Panáček v reality show

Hotel Paradise (23.4.) koho vyžene Tereza a co píše Romeo Klaudii?

23. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Halóóó, je tu pondelok! Každý fanoušek nebo pozorný divák Hotelu Paradise ví, že každý pondělí se loučíme s jedním soutěžícím z Hotelu Paradise. Dnešnímu vyřazování bude vládnout i imunita, kterou po příchodu do ráje získala Tereza, ale po výměně s Nelou o ni přišla. Dnešní list vyřeší všechny dohady – štáb se rozhodl ponechat imunitu Tereze!




Muži vs. Ženy

Soutěžící dostanou úkol, napsat 5 věcí, které jim navzájem na sobě vadí. Diskuse se dostane do ostré výměny názorů, ve které zřejmě budou mít narvch ženy. Za kluky debatovali Vlado a Viktor, za dívky Jana a Nela. Jak jejich ostrá politická přestřelka dopadne? Závěrečná slova Nely: „vy kreténi zaostalí…“, mluví za vše. Vyhrali ženy nebo muži?

List od Romea

Po Leovi, Lence zavítá opět pošťák do Hotelu Paradise. Z dopisu se může těšit Klaudia. Uvidíme, co měl Roménia na srdci… (snad se Romeo neinspiroval Leem a neužil si noc s Dianou :)).

Kto opustí raj?

Už nyní se 100%-ní jistotou můžeme říci, že Tereza to nebude, protože ji chrání imunitu, kterou jí paradoxně zajistila Klaudii. Klaudia dostala v pátek zvláštní moc, označit člověka, který by měl ráj opustit a právě označený člověk – Tereza, se mohla těšit z imunity. Koho pošle Tereza domů? Vše se dozvíme už dnes večer.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 90
1
Hooper
Reagovat

Na výměnu názorů se těším. Na párování už méně. A ilustrační foto mnoho bodů!!

2
Elko
Reagovat

Ilustračná foto je pre všetkých fans :) a hlavne obľúbencov našej Janičky. Dúfam, že XMANovi som nejak špeciálne neublížil na zdraví. :)

3
Beruška bez teček
Reagovat

Hmmm…..to jsem zvědava koho nám místo Klaudie pošlou. Co třeba nějakou feťačku, která si bude v přímém přenosu píchat – to by teprve bylo neco. Nebo uz mozna nastal cas na gay obyvatele domu, ktery si bude moct vybrat jestli bude hrat za kluky nebo za holky……asi se na to brzo z vysoka….

4
petto
Reagovat

jak to asi dopadne?at za klaudie stoji kdo chce tak pojede domu-asi nema za potrebi si nic dokazovat a jeste s nekym kdo je tak zaostali jako je tereza ta je tak pripravena jit do fkokhauzu na leceni..

5
petto
Reagovat

jeste tam poslete lezbu a gay herce a bude sebranka hotova
jedna kravka nevi ktereho kluka chce druha zas stale se mraci a je urazena steho jake mela strasne detstvi dalsi ma rada sex a kdyby tam nebyli kamery tak by ojela vsechny i mravence -nejmladsi kravka stale prebiha informuje a drmoli svoj halo a hraje si na dulezitou a posledni je fetacka pic–n a entou -..a lezba ci gay herec tam zapadne..-

6
J.
Reagovat

Párování bude tentokrát asi dost jednoznačné. Tereza bude vybírat poslední a jestli jí někdo výrazně během toho dne nenaštve, tak si stoupne tak, aby vyřadila Klaudii i kdyby byla s kýmkoliv. A napodruhé jí už do hry nevrátí…
Tím se akorát potvrdí to, co všichni dávno víme a to jest to, že vše je jen hra štábu, protože Vierce či Viktorovi mohli dát taky imunitu zpět, i když se spárovali, ale neudělali to, protože nikdo z nich neřikal tak vehementně po kom půjde. Štáb si za a) nenechá líbit, že Terezu o imunitu připravili sami soutěžící, když jí vecpali do páru s Viktorem, a za b) štáb se chce zbavit toho, kdo dělá nejméně konfliktů a když ví, že Tereza je otevřeně proti Klaudii, a Klaudie nechce moc pařit a je za slušnou, tak prostě tý Tereze tu imunitu vrátili, za nějakých xy okolností.
Tady kdyby se posílaly nějaké sms na vítěze – nepošlu ani ň, protože vítěze si svými „pravidly“ vybere vítěze sám (nebo aspoň ty finálové páry) podle toho, kdo se jim bude hodit…

7
J.
Reagovat

Oprava: Vítěze si svými „pravidly“ vybere štáb sám
(ale to určitě všichni pochopili) :o)

8
Evka
Reagovat

Hnus, hnus…asi to dám dnes naposledy…Manipulace jaká nemá obdobu, štáb záměrně si tam chce nechat plebs, jak je Tereza, na Klaudii je to odporný podraz…ti lepší ven, splašky zůstanou!! Dnes to dám a adieu…škoda

9
XMAN
Reagovat

Takže dneska asi půjde pryč Klaudie…a už tady ani nic nekomentuju, protože pak už to fakt nemá smysl dál sledovat. Už je mi to jedno, neprožívám to. Stala se z toho prvotřídní hovadina.

10
XMAN
Reagovat

Ta fotka u článku mohla být jiná no :-D

11
Beruška bez teček
Reagovat

9 – no teď už to může být jen taková bizarně-perverzní zoologie. Jsem zvědavá jaký další druh u nás ještě žije.

12
MajaK.maja
Reagovat

Neházejte flintu do žita!! Nikdy nevíte, co se stane v ráji. Ale jestli trapně, už podruhý, je celý týden něco jasný (že vypadne Klaudie), a opět to tak dopadne (stejně jako s Romeem), tak to hodím do žita bobek na tuhle trapnou show… Dneska jim dávám poslední šanci :-).. no, koukat budu samozřejmě dál, ale už z toho nebudu mít ten požitek ;-)

13
J.
Reagovat

12 – Asi tak, moje slova…

14
galadriel
Reagovat

Ja si myslím, že tam štáb dal Klaudiu späť, lebo si mysleli, že Romeo nevypadne. Nemyslím si, že niekto v štábe povedal Vladovi a teraz vyhodíš Rómea a že sa bude Romeo stavať proti Nele. Môžu sa hrať so strihom, ale neovplyvnia koho meno ten daný človek povie.
Som bola v tom, že Romeo a Klaudia bude proste finálový pár.

15
galadriel
Reagovat

2 – Elko videla som jednu ešte lepšiu…takú istú len tam bola ešte Šebestová (bez Macha) spolu so sluchátkom :-)

16
vipera
Reagovat

Na všetkom zlom je a niečo dobré. Vyhodia Klaudiu a já konečne stratím svoju závislosť na HP. A budem neveriacky krútiť hlavou , jak sa može niekto dívať na takú blbosť. :D

17
MajaK.maja
Reagovat

Šmarjá, snad si Tomáš nechce začít s Nelou???? Halooooo!!! :-D

18
RAINMAN
Reagovat

Nela má ale dobrej pupek!

19
Pattrick
Reagovat

Teď jsem nějak nepochopil, proč tam byl ten sestřih a pak to párování, halooooo..

20
Ufonka
Reagovat

Doufala jsem, že telefonistka půjde domů.

21
MajaK.maja
Reagovat

Tak to je fakt debilní…

22
Michal V.
Reagovat

pattrick: tak asi by jsme to meli bez prekvapeni….

nuuuda to vyrazovani…

23
MajaK.maja
Reagovat

19 – protože to stříhají fakt troubové, to je neskutečný

no, Natálie… pozdě bycha honit

24
Thybaumont
Reagovat

je to hra plná zvratů, strhujících napětí a nečekaných rozhodnutí :-D

25
MajaK.maja
Reagovat

24 – spíš hra plná zvratků :-D

26
MajaK.maja
Reagovat

Niko, jak poznal tvrdou chlapskou ruku na zadečku, bobánek :-D

27
RAINMAN
Reagovat

Mě by spíš bavila hra „Uhodni, kterej kanec tě oplodnil“. Ale na to je tam, zatím, málo pohlavních styků. ;-(

28
RAINMAN
Reagovat

19 – Taky nechápu.

29
Beruška bez teček
Reagovat

Jak říkám, teď nám tam dejte buď feťačku co si bude šlehat v přímém přenosu nebo afektovanou transku co bude hrát za holky.

30
Mia
Reagovat

celkem podraz na Klaudii, já už taky končím. Stejně už moc nesleduju. Každý nově příchozí =o dement vyšší level

31
Evka
Reagovat

Jak jsem psala…smutno, co udělali ze soutěže..Navedená odporná Tereza přišla už se záměrem vyhodit Klaudii..a Vlado je mi čím dál víc sympatický…taky tam moc dlouho nebude, ani on, ani Niko..

32
Elko
Reagovat

Tak je to Klaudia, holčičí gang ukecal Terezu, predpokladám, že hlavne Jana :)

„koks“ pod nosom Terezy bol vtipný :)

33
jenkaa
Reagovat

Tak ja uz take nevrcim, koukam, nespokojena, ze stab asi v opojeni karibiku nevnima, sere na vsechno……
ostatne muze byt v teto zemi neco opravdu, a ne jen jako?
Xman, uz tu knikas nekolik dilu / tydnu………………..jak uz na to koukat nebudes…..je ti Tva volba, ale dneska mi zrovna lezes na nervy, tak do prkvancic bud koukej, nebo ne, nebo napis, budu jen komentovat…………………………….s koukat a nekoukat…………….mi uz ani nestve , jak to zkankal ten, kdo za to bere prachy,,,,ale divak jako Ty

34
Hooper
Reagovat

31: Vlado dost možná půjde příští týden. Niko tam ještě bude, teď je čas na likvidaci např. Michala.

35
koc
Reagovat

Tereza si nekde na plazi mele koral aby mela co snupat jinak si tu jeji nepritomnost nedovedu vysvetlit

36
radek
Reagovat

30
ja myslim, ze minimalne pologaye a polotransky uz tam jsou, ale ja bych tam dal nejakou poradnou feministku.

37
RAINMAN
Reagovat

35 – :-D

38
Prochor
Reagovat

Takže došlo na moje slova – minule Romeo a dnes Klaudie. Nakonec je to přirozené – vypadla přece největší „falešnice“ a ani to štábu nedalo moc práce. Paní „Pravda“ to má zase víc posichrované. Hlavně, že to klape jak má.

39
MajaK.maja
Reagovat

35 – taky jsem přemýšlela, kam ji zašili :-D

ta jejich slepičárna už mě taky nebaví, my sme holky, proto se urážíme, my sme holky, proto posloucháme za stěnou… to jsou kravky a Jana je matka všech krav

40
MajaK.maja
Reagovat

A ta Nela už mě dneska zase sere, vypínám telku, dobrou

41
Hooper
Reagovat

Plácaná už není ani OLOL.

42
koc
Reagovat

to be continued .. a Tereza porad nikde .. bude je to sestrih z jineho dne a ona uz tam nebyla (pro poruseni pravidel, odstoupeni ze zdravotnich duvodi ci jine) a nebo vazne nevim kam se mohla zasit

43
Prochor
Reagovat

42 – Tereza dostala absťák a bere bobule v Hono Lulu.

44
Ufonka
Reagovat

Mě se líbí jak Niki tak Natalka. Obě se snaží neurazet. Niki mě baví hratkama. Sice detsky no a co, něco se děje a neublizuje.

45
XX
Reagovat

Milá zlatá Jojko, milá zlatá Primo, děkuji Vám z celého srdce, tohle byla rána přímo mezi oči, abych se už vzpamatovala a neutrácela svůj drahocenný čas na výplody vašich nejlepších hlav. Spánejk před půlnocí je nejvydatnější, takže dobrou noc.

46
Hooper
Reagovat

Ale Nela má pravdu, že strategie téměř výhradně vymýšlí ženy, ne muži.

47
Valerie
Reagovat

42 – Klaudia byla přece nudná, tak ji vyhodili a nechali tam s… outěžící, která nebude pro jistotu vidět vůbec. :)

48
anja
Reagovat

no jak čtu ty komentáře a konstatování většiny, že se na to už nebudou koukat, tak jsem asi sama a trapná, že mě to dneska bavilo :)

49
Elko
Reagovat

Niko dnes zase zaperlil, keď napodobňoval Nelu s vejárom a na záver povedal, napíš tam vejár :D
anja, myslel som na teba :)

50
Bobby Brown
Reagovat

36 – doprčic, tys mě předběhl, na feministku už jsem také myslel, ale ta by se tam nehlásila – feminy by spíš vyrazily s plachetnicí a transparentem kolem HP ;-)

51
Ufonka
Reagovat

Anja: nejsi sama. A čekám rozuzlení kde je Tereza.

52
Evka
Reagovat

Ach Romeo, ach Klaudie, kde jste??? A kde je Tereza?? Štáb ji dává rady??

53
Mic
Reagovat

Nevím, co lovci mušlí vadí na Nikolčiných hrách. Má tam něco lepšího na práci? Aspoň by si máknul na nějakej ten zadeček. Což nevím, jestli se mu jinak podaří. Ten kdo zamknul Terezu a zahodil klíč má u mě bod.

54
anja
Reagovat

51 Ufonka, Tereza bojuje s imunitou – dostala úpal, absťák anebo jí dostihla faraonova pomsta…. a vůbec – mně je jedno kde je a co jí je, mně tam nějak ani nechyběla

55
Ufonka
Reagovat

Nechybí mi, jen je to divné

56
galadriel
Reagovat

Za mna dobrý diel. Čím ďalej sa mi páči Niky. Jane to dala pekne na lopate „budeš hovoriť za celok, alebo ťa vymením“. U Nely mi vadí ako ju stále okrikuje. Ona proste vidí, že v tomto „kamarátstve“ má navrch, za nič ju vlastne nemá.
a z uputavky je zrejmé, že má Niky prehľad vo wikipedii :-))

57
Homie
Reagovat

Jdu hledat na Wikipedii…
btw. halooooooo :)

58
Ufonka
Reagovat

Třeba má Tereza opaleny prezervativ na břiše a schovává se :-)

59
galadriel
Reagovat

58 – a možno sa snaží zistiť, čo to vlastne je.

60
Mic
Reagovat

Vlado měl asi zalehlé uši a zapoměl dekompresovat, když šel na casting. Špatně pochopil o co tam jde.

61
Elko
Reagovat

Nela je zase vo „forme“: môžeme sa tešiť na ksichty, plač, Nelašéfovanie. Chalani však zabudli, že tento týždeň budú mať navrch dievčatá, myslím si, že im to dajú dobre vyžrať, ak im tam pošlú nejakého samca… ale v podstate trafili do čierneho, keď napísali, že sa urazia a odídu do izby :)

62
Hooper
Reagovat

Nikola měla ohledně Wikipedie výbornou hlášku na konci upoutávky!

63
EvcaK
Reagovat

Dneska jsem od toho nic nečekala a po pár dílech jsem se opět královsky bavila:)) Bylo to vtipné a super. Odstranili Klaudii a Terezu a hned jak to prokouklo:))

64
Prochor
Reagovat

63 – To je fakt ty ženský jsou matroš. Perfektní póvl.

65
anja
Reagovat

61 Elko, počki, ale na nového samca vždycky holky dělají otrávené ksichty, říkala to Jana :)

66
RAINMAN
Reagovat

60 – Neměl by ten bulvár tolik číst!

67
RAINMAN
Reagovat

63 – Tak to jsme se asi každej dívali na jinej pořad…

68
Mic
Reagovat

59- To je fakt. použitej prezervativ může Terazu opravdu vykolejit!

69
Prochor
Reagovat

68 – Samo – něco takovýho nikdy neviděla.

70
Elko
Reagovat

65: jo, máš pravdu :) teraz to bude asi hodně otrávený ksicht.

71
Mic
Reagovat

Tak přemýšlím, jestli je šance, aby zitra přišel nějakej normální kluk. Bojím se, že bohužel ty nejlepší už vybrali a nic lepšího už nemají na skladě. Pokud si to dobře pamatuju, tak se přihlásilo 6000 lidiček (já vím- Nelka má jiný čísla)

72
RAINMAN
Reagovat

59, 68, 69 – Nebo je možná na konci dne vytahuje ze svého domácího koše… a snaží se jimi sama oplodnit…

73
RAINMAN
Reagovat

71 – Kdyby se jim přihlásilo přes 7 000 lidí (to jsou jejich oficiální čísla), tak by přece nehonili případné zájemce, po dobu jednoho měsíce od vyhlášení castingů, ať přijdou na dodatečný termín castingu i bez předchozí registrace…

Třeba do takové Šéfky, už se nedalo přihlásit po šesti dnech!

74
Mic
Reagovat

72- jen to ne! Šesterčata která by z toho vzešla by se přihlásila do HP a to by bylo už opravdu jen pro velmi silné povahy!

75
Thybaumont
Reagovat

stejně ty její potraty, dvojčata, trojčata.. odstáté uši.. asi ošatky netopýrů.

76
Mic
Reagovat

73- Třeba zapoměli zmínit, že kdo je ve výkonu trestu nebo v léčebně, tak má velmi malou šanci, že ho vyberou.

77
Mic
Reagovat

75- To ať mě nikdo nevykládá, že když jde někdo na potrat, tak mu řeknou kolik čekal dětí. To je blbost ne?

78
bludička
Reagovat

tak dnešní díl chválím. vypadla Klaudie a konečně se začalo něco dít. Tereza se odklidila a nikomu nechyběla, spíš naopak. U vtípků mojí oblíbené animátorky jsem se nasmála a myslím, že většina osazenstva HP taktéž, snad jen kmeti jako Viktor a Vlado jsou už na to příliš „dospělí“… jinak Vlado je fakt debil na n-tou, doufám že příště poletí. řeší hovadiny… naopak v mých očích po dnešním díle hodně stoupl Niko, příjde mi tam momenálně nejnormálnější, při sepisování těch pěti argumentů se jako jedinej nemohl posrat z toho, aby to holkám co nejvíc nandal. jako jedinej se zastával jejich „dětinskosti“, přitom být tak dlouho někde zavřenej, tak je tohle chování docela přirozené… a k tomu maj na to celkem ještě věk. takže deset bludišťáků pro Nika a zlatýho k tomu za to, že po celou ohnivou debatu se tam tomu jenom na tom gauči smál :D a Niky taky krásně setřela Janu :D

79
Arianna
Reagovat

73 – jeste zes to stihl, Koci:D!

80
Sami
Reagovat

77- Myslím že jo. Protože nejprve musíš na ultrazvuk, kde doktor vidí, jestli je jedno, nebo dvě.:-(

81
Prochor
Reagovat

78 – Vypadla Klaudie a zůstal ženský odpad. Opravdu povedenej díl :-)))

82
Sumec
Reagovat

Gino Viktor atd. perlí. Holky taky si představujete jak souložíte s Marselínem na traktůrku, co tam dycky jezdí na začátku?

83
bludička
Reagovat

81 – to si nemyslím :) na Klaudii mám jiný názor, než většina zde přispívajících, ale tak už to občas bývá. ženským odpadem bych nazvala Terezu a Janu, ale proti ostatním nic nemám. živočišná Natálka a dětinská Niky mi příjdou prostě přirozenější a lidštější, než nějaká svatá Klaudie.

84
Abigail9
Reagovat

Tomíkovy dosavadní partnerky nejsou absolutně schopné chápat vztah – tak, jak ho chápe Tomík. Jestli mu tam v nejbližší době nepošlou nějakou, v kterou by moh opět vkládat naděje a konečně tasit (olejíčky), tak už ho nikdy nikdo neodfrustruje.

85
bludička
Reagovat

nehledě na to, že ačkoli jsem ženská, tak se ráda podívám na hezké holky a Klaudie mému oku zrovna nelahodila, zato Niky s Naty jsou prostě baby :)

86
Abigail9
Reagovat

85 – to mému oku Klaudie lahodila, ale páč mam radši živočicháře než chcíploticháře, vyhazov kohokoliv jinýho by s mýma emocema zahejbal víc :-)

87
EvcaK
Reagovat

Současné osazenstvo (když pomineme Terezu), má do odpadu daleko. Klaudii to slušelo s Romeem. Bez něj to nebylo ono. Mně vadily ty hrátky režie, jinak mi její odchod žíly netrhá. Včera to bylo vtipné, hry se jim povedly a „řešení problémů“ bylo taky skvostné:) Pro mě Niko a Niky jsou pohodové, příjemné postavičky téhlé RS. Ostatní určitě taky dodávají něco zajímavého. Kdyby chodili už jen takovýhle týpci, jsem spokojená. Extrémy ať zůstanou doma.

88
RAINMAN
Reagovat

63 a 67 – Ale musím uznat, že se mi na to včera koukalo líp než na díly, kde na sebe jenom štěkaj.

89
EvcaK
Reagovat

RAINMAN – no vidíš, jak jsi se vyspal, už to nevidíš tak rozdílně:))

Přidat komentář