Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu, 3. řada bude i pro farmářky, přihlašte se

22. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=3382 w=420]
Zatímco si druhá řada Farmáře, který hledá ženu spokojeně plyne pondělním vysílacím schématem Prima Family, spustil se v těchto dnech casting již na 3. řadu této reality show. Největší novinka? Nové se do Farmář hledá ženu mohou hlásit i farmářky hledající své muže.

Máte zájem se přihlásit, znáte farmáře či farmářku ve věku 18 – 65 let ve vašem okolí? Pak využijte kontaktů na oficiálním webu Prima Family.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
anja
Reagovat

v tom případě by tam pro farmářky měli dát jako Moderátora Jirku Pomejeho… jakože by Laťku měli chlapi a Pomíka baby – to by bylo faaajn :o)

Reagovat

Oni té komedie pořád nemají dost? Kde ty ochotníky zase seberou? Jedno je jisté. Tentokrát asi konečně vezmou na milost farmářku, která se prý hlásila už do obou řad a ignorovali ji. Nyní se jim bude hodit do krámu. Já být jí, tak je pošlu k šípku i s celou jejich režírovanou komedií. Čeho je moc, toho je příliš a o českém Farmáři to platí dvojnásobně.

3
okkvp
Reagovat

njn, holt dokud to nebudeme úplně ignorovat, tak budou mít v tv pocit, že skvělý pořad … očekávám i řadu 4 – zvířátka hledaj farmu nebo aspoň chlívek

Reagovat

Sledovanost vyšší než u jedničky, tak po kozím dědkovi a Čočekovi hledají dalšího, který jim řadu potáhne. Přihlásit se může už jen zoufalec bez pudu sebezáchovy. Chtělo by to pauzu, nebo by se měl štáb povinně proškolit na Slovensku, aby konečně pochopili, co je show. O realitu nejde nikde a nikomu.

5
Rena
Reagovat

Tento link je už pod aktuálním dílem druhé řady, proto jsem ho tady zrušila. A.

6
Kamča
Reagovat

Pomíka bych brala všemi 10. V nočním vysílání na F1 exceluje.

7
koc
Reagovat

mozna si jeste pred trojkou strihne Prima s Vianostrou porad Produkce hleda farmare

Reagovat

7 koc,
nebo rovnou Farma Vianostra?! :D

9
Katrin
Reagovat

Trapné je spíš to jak se ty hloupoučké ženské o ty farmáře perou ještě před vysíláním tady na netu….(((( To už je vážně zoufalství……)))))))

Přidat komentář