Panáček v reality show

Hotel Paradise (30.4.) Vlado se s reality show rozloučil, v hotelu budeme mít dvě Trojanové

1. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Hotel Paradise v TV:
Prima LOVE ǀ 21:45; TV JOJ ǀ 22:30; TV JOJ Plus ǀ 00:15

Včera večer proběhlo párování a jeden z kluků navždy opustil vysněný ráj. Martin se rozhodl vyřadit Vlada. Před párovací dnem jsme mohli vidět ostré názory na adresu Viktora ve woodoo hře či hádku mezi Rockym a Natálií. Nově příchozí obyvatelka ohrozí nejvíc pár Natálie a Rocky. Novou hráčkou bude zřejmě Daniela Trojanová, sestra Niki. Jana uvažuje o odchodu ze soutěže.

Vyhodeným sa stal Vlado

Včerajšie párovanie prebehlo bez väčších zmien. Ako prvá si vyberala Jana, ktorá sa postavila za Viktora. Nela naďalej zostáva po boku Tomáša. Niki si vybrala Nika. Napriek hádke Rockyho a Natálie, si Natália opäť stúpla za Rockyho, napriek tomu, že jej Rocky opakuje, že „mele sračky“ alebo že má „v hlave nasraté“. Posledná Tereza sa postavila za Vlada.




Dôležité rozhodnutie zostalo na Martinovi s imunitou, ktorého si na svoju stranu chceli získať viacerí. On sám mal záujem o Niki, no rozhodol sa nezasahovať do jej vzťahu s Nikom, pretože obidvoch má rád. Počas párovania sa snažil zneistiť súperov, že sa prechádzal medzi všetkými dievčatami, nakoniec sa rozhodol pre Terezu. Vlado zobral svoje vyradenie s úsmevom na tvári, ostatní súťažiaci sa vyjadrili, že Vlado bol fajn človek, no pre túto súťaž až veľmi úprimný. Záverečné slová Vlada: „Želám si, aby to vyhrala Niki, tá si to zaslúži zo všetkých najviac. Som rád, že tu zostal Viktor, keď chcú vidieť manipulátora, on im to ukáže.“

Jana chce odstúpiť

Posledné dni boli v Hoteli Paradise ťažké nielen pre Viktora, ale aj pre Janu. V posledné dni pred párovaním musela počúvať nelichotivé narážky na adresu Viktora. Vraj je manipulátor, klamár, sviňa a spáva s pätnásťročnými dievčatami. Dnes uvidíme vyvrcholenie celej poľovačky na Viktora, kde si Viktor zavolá na koberček Nelu s Rockym. Jana sa v tejto v konfrontácii, samozrejme, postaví za Viktora a nakoniec skončí so slzami v očiach a dokonca začne hovoriť o odstúpení zo súťaže. Podporu nájde aj vo Viktorovi: „Ak pôjdeš ty, pôjdem tiež!“

Opäť ženská ponorka

Dievčatá sa nám v hoteli hádajú čoraz viac. Jana se poháda s Nelou. Tereza si tiež vyjadrí svoj názor. Nešťastná Natália žiarli už aj na Nelu, no nebude to jej jediná konkurencia, pretože nová hráčka ohrozí vzťah Rockyho a Natálie najviac.

Nová hráčka – ďalšia Trojanová?

My na Panáčkovi už vieme, že by mohlo ísť o Danielu Trojanovú. Či je to naozaj pravda sa dozvieme dnes. Uvidíme ako si dve sestry budú nažívať v hoteli, či sa navzájom podržia, alebo naopak potopia. Určite bude aj zaujímavá reakcia Niki, keď sa zrazu vo dverách objaví jej setra. Otázkou zostáva, ako reagovala Daniela na epizódy Hotelu Paradise, ktoré mala možnosť vidieť doma. Myslím si, že to je zaujímavý ťah pre spestrenie show.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 77
1
Prochor
Reagovat

Niky je hezčí než její ségra ale zase ségra na fotce působí vyzrálejším dojmem. Tak uvidíme.

2
Iva
Reagovat

Tak to budešok pro Nelu si myslím,kamarádství půjde stranou !!!! Vlado měl zůstat a vypadnout měl Viktor , ale třeba to bude ještě zajímavější uvidíme.
Co se týče vztahu Rocky x Natálka – Rocky mi nevadí , ale občas by se měl trochu zklidnit a vážit slova !!!!
Jana pokud chce pryč , tak ať maže to její HALÓ je hrozné a myslím ,že si každý udělá o jejím chování obrázek sám…. Tereza to je také případ pro psychiatra :) Snad už taky konečně vypadne a vrátí se k tomu svému – vyvolenému !!!!
Jinak ostatní jsou celkem v pohodě a jestli někomu přeji výhru. Určitě jo , myslím ,že je to náročné a další ponorka se brzo ukáže . Hezký slunný den všem v HP …

3
few)pmfwqe´jgěqřš
Reagovat

Mně se dostlí líbí tohle:
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/hotsot/video:143587.html

Takovej pár po dvaceti letech, ona nahá, on si mačká jebáky :D

4
Katka
Reagovat

Nemohly by být rekapy v češtině :-)?Nebo alespoň na přeskáčku….

5
fiak
Reagovat

Katka: a z akého dôvodu?

6
Elko
Reagovat

Katka: v češtine budú od štvrtka celé rekapy ;-)
Radek SUNíčko sa už zajtra vráti. Ja som sa snažil písať rekapy v češtine, ale je iné písať klasický článok o reality show v českom jazyku a písať rekap v českom jazyku, bolo to viac než zlé :)

7
radek
Reagovat

Z jakyho duvodu? To prece nemyslis vazne. Mne osobne slovencina nevadi, ale dnesni mladez uz neumi slovensky.

8
radek
Reagovat

Tim nechci rict, aby se tady slovensky nepsalo, tim jsem chtel jen osvetlit duvod.

9
Elko
Reagovat

7: áno, to je pravda. Keď som bol v ČR a jeden malý chalan asi 10 ročný sa ma opýtal či mluvím po anglicky, tak mi padla sánka :), teenegeri síce vedia, čo je slovenský jazyk, ale veľmi zle rozumejú… ale už dlho rokov sa v televíziách vysielajú česko-slovenské showky, dokonca už aj v českých seriáloch hovoria slovenskí herci po slovensky, takže si myslím, že sa to zlepšilo.

10
radek
Reagovat

No jo, je to tak, ale proto bych ja prave klidne nechal clanky v SJ.

11
ir.
Reagovat

Můj pohled k jednotlivým charakterům:
Naty – to je holka, která má ráda sex, to je jasný a dřív, než zjistí jaký ten člověk opravdu je, tak se s ním vyspí a ostatní zjišťuje až následně. No kolik takových lidí je, řekla bych že hodně. Nějak jí chybí hrdost, nicméně myslím, že její vztah s Rockym z její strany dozná změny. V každém případě ona zatím hraje ze všech nejmíň, pokud nepočítám její „taktiku“, kdy si popřela právě svoji hrdost, (pokud to tak vůbec vnímá) a stoupla si opět za kluka, který se k ní chová poměrně značně hulvátsky. Její motivace je možná zcela jednoduchá, neb bylo pravděpodobný, že Rockyho Martin nevyhodí, tudíž to zřejmě překousla a volila zatím tuto jistotu.
Co se týče hraní, před ní byl samozřejmě již vypadnutý Vlado.To byl asi vcelku rovnej kluk, dobrej kamarád pro kluky, ale naprosto nepřijatelný pro holky, holky netouží mít kamaráda ke sportu a pivu, který jim na rovinu sdělí, že si přijel zaš….at, a v uvozovkách na ně houkne, že baby, nedělejte, však vy taky, a jestli ne, tak jste blbý…To nemůže fungovat, je zbytečný vysvětlovat proč ne a když tohle chlap nepochopí, ktak by měl jít někam do ústraní meditovat, třeba na něco přijde ..:-) (Ovšem netvrdím, že v životě, by tento typ nemohl být docela dobrej partner-parťák, pokud ovšem nebude např. tak trvat na „totální dochvilnosti na první schůzce, jinak slečnu „vyškolí“ a pošle do dža … Vlado asi v tomto směru dlouho nic nepochopí ….
Martin, to je jiný kalibr, ten se bude snažit vpravit do role spravedlivého férového citlivého slušňáka (nakolik takový je, nebo je to jen jeho promyšlená role, asi ukáže čas) nicméně tohle je pro holky pměrně přitažlivé (a ještě když k tomu přidá celkem slušný vzhled..) . Nicméně u holek nehraje takovou roli jen vzhled, i když na první dojem samozřejmě téměř vždy, ale způsob chování. Vzpomeňme na ušatého, na první pohled ne až tak atraktivního Romea, který se prostě uměl k holkám chovat a jeho taktika by mu zřejmě vycházela déle, ještě ve spojení s Janou, která by za něj bojovala do „posledního dechu“. Toto mu ovšem rozsekal poťouchlý tah štábu v podobě opětného příchodu Klaudie :-) A Jana, se stejnou vervou, jakou by bojovala za něj (a jak to ostatně nyní předvádí u Viktora), začala bojovat proti němu. Věčně chlapy podceňovaná reakce zhrzené milenky. Ovšem poměrně oprávněná – chlap by šel, a dal sokovi do držky, ženská použije jiné zbrně. Ani jedno ani druhé není horší či lepší. Jen někteří jedinci dokážou říct O.K., chceš někoho jinýho (a to ještě před zraky kamer…) tak nebudu stát v cestě a podáme si ruce a buďme přátelé (což dokážou jen opravdu hodně emočně vyspělí jednotlivci, ale ruku na srdce, kolik se i mnohem starších, zkušenějších takových vyskytuje)…..
No o každém by se dal napsat román. Pokud, co jsem napsala, vnímáte jako bláboly, je to možný. Pokud ne a budete chtít charaktery z mého pohledu na další z osazenstava, ráda písnu. Hezké odpoledne.

12
Mikes
Reagovat

11-ir.
Sice se na to nedívám, zahlédl jsem jen náhodou něco, ale tenhle rozbor je fakt dobrý, navíc od ženský, to sedí.

Prochore, nezapomeň v pátek zkouknout VM, jsou tam hezčí holky, jak v celém slavném HP.

13
vipera
Reagovat

Praktikovaný zposob vyraďavania zapríčiňije stagnáciu hry. Každý nový hráč sa prirodzene primkne k silnému jadru, ktoré tvoria starí hráči. Je veľmi nepravdepodobné,že by sa nováčik hneď , po prvých troch dňoch dokázal postaviť silným, starým hráčom. Ďalším dosledkom je, že chlapcí vyraďujú chlapcov a baby baby. Takže vobec nezáleží na vytváraní a pevnosti vzťahu chalan-dievča.

14
Adéla
Reagovat

9 – je to bohužel pravda a je to smutné, klidně piš slovensky, nikomu to neuškodí.

11 ir – rozeber prosím Nelu

15
Adéla
Reagovat

Jsem na tu inteligenci zvědavá. Jedno je jisté, holka by mohla mít nějakou taktiku a výhodu pozdějšího příchodu, každopádně si myslím, že se dost lidí postaví proti Niky a bude to brát jako podpásovku, uvidíme…..

http://www.super.cz/11142-do-raje-se-stehuje-sestra-niki-tato-vnadna-bloncka-chce-prevalcovat-primitivy-svou-inteligenci.html

16
MajaK.maja
Reagovat

15 – Adéla: hlavně je vtipnej popisek u fotky „Daniela si se sestrou Niki není příliš podobná“ :-D

17
J.
Reagovat

U mě Niki včera docela stoupla, jak Nikovi přiznala, že se jí samotné to, jak se chová v HP nelíbí a není to ona. Ta její sestra, jestli opravdu dorazí, jelikož na ofiko webu HP je stále ještě „aktuláně“ Vlado mezi nevyřazenými a vůbec to tam moc aktuálně nevypadá. Ale píšou tam, že nová hráčka dorazí až ve středu! Nemyslím, že by se tam něco stalo, aby se její příjezd posunul, spíš se bude dnešní rekap točit kolem hádek Viktor versus ostatní a bude z toho většina rekapu.
Naty mi začíná být taky čim dál víc sympatická. To, že se nechá urážet od Rockyho neni ani tak o její (ne)hrdosti, jako spíš o tom, že ví, že on jiný nebude a tak ho nechá, ať se vyřve a doufá, že pak se sklidní – navíc, když s někým utvoří pár tak, že spolu mají i sex, pochybuju, že by partnera tak rychle vyměnila. Jednak by další s ní asi do sexu jen tak nešel a jednak by to tam střídala jak Baťa cvičky a asi by to nevypadalo dobře. Naopak Rocky u mě svým chováním trochu klesá.

Stav obyvatel HP po včerejšku a poté co dorazí nově příchozí druhá Trojanka bude 9:2 – ČR:SR, což je docela síla. Pomalu to vypadá, jak když se tam češi snaží ty slováky vystřílet záměrně. Tak doufám, že Trojanová 2 nepůjde po Natálii, protože pak by tam zůstal jediný slovák Niko a ten toho moc nenamluví – takže by z toho byla místo československé – česká reality show :oO

Já bych z kluků asi vyprovodil Tomáše, nějak mě tam nebaví tolik jak ostatní. Ale teď se bude vlastně vyřazovat holka, tak bych teď z holek vyrazil asi Terezu. (Když pominu její mluvu a vzhled). Je nějaká moc chytrá a namyšlená. Ostatní, ať jsou jakýkoliv o sobě aspoň neprohlašují, že oni, když tam zůstanou, to vyhrajou, protože na to maj a uměj to vyhrát narozdíl od druhých… (smajlíka s očima v sloup neumím, takže to nechám bez)

18
Adéla
Reagovat

16 – vsadím se, že jim štáb přikázal, aby se obarvily každá jinak. No bude to zajímavé. Nejvíc mě zajímá reakce Neluš.

19
Elko
Reagovat

Je dosť možné, že dnes sa budú venovať iba hádkam, akurát som pozrel na FB a asi to bude dnes medzi všetkými iskriť. Je otázne či tam dnes od nervov niekto neporuší aj pravidlo :).

20
Syky
Reagovat

9 Jsem všema jednadvaceti:-) pro Slovenčinu. Škoda, že to skončí. Taková „poľovačka na Viktora“ má pořádný grády. Elko velmi si užívám Tvoje rekapy ve Slovenštině!

21
Klaris
Reagovat

Jsem taky pro rekapy ve slovenštině, pokud jí mladší generace nerozumí, má alespoň šanci si jí trochu procvičit ;-)

Vlada je škoda. Z dvojice Vlado-Viktor mě sice jeho odchod mrzí méně, ale stejně bych nejradši ze všech viděla vyfičet Rockyho. Jak mi byl na začátku sympatický, protože nějakou svou hláškou vždycky trefil do černého, teď se nechová jinak než jako obyčejnej primitiv. A následovat by ho mohl Tomáš, to je typickej přizdis.áč. A to se vážně nerada o někom tahle vyjadřuju, jenže v tomhle případě nemůžu jinak. Přesně jak už to někdo psal v diskuzi u některého ze starších článků – sám si na nikoho nic nedovolí, ale jakmile se houf na někoho seběhne, je vždycky v první řadě, rádoby chytrej a hrozně morální. Jak někteří nesnáší Nelu a třeba Xman si vypěstoval alergii na Janu, tak mě nabíhá žíla na čele ve chvíli, kdy se na obrazovce objeví tihle dva. Doufám, že jim dá Viktor ještě pořádnou čočku, a to mu nijak extra nefandím.

Dvě Trojanový v jednom HP asi nezvládnu :-)) Každopádně si nemyslím, že příchod sestry by byl pro Niky výhodou. Možná trochu na začátku, ale během hry určitě přijde situace (a jsem si jistá, že štáb jí určitě rád napomůže), kdy jedna bude muset jít proti druhé. Věřím, že v tomhle případě se máme určitě na co těšit :-)

22
Elko
Reagovat

20 Syky, ďakujem ;)

No ve slovenčine budú určite, ak SUNíčko nebude mať čas ;)

23
petra
Reagovat

kez by nela pukla vzteky, az tam prijde segra niki

24
Icecube18
Reagovat

Ten cikánskej kubánec má v hlavě dobře nasrá.o

25
petra
Reagovat

ten kubanec je tam asi nejvetsi idiot, viktorovi preju at se ubrani a ukaze jim

26
Pattrick
Reagovat

Rocky je prostě dement, ať jde čekat na Godota

27
koc
Reagovat

méda to vše pozoruje z velké dálky asi se bojí :)

28
Pattrick
Reagovat

Tereza je skvělá básníčkářka :D

29
Hooper
Reagovat

17: Ad druhý odstavec – souhlas. Jedna z věcí, která se mi na Natálii líbí je, že mi přijde, že má celkem velkou sociální inteligenci. Inu, je ze ženských nejstarší, tak se to holt musí(mělo by) někde projevit.

30
Pattrick
Reagovat

mmmm, pěkně štáb sestřičku naočkoval, jak má začít hrát :D

31
RAINMAN
Reagovat

Finále je jenom pro dvě holky???

32
koc
Reagovat

mam pocit jako by sestra Niky byla pouhy host

33
Michal V.
Reagovat

mno je docela zajimave zadelano

34
Hooper
Reagovat

31: Ano

35
RAINMAN
Reagovat

Slíbili že uvidíme ségru. Viděli jsme ji. Děkujeme, že držíte slovo. :-D

36
Capri
Reagovat

Tak ségruška je taky kočka… jen teda nevím která z těch dvou je větší… :D

37
Thybaumont
Reagovat

A pak mi bude někdo povídat, že se Romeo choval jak typickej cikán. Cikánský chování jsme dnes mohli vidět v přímém přenosu. Ti dva, ani je nechci jmenovat, jak mi z nich bylo špatně, jsou fakt výkvět. A Nelino zoufalé lhaní, mi taky připomíná cikány.

38
Hooper
Reagovat

„Přestaň unavovat moji inteligenci.“ – pěkná hláška od Viktora.

39
Hooper
Reagovat

Vím, že se opakuju, ale Natálie u mě stále stoupá.

40
Capri
Reagovat

Pokaždé když vidím obličej Nely tak mi přijde jako bych se díval do kusu ledu…

41
XMAN
Reagovat

Tak se to tam zajímavě vyvíjí. Můj favorit je teď už jednoznačně Viktor, chová se tam dospěle a zvládá tam tu tlupu hňupů s nadhledem. Ani Jana mi tím pádem už tak nevadí když se přidala na správnou stranu i když v normálním životě bych ji stále potkávat nechtěl. Dokonce mi tolik nevadí ani Tereza, jistě že je taková jaká je a není třeba si o ní dělat valné mínění, ale upřímná fakt být dokáže a Rockymu to dneska nandala dost dobře, v něčem má ta holka fakt pravdu. Rocky to je fakt totální idiot, měl by už vypadnout, fakt jednoduchej dement, navíc hodně agresivní. Ještě víc než Rocky mi však vadí Tomáš, to je tak neuvěřitelně hloupej a pokryteckej člověk, že to se opravdu jen tak nevidí. Ten tam nemá co dělat už dávno. Pokaždé když mluví v té zpovědnici a já tam vidím ten jeho tupý obličej, mám chuť mu dát facku aby se už konečně vzpamatoval.

42
Micka/XX
Reagovat

Rocky a Nela, to je zas spolek, jak Farma zvířat. A ten Niko jak tam bezradně rejdí. Body Janě, přední hráčce, že zariskovala kvůli Viktorovi. Zhrzené city z ní udělaly fúrii, opětovaný cit obětavou partnerku. Člověk žasne. Žasnu taky nad Natálií, která by v tom neslavném nočním „vztahu“ ráda pokračovala. Její komplexy nechápu. Přitom se chová docela mile a vůči Tereze až soucitně. Zřejmě si sebe moc necení – pravý opak Nely – a myslí si, že sex je její jediná zbraň.

43
Hooper
Reagovat

42: Tak tak. Škoda, že Natálie má viditelně nízké sebevědomí.

44
Hooper
Reagovat

32: Já taky. Každopádně to vypadá, že zajímavě rozvíří vody soutěže.

45
Bobby Brown
Reagovat

Královna ze Špilberku zase perlila.
Nikolo tam dneska dělal komparzistu nebo co?

46
Bobby Brown
Reagovat

37 – Ona nelže! Ona jen odklání pravdu. ;-)

47
Petra
Reagovat

Kde je Niko?? :)

48
Prochor
Reagovat

Nika na chvíli zabrala kamera když z bezpečné dálky pozoroval, jak dopadne hádka. Když si všiml, že ho zabrala kamera tak se otočil a dal se na útěk.

49
Melem Sračky
Reagovat

V tej ukážke hovorila Nikolina sestra strašne strojene, ako keby recitovala naučený text. Zrejme dostala od štábu za úlohu ísť proti Nele a trochu to tam zamiešať. Ešte bude srandy kopec :)

50
Sumec
Reagovat

Na Cejlu jsou takovéto pavlačové morgoš hádky na denním pořádku. Chybělo už jen vytažení kudly a následný odjezd-úprk na Úrazovku (ještě že je tak blízko, to zachránilo již spousty sociálních dávek a důchodů před nevyzvednutím). No někde to ta Neluš vidět musela no ni?

51
RAINMAN
Reagovat

47 a 48 – Já vám říkal, že po pondělním vyřazování už Nika neuslyšíte. Nelhal jsem.

52
RAINMAN
Reagovat

50 – Tato individua tam nedaleko mají i své muzeum (Bratislavská 67).

53
ir.
Reagovat

42: souhlas, výstižný.

14: U Nely mám za to, že je to docela z našeho venkovního pohledu viditelný co, nebo kdo je. Už jeden vypadený, myslím že to byl Romeo, o ní krásně řekl, že je královna a dál nijak neupřesnil. Já dodávám, Královna manipulace. Ne ve smyslu pouze manipulativního chování, které tam používají i někteří ostantí, ale opravdu v tom patologickém slova smyslu. A Niki je jen její nástroj a často ta osoba, kterou nutí k vyjádření za sebe. Abych tu nebyla za chytrou :-), není to z mé vlastní tykve, jeden z mnoha popisů „manipulátora“ na netu je např. na tomto odkazu:
http://www.portal.cz/scripts/detail.php?id=2050
Myslím, že k tomu není moc co dodat. Prostě je „chorá“. A záleží na osobnostech v té skupině, nakolik se dokážou tomuto jednání případně postavit. Není to vůbec jednoduchý, když tam máš nějakou dobu žít, takový člověk dokáže být hodně zlý (samozřejmě na ty, kteří nejsou v jeho družině) a zmanipulovat a poštvat proti tobě ostatní. Možná taky proto Niko v poslední době „chcípnul“, protože s ní prostě nesouhlasí, ale nemá dostatek energie a odvahy s ní „bojovat“. No jsem zvědavá, jak se k tomu postaví druhá Trojanka, která měla možnost to vidět z venku a není zatím pod ničí vlivem. Ale těžko zatím říct, jaká bude osobnost.

54
Sumec
Reagovat

52 – jo, vstupné tam činí šedesát kachlí :D a při výlezu tě zcela zdarma okradnou sami exponáti

55
Sumec
Reagovat

Omlouvám se za nekorektní humor! Asi to je slabá výmluva, ale tohle je takový místní folklór :)

56
RAINMAN
Reagovat

52 a 54 – A když v jejich kavárně řekneš, že chceš Kofolu – přinesou ti ji čepovanou. :-D

57
RAINMAN
Reagovat

55 – Omluva se nepřijímá. :-D

58
fed
Reagovat

Aha, tak dav se tady opět vzájemným pochlebováním utvrzuje v nenávisti k té „mrše z Brna“. Už i podrazačka všech Jana a kriminální feťácká špína Tereza je vzata na milost, protože jsou na správné straně. I kdyby proti Nele stál třeba Hitler, tak bude pro vás sympaťák. A v čem tedy Nela tak lhala? Když po Janě chtěla ať zjistí, jestli ji Naty nechce vyhodit (což ostatně byla pravda, protože se o tom, že měly vyhodit ji a ne Klaudii s Janou bavily), Jana s tím souhlasila a teď to obrátila tak, že se domluvily na tom, že chtějí Naty vyhodit, což ve skutečnosti v podstatě navrhovala ona? A co Tereza – když si vymýšlela před Janou, že byly domluvené s Nelou a Niky na jejím vyhazovu a dokonce někdo z vás nemajících rádo Nelu tady přiznal, že si to zpětně našel a ve skutečnosti jediný, kdo o vyhazovu Jany mluvil a navrhoval ho byla právě jen „upřímná“ Tereza. Teď při hádce dlaždička Tereza jako první nadávala Rockymu a vyprovokovala ho, ale ona samozřejmě sprostá být může, protože stojí na správné straně. Zkrátka Nela je arogantní, vulgární atd., ale je to osobnost a takové budou v hotelu i venku v názorech většiny „normálních“ lidí vždy v menšině. Jako sorry, ale uvažujete vesměs dost prvoplánově a vybíráte si jen to, co se vám hodí a i to překrucujete. Není zkrátka lehké nebýt průměrná ovce…

59
Sumec
Reagovat

58 – správně, Nela na Špilas!!!

60
ir.
Reagovat

58: souhlasím s tebou, že není lehké nebýt průměrná ovce, ale nemyslím si, že je třeba se odlišovat právě zlem, ovšem pokud ti z nějakého důvodu právě tento postoj imponuje, o.k.:-) S tvou definicí ostatních poměrně souhlasím, to není o tom, že by tím pádem byli snůška ctností, to ani náhodou. Jen Nela v tom ještě, jak i sám píšeš „vyčuhuje“, ale bohužel v tom negativním slova smyslu. Alespoň tak já to vidím, ale kdo ví … :-) Hezkou noc

61
Mikes
Reagovat

Tak Nela je ze štatlu??? Kristepane, to tam teda máme reprezentantku! Takovou ošklivou potvoru!

62
fed
Reagovat

60 – No kromě věčných obecných keců a frází včetně zkreslených či úplně smyšlených interpretací tu ještě v podstatě téměř nikdy nezaznělo, v čem KONKRÉTNĚ je ta Nela tak strašně zlá a komu tam mimo vyřazení, což je součást hry a ona v tom směru vždy otevřeně říkala koho chce vyřadit (ani tomu Nikovi NIKDY neslibovala, že nevyřadí Lenku jak se často všude objevuje a on to, že vyřadí právě ji musel tušit), tak hrozně ublížila. To, že semtam někomu vynadá, že se někdy chová hystericky a že hraje podle mě neznamená žádné zlo. Ostatně žádné objektivní dobro a zlo dle mého ani neexistují, jsou jen různé zájmy, které jejich nositelé obvykle i před sebou samými subjektivně označují za dobro či zlo podle toho, zda se jim to právě hodí. Ale to je už na jinou debatu – třeba Nietzcheho pojetí dobra a zla atd.:-))) Pokud ovšem mám něco z HP označit za zlo, pak jsou to třeba podrazy a lži Terezy a Jany, které jsem zmínil ad 58)…

63
Mikes
Reagovat

to Sumec: Zlatá slova, zlatá …

64
Nekos Zpozakulis
Reagovat

62 – Já bych se nebál označit za zlého člověka takového, kterému na lidech nejvíce vadí to, co on sám běžně dělá. (Já osobně se snažím nečinit svému okolí to co by mi od okolí vadilo)

65
fed
Reagovat

64 – tak to byl opravdu konkrétní případ Nelina zla, díky:-)

66
Marty
Reagovat

Mikes prosím tě, Nela je krásná holka. Kup si brejle, dědku.

67
Prochor
Reagovat

58 – Jako Hitler se tam ovšem chová právě Nela v tom je ten problém. Lidi jsou pro ni jen prostředek – viz minulé „proč mám řešit sračky lidí na kterých mi nezáleží“.
Hlavně že ty jí tady zuřivě neobhajuješ. Když někdo nechce vidět fakta tak je to jeho problém ale nesnaž se nám dělat šrouby do hlavy jako to dělá Nela lidem kolem sebe. Je ti úplně zbytečný. Nela se odkopala dost a dost aby si o ni šlušný člověk neopřel ani kolo.

68
Bobby Brown
Reagovat

66 – :-D
Musím se kocoura trochu zastat. Napsal ošklivá potvora, což mohl myslet i jinak, než xichtoidně. Ale… i mně moc hezká nepřijde. A už vůbec ne, když si místo obličeje nasadí kravský lejno. Mno jo, ona vlastně prožila to, o čem mi hovno víme (její slova) a pochopitelně neřekne co, a proto se tak tváří. Kdyby to bylo tak strašný, jak naznačuje, tak se o tom nezmiňuje vůbec, a ne že hned na začátku vytrubuje, jak něco prožila, ale neřekne co. Prostě se dělá zajímavou.

69
Adéla
Reagovat

67+68 – přesně. Na Nelu mám od začátku stejný názor, fakt je, že ona se nezvládla přetvařovat moc dlouho a hned se její super povaha ukázala. A je to pořád dokola, jen řve na ostatní, že jsou debilové a kreténi, včera několikrát řekla o Naty do kamery, že je kráva. Jen její názor je ten pravdivý, kdo si myslí něco jiného je nepřítel atd. Je to prostě hloupý, namyšlený, vzteklý fracek a žádné dobro v ní /narozdíl od fed/ nemůžu objevit.

70
Thybaumont
Reagovat

Jsme rádi fede, že si nám otevřel oči. Konečně tedy vím, že Nela pouze hraje a ostatní falešní jen zuřivě manipulují.

71
S
Reagovat

68 – uplne s Tebou souhlasim ;) ono se da hlasat a sokovat ostatni tvrzenim, ze jsi prozil neco sileneho a ve skutecnosti se pichnout spendlikem …

A co se tyce Kralovniny krasy – sorry vazeni, ale mozna ma sexy postavu (docasne), co se vsak tyce jejiho negaticistickeho obliceje – i moje prdel je krasnejsi …

72
S
Reagovat

FEDE – promin, ale musim reagovat…

Precti si vsechny komentare – JEDNOZNACNE jsou vsichni proti Nele. Z toho, co je videt v televizi, je jasne, ze Nela je ve vile ta nejhorsi. Kritizuje a rve na ostatni s argumenty, ktere jsou liche a vystupuje s vervou sobe vlastni proti nekalostem, ktere nasledne dela sama a mnohonasobne.

Kdybych ja sel ted do vily jako dalsi soutezici, stoprocentne bych sel po ni a vyradil ji. Nechapu, proc to nikdo z nove prichozich jeste neudelal. Ridit se vetsinovym nazorem je blbost a spatna taktika.

Naopak Nela evidentne zvolila taktiku dobrou a to tu, ze je na pokoji s nejslabsim hracem, ktereho navic zadna z zen nechce. Tim je v bezpeci. Pritom si jeste zive pamatuju, jak na Tomase ze zacatku sypala hovna…

73
anja
Reagovat

:)) ale tak uznejte, že kdyby se tady občas neobjevil názor zastávájící Nelu v úžasnosti charakteru i vizáže, byla by tady dost nuda, že

onehdá to byla Ksčenka, která se v ní přímo viděla a ztotožňovala se s ní, teď zase nějaký/á fed……. – mně osobně by tyhle nelopozitivní příspěvky chyběly

nakonec Nela má i v hotelu svoje příznivce – typicky submisivní samečky Tomáše a Nika a empatickou, nekonfliktní a dětinskou Nikol…

74
Bobby Brown
Reagovat

73 – To jo. A to je pořád nic proti Píďině svaté legii, která na diskuzi HSTM3 dělala nájezdy proti ZLU a šířila Svaté písmo Píďino.

75
Mikes
Reagovat

66 – Marty, má žena je o cca 30 let starší než Nela, a přesto si troufám tvrdit, že by tu blonďatou Xantipu strčila do kapsy. Ta kdyby nebyla namalovaná a namakeupovaná, tak by vypadala jak vyblitý zelí. A co se postavy týče, tak by ji možná trumfla i v tom.

76
S
Reagovat

… Mikes, pak jsi stastny muz…. ;)

77
Mikes
Reagovat

76 – Su

Přidat komentář