Panáček v reality show

Joj s Primou na podzim: Česko Slovensko má talent 3!

8. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=1827 w=420]
Na česko slovenský X Factor si budeme musieť počkať ďalší rok. Televízia JOJ a Prima už onedlho odpália tretie pokračovanie úspešnej show Česko Slovensko má talent. Napovedá tomu aj aktualizovaná webstránka či informácie z bulvárnych novín a časopisov. Tešiť sa vraj môžeme na menšie zmeny či novú porotu, na oficiálne informácie si musíme počkať. Zasadne do poroty Adela Banášová? Moderátormi budú opäť Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař?

Štvorčlenná porota?

V porote by nemal chýbať Martin Dejdar. Jaroslav Slávik, vzhľadom na jeho rôzne iné aktivity, je momentálne otázny. Hovorí sa, že v tomto ročníku uvidíme za porotcovským stolom štyroch porotcov. Napriek tomu, že sa Lucia Bílá vyjadrila v závere show, že v treťom ročníku by opäť rada hodnotila talenty, podľa českého bulváru, vraj ponuku neprijala.




Medzičasom Luciu Bílu preslávilo video s Diankou Kalashovou po celom svete. Špekuluje sa, že v porote by sa mala objaviť Adela Banášová, ktorá rokovala s TV JOJ o novom formáte. Tejto informácií si myslím netreba príliš veriť, pretože je známe, že Adela sa objavuje len v programoch, ktoré režíruje Peter Ňunéz, ktorému síce tiež skončila exkluzívna zmluva s Markízou a v Jojke už režíruje nový formát Riskni milión!, no režisérsku taktovku Talentu bude mať určite pod palcom osvedčená zostava JAM FILM na čele s Jeffom Minaříkom.

Pyco bez Jakuba?

Mnohí si pod Česko Slovensko má talent ako prvé vybavia dve mená: Pyco a Jakub. Dúfajme, že obľúbená moderátorská zostava nebude chýbať v treťom ročníku. Český bulvár opäť špekuluje, že práve Jakub Prachař moderovanie odmietol. Spoločne sme ich mohli vidieť nedávno na Jojke v galaprograme Slávik 2011 a opäť si myslím, že Jakub v ČSMT III. bude a ide len o bulvárnu kačicu. Všetko sa však dozvieme už onedlho.

Plány im zmenila konkurencia

Ivan Huljak, riaditeľ vlastnej tvorby TV JOJ a PLUS, sa vyjadril už v závere minulého roka, že X Factor mali v pláne na rok 2012, ale plány im zmenila konkurencia. „Momentálne vysielame originálnu verziu amerického X Factoru. Som rád, že ľudia vidia, ako vyzerá americká šou. X Factor máme, ale keď celú budúcu jar na obrazovke budú naši konkurenti spievať, tak neviem, či je šťastný ťah na jeseň znovu spievať s X Factorom. Na X Factor musí prísť ten správny čas. Chute divákov sa rýchlo menia.“

K téme X Factor sa vyjadril aj generálny a programový riaditeľ TV JOJ a PLUS, František Borovský: X Factor máme stále v zálohe, len čakáme na vhodný čas. Je to opäť krásna hra medzi nami s Markízou. Nechceme spúšťať X Factor vtedy, keď aj oni prídu so speváckou súťažou. Stačí vedieť, že posledná neúspešná veľká šou sa volá Talentmánia, my takéto poznanie nepotrebujeme.“

K Česko Slovensko má talent 3 a X Factoru sa vyjadril aj Petr Vladyka, programový riaditeľ Prima group, pre Digizone:
Prima má společně se slovenskou televizí Joj práva na federální X-Factor. Nova s Markízou už oznámily, že příští rok na jaře nabídnou federální verzi show The Voice – Česko Slovenský Hlas.
Shodou okolností jsme tuto věc včera řešili (rozhovor vznikal 7. listopadu, pozn. red.), ale samozřejmě vám nemohu říci, jak to bude.

X-Factor tedy budete příští rok vysílat? Zatím jste říkali, že asi ano, ale spíš na podzim, což by znamenalo, že byste nedávali třetí řadu Talentu.
Už jsem vám odpověděl, nezlobte se.

A kdy to tedy oficiálně zveřejníte?
Až to bude aktuální.

Druhý ročník ČSMT sa niesol v inom programovom duchu, televízie ponúkli divákom viac divadelných kôl než priamych prenosov, čo sa stretlo aj s pozitívnym ohlasom. Z 27 semifinalistov si diváci vybrali 27. listopada za víťaza kirgizského tanečníka Ataia Omurzakova, ktorý sa ocitol v najlepšej trojke s mladými akrobatmi z cirkusu JO-JOO a so speváckym triom LaGioia. V prvej sérií sa víťazmi stali akrobatické duo DAE MEN, na druhom mieste sa umiestnil trapnomág-kúzelník Richard Nedvěd a na treťom mieste skončil operný spevák Marián Zázrivý.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Lucas
Reagovat

Ach jo :// chtělo by to pořádnej X Factor už

2
RAINMAN
Reagovat

Ze všech těch talentových soutěží s prvky reality show, mě Talent bavil vždycky nejmíň…

3
Ludvík
Reagovat

1 Naprosto souhlasím Talent mě už nebaví… ať už je X FACTOR a pořádný!!!

4
lena
Reagovat

Chápu televize a naprosto s nimi souhlasím, že dávat pěveckou soutěž hned po skončení jiné pěvecké soutěže je nesmysl. Mezi tím to chce aspoň ten rok minimálně, castingy už by se kryly ještě s finálovými koly Hlasu.
Nicméně z takovou se asi X factoru nedočkáme, jelikož Hlas je úspěšný, tak se dá předpokládat, že příští rok ho Nova s Markízou zopakují a Prima s Jojkou budou ve stejné situaci jako teď. Mají to těžký rozhodování.

5
Ludvík
Reagovat

Nejelšpí by bylo kdyby třeba spustili konkurzy na X Factor dříve než Nova spustí na Hlas (Superstar) proč čekat, v USA taky maj konkurzy na podzimní show už v březnu.

6
Maxx
Reagovat

Dejdar je už jistý, stejně tak Slávik, Lucie Bílá by taky neměla mít problémy a určitě budečtvrtý porotce, ale kdo to bude, nikdo neví. Ale Adéla by byla super. Hlavně ať to není Habera, Troška, nebo Mareš. Ale vzhledem k tomu, jak někdo z JOJ nebo Primy řekl, že poslední neúspěšná show v našich zemích byla Talentmánie, tak to asi nehrozí. Brrrr. Moderátoři by taky měli zůstat stejní, Prachař bere Talent každý rok jako super přivýdělek, on totiž každej honorář hned roztočí. Osobně se na Talent těším, protože pěvecké soutěže už jsou fakt asi out. Myslel jsem, že to Hlas zachrání a svým způsobem ten odlišný koncept byl zajímavý ze začátku, ale teď? Včera jsem se neskutečně nudil, je to zas to samé a navíc tam jsou vesměs nezajímaví soutěžící a pamatuju si sotva pět z nich. Ale možná to je ještě tím jejich velkým počtem. U Talentu se aspoň zasměju, takže ať klidně odloží X Factor, je mi to volné, já chci Talent, Survivora a Farmu.

7
Ludvík
Reagovat

6 Pěvecké soutěže jsou out protože je všechny dělala Nova s Markízou. Od Primy a Jojky jsme ještě žádnou čistě pěveckou show neviděli, takže si myslím, že by to měla zkusit i Prima s Jojkou. Navíc X Factor tu ještě nebyl, pokuď nepočítám ten co dělala Nova to byla Superstar s jiným názvem.

8
Kovy
Reagovat

Já si myslim,že to bude tak, že na léto bude na nově farma, podzim bude patřit ČSMT3 a léto opět Hlasu a Hotelu Paradise…jinak souhlasim s Ludvíkem..;)

9
koc
Reagovat

nerikam ze by musela vzniknout legendarni dvojice Laurel-Hardy ale zrovna CSMT si momentalne bez Martina a Jakuba predstavit nedokazu .. docela dobre se doplnuji

10
milo
Reagovat

6 – Zaprvé nahradit Slávika, nemůžu ho už ani cítit, pokrytce jednoho…
Jasné, že JoJ a Prima budou plivat na show Novy a Markízy, ale moc úspěšných show kromě Talentu spolu neměli, proto bych byl i na XF zvědavý, ale bojím se, že pokud se neprotrhne pytel s talenty, tak i podzimní Talent bude mít problém, natož XF nebo i Hlas 2, pokud za rok půjde znova.

Přidat komentář