Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, Souboj 2. díl: Vypadnutí superfavorita a konflikt Rytmuse s opilou zpěvačkou

26. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]

Včera večer jsme měli možnost vidět u druhou sérii zpěváckých battlů v rámci Hlasu ČeskoSlovenska, ze kterých opět vyšel vždy jen jeden vítěz. A tentokrát to byl skutečný masakr, neboť nás opustil dokonce i jeden soutěžící, kterého velká část diváků tipovala na vítězství. Kromě toho jsme byli i svědky toho, jak si Rytmus vjel do vlasů s jednou zpěvačkou ze svého týmu. Ale nepředbíhejme a pojďme si všechny včerejší duely probrat od začátku do konce.

Ivanna Bagová vs. Jaromír Hnilica

DJ Vlado: Tento duel byl ostře sledovaný jako Hrabalovy a Menzelovy vlaky, protože oba dva jeho aktéři sklidili ve výběru naslepo velké ovace a chtěli je do týmu všichni koučové, a tak se oba zařadili k favoritům soutěže, přičemž Jaromír se stal dokonce jedním ze dvou největších adeptů na celkové vítězství. Přestože ale Michal David sliboval velkolepou show, tak pro mě byl tento duet celkově zklamáním. Na Ivannu to bylo místy vysoko, na Jaromíra zase naopak nízko (možná si měli prohodit party, jelikož u Roxette má mnohem vyšší hlas Marie Friedriksson než Per Gessle, zatímco tady tomu bylo naopak). Kdybych se měl rozhodnout, tak bych na základě většího hlasového potenciálu poslal do dalšího kola Jaromíra, ovšem Michal David byl opačného názoru a zvolil Ivannu (což se vzhledem k tomu, že David je popař a ne rocker, dalo čekat). Počáteční superfavorit Jaromír Hnilica tak skončil svou cestu už v Souboji, což ale vzhledem k tomu, že tato informace prosákla na internet, nebylo až tak velké překvapení.




Merťas: Další velký očekávaný souboj nám byl naservírovaný hned na začátku. A nevím jestli to bylo dobře. Je opět vážně škoda, že do souboje museli jít tito dva znamenití zpěváci. Hlas opustí jeden z dalších favoritů. Je asi zbytečné rozebírat nakolik to jsou kalkulace produkce a jak velké slovo měl nakonec David. Nicméně ten, kdo jim vybral song do souboje by potřeboval za uši, viď Davide. Slušelo by jim něco mnohem modernějšího. Na druhou stranu musím říct, že se mi souboj líbil. Mělo to drajv, oba zpívali na krev a oba se snažili, co jim hrdlo dalo, skvěle se na ně koukalo a celkově jim to na pódiu slušelo. Jaromírův hlas byl mnohem víc slyšet a byl takový dravější. Kdežto Ivanna na některé pasáže byla krátká. Jaromírův hlas je o třídu lepší a snáze zapamatovatelnější. Jenže Michal David nedbal rad svých kolegů a do své šestky si vzal Ivannu. Opět nesmírná škoda. Jaromír Hnilica skončil v soutěži velmi brzy. Ač nám ho NOVA servírovala jako mega favorita tak bohužel dostal stopku. Myslím, že by měl i více šancí se na naší scéně uchytit. Ale doufejme, že MDý ví co dělá a Ivannu bude bičovat k lepším výkonům.

Jan Danda vs. Martin Truhlář

DJ Vlado: Toto byl naopak duel dvou víceméně outsiderů. Mírným předstartovním favoritem byl sice Honza, ale ten rozdíl nebyl nijak zvlášť veliký. A tento duel by pro mě skončil plichtou, protože Honza působil mnohem uvolněněji, zatímco Martin byl dost v křeči, na druhou stranu však Martin ukázal, že má mnohem silnější hlas a zvlášť pasáže, které v originále zpívá Michael Jackson (a které jsou podle mě i těžší než ty, které má na svědomí Paul McCartney), zvládl Martin výborně. Proto se z rozhodnutí Pepy Vojtka mohl radovat právě původní papírový outsider této dvojice Martin Truhlář.

Merťas: Chlapákům od Pepy Vojtka song vcelku sednul. Oba ho zvládli po svém. Honza podal výkon bez nervů a Martin se zase snažil, co to dalo. Jenže Honza svým lepším výkonem v souboji Martina převýšil. Jak barvou hlasu tak i pódiovým projevem. Na něj se totiž kouká mnohem líp. Martin tím jak tlačí hodně na pilu tak se mi nezdá vůbec přirozený a emoce jsou strašně moc tlačené. Kdežto Honza, pohoda a klídek. Merťas má jasno, dál by poslal Honzu. Pepa je bohužel jiného názoru a rozhodnul se zariskovat a dál vzal Martina. No, opět prošel ze souboje horší zpěvák.

Lenka Jankovská vs. Elin Špidlová

DJ Vlado: Další velmi vyrovnaný duel. Pěvecky to byla plichta, ale hlasově mi v této písni přišla zajímavější Elin, dokonce jsem u ní tu Whitney i chvílemi slyšel (což však nevím, jestli považovat za výhodu či nevýhodu). Na druhou stranu Lenka je mi sympatičtější a její zpěv na mě působí přirozeněji, zatímco Elin na mě působí dost afektovaně, proto bych asi o prsa volil Lenku. Stejného názoru byla i Dara, proto jméno další postupující zní Lenka Jankovská.

Merťas: Dvě dámy, které mi nepřijdou vůbec výrazné osobnostně. Z castingů si pamatuji pouze Lenku. Dara jim vybrala song těžkého kalibru, ale znovu se ukázalo, že outsideři umí překvapit. Skvělé vystoupení, plné emocí, dámy si ho užily a předvedly jeden z nejlepších soubojů. Vyrovnanost byla cítit na sto honů, a tak i já jsem neměl jasnou favoritku. Nakonec bych se přiklonil názoru k Dary, že Lenka měla méně upjatý projev a tím pádem si vybojovala místo ve finálové šestce u Dary. Lenka je tedy další finalistkou.

Petr Lexa vs. Tamara Kubová

DJ Vlado: Pro mě zatím vůbec nejslabší duel, který v rámci obou večerů proběhl. Zpěv byl podprůměrný a pódiová prezentace hrozná. Trochu lépe mi z toho vyšel Petr, ale to je hlavně tím, že Tamara má neuvěřitelně protivný hlas a afektovaný projev, kterým mi připomíná můj úhlavní „trn v oku“ z loňské SuperStar Klaudii Pappovou. A přestože všichni ostatní koučové navrhovali na postup Tamaru, tak se Rytmus nenechal zvyklat a vybral si Petra Lexu. Ze všech Rytmusových postupujících je však jednoznačně nejslabší, proto doufám, že pro něj rozstřel bude konečná.

Merťas: Rytmus oběma svým ovečkám dal těžkou písničku hlavně na intonaci. Provařená pecka z amerického Hlasu a z českých rádiích. Tamara do toho šla naplno. Petr bych řekl, že jel na půl plynu. Jakoby furt sledoval, co předvede Tamara. Prostě dle mého se držel zpět. Na druhou stranu Tamara možná jela až moc. Některá slova nedotahovala a občas ji nebylo rozumět. Rytmus si vybral hlavně podle srdce, kdo je mu bližší. Zvolil Petra. Uvidíme jestli se mu tato volba vyplatí.

Barbora Blahová vs. Kristína Zakuciová

DJ Vlado: Tento duel sice působil na první pohled vyrovnaně, ale nakonec byl výsledek víceméně jasný. Bára má sice velmi zajímavý hlas, který ale zní pořád stejně a mně je chvílemi barevně dost nepříjemný. Navíc když přitlačila, tak byla slušně falešná. Oproti tomu hlas Kristíny je na poslech mnohem příjemnější, i když možná není až tak nezaměnitelný. Celkově v tomto duelu byla lepší Kristína, kterou si Pepa Vojtek nakonec i vybral.

Merťas: Rihanna byla pro holky velkým soustem. Obě ukázaly své slabiny a přednosti. Já jsem si z castingů moc oblíbil Báru, protože se mi líbí její nízké polohy hlasu. To je lahoda pro moje uši. Kristína byla na castingu taková ležérní a nevěděl jsem, co od ní v souboji čekat. A v ukázkách před soubojem to vypadalo, že to bude provar na straně Kristíny. Ale opak byl pravdou. Kristína zvládla krom konce, kde zapěla falešně, celý song. Kdežto Bára excelentně dala začátek songu, ale jak se dostala do výšin bylo to vysloveně v háji. Kristínu si Pepa vybral pro další spolupráci.

David Bisek vs. Norbert Petický

DJ Vlado: Kdybych měl z tohoto duelu vybírat já, bylo by to pro mě jako volba mezi Hitlerem a Stalinem. Davidův „přiteplený“ hlas i zpěv je mi totálně protivný a Norbert je jako zpěvák totálně o ničem. U jejich podání megahitu Justina Timberlakea jsem vyloženě trpěl a tešil jsem se až to skončí. Dara podle očekávání zvolila výraznějšího Davida Biska.

Merťas: Sebevědomý David proti jemnému Norbertu. Dara jim vybrala ukrutně těžký song, protože refrén je celý ve falzetu. Já osobně nejsem moc milovníkem tvorby Justina, ale tenhle kus se mu povedl. A co k tomuhle souboji napsat? Norbert byl podle mého hlasově lepší, vyváženější. David byl hlasově dobrý, ale ne tolik výrazný. Přesto David byl větší showman. Byl koukatelnější. Norbert byl projevem průměrný. David více extravagantnější. Dál bych radši viděl Davida. A Dara měla stejný názor.

Kristýna Daňhelová vs. Renáta Čonková

DJ Vlado: Utkání dvou generací pro mě skončilo poněkud za očekáváním, podání Gábiny Gunčíkové se mi líbilo mnohem víc, i když byla tehdy nemocná a nebyl to úplně její top výkon. Přestože zajímavější hlas má pro mě Renáta, tak v tomto duetu jí Kristýna zcela jednoznačně převálcovala a to nejen ve zpěvu, ale především v energii, kterou do svého vystoupení dala. Sice se dá namítat, že tato diskotéková odhrovačka sedne k mladé holce lépe než zralé ženě, ale na výskledku to nic nemění. Rytmusova volba tím pádem zcela zaslouženě padla na Kristýnu Daňhelovou.

Merťas: O víkendu jsem seděl v jedné kavárně, popíjel jsem si kávu a v rádiu hráli Firework. Vzpomněl jsem si na ČSMT 2, kde tuto písničku špatně odzpívala jedna mladá holčička, bohužel už nevím jak se jmenovala. Ale myslel jsem na to, kdo ji v v talentové soutěži zase zprzní. A říkám si, třeba se chytí někdo v Hlasu. A ejhle, moje víkendová vidina se stala skutečností. S jedním háčkem. Ani jedna dáma song nezprznila. V mých očích ho obě dvě pozvedly. Song, který nedává ani Katty Perry osobně,1 odzpívaly dobře a já jsem se bavil. Renáta byla samozřejmě méně temperamentnější na pódiu, protože to je vyzrálá dáma, která jen tak na pódiu neposkakuje a Kristýna je zase mladý živel, který se na pódiu utrhl ze řetězu. Celý souboj se mi líbil a nezávidím Rytmusovi rozhodnutí. Myslím, že nakonec vybral Kristýnu právě proto, že je jeho tvorbě bližší a bude se mu s ní lépe spolupracovat.

David Weingärtner vs. Jiří Koběrský

DJ Vlado: Duel dvou „starých známých“ byl pro mě zcela jednoznačnou záležitostí, a to ještě před tím než vůbec začal, jelikož to byl souboj kvality s kýčem nebo talentu a charismatu na straně jedné a upocené snažovosti na straně druhé. I když David zatím svými výkony zaostává za touchdowny, které předváděl v Robinu Hoodovi, tak oproti Jirkovi je to pořád pan zpěvák a jeho barva hlasu je miliónkrát zajímavější. Jirka by měl už konečně pochopit, že jako sólový zpěvák prostě nemá šanci. Řečeno slovy Pepy Vojtka, v tomto duelu David porazil Goliáše a stejného názoru byl i Michal David, který si do dalšího kola vybral Davida Weingärtnera.

Merťas: No to byl pohled od Jiřího, když David oznamoval dvojice. Tím pohledem by povalil i prase. Možná kdyby u Jirky stále nepřipomínali tu minulost zpěváka alá Lunetic tak bych mu možná i ten projev věřil, ale já v něm stále vidím ty rádoby rajcovní pohyby, které mají do kolen poslat náctileté dívenky. To možná fungovalo před několika lety, ale teďka se mi to vůbec nelíbí. David je lepší jak v celkovém projevu tak hlasově. Michal David vcelku snadno vybral do finále dál Davida.

Barbora Švidraňová vs. Matej Koreň

DJ Vlado: Na tomto duelu mi bylo sympatické, že to bylo utkání dvou kamarádů, proto přirozeně odpadla ta rivalita, která z většiny ostatní duelů čiší (a podle mě je to především nahrané). Jinak tento duel patřil k tomu lepšímu, co včera večer zaznělo. Lepší mi přišla Bára, která byla mnohem uvolněnější, zatímco Matej byl chvílemi v křeči. Pepa Vojtek proto rozhodl, že postupuje „ohnivá žena“ Bára Švidraňová.

Merťas: Karty byly předem rozdány. Bára vypadá jako jasná favoritka. Navíc mi připadá i jako oblíbenkyně Pepy. Matej v castingu nic moc nepřevedl. Zachránit ho mohl jedině souboj. A Matej se pral statečně. Dokonce bych řekl, že místy svoji soupeřku převýšil. Bára jela tak na půl plynu. Je to dobře? Na obranu Báry musím říct, že byla opravdu jistější a myslím, že ona bude ještě velkou favoritkou. Pepa poslal dál Báru.

Zuzana Mikulcová vs. Judita Hansman

DJ Vlado: Tady jsem si nemohl nevzpomenout na tutéž píseň v podání Moniky Bagárové a Jana Bendiga, kteří ji v divadle první Česko Slovenské SuperStar podali sice nedokonale, ale s okouzlující dětskou bezprostředností. V tomtéž kole s ní zazářil i Martin Chodúr společně s Terezou Kopáčkovou. Duet Zuzany a Judity byl pro mě o dost matnější než oba výše zmíněné. Zcela jednoznačně však bylo slyšet, že lepší je Zuzana a to nejen proto, že Juditě chvíli vypadl text. Dara to vystihla naprosto přesně, že Judita je spíš šansoniérka než klasická zpěvačka, proto zcela podle očekávání zvolila Zuzanu Mikulcovou.

Merťas: Snad nejjasnější souboj dnešního večera. Zuzka soupeřku totálně převálcovala úplně ve všem. Hlasově, projevem a nadšením. Studentka zpěvu potvrdila na 100% svou dravost a Dara si ponechala Zuzku do finále.

Simona Fehérová vs. Michal Chrenko

DJ Vlado: Jednoznačně nejlepší duel večera. Celkově navrh měla Simona, která předvedla mnohem barvitější výkon než v castingu, ale ani Michal nebyl vůbec špatný. Sice to nebyla taková bomba jako zlatý hřeb minulého dílu – duel Anny Veselovské a Lucie Dobrovodské, ale určitě to byla pěkná tečka za celým večerem. Tomuto vystoupení však předcházel indcident ze zkoušky, na kterou Simona přišla nejspíš v lehce přiopilém stavu a hádala se s Rytmusem i Tomim Popovičem, přičemž oběma vyjádřila svůj despekt. Já za sebe musím říct, že jsem dost na vážkách, zda bych na místě Rytmuse Simonu poslal do dalšího kola, nebo ne. Jako zpěvačka je velmi zajímavá a i osobnostně by jako „oprsklá rebelka“ byla pro soutěž přínosem. Takhle by se dalo uvažovat, kdyby to byla SuperStar, kde porota jen vybere semifinalisty a potom už je jen hodnotí. Tady mají ale koučové o dost těžší pozici, protože s finalisty musí týden co týden nacvičovat a nevím, jestli bych jako kouč měl nervy na problémového soutěžícího. Třeba takový Pepa Vojtek by byl možná víc nad věcí, ale Rytmus je holt dost ješitný, proto si osudem Simony v této show nejsem vůbec jistý. Výsledek tohoto duelu jsme se ještě nedozvěděli a musíme si na něj počkat do příště.

Merťas: Simona, rebelka každý coulem. Její přístup je takříkajíc napřesdržku. Simona by si měla uvědomit, že má v hrdle opravdové zlato. Její hlas je bombastický a s Michalem snadno vytřela podlahu ringu. I když jsem měl dojem, že Michal na konci ubral dost plynu ve prospěch Simony. Rytmus by si měl vybrat jí, protože s jejím hlasem má na to dojít na vrchol. Nova nám rozhodnutí nechala až do dalšího dílu takže si musíme týden počkat. Přesto si myslím, že by musel být Rytmus blázen, kdyby Simonu nevzal. Mohla by to pro něj být výzva, jak zkrotit rebelku.

Shrnutí 2. Souboje podle DJ Vlada

Druhá série battlů mi přišla celkově slabší než ta první. Výraznější výkon podali pouze Simona s Michalem, i když rovnou dva duety z minulého týdne mě zaujaly celkově víc. Ovšem byl tu dva momenty, které v tomto díle výrazně zaujaly a rozbouřily hladinu v diskusích. Tím prvním bylo vypadnutí superfavorita Jaromíra Hnilici, kterého mnozí považovali za velkého adepta na vítěze. Tím druhým pak nemohlo být nic jiného než výše zmíněný konflikt mezi Rytmusem a Simonou. A já za sebe říkám, zaplať pánbůh za takové situace, protože ty jsou kořením každé show. Škoda, že podobně nebyl v minulém díle vylíčen odbodný konflikt mezi Darou a Alanem Tuscanym, který Dominiku Šuľákovou otrávil natolik, že s ním nadále nechtěla spolupracovat. Příště nás tedy čeká poslední díl Soubojů, ve kterém poznáme kompletní sestavu finalistů. Já jsem samozřejmě nejvíc zvědavý na to, jak dopadne má favoritka Simona Hégerová, která se v duelu zřejmě utká s Evou Bittoovou. Já jen doufám, že Dara četla F. L. Věka…

Merťasovo shrnutí 2.souboje

Nový díl byl celkem nuda. Tak tři souboje mě bavili, zbytek byla těžká nuda. Nezajímavé písničky, nezajímavé charaktery. Kroutím hlavou nad výběrem songů. Tím kolikrát zabijou jednoho nebo druhého zpěváka místo toho, aby se v něm mohli projevit oba. Moc mě mrzí vypadnutí Hnilici, protože to byl zase nesprávně zvolený souboj. Nechápu čeho se produkce nebo David bojí. Aby se náhodou dál nedostalo více favoritů? A v čem by byl problém? Aspoň by se pak pomlátili mezi sebou. Byl jsem potěšen při poslechu Firework. To bylo pro mě jedno z nej vystoupení večera. Poté Lenka s Elen a Simona s Michalem. Bodoval i Leoš trefnými komentáři a příliš neotravoval. Nashle u třetího a posledního souboje.

Anketa: Tak kdo dle vás byl lepší?



Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 211
1
Macík
Reagovat

…tak co? vypadla ta šoumenka bez *rešpektu* ? Nebo je to jen hra, jak zaujmout a přitáhnout diváka k obrazovce i příště ?:-))

…a co křesla ? také navodila dojem, že jde především o *hlas* i když selekce č.2 probíhá vcelku podle vzhledu ? Jsem zvědavá, zda-li postoupí třeba Arpád :))…

2
Katy
Reagovat

….. „I když David zatím svými výkony zaostává za touchdowny, které předváděl v Robinu Hoodovi“…jak píšeš DJ, ale jak má předvést svoje maximum, když mu MD vybírá s prominutím takové sra..y..v tý písni, která byla víceměně pořád ve stejném tonu se absolutně nedalo nic předvést…taky doufám, že v živých přenosech bude mít více prostoru a bude moc si do výběru mluvit a vybrat si konečně song pro svůj hlas..fakt doufám..jestli jste si všimli, tak MD vybírá opravdu skvělé písně pro svůj tým..totálně je tím všechny zabíjí..holt furt žije v 80tkách :))) Hnilicu tím taky totálně zabil..škoda že ti dva David W.a Hnilica nejsou u Pepy..fakt škoda :( taky se divím Patejdlovi, na co tam je, když mu toto všechno schvaluje…

3
mila
Reagovat

je zajimave, ze vsichni chlapi v porote – Rytmus, Vojtek a vlastne i Vaso uznali, ze Hnilica to zazpival lepe. Ovsem Vaso pak priznal, ze je na baby, a tim vlastne i zduvodnil konecny Daviduv verdikt. To, ze David ma rad show a uprednostnuje to pred hlasem by se dalo pochopit treba v Superstar, ale tohle je soutez o hlasu. David by za tohle rozhodnuti mel letet a misto nej nekdo, kdo opravdu rozhoduje podle pravidel souteze.

4
mila
Reagovat

zatim jenom dva kouci dokazali pochopit, co ve svych sverencich maji a vybrat jim poradne pisnicky a hlavne – vybrat je poradne do dvojic. A mluvim ted o Vojtkovi a Rytmusovi

5
DJ Vlado
Reagovat

2 – Katy, to máš bezesporu pravdu, že (nejen) Davidovi škodí hlavně eMDý dementním výběrem písní…

6
rosien
Reagovat

Víceméně s článkem souhlasím, pro mě byl tento druhý soubojový večer oproti prvnímu totálně nudný a nezajímavý, to ještě bylo umocněno tím, že Hnilicu dali hned na začátek a já pak měla rozladěný celý večer. Nezbývá než doufat, že příští týden bude lepší, pořád ještě tam je pár zajímavých lidí.
K Simoně, která údajně přišla opilá. Přemýšlela sem nad tím a já bych si ji do svéhoo týmu určitě nevzala. Ano, má krásný hlas, ale to chování. Ten alkohol bych možná ještě zkousla a propustila ji jen s napomenutím, ale chování.. Možná není Rytmus ani Tomi jejím šálkem čaje, ale už přece jen něco dokázali a proto by k nim alespoň malý respekt mít měla. A když už ne k nim, tak k soutěži, spousta lidí by dala nevím co za to, být na jejím místě, a ona tím až takhle pohrdá. Takže za mě ne, ale uvidíme.

7
K.
Reagovat

takže na příště nám zbývají dvojice Nikoleta-Lenka, Míša-Veronika, Daniel-Marek, Simona-Eva, Katarína-Nándor, Arpád-Brunno, Lucia-Michal plus rozstřely. Zapomněla jsem na někoho?

8
DJ Vlado
Reagovat

7 – myslím, že jsi na nikoho nezapomněla :-)

9
Belisana
Reagovat

haaaaaaaaaaaaa, ja myslela, ze ta soutez se jmenuje Hlas C-S a ze se hleda hlas, neee poslusna ovecka, co se da vodit na provazku…
ale mozna pro Simonu dobre ze bude ven z cirkusu. Vi se o ni, tak jako tak uz 2 roky zpiva, ona se neztrati, protoze je to tam, se vsim vsudy!
Z nalehave Anicky mozna casem zacne bolet hlava, ackoli je to celkem zajimava zpevacka
Za kluky to mozna zachrani Daniel Mrozek, mozna…. jinak kluci tezka nuda a prumer

10
K.
Reagovat

přání a tipy:

Nikoleta vs. Lenka – ach jo, proč nedal Rytmus Nikoletu třeba ke Kristýně? Lenka je outsiderka, takže má Nikoleta postup téměř jistý. tip Nikoleta 95:5, přání asi Lenka 70:30

přání na rozstřel: Petr vs. Nikoleta

Míša vs. Veronika – přání Míša 100:0, tip Míša 85:15
Daniel vs. Marek – přání i tip Daniel 100:0

přání na rozstřel: vychází mi to na Martina a Báru (osobně bych se obešla bez Markéty, ale ta v rozstřelu nebude a objektivně by si to nezasloužila), tipuju Martin vs. Kristína

Simona vs. Eva – přání Simona 100:0, tip Simona 90:10
Katarína vs. Nándor – přání Nandy 100:0, tip Nandy 90:10

přání na rozstřel: David vs. Nandy

Arpád vs. Brunno – přání Brunno 100:0, přání Brunno 90:10
Lucia vs. Michal – přání Michal 100:0, tip Michal 55:45

přání na rozstřel: Katka vs. Alžběta

11
XMAN
Reagovat

Takže to dopadlo přesně podle předpokladů, Hnilica vyletěl i když byl daleko lepší než Bagová, která mu pěvecky nesahá ani po paty a nikdy ani nebude. Měl jít vážně k Pepovi Vojtkovi nebo k Rytmusovi, ti dva jsou v celé show jediní lidé na svých místech. S nimi by se Hnilica dostal nejen do finále ale i do Grandfinále 3.června kde by s trochou štěstí i vyhrál, protože kdyby rozhodovali jen lidé, tak on je jasný vítěz. Bohužel si vybral za kouče prospěchářského šmejda Michala Davida, kterému se na stará kolena začala zapalovat lýtka z vnadné blondýnky a to bohužel také tento duel rozhodlo. Stačilo jen vidět jak při duetu Ivanně tleská a jak mu svítí stařecká očička a už mi z něj bylo totálně na blití. Vážně už ho teď nemůžu ani vidět a nenávidím ho. Nedá se s tím ale bohužel nic dělat, nedá se nic namítat, Hnilica byl vyřazen přesně podle pravidel soutěže, ty porušeny nebyly takže s tím asi už nikdo nic neudělá a život musí jít dál. Já měl z toho ale otrávený zbytek večera a přiznám se že jsem se po zbytek včerejšího dílu šíleně nudil a přemýšlel komu teď budu fandit místo Hnilici. Bohužel pro mě tam asi už nikdo tak zajímavý a dobrý jako on není a nebo se rozhodně neobjevil ve včerejším dílu. David Weingartner je sympaťák ale zatím mě taky nijak zvlášť neuchvátil, doufám, že to teprve přijde. Hodně mě baví Petr Kutheil a Brunno Oravec, bohužel jsou oba dva v Davidově týmu a nikomu z jeho týmu bych neměl přát výhru už z principu, ale oni za to nemůžou že je jejich kouč takový nespravedlivý senilní idiot, takže budu fandit jim. U Rytmuse je můj favorit Juraj Zaujec a u Vojtka jasně Jackie. Nikdo z těchto mě zatím sice nezaujal tolik jako Hnilica, ale třeba to ještě přijde, nesmím to hned vzdávat. Vcelku sympaťák je i Michal Chrenko. Z holek nefandím žádné, protože zpěvačky mě nikdy nebavily a když už bych si měl vybrat tak se mi děsně líbí opilá Simona Fehérová, která ale stejně v soutěži končí a nebo Dominika Šuláková. Rozhodně nikdy nebudu fandit Anně, protože z ní cítím protekci a předem jasnou vítězku což se mi ale vůbec nelíbí a zabíjí to napětí v soutěži, navíc mě Anna vůbec ničím neoslovuje. Budu se modlit za to aby soutěž vyhrál kdokoliv jiný než ona, ale stejně to má asi bohužel pro mě už v kapse. Rozhodně můj favorit není ani Mrózek, který mi prostě není sympatický a vůbec mu nevěřím že by byl rocker. Třeba mě ještě překvapí, třeba ne. Mimochodem viděl sjem petice na vrácení Hnilici zpátky do soutěže, je něco takového vůbec možné? Mohla by to pravidla umožnit? Já o tom teda dost silně pochybuju ale zas tak moc se v těch pravidlech nevyznám…..

12
K.
Reagovat

oprava: tip Brunno 90:10

13
klara
Reagovat

a nemáte někdo zase nějaký info o tom, jak by tyto duely měly dopadnout?

14
mila
Reagovat

a uz se vi, kdo bude v rozstrelech?

15
Merťas
Reagovat

Tak, zasedám k noťasu a jdu psát. :) Včera mě zaměstnalo hokejové semifinále a teďka jsem v plné síle a jdu na to. :)

16
XMAN
Reagovat

14: U Davida bude v rozstřelu Kutheil ale nevím kdo s ním a ani kdo postoupí do finále….

17
Paul
Reagovat

fakt mne tam ten MD štve -tím výběrem songů a jak zazdil Hnilicu…a stále víc u mne získává respekt Rytmus, zdá se mi, že jeho argumenty jsou nejpádnější a stojí si za svým….a k té Feherové- do soutěže šla dobrovolně, tak proč se tváří, že ji tam někdo vnutil? Chová se pohrdavě a s despektem k lidem, po nichž něco chce. Může mít svůj názor, ale proč ta arogance?

18
mk
Reagovat

Neměl by pan zpěvák, jakým tu podle mnohých Hnilica je, zvládnout zazpívat téměř cokoli? :)

19
mk
Reagovat

11 – ano, Hnilica zazpíval líp jak Ivanna, ale do povedeného výkonu to mělo pořád daleko.

20
Paul
Reagovat

Hnilicu jsem slyšel zpívat jen dvakrát -poprvé se mi líbil ohromně -píseň mu sedla, podruhé se v songu nemohl tolik ukázat, ale každopádně mne bavil víc než tuctová Ivanna, dál už ho v soutěži neuslyšíme,l bohužel, jsem si jist, že by zabodoval a třeba i vyhrál. Udělal chybu -šel k Davidovi, který má jiné plány, ale David taky udělal chybu, jsem si jist, že nikdo z jeho týmu nevyhraje!

21
Ghost
Reagovat

Mne se nelibil Hnilica ani ve vyberu naslepo, ani vcera … na me trosku moc ujeceny na chlapa. A prijde mi dost nefer, kdyz nekdo nadava na tu Ivu (dokonce obcas i sproste), ta si proste jen odzpivala svoje a o postupujicim rozhodoval M.David, ne ona.

22
XMAN
Reagovat

Žádám o odblokování mé IP adresy. Nebudu tu vždy čekat hodinu, než mi schválíte jeden komentář. Z mé IP nikdo jiný pod více nicky nepsal, takže se někde musela vloudit chybička. Zkuště to ještě jednou odblokovat a kdyby se situace opakovala, že by tu psal někdo pod více nicky z mé IP, tak se pokusím zjistit čím to může být a pak to klidně zablokujte. Jinak s psaním na tuto diskusi končím. Snad si vyjdeme vzájemně vstříc. Díky……

23
Paul
Reagovat

A soutěž ztrácí „koule“… baví vás ty téměř nerozeznatelné výkony zpěvaček?Michal David soutěž zazdil, celkem mne to překvapuje u profesionála, myslel jsem, že by jim mělo jít o to, udělat soutěž zajímavou.

24
Adéla
Reagovat

Nojo, blondska ukázala stehýnka a MD se cosi hnulo v gatích.
Zpočátku se mi líbilo, že jde skutečně o zpěv, ale ted je vše ve starých a možná ještě horších kolejích.
Soutěž mě přestává bavit, jelikož v ní vypadávají hlasy a zůstávají skřehotavé pipiny.
Děkju ti Davide, že hned poznáme, která diblíkpipka ti umí odkrvit mozek. Bohužel tohle není nábor do porna, ale hlas ČS.

25
Paul
Reagovat

Ivanna za rozhodnutí nemůže, nemám nic proti ní, jen mne nebaví.

26
yeey
Reagovat

fyi prvni primy prenos budou soutezit tymy Pepy Vojtka a Rytmuse……… mam dojem ze nedele s tymy Dara/MD budou o dost nudnejsi

27
Nofux
Reagovat

24 – Fakt? :) Tak to je dobrá zpráva :) mám lístky na první přenos a bál jsem se aby zrovna nesoutěžily týmy Dary a MD :D

28
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 10: Já to mám takhle:

Nikoleta vs. Lenka – přání i tip Nikoleta 100:0

Míša vs. Veronika – přání Míša 80:20, tip Míša 70:30 (protože si myslím, že Veronika může překvapit)
Daniel vs. Marek – přání i tip Daniel 100:0

Simona vs. Eva – přání Simona 100:0, tip Simona 95:5 (za sebe bych dal i tip 100:0, ale holt drobná pochybnost tam po tom drbu uvízla)
Katarína vs. Nandy – přání i tip Nandy 90:10 (ale jinak je mi tento duel víceméně jedno, Katarína měla být v duelu se Simonkou, sakra!!!)

Michal vs. Lucia – přání Michal 100:0 (i když proti Lucii jinak nic nemám), tip Michal 55:45
Arpád vs. Brunno – přání Arpád 60:40 (ale jsou u mě celkem vyrovnaní, Brunno je asi objektivně lepší, ale Arpád má příjemnější hlas), tip 50:50, protože tady si bude eMDý házet korunou, což bylo vidět v upoutávce

29
Viq
Reagovat

Vymysleme nějakou pěknou básničku, abychom ukojili zlý smutek Hnilicových příznivců. Zatím mě napadl jen úvod: „Trčíš mi ze sna jako růže snová, Hnilico, Hnilico, Hnilico!“ Ale přiznávám, že se to moc nerýmuje :-(

30
Belisana
Reagovat

27 :-DDD

31
Maxx
Reagovat

Až asi na dva, tři battly hodně slabý duely. Fandím tý zfetovaný Fehérový, je to pravá tvář do šoubyznysu a hlas má božskej. Ostatní mě moc nezaujali.

32
koc
Reagovat

jak to je s cislem postupujicich ? .. bude jich sest z kazdeho tymu ? .. ale ze souboju jde 7 vitezu .. jak vypadne ten sedmej ?

33
DJ Vlado
Reagovat

30 – jeden z každého týmu ještě nakonec vypadne v rozstřelu

34
DJ Vlado
Reagovat

ještě můj tip / přání na vypadlíky v rozstřelu:

Rytmus – přání i tip Lexa
Dara – přání Bisex, tip Lenka
Vojtek – přání i tip Martin
David – přání Alžběta, tip Alžběta nebo Katka

35
Jana
Reagovat

32: Bisex vs.Lenka – tohle neni fér tip :P

36
okkvp - admin
Reagovat

pro XMAN – zdejší systém rozeznává jen první čtyři čtyřčíslí IP adresy. Schvalování postů je v tomto konkrétním případě podle dohody ponecháno na autorovi článku, který si „svou“ diskuzi tímto moderuje, především proto, že většina adminů toto téma nesleduje vůbec nebo jen náhodně.

37
Jarda
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit proč vybírali koučové sedm dvojic když má postoupit jenom šest lidí? A jakým způsobem vybírají lidi do rozstřelu, proč zrovna ti dva a ne jiní?

38
XMAN
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit, proč se David zbavil zrovna Hnilici? Proč nedal do duelu s Ivannou třeba Kašpara nebo Weingartnera, kteří jsou rozhodně slabší zpěváci než Hnilica? Proč je si nechá na finále a jeho poslal pryč?

39
Kovy
Reagovat

Já jsem v celku spokojenej moji favoriti: Lexa,Ivana Bagová postoupili a já nevim jak vy,ale já i čekal,že ona postoupí,protože když jí nabídnul,že mu bude dělat předskokana u koncertů na Slovensku tak jí asi nepošle hned domu…mě mrzelo vypadnutí jak byla Kristýna Danhelová tak podle mě ta paní starší s rockovým hlasem by byla větší zpestření show, to samé si myslim,že měla u Dary postoupit Elin Špidlová,dále doufám,že oprsklá slečna z konce dílu ač má skvělý osobitý hlas vypadne takovýhle chování bych jí netrpěl..jinak David W.si poprvé vybral sám a jedinou písničkou jim Michal David…vybral..tak nemůžete ze dvou písní soudit co komu Michal David vybírá..

40
pan citrón
Reagovat

Dobrá věc se podařila, Hnilica nepostoupila! Jako sorry, ale člověk, který zpívá ve skupině jménem Siláž (!!! jéhehehe) si prostě nezaslouží postoupit ;P

Aby bylo jasno, tahle soutěž je zatím plusminus o ničem; hrozný songy, samí průměráci, Leoš Mareš… jediná světlá skvrna tohoto mrzkého pořadu je tak ten suprčupr-formule1-obleček Míši Davida; thumbs up, Míšo.

Naštěstí, občas se někdo zajímavý objeví… např. ANNA VESELOVSKÁ jakožto autistická bohyně slovenské country-blues-western scény, LUCIE DOBROVODSKÁ (tohle je tohle je hlas! škoda jí)… ZUZANA MIKULCOVÁ sice na velké pódium nemá, ale jinak je skvělá… a nakonec (tramtaradá) SIMONA FEHÉROVÁ!!!!!!!!! Srovnání s Šepsem se nevyhnem: skvělý zpěv/skvělý zpěv, dredy/dredy, drzá žába/drzý fracek, nemá ráda erítéemó/dtto, kočka/kocour, úplně mimo/úplný mimoň… akorát Simona, ač mimóza, tak není hloupá; díky Bohu za to :)

Scalex „Až příliš mi její talent i chování připomíná řadu dalších zpěváků, kteří mají jedno společné. Opustili tento svět ve 27 letech.“
Jo, ale za těch 27 let vytvořili větší hodnoty, než všichni účastníci talentových šau na světě dohromady…

41
pan citrón
Reagovat

a tímto zdravím mé oblíbené K.áčko i s jejími dvojčaty – Tamarou a Samarou :-)

42
mila
Reagovat

mam pocit, ze MD uz ma jasno, kdo z jeho tymu vyhraje, ted jen musi sikovne vyhazet vsechny, co ji stoji v ceste.. idkyz jsem nikdy MD nemela rada a moc dobre si vzpominam na doby kdy za minuleho rezimu snazive hral s Janeckovymi Kroky a jednim z vrcholu jeho tvorby byla spartakiadni Poupata, prece jen jsem si v koutku duse myslela, ze at byl jakykoli, hudbe rozumel. Sice jinemu zanru nez mam rada ja, ale budiz. Ale to, co ted predvedl´po souboji Hnilici a Ivanny, kdy nadsene tleskal necemu, co bylo sotva prumer, ikdyz oba delali co mohli (obema ta pisen nesedla, to bylo videt)to mne teda opravdu presvedcilo o tom, ze jeho hudebni citeni je je za hranici unosneho vkusu a nejak mu chybi sebekritika a objektivita

43
mila
Reagovat

37 – posledni odstavec vystihl presne to, co si myslim i ja a nesouvisi to vubec s tim, ze bych drogy a chlast schvalovala, ale Hendrich, Joplin, Amy, Cobein, Morisson atd.. to jsou dostatecne dukazy..

44
mila
Reagovat

oprava Hendrix

45
pan citrón
Reagovat

40: mila: áno. a taky náš oblíbený sitárista Brian Jones: http://www.youtube.com/watch?v=aAEyxh42Zzg
no ony jsou to propojené nádoby – tvůrčí lidé – citliví – náchylní k závislostem… a pak taky platí to Billy Mackovo: „Děti, nekupujte drogy. Staňte se hvězdou a budou vám je dávat zadarmo.“

46
Scalex
Reagovat

pan citrón: troufám si tvrdit, že za tvorbou těch lidí nebyl fet a chlast, ale jejich vrozený talent. Ano, umělci často bývají komplikované bytosti, nicméně vedle Hendrixů, Joplinek, Cobeinů a dalších „sedmadvacítek“ tu máme kvanta opravdu špičkových umělců, kteří se dožili 60-70 let a taky po nich máme tuny skvostných věcí. Takže si myslím, že kdyby se jmenovaní umělci nezdevastovali, mohli tu být mnohem déle a tvořit další senzační díla.

47
Scalex
Reagovat

35 – do rozstřelu pošle každý kouč ty dva lidi ze svého týmu, o kterých se on sám domnívá, že jsou nejslabší. Prostě „nejslabší, máte padáka“.

48
sali
Reagovat

44 – To znamená, že zamilovaný MD v total nepríčetnosti pošle na rozstrel zase Hnilicu, aby sa ho zbavil navždycky. Láska je slepá.

49
sali
Reagovat

Oprava: 47 – …

50
Viq
Reagovat

Citróne, souhlasím s tebou v jedné věci. Název Siláž je z říše hororu a celkově podtrhuje image zaprášeného vesnického rockera s provinčně-muzikálovými ambicemi. Tento adept mi chybět nebude, stejně jako by mi nechybělo mnoho jiných.
Show je jinak lepší než Superstar, jejíž formát už je mrtvý. Ačkoli to Nova jako všechno trochu prasí amatérismem.

51
Viq
Reagovat

Abychom se i něco hodnotného dozvěděli -> „Siláž je krmivo pro domácí zvířata (prasata, krávy, koně atd.) vzniklé fermentováním čerstvé nebo zavadlé píce a jiných zemědělských plodin s přídavkem látek, které inhibují bakteriální činnost.“

52
K.
Reagovat

40 Nazdáááár!!!!! :-))))))

53
K.
Reagovat

Citróne, koukám, že máme velmi podobné favority! :-) se Simonou jsi mě nepřekvapil, ale velmi mě těší, že se shodnem i na Zuzaně ;-)
http://www.myspace.com/zuzanamikulcova

Samaru myslíš tu z Kruhu? :-D

54
pan citrón
Reagovat

46: Scalex: to já netvrdím.. tvrdím: klidně ať chlastá fetuje a chová se jak fakan, když bude zpívat minimálně tak dobře, jako doteď a když (nedejbože) stvoří konečně ňákou zajímavou hudbu.. protože doteď toho všichni ti poslušní nefetující superstáristi apod. moc nepředvedli :P

50: Viq: heleď, já nevím. mě na SuperStar vždycky bavilo sledovat ty soutěžící od konkurzů, tipovat kdo na to má, kdo ne a vrchol pro mě většinou přišel v divadle.. tam většinou vypadla hromada zajímavých typů a do semifinále už šel odpad a k tomu pár talentů a to už bylo celkem o ničem.. no a tahle soutěž tak nějak začíná právě v tom semifinále…

53: K.: já vím :) jsem sem občas kouk už dřív.
Zuzana, Sanyland, G-Drivers – pěkný, pěkný – dávno známe z jutube… akorát, možná bych si to užil víc, kdybych měl rád jazz :D
Jasně, Ringu.. kdybych měl dvojčata já, tak je pojmenuju Samara a Sadako :) A teď mě omluv, jdu si pro krumpáč a lopatu.

55
Klog
Reagovat

To Citron
Dnes bol na Markize v dobrom rane ako host T. Popovic a podla toho ako sa vyjadroval Simona zrejme vyficala a postupil Chrenko. Kazdopadne je ta kocka zjav a ma talent..
Na ukazku
http://www.youtube.com/watch?v=7_5XJRzbBiI&list=FLJxCeQJHdwFI_30KrnvgfeQ&index=1&feature=plpp_video

56
dolores
Reagovat

clanok o anne, co som minule spominala uz je na webe, ale je spoplatneny. :( no su tam aspon fotky, pod ktorymi je nieco popisane http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/anna-z-hlasu-cesko-slovenska-nie-som-druha-smatanova.html

57
K.
Reagovat

55 dík moc! to je velice poslouchatelný. ach jo, takže jsou venku už dva lidi, kteří mohli hrát o nejvyšší příčky. začíná to vypadat na velkou nudu :-/

58
dolores
Reagovat

53-dik za ten myspace. jablone su fajn, slovencina jej sekne. tak velmi mi pripomina janu kirschner. spevackym prejavom aj zameranim. a takisto je velmi pekna :)

59
Viq
Reagovat

Citrón – Já jsem nenáročný, mně těch pár talentů stačí. I pár je na tuhle Bohem zapomenutou čs. zemi dost. A v několika posledních řadách SS se dle mého neobjevil ani ten pár. Zatím Hlas vede nad posledními nejméně 3 řadami 1:0 (nebo 2:0). A z pohledu formátu mi to připadá zábavnější a novější.
Kdyby byly trojčátka, jedno by se klidně mohlo jmenovat Kayako.
http://www.youtube.com/watch?v=KSu_hUqb3kI

60
Viq
Reagovat

56 – Doufám, že si Anna příště vezme ten svetr s kytarou a předvede výkon, se kterým bude spokojená. To pak budem moct za celou soutěží udělat velkou tlustou čáru :-)

61
K.
Reagovat

58 – zrovna Jabloně mi nešly vůbec pustit, zkusím to teda znovu.

62
K.
Reagovat

59 ad poslední věta – napadlo mě přesně to samé :-DDDD

63
Scalex
Reagovat

48 – sali, nemůže tam poslat Hlinicu, toho už přeci vyřadil. Po skončení klasických soubojů zbyde každému koučovi sedmi lidí (měl 14 lidí a polovina vypadla). A z těch sedmi postoupivších vybere dva nejslabší, udělá z nich poslední soubojovou dvojici, slabšího vyhodí, silnější se vrátí zpět do týmu a tím pádem každému koučovi zbyde šest lidí, se kterými půjde do živých kol.

64
K.
Reagovat

tohle je celkem vtipný:
http://www.youtube.com/watch?v=rklUthIgU4w

přijde jen mně, že si dělaj (_._) z Rytmuse? :-D
http://www.youtube.com/watch?v=Vn_PFZ36PDk

65
Scalex
Reagovat

54: pan citrón – já ani tak nemluvil o superstárech, jako spíš o světové hudební špičce a o tom, že drogy nepochybně přispěly k boomu kvalitní muziky na přelomu 50.-60. let, ale že nebylo potřeba se jimi zabít. O čemž svědčí jak Beatles, tak tvrdě smažící kapely typu Aerosmith nebo Rolling Stones, jejímž muzikantům prošlo žilami i nosem leccos, ale přesto všichni žijí (pokud nezemřeli na běžné opotřebení organizmu) a zbyla tu po nich spousta skvělé hudby. Všechna čest Morrisonovi nebo Cobainovi, jejich muziku miluju, ale nemyslím si, že by byla až tak výrazně lepší, než muzika těch, co se drogami či chlastem neodpravili a dožili se vyššího věku.

Já ale hlavně nesouhlasím s tím, když se o nějaké smažce (a je jedno, jestli je to muzikant, výtvarník nebo kdokoli jiný) říká, že „je lepší žít na 1000 % a umřít mladý“, protože tomu žiotu na drogách prostě neříkám „žít na 1000 %“. Život s tunou chemikálií v organismu pro mě není ničím lepší. Život s jehlou v žíle a cukrem v nose je pro mě jen těžce náhražková záležitost. Jako dát si místo dobrýho hovězího steaku sójový maso s glutamanem. Ne, životu smažek neříkám žití na 1000 %, ale je to pro mě možná méně, než to dříve zmiňované pětiprocentní živoření obyčejných lidí.

A za pravdu mi dávají příběhy všech skvělých muzikantů, kteří dělali a dělají špičkovou muziku bez drog a chlastu (a nebo drogy a chlast ukočírovali na rozumné úrovni). Ono není potřeba si představovat jen sjetého Cobaina na jedné straně a na druhé straně si představovat Jiřího Zmožka. Na té nedrogové straně je taky setsakra hodně skvělých muzikantů. A to je pro mě příklad, že to bez těch podpůrných výživových prostředků přeci jen jde.

66
K.
Reagovat

Právě jsem vygůglila, že Jiří Zmožek je autorem Už mi, lásko, není 20 let. Takový megahit :-D

67
mila
Reagovat

65 – dovolim si polemizovat. Nemyslim si, ze by Morrison, Hendrix ci Cobein smazili vic nez Stouni ci Iggy Pop ci Ozzy a ze se cilene chteli fetovanim a chlastem zabit a brali toho vic nez ostatni. Vzdyt urcite vis, ze treba Keithovi Richardsovi museli kompletne menit krev, jak byl vyrizenej, jak na tom byl Ozzy, je taky znamo a Iggy je chodici mrtvola, ktera obzivne jen na podiu.. Takze jestlize tihle ziji, tak to neni tim,m ze by smazili mene, ale ze meli jen vic stesti…

68
mila
Reagovat

tim nechci rict, ze drogy schvaluju, naopak, jsem tvrde proti nim. Jen si nejak nemuzu poradne vybavit zadneho znameho rockera z 60.let, ktery by nechlastal ci nedrogoval.. jina vec je soucasnost, takovi Dream Theater, tak tam verim, ze ti v nicem nejedou a pada z nich hudba, ze ktere mam husi kuzi :-)

69
XMAN
Reagovat

Kdo myslíte že se z kterého týmu dostane do Grandfinále?

Vojtek: Tip – Daniel Mrózek, Přání – Jakub Pohle
David : Tip – Ivanna Bagová, Přání – Petr Kutheil, Brunno Oravec nebo David Weingartner
Dara: Tip – Simona Hégerová, Přání – vyloženě nemám, ale kdybych si měl vybrat tak Dominika Šuláková nebo Zuzana Mikulcová
Rytmus : Tip i jistota – Anna Veselovská, Přání: Juraj Zaujec

70
mila
Reagovat

69 –
David : Tip – Ivanna Bagová tak tohle si myslim taky, bohuzel. A kvuli tomu musi David odstrelit vsechny ty dobre zpevaky, kteri k nemu v dobre vire, ze to je odbornik, nalezli… dobre jim tak, meli mit rozum.
U Rytmuse a Dary je to jasne – Veselovska a Hegerova a u Vojtka si mysli, ze vyhraje Pohle, protoze ho Pepa podrzi a ja budu mit ve finale aspon jednu poradnou rockovou radost.

71
DJ Vlado
Reagovat

69:

Vojtek: přání – Markéta Poulíčková, tip – Daniel Mrózek
David: přání – Michal Kašpar nebo David Weingärtner, tip: Petr Kutheil (v Ivannu ve finále fakt nevěřím)
Dara: přání i tip – Simona Hégerová
Rytmus: přání i tip – Anna Veselovská

72
XMAN
Reagovat

70: Kéž by si s tím Pohlem měla pravdu, protože jestli to vyjde podle mých tipů, tak to pro mě bude to nejhorší a nejnudnější Grandfinále ze všech, ve kterém nebudu fandit absolutně nikomu a nikomu nebudu přát výhru….takže kéž by tam byl aspoň ten Jakub Pohle, stejně nevyhraje, ale aspoň tam budu mít komu fandit. U Davida jsem prvně myslel že šlo s tou Ivannou jen o nějaký zkrat, ale když sem v neděli viděl jak tam nad ní cukruje tak mi stejně jako tobě došlo, že si ji prostě do toho Grandfinále protlačí přes Kutheila, Oravce, Weingartnera….těch všech se postupně zbaví aby měla Ivanka cestičku volnou, což je mi hrozně moc líto a vážně to bude jedna velká a ještě k tomu šíleně nespravedlivá nuda…..Hnilici musel odstranit jako prvního, protože ten byl největší překážkou a hrozilo že kdyby se on dostal do finále, tak by se přez něj Ivanna nemusela díky divákům dostat do Grandfinále…už je to celé více než jasné. Takže nás čeká pořádná fraška, kterou nakonec vyhraje přesně podle předpokladů Anna Veselovská a já se pak na celou soutěž pokusím co nejrychleji zapomenout a už nikdy nic podobného sledovat nebudu. Tímto pro mě všechny reality show definitivně skončí.

73
XMAN
Reagovat

71: Kdyby vyšel tvůj tip s Kutheilem, tak bych byl nadmíru spokojený, protože mu teď když tam není Hnilica budu fandit asi ze všech nejvíc, ale nemyslím si že by ho tam David nechal až do Grandfinále, když ho už teď bude posílat do rozstřelu…s Ivannou to Grandfinále bohužel vidím naprosto reálně, protože si ji tam prostě David pošle navzdory divákům, je šílená škoda že mají koučové větší moc než diváci…..

74
DJ Vlado
Reagovat

Ještě mě napadlo, že je zajímavé, že moji dva oblíbenci z Davidova týmu jsou Michal a David :-DDD

75
mila
Reagovat

74 – aspon to mas stylove :-))

76
mila
Reagovat

72 – ja uplne zapomnela, ze Vojtek ma v tymu jeste Marketu, tak moc ji nemusim :-) no tak ted jsem na vazkach, zda do Grandfinale popostrci Pohleho ci Marketu a to si uz tak jasna Pohlem nejsem… Protoze Marketa, ac velmi nesympaticka, vyborne zpiva a jeste lepe vypada..

77
DJ Vlado
Reagovat

73 – Já si zase naopak myslím, že David v tomto bude stratég a když uvidí, že s Ivannou nemá u diváků šanci, že ji až do finále neprotlačí. Proti ní hraje dost věcí, jednak si to už teď odnáší kvůli Hnilicovi, jednak je to Ruska a ti v našich zemích nejsou oblíbení a navíc pokud se za Daru dostane do Granfinále Simona a za Rytmuse Anička, tak David bude muset vybrat kluka, protože se třetí holkou nebude mít žádnou šanci.

78
mila
Reagovat

77 – kdyby byl MD strateg, tak pusti dal Hnilicu, protoze ten by mel v Grandfinale podporu divaku zarucen. Takze asi strateg neni. No tak co, bude finale ctyr holek, vzdyt i u Vojtka muze postoupit Marketa… :-)

79
DJ Vlado
Reagovat

76 – Já si myslím, že za Vojtka je v podstatě jasný Mrózek. Sice jsou mi (a asi i Vojtkovi) Markéta i Jackie bližší, ale opět si myslím, že v tomto Vojtek bude stratég a když uvidí, že za Daru a Rytmuse to mají jasné dvě holky a že u Davida paradoxně dominují rockově založení kluci, proto vsadí na typ, který nikdo jiný ze soupeřů ve finále nemá.

80
DJ Vlado
Reagovat

78 – Mně by čistě holčičí finále vůbec nevadilo :-D i když teda za Davida bych tam viděl radši nějakého kluka, ale z mých dvou oblíbenců jeden už v jednom superfinále byl a druhý je trochu sázka na divokého koně. Jinak finálovou čtyřku ve složení Mrózek – Kutheil – Anička – Simona tipuju z toho důvodu, že to odpovídá mustru složení jak mužských finále (slušňák vs. rocker), tak i těch ženských (osobnost vs. lolitka). Myslím si, že takové složení finále je dost „veřejnoprávně vyvážené“ a každý si tam najde to svoje.

81
mila
Reagovat

80 – no kdyz uz bude muset MD pustit do Grandfinale nekoho jineho nez protezovanou Ivannu, tak tam dostrka spis Davida W., nad kterym uz v prvnim kole slintal, jak nezamenitelny hlas ma.. Kutheil neni jeho kun, tak to na mne pusobi

82
XMAN
Reagovat

Anna mě vůbec nebaví, Mrózek mě vůbec nebaví, Simona H. mě taky vůbec nebaví, pokud v tom Grandfinále nebude teda aspoň Kutheil nebo Pohle (nebo David W. i když ten mě taky zatím až tak nebaví ale snad ještě překvapí) tak je to pro mě jedna obrovská nuda…Na co dělali tu soutěž neomezenou věkem když si dopředu stejně dotlačí zase ty mladý jako v superstar, to vážně nechápu. Loni mi všichni favoriti odpadli hodně brzo a to jak loni ta superstar dopadla, tak to pro mě byla jedna obrovská tragédie a obávám se že přesně tak to dopadne pro mě i letos, bohužel tomu zatím úplně všechno nasvědčuje.Ne, vážně s tím nejsem spokojenej, ale nenadělám s tím vůbec nic. Neměli vyřazovat toho Hnilicu, tím se to totálně celý podělalo a teď už to půjde jenom dolů. Pokud to fakt vyhraje Anna, Mrózek nebo Simona H. tak už nikdy žádnou další televizní soutěž ať už jakéhokoliv ražení fakt nesleduju.

83
DJ Vlado
Reagovat

80 – Musím se přiznat, že i mně je David W. bližší než Kutheil, je tak nějak přirozenější a má zajímavější barvu hlasu (i když Kutheil je technicky asi lepší zpěvák), navíc Davida znám osobně, protože Robin Hood byl jedinou show, kde jsem chodil na přímáky. Proti němu ale zase hraje fakt, že už v jedné show byl a tam nevyhrál (i když se tehdy říkalo, že Honza Kříž měl vítězství od začátku jasné).

84
XMAN
Reagovat

Odpověď z TV Nova na žádost o divokou kartu diváků pro Jardu:
je nám to velmi líto, ale pravidla soutěže Hlas Československa neumožňují návrat soutěžícího na divokou kartu. Mrzí nás, že Vás rozhodnutí Michala Davida rozhořčilo, ale změnit jej bohužel nemůžeme. Děkujeme za pochopení.

S přáním pěkného dne

Dopisové oddělení TV NOVA

85
K.
Reagovat

69
Rytmus – přání i tip Anna
Dara – přání Zuzana, tip Dominika
eMDý – přání Michal Kašpar, tip Kutheil imho ne, spíš to vidím na Ivannu, když už ji procpal i přes Hnilicu
Vojtek – tip Daniel, pokud jako zpěvák nezklame, přání zatím nemám

86
regi
Reagovat

Fandila jsem v Robinovi taky Davidovi, ale i já ( a určitě hodně dalších diváků) jsem musela uznat, že Robin Hood o hlavu menší než Mariana by na jevišti nevypadal nejlépe. Proti Davidovi v té soutěži bohužel hrál fakt, že se hraje o konkrétní hlavní roli v muzikálu. V Hlasu má podle mne šance mnohem větší a moc bych mu to přála.

87
K.
Reagovat

81 – vzhledem k tomu, že prý bude v rozstřelu, máš asi pravdu (pokud to není čachra ke zvýšení napětí a sledovanosti). ale Dýdžej má zas pravdu, že tři holky v Grandfinále asi nebudou. vzhledem k tomu, že Anna je téměř stoprocentní a z Dary týmu to taky vypadá na holku (jediný kluk, který by mohl mít šanci, je Miloš, ale řekla bych, že není tak dobrý zpěvák), od eMDýho asi postoupí muž. možná sází na Michala jakožto muže z lidu, nechal se slyšet, že má mimořádný rozsah; pokud se ale Michal u lidí nechytí, jistě ho nebude tlačit za každou cenu a pak by do finále opravdu mohl David.

88
Viq
Reagovat

Ještě k údajné „protekci“, co se tady od některých objevuje, kterou má dle nich Anna. Já tyhle řeči považuju za vylívání zahořklého srdíčka na nesprávných místech. Je jasné, že i lidé v produkci mají uši a oči. Anna, jakožto jediný Talent s velkým T, je opravdu nejlepší a nejvhodnější vítěz. Neříkám, že ostatní soutěžící nemají talent, ale takových tu máme v každé Superstar víc než prstů na rukou. Vítězství Anny by bylo nejlepší, co by mohlo tuhle show potkat a podtrhlo by, že šlo o úspěšnou, povedenou a zapamatování hodnou show. Z tohoto pohledu by Nova byla sama proti sobě, kdyby jí házela klacky pod nohy…

89
sali
Reagovat

63 – Scalex, ďakujem. Robil som si prču z MD a jeho chorobnej túžbe zadupať Hnilicu pod čiernu zem z neopetovanej lásky k Ivannnnnnnnnke.

90
Jackolo
Reagovat

Jak by měl Rytmus postupovat dál?
hlasceskoslovenska.net/clanek/108-kauza_simona_panacek_sem_panacek_tam

91
sali
Reagovat

56 – Dolorez, ďakujeme. Konečne niečo čerstvejšie o Anke.

92
Don Quijotte
Reagovat

Tyjo, číst tenhle článek pro mě znamenalo se neskutečně nasmát. Měl bych otázku na autory článku – proč se nezaobíráte tím, že soutěžící mají často doladěné hlasy přes autotune? A když to tedy zřejmě neslyšíte, jak můžete hodnotit něčí zpěv? :-)

93
yeey
Reagovat

jeeezis se ted koukam na tu Simonu jeste jednou… skoda, ze asi nepostoupi, to je takova sefka :D:D:D prej „dala som si štartovneho panacka dole v bufete“ :D:D pravda, chova se trochu nemozne, ale jak tam pak mluvi o ty svy osobnosti, jak se furt trhle smeje…:DD

to je aspon rebelka, ne jak Seps… :-) ten byl v podstate jen primitivni ignorant, z kteryho pomalu nevypadla souvisla veta, ale ta Simona je husta a zpiva skvele!

94
XMAN
Reagovat

93: Simony je taky velká škoda. Pro mě je daleko lepší a zajímavější než všechny zpěvačky, který v tom finále budou. Zpěvačky mě obecně neberou a nefandím jim ani kdyby zpívaly sebelíp, ale Simoně bych rozhodně fandil a to hodně. Fakt škoda no, bez Hinilici, bez Simony…..to bude úplně o ničem. Zase to bude taková nezajímavá školní besídka, ti nejzajímavější do finále opět neprošli.

95
dolores
Reagovat

simona feherova nebola prva simona s ktorou isiel michal chrenko do boja v spevackej sutazi :)) v 3.slovenskej superstar ho ako 17 rocneho ista simona posunula do dalsieho semifinaloveho kola :)))

96
Belisana
Reagovat

93 yeey az na male vyhrady stran nemistnych invektiv na Sepse se shodnem :-DDD

97
Belisana
Reagovat

Simona ma zjevne s kapelou na konte uz CD
http://bandzone.cz/pitchbender
a hura, ze tam vlezla i kdyz je vsechny poslala… kam patri
aspon o ni vim a jsem tomu rada

98
K.
Reagovat

97 poslouchám poslouchám a je mi fakt líto, že Síma půjde asi dom :-( ale chápu Rytmika, že nechce mít v týmu potížistku, navíc zrovna on si může dovolit ji vyhodit, neb tam má ještě lepší kousek (myslím pochopitelně Andulu). ale i tak škoda přeškoda…

99
Belisana
Reagovat

98 K.acko a vidis – ja to nechapu! Umelec nejni junior zpevak jako junior brand manager ci co kujva drat! Je to umelec! Rebel odmita autority, tvori, jde si za svym! Teda mluvim vo autentickym talentu, a to ta holka je. A KDE dnes maji tyhle lidi sanci? Leda vlizt nekam sem. Nikdo se po nicem nepidi, drepi na gauci a necha si to podat… kazdej rok nove :-)
skoda slov, jsem otravena, ale ne kvuli vypadnuti Simony. Ukazala se, kdo chce, najde si… ja urcite ji sledovat budu.
Anicka je dobra… ja jsem az vcera vecer zjistila, ze je mel obe Rytmus, tudiz tudlenc neuctivou si moh dovolit vyrazit…
Ale z Anicky nemam ten pocit radosti. Je nalehava. Bjork taka nase. Po urcite dobe nesnesu, ac ji mam rada. Koncert Bjork bych nedala, bych se zhroutila.

100
Belisana
Reagovat

jo a K.acko – tohle si neodpustim. Bud prosim ty dobroty a uz me nenapominej, abych nezanasela diskuzi bulvarem, kdyz tenhle server na bulvaru postavi celej clanek ( a ne jeden) a naslednou diskuzi. Nebejt to ty, kterou si pamatuju a rada ctu, poslala te do (_x_). No ale neudelam to :-)

101
K.
Reagovat

99 – jenže Hlas není umění, ale blbá TV šou a Rytmik asi prostě nechce mít problémy… :‘-(
jako né že bych byla fanda našeho zdejšího Tomáše, ale v tomhle ohledu to cítím podobně jako on: když je průběh soutěže dopředu příliš nalajnovaný, je to nůďo. takhle je to minimálně v Rytmusově týmu jasné, se Símou by to tak jednoznačné nebylo…
a vidíš, přirovnání Anduly k Bjork mě teda vůbec nenapadlo. ale Bjork je moje asi vůbec nejoblíbenější hudební entita (napříč pohlavími) minimálně v rámci moderní muziky. a zpěvu jsem u ní přišla na chuť až jako poslednímu.

102
K.
Reagovat

100 – no tak se nezlob… nicméně si myslím, že odkazy na Blesky, Aha apod. bysme tu fakt mít nemuseli. ale jasně, kdo nechce, nemusí na to klikat.

103
mila
Reagovat

97 – diky za odkaz. Simona je o nekolik trid nekde jinde nez ostatni soutezici. Prijde mi ze je to spis ale jazzove pojeti, co vysila..? Ja se v tom moc nevyznam. Ale zni to naprosto prirozene, podobny pocit jsem mivala z Olmerky, ikdyz hlasove jsou kazda jinde, jde mi o tu prirozenost.. Oproti poslusne Anicce asi u Rytmuse nema sanci.. nemela ho provokovat a shazovat. V tomhle Rytmusovi rozumim a Simone budu urcite drzet palce, aby zpivala dal

104
zuzana
Reagovat

dnes na slovensky bulvar prisiel z info, že simona nepostupila….je mi to luto lebo je naozaj viac ako skvela, je to jazzová speváčka a dovolim si povedat ze je to svetová trieda. Aj jej kapela.
Je dobre že tam bola. ak tam isla zviditelnit sa, tak sa jej to podarilo. neviem preco si vybrala rytmusa ked jeho „tvorbu“ neuznáva. nech je rytmus aky chce je to profík a ako profik ku svojej praci pristupuje. Nech je jeho tvorba pre kohokolvek a akokolvek neprijatelná, nech vyzerá namyslene a jesitne je ukazkovo disciplinovany a vie čo chce. A asi nevie odpustat opak.
Simona si vybrala Rytmusa sama, ak chcela nejakým skandálom na seba upozornit, podarilo sa jej to, ale mohla dosiahnut este vacsiu pozornosť svojim spevom,
mohla pripomenut ludom že jazz je tu stále a je hdnotný presne tak ako ine žánre, ak nie viac…ved sa hovorí že je koliskou všetkých žánrov.
Každopádne som rada, že o Simone viem je to pre mna taka ceskoslovenská ZAZ a AMY dohromady, kto nepoznate ZAZ :
/http://www.youtube.com/watch?
v=Tm88QAI8I5A&ob=av2e/
mimochodom realizačný tím Rytmusa presviedčal aby Simonu nechal a teraz hladaju cestu v licencných podmienkach pre jej návrat v podobe nejakej divokej karty
pre mna to okrem toho že som „spoznala“ Simonu a jej tvorbu pozitivum aj to, že Michal ide dalej

105
zuzana
Reagovat

/http://www.youtube.com/watch?
v=Tm88QAI8I5A&ob=av2e/

106
zuzana
Reagovat

nezobrazilo mi ten odkaz dobre, asi sa to vkladá inak :-( ale skopirovat sa dá

107
XMAN
Reagovat

Opravdu pravidla Hlasu žádným způsobem neumožňují aby tam Hnilica nebo Simona F. mohli být vráceni na divokou kartu? Simona F. má přesně to charisma, protřelost a divokost, které jsou pro šoubyznys potřeba, prostě přesně všechny ty věci které u mě zoufale postrádá dopředu jasná vítězka Anna, která mě z toho důvodu vůbec ale opravdu vůbec nebaví. Její čistá duše mě nezajímá a neoslovuje. Já jsem pro rebelku Simonu F. Škoda že ty dvě nejdou prohodit, že by Anna byla vyřazena a Simona F. by šla do finále místo ní, hned by to bylo zajímavější. Aspoň teda pro mě.

108
mila
Reagovat

104 – kdyz uz mluvis o divoke karte, tak podobny dotaz tady byl v pripade Hnilici, ktereho odstrelil MD a odpoved Novy znela, ze pravidla to neumoznuji. Simona se mi libi sice jeste o trochu vic nez Hnilica, ale bylo by dost divne, kdyby ji navrat povolili a jemu ne..

109
mila
Reagovat

viz 84

110
XMAN
Reagovat

Anna to je druhá Langerka, to už tu prostě bylo a mě to nezajímá. Kéž by to vyhrál kdokoliv jiný než Anna, Mrózek nebo Simona Hégerová. Myslíte že je nějaká šance že by to vyhrál někdo jiný než někdo z této trojice?

111
XMAN
Reagovat

108: No to by teda bylo hodně divný, i když je mám rád oba dva. To už by Nova asi vysvětlit nedokázala.

112
Stepan
Reagovat

Jak už jsem psal, já bych sestavil ještě nový tým divokých karet z těch odpadlíků – kouč by mohl být Klezla a těch 6 by bylo třeba Lucie Dobrovodská, Hnilica, Simona, Ester a ještě 2 (dost silných dvojic bude i tento týden, tak někteří z nich). Klidně bych to vyměnil za celý Dařin tým, protože ta tam nemá snad nikoho zajímavého – no možná ta co byla v duelu s tím emem, jinak je to ubohost

113
mila
Reagovat

109 – ono to vypada, ze vypadavaji hlavne ti favoriti… Lucka, Jaromir, Simona (pakli je to pravda).. jeden jako druhy jsou to osobnosti, ktery by si kazdy sam zaslouzil titul Hlas Ceskoslovenska.. asi se nekomu nehodi, aby mela pevecka soutez konecne nejakou uroven

114
XMAN
Reagovat

Teď v neděli už budou odvysílány všechny zbývající souboje i všechny rozstřely a od další neděle už začnou živé přenosy s hlasováním diváků? Je to tak?

115
Viq
Reagovat

To je ale ubrečená diskuse. A člověk s nickem XMAN je uplakánek, kterého bych šoupl pro výstrahu za vitrínu do muzea :-) Člověče!!!!
Jasně, vypadl vám Hnilica, který okouzlil i díky novácké propagaci a 50 přidaným zvukovým efektům ve svém prvním vystoupení. V druhém byl ani ne poloviční.
Vypadne (asi) Simona, která si dobrovolnou show a osobně vybraného kouče v deliriu spletla se svým nenáviděným tátou a s nuceným pobytem v koncentráku.
Oba dva jsou slušní zpěváci, nikoli nepostradatelní superfavoriti a supertalenti. Mohla je tam Nova sušit dál? Mohla. Ale takový je život…

116
eva
Reagovat

115 – než začneš kritizovat něčí příspěvky, tak si přečti znovu ty svoje. Nevím, co má název Hnilicovy kapely společného s jeho zpěvem. Pokud má někdo názor odlišný od tvého, je třeba ho hned urážet? Mně pro změnu vůbec nic neříká Anička (a kdyby vypadla, tak mi nechybí, Lucii bych viděla radši), ale to ještě neznamená, že jí budu hned urážet.

117
Viq
Reagovat

Koho urážím? Maximálně toho šaška XMANa. Žádné soutěžící tady neurážím, asi si mě s někým pleteš. Ano, souhlasil jsem s citrónem, že název „Siláž“ zavání, ale to je tak všechno. Několikrát jsem uznal, že Hnilica (a další) je dobrý zpěvák.

118
XMAN
Reagovat

117: A kdo jsi ty? kdo je tvůj favorit? Anna?

119
Viq
Reagovat

Napíšu tady, že Hnilicu nepovažuju za supertalent a někteří si to vyloží pomalu jako útok na těhotnou manželku :-)
Slibuju, že toto téma už nechám být a nebudu zraňovat ničí city.

120
XMAN
Reagovat

Tak třeba jsem šašek ale nevím v čem ty jsi lepší než já posměváčku kdy tady vymýšlíš ubohé básničky proti fanouškům Hnilici ( ano bylo to hodně trapné a nevím jistě jestli to přišlo vtipné ještě někomu jinému než tobě). Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá….mě odchod Hnilici mrzel a bolel hodně, no není mi už 15 tak jsem se s tím nějak vyrovnal i když Michala Davida budu od té chvíle nenávidět už pořád…najdu si jiného favorita, život jde dál. Moc by mě zajímalo jak bude tobě, až ti podobným způsobem někdo úplně nesmyslně a bez jakéhokoliv logického zdůvodnění odstraní tvého favorita….

121
mila
Reagovat

120 – tak dnes jsem si precetla na strankach nejmenovaneho bulvaru (odkaz sem davat nebudu), ze slovenska televize zvazuje, jak Simonu vratit do souteze i presto, ze ji Rytmus vyhodil.. No, to mi prijde docela trapne vzhledem k jinym vyhozenym favoritum, nezda se ti?

122
mila
Reagovat

je to na pluska.sk

123
XMAN
Reagovat

Podle mě ji nevrátí, ke komu by šla do týmu a jak by to udělali? Rytmus už ji chtít nebude…..a navíc by je čekala tvrdá odezva od fanoušků Hnilici, kterým televize napsala že pravidla návrat do hry neumožňují….

124
sali
Reagovat

122 – A nebudeš a nebudeš. :-)))
Nevšimol som si, že by tu nejako priveľa ľudí bolo precitlivelých na „bulvárlinky“, ja hovorím: „V poho.“

Možno nechápem správne, ale zrejme vzniká produktívne napätie medzi vysielateľom a koučom. Od začiatku sa mi zdalo, že kouč, ktorý vsutku vyberal dvojice, songy a aranžmá ČISTE PODĽA NAJLEPŠIEHO VEDOMIA A SVEDOMIA, bol Rytmus. Nech Rytmus ako indivíduum pôsobí na publikum ako chce, ako manažér mi tu pripadá ako ten, čo si nechá od mecenáša do veci kecať najmenej (ak vôbec!). Mne je narozdiel od poslednej Superstar Rytmus zrazu v tomto zmysle sympatický.

125
mila
Reagovat

124 – odkaz na bulvar sem nedavam, protoze proti tomu tady dost lidi vystupovali, at si to kazdy, koho to zajima, dohleda. Co se tyce Rytmuse, mluvis mi z duse. Jak mi byl protivny v SS a zaradila jsem si ho do prihradky namachrovaneho debilka, tak o to sympatictejsi mi je ted v Hlasu, protoze si opravdu dava praci s vyberem dvojic, songu a celkove se tem lidem asi venuje nejvic. PRoto i chapu, jak ho mrzi, ze takovy talent jako Simona, se mu smeje do tvare a celkem jsem s nim zajedno, ze ikdyz je Simota takhle dobra, mohla by si tu drzost odpustit. Vzdyt prece k Rytmusovi sla dobrovolne

126
XMAN
Reagovat

Tak ale pokud Fehérovou, která si svůj vyhazov zavinila sama vrátí zpátky do hry a Hnilicu ne, tak se ztrhne obrovská nevole od fanoušků Hnilici, protože těm bylo řečeno, že pravidla této soutěže návrat zpět do hry neumožňují…

127
Nofux
Reagovat

123 – Souhlas :) a mně se líbil jako porotce už i při Superstar. Občas měl sice svoje slabší chvilky, ale většinou jsem s jeho hodnocením souhlasil.

Co se týče vracení vypadnuvších zpátky do soutěže – imho když budou televize hodně chtít, tak si to prosaděj. Nejsem si jistej, jestli už se v nějaké verzi The Voice něco takového stalo, ale zeptám se kamaráda který sleduje snad všechny verze co existujou a uvidíme. Když si vezmem, že třeba i v BGT nebo American Idolu byli vraceni soutěžící, kteří se původně do live shows vůbec nedostali… proč by to nešlo tady :) Já bych byl moc rád, kdyby vrátili Simonu.. něco takového tady prostě ještě nebylo :)

128
XMAN
Reagovat

127: No dobře, mě by její návrat taky vůbec nevadil, ale zase jak k tomu přijde Hnilica aje ho fanoušci? Ten si svůj vyhazov naprozdíl od Simony nezasloužil vůbec ničím…

129
Jackolo
Reagovat

Rekapitulace nejlepší verze všech Hlasů – The Voice UK:

hlasceskoslovenska.net/clanek/106-the_voice_uk_1_dil_nejlepsi_verze_vsech_hlasu

130
Nofux
Reagovat

128 – A co třeba ne tak dobře odzpívaným soubojem? :)

131
Don Quijotte
Reagovat

Koukám, že mi nikdo nechce odpovědět na to, jak si může dovolit hodnotit cizí hlasy, pokud je sám evidentně hluchej… Mimochodem, vaše diskuze ohledně Jaromíra. Ano, je dobrej, má talent. Ale takových v lokální lize zpívají mraky. Fakt mě strašně baví ta naivita českého národa – televize řekne, že Daniel Mrozek je úžasnej a 12letý holky se z něj udělají. Televize řekne, že Jaromír Hnilica je favorit soutěže a hned si Franta doma u televize řekne „no jo vlastně, to je pravda“. Smutný. Ale nemůžu se na nikoho zlobit, hudební sluch nemá tady skoro nikdo a hudební vkus už vůbec…

132
sali
Reagovat

131 – Kde si vzal mandát takéto niečo vyhlásiť? Pokiaľ viem, hudobý názor tu má každý, a hud.názor sa blíži priamou úmerou k hud.vkusu. Sluch vyhodnotiť diskutérom neviem, viem iba za seba (slušný).

133
kanárek
Reagovat

Je taky škoda, že nejsou 2 koučové ženy…třeba by prošlo víc chlapů?

134
sali
Reagovat

133 – Z Darinho tímu si nikoho poriadne nepamätám, tak si vyberala. Takže ak by tam sedela namiesto MD nejaká ďalšia Dara_II, Tvoju túžbu by zrejme nezabezpečila. :-((

135
XMAN
Reagovat

Myslíte že je možné, aby se z Davidova týmu dostal do Grandfinále Brunno Oravec?

137
Don Quijotte
Reagovat

133 V tom případě mi určitě rád povíte, že výkony v soutěži jsou na úrovni Caruso šou, pokud polovina duelů a dvě třetiny vystoupení ve Výběrech naslepo jsou doladěné postprodukčně autotunem. A pokud jsou doladěné, těžko je můžete hodnotit, když neznáte jejich původní verzi. A tím se vracím k původní otázce – proč se autoři článku nepozastavují nad doladěnými hlasy? A pokud to neslyší – jakto, že když neslyší, si dovolí hodnotit cizí zpěv? A jelikož se nad nimi nepozastavuje i nikdo ze zde diskutujících, kteří hromadně pláčí, že vypadl Hnilica, kterého soutěž sama označila za favorita (a ovce papouškují), pak můj předchozí příspěvek platí.
P.S. Můj sluch důkladně prověřilo studium konzervatoře.

138
sali
Reagovat

136 – Myslím, že to bol Scalex, kto potvrdil, že autotune nie je postprodukčne použitý.

139
Viq
Reagovat

137 – Autotune asi ne (i když nejsem žádný expert), ale některým soutěžícím přidávají různé ozvěny a podobné srandy, tak si to s tím možná pleteš. Používat Autotune by byla fakt odvaha, kterou Nova dle mého názoru nemá :-)

140
Nofux
Reagovat

137 – Zajímal by mě třeba příklad nějakého vystoupení, kde byl autotune použit a přesně moment ve kterém to slyšíš ;) Měl jsem podezření, že byl použit u některých castingových vystoupení, kde vůbec bylo občas použito až moc různých efektů, ale během soubojů imho ne. U Rytmusova a Michalova týmu určitě ne, takhle to tam znělo i naživo ;)

141
K.
Reagovat

138 – Scalex to psal jen o vystoupení Anduly a Lucie

142
sali
Reagovat

140,141 – Myslím, že máš z nás najlepšiu pamäť, K.

V tom prípade by aj mňa zaujímalo to isté čo Nofuxa. Doteraz som si všimol iba to, že je veľký rozdiel počúvať to isté vystúpenie na oficálnom webe Markízy a Novy. Markíza je o ničom, ak počúvam tak z Novy.

143
K.
Reagovat

136 – překvapilo mě, že chtěla studovat herectví, na to bych ji netipla

144
Don Quijotte
Reagovat

139, 140 Pokud víte, jak ten efekt funguje, tzn. pokud jste už někdy dělali hudební mix, tak poznáte, kde je použitý. Byl použitý jak v prvních kolech, tak už i v Soubojích. Například souboj se Simonou. Stačí si poslechout místy naprosto nepřirozené vedení hlasu u Simonina soupeře a pak si poslechnout Simonu a jste doma :-).
A ohledně efektů – efekt delaye nebo čistého reverbu může zpěvákovi neskutečně pomoct, jak se například stalo právě u Hnilicy. Jako promiňte, ale jaký to byl superfavorit? Zpívá velice dobře, to ano, taky už na to má věk. Ale superfavorit? Superfavorit byla tak možná Simona, která jako jediná ukázala, že svůj hlas umí ovládat, má zajímavou barvu, bezchybně frázuje a fílingy umí vyzpívat i v jiných stupnicích, než v pentatonice. Jenže to bude tím, že je studentkou Ježkárny…
P.S. Doporučuji americkou a anglickou verzi hlasu. Rozdíly jsou neskutečné ;-)

145
Don Quijotte
Reagovat

A ještě co se týče „hlasu“. Pokud ta soutěž měla hledat originální barvy hlasu, proč ty originální barvy hlasu vyhazuje? V tomto díle byli barvou hlasu nejzajímavější zrovna třeba Hnilica, Danda nebo Koreň. Co záleží na tom, že je někdo outsider, je v takové soutěži poněkolikáté atd.? Ty hlasy byly zajímavé a neokoukané a vypadly na úkor hlasů naprosto nudných barev – takových zpěváků jsou v Praze plné muzikály. U holek je zajímavá jedině Simona, jinak jsou všechny jak přes kopírák, stejné hlasy, všechno už tu bylo. Nova tlačí lidem do hlavy, že favorit je třeba Mrozek – proboha ten kluk zpívá úměrně svému věku a nijak extra skvěle, jsou tam daleko lepší zpěváci… Tato soutěž opět plní svůj účel – vybrat okoukanéhý tuctový neoriginální „typ“ zpěváka bez vlastního názoru, aby ho vydavatelství využilo, vydělalo na něm a pak ho odkoplo – kdo z bývalých Superstars je dnes vidět???

146
K.
Reagovat

145 – dovolím si polemizovat: někdo jako Andula v podobných soutěžích u nás ještě nebyl (srovnávat se zpěváky mimo soutěž považuju za nesmysl, to je, řekla bych, „jiné hřiště“). Simona ven jít určitě neměla, Koreň ale imho nijak výjimečný hlas nemá. Danda mě nezaujal a nechci ho znovu poslouchat.
Nechtěl bys napsat, co jsi zač? Nechce se mi gůglit, kdo všechno studoval konzervatoř.

147
co řekl martin truhlář
Reagovat

„Martin Truhlar · Strojni fakulta
Zkuste dělat muziku s kapelou a dostat se dál..pochopíte že prostě tahle soutěž v tomhle rybníčku několika kápoproducentů je nejlevnější PR jak se dostat do povědomí…to je ten nejprostější důvod proč jsou tam ti zpěváci…oni totiž jsou tam skoro všichni co už muziku dělaj…nechci to obhajovat..ale mohu to posoudit jako ten ,který se zůčastnil a prošel i dalšími koly…mohu potvrdit není to o hlasu ..je to o hezkých tvářích at se sms sypou…a nedělní výstupy jsou doladěni ve studiu softwarem..přesto dobrá zkušenost v tom světě iluzí a klamání národa…k článku bych chtěl vypíchnout ten nápad soutěže autorské hudby..super nápad..jenže musí to být medium TV
Odpovědět · 5 · To se mi líbí · Sledovat příspěvek · 1 březen v 19:31“

148
sali
Reagovat

143 – Tiež ma to prekvapilo, herectvo sa mi k nej vôbec nehodí. Keby som bol jej otec, ticho by som si mädlil ruky, že sa tam nedostala. :-)()()(

149
sali
Reagovat

144-145… Prosím Ťa, v záujme zistenia, ako funguje SW úprava, my menej zdatní potrebujeme, aby si nám presne označil web, song, minútu-sekundu, a ktorého z interptétov duelu si mám v tom momente všímať, ak práve spievajú dvojhlasne. A ja Ti sľubujem, že si to dám najneskôr cez víkend na uši a napíšem, čo som zistil.

Myslím to vážne, inak by som sa Ťa nepýtal.

Mňa konkrétne zaujímajú duely Lucie-Anna a Simona-Michal. Pretože Scalex vyzerá byť típek priamo z pozadia (ak sa nemýlim), a nezdá sa mi, že by tu mal dôvod zavádzať. Scalex, oprav ma, ak sa mýlim.

150
XMAN
Reagovat

145: S Mrózkem souhlas, myslím že ten bude jedním z mých hlavních antifavoritů ještě společně s Novotným. Mrózek mi připadá jako nějaký přeslazený hošík z boybandu, odradil mě už při výběru naslepo kde si vybral tu sračku Apologize. Nevěřím mu že je rocker ani za mák, nemá v sobě ani omylem ani špetku rockera. Navíc je mi něčím a ani přesně nedokážu popsat čím docela dost nesympatický. Bohužel pro mě v té soutěži nejspíš bude oxidovat až do Grandfinále a budu ho muset nějak přetrpět, ale pevně doufám že to nevyhraje! Opravdu je tam tisíc lepších zpěváků než je on a někteří z nich byli vyřazeni už v soubojích. Jak jsem v první superstar nesnášel Denise Lacha a ve druhé Martina Haricha, tak teď myslím že tuhle štafetu nenáviděného u mě přebere právě Mrózek.

151
XMAN
Reagovat

146: Právě že bohužel už byl….vždyť svatá Anna to je úplně celá druhá Aneta Langerová. Vytříbený hudební vkus, duší vlastně rockera a navíc ještě velká introvertka, kterou jen tak někdo nepochopí. Národ tyhle typy miluje, proto si myslím, že Anna má bohužel vítězství více než jisté. Po letech to u nás vyhraje holka ale já z toho radost mít letos opravdu nebudu. Je tam pořád ještě tak 5 zpěváků mezi muži, kterým bych přál to vítězství více než Anně- jmenovitě Petr Kutheil, Juraj Zaujec, Jakub Pohle, Brunno Oravec a David Weingartner. Holky jsou fakt všechny jako přes kopírák a Anna je pro mě absolutně nezajímavá osobnost. Z holek bych to přál jedině Simče F. která ale teď vyletí a možná ještě Dominice Š. ale u té je už teď více než jasné, že na vítězství nemá. No myslím že ať už to dopadne jak chce, nikdo z mé pánské pětky favoritů která mi zůstala po nespravedlivém odstřelení Hnilici to stejně nevyhraje ani kdyby z nebe padaly trakaře, takže spokojený stejně nebudu. Ale tak je to každý rok, takže už jsem si zvykl a vlastně už je mi to i docela šumák…….

152
XMAN
Reagovat

Akorát teda Langerová měla daleko lepší a silnější hlas než svatá Anna.

153
Kris
Reagovat

Neví náhodou někdo z vás, kdo bude v tom konečným Rozstřelu? Zajímá mě hlavně tým Rytmuse, kde, řekla bych, jsou všichni velmi vyrovnaní! Tipovala bych to na Adama Koubka a Michala Chrenka…

154
K.
Reagovat

150 – hele udělej si v tom jasno. ještě nedávno jsi tu psal, že chceš, aby vyhrál kdokoli jiný než Anna

155
K.
Reagovat

151 – ce se týče zpěvu, nemá Andula s Anetou společného naprosto vůbec nic – zcela jiný hlas, zcela jiný způsob zpěvu, nejblíž k sobě mají asi z hlediska žánru, ale i tam si myslím, že jsou trochu jinde. společné mají možná některé povahové rysy, ale o to by snad v podobné soutěži jít nemělo nebo ano?

156
XMAN
Reagovat

153: Tak to tipuješ blbě :-) Petr Lexa a Kristýna Daňhelová pokud se nepletu ale výsledek ti neřeknu, protože se to tady asi nesmí…
154: Dobře opravuju, chci aby vyhrál kdokoliv jiný než Anna, Mrózek, Novotný a Hégerová. Tito čtyři mi nějak nesedí a jsou mi něčím nesympatičtí a navíc mě všichni zoufale nebaví. Když tak o tom přemýšlím tak z této čtyřky mi vlastně Anna vadí ještě nejmíň, ale taky nechci aby vyhrála….

157
sali
Reagovat

151 – Milý XMAN, sa mi nezdá, že by si mal vo veciach jasno. Porovnávaš hrušku s jablkom. Anna s Anetou? Akurát tak že sú totožného rodu ženského.

Okrem toho, Anna nemá nič isté. Tak ako sa všetkým javil Chodúr ako „neohroziteľný“, osmelil sa zrazu Šmajda a razom bola z komédie dráma. IMHO predbiehaš udalosti. :-)

158
yeey
Reagovat

XMAN – ty ses ale vazne celkem ufnukanej :D pulku lidi odsuzujes asi jen protoze dobre vypadaj, stezujes si na to, jak to dopadne, kdyz to pritom vubec nevis…….. trochu radosti ze zivota bych doporucoval ;-)

159
XMAN
Reagovat

158: Sem si ani nevšiml že dobře vypadají :-) Nevím tak říkám svůj názor že Mrózek je přeslazenej a nesedí mi….třeba ten názor ještě změním a třeba ne no. Novotný co sem slyšel tak zpíval podle mě docela falešně, tak nevím jestli sem hluchej a nebo mám jediný sluch….myslím že už vypadli daleko lepší zpěváci než tihle dva a jmenovat je snad opět nemusím….tihle tam budou jen proto aby televize vytřískaly smsky z puberťaček.

160
yeey
Reagovat

159 Ja si naopak mysim ze to Apologize klidne mohl dat daleko preslazeneji, diky bohu to zazpival uplne normalne, prirozene… mysim, ze zatim hledas jen zbytecne mouchy :-)

161
yeey
Reagovat

pokr. 160 a ten Miloš mi taky prisel dobrej… teda spis az v tom souboji, mysim, ze ma super barvu hlasu a libilo se mi to od nej daleko vic nez original, ale to je spis tim, ze tu hudbu vubec nemusim

162
XMAN
Reagovat

Je to asi věc vkusu, mě tihle mladí moc nezajímají a fandit jim rozhodně nebudu, protože sem si jich užil v superstar až až. Takže jsem zvědavý na ty starší a vyzrálejší. Ale klidně mě může zaumout i někdo mezi těmi mladými je to vše o osobních sympatiích a ty se asi nedají nijak logicky zdůvodnit…buď tam jsou a nebo nejsou. Například mi je po neděli vcelku dost sympatický Michal Chrenko, i když jsou tam asi i lepší zpěváci.

163
Nofux
Reagovat

Ochutnávka souboje Lucie Molnárová – Michal Kašpar. http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/exkluzivni-ochutnavka-rozhodne-se-michal-pro-ovecku-anebo-vlka.html

Čekal jsem teda jinej výběr písničky, Higher od Taio Cruze bych od eMDýho nečekal :D

164
Kris
Reagovat

XMAN- Prosím a nenapsal bys mi na mail, kdo z nich ten rozstřel vyhraje? tihle dva jsou totiž moji favoriti a docela mě mrzí, že jeden z nich bude muset odejít…:-( Je to Coachella@atlas.cz……Předem moc děkuji.. :-)

165
XMAN
Reagovat

163: Tak jestli pošle david do finále Kašpara a Molnárovou vyhodí, tak nechápu proč nedal Molnárovou do souboje s Hnilicem a Kašpara s Bagovou….Hnilica je rozhodně o několik tříd lepší zpěvák než Kašpar!

166
XMAN
Reagovat

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/171589/petr-kutheil-v-hlasu-vyhodi-ho.html hmmm takže koukám že pan david se mi rozhodnul všechny moje favority vystřílet už před finálem….proč zrovna já musím mít takovou neuvěřitelnou smůlu? Tohle snad ani není možné…..říkám to narovinu už tam fakt nemám komu fandit!

167
eva
Reagovat

166 – vždyť už to začíná být k smíchu, to co Michal David ve svém týmu dělá. Díky němu se už nebudu dál dívat, udělal z Hlasu frašku.

168
XMAN
Reagovat

167: Bohužel nejhorší obavy z Davidova působení v soutěži se naplnily….a to jsem mu na začátku docela důvěřoval, asi jako Hnilica. Já sem si nikdy o něm nic moc špatného nemyslel, některé jeho písničky se i daly poslouchat i když byly prvoplánové, ale to co teď předvádí tady, tak tím sem se bohužel utvrdil v tom že tu nechvalnou pověst nemá pro nic za nic…zbavit se dvou nejlepších zpěváků ve svém týmu a možná že i v celé soutěži a jasných kandidátů na vítěze Hnilici a Kutheila ještě před hlasováním diváků……nemám slov. Ve chvíli kdy vyhodil Hnilicu se stal mým největším favoritem v soutěži Kutheil a on teď hned vyhodí i jeho? Tak buď si David čte moje příspěvky a dělá mi to všechno naschvál a nebo fakt nevím…tohle už snad nemůže být ani náhoda. Ale proč to dělá? Proč si sám úmyslně oslabuje svůj vlastní tým? Napadá mě opravdu jediné vysvětlení a tím je skutečně to že zametá cestičku v soutěži Ivanně a tak postupně od nejsilnějšího odstraňuje jednoho favorita po druhém kteří by ji mohli ohrozit…nejsilnější byl v jeho týmu Hnilica tak šel první, druhý nejsilnější je Kutheil, tak ten půjde teď…protože Davidovi asi musí být jasné že proti nim by Ivanna neměla u lidí žádnou šanci. Příště se určitě zbaví Davida W. nebo Brunna Oravce, tedy pokud je nezachrání diváci tím že jim pošlou dva nejvyšší počty hlasů….to už budou dva poslední zpěváci v jeho týmu, kteří ještě za něco stojí.

169
mila
Reagovat

168 – no moje teorie je, ze David chce prostrkat do Grandfinale Ivannu a dela to dost chytre. Kutheil a Hnilica se mu do kramu moc nehodili, protoze oba dva by dostali od lidi daleko vice hlasu nez falesne znejici Ukrajinka.Otazkou je, co udela s Davidem W. Cetla jsem i o tom, ze Molnarova si na nej stezovala a chtela od nej pryc z tymu za to, s kym ji dal do souboje. No asi to nebyla dobra volba jit k nemu, vzbuzoval falesne nadeje, ze to je schopny. Ale malokdo tusil, ze je schopny vseho.. bohuzel

170
XMAN
Reagovat

169: Bohužel ten mamrd skurvil celou soutěž. Mě už to teď nebude bavit vůbec….je to díky němu v troskách, totální ubohá fraška….není o co stát a není důvod proč to dál sledovat…..

171
yeey
Reagovat

…. nefnukejte furt, Kutheil z toho rozstrelu beztak postoupi… udelali ste zakladni chybu, ze ste si vybrali favority v tymu MD….:-) u me si to Hnilica a Kutheil pohnojili uz jen tim, ze karieristicky zvolili jeho a ne Vojtka např., kterej by jim byl nepochybne bliz… ted to maj!

172
Viq
Reagovat

XMAN – A brečíme a vřeštíme a nožičkama kopeme :-)
Upřímně řečeno, ty máš velmi divné oblíbence a na druhou stranu podle velmi divných kritérií si naopak vytvoříš k někomu nenávist. Nechápu to, já to mám všechno úplně opačně.
Tedy chápu, že jde o věci subjektivní a kritéria máme každý trochu jiná. Tvá kritéria jsou mi ale záhadou. Tvůj vkus je pro mě přírodní úkaz, a to ještě mimozemského původu…

173
XMAN
Reagovat

172: Tak co kdyby si nám už tedy konečně řekl komu vlastně fandíš ty?

174
yeey
Reagovat

172 ok :-) ale libit se ti to nebude…. nejvetsi favoriti jsou pro me – Markéta Poulíčková, Daniel Mrózek, (ale s naprostou vetsinou Vojtkova tymu nemam problem a celkem jim fandim), Anna Veselovská, Simona Fehérová (ale temer najisto vypadne, skoda), od Dary dejme tomu ten mladej Miloš a Dominika…. dal taky Ivanna Bagová, Veronika Vrublová….

175
yeey
Reagovat

opr. 174 pro 173 XMAN

176
XMAN
Reagovat

yeey: No já se ptal uživatele Viq, ne tebe ale když už si mi to nadhodil tak se mi to fakt nelíbí…
A nevím vůbec co je divného na tom že fandím Hnilicovi a Kutheilovi…rozhodují u mě osobní sympatie a tak jsou mi prostě sympatičtější než ulízanej cucák Mrózek no…sem prostě spíš rocker, tak mám raději jiné typy. nevím jak si může vůbec někdo dovolit říkat o někom že má divný vkus a soudit ho za to- viz. Viq

177
Viq
Reagovat

173 – Mým favoritem je Anna. A tím v podstatě můj výčet končí, nikdo další se na ni nechytá. Pak jsem zvědavý ještě na Simonu Hégerovou a na maďara Arpáda…

178
yeey
Reagovat

174 aha no aspon znas muj nazor, i kdyz ses o nej neprosil :D:D vsak ja taky miluju rock a nemam rad mainstream, spis alternativni scenu…

179
XMAN
Reagovat

177: No vidíš, mě se zase může zdát divný že fandíš Anně, mě třeba zatím ta osoba vůbec nic neříká…je to o vkusu a v tom to právě je. Já šel vždycky tak trochu proti proudu, takže proto asi moji favoriti končí takhle brzo…ale vzdávat se jich kvůli tomu nehodlám. I když tentokrát to není zásluha diváků ale toho zmetka Davida a Anna může být ráda že není v jeho týmu. Kdo ví, třeba by kvůli Bagové vyřadil i ji….

180
Viq
Reagovat

179 – David je sice kýčař, ale není hluchý a slepý. A podle jeho reakce na její první vystoupení dost pochybuju o tom, že by ji vyřadil.

181
XMAN
Reagovat

180: Po Hnilicově a Kutheilově prvním vystoupení o nich o obou řekl že splňují všechno pro to aby se mohli stát Hlasem Československa….

182
XMAN
Reagovat

Já si vůbec nemyslím že by byl David hluchý a slepý, právě naopak si o něm myslím že je pěkně vychcaný….

183
violet
Reagovat

Michal David neuvažuje, jako třeba Rytmus nebo Pepa Vojtek, jak by mohl svým svěřencům prospět, ale právě naopak, čím ti začínající zpěváci mohou být prospěšní a užiteční pro něj (jako pro gramofonový průmysl :)). A od toho se to odvíjí.

184
Viq
Reagovat

181 – Tyhle suché fráze, které se říkají skoro každému, neber vážně. Spíš jde o to, jak se David tvářil a co tam vyváděl…

185
XMAN
Reagovat

VIQ: Zajímalo by mě třeba co by si dělal kdyby se stalo že by ti někdo z koučů vyhodil Annu…čiště teoreticky. A pak i Simonu Hégerovou a Arpáda…a hezky pěkně všechny tři hned po sobě, jestli by tě ještě bavilo se na to dál dívat a nebo by tě to taky otrávilo.

186
sali
Reagovat

185 – Viem že si sa pýtal Viqa, ale mám tú istú favoritku (ako jedinú), tak sa Ti možno zíde aj moja odpoveď: možno by som aj ja skončil s pozeraním, pretože jediná chabá náhrada Anny – Simona Fehérová, bude s najvyššou pravdepodobnosťou popravená.

187
DJ Vlado
Reagovat

Pokud mohu přišpět se svou troškou do mlýna, má osmička favoritů v současné chvíli vypadá tak, že mám po dvou z každého týmu (4 holky a 4 kluky):

Dara – Simona Hégerová, Dominika Šuľáková
Vojtek – Markéta Poulíčková, Jakub Pohle
eMDý – Michal Kašpar, David Weingärtner
Rytmus – Anna Veselovská, Juraj Zaujec

moje pořadí:
1.Simona
2.Anna
3.Markéta
4.Juraj
5.-6.Michal a David (fakt stylové:-)
7.Dominika
8.Jackie

Subjektivně nejvíc fandím Simoně, která je u mě nejžhavější kandidátkou na mou „srdeční záležitost“ a kráčí ve stopách Moničky a spol, proto doufám, že mi ji Dara nezařízne. Za „objektivní“ No. 1 však považuju Aničku, která je i pro mě absolutní zjevení, jen to fandění u ní z mé strany nebude asi tak intenzivní jako u Simonky, protože je víceméně většinovou favoritkou. Následují tři „staří známí“ Markéta, Juraj a David (v tomto pořadí, které je dáno jejich prozatimními výkony v Hlasu bez ohledu na výkony předchozí + u Markéty i pohlavím:-) a můj osobní černý kůň Michal Kašpar (btw. na mužské „černé koně“ mívám dobrý čuch, viz. Bende, Šmajda, Adamec). Dominika a Jackie jsou už spíše okrajovými favority, ale třeba konkrétně na Jackiem je mi sympatické, že jako jediný z rockerů je srdcař a vybral si Vojtka (na rozdíl od Hnilici a Kutheila, u nichž musím souhlasit s yeey, že výběrem eMDýho až příliš kalkulovali, což se jim vymstilo).

188
XMAN
Reagovat

Pro mě bude po vyřazení Kutheila největší favorit Brunno Oravec – krásný hlas, skvělý muzikant, prima chlapík a obrovský sympaťák. Neměl bych to ale říkat moc nahlas jinak mi ho MD vyřadí hned příští týden taky – komedie….

189
yeey
Reagovat

187 u me to je takto

Pepa Vojtek – Markéta a Daniel
Michal David – Ivanna Bagová a asi ta Molnárová (?)
Dara – Dominika a Miloš (sou tam objektivne asi i lepsi zpevaci, ale tihle dva me zaujali asi nejvic)
Rytmus – Anna a Simona (ta zitra asi vypadne, tak nejspis Juraj, i kdyz ho uplne nemusim…)

190
yeey
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/rubrika/o-show/dara-rolins to je mi zvlastni, tady to vypada, jako bychom znali uz kompletni slozeni tymu Dary

191
yeey
Reagovat

a vubec u vetsiny koucu tam v tech seznamech nejaka jmena, co postoupila zahadne chybi… :-) ale to by byla vazne bota… no sem zvedavej :D

193
DJ Vlado
Reagovat

yeey: To bude nějaká bota. U Dary z postoupivších chybí Dominika, kterou rozhodně netipuju na vypadnutí v rozstřelu. U Rytmuse potom chybí Adam Koubek a u Davida Katka Petráňová, u Vojtka nechybí nikdo (jen přebývá poražený v duelu Mrózek-Motalík, což bude s větší pravděpodobností druhý jmenovaný). Možná ty stránky zrovna nějak přestavujou, aby to nemuseli dělat zítra, jen tam ještě mají pár nepřesností.

Toho, že Vojtek vybral Mrózkovi a Motalíkovi Backstreet Boys, jsem si všimnul už v upoutávce. Vojtek asi uvažuje dost bipolárně stylem „jsou to popíkáři na pohled, tak jim vyberu nějaký ten boyband“. Jenže pop není jen „boybandokultura“. Já osobně bych Mrózka viděl někam do britpopu, styl á la Coldlay nebo Keane by mu mohl vyloženě sedět podobně jako Ševčíkovi, který zazářil s největším hitem druhé jmenované kapely.

194
yeey
Reagovat

193 ja si zas nemyslim, ze Marek a Daniel vypadaj jak popikari na pohled, rockeri nemusi bejt za kazdou cenu osklivi…:D oba se vyjadrili, ze davaji prednost rocku, tak myslim, ze zas tak kratkozrakej Vojtek neni a bude v tom naky prekvapeni, proc probuh Backstreet boys :-) nehlede na to, ze ani jeden z nich proboha jasne nepatri do zadnyho boybandu :-)

ale uvidime, jaky to bude, mysim ze kapela to urcite da rockoveji, tak jak to udelala uz u spousty vystoupeni, cimz pro me spousta pisnickej dostalo lepsi smrnc..

k chybejicim soutezicim – u Vojtka jim tam chybi Michaela Husarova, ale mas pravdu, asi to je blbost, to me spis tak napadlo, ale byl by to celkem ujezd :D

Jinak Dana bych videl nejradsi v nakym indie rocku, dokonce na to i vypada… uvidime, co vyberou do primejch prenosu, snad to nezabijou Robbiem apod.. pro me ma navic Daniel teda mnohem zajimavejsi, muzneji znejici hlas nez Ševčík…

195
K.
Reagovat

187 moje top 3:
1. Anna
2. Zuzana
3. Simona
pak je velký odstup a pak Juraj s Michalem Kašparem a Kristýnou D., pak zase trochu odstup a Adam Koubek a možná Miloš (uvidíme, jak se bude dál vyvíjet)

196
K.
Reagovat

195 – do Top 10 by se mi ještě vešla Dominika s Lenkou

197
sali
Reagovat

Moja TOP 3 je vysoko neobjektívna:
1. Anka





X. Možno aj niekto z ďalších. Páči sa mi Zuzana Mikulcová, Možno by som niečo doprial Jurajovi Zaujecovi. Nemám rád ani jedného z tých vypanírovaných z muzikálov a seriálov. Prišli ukradnúť fleky rýdzim talentom, ktorí sa predierajú smerom zdola. Takže u mňa vopred prehrávajú Kutheil, Weingartner, Barbora, Molnárová a podobne. Hnevám sa na nich, som voči nim totáliš predpojatý. Hnevajte sa aj vy, keď chcete. Pre mňa za mňa aj na mňa. :-D

198
sali
Reagovat

195 – Milá K-čko, to je zaujímavé, že tento rok sme sa celkom stretli vo vkuse, čo sa ale nedá povedať o prvej CSHS. Čim to asi budze, dzivečko?

199
Jana
Reagovat

197 – lepsie by som to nezhodnotila, Anna je moja favoritka, nemam rada spevakov, ktori sa pokusaju za kazdu cenu znova zaujat, niektori uz aj treti krat, zabrali miesto inym talentom a ak sa im nepodarilo presadit dodnes, ani tato sutaz im nepomoze a este sa to s nimi bude niest celu karieru ako so superstaristami……….. vsetci ich po ukonceni sutaze podcenuju, malokomu sa podari prerazit, musi to byt vyrazny talent a vyzor ako pridana hodnota k tomu..

200
Fialka09
Reagovat

A co taková Míša Husárová? O ní jste se tu zatím nikdo nezmínil, nikdo ji nemá ve svém žebříčku, přitom mně osobně přišla ve výběru jako jedna z úplně nejlepších holek,co jsem tam slyšela. Jasně, záleží, jak to zítra dá, koho Pepa postaví proti ní,ale pro mě je z holek v Pepově týmu želízkem v ohni mnohem víc ona, než třeba Markéta.

201
Fialka09
Reagovat

197 – Jinak Sali, souhlasím s tebou, co se týče lidí jako Kutheil, Molnárová, Barbora atd, to jsou známé osobnosti, které si už nijak nepotřebují dělat jméno, ale určitě bych mezi ně nepletla Davida W, toho přece šoubyznis neživí, nepohybuje se v něm, jediné, čím se ten kluk „provinil“, je to,že se v minulosti účastnil už jedné soutěže,navíc soutěže podstatně jiného typu než je tahle. To je podle mě úplně jiný případ, než ti výše zmínění!

202
sali
Reagovat

201 – Nuž, za nesprávne zaradenie DW medzi „užspevákov“ ma ospravedlňte, prosím. Ale nič to nemení na tom, že napudrovaného manekýna s nacvičeným úsmevom č. 6 nemám ta-či-tak kam inam zaradiť než do inej kategórie mnou neuznaných.

203
yeey
Reagovat

200 ja tipuju ze Misu Husarovou zitra vyradi Veronika Vrublova….! i kdyz by se dala povazovat za outsidera toho souboje, myslim ze muze prekvapit a ze se do toho urcite pusti s vervou a jako ta aktivnejsi a suverenejsi z duelu postoupi… ja osobne bych to pral obema holkam, ale vic Veronice, mysim, ze se z ni klidne muze stat cerny kun souteze.

204
K.
Reagovat

198 – no to nevím ;-)) s Tvým názorem na recyklované ksichty naprosto souhlasím. sice můj vztah k nim není až tak vyhrocený, ale taky bych je tam nepouštěla.

200 – Míša mě zaujala, ale mezi favority ji zatím nemám, což se nicméně už zítra může změnit ;-)

205
Viq
Reagovat

203 – Černí koně závody nevyhrávají.
187 – Nesouhlasím s tebou DJ v jedné věci. Nikdo není tak velkým favoritem, aby se dalo říct „protože je víceméně většinovou favoritkou, tak to má v kapse a můžu fandit outsiderovi“.
185 – Co se týká odpovědi šašku XMANovi. Vyřazení Anny by mě samozřejmě velmi mrzelo a považoval bych to za absurdní. Atraktivnost celé show by šla dole vodou.
Dějí se na tomto světě věci, které popírají logiku a účelnost. Prohry a ztráty jsou denní chleba. S tím je třeba se smířit.
Ovšem, jádro tvého argumentu je nesmyslné.
Když někdo ztratí diamant, je smutek pochopitelný.
Když někdo ztratí kus hlíny a chová se jako kdyby ztratil diamant, je to šašek.

206
Viq
Reagovat

Ještě doplním, že samozřejmě uznávám subjektivitu hodnot. A pro někoho kus hlíny může být cennější než sebevětší diamant.
Pro mě jako vnějšího pozorovatele je to úsměvné, ale respektuju to.

207
XMAN
Reagovat

Viq: Aha, takže Anna je diamant a Hnilica s Kutheilem jsou kus hlíny a to jenom proto že si to myslíš ty jak je to prostě pravda ano? Tak nevím kdo je tady šašek….

208
DJ Vlado
Reagovat

Viq, 205 – Myslím, že jsi mě špatně pochopil. Za všechny ty soutěže, které léta sleduju, už jsem stačil na sobě vypozorovat, že k intenzivnějšímu a adrenalinovějšímu fandění mě vždycky donutili spíš outsideři, výkyváři či papíroví favoriti, jejichž favoritství je ale křehké. Stačí když srovnám obě federální SuperStar, tak v první jsem nejvíc fandil Monice, ve druhé Gábině. A se kterou z nich jsem asi prožil větší fandění? S počáteční favoritkou, ze které se během finálových kol stala outsiderka, nebo s výkonnostně stabilní soutěžící, která si pozici favoritky udržela víceméně od začátku do konce? Samozřejmě správná odpověď zní, že s Monikou. Víc jsem s ní tu soutěž prožíval, víc jsem se o ní bál a dokonce jsem kvůli ní i nemohl spát. Oproti tomu o Gábinu jsem se bát nemusel, protože od semifinále měla velmi silnou pozici a bylo jasné, že hůř než třetí být nemůže. Navíc s tím souvisí i fakt, že u Moniky jsem byl absolutně spokojen s pátým místem, protože to byla ta meta, kterou jsem si u ní vytyčil (+ že porazila Lacha, u kterého musím souhlasit s XManem, že to byl i můj „nepřítel“), oproti tomu u Gábiny jsem se neubránil lehčímu zklamání z druhého místa (když jsem očekával první) a to i přesto, že jsem Lukáše měl na druhém místě. Letos mě nejvíc ze všech soutěžících zaujaly Simona H. a Anna (na čemž se jak vidím shodujeme), čistě po pěvecké stránce mě oslovily srovnatelně, i když každá jinak, i po vizuální stránce jsou pro mě plus mínus vyrovnané, ovšem tuším, že k většímu fandění mě donutí Simona, která je sice favoritkou v rámci Dařina týmu, ale její pozice je o dost křehčí než pozice Anny, která je horkou favoritkou na celkové vítězství (a po vypadnutí Hnilici její pozice ještě posílila). No prostě ta, o kterou se víc bojím, mě donutí k většímu fandění než ta o kterou se zatím netřeba bát.

209
Viq
Reagovat

DJ – V pořádku, každý to máme trošku jinak. U mě nehraje v podstatě žádnou roli v náhledu, jestli je soutěžící lidový favorit či outsider.
XMAN – Přirovnání jsi pochopil na jedničku. Závěr už je trochu sporný, ale to tady nevyřešíme. Každému se líbí něco jiného, aspoň není nuda.

210
DENISA
Reagovat

AHOJ DARINO M8M TE MOC RADA DOKONCE TE MAM POVESENOU I NA ZDI

211
DENISA
Reagovat

AHOJ DARINO M8M TE MOC RADA DOKONCE TE MAM POVESENOU I NA ZDI TOJECO ODEPISES MAS MOC HESKOU PISEN TU NEBE PEKLO RAJ

Přidat komentář