Panáček v reality show

Kdo přežije se vrací od 4.5. na Prima COOL

26. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Nejlepší bezplatná televize v české kotlině Prima COOL na své obrazovky vrátí trosečnickou reality show Kdo přežije, čili slavného Survivora. Tuto zábavu plnou adrenalinu bude vysílat od 4. května 2012 každý všední den v 19:20. Znovu se podíváte do nejexotičtějších koutů světa, kde bude skupina mladých lidí v Kdo přežije plnit náročné úkoly. Kdo z nich obstojí ve zkouškách výdrže, síly, obratnosti a schopnosti spolupráce nejlíp?

Uvidíte znovu všech šest sérií v tomto pořadí: Guatemala – Mayská říše, Panama – Exile Island, Cookovy ostrovy, Fidži, Čína a Mikronésie. Dobré ne?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
rosien
Reagovat

Bezva! I když – nové řady nebudou?

Reagovat

Aha, takze misto novych dilu The Amazing Race budou zase davat opakovacku Survivora :( Kua, kdyby slo alespon o nove rady :(

3
pimpa
Reagovat

2 Amazing Race má konkurence!

4
PetraK.
Reagovat

Hlavně že už skončila Pevnost!

5
Pattrick
Reagovat

Myslím, že potom najedou s další řadou = )

6
tom4a
Reagovat

Správně to mělo vypadat:
Nejlepší bezplatná televize v české kotlině Prima COOL na své obrazovky vrátí trosečnickou reality show … bla bla bla … Uvidíte znovu všech šest sérií v tomto pořadí: Guatemala – Mayská říše, Panama – Exile Island, Cookovy ostrovy, Fidži, Čína a Mikronésie … a pak bude následovat 17- 24. serie O:-)

7
Teruli
Reagovat

jsem moc ráda sice by to mohly být nové řady, ale Guatemalu jsem neviděla takže pro mě je to jak nová série, ale šílela sem když mi kluk ve škole řek kdo to vyhraje :-(

8
sova4
Reagovat

docela dobry novy rady by bily lepsi a prosym odpoledne dejte kdo přrzije prosim od 13 45 misto takesiho hradu ten dejte klidne od 12 45.dik mooooooooooooooooooooooc!!!!!!!!

9
Jaclyn
Reagovat

Jo, až na to že nový díly nebudou…

10
Jerremy
Reagovat

Od 3.10.2012 – 19:20 Prima COOL -> Borneo (uplne prvni serie)
Opakovani o den pozdeji v 11:40.

Přidat komentář