Panáček v reality show

Hotel Paradise (30.4.) kdo dnes vypadne? Tlak na Viktora se stupňuje – „Jsi zákeřná svině“

30. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Prima LOVE – Hotel Paradise 21:45 (změna!)
JOJ – Hotel Paradise 22:30; JOJ Plus – Hotel Paradise 00:15

Máme pondělí a to nás v Hotelu Paradise čeká další vyhnání z ráje. Kdo se dnes rozloučí s rájem jménem Hotel Paradise? Imunitu má nový hráč Martin a tedy se bude vyřazovat z řad mužských zástupců v ráji. Nejvíce ohroženi jsou Viktor a Vlado, nebo nás čeká překvapení? Dnes budou padat hodně silná slova na Ginovu adřesu. Nejvíc se ho zastane Natálie a kvůli tomu mezi ní a Rockym vznikne nepříjemná hádka.

Woodoo dnes bude ostré

Po Bermudskom trojuholníku si dnes obyvatelia Hotela Paradise zahrajú „woodoo“. Ak im minule Romeo vytkol, že „woodoo“ bola len pretvárka zo strany účastníkov a celú hru nepochopili. Dnes všetko napravia a anonymne si odkážu aj tvrdšie slová, keďže pri tejto hre sa nepýtajú otázky, iba si prečítajú odkazy. Samozrejme, kto môže mať po tomto týždni najviac odkazov? Pravidelný divák Hotela Paradise vie, že s prehľadom vyhral Viktor, ktorý je podľa súťažiacich označený za najväčšieho manipulátora raja. Dnes budú urážky na jeho adresu iba pribúdať. „Si zákerná sviňa,“ prečíta mu odkaz do očí Nela. Nevyhne sa ani tvrdému obvineniu z toho, že spal s pätnásťročným dievčaťom. „Bol som o niečo mladší a sex je v našej republike dovolený od pätnástich,“ povie na svoju obhajobu.




Kríza medzi Natáliou a Rockym

Ak sa vám zdal vzťah Rockyho a Natálii nudný. Dnes to napravia, svoje posteľné radovánky dnes vymenia za hádky. Natália sa postaví za Viktora a z tohto dôvodu si to výrazne pokazí u Rockyho. Natálií sa nepáči, že ju Rocky ponižuje. Rocky jej na záver hádky povie, že pri párovaní si má vybrať iného muža.

Kto letí domov?

Pondelok sa nesie v znamení „Vyhnania z raja“. Ak by sme zhodnotili minulý týždeň, tak Martin to má naozaj ťažké. Najprv sa zdalo, že Martin pôjde po Nikovi, keďže najviac sa mu páči Niki. No nechce ublížiť Niki a v Nikovi zase vidí kamaráta. Počas celého týždňa sa v Martinovej hlave väčšinou premietajú dve mená – Viktor a Vlado. Jedna skupinka chce vyhodiť Viktora, ďalšia Vlada, iní resp. Jana by najradšej poslala domov Tomáša. Po hádke Natálie a Rockyho sa karty môžu obrátiť v prospech Vlada i Viktora, otázne je ako si to nakoniec vysvetlia Rocky s Natáliou. Kto bude dnes vyhnaný z raja?

Upútavka na dnes:

… a samozrejme, aby sme nezabudli, ďalšiu čiarku si môže štáb pripísať pri Viktorovi a Jane :)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 160
1
EvkaD
Reagovat

Tak nevím..já jsem viděla ukázku, že si Jana stoupne za Viktora..Natálka jde až po ní!

2
Hooper
Reagovat

Pořadí výběru je stejné, jako na fotce, ne? Tím pádem by Martin jakožto imuniťák opět vybíral poslední…

3
ThyBaumont
Reagovat

Doufejme, že vysokoškolačka čte aspoň skripta. Pokud Martin dodrží slovo a vyhodí jen toho, kdo si stoupne za Terezu, tak rozhodne vylosované pořadí. Doufejme tedy, že Vlado bude mít kliku a vytáhne si jedničku. pak do toho spadne takřka kdokoliv. To by byl hukot, kdyby to byl Niko, asi bychom tu hravě překonali hanici 1000 komentů :-D

4
ThyBaumont
Reagovat

tak zpět, sedí kluci, vybírají holky..pardon.

5
Adéla
Reagovat

3 – ale losovat budou holky, ne?

6
Adéla
Reagovat

Natálka by mohla jít za Vlada a vypadl by Brumla, ale moc tomu nevěřím.
Jinak jsem asi úplný mimoň, ale dnes už nečtou ani vysokoškoláci? Pak už se fakt nemůžeme ničemu divit…

7
EvkaD
Reagovat

3 Thy víc aji víc…ale pak já už třeba ani jeden:-( Ale nic není nemožné, Niko vypadnout klidně může!

9
Zuzík
Reagovat

u diskuze se píše, že nová soutěžící je sestra Niky …. mě to hned podle příjmení nedošlo – tak to je mazec :D

10
Radek
Reagovat

Dyt ma uplne stejnej ksicht jako NIky:). No tak tim padem je Nela odvarena.

11
Radek
Reagovat

Navic mne to prijde podraz na ostatni soutezici, davat tam nekomu rodinu.

12
Elko
Reagovat

Trojanové sa rodičom povedli ;-). To je celkom slušný ťah štábu. Otázne je ako vidí jej sestra Nelu, potom či je iný typ povahy ako Nikča a na ktorú stranu sa nakoniec pripojí.

Vidím, že na základe veľa príchodov z Panáčka na profil Daniely, to Prima zo stránky stiahla :-)

13
Darja
Reagovat

10,- Nemyslím, že by byla příchodem nové hráčky Nela odvařená, bohužel. :-( Jen aby ze silné manipulátorské dvojky nebyla silná trojka.

14
Heureka
Reagovat

Ok, Nela je definitívne „vulgárna“ sviňa..

15
EvkaD
Reagovat

Proč tu holku stáhli z ofic. stránky?? Buď ji tam nemají dávat nebo aťji tam nechají, všichni si to už přečetli, ne?
Někdo tam v diskuzi píše, že Viktor nebude vyřazen…
tak kdo teda??

16
Hooper
Reagovat

15: Tipnu si – protože je pondělí a nová hráčka přichází v úterý? Částečný spoiler tedy..?

17
EvkaD
Reagovat

No jasně, proč to tam dávali?? Aby navázali diskuzi a hlavně…zvedli zítra sledovanost, jakpak to tedy bude?

18
Radek
Reagovat

13
Ja to myslel tak, ze tim padem se Nelin pejsek (Niky) konecne muze vymanit z vlivu panicky, pokud tedy bude chtit a pokud bude chtit a spoji se se segrou, tak ma Nela utrum. Tak jsem to myslel. Nela tam nema zadnou kamosku a ona potrebuje pejsky nebo nekoho, ke komu vzhlizi, ani jednoho by tam takto nemela.
Nicmene nemeni to nic na tom, ze je to fakt podpasovka, pokud je to teda jeji segra a pujde tam. Nemam na mysli na Nelu, ale na vsechny. Je to obrovsky zvyhodneni jednoho souteziciho na ukor ostatnich. Snad jedine, ze by to bylo podmineno tim, ze pejsek pomete pristi tyden domu za to, ze tam zustane jeho segra.

19
EvkaD
Reagovat

18, jo to je..ať tam dají Nikova bratra, Natálčinu matku atd..můžou z toho udělat rodinný podnik..pak nikdo nevypadne, každý tam bude mít někoho, úžasné..

20
J.
Reagovat

Tak dle té fotky na ofiko webu, budou holky vybírat v pořadí: Jana, Nela, Niki, Natálie, Tereza. Oni často neukazují, jaká čísla si kdo vylosoval, ale pak jsou nastoupené v pořadí, v jakém vybírají…
Takže jestli na Natálii s Terezou zbydou Rocky a Vlado, možná si je vážně prohodí, pokud řekl Rocky Natálii, aby si stoupla při párování za někoho jiného. Otázka je, jestli si to Martin nerozmyslí a nestoupne si nakonec vážně za Niki

21
J.
Reagovat

19 – Aby to pak nebylo jako kdysi v Big Brotheru, že řeknou, že další vypadnuvší holka musí být jedna z dvou sester
Apropo – ale ve Vyvolených 2 byl tehdá partnerský pár (Dana a Petr) a ve VV3 byl dokonce jeden pár partnerský (René s Radimem) a jeden rodinný (Růžena s Davidem) tak proč by to tak nemohlo být i tady

22
rosien
Reagovat

Jestli to je její setra, já bych to brala spíš jako nevýhodu. Teď je tam podle mě Niky největší adept na výhru, nikdo ji nechce vyhodit, má tam jistou pozici. Ale až tam přijde někdo z rodiny, jak se na to asi budou dívat ostatní? Dojde jim, že holky budou hodně silný, budou určitým způsobem i naštvaní, že oni tam z rodinky nikoho nemají, takže bych se moc nedivila, kdyby tam pak šel někdo po Niky. Kdyby na tom nebyla tak dobře, jak je, taky bych řekla, že to pro ni bude výhodný, ale takhle to vidím spíš jako velkou nevýhodu.

23
Hooper
Reagovat

21: Ad BB – tak inteligentní štáb není. A jo, máš pravdu, příbuzný soutěžící není v kontejnerových rs nic nového.

24
J.
Reagovat

Na tom ofiko webu je taky ukázka na dnešní díl a je tam: Dnes ve 21:45, víte někdo něco o tom, že se posouvá vysílací čas?

25
J.
Reagovat

Aha tak beru zpět, ono je to i v programu na netu, že to posouvají na 21:45 (tudíž, zbytečný dotaz)

26
Elko
Reagovat

J: díky, za tip… aktualizoval som článok ;)

27
J.
Reagovat

26 Neni zač… To by mě mrzelo, kdybych to dnes zapnul o půl hod později a prošvihl bych půl pořadu :oO

28
Radek
Reagovat

21
Pokud me ale pamet neklame, tak tam prisel par najednou a ne takto postupne. To je rozdil a i kdyby to tak nebylo, tak je to proste na nic, protoze to neni ani trosku fer k ostatnim. Souhlasim pak s 19, muzou tam pak pozvat rodiny ke vsem soutezicim.

29
Prochor
Reagovat

Žádný strach – Nela ji zpacifikuje. Nemám žádné iluze.

30
J.
Reagovat

28 – No to máš recht, ale tam všeobecně nastoupili všichni během pár dní u sebe a pak postupně vypadávali… Tady to je holt trochu jinak no, nastupuje se po týdnu (vyjma té první 11tky)

31
J.
Reagovat

28 – Možná tam potřebovali sourozence k někomu, kdo tam je teď, což třeba u ostatních není možné (nemají sourozence, nebo jsou o hodně starší či mladší nebo do HP nechtěli – takže třeba ta Daniela byla jediná, kdo jim na to přistoupil)

32
S
Reagovat

ano je to 21.45 – viz program Prima Love

… a dle poradi holek pri vyberu je jasne, ze vypadne Vlado!!! Bohuzel …

33
radek
Reagovat

29
Souhlasim, ale jen v pripade, ze se niky nebude chtit vymanit z vlivu sefky. Pokud se budou chtit osamostatnit, tak Nelu v pohode dostanou. Sam jsem zvedavej, jak to bude a docela rad bych videl, jak by se zachovala Nela, jestli by jim nadala nebo by jim lezla do kadaku. To by byl zajimavy obrat z „kralovny“ plebzem.

31
No sam jsem zvedavej, co z toho bude. Mozna to fakt bude tak, jak jsem psal, ze ji pristi tyden poslou domu jako vymenu za neco/nekoho.

34
radek
Reagovat

32
Vlada bych tam jeste chtel. Mozna to bude jinak a povali domu Rocky. Bude treba i zaviset na tom novym policajtovi. On ma Vlada podle vseho celkem rad, tak su zvedavej na vecer, ale Vlada bych tam asi ze vsech chtel nejdyl. Zatim.

35
J.
Reagovat

33 – Taky je možné, že tam přijde s nějakým (nám utajeným) úkolem od štábu. Ale to už bysme mohli začít zase další konspirační teorie :oD

36
Hooper
Reagovat

35: Jo, úkol od štábu přebrat jí Nika by moc fajn byl.

37
jenkaa
Reagovat

Radsi bych byla, aby zustal Vlado a mazal domu Rocky, tak jsem docela zvedava:-))
Ted jde o to, jak moc se Rocky do Natalie pustil.

38
EvkaD
Reagovat

20..No já doufám, že to ho nenapadne..to by bylvelkej podraz, říct jí, že se nemusí bát a pak si k ní stoupnout…
a Vlada taky nechci ven…

39
Prochor
Reagovat

33 – Hodně záleží co má ségra Niky v hlavě. Jak jsem si Nelu přečetl tak nasadí přátelský tón a bude chtít doplnit svou armádu. Dále jí bude chtít využít k oslabení opozice asi bude chtít aby vysypala Viktora v čemž jí půjde Niky určitě na ruku.

40
radek
Reagovat

39
Souhlas, Nela urcite bude chtit dalsiho pejska, ale tady muze narazit a ja bych docela rad, aby se role obratily a Nela tahala za ten kratsi konec. Zajimaly by me jeji reakce.

S Viktorem to nevidim tak jednoduse, pokud se dnes Roky dohodl s tou jeho, ze si ma vzit jinyho. No su na vecer zvedavej. Rad bych, aby tam nele Viktor zbyl, protoze pokud by sel pryc, bylo by opet po jejim a je pro nas lepsi, aby tam byly nejaky konflikty atp. Takze Viktor musi zustat.

41
Rux-Xulth
Reagovat

37
Myslím, že vím, jak se Rocky do Natálie pustil. Pravděpodobně to byla konfrontace na úrovni tak, jak on to dobře umí.

„Ne sereš si do huby vole a meleš hovná.“ :-)

I kvůli tomuto je pro mě nejméně postradatelným kašpárkem Matěje Kopeckého, jsem tudíž pro jeho vyřazení.

42
Melanie
Reagovat

Mně by teď mrzel asi každý kromě Tomáše. Ten jediný je tam naprosto zbytečný. A po něm ještě Rocky. Ale obávám se, že to bude Vlado. :o(

43
EvkaD
Reagovat

42, mám to stejné jako ty, ve stejném pořadí..Tomáš, pak Rocky, už mi leze krkem a já mám na 3 místě Viktora, taky bych přežila kdyby tam nebyl…ale mám nějaké obavy, že ani jeden z nich nevypadne!

44
ThyBaumont
Reagovat

že bych se v té fámě nespletl? Kdo ví, co jsem viděl :-)

45
Elko
Reagovat

Thy, nerob im zle :))

47
EvkaD
Reagovat

44, Thy…víš, že mám slabý srdce:-)

49
janka
Reagovat

viktor by měl zůstat,schytá to dnes vlado což je škoda. naty i když se pohádala rockym si za něho stoupne. Měla by už konečně procitnout nebot rocky ji kdykoli bude mít příležitost vymění. TOMÁŠ VEN- JE TAM NA DVĚ VĚCI.

50
MajaK.maja
Reagovat

Tak opět víceméně bez překvapení, pro jistotu nám to zase před samotným vyřazením prozradili :-) Vlada sem vyhodit nechtěla, na druhou stranu, dojel na to samé čím vyřadil Romea. Viktor teď bude opět na koni, jediný, za co by si mě získal, kdyby zařídil vyhazov Nely, a pak hned Jany :-) A Tereza půjde taky, Martin jen čeká, než přijde někdo lepší a kdo může být lepší než volná sestra Niky? :-)

51
RAINMAN
Reagovat

Gavriely nechtěla, aby vypadnul Niko.

52
MajaK.maja
Reagovat

A jinak teda Rocky je neskutečnej hulvát a hňup, nechápu, že ho ta Natálka nekopne do prdele idiota.

53
Hooper
Reagovat

Kubánec dostal tajnej úkol zahrát si na psychoanalytika?

54
Michal V.
Reagovat

rainman: nejenom ona

55
RAINMAN
Reagovat

52 – Ona miluje interracial sex! Dokud produkce nevrátí Roma Romea do hry, bude mít oči jenom pro Rockyho…

56
Pattrick
Reagovat

Jak jsem Victora nemusel, tak mu fandím :)) Dobře je tam stírá, uplně v klídku a ten cigošák chytá nerva při prvním slově :D

57
Prochor
Reagovat

Nela, která označila Viktora za největšího manipulátora právě navádí Martina koho má vyhodit :-))) Jak absurdní.

58
MajaK.maja
Reagovat

55 – Rainman: interracial sex sem si musela vygooglovat .-), ale řekla bych spíš, ž ona miluje sex ;-)

59
MajaK.maja
Reagovat

57 – Prochor: no hlavně, že to myslí upřímně ;-)

60
Hooper
Reagovat

Co by to bylo za díl bez Rockyho „meleš hovna/sračky“.:)

61
MajaK.maja
Reagovat

A je docela příjemné, že to končí před 23:00, mohli by ten vysílací čas tak nechat trvale!

62
PetraK.
Reagovat

Vlada néééééé!! Jedinej fakt pěknej chlap a je venku!! Docela mi začíná vadit, že tam přestávají hrát. Jestli mě slyší někdo, kdo to tam může ovlivnit tak prosím……….udělejte tam krapet průvan!! Jako třeba nesmíte si při dalším párování vybrat stejného partnera!

63
Thybaumont
Reagovat

Kdo má se mnou pocit, že tam nikdo tý hře vlastně nerozumí? a obzvlášt nově příchozí? Tenhle se taky tvářil jako suverén a pak pobíhá jak kvočna, aby zjistil, koho ostatní chtějí vyřadit.. wrf? čeho se bojí?? spíš tímhle naopak si nařezává větev, kdyby si vybral jakoukoli holku, tak ví, že se za něj ta dotyčná prostě postavit příště musí. Takhle si vybral další jakoby nesvázanou vztahem a příště může být v háji.

64
RAINMAN
Reagovat

55 a 58 – Klikni vlevo na „Videa“. A u bezpečného vyhledávání si dej „Vypnuto.“

Enjoy! :-D

65
Bobby Brown
Reagovat

Aha, chytrolínka Nula z Brna trpí rozšířenou iluzí, že většinový názor = pravda.

66
Bobby Brown
Reagovat

57 – Spíš – „jak typické“!

67
Melanie
Reagovat

63 Thy: Nepoštvat si proti sobě většinu, hlavně jít s proudem. No Vladovi se to nevyplatilo, měl poslechnout Romea, vyvíjelo by se to jinak. :o)

68
MajaK.maja
Reagovat

64 – Rainman: Díky za tip, ale bez tohohle zážitku se pro dnešní večer i tento život obejdu ;-)

69
Melanie
Reagovat

57, 66: Ale ona hlavně nikoho neovlivňuje! Nikdy! :o)))

70
MajaK.maja
Reagovat

65 – Bobby: Nula z Brna :-D, hej, kam ty na to chodíš? :-D

71
milan
Reagovat

Proboha, vyhodte už tu nechutnou Nelu

72
Hooper
Reagovat

Natálie s brýlemi a v černých šatech vypadá jako sexy intelektuálka. Like.

73
Prochor
Reagovat

Řešička právě prohlásila, že nikdy nic neřešila. Teda dneska je to samá perla.

74
Hooper
Reagovat

73: Tesat do kamene, zatím hláška měsíce.

75
Rux-Xulth
Reagovat

72

Taky jsem si všiml, jak jí to dnes sluší. Její jedinou vadou na kráse je pro mě nepochopitelná náklonnost k tomu přisprostlému primitivovi. Jak tam cosi huhňal vyvalený v posteli … no že se na něj nevybodne holka jedna nešťastná.

76
ir
Reagovat

Nela je tam úžasná. Archetypální stělesnění zla. A její postoje v nás přece vzbuzují ty emoce. Jako v pohádce, souboj „dobra“ se „zlem“. Nebojme, dobro nakonec zvítězí, ale jsou to nervy. :-) :-)

77
janka
Reagovat

NELA – VEN,NEJODPORNĚJŠÍ V HOTELU. POTOM VEN SPROSTÝ AROGANTNÍ – ROCKY. JSEM ZVĚDAVÁ CO ZÍTRA NIKI,JESTLI PRIJDE JEJÍ SESTRA, BYLA BY TO BOMBA. NA NOVOU HOLKU SE TĚŠÍ HLAVNĚ ASI MARTIN.

78
jenkaa
Reagovat

Psala jsem, jen moc rychle, jak to Natalii sluselo…a i ze ma bod, ze se postavila panu Srackovi, ale zas pri parovani, nechapu….Je mi lito, ze vypadnul Vlado, a ocenuji, ze ani Viktor ani Vlado za Martinem nedolejzali….Niko by se mel uz nejak zapojit, nebot po srdciryvnem priznani je pro divaky celkem v pozadi. Nela dneska tim prasknuti dveri ukazala, ze neni az takovy sef ve dvojce nikola -nela. A klid Viktora , ktery tak vytaci Nelu je bozi:-))))

79
Rux-Xulth
Reagovat

Jo, Viktor je pro mě sice pořád slizoun, ale v konfrontaci s panem sračkohovnem má jasně navrh, zejména v upoutávce na zítřek to bylo patrné.

80
radek
Reagovat

52
Natalie je tak trosku hloupa, jinak by mu nemohla po tom, co ji provedl vlezt do postele a dnes si za nej zase stoupnout po te, co ji zase rekl.

Dnes me ale zklamala „kralovna“, jak mela strach proti Viktorovi vystoupit, presto, ze byla jednou z hlavnich iniciatorek „honu na viktora“. Je to posera a preju Viktorovi, aby jim jeste pekne zavaril, i kdyz to neni muj oblibenec. Ten dnes vypadl.

81
EvkaD
Reagovat

Opět slza utřená..Vlada je mi nesmírně líto, upřímnej borec, nikomu nelezl do prdelky!! A nechápu Martina, proč se ptal a ptal..Proč nevyřadil někoho kdo mu nebyl sympatický??
Jak to Vlado vzal, borec, odešel borec!!

82
Melanie
Reagovat

Ten Tomáš je hrozná baba. Nikdy se k ničemu nevyjádří, ale jak smečka uštvává oběť, to najednou začne přicmrndávat.
Viktorovi jsem to zpočátku trošku přála, protože když byla podobná štvanice na Romea, taky si rád přisadil. Ale pak mi ho už bylo líto. Doufám, že se z toho vzpamatuje a vydá se do boje. :o)

83
EvkaD
Reagovat

82, ten s tou žlutou ofinkou Tomáš…hnus a ven..jenže dokud bude s Nelou nepůjde…bohužel…a Rocky mi už taky pije krev..Škoda Vlada a mně nikdo nenamluví, že zasáhla produkce pořadím, Jana první haha…kdyby to bylo jinak Vlado nevypadl, jenže se jim nehodí, s žádnou holkou tam nebude v páru, tak je obět!!

84
Petra
Reagovat

Skoda Vlada.. Ja byt Natalou, tak tomu panovi Srackovi vytrem zrak a postavim sa za Vlada. Hento si necha jedna zena len kvoli sexu??

85
radek
Reagovat

81
Protoze se boji a taktizuje. Teda bal a taktizoval. Nechtel si nikoho rozhazet. Je to srac, za to Vlado byl hrac. Mam radsi ty primy typy typu Vlado. Jenze tyto povahy nemaji v techto soutezich sanci.

86
petra
Reagovat

Viktorovi fandim, Vlada mi je lito. Nechutna je Nela a ten primitiv od Natalky.

87
Anonymní
Reagovat

To jsme opravdu všichni tak blbí, že potřebujeme, aby nám sexy hlas nejdřív řekl, co se stane a pak nám to pustí? Hlavně u toho vyřazování mi to vadí. Natálka mě zklamala. Rocky je jak malé děcko a ona si to nechá líbit? Doufám, že jemom proto že hraje. Nela mi momentálně moc nevadí. Spíš se mi zdá, že se něco málo naučila od Niky. Zbytečně na sebe nepoutat pozornost. Uvidíme, jak Gino dokáže být zlý, když to slíbil!

88
Elko
Reagovat

Tiež sa pripájam, že Vlada je škoda… išiel si svoju hru, aj so svojskými názormi, ale prišlo na Romeove slová, že bez neho neprežije a pri ďalšom pároví vyletí.

89
Melanie
Reagovat

83 Evka: Nemyslím, že pořadí v tom hrálo roli, podle mě by si holky stejně stouply za ty samé. Niky, Nela, Natálka i Jana byly jasné, jedině Tereza o Vlada nestála, ale zase by si to s žádnou nechtěla rozházet tím, že by jí sebrala chlapa.
81 radek: Vždyť Vlado udělal to samé, vyřadil Romea, protože to chtěla většina. A to se mu možná stalo osudným. :o)

90
Melanie
Reagovat

Pardon, to mělo být: 85 – radek. :o)

91
Hooper
Reagovat

Jo a připojuju se k těm, kteří označují Michala za primitiva. Dávat do každé druhé věty (ne)ser je fakt znak malé slovní zásoby, když už nic jiného. Ale Viktor mu tedy musí vadit hodně, když na něj reaguje jako býk na červený hadr.

92
radek
Reagovat

90
To s Romeem si nemyslim, rekl bych, ze Vlado jasne rekl, ze je Romeo silny hrac a proto ho vyradi. Nikdy se neschovaval za nazory ostatnich a nikdy nerikal to, co policajt, ktery je posera a sam nekolikrat rekl, ze pokud bude vetsine vadit Viktor, tak ho vyhodi. Policajt take mimo jine tvrdil na kamery, ze si nechce nikoho rozhazet atd. Kdezto Vlado rekl jasne, ze jde po Romeovi a jak rekl, tak udelal. Ja tam vidim podstatny rozdil.

93
Homie
Reagovat

91 Hooper: Asi mu skončilo předplatný na Playboye.

94
Petra
Reagovat

83 – no to poradie holek bolo naozaj velmi podozrive: Jana prva, aby si nikto pred nou nemohol postavit pred Viktora, Tereza posledna, aby jej zostal jedine Vlado…. hmmmm…naozaj cista nahoda?? :))

95
Melanie
Reagovat

92 radek: No já si vzpomněla, jak Vlado tenkrát řekl (nevím už jestli při bermuďáku nebo na kameru), že chce vyřadit Romea, protože si to přeje většina. Je fakt, že potom dodal, že je Romeo silný hráč, ale to mi přijde jako takový klišé. Když má někdo zdůvodnit, proč někoho chce vyřadit, tak to většinou říká.
Navíc Martin nakonec nevyřadil nejvíc nenáviděného Viktora, takže to s ním asi zas tak zlý nebude. :o)
Ale mimo to asi není vždycky nejlepší řešení snažit se silného hráče vyřadit, možná je lepší dostat ho na svoji stranu, v tom měl dneska Martin při rozhovoru s Nelou pravdu.

96
Simisek
Reagovat

Ten uhuhnany, omezeny, nechutny kubanec a ta seredna, vyspulena spindira Neluse by se meli spolu chytit za rucicky a skocit dolu z utesu, aby tam vsem ostatnim normalnim lidem nedelali z raje peklo na zemi. Neskutecna dve hovada bozi, jeste, ze si tady muzu ulevit…………………

97
Simisek
Reagovat

…a ta zluta patka tam ? Co to je za hruzu ? Je to vubec legalni, aby takhle nekdo vypadal a takhle se choval ???

98
Prochor
Reagovat

Další vývoj se dá odhadnout. Sestra Niky Trojanové bude využitá pro vyhození Jany. Tak zůstane Viktor v hotelu úplně sám. To bude jeho konec – Nela na něj pošle svoje honící psi Kubánce, Tomáše, Nika, Niky, její ségru a možná i Martina. Netopýr a Naty do ničeho zasahovat nebudou ze strachu. A štvanice může začít.

99
radek
Reagovat

98
Vcera jsem si daval na Nelu vic pozor, na vse co rika, jak se tvari atd. a musim ti dat za pravdu. Je to mrcha. ja si ji driv nikdy tak podrone nevsimal. Je to mrcha, ktera navadi ostatni na to, co maji delat, dela to sice „nenapadne“. Slabsi vodi jako loutky a silnejsim hraje na struny pomstychtivosti atd. Bohuzel jsem dospel i k tomu, ze vse z ni nevychazi jen v afektu, ale ze ma i veci planovane a to je horsi, nez kdyby to z ni lezlo ve chvilich, kdy ji ovladne ten jeji rapl. Takze v necem ti zacinam davat za pravdu.

100
Petra
Reagovat

nela je rozmazleny hajzl,vecne naspulena. Nechapu, ze ji jeste nevyhodili.

101
Hans
Reagovat

Nechapu proc furt vyhazujete Nelu,to aby dobro zvitezilo nad zlem a vsichni se tam meli hrozne moc radi? Pak by vas to bavilo? Nela tam bude hodne dlouho,to by stab nedopustil prijit o tuto konflikty vyvolavajici osobu,bez ktere by to byla obr nuda

102
Bobby Brown
Reagovat

95 Melanie:
Ano, Vlada totiž nejdříve naočkovalo družstvo Komety Brno. On to vzal za své a pak se tohoto „svého“ názoru držel jak dřevorubec sekery. (v tom má zase pravdu radek)
On je v tomhle ohledu tak přímočarý, že když se rozhodne dojít k tomu stromu na konci tak půjde přímo, i kdyby hamtal přes minové pole a neobejde to a neobejde. On je už taková povaha.

103
Bobby Brown
Reagovat

99 radek:
Protože Nela je Sauron, který dřepí ve svém panství v Mordoru a buduje své skřetí hordy, které pak vysílá do boje proti svým nepřátelům.

104
Micka/XX
Reagovat

101- Hansi, já si přeju, aby Nela byla rozdrcena a poražena, jestli pak bude vyhozena či ne, je mi už víceméně jedno. Její zásluhou tam ale převládla naprostá negace, podrazáctví a hrubost, proto jsem vděčna za každého, kdo se jí dokáže – ať z jakýchkoli důvodů – vzepřít. To byl nakonec i Vlado blahé paměti.
Teď tím protivníkem bude pod tlakem okolností Viktor.

Zajímavé je, že policie se jako zmužilí bojovníci proti špatnosti a ochránci slabých zatím neosvědčila (pokud ochránci slabých – tak jedině sebe) .

A Brumla začíná být přímo odpudivý.

105
fed
Reagovat

104 – A já si zase přeji, aby byli rozdrceni a poraženi všichni hodní „slušňáčci“. Bože vy jste všichni tak naivní, ti vaši kladní hrdinové a to vaše dobro je jen pokrytectví, slabost, přizdisráčství a boj o vlastní zájmy – Viktor s Janou jsou tam nejkřivější ze všech a dělají vše jen pro to, aby se tam udrželi, oni tam právě přinášejí to podrazáctví, jen Gino je opravdu poměrně dobrý herec a dokáže to solidně maskovat – ne nadarmo seděl za podvody. Nela má svoje chyby, ale má aspoň „koule“ na tvrdý a riskantní boj a já jí fandím, i když je mi jasné, že nevyhraje.

106
Zuzík
Reagovat

105 – napsal jsi to i za mě. I já Nele fandím

107
Hooper
Reagovat

98: Imho je teď nejohroženější Natálie.

108
XMAN
Reagovat

Tak jsem to včera neviděl, ale čtu tady že vypadl Vlado. No může si za to sám, neměl vyřazovat Romea. Romeo mu to řekl dobře že si tím pod sebou podřeže větev a měl pravdu. Vlado dojel na svou vlastní hloupost a jednoduchost. Sice bych ještě raději uvítal odchod Tomáš a Rockyho, ale ani Vladovo vypadnutí mi nějak nevadí. Hlavně že zůstal Viktor, tomu taky začínám fandit. S tím to bude ještě hodně zajímavé.

109
radek
Reagovat

102 103
Tentokrat s tebou souhlasim temer bez vyhrad. Je to fakt mrcha. Ja si ji driv nevsimal nejak zvlast, ale vcera jsem se na to zameril, protoze jsem ji tady trosku branil. Nicmene za tim, co jsme o ni napsal si stojim, ale pridavam nove poznatky ze vcerejska.

104
Rokyho jsem mel ze zacatku rad, umel trefit hrebik na hlavicku, ted, kdy se jeho slovni zasoba omezila na 2-4 slova ho taky nemusim.

105
„Nela má svoje chyby, ale má aspoň „koule“ na tvrdý a riskantní boj“
To se ale seredne pletes, nela prave ty koule nema, ona ma koule jen na to v pozadi neco kutit, nalhavat, smerovat, premlouvat atd., ale kdyz ma jit do primeho boje, tak je posrana strachy. Dokazala to vcera tim, ze pocala nekolikadenni hon na Viktora, ktery mohla ukoncit a poslat ho domu, ale podelala se u toho strachy a rekla, ze proti nemu nepujde. Takze „koule“ jednoznacne nema. Je zbabelec.

110
Micka/XX
Reagovat

105 – O vlastní zájmy tam bojuje úplně každý, totiž, někdo je spíš jen sleduje a jen se veze, souhlasím jedině s tím, že otevřený boj je mi taky milejší. A čemu tedy fandíš ty, když tě slušňáctví tak popouzí?

Nikola už začala litovat, že to s Viktorem přehnala, a bere trochu zpátečku – takhle to zažijeme ještě mnohokrát. Jinak jsem na konstelaci Niky – sestra – Nela hodně zvědavá.

111
Micka/XX
Reagovat

105, 109 – myslím, že Nela víc riskovala a nepokrytěji bojovala dřív, zdála se mi taky suverénnější, teď už si uvědomila, že tam kdekoho pozurážela, nebo že se jí většina bojí apod. – vždyť ji kromě Tomáše nikdo z chlapů nechce – tak začíná víc myslet na zadní vrátka…

112
Lenna
Reagovat

Nela je trubka, o tom žádná, takového nesympatického a arogantního člověka jsem snad ještě neviděla, dívat se na ten její ksicht, to je utrpení, Viktor je výborný hráč pro tuto RS, ze začátku mi byl hrozně nesympatický, ale teď mu fandím, samozřejmě je jasné, že to není žádný svatoušek s příkladným charakterem, ale mě v této RS baví. U Rockyho čím dál víc pozoruji, že místo mozku má nejvíce sena právě on. Tomáš je nudný, Niko není ani vidět, Nikol je hodná holka, Tereza je zvláštní a Naty celkem ujde a ten nový Martin je taky takový nerozhodný. Jana je mrcha, ale pořádná mrcha, ale na druhé straně také výborná hráčka. Jinak Vlada je velká škoda, měl ještě zůstat, byli tam jinačí kandidáti na vypadnutí.

113
fed
Reagovat

109 – mít koule neznamená jít za každou cenu do všeho bezhlavě, ví, že už tam má narozdíl od těch „hodných“ a bezkonfliktních ovcí mnoho nepřátel a nechtěla si ještě více znepřátelit vyčůranou Janu – navíc s ohledem na los to jsou stejně úplně bezpředmětné úvahy. Ten hon nezačala ona, ale Niky a Rocky – ona se jen přidala spíše ze solidarity k Niky – ta je tam právě možná nejinteligentnejsi hráčka, která pak chytře takticky dala zpátečku – ve skutečnosti spíše ona ovládá emotivnější Nelu a promyšleně s maskou naivky jde za vítězstvím…

114
fed
Reagovat

110 – nepopouzí mě slušňáctví, ale většinou lidí bohužel obdivované „slušňáctví“ (rozuměj podrazácké poseroutkovství, kdy je hlavní hodnota, aby byl na tváři úsměv a náhodou nepadlo nějaké sprosté slovo), jaké pro mě představují Viktor, Klaudia, Lenka, částečně i Natália, Romeo a Niko (i když u něj je to něco trochu jiného). Skutečné slušňáctví mi nevadí a toho nacházím daleko více u Nely, Rockyho (i když je samozřejmě jednoduchý) a opovrhovaného Tomáše, který je podle mě jen naivní kluk, ale i takový tam má pro pestrost své místo.

115
Bobby Brown
Reagovat

105 fed: Ty wole, zas to tak nežer. :-D

116
Prochor
Reagovat

113 – fed: Když jsem si tě četl tak musím uznat, že v něčem máš pravdu. Niky si našla způsob jak na Nelu. Takový svůj dětský způsob asi jako když holčička přinutí maminku aby jí koupila zmrzlinu. Ale v podstatě máš pravdu. Niky rozhodně není bezbranná a ve své přímočarosti je úspěšná.

117
Prochor
Reagovat

112 – Jana mně začíná bavit protože vedle Nely je to druhá největší hráčka. Niky je jen mazlíček Nely. Všimněte si třeba, jak se Jana zastala Viktora ale když viděla, že tlak je příliš silný, stáhla se do obrany a vyčkává “ nejlepší je nemluvit“. Zase udělá jen to, co pro ni bude nejlepší. Prostě absolutně správný tah. Ale Nela ta nedělá chyby takže k ní mám jako k hráčce respekt. V souboji Nela – Jana určitě vyhraje Nela tím jsem si jistý.

118
fed
Reagovat

115 – Máš pravdu, žeru to až mě to začíná samotného překvapovat a trochu štvát:-) Ale na druhé straně to asi nežeru o moc více, než většina zdejších diskutujících… Je to asi od té doby, co si většina diskutérů udělala z Nely symbol zla, arogance a nevím čeho všeho ještě (lidé prostě takové zjednodušující symboly potřebují), což se projevuje i tím, že najednou je pro ně dobrák i takový bezpáteřní slizký sobecký hajzlík (i když uznávám, že dobrý hráč) jako je Gino jen proto, že jde proti ní. Kdyby pro nic jiného, tak už z toho důvodu jí fandím.

119
Micka/XX
Reagovat

Niky se na rozdíl od Nely umí chovat k lidem – vždyť je to profesionální moderátorka, takže je v tomhle prostředí jako doma – což je dáno i její neagresivní a neurážlivou povahou. (Žárlit ale umí, ne že ne.) A roztomile dětinským chováním se dá dojít daleko – to ještě uvidíme.

120
Wanna be your monster
Reagovat

Ani jsem nečekala, že by mě mohlo mrzet, že vypadne Vlado. Rozhodně by měl vypadnout Rocky s těma svýma hovnama a sračkama, nebo Tomáš. je mi strašně protivné, jakým způsobem mluví. To jeho „víš?“ za každou větou, a to, jak vypadá, že se strašně ovládá. Beztak je to psychopat, co kdyby mu povolily nervy, tak je všechny povraždí. :)

121
Prochor
Reagovat

118 – Já taky nemám rád zjednodušující symboly. Třeba když Nela prohlásí o někom že je falešnice falešná nebo že „většina si myslí“. „Většina“ jsou ti, co chtějí to, co ona:-))) Čili „většina“ jsem JÁ.

122
fed
Reagovat

119 – souhlasím, ale to její chování není podle mě projevem nějakého vnitřního dobra či slušnosti, ale spíše sociální chytrosti a dost možná i skutečného „manipulátorství“. Anebo jde o směs všeho tohodle dohromady. Každopádně podle mě Nikolu dost podceňujete. V rámci hráčství to ale beru, beru to v podstatě u všech – i u toho Gina nebo Romea, jen neuznávám, když začnete tady „mlít sračky“ o tom, že u jedněch to znamená, že jsou dobří a u druhých, že jsou zlí. Nic takového neexistuje, jsou jen různé strategie, což platí i v životě. A protože mám tendenci být proti většině a fandit tzv. záporákům, tak jsem pro Nelu.

123
matmat
Reagovat

Moje sympatie má ze současných dívek Naty….a osobně vzato bych nebyl proti, kdyby vyrála. To, co si musela vyslechnout od Rockyho by nesnesla žádná z mých známých děvčat. Vím, že je to hra, ale musím přiznat, že s takovou neúctou k ženám jsem se nikdy přímo nesetkal. Je to pro mně o to víc smutné, že jsem Rockyho měl za sympaťáka. Teď si zasluhuje exemplární potrestání!
O Viktorovi jsem si myslel, že je jenom „namachrovaný frajer“, ale dokázal, že není srab a bránil se statečně i když útoky byly o hodně razantnější než u Romea. Nemyslím si ale, že sám dokáže být dostatečně silný proti Nele, Rockymu, Tomášovi a (bohužel) i Niki. Zajímalo by mně co se děje v ložnici Niki a Niko. Nevychází náhodou současný názor Niky na Viktora z toho, že vidí a slyší, že Jana a Viktor se k sobě mají a užívají (i když to jenom hrají, tak ale docela přesvědčivě)? A Niko se k ničemu nemá? Proč asi? Uvítám Vaše názory na moje úvahy.

124
Prochor
Reagovat

122 – Souhlasím fede o to v téhle hře jde a Nela to jen pochopila lépe než ostatní. Proto je velmi nebezpečná. To, co mně vadí je její hulvátský přístup k lidem a nezvratné přesvědčení o své dokonalosti a vyvolenosti k vítězství. Ale i přesvědčení o vlastní vyjímečnosti k téhle hře prostě patří. Skutečný vítěz nesmí zaváhat ani na vteřinu a bojovat ze všech sil s přesvědčením že jen on je vyvolen aby vyhrál.

125
fed
Reagovat

121 – ale takové věci tam nějakým způsobem prohlásila většina soutěžících a ti, co zatím nic takového neprohlásili, tak to neudělali jen ze strachu anebo zase pouze z taktických důvodů (typický je v tomhle směru Niko). Jen Nela to říká hlasitěji než ostatní, méně za bukem a i podvědomě si jí v tomto ohledu více všímáš, aby sis potvrdil správnost svého už vytvořeného názoru na ni. Jinak uznávám, že by se mohla a měla lépe kontrolovat, ale je to podle mne tím, že je to člověk ovládaný více emocemi než rozumem (stejně jako třeba já, který jsem si stejně jako ona jak si z toho tady většinou děláte prdel v životě dost špatného zažil) a po té době strávené v hotelu už s tím má zkrátka problémy větší než ostatní. Právě proto mám tušení, že Ginovi se to teď podaří zaonačit tak, aby v příštím vyřazování vypadla. On i někteří další jsou totiž bohužel asi lepší taktici než Nela.

126
Prochor
Reagovat

123 – Můj názor na Nika? Nela měla ve dvou věcech pravdu:
1) Mně jen tak snadno nevyhodíte.
2) Kryju vám zadek.
Jenže za ten zadek se jí schovávají ti ostatní. M.j. i Niko. Jak už jsem si na něj udělal názor, je to zbabělec za fasádou svalů. Jde mu o to „aby nebyl nějaký problém“ tak se kryje za Nelou a je rád, že na něj neprší. Proto není vidět. To je jeho taktika. Mimochodem donedávna se ve stínu Nely schovával i Viktor a za to jí platil (viz imunita). Když se ale pohádali tak mu už Nela už nedala šanci a Viktor najednou musí bojovat s tím, kdo ho kryl. Dlužno říct, že ho to dost zaskočilo. Jeho suverenita bere za své.

127
fed
Reagovat

124 – Znovu říkám – Nela je tvrdá hráčka, což uznávám, ale bohužel asi ne nejlepší – tady stejně jako v životě nakonec vyhrají ty zákeřnější tišší vody.

123 – Naty je specifický případ, Rocky by se k ní takto chovat asi neměl, na druhé straně právě za to, že si to nechá líbit, moje sympatie nemá. Mám podezření, že její strategie, jak se udržet co nejdéle v hotelu, je udržet si Rockyho prostřednictvím poskytnutého sexu – ostatně něco takového (byť ne doslova) jí radila při jejím příchodu a počátečním zoufalství z neschopnosti jak se tam prosadit ještě Lenka. Viktor – to je docela inteligentní klasický podvodník a ti se dokáží obvykle v takových situacích dobře bránit a ovládat.

128
fed
Reagovat

126 – Nemyslím si, že by Niko byl vyložený zbabělec – zase je to jen jeho strategie vycházející z jeho pornominulosti – má celkem oprávněný strach, že pokud by se více projevoval k někomu třeba i negativně, tak se to proti němu použije. To „dojemné přiznání“ bylo obstojné hráčské promyšlené divadlo – třeba já bych ho neodsoudil ani za to, že dělal ten gay escort, který podle obsahu a stáří stránek ve skutečnosti určitě dělal a ne jen nějaké fotky, jimiž měl být dokonce vydírán (haha), ale on dobře ví, že by to stejně prasklo a escort by už pro všeobecnou pokryteckou morálku byl těžko stravitelný, takže tomu předešel tímhle divadýlkem.

129
Micka/XX
Reagovat

Fede, asi jsme tomu zčásti leckdo propadli víc než zdrávo – jenomže tam se to vyvíjí či spíš zvrhlo tak, že toho k takové reakci hodně opravňuje – typy soutěžících, chování štábu atd. Dost diskutujících si v reakci na dění v RS znepřátelilo Nelu, a ty ji zase obhajuješ jako nejčernější ovci v téhle diskusi. Což ale je úplně stejný postoj, proč teď např. já fandím spíš mně zásadně nesympatickému Viktorovi poté, když z něho udělali štvanou zvěř. A ty tvoje útoky na slušňáctví – zdá se mi, že máš na mysli spíš pokrytectví, ne?

130
ThyBaumont
Reagovat

Máte zajímavou debatu, kluci. Nicméně ani jeden jste se nezmínili o jednom základním faktu. Nela je hloupá, omezená a většinu ze svých sprostáren vychrlí právě v okamžiku, kdy je s argumenty v koncích. A právě proto, že je fakt hloupá se u ní vyvinul jakýsi komplex z toho, že se jí vlastně všichni za zády smějí. Dle mého názoru, Nela vlastně nehraje, netaktizuje, ale jen se pudově brání. A to, jak jí to vychází, je i dílem náhody. Ostatní taky za moc nestojí, takže z Nely, která by kdekoliv jinde byla outsider, máme najednou favoritku.

131
radek
Reagovat

130
Se zacatkem souhlasim, ale Nela i planuje a ovlada. Bylo to videt i vcera. Takze ne vse co z ni vyleze je dilem rapla, ktery v ni sidli zcela bez debat.

132
Prochor
Reagovat

130 – Nela je impulzivní ale viděli jsme i situace že dost chladnokrevně plánuje a jedná. Takže s lidma to umí celkem dobře.

133
fed
Reagovat

129 – Ano, mám na mysli pokrytectví, jenomže většina lidí je bohužel povrchních a ne moc do hloubky myslících, takže to pokrytectví nejsou schopní odhalit a považují je právě za tu slušnost, což jsem měl na mysli. Co se týče Viktora jako štvané zvěře, tu z něj udělala jen menší část osazenstva HP (v pořadí posléze takticky couvající Niky, pak Rocky, Tomáš a Nela) a celý zbytek je v podstatě na jeho straně a jen nemá dost odvahy na to, aby se za něho postavili. Tohle jejich přizdisráčství ale není problém těch, co na něj útočí v rámci hry, kde jsou takové věci dovoleny a není na nich tudíž nic neférového. Pokud to cítíš takhle, neměla bys být naštvaná na Nelu a spol., ale spíše na ty, co vyčkávají místo toho, aby se ho zastali. Já ovšem samozřejmě Ginovi tuto situaci jen přeji, celou dobu sršel sebevědomím jak je tam nejchytřejší, jak si se všemi hraje (stejně jako předtím do sebe zahleděný Romeo, který jen opakoval jak je rozený vůdce, přišel si pro výhru atd.) a teď když se to začalo vyvíjet proti němu, tak se snaží držet, ale je na něm vidět, jak je celý rozklepaný. Na druhé straně si bohužel myslím, že se takový slizký vyčůranec z toho dostane. A teď už bych měl sakra začít dělat něco jiného než tady diskutovat:-)))

134
fed
Reagovat

130, 131 – No ještě mi to nedá, ale trošku to postrádá logiku – na jedné straně je Nela hloupá a omezená a na straně druhé se jí podařilo v pohodě vyšachovat lidi, které vy považujete za daleko chytřejší – Romeo, Klaudia atd.? Jak je to možné? Není to žádná Marie Curie, ale hloupá a omezená určitě není. Kdyby nebyla tak emotivní a dokázala se lépe ovládat, což možná opravdu vychází z těch vysmívaných špatných životních zážitků, tak dost možná vyhraje a vy byste ji snad ještě i obdivovali jako nějakou tu černošku ze Survivoru či jak se to jmenuje.

135
Prochor
Reagovat

133 – Opět (a opět nerad) s tebou musím souhlasit. Každý má to co si zaslouží a Vikktor si to prostě zaslouží. Teď dostává ochutnat vlastí medicíny.

136
radek
Reagovat

134
Zamenujes pojmy s dojmy, ja ve 131 nepsal, ze je hloupa a omezena, jen jsem souhlasil s predrecnikem v tom, ze vetsina rozumu, ktery z ni vylezou z ni vychazi prave v dobe, kdy ma setkani s dablem a ovlada ji rapl a dopsal jsem, ze dokonce umi ovladat (ostatni) a planovat a tam se predpoklada inteligence vyssi, nez u prvoka. Dal jsem nikde nepsal, ze povazuji za chytrejsi Romea a Klaudii.

A tohle uz nechapu vubec.

„možná vyhraje a vy byste ji snad ještě i obdivovali jako nějakou tu černošku ze Survivoru či jak se to jmenuje.“

Podle tebe piseme proti Nele a pak bychom ji meli oslavovat?

137
ThyBaumont
Reagovat

134.. psal jsem o díle náhody a o tom, jak jí její spolusoutěžící o moc nepřevyšují. Nela je klasickou ukázkou blbky, co má sotva základku a přesto má ambice se mít v životě dobře s minimem nějaké osobní snahy. nemusí to být jen její chyba, takový je ted svět, ale přesto si myslím, že aspon trochu inteligentní člověk se o své vzdělání nějakým způsobem postará. Zatím z ní roste klasickej sociální parazit.

138
fed
Reagovat

A teď už fakt poslední můj kec – nechci Nelu přeceňovat, ale nenapadlo vás třeba, že ten rapl jí může být jen hraný a může jít o promakanou strategii jak v ostatních vyvolat strach z toho udělat cokoliv proti ní? V podstatě by se jí to v tom případě perfektně dařilo, vždyť oni tam jsou někdy už tak pokálení, že se bojí vyslovit její jméno (rozhovory Vlado-Viktor, Naty-Jana apod.) Kdyby byly s Nikolou domluvené ještě na vzájemně se doplňující taktice cukru a biče, hodného a zlého policajta či brutální zastrašující křiklounky a uhlazené diplomatky, pak by to bylo úplně dokonalé:-)))

139
Micka/XX
Reagovat

No už taky jen krátce: myslím si, že Nela je osobnost (zkraje jsem si jí docela cenila), i když agresivní, do sebe zahleděná atd., hloupá asi není, ale omezená je (viz její životní cíle), a schopná taky (málem všeho). Hlavní problém asi je ten její stihomam či jak to nazvat, nějaká porucha osobnosti (Romeo pravil, že je chorá), která může ale nemusí souviset s tím „vy nevíte, co jsem prožila“. V táboře Nely být nemůžu, sorry, očekávám, že lidi svým chováním nepřekročí určité hranice, tak jak to dodržel např. Romeo a Klaudie. Při všem taktizování se chovali slušně a odešli bez ostudy.

140
radek
Reagovat

138
Asi zadneho rapla ve skutecnosti neznas, oni tohle nedokazou hrat. Ja verim, ze Nela je rapl, je agresivni a je zla, ale dokaze byt i uprimna, na rozdil od ostatnich. Uz jen jeji zaliba -box-, je na holku zajimava a neobvykla.

139
Souhlasim snad ve vsem.

141
Prochor
Reagovat

138 – Tohle mně napadlo jako první. Dokonce jsem přesvědčený, že to má Nela vyzkoušený – úspěšně- na jiných lidech. Tak tu taktiku používá i v hotelu. Je pořád stejná.

142
Micka/XX
Reagovat

Já se na tu zahradu snad vůbec nedostanu – jen pozn. k 138: krásná teorie komplotu – ale jestli vůbec něčemu rozumím, tak Nela to raplovství opravdu nehraje. To by byl výkon hodný Sarah Bernhardové…

143
Mikes
Reagovat

Bobby a Prochore, vy oxidujete u Paradise??? A já pořád, že chybíte u VM a u FHŽ. Kristova noho, to máte tolik času? Sedět každý den u takový kraviny? I když, občas se tu najde pěkná holka, to chápu, ale za tu dobu už je máte stejně okoukaný, ne?
Já teda to viděl asi 3x všehovšudy, vždycky tak od poloviny, takže jsem naprosto zmaten z toho kdo je kdo. Zatím jsem zaregistroval jen Viktora (to je sympatiko, jediný z nich tam má rozum, s tím cigošem si poradil na úrovni a těm ostatním Lízám nemá problém říci, že jsou krávy, leckdy i tak, že jim to v tom slepičím mozku nedojde), taková ta ošklivá a hodně blbá mrcha bude asi Nela, že, líbí se mi ten pejsek, co jí furt přicmrndává (chudák, že by měla v hlavě tak vymetýno?), a pak jsem si všiml ještě tý bloncky, co vypadá o něco líp, než vyblitý zelí, to bude asi Natálka. Jinak tam zmizely ty ošklivé tlusté blondýny, to kvituji s povděkem. Tak pa, a ukažte se někdy u Ajdy!

144
Bobby Brown
Reagovat

143 – Nazdar kocoure.
Právě proto už nemáme čas oxidovat u VM a FHŽ. ;-)
VM je típlá na netu a musíš si za to platit – no to mi nestojí zato. TV nemám.
FHŽ jsem po 5 dílech vzdal, nebavilo mě to. To je větší šaškárnohra než tadyto Porno Paradise. Tam už je ta režie snad vodí za ručičku a půlka účinkujících jsou snad najatí.
Ještě na netu splaším Farmu 2, ta mě baví asi nejvíc, i když se to tam zvrhlo v nechutnou šikanu.
Teď už jen čekám na Den D.

145
Ajda
Reagovat

144 BB,
VM můžeš dokonce s předstihem stáhnout na ulozto.cz

146
MajaK.maja
Reagovat

114 – fed: Prosim tě, a co je podle tebe skutečné slušňáctví podložené těmito příklady?!?! Jak se jako v jejich chování projevuje???

147
Adéla
Reagovat

Tak jsem to tady všechno prolítla a docela mě překvapilo jak Radek proti včerejší sáhodlouhé obhajobě Neluše a její upřímnosti změnil po jednom díle názor. No nic. Jsem ráda. Nela podle mě není hráčka, jen má mrcha štěstí, že jí to vychází a poslední dobou vypadávají její odpůrci. Včera u mě klesl na samé dno Rocky a podle upoutávky na dnešní večer bude ve stejném stylu pokračovat dál /spolu s Nelou/. A teď vůbec nevím komu mám fandit. Škodolibě si přeju, aby tam s nima Viktor zatočil….

148
Bobby Brown
Reagovat

145 Ajda:
Aha, já jsem to kdysi zkoušel a nenašel. Tak díky.

149
radek
Reagovat

147
Ja nezmenil nazor, jen jsem k tomu, co jsme o ni psal dodal dalsi veci, kterych jsem si zacal ve vcerejsim dile vsimat. To nein zmena nazoru, ten je porad stejnej. Jak jsem psal uz driv, nikdy jsem ji specialni pozornost nevenoval a vcera jsem si ji zacal vsimat, vcetne vyrazu tvare atd. a dozvedel jsem se novy veci.

150
Adéla
Reagovat

149 – tak jo. Jsem zvědavá jaký rozruch udělá sestra Niky
http://www.super.cz/11142-do-raje-se-stehuje-sestra-niki-tato-vnadna-bloncka-chce-prevalcovat-primitivy-svou-inteligenci.html

Možná ségry vymyslely nějakou taktiku už doma….

151
Ajda
Reagovat

148 BB,
oni to pruběžně likvidují a ten dobrodinec má výdrž, takže to dává opakovaně zpátky, chce to zkoušet :-))

152
radek
Reagovat

No jo, to je otazka, jestli o tom uz vedeli predem nebo ne.
Kazdopadne ja toto beru jako podraz na ostatni soutezici a budou to tak brat i oni, pokud pred soutezi nedostali skolenicko, kde jim vysvetlili, ze v Raji je mozne vse…

153
Bobby Brown
Reagovat

151 – likviduje kdo? TV inkvizice?

Na mě tam vždy vyjede x videí, ale samý porno „výměna manželek“ :-D

154
radek
Reagovat

Na uloz.to je ten 7. dil. Ted jsem se na to dival.

155
radek
Reagovat

Tady to mas, pro jistotu jsem to dal zkracene /zkracovatko.cz/vm4OtM

156
Adéla
Reagovat

Podle mého Niky příchod ségry spíš ublíží, z hlediska hry, smečka se postaví proti ní – jakože je protěžovaná. A možná to je i záměr štábu postupně všechny původní hráče zlikvidovat….

157
radek
Reagovat

To se uvidi. Mohli jim rict uz pred soutezi, ze je mozne tam doplnit novy lidi treba z rodiny. Pokud jim to nerekli, pak to vidim jako ty. Muze to dopadnout jakkoli, segry se muzou spojit proti Nele, muzou byt ale vsechny 3 spolu, ale nemusi se dat dohromady vubec. Bude to zajimavy.

158
Hooper
Reagovat

156: Grammar nazi on – protežovaná, protěž je kytka. Grammar nazi off.

159
Ajda
Reagovat

BB,
voyo asi upozorní správce uložto, ten to smázne, a šikula to tam hodí zpět. On se tím netají, že to dělá jako protest proti placení :-)
Zrovna tam leží tři posl.díly.

160
pavel
Reagovat

už je to uplně trapný jak pokaždý když někdo příjde tak mele ,že chce vyhodit tu trapnou Nelu a nakonec ji lezou do pr….
Přesně jak se segrou Niky vyhodim ji protože je nejsolnější a už první den jsou kámošky.
Všechno je to jen hra štábu,kterej Nelu nenechá vyhodit.
Ale co může člověk v týhle republice čekat ,všechno je tu uplacený.

Přidat komentář