovat

247 Adéla: Tak oni tam jsou ti chlapi jako hráči vůbec na houby. Jedinej Viktor se o něco snaží. Tomáš je tam na nic, Niko akorát tak pro okrasu, Rocky si občas zařve a brousí si zuby na každou novou holku a Martin bude za chvíli skákat, jak bude královna pískat, stačí ho ještě párkrát skopnout z postele. :o) To holky jsou větší potvůrky. To ony plánují, jak se spárovat, koho vyhodit, snaží se kluky ovlivňovat, prostě hrajou.

252
anja
Reagovat

247 Adél, jo, ti kluci jsou tam fakt všichni sranda :) oni když se tam hlásili, tak měli asi představu, že tam budou vstřícné, milé, hezké a ochotné a povolné holky o jakých tady kdesi dávno psal Rainman – takové, které se budou předhánět v nabídkách sexu, aby se udržely ve hře. Rozhodně kluci nepočítali s tím, že tam dodají typy klášterních chovanek (Trojanky), anebo takové extrémy jako bláznivá Vierka a Tereza

253
Adéla
Reagovat

No jo z chlapů hraje jen Viktor, zbytkem pánského osazenstva cloumají hormony. I když Vikouš už taky nemá ten svůj lišácký pohled, spíš jede setrvačností a musí si připadat jak učitel ve školce. V reálu tyhle exoty nemusím, ale v hotelu mě Vikouš baví a přeju mu ať dojde daleko…. Jinak představa, že budeme ještě 6 týdnů poslouchat tlachání tria Nela, Niky a Danuš je šílená! Viz. ukázka na dnešek na téma “ proč jsem Rockymu nedala a nedám“.

254
Adéla
Reagovat

252 anjo – oni těm chlapům při castingu asi fakt řekli, že jde hlavně o sex a kdo ho nemá vypadne. Jinak si to jejich loudění neumím vysvětlit. Nebo je teda drželi měsíc někde na hotelu a oni teď nevědí na co by vlezli. Puberťačky si to holt vyložily jinak a žádné porno zadarmo točit nebudou. No je to komedie!

255
Thybaumont
Reagovat

kdyby si koukli do wikipedie jako Trojanka1, tak by věděli, že to o sexu není.

256
Petra
Reagovat

254 – Vlado to aj povedal: kazda otazka v dotazniku, kazdy otazka na castingu sa tykala sexu. Jasne, ze JOJke islo predovsetkym o to, ukazat sex je aj z toho, ako maju „platenu sekciu“, kde su ukazky z kupelni a posteli. Presne o sex im islo. Sex predava, sex zaraba peniaze. A my to vycitame tym chlapcom..

257
Macík
Reagovat

…tak ráno měl vtipný šušla ještě vlastní názor, v noci slušnou opici a pravděpodobně i vyklovanou ďouru v hlavě :-D každopádně skončil voskenovanej a poblitej v Honolulu…

…vztahy se, podle Nikol, rozvíjej, :-D a to je tada fakt, páč médanovi je šumák s kým bude na cimře, Dáájina se nedočkala brumly, brumla prchl k Natálce, Tomík zůstal opět plonkovej a Martin měl po ftákách, páč je, podle Nely, někdy hezkej a někdy zase vošklivej…:-D

…Martin skončil, při kočkování s Neluš, v kleštích jak Oliver Rous, ale měl štěstí, že ho kudlanka skopla jen s postele, páč Oliver teda letěl s půdy a s porafaným krocanem :-DD Neluš to prý praktikuje s každým i s Tomášem, jen jí vadí kamery a přestože ji roztoužený Martin ujišťoval, že jsou vidět jen čtverečky, měl smůůlu, páč kosočtvereček se nekonal :-D

…Brumla skončil taktéž v kleštích, ofšem u kašpárka v posteli, obmotanej Natálkou, která ve spoďárech na půl žerdi zahájila odvetu…vomiganej Tomík stylem „alcatraz“, sledoval celou teletabíís z postele a špital něco „o hraně“…jenže tuli.tuli měla Toma jaxi na háku a láááála poslal Dááje vzdušný páá.páá…:-D

…Dájenka sice chtěla ztropit „žáárliveckou scénu“, ale nakonec hodila chrupku, páč to brumlovi raděj vytmaví až dnes spolu s hafíkem :-D…podle ukázky to vypadá na brumlovu „odbornou“ argumentaci pomocí statistických údajů o počtu daných hudlanů…:-D

258
David P.
Reagovat

A cena kritiky za nejlepší komentář epizody Hotel Paradise dostává….

…Macík:D

:D

259
Macík
Reagovat

258) dííík :-D …a dostanu aspoň čoko.medaili ? páč já bych si, podle Nely, nečistila z úcty zuby, sic by mi táhlo z huby, ale měla bych dloouho v puse tu báječnou chuť :-DDD

260
Adéla
Reagovat

A pak, že to bude v hotelu nuda. On se tam vždycky někdo k smíchu najde, viď Macíku. Já se těším na večer až budou Trojanky mít na koberci Brumlu, to zase bude výživné!

261
Elko
Reagovat

Macík: :-))) ty graduješ

262
Wanna be your monster
Reagovat

Daniela je tam ze všech nejmíň sympatická. přijde mi, že má nějaký komplex, na konkurzu měla ještě o 15 kilo víc, a asi to byla doteď ona, čí kluci se dívali po jiných. Takže byla nadšená i z toho, že po ní jede brumla, a že naty žárlí, měla z toho fakt radost a chovala se jak královna.

Teď má to samé z druhé strany a už se sesype a bulí. Halóó, být naty udělám to samé, jen ať ji naštvu :D

263
Macík
Reagovat

260) Adel, HP je pro mne takováá prča, včera jsem dostala záchvat smíchu, když Natálce táhl port spoďáry dolů a ona s tou prdelkou běhala jak Eva ve stvoření světa :-DD

261) Elko, to negraduju já, ale sami paradajci :-DD

265
kuna_72
Reagovat

263) Macíku díky! Od posledního párování zdejší diskuze ztrácela glanc! S Tebou je to už lepší, máš úroveň ! Dík!

266
jenka
Reagovat

elita národů nej z 15 miliónů čili Nelka za „mlada“ :-D
Disgrafix – Numero Uno
http://www.youtube.com

268
anja
Reagovat

257 Macík! dík! :DD

260 Adél, taky se těším, a doufám, že Brumla nezklame a na decentní slovník Trojanek vytáhne ty svoje exkrementy :D

269
Kiera
Reagovat

Kolik vlastne vazi holky, ja jsem ten dil nevidela, tak netusim. Kolik pribraly a kolik vazily predtim, nevite nekdo? :)

270
Adéla
Reagovat

263 – mě to taky baví, když pořád neřeší kdo je falešný a bla bla bla. Ale ono to zase přijde…..

271
Wanna be your monster
Reagovat

269 – nela -53, 59
niki 57, 62
naty 64
Daniela 67
Jana 54

Pokud si to dobře pamatuju. Jako buřtík Nela není, ale aspoň se má proč vztekat :)

272
Adéla
Reagovat

268 anjo Brumla nezklame, neboj, ale dneska se ještě bude držet bo jsou s Danielou teprve v líbánkách nebo který je to level…
269 – žádné těžké váhy to nejsou, nejvíc měla Trojanka č. 2, tuším 68 kg? Ale ona je asi vysoká kobyla, protože zase tak tlustá mi nepřijde.

273
Macík
Reagovat

anjo, já su rádada, že si ještě tady :-DD

274
Hooper
Reagovat

272: Trojanka2 má dle českého webu 174 cm. To není málo, ale 67 kg… Ona i sestřička se dost zakulacuje.

275
Kiera
Reagovat

Diky. Vsechny jsou porad relativne stihly, mne subjektivne „nejtlustsi“ pripada Natalie, ktera ma pritom 176/64. Ale je pravda, ze samotna vaha o nicem nesvedci.

Kdo by se nezakulacoval, kdyz cely den lezi na slunicku u bazenu, basti a vecer pijou. :)

276
valkil
Reagovat

Naty je vyšší jak Daniela??? To mi vůbec nepřišlo…

277
Macík
Reagovat

mně se, bez ohledu na váhu, nejvíc líbí Natálka, Neluš, Nikol, Jana, Danuš…ofšem Danuš jen z některých záběrů a nesmí se zubit…:-DD

278
Melanie
Reagovat

Macík: Ty jsi neuvěřitelná, ty Tvoje rekapy zarámovat. :o)

Jinak mně se holky líbí v tomhle pořadí: Natálka, Jana, Niky, mezi Nelou a Danielou váhám… no, když nemá Nela vlasy do bobku, tak je hezčí.

279
anja
Reagovat

jsem je všechny projela bmi kalkulačkou a výsledek je toto:

Niki 22,23, Daniela 22,13, Nela 20,9, Naty 20,66, Jana 19,13

takže největší buřtice jsou tam Trojanky a hned třetí Nela! Natálie je tam hned po Jane druhá nejštíhlejší, sranda, co :)

280
Wanna be your monster
Reagovat

Jetsli u té Natálie není chyba a nemá třeba jen 166 cm, vždycky na mě působila trochu buclatěji, ale ne mohutně.

282
Elko
Reagovat

279: :-))) to v rámci pracovnej pauzy?

283
anja
Reagovat

282 Elko :D už nepracuju, tudíž nemám pauzy

teda čerpala jsem z údajů o výšce, které jsou na webu, snad jsou správně. Naty je dost vysoká, všimla jsem si toho když tančila s Brumlou bosá

284
Macík
Reagovat

278) mel, dík :-DD

279) tak pouhým okem mi přijde nejštíhlejší Jana …pak Nela, Nikola, Danuš a nakonec Natálka…ale Natálka má štíhlý vršek a spodek je takový zakulacenější… klasická *Venuše*…Danuš mi přijde, že má dost silný lejtka a pár kilo v nich má :-DD …U Nely se mi nejvíc líběj její nohy no a ten její sexyboban, asi má ten tuk nějak rovnoměrnějc rozloženej…

285
Anonymní
Reagovat

anja: lol, prej hned třetí :D.. ze čtyř. Tady jde vidět, jak když ti někdo není sympatickej, tak to má marný. Anebo jsi blbá, jedno z toho.

287
anja
Reagovat

285 anonymní, přesně tak, když mi je někdo nesympatickej, tak to má marný – anebo ty to máš jinak? :D

288
Macík
Reagovat

286) ještě chyběj fotky zprava a zleva :-DDD

289
kdochcekam
Reagovat

285) neznam anju, ale rozhodně umí narozdíl od tebe počítat do 5

290
Macík
Reagovat

285) proč ty urážky ???

291
anja
Reagovat

286 Elko, přesně jak psala Macík, výbrus ala alcatraz :) oni tam měli asi ve vile kadeřníka, čerstvě ostříhaný a vyholený byl i Brumla

a proti Tomášovu vzhledu nic nemám, normální kluk, žádný model, prostě koukatelný, celkem hezký…….. jen kdyby nebyl tak vypatlaný

292
Elko
Reagovat

offtopic pre anju: už minule som ti zabudol povedať, neviem či vieš, ale Norika Mojsejová sa už 3x rozvádza s Braňom, vraj definitívne :( :-)

293
Rux-Xulth
Reagovat

Mně se také nejvíce líbí Naty, ale dost mi vadí to tetování, připadala by mi, že je polepená novinama, nevím, co je toto za módu.

294
J.
Reagovat

228 – Tak když někdo cituje mě, budu citovat Gavriely:
Nela tě provede po HP, ukáže vše potřebné a možná (!) se dozvíš i některé zajímavosti či pikantnosti o našich hostech…
Vlezou do pokoje: Tady bydlí Jana a Gino, Gino o ní řikal, že je Jana hloupoučká a další den už byly spolu… Tak to neni ani zajímavost, ani pikantnost, jen Nely osobní názor na jejího momentálně největšího nepřítele v HP, který v překladu znamená: Tady bydlí Gino s Janou, Gino o ní řekl to a to ale je to křivák jsou spolu v páru…
Když někoho provádim porpvé, nechám si tyhle své názory pro sebe ařeknu: Tady bydlí Jana s Ginem, napřed se k sobě moc neměli, ale teď už jsou třetí týden pár… Atp.
No ale tak můj názor, ona to udělala po svém. Mě to je v celku šumák, já se tu za nikoho zuby nehty rvát nepotřebuju (byť tam mám své oblíbence, či neoblíbence, nikdo mi tam nevadí nijak extrémě)

295
radek
Reagovat

294
To, ze to ty udelas takto a jiny jinak, je naprosto prirozeny. Nelu vsichni zname a bylo jasne, co se bude dit. Nebo sis myslel/a, ze to Nela provede jinak? Dostala prece „svoleni“ od gavriely nebo jak se to individuum jmenuje.
A pokud me pamet neklame, tak stejny reci meli pri provadeni i ostatni, ale to tvrdit nemuzu, protoze si kazdou kravinu nepamatuju. Jen se mne neco vybavuje, ze pri provadeni tyto reci maji i ostatni.

296
J.
Reagovat

295 – No přišlo mi, že to nepodávali tak negativisticky jako Nela – spíš tak všeobecně, ale možná se mi to jen zdálo, taky si to nepamatuju nějak přesně.
(Na druhou stranu – samozřejmě v ukázce byl vidět jen Nely názor na Gina s Janou, což neznamená, že třeba o ostatních nemluvila hezky – o Niki, Nikovi, Daniele, Tomášovi, atd.určuitě neřikala: Tady bydlí Tomáš, byla jsem s nim dlouho, je to debil… Atp – a ani nic takového neřikám) ale jak píšeš, Nelu známe, tak to bylo jasný.

Jen by mohla MG pověřit provedením po HP taky někoho jiného, Nela prováděla už i Martina, mohly by se holky trochu prostřídat :o)

297
Macík
Reagovat

294) tsss…jéčko, škoda, že tam nejseš :-DD

298
J.
Reagovat

To i kdyby jo, tak už dávno skáču přes ty kamenné zábrany (či co to tam mají, na té cestě k moři) a hrnu se do moře. Pár dní v HP a plavu na nejbližší loď, co kolem plachtí, i kdyby měla být pirátská :oD

299
Hana
Reagovat

255: O HP se ve wikipedii mimo jiné také píše „Hra je plná zvratů, intrik, ale i zábavy a hlavně sexu“, takže si to hoši vysvětlují správně. Je dobře si to přečíst do konce.

300
RAINMAN
Reagovat

299 – Ano, je to především o SEXU! Já vám to vždycky říkal.

301
anja
Reagovat

292 OT Elko, jéj Norika :) no něco jsem o tom teď už definitivním rozvodu zaznamenala, ale důvody nevím, budu muset počíst slovenský bulvár až bude čas. Mně se zdá, že když má Norika dojem, že se o nic málo mluví, tak vytáhne hned něco, aby se připomněla, že existuje :) imho se ale ti dva nikdy nerozvedou, to by ztratili glanz jeden jako druhý

302
anja
Reagovat

300 Rainman :D a co bys ty třeba dělal s takovými Trojankami, které četly na wiki že nic o sexu a z domu mají nařízeno chovat se cudně, hm? :)))

303
Macík
Reagovat

298) :-DD to si myslím…já bych skončila u chocholouška s tikama, záškubama a možnáá bych se i počůrávala :-D

304
Macík
Reagovat

300) Raimane, ty bys jim tam, rozhodil sandál :-DDD…hlavně Nele :-D

305
Thybaumont
Reagovat

299. mně to neříkej, já tu větu nepronesl, ale kreativní Nikola ano. Já ji jen parafrázoval.

306
Hana
Reagovat

305 Já vím, já to jenom napsala jak to tam je, když jsou Trojanky tak informované asi od maminky

307
J.
Reagovat

303 – No myslim, že i ti, co tam jsou dýl, vyjdou lehce postižení…
Já tam trávit tolik času co Nela, Niki, Niko, Jana nebo Rocky s Tomášem, tak se vidím (pokud ne ve svěrací kazajce) že chodím po doma po baráku, koukám kde jsou kamery, mámě s tátou řikám: Juanita a Marcelino, vyjdu před dům do poštovní schránky pro nový list od štábu a řvu na souseda: Haloooooo, dnes nikam nejdu, mám imunitu… Soused si poklepe na čelo a já si řeknu: Jako ten chlap mě fakt štve, je to falešník falešná a manipulátor jeden, co si pořád se*e do huby… A jsem jasnej! :o))) :oP

308
Hana
Reagovat

307 No je to úplně parádně vystihnutý, takhle by nás asi dopadlo víc, ještě jak by to bylo s jídlem, pitím, úklidem, to už by bylo horší, že by nikdo nepřišel, možná by jsme ještě volali halooooooo, kde jsou všichni, koho tam zase přemlouváte na vyhození…….., žádná manipulace tady nebude……..

309
Macík
Reagovat

307) muhehehe…

310
Elko
Reagovat

J. 307: :-))) skvelé!

311
RAINMAN
Reagovat

302 – Vždyť jsou to prostitutky! A proto po nich pojmenovali i kondomy:

http://www.trojancondoms.com/Product/ProductListVert.aspx

312
Adéla
Reagovat

Tak beru zpět, že jsou hoši v hotelu málo sečtělí, wikipedii nastudovali – no aspoň jednu stránku.
Jinak já být v hotelu s tím spolkem co tam je teď, už bych vyletěla za napadení nebo za alkoholismus, kterým bych si tam léčila nervy….

313
RAINMAN
Reagovat

312 – „Spolkem co tam je“, NEBO „Spolkneš co tam je“?

314
jenka
Reagovat

311 – kde na to chodíte? dobrý :-D

315
anja
Reagovat

božeee :DDD tady to zas vypadá

316
Macík
Reagovat

313) šmarjá, dyť si tam, podle brumly, serou i hovna do huby…:-D

317
RAINMAN
Reagovat

311 a 314 – Firemní slogan bude znít: „Do Trojanových, jedině s kondomy Trojan!“

318
anja
Reagovat

317 – to je dlouhé….. „Do Trojanek Trojan!“

/teda Honzo, ty mě kazíš, no fuj :)))/

319
Macík
Reagovat

318) :-DDD

320
Macík
Reagovat

…do trojanky jedině s trojanem :-D

321
Adéla
Reagovat

A prodávat by je mohl Gino /ty kondomy/ s těma výrobkama na erekci….

322
Macík
Reagovat

…a Nelina v latexu…důtky a bičíky…Natálka vibrátory :-DD

323
Hans
Reagovat

Proc vubec z Viktora udelali Gina? A proc se nekoupou v mori? Mit ho tak blizko a brouzdat se v bazenu,to by me nebavilo

324
Macík
Reagovat

323) nevím, jestli se Vikouš inspiroval hrdinou Ginem Santagelem od Jackie Collins …je to milovník žen a trošku mafiánek…viz. foto herce, který ho ztvárnil :-D

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRzQFhS-_zt9yD8ZaGU1X3GKS3KBSvuE8W77pOaUYMD6aoL4oqre0fhmpB

325
J.
Reagovat

Já myslel, že to původně bylo prot, že tam přijde další Viktor, ale nestalo se tak… Teď mu půlka lidí řiká Gino a půlka Viktor…
Rockymu řikají všichni Rocky, jen Gavriely mu řiká Michale… :o/

326
Macík
Reagovat

325) netuším ??? …ale ta podoba tam malinko je :-DD Gino byl za prohibice obchodník s alkoholem, Vikouš prodával podpůrný prostředky…oba střídají baby jak fusky a pyšní se sexuálním apetitem a umem :-D

327
koc
Reagovat

pusto mrtvo :(

328
J.
Reagovat

326 – Aha. Tak u Rockyho tu přezdívku chápu, když se jmenuje Rockwood, je to z toho. Ale to Gino mi do HP vůbec nesedí. Všichni tam mají civilní jména a tyhle přezdívky jsou divný, když je má jen jeden člověk…

329
Macík
Reagovat

…hmm, tak nejdřív tam byl za batmana viz. jeho upoutávka, říkali mu Viktore a po nějakým mejdanu, kdy měl na hrudníku napsáno *GINO*, tak už mu to zůstalo….asi dostal jednoduše přezdívku :-D

330
J.
Reagovat

329 – Aha…

Jinak oni to mají při té snídani jak v Pomádě, při té písničce – holky vs.kluci…
Nela k Niki: Jsem se líbala s Martinem no…
Martin a kluci: Tak povídej, co bylo? Dals jí dole? Martin: Trochu jsem si s ní pohrál… :oD

331
Wanna be your monster
Reagovat

Všimli jste si, že pojem rozvíjet se znamená v ráji souložit?

332
icecube18
Reagovat

Ja myslel ze vedle nely se nejaka holka opaluje nahore bez a on to viktor a jeho kozy:-)

333
icecube18
Reagovat

329-ne za batmana ale za supermana

334
J.
Reagovat

332 – Na první pohle mě to taky zmátlo :o)))

335
Abigail9
Reagovat

Tak pro dnešek to vzdávam. Jdu na pivo, než z Rockyho vrhnu :-/

336
Jedna z Jan
Reagovat

já se poseru :-D

tak já bych řekla, že tohle to (věštírna apod) je tah štábu jak nám ukázat, že to opravdu drží pevně ve svých rukou.

…i to, že včera neustřihly tomášovo S(cénář) a dnešní (tajný) záchvat smíchu Niky ve „věštírně“ s Rockym a Danielou

337
Ufonka
Reagovat

To bude cely sestřih jen Naty a Rocky??? Ach jo. Nudaaaaaaa. Blinkam z obou.

338
Jana
Reagovat

žádný dojmy???? jste tam? nebo spíte?

339
J.
Reagovat

Když nejde o párování, tak je to uspávající…

Jinak ona pověstná nástěnka v posilovně visí zatím na zdi. Na fotce Martina s Nikem (z budoucnosti) :o) je položená na zemi (resp.opřená o zeď)

340
J.
Reagovat

Jinak mi to tam někdy přijde fakt jak v nějaké soap opěře. Všichni herci nehrajou vždy v každém díle, vždy má někdo volno a dnes má nejspíš volno pro změnu Jana :o)

341
ThyBaumont
Reagovat

je to přehlídka snad všech klišé, co jsem kdy v životě slyšel :-(.. nebaví mě to.

342
Kiki
Reagovat

Je to špatná herecká etuda.

Štáb je mrkev.

343
ThyBaumont
Reagovat

Policajt brečí, že je jiný.. ach bože. Chápu, jsou to jiné než běžné situace, ale snad by měl ustát i daleko vypjatější chvíle, aspon vzhledem k tomu, jaké má povolání.

344
angela
Reagovat

339 – jj, a je ještě zaplněná odshora dolů:-)

Tý jo… mě toho Tomáše bylo líto… a to ho moc nemusím… no být bych tam nechtěla – ani za zlaté prase:-P

345
Caroline
Reagovat

Niki mám ráda, ale Danielu opravdu ne. A Natálii zcela chápu, aspoň přizná, že jí to i těší ublížit Daniele. Každá z nás by to vnímala podle mě obdobně.
Tomáše je mi nakonec taky líto, i když na pokoji bych ho nechtěla :-D

346
Wanna be your monster
Reagovat

Taky mi bylo Toma líto…právě proto, že je jiný, že tam proplouvá, a že zase tak moc na něm nikomu (kromě rockyho) nezáleží. A tohle si asi vyslechne na woodoo.

347
J.
Reagovat

344 – Jo jo, nástěnka nelhala, další na řadě, po kom nováček půjde, je Tomáš, a taky ho patrně v pondělí (úterý) vystřelí z hotelu… Teď je otázka, jestli uvidíme, zda nástěnku používá Jana další týden, či nikoliv… Pak bude asi v ohrožení ona.
Nicméně, zajímavé bude, jak bude příští párování vypadat, jestli Mišo bude vybírat první a zvolí si Naty (tím pádem u jedné z holek zůstanou dva kluci a ta Tomáše odstřelí) nebo jestli vrátí párování do té formy, že ten s imunitou vybírá poslední a někoho odstřelí, což je Mišova volba jasná…

348
Wanna be your monster
Reagovat

Stejně by mě zajímalo, co ti dva (Tomáš a Rocky) na sobě vidí. Příjdou mi jako úplné protiklady. Tomáš si v každé větě až přehnaně, uměle, dává pozor na to, aby někoho neurazil, a rocky kolem sebe metá sračky.

349
J.
Reagovat

348 – Protiklady se přece přitahují :oP

350
J.
Reagovat

348 – Ono to bude tím, že nastoupili v jednom týdnu, den po sobě, oba měli imunitu a nemohli se vyhodit, tak se asi spřátelili a možná spolu byli i předtím, když někde čekali na vstup do HP

351
ThyBaumont
Reagovat

Myslíte, kdyby se Naty měla k tělocvikáři, že Brumla vyletí z kůže? :-)

352
J.
Reagovat

352 – No asi by se snažil teď kvůli Daniele to přetrpět, ale nejspíš by se mu pěkně vařila krev v žilách

353
Mic
Reagovat

351-100%!!!

354
Elko
Reagovat

Čo si robil s Nelou večer… hrali sme sa… čo ste hrali na flaute, alebo čo ste sa hrali s angličákmi po posteli :D …Nikove hlášky stoja za to :)

355
J.
Reagovat

Oprava, to bylo k 351 :o)
(Tohle se mi stává pořád)

356
Ludmila
Reagovat

hm Toma jsem chtěla vyhodit, a po dnešku je mi ho líto, nemyslím, že by bulel jen proto že má padat, ale prostě se v něm utrhly stavidla z frustrace, vždyť tam byl celou dobu za outsidera, žádná holka ho nechtěla a tohle teď ho dorazilo

357
Mic
Reagovat

354- v tomhle je Niko fakt dokonalej. A všimla jsem si, že je vždycky první kdo se ptá na detaily toho, co se stalo v noci a nenechá se odbýt.

358
vergelka
Reagovat

Jak je to s tou nástěnkou, já to nechápu :-(

359
J.
Reagovat

356 – Tak Mišo vyhazovem Tomáše víceméně – na jednu stranu nikomu neuškodí, protože krom Rockyho je tam Tomáš asi každýmu ukradenej…
Na druhý straně jim překazí plány, že si ho tam nechají až do konce, a pak se ho snadno zbaví. Což by Tomáš ke konci oplakal asi ještě víc (takového nevděku a po takové době, nevim, nevim, jak by to rozdýchal)

Nicméně, úplně jsem si vzpoměl na Petra Smětelu v Big Brotherovi, šel tam jakože je voják z povolání (byť mu bylo něco málo přes 20) a úplně se tam sesypal a brečel tam… Nakonec vypadl za dva týdny po nástupu. Takže policistům, vojákům atd, se asi v tomhle typu RS moc nedaří…

360
J.
Reagovat

358 – (V kostce): V předchozí diskuzi je odkaz na fotky z HP, které byly v Novém čase a je tam fotka, kde je Martin a Nikem v posilovně a za nimi leží nástěnka, kde jsou jména soutěžících, která se používala, když o něco hráli (jo, když Niki plnila úkol a byla policistka HP). Na nástěnce je 9 jmen a neni tam jméno Tomáše a Jany…

361
vergelka
Reagovat

J. díky, zajímavé.

362
Mic
Reagovat

A Natálka nám nějak vystrkuje růžky! Čertice jedna! Společně s Ginem a Mišom tam budou dělat neplechu!

363
ThyBaumont
Reagovat

Tomáše mi líto není ani trochu, ani nepoznám, že už tam nebude. Kubánec mě štval úplně neskutečně, jak tý Naty vyčítal: „To ty si mě táhla do koupelny a jestli řekneš, že to tak nebylo tak lžeš“ a ta snůška plků s tou ludrou Trojanovic…. dneska jsem se tam ničemu nezasmál.

364
Elko
Reagovat

Ja už sa teším na moment, keď Brumla povie Daniele: „meleš sračky“ – dúfam, že kamera dá aj detaily tváre :)

Tomáš so slzami v očiach na záver :/

365
anja
Reagovat

356 panebože zaco by tam měl Tomáš zůstávat? že se rozbrečí na kameru, že se tam plance jak tělo bez duše od jedné ke druhé a není schopný nic vytvořit, ani žádnou zápletku, ani žádnou srandu ani nic?…… Tomáše tam může v klidu nahradit květináč s palmou, těch je tam hafo a účel křoví splní stejně

366
anja
Reagovat

364 Elko, na to ČEKÁM!!! snad se dočkám!!! :DDD

367
Ludmila
Reagovat

356- neříkám že si zaslouží tam zůstat, ale líto mi ho bylo, my tady z něj máme prču, ale lehké to tam pro něj narozdíl od ostatních kluků nebylo a kdyby po něm skočila nějaká holka, tak by nám třeba ukázal víc
264- na tuhle situci Brumly a Danieli se těším jak dítko na kolotoč to bude úžasný až tý nesympatický zakomplexovaný Trojance padne čelist a doufám že mu před tím i podrží ať si to pěkně vychutná do hořkýho konce (slečna chytrá @)

368
Ludmila
Reagovat

měla to být reakce ne a 264 ale 263

369
Ludmila
Reagovat

364 sakra to je tak když píšu po tmě

370
anja
Reagovat

mnooo Danielka s tím odpuštěním darebačin Rockymu si udělala dobrý trénink do budoucna, to se jí bude v životě hodit :D

371
Petra
Reagovat

Jeezis, to bola nuda, nuda, nuda… Riesia tam cely cas nejaku „neveru“ jak keby mali ti dvaja pred svadbou..horror. Jediny svetly bod je certica Natala. Kde bola doteraz? Konecne vystrcila rozky :)
Aj sa mi chce aby mi bolo Tomasa luto, ale hned si spomeniem jak sa skodoradostne tesil, ked vsetci sli po Romeovi a lutost ide bokom. Tomas, chlapi neplacu. Nie v hre, mannnnn!!!

372
anja
Reagovat

367 jakože Danielka Brumlovi podrží a pak Brumla zahučí klukům na snídani „Naty byla stejně lepší“ :D

373
Ludmila
Reagovat

371-A musím Toma Trochu bránit ( ale jinak mi tam bude chybět nejmíˇb), takovejhle přizdisrábotek je tam víc. Méďánek Nico (můj oblíbenec), když se poprvé řešilo kdo má vypadnout a sneslo se to na Klaudii ještě před tím než ji vyrazila Zuza, tak tam Niko řekl, všichni si myslí že má jít Klaudie, tak si to myslím i já, neřekla ano to si myslím já sám za sebe (už si přesně nepamatuju slova) takže jde taky se stádem (já jen aby z toho nebyl obviňován je Tom)

374
Ludmila
Reagovat

372- A Trojanka starší Brumlu rituálně rozporcuje, tak to aby to pouštěli až po 10 ať neplatí pokutu

375
johoho
Reagovat

Tom mi je celkem sympatickej, takovej normální trochu natvrdlej kluk. V normálním světě může být fajn. Naty opravdu nemá hrdost, je mi z ní na zvracení. Místo toho, aby Brumlu nakopala v riť, zase se podbízí. To je jasný, že s ní kluk nevydrží. Trojanka mladší slušně hysterčí, jako by měli s Brumlou kdovíjaký vztah..

376
Petra
Reagovat

373 – V pripade Tomasa ani nemyslim to, ze sel se stadem, ale zdoraznujem len slovo „skodoradostne“…
Proti dnesnemu dilu je „Tak jde cas“ hadr :))

377
Wanna be your monster
Reagovat

Kdy se Niky tajně smála při věštbě rockyho a daniely?

378
Arianna
Reagovat

375 – presne! Natalie je super hadr pro chlapy, a kdyz se s nim utrou, tak jej vyhodi. Je strasne nudna a nezajimava a jedina jeji zachrana je, ze si nekde precetla, ze kluci maj radi sex…

379
johoho
Reagovat

Jo to je fakt. Sex je jediný její nástroj. Jinak nudná nezajímavá holka.

380
Anonymní
Reagovat

Naty vůbec není nudná a nezajímavá. Naopak, začíná se ukazovat a líbí se mi, jak si stojí za svým. Ať jde o Nelu nebo o tu pizdu odpornou Trojanovou.

381
Mikes
Reagovat

Natálka je čím dál lepší. A jak jí to sluší a jak se šťastně směje, že doběhla tu hlupaňu. Joj, já ji müluju.
Sakra, a kam zmizel Viktor? Jak to, že u společného oběda nahlas nepochválil (hlavně tak, aby to slyšela ta hloupější z Trojanek) Naty za to, že tak šťastně vypadá, že jí to moc sluší a co je toho příčinou. A že vypadá úplně stejně, jako když měla sex, vlastně, ještě šťastněji. Kruci, ten Viktor je manipulátor na nic, dokonce ani Nelče neřekne, že se jí o dost rozšířil zadek, kruci, na co tam je? Ty tři grácie už dávno měl z jeho řečí trefit šlak!

383
Adéla
Reagovat

Tak včera nic moc, takové problémy -náctiletých. Jestli nakonec nebylo lepší když tam vyřvávala Neluše. Tomáš poletí, to je jasný a tělocvikář ještě nakonec bude asi drsoň…. Brumla je dítě mužského pohlaví, takže bez komentáře. Trojanky jsou slepice. Niko se taky jen v klidu veze do cíle. Jana má dovolenou. Natálie se už aspoň smála. A Vikouš ještě určitě do děje promluví, teď jen v klidu odpočívá, aby zase někdo nevytáhl, že je falešný….

384
dessin
Reagovat

Natalka ma velkou jednicku :) a jsem rada ze na to prichazi i ostatni tady :)

me se libila u tech rozhovoru jak se bavi, ji to vylozene bavi a jeste se tomu smeje, Trojanky ma silne na haku :D
S nelou tipuju ze se skamaradi, protoze nela blba neni a je ji jasny ze Daniela s Niki ji do paru nepusti, potrebuje silneho spojence proti nim.

a trojanky? jak je tam Niki drzela za ruku a rozebirala ze dal Rocky pusu Naty??? WTF???

385
Michal V.
Reagovat

@RAINMAN
no copak Martinka…kde te je konec

386
radek
Reagovat

383
Ja to rikam poradm ze bez Nely by tam chcipl pes, tady je videt, co se tam deje, kdyz ona po nikom nevyrvava.
Mne telocvikar vadi, ale to je muj problem, nesnesu to jeho sislani.

384
Nechapu, jak muze nekdo pouzivat zdrobnelinecky na skoro 30 letou zenskou.
A jinak me Natalie nebavi, zhrzena zenska je hnus. Navic je na ni videt, ze tou pi.ou mysli az moc (uplne totalne se mne zhnusila v predminulym dile, jak ho tam porad nekam tahala a jak tam pobihala skoro naha a jak ji ty jeji trencle na te hole prdeli stahoval ten port, to byl hnus velebnosti a chtelo se mne blejt) a po Rockym jde jak slepice po soplu. Ona opravdu nema hrdost a je to jen tepla podlozka pod chlapa. Nic jiny. A nesouhlasim s tim, ze ji to vylozene bavi a jeste se tomu smeje. Je rozdil smat se a vysmivat se, a ona se te osklive trojance vysmiva a to se mne nelibi. Navic jsem presvedcenej, ze uvnitr ji to pekne zere, kdyz vidi Rockyho s ni.

388
Bobby Brown
Reagovat

386 – Nela po nikom neřve, ale je tam a Nela po nikom neřve, protože tam není jsou dva odlišné stavy.
Tedy, pokud jsi tím psem nemyslel Kikinu, to pak souhlasím.

389
Adéla
Reagovat

386 – nebuď na Natálku tak přísný, nic špatnýho nikomu nedělá a že si plete sex s láskou to je v jejím věku ještě normál. A že se ponižuje a dělá ze sebe hadr to je její blbost. Větší pako je určitě neustále „zneužívaný a znásilňovaný“ Rocky. Ten se k Trojankám dokonale hodí, oni prostě ani jeden NEVĚDÍ….

390
kuna_72
Reagovat

386) Radku, Radku, Ty jsi tady taková moje „Jistota“ Opravdu nikdy nezklameš!!

391
Anah
Reagovat

čtvrteční epizoda byla celá trapně ve znamení Rocky, Naty a Daniela jako by se v hotelu nic jiného nedělo a dnešní nebyla o moc lepší. Chtěla bych víc informací a prostřihů o tom, co celý den dělají, ne dlouhé sestřihy hádek a diskusí, které pak všichni postgupně ještě zopakují na kameru štábu.

Přidat komentář