Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2 (2.4.): Realita prvního dne (6.díl), rekap

3. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

Na farmě u Jirky[singlepic id=3954 w=420]
Vyspaly se holky u Jiřího do růžova? Neobtěžovali je kamarádi? A proč to u Michala vypadá po ránu jako v kosmetickém salóně? Někde se dočkaly snídaně do postele, jinde se náhle objeví další žena. Jenda se pochlubí svým královstvím, ale ne dlouho, práce volá, a to na většině farem.

Někde práce, jinde zábava

Michal

Ranní vstávání není problém. Horší to je u holek s vizáží. Co kdyby se jich kolegyně krávy lekly a přestaly dojit? Nebo je Michal bez šminek měl problém po ránu poznat. Jeho kolega Standa už při výběru z dopisů propagoval, že namalovaný „ksicht“ hned po ráno přímo vyžaduje, nechce, aby ho nějaká šereda děsila už po probuzení. Správný makeup je základ pro práci na farmě, o tom se snaží Michala přesvědčit celá jeho trojice a on rezignovaně čeká a remcá. Kdo si počká, ten se dočká, platí to i pro kravičky. Ještě štěstí, že jejich krmení má přednost před výkrmem dívek. Konečně hupnou do stylových holínek a hurá do chléva. Lucie si to vykračuje v teniskách, obličej nezanedbala, ale výstroj do terénu naopak podcenila. Prasátka i skotí dorost je vítají z vesela, konečně se dočkali snídaně. Po krmení přichází na řadu procházka a to si už i Lucka vykračuje v bílých holinách. Nejde o žádnou romantiku, holky se seznamují s dalšími krávami, které si užívají na pastvě čerstvý vzduch.
Tři dívky, tři soukromé pohovory na místo v jeho srdíčku. Blonďatá Martinka nevidí problémy jak skloubit školu a farmu. Největší problém je, že se holky dostatečně neprojevují. Stydlivý Michal, tak sám sebe označil, se kouká nejvíc na tu, kterou chce nejméně a na favoritku má strach se podívat. Co asi čeká, že si holky vjedou do vlasů a kvůli němu se v blátě na dvoře pořádně poperou? Nejsem daleko od pravdy. Favoritka Aneta zná jistou pravdu a nenechá si ji jen pro sebe. Moc dobře ví, že byl s Lucií v kontaktu ještě před příjezdem na farmu a dokonce tuší, že jí ještě něco on i Lucie tají. Jeho výmluvy jsou k ničemu, jen se do toho zamotává. Aneta nemá nic řešit, je jeho jasná favoritka. To si myslí i Martina. Lucie se jen směje, ale brzy jí úsměv zmrzne ve tváři a čekají nás i ženské slzy.
[singlepic id=3965 w=420]
Mezi 8 očima
Diskuse pokračuje i po návratu z procházky. Aneta důkladně zvládla lustraci stránek Lucie na FB, už mi chybí jen odposlechy a bylo by to dokonalé. Oslovení „zlato“ jí leží v žaludku, pro Michala je běžné. Hádám, že tak říká i svým kravám na pastvě. On to hraje na tři strany, protože jsou ve hře všechny a on se musí rozhodnout. Lucie se dosmála, je čas vyložit karty na stůl. Proč nezasadit soupeřkám malou podpásovku? Spali spolu! Aneta spouští slzy do dlaní, Michal se drží za hlavu a lituje svého činu. Neplánoval, ale neodolal. Stalo se to už v Praze na hotelu, víc by to nejraději neřešil. Lucka je ráda, že to prasklo, Aneta je zklamaná a Martina vidí větší vinu u své soupeřky, navíc vidí, že ji to ani nemrzí. A proč by mělo? Podíl na tom mají oba, proč by měla Lucie dál zapírat? Na její Fb-stránky nemusel Michal vůbec reagovat, asi to pro něj v té době až takový úlet zase nebyl.
Aneta, doposud pevná v kramflících slzí na kameru. Je jí snad líto, že nebyla rychlejší než Lucie? Michal se projeví jako totální srab. Místo aby Anetu srovnal, zbaběle se snaží za každou cenu se jí zalíbit. To Adriana vloni byla jiný formát. Tvářila se, že je nad věcí a při první příležitosti Johanu elegantně odstřelila. Na co myslel, když si užíval s Lucií? S jednou si blaženě ulítává a před druhou se slabošsky omlouvá a vymlouvá. Aneta milostivě svolí, že zůstane, ale Lucie musí pryč. To ona je to zlo a jejím odchodem se pročistí vzduch. Copak je fakt tak hloupá, že neví, že u toho byli oba dva a nikdo jim nedržel pistoli u hlavy? Posera Michal je šťastný, že Aneta (nechápu co na ni vidí!) ho bere na milost. Za dost tvrdých podmínek. Zbaběle posílá Lucii domů. Tím u mě totálně propadl. Všichni tam hrají svoji hru a s láskou to moc společného nemá.
[singlepic id=3966 w=420]
K večeři přichází Lucie jako poslední, už má zabaleno, je jí jasné, že s Michalem ji žádná zářná budoucnost nečeká. Maminku zajímá, co se stalo. „Takže je „po“, bylo všechno“, konstatuje suše. Není mi jasné, zda ji to mrzí. Spíše vypadá zklamaná z chování syna.

Jiří

Ač si holky večer stěžovaly, že asi neusnou, ráno je musí Jiřík budit. Tvrdí, že venku cosi trousí ptáci, a ony se vyvalují v pelechu. Na jeho vojenské huš, huš taky neslyší, to si je možná spletl s krávami či husami. Snad vylezou kvůli krmení. Zároveň se vzdušným polibkem zavelí Simona odchod a Jiří musí jít pro snídani. Holky dostávají opět chléb, ale ne suchý, jako po příjezdu, ale hezky namazaný – tipuji domácím máslem. Horký čaj, ten jim po studené noci přijde vhod. Ranní polibek se po připomenutí také koná, mlask na obě tváře a můžou se cpát. Ať se dámy neurazí, ale jejich sexy noční úbory bez problému zapadají do tvrdé reality Jirkova stavení. Simona si stěžuje a Ivana je naopak spokojená. Simona ji po snídani zažene do kuchyně a hurá na lov.
[singlepic id=3963 w=420]
Ivana s Jirkovou sestrou bude vařit, Simona vyráží za dobrodružstvím na traktoru. Nejdříve řádně proškolit a může Simona začít hrabat a snášet. Trávu. Samota a čerstvý vzduch dělají divy. Simonina chvilka svádění začíná. Jirka vtipkuje, ale zkušená Simona tuší, že je potřeba nesmělého farmáře rychle uvést do reality. Už dostatečně dlouho se Jiří snaží o nemožné – porozumět ženské duši, měl by se rychle vrátit z obláčku snění nohama pevně na zem. Klidně pod pořádný pantofel, ale vidím to bledě. Ani Jirkova starší sestra nevěří, že by se bratr dopustil nějakých nepřístojností třeba ve formě polibku na rty, takže Ivana může v klidu kuchtit a neužírat se zbytečnou žárlivostí. Jirka rád sdílí myšlenky, bylo by na čase rychle začít sdílet i jiné věci, nebo se požadovaného počtu potomků těžko kdy dočká.
[singlepic id=3964 w=420]
Místo v poledne se obědvá až v jednu hodinu, Simoně se s Jirkou na louce zalíbilo, zapomněli na čas. I polní podmínky farmářovy domácnosti si vyžadují pevný řád. Umýt ruce a ke stolu! Láska prochází žaludkem. To se Ivaně v životě osvědčilo, ale zda to zabere i na hubeného Jiříka těžko říci. Simona si myslí, že Ivanu svojí suverénností rozhodila, ale naopak, Ivana vypadá víc nad věcí, je v pohodě, dobře ví, jak nerozhodný farmář je. Žárlivé řeči Simony na Jirku nezabírají. Má mu důvěřovat. Nechápu, co Simona řeší, jsou tam dvě a snad nečekala, že bude celou dobu jen pět ódy na její dokonalost a druhé si nevšímat.
Po obědě opět do práce. Pracovní nářadí rozdáno, opět instruktáž a holky si můžou vyzkoušet, co by je denně na této farmě čekalo a neminulo. Simona nahlas závidí kravám jejich měkké poležení. Možná kdyby zvýšila dojivost plněním populačních plánů, dopřál by jí ho Jirka v budoucnu také.
Ivana sladce spí, Simona má noční dostaveníčko s Jiříkem. Opět tlačí na pilu, skoro jako by před odjezdem chtěla mít první ohlášky a svatbu co nejdříve. Polibek na rty je už ohraná záležitost a mám čím dál silnější pocit, že hraje na kameru a užívá si to. Pro něho je to těžké, musí překonat zábrany. Mezi námi, kdyby o to tak strašně stála, dávno měla možnost „zaučit ho“ někde v soukromí. Kdyby uvažovala reálně, musí jí být jasné, jak je pro něho tato věc těžká, navíc před kamerou. Nebo ho chce jen ještě víc veřejně ztrapnit? Neustálé žárlivé narážky na Ivanu už hraničí s trapností, stejně jako řeči, jak ho má ráda. Co chce slyšet a co si dokazuje? Že je jediná na světě? Ve svém věku by už mohla mít rozum. Polibek na tvář a pro dnešek KONEC!

Indián Honza

Lenka nepřijela, Dája a Oli Indiána moc neberou. Toužil po Šklebidlu, má za trest dvě Barbie za zenitem. Honza pravidelně trénuje jakési bojová umění, takže se nesmí zapomenout před holkami náležitě předvést. Kdo by čekal, že farmář je požene na pastvu či do výběhu, má smůlu, budou se mlátit na podlaze. Do tělocvičny si vykračují statečně, Dája se těší a požaduje něžné zacházení. Zezadu lyceum, zepředu muzeum, ale figury mají holky fakt pěkné. [singlepic id=3962 w=420]
Čeká je kurz obrany při znásilňování. Asi by to Indiánovi šlo lépe jako násilníkovi, užil by si, ale ani jedna mu nevoní, takže jim nic nehrozí. Jak jim asi voní on, umaštěný a zpocený? Jeho sebestředné ego je na pár facek. S Oli mu byl kontakt až nepříjemný, nějak rychle mění názory, ještě v Praze z ní byl nadšený. Moc jsem nechápala, proč musely ženy hrát násilníka. Když Dája konečně měla možnost Honzu znásilnit, sevřel ji mezi kolena a prásknul s ní o zem, až jí praskly dvě žebra. Tomu dokud neviděl lékařskou zprávu, neuvěřil. Čekáte omluvu? Kdepak, pomalu mu Dája může být vděčná, že ji odvezl do nemocnice, protože ON by tu hodinu dojel i s pochroumanými žebry lezoucí po zemi a s jazykem rozkousaným od bolesti. Opravdová opora v nouzi je tato karikatura tvrdého chlapa, se jen divím, že na něj nestojí ženské frontu. Oli se bojí, že s ním zůstane sama. Omluvy se od něj Dája nedočkala, snad bylo aspoň finanční plnění od pojišťovny příjemnější.
[singlepic id=3961 w=420]
Po návratu na farmu sice může Dája očekávat láskyplné zacházení od svého vyvoleného, ale opravdu jen může. Ten má pořád v hlavě jen Lenku a nyní i sms od ní v mobilu. Hrdě ji přečte nahlas: „Honzo, nevím, zda je to dobré nebo špatné rozhodnutí, ale přijedu. Kvůli tobě!“ Ha, to koukáte Nány, jak jsem vám to natřel. Jsem borec, Lenka na mě myslí a vy jste definitivně za hry. Tak se dá popsat šťastný výraz v jeho tváři. Měl představy, že se holky přetrhnou v předhánění, která se mu víc zalíbí. Jenže to neměl prásknout s Dájou o zem a taky se víc věnovat spící panně Olině. Ano, opakuji se, ale sebestřednějšího chlapa hned tak nenajdeme. Chce znát názor na vzniklou situaci nejprve od Oliny. Ona nemá potřebu se hádat a něco mu zakazovat ani dokazovat, má své zbraně a Lenka ať přijede, nevadí jí to, od začátku měly být přece tři. Dája je stručná, Lenku tam nechce. Nekompromisně, jedním slovem Lenku zavrhne. Indián čekal přesně opačné reakce. Následuje telefonát a Honza zve Lenku na návštěvu. Večer to důležitě oznámí holkám a rovnou vyhrožuje, že jí nic neodpustí. Jen aby až ji uvidí, na veškeré předsevzetí nezapomněl. To, že se na ni netěší, to mu snad nikdo nevěří. Myslíte, že opět uvidíme naše Šklebidlo? Podle ukázek z dalšího dílu je to víc než pravděpodobné a doufám, že nám předvede celou škálu svých efektních grimas a ty dvě odložené Nány konečně prozřou.

Standa

Standův pracovní tábor může začít. Čekáte, že vitální stařík, nebo jen staře vypadající mladík, běhá po farmě a rozdává příkazy na všechny strany? Kdepak, na scénu ve velkém stylu nakráčela Alena. Tato napříč všemi internetovými diskusemi propíraná osoba rozhodně nevelí jen z toho titulu, že má na farmě své čtyři koně.
[singlepic id=3969 w=420]
Má tam i svého Standu a jeho stádo nápadnic zapřáhne hned po ránu. Jedna sem, druhá na hnůj tam, makat, nezevlovat. Příkazy seká Alena jeden za druhým, Standa jen rezignovaně špitá – šup, šup a je rád, že on plnění povelů pro dnešek unikl. Už se nedivím, že tak toužil pozvat si na farmu zdatné údernice, chvilka klidu je mu vzácná. Naopak, holky by si zítra měly přivstat, žádný veget do osmi, aby se zvládlo víc práce. Čím víc udělají ony, tím míň zbude na něj. Že by jeho nápadnice zajímalo, kdo tam vlastně velí, ho do rozpaků nepřivede. On jezdí pro pivo, pro sečení, krmení a úklid má na povel Alena. A nejen to. Stihne běžně sekýrovat i Standu, dnes jí vydatně pomáhá Katarína. Marta si hraje na hodnou, mlčí a dře.
[singlepic id=3970 w=420]
Francová:„To je dost, žes nás taky jednou vyvez. Žes udělal něco pro rodinu.” To by si po vzoru starý Francový ze Slavností sněženek mohly říci obě ženy, ale bohužel. Jejich „dědek“ je neveze na výlet, ale za dalšími pracovními povinnostmi. Vyvézt hnůj a dovézt trávu, tak zní úkol. Katarína už má toho plahočení dost. Dovolí si stávkovat, ale Standa nemá velké pochopení a Marta mu přizvukuje. Nepřijela hledat nové pracovní místo, ale nový vztah. Není proti tomu pomáhat, ale chce vidět nějakou citovou odezvu, a ta jí zatím chybí. Nechybí jí pořádně prořízlá pusa.
Kdo pracuje, cpe se rybami. Uzená makrela je Standova specialita. Není na škodu rozebrat u jídla Kataríny lenost. Ona není sluha, nedělá na povel. Žádá „slušné zacházení“, pak je ochotná se i zapojit do pracovního procesu. Její nitro Standu nezajímá, vidí, jak umí „držkovat“. Marta je nudná až to bolí. Vlezprdelně přizvukuje, ženská bez chuti a vlastního názoru.

Jenda – Jeníček

Vedoucí turistické výpravy Jenda důležitě sděluje, že napravo i nalevo, všechno, všecičko jeho jest. I to dítě? Panáček si ho už trochu prolustroval, ne vše kolem jeho nemovitostí je tak, jak tvrdí. Johana má dnes své království v kuchyni, moc dobře ví, že chlapa utáhne nejlépe na dobré jídlo. A Jendovi opravdu chutnalo. Jana a Martina se budou hádat, jak dlouho která bude jezdit s traktorem, ten možná lituje, že se neperou o něho.
[singlepic id=3967 w=420]
Po obědě se jde k vodě. Johanka jde do všeho po hlavě, takže je ve vodě první. Miss mokré tričko Johana jde do útoku. Její dvě soupeřky na břehu jen zírají. S Jeníkem to cloumá, Johana ví, jak na něj.
[singlepic id=3971 w=420]
Rozhovory v soukromí jsou na pořadu dne i na této farmě. Jendovo rozumování s Martinou o vlaštovčím těžkém životě střídá sexuální jiskření na dece s Johanou. Obdivně k ní vzhlíží a zároveň ho děsí. Janě Jeník prozradí, že má děti rád, že by dvě chtěl. Jen nedodal, zda to, které už kdesi má a vlastně nemá, také počítá, nebo nepočítá? Měl by se vyškolit u Jirky, ten má statistiku zvládnutou. Další studium partnerky ho děsí, hlavně to stojí peníze a někdo ji musí podporovat. Brigády jsou sice krásná věc, ale on si neumí představit, že by nyní někoho sponzoroval. On přece nesponzoruje ani to už tolikrát propírané dítě. Jak jde o prachy, jde o všechno a Jana ztrácí náklonnost i potřebné body do dalších bojů o chlubivého farmáře. Napadla mě otázka, zda výchova cizích dětí, které mu údajně na rozdíl od vlastního nevadí, není náhodou ve finále finančně náročnější, než podpora studující partnerky.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Související články

Skandály z Farmáře/Blesk.cz
Farmář »benjamínek« Michal: Rychlý sex a pak… kopačky!/ahaonline.cz

Anketa

Šance na seznámení

Sympaťák pořadu

Ankety budou probíhat po celou dobu vysílání RS.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 166
1
Ludmila
Reagovat

ono tady ale nic není

2
Ludmila
Reagovat

už jo hurá

Reagovat

technické problémy :-(

Ale už by to mělo být v poho.

4
anja
Reagovat

super rekap, Ajdo

ad fotka Indián a bárbíny zezadu – Oli měla bezva tepláčky, a na Dáju by jeden můj známý řekl „stodvacítka“ – zezadu 20, zepředu 100 :))

5
XMAN
Reagovat

Tak tohle je opravdu zoufalá show se zoufalými lidmi, která může sloužit televizním divákům opravdu jen k pobavení. Jak tam tak ty chlapy sleduju, tak se vůbec nedivím, že se musejí seznamovat přes televizi.

Indián – sebestředný, namyšlený a egoistický sobecký hovado, navíc jako chlap slizkej až odpornej, absolutně nechápu co na něm ty ženský vidí? Tak nějak si říkám jak je možné že takovýhle ´´týpek´´ se už počtvrté oženil a někteří chlapi, kterým nesahá svým charakterem ani po kotníky zůstanou sami po celý život. To bude tou ženskou logikou….
Michal – nevzhledný a obtloustlý ovar, totální buran, tupec. Říkám si jak je sakra možné že se na seznámení k takovému nevzhlednému buranovi přihlásí takové krásné holky a chtějí s ním kydat hnůj? Cožpak nemají na nikoho lepšího? Jedna z nich se s ním dokonce vyspí…tohle mi přijde že snad musí být celé nahrané a že to ani nemůže být realita, protože nechápu co by na něm ty holky mohly vidět…..absolutně neuvěřitelné.
Jiří – Nebojfa, jak mu tady říkáte je totální životní tragéd a zoufalec. Za to jak je jednoduchý nemůže ale já kdybych si musel vybrat mezi jednou z těch jeho dvou ´´krasavic´´ a strávit s ní zbytek života, tak raději volím třetí možnost a okamžitě si vpálím kulku do hlavy. Jemu ale zjevně o vzhled nejde a to je taky jeho jediné štěstí, jinak by si fakt nevybral.
Jeníček- No Jeníček taky nebude žádnej Eistein, jak se ptal těch holek na sex mi přišlo až trapný, ale z toho co nabízí tenhle pořad patří ještě pořád k těm normálnějším.
Standa – no nejvíc v pohodě mi z nich asi paradoxně připadá tenhle dědeček. Na nic si nehraje, je prostě takovej jakej je..akorát taky nemá z čeho vybírat. Jedna ošklivá jak noc, ta bloncka sice není nejhorší ale je na ní vidět že bude asi dost hádavá, což taky není dobrý.
Je mi líto tý Olí, myslím že brzy prokoukla co je ten Indián za kokota. Škoda že to s ní dopadlo jak to dopadlo…vypadala hodně mile, prostě taková pohodová holka a asi i hodně citlivá. Doplatila asi právě na to co je v dnešní době čím dál častější…že v tomhle podělaným světě se prostě už pomalu ani nedá najít nějakej normální ucházející partner pro život. Asi už jí došla trpělivost…
Upřímně lituju všechny co se do toho pořadu přihlásili, myslím si že takováto soutěž stejně nikomu štěstí nepřinese. Já už to dál sledovat nebudu.

6
Kapi
Reagovat

Holky se maluji kvuli kameram ne kvuli kravam

7
haha bimbi
Reagovat

bezva trefný rekap :-), u ankety „sympaťák“ jsem se zamyslela a zjistila, že Jiřík není v pravým smyslu slova sympaťák, on jedinej z nich (farmářů) není falešnej namachrovanec :o

9
Adéla
Reagovat

Pěkný rekap. Ajdo, vidím to stejně. Simona hraje úplně trapné divadlo na kamery, je zlá, panovačná a nechápu proč toho mimozemšťana Jirku tak ponižuje. Bylo mi ho líto a živě si představím jak se celý štáb šklebil, že je ještě panic. Smát se tomu zbořenému baráku a pavoukům je jedna věc a nepolíbenému chlapovi věc druhá.
Indián je vůl a jen pro pobavení, víte že byl účastníkem akce „Metrosexuál roku 2009“? Do finále se nedostal, ale byl nejstarší přihlášený! Já si teda metrosexuála představuju diametrálně jinak.
Standa je Standa, ten utekl přímo z knížky od K. Maye. A je na něm vidět, že žádnou ženskou nehledá. Asi ho navedla ta jeho Alena, aby byla farma v TV.
Jeníček je přerostlé děcko a lituju ženskou, která s ním bude.
No a benjamínek se chová přesně jako kluci v jeho věku, ošustit a opustit. Já mu to za zlé nemám. Je to ještě jelito.

10
Ludmila
Reagovat

souhlasím, vyjádřím se jen k indiánovi a Čočkovi. Indián je nafoukaný sebestředný hňup. Čoček mimozemšťan, Simona hraje divadlo, tipla bych že chce jen dokázat že je lepší než konkurentka, o Čočka jí vůbec nejde, nevěřím jí ten úsměv a je mi Čočka líto. Asi neměl vyrazit tu chovatelku křečků. Ta a ta druhá co tam je by se k němu hodily víc. Je mi vlastně z Čočkovi story smutno.

11
Ajda
Reagovat

Ludmilo,
chovatelka morčat :-))

12
Ludmila
Reagovat

nebyla jsem si jistá křeček nebo morče, oboje je chlupaté a zubaté :))

13
XMAN
Reagovat

11: Mě je Čočka taky líto ale on má aspoň výhodu v tom že si žije ve svém vlastním světě a že si to v jaký je kaši asi vůbec ani neuvědomuje. Na jednu stranu je to možná i z části důvod proč na tom s ženskýma je tak jak na tom je, na druhou stranu kdyby si to všechno uvědomoval a stejně ho žádná nechtěla, asi by to nebyl život k žití…..

14
Ivana33
Reagovat

XMAN: Tak ty jsi to dobře rozsek´:) Tak nějak po chlapsku, nekompromisně. Ale proč ne. Jirka je samozřejmě tragéd a jelikož se neseznámil ani za dvacet let, tak teď už mu asi nezbývá než ta kulka- anebo lépe- smíření se se svým životem tak, jak je. Tipuju, že jeho sestra na tom bude asi stejně, holt každý svého štěstí strůjcem. Až do smrti v rodných ruinách. Je mi ho spíš líto, ani se moc nebavím. Co se týče Simony, souhlasím s ostatními. Zdála se být fajn baba, ale zřejmě je stíhačka jak řemen- a nestydí se Jirku ztrapňovat před kamerami.

15
koc
Reagovat

to by bylo neco kdyby Prima mela nekoho podobneho ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE

16
anja
Reagovat

10, 13, 14 Nebojfy vám je líto, hm… mně ho není líto, ten život co žije si vybral sám a žije si ho dobrovolně, mně je líto těch kraviček co Čoček týrá ve smradlavém chlívě, ty si ten chlív dobrovolně nevybraly.

17
Ivana33
Reagovat

anjo, tak takto viděno máš samozřejmě pravdu- já jsem už někde psala, že byly nějaké zvěsti od sousedů, že ty krávy tam nejsou v dobrých podmínkách- to je trestuhodné- když už je takový asketa sám, měl by alespoň udělat něco pro dobytek. A líto mi ho je uměřeně, protože jak už jsem psala, každý svého štěstí strůjcem.

18
pimpa
Reagovat

Fakt skvělý rekap!
Simona Alžběta příšerná. Baba, co má na zdi Ježíše v nadživotní velikosti, pokud to není jeptiška, prostě nemůže být normální! :-)

19
Ludmila
Reagovat

anja ano řeším tady farmáře ale za mně kdysi jsem dělala v JZD a vždycky když se poštěstilo a dostala jsem se do kravína bylo mi těch krav líto. měla jsem babi na východ. Slovens. měla kravku doma, kterou jsem o prázdninách pásla a krávy z JZD každý den hnali na pastviny, takže já za sebe nemám vůbec radost když vidím dobytek zavřený, ale i přesto je mi čočka líto

20
Tom
Reagovat

Michal je primitiv a zbabělec. Doufám, že ho Aneta ve finále kopne do řiti. Nic jiného si ubožák nezaslouží. A to jsem mu fandil.
Nebojfa je sladký. Jen jestli tím nemaskuje fakt, že ani s jednou nic mít nechce :-)

21
Lojza
Reagovat

Pouze pro odolnější osoby:

Jiřík je vychován ve víře. Ve víře v proradnou nauku, která tvrdí něco o „základních pravdách víry“. Tato víra působila tisíc let i na naše předky. Důkazem jsou kostely téměř v každé obci.
Něco o možné příčině nesmělosti Jiříka z Evangelia podle Matouše: „Já však vám pravím, že každý, kdo hledí na ženu chtivě, již s ní zcizoložil ve svém srdci. Jestliže tě svádí tvé pravé oko, vyrvi je a odhoď pryč, neboť je pro tebe lépe, aby zahynul jeden z tvých údů, než aby celé tvé tělo bylo uvrženo do pekla. A jestliže tě svádí tvá pravá ruka, utni ji a odhoď pryč, neboť je pro tebe lépe, aby …“

22
Evík
Reagovat

Ajdo, rekap skvělý… :) Jsi prostě talent… ;)

23
XMAN
Reagovat

Michal je totální ubožák, s tím souhlasím a navíc i vzhledově je to vypasený a upocený vesnický prase. To není o věku, je to prostě primitivní buran a vždycky jím taky bude. Nechápu jak s ním nějaká holka může vlézt do postele….asi jim vážně museli odebrat půlku mozku a ještě k tomu mají ty holky šedý zákal takže ho asi ani pořádně neviděly, jinak by s ním přece nemohly nic mít. Zvedá se mi z něho žaludek…..

24
Evík
Reagovat

21

Tfuj, Lojzo, co to čteš za literaturu? :)

A jak to, že i když se sejde plný kostel, tak žádnému údy nechybí?

Někde udělali soudruzi chybu…

25
mila
Reagovat

mne tahle rada prijde nejaka dost slaba.. minule bylo vice zajimavych typu, tohle je uz spis jen smutna parodie. Ted jsem zvedava jen na Sklebidlo, co provede. Jinak Michalovi Anetku preju, to si hoch uzije. Lucka se k nemu hodila vic a hodil ji uplne zbytecne pres palubu. Jeho chyba

26
Lea
Reagovat

Rekap opét skvělý, vždy žasnu, jak je čtivý a zábavnějši než ţv. Dobrý odhad Simony, je to osoba několika tváří. Diskuse taky bezva, není co dodat, Je to tady takové mile domácí :)

27
Mikesh
Reagovat

Holky, já bych tu Simču zase až tolik neodsuzoval. Ona si holt užívá, že může tahat nějakého chlapa za nos, což možná v mládí moc nemohla, tak teď to dohání. Mám pocit, že si hlavně hraje, konečně má někoho, kdo je tu pro ni. Akorát, že místo hraní si na nedostupnou musí balamutit ona, ale třeba jí to baví ještě víc. Podstatné je, aby konečně porazila tu druhou a Jiříčka zblbla. To je konec konců snem každé ženské, ne?

28
Lenka
Reagovat

Rekapy pořád supr vtipný, díky Ajdo ☺
(až se tu mihne Gabisollis, BB a Ela – moc zdravím!)

29
Mikesh
Reagovat

Ajdo, dík, to, co se zdejší chlapi báli potvrdit, jsi dokumentovala zveřejněnou fotkou.
Rekap opět bezva, opět jsem se zasmál Tvým postřehům.

31
okkvp
Reagovat

Ajdo, i já rekap pochválím :-)

32
Toupearx
Reagovat

„Z Jeníkem to cloumá, Johana ví, jak na něj.“ – na opravu, jinak fajn rekap.

Nesedí mi ten Jenda, pořád jak je bohatej, ale ani můstek nemá, má tam díru jak vrata, studentku s brigádama by neutáhl, tak jak to s tím jeho bohatstvím je? Louky se nenažereš.

33
Ajda
Reagovat

30,32,
;-) díky, vypadám jak negramot :D Jinak link co jsi připojil je už pod článkem.

Díky všem!
Včera si technika postavila hlavu, infarktovka, až po zásahu našeho nejvyššího (díky) se dal rekap číst i veřejně.

34
mila
Reagovat

mne u toho Jenicka nejak chybi rodinni prislusnici.. nebo to vse vlastni jen on sam?

36
Ajda
Reagovat

mk,
to fakt nešlo nezaregistrovat. Jsme tady i díky čtenářům dost v obraze a k této tragédii je i samostatný článek, troufnu si říci, že i linky na všechny bulvární zprávy, jsou buď pod články, nebo v diskusi.

37
Wanna be your monster
Reagovat

Ta Simona hrůza – hladí ho a ptá se, jestli mu to vadí, pořád po něm chce tu pusu, i když vidí, že se mu do toho nechce. Já tě mám opravdu ráda, ale jestli mi nedáš pusu, tak to nebude fungovat. Prostě balící styl slizských chlapů, které nejde odmítnout slušně. :)

38
Ivana33
Reagovat

27: To máš sice pravdu, ale měla by projevit alespoň minimum emoční inteligence a neztrapňovat ho před kamerami- jí by se to asi taky moc nelíbilo.

39
Ajda
Reagovat

Jeníček – vadí mu výdaje, které by stála škola partnerky, přitom by pak mohla mít lepší plat v zaměstnání. Pochybuji, že by musela jen makat na farmě, i Jenda pár let prodával v elektru. No a pak je tu žena s dětmi a tam problém nevidí, děti má rád (asi jen ty cizí), ale jen z alimentů živé nejsou a tak náklady jsou možná i vyšší než u studentky.

40
Wanna be your monster
Reagovat

A všimli jste si, jakou má ta sestra od Jirky úplně stejnou mimiku jako on? :)

41
Ren.
Reagovat

37: Velmi výstižné, to o slizkých chlapech a balícím stylu.

40: To víš, že všimli, stejný výraz v očích.

To, že Nebojfovy ženy nejsou žádné krasavice nevadí. On bude ten typ, co hledá vnitřní kouzlo, souznění duší… Kdoví, jak ho sekýrují doma, že vyhodil morčecí mámu s tím, že je na něj moc měkká. Přitom ona by ho nejspíš pořád neztrapňovala tím „dej mi pusu“ a vzhlížela by k němu. Simona moc atraktivní není a nejspíš nebývala ani v mládí (bo jinak by o sebe pečovala a nerezignovala by na vzhled). Proto si teď užívá, že je tou, po které chlap šilhá, navíc porazí konkurentku a ještě ke všemu bude „celebrita“. Myslím, že kdyby nešlo o soutěž, bez kamer, tak by po něm tak nevyjížděla, ale to, že je tam štáb a ona chce dokázat všem i sobě, že jako ženská ještě za něco stojí, tak proto ho tak blbne. Chudák Nebojfa, v tomto, takhle ho ztrapňovat. Jestli se teď neproklíná, že do něčeho takového vůbec lezl. Asi to jsou boží mlýny a přály si to ty chuderky krávy.

Indián metrosexuál? To mě po*er…. :-O

AJDO, báječný rekap, šikulka!

42
Ren.
Reagovat
44
kanárek
Reagovat

Pár sexymumií jsem taky potkala …za jednou kóčou jsem šla- štíhlá sexy postavička, zlaté lokny k pasu, nožky v lodičkách s 15ti cm podpatky. Když se otočila, chlápek, co šel kousek za mnou slyšitelně zalapal po dechu. Vysolárkovaná mumie… :-)

45
gabisollis
Reagovat

to fakt nebojfa po… ze vyhodil morceci mamu.s tou by jsme se urcite nasmali.:-D i se k nemu celkem hodila!jenze marna slava chtela jen dve deti..:-DDDtaky souhlasim,ze ta Simona je jak slizkej chlap!a uz vubec ji neverim,ze o nej nejak stoji.je to ovsem naprosta zoufalka dokazovat si neco na nebojfovi.?jinak taky zdravim Lenku!

46
gabisollis
Reagovat

ted jsem jukla na iprimu a tam v ankete nejsypatictejsi farmar vede Jan???boze podle ceho ty lidi tipujou?vzdyt proboha kdo hoslysel jak se vyjadruje o svym ditku tak mu snad nemuze dat hlas???jsem z toho nejaka zmatena..:-)

47
Ajda
Reagovat

Morčecí máma – a co když ji nevyhodil o své vůli? Co když to bylo na něčí popud – buď já nebo ona?! ;-)

48
kanárek
Reagovat

Třeba se Jirka trochu otrká s LaaLou a morčomámě zavolá až po natáčení. Ale Jirkovi se asi nezdál onen chovaný zvířecí druh. Není z něj totiž žádný hospodářský užitek! Nedají se z něj udělat řízky, nedojí mléko, nesnáší vejce a kožich by taky nebyl nic moc. :-)

49
Ajda
Reagovat

48 zpěváčku,
myslím, že s morčátky problém neměl, ale s tím, jak vůbec svůj krok vysvělit – moc hodná. A asi mu to moc z pusy nešlo. Simona nemá ani to morče a postoupila ;-)
Můj strejda choval morčata s králiky ve chlévě, kde byly i ovce, prý odhání myši.

50
okkvp
Reagovat

Jeníček je imho typickej zpovykanej synek z majetnější rodiny. „Tááámle vocaď až sééémle pocaď “ tomu nasvědčuje. Polnosti i celá farma je totiž napsaná na tatíka (ročník 1950)

51
kanárek
Reagovat

Jenom jestli on si Jiřík na holky nevyložil karty nebo nezavířil kyvadélkem :-)

52
gabisollis
Reagovat

okkvp-hlavne je to peknej kreten.:-DD

53
Ajda
Reagovat

51 zpěváčku,
ne ne, Jiřík se ke kartám staví velmi skepticky. Je velký znalec horoskopů a znamení zvěrokruhu, taky hodně věří biotronikům.

Je to jednodušší než se zdá – zákulisní boje jsou i v RS nejen v politice :D

54
okkvp
Reagovat

52 – to je víceméně synonymum :-)) Imho je v rodinné farmě zaháčkován jen páč jinde to z „objetivních“ důvodů a protivenství nešlo

55
Jonatána
Reagovat

Bezva rekap, Ajdo. Na ty rekapy se těším snad víc než na pořad.
42 to je síla. Četla jsem to tady, ale vidět u povolání umaštěného magora: model, fotomodel, herec, tak to je fakt nechutné.

56
Ivana33
Reagovat

55: A fotí i glamour:)))

57
peza
Reagovat

Nečím se Honza živit musí, nevypadá to, že by se předřel (narozdíl od jiných) na farmě a žije si docela v pohodě…

58
Ren.
Reagovat

No právě, Indián je glamour! To teda nevím, co s ním vizážisti udělají…

45: Ne Nebojfovi by si mohla dokazovat snad každá, to je právě to.

47+49 Ajda – Tohle mě nenapadlo, ale čím dál víc se mi to zdá reálnější. A i kdyby to pravda nebyla, semínko pochybností je zaseto. Jinak morčata se chovají i pro maso, aspoň v Malá Farma na ČT1 to tak chovali, akorát že u nás to není nějak ofiko uznané, takže jen pro vlastní potřebu.

59
gabisollis
Reagovat

Ren.-„na nebojfovi by si mohla dokazovat kazda?“s tim teda nesouhlasim(i kdyz jinak mas celkem podobne nazory jako ja)co by tim ta zenska ziskala?na takovem z prominutim „chudackovi“(jinak si myslim ze je to hodnej kluk)si neco dokazovat?a ze bych stala o ctyricetileteho panice?no mam nazor,ze to udela zoufalka bez charakteru.

60
okkvp
Reagovat

měli bychom laalu prolustrovat esli někde neochotničila

61
Ren.
Reagovat

59 gabisollis: Myslela jsem to tak, že je nezkušený co se týká ženského chování a tak neprokoukne naše lsti :-) A tím, že nemá kontakt s ženskýma, tak první co by o něj projevila zájem či s ním začla flirtovat, ta by uspěla. Něco jako „mezi slepými jednooký králem“. Neumím to přesně vysvětlit, ale snad chápeš co jsem tím chtěla říct.

62
Ajda
Reagovat

58 Ren.,
já to možná víc než tuším. A tuším, že to možná nebyla poslední oběť predátora.

A kampak se poděla Laa, hvězda z podzimní diskuse? Že by neměla až tak neprůstřelnou smlouvu a lekla se, když na ni pan velký Bé udělal bububu?!
A postrádám holoubka, kam ten odletěl?

63
Evik
Reagovat

Ja bych zavedla, ze kazdy farmar hlasici se do RS by mel mit povinne glamour fotky…

Takovy glamour Standa bez sortek a vlasu… ;)

64
Evik
Reagovat

62
Ajdo, taky myslim uz nejakou dobu na to, kam zmizel agent holub… Doufam, ze ho nedostali… Nebo nepropustili… :)

65
ellen
Reagovat

42 Ren. – Tak to jsem se pobavila, nejhorší je, že si ten umaštěný vymaštěný egoista myslí, že je pro každou fakt terno …

66
Poštovní holub
Reagovat

62 a 64 – Já to teda osobně často nedělám, ale zamáčkl jsem slzu.Taky se mi po vás stýská, ale musím se nějak živit, většinou hlavou, a měl jsem šibeniční termíny.Vyhodit mě nemůžou, to bych si musel takhle ublížit sám.
Stíhal jsem jenom číst, Ajdo bezvadný rekap, jako vždy. Mám velké mezery, musím to pak skouknout, ale stejně mě to baví víc tady. Díky vám jsem v obraze, díky farmářům zhnusený. Neublížil bych asi jen Jiříkovi, snad to neudělá LaaLaa, Jiřík si zaslouží svou první opravdovou pusu pod rozkvetlým stromem, v naprostém soukromí, bez návodů a příruček, jen s něžnou žínkou po boku.Zbytek rodiny by bylo dobré, po kritickou dobu, zavřít do chlívku. Až dodělám resty, všechno doženu, pžedeženu a uzavřu. Zemědělství zdar!

67
NoName
Reagovat

Pozor, Síma byla „za mlada“ stejně urputná, jak předvádí nyní… A „miluj bližního svého“ dovedla k dokonalosti – svedla po svatbě i vlastního tchána ;-)

68
Mikesh
Reagovat

38 – to máš pravdu, ale třeba jí to ani nepřijde, na to je příliš zaujata sama sebou. A určitě ji baví Jiříka provokovat a zlobit.

44 – spěváčku, já bych takové kóči nepodceňoval, nejspíš umějí něco poskytnout. Kdysi jsme na kolejích měli přesně tenhle typ ženské jako správkyni (nebo vedoucí?). Řídila se zásadou, že jak jde kolem mužský, už je to příležitost. A co vím, nedostatkem mladých ochotů si s ní užít netrpěla. Přitom do takové Dáji měla hóódně daleko.

69
Mikesh
Reagovat

39 – Ajdo, tady snad nejde jen o peníze, byť to tak Jeník podal. Jedna věc je si vzít (a tedy žít spolu) matku dvou dětí, která je pořád ještě štramanda a nejspíš se už umí dobře otáčet, a jiná sponzorovat nějaké slečně studium, to vše s nejistým výsledkem. Do toho chlapi prostě nejdou.
Pravdou ale je, že znám případy holek, co takhle sponzorovaly svého chudého studenta po dobu studií, aby pak splakaly nad výdělkem.

70
Evik
Reagovat

67
Juuuva, Simona je nymfomanka? :) A jak velka je vesnice, kde bydli Jirik? Ja jenom abych vedela, jak hodne a jak dlouho se bude bavit pan farar pri zpovedich… Nez to S. vsechno osusti… ;)

71
Poštovní holub
Reagovat

69 – Znám asi jiné typy chlapů. Chladné kalkulování a vztah, to moc nejde dohromady. Jo, a filmy pro pamětníky jsou fajn, jen jich nesmí být moc.:)

72
gabisollis
Reagovat

Ren,-jj chapu.:-)i kdyz on asi nebude jen tak k mani.celkem dela cavyky.:-D 67- tak to jestli je pravda tak je to naprosto priserna zenska.no hnus fialovej

73
drakula
Reagovat

Myslím si, že Simona docela dost přestřeluje. Neustále Jirku do něčeho nutí a manipuluje jím. Jelikož Jirka nemá zkušenosti, neumí předvídat, jak by vztah s generálem Simonou mohl pokračovat. Mohlo by se totiž stát (což si myslím, že se stane), že Simona se přišla do pořadu jen pobavit a nějaky vztah s Jirkou nemyslí vážně. Pokusí se ho dostat tam, kam chce a pak šupky hupky pryč od něj (přece nebude bydlet v nějaké barabizně)….tím velmi raní Jirku a on už si skutečně nikoho nikdy nenajde. Jinak morčata se taky chovají na maso. Bydlím v Itálii a tady je to zcela normální. Tchýně jich má okolo 60 ks. :-)

74
Lojza
Reagovat

Rekap je obzvláště podrobný, výborná práce.

24- Evíku, tvorba siónských soudruhů mě občas zláká, od nejstarších, až po ty jejich současné vynálezy.

Vendulka utěšovatelka hraje působivě, někdy až trapně, ale trošku vrátila Jiříka na zem. Pořad mu snad příliš neublížil.
Alespoň si nechal upravit chrup. Vytvořil nový násep a možná ještě něco vylepší, chalupa o péči žadoní.
Na výstavišti se setkal s Petrem Bušákem, a doufám, že vybírali elektrické ohradníky s SMS ovládáním, aby se přiblížili k ekologii a současně netrpěli obavou o nekontrolované odklonění skotu.

75
Poštovní holub
Reagovat

73 – Tak tahle informace nám chyběla, když jsme pořádali tu záchranou akci pro morčata na Standově farmě. Lépe by ovšem dnes znělo…na farmě Aleny.Mám dotaz, dají se morčata nějakým způsobem modifikovat na makrely? Pak by to vysvětlilo, proč Standa morčata přemnožil. Tento pořad je vůbec nějak prolezlý morčaty.Nic proti nim nemám, mám je radši, než většinu farmářů.

76
Mikesh
Reagovat

71 – Mám to chápat tak, že 30letej kluk, co si už léta na sebe vydělává, bude uvažovat stejně, jako 18leté trdlo, jehož jediným příjmem až dosud byly příspěvky od rodičů? To není přece chladný kalkul, to už je jen rozumnější uvažování, takový se přece nehrne do všeho po hlavě. Nebere si slečnu jen kvůli modrým očím, zvažuje i jiné věci – pravda, chlapi prachy zrovna nepreferují.

77
Evik
Reagovat

74
Kazdy holt ma jine choutky, co se tyce cetby na dobrou noc… :)

A kde porad vsichni berete ty supertajne informace o pohybu a konani farmaru? :) Jenom zasnu…

78
Poštovní holub
Reagovat

76 – Odporuješ si, ale neřeš to. Někdo si prostě vykalkuluje, co je pro něj výhodné, někdo jiný vybírá blízkého člověka, se kterým zvládne i nesnáze.

79
okkvp
Reagovat

78 – jojo, protože když se chce, tak všechno jde.

80
kanárek
Reagovat

68- Mikesh- jenže já tentokrát nezveličovala ona zezadu barbínka vypadala v obličeji přesně jako mumie. :-) A to muselo být v šeru ještě umocněno :-)

81
kanárek
Reagovat

73- drakula- Jak to chutná?

82
kanárek
Reagovat

77-Evík- prý na sebe účastníci farmářského tábora sami vše vyslepičili na FB … na vlastní voči jsem to neviděla, bo jsem statečné děvče a odolávám :-)

83
peza
Reagovat

tuto odkaz z Bušákova profilu na FB,pro ty,kdo ho mají :-)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000884355116

84
Lojza
Reagovat

77
Na dobrou noc mám raději Švejka

Poštovní holube,
jaká pravděpodobnost úplné účasti osob typu Milana nebo Oldy?

86
drakula
Reagovat

81 – hele, ani nevím. Nějak nemám odvahu to ochutnat. Když jsem tam, tak se to kvůli mně nevaří. Oni vědí, že by mi jich bylo moc líto :-(((

87
kanárek
Reagovat

86- Ty jsi houby drsoň :-) A nevíš aspoň jak se připravují? Jako špízy? Nebo jako holoubátka?(Holube promiň..)

88
Poštovní holub
Reagovat

87 – Myslím, že jako makrely. A kanárku, ať z tebe neudělám špízy!:)))

89
Mikesh
Reagovat

80 – to ta naše kolejní správcová taky, nebo mně to aspoň tak připadalo, a přesto si s tím – oprávněně, bo nějakého (nějaké) hocha (hochy) měla vždy v zásobě – nedělala vůbec hlavu. Takový Nebojfa by pro ní byla správná kořist, ta by jej odpanila, než by stačil vůbec otevřít pusu. Prostě některé seniorky na to maj. Pravda, jak u koho, s indiánem by si asi neporadila. Jenže ten ze sebe sexy sekáče jen dělá (resp. štáb mu přidělil tuto roli). Pokud mu Šklíba přijde lepší, jak jakákoliv z těch dvou, pak je praštěnej a ne sekáč.

78 – Ty si odporuješ, když si vybírám blízkého člověka, který se mnou zvládne i nesnáze (a nic jiného jsem neměl na mysli), pak už je v tom přece racionální kalkul. Neracionální je bezhlavě si vybrat jen z důvodu, že je holka pěkná.

90
Mikesh
Reagovat

Tak jsem se díval na diskuzi na iprimě a je to děs. U Staníka se urputně hádají o čemsi, co ostatním zůstává utajeno, u ostatních se v podstatě moc nediskutuje a tak jediná trochu smysluplná diskuze se nyní rozproudila i jelimana.

Ajdo, s tím predátorem budeš mít asi recht, ovšem jestli si dobře vzpomínám, nebyla to zrovna Simča, která litovala, že Jirka vyhodil tu maminu a ponechal tam bezzubku? A jak myslíš, že Jiříka zmanipulovala, aby vyhodil její největší konkurentku?

91
Ajda
Reagovat

90 Mikeshi,
ženská bodne soupeřku do zad s blaženým úsměvem, pak se otočí a tečou proudy lítostívých slziček. Hanka se trochu odrovnala sama, u jiné pomohl predátor a na poslední si taky brousí zoubky :-) Uvidíme, jak nám to naservírují.

93
Anonymní
Reagovat

92 Proč by přestřelili? Jsou to sice jen fotky, ale když je ochotná pozovat takto kdekoliv, určitě by ji nevadilo natočit nějaké porno, možná, že takto hledá příležitost. Ta druhá hvězda je má objevit u Michala?

94
Andy
Reagovat

93 Až tak anonymně jsem nechtěla.

95
Ajda
Reagovat

93 asi AndyS*,
domácí fotky nebo akty jsou jedna věc, ale pornoherečku si představím jinak. Pokud nemají v ruce video, které by natočila, přijde mi to od bulváru silně přestřelené. Jak můžeš soudit, co by jí vadilo nebo nevadilo? Kolik našich celebrit nafotilo akty a jako o pornoherečce si o nich nedovolí psát.

96
Poštovní holub
Reagovat

Já když jsem nervózní a ošklubu se, chodím taky pořád nahej.

97
Ren.
Reagovat

85: No sakra! Indián, a ta odhalená bude ta glamour ;-)

86: Podle mě je morče podobné chutí i přípravou králíkovi a ačkoliv jsem člověk kočičí, tak by mi těch morčat bylo líto (králíků taky).

Mikesh: Já ti rozumím v tom vybírání „chladný kalkul“. Pro začátek vztahů je lepší, když mají lidi na sebe čas. Takové to bytí spolu jen o víkendech a nebo když mají na sebe náladu je fajn, ale dozvíš se prd. Takže je ideální, pokud jsou na tom oba přibližně stejně a pak si např. nemusí vyčítat, že on ji živí na škole atd.

98
anja
Reagovat

92 no jo, přestřelujou i vzhledem k Oli. Přijde mi to už opravdu nechutné, když si berou do huby i mrtvou Oli. Nic proti bulvárním plátkům, ty jsou potřeba, aby naše celebrity měly reklamu, ale dvě nějaké obyčejné baby by měli nechat na pokoji, si myslím……..

99
Adéla
Reagovat

92 články úplně o ničem a k ničemu. Chudák Dája může pomalu chodit kanálama a jediný spokojený je Indián, protože je konečně „selebrita“ a každý den v novinách, dokonce víc než Bartošová.

100
Ren.
Reagovat

99: Ivet by mohla jet k Indiánovi na detox :-)

KE KOMU Z FARMÁŘŮ (+ SOUTĚŽÍCÍ ŽENY) BY JSTE JELI NA DOVOLENOU?
Mě by se jako místo pobytu možná líbilo nejvíc u Standy a jako paní domácí tam mít nejspíš tak Ivanu od Nebojfy.

101
Ajda
Reagovat

Ren.,
žádné kam by jste jeli, navrhuji, pokud někam jet, tak k Jirkovi. Vyhlásíme panáčkovskou akci Z-et, okkvp bude vedoucí výprava a zbytetek členové realizačního týmu, tedy pracovní četa ala JSSS. Kdo chce být Vilda?

102
Bazinga
Reagovat

101 – Vilda nic nedělá, jenom nosí kšiltovku, že? Jestli ano, tak já chci být Vilda :-D

103
okkvp
Reagovat

102 – ti nevím předsedkyně, zda to JSSS tak dobře sleduješ – Vilda tahá třeba starý nábytek ven a nový dovnitř, poponáší nářadí i jiné. A taky je obecní šašek – už se těším jak budeš po farmě poletovat třeba v kostýmu motýla Emanuela – viz díl 6 – moderní duše obrovského obýváku
:-))))
101 – být za Simonku či Kamilku zvládnu levou zadní, tak kdy jedem?

Není tu nějaká obdoba slovenského Modré z neba?

104
okkvp
Reagovat

100 – na dovolenou bych jela k Jeníčkovi – tedy ale jen do té „jeho“ vily v Bažantnici

105
Ajda
Reagovat

103,
no panáčkovské nebe :-)) Já bych brala roli Laděnky, koupím si gumáčky a budu se vám chichotat :-)) Jinak jsem ochotna vybrat v nedalekém Polsku patřičné množství umělých kytech.

106
anja
Reagovat

hehe, to je vynikající nápad! výprava k Nebojfovi! já si zamlouvám pozici výkonné manageeerky za práva zvířat!

a dodám i sílu na pozici sexkouče, pokud by nebyl zájem nějaké kolegyně semsvině odsud …. mám známou co má praxi v zaučování postarších paniců

107
okkvp
Reagovat

105 a anja bude za tu blonďatou, co má při natáčení zřejmě největší slovo.
Konkurs je nutno vypsat i na roli moderátora – doporučuji vybírat jen typy, kterým také pěkně sekne černá fuseklovitá čepice (jako Cejnarovi).
Ještě přemýšlím, zda bych to unesla, ale pokud budu řádně dopována, tak by mi mohl dělat parťáka Mikesh aka pan architekt Machač

108
Ren.
Reagovat

103 Ajdo, myslíš že umělé kytky jsou to jediné, co potřebuje Nebojfův statek k dokonalosti?
A pokud tam jet, tak s vlastním stanem, spacákem a nejspíš si kolektivně objednat Toitoi budku :-)

109
Adéla
Reagovat

Místo kytek vemte bagr!

110
okkvp
Reagovat

108 – Feng-shui přece!

111
Evik
Reagovat

101
Jela bych taky… A muzu ridit bouraci bagr? :)

112
Ren.
Reagovat

109: feng-shui bagr a celé to zredukovat :-)

113
Ajda
Reagovat

Ren.,
moje favoritka Fritz bez uměliny ani ránu, teda přestavbu :-)

Anjo, my dohlídneme aby mu na stěny mrskli tu správně bílou barvičku.

114
Bazinga
Reagovat

103 – aha, tak odvolávám :-D.
mmch. Ajdo super rekap, díky! :-)

115
Ren.
Reagovat

Nutné info před výjezdem:
Bodalka stájová (Stomoxys calcitrans)
– přenos různých nemocí;
– napadají nohy a břicho koně;
– vznik uzlů a krust.
Kde žije:
V budovách a stájích;
vajíčka kladou do vlhké podestýlky nebo hnoje;
larvy se mohou vyvíjet také na pastvinách ve špatně uložených velkých balících sena.
Obrana (pro chov koní):
Používání repelentů a insekticidů na nohy a břicho;
– management sena, slámy a podestýlky;
– ošetření budov insekticidy, rozvěšení lapačů much.

116
okkvp
Reagovat

113 – No jasně – Simonka (fritz) je jasná volba, tady oltáříčky musí být.

117
Ajda
Reagovat

116,
s oltáříky to v tomto stavení vidím velmi pozitivně. Pokud pochybí dekorace, třeba vypomůže Laa ze svých zásob.

118
anja
Reagovat

107 okkvp, za práva zvířat jsem ochotná si nasadit i blond paruku :))

119
okkvp
Reagovat

114 – to mi ale fakt mrzí – ty bys emanuela totiž určo dokonale zvládla, ale je pravda, že ten převažující Vildův tupý výraz pologramotného debila by ti šel už hůř ;-)

120
Evík
Reagovat

Takový nájezd na kamarádky Bodalky? (To zní jak Bohdalky… :) ) No nevím, jestli nás Jiřík nevyžene… Víte jak mu holky zatočily s jeho kamarády… Žádný chlap nemá rád, když mu jeho drahá polovička zakazuje nebo dokonce vyhazuje kamarády z baráku… Aby se nezabejčil…

121
Evík
Reagovat

Plánujete osvobozovat kravičky? Mohli bychom zařídit nový den do kalendáře… Dubnové povstání a osvobození Nebojfových kraviček (nebo spíš hospodářských zvířátek, měl tam i kozy…)

118
A půjdem na to v blonďatých parukách? :)

122
Ren.
Reagovat

120: Chudák Nebojfa, kamarádi z domu pryč, a semetriku do baráku.

123
Bazinga
Reagovat

120 – co by nás vyháněl. Přineseme brožury… :-D

124
Ren.
Reagovat

120: a společně se pomodlíme nad třezalkovým čajem

125
Ajda
Reagovat

Nějak jsme v tom nadšení zapomněly – kdo to zafinancuje? Sponzoři, nebo úvěr na 17 let se splátkou…. :D

126
Ajda
Reagovat

Blesk asi četl moji 92 a změnil nadpis článku, už tam není žádná „pornoherečka“.

127
aknadar
Reagovat

Tak vážení, Dája se kdysi pokoušela „vošustit“ toho mého, podotýkám, že jí tehdy bylo 40 a jemu 23…prý naštěstí odolal :-) a pěkně zíral, když ji viděl v TV. Od té doby se mnou farmáře sleduje :-)
Simonu nechte, aspoň je nějaká akce. Zdá se mi k neuvěření, že se Nebojfa snaží zaujmout ženskou a nasadí si takový klobouček jak by jel na rýžové pole. A naprosto k neuvěření je, že by někoho sexuálně přitahoval.Morčecí máma mi hrozně chybí,ten její vyhazov mu měl štáb rozmluvit.
Michal je trubka a tu kočku,co vyhodil,lituju,je to trapas.

128
Poštovní holub
Reagovat

125 – Kníže. A mně blond paruka nesluší, takže letím „bez“. A budu deratizační četa.

129
koc
Reagovat

muze mi nekdo vysvettlit co to tam Nebojfa stavi ve staji z toho hnoje ? .. nebo ceka az se tam vylihnou cervici a ty hromady hnoje odejdou ? .. nejak tomu jeho hospodarstvi nerozumim :( .. kdo jo at zvedne nohu

130
Poštovní holub
Reagovat

Musíme pohlídat, kterým směrem půjdou! Jo, a když zvednu nohu, spadnu. Nejsem čáp.

131
Evík
Reagovat

130
Kuva, holube, to chce tréning!!!

Uvědom si, že když jenom pomyslíš na kamarádčina vysportovaného manžela, tak už jsi zhřešila a musíš si urvat úd!!!

Viz. Lojza 21

Já už mám taky jenom jednu ruku a odřené břicho a nestěžuju si!!! ;)

132
Evík
Reagovat

129

Taky jsem nad tou stavbou přemýšlela… Mohla by být třeba tímto:

1) Sídliště pro kamarádky Bodalky
2) Měkčí lůžko pro Simonu
3) Hnojivo na pole očekávající teleportaci
4) Sázka s ostatními farmáři z okolí o největší hromadu hnoje ve chlévě
5) Budoucí podpěra stropu
6) Díky hnilobným procesům nárada přímotopu
7) Prostě ho to nebaví kydat a vyvážet postupně

133
kanárek
Reagovat

Teda, nevím, jestli jsem to dobře pochopila…vy opravdu chcete napřed bourat a pak teprve krematoriově pofricovsku zdobit?-) Neměl by být postup opačný? Aspoň okkvp by měla mít zkušenosti :-)

134
Evík
Reagovat

127
To máš tedy doma hrdinu… :) A jak se mu podařilo jí vysmeknout? Taky jí musel něco zlomit (srdce)? ;)

To je hrůza ty čtyřicítky… Sodoma Gomora :)

135
Poštovní holub
Reagovat

Eviku, ty sis odřela břicho, jak ses schovávala před chodícími hromádkami Jirkova hnoje?
Já si teda ruku urvat nemůžu a křídlo neobětuju. Nohu si taky urvat nemůžu, protože nemám balanc. Jo, a úd si taky urvat nemůžu. Zůstanu celej a budu myslet na blbiny.

136
Poštovní holub
Reagovat

132 – Ještě by to mohl být příkaz vyšší instance.
133 – Já jsem tayk pro, napřed to ozdobit, oslavit a pak to zbourat. Mám jednu technickou otázku…Jiřík bude při akci kde?

137
Poštovní holub
Reagovat

A už vím.Bude pod hromádkou hnoje!

138
Evík
Reagovat

136
Bude žnout nejvzdálenější a největší louku…

Nebo na mši…

Otázka je, kde bude stará mama a sestra… :)

139
okkvp
Reagovat

Málo sledujete JSSS – jasně, že se zdobit oltáříčky budou až po vylepšení Nebojsova bydlení, pak teprv bude plakat a modlit k nejvrchnějším autoritám – šak mu postavíme sen

140
Evík
Reagovat

135
Ale prosím Tě, koukla jsem na film Sedm statečných a bylo ze mě torzo… :)

141
Poštovní holub
Reagovat

139 – Mohl bych mu properforovat zobákem jednu stěnu, postavíme za to lampičku, no a už nebudeme ani muset bourat, shoří to samo.

142
Poštovní holub
Reagovat

140- Tak koukej na Standu, na to holé břicho a nožky, nebo na Indiána – no a ono ti to zase všechno přiroste.Myšlenky budou veskrze mravné.

143
kanárek
Reagovat

140- Evíku- to by byli farmáři :-)

144
kanárek
Reagovat

143- jsem napsala blbost… jestli ta jejich přitažlivost nesouvisela s tím, že nebyli farmáři :-)

145
kanárek
Reagovat

Nevšimli jste si někdo v ukázce na příště, která blondýnka to tam tak hrůzostrašně povlává chudinka kolem koňského hřbetu?

146
Lojza
Reagovat

90- Mikesh
„…se urputně hádají o čemsi, co ostatním zůstává utajeno…“

Od počátku jsou podstatou každodenní diskuse potištěné papírky výšky 74mm.

147
Lojza
Reagovat

145
Generálka Johana.

148
Ivana33
Reagovat

145: Johanka se zřejmě rozhodla Jeníkovi dokázat, že sama nezkrotná zkrotí nějakého polodivokého koníka. A asi to nedopadlo dobře.

149
kanárek
Reagovat

Též jsem ráda, že je LaaLaa hráčka… vlastně obě Nebojsovky…. jinak bychom koukali na polorozpadlou chajdaloupku s původním osazenstvem. Sice by to bylo reálnější, ale smutnější.

150
okkvp
Reagovat

Mně furt vrtá hlavou reakce rodičů Mladýho – už jsem si to dokonce pustila i znovu. Skoro mi přijde, že maminka byla nejvíc zklamaná, že to mladej nedokázal ututlat a hotelové radovánky na něj prdly, na zjištění, že bylo všecko, vypadala spíš potěšeně ;-)
(tedy samozřejmě v té verzi, kterou nám tv servíruje)

151
Evik
Reagovat

Nepripada vam, ze v tech RS je to samy uraz? Zlomena zebra Daji, rozbita hlava bez helmy, tusim Jindrisky u Michala, priskripnute prsty do okenniho ramu u pana zastupitele, co se zamiloval do charakterni Jany, nespocet zlomenych srdci a jedna vaginalni mykoza… A urcite dalsi, na ktere uz jsem zapomnela… Prihlasit se do RS je hodne riskantni podnik… ;)

152
Evik
Reagovat

150
Jj, mamka vahala nad tim, jestli ma mit radost z toho, ze ma doma rozsevace, nebo byt spatna z medialniho obrazu synka, a ze jedna slecna pofrci domu…

153
okkvp
Reagovat

152 – tatík vypadal klukovým rozsévačstvím vysloveně potěšen :-))

154
Mikesh
Reagovat

Samo, že tatínci jsou potěšeni, že kluk není nemehlo (stejně tak jsou zhrozeni, pokud se totéž stane dceři). Maminky dají dost na bonton a kloní se ke staromilským názorům, že nejlépe snad až po svatbě. Nemluvě o pocitu, že jim tu nějaká cizí ženská bere syna a bůhví čemu bude chudáček nakonec vystaven. A vinna je pochopitelně ta cizí, to mamince nikdo nevyvrátí.

155
Andy
Reagovat

95 Ajda – fotku Dáji ve výtahu nepovažuji za nějaké domácí fotky, které unikly do médií, je to fotka přibližně z doby natáčení FHŽ, takže v tom vidím záměr, ale samozřejmě je to můj názor, stejně jako to, co by jí vadilo nebo nevadilo. Titul „pornofarmářka“ mi až tak nevhodný nepřipadá, titulky bulváru jsou vždy přehnané, ale v článku ji nijak neuráží. Účastnící se mohou dočkat ještě daleko horší prezentace, ale to jej jejich riziko. Dája mi rozhodně nepřipadá jako nějaká naivka, která by o tom nevěděla.
99 Adéla – nevím, proč by měla Dája být chudák a pomalu chodit kanálama. Rozhodně se nemá za co stydět.

156
Adéla
Reagovat

155 – no já bych se styděla, že jsem nahatá v novinách, ale jí to možná dělá dobře. Jinak souhlasím, že na svůj věk vypadá výborně.

157
Ajda
Reagovat

Andy,
mně je Dája ukradená, ale pokud nafotím fotky kdekoli, nejsem hned pornoherečka. Michala z HSTM byla v podobné situaci a neoznačili ji tak. A hlavně, proč ji nazývat pornoherečkou u článku, který je o tom, jak nabízí pomoc kamarádce. Nikde ani slovo, že ji lákala natáčet péčko. Jednoduše mi nešlo o Dáju, ale o to, jak bulvár přehání. Však odpolede už byl článek přejmenovaný.

158
Jonatána
Reagovat

85 – tedy, poslední fotka tvrďáckého správňáka indoše mě rozesmála nahlas. Jsem v práci a nic vtipného bych dělat neměla, tak to bylo zvláštní :-)))))))).
92 – souhlasím. Bulvár je bulvár, bohužel a každý účstník RS musí počítat s tím, že se ocitne v titulcích, které nebudou extra lichotivé, zato čtivé. Je běžné, že titulekje skandální a v článku nic. Proto se kouknu jen někd na Super, když rozbalí seznam aněco mě tam zajme. Peníze bych za to nedala. Ale další hlubovká pravda je, že pokud by to lidé nehctěli, nebude se to vydávat. Takže…asi se Čechům bulvár líbí. Ráno v buse má Plesk každý druhý.

159
mila
Reagovat

tedy – ta informace, ze Jirik (Ekosedlak) se setkal s Busakem a maji na facebooku spolecne fotky, tak ta se mi moc libila:-) konec koncu, mohli by hospodarit spolu, kluci, ikdyz vira to asi nepovoluje..?..:-)

160
kanárek
Reagovat

159 mila- Hospodaření rozhodně ano! :-)

161
Iggy
Reagovat

Na natáčení nesmí chybět slivovice – rozhovor s kameramanem
http://www.facebook.com/vianostra.cz?ref=tn_tnmn

162
Ajda
Reagovat

160, 161 Iggy nebo snad Maxmilian,
nic proti promu stránek, které už jsou i tak dost profláklé, je totiž evidentní, že mají souvislost s Primou a jejich ofikem, kde jakýkoli odkaz na NAŠE stránky okamžitě zlikvidují! Na jejich úroveň se nesnížím, ale chtělo by to změnu, nemyslíte?

163
ursonka
Reagovat

pro xmen:sama jsi ubohá,tak co na to čumíš?a vůbec všichni,stačí přepnout na jiný kanál a nemusíte to sledovat ne?

164
ursonka
Reagovat

a co se navážíte do Michala?Když jsu holky blbé a vyspí se hned druhý den s klukem tak co to o nich vypovídá????Kačeny,které pro majetek udělají všechno !!!!

165
Ajda
Reagovat

164,
ono ani tak nejde o to vyspání, ale o to, jak se pak zachoval.

166
Sorbon
Reagovat

@aknadar: Ale nepovídej, jámám úplně opačné info.Vnucoval se tak dlouho, dokud jej nevzala na milosta nerozdala si to sním, jako odvetu, svému životnímu příteli, který je v té doběš začal podvádět.Takře ukončila svůj dlouholetý vztah a tomu Tvýmu kašpárkovi kopla do P……, posloužil pouze jen jako nástrj na pomstu.Chudáček byl z toho tak špatný, že prosil a žadonil a nechápal proč ho nechce………holt byl to ještě mladý a hloupy hošík, kterému nedošlo, že by l pouze zneužit pro pomstu.

Přidat komentář