Panáček v reality show

Hotel Paradise (9.4.) koho dnes vyžene generalissimus Nela z ráje?

9. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]
Páteční dění v Hotelu Paradise se točilo okolo jediného středobodu. Imunity pro jednu z žen. Ač existovala řada variant, nakonec si imunitu vydobila jediná z nich a to, jak své vítězství prezentovala bych označil za jeden z vrcholů této reality show.

Tušíte správně. Imunitu v pátek získala Nela, která si ochočila kromě Niki všechny muže až na jediného vzpurného „vraníka“ jménem Romeo. Ten jediný z mužů proti Nele činí odpor, podporován Janou, Lenkou, Natálii a Klaudii.

Kdo při lobování za imunitu dle mě zklamal byl Niko. Ten několikrát v záběrech přislíbil imunitu tomu a tomu, aby ji nakonec dal Nele. A to i přesto, že téhož dne jí nazval gestapem a odmítl konat dle jejich příkazů.




Dnešní program Hotelu Paradise je jasný. Bude vyhnání z ráje a hlavní roli v něm sehraje Nela díky své získané imunitě. Ta již několikrát prohlásila, že si stoupne tam, kde bude Lenka, kterou chce z ráje vyhnat. Vyžene tedy dnes Lenku nebo někoho jiného a nebo se dočkáme ještě nějakého řízeného zvratu z pozice štábu?

Co si budeme povídat. Taková Natálie je houby hráč a pokud by měl někdo z ráje odejít z pozice netvoření děje, měla by to být právě ona. Ať jsou mé sympatie a antipatie k různým soutěžícím rozličné.

Tak co myslíte, jak dnešní dění v ráji dopadne?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 116
1
ivo
Reagovat

muze byt zasach v tom ze misto jedneho se vypakuje cely par -nebo jeste neni znamo co ziskala jana za odmenu jako luzr hotela kdyz tomas dostal imunitu-.za luzra tak i jana mela neco takeho dostat.

2
sun
Reagovat

ivo (1) mela, ale treba dostala prd. Vecer uvidime.

3
Elko
Reagovat

Ja som čítal už také scenáre o vypadnutí, že sa dnes naozaj nechám prekvapiť :)

4
Juchna
Reagovat

Produkce nám až okatě dává najevo, že dnes poletí Jana, v upoutávce nechá záběr na Nelu stojící za Rommeem, na facebooku trousí fotky jak Nela sedí na posteli s Romeem a Niko leží s Lenkou – s popiskem „Dnes ráno se probudí Niko vedle Lenky“, Viktor bude zaučovat Lenku v dělání striptýzu, a stejně, …. skoro nikdo vypadnutí Jany nevěří, probírají se různé teorie, jak si s námi štáb zahrává a co zase vytáhne z rukávu. Ale nakonec, proč by to tak nemohlo být, že opravdu vypadne Jana? Tohle je mnohem zajímavější zvratek v ději, než kdyby vyhodili Lenku. Nela z toho vychází jako krysa vasilisa, když všechny podvede, Romeo je konečně volný a může se začít ucházet o Klaudii, Nikola bude šílet z Nika… A moc bych za to nedala, že Romeo se nakonec ještě skamarádí s Nelou, vždyť ona mu vlastně pomůže.
Ale pořád mi vrtá hlavou ta nevyplacená odměna pro Janu. Žeby jí nakonec třeba za týden vrátili zpátky? Já bych byla pro. :-))

5
koc
Reagovat

treba uz konecne vypadne Gavriely

6
J8
Reagovat

Kdo je to Gavriely? :-)

7
Pepinec
Reagovat

:DDDDDDDD

5,6 – vy jste byli jste domluvení žejo?

8
Iva
Reagovat

mám ničím nepodložený pocit, že vypadne Klaudie, ale moc ráda bych se mýlila

9
RAINMAN
Reagovat

„Důležitá jak sáňky v létě.“

Pohlreichova hláška!

10
J.
Reagovat

Tak ta Nela mě překvapila. Je vcelku sebekritická :o)
Niko: Řekni, proč chceš opravdu vyhodit Lenku?
Nela: Všechno ví, všechno zná, je důležitá jak sáňky v létě…
Niko: Vždyť ty jsi to samé…
Nela: Nechci jí tady protože je stejná jako já
:oD

11
Caroline
Reagovat

Tak já jsem ráda, že jde Lenka a doufám, že se už nevrátí.

12
Domča
Reagovat

Já nechci aby vypadla Jana dělá tam luxusní show:( nevíte někdo kde to běží online nejsem u tv :( pište co se děje… :D

13
J.
Reagovat

Oni asi budou vracet ty, který to tam mají zase šanci trochu rozvířit (viz Klaudie – která rozdmýchala atmosféru ve vztahu Jana + Romeo). Tudíž kdyby tam ještě Nela setrvala, tak se do hry může vrátit jak Lenka tak Diana tak Leo. Ale kdyby pak Nela vypadla, tak nemá moc smysl návrat žádného z nich…
Např. takový Maťo se asi nevrátí určitě, protože by tam pro nějaké machinace nebyl už vůbec důležitý

14
Lucas
Reagovat

Tak škoda Lenky, byla mi hodně sympatická :/ ještě to tam mohla rozjet.. doufám, že jí vrátí co nejdřív zpátky..

15
RAINMAN
Reagovat

12 – Vyřizování účtů. Zatím nuda.

16
Lucas
Reagovat

J.: Souhlasim, bylo by zajímavý hlavně, kdyby tam Nela ještě byla :)

17
RAINMAN
Reagovat

14 – Ta už se určitě nevrátí.

18
Juchna
Reagovat

Lenky je škoda, sakra! Mohla být ještě prdel. :-(

19
Icecube18
Reagovat

Jak se Rocky rozjede,tak je z něj slyšet jeho cikánskej původ.

20
Domča
Reagovat

Měla vypadnout ta Natálie, Lenka tam mohla mít ještě něco z Nikem :D A K nele by tam mohli poslat Dianu :D :D Pro spestření :D

21
dishy
Reagovat

No tak Nela se zas předvedla a Nikola hned na úvod udělala zase óbr problém a věc k řešení z ničeho…ach to sebevědomí :-D A Lenka nakonec šla, fakt jsem čekala Janu…Ale neva, ono je to ve výsledku asi jedno.

22
Pattrick
Reagovat

Rocky je prostě cigna :D

23
RAINMAN
Reagovat

Romeo o sobě prohlásil, že je ten největší č*r*k (řekl to ale ve svém mateřském jazyce).

24
Thybaumont
Reagovat

Konečně si uvědomili, že o něco hrají. V ohrožení bude Tomáš, jelikož nový sameček se asi s průměrem nesmíří a půjde po Klaudii. Možná první týden mu zamotá hlavu Nela když se bude usmívat, ale to, jak ji známe, jí dlouho nevydrží.Opět bych vyzdvihl Nikolu a její, jo řekla jsem, že jsi manipulátor, ale spletla jsem si slovo :-DD. A Jana hraje čím dál líp. Stále fandím klukům, Romeovi a Nikovi

25
Lucas
Reagovat

Proč myslíš, že by se Lenka nevrátila? Podle mě jediný soutěžící zajímavý pro návrat jsou Diana, Leo a Lenka.. tak snad někdy :)

26
J.
Reagovat

Tak po měsíci vysílání HP bych dal zatím výhru páru Niko+Niki
Nikovi za ty jeho hlášky a Niki za to, že „účinkovala“ v dobrých cca 50% všech dosavadních rekapů ;o)

27
Mic
Reagovat

Tomáš mě opět dojal s jeho hláškou-Tentokrát nebudu spěchat. Dám tomu 2 až 3 dny! Holky nám nějak přibírají. Aspoň Nela měla bříško pěkně vypoulený, když mluvila s Viktorem. Zajímalo by mě, jak se Nela dozvěděla, že Leo se stále vídá s Dianou. Novej kluk se zdá docela sympaťák, ale uvidíme. Vítězství bych asi taky přála N+N.

28
Hooper
Reagovat

Za vypadnutí Lenky velký dík, pár Klaudie-Tomáš má potenciál, tak doufám, že bude naplněn. Příští ženská, která vypadne, bude, doufám, Jana.

29
Elko
Reagovat

Chúďa Klaudia, ani nevie čo ju čaká :)

30
Sami
Reagovat

Nechápu, co Romeo tak řeší a dělá zbytečně zlo. Obě jeho ,,holky“ mu tam zůstaly, tak má být v klidu a rád. Když takhle vyvádí kvůli Lence, jak by vyváděl, kdyby místo ní, vyhodila Janu?!

31
kacule
Reagovat

Proč by Romeo nemohl řešit? Nebo na to má patent a povolení jen Nikola?
Mimochodem neřeší, jen chce ostatním „otevřít oči“ ohledně Nely, protože přestavuje nebezpečí pro jeho holky i do budoucna. Prostě jen přemýšlí dopředu.

32
EvcaK
Reagovat

Tomáš neměl chybu:)) „Vyhodnocovat můžeme náš vztah s Klaudií až tak za den…“ Nebo „Jsem inteligentní, a proto neudělám stejnou chybu jako s Janou.“ a střih, jak jí na posteli takřka vyznává lásku, to se ještě asi pobavíme:)
A závěr v ukázkách, kdy Niko prohlásil, že jediné, co si přeje je, aby Nela vypadla neskutečným způsobem… Uvidíme za 14 dní, jak to kluci koumáci vymyslí:)

33
jenkaa
Reagovat

at si resi co chce, ale cpat mi takle pri konfrontaci tvár do tesne blizkosti tvare me, tak se neudrzim a rocky mel taky namale, a to Romeo chtel, vyprovokovat, dobra hlaska nely, ja sem o tobe rekla, ze si falesny jak petnik, ne manipulator:-))))

34
Elko
Reagovat

To, že Nela je hráčka je jasné… to, že Romeo je hráč je jasné. Každý si chce dostať ľudí na svoju stranu. Takže si myslím, že obidvaja riešia hlavne to, aby si získali na svoju osobu body naviac.

Ten nový vyzeral akokeby prišiel na turistiku do Tatier :)

32 Evca: no Tomáš zase perla za perlou, dúfam, že tam zostane lebo on je naozaj postavička :)

35
Sami
Reagovat

34- To máš pravdu, nejspíš se předhánějí, kdo má silnější ego! Ale každý Nelu zná a i kdybych ji sebevíc nenáviděla, její volbu bych pochopila. Kdyby lenku nevyhodila teď, nejspíš by už neměla příležitost a příště by šla ona. Ona(Nela) moc dobře viděla, jak si Lenka všechny namotává.

36
Ywanka
Reagovat

Romeo mi začíná lézt na nervy…dokud jen glosoval a z povzdálí přihlížel, byla s ním sranda, ale poslední dobou se mi zdá, že naprosto zbytečně vyvolává hloupé konflikty a v téhle poloze mě tedy vůbec nebaví..
Doufám, že Lenka už se nevrátí, protože mi nepřišla ani hezká ani zábavná…dokonce teď při vyřazování byla tak zmalovaná, že mi připomínala transvestita…odlíčená je trochu jako prasátko. Když někdo potřebuje tunu make-upu, tak hezký není..
Nicol mě dneska výjimečně štvala, když mluvila s Nickem, ale upřímně bez ní by to v HP a¨ni nešlo…chyběla by mi, kdyby vypadla…
Viktor se mi líbí čím dál víc…jako hráč, jako chlap teda opravdu nic moc…
Tomáš opět pobavil, doufám, že vydrží ještě hodně dlouho a okouzlí spoustu partnerek, se kterými vytvoří skvělé vztahy…pomalým tempem…2-3 dny.)
Pokud by Natálka dokázala být vtipně roztomilá jako v pátek v posteli s Rockym, tak by nemusela být špatná…
Vtipné bylo jak Gavriely říkala, že tam sedí holky, tady stojí kluci a tady je Nela…babochlap:) Ale mám pro ni slabost…je to taková fajn RS postavička.)
Vypadá to, že Nick se ji bude chtít zbavit, tak jen doufám, že mu to nějak neublíží, protože on je můj favorit…je vtipný a krásný…snad bude mít stále víc prostoru.)

37
Ywanka
Reagovat

31 Romeo nechce nikomu otevřít oči…on jen chce ovečky převést na svoji stranu a vytyčit jim společného nepřítele…oči mají nechat zavřené, ale naslouchat by měli jemu a protože mu to teď zkazil Rocky, který se rozhodl pro druhou stranu, a Nela tím vyhrála kolo, tak byl naštvaný a snažil se otočit rovnováhu sil.) Ale pozor…obě strany jsou temné:)))

38
Sami
Reagovat

36- Jo jo, Nela je trubka, osobně bych ji znát nechtěla, ale do HP patří! A Romeo byl ze začátku opravdu milejší, ale je to hráč a kdyby se neprojevil, tak by ho někdo zas kritizoval, že je nudnej. Ale jak ,,jenkaa“ psal/a, taky se mi zdálo, že chtěl Rockyho vyprovokovat, aby mu natáhl a šel domů. Rocky se tím netají, že pro ránu daleko nechodí.

39
Sami
Reagovat

37- :-))

40
Maxx
Reagovat

Rocky není cigán, ale otce má z Kuby, takže vaše odborné posudky, že v něm vidíte cigoše, jsou vtipný :D Jinak vypadnout měla z hlediska diváka Natálie, absolutně zbytečná postava. Potom by postupně měla letět Niki a Tomáš, sice jsou to pro někoho roztomilí trotlové z Marsu, ale už svoje předvedli a prostor pro nějaký další RS rozvoj tam podle mě není. I když bengo Tomáš by ještě mohl ukázat, za jak dlouho od sebe odradí Klaudii. Vypadnutá Lenka je sice nudná, ale namalovaná je překrásná a byla radost se na ni dívat. A navíc nenamalovaná po bazénu, kdy opravdu vypadala velmi nevzhledně, byla jen jednou a pak ji to asi produkce zakázala :D A co se týče dnešního velkýho sporu, sice jsem na straně party kolem Nely, ale Rómeo měl pravdu, on je přeci jen trochu intelektuálnější a i když tam do něj všichni hustili, tak ve skutečnosti vůbec nevěděli o co mu jde a byli úplně mimo. Docela jsem ho litoval. Konflikt by sice vyvolávat nemusel, byla to jeho iniciativa, ale za a) my diváci bysme přišli o show, za b) on Nelu asi fakt nesnáší a chtěl ji to vrátit.

41
Maxx
Reagovat

Jinak co se týče Hotelu Paradise jako celku, hrozně mě baví, ale polovina denního sestřihu jsou blábolící dialogy a u těch se nudím. Moji anketu o nejlepší reality show proto zatím vyhrávají VV 1 (hlavně proto, že to byla první kvalitní RS u nás) a pak moje milovaná Šéfka s největší koncentrací nejlepších hráčů pro uspokojení úchylného diváka reality show. Velmi nedoceněná show, snad bude na Love jednou opakování.

42
XMAN
Reagovat

Lenka mi absolutně chybět nebude a pevně věřím že už se nevrátí, její návrat by byl taktéž absolutně zbytečný. Nudná, nezajímavá, nezábavná jak už někdo napsal….Co se týče konfliktu Romea s Rockym, Rocky už mě poslední dobou začíná docela slušně s*át. Romeo to dal náhodou sežrat Nele dobře, nechápu proč se jí Rocky zastával. Romeo a Rocky do sebe šli dost ostře, už sem fakt čekal že se neudrží na uzdě a pustí se do sebe, za což by je oba určitě čekalo vyloučení…..Rocky je oproti Romeovi takový párátko tak nevím co si tak na něj vyskakuje nervák jeden, kdyby se do sebe pustili tak ho Romeo rozmáčkne jako mouchu, ani ten mastnej flek by z něj nezbyl. Jestli u mě po dnešku někdo ztratil i poslední zbytky sympatií, tak je to jedině Rocky….je to totální tupec který se snaží si hrát na nejinteligentnějšího člověka ze všech, ale vůbec mu to nejde tak se vzteká. Mě naopak připadá jak to tak za poslední dobu pozoruju že konflikty se nesnaží vyvolávat Romeo ale právě Rocky….

43
Mic
Reagovat

36, 37- přesně. Ve všem s Tebou souhlasím. Romeovi hlášky bývaly na 1. Teď z něho čiší jen zlo. Fuj.

44
Juchna
Reagovat

Podle mě byl Romeo hlavně frustrovaný, že nevypadla Jana a neosvobodil se tím pro Klaudii a i proto dnes tak řádil. Vsadím se, že ho nevypadnutí Jany zklamalo hodně. Protože ať chce nebo nechce, začíná se do Klaudie bezhlavě zamilovávat. Člověk se může nějak zachovat, ale citům stejně neporučí, ani když jde o 50 tisíc.

45
lira
Reagovat

Jsem ráda, že vypadla Lenka. Po tanci u tyče jsem si vzpomněla jak napadla Niky, pro její chování na mejdanu. Niky se opila a chovala se podle Lenky jak k..a. No a Lenka se nepotřebovala ani opít. Káže vodu, pije víno a Nela je přece vynikající negat. postava. Doufám, že tam bude ještě dlouho

46
Thybaumont
Reagovat

Nikol to nedostala jako Lenka úkolem. To je třeba odlišit.

47
Thybaumont
Reagovat

a hlavně to bylo dooost sexy, narozdíl od slípky. Všichni chlapi byli paf.

48
Adéla
Reagovat

Tak moje teorie o vyhození Jany vzala za své. Jinak půl sestřihu byla hádka o ničem, ale záse chápu, že jim to tam leze na mozek. Štáb by mohl vrátit Dianu, ať Nele trochu spadne hřebínek a hlavně než vypadne. Jinak mě včera nikdo nepřekvapil. Těším se na Tomáše jak bude uhánět Klaudii. Největší hráčka je pro mě Jana, to je taková malá zmije. Na druhém místě Viktor. Třetí je Romeo, ale s tím příliš cloumají emoce. Vypadnout by mohl klidně Rocky. A ten nový exot s krosnou bude nějaký namakaný bývalý žoldák………

49
kacule
Reagovat

Rocky má špatné svědomí a tak se prostě musí zastávat Nely, aby nebyl za blba.
s Nelou neměl nic společnýho, spíš ji nesnášel, nechápu proč jí dal imunitu. Připadá mi to totiž jako trapná pomsta. Věděl že Nela vyhodí Janu nebo Lenku. Chtěl se jim pomstít, protože mu ani jedna neposkytla ten žádoucí „vztah“, on je totiž stejnej magor jako Tomáš, pořád něco čeká.

50
Hooper
Reagovat

Ad Nelino rozhodnutí – jsem sám, kdo si myslí, že vyhodila Lenku i proto, že je pro ni snazší být na pokoji s Nikem než s Romeem? Reálně se rozhodovala mezi Lenkou a Janou, imho o Natálii vůbec neuvažovala.

51
anja
Reagovat

ups tak koukám, že se to tady vyprofilovalo na PRONelisty a PROTIRomeovce :DD děcka nežerme jim to tak :))

mne Romeo včera neskutečně bavil jak proti Nele vypěnil, že pak i ztrácel pojem co kdo řekl a co řekl on sám – no nebylo to boží?? :)) Nela je houby hráčka, Nela je jednoduše sviňa, která vždycky musí dostat co chce a ona dostane co chce a to všemi prostředky……. Nela odejde až když ona sama bude chtít, až jí to tam otráví na max, tak všem ukáže prostředníček, označí je za póvl nehodný sebe, nahodí si frňák nahoru až za pleš a s vystrčenou slepičí prdelí hrdě odkráčí do pryč… imho má strach odejít tak brzy i z důvodu, že by někde za zdí mohla potkat Lea a Dianu, za dva týdny už bude mít větší naději, že L+Di odvezli

z ukázek na dnešek bouchnou saze proti Nele i Nikovi, ne? na to jsem zvědavá :)

52
anja
Reagovat

50 podle mne byla pevně rozhodnutá pro Lenku, to, že se na chvíli postavila za Romea s Janou byla jen kamufláž, aby si Janu získala na svou stranu, že „Janu zachránila“

53
anja
Reagovat

49 Kacule, mám podobný dojem, a taky Rocky je tak trochu srab, má tendenci vyčkávat a pak se přiklonit na stranu silnějšího

55
XMAN
Reagovat

Doufám že příští pondělí vypadne Rocky, jak já toho blba nesnáším…..

56
anja
Reagovat

54 Elko, dobře, Zuzana bud na chatu, ta mne nějak extra už nezajímá, ale kde je ten slibovaný chat s Leem? oni ho úplně zazdili? nebo byl? prošvihla jsem něco?

57
Adéla
Reagovat

51 – přesně. Nela není žádná hráčka, jen zakomplexovaná holka, která kope kolem sebe, snaží se manipulovat ostatní, ale tváří se u toho jako diktátor, takže ve finále ji budou všichni nesnášet. Lenku vyhodila jen ze žárlivosti, přesně jako na začátku vypadla Klaudie. Jak se začnou kohoutci motat kolem jiné holky, je zle a Nela jde udělat pořádek a ještě nenápadně tluče klíny do hlavy Nikole…..

58
anja
Reagovat

55 no jo, Rocky mi taky chybět nebude, klidně ať si vypadne…. ale právě, že si myslím, že vypadne Tomáš, rozháže si to i u Klaudie těmi svými požadavky na jakýsi vážně se vyvíjející se vztah a otrávená Klaudie, která chápe Tomáše jen jako námezdní sílu k tomu, aby vyvolala u Romea žárlivost, emigruje k tomu novému borcovi :D

59
Macík
Reagovat

51) ta *vystrčená slepičí prdel* :-DDDD…LOL…celá Nela :-)

…pravda, nežerme jim to tak, páč nezapomínejme, že hrajou o love…jinak se ztotožňuji s názorem, který tady již padl, že cukríka nejspíš vytočil fakt, že nevylítla Jana, :-D Klaudie ho, jako správný štír, provokuje a emotivní Romeo má z toho zamotanou lebku :-)) …jsem zvědavá na toho nového šoumena…žeby motorkář ???

60
anja
Reagovat

59 na toho nového jsem celá zvědavá taky, prý má chlupatá záda, takže to bude nějaký takový přírodní tvor, a došel s báglem, žádný kufříček na kolečkách :))

61
Macík
Reagovat

60) chlupatec, jo ? :-DD týýjo, tak to může bejt nějakej horskej vůdce :-) známe už jméno ? musím zavolat Elka…Elkóóóó…

62
chacha
Reagovat

Romeo fakt válí, ak jako naverboval, naočkoval a pak se stahnul u Maťa, tak teď dělá to samé u Nely. Ve své třídě je opravdu borcem – nasadit psí hlavu bez skutečných argumentů na základě emotivních výlevů (nejsi chlap/jsi manipulátor) umí tak uvěřitelně málokdo. Následně se stahne opět do ústraní a nechá s tím, co zasel pracovat ostatní – svou práci nahlodávače a podlamovače už odvedl.

63
Macík
Reagovat

http://img.aktuality.sk/stories/NAJNOVSIE_FOTKY/OSOBNOSTI/SHOWBIZ/MEDIA/TV_JOJ/hotel_paradise/romeo_hotel_paradise_vyznanie_jojka_12.4.jpg

chacha
Cukríkovi, já osobně, nevěřím ani popel :-DD …ale to neznamená, že mne v HP nebaví…baví a ještě lepčí to bude, až Klaudia začne švitořit, dejme tomu, s tím novým borcem :-DDDD…to zas bude cukrik natahovat a roztahovat nozdéérky :-DD

64
Elko
Reagovat

61: volá sa Vlado, tak aspoň tak ho pomenovala Gavriely, ale určite dnes bude o ňom článok na webe.

65
anja
Reagovat

62 :))) zajímavý psychorozbor

66
FF
Reagovat

56 – podle Facebooku chat s Leem neprobehl, jelikoz pan milostivý porušil smlouvu a na chat se nedostavil. Udajne to budou resit

67
anja
Reagovat

63 Macík, jen doufám že ho kamera bude brát víc odspodu, aby ty jeho nozdééérky vynikly :DDD

68
anja
Reagovat

66 takže Leo OPP+Kopnul do prdele i produkci pořadu s celou jejich smlouvou, muehehhee :DDD

69
Trošku rýpu no :)
Reagovat

Já nevím, nežárlíte holky na tu Nelu? Vždyť je fajn, narozdíl od Nikoly si dokážu v pohodě představit, že ji mám doma :) A ten krásnej zadek ;), to nemáte, co? :))

70
Macík
Reagovat

68) už to tak bude :-DDD vsadím se, že ho chtěli šoupnout zpátky, takže se nejspíš můžeme těšit na Diuš…

71
Macík
Reagovat

69)…naopak, já mám obě holky N&N ve veliké oblibě, především jejich hlody :-D pravda. takovej pěknej zadek nemám, ale Anji vtipný popis té vystrčené prdelky…sedí…i když je pěkná, o tom žádná…

72
anja
Reagovat

69 no jo, ani takovou plešku nemáme :)) a jistěže žárlíme na Nelu, bo má Nika v posteli :))

73
Macík
Reagovat

Elko, díík…no, počkáme si :-)

74
Macík
Reagovat

72) šmarjáá, jsem si ani neuvědomila, že mééďan je teď s Nelou. :-DDD

75
dessin
Reagovat

Romeo – me nevadi. Mozna je emotivni, ale mel pravdu v tom, ze dokud Nela shanela hlasy, nerekla zadne konkretni jmeno, az mela imunitu v kapse, ukazala na Lenku. Aha, myslite ze by ji NIko dal hlas kdyby mu na rovinu rekla „poleti Lenka“? Asi ne ze…

Nela – leze mi na nervy, nevim na co je furt tak pysna, hezka neni akorat postavu ma dobrou. Hracka neni, jen proste bestie co si jde za svym i pres mrtvoly a je ji to jedno, Nikolu si u sebe drzi jen proto aby mela informace.

Niki – nepribrala ona nam kocicka trochu? Je jak bumbrlicek… jeji reseni a nereseni je celkem zabavne, kdyby Nela rekla ze za zdi je pisek tak bude po vsech kvakat ze jsou blby ze nevidi more ale pisek, proste maly zavisly pejsek

Rocky – hm, kluk nema moc jasno ktera bije. Tipuju ze citil vinu za Lenku a holt se proste svezl po Romeovi pac mu bylo blby jit proti Nele.

Novej – hele, me nekoho pripomina, odkud ho zname??

76
dishy
Reagovat

Tak včerejší dí zase stál za to :-)
Nela jako samaritánka, která se každého ptá na to, koho vyhodit a stejně jí na to nikdo neskočil. Nikola, která zase řeší a řeší a nenápadně podsouvá co a jak kdo cítí a má dělat. A nejvíc pobavila v momentě, kdy přiznala, že Romea nazvala manipulátorem, ale ona si spletla slovo!!! :-D
Jinak bavil neskutečně Tomáš. Neuspěchám to, jak s Janou, dám tomu den, dva. A pak valil klíny do hlavy. Líbilo se mi, že Klaudie konečně přiznala, že jí vadí, že Romeo na ni zapomněl a tak mu to dává sežrat a Tomáš je k tomu skvěle určen, nicméně pokud je Tomáš opravdu tak inteligentní, tak to nepo* a můžu mít silný vztah. Ale kartama může zamíchat nový borec…:-)
Budu asi v menšině, ale Romeo se mi po včerejšku nezprotivil. Niko je takový naivka v tomhle, dal imunitu Nele a pak hořce litoval a Rocky je podle mě typické kam vítr tam plášť. Naopak on u mě klesl a čekala jsem, kdy Romeovi vlepí a ten odejde středem a Rocky půjde domů…
Nicméně Nikola mě kromě svého neustálého řešení tam, kde nic k řešení není začíná vadit i na ostatních frontách. A to konkrétně díky tomu jejímu problému z dětství, kdy ji ostatní nevzali mezi sebe a nebavili se s ní a ona si to teď vynahrazuje a libuje si vyloženě, když o ní stojí 2 a více chlapů. Jde na ni krásně vidět, že stejně jako Nele jí vadí, že Klaudie (Lenka) jsou ty, po kterých kluci koukají, ale na rozdíl od Nely to umí maskovat. Každopádně její řešení s Nikem, že o ni nebojuje atd. mi přišly trapné!

A otázka na závěr: Nechce se mi to hledat a pouštět znova, ale řekla včera Nela, že se Leo ještě stýká s Dianou? Protože tak jsem to slyšela a zajímalo by mě, od koho to může vědět…?

77
Macík
Reagovat

75) no, mně nikoho nepřipomíná ??? jsem ho zahlídla jen v mžiku…žeby Vlado D. ?:-D ale ten neměl chlupatý záda…

78
Macík
Reagovat

76) řekla !…myslím si, že do nich hustí štáb, je furt kolem nich…takže předpokládám, že tuhle někoho popíchnou, támhle pustěj nějakou informaci, aby je dostali do stavu, ve kterém je chtějí v sestřihu mít :-D

79
Trošku rýpu no :)
Reagovat

Ono to není nic proti vám holky (i když na anju mám trochu pifku, ta na holkách nenechá nit suchou u žádného pořadu, ta musí být fakt dokonalá, když si tohle lajzne), ale že nevidím moc argumenty, proč se vám nelíbí nebo tak, spíš takový jako urážky a řeči o zakomplexovanosti a nějak nemůžu dešifrovat z čeho to plyne. Tím neříkám, že to nemůže být pravda, může. Třeba to nevidím no :)

80
anja
Reagovat

76 dishy, mně byl na počátku Romeo děsně nesympatický a nepříjemný, neuměl nic jiného než stupidně Zuze předhazovat „prostitutka, prostitutka“. Ale teď v poslední době jsem Romea vzala na milost a docela mě i baví, přesně od chvíle kdy se vyjádřil, že Vierka i Tomáš jsou z té dobré planety :))) tam byl ten zlom.

Jak tam stáli ta dvě eRka proti sobě jak nazuření býci, čekala jsem, že Rocky po Romeovi skočí a jednu mu švihne… možná Romeo provokoval Rockyho záměrně, páč ví dobře, že za agresivitu by šel Rocky dom, kdoví :)

81
dishy
Reagovat

75 – mě připomíná Homolu z Wohnoutů, bývalýho od Dary…jen tak, jak jsem ho stihla včera zaregistrovat

79 – já jsem taky proti Nele, v rámci této diskuze, takže ti odpovím za sebe :-) co se týče vzhledu, není nic subjektivnějšího, i kdyby vypadala jako bohyně, tak mě vadí JEN její chování…je arogantní, namyšlená, včera to sama řekla, že je stejná jako Lenka, všude byla, všechno zná, všechno ví…o každém umí říct jen jedno slovo a to, že je falešný a neustále má pocit, že život se nemazlil jen s ní a jen jí bylo ublíženo..celkově od začátku je to pro mě nejnesympatičtější soutěžící…(to, že se tu rýpe do vzhledu je podle mě zrovna u Nely zástupná berlička a koneckonců, u ní je to evidentní, když se někdo v 98% rekapů jen šklebí a mračí, tak prostě sympaticky nepůsobí)

82
Macík
Reagovat

79) no, nikdo není dokonalý, žejo :-DD ale tak každý má svůj názor, někomu se Nela jak fyzicky tak povahově líbí, mně se třeba líbí z jen po té fyzické stránce, no a někomu prostě nesedí jako celek…a tak to je u všech, nejen u Nely…každý máme prostě jiný pohled :-D to je celé…

83
Macík
Reagovat

http://www.tyden.cz/obrazek/homola-47c56315ccbd1-250×376-495763c07ff5a.jpg

No možná tady nějaká podoba je :-DD ale pochybuju…

84
dishy
Reagovat

80 anja – to je pro mě osobně top hláška, která tam kdy padla :-D:-D

83 Macík – no jo asi jo, ale typově odpovídá, krosna, pohodář a holohlavý…já ho stihla tak na 3 sec., ke konci už vždycky odcházím :-)

85
Macík
Reagovat

…holky, jinak by to mohl být *Vlado*…odvedle, z hlasu ČS…:-DD

86
kacule
Reagovat

Nikole se včera vyplnila nejhorší noční můra a komplex z dětství – ONI NA NI ZAPOMNĚLI !!!
Pro ni je tato RS požehnáním, protože tady před ní nemůže nikdo utéct a tak je může oblažovat svou přítomností stále dokola.
Docela chápu, že byla v dětství neoblíbena, pokud za každým takhle dolézala a aby se zavděčila, tak vlastně svou negativní vlastnost neustále násobí a násobí, až se všem nakonec totálně znechutí (jisté projevyn evole už jsou patrné u Klaudie a u Romea)

87
anja
Reagovat

79 :) koukám, že jsi můj nějaký fanoušek :)) ale vážně – vypadat jak Nela, tak ty komplexy mám :) a smrtelně vážně – když pominu Nelin obličej a „vlasy“, tak Nela z profilu, když vytrčí prdel a zarazí bradu, ty její krátké kroky a špidlatý nos, vypadá jako kdyby se slípka chystala atakovat žížalu – povšímej si toho, třeba mi dáš zapravdu .)

všechny holky co tam byly a jsou, jsou imho hezčí než Nela, mají hezčí rysy, úsměv, oči, vlasy…….. jestli teda na tej Nele je „hezký“ jen ten zadek, tak to má fakt blbý, nemyslíš? a krom toho – i chlapi tam se o Nele zmíní jen, že má hezký zadek, o jiných řeknou, že jsou krásné. Si nepamatuju, že by o Nele někdo z chlapů tam řekl, že je krásná, bo prostě není :p

/jsem se vyargumentovala až do živého… uuuuufff :DD/

88
anja
Reagovat

86 ach aano! a právě teď zapomínáme na Nikolku i my… to je strašné, dovčil tam Nikolka měla dva chlapy – Viktora a Nika- byla z toho celá osypaná, když nevěděla který bude pro ni ok, a teď se jí to nějak zvrtlo :D

89
Adéla
Reagovat

79 – tak já na Nelu určo nežárlím. Není absolutně na co. Nevšimla jsem si, že by tam z ní chlapi padali na zadek. A Leo očekával pouze sex a když nic nebylo, hned zahnul s Dianou. Nelin vzhled komentovat nebudu, v jejím věku by mělo být normální mít pěknou pevnou postavu. Chování má strašné a neustále ho omlouvá nějakými „tajemnými zážitky“. Proč by za ní měli všichni chodit a odkrývat její 13. komnatu? To je její věc a k ostatním se má chovat slušně. Působí na okolí arogantně, studeně, panovačně a jestli chceš mít něco takového doma, tak tě lituju!

90
Kiki
Reagovat

Nela má neuvěřitelně ošklivý obličej. Plešatá hlava ve tvaru mimozemšťana, rozšiřujícící se nad očima do šířky. Řídké vlasy, ošklivá pusa. Navíc mi chvílema přijde, že má knír nebo zpigmentovanou kůži nad rtem. A ten růžovej lesk jí moc na kráse nepřidá. Pevnej zadek jí fakt nezachrání. O nemožný povaze se bavit ani nebudu.

91
Adéla
Reagovat

Nový soutěžící zde: http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/verejni-nepriatelia.html

a hotová z něho může být jedině Nikola!

93
Valerie
Reagovat

79 – A co konkrétně jí máme závidět? Neveselou minulost, se kterou se nedokáže vyrovnat a tak ji pořád všem předhazuje? Že ve svém věku stále nepochopila, že když se bude chovat jako arogantní kráva, tak ji, ó jaké překvapení, bude okolí za arogantní krávu považovat? Jak s ní Leo vyběhnul? Že se na ní lepí slabošské povahy? Že je pořád naštvaná a nedokáže brát věci s nadhledem? Přebujelé ego? Asi ne. :) Spíš je mi jí trochu líto.

94
Prochor
Reagovat

49 – Kacule to vystihla. Postupně si kluci uvědomují co provedli a Romeo jim to dává sežrat. Niko si umí přiznat, že se nechal zmanipulovat ale Rocky by to nepřiznal i kdyby jim gestapačka lezla po hlavě (což Nela už dávno dělá).
Osobně bych byl zvědavý na výraz suverénky Nely, při jejím vyřazení.

95
dessin
Reagovat

Novej – me proste prisel jako uz proflaklej cumak, ale nevybavim si kde jsem ho mohla videt, nebo je jen nekomu podobnej :)

otazka pro experty a predevsim prosukci Primy, pokud to cte:

– proc nemela imunitu Natalie jako nove prichozi?
– proc nemela imunitu Jana ktera ji vyhrala v soutezi Outisder HP???

tohle mi fakt vadi, manipulace stabu s tim kod vypadne a uz teda dost okate, trochu trapny ne?

96
J.
Reagovat

Natálie imunitu neměla asi proto, že do vily vstoupila jako prá s Nikem. A tam asi platí, že jak ti hned na začátku umožní utvořit pár (viz Vierka hned druhý den po příchodu) nemáš na imunitu nárok…
Nicméně s tou Janou mě to štve, měla jí mít taky, nebo by jí měli dát příště. Už jí celkem snadno získala Niki (tím, že nemohla den z pokoje), pak Nela hlasováním (překvapilo mě, že mohly dát s Natálií i Hlas samy sobě) a teď by jí měli dát i Janě – aspoň by všechny, co tam jsou od začátku, měly každá aspoň jednou imunitu :o)

97
Lucas
Reagovat

Mně fakt přijde, že tenkrát za outsidera Tomáš dostal imunitu a Jana dostala dohled nad tim uklízením.. jak kluci uklízeli sami pokoje.. a Jana je bodovala.. nemyslíte?

98
Juchna
Reagovat

Docela mě pobavil popis včerejší hádky na Gorille :-DDDD

„Chtěl, aby Nela přiznala, že je manipulátorka. Jenže pohořel. Rocky, Niki a Nela se do něj pustili, že je sám manipulátor (což potvrdil), Rocky zatoužil ještě po vyšším levelu a prohlásil, že jsou všichni manipulátoři (taktéž mu to nikdo nevyvrátil), ale Romeo se nevzdal a trval na tom, aby Nela řekla, že je také manipulátorka. Ale ta se cukala jako odsouzený na elektrickém křesle a popřela to….“

99
J.
Reagovat

97 – imunita vs.dohled nad úklidem, to je dost nepoměr, že? Ale asi to tak opravdu bude :o(

100
anja
Reagovat

91, 92 jaaj tak super, že tam doplňujou takové zralejší chlapy a ne štěňata typu Rockyho a Tomáše….. tož to jsem zvědavá jak ho přijmou jemu věkově blízcí Niko a Viktor

101
dessin
Reagovat

cha, tak to jsem na Vlada zvedava :) zamiluje se… natalka. Nebo ze by zbehla Klaudie ci Nela potrebovala dalsiho plysaka do postele misto Lea?

Imunita Jany je divna – jasne v tom dopise psali ze „ziskavaji imunitu“ tak prece nemohli jen tak ji zrusit a dat jane dohled nad uklizenim?

A bohuzel jeste jedna strategie zklamala – vcera jsem cekala ze Gavriely rekne „diky hlasovani vime, kdo by od vas dostal imunitu, ale podle souteze ji ma Jana“… nela by neverila vlastnim ocim jak rychle by balila kufry :DDD

102
Macík
Reagovat

95) no, je to typ *Homola*…může to být sympoš a jestli bude mít charisma, tak mně se líbí :-D

103
chacha
Reagovat

88 – tak Niky si myslim, že to má rozehráno na obě strany záměrně, upínání se na Nika už jednou skončilo neúspěšně, proč nemít někoho pro sychr v záloze? :)

104
J8
Reagovat

103 – Tak o tom to je, vytvářet si zadní vrátka, takže tahle taktika je OK. Co není OK, je to samé vyčítat druhým.

105
Ksčenka
Reagovat

Jsem spokojená, že vypadla Lenka. Nevím proč, ale něco m i na ni děsně vadilo . Fandím Nele, Nikoli a Rockymu . Jinak ještě možná Nikovi, ale když teď je proti Nelči – tak má smůlu a upadně asi v nemilost. Rocky jediný si nenechává nic nakukat a manipulovat sebou . Nela mi náhodou hezká přijde- je narozdíl od těch “ vylepšených“ holek taková přirozená krasavice. Vlastní vlasy, vlastní prsa …většinu dne chodí bez mejkapu s culíkem na hlavě. To Některé by si asi nelajzly …

106
Elko
Reagovat

98: :D tak to je skvelý opis situácie.

107
dishy
Reagovat

995 dessin – taky podle fotek mi buď fakt připomíná Homolu nebo už někde byl, ale kde? :-)

Jinak nechápu proč je Romeovi stále vyčítáno, že jede sám za sebe. To si tam opravdu někdo z nich myslí, že když půjde do tuhého budou se ohlížet na „kamarády“? Každý tam šel vyhrát, jen Nikola vyřešit život ostatních a vyléčit si komplex, který ji ale včera dohnal :-D

108
dishy
Reagovat

105 – bez jakéhokoli rýpání, prosím, kdo kromě Diany a Zuzy byl/je ve vile z dívek vylepšen. Pokud vím, tak všechny jsou tak jak je příroda stvořila. Minimálně u Nikoly, Klaudie a Natálie dám ruku do ohně za to, že vlasy jsou jejich, u Jany nevím, ale myslím, že taky…Jinak plastiku nemá žádná…A Natálie tam bez make-up byla několikrát, Klaudie jakbysmet…co si jen teď vybavím…

109
dessin
Reagovat

105: take si rada poslechnu kde a jak jsou ostatni vylepsene a ktere vsechny chodi jedine s makeupem?

To, ze Rocky si jediny nenecha nic nakukat povazuju za vyborny vtip a predpokladam, ze cely priispevek byl myslen ironicky. Pokud ne, zbyva jen zalomit rukama a konstatovat: vrana k vrane. IMHO.

Kazdej, kdo projevi vlatni nazor, kterej se Nelince nelibi, tak hned po nem ty dve sane vystartujou a jeci a jeci, bez argumentu nebo konstruktivni kritiky, proste jen kvakaji a kdakaji hodne nahlas.

a novy Vlado? Hm fotky na FB jsou hodne lakave a tak bud utece Klaudie, nebo si ho bude chtit zahackovat Nela.

110
koc
Reagovat

Nela muze jeste porad tento tyden vypadnout .. staci aby sel posledni Niko nebo Romeo a vybral si do paru muze ktery bude sedet pred Nelou ;-)

111
Adéla
Reagovat

105 – no Nela je fakt přírodní krasavice! A ta její krása vyzařuje přímo z její duše.
Rocky občas nějaký názor má, ale úplně z cesty, jeho vypadnutí mě vůbec mrzet nebude.

112
anja
Reagovat

110 koc, tak to je vážně hardcore :))) no ale jen aby to nakonec nebyl jediný způsob jak Nelu vyprovodit z hotelu :D

108, 109, 111 holky, mně ta 105 od Ksčenky připadá jako těžká IRONIE, tohleto nemůže Ksčenka myslet vážně :)

dishy, u Jany jsem si na 99% jistá, že s vlasama nemá nic dělané, jsou její, v jednom záběru jsem si všimla jak je brutálně zuřivě projížděla kartáčem. S navázanýma by to takhle udělat nemohla

113
Jolly
Reagovat

Romeo mě velice zklamal, měla jsem ho ráda,ale včerejší výstup…tragédie!! Jeho frajerky mu tam zůstaly, nemusel to tak hrotit. Přišlo mi, že mu bylo jedno, že vypadla Lenka,ale že imunitu vyhrála Nela – on to plánoval se slepičkama z dívčího gangu jinak a to mu nevyšlo! Nemyslela jsem si, že je tak zlý a ubohý…

Lenka tam neměla co dělat a její hloupoučké kecy, jak je upřímná a jak řiká vše, co si myslí…myslela, že zapůsobí?? Ale je fakt, že to je tim věkem, je ještě hloupoučká. Tvářička hezká, to jo,ale toť vše! Za 10 let se bude chytat za hlavu sama,jak mohla být tak trapná!

Příští týden by měl vypadnout Romeo,ale je fakt, že to štáb nedovolí – proč by tam vraceli Klaudii?

No bude to zajímvé :-))

114
Ksčenka
Reagovat

No tak bohužel jsem to myslela vážně :-). Nejblíže je asi ten koment : “ vrána k vráně sedá“ … Ano , mám ráda Nelu . Kdybyste totiž věděly, co jsem si v životě musela prožít tak by jste mě pochopili, ale mě nikdo nechápe ….

100% souhlas se 113 !!

115
Petra
Reagovat

95 – suhlas s tym, ze stab manipuluje s imunitami.
Pravidlo je take, ze ten, kto pride novy ma imunitu. A ma byvat do parovania sam. Ale: stalo sa uz niekolkokrat, ze ONI (stab) urcili, ze ten a ten bude v pare este pred parovanim (napr Viktor a este mu aj urcili s kym) a ze Natalka nebude mat imunitu, lebo prisla v pare (hoci jej to urcili oni, ze pride v pare) a Klaudia nebude mat imunitu, lebo akoze nie je nova (hoci v tom momente nova bola a este aj bez paru) a pri vybere outsidra dostal imunitu len Tomas (preco??) atd atd. Proste nie su pevne pravidla, urcuju ich tak ako sa im to v tom momente hodi. A ospravedlnuje sa to vetou „Nevies co sa stane v raji“…

116
ket reising
Reagovat

Tak tohle je zatim ta nejtrapnější reality show, kterou jsem
viděla. VALIM VOČI když náhodou cvaknu lovku a jde paradise, co tam ty „vyvolení“ blijou za hovna, kujou ňáký ubohý strategie a ještě se tvářej hrozně důležitě. Jako:“ jsem vybraná, takže ta nejlepší“. By mě zajímalo kdo tyto lidi vybíral. Válej si šunky v luxusu a přemýšlej koho vojet, no super soutěž…TRAGÉDI

Přidat komentář