Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas Česko Slovenska (8.4.): víme, co se bude zpívat v 1. finále, kdo má jaké šance?

8. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4010 w=420]

Uvnitř článku naleznete odkazy na videa ze zkoušek na nedělní živý přenos.

První finálový večer Hlasu Česko Slovenska klepe na dveře. Už v neděli večer se nám představí první polovina finalistů, tentokrát z týmů Pepy Vojtka a Rytmuse. Soutěžící si tentokrát sami vybrali písně, se kterými prožijí svůj živý křest ohněm. Jaké písně nám tedy prvních dvanáct soutěžích zazpívá a jak se s nimi podle mého názoru popasují, na to naleznete odpověď v následujících odstavcích.

[singlepic id=3770 w=420]

Markéta Poulíčková

Anastacia – Left Outside Alone

Trefa do černého. O Markétě se dá s určitou nadsázkou mluvit jako o české Anastacii, takže není pohyb o tom, že jí píseň této zpěvačky hlasově jednoznačně sedne. Je to sice hodně těžká věc, ale pro zpěvačku Markétina formátu by to neměl být problém. V první slovenské SuperStar už s touto písní zazářila Martina Šindlerová, ale Markéta by mohla být ještě lepší. Očekávám jeden z vrcholů večera.




Jakub Pohle

[singlepic id=4022 w=420]
Hinder – Born To Be Wild / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Další skvělá volba. Toto je absolutní rocková klasika (v originále od Stephenwolf) a tato modernější verze je navíc mnohem energičtější. Jackiemu tedy zbývá jediné – pořádně se do toho opřít a předvést plnokrevný výkon hodný správného rockera. Myslím, že by to měl dokázat.

Kristína Zakuciová

Lady Gaga – Bad Romance

Kristína je z Pepova týmu jediná, která se ve výběru vyloženě sekla. Mně osobně je tahle gagovská odrhovačka totálně protivná a k tajemné Kristíně, která se navíc zdá mít spíše rockové sklony, se mi absolutně nehodí. Aby zazářila, musela by to pojmout hodně po svém. Kristína má ovšem tu výhodu, že horší než originál rozhodně nebude.

Daniel Mrózek

[singlepic id=4021 w=420]
Robbie Williams – Angels / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Kdyby se sestavoval žebříček písní, které ve všech talentových soutěžích zněly nejčastěji, tak tato Robbieho balada by zcela jistě útočila na nejvyšší pozice a dost možná by i vyhrála. Dan už má na youtube svůj vlastní cover této písně, takže by to měl zvládnout levou zadní. Angels má ovšem nevýhodu právě ve své provařenosti, protože už ji člověk slyšel tisíckrát a je velmi těžké k ní dodat něco nového. Pokud se to však Danovi povede, může hodně zabodovat.

Veronika Vrublová

[singlepic id=4023 w=420]
Bon Jovi – It´s My Life / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Hodně překvapivá volba. Domnívám se ovšem, že od Veroniky uslyšíme pomalou unplugged verzi, kterou už ve slovenské SuperStar zpíval Samo Tomeček nebo Peter Bažík. Každopádně bude velmi zajímavé slyšet tuto píseň v ženském podání. Pokud Verča dokáže dodat této písni tu správnou atmosféru, tak může zazářit a potvrdit tak roli černého koně Pepova týmu.

Barbora Švidraňová

Adele – Rolling In The Deep

Adele patří bezpochyby ke špičce současného popu a myslím, že v současnosti se najde málokdo, kdo by její písně neznal (minimálně ty z posledního alba 21). Tuto píseň už v loňském Talentu zpívala devítiletá Adélka Ferencová, která ji na svůj věk zvládla velmi slušně. Báře by však podle mě mohla sednout ještě lépe. Jedná se tedy o další výbornou volbu v Pepově týmu.

Jako společná píseň Pepova týmu navíc zazní megahit The Best od „rockové babičky“ Tiny Turner, což je efektní pecka, která funguje vždycky, proto není důvod, proč by neměla zafungovat i tentokrát. Šestice finalistů Pepy Vojtka si tedy až na jeden úlet v podobě Lady Gaga vybrala písně, které jim vyloženě sednou a je zde tak zaděláno hned na několik touchdownů.

[singlepic id=3779 w=420]

Kristýna Daňhelová

Kelly Clarkson – Stronger

Kristýna si vybrala aktuální singl první a nejúspěšnější vítězky American Idolu, což je vzhledem k tomu, že svůj tým vede trendovým směrem, dobrá volba. Tahle píseň je spíše typická „juchačka“, proto si myslím, že bude stačit, když ji Kristýna podá energicky, díky čemuž by mohla zabodovat a posílit tak svou pozici.

Nikoleta Spalasová

[singlepic id=4012 w=420]
Beyoncé – Halo / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Nikoleta má vyloženě černošský hlas, proto mi volba Beyoncé přijde logická. Tahle píseň byla svého času obrovský hit a refrén má vyloženě hymnický. Nikoleta je natolik kvalitní zpěvačka, že nemám obavy, že by tuto píseň nezvládla. Je to možná největší sázka na jistotu v rámci Rytmusova týmu.

Juraj Zaujec

[singlepic id=4011 w=420]
Team – Držím ti miesto / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Nevím nevím, k Jurajovu intelektuálnějšímu zpěvu mi tato přímočará pop-rocková píseň moc nesedí. Navíc se určitě bude nabízet srovnání s vítězem loňské SuperStar Lukášem Adamcem, který ji před zraky samotného Paľa Habery vystřihnul výborně. Tedy aby bylo jasno, nemám obavy, že by to Juraj nezvládl, jen si nejsem jist, jestli to od něj vyzní přesvědčivě. Rád se nechám překvapit o opaku.

Adam Koubek

[singlepic id=4015 w=420]
Seal – Kiss From A Rose / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Obrovský risk. Sealovy písně jsou nesmírně těžké zvlášť po výrazové stránce a věčně pohodářského a ležérního Adama si v této zasněné písni nedokážu vůbec představit. Obávám se, že tady je zaděláno na celkem slušný průšvih. Kéž bych se mýlil.

Michal Chrenko

[singlepic id=4013 w=420]
Aloe Blacc – I Need A Dollar / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Další slušné riziko. Tohle není zrovna prvoplánová záležitost a je nesmírně těžké s ní zaujmout. Jinak si v ní však Michala dokážu představit a myslím, že to bude slušný výkon. Jen se trochu obávám, že v záplavě vyložených hitovek to tolik nevynikne.

Anna Veselovská

[singlepic id=4014 w=420]
Christina Perri – Jar Of Hearts / ochutnávka ze zkoušky na živé přenosy

Oproti většině ostatních písní, které v neděli večer zazní, mi tato přijde poněkud nevýrazná. Anička má však takový talent, že by její podání mohlo být i lepší než originál. Hlasově jí to vyloženě sedne a pokud se opět doprovodí na kytaru, tak to může být zážitek, na jaké jsme u Aničky ostatně zvyklí.

Rytmusův tým navíc zazpívá i společnou píseň Chat The Fuss od švédské zpěvačky September. Tuto píseň však vůbec neznám a nepodařilo se mi ji ani nikde najít. Jinak ve výběru písní Rytmusovi svěřenci celkově víc riskovali, proto jsou výkony soutěžících v některých případech mnohem hůře odhadnutelné než u Pepy. Jak to však skutečně dopadne a jak se soutěžící s vybranými písněmi poperou, na to si musíme počkat do neděle.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 374
1
Maxx
Reagovat

Díky za tu Gagu, na to, že to je nejlepší, nejoriginálnější a hudebně nejzajímavější zpěvačka současnosti se u nás zatím v soutěžích její hity moc neobjevovaly ve srovnání se zahraničím. A to je tady u nás přitom taky absolutní jednička. Jestli je Bad Romance podle Vlada odrhovačka, tak to pak je i kompletně celá současná tvorba. Hodně se těším, jak ji Zakuciová zazpívá a chválím Pepu Vojtka za tehle výběr, protože to hned osvěží jinak docela dost nudný výběr starých a tuctových písní. Vlado prostě hudbě nerozumí.

Reagovat

Maxxi (1) současná populární hudba je ale fakt jedna odrhovačka za druhou. Že jsou líbivé je jiná věc, ale jsou veskrze na to stejné brdo. Jako příklad doporučuji si poslechnout žebříček Youtube 100, kde najdeš tak 4 – 6 kousků, co vybočují. Jen názor.

3
K.
Reagovat

Některé ty songy neznám, ale většina z toho, co znám, mi přijde jako dost nudný výběr (hlavně teda Angels u Daniela). Nejvíc zvědavá jsem na Adama – s jeho hlasem by mohla píseň vyznít zajímavě.

Reagovat

Maxxi (1) čirou náhodou ke mně nyní dorazil tento generátor hitů :))

5
Nofux
Reagovat

Hmm, tak tohle bude hodně zajímavý :) Všechny písničky (bohužel) až moc dobře znám a některé i v parádních verzích zahraničních účastníků pěveckých soutěží…
Až na pár výjimek (Daniel, Markéta, Jacky, Michal) si ostatní moc nedokážu představit jak to zazpívají, takže se určitě nechám (snad mile) překvapit :D

6
Nofux
Reagovat

A taky doufám, že si to trochu zazpívají po svém. V našich soutěžích mi dost chybí nějaká originalita nebo kreativita, většinou je to celkem slušně odzpívané karaoke…

7
RAINMAN
Reagovat

Rytmus má prý vlastní styl. Proto mě pobavilo, když jsem zjistil, že se začal stylizovat à la Jan Kocián:

http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-svetove-celebrity/228633/?foto=1

http://www.ahaonline.cz/clanek/trapasy/56161/soutezici-v-sefce-jan-kocian-televizni-psychopat.html

8
Honza95
Reagovat

Moc se těším na baladu Jar Of Hearts v podání Aničky, ta píseň má v sobě neskutečné kouzlo. :)

9
Viq
Reagovat

Honza95 – pro mě je to ničím zajímavý cajdák. Pustil jsem si to kdysi 2x na youtube a nic. Teď znovu a – nic zajímavého neslyším, nic necítím, asi to není písnička pro mě :-)
Snad to Anna nějak pozvedne, ale obávám se, že ani ona z hovna bič neuplete :-)
Snad se mýlím a závada je na mém příjimači… Hodnocení to má dobré (320000+, 5000-)

10
Ludvík
Reagovat

Rytmus má skvělé písničky hlavně u Kristýny Daňhelové a Nikolety Spalasové (i když Bey je úžasná zpěvačka a já ji mám hodně rád tak sem zvědavý jak se Nikoleta s Halo popere, a What doesn’t kill you (Stronger) je taky svělý song tak se těším). Jinak celý ten systém LIVE přenosů je strašně chaotický a divný, ale tak co čekat od Novy a Markízy.

11
Nofux
Reagovat

10 – To neni výmysl Novy, takhle je postavenej originální formát soutěže.

12
mila
Reagovat

Hm, tak rockerska hymna Born to be wild v podani Jackieho, tak to se opravdu tesim, jen ji mam spojenou se skupinou Steppenwolf a ne s Hinder :-)

13
mila
Reagovat

jinak – Pepuv vyber je riskantni v tom, ze pisne, co zvolil, jsou vseobecne velmi zname, tudiz kazdy pozna, kdyz tam zpevak ujede.. ale kdyz to zazpivaji dobre, maji o to vic bodu k dobru. Pro mne Angels zazpival sveho casu v Superstar nejlepe Cmorik, nikdo dalsi uz potom tak dobry nebyl..

14
yeey
Reagovat

DJ Vlado – no ty v*le ta Anastacia pro Marketu!!! :DD jeste zes rikal ze by ji Anastacia sedela a ja povidam „hmmm treba Left Outside Alone by bylo super“ :D tak to je skvely, na to se fakt tesim!! :-) mysim ze to klidne muze byt i touchdown!

no a u Daniela sem teda presne Angels cekal… radost z toho nemam… no bude to muset hoodne dobre, aby to nebyl jen „dalsi, co zpiva Angels“ ….

Lady Gaga u Kristyny me teda taky solidne nakrkla… ta pisnicka mi pride bez prehaneni odporna… snad to Kristyna nak zvladne, Rihannu taky dala rockoveji a libilo se mi to, ale to byla o nekolik trid lepsi pisnicka a nevim jestli se s touhle hruzou vubec da neco udelat… (navic maj prej zpivat oblibenou pisnicku – hahaha uplne vidim Kristynu jak si pousti Lady Gaga od rana do vecera…)

Veronicin Bon Jovi – no jen aby se na tom nevysekala, ale budu ji drzet palce, ale bojim se, aby to nedopadlo zle…

Vyber u Rytmuse… no uvidime… Halo od Beyonce pro Nikoletu je pro me rovnez Ekelhaft, neni to sice takova odrhovacka jako Bad Romance ale je to presne ten typ r’n’b songu co nesnasim – preafektovana zpevacka, desivej zvuk….:-! …. Juraj podle me rozhodne nema koule na Drzim ti miesto, Lukase Adamce podle me nepokori, dost spatnej vyber… ale uvidime v nedeli:-)

15
K.
Reagovat

12 – zrovna Jakubovi upřímně řečeno moc nevěřím. zaprvé mi přijde jako zcela tuctový zpěvák, zadruhé už mu vůbec nevěřím, že je „wild“. ale třeba mě překvapí. Daniel a Markéta budou dobří, ale očekávatelní, moc nevěřím, že ve svých písních překvapí.

16
milo
Reagovat

Výběr je to zajímavý. S Gagou nevím, podle mě by si od ní lidi písně brát neměli, její písně dokáže perfektně zazpívat pouze ona. Doufám, že Kristína bude vyjímka potvrzující pravidlo.
Určitě se hodně těším na Jar of Hearts od Ann, podle mě to bude zlatý hřeb večera…

10 – to by asi nenarvali 24 lidí do jednoho večera, do určité doby se to prostě musí střídat. Navíc ten systém je tak nastavený aby se to trochu lišilo od XF. Je to trochu nepřehlednější, ale ne zase tak moc..

17
mila
Reagovat

15 – Marketa byla uz v tolika soutezich „dobra az vyborna“ a stejne nikdy nic nevyhrala. Zpiva dobre, ale to nestaci, lidi maji radi prekvapeni a vyhodu maji ti neokoukani…

18
yeey
Reagovat

17 pochybuju ze si beznej divak vubec vzpomene, ze Marketa nekde nekdy byla! V nedeli podle me vytre s tou Anastaciou zrak vsem tem, co ji furt predhazujou nakou urputnost, nesympaticnost a jak se furt snazi a jak nikdy nic nevyhraje atd… v tehle soutezich vetsinou staci 1 vynikajici vykon a z cloveka je razem favorit na nekolik kol dopredu… prijde mi ze z tohohle zilo v Superstar spoustu zpevaku az do pulky finalovych kol (Martin Kurc, Denis Lacho….), takze ja bych se zdrzel soudama typu „nikdy nevyhraje,“ vsechno se teprve ukaze…

19
Ludvík
Reagovat

11 – Jo ale v originále nemají 9 LIVE kol… ale 4

20
DJ Vlado
Reagovat

yeey: Tak ono je docela možné, že Pepa to tu po nás čte, proto Markétě tu Anastacii vybral :-D Jinak pevně věřím, že Veronika bude zpívat unplugged verzi It´s My Life, protože v té původní rockové verzi si ji fakt neumím představit. A co se týče Beyoncé, tak ta mi na rozdíl od Gagy nijak zvlášť nevadí, přestože ji neposlouchám.

21
Nofux
Reagovat

19 – Originál je Holandský a tam měli 7 live kol a současná US řada bude mít 6, takže těch pár týdnů navíc už imho neni nic hroznýho.

22
XMAN
Reagovat

Tak jsem se těšil že už dá Mrózek konečně nějaký rock a třeba mě i zaujme a on jde zase na jistotu se sladkobolným popíkem, navíc už milionkrát ohraným. Škoda no. Zatím co Mrózek předvádí za výběr písní tak je to šílenost. V neděli budu fandit Jackiemu aby se mu vystoupení povedlo, je mi z toho Vojtkova týmu jednoznačně nejsympatičtější a jemu jedinému věřím že je opravdu rocker. U Rytmuse budou určitě zase všichni podle očekávání odvařeni z Anny, ale já jsem tak nějak podvědomě zvědavý spíše na Juraje.

23
yeey
Reagovat

DJ Vlado – no snad to Verča nak ukociruje a najde se v tom, zatim si to neumim predstavit a uplne se mi nezda, ze by sla Nova do takovyhle klidny verze, kdyz to vsichni znaj, jak to je… navic si porad rikam, ze Pepa Vojtek ma snad nakej rozum a nenechal by ji zpivat neco, na cem by se evidentne vysekala (i kdyz to sem mozna moc velkej optimista, kdyz si vemu, jakym zpusobem dostavali pisne do souboju)….. horsi jak Martin Kurc ale urcite nebude :D:D

Kazdopadne suverene nejvic se tesim na Marketu, mysim ze to bude velkej uspech, protoze uz jen ta pisnicka je skvela sama o sobe (chytlava melodie, ma to velkej svih) a nebojim se, ze by to Marketa nejak pokazila, staci do toho dat to nasazeni, co dala do vyberu naslepo a do souboju a mysim, ze ma uuuplne vyhrano!

24
XMAN
Reagovat

Markéta i kdyby zazpívala jak bohyně tak jí prostě nikdy fandit nebudu. Nic proti ní nemám, je to hezká holka, skvělá zpěvačka, ale mě prostě nudí a může zpívat jak chce….stejně jako Anna.

25
DJ Vlado
Reagovat

yeey: Ve slovenské SuperStar už tuto pomalou verzi někteří kluci zpívali, proto nevidím problém v tom, aby zazněla i tentokrát. A navíc bude zajímavé slyšet tu píseň v ženském podání. A na Markétu se taky těším, protože je velmi pravděpodobné, že s Anastacií zazáří.

26
jukab
Reagovat

Tohle finále asi zkouknu, bude učinkovat moje favoritka VV, tak aspoň kvůli ní :) Z Vojtkova týmu se mi ale kromě Jackieho líbí všichni + navíc mají dobrý výběr písní (hlavně Bon Joviho a Lady), u Rytmusova je to přesně naopak. Pro Markétu škoda, že bude zpívat Anastaciu, které se dle mě hlasově ani neblíží.

27
XMAN
Reagovat

Kteří dva soutěžící z Vojtkova a Rytmusova týmu podle vás dostanou dva nejvyšší počty hlasů a postoupí ihned do dalšího kola?

28
yeey
Reagovat

25 Vlado – ty v tom problem nevidis, ale Nova by mohla:-) no nechame se prekvapit :-) kazdopadne se na nedeli docela tesim, ty songy sou vetsinou vybrany dobre u Pepy (az na odpornej song od Lady Gaga) a na Rytmusuv tym krome Anicky pomalu nejsem zvedavej, protoze jejich kouce zase po naky dobe nemuzu ani citit…

27 – bude urcite spis zalezet na vykonu v nedeli ale aktualne by se mi to jevilo takto
Vojtek – Dan a Markéta
Rytmus – Anna a Michal

ale urcite bude hooodne zalezet na aktualnim vykonu

29
Ghost
Reagovat

Pomerne pekne shrnuti a preview. Ale Jar of hearts nevyrazna pisnicka??? To snad ne. Podle me to je suverenne nejlepsi vyber z celyho kola. Ta pisnicka je fantasticka.

30
RAINMAN
Reagovat

7 – účes

31
RAINMAN
Reagovat

29 – Ano, krásná písnička!

32
Nofux
Reagovat

Na ofiko facebook profilu začínají postupně postovat ochutnávky jednotlivých vystoupení.

Reagovat

Nofux (32) a já je postupně doplňuji do článku :)) Doplněn Juraj a Nikoleta.

34
Langic
Reagovat

33-Už je tam i Michal Chrenko

35
Langic
Reagovat

Tak nic jsem pomalý

36
Fialka09
Reagovat

29 – naprostý souhlas, Jar of hearts je jedna z mála písniček, které můžou hrát v rádiu od rána do večera a neoposlouchají se mi, navíc Anička má podobný typ hlasu jako Christina, takže tohle by mohla být opravdová pecka!
Jinak jsem hodně zvědavá na Juraje (absolutně si nedovedu předatavit, jak to dá, ta písnička na něj podle mě vůbec nesedí), na Adama (v duelech se mi ten kluk začal líbit, tak uvidíme, jak se popere se Sealem), a na Nikoletu (Hello se k ní skvěle hodí).
Nejvíc zklamaná jsem s výběrem pro Dana – na tu písničku mám averzi, navíc bych chtěla od Dana konečně slyšet jiný styl než tyhle popové odrhovačky.

37
Maxx
Reagovat

SUNíčko: To souhlas, ale právě že v tom nezajímavém mainstreamu Gaga slušně vybočuje hudební zajímavostí, originálními nápady a zvukem a to snad musí slyšet každý. Naopak se mi otevírá kudla v kapse při všech těch tuctových Williamsích apod. Cením si naopak novátorského přístupu a to Gaga má, navíc její písně jsou populární právě proto, že jsou jiné. A Vlado pak napíše takovou věc, kdy jeden z největších popových hitů minulé dekády nazve tím nejhorším z toho příšerného výběru pro tuhle neděli. Mě jen zaráží, proč je tak naprosto odlišný od většiny lidí :D I když aspoň zas má výhodu, že vybočuje, stejně jako Gaga. Akorát že ona pro mě vybočuje pozitivně :D

38
mila
Reagovat

hm, tak si poustim Jar of hearts a presne v tomhle si dokazu Anicku predstavit, super volba

39
cedarin
Reagovat

DJ – Bad Romance tobě sice může stokrát připadat jako odrhovačka, ale kdyby ses kousnul do…, tak nenaděláš nic s tím, že je to jeden z největších hitů posledních let. Nemusí se ti líbit – ok.
Poznámka že Kristína horší než originál nebude není dle mého na místě, protože naopak to nikdo jako originál nezazpívá.

40
DJ Vlado
Reagovat

cedarin: Že je to jeden z největších hitů posledních let ještě neznamená, že to (pro mě) nemůže být odrhovačka. Úspěšnost písně imho nemusí být v rovnováze s její kvalitou. Třeba Holky z naší školky jsou jedním z největších tuzemských hitů všech dob, ale přitom je to šílená s**čka. Uznávám, že poslední větu jsem si mohl odpustit, protože Gaga umí zpívat, ale za tím, že tu píseň považuju za odrhovačku, si stojím. Když se ti to ale líbí, tak ti to neberu, je to jen můj názor.

41
K.
Reagovat

Tak už jsem si poslechla, co mi podle názvu nic neříkalo, většinu jsem znala, akorát ta věc od Adele mě kupodivu minula a Christinu neznám vůbec. Bohužel ani o jedné z těch skladeb nemůžu říct, že by se mi vyloženě líbila, ale tak zas nebudu mít předsudky vůči jinému provedení.

Markéta – asi to dá slušně, ale nemyslím si, že zrovna v tomhle přijdu jejímu zpěvu na chuť. Až příliš si umím představit, jak v tom bude znít.
Daniel – podobně jako Markéta: bude to slušné, ale ničím překvapivé. Od Daniela bych chtěla slyšet něco úplně jiného.
Jakub – imho je příliš měkký na to být v tomhle songu přesvědčivý, nevěřím mu.
Bára – bojím se, že proti originálu to bude spíš odvar. Adele zpívá hodně barevně, což imho Bára nedokáže.
Veronika – nedokážu odhadnout a jsem zvědavá.
Kristína – i mně je ta skladba něčím odporná, ani ne tím, že je to údajně odrhovačka (nemám rádio, tak jsem ji zas tolikrát neslyšela), něčím mi ale hrozně vadí. Kristína to bude mít těžké.
Kristýna – tohle taky nemusím, skladba mi přijde jako jedno velké klišé bez nápadu, takže se moc netěším, i když jinak Kristýně fandím.
Nikoleta – tahle věc mi až tolik nevadí, ale zas moc nemusím Nikoletu. Ale třeba mě v tom zaujme, dá to asi slušně.
Juraj – to není dobrý výběr, imho to bude mdlé a Juraj v tom nedokáže zúročit své přednosti.
Adam – na to jsem zvědavá asi vůbec nejvíc. S Adamovým hlasem to může vyznít úplně jinak než originál a přitom pěkně. Podle fotky to vypadá, že se bude Adam sám doprovázet na klavír, což mu určitě přihraje body, u hodně lidí by tím mohl získat.
Michal – podobně jako u Báry se bojím, že to bude trochu odvar.
Anna – přidávám se k Dýdžejovi, taky mi ta skladba přijde absolutně totálně nezajímavá (stejně je zajímavé, do jaké míry se lidský vkus liší ;-)), jsem zvědavá, co s tím Anna vyčaruje.

42
cedarin
Reagovat

40 DJ – však jsem taky psal, že se ti to líbit nemusí – ok.

43
Langic
Reagovat

Jen pro zajimavost,jak Mertasovi a Vladovi vyšli jejich tipi na postup do živáků
Tým Rytmus-2/6 Mertas trefil jen Juraje a Aničku
Tým Dara-5/6 Vlado netrefil jen Adam Pavlovčina
Tým Pepa-3/6 Mertas trefil Jackieho,DM a Markétu
U eMDýho nenapsal DJ tipy,takže na srovnání nic nemám.

44
DJ Vlado
Reagovat

43 – Já jsem tam tipoval v posledním odstavci pětici Hnilica, Molnárová, Bagová, Kutheil, Oravec + jeden z mých tří oblíbenců Kašpar, Ester, David W. Takže jsem trefil 4/6 :-)

45
RAINMAN
Reagovat

39 a 40 – Bad Romance je výborná písnička. Ale Kristína ji určitě nezazpívá dobře.

46
RAINMAN
Reagovat

2 – Hip hop is dead!

47
Nofux
Reagovat

Nechcete někdo v neděli na přímej přenos? :) Nějak mi to kámoš odřekl, samotnýmu se mi tam nechce a je mi líto nechat ty lístky propadnout :D …

46 – You wish! :))

48
sun
Reagovat

nofux (47) tak to se tam potkame. I DJ Vlado razi :)

49
Viq
Reagovat

Mistr kung-fu umí protivníka zabít i pohledem.
Věřím, že Anna z toho cajdáku něco vymáčkne, i kdyby v něm nic nebylo.

51
Langic
Reagovat

Tak teda Veronika nebude zpivat akustickou verzi,ale normální a podle FB to vypadalo celkem dobře.

52
Nofux
Reagovat

47 – Tak nic, kámoš si to zas rozmyslel :D

48, sun – paráda :))

53
yeey
Reagovat

45 ad. – Tak teda jestli Bad Romance nekomu pripada jako vyborna pisnicka, tak se uz se nedivim, ze v ceskym eteru sklizi uspech Srouby a matice… V tomhle si Mandrage s Lady Gaga muzou podat ruce – tezko bych rekl, co je vetsi a nevkusnejsi odrhovacka :D

54
sali
Reagovat

Vlákno som ešte nečítal.

Na výberoch piesní sa dá usúdiť, že si ich zase nevyberali účinkujúci sami. Produkcia výberom navruje na odstrel Kristínu, Veroniku a Juraja. (Že by až troch?)

Markéta – to sa na ňu hodí, problémy opäť zažiariť mať nebude.

Jakub – dovolím si tvrdiť, že toto Jakubovi sadne viac ako Anastacia Markétě.

Kristína – toto spojenie úprimne nechápem. Kristínu chcú von.

David – pieseň pre ňho vhodná, lenže tu musí byť David intonačne oveľa spoľahlivejší než doteraz. Či to skazí alebo nie, postúpi.

Veronika – zaspievať to zvládne, ale objem, ktorý tej piesni dodáva Joviho hlas… ani náhodou. Pripadá mi táto voľba ako úder pod pás.

Barbora – ako herečka je výborná, ako speváčka mi je nesympatická. Ječáky by mohla zvládnuť, ale toho falzetu sa dosť bojím, asi to nebudem pozerať.

Kristýna – pri jej kvalitách to dá s prehľadom.

Nikoleta – ak dostatočne dlho vydrží kričať Haló, tak jej hádam niekto zdvihne. Pripadá mi to dosť ťažký song pre CS pomery, ale N. by to zvládnuť mohla na 80% voči originálu.

Juraj – neverím, že by si Juraj zvolil sám. Zase diktát. Ani Stones mu nesadli, prečo by mu mal sadnúť Habera, že? Bolo mu to treba, sa sem hlásť?

Adam – Hop alebo trop.

Michal – tak nevýrazné nič a zarapkať 50x Dollar. Jediné, čím ju môže osviežiť, ak zabrnká na klavír. Inak von.

Anka – zase nevýrazná tuctová rádiová jednohubka. Anka to ale pri svojich kvalitách určite nepokazí, a keďže ju zrejme aj produktica miluje, dovolí jej sa sprevádzať na gitare. Takže postúpi (na moju radosť). :-)

55
knedle
Reagovat

výběr songu – až na pár vyjímek playlist Radiožurnálu :)

56
pan citrón
Reagovat

55: knedle: :D v tom případě už chybí jenom Mandrage…

57
dolores
Reagovat

z tychto ukazok ma teda mrozek ani trochu nezamrazil, zaujec ani trochu nezaujal, ale zato som otvorila usta pri adamovi-prijemne ma prekvapil.uvidime ako sa mi to obrati v zivom prenose:)))))

co to vlastne dostala anicka? nejako je to mimo mna:( niektore dievcata maju cudny vyber piesni, az na marketu, ta ide asi na istotu. kristina musi dat tej bad romance nejaku svoju ingredienciu, inak sa tam strati.napriklad by mohla zmenit text a spievat verziu montrealskych hokejovych fanusikov, ktori ten song naspievali pre nasho brankara jara halaka :))))) http://www.youtube.com/watch?v=5_zCD-MgkL8&feature=related

58
cedarin
Reagovat

Tak jsem viděl ukázku přípravy na neděli a Daniel byl výbornej.

59
yeey
Reagovat

58 – cau… no de na jistotu, ale abych se priznal, vyber me moc nepotesil, doufam do budoucna v rockovejsi songy, navic tahle pisnicka je snad v kazdy pevecky soutezi a uz mi leze krkem… ale tak Daniel to da urcite skvele, ale zitra se daleko vic tesim na Marketu…!

60
cedarin
Reagovat

59 – čau rybízku, já s výběrem nemám problém, mně Robbík nevadí a těžko říct, jak dalece si Daniel mohl vybírat sám.
Já myslím, že jednou to přijde a dá nějakou vypalovačku. Jemu já věřím. Markéta bude dobrá, o tom nepochybuju. Vzpomínám si, že kdysi pěla Christinu Aguileru a nutno podotknout, že ji dala jako jedna z mála.
A btw – Bad Romance je má oblíbená, tak se mi do ní nenavážej :D

61
yeey
Reagovat

60 ja mysim, ze tohle mohl klidne navrhnout sam, kdesi sem cetl, ze je to takova jeho klasika nebo co… ja jako Robíka uplne nemusim, ale sou daleko horsi zpevaci :-)

Kazdopadne to vidim tak ze Marketa a Daniel zazari od Pepy nejvic.. hodne zvedavej sem i na Verču…

No a Bad Romance… to mi teda promin, ze ti nadavam na oblibenou pisnicku, ale ta melodie proste spada do kategorie „vymysleno v polospanku pri rannim cisteni zubu“ :-))

62
cedarin
Reagovat

61 – klidně ať je to jeho klasika, s tím nemám vůbec problém.
Taky si myslím, že D+M zazáří nejvíc.
Jí rozhodně budu trpět u Bad Romence, protože to krom Lady Gaga nikdo nedá, těch pokusů jsem už viděl spoustu. A zrovna melodie písní LG nejsou právě prvoplánové a tohle je prostě skvost :D

63
yeey
Reagovat

62 nj ja bych s tebou rad souhlasil, ale vis co, ja jenom slysim to naaa-naaa-na-na-naa-a a je mi na zvraceni :-)) (tahle pasaz je teda mimochodem zrovna rozpocitavadlo na urovni Dady Patrasovy:-)) … mysim ze Lady Gaga ma objektivne o dost hodnotnejsi skladby, ale pro me je subjektivne bohuzel ona a cela jeji tvorba naprosto zvracena a nevkusna!

64
cedarin
Reagovat

63 nevkusná? hmm, tak ti teda nevím…

65
yeey
Reagovat

64 nj ale tak je to taky hlavne tim, ze ja takovou hudbu proste nemam rad… nesnasim ty synteticky zvuky, co se dneska do hudby davaj, a zrovna teda Lady Gaga toho je plna… ja mam rad proste, kdyz tam je kytara, basa, bici a prirozenej zpevak(zpevacka), kterej ma predevsim hlas a nemusi kolem sebe delat furt naky divadlo apod… to se dneska na ty svetovy scene moc nevidi, leda ted ta Adelle…

66
XMAN
Reagovat

Chystá se tady někdo zítra a v pondělí posílat smsky? Já teda ani omylem, takový blázen už opravdu nejsem.

67
cedarin
Reagovat

65 – ok, beru, že se ti to nelíbí, nicméně počet ocenění a spolupráce nejlepších hudebníků – to mluví za vše, ale chápu, že to nemusí být každého gusto

68
XMAN
Reagovat

Tak jsem si teď pustil tu ukázku od Mrózka a pořád nemůžu pochopit co je na něm tak úžasnýho. Takhle jsem už tu písničku Angels slyšel zazpívanou milionkrát. Ono se totiž ani na týhle písničce nic novýho předvést nedá, nic čím by zpěvák ještě mohl někoho ohromit. Postup má jistej, ale jen kvůli ksichtu, kvůli tomu jak zazpívá to tentokrát rozhodně nebude. Doufám že už příště bude volit líp, tohle mi přijde docela jako přizdisráčství a třeba i má navíc, tak nevím proč to neukáže.

69
XMAN
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=N0gbPNns49k Škoda že nedal tohle, v tomhle zní dost dobře. To bych mu možná i trochu začal fandit.

70
K.
Reagovat

69 jj souhlasím, taky se mi v tom líbí

71
yeey
Reagovat

67 – tak ta tvorba obecne kvalitu ve svym zanru ma urcite… ale ta Bad Romance, a to mi proste nikdo nevymluvi, je rozpocitavaci odrhovacka s primitivni melodii a navic v ni jeste vykrada sama sebe, protoze to je jen upraveny Poker Face… sorry cedarine, ty vis, ze jinak te zboznuju :-)) ale me dokaze slava takovejhle pisnicek nak vytocit :DDD uz jen proto ze si tu otravnost celej den zpivam, jak tu o tom diskutujem :D

72
yeey
Reagovat

XMAN – ja si mysim, ze pak uz neco rockovejsiho musi sakra dat… a mysim, ze by uz dal davno, ale holt produkci se vic hodi do kramu jako sladkej chlapec zpivajici Angels..

73
Jana
Reagovat

až ukážou výsledky ze superstar z roku 2011, tak budu hlasovat. Ale, že to byl všechno podvod ,tak už nehlasuji

74
cedarin
Reagovat

71 – rybízku, taky pro tebe mám slabost, ale tvrdit, že Bad Romance je jen vykradený Poker Face, to teda opravdu si k Bad Romance budeš ještě muset přezpívat několikrát Poker Face :D :D :D

Jinak Daniel v té ukázce moc pěkný, jen kytárečka a bez úprav hlasu a bylo ho tam plno, pěkná práce

75
yeey
Reagovat

74 – ale dyt je to vazne skoro stejny:-) jen Poker Face mi teda pride poslouchatelnejsi…no to je fuk, nechme to byt uz… :-)

no jinak uvidime zkratka zitra, jak se to nasim favoritum povede… ale bojim se, ze tak jako tohle vystoupeni me asi nic letos nedostane… http://www.youtube.com/watch?v=_yf-7mKzCNo … co se deje zhruba od pulky songu me porad a porad dostava…:-))

76
Nati
Reagovat

Jestli je krystina rockerka tak da urcete tuhle verzi Bad romance
http://www.youtube.com/watch?v=W2EJai-3k2w&ob=av2e

Lady gaga ma strasne moc covers od rockovych a metalovych skupin na youtube, urcite to Krystina pojme v rockovym stylu a zazari

77
Nati
Reagovat

yeey: gaga ale taky nemusi kolem sebe delat divadlo, poslechni si treba tohle:

a takovych odkazu bych ti mohla dat spousta, moje oblibena je jak zpiva Hair na Sydney monster hall, nebo veskera videa ktera vystupovala na V festival live 2009 v britanii, to je vylozene rockovej koncert udelany z popovych pisnicek. Mohlo by se ti libit.

78
Nati
Reagovat

Vlado Gagu nechape, no, tak ju nema rad. Par vyvolenych vidi jeji genialitu a pak se z nich stanou little monsters.

80
milo
Reagovat

77 – odkaz nefunguje.
Také si myslím, že nepotřebuje to divadlo kolem. Je nesmírně talentovaná a když sedne jen za klavír a zpívá (konkrétně Hair a Edge of glory), tak je to něco úžasného. Nejsem žádný little monster, ale vůbec mi nevadí a pár takových videií mě prostě přesvědčilo, že Gaga není jen nějaký autotunový jednorázový projekt nějakého producenta…
http://youtu.be/UWtcRL03FVo

81
K.
Reagovat

76 tak tohle je poslouchatelnější než do maximální protivnosti technicky vytuněný originál, akorát ta zpěvačka se příšerně šklebí

82
K.
Reagovat

81 – jinak to potvrzuje, co si myslím už dávno: 50 procent dojmu ze skladby dělá aranž

83
K.
Reagovat

80 ad poslední věta: tak to zcela jistě není, na jednorázový produkt už se drží docela dlouho ;-)

84
cedarin
Reagovat

Nati, Milo – podepisuju každé písmeno, navíc se LG podílí na svých písních i autorsky, což plus body navíc

a tohle je vyloženě vymazlený :D
http://www.youtube.com/watch?v=FfaLz3q6ZG8&feature=related

85
yeey
Reagovat

76 – pane jo, no tak tohle se mi libi, az na ten refren, ten je asi definitivne zabitej, ale jinak tohle dokonce zni jako „pisnicka“ …. jinak ja se s vama samozrejme nepru o tom, ze je LG urcite velmi talentovana, ale hudebni styl mi zkratka nesedi a vsechno to kolem je mi z duse protivny…

88
yeey
Reagovat

kdyz uz sme u Super.cz odkazu :-)

http://www.super.cz/10434-pankaci-rybicky-48-vyhlasili-timto-klipem-valku-ceskym-radiim-do-boje-se-pridali-dalsi-umelci.html

no i kdyz nemam o tyhle kapele valny mineni a text toho songu mi pride dost prvoplanovej, sou mi celkem sympaticky, ze si nehrajou na zadny anti-komercni punkace (punkaci samozrejme v podstate ani nejsou)… a ten klip sem jim hodne povedl a pride mi, ze tu situaci v ceskejch radii celkem dooost vystihuje! Z talentovych soutezi se zapojila Bára Zemanová, ktera navic sama s kapelou vytvorila neco podobnyho, pisnicku Rock’n’roll (ktera je teda rocknrollova az na konci :-))

http://www.ireport.cz/audio/14030-bara-zemanova-se-v-novem-singlu-navazi-do-ceske-hudebni-sceny.html

v souvislosti s tim, co jsme resili predtim, bych jen chtel poznamenat, ze ceskejm radiim by skutecne neuskodilo zahrat obcas takovyhle cesky kapely jako sou Rybicky nebo kapelu Bary Z… napriklad nezahrat singly jako zminovana Bad Romance (a spoustu dalsich) 10x denne, ale treba jenom 5x a usetrenej cas venovat mladejm ceskejm kapelam, ktery produkujou celkem poctivou muziku (i kdyz mozna ne uplne objevnou) , a ne radiovy nevkusny odrhovacky ala Mandrage!

docela by me zajimal nazor vas ostatnich na tohle tema – vnucovat se/nevnucovat se radiim, je to velkej problem jak pro festivalovy kapely, tak pro ucastniky talentovejch soutezi, tak se kdyztak vyjadrete ;-))

89
llll
Reagovat

tohle by měla hrát rádia………. http://www.youtube.com/watch?v=Hp4j3ubTdz4

90
yeey
Reagovat

89 tak ja zas chapu, ze urcita mira tvrdosti muziky je pro radia kriticka, taky miluju Guano Apes a Lords Of The Boards muze bejt buhvi jak znamej song a hymna snowboardistu a v mainstreamovejch radiich proste nebude :-)

http://www.youtube.com/watch?v=wmRMwMggvSc

91
RAINMAN
Reagovat

Z ukázek na této stránce mě nejvíc zaujal Michal Chrenko.

92
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Z úvodního společného songu obecně vysoko hodnotím outfity, až na toho co vypadá jako vesnický „rocker“ z r. 1995, ale to nejen outfotem, ale především šíleným „out“ účesem. Plus má Mrózek a moderátoři, kromě pásku Tiny. Dále super outfit má Dara…

93
RAINMAN
Reagovat

SMSka za 13 Kč.

94
milo
Reagovat

alespoň, že nezdražovali, překvapuje mě, že nejde hlasovat přes internet, jako v americe. Myslel jsem, že když už zakládali facebook a twitter, tak že to zavedou. hmm, tak možná příště…

95
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

93 – bůh žehnej firemním mobilům… :-)

96
VLT
Reagovat

Nějak mi přišlo, že u úvodního songu se všichni nesmírně usilovně vlnili a vrtěli, ale každý do jiného rytmu :-)

97
RAINMAN
Reagovat

Markéta byla dost dobrá. Ale celkově málo výrazné. Už mě to ke konci začínalo nudit.

98
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Není něco se zvukem? Rockový řev mi přijde tichý vzhledem ke zvuku…

99
RAINMAN
Reagovat

Jakub je nad tónem. Špatně frázuje. Nuda.

100
milo
Reagovat

tak teď jsem zvědavý, osobně si myslím, že chválit Krystínu se moc nebude…

101
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ta co zpívá Gagu se mi zatím líbila suverénně nejvíc…

102
RAINMAN
Reagovat

Kristína začala být falešná v prostřední fázi vystoupení. Ne „bet“, ale „béd“… výslovnost.

103
Lucas
Reagovat

zatim se mi nikdo nelíbil nějak extra.. Poulíčková zpívá dobře, ale nemá podle mě nějak moc zajímavej hlas..

jinak, co je to za moderátorku, ta blondýna?

104
cedarin
Reagovat

Už ve společné písni se mi nejvíc líbil Dan Mrózek – jak jinak.
Markéta byla podle mě výborná. Líbil se mi i Jackie – pěvecky.
Podle očekávání Kristína zprznila mou oblíbenou píseň. A ty hlasové efekty, které tam dodala vždycky po slově love, to bylo -pardon za to přirovnání- jako když zvrací.
Dara jí to řekla moc pěkně.

105
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Diskuze tady začala stát fakt za prd, dřív tu přece psalo tolik lidí…

106
Ája
Reagovat

mně se líbil Pepa, když hrál na kytaru :-D

107
cedarin
Reagovat

105 – JUDr. čau, neboj s přímákama to začne.

108
milo
Reagovat

104 – souhlas, Dara to vystihla, osobně to ksichtění nesnáším i u té Bílé. V poslední části už byla lepší. Podle mě ji Pepa s největší pravděpodobností dá do roztřelu.

109
desiree
Reagovat

105 ahoj JUDře (samozřejmě zdravím též cedarina, mou tajnou lásku), já jsem tady celou dobu, ale zatím mě nic nenadchlo ani nepopudilo tak, abych psala a taky zatím nejsem do žádneho soutěžícího zamilovaná.

110
RAINMAN
Reagovat

Daniel byl pod tónem. Nudné frázování. Ale jinak OK.

111
milo
Reagovat

Dan zatím nejlepší… nehledě na příběh, je to favorit. Jen by ho nemuseli pořád tlačit do role dívčího idola…

112
RAINMAN
Reagovat

Rasistická narážka na Tinu… z úst Leoše Mareše???

113
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Imho zatím s Jackym nejhorší…. Slabý hlas na tu píseň…

114
pimpa
Reagovat

Já mám dnes na Cinemě Marečka a přes to nejede vlak, tudíž vidím jen to, co je během reklam u Marečka. Momentálně Veroniku a je to pro mě utrpení, dívat se i poslouchat!

115
Ája
Reagovat

Veronika mi strašně připomíná Farnou

116
pimpa
Reagovat

115 Farná je hezká!

117
RAINMAN
Reagovat

Veronika je hodně falešná a špatně artikuluje. V této soutěži nemá co dělat!

118
RAINMAN
Reagovat

„Byla jsi hodně před kapelou“… eufemismus pro „Byla jsi falešná!“ :-D

119
jenkaa
Reagovat

Zatim teda nic, z ceho by jeden padal na zadek……ale vykony celkem fajn..a bavi mi to, teda kdyby bylo pondeli, jiste koukam na jinou RS.-….ale strasne chvalim Tinu a co by ktera holka dala za takove nohy:-))) a v teto soutezi opravdu vyhral uz ted pro me Pepa.

120
jenkaa
Reagovat

Teda Barbora uzasne stylizovana!

121
milo
Reagovat

120 – rozhodně najali lepší stylisty než před rokem…

122
RAINMAN
Reagovat

Barbora byla dobrá, ale mohla to dát líp. Good styling!

123
Ája
Reagovat

tak Bára se mi líbila dneska nejvíc, vypadnout by měla Veronika, i když to ani Kristíně moc nevyšlo, ale její hlas mi přijde zajímavý, tak snad bude mít šanci ho ještě předvést

124
Lacszlo
Reagovat

Wow, Adele skvěle zazpívaná, teď jsem začal Hlas sledovat, ale už mám favoritku :D

125
jenkaa
Reagovat

milo, konecne:-)))äja, taky si myslim, ze to dopadne tak, ze rozstrel bude mezi Tebou dvema jmenovanymi a Veronika vypadne a bylo by to tak spravedlive vzhledem k vykonum.

126
milo
Reagovat

Kdyby se mělo rozhodnout bez hlasování, tak do roztřelu u Vojtka bych poslal Jackieho a Veroniku. Kristína by tam ještě jedno kolo vydržet mohla, je zajímavější.

127
cedarin
Reagovat

Tak já bych řekl, že dvojice nejslabších je jasná: Kristína a Veronika. Ostatní čtyři se mi líbili.
1,-2. Dan a Barbora
3. Markéta
4. Jackie
a ty dvě bych oželel hned teď.

128
cedarin
Reagovat

109 – desiree – moc a moc zdravím :-)))
BTW. – už nám to brzy začne :-)

129
Scalex
Reagovat

RAINMAN: Být před kapelou nemá nic společného s intonací a tedy ani s falešností, alébrž s rytmem a přesností frázování.

130
Scalex
Reagovat

127 – vidím to stejně.

131
Ája
Reagovat

koukám, že zvukař se činí…

132
Honzad
Reagovat

A já si stejně stojím za svým a jdu proti proudu – Rytmus mi v Hlasu jako porotce vůbec nevadí, s jeho názory souhlasím, jeho úspěch (i když jej neposlouchám) uznávám a dneska dokonce zahrál na bubny a zazpíval. Takže já s ním rozhodně problém nemám a po Pepovi je to druhý nejoblíbenější porotce :)

133
Anta
Reagovat

Takhle to mám podle dnešnívh výkonů já:
1. – 2. Markéta a Barbora
3. Dan
4. Jackie
5. Kristína
6. Veronika

Zajímalo by mě, jak moc měli na výběr z písní, Kristína si LG zřejmě vybrala sama, ale Veroničina volba mi tak svobodná zase nepřišla.

134
Ája
Reagovat

přijde mi, že zatímco u Pepy bylo vystoupení jeho týmu zaměřeno na soutěžící a on jim jen přizvukoval, u Rytmuse to byla jeho prezentace a soutěžící mu dělali křoví

135
Lenka
Reagovat

134 souhlasím, napadlo mě totéž

136
kanárek
Reagovat

Snad všem to dnes slušelo,vco se to děje? Obměnili vizážisty?

137
Jonatána
Reagovat

Těším se na Annu, tu písničku mám moc ráda a přijde mi, že by to měla dát výborně. Líbila se mi Markéta, jak ji moc nemusím, kupodivu Daniel (pubertu mám už přes dvacet let za sebou, tak mě šamponci neberou :-) a vynikající mi přišla Bára. tak jsem zvědavá dál.

138
Lenka
Reagovat

stejně mě pořád mrzí, že spousta lepších už vypadla při rozstřelu, ach jo….

139
milo
Reagovat

aaá první plyšák

140
Honzad
Reagovat

Československá Celine Dion? Pane kolotočář, vy už nepijte! :D :(

141
yeey
Reagovat

No nak ted nemam pristup k TV a na netu vidim jen Marketu a Jackieho… i kdyz sem si rikal, ok, zaplatim Nove ty necely dve stovky, at se teda muzu mrknout live nebo i zpetne bez reklam, ale chyba lavky, to zivy vysilani samozrejme nefunguje… super investovany prachy:-)

u Markety sem mysel, ze zabiju ty tri sboristy nebo spis toho zvukare, co je dal hlasiteji nez zpevacku … no comment! jinak Marketa samozrejme bezchybna…

Jackie, no tak to je proste typickej zabavovej rocker a ja radsi ty modernejsi rockery, ale ma moje sympatie, zazpival to dobre…

a jak tak koukam 2 holky byly podle predopkladu zariznuty vyberem pisne a tim padem maj tu konecnou dvojici celkem jistou uz ted… peknej ucet na prvni prenos :-)

142
milo
Reagovat

Jinak Kelly je prostě jiná liga, připadalo mi, že Krystína nemůže udýchat, spíš jí sluší pomalejší písně…

143
RAINMAN
Reagovat

Kristýna byla falešná. Ano, postřehl jsem – schválně byl začátek v pomalejším rytmu než originál, ale i tak to přešlo později do oné falešnosti. Sorry, ale bylo to špatné.

144
RAINMAN
Reagovat

Nikoleta to zpívala moc nízko a falešná jak sviňa! Trapas dnešního kola!

145
WaAn
Reagovat

Tak Nikol mi trhala uši.

146
Martin
Reagovat

Nejvíce mě baví komentáře od nýmanda Rainmana :D

147
RAINMAN
Reagovat

Fraška!

148
yeey
Reagovat

146 neni nad to kdyz nekdo fundovane a jakoby presvedcive hovori o necem, cemu rozumi jak koza petrzeli :-)

149
Ája
Reagovat

146 – to je přeci náš pátý kouč :-D

150
desiree
Reagovat

144, tak to mám kliku, že tomu vůbec nerozumím, aspoň jsem si to mohla užít, mně se ta holka líbí moc.

151
babča
Reagovat

kdo nazvučel úvodní píseň u společné písníčky u teamu Rytmuse,že nebyla slyšet Anička a další soutěžící?

152
Lucas
Reagovat

Tak nejlepší Barbora a Dan, Kristína má hezkej hlas, ale extra se mi dneska nelíbila, to samý Nikoleta. Těšim se teď hlavně na Annu :)

153
desiree
Reagovat

tak mě napadlo, co zeptat nějaké učitelky zpěvu :-))

154
Scalex
Reagovat

Co je to za klauni, tohleto RAINMAN? 8^)

155
Ludvík
Reagovat

Mě by zajímalo jak zpívá Rainman jako náš 5. Kouč :-) ti 4 co tam jsou se nám predvedli…

156
Scalex
Reagovat

Nikoleta nádherně čistá intonace a perfektní technika, ale bohužel strašně nelíbivý song.

157
Ája
Reagovat

153 – :-D a já na učitelku zpěvu už zapomněla, jak jen jsem mohla? :-O

158
RAINMAN
Reagovat

156 – Scalexi, souhlas. Když tuhle hrajou v rádiu, tak přelaďuju!

159
cedarin
Reagovat

Kristýna asi dobrý. Mám s tím ale jeden problém – to vystoupení si už vůbec nepamatuju. Buď jsem už senilní nebo mě prostě neoslovilo.
Nikoletu nebudu hodnotit pěvecky, na to jsou to jiní mistři, ale pohyb, kterým tu píseň provázela byl teda dost hrůzostrašný.
A vzpomněl jsem si na „pochod militantních sufražetek“, kterýmžto doplnila své vystoupení Kristína při Bad Romance.

160
Ludvík
Reagovat

Nikoleta zpívala pěknou písničku jenže Beyonce je Beyonce ale i tak se mi vystoupení Nikol líbilo a fandím ji

161
Enaz
Reagovat

Nikoleta se mi líbila; Dan měl apartně zaříznuté kalhoty (tolik k vizážistům), ale jinak normální šampónek.
Veronika se tak snažila, že byla před – je otázka jestli nebojovala se sborem … taky se Vám zdálo, že se v nich ztrácí? Mají příposlechy? Ten zvukař je nějakej divnej … nebo mám blbou televizi.
Bára byla skvělá, ale nebude mít moc hlasů. Sice to zatím nebude problém, ale později na to dojede.

162
Anta
Reagovat

Adam tam měl některé moc hezké momenty.

163
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

161 – kalhot jsem s všiml taky, ale kupodivu je měl zaříznuté zepředu… :-)))

164
Enaz
Reagovat

Adam – tak to průšvih opravdu nebyl. Jo, mají pravdu, trochu méně vázané, ale fakt hezké.

165
RAINMAN
Reagovat

Adam podal nejvíc slizkej výkon roku. Fakt humus nepěknej… ten jeho zpěv!

166
Martin
Reagovat

Největší slizoun a hnusák napříč všemi reality show je nýmand Rainman.

167
Enaz
Reagovat

163 – no právě, vypadal trochu jako holčička :). Navíc má malou pusu a dost mohutné tváře … připomenul mi Zicha … ale ne hlasem.

168
Anta
Reagovat

154 – příspěvky RAINMANA rovnou přeskakuji.

169
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

167 – no to právě že ozhodně nevypadal jako holčička, alespoň dle mojich anatomických znalostí… :-)

170
pimpa
Reagovat

Oblízať gaštany??? :-)

171
Anta
Reagovat

no tak tohle je průšvih

172
Enaz
Reagovat

Juraj – podle mne špatná volba. Ta písnička není nic moc a nedá se v ní toho moc předvěst.

173
Lenka
Reagovat

168 – já za přeskakuju zdejšího obecního blbečka Kaliny.

174
RAINMAN
Reagovat

Juraj špatně frázoval a intonoval. Nuda.

175
milo
Reagovat

Habera teď asi u těch kaštanů chytl dobrý výtlem :D

176
Ludvík
Reagovat

Mě se držím ti miesto líbilo více od Lukáše Adamce v SS

177
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

Zaujec mě irituje… Ven…

178
K.
Reagovat

Markéta – čekala jsem, že bude lepší, dole to měla na hraně rozsahu a zbytek byl po nějaké době monotónní.

Jakub byl o něco málo lepší, než jsem čekala, ale taky to měl mimo rozsah a přesvědčivej byl tak na 50 procent.

Kristína – s mimikou jí pořád, koukám, nikdo neporadil. Místy byla špatná, místy lepší. Celkově se mi to nelíbilo, ale za to mohla dílem i samotná skladba.

Daniel – zpívat umí, smůla, že musel zpívat takovou odrhovačku. Odzpíval ji slušně, ale nic víc, nepřidal nic, čím by ji ozvláštnil.

Veronika – utíkala kapele, ale výrazně falešná mi nepřišla. Problém vidím spíš v tom, že se nutila do polohy, která jí nesedí. Minule v té Amy byla mnohem přesvědčivější. Celkově průměr, ale u mě ne výrazně horší než ostatní.

Bára – až na několik málo okamžiků solidní, ale taky nic, co bych chtěla poslouchat zas a znovu.

Zatím nejsem odvařená z nikoho, doufám, že Rytmusovci budou lepší.

179
Enaz
Reagovat

169 – no, ale čárka tam byla :) … je mi jasný, že ta jeho buchtička byla masivnější :D (se omlouvám, ale takhle mne to napadlo, když jsem to viděla). Toho, kdo ho oblékal bych vykrákala za uši … to si nikdo nevšiml?

180
Pattrick
Reagovat

Ta Anna je nesympatickej, chladnej, divnej člověk..

181
jenkaa
Reagovat

Enaz, to si vsimnul snad kazdy, nevypadalo to prirozene ani hezky….ale tak snad priste…

182
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

179 – já myslím, že ty těsné kalhoty byly záměrem a celý outfit mi přišel super – barvy, sako, tričko s výstřihem i vhodné šperky…

183
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

Musím pozdravit svou oblíbenou diskutující – Ni Hao… :-)

184
Anonymní
Reagovat

Adam mě před tím nijak nezaujal a dnes se mi líbil moc, Zaujec to byl propadák

185
Oblíbená diskutující Judra Kaliny
Reagovat

též zdravím ;-)) že jsme se tu taky jednou sešli.

186
Enaz
Reagovat

181 . taky doufám. I když mne Dan příliš neoslovil, tak tohle si nezaslouží nikdo.

182 – Judře, tvé názory znám, takže mne tvůj postoj nepřekvapuje ;), já bych od takového klučiny zdrhala, protože by mne vadil ten nevkus … ale je to věc názoru.

187
Rena
Reagovat

Líbil se mi Adam, zpěv a hra na klavír dohromady není zas tak jednoduché a je to vzhledově moc příjemnej člověk. Doma mu říkáme sluníčko.. :-))

188
cedarin
Reagovat

Adam se mi vcelku líbil, znovu si to ale nepustím.
Zaujec – to je snad bez komentáře. Přestože jezdím na Slovensko minimálně jednou měsíčně, tak jsem mu rozuměl asi tak každé desáté slovo. Ten je tak nabubřelej, že je línej i vyslovovat. Nemůžu ho ani cejtit.

Zatím podle mě lepší Vojtkovci.

189
desiree
Reagovat

188 a já si myslela, že jsem nějaká divná, když se mi Zaujec nelíbí, furt ho někdo chválí a mě přijde fakt studenej a nafoukanej.

190
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

Tina boty Christian Laboutin – wow… :-)))

191
Enaz
Reagovat

Fakt je důležité vědět v jakém znamení člověk je? Nějaký nový důležitý znak pro zpěváka/zpěvačku? :)

192
Honzad
Reagovat

A Chrenkovi to sedí :)

193
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

189 – mně přijde jako arogantní nula, který se už vidí buhví kde, ale zatím je nýmand…

Chudák Chrenko, co to má za neznámou hrouznou skladbu????????????

194
cedarin
Reagovat

No a teď Chrenko s písní, kterou pro změnu nemůžu ani slyšet já. Navíc Michala ani nijak zvlášť nemusím.

A k diskuzi ohledně kalhot Dana bych podotkl asi tolik, že pokud TO tam je, není co řešit. To si to snad obkládat ledem než vleze na podium?

195
K.
Reagovat

Ještě poznámka celkově k týmu Vojtkovců: nejlepší je Daniel, jen už bych ho chtěla slyšet zpívat pořádný song (třeba to, co sem odpoledne hodil Tomáš, znělo fakt dobře); nejzajímavější hlas má pro mě Kristína, doufám, že nevypadne.

196
Honzad
Reagovat

Kalina: neznámou? no pomoc :-)))

197
K.
Reagovat

193 – vzhledem k tomu, že ji znám dokonce i já, nemůže být neznámá ani nevýrazná :-D A z těch songů, co dneska zazněly a zazní se mi líbí nejvíc…

198
RAINMAN
Reagovat

Michal byl velmi dobrej. Ještě víc života do toho… a bylo by to výborný. Michal David je vůl!

199
Enaz
Reagovat

Michal – se mi to líbilo.

200
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

196 – a je to snad nějaký hit??? Ani skupinu nebo zpěváka co to zpívá jsem v životě nikde nezaznamenal…

201
Ludvík
Reagovat

Rainman chválí co se stalo? :-D

202
Honzad
Reagovat

Kalino: a to je znak toho, že ta písnička není známá? Že ty ji neznáš :) Navíc, hit snad necharakterizuje to, že jej zpívá někdo známý.

203
Ája
Reagovat

divoká karta Halls? co to zase je?

204
pimpa
Reagovat

Anča byla unylá. Nuda.

205
Ludvík
Reagovat

203 :-D říkám si jestli tam je nějaký soutěžící který není Divoká karta ještě chybi Divoka karta schwartzkopf. Anicka úžasná!

206
PCone
Reagovat

Anna, pro me zklamani, mozna prilis velka ocekavani …

207
RAINMAN
Reagovat

Anna neumí anglicky a je falešná. Jo, a taky pod tónem. Pomalé provedení je hezké… to si zvolila pěkně. Ale Anna byla špatná, takže soráč! Ta připravená řeč od Dary… trapný!

208
Lacszlo
Reagovat

200 – kdo sleduje současnou hudbu, tak by to měl znát…

Anička má suprovej hlas, akorát z toho „sink“ se mi ježily chlupy na zádech =))

209
Ája
Reagovat

205 – divoká karta schwartzkopf je Bisek od Dary, ne? :-D

210
Tereza
Reagovat

Nuda,nuda,nuda…zlatá Superstár…

211
desiree
Reagovat

do těď jsem žila v dojmu, že z člověka lezou tóny Dara mi ozřejmila, že slyším noty, což je blbé, neb tyto neumím

212
WaAn
Reagovat

Můj názor na Annu je asi následovný – V pomalých písničkách bude znít pěkně, ale v rychlých to bude provar. Ke svému hlasu potřebuje delší procítěný tóny.

213
Mk
Reagovat

Mne na vsech vystoupenich nejvic vadi ty pricmrndavaci delajici vokaly…

214
desiree
Reagovat

209 :-)))

215
Ludvík
Reagovat

Chudák Tina

216
Enaz
Reagovat

213 – to mně taky, vadí mi. Sice to může být snímámím zvuku a v sále je to ok, ale v TV je to děs.

217
Anonymní
Reagovat

213- ano od začátku mám pocit, že vokály jsou děsné, ruší

218
yeey
Reagovat

217 Markete ty hlasy do znacny miry pokazily refreny! :-(

219
Anonymní
Reagovat

jo a anonymní jsem omylem jinak v diskuzi ludmila

220
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

202 – známá je imho píseň, kterou si vybaví aspoň 1/3 – 1/2 lidí z ulice… Z dnešních např. You Are Simply the Best, Robbie, asi i It´s My Life, možná ta Gaga a Seal…

221
PCone
Reagovat

Dnes mi jednoznacne lepsi prisel tym Vojtkuv a je to pro me trochu prekvapeni. Mozna mi vic sedel vyber pisni. Ale divat se na to budu uz naprosto nezaujate, srdcovku mi odstrelil MD v duelu se ctyr oktavovym kucharem :-)

222
Honzad
Reagovat

202 – troufám si tvrdit, že 1/3 lidí na ulici si I need a dolar vybaví :)

223
Enaz
Reagovat

Anička je skvělá, ale vyhodila bych ji hned. Výhra v takovéhle soutěži ji spíš uškodí. Má zpívat a budovat si kariéru písničkářky … tedy pokud na to má a to netuším. Hezký hlas a hlasový fond ještě neznamená, že bude i schopná autorka. Do šoubyznysu se nehodí … a to beru jako plus pro ni.

224
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

208 – ale současná hudba znamená pro většinu populace aspoň 5 let dozadu, s víjimkou největších světových hitů, které jsou tak 3-5. V CZ je scéna konzervativní a než je něco hit, tak uplyne dost času…

225
Ludvík
Reagovat

Chybí mi tam ječící fanynky ti diváci jsou nějací mrtví. A Superstar by se měla fakt příští rok vrátit, bohužel to vypadá ze Prima s Joj ten X Factor neudělají nikdy Talent 3 je tady, už se dá i přihlásit, tak vratit aspoň Suoerstar ten Hlas je show o ničem nechápu co je na tom tak úžasného že to má takový úspěch.

226
Anta
Reagovat

218 – taky myslím, hlavně že to někdo potvrdil.

227
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

222 – vsadil bych vše co mám, že rozhodně ne… Kde by to asi slyšeli? Hlavní rádia nic takového nehrají, TVs taky ne… Tak kde by to 3 mio. lidí slyšelo?

228
cedarin
Reagovat

204 – ahoj pimpa

Souhlas, Anna byla unylá i pro mě. Možná je fakt velký talent, ale ten jde nějak mimo mě. Navíc mám rád, když je na zpěvákovi vidět, že zpívá rád a má z toho radost. Anna vypadá, jako kdyby zpívala za trest. Vevnitř se jí to možná emocema bouří, ale to je tak všechno.

229
pimpa
Reagovat

222 Honzo, já tu písničku dnes slyšela poprvé v životě. Ale já už jsem zamrzlá a nové věci si vůbec nejsem schopná zapamatovat. A podle názvu už vůbec ne, z těch dnešních jich takhle znám snad 4-5.

230
RAINMAN
Reagovat

200, 208 – Pro milovníky současných hitů, je reality show Hotel Paradise jako dělaná. Nic jiného tam totiž neuslyšíte! A většina diváků si „paradajsovou“ hudební režii chválí.

231
Fialka09
Reagovat

Tak přesně nad těmi vokály jsem přemýšlela hlavně u Aničky – vůbec se tam podle mě nehodily a dost jí to kazily. Ale nejen jí. Celkově mě Anča trošku zklamala, čekala jsem, že to bude lepší.
Vojtkovci se mi celkově líbili asi víc, ale nikdo mě vyloženě nezvednul ze židle. Pro mě nejlepší z Votkovců – Barbora, Dan, Jackie, a z Rytmusovců – Adam, Michal, no a asi ta Anička.

232
pimpa
Reagovat

228 Ahoj cedárku, napsal jsi to přesně! Taky mám pocit, že zpívá za trest. Navíc se snad ani neumí usmát, přijde mi jak hromádka neštěstí.

233
Laikka
Reagovat

Teda příjemně mě překvapil Adam, předtim mě nezaujal a tohle bylo moc hezký. Písničku pro Michala znam a líbí se mi. Juraje taky nemusim… Habera se možná u tv bavil… Nevim co zase porotci hodnotí. Anička se mi líbila, ale minule to bylo lepší. Pořád jedno z nej vystoupení.

Ale teda ten zvuk… Vypadnou jim mikrofony, vokály jsou podivný, nejsem si jistá kdo za to může, zase tolik tomu nerozumim.

234
Enaz
Reagovat

225- Tak hlas měl úspěch proto, že primárně to mělo být o hlasu a na věk a postavu se nemělo hledět. Jak to dopadlo vidíme.
Muzikály potřebují další dělníky a TV potřebuje nasbírat hlasy pro reklamu. Těch cen pro hlasující diváky je hoodně, že? :)

235
cedarin
Reagovat

227 – Marku, I need dolar hraje Evropa 2 stále dokola. Bohužel. Ale nevím, jestli i jiné stanice, to bych kecal.

236
Lacszlo
Reagovat

224 – tak za to já nemůžu, pro mě je současná hudba to, co prostě zrovna ve světě letí…
230 – já ale Hotel Paradise nesleduju… a myslím že díkybohu ;-)

237
Rena
Reagovat

Michalovi to sedlo, i když to nebyla těžká písen. Anna má od boha krásný typ hlasu, dlouhé tony a klidné písně , v tom je výborná…Také jsem zvědavá na něco rychlého… jak se s tím, s její povahou, vypořádá.
Pro mě zatím asi Adam, Michal a Anna – nejlepší a nejsympatičtější. Na nic si nehrají.

238
irena
Reagovat

Zdravím!
Tak pro mě dnes nejzajímavější Dan, Barbora a Adam (má nesmírně příjemný hlas a je to moc milý kluk).
A number one – Pepa Vojtek, škoda že mu nemůžu poslat hlas :). Takového sympaťáka jsem ještě v žádné porotě nezažila.

239
cedarin
Reagovat

Tak z Rytmusovců pro mě nejhorší Zaujec. Kdyby ten nabob zítra sbalil svou kytarku, sebevědomí a opustil soutěž, tak bych byl spokojenej.

240
JJ
Reagovat

Rytmus s bobrem na tričku :-( Ten jeho zpěv mě úplně ochromil, eunuch by mu fistulku záviděl. Čekala jsem, že zarepuje tým svým čobolským akcentem, ale že zamňouká jako sousedovic kocour, když škemrá u nás u dveří, tak to jsem nečekala…

241
Rena
Reagovat

ano, Zaujec pryč…
Dan byl taky dobrej, ale trochu namyšlenej – zatím nemá být na co..

242
RAINMAN
Reagovat

236 – Ano, děláš dobře. Paradise je nuda.

243
JUDr. Mare Kalina
Reagovat

235 – já v autě mám Impuls, F1 nebo ČRO… E2 jen někdy ráno na Mareše když jinde nic není… Nebo ještě RELAY a Blaník…

244
RAINMAN
Reagovat

129 – Scalexi, a nejsi ty náhodou „po kapele“, tj. po prodělané kapavce?! :-D

245
Viq
Reagovat

Anna zabila.

246
cedarin
Reagovat

241 Rena
Dan byl namyšlenej? Myslíš Dana Mrózka? Tak naopak bych řekl, že Dan namyšlenej vůbec není, ba právě naopak. Cítím tam velkou pokoru, skoro bych řekl, že až moc. Ale to je můj názor.

247
Jackolo
Reagovat

Rychlá rekapitulace dnešního přímého přenosu s tipy na postup do dalšího kola.

hlasceskoslovenska.net/clanek/114-hlas_ceskoslovenska_9_dil_stretly_se_tymy_pepy_vojtka_a_rytmuse

248
irena
Reagovat

Předpokládám, že RAINMAN je ta naše vysněná učitelka zpěvu, kterou už tak dlouho postrádáme a zároveň hledáme…

249
cedarin
Reagovat

244 Rainman – a nejsi ty náhodou po lobotomii?

250
XMAN
Reagovat

Pepův tým:
Markéta – Zazpívala samozřejmě skvěle, ale mě to nijak zvlášť ničím nezaujalo, znovu bych si to nepustil.
Jackie- Jackie je správnej týpek, má skvělou rockovou barvu hlasu i když je trochu omezen rozsahem. Dneska mu to podle mě vyšlo hodně dobře.
Kristína – Tak mě se Kristína líbila rozhodně víc než Markéta, kritiku poroty jsem moc nepobral, ale budiž.
Daniel-standartně odzpívaná provařená píseň všech soutěží na které nešlo nic nového ukázat. Taky se mi nelíbí jak ho až moc tlačí do role dívčího idolu, aby mu to nakonec spíš neublížilo. Působí jako až moc velkej slušňák, chtělo by to větší odvaz a příště konečně nějakej rock.
Veronika -katastrofa, celou píseň jen křičela, vůbec to nezvládla. Jistý potenciál tam je, ale zatím na tuhle soutěž prostě nemá.
Barbora – Tak za mě musím říct absolutní překvapení. Pro mě byla Barbora největší outsiderkou Pepova týmu ale to jak zazpívala Adele, no prostě famózní…jsem z toho v šoku ale pro mě Barbora podala nejen nejlepší výkon ze všech soutěžících v Pepově týmu ale zároveň i nejlepší vystoupení celého večera. Mezi dvěma soutěžícími s nejvyšším počtem hlasů u Pepy určitě nebude, tam už jsou asi pozice dané předem ale určitě tímhle výkonem pořádně zamíchala kartami a rozhodně ji Pepa zítra domů nepošle.
Co se týče vypadnutí, je tady naprosto jasným adeptem Veronika, která půjde do rozstřelu s největší pravděpodobností s Kristínou, i když trošku se budu o bávat i o Jackieho. Veronika by každopádně měla vypadnout, je nejslabší.

251
Enaz
Reagovat

Tak jo, kdo by měl podle mne zůstat a proč:
Boss Pepa:
Markéta – není vůbec zlá a nedá se o ní ani říct, že je prostřední. Máme horší zpěvačky s větším ohlasem …
Jackie – mladej kluk s urputnou snahou (a snad i pokorou) … navíc mám pro ty, co chtějí být rockery slabost :).
Veronika – to děvče se mi líbí a navíc si myslím, že ji poškodil vyjící sbor (u Jackieho to bylo taky dost markatní)
Bára – hodně dobrá zpěvačka s krásným cítěním

Boss Rytmus:
Nikoleta – prostě se mi líbí
Adam – nevšimla jsem si ho předtím, ale jsem zvědavá, co zazpívá příště
Michal – možná provařený z jiné soutěže, ale zpívá s lehkostí, která se mi líbí
Anna – zpívá pěkně, ale tady jsem na pochybách … tedy jen kvůli ní, ale kdo chce kam, pomožme mu tam, že?

252
Lacszlo
Reagovat

Jinak jediný, o kom vím, že chci aby skončil, je Veronika… u Rytmuse nwm, nejhorší byl Zaujec, ale tipoval bych přeci jen Michala… na druhou stranu, holky mívaj nevýhodu kvůli pohlaví, bohužel, a z nich má postup podle mě jistý leda Anička…

253
Enaz
Reagovat

Koukám, že jsem jediná, kdo by dal Veronice ještě šanci :)

254
Viq
Reagovat

Anna je posedlá bohy. Cítím, že by reálně mohla tuto soutěž vyhrát. Pravděpodobnosti navzdory.
Očividně nejsem sám, kdo už se nemohl na podobné soutěže a jejich tuctové vítěze dívat.
Zasáhla vyšší síla.

255
XMAN
Reagovat

Rytmusův tým:
Kristýna – příjemné vystoupení, hezky odzpívané, je to krásná holka. Znovu si to ale nepustím.
Nikoleta- v podstatě to samé co Kristýna, zpěvačka je to skvělá, nelíbila se mi ta písnička, ale chápu že jí se to líbí.
Adam – podle mě slušný výkon, příjemná barva hlasu, ale nic co by mě zvedlo ze židle. Znovu bych si to asi taky nepustil.
Juraj – no písnička mu asi moc nesedla, prostě má jinou barvu hlasu. Čekal jsem že dostane pořádnou spršku kritiky od poroty což se ale k mému překvapení vůbec nestalo, za což jsem ale rád protože nijak nezastírám to že Juraj je v Rytmusově týmu můj jednozačný favorit. Je to skvělý muzikant i zajímavý člověk, s Rytmusem si vzájemně dost sedli, takže ho Rytmus určitě jen tak nevyhodí i když Juraj nebude mít dostatek hlasů. Vtípek s kaštany byl fakt famózní, to opravdu zabil :-)
Michal-proti Michalovi nic nemám ale ta písnička co zpíval se mi nelíbí teda vůbec.
Anna- jak už tu někdo psal, Anna je prostě studenej psí čumák, prostě divnej člověk. Chodúr byl oproti ní největší srdcař na světě. Ten se totiž tvářil že je mu všechno jedno ale Anna se tváří tak až z ní začínám mít strach…jde z ní na mě cosi hodně negativního co zatím nedokážu popsat. Už vím koho mi připomíná…víte jak byla v Kruhu taková ta zombícká holčička, která tam neustále vylézala ze studny a vraždila lidi? To je přesně celá Anna…kdybych s ní byl někde o samotě a ona se na mě takhle podívala, jak se dneska tvářila, měl bych strach že mi vrazí nůž přímo do srdce. Vážně je divná….to už i ten Mrózek mi je sympatičtější, aspoň se dokáže usmát. Co se týče výkonu, zůstala podle mě Anna daleko za očekáváním, bylo to nudné a nevýrazné, sterilní…má hlas jen na určitý typ písní, rozhodně to není univerzální zpěvačka jako je třeba Daniel. Porota ji chválí proto že se to od nich očekává a proto že ji televize tlačí do role hlavní favoritky…proto ji taky nechali až nakonec, mysleli bůhvíjaká to bude pecka, ale podle mě to nevyšlo…..
Co se týče vyřazování u Rytmuse, bude to asi komplikovanější…když to vezmu vylučovací metodou, tak Anna, Nikoleta a Juraj ti postoupí asi určitě. Myslím že v rozstřelu bude asi Michal Chrenko, Rytmus ho sice pochválil, ale jen tak na oko, odvařený z něj nebyl. S Michalem tam bude buď Adam nebo Kristýna, ale myslím že Michal Chrenko vypadne.

256
Nofux
Reagovat

I need a dollar jsem slyšel i na Frekvenci, několik týdnů byla ta písnička mezi 10 nejhranějšíma jak v českém tak slovenském éteru, takže asi tak. :)

Právě jsem se vrátil z natáčení, takže hodnotit budu až se podívám na záznam. Nejvíc se mi líbili ale Dan, Barbora, Nikoleta a Anna. Juraj pobavil. Teď jsem utahanej takže jdu spát :)

257
Viq
Reagovat

XMAN – Anna prostě nepředvádí varieté a muzikálovou pódiovou šau, a to ti vadí.
Přiznej to :-)

258
yeey
Reagovat

no tak tedy team Pepa

1) Dan
co dodat, proste to dal skvele a doufam ze priste bude zpivat neco doooost jinyho!
2) Bára
asi nejvetsi prekvapko vecera, je to ale aktualne az prilis provarenej song, takze se nabizi srovnani s originalem, coz nadseni trochu srazi, ale SUPER!
3) Markéta
dal bych ji i vejs, kdyby ji to nekazili v (nejen) refrenech ty sileny vokalisti kvuli kterejm nebyla slyset – a kvuli nepruraznosti hlasu to rozhodne nebylo…
4) Jackie
zábávovkovej rocker, ale jinak fajn vykon, spoustu energie, lepsi nez sem cekal
5) + 6) Kristyna, Verča
holek mi bylo hoodne lito, Kristyna dostala pisnicku, ktera k ni totalne nesedela, no delala co mohla a ze se snazila to dat rockove, tak se mi libila vic jak original, ale to zas takova poklona neni, pac ja holt mam rockovy hlasy rad a ta pisnicka se mi ukrutne nelibi…. No a Verca proste dostala pisnicku, na kterou ani nahodou nemela, hodne se snazila, ale moc platny ji to nebylo, ji i budou podle me sedet rockovy pisnicky, tahle teda ale rozhodne ne!

Osobne bych vyhodil Jackieho, holek mi bylo lito, ale zvedavej sem na ne vic, maj cim prekvapit, kdyz se jim vyberou lepsi songy.. Jackie jinej nez ted nebude!

259
XMAN
Reagovat

253: Já myslím že Veronika měla ještě pár let počkat. Druhou šanci si zaslouží každý, ale ke všem ostatním v Pepově týmu by to prostě bylo pořádně nespravedlivé, kdyby vypadl někdo z nich a Veronika by zůstala. Nejde prostě dát Veronice ještě šanci a vzít ji někomu kdo si ji prostě objektivně zaslouží víc…

260
K.
Reagovat

Kristýna – trochu utahaný a nedotažený. Zapadlo do průměru večera.

Nikoleta – něco v jejím hlase mi vadí, ale dala to velmi slušně. Jediné, co bych vytkla – přišlo mi to oproti originálu trochu těžkopádné.

Adam – frázování mi přišlo místy lehce kožené a hlasově se mi mnohem víc líbil např. na castingu, tady mi hlas přišel takový trochu zatažený a ne úplně jistý. Vystoupení vyznělo pěkně hlavně díky vlastnímu doprovodu na klavír.

Juraj – přišlo mi, že intonačně nebyl úplně precizní, ale líbila se mi ta ležérnost, s jakou to podal – bylo cítit, že je muzikant. Zdejší kritika mě trochu udivuje, přičítám ji buď nadměrnému očekávání nebo osobní antipatii.

Michal – na téhle písni je nejtěžší nebýt v ní monotónní a Michalovi se to celkem podařilo, navíc pěkné falzety.

Anna – moje očekávání naplnila (nepřekonala). Problém je, že ta písnička se mi absolutně nelíbí a Anna ji pro mě nedokázala „zvednout“. Snad bude příště zpívat něco zajímavějšího.

Koho ven: od Vojtka byla nejslabší Veronika, od Rytmuse mi nejméně dobrá přišla Kristýna.

261
Enaz
Reagovat

Xman – to, že o Anně píšeš jako o někom, z koho je třeba vymítat ďábla, znamená, že se tí líbí/nelíbí … prostě nevíš, ale jsi částečně fascinován, ne? ;)

262
XMAN
Reagovat

257: Z Kutheila aspoň na tom pódiu něco jde. Nemusí být každýmu sympatickej ale je to prostě otevřenej člověk…Anna je psycho. Navíc mě nebaví její zpěv, toť můj názor.

263
Nofux
Reagovat

Jinak Anna mě fakt pobavila tim medailonkem. Ta holka je prostě skvělá. Evidentně jí tady ale plno lidí nechápe, no co už :) Podle ohlasů na facebooku má postup jistý.

264
milo
Reagovat

jen nechápu, jak někomu můžou chybět ječící pubiny….

265
Enaz
Reagovat

259- ano, to máš pravdu, ale Kristýna s Gaga mne oslovila ještě míň. Ale je to na úhlu pohledu. S některými jsem trpěla a držela jim pěsti … a bylo jen pár těch, u kterých jsem si řekla, že dost dobrý a chci to
slyšet znovu.

266
XMAN
Reagovat

261: No asi tak nějak….zatím ale u mě když ji vidím převládají spíš negativní emoce……ale něco v člověku vyvolat dokáže, to se musí nechat, ale asi to na každého působí jinak….nevím co si o ní myslet, přijde mi hrozně podivná a po dnešku ještě více než předtím :-D

267
Belisana
Reagovat

z toho, co tam zbylo, se mi libi jen Anna

268
RAINMAN
Reagovat

Anna Veselovská vypadá jak Sara Gilbert z debilního amerického seriálu Roseanne.

269
yeey
Reagovat

team Rytmus

1) Anna
tak sice mi to prislo nejslabsi co sem od ni do ted videl, ale porad je to kvalitka hrubyho zrna… a sem zvedav, kdy se predvede v naky trochu min lyricky poloze… mysim, ze tohle zpivani lidi nebude bavit vecne
2) Nikoleta
ta pisnicka se mi ukrutne nelibi stejne jako Scalexovi, Nikoleta se podle me prilis snazila napodobovat Beyonce, v cemz uplne nemohla uspet, ale stejnak to dala vyborne
3) Michal
no musim rict, ze to byl sice kolovratek – porad to samy dokola, ale melo to smrnc a svih a libilo se mi to
4) Adam
mohl bejt horsi, jen to bylo trochu nevyrazny
5) Juraj
zpival to cely nak divne nizko (von ma ten hlas proste nizko posazenej), takze to nemelo ty grady, co to melo treba u Lukase Adamce
6) Kristyna
pro me ma proste strasne detskej, nicim zajimavej hlas

vyhodil bych zrejme Kristynu

270
Viq
Reagovat

262 – Demokraticky respektuju vyjádření tvých názorů, ale nerozumím, nechápu a nikdy nepochopím.
263 – Na lidi kašlat. Tady je to hodně rovnostářské. Jak někdo hodně vyčnívá z řady v pozitivním smyslu, je to pro ně jako červený hadr.

271
K.
Reagovat

262 – na mě jde s Kutheila na pódiu hrůza

272
Enaz
Reagovat

266 – Ona je podivná, o tom žádná. Děvče v jejím věku by mělo být víc infantilní. Nebo víc pubertálně toužící po úspěchu (i když to může být totéž).
Netušíme, proč jsme viděli v doprovodu jen jejího otce a proč to bylo i o tom, že kdo prohraje bude uklízet :).
Samé otázky … nemá už Anna matku? To je jen jejich věc, ale nikde to nezaznělo a některé věci se zdají divné. Že děvče zpívá a hraje dobře je vidět … to nepopřeš, ne?

273
yeey
Reagovat

271 tj je ponekud zurivej :D

274
cedarin
Reagovat

258 – tak to se rybízku shodneme, jen bych poslal domů jednu z děvčat. I když ani Jackie by mi nechyběl :D

275
Enaz
Reagovat

Kuthiel je hérečka :). Jsem zvědavá, co předvede až na něj přijde řada.

276
RAINMAN
Reagovat

Já myslel, že tam mají čajovnu… a ona to je obyčejná čekárna T-Mobilu. :-D

277
K.
Reagovat

273 že jo? :-D

278
Viq
Reagovat

272 – „Děvče v jejím věku by mělo“ – To je dobrá hláška. Možná by se o tom dala napsat celá tlustá vědecky se tvářící kniha.

279
Enaz
Reagovat

Raimane, nezáviď :). Příště se přihlásíš do RS, kde tě konečně všichni ocení. I když Nora si tě dala celkem vysoko, ne? :D

280
yeey
Reagovat

277 tak snad pristi tyden neutece z podia nikoho nepokouse, kdyz odendali po soubojich to zabradli :-)

282
XMAN
Reagovat

262: No však by to byla nuda kdybysme se tu všichni chápaly, o čem by potom byla diskuse :-D
Hrozně mě zajímá, kteří dva z týmů zítra dostanou od lidí ty nejvyšší počty hlasů…U Vojtka je jasný Daniel, u Rytmuse Anna ale ten druhý šťastlivec z každého týmu, tam už to trochu pokulhává…..u Vojtka to sice vypadá na Markétu, ale ona jako holka podle mě zase tak velkou podporu mít nebude, v superstar ji lidi neposunuli ani do finále, navíc bych řekl že jak šla dneska první tak její výkon docela zapadl v průběhu večera….proto by se za jistých okolností mohl v diváckém hlasování v TOP 2 místo ní s Danielem umístit Jackie – přece jen má výhodu že je kluk a Pepa má v týmu kluky jen dva, navíc dost rozdílné takže se jim asi hlasy moc tříštit nebudou, navíc je to rocker což je u nás taky plus. Myslím že to že by diváci rovnou poslali do dalšího kola Barboru ( i když byla dnes nejlepší), Kristínu nebo Veroniku je zcela vyloučeno, zvlášť u Veroniky by to byl teda totální šok :-D U Rytmuse sem si prvně myslel že spolu s Annou pošlou hned diváci do dalšího kola Juraje, ale zhruba od poloviny tohoto týdne si to už nemyslím a reakce na něj tady na diskusi mě v tom ještě utvrdily. Tak že by Nikoleta? Že by spolu s Annou dostal nejvyšší počet hlasů někdo z trojice Kristýna, Adam a Michal mi přijde docela nepravděpodobné….zítra to bude hodně zajímavé.

283
K.
Reagovat

280 – a myslíš, že nebude nebezpečnej přes tv jako byla ta Samara z Kruhu, co k ní Tomáš přirovnává Andulu?

284
yeey
Reagovat

274 cedarin no mne tech holek bylo fakt lito, v Superstar si aspon clovek mohl rict „ok tohle je proste takovy a makovy tema na to kolo“ ale tady to je dost trapny, kdyz nekoho odstreli a nekomu zas dou na ruku (treba Dan – i kdyz tohle je spis kontraproduktivni, protoze takhle ho uz fakt kazdej ma za sladkyho hosika) … tady je bohuzel temer najisto rozhodnuto uz nekolik dni, kdo v ty zaverecny dvojici bude jen na zaklade vyberu songu…

285
dolores
Reagovat

zaujimalo by ma, preco je slovensky RNB spevak Robo Papp vokalistom v tejto sutazi ???

286
Enaz
Reagovat

278 Viq – To by možná šlo :). Se tedy omlouvám, ale prostě mé úvahy pramení jen z mých zkušeností. Vědeckých knih netřeba. Vidíš to jinak? Sem s tím :).

287
Viq
Reagovat

Veselovská je divná. Děti v jejím věku by měly být víc infantilní. Měly by si bezstarostně hrát na písku, smát se s ostatními batolaty radostem života jako jsou zpívající ptáčci, lezoucí švábi a rostoucí tráva a občas by měli jen tak pro radost třeba upálit kočku.
Jako náš 17 letý Jarda.

288
yeey
Reagovat

283 no jasny tobe snad po Anicce dneska nezazvonil telefon a nerekl ti zemres za 7 dni? :-) Kutheil ten bude nebezpecnej jen pro publikum v sale, no ale Anicka odkragluje vsechny divaky Novy a Markizy!

289
sali
Reagovat

Čafte. Sa tu chechtám.

290
K.
Reagovat

282 – já tipuju od Rytmuse Annu a Michala (na Slovensku imho má fanoušky ještě z dob Superstar, z níž tenkrát vypadl „nespravedlivě“ brzo), od Vojtka Daniela a nevím, Bárou si taky nejsem jistá, Jakub by to mohl být, nebo Markéta

291
K.
Reagovat

284 – myslím si, že Danovi by šli mnohem víc na ruku, kdyby ho konečně nechali zazpívat něco pořádnýho

292
sali
Reagovat

Sú už niekde dnešné songy na uši? Sem s nimi, prosím, máte linky?

293
yeey
Reagovat

291 no dyt to rikam! :-) voni si jen myslej, ze mu dou na ruku, ale mezitim se jim z nej podari udelat Haricha 2… ale na demenci stabu jsme uz bohuzel zvykli:-)

294
K.
Reagovat

288 mám vypnutý zvonění, jdu se kouknout, jestli nemám zmeškanej hovor :-D

296
Enaz
Reagovat

287 – tak jasně i tak se to dá chápat. Jen nějak postrádám tvůj názor. Napsal jsi to, co si myslíš, že si myslím já … a blbě.

297
yeey
Reagovat

294 no jestli mas pro strach udelano, muzes to zkusit, treba ti Andula nechala neco v hlasovce :D

298
RAINMAN
Reagovat

279 – Nora Mojsejová v posledním dílu před definitivním určení „vítěze“ nahlas přemýšlela: „Proč jsem já vás vůbec vyhodila? U nás ve firmě všichni říkali, že jste nejlepší. Byl jste i Braňovo oblíbenec.“

Tuhle pasáž samozřejmě vystřihli.

299
K.
Reagovat

293 tak Harrich nebyl špatnej na svůj věk. jdu spát nebo mi popraskaj stehy v hubě… ;-)

300
XMAN
Reagovat

290: Tak pokud má Michal velkou podporu na Slovensku, tak to možné je, že postoupí s Annou. Pak tedy podle mě Rytmus pošle dál Nikoletu a Juraje a rozstřel bude mezi Adamem a Kristýnou…a vypadne Kristýna.

301
yeey
Reagovat

299 no tak ale na Daniela teda nemel ani omylem! dobrou;-)

302
sali
Reagovat

Tí z vas, čo tu riešite divnú Aničku: ani na sekundu Vám nenapadalo, že je to možno tým, že skrátka nepatrí medzi tuctové šestnástky?

303
sali
Reagovat

295 – ďakujem K.

304
Viq
Reagovat

296 – ber to jako lehkou karikaturu. Vím, že nejsem daleko od pravdy. Kdo chce psa bít…
Můj názor na Annu je, že je svá (a už to samotné se cenní) a mně se navíc velmi líbí, jaká je.

305
Enaz
Reagovat

298 -Raimane? A co reálný život? Fakt si myslíš, že bys udělal štěstí zrovna ve firmě Nory?
Tedy pokud dovolíš, tak odpovím za tebe … neeee .).
To si raději pořiď farmu :).

306
XMAN
Reagovat

Je to tak s tím Danielem. Udělají z něj Haricha 2, sice ho budou milovat pubiny ale ti dospělejší už mu pak ty hlasy posílat nebudou, protože jim ho pubiny dokonale zprotiví tak jako Haricha. Takže se asi dostane do TOP 2 v Pepově týmu nebo i do Grandfinále ale tam úplně pohoří, protože na to už hlasy pubin stačit nebudou….pokud příště už konečně nezazpívá rock, tak to tak s ním vážně dopadne. Přitom kdyby mu nechali volný výběr, tak jsou jeho šance mnohem vyšší a bez ohledu na to že to zatím není úplně můj favorit, tak si myslím že kdyby zpíval věci podle sebe a nenechal se tak přehnaně tlačit do role idolu, tak je to podle mě možná jediný člověk v soutěži, který by Annu mohl porazit a mohl by jí sebrat vítězství. Aspoň v tuhle chvíli to tak vidím….

307
sali
Reagovat

„To jsem já: Váš tvarohový Míša“ jesnoznačný tačdáun večera.

308
yeey
Reagovat

306 no v podstate souhlasim a velmi doufam v nakou rockovejsi pisnicku… a s tou Anickou jeste nemusis predbihat, ja ji fandim a moc se mi libi, ale mam pocit, ze jak zpiva, rozhodne nebude bavit lidi vecne… v tehle soutezich stejnak nakonec uspejou tvarnejsi zpevaci, co zvladaj spoustu poloh a stylu… to Anicka jeste neukazala a mam strach, ze s tim bude mit problem!

309
Enaz
Reagovat

304 – Ale houby:)
Nechci Annu bít, ani náhodou. To děvče se mi líbí. Jen si myslím, že by neměla jít do toho blbého šoubizu. Sakra, ať si zpívá.
Asi jsem děsná, ale má krevní skupina je mimo jiné Zuzana Navarová, zpěvačka, který uměla vyjádřit pocity hlasem i slovy.
Nechci jí ublížit, jen si myslím, že pokud si má utvořit názor a dělat to, co chce, tak je v té soutěži brzo. Je moc mladá a později by mohla uzrát jak víno.
To bych jí přála.

310
dolores
Reagovat

Xman pobavil si ma tou hororovou scenou :))))))))

ale poviem ti strucne a jasne, ze Anna pre mna bola dnes uplne suverenne najlepsia. aj ked v zavere bola nejaka intonacna chybicka, len teraz neviem ci z jej pricinenia alebo to pobabrali vokalisti, ale nevadi. ma to naslapnute dievca najvyssie. su tam sice dobre spievajuce aj ine damy, ale ziadna nie je tak vyrazny talent a navyse anna posobi ako popoluska, co jej moze velmi pomoct.
druhy v poradi, kto si imho asi siahne na najvyssiu metu je Daniel, pretoze okrem slusneho spevu je sexidol, cize ma isty prisun sms od dievcat, ale maju ho radi aj chlapi (ako som si vsimla) pre jeho istu davku rockerstva,co v sebe ma. takze tento chlapec nasava sirsie publikom, co u nas nebolo zvykom. vzdy ak niekto bodoval u pubosiek, panskemu drsnejsiemu publiku sa protivil a naopak. dnes sa mi ale jeho vykon prilis nepacil, aj ked zvladol to so ctou. trochu mi este v jeho speve chyba dusa alebo srdce…. neviem to presne identifikovat

311
sali
Reagovat

304 – súhlas. Si zabil.

312
Enaz
Reagovat

Ale z Daniela ani druhého Haricha dělat nemusí. Judr se bude zlobit, ale už tím, že jim podlehnul (nebo souhlasil) s tím, jak má vypadat, se zařadil.
Zbytečný šampónek … chlapeček s pěknou tváří, který ví, že umí celkem zpívat. Nevidím žádnou kariéru, ale pár večírků si užije.

313
Viq
Reagovat

309 – Nechci to moc rozpitvávat, ale já už mám čich a věřím, že ještě poznám, jakou barvu má tráva.
Začíná to jako povinná chvála, následuje důležité „ale“ a potom přijde na řadu gró – nedůvěřivé, ustarané, negativní gró.

314
XMAN
Reagovat

No vím na milion procent že nikdo z mých favoritů Kutheil, Oravec, Weingartner, Zaujec a Jackie tu soutěž nevyhraje, s tím už sem smířený dopředu. Hnilica to vyhrát mohl, ale to by ten blb MD musel hodnotit podle zpěvu…..takže jediní dva adepti na výhru jsou prostě reálně Anna a Daniel, nedokážu si v tuhle chvíli představit že by to vyhrál někdo jiný než jeden z těchto dvou a bylo by to obrovské překvapení kdyby to někdo jiný než tihle dva vyhrál….

315
yeey
Reagovat

314 ale prd, kdovi jak to bude… vem si jak to bylo vzdycky Superstar… tady to, pravda, muze korigovat kouc, ale stejnak nic neni do posledni chvile rozhodnuto… viz Gabina minulej rok, ktera, nikdo nevi proc, nevyhrala, ikdyz by byla jasnou favoritkou a byla by ji pravdepodobne i v Hlasu (haha no ta by je tam vsechny slusne valcovala:-)) … zkratka hlasovani divaku nikdy nelze odhadnout, a ani myslenkovy postupy nekterych koucu, coz sme videli pri Soubojich… takze se zatim nedes, ze by mel nekdo jistou vyhru…:-)

316
Enaz
Reagovat

313 – Víš co? Jdi někam :). Co ty víš. Žádná diskuze?
Čekala jsem, že to probereme.
Poslouchej, že ty vůbec netušíš, kdo byla Zuzka Navarová, že? :).

317
XMAN
Reagovat

Jinými slovy, s vítězem nebo vítězkou téhle show stejně spokojený nebudu ani kdyby trakaře z nebe padaly. Ani Anna ani Daniel mě zatím nijak zásadně neoslovili, i když přece jen o něco lépe na mě působí Daniel díky tomu co jsem od něj slyšel na youtube…..ale pořád je to ještě málo na to aby se z něj stal můj favorit. Kéž by tu písničku od King Of Leon dal v soutěži taky….pak by se jím stát mohl. Stejně ale Hnilica byl prostě lepší než tihle dva dohromady.

318
dolores
Reagovat

este sa mi dnes paradoxne pacila Marketa, jej Anastacia bola o dost lepsia ako to predviedla v prvej slov.superstar Martina Schindlerova

Barbora s imidzom Marylin zaspievala pekne, ale prislo mi to take muzikalove, a ja som dost namotana na original od Adele, takze jej prevedenie ma nijako zvlast nenadchlo, som trochu nechapala tie chvaly od poroty

Zaujec sa mi dnes vobec nepacil, asi aj preto, ze tuto piesen od Haberu nemusim a nepacilo sa mi ani podanie od Lukasa Adamca. proste je to tak prevareny grc, ze mi staci par tonov z nej a utekam

Jakub bol celkom dobry, co som necakala. ale tito sedlacki rockeri nie su nic pre mna. okrem toho imidz Kulyho z Desmodu uz na Slovensku hadam nepotrebujeme

Michal bol fajn, na zdanlivo nudnej piesni ukazal, ze sa v nej nestrati. bolo by mi luto keby vypadol, pretoze on este ma co ukazat, okrem klavesov ovlada aj ine nastroje. myslim, ze je aj vyborny bubenik. okrem toho sklada aj hudbu pre reklamy, len na nete sa niekde stratil hit, ktory zlozil pre Tmobile. obavam sa, ze pre vacsinu naroda je Misko nezaujimavy, tak ako to bolo aj v superstar. :(

Nikoleta – zvlastna neslovanska farba, dobra technika. chcem ju pocut v inej piesni

Adam, tak na toho som sa tesila podla ukazky najviac, ale tak trochu ma sklamal, aj ked nie uplne. stale tam nieco drieme, len sa musi striast tremy. ak postupi, som zvedava, co este ukaze

Kristina Z. , tak tej bude skoda, ak vypadne, lebo ma istotu v hlase aj prijemnu farbu. dnes ju odrovnal vyber piesne.

319
pimpa
Reagovat

Budu tu asi jedna z mála, kterou neoslovil ani jeden ze zdejších dvou favoritů – hoch Daniel je na můj vkus moc šampónkovitý, viděla bych ho tak do boybandu, kam by vizáží přesně zapadl. Dívka Anna je pro mě spící panna, která sice zpívá dobře, ale je to taková mimoňka bez života.
Co do sympatií pro mě vede jasně Adam!

320
XMAN
Reagovat

319: Souhlas s tebou nezaujal mě ani jeden z nich, i když mě osobně zatím nezaujal ani Adam. Sympaťák to je, v obličeji mi občas mimikou připomíná Honzu Nedvěda, ale je zatím pořád takový nevýrazný….

321
XMAN
Reagovat

Já si bohužel myslím že Anna to určitě vyhraje….povahou na to odpovídá naprosto přesně. Ksakru proč mi si vždycky vybíráme za vítěze takový hrozně nesympatický typy lidí :-D Langerová, Drda, Chodúr, teď to bude Anna….IMHO i kdyby to vyhrál Daniel tak to nejspíš žádná výhra nebude. Proč to nemůže vyhrát třeba Brunno Oravec? V čem je horší než tihleti dva? To je to vážně jenom o věku?

322
cedarin
Reagovat

319 – pimpo, ale to, že Daniel výborně vypadá by přece nemělo být na závadu. Zpívá výborně a není to žádný namistrovaný hloupý hovado. Ale bavit každého nemusí, ok. :-))

323
XMAN
Reagovat

Myslím si že Brunnovi nesahá ten Daniel ani po kotníky.

324
XMAN
Reagovat

Brunno Oravec, ten by měl být favorit, ten by to měl vyhrát. Ne nějaká Anna nebo Daniel, Brunno je lepší!

325
cedarin
Reagovat

321 – tak Bruno Daniela neporazí hlavně proto, že DM je daleko lepší zpěvák.

326
XMAN
Reagovat

325: Myslíš? No já teda nevím….těžko říct. Ale z toho co sem zatím od Brunna slyšel, tak je podle mě hoooodně dobrej zpěvák. Ty Duran Duran dal skvěle.

328
DJ Vlado
Reagovat

Ahoj všem! Rekap se dneska trochu opozdí, protože včera jsem byl na přímáku a píšu to tedy až teď. Navíc musím počkat, až mi svoji část pošle Merťas. Díky za pochopení.

btw. tentokrát se hodně shodnu se Scalexem :-)

329
dolores
Reagovat

327 – scalex, s tvojim rekapom sa tak na 98% zhodujem, co sa mi asi este nestalo :))) az na toho Michala, ja by som ho este nerada vyhodila. moje zenske jadro vnima v jeho hlase akesi kuzlo. ak ale vypadne, nebudem ho az tak postradat
diky hlavne za Annu, uz som si myslela po vcerajsej sprske kritiky tunajsich diskuterov, ze som snad hlucha :D myslim, ze za nu by sa nehanbili ani v Amerike. skoda, ze ten vzlyk v hlase, o ktorom pises nema aj Daniel. dievcata okrem vyzoru letia prave na takuto roztuzenost v chlapcenskom hlase. hadam sa to v nom este prebudi, ak nie zostane cukrikom bez aromy, (ktoru ukazal zatial len v duete) ale z tej ponuky, ktoru v Hlase mame ma prave on vyrazne sance

som zvedava, ci ma prekvapi niekto aj z Darinho, ci Davidovho timu

330
pimpa
Reagovat

Tak, teď jsem si poslechla Daniela, včera jsem ho neslyšela. Musím přehodnotit názor, kluk zpívá fakt dobře, jen se musím oprostit od toho vzhledu, takže pro příště ho budu poslouchat nejspíš jen se zavřenýma očima. :-)

331
XMAN
Reagovat

Já teda nevím, jestli byla superstar lepší než tohle. Ta loňská určitě ne, to jsem pořád jen supěl vzteky jak mi vypadávali favoriti jeden za druhým. Ta poslední superstar už neměla vůbec žádnou úroveň, ale za to samozřejmě mohli hlavně hlasující, pokud to skutečně nebyl podvod jak se spousta lidí domnívá. Letos mi největšího favorita – a tím byl Hnilica – vyřadil hned na začátku hluchý a nadržený MD, o to je to smutnější že Hnilica to u lidí fakt vyhrát mohl. To mi celou soutěž dostatečně znechutilo a teď už mě to taky moc nebaví. Těším se ještě na Kutheila a na Brunna ale ti všichni stejně dříve nebo později vypadnou a Anna Samara Veselovská tam bude strašit až do konce a taky to celé vyhraje. Většinovými favority jsou Anna a Dan, mě zatím ani jeden z nich neoslovil a pravděpodobná vítězka celé soutěže ještě méně než Daniel. Takže už to sleduju spíš tak odevzdaně a je mi už tak nějak jedno jak to dopadne, stejně s tím nic nenadělám. Ale pořád doufám že se to ještě nějak zvrtne, pokud fakt budou na prvních dvou místech Anna a Daniel, tak to bude jedna hodně velká dopředu předvídatelná nuda. Říkal sem to už hodněkrát, ale pak už opravdu žádnou další soutěž sledovat nebudu. Připadá mi to totiž rok od roku nudnější a nudnější…..

332
XMAN
Reagovat

Mě se třeba líbí Zaujec. Je to takovej správnej frajer, s ničím se nepáře. Rozhodně je mi sympatičtější než sladký hošík Daniel. Včera mu to možná tolik nevyšlo, ale stejně je dobrej. Jenže co na to většina? To vidím už tady, je to pro všechny namistrovanej týpek, kterej ze sebe dělá víc než je…takže šance na výhru nulová. Ještě že ho může zachraňovat Rytmus, jinak by možná letěl už dneska. Pro mě je to prostě správej týpek, tomu bych přál výhru. Jemu nebo Kutheilovi. Žádná Anna nebo Daniel. Je vidět že se s většinovým vkusem asi nikdy neshodnu.

333
cedarin
Reagovat

330 pimpa – no dyť jsem ti to povídal, že zpívá super :-))
a co máš pořád proti tomu vzhledu? :-))

334
klára
Reagovat

mě se nejvíce líbil tým pepi vojtka.podle mě si všichni vybrali dobré písničky.při tomto dílu hlasu jsem se taky pořádně zasmála.pepa tam ukázal,jak dovede být vtipný.

335
Motýlek
Reagovat

Tomáši /XMAN/ ty jsi změnil jméno? A proč? A ty tu taky budeš strašit až do konce soutěže? :-)))
Souhlasím skoro se vším se Scalexem, až na toho Jakuba, toho bych nehodnotila jako podařené vystoupení…
Nejlepší jednoznačně Anička Veselovská.. :-)

336
XMAN
Reagovat

335: Neboj, nebudu, už to tady s váma asi brzo vzdám :-)

337
yeey
Reagovat

335 ahoj Motýlku! je pravda, ze ty nazory ma XMAN s Tomasem celkem podobny, ale to by Tomáš (jestli mysime toho samyho) od minula hooodne zkultivoval svuj projev :-))

338
cedarin
Reagovat

336 Tomáši, ale to by nás mrzelo, kdybys nás opustil :D

339
Viq
Reagovat

Jak nejsem ani trochu fanda písničky, kterou zpívala včera Anna, včera jsem v ní poprvé zachytil nějaký motiv a od té doby mi zní v hlavě.
Tady připisuju Anně další zásluhu, i když pořád skladbu hodnotím záporně.

340
yeey
Reagovat

339 tobe je teda tezky se zavdecit :-))

342
Motýlek
Reagovat

yeey – ahojky :-) Já si dělám legraci, však mám Tomáše ráda…., já tu taky budu strašit až do konce, to je jasné… :-D
Tomáši běda odejít, doufám, že taky jenom žertuješ!

343
Viq
Reagovat

340 – ten závěr jsem trochu přehnal. Spíš opravím, že mi píseň „nepřirostla k srdci“ a asi nikdy nepřiroste. Doteď jsem v ní dokonce nenašel ani nějaký zajímavý motiv. To se včera změnilo. Můj příspěvek je tedy myšlen pozitivně :-)

344
yeey
Reagovat

343 no me se to treba casto stava prave, ze si celej den nedobrovolne prozpevuju pisen, co absolutne nesnasim :-) to kdyz se mi pak vybije prehravac, tak to mam na celej den :D

345
cedarin
Reagovat

Taj jak to dnes vidíte?

Tým Pepy Vojtka byl pro mě jednoznačně lepší. Řekl bych, že se bude rozhodovat mezi Kristínou a Veronikou. Dost pochybuju o tom, že by Pepa poslal Jackieho. Typuji to na Veroniku.

U Rytmuse by mi nejméně chyběl Zaujec, což je dáno hlavně mou antipatií k němu. Dál podle mě jde Anna a Nikoleta a asi i ten Zaujec(i když já bych mu dal ticket na Letecký den s Květy). Trojice Kristýna, Michal a Adam – tady se asi bude rozhodovat. Oželel bych Chrenka, nicméně kvůli Štanclovi by bylo dobře, kdyby zůstal. Včera se na něm kolotočář nechutně povozil. Že by sladká pomsta za vyřazení napité provokatérky, co nesnáší komerci?

A ještě jsem si všiml, jak pozitivně Dara hodnotila celý Rytmusův tým.

346
cedarin
Reagovat

344 a ještě pořád jedeš Bad Romance?:D

347
XMAN
Reagovat

Vyřazení
Pepa:
Tip: Veronika nebo Kristína, Přání: Veronika
Rytmus:
Tip: Kristýna, Michal nebo Adam, přání: Kristýna, Michal nebo Adam

348
yeey
Reagovat

346 toho sem se nastesti zbavil tema Guano Apes a protest songama od Bary Zemanovy a Rybicek, jak sem tu psal :D:D

349
cedarin
Reagovat

348 – a není to věčná škoda? :D:D:D

350
K.
Reagovat

Tak pro mě je jednoznačně lepší tým Rytmuse. U Pepy mě nikdo nebere. Daniel zpívá dobře, ale aktivně fandit mu asi nebudu, Kristína má super hlas, ale zas není tak dobrá zpěvačka. Zbytek mě nezaujal vůbec. U Rytmuse kdyby nebyl nikdo jiný než Andula, tak mi to stačí. Kromě ní mě ale zajímá i Juraj (jakkoli oproti očekávání po castingu zatím trochu zklamává) a Adam, který má krásný hlas.

Rozstřel mezi Kristínou a Veronikou je hodně pravděpodobný a z těch dvou bych určitě poslala domů Veroniku, Kristíny by mi bylo líto. A i jinak asi Veroniku.

U Rytmuse nemám přání. Obecně jsou mi nejmíň blízcí Michal a Nikoleta, ale včera byli oba dobří. Jelikož někdo vypadnout musí, oželela bych Kristýnu. Vzhledem k tomu, že byla v rozstřelu a včera až tak nezářila, i ji na vypadnutí tipuju. Přes diváky s Annou imho postoupí buď Juraj nebo Michal, toho druhého tipuju do rozstřelu ke Kristýně.

351
yeey
Reagovat

348 toho se neboj… tech Rybicek sem se zas rychle zbavil, i kdyz to bylo prijemnejsi nez ona Lady Kachna :-) a Bara Zemanova i Guano Apes odvadej ve svym oboru taky dobrou praci, takze sem rad, ze sem preladil :D

352
K.
Reagovat

Ještě to napíšu tak, že z Rytmusova týmu na základě hlasování určitě postoupí Anna a Rytmus určitě posune Nikoletu. U zbylých je to otázka, já bych asi tipovala postup Michala na základě hlasování a Adama od Rytmuse.

353
yeey
Reagovat

350 no to me je tisickrat blizsi tym Pepy Vojtka, i kdyz je to asi tim zamerenim, i kdyz mi prislo vtipny, jak se kazdej v tom tymu (az na Baru) snazi co nejrockoveji tlacit na pilu, ze sou v tom rockovym tymu, ale zneli v ty Simply the best celkem dobre…

taky tipuju jednu z holek Kristina/Veronika a obou mi bude moc lito

a od Rytmuse bych asi vyhodil tu Kristynu, asi ji i tipuju, ze ji Rytmus vyhodi… krome toho ze ma takovej pistivej detskej hlas a otresnyho fotra, me vcera vazne dostala s tou jeji reci o politicich…:D to sem nestacil zirat stejne jak Leos, prej politiky v pokojiku na zdi… uff :D

354
Motýlek
Reagovat

yeey – jen jestli to neměli připravené dopředu s těmi politiky, já mám pocit že jo – rádoby vtipná vsuvka…
Mně je z Vojtkova týmu sympatický akorát Vojtek, jinak je mi fuk kdo vylítne, a z Rytmusova týmu mi nesedí ta Nikoleta, tak kdyby vypadla, tak mi nechybí..

355
K.
Reagovat

354 – mně se Kristýna hlasově líbí, ale jak píšu, někdo ven musí. Slyšela jsem jen vystoupení, ani komentář poroty ne, ale tatínka jsem viděla při castingu a souhlasím, že je děsnej ;-)

356
yeey
Reagovat

354 no me spis prislo ze ta Kristyna je fakt tak cakla :D teda treba tam ma Margaret Thacherovou a Vaclava Havla apod., ale i tak :D:D

no me sou z Vojtkova tymu sympaticti vsichni vcetne kouce, takze mi bude lito kazdyho, kdo vypadne :-( kdyby radsi vyhazovali i mimo ramce tymu, mne ta soutez takhle prijde strasne predvidatelna, uz jen tim ze velka cast divackejch hlasu prijde v nivec, protoze hrajou roli jen u tech dvou prvnich soutezicich…

357
K.
Reagovat

354 – ona má něco divnýho v hlase, něco mě tam irituje, ale v souboji se mi líbila.

358
Viq
Reagovat

Jo, Guano Apes. Mohli by od nich něco vystřihnout i v hlasu. Těch cajdáků a varieté už bylo dost. Třeba tohle je můj oblíbený kousek:
http://www.youtube.com/watch?v=3QUWH7U32m0
Ale obávám se, že by to tam ta sranda kapela předem pohřbila.

359
Rena
Reagovat

Nevím, zda Anna vyhraje? Pokud nezmění svůj přístup .. už ted jsou dva tábory, jedni, co ji pro její projev a klid milují a druzí, pro které je nudná a unylá, spící panna, bez života – i když také nepopírají, že zpívá dobře.. Takový postoj diváky časem omrzí. Zpěvák musí na jevišti aspon při zpěvu ožít, musí být vidět, že ho to baví, dát do svého projevu nějaké emoce… Anna tam v hlase emoci má, umí s ním zacházet, ale na jejím obličeji ta emoce není… je moc chladná, ledová královna… a na to se divákům bude špatně, už třeba po páté, koukat a hlas ji nepošlou…
Opravdu je ještě moc mladinká, měla přijít až tak ve dvaceti… i později, až si něco prožije. Pokud se neprobere, dle mě vůbec není jisté, že vyhraje.

Vzpomínám na Anetu – šedá myška na počátku, nikdo si ji z prvních kol nepamatoval, na konci změna o mnoho procent. Na ní bylo úžasné, že přišla na pódium nenápadná holka, co se ji ani nechtělo mluvit… a po prvním tonu se rozsvítila, byl to najednou uplně někdo jinej… to se u Anny říci nedá…ta mě nudí…i když zpívat umí a má krásný zvláštní hlas. Nepřipadá mi, že by tu byla pro lidi a chtěla je pobavit, potěšit – tenhle pocit u Anety, která byla také těžkej introvert, jsem ale měla!

360
K.
Reagovat

356 – proto se taky chystám zahlasovat až v grandfinále, teda pokud tam bude Anna ;-)

361
yeey
Reagovat

tak v ceskejch soutezich zazneli Guano Apes jednou od Bary Zemanovy a byl to tenkrat touchdown kola :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Cwf7T7G2fxk

362
Motýlek
Reagovat

359 – Anetu si právě lidi zapamatovali hned napoprvé – zazářila a byla dobrá a neměnná až do konce…
S Annou máš v něčem pravdu – ona bude vždycky zajímat a oslovovat spíš ty senzitivnější lidi, a otázka je, kolik jich bude, aby poslali dost hlasů – z toho mám taky obavy… :-/
yeey – právě proto oslovil tu Kristinu, že je taková cáklá – asi na to nikdy jiný nechtěl přistoupit… :-)

363
yeey
Reagovat

Viq dodatek k 361 – a pochybuju, ze se nekdy jeste dockame, ale maj prijatelny kousky pro tyhle souteze… treba tu jak rikas, i kdyz ja od nich mam preci jen radsi ty vetsi vypalovacky… i kdyz tohle by asi vazne neproslo :D

http://www.youtube.com/watch?v=0k20rVlN35k

ale Sandra Nasic je jinak skvela zpevacka, i kdyz mi pride, ze je obcas uz silene vyrvana a uplne s prehledem ty koncerty teda nedava… btw podobne jako dalsi nemecka rockerka Marta Jandova bude porotcovat v X-Factoru v Nemecku sem slysel :D

364
Motýlek
Reagovat

Káčko – souhlas, a navíc se mi vůbec nelíbí jak vypadá – oproti ostatním jakási stará nebo co… Něco mezi chlapem a babou mi to přijde… Já jsem překvapená, že se ten její zpěv někomu líbí… :-))

365
yeey
Reagovat

362 vsak by na to taky nikdo v tyhle zemi, co ma vsech pet pohromade, nepristoupil, vyhlasovat v TV, ze ma pokojicek polepenej politikama :D

366
Viq
Reagovat

K – šetři si do prasátka na finále. Kolik je vlastně maximum? 100000 hlasů na sim? Abych věděl, kolik jich koupit…

367
Motýlek
Reagovat

yeey – řikám ti, že to měl být fór, ale u zrovna u té Kristiny by to mohla být i pravda! :-D Tam byla pointa to, že chtěl Leoš říct, že má na ně doma terč….

368
Rena
Reagovat

362
myslím Anetu ještě pře přímými přenosy, tehdy jsem ji vůbec nezaregistrovala a poprvé si řekla – nic moc ( šedá myška) a vystoupení od vystoupení ji víc obdivovala… že se svou povaho i vzhledem do toho v 19 letech vůbec šla… nemyslím si (nepamatuji), že by od počátku lidi nějak ohromila, jako se to stalo u Anny – to bylo úžasný… podruhé s Luckou také… mělo to život, ta Lucka jí ho dodala, ale včera, už z ní lidi ( ani já) tak paf nebyli, a pokud to tak půjde dál… chce to změnu, nebo nevyhraje… musí lidi bavit – hodně lidí, ne pár stovek skalních fanoušků…

369
Viq
Reagovat

363 – Lords Of The Boards se mi taky líbí, ale mám raději pomalejší a klidnější věci. Living in a Lie je pro mě ideál.

370
yeey
Reagovat

369 to by se ti treba mohlo libit to jejich novy album, co vydali po reunionu… me to trochu zklamalo, ale klidnejsi to urcite je…

371
Motýlek
Reagovat

368 – ale lidi ji hodně zaregistrovali, to se neboj… Byla tam skutečně nejlepší od prvopočátku..
A Anna nemusí nic nasilu předvádět, to se pleteš… NE MU SÍ…. Může si to dělat jak ona uzná za vhodné.. A je na každém, zda jí bude fandit nebo ne… Ostatní ať se pitvoří jak chtějí, je to jen zábava, nic víc…

372
Rena
Reagovat

371 – Já jen napsala, jak na mě a mnohé, které znám Aneta před lety působila a jak působí na mě a také na mnohé jiné, dle diskuse, Anna.
Jasně, že nemusí nic předvádět a už vůbec ne násilím, to bud v ní je, či není, ale pak se bojím, že ač je fakt dobrá, nevyhraje… Bavit masy lidí, to asi nestačí jen přijít, perfektně zazpívat a odejít. Mě prostě Aneta bavila každým vystoupením více a u Anny to asi bude naopak, nenastane li nějaká změna… a to je dle mě ze všech nejlepší – apon zatím…

Překvapil mě velice Adam Koubek. Poprvé ani ne, podruhé jsem si ho už všimla, ale ted s tím klavírem se mi to fakt líbilo, strašně dobře se na něj dívá, nepůsobí odměřeně a neosobně, jako Anna, mám pocit, že je tu pro lidi, je jako slunce, když vyjde, Anna spíš mraky..

373
Viq
Reagovat

haters gonna hate :-)

374
Motýlek
Reagovat

Rena – těch „mnohých jiných dle diskuze“ až tolik není, ono to jen tak vypadá, protože Tomáš je hodně aktivní v diskuzi… Já ji ani nemíním nijak obhajovat, chválit atd…, znám dobře, jací lidi jsou, to mě nikdo nemusí učit.., takže v tomto směru optimista nejsem…

Přidat komentář