Panáček v reality show

Hotel Paradise (11.4.) vzpoura proti Romeovi v debatě horkých hlav

12. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4090 w=420]
Ještě včera se zdálo, že ač Nela vyřadila nepohodlnou Lenku, tak se hned objevil nový vůdce její opozice v podobě Romea. Dnes už to však vypadá, že Romeo je vůdce bez armády. Jediným věrným v ráji mu zdá se zůstala Klaudie. Pojďme se na dění v Hotelu Paradise podívat podrobněji.

U Nely opět zvonil pošťák

Tentokrát však nepřinesl další dopis od Lea, ale tentokrát jí psala vyřazená Lenka. Z mého pohledu byl dopis těžce o ničem a vůbec se nedivím, že Nelu nijak nerozhodil. Pokud jím chtěla produkce jakkoliv ovlivnit dění v ráji, tak se jim to dle mě nepovedlo. Lenka sepsala jen pár výčitek vůči Nele, co jí zrovna běželo hlavou.

Bermudský trojúhelník nahradily voodoo panenky




Štáb představil divákům i soutěžícím v Hotelu Paradise novinku. Voodoo panenky, které dle některých mohou narozdíl od bermudského trojúhelníku plného otázek, působit i pozitivně. To jsem tedy moc nepochopil, protože voodoo panenky slouží k šíření kleteb na dotyčné a ne k tomu, aby se do nich zapichoval vzkaz – jsi moje pusinka, což naši hráči v ráji hojně dělali.

Hru s voodoo panenkama zcela ignoroval Romeo, což bylo počátkem velmi ostré debaty mezi ním, Nelou a Rockym.

Jana je fakt hráčka, vyložila všechny karty na stůl

Do té se u stolu, u nějž seděla celá posádka dominikánské lodi, připojila i Jana a tedy né moc šťastně. Vmetla Romeovi do tváře všechno, co jí na něm trápilo v rámci jejich soužití a jako takový bonus navíc před všemi vyložila i několik naplánovaných taktit na vyřazování. To si tedy holka pomohla.

Nela má problémy s rasismem

Stejně jako si nepomohla Nela, která v rámci debaty horkých hlav – ona versus Romeo už zase popustila úzdu svému skrytému rasismu a Romea počastovala cikánem. Na druhou stranu, co na tom, on cikán přeci je nebo se pletu?

Myslím, že pro Nelu by byla velká potupa, kdyby Hotel Paradise musela opustit ne v rámci litého boje a strategií, ale proto, že nekontroluje svoje rasistické narážky. Tuto nálepku by ve vesnici jméneme Brno (jak ji sama nazvala) těžko sundavala. Moc televize je příliš velká.

Jak se mají páry v Hotelu Paradise

Niki – Viktor, naprostá pohodička a piánko. Zatím to vypadá, že budou soudržní i při dalším vyhnání z ráje.

Nela – Niko, zde možná Nela cítí harmonii, ale je otázkou, co Niko provede. Ten se totiž skrytě dal do paktu s opozicí vedenou Romeem a chce se Nele pomstít za vyřazení Lenky. Podaří se mu to, nebo na to zapomene a bude s Nelou i nadále tvořit pár?

Klaudie – Tomáš, Tomáš se snaží, ale nemá moc co Klaudii nabídnout. Ta se opět nebezpečně přibližuje do Romeovi náruče. Aby toho nebylo málo, tak kolem krouží nový hráč Vlado, vybavený imunitou. S tím počítá i jedna ze strategií při vyřazování. Klaudie si chtěla stoupnout k Rockymu a ke Klaudii si následně měl stoupnout Vlado, čímž by vyřadil Rockyho. Tuhle strategii však Jana prozradila, tak se uvídí, zda bude realizována.

Rocky – Natálie, Natálie chce sex, Rocky pouze přátelství. Je tedy otázkou, zda jim to bude klapat i nadále a nepoohlédnou se po někom novém.

Jana – Romeo, velmi skřípající vztah. Nevidím budoucnost do dalšího týdne. Romeo si nejspíše zlanaří Klaudii, Jana začíná lobovat o partnerství u Rockyho.

Co nás čeká dnes večer

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 351
1
anja
Reagovat

Suní, ten dopis od Lenky ještě bude mít pokračování, v ukázce na dnešek ho tam četla všem u stolu, nemýlím-li se… doufám teda že z toho vyvstane víc než jen oznámení že s Leem měli „víc než líbání“ a že je Lenka zlá a nenávistná.. no uvidíme

Reagovat

anjo (1) jj, vím, ale čemu přesně tohle pokračování napomůže? Jak ovlivní další lidi v Hotelu Paradise to, že Nela ohřívala Leova krocana? Leo to tam tuším některým klukům i říkal, takže pro ně to není nová informace. Fakt mně ten dopis nepřijde moc dějotvorný.

To už spíše pustit do ráje informaci, že to Niko dělá i s kluky. Ale za tím už je bohužel i škodolibost :)

3
Adéla
Reagovat

2 – pouštěli to skoro celé, tak jen doufám, že nebudou celý večer rozebírat jak dlouho ohříval Leo krocana. Na to fakt nejsem zvědavá a hře to nic nepřinese. A že by někdo z Neliných ovcí po čtení dopisu prozřel, to taky pochybuju.

5
anja
Reagovat

s těma voodoo panenkama měl asi štáb záměr ten, že když se to tam tak mele a hádá, že se do panenek ta nenávist a zlo napíchá a bude to tam ještě zlejší :) jenže oni jim to převrátili na romantickou a pozitivní verzi. By mě zajímalo, kdo s tou srdíčkovou variantou přišel jako první :D

čili to aspoň zachránil Romeo, že to zbojkotoval a aspoň něco se z woodo panenek vytěžilo do sestřihu

6
FF
Reagovat

jinak pro prohloubeni emoci by Nela nela letet za rasismus a romeo vypadnout pri parovani, aby se dej trochu posunul

7
XMAN
Reagovat

Jana se nedokázala udržet v roli hráčky, protože je to neuvěřitelně neurotický, afektovaný a hysterický nevychovaný spratek. Navíc neuvěřitelně zlý. Je to silně nevyrovnaná osobnost, která nejspíš trpí nějakými vlastními komplexy a vnitřní nejistotou a strachem. Potřebovala by dobrého psychiatra, jinak by vážně někdy až zase nezvládne svoje nervy mohla někomu něco udělat. Je to podle mě naprosto typická těžká psychopatka. Co se týče toho dopisu od Lenky pro Nelu, tak ten mi přišel zcela zcestný, osobně nechápu co mělo znamenat jak tam Lenka psala Nele že ví o tom že Nela spala s Leem ale na kameru to nepřiznala….koho teď tohle asi tak bude zajímat a co je na tom podstatného? Vždyť to s jejich sporem nemá absolutně nic společného…prostě trapnost. Produkce už by se měla na tyhle uměle vytvořené dopisy vykašlat, stejně jejich důvěryhodnosti nikdo nemůže uvěřit. Vzhledem k tomu co se tam sešlo za neuvěřitelnou skvadru sobců, vypatlanců a neurotiků ani není potřeba nějakými dopisy do děje zasahovat, pořádný šrumec je tam i bez nich.

8
Adéla
Reagovat

Tak dnes bude Prostřeno. Nela dostala za trest, že bude péct dort. No jak jí tečou nudle nepotřebuju vidět. Nikola ji bude utěšovat a všichni litovat….. Ach jo.

9
Elko
Reagovat

4: Nela chcela variť a rozplakala sa? Tak to bude podívaná :)

10
anja
Reagovat

2 no vždyť právě mně taky dějotvorný moc nepřijde, proto čekám co s tím provedou a čekám, že nic moc

11
FF
Reagovat

7 – ten dopis ma opodstatneni jen v pripade, ze tam Lenku budou chtit v nejaky okamzik vratit

12
anja
Reagovat

ten dort je trest za ten rasismus nebo co? :D

Reagovat

FF (11) tak na ní Nela bude nasraná, tak jako byla předtím. K tomu není zapotřebí žádný dopis :)

14
FF
Reagovat

7 – az tak tvrdy bych k ni nebyl, podle me pochazi z ne spatne situovany rodiny, cely zivot je zvykla, ze kolem ni vsichni jen poskakuji, je docela i krasna a umi to u muzu vyuzivat a asi si s nimi i rada hraje. To pak je hrozne tezky prekousnout Romeovo prehlizeni

15
XMAN
Reagovat

Lenku už bych tam nevracel, nepřišla mi jako soutěžící absolutně ničím zajímavá. Jedinkrát když se pokusila na sebe upozornit tou kritikou na Nikolu za chování v opilosti, tak se jí to vůbec nepovedlo a vyznělo to trapně. Minulo se to efektem a to si myslím i když teď Nelu a Nikolu z duše nesnáším. Lenku bych tam vrátil jedině v případě že by místo ní vyhodili Janu, Nelu nebo Nikolu, ale pro děj podle mě Lenka nijak zajímavá není a není to ani žádná silná hráčka.

16
FF
Reagovat

13 – to asi ano, ale na druhou stranu vem v potaz, ze v Dominikanske republice je 50 clenu stabu z jojky a z toho je 15-20 lidi rozhodujicich o dejove linii – no a za neco si svuj honorar zaslouzit musi

17
XMAN
Reagovat

Na druhou stranu kdyby se tam Lenka vrátila, byla by na straně Romea a měl by tam aspoň vedle Klaudie dalšího dívčího spojence….tak aspoň k něčemu by to dobré asi bylo.

18
anja
Reagovat

14 ano, ale docela chápu XMAnův odpor k Janě. To jak jana afektovaně a hystericky řve na lidi s tím svým krkem vytrčeným dopředu je hnus. Řvala tak i na Rybku a kvůli úplně nějaké prkotině

19
FF
Reagovat

18 – jasne rozmazlena a panovacna ona bezesporu je a ja se ji rozhodne neminim zastavat, z urciteho pohledu jsou si s Nelou hodne podobne

20
XMAN
Reagovat

18: Jo to si taky pamatuju, už tehdy sem si poprvé řekl: Co je tohleto proboha za krávu? A úplně sem se divil tomu klukovi že si to nechá líbit a nepošle ji tam kam by ji každý poslat měl….dále mi na ní vadí ta její arogance a ksichty jak si myslí že je nejlepší a povyšuje se na některé kluky kteří se jí nelíbí, viz. prvně Tomáš a teď Vlado. Tomáš je sice ťulpas, ale už tehdy mi připadalo že by se to dalo vyřešit úplně jinak ale ona se chovala jako dement….

Reagovat

FF (16) to máš pravdu, doufám však, že si neberou příklad z Martiny Gavriely :) Ta tam maká 1 den v týdnu a řekl bych tak 30 minut. Kolik za to bere asi ta? :)

22
Ludmila
Reagovat

Ten dopis má podle mně smysl v tom, aby ji ostatní politovali a ona si upevnila pozici protože jí tam štáb potřebuje, myslím, že by tam rádi vrátili Dianu a Lea, jenže Leo je neposlušný (ale byl by to pěkný tah). Jinak Janu nesnáším, příjde mi horší než Nela, Nela se vztyčenou hlavou přizná že je arogantní kráva, Jana je podrazáckej hajzlík. Viktor mi jako přizdisráč nepříjde, myslí mu to a tak ví na kterou stranu se postavit a až příjde správná chvíle, klidně podrazí kdekoho (prostě mu jde o výhru a nemávaj s ním emoce).

23
XMAN
Reagovat

Co se týče Nika – oni o té jeho minulosti ostatní soutěžící vůbec nic neví a ani on sám se k tomu dosud nikdy nijak nevyjádřil? Vím že to samozřejmě není nic čím by se někdo chlubil ale přece jen se spolu třeba museli bavit o tom co kdo dělá za práci a tak, tak co jim asi řekl čím se živí? Na Trojovského v Big Brotheru se to provalilo mezi ostatními soutěžícími myslím hned pokud si to teda ještě dobře pamatuju…ze začátku jsem Hotel Paradise nesledoval a první díl který jsem viděl byl ten ve kterém Zuzana vyřadila Klaudii tak tohle právě nevím……

24
Ludmila
Reagovat

23-Myslím, že se tam s tím Niko nechlubil a možná řekl, že dělal v Americe modela (což není úplně mimo), myslím, že tam tu informaci štáb nepustil schválně, protože by Niko hned letěl, čekají, až tam nějaká holka nechá ohřát Nikova krocana a pak se tam teprve ta informace provalí, to bude mít větší efekt

25
Jitka
Reagovat

Mně osobně přijde Jana celkem v pohodě a je mi i sympatická (nejsem psychopat). Když to tak vezmu, tak každý z nich je v něčem podivnej a s lecčím se u něho nedá souhlasit. pro mě jsou někteří lidi sympatičtější (Klaudie, Viktor, Jana) a někteří méně (Nela, Nicky, Romeo), ale to je spíš o povaze především mé.
Myslím si, že tím, že jsou v akvárku, že se jim zvýrazňují rysy, které jsou v běžném životě méně postřehnutelné a které bychom snadlo přehlédli, ale o tom to vlastně je, že?
Jinak Lenku taky nijak nepostrádám, myslím si, že tam nic moc nepředvedla, ale takových je tam víc – Natálie, Michal, Tomáš.
Dopis byl moc umělý a zbytečný, to je jak v 5. třídě, když si holky píšou, že se nemají rády.

26
Macík
Reagovat

…Jani psychopatka ??? :-D …normální střeštidlo to je…ale s informacemi pracovat umí nejlíp, škoda, že je pustila předčasně ven :-D…jsem zvědavá na méďana, zda-li opustí myšlenku *nehorázně vyšoupnout Nelu*…a aniž bych se chtěla Nely zastávat, mám pocit, že se to s tím rasismem všeobecně přehání…*cikán* je normální oslovení zrovna tak jako *róm*, a tím cukrík je, tak proč se za svoji identitu stydět nebo ji tajit? spíš se mi nelíbil Nely styl, jak mu to řekla, ve snaze ublížit…

27
dessin
Reagovat

21: nekde prosaklo ze 40 000 EUR

28
Petra
Reagovat

7 – uplne ale uplne suhlasim s XMANOM co sa tyka Jany i toho trapneho dopisu. Ten dopis Lenka vobec nepisala, potvrdila to Lenkina maminka na jej FB profile. Bolo to napisane produkciou, mozno Lenka o tom vedela, ale co ma holka robit, ked im podpisala, ze bude robit vsetko co jej prikazu, ze.

Produkcia tam Nelu potrebuje, tak ta si moze dovolit vsetko, aj otvorene urazat, aj utocit na rasu (ano Slunicko, Romeo je Cikan, ale tak ako to ona povedala to je urazka). Televizia JOJ je trapna, ze toto dovoli, len aby mali sledovanost. Lebo je to tak. Cim horsi program, tym vyssia sledovanost. Bohuzial. Nele to dovolili a ta bude teraz este väcsia „kralovna“, lebo uz definitivne vie, ze ju len tak lahko odtial nedostanu. Aj s pomocou produkcie…

29
XMAN
Reagovat

Nela mu řekla že je cikán s cílem ho urazit a to už se za rasismus považovat dá. Nela ale nemá komu co nadávat do cikánů, když je v podstatě sama cikánka akorát že se narodila bílé matce…má základní vzdělání, z vlastní vůle nikde nepracuje a ani nikdy nikde pracovat nechce…to je přece úplně typická cikánská vlastnost. Tak mě napadá kde asi bere peníze? Jistě že si je musela vyšlapat….oni ti romové jsou nakonec slušnější než ona.

30
ivo
Reagovat

no kdyz teda nesplni ukol udelat dort ci proc to vlastne chce delat -tak co potom teda stim??

31
semiokluziva
Reagovat

26: nesouhlasím – on se přece nestydí a ani svou identitu netají (to ostatně ani nejde), ale ona ho hodnotila na základě jeho příslušnosti k etniku. A to je rasistické! Nehledě na to, že pořád nechápu ty argumenty typu „vždyť on se chová jako cikán“. Ale uveďte příklad!

32
matto
Reagovat

potom dostane asi dopis kde se ma zbalit a vypadnut z hotela-kdyz neni schopna udrzet notu rict vse ale jen dle norem normarniho hovoru a nejake veci nerikat primo -tak sbohem -a zani pujde romeo a klaudie-.a bude zacinat novi dej.

33
Petra
Reagovat

32 -Televize Prima potvrdila, ze Nelu za to nevyhodili. Lebo sa mu „ospravedlnila“… Tak to bolo teda ospravedlnenie, fakt. Len pro forma. Ucelove, len aby ju nevyhodili. Akym tonom to povedala, tak to uprimne vobec neznelo…

34
Mic
Reagovat

Četla jsem si ten Romeův profil. Zajímalo mě co vlastně dělá, což jsem se nedozvěděla. Ale hlavně ta jeho charakteristika už dávno neplatí.http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-sutaziaci/patrik-nemeth.html

35
Jitka
Reagovat

29: to, co jsi teď napsal je snad ještě větší rasismus než nadávka „cikán“. myslím tím: „to je přece úplně typická cikánská vlastnost.“ To nebylo moc hezké.

36
martin
Reagovat

na to ji maji dost radi aby ji kvuli rasismu vyradili-ona pujde az do finalove casti kde se budu vyradovat cele pary ktere pujdu do poroty -ktera pak vybere viteze.takze tim zpadem na tu kravku se budem divat dost dlouho-a bude rikat fusluji on je falosni a nebo ona je falosna nesympaticka atd-natoz ona by ani nebyla vybrana do okresniho preboru krasnych divek .

37
Petra
Reagovat

36 – presne tak. Oni ju tam potrebuju, aby robila konflikty. Tak sa akoze omluvila a vsetko je OK. Skoda, ze sa Vierka neomluvila za to, ze spala jednu noc vonku, alebo Zuza za to, za co ju vyhodili…

38
Adéla
Reagovat

33 – tak to se měla Věrka omluvit, že spala venku a Zuza, že mluvila sprostě a mohly být dál v ráji. Podle mého Nelu vyrazit měli hlavně kvůli tomu, aby to bylo spravedlivé. No teď už to je jedno. Pořad je předtočený a nic dodatečně dělat nebudou. Ale když už tam holka zůstane ať z ní aspoň nedělají ubulenou chudinku, to radši ať se hádá.

39
Danis
Reagovat

Romea, Klaudii a do včerejšího dne i Janu jsem měla nejraději. O Janě ač je mladá, sem si myslela, že je rozumná, ale je fakt blbá. Ale je to hra, tak možná pochopila, že se musí včas přiklonit k většině.

Osobně bych dala Romeovi imunitu, za urážku, kterou pronesla Nela. Dle mě to nebyla vůbec žádná omluva. Člověk musí hodně rozmýšlet slova a nejde to vzít jen tak zpět.

Ráda bych, aby Romeo a Klaudie ještě v hotelu vydrželi a tvořili pár. Něco mezi nimi je, a mě baví je sledovat.

40
Petra
Reagovat

Produkcia Nele vyditelne pomaha. Po tom co odisiel Leo, tak len revala a revala, Potrebovali, aby opet intrigovala a nenavidela a hadala sa, tak jej poslali dopis akoze od Lea. No a divaci ju teda miluju a lutuju, lebo ten hnusny Leo ju podviedol.
No a teraz zase bola zakerna tym ako vyhodila Lenku, no tak zase potrebovali sympatie na jej strane, tak jej poslali hnusny list akoze od Lenky a tak my ju zase lutujeme a ta Lenka je hnusna krava..
Fakt NA BLITI. Nielenze manipuluju s ucinkujucimi, ale aj s divakmi…

41
Macík
Reagovat

31) to je to samý, jako kdyby řekla, …maďare-čechu- poláku…atd… to by nejspíš nikdo neřešil :-D ale *cikáne*, to se řeší ??? rasizmus si představuji, že se např. nadává do černých sv.., a to je opravdu rozdíl :-DDD

42
johoho
Reagovat

29 – to nemůžeš myslet vážně. Tipy lidí jako je Nela nikoho neohrožují narozdíl od většiny Romů

43
Katka
Reagovat

Já hotel teda tak pozorně nesleduji, ale nevšimla jsem si, že by někde Nela přiznala, že je arogantní kráva!! Neslyšela jsem ji nikdy přiznat nic. Romeo má v určitých věcech pravdu. Nelu nemám ráda…ona je opravdu arogantní kráva, neustále se ale vymlouvá na to, co v životě prožila a proto se tak chová…proboha každý snad něco prožil, každý má nějaké ty hrůzy v životě, ale proto se snad k lidem nechováme povýšeně a hnusně!! S oslovením cigán nemám problém, všichni byli do určité doby cigání, pak romové…je to jedno, ale ona ho tak oslovila, aby ho zasáhla, protože jí došly rozumné argumenty! Prostě se nezmohla na nic lepšího…

No a pak tam začala piskovat Jana a to jsem to zase raději vypla :-D

44
Adéla
Reagovat

39 – mě to taky baví. Aspoň trochu romantiky, to prostředí k tomu přímo vybízí. Jinak se asi žádné lásky nebeské nedočkáme.

45
semiokluziva
Reagovat

41: vždy jde o kontext: pokud řekne Slovák na jihu Slovenska „ty debilní Maďare“, je to rasismus, pokud řekne cikán na severu Čech „ty debilní Čechu“, je to rasismus, protože hodnotí na základě příslušnosti k etniku/národu/rase.

46
Petra
Reagovat

38 – jasne, a tiez sa Rybka mohol omluvit, ze niekoho pokusal a mohol zostat. Ale len Nelinka sa omluvi a zostane, aj ked rasisticky utoci, co je proti pravidlam..

47
Valerie
Reagovat

-> soutěžící porušuje pravidla pokud je agresivní vůči ostatním soutěžícím, pokud ničí prostory hotelu, interiér či exteriér, pokud projevuje jakékoliv rasové útoky či diskriminaci

Koukám, že štáb si kvalitně s**e do huby. Tohle teda nezvládli.

A líbí se mi Vlado, jak tam sedí a nevěřícně třeští oči na to divadlo. :D Oni se tam pořád obouvají jeden do druhýho, vymejšlí a taktizujou a řvou po sobě. Přijde mi, že se rozhodli, že jde do Klaudie a úplně zapoměli, že rozhodovat nakonec bude on. Fakt mě zajímá, co udělá.
Ale jestli tam zas bude celej díl rozpažovat kometa Brno… ta holka mě fakt nebaví. Asi měl pravdu ten člověk, co tu psal, že produkce nemůže Nelu vyhodit, protože neví, co se jí stalo. :D A vůbec je mi nesympatický, kam to těch 50 scénáristů poslední dobou směřuje, dám tomu čas do příštího týdne a jestli to bude pořád jen oneNelashow, najdu si jinou hovadinu ke koukání.

48
Macík
Reagovat

no, já si myslím, že v téhle šou, vlastně i hře, je potřeba taktizovat, manipulovat, ovládat…atd…jinak přeci ta hra nemá smysl ? na tom je ta šou postavena a ten, kdo dojde až do konce bude buďto *skrytý* nebo *čitelný* hráč :-D pro *hodňouše* tady nevidím moc prostor, pokud se tedy nesveze na úsilí nějaké hráčské *sviňky* ???

49
Macík
Reagovat

45) no a co řekla Nela ?

50
Valerie
Reagovat

45 – Máš naprostou pravdu, ale vysvětlovat tupounům, že je potřeba vždycky věci chápat v souvislostech a že úplně stejná věc někdy je rasismus a někdy není, právě s ohledem na kontext, to je boj s větrnými mlýny.

51
Macík
Reagovat

47) to by musel štáb vymáznout i cukríka s brumlou, když na sebe agresívně řvali tak zblízka, že si málem namlátili hubama :-DDD

52
Adéla
Reagovat

48 – to bych brala, kdyby tam opravdu hráli a manipulovali hráči, ale největší slovo má štáb a ten natáčí takové Beverly Hills. A naposledy k Nele – ten tón a styl jakým to Romeovi vmetla do tváře měl rasistický podtext. Mohla na něho klidně křičet jiné sprosťárny, ale nadávání do cikánů si Romeo určitě zažil od dětství dost, tak věděla, že se trefí do živého….

53
Petra
Reagovat

50 – uplny suhlas

54
Macík
Reagovat

50) tak hlavně, že chápeš rasismus ty…ve všech kontextech :-D… ale ještě by ses měla zamyslet nad svými urážkami *neromů* :-DD

55
Elko
Reagovat

Aká diskusia za dve hoďky :)
Vidíte, produkcii sa zase podaril skvelý kúsok:
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/hotel-paradise-jednotkou.html

Som zvedavý ako to všetko nakoniec dopadne, ale aj tak celý tento týždeň rozseká v pondelok Vlado a podľa mňa Klaudia, pretože Vlado ju chce a aj Klaudia môže rozhodnúť o vypadnutí jedného z mužov.

56
Petra
Reagovat

55 – ved len o to im ide. Sledovanost za kazdu cenu. Keby neboli rasisticke urazky, nebolo by co diskutovat. Aj negativna reklama je reklama. Hnus.

57
Macík
Reagovat

Adel, o tom žádná, taky jsem to napsala, že Nela to řekla ve snaze ublížit …ale nechápu, proč se tak zásadně liší *cikáne jednen* od *ty krávo jedna nafoukaná* ??? …ubližuje obojí a já jen nechápu, proč nerasistická nadávka nebo urážka je OK ?:-D Ale to je na dlouhosáhlé debaty a je fakt, že to nemá cenu řešit… :-D

58
Ksčenka
Reagovat

Nela neřekla, že je zas.. cikán, ale že se choval jako cikán. Smůla hold, že váš cukríček cigoš je :-). Jinak já taky doma říkám, že je to u nás jak u cigánů ( bordel a hluk) a taky se vždycky u nás říkalo, že někdo “ cigáni“ (lže) . Já nevím, ale moc to řešíte …

59
martin
Reagovat

taky je mozne ze dostala varovani-zuzka dostala par varovani ale nerespektovala to tak letela verka spala celu noc protoze tomas nechtel sex tak letela ryb,ka kousal letel -diana spala ve trojce mimo pokoj a ne s partnerem ale neletela -nekdo tam ma protekci a nekdo ne-ale nela je v tom kralovna-veta naucena s produkci ze me dom jen tak snadno nedostanete to mluvi za vse-ja tu budu do finale-az nekdo s protekci rekne tak pujdu-.

60
galadriel
Reagovat

Nela: Sereš si do huby
Rómeo: No krič na mňa! (uškrn, aby vytočil Nelu)
Nela: Jak to umíš ty, jak cigán najväčší budeš plivat do ksichtu (hodenie hlavou smerom k miestu, kde sa deň pred tým hádali s Rockym)

Keby Rómeo nebol cigán, tak nič, ale on je, tak je to rasistické. ach jooo….
Haloooooo :-))))

61
Radek
Reagovat

23
A proc by se s tim nemel pochlubit? Vzdyt na tom podle temer vsech zdejsich zenskych nic neni a je to jen jeho vec at. atd. Staci pohledat v historii, tka nechapu, proc by se mel stydet. No a ted vazne. Samozrejme, ze by se mu asi nelibilo, kdyby tam nekdo vytahl ty fotky, kde je videt i to, ze neni jen na zensky a chlapy, ale ze je i na ruzne nastroje.

62
anja
Reagovat

40 Petra, přesně tak, teď zpětně oceňuju dopis od Lea. Kdyby nepřišel, Nela by žila v domnění, že ji Leo miluje až za hrob a jen bychom měli v tv třikrát za rekap ubulenou, oteklou a na kameru srdíčkující a pusinkující Nelu. Dopis se napsal, poslal se do vily, Nela se nasrala na Lea a na celý svět, namalovala si na ksicht válečné barvy a vytáhla do boje a my máme na co koukat. Takže ano, manipulujou s hráčema i s námi divákama, ale vždy´t o tom to je a tak to má být.

a třeba ještě s odstupem dní oceníme i dopis od Lenky, který teď vypadá že je nedějotvorný, kdo ví :)……

a s těma omluvama – vždyť je to jak v životě, někdo upeče dortík a řekne promiň a je mu odpuštěno vše, a jinej, i kdyby se rozkrájel, je za nejmeší chybičku vypakovaný ven odevšad

já jsem pro, aby Nelu nechali v iluzi, že omluva stačí a že je tam chráněný druh, ona si tu jámu pro sebe vykope nakonec sama, na to se těším :)

63
XMAN
Reagovat

35: Typická cikánská vlastnost…však ona to taky typická cikánská vlastnost je, většina romů pracovat nechce a tím pádem je Nela stejná jako oni, za tím si stojím…to ale nebylo myšleno nijak proti Romeovi, protože on patří k té slušné menšině romů, takže si tu urážku od Nely nezasloužil a ona nemá právo nikoho takhle urážet když se sama chová tak že tím ona sama vystihuje urážku kterou použila na Romea…snad jsem to vysvětlil dost.

64
Valerie
Reagovat

Už je to moc dlouho pořád to stejný. Nela tam plácla, co plácla, Romeo zas nesplnil úkol… vyhoďte je na hodinu oba a může začít novej příběh. :)

65
Macík
Reagovat

58) :-DDD to říká každý druhý, ale otázka je, zda-li se tento spor týká opravdu rómského etnika jako celku, nebo, jak píšeš, v kontextu jen s *oblíbeným cukríkem*…:-D

66
Radek
Reagovat

45
Tak toto je perla: „pokud řekne cikán na severu Čech „ty debilní Čechu“, je to rasismus, protože hodnotí na základě příslušnosti k etniku/národu/rase..“

Takze pokud to rekne cigan cechovi v Brne nebo v Praze, tak to neni rasismus? Ty mas dost. V Praze nebo v Brne to totiz podle tebe nehodnoti podle prislusnosti k rase, ale podle prislusnoti k cemu? Ty ses blbej jak puctok.

67
XMAN
Reagovat

Vždyť co je vlastně Nela…..je to totální nula z Brna se základním vzděláním. Ona není nic a nikdy ani nic nebude. Peníze za které si nakupuje oblečení atd. si musela vysouložit a tímto stylem bude přicházet k penězům i po návratu do normálního života a bude to tak vždycky až do konce jejího života, protože jiným způsobem k penězům přijít nechce a ani nedokáže. Tak ať si teď užije svých pět minut slávy nebo spíše trapnosti, protože až opustí Hotel Paradise tak to bude naprosto stejná nicka jako byla předtím než do něj vlezla…vlastně mi přijde až nespravedlivé, že si může někdo tak nevzdělaný a stupidní jako je ona válet několik měsíců šunky v takovém luxusu a nemusí pro to hnout ani prstem, stačí prostě jen aby byla tak stupidní a ubohá jaká ve skutečnosti je. Měli tam dát jako požadavek, že lidi co se tam hlásí by měli být aspoň minimálně vyučeni. Ale tak na druhou stranu zase chápu že televize takový materiál potřebuje, bez takových dementů jako je Nela by to asi bylo o ničem….já už jí mám ale plné zuby a nemůžu ji už ani vidět.

68
matto
Reagovat

problem je vtom ze nikdo by cigosovi nerekl na verejnosti ze je tu-neg–blb-neg cig-atd protoze by mohl dostat do zubu-ale ve vile kde je zakazane nasili tak to mozu ale potom si to uvedomi ze nervi ujeli a omluvi se aby neleteli-ven .

69
anja
Reagovat

51 Macík, tož ta jejich čumáková konfrontace byla úžasná, já bych jim zatleskala za ten výkon že se dokázali ovládnout a netekla krev :D

70
galadriel
Reagovat

A Jana tam povedala dosť zaujímavú vec. Že Romeo má s Klaudiou konečne čo chceli a že nechápe, načo im k tomu museli asistovať ďalší dvaja hráči, ale že ak si mysleli, že sa dajú dohromady až za mesiac, tak že ona v tom hrať nechce.

Hmmm….to by bol Romeo pekný plánovač. Zistil, že hrať párik nie je dobré z dlhodobého hľadiska (Klaudia hneď letela). Oplatí sa dať dokopy tesne pred tým, ako má niekto rozhodovať, ktorý pár vyhrá HP.

71
dessin
Reagovat

no, rekneme si ze nela je blbka (to neni rasismus) a taky bila huba (coz je nebo neni rasismus)?:))

nechte toho, u Nely verim tomu ze kdyby byl Romeo Japonec, rekne mu ze se chova jak sikmookej, proste od ni to byl ucel mu ublizit a proto to rekla. mam ji plny zuby a chybet mi nebude, to co predvadi neni hra ale zvaneni zvaneni a zvaneni o nicem.

Romeo nesmi zemrit! I kdyby mel jet nekdo za nima a vedouciho produkce privazat k posteli aby ten scenar psal jinak :DD

72
Valerie
Reagovat

70 – A taky tam nazačátku Rybka říkal, že Jana a Rocky se znají. To by mě zajímalo, co je na tom pravdy.

73
Macík
Reagovat

67) :-DDD…a vo tom to je…

74
Thybaumont
Reagovat

Milej Radku, přitáhnul si tady jen, aby si řešil rasismus, nezajímá tě průběh hry, ale čistě jen osobní nenávist vůči jakémukoli etniku. Takže milej Radku, už s tím jdi do prdele, idiote.

75
petto
Reagovat

co by kazdy nedprumerni clovek ze zakladni skolu dal za to byt v luxusu a uzivat si blahobit jineho naroda -nic neplati jen musi plnit ukoly neco kvakat aby lide ji bud meli radi nebo neradi.. ale take stesti mela taky clovek jako je nela-prototyp psychopata ktery ma jasny cil-nicit navadet davat myslenky tak aby ostatni nad tim premysleli a davali to nejevo tak aby ostatni nepoznali kdo je zdroj te myslenky.tomu se rika ridit cloveka tak aby nositel puvodni myslenky mel prospech a vliv a mohl si lecit sve komplexy sve dokonalosti ..nadrezenosti..v lecitelstvi je to neuronicky psychopantanticky jedinec ktery zil normarni zivot ale nekdo mu ten zivot nabural -a uz mu nic nepomoze..zas napravit tak aby byl a zil normarni zivot.

76
Macík
Reagovat

69) no jo :-D oba jsou dost temperamentní…asi se museli hodně držet, páč já čekala od brumly dělovku do nozdérek cukríka…

77
Ludmila
Reagovat

61- jo je to jeho věc a nevadí to, pokud není vidět náš obličej v tv, kde s ním grilujeme klobásu, pokud by to prasklo, tak by mu tam žádná holka nedala a to produkce nechce

78
anja
Reagovat

74 Thy, fakt jo :))) on to Radek řeší i u minulého článku jakýmsi obsáhlým elaborátem :DD

79
dessin
Reagovat

74: souhlas
75: ivo, iva, otto, petto a matto – proc se obtezovat jednim nickem kdyz jim muzu mit vicero ze? nauc se aleposn cesky vzdyt se to neda cist diky

80
Ludmila
Reagovat

už se na rasismus a nerasismus vykašleme, stejně nic nevyřešíme, zajimavější je probírat strategie, včera jsem koukala jak Natalie a Vlado třeští při hádce oči a vzhledem k tomu, že pitomá Jana provalila strategii, tak bych se nedivila, kdyby jim Vlado všem nevytřel zrak a vybral si nakonec někoho jiného a ne Klaudii (ať jim tam nedělá pitomce)

81
Macík
Reagovat

80) nóó, on tam docela dobře hraje i zatím neviditelný růůžový panter Vikouš :-D

82
Valerie
Reagovat

80 – Souhlas. Vladův výraz při té hádce byl k nezaplacení. :D

83
FF
Reagovat

80 – nemyslim si, ze jim Vlado bude muset delat pitomce, vzdycky, kdyz si soutezici domluvili nejakou strategii tak jim stab zamichal s parovanim – podle me to bude stejna i ted – treba tak ze si vlado bude vybirat prvni – pokud by si vyberal Klaudii jsem zvedavy jak dopadne Romeo

84
Ludmila
Reagovat

81- souhlas, myslím že je tady Viktor podceňovanej a aby jsme se nedivili, když to bude nejsilnější hráč, právě díky tomu, že do toho nedává emoce ale chová se jako obchodník

85
Ludmila
Reagovat

83- myslím že zásadní bude, jaké číslo si kdo vytáhne

86
Thybaumont
Reagovat

78.. nejspíš asi člen dělnické strany, možná sám intelektuál Vandas:-)

87
Melanie
Reagovat

80, Ludmila: Z hlediska strategie by podle mě bylo pro Vladka nejlepší vyřadit Nika (pokud by měl tu možnost.) Romea teď likvidovat nemusí, protože většina je stejně proti němu, už to není tak silný hráč a vyřazením Nika by ho připravil o jediného spojence a ještě víc jeho pozici oslabil, takže Romeo by pravděpodoně letěl při dalším párování a tak by si tam zajistil další čtyři týdny (tedy jejich 20 dní.)
Mně osobně by se to nelíbilo, Romeo i Niko mě zatím baví, ale na místě Vladka bych to tak udělala.
Nejvíc mi leze na nervy Viktor, ale z hlediska hry to taky nedělá špatně, jak sám řekl, hlavně nevyčuhovat, drží s tím podle něj nejsilnějším, takhle se tam může ještě nějaký čas udržet.

88
Valerie
Reagovat

Co kuje Viktor, by mě fakt zajímalo.

89
FF
Reagovat

Nechme se v pondeli prekvapit, podle me se produkci moc nebude chtit nechat vyhodit Romea, v urcitem smyslu ho potrebuji stejne jako Nelu

90
Elko
Reagovat

jj, Vladov pohled bol super :) …v upútavka, čo uvidíte zajtra (teda už dnes) mal tiež Vlado podobný výraz :)

Mne by najmenej v tejto parte chýbal Viktor, zdá sa mi, že vôbec nevie ako má hrať, raz sa otočí na tú stranu, raz na druhú, podľa mňa sa sám stratil a mal by si nasadiť supermanovské slipy, možno mu to pomôže.

Janu dobre zhodnotil FF, v predchádzajúcom článku.

91
Valerie
Reagovat

Já bych se asi obešla bez Tomáše a Rockyho bych taky oželela. Hlavně aby nešel Niko, ale nevim nevim.

92
XMAN
Reagovat

Připadá mi že Romeo a Klaudie mají ohledně svojí romance opravdu velkou smůlu a máme ji i my diváci. Oni jsou asi jediní dva, kteří by si spolu v hotelu mohli začít něco skutečně vážného ale když se k tomu schylovalo poprvé tak Romeo přišel o Klaudii a teď když se k tomu schyluje podruhé tak to zase vypadá že Klaudie přijde o Romea……

93
Evka
Reagovat

67, ano tak..Nela nadává někomu do cikánů a sama?? Je něco víc? Jak se živí, co je ona? Nicka, možná ještě horší. Romeo bojuje za sebe, ve spoustě věcí má pravdu, byla by ho škoda.. Jana u mě klesla až na úplné dno a zajímá mě, kdy prozradí, co řekl Niko, že chce aby Nela vypadla neskutečným způsobem! Co ji zatím zadrželo to neprozradit? Holka holt přešla na druhou stranu a nevěřím, že jen kvůli tomu, že si jí tolik Romeo nevšímal..
Připadne mi směšné, jak tady psala některá dívka, že Nela, Niki, Viktor jsou dobro a ta druhá strana Romeo..zlo..No každý to asi cítí jinak. Každopádně Romeo nebo Niko půjdou, Viktor nepůjde a Rockyho Jana podrží:-(

94
XMAN
Reagovat

Mě už je to po včerejšku jedno, ať vypadne z kluků kdokoliv kromě Romea a Nika, budu za to rád. Rockyho nesnáším, Viktora za to přitakávání Nele už taky, Tomáše jsem měl rád ale včera se taky zachoval jako sračka a přidal se k většině….takže ať vypadne Rocky, Viktor nebo Tomáš, budu za to jedině rád.

95
anja
Reagovat

88 imho Viktor nekuje nic. S viktorem mám problém, nastoupil tam s imidží a řečma supermana, že by člověk od něj čekal, že to tam rozbije, rozvíří svýma strategiema, ale kde nic tu nic. Nejdřív paranoidně rozjímal na kameru jak je všechno jinak než to vidí on až se z těch svých bludů sám sesypal. Připadá mi, že se tam všeho a všech bojí. Pro mne tam zatím kromě růžového klobouku nedonesl nic co by stálo za řeč. Ten jeho dištanc posed a vytřeštěné oči na kameru když má něco říct, hovoří za vše

96
Evka
Reagovat

91, přesně jak jsi psala, mám z toho strach, že to tak bude..Ovšem Vlado zatím neví, že Niko je na straně Romea…A pokud produkce by postrádala Romea, Nika nee?? Myslím, že taky ještě může být v leccčems platný tam..A jak říkáš, Rocky, Tomáš ani Viktor by mi nechyběl..a myslím, že tam ani nejsou vidět tolik..

97
FF
Reagovat

90 – Nemyslim si, ze Viktor nevi jak to hrat, jeho strategie podle me je drzet se uprostred pelotonu pekne v zavetri, kdyz se blizi nejaka premie tak projevit trosku aktivity a zase rychle zpatky do zavetri

98
Thybaumont
Reagovat

ale podcenujeme pořád toho Vlada, on má moc a evidentně se nejlíp cítí s klukama ze Slovenska, tenhle aspekt bude dle mého asi hodně důležitej.

Reagovat

Valerie (72) já bych o tom nepochyboval. Psal jsem to již při Rockyho vstupu do Hotelu Paradise, že je dost pravděpodobné, že se znají. Olomouc není zas tak velké město, abys tam nepotkávala své kalící vrstevníky v těch pár podnicích, co tam jsou. Ano, jsem původně z Olomouce :))

100
Macík
Reagovat

97) přesně tak :-)

101
Macík
Reagovat

99) hmm…v Olomouci mám babičku :-D

102
XMAN
Reagovat

Ideální by bylo vyřazení Nely za rasistickou urážku, v pondělí vypadnutí Rockyho a další týden vypadnutí Jany a Nikoly….nic z toho samozřejmě nehrozí. Ale Romeo, Niko a Klaudie by tam prostě měli zůstat až do konce.

103
Valerie
Reagovat

98 – Mohli by se na Vlada víc zaměřit v sestřihu, zatím na mě působí jako pohodář a mám pocit, že ta hysterie, co tam teď panuje, se mu moc nelíbí. Ale fakt si netroufnu odhadnout, jak s tím naloží.
Ale když si všimne, jak se k sobě mají Klaudie a Romeo, mohl by se zaměřit na cíl číslo 2 – Niky a poslat domů Viktora. To by mi nebylo zcela proti mysli. :D

99 – Takže ti dva budou asi taky držet hlavně spolu. :)

104
Elko
Reagovat

Keď spomínate toho Tomáša, včera ma ešte pobavilo ako sa Romeo spýtal, kto chce, aby išiel preč z hotela. Ruku zodvihli 4 ľudia.
Romeo sa opýtal či to ste všetci a Tomáško ako hrdina zodvihol paprču tiež :D

105
Melanie
Reagovat

91, 96: Niko vůbec nemusí vypadnout, taky záleží na tom, která z dívek se za něj postaví. Já tedy vůbec zatím nemám představu, která si koho vybere (kromě Nikol, ta je jasná.) Nela Nika? Jana Rockyho? Koho si pak vybere Natálie? A jestli Natálie půjde před Janou a vybere si Rockyho, kam pak půjde Jana? Je to zamotaný. :o)
A stejně jsou to jenom úvahy, dramaturgie podle mě to, jak bude vypadat imunita, stejně rozhoduje až na poslední chvíli podle toho, jak se to tam vyvíjí, aby jim to hrálo do karet.

106
Evka
Reagovat

105, vlastně jsem to psala tobě, tys psala to, jak by Vlado mohl postupovat..Je fakt, že nevíme nic a přesně ale jak říkáš..Která holka by i mohla Nika vybrat??? Nikol těžko, kdo dál?? A ani mě nenapadá, koho si vezme Nela?? Včera mě napdla alternativa, že nechá ať si Nikol vezme Nika a ona bude s Viktorem, rozumí si s ním a drbe s ním všechny..Ale nevím!! A přesně koho si vezme Natálka??

107
XMAN
Reagovat

Nikol jasná právě že taky není, protože sama řekla že má strach z toho aby si Vlado nevybral ji a tak si nechce stoupnout ani za Viktora ani za Nika protože by pak jednoho z nich Vlado poslal domů…..pokud se Vlado bude řídit tím koho chce tak vyřadí toho kdo bude stát u Klaudie a nebo u Nikoly, protože ta se mu taky líbí…..no vidím to na ještě větší masakr než bylo vyřazování ve kterém vypadl Leo.

108
anja
Reagovat

105 Melanie, přesně tak, je to už tak domotaný a ještě to domotají s imunitou, ani se neodvažuju párovat je si tak pro sebe…….. a když přemýšlím, kdo by mohl vypadnout, kdo by mi nejmíň chyběl, vychází mi Viktor – není ani vtipný ani zábavný ani výrazný, nic…. Tomáše a Rockyho bych si tam pro srandu ještě nechala

109
FF
Reagovat

K Nikovi by teoreticky mohla jit i Jana, pokud by v te chvili nebyl uz volny Kubanec

110
XMAN
Reagovat

108: Já Rockyho už ne, když chci vidět šimpanze, můžu si zajít do zoo. Na co se ještě dívat na jednoho podprůměrného v Hotelu Paradise….kdyby ho tam aspoň zavřeli do klece a krmili ho, tak neřeknu.

111
Lakaty
Reagovat

69 Anja, čumáková konfrontace mezi R+R hrozila fyzickým napadením, a že to kluci ustáli, je fajn. Cikánská horká krev se těžce krotí a o kubánském temperamentu ani nemluvě. Zdá se, že Rocky je atypický Kubánec, protože těm huba jede jako kulomet a při hádce jsou k nezastavení. Vznětlivost, žárlivost jsou další typické znaky pro mužské domorodce z Kuby. Jinak to jsou velcí romantici a famózní tanečníci, kteří si libují ve velkém ženském pozadí. :-))

112
Evka
Reagovat

Mnš včera i pobavil Rocky, začal tam vyřvávat na Klaudii, jak u něj skončila..takové taktiky, hnus…Hm, a co dělal opačný tábor? Žádné taktiky u získání imunity pro Nelu?? Taktizují všichni a on tam mlel, jak je ona odporná..Já jsem clkem brala dost předtím, jak říkal, že nebude s Dianou plácat bábovičky a hrát si sní..Měl svůj názor. Ovšem nějak se nám ZNELIZOVAL:-))

113
anja
Reagovat

111 tak žárlivý Rocky je a dost hodně :)

no origoš kubánec je mix španělských kolonistů a afrických otroků, Rockyho rysy by tomu i odpovídaly… a že je trochu utlumený, to může být taky tím, že jeho matka je češka, mírná slovanská povaha

114
dishy
Reagovat

No nemám na to, abych to tady pročetla celé…Ale každopádně asi už nemám nervy to sledovat :-D Jana je krysa, Nela je opravdu p… a držela jsem se moc, ale nemám od teď pro ni už lepší slovo a jestli mi v pondělí odejde Romeo nebo Niko, tak nevím…
Tomáš se taky vybarvil, no typický měšťák, Rocky stejný jako jako ta arogantní slepice a Jana…no prostě jsem rozčilená a ta debata u stolu opravdu ukázala, jak řekl Viktor. Ukázala, že většina je v područí N.

115
Evka
Reagovat

114, lépe bych to nenapsala, taky přemýšlím, zda to sledovat. Minulý týden jsem byla ráda za Tomáše, že ještě zůstal, teď mi připadne jako slabošek, dobrý ven Romeo, hlavně, že nebudu v ohrožení já, musím držet s davem..A Jana, já jsem včera jen koukala a koukala..Nela ji chtěla ven vyfičet, Romeo jí kryl záda a…Vím, je jí 19, přesto má včera diplom za kr…dne!

116
Elko
Reagovat

Tí, čo ste pozerali slovenského farmára, viete aká je to postavička :D

Martinka čaká na pozvánku do raja, už si nakúpila aj plavky :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=390149284348965&set=a.275272665836628.73916.275184522512109&type=1&ref=nf
To je prípad za milión a vy ste ju nechceli do českého farmára, tscc :)

118
ZlodejkaKnih
Reagovat

Vždycky tu ty diskuze jen čtu, ale teď mně to fakt nedá a musim se taky zapojit :D ahojte všichni!!! :)

116 – co-to-do-háje-je? :D Škoda, že už tam neni Leo…s tímhle na pokoji by si užil – neříkal, že má rád ženy „krev a mlíko“ nebo tak nějak? :D

Jinak nemám ráda Nelu a myslím, že ta kráčmera by fakt mohla jít domu a nic by se nestalo… Jako předčítačka dopisů dobrá, ale jinak mi akorát vždycky zkazí den :D

119
anja
Reagovat

116 klidně s martinkou šup do ráje :)) já ji miluju! o té jsem připravená i prohlásit, že je SVÁ :D houby Nela je svááá jak tu někdo psal. Martinka rullezz!

120
karel
Reagovat

znejakeho duvodu mi neni jasne proc teda produkce nerekne vladkovi at si vybere dve holky na rande aby si vybral-vzdy to tak bylo,a tedka pry jak prisel tak rikal ze prece musi nejaky par rozdelit ale stale nic.takze to je divne-a posledni dobu nejak to losovani pri parovani neni ukazane.jake kdo cislo losuje.

121
LadyXL
Reagovat

Já si myslím,že Vladovi by nedělalo problém vyřadit kohokoliv. Nemá zatím k nikomu vazbu. Ale pokud bude vyřazování stejné jako u holek,tak si budou přeci stoupat holky za kluky ne? Pak by bylo fajn, udělat Nelinu táboru čáru přes rozpočet a tak by si Romeo měl stoupnout za Nelu. Už pro ten ksicht,co by udělala (o ostatních nemluvě), by to stálo za to! A pochybuji, že Vlado si ji vybere…, pak bychom tam měli sado-maso celý příští týden.
A vůbec se mi nelíbí, že se mohou během týdne dvojice navzájem vyměnit.To by jim také měli zakázat,protože nač se pak navzájem vybírají?

122
Prochor
Reagovat

To s Kleopatrou z Turca je pravda? Jestli Nela uvidí krasavici z Holywoodu tak vytřeští zraky. Ale byla by to bomba rotože Klea si nenechá nic líbit.

123
ZlodejkaKnih
Reagovat

121 – moment…holky si stoupaj za kluky, takže Romeo si logicky nemůže stoupnout na Nelu ne? :D

124
dishy
Reagovat

116 ano, Martinku do Hotelu a Nela to už nezvládne…jak pak okomentuje ji…když už Vlado ji nepřipadal dost dobrý z těch 15 mil. krásných lidiček:-D

A jinak snad si Klaudie vylosuje 1 nebo 2 a stoupne si za Viktora nebo Rockyho, ale vzhledem k tomu, že to je na produkci, tak se bojím…

125
LadyXL
Reagovat

123-no mám v tom guláš, minule si vybíraly holky. A ono to nefunguje opačně? Vždyť jsem už jednou viděla, jak seděly holky a kluci si stoupali za ně – to vypadl Leo (a Niky). Je fakt,že holky stále mluví o tom, že např. Klaudie si stoupne za Rockyho… Ale kde berou jistotu, že to tak bude? Že až pak nastoupí Vlado a vybere si… Asi to bude,jak tu někdo psal, že se produkce rozhodne podle probíhajícího děje, jak jim to bude pasovat do scénáře…. Ale uznej,bylo by to fajn, jenže to Romea nenapadne :-(

126
kkirk
Reagovat

Je mně celkem dost podivné, že Zuzku vyhodí za banalitu(vzhledem ke sledovanosti i neoprávněně- protože chtěla být upravená), Vierku za něco, na což ji neupozornili a toho Varáka za relativní kousnutí, té užvaněné a řešící -perpetum mobile, Náně, že tu Nelu se základním vzděláním,dle pravidel TV Prima a JOJ, nevyhodí , jasně a na minutu, za rasismus. Prostě – nazdar, všichni, ti tři – nedobrovolně odejití – jsou nic proti této náně. Je vcelku jasné, že hlavním dirigentem je produkce, ale všeho moc škodí a možná by bylo dobré, byť je to show, někdy použít i , tu relativně slušně smíšlející, část mozku.zdarec

127
Evka
Reagovat

124, kdyby to bylo na produkci, tak jim by nejvíc vyhovoval odchod Tomáše. Až na slibování romantiky děvčatům tam podle mě není na nic už..

128
LadyXL
Reagovat

Při příchodu Kleopatry by na všechny šly mrákoty! A už slyším Nelu,jak říká, kde jsou ti vyvolení z 15milionů?? A ona je podle nich rovna Martince …. :-). Myslím,že by se nikdo týden nedostal k slovu :-),někdo by oněměl, někdo by se musel ožrat a ostatní by Martinka ukecala k smrti :-))

129
kkirk
Reagovat

oprava a omluva – – smýšlející

130
ZlodejkaKnih
Reagovat

125 – no jo, minule vlastně „stoupaly“ holky a vypadávali kluci…to mi nějak nedošlo! :)
Je fakt, že produkce s tím čachruje jak se jí hodí a to podle mě není úplně ideální… Co je to za reality-show? :D Trochu mi to připomíná tu arénu z Hunger Games – na nepohodlný prostě stačilo shodit strom a hotovo :D

Jinak tohle řešení – že by si Romeo stoupl za Nelu a Klaudie Viktora by bylo asi nejlepší, ale taky pochybuuju, že na to přijdou… Někdo by jim měl dát přečíst tuhle diskuzi – všem, třeba taková Trouba na krocany by z toho asi nemohla :D

Vlado zatim vypadá že se dobře baví. Je super, jak ho ostatní ignorujou a myslej si, že maj přesně zmáklý co udělá :D Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, jestli za nim před vyřazováním přilezou zástupci z obou táborů a předloží mu svoje strategie – jak se bude tvářit :)

131
karel
Reagovat

kluci budu sedet a holky budu vybirat-a ten kdo ma ochranu pak rozhodne-kdo vypadne kdyz- vypadla lenka tak holky sedeli a kluci stali a tedka to bude naopak-a dalsi tyden zas holky sedi a kluci stoji-

132
ZlodejkaKnih
Reagovat

Mimochodem – taky někomu připadá tak šíleně trapná věta „Nikdy nevíš, co se stane v ráji“? :D Vždy když ji tam někdo řekně, pomalu se červenám za něj :D

131 – tohle jsem si taky říkala, ale je fakt, že to vyřezení pokaždý probíhá trochu jinak

133
LadyXL
Reagovat

131-asi záleží na štábu, co určí. Jak jsem psala,když vypadl Leo, seděly holky, kluci vybírali a vypadával kluk,kterého vlastně vyhodil „imuniťák“-Viktor. Těch variant je několik,taky už to minule někdo psal, co vše už bylo použito… Prostě, co se štábu bude hodit, to použijí… Ale dvojice Nela-Romeo , jééé já bych to chtěla vidět :-D.

134
Evka
Reagovat

Já osobně čekám před vyřazením perlu od Jany, prozradí, že chce Niko nechat Nelu vypadnout a je spolčený s Romeem, bude nečekaná taktika a kdoví?

135
anja
Reagovat

122, 124 mňo Nelu by regulérně šlehlo, protože by byla její teorie o nejkrásnějších lidech z 15 miliónů úplně v p*deli……. a odvezli by ji do speciální vypolsrované místnosti. Je taková přímo v hotelu? :) měla by být :)))

136
Valerie
Reagovat

132 – Ano, trapnější je snad už jen „jsi falešný/á“. :D

137
anja
Reagovat

133 Lady, tu tvou spekulaci o páru Nela + Romeo jsem četla už pod minulým rekapem, hehe pobavilo mě to :D…… já už, vážení přátelé, nepobírám kdo si koho vybírá, kdo bude sedět a kdo stát a kdo se te´d za kým jakože bude stavět, mám v tom hokej, ale sranda by byla, kdyby si Nela a Romeo na sebe prostě ZBYLI :)))

138
ZlodejkaKnih
Reagovat

135 – ono to je top :D top 15 debilů – však na základě jakých kritérií hledali? Většina z nich fotila „ošklivé hambaté“ obrázky …

Podle mě dělali casting někde mezi solárkem a speciální školou :D

139
ZlodejkaKnih
Reagovat

136 – „Jsi falešná“ je taky super :D A nebo „Jsi hráč“, když si potřebujou lízt do zadku a nemůžou to říct přímo :D

140
dishy
Reagovat

138 – jj, taky mám pocit, že IQ, počet partnerů a hanbatých fotek bylo měřítkem těch selebrit :-) ovšem ta slepice z Brna, jíž nazývá vesnicí, si myslí, že jsou elita národa a tady na ně čekáme s červeným kobercem + na Nelu čeká i nabídka práce v matičce Praze :-D
akorát pár lidí se jim tam vymyká…

141
J.
Reagovat

Ono to může být i tak, že řeknou, že se to zase mění a pro změnu vybírají holky, a kdo zbyde poletí – krom Vlada, který může vybírat jako první a nikdo by ho nesměl vyřadit. Ale tohle je každý týden, v tomhle se moc taktizovat nedá, viz minulý týden – holky si to pěkně rozvrhly, pak jim přišlo, že si musí vzít každý někoho jiného než při minulém párování, pak jim přišlo, že nevybírají holky, ale kluci a zas byli v řiti :oD

Rasové (ne)výroky bych přešel. To, že Jana vyžvanila celou taktiku, když je fakt, že si to mohla nechat až do párování a pak prostě podrazit Romea stoupnout si třeba za Tomáše – Romeo by šel ke Klaudii (nebo ona k němu) a Romea by tím třeba vyřadili – sice byla chyba (i když pak by jí každý vyčítal že ho podrazila stejně) – nicméně, každý tam hraje sám za sebe a to že vyzradí taktiku jiných, je buď posune dál a vydrží tam nebo je to vyřadí, protože mu pak nikdo nevěří… Ale to je věc každého – Jana víceméně shodila Romea a Klaudii, ale Niko byl u toho taky a o něm neřekla ani slovo. Takže bych to viděl tak, že nejspíš opravdu žárlila a vlezlo jí to na mozek a bylo!

Nicméně, my co se na to díváme si asi málokdo umíme představit tu situaci (pokud jsme něco takového neabsolvovali) – jaké to je, být zavřený v krabici se skoro jedněma a těma samýma lidma, několik týdnů pořád dokola, nedělat nic, nemít kolem sebe nic (tv, rádio, pc, lidi které známe…) atd. Mě stačí týden s celou rodinou a máme ponorku jak prase! Takže za sebe bych ty lidi zas takovýma urážkama nečestoval, taky je tam pár takových, bez kterých bych se tam obešel, ale je mi jasné, že v reálu jsou ty lidi mnohem „normálnější“, než v tomhle vypsychlém prostředí :o)

142
karel
Reagovat

to asi proto ze nechtela nachnevat nelu-preci ji v necem potrebuje -a nika ma rada kdyby se prerekla tak by bylo zle -a niky a niko kdo vi jak by to probihalo kdyz planoval odstranit kamosku nelu jedinu tam-.

143
sumec
Reagovat

V posledních dvou dílech šla kvalita řešitelství Řešičky rapidně dolů. Nemůžu tomu uvěřit ale chybí mi to! :D

144
Elko
Reagovat

Tiež som ešte zvedavý na rozhovory dvoch súperiek, teraz dvoch kamarátok Nely a Jany :) ako si budú navzájom mastiť egá.

145
dishy
Reagovat

http://www.super.cz/10614-to-vas-pobavi-michal-z-hotelu-paradise-se-zivi-jako-reklamni-kralicek.html

Rocky jako milý králíček….jojo, do minulého týdne jsem ho považovala za chytrého, milého ňufku :-D

146
Valerie
Reagovat

144 – Mám takovej pocit, že Jana Nele těžko zapomene, jak na ní machrovala po minulém vyřazování. Spíš bych to viděla tak, že se s ní teď na chvíli spojí, uchlácholí jí vybranými informacemi, patrně se dočkáme anální sondy a až bude letecký den pro holky, vrazí jí kudlu do zad. Nebo to aspoň zkusí.

147
ZlodejkaKnih
Reagovat

146 – mně ta Jana momentálně přijde jako mimoňka, která má fakt pocit, že Nela jí pomůže… a že ji to hned tak nepřejde :/ Podle mě úplně zapomněla hrát a vzhlíží k Nele jako k modle :D

148
Elko
Reagovat

a mohol z nich byť taký pekný pár :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3442958867063&set=o.260270657353239&type=1&ref=nf

145 dishy: králiček Rocky hral aj v klipe Majka Spirita.

149
EvcaK
Reagovat

Janě ujely nervy ze žárlivosti. Čímž si pod sebou podřezala větev. Nikdo ji nebude už věřit a pokud se nestane nic extra, tak při příštím holčičím vyřazování půjde ona.

Rocky jako králíček působí mile:)

150
XMAN
Reagovat

Jana je zmagořená hysterka, jak tam včera řvala na Romea a pak u toho stolu všechno vyžvanila, tak to už viděla rudě a nebyla schopná se vůbec ovládat, byla nepříčetná. Skutečný hráč se ovládat dokáže a je smutné že ona ani neměla žádný důvod k takovýmhle hysterickým výbuchům. Doufám že Romeo teď dodrží to co slíbil – že u něj Jana skončila a že už se s ní nikdy bavit nebude.

151
ZlodejkaKnih
Reagovat

150 – když ono v Paradise hotelu málokdo dodržuje svoje stanovisko dýl než do další kocoviny :D

Btw, když jsme u těch slibů a názorů – myslíte, že Rocky ještě furt nadává na Klaudii? Páč na konci toho posledního dílu už mi zrovna dvakrát přesvědčenej nepřišel :D

152
Petra
Reagovat

Nasa Nelka, pry „Stydela jsem se za ni“ :)))

http://www.regionycr.cz/view.php?hlasovani=4&cisloclanku=2011090317&rstema=344&rsstat=5&rskraj=2&rsregion=4

„…jednadvacetiletá Nela, která se po úspěšně zvládnutém studiu na Obchodní akademii vrhla na podnikání. „Vlastnila jsem v centru Brna kavárnu, organizuji soutěže krásy a starám se o hostesky v klubech po Brně a okolí,“ uvádí.“

:DDDD

153
ZlodejkaKnih
Reagovat

152 – Jen Bůh ví, jakej druh hostesek to je :D Ach jo…ale nohy má pěkný :D :)

154
dishy
Reagovat

152 – a najednou má obchodku:-D
Dvě perly:
Které partie Tě na mužích zaujmou nejvíce nebo jako první?
Nejdříve mě zaujme muž jako celek. Poté se dívám na boty, hodinky a nehty. Pode toho se pozná čistotný, upravený a slušný muž.
(Podle hodinek se pozná čistota muže nebo velikost konta?)

Seriál: Seriály příliš nesleduji, ale dřívě mě zaujala Pojišťovna štěstí. Film: Saw 1-6, Nezvratný osud…

155
galadriel
Reagovat

152 – sekne jej to na tých fotkách – hodnotenie 1,39 hovorí za všetko. fotogenická je. škoda, že sa tak málo smeje.

156
XMAN
Reagovat

Tak má ta Nela základku nebo obchodku, jak to teda vlastně je? :-D

Reagovat

XMAN (156) Prima uvádí, že má pouze základku. Tak bych jim věřil :)

158
pedro
Reagovat

už v první třídě kšeftovala o přestávkách se svačinama s ostatníma děckama => má obchodku

159
dishy
Reagovat

XMAN – Nela uvádí na FB profilu jako vzdělání Scola Comeniana, což je soukromá obchodka v Brně, 17000Kč za rok…
Jinak minule tu někdo dával odkaz na registr dlužníků:
http://www.centralniregistrdluzniku.cz/protikorupcni-linka-zverejnene-zaznamy/1719.htm
kde s euvádí, že nemá žádné vzdělání…tak bych taky věřila Primě

160
MartaK
Reagovat

Obchodka jakože obchodní akademie, tedy SŠ jestli se nepletu, nebo ještě nějaký vyšší level? Omlouvám se mám v tom trochu hokej…

161
Evka
Reagovat

Obchodní akademie je SŠ s maturou..a tu rozhodně Neluš nemá! Mám dojem, že se s tím už někde i na jiných strábkách chlubila, že má jen ZŠ..

Reagovat

BTW: Jana má taky aktuálně jen základku :)), ale ta třeba ten gympl ještě dostuduje, i když nevím nevím. Přerušit studia jakousi reality show, to nesvědčí moc o inteligenci :)

163
Evka
Reagovat

No Jana, ale ještě může, to je fakt. Nela zřejmě ani nechce, je lepší někoho ulovit..Jinak na hlav. stránce je, že dnes se vymění Klaudie a chce být s Romeem do vyřazování..Ajajaj, to zase bude romantika a mně bude líto když je rozdělí….A to jsem si kdysi přísahala, že na takovou pytlovinu jak je Paradise se já dívat nebudu….a kdepak sliby mám:-D

164
dishy
Reagovat

162 – jo jo, to říkala hned ze startu, že je ve druháku nebo třeťáku, protože přerušovala pořád…ale ta to třeba doklepe:-)
tam mají jiné hodnoty, vždyť byli vybráni ti nej nej v každém ohledu z 15 mil. krásných lidí :-D

Reagovat

Jj, nejkrásnější lidi z 15 milionů, jak říká Nela :))

166
dishy
Reagovat

A když to říká Neluša, musí to být pravda. :-D

167
anja
Reagovat

Nela ani Jana nepotřebujou ani žádnou maturitu ani žádnou školu ani žádné vzdělání. Vylezou z hotelu a budou slavné ……. haloooo!! :)

168
XMAN
Reagovat

Smutné je, že ony to vzdělání vážně nepotřebujou. Protože se vždycky najde nějakej zazobanej najivní blb, kterej ty nány bude sponzorovat.

169
anja
Reagovat

Rocky „reklamní králíček“, tyy jo, to je profese :)))

zabijte mě, ale já když vidím tyhlety příšernosti převlečené do plyšových overalů, ať je to kde je to, v marketu, na ulici, na dovolené, tak panicky zdrhám a drbu se na celém těle, protože mě všecko začíná svědit – asi mám na to fobii….

170
Evka
Reagovat

167, slavné na pár dní a nocí. Al přece jen když je Nel tak krásná z těch 15.mil..tak kdoví, třeba si krasavici namluví některý sportovec! A z Prahy, ne z Prahy z New Yorku. A bude pak Paradise 2, příběh NELY SLOVÁKOVÉ!!

171
GGG
Reagovat

kdyby tam nebyla Nela,Niki a Jana …tak není tady očem psát…

172
Enemy
Reagovat

159 – tzv. CERD není nic jiného než podvodná stránka jistého vykuka jménem Jiří Jehlička. Je to naooko tvářící se seriozní registr dlužníků, ale opak je pravdou. Sám dotyčný byl už trestně stíhaný… viz.. http://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Jehli%C4%8Dka Takže bych informacím tam uvedeným věřil jen s velkou opatrností.

173
Mic
Reagovat

Tady někdo zmínil, že když byla Nela s Leem v nejlepším, tak mu říkala „nemám kde bydlet“. Taky jsem to slyšela, ale nechtělo se mi věřit, že slyším správně. No chápete to někdo?

174
Ksčenka
Reagovat

Já vás nechápu ! Niko je špatný , protože dělat gay prostituta – Nela je špatná protože má jen základku – ale že se budete vysmívat Rockymu, který „maká“ byť jako růžový králíček už je i na mě moc. Co vy jste za lidi? Mě doma učili, že každá poctivá práce je dobrá . Zajímalo by mě co dělá ten váš “ cukrík“ ( žeby podpora a sociální dávky) . Cháu, že nenávidíte Nelu – ale nechápu, že se snižujete na její úroveň vysmíváním se práce Rockyho…

Reagovat

Ksčenko (174) já na brigádě Rockyho nevidím nic špatného. Na Moravě je člověk vděčný za každou brigádu. Takže za mě palec nahoru.

176
Juchna
Reagovat

To napětí a negativní emoce včera doslova prosakovaly i přes obrazovku. Jaký rozdíl, ta partička teď a před několika týdny! Začalo to jako rozverný mejdan plný kamarádů a srandiček, párovalo se podle sympatií a skutečné chuti s někým být a teď je to čím dál větší psycho, podporované chytře namířenými tahy režie, která ve svých figurkách úmyslně čím dál víc povzbuzuje jejich nejtemnější já a stoupající agresivita v uzavřené kleci začíná čím dál víc odhalovat jakou kdo hraje ve smečce roli. Romeo a Rocky jsou nejvíc vřeštící paviáni, nejvíc cenící zuby, Romeo s obrovskou chtivostí zaujmout vedoucí postavení, stejně jako Jana, která se začíná z tiše se plížící hravé a mazané kočky měnit v drápající a kousající bestii, neváhající lísat se tam, kde jí z toho plyne užitek, aby o to bolestivěji pak kousla, Rocky prostě jenom vřeštící a demonstrující svou opičí sílu. A do toho všeho primitivní alfa samec Nela s chladnýma hadíma očima a přesvědčením o své totální nadřazenosti a neomylnosti, které je tak neochvějné a pevné, že má na slabší jedince hypnotickou moc a s odhodláním jít přes mrtvoly z ní činí vůdce stáda, z kterého jí půlka opic slouží a druhá půlka na ní cení zuby – otevřeně nebo tajně…(tajně nejspíš i ta první půlka, s výjimkou věrné fenky Nikoly, která sice taky umí štěkat, ale ve skutečnosti chce, aby ji všichni drbali za ušima a umí ze sebe dělat mazlíčka, čímž zároveň nevědomky tvoří druhou – lidštější půlku monstra zvaného Nela a tím ještě umocňuje její moc) Zajímavým členem tlupy je Klaudia, inteligentní samička s obrovskou přitažlivostí pro ostatní samečky, chytře a nenápadně využívající svou moc, která na rozdíl od brutality Nely vyplývá z jejího něžného půvabu a zdánlivé bezbrannosti a bude zajímavé sledovat, který přístup je v hře o přežití v psycho hotelu účinnější, stejně jako bude zajímavé pozorovat 2 úplně odlišné typy – klidného a hodného médi Nika, z kterého se začíná stávat rozhněvaný medvěd – zatím jen docela potichu bručící, a krysičku Viktora s pichlavýma očima a dravýma krvelačnýma zoubkama, čekající v bezpečí na svou příležitost… 2 šedé myši Tomáš a Natálka nestojí moc za zmínku a Vlado… tam to ještě může být hodně zajímavé…
V tuhle chvíli si připadám jako zvrhlý pozorovatel docela zvrhlého experimentu, a i když jsem včera byla z téhle bandy už fakt utahaná, stejně s tou zvrhlostí nepřestanu, dokud neuvidím kam až to povede a co z toho vzejde. :-P

177
Ksčenka
Reagovat

176 – dokonale popsané – 100% souhlasím

(kopu za tým Nela a spol.)

178
Valerie
Reagovat

174 – No upřímně… kdybych měla jet někam, dělat ze sebe debila před kamerou, s tím, že možná někdy uvidím 50 000 euro, pokud tedy dřív a mnohem pravděpodobněji neskončím na psychiatrii, tak beru králíčka. :D

176 – Tyjo, hotovej David Attenborough. :) Výstižný, normálně takovýhle lidi ve svým životě vůbec nepotkávám a tady jich je celá tlupa, zajímavý studijní materiál.

179
semiokluziva
Reagovat

Radkovi-66: (ostatním se omlouvám, ignorujte to, já ale musím zareagovat-ačkoliv se zpožděním- protože mě kolega vytočil): halóóó, říká ti něco „příklad“? Totiž to, co bylo v mým textu, byl příklad, chápeš? Samozřejmě je rasismus i to, když řekne cikán „debilní Čechu“ kdekoliv jinde v republice, je to úplně stejný. Příklad severních Čech byl zvolen čistě účelově, bo je obecně nejznámější…Takže než začneš urážet, zkus trochu přemýšlet.

180
Juchna
Reagovat

178 -Dík. :-D Mě připadá zajímavé, jak se lidi začnou chovat v extrémních situacích, já bych určitě skončila jako šedá a paralyzovaná myš, která se tam všech bojí. :-DDD

181
RAINMAN
Reagovat

V dnešním dílu TOP STAR Love, Martina Gavriely přislíbila, že časem divákům prozradí, v čem jsou zajíčci (rozuměj Marcus Tran) lepší než všichni ti starouši, které předtím měla.

182
Valerie
Reagovat

180 – Já bych nejspíš skončila jako klokan Vendelín a zdrhla přes plot. :D

183
Ksčenka
Reagovat

181 – kdo to je Martina Gavriely ?!

:-))

184
jenkaa
Reagovat

Tak Tomas bodik , kdyz ho nedojalo, jak se mu vrhla na vterinu Klaudie do klina:-))

185
Pattrick
Reagovat

chudák Nelka, ta by měla jít do prostřena :D

186
Tomáš
Reagovat

To jako ve štábu neví, že Nela nemůže dělat se zakysanou smetanou? … vždyť měla tak těžký dětství!

187
Hooper
Reagovat

Tomáše trochu lituju, teď mít Janu na pokoji…

188
jenkaa
Reagovat

A Nikola dalsi plus, kdyz ji rozesmalo a soucasne podrzela Nelu, kdyz se rozbrecela pro dort.-))pritom verim, ze Nela varit ci pect umi, jen uz proste to nedavaji, vsichni jsou falesni, vsechny veci jsou hnusne:-)))))))

189
viki
Reagovat

Chudák Nela – Kuchtička, sračky jí donesli, kondenzovaný ovoce:DDD ta určitě umí strašně moc vařit…

190
jenkaa
Reagovat

Tomas, ja bych to tak nevidela, neres ted ci Nela nebo nekdo jinej, clovek obecne snese dost a pak se zhrouti pro kravinu:-)))

191
Lee
Reagovat

:D :D ta Nela je fakt psycho :D. Jana zase na ránu…

192
RAINMAN
Reagovat

Další Nelino trauma z dospívání… zřejmě jí kdysi nějaký kluk řekl, že tam má zakysanou smetanu… :-D

193
Icecube18
Reagovat

Tak to jo.Nela bude někomu říkat že je komedie:DDDD

194
Hooper
Reagovat

Nela u mě opět stoupá, dělání dortu je dobrá komická scénka.

195
Ksčenka
Reagovat

Já mám na toho Romea a Klaudii takovou alergii, že se mi otvírá cigánský teploměr v kapse … Jak vidím ten jeho arogantní samolibý ksicht tak vidím rudě.

196
Hooper
Reagovat

„Jsou to tropický vajíčka“ – Nikola zpět ve formě!

197
RAINMAN
Reagovat

195 – Neprožívejte to tolik!

198
Ksčenka
Reagovat

197 – já vím no …co už se mnou.

199
Lee
Reagovat

a „Nelinka“ ti přijde oukej? V tom případě je asi svět vážně zvrácenej…

200
Hooper
Reagovat

Tak na Janu v náladě to nemělo, ale jinak stříbrná medaile zatím v kategorii humorná vložka.

201
Ludmila
Reagovat

176- výstižný, charakteristika Viktora úžasná

202
anja
Reagovat

Romeo má Klaudinku, Tomík má Janku a Nela má zakysanou smetanu .D

203
jenkaa
Reagovat

200:-)) s piskotkama to mozna dotahne na prvenstvi:-)))ted jsem si to pustila zas a super:-))))

204
Evka
Reagovat

195, tak já má milá bych kopla do zadku Nelu a toho sluhu jejího Nikolinku!! Nela- oni jsou s Klaudií tak falešní??? Falešná je ona a Jana?? To je snad záměr režie?? Není možný aby byl někdo takový kretének..myslela jsem, že kabát převlíkají tak rychle jen politici…
A Viktor? Musím být na Vlada hodný…Milá Ksčenko, o ty sis vybrala za partičku k obdivu!?

205
Hooper
Reagovat

Takže Vlado chce být s Klaudií? Tak to by mohla Romeovi pěkně spadnout sáňka:))

206
Elko
Reagovat

Nela: Romeo s Klaudiou sú komédia
No to, čo predviedla s tortou bolo, čo :-))))) to nemalo chybu. Třešničkou na torte bola, keď sa opýtala ako funguje sprejová šľahačka :D toto si musím pozrieť opäť…

207
jenkaa
Reagovat

204 – no jeste se zacni chovat jak Ti tam po x dnech mimo realitu:-)))))snad ma kazdy pravo na nazor

208
Juchna
Reagovat

Ten Tomáš je fakt dutohlav na entou! POKAŽDÉ tak uražený a záštiplný, když se holka, do které pár hodin hustí, jak moc je šťastný, že spolu mají vztah, do něho okamžitě povinně nezamiluje! Tenhle typ chlapů je nejhorší! V prvních pěti minutách málem žádají o ruku a když vyděšená ženská zdrhá, je to pro ně okamžitě zákeřná svině!

A Vlado je další odporný typ chlapa. Namyšlený pako, mluví jak líný nastartovaný traktor… a ty jeho názory na dochvilnost – fakt idiot.

209
Pattrick
Reagovat

To jsou komediantky ta Nela a Nikola :D

210
Elko
Reagovat

Toto musí Prima využiť a dať ju do Přostřena – rekordná sledovanosť zaručená :)

211
Ksčenka
Reagovat

Já jen doufám, že „Láska a pravda zvítězí na lží a nenávistí“.

212
jenkaa
Reagovat

Nikola dobry mediator:-))))

213
Hooper
Reagovat

210: také doufám

214
Evka
Reagovat

207, jasné, že má… V pohodě, já si jen vzpomněla jak psala to dobro zlo…Jinak jasné, každému je někdo sympatický!!
Teda Viktor…ten válí!!

215
Pattrick
Reagovat

Pěkně Klaudie to příště zahraje :-))

216
Icecube18
Reagovat

Sranda by byla,kdyby si Romeo s Nikem vybírali mezi prvníma a Klaudii si nevzali. A na Klaudii by zbyl třeba Rocky nebo Viktor:D

217
Thybaumont
Reagovat

Ty jo, ta reakce Klaudie byla v ukázkách skvostná :-) Snaží se ho dobře ochránit, asi jediná možnost přežití Romea.

218
Evka
Reagovat

217, a jakože by u Vlada vyvolala odpor k sobě a on si ji nevzal a zachránila Romea?? Nebo taktika, nikdo tě tady nechce, všichni to na tebe hrají, takže si můžeš vybrat koho chceš..

219
Juchna
Reagovat

Jestli teď režie nějak nezasáhne, Romeo to má spočítané. Myslíte, že si ho produkce bude ještě chtít nechat? Podle mě ne, jedna nudná romance už tady byla. Mnohem zajímavější by asi bylo, kdyby se Klaudie neizolovala v Romeově náruči a ostatní kluci se o ni začali rvát a tím vytáčet Nelu s Nikou. :-D

220
Travis
Reagovat

zajimave je, ze i muzsky hlas v roli moderatora „hraje“ evidentne proti Nele… KAzdopadne palec nahoru Klaudii, jak to zitra zahraje… A ta pipka hloupa Nela se k ni jeste pridala :) Asi to dost dobre nepochopila :)))

221
Hooper
Reagovat

Viktor body na pokoji s Nikolou.

222
Thybaumont
Reagovat

to první, dala mu najevo, jak je jí odporný. Ale myslím si, že to měla udělat někde v soukromí. Jelikož se na něj seběhne komando Nely a přesvědčí ho, že to týden vydrží a pak si vezme novou holku. Tak nevím, ale udělala aspon něco.

223
Valerie
Reagovat

Hm, Nelinka docela rychle zapoměla, že kamarádce potají vojížděla parťáka na lehátku a Niky zjevně taky. :D

224
Juchna
Reagovat

A ten dopis od Lenky je nejspíš předehra k vrácení Lenky zpátky do děje. Ano, ano, tenhle zvratek v ději chci! :-DDD

225
anja
Reagovat

v té režii to jsou bestie, dopis od Lenky neměl chybu, byl naprosto stylově stvořen „Nelo, ty jedna falešnice falešná!“ :DD

226
Hooper
Reagovat

219: Konflikty jsou zajímavé – a Romeo je zárukou hádek s Nelou. Proto by dávalo smysl, aby štáb zasáhl a on zůstal. A i kvůli možné romanci s Klaudií.

227
Evka
Reagovat

219, no, myslím, že možná zasáhne..a imunitu třeba dostane Klaudie, která ji neměla..
Já si nemyslím, že by jim Romeo nebyl platný…Je jim platný na hádky, nic si nenechá líbit, je jediný kdo oponuje Nele, není lepší ho tam ponechat..Když vypadne a příští týden Klaudie, budou taková sladká partička, to asi není jejich záměr, ne?

228
XMAN
Reagovat

Tak z tohohle už žádná cesta nevede….Tomáš je už taky trapnej, už by mohl vypadnout, ta Nikol to je taky čím dál tím větší čubka že už ji vůbec nemůžu ani vidět a ty její kecy mě nakrkávají čím dál tím víc a víc a Viktor to je pořádně zákeřnej hajzl, bohužel to vypadá že mu jeho plán asi vyjde do posledního puntíku…po dnešku měním názor i na Vlada který se až doteď zdál být docela v pohodě ale dneska se podle mě ukázalo že je to jen další primitiv a navíc už je taky na straně Nely a spol. takže to vypadá už opravdu bezvýchodně….jediná šance ještě je to co zítra Klaudie zkusí si znepřátelit Vlada aby s ní nechtěl být v páru ale on pak stejně může natruc z uražené ješitnosti Romea vyřadit, takže podle mě ani tohle žádné správné řešení nebude. Správné řešení v tomhle případě už asi neexistuje. S Vladem to nepůjde ani po dobrém ani po zlém, protože je to nejspíš taky pořádný buran a všem ostatním Nela totálně vymila mozky. Jestli tohle Romeo přežije, tak to bude opravdový zázrak….

229
Juchna
Reagovat

226 – tak v tom případě jsem fakt zvědavá, jak to udělají, možná bude mít Vlado rande a přinutí ho udělat s některou holkou pár a pak dají Romeovi imunitu za nějaký splněný úkol a všichni budou mít po ptákách.

230
anja
Reagovat

Cha! a Klaudie zabodovala, preventativně Vladovi ukázala, že ho má na háku. Takže teď jsem zvědavá, jestli frajer co holce neodpouští pět minut zpoždění pude do baby, která ho nechce

231
Thybaumont
Reagovat

229 jj, to je asi jediná šance, že Vladovi nabídnou rande. Jinak to na záchranu asi není. Ale nevsadil bych na to ani spodní prádlo.

232
Juchna
Reagovat

227 – Klaudii v žádném případě nesmí nechat vypadnout! Bez ní by to totálně ztratilo šťávu!

225 – jo, jo, „falešnice jedna falešná“, z toho úplně na 2 km čouhá, že si ten dopis psali sami. :-DDD

233
Evka
Reagovat

228, tak ti řeknu, že Vlado teda rychle zapadnul, mezi většinu. Ani já jsem to nečekala, říkala jsem si, že to bude možná dobrý maník!! A Viktor?? Jak řekl, že byl záměr Janu dostat od Romea, tak teda…má svoji hru přes mrtvoly, která mu vychází..
Romeo, pokud se nestane zázrak, a mě to mrzí! Vyřadila bych Tomáše, Rockyho, Viktora mnohem raději…Ale mám strach kdyby nešel Romeo, půjde Niko…
Jana ještě nedokončila celou práci!

234
EvcaK
Reagovat

Vysoká míra agresivity, hádek a hlavně vzájemného odporu může být v tak malém prostoru dost nebezpečná. Takže je možné, že ani tvůrci nebudou chtít Romea ve hře udržet. Když vypadne, atmosféra se trochu uvolní. Nechci aby vypadl…, to zas bude víkend:)

235
Juchna
Reagovat

Já stejně nechápu, jak oni v té zpovědnici všichni ochotně vyslepičí své plány, to jim fakt nedochází, že jsou jenom figurkami, s kterými posouvá štáb a že si tak vlastně podřezávají pod sebou větve? :-DDD

236
anja
Reagovat

227 myslím, že sladká partička nebudou. Pokud Romeo vypadne, jakože bohužel už asi ano, protože zásah produkce by byl te´d dost okatý, což si nedovolí, tak se v té partičce začnou vraždit mezi sebou navzájem. Romeův odchod Nelu jen posílí a začne vymýšlet další intriky koho se zbavit

237
jenkaa
Reagovat

Jenom nechapu to jejich falesne a nefalesne:-)))) jako kdyz Nela mela imunitu a ziskala ji jakkoliv, prece je logicke, ze vyradila Lenku, jako souperku, to same by udelala ona, jinak by prece o tu imunitu nebojovala..a tak to je se vsemi……muzou se tam udrzovat a v ramci preziti urcite je nutne udrzovat tam pratelstvi, vztahy, klany,. ale ve finale je to soutez prvne o tom, vyradit zustat………..vycitka a urazka manipulator?
„Halóó“.-)))))) by mela byt lichotka v takoveto soutezi……anebo jsem mimon.

238
Thybaumont
Reagovat

anja, asi vypadne, ale nevím proč, simyslím, že on se určitě vrátí, každopádně je jeden z nejvýraznějších lidí z hotelu.

239
Mic
Reagovat

Viktor je opravdu zábavnej. A asi opravdu má Supermanovi geny, když říkal, že tohle všechno zařídil on sám. Ten nás ještě překvapí. Taky doufám, že Vlado dodrží co říkal a zbaví se Romea, protože všem leze na nervy, což by znamenalo, že si Romeo muže stoupnout za koho chce.

240
Elko
Reagovat

219: Romeo musí zostať kvôli Nela, takže produkcia by mala zamakať :) Nelin gang by sa rozšíril a potom by sa všetci len bratríčkovali.

Pre Klaudiu veľký bod… a tiež sa čudujem, že sa pridala Nela :)

241
Juchna
Reagovat

Největší prdel by byla, kdyby zopakovali scénář, když vypadl Leo. Vyhodit 2 kluky a pak by na ně čekala Lenka, která by rozhodla, s kým se vrátí do hry. :-D
Halooooo? Slyšíte mě tam v režii? :-D

242
Evka
Reagovat

236, anebo tam někoho hodí, Nelinku by taková Dia možná opět povzbudila k akcím…Uvidíme, vypadá to na Romea, ale….vždy je nějaké ale!!

243
jenkaa
Reagovat

240 Neverim, ze to nema dalsi souvislosti, to Nelino pritakani:-))))bylo to ustrihnute prave vcas:-)

244
Mic
Reagovat

Niko mě rozesmál, když po dvou dnech hádek mezi Nelou a Romeem, ve zpovědnici řekl s vážnou tváří, že si myslí, že se ti dva nemají moc v lásce a že se asi budou chtít navzájem vyhodit. Dá…. Nic proti němu, jinak je docela pohotovej kluk.

245
XMAN
Reagovat

Problém je v tom že i kdyby měl Romeo štěstí při losování pořadí a stoupnul by si za kohokoliv jiného než za Klaudii, tak ho asi Vlado vyřadí stejně, protože už je od ostatních řádně naočkovaný a nebude chtít rozbít nějaký jiný pár, když ví že Romeo si stoupá za nějakou jinou holku než je Klaudie jen proto aby si zachránil krk. Vlado řekl dvě mouchy jednou ranou – že se vyřazením Romea zbaví silného hráče a ještě získá Klaudii. Teď se sice ukáže že Klaudii už nezíská ale pořád ještě mu bude stát za to zabít tu jednu mouchu a vyřadit Romea z důvodu aby se zbavil silného hráče a navíc jak bylo vidět mu už ostatní nakukali že Romea nikdo z nich postrádat nebude…..Romeo vypadne a já už pak nemám dál důvod to sledovat, protože to co tam zbyde je už žumpa. Další týden se zbaví Klaudie a další týden Nika…..a i kdyby se Nika nezbavili, tak on raději bude tiše držet s Nely tlupou i kdyby si myslel něco jiného, ale on nikdy proti většině do otevřených sporů tak jako Romeo nepůjde….bude už to pak úplně o ničem. Nemůžu si pomoct, ale když vidím Janu, Nikolu nebo Nelu, tak se mi prostě otvírá pořádně nabroušená kudla v kapse a pokud tam nebude jako jejich protipól Romeo, který ten hnus v hotelu vyvažuje svým charakterem, tak pro mě hra skončila.

246
Mic
Reagovat

245- ani nová tvářička by nepomohla?

247
Elko
Reagovat

245: ale teraz si vyberajú holky. Pre Klaudiu risk alebo zisk.
a) buď sa postaví za Romea, s tým, že Vladovi sa totálne zhnusí a nevyberie si ju a tak Romea zachráni
b) alebo sa Klaudia postaví za iného chlapa a Vlado si ju aj napriek tejto hádke vyberie a vyhodí iného chlapa
c) Klaudia chce, aby si touto hádkou Vlado vybral Niki pretože tá sa mu páči ako druhá v poradí a Nikola sa určite postaví za Viktora

248
jenkaa
Reagovat

Ä vsimli jste si, jak pri hadce o rasisticke narazce Neli , kdy si chudaka hrdeho Romea nikdo nezastal, hledal oporu v Brumlovi a rika mu neco ve smyslu, co Ty jako cernej na to? A kralicek se celkem logicky ohradil, ze by to taky mhlo byt vnimano rasisticky? A Ende, Romeo uz o tom nechce vic mluvit:-)))))))) nikdo se ho nezastal, on se ale opravdu minimalne v te sebelitosti chova JAKO cikan…….vsichni mi ublizujou:-((((((((((
A Tominko ma co chtel a velmi se divil, kdyz Klaudie rekla, ze je Tomas nastvanej……co jako Tominko si dovoluje, proc je nastvanej………o tom, ze Tomas je nouma a delal si nadeje zadna, ale ze nebude jasat …je jasne, tak reknu, no holt takovy je zivot…..je to blby…….ale divcit se, ze Tomas nedela veletoce, kdyz se mu uzasna Klaudie prece tak krasne vyznala ze svych pocitu, na par vterin mu vrhla hlavu do klina.. no to si ten Tominko dovolil dost:-)))))

249
XMAN
Reagovat

Tak jak to teda ted bude? Budou si vybírat kluci nebo holky? Já už tomu totiž vůbec nerozumím.

250
Thybaumont
Reagovat

jenkaa.. ne nevšimli, povídej ..

251
anja
Reagovat

králíček Rocky měl na kameru dojímavý prohovor, když říkal o Tomášovi, že se tam chce zamilovat, že mu to už i „všichni přejou“ … :DDD

252
Thybaumont
Reagovat

Romea se přece všichni zastali, hodili na Nelu přece zlé pohledy.

253
anja
Reagovat

249 XMAN, nejsi sám :DD………. kdo to psal že „to zas bude víkend“ :DDD já si snad šlehnu něco na uklidnění :DDD

254
Elko
Reagovat

249: minulý týždeň sedeli holky na stoličkách, teraz budú sedieť kluci a na záver príde Vlado a jeden pár rozbije ALEBO ho dajú ísť ako prvého, vyberie si holku a potom každá holka si vyberie zo zvyšných chalanov a ten kto zostane sám, ten vypadne. Tak to tuším spravili pri Maťovi (ale vtedy mali imunitu dvaja – Tomáš a Rocky)

Mohla by produkcia zvoliť ten druhý prípad a ako posledná by si vyberala Niki a zostali by jej NIKO a VIKTOR, tá by to nezvládla.

255
Thybaumont
Reagovat

Romeo možná působí demagogicky, když je rozčilenej, ale v tom se já celkem vidím:). Každopádně se určitě chová mín cikánsky než Brumla, Nikola či Nela. rozhodně bych s ním šel na pivo než s ostatním bílým póvlem vyjma ještě Nika.

256
Thybaumont
Reagovat

Já koukám na malou farmu o víkendu, tam je to klidný. Akorát madam se chce odstěhovat sakra :-)))

257
Petra
Reagovat

245 – jak keby som to pisala ja :)

247 – pravda. Ak sa Klaudia nepostavi za Romea, Vlado ma 2 moznosti. Zoberie ju aj tak a nevyradi Romea. Alebo zobere tu, co bude pri Romeovi a vyradi jeho. To je asi pravdepodobnejsie, kedze je naockovany, ze ho tam nik nechce. Az sa to cele teda este zajtra nezmeni. Aj tak je zaujimave, ze sa nerobi nic ani s Vladovym randenim, ani nesachuju s imunitou, ani sa nikto nemusi nasilim vymenit ani nic. Velmi podozrive. Neviem, co tym rezia sleduje…
V pripade varianty c/ by som sa s chuti zasmiala, Ako si je Viktor isty ze mu jeho uzasna hra vyjde a letel by on :)

258
Mic
Reagovat

253-to by musela být koňská dávka, aby to vydrželo na celej víkend!

259
Elko
Reagovat

257: hej, hej presne to by ma pobavilo
a ešte som vytvoril 4 možnosť :) viď 254, to by bolo tiež zaujímavé. To by som si pozrel výraz Viktora :), myslím si, že Niki by si určite zvolila Nika.

260
anja
Reagovat

258 Mic, zde přítomný diskutér Thybaumont je veterinář, třeba nám něco doporučí :DDD

261
Petra
Reagovat

259 – no fakt, aj ta varianta by bola top :))

262
jenkaa
Reagovat

255:-)))Tva ironie se mi jevila sympaticka, ale jelikoz nerespektujes muj nazor, jsi proti mne, ja jsem na svuj nazor sice hrda a stojim si za nim, ale mel si me podporit a vubec, koncim tuto debatu:-)))))))))))))))))))

263
Valerie
Reagovat

To zas byla šou. :D Začínám být alergická na slovo falešný. Něco mi uniká, nebo tam jsou na skautským táboře? :D
A Viktor mě fakt baví, jak vždycky počká, co se vyvrbí a pak to prohlásí za svůj geniální plán. :D
Nejvíc mě pobavil Nikův bystrý úsudek a Nikolčino „my jsme se na ni přece ošklivě podívali“
Ano ano, to zas bude víkend. Jestli z tohohle Romeo vybruslí, tak je fakt borec.

264
anja
Reagovat

263 ano, „my jsme se na Nelu přece všichni ošklivě podívali“ a „Nela si spletla slovo! když řekla odsuzovat, myslela posuzovat“

Nikolka by si měla po odchodu z hotelu založit advokátní kancelář :))

265
Mic
Reagovat

anja-já vím. to se nedá přehlédnout. A už dlouho, že? Já jen, že už zase někoho naštval. Jenkau!

266
Mic
Reagovat

Nikolka je fajn. Chtěla bych takovou kámošku, která mi řekne, že kluk, kterej mě zahnul, mě svým způsobem vlastně miluje!

267
lenulin
Reagovat

Zkratka a jasne, Nela Slováková mluvi jen tak jak se ji to momentálne hodí na ,,Romea,, kydá nadáva do cig…ale Leo a Roky.co???ti uz ji nevadi?? ze ona ma jen hotovou zakladku tim se nepochváli to není jen otrcat zadnici do kamery a brecet jak mala holcicka kuli vecem co neni podle ni a kuli ,,dortu,, ja to nechci a nechci a ja to delat nebudu a nebudu..! A jak uvedla, byt bohata a nic nedelat no kdo by si to nepral???jasne je to jen ,,hra,, ale zajímave ze Zuzu vyrazi za ,,nesplneny ukol,, ale ju si tam dal za tohle nechaji, jede se dal a je vse ok…??Ale sak nekdo tam musí delat tu sou a na kazdou svini se vari voda. Proste Nela je kralovna. :)

268
sumec
Reagovat

já jsem slabá povaha, za ty žaludeční vředy mi ten ansámbl nestojí, duo N & N je na průplesk, Růžový kovboj aka Superman je na kopačku do gulí (jestli teda nějakýma disponuje), Tomášovi prosím zpětnou jízdenku na Mars, brumla do zoo Praha, že prý jim chybí opičan co odlétla Moja, průměr cukríkových nozder už dosáhl absolutního maxima, ten už má dost, Nikovi bylo beztak líp když dělal podržchlapa v tej Emerice, ten si tam zachvilu z nich hodí mašlu, Jana ta našla nějakej matroš co si tam nedávno ulila Vierka a takhle to dopadlo, Klaudia, že ta se na to nevysere a sexuálně nevybité Natálii nepomůže ani svěcená. Jo a ještě Vlado znějící jako ucpaný drtič na odpadky. No nic, nemám na to prostě, jdu háčkovat nebo luštit křížovky

269
Petra
Reagovat

263 – presne. Viktor je presvedceny, ze Klaudia sa Janou sa menili, lebo sa „ON libal s Janou a Romeovi sa to doneslo“. Pritom to rozhodla Kludia bez Romeovho vedomia. Fakt je zabavny ten Viktor. Cely cas mlci, kyda len u Nikusky ale ON to vsetko zariadi a „ON Romea vyhodi“…

270
Valerie
Reagovat

Niky nesmí odejít. Ale teď se drží pořád jen u Nely, tu by měli vyřadit, aby měla Niky prostor pro pobíhání po hotelu a řešení ostatních, začíná mi to chybět. :D

271
Petra
Reagovat

268 – super napisane, valim se od smichu :)))

272
Valerie
Reagovat

268 – Si mě rozsekal. :D

273
Mic
Reagovat

268-anebo rovnou do HP. Tam by tě ten humor přešel! Fakt vtipný!

274
anja
Reagovat

268 …. tak to je masakr :)))))

275
Mic
Reagovat

Ještě jsem nepochopila, jestli ti vyhození jeli domů a můžou mluvit s kým chtějí anebo je drží někde ve vile dokud pořad neskončí anebo je nepošlou zpět do HP. Víte to někdo?

276
Kwíí
Reagovat

Celý HP je komedie:D ..každý na to nadává jak se na to normální lidi můžou koukat, kdo je normální?..mě osobně baví pitvat se v lidech, v lidských vztazích ..
a jinak od tohoto pořadu očekávám, že tam dají pěknější chlapy než je Vlado, Tomáš, atd. .. bylo by to plus, pro všechny!;) ..

277
Olo
Reagovat

Z tech ceskych holek mi tam je na bliti. Namyslena rozmazlena krava Nela, ani hezka neni a mysli si buhvico. Nikola je jak z Marsu, naivni jak pr*el, uplne mimo a Jana je opravdu decko. A trosku me miji i jeji „smysl pro humor“. Brrrr

278
Adéla
Reagovat

Teda tady se to rozjelo! Včera to zase bylo hustý, pak má člověk v klidu usnout. Tleskám produkci za výběr účastníků, sestava na jedničku!
Nela: přešla od gestapácké dozorkyně do role 3 leté holky, které někdo sebral na písku lopatičku. Mimochodem já do nepečeného dortu dávám zakysanou smetanu.
Nikolka: už se zase probudila a perlí a perlí
Jana: černá mamba halóóóó
Natálie: se veze, ale už taky drbe Klaudii
Klaudie: získala u mě body, že šla hned k Romeovi a kašle na celou smečku
Rocky: čím víc mluví tím víc se projevuje jeho „intelekt“
Niko: méďa je roztomilý, ale trošku srab
Viktor: solárko man se včera poprvé projevil, sice tajně na pokoji, ale přece. Sebevědomí z něj kape, je úlisný a už mu padá maska. Připomíná mi nějakého úchyla…
Vlado: nevím nevím, takový dřevorubec, moc chytrý asi nebude
Romeo: obdivuju ho, že docela zvládá ten tlak v klidu, asi ho život naučil, fandím mu
Dnes večer je štáb doseká zase Berdm. trojúhelníkem a v pondělí uvidíme. Teda je to napínavé!!!!!!

279
Ksčenka
Reagovat

Jk tak čtu , tak stojím za Nela gangem jen já … Halóóo , jetu někdo kdo nesnáší cukríka+anjela a fandí falešnici falešné?

280
Hooper
Reagovat

Stoupám si za Ksčenku (a Viktora s Nikolou).

281
koc
Reagovat

vzkaz pro dramaturga poradu – dejte lidem v HP do ruky slovnik spisovne cestiny nebo slovenciny .. treba si tam najdou i jina slova nez falesny, falesna

282
koc
Reagovat

co je take – kondenzovane ovoce ? ;-)

283
sumec
Reagovat

279 – sorry asi nedokážu fandit falešnici, možná kdyby sklapla a na kyselej ksycht si nasadila pytlík. Igelitovej

284
viki
Reagovat

268 :DD bomba….. Já bych Nelu propleskla, je mi jasný, že v uzavřeným protstoru lidem kape na maják, ale scéna s dortem byla tak trapně zahraná, se divim, že to nepoznali….Roema je mi líto, toho už nic nezachrání:(

285
anja
Reagovat

282 koc :DDD

a já teda fandím všem! sice můj největší fanoušek je Niko, protože je nejHezčí a nejméně Falešný, prostě taková prdelka doslova a do písmene, ale fakt teda fandím všem co tam zrovna jsou

a už si ani nepřeju, aby odešel Viktor, protože ten se famózně ujal role šedé eminence hotelu a ta by tam pak chyběla :DD

neexistuje teď třeba možnost, že by produkce tak trochu pozapomněla na vyřazování a párování a nechala je tam chvilku vydusit ? :)

286
Valerie
Reagovat

282 – Asi bylo moc hustý.

287
koc
Reagovat

285 – no i to by bylo zabavne .. treba se to tak udalo ale jistotu budeme mit vecer potazmo az v pondeli .. skoda ze se zvysuje casovy odstup mezi dejem v HP a v TV :( ..

288
Ksčenka
Reagovat

285 _ ano ano …ať je tam nechají všechny a nejlépe kdyby zrušili všechny pravidla a nastolili jediný zákon – Zákon džungle. Když se hádá falešnice falešná s cukríkem tak si přeju aby produkce poslala dopis se slovy: Ring volný a ti dva si to rozdali jak v ultimátním boji ( všechno je povoleno) . Sledováním této RS se dere na světlo má temná hluboko uložená agresivní část a několikrát během sledování TV mi v hlavě zazní hláška “ Už se poprali?“ Nela je Romeovi rovnocenným soupeřem .
( fanclub Nela)

289
koc
Reagovat

az doma nazvu Zuzku falesnici falesnou bude cas si dat zase na nekolik dni od HP pokoj .. stejne jako v dobe kdy sem si povidal se snidani

290
anja
Reagovat

287 počki jak zvyšuje? on se snižuje, ne? oni mají 5 denní cyklus, my tady 7denní, takže se snižuje … anebo jak to myslíš? protože to už je nad moje chápání :D

291
Wanna be your monster
Reagovat

Nela: Tajný sen: být bohatá, nic nedělat

To sedělo, jak brečela a křičela- Já to nechci dělat!!

292
koc
Reagovat

290 – no na zacatku to treba mohl byt tyden a ted uz to budou treba tydny tri i vice .. nema cenu se rozcilovat kdo by mel vypadnou kdyz uz stejne vypadl .. maximalne muze divak svou diskuzi ovlivnit navrat nejakeho oblibeneho vypadlika

293
Wanna be your monster
Reagovat

287- No zvyšuje, jejich pět dní je odvysíláno za sedm dní (jako za pět, ale o víkendu je pauza).

294
Wanna be your monster
Reagovat

Jo a Viktor mě začíná bavit, mám slabost pro takové „taktiky“ :D něco jako Števo z první farmy.

Nejméně by mi chyběl Rocky, stojím si za tím, že moc rozumu nepobral, a nevím, kde vidíte jeho inteligentní komentáře.

295
Marky
Reagovat

…:D jak jsou všichni na straně Neli a děsně držej spolu…jsem zvědavá jak to bude až jich tam bude mín…to už budou muset hrát pořádně…to bude masakrrr…Viktor je v poho,Niki měním na ni stále názory,jednou ujde podruhé mě naštve:D,Nela..no coment…ale zase se nedivím musej mít asi taky ponorku,tak to na ně padá…jinak to vidíme odsud…zatím fandím Viktorovi je vidět ,že je starší a rozumnej…zatím

296
Marky
Reagovat

mě tam chybí někdo správně trhlej…měli by tam dát Vladka z vyvolených :DDD a jeho houpací křeslo!

297
XMAN
Reagovat

Pokud Romeo fakt vypadne, tak to bude jako kdyby z Vyvolených vypadl Vladko. Prostě už to pak bude úplně o ničem. On je tam ta nejvýraznější postava ze všech. Král odejde a zůstanou jen poddaní a lůza.

298
koc
Reagovat

297 – jeste je zde moznost navratu

299
anja
Reagovat

292, 293 aa jéj, se mnou to už začíná být špatné, když mi dělá problém tohleto pochopit :DD

300
anja
Reagovat

296 nezapomenutelná scéna Vladko na houpacím křesle jak řve „já vás všechny nenááávidííím“

301
Adéla
Reagovat

Docela dobrý nápad by byl až dnes teda Romeo při trojúhelníku získá nejvíc hlasů na vypadnutí, že by pak dostal imunitu! Tak to by Nelin gang nerozdýchal.
Jinak jsem moc nepobrala, proč by měla být Klaudie falešná? Že podržela kamaráda /nebo tajnou lásku/, když šli všichni do něj? Já bych to od kamarádky taky očekávala. A jsem zvědavá co by o ní říkali, kdyby k Romeovi nešla a byla s Tomášem. Zase by pro ně byla falešná….
Jsem zvědavá jestli Romeo vypadne, kdo bude další kus na roztrhání, nejdřív asi Klaudie a pak se budou masožravky požírat vzájemně. Fakt jsem nečekala, že mě to začne takhle bavit!

302
Elko
Reagovat

Mňa s Vladkom vždy napadne toto, riadna hádka :D
http://www.youtube.com/watch?v=i2yXr59H9fk&feature=related

303
Adéla
Reagovat

303 – jo Vladko, to byl taky můj oblíbenec. Kde je mu konec? Zatím v hotelu někoho podobného typu nevidím. Vieru vyšoupli, ale on se za měsíc někdo vyvrbí. Teda já už bych se tam houpala na liáně!!!

304
Petra
Reagovat

275 – podla vsetkeho vypadnuti zostavaju v DR dovtedy, kym neukazu v televizii, ze vypadli, potom letia domov. Vraj sa to toci asi 2 tyzdne dopredu (do DR leteli 14.2., prvy diel sa vysielal 5.3.) Klaudia bola doma predtym, ako sa vratila do HP. (Vsetko neoverene informacie).

306
anja
Reagovat

302 „nesměj se mi očima“ :DDD

u Vyvolených v jedničce byla obdivuhodná slovní zásoba oproti tomu co předvádějí dneska, dneska mají jedno slovo „falešný“ a s tím si vystačí všichni ve všech reality šou :) nějak nám ti aktéři degenerujou bo co :)

307
Hooper
Reagovat

303: Poslední zpráva, kterou jsem o něm četl, byla, že dělá kuchaře ve Valencii.

308
dishy
Reagovat

to Ksčenka – nevím, proč jsi automaticky i v opozici tady proti všem, když ti poskytnou pádné argumenty a v podstatě o nic nejde, tady je to jen sranda a možné konspirace, co štáb nachystá :-)…já jen „postnula“ odkaz na Rockyho v kostýmu králíka, nikdo se mu nevysmíval, že kromě DJ dělá i reklamního maskota, proboha….

jinak za tu databázi a Nelušino vzdělání se omlouvám, bylo to u předminulé diskuze od někoho, tak jsem to zkopírovala…vzdělání ti stejně inteligenci nezaručí, takže je jedno, co Neluša dokončila nebo nedokončila…:-)

a jinak, že snad produkce zasáhne a díky možnému vztahu Romea s Klaudií a dalšího vytáčení Nelušy, ponechá oba ve hře
a to si pamatuji, jak na počátku se tady probíralo, že ti staří tam nevydrží, že se to bude točit a nakonec tam snad zůstanou pomalu všichni a postupně se zbaví jen těch silných a nových
a pro Nelu bych prosila v návaznosti na 281 – koc, Nele prosím i příruční slovník spisovné češtiny a nějáký slovník synonym, aby nemusela v jedné větě použít 2x za sebou falešná a rozšířila si i slovní zásobu….taková dovolená s přidanou hodnotou;-)

309
Prochor
Reagovat

305 – Tuhle fotky by jí měli poslat do hotelu a ne nějaké přiblblé dopisy:-))

310
Adéla
Reagovat

Ta fotka ji přesně vystihuje, selebritu. Jinak v reálném životě jsem naštěstí něco podobného Nele nepotkala! Je to případ pro Chocholouška. A bude hůř!

311
susanq
Reagovat

Elko, tak to je normalne na wallpaper :D:D jezis, ja sa tu curam smiechom :D:D

312
FF
Reagovat

301 – Klaudie je falesna predevsim pro to, ze Nela nezna jine slovo, mozna by ji produkce, kdyz ji tak nahrava, mohla jako darek dat slovnik

313
FF
Reagovat

Viktor je projevil ve sve cele krase, slizky jako vzdy, az uz neni co resit je najednou hrozny hrdina, ale moc verejne to radeji nerika. Zajimave by bylo, kdyby si Vlado vybiral jako prvni, vzal si Klaudii a Natalie by si pak vzala Kubance a navypocitatelna Jana se postavila za Romea … to by asi vsem spadla celist

314
Adéla
Reagovat

313 – Jana už přeběhla, ta teď leze do zadku Nelině, matlá za ni dorty a tak. Jediná naděje je, že Klaudie nějak zpracuje Vlada. On ač nevypadá je tvárný materiál. Trochu mi připomíná Věrku, jako přišel jsem, najdu si holku a mám za úkol mít sex… Uvidíme.
Ginovi padá maska, nejdřív jsem mu fandila – přišel mi chytrý a nad věcí, ale včera jak se přiopilý válel na té posteli a slintal „jak to zařídil“, vypadal jak ředitel bordelu.

315
Melanie
Reagovat

Slizoun Viktor by mi vůbec nechyběl, na dění tam nemá žádný vliv. Potichu přitakává silnějšímu, do ničeho se nemontuje, nijak se nevyjadřuje, čeká až se věci vyvinou a pak div že neřekne, že to takhle zařídil on. :o))) A myslí si, jak je díky tomu silný hráč. Ale on možná díky tomu bude proplouvat dál, protože vyloženě nikoho nenaštve.

316
Elko
Reagovat

314: tá posledná veta :D

Ak chce produkcia nejak zachrániť Romea, tak Vlado si musí vyberať jednoznačne prvý a tým by sa aj zaatraktívnila vyhadzovačka.

Reagovat

Adéla (317) Jana.

319
Melanie
Reagovat

313 Adéla: U Jany bych si nebyla jistá ničím. :o) Ta klidně přeběhne ještě pětkrát sem tam, jak se to bude hodit. Sice to vypdá, že Nele leze do zadku, ale určitě jí nezapomněla to, jak po ní od začátku jde. Ta možná ještě dějem zahýbe. :o)

320
Adéla
Reagovat

319 – tak dějem hýbe Viktor jak tam leze po Janě. Dobrá taktika, ona je teď zhrzená Romeem odkopnutá milenka, tak jí zvedne sebevědomí a bude mít informace z první ruky.

321
Ksčenka
Reagovat

308 – to já nedělám schválně . Naopak ani nevíš jak mě mrzí, že jsem tady v „cukríkově“ skoro sama a musím číst jen to s čím nesouhlasím. Tak jak vy fanaticky hájíte Romea A klaudiu tak já mám snahu obhajovat Nela gang. Akorát mě zaráží, jak někteří taky hned Vlada odsoudili na podkladě 2 minut záběru, že nesouhlasí s Romeem. Ani nebyl proti němu , ani ho neurazil – ale jen si dovolil mu oponovat a už u vás upadl v nemilost. Ještě včera se tady psalo o něm v dobrém- dnes už je to zmanipulovaný vesnický balík :-)).

322
morena
Reagovat

Ksčlenko nechápu proč si stěžuješ že ji tu sama, si pozvi nějaké kamárády kteří budou Nela gang obhajovat s tebou nebo si najdi nějaké pronelovské diskuzní fórum kapišto?

323
anja
Reagovat

314 co bordelu, ředitel zeměkoule :DD

309-311 teda vy jste ale hnusní :))) chudák Nela, co jí to udělali :DD

324
Ksčenka
Reagovat

322 – já si nestěžuji já pouze konstatuji a odpovídám dishy. Koukám , že fanoušci Romea mají s něco společného se svým oblíbencem- a to toleranci k názoru druhého . To se nesmím vyjadřovat zde na fóru pokud nekoupu za “ cukríkov“ a mám si hledat jiné? Považuju to za mírný přestřel z tvé strany a nebudu se v tom šťourat .

325
anja
Reagovat

321 Ksčenka, kde vidíš nějaký fanatismus, prosímtě. Já tady vidím jen slzy smíchu

proboha holka neber to tak vážně, vždyť jde jen o pár lidí co si šli do tropů zahrát piškvorky

326
Ksčenka
Reagovat

325 – Konkrétně XMAN mě trochu děsí se svými názory jinak jsem v poho a taky se bavím :-)

327
Valerie
Reagovat

To by byla sranda, kdyby Jana namotala veřejně Viktora, naštvaná Niki by si stoupla za Nika a Jana pak ve finále za Romea. Tím by zabila spoustu much jednou ranou. Oslabila by Nelu, vyřadila ředitele zeměkoule, neletěl by její kámoš Rocky, podržela by ve hře tajného spojence Nika a ještě navrch by to tou nejistotou osladila Romeovi za Klaudii. A ten Nelin výraz bych chtěla vidět, protože Rockyho loajalita nemívá dlouhou životnost.
Hm, asi bych neměla sledovat HP v návaznosti na Leverage.

328
anja
Reagovat

313-315 imho se nám Viktor oslizne ještě víc…

329
Melanie
Reagovat

321 Ksčenka: Musíš to brát s nadhledem, vždyť nejde o život. A to ani těm v HP. :o) Většina má své oblíbence a neoblíbence, každý má jiný názor, ale pořád je to zábava.

330
koc
Reagovat

neni to nahodou ta situace o ktere Gino/viktor mluvil pri vcerejsi zpovedi .. ze zacal libat u bazenu Janu ? ..

331
FF
Reagovat

330 – muze byt oni nektere zabery pouziji i tri sestrihy za sebou, no a hlavne to mnohdy nesedi ani casove

332
FF
Reagovat

co se tyka parovani, zatim bych byl v klidu, maloktere probihalo tak, jak si soutezici mysleli a naplanovali, nedivil bych se kdyby to rezie trosicku zamichala i nyni … coz samozrejme neznamena, ze Romeo musi zustat, porad je asi nejpravdepodobnejsi dalsi vyrazeny

333
FF
Reagovat

Jinak je taky trochu divne, ze se Verka neobjevila v Noci v raji na JOJke, ani na chatu a jine promo akci, budto ji opravdu preskocilo a radeji ji uplne odstavili a nebo ji treba velmi brzy vrati zpet

334
dishy
Reagovat

No pro mě asi bude toto vyřazování nejnapínavější a to o dost víc, než to s Lenkou….Ale jestli jde Romeo, tak za týden si balí možná kufry i Klaudie…Ale Romea by zase mohli vrátit.

Jinak jak hned hezky Natálie notovala Janě v posteli, jak Klaudie byla falešná kamarádka od začátku a taky krysa ucítila, že lépe ji teď bude s Nelou a dostal mě Tomášův opakovaný pohled v černobílém provedení, když Klaudie oznámila stěhování k Romeovi…A nakonec Rockyho upřímné, jak by přáli všichni Tomášovi lásku, ale on si najde vždycky svini. No s tou první z nich zase bydlí a ani mu to už nevadí:-)

335
Hooper
Reagovat

No je fakt, že bych docela rád viděl, jak to Klaudie zvládá, kdyby Romeo )a jak říká ff – stále nejpravděpodobnější příští vypadlý( tam nebyl. Přiblížení se k Nikovi?

336
XMAN
Reagovat

333: Ti co byli vyřazeni pro porušení pravidel se už nesmí nikdy vrátit zpět do hry, takže návrat Vierky fakt nehrozí :-) Spíš si myslím že Vierce je celá soutěž už úplně ukradená a nějaké pokuty ona vůbec neřeší :-)

337
dishy
Reagovat

335 – no pokud Niko zase neobrátí, tak je to asi jediná možnost a pro Klaudii nejbližší člověk…

338
XMAN
Reagovat

335: To bych Klaudii vážně nepřál, aby tam proti té sebrance byla sama. To by si vážně nezasloužila. Jinak souhlasím včera ten přiopilý Viktor na posteli…je to prostě ubožák a další ubožačka Nikola vedle něho a jak dementně se tomu usmívala. Ze začátku sem si myslel že jí tady křivdíte, ale měly jste v ní pravdu. Nikola u mě taky klesá díl od dílu víc a víc, teď už nesouhlasím vůbec s ničím co ona říká nebo dělá. Je to prostě totální blbka a není se co divit že se kamarádí s Nelou a Janou, protože vrána k vráně sedá. Nikolu už taky nemůžu ani vadit a přál bych si aby už vypadla a nikdy se nevrátila.

339
FF
Reagovat

336 – o tomto pravidle uz bala rec, ale mam pocit, ze stab ty pravidla umi pekne ohybat – ale jinak plne souhlasim, podle me uz by stejne nic moc noveho nepredvedla

340
vipera
Reagovat

Možem sa pridať ? sledujem vás už dlho úprimne sa bavím. Aby bolo hneď jasno- kopem za Roméa. Chcela by som potešiť Ksčenku,ale asi som sa v detstve príliž často dívala na rozprávky som tak- nejak presvedčená,že pravda a láska má…. – no však vy viete.
Ďalej mi niekto nakukal,že slabí sa majú ochraňovať a Romeo je slabulinký. Moc sa o neho bojím, lebo ak odíde, tak za týždeň ho bude nasledovať aj Klaudia. Potom už tam zostane len Niko a ten nebude mať síl zvrhnúť carovnu Nelu. Mimochodom- je mi ľúto,že vypadla Lenka, spolu s Nikom by tvorili krásnú dvojicu. Škoda,preškoda, že im to tá odutica zatrhla.

341
FF
Reagovat

338 – no treba by ji mohl podrzet i Vlado, kdyz je mu tak sympaticka, je otazka jak on je moc sympaticky ji a taky jaka nova holka prijde – delat v teto show nejake predpovedi na pristi tyden, kdyz ani neni jasne jak to dopadne v pondeli je ale zhola nemozne

343
Adéla
Reagovat

340 – vítej do klubu Romeovců!
Ksčenko, neboj my nekoušem!!!! Klidně tady zvostaň ať se máme s kým hádat!

344
susanq
Reagovat

no z tej uputavky je jasne, ze Viktor sa sape po Jane… no ale myslim, ze rezia to dost posrala, kedze vo vcerajsom diely Viktor hovoril, ako to on krasne zosnoval, ako sa libal s Jancou pred vsetkymi tak, aby to Romeo videl a na zaklade toho sa vlastne urobila ta vymena este pred parovanim. No ale my to „bozkavanie“ uvidime az dnes? nejake divne… chyba tomu logika :D

kazdopadne, vyhlasujem akciu zachrante vojaka Romea :D bez neho by to tam bolo suche ako chrumka a mna nelin oduty ksicht bavi viac, ako nelin usmiaty ksicht. pockat… usmiaty? sorry, vysklebeny…

345
Melanie
Reagovat

338 XMAN: Nikola je mi taky čím dál protivnější. Ze začátku mi tolik nevadila, to její neustálé řešení bylo někdy i zábavné, ale Romeo má pravdu v tom, že je nedospělá. Nemá vlastní názor, potřebuje být na někom zavěšená. Nejdřív to byla Zuza, teď nekriticky vzhlíží k Nele. Mění názory na lidi podle toho, co Nela řekne. Nevím, co si tam chudinka počne, jestli jí Nela jednou odejde.

346
Adéla
Reagovat

Ono se to ještě rozjede. Jestli se Vikouš olizoval s Janou, to bude řešit hlavně Nikola a půjde zase po Nikovi atd. V pondělí bude veselo!

347
FF
Reagovat

346 – Nikola nic resit nebude te Viktor v pohode nakuka ze to bylo soucasti jeho planu a ona to v pohode se svoji slepici hlavickou prijme

348
Anelie
Reagovat

Kravina je to

349
Joseph
Reagovat

Dobrý večer,
kdo mohl vymyslet takovou neskutečnou hrůzu,kde se každý peleší skoro s každým.Nemá to žádnou úroveň-jsou to všechno socky.Nikdo normální by do toho pořadu nešel!!!A už vůbec nechápu,kdo se na to panoptikum může dívat-je to úrověň našeho národa-bohužel!!!V čele s bordel MAMÁ,která si hraje na moderátorku,texty čte z papíru a bude ve videu vykládat něco o náročné práci!! Je to totální úpadek.Mám pocit,že se NĚKDO..na Primě zbláznil a už vůbec nechápu,že je někdo schopen o této sračce diskutovat-nemůžu to napsat slušněji!!!!Ona paní moderátorka asi bude kamarádit s někým na Primě-jinak není možné,aby tato paní-šlapající si na jazyk moderovala tuto neskutečnou BLBOST!! Ale bude to asi také tím,že by žádný moderátor,či moderátorka,co má něco v hlavě- se nikdy nesnížil k tomu,aby moderoval tento pořad.Takže to zbylo pouze na POVL!!!

350
T.
Reagovat

349: … ;) … pozor, ať ti nepraskne cévka z tý nahromaděný zlosti ;)

351
mirošek
Reagovat

jo praske vám cévka a budete tahat nohu:)

Přidat komentář