Panáček v reality show

Hotel Paradise (3.5.) kope si už každý pouze na svém písečku? Kam zmizela týmová strategie?

4. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]
Po několikadenním odloučení od telenovely jménem Hotel Paradise jsem se včera opět posadil k obrazovce Prima Love a byl jsem rád, že za těch pár dní alespoň jedna jistota v rámci téhle show zůstala: Rocky s Natálii šupou každý den. Mám rád tyhle jistoty. Pojďme se podívat, co nám další den v Dominikánské republice přinesl, i když pokud jste pravidelní diváci, tak víte, že nic převratného to nebude.

Intriky a pomluvy

Rovněž se nezměnilo nic na tom, že obsah denních sestřihů zrovna nepřekypuje zásadním a zajímavým obsahem pro další vývoj v ráji a tak divák sleduje především směs intrik a pomluv. Tu v ženském, tu v mužském balení.




Tereza, horký adept na vyhnání?

Divák se tak ve včerejším sestřihu utvrdil v tom, že Tereza leze snad všem v ráji na nervy a je tak horkou adeptkou na pondělní vyhnání. Hlavně, když se přihlédne ke skutečnosti, že Daniela z ní skutečně pění a má pro toto vyřazování imunitu.

Nebo poletí Nela?

Nebo snad Dana v pondělí vyřadí Nelu, o které všichni nově příchozí hned ví, jak velká hráčka to je a že je jí potřeba vyřadit ze hry. Bohužel zatím všichni jen mluví, ale nikdo nekoná a Nela je tak stále ve hře a dovolím si tipovat, že přežije i další pondělí.

Konec tokání Rockyho s Natálií?

Zatímco Dana krouží okolo soutěžících v Hotelu Paradise a přemýšlí, koho vyřadí, kolem ní naopak začíná nebezpečně kroužit Rocky. Nutné dodat, ke smůle Natálie, která do jejich nočního šupání tahá evidentně city, zatímco Rockymu nejde dle všeho o nic jiného než o ukojení lidského chtíče. A pokud se tedy objeví lepší objekt (čtěte, více odpovídající jeho ideálu krásy) pro noční hrátky nebude mu dělat moc velké problémy otočit kormidlem své kubánské lodě a zamířit do nového přístavu.

Uvidíme, jak by tato případná plavba rozhodila Natálii.

Strategie nula, každý kope za svůj tým

Měl jsem z včerejšího sestřihu dojem, že pokud ještě před několika dny a týdny se v ráji tvořili různá uskupení, která se paktovala proti tu jedné, tu proti jiné skupině. Tak nyní mně přijde, že jsou všichni veskrze sólisti hrající na své vlastní triko, kdy sem tam přemluví pro svoji strategii maximálně ještě jednoho soutěžícího.

Jak správně někdo ve zdejších komentářích poznamenal. Zatím se veškerá strategie v Hotelu Paradise scvrkla do „jsem nový, mám imunitu, mám moc, někoho dle mého gusta vyřadím, aby nezacláněl“. Docela málo na 3 měsíční show, ne?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 214
1
koc
Reagovat

jistota soupani ;-)

2
misha
Reagovat

Já nebýt Trojanová, okamžitě odcházím. Co toKURVAje? Proč tam já taky nemám sourozeneckou či jinou podporu??? Aha aha, štáb je BŮŮŮŮH….. – Ti tupci tam prokázali, že jsou do jednoho úplné NULY. A mě nasazení sestry jedné z favoritek dalo důvod už se na tuto frašku nedívat. „Najdi si partera a vyhraj“? – Leda hovno…. :-((

3
EvkaD
Reagovat

Spíš naser Nelu a vypadni…toť jistota jest

4
misha
Reagovat

3 – jak říkám – banda úplných tupců

5
Prochor
Reagovat

3 – Nikdy nevíš jak se v ráji Nela vyspí :-)))

6
EvkaD
Reagovat

Vidíte?? Niko to moc dobře ví, co je Nela zač..je jen třeba to říct jí…a zatleskám mu!!

7
EvkaD
Reagovat

5, to vím…blbě..Ta Nela, prosím co člověka nutěj poslouchat, prý Rocky je hodnej, je mu Naty líto…pro nás prý vyhodit Natálii…už po 5 minutách mám dost…

8
Wanna be your monster
Reagovat

Už jsme si říkala, že je fajn, že aspoň Tomáš se na Nelu vykašlal, a nechtěl jí říct, za koho se postaví, a Rocky jí to hned vyžvaní, to snad není možné.

9
Prochor
Reagovat

Jana potřebuje fyzický sex. To je všechno. Teď je hysterická.

10
Melanie
Reagovat

8: No jo, když on byl chudák večer zneužitej. :o)))

11
EvkaD
Reagovat

Tereza je kanál…ale řekla pravdu…Nela je vychcaná!!

12
Prochor
Reagovat

Vždyť to říkám – Tereza je kanálie ale říká to co vidí a má pravdu.

13
Prochor
Reagovat

Žlutou patku osvítil duch svatý – hlavně že jí dal imunitu ten trubka.

14
Melanie
Reagovat

11, 12: Jenomže na to přišla trošku pozdě. Když měla možnost Nelu vyhodit, tak usoudila, že je Nela „docela hodná holka.“ To bude asi tím, že je chytřejší než všichni ostatní. :o)

15
Jana
Reagovat

Martin je celkem jednoduchy, ale pojmenoval to naprosto presne……myslim – to Nelino chovani….

16
jenkaa
Reagovat

Tereza at je jaka je, odhad ma dobry

17
monís
Reagovat

Neuvěřitelné,černá vdova je a bude stále ve hře,to snad není možné,že jí to žerou, jen tomáš to pojmenoval správně,že půjde přes mrtvoly,trojanky má pěkně omotané kolem prstu,velká škoda,že tam není plačková,to by byla nela menší,menší, nejmenší na celém světě a Niki by pořádně rozšířila buď obzor nebo úsměv:D) ,anebo tam pustit na jeden den Lea ať má holka šišku v pejru :D))). Takhle si nemůžu pomoct,ale zdá se mi,že už to štáb rozhodl a to tak že nela vyhraje,ať se děje co chce, klaudie mohla zamíchat kartama,ale místo toho ,,vrátili,, imunitu terce a ta na žádost nely vyhodila slušnou hráčku. Škoda.

18
Petra
Reagovat

8 – fakt. Patka konecne nieco kloudne zo seba vypusti, este mu zdoraznuje, ze to Nele nepovedia a ten cvok to vyzvani… Chudak Patka, konecne sa odhodlal k nejakej akcii a takto to dopadlo…

19
Anonymní
Reagovat

Kubance dojalo, jak Daja beka Honzu Nedveda :-D, tomu uz taky dobre hrabe!

20
EvkaD
Reagovat

Připadne mi ale ostudné, že máte možná pravdu a je to pěkně nachystané aby si ta vychcaná kača tu výhru vzala…Ona prý nechce vyhodit Naty, nevadí jí…a pak klidně si stoupnu za Martina, jen ať Naty vypadne…Je to odpad a vůbec nechápu lidi, že jí fandí..Respektuju však názory, ta holka je ale odpad…hlavně citový, snad na to doplatí…
Stále platí zklamání z Daniely…blbka jak necky, nehraje vůbec…to už si myslím, kdyby měl imunitu Niko, jak je posera, třeba by ji vyhodil!!! Však ti co by tym zůstali by mu hlavu neurvali, možná by s ním pili do rána..

21
kkirk
Reagovat

Doufám, že Trojanovic rodina, pokud z té ostudy nemá ještě na nové bydliště, má aspoň ještě syna a bylo by dobré, aby byl tak inteligentní jako ty dvě a byl zaslán ,letecky, do tohoto humáče- páč – to určitě vyhraje:-)))))))

22
Prochor
Reagovat

Tak se mi zdá, že paní Pravdě se to bortí pod rukama. Už i Kubánce naštvala.

23
Juchna
Reagovat

Mě už to po dnešku vůbec nebaví, ale fakt, já už nějak nemůžu. Dívat se týden co týden jak jsou tam všichni z Nely vysátí a připosraní mě ubíjí, ona vysává i přes obrazovku… Kašlu na celou šaškárnu, konečně se pořádně vyspím.

24
Prochor
Reagovat

Ta Trojanová je pitomá jako kuchyňský hodiny – neumím si představit, že bych tu mohla být s někým jiným ???

25
Valerie
Reagovat

Stalo se dnes něco zajímavého? :)

26
EvkaD
Reagovat

21, no to by bylo dílko…to bychom se dívali už s kýblem u tv..
23, já ti můžu říct, že zbývá málo a bude se mi o ní zdát…a to jsem vždy pos…jen z hororů..
24, to jsou slova, co?? Hezká odpověď, tak běž domů—kdyby šla, snad pro vás tady uspořádám párty v hospodě…ovšem, to by tam někdo musel zapnout mozkovnu!

27
Micka/XX
Reagovat

22 – Přání otcem myšlenky, ale kéž by.

Když se tak dívám na Nelu a jsem z toho všeho znechucená, vzpomenu si kolikrát na Karla Krause, který tak potíral nešvary své doby a pak řekl něco, co mu měli všichni za zlé: K Hitlerovi mě nic nenapadá. Nele se za to srovnání omlouvám, ale Krause teď už docela dobře chápu.

28
Wanna be your monster
Reagovat

O Nele se mi ještě nezdálo, ale dneska o Viktorovi :D

29
Petra
Reagovat

Martin to Pstrosovi dobre povedal.. kez by mu ten postoj zostal…

30
Bobby Brown
Reagovat

Nela: Martin je občas sexy. Ale jinak, on není TOP. :-D
Já se z tý Blbky z Brynclu fakt podělám.

Proč ti upřímníci upřímní práskají dveřma, když jim někdo upřímně něco řekne?

31
EvkaD
Reagovat

Copak není něco, někdo, kdo by ju vyšupal ven?? Kdyby popravdě hlasovali tajně, kdo nemusí Nelu, to by se divila…zůstal by 1 hlas Niki…Čeho se ti lidi bojí?? Že si je po soutěži najde a ubije je?? Nela je jak gestapo, vinen-konec…obhajoba se nepřijímá:-(

32
Melanie
Reagovat

17, 20: Nemyslím, že má Nela šanci na výhru. Jestli je pravda, že v závěru bude vytvořená „porota“ z vyřazených, kteří budou rozhodovat, kdo bude vypadávat, tak to má spočítaný. Ona má sice vždycky radost, když vypadne ten, koho si ona přeje, ale v podstatě si tím podřezává pod sebou větev.

33
Thybaumont
Reagovat

ale to její vyřazení bylo tak nadějný, už se druhá skupina dala dohromady a bum ho, přijde druhá Trojanová, která odříká naučenou frázi Nele do obličeje a okamžitě se k ní přidá, takže druhá skupina, opět nemá šanci, když štáb člověkem s imunitou posílí evidentně Pštrosa. tam není obrana a ani možnost taktiky, kunda se rozhodla, že půjde natálie a druhá kunda to převzala dokonce jako svůj vlastní nápad.

34
Melanie
Reagovat

31 EvkaD: Kdyby se změnil systém vyřazování a imunity a oni mohli něco změnit tím, za koho se kdo postaví, tak by třeba letěla, protože už jí tam má plný zuby většina. Při tomhle systému ne.

Jinak už je to poslední dobou strašně depresivní, už se ani nebavěj, nikdo se nesměje, jenom se skupinkujou a pomlouvaj, všechno končí hádkama.

35
Lale
Reagovat

Už je to k neukoukání. Štábe, přestaň kalit, nebo povolejte schopnější? Vyřazování raději prozradí dřív než k té nudě dojde, pointu hádky nikdy neukážou. (abychom náhodou nevěli kdo má pravdu) A když už to konečně vypadá na silnou opozici Nely, povolají do týmu její kopii a sestru holky „co hledá v lidech dobro“. Ten zbytek sledovanosti ta slečna se šklebem na obličeji fakt nedělá, spíš odrazuje zbytek diváků. Už je to celé trapné, díky štábu!!!!!!!!!!

36
Jana
Reagovat

To je neskutečný, ti policajti…..jak jsou sexualne neuspokojeni ….to je skoro desive :-)

37
EvkaD
Reagovat

33 a 35…mluvíte mi z duše..jste chlapi, já to tak natvrdo neumím napsat, ale ano…proč štábu na ní tak záleží…
34, Mel…ale imunitu má Daniela, slibovala, že ji vyřadí, co je těžkého na tom si stoupnout tam, kde je ona…
Proč Daniela Naty??? Prý ona chce…vtipné, Nela ji zmákla tak rychle, že jsem ani kafe nevypila!

38
Melanie
Reagovat

37 EvkaD: Daniela si to přece nerozhází s Niky. Jakmile jí na začátku Niky řekla, že nechce, aby vyhodila Nelu, tak se hned stáhla.

40
EvkaD
Reagovat

Co budou dávat v Noci v ráji až tam nebude Naty?? To teda netuším??

41
Bobby Brown
Reagovat

39 – :-D
Jak dokáže blbé nasvícení udělat svoje. Rypák vypadá, jako kdyby byla každý den v ringu.

42
Abigail9
Reagovat

Já taky skočim na všechno… stále (marně) čekám na alespoň malý projev Danieliny inteligence. Ledaže by byla tak mazaná a (umně) si ji schovávala na horší časy :-)

43
monís
Reagovat

proboha ,ať už tu gestapačku někdo vyhodí,takovou bandu zoufalců,to aby pohledal,reptaj za zády, jen se na ně ta arogantní mrcha koukne, tak srazí kufry a stojí v pozoru, a všechny kdo jí odporují,Lenka,Klaudie, prostě odstřelí díky patolízalům,doufám,že teď poznal i Viktor jaký to je, být loven zmanipulovanou smečkou…

44
monís
Reagovat

jo a jestli produkce pořádně nezamíchá kartami,nebo nenastaví jinak pravidla,tak ztratí dalšího diváka :D)))

45
Petra
Reagovat

35 – ja nad tym tiez rozmyslam – preco nam neukazu, napriklad to, co ten Viktor o Daniele naozaj povedal??? Ved to maju natocene!

46
Ywanka
Reagovat

Pro fanynky Vlada…právě je na Jojce v Noci v ráji.)

47
kkirk
Reagovat

Joj a její Noc v ráji – je to nejlepší co v tom parapajzlu je. Tak pokud chcete být trochu v obraze přelaďte na JOJ.sk. Ta česká nemá úroveň – je to jen pouhá rekapitulace týdne . Faktem zůstavá, že na Jojjce ten parapajzl díky „noci v ráji“ stojí za přepnutí. Jinak s ostaními zahraničními TV je tento československý hotel – velké NIC.

48
krakatice
Reagovat

tak koukám, že když se nekoukám, o nic nepřicházím.

ráda bych ještě znala nějaká data sledovanosti, mám pocit, že jim to muselo dost klesnout. každý průměrně inteligentní člověk by rychle odhadl, kde je problém.

49
anabel31
Reagovat

nějak nevím c by se tam bez Nelky dělo a kdo by se na tu nudu koukal. Není nudná jako ostatní, žádná šedá myška a pro mě je super. A řekla bych že to má těžší než ostatní. Právě proto že nesedí někde v koutku, tak ji tam kdekdo chce vyhodit a tady v diskusy jí přičítáte v podstatě všechno. Za všechn může, všechny ovlivnila, to je snad trochu moc…

50
krakatice
Reagovat

49 – Nelka je super a má to těžší… no jo, my vlastně nevíme, co se jí stalo :-)

já jenom čekám, až budou holky chodit houfně do kadeřnictví s požadavkem „na Nelku“ a kadeřník jim vytrhne pás vlasů na čele.

51
koc
Reagovat

chytry par si tam bude chtit nechat Nelu co nejdele .. treba az do finale .. nejlepe v paru s monetalne neviditelnym Olejickem .. pokud budou o vitezi rozhodovat ostatni hoste HP je vzdy lepsi byt ve fiinale s nekym jako je Nela .. vedle ni by vypadl jako andel i Viktor s Janou .. mozna si to podvedome uvedomuje i resitelka a proto chce mit Nelu ve finale (nebo i vedome coz by ji katapultovaldo do pozice top z top 15 milionu) .. na druhou stranu i Nela pres svou omezenost pouziva podobnou podvedomou taktiku .. chce vyhodit vzdy ty nejvice oblibene zeny (Lenka, Klaudie, Natalie) a nekdy i muze

52
Bobby Brown
Reagovat

49 – To je právě ten omyl myslet si, že když je někde v kolektivu (kdekoliv) nějaká osoba, která strhává hodně pozornosti, a tím pádem se ostatní jakoby přesouvají do pozadí, tak s jejím zmizením vše ostatní zůstane stejné a bude… nuda. Ale takhle to nikdy nefunguje. Ten prostor se dříve nebo později zaplní. Bude to akorát jiné.
Nuda tam je právě teď, protože je to dějově pořád dokola.
Než odešel Leo a Plačková, tak Nela tolik prostoru neměla. Mnohem víc tam řádila třeba Jana. S odchodem Plačkové to také vypadalo, že se tam asi nic dít nebude. Bohužel, po odchodu Lea a příchodu Naty se děj nějak zadrhl.
Ještě že je tam to Pometlo Tereza. Ta je tak ulítlá, že aspoň v těch stojatých vodách dělá vlny.

53
Bobby Brown
Reagovat

51 – jo, to je sice také možná taktika, ale nekoukatelná pro nás.
My chceme hokej se slabšími obranami, zato silnými útoky, ať ta hra lítá od jedné branky ke druhé a ne silné obrany, kde se každý útok rozbije před modrou.
Jenže to by tam museli vypustit opravdové útočníky a ne samé obránce.

54
Pestrokřid
Reagovat

Štáb je tam úplně k ničemu.Snad jen k tomu,aby Nele nebo Niky dával informace o tom,kdo se na ně chystá,pokud jim to některý patolízal nevybleje sám(Jana,Gini).V titulcích by mělo být:Režie-Nela Slováková,Asistent režie-Niky Trojanová,Klapka-Daniela Trojanová.V hlavních rolích:Nela Slováková,Nela Trojanová,Daniela Trojanová + kompars.
Niky teď nedělá nic jiného,než že ochraňuje sestru před ostatnímy,které pomlouvá ,kromě Nely.
Včerejšek mi připadal jako vyšetřování na gestapu,kde Nela s Niky prováděly výslechy a následně rozhodly o tom,kdo půjde do plynu.
Už dlouho jsem neviděl,že při vodoo nebo bermunďáku
byla řešena Nela nebo Niky.Vždy se řeší jejich nepřátelé a kompars se přidá.Je mi z toho na blití.

55
stanley
Reagovat

Začínám držet palce Vikimu a Janě? Jinak ostatní jsou u mně v mínusu. Alespoň si mají možnost užít ještě několik příjemných dní…než je ostatní vyhodí. A mají tam i chtěný sex! Jana u mně zabodovala v posledních dvou dílech několikrát. Jednak podpořila už značně oslabeného Viktora, a také překonala krizi aj. Pomalu maže mínusy z minulosti. I když ani Viktor ani Jana nemají šanci vyhrát, tak, když si prohlédnou ukázky ze své účasti v HP, tak vcelku (oproti jiným) se nemají za co stydět.
Vadí mi, že nevidíme nikdy co se děje v ložnici Niki+Niko….proč? Abychom neviděli něco pro Niki nelichotivého?
Ať si vedení HP dá „O-L-O-M-O-U-C“ (dámy mi prominou!)

56
monís
Reagovat

52-souhlasím,bez nely by se zamíchalo víc kartama, vztahy by hned byly jiné a bylo se zas na co koukat,jinak tereza je tedy neuvěřitelně vulgární a děsná smažka,ale alespoň se nebojí kohokoliv naštvat a konfrontovat,jenomže se opřela do nely a tak to má holka spočítané

57
Petra
Reagovat

Fakt je to uz nudna traparna. Vlastne traparna to bola cely cas, ale teraz uz aj nudna. Niekto nastve gestapacku, alebo si len dovoli vyslovit jej meno v suvislosti s vyhadzovanim a my sa potom cely tyzden divame na hon na carodejnici. Nuda nuda nuda.

58
Adéla
Reagovat

Tak včera zas nic převratného. Nejblbší mi začíná připadat znásilňovaný kubánec, který všude vykládá, jak ho Naty po 3 hodinách dostala! O Nele se mi už ani nechce psát a vůbec nechápu, když má v hotelu tolik nepřátel, proč nezpracují Danielu, aby ji vyhodila? Ta je tak tupoučká, že by to nedalo moc práce a její velká sestra o tom vědět ani nemusí. A v ukázkách na pondělí už zase při vodoo řeší Viktora, ten chudák nemá klid ani před vyřazováním holek. Copak zase kde řekl?

59
Macík
Reagovat

bonžůůr :-D

tak podle mého skromného mínění, včéra proběhl taktický tah, a to u Vikouše…ten už nejspíš pochopil, že nejvyšší šance, dostat se do finále, mají Nikol a Daniela :-D takže Vikouš začal hrát na Danuš, páč tuší, že v páru s ní má nejvyšší šance…

….podle momentální situace je to tak, že Nikol se zakořenila v paradajsu natolik, že metodou cukru si získala většinu všech nynějších i vypadnuvších soutěžících :-D z těch nynějších zatím nemá nikdo morál ani nadpoloviční podporu, aby ji dokázal vyřadit…

Nikol navíc získala převahu šesti, což je ona s médanem, Nela s Tomášem a Daniela s x…do finále má navíc převahu čtyř ona s médanem a Danuš s x…takže Nela s partnerem mají po ftákách …a i dyby to Nela nějakým zázrakem či přičiněním štábu dokázala, dostane od vypadnuvších minimum potřebných hlasů…hádám, že od Lea a to kdoví jestli…:-D

jediným ohrožujícím faktorem, je nově příchozí *baba*, páč to *tvrdý jádro* netvořej kluci, ale překvapivě tři baby, jejichž partneři jsou tvárný držáci…

takže jedině nová, nezblblá baba s imunitou, může rozbít tohle pevné uskupení nebo vyřadit samotnou Nikol…pak teprva by dostal šanci jiný pár…vzhledem ke schopnostem *vymývání mozků* tohoto tria, by do ráje musela přijít *Lara Croft* nebo plačková, páč ten materiál, co tam posílají…to je slabota a navíc kolik jich ještě přijde ?…jedna, dvě ? :-D

…takže můj tip na víteze už nyní …je Nikol, pokud ještě nezasáhne nějakým způsubem štáb:-DD

60
Prochor
Reagovat

Mně by se líbilo kdyby to vyhrála Naty. Už jen kvůli té svaté trojce holek, které se už vidí ve finále. To by Trojanky čuměly jako péro z gauče.

61
Bobby Brown
Reagovat

60 – Mně by se líbilo, kdyby výhru nedostal nikdo. Po finále by bylo vítězi sděleno, že „Nikdy nevíš, co se stane v ráji“ a místo peněžní výhry by dostal vítěz takovou tu čokoládovou medaili v pozlaceném alobalu, co jsme dostávali na soutěžích jako děcka.

62
Macík
Reagovat

61) :-DDD

63
Prochor
Reagovat

61 – Já bych to vylepšil: vítěz má právo si zaplatit pobyt.

64
Adéla
Reagovat

59 – něco na té Vikoušově taktice bude, ve slovenské „noci“ ukazovali scénku, kde Viktor s Nikolou blbli na posteli, on byl nahý a ona mu chtěla vzít peřinu nebo co, pak jí dal pusu a nakonec tam přišla Danuše. Takže žádné staré záběry a Nikola je evidentně akorát tak zhrzená „milenka“ a pořád neví, kterého chlapa chce. Já nevím, ale mně ona přijde na taktiku tupá. No možná se pletu.

65
Darja
Reagovat

Při porovnání Primy a Jojky bych nevěřila, že jde o stejnou reality. Zatím co Prima se drží jen Nely na Jojce nám předkládají i ostatní a není to žádná nuda. Například včera jak Martin neuměle loudil a nic nevyloudil bylo docela úsměvné.

66
kuna
Reagovat

61) senza nápad !!

67
Elko
Reagovat

65: na Prime a Jojke sú rovnaké epizódy, ne?

– Nela ide naozaj cez mŕtvoly, čo jej nevyčítam, je to hra
– nechápem ako môžu byť niekedy takí trpáci a povedia Nele (aj keď neumýselne), čo sa chystá… ak
– woodoo proti Natália sa začalo obracať proti Nele
– keby Niko napísal o Nele to, čo povedal pri stole na raňajkách, bol by som zvedavý na reakciu Nely

– zdá sa mi, že pomaly sa už všetci spamätávajú…, ale pomaly :)

upútavka na pondelok: kráľovnou hotelu jsem jááá – Nela, štáb si robí prdel :) A KONEČNE sa dočkáme nového vyraďovania, som zvedavý ako sa zachová Tomáš, pretože on jediný môže zachrániť Nelu.

68
Darja
Reagovat

67 ano jsou kromě páteční noci v raji

69
Elko
Reagovat

68: jáj, tak to áno… u nás to je iné, to ocenili viacerí :)

70
Hooper
Reagovat

59: Tak poslední soutěžící by měl přijít předposlední týden, takže počítám tak tři holky, možná čtyři.
53, 60: Souhlas
Jinak zklidněná Jana vedle Viktora relativně rozkvétá, už je ale nějaká slabší, dělá dobře, že ho podporuje. Chudáka lituju, že se na něj ostatní opět sesypali.
A Rocky je fakt blbej, stejně jako Daniela.
40: Viktora s Janou?:)

71
Melanie
Reagovat

67 Elko: Tak že by to konečně začalo být zase zajímavé? Dobrá zpráva. :o)

72
Elko
Reagovat

71: no podľa upútavky to v pondelok bude mať kráľovná ťažké (a ešte keď ju uvidíte aký bude mať styling :), štáb to tentokrát vychytal) kukal som tú upútavku jedným okom, lebo som popritom telefonoval, ale plakala tam aj Niki, len neviem či kvôli Nele, ale vyzeralo to tak…

…a príde do hotela list: NIKDY NEVIETE, ČO SA STANE V RAJI :)

73
martin
Reagovat

oni davali upoutavku na pondeli?a nebolo to ukazky hotel paradise pondeli -patek?tam davaji starsi obrazky co uz sme mohli videt

74
Anonymní
Reagovat

První díl české verze pořadu „Noc v ráji“, byl pouhou rekapitulací. Pak onu rekapitulaci postupně doplňovali o sexuální dialogy, jež se do hlavních dílů nedostaly. No a teď včera, záběry na Kubáncovo penis, vaginu Natálie či jejich soulož… Já jsem spokojen!

75
RAINMAN
Reagovat

74 – To jsem psal já.

A taky jsem byl spokojen s včerejším voodoo rituálem. Sice malinko dětinské, ale vtipné.

76
Melanie
Reagovat

Já jsem nepochopila, to woodoo se teď dělá vždycky jenom na jednoho určeného člověka? Protože včera Nela řekla něco ve smyslu: tohle je woodoo na Natálii, tak to sem nepleť.

77
MajaK.maja
Reagovat

61, 63 – V tom případě bych přála vítězství Nele, Bože, co to je za falešnou svini a absolutně nesoudného člověka :-) A závidí Natálii sex :-)

78
Adéla
Reagovat

72 – tak já nevím jaké ukázky jdou na Slovensku, já viděla jen jak Viktora zase napadají na trojúhelníku nebo vodoo nebo co to bylo. A už jsem takový pesimista, že podle mě Nela v pondělí nevypadne a Nikola bulí kvůli tomu, že někdo řekl, že je její ségra blbá a tlustá….

79
Petra
Reagovat

76 – ano, myslim ze to zmenili a woodoo je len na 1 osobu (a uz tam logicky nie su pozitivne komenty). Minule Viktor, teraz Natala (zrejme vzdy ten najzhavejsi kandidat na vypadnutie?). Uz aby sa raz piekla aj Nela… asi by sa divila keby si vypocula tie nazory na nu..

80
MajaK.maja
Reagovat

Vladovi to ve slovenské Noci v ráji moc slušelo, je to opravdu pěkný a přitažlivý chlap!

82
EvkaD
Reagovat

Kde je prosím ukázka na pondělí kde Niki plače??? Nemůžu to nějak najít..

83
Elko
Reagovat

82 EvkaD: bude to na webe Jojky, ale až v pondelok ráno.
81 Darja: :D

85
Jana (jiná než 36-)
Reagovat

Hele, nevíte někdo co ta Nela v civilu dělá?
Čtu : škola / zaměstnání: dobrovolně nezaměstnaná, ukončena ZŠ, nyní OSVČ
Z toho teda příliš moudrá nejsem. Je teda nezaměstnaná nebo osvč? A v čem teda podniká??

87
Jana (jiná než 36-)
Reagovat

To si děláš prdel vona je z Husáku :-DDDD no tak to se teda poptám

89
anja
Reagovat

59 Macík, ty tvoje počty, no já hledím :) ono to tak fakt je :D ale tak ještě to snad nekončí, ještě se to tam musí nějak promíchat, není možné!

s tou platbou pobytu jsi mě, Prochore, dostal :DD chudák rodiče Trojanovi, ti mají dvě želízka v ohni, tudíž dvakrát větší šanci, že to budou platit :D

90
ech
Reagovat

To je celkem nechutný to vrtání se v soukromí, katastrech, žl, atd.

91
radek
Reagovat

90
Nela je pro ne odpad, co na tom, ze se chovaji nekteri podobne.

92
radek
Reagovat

V zajmu boje proti „zlu, terorismu, sledovanosti, za vlastni zdravi, …“, podle vlastnich nazoru muzou delat tyto veci. Co na tom, ze jsou pak jako USA a nevis, kdo je vlastne ten skutecny „terorista“.

93
XMAN
Reagovat

Já už to ani nesleduju. Asi dva díly jsem neviděl vůbec a jak to tak tady pročítám tak jsem asi o nic nepřišel. Ještě se na to semtam podívám kvůli Viktorovi, ten je mi tam z nich už asi jediný sympatický, možná ještě Niko ale jinak děs a bída. Nemá to cenu.

94
Bobby Brown
Reagovat

92 – radku, teď tě musím opravdu velmi pochválit!
Naprosto přesně (a krátce) jsi popsal chování Nely. ;-)

95
Evule
Reagovat

A mě se pořád nechce věřit ,že ten záběr na kameru a slova ,..přišla jsem vyhodit Nelu ..od Daniely ,vyjdou naprázdno.Možná jenom tak mlží a domlouvá se s Rockym nebo Viktorem ,ale ve finále se za Nelu postaví a vyhodí ji ,at´tam stojí kdokoliv. Nevím proč by ji tam potom dávali , aby měli ve finále dvě sestry ,to snad ne .Kouknu v pondělí a pokud tam Nelinka zůstane ,tak už nekoukám .Negativních a ošklivých lidí potkávám v reálu dost ,nemusím na ně koukat v telce. Hezkou neděli…

96
vipera
Reagovat

95-Tak tomu moc neverím. Práve kvoli tomu uprenému pohľadu do kamery. Pripadalo mi to hrané, splnený pokyn štábu.

97
Garvin
Reagovat

Jak tak čtu digizone, tak koukám, že HP nikde v žebříčcích, což znamená, že sledovanost klesla kamsi hluboko pod 100 tisíc. Budou ta děcka v šoku až zjistí, že je lidi na ulici nežádají houfně o podpis?

98
radek
Reagovat

94
No vidis a ja tim chtel rict jen to, ze ti, co tady na Nelu kydaji, tak delaji jeste horsi veci, treba spiclovani a pritom si pripadaji jako spravnaci, jak to te zle, opdorne Nele natreli. Pritom se chovaji stejne nebo hur a ja si osobne myslim, ze ona by nespiclovala. Ale to je jedno, nema smysl to resit.

99
Bobby Brown
Reagovat

98 – já vím, proto ten smailík…

100
Bobby Brown
Reagovat

ale neodpustil bych si do tebe rejpnout

101
Melanie
Reagovat

98 radek: To myslíš vážně? Že hledat si na netu inforamce o člověku, který někoho zajímá, který je každý den v tv a dobrovolně šel s kůží na trh, je špiclování? Ty sis fakt nikdy na netu informace o nikom, kdo Tě zajímal, nehledal? Kdyby se na netu našlo na Nelu něco pozitivního, třeba že byla v něčem úspěšná nebo něčeho dosáhla, tak bys to určitě neodsuzoval. Ale že se nic takového nedá najít není určitě chyba diskutujících. :o)
Každopádně hledání info na netu mi na rozdíl od Tebe nepřijde mnohokrát horší než chování Nely, ale tak každý to máme nastavené jinak.
A dodatečně Ti musím dát za pravdu ohledně Vlada. V Noci v raji řekl, že šel do HP už s úmyslem Romea vyhodit a to, že byli všichni proti němu, ho v tom jenom utvrdilo. Já jsem Ti v tomhle oponovala, že se nechal ovlivnit většinou. Ale pravda byla na Tvé straně. :o)

102
Valerie
Reagovat

Radku, vezmi si další paralen a přestaň ty internety tak prožívat. ;)

103
martin
Reagovat

to musi byt pro to gestapo sro hrozna zprava ze budu pri parovani vybirat holky a za klukem kde bude dvojka tak jednu si nechA A ta druha odejde -zalezi na losovani a jestli nekdo si stupne tam kde bude stat nela at ji uz kopnu nekam -to by pro ni muselo byt hrozna zprava tak hrozne se snazila ridit ale je jen svabik ktery bude zadonit o milost -..

104
Hooper
Reagovat

103: Zdroj?

105
Juchna
Reagovat

Opravdu se teď párování prohodí, nebo lépe řečeno vrátí tak, jak to má správně být? Odkud kluci víte, že teď budou vybírat holky?

106
Elko
Reagovat

Hooper: upútavka na Jojke a ako som písal včera Nela si to u mnohých na základe úlohy, ktorú dostane pokazí. No uvidíme v pondelok.

107
Adéla
Reagovat

Tak to jsem zvědavá. Jestli Nela vypadne budu hóóódně překvapená /příjemně/!!!

108
Melanie
Reagovat

Je otázka, pokud budou mít kluci tu možnost, jestli se pochlapěj. :o) Ale každopádně by to mohlo zachránit Natálku, tu kluci vyhodit nechtěj. Tentokrát jsem docela napnutá. :o)

109
Elko
Reagovat

107, 108: no ja si myslím, že Nela chlapom bude tlačiť kaleráby do hlavy, s tým, že „víš, že já jsem tě pořád zachránila a můžeš mi věřit“, keď nepochodí u Tomáša, tak bude baliť Martina, ktorý má na ňu slabosť, prípade sa dohodne s Niky, aby ju zachránil Niko… ale určite to bude zaujímavé sledovať či bude mať bobky v gaťkách :)

110
Hooper
Reagovat

109: Niko ví, co od Nely může čekat. Nemyslím si, že by co toho šel znova. Jistě, oba policajti by ji zachránili. Zvlášť Martin, jenž se Terezy viditelně chce zbavit.

111
Bobby Brown
Reagovat

Mě baví, jak se fízlovi někdo na párty otře zadkem o ptáka a on už rozesílá svatební oznámení. A je hrozně překvaný, že nešlo o žádost o ruku, ale jen o otření zadku o ptáka na párty.

112
Adéla
Reagovat

No Tomáš s Martinem jsou asi oba stejní “ looseři“ a opravdu dělají policii super reklamu. To snad udělal štáb schválně když je vybírali. Hlavně Martin vypadá, že byl někde dlouho zavřený a neviděl ženskou. Na druhou stranu se člověk aspoň zasměje, měli by jim nechat víc prostoru na „chlapské řeči“…..

113
Evule
Reagovat

Tak jsem dneska viděla maminu od Trojanek na Jojce. Více podobná ji je Daniela .Neskousla by mamka kdyby tam některá měla sex…..

115
radek
Reagovat

100
v pohode. Su z Brna jako Nela, tak to snesu, ale nastesti ji neznam.

116
radek
Reagovat

102
Uz jsem bez horecky. Ale bohuzel jeste lezim, tak snad uz nebudu reagovat na jiny cisla. A to jsem si byl tak jistej a jeste jsem to nekolikrat kontroloval.
Ja bych ty internety pozaviral. Stejne nas za chvilku budou vsude hlidat.

117
radek
Reagovat

Ja taky cekam neco neobvykly na zitra. Je to ve vzduchu. Cil se blizi, sledovanost pada, teda podle vseho.

118
Elko
Reagovat

117: sledovanosť určite nepadá, keďže Prima Love prežíva najlepšie obdobie v histórií a na Jojke je Paradise takmer vždy lídrom na trhu.

119
J.
Reagovat

Mě přijde, že tim, že do sestřihu na příště z pondělního párování neukázali ani ň, že to bude zas něco, co předvídáme a proto tam z toho nic nebylo. Tudíž, že by překvapivě vypadl někdo jiný než Natálie, no nevim nevim… Jsem zvědav, jestli se v párování opravdu něco změní.

120
J.
Reagovat

Apropo, máma obou Trojanek vypadá vcelku normálně, a jak sama prohlásila, ony dvě jsou prostě ještě děti. A proto jsou nejspíš takové, jaké jsou…

121
Hooper
Reagovat

119: Nevylučoval bych vypadnutí Terezy, to by mě taky nepřekvapilo. A jo, nejstarší Trojanka je celkem pěkná ženská.

122
Valerie
Reagovat

Jestli su budou vybírat kluci, tipuju Terezu. Ve hře jsou už jen dva slováci, Naty navíc zásobuje placenou sekci, myslím že, kdyby něco, štáb ji podrží.

123
Anonymní
Reagovat

121 – A narozdíl od svých dcer, už má něco odžito a tudíž i snad víc rozumu…
Jo, jo Tereza nebo Natálie, ani jedna z těchto variant by v běhu uplynulého týdne nebyla žádným velkým překvapením

124
J.
Reagovat

Pardon předchozí příspěvek je ode mě…

125
dessin
Reagovat

Ja to rikam porad, proc tam nove prichozi zaclani tyden do parovani? Ma vejit, ukazat prstem a rovnou si s vybranym na odstrel podat kliku u dveri… ze by byla Daniela tak uzasna hracka ze chce vyhodit Nelu a pritom jim „naoko“ skace na ty jejich plany proti Tereze a Naty tomu neverim, takze Nela opet vse prezije a zd obre show se stava fraska.

Priste, mily stabe, az budes delat casting do takoveto show, je potreba divat se na inteligenci, tady bylo jedine kriterium vyberu „umet rvat a necist knihy“, to je teda dilo pak to vypada jak to vypada, jedna slepice kdaka vic nahlas nez ostatni a to je cele.

Stab je mrkev!!!

126
anja
Reagovat

jo, máma Trojanek vzhledově šikovná a celkem sympatická baba, čekala jsme větší průšvih :) Ale působila na mne, že mele a mluví aniž by nějak aspoň trochu přemýšlela o čem a co.

Musela jsem se smát jak říkala, že Nikol a Dája jsou tam oproti jiným „děti“. Dětské jsou v čem jako? :))) protože Niki na svém profilu na primě udává počet partnerů 13, což je 3x víc než Jana, která tam š*ká první ligu……… pardon, druhou, po Naty (10) :))

hm mně ten udávaný počet partnerů u Niki prostě hlava nebere – to nemám ani já se svou hippie životní filozofií :))) a moje dcera v jejím věku by udala tak 4-5 (???)……. anebo to je tak, že Niki si dělá čárku v deníčku za každého kluka co se s ním líbala??

127
anja
Reagovat

125 dessin, ano, už to vidím, jak příště bude štáb s castingy objíždět české a slovenské univerzity :DD a povinný doklad na casting do HP bude legitka z Mensy

128
dessin
Reagovat

Anja, spis aby to melo zaladni strategicke mysleni. Jenze kdyz chteji narvat do show nezamestnany dvacitky tak nemuzou cekat strategii. Uz na tom utopili Trosecnika, ted Paradise… vadi mi, ze casting delaji evidentne lide bez mozku, prvoplanove… jo, ta je ostra tu tam poslem, ze je uplne blba nevadi hlavne kdyz se bude hadat. nevim kdy zdejsi tymy pochopi, ze hadky jsou na sledovanost fajn, ale propracovana strategie kdy divakovi udivem spadne brada … to ma vetsi smysl.

Stab je mrkev!!!

129
Bobby Brown
Reagovat

125 – To ale nemá nic společného s inteligencí.
K čemu ti je vysoká inteligence, když jsi posera.
Mozek říká jedno, ale svěrače ti to nedovolí nebo povolí.

131
anja
Reagovat

128 dessin, tak že tam jsou dvacítky, to je okej, protože je to RS o mladých hezkých lidech, opravdu bych nerada koukala na to, jak se kolem bazénu válejí špekaté maminy a pupkatí taťkové. A že jsou tam vesměs všichni nezaměstaní, tak to taky chápu, protože to musí být lidi, kteří se můžou z práce vyvázat na takovou dobu. Těžko by tam mohl nastoupit studující vysokoškolák a jen tak si přerušit studium, anebo zaměstnaný nebo podnikající člověk, kterému jede kariéra nebo byznys. Takže to, že to tam jsou takové free typy, kteří se živí příležitostně, anebo je živí někdo jiný, s tím asi těžko půjde něco dělat…

a tu strategii jednotlivých hráčů si představuješ jak konkrétně? protože pořád se tady píše, že strategie je špatná, štáb to a ono dělá špatně, ale co konkrétně by se mělo dělat v případě štábu, vedení hry a co konkrétně by měli dělat hráči????

132
radek
Reagovat

128
Jedina „ostra“ je tam Nela, takze tvoje tvrzeni o tom, ze je nekdo ostry a oni ho tam poslou, je holy nesmysl. Jedina Nela to jakz takz splnuje a uz z ni tady 90% lidi ma dozivotni trauma. Copak byste delali, kdyby tam tech ostrych byla aspon pulka?

a zajimal by me i priklad te propracovane strategie, kdy by mne, jako divakovi, mela spadnout ta brada. Videl jsem nekolik Survivoru, ktery maji ke strategiim asi nejbliz a nikdy mne z niceho brada nepadla.

133
anja
Reagovat

132 radek, můžu tě uklidnit co se týče Nely. Z mého soukromého výzkumu po známých co to trochu sledujou, tak většina dává Nele palec nahoru, že to tam pěkně ostře drtí. Tituly Nele – mrcha, potvora a že bez ní by to tam nebylo ono – to je jednoznačný názor…… a nejvíc se líbí Natálka, že je tam z těch holek prý nejhezčí, chlapi oceňujou, že je i taková jakože při chuti :)

jinak teda vzorek pro můj výzkum nic moc, jen šest lidí

134
Bobby Brown
Reagovat

131 – Co konkrétně jsem napsal někde hore, jaké typy by tam museli dát, aby byla karetní míchanice.

132 – Co bychom dělali? No přeci koukali, jak se ti ostří mezi sebou posekají. To tu říkáme už dlouho. Takhle tam je jedná vostrá a zbytek jen pečivo.

135
anja
Reagovat

134 Bobby, cos psal? nikde to nemůžu najít, tady hore jsi psal jen, že víc útočníků, ale jakých a konkrétně jakými způsoby by měli útočit, tos nerozvedl. Ale tak mne by to „konkrétně“ spíš zajímalo od dessin :)

136
radek
Reagovat

133
Zajimavy zjisteni. Ale obecne – mne je jedno, co si o tom mysli ostatni, ja na ni nazor mam a ten se nezmeni, ale potesi slyset i neco jiny, nez co ctes tady. Mrcha to je, s tim se neda, nez souhlasit. Jen mam pocit, ze se dnes bude nekdo snazit, aby sla ven.
Na natalku mam ja jiny nazor, mne vadi u holek i u chlapu, kdyz mysli rozkrokem a jeste se nechaji ponizovat a neprojevi aspon trosku hrdosti, a to ona bohuzel dela.

134
No ja myslim, ze s tim koukanim ses trosku, vlastne vic vedle. Kdyz to tady ctes ted, tak pulka z fora vyhrozuje, ze se kvuli ni prestane divat. Kdyby tam takovych bylo vic, tak se asi „nediva“ nikdo. Ja si myslim, ze takto si tam kazdy najde svyho favorita, jen ten, kdo ceka Einsteina, si na svy neprijde. Ostatni jsou pecivo z bilyho testa, chtelo by to aspon neco celozrnnyho. To podle vseho cloveka prozene, z tech co tam jsou, to umi jen nela a obcas fetacka. Zbytek se veze.

Zatim porad cekam, kdy tomu hloupymu zbytku dojde, ze je potreba popremyslet i o tom, ze by bylo vhodny zjistit jak to je s druhou Trojankou a nasledne prijmout plany pro dalsi tydny, protoze je to nebezpecna dvojka. Jenze ten linej zbytek si tam akorat opaluje velryby a chlastaj. Nela prisla hrat o prachy, zbytek se asi prisel opalovat.

137
Bobby Brown
Reagovat

135 – jeee, anjo, dobře, bylo to v minulém článku pozice 263. :-)

136 – Co se koukání na vícero ostrých týče vedle nejsem a to z důvodu, která jsem tu psal výše – a nechtěj mě to hledat jako anja.
Psal jsem tu příklad s Plačkovou, tehdy Nela tolik prostoru neměla. Je to prosté, pokud zaplní stejný prostor víc ostrých, pak je tam vícero her a útoků a obran. A ne že jen jeden silný a druzí připosraní. Monotónní hra, protože není třeba nic měnit.
Víc ostrých by ostatní neodradilo, naopak přitáhlo, protože by to byla větší mela. Možnost vícero družstev a vícero fanklubů tady na diskuzi.
Tedy pod jedinou a postačující podmínkou, nesměli by hrát na jedné straně, což se u opravdu ostrých nepředpokládá, spíš by si šli po krku navzájem.
Si myslím…

139
Thybaumont
Reagovat

Anjo, nepovídej.. i kdyby kolem bazénu leželi špekaté maminy a pupkatí taťkové- koukali bychom. :-)

140
Bobby Brown
Reagovat

138 – Hm. Na první pohled by to mohlo vypadat jako další nadbíhání štábu Nele, ale stejně jako s rybníčkem Brčálníkem – již na druhý pohled mi to přijde trochu jinak. Řekl bych, že konečně štáb zasáhl tím správným směrem. Ano, udělal z TOP 15×10^6 Královnu HP, ale vlastně čeká od toho, že si tím spíš uškodí, než získá. A vypadá to, že ano. Ale ukázky jsou jen ukázky.
Vlastně jí dají roli, o které vědí, že se do ní vžije velmi rychle a silně. Tím nasere lidi natolik, že zatnou svěrače a „možná“ se proti té Královně ze Špilberku konečně vzbouří.
Uvidíme, zda případná revolta plebsu bude rozdrcena, nebo bude úspěšná.

141
stanley
Reagovat

133 – anja….Tvůj výzkum mně inspiroval. U mně (35 let, VŠ ekon.) to dopadlo ale trochu jinak. A 8 z 10 lidí z mého okolí (30 až 40 let…skoro všich VŠ) označilo toto RS „za hranici přijatelného vkusu“ a to zejména z důvodu vulgárního slovníku. Z toho 3 manželské páry už se nedívají, manželka se přestala dívat, protože prý se její frustrace a nechuť začaly projevovat i na vztahu k našim dětem. Já jsem dočasně upoután z důvodu zlomeniny nohy (fotbálek!) a dívám se na HP už jen z důvodu…kam až to může dojít. Jednoznačného favorita nemám, protože si myslím, že ještě se může dost změnit. Už jenom ten poměr Česko-Slovensko není pijatelný a stačí si přečíst některé komentáře ze Slovenska …“Češi jsou manipulátořo a spekulanti a my (Slováci) jim vždy naletíme…atd“.

142
stanley
Reagovat

ad 141 …omlouvám se za překlepy!

143
Eliška
Reagovat

No tak jako z tohohle fakt padám…
Ona je snad uplně blbá…

144
Melanie
Reagovat

K poměru Češi – Slováci: Na tomhle dost zapracovala dramaturgie. Teď jsem se to pokusila spočítat.
Z posledních pěti kluků, kteří přišli mimo základní skupinu, byl jen jeden Slovák (Vlado), ostatní Češi (Rocky, Tomáš, Viktor, Martin).
Z posledních pěti holek dvě Slovenky (Vierka a Natalie) a tři Češky (Lenka, Tereza, Daniela).

145
dessin
Reagovat

132 – you are on ignore list.
(VPP: tve reakce jsou apriori nesohlasne uz z principu i kdyby sis myslel neco jineho a navic trapne slovickaris, tudiz je nectu).
137 – diky, souhlas, presne tak

Anja, me bohuzel chybi jakakoli strategie, premysleni, domluvy… porad je to o tom ze Nela ukaze prstickem, zadupe nozickama a ovce ji to sbasti, takze oznaceny opousti hotel. Chybi mi tam osobnosti, nekdo kdo si stoji za svym nazorem a zvlast u chlapu jsou to samy patolizalove… vzpomen vyvovelny, vlado zverina regina… i dkyz jim to udelalo zle, sli do toho, stali si za svym. Tady bohuzel chce kazdej zustat co nejdyl a tak drzi hubu a krok aby byl nenapadnej. Jeden vedouci a 101 podrizenejch, sice nekdy pyskujou ale stejne delaji co se jim rekne … je to unyly, monotonni, porad stejny … co aliance, utajene strategie, vrazila bych tam tajnou imunitu aspon jednou pac by vsem sklaply huby, trochu premysleni od stabu s parovanim tohle je opravdu poprava ne taktika, tajny pary ktery spolu neziji ale podporuji se a tak…

146
Bobby Brown
Reagovat

141 – Na slovenské nářky k nám Čehunum platí jen a pouze – „A co Maďaři? Dobrý?“ ;-)

147
Melanie
Reagovat

136, 144: Já bych se v tomhle ostatních zastala, ono totiž není jak hrát. Jestliže vždy v pondělí přijde někdo, kdo je už z domova nebo max. do druhého dne rozhodnutý, koho vyhodí, a není možné nijak jinak zasáhnout, pak není žádná strategie potřeba. A oni to také vědí, takže mám pocit, že tak trochu rezignovali. Jestli se změní způsob vyřazování, tak pevně doufám, že zase s taktizováním začnou. :o)

148
jenka
Reagovat

141 – Slováci začnou nastupovat až se bude blížit výhra. Dvouměsíční plácání od ničeho k ničemu s radostí nám Čechům přenechali. Moc času do konce nezbývá je nabíledni, že nějací slováci jistě příjdou.

149
Bobby Brown
Reagovat

146 – Ano, způsob vyřazování je jedna z věcí, která se tu štábu vyčítá, že napomáhá této situaci.

150
radek
Reagovat

144
Neslovickarim, pouze porovnavam to, co reknes s realitou. Viz dale tve, ze si nikdo nestoji za vlastnim nazorem. nejvic si za nim stoji prave Nela.

137
S Plackovou souhlasim. Jen neverim, tomu, ze by se na vic ostrcyh tady nesnesla dalsi a jeste vetsi kritika, kdyz jedna Nela nadela tolik problemu. Ja bych tam vic ostrych klidne snesl. V akvarku by byla vetsi zabava a projevili by se fakt ti ostri. Problem je v tom, ze by se sami mezi sebou vybili a zase by na konci zustal ten plebz, ktery se neumi k nicemu postavit celem a trpi tam nyni Nelinu hruzovladu.

151
Bobby Brown
Reagovat

149 – Ale to víš že snesla. Jde však o to, že by bylo víc fanklubů a tak by se kritika snášela na ty druhé a obhajoba na ty vlastní, to je pochopitelné. Bylo by to však mnohem zajímavější a pestřejší. O nic víc nejde. :-)

152
stanley
Reagovat

147 jenka Můj odhad je 3-4 ze Slovenska a 0 z Čech. Záleží, zda vypadne Naty. Což bych nechtěl! Pak by to bylo zhruba v paritě.

153
Melanie
Reagovat

149 radek: Já si nemyslím, že to množství kritiky vůči Nele je způsobeno tím, že je ostrá. Spíš je to kvůli její povaze – já jsem víc, než vy ostatní, když něco dělám já, je to v pořádku, ale když to samé děláte vy, je to špatně, věčné urážení když není po jejím atd.
Ostrá byla třeba i Zuza a jak byla u díváků oblíbená.

154
anonymus
Reagovat

Ahoj všichni, náhodou jsem našla Viktora – skoro metrosexuála roku 2009 http://revue.idnes.cz/ankety.aspx?id=A20091206_ved_825

155
dessin
Reagovat

152: bingo

„ostra“ byl mnou pouzity vyraz, Radkem absolutne nepochopeny, pretoceny a vyuzity jako argument proc ostatni zase uvazuji blbe. Proto i nadale zustava na mem ignore listu.

156
Elko
Reagovat

145: Bobby, chceš nás nasrať? :-)))

157
discus
Reagovat

Mě by jenom zajímalo za čí peníze si to tam ty nefachčenka žerou a chlastají,po skončení show bych je nechal makat aspoň dva měsíce na šachtě ať si to odpracujou :-).

158
EvkaD
Reagovat

155, v klidu, já naopak, Slováky vítám a připadli mi tady až na Vierku rozhodně normálnější:-)

159
RAINMAN
Reagovat

153 – Každé oko jinam, křivá huba, nic moc uši a nos, tučné břicho… prsa a bradavky ať posoudí jiní…

160
anja
Reagovat

dessin, Bobby, tak jo, přesvědčili jste mne :) já se asi na to dívám příliš jednoduše :) Nepřemýšlím co a kdo by tam mohl být a co by mohli udělat hráči a štáb….. Buď to beru jak mi to servírujou anebo – pokud mi na tom bude vadit to nebo ono – nebudu se na to dívat. Viz třeba u mne začínají propadat talentové soutěže, třeba Hlas. Nedívám se, bo mě nebaví jak interpretujou moje oblíbené songy nějací noví talenti, protože je vesměs vždycky doprasí a vyleze z toho průměrné karaoke a Rytmusovo fyzično a psychično se mi ekluje do té míry, že už jsme nemohla unést vidět ho vteřinu a slyšet od něho jednu větu.

161
dessin
Reagovat

anja :) uznej, ze tajna aliance proti Nele, ticha opravdu tajna a neznama – jasne, nove prichozi by ji mohl prozradit, ale zase proc to sikovne neotcit proti nemu (hm, nelo ale o tobe rikal ze mas maly kozy takze asi lze uplne vsem…), par ktery spolu je ale zaroven neni, tiche spojenectvi jak dojit az do konce, lhat v tom koho chci vyhodit nebo kdo by mel jit oni si to reknou na plnou hubu uplne zbytecne, aspon jednou dvakrat postouchnout tajnou imunitu a hlavne udelat jinak system parovani, tak jak je to v zahranici a ne to zprasit jako tady… dyt by to slo tak krsne zamotat namotat vymyslet, jenze by si nekdo musel dat tu praci … ono je proste jednodussi tam pustit andu ovci a nechat je at se hadaji o blbostech a natacet to ze… skoda.

Stab je mrkev!!!

162
Bobby Brown
Reagovat

155 – Já ne, já to nechám na hokejistech. ;-)

163
Bobby Brown
Reagovat

159 – No tak pozor, já tě vůbec nepřesvědčuju. Všichni to bereme tak, jak nám to servírují. Možná kromě Rainmana, který má nějaká infa ze zákulisí.
I já vzdal třeba FHŽ, to je normální, neboj.

164
EvkaD
Reagovat

Jaká je šance, že vypadne Nela a já budu mít pěkný večer?? Je více než 1%???:-))

165
anja
Reagovat

162 Bobby :))) dobře, tak ty mne ne, já jsem se přesvědčila sama

FHŽ jsi vzdal? to je škoda, Nebojfa je fakt exot co stojí za to ho trochu postudovat .DD

166
stanley
Reagovat

dnešní postup (asi definitivní):Obyvatelé hotelu dostávají zprávu, že při párování si budou vybírat dívky – Daniela, která má imunitu, si bude vybírat jako první. To znamená, že toho, koho si vybere, si už nebude moct vybrat žádná jiná. Ta, která si při losování vytáhne číslo pět, si bude vybírat jako poslední, a rozbije tak fungující pár a pošle jednu dívku domů.

167
Mikes
Reagovat

anjo, máš dobré poznámky. Vítám je, páč jsem tu novej a ty lidi tam neznám.
Niki se mi zdá být nejpěknější (vlastně, možná Jana je pěknější, ale ta mi přijde jako programová mrcha, zatímco Niki aspoň dělá ze sebe slušnivku a možná i je), takže jako taková přišla k více partnerům. Nebo že by ji kluci po ošustění opouštěli kvůli naivitě – myslíš?
Jo, taky jsem si všiml, že mládež fandí Nele – no, vybírají si pěkné vzory. Snažil jsem se zeptat svých kluků, co jako oni, leč marně, prý jestli nejsem úchyl, když se dívám na takové kraviny. Oni teda ani náhodou.

168
jenka
Reagovat

Byla by prča, kdyby pětku měla Tereza nebo Natálie. Myslím si, že závěrečné antré bude na Nele nebo Niky a moc se budu divit, bude-li to jinak.

169
stanley
Reagovat

ad 166 zdroj: prima-love.cz/paradise/novinky…..podívejte se i na fotky….žebyžebyžeby?!

170
MajaK.maja1980
Reagovat

132 – radek: Zajímalo by mě, co by dělala Nela, kdyby tam těch ostrých byla aspoň půlka ;-) …ale neeeee – doživotní trauma – to trochu přeháníš ;-D

171
Adéla
Reagovat

169- no tak aspoň nějaké vzrůšo, teď ještě zbývá, aby nešla poslední Nela nebo Niky a uvidíme…
Jinak já žádné trauma z Neluše nemám, spíš mě překvapuje, že jí fandí mladé holky. To je teda fakt idol na úrovni! Arogantní, nafoukaná, zlá, bez vzdělání… Už abych se začala bát jakou mi můj synáček přitáhne jednou snachu, to bych měla fakt doživotní trauma. Ale jinak se na večer těším, člověk si přes víkend orazil a zase to většina z nás zapne, že?

172
Elko
Reagovat

162: :D Bobby, chceš nás ešte viac nasrať? Pozdravujem priateľku zo Slovenska :P

173
Hooper
Reagovat

171: Aber selbstverständlich. A po té sodě, kterou dostávala, by se mi opravdu líbilo, kdyby Natálka měla pětku. Jdu se podívat na ukázku.

174
stanley
Reagovat

171 …tak, tak…ono ten pohled Nely něco naznačuje…vypadá vyděšeně? Nebo se mi to zdá?

175
Hooper
Reagovat

174: No, na jedné fotce na českém webu stojí Nela vedle Martina – může být vyděšená proto, že s ním na pokoji být nechce.

176
Adéla
Reagovat

Radši se neradujme předčasně, ale byla by to bomba, jak se tam celý den nosí jako královna a poroučí a potom jí spadne čelist a maže domů…. Určitě by ji vyřadila Natálie nebo Jana, ale u netopýra si nejsem jistá co ji zrovna napadne.

177
woltan
Reagovat

Muze mi nekdo vysvetlit, jakym zpusobem vyberou toho viteze? Vim, ze to bude ten, kdo tam vydrzi nejdele, ale nedokazu si predstavit, jakym zpusobem to bude probihat? Znamena to, ze vyhraje ten, kdo stravil v hotelu nejvyssi pocet dni? V tom pripade by byli zvyhodneni ty, ktery jsou tam od zacatku. Nebo se tim mysli, ze vyhraje ten, kdo bude v hotelu v momente posledniho dne? V takovym pripade ale nechapu, jak dotycnyho vyberou, kdyz pocet soutezicich zustava stale stejny. Slysel jsem neco o tom, ze ve finale budou dva pary. Jakym zpusobem k takovy redukci paru dojde a jakym zpusobem z nich vyberou ten vitezny?

178
Hooper
Reagovat

177: Předposlední týden dojde poslední nový soutěžící. Posledních 7 dní každý den párování s jedním vyřazeným, dokud nezbydou dva páry. Z téhle čtyřky hlasují diváci smskami o vítězi.

180
Hooper
Reagovat

Pro jeden týden jsem ochoten tolerovat libovolného policajta na pokoji s Natálkou. Předpokládám, že Daniela bude chtít být s Rockym.

181
Micka/XX
Reagovat

174 – Stanley, mně na té fotce připadá Nela, Královna noci, v šoku – že by? Neodvažuji se doufat.

182
Adéla
Reagovat

179 – a nemá si pak ten kluk u kterého stojí dvě holky jednu vybrat sám? Takhle to bylo když vypadl Leo s Nikem. Bylo by to logické, protože je týden vyřazování holek a měli by o nich rozhodovat chlapi, ne? Proč by měla mít např. Nela pokud půjde poslední tu moc vyhodit nějakou soupeřku? Se ptám dost blbě….

183
Micka/XX
Reagovat

179 – Ale pozor, v odkazu ne Pluske se píše:

Vždy v pondelkovej časti reality šou Hotel paradise sme zvyknutí na vyraďovanie jedného zo súťažiacich. Dnes však bude všetko inak a vyhnanie z raja sa neuskutoční. Stanú sa však iné veci…

To mě poněkud děsí, ale naděje umírá poslední.

184
MajaK.maja1980
Reagovat

183 – Micka/XX: Jsi mi ta slova vzala přímo z klávesnice :-) No tak to už by byl vrchol nejvyšší trapnosti, pokud by se v okamžiku, kdy je Neluše nejvíc ohrožená, vyřazování nekonalo!!! … to je podle mě kec… doufám ;-)

185
EvkaD
Reagovat

169, projela jsem fota, co tam mám vidět?? Z párování tam není vidět nic, ne?

186
EvkaD
Reagovat

183, prosím tě kde?? Já jsem tam našla jen Nela a její království, kde je tam něco takového napsané??

187
Hooper
Reagovat

186: Hned první odstavec, nad nejhořejší fotkou.

188
MajaK.maja1980
Reagovat

186 – Evka: hned v úvodu, ještě před vlastním článkem

189
Wanna be your monster
Reagovat

Já myslím, že jim jenom sestřih nelina království přišel tak zajímavý, že ho natáhnou přes celý díl a vyřazování bude zítra.

190
Wanna be your monster
Reagovat

Ale Nela stejně nevypadne, dostane imunitu, za to, že dělala královnu, a půjde si vybírat poslední a stoupne si za jednu holku a tím ji vyřadí :)

191
Micka/XX
Reagovat

189 – to vypadá dost pravděpodobně (což tady nakonec neznamená nic).

192
Bobby Brown
Reagovat

167 – Mikeš:
No a cos mu odpověděl?

193
MajaK.maja1980
Reagovat

190 – Wanna: čéče, na to bych si i vsadila :-)

194
Hooper
Reagovat

182: Nejspíš produkce chce, aby zachováno bylo, že vyhazuje holka. Ale máš pravdu, logiku to nedává (a Daniele je imunita vlastně vzata).

195
martin
Reagovat

strasne by me potesilo kdyby petku dostala nati nebo terka to by gestapu false sro spadla sanka !!svabi by dostala po hube a trasli se mrazem a zadonili o milost-snad to tak bude!!!

196
Hooper
Reagovat

195: Tereza je schopná vyhodit Nikolu. To by teprve bylo tóčo!

197
radek
Reagovat

170
Jasne, ze jsem to dozivotni trauma prehnal, to jsem napsal jen tak, ale daleko by to od toho nebylo, kdyz se podivas, jak tady vysilujete kvuli 1 cloveku.

Co by delala Nela? To, co by ji ti ostatni povolili. Pokud by byli drsnejsi, nemusela by byt ani videt a slyset. Skoda, ze tam nekoho silnyho nedaji, rad bych se podival na promenu samozvane „kralovny“ na plebz.

198
Adéla
Reagovat

196 – teda vyhození Nikol by byl úplně největší gól! To by tam týden bulili… No já to úplně vidím!

199
Wanna be your monster
Reagovat

No kdyby šla poslední Tereza, tak by opravdu nikdo nevěděl, co se stane v ráji :D

Pokud by šla Naty nebo Jana, určitě by využily příležitosti a vyhodily Nelu.

200
Wanna be your monster
Reagovat

A podle fotek si Daniela stoupne nečekaně za Rockyho, Nelina za policajta Honzu.

201
Micka/XX
Reagovat

199 – Jana už jednou štěstí v losování měla. Mohlo by se zadařit znovu.

202
MajaK.maja1980
Reagovat

Chtěla jsem zítra vstát brzy a umýt okna, ale s takovouhle si na to snad večer počkám!! :-) Bo tentokrát to asi fakt nevymyslíme :-)

204
Hooper
Reagovat

200: Ano, Daniela stojící za Rockym je/by bylo fakt překvapení *ironie*

205
Jedna z Jan
Reagovat

141 – to si snad děláš prdel? Na manželce se projevila frustrace z RS na dětěch??? :D :D a proto se přestala dívat?
To opravdu nemůžeš myslet vážně…

ale jako fór dobrý.

206
stanley
Reagovat

205..žádný for…ale, to je jedno! Máte děti?

207
Mikes
Reagovat

171 – buď v klidu, bude to určitě ještě horší, než očekáváš!
192 – Bobby, vymluvil jsem se na to, že jsem měl na výběr mezi HP, projevem prezidenta, Superstar a sledováním Poslanecké sněmovny, tak mě vzali na milost.

208
Jedna z Jan
Reagovat

206 – ano mám dvě děti

209
stanley
Reagovat

206 Gratuluji! Máme také dvě děti, 10 a 12 let staré. Asi jsme „jiní“ než Vy!

210
Bobby Brown
Reagovat

172 – Elko:
Že děkuje a zdraví též. :-)

211
Jedna z Jan
Reagovat

209 – též gratulovám. Mám děcka krapet mladší.
Proč „jiní“ ?Mně jen přijde poněkud překvapivé, že by až tak člověka dokázala ovlivnit nějaká TV šou.

212
woltan
Reagovat

Docela by mě zajímalo, jak moc dopředu je celá ta show předtočená. Neví někdo? Jestli ty soutěžící, co tam přicházej měli možnost vidět ty, co tam už jsou, v televizi, nebo ne…

213
Hooper
Reagovat

212: 3 týdny, takže ano

214
adéla
Reagovat

Zdravím. V čem podniká Nela? Nikde se mi to nepodařilo najít.

Přidat komentář