Panáček v reality show

Hotel Paradise (30.3.): Zuzana se vypí*ovala z ráje, budou jí následovat 2 muži

31. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3951 w=420]
V pátečním sestřihu z Hotelu Paradise v Dominikánské republice z mého pohledu stojí za zmínku 2 momenty: vyřazení soutěžící Zuzany Plačkové, která se doslova vypí*ovala z ráje a další pokyn od štábu, který ovlivní pondělní vyřazování.

Zuzana: vypadám jak pí*a a to celé 7x

Jak bylo už patrno ze čtvrteční upoutávky na páteční sestřih, Hotel Paradise opustila Zuzana Plačková. Důvod? Její blbost a arogance. Jak se divák dozvěděl, několikrát byla štábem upozorňována na příliš vulgární mluvu, nošení brýlí, když není na přímém slunci, šeptání a jiné drobné prohřešky proti pravidlům. Pohár trpělivosti štábu přetekl, když Zuzana začala pí*ovat, kvůli dvojrande na které neměla dostatečně připravené vlasy. Štáb jí poslal pěkný vzkaz ve smyslu, že když jí to v Hotelu Paradise nebaví, tak ať jde domů.




Mimochodem, docela sympatické bylo následné gesto Niki, která si na podporu Zuzky namalovala kolem svých očí černé brýle a takto chodila celý den.

V pondělí budou vyřazení 2 muži

Aby toho nebylo na soutěžící málo a protože, nikdy nevíš, co se stane v ráji, dozvěděli se soutěžící, že v pondělním vyřazování nebude vyřazen 1 soutěžící, ale 2 a to z mužského osazenstva. Tato informace byla dalším impulsem k dalším debatám a spekulacím, kdo koho vybere a koho tím zachrání či nezachrání. V diskuzi u čtvrteční epizody z ráje již zaznělo kdo to v pondělí bude. Zde to uvádět nebudeme. Kdo má zájem, ten si pustí konec pátečního sestřihu s upoutávkou na pondělí a ze záběru a řečí je dost jasně patrné, kdo to bude.

P.S.: Elko nám co nevidět sepíše článek, který čtenáře Panáčka v reality show alespoň trochu více uvede do pravidel Hotelu Paradise, které nejsou zcela zřejmé a nejednou má správný pocit, že jsou vytvářeny za pochodu.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
koc
Reagovat

mam info ze ve smlouve ma byt polozka ve ktere soutezici souhlasi se zmenou pravidel v prubehu pobytu .. resp asi budou hlavni pravidla ve stylu toto nesmis .. jinak je vse nejspis otevrene a neustale se menici

2
Prochor
Reagovat

Elko – Díky za pokračování seriálu.
Trochu s dovolením odbočím:
Nastal kritický čas pro návrat Klaudie.
Proč ?
Buď jí štáb vrátí zpátky, nebo na ní ostatní zapomenou. Bylo by ale fér aby se vrátila.
Důvody?
a) Klaudie patří mezi ty ženy s vyšším IQ a úrovní.
Za b) nedostala vlastně šanci. Zuzka (která je už b.t.w. venku) jí nedala šanci cokoliv udělat pro svou záchranu. Jsem zvědav, co s tím štáb udělá. Podle mého by se měla vrátit.

3
Prochor
Reagovat

Opět kontraverze.
http://www.radiotv.cz/p_tv/hotel-paradise-tak-vypada-koncentrovana-tupost/
Zkrátka nediváci RS nechápou cenu těchto pořadů která podle mně je v tom – jak se člověk chová v určité situaci. A tohle nedokáže žádná telenovela.

4
J.
Reagovat

Ta Vierka byla fakt mimóza – v rozlučkovém videu na ofiko webu HP řiká: Děkuji všem divákům, kteří mi posílali hlasy :o)))

5
matto
Reagovat

uz sme videli ruzne kamuflaze nejen v ceskych televizich a tedka muzem byt svedky nejvetsi kamuflaze v cele historie ceskych reality sou-neco pusti aby bylo jasne jak to dopadne i kdyz urcite momenty tam moc jasne a zrejme nejsu a simavi divak pojme podezreni ze neco neni v poradku -a neplete se -vse bude jinak -nejprve dojde list tomasovi a jane za poruseni pravidel oni se neco vymysli se rusi odmena velike moci za auserdera a auserderku hotala-za druhe nela a leo se maji okamzite zbalit za poruseni pravidel ze spiknuti a navadeni neposlusnosti a zkaze dobreho mena hotela-a za treti posledni dva muzi ktery budu mit 4 a 5 pri losovani okamzite opusti hotel-no dost divoke na 50 min ale presne tak pri pohodu se to tak stane leo a nela budu volni romeo a viktor pujdu pryc tim padem zbude tam jen niki jana lenka a viktor tomas rocky.a nejvetsi kamuflaz je u konce .a novi pribeh se rozbehne .

6
peto
Reagovat

Ja by radsi videl proc leo a nela jenom rekli proc voli za vyvrhela janu a viktora a jiny uz nic na kameru nerekli jen viktor a zuza neco naznacila ze u zen to bude jana a u muzu nic nepadlo -jinak se mi taky zda jako by nekdo ve vedeni stabu je htel rozdelit nelu lea -niky nikolu aby se nejak vic projevili a postupnne tu puvodni 11 vyhazuji jak kachny na odstrel -aby meli ostatni prostor se projevit a neco noveho to toho deje prinest .a potom sme se dozvedeli ze tu soutez vyhrali jana a nela a tomas? nele to nejak nedoslo ze muze neco vyhrat a mit odmenu tak zacala nejak kvakat to same ze se moc nevyjadruje kdo sicosi tak protoze jana je studeni sumak a strida kluky jak b–tak to vyhrala.zatim to neni jasne co to odnasi ale mozne je ze ona to bude rozhodovat kdo vypadne pri tom parovani kdyz tam niki rika pri tom sestrihu na pondeli – vy za to muzete vseci to rikali -a na konci rika dnesek byl hankor??jako mazec.

7
oto
Reagovat

to mas tak -proste nela a leo se jen pusinkovali sem tam neco kvakali a nela jen jak moc ji bylo ublizeno ze nikdo ze zen se na nic nepta tak ze proc by se snazila se vice otevirat kdyz ma lea ktery ji chape a tak proste to nejak utvorilo dej v tom ze oni jsu bokem a ostatni tam jen intrikari a pomlouvaji a ona ne ona vsechno dela primo..
tak aby bylo ruso tak pripravili plan ve stabu .
nejprve se budu parovat ruzne den co den -potom az se jim po tom bude tocit hlava tak napisem pravidlo ze nemuzu pri parovani stejneho partnera.ale pred tim vyhodime verku potom zuzu a aby toho nebylo malo tak napisem dopis aby nekoho zvolili vyvrhela a ten neco vyhraje -u muzu to je tomas bude mozna vybiraT prvni a jana ktera kdo vi co dostane -takze sachry makli u zen kdo co za co proc on ci ne on -nejvic to prozira nela je zoufala dela co moze ale musi jit leo – tak je to napsane a ..nakonec to asi vyjde a odpadnu dalsi silny hraci leo a nikola.aby se projevili jiny a divaci nemuseli stale sledovat lea a nelu.niki nikolu.a stab vyhral ale kdo vi jestli opravdu vyhral.

8
J.
Reagovat

6 – Myslím, že to „vy za to můžete“ patřilo Nele a Tomášovi. Ale to se dozvíme zítra

9
Bobby Brown
Reagovat

3 – Prochor:

Inu, zase jeden intelektuální masochista, který zvracejíc hledí na RS, protože mu to nedá. :-D

Ovšem vůbec nejlepší je tam diskutér Barka, ten mne opět pobavil. Ne že by opět on, ale opět jeden takový obecně.
To je klasický ‚narcistický pseudointelktuální masturbant‘, který vyhledává podobné diskuze a tam si chodí čechrat své peří.
Já tyhle hrdopýšky miluju, protože mě baví sledovat, kterak se ukájejí prezentováním své naprosté kvalitativní převahy nad tím mrzkým póvlem.

PS: Kde, po náročné četbě světových a domácích velikánů, jak sám Barka pyšně vyjmenovává, ještě berou ten čas a energii psát příspěvky k ‚duševně odpadovým‘ pořadům? ;-)

10
Elko
Reagovat

2 – Prochor: ďakujem, ale článok písal SUNíčko ako všetky ostatné (ja som písal len o Leovi – tú bonusovku ;))

11
MajaK.maja
Reagovat

Jestli vypadne Leo, žádná škoda. Nika asi opláču, podle mě mu dávali málo prostoru, ale jinak většinou perlil a měl dobrý nadhled. Kdo mě začíná štvát je Niky, začíná být nepříjemná na ostatní, přitom ta scénka s Romeem celkem dokazuje, že jako správná hysterka ráda příhody okoření a překroutí tak, aby to bylo větší vzrůšo. A hlavně mi vadí to její „Už na mě nemluv“. Doufám, že z bab příště vypadne ona. Pokud navíc z dvojce Leo-Viktor vybrala Lea jako toho kdo vypadne, dokázala tím jen, že je zhrzená. Vybrat Lea ukáže, že je nad věcí, ale takhle si proti sobě akorát poštve Nelu… i když kdoví, jak to bylo, jsou to jen spekulace, uvidíme zítra :-) Nela je trapná, hraje to na city „Sem chudinka, berou mi plyšáka, dělejte něco, proč nic neděláte“. A moje sympatie naopak začala získávat Jana, s Romeem se zklidnila a tak celkově je teď v pohodě, jen doufám, že to fakt není jeho tajný úkol. Začala sem nesnášet Tomáše, je totálně tupej, tupej. Informace plynoucí od ostatních se mu odráží od čela, absolutně neproniká dovnitř hlavy a divím se, že přitom není slyšet i zadunění. No a Viktor, no comment, typickej machírek, namustrovanej.

12
peta
Reagovat

kde najdu tento díl ? vubec ho nikde nemuzu najit….:-(

14
peta
Reagovat

dekujuuuu moc elko:-)

15
Juchna
Reagovat

3 – Prochor a 9 Bobby Brown

Já bych těm pseudointelektuálským masturbantům (he he, tohle spojení se mi fakt líbí :-))), řekla asi tohle: Pro hloupého každý hloupý, přesně jak říkala Forrestova maminka. A to, že tyhle jedince by ani ve snu nenapadlo vidět v takových „pokleslých“ pořadech něco víc, než jenom hnus a špínu, je spíš jejich mínus, než něco, čím by se měli honosit.

Ok, dobře, já chápu, že ne každého to baví, někdo je technický typ a radši se třeba věnuje focení vlaků, někdo se vyžívá v politice a někdo čte Dostojevského, ale je mezi námi dost takových, které jednoduše a prostě fascinuje pozorování lidského chování, a já nevidím jediný důvod proč by nám měl někdo kvůli tomu nadávat do dobytků a idiotů. Pro někoho se tam neděje vůbec nic, kromě nudného a hloupého tlachání, ale to, že se tam neprobírají myšlenky světových klasiků ještě neznamená, že je potřeba konzumenty takových pořadů odstřelit..

Divák RS od účinkujících nečeká, že mu předají moudra světového a vesmírného významu, vnímavý divák se baví a škodolibě pochechtává, ale taky si dává věci do souvislostí – slova, gesta, pohledy, sympatie, antipatie, pozoruje, odhaduje – jak, když někdo udělá to a to ovlivní zase tamto a tamto, v některých věcech poznává sám sebe, setkává se se s různými typy lidských přístupů, pozoruje co je efektivní a co zcela kontraproduktivní z hlediska přežití v lidské smečce… kdo je dominantní, kdo podřízený, co dělá lidi dominantními a co je odsuzuje k odvržení…, co dělá lidi oblíbenými a co je od ostatních odpuzuje… třeba… Tak strašně moc věcí se dá v pořadech tohoto typu doslova studovat, ti intelektuálně nadřazení by ovšem něco takového v životě nepřipustili!

Namyšlený rádoby intelektuál se u RS nudí, protože:
a) čeká, že je povinností účinkujících a tvůrců pořadu postarat se mu o „kvalitní“ zábavu,
b) čeká, že mu bude naservírovano hlubokomyslné poučení a pointa, bez toho, aniž by si k poučení a pointě došel sám,
a proto – dobře mu tak! :-)))

16
Lucas
Reagovat

A Noc v ráji ještě nikde neni?

17
koc
Reagovat

19 – vpravo dole mas videoarchiv http://www.prima-love.cz/paradise/epizody

18
Adéla
Reagovat

3,9,15 – mluvíte mi z duše. Čučím na to taky, je to večer relax, protože se živím „hlavou“ a pracuju s lidma. Takže prostě vypnu mozek a kouknu se jak se chová tlupa lidí zavřená v omezeném prostoru, mám to jako školení z psychologie, nevěřím všemu co vidím a hlavně je mi úplně šumák jestli někdo sleduje RS nebo čte Dostojevského. A mimochodem správný intelektuál nemá doma televizi a absolutně netuší co je HP!!! Jo a znám spustu vysokoškoláků, kteří sledují Ordinaci v Růžovce, tak nevím co je lepší? PS: Už se těším na zítra, co nám zase sestříhají!!!

19
mk
Reagovat

Kecáte, na to se nedá koukat ani s vypnutým mozkem :)

20
Bobby Brown
Reagovat

19 – S vypnutým mozkem se na to opravdu koukat nedá.

21
Lucas
Reagovat

koc: ale to je česká trapná Noc v ráji, ne? Já koukám jen na slovenskou a ta zatim nikde neni :/

23
RAINMAN
Reagovat

Hotel Paradise si polepšil z 6 na 10 %!

Přidat komentář