Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska (16.4.), 2. vyřazování: Dobrá věc se podařila, spravedlnost zvítězila

17. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4127 w=420]
Po včerejším druhém vyřazování máme už zase o dva finalisty Hlasu ČeskoSlovenska méně. A tentokrát mě výsledek v obou případech potěšil, neboť jsme se zbavili dvou nejslabších článků celé čtyřiadvacítky. Že v týmu Michala Davida vypadla zbytečná finalistka Alžběta Pažoutová, to nebylo vůbec žádné překvapení. Ovšem že se v prvním kole rozloučíme i Davidem Biskem, u kterého jsem se obával, aby to nebyl nový Laco Hudec (tzn. postupující všemi duely i přes nepřízeň diváků), to příliš očekávatelné nebylo. Proč tito jmenovaní vypadli, jak vyřazování probíhalo a jaký vzácný host nás navštívil, to se pokusím shrnout v následujících odstavcích.

[singlepic id=3746 w=420]




Alžběta Pažoutová

Tady nebylo vůbec co řešit, jelikož Alžběta byla ze všech ženských finalistek jednoznačně nejméně zajímavá. Její zpěv postrádal jakoukoliv přidanou hodnotu, která by ji odlišila od mnoha jiných zpěvaček. Navíc i s osobním charismatem byla dost na štíru. Už její postup ze souboje na úkor „jazzové kočičky“ Ester Wiesnerové byla podle mě chyba a zrovna tak to, že místo Alžběty těsně před branami finále zůstal talentovaný kuchař Michal Kašpar, protože oba jmenovaní mohli na jejím místě předvést rozhodně zajímavější výkon. V kombinaci s nepovedeným výkonem bylo jasné, že její vypadnutí je absolutně nevyhnutelné. Ovšem její řeči o tom, jak okamžitě vydá vlastní CD, jsou už nesmrtelná klasika, kterou jsme od takto brzy vyřazených jedinců zažili snad tisíckrát. Holt to je tak, když chybí sebereflexe.

Alžbětu za nejslabší označili všichni tři zbývající koučové, naopak nejvíce ocenili (stejně jako já) výkon Davida Weingärtnera. Ten se následně stal jedním ze dvou přímo postupujících společně s Ivannou Bagovou. Michal David si za další postupující pak vybral Katku Petráňovou a Petra Kutheila, přičemž do rozstřelu společně s Alžbětou poslal Brunna Oravce. Tato volba mě trochu překvapila, nicméně já bych za sebe volil stejně. A tento rozstřel nemohl dopadnout jinak než Brunnovým postupem, protože i když mi Brunno není zrovna moc sympatický, tak muzikantskými kvalitami je rozhodně výš než veskrze průměrná Alžběta.

[singlepic id=3772 w=420]

David Bisek

Od samého začátku nebyl David můj kůň a za celou dobou trvání soutěže se na tom nic nezměnilo. A bylo navíc vidět, že jsem v tom nebyl sám, protože Davidův nepříjemný hlas a přeslazený projev vadil mnohem více lidem. Už jeho postup z rozstřelu na úkor Lenky Jankovské byl dost nespravedlivý, ale ten byl především dán tím, že v Dařině týmu vyhrálo battly pět holek a pouze dva kluci. Byla tedy na místě obava, že Dara bude tlačit Davida podobně, jako porota Robina Hooda – Cesty ke slávě tlačila do dalších kol Laca Hudce i přes nepřízeň diváků. Nakonec se však ukázalo, že Dara má rozum a tak jsme se „plešatého pápá“ dočkali už v prvním kole.

Ze tří ostatních koučů by však Davida nevyřadil nikdo, naopak všichni vyřkli jméno Kataríny Demské, jejíž výkon byl v neděli skutečně nejslabší. Za nejlepší pak Pepa Vojtek a Michal David označili Zuzanu Mikulcovou a Rytmus Dominiku Šuľákovou. Tyto dvě zpěvačky také postoupily z prvních dvou míst. Dara si dále vybrala do dalšího kola oba benjamínky svého týmu Miloše Novotného a Simonu Hégerovou. V rozstřelu se pak David utkal s Katarínou Demskou. A i když Katka byla tentokrát více slyšet díky absenci vokalistů, tak její výkon o moc lepší nebyl. Dara však cítila provinění na tomto výběru Katčiny písně, proto ji poslala do dalšího kola a obětovala Davida. A já s tímto rozhodnutím souhlasím, protože u Katky je díky zajímavé barvě hlasu větší naděje na nějaký pěkný výkon (pokud ji tedy Dara vybere něco vyloženě komorního, v čem její slabší hlas nezanikne), zatímco u Davida se podobná šance blížila nule. Dařin tým by se teď dal přejmenovat na „Miloš a jeho harém“, jelikož tam zůstaly čtyři děvčata a jediný chlapec. V tuto chvíli je tedy velmi pravděpodobné, že superfinalista z tohoto týmu bude rodu ženského.

Host večera: Dan Bárta

Velkým (avšak příjemným) překvapením bylo i to, kdo včera vystoupil jako host večera. A věřte nebo ne, byl to samotný Dan Bárta, který se podobným soutěžím a vůbec komerčním televizím až dosud vyhýbal. A svou jazzovější verzí megahitu On My Head opět dokázal že je v Česku ve svém oboru absolutní špička a že je majitelem jednoho z nejlepších a nejzajímavějších hlasů, jaké v našich končinách máme.

V neděli nás tedy čeká už druhé vystoupení týmů Pepy Vojtka a Rytmuse. Jaké výkony nám předvedou a kteří dva následně v pondělí vypadnou, to se však dozvíme až za pár dní.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 179
1
Ala
Reagovat

Prosím a kdo měl nejvíc hlasů od diváků?

2
Maminčin Jiříček
Reagovat

vystoupeni dana barty byla nuda, nuda, nuda a des :-)))

3
DJ Vlado
Reagovat

1 – V článku to píšu, u Davida Ivanna a David, u Dary Zuzana a Dominika

4
whiskeygirl
Reagovat

Alžběta – nejslabší článek celého večera a tak se její vypadnutí očekávalo ( teda aspoň já ). Pink bez hlasu a energie.. Dara překvapila, že vyhodila Davida. To jsem nečekala, ale už když začala mluvit a uznávat chybu špatného výběru písně, říkala jsem si – ŽE BY ?? A ono jó :) Katka se mi jako zpěvačka moc nelíbí, ale třeba je to jen tím, že pokaždé měla špatnou píseň. Tak snad nám ješte vytře zrak, jak to udělala svým výkonem odsuzovaná Ivanna.

5
jary
Reagovat

a víme nějaké téma příštích večerů?

6
whiskeygirl
Reagovat

5 no to by mě taky zajímalo, eMDý je zvědavý na české písničky..takže témata budou ?

7
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

I pro mě byl Dan Bárta naprosto zbytečnou výplní. Asi nejsem dostatečně vyzrálý posluchač, ale jeho nekomerční úprava komerční písně v komerční soutěži mě nenadchla ani omylem.

S postupem Bruna, ač nerada, souhlasím, „Ziggy“ byla jednoznačně slabší, výkon k nepřežití. No a konečně David, vůbec mě nepřekvapuje, že jej diváci poslali dál, holt co se blýská a je jiné, hup po tom, i když v jiných souvislostech bychom na něčím takovým ohrnovali nos. Jo, jo, jakmile se i kupce hnoje dostane líbivého obalu, je prodejná.

8
jarda
Reagovat

No tyvago Otýlie Šmatlavá, nejseš ty ňáká odkopnutá Davidova milenka??? Poněvač tohle je fakt už docela maso,ty tvoje věčný výkřiky. CO jsem tak četl,už jsi to tady dala v dikuzích všem jasně najevo,jak hrozně ho nesnášíš,tak nechápu,proč máš furt potřebu to dokola opakovat. Holt se prostě smiř s tím,že lidi mají různej vkus a fandí různým soutěžícím,a že těch co mají Davida rádi je prostě dost,tak nám to proboha přej a fandi si zase svejm favoritům,kvůli tomu snad nemusíš pořád donekonečna kydat špínu na někoho,koho zrovna ty v lásce nemáš. Já třeba nemusím Miloše,ale nemám potřebu o něm věčně psát a navážet se do něj. Jako sorry ale tohle mi už skoro připadá že to hraničí s fanatismem.

9
jarda
Reagovat

Jinak super,že je Bisex pryč,s tím jsem vůbec nepočítal a Dara u mě vyjímečně stoupla v ceně! Katka snad ještě něco pořádnýho předvede,hlas sice nemá moc výraznej,ale mohla by překvapit,a je to docela pěkná baba:-D

10
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jardo, dle Vaší „logiky“ musíte zase Vy nutně být odkopnutý milenec Bískův:-))) Ale jinak dobrej pokus:-)))

11
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jen s tím fanatikem jste to trefil, ano, jsem fanatik:-)))

12
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

…i když skromné množství příspěvků s tématem David tomu nenasvědčuje. Věčně psát, donekonečna, sakra, byly to asi tak tři, čtyři příspěvky, asi nemáte tucha o nekonečném monologu:-))))

13
Milena
Reagovat

to jarda -ano, když někdo Otýlii Šmatlavé nesedne, nestačí, že jednou či dvakrát napíše svůj názor, ale opruzuje zde jeho pomlouváním donekonečna, až všechny dokonale otráví. V soutěži Talent to byla malá Adélka, kdy se neustále absolutně odporným způsobem strefovala do její tloušťky, urážela a ponižovala dítě za jeho zevnějšek. Ten nejubožejší způsob ventilování svých problémů.

14
Maminčin Jiříček
Reagovat

13 – mala adelka je kdo? ta jitrnicka? :-)))

15
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mileno, pletete si pojmy. Adélky mi bylo líto, ale Vy budete asi ten cukrový typ, před kterým se musí jen po špičkách, opatrně, vážit slova na lékárenských vahách, aby náhodou některé z nich neurazilo Váš jemnocit. Vidíte jen to, co chcete vidět. Hledáte za každou cenu „bubáka“, no dobře, jestli se budete cítit lépe, klidně překrucujte dál.

16
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Spíš tady jde o to, že někoho kritizovat lze, u jiného je taková věc zapovězená. Že si každý otře hubu o Bíska, to je v pohodě, protože tak činí stádo. Jakmile člověk kritizuje to, co většina uznává, je problém.

17
RedFlower
Reagovat

Co se týče Otýlie,tak si myslím že jste to s tím fanatikem skutečně vystihnul – stačí si vzpomenout na urážky na malou Adélu z Talentu…
Otýlie je podle mě ženská bez práce, bez přítele,bez rodiny a se svým vlastním vzhledem je dost na štíru – jak si jinak vysvětlit ty její neustálé agresivní útoky na soutěžící??
Otylko, běž si zaběhat, začni se usmívat a uvidíš, že se ti uleví (a nejen tobě) :-D Pac a pusu :-*

18
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

:-)))Koukám, že se sem chystá celé procesí mých nohsledů a obdivovatelů, inu vítejte:-)))

19
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Už nikdo? Škoda. Čekala jsem mohutnější dav nejrůznějších nicků stvořených jednou, dvěma osobami. No nic, jdu si zaběhat, abych nebyla tak ošklivá:-))))

20
Belisana
Reagovat

jeste ja Smatlo! To je fakt hruza ty vase prispevky, kdo to ma cist?
Apropos, uz jste si byla zabehat? :-DDD

21
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Bel, nebyla, ještě ne, ale půjdu, to víte, v mém věku se člověk musí nějak udržovat v kondici:-)))

22
Ghost
Reagovat

Bisek venku, Betka venku. Co vic si prat? Hlavne v pripade D.Biska me to potesilo, alespon uz nebudu muset behem sledovani hlasu odbihat na zachod ublinkavat.

23
Belisana
Reagovat

ja bych vyprovodila jeste trio Kuthel, Weingartner a Zaujec. Ti uz jsou k nicemu. Jsou, co jsou, a na zmenu uz jsou stari. Totalne zbytecni soutezici. Ale chapu, produkce musela naky „talenty“ nahnat do houfu.
Urcite bych dala prednost nekomu nadejnymu mladymu, akorat teda Ivanna Bagova to neni. To je uz ted estradni produkt.
Mne treba nevadi Marketa Poulickova. Zpivat celkem umi, jeji ambicioznost se mi nezda byt prekackou. Tak hrozne to s ni nebude, kdyz je citelna :-) Proste chce uspet. Akorat ze opet nijak nevybocuje. Vybocuje akorat ta Anna. Takze vsechno pri starym :-)))

24
XMAN
Reagovat

23: Takže mi chceš vyhodit všechny moje favority jo? :-D Já se teda raději budu dívat na ně, aspoň něco umí než na pubertálního zoufalce Miloše. Už vím koho mi Miloš připomíná a teď ten nový účes to ještě zvýraznil – Denis Lacho!!!! A na toho jsem měl opravdu hodně těžkou averzi. Zatím se podle všeho zdá že je Miloš stejný tragéd i pěvecky, ten tam prostě nemá co dělat!!! Mrózka taky moc nemusím ale zpívá teda daleko lépe narozdíl od Miloše.
Jinak ke včerejšku – Brunno si do rozstřelu fakt jít nezasloužil, měla tam jít s Alžbětou Katka, ale vypadá to že tu bude MD tlačit dopředu jen o něco méně než Ivannu, má hold fakt slabost pro opačné pohlaví a to úplně ve všem :P Už jsem myslel že Brunna vyhodí, naštěstí se tak nestalo. Ale stejně si myslím že to Brunno a Petr budou mít během budoucích dvou kol spočítané, David má asi podporu větší. Co nechápu jsou hlasující diváci…proč posílají hlasy Ivanně která stejně postoupí tak jako tak? Ona v ohrožení díky MD není a ani nebude. Proč raději nepodpoří Petra a Brunna kteří to budou opravdu potřebovat? Copak oni nemají žádné fanoušky? To je takový šílený problém přehlasovat jednu blonďatou ukrajinku? MD by ji stejně poslal dál, ale oni by aspoň mohli být zachráněni od vyřazení, takhle to dost možná oba odnesou ještě dříve než Katka. U Dary mě potěšilo že přez diváky postoupila Zuzka, kdyby se tak nestalo, tak už tu soutěž fakt můžou rovnou zrušit. Co se týče Kataríny a Biska, vyřadil bych Katarínu. Na hovno zpívají oba dva, ale Bisek je aspoň zajímavý a je to výrazný typ, který si lidi pamatují. Katarína je šedá nudná nezáživná myška, ta už žádné lepší vystoupení nepředvede, nevěřím tomu….Biska mi bylo v tu chvíli docela líto, jak vypadnul, vypadal smutně. Ale zase že by mi to jeho vyřazení nějak trhalo žíly , tak to ne, stejně by šel příště a můj šálek čaje to taky nebyl.

25
milabis
Reagovat

Mne by jenom zajímalo, proč Dara tak změnila názor na zpěv Davida Bíska. V neděli ho vychvaluje a v pondělí vyřadí. A že Alžbětě vybrala špatnou písničku. To je dost chabé vysvětlení takového obratu. V takových soutěžích jde především o sledovanost jak v Čechách tak na Slovensku a tak celou soutěž řídí v pozadí úplně jiní lidé než koučové týmů. Pravidla tomu samozřejmě nahrávají. Diváci mají možnost vybrat jen 2 soutěžící a ostatní je na libovůli pořadatelů Ještě by mě zajímaly výsledky hlasování diváků. Snad se je někdy dozvíme.

26
XMAN
Reagovat

Já myslím že Daru klidně mohly ovlivnit hlasy lidí kteří se ozívali ze všech stran a Biska prostě už v soutěži nechtěli. Stačilo se podívat na internet a nejen na tuto diskusi kolik lidí ho tam nechce. Mě ho bylo fakt svým způsobem až líto….Katarína rozhodně žádný potenciál do budoucna nemá, nevidím ho v ní. Akorát si zazpívá ještě jednou a pak stejně vyletí i když já bych ještě dříve vyřadil tragického Miloše a ukníkanou Simonu.

27
XMAN
Reagovat

Myslíte že by se Zuzana mohla dostat do Grandfinále? Moc bych jí to přál, zbytek týmu u Dary je fakt bída ale Zuzka tam září jako diamant mezi omlácenými šutry. Podporu diváků jak se včera ukázalo má a to větší než Simona. Jedinou její konkurentkou podle mě může být Dominika, ale Zuzka nejen že je jednozančně lepší pěvecky ale je i daleko sympatičtější a působí skromněji.Dominika na mě čím dál víc působí jako namyšlená kravka. Teď odpadne Katarína, ta je bez šance, pak podle mě Simona a Miloš v libovolném pořadí a zůstane Zuzana a Dominika. Mohla by to ta Zuzka dát, co myslíte?

28
Jiří
Reagovat

Jardo pěkně vystižená Otýlie:-))) víš,že jsem si myslel to samé, ale nechtěl jsem to sem psát, protože mi za to nestojí.

29
Viq
Reagovat

27 – Mohla by, ale její pozice není nijak silná, že by z toho týmu jakkoli vyčnívala. Šance tak max. 30% prozatím.
Souhlas s tvými pocity u Dominiky. Ta působí nafoukaně už od předminulého kola. Jak ta nafukovací japonská ryba…
Jinak Miloš na mě vizuálně působil jako traktorista ze Slunce seno (Josef?). Teď z něho ostříháním z hlediska image udělali „pana nikdo“.

30
DJ Vlado
Reagovat

29 – Josef byl ve Slunce seno ten tlusťoch, kterého hrál Jiří Růžička, toho Miloš teda rozhodně nepřipomíná :-) Myslíš toho traktoristu, jak se v prvním díle snažil balit Milunu?

31
XMAN
Reagovat

Já si myslím že si měla Dara v souboji vybrat raději Adama Pavlovčina. Každý to tak vidět nemusí, ale pro mě měl daleko příjemnější barvu hlasu než Miloš. Žádný zázrak by to asi taky nebyl, ale myslím že by možná podával lepší výkony. Love Divine ve výběru naslepo se mi od něj líbila. Miloš tam podle mě nemá vůbec co dělat, jak už jsem řekl, jen další Lacho, jeden z nejzbytečnějších soutěžících kteří se do té čtyřiadvacítky dostali podle mě. Dara se s výběrem Miloše sekla.

32
jarda
Reagovat

24 – No to máš těžký, proč lidi hlasovali víc pro blonďatou Ukrajinku než pro Brunna a Kutheila… Holt asi proto,že je mnohem víc těch,kerým se Ivanna líbí víc než tyhle dva týpci, oni to asi nebrali tak jako že Ivanna díky slintajícímu MD postoupí tak jako tak,i když s tebou souhlasím,že to má logiku. Ale imho si ty hlasy Ivča po neděli zasloužila víc než oni dva – i když já z ní ňák urvanej nejsem. Brunno je dobrej týpek,tomu bych postup přál, Petra moc nemusim.
Jo a ohledně tý Zuzy,no byl by to mazec,kdyby se dostala do velkýho finále,a docela bych řek,že šanci má, však kdo jinej z Dařina týmu když ne ona??

33
jarda
Reagovat

28 – to Jiří – no jo,čoveče,já jsem měl tu čest začíst se do příspěvků Mrs. Otýlie až teď nedávno,dřív jsem na Panáčka nechodil,takže jsem nevěděl,že takhle vystrájala už v minulejch diskuzích. Docela jsem z ní nechápal a fakt jsem měl skoro za to,že to je ňáká osobní averze proti Davidovi. Ale tak jestli je to její hobby, najít si v každý soutěži někoho,koho může z duše nesnášet a pak ho tady kropit jedem,tak jí to dopřejme,že jo :-))

34
Viq
Reagovat

30 DJ – Myslím fakt mladého Růžičku. Těmi vlasy. Milošův „účes“ mi nějakým způsobem celkově evokoval náladu Hoštic.
Na ženské ale možná právě to zabírá. Anebo ne, když ho ostříhali? :-)

35
Viq
Reagovat

Upřesnění:
Takifugu rubripes z rodu Tetraodon alias „Fugu“.

36
XMAN
Reagovat

Mě přijde že ten Miloš nemá ani žádné charisma. Sice dá se říct asi vcelku ucházející ksichtík i když tomu já nerozumím ale charisma na bodu mrazu úplně. Buď ho fakt nemá nebo ho neumí prodat a nebo prostě nejsem ten správnej povolanej člověk abych na něm něco takovýho viděl :-D Na pódiu mi přišlo že působí až směšně, jak jsem včera viděl v jedný upoutávce jak se tam cukal při těch Maroon 5 a přitom to zpívá tak otřesně, tak sem se mu musel smát.

37
DJ Vlado
Reagovat

Viq, 34 – No když už jsme u těch Troškových filmů, tak mně Miloš nejvíc s těmi kudrnami připomínal Jindřicha z Princezny ze mlejna :-)

38
pimpa
Reagovat

Tak bacha, chlapi! Na Miloše mi nešahejte! :D Náhodou je to normální sympatický kluk, který se nepotřebuje stylizovat do nějaký suprkůl imidž! A zpívá dobře, žádná tragédie to není.
Jo, a tu Zuzanu a Dominiku jsem vůbec nezaregistrovala, ani nevím, které to jsou, tak to asi zase nic tak dech beroucího nebylo. Všechny ostatní si pamatuju, ale tyhle dvě zrovna ne.

39
XMAN
Reagovat

38: No jo, je vidět že ty tomu nerozumíš :-D

40
Hanka
Reagovat

Příště by z týmu Dary měla vypadnout Simona Hégerová. Má neuvěřitelně protivný hlas a neustále jen hýká jak osel, nic jiného neumí! Katastrofa!

41
XMAN
Reagovat

Sympatickej Miloš být třeba může, ale ve zpěvu má ještě hoooodně co dohánět a podle mě měl ještě nějakou dobu počkat, než se přihlásit do takovéto soutěže. Podle mě na takovou soutěž prostě nemá a vyhoří v ní stejně jako v ní vyhořel Lacho, Foret, Lasota atd. To bude přesně ten případ…..

42
pimpa
Reagovat

39 O tom, kdo tomu rozumí, by se dalo polemizovat! :-)

43
Fanda
Reagovat

.. vidíte a mě Miloš připomíná hodně mladýho Davida Haselhofa .-)

44
XMAN
Reagovat

42: Já jsem to tak nemyslel :-) Však každý máme svoje favority, byla by to nuda, kdyby všichni měli stejný vkus no ne? :-)
Jinak nejvíc mě asi na celé soutěži pořád štve Michal David s tou svojí Ivannkou. A taky s tím jak manipuluje se svými soutěžícími. On je fakt nepředvídatelný. U ostatních koučů je vždycky tak nějak jasné koho pošlou do rozstřelu a tak ale od Michala Davida absolutně člověk neví co má čekat a nikdo kromě Ivannky si u něj nemůže být ničím jistý. Prvně vyhodil Hnilicu, pak poslal Kutheila do rozstřelu, teď poslal do rozstřelu Brunna i když si to vůbec nezasloužil a vůbec nikdo to nečekal. Hraje si s nima jak kočka s myší a hází jim jen klacky pod nohy. Soutěžící tuhle hru s ním nemají šanci nikdy vyhrát. Dělá na ně akorát tak podrazy a podpásovky. Myslím že by v těch rozstřelech měli být opravdu soutěžící co nejhůře zpívají a ne aby tam byli někteří posíláni úplně nelogicky jak si kouč zamane. Stejně je nakonec všechny vyhází a do Grandfinále si protlačí svoji jedinou lásku milovanou Ivannku, tak proč jim to raději neřekne na rovinu. Mohla by z toho být docela dobrá soap opera.

45
Hanka
Reagovat

Nepřipadá vám někomu že Brunno Oravec vypadá v obličeji tak trochu jako Freddy Krueger z Noční můry v Elm Street? :-D

46
Hanka
Reagovat

Ty oči a tak….prostě mi ho nějak připomíná :-D

48
otherside
Reagovat

ad 47 mě spíš zarazilo, že si ho už prý vyhlídl nějaký producent, chjo dneska už desku může natočit fakt asi každý, ani nemusí umět dobře zpívat, stačí když je „zajímavý“ vizuál…

49
Belisana
Reagovat

osobne si myslim, ze Bruno vyleti co nevidet. To jak si emDý hodil minci ve mne vyvolalo akorat pocit, ze je mu uplne u (_:_), jestli vyfrci ted Arpad nebo Bruno, ale ze pudou oba, je jasny. Co taky s nimi? Na techúnem (Brunovi) se neda nic trhnout, az se ho ujme producentsky, a nebo neee dost, pac s mladyma lze tocit vo moc snadneji. Von eMDý nema potize, jak vydelat penize, a vi, kdo mu je prinese.

50
Belisana
Reagovat

oprava tech/nem

51
Belisana
Reagovat

http://www.super.cz/10757-velka-obet-kvuli-hlasu-vyrazeny-david-bisek-kvuli-soutezi-nebude-pripusten-k-maturite.html

to by me doopravdy zajimalo, od jakyho „producenta“ dostal tenhle neumetel nabidka k natoceni alba??? To musi byt kachna, a pokud ne, tak to bude nakej z tech strejcu propiranejch na hudebnich masakrech, jinak to nevidim.

52
Jarda
Reagovat

Teda vážení, už dlouho jsem se tak nenasmál jako při čtení títo diskuse. Někteří jedinci jsou nesmrtelní (XMAN, Otylka, Belisana aj.) Musím vám poděkovat za příjemné chvíle při čtení…
Ale teď něco jiného: když už zde byla řeč o Maroon 5, tak včera tato kapela i s Adamem Levinem zahrála v americké The Voice výbornou skladbu a Adamovy falzety jsou nádherné. Ale i v této soutěži se dějí nepochopitelné věci – Christina Aguilera včera vyřadila ze své skupiny nejlepšího zpěváka (i ostatní koučové z toho byli vedle) a totéž udělal i Black Shelton, který zase vyřadil nejlepší holku která mu tam zbyla. Ukazuje se, že ani tento systém není spravedlivější než hlasování diváků. Nevěřím tomu, že by o všem rozhodovala ze zákulisí produkce, to by tato soutěž brzo zanikla. Navíc v americkém „Hlasu“ je atmosféra, kterou nemám rád – téměř nepřetržitě lidi tleskají a hulákají – zlatý American Idol.

53
sali
Reagovat

DJ – prosím, máš už nejaké echo o tom, čo asi budú spievať v nedeľu?

54
Belisana
Reagovat

Jardo no vidis, ja pro zmenu vubec netusim, kdo jsi ty

55
Jakka
Reagovat

Nevíte jak to dal bude pokračovat zda-li pořád budou všichni zpívat v tom teamu a výjde čtyřka nejlepších. A ti budou ve finále?

56
Fialka09
Reagovat

49 – Ohledně toho eMDýova tehdejšího házení mincí mě už tenkrát napadla taková trochu šílená teorie – co když to všechno byla vlastně jenom komedie? On tou mincí sice hodil, ale kamera nezabrala, co mu vlastně padlo. Co když byl už tehdy pro Brunna rozhodnutý, a chtěl jenom trochu „zpestřit“ průběh vyřazování? Včera si ho podle mě beztak vybral do rozstřelu jenom z jakési škodolibosti, všem muselo být předem nad slunce jasné,že vyletí Alžběta. Ale fakt je, že dřív nebo později Brunno stejně vyfičet musí, on to eMDý bude mít už teď s vyřazováním dost těžké – Ivannu a Katku si vyhodit nechce, protože na ně drží, Brunno a Kutheil jsou otřelí muzikanti, které mu bude líto vyřadit, a Davida má rád on i – doufám – spousta lidí (zdravím Otylku:-)), takže kdo teda půjde ven? A nevíte někdo, jestli budou od příště vybírat diváci dva postupující a kouč jen jednoho, nebo naopak?

57
Viq
Reagovat

56 – Taky mě samozřejmě napadlo, že David s mincí udělal jen lacinou „zábavnou“ frašku pro napínavý reklamní předěl a bylo úplně jedno, která strana ve skutečnosti padla.
Navíc dnešní české (nebo evropské) mince snad ani nic jako pannu a orla nemají. To je pojmosloví odvozené snad ze stříbrných jednodolarovek.
Dneska máš na minci nějaký ten most a na druhé straně číslo. Co je panna a co orel, si můžeš libovolně určit.

58
DJ Vlado
Reagovat

sali, 53 – Bohužel to ještě nevím :-(

59
Nofux
Reagovat

52 – Pro mě tenhle týden americký The Voice skončil. Plno lidí nadávalo na American Idol, že je zmanipulovanej, nespravedlivej apod., ale to co se stalo ve včerejším US hlasu…vyřadili mi už poslední favority který jsem v letošním imho slabém ročníku americké verze měl (Ano, fakt jsem fandil Jessemu :). Navíc mi připadalo že Jordis předvedla z celého Blakeova týmu nejlepší výkon, nevim proč si tam furt drží RaeLynn nebo hroznou Erin! Už mi tam zbyla jenom Juliet a kvůli ní už to celý fakt sledovat nebudu. Britská a další evropské verze jsou letos podle mě mnohem lepší.

60
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Z teamu MD příště vyletí Bruno. David, k mé velké „radosti“, vydrží hodně dlouho. Určitě déle než Kutheil, ten totiž působí velmi nesympaticky, takový nepovedený Dr. House. Mě sice docela bavil, i s „Trezorem“, ale z globálního hlediska nepočítám s nějakou velkou podporou. Nějak nevím, komu by se měl líbit, kdo by mu měl fandit. Neumím si představit cílovou skupinu. David je naproti němu dost vyhraněný, rocker každým coulem, cílovka jasně daná, a na jeho popularitě nic nezmění ani to, že já ho fakt nemusím a občas si rýpnu:-)))

61
XMAN
Reagovat

MD by měl příště vyřadit Kateřinu Petráňovou, protože ta nešahá těm ostatním co tam jsou zpěvem ani po kotníky. Po Pažoutové je jasně druhá nejslabší, ale je mi jasný že si ji tam MD nechá a odnese to Kutheil nebo Brunno. Už mě ty soutěže fakt serou všechny, a jak vidím nejsem sám. Nevím proč se na to vlastně dívám a ztrácím s tím čas.

62
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Houby Trezor, Lady Carneval, nějak mi to splynulo:-)))

Ještě vzkázek pro Jiřího. Jiří, Jiříku, když Vám „za to nestojím“, tak proč se mnou zabýváte? Zvláštní záliba:-))) Aby bylo jasno, proti Davidovi nic osobního nemám, tohle opravdu není můj styl, ač to tak některým nepřipadá. Jen máme stejný idol a mě to napodobování přijde hloupé, to je celé, to je celý zdroj „obrovské aféry“ v podobě několika málo štiplavých komentářů. Jen tak mimochodem, David na mě nepůsobí jako někdo, kdo by se z hrstky šťouchanců a nějakého peprnějšího slůvka sesypal. No ovšem je-li to jelito a outlocitná princezna…

63
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

XMANe, Petráňová ne, mně se líbí, hodně zajímavá. Rozhodně zajímavější než Ivana, která je sice pěvecky úplně někde jinde, ale nudí. Její výkon působil dokonale, ona vypadala výborně, takový luxusní, nepotopitelný Titanic…

64
anja
Reagovat

60 Otýlie, komu by se měl líbit Kutheil? Tak třeba mně. Mně a mému muži se líbí už několik pár let Kutheil i celé jeho Votchi :) A když jsou někde poblíž, nenecháme si je ujít. Cílovku těhle kapel můžeš vidět někde na festivalech, na koncertech, kde se sejde víc kapel, třeba někde v díře po granátě, ve vesnické hospodě, tam je to pravé místo, kde najdeš lidi z té cílové skupiny.

65
XMAN
Reagovat

Mě se líbí Kutheil taky a moc, pro mě je to nejen jednička v týmu MD ale i jednička celé show, přál bych mu výhru nejvíc ze všech, škoda že si vybral špatného kouče, který ho brzy vyhodí.

66
XMAN
Reagovat

Tak s názorem na Ivannu souhlasím. To je jasné že i ta Katka je zajímavější. Ivannu bych vyhodil ze všech nejraději jak mě nebaví a nudí. Mám pocit že ani zbytek poroty s MD jeho nadšení z Ivanny nesdílí. Jenže ona má to Grandfinále jisté, MD si ji procpe kamkoliv. Kdyby ji aspoň potopili diváci, ale zdá se že ona má asi hodně rozsáhlé fankluby na Slovensku a s takovou podporou od diváků i od MD prostě nikdo jiný nemá šanci. Bože, o co by ta soutěž mohla být zajímavější, kdyby tam místo Ivanny byl Hnilica…..už vidím to grandfinále, buď tam budou tři holky a Mrózek a nebo tam kluk nebude ani jeden…..vyjde to nastejno, oboje pro mě bude tak neskutečně nezáživné, že se na to fakt snad ani nebudu dívat.

67
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Anja, budiž, jenže kolik z těch lidí ho podpoří v soutěži takového typu, i o to jde. Jak jsem napsala, i mě baví, ale zase ne natolik, abych mu poslala SMS. Obávám se, že v této soutěži nikdo takový není, z koho bych si sedla na zadek. Možná se mýlím, třeba se z někoho hvězda vyklube, ale zatím nic moc. Jo, ještě mě hodně baví ten rockový koblih od Pepy Vojtka, to je pro mě asi tak nej.

XMANe, doufám, že se mýlíte, Ivana v grandfinále pro mě vážně ne, ještě k ní tak Mrózk, Spalasová a Milošek, mistrovství světa v nudě. Zlatě David, to se alespoň rozčílím, když už nic jiného:-)))

68
anja
Reagovat

65 XMAN, tak mne z té soutěže zajímá akorát Kutheil a David W. Ale nijak ty jejich výkony neprožívám a jestli vypadnou dřív nebo později, to je mi celkem jedno. Jméno si oba udělali, snad jim to bude přínosem pro jejich kapely. Votchi by větší zviditelnění potřebovaly jako sůl. krom toho by potřebovali aby jim někdo naskládal další repertoár, protože s tím mají problém…….

Jinak to jde víceméně mimo mne a jediný kdo mne dokáže vzrušit, je stupidní Rytmus se svými blbými kecy……. byl totální hnus od něho jak Ivannu nazval „tetou“. To hovado nemá základní vychování, jednou řekne o holce na jevišti pomalu že je kurva, jindy ji shodí že je teta. Trousí urážky kudy chodí, kdyby byl aspoň vtipný… je to prostě vypatlaný hňup

69
anja
Reagovat

67 Otýlie, no já jim určo sms do Hlasu nepošlu :D Já si zajdu někam za nima ven a zařvu si na ně pod pódiem

70
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tak Rytmus je kapitola sama pro sebe, mně třeba vadí i to, že soutěžící hodnotí a má při tom na ksichtě sluneční brýle. Zdá s mi to mimořádně neslušné, mluvit k někomu a nedovolit oční kontakt. Patrně zas takový suverén to nebude.

71
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Moc pěkná je taky cenzura, která vládne na jeho Facebooku. Stačil jediný příspěvek, podotýkám, že velmi slušný, no fičela jsem jak špinavé prádlo, a nejen já:-))))

72
XMAN
Reagovat

Tak kdyby se do Grandfinále dostal Miloš, tak by to pro mě byla větší tragédie než kdyby tam zpívaly čtyři Ivanny. Ten nemá vůbec co pohledávat ani ve finále. Ale to snad nehrozí, podporu diváků tak velkou nemá a Dara snad taky není až tak blbá aby ho tam protlačila. Přemýšlím fakt reálně kdo má jaké šance na to Grandfinále a Anna ta je jasná, Ivanna bohužel taky, od Dary to bude taky holka a já doufám že Zuzka a tím pádem to už máte tři holky v TOP 4 a to se u nás nikdy nestalo ale tímhle systémem vyřazování k tomu asi dojde. Vojtek pak bude muset do Grandfinále poslat kluka i kdyby nechtěl, protože čistě dívčí Grandfinále se čtyřmi zpěvačkami by asi Nova s Markízou nepřipustily a bylo by to teda hodně nezajímavé. A je jasné, že tím klukem od Vojtka bude Mrózek, protože Jackie takovou podporu jako Mrózek prostě nemá. A já si nemůžu pomoct, ale mě prostě ani Mrózek vůbec nic neříká a nebaví mě…..pak jedině že by se nějak podařilo zvrátit jasné vítězství Ivanny v MD týmu a že by se tam přece jenom podařilo protlačit někoho z trojice David W., Petr a Brunno ale to teda nevím jak to udělat, protože podle mě i kdyby produkce trvala na tom, že má MD do Grandfinále poslat kluka aby to tam nebylo samá holka, tak on si stejně pojede svoji a dostane tam prostě Ivannu, jemu je to ukradené a jde mu jen o ni, vůbec o nic jiného.

73
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

XMANe, domnívám se, že David na grandfinále má, řekla bych, že se tam dostat může. Lidi hodně zaujal – ať se mi to líbí, nebo ne, je velmi výrazný typ, dost vyčnívá. Neoperovala bych zase až tak s tím, že je nutné protlačit Ivanu, on ji protlačí i mimo soutěž, ta už má kariéru zaručenou:-))) Co ona předvede příště? Opět stejně dobrý a stejně nudný výstup. Nevěřím na masivní podporu diváků, Ivana takové ty pravé vášně a emoce vzbudit nedokáže. Což se pozná i z toho, že se jí v diskuzích nikdo ani nijak výrazně nezastává, když si na ní někdo smlsne:-)))

74
XMAN
Reagovat

Mě Rytmus nevadí. Jako kouč mi přijde druhý nejlepší hned po Vojtkovi a s jeho názory se většinou shoduji. Rozhodně je to daleko lepší kouč než MD i než Dara.

75
anja
Reagovat

70 Otýlie, přesně tenhle dojem z něho mám taky :D krom toho jak ho vidím na tom křesle sedět, působí na mne jako slepý, hluchý, imobilní a mírně mentálně retardovaný invalida

76
XMAN
Reagovat

Do Top 2 v MD týmu se Ivanna dostane rozhodně. Pak bude hodně záležet s kým tam bude. Pokud s Davidem, určitou šanci na postup David má, jenže…tady nerozhodují diváci skoro o ničem a MD si tam prostě tu Ivannu zkusí protlačit. V tom posledním finále má mít kouč i diváci dohromady 200 procent. To znamená, když dá MD Ivanně třeba 70 procent a Davidovi 30 aby se neřeklo, bude hodně záležet koho víc podpoří diváci ale bude to mít David těžké.

77
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Rytmus určitě dokáže ty ze svého týmu, co mu jdou na ruku, nebývale podpořit a bude za ně kopat jak divý, ale to, co předvádí vůči ostatním, je docela silná káva i na mě. Navíc je pro mě coby chlap naprosto neakceptovatený, vadí mi pohled na něj, ble.

Anja, velmi výstižné hodnocení.

78
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Diváci jednoznačně upřednostní Davida, jednu blond krasavici s dobrým hlasem už tady máme:-))) Prostě Ivana je takový ten stabilní typ, proto nadšení pro ni opadne. Navíc lidé se rádi snaží vymanit ze stáda, z toho důvodu měl obrovskou podporu diváků Michal Šeps, protože byl „jiný“ a každý chtěl ukázat „já jsem taky jiný“. Počítám, že to samé zafunguje i u Davida, hlavně pokud jeho jinakost bude zdůrazňována médii.

79
sali
Reagovat

Vidím, že vrabce si na streche čvirikajú, a v debate preskakujú do grandfinále a rovno si ho parcelujú. Len-tak-tak a začnem si myslieť, že ste prezlečení koučovia. Kde máte štvrtého? :-)

80
Belisana
Reagovat

no jo, Jackie, na toho jsem zapomnela. Ten je mi vyslovene sympaticky, ze vsech kluku/chlapu, co tam jsou, jedinej. Asi v tyhle soutezi na vyhru neni urcenej, ale fandim mu, trochu.
Co se tyce koucu, Dara mi prijde totalne mimo, uplne zbytecna, kdyby tam misto ni byl fikus, nic se nestane.
A Rytmus? Ten je nejvic hotovej sam ze sebe. Tomu cloveku na chut prijit nedokazu. Je srandovni.
Kolotocar je kolotocar, takze jedinej, kdo pusobi dobre, je Vojtek.

81
sali
Reagovat

Aha, už je tu. :-)

82
Milena
Reagovat

A mne taky více baví Kutheil a Brunno (i když Arpád byl zajímavější) než většina holek tam (kromě Zuzky a Anny -ty jsou podle mne úplně skvělé). Teď mne poprvé zaujal David W., tak snad ještě chvilku vydrží.

83
Milena
Reagovat

Co se týká koučů- Michal D. je vypočítavý a pro úspěch schopen všeho, Dara nemá nikdy jasný názor-navíc já ji považuji za velmi nudnou a nekvalitní zpěvačku, Rytmus má občas trefné připomínky, ale velice mi vadí jeho brýle , Vojtek je nejsympatičtější.

84
mila
Reagovat

80 – souhlasim, jen mi prijde, ze Vojtka to uz tak nejak prestalo bavit, zato MD to bavi uzasne.. A ja jen udivene ziram, jak odlisny ma tento clovek vkus a co vse je ochoten udelat pro sve oblibence (a jak dokaze zadupat do zeme ty, co se mu nehodi)…ja jen nechapu, jak tento clovek, proflakly z doby, kdy hral s Kroky Janecka a skladal Poupata, rozhoduje v prestizni pevecke soutezi..ale to je holt ta demokracie po cesku

85
XMAN
Reagovat

84: No co chceš, je to přece Nova, tak kdo jiný by tam měl rozhodovat než král nevkusu :-)
Doufám že teď v neděli nebudou zpívat duety jak už tu někdo zmínil, protože na ty teda nejsem opravdu ale ani trošinečku zvědavý.

86
yeey
Reagovat

Debata o Rytmusovi – mne pripada, ze vsechno, co rika je jen spousta frazi, ale sam se v podstate vyjadrit moc nedokaze… to je furt samy „neslo mi to do ucha,“ „ty si taky soubizovy typ,“ ….. fakt si ho staci obcas poslechnout a vetsina z toho, co rika je jen snuska naucenejch frazi….. navic jeho humor ve 35 letech (nebo kolik mu je) je na urovni 12letyho pubertaka – viz obliz mi gastany u Juraje… on to jeste stihne prezentovat jako nejvetsi joke v historii talentovejch soutezi…:-)) jako osobnost je ukrutne nesympatickej a tusim, ze on je dost nudnej jako clovek, navic s naprosto ujetejma zivotnima hodnotama, ma pocit, ze vsechno se da vycislit v penezich (vcetne jakehokoliv uspechu!!!!!) …. uz sem si na nej celkem zvykl, kazdopadne zlatej MD

87
yeey
Reagovat

XMANe, z tohohle se ti zvedne kufr http://www.cshlas.cz/hlas-ceskoslovenska-vysledky-vaseho-hlasovani-2-finalovy-vecer/ … nicmene mam dojem, ze vsichni trosku zapominate na par veci, ve vsech tech pomlouvach, jak je Ivanna nudna a jak ji MD protlacuje…:-) jednak podala impozantni vykon (vy to mozna neslysite, ale pochybuju ze ste vubec davali pozor, kdyz zpivala nebo ze by ste si to pustili znovu), treba na FCB melo jeji vystoupeni vic liku nez vystoupeni vsech ostatnich dohromady a v pondeli samozrejme postoupila primo…. takze se na me nezlobte, MD ji sice mozna protezuje a vy se tvarite, jak je to nespravedlivy, ale protezovat ji vubec nemusi, protoze ona je tak jako tak aktualne nejoblibenejsim clenem jeho tymu!

88
XMAN
Reagovat

87: To jsem už dávno viděl, ale to je jen anketa, když se podíváš na Daru a srovnáš to s tím jak to u ní dopadlo ve skutečnosti tak se to docela liší. A i kdyby ta anketa byla přesně podle skutečného hlasování, tak to není nic co bych už neříkal, psal jsem že má Ivanna rozsáhlé fankluby na Slovensku a že i lidi ji dotáhnou hodně daleko, takže žádné překvapení. Ale i kdyby byla tak oblíbená že by to třeba celé vyhrála, tak to nic nezmění na tom že pro mě stejně zůstane stále stejně nudná a nezajímavá. A jestli je podle tebe lepší kouč MD než Rytmus, no tak to se asi fakt nemáme o čem bavit :-D

89
yeey
Reagovat

88 mozna mas problem se ctenim, nic o tom, ze by byl MD lepsi kouc nez Rytmus nepisu…

90
mila
Reagovat

87 – no a prave VOTOMTOJE.. Kdyby MD Ivannu tak neprotezoval, tak by mela i me sympatie, ona to protezovani NEPOTREBUJE, on ji tim ublizuje. To, ze duelu s ni postavil Hnilicu, bylo hodne trapne (ale nikdo nevime, zda to udelal MD nebo to bylo na prikaz Novy). To, ze ted Oravec byl podle divaku treti nejlepsi a on ho dal do rozstrelu, to taky o necem svedci – o tom, ze ji umeta cesticku a snazi se odstranit pripadnou konkurenci. Ale opakuji – on ji tim ublizuje

91
Viq
Reagovat

Fackovací panák Rytmus.
Vy toho člověka zdá se nechápete. Klasický problém špatných předpokladů a ještě horších výsledků.

92
sali
Reagovat

Na vyplnenie „hluchého času“ vás pozývam do ankety: HODNOTENIE KOUČOV

Môže byť aj totálne subjektívne, a aj bez zdôvodnenia komu sa nechce (len poradie). Moje hodnotenie znie:

1. Vojtek
POZIT: pre mňa najsympatickejší, okrem toho miestami aj vtipný, a zrejme najpohodovejší kouč.
NEGAT: nerozumiem, prečo vo finále rapídne poľavil z úroven hodnotenia vystupujúcich. Škoda, u mňa sa tak začína posúvať z kategórie „dobrý“ do kategórie „ležérny až neškodný“.

2. Rytmus
POZIT: Pôsobí na mňa dojmom, že si nechá najmenej hovoriť do kapusty od neviditeľného „centrálního mozku lidstva“. imho má z nich najsilnejší čuch na mladé talenty, a tie podľa neho najväčšie si v súťaži chráni obzvlásť. V kauze Fehérová ho úplne chápem: kto z vás chce držať v ruke odistený granát?
NEGAT: prabiedna úroveň vystupovania (primitívne verbálne podanie, vulgarizmy, skákanie do reči kolegom, násilná kritika /na toto on skrátka nemá vlohy ani náhodou/,…), čím ako reprezentant tímu zhadzuje jeho úroveň ako celku.

3. Dara
POZIT: Nečakal som od nej pondelňajšiu sebareflexiu. U mňa týmto v pondelok predbehla MD-ho. Inak by som mal týchto dvoch asi naopak. I keď jej tím je vyznieva ako papierovo najslabší, pomer kvality jej zverencov a voči diváckemu záujmu imho najviac ladí.
NEGAT: nekompetentné rozhodovanie v rozstreloch (Bisek). Najmenej výrazný = nemastný/neslaný kouč, ktorý vyčnieva iba pohlavím. Najhorší výber piesní. A celkovo mi je nesympatická až-až.

4. MD
POZIT: skúsenosti (preto sa preň vo výbere na slepo najviac naše iskričky rozhodovali), ale
NEGAT: pre mnohých nepochopiteľné a neprofesionálne rozhodnutia (kauza Hnilica, Csete/Oravec a peniažtek) z neho robia (pre mňa) najnevyspytateľnejšieho kouča. Okrem toho už stihol hneď v prvom svojom kole nepodržať svoju vlastnú (Alžbetu).

Ako to máte vy?

93
DJ Vlado
Reagovat

92 – Já to mám takhle:

1. Vojtek
pozitiva – jasně nejsympatičtější a nejvtipnější kouč, nejspravedlivější rozhodování v soubojích
negativa – vyměknutí ve finále

velký odstup

2.Dara
pozitiva – empatie k soutěžícím, jako prvního vyrazila Bisexe, nechala si drtivou převahu holek :-)
negativa – nevýraznost, špatný výběr písní

3.Rytmus
pozitiva – postavil silný tým, jako kouč má invenci (viz. duet Aničky a Lucky)
negativa – sebestřednost, narcismus, vulgárnost

4.eMDý
pozitiva – zkušenosti, muzikantství
negativa – v soubojích podělal co mohl od výběru písní, přes rozdělení dvojic až po některé (ne)postupy

94
Viq
Reagovat

1/ Rytmus
Pohodový čávo, kterému dělá potěšení brnkat na primitivní pudy závistivé lúzy. Má čich. Dítě štěstěny. Negativem pro jeho tým je jeho unáhlená bezservítková kritika ostatních soutěžících, což se může vymstít a ostatní kouči si z jeho týmu udělají zbytečný nezasloužený terč.

2/ David
Spartakiádní národní umělec špičkové úrovně. Jeho hra na klávesy nemá ve východní Evropě obdoby. Z céčkových muzikálových herců se mu podařilo sestavit tým!

3/ Vojtek
Pivní rocker s pochybným vkusem. Mnohdy lidsky sympatický, často nechtěně směšný.

4/ Dara
Zasloužilá umělkyně, která je schopna a ochotna i z nejsilnějšího týmu kdykoli udělat kůlničku na dříví.

95
Jiří
Reagovat

94 – Viq velmi dobré hodnocení, plně souhlas;-)

96
yeey
Reagovat

91 Viq -ano mas pravdu, toho cloveka nechapu… a doufam, ze jeho uvazovani ani nikdy nepochopim… Cely to Rytmusovo poselstvi, jeho postoje a jeho pristup k hudbe me uprimne desi!

97
yeey
Reagovat

1) Pepa Vojtek
plusy – proste pohodar, rocker (i kdyz pivni), suverene nejsympatictejsi ze vsech porotcu
minusy – prilis hodnej aby soutezici patricne zhodnotil (Helca Zetova proti nemu byla kat!)

2) Dara
plusy – sympaticka, mila, vystupovani na urovni, nic proti ni jako cloveku nemam
minusy – obcas rozhoduje dost mimozne

3) Rytmus
plusy – nenecha si do niceho moc kecat, stoji si za svym, jako kouc je myslim dobra volba
minusy – jako osobnost pro me absolutne neprijatelnej, nesympatickej … viz jak uz sem popsal vyse

4) MD
plusy – zkusenosti, zkratka se vyzna (ikdyz to nepouziva:-)
minusy – jeho vystupovani moc nemusim, ma jinej pohled na muziku nez ja, tezko se mi respektuje nekdo, kdo je zodpovedy za hity jako Nonstop nebo Diskopribeh, diskutabilni az nesmyslny rozhodnuti

99
yeey
Reagovat

98 talent bezesporu, hlas ne… ale fandil sem mu

100
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

1) Vojtek, tady není co k diskuzi, pohodář.
2) Překvapivě Rytmus, sice mě štve jeho buranství a značná omezenost, na druhou stranu ale dokáže pro své svěřence získat pozornost a rozhodně za ně bude kopat do roztrhání těla, tedy alespoň za ty, co mu nepopíchnou ego.
3) David, nijak mi nevadí, nemám s ním výraznější problém, rozhodně zkušený a světaznalý.
4) Dara, hodná, milá, ale celkem zbytečná osoba, kdyby nemluvila a ukazovala kozy, rozhodně by na žebříčku oblíbenosti stoupla.

101
XMAN
Reagovat

1) Pepa Vojtek – pohodový, hodný a spravedlivý člověk, myslí to se svými soutěžícími dobře, hodnotí a vybírá skutečně podle talentu, není vypočítavý. Mínusy jsem u něj zatím neobjevil.
2) Rytmus – férový a upřímný týpek, co na srdci to na jazyku. Je to odborník a rozumí tomu, jeho hodnocení mají hlavu i patu, i když je možná pro někoho podává poněkud svérázně, já mu ale rozumím. Soutěžící jsou u něj v dobrých rukou, dokáže se o ně postarat a prosadit je, zajistit jim kariéru. Má k hudbě moderní přístup což může přinést svěží vánek a soutěžící obohatit, soutěžící díky němu získají nové zkušenosti. Mínusy možná to, že je asi podle některých trochu sebestředný, ale nemyslím si že by to bylo na škodu. Mě je vcelku sympatický, má to v hlavě dobře srovnané.
3) Dara – Není mi moc sympatická, role kouče jí podle mě moc nesvědčí, nemá čuch na talenty, často upřednostňuje image a šoubyznysové vlohy před talentem a asi i proto má nejslabší tým ze všech. Pokud si chce zachovat aspoň trochu profesionality a vlastní hrdosti, pošle ze svého týmu jednoznačně Zuzanu a nikoho jiného a tím si aspoň trošku napraví pověst.
4) Michal David – ****,****.*****,****,******* atd.
Pokud to mám říct slušně, tak je to neuvěřitelně vypočítavý a falešný člověk, jde jen po pěnězích a vlastním zisku, nikdo jiný a nic jiného ho nezajímá, chladně kalkuluje. Je to podrazák a křivák, dělá levárny. Není na něj spoleh. Na stará kolena se zakoukal do mladé holky a kvůli tomu je ochoten jít přez mrtvoly, zlikviduje každého talentovaného zpěváka a muzikanta ve svém týmu, který by jí jen trochu mohl konkurovat. Ta holka sice jeho protekci nepotřebuje, ale on nezná fair play a není zvyklý ji hrát a ani ji hrát nechce. Proč to nechávat na náhodě a vrtkavé přízni diváků, když jí ty nejvyšší příčky v soutěži může zajistit sám. Gauner a podvodník. Každý kdo šel do jeho týmu udělal obrovskou chybu, protože každý z nich kromě jeho oblíbenkyně je pro něj jen přebytečnou položkou, kterou je třeba v dalším kole chytře odškrtnout. On už má jasno, parchant.

102
XMAN
Reagovat

3) Jakože Zuzanu Dara pošle ze svého týmu do Grandfinále, ne ven samozřejmě :-)

103
yeey
Reagovat

Daniel pise na svym facebooku

Tak s radostí oznamuji že budu zpivat konecne neco rockového:-DDDD yeahhhh

SUPER! jen by zajimalo co presne to bude… ale tipuju to spis na naky Red Hoty nebo neco v tom stylu, zadnej narez jako mel DavidW to asi zas nebude…

104
XMAN
Reagovat

103: Tak to jsem na ten jeho rock teda zvědavej. Jestli mě nepřesvědčí v tomhle kole, tak už nikdy.

105
yeey
Reagovat

104 tak to ti muzu rict uz dopredu, ze tebe nepresvedci….

106
irena
Reagovat

1. Vojtek – pohodový, empatický, vtipný, a pro mě i moc hezký chlap (což jsem si dřív ani neuvědomila), zatím nejsympatičtější ze všech porotců co jsem kdy viděla – jediné mínus vidím že je možná někdy až moc hodný
pak opravdu veeeelký odstup

2.Rytmus – jeho osobně a jeho styl hudby nemusím ani náhodou, ale tady v Hlasu ho snáším nějak lépe než v Superstar. Za obrovské mínus považuju naprostý nedostatek smyslu pro humor.
3.MD – dřív bych ho možná měla před Rytmusem, ale stačilo pár jeho rozhodnutí a reakcí a klesá stále hloub
4. Dara – naprosto zbytečná v jakékoli porotě, mně osobně velmi nesympatická

107
XMAN
Reagovat

105: Třeba jo, kdo ví….on to ani nemusí být nějakej metalovej nářez co předvede, úplně by stačila i nějaká rocková balada, která mu sedne. Kdyby dal ty King Of Leon, tak jsem nadmíru spokojený. Ty Redhoty zrovna nevím jestli bych od něj chtěl slyšet, to asi ne. Hlavně ať už nedává žádnej pop, toho už sme od něj slyšely dost.

108
Motýlek
Reagovat

1. Rytmus – jediný mínus u něj mám to, že si začal s Darou…, nebý toho, tak je u mě bez chybičky a z porotců vypadá nejlíp..
2. Michal David – aspoň se snaží něco hodnotit
3. Vojtek – trojka…, jeho hodnocení se mi moc nelíbí, většinou s tím ani nesouhlasím…
4. Dara – na posledním místě, vůbec se mi nelíbí, že klofla Rytmuse, tím u mě absoblutně skončila a možná že už se na to dál ani nebudu dívat! /Omlouvám se Tomášovi, že jsem použila jeho slova, ale tak nějak se mi to samo dostalo do klávesnice, nemůžu za to!!/ :-)

109
Klára
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=MBUi6bQfeHI Vzpomínka na superstar. Přišli mi tihle soutěžící zajímavější než ti co jsou teď v Hlasu a jak jim to pěkně ladilo s Tinou :-) Letos zatím nic moc….

110
K.
Reagovat

Nejsem moc kompetentní, porotu „v akci“ jsem viděla minimálně, nicméně moje pořadí je následující:

1. Vojtek
klady: co jsem ho zahlídla a zaslechla v castinzích, působil na mě nejsympatičtěji; v soubojích mi přišlo, že jako jediný vybírá podle toho, jak ho oslovil zpěv a ne podle nějakých šoubyznisových předpokladů či papírové perspektivnosti v rámci soutěže
zápor: v jeho týmu není nikdo, kdo by mě extra zajímal
2. Rytmus
klady: má pro mě nejzajímavější tým; někdo si tu všimnul toho, že při castinzích to těm nejtalentovanějším většinou bouchnul jako první – asi bude mít čuch na talenty
zápory: sice chápu vyřazení Simony, ale je to prostě strašná škoda, s ní by byla soutěž podstatně zajímavější a napínavější
3. Dara
klady: moc o žádných nevím
zápory: nevýrazná; je pro ni důležitější šoubyznisová zajímavost než talent (pravda, trochu to napravila vyřazením Biska)
4. MD
klad: jako jediný se otočil Esterce
zápory: je pro mě zcela nepřijatelný; vyházel ze svého týmu všechny zajímavé lidi; vybírá svým ovečkám nejhorší songy

111
Belisana
Reagovat

9 3DJ Vlado prosim te, vo jaky invenci to u Rytmuse mluvis??? Udelal to samy, co eMDý – postavil spolu do ringu dve holky s kytarou, tak jako kolotocar dva klavesaky. Zamer tu byl jasny – „podobne“ typy staci zastoupene jednim exemplarem. O_O

112
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jardooo, Jiřiii, kdepak jste? Už jste se ujistili, že nejsem nějaká zhrzená milenka, co bude tahat soukromé záležitosti, a tak je vše v pohodě?:-))) Stejně si myslím, že jste někdo z okolí samotného Davida, vaše příspěvky byly hodně osobní, zaujaté. Jiří je kdosi starší, s otcovským přístupem, ne otec, to je blbost, spíš nějaký strýc, kamarád, nevím, ovšem jednoznačně někdo blízký:-))) Jo? Je to tak? Mám pravdu? Jako vždy?:-))))

113
Belisana
Reagovat

94 Viq tak stran Rytmuse s tebou souhlasim v tom, ze je to dite stesteny a ma cuch. Potud no problem. Jeste bych pridala zdatnej obchodnik (sle to neni o chytrosti nebio inteligenci, to je instinkt vychcanyho sedlaka).
Dal ale to ja vidim uplne jinak. Sebestredny idiot, brnkat je schopnej akorat na svy ego. Hovado, nevychovany, sprosty, namysleny a tupy.

114
Belisana
Reagovat

o Rytmusovi uz jsem rekla vse, o Dare vicemene taky, kdyby tam nebyla, guano se stane, kolotocar si proste jede vy svy socialisticky lajne a jediny plus je Vojtek. Akorat ho to asi uz nebavi. Ono tady totiz nejde o zadnou prestizni, natoz soutez, tady to je reality show kalkulujici s emocena prihlizejicich, jako kazda jina RS.

115
Belisana
Reagovat

a jinak v zasade souhlasim s K.

116
Viq
Reagovat

Vy jste někteří strašní intelektuálové. Tahle povýšená faleš mě provokuje. Jasněže televizní soutěž Hlas ČS není nějaké nezpochybnitelné kulturní dědictví lidské rasy, které se zavře do plechovky a za 50 let pošle ke vzdáleným světům v sondě Voyager 10…
Jde o zábavný pořad, jehož cílem je vydělat peníze (tím, že poskytne lidem zábavu) a vedlejším produktem objevit nějaký ten talent, což se letos výjimečně a nad veškerá očekávání podařilo, takže úspěch!
Co se týče fenoménu Rytmus -> Být zdatný obchodník přeci není ve zdejších podmínkách nic malého, co by zasloužilo bagatelizaci. Jeden zdatný obchodník dosáhne za rok víc, než miliony úředníků, politiků, nezaměstnaných a dotačních fantomů za celý svůj život dohromady…

117
Belisana
Reagovat

Viq ja osobne ti tve nadseni pro Rytmuse neberu. Ja ho proste rada nemam. Hnusi se mi.
Talenty… jeden uz sel, jeden tam je. Zbytek nijak nevybocuje, ackoli sve priznivce si nepochybne najde a je to tak OK. Krome Anny se naprosto neda mluvit o necem vyjimecnem. Zejmena u tech dele pusobicich. Vim, ze je tezke prorazit a zviditelnit se, ale oni fakt necouhaji.

118
Viq
Reagovat

Když říkám nějaký ten talent, tak mám dnes konkrétně na mysli jeden talent :-) Čekat, že jich bude v každé show 20, je bláhové. Jasně, najde se 20 lidí, kteří umí výborně avšak bez nějaké velké přidané hodnoty a osobitosti zpívat karaoke. Odsud pramení i zklamání lidí, že jim všech 10 vychvalovaných finalistů nějaké soutěže včetně vítěze ihned zapadne na smetiště. Není všechno zlato, co se třpytí.
Takže já jsem rád za jeden. Jeden je víc než nula z minulých X řad suprstár.
Já zase nejsem nějaký nadšený fanda Rytmuse, jen rád uvádím věci, které se mi jeví jako špatné, na pravou míru.

119
Belisana
Reagovat

Viq OK. V zasade se vlastne shodnem, krom toho, ze Rytmuse vidime jinak. Ale ja ho nehodnotim pouze na zaklade pusobeni v Hlasu ci SS, ale na zaklade vice informaci. Tady se proste rozchazime, a neni to nic proti nicemu.

120
sali
Reagovat

DJ – niekde si tu spomínal, že máš v pláne navštíviť koncert Moniky. Neviem, kde a kedy to malo byť, len Ťa upozorňujem, že keď teraz hneď nasadneš na rýchlik / expres, tak hádam Ťa do večera sem do mesta na Dunaji dorichtuje, pretože Monika má u nás v Petržalke v divadle Aréna večer 20:00 koncert, a sprevádza ju prevarená kvalita (trio na čele s Martinom Valihorom).

121
DJ Vlado
Reagovat

sali, 120 – Díky moc :-) O tom koncertě samozřejmě vím, Monika i její táta ho inzerovali na svém FB, jenže to bohužel dneska opravdu nestíhám, což mě moc mrzí. Ale jinak už jsem byl hned na několika jejích českých koncertech v doprovodu R´n´B Bandu i jazzového kvarteta.

122
sali
Reagovat

Belisana – chcem s Tebou počítať do vyhodnotenia ankety, len som si nie istý Tvojím poradím koučov. Napíš, prosím.

123
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 111 – Myslel jsem to tak, že ta verze Set Fire To The Rain, kterou holky zahrály, byla výrazně jiná než originál, taková poloakustická (zatímco You se v podání Brunna a Arpáda od originálu zas tak moc nelišilo). Na to bohužel jiní koučové zvlášť ve finále rezignovali a nechali své svěřence vždycky prvoplánově zpívat tu nejprofláklejší verzi, konkrétně to nejvíc vadilo u Veroničina It´s My Life a Simončina We Found Love, u nichž obou akustické verze existují a v obou případech by holkám sedly podstatně líp (navíc to It´s My Life už někteří kluci ze slovenské SuperStar v této akustické verzi zpívali, takže by imho nebyl problém ji nasadit i tentokrát). Proto má Rytmus u mě plus za to, že se nebál přijít s verzí výrazně odlišnou od originálu. Jinak ho ale jako člověka taky dost nemusím, jeho sebestřednost a vulgárnost mi hrozně vadí (a to, jak v loňské SS hnusně urazil Simonu Feckovou, jsem mu ještě neodpustil).

124
sali
Reagovat

121 – Dám Ti teda inú domácu úlohu: dnes napísať nedeľný repertoár (nemýľ si s „rezervoár“). Nehnevaj sa na moju nedočkavosť. :-)

Prirodzene, že ma zaujíma naša top Anička. Predpokladám, že tentoraz pôjde o riadne prekvapenie a nie štandardný výber. Viem si totiž predstaviť, že by indiferentní a averzní fňukáči začali silne verejne frflať na protekciu a uľahčovanie cesty a podobné trepotinky. Hlavne, že ju/ich celý čas zneisťujú najväčší lajdáci pod šírym nebom – zvukári. Veď práve zvukári majú na svedomí všetky sprievodné javy, ktoré sú už iba následok ich roboty – hlasitosť a farbu vokálov a kapely, odposluchy. Alebo sa mýlim?

A propó: kapela. Ešte sme sa o nej ani poriadne nezmienili. Môj základný názor je, že na to, čo všetko si musí nacvičiť za jeden týždeň, je nadmieru skvelá a spoľahlivá. Žiadne zaváhanie som u nej nezachytil.

125
DJ Vlado
Reagovat

sali, 125 – Ještě bohužel nemám ten seznam, čekám až mi ho SUNíčko pošle :-( Zatím se mi jen podařilo zjistit, že Markéta bude zpívat Golden Eye (imho perfektní volba pro její hlas). Na Aničku jsem taky zvědavý, co ji tentokrát vybrali. Já bych od ní byl i zvědav na něco energičtějšího (aby se zabránilo „Drew syndromu“), např. na nějakou Alanis, ale i přitom bych ji nechal kytaru, která k ní prostě patří, Anička bez kytary by byla jako Armstrong bez trubky.

126
sali
Reagovat

123 – Rytmusovu reakciu na Simonu Feckovú radím medzi prudko nestráviteľné kafe. Na to, že Rytmus zareaguje, sa dalo spoľahnúť. Zrejme ani profíci také svinstvo z jeho úst nečakali, nieto ešte naivná koledníčka S.

127
sali
Reagovat

125 – Alanis mi náhodou tiež včera prišla na rozum. :-)

128
yeey
Reagovat

125 wauuu tak Golden Eye to je poradna klada… ale mysim ze Marketa na to ma… mysim ze ji Tina Turner bude sedet podobne jako GG… tak to se moc tesim!

co se tyce Anicky, tahle zahloubana podoba ji na celou soutez nevystaci a driv nebo pozdeji o ni zacnou vsichni rikat, ze je porad stejna, takze si rozhodne myslim, ze musi zazpivat uz v naky jiny poloze, idealne neco rychlejsiho a ano Alanis je dobrej napad… ikdyz mozna ne You Oughta Now, ikdyz na Nove asi jinou pisnicku od ni neznaji…:-) nastesti You Oughta Now se mi zatim po vsech tech vystoupenich neoposlouchalo (narozdil od toho This Love/Maroon5)

mimochodem, kdyz uz se bavime o Anicce, musim se priznat, ze Rytmus je mi natolik nesympatickej, ze mi to brani Anicce fandit nak „naplno,“ protoze jeho ksicht, kecy a machrovani, jesi to Anicka cely vyhraje, to teda fakt nechci videt a uprimne mu to preju, aby to nikdo z jeho tymu nevyhral… Zkratka Anicku mam velmi rad, ale vzhledem k tomu ze je u toho egoistickyho individua, ji nedokazu nak plnohodnotne fandit..

129
Jackolo
Reagovat

Poslední Výběry naslepo z Hlasu Velké Británie a v nich jedenz z obrovských favoritů:

hlasceskoslovenska.net/clanek/124-the_voice_uk_4_dil_nejvetsi_zazitek_na_konec

130
yeey
Reagovat

tak me jeste napadlo … :-) kdyby nekdo chtel namitat, ze sem tu presvedcoval lidi aby nezatracovali Ivannu jen proto, ze je jim nesympaticka a ze ja tedkon delam to samy s Rytmusem a jeho tymem, tak bych jen podotknul, ze u Rytmuse sou ty duvody k tomu nemit ho rad naprosto jasny a rekneme „podlozeny“ … ostatne nebyl v podstate dil Superstar, aby me necim nenasral, tady v Hlase se pravda zlepsil, jinak ani nezminuju celou jeho osobnost, styl prezentace v mediich, proslaveni se vulgaritou atd… v tech soutezich, ok, beru… ale jinak pro nej nemam pozitivnich slov, hnus!

131
Belisana
Reagovat

122 sali
1. Vojtek
dlouho nic
zbyli tri me nebavi en bloc, nejsem schopna je seradit

132
K.
Reagovat

129 – ten černej porotce je mimořádně krásnej chlap

133
XMAN
Reagovat

Trochu Off Topic: Kdyby spolu byli loni ve finále Superstar Jerguš Oravec a Noah Ellenwood, kdo z nich by se podle vás dostal dál?

134
otherside
Reagovat

Někdo se tu zmiňoval, že má rád kapelu Votchi. Někde jsem viděla plakát, že budou v Česku hrát Uriah Heep a Votchi budou v roli special guest :)

135
Belisana
Reagovat

133 no vzhledem k tomu, ze o Noahovi toho moc slyset neni, tak asi Jergus, ten hraje po klubech.

136
XMAN
Reagovat

135: Já myslel dál jako v soutěži, komu by tenkrát lidi poslali víc hlasů kdyby se oba spolu dostali do finále…ale třeba to myslíme stejně.

137
Viq
Reagovat

Nevím, jestli je Anička vhodný materiál na klasický multižánrový muzikálový casting. Vojtek měl pravdu v jedné věci. Kdo fušuje do všeho, nedělá nic pořádně.
Kdyby Anička zněla ve všem skvěle, byla by nejen zázrak (což už je teď) ale zázrak na druhou.
Rady, které tady dává yeey, tedy naservírovat jí nějakou rychlou vypalovačku, mohou být také návodem, jak si pro nic odvařit šampiona. Ale možná taky ne a strýček yeey se ve svých kalkulacích šeredně mýlí a Rytmusův tým ze zkoušky vyjde ještě posílen! :-)

138
Belisana
Reagovat

Ono hlavne nikdo pak nezpiva vse, kazdej jede v tom, co mu sedi, logicky. Nekdy se po tech lidech chteji fakt dost nerealny veci. To je jako bychom po Rytmusovi chteli, aby vystrih kantilenu… O_O

139
sali
Reagovat

131 – Dobre, budem ich za Teba brať v takom poradí, ako ich dala K., si za?

140
Viq
Reagovat

138 – Přesně tak. Já už mám té šedivé muzikálové šmíry po krk. Už dost!

141
Belisana
Reagovat

139 sali Rytmus jako posledni, a MD a Dara O_O jsou taky posledni :-DDD
no OK, Vojtek jasna 1
MD 2, Dara 3 – fakt fikus a Rytmus 4

142
Belisana
Reagovat

na Rytmuse mam pifku – von a jeho respekt versus Simona – at jde k sipku :-)

143
sali
Reagovat

Záver ankety HODNOTENIE KOUČOV

Vďaka všetkým účastníkom: Otílie, irena, Motýlek, K., Belisana, DJ Vlado, Viq, Jiří, yeey, XMAN.
Počet účastníkov (spolu so mnou): 11.

Výsledné poradie koučov:

poradie I. II. III. IV.
1. Vojtek 8 3
2. Rytmus 3 5 2 1
3. MD 4 2 5
4. Dara 2 4 5

Základná charakteristika koučov:

– Vojtek: sympatický, spravodlivý, empatický a vtipný pohoďák, chutí mu pivo.
– Rytmus: invenčnosť, preukázateľný čuch na talenty, prajný team-leader, premrštený egocentrik, prihrubé správanie.
– MD: skúsený, vyzná sa v šoubiznise, nevyspytateľné až neprijateľné rozhodnutia.
– Dara: empatická ku svojim, nevýrazná, väčšine nesympatická, neistota vo výberoch a rozhodnutiach, rola kouča jej najmenej sedí (ak vôbec).

Zaujímavosti

– Vojtek je ďaleko najobľúbenejší kouč.
– Jedine Vojtka nemá nikto ako posledného v poradí.
– Dara a MD sa svorne delia o posledné miesto, a zároveň ich nikto nemá najradšej.

144
Viq
Reagovat

Rytmus je národní umělec, takže respekt!
A Simoně holt schází takt a teď si může sypat popel jen na svou hlavu :-)

145
sali
Reagovat

Záver ankety HODNOTENIE KOUČOV – oprava

Výsledné poradie koučov:

1. Vojtek I. 8x II. –– III. 3x IV. ––
2. Rytmus I. 3x II. 5x III. 2x IV. 1x
3. MD I. –– II. 4x III. 2x IV. 5x
4. Dara I. –– II. 2x III. 4x IV. 5x

146
sali
Reagovat

Hmmmm!!! No vyznáte sa v tom?

1. Vojtek …….. I. 8x …….. II. –– …….. III. 3x …….. IV. ––
2. Rytmus ……. I. 3x …….. II. 5x …….. III. 2x …….. IV. 1x
3. MD ………….. I. –– …….. II. 4x …….. III. 2x …….. IV. 5x
4. Dara ……….. I. –– …….. II. 2x …….. III. 4x …….. IV. 5x

147
Viq
Reagovat

sali – Možná by bylo lepší udělat průměrné skóre pro každého kouče, když už uvádět nějaká čísla. Sečíst u jednotlivých koučů jejich pořadí a vydělit počtem hlasujících.

148
Viq
Reagovat

Vojtek – 1,54
Rytmus – 2,09
David – 3,09
Dara – 3,27

149
yeey
Reagovat

137 Viq – hele ty strejcku! :-) ja prece nerikam, ze musi davat nakou vypalovacku, i kdyz neco udernejsiho by dat mohla, kdyz uz tak rada vypravi, jak ma rada ten rocknroll, nerikam ze to musi bejt rovnou AC/DC…. jen rikam, ze se to proste casem dost lidem ochodi, jak ona zpiva… ze zpivaj furt vsechno stejne, uz byli obvinovani v Superstar lidi, jejichz vystoupeni byly teda vic k rozeznani nez ty 3 Anicky doposud…. tohle ovsem Rytmuse pri jeho vygumovanosti a omezenosti dost mozna nenapadne, Anicka je zas urcite rada v ty svy poloze, takze uvidime jestli na to treba nedojedou…

150
Viq
Reagovat

149 – No tak na to dojedou a Anna nevyhraje další sračkový muzikálový casting číslo 337. Je mi to u zadku… Já jinak neříkám, že Anna nutně nezvládne nějakou jinou polohu, mluvím jen o jedné z možností.
Mým názorem v zásadě je, že soutěžící (hlavně ti top) by neměli být nuceni do nějakých krkolomných variací a měli by předvádět to, v čem jsou dobří a nejlepší. Ale tyto show jsou jinak konstruované, v tom máš pravdu.
Naproti tomu stojí mé pozorování, že finálové fáze, v nichž jsou soutěžící smýkáni v zájmu různorodosti a „bavení“ obecentstva z bláta do louže a pak do ohně, vždy sklouzávají do nezáživné nudy a soutěže chyb.
V tom tkví inherentní rozpor.

152
Motýlek
Reagovat

Nofux – pěkné… Na konci jak Anička vyskočila, tak jsem myslela, že mu chce dát pusu…. :-))
yeey – vidíš, jak se ty naše názory různí, ty nemůžeš strávit Rytmuse, já jsem zas nemohla vystát Zeťovou, to bylo pro mě nesnesitelné ji vidět a hlavně slyšet…. Zato Rytmus je pro mě neodolatelný, nejlíp vypadá a i po lidské stránce mi přijde lepší než ti ostatní koučové… Toť můj názor… Každý máme nějaký a tak to má být… :-)
A ta kauza viz Simona je hodně nafouklá… Napřed řekl Leoš s ní v rozhovoru že je Facková, Rytmuse to inspirovalo a řekl Fucková… Tak já nevím, jaký je v tom rozdíl – žádný…

Reagovat

Nofux (151) si říkám, kdy to CET21 smaže, nejsou ti dva náhodou už pod jejich smlouvami? Ale jinak pěkné.

Anna bude v neděli zpívat Olympic – Slzy tvý mámy

154
delikt
Reagovat

Slyšel jsem, že Jacky zase má Tublatanku – Skúsime to cez vesmír

Reagovat

delikt (154) to jsi slyšel dobře. A ještě si střihne duet s Leonou Machálkovou, Aerosmith ft Christina
Milian – Cryin‘ (Be Cool) Celkem budou k slyšení v neděli 4 duety s Tinou, Rytmus, Pepou Vojtkem a Leonou Machálkovou.

156
Viq
Reagovat

S Machálkovou? No ty vole :-)))
Nova vyslyšela mé sny a hodila kolo s tématem Normalizace!
Tleskám.

157
Motýlek
Reagovat

Viq – tobě se líbí Olympic? Mně totiž ne… :-/ To jsem z toho zklamaná…

158
Viq
Reagovat

157 – Ironie až na půdu.
Jinak si nemyslím, že je to úplně výběr pro Annu. Měli jí vybrat něco slovenského, když už.
Olympic na dobu svého působení je ještě to lepší, co se dá vyhrabat. Ale je to dost chronicky provařený song. Hodnotím to taky spíš negativně.

159
Motýlek
Reagovat

158 – tak to potom jo… Ale já hodnotím negativně i ty Slzy… Budu věřit, že to není pravda… :-/ Proč pořád Olympic??? To někoho dneska zajímá??

Reagovat

Motýlek (159) vzhledem k tomu, že je to v materiálech přímo od TV Nova, tak to pravda je :)

161
Viq
Reagovat

159 – Tak je to taková normalizační šmíra.
Já si to moc nedovedu od Anny představit. Je to česky, resp. pražsky, zpívá to chlap – Janda…

162
Motýlek
Reagovat

SUNíčko – tak děkuju za špatnou zprávu… :-) Člověk se nemůže na nic těšit… A to ještě budu mít velký strach, aby si ji ti vizážisti nevzali do práce… Spolíhám jedině na to, že je dost silná, aby se ubránila… Jen ať ji nikdo nenutí do nějakých emocí, to velké usmívání a děkování směrem ke kritice koučů není k ničemu dobré…

163
Viq
Reagovat

162 – Souhlas, ty kreace vizážistů. Nepříčetné řádění.
Když tak si nasadíme černý brejle. A možná i špunty do uší :-)

164
Motýlek
Reagovat

163 – já si nasadím růžové…. :-)

165
Belisana
Reagovat

144 sorry, ale Rytmus a umelec? Tenhle status mu upiram, to on opravdu neni! Ze se mu podarilo prorazit, jeste o umeni nic nevypovida. Svyho casu jsem si dala tu praci a projela jeho tvorbu – bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

166
Belisana
Reagovat

neberu komukoli, treba motylkovi, ze se mu Rytmus libi… nebo nekomu jinemu, ale pro me je to naprosto nepochopitelne. Je HNUSNY.

167
Viq
Reagovat

165, 166 – Přicházím v míru.
We are of peace. Always.

168
Motýlek
Reagovat

Bel – to vím…., četla jsem tvé příspěvky, však v pohodě… Já jsem jeho „tvorbu“ nesjížděla vůbec, to pro mě není důležité…

169
Motýlek
Reagovat

Ještě dodávám, že neposlouchám ani Kabáty, ani Daru, ani nevyhledávám staré songy Michala Davida… Tyto věci nejsou prostě vůbec podstatné…

170
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ano, ano, Bel, musím se připojit, pan Rytmus je skutečně nejnepřitažlivější a nejošklivější muž, jakého jsem kdy viděla. Abych nepřeháněla, jsou i další ohavové, zkrátka jednoznačně patří do TOP 10 scariest artists:-)))

171
Viq
Reagovat

Na Rytmuse je teď moderní nadávat. Nejste v dobré společnosti.

172
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mně je úplně fuk, co je moderní:-)))))

173
Belisana
Reagovat

i mne a nadavam na nej uz vic jak rok. Rytmus fakt nee

174
Belisana
Reagovat

Viq, ja o Rytmusovi do minuly SS neslysela. Pak jsem ho uvidela. Seů mi na nervy. Projela jse, co dela, naprosto me to miji. Nasla jsem si dozadu, odkud vzesel atd. Vysvihl se – to je dneska vyznamny plus – pro urcity lidi. Pro me ne az takovy. Vysvihl se marketingove a financne. Stoji za hovno. Jako muzikant, a jako clovek zejmena.

175
Belisana
Reagovat

nikterak netrvam na tom, aby se mnou nekdo souhlasil

176
yeey
Reagovat

Motýlek – nechapu, opakuji NECHAPU, jak muzes srovnavat Rytmuse a Helenu Zeťovou… Rytmus uz 1000x prokazal ze je arogantni hovado, Helena Zetova je naproti tomu fajn zenska, nikomu neudelala nic spatnyho, nikomu nenadavala, byla vzdy ke vsem mila, vsechno co rikala myslela v dobrym a nechtela nikoho urazit… (samozrejme ze jako porotkyne byla lehce nepouzitelna, ale jinak je pro me spolu s Martou Jandovou jedna z nejsympatictejsich porotcu vubec)… jen tak btw to dokaze mit takova velka fanynka Michala Sepse (pokud me pamet neklame) tak rada Rytmuse? :-)

Bel – presne tak, Rytmus neni umelec , Rytmus je nula produkujici vulgarni sracky za ucelem vydelavani penez a machrovani s diamantovejma prstenama a drahejma autama… bohuzel mu to vychazi…

177
Motýlek
Reagovat

yeey – mám ho ráda přesně tak, jako ty Zeťovou nebo Gunčíkovou… :-) Tady není co nechápat… To neřeš…

178
yeey
Reagovat

177 – promin, ciste po lidsky strance tohle zkratka nechapu…

179
Motýlek
Reagovat

To ničemu nevadí, ale fakt ti nelžu, píšu jak to cítím, i když si tím asi moc neprospěju… Vím, jaký je všeobecný názor na něho, ale nemůžu se tvářit, že s tím souhlasím nebo že je mi to dokonce jedno…. Tak asi tak… :)

Přidat komentář