Panáček v reality show

Hotel Paradise (2.4.) Natálie do hry vrátila vyřazeného Nika, ač nechtěla

3. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3958 w=420]

Tak včerejší vyhnání z ráje Hotel Paradise bylo přeci jen o mnoho zajímavější, než se zdálo z pátečních ukázek. Holt, štáb umí vodit za nos nejen soutěžící v této reality show, ale také už i samotné diváky. A necháme se vodit rádi, o tom žádná. V závěru včerejšího sestřihu bylo odhalen návrat jedné z vyřazených soutěžící. Zkrátka, nikdy nevíš, co se stane v ráji.

Leo s Nikem jdou ze hry

Hned na úvod bylo divákovi nabídnutou Vyhnáni z ráje. Produkce nepochybně tušila, že tím už nikoho neohromí, neb již z pátečních ukázek bylo jasné, že vypadne Leo s Nikem. Za zmínku jistě stojí fakt, že při tomto vyřazování se jako největší hráč ve smyslu strategie projevil Viktor.




Dobře vycítil atmosféru v Hotelu Paradise, že Lea nechce zachránit žádná ze soutěžících kromě Nely a k té si Leo stoupnout nemůže. Proč toho nevyužít a tedy si nestoupnout k té stejné dívce, jako si stoupne Leo? Tato strategie se vyplatila, neb Niki se skutečně rozhodla pro Viktora. Proč se taky rozhodovat pro někoho, kdo ji už několikrát urazil ve smyslu, že není její typ, aby ji včera ve vyřazování zdůvodnil, proč zrovna ji, že ona je tam pro něj nejvíce. Leo Leo, tomu jsi snad včera nevěřil ani ty sám.

V druhé trojici se musela Jana rozhodnout mezi Romeem a Nikem. A ač by tam nepochybně chtěla oba, vybrala si Romea, přeci jen se s ním během předešlých několika dní více než zblížila. Nela s Niki si dokonce myslí, že Romeo jí už i sáhnul na kačku :)

Nová soutěžící Natálie Šestáková a její volba

[singlepic id=3959 w=420]

Vynechjme následujících několik takřka až desítek minut plných emocí, výčitek, slzavých údolí, kdo je vinnen vyřazením Lea s Nikem a přesuňme se k nové soutěžící a daru, který ji dal na začátek jejího pobytu v Hotelu Paradise štáb.

Novou soutěžící je Slovenka Natálie Šestáková o které si toho povíme více někdy později. Nyní se soustředíme na dar, který dostala. Moc, rozhodnout, kdo se z dvojice vyřazených vrátí zpět do hry. Už její popis mužského ideálu (snědý, potetatovaný) naznačoval, že bude chtít Lea a taky chtěla.

Ten však už nechtěl prodlužovat své trápení v ráji a rozhodl se ze hry odstoupit. S Natálií tedy do hry opět vstoupil svalovec Niko.

Hrdličky Romeo s Janou dovrkají, vrací se Klaudie

[singlepic id=3960 w=420]

Produkce si na závěr do upoutávka na úterní díl připravila opravdu luxusní chuťovku. Vrací do hry již vyřazenou Klaudii, což vzbudí emoce snad ve všech. Pár Jana s Romeem se dle upoutávek kvůli tomu rozhádají, neb Romeo musí řešit dilema zda zůstat s Janou či jít za Klaudií a Nela s Niki dle fotky (uvozuje tento článek) nemají slov. Uvidíme již dnes večer, co se zase stane v ráji jménem Hotel Paradise.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 67
1
Není tam na dlouho
Reagovat

Ta Klaudie tam bude jen jako host, zase odfičí.

2
Hooper
Reagovat

Taky mě to napadlo.

3
haha bimbi
Reagovat

chachá, já to sleduju jen zpovzdálí, ale ty dvě na fotce nahoře (nikola a niki? trochu se mi pletou :-) jsou dvě největší trubky. A ta blondýna (niki??) je ještě ke všemu dost ošklivá, má neustále zlostný a arogantní výraz v obličeji. Tak zrovna těmhle dvěma ten šok s navrátilkyní moc neboli semsvinsky přeju :-DD

4
Macík
Reagovat

1)…hmm, vono je to asi účinnější, proletět tam jako kometa, narušit vztah a finýto…

Reagovat

Neni tam nadlouho (1) nejsem stejného názoru. Nepochybně tě zmátlo, že kdoví proč Gavriely (ta co se tam objeví 1x týdně, dobrý kšeft :) nazývá soutěžící hosty. Klaudie bude regulérní soutěžící, je otázkou, zda se chytne, či poletí tak rychle pryč jako poprvé.

Lidská paměť je krátká, ale já si pamatuji, že byla nudná a nic Hotelu Paradise nedávala. Jediné, proč se vrací je „rozstřelení“ hrdliček Romeo – Jana.

Nebo že by snad další oběť pro Tomáše?

6
Elko
Reagovat
7
oto
Reagovat

me by spis zajimalo co vyhrala za veliku moc ta jana za tu soutez vyvrhel hotela kdyz tomas mel imunitu tak ona taky asi bude mit nebo bude rozlosovat pri parovani ??nebo hned nekoho muze vyradit?no snad se to dozvime..

8
RAINMAN
Reagovat

Klaudie se do Hotelu vrátí jako normální soutěžící. V US verzi se takto vraceli, dokonce i ke konci soutěže, ale to už fakt jenom jako hosté na dva dni pobytu.

Klaudie je zajímavá jenom tím, jak se směje. A určitě není inteligentnější než ostatní. Určitě teď bude chodit po Hotelu s nosánkem nahoru, protože si bude myslet, že ji do Hotelu vrátili, protože je tak super moc zajímavá… :-D

9
anja
Reagovat

8 však o to jde, že si to bude myslet, na toto téma očekávám zápletku :D

zatím mne Klaudie pobavila jen tím, že by si Romeo kůli ní vzal půjčku

10
anja
Reagovat

6 Elko, darebáku, že ty se už nemůžeš dočkat jak se Janě příchodem Klaudie porovná na ksichtíku ten její rozšklebený úsměv :DDD

11
Macík
Reagovat

…u Nely mne ještě fascinuje …její slovosled…*naštěstí mám ještě ho*…netuším, jestli je to brněnský slang ???

12
Megis
Reagovat

No nevím, mně ten slovosled přijde v pořádku (ne, z Brna ani okolí nejsem), nevím, jak by to měla říct jinak, aby zůstala stejná pointa

13
Macík
Reagovat

12) jj, špatně jsem se vyjádřila, slovosled je v pořádku…

14
Megis
Reagovat

:)

Jinak já se na Klaudii těším, konečně by se mohla kamera začat věnovat někomu jinému, než Nikole s Nelou, kterých mám už plné zuby; s takovým protěžováním bude Nikola fakt „slavná“ :-D Třeba taková Lenka nedostala vůbec žádný prostor, což je podle mě docela škoda, asi je moc normální…

Reagovat

oto (7) to máš pravdu, výhra pro Janu byla v sestřizích zcela utlačena do pozadí. Je otázka, zda se k ní někdy produkce vrátí :))

Rainmane (8) dle mě tam Klaudie rozvíří vody především tím, že donese soutěžícím pohled z venčí. Jak je HP vnímáno v ČR SR a že to nejsou rozhodně takové celebrity, jak si myslí :)

16
dessin
Reagovat

vsem, komu by se Jirka Pomeje libil lepe nez neschopna Gavriely:

http://www.facebook.com/JPdoHP?skip_nax_wizard=true

17
chacha
Reagovat

14 Lenka neřeší, stejně jako neřešil Leo, Viktor, či v jistém období Romeo… bohužel produkce nemá jiný ověřený způsob, jak jim dát prostor, než vytvářet příběh z kutí piklí, které jim pak „překvapivě“ zboří. Tito lidé samozřejmě zajímaví jsou, ne však pro vytváření příběhu, který prodává :)

18
oto
Reagovat

tim padem se uz nevrati martin rybka -ale muze se vratit mato ,a diana-ani vierka ci zuzuna se uz nevrati-protoze nas ceka jeste takych kolem 70 dni duben kveten -kolem cervna finale tak druhe pulce dubna se zastavi prichod lidi a budu se kosit jeden podruhe bud 11 lidi jeden hlas nebo jako par hlas a ten par s nejvetsim poctem hlasu konci.a jde do poroty..ktera rozhodne o vyherci.

19
peto
Reagovat

myslim ze lidi ani neznaji meno lenka..v hotelu kdyz ani za cele dily nepovi 3 vety a kdyz jo tak ze je rocky strasne simavej na ni a hodni a ona je snim spokojena.ale ze by divak videl jak tedy je na ni hodni a simavej a pozorni to uz nejak nevidi…pribeh vede jana a romeo -nicky a sem tam viktor ktery je prej taky nejak na stejne vlne jak nicky ale ze by nejak moc mluvil a nejak se projevil moc ne .a nela to je pribeh sam pro sebe mozna ji to prestane bavit a odejde sama ona uz to nasla co chtela -a bez kamer svuj pribeh muze dokoncit ci o nej pokusit .aby sel nejakou cestou.

20
Macík
Reagovat

18) v pravidlech / nepravidlech…je snad klauzule, že ten, kdo je vyšoupnutý z HP za porušení pravidel, což jsou Rybka, Zuzana a Viera…mají smůlu a do hotelu se už nemohou, právě za to porušení, vrátit…

21
XMAN
Reagovat

Tak Rybka mi tam rozhodně nechybí. Byl takový pasivní a podle mě i docela jednoduchý stejně jako Maťo. těch škoda není. Viera ta patří do úplně jiného ústavu než je Hotel Paradise. Zuzany je škoda.

22
Adéla
Reagovat

Však on štáb Lenku brzo zviditelní. Naznačují, že Nikovi se líbí, už to dokonce řešila i Nela s Nikolou. Stačilo by dát Nikovi za úkol, aby řekl Nikole, že jako žena ho vůbec nepřitahuje. To by holka podruhé nerozdýchala. I když teď pěje chválu na Vikouše, tak možná má nového favorita. Viktor se mi jako intrikán líbí, má je všechny na háku a tahá za nitky….

23
koc
Reagovat

Lence se líbí čokomuži .. stab by musel dodat nekoho cokoladovejsiho nez je nynejsi polokubanec

25
J.
Reagovat

Já jsem tedy rád, že se Klaudie vrací proto, že předtím nedostala moc prostoru, a může se ještě projevi. Byl jsem rád, že i Niko je zachráněn Natálií (byť nedobrovlně) protože mi tam přijde fakt jediný rozumný (8 – 10ti letý rozdíl orpoti valné většině obyvatel HP je, se mi zdá, znát).
Co se těch střihů týče, myslím, že jsou opravdu někdy dost zvláštní. Diana na Jojce řikala, že dostala dvě upozornění, že nespí na svém pokoji (já nevím ani o jednom), Zuzaně přišlo třetí upozornění, že nerespektuje štáp (o předchozích dvou taky nic nevím) a Vierce nepřišlo nic. Ovšem dle střihu. Ví někdo, zda jí třeba taky neupozornili? No třeba ne, ale je to sestříhané tak, že takové věci vůbec nevidíme. Stejně tak by mě zajímala výhra Jany za outsiderku hotelu – jestli nebude mít příští týden imunitu, tak by to bylo nefér, vzhledem k tomu, co vítězství té ankety vyneslo Tomášovi.
Je pravda, že Lenka jako by tam ani nebyla, ale zas věřím tomu, že jestli ona tam zatím moc nemluví, tak není co ukazovat. Taková Niki mluví pořád, proto jsou jí ty denní rekapy plné. Někdo sice píše, že už to leze na nervy, ale zas kdyby tam nebyla, tak co by tam stříhali, když nemají soutěžící úkoly ani žádné povinnosti. Koukat na to, jak leží v postelích a spí, nebo se opalují, by bylo dost o ničem…

No a jen na malou obranu těch soutěžících – já docela chápu to, že ty odchody ty soutěžící prožívají. Když si vzpomenu na letní tábory, trvaly 14 – 21 dní a na začátku člověk nikoho neznal a ke konci mu bylo často líto, že se se svými „novými kamarády“ loučí. Jako dnes je to jiné, jsou mobily a tak, ale ty lidi tam jsou bez tv, mobilů, internetu a jsou spolu každý den, už nějakých 20 dní, tak si na sebe asi taky dost zvykli… A své dělá i to, že nesmí nikam, jsou jen zavřený v té krabici jménem HP.
Jinak bude to trvat do začátku července. Řikali sice, že jim zbývá ještě 70 dní, pro ně je to sice 10 týdnů, ale pro nás je to 14, jelikož u nás to jde 5 dní v týdnu a ne 7 a vyřazování je vždy v pondělí (pro ně každý 5tý den, pro nás jednou týdně).

26
J.
Reagovat

štáb samozřejmě z B – nechal jsem se trochu unést :oD

27
Ad Niki
Reagovat

Mě se líbí, jak tu každej píše že je Niki hloupá slepice. Když se to tak vezme, zas tak blbá nebude. Kryje si záda tím, že chce být se všemi za dobře, takže pak má šanci, že si jí vždycky nějaký chlap nechá jen proto, že je lepší ona než nic. A taky se zbavila Lea, který s Nelou tvořil docela silný pár, jelikož by se k sobě pořád vraceli, když by to pravidla dovolily. Takhle je Leo fuč a na facebooku lidi psali, že už Nelu viděli v Praze, takže ta asi vypadne hned příští týden, takže silný pár je ze hry

28
Macík
Reagovat

J. …já je teda chápu, že bulej, když někdo odchází, páč já taky bulím, no a můj tvrdolín se taky diví, proč všichni bulíme ???

29
J.
Reagovat

Mě právě taky přijde, že ta atmosféra a ten prožitek – může zapůsobit i na člověka u tv, stačí když je trochu empatický – natož, když jste tam přímo u toho na živo. Proto bych to zas tak neodsuzoval

Jinak musim říct, že Nela mě včera pobavila tou hláškou: Brno je vesnice :o))) (Někdo tu psal, že má jen ZŠ, ale tak to se snad probírá i na ZŠ, že tři největší města ČR jsou Praha, Brno, Ostrava) :oD

30
Macík
Reagovat

27) každej to nepííše…to teda ne, ne, ne :-) Nikolka je sice takovej připínáček, ale hra je hra :-D

31
anja
Reagovat

30 Klíšťátko sedí líp :)))

32
Macík
Reagovat

J…mně teda dojímaj i zprávy :-D …si dělám trošku zadel ..ale, jak píšeš, tam v tom uzavřeným prostoru si na sebe zvyknou, někteří až moc…a je to :-)

Brno je krásný, jezdím tam na motoGP…ale Praha má víc těch *selebrity* možností…sice nevím, co má v plánu, ale je fakt, že se ZŠ má téměř nulovou šanci….takže se musí jedině dobře vdát, nebo být slavná…:-)

33
Macík
Reagovat

anjo…klípátko, klíšťátko, přípínáček…jmelí :-DD

34
J.
Reagovat

32 – Je sice fakt, že v Praze asi víc možností je, ale zas každý kdo se objeví v tv, si nemůže hned myslet, že bude slavnej. Max bude chvíli známej nebo se za ním otočí lidé na ulici, ale krom bulvárních plátků asi moc tyhle lidi nemají nějak šanci v showbusinessu uspět. Kdyby tam zpívali nebo předváděli nějaký talent, tak možná :o) Ale takhle? Maximálně půjdou na večírek, kde se někoho chytnou. Ale zas kdo by je zval na večírky, po tom, co tam někteří předvedou :oD

35
XMAN
Reagovat

Já myslím že Nela je typická zlatokopka, která si to bohatství prostě vypíchá, ať už u Lea nebo u někoho jinýho….to je ostatně podle mě i zdroj těch jejích hezkejch hadrů a podobně…dokud budou existovat bohatí idioti kterým jde jen o jedno a jsou do toho ochotni investovat cokoliv, budou existovat i tyhle mrchy zlatokopky…

36
Elko
Reagovat

Spoločne natočia s Leom nový klip na JÁ VODKA II. a hneď budú všetci „selebrity“ :)

37
dishy
Reagovat

To je ten dnešní český šoubyznys, ostatně i světový. Kdy stačí objevit se v televizi apod. na pár dní a každý má pocit, že něco znamená a něco dokázal…Viz. VV, kdy byli na každé akci a chvíli se o nich mluvilo…:-) Nela si zřejmě myslí, že to sleduje milion lidí a třesou se, až jí v tom velkoměstě potkají :-) Proto ta chuť po Praze, kde jinde zužitkovat 3 týdny v HP :-D

38
MajaK.maja
Reagovat

Řekla bych, že Niky včera stoprocentně potvrdila, že ji Leo odhadl naprosto přesně: kam vítr, tam plášť. Co jí kdo nakuká, tím se řídí, tomu věří, to opakuje a podle toho se chová. Občas přemýšlím, jestli je geniální stratég nebo jenom hloupá husa, která má prostě štěstí, a stále častěji se přikláním k té druhé variantě. Nela se pěkně pokusila pokazit vztah mezi Niky a Nikem, možná na oplátku, i když nelhala, někdy stačí říct „jen“ pravdu (o tom, že se Nikovi líbí Lenka). Sem zvědavá, jestli taky Nikole řekne, že Niko řekl, že se mu sice Lenka líbí, ale stejně chce rozhodně zůstat s Niky (i když je pravda, že Leo to taky ze začátku tvrdil :-)). Ta nová Natálie buď dostala příkaz štábu nebo je úplně blbá, když po těch odpovědích stejně vybrala Lea. A pak sem nepochopila, proč se Leo snažil, že by ji za týden podržel, počkal, až si ho vybere, a pak to vzdal…

35 – Holt, kdo umí umí :-) Nám hodným holkám pak nezbývá než tiše závidět.. nebo žasnout :-)

39
Hooper
Reagovat

A zase sláva do hlavy. Po tejdnu v soutěži.:)

40
koc
Reagovat

Nika uz zase dela blablablabla :(

41
Hooper
Reagovat

Michalova šerpa s nápisem Skokan je taky dobrá.

42
Elko
Reagovat

39: jj, tiež som sa pousmial ako řešila slávu :)

43
Lucas
Reagovat

s tou slávou mě taky dostala :D a pěkně mě Nela už štve, jak komentuje ostatní, vůbec si nevidí do huby, ona je tam nejhorší :D a jinak je mi líto Jany a Romeovi vůbec nezávidim.. a Nikola je taky čim dál horší, jak si myslí, že všechno ví :D

44
Hooper
Reagovat

Mě Jany líto není, já jí v podstatě pozici křena přeju.

45
Hooper
Reagovat

Tlúkot srdca 200 na 600!!

46
Bobby Brown
Reagovat

Hoďte na tu Niki deku! Už zase řeší a chce hrozně pomáhat. Opravdu se nedivým, že se jí ostatní v reálu vyhýbali, jak sama vzpomínala.
Ta se měla narodit dřív a být dohazovačka, nebo něco takového. To by jí sedlo.
Ze zkušenosti před takovými lidmi, co mají potřebu ‚pomáhat‘, zdrhat a honem.

47
Juchna
Reagovat

Tak to vypadá, že Klaudie se nám stává nejzajímavější holkou z celého pořadu. Pro mě bylo doslova potěšení poslouchat co říká, je to fakt inteligentní a vyrovnaná baba, a navíc taky fascinující, to její tango s Romeem bylo parádní!
Romeo je zbabělec, copak si neuvědomuje, do jak ponižující situace Janu dostává, když ji na rovinu neřekne, jak se věci mají? A i když Nikola byla dnes totálně na proplesknutí, v tomto má pravdu – čím dýl bude váhat, tím víc vše jenom zhoršuje a blamuje se. Řekla bych, že Jana je dost inteligentní, aby celou tu situaci pochopila a vzala normálně. To si Romeo fakt myslí, že když bude s Janou z lítosti, že pak bude vše v pořádku?
Ale zas chápu, že to byl pro něho dnes fakt šok a stres, tak ho nechci odsuzovat, ale moc bych za to nedala, že nakonec mu obě holky dají košem frajerovi.

48
Hooper
Reagovat

47: Naprostý souhlas.

49
Lucas
Reagovat

To já mám Janu už od začátku vcelku rád a jediná mi tam nějak nevadí, takže doufam, že to nějak vyřeší :) jinak na Lenku se taky těšim, vypadalo to, že má něco proti Nele a Nikole, tak se mi to líbí :D

50
Elko
Reagovat

ja som taký rád, že Niki je stále vo forme a stále řeší a řeší :D

51
anja
Reagovat

chudááák Rooomeoo :DDD

Nikol je fakt dáreček k pohledání jak si vzala Romea, který měl už tak dost, na kobereček a začala do něho klavírovat ty svoje RADY… Nikol je přesně ten typ člověka co ho vyrazíte dvěřma, vleze oknem, vyrazíte s ním okno a ona vleze komínem! a vždycky s těmi spráááávnými kamarádskými úmysly……. MILUJU NIKOL!!! NIKOL z hotelu Ihned NA HRAD!!!

52
Bobby Brown
Reagovat

Teď začínám pomalu věřit, že před týdnem dostal Romeo za úkol sbalit Janu, protože s návratem Klaudie to dává smysl.

53
anja
Reagovat

52 kruciš a kdy se to proflákne už konečně??? :-O

54
Bobby Brown
Reagovat

51 – anjo, já z ní chytám nerva i přes sklo. V reálu bych jí snad vzal baseballkou. Ona je fakt příšera!

55
Elko
Reagovat

51: jj, ona by mala vstúpiť do politiky :-)

Myslím si, že kto bude s kým aj tak vyrieši produkcia s nejakou tou úlohou :)

54: :D ale, no ja by som ju počúval celý deň…

56
Hooper
Reagovat

54: To jsi slušnej duševní masochista:)

57
Juchna
Reagovat

Moc se těším na zítřejší díl, kdy se konečně projeví Lenka. Hezky se nám tam ty poměry promíchaly, slípky Nela a Niky začínají panikařit. :-)

58
anja
Reagovat

54 Bobby, v reálu ji nemáš šanci potkat, ona je naprosto vzácný a ojedinělý genetický úkaz :)))) užij si ji, já si ji užívám na max!!! :)))

59
Elko
Reagovat

Lenka vs. Niki & Nela… tu bude podívaná, teším sa :)

60
Hooper
Reagovat

Jojo, vypadá to, že Lenka půjde proti Niki. Tak snad se konečně projeví, zatím tam byla do počtu.

61
anja
Reagovat

57 mňo tak na tuhle dívčí válku se těším :D Lenka pokerface a Niki bulí

62
Elko
Reagovat

status na FB pobavil :D

Zdá sa, že pomaly v HP začne platiť porekadlo: „Za všetkým hľadaj Nikol“ :))

63
Juchna
Reagovat

Bohové, a ten výstup Nely a Dutohlava před kamerou, to bylo taky něco! :-))) „Leo nastavil laťku, a já se jí nebudu vůbec snažit přeskočit“, co tím vlastně chtěl říct? Dokázal to někdo z vás rozluštit? Jako že Nelu o**ká jenom malinko? A Nelin zarputile nasraný výraz ukončený „procítěným“ vzdušným polibkem taky neměl chybu! :-DD

64
Thybaumont
Reagovat

Romea normálně chápu, to rozhodnutí je vždycky tak komplikované :-). Snad jedna jediná rada, nechat to vyhnít.

65
Sami
Reagovat

63: No já to pochopila tak, že se nebude snažit Nelu nijak sbalit. Jako že toho, co tam měli Leo a Nela mezi sebou, se on nebude nijak snažit dosáhnout. Nebo tak nějak:-)
On přeci ještě plácal něco o tom, že to respektuje a snaží se být Nele nápomocný.
No hrozný pako to je!!!

66
Sami
Reagovat

47: Taky naprosto souhlasím! Sice nejsem chlap, ale myslim, že kombinace její krásy s inteligencí je dost sexy!!!
Holka s nadhledem:-))

67
Hooper
Reagovat

Jo, Tomáš včera pobavil tím vzkazem. Trochu vlezdoprdelka, řekl bych.

Přidat komentář