Panáček v reality show

Hotel Paradise (2.5.) majitelkou hotela se stává Nela, tvrdá Daniela později změkla

3. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Tereza si stěžuje na nepříjemné naléhání ze strany svého současného partnera Martina – i přesto, že mu několikrát řekla, že nemá zájem. Kluci opět v čele s Nikem si naopak stěžují, že dívky v Hotelu Paradise o sex nemají zájem. Daniela začne hrát hned od prvního momentu – řekne Nele, že udělá vše pro to, aby ji ze soutěže dostala, večer už svou taktiku začala měnit. Z Jany se stává druhá Tereza.

Príval informácií v Hoteli Paradise

Neviem ako začať, ale to čo sa včera odohralo v Hoteli Paradise sa nedá opísať do pár súvislých viet. V priebehu 45-minútovky sme mohli vidieť mnoho okolností, ktoré sa môžu neskôr v deji ukázať ako zásadné, poďme si všetko zaujímavé zhrnúť:




– Niko s Viktorom a Martinom opäť preberajú problematiku sex v hoteli, dievčatá sa vraj hanbia, muži majú teóriu, že pod perinou by sa dalo niečo poriešiť. Niko na záver dodal „pod perinou to je absolútne jedno, čo si myslia, že čo si tam budú ľudia predstavovať, že tam pečieš koláče, alebo čo.“
– Tereza obvinila Martina, že ju obťažuje a má si „vyčudiť“ sám, na konfrontáciu si zobrala aj Natáliu, ktorá im mala zrejme prekladať češtinu do slovenčiny? :)
– Daniela naočkovaná Vladom, prichádza do hotela s jasným cieľom vyhodiť Nelu, s čím nesúhlasí nielen Niki, ale ani Nela!!!
– Dozvedeli sme sa, že Daniela rozpráva viac ako Niki, Tereza a Nela sa obávajú, že ju nebudú vládať počúvať.
– Nela predstavovala Daniele mužských obyvateľov hotela, okrem toho jej vysvetlila aj kto je „falošný“ a kto nie je, Jana ju sklamala a Daniela by si na ňu mala dávať pozor.

– takto reagoval Rocky na argumenty Jany, ktoré mu prerozprávala Nela

– Daniela má záujem o Rockyho, uvidíme či sa Daniela po pár dňoch nedozvie „meleš sračky“, Natálka začína žiarliť.
– Nela vyčíta Niki, že cíti, že ju stráca. Niki to popiera a na lehátko sa pozýva aj Danielu, Nela využíva situáciu a pomaličky naočkováva Danielu – tramdadáááá, nežiadúcou ženou v Hoteli Paradise sa stáva Natália.
– Martin začína baliť všetky holky z hotela, Tereza uňho definitívne skončila
– Martin a Niko utvoria mužský gang, Niko sa snažil dohovárať Martinovi, aby netlačil na Nelu “Nič jej nehovor, len s ňou rozprávaj!“ :)
– Viktor má problémy s Janou, Jana má krízu – plače, je tichá a momentálne má stratégiu držať sa v ústraní. Nela ju otitulovala „Hovno hééérečka, k.rva to je…“
– Nela sa stala jasnou „kráľovnou“ (ako ju pomenoval Romeo) a doslova majiteľkou Hotela Paradise… a ostatní v hoteli sa len prizerajú ako Nele vychádza všetko podľa jej predstáv.

posledná informácia: Tomáš stále v hoteli žije, to je informácia pre tých, ktorý ho postrádajú :)

Čo dnes uvidíme?

Dnes uvidíme Danieline dvojrande. Na jedno rande si vyberie Rockyho a na druhé rande si vyberie Tomáša. Vzťah Natálie a Rockyho sa komplikuje. Viac v upútavke…

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 403
1
RAINMAN
Reagovat

Niko je stále ve hře. Já samozřejmě nevím, kdo kdy vypadne. Kdosi nedávno napsal, že příště poletí Niko – já se jen přidal. Sorry za blbej fór.

2
Prochor
Reagovat

Nela s Trojankou byla rychle hotová. Šrouby do hlavy (Rocky mi říkal, že se mu líbíš.. a.t.d.) zabraly spolehlivě a Naty se může balit. Dopadlo to jako vždycky- žádné překvapení.

3
matmat
Reagovat

Prochor…mám stejný názor, ale moji manželku ani mně už to nebaví. Na HVĚZDY typu Rocky, Nela, Tomáš a bohužel i Niki už nemáme chuť se dívat! Bude hokej (držíme palce i Slovensku!!!) a pak fotbal… a tak jsme se rozhodli, že počínaje dnešním dnem vyhlašujeme náš osobní BOJKOT HP na Primě. Zároveň děkujeme všem komentátorům, příspěvkářům, psycho-analytikům i obyčejným pozorovatelům, jak jsme my, za jejich články Jejich četba byla pro nás tou opravdovou ZÁBAVOU a nikoliv poslední díly HP! Díky všem!!!

4
Howdy
Reagovat

Tak ja taky nevim, proc si nechaji vsichni to Elitou naroda, madam z Brna vymyvat mozky. Daniela nastoupila s odvahou a svym nazorem a uz je zase pod vlivem te nechutne manipulatorky. Nema snad ta Nela krome patentu na rozum, aroganci a stekani jeste dekret na cely ostrov ? Ovsem spis by me pasovala na majitelku hodinoveho hotelu, jako bordelmama by byla dokonala. Ale spis to bude jednou jen domovnice s velkym pupkem a kadakem.
Dej uz si odchod Nadhero ! Chladi se mi tu na oslavu sampano !

5
Howdy
Reagovat

„Hovno heeerecka, k***a to je , no… tak to prohlasila ta prava. Ja vzdycky, kdyz ji vidim – ten jeji postoj s vyvalenym pupkem a vyspulenym kadakem, tak si rikam: „Pstros ? Na co pstros ?“

6
KayKay
Reagovat

Postoj á la E55 je jedna věc, ale Nelin neustále nasraný výraz ve tváři je ještě horší. Ona se pořád tak odporně mračí, že bych ji podle promo fotek, kde se směje, ani nepoznala.

7
Howdy
Reagovat

KayKay – No, to mas pravdu, to je nebe a dudy, to ji asi nekdo musel hodne pochlebovat a rikat jak je krasna a schopna a inteligentni, ze se na tu promo fotku takhle usmala. Jinak ten jeji vyraz je strasny a jak otevre usta to je jak kdyz se otevre viko na suchem WC. A kouri taky velmi puvabne – drzi tu cigaretu jak prase cvicku a neustale si prohrabuje vlasy, furt se ohmatava a furt civi s otevrenou pusou. A vubec… ja uz ji tam nechci, je mi z ni zle.

8
Hooper
Reagovat

4 – no je otázka, jestli Danielino „jsem tu proto, abych Nelu vyřadila“ byl její názor, tipnul bych si spíš práci štábu. Každopádně bylo marné doufat, že by šla proti sestře, takže to dopadlo nepřekvapivě.

Stejně by mě ale zajímalo, proč Viktor a jeho skupina(Natálie, Tereza, Jana) šrouby do hlavy nově přichozímu nevalí, když to je evidentně dobrý a jednoduchý způsob, jak ovlivnit imuniťáka, aby vypadl ten, koho tu nechci. Resp. se na to ani neptají. Fakt škoda.

9
Bobby Brown
Reagovat

3 – Takže začínáte koukat na Jojku? ;-)

10
PetraK.
Reagovat

Jééé, mě to včera tááááák zklamalo!! Čekala jsem malej fičák, ale místo toho se odehrávalo hraní si na frajerku a skutek utek. Ať mi nikdo neříká, že někdo s „mozkem v lebce“ nechce vyhodit nad slunce jasný největší hráče!! Místo toho půjde evidentně Natálie, která mě sice moc neba, ale místo ní bych si dokázala představit daleko silnější hráčku! Jestli tohle není zmanipulované, tak už nic!!

11
Adéla
Reagovat

Tak jsem se těšila, že gestapačka pomaže domů a ono z toho asi nic nebude a ještě si večer připadám, že sleduju nějaký válečný seriál. Když začne Nela dělat výslech, kdo o ní kde co řekl a kdo jí chce kdy vyhodit, fakt STB a KGB hadr. A jak včera nastoupila na Nikolu, ta se chudák jen klepala a to samé v ukázce Natálie. Ach jo. Třeba ještě Daniela v pondělí překvapí, ale spíš vyhodí Natálii nebo Terezu.
Jinak chlapům už tam začíná z nedostatku sexu docházet energie nebo co? Jediný kubánec si mele pořád svou. Viktor vypadá, že se každou chvilku rozbrečí. Nika jsem včera viděla po dlouhé době. Tomáš asi odjel. No a Martin se projevuje jako pěkný tupec.

12
martin
Reagovat

mozna niko v zajmu dobrych pratelskych vztahu se svoji kolegyni ze slovenska udela pakt a zachrANi ji-prece mit v soutezi krasku ze slovenska je pro dalsi prubeh hry dobry pozitek kdyz niko si uvedomi ze jediny slovak by tam zustal a slovenka ne-nevim jestli slovaci z nejakeho duvodu tam nechcu nebo co je za tim –

13
Valerie
Reagovat

11 – Adélo nezbývá než doufat, že to udělá jako Niky v jednom z vyřazování. Na něčem se s ostatníma dohodne a při párování udělá to, co fakt chce. Konkrétně poslat Nelu do Brna. Uvidíme v pondělí.
Tady by mohl pomoci Viktor s Naty a vyprovokovat Fidela. Snad ji nepřeceňuju, tak nějak pořád doufám, že většině žen je vztah založený na zpracovávání fekálií proti srsti.

14
dessin
Reagovat

1/ ha, ja psala ze ti neverim ani slovo :)))

tak vazeni, jestli i z Daji vyleze dalsi slepice co bude podkurovat Nele tak uz nemam nervy a koncim se sledovanim. pac jestli ma stab jasneho viteze (Nelu) tak at to zkrati… sejdou se v garazi, klapka, komentator cte „Nela je arogantni krava, Niki ukecana, jana je zakerna a neda se ji verit, Nelo jdi do rohu ojet Lea a ty Rocky do druheho rohu zasexovat s Natalii, aspon trikrat tak, diky… a vitezem se stava Nela… klapka, konec reality show, naklady nula :)

15
Elko
Reagovat

Nebojte sa nič… Tereza s Nelou mali už pár minút po príchode z Daniely nervy. Predpokladám, že medzi nimi to nebude také ružové… a Rocky si tiež nebude môcť dovoľovať pri Daniele to, čo pri Naty.

16
Hooper
Reagovat

15: Ano, pár minut po příchodě měla Nela nervy. Tím to skončilo.

17
Macík
Reagovat

…tak včerejšek byl vcelku uvolněnej :-D
…řešilo se Martinovo harašení, zneužívání brumly Natálkou, Vikoušovy návyky, Janino vošoustávání cukríka a Vikiho, zákaz tý nový, kdo to dělá bokem a jak by se daly jednoduše péct koláče zezadu pod perinou…

…přestože chtěl Martin, podle svých slov, *umejt jen záda* :-D kokotka nedokázala, podle Nely, Martinovi čelit důrazným „NE“…růžolící Natálka se tedy jala vysvětlovat obšourníkovi, jak je „toto nepríjemné“, ačkoliv má sám brumla smůlu, když každý večer reve „NE…NE…NE“ :-DD

…Vikouš řešil „odtažitost Jani“ …no jo, otočil se k ní zády, páč mu prý zrovna stálo piéro a Jani asi čekala, že zasune, i když by radši jen platonicky.:-DD…pak už se jen řešily Vikoušovy návyky a potřeby…dvakrát, jednou, obden nebo ob tři a nakonec teda rezignoval na „vůůbec“, což Jani teda neuklidnilo, a tak se ji snažil Vikouš uklidnit alespoň citlivým „neser mě !“ :-DD…jinak se mi zdálo, že buďto Vikimu vypadaly řasy, nebo je vyšisovalo sluníčko…

…při večerním mejdanu Martínek poletoval s 3,8 promile na vyšším levelu :-D skotačil, bušil se do hrudníku a špica byla vochutnávka s Nelou, páč mu stříkala vodu z huby do huby :-DD médan zhruba s 3,4 promile Martina ujišťoval „já to vnímám, já něésom dement“…“ty si charakter“…a Martinovo „nóó, snad jóó „ mne přesvědčilo :-DD

…Nela je pěkná potfůrka, páč borce vždycky navnadí a pak je jednoduše odkopne „rád bys…chtěl bys… he.he.he“…svou nedostupnost navíc zvýrazňuje vyčísnutým drdolem a když nasadí ten svůj *SS.gzicht*, loudilovi rázem zmrzne nejen úzměf :-DD

…jak se dalo očekávat, Nikol ukecává Danielu a chce tak posílit klan na N&N&D and partners, ale co by z toho Nela měla ? pokud mají postoupit do semifinále jen dva páry, pak tohle spojení nemá smysl… Nela by tak zajistila pouze převahu šesti a tím by pomohla dotlačit Nikol a Danielu ke zdárnýmu konci :-D takže, co asi v příštích dnech můžeme očekávat ???

18
Hooper
Reagovat

Macík: Malá oprava – dva páry jsou ve finále. Jistě, Nikolu dříve či později čeká výběr mezi Nelou a sestrou. Zatím to není aktuální.

19
Adéla
Reagovat

13 – jestli je Daniela hráčka, tak vyrazí Nelu a bude klid. Zbytek Neliných příznivců jsou bezobratlovci – Tomáš, Niko, Nikola a Rocky a těm je jedno která bloncka je povede. Maximálně kubánec bude mít časem nervy, protože spárováním s Danielou přijde o sex. A Viktor by se měl probudit ze sna, začít hrát a trochu chlapům zachránit reputaci!
Jinak včera v ukázkách bylo, že se hádá Daniela s Terezou, ale večer v sestřihu nic, tak to zase nastříhali až na dnešek. Tereze se odrovná sama, probíhá u ní nějaká reinkarnace a stává se z ní čím dál ošklivější netopýr s obrovským sebevědomím a tlamičkou plnou vulgarismů…..

20
Elko
Reagovat

17 Macík: opäť výborné :-)
…ešte si zabudla na Tomáša, ale ten tam naozaj žije, len ho všetci ignorujete :-)

21
Adéla
Reagovat

17 Macík – ty mě vždycky rozesměješ! Popis Nika a Martina je dokonalý! To je dvojice snů! Měli by se kluci sestěhovat a hned máme dva medvídky! Já jim tu krásnou dovolenou ze srdce přeju, jen ty ženské je tam s…u.

22
ThyBaumont
Reagovat

Elko jaký nervy? :-) Schválně si tipnu další scénář – Daniela nahradí v páru Natálii, přestěhuje se k němu a Natálie bude singl. Pak se vyhlásí soutěž o největší čelo, imunitu „náhodou“ vyhraje Nela a domů letí Jana, Tereza nebo Natálie – bohužel nejsem zase tak dobrej věštec, abych věděl, kdo královnu oprávněně rozzuří.

23
Adéla
Reagovat

Tomáš asi chodí jen k jídlu a mezitím v klidu spí na pokoji a Nelice ho probudí až bude finále. Docela mi chybí jeho duchaplné rozhovory s kubáncem.
Jé teď jsem si vzpomněla, jak včera zase kubánec obchodoval s bílým masem. Chudák Natálie, kdyby tušila… On nemusí dělat růžového zajíčka, jako pasák by byl excelentní!

24
Macík
Reagovat

…no, Adél, měli by už začít přemýšlet, jak se dostat do finále …a jestli Nela není ouplná dutohlávka, bude muset jít proti trojankám, páč jestli minimálně jedna z nich nevypadne, tak to mají v kapse :-DDD takže předpokládám, že ostatní, kteří nebudou v páru s Nikol nebo s Danielou, jim půjdou po krku :-D

18) dík za opravu :-D

25
Hooper
Reagovat

23: Jasně, teď už jsem přišel na to, proč Rocky a Nela spolu tak dobře vycházejí. Pasák a bordelmamá.

26
Macík
Reagovat

Elko, když tomík je na obrazovce iba vzácně :-DD…Nela ho zatloukla do země, takže nemluví, neperlí, vybodl se na svíčky a už jen mlčky načuhuje,… radši… :-DD

27
Elko
Reagovat

22: keď sa rozprávala s Terezou, hovorila, že Daniela neustále rozpráva a že Niki jej tiež niekedy lezie na nervy, ale Daniela sa javí ako horšia :-)… bude to ako rozbuška, ak Nela nebude mať náladu (čo je dosť často) a Daniela bude kecať, riešiť, kecať, riešiť myslíte, že Nela si zahryzne do jazyka? :)

28
Adéla
Reagovat

24 – uvidíme co se vyloupne z Danuše, zatím vypadá trochu chytřejší a ráznější než její starší ségra, ale takových ranařů tam přišlo a za týden skutek utek. Jestli bude mít imunitu má jedinečnou možnost Nelu vyšachovat a není na co čekat, vztahy se tam mění každý týden. Jinak o Nikole jsem ztratila iluze jako o hráčce, včera byla úplně rozklepaná, je to jen figurka.

29
Adéla
Reagovat

25 – jó přesně. Za prachy z výhry si spolu můžou otevřít noční podnik a to bude pracovní morálka jako v Japonsku!!!

30
Hooper
Reagovat

28: Nikola jde u mě dost dolů, včera ve zpovědnici prezentovala, jak může být Natálie ráda, že je Rocky s ní vůbec na pokoji. Taky by mi už její odchod nevadil, i když sem tam záchvat sebereflexe má (výčitky kvůli Viktorovi).

Ráznější Daniela je, otázka zní, zda chytřejší.

31
Macík
Reagovat

28) no, já mám taky pocit, že danuši včéra holky vymyly mozek, ale třeba překvapí ???

32
Bobby Brown
Reagovat

27 – Jsem zvědavý, jestli bude Nela „upřímná“ a Daniele to řekne narovinu, že je 3-5x horší než Niki, a ne že to bude probírat za zády s druhými.

33
Eva
Reagovat

V hotelu není nikdo normální a jsou tam i úplné odpadky společnosti, ale mně začíná nejvíc vadit Niki. Slaďounké zlatíčko, které ale musí vidět, jak je Nela prolezlá zlem. Pokud Nelu stále zbožňuje, není zřejmě tak hodná, jak se snaží tvářit, nebo je úplně slabomyslná, nebo neskutečně pokrytecká.

34
Valerie
Reagovat

Macíku, budeš mi chybět, až tahle show skončí. :D Martin a Niko byli včera fakt k sežrání. :)) nooo, snad jooo.

35
Adéla
Reagovat

30,31 – nejvíc mě dostalo, jak jí mazaly med kolem huby, že jí Rocky hrozně chtěl už na castingu a bla bla bla. On je nějaká nedostižná filmová hvězda nebo co? Taky tam něco plácaly, že Daniela byla tlustá než šla do hotelu a zhubla. Tak snad se z ní nevyklube další Natálka bez sebevědomí…. To by byla Nela zase na koni, protože té sebevědomí rozhodně nechybí.

36
Elko
Reagovat

31: ahááá, teraz ma napadlo, že prečo má tak často Nela drdol na hlave, skrýva v ňom zariadenie pomocou, ktorého vymýva mozgy :D

37
Adéla
Reagovat

Mám pocit, že Nelu dokázala srovnat jen Plačková, té se bála a ani nekvákla. Takže Zuzu do hotelu aspoň na víkend, ať udělá průvan a zase odletí.

38
Heureka
Reagovat

Nehádžte ešte s Danielou flintu do žita.. Základ má dobrý (rozhodne silnejší ako Niki) a tiež je čerstvá, odhodlaná, nezlomená.. Takže myslím si, že Nela si ešte kapánek svoje vyduté čelo natrieska. (včera s tou čiernou kvetinou vo vlasoch – inak po Niki to už nosia ozaj všetky holky v HP – Gestapáčka definitívne vyzerala ako XXL žiarovka, k tomu rozkošný drdol a jej hlava sa zvačšovala a zvačšovala :-)))
Pobavilo ma ako si Brumla polichotene chrochtal podod svoje tmavé očká, že šak on by Danielu bral, nemože on zato že sa mu páči. Naty to iste pochopí… :-P Ta je a bude ako uzlíček nervov, lebo jej zoberú oblúbenú kostičku, to ešte bude pokoukaníčko!! Bude štekať ako zúrivý pitbul, potom sa schúli do klbka, bude celá zlomená. Len čo sa vyprská a pozviecha, pri prvom drinku zavrtí riťulou a štartuje po Martinovi.. Len sa budem moc a moc baviť, keď Brumlovi dojde, že s novou nic nebude. Ale blbá (ano, ano, už nielen nadržaná) Natalia mu nato možno znovu skočí.
Daniela GO GO GO a pošli uz tu SS-sáčku konečne do jej malého Brnenského sveta, nech tam prská na všetko navokol čo nestihne včas ujsť :-P
Niko s Martinom včera vyzerali ako opitý svadobčania, ktorých alkohol zblížil pevným putom a ony si dávali kamarátske rady, ktorú družičku a ako prefiknúť.. Rozkošní boli 

39
Adéla
Reagovat

38 – s Naty máš pravdu. A Niko s Martinem mi přišli jako ožralí Vinnetou a Old Shatterhand, chybělo už jen pokrevní bratrství! Ale zase na odlehčení dobré.

40
Macík
Reagovat

34) jj, vy mně taky :-DD

41
koc
Reagovat

nebojte devacta mam pocit ze pokud divactvo vydrzi tak tu mate nejpozdeji do dvou let dalsi serii

42
anja
Reagovat

Howdyho komentář č. 5 nemá chybu :DD

Nela pštroooos :)))

43
Heureka
Reagovat

Ano, pštros je trefa do čierneho :-))))

44
anja
Reagovat

33 Eva, mám podobný názor na Niki. Přikláním se k „slabomyslná“

45
Petra
Reagovat

Daniela si na rande vyberie Tomasa?? Dobre som to pochopila? Tak to je konec :)))

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/bude-po-hadke-opaet-sex.html

46
Hooper
Reagovat

Tomáš bude môcť zase predviesť svoje umenie – konečne sa nájde tá, ktorá príjme jeho návrh na masáž.
———
Ajéje, to zase bude patka celá rozzářená.

47
Macík
Reagovat

adel, já si myslím, že brumla bude mít takový ty uhrančivý čokoládový voči a dyž tak na tu Danču porát čučel a moc nemluvil, tak roztála :-DD vono, mezi náma, kromě médana, je tam brumla vizuálně druhej nejhezčí…ale nesmí moc špulit hubu :-(… a dyž se směje, má i ďolíčky :-)…

elko, to je možný :-DD ale spíš by se šikl záložák…babička mi říkala, že lidi s vysokým čelem maj velkej mozek …asi to bude pověra, nebo Nela fakt plešatí :-DD

48
Macík
Reagovat

41) koc…až po dvou letech ? to já bych ji brala hned od září :-DD

49
koc
Reagovat

48 – to jako ze by tam Martinka rovnou zustala a uzila si tu skutecnou dovolenou kde by se nemusela pracne ucit dvouradkovy text ?

50
Petra
Reagovat

Daniela nam zahrala scenku, ktoru dostala za ulohu od stabu – akoze znici Nelu – ale hned po scenke sa pridava do klanu N+N a na rande berie dementa Fidela a este dementnejsieho Patku + Z profilu: knihy: nectu, casopisy: nectu. No tak to naozaj diky…

51
Adéla
Reagovat

45 – já to chápu, však Nela je s Tomášem taky spokojená, on je ideální partner pro dominantní ženu, když se začne cukat – stačí na něj zařvat, jinak si nechá s..t na hlavu. S Rockym je to jiná, sice ty holky asi přitahuje fyzicky, ale bála bych se, kdy mu rupne v bedně a začne mít vlastní názor. Takže Daniele než se rozkouká doporučuji Tomáše. V reálném životě je to zase o něčem jiném, ale on bude i spolehlivý ezoterický manžílek….

52
Macík
Reagovat

no jo, na rande jde jak Tomem, tak s brumlou :-D Tomík ji namasíruje a s brumlou dojde i na hudlana :-DD tipuju, že si vybere brumlu, pokud jí teda do konce týdne nevpálí, že *pouští sračky*…jsem zvědavá, co na to rande s Tomem, Nelina ???…

53
Petra
Reagovat

… a este „chce prorazit jako herecka v Hollywoodu“. (Pa-ne-bo-ze). Tak to teda ta uvodna scenka nebola nic moc…

54
Macík
Reagovat

49)…no, Martince už to tam musí lízt krkem :-DD ale já slyšela, že druhou řadu bude moderovat Pomeje :-DD

55
Macík
Reagovat

53) jak je vidno, obě trojanky mají společný cíl, ale Nikol jde ještě výš… ta chce i oskara za hlavní ženskou roli :-D

56
Valerie
Reagovat

Hm, ale zase se rýsuje šance na imunitu pro Natálku, pak by si Martin stoupnul za Nelu, Naty za Martina a hotovo. Jako bonus by Tomáš nafasoval na pokoj Vierku č.2. A Daniela by pak udělala Fidela nejnešťastnějším mužem Karibiku, protože jestli měl pocit, že Naty furt řeší… No to by snad zase začalo bejt koukatelný. :D

57
anja
Reagovat

hm přemýšlím furt jaký to má přínos ta Daniela ve hře, a vychází mi, že teda fakt žádný

líp by udělali, kdyby tam dali úplně cizí holku, protože takhle to je jasné – Dája nepůjde proti Niki a nevyhodí jí její jedinou kamarádku co tam má, takže trojka holek N+N+D že vznikne, to jsme mohli čekat, že…….

no ještě může nastat varianta, že se Niki s Nelou opravdu rozhádá, ale to nepředpokládám, ty dvě budou spolu držet, protože jsou obě konečně šťastné, že se mají za kamarádky, když venku s nima nikdo kamarádit nechce – vzpomínáte jak si Niki stěžovala, že všechny holky od ní vždycky zdrhají? :))) takže ty dvě – Nela i Niki – se hledaly celý život a konečně se v HP našly :DD

ostatní holky – Jana, Terka i Naty – jsou tam jakože samy za sebe. Mají svůj styl, svoje názory, neupínají se v té hře k nějakému „až za hrob kamarádství“ a v podstatě jen odrážejí neustálé útoky od toho „upřímného spolku“

jediné co mě tam fakt mrzí, že Jana je úplně na šrot, unavená, vyždímaná, nemá sílu na nic, takže Nela ji má tímpádem tam, kde chtěla

58
Hooper
Reagovat

56: Taky už jsem psal, že z důvody imunity pro Natálku by mi spárování Daniely a Rockyho nevadilo. Jenže u ní je jasné, koho by vyhodila (Nelu) a to si štáb nemůže dovolit, takže si myslím, že by se změnil způsob párování.

59
Bobby Brown
Reagovat

55 – Nejvýš míří Nela, ta chce rovnou na Špilberk.

60
Valerie
Reagovat

58 – Proč by to najednou mělo začít vadit? Takhle jasný a ložený je to už delší dobu a nikoho to neštve (kromě diváků, ale na to sere pes). Produkce má moc napilno s deštníčkovejma koktejlama. :)

61
Elko
Reagovat

Pochybujem, že sa Daniela odsťahuje k Rockymu na izbu, aby Natálka získala imunitu. Daniela to určite vie a ak by v zápale hry na to zabudla (keďže Nela vymazáva mozgy), tak by ju na to upozornila Niki a neskôr Nela, keďže Natália by Nelu zhodila z útesu už teraz.

62
Adéla
Reagovat

57 – anjo, ono to s tím kamarádstvím až za hrob možná nebude tak žhavé, minimálně ze strany Neluše. Chudák Niky se brzy zhroutí, z jedné strany jí bude dusit ségra a z druhé „kámoška“. A že by si Nela omotala kolem prstu další Trojanku, se mi moc nezdá. Ale uvidíme.
Jinak na Janě začalo být vidět, že je jí teprve 19 a začíná se holka sypat a brečet, ale tak třeba se ještě postaví na nohy…. Vikouš je na tom podobně, ten i celý nějak vybledl Superman.

63
anja
Reagovat

61 Elko, taky si myslím, že Dája si imunitu podrží až do párování. MŃo a při párování se Rocky spáruje s Naty a Dája si vezme Rockyho a Naty tak odstřelí.

V tom případě je úplně choré a uhozené proč tam dávali tu Dájinu spekulaci o tom, že je třeba odstřelit Nelu, že pokud se to nepovede teď, nepovede se to už nikdy atd atd

64
Elko
Reagovat

63: Natália, ak bude vedieť, že vypadne, tak možno ukecá Martina, keďže nemá rád Terezu, aby sa za ňu postavil a tým sa to môže celé premiešať. Martin si však bude musieť vybrať jednotku alebo dvojku.

65
Valerie
Reagovat

61 – Elko já myslím, že by to naopak pro ní bylo výhodné, Nela by vyletěla, jenže by ji vyhodila Naty, takže by nemusela řešit střet zájmů s Nikolou a jako bonus by dostala Fidela.
Otázka samozřejmě je, jak by v tom zamíchal štáb, jestli by se nepochlapil a neudělal nějakou soutěž s nejistým výsledkem. Podržet si imunitu je jistota.

66
Macík
Reagovat

59) :-DDD

67
Petra
Reagovat

Stab to cele „zmanipuluje“ ;) tak, aby Nela nevypadla. To vam garantujem…

68
Valerie
Reagovat

67 – Petro, máš nějaké utajené spolehlivé zdroje informací? Prosím řekni ano. :D

69
Macík
Reagovat

57) to je fakt, vždyť Nela včera k Nikol pronesla, jsi jediná, se kterou se tady bavím…

70
Macík
Reagovat

hele, ale Nikol už hraje…zatím teda v reklamě na dovču, ale někdo sem dal onehdá odkaz…

71
Elko
Reagovat

65 Valerie: máš pravdu aj to je jedna varianta, otázne je či naozaj chce Daniela vyhodiť Nelu a má to takto šalamúnsky premyslené… po včerajšej debate na lehátku silno pochybujem :)

72
Hooper
Reagovat

60: Viz 67. Nela je pro štáb zkrátka příliš cenná. S prvním paragrafem 65 souhlas.

73
Valerie
Reagovat

Petro, jsem slepá, četla jsem že to štáb zmanipuluje tak, aby vypadla. Takže oprava, doufám, že ty zdroje nemáš a pleteš se. :D

74
Lucas
Reagovat

Nevim, čim to je, ale mam čim dál tim víc radši Nelu, než ostatní, všichni už mi tak nějak lezou na nervy a na ní jsem si zvyknul :D jinak převčírem hrála v pozadí tahle písnička – http://youtu.be/NQa-Qqt96CM , oni celkově vybíraj dobrou hudbu a podkres :)

75
Valerie
Reagovat

72 – Nevíš jak je to vlastně se sledovaností? Klesá nebo stoupá? Jestli to s Nelinou důležitostí nepřeceňují. Podle mýho je to hlavně kvůli ní už celkem nuda.
Máme sice výbornou zápornou domovnici, která ostřížím zrakem hlídá, co se v baráku děje a neváhá nájemníky přetáhnout hadrem. Jenže chybí tam ten hlavní kladný hrdina, který osazenstvo domu vede ke vzpouře a boji o svobodu. Záporné postavy se musí používat jako koření. Tahle má na obrazovce příliš prostoru, což je ve výsledku asi tak lákavé jako přepepřená polévka.

76
Hotel Paranormal
Reagovat

Tlumočnici by měla dělat Nela. Občanstvím Češka, národností Moravačka a navrch ještě Slováková:)
Navíc má vrozené porozumění, nechybí jí empatie a diplomatické schopnosti by mohla prodávat u stánku na Václaváku. :)

Jen je mi záhadou, proč je tady nenáviděná coby vrchní záporačka. Je sice nafouklá jak vzducholoď, ale bez ní by tam byla nuda prokládaná kocovinou. A štáb volí logicky, pokud mám hráče, který přináší drama, tak tam místo něj nenechám osobu, která se v pravidelných intervalech otáčí jak kuře na grilu. Já tam nemám favorita ani záporáka, beru to jako zoo.

Ti policajti jsou vážně chodící vtipy, kdybychom je neměli, musíme si je vymyslet. Dělá mi jen starosti myšlenka, že všichni policajti jsou TAKHLE sexuálně frustrovaní:)

Niki mi připomíná Brandona „Rozvázala se mi tkanička. Musíme si o tom promluvit“ z Beverly Hills.
Jana je psycho Šebestová s utrženým sluchátkem. Bez roamingu. A bez tlačítka vypnout.
Tereza, levnější varianta Agáty Hanychové, je white trash se vším všudy, zapadla by někam do přívěsu v USA.
Natálie je prototyp pipky, která se točí kolem svýho kubánskýho machokohouta.
Niko není žádný lumen, působí jako ti dobráčtí svalnatci z posilovny. Obři, co by mouše neublížili, ale jako osobnosti jsou tak slabí, že s nimi každý zamete.
Viktor je zajímavá figurka, sice zabral roli odpudivého, bezpáteřního slizouna, ale o zábavnější je jeho machinace sledovat.

Tahle RS je taková malá zoologická, okresní přebor, ale všichni jsou tam předvídatelní. To Farmář, to je navzdory vůni hnoje jinačí safari, pro mě mnohem exotičtější než stádo pornoherců.

77
anja
Reagovat

71 Elko, od 19leté holky nějakou promyšlenou taktiku nečekám :) Daniely veškeré slibované taktické manévry skončí na zase nějakém kamarádíčkování a nekamarádíčkování s holkama a „ten se mi líbí“ v. „ten se mi nelíbí“ s klukama

kecy o nějaké strategii a hráčské taktice by si měli všichni strčit někam, nakonec – ani já žádnou hru v pravém slova smyslu od nich nečekám, mě baví jak se tam obírají, lezou po sobě, lezou si na nervy a jak lezou na nervy především mně :DD

78
Macík
Reagovat

77) :-DDDDD

79
matmat
Reagovat

9 Bobby Brown….nejdříve omluva mé pozdní reakce… mám náročnou odbornou práci plnou stresů (arbitráže na trzích fin. derivátů). Dnes nám začíná Wells Fargo Championship (PGA tour)…hraje Mickelson, Tiger aspol. To budou nervy!!! A Players příští týden (myslím, že na ČT4)…Tak tam jsou ty opravdové, námi milované hvězdy!

80
Hooper
Reagovat

75: Bohužel, teď jsem nějakou současnou sledovanost hledal a nic. Každopádně v anketě na iprima.cz na otázku Chcete, aby z Hotelu Paradise vypadla Nela? vede varianta Ne, dělá největší show :(

81
Hooper
Reagovat

79: Players bude čtyřkou kvůli hokeji trochu zkrouhnuté, ale samozřejmě se těším.

82
Adéla
Reagovat

80 – já hlasuji ANO chci aby vypadla Nela a rychle!!!

83
Prochor
Reagovat

76 – Mám opačný názor – právě s Nelou je ukrutná nuda protože když se někdo postaví proti tak letí jako špinavé prádlo. Ale jestli je pro někoho show dívat se na její věčně otrávený obličej, tak prosím. Tomu zase nerozumím já.

84
Nikol
Reagovat

Tereza – nemá krk, ramena má hned pod ušima. Má taky divící se čárku místo obočí. Absence krku mě však vytáčí více. Možná je upřímná, ale občas si přimaluje skutečnost (chytila jsem tááákovou rybu), a nachytává se na to sama.
Nela – vedle sebe bych ji nesnesla, velmi sebestředná a mám pocit, že začíná mít na hlavě vyšisované M, což u některých mužů nevypadá špatně. Obávám se, že by ji probralo proplesknutí a z té holky vyloženě sálá, že nemá ráda sex.
Niki – strašná slepičí prdelka, okamžitě všem vyzvoní všechno, aniž by k nim stačila dojít.
Vysvětlete mi prosím, proč se rozčilují, že k sobě nejsou upřímní, že jsou manipulátoři, že lžou..je to hra. Ikdyž chápu, že být tak dlouho zavřená s lidma – já bych to nedala. Já bych byla na zhroucení po týdnu – nemít zprávy, nic si nepřečíst, žádnou knihu, ježiš co tam vlastně dělají??

85
Valerie
Reagovat

Na druhou stranu, Romeo a Zuzana taky letěli, že nestačili koukat, tak co by nemohla domovnice.

86
Bobby Brown
Reagovat

79 – Omluva se přijímá

76 – Jakej okresní přebor? Tohle je TOP z 15 miliónů!

83 – Tak tak. Už od dob Lenky je to pořád dokola. Nela ukáže prstem kdo se jí nelíbí a ten letí. Vždy přijde někdo nový, kdo tvrdí, jak má svůj vlastní rozum, ale velmi rychle stáhne vocas a přidá se do služeb Nely markýzy ze Špilberku.

Heslo „nikdy nevíš, co se stane v ráji“ vzalo od dob Lenky za své.

87
Pestrokřid
Reagovat

Myslím so ,že Nela-Megera nevypydne.Má od štábu imunitu
že jako první nechala ohřát krocana,a možná před tím
hřála krocany štábu.
Rád bych věděl jaké má zaměstnání,typuji ji na dozorkyni
v ženské věznici.
Do hry podle mně už nikdo jiný nevstoupí 3 k…y to mají se
štábem domluvený,a o výhru se rozdělí mezi sebou.
líbí se mi,jak Niky zs sebe dělá správňačku a přitom je hrozná
podrazačka.Řekl bych že je mnohem horší než Nela i když to je p..a na entou

88
Valerie
Reagovat

84 – Protože nechápou základní pravidlo RPG – hráč není postava a postava není hráč. :)

89
anja
Reagovat

82, 83 Adél, Prochor, tož já jsem po včerejším díle z Nely už tak otrávená, že se přikláním taky k tomu ať padá:DD anebo – já fakt nevím :)))

90
Micka/XX
Reagovat

Začíná to tam být monotónní – stále stejné schéma, Nelina despocie bez vážnějších trhlin, každý nový troufalý příchozí zpacifikován metodou cukru a biče. Smutné, že jediní odpůrci (a ti k tomu byli dohnáni pod tlakem štábu a okolností) jsou poněkud povadlý „slizoun“ a značně vyšťavená Jana (pravda, vydala tam už dost energie). Výhru už nepřeji vůbec nikomu, Niky mě stále víc dráždí, zamrzla někde v dětství, musí být v závětří a držet se sukně Velké Matky (původně se chytla Zuzky, nyní Nely) a opakuje jak kolovrátek, co jí dospělí předříkávají. Mladší Daniela vypadá trochu soudnější, ale moc nadějí do ní nevkládám (stačí mi už, že si vybrala Rockyho). Niky byla mj. super, když vůči Natálii argumentovala, že „Rocky je tady nejrozumnější“, a pak to opravila na „rozumný“… Bože Bože.

91
radek
Reagovat

90
Pokud vypadne Nela, a s ni se ti to zda monotonni, tak po jejim vypadnuti by se stacilo jen podivat se na pocatecni a koncovy titulky, protoze by se tam nedelo vubec nic. Nela je tam hybatelem temer vseho. Pokud by tam nebyla, tak se nikdo neprojevi (neni pravda, ze jim to Nela nedovoli, Romeo, Klaudie i ty dve sloveny se projevovaly, projevi se pokazde silna osobnost a krom Nely tam nikdo takovy ted neni, sanci maji uz ted a nedelaji nic). Mozna by Niko trosku vic vylizal na slunko a nemel by takovy trauma, ted je radsi schovanej, ale nejaka akce se od nej neda cekat, ani kdyby tam Nela nebyla. Niky, fetacka, policajti, kubanec a dalsi nevyplodi vubec nic. Jedine na co bysme se mozna divali by bylo ozirani do nemoty. Ani Viktor by nemel proti komu „bojovat“. Takze ja se radsi budu divat na cosi s Nelou, nez na valeni sunek u more 10 svihnutejch lidi, kteri by se tam v klidku opalovali a ozirali. navic se ani nemaji zajem „rozmnozovat“ jako pokusni kralicci, takze bychom opravdu videli „zazivnou show“.

92
Melanie
Reagovat

80 Hooper: Už jsem si všimla, že tady na Panáčkovi se často názory liší od těch většinových (na FB, ofiku atd.) :o)

Jinak Nelu jsem pořád brala, že ačkoliv jako člověka bych ji nesnesla ve své blízkosti, do hry patří, protože tam dělá jednak show, jednak hýbe dějem. Ale už mě taky přestala bavit, ona působí strašně negativně i přes obrazovku a je to pořád stejné, řve, je uražená, pomlouvá. A skoro nikdo díky ní nedostane prostor. A nemyslím si, že by se tam nic nedělo, kdyby vypadla. Prostor by dostali ostatní a možná by se hrálo i jiným způsobem, než budovat si pozici křikem a nadávkama.

93
Melanie
Reagovat

91 radek: Tak úplně nesouhlasím. Romeo, Klaudie, Lenka měli sice snahu se projevit, ale náčelnice Nela okamžitě svolá svůj štáb a zadupou je do země. A tak je to pořád dokola. Jednou, dvakrát to bylo zajímavé, ale každý týden? A to je taky důvod, proč se nikdo ostatní moc neprojevuje. A mě to prostě takhle nebaví. Ovšem respektuji, že někomu se to naopak líbí. :o)

94
dessin
Reagovat

;Nela uz nudi, je to porad dokola. Opet nechapu proc se stab unavuje tydenim sestrihem, dyt by cela ta show sla zrychlit – prijde v utery novej do dveri, ukaze prstem a podavaji si kliku, na co cekat do parovani, dyt je to saskarna.

Myslim ze po odchodu Nely by se i jini lide dostali na vysluni. Nesouhlasim, ze nikdo nic nedela – ono radsi nikdo ni nedela a setri energii, nez se dohadovat s Nelou tak rads drzej hubu a neprojevuji se.

Stab je mrkev!!!

95
EvkaD
Reagovat

Nela sice patří do hray, čeho je moc, toho je příliš…jezte svíčkovou každý den…co svíčkovou, jezte denně jitrnice…fuj, plný žaludek…S tím svým bobanem na hlavě a hnusným úsměvem mi otráví večer…
Daniela dělala frajerku a nic…ona ví, že je každý podělaný ji vyhodit, proč to ona neudělá ha?? Ji by podržela sestra, co by se jí asi stalo??? Konečně by se to rozjelo jinama, ne pořád UKÁŽU PRSTEM NA TEBE A LETÍŠ….Mě to už nebere, fakt nee:-((

96
Micka/XX
Reagovat

91 – Radku, i kdyby se tam po vypadnutí Nely nedělo vůbec nic – čemuž nevěřím. všem už to tam leze na mozek a nějaká pnutí by vznikala tak jak tak – tak bych aspoň nebyla tak znechucená jako teď, případně bych se na to přestala dívat vůbec. To si říkám teď taky a nadávám si, že už toho nenechám, pořád ještě ale s vrozenou mi naivitou i optimismem čekám, že se Nele někdo postaví. Dopadne to asi tak, že budu stále otrávenější a Nela stále silnější, vše to tam rozmetá a srovná,dokud v poslední fázi nevyletí, čemuž tedy stále věřím (budou-li hlasovat diváci, to už si operátoři jistě mnou ruce).

97
radek
Reagovat

93
Ano, ale projevili se, dokazali tam aspon neco udelat, i kdyz vyleteli. Kdezto to, co je tam ted, neudela vubec nic. Jen tam sedi, nebo se schovavaji.

96
Ja verim tomu, ze Nela v posledni fazi vyleti. Rikas, ze neveris, ze by se tam nic nedelo. Co by se podle tebe delo, krom tech tanecku, chlastu a opalovani? Ti, kteri se projevuji ted, by se projevili stejne i bez Nely (Rocky, Viktor, Jana, obcas nymfomanka) a tezko verit tomu, ze by se kubanec projevoval pak min nebo vic. Ten na nikoho nebere ohled. Holky by se taky chovaly +- stejne, kdo by to tam teda podle tebe rozjel?

98
Elko
Reagovat

…ale si zoberte, že ako dokáže JEDEN človek ovládnuť všetkých, pritom stačilo by málo a Nela by sa zosypala ako zo smotany pri dortíku :), ale oni to akosi na ňu nevedia, dokonca už je odpálená aj Jana, ktorá tam robila medzi súťažiacimi najväčšie halóóó.

Toto nie je chyba štábu, toto je v prvom rade chyba súťažiacich. Mali ju možnosť už viackrát vyhodiť, ale vždy radšej idú s väčšinou a dokonca jej pri verejnom hlasovaní dali imunitu, sami si môžu za to a nečudoval by som sa, keby tam o pár dní na nich vyšla s obuškom, bičom a robili by si z nich sluhov. Mňa zatiaľ tieto ich dni pod vládou Nely bavia, pretože čakám komu tam naozaj o chvíľu rupnú nervy :)

99
radek
Reagovat

94
„Myslim ze po odchodu Nely by se i jini lide dostali na vysluni. Nesouhlasim, ze nikdo nic nedela – ono radsi nikdo ni nedela a setri energii, nez se dohadovat s Nelou tak rads drzej hubu a neprojevuji se.“

Tak jsou to chudaci, protoe jich dohromady je vic, nez zmuze nela plus jeji pes. A zajimalo by me, kdo by se podle tebe vic projevil. Mozna Niko by vic vychazel z krytu, ale tim to konci. Jsou to totalni nuly, ktery se boji ozvat, vcetne policajtu. Jedinej kubanec to muze rozvirit, ale toho by musela Nela nasrat.

100
Bobby Brown
Reagovat

91 – Radku, právě proto, že je tam už strašně moc dlouho hybatelem všeho Nela, proto to nudí, je to furt stejné.
Naprostý nesmysl je myslet si, že po vypadnutí Nely se tam nebude nic pořádného dít. Ale bude, a bude to jiný. Však oni se tam požerou mezi sebou, neboj. I kdyby tam měla přijít jiná pizda za Nelu, bude to aspoň jiná pizda, chápeš?
Mně už ani nejde o tu Bryncl Tlamu, jako o to, že se tam neděje nic překvapivého, nic převratného (myslím z hlediska scénáře). Opravdu si stojím za tím, že „nikdy nevíš co se stane v ráji“ někam vyšumělo. Žádnej napínák se nekoná už x týdnů. Bohužel.

101
Adéla
Reagovat

Stokrát opakovaný vtip přestává být vtipem a stejně tak přestalo být zábavné působení Neluši v hotelu. Kdyby se aspoň některý den smála aby ta její poloha nebyla tááák monotónní , ale kdo má pořád sledovat její gestapácký obličej a vyšetřování? A zábava bude i bez ní, slepiček je tam dost a záporná postava bude někdo jiný.

102
Melanie
Reagovat

97 radek: ad. 93 – právě protože vědí, jak dopadli ti, kteří se snažili něco udělat.
Já si nemyslím, že by se tam bez Nely nic nedělo, dostali by šanci se víc projevit, tím by vznikaly další konflikty, ponorka tam už je, možná by to neprobíhalo v tak vypjaté atmosféře, což by mi ale vůbec nevadilo.
Ovšem to všechno jsou jenom úvahy, těžko můžeme vědět, co by bylo, kdyby bylo… :o)

103
radek
Reagovat

102
Ale to potvrzuje jen to, co jsem rikal, ze jsou posrani az na pudu. Pritom pokud by se spojili, tak by letela tak, ze by se nestihla ani zastavit.

Jinak jak tady dne spsal nekdo o ni a o pstrosovi, tak tady na te fotce jak spuli ten zadek, jsem se musel zacit smat

http://www.topky.sk/gl/137631/1089250/Nela-z-Hotela-vas-rozpali–Nahe-telo–lacny-pohlad-

104
radek
Reagovat

100
Ja si prave myslim, ze bez ni bysme se divali na uplnou nudu.
Ubylo by hadek, to je jasny, ale takto je to fakt takova zoo, takovy rybicky v akvarku, ktery se navzajem poziraji.

Pokud tam nebudou vsichni hloupi, tak stejne za chvilku budou muset jit po sestrach, protoze je to do budoucna nejvetsi hrozba pro soutezici. Horsi, nez Nela. Neberu to pro divaky, ale opravdu pro soutezici. Pokud teda budeme brat to, ze rodina bude stat v kazde situaci na stejne strane.

Pise i tohle “ Žádnej napínák se nekoná už x týdnů. Bohužel.“

A bez Nely tam napinak bude? Ja myslim, ze vsichni tusime, ze by se soutez zklidnila, tim padem po napinaku by nebylo ani vidu, ani slechu.

105
Valerie
Reagovat

Radku nemyslím si, Nela unavuje už i mě a to jsem x kiláků daleko. Já už to ani pořádně nesleduju, proklikávám video v archivu, protže mě baví tady o tom kecat.
Až vyletí, tak se všichni nadechnou a než stačíme mrknout, začne dělat pořádnej bordel Jana s Terezou, o to nemám sebemenší obavy. Důležitý je, že to bude jinej bordel. Důraz na slovo JINEJ.

106
viki
Reagovat

87:DDD ohřála krocany štábu:D to mě taky napadlo, podle toho, jakou tam má moc. Je z toho poslední dobou fakt nuda. Chtělo by to imunitu pro Natálii a Nela by se zcvokla, ale to je asi zbožný přání:(

107
dessin
Reagovat

Radek: jak vidis, nazory se ruzni. Ano, podle tveho nazoru jsou to totalni srabi, dle meho maji uz dost a chteji mit pokoj. Ono se skvele machruje tady, za pismenkama, ale jdi se tam nechat zavrit na x tydnu a slapat po Nele. Bud bys zalezl jak svab taky, nebo byste se rozcupovali na kousky pac ani ona, ani ty neuznate jiny nazor – ctu te uz v nekolikate diskuzi a vidim dost velkou pdoobu, mozna proto se ji zastavas. IMHO.

Stab je mrkev!!!

108
Bobby Brown
Reagovat

104 – Ale napínák má vyrábět štáb, proto to heslo „NNCSVR“.
I v Nascar, když to bylo moc jednoznačné, stopli závad a pěkně znovu na start a jedeme od znova. Bylo to pro diváky. Tohle už je x týdnu jedno a to samé. A proto má štáb ono pravidlo NNCSVR, aby mohli do děje zasáhnout a trochu to oživit, což se neděje.
Nějaké opravdové překvápko, které by trochu zahýbalo kartami by neškodilo.

109
radek
Reagovat

107
Ne, nemachruje se za pismenkama. S takovma lidma, jako je Nela byvam vyrizenej hned, funguje na ne stejny chovani, jaky produkuji oni, ale to je jedno. Neni nutny se rozcupovat, ale je pravda, ze bychom na sebe po vymene nazoru uz nepromluvili.

Jinak neni vubec pravda, ze tam jsou uz vsichni unaveni. Minimalne Rocky, dva policajti a ted segra Niky maji sil vic nez dost, protoze se nikdy do zadnych akci nepousteli a nekteri jsou tam chvilku, vcetne nevyrovnane fetacky..
Vystavenej je jen Viktor, Jana.

Musim rict, ze i kdyz tvrdis, ze me sledujes, tak asi sledujes spatne, protoze jiz nekolikrat jsem uznaval nazor i tady nekterych diskutujicich, ale obecne mas pravdu, uznam pouze nazor, ktery je lepsi a rozumnejsi, nez muj. Ty tady taky tvrdis tvuj nazor a ja ti na rozdil od tebe, nepodsouvam, ze neuznavas jiny nazor (napriklad muj). Takze v tom je mezi nami rozdil. Lidi obecne tezko prijimaji nazory ostatnich lidi, ale vetina si neuvedomuje, ze dokola omila vlastni nazor a tim padem dela to samy.

105
Je to mozny, ale ja tomu neverim. K tomu, aby se projevili maji dost sanci i ted a nedelaji nic. Jana je jak hrouda nestesti a tak by to tam asi moc nerozjela a tereza se zklidnila, do ni kdyz nikdo nereje, tak je v klidu. Nela je samonasiraci.

110
radek
Reagovat

108
No jo, ale stab je na tom asi jeste hur, nez soutezici anebo je tam na dovolene.

S prekvapkem souhlasim, pokud to nejak rozhybe, tak at to klidne zamete i s Nelou.

111
Macík
Reagovat

prostě, ať tam pošlou na týden plačkovou a ta nelinu vyklepne cobydup :-DD

112
chacha
Reagovat

57 – přínos Daniely ještě hodnotit nemužeš, protože neznáš její úlohu. Minimálně demoralizovala onen méně početný tábor. Zajímavé muže být, pokud štáb obě sestry postaví před hotovou věc, že v určité fázi bude muset vypadnout jedna z nich a nikdo jiný.

17 – Macíku, tvuj komentář je lepší, než se na ty epizody koukat :)

Jinak jak tady čtu komentáře, tak mnozí se stále snaží uplatňovat současný stav a zažité modely jako vzorec pro nadcházející dění. Štáb sice při minulém vyřazování ulítnul, když opakoval „Vladův“ model, ale jinak byl dosud originální. Jakákoli taktika není ani dobrá, ani špatná, záleží jen na tom, jak na jednotlivé taktiky soutěžících zareaguje výrobce a podpoří je/zadupe v zájmu sledovanosti.

Jinak bych nebyl tak přísnej na soutěžící. Je to show, půlka scénář, půlka střih. Soutěžící mají bavit svou komičností v situacích, ne způsobovat svým chováním žaludeční vředy divákům :)

113
Adéla
Reagovat

112 – já jsem schovívavá dost, ale Nela prostě k smíchu není, tak by s tím měl štáb něco udělat. Proč nevrátili buď Lea nebo Dianu, když poslali Nele dopis? Nebo aspoň Lenku, kterou Nela taky nesnášela nebo Romea? Nebo je tisíc dalších možností jak rozvířit děj, mně přijde, že štáb má úpal z těch veder a nic převratného nevykoumají a je to škoda.

114
chacha
Reagovat

Co máte furt proti ty Nele? Já podnikat, tak tuhle osobu zaměstnám jako provozní, dvojnásobně jí přeplatim a nepotřebuju personálně řešit mix ženskejch a chlapů a z toho plynoucí mezilidský vztahy. Tahle matrona by zdirigovala i myši na půdě.

115
anja
Reagovat

114 zaměstnaná Nela, heheeh to je scifi :DDD

116
chacha
Reagovat

113 Adélko a ty jsi viděla ve hře lepší obličeje, než udělaly Nikola s Nelou, když se vrátila Klaudie do HP? Myslim ten ty sarkastický úšklebky směrem k Romeovi jako předzvěst milostnýho trojuhelníku. Nela je pipka, jen narozdíl od Terezy ještě ví co mluví a narozdíl od Natálky je drzejší a průbojnější (na někoho až moc) a na rozdíl od Jany přímější (neplést s upřímnější.. jen nekličkuje), to že se nesměje – to zvládne střižna, na záběrech stranou z večerů, kde jsou ti na sedačkách v pozadí se baví a směje normálně.. že je panovačná… kterej jedináček neni :) většinou je to stejně jen poza a lidem, co to s ní uměj snadno podlehne.

117
chacha
Reagovat

115 nj, to máš pravdu, je to kůže líná, to jsem nedomyslel.

118
Melanie
Reagovat

112 chcha: Právě že model vyřazování byl poslední tři týdny stejný, tak doufám, že je nepřestalo bavit vymýšlet něco nového. Teď už by to změnu chtělo. :o)
A zaměstnat Nelu jako provozní, tak Ti půlka lidí dá výpověď, druhá bude na neschopence s nervama. :o)

119
Daisy
Reagovat

Brno je zlata lod, za devcaty z Brna chod, hmm… jsou hezke, hmm… a verna…..
:-)
Ziji pres 20 let ve Statech a tu pravou, nefalsovanou BITCH jsem objevila v Brne.
Slecna se zakladnim vzdelanim a zivotnim cilem byt bohata a nic nedelat je naprosto neuzitecny a zbytecny clovek a jako takovy si myslim zabira jen na techto strankach az presprilis mista.
Mela se vratit na Moravu uz pred 31.dubnem, aby jste ji tam mohli upalit spolu s ostatnima carodejnicema. No, ale jak se rika- na kazdou sv… se nekde vari voda – na Morave uz zrejme piska nejeden papinak…..
Niki je typickym prototypem vyznamu – „Tak hodna az blba . Lepsi „spriznenou dusi“ uz si opravdu najit nemohla, ponese si z tohoto „kamaradstvi“ nasledky po cely zivot.
Miss Bitch je nebezpecna existence a travit s ni dny pod jednou strechou musi byt velky napor na nervy.
Janko – drz se !
Rocky, prosim, uz nemluv a radeji odejdi, je to nechutne.
Natalko, ty nymfomanko, stoji ti to za to ? Setri si libido na Slovensko. Jsi tak hezka, je te pro omezence Kubance skoda.
Tomasi, prosimte az prijedes domu udelej si neco s tou hlavou – inside out, tyhle druhy soutezi pro tebe fakt nejsou. Vzdyt ani nevis, co delas.
A Viktor tam uz ted bude fungovat jen jako lapiduch v ustavu pro choromyslne ? Hlavne at neztrati kontrolu nad svym jednanim, obdivuju ho, jak to zvlada.

120
Pestrokřid
Reagovat

113.Proč Nela,která mrknutím oka vyhazuje koho chce,Lea
nezachránila?Protože tam byl jen proto aby s ní rozhýbal
sexuální hrátky.Za to má Nela imunitu od štábu.
Je jasné,že někteří soutěžící jsou štábem chráněni(Nela,Niky,Brumla),proto tak s přehledem rozhodují o tom,kdo vypydne a oni tam ůstanou.
Měli by tam poslat Sněhurku a sedm trpaslíků,aby se síly
proti těm třem p….m a Rockymu vyrovnaly

121
J.
Reagovat

Jak jsem to tak včera sledoval, tak si opravdu myslím, že nevím, co by se muselo stát, aby Naty neletěla. Souhlasím s tím, že kdyby se chtěla Daniela spárovat s Rockym, Nela s Niki jí to hned vymluví, aby jí zůstala imunita. Jediné, co by Natálii mohlo zachránit je to, že by si za ní stoupnul Martin, tudíž Rocky – no možná by na něj zbyla Tereza – a pak by Daniela vyřadila jí ale taky by nemusela.
Škoda že to štáb neudělá tak, že by si Daniela vybírala jako první, nebo by byla mezi ostatními ženami a tudíž by si jí mohl Rocky vybrat hned a ostatní by pak mohli ještě zachránit tu či onu. Jenže myslím, že to bude stejně jako minulé týdny – Daniela bude stranou a jako poslední pošle domů, koho chce… Měli by to udělat jako při prvním párování, aspoň to párování by mělo mít podobné podmínky každý týden, ale ty, co byly na začátku a ne ty, co jsou teď, kdy si nově příchozí vyhodí koho chce, aniž by ten dotyčný měl nějakou šanci to zvrátit…

Je to děs, protože fakt to je o tom, kdo vadí Nele, jde (s vyjímkou Viktora, ale tak Nela byla ráda i za Vlada, když letěl). Já bych coby štáb, dal Nele jednodenní úkol, který by neobnášel žádnou moc po splnění a to – celý jeden den nemluvit! Pak by bylo víc vidět ostatní…
Myslím, že kdyby Nela vypadla, tak by se ostatní opravdu začali víc (nebo jinak) projevovat. Je to jak když nastoupíte do nové třídy na škole do prvního ročníku – když se seskupí nová třída třeba na střední škole, začnou se ty lidi postupně selektovat na ty, co vyčnívají víc, co míň a co jsou tzv. neviditelní. Což tady je asi stejné a když vypadne někdo, kdo na sebe poutá hodně pozornosti, brzy jeho místo zaujme někdo jiný – záleží pak na střihačích, jak s tím zvládnou pracovat…

Daniela si dnes vybere na rande Tomáše (ale asi ne podle jejího přání, protože jestli se jí líbí Rocky, tak Tomáš je úplný antitip) – potřebují ho asi vrátit trochu před kamery, jinak by tam nebyl vidět celý týden. Jediný šok, který by se mohl stát, kdyby Daniela řekla, že vyřadí Natálii a pak by si stoupla za Nelu a vyřadila jí, to by byl asi šok! Ale že by se to stalo? Moc tomu nevěřím. Někdo na ofiko webu psal, že Tereza je doma, ale takových kachen už tu bylo…

122
Howdy
Reagovat

75 Valerie – to je velmi pekny a vystizny komentar, tak to je, k tomu neni co dodat.

123
Bobby Brown
Reagovat

121
ad poslední odstavec – jo, tak tohle by mělo teda koule!

124
J.
Reagovat

123 – Napadlo mě to, když Daniela jde na rande s tím Tomášem, že by pak mohla říct, že si vybírá jeho, jak jí padnul do oka (hahaha) a poté by Nela šla a bylo by to tak rychlý a nečekaný, že by s tim Niki ani Nela už nic neudělali… Ale pravděpodobnost, že se to stane je fakt asi 0,01%

125
J.
Reagovat

Oprava – Niki a Nela nic neudělalY!

126
Mikes
Reagovat

Kdyby byl Viktor skutečně zdatný manipulátor, tak by po zjištění, jak si tam Nela omotává Daju kolem prstu, vypustil mezi lid fámu, že Daniela bude hrát na oko velkou Nelinu kamarádku, aby jí o to lépe mohla vrazit kudlu do zad. A protože gestapačka slídí a slídí, určitě by se k ní info rychle dostalo a Danče by se pak dostalo výslechu, že by jí přecházel zrak. A protože ani jedna z nich nemá rozum, vůbec by nepřišly na to, že se hádají o virtuální fámu.

127
chacha
Reagovat

120 – Démonizuješ :) Nela nevyhazuje koho chce, to jediné se jí povedlo u Lenky, na základě těsně vyhrané imunity u osazenstva. Jinak osazenstvo vypadává na základě potřeb nově příchozích – buď mají na to vyhodit někoho silného, nebo volí alibisticky, jako nyní Martin.

– To proč je tábor okolo (ne Nely) Nikoly silný je z pozice, kterou si od počátku budovala právě Nikola. Proti tý si nikdo nedovolí jít, protože by si o její kredit nabil hubu, jít proti Niky nikdo rozumně nezdůvodní, proto má tak silné zázemí, chlapečky, kteří věří, že se v gangu vyvezou a stejně tak Nelu, která se jen veze a dělá terč. Proč asi Viktora ranila ta šaráda kolem něj – kvuli Niky, nečekal to, věděl že jí potřebuje, proto marcipánový serepetičky. Niko se vidí s Niky ve finále, tak drží hubu a krok, Martin taky ví že právě ona je lístek, ale pokud chce jít, musí vytvořit druhý pár, nemuže proti Nikovi (nejlépe se ségrou) Rocky nejde proti Nele zase kvuli kultu Nikoly, on si s Nelou nemá co říct ani trochu. Dobrácká duše, zdánlivě až hloupá a naivní – ve skutečnosti nenapadnutelná. Skutečný hráč by se právě pokusil zaříznout Nikolu, která celý tábor drží pohromadě ne z přesvědčení, ale z naděje na vydržení do finálových bojů.

128
Howdy
Reagovat

Mikesi, tys tam mel jit ! Tebe je tam treba ! :-))

129
anja
Reagovat

123 Bobby, jo mělo. Ale právě, že Daniela na tohle nemá :))) sestřička si konečně našla kamarádku a ona by jí vyhodila? to si Dája nevrzne

to bych víc věřila tomu, že Terka je doma, že Daniela vyřadila terku a podědila Martina. Terezin odchod nikomu hlavně neublíží a hlavně (!!!) nikoho nenasere, že……… a zase jsme tam, kde jsme byli :DDD

130
anja
Reagovat

126 Mikeš, to by bylo geniální :)))….. no jo, ale Viktor je vůl, a to teď čím dál tím větší, takže tohleto je taky z řádu scifi

ufff, no škoda, že tam nikdo nehraje tyhlety intriky, to by se mi líbilo :)))

131
J.
Reagovat

Od Viktora se dnes dočkáme i nějakých slziček, takže asi takový drsoň, jak se na začátku zdál, taky nebude. Ale zas kdo by se divil, pár měsíců v hp a já bych se asi rozeběhl, přeskákal ty kameny a skočil bych do toho moře a plaval k nějký z těch lodí, co tam vždy v pozadí plachtí :o)))

132
chacha
Reagovat

131 Viktor je zlomenej, Niky mu zlomila vaz tim že charakterizovala jeho hru zákulisního hráče a vyhodila ho z lodi, na který se vezl jako černý pasažér. Teď čeká na popravu, bude chvíli trvat než se sebere a nabere novej vítr.

133
Valerie
Reagovat

130 – Anjo, to je těžký, když ona je tam teď zrovna v módě upřímnost. Aby ne, když tam pořádnou intriku nikdo nesvede.

134
anja
Reagovat

127 chacha, no Nela nevyhazuje, Nela pouze označkuje, ocejchuje dotyčného a vyhodí ho ten, který má momentálně tu moc……. takže ve finále to vychází, že vyhazuje Nela :))

na tom kultu Niki něco bude, perfektní postřeh

Niki se mi tím svým kamarádíčkováním s Nelou protiví čím dál víc

135
J.
Reagovat

Jen aby Viktor ten novej vítr nabrat stihl…

Jinak o té Niki jsem řikal už na začátku, že zvolila super „taktiku“ (jestli se to tak dá nazvat), být se všema chalapama a s většinou holek za dobře, je to dobrý předpoklad k tomu, jak se dostat do cíle. Nikdo z holek jí nebude chtít vyhodit jen tak a většinou se vždy najde nějaký kluk, který jí bude chtít zachránit (pokud by nedošlo na to, že by jí nevystřelila nějaká její antifavoritka s imunitou) a stoupne si za ní. Páč s Niki se to dá vydržet…

136
Adéla
Reagovat

127 – no něco na tom bude, Nikola se dostane hodně daleko ani neví jak, u ní je to spíš díky té povaze než cílené hře. A Nela nemá šanci vyhrát, pokud budou ve finále rozhodovat odpadlíci nebo diváci, tak ať už radši maže domů hned a nemusíme ji už ani vidět ani slyšet.
131 – taky jsem si všimla, že Viktor dnes bude žmoulat kapesník. Na něm je ta depka vidět už pár dní. Víc se mi líbil jako bazilišek, ale asi to byla jen maska. Žádný chlap tam po vypadnutí Romea a Vlada není.

137
chacha
Reagovat

134 – pouze v případě Terezy – možná, rozhodně to ale nyblo jediné označkování a Tereze se spíš hodilo do krámu, než že by Nela nějak výrazně lobovala. Vlado i Martin volili na základě svého vlastního úsudku, ikdyž každý z jiné pohnutky. Nela sakra poslouchá a veze se s proudem, byla-li by skutečně tak silná, poradila si se Zuzanou stejně jako s Janou. Její jediná síla je ve vazbě na Niky a v perfektnim vztahu s Tomášem založeném na tom jak tu někdo napsal „vzájemném zbytí“ protože jen to nevzbuzuje žádné zbytečné emoce, nikoho nedráždí a nikoho nového jeden ani druhý nerozpálí :) Nemam rád v osobnim životě lidi typu Nela, ale nemyslim si, že je to až takový ďábel, za jakého je vydávána :)

138
anja
Reagovat

132, 135 sílu Viktor nenabere když bude vedle něho momentálně úplně zřícená Jana. Ti dva nebudou nic jiného včil dělat než se navzájem chlácholit v posteli.

139
radek
Reagovat

138
S tim ja nesouhlasim. Myslim si, ze Viktor na ni neni tak vazanej. Ostatne to dokazal i vcera par vetama v posteli.

140
anja
Reagovat

136 Adél, tak jestli budou o výhře rozhodovat diváci a odpadlíci, jakože budou, tak Nelu zaříznou jen to hvízdne. To taky očekávám a na to se těším :)

jen aby pak nevznikl dojem, že Niki měla Nelu po svém boku jen proto, aby ji dotáhla k výhře :)) ono to toži tak v kontejnerovkách bylo, že :) Vladko i Tony měli svého šaška – už si nepamatuju jak se oba jmenovali .)

141
Stju
Reagovat

Offtopic: Markíza na podzim připravuje MasterChef http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/markiza-zhana-sutaziacich-do-masterchefa.html Původně chtěli Židka ale ten jim to odmítl.

142
anja
Reagovat

139 radek, ale jo, je vázanej. Oni, Viktor a Jana, tam momentálně vypadají jak dva štvanci. Viktor je zdrcený furt z toho woodooo, kde mu naložili skoro všichni.

143
EvkaD
Reagovat

22, super nápad…Soutěž o největší čelo…to pro případ kdyby madame náhodou byla v ohrožení..Je mi zle, když ví člověk, že vypadne Nataly..proč?? Proč ta kačena tam bude stále sedět s tím výčesem do nebes a ona určí kdo půjde…Je to smutné, štáb neštáb..Má se vypadávat, jak žádá soutěž, najdi si partnera…ale je to spíš, na koho ona ukáže jde…
Já bych se na lidi nespoléhala, většina soutěží nedopadlo zrovna podle předpokladů, nevím…Ale než Nela, radši ať to vyhraje pejsek z ulice! A to, že by měl vypadnout slovenský soutěžící je taky hnus, bude 10 ku 1??

144
Anonymní
Reagovat

127 – máš pravdu předsedo.:-) Z tohoto pohledu to dává mnohem větší smysl. Nela vzbuzuje negativní emoce, který nám značně rozostřují optiku.:-)

145
radek
Reagovat

142
Zdrcenej z woodoo je, ale to nema s vazanosti na Janu nic spolecnyho. Asi ji tam ma nejradsi, ale Viktor vi proc tam je a nehleda si tam lasku.

146
Howdy
Reagovat

103 Radku, to jsem psala ja. Jak poprve videla zaber na ni a jeji vystupovani tak me okamzite napadla ta scena z Dedictvi, jak tam ma ta slapka u bazenu tentyz postoj a rika;“ Pstros ? Na co pstros ?“
No a pak tu Elitu z Brna slysim, jak rika: Hovno heeerecka – kurva je to ! A bylo to potvrzeno !
:-)))
Aspon vidite, v cem se nam „kraska“ zhledla.
V jejim podani bychom ji ovsem stejne vyspulenou patrne slyseli pronaset : “ Knihy ? Na co knihy ? Vzdelani? Na co vzdelani? Zamestnani? Na co zamestnani?“

147
anja
Reagovat

146 hehe pěkná zoo to tam je Nela pštroos, Terka netopýr, opičák Brumla, méďán Niko …….. :D

148
Howdy
Reagovat

pockejte , az na ni dojde, tak strci hlavu do pisku !!!
:-)))

149
MajaK.maja
Reagovat

Dokoukávám včerejšek a nemůžu se ubránit průběžně nereagovat, protože jestli už v hotelu měla Natálie pocit, že ji Rocky občas ponižuje, docela ji, děvče, lituju, až na to bude koukat doma. Podle mě ideální by byly po pondělku páry Rocky-Daniela (když se mají rádi), Natálie-Niko (ti by si vzájemně vypomohli) a Nelina VEN už doprčic!

150
Cip
Reagovat

asi jim klesá sledovanost, už to dávají nějak brzy, ne? Já se zvládnu dívat pokaždý tak 5-10 minut, pak to nezvládám a vypínám, je to ted takový nudný a furt stejný a místama dost umělý.

151
MajaK.maja
Reagovat

A mimochodem, Natálie je mnohem hezčí než Daniela, nechápu toho Rockyho, holt vrabec v hrsti není vždycky lepší než holub na střeše evidentně.

152
radek
Reagovat

146
Jo, ja jak tu fotku videl, okamzite jsem videl pstrosa. To se fakt povedlo. Ona fakt asi ani neumi stat jinak, nez aby tu prdel spulila. Vcera v jedne chvilce od nekoho odkracela a zase tu prdel mela vystrcenou ven. Rekl bych, ze ona si na ni asi dost zaklada.

Mne treba film Kurva hosi nevadi a zasmal jsem se tomu, jak ihned Nela prirovnava ostatni s lidmi z filmu, ale zapomina u toho na sebe.

153
MajaK.maja
Reagovat

Ale ta scéna Martin-Niko, tak je krutááááá :-D Aaaaaa konečně se můžem trošku pokochat, oba jsou tam k zulíbání :-) a hláška „to hovorím preto, lebo si charakter“ „Nooooo, snad jo“ to mě odrovnalo :-D

154
ThyBaumont
Reagovat

Méééďan Niko jako Panda, problémy s pářením, zcela zaujatý bambusem :-)

155
Howdy
Reagovat

152 Je proste otresna, ta az tohle jednou bude cist….vzdyt se to s ni potahne celej zivot. Jak ji tu nekdo nazval gestapackou, to taky sedlo jak pr… na hrnec.

156
Howdy
Reagovat

153 Oni byli fakt roztomili, bile kosilky a totalne ztriskani – to jim dneska bude blbe ! hehe

157
Howdy
Reagovat

Lidi, s vama je tu silena sranda, mne by hrozne bavilo, kdybychom pridavali k nasim jmenum i rok narozeni, moc by me zajimalo, jestli je tahle comment party jen zalezitost jedne, dvou ci tri generaci !?!?

158
radek
Reagovat

155
Ja si myslim, ze ji to bude uplne jedno, protoze pro ni to budou nazory od lidi, na kterych ji nezalezi.

159
Howdy
Reagovat

155 Radku, to mas pravdu – ji myslim nazory druhych nezajimaji vubec, ponevadz ONA je stredem vesmiru a kdo si mysli neco jineho nez ona je STUPIDNI a leze ji na nervy ! hehehe
Kdo chce kam, pomozme mu tam…..

160
Bobby Brown
Reagovat

150 – Když cyp, tak jedině s tvrdým. ;-)

161
Zuzík
Reagovat

157 – já fakt nevím proč, ale Nele fandím.
A jsem asi jediná :) jinak můj ročník 1966 :(

162
MajaK.maja80
Reagovat

157 – Howdy: To je dobrý nápad s tím rokem narození, to by mě taky docela zajímalo, jaká je tu „věková struktura diskutující populace“ :-) tak já hned připojuju

163
J.
Reagovat

153 – No já spíš čekal, kdy se tam ten Niko s tim Martinem políbí :oO

164
EvkaD
Reagovat

162, taky mě to napadlo, to by byl pár na pokoji a holky by byli v pr..

165
MajaK.maja80
Reagovat

162 – J.: Jak Rimmer a Lister v Červeným trpaslíkovi, to by byla dobrá sranda :-D Bylo to fakt roztomilý.

166
J.
Reagovat

163 – :o))) No nemělo to k tomu daleko. Když mu tam předváděl, jak si někdo nalil vodu do pusy a pak mu jí do té pusy chtěl přelít nebo o co tam vlastně šlo, tak jsem čekal, kdy přijde ta názorná ukázka

167
Hooper
Reagovat

Jsem o pár dní starší než méďan.

168
Bobby Brown
Reagovat

Největší kápo tady bude asi Mikeš.

169
johoho
Reagovat

163, já taky

170
Jana
Reagovat

Baví mě číst všechny vaše příspěvky. Můj manžel mi nadává, že se na takový kraviny nikdo kromě mě nedívá, ale jak vídím, je spousta chytrých lidí, který to podobně jako já chápe jako psychologický rozbor chování lidí :-)já miluju RS :-)

171
Kiki
Reagovat

Maminka Trojanek asi před 13 lety. Daniela je celá ona

http://www.mnm.cz/Katalog/Modelky/m_trojanova/m_trojanova.htm

172
EvkaD
Reagovat

Dá se spolehnout na Jojku, dává to 22.30? Nechtěj mě pustit doma k tv, musím na pozdější:-))

173
Ludmila
Reagovat

170- heda hotový Sherlock Holmes
jinak já jsem ročník 67 a scénka meďana s martinem byla špičková, byli by pěkný pár (je podminka párovat se s jiným pohlavím?)

174
Plachetka
Reagovat

171 – ano, spoušti to na jojce podle planu

175
Micka/XX
Reagovat

Pštros jako Nelin postoj je určitě nejvýstižnější, ale každou chvilku se mi tam zjevuje i krocan. Zvířecí říše, jak se tu už psalo…

176
Elko
Reagovat

tu už sa riešia aj roky narodenia :-)

177
J.
Reagovat

Myslím, že u Terezy za chvíli nebude nikdo vědět, co řiká. Půlka z každé věty je vypípaná – za chvíli to bude už jen: No já píp píp píííp, píííííp, a pak pííííp píp pííííp

178
J.
Reagovat

Jinak ten Rocky, to je pro mě chlap hadr. Naty je vcelku pěkná ženská, byť je jí oproti ostatním účastnicím trochu větší kus, ale pořád je pěkná… A přijde Tereza a Rocky: S tou bych si dal říct… Přijde Daniela a Rocky: Daniela se mi líbí… Tak kruci má tam babu, která s ním i spí a on pořád vofrňuje nos!

179
Pattrick
Reagovat

ÉÉÉÉÉj .. :D Dává masáž, gratulace Tomášovi !! :D

180
J.
Reagovat

179 – Po měsíci a půl se konečně dočkal :oD

181
EvkaD
Reagovat

Tv vybojována…a už je mi z toho tam blbě..nezlobte se, ale pipka další je Daniela…Jede to, co ji Nelka nakukává a chudák fakt Nataly..A Rocky? Škoda mluvit, vezme holku jako hadr, utře se a za chcíli vymění za nový..Bez jakéhokoliv despektu…fuj! Chová se k ní jako k otrokyni a jeho kecy, že ji chce zachránit před vyhazovem jsou směšné!! Nela opět vítězí a pochybuju, že tento scénář vás všechny bude dál bavit…Vypadne Naty max. Tereza!!

182
Ufonka
Reagovat

Ta Naty je nějaká zaslepená.

183
Runnis
Reagovat

tak Rocky pošle Naty k šípku a ještě to svede na ni, že si za to může sama…to je fakt idiot. Jak jsem v určitou chvíli s ním celkem sympatizovala (dokázal říct komukoliv cokoliv, a to i Romeovi a Nele, před kterými měli ostatní respekt), tak poslední dny těžce ztrácí body….naopak Naty mi zezačátku přišla neslaná-nemastná-zbytečná a teď jí celkem fandím:-)

184
MajaK.maja80
Reagovat

182 – Ufonka: Naty má hormonální otravu mozku!

185
ThyBaumont
Reagovat

Nová mantra..Je to moje ségra. Paní Trojanová, máte dcery kundy.

186
MajaK.maja80
Reagovat

Já to teda Vikoušovi bohužel taky nežeru ty jeho slzičky. Stejně jako je nevěřím Janě. Tihleti dva spolu jsou největší haluz HP :-/

187
EvkaD
Reagovat

Nemůžu poslouchat tu Nelu..už kydá do Martina, který si chtěl Naty vzít..prasknout ji po hlavě, hned!!

188
J.
Reagovat

Vikouš moc podezřele při pláči koukal na kamery…
Ta Nela zas pletichaří a pletichaří, až je z toho jednomu šoufl! Rada Niki pro Naty je spíš takový danajský dar, udrž si partnera, aby jsme tě líp vyhodili a zabili tak 2 mouchy jednou ranou – Daniela bude mít Rockyho a Naty bude venku ze hry

189
J.
Reagovat

A Nele se zase Rocky asi zítra zprotiví, takže napřed se zbaví Natálie a pak bude pracovat na tom, aby Rocky (dnes ještě nejsuprovější chlap v hotelu) příští týden vyletěl :oD Tam se to mění jak počasí…

190
EvkaD
Reagovat

Tak A Naty zase bojovala tím „svým“ způsobem, a na řadě je Rocky…je třeba se zbavit Naty a pak hned Rockyho, Nela má záložní plán….Že radši nekoukám na Animal Planet:-D

191
Ufonka
Reagovat

To jsou zvraty. Ts ts ts. Rocky teď je za nejhoršího? A méďa asi si chce povídat s lehatkem ne? :-D

192
MajaK.maja80
Reagovat

188 – přesně, co ty jeho pohledy do kamer měly znamenat???
A ta Nela, jak valila do Martina, ty vado, neskutečný, ale ona vůůůůbec nemanipuluje, za nikým nechodí a nikomu neříká, co by měl udělat, trapka.

193
Ufonka
Reagovat

Terezu chci pryč :-(

194
Micka/XX
Reagovat

Bída, pláč a skřípění zubů.

195
EvkaD
Reagovat

189, jsme se snad domluvili…Nela to má obodované, jede podle toho..Rocky je na řadě z muřské části po Viktorovi, buď ten nebo ten z kola ven..

196
MajaK.maja1980
Reagovat

193 – Ufonka: Já nevím, koho si vybrat dřív, že koho chci pryč – Nelu? Janu? Terezu? Nejlíp všechny tři najednou, nějakou jejich rvačku by to chtělo :-)

197
Micka/XX
Reagovat

Kdyby tak růžový králíček Rocky vzteky roztrhal toho růžového psíka Nely, to byste teprv zažili rodeo!

198
Pattrick
Reagovat

mmm, najednou se jde proti Rockymu :D to je sranda :D

199
PetraK.
Reagovat

K Nele mi jako ideální partner příjde právě Vlado. Nenechá si nic nakecávat a má přirozený respekt. To právě ona potřebuje, v HP žádný další takový není, proto je na koni. A proto taky žádnýho z nich nechce a chová se jak domina!

200
Runnis
Reagovat

nejenže Nelina nevyhraje, ale jestli doteď nemá venku žádný kamarádky (někde to tam zaznělo), tak po tý reklamě, co si dělá v HP pro chlapy bude jen trofej, kterou je třeba dobýt, ale ne si ji nechat a v reálným životě nevěřím že N+N může fungovat.

201
Hooper
Reagovat

199: Tak ona samozřejmě není náhoda, že Nela má problémy se staršími soutěžícími, tedy mužskými, pač ti si už bulíky věšet nenechají (neplatí o submisivním Nikovi).

Sakra, já si fakt začínám přát, aby Michal byl na pokoji s Danielou a dlouhodobě sušil ústa.

202
Ufonka
Reagovat

Majak… máme stejný vkus, ale chování Terezy mi dnes přišlo nejvíc odpudivé. Ale ona v tom jede pořád, přestože se celkem hezky oblikne pak se vůbec nechová jako ženská. Nebo ženská odpudivà nejhoršího kalibru, ze i ta bachařka Nela je největší dáma s vychováním.

203
Hooper
Reagovat

200: IMHO sem tam občasné kafe padnout může, ale každodenní volání? To bych se divil.

204
Hooper
Reagovat

197: Ano, prosím!!!

205
Bobby Brown
Reagovat

Danielka:
Tak Nati je pro ní největší soupeřka jo?
Navíc je asertivní???

Ty wole, studenti sociálního čehokoliv jsou opravdu většinou dementi. Danielka nezklamala.
Sorry té menšině, ale tohle mám ověřené i z praxe. Hlavně že to pak má titul.

206
Mikes
Reagovat

Hm, Viktora jsem asi fakt přecenil. Měl takovou šanci pokořit ty dvě nerozlučný slípky, když si povídal s Natálkou u stromu a přišla tam ta blivajznice s jednoduchou se navážet do Naty. Za a) se jí měl z principu zastat a nestát tam jak pikola, za b) měl využít příležitost napumpovat do ní sebevědomí. Na to stačilo říci: „hele, chtějí tě teď zdevastovat, psychicky zničit, a podívej se – jedna z nich je notorická lhářka a mrcha a druhá je úplně blbá a její ocásek (zde měl široké pole pro fantazii), obě jsou slepice, co na tebe nemaj, tak se s nimi nebav a pošli je do háje! Hlavně se od nich nenechej vykolejit, páč jsi stokrát lepší, než ony.“ A jaké by pipiny byly?

207
Bobby Brown
Reagovat

Začínám mít podezření, že štáb čte Panáčka a baví se tím, že tam posílá takové blby, co Nelu podpořej a maj prdel z našich komentářů.
Kromě Vlada, ale to byl chlap a holky nevyřazoval.

208
Hooper
Reagovat

Takže Daniela je blbka. Inu, nepřekvapivé.

209
Hooper
Reagovat

„Každej pár tady funguje“. Opravdu, Niki? Ani bych neřekl.

210
Micka/XX
Reagovat

Kde sebrat nějakého trojské koně, aby Trója padla včetně sester i Nely?

211
ThyBaumont
Reagovat

206, to mě taky napadlo, nikdy o rockym neříkali jako o kubánci z olomouce a dneska to padlo dvakrát, i když třeba se pletu.

212
Micka/XX
Reagovat

206 – Ano, Viktor tím trojským koněm už asi nebude.

213
Runnis
Reagovat

Všimli jste si, že v tý zpovědnici nebo co to je ted dávají nejvíc prostor Nele a Niki? nikoho jinýho jsem tam dnes téměř nepostřehla…

214
J.
Reagovat

207 – I kdyby to tu štáb četl, tak jsou v téhle době asi o měsíc a něco napřed takže by reagovali s dost velkým zpožděním, což my by jsme viděli až koncem RS.
Všichni tam řikali, že tam jsou na 90 dní, což jsou tři měsíce, jelikož jeli v půlce února a koncem se začalo natáčet, tak hádám, že tak 20 května to natáčení skončí. My se tu pak budem ještě měsíc a půl rozčilovat, mezitím, co oni to budou mít dávno za sebou :oP

215
Mic
Reagovat

Ta Tereza se snad vyřadí sama ne? Nejdřív zaútočila vínem, teďka oříškama, co bude příště? Popelník? Proti pravidlům Halóóóó!

216
anja
Reagovat

211 cha! kubánec z olomouce, na to označení má kopyrajt někdo z panáčka, že jo :))

217
Hooper
Reagovat

215: Nele do hlavy!!

Jinak teda koukám, že kroucení Janiných očí ve zpovědnici je zpět, fakt mi nechybělo.

218
weg
Reagovat

Ta pravidla jsou k smíchu:
1) pokud projevuje jakékoliv rasové útoky či diskriminaci
2)musí omezovat vulgarismy pouze na takovou míru, že se například hádají nebo jsou v emocionálním vypětí a neumí se vulgarismům vyhnout
To už by Nela a Tereza byly dávno vyšoupnuty

219
Mic
Reagovat

A ten Viktor taky nějak vyměknul. Jak „všechno vím, všechno znám, ten dělá to a ten zas tohle, ale já je donutím dělat, co chci já- a teď- „Já chci jít domů!“ No vzmuž se sakra chlape!

220
Hooper
Reagovat

206: Ano, škoda. A Daniela ve zpovědnici s vlasy učesanými dozadu hodně nelíbí.

221
okkvp
Reagovat

Po delší době jsem dnes nakukovala a velmi vás všechny obdivuju, že jim rozumíte. Nejen, že je častokrát divnej zvuk, ale já se hlavně zasekávám na snaze o pochopení myšlénky (já vim, že tam je ta zásadní chyba) a za chvíli už jen vyjeveně zírám jak na afgánskej film v původním znění :-D

222
vipera
Reagovat

Mňa hlavne baví,jak sa hádajú a do nekonečna riešia čisto hypotetickú otázku- kto by koho vyhodil. Pritom jedine Daniela má tú moc ( ak sa teda konečne nezmenia pravidla vylučovania).

223
anja
Reagovat

154, 185 – Thy dneska perlí, se tady řežu smíchy :D Panda Niko problémy s rozmnožováním :))) bueehehhee to je přesné, chuďátko Niko :)) a ten vzkaz paní Trojanové fakt brutální :)))

no nic, já se asi půjdu vyfackat před zrcadlo, že jsem tady někde psala, že Nikolce přeju výhru :-O

224
Mic
Reagovat

221Myšlénka mě pobavila!

225
N
Reagovat

Mě se Nela líbí.Proč ne!!??Každej tam šel s tím, že chce vyhrát a ona to umí dobře pošéfovat. Souhlasím s tím, že její věčně nasranej obličej není nic moc, ale ať si tam dělá každej co chce. Mylím si, že to stejně nevyhraje,ale halo tam dělá slušný…

226
Bobby Brown
Reagovat

Heh, tak když se rozpláče někdo jinej, tak buď je zhroucenej ubožák (Jana) nebo falešnej (Gino) – jenom když ze rozbulí sama Pizda, tak je to pochopitelné a omluvitelné, u ostatních nepřípustné!

227
Bobby Brown
Reagovat

Tereza mě pobavila. :-D
To je taková odporná špína, až mě baví, hlavně jak dokáže zvednout mandle komukoliv, jí to je jedno.

228
viki
Reagovat

Zdálo se mi to a nebo už je i Naty halóóó??:D úplně poslední scéna…..Rocky bude ještě čumět, až si vezme studenej čumák Danielu, bude prstíčkem hrabat po každonočním sexíku:D

229
Hooper
Reagovat

„Řekni mi další postup.“ Cywe, to je fakt policajt…:)

230
Hooper
Reagovat

Jojo, halóóó padlo od Natálie. 228: Už jsem psal:)

231
Elko
Reagovat

Dnes nám pekne ukázali ako dokáže Nela tlačiť kaleráby do hlavy… ako je to trubka, ale HRÁ a ide cez mŕtvoly.

a o Tereze, že si rada vymýšľa alebo rada niečo prezradí nepriateľovi, lebo vie, že to nabonzuje inému, som si už tiež všimol, ona to tam má naozaj na saláme :)

232
anja
Reagovat

221 okkvp, počki, myšlének je tam hafo :)) koukalas na správný program?

233
ThyBaumont
Reagovat

A Trojanová 2 jim do hotelu z domova asi něco pašovala v těch jejích naducaných tvářičkách. Ta tam být od začátku, tak musí vyměnit šatník, do ničeho by se už nevešla.

234
anja
Reagovat

231 Tereza udělala přesně to, co jsme chtěli od Viktora :))) trousí fámy kudy chodí

a ten její hod oříškama bo chipsama byl geniální, příště by jí mohli dát do misky třeba zakysanou smetanu :D

235
Bobby Brown
Reagovat

Twl, ještě jednou někdo v mé blízkosti řekne slovo „upřímnost“ a vážně mu vyrvu jazyk!

236
Melanie
Reagovat

Škoda, že když už v tom Tereza byla, neřekla Daniele, jak o ní Nela mluvila – jak jí nemůže poslouchat, že Niky jí sice někdy leze na nervy, ale D. je mnohem horší, jak je na ní alergická. Bylo by zajímavý vidět, jak by se kroutila. :o)
Fuj, teď začínám bejt i škodolibá. :o)))
No ale když už jsem v tý škodolibosti, fakt by se mi líbilo, kdyby tentokrát změnili pravidla ohledně vyřazování. A úplně nejlepší by bylo, kdyby imunitu dostala Natálka. Za tohle všechno by si ji zasloužila. :o)
No, tak jdu snít dál… :o(

237
Elko
Reagovat

234: zajtra niečo očakávam… jej hody gradujú :) ako napísal Mic, bum popelník do hlavy.

Dnes inak pobavil zase Niko, keď definoval Terezu, všetci sa smiali, iba Nela mala pripečený ksicht.

235: vie o tom Natália a myslím si, že to vytiahne, keď to bude najviac potrebovať. Tereze už asi nikto neverí :-)))

238
Melanie
Reagovat

A pobavil mě Rocky: já jsem tu asi nejlepší chlap ohledně chování. :o)

239
Valerie
Reagovat

Skončila jsem se žehlením, má cenu si to vůbec pouštět? :D

240
Petra
Reagovat

237 – presne. Pan HovnoStracka. Ale na N+N na konci tak nehucal jak napr. na Janu. Na „sefky“ si nedovoli…

241
Melanie
Reagovat

239 Petra: No když on je olomoucký Kubánec hrdina jenom když je v houfu, tady byl proti nim jaksi sám.

242
Leninka
Reagovat

Ahoj lidi koukám na HP asi měsíc…….a tak mám takovéto pocity…… milá holka Nikolka se mění v krvelačnou saň ,bránicí svou malou sestřičku (aniž by to bylo potřeba).Nele fandím jde tvrdě za svým :-) Tereza je vymaštěná :-( Jana je falešná :-( Natálka je zamilovaná do Rokyho :-) ale jinak je docela v pohodě ..Danielka bude trošku vystrkovat růžky ,ale jinak bude asi taky ok……………a chlapci Martin ,ten mi příjde že by osouložil kteroukoliv a bude to pěkný rypák ,Tomáš ten se jen veze nemá svůj žádný názor :-( Roky tupec :-( Viktor hraje na city ,ale přijde mi jak šampónek.Niko ten to hraje taky na všechny strany ,ale aspoň je s ním sranda a Vlado už ten hlas mě točil :-(

243
Petra
Reagovat

Tak bohuzel nikola pod vedenim velitelky nely uz taky zblbla. A jeji segra je uz taky pod vlivem te furie.

244
XMAN
Reagovat

Ta Daniela mi není ale vůbec sympatická.

245
Valerie
Reagovat

ok přesvědčili jste mě, jdu spát. :)

246
Sumec
Reagovat

(241 doplněno o emotikony, kdyby někteří tupani nepochopili zda se jedná o přítomnost či absenci sympatií.)

247
Howdy
Reagovat

Muzete mi nekdo vysvetlit, proc se vzdycky macatym blondynam libi mexicani a cernosi a naopak ?

248
krakatice
Reagovat

Už ani nevím, kdy jsem HP viděla naposled. Už mě to nebaví a zařekla jsem se, že tím nebudu ztrácet čas. Což teda odporuje tomu, že si vás čtu :-D

A to proto, že mě zajímá, jak se to vyvíjí. Tak jsem nakoukla…. a takový novoty! :-D

Díky za vaše reporty a komentáře :-)

249
Howdy
Reagovat

229 Hovno heeerecka, kurva je to !
Hovno policajt, estebacka je to !

250
Howdy
Reagovat

201 USTA ???? hehehe

251
Tor
Reagovat

Ani jednu Trojanovou nemůžu vystát. Kde udělali rodiče chybu? Tohle přece není normální. Děs a hrůza, sebevědomí hafo a není proč, ani v kráse, natož v inteligenci.

Nela mi kupodivu nevadí, Naty taky ne. Jana je pipina a Tereza dlaždička, ale ve hře ! mi taky nevadí.

Z chlapů výhru přeju Nikovi.

252
Adéla
Reagovat

Tak já nevím co mám po včerejšku psát. Z holek fandím jen Naty, ale s…e mě, že ze sebe dělá hadr, nechá na sebe řvát přiblblého kubánce a večer mu opět udělá dobře. A chlap tam nezbyl žádný, takže fandím Nikovi, aby si hezky užil zbytek dovolené, měl hezké počasí a ty fúrie okolo míň řvaly, aby měl klid u opalování.
PS: Husákovo dítě plus mínus

253
zmatek
Reagovat

Adélo, nenech se zmýlit, dost holek nemá rádo nudný týpky. Kubánec sice řve, ale je sexy (pro někoho .)) a tak. Naty je do něj zjevně zamilovaná, ale on už do ní taky začíná bejt, ne že ne, uvidíš.

254
Howdy
Reagovat

tyyy kokos… krasa vpred……haloooo…. ja padam.

255
Anonymní
Reagovat

253: IMHO není, zamilovaná holka se chová jinak. A jak píše Melanie v 236, imunitu by si zasloužila, leč nečekám zásah štábu, na to nemají.

Ad Nikola – jak proboha přišla na to, že Rocky je tam (skoro) nejlepší muž?

256
Hooper
Reagovat

Minulý koment jsem já.

257
ThyBaumont
Reagovat

pořád se spekuluje o tom, která holka půjde do finále, kdo vyletí těsně před koncem, ale nějak se pozapomíná, že jsou tam v páru. Když se podívám, kdo z chlapů by si jakžtakž zasloužil výhru za nějakou vlastní invenci, vychází mi kupodivu Viktor a možná Kubánec, protože ostatní jsou tam fakt jen do počtu.
Vzkaz fanynkám Nika: Vieeeš a pohled do kamery mi nějak nestačí.

258
dessin
Reagovat

Dyt je to zoo :) Me vadi ze Daja vymekla jako vsichni pred ni a Nela je asi nesmrtelna. Stab je tupej jestli dovoli zbavit se Naty protoze pak uz tam nebude mit ani ten sex. Ale jako obvykle dostane imunitu Nela ze.
Jak rikam, zkratte to, vyhru dejte Nele a nas neobtezujte poustenim jejiho zamracenyho ksichtu.

Stab je mrkev!!!

259
Valerie
Reagovat

Nezbývá než rozšířit Dessinovi řady

Štáb je mrkev!!!

260
Carolinka
Reagovat

STAB JE MRKEV !

261
radek
Reagovat

252
Prave proto, ze ze sebe necha delat hadr ji treba ja fandit nemuzu, nejenze nema hrdost, ale jeste je hloupa a to mne v te „hre“ vadi vic, nez charakter, za ktery je tam Nela.

258
Vzdyt te prece nikdo nenuti se na tu osklivou Nelu divat.

257

Souhlas z Kluku jedine kubanec nebo viktor a u holek mne tam nevychazi nikdo, ale pokud by to nekdo mel byt, byla by to Nela, i kdyz te to ale zase nepreju, prave kvuli jejim vlastnostem, ktere ma 100% i v beznym zivote. Ale podle poctu „odpracovanych“ aktivit je na tom z holek nejlip. Jde o hru, do ktere jsou dosazeni ruzne pomateni a nenormalni jedinci. Tak to musime brat. Nemuzeme soudit to, ze Nela je takova a makova. Je to jako ty dlouhy serialy, ktery maji miliony dilu, ale jak by vypadal treba takovy Dallas bez J.R. Ewinga? Ten zaporak tam proste je od zacatku do konce, i kdyz nakonec stejne nevyhral ani J.R. a ani Nela. Ale pokud to vezmu pouze z toho hlediska, ze by si tu vyhru ta mmeli za neco zaslouzit, tak z holek mne vychazi fakt jen ta nela, i kdyz, te jak jsem psal, to nepreju.

262
Lino
Reagovat

dessin: Patrně jsi ženská nebo gay, páč já z Nely vnímám jen její prdel a ta je pěkná.

263
Bobby Brown
Reagovat

258 – Právě proto, že je to ZOO, chci vidět víc zvířátek, ale přes tu pštrosí prdel to nejde.

Doufám, že tam ještě pár lidí přijde. Ale musí to být opravdu něco extra.
Uvítal bych skutečného vidláka + tepláková souprava, jenž má koule doprava.
Nebo pořádného vyžraného cigoše Předličáka od nás z ÚL Předlic.
A nebo někoho z toho zdejšího UFC ÚL klanu, aby viděli, co je to pořádný macho.
Jo, tak teprve potom bych si řekl – hmmm, nikdy nevíš, co se stane v ráji.

Do té doby se to nepohne.

264
Elko
Reagovat

263 BB: možno naozaj príde Martinka z Turca a tá spĺňa všetky tvoje kritériá :-)))

265
Micka/XX
Reagovat

Jsou to zoufalci do jednoho. A ten mladší koblížek (opožděné Husákovo dítě Naty mi tedy připadá mnohem hezčí!!) nahlédl do skript omylem jenom jednou, zrak mu spočinul na „asertivní „, ale dál už si netroufal. Janu ta epizoda oddannosti pomalu přechází a malý fracek v ní zase začíná zvedat hlavu – užívala jsem si, jak jí Tomáš referoval o masáži.
Štáb je mrkev mrkev!!!

266
Gabi
Reagovat

ak to tu nahodou niekto cita z ludi zo stabu co su v dominikanskej republike- tak ich velmi prosim, poslite uz tu ziarovkovu hlavu domov. samozrejme za predpokladu, ze uz tak nebolo urobené…je to neskutocne ako jeden clovek moze vytocit vsetkých ludí tam a to nehovorím o nás, ktory sa na to len pozerajú. myslím, ze nehovorím len za seba…tato paranoidna osoba svojim vskutku odporným spravanim znechutila celu tuto reality show. bez nej by sa tam urcite lahsie dýchalo a mali by sme moznost (mozno) spoznat aj charaktery niektorych “ ucinkujucich“ ktorý su pod jej nadvládou a predviedli sa zatial len málo (Niko)…

267
anja
Reagovat

holky co furt máte s tou mrkví? nebude salátová okurka lepší?

268
Bobby Brown
Reagovat

267 – Tedy anjo…, ty máš ale sexistické narážky. ;-)

269
Bobby Brown
Reagovat

262 – V tom případě jsem také gay, protože já vnímám jen ten její xicht a co z tý tlamy vychází. Na zadek mi stačí kouknout jednou, ale že bych jí na něj civěl pořád, to fakt ne.

270
anja
Reagovat

268 Bobby, jaké sexistické? sex tam vidíš ty :DDD já teď přišla odvedle, ze Jste co jíte, okurka je z kalorického hlediska lepší!

271
Lino
Reagovat

anjo, ty už ji máš asi vytahanou :P

Jinak ta Natálka dobře vzdychá, ta to nehraje jak vy některý tady!

272
Gabi
Reagovat

tato baba bytam mala este príst. a asi tam uz aj bude.

273
anja
Reagovat

263, 264, ano pánové, souhlasím! Exota by to tam chtělo! úplně si to dokážu představit :)) a ještě by jim ten nově příchozí mohl nařídit, že se mají přepárovat podle jeho schématu – třeba Nelu nuceně přestěhovat k Viktorovi, Janu k Rockymu atd nějak to tam promíchat :)

274
Micka/XX
Reagovat

Pořád se tu někteří ohánějí pojmem hra, a proto vychvalují např. Nelu jako nejlepší hráčku. To ale předpokládá pružně střídat taktiku, být nečitelný, měnit postupy atd. Hra bez pravidel ovšem hrou být přestává (zvířata v kleci se mohou mezi sebou porvat, nejdravější alfa-samec/samice se tam prodere na špici a pak už jen pacifikuje zárodky vzpoury – kde je tu proboha nějaká hra?). Kdo ještě jakžtakž hraje, je ten neblahý štáb. U Nely mám ale pocit, že jí nejde jen o výhru, ale že je to pro ni hra doopravdy, otázku svého vypadnutí nebo setrvání chápe jako existenční sebepotvrzení, jako otázku života a smrti. Boj o moc je jí zřejmě nade vše. Howgh.

275
anja
Reagovat

251 „kde udělali rodiče Trojanovi chybu“ :DDD…. nemůžu :))

276
hm
Reagovat

Nela nehraje, protože tak vymaštěná osoba není absolutně schopná hry. Dere do Daniely, ať vyhodí Natálii, a pak sjede Natálii, že s Danielou o Nele mluvila, že spolu mají konflikty. Nejenže ji sjede, udělá z ní píču a podrazačku, která si hraje na kamarádku (Nelina slova), ale to pohrdání, s jakým mluví!! Nejsmutnější na tom je, že to není taktika, jak Naty rozhodit, ale že tahle kráva nebeská nemá absolutně žádnou soudnost. To je ztělesněný zlo.

A Nikola mi vypadla z oka definitivně, jak začala řvát na Viktora, ať si okamžitě odsedne od její sestry. No co toto jako mělo znamenat???
Kundy jsou to, to se nedá jinak. :)

277
Adéla
Reagovat

Teda tady to lítá, už to je skoro jak v „paradajs“. O Nele už nic psát nebudu, škoda slov. Včera mě docela zklamal Viktor s tím bulením, dolejzá tam za těma slepicema Janou a Nikolou jako blbec. Proč se tak ponižuje? Jana jako správná mlaďounká krysa opouští loď, stejně to dělala i u Romea. A pojančená Nikola vyhlásila dívčí válku každému kdo projde kolem její ségry. A Viktor kvůli tomu brečí, ať se radši ožere hned ráno a opaluje se s Nikem. Jestli tam nenasadí nějaké silné osobnosti, je po hře, protože Nela všechny uřve k smrti!

278
Valerie
Reagovat

Potíž tam je, že díky debilnímu způsobu párování tam absolutně nejde o hru párů, to by vypadalo úplně jinak a taková Nela by byla už dávno doma. Škoda že Vlado byl tak tupej, kdyby tam nechal Romea, byli by tam oba a hra by měla trochu šťávu. I kdyby Nela nevypadla, měla by tam opozici a někoho, kdo jí dokáže poslat rovně.
To považuju za největší chybu štábu, že když si chtěli držet Nelu, nepodrželi zároveň Romea.
Docela mě bolí sledovat, jak jsou tam chlapi zadupaný do země. A nejvíc mě na celým sestřihu vždycky baví ty jejich kecy u snídaně. Všimli jste si, že už ani nejí společně? Jsou uplně separovaný a N+N rozhodujou kdo s kým bude (i kdo si vedle koho může sednout :D). Fakt bordelmamá hadr. Chce to do hry silnýho chlapa.

279
radek
Reagovat

274
Ja nevychvaluju Nelu, ale pokud chces byt spravedliva, tak musis uznat, ze je to hra a prachy by mel dostat vitez za to, ze tam neco ukaze, ne ze se bude vezt s ostatnima nebo se schovavat v ustrani a zatim tam nejvic ukazuje z holek Nela, i kdyz je vic toho negativniho. Pochop, ze se divas na hru, na akvarko, kam vypustili magory a sezerte se. Nela zatim umi zrat nejlip. Kdyby nevypadly ty dve sloveny, tak to mohlo dopadnout jinak, ale oni jsou ven… nele nefandi, ja kjsem psal a nepreju ji vyhru, ale jejich chovani tam nejde prenaset do reality.

Tady si podle me pletes dve veci.

„Hra bez pravidel ovšem hrou být přestává (zvířata v kleci se mohou mezi sebou porvat, nejdravější alfa-samec/samice se tam prodere na špici a pak už jen pacifikuje zárodky vzpoury – kde je tu proboha nějaká hra?“

Prece sam stab rika NIKDY NEVIS, CO SE STANE V RAJI. Tudiz je to hra temer bez pravidel. Takze pravidla tam z tohoto pohledu jsou – zadna nejsou.
A to, ze se na spici prodere nejschopnejsi Alfa samec/samice je taky hra, hra nervu, psychologicka hra. Nervove slabi jedinci nemaji sanci se stat alfa samcem nebo samici ani mezi zviraty. Bohuzel pro ty, co Nelu nesnesete, je ona tou alfa samici v hotelu. Nikde netvrdim, ze tam nemuze stab poslat jeste vetsiho magora a byl bych klidne i pro, ale nebudou to mit jednoduchy. Presto znovu rikam, Nele nefandim a nepreju ji vyhru, ale pro dej je tam z myho poledu hodne zajimava a bylo by dobry, kdyby tam dostala podobnou holku, vyrovnanou souperku, ktera by ji s klidem vyradila.

280
anja
Reagovat

278 Valerie, ale mně se zdá, že snídají takhle od začátku, kluci zvlášť u kulatého stolu a holky v toho velkého dřevěného. Oběd nebo večeře je všichni dokupy.

A ti nevýrazní chlapi – to mi přijde jako přesný opak Vyvolených, tam byly holky trochu upozaděné, všecko se dělo kolem Vladka a Tonyho….. takže teď je to přesně naopak – výraznější jsou holky :)

281
Carolinka
Reagovat

Jak o tom celym tak premyslim, tak mi z toho vychazi, ze cela hra je o tom, sehnat si co nejvic informaci, ktere pak muzu pouzit proti souperi. A to Nela evidentne zvladla nejlip. Neni to o tom, kdo se s kym vyspi a uzavre se na pokoji v paru.

Pak me taky pobavilo, jak Daniela rikala, ze Nela je nevyhoditelna, ze to by do vily musel prijit strasne silny hrac… Co je to za blbost? Ona Daniela snad nema imunitu??

282
Hooper
Reagovat

Anja pravdu dí, snídaně je separé.

281: O „kdo se s kým vyspí“ to nebylo nikdy. A co se týká Daniely, tak ta je podělaná ze žárovky až za ušima, evidentně stylem „Nelu bych měla vyhodit“ nepřemýšlí. Její chyba, druhou šanci mít nebude.

283
Carolinka
Reagovat

282: presne tak .. toto je jeji jedina sance, uz se to opakovat nebude… a pokud si to neuvedomuje, tak je fakt blba, stejne jak byl blbej Vlado s vyhozenim Romea ..

284
Micka/XX
Reagovat

279 – no ano, vítěz by měl něco ukázat, ale každý si pod tím představujeme něco jiného, já třeba aspoň nějaký charakter, někdo jiný konflikty a „zábavu“, ta tam už dávno není a trumfování se ve vulgaritách mě odpuzuje. Že je Nela bohužel nejsilnější postava v RS, je mi jasné, a shodně s tebou si přeji, aby tam přišel někdo silnější a utřel ji (i v zájmu „hry“), ale už to moc nečekám, má tam vybudovaný atlantský val – snad jedině kdyby se sama zhroutila, takže prosím denní příděly zakys. smetany nebo už nevím…

285
Valerie
Reagovat

279 – Radku, máš pravdu, ale tady nejde o to, kdo je alfa, to je mi celkem šumák. Jde o to, aby byla sranda. Dívat se jak Nela žere ostatní, vystrkuje pštrosa a oslňuje čelem, co je na tom kde zábavného? Hodnotím to z pohledu diváka a ten mi říká že Nela je holt Nela a dělá co jí ostatní dovolí, jenže se na to nedá koukat, tudíž…

štáb je mrkev!!! :)

286
Anonymní
Reagovat

Ad pštros
Koukněte na včerejší záznam – čas přibližně 27:30. Jak tam paní Pštrosová jezdí vytrčeným pštrosem Martinovi po poklopci, to je teda síla. Vypadá jak obrovitá pštrosice.
Btw, na konci je vidět, jak už má ruce jako válce a pěkný špeky se jí derou zpoza tílka. Paní Pštrosová začíná být zralá na grilovačku.

287
anja
Reagovat

286 Nelin pštrosí tanec :DDD škoda, že je to tam tak málo a blbje viděěět!!!!

288
Melanie
Reagovat

281 Carolinka: Kdepak, celá hra je o tom přesvědčit nově příchozího s imunitou, koho má vyhodit. Jiná taktika tam bohužel není potřeba.

289
Bobby Brown
Reagovat

288 – tak tak, proto to není o párování, ale o vyhazování, bohužel

290
Bobby Brown
Reagovat

279 – Když už jsem tedy u toho, tak prachy by měl dostat ten, kdo vyhraje. A je úplně fuk, jestli se tam dovezl, nebo něco ukázal. Oba dva způsoby jsou dle pravidel. Akorát se nám jeden způsob může líbit, druhý ne.

291
Anička
Reagovat

http://poprat.cz/ přání a přáníčka

292
dessin
Reagovat

259, 260 – diky za podporu
262 – jsem zenska, ale tusim i chlapu vadi jak se tvari
263 – souhlas Bobby, stab vybiral lidi na vzhled a konfliktnost, ale aby nekdo znal pojem strategie to ne
267 – Anjo, rikavalo se na fotbale „rozhodic je mrkev“ pac se nemohlo na plnou hubu nadavat :) Za mrkev si dosad cokoli te napadne, klidne okurku :)
279 – Nela hraje? O strategii v zivote neslysela a v takovym Surviverovi by ji zadupali do zeme i s jeji hrou, jediny co umi je rvat a jecet a kdakat, to ze ma kolem sebe stabem vybranou bandu manipulovatelnych debilu neni jeji problem, ona umi vychazet jen se slabochy ktery prerve, kdokoli silnejsi nez ona udela bububu a nela dela ze neni, tomu nerikam hra ale dobry hlasivky.

Stab je mrkev!!!

293
Carolinka
Reagovat

292: tato uspesna strategie se vyplatila i jinym .. napriklad nasemu prezidentovi :D

294
Macík
Reagovat

…tak jsme chtěli v paradajsu lásku jak hrom…a máme ji tu ! má to ale malý háček, páč je iba sesterská :-D…posun hry je – pípni něco o Danuš a dostaneš přes držku !:-D

…tentokrát se randevů odvíjelo podle zálib obou borců, štáb šoupl Danuš brumlovi do postele na louce a Tomík si konečně zamasíroval, dyž nic jinýho :-D …Danuš brnkala na ty správný strunky, mluvila i slovensky „ty sí takýý sladký“ a brumlovi dokonce vlípla hudlana, i když ten je tada zvyklej na tvrdší kalibr…nakonec Tomíkovi zářily vočíčka jak světlomety a brumlovi se z toho dokonce, podle svých slov, „naplnila hlava“ :-D

…záchrana Natálky je nejspíš v čoudu a podle Nely, „fšichni“ chtějí, aby vypadla !…Natálka se rozhodla, že si brumlu vydrbe, do huby mu natlačí celou pastu a nakonec ho kopne do řiti :-D Martin by ji bral fšema deseti (nebo jedenácti?)…žel po tom drbání došlo opět na šou.ání :-D brumla sice dělal zagorku, ale asi je vděčnej, že si nemusí tahat párek…u Danuš má leda tak nárok upíct si pod duchnou koláče…a za patama rozzuřenou Nikolu …

…Nelina de po Natálce jak pštrooos po flusu, takže zahájila likvidační stratégii, vyšpulila svůj sexyboban a objížděla Martinovu klobásku, načež mu upřímně nakukala „fšichni mi to odkývali!“…Daniela Nele zatím sedí, páč si taky ráda zakřičí, naopak jí vadí dobytek, páč se děsí příchodu ňáký tý sviňe nebo sviňáka…:-D

…Netopejrka se tentokrát činila a po spršce od Danuš, který se příčilo, že si „sahá na frndu“ a je „nevychovaná kreténka“, dohnala Vikouše k slzám :-D… bonzla ho totiž, že o Dani tvrdil, že je odporná šereda, načež Viki hodil ukřivděnej gzicht, vytlačil slzu a vyfrkal se do šnuptychlu…a ono to zabralo :-D… Tereza se ale nedala, lokla si z krabice a všem vmetla do gzichtu, že jsou ubohý střevní turisti…

…na závěr mne pobavil Tomík, pro kterého je záhadou, že Tereza už není dááávno pryč z hotelu…Tomíku a nám je záhadou, že ty tam ještě si ?:-DDD

295
Hooper
Reagovat

Ubohý střevní turisti!! Jsem rád, že jsem komentář Macíka četl až po vypití kafe.

296
Adéla
Reagovat

294 – naštěstí máme Macíka a hned je celý „paradajs“ velká zábava! Musíme na tu Nelu koukat prostě jinak, zacpat si uši a smát se pštrosovi. A je to.
Já bych ty uřvané husy zamkla na pár dní do pokoje a nechala venku jen chlapi, když takový Niko něco řeší – to nemá chybu a Tomáš by mohl všechny namasírovat, Viktor by dělal striptýz apod.

297
Prochor
Reagovat

Podle ukázky na JOJ z nedělní TOP STAR tam bude rozhovor s matkou Niky a Daniely. Tak se třeba dozvíme, kde soudruzi od Trojanů udělali chybu:-)

298
Adéla
Reagovat

297 – to bude otázka genetiky, jaká matka – taká dcera/y/

299
radek
Reagovat

292

“ kdokoli silnejsi nez ona udela bububu a nela dela ze neni,“

A umis pochopit, ze tam proste nikdo silnejsi neni? Proto to Nela sefuje. Proste se s tim smirte. Nic s tim nenadelate a udela s tim neco nekdo silnejsi, nez Nela a ten tam neni. To tady celou dobu tvrdim. Mezi slepymi je i jednooky kralem a tam je to banda slepcu. Jediny Rocky s ni muze trochu zamavat, pokud mu slapne na malicek.

300
radek
Reagovat

285
S tim souhlasim, ale s tim nic neudelame. Holt se stalo to, ze soutez ovladl nejsilnejsi jedinec z tam pritomnych a bohuzel ma asi vic negativnich vlastnosti, nez vsichni ostatni dohromady. Proto je vysledek takovy jaky je, kdyby umela vyuzit jeji zobak jinak, tak bysme se mozna smali. Bohuzel pro divaka ma Nela „jine“ prednosti a je tam ze vsech nejsilnejsi, nejagresivnejsi atd. Presto kdyby se tam dostal nekdo, kdo by byl schopen zmobilizovat ostatni proti ni, tak by ji bez problemu vystvali. Navic si myslim, ze je mozne, ze se segra Niky casem otoci proti Nele.

A ono kdovi jak to dopadne, kdyz uz vcera Nelin pejsek rekl, ze sestru kubancovi neda.

301
anja
Reagovat

294 Macík nikdy nezklame :D luxusní rekap

302
Adéla
Reagovat

Tak dnes dostane Naty asi pěkně naloženo a ctnostné panny z ní udělají kurvu největšího kalibru, ale zrovna Nela může být akorát tak ticho, jak provokuje Martina.

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/manipulovanie-sexom.html

303
johoho
Reagovat

Dostal mě Viktor, jak srdceryvně plakal a demonstrativně si utíral slzičky na kameru. hnus. Telefonistka to také pěkně hraje: “ Budu ticho, pak to ukončím“. Malá zmijka. Tereza je asociální kanál, něco tak odporného jsem dlouho neviděla. Nicméně je zábavná jak je mimo. Natálka myslí přirozením, nudná nesebevědomá prostoduchá děva. Nela jde za svým, agresivní, vůdčí bezohledná, řídí se svými instinkty. Tyhle typy to mají v sobě ovládat lidi. Trojanky, no nevím.

304
Macík
Reagovat

301) anjo, a kdepak máme elka ??? :-D

305
Elko
Reagovat

Macík :-))) zase sa tu chechtám pri PC a to mám pracovať :D

306
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak jak Nela Daniele říkala, že se ptala Natálie, jestli se snaží prošukat k vítězství…myslím, že po tomhle je jasné, kdo tam píše vždycky ty nejhnusnější nenávistné otázky všem.

307
hm
Reagovat

Tereza je spodina, ale v hotelu pomdrajz mě začla bavit. Ta má tak všechno na háku, že by jim to tam mohla ještě rozvrátit. Upřímně doufám, že netopejrka vytáhne na pštrosici její řeči na adresu nově příchozího blonďatýho pučmelouna a pěkně pštrosici vpálí do ksichtu „na co to hrajeeeš, frajerkoo? Si říkala, že Daniela je pětkrát horší než Niki. Že jí taky nemůžeš poslouchat a že bude pěkně zákeřnáá. A teď budeš říkat, že já lžuuu??“
Načež přiletí nová fúrie Niki a dá pštrosici ránu. To aby pak šla krůta-pštrosice ohřívat krocany, než ztratí všechny spřízněnce. Jj, nikdy nevíte, kdo si v hotelu pomrdajz zamrdá.

308
Macík
Reagovat

305) já taky pracuju jak ďas :-DD
aktože si dnes nenapísal rekapík ? :-D

309
Hooper
Reagovat

Bylo by fakt zajímavé, kdyby si za Natálii stoupnul Martin, pokud bude vybírat před Rockym. Pak by se vidělo, jestli jde Daniela opravdu jen po ní či chce být na pokoji s ním/Tomášem (ale nepředpokládám to, dnešní Bermuďák jasně ukazuje imunitářce směr).

306: Štáb si jistě také svou polívku přihřívá.

310
Valerie
Reagovat

300 – Stalo se to, že štáb nezvládl svoji práci. A k tvýmu předchozímu komentu… My jsme samozřejmě pochopili, že je tam Nela nejsilnější a že jí nikdo nemá koule vyhodit, nemusíš nám to furt opakovat. :D To nijak nesouvisí s tím, že nám některým leze na nervy, já kvůli ní ještě ani neviděla včerejší díl. Nemáme jak se jí zbavit, tak jí holt aspoň mejeme p… štrosa. Budeš se s tím muset smířit. ;)

311
Valerie
Reagovat

Macíku, děkuji za tvoje rekapy. :)))

312
Wanna be your monster
Reagovat

A zajímalo by mě, proč v situacích, kdy lidi řeší, jestli někdo něco řekl nebo neřekl (nařčení Viktora Terezou), nedají do sestřihu, jak to teda bylo. Pořád jen vidíme řešení a omílání situací, které ale nevidíme.

313
Elko
Reagovat

308: Odovzdal som žezlo SUNíčkovi. Rekap mal dnes napísať on (on to sám chcel), ale akosi sa niekde stratil :)

314
Macík
Reagovat

311) není zač, Val :-D já se u toho taky bavím :-D ten paradajs je fakt super.odreagování :-D

315
J.
Reagovat

No jestli někdo čekal, že by Daniela Nelu opravdu vyhodila, tak teď je jasné, že se to 100% nestane. Tudíž, Nela má zajištěné další dva týdny, než přijde nová holka, která by na ní mohla být vysazená a Nela a Niki by jí nezpracovaly. Díky pravidlům, která jsou teď, je to dané tak, že krom porušení pravidel, jediná možnost, jak se zbavit Nely je, že jí vyhodí nově příchozí holka s imunitou. Otázka je, kdyby to štáb věděl, zda by nějak nezasáhl a nenapsal by tam: Nová dívka se musí ihned spárovat a přichází tím o imunitu (případně vrátí někoho, kdo imunitu mít tím pádem nebude)…

Nelu si vyhodit nenechají, Nela je hodně lidma vnímána (ať už pozitivně nebo negativně) coby hlavní záporák a o tu se tv kvůli zápletkám nemůže připravit. Navíc, ať by tam vrátili z vypadnuvších Dianu nebo Lenku (případně Romea či Lea) protože nikdo jiný by se jim ani nevyplatil, veškerý efekt by nejvíc zapůsobil ve vztahu s Nelou, kterou tam teda určitě potřebují, pokud někoho z nich plánují vrátit…

316
Macík
Reagovat

313) a myslíš, že by ti to nemohl přenechat do konce HP ??? :-DD…né, že bych mu brala jeho sloupek, ale je vidět, že nemá stejně čas a navíc *slovensky psané rekapy* …to je přeci rarita panáčka :-DD

317
Macík
Reagovat

…i v pohádkách jsou záporňáci a kladňáci…bez jednoho nebo druhého… by ta pohádka stála za hjovno :-DD

318
radek
Reagovat

310
Ja se nemam s cim smirit. Me Nela nijak zvlast nevadi, v zivote bych ji nechtel, ale v TV je mne to jedno a jsem rad, ze tam je.
Pokud chapete, ze je nejsilnejsi, tak nechapu ty narky tady, prece vam musi byt jasny, ze s tim nic neudelate. Ted se neuraz, ale prijde mne to jako kdyz slepici pustis pod sklo brouka, tak do nej bude porad dokola a dokola klovat, i kdyz ho nikdy nesezere. Jen to donekonecna opakujete, kazdy dil 100x. Tuto reakci bych chapal u lidi, co jsou nekde zavreni, ale vy jste vsichni venku, nezavisle na prostredi, ve kterem nela sefuje, presto z ni mate trauma, jakoby jste ji meli doma. Tyto reakce nechapu u lidi, kteri tu „zabavu“ v akvarku sleduji. V tom, ze je to mrcha, jak v hotelu, tak urcite i v realu se shodneme, ale nejak me miji ty hony na ni tady na foru.

319
radek
Reagovat

317
Presne tak. Nakonec at klidne vyhraje ten kladas, ale kdo to z nich tam je, ze?:) Jediny, komu bych ty prachy pral uz vypadl, byl to Vlado.

320
anja
Reagovat

317 Macík, no záporňáky bychom měli, ale kteří jsou ti kladňáci?

se ani neodvažuju tady špitnout, že snad jedině Niko, ale Thy tu teď není, takže ano, Niko klaďák a kdo další? :D/

321
Melanie
Reagovat

Já chápu, že tam musí být záporák, o tom žádná, ale proč to nemůže být aspoň maličko inteligentní záporák, který bude intrikovat trošku na úrovni?
Můj problém je, že zatímco dřív bylo sledování HP celkem zábava, teď to vypínám po skončení dílu znechucená. To Nelino chování a negativismus dokáže jednomu zkazit náladu i přes obrazovku. Vlastně už se dívám jenom kvůli téhle diskuzi, což je nesvětlejší moment HP (viz. dnešní Macík, doufám, že ten čaj z klávesnice vykape.)

322
Macík
Reagovat

320) no jasně že …mééédan !!!
…i Tomík…klidně i Natálka…Nikola…Jana, páč ta je ještě v pubertě…já nevidim zlo, neslyším zlo :-DD

323
J.
Reagovat

Tak když se nějaký klaďas objeví, je hned zatlučen do země (jak tu bylo psáno). Naty se včera Nele docela bránila – ale ono se to moc nedá. Když řekne někdo jiný názor, je to hned podsouvání toho, kdo má koho vyhodit (resp.kdo má vyhodit Nelu) ale když Nela řekne kdo má koho vyhodit, neni to nic. Stejně tak jak řvala po Viktorovi, že co má co řikat Niki, že jí přeje upřímnou soustrast, jestli věří Nele. Však je to jeho názor ne? Mě to tam začíná připadat jak v nějakém malém státě, kde Nela má patent na všechno a každý musí mluvit buď stejně jako ona a nebo nesmí mít názor žádný. A když se vždy najde někdo, kdo jí to, že má někdo jiný – jiný názor než ona, přiběhne říct, tak proti tomu se pak bojuje těžko…

Včera se Nela sama shodila tím argumentem k Natálii, když jí řekla (poté co Niki Natálii řekla, že Rockyho doporučila své sestře), aby o Rockyho bojovala a byla s ním za každou cenu. Však co je to za radu – to je jakoby jí řekla – Daniela si vybere Rockyho, tak s ním teď buď, aby bylo jasné, že tě vyhodí!
A ten závěr s Martinem? „Kolikrát já jsem za tebou přišla, abys někoho vyhodil?“ Však on je tam týden, a řešila s ním jednou, vyhazov Viktora, víc párování od Martinova příchodu nebylo, takže její alibismus je průstřelný jak cedník. Nela mi do poslední chvíle nevadila, teď už mi začíná lézt krkem tim, jak nedá nikomu prostor, vše co řekne je svaté, vše co řekne někdo jiný jsou lži, navádění, manipulátorství… Smutné!

Kolem sebe vidím každý den desítky lidí, kteří absolutně nejsou soudní a neskutečně mě to vytáčí. Bylo mi jasné že v HP jsou ty emoce a ty povahy lidí vyhrocenější víc, než jací jsou ty lidi v reálu. Bohužel mě teď čim dál tim víc přijde, že třeba taková Nela je jedna z těch extra nesoudných, co si nevidí na špičku nosu :o(

324
anja
Reagovat

312 Wanna be your monster, ale jak to bylo a co Viktor skutečně řekl pro tu hádku vůbec nebylo důležité :)))

325
anja
Reagovat

322 Macík, tož nešil, tolik kladných hrdinů nemůže být!!

Tomáš je lehce korumpovatelný, Naty je závislá na sexu …….. a ti ostatní co jmenuješ to jsou jasní záporáci :DDD

326
Monkey77
Reagovat

Zdravim, tak tohle vás určitě pobaví – ten kluk je fakt dobrej:-) http://www.youtube.com/watch?v=iyGpPVpjYrM

327
Melanie
Reagovat

323 J: Jo, taková Nela prostě je. Zírala jsem, když nazvala Janu ku*vou, přitom udělala přesně to samé, co Nela. Nebo včera – Natálka na dotaz, koho by ona vyhodila, řekne, že Nelu, protože si s ní nejmíň rozumí, a Nela to hned otočí, že Natálie dělá všechno proto, aby ji vyhodila. Zatímco to ale dělá ona sama. A tak by se dalo pokračovat, s takovýmhle člověkem se prostě nedá vyjít – pokud někdo není naprosto submisivní jedinec, který bude držet ústa a krok.
Ale myslím si, že Nela to nebude mít jednoduché, až vyleze z HP. Ukázala se v celé své kráse. I když si zatím myslí, že bude děsně slavná. :o)

328
stanley
Reagovat

Tak mně napadlo, zda mezi Niki a Viktorem není ještě nějaká chémie…vzpomeňte na dovádění u bazénu, Niki myje záda ve sprše a vidí Viktorovo nádobíčko…prostě, něco mi tam nesedí:-)…žebyžebyžeby!

329
Valerie
Reagovat

318 – Hele čteš ty vůbec ty komenty na který reaguješ? :D Na všechno co nechápeš je v tom odpověď. Nicméně ty seš někde zavřenej, nebo proč donekonečna furt opakuješ to samé každej díl 100x, ačkoliv to u ostatních nechápeš? To z nás máš jako trauma? Neblbni. ;)

330
J.
Reagovat

327 – No je to pravda, přesně to jsem měl na mysli, jen já to vždycky napíšu do sáhodlouhého souvětí, ale myslím přesně to – jak Nela udělala z Natálie nějakou zákeřnou manipulátorku, co dělá vše proto, aby jí vyhodila, byť Nela dělá to samé, přičemž Natálie to ani vlastně nedělá… Atd.
Ale je to taky fakt, ta si udělá takovou reklamu, že až vyleze, hodně lidí dá od ní asi radši ruce pryč – nebo nafotí katalog Domina roku, nebo Bachařka v akci! :o)))

Ono je smutné, když si ti nesoudní lidé tu svojí nesoudnost neuvědomují, ale ještě horší je, když si jí jsou moc dobře vědomi a mám pocit, že Nela je zrovna ten typ, kdy přesně to co u druhých odsuzuje a vyčítá jim to, sama dělá, ale navíc – je si toho dobře vědoma! No v reálu snad tak strašná jak se jeví tady, nebude… (Zbožné přání) :oD

331
Carolinka
Reagovat

Z psychologickeho hlediska by me zajimaly koreny te Neliny totalni nesoudnosti….

NEZNATE NEKDO NELU OSOBNE A NEBO JEJI RODINU CI ZIVOT?

Napiste sem neco…
Chtela bych to pochopit …

332
radek
Reagovat

318
Necetl jsem ho, musim to priznat.
Proc reaguji? Mam nekolik dni horecky a lezim v posteli. Nemam nic jiny na praci… tak jsem nejak zil v tom, ze reaguji na spravny cislo… Takze ano, ted su zavrenej.

Jinak pokud sectes pocet mych komentaru a pocet vasich, na nelu, tak minimalne 20x prohravam, takze to chce trosku objektivity. Ja reaguju svym komentem rekneme na 10 nebo 20 lidi (kteri se porad dokola a stejne divi, jaka ze to ta Nela je mrcha – ale ona je porad stejna, chova se jen tak, jak ji to ostatni dovoli) a tem 20, co uz asi mesic nechapou, se snazim porad pripominat realitu. V tom je mezi nami rozdil, jen upozornuji ty, co maji z Nely trauma, ze s tim nic nenadelaji a upozornuji je mene casto, nez se oni k Nele vyjadruji a pak jedna zasadni vec. ja vas ani nechci pochopit, jen jsem konstatoval, ze to nechapu. Tzn. delam to same, priznavam, vim o tom, ale delam to 20x min nez vy a mam z toho stejne akorat srandu, i kdyz to, co pisu, myslim vetsinou vazne.

To je vase zabednenost, ze se neumite srovnat s jednou holkou, ktera je nastrcenou figurkou v nerealne „soutezi“ a ktera vam pije krev. Ja budu rad, dokud tam bude a kdyz vypadne, tak vypadne, svet se nezbori. Stejne tak se nezbori, kdyz tam zustane a vy se budete uzirat zcela zbytecne dal.

Kdyby to byla opravdova soutez, tak bych ji taky pral, aby vypadla, ale v teto zmanipulovane „show“ muzu rict „jen houst“ a vice Nel na spolubydlici a na jeji protipoly na forech.

333
anja
Reagovat

328 stanley, myslím, že u Niki vůbec ta chémie, kterou máš na mysli, nefunguje :) Niki neuvažuje na úrovni jako dospělá ženská, ona furt uvažuje jako děcko

334
radek
Reagovat

327
„Ale myslím si, že Nela to nebude mít jednoduché, až vyleze z HP. Ukázala se v celé své kráse. I když si zatím myslí, že bude děsně slavná. :o)“

S tim nesouhlasim. Pamatujes na „babetu Zverinu“z VV a jine? a jaka je z nej dnes seerebrita, ma dokonce svuj vlastni porad v nejake TV. 99% lidi je bohuzel tak hloupych, ze spojuje chovani v reality se skutecnosti, pokud je clovek v RS, ale jak vyjde ven a nekde ho potkaji, tak se vetsinou poserou a pocuraji, jen aby mohli tu seerebritu videt. Viz Zverina a dalsi Nuly, ktery z techto soutezi lezou a je jedno, jestli se jedna o akcni RS nebo o nejaky pevecky.

335
dessin
Reagovat

318: tak jinak, zkusime to polopate.

Nela v tuhle chvili je tam nejsilnejsi, rozumej neurvanejsi. Doslo k tomu, ze kdyz byl nekdo silnejsi, tak se ho Nela zbavila se svymi nohsledy v patach – nemit je tam, neni nejsilnejsi. Je rposte jen urvana a dokaze tahnout slabsi lidi, ma dominantni povahu a slabi jedinci (pejskove, jak to tu nekdo nazval) pujdou za ni. Neni to o tom, ze je Nela super hrac, taktik nebo strateg – proste ji tam stab predhodil vic pejsku nez lidi s nazorem a tech se diky pejskum jednoho po druhem zbavila. Pac tam zadnej chlap, krom Romea, nemel a nema koule, panackujou za ni.

310: bingo, diky

Stab je mrkev!!!

336
Valerie
Reagovat

332 – :D Dobrej pokus. Argumentovat tím, že jeden člověk nenapíše tolik příspěvků jako dalších dvacet dohromady, to by ti v Paradise prošlo, ale tady fakt ne. :D Budeš se s našimi nářky muset smířit, fakt neexistuje nic, co bys s tím mohl udělat. :P

337
anja
Reagovat

radek, Valerie, dessin, proč se hádáte, když v podstatě máte stejný názor ??? :DDD nechápu …….

338
hm
Reagovat

Pštrosice není nejsilnější, je nejuřvanější. Páč není schopná normálně argumentovat a v klidu se bavit, dá se s ní komunikovat jen jejím způsobem, když ji chtějí ostatní něco říct, a to je řev a útoky. Že to nikdo z kluků nedělá, neznamená, že chlapy tam nemají koule. Imho jim to prostě za to nestojí. Proč by ztráceli energii s někým tak hysterickým a agresivním, jako Nela? Nestojí jim to za to, radši se opalujou. Vůbec se jim nedivím. Nela není tahoun hry. Ona právě celou hru zazdila, páč ostatní na to kvůli ni většinou pečou. Přece se nenechají imrvére seřvávat.
Ale co už, aspoň si můžeme dělat prču z jejího vyboulenýho tučnýho pštrosa.

339
eponf
Reagovat

Já teda nechápu, co proti Nele máte. Mně vůbec nevadí narozdíl od ultra strašné Jany nebo té krávy Nikoly, kterou by snad žádnej kluk dýl jak den nesnesl. S Nelou se dá aspoň šuk*t. S Nikolou ani to ne.

340
Valerie
Reagovat

337 – soutěžíme, kdo donutí radka napsat delší příspěvek. :D

341
anja
Reagovat

no tak já jsem teda dneska zvědavá na Brumlu, jestli proti Nele vytáhne to svoje osvědčené „sereš si do huby“

Brumla má u mne z ukázky na dnešek hvězdičku za to, že i při té své tuposti dokázal rozkodovat, že se stává objektem manipulace

342
Hooper
Reagovat

341: Mohl by. Jinak z preview na webu Primy je jasné, že Daniela už je pevně součástí koalice ctnostných panen, takže si ho neveme. Chce ji Viktor…:)

343
anja
Reagovat

a ty Trojanky fakt to je dílo, takové dvě ségry se hned tak nevidí – vypatlaná Trojanka č. 1 s Nelou si fakt myslely, že to bude tak jednoduché strčit Trojanku č. 2 brumlovi do páru? Hlavně, když nová Trojanka na plnou hubu vyvalila, že „sex nikdy!“ – tož na co by ji ten Brumla měl?

žíší, to nefunguje ani v životě, když chce baba ostřelit jinou babu, jde na to přes postel, že :)

344
Hooper
Reagovat

anja: Nezapomeň, že se už na rande líbali. A jak definovala Nikola – to je v HP to víc.

345
anja
Reagovat

342 Hooper, anebo chce ona Viktora :DD

no sranda, mě ty Trojanky ještě začnou bavit :D

346
anja
Reagovat

344 však jo, oni se líbali a Trojanka č. 2 si hned myslela, že po té puse má Brumla okamžitě Naty popravit nebo ji vyštvat z jeskyně, že jo :))…….. a on se s ní ještě ten večer vysexoval……. chápeš, jaká hanba! ctnostnou pannu nemůže nic víc urazit než toto :))

347
Rux-Xulth
Reagovat

Zajímavé zjištění. Moje drahá polovička učí na střední škole. Včera se prý s žačkami (věk kolem 17) bavily o HP a děvčata svorně a obdivně obhajovala Nelu.

Tak si říkám, jestli už nejsem starý nebo co. :-) Možná to opravdu ta mladá generace vnímá jinak …

348
koc
Reagovat

331 – nekde na pocatku byla smetana ktera zkysla

349
Hooper
Reagovat

346 – je mi to naprosto jasné.

Když tak nad tím přemýšlím, tak by mi haloo fakt nechybělo. Mohla by letět…

350
anja
Reagovat

345 :DDD božeee, koc :)))

351
Valkil
Reagovat

Tak z té upoutávky začínám mít pocit, že Naty nebude ta, co půjde v pondělí domů…
Stejně si myslím, že je to od štábu daný, koho má vyhodit… :(

352
Radek
Reagovat

Valerie
To se ti asi nepovede. Ja u toho ted uz bohuzel navic polospim a nejen, ze na to vidim jednim okem, ale zda se, ze i s tim jednim to poradne neprectu… A zajimave videt, ze se najednou hromadny nazor zacina menit, podle toho, co ja rikam uz nekolik dni, ze s Nelou tam je schopny zamavat snad jen kubanec a hele, uz je to tady a i jini to vidi, ale az na zaklade nejakych ukazek. Ja na ty ukazky bohuzel nevidim… Na kubancovi je to videt, ze je to typ cloveka, ktery nechava ostatni zit do te doby, nez se to zacne tykat jeho, pak nastupuje kubnelismus a spoji v sobe svoje z nelino zlo. Na rozdil od Nely, se aspon tolik do ostatnich neplete a neni zlej a zakernej, jako ta brnenska mrcha.

353
Micka/XX
Reagovat

Radku, radši si vezmi Paralen, v zájmu svého zdraví to tady radši nečti a vyčkej s příspěvky, dokud horečka neopadne… Já bych se teď orientovala na Švejka nebo na Babičku.

354
Syky
Reagovat

331 Jednou tam říkala, že ji otec sex. zneužíval, ale jak to přesně bylo, to už si napamatuju.

355
rosien
Reagovat

Zastupuju tady ty „mladší“ a Nelu upřímně nesnáším. Ne, to je asi silný slovo o někom, koho neznám, ale prostě na mě z obrazovky nepůsobí vůbec sympaticky. Ale musím říct, že na škole máme partičku holek, které ji napodobují, chodí jako ona, dokonce tak i mluví,a to vám můžu říct, není o co stát, potkat je na chodbě!:D Takže já si jen přeju, aby Nelu už někdo vyhodil, ale tak trochu se bojím, že nikdo nebude mít tu odvahu. Přitom nechápu, proč za ní ty lidi stojí, vždyť ráda ji má snad jen Niky, jinak se nikdo nikdy nevyjádřil, že by snad Nela byla supr holka, tak já fakt nevim, proč ji tam trpí..

356
Bobby Brown
Reagovat

332 – :-D
radku, tak ty máš horečky a ještě si zvyšuješ tep nad zdejšími komentáři? Ty jsi pěkný sebevrah.

303 johoho a 307 hm:
Ano, už jsem to tu psal asi dvakrát. Tereza je neskutečná špína a kanál, ale ve své vyfetovanosti má své okolí tak na háku, že mě ty její scény rozesmějí. Nad ní se ani nemá smysl rozčilovat, ona je už mimo. Ta může jen pobavit a to se jí daří. Třeba včera jak tam seděla ve své náladě na sedačce, elasťáky (nebo co to bylo), nohy roztažený jak tlustá pavlačová bába a v rozkroku tu mísu z křupkama a začala tam valit ty svoje nesmysly. No já se u toho musel smát, protože to bylo tak ujetý, až to bylo komický.

357
Valkil
Reagovat

Taky se pokusím napsat, proč jsem za Nelou. Jo, líbí se mi její postava, ale v zásadě i její povaha. I když má jen základku, zas tak blbá není, jen jí chybí větší rozhled. Slovní zásoba na tom není tak špatně, jako u jiných. Přijde mi ve svých názorech v podstatě zásadová, není přelétavá. O tom jak si vede ve vyhrocených diskuzích můžu polemizovat, každý má jiný způsob, někdo mluví pomalu a potichu, jiný řve a nadává. Těžko říct, co je horší. Za mě ta první varianta protivníka vytočí daleko víc :) To ale Nela neumí. I tak ve slovních potyčkách má často (dle mého) navrch. Jestli intrikuje? To co tam všichni předvádí, bych intrikama rozhodně nenazvala, je to jen pomlouvání :( Ale po tolika týdnech jim stěží zbývá IQ na něco jinýho. Myslím, že ponorka tam musí bejt šílená. Na to, jaký měla dětství (pokud se dá něčemu věřit), si zas nevede špatně ve srovnání s Terezou… Výhru jsem doteď přála Nikče, ale po tom, co tam předvádí se ségrou, zrovna nevím, komu ty prachy popřát :(

358
Bobby Brown
Reagovat

Do HP by měli nahnat z Farma 2 – Adama, Evičku, Luciu a Gabiku.
Jednak by jim vychlastali všechen alkohol a druhák by tam ztropili neskutečný bengál a zhádali se se všema.
Gabika by se možná i poprala.

359
Bobby Brown
Reagovat

357 – Džihádisté jsou ve svých názorech také zásadoví a přesto je v lásce nechovám. ;-)

360
ThyBaumont
Reagovat

359 .. Rofl :-D

361
Darja
Reagovat

Přidávám odkaz na stránky Klaudie. Vím, že to s křížkem po funuse, ale po zhlédnutí stránek je jasné čím ostatní slépky v HP Klaudie tak dráždila. Stačí srovnat s fotkami Neluše a je vše jasné. http://www.facebook.com/KlaudiaChlustinovaofficialfanpage Hezký den všem.

362
Darja
Reagovat

Ještě dodám, že i když se do diskuze aktivně nezapojuji s chutí si vše ráda přečtu. Jen málo příspěvků je jiných než velice vtipných.

363
Valkil
Reagovat

362
to já si zas myslím, že některé více než vtipné, jsou dost smutné… Ale každý to má nastavené jinak :)

364
monika
Reagovat

Takže Klaudie chodí s Romeem?:)

365
Mikes
Reagovat

357 – Valiki, čím je ženská blbější (možná platí i o chlapech), tím je obvykle pohotovější v hádce. Na všechno má bleskovou a pohotovou odpověď; protože má jinak v kebuli prázdno, tj. nemá v ní zábrany lhát, vymýšlet si, být slušná a nejít v něčem za hranu – ta ani neví, co hrana je – tak se jen rozjede jako parniválec a nezastaví se. Tím většinou snadno převálcuje ty slušnější a vzdělanější, protože ti jen zírají a nejsou schopni na takové sprosté nehoráznost reaogovat (chybí jim ten její soustavný štěkací trénink). Následně z toho taková pavlačová dryáčnice vychází z pohledu nezúčastněných lépe.

366
Valkil
Reagovat

Mikes
No ale v porovnání Nela vs. Tereza mi to podle Tvého vzorce nějak nesedí :-D

367
Mikes
Reagovat

346 – vidím, anjo, že se shodnem, já sice se zhodnocením Dájiny ještě vyčkávám, ale začínám mít pomalu dojem, že Niky je proti ní ještě Maryje Kyrý.

368
Bobby Brown
Reagovat

361 – jj, a jak hned udělaly morální hrůzu z toho, že se přátelí se staršími muži. Závist je holt sviňa. :-)
Ostatní cuchty nemohly ustát, že zatímco ona má svůj byznys a přátelí se s „muži“, tak ony mají kulo a obskakuje je ‚ratlík – místní přebor‘.

369
Mikes
Reagovat

Tereza je mimo, ta má mozek vymytý drogami, takže ta se v podstatě nehádá. Všechny má na háku, úplně kašle na to, jestli má či nemá pravdu, intrikovat nepotřebuje (ani na to nemá), akorát – jak řekla Nela, všechny dovede perfektně vytočit. Nicméně, i tak se hádá v podstatě stejně neomaleným způsobem jako Nelina, akorát že má výrazný IQ deficit.
Napadlo mě, že jí tam štáb nasadil hlavně proto, aby sloužila jako roznašeč drbů, které jí někdo z ostatních nasadí do hlavy a ona bezelstně vyslepičí. Původně jsem měl nápad, že by Viktor mohl poškodit Nelu nějakou fámou, kterou by vypustil mezi lid, ale Nela jej rychle předběhla – podle mého za tou Terezinu pomluvou Viktora stojí v pozadí ona. A pak už jen spokojeně přihlížela někde úplně mimo, jak Niky hystericky útočí na Viktora, který jen čučel.

370
EvkaD
Reagovat

296 Adélko, zacpat si uši, zavřít oči…no to se pak nemusím ani dívat:-), ona je tam pořád…ona tam je i když tam není..je tam její ego všude!
Jen mám šílené zklamání z Daniely, teda, přesně jsem to odhadla, jak to skončí, i tak…v ukázkách ji prezentovali jako silnou hráčku, co se nebojí, přitom je manipulovatelná úplně stejně a ani VŠ ji nepomáhá, když vlastně nepochopila, jaký trumf má v rukávu…
No kdo z holek vypadne asi víme- Naty nebo Tereza…
ovšem kdo z chlapů za týden netuším..Viktor si rozmyslí, že chce domů!!

371
Bobby Brown
Reagovat

369 – Heh, tak Tereza slouží jako roznašeč drbů, protože díky své dutohlavosti slouží jako chodící tamtam. Ona za to ani nemůže. Do ní houkneš informaci a v té duté palici má tak dlouho ozvěnu, dokud neotevře pusu a ta informace sama nenajde cestu ven. Což se stane mnohdy v tu nejméně vhodnou dobu. Právě to je další věc, co z ní dělá komickou postavičku.

To není slepičení. Slepičení dělá Jana.

372
radek
Reagovat

368
Jo, jeste u toho foceni mohla vykrikovat „Slunce v dusi“ a „mir vsem detem v Africe“, a bylo to dokonaly. Ja treba nemam rad lidi, ktery „lisknes“ a oni nastavi druhou tvar, pohladi te a jeste ti podekuji. Na druhou stranu mozna ocekavaji, ze priste jim das po cuni znovu a tak se uz predem tesi.

Klaudia me nicim neimponovala, ani vzhledem, ani chovanim. Jediny co se u ni dalo z myho pohledu ocenit, byl relativni nadhled a obcasny klid v reakcich na protiakce „kamaradu“.

Ja ji treba „prateleni“ se starsima chlapama urcite nezavidim (pokud je to pravda), presto ho ani trosku neobdivuju. Kazdy z nich je tam extrem od „normalu“, pro me je ale v TV prijatelnejsi trbe Nela, nez ten sliz, co tekl z Klaudie a ze zacatku treba i z Viktora. Ten ted zacal vysychat, jenze ho potopili, tak je mozne, ze se zase nejaky sliz vyskrabe na povrch. Pro hru uz by bylo na case.

373
radek
Reagovat

370
S hodnocenim segry bych jeste par dni pockal. Ona se muze vykulit. I kdyz mne se nelibi ani jako zenska, ani jako hracka, ale muze tam s tim pozdej zamavat. Navic nevime, jak to bude dal. Jestli je tam jen docasne, jak se vlastne vyvrbi obchod mezi Rokym a ji, kdo bude mit imunitu apod.

374
Valkil
Reagovat

Docela mě překvapil Gino, jak nabádal Nikču, aby ségře domluvila ať nepřijde o imunitu. Tím si u mě docela šplhnul.

375
anja
Reagovat

367 Mikeš, tak Niki je o dva roky vypatlaná míň, protože je starší…….. ????…….. anebo se ti může zdát Niki jakože chytřejší tím, že je bruneta……. Víš, my brunety působíme chytřeji než blondýny :-p

376
radek
Reagovat

369
“ A pak už jen spokojeně přihlížela někde úplně mimo, jak Niky hystericky útočí na Viktora, který jen čučel.“

Ja bych byl rad, kdyby stab pokazde v situaci, kdy nekdo tvrdi neco a druhy opak, nam divakum ukazal, jak ze to vlastne bylo. Prostredky k tomu maji. Myslim, ze bychom se celkem divili, kde by kolikrat „pravda“ byla.

377
anja
Reagovat

359 Bobby, rofl na druhou :DDD

a proto radši nejsem zásadová, moje sympatie k tamtěm zvížátkám se mění podle toho jak je vysílají :D každý den to mám jinak

378
Bobby Brown
Reagovat

372 – A co kdyby to vykřikování myslela „upřímně“? To bys jí rad měl? ;-)

Ty se rád pereš, viď? To je pak jasný, že tě nastavení druhé tváře nasere. Nesmíš pleskat křesťansky založená děvčata, ale lískni třeba nějakému cigošovi, uvidíš, co ti nastaví on. :-)

Já si slizu u Klaudie nevšiml. Asi mám špatný monitor.

379
Bobby Brown
Reagovat

376 – naprostý souhlas. To jsem psal už minule, když začaly první hádky na téma „jedna paní povídala“.

380
anja
Reagovat

373 radek, imho Rocky nepůjde obchodovat, on má někde nějaké čidlo, které mu zabliká, když s ním někdo začne manipulovat, na to je háklivý :D

už se párkrát vyjádřil, že on má „vlastní názor“ :))

381
Micka/XX
Reagovat

Radku, vezmi si další Paralen nebo rovnou studený zábal!

382
Micka/XX
Reagovat

Omlouvám se za ty invektivy, ale když někdo označuje kladné postavy za sliz, to už beru jen jako provokaci.

383
anja
Reagovat

379 Bobby, ale tady je jasné, že to Terka celé překroutila :)) ukazovat nemají co! :)) ona se už kdesi dříve zmínila, že něco musí říct hned, protože do zítřka by to zapomněla

prostě Terka si to přikrášlila a pustila to do fóra, no a mělo to efekt hádky a pátrání po pravdě a finále Viktorovy slzy a Nikin objev, že Tereza „lhala“ :DD

384
EvkaD
Reagovat

310…ale ono by to bylo velice jednoduché ji vyhodit, kdyby Daniela měla imunitu a udělala co řekla na začátku, že vyhodí Nelu, tak si stoupne kde ona bude a může mít i 100 000 pejsků k sobě, co jí olizujou nožky, fičela by ven…jenže PROČ Daniela nemá odvahu??? Já si totiž myslím, že nakonec by jí nikdo ani Nikča nenadala…byli by rádi..jako my!!

385
Bobby Brown
Reagovat

383 – Právě že mají. Ukázali by, co ten Vikouš vlastně řekl. Tím by pro nás diváky udělali konfrontaci mezi tím, co vidíme a tím co říká Terka.

386
Prochor
Reagovat

370 – Přesně, když někomu chybí inteligence tak mu nepomůže ani Karlova univerzita a základka z Brna si s ní vytře …

387
Thybaumont
Reagovat

386 Prochore, v téhle době se na vysokou dostane každej, kdo má maturitu. Některé školy si svůj kredit zachovávají, třeba jako tvoje technika, ale některé nově vznikající jsou k smíchu. To jsou obory, že mi z toho jde hlava kolem, pak tu máme milion bakalářů, co vlastně nerozumí ničemu. Nedávno jsem koukal na to, že hnojárna v suchdole vypsala nové bakalářské studium- život na venkově. nevím, co se tam učí, ale sebrat vejce, dát králíkům vodu, večer zavřít kurník a vyhodit ven kočku snad nemusí být napln tříletého akademického studia :-)

388
Prochor
Reagovat

369 – To, že Tereza je pod úroveň o tom žádná. Ale mně baví, že tam působí jako malý dítě, který nastavuje ostatním zrdcadlo protože vždycky řekně jak to cítí – i když kurevským způsobem. A to paní dokonalou dokonale sejří. Tereza jí do zadele nikdy nepoleze takže je pro ní nebezpečná.

389
Micka/XX
Reagovat

Tereza je vlastně nevypočitatelná, protože si jenom hraje, ale „nehraje“, proto Nelu vytáčí a mně nijak zvlášť nevadí. Je to svéráz v duchu Věrky, jen hrubšího zrna.

390
Prochor
Reagovat

Tereza je tam platnější než Trojanová2, která se nechala utáhnout na vařený nudli. Tot můj názor. Tereza neustále narušuje to torzo dokonalosti, které tam Nela od začátku buduje. Přitom se Nela chová hůř než ostatní. Proto Terezu toleruju ale neobdivuju. Samotná Tereza si to ani neuvědomuje jak tam míchá karty.

391
radek
Reagovat

380
Souhlasim

378
Ty se ale pletes, ja Nelu nemam rad. Ja nekolikrat rikal, ze nechci, aby to co pisu vypadalo jako jeji obhajoba, ale mezi tema slepyma, co tam jsou, je pro tu hru (ten porad) nejvhodnejsi. Ostatni jsou plebz. Jak uz nekdo psal pred chvilkou, opravdu by stacilo, aby segra Niky v pondeli udelala Nele papa a myslim, ze by si fakt 90% lidi v hotelu ulevilo, i tady (krom me a par dalsich). Jenze na to nema koule.

Jinak rad se neperu, ale jsem zvykly, ze mam od mala odlisne nazory od vetsiny a kdyz nemam co delat, tak se snazim je „sirit“. V realnym zivote to vetsinou nema smysl, protoze opravdu dnes je 99% lidi tupych ovecek. Neber to prosim te na tuto diskuzi, aby me zas nekdo nenapadl z neceho. Slovo sliz jsem mozna prehnal (spatne vybral pro tuto diskuzi), ale Klaudie, i kdyby cokoli kricela uprimne, tak mne nic nerika. Nesnasim lidi, co jim nekdo neco udela a oni mu jeste pomahaji. Viz Klaudie a Fetacka. Jak ji sla Klaudie jeste pomahat balit atd. To je pro me clovek bez charakteru, tomu rikam sliz (nejsi schopen uchopit uchopit jeji nazor). Nemel jsem na mysli klasicky sliz, jak byl videt u Viktora, ale u nas tomuto chovani tak rikame. Mel jsem to jen vic specifikovat.

381 a 382
Kdyz je nekdo tak sladky, ze i nepriteli nastavi druhou tvar, nema ani spetku hrdosti v tele po tom, co mu uplny lidsky odpad – (nejen ve hre) Tereza, nada do slapek a nevim kam jeste a ono se to nezmuze na nic jiny, nez na sladky slovicka a jeste pomoc pri baleni, tak je to pro me tekouci sliz nejvyssiho kalibru. To jsem neprovokoval. Opravdu pohrdam temato lidma a nedela se mne z nich dobre a ja verim tomu, ze ona se takovou snazi byt i v realu (prestoze neverim, ze je takova od prirody, pokud by byla, netekl by sliz). V tomto mne prisla trefna slovni hricka od Tomase (ktery jinak celou soutez jakoby byl na Marsu), ktery ji prirovnal k jehovistce. Takze promin, znovu zopakuji, ze mozna pro vas tady to nebylo vhodne zvolene slovo, ale u nas se temto lidem tak rika a ja to tak citim. Ji jsem nemel rad ani jako cloveka, u ni nikdy nevis, co si o tobe mysli. Kdezto ta „neuprimna“ Nela ti to vyrve rovnou do ksichtu.

392
stanley
Reagovat

Vycházeje z upoutávky ještě vychází jako možná varianta…Viktor si stoupne za Janu a Viktora si vybere Daniela….Vznikne poměrně silná skupina Niki+Niko, Daniela+Viktor…..Nela sice nevypadne, vypadne Jana…..pak už do finále :-) N+N, D+V……(nebijte mně je to jenom úvaha!)

393
Prochor
Reagovat

387 – Překvapuje mně, že jste uhodl(a) – na rozdíl od vás mou alma máter. Jinak můj údiv trvá protože jsem měl přítelkyni na fakultě žurnalistiky UK a vím, že humanitní obory mají standardně průpravu z psychologie. Základem jsou principy asertivního chování. Totéž ale platí o policii i tam mám kámoše, který ovládá forenzní psychologii. Takže když za Martinem přijde Nela a prohlásí že : Nikdy jsem ti neříkala,koho máš vyhodit“ budu okamžitě čekat, že mi to právě přišla říct. Pokračování tomu odpovídalo : “ .. Tereza by byla snadný cíla, ale Natálie..“. A mArtin sedí a skáče na špek?

394
Petra
Reagovat

Pripajam sa aj ja: STAB JE MRKEV!!! Fakt.

395
Adéla
Reagovat

Teda tady to jede, to máte všichni odpolední směnu? Nestačím to číst. Radek je úplný Viewegh. Jdu se radši připravit na pštrosa /vínečko/ a doufám, že to dnes večer bude v klidu!

396
Bobby Brown
Reagovat

391 – radku, prosím tě, píši nebo naznačuji, že máš Nelu rád?
Já reagoval v prvém odstavci 378 na tvoje „Ja treba nemam rad lidi, ktery „lisknes“ a oni nastavi druhou tvar“. Proto jsem psal, že kdyby to myslela „upřímně“, jestli bys jí rád měl. To přeci s Nelou nemá nic společného. Jsem netušil, že se to dá vysvětlit i takhle.

397
Micka/XX
Reagovat

391 – ono je ale úplně jedno, jestli má člověk menšinové, nebo většinové názory (to si holt jen tak někdo fandí). Tedy spíš jaké vlastně. Já taky často nesdílím názor většiny, ovšem neholedbám se tím, ale ani příliš netrápím. Křesťanství je ti svým duchem asi hodně vzdálené, ale jeho problém to není. Neříkám, že mi chování Klaudie k Tereze při tom balení nepřipadalo přeslazené až vlezlé, říkám si ale, že to byl zase nějaký výsek a podivný střih. Samozřejmě, že pro leckoho z nás je těžké dokázat odpustit a neoddávat se hněvu, ale aspoň za tu snahu to stojí. A kdo to ustojí, toho obdivuji. Záporné postoje jsou docela snadné, k tomu sklouzne skoro každý, na tom nic obdivuhodného nevidím. Omlouvám se, nechtěla jsem moralizovat, to by aktéři téhle RS zírali, k čemu to dovedli, aspoň tady na Panáčkovi. Stejně – a škodolibě – nevěřím, že to z nich udělá tzv. „célebrity“.

398
Wanna be your monster
Reagovat

Mimochodem řešíte tu, že je vysokoškolačka, ale v 19 (medailonek), nebo teď už asi ve 20 zatím asi moc odstudované nemá, že prolezla prvním semestrem a na konci druhého odjede na dovolenou nic moc asi o inteligenci nevypovídá.

399
Prochor
Reagovat

Všimli jste si toho paradoxu – Viktor (ani komentátor ) nechále Janino podivné chování. Viktor se ptá : že jsem tě otravoval? Jana nemohla říct že to bylo proto , že jí právě neotravoval. Urazil jí jako ženu. Prostě očekávala akci. Opět jen můj názor. Ale Viktor nerozumí ženám jak jsem čekal. Prostě jednoduchá Viktorova chyba. Moc kecá a málo dělá.

400
Micka/XX
Reagovat

399 – Taky si myslím, že Viktor svými nekonečnými otázkami Janu jednak otrávil, jednak přece jen prozradil, že mu na tom „vztahu“ záleží, co byla chyba už proto, že si Jana už podvědomě hledá důvody, jak z toho všeho vycouvat dřív, než ji Viktor potopí. (Stejně ji nějak nechápu, je tak pragmatická! a v tomhle věku!)

401
Mikes
Reagovat

399 – přesně totéž mě, Prochore, taky napadlo, ale nechtěl jsem zde působit sexisticky – páč ženský by spustily klasický štěkot. Tak jsem rád, že nejsem sám. Ať už tak či tak, zkusit to měl.

402
Mikes
Reagovat

jo, Prochore, právě běží Výměna!

403
radek
Reagovat

396 Bobby

Promin, ja jak jsem mel vcera tu teplotu, tak se mne michaly cisla otazek a byl jsem rad, ze jsem odepsal. Vcera jsem si myslel, ze jsem reagoval na cisla spravne. No 2x jsem zareagoval spatne. Tim se neomlouvam, jen vysvetluji puvod nedorozumeni. Urcite jsem ale na nekoho reagoval, jen bohuzel nevim, na koho a hledat se mne to v tech stovkach odpovedi nechce.

Přidat komentář