Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska (8.4.), 1. finále: Teď královnou je Anna Veselovská

9. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4047 w=420]

Merťas tentokrát svůj pohled na 1. finále ze zdravotních důvodů bohužel nedodá. Děkujeme za pochopení.

Tak to konečně vypuklo a včera jsme na obrazovkách Novy a Markízy mohli zažít první finálový večer Hlasu ČeskoSlovenska. Utkalo se prvních dvanáct soutěžících, konkrétně z týmů Pepy Vojtka a Rytmuse. A DJ Vlado to tentokrát nesledoval z domácího pohodlí, ale vyrazil přímo do haly na Strahov, kde se přenos odehrával. Jaký tedy byl první přímák, jak soutěžící zvládli svůj křest ohněm a kdo nejvíc zazářil (což je z titulku článku asi jasné), to si pojďme pěkně zrekapitulovat.

[singlepic id=3770 w=420]

Na úvod nám celá šestice spolu se svým koučem zazpívala megahit The Best od Tiny Turner, což byla ideální otevíračka a hlasy všech šesti soutěžících tam byly dobře rozloženy, přičemž sám Pepa si vzal na starost refrén. Pak už se začalo soutěžit.




Markéta Poulíčková

Anastacia – Left Outside Alone

Je zajímavé, že Markéta odstartovala jak Souboje, tak živou část. Jinak svým výkonem naprosto naplnila má očekávání. Zazpívala výborně, skvěle prodala svoji barvu hlasu (zvlášť v hloubkách) a jejímu výkonu se nedá nic vytknout. Co se týče srovnání s Martinou Šindlerovou, které jsem nastínil už ve své prognóze, tak ji ani nepřekonala, ale ani nebyla horší, bylo to prostě 1:1 (Martina to dala výrazově pestřeji, ale Markétin výkon byl na druhou stranu celkově tak nějak kompaktnější). Na úvod tedy Markéta nasadila laťku pořádně vysoko. Navíc má u mě plus i za sebeironický humor, který předvedla v medailonku, kdy o sobě prohlásila, že v sedmnácti byla „namyšlenej fracek“.

Jakub „Jackie“ Pohle

Stephenwolf / Hinder – Born To Be Wild

Jackieho výkon se dá shrnout do tří slov jako perfektní rockový nářez. I když mi je Jackie od začátku opravdu velmi sympatický, tak jeho výkony v minulých kolech mě zas až tak nenadchly, tentokrát však výrazně zabodoval a jeho chraplák v této písni skvěle perlil. Vytknul byl jen úplnou banalitu, že Jackie držel v ruce celý stojan s mikrofonem, kdyby měl v ruce jen samotný mikrofon, mohl se odvázat ještě o chlup víc. Naopak musím pochválit účast na vystoupení samotného kouče Pepy Vojtka, který Jackieho spolu s Jimim Cimbalou doprovodil na kytaru.

Kristína Zakuciová

Lady Gaga – Bad Romance

Po skvělých výkonech Markéty a Jackieho to měla Kristína setsakra těžké a taky že to bylo znát. Největším kamenem úrazu byla její mimika. Ty grimasy, které tentokrát předváděla, byly jedním slovem hrozné, až jsem chvílemi myslel, že sleduji nějaký ne příliš povedený horor, ve kterém se člověk zrovna morfuje v monstrum. Samotný zpěv nebyl o nic lepší, bylo to velmi afektované a těžkopádné, Kristína až moc tlačila na pilu. Máme tu tedy první adeptku na vyřazení a já za sebe musím říct, že z Pepovy šestice bych Kristínu v dalším kole postrádal asi nejméně.

Daniel Mrózek

Robbie Williams – Angels

Pro dámskou část publika to byl bezesporu touchdown, pro mě to byl „jen“ výborný výkon. Přecejen tuto píseň už zpíval v SuperStar kdekdo a především podání dvou velkých Petrů – Bendeho a Cmoríka mě zaujalo rozhodně víc. Jinak ale objektivně nemám Danovi co vytknout, zpěv byl bezchybný a dobře vynikla i jeho barva hlasu. V příštích kolech bych ho ale už konečně rád slyšel zazpívat něco rockovějšího, v čem by podle mě vynikl ještě víc. A ty bublinky, které se na Dana snášely, si režie skutečně mohla odpustit.

Veronika Vrublová

Bon Jovi – It´s My Life

Už minule jsem psal, že mi Veronika připomíná Ewu Farnou a tentokrát snad ještě víc, nejen po vizuální stránce, ale i ve zpěvu měla některé podobné feelingy. Na své „dvojče“ však ztrácí hlavně přirozenou silou hlasu. Výběr této rockové vypalovačky se ukázal jako jeden velký omyl a Veronice tato píseň vůbec nesedla (vážně nechápu, proč nesáhla radši po akustické verzi). Navíc dost předbíhala kapelu, což Dara správně vystihla. Přesto bych však Veronice dal ještě šanci na reparát, částečně i proto, že se mi na ní kouká lépe než na Kristínu.

Barbora Švidraňová

Adele – Rolling In The Deep

U Báry jsem trochu na vážkách. Objektivně to byl velmi dobrý výkon, kterému po technické stránce k dokonalosti chybělo jen málo. Subjektivně mi však vadila přemíra herectví v Bářině projevu, nepůsobilo to na mě úplně přirozeně. K libovolné muzikálové árii by teatrálnost seděla, ale k písni Adele to prostě není to pravé ořechové. Navíc mě trochu rušila i barva hlasu v nejvyšších tónech. Ani vizuální stylizace do Marilyn Monroe mě zrovna moc nenadchla, ohnivé číro slušelo Báře mnohem víc. Jinak si ale Bára postup do příštího kola rozhodně zaslouží, protože v jejím týmu dvě soutěžící zazpívaly o dost hůř.

Pořadí výkonů v týmu Pepy Vojtka podle DJ Vlada:

1.Markéta Poulíčková, 2.Jakub „Jackie“ Pohle, 3.Daniel Mrózek, 4.Barbora Švidraňová, odstup, 5.Veronika Vrublová, 6. Kristína Zakuciová

Přičemž musím podotknout, že mezi prvním až čtvrtým místem nejsou až tak velké rozdíly, objektivně to byly dost vyrovnané výkony, které jsem seřadil čistě podle svého subjektivního vkusu. To ovšem není nic proti tomu, jak vyrovnané to bylo u Rytmuse, kde všichni podali víceméně slušné výkony a absolutní jasno jsem měl o prvním místě.

[singlepic id=3779 w=420]

Tady se musím nejdřív omluvit za dezinformaci, kterou jsem předeslal, ale z materiálů, které nám Nova dopředu zaslala, jsem si myslel, že se bude zpívat jakási píseň od švédské zpěvačky September, kterou se mi navíc nepodařilo ani vygůglit. Nakonec to ale byly dva názvy písní a zazněla legendární hymna September od Earth, Wind & Fire a jako druhá pak So What The Fuss (o které jsem si dlouho myslel, že se jmenuje Shame On You) od Stevieho Wondera. Toto vystoupení dost poznamenala technika, protože hned polovině soutěžících vypadly mikrofony. Nejvíc mě však při tomto vystoupení překvapila Anička Veselovská, která se v normálním projev zdá jako těžký introvert, ale tady se dost slušně rozjela. Pak už dostala slovo první soutěžící z Rytmusova týmu.

Kristýna Daňhelová

Kelly Clarkson – Stronger
Začátek mi přišel poněkud nejistý, ale když se Kristýna rozjela, tak to nebylo vůbec špatné a šla z toho celkem příjemná energie. Co mi však trochu vadí je to, že barva hlasu Kristýny je pro mě dost nezajímavá, kdybych ji slyšel v rádiu, tak ji nerozpoznám. Naopak plus dávám Kristýně za účes (vlnité vlasy jí sluší víc než rovné, se kterými připomíná Annu Polívkovou) a za rajcovní šortky, naopak mínus za ty plakáty politiků na zdi (a za odbiv k nim).

Nikoleta Spalasová

Beyoncé – Halo

To, co mi u Kristýny chybělo, nabídla Nikoleta v dostatečném množství. Její barva hlasu je naopak velmi zajímavá a okamžitě rozpoznatelná, přičemž ji v této písni dokázala naprosto perfektně prodat. Co se týče samotného výkonu, tak si Nikoleta mohla trochu líp pohrát s dynamikou, ale jinak to byl její vysoký standard a jeden z nejlepších výkonů v Rytmusově týmu.

Adam Koubek

Seal – Kiss From A Rose

Nakonec to bylo rozhodně lepší než jsem čekal a žádný průšvih se nekonal. Chyběla tomu ale naléhavost originálu a přišlo mi to přece jen trochu plošší, což však přikládám i tomu, že se Adam sám doprovázel na piáno, čímž se na zpěv nemohl tak úplně soustředit. Barvu hlasu má ale moc pěknou a postup do dalšího kola by si určitě zasloužil.

Juraj Zaujec

Team – Držím ti miesto

Na rozdíl od Adama je Juraj už hotový muzikant, takže mu nedělá problém zpívat a doprovázet se na kytaru zároveň. Lukáše Adamce v podání této písně sice nepřekonal, ale i tak se mi jeho výkon celkem líbil. Svůj chraplák zde dokázal dobře prodat a celé číslo na mě působilo muzikantsky komplexně. Pořád si ale myslím, že Juraj mnohem víc vynikne v decentnějších a intelektuálnějších písních než v přímočarém rocku. A vtip s kaštany mi přišel trochu laciný a samoúčelný.

Michal Chrenko

Aloe Blacc – I Need A Dollar

Tady musím souhlasit s Michalem Davidem, že na této písni se Michal nemohl pořádně předvést. Melodicky je to vlastně takový kolovrátek, který zpěvákovi neposkytuje možnost ukázal příliš mnoho výrazových prostředků. Michalův výkon byl sice slušný, ale zcela zapomenutelný. Vzhledem ke konkurenci v Rytmusově týmu se obávám, aby se to nestalo Michalovi osudným.

Anna Veselovská

Christina Perri – Jar Of Hearts

Jednoznačný vrchol večera. Už podruhé za celou soutěž se mi stalo, že některý soutěží u mě výrazně překonal originál (poprvé tomu tak bylo u Simony Hégerové a jejího Mama Do z výběru naslepo). Zatímco v originále mě tato píseň nudí, tak podání Aničky bylo mnohem naléhavější a opravdovější. Anička v civilním projevu nedává průchod téměř žádným emocím, z jejího zpěvu jdou naopak emocí tuny. Tato dívka je prostě absolutní zjevení, takový talent se nevidí každý den, a proto si myslím, že by celou soutěž měla vyhrát.

Pořadí výkonů v týmu Rytmuse podle DJ Vlada:

1.Anna Veselovská, 2.Nikoleta Spalasová, 3.Juraj Zaujec, 4.Adam Koubek, 5.Kristýna Daňhelová, 6.Michal Chrenko

DJ Vladovo shrnutí prvního finále:

Tak máme za sebou živý křest ohněm a nutno říct, že v něm soutěžící obstáli velmi dobře. Mojí Top 3 za tento večer byli Anička, Markéta a Jackie, ale těch hodně dobrých až skvělých vystoupení tam bylo víc. Co se týče vyřazování, tak já bych nejspíš obětoval dvě skoro jmenovkyně Kristínu a Kristýnu, nahnuté to však po včerejšku budou mít i Veronika Vrublová a Michal Chrenko. Co se týče finálového pódia, tak mi přijde sice menší a komornější (a jelikož jsem byl tentokrát přímo na místě činu, tak jsem byl překvapen, jak je malé), ale na druhou stranu je to výhoda z praktických důvodů, jelikož se na něm zpěváci nebudou ztrácet (a jako fanoušek Moniky Bagárové vím, o čem mluvím). Moderátoři i porota předvedli tak nějak svůj standard, jen Tině se ke konci přihodila malá nehoda a podvrkla si kotník, k čemuž ale její boty na vysokém podpatku byly přímo předurčené. Co ovšem výrazně haprovalo, to byl zvuk, který zkazil především společné vystoupení Rytmusova týmu, přičemž některým jeho členům nefungovaly mikrofony. Příště nás tedy čeká vystoupení zbývajících dvou týmu, konkrétně Michala Davida a Dary Rolins. Jsem velmi zvědavý, jestli překonají svěřence Pepy Vojtka a Rytmuse, kteří svými výkony nasadili laťku slušně vysoko.





DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 74
1
Radek
Reagovat

Ja teda nevim, ale prides mne jako hluchej. Jeste kdyz zvyraznis tohle „(zvlášť v hloubkách)“, kde je poulickova otresne falesna. Hledal jsem, jestli neni april a nedelas si srandu, ale jak se zda, tak to myslis vazne. Pust si to zonvu, prave v pomalych pasazich a v hloubkach, je falesna jako krava a leze z ni vsehcni jiny, jen ne zpev.

2
Nofux
Reagovat

1 – V sále to mohlo znít jinak

Já doufám, že něco udělaj i s těma back-up vokalistama. Přišli mi v některých písničkách hrozný. Proč jim nedaj odposlechy? Vypadá to blbě když se tam držej za uši, aby se vůbec slyšeli.
Jinak víceméně souhlasim s DJem. Akorát mně se teda Danovo provedení Angels líbilo mnohem víc než Bendeho.

Reagovat

Radku (1) dle mě je dobré u dnešního rekapu DJ Vlada zohlednit, že to viděl živě. Tedy jak vím, zvuk, co byl v přenosové hale nemusel být stejný, jako co jsme viděli z televize. Takže tak.

4
DJ Vlado
Reagovat

1 – Psal jsem jen, že zvlášť v hloubkách skvělě prodala barvu hlasu. A mně nijak falešná nepřišla.

5
dishy
Reagovat

Pro Markétu Poulíčkovou slabost nemám, její verze byla dobrá, ale konci mě už nudila, ale je fakt, že jsem zaujatá, jelikož si jí přesně pamatuji ze SS a pak její období, kdy furt pokoušela „voživit“ kariéru a její stylizace L.B.P. a tak dále, takže celkově mi tihle vymetači všech soutěží nejsou sympatičtí :-)
A radši bych vyhodila z týmu Pepy Kristínu i Veroniku a ušetřila Rytmusův tým, ta mi přišla děsná. A nechápu její chuť okamžitě, když někdo něco vytkne a pomalu nedokončí ani myšlenku, jak má soutěžící hned náladu jít do souboje.
Mě se včera naopak zdálo se Jar of Hearts mohlo být zazpívané lépe a dost mě rušila angličtina. Verzi od Perri jsem slyšela jen jednou, ale tu od L. Michelle mám naposlouchanou hodně a tam ty emoce vyloženě prýští.
Jinak se mi nelíbila Bad Romance, ač originál mám ráda, rušily mě ty výrazy…byl to děs.
Celkově mi výkony Rytmusova týmu lahodily více a přišly mi kompaktnější.

6
Fialka09
Reagovat

Tak Vlado, dneska je to snad poprvé, co se s tebou rozcházím na celé čáře. Teda, úplně na celé ne :-) Ale shodou okolností zrovna tebou dvě jmenované hvězdy včerejšího večera pro mě nijak extra nezářily. Markéta – jasně, určitě zpívá skvěle, ale mně vadí něco na jejím hlasu, možná mi vadí i samotná Markéta, takže se mi to zkrátka nelíbilo (což je ale můj problém, technicky to odzpívala hezky). A co se týče Aničky – tady se s tebou neshodnu asi hlavně proto, že ty tu písničku nemáš rád v originále – a já ji naopak miluju. Takže pro mě Anna za originálem hodně zaostávala, zpívala sice krásně, ale čekala jsem od ní víc. A docela ráda bych ji už viděla i v trošku jiné hlasové poloze (ve společné písničce se možná rozjela, ale pokud mě paměť neklame, zrovna ona byla jedna z těch, jejichž zpěv nebyl vinou techniky slyšet, takže to nemůžu posoudit).
Vůbec nadšená jsem nebyla ani z Juraje – ta písnička se na něj podle mě vůbec nehodila, s loňským výkonem Lukáše Adamce se to nedá srovnat ani v nejmenším.
Jinak víceméně souhlas se vším. Osobně bych moc přála postup Adamovi, Jackiemu a Michalovi, snad ještě Nikoletě, u ostatních je mi to víceméně jedno. (Beru to tak, že Anička a Dan mají postup jasný, proto se o nich nezmiňuju, tihle dva by mi tam samozřejmě taky chyběli).

7
Ája
Reagovat

koukám, že tomu asi očividně nerozumím, ale nesdílím všeobecné nadšení z Aničky…uznávám, že zpívá hezky, ale přišlo mi to neuvěřitelně unylý, čekala jsem, kdy u toho usne :-D
obávám se, aby nebyla ten typ, co se po pár kolech omrzí, že bude pořád ve stejné rovině

8
yeey
Reagovat

7 ja Anicce fandim, ale rozhodne je to ten typ, co rikas… tahle klidna poloha nebude bavit vecne, tim sem si celkem jistej a nedovedu si Anicku predstavit az ji daj treba neco slovenskyho, nakou rychlejsi pisnicku, zkratka neco, v cem nemuze zpivat v ty svy lyricky poloze…. Anicka tak jak je, je urcite super, ale treba v Superstar by podle me absolutne neobstala a sem zvedav, jak obstoji tady…

9
Peter
Reagovat

Anička mi totálne pripomína Drew z amerického XFactoru. Ohromila všetkých na kastingu, v ďalšom kole to ešte vyšperkovala a dostala sa do pozície veľkého favorita.

U Aničky začínam pociťovať presne to isté ako u Drew – naozaj unikátny hlas, ktorý vie podať každú pieseň naozaj unikátne, vo svojom štýle (až na to že u Drew to boli také vzlyky, u Aničky zas chraplák a výšky), ale časom to môže začať nudiť, pretože to je všetko na jedno kopyto – a už to aj začína, z 3 vystúpení mala 3 krát gitaru, všetky piesne zaspievala v takej podobnej rovine.

Ja mám práve tento štýl spievania naozaj rád, preto jej fandím – vždy sa teším ako do svojho štýlu upraví ďalšiu pieseň… ale bojím sa, že ju postretne podobný osud – ľudom sa obohrá a súperiaci koučovia sa jednotvárnosti chytia ako zbrane, ktorou by sa mohli zbaviť veľkej súperky.

Ale… veď uvidíme :)

10
fx
Reagovat

Nejvíc trapné mi přijde, jak soutěžící dostávají určeno co musí zpívat, povětšinou mají zakázané písně v rodném jazyce a pak ještě porotci u někoho vypíchnou, jak je hezké, že spíval slovensky.. To je fakt komedie na lidi příšerná.. :-/

Jinak k výkonům.. Bavila mě Anička (je vážně úžasná) a Barbora.. Zbytek by klidně mohl vypadnout.. Hlavně mě ale štve, že v duelech vypadli lidi jako Lucie Dobrovodská nebo Jaromír Hnilica a v soutěži zaclání nevýrazné typy jako Chrenko (jehož angličtina mě vyloženě irituje)…

11
fx
Reagovat

9: V tomhle souhlasím.. Drew byla opravdová pecka.. Ale prostě nic jiného ani nezkusila.. Škoda.. Snad to tady nedopadne stejně.

12
Ája
Reagovat

9 – no vida, na Drew jsem úplně zapomněla, což asi o něčem vypovídá, je pravda, že Anička je podobný typ, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál

13
mila
Reagovat

Tak ja se tentokrat taky s Vladem rozchazim a to v hodnoceni Markety – ke konci dost nudila, Anicky – tak tady to pro mne bylo zklamani vecera, protoze v originalu je to nadherna pisen a Anna ji dala tak nejak celou nevyrazne a jak nekdo uz podotkl – nezvedla ji, Zajace – ac nemam rada Adamce, musim uznat, ze jeho podani Haberova hitu bylo daleko lepsi a hodnoceni Bary – tady se mi to moc libilo – jak zpev, tak i to herectvi, co do vystoupeni dala. Kdo se mi ale libil stejne jako Vladovi, byl Jackie a Nikoleta. Zbytek mi tak nejak splyva, na konci je ale zaslouzene uspechana Veronika a slizky Adam. Jo a Angels jsem zatim nejlip slysela od Cmorika…

14
Viq
Reagovat

Uvidíme, jak to s celkovým výsledkem Anny v soutěži dopadne. Opozice se záhy rýsuje a nabývá na síle. Více ovšem záleží na tom, jak silná je pozice.
Nebude to také ľahké, drahá…

15
Fialka09
Reagovat

13 – Jo, to je přesně ono, co mi u Aniččina vystoupení hodně vadilo – ona ten na konci písničky nezvedla, chyběl mi tam ten parádní závěrečný okamžik, který se mi na celé písni líbí nejvíc. A krom toho mám dojem, že ty refrény jí hrozně kazili vokalisti.
Na odpis vidím taky Veroniku, u Rytmuse jednoznačně Kristýnu – na Adamovi teda já osobně neshledávám vůbec nic slizkého, naopak, dýchá z něj na mě takový nějaký příjemný klid, a barva jeho hlasu mě vyloženě baví. Ale jasně, co člověk, to názor :-)

16
Rena
Reagovat

9. Peter –
Souhlasím, opravdu unikátní hlas, zpívá svým stylem, který časem spolu s jejím projevem může začít nudit – 3. vystoupení, všechny v podobné rovině, s kytarou… nenastane li nějaká změna, obávám se, že to výhra nebude.

Mě překvapil Adam Koubek. Zpívat s klavírem je o rozhodně těžší, než bez něho, či s kytarou, dobře se na něj dívá, nepůsobí odměřeně a neosobně, mám pocit, že je tu pro lidi. Uvidíme, jak se mu povede v dalších kolech, rozhodně by neměl vypadnout.

Také Jackie, Bára S. a Daniel M. byli dobří… Michal měl lehčí písen, ale také bych ho ještě ráda viděla

17
Rena
Reagovat

15 – ano, jde z něj příjemný klid, tak působí stále víc Adam.. prostě něco vyzařuje (říkáme mu sluníčko), je bez nervozity, vždy kladně naladěn a s tím klavírem, při tak těžké písni, si u mě šplhnul

18
XMAN
Reagovat

DJ Vlado: Trapnější název článku už být nemohl? :-D

19
Paul
Reagovat

Taky mne zaujalo vystoupení Adama -takové civilní, normální a muzikantsky dobré!

20
Ludvík
Reagovat

Co je na té Anně tak úchvatného, mě teda nijak nezaujala… Jinak se mi včera líbili Nikoleta, Daniel, Bára.

21
irena
Reagovat

I já se tentokrát rozcházím v názoru nejen s Vladem, ale i se Scalexem. Ale je to spíš otázka subjektivního pohledu a pocitu. Týká se to Markéty – určitě výborná, ale zrovna u ní mi chybí …nevím co, snad charizma, prostě mě její zpěv nějak neoslovuje. Když pominu Daniela, který se mi líbí od začátku, nejvíc na mě včera asi zapůsobil Adam – pro mě má opravdu výjimečně příjemnou barvu hlasu, asi nejvíc ze všech. Tak bych si přála aby tam ještě chvíli vydržel.
Co se týká Aničky, mám pocit že aspiruje na místo Petra Ševčíka – tedy v tom smyslu, že pro někoho je jednoznačně dokonalá a jasný favorit, další to mají přesně opačně.Tedy její pěvecké kvality myslím uznává každý, ale její projev prostě někomu nesedne (přiznávám, včetně mě, ale třeba se to ještě změní. )

22
XMAN
Reagovat

Pokud přes diváky dostane s Annou nejvíc hlasů Michal, tak tomu nerozumím. Je to sice sympaťák a absolutně vůbec nic proti němu nemám, ale včera zpíval tak blbou a nudnou písničku že si nezaslouží dostat tolik hlasů a budu se asi hodně divit pokud tolik hlasů dostane, fanoušci nefanoušci. Juraj je daleko lepší než on. Budu se teda dneska asi bát i o Juraje, i když nevěřím že by jeho Rytmus poslal domů. U Vojtka je asi jedno jestli dneska vypadne Veronika nebo Kristína, ta která dneska postoupí stejně půjde hned příště ale i tak bych si ještě příští kolo raději poslechl Kristínu. U Pepy si za včerejší kolo nejvíc zaslouží postup Barbora, ale nevěřím že jí diváci pošlou tolik hlasů aby postoupila rovnou přez ně. Asi hned postoupí Daniel a s ním Markéta vzhledem k její provařenosti a propagaci všude možně.

23
sali
Reagovat

DJ – otázka: keby si hodnotil podľa webu (napr. na nove), čím by sa líšil Tvoj rekap?

Som podobne ako Ty Aničkovec ako hrom, ale včera po zhliadnutí z TV som sa o ňu začal báť (trochu falošnosti na konci, a čo jej tam narobili vokály… no úpný des). Z TV to znelo fakt mizerne. Trochu som sa upokojil po zhliadnutí webu, ani tie vokály som už tak nepreklínal.

DJ, v čom sa líšil Tvoj živý zážitok u Anky od webu? Potrebujem si to nejako zrovnať, lebo keby som mal hodnotiť objektívne podľa webu, tak Anka včera najlepšia fakt nebola (hoci emotívne u mňa už dávno vyhrala).

24
sali
Reagovat

Sorry, zabudol som doplniť: najviac ma včera prekvapila Barbora.

25
XMAN
Reagovat

pro mě taky Anna včera ani omylem nejlepší nebyla. Chápu že jí třeba DJ fandí, ale fakt to včera mohla dát i líp, chyby tam byly. Proto nechápu tohle její opěvování. Barbora byla rozhodně lepší a ta mě taky překvapila ze všech nejvíc. Než Barbora zazpívala, přál jsem si její vyřazení ale pak tu Adele dala tak že jsem úplně oněměl. Nikdo včera nezazpíval tak dobře jako ona. Nezaujala mě ve výběru naslepo ani v souboji ale včera tu bylo fakt skvělý. Teď královnou není Anna Veselovská, teď královnou je Barbora Švidraňová. Škoda že článek není objektivnější, ale dalo se to čekat.

26
Motýlek
Reagovat

Sali ahoj :-) Buď v klidu, zatím tam nikdo lepší není… :-)))

27
Ludvík
Reagovat

25 Jo, Bára byla včera úžasná. Taky jsem to nečekal už ji chyběl jenom takový ten lesklý mikrofon… :D

28
DJ Vlado
Reagovat

sali, 23 – Naživo to znělo pochopitelně skvěle, nějaké chyby tam sice byly, ale prostě z toho na mě šla hodně silná emoce, která mi u plochého originálu chybí. Z TV jsem to zatím neslyšel, i když jsem si to nahrál. Na webou mi to ale nezní o moc hůř než v sále.

29
Jiří
Reagovat

Musím se zastat Dje, protože je to veliký rozdíl ve vnímání zvuku u obrazovky nebo ve studiu. Ve studiu se mnoho chyb ztratí, zatím co v TV slyšíme každou vadu. Je to jako když jdete na koncert a pak si ten samý koncert poslechnete na DVD, zjistíte citelný rozdíl. Ve studiu to má šmrc, zatím co u obrazovky se to zdá mdlé.

30
Jiří
Reagovat

Jinak za mě včera 1. Barbora a ven Veronika a Michal.

31
XMAN
Reagovat

Škoda že v tom finále nejsou Hnilica a Simča Fehérová, neměla by to Andula vůbec takhle jednoduchý. Troufám si tvrdit že Hnilica by ji válcoval levou zadní a v Grandfinále by ji porazil. Takhle z těch co tam zbyli asi jedinej kdo má šanci ji porazit je Daniel a to jen když začne zpívat ten rock…Štve mě to hodně protože kdyby tam byl Hnilica, tak by to finále bylo daleko zajímavější a napínavější….Ivanna Bagová a Michal Chrenko jsou oba ve finále naprosto zbyteční….

32
Lenna
Reagovat

Mně se včera nejvíce líbila Bára a Adam, zato Anička mě zklamala, hlas má nádherný, ale bylo to takové unylé, originál této písně je nádherný a Anička dost za ním zaostávala.

33
Viq
Reagovat

Vaše nároky jsou trochu moc a až nereálně vysoké. Hledáte mouchy, mráčky a pro samé stromy nevidíte les.
Je známo, že přízeň davu je vrtkavá. V tomhle je ta soutěž cynická jako život. Nejdřív miláček davu, vzápětí s posměšky na gilotině.
U Anny cítím, že je nadějí, která přesahuje tuto soutěž na jedno použití a zahození. Její umístění v soutěži hraje malou roli.

34
DJ Vlado
Reagovat

Ještě pár doplňků k 28: u některých vystoupení, která jsem si poslechl znovu na webu, tak jsem názor následně změnil k horšímu. Třeba zrovna u té Báry, která mi naživo přišla o dost lepší, z webu naopak zněla šíleně sterilně. Třeba zase u Kristíny jsem tu její příšernou mimiku vypozoroval až z webu, protože tam jsem seděl z boku pódia, takže jsem soutěžícím do tváře neviděl. U Aničky jsem ale názor rozhodně nezněnil, tam se mi to líbilo pořád stejně.

35
Langic
Reagovat

Otázka na Dj- Narazila jsme s pár známými na téma,zda se vůbec někdy holka doprovázela na nástroj a pokud ano, tak při jaké písni

36
DJ Vlado
Reagovat

Langic, 35 – Z holek, které v podobných soutěžích dostaly nějak výrazně daleko, tak žádná. Z holek, které vypadly v castingu či divadle, jich pár bylo, ale ne zas nějak moc (oproti klukům, mezi nimiž už od SHS3 přišel na casting s kytarou každý druhý).

37
Langic
Reagovat

36-Říkal jsem si to a pak by mě dále zajímal tvůj tip na grandfinále

38
DJ Vlado
Reagovat

Ještě pro saliho, já jsem v této chvíli Aničkovec, Simonovec a Markétovec v jedné osobě :-) Těmhle třem holkám fandím z celého Hlasu nejvíc. Teď už se ale i u všech tří najde důvod, proč se o ně bát. Simonka je přesně ten typ, pro který mám slabost, ale bohužel má dost nevyrovnané výkony – výběr naslepo skvělý, souboj jí až tak nevyšel. Před každým jejím vystoupením si budu hodně nervózní podobně jako jsem byl u Moničky. Markéta je opačný případ, to je už hotová zpěvačka, u které mám jistotu výkonnostní stability, ale obávám se, že i kdyby se přetrhla, tak si větší sympatie u většiny lidí nezíská. No a Anička zatím vypadala jako jednoznačná favoritka, ale je tu bohužel výše zmiňovaná hrozba „Drew syndromu“. Ono je to vlastně dobře, když se člověk o své favoritky bojí, o to víc jim tím pádem fandí, je v tom daleko větší napětí a tu soutěž to určitým způsobem zaktraktivňuje.

39
DJ Vlado
Reagovat

37 – Anička za Rytmuse a Daniel za Vojtka jsou zřejmě jasní (z Vojtkovců já tedy nejvíc fandím Markétě, ale ta má tolik odpůrců, že se tam zřejmě nedostane), ve druhých dvou týmech se to podle mě ještě vyvrbí, taky uvidíme, co příště předvedou. U Dary to tipuju na někoho z trojice Simona, Dominika, Miloš, přičemž u každého z nich jsou nějaké pro a proti. U Davida to bude jeden z pánské části jeho týmu, přičemž já bych za sebe vybral jednoznačně Davida W., ale spíš to tipuju na Brunna, z čehož zrovna moc radost nemám, protože je mi svým způsobem dost nesympatický.

40
K.
Reagovat

39 moje přání je v tuto chvíli Anna, Brunno, Daniel a Zuzana (to je zcela nereálné), jako druhou od Dary mám Dominiku; tip: Anna, Daniel, Dominika, Brunno nebo David. Čím je Ti Brunno nesympatický? pro mě je to poté, co eMDý vyházel ze svého týmu všechny, kterým jsem fandila, jediný, kdo mě u něj zajímá.

41
K.
Reagovat

jinak běží vyřazování? jak to, že tu nejsou žádný komentáře?

42
Rena
Reagovat

Vlado a co Adam K? Dle mě se kolo od kola zlepšuje – zviditelnuje..
Je docela nespravedlivé, že nikdo u Rytmuse kvůli Aničce nemá šanci, jít do finále, zatímco u jiných ji mají 2 – 3 lidé… Nemyslíš si, jako zde už vícero lidí, že Anička začne svým flegmatickým projevem po pár kolech diváky nudit?

43
K.
Reagovat

42 – Adam imho není zdaleka tak dobrý. má krásný hlas, ale včera se mu dost klepal, imho byl dost nervózní, navíc zpíval trochu koženě. dobrý dojem v jeho vystoupení udělal spíš ten vlastní klavír než zpěv. Anna je mnohem suverénnější a zpívá barevněji.

44
Rena
Reagovat

41 – až ve 21.20h

45
DJ Vlado
Reagovat

41 – Mně přijde jako eMDý č.2 a to nejen co se týče vizuálu. Působí na mě jako takový slizký kýčař. Mně se v tom jejich duelu mnohem víc líbil Arpád, jehož hlas je pro mě o dost příjmnější a hudebně mi přišel o dost vkusnější, viz. výběr songu pro přídavek. A co se mi podařilo zjistit, tak s tímto názorem nejsem sám.

46
K.
Reagovat

44 aha, dík :-)

47
K.
Reagovat

45 – já jeho vlastní tvorbu neznám, tak nemůžu soudit. V duetu s Arpádem se mi řádově víc líbil on, Arpád mi přišel chvílema docela mimo, ale slyšela jsem to jen jednou a přídavky jsem neslyšela vůbec.

48
Motýlek
Reagovat

Já jsem nezaznamenala, že by vícerolidí napsalo, že má Anička flegmatický přístup…, užs to psala kdysi, a teď to znovu omíláš dokola… Už je to fakt únavný…

49
DJ Vlado
Reagovat

Rena, 42 – Adam imho nemá šanci, je to sice sympaťák a má příjemný hlas, ale v rámci Rytmusova týmu patří do té slabší trojky. Já si myslím, že i kdyby Anička začala některé lidi nudit, tak pořád jsou její šance minimálně o několik koňských délek vetší než u zbytku týmu. Juraj je hodně lidem nesympatický a Nikoleta zase může na lidi působit akademicky, zbylí tři jsou imho bez šance.

50
K.
Reagovat

49 – Adama do slabší trojky nevidím, Nikoleta má hodně specifický hlas, který není každému po chuti. ale jinak souhlasím a myslím si, že po vyřazení Simony nemá Annu v R. týmu kdo ohrozit.

51
DJ Vlado
Reagovat

47 – Já taky neznám jeho vlastní tvorbu, ale to kýčařství na mě sálá z jeho pěveckého projevu, zatímco z Arpáda naopaki sálala vkusnost a imho lehce jazzové sklony. Jinak s tím to názorem nejsem sám, podobně to vidí i emko, od kterého tě mám btw. moc pozdravovat :-)

52
K.
Reagovat

51 Tys mu psal email? hrozně bych chtěla znát jeho názor, hlavně teda na Annu, Zuzanu a Simonu F. nestaví se? za pozdrav díky, ale radši bych ho tu četla :´-(

53
Belisana
Reagovat

51 Vlado co se tyce Arpada, naprosto souhlasim

54
DJ Vlado
Reagovat

Jinak ještě napíšu svoje ideální Grandfinále: Anička, Markéta, Simona, David – to by pro mě bylo takové trochu nové SHS3, ale to je nereálné.

55
K.
Reagovat

52 a ještě na Michala Kašpara a Ester a možná ještě někoho. nestaví se?

56
K.
Reagovat

53 – přišlo jen mně že byl mimo? možná už fakt houno slyším…

57
DJ Vlado
Reagovat

52 – jj. psal jsem mu, ale jelikož to byl soukromý mail, tak bych tu nerad zveřejňoval to, co mi v něm napsal. Ale myslím, že nebude vadit, když zveřejním, že z tvé Top 3 se mu líbí Zuzana. K Aničce se nevyjádřil a k Simoně sice ano, ale k té mojí :-)

58
Belisana
Reagovat

56 K proste se mi libil vic

59
DJ Vlado
Reagovat

55 – Stavit se bohužel nechce, což mě taky mrzí… :-(

60
K.
Reagovat

51 ještě k Brunnovi: mně jako zpěvák-kýčař přijde Kutheil, Brunnův zpěv mi přijde takový solidní, umí to, neřve, nepředvádí se, naproti tomu Kutheilův prvoplánově exhibiční. zase ne, že bych Brunna nějak žrala, ale beru ho.

61
Belisana
Reagovat

musim jeste podotknout, ze se mi vcera prudce nelibila Barbora s Adele… hodnoceni poroty jsem nepobrala. Ani jsem tam nebyla, ani to nevidela v TV, ale v tomhle clanku
http://tn.nova.cz/zpravy/film/hlas-ceskoslovenska-vecer-nas-ceka-prvni-finale-utkaji-se-tymy-vojtka-a-rytmuse.html

62
Belisana
Reagovat

ja ani nemuzu rict, ze se mi nejak extra libi Anna. Akorat vidim, ze to tam proste JE. Cni mezi ostatnima jak stozar. Na delsi poslouchani pro me Anna neni, zatim. Ale tahle holka snad nezapadne, je jedinecna.

Ja mam Simonu a tim byl pro me tenhle porad prinosnej.

63
K.
Reagovat

57 – tak z té Zuzany mám upřímnou radost :-)

64
DJ Vlado
Reagovat

60 – Kutheila spíš považuju za těžce afektovaného než za kýčaře.

65
K.
Reagovat

62 – vyřazení Simony byla fatální chyba a pro celý Hlas je to fakt velká škoda. sice se mi Anna líbí víc, její zpěv mi přijde originálnější (Síma má ale zase lepší hlas), ale pokud by Simona Annu porazila, zas až tolik by mi to nevadilo.

67
Lucas
Reagovat

Nejvíc se mi líbila Anička, pak Bára a pak Dan :) nezaujala mě Poulíčková, nepřijde mi její hlas moc zajímavej a Jackie mě taky moc nezajímá..

68
K.
Reagovat

66 moc dík!

70
Belisana
Reagovat

69 Robine diky, uz zname
kazdy den se neco objevi

68 K mne se moc libi i ta druha holka, co tu muziku sklada. Vubec to neni blby. Dve holky, co tahnou kapelu, je myslim nebyvalej jev, mam fakt radost, ze o nich vim

tady je ke stazeni cele CD
uloz.to/x9GQZ1K/pitch-bender-v­irginology-zip

neni to piratska kopie, link na stazeni je primo od Pitch Bender

71
K.
Reagovat

70 stejný pocit :-))

72
Ghost
Reagovat

Anicka byla dobra, na original ale nemela. Neprechvaloval bych ji za kazdou cenu.

73
RAINMAN
Reagovat

Čekám na Merťase.

Nebudu na něj čekat, rekap dodá během úterka.

Merťas nedodá žádný rekap, a pokud se neuzdraví, tak ani příští týden nic nebude…

74
Pavel
Reagovat

Čtu Vaše názory a děkuji za kultivovanost. Souhlasím, že Anička nepodala svůj nejlepší výkon a hrozí ji „stálestejnost“, ale držím jí palce. Vyhrát může kdokoli, i bez jakékoli manipulace ze strany TV Nova a porotců je to hlavně show, méně již odborná soutěž. Na druhou stranu – ve finále opravdu umějí zpívat všichni. Těším se na další kola.
P.

Přidat komentář