Panáček v reality show

Prostřeno V. série (2.-6.4.) Z Ústecka

4. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=3998 w=420]
Prostřeno se zase vrátilo do svých normálních kolejí a míří na sever Čech, konkrétně na Ústecko. Sejde se tu pestrá společnost dvou mužů a tří žen, které dělí skoro padesát let. Ale i nejmladší je zkušený kuchař. Kdo ale získá titul hostitele týdne?

Ústecký týden začíná V Děčíně u kadeřnice Lenky, která je momentálně na mateřské dovolené se svým rok a půl starým chlapečkem. Za svobodna ráda cvičila zumbu, jógu, chodí plavat. Doufá, že v průběhu týdne ji nepotkají mořské plody, sama ve svém podkrovním bytě uvaří lehčí menu s kuřecím salátem, francouzskými brambory a tiramisu.




V úterý uvaří pan Josef. S manželkou Marií vychovali dnes už pět dospělých dětí. Nadšený cestovatel a potápěč se vyučil a stále pracuje jako řezník, vsadí na českou klasiku. Chystá čtyřchodové menu s babiččinou bramboračkou, krkovičkou v závěji, zelným salátem a kokosovým mlsem

Střed týdne patří dvojnásobné mamince Marii ze Snědovic. Vedoucí prodejny nábytku má ráda sport a domácí zvířata. Svůj večírek zahájí šunkovými závitky, další chody jsou bezmasé: brokolicový krém doplní skotská vejce, brambor na cibuli a věnečky z odpalovaného těsta.

I ve čtvrtek prostírá žena. Bývalá zdravotní sestra Eliška a nejstarší účastnice týdne je v důchodu, navštěvuje univerzitu třetího věku, také ráda četla. Dnes ji už zlobí oči, a kdyby uspěla se svým čtyřchodovým menu s vývarem z oháňky, přírodní roštěnou a perníkem, investovala by do oční operace.

Páteční finále patří benjamínkovi Petrovi z Roudnice nad Labem, který studuje střední školu v Litoměřicích. Přes svoje mládí už žije s přítelkyní a plánuje rodinu. Miluje maso. Doufá, že k 40 000 do nových začátků mu pomůže předkrmové plněné rajče, cordon bleu a čokoládový fondant.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!