Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, 5. finále: Večer vyrovnaných výkonů

7. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4171 w=420]

Přečtěte si, jak své působení v HLASu vidí šestice soutěžících z týmu Rytmuse a Pepy Vojtka. Exkluzivní rozhovor pouze na Panáčkovi v RS. Kdo z nich dnes večer vypadne?

Včera se nám již potřetí v rámci Hlasu Česko Slovenska představila polovina současné šestnáctky finalistů, kteří jsou členy týmů Pepy Vojtka a Rytmuse. Naši soutěžící se nám předvedli na písních Michaela Jacksona, Queen, U2 a dalších, navíc pak zazněly i dvě společné písně obou čtveřic finalistů a dvě soutěžící si navíc extra střihly duety s exkluzivními hosty. Jak se tedy soutěžící se všemi nelehkými výzvami vypořádali, to vám DJ Vlado a Merťas opět rádi připomenou.

tým Rytmuse

[singlepic id=3779 w=420]

Tina Turner – Proud Mary

DJ Vlado: Parádní číslo. Juraj se posadil za klavír a ukázal, že je skutečný multiinstumentalista. Všechna tři děvčata pak dostala svůj prostor a každá z nich dodala do písně něco svého. Z celého vystoupení šlo neuvěřitelné množství energie a byl to skutečně úvod jak má být.




Merťas: Společný otvírák show zařídili poslední zpěváci z týmu Rytmuse. Vystoupení se mi líbilo spíš až s druhou polovinou, kde výrazně dominovala Nikoleta a Anička. Jinak to bylo klasické televizní vystoupení.

Markéta Poulíčková

Michael Jackson – Beat It

DJ Vlado: Markéta předvedla opět svůj vysoký standard. Nebyla to sice taková bomba jako minule, ale přesto to bylo velmi energické vystoupení a Markéta opět dokázala, že patří k vůbec nejspolehlivějším soutěžícím. Jedinou výtku bych měl k pudlímu účesu, jinak to opět nemělo chybu. Trochu nefér mi ale přijde to, že Markéta pořád zpívá první, což je známá nevýhoda, která už stála krk celou řadu zpěváků. Doufám však, že i kdyby Markéta spadla do rozstřelu, tak si ji Pepa Vojtek podrží, protože by byl sám proti sobě, kdyby se připravil o nejlepší zpěvačku svého týmu.

Merťas: Pepa jí vybral pořádnou vypalovačku od božského Michaela. Pustila se do toho s vervou, začátek napálila a v celém vystoupení kralovala. Sice mi to ke konci připadalo malinko monotónní, ale pěvecky výborné. Dneska se shodnu s Darou. Na vystoupení mi vadilo moc pohybů a kreací. A s ovčí vizáží jsem neměl ani jeden problém. Takže vystoupení velmi dobré, ale v soutěži to nebylo její nejlepší vystoupení.

Juraj Zaujec

Santana – Smooth

DJ Vlado: Trochu slabší než jsem čekal. Co se týče hry na kytaru, tak Juraj nezklamal a ukázal, že v tomto ohledu je absolutní extratřída. Zpěv mi ovšem přišel poněkud matnější, za což částečně může zvukař, který nechal Juraje topit v doprovodu. Juraj nemá extrémní rozsah, jeho nejsilnější zbraní je však velká muzikálnost. Trochu se obávám, že by tentokrát Juraj mohl skončit v rozstřelu, i když zároveň předpokládám, že ho Rytmus podrží.

Merťas: Jurajovo vystoupení mě úplně minulo. Přišlo mi, že se v celé té plejádě instrumentů ztratil jeho hlas. Není tak průrazný, aby se dostal na povrch. Po tomto vystoupení vím určitě dvě věci. Zaprvé, Juraj umí hrát zřejmě velmi dobře na kytaru. Zadruhé, ten chlap má prostě krásný oči. Muzikant je skvělý, ale pro mě v Hlasu zatím nepředvedl nic ze židle zvedajícího, a tak trochu je stále za očekáváním. Poslední muž v Rytmusově týmu může mít zítra na kahánku.

tým Pepy Vojtka

[singlepic id=3770 w=420]

Queen – We Will Rock You

DJ Vlado: Tady se instrumentu pro změnu chopil Daniel Mrózek, který děvčata doprovodil na kytaru. Ve vokálech se tady střídaly jen Markéta s Bárou, protože nemocnou Kristínu zřejmě nechtěli zatěžovat. Jako celek to rozhodně nebylo špatné, ale musím se přiznat, že vystoupení Rytmusovců mě zaujalo celkově víc.

Merťas: Na odrhovačce od Queenů se dá zkazit úplně všechno, ale lze nahonit i mnoho plusových bodů. To se Vojtkovcům povedlo. Efektní skupinovka. Hezké vystoupení.

Kristýna Daňhelová

Lucie Bílá – Most přes minulost

DJ Vlado: Přestože tato píseň patří (podobně jako třeba Jsi můj pán nebo Teď královnou jsem já) k nejohranějším muzikálovým melodiím, tak ji Kristýna zazpívala pěkně a procítěně. Vyrušil mě jen jeden z těch nejvyšších tónu, jinak to ale bylo přijemné vystoupení. Kristýna má však smůlu, že je v Rytmusově týmu, kde proti ní stojí tři opravdu extrémně silní soupeři. Pro mě je tedy jasnou adeptkou na vyřazení. Jinak si ale myslím, že je pro muzikál jako dělaná a divil bych se, kdyby po soutěži nabídku do nějakého muzikálu nedostala.

Merťas: Písnička Most přes minulost je díky ostrému a přímému hlasu Lucie Bílé úderná. Pro mě Kristýna tenhle song příjemně zjemnila a dala jí mladickou tvář. Její krásný mladičký hlásek dal songu krásný sound. Víc není co dodat, protože to bylo krásné vystoupení, které mi vhánělo na mou kůži husinu. Vystoupení, které je zatím vrcholem večera.

Daniel Mrózek

Red Hot Chili Peppers – Dani California

DJ Vlado: Zklamání večera. Dan se až příliš soustředil na to, aby udělal pořádnou show, ale jeho zpěv tím dost výrazně utrpěl. Jeho indiánský tanec byl sice pozoruhodný a i mně svým způsobem pobavil, ale ve zpěvu bylo tentokrát na něj až nezvykle moc rušivých momentů. Čím si u mě ale šplhnul bylo rýpnutí do Justina Biebera, i když s ohledem na jeho fanynky to moc taktické nebylo.

Merťas: Danielův začátek nebyl úplně optimální. Zdál se mi hodně nesvůj. Do refrénu to nebyl žádnej šlágr. Poté to rozjel senzačně a držel se nasazené laťky. S tancem jsem neměl problém respektive mě to nevadilo a ani nerušilo. Naopak mi to k vystoupení sedělo. Přesto bych to neoznačil za nejlepší Danielovo vystoupení v soutěži.

Anna Veselovská a Peter Cmorík

Rolling Stones – Wild Horses

DJ Vlado: Tohle byl příjemný duet, i když se musím přiznat, že jsem od tohoto spojení čekal trochu víc. Peter Aničku poněkud přezpíval, což se ale dá pochopit vzhledem k rozdílu věku a zkušeností. Anička se ale nemá rozhodně za co stydět a ostudu si vedle takového všestranného profesionála, jakým Peter bezpochyby je, ani v nejmenším neudělala.

Merťas: Wild Horses je fantastická písnička, která má dva krásné covery a to od Susan Boyle a od Joshe Krajcika. Československá dvojice se nemá za co stydět. Anička byla snad poprvé pokořena. Peter ve svých partech zářil a Anička se mi zdála mírně nervózní, hlavně ve druhé polovině songu.

Kristína Zakuciová

Patti Smith – Because The Night

DJ Vlado: Tahle holčina je mi čím dál tím sympatičtější. Tentokrát navíc vystoupila nemocná, takže už za tu odvahu a bojovnost si zaslouží uznání. Na jejím výkonu se však její nemoc z velké části podepsala, proto se do toho nemohla tolik opřít a její výkon byl výrazně matnější než minule. Přesto se však nemá vůbec za co stydět a vzhledem k hendikepu si za svůj výkon zaslouží uznání.

Merťas: Kristína v předposlední live show zářila a stala se překvapením večera. Nejsem si jistý jestli minulé vystoupení překonala, ale i tak Bruce dala fantasticky. Netušil jsem, že má takhle ochromený hlas, ale i díky tomu smekám klobouk, protože s tímhle hlasem odzpívala výborně. Hlasově a výrazově je Kristína jedna z nejlepších v soutěži.

Markéta Poulíčková a Janek Ledecký

The Beatles – Come Together

DJ Vlado: Zatímco v duetu Aničky a Petra Cmoríka dominoval Peter, tady tomu bylo přesně naopak a jednoznačným tahounem byla Markéta, která zvlášť ve druhé části tuto klasiku ozdobila zajímavými feelingy. Janek byl degradován na doprovodného zpěváka a kytaristu, ale rozhodně tento duet nekazil podobným způsobem jako Radce Pavlovčinové v Robinu Hoodovi.

Merťas: Janek to u mě projel děsným výrazem, který snad značil smrt v zádech nebo kudlu v zadnici. Markéta byla zase prkenná jak palubka, ale hlasově na úrovni. Mezi nejlepší se určitě duet nezařadí.

Nikoleta Spalasová

Queen – The Show Must Go On

DJ Vlado: Jak už jsem napsal v jednom ze svých starších článků, zpívat píseň po Freddiem Mercurym je stejně těžké jako hrát roli po Rudolfu Hrušínském. Nikoleta se však s touto notoricky známou queenovkou vypořádala výborně. Ve slokách skvěle prodala svou barvu hlasu a refrény pak už vypálila úplně naplno. K úplnému touchdownu sice něco málo chybělo, například v loňské SuperStar mě Who Wants To Live Forever v podání Gábiny Gunčíkové chytlo za srdce rozhodně víc, ale jinak se výkon Nikolety zařadil k nejlepším podáním Queenů ze všech tuzemských soutěží a byl to jednoznačně nejlepší výkon večera.

Merťas: Další vypalovačka od Queenů rozezněla české a slovenské obrazovky. Song obletěl snad všechny talentové soutěže a neminul ani tuzemsko. Zacílila na něj Nikoleta a věděla přesně co dělá. Písnička ji dokonale sedla a celkově to vystoupení bylo geniální a energické a na naše poměry nadstandardní. Jedno z nejlepších vystoupení večera.

Barbora Švidraňová

Szidi Tobias – Chlap z kríža

DJ Vlado: Jak jsem předpokládal, srovnání s Martinou Šindlerovou jsem se neubránil a v tomto porovnání vyzněl Bářin výkon dost dietně. Něžné pasáže se jí povedly, ale výšky nebyly zdaleka tak šťavnaté jako u Martiny. Jinak se tento výkon zařadil včera k těm lepším. Ovšem Bářin kostým bylo jedno velké módní faux pas.

Merťas: Velké plus, že si vzala slovenskou píseň a myslím velké minus u diváků, že to nebyl tak známý song a lidé tak mohou tápat, kam vystoupení zařadit. Respektive klasičtí gaučáci těžko pošlou hlas, když neví s čím srovnávat krom originálu. Hlasově je Bára vynikající, odzpívala taky pěkně, ale nemyslím si, že se trefila do noty divákům.

Anna Veselovská

U2 – With Or Without You

DJ Vlado: Nakonec to nebyl takový touchdown, jak jsem původně očekával. Ze začátku však na něj bylo slušně zaděláno, když Anička zpívala jen za doprovodu klavíru, přičemž vynikly všechny přednosti jejího zpěvu, především pak její neskutečná muzikálnost a krásné křišťálové výšky. Bohužel když se pak rozjela kapela, tak to šlo celkově dolů a touchdown byl ten tam, i když Anička je v tom víceméně nevinně. Ve svém odhadu jsem již psal, že by byl hřích nenechat Aničku doprovázet se jen na kytaru. A nakonec to byl takový hřích, že kdybych byl otec Školastik z Hrátek s čertem, tak na toho, kdo Aničce sebral kytaru, sešlu plameny pekelné. I tak tam však Anička měla některá moc pěkná místa, která opět ukázala, že toto děvče je mimořádný přirozený talent. Navíc musím pochválit i její včerejší styling, zvláště to poodhalené bříško přidalo Aničce na sex-appealu. Ovšem Michala Davida bych nakopal do řiti za to, že Aničce vyčítal, že ho nezdraví. Sice chápu, že se chtěl Rytmusovi pomstít za jeho poznámky na Ivannu Bagovou, ale prostřednictvím Aničky to vážně dělat nemusel. Doufám však, že to Aničce nijak neublíží.

Merťas: A já nevím. Mně se to nelíbilo. Osobně se mi zdá, že jde Anička s kolem od kola výkonnostně dolů. Se stoupajícím sebevědomím jdou výkony dolů. A dělá si to Nova s Markízou sama. Zabíjí favoritku. Kdyby ji neustále necpali do konce a nepředhazovali jí jako něco božského tak by to mohlo fungovat. Takhle se mi to čím dál tím víc nelíbí a začínám na ní být velmi alergický. A Rytmus se chová taky jako kdyby si na prsou choval samotnou královnu všeho. Song od U2 se jí povedl jen v začátku. Měla zůstat v té něžné poloze a v té se držet. Zbytečné zbombastičtění songu Anně vůbec neprospělo a zbytek vystoupení jsem vyloženě protrpěl.

Pořadí výkonů týmu Pepy Vojtka podle DJ Vlada:

1.Markéta Poulíčková, 2.Barbora Švidraňová, 3.Kristína Zakuciová, 4.Daniel Mrózek

Pořadí výkonů týmu Pepy Vojtka podle Merťase:

1.Bára, 2.Markéta 3.Kristína, 4.Daniel

Pořadí výkonů týmu Rytmuse podle DJ Vlada:

1.Nikoleta Spalasová, 2.Anna Veselovská, 3.Juraj Zaujec, 4.Kristýna Daňhelová

Pořadí výkonů týmu Rytmuse podle Merťase:

1.Nikoleta, 2.Kristýna, 3.Anna, 4.Juraj

DJ Vladovo shrnutí 5. finále:

Byl to celkem vyrovnaný večer, svým výkonem vyčnívala jen Nikoleta, naopak nejhorší vystoupení předvedl překvapivě jeden z favoritů Daniel Mrózek, ale ani jeho výkon nebyl zdaleka takový průšvih jako to, co minulý týden předvedla Katarína Demská. Co se týče dnešního vyřazován, tak v Rytmusově týmu to zcela jasně vidím na Kristýnu Daňhelovou, která sice nezpívá vůbec špatně, ale její tři soupeři jsou prostě o parto výš. U Pepy Vojtka je situace mnohem složitější, nejméně se to povedlo Danielovi, já bych ale nejméně postrádal Báru Švidraňovou. Mimo ohrožení však není ani nemocná Kristína Zakuciová a startovní pozice by mohla ohrozit i Markétu Poulíčkovou, i když její vypadnutí bych já považoval za do nebe volající nespravedlnost. Kteří soutěžící tedy v obou týmech obsadí medailové pozice a na koho vyjde nevděčná bramborová medaile, to se dozvíme už dnes večer ve 21.20. Ještě před tím se však můžete těšit na malé překvapení. Včera se mi na přímém přenosu podařilo odchytit několik soutěžících a položil jsem jim čtyři stejné otázky. Pokud vás zajímá, jak na mé dotazy odpověděli, tak nadále sledujte Panáčka v reality show.

Merťasovo shrnutí 5. finále:

Nebojím se označit 5.finále za zatím nejlepší, která nám produkce Hlasu nabídla. Skvělé songy, výborná vystoupení a občas vtipné přestřelky koučů. I když Michal David se mi dnes zdál jako střelený a Rytmus opět ukázal své nabubřelé ego, které se snadno urazí. Kdo vypadne? V týmu Vojtka by se mohlo rozhodovat mezi Kristínou a Danielem. U Rytmuse bych jasně nepostrádal Juraje.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 248
1
ZDENEK
Reagovat

DJ Vlado, JA TE DNES DOSTAT POD RUKU, TAK TI TEN TVUJ SLAMACEK ZARAZIM DO RITI!!! Kdo te plati ty debile? Jsi hluchy? Co na te Anicce porad vidis? Kdyz udela chybu nekdo jiny nez Anicka, je to pruser, ale jak se odprezentuje spatne Anicka, je to vina kouce, produkce, muziky, Michala Davida …. ble ble ble. Jeste ze ten Mertas je aspon objektivnejsi …. BLBE!

2
yeey
Reagovat

no je pravda, ze ja osobne se docela divim ze Scalex ani Vlado (a vlastne ani Mertas) Anicce nevytkli tu usislanou anglictinu, jeji „wiš or widaušjů“ mi na tom vadilo snad nejvic

3
Monika
Reagovat

Tak mne vadi vice veci. Mam pocit, ze v Hlasu vice nez v kterekoliv jine soutezi se mirni nejen porotci, ale i „novinari“. Anicky anglictina byla dost tragicka a v te pomale skladbe to velmi vyniklo. Stejne tak se stale pozastavuji nad tim, ze nikdo nezminil Nikolety nadechovani s kterym ma problemy uz od prvniho vyberu naslepo.

4
Ludvík
Reagovat

Souhlasím s pořadím Mertase u Vlada tam hraje hodně roli citový vztah k soutěžícím, Anna rozhodně nebyla lepší než Kristýna D.

5
Klogi
Reagovat

1 Neviem co to melies… nejako som si nevsimol, ze by sa bola zle odprezentovala, alebo urobila nejaku chybu. Pre mna bola najlepsia.. ako kazde kolo. Duet nemal vcera ziadnu konkurenciu a U2 malo len tu chybu, ze to bolo extremne kratke… Je absolutna jednotka, ale byt jej otec tak ju odtial hned beriem, lebo to zacina byt az nechutne co sa deje okolo… Samozrejme, ze su tam aj ini vynikajuci spevaci, ale Anka ma navyse to kuzlo v hlase, tu pridanu hodnotu, ktora ju robi vynimocnou… nie perfektnou, ale vynimocnou… ako Edit Piaf .. nebola perfektna, ani krasna, ale vsetci ju milovali, lebo rozdavala emocie a otvarala srdcia. Kto to tam neciti toho lutujem, lebo je velmi ochudobneny… Howgh

6
radek
Reagovat

5
anna rozdava emoce? Mozna kdyz spi, tak z ni jdou citit vetsi emoce, nez kdyz zpiva. Ja totiz zadny emoce nevidel. Ten jeji naprosto ledovy oblicej snad chudak v zivote ani jednu emoci nevidel.

I tahle holka, ktere je 14 ma vetsi emoce v obliceji, a to je ji casto vycitano, ze v nem zadne nema a to tu tvoji slavnou ancu strci do kapsy kdykoli si vzpomene http://www.youtube.com/watch?v=PJv4KiPJkcs&feature=related

7
yeey
Reagovat

3 Monika – Anicky anglictina mi vcera hodne vadila, navic mi teda v nekterejch tonech cista rozhodne neprisla a tu pisnicku zkratka s kapelou tak prapodivne prekopali, ze z ni nezustal kamen na kameni a krasy originalu v zadnym pripade nedosahli… trosku mi vadi to „nadrzovanicko“ Anicce nejen u produkce, poroty a nekterych diskutujicich, ale i od Scalexe nebo Vlada… Anicku mam tim padem kolo od kola min rad… naopak Ivanna (ja vim ze ty ji asi taky nemusis) se obcas muze predrit a stejne se ji doceneni nedostane (ok XMAN o ni dneska rekl, ze je ruska pipka, od nej to zni jako pochvala), ale kolem Anicky se chodi po spickach (viz Pepa vcera, kterej rekl ze na to ma svuj nazor, ale nebude ho rikat, wtf???)

8
Ne a ne
Reagovat

yeey: Spojení t a u v mluvené angličtině často přechází na [tč] (to š opravdu nevím, kde si vzdal)

9
yeey
Reagovat

8 hele ma anglictina je celkem dobra (mam na to papiry! :-)), Aniccina ne…

10
kl
Reagovat

Ony ty emoce jsou mrška ošidná. Někdo jich vidí na někom kýble a někdo absolutně žádné. Ono, když už se nedá nic vytknout tak zaberou ty emoce. Já Anku taky nijak nemusím, má zvláštní hlas, to jo,ale nijak mě nebere. Ale chápu, že někomu se u jejího zpěvu otvírá srdíčko a naskakuje husina. A proč ne? Je to moc hezký pocit. Takže emoce bych nechala stranou. Je to hrozně subjektivní vnímání jedné a té samé věci. Mě spíš vadí, že u takových soutěží už dávno nerozhodují diváci a že se prostě rozhodne o vítězi u stolu někde v produkci

11
Ne a ne
Reagovat

yeey: To klidně můžeš. Ale zajdi si ještě na ušní, protože Anna určitě nevyslovovala nikde š. Chápu, že někdo nemá perfektní výslovnost -th-, ale rozhraní -t- a -u- je něco jiného.

12
yeey
Reagovat

11 po hokeji si to zcheckuju:-) spatne to bylo kazdopadne

13
Ne a ne
Reagovat

yeey: Stoprocentní to nebylo, ale [š] tam přesto slyšet nebylo. Nějak mi její výslovnost neurážela, cizí přízvuky jsou roztomilé.

14
yeey
Reagovat

13 no jednou tam to š rozhodne je, ale celkove je to hrozne usislany, to mi vadi dost…

15
Ne a ne
Reagovat

yeey: Slováci mají sklon k měkčení. Nemůžeme všichni mluvit jako praví Angláni, to by byla strašná nuda.

16
Belisana
Reagovat

7 yeey je mi jasny, kam me zas posles, ale presne tak to je. Nekdo se proste muze predrit a toho uznani se mu nedostane. Je to naproste beznej jev. Vzdycky ma navrch to neco jineho, co tomu drici proste chybi. A rikat, ze diskutujici nekomu nadrzuji je taky kapku legracni.

17
yeey
Reagovat

15 to je blbost svadet to na Slovaky, ostatni Slovaci to zvladaj, ale Anicka ma vyjimku? :-)

18
Ne a ne
Reagovat

yeey: To je regionální fonetický jev, stejně jako Japonci bojují s výslovností [L], nevztahuju to přímo na Aničku. Za pár let, až bude mít AJ naposlouchanou, tak se ze svého rodného přízvuku vymaní.

19
Petr
Reagovat

Ona to s tou arogancí u Anny pravda je, v tom měl Michal David pravdu. Myslí si o sobě hodně holka, víc než je zdrávo. A to samé Mrózek, takovej načančanej sebevědomej frajírek, mýdlovej princ. Prostě jim ta sláva nalezla oboum do palice a podávají navíc kolo od kola mizernější a mizernější výkony. Necítím z nich pokoru ani z jednoho. Anna je sice introvert, ale ta její povýšenost je u ní přímo do očí bijící. Mrózek je přesně takovej ten rozmazlenej hošánek, kterýmu maminka koupí všechno na co si ukáže, ženský ho obletujou a sbalí každou buchtu, kterou si zamane. Roste jim hřebínek a výkony jdou dolů. Jestli to takhle půjde dál, klidně se může stát že nebudou v tom slavným Grandfinále ani jeden. Konkrétně Mrózek to má podle mě po včerejšku hodně nahnutý a dneska mu půjde vyloženě o krk. Anna sice ještě dnešek přežije ale ještě tak dvě kola a může už jí jít o krk taky. Jsou tam lepší než tihle dva, konkrétně třeba taková Kristína Zakuciová mi v tuhle chvíli přijde už daleko lepší a navíc i sympatičtější zpěvačka než tihle dva. Včera byla nemocná a stejně odzpívala dobře. Navíc ví co je to pokora a na nic si nehraje, Z té by si ti dva rozmazlenci s nosánkem nahoru měli vzít příklad.

20
yeey
Reagovat

16 no ja sem dokonce chtel pak napsat, ze sem to vlastne docela v tom prispevku 7 prepiskl, Ivannu spoustu lidi doceni…:-) a ty vsechno strasne generalizujes…

21
Ne a ne
Reagovat

19: Mně teda Anna nepříjde vůbec namyšlená. Takové to trochu ,,frajerství“ prostě patří k jejímu věku. Problém je jen ten, jak je protěžována. Kristýna Z. zpěvácky rozhodně lepší není

22
yeey
Reagovat

19 ja si vubec nemyslim, ze by Anicka byla arogantni… ona je proste jen cela trochu mimo, je introvert a asi se musi cloveku otevrit, jeji chovani mi prijde trochu detsky, ale nemyslim si, ze by byla arogantni…

ani u Dana to taky nevidim tak horky, a i kdyby trochu nafoukanej byl, tak co???? polovina tohohle fora tu pise nafoukane (treba i ja, nevim) a jen protoze je nekdo s trochou sebevedomi v televizi a ze mi to tak jako divakovi malinko pripada? to prece vubec nic neznamena a nema cenu z toho delat zavery….

23
Motýlek
Reagovat

19 – Petr – nemáš vůbec odhad na lidi, tak jen doufej, aby se ti to někdy nevymstilo… V čem má MDý pravdu?? A co to meleš, že ona si o sobě myslí víc než je zdrávo? A ty jsi jaký? Napíšeš tu sloh a už jsi mistr světa…, aby ti ta sláva taky nevlezla do palice…

24
XMAN
Reagovat

http://www.cshlas.cz/hlas-ceskoslovenska-vysledky-vaseho-hlasovani-5-finalovy-vecer/ Ale po minulém týdnu už tomu nevěřím. Nicméně pokud bude v rozstřelu Kristína s Mrózkem a Vojtek vyhodí Kristínu, tak je to u mě úplně stejná svině jako MD, bohužel.

25
XMAN
Reagovat

Kristína je totiž daleko lepší než ten napomádovanej panák. To by u mě Vojtek fakt skončil.

26
radek
Reagovat

21
nactilete frajerstvi a povysenost je rozdil. Ja u ni vidim to stejny, co autor komentare 19.

27
jab
Reagovat

25 – Myslím že Kristina je Vojtkovi z celého jeho týmu žánrově nejbližší a podle si u něj i včera získala plusové body. Ale nechme se překvapit.

28
jab
Reagovat

* podle mě

29
radek
Reagovat

23
Slava z ceho, ze by mu vlezla dohlavy? Z napsani komentare? Jako mistr sveta se spis chovas ty ve tvym komentari. Co to meles, ze ona si o sobe nemysli vic, nez je zdravo? Slapl ti na malicek, co? Neboj, to prejde az anca vypadne.

30
Belisana
Reagovat

pokorne ovecky = neboli hodne holky a hodni kluci nikdy nezazpivaji tak dobre, jako ty zlobive, tak proc porad tu pokoru pozadujete? Sklonit hlavu, to je ono, jo? Za vsech okolnosti, aby se nahodou TV divak necitil nasranej? Absurdni.

31
Motýlek
Reagovat

29 – nesuď podle sebe, to neznamená, že když ty si o sobě myslíš víc než je zdrávo, že si to myslí i Anička…. Tak nemel…

32
Ne a ne
Reagovat

radek: Věnuj se zpěvu a ne posuzování toho, jaký kdo je, když ho z náš jen z televize. Hlavně, že ty podle projevu budeš asi dokonalý člověk.

33
Anta
Reagovat

Nofux – šlo by ještě tvůj odkaz 585 dát znovu třeba někam jinam, už jej zablokovali.

Na nedělní večer jsem byla celkem natěšená, ale ten závěr mě tak znechutil, že jsem vypnula jak tv tak počítač a šla si raději číst, a proto než jsem dneska přelouskala všechny diskuze (holt chodím do práce), už to zblokovali.

35
Viq
Reagovat

Motivační příspěvek.
Jestli Anka půjde do rozstřelu, budu vás strašit ve snech.
Jestli Anka vypadne, vaše představivost je příliš malá…
Proto posílejte hlasy. Jen vy nejlépe víte komu.

36
Motýlek
Reagovat

Viq – ty umíš strašit? Já myslím, že ne….

37
XMAN
Reagovat

Mě by ta Anička v rozstřelu dneska už ani moc nepřekvapila. Dějou se v tom hlasování asi různý věci. Ale Rytmus by ji stejně nevyhodil, ať už by tam byla s kýmkoliv.

38
Viq
Reagovat

36 – Moc mi to nejde, prozatím! :-)

Jinak se tu koukám odehrává přínosná diskuse. Anna se z pozice trpěného favorita dostává do pozice oblíbeného terče, který je cílem široké škály frustrací…

39
Anta
Reagovat

34 Díky moc :) :) :)

40
-bé-bé-
Reagovat

A čo takto pozitívna motivácia…Ak AnnA postúpi…tak prídem do vašich snov a zašepkám vám do uška to, na čo čakáte
Ak to vyhraje…tak tu je moja predstavivosť veru veru pokuľhávajúca

41
XMAN
Reagovat

Já začínám věřit tomu že to Anička nevyhraje, její podpora evidentně klesá a to nesoudím jenom podle zdejší diskuse. Ale kdo vyhraje to teda fakt netuším stejně tak jako ani to kdo dneska vypadne. Začíná se to všechno docela zamotávat. Nic už není tak jasné, jak se na první pohled zdálo.

42
Motýlek
Reagovat

Viq – to je ještě poměrně v pohodě… :-D
A to strašení fakt nepodceňuj, aby tě tu pak někdo neobvinil – sliby chyby… Něco plácneš a už se vezeš… :-)
Soukromě ti můžu říct, že pokud MNĚ někdo tady šlápne na malíček, tak mi to vůbec nevadí, ani mě to nebolí, ať si klidně uleví…., ale budu se zastávat těch, kdo to potřebují… Soutěžící nebo diskutující… /to není vyhrožování!! :-D/

43
Jana
Reagovat

Věřím,že Anička půjde do finále a pokud tam bude s Ivannou,tak ji určitě porazí!

44
Motýlek
Reagovat

bébé – a ty jsi kluk nebo holka? :-) To je pro mě dost podstatné….

45
-bé-bé-
Reagovat

Zmeny sa dejú a DEJÚ A OBČAS AJ deja vú…
však je to jedno…taká univerzálna a prijateľná je napr. Nikoleta
Anka je moc mladá a CD jej i tak vyjde

46
Viq
Reagovat

5 Klogi – Přesně tak.
Špína začíná stříkat jak čerstvý ropný vrt. A bude to jen horší. Nic není sice zadarmo, ale tohle už začíná lézt do peněz…

47
-bé-bé-
Reagovat

2 v jednom

48
Viq
Reagovat

40 – Pozitivní motivace je dobrá věc, ale platí jenom na rozumné lidi :-)

49
Motýlek
Reagovat

47 – napadlo mě to… :-D většinou to totiž bezpečně poznám, ale u tebe ne…

50
-bé-bé-
Reagovat

kdeže pozitívna motivace nemá s rozumom nič spoločné…ten totiž funguje na báze obavy

51
Viq
Reagovat

42 Motýlek – Já jsem tedy zvyklý na kdejaký diskusní hnůj, ale tohle mi v pohodě rozhodně nepřijde :-) Vůbec nevyžaduju nějakou slušnou diskusi, ale zlostné stříkání frustrací a vylívání kbelíků s exkrementy je dost přes čáru.

52
Belisana
Reagovat

51 Viq a kdepak si byl vloni, kdyz se to tu hemzilo ucitelkama hudby a Lola nas obvinovala z fasismu a pornografie, nemluve o rade velmi silenych prispevku na adresu nekterych soutezicich? :-D

53
Motýlek
Reagovat

Viq – to si tak nesmíš zabírat… Na některé prostě nereaguj a máš klid… :-)

54
Motýlek
Reagovat

Bel – to se dá dohledat! :-D

55
Ludvík
Reagovat

Dneska by to mohlo být:
Rytmus: Nikoleta, Kristýna přímo od diváků, Anna, Juraj rozstřel (domů kdokoliv z nich, spíše Anna)
Pepa: Markéta, Kristína přímo, Bára, Daniel rozstřel (domů- Daniel)

Ale všichni víme, že Anna v rozstřelu nebude ani kdyby chtěla… :-/

56
Belisana
Reagovat

54 Motylko a ze toho nebylo malo :-DDD ja nedavno namatkou po jedne takove sahla a rehtala jsem se pul hodiny v kuse :-DDD

57
Viq
Reagovat

53 – Hlavně budu muset některé lidi nečíst :-)
52 – Vloni jsem tu nebyl. Superstar mě moc nebrala, hlavně z hlediska obsazení…

58
Belisana
Reagovat

57 Viq no skoda, moh uz jsi byt patricne zocelen :-))) Letos je to slabota

59
Motýlek
Reagovat

Bel – taky jsem tam kdysi zpětně zabrousila… Z nostalgie… :-))

60
Ludvík
Reagovat

Vypadá to, že hlasuje MÁLO diváků :D

61
Anta
Reagovat

No Tereza Kerndlová hvězda hvězd ?

62
Kido
Reagovat

Doufam, ze konecne poletí prznička Anča …

63
Ludvík
Reagovat

62- Ona nepoletí nikdy… :(

64
Ája
Reagovat

dneska si vůbec neodvažuju tipovat, jak to dopadne, vypadnout a postoupit může kdokoliv, ale přála bych si postup u Vojtka Markéty a Kristýny a u Rytmuse Nikolety a asi Juraje

65
RAINMAN
Reagovat

Dlouhá písnička. Moc hezkej duet.

66
Anta
Reagovat

64 přání stejné, u Pepy Markéta a Kristína, poslala jsem sms

67
RAINMAN
Reagovat

Richard říká Tině: „Vždyť přece víš, jak se dělaj děti…“

68
RAINMAN
Reagovat

Co to bylo za blbej vtip z úst Leoše Mareše?!

69
Prochor
Reagovat

Po včerejšku bych chtěl postup Nikolety a Anny.

70
Anta
Reagovat

Tentokrát jde první tým Rytmuse, no konečně.

71
Kido
Reagovat

Po včerejšku bych chtěl postup Nikolety a NECHTĚL postup Anny…

72
Ludvík
Reagovat

Souhlasím s Milošem a Zuzkou :D

73
Prochor
Reagovat

David jak si to žehlí u diváků.

74
Ludvík
Reagovat

73- a svojemu týmu :D

75
Pattrick
Reagovat

Bože, ten David je kretén, co tam mele o textu, snad beru jak zpívá, sám nevěděl o čem zpívala, než si zjistil text.

76
RAINMAN
Reagovat

Michal David: „My vás ani nemůžeme moc kritizovat, vždyť mnozí z vás jste lepší než my v porotě.“

77
Kido
Reagovat

Ten to nema zapotrebi … rek jen pravdu, kterou se vsichni, nevim proc, bojej rict …

78
RAINMAN
Reagovat

Narážka na to, že Anička nezdraví.

79
Motýlek
Reagovat

Dara mě teda potěšila….. To jsem nečekala… Mně se taky Nikoleta nelíbila vůbec…

80
Anta
Reagovat

Nikoleta si to opravdu zaslouží.

81
dolores
Reagovat

David je uplny ale uplny KKT. :)))))

82
Ludvík
Reagovat

NIKOLETA JÓÓÓÓ
ANNA NÉÉÉÉÉÉÉÉ!

83
Ne a ne
Reagovat

Chudák Kristýna :D

84
Nofux
Reagovat

MD je fakt trapnej :D

85
Pattrick
Reagovat

Ty jo, věřil jsem, že Anna půjde do rozstřelu, škoda..

86
Motýlek
Reagovat

Je to doma… :-) Anička, Nikoleta napřímo – pro Káčko…

87
VLT
Reagovat

Ach jo, Anička by opravdu mohla jen stát u čumět (což stejně většinu času, kdy nezpívá, dělá) a stejně postoupí. Už jsem na tu holku fakt alergická.

88
Viq
Reagovat

Michale, PROČ???!!

89
Jana
Reagovat

Postup přeju Kristýně

90
Kido
Reagovat

MD je jedinej uprimnej …

91
mk
Reagovat

Kristýna zase do rozstřelu? Chudák :)

92
Ludvík
Reagovat

U Rytmuse ať se ostatní snaží jak chtějí Niki a Anna vždycky postoupí přes diváky. Zatím myslím nepostoupil nikdo jiný kromě těch dvou. :D

93
Nofux
Reagovat

Když už chce MD Aničce vyčítat, že zpívala písničku, na kterou nemá odžito, tak by si měl nejdřív udělat pořádek ve svém týmu. Ivanna je jen o dva roky starší než Anna a i přes to zpívala I Will Always Love You a Už nejsem volná, i přes to, že stále volná je a nikdy pořádnou lásku nezažila :D

94
Belisana
Reagovat

:-D ja fakt nevim. Loni jsem i chapala, ze se najdou lidi, co se jim nelibil Seps, ackoli jsem to tezce nesla, ale ta nevrazivost vuci te Anne, 16lete mrnave holce s krasnym hlasem, ta me fakt prekvapuje- PROC? Uvadene duvody jsou vesmes malicherne.

95
Viq
Reagovat

To byl vpravdě Castrovský projev od Michala Davida.
Nechápu tě. Myslel jsem, že jsi lepší člověk.

96
Prochor
Reagovat

Obávám se, že tentokrát už Kristýna nepostoupí.

97
Kido
Reagovat

87: … mozna by to tak bylo lepsi … aspon by neprznila krasny pisnicky, kdyz ten postup ma stejne uz danej rezii poradu.

98
Ludvík
Reagovat

96- Taky to tak vidím, navíc s Katy Perry…

99
Viq
Reagovat

94 – Lidská blbost je nekonečná jako vesmír.
A lidská zlost je vesmír na druhou…

100
Lenka
Reagovat

Příznivci Aničky ať mi prominou…Dara to řekla dobře…ale mě od začátku absolutně nesedí, skoro bych řekla rozčiluje, jen ten její křivej úsměv vidím…

101
VLT
Reagovat

Belisana 94: Věk není ani zásluha ani omluva, její hlas se mi nelíbí a extrémní protežování mě vadí. To mě osobně jako důvody, abych ji měla aktivně nerada, zcela dostačuje.

102
Jana
Reagovat

Kristyna ma dobrou rozstrelovou pisnicku-tezkou,ale pokud se jí povede……..

103
Anta
Reagovat

Já jsem teda alergická na reklamy, a to především na NOVĚ

104
Belisana
Reagovat

101 VLT, ok, kazdej vnima jinak – ale protezovani nejde za ni :-) co ona s tim? Je ve vleku udalosti.

105
Kido
Reagovat

99: jojo … sam(a) jsi dukazem sveho tvrzeni … :-)

106
Motýlek
Reagovat

99 – Viq – ale to víme dávno… Nenech se rozhodit prosím…

107
Ne a ne
Reagovat

Ježiš už zase? Ta písnička je v každý verzi Hlasu snad

108
RAINMAN
Reagovat

To je ale teda hodně falešné!

109
Ája
Reagovat

94 – prostě mi nesedí, nepotřebuji hledat důvody proč, může se mi nelíbit dokonce i z důvodu, kvůli kterému ji někteří obdivují…není žádné univerzální pravidlo, které když někdo splňuje, tak se musí zákonitě líbit

110
Klogi
Reagovat

Kido, Patrick, Ludvik, Anta, VLT, radek a ini ogrciavaci… Dobre vam tak.. a zmierte sa s tym, ze to Anna cele vyhra… Treba fandit pozitivne a nie spinit inych !

111
dolores
Reagovat

zda sa, ze Anna sa definitivne stala uplne nevinne obetou tohto absurdneho superenia medzi koucami. a uz je v tom namoceny aj Vojtek

112
Anta
Reagovat

No z těch hloubek vybruslila, ale na božskou GG nemá.

113
Ludvík
Reagovat

Nemohla si vybrat něco jiného než Firework, když už Katy Perry tak si měla dát TGIF nebo Teenage Dream

114
RAINMAN
Reagovat

No ale teď se rozjela. Už je to docela dobrý.

115
Prochor
Reagovat

Jo když to zpívala Gunčice tak to mělo jiný grády.

116
Pattrick
Reagovat

110 – Já jsem pozitivní, ušetřím ledovou královnu medializaci, stejně o to nestojí. Teď si odpočinula x týdnů od učení, což chtěla nebude muset uklízet, myslím že pro ní show splnila svůj účel.

117
Ne a ne
Reagovat

Horší než v soubojích. I když to hodně dělá ozvučení a akustika sálu

118
Michal V.
Reagovat

dost bida a to vcetne hudebniho podkladu…ten kovovej zvuk na zacatku bylo jako co?

119
Ludvík
Reagovat

110- Každému se líbí něco jiného a každý fandí někomu jinému, mě se prostě Anna jak zpívá nelíbí.

120
Motýlek
Reagovat

VLT – mně zas hrozně vadí ta Nikoleta… A ty důvody jsou podobné jako u tebe – blbě se ksichtí, křivá celá, čumí a nic neřekne…, a ještě i to blbě zazpívala, kdepak Fredy…

121
Ne a ne
Reagovat

Pattricku, proč jsi tak nechápavý, proč??

122
Michal V.
Reagovat

a mister Zaujec zacatek taky dost bida

123
Belisana
Reagovat

109 Ajo nelibi v poradku, to je normalni, proste kazdy ma jiny vkus, preferuje neco jineho, jen mi prijdou na hlavu ty konstrukce kolem ni

124
Pattrick
Reagovat

113 – Přesně, to mě taky napadlo, Firework už je tak ohraná..

Stejně postoupí Zaujec

125
VLT
Reagovat

104: Šla do soutěže, ve které se takové věci dějí. Nevidím důvod, proč bych měla být „objektivní“ a mluvit o tom, jak za to, chudinka malá, nemůže.
Prostě mi zcela subjektivně vadí tak moc, až mě to samotnou překvapuje. Vlastně si nepamatuji nikoho, kdo by mi byl každým pohledem, gestem a mimikou tak strašně proti srsti, jako Teda kromě Petra Ševčíka :-)

126
Weasley
Reagovat

Firework na rozstrel, uff, to neda nazivo asi nikto, tak aby to bolo ze „pecka“.

127
Ludvík
Reagovat

Tak tady půjde domů Kristýna… chjo

128
RAINMAN
Reagovat

Blbě zpívaná pasáž: „Even brighter than the moon, moon, moon“.

129
kl
Reagovat

94 – To není nic proti tomu, co zde loni někteří nakydali na hlavu jednoho kluka. A nemyslím Šepse.
Anku tu nikdo neuráží, jen se někomu prostě nelíbí, a píše proč.

130
mk
Reagovat

Zaujec lepší. A taky by tam mohl zůstat nějaký chlap…

131
Ne a ne
Reagovat

Kdyby nehrál dobře na kytaru, tak už je dávno venku. Hlasově nic moc, ale ve spojení s kytarou ok

132
Evi
Reagovat

Já také Annu moc neoblibuji, byla jsem z ní nadšená ve Feeling good a aji v duelu, ale přijde mi, že ted je to kolo od kola slabší a slabší…ukázala, co umí, a že umí, ale nepřekvapí. Osobně mám raději spíše outsiderské černé ovce, které se zlepšují a zlepšují a dovedu člověka tak překvapit, že z toho padne na zadek (Kristína Z). Anna mě prostě…nebaví. Jako ostatně letos dost lidí, nevím, zda je to tím, že jsou schopnosti celkem vyrovnané, nebo tím, že vše lepší už jsme stihli vidět.

133
Ne a ne
Reagovat

To je tak jasné!!!!!!!!

134
RAINMAN
Reagovat

Juraj je velmi dobrej. I když Chodúr to dal kdysi v divadle líp.

135
Ája
Reagovat

123 – já tu diskuzi po celém dni mimo pc nějak nestíhám, takže nevím, co se kolem ní tvoří za konstrukce…mně je jí líto kvůli těm pitomým sporům Rytmuse a Davida, stejně jako mi je líto Ivanny, ty holky si to nezaslouží, ať si pánové někde rozbijou hubu, ale netahají do toho ostatní

136
Pattrick
Reagovat

Souhlasím s VLT.. Ta holka se mi líbila, ale prostě po jejím vystupování je mi hrozně protivná, nepříjemná. Je to škoda, protože fakt umí, ale chová se jak fracek ;-)

137
Ne a ne
Reagovat

Juraj je ale úplně stejnej jako na začátku, vůbec už se nevyvíjí. Měl zůstat v Superstar

138
jeny
Reagovat

VLT-Nevím, co myslíš jako extrémní protěžování. Seš na ni nějak moc vysazená, řekla bych zbytečně, Anna má krásnej hlas a je skromná a stydlivá, nevím, proč pořád melete o protěžování, pěkná kravina, blbost, zaujatost……trapné.

139
Kido
Reagovat

110: … No to vis, ze jo … a Vanoce budou v srpnu … :-)
111: … a chudinka … Ja ji tak lituju …

140
Lenka
Reagovat

125 : přesně tak to cítím, jen jsem to neuměla správně pojmenovat…trefa…

141
Belisana
Reagovat

125 VLT nakonec je to tak nejak, jak rikas, vlastne tve prispevky mi prijdou korektni, spis me prekvapuji ty zlostne vykriky. Ale to je fuk, to vzdy bylo, a vzdy bude. Kaslu na to.

142
Ludvík
Reagovat

Nevím jestli Juraj překvapí, Kristýně se to aspoň povedlo včera … ale co už

143
Anta
Reagovat

11O – mě jsi snad zmínil omylem ne, dnes jsem na Annu neměla žádný příspěvek, asi sis spletl nick

144
Nofux
Reagovat

134, Rainman – Chodúr nikdy v divadle Milowa nezpíval..

145
Prochor
Reagovat

Vojtkova skupina mi přijde nejmíň zajímavá. Ale přímo určitě postoupí ta bárbína Poulíčková protože tam zpívá nejlíp.

146
Michal V.
Reagovat

aaa prvni miniprekvapeni pro me… cekal jsem postup daniela primo…

147
dolores
Reagovat

vo Vojtkovom time sa te nevyvija dobre :(

148
Anta
Reagovat

Jsem ráda za Markétu, ale raději bych k ní chtěla Kristínu.

149
Jana
Reagovat

že by konečně Dan vypadl?….

150
Ne a ne
Reagovat

barbora byla docela jasná na postup, měla o zhruba 1500 více shlédnutí na webu

151
Ája
Reagovat

škoda, tak Báru bych oželela

152
Ludvík
Reagovat

146- To není Superstar tady jsem nějak nezaznamenal ještě 13 leté uječené, kolabující fanynky.

153
sali
Reagovat

Chúďa Kristína.

154
Kido
Reagovat

Tak snad alespon jedno prijemne prekvapeni dneska bude … :-)

155
RAINMAN
Reagovat

Falešné v hloubkách. Výšky pěkné, ale intonačně nejisté.

156
Fialka09
Reagovat

To je prostě neuvěřitelný – už zase dopadlo divácké hlasování PŘESNĚ PODLE TÉ ANKETY NA NETU! Zatím to takhle vyšlo pokaždé, nachlup přesně – KROMĚ MINULÉHO TÝDNE, kdy to dopadlo přesně naopak! Tak jak je to krucinál možné?? :-((

157
Ludvík
Reagovat

Nevím, jestli bude překvapení, na konkurzu byl s tou písničkou Mrózek super…

158
Jana
Reagovat

Teď jsem zvědavá na taktiku-nechají si jednoho z mála kluků nebo Vojtek zvolí svou oblíbenkyni…

159
kl
Reagovat

Mám pocit, že Mrozek, ach jo, půjde dál

160
sali
Reagovat

Postúpi Dan.

161
VLT
Reagovat

152: Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale skoro mi ty uvřískané pubiny chybí. Publikum mi připadá stejně leklé jako většina vystupujících.

162
Ne a ne
Reagovat

Tak Dan postoupí. Kdyby takhle zpíval i v jiných kolech.

163
Michal V.
Reagovat

falzety ma teda chlapec tak tak…

jinak u kristyny bohuzel nemoc je jasne dana a asi ji dame papa…navic by vojtkovi nezbyl kluk

164
Pattrick
Reagovat

Mrozek hlasově už na víc nemá než co předvedl..

165
Ludvík
Reagovat

161- Jo taky mi chybí, to byla aspoň sranda hlavě u Haricha jedno pondělí když málem vypadl :D

166
dolores
Reagovat

Kristina Z. si vybrala tazke susto, ale dala to. ak ju Pepa vyhodi, budem smutna. ona je pre mna naj v jeho time.

Mrozek kalkuluje so svojim vyberom, ide na istotu

167
Anta
Reagovat

Ach jó

168
Jana
Reagovat

ach jo

169
RAINMAN
Reagovat

Daniel to dal velmi dobře. První, nebo druhé vyslovení slova „apologize“ zlé, pak už OK.

170
Ludvík
Reagovat

Škoda, Kristína z toho týmu byla nesympatičtější… Dneska soutěž přišla o 2 Kristýny, škoda.

171
sali
Reagovat

Logický ale správny výber. Ahoj, Kristína, nech sa Ti darí.

172
kl
Reagovat

Škoda ji.

173
Kido
Reagovat

Do prdele s Mrazikem … :-(

174
Ufonka
Reagovat

Jsem zklamaná. Přála jsem jí postup.

175
Anta
Reagovat

Mám pocit, jakoby Pepa s Kristínou dopředu mluvil, že kdyby ta situace nastala, tak že ji kvůli zdravotnimu stavu pošle domů.
Sakra, ale je jí taková škoda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

176
dolores
Reagovat

Kristina zo srdca dakuje Vojtkovi, hned potom co ju vyhodil. to je zlata baba a je mi VELMI luto, ze ju uz v sutazi nebudem pocut :(((

177
dolores
Reagovat

173. Mrazik? vyborne, priliehave :D

178
jeny
Reagovat

Dan vypadne příště, škoda Kristínky, je moc krásná a příjemná.

179
Jana
Reagovat

taky je mi to líto,Mrózek mi začíná neskutečně vadit.Strašně kalkuluje,ale to už od začátku-hry na city mi fakt vadí

180
Flint
Reagovat

Tej prvej Kristíny mi nie je ľúto, už len preto ako sa v podstate nepríjemne ksichtí, ale Kristínu Z. som mal veľmi rád, úžasná sympaťáčka. Škoda, Pepo….

181
Jana
Reagovat

příště spíš čekám vyhazov Báry

182
K.
Reagovat

Takže Bára postoupila přímo? Jsem ráda, včera jsem jí (po tom, jak jsem tu všude četla, že to byl muzikál a měla by vypadnout) poslala hlas. Kristíny je mi trochu líto, ale někdo vypadnout musel.

183
Ája
Reagovat

jak to bude příště? postoupí jeden a o dalším bude rozhodovat kouč nebo to bude jen na divácích?

184
RAINMAN
Reagovat

Tina neumí správně vyslovit nejenom HYUNDAI, ale i RIHANNA.

185
kl
Reagovat

Kristinu bych si ještě ráda poslechla. Nevím, jestli by se dala za 14 dní dokupy. Snad je dobře, že vypadla, než si odrovnat hlasivky, je to tak asi lepší.

186
Nofux
Reagovat

183 – Příště už zpívaj všechny týmy najednou a postoupí vždycky jenom jeden z každého týmu, zbylí dva rozstřel a kouč rozhodne..

187
Jana
Reagovat

7. FINÁLE
V každém týmu jsou tři soutěžící. Vystoupí zpěváci ze všech čtyř týmů. Poté startuje hlasování, které potrvá noc a den.
7. VYHLÁŠENÍ
Moderátor vyhlásí soutěžicího z každého týmu, který v rámci svéskupiny získal největší počet hlasů a postupuje do dalšího kola. Zbylí dva soutěžící od každého kouče zazpívají a kouči vyřadí jednoho zpěváka ze svého týmu. V každém týmu tak zůstanou dva soutěžící.

188
Ája
Reagovat

186 – děkuju :-)

189
Jana
Reagovat

Tak teď se aspoň dozvíme,kdo má největší diváckou podporu…

190
Ludvík
Reagovat

184- s tou výslovnosti to neprehanej. Rihanna s h je u nás už vzita. Beyonce taky většina vyslovuje bejonce a ne bijonsej :-D

191
RAINMAN
Reagovat

134 a 144 – V Divadle Komedie se přece bojovalo o postup do živých kol SuperStar…

192
RAINMAN
Reagovat

190 – „Bijónsej“

194
-bé-bé-
Reagovat

Viq – vzdávam sa veštenia bez tej guľe…ani si ju nepožičiam…nech sa deje to, čo sa má

chápem tie výkriky odporu, hnevu atď…
Anička to otvára…ono vraj všetko to, čo sme potlačovali pred smrťou sa vyplavuje…
a potom je ten výdych…a SME TU NAHÍ a už nepotrebujeme žiadne ochranné zrkadlá…

Motýlek – čo je lepšie pre teba? On, Ona, Ono?
nie som bébé ale -bé-bé-

195
Motýlek
Reagovat

194 – bože moj… tak to je jasné predsa… :-D čiže si chlap ako hora bébéčko, je tak? :-) Napiiiišš že áno…
Ale aj tak už mám saliho, vieš?

196
dolores
Reagovat

MD tromfol dnes Rytmusa. pustil sa do Anny aj v Rozhodnuti. na prenose po jej vystupeni mu to nestacilo. klobuk dole pred Rytmusom, ze sa dnes ovladal a MDymu nepri..ebal :))))

197
-bé-bé-
Reagovat

Sklamem ťa Motýlek, pozrela som sa a nie som chlap…takže saliho ti prenechám…

198
Monika
Reagovat

Kristiny je skoda, libil se mi jeji hlas a bavila me vic nez Nikoleta, kterou bych ozelela pri prvni prilezitosti:-)))

199
-bé-bé-
Reagovat

no teda, mne sa ešte viac páči
keď je to 3 v jednom alebo 2 + 1

ale to ako si to napísala akoby som počula jedno žieňa…a ona je na ony…takže to moc jasné nie jel

200
kl
Reagovat

MD mě neskutečně zklamal. Měla jsem ho,když ne alespoň za trochu inteligentního, tak alespoň za 50tiletého muže s životními zkušenostmi. Ale je to sebestředný hlupák.

201
sali
Reagovat

Môj milý Motýlik, Ty u mňa postupuješ vždy napriamo. Aj bez SMSiek. :-))

A Tvoja slovenčina je krásna, na môj hriešnu. Som na Teba pyšný (to je aj u vás vybrané slovo po „p“, však?).

202
-bé-bé-
Reagovat

Ja by som oželela Bárby…ale Žilina je veľké mesto, moje rodisko…
bola som jednoznačne za Kristínou ale keď spieval Dan, tak ma zaujala farba jeho hlasu…doteraz som si ju nevšimla…plne pohltená A.

a ono to už bije do očí, že rovnomerne vypadávajú Slováci a Češi

skúsme to tu trošku prekopať a „predať“ svojich favoritov…určite som si niektorý strom nevšimla pre iný strom…les je krásny, keď je prirodzený a to je len vtedy keď je každý strom „iný“

203
Motýlek
Reagovat

sali – ďakujem velmi pekně… :-) Ja už tie vyjmenovaná slová až tak nepoznám, a vieš, že slovenské neviem ani po A? :-DDD

204
Nofux
Reagovat

191, Rainman – Jo, to je jasný, ale Chodúr nikdy nezpíval Milowa. Pokud tvůj komentář č.134 chápu dobře a to tak, že srovnáváš jak zazpíval Ayo Technology Juraj a jak Chodúr.

205
sali
Reagovat

Ako to, že nevieš po „A“: hneď prvé je: Anyčka. :-)

206
Motýlek
Reagovat

bébéčko, tak to jsem ráda, dva už bych …. no nic… Tady je to hlavně o zpěvu… :-)))

207
dolores
Reagovat

ja mam uz z tych neprezitych textov alergiu. v kazdej jednej Superstar sa to riesilo, ak niekomu nebolo co vytknut. spominam na Helenku Zetovu ako vlani Petrovi Sevcikovi odporucala, aby si nasiel dievca, ktorou by si mohol vyjst do prirody a tak …. aby viac precitil text (v tom case tiez nemala partnera)
ale nikdy (aspon si nespominam) aby niektory porotca cital preklad anglickeho textu tak dlho, ako MD, aby potom zahlasil, ze na toto je primlada . prislo mi to ako predlozenie listinneho dokazu na sude :)))))))

208
Motýlek
Reagovat

sali – jo vlastně! Annyčka dušička…. krásná písnička…

209
sali
Reagovat

196 dolly – mne v tejto „hre“ Rytmus aj MD pripadajú hrozne nemotorne – skoro ako deti. Kým kritizoval iba Rytmus Ivannu, myslel som si, že už nemôže byť niekto iný neschopnejší hrať zlého než on. Ale včera a obzvlášť dnes sa potvrdilo, že MD nezaostáva…

A vôbec: poďme radšej kriesiť Viq-a, myslím, že to dosť schytal, je mi ho pomalyviac ľúto ako Aničky.

Viq? Ako sa máš?

210
sali
Reagovat

208 v plnom znení takto:

Annyčka, dušyčka, nékáášlýýý,
aby ma pry Tebe nenááášlýýý.

(Tzv. záhorácká slovenčyna).

211
Motýlek
Reagovat

dolly – já jsem si myslela, že předčítá nějaký text z bible, že se už načisto pomátl…. :-)

212
sali
Reagovat

Tak to sa véééľmi mýlite, dievčatá moje, on to náš MD čítal celé z ťaháku.

213
Motýlek
Reagovat

Viq bude časem v pořádku… To chce týden relaxace a dva tři týdny rekonvalescence… Kdyby potřeboval pomoc, tak já věřím, že si nám řekne….

214
-bé-bé-
Reagovat

Viqu, ideš prekopávať tú diskusiu…? a predávať? svoju favoritku?
No nič, autorita MD sa ti rozpadla…však to je dobré…bola i tak falošná…

215
sali
Reagovat

193 Jackolo – Juraja by som neoznačil za jedného z najlepších spevákov v súťaži, ale za jedného z najmuzikálnejších súťažiacich.

Kristýna včera zaspievala Bílou imho výnimočne, minimálne za ňu by si zaslúžila postúpiť, lenže dopláca hlavne (a doslovne) na anticharizmu.

216
-bé-bé-
Reagovat

Kdeže, nepovie si o pomoc…takýto zalezie, v brlohu si to vylíže a ide znova do boja…

217
dolores
Reagovat

na zaciatku tohto vlakna sa riesilo, ze (okrem inych), Vlado a Scalex vraj nadrzuju Anne. no ja si spominam z minula, ze prave Scalex umiestnil Anicku na posledne miesto a Vlado tusim na predposledne. takze aj ked su tito rekapisti subjektivni ako kazdy jeden clovek, v tomto pripade sa nemenovany diskuter myli, alebo stratil pamat.:D nastastie vsetko je na webe:D
Ivanne sa dostalo ocenenia dost, ked spievala Houstonku, Scalex ju hodil dokonca do titulkov, ze vsetkych zvalcovala..
iste sympatie k Anke maju obidvaja, to je pravda, ale na to si treba zvyknut. ja som sa musela zmierit, ze vlani mali inych favoritov, na tom mojom vytykali kazdu hnidu :)) dokonca Vlado sa raz vyjadril o Petrovom ucese, ze ho ma akoby prave vysiel zo zjazdu KSC :DDD, takze prvenstvo v ozivovani komunistov pri hodnoteni ma DJ Vlado a nie Rytmus :))))))

218
Belisana
Reagovat

217 dolores fakt? :-DDD to si nepamatuju :-D

219
sali
Reagovat

213 – Vy ste si ma súdružsky-mušketiersky ochránili bez toho, že by som vás o to poprosil. A som Vám za to vďačný…

Mimochodom, odkiaľ máte najradšej ruže? Z povodí řeky Svratky a nebo z Venezuely? (Trochu nemiestny žart, nemusíš reagovať)

220
Motýlek
Reagovat

219 – pro mě modrou… :-)
nemáš zač děkovat, to bysme se tu uděkovali!
já už budu pomalu přát dobrú noc…. :-)

221
Motýlek
Reagovat

ajo – už chápu tu Venezuelu…. :-)

222
dolores
Reagovat

209- sali, odkazujem Viqovi, ze taketo sutaze maju kratku zivotnost, uz 2 tyzdne po sa na vsetko zabudne :))) pribudne nam ale oblubeny spevak a stratime posledne iluzie o prajnosti v soubiznise :))

223
Scalex
Reagovat

Snažím se nenadržovat nikomu, ale samozřejmě moje články jsou subjektivní a může se stát, že se mi někdo ze soutěžících zalíbí opravdu hodně a je to pak v mých textech znát. Ale já nechci, aby moje texty byly bezpohlavní a korektní, nemám rád tu korektnost, která jde v poslední době tak daleko, že ve třech mušketýrech musí být jeden mušketýr černoch, jeden běloch, jeden asiat a jeden indián, přičemž by tam měl být i gay a polovina mušketýrů by podle kvót evropské unie měly být ženy. 8^)

Anička je mi sympatická, její vzlykavý hlas se mi líbí, její muzikálnost taky, ale myslím, že 5-6 písniček po sobě by mi bohatě stačilo a víc bych asi nevydržel. O dost víc se mi začala líbit Kristína Zakuciová, která je na tom bohužel zdravotně tak, že kdyby pokračovala, tak si odrovná hlasivky. Přišlo mi, že se na svém odchodu s Pepou tak trochu dohodla. Škoda, začala mě hodně bavit a možná by došla daleko.

U Ivanny jsem ocenil její špičkovou techniku. Když to srovnám s tím, co před nějakými 2-3 roky předváděla v SuperStar (včetně zákulisního chování), tak je to nebe a dudy. Fakt na sobě zamakala. Jiná věc ale je, že já nemám rád (a netajím to) americkou pěveckou školu. Tj. takové ty všelijaké Whitney, Mariah Carey, Beyoncé a další zpěvačky s černým šmrncem a tunou kudrlinek v každém tónu. Čili ani Ivanna není moje srdcovka, protože ona k takové muzice tíhne.

Ve Hlase nemám nikoho takového, jako byla loni Gábina Gunčíková, do jejíhož hlasu jsem se zamiloval hned na začátku a drželo mě to stabilně až do superfinále. Je tu teď několik zpěváků a zpěvaček, kteří jsou dobří, někteří dokonce výborní, ale výborných zpěváků jsou všude haldy a já pátrám spíš po někom, kdo by byl ještě něčím jiný. Anička to trochu splňuje, z vypadlých to podle mne mohla být ještě Lucie Dobrovodská.

224
Belisana
Reagovat

223 Scalexi a co Simona Feherova? O_O

225
Motýlek
Reagovat

Pokud si někoho pouštím stále dokola, tak je to Anička /nejvíc to s Luckou/ a pak Juraj…, a Miloš jak zpíval s Adamem…
Dnes jsem si znovu pustila tu vychvalovanou Nikoletu a opravdu nechápu, co je na tom pěkného… Těch slyšitelných nádechů je tam moc a dělá to pokaždé.., navíc je ten hlas moc hrubý, neženský…, tak jako ona celá…

226
sali
Reagovat

223 – Tiež som čakal, že spomenieš Simonu Fehérovú, prípadne Hnilicu…

227
Motýlek
Reagovat

Gunčíková se mi ovšem taky nelíbila… Já jsem jí nefandila…
dobrou noc všem… *

228
Viq
Reagovat

Rozšiřování chladné lidské blbosti, všeobecné hloupnutí, úpadek, normalita podvodů a falšování, rozpad. Vždy to tak skončí.
Ne, nežijeme na konci dějin, to jen tento systém došel na konec své cesty. A není tam království. Jen propast, na jejímž dně čeká nová naděje.
Hlas ČS přinesl něco dobrého (zasvěcení ví), ale jedná se definitivně o úpadkovou show…

229
Belisana
Reagovat

226 Hnilica u me nic, ale za objev Simony jsem moc rada. Nijak neprozivam, ze tam neni, ale kdyby byla, je to muj jasnej favorit. Pro me Anicka taky neni na delsi poslech, ale ze ma velkej talent, to vidim :-)

230
dolores
Reagovat

ja som si okrem Anny pustala dost casto spolocny song Rytmusovcov. malo to smrnc, uplne ma to vzalo, vsetci ma tam ocarili, najma Nikoleta a Anna, ale aj Juraj bol skvely. je to velmi nadupany tim. myslim, nieco taketo Nikolete pristane, a nie Queen..

218-Bel urcite :))

231
K.
Reagovat

225 – mně se nelíbí její hlas, ale myslím, že to dala dobře, rozhodně mnohem líp, než jsem čekala.

232
dolores
Reagovat

Viqu, nie si ty nahodou obcianskym povolanim kazatel? :))

233
Viq
Reagovat

232 – Snad jen tím občasným :-))
Není potřeba bible, ani kazatele, abychom viděli pravdu.
Pravda nám neustále padá na hlavu. A ani to nestačí.

234
sali
Reagovat

228 – Viq, tak si ma vyplašil. Znelo to tak, že sa mi nutkalo zakričať: NEODCHÁZEJ, PŠÍTELY!!

235
sali
Reagovat

Až teraz som sa dostal prvý krát k spoločnému songu Rytmusovcov, a súdim toto (čuj hlavne ty Viq, aby si to mohol použiť v nedeľnej kázni):

Len ten, kto urputne nechce, nenájde na Aničke nič nové.

236
Viq
Reagovat

234 – Ne ne a ne…
Budem bojovat do posledního muže, do posledního náboje a posledního bodáku, do posledního kousku země a do poslední kapky vody.
Tak se mi zdá, že začínáme být obklíčeni. Ještě to chce zkontrolovat periskopem.
Stále je o co bojovat.

237
RAINMAN
Reagovat

Kdo začal jako první používat výraz „touchdown“? DJ Vlado, nebo Scalex?

238
Viq
Reagovat

235 – Jo, Anka mě v tom už napoprvé z telky příjemně překvapila. V rukách dobrého stratéga (jako kouče v Hlasu) je to tutový vítězný materiál. Kdyby se tu show místo těch nizoučkých půtek, krátkonohých taktik a falše snažili pozitivně zlepšit a zatraktivnit, udělali by líp a setkali by se s úspěchem. Taktika hnoje je levňoučká i odpovídajícím způsobem účinná.

239
Viq
Reagovat

Jinak dnes tým muzikálového pivního „rockera“ Vojtka přišel o hlavu, nohy a bůhví co ještě spolu s jakoukoli reálnou šancí na celkové vítězství.
Plakat nebudu.

240
Nofux
Reagovat

237 – Jako první byl určitě Mark Holden :)

241
Nofux
Reagovat

Ještě jsem ale DJe ani Scalexe neviděl udělit ‚grand royal‘ touchdown, i když je pravda, že i Mark ho za celou dobu použil jenom jednou a to po tomto vystoupení http://www.youtube.com/watch?v=E6Va66Cciwc

242
Nofux
Reagovat

Možná vám připadá, že se MD a Rytmus nechovají k některým soutěžícím dobře a s dostatečným respektem – ale může být i hůř. Třeba před chvílí ve velkém finále amerického The Voice si Christina Aguilera při proslovu jednoho soutěžícího, kterého fakt nesnáší klidně psala něco na mobilu :D http://distilleryimage0.instagram.com/d3946c9698af11e19e4a12313813ffc0_7.jpg Aspoň nějaké vzrušení v tom letošním slabém ročníku :D

243
Scalex
Reagovat

RAINMAN: mám pocit, že jako první ho použil Lukáš Franta.

245
-bé-bé-
Reagovat

236 – STÁLE JE O CO BOjOVAT….myslíš tých 100 000 alebo niečo iné máš na mysli

VITAJ MEDZI ŽIVÝMI…vrátil si sa až z toho dna alebo si zaváhal?

246
Martin
Reagovat

Nejvíce se to povedlo Kristýně Daňhelové a proto by měl vypadnout Juraj, ale Rytmus si ho oblíbil a je ještě slovák a kluk. Je mi líto že vypadla Krystína D.

247
Viq
Reagovat

245 – 100 000 euro!!! Čest, peníze, sláva, moc. Vím, je to málo.
Já fakt neváhám a nejednám podle toho, odkud zrovna fouká vítr. I kdybych ve věci zůstal sám, nic se nemění. Jestli se mýlím, rád shořím v pekle!

248
Merťas
Reagovat

Zdravím čtenáři a diskutéři,

nemůžu se s Vámi o to nepodělit. V Británii běží aktuálně šestá řada Talentu a dnes večer se tam vyskytla 11letá dívčina, která se hodně blíží k Drew z X Factoru. Stejná píseň a stejně krásný vystoupení. A proč to dávám sem? Pač si myslím, že kdyby Anička U2 dala takhle tak by bývala byla královnou večera.

Tady je video, Molly Rainford:
http://www.youtube.com/watch?v=WhOi3hVSbps

Přidat komentář