Panáček v reality show

Prostřeno V. série (23.-27.4) Uvidíte z Brna!

23. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=4184 w=420]
V pořadu Prostřeno! Nás opět čeká Morava. Po delší době budou muži v mírné přesile, takže nuda v Brně určitě nehrozí… Uvidíme mladého muže žijícího stále ještě s maminkou, mladou maminku řídící se babiččinou radou i ženu komunikující s vesmírem a anděly. Stane se večírek zcestovalého hostitele vyvrcholením brněnského týdne? Nebo se snad ukáže že méně je někdy více? Sledovat jak si tato parta vzájemně a jak si při vaření povede můžete opět každý všední podvečer na Prima Family.




Představme si jednotlivé účastníky tohoto Prostřena

Pondělí

Hned čtyřchodovým menu uctí hosty v Brně-Židenicích mladý administrativní pracovník David. Má přítelkyni, ale žije s maminkou. Miluje sport a vaření. Přichystá vejce plněná oříšky, francouzskou bramboračku a kuřecího šneka se žampiony a bramborovými kuličkami.

Úterý

I nezaměstnaná grafička a servírka Zuzana uvaří čtyři chody. Hlavní částí jejího menu bude rovněž kuře, ale „v rajské omáčce podle naší babiky“. Soupeře čeká v jejím rodinném domku „něžné políbení“ na závěr.

Středa

Uprostřed týdne se na ivančický chřest v ivančickém podkroví rozpomněl manažer Jan a uvaří z něj polévku, takzvanou šparglovku. Budou ještě Honzova milovaná žebírka a domácí zmrzlina.

čtvrtek

Ve čtvrtek nastoupí čtyřicetiletá Oldřiška, která připraví večírek ve švýcarském stylu. Podává čtyři chody. Hosté se mohou těšit například na raclette a Gschnätzlets mit Rösti. Trojnásobná maminka pracuje jako masérka, terapeutka a instruktorka meditací.

pátek

Páteční finále patří Liborovi, dalšímu čtyřicátníkovi. Podniká v oboru gastronomie a na jeho menu je to znát. Budou v krbu grilovaný jihoamerický steak s tlučeným zeleným pepřem v kombinaci s vepřovou panenkou a crème caramel zážitkovou gastronomií?

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!