Panáček v reality show

Britain’s Got Talent 2012, druhý divadelní casting (rekap)

2. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Got Talent

[singlepic id=3872 w=420]
Týden se s týdnem sešel a máme za sebou další divadelní díl extravagantní show Británie má talent. Minulý týden nikdo nečekal, že na nás produkce vytáhne talenty těžkého kalibru. Všichni jsme zvědaví, co se ukáže v aktuálním díle. Merťas to opět sleduje.

Ti, kteří postoupili:

Ashley Elliott

16letý mladík se pokusil prorazit hrou na xylofon. A jak řekl Simon, bylo to jako na mnichovském pivním festivalu. Ale Ashley rozparádil svou hrou celé divadlo, Davida v porotě i samotné moderátory. Jeho výkon byl fascinující. Neměl by chybět v semifinále. O tomhle je talent. Když zvolí vhodnou hudbu mohl by mnoho diváků oslnit.

Beatrix von Bourbon




Od dámy v červeném jsme nevěděli, co bude na jevišti následovat. Přišla s malým kufříkm a nikdo nevěděl, co se na trapnou hudbu bude odehrávat. Pak Beatrix otevřela kufr a v ní byly přísavky na bradavky pro striptérky (omluvte mě za ten výraz ,přísavky“, nevím jak se tato pomůcka jmenuje, znalci mě třeba v diskuzi poradí). Od této chvíle šlo její číslo rapidně nahoru a překvapení gradovalo. Pěkné vystoupení na efekt. Veškeré překvapení zatím vyprchalo a Beatrix by musela mít v rukávu další čísla, ale už to nebude takové překupko, protože všichni víme, že to bude striptýz či kabaretní číslo.

The Mend

No, co k tomu říct. Další pěvecké číslo, které do talentu moc nepatří. Nebo respektive moc nechápu, proč si chlapci myslí, že prorazí zrovna v Talentu. Můžou se spíše realizovat v X Factoru. Pro mě zbytečné v této show a přeju jim brzký konec v soutěži. Fuj, to jsem ale ošklivej. Prostě to nechápu no.

Twist and Pulse: Dance company

Zakladatelé této taneční skupiny známe z této show, kdy se před dvěma lety umístily jako druzí v celkovém hodnocení. Teď jsou zpět, mají taneční skupinu a míří opět vysoko. Spousta tanečních prvků, spousta invence, ale moc vzpomínek na Diversity. Britům se tohle líbí a kreativní dvojice by mohla vystoupat na vrchol.

Ryan O´Shaughnessy

19letý student s kytarou přišel s vlastním songem, který napsal. Je to o dívce, kterou dlouho miluje a písnička je napsaní pro ní ovšem ta tajemná slečna o tom neví. Ale ani na naléhání porotců její jméno neprozradil. Bylo to hezké vystoupení plné něžnosti a citu, ale opět pěvecké. Kdy to skončí?

Ti, kteří ztroskotali:

Lily and The Pineapple Hunks

Od prvních tónů bylo jasné, že tahle zpěvačka a mužní skokani kolem ní nepostoupí. To co vycházelo z úst hlavní zpěvačky Lily bylo otřesné. Kdejaká opilá panička na české zábavě by zazpívala lépe než Lily.

Déjá Vú

Dámská pěvecká skupina, která chce napodobit úspěch výherkyň loňského X Factoru Little Mix. No posuďte sami. Máme další hvězdy?

Shrnutí 2.castingového dílu

Británie má talent je rok od roku zářivější a lesklejší show. Show, která má ukazovat talenty všeho druhu. Zatím jsme stále téměř jen u zpěváků a tenhle trend pokračuje i v druhém dílu. Chceme vidět něco jiného než zpěv. O zpěvu máme přes rok miliardu soutěží. Někdy si říkám, že se tento formát začíná vytrácet a už moc nefunguje. Nezbývá nic jiného než doufat, že příští týden to bude o něčem jiném.

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Got Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Jackolo
Reagovat

Máme trochu jiné názory na pěvecká čísla v Talentu. Určitě do té show patří. Neměla by jimi být zahlcena, ale na občasné zpestření určitě. Už jen to slovo „talent“ zahrnuje všechno, co k tomu patří, a to i zpěv.

gorilla.cz/article/11524-britnie-m-talent-6-2-dl-xylofon-a-adra-to-je-simonova-skvadra.html

2
Lucas
Reagovat

Ryan O’Shaughnessy byl i v irském The Voice, postoupil, ale v Souboji vypadl, viz:

http://www.youtube.com/watch?v=uLla8PYRJ4g
http://www.youtube.com/watch?v=nMnSwrTyeyc

3
Lucas
Reagovat

Tak pardon, v Souboji vyhrál, ale vypadl v první live show (což bylo nedávno, to už musel bejt i v BGT, to jde, jo?)

http://www.youtube.com/watch?v=KvipO1dsSkI

4
Lucas
Reagovat

Mimochodem, co si myslíte o Carmen Electra v BGT? :D já postřeh, že zatim promluvila snad jen jednou, takže mi přijde úplně zbytečná :D

5
Jackolo
Reagovat

Začala Austrálie má talent:

gorilla.cz/article/11592-austrlie-m-talent-6-je-tady-podn-talentov-smrs.html

Přidat komentář