Panáček v reality show

Hotel Paradise (16.4.) Romeo vyřazen, kdo se postaví do čela Neliny opozice?

17. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4137 w=420]
Tak včera nový hráč v Hotelu Paradise Vlado při vyřazování dodržel své slovo a vyřadil Romea a dostal se tak k jim chtěné Klaudii. Pomohl si? Jaké jsou nové páry v ráji a vydrží do dalšího vyhnání?

Nikova zrada odhalena

Jedním z ústředních motivů pondělního vyřazování z Hotelu Paradise byla velmi ostrá hádka mezi Nelou a Nikem, která začala relativně nevinně. Nela s Niki, podporována i Klaudií se pouštěly do Rockyho s Nikem, že se kluci holek nezastávají ve slovních výpadech Vlada vůči nim. V sestřihu nám z jeho výpadů tedy nebylo nic puštěno, ale předpokládám, že se do nich ironicky apod. pouští, což jim není vůbec příjemné. Rocky ani Niko nechápali, kvůli čemu se mají holek zastáv a atmosféra houstla, až stačil jeden malý papírek hozený Nikem po Nele a oči zrudly, mysl se zatemnila …




… a Nela vynesla na stůl své trumfy. Jana jí naprášila, že Niko se účastnil tajného paktu proti ni, což mu dala slovně řádně sežrat a Niko si to zprvu nenechal líbit a stejně vulgárně se pouštěl do ní. Ve výsledku však jako pes stáhl ocas mezi nohy a vše svedl na alkohol a kdoví co. On by přeci nikdy proti Nele nešel, i kdyby říkal cokoliv.

Romeo sestřelen, Vlado však nemá budoucnost

Jak jsem již zmínil v úvodu, tak Romeo byl Vladem vyřazen. Jeho setrvání v Hotelu Paradise však nevidím na příliš dlouho. Není sympatický ani mužům a co hůře, ani jedné ženě. Takže jeho šance spočívá pouze v hrátkách štábu a také v tom, že by mohl zaujmout novou hráčku Terezu, která v úterý vstoupí do hry a dle dostupných informací má podobně prořízlá ústa.

Musí se však přiznat, že Vlado je pro děj hry rozhodně zajímavější než Tomáš, který v Hotelu Paradise opravdu jen překáží a má být již dávno doma.

Jaké jsou nové páry v Hotelu Paradise?

Niki a Niko – Niki si při párování vybrala Nika a to z prostého důvodu, že o tom již předtím uvažovala se svoji kamarádkou Nelou, a navíc v jejich vztahu, tj. Nela – Niko neviděla budoucnost. Jen hádky, hádky, hádky. Tento pár by mohl být velmi silný, ale jak už se několikrát divák přesvědčil, nikdy nevíš, co se stane v ráji.

Tomáš a Jana – docela překvapivý pár, zvláště poté, co proběhlo mezi Tomášem a Janou, když on přišel do Hotelu Paradise a zcela marně tak tlačil na pilu a Janinu přízeň, až se jí zprotivil. Z ukázek na úterní díl je však jasné, že to je jakési pozoruhodné zatmění mysli Jany a už dnes se bude „pářit“ s Viktorem.

Nela a Viktor – Viktor asi nemohl moc namítat, zůstala na něj Nela v rámci výměny s Nikem a Nikolou. Jak jsem již zmínil, tento pár se nepochybně rozpadne ještě do dalšího vyřazování. Budou tohle poslední dny Nely v ráji?

Rocky a Natálie – Natálie si vybrala Rockyho, který ji však již předtím (dnes tak učiní znova) naznačil, že mezi nimi nic více než přátelství nebude. Z mého pohledu zajela Natálie do slepé uličky. Je však možné, že právě jí bude dobrý při dalším vyřazování Vlado, který je všemi odstrkován.

Vlado a Klaudie – zde asi nikdo nepochybuje, že tohle nemá budoucnost. Vlado vyřadil Klaudii jejího miláčka Romea a navíc Klaudii Vlado vůbec ničím nepřitahuje.

Hádky budou pokračovat i dnes

Jak bylo patrno z ukázky na dnešní sestřih, tak i dnes budeme svědky velmi ostré výměny názorů. Tentokrát mezi Janou a Rockym. Jana Rockyho nařkne, že pronesl větu, že když se Natálie opije, vyspí se v Hotelu paradise s kýmkoliv.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 207
1
koc
Reagovat

diky za pravidelne clanky k diskusi SUNicko

2
skvarek
Reagovat

Ta Jana asi nikdy nedostala kolenem do hlavy, ne? :-O

3
dishy
Reagovat

Tak těším se, co vzejde s bydlení páru Klaudie a Vlado…Tam to buď bude nuda, protože spolu mluvit nebudou a nebo to bude o dost výživnější.
Jinak Natálie by buď měla hledat ochranou ruku u Vlada, stejně oba přijeli sexovat, jak jim v Jojce poradili, jinak se asi bude pakovat domů….No a nad Janou a Tomášem mi zůstává rozum stát. Celkově, že Janě všichni věří její zázračnou transformaci a Tomáš, že si bylo odpouštěno vše a ještě, jak si oddychl u vyřazování, jako kdyby měl jít domů nebo co. Takže snad se s Viktorem spustí a Tomáš to už nevydýchá, i když mu dorazí další láska…Kolikátá už??

Reagovat

skvarek (2) možná již brzy :)) Dle mě je horký kandidát na vypadnutí, ale asi ji tam chvilku ještě udrží Viktor v rámci svých her.

5
dishy
Reagovat

3 – samozřejmě Z bydlení…ach jo :-D

6
Rux-Xulth
Reagovat

Napsal jsem teď příspěvek k minulému článku, ale tam si to už asi nikdo nepřečte :-) Tak sorry, že to sem dávám znova.

Ačkoliv mám méně nasledováno oproti většině zde (viděl jsem poslední 4 páteční rekapitulace a pak včera), rád bych se vyjádřil. K Janě. Myslím, že její chování má 3 příčiny:

1) Zhrzená puberťačka. Cítí se poníženě a zhrzeně, proto se chová zákeřně a pomstychtivě. Nadhled, který si myslí, že nad tím má, a který tak ráda dává na odiv, ve skutečnosti nemá. Uvnitř jí to dalo pěkně zabrat.
2) Chlast – i nízká permanentní opice je opicí se vším, co s ní souvisí
3) Kopírování vzoru – velmi ji ovlivnilo chování Nely, například když Nela získala imunitu a všechny zpařila větou „mě odsud nedostanete.“ Jana vidí, že Nela je tvrdá, což jí u okolí přináší respekt. Jana se snaží chovat podobně, impulsem pak byl bod 1.

7
skvarek
Reagovat

Jakože mi zatím nijak nevadila, až na ty rádoby tvrďácký grimasy na kameru, její megavycpaný podprsenky, kdy jde vidět, že tam nemá nic – (to i já mám víc, i když mám houby :-D), ale jako taková trapka blbá jako se předvedla ve včerejším díle, jak do Romea šila a na konci tu ubohost, co mu řekla – ty vado – zlatá Nela oproti ní :-/
Doufám, že tam Romea vrátí, i když to nebyl můj největší oblíbenec, tak tam bude chybět a ty jeho nevěřícný pohledy a některý hlášky, to je něco :-DDD
A Viktorovy bradavky vypadaj jak palce u nohy :-DDD bluééééé :-DDD

8
Rux-Xulth
Reagovat

7

No to je proto, že tvým oblíbencem byl Romeo, ale vem si, že na tebe někdo hraje habaďůru s láskou, ty na to skočíš, a pak zjistíš, že to byla z jeho strany opravdu jen hra. Já bych se teda cítil pěkně ponížen. No a co jiného pak může vzejít z ovíněné palice … mně přijde, že se ani není moc čemu divit.

9
Prochor
Reagovat

Kdo se postaví do Neliny opozice ? Nikdo takový tam není. Samí měkejši a vlezprdelkové.

10
dishy
Reagovat

6 – zajímavý rozbor :-) Já si myslím, že Jana je typický produkt bohatých rodičů. Několikrát řekla, že má dobré zázemí a evidentně, když někoho nechají rodiče dělat střední školu 6 let (a to bůh ví, jestli ji dodělá) a přerušit znova a odjet pryč, kvůli soutěži, tak nevím nevím. Je to typická zlatá mládež. Chlast, párty atd.
Pořád nepřizná, ale je zhrzená tím, co ji Romeo udělal a v tu chvíli ji dle mého přišlo nejlepší hrát, že ona od začátku věděla, jak to je a být za svini. Přitom ji maska spadla a akorát se ukázala ještě ubožejší, než jsem si myslela, že může být, když řekla Romeovi na odchod, co řekla a pak jak si to ještě zopakovala ve zpovědnici. No zhrzená, věčně nalitá holka…
Ten alkohol ji za chvíli převálcuje; Rockymu rupnou nervy úplně, Neluše taky, tu stačí už jen lehce popíchnout a bude masakr.
A Viktorovy bradavky musím očekovat :-D Taková diskuze o nich a já si ničeho nevšimla, pravda, že když on přichází na scénu, já odcházím :-D

11
Rux-Xulth
Reagovat

Ad Viktorovy bradavky – je mi skoro blbé přiznat, že jsem si toho také všimnul. Spatřuji v nich cosi ženského, nemohu si pomoci, jakoby šéfoval laktační lize či co :-)

Kdo ví, co tady ti odborníci přes TA BLE TY do sebe perou…

12
skvarek
Reagovat

8 – mě momentálně nezajímá, jestli to byla od Romea hra nebo ne, jenom mám nervy na Janu a tím víc se mi zprotivila a vyhodila bych jí z ráje s tím jejím samolibým úsměvem, hnusnou rtěnkou a vycpanejma podprsenkama :-D

13
Prochor
Reagovat

Viktor na mně působí dojmem, že nosí ženské punčocháče a nakrucuje si řasy. Nejraději bych se ho zeptal jakou používá kosmetiku a intimní hygienu.

14
Rux-Xulth
Reagovat

6

Její zázemí neznám, ale je fakt, že to na ni sedí. Párty, pohoda, bezcílně se protloukat, užívat si, však on to fotr zacvaká. A když to studium nevyjde, vezmě mě do firmy. Nebo si někoho „vhodného“ nabrnknu.

15
Prochor
Reagovat

Doufám že ta baba co přide to tam řádně rozčísne.

16
Evka
Reagovat

13, vždyť se odličoval tampónkama, mazal hydratačníma krémama, to chlap musí ne?? Jak se tady probírají ty jeho bradavky, no fuj..I ta líbačka Jany mi nesedí, kdoví zda byradši nepolíbil Nika:-))

17
Iva
Reagovat

Viktor je hráč a myslím že tu líbačku měl dobře promyšlenou :-) bradavek jsem si tedy nevšimla, nicméně jako chlapa bych ho nechtěla ani omylem!

18
Prochor
Reagovat

16 – Třeba je Viktor mužská lesba:-)

Jestli ta nová napadne Niki tak jsem zvědavej jestli jí její nejlepší kamarádka Nela ze strachu hodí přes palubu. Protože přece nejhorší je když tě chce někdo vyhodit , že ?

19
Rux-Xulth
Reagovat

Já když jsem viděl HP poprvé, byl jsem přesvědčen, že u chlapů dělali nábor v posilovně. S výjimkou Viktora, toho odchytli na aerobiku nebo Zumbě.

20
skvarek
Reagovat

19 :-DDDD
On Viktor vůbec je postavička – ve 34letech si hrát na Supermana, mít okolo krku logo Supermana, spoďáry (oká, to beru, ty jsou i hezký) – pro mě je to nějaký nepochopitelný, co tím sleduje :-D hlavně, že má nalitý bradavky :-DDD

21
vipera
Reagovat

Má falešnou březost ! :)

22
Madusa
Reagovat

Kdybych neviděla v Noci v ráji Supermanův penis tak nevěřím že ho má (doteď jsem trochu na pochybách)

23
Prochor
Reagovat

Superman se za něj nestydí protože se k němu nehlásí. Je to tak nějak cizí orgán.

24
Madusa
Reagovat

23 – kdo ke komu se nehlásí, penis k Viktorovi?:D

25
anja
Reagovat

jééžíííš, no to jsem ráda, že se mnou sdílíte odpor k Viktorovým bradafkááámm :DD

s tím aerobikem to bylo trefné :D

26
krakatice
Reagovat

Číst si to tu nezasvěcený člověk, tak se diví, co je to v HP na výletě za materiál.
Viktor má divné bradavky, Janě lezou oči, Nele naskakuje na čele žíla, Rocky je celý nateklý, přijde mi….
Nesmím zapomenout na květinu ve vlasech Niki, i když mám pocit, že v dílech ji občas odloží. I tak se bojím, jestli ji nemá v hlavě už přirostlou.

27
krakatice
Reagovat

22 – abych byla upřímná, tak „něco“ tam sice měl, ale já jsem u toho vyprskla smíchy, čekala jsem mnohem větší kládu :-D u supermana mi to přijde nepoměr :-D

28
anja
Reagovat

26 tu kytku má jasněže přirostlou, a pravidelně ji chodí zavlažovat do bazénu

29
Madusa
Reagovat

27 – přesně tak, na to jak si dámy nábožně špitaly o jeho velké vyboulenině v oblasti rozkroku:D to by se ani nedalo označit zde zavedeným termínem klobáska. To by byla urážka všech klobásek totiž!

30
Valerie
Reagovat

Píšu si – zkontrolovat bradavky. :D

31
Dough
Reagovat

(28) ta kytka maskuje nádor co nikole tlačí na mozek chápete?

32
krakatice
Reagovat

28, 31 – ve včerejším sestřihu ji po snídani neměla (jestli předtím nebo potom, to si nevybavuju, to lítaly papírky a jiný vulgarity vzduchem), takže je nastopro sundavací a zastamdací. asi teda byla v bazénu.

jestli ho má viktor taky zastamdacího…?

33
krakatice
Reagovat

29 – ale taková ta malá bílá grilovací, to by šlo :-)

34
Madusa
Reagovat

viktor ho má na sucháč, stoprocentně

35
Elko
Reagovat

22: + Viktor si vypcháva plavky. :) Nechápem prečo… otázne je či si tam pchá ponožky alebo si ho podvazuje :) …tiež to riešili v Noci v raji.

36
koc
Reagovat

35 – mozna mu pujcil ponozku Nebojfa .. tu jednu co mu zbyla po noci se Simonkou :)

37
Beruška bez teček
Reagovat

No Viktor ma gynmastitidu. U kluků se objevuje většinou, když jsou tlustí v době dospívání – není to tak ve 100%, ale obvykle to bývá ten prvotní důvod. Pak sice mohou zhubnout, ale dámská prsa jim zůstávají. Netrpí tím zdaleka malé procento chlapů, něktří to řeší i plastikou. U Viktora považuji za možné, že byl obézní dítě a z toho pak vyplynula jeho posedlost vzhledem, ale to je jen odhad.

38
Madusa
Reagovat

Prdlajz ponožky http://czblog.cz/push-up-slipy-pro-muze/
A zvyšuje to sebevědomí prej

39
J.
Reagovat

Ono se tu hodně píše, že ten nový – Vlado – brzy vyletí. Jenže to je vždy, když dojde někdo nový, nikdo ho tam nechce ani ve vile ani u tv a pak se stanou okolnosti, kdy tam přijde někdo nový a zas tím zamíchá tak, že pak vyrazí někoho úplně jiného.
Navíc, ti, co tam začnou přicházet teď určitě nějaké díly už mohli vidět, takže si řeknou třeba: Hm, Nela je sice kráva, ale lidi baví a mohla by se dostat daleko, tak po ní půjdu… atd. Záleží na tom, jak se pak změní to, když tam žijou s nima a jak moc se dostanou do obrazu. Vlado mi přišel, že viděl začátek HP, kde se Romeo docela ještě projevoval a nebyl na marodce a řekl si: Ten je silný, toho se musim zbavit a s tím tam i přišel, od začátku řikal, že chce vyhodit Romea s tim, že chce Klaudii, či tak něco.

40
koc
Reagovat

pí Pravda no čumím :o

41
koc
Reagovat

to už dosly hezke holky ? ..

42
J.
Reagovat

Tereza vypadá jak stará-mladá a má nějakej vychlastanej hlas. Snad to nebude další se slovníkem jak dlaždič :oP

43
koc
Reagovat

no Tomik se asi nezamiluje .. skoda :/(

44
Prochor
Reagovat

Jana asi fakt chlastá protože má kruhy pod očika jak smuteční pásky.

45
J.
Reagovat

Jo tak Tereza už viděla díly, kde byl i Tomáš a jeho olejíčky, tak ta už lehce v obraze bude. Odpovídalo by to přesně tomu co jsem napsal před chvílí. Vlado viděl první týden kde Romeo vypadal jako jeden z nejsilnějších hráčů a týpků tam a Tereza to nejspíš viděla k tomu druhému týdnu, kdy vyhodili Rybku a nastoupil Tomáš…

46
Evka
Reagovat

Proboha…kde tohle stvoření našli??? To je teda úkaz a jak mluví…Jana bude mít kamarádka??:-)

47
MajaK.maja
Reagovat

Tak Tereza je ostrá :-) Docela bych chtěla vidět hádku mezi ní a Nelou, ale tipuju spíš na to, že ji Nela bude chtít dostat na svoji stranu. Připadají mi jako stejná krevní skupina, i když Nela si to u mě spravila při odchodu Romea, to ta Jana, pro kterou nemám slušné slovo a neslušnými to tady nebudu znehodnocovat, je příšera s nulovou emoční inteligencí, do života absolutně nepoužitelná…

48
Prochor
Reagovat

A jé. Řešička zase jede na 100%.

49
MajaK.maja
Reagovat

48 – vždyť už to chybělo :-)

50
Madusa
Reagovat

Nela: Jsem paní Pravda! ROFL

51
T.
Reagovat

ta nová vypadá jako Viktor.

52
Prochor
Reagovat

Nela nikdy nezklame :-)))

53
J.
Reagovat

Z tý ukázky to vypadalo, že ta Jana toho Rockyho bude schválně ještě provokovat, během toho jak na sebe řvou mám pocit, že se i párkrát usměje, když vidí, jak ho vytáčí… Chtěl jí sáhnout na Tomáše, bez toho, aby to rozhodla ona, tak by nejradši, aby jí jednu fláknul při hádce a šel domů. Napřed řekne, že jí výměna nevadí a pak má s výměnou problém, tak už taky neví coby

54
MajaK.maja
Reagovat

Ta Jana je tak lidská… ty vadoo :-) a soucitná s Natálií

55
koc
Reagovat

Jana je ale poradnej kazisuk :(

56
J.
Reagovat

Hm, tak jestli nebude mít Tereza imunitu, tak asi půjde Jana, za tu už se snad žádnej chlap nepostaví. Napřed shodila Romea s Nikem, teď pokazila plány Tomášovi s Rockym, tak jedině ten Viktor s Vladem no, ale nevim, nevim…

57
MajaK.maja
Reagovat

Fakt radši ať vypadne Jana než Nela… já sem z ní úplně rozčílená :-)

58
MajaK.maja
Reagovat

tak nee, ať jdou kurnik obě naráz :-D

59
krakatice
Reagovat

Naty to dneska velice sluší, jen potvrzuje to, co jsem si myslela už dřív, že je tam nejhezčí holka.

A z Jany začínám chlastat taky, nalila jsem si červený. Zdá se mi teď při hádce totálně nalitá, ani neartikuluje.

60
Prochor
Reagovat

58 – Jóó! To by hotelu prospělo. Terka rychle zapadla.

61
T.
Reagovat

fízl už se viděl na ožralý natálii … ten je fakt marnej.

62
koc
Reagovat

Gino Gino nezapomen ze pri sexu s kudlankou prijdes o hlavu ;-)

63
Prochor
Reagovat

Rocky je idiot. Teď má Jana pravdu. Nejdřív Natálii v noci mastí broskev a teď se tváří rozpačitě !?!

64
Madusa
Reagovat

Kristova noho tomu Tomášovi je fakt jedno co tam ojede! Mazec fakt:D

65
J.
Reagovat

Tak bude další sex ve vile. Napřed se Natálie domlouvá s Terezou, že by chtěla pryč, no asi si to holka rychle rozmyslí :oD

66
krakatice
Reagovat

Tak se těším na zítra :-D

67
MajaK.maja
Reagovat

62 – kudlanka :-D
63 – broskev :-D :-D

68
Prochor
Reagovat

Nela se musela vyspat s režisérem. Dnesta to dotáhla až na kněze hotelu. Je to neomylný Bůh a sama pravda. Taková protekce se nevidí.

69
Evka
Reagovat

Jeminkote, držte mě….Mě držte, Janu vyhoďte a ten Rocky, tak néé, nakonec joo, asi to za chvíli bude pro silnější povahy než jsem já:-D

70
Prochor
Reagovat

Každej by si tam rád vrznul a jsou z toho celý nervózní.

71
krakatice
Reagovat

68 – myslela jsem, že tu někdo psal, že má Nela v průběhu týdne dostat trest za ty nadávky atd.
jak dostala list, že bude paní pravda, tak jsem si říkala – a to je jako ten trest?

předpokládám, že to teda není ono (pokud ano, tak to už nemůže být víc do očí bijící). a jestli to měla být recese, tak se nela chytla hezky do pasti, když řekla, že ona to má za odměnu, protože všem říká pravdu :-D

72
XMAN
Reagovat

Bože to je ale hovadina…já už se na tu Janu fakt dál dívat nevydržím. Jeden díl bez Romea mi úplně stačil, končím se sledováním Hotelu Paradise!

73
Klaris
Reagovat

Rockyho hláška, že ho Natálka nepřitahuje, protože to není žádná ….., ale normální holka, mě vážně dostala. Naty se sice nijak extra neprojevuje, ale je to sympatická a dle mého názoru vážně moc pěkná holka. A pak přijde někdo, kdo spíš než ženu připomíná transexuála (jak tu někdo trefně poznamel, vypadá jako Viktor :-D), místo na 22 vypadá na jednou tolik, slovník má, že by se i dlaždič červenal, a on řekne, že se mu líbí a na jednu noc by si jí dal? WTF??? :-)))

74
krakatice
Reagovat

69 – náhodou to dneska byla celkem legrace, sestřih o ničem, ale já jsem se dost pobavila ke konci :-D
jak viktor sváděl janu (jsi krásná) :-D :-D :-D jak to teď píšu, tak na mě jde zase záchvat.
jak jana valila oči a špulila pusu ve „zpovědnici“, jak měla zase úplně zalomenej ten krk, když řvala v pokoji na rockyho… :-D nádherný díl :-D

75
Prochor
Reagovat

Tomáš chtěl navázat kvalitní vztah – tentokrát přes dohozený sex. Policajt se nezapře.

76
Evka
Reagovat

72, přesně tak, už i já tajně sahám po sklince, že to po tv hodím..Té holce dělá úplně dobře, když udělá něco zlého někomu. Vyslepiší o každým i to, že má řidší stolici…tohle svět hned tak nenajde a v tam raném věku…

77
krakatice
Reagovat

73 – ano, i mě tím překvapil, že by se mu něco takovýho mohlo líbit.

a zdálo se mi to, nebo se tam dneska natálka začala trochu víc projevovat? možná se projevovala už dřív, jen to produkce nedala do sestřihu.
já mám naty ráda, přijde mi tam z holek nejlepší. s klaudií.

78
anja
Reagovat

jaaj to byl díl, samý pí*oviny a to doslova! ještěže Brumla ve finále zasunul :/ aspoň to ěmlo nějaký význam

si nemůžu pomoct, ale připomnělo mi to balónkovou bitvu ve Vyvolených v jedničce, taky ze z naprosté hovadiny vyklubal megaproblém…… :DD

79
Thybaumont
Reagovat

Přišlo mi to jiný než to doted bylo, Tereza chce vyhodit Klaudii, to je Romeův definitivní konec, už by tam nebyl vůbec potřeba. A rocky s Natálií? Začalo to standardkou, odvrátil do autu, pak bylo vhazování, žlutá karta, nakonec vyrobila přečíslení a skorovala.

80
Thybaumont
Reagovat

ano, přepínal jsem na ligu mistrů.

81
krakatice
Reagovat

76 – evko, je mi 30. nevím, jestli je to už dost, nebo ještě málo na nějaké životní zkušenosti, ale věř, že takových jako je jana, jsem už pár potkala. není to tak neobvyklý jev.
ale je lepší se tomu vyhnout obloukem, protože nejhorší je srážka s blbcem. a když je to blbec ještě z trucu, tak to nemáš vůbec šanci. nechtěla bych tam s ní být zavřená. není úniku.

82
Evka
Reagovat

81, ale ano…právě a vidět to ještě tady…
Vrcholem je, že přijda taková pipka Tereza a hned plánuje vyhodit Klaudii..to už pak fakt nedám, blbky zůstanou, vše dobrý bude fuč.-(

83
jenkaa
Reagovat

Jana nahodou ziskala body, tedy situace jana versus rocky a policajt….rocky body ztratil, Natalie taky……Nela pi pravda.nikod zadny dotaz, chyba, pac ta by to rekla, jak Natalce……………niko ? on tam jeste je, Vlado? dtto?
Hrac pouze Jana a Viktor,,,,,,,Nikola, zlata:-))))tu si fakt stab musi hyckat……………..nova slecna nevim, snad jen, to je dneska + damy, kdyz uvede, ze nic necetla?.-)))

84
Prochor
Reagovat

Vždyť to říkám, že Klaudie to má špatný. Není tam jediná holka na její úrovni. Zuzka to řekla mírně (na svůj styl) – Klaudie se tam nehodí. A asi má Zuzka vyjímečně pravdu. Dokonce bych byl pro návrat Zuzky i když bych nikdy nevěřil, že to napíšu. Je potřeba to tam řádně promíchat.

85
Wanna be your monster
Reagovat

Klaudia má mírně zvýšenou teplotu 36, 5? :)

86
Thybaumont
Reagovat

Někdo si tu postesknul nad úrovní castingů, to bylo trefný:-(. Je záhadou, proč největší sprosťárna a urážka vykřičená do ksichtu, je považována za upřímnost a tudíž za dobrou vlastnost.

87
EvcaK
Reagovat

No jo, Terezka z pralesa vyhodnotila Klaudii jako silnou hráčku, asi proto, že ji tam zase vrátili a chce být stejně „chytrá“, jako její kolega z minulého týdne. Ale do vyřazování je ještě daleko, uvidíme:)

88
Sami
Reagovat

Jana je hustááá! To je taková intrikánka, že to ani není možný. Tohle mít za kamarádku, tak mi jebne!!! Naty je mi líto, jedině komu Jana to svou ,,pravdou“ ublížila je Naty. Ta až jednou bude mít chlapa, to buce chudák. Jak začne ječet a obhajovat svou pravdu, tak neví kdy přestat a přivádí lidi k šílenství. Myslim, že že žádnej normální chlap tohle nevydrží a uteče, nebo jí natáhne!

89
Prochor
Reagovat

83 – Jana mně dneska taky překvapila. Zatím všechno co řekla má hlavu a patu.

90
Sami
Reagovat

85- Taky mě to pobavilo!:-) To je spíš snížená, ne?:-))

91
Mic
Reagovat

85- no pro potápěče to bylo asi dost. Ten zná jenom teplotu vody v moři a ta je přeci jenom o poznání nižší!:)

92
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že Rocky podlehl :-)))

93
Thybaumont
Reagovat

na seznamu píšou, že si tereza si vzala na rande Rockyho a Viktora a vybrala si Viktora, takže imunitu by mít neměla. Ovšem kde to novinky vzali nevím, ale píšou, že se to stane dneska, asi jsou napřed:-) http://www.super.cz/10780-do-raje-se-chysta-drsna-tereza-nikdy-neprecetla-zadnou-knihu-a-mela-piercing-v-prirozeni.html

94
Dough
Reagovat

Kdepák, první sex v ráji neměla Nela nebo Naty, nýbrž Niki která se zasunula do zadele každému koho potkala. Opakovaně. Jinak dneska nuda, vopruz bohužel.

95
Elko
Reagovat

S Janou je to vážne…
A keď Jana chodila s tými naušnicami – ten zvuk mi propomínal krávy na paši :)

96
Mic
Reagovat

Takže to by mě zajímalo, jak tohle Viktor zdůvodní, že to vlastně byl JEHO plán, aby si ho Tereza vybrala, protože on to tam má všechno do detailu naplánovaný, snad až do konce. :))

97
Prochor
Reagovat

94 – Niki je dítě. Ta napodobuje každého, koho obdivuje. Zuzku, teď Nelu a příště zase někoho jiného. Ještě nemá vlastní názor. Ale je občas roztomilá občas nechutná.

98
Elko
Reagovat

93: Tereza si vybrala Viktora? Hm… ďalšia rana pre Janu.

99
krakatice
Reagovat

Jestli po Romeovi vyhodí i Klaudii a pak i Nika, tak se na to fakt dívat nebudu. Nemám zájem ztrácet čas čučením na bandu náctiletých, hloupých, sprostých lidí, kteří nepřečetli ani jednu knihu, a jen si zadarmo válí šunky a myslí si, jak se po návratu z hotelu nebudou hřát na výsluní slávy, protože něco dokázali.

Dost dobře nechápu, zda na konkurs přišli opravdu jen takoví zoufalci (viz Vlado a Tereza), nebo jestli je to záměr produkce posílat tam co nejdebilnější lidi… Ale to potom nerozumím tomu záměru. Jeden debil z dvanácti, nebo kolik jich tam teď je, může být ještě celkem příjemný zpestření, ale 12 debilů u bazénu je prostě nepoživatelný.

100
anja
Reagovat

89 no jo, hlavu patu to mělo, ale Jana to všecko podala blbě ze své přirozenosti, to se nedělá. Už to jak manévrovala s Naty – zeptej se paní Pravdy, já ti to nemůžu říkat…

kdyby byla Jana ok, té už na té sedačce by Rockyho zpacifikovala a vyjádřila s tím co pečou s Tomášem jasný nesouhlas

ale prostě Jana je blbá na kvadrát

101
Sami
Reagovat

100- Jemně řečeno!!!

102
Prochor
Reagovat

100 – Ale uznej, že Jana správně odhadla, že Naty to s policajtem nedá ani ožralá. Což Naty jen potvrdila. Jana je sice svi*ka ale úplně blbá není.

103
anja
Reagovat

já nevím jak vám, ale mně ta Tereza připadá jako kdyby ji do hotelu eskortovali přímo z E55. Původně jsem tipovala, že jí je tak 35

chm, zachovalá pětatřicítka, jo… a hle, ona to zdrchaná životem 2advacítka

104
anja
Reagovat

102 Prochor, to uznávám, Jana to viděla a i snad myslela dobře, ale ten obal, chápeš, ten byl úděsný

a Naty jí logicky brala jako posla špatných zpráv. A ti se taky střílejí :)

105
Thybaumont
Reagovat

ty jo, ale vytrženej piercing z klitorisu, to je ted zřejmě obřezaná. I když bůh ví, co jí ještě vytrhul, dle hlasu to vzal i s dělohou, páč hloubka jejího hlasu naznačuje stopy po testosteronu. Nebo zblbla bolestí.

106
Prochor
Reagovat

101 – Žádná ženská když není štětka nepřistoupí na to (Naty) aby s ní chlapi kšeftovali jako s kusem zboží.

107
anja
Reagovat

mňo ale výsledek je nakonec dobrej, ne? Natalii Brumla připustil a všichni jsou šťastní a zdraví a vysmátí, možná bude i svadba :D

a chudák Tomáš zase nic, ten už si může na čelo napsat „zoufalec“

108
Thybaumont
Reagovat

Jak byla nová příchozí oblečena, Anjo? :-)

109
anja
Reagovat

106 Prochor, právě, že je zajímavé, že Naty řešila víc jestli je nebo není do rockyho zamilovaná. Tohle tvrzení ji naštvalo víc než ten fakt, že by byla obchodována :DDD

110
Prochor
Reagovat

72 – XMAN kecáš :-)

111
Prochor
Reagovat

107 – Tomáše bych specifikoval jako : policie v rozpacích. Dostal úkol od náčelníka „Tomáši už máš ženskou“ ? a ono stále nic.

112
Strange Head
Reagovat

Souhlas! Ta nová vypadá jako Viktorovo dvojče :D LOL

113
anja
Reagovat

108 jaaj vidíš, to mi i uniklo, ale všimla jsme si, že měla jakési FALEŠNÉ obočí :DD

jinak teda ty tvoje spekulace v 105 – to nevíš, že děloha vůbec nemá s hormonama co dělat? :)) chtěl jsi napsat vaječníky, že :p

114
Thybaumont
Reagovat

myslel jsem hysterektomii jako celek:-)

115
Thybaumont
Reagovat

a styd se, chyběl mi pohled modní policie :-)

116
anja
Reagovat

ještě jak se ti dva mamlasi Tomáš a Rocky bavili u stolu, když zjistili že jim teče do bot „ty řekni tohle“ a „já řeknu tohle“ – panebožetojsou vypatlanci alibističtí, že to snad ani není možné……….:DD

117
anja
Reagovat

Thyi, modní policie nemá slov, ona ta Tereza je jakási celá orvaná :)

118
Elko
Reagovat

anja: a bradavky dnes boli tiež, v tej chvíli som myslel na teba… to ber ako kompliment :)

119
Strange Head
Reagovat

Je škoda, že Klaudia nejspíš vypdane, teta poku štáb nějak nepoštěluje pravidla, jediná holka co je aspoň trochu sympatická a rozumná (možná ještě ta Niki je fajn, ale vždycky se přidá k nějaké výraznější holce a pak je takový její poslušný pejsek…).

Jinak totální absence jakékoliv sebeúcty a inteligence u Tomáše je fakt kulervoucí :) Ty vole kde berou takový exoty

120
Thybaumont
Reagovat

To si to vzala dost hopem :-) ted to doženeš jen při vyřazování, z jejich plážových oblečků nic poznat nejde.

121
anja
Reagovat

118 Elko, jo boli, ale ony byly jen jakože decentně z dálky a z profilu, že? jinak já už jsem rozhodnutá preventativně při záberu na Viktora zavírat oči, páč jsem shledala, že mi vadí i jeho zuby :DDD

122
Valerie
Reagovat

Rocky je dobrej debil o Tomášovi nemluvě, tentokrát měla Jana pravdu. Akorát ho měla proplesknout už na tom gauči.
Bradavky zkontrolovány. Viktor s Janou to byla panečku vášeň… jak v galanterii.

123
koc
Reagovat

kdyz pustili to profilove video te nove nadhery z TOP tak jsem se malem poblinkal jak si tam kroutila s vlasy a vystrkovalo to jazycisko .. ona vazne vypada jak transsexualka .. a treba i je .. shemale duo Tereza a Gino .. nikdy nevite co se dostane do raje .. http://www.super.cz/10780-do-raje-se-chysta-drsna-tereza-nikdy-neprecetla-zadnou-knihu-a-mela-piercing-v-prirozeni.html

124
Gorby
Reagovat

Nela je čím dál tím lepší…držím jí palce….teď by měla vypadnout Natálie

125
Adéla
Reagovat

Tak do hotelu začínají přicházet čím dál větší exoti. Konec dětským hrám . Tereza mi zjevem přijde jak ségra Viktora a chováním jako ségra Vlada. Zlatá Nikola s Nelou! Tohle už je moc. A vypadá to, že má jasný plán vyhodit Klaudii.
Jinak včera to byla komedie Rocky s Tomášem, jak malí kluci. Natálie teď vypadá jak největší nymfomanka v Karibiku. Ale podle ukázek nakonec dosáhla svého a brumlu „znásilnila“.
Jana už musí mít z toho kroucení hubou zánět sanice. Přeju jí mršce jak si s ní Vikouš hraje, ten ji pěkně použije do své hry.

126
Adéla
Reagovat

123 – no taky mě to napadlo. Vikouš i Tereza jsou z Prahy, úplně je vidím jako takové to duo, které předvádí sex v nočních podnicích. Fakt zlatá řešička Nikola a arogantní Nela a natvrdlý Tomáš!

127
didii
Reagovat

Tak musím taky přžispět svou troškou do mlýna…Paní pravda – tak to byla oFšem kvalita! A ještě tomu sama věří :))) Nezapomeňme se pochválit. A ten kostým následně – rudá rtěnka, rudá kytka…jako z bordelu – to bylo asi tay příkazem…? :) Připadla mi jako paní závist v pohádce… hihi. Jana je čím dál šílenější, ale teď jí přišla parťačka na pitný režim – Tereza při přípitku – už jsem tři (3!!!!) dny nepila!! Tak to vypiju rychle! No potěš…. Za chvilku aby do ráje vyexpedovali dr. Nešpora. Jinak je tam budou muset všechny po odvysílání vypustit do volné přírody …

128
didii
Reagovat

A chudák Tomík, sebrali mu hračku….

129
anja
Reagovat

Adél, didii :DD

ten příliv exotů kvituji s povděkem, s Vierkou jim to moc nevyšlo tak teď přitvrdili :D

130
vergelka
Reagovat

Hezké dopoledne,
bez Romea smutno :-( Mohli ukázat, jak si Klaudie zvyká na Vlada…
Nově příchozí je pro mě hrozná, vulgární a trapná.

131
Adéla
Reagovat

129- já vím vše pro sledovanost, ale z některých se mi bude zvedat kufr. Děj holt musí gradovat a sledovat dokola Nelu asi přestane lidi bavit. To jsme říkali, co je Vlado za pošuka a bác ho přijde Tereza a potápěč je slabý odvar. Příště dorazí někdo typu Martina Hranáče.

133
dishy
Reagovat

No včerejší díl nuda, až do příchodu Terezy…Když jsem ji viděla, tak jsem myslela, že jí je tak 38…a ona je stejně stará jak Niki…Hlas vychlastaný, a vyjadřování hrůza! Jana má kamarádku na pařby i na intriky. Nesympatická osoba…
A snad poprvé mi Neluša nevadila :-D A to bych neřekla, že to někdy napíšu, ale to co chodí do hotelu teď je snad to nejhorší, co zbylo.
Líbil se mi záběr na Nelušu ve zpovědnici, kdy říká, že má vždy pravdu a že tedy si titul Paní Pravdy zasloužila, ten záběr byl geniální:-)
Viktorovy bradavky mi zase unikly, ach jo:-/

A jinak opravdu už nerozumím mužskému vkusu, naprosto chápu, že se mužům líbí vzhledově jiné ženy a že to vnímání krásy u mužů a žen je odlišné. Ale proboha, objektivně – Natálie a Tereza, to je snad jasné, jak ten Kubánec může říct, že by si dal T. klidně na jednu noc a Natálii ne, ale ohmatává ji tam v noci neustále a nechá to zajít tak daleko!

134
Thybaumont
Reagovat

bylo by super, kdyby nějakým zázrakem získala Klaudie imunitu. byl bych zvědavý, jak by holky otočily, aby na sebe neupozornovaly. Taky by mne zajímalo, jak to má svatá Klaudie s odpouštěním:-)

135
vergelka
Reagovat

Adéla – já myslím, že i normálnější lidé můžou zvednout sledovanost. Viz první řada Vyvolených a Big brother. Ve VV byli obyčejní, ale sledovaností převálcovali exoty z BB…
Pro mě jsou intriky, hra a to, jak jim šplouchá na maják zajímavější než prvoplánový Vlado, Tereza.

136
Adéla
Reagovat

133 – Kubánec se asi bojí, že by se musel s Natálií oženit. Tereza je holka na jednu noc, žádné sladké řeči, žádné zdržování a po sexu nazdar.

137
Thybaumont
Reagovat

136.. naprosto přesně.

138
Thybaumont
Reagovat

myslím si, že si Kubánec svým způsobem Natálie váží. Natálie, ale tlačí na pilu, oblejzá ho, nenechá na pokoji a on se logicky bojí, že se to bude stupnovat. Až získá Nat. nějaké sebevědomí a nebude se neustále strachovat o to kdy kde se chovala nebo vypadala jako trubka, tak to bude fajn ženská.

139
anja
Reagovat

130 však Klaudii ukázali hned zkraje, taky jsme byla na ni zvědavá, a Klaudie v pohodě – miláček je venku, já tady, jedeme dál, vzala to sportovně, tak to má být

to Nela po odchodu toho svýho krocana bulila do kamery, ploužila se tam jak kdyby jí vysálo hejno upírů a kdyby to nezarazili Leovým dopisem tak tam Nela dodneška na nás bulí a srdíčkuje

140
Adéla
Reagovat

Kubánec je ještě truhlík. V jádru hodný kluk. Ale včera moc nechybělo a Janě jednu natáhl. Jestli ho bude někdo provokovat, odejde ze hry kvůli napadení. I když teď možná vychladne, když má sex….

141
dishy
Reagovat

139 – jo jo, i tohle ukazuje Klaudiinu sílu; netřeba tam bulit a být naštvaná. S Vladem mluví, ale oba ví, že z toho ani přátelství ba něco víc nebude a pohoda. Ale pokud té nové nevezmou imunitu, tak Klaudie asi půjde domů…

142
RAINMAN
Reagovat

94 a 133 – Naopak, byl to výborný díl! Takhle jsem si totiž představoval reality show Hotel Paradise. Škoda jen, že jsem na tento díl musel měsíc a půl čekat. Ale počítám s tím, že to opět přejde v nudu. Bohužel.

143
anja
Reagovat

138 Thy, no jo, Brumla se booojíí :)) na kameru řečí jak opica blech jak by si to s touhle nebo s tamtou rozdal a ve skutečnosti je to takový jen brumla co si to není schoný vyřešit ani sám se sebou a musí to sdělovat všem účastníkům a ještě si to přibarvit

Naty jsem tak trochu litovala, no ale co, dobře jí tak, nemá po opičákovi lízt

145
Thybaumont
Reagovat

Anja, ty seš ostrááá:-)) Vždyt je mu trochu přes dvacet a vůbec – my muži dospíváme později :-)

146
Adéla
Reagovat

Tohle mají o Tereze na Jojce, to asi Prima ani neví:
„Otvorená, priama, úprimná. Vtipná, nad vecou, sebavedomá. Vie, ako sa robí šou. Nedáva si pozor na jazyk, každému rada povie, čo si o ňom myslí. Neoplatí sa ju naštvať, je výbušná. Má na krku obvinenie z napadnutia, takže je to tvrdá baba z ulice. Má za sebou veľmi krátke detstvo, na vlastné nohy sa musela postaviť už v dvanástich. No je to silná a životom ostrieľaná žena.“

147
dessin
Reagovat

nojo, ale to ted nebude moct Neluska plakat ze „nevite co mam za sebou“, co by pak mela rikat Tereza?
prosim vas jak to ma Rocky/natalie, spi spolu nebo ne???

148
Valerie
Reagovat

146 – Už se těším na debatu o tom, kdo má těžkej život. Možná konečně dojde i na ten zápas v bahně. :D

149
RAINMAN
Reagovat

Tohle mě fakt baví… jak ty dnešní holky o sobě tvrdí: „Já bych nespala s někým, kdo mě nepřitahuje. Já bych za prachy nikdy nešla! Mám přece svoji hrdost!“

Ale to, že je přitahujou: Romové, bezdomovci, feťáci, vrazi, zloději, perverzní sadisti… za to se už nestydí…

150
RAINMAN
Reagovat

… a následně s nimi spí a nechají se jimi oplodnit…

151
EvcaK
Reagovat

149 – tak to opravdu netuším, jak do Tvé vyjmenované „odpadní“ skupiny pasují Romové, to jses trochu ustřelil ne?

152
EvcaK
Reagovat

Tereza je svou vulgaritou a to nejenom tou slovní, velmi brrr, zatím na mě nikdo z nich nepůsobil tak odpudivě. Souhlasím s tím, že dobrá show se dá dělat i s normálnějšími lidmi. Ale beru to, že má v životě za sebou takové věci, o kterých se nám ani nezdálo, naštěstí, takže OK.

153
XMAN
Reagovat

Mě to včera stačilo. Tu Janu by měl fakt asi někdo rovnou podříznout, protože takovouhle neuvěřitelně namyšlenou, sobeckou a uřvanou **** sem ještě nikdy v žádné reality show neviděl a to jsem u nás sledoval fakt všechny. Už jí mám totálně po krk, vždycky když se tam objeví tak začínám na televizní obrazovku ukazovat fakáče. Nedá se na ni dívat fakt už ne, vždycky mi to otráví celý den, je to nesnesitelné. Včera se zase vyznamenala, jak pak práskla těma dveřma, já už bych ji asi zabil. Co se týče toho co se tam řešilo včera Rocky-Natálie-Tomáš, přišlo mi to totálně trapné. Rocky asi v jádru fakt zlý nebude, ale je to taky totálně jednoduchý a hysterický primitiv ( i když včera se tomu že mu bouchly nervy ani trošinečku nedivím), Tomáš to je absolutní tragéd po všech stránkách k tomu už ani nemám slov a Natálie? Ta u mě taky hodně klesla…..jak se může někdo tak ponižovat jako ona? Jak se jí může líbit taková opice jako je Rocky? Chvílemi už mi včera připomínala Vierku která zase pořád najížděla na Tomáše. Prostě Natálie na mě působí asi tak jako Tomáš, akorát v dívčím podání. Bylo mi za ni trapně. Ta holka nemá absolutně žádné sebevědomí a nemá v sobě ani trošku vlastní cti sama k sobě. Vnucovat se někomu takovému jako je Rocky to už je fakt moc…opravdu tohle asi nikdy nepochopím. Mě jejich vztah třeba vůbec nezajímá a nejsem zvědavý ani na nějaký sex, kdybych byl, tak si můžu pustit porno. Oni vůbec všichni v tom hotelu mají takový zvláštní vkus, opičákovi se zase líbí ten nový babochlap co tam přišel :-D Co se týče té nové, už od pohledu je to jen další namistrovaná arogantní špinavá štětka, inteligenčně někde na úrovni Jany. A samozřejmě už plánuje vyhození Klaudie. Vážně nemá cenu to sledovat, po vyřazení Romea už je to jen špinavá stoka plná vypatlaných lidí a arogantních štětek.

154
Kiki
Reagovat

Terezy první věta po příchodu do HP byla se skleničkou v ruce „tak na zdraví tyvole!“ :D

155
susanq
Reagovat

skoro som spadla z postele, ked prisiel na scenu ten dlazdic menom tereza. kedze som pracovala s fetakmi u nas v BA, tak zivotom skusanu, lahku, prefetovanu zenu, oslahanu ulicou spoznam na mile daleko. Opat, pre mna absolutne nepozeratelny clovek, ja naozaj radsej budem pozerat ru/esicku, Neline ksichty a pocuvat Tomasove ody na Janicku, ako sledovat exotov ako su Tereza, Viera a podobne. stacila mi uz len terezina veta: ty ses naka zaprdla, ne? alebo no ja se uzivim, ked zavolas, mam prachy, (alebo nieco take), ale nejsem zadna slapota. To je mozno pravda, prepracovala sa z ulice na slapku na telefone alebo to este len bude naopak? kazdopadne, mna na takejto kontroverznosti nic nepritahuje a HP tym pre mna straca, pretoze mam pustene video v jednom okne a ked prisla tereza na scenu, tak radsej citam panacka :D

kazdopadne, kauza Rocky/Tomas/Naty/Jana, normalne som drzala palce Rockymu a Tomasovi, nech to cele nepraskne, lebo niekedy je lepsie nevediet a zit v sladkej nevedomosti, ako vediet a trapit sa. A Natalka je zlate dievca, nezasluzi si verit nejakej zmiji, akka Jane. Ja jej Rockyho doprajem, nech si natalka vrzne, vsetko bude v poriadku, ocividne, aj ked to neprizna, zamilovana je, inak by po tomto fiasku o neho neobtrela ani palec na nohe, ak ma nejaku hrdost a nie mu este znova nastrcila svoju pripravenu skulinku, ktora je ready prijat jeho komunisticky kubansky doutnik :D

a co si budeme klamat, dalsi sex v raji bude zaujimavy len kvoli tomu, ci sa Rockymu zapaci mat pravidelny kazdodenny prisun sexu alebo to bude jednorazovka a radsej skoci do postele tak ohromne pritazlivemu Terezovi :D

156
Elko
Reagovat

153: „Už jí mám totálně po krk, vždycky když se tam objeví tak začínám na televizní obrazovku ukazovat fakáče.“ :-)))

157
XMAN
Reagovat

155: Právě že ona ale Natálie žádnou hrdost nemá, je to akorát takovej ušlápnutej vyklepanej uzlíček nervů a navíc má přímo šíleně otřesnej vkus na chlapy.

158
susanq
Reagovat

157? ved som to napisala, mozno neobratne, ale predsa, ze kedze nema hrdost, tak sa s nim vyspi :)

ale co ja viem, otrasny vkus na chlapov… mne sa rocky tiez divnym sposobom paci, no… asi snad jediny z tych, co tam zostali. Niko je moc nabuchany, Tomas je zase, no proste Tomas, tak ako som ho tu este prve dva tyzdne obhajovala, tak by som ho nosila do skol ako odstrasujuci priklad, Viktor, to je skoda reci, ten sa snad nikomu ani pacit nemoze, Vlado, to je neandertalec, cize Rocky je tam teraz fakt snad pre mna najkrajsi chlap :D podotykam, mam 30, som vydata a mam doma 8-mesacne dieta, takze ma prosim ospravedlnte, mozno je to nejaky druh materskej demencie :D

159
XMAN
Reagovat

Ale ono se vlastně asi není moc co divit, že Natálii přitahuje Rocky, protože takové nesebevědomé zoufalkyně jako je ona často inklinují k podobným typům jako je Rocky a pak se diví, když je ten jejich miláček začne doma řezat hlava nehlava. Z Natálie ta zoufalost přímo vyzařuje a tím je pak přitažlivá pro kluky asi tak jako Tomáš pro holky. Problém není v jejím vzhledu, problém je v její povaze.

160
anja
Reagovat

156 Elko, já bych chtěla XMANA při tomhle vidět naživo :)) jééžíš já ho miluju!!! a jak přitvrdil – prý „janu podříznout“ – krev teče už ve druhé větě :D

161
susanq
Reagovat

XMAN: suhlasim, ale sama sa divim, ze Natalka ma tak malo sebavedomia. Krasna je, ma par kileciek navyse, no a co, aspon v posteli nehrka, ale ta jej povaha je skutocne zvlastna. Na jednej strane ma v sebe dost exibicionizmu na to, aby sa prihlasila do RS, na druhej strane sa hanbi co len zarapovat nejaku pesnicku. Ale uz parkrat tam o nej povedali, ze je prilis sverazna, tak mozno to len my nevidime. Tazko povedat.

162
susanq
Reagovat

anja: no XMAN neni jediny, ktory ju takto z duse nenavidi. Moj internet asi tiez, pretoze dnes dvakrat vypadol zrovna v case, kedy na scenu prisla samotna kralovna, modlivka prelitava :D:D

163
Elko
Reagovat

160: :D ani nehovor, v práci sa na mňa divne pozerajú, keď sa chechtám do monitoru :D …ale tak nechoď sa zabaviť na Panáčka, to sa nedá.

Inak k tej Tereze, ak si naozaj vyberie Viktora, tak to bude zaujímavá sesterská dvojica na izbe.

164
Valkil
Reagovat

158 – susanq: tak ohledně chlapů z HP jsem na tom absolutně stejně. A určitě to je druh materskej demencie. Jsem taky doma s ročním synem :-)

165
Abigail9
Reagovat

Co vznikne, když si to rozdaj Hitchcock a Rózakunde Píčnerová? Tomáš!
Tereza u něj skončila dřív než začala, páč na ní nebude moct aplikovat svou učebnicovou romantiku – a to Tomík neodpouští. :-))
K tý Janě bych – no halóóóó – občas potřebobvala titulky, stejně jako k Rockymu..

166
dessin
Reagovat

158,164 nesouhlas :) jsem bezdetna a Rocky se mi take libi, at se tady chlapi treba vzteknou :)))

167
Abigail9
Reagovat

Rocky – že je téměř za hranicí koukatelnosti bych mu i odpustila, ale působí na mě ve vztahu k ženám jako nátlakovej typ, a tímto si ho řadím do kategorie zoufalců hned vedle Tomáše. Tím, že má občas fakt dobrý postřehy už to nezachrání. A Naty – svůj k svému. I kdyby byla sebehezčí, sebehodnější, nenaděláš nic. Pro chlapy typu Rocky jako dělaná.

168
Rux-Xulth
Reagovat

Na Rockym Lakatošovi mi vadí zejména jeho svérázná barva hlasu zapříčiněná především neschopností pohybu čelistí při artikulaci.

169
XMAN
Reagovat

Slyšel jsem že Rocky má prý po skončení reality show moderovat zprávy na Primě.

170
Adéla
Reagovat

Já bych se snad ani dnes nezasmála nebýt XMANA! Dík. No mně se v hotelu nelíbí ani jeden chlap, teda Niko vizuálně ano, ale ta slabošská povaha mě děsí. Rocky když nemluví, tak by ještě ušel, ale jak začne bručet…. Já prostě musím slyšet něco trošku inteligentního jinak nemám zájem.
Tomáš je úplně asexuální, bezpohlavní nebo jak to mám popsat.
Viktor snad ani není chlap, když ho vidím jak se maže krémem… Pomóóóc.
No a Vlado, ten by se hodil do Tater před sto lety a mohl by na kotárech pást ovce a doma mlátit ženu.

171
Adéla
Reagovat

169 – co by ne, když může dělat moderátorku pornohvězda Martina G. a herce Ben Cristovao, tak je možné všechno…..

172
vergelka
Reagovat

XMAN – vtipné, pobavil jsi mě!

173
dishy
Reagovat

Ježíš XMANe ty mě děsíš, ty jsi dost přitvrdil :-D Ráda bych tě viděla při sledování HP…:-)
Jinak z těch co zůstali se musím přiznat, že mě se nelíbí nikdo v HP. Bohužel/Bohudík, když někoho „poznám“, měsíc na něj koukám, jak se chová, vyjadřuje, tak už to neumím oddělit a koukat jen na vzhled.
Takže Tomáš je prostě blbec, kam vítr tam plášť, olejíčky, velké srdce, s každou by hned navázal vztah; a nemá názor.
Rockyho jsem na začátku brala, ještě jsem si říkala, že chudák Brumla musí všechno strávit a až pak formuluje názor, ale teď je to jen další blb, který za chvíli svou potlačovanou agresivitu nezvládne a vyspat se s Natálií jen proto, že si to vyříkali a pak to ani nechtít říct na obrazovku…a naštval mě svým postojem ke Klaudii; Vlado, no je prostě Vlado, nebýt blb, ale ukázat se jako taktik a vyhodit někoho nepodstatného, tak bych ho brala na milost.
Viktor, škoda slov; slizký, zženštilý a prostě nesympatický.
Niko, no škoda jeho přelétání, chvíli tým Nela, chvíli tým Rocky, chvíli by ji vyhodil, chvíli jí lituje. Uvidíme, každopádně můj typ není, je moc nabušený, ale ho shledávám asi nejlepším matrošem i mimo HP.
A Terezu nevím, kam řadit :-D

174
dishy
Reagovat

* samozřejmě, že tým Romeo a ne Rocky

175
Valkil
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale po té, co jsem jednou klikla na odkaz na Nikovo fotogalerku, už ho jinak nevidím :(
A ze začátku mi přišel sympatický…

176
anja
Reagovat

příští pondělí uvidíme:

partička sedí u stolu, Martina Gavriely kyne rukou ke dvěřím a praví: „přivítejte nového hosta!“, všichni se usmívají v očekávání, vchází týpek s batohem, …. MG: „představuji vám XMANA! Co na něho říkáš, Jano?“ „Falešňák falešnej!“ předběhne Nela Janu v odpovědi…. MG odplouvá, záběr na XMANA hrabajícího se v batohu…. XMAN vytahuje motorovou pilu….. řev, kravál, zmatek….. hotelem se rozléhá poslední Janino „haaalóóó“…

177
Abigail9
Reagovat

176 – :-))))

178
Elko
Reagovat

anja: :DDD teraz si ma rozsekala!

179
Evka
Reagovat

170, mám to asi stejně…pokud někdo, jedině Niko. Proč neukazují, jak vychází s Nikol, zda tam něco je..
Tak tady u nás by klidně ten Rocky zprávy na Primě hlásit mohl, trvaly by místo 25 min. jen 5, ušetřila by Prima čas:-))
A taky asi přehodnotím, zda se dívat na Paradise, vyhozením Klaudie by to jaksopostrádalo smysl, navíc to totrédo, co přišlo, na to teda žaludek nemám!!

180
dishy
Reagovat

176 – v tom momentě jsem zpět věrným divákem :-D :-D
179 – právě, že zprávy by trvaly 55 minut ne 5, než Rocky přeformuluje a vymáčkne cokoliv, tak je to na celý den :-D

181
Macík
Reagovat

XMAN :-DDD…pokaždé, když se Jani objevila na obrazovce, hned jsem si v duchu říkala…XMAN určitě právě teď zuří :-DD

jinak, nachechtala jsem se u debaty mezi málem znásilněným brumlou, loudilem Tomášem a samozřejmě poradkyní Nikol :-DDD Tomík byl taáák natěšenej a jak mu svítila očíčka :-D

jj, Natálka se fakt nezdá a jen tak se zřejmě nevzdává…kamery nekamery, pěkně si to rozdali s brumlou pod duchnou…vdychačka jak má bejt a žádný upejpání, žejo :-DD

jinak Nikol před kamerou pomalu ale jistě střídá Jani, která mě čím dál víc baví, je to prostě tvrďoch a hlavně pořád nefňuká, i když je nejmladší…

Klaudie mi přijde duchem strará.mladá, stále jen rozumbradí, žádná sranda a spolu s Nelou je tipuju na nejvíc ohrožené adeptky v příštím vyřazování…

182
Macík
Reagovat

176) muhehehe…

183
Evka
Reagovat

180, ale kdepak, uňuhňal by to rychle, sekal by to jak do jitrnic:-), mě dostal včera, že Tereza jako jo…Jo? Toto se mu líbí? Musím říct, že nejen jak vypadá, ale co z ní leze, nechápu, jak někoho může přitahovat i na tu 1 noc!!?

184
Radek aka SUNicko
Reagovat

Tak prý bude i 2. řada Hotelu Paradise :)

185
Katherine
Reagovat

Takže přátelé, do teď jsem vaše komentáře jenom četla (cca 14 dnů) a musim říct, že se opravdu královsky bavim – obzvlášť komentáře k tomuhle článku mě občas v práci rozbily :-D. A tak jsem se rozhodla že vám to musim napsat :-). Mám stejný problém jako tady někdo psal včera – nikomu v mém okolí nemůžu říct že na tuhle RS koukám, protože by si všichni klepali na čelo, a tak si to „drbání“ soutěžících vynahrazuju tady a zpestřuju pracovní dobu :-)).
Co se týká včerejšího sestřihu, tak pro mě zatím top – připadala jsem si chvíli jako blázen když jsem sama doma chvílema nadávala do obrazovky :-). Prostředníček ZATÍM neukazuju, ale to je asi jenom otázka času :-))

186
Radek aka SUNicko
Reagovat

Katherine (185) můžeš být v klidu, já to říkám, svádím to na fakt, že o tom provozuji web a všichni mě litují, že se na všechny ty Hotely, Hlasy apod. musím dívat. Radši jim to nerozporuji. Mě dívání na tyto show baví a beru to jako super relax :)

187
Melanie
Reagovat

185, 186: Tak on si každý klepe na čelo, nadává, jak se někdo může na takovou kravinu dívat, ale spousta z nich přesně ví, kdo v HP je, kdo vypadl atd. :o)))

188
Katherine
Reagovat

jj to je pravda, že těch skrytých diváků bude asi dost :-)). Já to mám taky jako relax, baví mě pozorovat jak na lidi působí „uzavřenej“ prostor a ponorková nemoc.. asi jsem se minula povoláním.
Taky mi tahle show trochu rozhodila spánkovej režim.. Ráno vstávám v 6, takže teď chodim spát asi ve 20:00 a vstávám ve 22:15 na HP :-D. Většinou se mi moc nechce, ale děj mě vždycky tak probudí, že pak zase do půl jedný koukám do stropu a snažim se usnout :-))

189
Arianna
Reagovat

Niko prave zadnej slaboch neni! Jako spravny chlap nechal zenskou se vyrvat a kdyz se uklidnila, tak za ni prisel!
Tak by to melo byt a jestli nejakej chlap ma potrebu dokazovat zenske ze je „borec“ a strkat do ni a rvat vic nez ona, tak pak je to teprve traged bez sebevedomi a inteligence. Bohuzel je ale stale hodne zenskejch, ktery to potrebujou…

190
LadyXL
Reagovat

188-tak to já vydržím nespat celý večer do konce HP (mezitím sleduji Farmu na Markíze) a ráno v 6 jsem jak vyvoraná myš…:-(.
U Vyvolených taky lidi dost tajili, že se dívají a pak se u nás v práci rozhořela debata o nekulturnosti pořadu a už jsem jen zírala, jak ti „nediváci“ všechno znají… Pro mne je to taky relax a když už nemůžu nadávat na šéfa v práci, nadávám na ty na obrazovce :-) a říkám si, mohla jsem dopadnout hůř a mít za šéfa např. Viktora nebo Mirka Dušína-aka Tomáše :-)). A při pohledu na naši hallóó-Janinku, jak pohazuje hlavičkou,dělá úšklebky a překrucuje vše právě vyřčené, se mi otvírá kudla v kapse (kterou tam nemám…). A říkám si, mít takovou děvenku doma, tak ji asi máčím ve studené vodě od rána do večera, aby se probrala…
Fandím Klaudii, i když je fakt, že je tam jak „svatá dala“, ale je to takový tichý protipól. Našemu horskému vůdci-„ty potapěči jeden“ Vladovi držím palce aspoň ještě chvíli (mohl by zachránit Klaudii), protože je totálně asertivní a tudíž jak červený hadr na býka zvanýho Nela a asi i na nového Tereziána… A jediný je schopen a i ochoten jim své říct od plic. Tedy aspoň tento týden,kdy se nevyřazují mužští. Howgh :-D

191
Melanie
Reagovat

189 Arianna: Já bych vůbec neposuzovala, jestli je Niko slaboch nebo ne. V reálném životě by to bylo jiné, ale tady udělal to nejrozumnější, co mohl. Sice bych taky ráda viděla, jak by Nele řekl od plic všechno to, co za jejími zády, ale postavil by si ji proti sobě a Niky asi taky. Takhle se mu to povedlo jakž takž vyžehlit. :o)

192
Adéla
Reagovat

Taky nevím proč je „společensky únosnější“ sledovat třeba box než reality show? No čumím na to tajně a tady to v klidu probereme. Lepší než se rozčilovat nad politikou, zdražováním a jinýma katastrofama.
Akorát teď mimo Klaudie a Nika nemám v hotelu žádného „fanouška“.

193
Mic
Reagovat

Tak Tomík v tom má celkem jasno, když říká o Tereze, že mu připomíná „vybranej odpadkovej koš“. Že by to byla jen reakce na její „vedle toho si nesednu, ten by mě začal natírat olejíčkama.“? :)

194
Thybaumont
Reagovat

Nikovi je vůbec jedno, kdo se za něj postaví. Asi nejlepší by bylo, kdyby se za něj postavil Viktor. Ten aspon řešil, že se holky vyměnily a on se musel stěhovat. Včera byl opět „vidět“. Měl by jít domů.

195
Adéla
Reagovat

194 – a byl si nějak moc jistý, že nemusí balit kufry, já myslela, že musí mít sbaleno vždycky všechny holky nebo všichni kluci. Viktor je slizoun, ale baví mě jak balamutí Janu, té to přeju!

196
Thybaumont
Reagovat

195 balili všichni ze začátku, ted už je to vyřazování pro ně rutina, vědí koho vyřadí a i kdo s kým bude. Tohle byl vůbec první maličký šach v týhle hře.

197
Simisek
Reagovat

Niki je krasna, velmi talentovana a ohleduplna, hodna holka, jeji kvetina ve vlasech je stylova a puvabna. Ucebnicovy ukaz znameni Strelce. Janka Zezulka je moc hezka holka s uzasnym sarkasmem a ironickym smyslem pro humor i nadsazku – nalitou jsem ji videla jen jednou – kdyz z toho kretena Tomase uz malem vyletela z kuze a nemela pred nim kam utect. To, ze jsou ted prechodne opet v jednom pokoji je jen nasledek probihajicich vymen. Niko je krasnej, milej a slusnej kluk i kdyz jeho podivna minulost se mi nelibi – nenalezi mi ho soudit. Ten silenej kubanec je hruza a kdyby tam zustala Lenka, tak by si ted s Natalkou prohazovaly jeho. Kubanec si nevericne hladil hlavu, ze s nim Lenka nechce sblizeni, nemastna, neslana Naty by se sblizovala – ovsem kubanec si zase hladi hlavu jak z toho ven. Stejne ho nakonec dostane, ovsem mela by ho hned pote odkopnout. Silena, zbesila, skareda, protivna Nela je kapitola sama pro sebe, pri pohledu na jeji drzku se mi otvira kudla v kapse, od prvni epizody si preju, aby odjela a nechapu, co na ni kdo vidi. Vypoukle bricho, kadak jak kacer Donald, na hlave par chlupu, odporny hlas i vyjadrovani, jeji gesta, jak se furt osmatava, pripada mi jako desna spindira a je proste celkove velice nechutna. Tomas je exot, nechapu, jak takovy clovek muze v dnesnim svete vubec fungovat a prezit. Klaudia je ticha voda brehy mele, ten typ zensky, o kterych si vsichni mysli, jaka jsou to zlatka a ony si pritom delaji jen to, co chteji bez ohledu na druhe. Romeo byl hnusnej slizoun, toho bych tam musela obchazet obloukem, doufam, ze je zpet na Slovensku u svojej mamicky a ze uz ho nikdy nikde neuvidim. Viktor je hezkej chlap, cistej a rozumnej, pekne se na nej kouka, ma krasnej hlas i usmev a jeho proslovy davaji smysl. S Jankou by tvorili uzasne pohledny a velmi schopny par a dotahli by to dost daleko, ne-li do konce.Vlado je samoliby, nesympaticky, sebestredny hulvat. Ta nova fuchtle Tereza je kombinace Diany, Viery a te hruzy Zuzany, silene provincni baleni z E 55. Mejte hezkej den.

198
MajaK.maja
Reagovat

153 XMAN: s tím fakáčem jsi mě dostal :-D Já mám zatím jen chuť něco rozbit, když tu neuvěřitelnou blbku Janu vidím.. jak špulí pysky a kroutí očima, idiotka!!!

199
MajaK.maja
Reagovat

176 anja: tvůj scénář nemá chybu :-D

200
Simisek
Reagovat

A pro vas, co kvuli HP ponocujete jen chci pripomenout, ze muzete jakoukoliv epizodu kdykoliv najit a zdarma prehrat na TV JOJ. Tak v klidu spete a koukejte az se vzbudite. :-)

201
Homie
Reagovat

184 – To je jenom spin off, kterej už běží. :)

202
Sumec
Reagovat

I po zapřísáhnutí se že už na tu cypovinu nekouknu koutkem oka stále HP sleduju. Nejsem holt zásadový člověk.
Dnes se budou udělovat čestná uznání. První získává Brumla za to jak se pěkně přemohl a tu Natálku přece jen přefikl. A poněvadž je to kluk neposeda, můžeme se těšit jak v příštích dnech „ztrestá“ bráchu Gina-Viktora Vystouplou Bradavku (btw po té story s vařečkou, už víte na co si kovboj dovezl ty plácačky? Aha!). Druhou obdrží Tomík Perlorodka za neustálý přísun gagů. Nu a poslední Jana za neuvěřitelné trojité salto s pěti vruty provedené ústy.
Zároveň tímto oficiálně žádám XMANA o uskutečnění seance, na které budou promítány záběry z Hotelu Peredajz, v nichž bude zejména, jak jinak, dominovat Jani. Bo my ho všici u toho chcem vidět do frasa!

203
Simisek
Reagovat

Taky si muzete zdarma stahnout cele epizody bez reklam na „Uloz.to“ Nejaka dobra duse to tam hned po odvysilani uklada.

204
MajaK.maja
Reagovat

203 Simisek – tak to sem nevěděla, díky za tip! :-)

205
Katherine
Reagovat

203 – vím o tom, že se na to můžu kouknout zpětně na netu, jenomže jednak není moc kdy a za druhé to prostě není ono. Nějak to potřebuju sdílet s ostatníma a hlavně bych pak vůbec nevěděla při čtení zdejších komentářů v práci o co šlo :)).
202 – bod za Viktorovy plácačky a za Janino trojitý salto :-D

206
Valerie
Reagovat

200 – To nejde, to musíme fungovat v reálném světě. :D

207
Valerie
Reagovat

202 – To jsi mě převelice potěšil. Navíc háčkovat se dá určitě i u HP.

Přidat komentář