Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2: Realita prvního dne (6.díl, 2. 4.)

2. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=3954 w=420] Vyspaly se holky u Jiřího do růžova? Neobtěžovali je kamarádi? A proč to u Michala vypadá po ránu jako v kosmetickém salóně? Někde se dočkaly snídaně do postele, jinde se náhle objeví další žena. Jenda se pochlubí svým královstvím, ale ne dlouho, práce volá, a to na většině farem.

Někde práce, jinde zábava

Na Honzově ranči to není zdaleka tak trampské, jak se návštěvnice možná obávaly. Indiánovy ženy čeká dokonce snídaně do postele. Pak ale hostitel vezme Dáju a Olí do tělocvičny, aby se předvedl a fyzicky pěkně natěsno si je prověřil v bojovém umění, které má tak rád. Cvičení má však nečekaný průběh. Honza se ale stále nemůže smířit s tím, že nepřijela jeho favoritka Lenka, a tak vezme iniciativu do vlastních rukou a zavolá ji.

Michal se snaží „své dívky“ lépe poznat. Ráno ho zaskočí tím, kolik péče věnují i na venkově svému zevnějšku. Postupně bere děvčata do stáje i na procházku, aby si s nimi o samotě promluvil o jejich plánech a představách o životě. Stále se mu nejvíc zamlouvá drobná Pražačka Aneta. Michal má ale jedno důležité tajemství, které by nemělo vyplavat na povrch. Zůstane jenom u tušení, nebo to na Míšu praskne? [singlepic id=3955 w=420] U Standy se ráno objeví další žena. Alena způsobí Martě i Kataríně šok, ale nakonec se všechno vysvětlí. Kačenka je živel a nikdy nemlčí, když se jí něco nelíbí. Nepřestává brblat a při první výpravě na trávu dává ostentativně najevo, že se jí momentálně moc pracovat nechce. Raději si vychutnává jablko – není to první spor o jablko v dějinách lidstva. Nekonečné slovní přestřelky se Standou začínají. Jeníček chlubně předvádí rozlohu své farmy, aby pak „své ženy“ zapojí do práce. Budou společně obracet seno. To se nakonec ukáže jako velmi dobrá pouťová zábava, ve které autíčka z autodromu nahradil traktor. Práce hrou dívky baví, předhánějí se, která usedne za volant, ani se jim nechce domů na oběd. Odpoledne pak všichni relaxují u Otavy, kde se projeví nezlomná energie třeštidla Johanky. Jendovi to imponuje, ale také ho to trochu děsí. Také u Jiřího se bude pracovat. Smířily se už obě ženy po nepohodlném probuzení v malém obýváku s prostředím zanedbané farmy? Uklidní je hezké letní ráno a okolní příroda? Odolá Jirka svodům energické Simony, která s ním chce být sama, nebo dá přednost klidné Ivaně? Zdá se, že stratég Simona ví, jak nezkušeného farmáře pomalu zbavovat jeho ostychu.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Anketa

Šance na seznámení

Sympaťák pořadu

Ankety budou probíhat po celou dobu vysílání RS.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 120
2
Wanna be your monster
Reagovat

1 – No jo, Dáda říkala, jak je pomstychtivá, tak se nemůže divit, že je i ex přítel.

Jinak o paní indiánové bez kalhotek jsem viděla nadpisy, ale doteď jsem netušila, že měla rozparek skoro po břicho a všechno šlo vidět :D

3
Maxmilian supertramp
Reagovat

Něco málo o ženách farmářů, pod fotografií farmáře vždy něco o jeho vyvolených http://www.vianostra.cz/cs/farmar-2/farmari/

4
anja
Reagovat

1 tak u Dagmary se dalo čekat, že se nějaké jeji intim fotky objeví, ale větší pecka by byly nahé fotky Jiříkových Brunhild .o)

5
Bobby Brown
Reagovat

První fotka hned zvostra zoo. ;-)
Čím si to ta Dagmar mastí kačku, že jí to v blesku háže takový zrcátka?

6
koc
Reagovat

u Jifika to zaclo drezurou :o

7
okkvp
Reagovat

U Nebojsy to začalo pokusem o zlom do kupky, ale se mu ani nedivim, že se stydlivě cukal – Laalaa jede jak buldozer
Buldozer je ovšem i Indián – jsem ale tu akci křupžebro propásla, tož si to budu muset dát z archivu

8
pimpa
Reagovat

7 Prostě ji objal nohama a flák s ní na bok… Má asi nějaký špičatý kolena, protože prý padla na jeho nohu.

9
Zora
Reagovat

Jirka teda, no děs, to ubytování, já bych hned zdrhla, přece neznamená, když má někdo v uvozovkách farmu, že musí bydlet jak v chlívku a bezdomovec děsný teda.

10
koc
Reagovat

devcata u Michala musela pred natacenim pravdepodobne darovat pul mozku jinak si to nedovedu vysvetlit

11
Všechno se proti mne spiklo :)))
Reagovat

Nejsem fanynka do reality show, ale Farmář mne uhranul. Safra, a dnes jej nevidím – :( Porouchala se mi DVB-Tovka :((( a net mám na měsíc max. na 3 giga, čili budu muset počkat až dorazím domů za mamkou, ta má pro změnu odpolední :)))

12
okkvp
Reagovat

Kdyby nebyly vkládány v takovém množství reklamy, tak se ve Farmáři ale nic neděje – kdyby jen trošku chtěli, tak to předvedené sestřihají na polovinu času. Ale asi je cílovka taková nějaká pomalejší

13
koc
Reagovat

aaa jedna nejen darovala dokonce i prijala :o

14
Kravička
Reagovat

Prosím, co se stalo že ta černovlasá brečela? Koukám na to, ale jména mi nějak unikají – ten Benjamínek? Co jí řekl a proč? Děkuji

15
koc
Reagovat

Jeniček Vlaštovka Beran

16
koc
Reagovat

14 – vyspal se s jednou z nich pred natacenim .. ale neplanoval to pred odjezdem na hotel :) .. nahodou do ni upadl svym nastrojem .. pravdepodobne

17
okkvp
Reagovat

14 – vyšlo najevo, že tiché vody břehy melou. Jenže pamatujme na Hájka a Johanku!

18
Ivana33
Reagovat

Jeníček: „Já mám děti rád“:)) Akorát asi ne to vlastní.

19
Kravička
Reagovat

16, 17: děkuji za vysvětlení. no jo, jako ta johanka… nemají bejt holky povolný, to máte za to!

20
pimpa
Reagovat

No já tedy nevím…ale to ta Alžběta čekala, že se na ni Jiřik vrhne před kamerami??? To by snad příliš nezvládal ani otrlejší chlap!

21
mila
Reagovat

hm, tak k Michalovi mi pasuje nejlip ta Lucka, vubec ne mala Aneta, to teda nezvladl, ze Lucku odeslal domu…

22
Zora
Reagovat

No jo ale spal s ní a tak je to podle pravidel, já bych odjela hned být něma

23
Evík
Reagovat

Se eště v životě nadělám…

Ale to vnitro mám krásný a plný touhy všem pomáhat… :)

24
ddd
Reagovat

1 – no svůj k svému, indoš má profily na všech možných castingový stránkách na focení i aktů a natáčení všeho…

No Michal odeslal Lucku, ale přijede tym Jana – velká pusa, tak se to zase vyrovná :-)

25
Jeniik
Reagovat

To sem zvědav jak se to vše u těch farmářů vyvrbí, tam jsou takové kotrmelce, že jednou je to tak a za chvíli uplně jinak. Jsem zvědav na pokračování, jak to půjde dál. Nevíte prosím do kterého data ten Farmář půjde?

26
Mikesh
Reagovat

23 – no jo, mluvíš asi o Kataríně, viď, ta je teda čím dál hustší. Že by uremcaná generálka?

27
peza
Reagovat

Tak mne prekvapil dneska asi jen Michal, za to poradne, ty mlade holky se s tim neparou… hlavneze se v predeslem vstupu tvaril, ze jsou hrozne vyrovnane a nevi, ktera pujde.. a ta, co zustala, si umi srovnat poradek- „ja zustanu, ale ta druha musi jit“ wow…

28
Mikesh
Reagovat

Jémine, tak on nám nenápadný jeliman přefikl Lucku (nebo že by tou šikulkou byla sama Lucka?) a nakonec si nechá nadekretovat, aby ji vyhodil … no tím se shodil. Kruci, když už něco s holkou mám (a není to něco pod vlivem na diskotéce u zadní stěny kulturáku), tak se jí přece nějak zastanu. Nemluvě o tom, že chlap si přece nenechá nic přikazovat od slečny, co ještě není ani snoubenkou, natož manželkou, kde by to už bylo pochopitelný.
Navíc, debil jeden, se vyžvaňuje na FB, no je to možný? Chjó, a dnešní nevzdělaná mládež nečetla nikdy Plzáka? To neví, že v takových věcech se musí zatloukat, zatloukat a zatloukat?
Lucka to jinak vzala se vzácným klidem.

29
peza
Reagovat

28 tak v tom se tedy shodnem- chudak, je mi ji (Lucky) lito…

30
Ivana33
Reagovat

21: Tak je to snad pro Lucku lekce, jak dopadaj „dávajky“. Z tohohle chlap většinou vyjde líp.

31
Kravička
Reagovat

28: vzala to s klidem – třeba se jí to s ním nelíbilo, tak byla ráda… :)

32
Magdaléna
Reagovat

Sorry nikdo nevíte jak to na natáčení je, že některý věci před kameru nedaj a některý jsou nahraný, pár „rad“ od kameramana a hned to vypadá jinak než si člověk myslí…

33
Mikesh
Reagovat

32 – taky mě to napadlo, ale tady si na spekulace moc nehrají. Ale jako nápad od štábu poté, co třeba zjistil, že buď Lucka nebo Michal nemá zájem, by to nebylo špatné. A ta Anetka tak upřimně brečela, oj, oj, to bylo milý.

34
okkvp
Reagovat

33 – Sorry, na to aby stejnou úvahu člověk udělal doma u tv, na tom natáčení ani nemusí být

35
Lojza
Reagovat

Lucie se pomazlí s Michalem, pak si s ním sdílí city na FB, aby prozrazením sblížení ranila soupeřku, nebo scénář?
Něco pozitivního: z Jeníčka by byl dobrý instruktor autoškoly.
Jeho nápadnice Martina Zeibichová jest ženou nesmlouvavou, snad bych i uvěřil, že nechala upravit fasádu svému bývalému. Další nápadnice hledá sponzora ve studiu. U Johanky má Jeníček obavu většího než malého popostrčení.
Alena zkušeně šéfuje Standovi. Společně pak vedou válku se sestrou Stanislava o dědictví. Hodila by se mladice s věnem, neboť třeba vychovat nástupce v grilování a chovu kachen.
Jiřík nemá čas a sílu opravit střechu, aby nezatýkalo, protože po dopoledni s kosou a vidlemi nezbývá sil. Jeví se nevhodným využití bubnové sekačky. Práce by byla zbytečně brzy hotova a na louce je tak krásně.
Simona perlí: „Chceš vyzkoušet, jaké je to pod pantoflem? Tak hlavně abys vybral ten správnej pantofel. :-)

36
Magdaléna
Reagovat

okkvp možná ty, ale u některých to tak nevypadá! ;)

37
anja
Reagovat

teeda ve farmářovi je víc sexu než v Hotelu Paradise, úplně jsem z toho v šoku. Benjamínek si zasunul ještě dřív než to vůbec začalo a ten zátah Simony na Nebojfu vypadá slibně, doufám teda že Simona využije příležitosti „být jeho první“ :DD

myslíte, že si Simona přibalila do zavazadla nějaké svoje „fotke“? na farmářské panice je to osvědčený trik :)))

38
Evík
Reagovat

37

Jo LaaLaa… Čekám, že Nebojfa bude v příštím díle sražen do kopky sena hráběmi a znásilněn… A díl z Teletubbies pro děti to nebude…

39
Kecka
Reagovat

Se u toho znásilňování Nebojfy až červenám.. :-D

40
Mikesh
Reagovat

Indiánovy holky mají za prvé pěkné nohy, za druhé pěkné zadky (doufám, že mi to zdejší muži potvrdí). Jo, a Dája tentokrát bez vrásek, teda skoro, vypadá dobře.
Ajdo, všimla sis, že když Michalovy pi-pi vyrazily konečně ven, tak Lucka se nenamáhala s gumáky? Že by to byl už náznak toho, že tu farmu vzdává? Sice nakonec jí někdo nějaké bílé gumáčky sehnal, protože přece jen to bahno by jejím cvičkám dobře neudělalo.
Simča provokuje dobře, ale v Jirkově případě ho prostě musí popadnout a na nic se neptat. Kruci, chce pusu, tak mu jí musí prostě dát. Máme rovnoprávnost přeci, tak ať se tak chová! Kdyby se kluci chovali jako Simča, tak by tu chodila mračna nepolíbených bab.
Hihi, tak Míša je plachej, zřejmě dokonce natolik, že se ani nebránil, když to Lucina v hotelu vzala pevně do svých rukou (teda údajně), to fakt pobaví.
Jo, koukal jsem u Jirky na ty násady lopat, vidlí a hrabí, a on si je snad vyrobil sám, rozhodně to nejsou násady z obchodu. To snad bude farmář z 18. století!

41
Ajda
Reagovat

Mě dostalo, jak se sexuální hrátky jelimana Michala řešily na rodinné radě.

Katarína mi připomíní Jindřišku z HSTM.

42
peza
Reagovat

41 mě taky- akorát jak tak nějak mumlali, tak jsem nepochopila, co tím vlastně maminka myslela- jestli se zastávala Lucky či co…

43
anja
Reagovat

40 Mikesh, jo, ty násady hrábí a vidlí byly podivné…… a jak si ty hrábě držel pevně když Simona se na louce snažila k němu tulit. Na obranu před tělesným kontaktem se Simonou cpal mezi jejich dvě těla hrábě :D

jooo to bylo keců „neboj fe, farmáři nekoufou“ a teď fe fám bojí Fimony

44
mila
Reagovat

43 – mne ho bylo docela lito. No a Simony asi taky. Asi bych se na jejim miste na vse vykaslala, sbalila si veci a odjela domu. Nebojfa to ma na dlouho, nez by se dostali k plozeni deti, mela by Simca davno po prechodu.. Asi je to hodnej clovek, ale do tehle doby tak nejak nepouzitelnej..

45
anja
Reagovat

35 Lojza, ano, na louce je krásně a chudinky krávy čumí na svět přes půlmetrové okýnko. Kdyby je Jiřík pustil na tu louku, travičku by si krávy nasekaly samy přímo do huby a on by měl čas opravit kuču. Nesnáším tenhle typ farmářů, Jirkovo hospodaření tímto způsobem je mi odporné až je mi z něho zle, Čoček je pro mne tyran zvířat. Pamatuju si dobře, že trvdil něco o nějakém bio farmaření? S takovým bio ať jde do prdele

46
anja
Reagovat

Jeníčkovo antré jak holkám předváděl že „kam až oko dohlédne všechno je naše a moje“ mě pobavilo. Nejdřív se chlubí kolik nemá majetku a pak sedne na zadek a řeší s nevěstou, že by nebyly peníze na její studia. Trochu rozpor, že. Stejně tak s tím děckem jak už tu někdo psal – svoje jedno ignoruje, ale chtěl by ještě dvě další. Šmarjá, kde takové zrůdné charaktery berou? ….

47
Prochor
Reagovat

Indián je fakt dobrý. Nejdřív zmrzačí Dáju při judistických exhibicích a pak jí řekne: to víš, to je farma :-))
Dobrá byla Olí jak na to prohlásila že doufá, že se Dája vrátí protože by nerada zůstala sama – a z očí se dalo číst, že by nejraději dodala … s tím cvokem.
Indián musí být opravdu velkej narcis. Nevím, proč by jeho nápadnice, které jdou na farmu měly automaticky čekat, že s nima bude třískat o tatami až jim přerazí žebra.

48
Ren.
Reagovat

45Anja: To by Nebojfa musel nejdřív vyrobit oplocení dané louky a vzhledem k tomu, jak vypadá statek, tak kdoví kdy by k tomu došlo. V tomto má pěkné hospodářství Michal.

40Mikesh: Jifikovy násady budou podle mě nějaké plané keře nebo stromky (líska nebo dub roste tak pěkně), že by bylo škoda je nezužitkovat. Jinak Simona jde na to hrr, že bych se nedivila Nebojfovi, že by utekl. Mě připadá, že se hrozně vnucuje. A když už tak chce tu pusu nebo víc, tak to má prostě udělat, a ne si o to pořád říkat. Což mě tak napadlo, jestli Nebojfa tuší, že 3 potomkům musí předcházet určitý proces a že to není tak, že si vedle sebe lehnou a Pánbůh dopustí…

49
Ren.
Reagovat

47Prochor: A čemu se divíš? On má v koníčcích že se věnuje jakémusi boj.umění, takže je automatické, že budoucí žena ani necekne a půjde s ním cvičit a dělat figuranta.
A jak nemusím Dáju, včera vypadala o cosi líp než normálně.

50
anja
Reagovat

47 že indián tahal holky do tělocvičny, to mi taky přišlo padlé na hlavu, když chtěl mocí mermo nějaký sportovní volnočasový program, na jeho farmě by se určitě něco našlo. Očuchávat baby mohl i doma, proč na žíněnce…? Z indiána už taky dostávám alergii, nakonec mi zbyde jako nejsympatičtější nadržený Michal anebo makačenko taťka šmoula :D

51
Prochor
Reagovat

49 – Jako že jí indián konečně narovnal žebra:-))

Jinak amazonky od Nebojfy riskujou protože si neuvědomují, že usilují o křesťana (nic proti).
Jak na něj Simona nastupovala, tak jí mohl Nebijfa třeba sešvihat bičem aby z ní vyhnal ďábla. Místo toho však zvolil taktický ústup (kdoví, co je v té seznamce učí).
Remcání na ubytování u Nebojfy nemá cenu dokud ženy nepochopí, že to je takový tréning na klášterní život.
Jak už se dalo čekat, největší paradox je, že kluk, který ještě nepolíbil ženskou na pusu si hledá partnerku na vážný vztah. Nedávám tomu moc šanci bohužel.

52
Ren.
Reagovat

Prochore :-D

Já jsem byla hrozně zvědavá na Jifíka, jaké tam budou pokroky, ale líbil se mi i Standa Donald Trump. Myslím, že to bere tak v pohodě a Katarínu, tu bych přetáhla vidlema. Ty kecy „šak já se ještě nadělám“, to si mohla odpustit. A jinak je to hádavá baba, to je vidět i ty její úzké jedovaté rty…

53
Ksčenka
Reagovat

La la promine , ale jak mi byla sympatická ze začátku -tak bych ji Jirkovi nepřála. Je pěkná mrcha ( nebrat jako urážku) – sice ji možná baví teď dělat záchranou misi a nebo si plní nějakého bobříka, ale netrvalo by dlouho a Jirka by ji přestal bavit a zlomila by mu srdce. Potřebuje pro sebe chlapa o třídu výš, ke kterému bude vzhlížet a bude ho obdivovat a ne Juru panice. Naopak ta druhá nápadnice mi přijde jako hodná obyčejná ženská – taková nezkažená , jemu bych ji přála a jí jeho ne. Ta by si zasloužila nosit na rukách …takovou obyčejnou pohodouvou ženu už dnes těžko najít .

54
anja
Reagovat

53 a tak Simona má můj obdiv, že tak o Nebojfu bojuje a snaží se všemi způsoby k němu přiblížit. Prostě asi se holce Jirka líbí a tak zkouší, ale zase nevypadá úplně blbá a za chvíli ji dojde, že Čočkovi ujel vlak už někdy před dvaceti lety, i co se týče farmaření i kolem partnerských vztahů. Imho s Čočkem nehne žádná ženská, tam je to marné, tam ať se to nechá jak to je. Čoček je podle mne typický životní ztroskotanec co se šprajcnul v určité fázi a neumí a nedokáže pokročit někam dál a dopředu.

55
Ren.
Reagovat

53+54: Mě to spíš přijde, že Simona hraje, dokud to jde a je o co, resp. je tam nějaká ta přirozená ženská rivalita a ona ho chce zkrátka klofnout. A paní Ivana, ta je svou povahou a nadhledem fajn, ta by se k němu hodila. Umí dát najevo svůj názor, ale nehroutí se z prkotin a nehysterčí. Je mi tímto mnohem víc sympatická.

56
heja
Reagovat

tak sem jukla na Farmáře a nevím nevím Indián no hrůza děs permanentně mastné vlasy a falešný člověk hned na první pohled.
Standa ten zas hledá bohatou mlčenlivou a hlavně makavou aby měl klid :) Jeníček ten je nemastný neslaný má rád děti ,ale né ty vlastní tak nevím no a mladej ten vůbec 19let a neumí si najít holku musí mu někdo pomáhat no nevím nevím.Nejlepší je Jiřík ten snad najde odvahu aby se věnoval Simče více jako muž no uvidím ,ale tomu fandím nejvíce!!

57
Ajda
Reagovat

55 Ren.,
souhlas. Simona je velká hráčka a hééééérečka k tomu. Dovolím si přidat, že i manipulátorka, tím jak jej tlačí do rohu a jedná s Ivanou. Její pichlavé očka a sladce jedovatý úsměv na kameru, to není láska, prostě hraje hlavní roli. Ještě by se jí líbilo Jirku svést a být za hvězdu, což ale nenastane. Normální ženská by v tom prostředí byla ráda, že přežije, ona si na kameru buď srdceryvně stěžuje, nebo flirtuje jak o život.

58
haha bimbi
Reagovat

Mě se po včerejšku už totálně znechutil Indián, jeho jedinou životní náplní je fakt zřejmě sex a baby, inu proč by ne, ale na život trochu málo a trochu jednoduché. Ani se mi nelíbí jako mužný typ chlapa, to by nesměl mít umaštěnou palici a vlasy smotaný do toho nemožnýho drdólu. A to cvičení jsem taky nepobrala a když jí zlomil žebra, tak to musela bejt pořádná ďaha. Co si ten vůl myslel, že to bude erotický plácnutí??? Z Jirkou je to moc těžký, ale začínám se přiklánět k názoru, že jemu opravdu ujel vlak a nestihne ho dohonit. Možná by ho Simona urvala, ale on se strašně bojí a čtyřicetilejtej panic, kterej se bojí ženskejch… nevím nevím! O Jeníkovi („tohle je naše a támhleto a támhleto a ještě tohle“) nemá cenu se dále zmiňovat, akorát s tou autoškolou to sedí, to by asi učit moh, ale to je všechno. A to mladý jelito? No comment. Chudák Davajka, to bylo asi trpké zjištění že nebyla napřed, ale naopak si pohoršila a mladej se zachoval jako hulvát. Když s ní spal, to problém nebyl a když se to provalilo, tak to problém byl… Je to mladej trouba, kterýmu „nevěstu“ vyberou maminka s tatínkem a hlavním měřítkem bude fyzická odolnost a pracovní výkon :-D

59
anja
Reagovat

55,57 Ren Ajdo, může být, ať hraje. Její důvody mohou být různé, třeba chce přehrát Ivanu, třeba chce Jirku, anebo jeho farmu, anebo třeba chce vypadnout někam jinam do jiného prostředí. Můj obdiv sklízí za to, že má odvahu se vůbec k živočichovi Čočkovi přiblížit na dotek. Mně jsou tam odporní všichni lidé ze statku i celý statek, lituju tam jen ta zvířata. A normální ženská asi taky nebudu, páč já bych se tam ani přežít nesnažila, jen bych jim všem třem Čočkovým vymáchala hlavy v té žumpě co tam mají na dvoře, aby okusili trochu toho co u nich mají ty krávy

60
Ren.
Reagovat

58: No Dája je věkem už tak k přechodu a osteoporóza je sviňa, víme? Kdyby byl Indián co k čemu, tak by jim ukázal nějaký chvat, když na ně někdo zaútočí zezadu, vezme je za ruku atd. Aby si holky zkrátka uměly pomoct v nouzi. A ten jeho drdůlek jak šógun, ten taky stojí za to. By mě zajímalo, jak jim voní on….

57: Simona bude taková druhá sestra v kristu, jako Pavla z první řady, jak jste tu podotkly. A pěkně zákeřná, nebo spíš taková ta manipulátorka s medovým hlasem. V neděli byli Světáci, tak mi to připomnělo: No jo dáma, dáma může být taky pěkná svině.

Michal je jak z písničky od Xindla – „kde se choval jako jelito a teď je mu to líto, pro pár tahů z trávy, pro pár nocí touhy je to blbost, ale na tuhle situaci sedí to“.

61
Lenka
Reagovat

Já bych se zastala Kataríny. Mně náhodu to její „já se ještě nadělám“ přišlo vtipné. A nedivím, se že takový stařík to nepochopí. Jsou od sebe moc věkově. Katarína ze sebe sice dělá starou, ale duší rozhodně není a má moc kvalitní vlasy, kdyby jí udělaly nějaký moderní účes, se svojí postavičkou by z ní byla ejhle třicítka. Marta mi byla ze začátku sympatická, ale je s ní nuda. Nic neříká a pak tvrdí, že to je náááádhera spolu mlčet. MOžná je, ale ne, když nemám co říct. To musí být souznění duší a pochybuju, že mlčí jen proto, že souzní s taťkou šmoulou.

Michal, ten mě dostal, bylo mi trapně za něj, jak to nejdřív hrál na všechny strany a pak se musel přiznat. Lucka se mi moc líbila, ale její chyba, že nechala číst své soupeřky FB, to se jako chtěla pochlubit?? No a nějak mi tsam chyběla věta z minulé ukázky od Michala, že Lucka Anetu začíná silně dohánět… ja nevim co na té Anetě vidí, jo, takove drobne holky jsou roztomilé, ale Pražačka za nim beztak nepujde. Navic ma takovy napuchly obličej, mně se moc nelibi z blizka.

Jeníček je uplny blb, evidentně si nechtěl kazit život neplánovaným děťátkem, které ignoruje, že ale kazí život jemu, je mu fu(c)k. Johanka totálně nesympatická. Brrrr. Dycky když vidím to její jméno, tak se říkám, jak se musí Petr Hájek z FHŽ 1 smát, že kdyby si vzal JOhanku tam tu, bude se jmenovat jako tato blondyna.

Indián trochu nuda. Jak ze začátku vypadal, že bude největší zábava, tak nic. Obdivuju holky za to, že se tam nechaly v tělocvične osahávat…prej „klekni si mezi moje nohy“ to mi přislo nechutné…i když to je asi tím, že mně se indián nelíbí, kdyby byl na jeho místě někdo, kdo by mě přitahoval, tak bych mu byla radši blízko…

62
xinka
Reagovat

Mikesh??? jake gumaky? kde jsi na to přišel??

63
mila
Reagovat

celkem chapu pohnutky a chovani vsech farmaru – Jifik- nepolibeny panic, ktery by rad mel deti, ale nechce na to spechat, Standa – hleda nejen pracovni silu, ale nekoho do postele a na skorpeni (na to by se Katarina velmi hodila, Marta je nudna), Indian – chce zenskou, ktera by mu vonela (svoje vune neresi, asi si mysli, ze spravny chlap ma mit mastne vlasy, spinave tricko a buhvijak dlouho nemyte.. nohy?, Michal – rodina ho zrejme tlaci k tomu, aby domu privedl nejakou silnou a zdatnou zenu,ktera by pomohla a pokracovala v rodu (Aneta se na to vubec!!! nehodi, s tou sahl naprosto vedle), ale nechapu toho trapaka Jenicka!! Je slizky, neuprimny, ma divny pohled, pokazde rika neco jineho.. Jeho napadnice zrejme laka jeho (?) majetek, jinak nechapu, proc uz neutekly…To uz radsi zanedbanou farmu s Jifikem, ten je aspon uprimny

64
Wanna be your monster
Reagovat

Mně Katarína nevadí…chtěla ho vypprovokovat aspoň k nějaké reakci, no a co, že jedla jabko :D Standa přece nehledal ženu na práci.

65
Ivana33
Reagovat

60: Ren. – s tou sestrou v Kristu jsi mě teda pobavila:) Simona zkrátka moc tlačí na pilu, ale na Jirku nic jiného neplatí, jestli vůbec něco, na panice z přesvědčení. Ona by si spíš měla uvědomit, že nemůže počítat s tím, že by Jirka opustil rodné ruiny a šel někam za ní- asi jí to zatím nedochází, jinak by toho určitě nechala:)

66
gabisollis
Reagovat

celkem nuda!Katarina des bes.nedivim se ze nikoho nema.Jirik je jak kdyz vyskocil z filmu z 18 stoleti.:-)proboha jak ten chce delat tri deti??(kdyz pominu do jakeho prostredi by ty deti privedl…no nemam slov

67
Prochor
Reagovat

Je typické, jak spousta chlapů se potřebuje ješitně žeským ukázat. Příklady:
Atletické medaile Petra Machaly.
Judistické exhibice indiána.
Judistické exhibice Zdeňka z Hledá se táta.
Jiří Beran a jeho rozsáhlé gesto-to je všechno naše.
Našlo by se určitě víc příkladů.

68
Ajda
Reagovat

Prochore,
nezapomínej na Květáka a jeho kolo! To byl jeden z prvních velitelů sportovní výpravy v RS :-)

69
kanárek
Reagovat

68- Ano,ano, jakpak se asi dnes daří Květáčkovi? Zdalipak už našel vhodnou Brokoličku?

70
Jidush
Reagovat

Tak doktorka ORL Dája mi byla tentokrát dost sympatická. Obzvlášť po tom, co jí ,,voňavej,, indián zlomí žebra a pak buzeruje: Dája se nekouká! Dájo koukej! To bych ho asi kopla mezi nohy (v sebeobraně samozřejmě) a zdrhala, co by mi žebra dovolily!

Ale jinak holky můžou být rády, že byl aspoň oblečenej, jinak se tam rád válí jen v trenkách a to by teprv koukaly!:-D

71
Mikesh
Reagovat

46 – no, anjo, mě spíš zarazilo, jak si Jana představovala to svý studium; tak nějak jsem měl pocit, že by to pro ní byla jakási bokovka, při níž by měla čas ještě na farmu. Přitom ani stínem nepřipomínala nějakou super pracovitou a ráznou ženskou, která stihne chodit do práce, obstarávat domácnost, rozvážet děti do kroužků, při tom všem ještě nakupovat a klohnit večeře, jak to dnes stíhá dělat docela dost ženských. Sice mám o dnešní úrovni VŠ nevalné mínění, zejména s ohledem na to, jaké kraviny se dnes studují, ale soudím, že i tam se vyžaduje studium pilné a čas zabírající.
A další věc, velmi důležitá, jakou je délka odloučení a pohyb partnera v prostředí, které, přiznejme si, je dost promiskuitní (nebo aspoň přející snadnému navazování stále nových a novějších vztahů), A Jeník má přece jn uvažování sedláka, kde jde vždy o grunt, peníze, majetek. I když to asi nemá až tolik domyslené, tak asi někde vzadu v mozku cítí, že by partnerce zařídil bezva 5 let prázdnin, na nichž by sice i studovala, ale současně se i chodila bavit (diskotéky, mejdany na kolejích), po nichž by mu mohla klidně sdělit, že „někoho potkala“, takže bohužel, promiň (a on by ji nemohl ani zabít). Na jeho místě bych nad ní vůbec neuvažoval a rovnou ji vyřadil. Což jsem ostatně osobně sám udělal – v 5. ročníku jsem chodil s naprosto bezvadnou holkou, snad nejlepší, co jsem kdy měl, jenomže ona byla teprve v prváku. Tak jsem si to rychle spočítal, já budu někde bůhvíkde zařezávat, zatímco ona bude studovat, a vyšlo mi z toho, že to nemá budoucnost, takže jsem to raději sám ukončil. A vůbec mě přitom nenapadla otázka peněz.

72
Jonatána
Reagovat

61 – tak nějak souhlasím se vším. Johanka se mi vůbec nelíbí, není mi sympatická, i když ten pitomec Jeníček by si nic jiného nezasloužil. Aneta se mi taky nelíbí, mám přesně tentýž dojem. Lucka se mi íbila nejvíc a taky mi k němu seděla. neměla spěchat. A ten hlupák se k tomu měl postavit jako chlap. Když nechctěl, neměl jí lézt do postele. Evidentně chtěl,ale jaksi postrádá schopnost postavit se za to, co vymamlasil.Třeba dospěje, je to děcko. Jiřík je zlatíčko, hrozně mě baví :-).když tam je, volám mládě. Ale je zkrátka z jiného století a když vidím Simonu,jak na něj tlačí, tak je mi i za ni tak trochu trapně. Už mi smypatická není. Nějak jí tu „lásku“ nevěřím a hlavně myslím,ž e Jiříka spíš vyděší než cokoli jiného.
68,69 – tak to mě hodně pobavilo, velitel výpravy Květák byl eňo Ńúňo.
Už se nemůžu dočkat rekapu.

73
Ajda
Reagovat

72 Jonatáno,
už ho tu plichtím, jen mi to jde dnes jak psovi pastva. Spánkový deficit po víkendu a ranní povinnost mi zabránili v nočním psaní a teď to sjíždím už po třetí a chvílemi nemám sílu psát co je to tam za … zvířátka :-) Tak odbíhám na diskusi :(

74
Ren.
Reagovat

Mě ta Simona tím svým neustálým rozebíráním toho, jestli ji má rád a ať jí dá pusu už tak trochu sere…

75
anja
Reagovat

74 Ren, heh a to je jen začátek, počkej až se začnou dohadovat o věcech pokročilejších, te´d řešila jen kam jí má dát pusu, příště může řešit kam jí Nebojfa má dát…….. ehm tralalá :DDDD

76
Ivana33
Reagovat

71: Mikeši, třeba ses tak připravil o životní štěstí:) A jaké kraviny se dneska studují? Třeba rekreologie:)) Ale to uvažování tímhle směrem u Jeníka taky chápu- potřebuje ženskou, která už má tyhle věci vyřešené, vzdělání ukončené a může se věnovat jemu a farmě.
67: Ale to je přece normální. Je to jeden ze způsobů soupeření samečků,ale nesmí se to přehnat, má to pak opačný efekt.

77
Ivana33
Reagovat

74,75 :))) Myslím, že to s…e i Nebojfu- a takhle před kamerama rozebírat, že je v 42 letech panic, to já teda nevím- to je snad přímo sebevražda v přímém přenosu.

78
Ren.
Reagovat

77 – tak v jeho rodné vsi (a kostele) si to nejspíš všichni myslí a dál asi paty nevytáhne.

75 anja: A fakra! :-O Já vím že je to nefér si dělat takto srandu, ale jak by pak probíhala ta posvatební noc? Než by se osmělil, byla by v přechodu (jak tu někdo výše psal). On by měl chlapec zajít párkrát do hospody, míň mudrovat a potkat takovou Dáju od Indiána (ale Dája by nesměla vidět statek).

79
Ren.
Reagovat

A Simona mi na nějakou alfa samici taky zrovna nepřipadá…

80
Mikesh
Reagovat

51 – a jak jinak, Prochore, by si Nebojfa měl hledat ženskou? Na diskošky je už starej, nejspíš ani neví, co to je, na vesnické tancovačce sobě rovnou nenajde (nemluvě o tom, co tam tak asi chodí), sebrat ženskou na ulici vyžaduje jistou otrlost, v továrně, kde je plno lidí, nepracuje, tak co jediné mu zbejvá?

52 – Ren., jsem rád, že nejsem v názoru na Katarínu osamocený. Z počátku by jí člověk dal korunu, jak ji musel litovat, když je přeci tak hodná, ale v praxi je najednou vidět, jaký je rozdíl mezi slovní prezentací a realitou. Staník se ještě notně drží, u mě by skončila výrokem „já se ještě nadělám“. U mě by neudělala už ani ň. Vlastně, skončila by už u té přehnané reakce na možnost společného nocování.

Jo, holky, obecně: proč všechny Lucce říkáte tak ošklivě „davajka“? Z našeho pohledu je to prostě „hodná holka“. Nakonec, je pěkná a neškudlí, nesnaží se přes svou číču tahat chlapy na vařený nudli, to se cení. Nu, jsem náramně zvědav, jak si s tímhle poradí naše moudrá Ajda.

81
ForYou
Reagovat

omg, co to je za debila ten MIKEH, prosím, vypněte ho už někdo, ať sklapne, protože to je opravdu smrdutý odpad, slovní fekalismus…Uslintanej důchodce (iq tykve) co plodí takový slinty, že být na jeho místě tak se nepodívám do zrcadla!

82
ForYou
Reagovat

oprava: MIKESH

83
Kapi
Reagovat

LaaLaa – nez si prectu diskuzi po shlednuti posledniho dilu, prosim te, porad na d tim kdyz jste tam s jirkou premyslim – to jsi tak dobra herecka ( coz by bylo super :)) nebo se ti on vazne libil a chtela jsi opravdu neco vic? Nebo jsi vedela, ze je potreba to takhle hrat aby to takhle mohli sestrihat? Radili ti ci a jak mas delat a rikat? Dekuji predem za co nejlepe vystihujici odpoved!

84
Wanna be your monster
Reagovat

Jo, to mě indián taky štval, jak na ní ještě volal, ať se kouká. Že mu není trapně, hraje si tam na nějaký tréning od profesionála a ženské zlomí žebra.

85
Ajda
Reagovat

to ForYou,
co takhle napsat názor víc na úrovni?

86
ForYou
Reagovat

Ajdo, odpusť, ale mě na vyjádření pocitu z toho, co tu ten blb plodí fakt jakákoliv jiná úroveň nepřijde na místě…

87
Kapi
Reagovat

Jinak porad farmar je uplne o nicem- nebyt Cocka, tak tam neni vubec nic zajimaveho!

Vsechny ty nahrany umely scenky, kdy je nazenou pred kameru a maji zahrat nejakou situaci a zapletku nebo „akci“ a mimo to uz prakticky nic neni videt… hruza!!

Vrcholem byl ten odchod od toho hloupyho mladyho- jak tam sedeli vsichni v kuchyni a ona jakoze prisla, oni se ji jakoze zeptali kde byla a ona ze si byla zbalit kufry- katastrofa.
Maly decko by to napsalo lip. Maly decko by to mozna i natocilo jak to bylo doopravdy a prirozene a sestrihalo to z toho. tady to vsechno se „““mozna“““ nejak podobne odehraje a pak to cele prehraji znovu a zkracene na kameru, aby s tim pak nebylo moc prace … :(

88
Lenka
Reagovat

Zdravím po dlouhé době všechny známé z Panáčka ☺
Kvůli dlouhodobým zdravotním trablům jsem dokonce prošvihla info, že už „jede“ zase Farmář…
Díky Ajdě za vtipné rekapy i vám ostatním za komentáře – to mi fakt zvedlo náladu ☺
/fofruju, dokoukávám, dočítám – a je fakt, že humor patří mezi nejlepší léky ☺/

89
Ren.
Reagovat

80 Mikesh: Nebojfa je přesně ten typ na tento pořad, pro samou práci a rozjímání se nedostane mezi lidi. A Katarína mi asociuje takovou tu „jedovou bábu“, má hrozně sveřepý výraz. A někoho vyprovokovat k hádce nebo k nějaké reakci, že jinak by nebylo živo, to není můj styl. Jsou ženské, co se musí týdně párkrát pohádat, aby měly pocit že se něco děje, a tím typem bude i K.
Já Lucku dávajkou neoznačuju, a jinak na tohle musí být stejně vždycky dva, takže vina je i u Michala. Když je takovou jeho favoritkou pražačka, tak je jasné že tu hotelovou známost kopne do řiti, protože tu už vyzkoušel a hlavně, co víc mu může nabídnout?
84: Indián je trapák, protože myslím že i netrénovaný jedinec by byl schopen stojícího povalit, nebo aspoň vykolejit z rovnováhy. Natož když ony to možná nečekaly. A Dája nemá na sobě přebytečného tuku, takže tím pádem nabrala energii a přelomila si žebro o Indiánovu holeň/koleno. Stát se to mě, tak ho pošlu do .
88Lenka – a já hledím, co za šifru je to tvoje „fofruju“ :-) (ad Nebojfa, Jifík, farmáfi nekoufou)

90
Lenka
Reagovat

89 Ren.
☺ fofruju od slova fofr/spěch = doháním zpoždění, protože jsem prošvihla začátek Farmáře

91
Mikesh
Reagovat

61 – tak o Kataríně už byla řeč, shodnu se s ostatními dámami. Je to hádavá a líná ježibaba. Jak jinak se má poznat, že se dá s někým žít, než při společné práci, kde se většina věcí dělá jaksi automaticky a bez tisíce remců alá „chybí mi to kouzelné slůvko prosím“.
Lucka udělala na Michala podraz, jednak s tím, že to o FB vyžvanila holkám (zřejmě až na farmě) a nakonec přitlačila Michala, aby vyklopil celou pravdu (samotný FB se dal ještě ukecat). Pokud to měla být taktika, tak špatná. Kdyby si byla jistá, tak moudře mlčí a s nadhledem sleduje snahy konkurentek, pokud ne, tak podcenila jednání mužského v panice.
Mmch, všimli jste si rozdílného jednání té Madly od Hájka a Anety? Madla zachovala (aspoň navenek) ledový klid, Aneta vyhodila scénu. Pravda, je mladá a ještě bere všechno opravdicky, tak to ji omlouvá. Ovšem hned nahodila klasické ženské vydírání – to jsem moc zvědav, jak to vyhodnotí Ajda. V každém případě tím Madla nasbírala body, jak to dopadne s Anetou, jsem zvědav.
Na další vývoj Johanky jsem taky zvědav, ta fakt bude Blíženec.

92
Iggy
Reagovat

Další video ze zákulisí natáčení farmářů.V hlavních rolích tentokrát nejen režizer, ale i Bodalky stájové a jiná zvířátka :-)
http://www.facebook.com/vianostra.cz

93
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
sakra ty chceš furt jakési moje hodnocení a přitom to tu sám cpeš horem spodem. Nechceš to napsat za mě? Pak vypadám, že opisuju z diskuse a přitom to mám dávno napsané, jen nestíhám poslední úpravy a fotky, pořád kdosi cosi vyrušuje.

94
Ren.
Reagovat

Fakra, teď jsem přišla o komentář :-/

Leni, výraz fofrovat samozřejmě znám, jen mě to pobavilo ve spojení s farmáři (a jediným výrazným je u mě Nebojfa).

ad 92 – Pane kameramane / režisére, to je bodalka stájová, kamarádka, vhodná ke s(f)tudiu! :-D Ale kdyby měl Jifí uklizený dvůr, jistě by těch much bylo méně. Jestli mi něco vadí, tak to jsou mouchy a bodavý hmyz, já bych mu tam předvedla scénu!

0:29 – ta kráva je krásná, hned bych si ji pohladila!

95
Ajda
Reagovat

Ren,
už jsi tím e-f-kováním taky fakra nakažená?

96
Ren.
Reagovat

Dávno, Ajdi, dávno :-) těšíme se na tvůj rekap!

97
Mikesh
Reagovat

76 – no, možný to je, však také na ni dodnes vzpomínám jen v dobrém. Ale marná sláva, čekat 4 roky, když jsem teprve začal hledat zaměstnání, byt atd., navíc možná daleko od studovního města, to mi přišlo hodně nejistý.
Jaké kraviny se dnes studují? Na to si stačí přečíst Učební plán filozofické fakulty. Případně některé blogerky na serverech, jako lidovky, novinky či Iděs. Jeden ani neví, co si má pod tím představit a k čemu to asi v praxi může sloužit.
Zrovna teď jsem narazil na nekrolog jedné mé bývalé slečny. Jako studijně moc zdatná nebyla, i tu pajdu udělala jaksi divně, ale měla významného papínka, tak nakonec učila marxák či něco takového děsného na VŠ. Po sametu se jí sice asi moc nevedlo, a najednou, co nečtu v jejím CV? Vážená paní profesorka na Filozofické fakultě (prostě komouši si pomáhají furt) vedla katedru jakési mezilidské interakce a správného jednání – to se mnou prostě praštilo. Právě ona a mezilidská interakce, to byla ta pravá! Nikdy se nevdala, protože byla prototypem hysterky, od níž zdrhly (nebo zasáhly maminky) i ty největší subinky z řad mužských. No, a takové učí na VŠ právě takový obor, jak ta výuka asi musí vypadat.

98
Wanna be your monster
Reagovat

A kolik je vlastně těm ženám od Jiříka? Chce 3 děti a ženským je tak 40.

99
Mikesh
Reagovat

89 – Ren, mně přišla Lucka jako nejlepší z nich, nebo aspoň docela fajn. Sice hupsnout hned s někým do postele není zrovna moc košér, ale tím není o nic horší, jak ostatní. Jednak se to už dneska tolik nebere a kromě toho, takové ty „stydlínky“ ještě vůbec nic nezaručují, rozhodně ne kvalitní vztah. Někdy se za tím skrývá spíš komplikovaná osobnost než ctnost.

93 – Ajdi, to jsou jen podněty, neber si to tak.

100
Evik
Reagovat

Na iprima maji v diskusi Daju jako solarkovou sexystarenu… To je pane kreativita… ;)

101
Bazinga
Reagovat

100 – kolegyně, to jsou výrazy… sexystařenu… to je dehonestující a nekorektní! Když už, tak by to měla být sexyseniorka, případně sexyně třetího věku! :-)

mmch. tentokrát to psychicky nezvládám, ani ta besídka u Nebojfy, kterou tak snaživě předvádí Laa Laa mě neba… trochu se bojím, aby ten důkaz, co nám tady slíbila… nebyly Nebojfovy zkrvavené trenýrky.

102
Evik
Reagovat

A zdalo se mi to, nebo Daja opravdu bulela, kdyz Indian sondoval, jestli ma zavolat Lence, a pozvat ji… Myslim, ze do nej fakt byla zamilovana… Alespon ji priliv hormonu zabranil pocitovat tolik bolesti z tech zlomenych zeber…

103
Evik
Reagovat

101
Nazdaaar, Baz… ;) A co myslis, ze mu ta chtiva zenstina natrhne? Nebo to budou jeji trencle? :)

104
Evik
Reagovat

101

A co korektni sexygeront… Muze byt? ;)

105
Dan
Reagovat

93-ne ne, my nechcem rekap od Mikeshe.

106
Bazinga
Reagovat

104 – sexygeront je ok :-)

myslim, ze mu nabídne sérii „malých“, kdy bude chtít nepozorovaně přejít k „velké“ a pak mu jazýčkem natrhne koutek, protože on zpanikaří… teď do toho moc nezapadá ta krev na trenclích, že? :-)

107
Ivana33
Reagovat

98:) Další věc, kterou Jirka nechápe- ačkoliv ta Simona by ještě jedno mohla stihnout (ale musela by se výrazně zkrátit fáze sbližování:).

108
Ajda
Reagovat

Z technických důvodů je rekap samostatně – nový článek.

109
Evik
Reagovat

106
Ale jooo… Ale neee… Ale jooo… Ale neee… Auuu…

No jo, ale kde jsou trencle… :)

110
Evik
Reagovat

108
Ajdi diky za info… Uz na nej letim… ;)

111
anja
Reagovat

81 ForYou, nene, Mikesh je náš kocour domácí :) a píše k věci narozdíl od tebe

112
Ywetta
Reagovat

81-klídek,my v kanclu ty jeho příspěvky přeskakujem,prostě to nečti a je to,nás ta jeho moudra taky už nebaví,jen si vždy říkáme-pán je dnes hodně plodný.

113
Evík
Reagovat

81

Také radím to nečíst a přeskakovat… ;)

115
Jonatána
Reagovat

taky vám někomu přijde ta kočka Šklíba od indiána strašná?

116
okkvp
Reagovat

115 – Mně, mně, já se hlásím – přijde mi jak natřená divadelní líčidlem a to co provozuje s mimickými svaly tváře mě svádí k tomu si myslet, že utekla z nějakého cirkusu

117
Mikesh
Reagovat

A právě proto se na ni těším !!

118
Pája
Reagovat

Souhlasím s Anja, Jeníček se předvedl, na svoje dítě sere a chce se prý starat o 2 cizí. A ta předváděčka majetku byla fakt trapná!!

119
Eva
Reagovat

Indián je trapný, Jeníček nudný a ubohý, Michala omlouvá snad jen mládí a Standa je případ sám pro sebe.
Simona v akci, to není buldozer, jak tu někdo psal, ale frontální útok tankové divize. Jiří statečně se bránící násadou byl kouzelný; jsem zvědavá, jestli nebude do konce týdne nucen použít to nářadí v duchu husitské tradice.

120
petra
Reagovat

Farmar mne docela chytil..prvni serii jsem nevidela,ale tahle nema chybu..
Nejvice mi je z tech holek sympaticka Lucie a Johana..skoda, ze lucka odjela domu a na Johanu jsem zvedava,jestli jenicka dokaze trochu popostrcit,zda se mi takovy nerozhodny..

Přidat komentář