Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2 (16.4.): Rozhodnutí (8.díl) + rekap

17. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=4121 w=420]

Boj o to, kdo zůstane v pěvecké show Hlas Česko Slovenska na Nově a kdo ji bude muset opustit, v pondělí večer lákal diváky méně než reality show Farmář hledá ženu na konkurenční Primě family. Oba formáty šly přímo proti sobě, začínaly ve 21:20 a u dospělého publika výrazně zvítězil Farmář, kterého vidělo v průměru 831 tisíc diváků (podíl na publiku 23,55 procenta). Hlas se musel spokojit s 679 tisíci dospělými diváky a podílem 18,83 procenta.

Třetí den na farmách bude ve znamení vyřazování v rámci Farmář hledá ženu. Snadné to bude mít nesmělý Jiří. Cílevědomá Simona byla první, kterou ne on, ale ona jeho políbila poprvé na rty a to je životní zlom. Ivana i díky Simoninu tlaku pochopí, že nesmí nové lásce překážet. Takto jednoduché to nebudou mít ostatní farmáři. Rozhodnout, kterou dívku pošlou domů, nebude vůbec jednoduché.




Třetí den na farmách

Na ranči u Indiána

Honza má za sebou těžkou noc. Ne, neužíval si s ani jednou ze svých nápadnic, jak by se dalo očekávat, ale naopak přemýšlel, převaloval se a stejně pořád neví, kterou z žen dnes pošle domů. Dája se po ránu ani neusmívá, nemá důvod, když kousek od ní spí vetřelec Lenka. Jeden z koní potřebuje převázat zraněnou nohu. Lenka momentálně v mini bundičce s kapucí a bez náušnic asistuje Oli a snaží se tvářit, že je na farmě jako doma, přitom živého koně vidí poprvé v životě. Převaz dokončen bez dalšího zranění zvířete či ošetřovatelek, zaslouží si kafe. Indián chce velet, ale je odvelen on sám. Okamžitě převléknout, už je to akutní a dámy více nemíní snášet, jak jim „nevoní“. Vypadá to, že jim tak úplně nevěří, očichá si jedno podpaží, pak druhé a musí uznat, že už je opravdu vhodná doba vyměnit triko. Jak dlouho by ho dál používal, kdyby nebyl upozorněn? Možná by bylo vhodné se zároveň i umýt, ale to se zde neřeší.
Co se děje s Dájou? Nic neobvyklého. Rozjíždět svádění se zlomenými žebry a konkurencí v zádech, to dost dobře nejde. Jak měla rychlý nástup, tak nyní postupně vyklízí scénu. On ji obdivoval jaká je bojovnice a poslední dva dny jsou hrozné. Neměl jí frajer lámat žebra, co se diví, že se po něm nadšeně neplazí jak liána.

[singlepic id=4128 w=420]
V ohradě se snaží skamarádit Lenka a Oli. Lenka se na hřebelcování převlékla. Kožená bundička a její oblíbené mega kruhy, kůň může být spokojený.
Indián touží po pořádné scéně od Oli, ale nedočká se. Nic jí nevadí, nemá důvod se rozčilovat. A právě proto mu nevoní. Jako pracovní síla dobrý, ale jako ženskou ji nechce. Za to s Lenkou si rozumí na jedničku. Na seně si ji očichá a voní! Kouká na ni jako na svatý obrázek, co ona? Nikdy sice neviděla živého koně, ale nevymáčkne se, zda také obdivně zírá na něho, což by slyšel nejraději. Naděje umírá poslední, šanci má.
Večer je ve znamení vyřazování. Prvotní napětí, které cítil z Oli a Lenky povolilo, naopak, u Dáji se prohloubilo, pojede domů. Je zklamaná. Cítila se na vítězství a odjíždí první poražená. Holt Barbie za zenitem nemají na růžích ustláno, ale aspoň dostávají slunečnice. Já bych i tipla, že Honza dostal z Dáji jednoduše strach. Nebo je takový sobec, že nedokázal pochopit, že to byl on, kdo jí zkazil pobyt na farmě, a proto se jí zbavil. Ale protože víme, že tento farmář je jen najmutý herec, nemá cenu to řešit. Mně nevoní!

[singlepic id=4129 w=420]

V Jiříkově (vidění)

Podobně si asi připadaly Ivana a Simona po příchodu na zdejší hospodářství. Ale po třech dnech jsou zde jako doma. Vyspinkané do růžova se chystají posnídat. Simona má pocit, že k sobě oba něco pocítili, tak proto už u snídaně zavelí „k noze“ a Jirka poslušně podsedne Ivanu, jen aby byl své instruktorce v lásce co nejblíže. Ivanka si bere slovo, na řadě bude její krátká řeč. Jirka: „No, co potřebuješ?“ Potřebuje nepřekážet Simoně, oni se spárovali, křena jim dělat nebude, jede domů. Řekla to sice víc diplomaticky, nechyběly slzičky, to ale nic nemění na faktu, že hlavní útočnice má volné pole. Simonina otázka, proč pláče byla zbytečná, nebo hloupá, vyberte si. Slzy má v očích i Jiří, Simona se snaží být soucitná, dál nechápe, proč oba pláčou. Kdyby oslzela i ona, určitě jedině radostí, že Ivana jde z cesty.

[singlepic id=4124 w=420]
Ivana nasedá do vlaku a Simona si Jiříka šťastně odvádí z nádraží. Teď už mají čas na radovánky ve dvou. A to rovnou ve vodě. Simona je v plavkách podle farmáře krásná kočka, obdivuje i její cudnou sukýnku. Takové plavky asi ještě neviděl. Jeho vyvolená je nadšená. Nejen, že ho jako první políbila, ale ona snad byla i první žena, se kterou byl v bazénu. Nepřijet ona na farmu, chudák neví, o čem je život za humny. Vidíme pokrok, Jirka se sám pouští do líbání, tělo na tělo. Voda nadnáší a tak ji Jiří může bez problémů alespoň tady nosit v náruči. Nechybí záběry pod vodou, ale žádnou erotiku nečekejte. Studená voda umí své a ani nažhavená ženská ji nepřekonala. Taneček ve vodě a nebude dnes poslední.

[singlepic id=4130 w=420]
První společný večer tráví nad rodinným albem. A jsme opět u tancování. To je velkou vášní Jiřího. Mladší Simona mu sotva stačí s dechem. Po divoké polce je čas na dámskou volenku a ploužák. První polibky, první společné koupání a Simona vidí statek v růžových barvách. Jirka a jeho rodina naplňují toto místo pozitivní energií, láskou, dobrotou ducha i srdce. Při příjezdu to vypadalo, že Jirka naplňuje dům jen „kamarády“, najednou obrat o 180°. Nepořádek je tam pořád, ale vidí ho z jiného úhlu, zamilovanost dokáže zázraky. Dlouho neútočila, nesmí vyjít ze cviku. Má Jirka dojem, že si vybral dobře? Jednak moc na výběr neměl a proč chce zase slyšet, jak je jedinečná? Ano, tanečnici si vybral dobře, zchladí její žhavost farmář. Jinou tam ani neměl a tahle lépe tančí, než kydá hnůj. Dobrá kvalifikace na selku.

[singlepic id=4131 w=420]
Jirka doufá, že je zamilovaný, ale neumí to poznat, chybí patřičné zkušenosti a ty už těžko dožene. Nezbude mu nic jiného, než Simoně věřit. Zatím. Vlnění boky a objímání Simonu vyčerpalo, čas jít spát. Nejraději by ulehla s Jirkou. Postel je úzká, jak to chce technicky udělat těžko říci. První noc si stěžovala, že trpěla na tvrdé pryčně, zalehnout kostnatého Jirku, moc by si nepolepšila. Kdyby ležel on na ni, mohl by si ráno pochvalovat, jak se poprvé vyspal v měkkém pelíšku. No fuj, to už asi přeháním, zpátky k roztoužené Simoně a ostýchavému Jiříkovi. „Přála bych si, abys tu zůstal se mnou. Abys tu vedle mě ležel, abych se měla ke komu přitulit. Chápu, že by to na tebe bylo asi rychlé, tak tě k tomu nenutím, ale bylo by to fajn,“ snažila se Simona zlehka. „No, všechno to chce čas,“ odmítl ji Jirka. „Tak mi tu aspoň nech něco ze sebe,“ prosila Simona Jirku. Ten zcela nelogicky nabízí ponožku. Proč nelogicky? Co bude chudák holka dělat s jednou fuseklí? Když už, tak davaj obě. Bez ponožek, ale záchvatem smíchu končí pro nebohou nevěstu vidina první společné noci. Romantika za všechny prachy, teda ponožky!

[singlepic id=4132 w=420]

Na konci světa

Třetí den by obě ženy měly zvládat práci na farmě zcela samostatně. Dva dny je jeho Alena honila z práce do práce, on kolem pobíhal jako ratlík a šťastně ňafal, jak jim to jde, pokud teda po něm zrovna neštěkala Katarína. Test lásky drhne. Holky neví přesně co a jak, ale všudypřítomná Alena odvelí Stanislava do ústraní. Nejsou hloupé, má je nechat, ať dělají, dva dny jim musely stačit na zaučení. Katarína stíhá i u práce „držkovat“. Vadí jí, že Standa pomáhá Martě, ona to zvládá sama. Marta nesouhlasí. Křehké květinky potřebují pomáhat, tak co se diví. Navíc je pomalá a tempu rázné Kataríny nestačí. Pekařka zběhlá v cukrování koblih je nyní nabírá lopatou, a když není vyhnutí, klidně je bere rukama, je to asi rychlejší. Marta energii k farmaření ztrácí, Kateřina zatím jede plnou parou vpřed.

[singlepic id=4133 w=420]
Na farmu přijíždí handicapované děti a obě ženy se jim budou věnovat. Včera se Kačka koně bála, dnes nabádá děti, aby se nebály, nic jim neudělá. Zatím u Standy vyhrává akčnější Katarína.
Večer se z farmy stává hospoda. Grilované sele a plno hostí. Katarína se chytá obsluhy a jde jí to skvěle. Sama od sebe čepuje pivo, v hospodě se umí otáčet a sbírá u Standy další plusové body. Jak zvládnout farmu i zaměstnání, kam by ji farmář rád poslal? To by šlo dost těžko. Ona by lítala z práce do práce a on za jinou ženskou. Večer pokračuje a Standa začíná žárlit, i když nemá důvod, Katarína jen laškuje s hosty. Ta by si zde otevřela pekárnu, Marta by masírovala, skvělá představa budoucnosti. Standovi skáče husí kůže s představy, že by se Katarína do něj zamilovala. Večer pokračuje ne štěkáním, ale „miláčkováním“ Kataríny.

V Jeníčkově království

Den začíná vraždou. Obětí není žádná z žen, ale nevinná kuřata. Podřízne je Jenda sám, ani statečná Johana se na popravu nedokáže dívat. Pitvu musí zvládnout s Janou už sama. Stihnou i probrat vlastnosti Jendy a jejich představy o společném životě. Jenda spěchá do kuchyně, tam na něj čeká hospodyňka Martina.

[singlepic id=4134 w=420]
Hladový není, jde si popovídat. Martina je zatím jeho favoritka. Ví to? Neví, tuší, je záhadný. On je mlsný kocour co čeká na své kuře, až si ho v klidu sežere a potřebuje na to prosto, takto vysvětlil svůj vztah k ní.
Měl to být on, kdo bude nad věcí a bude si vybírat, zatím se v tom pořádně plácá. Vyznává city Martině, a přitom obdivně slintá nad Johankou. Třetí v koutě vyčkává Jana, třeba se dočká. Jak by to brala, kdyby nebyla v prvním kole ta vyvolená, ale s tou druhou mu to nevyšlo a ozval se jí třeba přes facebook? Honza není vůbec hloupý, chce si nechat otevřená vrátka, ale Jana mu je rázně zabouchne. Všeho moc škodí, i Johany. On to ví, ale i tak je z ní úplně na větvi. Rychle z ní spadne, protože ona ho nechce. Hádali by se, ona to ví a tečka, žádná diskuse se nepřipouští. Je rozhodnutá, po třech dnech má zcela jasno.

[singlepic id=4135 w=420]
V Jendově království se jedna princezna bude muset poslat domů. Ač odpoledne dostal princ košem od Johanky, večer jí to ješitně vrací. Neumí přiznat, že to byla ona, kdo to první odpískal. Je na něj moc panovačná, každý jsou jiný, výmluvy a zase jen výmluvy. Opravdu by ji vyřadil, kdyby ho ona odpoledne nepředběhla?

U benjamínka

Martina odjela do školy, Michal na pole a Aneta uvízla ve spárech zvědavé matinky. Čas otázek a odpovědí. Probraly Michalův úlet, odpustila mu, zůstala by na farmě? Ale ano, trošku to probírali, částečně je i odpuštěno, ale zda by žila na farmě, to zatím neví. Guláš se povedl, mohl by být častěji, nadbíhá mužská část rodiny Anetě. Ta nezapomene skromně pípnout, že jen pomáhala.

[singlepic id=4136 w=420]
Barák plný lidí není vhodné místo k namlouvání. Michal popadne koš, Anetu a hurá do lesa. Hub je málo, Aneta vyhlíží praváky, Míša by byl vděčný za masáky, ale pokud půjdou takhle bok po boku, moc toho nenajdou. Chvilka romantiky na posedu a honem zase hledat, ať je co k večeři, i když Michal houby nerad. Co se vlastně dělo v lese? Michal začal s „obecnými žvásty“, to byl začátek namlouvání, hodlá v tom vytrvat.
Na farmu se vrací Martina. Zkoušku nezvládla, ale boj o Michala zatím prohraný není. Telátko Julča je pořádná parádnice, dorostla do věku, kdy vyžaduje pravé kravské náušnice. Michal jí je rád dopřeje, jen ať se holka líbí. Slepic se hrdina bojí, Martina je chytá statečně, to farmář ocení. Zaženou husy, ale slepice bez boje domů jít nechtějí. Zábava na kamery, protože pochybuju, že každý večer je takhle honí, naopak, jak se stmívá, samy běží do své rezidence.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Související články

Panic je na nic! Farmář Jirka zpanikařil a odmítl sex./Blesk.cz

Anketa


Ankety budou probíhat po celou dobu vysílání RS.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 574
2
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

:-D Tak jsem málem padla pod stůl : Simona : Tak mi dej něco ze sebe…Jifík : třeba ponožku? Tak to by ve mě zabilo veškeré romantické i neromantické představy.

3
peza
Reagovat

Jestli to tak opravdu bylo, tak se Simona bud definitivně zbláznila, nebo to má opravdu jako nějaký sport i s určeným time limitem. Proboha, proč by se s ní měl hned třetí den vyspat? I kdyby nebyl panic a katolík, nevím, proč by to měli provozovat v přímém přenosu a nepočkat si aspoň týden na konec natáčení. Chudák Jirka :-(

Reagovat

3 peza,
nebo měla být akční a svést ho hned v Praze, podobně jako Lucie Michala! Jenže to by nebylo v přímém přenosu za asistence štábu a stydlín Jirka by to určitě na FB neventiloval :D

5
peza
Reagovat

4 souhlas, ona si prostě užívá ty kamery a popularitu… Měla jsem podobnou spolužačku na střední, co před ní neuteklo, s tím se vyspala a myslela si, jak je to cool… i fyzicky tam trošku vidím podobu se Simčou…

6
haha bimbi
Reagovat

ad anketní otázka: obě děvčata mají nádherné a vkusné obří kruhy v uších :-), je to tak? :-D.

Reagovat

6 haha – BINGO!
cena útěchy – máš pomyslné zlato :-))

8
anja
Reagovat

ponožku :DDD buehehe, Jirka má fetišistické sklony a ani o tom chudák neví :DDD

9
anja
Reagovat

heh poprvé v životě vidím nevěstu s kruhama v uších, to je teď moderní?

10
haha bimbi
Reagovat

9- kruhy na svatbu má, ale spoďáry ne :-DDD. Jestli to je moderní nevím, ale určitě to je krapet světský :-DD

11
Adéla
Reagovat

Simona tam vyloženě hraje na pokyny štábu a společně ztrapňují Jiříka před celým národem. Nic víc tam z její strany není. Takové „opravdové“ rozhovory před kamerou jsou strašně uvěřitelné. Nejhorší je, že už to ani není k smíchu.

12
mila
Reagovat

mozna za to dostane Simona slusne zaplaceno, mne to ale pripada hodne nevkusne. Jirka je sice ve 40ti panic, ale to neznamena, ze ho musi takhle ponizovat a navic pred televizi.. On to totiz na rozdil od Simony s nejvetsi pravdepodobnosti nehraje, jen nechapu, jak se mohl takhle citlivy a „jiny“ clovek prihlasit do reality show..

13
kacena
Reagovat

6+9: jé to by se k nim hodila i modelka paní Vlaďka Erbová, ta má taky ráda drobné nevýrazné náušnice :))

14
anja
Reagovat

11, 12 no jo, kus hořkosti tam v tom příběhu predátorky Simony a oběti jiříka je, ale odmítám Jiříka litovat. Máslo na hlavě Jiřík má, tudíž si trest zaslouží.

Mila, pokud by Jiřík byl citlivý jak píšeš, nemohl by mít ty svoje zvířata v takových podmínkách a dopřál by jim to, co krávy potřebujou, tedy slunce, trávu, vzduch. Proto přeju Jiříkovi nech´t ho tam Simona pěkně dodrtí a defloruje jakýmkoliv brutálním způsobem

15
mila
Reagovat

14 – mne to prijde jak obcovani s nekym, kdo neni tak uplne pri smyslech a je mirne mentalne pozadu. Ale mas pravdu, mel by se aspon poradne starat o zvirata a barak. Kdyz to porovnam s minulou radou, tak Busak byl taky takovej vecnej panic, ale hospodarstvi mel ve vetsim poradku a Vlastik byl taky divnej, ale o kozenky se staral taky dobre.. U Jirika vic veci neklape..

16
gabisollis
Reagovat

15-tak to u anjy neobstojis z Busakem.:-DDDanja je takovej nas ochrance zvirat.;-)

17
anja
Reagovat

15 tak srovnání s Bušákem se nabízí, taky ty dva srovnávám

Bušák má u mne obří mínus za psa, měl ho chudáka na řetězu u boudy. Nebojfa je se psama u mne v plusu, jeho pesani vypadají blahobytně a na kameru se tvářili jakože tam skutečně fungujou jako hlídači, bodygárdi, že jsou tam po lidech hned druzí nejdůležitejší páni domu – tak to má být a tak to je i u nás

s hospodářskýma zvířatama jsou na tom oba stejně špatně – chlév a hnůj celoročně, přesto, že oba mají velké pozemky. Bušák měl i dům a statek takový jakože sice v bordelu, ale v „čistším“ než Jiřík, filozoficky poťapaní jsou taky oba stejně :)

18
anja
Reagovat

16 gabi ahoj :))

19
mila
Reagovat

17 – jo, mas pravdu, psy ma Jirik opravdu v pohode. A taky kamarady pavouky a jinou havet. Te se u nej dari taky vyborne..:-)

20
Ren.
Reagovat

17: Anjo, :-) jo, Bušák je mladší vydání Nebojfy.

21
anja
Reagovat

19 jo aha vidíš, za pavoučky má nebojfa taky u mne malé plus. pavoučci jsou hodní kluci, chytají hnusné mouchy, takže pavoučky já taky nechávám u nás žít a vymetám jen pavučiny, které oni už opustí :)

22
gabisollis
Reagovat

anjo ahojky!;-)no s tim psem mas pravdu pes na retezu me teda taky vadi!!!ale nemel ho ten Busak na retezu kvuli tomu psovi Jany?

23
gabisollis
Reagovat

pochvala ajde za kviz!!:-DDale ja bohuzel nejdriv ctu diskuzi a bylo to rychle odhaleno.

24
anja
Reagovat

gabi, mám doma psy a řetěž žádný, jedna moje kamarádka má řetěz na psa, ale zase bez boudy :)) psa uvazuje na chvíli na řetěz jen když chce zaparkovat auto aby pesana nepřejela… když mi přijde kamarádky pes domů, naši se s ním nemají problém skamarádit a jejich pes kamarádí s mýma když k nim přijdu já, nechat skamarádit psy chce sice trochu času, ale věřím, že Bušákův pes by Janina psa přijal jako návštěvu – vyříkali by si co janin pes může v jeho teritoriu a bylo by to ok. Mně ty detaily co tam vidím prostě vadí…….

25
okkvp
Reagovat

anja: Jen drobnost – každá kráva není stavěná k volnému běhání po louce, neplatí, že každá ustájená kráva chudinka trpící. (že má Jiřík u krav bordel, nezpochybňuju)

26
Adéla
Reagovat

Jirka je mimozemšťan, já ho nelituju, neměl do té show lézt. Ale nepřijde mi k smíchu to ponižování, že je nepolíbený panic a tak. Na Simoně je úplně ze všech účastníků nejvíc vidět, že je špatná herečka. A ať má smlouvu jakou chce, k takovým trapnostem se určitě snižovat nemusela. Ona se úplně vyžívá, když Jiříka přivede do rozpaků….

27
Ivana33
Reagovat

Tak přesně jak jsem myslela- Simona podnikla poslední zdrcující útok, který Nebojfovi zřejmě vzal už navždycky poslední zbytky odvahy hledat si nějakou ženskou (když pominu fakt, že na to jde úplně blbě a kdovíproč přes televizi). Radši by se měl s tímhle stavem smířit a napřít všechny síly do zajištění příhodných podmínek k životu kravám i sobě na tom rumišti. Je to to nejlepší, co může udělat, takže mu nakonec Simona možná prokázala službu:)

28
anja
Reagovat

24 okkvp tož neblbni, každá kráva má být na louce. I z velkokapacitních kravínů se krávy hnaly po ranním dojení ven na pastvu a večer zpět. Ovce, kozy, krávy, prostě veškerý dobytek, odjakživa byl a má být chovaný venku, jedině snad moožná prasata dejme tomu v chlívku na celý život, protože u těch se předpokládalo a předpokládá, že na sobě tímhle nepohybem vytvoří co nejvíc tuku. Ale i prasatům je ok udělat venkovní ohradu kde můžou být přes den.

29
anja
Reagovat

24 okkvp jo a kráva po louce neběhá, kráva si na louku dojde, tam si žere, čumí, polehává, kadí, pohnojí si pastvinu na další rok…

ale je fakt, že Čočkovy krávy by na tu louku ani nedošly jak jsou zdegenerované tím životem ve chlívě

30
okkvp
Reagovat

28 – tak ony jsou různé krávy, některé dokonce na loukách skotačí

31
Wally
Reagovat

radši držkatou Katarínu než utajenou romantičku Simonu

A stále tam nevidím Kleopatru z Turca, jestli tím Simona myslela Ivanu, tak teda dost přestřelila a začínám mít pocit, že to není herečka, ale chladnokrevná cynička.

32
Misánka
Reagovat

Vycházejí mi z toho dvě možnosti. Buď Simona alias upírka obecná Jirku vysaje tak, že se mu zprotiví všechny ženy a bude v nich vidět snad i ztělesnění ďábelské neřesti, nebo ho to dopostrčí k odvážnějšímu činu a skutečně si najde takovou, se kterou by mohl zkusit něco víc než jen miliskování v bazénu (na fotografii to vypadá jako kdyby vorvaň zalehával surfařské prkno). Ale prý byl Jirka viděn v kostele s nějakou paní, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy a jak mu to dopadne. Štěstí zmar!

33
Mikesh
Reagovat

16 – gábi, kruci, v češtině ještě chápu, že si někdo splete s a z, ale má-li někdo jako druhou řeč germánštinu, pak mezi mit a aus snad nezaváhá ani vteřinu!!!

34
Mikesh
Reagovat

29 – hihi, takové znám taky, a některé jsou i k světu

35
jonatána
Reagovat

Páni, to bude dneska rajc sám :-))). Už se krásné kočky v koupací sukýnce nemůžu dočkat, OMG. A Jiřík je prostě Number one! Nechápu, proč Síma nechtěla ponožky…je divná:-D. Už to začíná.

36
jonatána
Reagovat

Ta Simona je neskutečná kráva. Prý: pochopila, že si vybral mě, ale nechápu, proč pláče. Uáááááá.

37
Prochor
Reagovat

Jiřík Čoček stále trpí iluzí že ON vybírá.

38
okkvp
Reagovat

Jeníčkova favoritka mi přijde jak kdyby neustále dumala a jednala o koupi akcií – svalem v ksichtu nepohne, emoce nula, brr ledovka.

39
Kravička
Reagovat

zapomněla jsem, že to dneska jde:( dělám čest svému nicku…

40
Chudák Jirka
Reagovat

Martina od Jeníčka mi příjde sympatická, no tak není taková herečka jako Simona. Sto takových ledových Martin je mi sympatičtější než jedna „romantická“ Simona.

41
okkvp
Reagovat

šišku i podvodní kamera – jsem oněměla a rosily se mi brejle

42
koc
Reagovat

41 – bylo to bezmala hororove .. skoro jako u filmu Pirana :)

43
Ivana33
Reagovat

Já to mám dnes bez Tv, zkouknu zítra. Jenom malé info: Už Jiřík nabízel Simoně ponožku? Koho vyřadil Standa a Jeník? A voňavý drsoň? Olí nebo Šklíbu? Díky předem:)

44
okkvp
Reagovat

43 -ponožka asi bude teď – Simonka přestala vidět prach a praskliny ve zdech … aha tak až po reklamě
Mladej vypadal, že zahánět slepice do kurníku akorát viděl
Jinak ještě nikde nic

45
jonatána
Reagovat

43: zatím nic, ani fusekle:-). Johanka zdrhla sama, Standa má dvě, tak by nemusel vyřadit žádnou. Indián Smrdutý slizoň zatím neví, Dája tipuje, že to bude ona. Šklíba se mu líbí čím dál víc a Olí je super, ale nevoní mu. Zato on strčí do kapcy i Diora :-))). A nechci být hnusná,a le nic odpudivějšího, než sbližování božatka Jičíka s piraňou Simonou jsem už dlouho neviděla.

46
Ivana33
Reagovat

45: Tak to zní slibně, já zatím jen vidím fotky tady, jak kráčí u bazénu vyzáblá asketická postava a vedle ní prostornější ženština v koupací sukýnce- zajímavé pro oko:)

47
Prochor
Reagovat

Agent hlásí. Dája jde domů.

48
Prochor
Reagovat

Škoda Johanka mi byla nejsympatičtější.

49
okkvp
Reagovat

Intimčooo, ponožkáááá :-)))))

50
kanárek
Reagovat

Tak teď jsem čekala, že jistě Simča řekne: Víš,co bych si teď přála? Zasypat tu díru na dvoře!

51
okkvp
Reagovat

nutno dodat, že ponožka narušila herecký výkon i Simoně – nevydržela a řehtala se (se divím, že štáb udržel náčiní)

52
pimpa
Reagovat

Simona nebude tlačit… No to jsou mi novinky… :-)

53
Jidush
Reagovat

Takže nebýt Jiříkovy ponožky, tak díl o ničem.

54
jonatána
Reagovat

Tak Jiříkova ponožka byla dokonalá:-). On měl vyhrát TýTý, strčí do kapsy i celou Partičku. Simona je děs běs a ty ukázky na příště…nevímfranzouzák Smraďocha a Šklíby neudělal dobře mému žaludku. Ještě, že jsem večeřela v půl sedmé, jinak bych možná nedoběhla včas.

55
Chudák Jirka
Reagovat

Mój bože z hlubin Ťa voláááám, zachraň Jirku od Piraniii…

56
kanárek
Reagovat

Ty podvodní záběry byly teda dost podpásové.
Doufám, že se paní Ivaně podaří potkat fajn chlapa.

Díl byl naopak výživný. Dostala jsem neskutečný hlad a chuť na sele i na pivo.

57
Jana.S
Reagovat

Co se vám na té Simoně tak strašně nelíbí?Pravda, došlo tak trochu k výměně rolí, ale na druhou stranu, kdyby to Simona nechala na Jirkovi, tak se první pusy dočká těsně před přechodem a k nějakému dalšímu sblížení by taky už dojít ani nemuselo..už nejsou nejmladší.Jirka potřebuje nějaké vedení a že by Simona nějak moc tlačila na pilu a znásilňovala ho, to mi teda zrovna nepřijde..myslím, že vzhledem k věku je to tak akorát přiměřeně..jak jinak by konec konců stihli těch pár dítek, že? :-)

58
kanárek
Reagovat

Jirka si vybral tu nejhezčí babu z těch, co o něj projevily zájem a vy mu ji až na jednoho člověka tady nepřejete.

59
jonatána
Reagovat

57, 58: to jí nikdo nebere, že z toho, co se Jirkovi hlásilo, je nejhezčí. ale sorry, Vy jí opravdu tu romantiku žerete? No to snad ne!!! Kanárku, no fuj:-))).

60
Wally
Reagovat

no tak Jirkovi zbyla jediná co o něj projevila zájem, ostatní měly rozum

61
Wanna be your monster
Reagovat

Pusu už jí dal, a tak se Simona znovu vážně zatvářila a s povzdechem zdělila, co by chtěla tentokrát. Ještě, že to Jiřík vtipně vyřešil :)

Jo a Katarína je pro mě stále nejsympatičtější postavou z celého farmáře. Už se těším na příště až je seřve, že si nečtou a čumí do blba :D To myslím bez ironie, vážně se mi líbí, je mi povahově hodně podobná.

62
kanárek
Reagovat

59
Tak uznávám, že to vypadá trochu jako rychlokurz rozmnožování spojený s výzkumem mimozemských civilizací :-). Ale já si obou odvážných aktérů cením.
Kdyby byla Laa prudérní, přišla by o nabídku ponožky a my též :-)

63
kanárek
Reagovat

61- Katarína se mi též líbí, jen nevím, jestli příště nepůjde už přes mrtvoly :-) …

64
Jana.S
Reagovat

Tak jsem třeba naivní..jen mně nepřijde až tak nemožné, že si to „poprvé“ opravdu užívá,vždyť to i pro ni múže mít své kouzlo.Jakoby se vrátila o dost let zpátky a prožívala něco, co už má dávno za sebou a na to, jak je to hezké, už vlastně zapomněla a s Jirkou si to připomněla.Fakt mi to nepřijde z její strany jako nějaká cynická hra či tahání Jirky za nos, ale že tomu prostě propadla..ovšem je otázka, na jak dlouho.Přecejen se mi zdá příliš realistická a praktická, než aby se jednoho dne z tohoto „snu“ neprobrala..

65
Ivana33
Reagovat

58: Přejeme, nepřejeme- myslíme to každopádně dobře, fakt:) -Simona je buldozer a přehání to, mně se totálně znechutila tím ztrapňováním Jirky před kamerami, k tomu ji snad nikdo nenutil. A podle toho, že to prý nedopadlo, udělala soudružka někde chybu.

66
Wally
Reagovat

64 – za dva dny jí nevadí špína, pavouci, chce s ním strávit noc a během 2-3 týdnů po natáčení otočí o 180° a už ho nechce? A kde je ta duše čistá, romantická?

67
Mikesh
Reagovat

Takže u Jirky je to jasně ochotnické divadlo, akorát že Jirka o tom asi neví. A Simonka, potvora jedna, si to užívá. Jenom by mě zajímalo, jestli si ty věty vymýšlí sama, nebo jí je vymýšlí štáb.

68
jonatána
Reagovat

62 Máš naprostou pravdu, Jiřík vstoupí těmi hláškami do dějin.Myslela jsem, že jeho kozla na atomový pohon jen tak něco nepřekoná, ovšem fusekle je fusekle :-).
61, 63 Katarína se mi taky líbí, dneska byla prostě dobrá
67 Kocoure, doufám, že jí to vymýšlí štáb, že takhle neuvěřitelně blbá snad není. Pustila jsem svému děcku ten závěr, řval smíchy už před fuseklí, potom ze sebe jenom vyrážel: je to king, je to king.

69
divačka
Reagovat

Jediný, co jsem ochotna Simoně věřit je, že si užívá návrat do mládí, kdy jedna pusa byla událost a člověk byl rozechvělej jen z doteku prstů. Pod dojmem jejích řečí se mi ale nevybavují hezké chvíle zamilovanosti, nýbrž chvíle, kdy po mě starší chlapi loudili „jen jednu pusinku“, „budeme se jenom držet za ruce“, „jenom si k tobě sednu a budu hodnej“…. I v době, kdy jsem byla tak „zkušená“ jako Jiřík, jsem poznala, že jsou to kecy a nátlak. Škoda, že nechal odejít Ivanu, ta mi připadala hodná a sympatická. I když to nebyla žádná krasavice, tak zas tak velkej rozdíl mezi ní a Simonou není.
Mimochodem, nevíte někdo, co ta Simona po Jirkovi chtěla, když chtěla něco z něj a neměla to být ponožka? Že by kapesník?

70
Adéla
Reagovat

Tak dnes palec nahoru Kataríně. Z ní by byla dobrá farmářka! Akorát ten Standa, nevím nevím.

71
Mikesh
Reagovat

69 – taky je mi to záhadou, protože na tu postel se vlezla horko těžko sama, takže pokud si žádala přítomnost samotného Jirky, tak buďto žertovala, nebo fakt v tu chvíli ztratila rozum a vrátila se v duchu do let, kdy měla dvacet a třetinu své nynější váhy. Tehdy by jí vystačila i lavička v parku, ale dnes těžko (navíc by jí byla tvrdá).

72
kanárek
Reagovat

69- Tipuju Sbírku citátů Jirky Nebojsy:-)

73
Mikesh
Reagovat

Ještě drobný mužský korektiv k Ivaně: víte, dámy, oni si chlapi sice nevybírají jen samé Angeliny Jolie – taky kde by je brali, že – ale přece jenom aspoň v něčem je ta ženská musí zaujmout, nějak se jim aspoň malounko musí líbit. A, marná sláva, to Ivanka postrádá. Též tu vyzdvihujete její povahu, jenže i zde mají muži svůj instinkt. Ivča je zdánlivě vyrovnaná, ale je taková neemocionální, tvrdá. Taková ženská se zasekne jedna dvě a nikdo s ní už nehne – a co potom s takovou. To už s takovou Simčou by bylo lepší pořízení … je to sice mrcha, ale dá se to s ní zkoulet, stačí to umět. Nenechat se zmanipulovat a hodně zkrátit řetěz, pak se dá Simča ochočit. Jirka je, bohužel, opačný případ.

74
tak to vidím já
Reagovat

Mikesh: Mně právě přijde Ivana v pohodě. Racionální, nepřeceňuje se, nepodceňuje, nedělá z komára velblouda, zkrátka v pohodě ženská.

Ta druhá je mi nesympatická, moc tlačí na pilu, je to moc generál, moc sebejistá, moc všechno :)

75
Evík
Reagovat

Jooo, Simonka se vrátila do dětství, hodila ploužáček, zjistila, že dům je plný lásky a míru, a už jí nevadí kamarádi a kamarádky a puklé zdi… Nějak jí tu provozní slepotu po třech dnech nevěřím…

Mám divný pocit z jejich sbližování… Ač věkově podobní, jako by si namlouvala svého syna…

Jak ti dva cupitali do bazénu, Jifík pěkně podklouzl… Jestli on si nenatáhl třísla… Ještě si nic neužil, a už má možná úraz v intimní oblasti… :)

A jsem si téměř jistá, že podvodní kamera byla použita za drsným účelem… Nějak hodně byly, zejména zpočátku, zabírány Jifíkovi trencle při vodních hrátkách… Jenže zde byl velmi podceněn vliv víry, rozumu a ovládání, a Jirka vskutku dokázal, že si svůj přídomek Nebojfa zaslouží… ;)

77
Evík
Reagovat

Naprosto mě fascinovalo představení na ranči Na konci světa… Jak bylo na děvčatech ponecháno ranní krmení, a Alenka na hlídce všechno jistila… Obzvlášť „Jen je nech, přece nejsou hloupé, už mě dva dny sledují jak to dělám“, mě dost pobavilo… A taky „proč jí s tím pomáháš, já to tahám sama“… Už chápu tu ostrou diskuzi na Primě, kde je Standovi vyčítáno nefér chování k uchazečkám, když měl a má manažerku Alenku… A taky je zmíněno, že Katarínu znal a na natáčení pozval… Ale snaha o to Martě najít práci, nebo skotačení s Katarínou úpně hraně nevypadá… Takže je z toho jeden jelen… :)

P.S. Katarína je sice zábavná, ale poněkud neřízená střela… :)

78
Evík
Reagovat

75

A ještě vliv studené vody, jsem zapomněla… To bylo osmělování, jak po ránu v rybníce…

79
Evík
Reagovat

Také Jeník se zachoval čestně a chlapácky, když v soukromí dostal od Johanky košem, a ještě jí přemlouval a maloval zářné zítřky, kde by mu hádky vlastně vůbec nevadily… A následně u vyřazování, kde od něj Johanka chtěla slyšet, jakou báchorku o jejím odchodu vymyslí před oběma dalšími nápadnicemi, zafungovalo jeho uražené ego a podle toho, jak se tvářila, se zachoval přesně tak, jak očekávala… Ale oceňuji, že už to nerozebírala…

80
Mikesh
Reagovat

74 – Hm, racionální … racionální mi přijde Martina od Jeníka. A i tam bych se obával nedostatku empatie, i když třeba tím jen skrývá své bebí, takže to není racionalita, ale nedůvěra. Ivana mi přijde spíš tvrdá a rezignovaná – takže ano, nepřeceňuje se, ani nepodceňuje. Ale to je jenom můj názor, třeba mají zdejší muži na to náhled jiný.
Co se Simči týče, co jiného jí proboha zbývá, než tlačit na pilu. Bude to spíš liška lstivá, než generálka (tou je Katarína, huh, z ní mám husí kůži). Ona to má Simča blbý, protože v dané konstelaci to vypadá, že matka svádí syna (hele, koukám, že to samé napsala Evik). Kdyby tam místo nedospělého Nebojfy měla nějakého urostlejšího a dospělejšího chlapa, pak by nad její taktikou všechny ženský jásaly, protože si vede skvěle. Klasicky protřele žensky. U Jirky je to však trapárna, zkoukl jsem to znovu a mám pocit, že za největšího ochotníka je tam on – to hlavně u něj vypadá na odříkávání naučených vět.
Jinak, nejlépe tam stejně působí Olí a Dája. Co to má ten blbec pořád s tím „voní-nevoní“. Kruci, pokud ženská nesmrdí, což se některým stává, tak co řeší? Nebo má pocit, že má ženská vonět hnojem a pachem koní? Že by takovým ozónem trpěla Šklíba?

81
Mikesh
Reagovat

75 -Eviku, pokud bys měla s tím podvodním úmyslem pravdu, pak kameraman (kromě toho, že by byl hovado) by byl neznalej, gay nebo ženská. Mužům se takové příhody v bazénu, pokud je tam navíc studenější voda, prostě nestávají. A celibátníkům už teprve ne, tam je tak festovní blokace, že ti mají problém i o svatební noci.
77 – Alenu jsem tentokrát nezaregistroval, já měl pocit, že ty štěkance obstarávala Katarína.

82
RenataE
Reagovat

Mě by zajímalo, jestli to někdo sleduje opravdu se zájmem o další vývoj. Mám pocit, že sledovanost (umí někdo dohledat čísla?) vytahují především škodolibci, kteří sledují, jaké trapárny je ještě možno prezentovat. Hlásím se ke škodolibcům :) Nebojfy je mi trochu líto a dost by mě zajímalo, proč se na něco takového dal. U ostatních je motiv jasný.

83
mila
Reagovat

80 – no mne je z te racionalni Martinky, co chce tak mooc Jenicka, tak trochu nedobre, je takova nepruhledna a nevypocitatelna. To Simona hraje svoje svadeci divadlo celkem otevrene a kdyz uz bych mela jednu z nich oznacit za falesnou, tak spis tu hodnou Martinku, neco mi na ni nesedi. Jinak Tvuj postreh o Ivane, v podstate souhlasim, ted nehodnotim jak vypada, ale ona jedna s muzskym na rovinu a dost tvrde, coz se kazdemu nemusi libit, chlapi se radsi nechaji oblbovat sladkyma recickama (Simona). Priklad – jak nechala Jirika slozit ten gauc, co tak pracne rozlozil, jak mu zkontrolovala oholeni a zkonstatovala, ze je oholen nedostatecne.Je proste takova prima a kriticka a to ne kazdy snese..Ale neni to takovy general jako je treba Katarina,nebo jaky by se mohl stat ze Simony, kdyby k tomu vycitila prostor (coz vedle JIrika citi, ten nema na to, aby ji ukociroval..)

84
anja
Reagovat

83 Katarina mi vadí od začátku, žádná sranda s ní, žádné veletoče a emoce, je to taková typická pavlačovka co jen mele pantem, štěká a kritizuje kdeco

nebýt Simony tak je to tam nuda, přátelé…… s Nebojfou je ámen, už mu strčili Simonu i do erotického oblečku – ty její plavečky s cudnou sukýnkou mě zabily :DDD, Ivana jim chápavě vyklidila hřiště a s Nebojfovým nástrojem na dělání tří dětí to ani nehne…. vůl vytáhne ve finále ponožku :D

85
anja
Reagovat

Mikesh, ale já souhlas s Evíkem, ta podvodní kamera byla účelová :) bezva záběry, pobavily :) a to teda promiň, ale zdravému chlapovi ani studená voda není na překážku aby se projevil :D

jinak teda s tebou souhlasím v té druhé půlce 80. Matka a syn, taky to na mne tak působí. A Simona nemá jinou možnost, tlačit musí a mohla by i víc, jiná by se pokusila Nebojfu i opít aby byl povolnější….

ty kulisy v Nebojfově mi připomněly dávný seriál na čt Kamenný řád – a vůbec všechno – staré pořádky, dobré pořádky :D

86
Ren.
Reagovat

Nebudu tady vypisovat čísla citací, se kterými souhlasím protože by jich bylo hodně, ale u těch podvodních záběrů mě napadlo jediné – číhají na Nebojfovu erekci :-/ A k Simoně to moc lichotivé taky nebylo, protože něco sice zamaskovala plavkami se sukýnkou, ale jinak má pěkné kýty.
To jejich pusinkování, to je mi tak divné… Jasně, jazykama si žrát hlavy jak nějací náctiletí nemusí, ale ty jejich pusy co kus to jedna vteřina, to se mi taky ekluje.
Jak psala v příspěvku 69 divačka, že jí Síma připomíná starší chlapy… to sedlo! A to její hrané „Proč pláčete?“ a „Ivanka jako správná kamarádka vyklidila pole“, tam bylo tolik škodolibosti!

Indián mě nebaví, proč to sledovat, když si vzal tu bezkalhotkovou nádheru? :-/

Martina od Jelimana Michala – ta se mi vizuálně líbí čím dál víc :-)

87
anja
Reagovat

86 Ren, no co už, že je Simona v blahobytné výživné kondici to je jasně vidět i když je nabalená v bundě. Ale mne u ní překvapilo jak se rychle zadýchala u poskakování při rádiu.. ani ne 40 letá ženská..

88
gabisollis
Reagovat

v prvni rade me prima stve jak to sestrihala a ze to skace z jednoho do druhyho a zpatky.nechapu proc to neni jako driv jeden po druhym.:-(indiana neresim tam je to uz vyreseny,ale je fakt hroznej a kdyz uz mu dneska zensky samy rekly ze smrdi no…des bes.u Standy je to jak z rusky vesnice a dokresluje to dedecek hribecek Standa.Kataryna je taky hrozna brblalka z ty by me za chvilku bolela hlava.nejlepsi byla Alena na zidli..:-DDDDD

89
gabisollis
Reagovat

na Simonu mam jedinej vyraz-„slizkej had“ brrrrrr

90
gabisollis
Reagovat

anjo no se divim co te na tom prekvapuje kdyz ma minimalne 20kg nadvahu.:-DDDD

91
Ren.
Reagovat

87: Mohla být udýchaná ze vzrušení očekávání věcí příštích, což ale Nebojfa utnul ponožkou ;-)

92
gabisollis
Reagovat

no po ponozce se jevila jako kdyz konecne shodila hraci masku.:-)

93
AndyS***
Reagovat

Jsem asi hloupá, ale nenapadá mne, co mohla myslet Simona, že by ji tam měl Jiřík zanechat. Ale reagoval velmi vtipně na tak blbý požadavek.

94
gabisollis
Reagovat

93-tezko rict,mozna slipy.:-D

95
anja
Reagovat

:))) Nebojfa byl oproti Simoně čerstvý, ten by křepčil až do rána

mimochodem ta scéna s rádijkem na stole, záběry na ruce Simony jak ošmatlává Jirku a on prkenně jen svoje ruce v pase, prostřihy na prošlapané lino, v pozadí popraskaná zeď s mapama jako kdyby jim tam vytekl celý mrakodrap, to fakt nemělo chybu

Jirka je mamlas i k babám i k baráku, mého muže vytočí i po zimě uvolněná kachle na schodišti, jde a zalepí to, Nebojfovi kdyby barák padal na hlavu tak to s ním ani nehne

96
anja
Reagovat

93, 94 :D ano, v takových případech se nechávají trenky, kalhotky atd, ale to jedině snad když partner odjíždí někam daleko a nadlouho a ne když se přemis´tuje jen do vedlejší místnosti :D

97
gabisollis
Reagovat

33-ale no tak mikesi-ja mam nasi valecnou sekyru uz zakopanou tak ji nedoluj.:-D jinak kupodivu mas podobne nazory na ucastniky jako ja!;-)

98
okkvp
Reagovat

96 – Náš kocour vyžaduje páníčkovo tričko, košili, svetr, polštář, peřinu. Spodní prádlo jej nebere (ani mě, ač koupelna i pračka u nás v permanenci)

99
gabisollis
Reagovat

no nevim nechavat nekomu spodni pradlo(zrejme pouzite):-DDDD je asi trosku uz uchylka.ja se spokojim si cuchnout k polstari kdyz draha polovicka ja na cas pryc.:-)

100
gabisollis
Reagovat

docela by me taky zajimala nebojfova koupelna jestli vubec nejakou maji.vypadalo to,ze v bazenu byl poprvne v zivote.

101
Laa Laa
Reagovat

Milí přátelé i nepřátelé :-)
děkuji všem, že se o mně mluví :-) to znamená, že jsem. A když už jsem, tak koukám, abych byla. A když už koukám, abych byla, tak tak, aby se o mě mluvilo :-)
takže se mi dílo daří :-)
Děkuji všem za vaše názory. Někdo je sice vedle jak ta jedle a jen vaří nesmyslné názory z voleje, on to anonymní internet vážně snese :-) a mě to navíc ani neublíží :-p
ale někdo se pěkně strefil a tomu klobouk dolů, jak vtipně se vyjádřil :-)

102
anja
Reagovat

98 a jo, synův kocour si taky libuje v jeho trikách a hlavně v těch z posilovny :)) a osamělé ponožky ty já dávám psům, než jim je dám, udělám na nich uzel, není lepší hračka :D

103
gabisollis
Reagovat

101-a jeeeejeee druha Pavla Nesporova!!:-DDDDDDD

104
anja
Reagovat

101 Laalaa, standing ovation!! ale radši zalez, !pokuta! :))))

105
mila
Reagovat

101- a mohla bys nam naznacit, kdo se tedy strefil a kdo ne? Kdyz uz tady jsi..:-))

106
Laa Laa
Reagovat

ať se bojí, kdo hřeší… :-)
naznačovat můžu, ale nechci :-) baví mě realita :-)

107
anja
Reagovat

99 gabi jo, polštář je trochu nedostatečný, ale pyžamo to jistí :))

gabi, koupelna je v Nebojfově imho v havarijním stavu dodnes, nezapomeň, že tam svého času Laťka zahltila žumpu :D

108
gabisollis
Reagovat

anjo-:-DDD no tak jasne ze nepredpokladam,ze koupelna bude nejaky luxus kdyz vidim to okoli,ale videl ji nekdo??

109
anja
Reagovat

108 gabi, ale tam v jednom záběru Simona právě leze z koupelny, stojí ve dveřích – doufám teda že nemám vlčí mlhu že jsem tam zahlídla umyvadlo :))) ale detailní stav podán nebyl

gabi, o nějaké hygieně tam radši ani nepřemýšlet… koupelna, kuchyň, nádobí atd pokud to tam spravují ta tři strašidla – jirka, sestra a máti – tak jak děsivě vypadají oni, stejně zanedbaně bude každý talíř, sklenička, hrnec

110
Prochor
Reagovat

Proboha nepřipomínejte mi Pavlu Nešporovou když už jsem na ní zapomněl !

111
gabisollis
Reagovat

anjo-jj uplnej souhlas a ani nad tim radsi nepremyslet.fuj hruza jak nektery lidi dkazou zit.:-(

112
gabisollis
Reagovat

prochore promin;-)ale sem si precetla 101 a okamzite me naskocila do hlavy.:-DD

113
Ajda
Reagovat

Já to ještě neviděla, jen konec. Odpoledne budu dohánět, jsem dnes opožděná.

Souhlas, že je tu podoba s Pavlou už to tu padlo dříve a dá se to jen podepsat. Ještě to chce začít blogovat.

114
anja
Reagovat

eee Laala je jen slaboučký odvar, Pavla byla lepší :DD

Prochor se vždycky vynoří odkudsi z hlubin, zahlásí jednu větu a já jsem rozsekaná smíchy :DDD

115
Lenka
Reagovat

gábi :-)
tak s tím dědečkem hříbečkem jsi to trefila – a já koho mi Stáník připomíná

116
gabisollis
Reagovat

ahoj Leni.:-)jj celej cink!:-)jinak se vic rozepis vzdyt to umis tak krasne.;-)

117
Ren.
Reagovat

113: taky mě napadlo, že ještě chybí blog :-/

Laala: My nesmíme ani naznačovat :-)

118
Lenka
Reagovat

116 gábi ☺
když ono není moc co dodat … všechno už napsali ti nade mnou ☺
Indián upocený nemytý individuum, Jeníček lehce infantilní, Standa mi nevadí (připomíná mi z minulého dílu… toho nejstaršího?… ach, ta paměť ☺), Michal nevýraznej, Jiřík trdýlko
asi nejvíc souhlasím s komentem někde nahoře, že Simona je jednak hééérečka (která se odbourala u ponožky, to i oplácávání Jiříka na chvíli zanechala) a druhak má kecy jako starej chlap, když balí mladinké koťátko (dementní koťátko)
mně ona fakt připadá jako chlap ☺ i když měla sukýnečku ☺
mmch – pochopil někdo, co měl Jiřík svého u ní zanechat?

119
Lenka
Reagovat

dotaz:
nebyla jsem tu dlouho – LaaLaa je Pavluš?
myslím Nešporovic?

120
gabisollis
Reagovat

Leni laaala je Simona,ale stylem psani cela Pavla uz chybi jen ten blog.:-DD

121
Lenka
Reagovat

120 gábi ☺
a sakryš … to jsem nevěděla ☺
tak máme šanci aspoň se dozvědět, cože to Jiřík měl svého zanechat??? (a proč?)
tohle jsem fakt nepochopila (dělala jsem snad v mládí nějakou chybku, že jsem tohle po chlapcích nepožadovala??? ☺)
(moc zdravím Prochora, kdepak je BB?)

122
Lenka
Reagovat

113 Ajda
☺ zdravím
a ohledně toho konce – to tady napsal supr vtipně někde nahoře Mikesh (téma lavička v parku a proporce uléhající) – tak to jsem zařvala smíchy

123
Ajda
Reagovat

Neřešila bych ani tak co měl zanechat, ale představte si, kdyby se na ni vrhnul a rozhodl se opravdu zanechat celibátu a rozjet plnění svých populačních plánů. To by myslím Simoně zamrzl úsměv a zastavila by se až u dálnice.

124
anja
Reagovat

121 Lenka, co „svého měl u ní Jiřík zanechat“ ? no jak se to vezme a z které strany se to vezme. Imho Simona chtěla ty trenky, to by mi k ní i celkem šlo…. ale logicky by Jiřík měl chtít u Simony zanechat houf spermií, když teda tak touží po třech potomcích. No a vyšla z toho ponožka.

125
anja
Reagovat

123 Ajda, bingo! měl zanechat celibátu :DDD

126
Ajda
Reagovat

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/72099/cudny-farmar-jirka-cocek-prvni-sex-v-zivote-dostala-ho-simona.html
copy:Nemá smysl být hrrr,“ přiznala při natáčení Simona, která se vytouženého splynutí nakonec přece jen dočkala…

127
anja
Reagovat

123 Ajda, podle toho jak byl horlivý a neúnavný u tanečku a Simona hned grogy, tipovala bych, že když by nasadil ta svoje fyzická aktiva i do těch rozmnožovacích pohybů, Simona by rychle hledala nejbližší díru ve zdi :)

128
Lenka
Reagovat

126 ajda
ta fotka je sakra výstižná, jako když ho dodělává … ☺
až podle toho článku mi došlo, cože si to dávali?
hubičky přece ☺ (nějak mi u nich nepasoval výraz „líbání“)
125 anja
… měl tam zanechat sperma…

129
okkvp
Reagovat

127 – jestli von to Jiřík už netrénoval „na sucho“ a proto je ten barák tak popraskanej

130
anja
Reagovat

128, 129 :DDD

koukám, že kolegyně smesvině jsou ve formě :D

131
sasanka
Reagovat

Jiřík je opravdu jak z jiného světa.Až je mi ho někdy líto.Simona toho jenom využívá a nemyslí to upřímně.Vůbec si neumím představit v takovým prostředí žít.Asi bych odtud utíkala pryč tak rychle jak bych dokázala.Ta špína by byla pro mě zničujííc

132
Makča
Reagovat

To je fakt komedie s tou Simonou!! Ona se snad rozhodla, že ho totálně zničí!! A jak mu to vždycky tak vážně vysvětluje, co by měl udělat, co ona chce…no fuj velebnosti, nemůžu se na to dívat

133
aligator
Reagovat

Jiřík zkrátka všechny své nápadnice vyřídí divokým tancem. Možná tancuje celá rodina většinu dní v roce a potom to tam má nějak vypadat.

134
Lenka
Reagovat

101 LaaLaa
pan Werich to řekl trošku jináč ☺ (když už ho tady parafrázujeme):
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“
ovšem pan Werich neměl na mysli RS ☺

131 sasanka
a mně ho líto není vůbec!
věděl, co čeho jde a šel tam dobrovolně!
(jen doufám, že se opravdu na závěr „šou“ zbavil té héérečky Simony a že do místního kostelíka na pravidelné kázání chodí s ženskou, která s ní nejedná jako „starej chlap s nezkušeným klučíkem“ ☺ – ve stylu „si ho posadím vedle sebe“, „si ho postrčím, kam potřebuju“, „si ho… ??? – kristepane, kam ho narve příště??? ☺)
jen mi teď prolítla hlavou myšlénčička: může či nemůže si Simona myslet, že její héérecký nicmoc výkon je někým obdivován? ☺
možná jí tleskal štáb… a možná jí to dělalo dobře … ale teď se musí řezat smíchy celé její okolí (koneckonců, my se tady řežeme taky ☺)

135
Ren.
Reagovat

Když tvrdila, že na něj nebude spěchat, tak bych myslela že chce nechat třeba triko nebo košili… No, nicméně, i to sperma je možné.

123+127, Ajda a anjo, jste vedle jak ta jedle, přerazila by se o to vstupní prkno ve stodole a Nebojfa by ji dostihl a mohl by zaútočit zezadu ;-)

136
Karel
Reagovat

Já být Jirkou, tak se během natáčení v té jeho komůrce plné kamarádů přes noc zamykám…co kdyby napadlo Simonu v hluboké noci dojít si pro tu ponožku :-)

137
Lenka
Reagovat

135 Ren.
☺ ☺ ☺ BINGO!
jsi geniální! já furt nechápala, proč tam ta „zarážka pohybu“ je ☺

138
Ren.
Reagovat

137 Lenka: jsem potěšena, že někdo ocení mou dedukci ;-)
Otázkou je, jestli je Nebojfa takový taktik a proto tam to prkno je od začátku (aby neutekly), nebo jestli by ho zkrátka nevyužil až při té příležitosti….ježiš, to je trochu perverz :-)

139
Lenka
Reagovat

138 Ren.
… nic není proti ničemu ☺
třeba si to dotyčný tady přečte a použije!
geniální myšlenky se neztratí ani v tom šíleném bordelu ☺
Mmch – pořád se řežu při vzpomínce ROMANTICKÉHO tance na rozpraskaném linoleu, kolem naložených okurek + to úzké pestrobarevné lože na šíři totál zabrané pozadím té „sexykóči“ (teď mě estét anja přizabije), na kterém ona spočinula po dřině taneční … (a stejně jako ostatní se mohu jen optat, jak by s touhle fyzičkou vydržela cokoliv nad rámec hubiček ♥)

140
Lenka
Reagovat

taky vás napadla myšlénka, co by se na farmě X dělo, kdyby si uchazečku typu Simony vybral chlap typu Indiána?
(pouhá hypotéza ☺)
tam by se s hubičkami nevystačilo.. ☺
tam by se na prahu čtyřicítky nejihlo při vzpomínkách „jak krásné to bývalo, když mi první kluk před 30 lety první hubičku dal“ ☺
tam by uchazečka nebyla na postu „teď královnou jsem já“ ☺

141
Ajda
Reagovat

lenka 140,
k Indiánovi nesplňuje náročné kritéria – nešklebí se, není opálená, nemá elegantní mega kruhy, polibek na rty je málo – musí až na mandle, nemá velkou hubu, není jeho kamarádka z netu jako Oli, u bojového umění by práskla o zem ona s ním… Pokud jsem něco vynechala, prosím o doplnění.

142
Lenka
Reagovat

140 ajda
já to myslela spíš tak, že u zkušeného chlapa by se jaksi s hubičkami mlask sem mlask tam jaksi nevystačilo… ☺
ono by se ale asi u zkušeného chlapa vůbec nevystačilo s dosud předvedeným „arzenálem“ – ale to ať posoudí místní chlap/c/i ☺

143
kanárek
Reagovat

Nevěřím, že se Jenýček s „novou“ favoritkou neznal před natáčením. Myslím si, že ten její způsob vyjadřování není na okamžité zamilování.

144
Jidush
Reagovat

141 Ajda
Myslím, že mu hlavně nevoní a že to tam nejiskřží:-D

145
Ajda
Reagovat

142 Lenka,
žádné hubičky by ani nebyli, Indián má jiné požadavky než rození dětí. Ani Dája tam moc neuspěla, jen jestli on ten Indián není víc přes kecy než činy.

146
Ajda
Reagovat

zpěváčku,
já mám obavy, že Jirka tam šel jako jediný za účelem seznámení, naivně a dobrovolně a výsledek vidíme. Je tam jediný zdroj pobavení.

147
kanárek
Reagovat

141- Já bych řekla, že se k sobě tak jaksi druhově vůbec nepasují. Ani tam letos nevidím nějakou putovní nápadnici, u které by se mi líbila cesta kolem farem. :-(

148
Frodo
Reagovat

Jeníček – bez komentáře
Michal – no, ty děti bych taky nekomentovala :-)
Indián – taky bych to snad nechala bez komentu
Standa – mám pocit, že snad vážně nikoho nehledá…
Jirka – tak tohle opravdu začíná být díky Simoně fakt nechutná podívaná (já vím, já vím, nemusím se dívat). Simona – ekvivalent pro buldozer. Jirka mi připadá svým způsobem takovej slabomyslnější. Přirovnávat Jirku k Bušákovi a Standu k Břeťovi – to je trochu moc, protože ti dva z první serie – to byl trochu dost jinej level! Takže po zkušenostech s druhou serii mě napadá, kam asi klesne úroveň Farmář hledá ženu III….smutné

149
koc
Reagovat

148 – az na dno zacpane zumpy :)

150
Frodo
Reagovat

…jediný kdo mi tam přijde normální a fajn byla Ivana a přeju jí hodně štěstí!

151
Frodo
Reagovat

koc – asi tak :-)

152
Ren.
Reagovat

141: Ajdi, mega kruhy z principu nemůžou být elegantní, aspoň podle mě.

153
gabisollis
Reagovat

Leni uz si zase ve forme!!:-DDDDsem se fakt nasmala.;-)))

154
gabisollis
Reagovat

ta Martina od Jenika je jak ledova kralovna.takova nemastna,neslana.sice moc duvodu ke smichu nema,ale tvari se fakt desne.

155
pt
Reagovat

Slyšela jsem názor, že je Simona dost podobná Petru Nečasovi :o)

156
Ivana33
Reagovat

154: No, tam už to moc nesleduju, protože absolutně nemůžu pochopit, že žádné z nich nevadí ten přístup Jeníka k vlastnímu dítěti. U mě by tím skončil ancvaj. Leda že je to jinak a někde jsem něco zásadního přeslechla. Jinak nejvíc se mi líbí ta blondýnka, vypadá na milou a sympatickou babu, tudíž jí Jeníka nepřeju.

140: Uchazeč typu „indián“ by si dobrovolně nevybral uchazečku typu „Simona“, tudíž je to celé těžko posoudit:) Každopádně by se ubránil, což Jiřík asi nedokázal.

157
gabisollis
Reagovat

155-:-DDDDDDDDDDDDDDD ale neco na tom je.

158
gabisollis
Reagovat

Ivana33-tak to jsme na tom uplne stejne.no mozna chtely vzit roha hned ale to by prima nemela co tocit a proto mu Johana dala kosem ted a Martina ma kyselej oblicej.:-)ta treti nevim,ale chce studovat a Jenik prece nikoho dotovat nebude takze taky paseee

159
Yes
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale na té fotce, kde se spolu líbají Jiřík a Simona mi ona připomíná Petra Nečase, nevím, čím to je :D.

160
Yes
Reagovat

Jé, tak jak koukám nejsem sama :D.

161
Ajda
Reagovat

152, to je myšleno ironicky :-)

162
Mikesh
Reagovat

gabi, to nebylo o sekyře, to mě jen tak napadlo, že Češi v tom s – z dělají dost často chybu, protože to zní stejně, zatímco Němcům se to prostě nemůže stát. Takže Němec, který se naučí česky, v tomhle chybu nikdy neudělá. Nu a protože Ty máš tuším němčinu jako druhý mateřský jazyk, tak mě to překvapilo.

Ad Jeníkova Martina: celkem souhlas, že je taková jakási nevypočitatelná, takže jsem zvědav na vývoj. V upoutávce Jeník působí nějak divně, tentokrát tam na rameně Martiny opravdu blábolí. A z jeho vyznání v kuchyni jsem se také dost vytočil. Suď bůh, co tam všechno probíhá a co štáb prostě neumí nebo nechce natočit.

163
Mikesh
Reagovat

Teda holky, vy jste se dneska rozjely, skutečně smesviňovsky. A to téma, to neslyším ani ve čtverce hospodě. Ale heleďte se, my se taky ofrňujeme nad hrůzami našich RS, zatímco jinde .. kámoška mi poslala link na něco opravdu děsnýho, tak se podívejte:
http://www.youtube.com/watch?v=r1Ak94LRfG4

164
Ivana33
Reagovat

162: Mikeši, jazykovou policii néééééé- od toho si na diskusi ráda po práci odpočinu.

Co se týče Jeníka v upoutávce na příště, měla jsem na moment pocit, že se tam snad Martině na ramínku rozplakal- že by?

165
Leonka
Reagovat

prosím, prosím, někdo máte informace o Simoně a Jiříkovi jak to bylo po natáčení??? (viz příspěvek 66) pěkně prosím, smutně koukám, podělte se s námi všemi :-)

166
Abigail9
Reagovat

Copak se Simoně asi honí hlavou?? „Vždyť já „TO“ (Nebojfovým fandům se omlouvam, ale označit Nebojfu za chlapa – to nedam) ani ve skutečnosti nechci, ale když už jsem se zúčastnila, tak hraju a vyhraju?“ Bo? Nebojfa mi přijde jako typickej couvací typ – dá-li Pánbů a Síma, si konečně štrejchne, aby následně došel k závěru, že dosavadní život mu přece jen vyhovoval víc. No jsem na něj každopádně zvědavá. Btw….nevím, co jim hrálo k tanečku, ale mě v tu chvíli v hlavě zněly E!E a jejich: Tak, tak, tak mi dééééééj! :-)))

167
pimpa
Reagovat

80 Mikeshi, já si u indiána překládám voní=staví. Jinak si to vysvětlit neumím.

168
Ivana33
Reagovat

Leonko, nech se překvapit. Možné scénáře:
1. Simona připravila Jiříka o to nejcennější, co měl, a prchla.
2. Simonu přešla romantická zamilovanost (byla-li jaká) a v nastalé realitě opět spatřila ty pavouky, špínu a celkové zanedbání Čočkovic „statku“.
3. Jiřík se mocně lekl věcí příštích a vycouval.
4. Jiřík se nechtěl stěhovat za Simonou (Simonu hospodařící na zbořeništi si nedovedu představit).
5. Simonu nevzali do místního ochotnického spolku, i přes nesporné herecké kvality, takže žádné kamery- žádná láska.
No a tak si můžeš pokračovat dál. Proč hned honem honem všechno vědět?:)

169
Ivana33
Reagovat

166: Tak teď jsi mě pobavila:)))

170
Ivana33
Reagovat

167: No jasně, že jo! Copak to někdo může chápat jinak? :)

171
Frodo
Reagovat

jj, podoba Nečase a Simony je zcela na místě…On nám totiž nečas za dobu úřadování taky pěkně nakynul. :-)

172
lattecaffe
Reagovat

163 Mikesh, jj, jsem viděla celý díl a hluboce jsem před smekala všechny disciplíny zvládla bez mrknutí oka, naprosté sebeovládání a protoptyp grácie… fakt masakr a ona ani jednou nezaváhala

173
Evik
Reagovat

A co kdyz si Simona myslela na Nebojfovu ledvinu?

Stale hledam nejaky echt padny duvod, proc se tam tak drzi…

174
Frodo
Reagovat

166

k tanečku jim hrálo totok :-))))

Juro, nejsi jako chlap nic moc,
dávno tom, cos chtěl to každú noc,
včil, když dojdeš navalený, zložíš sa jak žok,
otočíš sa hneď na druhý bok.

175
divačka
Reagovat

Proč to dělá Śimona je mi jasný – není a asi nikdy nebyla čupr ženská, o kterou by se chlapi prali, a teď narazila na člověka, kterýmu ty její zbytky půvabů dostačují. Navíc je tak totálně nezkušenej, že ji neumí odmítnout. Tak si užívá pocitu „Jsem zkušená, žádoucí kočka“.

Ale co Jiřík? Tam to fakt neumím odhadnout. Opravdu se mu líbí? Byť je to způsobeno totálním nedostatkem výběru?

Nebo má pocit že by se mu to mělo líbit a tak si sám sobě namlouvá, že se mu to líbí. A sbírá zkušenosti. Většina z nás si tohle odbyla v 15 letech, kdy jsme zkoušeli různé věci, co to s námi udělá. dokáže si přiznat, že se mu to nelíbí? dokáže ji odmítnout? Myslím si, že kdyby se mu líbila, tak už by nějakou fyzickou iniciativu podnikl sám. Třeba jen malou, třeba jen pohlazení po ruce nebo tak. Ale mě připadá, že to všechno furt obstarává jen Simona.

Jedinou věc Simoně věřím – že se jí líbí jeho nevinnost. Ale nevěřím, že to s tím myslím upřímně a dlouhodobě. Kdyby ano, tak by už nadhodilo něco o tom, jak si to on představuje – kde by bydleli, jestli by ona chodila do práce, jestli si on uvědomuje, že ve stávajících podmínkách tam děti být nemohou (ona má myslím dítě, ne?) apod. Ale o budoucnosti tam z její strany nepadlo ani slovo. Na rozdíl od těch jiných zájemkyň.

Co po něm chtěla na památku, to fakt nevím. Hned mě to zarazilo. V romantických filmech by to byl třeba kapesníček či šáteček z krku nebo medailonek. Ale Jirka šperky nemá, šáteček taky ne a kapesník – no ten by v jeho případě byl asi na úrovni ponožky.

K Jeníčkovi nemám slov – že poměrně zkušený ženský neodradí jeho vztah k dítěti, to nechápu. Leda že tam chtějí vydržet kvůli té padesáti tisícové odměně.

Aneta od Michala mi připadá čím dál ošklivější. A jak tu někdo zmínil, za pár let z ní bude dokonalá Šklíba.

Indián je hnus. S tim jeho voní/nevoní´, jiskří/nejiskří. Jak si k sobě čichal, když mu řekly, že smrdí, to bylo nechutný. Ne, že to dělá, ale že to dělá před lidma a kamerama. A zdálo se mi to nebo ne, že se Šklíbě muckal do podpaží. To zkoušel, jestli mu fakt voní?

176
jonatána
Reagovat

Pobavili mě všichni, kteří uvažovali, co Simča od Jiříka chtěla a následně mě uklidnily dámy, které vyhodnotily, že sperma. Neb kdyby to tady nikdo nenapsal, připadala bych si poněkud čuňácká, bylo to to jediné, co mě napadlo :-))). Jinak jsem se u diskuse dobře bavila a netrpělivě vyhlížím rekap.

177
Frodo
Reagovat

…je fakt, že k „atraktivní“ Anetě je kamera fakt nemilosrdná

178
jonatána
Reagovat

Jo, a Indián je čim dál nechutnější. Už jsem tady jednou psala, že z francouzáku Šklíby a Smrdutého Inčučúny, který byl v ukázkách, mě natáhlo. Bléééé. Zato mě to celkem začalo bavit u Standy, obzvláště dirigující Alča je dobrá :-). Jeňýk je na kop do zádele, nechápu, že se s ním nějaká ženská vůbec může zahazovat poté, co se projevil ve vztahu k vlastnímu děcku. Michal no comment, nezajímavé, Aneta šklebidlo. a Jiříka už jsem okomentovala, je to holt myšička :-))))))))))))))))))))))))))))).

179
Frodo
Reagovat

proboha, Simono, to je tvoje životní krédo? „tak tak, aby se o mě mluvilo :-)takže se mi dílo daří :-)“ a takto ho realizuješ? ufffff

180
Ajda
Reagovat

176,
už finišuji -))

181
jonatána
Reagovat

Dík Ajdi, uřčitě to strčí celý díl do kapsy jako obvykle. I když v Jiříkovi máš silnou konkurenci :-)))))))).

182
Ajda
Reagovat

181,
tentokrát těžká nuda, rekap je hotový.

183
Ivana33
Reagovat

173: Simona čeká na dárce ledviny či co?
175: No, nevím nevím, že ji láká Jiříkova „nevinnost“? Mimochodem úsměvné slovní spojení v souvislosti se čtyřicátníkem:) Mně se to teda ekluje, aby mě rajcovalo, že svádím panice- čtyřicátníka. Ale samozřejmě každý jsme nějaký. Nezbývá než Jirkovi přát, ať to přežije bez úhony (teda ještě větší úhony).

184
jonatána
Reagovat

Nuda nenuda, rakap bezva jako vždycky, díky. A až když jsem si ho přečetla, vybavila jsem si trapáka Jéňu. Johana mu dá košem on, blbec, vykládá, jak se s ní vlastně rozchází. O jé, jak říkám, Jiřík Nebojfa je Number One či Numero Uno, jak chcete :-).

185
Wanna be your monster
Reagovat

175 – Náhodou v bazéně Jirka pusinkuje Simonu a ne ona jeho, a vypadá u toho celkem spokojeně :) Vím, že jsem se u toho pozastavila, že ho ani nenutila.

186
Ivana33
Reagovat

Ajdo, rekap fajný- akorát u Jiříka a Simony místy na hraně :)

187
Ivana33
Reagovat

184.: Jeník mi trochu připomněl toho Petra z Hledá se táta a máma, s tím malým domečkem- jak po odmítnutí od své favoritky objížděl postupně ty, které předtím vyřadil on:) Jéňa si to tak trochu „pojišťuje“ na všech stranách (viz ten rozhovor s Janou, jestli by ho chtěla i potom, co by jí poslal domů a náhodou by zjistil, že si s ní vlastně rozumí)

188
Ajda
Reagovat

Když jsem viděla po několikáté „podvodní“ záběry z bazénu, tak nechápu, co tím sledovali. Blaho účinkujících, o které by jim mělo jít na prvním místě asi těžko. Plážové úbory stačilo zabrat jednou, ale tohle byla vůči nim podpásovka. Snaha o senzaci, ale ve finále akurát trapnost.

Ivano,
na hraně je myslím celá show ve Stříteži. Měla to být zábava a nějak se to zvrhlo v trapnost.

189
Kapi
Reagovat

Co vidite na podvodnich zaberech spatneho?? porad nechap a pustila jsem si to znovu- nic me nepohorsuje a zabery ukazuji co neni videt nad hladinou. Ani nic nikoho nezesmesnuje… asi jsem neco prehledla…

Jinak je celkme zajimave se na to koukat bez zvuku – odhali se tak lepe puvodni atmosfera jednotlivych zaberu a „sikovna“ manipulace s podkresem hudbou a proslovy…

190
anja
Reagovat

188 tak pod pás jim mířili, tudíž podpásovka :D rekap drsný jako vždy :)

Kapi, mně taky ty záběry přišly fajn, takové milé oživení, co furt u Nebojfy točit, že, jenom bordel a špína …

191
Evík
Reagovat

Ajdo, rekap velmi výstižný… Lesk a bída popsány se smyslem pro detail… :)

192
Lea
Reagovat

Standu a Michala pŕeskakuju, Jirka baví, Simona možná až teď vidí, jak to drtila. Rekap daleko lepší než natahovaná nuda v tv.. Pod vodou těch záběrrů bylo zbytečně moc, naopak u Indiána žalostně málo akce.

193
Lenka H.
Reagovat

dneska mě u sledování Farmáře pobavil syn (přes 1,5roku) – když naběhla na scénu Laděna, zakřičel MÉ, MÉ! a to už dávno kozu pozná:))

Jinak taky jste si všimli, že stejně jako smraďoch Indián furt hodnotí, jak mu někdo nevoní, stejně tak nejvíc negativních poznámek na vzhled holek mívaj chlapi vošklivý a nezajímavý? asi syndrom postižených husáků…

195
koc
Reagovat

190 – jj evokovalo to trosku dokument o pareni tulenu ;-)

196
Ajda
Reagovat

ad vodní záběry – mně už jich přišlo zbytečně moc a ty pod vodou nic moc. Kdyby se ti dva aspoň potápěli, plavali, blbli, ale oni „blbli“ po svém. Začínám mít pocit, že tam pomalu nebude jiný záběr, než jak se objímání a máš mě rád, jak moc, dokaž… Ale díky za Jiříka, jinak by to byla nuda totál.

Lea,
u Indiána bych čekala taky víc akcí, na začátku dvě dračice a skutek utek.

Simča řekla, že je Ivana dobrá kamarádka a tak odjela. Jsou kamarádky dodnes?

197
ava
Reagovat

196 Jsou,ono to celé je trošku jinak

198
pacinka
Reagovat

No, na Jiříka je Simča moc hrr…Jinak je to hodný člověk, ale trochu mimo náš uspěchaný svět.
Standa dobrý, ten hledá partnerku pro život a práci, to je jasný!
Indián, bez komentáře!
Mladej měl ještě pár let počkat s hledáním ženy!
A Jeníček, hnus, pojiˇšťovat se, jestli, když ta ne, tak tahle… O tom dítěti ani nemluvím. Ale Martina je jasná volba, má děti velký, Jeníček se nebude muset starat a Martinka přijede o víkendu zahřát postýlku…

199
Alena
Reagovat

197-jé, můžeš trošku naznačit jak to je?

200
aligator
Reagovat

Jiřík bude těžký oříšek i pro jedovaté zuby Simony. Může si na něm i zuby vylámat. Jiřík je naprosto mimo čas a prostor a po“velkém zkamání“ si šťastně bude žít svůj další život. Možná se ještě párkrát zamiluje do mailu, fotografie nebo bilbordu, ale to je asi tak všechno.

201
pacinka
Reagovat

Je to tak jak to píšu, muela být asi hodně dlouho bez chlapa, když vzala zavděk Jeníčkem, co vy na to?

202
pacinka
Reagovat

Koukněte se na facebook nebo netlog, tam je najdete, Jiříka, Simču,Ivanu, Standu Sekaninu,Jana Berana, Martinku, Štěpánku, Johanku, Dášu..
Zjistíte kontakty a jste doma

203
aligator
Reagovat

Jenom škoda, že na Simoninu otázku „proč pláčete“, jí Jiřík neodpověděl, protože jedeš domů Simonko.

204
pacinka
Reagovat

Stejně , normální člověk by do něčeho takového nešel.
Nebo Vy jste schopni za týden poznat, jestli je to láska na celý život, já tedy ne. A cením si soukromí.
Je jasný, že se ty lidi chtějí zviditelnit, být SLAVNÍ.
Ale někteř jsou spíše trapní, viz Indián a Jeníček….

205
Ajda
Reagovat

202 pacinka,
já s FB nekamarádím, a ani nezačnu, tak smolík :-(

206
Alena
Reagovat

203-tak to by bylo dobrý,ale jak by na to herečka zareagovala?

207
pacinka
Reagovat

Já se taky nekamarádím, ale zjistíte tam, kdo je v kontaktu pořád, tedy jak to dopadne…

208
Ren.
Reagovat

161 Ajdi, ad megakruhy a ironie – tak to jo, já jsem to v tom chvatu nějak nevnímala. Bravo za rekap, umíš ho napsat i z mála!

Pro mě je morálním vítězem Ivana od Nebojfy, neztrapnila se a nepůsobila tam jako herečka nebo nastrčená paňáca.

Nevíte, proč se Katarína u Standy rozplakala? Bylo to při návštěvě postižených, ona tam něco říká že je jí líto těchto lidí, a že to zná? / má doma?

209
Ren.
Reagovat

Simona Nečase připomíná hlavně tvarem rtů (jinak stejná barva vlasů, brýle, tuctové rysy).
Nečas zde: .osobnosti.net/foto/petr-necas/21.jpg
Simona zde: .iprima.cz/sites/default/files/image_crops/image_620x349/e/240640_farmar-hleda-zenu-ii-osudove-zeny-simona-alzbeta-h_image_620x349.jpg

210
Ren.
Reagovat

ještě lepší Nečasovo foto zde, usmívají se úplně stejně (viz Simona z komentáře č. 209)
http://media.novinky.cz/815/228158-top_foto1-lti25.jpg

211
gabisollis
Reagovat

209-:-DDDDto je fakt neskutecna podoba,i ze strany jak jsou v tom bazenu.no Lenka to ohodnotila dobre kdyz psala,ze je jak chlap a ted uz mame i jmeno.:-)

212
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

Simona je hlavně jak sexuální loudil, je mi z ní blivno jak se na Jiříka stále sápe. Chudák kluk neví kam s očima a jen je nucen se trapně usmívat.

Simono, Simono, je na tobě strašně vidět jak doháníš to co ti bylo odepřeno a to být středem zájmu a za potvoru.

213
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

208 ano, že jí bylo líto těch postižených dětí a že to zná protože to má doma. Možná syn , ale to už se mi nevybavuje přesně tak nechci házet do placu nějaké nesmysly.

214
mila
Reagovat

203 – no tak tam se Simona projevila jako buldozer a taky naplno projevila svou hru – vubec ji nejde o Jirika (co by s takovym nemehlem, chudym k tomu, delala). Jde ji jen o to hru na svadeni, kterou si asi v realu moc neuzila a tady to ma i s kamerama. A hlavne – myslim, ze Jirika svadi bez nebezpeci, ze by opravdu k necemu doslo…

215
mila
Reagovat

navic jsem si o ni precetla, ze pracuje jako pecovatelka u senioru, takze to s lidma umi a vi, co na koho zabira.. no a Jirik, ac jeste nesenior, je svym zpusobem detinsky a naivni a duverivy, takze to s nim ma velmi lehke, aby uveril tomu jejimu divadlu..

216
pozorná divačka
Reagovat

212 – Katarina tam říkala, že má postiženého syna. Tak se mi zdá, jako by tam ke Standovi se synem taky jezdila, vypadá to, že se tam dobře vyzná. A když už jsme u těch podob (Simona x Nečas :-) ) , tak Katarina se Standou mají taky určité společné rysy. Kdo ví, jestli to nejsou příbuzní …

217
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

215 Tak si to pamatuji dobře, že říkala že syna. Kdo ví, možná to tam zná a možná se zná i lépe se Standou a proto si dovolí být taková jaká je..držkatá..ale díky ní se tam alespoň něco děje…ta druhá (zapoměla jsem jméno) je sice asi hodná ale tak tichá, tak strašně tichááááá.

218
mila
Reagovat

215 – Katarina a STanda a podobni? No spis mi prijde, ze se k sobe paradne hodi, Katarina, kdyz chce, tak je velmi sikovna a celkove jako baba ma smrnc, oproti nudne Marte. Jak tam tocila ta piva a bavila hosty, tak ji to moc sluselo a melo to odpich. Jen to jeji vecne nadavani a protestovani… s tim by mela neco udelat

219
pozorná divačka
Reagovat

216, 217 – Koukni z profilu a taky na jejich oči, mají je hodně podobné. A kdyby SS shodil vousy a hodil přehazovačku dozadu, kdo ví, jestli by nebyl druhá Katarína :-) Ale jinak tak se mi líbila, předtím mě štvala, ale teď se srovnala. Jenom je mi divné, že se nejdřív zvířat bála a potom se mezi nimi suverenně pohybovala. A ten její pes taky.

220
kareliaslims
Reagovat

217 On to ale možná Standa potřebuje, to držkování..proč by si tam jinak držel tu svou Alenku, že. Každopádně Katarina byla jako ryba ve vodě když začala obsluhovat , byla ve svém živlu a to se Staníkovi líbilo.

221
Laa Laa
Reagovat

S Ivanou se kamarádíme od Prahy a to pořád :-)
Jinak vám všem moc děkuji :-) díky vaším připomínkám, mám o skvělou budoucnost postaráno :-D a to v dobrém
taky dík Jirkovi, nebýt jeho, nevím o vás :-)

222
kareliaslims
Reagovat

220 tak pořád nemlž a trochu nám rozšiř obzory a zasvěť nás :-)

223
Ren.
Reagovat

221: Laa Laa, já ti nevím jestli bych chtěla být zrovna proslulá tímto stylem :-/

224
mila
Reagovat

220 – jedna vec je ztrapnit se sama a dobrovolne v reality show (ikdyz chudak deti dotycne), druha vec je ztrapnovat nekoho, kdo je v urcitych oblastech mirne receno zaostaly.. ja bych na sebe tak moc pysna nebyla, Laa Laa

225
Laa Laa
Reagovat

222 to je na tvé odvaze, všechno má své pro i proti :-)
Já na svém vystoupení v RS vydělávám už teď :-D a to díky vám! :-)
díky vašim postojům k mému hereckému umění, což dokazuje, že to umím a vy že správně reagujete, :-) mě oslovil režisér s nabídkou filmování a za každý váš negativní výrok platí ! :-D

226
Laa Laa
Reagovat

Jirku nikdo nikdy neztrapnil hereckým výkonem, sám je v tom dobrovolně zainteresovaný po svém. Jestli ho něco ztrapňuje, tak vaše komentáře…

227
Ren.
Reagovat

226: Ano, naše komentáře, ale hlavně ty tvoje polemiky o tom, že on se s žádnou ještě nelíbal…což asi každého napadlo, ale ty jsi to požalovala naplno. A situaci u Nebojfy komentujeme proto, že u ostatních je nuda. On nás totiž Nebojfa zaujal celou svou podstatou :-)

228
Marulink
Reagovat

Viete ze Petr Busak a Jirka Cocek sa poznaju… Dokaz na Petrovom FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100000884355116

229
Laa Laa
Reagovat

To je fajn, to taky potřebuje :-)
Já tam mám ROLI vážení, takže komentujte postavu, ne mě :-) tu ze mě vytvořili stříháním!
Mě neznáte…

231
koc
Reagovat

228 – i tak by se to dalo rici a za sebe mohu rici ze je to vlastne oziveni te nudy .. z pohledu nezaujateho divaka to ale pekne neni .. bohuzel :(

232
mila
Reagovat

230 – souhlasim.. a pokud to vazena brala jako ROLI a ne jako moznost seznamit se, tak nevim, proc se do te souteze hlasila. Tedy vlastne vim – ale penize nejsou vsechno, aspon pro kazdeho ne..

233
Ren.
Reagovat

230: :-D
232: tak nějak

234
Frodo
Reagovat

Simono, zkus vystoupit z té svojí ROLE ty hééérečko a trochu sebereflexe…nebo radši ne, protože bys musela chodit kanálama a to ještě jen v noci…ale evidentně jsi dost mimo, protože si v tom sebeztrapnění evidentně libuješ…

235
Anonymní
Reagovat

Proč Simonu pořád urážíte, nebýt jí nemáte se na co dívat…

236
Frodo
Reagovat

že tohle nepsala čtyřicetilá ženská, že ne?

„což dokazuje, že to umím a vy že správně reagujete, :-) mě oslovil režisér s nabídkou filmování a za každý váš negativní výrok platí ! :-D“

tos mě teda fakt zbourala :-)))

237
Kapi
Reagovat

Lol – me ty vyroky od LaaLaa tady pripadaji jako zoufale kopani kolem sebe, kdy se snazi udelat z nouze ctnost a „natrit“ to ostatnim jak ona to ma pod palcem a diky tomu ze nam jakoze podekuje, ze ji pridavame do kasicky (jakoze aby nas to stvalo, ze si tu o ni piseme jak ji ublizujeme a ona na tom naopak vydelava -LOL a jeste LOL :D

Pojdme si o ni stale psat at si ji uzijeme jeste v budoucnu- je to zajimava figurka na tu chvilku, nez zas bude v TV neco zajimaveho. Cim vic bude mit penizku, tim vice muze objezdit a obvolat castingu ( z tech ze kterych se ji neozvou sami). šup šup a psat o Simone.

238
Frodo
Reagovat

…kdyby neměla takovej jedovej ksicht, tak by mi ji v tuto chvíli bylo bývalo i líto, ale takhle jí přeju, jen ať si těch svých 5 minut slávy vyžere :-)))

239
kareliaslims
Reagovat

LaaLaa..měla jsi svou roli? No tak to ti musím upřímně napsat že herečka jsi velice špatná, umělá a dost přehráváš. Chtělo by to nějaké hodiny herectví navíc.

Herci se má jeho role věřit, tobě tam ale nikdo nevěří ani slovo přece.

240
Frodo
Reagovat

lol héééérečka :-))) masérka je to :-)))

241
Laa Laa
Reagovat

Přesně to jsem potřebovala, vy jste tak hodní a chápaví :-*

242
Frodo
Reagovat

Simono, a jinak jsi ok?

243
Evik
Reagovat

Kolegove a kolegyne, jen Simonku nechte jejim iluzim…. Ona nevi, ze nas za to, abychom reagovali jak je potreba, taky plati!!! A ne malo…

A Simonko promin, ale i kdybys stokrat napsala, ze jsi s Ivanou kamaradka, tak neverim… Verbalne, ale hlavne neverbalne bylo receno neco jineho…

Tak a pisu si dalsich 500 Kc za prispevek do kasicky…

244
Frodo
Reagovat

242 – ale já reaguju zadarmo, zato spontánně :-)

245
Evik
Reagovat

243
;)

246
Frodo
Reagovat

Simono, a co na to pan farář? Je to dobrá sebeprezentace křesťana??? (říkala jsi, že jsi katolička od narození dcery, ne?)

247
kareliaslims
Reagovat

245 je vidět že si každý víru vykládá po svém. O tázka je zda je to opravdu Simona co tu píše, protože se mi nechce věřit že by byla tak mimo mísu a opravdu si myslela že je nějaká hvězda.

Simčo fakt nejsi, nikdy jsi nebyla a obávám se že ani nikdy nebudeš. Měla by jsi být trochu pokornější.

248
Bazinga
Reagovat

Laa Laa – KONEČNĚ!! :-D

pred odvysilanim jsem se Te ptala, jestli Ti to stalo za to a velmi srdnate jsi odpovedela, ze jo-o.
kdyz ses zapojila do diskuze „pred“ byla jsi prokazatelne upozornena na to, ze tady se s nikym nemazlime, takze:
na zaklade rekapu a Tvych soucasnych komentu tady, si to predstavuju asi nejak tak:
nekdy na jare minuleho roku sis rekla, potrebuju trochu vzruchu do sveho zivota a taky by se mi hodilo par penez, kostel potrebuje poopravit strechu… a tak sis dala na nastenku do Kauflandu inzerat. Z RODINNYCH DUVODU LIKVIDUJI AKVARIUM, PRODAM: 2 ks Bojovnice pestrá, 4 ks Čichavec líbající, 3ks Přísavka thajská, 2ks Tetra stříkající, 1 kostru Kančíka zlatého (V DOBREM STAVU I S HLAVOU) a 2 kožohryze. tel.č. xxx xxx xxx (KDYZ NEBUDU DOMA, TAK VOLEJTE NA FARU tel.c. yyy yyy yyy) Co cert nechtel, nekdo z produkce si sel koupit destilat, protoze za prase nemohl sehnat nikoho k Cockovi do FHZ. A tu ho uhodil tvuj inzerat do oci… protoze byl uz znacne pod vlivem navykovych a bezesporu i psychotropnich latek, z toho inzeratu si vybral jen to, co se mu hodilo a pak Ti zavolal.
„dobry den, paninko. Ja volam skrzeva toho inzeratu! Hele… ryby jako nechci, ale nabizim vam nejake love za roli v reality show. Hele, nic narocnyho… Proste nam tam jenom vysukate mozek z hlavy jednomu krestanovi, co je jeste panic… no a kdyby to jako nevyslo uplne, tak neva, my vam pak najdem nejakou lepsi roli za jeste vice penez“ a ty sis proste rekla… jsem pro kazdou srandu… tak jo!

Bylo to tak, ze jo, ze? :-)

249
Evik
Reagovat

247
Ahoj Bazinga, obdivuji Tvuj akvarijni prehled… Jsi uplny rybolog… ;)

Taky jsi krasne sepsala Simony true story… Ale nevim, jestli pochopi, ze nejsme parta duverivych senioru, ktere nepochybne svym umele medovym hlasem ve svem zamestnani zvlada manipulovat, ale diskuse, kde probiha permanentni brainstorming… :)

Nejsou dneska nejake erupce na Slunci? Ze se blazni roji…

250
Frodo
Reagovat

248 :-)

251
Bazinga
Reagovat

248 :-), Evik, me inspirovala ta serie podvodnich fotografii a pak uz jenom stacilo zadat do vyhledavace akvarijni rybky a vyskakalo to tam samo :-)

jinak ja nemyslim, ze by mela Simona umele medovy hlas, ja myslim, ze ho ma pravy, ze ji to zaridili v produkci. Jako vis, ze pan reziser, nebo nekdo ze stabu, je tak spokojeny s jeji praci, ze proste si rekli… cim bychom tu holku jeste vice zatraktivneli… dame ji pravy medovy hlas. Nezapomen, ze v televizi neni opravdicka Simona !!! (mmch. fakt nevim, jestli ma medovy hlas, ma? protoze ja bohuzel nemam cas to sledovat. Zrovna v ten den, jak to vysilaji, chodim podporovat mlade a skutecne talentovane ochotniky do nasi sokolovny…, takze si to tu jenom ctu).

252
Evik
Reagovat

250
Jo, je to ten pravy medovy hlas… Neco jako: Tumas jablicko, podivej jak je krasne cervene a stavnate a bio… Donesla jsem ho jen pro Tebe… A taky proto, ze jsem Tvoje kamaradka, Snehurko…

253
koc
Reagovat

250 – a o nic neprichazis predsedkyne

254
Bazinga
Reagovat

252 – krasne cervene, stavnate a bio… neni to oxymoron? :-D

hele no nevim, hlavne jsem zvedava, co jeste nam Simona – ta prava samozrejme (ne ta falesna s pravym medovym… z televize … myslim tim falesna jako opak prave… ) rekne. Ted uz teda nam potvrdila, ze rejza to tu cte, coz mne tedy inspiruje ke zvolani „NEDOUKU A BABRALE!“, pak ze je zavisla na komentarich na zdejsim foru… a to vyslovne financne, tak jsem zvedava… s jakou taskarici jeste prijde :-). Hrozne me bavi! :-) Jeste musime ale vypatrat, jestli tady odpovida ta prava, kterou nezname, nebo ta druha z telky… :-)

253 – ale sleduju Class of 9.A a Ty tez, ja to vim;-)

255
aligator
Reagovat

Možná, že simona bude v divadle v době představení rozdávat jabkla s neznámým obsahem a bude to její životní role.

256
koc
Reagovat

254 – mas malinke bezvyznamne plus :) .. ale i to se pocita

257
koc
Reagovat

254 – me nekdo machat pred ocima nozem a rikat – Ja jsem taka romanticka – tak mu taky budu platit mensi rentu abych ho nedejboze nerozzuril :o

258
anja
Reagovat

tyy jo, národ se nám zbláznil…….. Do Hotelu Paradise importujou cvoky jak na běžícím páse, teď jsem zhlídla Prostřeno s vypatlanou fetkou Gizelou a tady si povídáte s Laaalou…… je ještě někde svět v pořádku kromě Glóbusu? %-o

259
Bazinga
Reagovat

:-), bylo to v telce? Jestli jo, tak ten nuz nebyl opravdicky nuz, to byl nuz, kteremu nekdo zaplatil, aby se choval jako nuz… v beznem zivote se nepodarilo zjistit, co je zac.

A mi muzes verit, ja mam tajne zdroje… :-D

260
kareliaslims
Reagovat

259 :-D

261
Bazinga
Reagovat

258 kolegyne cus!! :-). Ja teda si zatim s Laa Laa nepovidam :-(, ona ted nema cas… a az zjisti, ze z ni tady tahame rozumy prostrednictvim obracene psychologie /tzn. lstive se snazime o to, aby porusila smlouvu a musela se tedy stat hrdinkou kapitalisticke prace i v jine RS/, tak se nam na to vykvakne a budeme mit po prdeli… :-)))

262
kareliaslims
Reagovat

Bazinga..já myslím že na LaaLu musíme jinak, jí sláva stoupla do hlavy (podle toho jak tu psala) takže prvně musíme začít škemrat o autogram a pak se třeba opilá slávou rozkecá sama.

263
Bazinga
Reagovat

kareliaslims – super napad! Vytvorime frontu, nebo se na ni sesypem v hroznu? Musíme ještě pozadat Ajdu, at nam poskytne nejake papirky, ktere ji budeme podstrkovat… mozna by se hodily koncepty rekapu…
:-), tam Laa Laa uvidi nekolikrat sve jmeno a to by mohlo podporit nasi akci… :-)

264
kareliaslims
Reagovat

263 hlavně musíme medovým hlasem, zdá se mi totiž že v něm našla zálibu.

Jinak když nebudou papírky s rekapem kde je Laalaa tak stejnou službu udělá papírek s obrázkem Nečase a toho je plnej net. Ona si toho v tom svým opojení stejně nevšimne, tak co.

265
Bazinga
Reagovat

264 a jak to ctu, tak mi se zda, ze se asi i rada posloucha… takze ty zadosti o autogram s papirky, bychom mely sestrihat z jejich vlastnich medovych deklamaci.. kdyz to citlive namixujeme a pak to budeme poustet v nekonecne smycce, mohly bychom dojit cile za pouziti jejich vlastnich zbrani… jako myslim vlastnich tech, co ji poskytla produkce.. nebo kdo… :-)

266
Mikesh
Reagovat

Hele, koukám, že Baci se nám zase rozjela ve velkém stylu!
Taky by mě zajímalo, jestli Prima zaměstnává nějakého sledovače reakcí na jejich RS (v diskuzích na iprimě toho moc nenajde, tam je to mrtvý totál, to tady nasbírá mnohem víc materiálu).
Jinak, zkoukl jsem rozhovor s Latěnou, přičemž jsem si uvědomil, že je v pořadu takřka neviditelná, což by naznačovalo, že by to tady přece jenom četli. Na druhé straně jsem narazil náhodou na ten Paradise zrovna když tam koktala ta prý moderátorka Gavrieli či jak se menuje a, děvčata, musím konstatovat, zlatá Latěna, sympatická milá holka. Sice trochu střelená, trochu afektovaná, ale rozhodně ani stínem tak blbá a tuhá, jako tenhle slovenský zázrak. Teda, vlastně ani nevím, jestli slovenský, protože z toho mála, co ze sebe stačila vysoukat, jsem si to ani nestačil národnostně zařadit.

267
Ivana33
Reagovat

266: Ti pomůžu- ten tuhý zázrak je z Čech a je to teda síla, což?

229: Hele, Simono, většina lidí tyhle RS nebere vážně, kouká jenom tak pro zábavu, čili bych to nedramatizovala. Většina lidí taky ví, co umí udělat střih ve správnou chvíli- sem tam posune význam některých slov a větiček, že. Jenomže to, co jsi tam říkala a dělala, to je prostě fakt, toho nikdo nedocílil střihem. Řešit před kamerama panictví chudáka čtyřicátníka a doslova se vyžívat v jeho rozpacích vytvářením jakoby intimních situací (ty skutečně intimní patří mimo zraky druhých) – tak přesně tohle jsi dělala. A šla jsi do toho tím víc, čím neobratněji se ten chuděra bránil. Ale třeba je to jenom věc pohledu- já například lidi nezesměšňuju, a že bych při své práci měla příležitostí taky dost.

268
Ivana33
Reagovat

267:Opravuju z předchozího příspěvku „nezesměšňuju“ na „neztrapňuju“- protože zesměšnit se Jirka umí asi pěkně i sám.

269
anja
Reagovat

Bazi, jo, vytvoříme frontu! nebo řadu, klidně i Laalaa platformu. Povinnej úbor – plavečky s cudnou sukýnkou. Mikeshovi povolíme normál civil, ale zato bude mávat ponožkou.

270
anja
Reagovat

266 Mikesh, to si piš, že zaměstnává. Imho jí právě teď sledovač telefonuje :)

271
Bazinga
Reagovat

269 :-)), anja, Ty´s demon! Ja jsem si predstavila, jak klub smesvine +vsichni priznivci nastoupi v plaveckach se sukynkami, snorchly, plaveckymi brylemi a hodinu si myslime, ze v rojnici slapeme vodu…a pritom zaslapavame Laa Luu… Miksi a Tebe vidim v tom neoprenu a v ploutvickach na brehu, jak se nam snazis prudkymi gesty a zvukem pistalky naznacit… kudy se Laa Laa snazi proplavat nasi formaci… :-D

272
Poštovní holub
Reagovat

269 – Já budu mávat křídlama.
248 – Nádhera:))))
A předsedkyně, LaaLaa nemá jen umělý hlas, ale má už i umělý mozek. Bylo to asi nezbytné, jinak by se tvůrcům mohla cukat. Vydedukoval jsem to z toho, že v diskuzi na FB doslova uvedla, že Šklebidlu od Indiána nikdo nesaháme ani po kotníky. Já teda rozhodně sahám, zvlášť, když si stoupnu na špičky.

273
Lenka
Reagovat

zdravím, předsedkyně ☺
pobavila jsi mě! kdyby tak Lalálinka tušila, co dokáže klub smesvine, tak tady tak nevychyluje ☺
a mmch – víte, co mě nejvíc pobavilo?
Jak se nám Lalálinka snaží namluvit, že někdo z Primy sleduje, co o ní tady (a i jinde) kdo napíše (nesmysl s odměnou za negativní příspěvky odmítám komentovat – nejsem debil ☺) … po x-měsících po natáčení… ☺ ☺ ☺
Všichni jaksi víme, že Prima natočí, sestříhá a dál je to nezajímá (jediné, co si hlídá, je porušení smlouvy ze strany účastníků při vysílání) = za dalšími RS, atd. = Primu teď určitě tak „zajímá“, co se píše o jedné z x-účastnic RS… cha cha, chi chi, cho cho ☺

274
Poštovní holub
Reagovat

271 – Co budu zatím dělat já?

275
Lenka
Reagovat

272 holoubku – bingo – umělý mozek? = asi je to klon = klon PN !
dokonce dvojí:
ad a/ podobou shora uvedného politika (PN)
ad b/ stylem psaní (asi i myšlení) jedné nejmenované účastnice HSTM (taky PN ☺ )

276
Ivana33
Reagovat

274: No tak asi jistit to z výšky:)

277
Wally
Reagovat

a to vodní show bude u Jiříka na dvorku v tom pseudo jezírku?

278
Bazinga
Reagovat

273 Leni čau :-)

274 holube, tak napada me, co bys mohl… ale musel bys odprisahnout, ze „to“ umis dobre nacasovat… vzdycky, kdyz by Laa Laa proplavala a snazila se nadechnout nad hladinou… tak bys hral takovy… rekneme… paintball (nebojaksetopise) ;-)

272 musim priznat, ze jsem ale trochu ztracena v tom, kdo je Sklebidlo… ona ma nejakou rustovou vadu?
A Laa Laa se taky pomerovala?

279
Poštovní holub
Reagovat

276 – Mohl bych taky trousit a tím vyznačovat trasu LaaLina pohybu, a nebojte se, trefím jen tam, kam chci – LaaLee do účesu….
277 – Ještě je tam ta zpustošená žumpa, po akci Latěnky.
No, jsem rád, že tady vám moc nepomůžu….

280
Bazinga
Reagovat

277 :-D, hele ale tak o te jimce jsem ale uz slysela… nezapomen, mas taky prukaz, coz znamena snorchl a plavky se sukynkou :-)

281
Poštovní holub
Reagovat

278 – Je až mystické, jak myslíme synchronně- příspěvky se minuly a výsledek je ohromující…..napadlo nás to!

282
Bazinga
Reagovat

279 :-D synchronizace zapocala :-D :-D :-D, Laa Lee se ted orosily bryle… :-D

283
Bazinga
Reagovat

duo synchronizace!!! :-D

284
Poštovní holub
Reagovat

278 – Šklebidlo je Indošova Lenka, ne naše Lenka, ale ta „vonící a šklebící“ Pokorného. U ní to bude možná lehká neurologická vada, ale umí to fakt pěkně.

285
Poštovní holub
Reagovat

282- LaaLuu jsme čestně varovali, ona nedbala a za mrzký peníz bere Jiříkovi ponožky a iluze. Já ho stejně miluju a LaaLe ho přeberu.Měl by mě raději.

286
Ywetta
Reagovat

Ale né, Lálinko to jako chceš naznačit, že ta skvělá budoucnost je, že teď budeš vystupovat ve všech RS a to díky komentářům na panáčkovi?!Rejžové se o tebe budou prát?Ježíši,tak to se máme na co těšit.

287
Wally
Reagovat

285 – byl bys jeho kamarád, nosil by ti drobečky od snídaně, ale bacha na Laa Laa jeho kamarády moc nemiluje

288
Bazinga
Reagovat

priznavam mezery i v cteni, encefalopata AA, dedka s Alcou a nami zachranenymi morcatky, vlastne vsechny krome Laa Laa preskakuji… Takze Sklebidlo ma neurologickou vadu a rustovou vadu, protoze ji nikdo nesaha … kam to? Ale voni… a neni z toho smutna? :-)

289
Ajda
Reagovat

Vy jste se tady roujeli :-))

Laa Simono, jak tě za tvé prohlášení, že jsi hrála ROLI pochválila produkce? Máš prémie?
Diváka balamutí naivními ženštinami ochotnými rodit dětičky a ona to hérečka. A není sama. Možná by se to mělo přejmenovat – Divák hledá mezi herci farmáře!

Mikeshi,
myslím, že nás čtou producenti vdavekchtivých héreček docela pravidelně, asi to mají v popisu práce, mám dotaz – bude třetí řada???
Já se přimlouvám raději hledat ansábl do HSTM, prosííííííííííííííím!

290
Poštovní holub
Reagovat

287 – LaaLuu bychom si nenechali, stačíme si sami. Já jsem něžný a nikam nespěchám.

291
Bazinga
Reagovat

290 .. hele ale to je dobry konec tehle RS… Nebojfa skonci se 2 ptaky a Laa Laa je dozivotni putovni postavickou vsech ceskych reality show… mozna si ji budou televize za drobny obolus pujcovat a nekdy pred vanocemi (treba 22.12.2012) ji najdeme nekde oprenou v Otazkach Vaclava Moravce… :-D

292
Poštovní holub
Reagovat

288 – Taky jen čtu, a děkuji za bezvadný rekap!To je z celého toho pořadu nejlepší….a tato rozprava. Někdy mě to donutí masochisticky zhlédnou komentovaný kousek a jsem rád, že jsem se z toho zase neošklubal dohola. Ale Šklebidlo jsem si taky moc oblíbil, toho vysolárkovaného rudocha si nevšímám.

293
Wally
Reagovat

Mi to spíš začíná připomínat pohádku o Popelákovi, jak hodný holoubek zachrání Jiříka od zlé čarodějnice a budou se zvířátky žít šťastně až do smrti

294
Ajda
Reagovat

Předsedkyně,
myslím, že dříve ji bude propagovat Srstka v Chcete mě? …je hodná, přítulná, nekouše, ač starší – má ráda lidi. Vhodná do paneláku, rychlý pohyb ji zadýchává…

295
Poštovní holub
Reagovat

291 – Lepší konec bych ani já nevymyslel, ale zase je škoda, když už budete v těch plavečkách se sukýnkou, nevyužít vás.Vezmete se za ruce a budete kolem nás kroužit v pomalém rytmu.Já položím hlavu něžně Jirkovi na rameno- vlastně, tam budu sedět – no tak mu budu šťourat zobákem v uchu a uvidíte, jak se probudí.To LaaLuu nenapadlo, tak ani nemůže mít úspěchy.

296
Bazinga
Reagovat

294 :-D, ted jsi me rozsekala! Ale musim Te i trochu pokarat, k tomu, aby Laa Laa dostavala i nadale pochvaly a nabidky k dalsim RS, je nutne, abychom ji v kazdem prispevku jmenovali! :-)

297
Wally
Reagovat

si ze Simony děláte pořád legraci, ale Prima začíná natáčet nekonečný seriál ! třeba je už angažovaná jako romantická duše s medovým hlasem

298
Bazinga
Reagovat

295 :-D pambuchsnamaazlepryc… jaaaj, snad se v nedelnim blesku nedocteme titulek, ze Cocek prisel nejen o panictvi, ale i o sluch, protoze Laa Laa se na nej vrhla s hrebikem do ouska… :-)))

299
Poštovní holub
Reagovat

Wally, byla by blbá, ta Prima, kdyby takový potenciál nevyužila!

300
Ajda
Reagovat

Wally,
já jen žasnu, že nás zatím nikdo nepřišel obvinit, že Simoně vlastně závidíme.

301
Ajda
Reagovat

Podle toho, jak se Jirka šklebil nad těstovinamim, tak do Prostřena ji asi neobsadí.

302
Bazinga
Reagovat

297 Wally, ale ja si ze Simony nedelam srandu. Ja to myslim vsechno vazne!! A jestli je to pravda, ze bude hrat hlavni roli v nekonecnem serialu na Prime, tak ja prisaham, ze z kazdeho dilu budu pripravovat rekapy!

303
Poštovní holub
Reagovat

298 – Tak to poopravíme, budu ťapkat po zemi, otírat se mu o kotníky, sem tam laškovně zakroužím nad jeho hlavou. Tohle se bude LaaLee blbě dělat.

304
Wally
Reagovat

a nezávidíme? já jo! Jiříka viděti o jiné filmové roli už netoužiti, kam se hrabe James Bond

305
Poštovní holub
Reagovat

300_ Ajdi, jakmile se začneme věnovat Standovi, Aleně a spol., obvinění ze závisti bude okamžitě tady. Já osobně mu teda dost závidím tu přehazovačku.Taky bych to tak rád nosil.

306
koc
Reagovat

291 – ted jsem rehotem probudil Zuzku :D .. to ji nedelej

307
Poštovní holub
Reagovat

304 – Já teda závidím strašně, nemůžu mít plavky se sukýnkou…..a nacvičit s Jiříkem číslo s akvabelama.

308
Bazinga
Reagovat

307.. tak to ja ji tohle nezavidim, ja ji zavidim to, ze bude alespon jednou tydne v Krimi zpravach na Prime… nebo jak se to jmenuje… to, co uvadi Latka… co?

309
Wally
Reagovat

303-přehoď si pár pírek na ocasu a uvidíš jaký budeš frajer

310
Poštovní holub
Reagovat

308- Federální ústředna pátrá?

311
Wally
Reagovat

308 – VIP zprávy

312
Poštovní holub
Reagovat

309 – Tak teď jsi mě zbourala:))))

313
Doroto Máchalová
Reagovat

225 – Pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu…

314
Wally
Reagovat

Tak bacha na holubník, na práci moc lidi nejsou a Jiřík je daleko

315
Bazinga
Reagovat

313- to znam! :-) Todle rikal pan Kemr v nejake pohadce!! A i nick je z pohadky :-) hezke, tleskam :-)

316
Lenka
Reagovat

313 Dorotko – perla! ☺ ☺ ☺
tleskám!

317
Lenka
Reagovat

313 P.S.
– Dorota Máchalová – S čerty nejsou žerty
– citace „pro pár špinavých … “ – Kemr, Jak se ševcem šili čerti

318
Mystery
Reagovat

163: Při sledování Martiny Navrátilové v tomto videu jsem si vzpomněla na Gordona Liddyho ve Fear factoru, který podobně jako ona bez mrknutí oka snášel to, z čeho já šílím i jen jak to vidím na obrazovce.

319
Doroto Máchalová
Reagovat

315 – Ano, Jak s Alžbětou šili čerti :)

320
Evík
Reagovat

Ano, Simona je určitě klon… A dle chorobných bludů a vysoce nastavené obrany ega nejmíň pátá generace… Stejně jako Tomík z MOM (z Náchoda?)… Tomu také jeho mozkový software pracoval špatně, a nelichotivé věty vyřčené na jeho adresu byly překládány do opaku…

321
jonatána
Reagovat

Tak diskuse,která je reakcí na Lálinu, mě dostala, normálně mi tekly slzy. a když jsem si představila Simonu putující pro všch RS včetně Otázek Václava Moravce, skoro jsem se počurala :-))))))))))))))))))))))))))).
A pro Simonu: hele, nevím, jestli jsi to už někdy slyšela, ale mluvit stříbro, mlčeti zlato v Tvém případě tady na Panáčkovi dokonale platí.

322
Evík
Reagovat

320
Jenom doufám, že Péťa Nečasů je jiná série… Dokonalejší…

323
anja
Reagovat

300 také žasnu :)))) a že se tady ještě nevyrojily Simoniny kamarádky, které ji „znají osobně“, s tvrzení, jak je to zguntu hodná a milá ženská a výborná kamarádka

anebo nezávislý hlas „nebyli jste tam, nevíte jak to bylo, nejdřív si to zkuste a pak někoho suďte“

případně Pavly Nešporové nesmrtelný hlod „diskutující na panáčkovi roztrhají člověka na kusy“ s dodatkem definice sarkasmu zkopírované z wikipedie

324
Mikesh
Reagovat

271 – Bazi, kocouři vodu moc nemusí, to nevíš? A mávat umím akorát praporkem, to si ještě z dětství pamatuji.

325
okkvp
Reagovat

Přátelé, semsvině, milovaná předsedkyně – já vás miluju :-)))

326
Frodo
Reagovat

bych to viděla tak, že v nejbližší době se Simona objeví v pořadu prostřeno (to je takový startér) pro podobný postavičky. V otázkách Václava Moravce – tam ji zdárně supluje Nečas, takže je tam hojně zastoupena. Sledujte také hotel Paradise, protože tam bych to viděla, že je dost možné, že se tam každým dnem objeví. Možností je mnoho a je třeba aktivně neustále přepínat programy, protože Simona se svojí urputností se může objevit KDEKOLI, KDYKOLI, takže vyhlašuji pohotovost…anebo nééé, dyť vona by se hooodně rychle přikvačila pochlubit se s novou rolí, héééérečka, takže vyčkejme!

327
Frodo
Reagovat

Jste to, co jíte – tam bude!

328
koc
Reagovat

ve zpravach na Prime uz byla ;-)

329
Dan
Reagovat

294-Ajda-Chcete mě,to mě dostalo!Simona by mohla přihlásit Jiříka do Jak se staví sen.

330
Poštovní holub
Reagovat

Je vidět, že hravě obsáhneme celou TV nabídku.:))))
324 – A Mikesh, když slíbíš, že budeš praporek pěkně držet v tlamě a nebudeš vymýšlet nějaké ptákoviny, budu ti sedět na zádech a budeme holkám nadhánět LaaLuu i na suchu, kolem bazénu. A kanárek může sedět na zádech zase mně a máme vyřešené naše posty.Jen se nauč plynulý běh, žádné házení, nechci mít poblitá záda a následně to udělat i tobě.

331
mila
Reagovat

no ja myslim, ze Simona aspiruje na roli moderatorky v Farmari.. Ladena je uz okoukana a jeji medovy hlas neni dostatecne medovy a taky nemacha kudlou, potrebuje to zmenu a ta se v podobe Simony prece nabizi…

332
Anonymní
Reagovat

tak co vy ichtylové, ta vás vyloženě rozsekala a má vás kde chtěla!!!
nevidíte si ani na špičku svých tlustých,všetečných a věčně sračkama upatlaných rypáků, abyste prohlídli její lest!!!

333
Anonymní
Reagovat

nejsem její zastánce, ale rozhodně nejsem de.bil, abych si nespočetl 2 a 2. Ta se nebude zahazovat s magorem co natáčí stupidní a pro kretény dělaný pořady, což jste vy a vám všichni podobní, co se bavíte na cizí účet a nevidíte si do vlastní huby!! Ta má z prdele kliku, kterou jí můžete jen závidět vy ho.va.da závistivý!

334
Anonymní
Reagovat

narozdíl od vás, si z toho umí vytěžit maximum. Ten pořad už má jistej a vy jí k tomu ještě děláte svejma kre.tén.štinama zadara reklamu, kterou má ona placenou! A ještě aby vám to nebylo málo, jí pomlouváte ještě víc, jen ať si užije, že? Pojďme jí drbat rovnou a zrovna! ať má co chce! jak jeden kretén už napsal, že? a slepý stu.pidní ovce jdou a drbou a drbou a myslí si při tom, jak jsou skvělý a dokonalý, jak jí to natřou a při tom to natírá ona vám!!! Kre.téni vypat.laný!!!
edit okkvp – admin:
Vážený bezejmenný tečkovaný – filtrovat urážky tu umíme i ručně, tečky netečky. Nicméně si tu tvé výlevy klidně necháme viditelné. Bláto tím zatím házíš především sám na sebe

335
Anonymní
Reagovat

tu stupidní šou měla do detailu naplánovanou i s Čočkem a vy jim to žerete přesně podle plánu televize! A ještě se nad tím pohoršujete a sami nemáte tu odvahu dělat ani kompars, natož ukázat, jak na to!
Všichni tam hrajou svou šou a oni dva nejvíc! Přechcali i koho chtěli a stříháním se to akorát upravilo do toho nejhoršího scénáře. A co! Je to ani neuráží, ani nepohoršuje! Akorát stup.idní kr.eté.ny jako vy!
Oba z toho těží, vy de.bilní id.io.ti!
Akorát nechápu, proč byla tak blbá a řekla vám to. Fakt blbá. Já bych se na vás vys.ral z vyso.ka a ne že bych vám ještě děkoval!

336
Poštovní holub
Reagovat

Ježišikriste! Záchranná akce pro Jiříka! Co nejrychleji! Musíme ho pořádně vydezinfikovat, protože po setkání s tímhle, mohl taky něco ošklivého chytit!

337
Poštovní holub
Reagovat

Mikesh, že tys nepočkal a s „anonymním“ na zádech jsi lítal kolem bazénu.Vidíš, jak to dopadlo, říkal jsem to, teď zvrací.

338
Dan
Reagovat

300-Ajda-už je to tady,obvinění ze závisti,hurá :-).

339
Anonymní
Reagovat

pro mě je ta holka génius a vy nejen že nesaháte ani po kotníky Lence, jak někde psala, ale vás zašlape jak červy svým umem vytěžit své, z lidské naivity, deb.ility, pomlouvačství a kre.tén.ství jak to tady předvádíte vy sami. Génius! Kdo umí, umí, kdo neumí, jen blbě čumí! Jako vy čumíte hov.ada! A ještě si k tomu přizvukujete…
nedivil bych se, kdyby sem už ani nepáchla. Nemá vás za potřebí.

340
okkvp
Reagovat

Jistě oceníte, že vás nikoho o Anonyma neošidíme, sranda musí být :-)

341
Dan
Reagovat

Anonymní-tak si to laskavě ujasni,v jednom příspěvku píšeš, že ji my blbci děláme reklamu a v dalším že to nemá zapotřebí, tak pak si vyber.

342
Lenka
Reagovat

Tak nevím… ☺
V 9,08 je „blbá“ /335/, v 9,21 je „génius“ /339/?
No, vyčkáme dalších milých a slušných příspěvků na dané téma a uvidíme ☺ ☺ ☺

343
Anonymní
Reagovat

Jo a nezapomeňte mazat všechny moje příspěvky :-) aby si nikdo jiný, nezasvěcený nepřečetl pravdu!!!

344
Lenka
Reagovat

343 anonymní
neboj, tohle nikdo mazat určitě nebude ☺
o tuhle prču nemůžou admin. připravit ostatní ☺ ☺ ☺

345
Anonymní
Reagovat

ne? a kdopak smazal ta pí.čusy?

346
anja
Reagovat

340 okkvp :)) ne že to smažeš, ještě to určitě není všechno

347
Anonymní
Reagovat

to že ji nefandím neznamená, že ji tiše nezávidím vy ho.vada vyp.atla.ný

348
Anonymní
Reagovat

akorát vám to ty vaše de.bil.ní mozky a falešná hrdost nedovoluje přiznat!

349
okkvp-admin
Reagovat

345 -ty ti neprolezly strojem – tak tečkované příspěvky mu asi příliš roztřásají vnitřnosti

350
Anonymní
Reagovat

a pak si někdo jako ona, génius, mastí kapsy na takových jako vy, když ji to umožňujete !!!
Jo, je génius, jak vás využila a všechny pře.ch.ca.la!!!

351
Lenka
Reagovat

345 ☺
nenech se odradit a piš, jak srdíčko diktuje ☺
a prdni na tečky, to tě musí strašně zdržovat …

352
Anonymní
Reagovat

ale prolezly, už jsem je tam viděl! A někdo jste to smazal! De..bi..la si dělejte i nadále ze sebe, ne ze mně! Já vidím dobře!

353
Anonymní
Reagovat

Se..ru na vás kre..téni, co jsem chtěl, jsem řekl. Teď se zas patlejte ve sra..čkách, ať vám ty rypáky neoschnou
:-p

354
okkvp-admin
Reagovat

352 – to máme radost, zdravotní pojišťovny ušetří za ošetření i za pomůcky

355
Dan
Reagovat

349-okkvp-počítač má roztřesené vnitřnosti :-).

356
okkvp
Reagovat

OT – Anonym nám píše z Krajské knihovny v Pardubicích :-)))

357
Lenka
Reagovat

asi hledá v encyklopediích, jak se píšou společensky vyňatá slůvka ☺
prdlajs sprosťák, čtenář to je!

358
divačka
Reagovat

Simono, můžeš mi vysvětlit, jak tvoje jednání jde dohromady s tvým údajným katolictvím?

A mohla bys nám prozradit to intimní tajemství, co jsi od Jirky chtěla z něho? Všichni jsme tady tak hloupí, že nás nenapadlo nic jiného než tričko, kapesník nebo sperma. A to asi nebude to správné ořechové?

359
divačka
Reagovat

Účast v Jak se staví sen by myslím Jiříkovi bodla. Ale pochybuju, že by do toho tv šla. Přišlo by je to setsakra draho. ale zas na druhou stranu kdyby to inzerovali dostatečně dlouho dopředu, tak myslím, že ten díl měl fakt vysokou sledovanost a za reklamy před a při by si mohli účtovat dvojnásobek.

Zatím bych řekla, že můžeme v klidu sledovat jednu reality show, na kterou Simona nemá – Výměna manželek.

K medovému hlásku – pro mě je to ironické označení – hlas, který se snaží být sladký, ale skrývá se za tím něco ošklivého. Typický hlas sexuálního loudila. Chudák med, to si nezaslouží, ten pravej je naprosto čistej a nezkazitelnej.

360
Dan
Reagovat

Tak anonym je z Pardubic, já myslel, že to je ten z Liberce jak byl ve Výměně manž.,ten taky krásně prskal.

361
divačka
Reagovat

Anonymní, můžu tě ujistit za svoji osobu (za ostatní mluvit nemůžu), že těch 50 000 za „výhru“ u Jiříka Simoně opravdu nezávidím. Takováhle částka by mi nestála za to, abych se takhle ztrapnila nejen před cizími diváky, ale hlavně před těmi, kteří mě znají.

A když tvrdíš, že to měla Simona s Jirkou domluvené, rozdělila se s ním o tu odměnu? To by přeci bylo křesťanské, ne?

362
mila
Reagovat

tak nejak nevim – neni ona Simona z Pardubic? No a pred peci o seniory si odskocila do knihovny a sype to na nas pod nekolika nickama.. sikovna to holcina :-)

363
ellen
Reagovat

A odkud že je naše Simonka? Že by z Pardubic? :-)))

364
okkvp
Reagovat

363 – no má to v profilu

365
mila
Reagovat

nevim jak vas, ale mne jima hruza pri predstave, jake psycho se stara o seniory. Sestra z Preletu nad kukaccim hnizdem hadr….

366
Frodo
Reagovat

anonym promluvil – NENÍ VÁM TEN MEDOVÝ TÓN POVĚDOMÝ?? :-)))

367
okkvp
Reagovat

365 – mi to povídej, zrovna sháním asistenci – ale zas na druhou stranu, možná by to fungovalo a maminka by zas běhala jak srnka – raději
Ale vzhledem k tomu, že momentálně vím dobře co je stařecká demence, tak mám pochopení i pro všelijaká hnutí dlouhodobě ošetřujících

368
Poštovní holub
Reagovat

Tak já teda osobně sahám po kotníky každému. A blbej, to teda jsem, protože nevěřím, že by Jiřík šel dobrovolně do něčeho s LaaLlou(nebo kanálem).Ke všemu ho surově donutila a já jsem až teď pochopil, proč se bál odmítnout a dokonce ji líbnul. Říkám, rychle antibiotika, nebo protijed. Prostě něčím to snad půjde vyléčit. A rozhodně nemazat, když budu chtít být někdy hnusnej, tak si to přečtu a budu se stydět.

369
Frodo
Reagovat

…no ale přemýšlím o tom, jak nás ten genius Simona přechcala, jsme fakt všici tady tupci! Klobou dolů, Simo, takhle to vymyslet, závidím ti jak prase, fakt, takovej ohlas, kdo by nebral?

370
Frodo
Reagovat

…ale bacha, Simo, ten medovej ton z toho anonyma je fakt dost čitelnej. Takhle nás nepřechčiješ (jak jsi tu sama trefně poznamenala)

371
Poštovní holub
Reagovat

348 – Já teda fakt nemám falešnou hrdost – já jsme hrdě nadmutej od přírody!

372
Ren.
Reagovat

365: Myslíte slečnu Fletcherovou? Její herecký výkon je přímo mrazivý!

373
Poštovní holub
Reagovat

370 – Mě teda „přechcala“, neuskočil jsem zavčas, když jsem si ji letěl obhlídnout (nějaký skleněný oči ještě máme, ne?)Tak se jdu osprchovat, i když to nemám rád, ale holub nikdy neví, ještě bych mohl začít štěkat.

374
Lenka
Reagovat

Mně upoutala v 333 věta, cit.: „Ta se nebude zahazovat s magorem co natáčí stupidní a pro kretény dělaný pořady…“
Možná mi v diskuzi něco ušlo, ale nepostřehla jsem, že by Simonu někdo nějak osočil, že by v rámci RS podlehla někomu ze štábu.
Pak nějak moc nechápu „obhajobu“ tímto směrem…
Že by autor/ka ve vzteku cosi nechtěně vykecal/a?

375
Frodo
Reagovat

holube, taže nakonec „nepřechcala“ teda, ne?Mezi námi mě taky ne, ale tak ať má holka nějakou radost v těchto pohnutých dnech…

376
okkvp
Reagovat

374 – taky by to mohlo být tak, že ten někdo kdo byl nadšenej a sliboval další ROLI, začal roflovat a je dorolováno

377
mila
Reagovat

374 – mam pocit, ze by Simona rada podlehla kazdemu, kdo by o ni oprel kolo… ale pred takovou radsi normalni chlapi utikaji a ti, kterym to docvakne pozdeji (treba Nebojfa), z toho pak maji trauma do konce zivota :-)

378
Poštovní holub
Reagovat

Já bych pro kanálek Símu roli měl, bodygárd Nečase.

379
mila
Reagovat

378 – nebo spis dvojnik, ktery by ho nahrazoval pri kaskaderskych kouscich typu boxovana s Paroubkem ci jinym exotem

380
AndyS***
Reagovat

Tak teď nevím. Chvíli jsem se po včerejších příspěvcích Laa Laa (asi dcery Simony) těšila, že se Simona objeví opravdu jako „selebrita“ v nějakých Čápech s mákem nebo Ženách na cestách, ale po dnešních velmi zainteresovaných příspěvcích z knihovny si myslím, že asi něco nevyšlo. Jen ještě doufám, že se dozvím, co že chtěl „štáb“, aby Simona na Jiříkovi vyloudila místo ponožky. Zainteresovaní ozvěte se prosím na toto téma.

381
Frodo
Reagovat

…ale slyšíte taky ten nezaměnitelný medový ton z těch anonymových příspěvků? :-)

382
Lenka
Reagovat

Jestli si dobře pamatuju, tak účastníci RS finální verzi vidí až v tv, dřív ne /?/.
Z reakcí Simony, které čím dál víc /bůh ví, proč?/ vychylují ručičku normálu kamsi k zuřivosti/šílenosti, bych si tipla, že jí asi až teď dochází, co tam ještě předvedla, co všechno by mohlo být vysíláno příště, přespříště… o čemž my, samozřejmě, nemáme ani tůšo!
Podle dosud předvedeného výkonu si myslím, že dobrej „matroš“ pro štáb byla ona = stačilo nasadit pár mužských fint a dát jí pocit, že je za sexyhvězdu a tahle ženská to rozjela jako lokomotývka ☺☺ ☺

383
Evik
Reagovat

Tak je to tady, svata prostoto… Hodina trestu naseho uderila… Nepochybne pote, co se v Pardubicich uvolnila skobicka a Jezisek zuchnul ze zdi… A to byl povel k plamenne odplate… Ale dobre nam tak…

I kdyz, mne je v nasem liliputim svete docela dobre… Maly vzrustem neznamena maly duchem… A muzu si povidat s holubem… Kdo tohle ma?

Jo, a na Jifikovo staveni by myslim primacka RS Jak se stavi sen rozhodne nestacila… V te obvykle zprzni jen jednu mistnost… To by chtelo tezsi kalibr, nejlepe Vitejte doma… Jifik s rodinou by si na tyden zablbli v lunaparku u Kockovych a v nedeli po msi, az by odjel a nezaclanel autobus mistni linky, by meli ranc, ze by jim vypadly bulvy…

Ale pratele, co kdyz Jifik neni Jifik, jenom ho hraje Karel Prochazka z Neratovic? A sestra je taky z Neratovic, a maminka z Brna? A statek co hraje statek neni statek, ale ruina v pohranici po vysidlenych Nemcich? A kamaradi a mouchy Bzucivky jsou digitalne dodane… Vzdyt vime, co umi televizni technika… Akorat by to chtelo lepe vybirat herecky… Aby neblaznily, a pravdu netroubily do sveta… Ten na to totiz neni pripraven…

384
koc
Reagovat

po dnesnim dopoledni si Simonka nasima postama na tomto foru vydelala pekne balik (sice nevim jak je to mozne ale optam se SUNIcka) .. a aby mela vic pridavam ji neco malo i ja .. cink ;-)

385
Lenka
Reagovat

383 Evíku ☺ ☺☺
… a my nejme my, ale jsme nastrčení agenti konkurenční tv jako kapitalistické mandelinky proti socialistickým bramborám

386
Poštovní holub
Reagovat

383 – Eviku, přesně! Tohle už jsme rozmotávali v podzimní debatě…LaaLa není Síma, ale Jiřík, Jiřík, není Jiřík, ale LaaLaa, farář není farář, ale sestra, sestra není sestra, ale matka…..přesně tak, je fajn, když někdo umí používat mozek. Režisér není režisér, ale trouba, trouba není trouba, ale scénárista…..

387
gabisollis
Reagovat

joj…:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak vazeni takhle se da vazne pobavit jen na panackovi.diky vsem za pekne dopoledne.(vcetne anonymovi):-DDDDDDDD jen me mrzi,ze se nestiham casteji pripojovat a tim Simone prispivat do kasicky:-(

388
Frodo
Reagovat

teď nevím, byla to někde v prvním dílu Síma, co měla byt prošpikovanej svatýma obrázkama???

389
gabisollis
Reagovat

pochopil vlastne nekdo proc nam tu anonym tak nadava,kdyz tim vlastne Simone(geniusovi)tak pomahme????takze ten anonym z Pardubic je vlastne zavistivej a Sime to nepreje?:-DDDD

390
okkvp
Reagovat

388 – jojo

391
okkvp
Reagovat

389 – preje, rozdmýchává debatu

392
okkvp
Reagovat

391 – nj, ale to zas vydělává panáček … esli vona Simča nebo anonym není převlečenej SUNíčko

393
Lenka
Reagovat

384 koc
kolik má od kusu?

394
koc
Reagovat

393 – asi malo kdyz sem vletel anonym a musel to tu ozivit .. a nebo dost ale i to ji je nejspis malo .. a proto dalsi prispevek do kasicky .. cink

395
gabisollis
Reagovat

392-:-DDDDDDDD hezky sis dpovedela.
394-:-DDDDDDDDDtaky povedenej prispevek.a ted tu o Simce at ma dalsi cink!!:-DDD
Leni nepripomina ti to neco????

396
Jidush
Reagovat

271 – příspěvek roku!:-D

Začíná mi to tu připomínat Mrazíka, cink, Simonko, cink:-D

397
sarkafarka
Reagovat

Musim se smát jak máčo-Símanečas je génius a to si chudák nepochopená stěžuje nebo se chlubí? Klub smesvině jí trochu proházel čakry.Ráda vás čtu,píšu jen občas ale palec nahoru.

398
Frodo
Reagovat

…kdepak! příspěvek roku je od „anonyma“ (cink) alias Santa Alžběta Bety (cink)

399
Ivana33
Reagovat

392: :) Anonym je spíš chudák trpící koprolálií, tzv. fekální řečí. Esli se to dá léčit, nevím, ale kanál v hubě je dost těžká diagnóza, věkem se zhoršuje.

400
Poštovní holub
Reagovat

399 – Trefa! KoproLááLie – LááLaa… napadlo vás, že by teda možná voněla Indiánovi?

401
Doroto Máchalová
Reagovat

388 – Nemylis se???:))) To byla sbirka starozitnosti.

Simono Alzbetooo, i vy jedna lisko podsitaaa, ze vy to s tim herectvim myslite vazne (v poslednim dile jste mne nekolikrat dojala; kdyby slo o přímý přenos, rekla bych si Jirkovi o ponozku, abych si slzy otrela). Poptam se u nas v ochotnickem spolku. To by byla lepsi volba pro cloveka tohoto vyznani (ovsem nejde-li pouze o starozitnosti:)

402
okkvp
Reagovat

399 – tyjo, taky tu byl někdo, kdo obhajoval Šklebidlo Tourettevým syndromem, přičemž 14-30% postižených trpí zároveň i koprolálií. Jestli ona slečna gigaLenka není na výletě u kamarádky

403
Emil
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=_gMd6LZklfM
„Ochotnické divadlo“ Vás vítá !

404
Edina
Reagovat

Simono, je jedno jestli to hrajete nebo ne, ale podívejte se na stránky http://www.modnipeklo.cz a pořádně si je prostudujte, hlavně část xxl. Jsem stejně stará jako vy a děláte této věkové kategorii ostudu.
Chudáci vaše děti, i když …. přeju jim to, aby si na ně lidi ukazovali a doufám, že je i hodně zesměšní třeba vás trkne co jste jim provedla! Fuj, doufám, že na něco tak odporného by nikdy Jirka nevlezl…

405
Ren.
Reagovat

No a dostává náš NečasVsukni korunky jen za to, že se o něm mluví napřímo (jménem), nebo se počítají i přezdívky? Já jen abych věděla…

Jinak nezapomeňte na to, že výzdoba bytu by byla jen další rekvizita, bo přece hraje ROLI takže tomu to vše přizpůsobila. Předpokládám, že když se ucházela o Nebojfu, tak že vyměnila brýle za výběhový model, ostříhala se sama a zahodila do kanálu všechny šminky. Takže bychom reálnou a pravou jistě ani nepoznali…

406
Edina
Reagovat

to nic nemění na tom, že je tlustá jako prase !

407
Proletáři všech zemí polibte mi pr..l!
Reagovat

Pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu.

408
okkvp
Reagovat

405 – jinými slovy – Simona Laa laa hraje dvojroli a je i Lenkou Šklíbou (cink)

409
Frodo
Reagovat

405 – tak tohle už je festovní konspirační teorie :-)

410
Poštovní holub
Reagovat

408 – A kdo teda hraje Nečase? Cink!

411
Frodo
Reagovat

…festovní jak Simona (cink)

412
Doroto Máchalová
Reagovat

403 – Emile, s touhle FRAšKOU na me nechod. Ja mela na mysli seriozni ochotnicky spolek:)

413
haha bimbi
Reagovat

Ono vás to OPRAVDU baví se takhle bavit??? :-/ Nějak tomu přestávám rozumět… Ať si udělala ostudu jakou chtěla, už jen to, že Vás je tady na ní tolik a některé příspěvky jsou opravdu zbytečně hnusné, je to celé tak trochu „nečestné a nesportovní“. Ztrapnila se – OK, nelíbí se vám, jak vyjíždí po Jirkovi – OK, ale dělat si z ní dokola a dokola srandu a doslovat skákat po mrtvolách …:-/, je to trochu jak šikana v páté třídě, nezlobte se na mně.

414
haha bimbi
Reagovat

taky se mi nelíbí, jak vyjela anonymně z knihovny, ale chápu to spíš jako zoufalý počin a osobně bych nebyla schopná to 50x za sebou semlít a pořád se tomu smát.

415
Frodo
Reagovat

haha bimby

…ale jo, máš pravdu. Fakt.

416
mila
Reagovat

hah bimby- v necem mas pravdu, asi bychom se nemeli snizovat na jeji uroven. Jen mi hlava nebere, jak zenska, ktera se ohani kostelem, Jezisem atd., muze byt tak zakerna a zla. Nechce se mi verit, ze byli s Jirikem domluveni a sehrali to jako divadlo..

417
anja
Reagovat

413 haha bimbi, ty máš prostě problém, že se nedokážeš oprostit od reality a že všecko bereš vážně. Docela si i o tobě myslím, že si myslíš, že to, co tady píše pod nickem Poštovní holub, je fakt holub.

418
Frodo
Reagovat

mila

…taky máš pravdu :-)

419
Ren.
Reagovat

413,417 – a nesere to nakonec třeba všechno Indiána, že on není ta největší glamour hvězda? :-O

420
anja
Reagovat

392 okkvp, jsi mě rozsekala :DDD

421
anja
Reagovat

415. 418 Frodo, nech toho :DDD

422
Poštovní holub
Reagovat

413- Jen jsme vytírali tu žumpu, kterou na nás vylila. Se svou troškou do mlýna přispěchala na podzim sama, byla upozorněna, že možná neunese pozdější poznámky a nepletli jsme se. Na to, abys tohle ustála, je zapotřebí jen jediné, smysl pro humor a inteligence. Je mi jasné, že se to neslučuje s účastí v reality šou. Ale,pokud by do nekonečna nerozdmýchávala skomírající oheň zájmu, neprovokovala, dávno by za ní zaklaply těžké dveře zapomnění. A to nechtěla, šlo jí o „věhlas“ a pozornost.Tak jsme jí to dopřáli.Ten humor nebyl zlý a ani nebyl zle myšlen. V podstatě je mi jí taky líto, ale možná se z toho poučí, nikdy není pozdě.

423
anja
Reagovat

já budu mít asi dneska večer svalovou horečku bránice :DD to se nedá tohleto :D

424
haha bimbi
Reagovat

anjo já neřeším, kdo se skrejvá za jakým nickem a jestli mě něco fakt nebere, tak jsou to jinotaje a náznaky… Beru to tu jako oddychovku a trochu „lepší“ možnost si o tom pořadu pokecat než na ofic. stránkách Primy. Nejsem naiva, která by brečela nad štěstím nebo neštěstím cizí ženský z televize, ale zkrátka mi to přišlo už trochu moc. Dyť se klidně smějte jak je libo, jenom jsem tomu fakt nějak přestala rozumět, tý „srandě“, to je celý. Asi nejsem dostatečně správná semsvině.

422 díky za vysvětlení, mě ten humor chvílema docela zlej přišel.
Já nijak nerozporuju, že si za to všechno může sama, jen mi to prostě fakt přišlo už zbytečně mož

425
okkvp-admin
Reagovat

414 – o tom, že Anonym z knihovny je Laa laa/Simona se tu pouze žertuje. V tom možná bude tvůj problém
(aha už hore, jsem pomalá)

426
Ywetta
Reagovat

Tady jak to čtu si ze Simony nikdo legraci nedělá, naopak se jí snažejí láskyplně najít profesní uplatnění a ona se odvděčí brutálním anonymem,fuj.

427
Poštovní holub
Reagovat

425 – Úplně bych nezahodil tu myšlenku 419 Ren., že Indián se vybičoval k nejdelšímu písemnému projevu, anonymnímu, a to z pouhé žárlivosti na úspěch Simči. Cink!

428
anja
Reagovat

424 hahabimbi, jinotaje a náznaky tě neberou, hm překvapivé – ty jsou stavebním kamenem každé dobré prózy a poezie, ale to jen tam mimochodem, to sem nepatří

ty máš prostě hodně empatie a různých citů v sobě. Což o to, to máme tady dost tak jako všichni – všechny, ale ty ji dáváš na odiv na fakt blbém místě… pod článkama o reality show, v diskuzích o více či méně reálných šoumenech, jakým Simona a Jiřík jsou, je to dost kontraproduktivní, nemyslíš?

429
Ajda
Reagovat

Jsem toho magora utajeného v noci přivolala :-(

haha bimbi,
stačí si pročíst diskusi u prvního dílu. Tam Laa excelovala přesně v duchu, který odsuzuješ.

430
Frodo
Reagovat

421 – taky máš pravdu :-)

431
Poštovní holub
Reagovat

Ajdi, a v přesně tomtéž duchu se snaží excelovat i na obrazovce. To, co předvádí s Jiříkem, je mnohem nechutnější, než jakýkoliv příspěvek tady. Jiřík je bezmocný a bezradný, my a ani Simča nejsme.

432
Frodo
Reagovat

431 – taky máš recht

433
okkvp
Reagovat

427 – tož myslíš, že když budem chvíli óchat nad jeho osmahnutou pletí, hrudním chlupem, bambulatým nosem a čimsi promaštěným hlavovým porostem, že se anonym už nenavrátí? Jenže kdoví jestli anonymní není Anonymous a nemáme teď všichni v počítačích nějakého špióna, neluxují se nám konta, nezkreslují hospodářské výsledky a vůbec nezpláčeme nad výdělkem

434
Ajda
Reagovat

holoubku,
však ona to měla dobře vše naplánované a spočítané.
Třeba její 1030 : A co Jiřík? Kdo zaučí jeho? Jestliže to nechám na Haně, tak z toho chudák dostane osypky a to si na svědomí nevezmu! :-D

Tak teď z toho jejího výkonu má osypky i divák :D

435
Frodo
Reagovat

cituji poštovního holuba z diskuze u 2. dílu:

„Pokud jde o LaaLuu, myslím, že čeká až na důstojnější „début“,a zjeví se, jako překvapení až později.“

zpětně hodnotím: to je teda début za všechny prachy.

436
Frodo
Reagovat

433 – doufám, že nemáš pravdu :-)))

437
Poštovní holub
Reagovat

433 – Přidal bych krásnou ústní dutinu a roztomilé mandle, počůrávám se z jeho culíku a vilného pohledu, když se snaží zapálit v ženách vášeň, zmíním jeho sílu v nožkách, která láme žebra…. je toho strašně moc a přijde mi blbý, něco opomenout.
A k tomu ostatnímu, smesvině nebrečí, když o všechno přijdeme, no tak bóže, vypustíme z programu bazén s Jiříkem a přísavkou, a půjdem si přivydělat ke Standovi a Ále na ranč..Však se tam nějaké volné vidle najdou a Standa má široké srdce. Teď ještě, jestli má Alča široké pochopení.

438
Poštovní holub
Reagovat

435 – To jsem vycházel z „podzimních“ informací LaaLy a čekal jsem něco dech beroucího a žádoucího. Nic takového jsem tam zatím neviděl….. a ono to tam taky nebylo.
434 – Já se mám co držet, abych se z ní neošklubal dohola!

439
okkvp
Reagovat

437 – Alča tedy vypadá spíš na ostré vidle a dlouhatánskej bič – výhra je mít vlastní kolečko a zalézt pod něj

440
anja
Reagovat

433, 437 no já jako estét z povolání se bráním nad čímkoliv indiánovým óchat. Mně se obracejí všechny buňky už jenom z toho jak to vaše čtu :)) O Indiánovi se já teda zmiňovat nebudu ani kdyby sto anonymů vytáhlo do boje :DD

441
Frodo
Reagovat

dívala jsem se teď na starší diskuzi a celkem se řežu, mám velkou fantazii:

od NoName:

LaaLao, zůstala jsem dnes u telky zírat s otevřenou pusou – jsi to opravdu Ty? Kdysi Simona Dvořáková? Znala jsem Tě před 20 lety… Tenkrát jsi teda moc zbožná nebyla ;-)

442
anja
Reagovat

403 Vianostraaa! já chcu ještě víc takových filmečkůů :))) děkuji!

443
peza
Reagovat

Hodně souhlasím s haha bimbi, moc ráda vás čtu, ale tady už se to začínalo zvrtávat….

jako katolička ale taky nechápu tu Simoninu zbožnost- a hlavně když to myslela dobře, tak proč ten kvalt??! Kdyby se do něj zamilovala, tak si přece mohli schovat něco i na pak, po natáčení, ne?Každopádně Jirka hodněkrát předesílal, že sex až po svatbě, tak nevím, proč by se spolu měli vyspat hned třetí den, notabene před kamerami, toto prostě nechápu…

444
Lenka
Reagovat

443 pezo, tady se to „zvrhává“ asi právě proto, že to začala ona „zvrtávat“ … ☺
v RS s Jíříkem i tady na diskuzi (kam se – jak se dozvídám – vprsila sama a dokonce např. i názor na zaučení Jiříka přidala)
možná jí při natáčení štáb chválil (určitě povzbuzoval do akcí), tak pod tímhle dojmem došla sem
a že už není co k pochválení?
to není vina zdejších diskutérů…
(přece by si soudná čtyřicítka nemohla myslet, že se to, co předvedla v RS setká s potleskem a chválou a výstupem na piedestál!)

445
peza
Reagovat

Lenko- jj, máš pravdu, ale na druhou stranu, je to asi prostě její sebeobrana, protože jinak by fakt musela asi kanálama :-)

446
Frodo
Reagovat

446 – no tak ať chodí kanálama, je to její cesta a ona si ji dobrovolně zvolila

447
Lenka
Reagovat

413 haha bimbi
nemůžu se zbavit dojmu, že to samé jsi tady minule psala o Pavle Nešporové

můžu jen opakovat, že my tady hodnotíme postavičku z RS, kde to (jak všichni účastníci zpravidla tvrdí) navíc není natočeno podle pravdy, ale vidíme výsledek čarování se střihem = takže bychom (logicky) neměli hodnotit reálnou skutečnost a měli bychom být dost mimo mísu… ☺

tak proč se furt ti, co tam vypadají blbě/směšně, pak zlobí???
co čekali???

(ti, co v RS vystupují jakž takž, se zpravidla nezlobí, dokonce se s námi tomu dokážou zasmát – však jich tu pár už bylo)

448
Lenka
Reagovat

445 pezo,
ale když ona si to vybrala sama!
někdo tady nahoře už psal, že v jejím případě je fakt mlčeti zlato – ale někdo holt neustojí těch pofiderních pět minutek slávy… (domnělé slávy)
přišla se sem pochlubit, jak to zaválela v RS?
přišla…
a že si někteří myslíme, že jaksi není s čím?
s tím musela počítat ☺

449
Ajda
Reagovat

Když už je vše propráno ze všech stran, tak se to občas i zvrhne, ale po tolika příspěvcích a nahrávkách od herečky hlavní role – sama to přece přiznala, se ani není co divit.

450
Frodo
Reagovat

jako pardon, ale když mi čtyřicetiletá matrona začne vysvětlovat, že za negativní příspěvky na svoji osobu inkasuje love, tak přiznávám, že moje primitivní iracionální první signální přijde ke slovu raz dva…

451
haha bimbi
Reagovat

447 – tak to je Lenko opravdu jen tvůj dojem, protože v diskusi o Pavle Nešporové jsem určitě nikdy a nikam nepsala a musela jsem si vygůglit, kdo Pavla Nešporová vůbec je :-)

452
peza
Reagovat

já jsem prostě měkkosrdcoň :-) Asi proto mi taky přišla od ní asi nejhorší a pro mě nepochopitelná její reakce, když se divila, že (a proč) Ivana brečí, když oznamovala svůj odchod ze soutěže. Mmchodem Ivana byla super!

453
Frodo
Reagovat

452 – souhlas, Ivana – všechna čest – dobrá baba! Přeju jí jen to nejlepší…

454
Poštovní holub
Reagovat

Ajdi, a všem doporučuju, přečíst si něco z podzimní diskuze – najdou lehce, je tam přes tisícovku příspěvků, a rozhodně Simonu víc pochopí i odhalí. Měla velmi silný hlas, velké sebevědomí, velké ambice…..právě to nás možná podnítilo?Pořád obhajuju to, že přes čáru byla právě ona a její skutky. Je strašně fajn, že je tady ta diskuze….díky za ni!

455
Frodo
Reagovat

454 – jj, koukala jsem na to. Rolovala červenej koberec, že suverénně vejde do síně slávy, jenže zakopla o robu a ještě si podvrkla kotník a natáhla se jak dlouhá tak široká…njn

456
Poštovní holub
Reagovat

452 – Ivana byla bezvadná! A normální! Přeju taky hodně štěstí…

457
Lenka
Reagovat

450 – to jsem doteď nepochopila (někdo ano???)
451 – tak to se omlouvám, ale bylo to stejnou formou ☺
452 – však my jsme tady taky měkkosrdcatí ☺ plno příspěvků tu je tu i na téma, jak Simona Jirku ztrapňovala…

458
Ajda
Reagovat

Přiznávám dobrovolně a bez mučení, že moje averze k osobě Laa pramení právě z podzimní diskuse a ani její mírumilovný nástup při zahájení vysílání tyto pocity nezměnil.

459
Lenka
Reagovat

ad podzimní diskuze – kde něco můžu najít? na podzim jsem tu nebyla, díky za stručnou navigaci ☺

461
Lenka
Reagovat

díky za navigaci ☺

462
peza
Reagovat

Tak jsem sjela tu diskusi (diky za odkaz) a je fakt, ze Laa Laa docela sršela sebevědomím.
A kampak se nám ztratila tehdy všudypřítomná sestra farmáře Jirky?

463
kareliaslims
Reagovat

339 Genius? To že se někdo tedy takhle prodá trapně za pár šesťáků je genius? To fakt stačí tak málo?
Díky za info.

464
kareliaslims
Reagovat

356
Takže tu máme tři možnosti:

1. velice neinteligentní a frustrovaný čtenář Krajské knihovny

2. imbecil co nemá doma přístup na net a v knihovně je k dispozici

3. Simono???

465
Ajda
Reagovat

peza,
tipuji, že sestru farmáře zastrašila produkce pokutou, blokovali i ofiko. Bu bu bu udělali asi na víc účastníků, to se opakuje pravidelně a pravidelně to tady vždy některý z nich potvrzuje.

464,
Simonu bych zrovna na toho hulváta netipla, ta má dost odvahy i sebevědomí seřvat nás tady sama.

466
Bazinga
Reagovat

:-D jaaj, tady bylo veselo!

ne.vit..e nek.do v. kol..ik ho.din se za.v..ira kni.hovna?
;-)

467
Lenka
Reagovat

Ajdo, díky za odkaz, učetla jsem a můžu jen dodat, že Simona se do diskuze vrhla dokonce předtím, než podepsala smlouvu (přitom stihla např. posměšně „sejmout“ neznámého faráře z rodné vísky Jiříka) + už chápu její současný vztek …
Ono trousit tady silácké kecy před půlrokem (včetně těch o „zaučování“ Jiříka a Míši) a pak vypadat jako tydýt, to k vzteku je ☺

468
Evik
Reagovat

Mne se z podzima vryla ho hlavy veta (volne citovano):
„Chce deti? (Jifik) Tak bude muset lehnout“…
Ve dvou vetach tolik lasky…

469
Evik
Reagovat

466
Jdu prat textil… :D

470
peza
Reagovat

465 ajdi, aha, tak to jo, ale skoda :-)

471
kareliaslims
Reagovat

465 vidíš, taky pravda, jsem si neuvědomila že někdo s takovým sebevědomým a takovou popularitou se nemá za co stydět a nebude ze sebe dělat anonyma.

Simono promiň že jsem si tě spletla s nějakým blbečkem, když on to tady tak rozjel že vypadalo že má taky nějakou dobře placenou roli.

472
Mikesh
Reagovat

330 – a nebude vadit, že bude ten praporek ruskej? Já jsem jiný doma nenašel. Takovej ten se srpem.
Jinak, my, kočky a kocouři běháme jen plynule a ladně, akorát někdy, např. když bereme roha, běžíme dost rychle a v zatáčkách bys asi pokračoval jiným směrem. A u vody se nám dost ježí srst, tak nějak automaticky, k ní nás dostanou jen násilím.

356 – že by sám ředitel knihovny? V kotelně asi comp mít nebudou, že? Že by jej Simča obloudila svým medovým hláskem, příp. jinými přednostmi?
Jinak, jestli Simča zaznamená úspěch, jako že asi jóó, pak opravdu není vyloučeno, že ji Prima nasadí o jinde. Také Katarína by se nám někde mohla objevit, v takovém Prostřeno by jistě zvládla tím správným způsobem vyhodnotit jídlo těch ostatních jako strašné blafy.

473
Nokozenka
Reagovat

Opět se dokazuje, jak jsou chlapi primitivní. Rozhodování čistě podle ocasu. Starej plesniva si vybere Katarínu, místo hodné, rozumné a fajn paní. By mě zajímalo, jestli kromě Jiříka je nějakej chlap, pro kterýho není ocas numero uno?

A zrovna ten nejhodnější chytne takovou ludru Simonu.

474
koc
Reagovat

sakrys ja uplne zapomenul ze je Simonka placena pouze za negativni vyroky ..
naprava – ty potapecko jedna .. cink

475
Poštovní holub
Reagovat

466 – Předsedkyně, chceš mě zabít?Uřehtám se…..
472 – Ruskej praporek nevadí, má veselou barvu a můžeme ho přece pěkně dozdobit. Zatáček se neboj, piluju si pařáty, abych nespadl, když usnu a taky to líp vypadá.Budu se tě držet až do krve. No a kanárka si na záda přivážu, teda někdo mi ho tam přiváže, to víš, s těma malinkatejma nožičkama by nám uletěl odstředivou silou hned po prvních metrech.

476
anja
Reagovat

465 Ajdo, a to já zas bych ji tipla. Protože sama už tady byla a neuspěla, takže to zkouší jinak

477
anja
Reagovat

466 Bazinga!! ty zvíře!! tady se vede vážná debata :DDD

478
anja
Reagovat

no kolegyně, já jsem teda tou podzimní diskuzí jaksi nepolíbená, protože jsem tady asi moc nechodila, nesledovala, neprožívala a nečetla. Ale když jsem si tu diskuzi přelouskala zpětně, tak mi asi nejvíc na Laaly komentářích vadilo, že se strefovala do ostatních farmářů. Čoček byl „její“ tudíž budiž……, ale proč komentovala i Standu, houby jí po něm bylo, že

jinak teda asi jsem tady jediná, kdo v příběhu Nebojfa versus Simona, drží palce Simoně a Čočkovi přeje „jen to nejhorší“ v této show. To za ty kravičky, /nechcu se opakovat/

479
kareliaslims
Reagovat

476 Ale že u toho musela bejt teda vášnivá.

480
NoName
Reagovat

Vy to nechápete – Simona si opravdu myslí a věří tomu, že je HVĚZDA ;-) Otylá čtyřicítka, po které se normální chlap prostě neotočí, je najednou focená v bulváru a sledovaná v TV… Ženská bez chlapa, bez možnosti stavět v duchu své problematické povahy neustále někoho „do latě“ má pocit, že je středem pozornosti! Za jakou cenu – to ji netrápí; nepřipouští si to, nebo má opravdu pocit, že jí kritikové „závidí“ ;-) A že jsou dcery rády, že mají „slavnou maminku“…
Od začátku přemýšlím, proč právě v případě 40letého panice je vyvíjen takový tlak na sexuální potenciál?! Mlaďoch Michal už si sice užil, ale s holkama jde radši na houby ;-) Ani v ostatních případech nejsou ženské takové tankodromy ;-) Jak by to vypadalo, kdyby u Jiříka zůstala ta morčecí máma? Myslím, že ani za ruku by se ještě nevodili… Tohle je zřejmě opravdu strategie štábu od počátku – jak přilákat diváka na panicův konec…
Simono, Alžběto, LaaLaa, či kolik máš přídomků, je mi Tě upřímně líto!! Tobě jako pravověrné katoličce jistě nemusím připomínat, že boží mlýny melou – někdy to pravda trvá, ale pak skřípnou tam, kde to člověk nejmíň čeká a kde ho to nejcitelněji zasáhne.

481
Mikesh
Reagovat

413 haha bimbi: asi tak!
Dámy, nepřehánějte to!

Ad Indián – to je tak do sebe zakoukaný exot, že naprosto vylučuji, že by chodil naňákýho panáčka či diskuze vůbec, natož aby si jen stínem připustil, že on není ta největší hvězda pořadu.

482
Ivana33
Reagovat

473: Dobrý :-D U Jiříka se to nějak obrátilo.

483
Bazinga
Reagovat

….dobra, tak otocme to ve prospech nas vsech.
pojďme s Laa Lou (Simonou) uzavřít férovou dohodu, tech 37 Kc, ktere si tady zatim vykoledovala, ty si muze nechat od cesty a na zbytek uzavreme nejakou smlouvu, nevim… treba nejakou o ucelove vazane dotaci… My ji slibime, ze budeme psat negativni komenty, za ktere ona dostane penize a ty pak pouzije na nejaky bohuliby ucel. Ja nevim, tak treba pocitejme, ze za kazdy negativni prispevek dostane od rejzi … kacku?? kolik to ma mit jeste dilu do konce ? 4? Budu pocitat 1000 prispevku ke kazdemu dilu, z toho 30% negativnich… to je 333 krat 3 plus 334…. Laa Laa, tak my Ti slibime, ze tady nacinkame za nejakych 1200 Kč a Ty nam slib, ze za to postavis kilometr dalnice…v CR… to je skutecne ferova nabidka, ne? Mas cas na vyjadreni do 18:08, pak zcela v intencich prava uplatnime princip „kdo mlci souhlasi“ a vydelame na tom vsichni! :-)

484
Bazinga
Reagovat

ok, dohodnuto! :-)

485
koc
Reagovat

484 – dej ji cas treba ma jine pasmo a nebo pasmovou nemoc

486
Bazinga
Reagovat

485 :-), koci… ale JENOM pro Tebe, ne ze to vykecas… ja jsem napsala 18:08, ale nenapsala jsem datum ;-)

487
Poštovní holub
Reagovat

481 – Ježíš, přečetl sis vůbec 332…až 335? A na to podotkneš….dámy nepřehánějte? Jak víš, že jsou dvě?

488
Poštovní holub
Reagovat

483 – Bazi, budu cinkat v tom případě, že nám slíbí opakovanou brigádu u Jiříka. Tam už to nepočká. Na dálnici může dojít později, až budeme psát negativní ohlasy na její další veřejné účinkování. Á propos, dovedete si představit někoho, kdo by ji dobrovolně znovu obsadil?

489
Bazinga
Reagovat

487 :-D

488 ok, tak muze byt i tak. Vkladam prvni korunu :

Na ulici je sběh lidí. Přichází strážce zákona a ptá se:
–„Kdo je svědek?“
–„Já,“ přihlásí se horlivě Laa Laa, „a co se stalo?“

CINK!

490
Mikesh
Reagovat

Heleďte se, holky, Simča dělá nejspíš to, co jí nařídí štáb, aby z něj vůbec vypáčila nějaký slovo a nějakou akci. Ono v jeho případě platí „líná huba, holé neštěstí“. A dělá to dobře, jako chlap to musím potvrdit. Tlačí na pilu tak akorát, aby jí zděšeně neprchl a pořád mu dává prostor – jenže on, chudák, nestačí dostatečně zpracovat ani to málo, co na něj vysype, natož aby se vzmohl na jakousi mužskou reakci. Takže kašpárka tam bohužel ze sebe dělá on sám, kdyby do něj Simča nehučela, tak bychom se dívali na celé hodiny mlčící dvojici, a to by už nebyla show, ale trapárna, takže buďme Simče vděční, že aspoň na něco se tam dá koukat (když už štáb nedokáže u těch ostatních vymyslet nějaké vzrůšo – tu rebelující Johanku např. úplně pohřbil, a jaký to byl matroš). Jiřík si to tam prostě hnojí sám, akorát že vzbuzuje u vás ochranitelské mateřské city, zatímco u mužů chuť mu pár vrazit, aby se konečně probral.

491
Bazinga
Reagovat

490 :-)

drahy :-), mi je docela u dupy, kde co Simona dela a na ci pokyny :-), ja jsem si proste neodpustila rypance, v te souvislosti, ze v zari 11 tady hlasila „jen do me! a houst! a v dubnu 12 „jste tu vsichni hloupi, protoze tu do me sijete“ … :-)´… no tak mi doprej trochu te kratochvile :-)

492
Mikesh
Reagovat

473 – tak to si vyprošuji, výběr žen nemá s ocasem nic společného. A jestli si SS vybere držkatou Katarínu, tak jen prostě nemá rozum – i když, my je vidíme jen deset minut, zatímco on celý den, tak kdo ví, co v tom všechno je.
Jinak souhlas, mně přijde ta SS Marta jako velice hodná, rozumná a fajn paní. A na svůj věk hodně dobře vypadající.

487 – holoubku, přečetl jsem si všechno. A rozhodně jsem nereagoval na Anonyma, ten mě, jako vás všechny, jen pobavil. Vyjádřil jsem tím souhlas a haha bimbi. Legraci jo, ale urážky ne. Taky, proč někomu říkat, že je tlustej, on to ví sám i bez nás.

493
Mikesh
Reagovat

491 – fšak jo, Bazi, já také neříkám „přestaňte s tím!“, já pouze říkám „nepřehánějte!“
A jinak trvám na tom, že Nebojfa si za hodně může sám, až tragicky nemá nadhled. A jestli má z něj Simča prču .. jémine, chtěl bych vidět ženskou, která by z něj neměla. Snad i klášterní schovanka ano.

494
Ivana33
Reagovat

Tak jsem se právě začetla do té diskuze z léta, na kterou tu byl odkaz a kterou jsem neregistrovala, protože jsem měla jiné věci na práci- a po přečtení příspěvků Jirkovy sestry jsem perplex, totálně, ale naprosto v šoku. Já vím, asi jo, asi takhle opravdu lidi žijou, ale pak se nemůžou divit, že pro partnerský život jsou ztracení. Jestli to bylo autentické a ne fór (zejména lupa na sperma, církevně schválená ochrana, odborné rady v Ty a Já) tak je Jirkův profil jasný- životem se proteoretizuje, každá druhá věta sestry „byl se ptát kněze“, „bratr konzultoval vše na faře“- to je fakt konec. Už mi ho není ani líto, a to jsem jinak soucitná s nešťastníky. Za tohle si komplet může sám. A totálně mě rozsekala věta ve smyslu: Bratr je ekolog, žádná chemie- nestříká. A asi nejspíš nikdy nebude.

495
okkvp-admin
Reagovat

494 – Jenže on za to nejspíš až tak úplně sám nemůže – že je rozvážnější pomalejší má od boha a v lecčem mají nejspíš prstíky i ony dvě jeho domácí dámy.

496
Frodo
Reagovat

Símo, přijď na pokec

497
Frodo
Reagovat

…nedělej zagorku a přijď :-) cink

498
kareliaslims
Reagovat

497 LaaLaa teď nemůže, studuje novou roli..je populární a jde na dračku.

499
Frodo
Reagovat

498 – jasný, však jen kdyby se náhodou chtěla trochu rozptýlit…

500
kanárek
Reagovat

Doprčic! Co se to tu děje? Já tu chvíli nejsem a 250ky je pětistovka!? Nechápu, že tohle mohlo způsobit pár podvodních záběrů a nesmělých hubánků či žádost o přitulení :-)

501
kareliaslims
Reagovat

499 to ona právě nemůže, musí se soustředit , hvězda její velikosti si nemůže později dovolit nějaké fopáá…

502
kareliaslims
Reagovat

500 byla tu LaaLaa..osobně …jo a pak taky buď LaaLaa převlečená za anonyma a nebo někdo na koho použila ten svůj proslavený medový hlas a on se ji tu jal bránit celým svým tělem…

503
Ivana33
Reagovat

495: Jo, to bych taky řekla, sestra rezignovala na svůj život a upnula se na bratrovo štěstí- bohužel. Ale psát jsem o ní nechtěla, protože ona se všanc v RS nedala, narozdíl od Jirky.

504
kanárek
Reagovat

Tak já teda ty dva LaaLiny příspěvky pochopila jako nadsázku a legraci…psala, že ji sestříhali do role, kterou chtěli, ne, že je herečka. Souhlasím s hahaBimbi i kocourem, že některé příspěvky jsou vyloženě nenávistné.
Kocoure, na ten náš kolbazénní běh si beru blicí pytlíček na krk, abych ti neumazala praporek či mávátko a holubovi přehazku! Předsedkyně- nemůžu mít plavky se sukýnkou, protože by je museli šít pod lupou.

505
Poštovní holub
Reagovat

504 – Já jdu taky „bez“, o sukýnku bych zakopával. Dost na tom, abych nás udržel na kocourovi. Říká, že běhá plavně, ale už není nejmladší, takže….

506
Frodo
Reagovat

504 – Laa Laa o svém hereckém umění:

„díky vašim postojům k mému hereckému umění, což dokazuje, že to umím a vy že správně reagujete, :-) mě oslovil režisér s nabídkou filmování a za každý váš negativní výrok platí !“

507
kanárek
Reagovat

505- Nestraš! Chceš říct, že jednou neplavně zakopne a pak to už záleží na tvých plaveckých schopnostech? Hlavně nesmíš plavat na zádech! No, radši si píšu…blinkací pytlíček 1x, dýchací brčko 1x, nastudovat dostateční slovní zásobu pro vynadání holubovi a kocourovi, jestli to přežiju (pardubická knihovna). :-)

508
kanárek
Reagovat

506- No dyť- ironie z toho přímo srší…

509
Frodo
Reagovat

508 – no dyť, z nás taky :-)

510
Poštovní holub
Reagovat

507 – Připiš si pádýlko.Dáme kocourovi kolem pasu plavací kruh a když zakopne a spadne do vody, poplaveme na něm, jako na lodičce.Umíš si představit, jak bude prskat? Možná by zakopnout měl, kdy se normálně dostaneš na lodičky.Vlastně prskat nebude, v tlamě drží praporek.Může si jen tak tlumeně skučet.

511
ZPrahy
Reagovat

Je mi teda mnohem sympatičtější Ivana od Jiříka. Simonu mu nepřeju, ale co když sem anonymně nepíše, co když jí křivdíte? Není vám to líto? :(

512
Mikesh
Reagovat

Kocour má čtyři nohy, takže zakopnutí nebude žádná trága. Navíc se bude držet od vody daleko.

513
anja
Reagovat

toho Farmáře by měli vysílat aspoň třikrát týdně, ať už to má Jirka za sebou…

514
Dan
Reagovat

Už žádná fin.sbírka pro Símu?

515
koc
Reagovat

514 – pro tento tyden uz ma vydelano .. urcite nema ten ucet nafukovaci :)

516
kama
Reagovat

chci jen říci svůj názor,že mě Simona nepřipadá tak ošklivá,jak tady o ní furt píšete.Na svůj věk vypadá v obličeji pěkně,mladě.A Lenka-Šklebidlo je mi po počátečních nesympatiích už taky docela sympatická,protože se ukazuje,že je to docela fajn baba,skoro až stydlivá a ne žádná nafrněná pražačka se sebevědomím až na půdu.

517
fíkus
Reagovat

Jsem také z Pardubic, spoustu lidí Simonu zná osobně a nemluví o ní v dobrém.. taky myslím že má z ostudy kabát a že by se raději v pr..li viděla. . .

518
Prochor
Reagovat

Nejvíc jsem se zatím zasmál u příspěvku :
„Proč Simonu pořád urážíte, nebýt jí nemáte se na co dívat…“ od nějakého nicku Anonymní.
Je tu snad někdo, kdo má tak zoufale omezené spektrum zájmů, že by se bez Simony nudil ? :-)))))

519
Poštovní holub
Reagovat

Tak já teda osobně mám prosím velké množství zájmů a koníčků. A Simona mezi ně vůbec nepatří, ale Panáček jóóó! :)

521
kareliaslims
Reagovat

520 zrovna jsem to chtěla vložit…no je to slizoun namyšlenej a sebestřednej.

522
anja
Reagovat

520,521 tak indián je zmetek chlap, ale mě na to víc vadí ten hyenismus bulváru, Oli by už měli nechat na pokoji

523
Poštovní holub
Reagovat

Normálně se snažím být distinguovaný, ale tohle je DEBIL!A jestli je to „role“. tak debilní, debilní, debilní……

524
fíkus
Reagovat

Ani bych se nedivil kdyby mu za tohle někdo vožralej z prdele podpálil tu jeho farmu. . .z hospody je k němu jen krůček, a už teď v lidech vyvolává emoce. . . to si hošánek udělal moooc pěknou reklamu. Pak už to bude farma u slizkýho křiváka. ..

525
fíkus
Reagovat

A jestli to byla opravdu jen role diktovaná štábem, tak jestli se teď vidí tak mu z hloubi srdce přeju, aby ho chudák holka chodila strašit až do smrti za to že se k něčemu takovýmu vůbec propůjčil. . .Za takovouhle prasečinu měl Olince pohřeb vystrojit štáb s Indiánem na půl. . .

526
jonatána
Reagovat

Tak teď jsem si to na netu přečetla a viděla video. Ten smrdutý Inčučúna je odporný slizoun jaksi už delší dobu, ale za tohle by zasloužil rozkopnout sandál!!!Ch.j! Omlouvám se za to slovo, ale cokoli jiného je málo.

527
Ajda
Reagovat

Rozšířenější verze než na Super.cz (520) :-)
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-a-reality-show/172919/tahle-scena-zabila-oli-41-z-farmare-indian-honza-ji-drsne-ponizoval.html

Pochybuji, že tohle byl důvod, to by bylo dost málo. Proto v článku nechybí otazník. Už by jí měli dát pokoj.

528
jonatána
Reagovat

527 Důvod k sebevraždě to jistě nebyl, to je hloupý canc, co má zvýšit zájem čtenářů. Ale že se choval jako prase, to je fakt.

529
Ajda
Reagovat

jonatána,
o jeho chování není pochyb. Štábem najatý herec a nikomu to nevadilo, naopak, brali ho jako hvězdu, mysleli si, že jim přitáhne divačky, ale nějak jim to nevyšlo. Umaštěný buranský primitiv.

530
jonatána
Reagovat

Tak ten člověk není jen debil, on za to asi nemůže. Je krutě s intelektem na štíru a šklebidlo na tom bude podobně, když mu podobné chování přijde normální. Jestli opravdu řekl Olí to, co je psáno v Blesku (viz Ajdin commnet), tak se divím, že se nezabalila hned. Mi ten imbecil říct, že se možná těší, až vypadnu, tak se seberu a jedu. Je pochopitelně otázka, v jakém kontextu to bylo, ale nemyslím, že by z toho jakýkoli kontext mohl udělat slušné a přívětivé chování. Zlatý Jiříček Nebojfa :-)!

531
Ajda
Reagovat

530,
na druhou stranu on ji znal už dříve, měl to být on, kdo ji tam přivedl, takže třeba byla na jeho chování zvyklá. Možná chtěla odejít, zabalit to, ale už slyším to vyhrožování pokutou a smlouvou, to jim prý jde výborně. V každém případě by ji bulvár měl konečně nechat na pokoji.

532
jonatána
Reagovat

No jo, na ty slavné smlouvy jsem zapomněla, je možné, že tak to bylo. Ale jednoznačně souhlasím s tím, že by ji už měli nechat na pokoji!

533
okkvp
Reagovat

520 -bleju i ze štábu

534
kareliaslims
Reagovat

Je hnus že se bulvár stále přiživuje na lidské tragédii, ale holt to se nejvíc prodává. Inčučůna je debil a ikdyž si myslím že to prostě hrál protože takovou měl roli tak je to hnus a pod lidskou důstojnost. Jeho i Olí. Mě kdyby to řekl pošlu ho okamžitě do zádele a balím se. Ikdyž Olí asi nemohla k vůli smlouvě a pokutě.
Ale už by ji měli nechat spát…

536
fíkus
Reagovat

Víte co mě taky dostalo ? Když si padesátiletej slizoun dá na hlavu čelenku (pozor ! pán je prý metrosexuál ) ksicht se mu přitom leskne jak psí kulky -na nose má jakýsi rozškrábaný pupenec, oči se kalně lesknou jak když prochlastal celou noc a dělá ze sebe neodolatelnýho . . . to mě fakt po..r !

537
kareliaslims
Reagovat

536 No že je totálně antisexuální? Pořád se leskne jak kdyby na sebe lil olej a smrdí mi i na dálku..a ten jeho úsměv mu taky nežeru, to už kůň ho má hezčí. Není to hezký chlap, ale jak vidno jsou takové pro které má charizma, nebo charisma, teď nevím.

538
fíkus
Reagovat

Když se pozorněji podíváte , zjistíte jak má zlý oči. . těma říká všechno. On je ten typ na kterýho jdou světský typy ženskejch, nejdřív do postele a pak kopnout do pr…e. Ta jeho vyvolená Lenka je taky ten typ – kruhy jak ze střelnice , vysolárkovaná až na kost ,podržet už druhý den . Jo , jo – to je přesně ono, to je jeho sorta. . .

539
ellen
Reagovat

520 XMAN … Jdu blejt, velebnosti … něco tak odpudivého (fyzicky i chováním) jako je tenhle „indián“, jsem snad ještě neviděla …

536-538 fíkus, kareliaslims … To je dost přesný popis, řekla bych … ten normálně smrdí i skrz obrazovku …

540
okkvp
Reagovat

535 – tak nějak jsem si to představala už na jaře …. ale jestli se do farmáře spíš neměla hlásit sestra a prohlašovat o sobě, že je na holky, to by možná nějakou nevěstu splašily pro Jiříka spíš. Alespoň by se ke kádrování nemusela scházet tak veká rodinná rada

541
Ajda
Reagovat

535,
a proč by mu nezaplatili? Zisky mají dost velké a kdo ví, jak to vůbec bylo, bulvár je špína.

542
jonatána
Reagovat

535 jj, taky myslím

543
jonatána
Reagovat

omyl, chtěla jsem reagovat na Ajdu, takže předchozí komentář se vztahuje k 541.

544
Ivana33
Reagovat

535:) No tragéd, no. I farář mu vynadal:)

Tak jsem zkoukla to video se smraďochem a většího slizouna jsem neviděla. Ta Lenka musí být taky totálně tupá, každá normální ženská by se v takové situaci ohradila, i s ohledem na „soupeřku“. Samozřejmě že to by bylo na sebevraždu málo, takže tohle mu podsouvat je hloupý. Ale minimálně mohl přispět tímhle chováním k pocitu Oliny, že normálního chlapa už nepotká a tak nějak je všechno v životě už na houby + o jejích skutečných problémech víme prd. Nepotkala bohužel v těžké době zřejmě ty správné lidi, kteří by jí pomohli (a nutně to chlap vždycky být nemusí). Ale jestli má smraďoch svědomí, tak by ho ohledně Oliny trošičku hlodat mělo. Ovšem pochybuju:(

545
Mikesh
Reagovat

518 – Prochore, on tím asi myslel to, že nebýt Simony, tak se ve Farmáři nemáme na co dívat, v čemž má částečně pravdu. Ono se sice i ostatních farmářú pořád něco děje, ale holt nejvíc vzruchu dělá právě Simča. Mně ale zrovna játra netrhá, protože když se tak na to koukám, tak ona tam vlastně nemá na výběr. S Jirkou nic není, a tak z něj doluje, co se dá (a co jí štáb poradí či dokonce nadiktuje) a dělá to dobře. Odsuzoval by to někdo, kdyby u toho nebyla kamera a ona to dělala čistě soukromě? Jako z opravdového zájmu? Tam ženská může udělat jen jedno: buď s tím okamžitě praštit a poslat Nebojfu rovnou do háje, nebo jej trpělivě někam dostrkávat. Možná i Simča s tím chtěla praštit, ale to už štáb nedovolil, tak si z toho dělá aspoň prču.
Nakonec, vzpomeň si na Janu a Bušáka – ta holka dělala, co mohla (a že to byla pěkná holka), a to nemehlo se nejen v pořadu, ale po celé další měsíce po natáčení nedokázalo rozhoupat (a to už jej neznervózňovaly kamery).

546
Mikesh
Reagovat

Děcka, že ten hnus bulvární vůbec čtete? Vždyť je jasný, že se snaží uplést z xxx bič. Já si s hodnocením počkám až co uvidím v telce, rozhodně si nenechám natlačit do hlavy titulky z nějakého novinového hnusu. A pokud Indoš skutečně Olí ponižoval před Lenkou, a ta na to nereagovala společným odchodem s ní, pak je blbáááá a nezasloužila si nic jiného, než odkopnutí (jo, hele, Jonča to už napsala).
Mmch, koukal jsem, jak se tvářila při vyřazení Dáji: vypadala dost mimózně, naprosto bez emocí, strnulý ksicht, asi jak indiánská stařena u ohně.

547
kareliaslims
Reagovat

539 ..hlavně že on pořád k někomu čichá jestli mu voní nebo nevoní, ale že jeho by napadlo že smrdí jak cap, to ne. Je mi odpudivej jak vizuelně tak chováním. Ikdyž na mě by houkl jen jednou, jak třeba na Olí když ji buzeroval s tím kyblem nebo co to bylo.

548
Ivana33
Reagovat

546: U toho článku je video a tam je to jasné- u stolu sedí Olí, Lenka a smraďoch- ten přichází s nabídkou kvalitního vyspinkání s ním (bez sexu, ovšem:) a ještě říká Lence, že by mu tam asi ráno nevadila:) a Olí by jim mohla do postele přinést kávičku- no comment.

549
fíkus
Reagovat

544-Tady je nejhorší to ,že psychicky nemocnému člověku stačí fakt málo, aby si sáhl na život a je uplně jedno jestli je v balíku nebo bez peněz , tam už stačí jen popostrčit. . . mám ten pocit, že to na Olu padlo jen při pomyšlení že tenhle šťavnatej pořad odvysílaj- tam kde jí tohle mastný individum deptá, myslím že tenhle pořad fakt popostrčil. . .

550
fíkus
Reagovat

Jo a s tou kávičkou? To bejt já místo Olí tak bych se ho zeptala jestli už se rozhod co chce mít opařenýho jestli prdel nebo to druhý. . .

551
Mikesh
Reagovat

548 – mně se to video odmítlo spustit. takže jsem to neviděl. V každém případě nesnáším titulky, které mi už dopředu říkají, co si mám myslet. A jak říkám, bulváru by se měl člověk vyhýbat kvůlivá duševnímu zdraví. Vždy je tam minimum informací, vždy nějak zkreslených, tak proč s ním ztrácet čas. Jako odkazy, budiž, ale pak už člověk přistupuje k tomu, co nakonec vidí, jaksi predestinován, a to je chyba. Raději se proto rozhoduji sám na místě.

552
Ajda
Reagovat

Dotočili to na podzim, pak ještě kolem vánoc dotočná. Nikdo neví, jak to sestříhají, já bych byla hodně opatrná spojovat účinkování se sebevraždou. Nikdo nevíme, jaký měla osobní život, a ten byl určitě reálnější než tahle show.

553
Iduska
Reagovat

550:-)) Velmi trefné!!! Chvílemi jako kdyby přemýšlela jesli mu ten džus nemá chrstnout do jeho olejosolárního ksichtu.

554
Ywetta
Reagovat

Indián se umyl na tu svatbu,tam se nelesknul.Je to šmejd, ale ono na něj taky dojde,ta jeho bezkalhotková novomanželka mu jistě připraví horké chvilky.

555
Ivana33
Reagovat

Jo- a neříkejte mu Inčučuna-protože být takhle przněn, to si statečný náčelník Apačů rozhodně nezaslouží:)

556
fíkus
Reagovat

Každopádně se těším zítra na Jiříka se Símou. . .to určitě nezklame. . .

557
fíkus
Reagovat

555- ten se zvládá prznit sám a jde mu to skvěle:-)

558
Ivana33
Reagovat

557: Já myslela, aby se neprznil knižní hrdina tím, že se jeho jménem nazve tenhle ješita „indián“, anžto Vinnetou- to byla četba mého dětství:)

559
fíkus
Reagovat

558-to pardón ,omlouvám se!

560
kareliaslims
Reagovat

558 to je fakt, on je jen trapná parodie na indiána a to není fér..šmarja jsem na něj úplně vysazená.

A to měl donedávna ještě profil na Badoo..je to už dýl , nevím kdy přesně ale narazila jsem tam na něj.

561
Iduska
Reagovat

Dnes jsem v nedělním vydání četla o Jirkovi, že s ním chtěli udělat rozhovor a hrozně je rozesmálo že po nich za to chtěl honorář.Že prý neplatí za rozhovory ani Karlu Gottovi. . ale jak to že za nějaké pikantní fotky od lidí, nebo za náměty jsou ochotni platit a to velmi dobře ?Já to teda nechápu. . .

562
fíkus
Reagovat

561: Idusko co na tom nechápete? Je přeci jasné ,že na prosťáčka Jiříka to zkusí (je to přeci nezkušený hoch) tak proč toho nevyužít. Jinak jsem pro, ať mu za to zaplatí- oni něco chtějí po něm, ne on po nich.Stejně z něho zase udělají ťunťu.

563
Mikesh
Reagovat

Tak jsem zkoukl to indiánovo video a zase bych to neviděl tak tragicky. Za opravdu sprosté bych považoval jen to jeho pozvání Šklíby do jedné postele před Olí, to musela holka asi pěkně preglgnout. Pravda, to další rozebírání společné noci byla sprostá trapárna, ale s tou kávou to už bylo spíše provokačka, kdy si Olí dobíral. V podstatě jí dal šanci, aby jej přetáhla mokrým hadrem po hubě, ale na to byla Olí moc slušná a taky zaskočená. Nejhůře mi z toho zase vychází Šklíba, už jenom tím, že tu nabídku přijala. Mně přijde, že je buď indošem uhranutá, nebo je úplně blbá, nebo sjetá.

564
RenataE
Reagovat

563 – úplně blbá, to bude ono.

565
Ajda
Reagovat

563,
nebo dostala zaplaceno.

566
Poštovní holub
Reagovat

563 – Možná to vidíš mužskýma očima, ženě to tragické připadá. Ponižovat a provokovat tímto způsobem dokážou jen ti nejprimitivnější a nejpitomější muži. Prostě se jen zřetelně zařadil tam, kam patří.

567
kanárek
Reagovat

A tak nemohl by být Indián Tangua?

568
kanárek
Reagovat

Tak je fakt, že po tom všem, co už metroindián předved, mně to video jako silné kafe nepřijde. Spíš pokračuje plynule dál a dál ve svém hulvátství.

569
anja
Reagovat

metroindián :DD kanárko, ty perlíš :D

570
AndyS***
Reagovat

535 – 10 tisíc je málo, klidně si mohl říci o daleko víc. Rozhovor s Gottem není tak zajímavý, jako rozhovor s Čočkem. Sestřenice by mohla vymoci i honorář za tento zveřejněný telefonický rozhovor, pokud nedal svolení ke zveřejnění. Smlouvu má snad jen s Primou, ne s AHA.

Titulky bulváru beru s nadhledem, nikdy si nemyslím, že odpovídají pravdě, proto mi nevadí.

571
anja
Reagovat

535 hm tak v Nebojfově je to vážný, i pan farář mu vynadal…

572
Frodo
Reagovat

…jestli Simona bude svoje hérecké umění ještě dále rozvíjet, tak snad ani nevím, jestli se chci ještě na to koukat.

573
Jonatána
Reagovat

Metroindián! Kanárku, to je dokonalé :-).

574
Ivčula
Reagovat

Sorry lidi, válím se smíchy z vašich komentářů a přezdívek (Indianapolis, Nebojfa), ale jíst se u toho nedá.. :)) viz. 536 fikus …obličej lesklej jak psí kulky, no hned jsem odložila talíř :D :D

Přidat komentář