Panáček v reality show

Hotel Paradise (3.4.): návrat Klaudie ťal do živého, Romeova srdce

4. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3997 w=420]
Dnešní sestřih z Hotelu Paradise byl hodný názvu stanice Prima Love, kde se tato reality show v České republice každý pracovní den od 22:15 vysílá. Návrat Klaudie a vzniklý milostný trojúhelník Klaudie – Romeo – Jana, to bylo to hlavní o čem dnešní sestřih z ráje byl.

Návrat Klaudie – část 1., euforie

Soutěžící v Hotelu Paradise si už zvykli, že po vyřazování alias Vyhnání z ráje následuje vždy další den přivítání nového člena domácnosti, tedy po novém hosta v ráji. Tentokrát si pro ně však připravil štáb překvápko a nesáhl po nějaké další nové tváři, ale naopak do ráje vrátil tu, která jej jako zcela první opustila, Klaudii.

Následoval klasický příval emocí mezi ostatními soutěžícími, kteří velmi rádi uvítali staronovou tvář a hned se vyznávali, jak jim byla vždy sympatická, jak chyběla a další pravdy přímo od jejich srdíčka.




Návrat Klaudie – čast 2., milostný trojúhelník

Návrat Klaudie vzbudil samozřejmě největší odezvu u Romea, který s ní první týden tvořil pár. Jenže ejhle, nyní již pár dní festovně toká (alespoň dle nočních záběrů) s Janou z Olomouce. Divák je zatím svědkem přátelského zhledání ze kterého vzniká milostný trojúhelník Klaudie – Romeo – Jana, který je plný harmonie, vzájemného lidského pochopení a přátelství.

Návrat Klaudie – čast 3., pukajicí srdce v zajetí snahy přežít

Tahle trojúhelníková idylka však nemá příliš dlouhé trvání, hlavně díky neschopnosti Romea se rozhodnout na které frontě bude dále pokračovat v boji za hlavní výhrou v Hotelu Paradise. Výsledek je ten, že Klaudia je nad věcí a je jí to dost jedno, zda bude dále hrát s Romeem či nikoliv. Holt už vystřízlivěla z rajského mamonu návratem na Slovensko a dokáže si alespoň zatím udržovat odstup. Mnohem hůře je na tom Jana, která si žije svoji hotelovou realitou a tlačí Romea k rozseknutí této situace a volbě, zda Jana či Klaudie s nim bude dále tvořit pár.

A Romeo neví a tápe a pořád Janě klábosí něco o tom, že jí má rád atd. Holt je mu prosti srsti jednou být ten v roli záporáka a nebo …

A nebo za tím může být obyčejná strategie. Přeci jen Romeo již několikrát zmínil, že v Hotelu Paradise je sám za sebe a jeho cílem je vyhrát. Srdce sice tluče pro Klaudii, ale ta už přeci jen byla jednou vyloučena a tedy je dost horký kandidát na opětovné vyloučení, proč se s ní dávat do páru a ohrozit tak šance na vítězství? Moc ujetá teorie? Vymyslel jsem ji na základě informace, která se šušká po internetových diskuzích, že Romeo dostal od štábu za úkol sbalit Janu a tedy mu nebude cizí v Hotelu Paradise skutečně hrát a strategicky myslet.

Fight: Lenka vs Nika a Nela, již ve středu

Uvidíme již ve středu, jak se milostný trojúhelník bude dále vyvíjet, i když tam se více těším na první projevy soutěžící Lenky, která toho divákům v sestřizích moc nepředvedla. Nyní se nastaví laťku pořádně vysoko, pustí se do křížku s Nelou a Niki. Jsem natěšen na jejich výlevy upřímnosti :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 75
1
Toupearx
Reagovat

Klaudia tam na konci brečela a říkala, že někdo je kretén. Asi Romeo?

2
Thybaumont
Reagovat

Chci tam paní Nešporovou, opět jsem si láskou přečetl její blog a někdo takový tam chybí. Pro Viktora ideální.

3
Adéla
Reagovat

Nikolka mě opět dojala jak radila Romeovi, že má být s Klaudií. Holt se s Nelou potřebují zbavit konečně Jany. Nela je taky dobrá, jak nenápadně podsune Nikole na koho se to Niko pořád dívá /už i na Klaudii/. Podle mého to mají tyhle dvě krasavice v hotelu už sečtené.
Jinak milostný trojúhelník Romeo – Jana – Klaudie je hodně nadnesený výraz. Holky nejsou zamilované ani jedna, Klaudie má úkoly od štábu a Jana si hraje svoji hru. Jako největší blbec z toho nakonec vyjde Romeo. I když nechápu co všichni řeší, nikdo neřekl, že se mají páry vyměnit. A dnes se těším na hádku Lenky a dvou N. Jsem zvědavá jaká kravina Nikolu zase rozhodila….

4
peto
Reagovat

pokud vim tak to byla lenka -ktera je pry uprimna a rika vsechno na rovinu..skoda ze sme to zistili az za tyden ze je uprimna.asi cekala az dojde ta natalie aby mohla drbat ostatni..a nejak se projevit.

5
Elko
Reagovat

Tiež sa teším na ten FIGHT :) a je jasné, že v hoteli sa nám začnú robiť skupinky. Dúfam, že štáb to využije a v pravý čas ich zase dobre premieša s nejakou úlohou :)

1: tiež som si to všimol, Klaudia tam aj plače.

7
dishy
Reagovat

No teda ta Nikola je našeptávač hrůza :-D A nechápu, co má Nela pořád s tou slávou. Prý jestli Kaludii nestoupla doma sláva do hlavy a jak se bude chovat, ona si snad opravdu myslí, že jsou doma celebrity….

Jinak jsem zvědavá, co produkce zamýšlí teda s tou hrou Romeo+Jana, protože mi zatím nepřijde, že by to nějak gradovalo, na koho Klaudia nadává a nakonec snad, že Lenka řekne těm dvěma potvorám pravdu :-)

8
FF
Reagovat

Nikolka je kravka … nechapu, kdo ji kdy nakukal, ze s tim svym pidimozeckem je schopna neco vyresit

9
cathy
Reagovat

2 – Copak Píďa tam by je tam řádně psychplogicky rozebrala :-D To by byl masakr!

10
Anonymní
Reagovat

KOukam na zaznam a rvu smichy… duo 2N a jejich debaty…

N: Jana je tele
N: je tele, ale je… zamilovana
N: … je nadrzena

N: my jsme si mysleli ze Romeo bude mit sex s Janou a vy to zkazite. Tak bude mi sex s Klaudii no…
N: nebude, Klaudie neni tak blba

no uzasny opravdu :)

11
XMAN
Reagovat

Nikola a Nela jsou totální husy. Měly by už obě dvě co nejdříve vypadnout. Nela to byla fúrie vždycky a Nikola ta do role intrikánky plynule přešla z role ublížené sebelítostivé plačky. Vůbec nechápu proč se Nikola plete mezi Romea, Janu a Klaudii a raději si nehledí svého. Při dalším párování vypadne holka, takže pevně doufám že to bude aspoň jedna z dvojice Nela – Nikola, protože se na ně už vážně nedá dívat. Mimochodem co se týče Lea, musí mít asi hodně zvláštní vkus na holky, protože Nela je tam s přehledem ta nejošklivější holka ze všech. Nikola nebyla jeho typ, je to sice taky kravka, ale vzhledově je tak tisíckrát hezčí než Nela…..

12
koc
Reagovat

2 nestras :)

13
Kiki
Reagovat

11: taky pořád nechápu co má na tý Nele… Je neuvěřitelně ošklivá, má zle sevřený rty, hlavu velkou jak balón, jakoby přifouklý čelo. Postavu má pěknou, ale hlava je k tělu příšerně předimenzovaná. Nikola nevypadá zle, akorát je nesexy tím co z ní vyzařuje a jak se chová.

14
Maxx
Reagovat

Tak podle Medialne se ted budou dít v Hotelu velký změny. Každý týden tam bude jako speciální host nějaká hvězda ze starších show Primy a JOJ. Jako první bude Martinka z Turca. Gavriely potom má jako moderátor doplnit Rosenberg a oba moderátoři pak budou soutěžícím radit, Gavriely holkám, Rosenberg klukům. A ještě se zavede nějaký dopolední speciál. Najděte si to tam, uvidíme, jestli to budou změny k lepšímu nebo horšímu.

15
Darja
Reagovat

11 Leo ji asi dobře odhadl, že nebude dělat drahoty a nechá ohřát krocana. Lehké ohřívání už nestačí tak udělal „férové“ gesto a odstoupil. Šanci na výhru moc neměl.

Reagovat

Maxxi (14) nechal jsi se nachytat na aprílový žertík Medialne. Nic z toho co píšeš se konat nebude, ale taky jsem ten článek 1. dubna četl a skoro to chtěl psát i na Panáčka :)

17
peto
Reagovat

http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/viete-prvi- tv-joj-zavola-do-hotela-paradise-martinku.html

a proc ne.aspon tam bude ruso..treba tam prijde vladko nebo peto zverina ktery prijel na babete do prahy-

Reagovat

peto (17) jak jsem psal výše Maxovi. Článek je vydán 1. dubna, tedy na Apríla :)

19
peto
Reagovat

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.355441401169497.80862.260270657353239&type=1

tak nikola se opije bude v rAzi a uprimna lenka se projevi protoze ma starost .aspon si divak konecne uzije uprimnost lenky ktera tyden se jenom usmivala a nemela moc co divakovi nabidnout.

20
martin
Reagovat

pokud spravne vidim tak nikola mela nejaka pletky s romejkem to asi duo jana klaudie musela zarlit ..

21
Elko
Reagovat

19: super fotky :D Niki ma nesklame v žiadnej epizóde…

22
peto
Reagovat

taky mozna i s rockym protoze jinak by lenka asi drzela pusinku kdyz nema iminutu a bude ji mit jana protoze je prece luzr hotela takze bude muset mit stejnak jak tom ochranu.

23
Juchna
Reagovat

19 – Sodoma Gomora velebnosti! Co se to tam dnes večer bude dít? :-DDD Já se taaaak těším! :-DDDD A taky jsem zvědavá, „jestli Klaudia třeba nebude mít nějaký ten chtíč na jiného kluka!“ :-DDD

24
Thybaumont
Reagovat

19.. co my víme, zda nemá co nabídnout? 50 procent vyplnuje Nikol a její řešení, pokud ta holka má víc v hlavě a nemá potřebu po hotelu létat s drbama, tak co by tam poletovala a „oblažovala“ ostatní svou přítomností jako ta kravka z Olomouce. Já bych ji neodepisoval. Nikola je už divákovi čitelná a určitě bych raději poznal líp další soutěžící.

25
Juchna
Reagovat

Na 12. fotce Rocky Nikole dělá koníka a Klaudia zhnuseně kouká. :-D

26
Maxx
Reagovat

SUNicko: Aha, já to četl až dnes, tak jsem myslel, že to apríl není, myslel jsem, že to je nějaká novinka z dneška :D No tak nic, beru zpět. Osobně jsem rád :D

27
RAINMAN
Reagovat

16: Další dobrej fór je, že Markíza tomu bude konkurovat pořadem „Dara zpívá bez playbacku – světová premiéra“.

28
chacha
Reagovat

Nikola a Nela se koukam pretransformovaly do pavlacovejch drben. Nikola potrebuje nejakou ranu, aby se vratila zpatky do klece, tohle sebestredny gangovani je pro ni nebezpecny, snadno se zvrhne a obrati proti ni. Jeji, ci Nelino vyrazeni si nepreju, ten mesic se na nich podepsal a dobre perlej. Romeo s Janou jsou jalovy bezpaterni jelita a ostatni az moc v klidu zatim pro divaka, takovej Viktor s Janou potrebujou jeste tri tydny zrat pri spravny teplote, aby pustili stavu

29
Elko
Reagovat

Dnes budú mať dobrú párty – batoľatá :)

30
koc
Reagovat

29 – to mi ani nepripominej .. se mi z ty vcerejsi ukazky udelalo az zle .. je to strasne uchylne

32
Hooper
Reagovat

Lenka je generál po bitvě. To mi vadí

33
Bobby Brown
Reagovat

To opravdu budou HP z 80 % o jájínkovi Nikol? :-(
Umí se bavit i o něčem jiném než o sobě?
Opravdu ta touha být středem jakéhokoliv příběhu je příšerná.

34
Bobby Brown
Reagovat

32 – a to měla vysvětlovat vožralý holce, že se chová přes čáru?
Aha, Nikolka vlastně říkala, že by se začala chovat slušně.

35
Hooper
Reagovat

Romeo a Jana jsou dobré děti. Fakt se bavím.

36
Juchna
Reagovat

Tak jsem se těšila, jak holky setřou Nikolu, ale ať chci nebo ne, musím dát za pravdu Nikole, bože můj, co je na tom špatného, že se ze srandy rozjela? Co ji mají co peskovat, však to není mateřská školka? A moc se mi líbilo, jak Niko Niky objal, on je fakt zlatý.

37
Elko
Reagovat

Tiež nechápem to s tou Niky, toto Lenka nepořešila :/ …ale som rád, že Niky to dnes určite ešte řešit :-) takže určite budeme vidieť pokračovanie.

Mimochodom kvôli tejto „hádke“ stúpla na FB popularita Niky o 100%, Lenka jej pomohla ani nevie ako.

38
jenkaa
Reagovat

Tak panove, trosku jste neobjektivni, a jestli zde bylo vyjadreno prani, jak nikolu setrou……ani tuk…..no se opila,,,,ne po prve, taky je tam v tom teraristicekm raji uz podstatne dlouho…………………………..tudiz, nove holky, zatim ani tuk

39
Sami
Reagovat

36: Souhlas!:-) A líbí se mi, jak se to holkám vrací. Teď jsou ve vedoucí partě nový holky, který budou plánovat a intrikovat proti Nele a Nikole, tak jak to dělali před tím ony.
Ale taky se mi líbyl rozhovor Nely a Nikoly, jak za ní přišla do koupelny si postěžovat a Nela mi snad poprvé přišla normální a kamarádská.

40
sun
Reagovat

Hlaska dnesniho dilu od Lenky k Niki. Jsi se opila kvuli Zuzce a neopila jsi se nahodou proto, ze ti alkohol chutna? :))) to je moudro :)))

41
deni
Reagovat

Reakce holek mirne prehnana, ale to nic nemeni na tom, ze Nikola je pubertalni pipina, a Nela slizkej had.

42
Thybaumont
Reagovat

Chci reality o někom jiným než o tý příšerný Nikol, ale dneska její hláška Nele. -Já jsem v klidu, když mě něco někdo řekne, tak to neřeším :-)))… neuvěřitelný :-))

43
Hooper
Reagovat

„Mám imunitu jenom proti tetanu.“ Niko bod.

44
Bobby Brown
Reagovat

Tak od Nikolky slova o tom, že Lenka jí nemá co řešit mě pobavila. :-D
jj, jediná řešička s akreditací je tam přeci Nikol

45
Kiki
Reagovat

42: dnes zase Niko zaperlil tím tetanem. Já ho prostě miluju :D

46
Kiki
Reagovat

Co to mělo znamenat s tím dopisem od Lea??

47
Juchna
Reagovat

Lenka dnes byla protivná jak prdel. To její vychovávání a peskování bylo fakt trapné.

48
Bobby Brown
Reagovat

Lenka se mi líbí – konečně těm dvěma semknutým čůzám někdo zvedá mandle.
A jak to nemůžou vydejchat, že si dovolila něco řešit.

Ano Nikol, jen vy dvě to řešíte spolu – dobře jsi to řekla u bazénu. Ale ta Lenka… co ta si to dovolila řešit!? :-D

A scéna dvou fúrií v posteli, jak si pozvali na kobereček Romea, byla taky dobrá. :-)

49
Juchna
Reagovat

Leo se prostě potřeboval své koule na noze co nejrychleji zbavit…
Myslíte, že bylo s Dianou OPPK? :-DDD

50
Kiki
Reagovat

48: no sliboval to ve vile, kdyby jí potkal někde na diskotéce :D

51
tom
Reagovat

Leo měl podle ukázky krasopis na jedničku s hvězdičkou … zřejmě do školy přece jen chodil ;)

52
anja
Reagovat

a proč by Lenka nemohla Nikol propesknout? Kdyby Nikol nebyla kolovrátek, mohla to přejít obyčejným „no a co“ a bylo by vymalováno. Jenže Nikol nemá buňky se takhle povznést, zase do toho „probému“ musela vložit ty svoje poučky co a jak a kdy jí měla Lenka říct ………. Nikol skutečně je jak malé děcko, chce aby se k ní lidi chovali jak ona sama si to představí, nerespektuje, že se někdo může chovat i jinak

Niko body za tetanus :DDD Niko má přesně to, co klíšťátku Nikolce chybí – Nerieš to viac :)))

53
jenkaa
Reagovat

43. to je sice fakt.-)))ale nezlob se , Lenka je absolutne umela,myslenim ci mluvou

54
deni
Reagovat

tak jak jsem predpokladala, Leo si po vypadnuti „ohral krocana“ uz nekde jinde, a svete div se, netrvalo to ani dlouho. Chudinka naivni Nela. Na vsech vidi, ze jsou falesni, ale zacne si s nejvetsim vobsournikem. No asi bude neco na tom, ze vrana k vrane seda

55
Elko
Reagovat

42: Nikova hláška o imunite bola fakt výborná :D
Rocky tiež povedal, keď spomenul, že chcel pusu a Lenka mu povedala, že na ruku… tak to si nech :)

Klan Nela a Niky sa mi páči jednoznačne viac ;) majú lepšie premyslenú taktiku ako zneškodniť súperky – Lenka & Natália.

57
Sami
Reagovat

Jak byla Lenka na začátku miloučká, usměvavá a sympatická, tak mi na ní teď něco nesedí. A ta její ,,upřímnost vždy“ je taky divná. A ta nová je totálně nudná. S tímto přístupem to asi daleko nedotáhne!

58
Bobby Brown
Reagovat

52 – já se nezlobím, akorát teď nevím, jak to souvisí s aférou Nikol?

59
Kiki
Reagovat

55: to je rychlost :D

60
Sami
Reagovat

55: Já teda nevim, ale mě to moc jako Diana nepřipadá???!
Nemá náhodou Diana hnědé oči?

61
Bobby Brown
Reagovat

51 – naprosto přesně!
Kdyby Nikol byla nad věcí a ‚ne-ře-ši-la‘, tak by Lenku utřela. Ale takhle?
Jak říkám, v HP je pouze jediná licence na řešení kohokoliv a čehokoliv – a tu má Nikol.
Ať je Lenka jaká chce, pokud bude ty dvě pizdy vytáčet, tak do HP patří. ;-)

62
Juchna
Reagovat

Nikol se jenom bavila, nikomu neublížila, neříkám, kdyby někoho podrazila nebo udělala něco fakt strašného… Lenka se dnes projevila jako zapšklá a povýšená moralistka. Já sice Nikol opravdu nemusím, ale ona ještě nikdy nikoho nepeskovala jako malé děcko, a ještě navíc tak povýšeným tónem. A docela jí chápu, že po tomto týdnu plném stresu se prostě na chvíli přestala kontrolovat a ožrala se jako prase. Taky je tam o měsíc dýl, než Lenka a od Lenky bych čekala víc nadhledu, už jenom proto, že jsem o ní měla mnohem lepší mínění, než o Nikole.

63
Elko
Reagovat

A viete si predstaviť, že by napríklad o cca 2 týždne zrazu prišli do hotela Diana s Leom? :) Celkom fajná zápletka.

64
Thybaumont
Reagovat

on by každý vypadal povýšeně, kdyby se bavil s Nikolou, vždyt ona je idiot :-)

65
Lucas
Reagovat

Mně se líbilo, jak jí to Lenka řekla, řekla jí jen svůj názor no :) i když mně to taky nepřijde jako nic hroznýho.. ale asi bych se radši moc neopíjel, když jsou všude kolem mě kamery :D a pořád mi nejvíc vadí Nela s Nikolou, čim dál tim víc :D

66
Juchna
Reagovat

Já prostě nesnáším kázání. Když někdo někoho usadí a uzemní, ve chvílí, když si to ten člověk opravdu zaslouží, třeba Leo, když řekl Věře, která držkovala u snídaně a hnusně tam ostatní napadala a byla nechutná k personálu, to jsem ocenila a taková úpřimnost se mi líbí, ale to, co Lenka předvedla s Nikolou, bylo podle mě jenom povýšené a jalové kázání, stejně jako když kázal Rómeo Maťovi, poté co zachránil Dianu, Nela kážící u stolu o Leově svatosti, bylo to stejné, jako když protivný rodič káže svému děcku, jak se má a nemá chovat. To její – „a nepila jsi náhodou protože ti to chutná?“ bylo prostě nehorázné!

67
kacule
Reagovat

Já bych neřešila, co se Lence nelíbilo, Nikola se do každýho sere pro daleko větší kraviny. Je jen dobře, že jí někdo dal ochutnat její chleba.
Mimochodem, měla Lenka pravdu, že jí to nemohla říct večer, protože samotná Nela Nikole v koupelně řekla, že se ji večer snažila usměrnit, ale že ji „poslala nehorázně doprdele“. nebo tak nějak

68
jenkaa
Reagovat

kacule,, nejde vubec o to co se Lence libilo ci ne, prave ze byla libiva jen na kamery, po x hodinach tam dospela k „meritu veci…….chci ji videt za tyden:-)))))ale to tam snad ani nevydrzi
…ale nic uprimne v tom nevidim a souhlasim s juchnou

69
Bobby Brown
Reagovat

64 – :-D palec nahoru

70
Bobby Brown
Reagovat

68 – Ano, opravdu nejde o to, co se Lence líbilo či nelíbilo, ale o to, z čeho Nikolka udělá megapříběh.
Jedinej, kdo se snažil z druhého udělat blbce, byla Nikol.

71
Adéla
Reagovat

Musím se Lenky zastat, dám krk na to, že to kázání dostala ráno jako úkol od štábu. Bylo potřeba dvě N vytočit a Lenka se málo projevovala, tak byl úkol její. Každopádně účel splnil a zase bylo celý den co točit. Jen už prosím prosím vyhoďte Nikolu! A dozorkyně z lágru Nela ať vypadne hned po ní!
Dnešní dopis od Lea je taky pěkná fraška. Proč by jí měl psát, že se vyspal s jinou? Taky to dostal příkazem a určo ho do hry ještě vrátí. Jsou to takové zápletky pro děti a pro Nikolu.

72
Caroline
Reagovat

LEnka mi nijak nevadila, ale nesnáším lidi, co si hrajou na něco lepšího. Nikola se bavila a co jako? Hlavně nechápu, co je Lence do toho. Chápala bych to, kdyby řekla, že má Rockyho rádda a proto jí to vadilo. Ale takhle teda ne. A ten její povýšenej tón, že ona je něco lepšího, hnus.

73
Hooper
Reagovat

71: Tak to je jasné, že dopis od Lea je hra štábu, ne? Ale písmo má pěkné, to mě překvapil.

74
Radek
Reagovat

Caroline
A z ceho jsi vydedukovala, ze Lenka si hrala na neco lepsiho? Lenka neudelal nic, krom toho, ze te ozrale kravce rekla, ze se ji nelibilo jeji chovani. Tim to haslo a dal to resila pouze kravka Niki s dalsi kravkou Nelou. Lenka si vubec na nic nehrala, jen ji rekla svuj nazor. Takze podle tebe, kdyz nekdo rekne svuj nazor, na nekoho jinyho, je hned povysenej? Obzvlast kdyz ten nazor sedel jak prdel na hrnec? Ta tvoje niky se totiz i podl emyho nazoru chovala naprosto odpudive a ozrala byla jako prase. Tecka. A nerikej mne, ze kazdy ma narok na to se opit. Dal s tebou nediskutuju, protoze ses jako niki a meles paty pres devaty a jadro sporu ti unika. Spor vyvolala niki a druha slépka nela. Cely je to hra a nikdo navic nevi, jestli Lenka nedostala od stabu prikaz to te slepici rict.

75
sienna
Reagovat

74: Souhlasím s tebou. Niki není schopná unést jakoukoliv kritiku na její osobu, ale druhým má neustále tendence do všeho kecat, aniž by byla tázána. Mě se její chování taky nelíbilo, tento druh zábavy mi přijde dost nevkusný (ožrat se a plazit se po všech mužských) , i když já osobně bych jí za to nekárala a pomyslila si své, nakonec bylo dobře, že se Lenka nebála sdělit svůj názor. Zase se totiž ukázalo, jaká je Niky ublížená, nevyzrálá alibistka. Viz ty její argumenty na stranu Lenky, proč si mi to neřekla včera přitom, a Nela která jí pak řekla, že se jí snažila usměrnit, ale že s ní nebyla řeč. S Nelou se hledaly, až se našli, doufám, že poletí obě brzo ven.

Přidat komentář