Panáček v reality show

Hotel Paradise (26.4.) Niko přiznal svou minulost a nový Martin začal taktizovat

27. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Martin se velmi rychle zapojil do dění v Hotelu Paradise a začal balit tri holky najednou – Niki, Nelu i Terezu. Mezi dívkami začíná vládnout silná ponorka. Niko se všem přizná se šokujícím zprávou – jako mladý nafotil nahé fotky. Rozhodne se ke všemu přiznat a vysvětlit, jak to doopravdy bylo. A na závěr máme pro vás malý bonus.

Niko a jeho minulosť

Niko sa postavil zoči-voči všetkým obyvateľom Hotela Paradise, aby pred nimi raz a navždy očistil svoje meno. Najprv sa poradil s Nelou a neskôr nabral odvahu a usúdil, že to musí urobiť pred všetkými. Keď bol mladý nafotil v Amerike nahé fotky. Jeden človek ho za to vydieral, dokonca ho za to dostal do väzenia na 6 mesiacov, neskôr ho z Ameriky vyhostili. Nikovi je najviac ľúto, že na jeho nepeknú minulosť sa musia pozerať jeho rodina a priatelia.




Nikov príbeh bol silný a žiadny súťažiaci Hotelu Paradise ho neodsúdil, dokonca medzi súťažiacimi našiel podporu. Ocenili jeho charakter, kladné vlastnosti a dobré srdce. Niko, môže byť rád aj za divácku priazeň, pretože podľa diváckych ohlasov určite patrí medzi najobľúbenejšie postavičky Hotelu Paradise.

Dievčenská ponorka

Tereza si poutierala slzy, s Vladom zakopala vojnovú sekeru a začala hrať! Prvý väčší útok – Nela. Nečakaný útok Nela zvládala ťažko, Jana jej vyčítala, že ju chcela vyhodiť. V tomto prípade treba povedať, že pred Janou hrali obe dievčatá divadlo, každá mala svoju pravdu. Natália sa tiež netají tým, že Nelu nemusí a opäť jej to pri konfrontácií dala najavo. Ženy sa nám v Hoteli Paradise čoraz viac hádajú a to vraj Lenka začala vytvárať nezmyselné skupinky… a čo je potom toto?

Martinova taktika

Martin sa naozaj zapojil do diania v Hoteli Paradise veľmi rýchlo. Z dievčat má aj svoju favoritku – Niki, oznámil jej, že by si ju veľmi rád vybral pri najbližšom párovaní. Niki túto informáciu neprijala s nadšením, pretože ona chce budovať svoj vzťah s Nikom. Martin si však necháva otvorené zadné vrátka pri Nele aj Tereze, u Nely však nenašiel veľkú podporu, Tereza s Martinom problém nemá. Martin rozohral asi najzaujímavejšiu hru pred vyraďovaním a otázne je ako sa k tejto situácií postavia dievčatá, ktoré chcú chrániť svojich partnerov. A ako sa k celej veci postaví aj sám Martin, ktorý motá nielen ženy, mužov, ale možno aj celý štáb.

Proste LEO…

A na záver sľúbený bonus. Leo naplno rozbehol svoju kariéru a aj takýmto spôsobom pozýva svojich fanúšikov do rôznych klubov.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 153
1
RAINMAN
Reagovat

Budou tam děvky, bude tam chlast.

2
Fakt mě štve
Reagovat

Bude v každým díle hrát Yiruma? To už mě fakt prudí, ač ho můžu, tak co je moc, to je moc.

3
Adéla
Reagovat

Já to včera neviděla, ale jestli začal Martin motat i štáb tak mu tleskám!!! Oni si nic jiného nezaslouží.
Leo je nechutný rádoby „umělec“ a nic trapnějšího než jsou jeho klipy jsem dlouho neviděla, teda spíš neslyšela.

4
Micka/XX
Reagovat

3 – naprostý souhlas

Ještě k Nikovi – bohužel se začínám přiklánět k mužské menšině, fotky mi vadí, ale neodsuzuji ho šmahem, plnou pravdu jsme se stejně nedozvěděli a Niko si to samozřejmě upravil; ale on klame tělem – a čím dál víc mi vadí ta jeho nejen submisivnost, ale přímo zbabělost, jeho nadbíhání Nele přesahuje všechny meze. Teď mu ale stejně asi přeje výhru skoro každý, když chudák „přišel o všetko“.

Jinak se mi móóc líbí, že na troskách zmanipulované a zbabrané RS, do níž divák zasáhnout nemůže, vznikla tahle diskuse, což je teprv dokonalá reality show – zúčastnit se může každý nehledě na to, jaké má bicepsy nebo ušiska nebo hlas nebo minulost.

5
Adéla
Reagovat

4 – Niko je trošku zbabělec, trošku je i zženštilý, takový fakt trouba a medvídek. Domů bych ho nechtěla, ale v telce je na něho hezký pohled, takový antický bůh. Jasně, že žádnou velkou hru tam nerozjel, jen se tak veze, ale nemůžou dát do hotelu 10 lidí typu Nela, to by se pozabíjeli. Mimochodem Nela mi už vadí víc než Tereza a doufám, že příští týden vypadne.

6
dessin
Reagovat

Ja se priznam ze uz nekoukam, prectu rekap a o vikednu k uklidu a malovani to poustim jako zvukovou kulisu. Duvodu je nekolik a za vsechny muze slavny stab plny amateru ktery se ani po x letech nenaucili jak to delat.

– system vypadavani. Nesmysl, proc komedie s parovanim kdyz nove prichozi ukaze prstem a rekne „ty pujdes“ a vybira si s imunitou az na konci. To se muzou na cely parovani vykaslat, nove prichozi po otevreni dveri rekne „ty pujdes“ a rovnou si muzou podavat kliku

– moderatorka. Nic horsiho uz vystrachat nemohli + me vytaci kdyz nejakej nove prichozi hrac na konci parovani o sve vuli rozbije par a ta krava to okometuje stylem „vypadavas, nenasel sis partnera“. Nasel kua, nasel, ale dle dementnich pravidel si ho nemuze udrzet i kdyz oba chteji.

– prozrazeni deje dopredu, manipulace tak blba a pruhledna az to triska dverma a tim padem osloveni divaka „ty blbe my muzeme pac nam to zeres“

STAB JE MRKEV!!!

7
Petra
Reagovat

6 – ach ako dobre napisane… uplne suhlasim!!

A k Nikovi: na jednej strane pravda, ze Niko nadbieha Nele, hoci pred chalanmi ju ohovara, ale – je to hra. A nikto nemusi byt k nikomu uprimny. A sucastou toho, ako nevypadnut, je aj nadbiehanie „vladkyni“. Aj ked mne sa to bridi. Ale aj to sa asi da nazvat „hrou“…

8
Micka/XX
Reagovat

7 – „hra“ je spíš něco, co tam tak trochu dělá Viktor nebo teď Martin, Niko je řekněme maximálně pěšák v takové hře, ale není sám a takhle se nejlíp přežívá. Ani Nela není podle mě hráč, je to přiznaný despota.

9
keira
Reagovat

na leovi se mi moc líbí, jak mistrně ovládl umění zkratky. v pozvánce dokázal svojí vystrčenou prdkou během několika vteřin vizualizovat esenci své tvorby. je to velký umělec s velmi nekonformním sexuálním životem – nejprve nela, pak diana, teď stěna. doufám, že až dokončí svou vytříbenou techniku a kopne chudinku oppk stěnu do pé, nezlomí si hnátu a v těch pardubicích to pořádně rozjede, obklopen svými věrnými – děvkami a vodkou. yeeeeeah!

10
Macík
Reagovat

Elko, to je příjemná změna, přečíst si rekap ve slovenštině :-)) paráda…
jinak musím napravit včerejší mejlku, páč já jsem jaxi nepochopila správně tvé sdělení :-) já jsem to pobrala tak, jakože nemáš čas napsat dnešní příspěvek a že budeš muset nějak improvizovat…proto jsem navrhla, ať sem hodíš jen nějakou fotku, abychom měli pod co psát :-DD…takže sorry, nefungovaly mi procesy :-D

11
Petra
Reagovat

8 – nezdielam tvoj nazor. Absolutne nevidim, aku hru tam hra Martin?? A Viktor robi tiez len to, co Niko, ale vo velkom – leze do prdele vsetkym. A „hra si s holkami“.. To je ta velka hra??

12
Elko
Reagovat

10 Macík: ďakujem, no možno som to ja zle napísal, ale myslel som to tak, že SUNíčko momentálne nemá čas do pondelka a teda musíte to vydržať :) a že ja musím improvizovať, tak som to myslel. Nabudúce možno budú iba fotky :-))), uvidíme… SUNíčko mi dal voľnú ruku.

13
Adéla
Reagovat

11 – Viktor ze začátku hrál a ještě si to užíval. Teď mi přijde otrávený a k tomu má alergii na puberťačky. Prostě ponorka zastihla i jeho. Co dělal včera Martin jsem bohužel neviděla, ale on má obrovskou výhodu, že to sledoval v telce a Nikola je pro něj dobrá volba. Tu má každý rád a ona svého „chlapa“ nepodrazí.

14
folkon2
Reagovat

Chudak Niko, toho si tam pohadzuju baby ako horúci zemiak, každá ho velmi chce udržať v hre, lebo je milý a dobrý a neviemčo, ale pritom ho žiadna nechce :D……Pri Nikolkinej povahe verim, že ak si ju teraz vyberie Martin, tak ho pri ďalšom párovaní nevymení, len aby zase niekomu náhodou neublížila……

15
Petra
Reagovat

13 – Martin sa zatial len zoznamuje a hlada partnerku. Nevidim tam zatial ziadnu „hru“. Robi to, co ma robit kazdy na zaciatku, ked tam pride…

16
Melanie
Reagovat

7, 8: Těžko říct, jestli Niko takhle uvažuje, ale v podstatě je to velké plus mít N&N na své straně, tak proč si to s nima rozházet zbytečnýma hádkama?
Viktora dobře vystihla Niky v upoutávce na zítřek, že při hádkách vždycky stojí stranou a když je po všem, chodí za nima jednotlivě a pak teprve řekne svůj názor. A bůhví jestli každému stejný. S Janou se k sobě hodí, největší vlezprdelky. :o)
Nepamatujete si někdo, jak to bylo tenkrát, když se holky dohadovaly s Terezou, koho vyhodit? Taky jsem měla dojem, že s tím přišla Nela, že by bylo možná lepší vyhodit Janu, ale včera tak přesvědčivě zatloukala, že si tím nejsem jistá.

17
Petra
Reagovat

13 – a podla mojho nazoru Viktor „hral“ len tym, ked tlachal na kameru, jako on „zaridil“ to alebo ono. Pritom on nikdy nic nezariadil. Pri kazdej akcii len ticho sedi a nevyjadruje sa verejne. Presne to povedala vcera Nikola…

18
JMZ
Reagovat

Trochu nechápu, proč tady někdo nadává na štáb, jak to blbě dělá. HP je převzatý formát. A pokud ten, co kritizuje pravidla a chování štábu nezná originál, jak může tvrdit, že je to zbabraná reality show? Asi to nebude tak hrozné, když v některých zemích běží už X-tá řada.

Jinak výběr moderátorky, to je katastrofa. Ještě že nemá příliš příležitostí se projevovat. Ona paní Gavriely je v TV tzv. mluvící hlava, tj předříkává připravený text. V okamžiku, kdy má předvést vlastní invenci, se naplno projeví její „inteligence“. Viz např. její vystoupení v pořadu Česká 30 na Prima Family.

19
folkon2
Reagovat

17 – Minimalne Viktor zariadil to, aby sa slecny rozhadali pre rande s Martinom, ked im okamzite vykecal, ktore Martin preferuje……fakt su s telefonistkou idealny par :D

21
koc
Reagovat

20 – takto nejak vnimaj autisti emoce ve tvari :)

22
JMZ
Reagovat

Jo a Niko se určitě nemusí obávat, že by si zbabral život. M. Gavriely má podobnou fotograficko/filmovou minulost a hele jak se doře chytá.

Třeba bude Niko moderovat 2. řadu Hotelu Paradise :oD

23
Melanie
Reagovat

19: Já myslela, že tím byl pověřený, aby jim to řekl. Ale je fakt, že nekoukám až tak pozorně. :o)
Jiank mám pocit, že dramaturgie je už unavená a nebaví je už nic nového vymýšlet. Třeba imunitu po celý týden od Zuzy neměl dlouho nikdo, vždycky se museli s někým spárovat hned (Vierka, Viktor, Lenka, Natalie) a pak se o imunitu nějak soutěžilo nebo se musela zasloužit. Párování také ze začátku probíhalo různě. Teď se tři týdny neděje nic, nově příchozí má imunitu až do vyřazování, volí jako poslední, žádné překvapení (kromě té jednodenní komedie, kdy jakoby Tereza o imunitu přišla.)
18 JMZ: Formát sice zakoupený je, ale určitě je tam velký prostor pro invenci, kterou teď moc nevyužívají. I to zpracování je čím dál podivnější, někdy dlouhé opakování toho, co bylo předešlý den, zbytečné vstupy s tím, co se teď bude dít, zbytečné prozrazování, jak párování dopadne atd. Proto ta kritika štábu.

24
JMZ
Reagovat

23 – nemohu soudit, dánskou verzi, podle, které je prý SK/CZ verze dělaná, ani žádnou jinou jsem neviděl. Proto si netroufám hodnotit.

25
JMZ
Reagovat

23 – PS: čímž netvrdím, že tam není spoustu věcí, které mi vadí. Jen to nechci házet na JOJ/Prima štáb.

26
Petra
Reagovat

18 – ja som sa divala len na druhu US seriu a tam bolo parovanie tak, ze si ten s imunitou vyberal ako prvy (pretoze imunita znamena, ze nemoze vypadnut a nie ze ON niekoho vyhodi), potom si vyberali ostatni. Tym padom samozrejme jeden mal 2 partnerov a ten si potom z tychto dvoch vybral, koho chce, tam padom ten bez partnera vypadol. Ten s imunitou to teda ovplyvnil len nepriamo. A niekedy sme absolutne netusili, kto vypadne. U nas to vieme tyzden dopredu, koho ma ten novy na muske…
U nas sa vsetko schovava za „nevies co sa stane v raji“ a mame pravidla-nepravidla, kazdy tyzden inac…
Vsimla som si, ze v poslednom case uz stab neurcuje nasilne, kto sa s kym ma sparovat (ako to bolo napr u Viktora). Vypoculi hlas ludu, alebo to proste odporovalo pravidlam?

27
Melanie
Reagovat

24 JMZ: Taky původní verzi neznám, soudím tak podle toho, jak štáb ze začátku různé točil dějem a každý týden byl jiný, zatímco teď se už moc nesnaží. Každopádně některé věci nezvládají, např. to s Klaudií, že má určit, kdo by měl vypadnut, že ji může některý z kluků zachránít, když se obětuje – to všechno úplně vyšumělo do ztracena a dalším dopisem to úplně zrušili.

28
Valerie
Reagovat

Ještě k tomu Nikovi… viděl někdo na vlastní oči video, kde fakt souloží s jiným chlapem? Říct něco tak ponižujícícho přede všema na kameru chce koule, klidně to mohl nechat plavat. Za sraba ho nemám. Spíš z něj mám pocit, že tam fakt jel na dovolenku a ne se štěkat kvůli hovadinám, nebo pro výhru. Což mě třeba nevadí, ale hodně lidem to může lézt na nervy.

A překvapil netopýr, snad jí tahle fáze vydrží dlouho. Bude škoda, jestli půjde domů Vlado nebo se vyměněj. Sledovat jak se spolu zžívají Tarzan a Lindsey Lohan je docela zábava.

29
Melanie
Reagovat

26 Petra: To by byl asi nejlepší způsob párování. Nováček zachráněn a ostatní by se museli buď dohodnout, koho chtějí vyřadit, nebo se každý sám za sebe postavit za někoho tak, aby konkrétní osobu vyřadil nebo zachránil, což by další na řadě zase mohl zvrátit. Určitě by to bylo zajímavější.

30
Petra
Reagovat

Aka nahoda, klikla som si na jeden dansky diel a akurat je tam „svadba“ – takze ta svadba Nikolky a Rockyho nebol az tak docela ich napad?? :)))

Jedna z nasich vypadnutych to aj vyzradila – ze stab im nieco nakaze a oni to potom hraju.. Ja tomu verim.

31
dessin
Reagovat

18: na stab nadavam ja, prispevek cislo 6. Jednak v zahranici ano bezi nekolikata rada ale dej MA LOGIKU!!! a jednak ta show po cesku zbabrana je, prosim procti si pravidla podivej se na par verzi v zahranici a pak komentuj ze nechapes proc nadavam, mozna zacnes chapat. Ty mamateri tady zabili jakoukoli taktiku, neplni slovo, posilaji dopisy bez jakekoli nasledovnosti toho co v nich je receno, imunitu asi losuji po dvou flaskach tequily, dej vyzradi dopredu – videl jsi tohle nekdy v zahranici??? Amaterismus co nezna meze!

Stab je mrkev!!!

32
Valerie
Reagovat

31 – TAK!

34
Petra
Reagovat

31 – po vzhliadnuti zahranicnej verzie (aj tam stab manipuloval, ale nie tak tupo) – uplny suhlas!!

35
Micka/XX
Reagovat

11, 13, 17 – velkou hru tam nehraje nikdo, když jsem chtěla uvést aspoň nějaký protiklad k Nikovi, který se jen veze, napadl mi s bídou Viktor (ale to je taková hra-nehra) a snad Martin (zatím spíš jen sondování a taktizování). Hráč tam teď prostě není (možná to byli Romeo a zčásti Leo) a zřejmě se ho nedočkáme. Tam se nadlouho hrát stejně nedá, odkope se každý. Vždyť si jen vezměte: Zuzka i Terka vpadly do hotelu jako velká voda, kdovíco tam předvedou, a obě záhy schlíply a zvadly.

36
Valerie
Reagovat

35 – Zas na jejich obranu, co tam chceš hrát a vymejšlet s takovou produkcí za zadkem? Když už někdo něco náhodou zkusí, tak tadááá dopis od štábu a všechno je jinak. Tak to bych si taky radši šla dát drink k bazénu, než se zbytečně namáhat.

37
Micka/XX
Reagovat

36 – Však z toho taky neplyne nic jiného, než že ten, koho tam vyberou, není rozhodně žádná TOPKA, nýbrž spíš k politování. Charakterově se kromě Romea a Klaudie zatím nikdo neblýskl a Leo si udělal reklamu, ale zas jen ve svých vodách.

38
Klaris
Reagovat

9 – To sedí :-) Jen jsem trochu mimo mísu s „OPPK“. Je mi jasné, že to má něco společného s Leovým ohříváním krocana, ale bohužel mi uniklo, co tahle zkratka znamená, může mě někdo zasvětit? :o)

Nikovo přiznání mě tedy zase až tak nedojalo. Nika mám z HP jednoznačně nejradši a jeho minulost neodsuzuju, ale je evidentní, že ho do toho dotlačil štáb. Nevěřím, že by z ničeho nic měl najednou takovou potřebu se všem spolubydlícím z hotelu přiznat. Ale je super, že ostatní měli takovou reakci, jakou měli :-)

39
Macík
Reagovat

…takže já osobně mám Nikovu minulost upřímně na háku, kdybych měla porovnat Nika s jakýmkoliv politikem-zmrdem (sorry), tak Niko z toho vyjde jako andílek :-DD …takhle by se v paradajsu mohly zpovídat i Gavrieli, Decastelo…atd…atd, ale chápu, že hetero.samci v pohodě lesbický sex, nebo sex se zeleninou, ale ten homo neskousnou…nakonec je to jen sex a takový Vikouš s vařechou v čokodírce nebude jediným, komu se to líbí :-DDD

…Martin, to je teda čípek a sebevědomí mu určitě nechybí…mohli by si s Tomášem alespoň zapinkat plácačkama, aby se Tom alespoň na chvíli dostal před kameru, páč z obrazovky vyšuměl jak pára nad hrncem…a jestli bude Martin holkám okusovat prdele, tak na to se těším :-DD

…Nela jako obvykle :-D …slušně Martina odpálkovala a na jeho *výslechovou metodu* zareagovala po svém *co ti je do toho!* :-D , což já kvituju :-D…jinak to *fláknutí hajzlovi* bylo něžné třepnutí, u Nely běžný projev náklonnosti, zrovna tak, jako když jednu flákla Leovi při…no, nevím jak to nazvat…při hrátkách s krocanem…

…Nikol, pravda, už tolik neřeší, ale to se může v cukuletu změnit, páč jí čeká dilema s Martinem, s Nikem a navíc její Vikouš nejspíš vobtáh Jani… to bude ještě halóóóó…ten sex bych chtěla vidět, páč když Vikouš onehdá ležel na Jani, vypadalo to tak…ehm…jako by se přisál připosražený upírek …:-D

…netopýrek se nám malinko probral, zanavigoval směrem k Nele a napráskal všechno o vyřazovacích dohodách z minula :-D i když se mi zdálo, že Tereza spíš hovořila na kameru, než k aktérům a kdyby měla v ruce papír s textem, tak…jako kdyby nám hlasatelka četla zprávu :-DD… tipuju, že Terezu k tomu *jemně* dotlačil štáb…

…Vikoušova taktická metoda *mrtvý brouk* nejspíš přestává fungovat, páč holky na něj upřely svoji pozornost, což teda dávám do souvislosti s předchozím úkolem, kdy Viki musel vystrčit hlavičku z písku a holkám to s Vladem docela nandal, čímž je pořádně nas.al :-DD

…takže kdo je, z mého pohledu, tentokrát v ohrožení…asi nejvíc méďan, pak Vlado a nakonec Vikouš…:-DD

40
Hooper
Reagovat

35: A jakou chceš mít taktiku, když párování je každý týden jiné? To nejde. Samozřejmě, že by bylo lepší, kdyby imuniťák vybíral první, ale nečekám to. A zásadní pravidla by samozřejmě neměnná býti měla.

41
Petra
Reagovat

38 – jasne ze to Nikovi nakazal stab. Nic moc sa nedeje, sex R+N uz nie je zaujimavy, Netopier len place, Martin je moc normalny, tak to trosku okorenme. Ved potrebujeme trochu rozburit verejnu mienku, ze mily stab ;)

42
Macík
Reagovat

20) muhehehe :-DDD… stabilní výraz :-DD tak to mne pobavilo !

Jinak, Elko, z toho se teda nevykroutíš :-D já ti dám *iba fotky* !!!

43
Adéla
Reagovat

39 – to jsem se nasmála, hlavně připosražený upírek Vikouš mě dostal! On měl sex s Janou? Ať to pustí!

44
Macík
Reagovat

43) já, Adel, přesně nevím…elko informoval :-D hele, ale to možnáá dneska uvidíme v nočním sestřihu…já se táák těším :-DDD

45
Petra
Reagovat

44 – malo by to byt v Noc v raji na JOJke

46
Macík
Reagovat

…a ještě musím uvést na pravou míru *připosražený* jsem si vypůjčila od Anji :-D

47
Macík
Reagovat

45) …na Primě a na Jojke taky :-DD

48
Adéla
Reagovat

44 – tak jestli měl sex, nevím proč je tak v depce, asi neměli vařečku…. No jsem na to večer zvědavá! Jestli to není nějaká fáma.

49
Kaja
Reagovat

Tomasovo policejni skoleni policejtky Niki: „Musis byt hlavne objektivni…aspon ze zacatku…“ :-D Super sonda policejni prace ;-)

50
Adéla
Reagovat

Jinak Nela by zase potřebovala trochu vydusit. Leo teda nevypadá, že by letěl zpátky, ale Diuš s Lenkou by mohly do hotelu. Nebo jí dejte aspoň zakysanou smetanu!

51
Petra
Reagovat

47 – Mcik, na JOJke je uplne ina Noc v raji ako na Prime. Len ci vies…

52
Macík
Reagovat

51) aha, tak to nevím :-D a na Jojke je lepčí ? prosímtě a v kolik to běží ?

53
Petra
Reagovat

Po HP, tak od 23h-01:00, je to moderovane, su tam vypadnuti hostia, dnes asi Romeo a Klaudia, vzdy tam ukazu sceny, ktore sme este nevideli a myslim, ze dnes si zgustnu na tom „sexe“ J+V :))

54
Elko
Reagovat

Macík: tu sú slovenské verzie Noci v raji, vždy tam je hosť a ide to naživo a sú tam aj videá – posteľné hrátky a tak :) http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/noc-v-raji.html

Dnes tam budú Romeo s Klaudiou
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/exkluzivny-darcek-pre-dievcata.html

55
Elko
Reagovat

53: My sme sa ako zhodli :-)

56
Petra
Reagovat

Presne na minutu :))

Dufam, ze XMAN bude pozerat :))

57
vipera
Reagovat

Nezdá sa vám, že Tereza nejak vyšumela? Akoby strácala povab dlaždiča a čističa kánalov. Mám podozrenie,že tú počiatočnú trvdosť mala prikázanú od štábu. Alebo , že by abstinenčné príznaky ?

58
Evka
Reagovat

Vyhledala jsem si jak to bylo s vyhazovem Jany. Prvního koho chtěla Tereza vyhodit byla Jana !! Při dohadování v koupelně sama holkám řekla, že teď raději vyhodí Klaudii a na Janu dojde příště, protože je křivá. S tím, že je Jana křivá souhlasily všechny. Z Neliny pusy opravdu nevyšlo nic takového, že by měla teď vyhodit Janu.

59
Macík
Reagovat

49) jóó, tak to byla taky dobrá hláška :-D
… já bych brala, kdyby Tomík byl na obrazovce častěji, páč z něj padaj často ty nejlepší perly…ale asi se málo snaží, nebo střihač dává přednost spíš událostem, ve kterých probíhají hádky…což je škoda, páč pro mne jsou mnohem zábavnější debaty jako ta kuplířská mezi tomášem, brumlou a Nikolou :-DD…řechtala jsem se i u Tomášova komentu, když nad ním sexovali :-D a v tomto případě byl střih geníální…záběr na Toma, záběr na šukálisty a k tomu Tomášův koment o tom, jak se mu doma rozpadá postel, vřže a lámaj se mu rošty :-DDD

60
dessin
Reagovat

Viktor mel sex se slecnou “ a varuju vas tady vsecky, zadny muj partak nevidel moje cecky“???

A Rocky a Naty? Zas nedokonceny pribeh, nejdriv tomu venuji dva dily kdy se neresi nic jinyho a ted? Je takovej problem kua vlozit 10 vterin s nimi v posteli a precist komentar „Rocky s Natalii si vseobecneho vzruchu nevsimaji a radeji se zavrou v soukromi“ tecka, budeme vedet ktera bije a jak pribeh pokracuje. Na co ze. Protoze…

… stab je mrkev!!!

61
Kaja
Reagovat

59 – Presne, kdyz uz tam toho troubu drzej, mohli by mu dat trochu prostoru :-). Vcera jsem se vylozene tesila, jakym moudrem povzbudi Nika pri jeho odhaleni a oni pres to daj kecy moderatora :-\

62
Macík
Reagovat

elko a petro, dík :-D… takže dám dnes přednost Jojce a až budu mít čas, tak zjuknu i ty předešlé z archívu…

63
JMZ
Reagovat

31 (dessin) – a já zase psal těm, kteří žádnou jinou verzi neviděli (stejně jako já).

A mně se to takhle relativně líbí, že neexistujou žádná řádná pravidla. Koalice a vůbec všechny strategie se stále mění, nikdy si nemůžeš být nikým a ničím jist. A nahlédnu-li do historie lidstva, tak takhle to funguje v podstatě i v reálu co lidstvo je lidstvem. Někdo mocnější to z povzdálí posunuje, ať už kvůli svým zájmům nebo jen pro zábavu. A ti, co jsou posunováni se nepřestanou stejně pokoušet vymýšlet vlastní postupy. Do kterých jim nakonec vždy někdo hodí vidle.
Howgh :-)

64
Melanie
Reagovat

58 Evka: Díky! Tak to jsem Nele křivdila, chudince. :o)))
62 Macík: Noc v raji na Jojce doporučuju, ta se nedá s tou primáckou (což je jenom rekapitulace týdne, kam šoupnou dvě scénky navíc) vůbec srovnat.

65
hp
Reagovat

38 – OPPK – opichat, postrikat, pochcat a kopnout do prdele…Leovo romanticke rozjimani, co by rad udelal s holkou typu Dius :-)

66
Macík
Reagovat

63) tak s tímto konstatováním se nedá jinak, než souhlasit :-D

64) Mel dík za info, já fakt nechápu, proč jednoduše nepřepnu kanály a civím porát na Primu ???

67
Adéla
Reagovat

66 – já koukám na Jojce i na denní sestřihy, které nestihnu v telce, mám ráda slovenský komentář.

68
Macík
Reagovat

67) no, to já si můžu pustit leda tak hjovínko, páč by se kanclem rozezněla pradajs.znělka a mám po zadeli :-DD…já musím být butichoučku, ale zase můžu hlasitě mlátit do klávesnice…:-D

69
Adéla
Reagovat

68 – no v práci néééé, to si taky nedovolím, až doma.

70
Macík
Reagovat

66) …no, tak píšeš *já koukám* :-DDD tak jsem myslela, že právě teď :-DD

teda ale Adel, ty mááš pracovní morálku !!! muhehehe…

71
EvkaD
Reagovat

58, Je jiná Evka, než co píšu tady já každý den..proto si dávám písmenko, ať se lišíme:-))

72
EvkaD
Reagovat

58, suhlasíš..aby se to nepletlo, nech si Evku, já budu s D

73
Evka
Reagovat

71, 72 souhlas

74
Macík
Reagovat

šmankote, adel, doufám, žes to nevzala vážně :-D

75
ldnc
Reagovat

Mně je ta Nela sympatická, sice se šklebí, ale každý má prostě nějaký obličej :). Kdyby tam nebyla, byla by tam dost nuda. Rozhodně radši ji než takovou Nikolu uslepičenou, vulgární Terezu, co si pořád vymýšlí nebo nedej bože! haló Janu, tak to by byla konečná.

76
Macík
Reagovat

…já se teda přiznám :-D mně zajímaj všichni :-D každý má něco do sebe a každý mě něčím baví…no, a hlavně se z toho nepo..at, když někdo vypadne, tak svět nekončí…to až v prosinci 2012…takže s úúzměvem :-DD

77
JMZ
Reagovat

76 – tady musím zase naprosto souhlasit já. Nikoho z nich neznám (a pravděpodobně ani nikdy nepoznám), nikdo se se mnou o výhru nepodělí, tak co…
;o)

78
EvcaK
Reagovat

33 – konečně inteligentní chat, pěkně si tam z nich dělali legrácky, těším se na Noc v raji:)

Nikova videa jsem celá neviděla, to bych do PC nestáhla ani z informativních důvodů. Ale na uloz.to jsou tři a všude je sám a evidentně v tom svém náctiletém věku. Stejně tak na fotkách byl tuším nahý náctiletý, na těch, kde byl starší, fotil ve spodním prádle, takže to pořád vnímám tak, jak on sám pravil:) Bude to mít těžké i tak, už teď se od něj lidi i v diskuích tady víc odtahují. Tady je „děti“ vidět, jak vám může mladická nerozvážnost rozsekat život, takže pozor na to!:)

79
EvkaD
Reagovat

78, odtahují?? Vždyť Elko psal, že je to lidem celkem fuk?? Já vím, že ho tady obhajuju týdny. Hodnotím, co dělá či nedělá v HP, já jsem viděla jen fotky jeho, videa ne, nehodnotím…takových se škraloupem je kvanta a všude!! Jen si myslím, že právě on by svojí milostí v tom HP chyběl…damám určitě, fakt je to taková antická postavička Nikolas…je jich tam několik, které bych vyhodila před ním:-))

80
Adéla
Reagovat

74 – neboj, zabalila jsem to a makám doma na zahradě

81
EvcaK
Reagovat

79 – ano prosím :)) Což je pochopitelné. Jedna věc je tajný „obdiv“, druhá věc je veřejné přiznání se k lidem se „špatným společenským kreditem“ nebo potažmo ke špatně společensky hodnocené RS HP:) Vůbec na tom nevidím nic špatného nebo negativního (ani jsem tak nemyslela svůj komentář), takový je život, a každý si musí dávat pozor, co dělá, protože někdy stačí jedna chyba a následky si sebou ponese celý život. Nik holt nikdy nebude moct být prezidentem, například:))

82
EvkaD
Reagovat

81…no o moc nepřijde když nebude prezident:-)), bude mít málo propisek.

83
Micka/XX
Reagovat

Na tohle jsem narazila na Jojce (portrét Tomáše):

„Bývalý mestský policajt s ezoterickou dušou. Tomáš sa pravidelne venuje jóge a rôznym duševným cvičeniam, no nezanedbáva ani svoje telo, na ktoré je patrične hrdý. Jeho veľkým snom je preraziť vo svete šoubiznisu, keďže mu je blízky humor, rád by sa stal komikom. Má rád sex…“

Esoterická duše komika ve světě šoubyznysu…

84
Adéla
Reagovat

Tak jsem v rychlosti prolítla včerejší sestřih a docela mi bylo Nika líto. Ať dělal co dělal jedno mu to není a bojí se co bude venku. A tyhle věci na něj kdykoli v životě může někdo vytáhnout. Na druhou stranu určitě se hůř žije člověku, který třeba zavinil při autonehodě něčí smrt. Niko jen nějak nakládal se svým tělem a to je jeho věc. Tak doufám, že nevypadne, že jo holky!

85
radek
Reagovat

78
Sundej si ty ruzovy bryle a kdyz uz se divas na jeho web, tak ho taky prohlidni poradne a proklikej vsechny odkazy. Je tam dost fotek, ktery jsou prokazatelne foceny v pozdejsim veku, nez v 18 letech, o kterych mluvil. Mne je jedno, co delal, to je jeho vec. Ja bych si sice o tento typ cloveka v realu ani kolo neoprel, ale nechapu tu zaslepenost nekterych, kteri sami sobe lzou a lzou jeste tady v diskuzi, ze vlastne nelhal a asi ani nefotil a asi ani netocil a vlastne nakonec z vas jeste vypadne, ze na tech fotkach to neni on.

86
EvcaK
Reagovat

83 – tragikomický je už teď:))

85 – růžové brýle nesundám, nosím je ráda a občas by sis je mohl taky nasadit, neviděl bys všechno tááák negativně:))

87
Valerie
Reagovat

85 – Ty fotky jsme všichni viděli, to je starý. Ale co to pornovideo se souloží? To ještě nikdo neviděl, ale na internetu pořád píšou, že ho natočil, tak to přece musí být pravda. :D

88
Arianna
Reagovat

Me je uplne fuk, jestli Niko rekl celou pravdu, nebo jen polovicni, ale z toho JAK to rekl, je evidentni, ze je to krasna a citliva duse, a o to jde! Prave jeho svaly a zjev v kombinaci s milou a pohodovou povahou z nej delaji toho IDOLA, ale to mnozi „hromotluci z vesnice“ nikdy nepochopi… ti radeji travi dlouhe chvile na jeho strankach, aby mu alespon nasli nejakou mouchu v …

Jdete se radeji podivat do zrcadla na vasi prdel! Treba zjistite, ze alespon dirku mate hezci nez Niko!:D

89
Macík
Reagovat

hele Elko, na Jojke dávaj *Súd*…tvl… to je sranda ?…nebo fakt ??? :-D

90
Adéla
Reagovat

88 – to je boj s větrnými mlýny. Možná kdyby do hotelu nasadili krásnou citlivou pornoherečku – lesbičku, tak by se jí tady chlapi taky zastávali. Kašlem na to. Niko je prostě krásný a milý a držíme mu palce. Venku za sebe bude muset bojovat sám. Tečka.

91
Simisek
Reagovat

Arianna – tleskam ! :0)))
Je krasnej jak Buh a ze mlzil, je jasny, ovsem dojal me.
Jenom nechapu, ze nepredvidal, ze kdyz vleze do TV a takhle se zviditelni, ze se to na nej vsechno nevystoura…. s tim prece mohl pocitat ! Kdoz jsi bez viny – hod kamenem. Ja to teda delat nebudu !

92
EvkaD
Reagovat

84, to víš Adélko, že nechci aby vypadl..už taky kvůli tomu, že kdoví co bude venku..a taky ať se máme na co koukat..

93
Jana
Reagovat

chci vstoupit do diskuze, ale nic mě nenapadá..halooooooooo..

94
Arianna
Reagovat

91 – urcite s tim pocital. Ale verim, ze uz byl davno „vygooglovanej“ svymi znamymi a jeho rodina to taky vedela. Staci nekoho hledat pres Facebook a uz to tam je! Tak si asi rekl, ze horsi uz to byt nemuze a sel s kuzi na trh. A ono to dopadlo daleko lip, nez cekal;).

A kdyz uz je tak oblibenej, tak doufam, ze se nam po HP neztrati z oci! To by byla hrozna skoda! Ze jo, chlapi;)?

95
Jana
Reagovat

OK, tak jen napíšu, že souhlasím s holkama. Fakt tam není bratelnej borec. Neříkám, Nik – princ krasoň, synáček (Nějak se nemůžu ubránit pocitu, že má v sobě něco podobného jako Martin Chodúr z SS), kluk z lidu, ktermu bylo ublíženo jistě našel spoustu příznivkyň mezi mateřskými typy (ale já mám malého syna doma, tak mi tento stačí:o), Tom – myslím, že na pivo bych s ním šla, občas se trefí hláškou i když to ani sám neví, ale sexappeal kolem něj neprojel ani pendolinem, GynoVik – z toho sliz ukapáva, při netopýří akci se mi lehce zvedl kufr :O, Mistr Kamenná Vlna (alias) Huhla je super, má místo úst hudební nástroj, má málo prostoru v poslední době, ale stejně už to u mě nedožene e-e, Vlado – snad nikdy neuvidím tu jeho ponožku, část jednoho dílu jsem kvůli tomuhle viděla skrz prsty abych je případně mohla rychle scvaknout. A musím se přiznat, že křivé zuby mi taky vadí – s tím už se dá dnes leccos dělat..Oproti neochucenému Tomášovi je tento naopak přesolený a přemaštěný. A nováček loudil Martin? – nesnášim škemraly – být Nelou naložila bych mu asi i víc. Na posledně jmenovaném mi navíc vadí jeho sebevědomí, které ovšem není z mého pohledu ničím reálným podloženo, prostě na mě působí arogantně..
Zapomněla jsem na někoho?
Suma sumárum já bych si teda nevybrala..ale s Nikem, Tomem bych na jedno zašla. A klidně se pustím i do holek..Tam bych měla taky problém :D

96
Tomas
Reagovat

Je to jako debata o Miro Šmajdovi. Dokonce i výhružky, jak nesleze z obrazovky. Ale on aspon něco uměl.

97
Valerie
Reagovat

95 – eště holky :D

98
Arianna
Reagovat

90 – :) zastavali a velebili! Ale verim, ze my zeny by jsme po ni nehazely tolik virtualnich zhnilych rajcat…

95 – na Martina a Vlada s ponozkou identickej nazor :D Jenomze ja bohuzel tu ponozku i s Vladem vcera videla :OOO!!

99
koc
Reagovat

docela po Ginovi jdou

100
Pattrick
Reagovat

Tohle bylo krutý :D

101
koc
Reagovat

a Tomik je jak zhrzena milenka

102
J.
Reagovat

Tak tam někdy boží mlýny projeví rychle a co dělal předtím Gino jiným s takovou libostí, tak se mu teď vracelo. Spíš mě zaráží, že je to vždy nic nic nic a najednou: Romeo sbalí Janu, Nela ví, že jí chce Natálie vyhodit, všichni si uvědomí, že je Gino manipulátor atd. Mě se zdá, že jim to tam někdo fakt našeptává, nebo to sestříhají nějak divně, že nám unikne, jak oni na takové věci přijdou…
(Apropo nevim vůbec, proč ho z Viktora přejmenovali na Gina, jiný Viktor tam neni, tak ho mohli nechat Viktorem, takhle mu půlka lidí řiká tak a půlka tak).

103
Anonymní
Reagovat

Já jsem asi něco propásla. Proč se do toho Viktora tak navážej?
Proč až teď?

104
Elko
Reagovat

89 Macík: áno, volá sa to Súdna sieň a tuším to už na Jojke chodí asi 4-5 rokov. Sú to prípady, ktoré sa na Slovensku stali a je to robené aj zábavným spôsobom :)

105
koc
Reagovat

103 – to nikdo nevi .. ale vcera Niky rikala Martinovi ze by chtela vyradit Gina a ted naznacila ze mu tema otazkama chtela otevrit oci

106
EvkaD
Reagovat

Nějaký 6 smysl ovládl celý HP?? Všichni prozřeli ze dne na den, najednou je tam veliký manipulátor a našeptávač Viktor…divné…To seděli za dveřma, či se sešli a povyprávěli si co všem kdy řekl…
No, párování…je potřeba někoho najít…A to nepatřím zrovna k příznivcům Viktora!

107
J.
Reagovat

103, 106 – Taky se právě divim, jak vždycky na něco přijdou, o čem víme my diváci a oni tam si to najednou uvědomí… Divné, no

108
Hooper
Reagovat

Nějaký důvod, proč je trojúhelník tentokrát v noci a stojí?

109
Petra
Reagovat

Konecne napadlo niekomu ze by mohol vypadnut Tomas. Dakujem!!!!!

110
koc
Reagovat

108 – mozne vysvetleni – nikdy nevis co se stane v raji ;-)

111
J.
Reagovat

108 – Asi aby to bylo zajímavější a tajemnější…
A nebo vevnitř zrovna vytíraj :oD

112
Valerie
Reagovat

Doufám že ke mně bude fér. :D

113
J.
Reagovat

Měli by udělat soutěž: Plačka Hotelu. Vyhrála by to Tereza a první cena by byla odjezd domů!!! :oD

114
koc
Reagovat

jezis ten Martin je ale priposranej

115
Hooper
Reagovat

„Já tu otázku napsala, ale neslyšela jsem to.“ Dobrá věta Nely. A Michal u mě padá dost výrazně dolů.

116
Melanie
Reagovat

102 J: Určitě dostávají nějaké informace, už víckrát se tam zmínili o něčem, co by jinak nevěděli. Jako např. teď o tom, že věděli, kdo tam přijde. Štáb s tím manipuluje víc, než si myslíme. :o)

117
EvkaD
Reagovat

Já nevím, jsem tady asi od těch konspiračních teorií, mně připadne divné, jak ten Martin ujišťuje Niki, ať si za Nika stoupne, že ho nevyhodí…i jemu to říká! Já nevím, já mu to úplně nevěřím..A chce najednou Terku..jsem sama, komu připadne divnej??

118
Pattrick
Reagovat

:D :D LOL, tak Niky je trubka :D Fakt, myslím že Nela by už měla jít, chtělo by to změnu.. Ten Viktor má fakt rozum.

119
koc
Reagovat

pekne ji rozebral .. Gino bravo .. to se mi libilo

120
J.
Reagovat

116 – No myslím na to každým dnem, když to vidím… :oD

121
Pattrick
Reagovat

Tvl, jak někdo může říct.. NEPROŠ :D

122
J.
Reagovat

Jinak ta Niki má taky v něčem pravdu, Nele třeba už dvakrát vypálila rybník, jednou si stoupla za Nika, když s nim počítala Nela a předtím jí poslala i Lea domů, když se rozhodovala mezi ním a Viktorem. Na jednu stranu o tý taky člověk neví co si má myslet, vypadá jak Nely pejsek, ale pak někdy překvapí :oO
A Viktor, to je kapitola sama pro sebe

123
koc
Reagovat

cekam kdy Tomik vklouzne pod stul a Martinovi ho preblafne jen aby nevypadl

124
koc
Reagovat

nejakej duvod to dnesni osocovani ma .. mozna si Jana vytahne jednicku (jako nahodou) Gino zustane a bude to tam trosku ostrejsi :)

125
J.
Reagovat

Hm, tak rekap na pondělí… Jestli bylo woodoo po párování, nebyl tam v záběru jen Niko. Že by to něco znamenalo???!!!

126
EvkaD
Reagovat

125, myslím, že tam záběr byl na něj…nestraš!!!

127
J.
Reagovat

Budu se pak muset podívat do Videoarchívu. Viděl jsem Rockyho sedět vedle Tomáše a Viktora s Vladem…

128
Dee
Reagovat

125- asi jsi zrovna mrknul, protože tam záběr na Nika byl:-)

129
EvkaD
Reagovat

128…že jo? Se sklopenou hlavou tam něco poslouchal….ne?? Archív nebo Joj jede o 10 minut zpátky, mrknu tam..

130
J.
Reagovat

No ale Martin asi nevypadne, takže to byly nejspíš záběry před párováním, pokud tam byli jinak všichni

131
Melanie
Reagovat

Já koukám na Jojku, tam to jde trošku později, tak se na to budu soustředit. :o)

132
Jana
Reagovat

a to tele Jana hubou mele. Ale nějak jí spadl hřebínek – je si nějaká nejistá a asi jí došel kredit :B

Opi Tereza mi vyloženě vadí. Na to, že jí je 22 je teda poměrně vyžilá.

A celkově to začíná být stálě větší nuda..

133
EvkaD
Reagovat

131, prosím tě…já mám pocit, že byl krátký záběr…

134
Hooper
Reagovat

114: hodně, velkej alibismus.

135
Dee
Reagovat

Stopro tam byl:-) Držel si bradu, koukal dolů a pak se podíval na stranu. Ale není nad to, potvrdit si to na vlastní oči:-)
A bylo to před párováním, kluci tam byli všichni.

136
Jana
Reagovat

133 taky to omrknu

137
J.
Reagovat

135 – Tak planý poplach, ale jeden nikdy neví… Znáte to! :o)

138
Hooper
Reagovat

Ty vole, to je fakt tele, ten Martin.

123: souhlas

139
EvkaD
Reagovat

Tak Vlado je při Viktorovi?? A Joj má reklamu…a k tomu Nikovi…proč na FB a jinde jedou fámy, že Niko vypadne!!! Já FB nemám, ale i tak…něco asi na tom bude ne?

140
EvcaK
Reagovat

Husté to bylo dnes, zákopová válka zuří v plném proudu. Za měsíc už budou zralí na psychiatra.

141
EvcaK
Reagovat

139 – tak Niko by asi mohl vypadnout, pokud by byl Martin opravdová „sfiňa“, ale dneska jsem mu věřila i já:))

142
Melanie
Reagovat

139, 141: Tak kdyby Martin vyhodil Nika, byl by sám proti sobě. Niko je tam dost oblíbeny, poštval by proti sobě minimálně Niky a Nelu a to by nebyla dobrá strategie. :o)
Ovšem otázka je, jak to vidí on. Je tam pár dní, všichni do něj hustěj to svoje, nemá takový nadhled jako my u tv.

143
Jana
Reagovat

Já u ohně Nika neviděla (Ale Natalu taky ne)

144
Melanie
Reagovat

Niko u ohně byl. Byli tam všichni kluci. Ale je to logické, že dají woo-doo ještě před vyřazováním, to jsou nejvypjatější situace.

145
EvkaD
Reagovat

Asi na 5 sekund tam byl malý záběr na Nika..v takovém kouři..jest tak??

146
EvkaD
Reagovat

142, to máš pravdu…ale kdoví co může být?? Změna pořadí…dají vybrat Martinovi jako prvnímu a šlus..nevím! Je fakt, že by si poštval je proti sobě a nikdo by mu nevěřil!! A kdoví, zda příště za zákeřnost by ho nevyřadili…Nechci ven Nika a ani Vlada..a asi ani Rockyho…tak?

147
Hooper
Reagovat

Tak snad jediná, která nebyla orodovat za svého partnera, je Nela. Mohl by to vzít Martin jako nápovědu, ale nedělám si o jeho inteligenci nějaké iluze. (Dobře by to bylo, wtz.)

148
Jana
Reagovat

147 a Terka :D

su slepá, fakt jsem ho neviděla..ale věřím vám :D

Chudák Romeo ted v té lajfce :-O

149
Melanie
Reagovat

147 Hooper: Jo, Tomáš ven. Kromě toho, že tam jednou za pár dní plácne něco k našemu pobavení, je tam na nic.
Za Tomáše ale orodovala taky Niky, ne? Toho Nela potřebuje, protože momentálně je jedinej, kdo si za ní může stoupnout.

150
Arianna
Reagovat

Kreativni hlavy HP se asi dost bavily, kdyz skotacici Tereze na jeji narozeninove party daly jako hudebni kulisu „I need a doctor“ :D!

151
fed
Reagovat

Tak tady je manipulátor asi Hooper, protože evidentně kecá jen aby mohl něco mít proti Nele. Ad 115 – Nela to říkala přesně naopak – Já jsem tu otázku nepsala (však se k tomu pak přiznala Niky), ale slyšela jsem to. Ad 147 – Martin sám říkal, že Nela po něm chtěla ať Tomáše nevyhazuje a ona to potvrdila též, že nechce, aby vypadl. Prostě si většina z vás schválně sedí na uších jen proto, aby mohla nadávat na tu zlou arogantní Nelu a litovat chudacky andilky cukrika a Klaudii. V zivote ale prave naopak takovi „andilci“ byvaji ty nejvetsi bestie…

153
lucik
Reagovat

teda to nechapu toho lea takovej hajzl prej že miluje nelu to jo akorát jí ošu…

Přidat komentář