Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Souboje Hlasu ČeskoSlovenska (25.3.) kdo dnes postoupí? (video)

25. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3798 w=420]
Dnes večer 25. 3. nás čeká již druhý díl Soubojů v Hlasu ČeskoSlovenska, tzv. battlů. Minulý týden čtenáře Panáčka v reality show nejvíce zaujal Souboj Lucie Dobrovodské s Annou Veselovskou, dvou mladých slečen s kytarou, hlasovalo pro něj velmi pěkných 68 % čtenářů. Kdo se utká dnes večer a kdo postoupí? Bude „vrcholem“ souboj Rytmus vs opilá soutěžící nebo se dočkáme i Hnilici?

Souboje Hlasu ČeskoSlovenska (25.3.) video upoutávka

Zde malá video ochutnávka, na jaké souboje se dnes můžeme v Hlasu ČeskoSlovenska těšit. Před videem ještě jmenovitě, které páry si to dnes rozdají a jsou již známy.




  • Muzikálová zpěvačka Elin Špidlová vs matka Lenka Jankovská ze skupiny Yellow Sisters, zazpívají skladbu Run To You od Whitney Houston
  • Matej Koreň vs Barbora Švidráňová
  • David Weingärtner vs Jiří Koběrský
  • Michal Chrenko vs průšvihářka Simona Fehérová, která Rytmusovi přišla na zkoušku opilá

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 349
1
Pete
Reagovat

Tak už se nám blíží hodina pravdy a dnes večer se definitivně ukáže, jak to tedy doopravdy je. Kdyby o tom rozhodovali diváci, má Jarda postup jistý a Ivanna proti němu nemá šanci. Bohužel je to v rukou kolotočáře Michala Davida, který nemá ani páru o dobré hudbě a tak je dost pravděpodobné, že to dopadne přesně opačně. Měl si jít Jardo k Vojtkovi, ten by tě v soubojích nevyhodil. Myslím si že výběr kouče byla jedna velká chyba, který tě nyní bude stát postup v soutěži a nejspíš i celkové vítězství, protože ty jsi na to vážně měl :-( Ale snad to bude aspoň ponaučení pro příště a pokud se třeba za rok zasepřihlásíš, běž raději k Pepovi, pokud bude zase v porotě…..Michal David je magor!

2
Jana
Reagovat

Tak on ten Hnilica dneska zase nebude nebo jak??

3
T.M.
Reagovat

Jestli toho Hnilicu fakt vyhodí, tak nechápu už vůbec nic.

4
DJ Vlado
Reagovat

Chrenko s Fehérovou neměli v tomto díle podle tohoto seznamu vůbec být, ale přesto jsou v ukázce, tak teď už opravdu ničemu nerozumím. Nebo že by to bylo jinak sestříhané pro Novu a jinak pro Markízu?

5
XMAN
Reagovat

4:Já myslím že být měli, vždyť už od pátku nás krmí média tím jak na zkoušku přišla opilá. A ten Hnilica bude určitě dneska taky, když už to tolikrát ukazovali….

6
DJ Vlado
Reagovat

5 – Já vím, že média nás jimi krmí, ale v tom seznamu z oficiálek, kdo tam má být dneska, prostě nejsou.

7
Standa
Reagovat

Jediný, koho v tom videu vůbec neukázali je Hnilica. To bude nějaké znamení.

8
Lucka B
Reagovat

Tak jsem viděla na seznamu zpívat Davida W. s Koběrským, a tu písničku, co jim vybral? Hnus nad hnus! Zabíjí Davidův talent.

10
Standa
Reagovat

9: Tak těm už horší sračku David taky vybrat nemohl. David je zabíječ talentovaných zpěváků.

11
Lena
Reagovat

Ách jo. Blíží se večer a já mám čím dál tím větší strach o Jardu Hnilicu.

12
KLM
Reagovat

Já mám z toho Hnilici dneska takové smíšené pocity. Mělo by mi být jasné že ten blb David pošle dál Bagovou a měl bych být už dopředu zklamaný ale přesto cítím takové zvláštní napětí jako že není úplně vyloučeno že to tak nebude….možná je to jen moje přání ve které doufám, nevím. Máte to tak taky někdo?

13
Jana
Reagovat

Teď dala Hnilicova kapela Sillage na facebook upoutávku na dnešní Hlas s tím že to bude boj a že se máme na co těšit.

14
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

I já mám z toho všeho takový divný pocit. Škoda, že pravidla nejsou nastavena jinak. Mohli by totiž vypadnout oba, Hnilica i Bagová, nechyběl by mi ani jeden z nich:-))) To samé platí pro Davida W., ten má u mě vůbec hodně velký vroubek, chlapec:-)))

15
Jana
Reagovat

Kdyby radši vypadl David Weingartner a Hnilica by postoupil, bylo by to pro mě daleko menší zlo a to mám Davida W. docela ráda. S jeho vypadnutím bych se ale vyrovnala v pohodě i když je jasný že v souboji s Koběrským musí jasně postoupit., jak se vyrovnám s vypadnutím Jardy Hnilici to teda netuším..škoda že nedal ten vůl David do dvojice s Koběrským raději Hnilicu.

16
Leo
Reagovat

Tak děcka, připravíme kapesníčky a pořádnýho panáka tvrdýho na lepší nervy, dneska večer nám asi vypadne Hnilica. Snad to všichni nějak ustojíme a zase se tady ve zdraví sejdeme. Doufejme :-)

17
XMAN
Reagovat

16: Třeba nevypadne.

18
Radek
Reagovat

Muj nazor je, ze Hnilica vypadne temer na 99.9%. Na Youtube to nekdo zminoval a pak i tady a neslo jen o reci JPP. Pokud dnes Hnilica nevystoupi, tak je jasne, ze se Nova chytla za nos a zacala mit strach o sledovanost a bud ho posune co nejdal, aby se nesnizovala sledovanost a stejne ho necha vypadnout anebo mu daji treba nejakou divokou kartu nebo neco, ale ja osobne verim tomu, po tom, co jsem vsude videl a cetl, ze vypadl. Jde i o to, ze jeho kapela se nekdy ted ucastni nebo ucastnila nejake souteze v Brne. STaci hledat a davat si souvislosti dohromady.

19
kája K.
Reagovat

Nic proti Bagové nemám,zpívá hezky,má talent ale mě splívá s jinými účatníky předchozích super star,její výkon mě neposadil na zadek jako Hnilica!!! Jarda oslovil velkou část diváků,vyvolal nejvíce emocí a nejde právě o to,zaujmout,získat zájem diváků?? Proto by měl postoupit on,ikdyž podle toho co jsem četla je ta naděje minimální. myslela jsem že jde v této soutěži o hlas ale zase lež,Bagová je prostě mladší a taky tvárnější… Měl jít k Vojtkovi,ten by takový talent nepustil. Pro mě je ale stejně vítěz jarda a určitě zajdu na koncert jeho kapeli!!! :-)

20
kacule
Reagovat

Hnilica
To je hysterie jako kolem Ševčíka. Neblbněte, zas takovej zázrak to nebyl. Jsou tam i jiní zpěváci a zpěvačky.
Jeho výběr M. Davida byl podivnej, první co mne napadlo, že mu jde o prachy a rychle se dostat do muzikálů a holt se mu to nevyplatilo, ten kalkul.

21
Jana
Reagovat

Mě je ale Jardy hrozně moc líto. Jak tam zazářil s tou písní od Adele, okamžitě jsem byla přesvědčená o tom že ten se dostane v soutěži hooodně daleko, dost možná že i vyhraje, protože bylo vidět že zaujal lidi asi opravdu nejvíc ze všech soutěžících…..jak si vybral Michala Davida, dost lidí to kritizovalo a říkali že měl jít jako rocker k Vojtkovi, ale já jsem Jardovu volbu chápala, že David je z těch koučů přece jen nejzkušenější, má v šoubyznysu nejdelší prsty a navíc Jarda chtěl zkusit i muzikály, proto šel k němu…chtěl si prostě vyzkoušet i něco jiného stejně jako třeba Kutheil, ten šel k Davidovi taky z toho samého důvodu, rockeři už byli před soutěží tak chtěli zkusit zase něco nového….o tom to přece je že se člověk snaží získat co nejvíce zkušeností aby je pak mohl nějak uplatnit…opravdu v životě ani v tom úplně nejhorším nočním snu by mě nenapadlo že to s Jardou dopadne takhle………

22
Lucka
Reagovat

21: Bohužel Jarda svěřil celou svou kariéru, své naděje a sny do rukou Michala Davida, protože mu důvěřoval a ten mu za to ve chvíli kdy to Jarda vůbec nečekal vrazil nůž přímo do zad, podrazil ho…..taková je realita. Žádnej kolotočářskej není rovnej, nikdy nebyl a nikdy nebude. David byl vždycky jen prolhaný zmetek co jde jen po zisku. Prý že v téhle soutěži jde hlavně o zpívání….opět se ta soutěž jenom tak tváří a přitom je to úplně stejná fraška jako všechny předchozí soutěže, není to o nic objektivnější než ta přiblbá superstar. Spíš mi připadá že jsou ty soutěže čím dál tím větší fraška a rok od roku mají horší a horší úroveň, rok od roku na nás televize dělají větší a větší podrazy….tohle tu opravdu ještě nebylo. Kam tohle spěje to netuším a ani to snad radši nechci vědět. Jardy je mi taky líto že byl tak důvěřivý a doplatil na to. Třeba už teď konečně pochopil co je ten Michal david vlastně zač. Bohužel už je asi pozdě……

23
Radek
Reagovat

Jeste me napadla jedna vec. Uplna konspiracni teorie:). Nova mohla nasadit par lidi na net, kteri by rikali to, co rikali ti, kteri potvrzovali Jardovo vypadnuti. Nova vi, ze se spousta lidi nasere a bude chtit vedet, jak to bylo a timto by zvedla sledovanost na tento dil. K manipulaci davu na netu staci par lidi ve spravnych diskuzich. No a ted zpet do reality, myslim, ze to bude tak, jak je dnes uz vseobecne brano – Jarda je venku.

Kacule – zadna hysterie neni. Jde jen o to, ze v soutezi do dalsich kol postoupi horsi zpevaci a Nove spadne sledovanost. Silny zpevaky k sobe meli davat az v tech poslednich kolech, ale takto tam zustane spousta plebzu, ktery Hnilicovi i dalsim, kteri vypadnou a vypadli, nesahaji ani po paty. Hysterii vidi pouze ti, kteri Hnilicovi nefandi a je videt, ze to ses i ty.

26
Radek
Reagovat

yeey
jenze Hnilica asi podle vseho vypadl, takze by mu to k nicemu nebylo nebo je neco jeste jinak?

27
K.
Reagovat

Přání a tipy:

Ivanna vs. Jaromír – přání Jaromír 70:30, tip bez přihlédnutí k fámám Jaromír 60:40 (Ivanna zní z ukázek dost dobře)
David vs. Jiří – přání i tip David 100:0
Danda vs. Truhlář – přání 50:50, počkám si na výkon, tip Danda 70:30 (Martin se jeví jako velký outsider, já si ale myslím, že překvapí, Honza je nicméně mladší a divácky atraktivnější)
Barbora vs. Kristýna – na jednu stranu mě trochu mrzí, že jsou spolu v duelu a tím pádem jedna určitě vypadne, na druhou stranu má ale ta druhá velkou šanci na postup (pokud neuvízne v posledním rozstřelu); přání nemám, v castingu se mi docela líbily obě, takže 50:50, tip Bára 65:35
Barbora vs. Matej – přání i tip Bára 60:40
Lenka vs. Elin – přání i tip Lenka 80:20
David vs. Noro – přání David 60:40, tip David 90:10
Zuzana vs. Judita – přání i tip Zuzana 100:0
Petr vs. Tamara – přání 50:50, tip Petr 80:20
Kristýna vs. Renata – přání Kristýna 60:40, tip Renata 60:40

28
KLM
Reagovat

23: Přesně tak, spousta těch, kteří nesahají Hnilicovi ani po paty tam bude strašit až do konce….v tom je ta šílená nespravedlnost. Nechápu proč si tam nechá David do finále podle mě nic moc muzikálovýho zpěváka Weingartnera a Hnilicu, kterej je několikanásobně lepší zpěvák a je fakt skvělej vyhodí ještě před finálem….to nemá vůbec žádnou logiku. Je vidět že když se rozdávala hloupost a blbost tak si pro ni Michal David musel jít hned několikrát a když se rozdával dobrý hudební vkus, zdravý logický úsudek a selský rozum, tak on stál zrovna ještě jednou navíc ve frontě na blbost. A je jasné že ti co Hnilicovi nefandí, z toho mají děsnou srandu a považují to za hysterii, ale já se vsadím že oni sami by se chovali podobně, kdyby jim produkce vyřadila tu jejich milovanou Aničku, to by ty výpady byly možná ještě horší než u fanoušků Jardy. To se ale bohužel nikdy nestane, řekl bych že svatá Anička to má už dopředu jasně vyhrané stejně jako to měl dopředu vyhrané posvátný Chodúr…..nuda, nuda, nuda. Pitomé soutěže.

29
yeey
Reagovat

26 na konci toho videa Ivanna rika svy mame „diky ze se tam vubec mohla byt“ ………………….

30
Jana
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=z2_7YdLk1Tc

takto nejak si predstavujem vitaza show

31
K.
Reagovat

ještě poznámka k ukázkovému videu: Juditě to tam strašně sluší, oproti castingu neskutečně prokoukla, naopak Kristýna D. vypadala na castingu nesrovnatelně líp – uhlazené a k obličeji připláclé vlasy na ní nevypadají dobře.

32
Radek
Reagovat

30
mne smajda nikdy nic nerikal a rikat nebude, porad je to pevecky nedomrlec a muze se púrejmenovat treba na supersmajdu.

33
K.
Reagovat

25 – dík za odkaz, na některé ty songy se budu dost těšit

34
adelka
Reagovat

Hmmm. Moc jsem diskuzím poslední dobu nedala a teď koukám, co se tu rozpoutalo :-). Co se týče Hnilici, tak mu fandím a doufám, že nevypadne, a jestli ano, tak opět něco smrdí v televizních soutěžích :-) (asi jako vždycky). Znova jsem si pouštěla to jeho vystoupení a pro mě nemá chybu,nádherný čistý rockový hlas (a neskutečně mi od první chvíle připomíná Bona, takže plus navíc :-). Starším zpěvákům (pokud to stojí za to) fandím vždy,protože holt šoubyznys je šoubyznys a mladší (a pohlední samozřejmě) dostávají převážně produkční tlačenkou přednost, pokud už to není na diváckých hlasech (a rozhodují nakonec opravdu divácké hlasy? :-). Tyhle soutěže jsou převážně o penězích, jak vytřískat co nejvíc, buď ze sledovanosti nebo potom ze soutěžících a pochybuju hodně moc že vítězství se rovná vždycky výhra. Jedinou zapamatovatelnou z těchle počinů zůstává pro mě pouze Aneta.

35
irena
Reagovat

30 – naprosto souhlasím. Miro své šance beze zbytku využil a myslím ještě využije. Tady jsem ty své sms nevydala zbytečně :) Určitě existuje víc zpěváků s lepším hlasem, ale neznám nikoho komu by to tak dobře myslelo, a kdo by taky na sobě takovým způsobem makal.

36
XMAN
Reagovat

29: Tak se nám to hezky zamotává, Ďakujem že sem tam vobec mohla byť….vidím tři možnosti:

1) Je to sestříhané a Ivanna tohle řekla matce ještě před vystoupením, že ať už to dopadne jak chce, tak děkuje, že tam mohla být.
2) Ivanna postoupila a řekla tohle matce což se mi ale zdá divné.
3) Postoupil Hnilica a ten kdo tohle celé ušil by si zasloužil cenu Kachna roku.

37
yeey
Reagovat

36 jesi plati moznost 3) tak asi Nofux dostane pres hubu :D:D

38
XMAN
Reagovat

37: Proč Nofux?

39
yeey
Reagovat

38 Nofux protoze ***SPOILER*** (ikdyz ted uz je to asi jedno, jak je to zamotany a vyhroceny:-)))

40
yeey
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/ochutnavka-dnesniho-souboje-takhle-se-bude-bojovat.html tak nevim… z tohohle toho moc slyset neni… asi sem jeden z mala, co fandi Ivanne, a do dneska sem byl v pohode, ale uz taky nevim, cemu mam verit :D

41
Petra
Reagovat

29: Já to vidím na nějakou dojemnou scénu vypovídající o silném vztahu matka-dcera. O tom, že by postoupil Jarda, si už nedělám nejmenší iluze. A už vůbec by to přece nedávali do upoutávky, kdyby to souviselo s vyřazením Ivany…S tím, že Jarda končí jsem už víceméně po těch 14 dnech smířená (i když mě to štve pořádně). Nemá smysl se kvůli tomu na Ivanu zlobit – byť je to pro mě naprosto průměrná a nezajímavá zpěvačka, pořád je mi víc sympatická než např. Dominika, Anča a Markéta dohromady, takže výhra v souboji je jí přána. A jediný pozitivum na vyřazení Jardy vidím v tom, že alespoň bude ušetřenej zpívat samý sra*ky, který by mu král hudebního nevkusu – MD -vybíral..

42
XMAN
Reagovat

39: No ano, ten spoiler jsem viděl taky co tu sem Nofux házel, ale tam psal že když probíhal souboj Hnilica a Bagová tak byl zrovna venku, takže nemůže vyhazov Hnilici stoprocentně potvrdit, nicméně že pak na konci mezi postupujícími z Davidova týmu byla jedna blondýnka a nebyla to rozhodně Lucia Molnárová a další blondýnka z davidova týmu už je jen Ivanna Bagová…..a jedna jeho kamarádka která tam byla s ním si to prý už nepamatuje ale na 90 procent si taky myslí že vyhrála Bagová…čili ani jeden z nich si jistý není a když vezmeme vpotaz že v té době ty soutěžící ještě nikdo neznal, tak snadno mohli dojít k záměně a omylu….ani já sám bych si to možná už nepamatoval kdybych se účastnil castingu kde by byli mě naprosto neznámí lidé, kdo postoupil a kdo ne. Žádný výsledek souboje tak jako byl u většiny ostatních pokud vím v případě Hnilici a Bagové Nofux nenapsal nebo ano? Já už jsem postupu Hnilici taky absolutně nevěřil ale teď jak jsem viděl to video tak mě to začalo nahlodávat…..

43
Rena
Reagovat

36 – 37 – tak to jsem na ten dnešek teprv zvědavá.. lepší jak detektivka

44
Nofux
Reagovat

Sakra, to abych se šel někam schovat :D
To video na ofiko stránkách mě taky mate :) Ale fakt jsem předtim nepotvrdil ani nevyvrátil nic, jen jsem řekl co je pravděpodobnější a proč.

45
yeey
Reagovat

42 ano ten tvuj odstavecek je to, co sem oznacil ve svym prispevku jako ***SPOILER*** :D:D:D nicmene tohle zni celkem jasne…

41 je fakt ze by to bylo celkem ujety davat uz do upoutavek takovyhle hlasky, ktery se na prvni pohled zdaj jasny… boze at uz je vecer, tady sice nadavam lidem, co o tom vedou velkolepy debaty, kdyz to jeste ani nebezelo, a sam se v tom rejpu :DD

46
XMAN
Reagovat

Myslím že takhle napnutí jako dneska nebudeme ani při červnovém Grandfinále :-D A i když jsem si bohužel stejně téměř stoprocentně jistý tím že postoupí Ivanna, tak pořád někde hluboko uvnitř doufám v zázrak postupu Jardy a užívám si tuto naději než mě o ni dnes večer Michal David definitivně připraví…..

47
yeey
Reagovat

46 no kdyz mluvis o Grandfinale, tak mysim, ze jesi dneska postoupi Jaromir, tak to bude vetsi sok, nez ze Lukas pred rokem porazil Gabinu v Superstar… i kdyz se teda tezko porovnava vkus hlasujicich a MD :D

48
XMAN
Reagovat

47: Kdyby dneska Jarda postoupil, tak pro mě už by to teď po tom všem byl takový šok který bych přirovnal snad jedině k tomu kdyby Šmajda v Grandfinále První Československé Superstar porazil Chodúra. Ale to se nestalo, takže bohužel pro mě tohle se taky nestane a postoupí Ivanna…a to jsem si byl ještě před pár týdny postupem Jardy do finále absolutně jistý. Ách jo.

52
Nofux
Reagovat

Asi byste někdo měl naběhnout na ofiko fcb stránku Hlasu, tam to vypadá, že má větší podporu Ivanka :P :D

53
yeey
Reagovat

52 jo taky sem na to koukal :-) tady to Ivanne preju vic snad jen ja :D ja si mysim, ze i vypadnuti Ivanny zpusobi poradny pozdvizeni, rozhodne vetsi nez vypadnuti Lucky minulej tejden

54
Radek
Reagovat

yeey
a tobe se libi jeji „zpev“ nebo ona? Mne ani jedno. Ve zpevu je tady takovych Ivan jen v Davidovych muzikalech snad desitky a ona nicim nevybocuje a vzhledem je to proste ruska na prvni pohled. Aspon pro me.

55
yeey
Reagovat

54 ano jeji zpev se mi libi uz jen proto, ze me tou Beyonce dostala a to nemuzu tu zpevacku ani citit…. Hnilicuv zpev me naproti tomu oslovil spis tim, co s tim hlasem umi (ty falzety atd..), ale ne ze by me dostalo, jak zpiva, jesi chapes, jak to myslim… A jesi je Ivanna Ruska (neni!) to je mi v takovyhle soutezi uplne jedno… Vzhledem me nijak zvlast nepritahuje jen pro uplnost…

56
DJ Vlado
Reagovat

Jelikož se tu v poslední době objevila spousta příspěvků od různých nicků pocházejících z jedné IP adresy, tak jsme se s dalšími adminy (konkrétně se SUNíčkem a okkvp) dohodli, že tuto adresu zablokujeme, ovšem jen do určité míry, tedy že komentáře z ní budou automaticky spadat do fronty na schválení. Nevíme, zda je ta spousta příspěvků opravdu tvořena „mužem mnoha tváří“, nebo to psalo více lidí z jedné IP adresy například z nějakého internátu, proto tím nechceme poškodit nevinné. Pokud se tak stalo, tak se omlouvám.

Díky za pochopení :-)

57
Rena
Reagovat

Vlado, dnes jsem si poslechla opakování pořadu Karla Gotta v rádiu – poslechni si to někde ze záznamu, moc hezky tam mluví o tvé víle Monice. Pustil tam i dvě její písničky, mluví o její desce a budou spolu zpívat duet ( druhá polovina, v první mluví o Vágnerovi, který má nějaké výročí narození…)

58
DJ Vlado
Reagovat

Rena: Díky za upozornění, ale už jsem to slyšel, protože mě na na to upozornila Irena. A mistr mě opravdu potěšil tím, jak krásně o Monice mluvil :-) A na ten duet jsem docela zvědavý :-)

59
yeey
Reagovat

57,58 no ten Gottak se nak rozsoupl…. duet ma s Lounovou a slibuje s Monikou, s GG, s Deylem…… :D by me zajimalo, jestli dojde aspon na jeden :-)

60
Nofux
Reagovat

Tak a je to tady :D chvilka pravdy :D

61
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Doufám, že Hnilica půjde…

62
mila
Reagovat

hm, tak mi prijde, ze tahle pisen sedi vic Ivanne

63
radek
Reagovat

55
je jedno, jestli je ruska nebo ukrajinka. Ksicht maji skoro vsechny stejnej. Ja to myslel pouze tak, ze zensky odtud jsou si jako vejce vejci podobny.
No jestli se ti libi jeji hlas a zpev, tak nevim, cos poslouchal/a zejmena v tech hloubkach, znelo ji to hodne falesne. Za to z hnilici nevylezlo falesnyho nic.

64
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Chápete ale někdo, proč David nasadil 2 favority proti sobě, místo aby je nechal postoupit oba…? To už ale po několikáté…

65
Ája
Reagovat

zatím to vypadá, že jde David víc na ruku Ivanně

66
mk
Reagovat

Slaboučké, slaboučké… od obou. Kam se hrabou na Andulu s Luckou

67
VLT
Reagovat

Ježiš, jak tam David sedí jak pantáta a plácá pacičkama! Ufff!

68
mila
Reagovat

to je hruza, tahle pisen…

69
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

…píseň to je nádherná…

70
Pattrick
Reagovat

Hrozně nevýrazné, ale je to dost výběrem, David vybírá fakt otřesné šlágry (songy to jsou pěkné, ale v tomhle podání a u českých pěvců vyznívají děsně) a celkově tohle bylo takové nahrané, zvláštní :D

71
mk
Reagovat

Tak už víte, proč tuhle soutěž Hnilica nevyhraje?

72
mila
Reagovat

co s takovou hle sragorou muzou udelat? to je strasny kokot ten David

73
RAINMAN
Reagovat

Jaromír moc mečí a špatně intonuje. Ivana byla lepší.

74
Prochor
Reagovat

Vy stále nechcete věřit, že to celé vyhraje Ivanna. S vámi je to těžký:-)))

75
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Super, největší nesympaťák je pryč…

76
mk
Reagovat

Prochor 74: ale to snad nééé :)

77
Ludvík
Reagovat

Jo Ivanna to dala.

78
Skřítek
Reagovat

Příšerná píseň, Hnilica lepší, debil David, ufff

79
yeey
Reagovat

tak Nofux pres hubu nedostane :-)

80
mila
Reagovat

nejak nemam slov..

81
mk
Reagovat

Hnilica byl lepší jak Ivana, o tom žádná, ale celé to bylo dost špatné. Ať už za to může píseň nebo zpěváci

82
Belisana
Reagovat

ja bych poslala dom Hnilicu i Ivannu, absolutne neba

83
mila
Reagovat

Ivanna zrejme dala Davidovi i Patejdlovi…

84
Ája
Reagovat

podle mě, i kdyby Ivanna neotevřela pusu, tak jde dál, bylo to z Davidovy strany vidět od začátku, škoda, je to trest za to, že si Hnilica vybral jeho tým

85
Pattrick
Reagovat

Ten díl dělalo nějaké kopyto, je to hrozně mdlé, že bych to snad i přepl..

86
Lenka
Reagovat

koločotář mizernej….mě fakt trefí šlak… a máme to…

87
jenkaa
Reagovat

Ja jen nerozumim sestaveni te dvojice….a ten zaber na tleskajiciho Misu, jak mu sviti ocicka z Ivany, to bylo fakt neco

88
adelka
Reagovat

Tak pěkná mladá kočka (která mladá holka by nebyla pěkná,kdyby ji ještě upravili?), ale pro mě hlas nanejvýš nepříjemný, strašně slabý,až pisklavý….no jo no, to si s tím názvem celého pořadu prostě dělají srandu :-) moc dobře vědí,proč to o hlase bylo pouze a jenom v prvním kole :-( Ta písnička je od Roxette (moje srdeční záležitost) moc pěkná, ale pouze v originálu :-)

89
Lenka
Reagovat

oprava jak jsem vzteklá kolotočář… :-))

90
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tihle by pro mě mohli vypadnout oba, ale ten v kloboučku trochu lepší…

91
Belisana
Reagovat

Patejdl nooo sympatak jako vzdy O_O

92
radek
Reagovat

Tak zcela jasne dal David vyberem pisne najevo, na ci strane stoji. Z Ivanny je vyrizenej. Pisnicku zazpivali oba hrozne, ale Hnilica byl porad o 100% lepsi, nez ta ruska falesna kvicala.

93
RAINMAN
Reagovat

V tomhle duelu neumí zpívat ani jeden.

94
Nofux
Reagovat

No jsem rád že souboj Ivanna – Jaromír dali hned na začátek, aspoň se můžu hned vrátit k práci do školy :)
Doufám, že Hnilico-fanatici to zvládli :))

95
Angel
Reagovat

yeey 79: zato MD by jednu zasloužil

96
sali
Reagovat

Hoci som definitívne na Aničkinej strane, Jarda Hnilica bol cielene vyhodený absolútne nevhodným výberom (samozrejme zámerne). O tom už nepochybujem. Ale MD mi tiež nepripadal presvedčivý, takže to celé bolo narafičené IMHO z produkcie. Hnus!!!

98
Belisana
Reagovat

v podstate se vyrazuje podle scenare tlusti a starsi pryc. O zpev vubec nejde.

99
Honzad
Reagovat

Zatím nejlepší duel večera.

100
mila
Reagovat

ta modra je lepsi…

101
Scalex
Reagovat

Belisana: a jaktože navzdory scénáři postoupil starší Martin Truhlář? 8^)

Ad Hnilica vs Ivanna – Ivanna mě bavila víc, byla suverennější a přihlížet jen k tomuto souboji bych ji volil taky. A to jsem fanda skupiny Sillage.

102
Anta
Reagovat

O hlas už nejde dávno, kvůli averzi k MDý budu zřejmě, tedy pokud vůbec, hlasovat proti jeho týmu, šašek jeden.

103
RAINMAN
Reagovat

Lenka byla lepší. Elin vypadá jak Krainová.

104
Anta
Reagovat

Ivana tedy rozhodně lepší nebyla, její kňouravé výšky nemůžu ani slyšet a to už při jejím prvním vystoupení, kdy jsem ještě o duelu s Hnilicou neslyšela.

105
Pattrick
Reagovat

Zatím postupuje úplný opak toho, co má postoupit, to mě po*er :/

106
Belisana
Reagovat

101 Scalex OK, ale nez to skonci, podle toho klice je vyradi. Byla bych prekvapena. kdyby ne. Vubec nemam pocit, ze jde o ty lidi, ti jsou jen kulisy, aby meli scenarista a produkce cim soupat.
Ivanna se mi nelibila vubec, jeji hlas ve vyskach je pro me nezkousnutelny, a to jiz od minula.

107
Ludmila
Reagovat

Ivanka mě nebrala poprvé a nebrala mě ani dnes, Hnilica mě poprvé dostal a dnes byl lepší. Nevím, ale mám pocit že ostatní koučové se snaží vybrat písničky, které nějak odpovídají typu soutěžícího, Michal D. si jede svojí, co se líbí jemu, minule s tou mladou holkou (co se na popík rozodně nehodí a taky vypadla) a dnes, tenhle výběr byl vyloženě pro Ivanu a stejně to nedala tak, aby mě dostala do kolen

108
radek
Reagovat

Scalex
je zvlastni si predstavit nekoho, koho bavi hlas, ktery je ujeceny az mecici, falesny a dal koho oslovi a vlastne bavi obleceni z E55… Presne takto totiz ivanka vypadala, pzivala a vystupovala. Priznam, ze jsem fandil Hnilicovi, ani jemu ta pisnicka nevysla, ale porad z nej nelezly takovy falesny tony, ale kdyz to nekoho bavi (treba tebe i Davida), tak se s tim neda nic delat.

109
Skřítek
Reagovat

Ivanka byla ve výškách falešná a na jevišti se chovala jako klasická přeafektovaná blondýna (což je pro mnoho mužů jistě přitažlivé). Hnilica byl potrestán za výběr kouče a asi to tak má být.

110
yeey
Reagovat

No jinak teda musim rict, ze se MD mohl snazit, jak chtel, ale asi vsichni meli pocit, ze to tak hvezdny teda ani v jednom pripade nebylo! Ivanna se mi libila vic, ale spis ze ji ta pisen o neco vic sedla, ale vkus ma teda MD prapodivnej… Roxette mam dost rad, ale zrovna tenhle song je pro me takova rozpocitavacka, nic extra, nasly by se lepsi songy od nich…. jinak dalsi dva duely bych vybiral presne naopak nez koucove – dal bych poslal Elin a Honzu (a ze vybral Pepa toho Martina Truhláře – wtf?????? tam sem zase nahodou uplne souhlasil s MD, Honza to dal daleko uvolneneji)

111
Jakka
Reagovat

Hnilica teď lituje že dal Davida. Měl dát Rytmuse

112
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Neskutečně odporná písnička… Petr imho mnohem zajímavější pro budoucnost…

113
mila
Reagovat

mel dat Pepu nebo Rytmuse, ti jedini maji trochu rozum, Dariny a Davidovy soudy mi prijdou nejak pomatene

114
Belisana
Reagovat

Hnilica by sel tak jako tak. Je starej, neni dostatecne tvarnej uz. Co s nim? :-)

115
Anta
Reagovat

113 taky si myslím

116
Pattrick
Reagovat

Boha!!! Za co…

117
Prochor
Reagovat

Chlapec v růžové kravatce se mi hlasově líbil víc.

118
milo
Reagovat

hrozně ohraná písnička, těžko hodnotit. Petr se do live shows podle mě hodí víc.

119
RAINMAN
Reagovat

Oba dva ze začátku falešný. Tamara má hnusnej hlas.
Petr byl o něco lepší.

120
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Aspoň něco…

121
Anta
Reagovat

Takových Tamar je hodně, Petr má zajímavější hlas, i když v některých místech byl nejistý.

122
RAINMAN
Reagovat

Tamara vypadá jak Faltýnová.

123
Anta
Reagovat

Kdo postoupil ? přepla jsem

124
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jinak zaplať pánbu za Davidovy skutečné hity mezi všemi možnými Rihannami, Adelami a jinými podobnými…

125
milo
Reagovat

123 – Petr

126
Nofux
Reagovat

124 – :D:D

127
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ta vpravo co není z Lúčnice mnohem lepší…

128
dolores
Reagovat

zatial som sa nezhodla s porotou len v jednom pripade a to v tom druhom duete, ked nevybrali toho chlapca s klobucikom. ale zas az taka strata to nie je, celkove ten duet bol slaby.
duet ivanny s hnilicom bol vyrovnany, ale aj na mna posobila viac priezracnejsie ivanna. chybou bolo tuto dvojicu spojit, lebo su vo vyskach obidvaja mecivi, takze mi to tam tak nejako splyvalo a neposobilo to na mna dobre. bol to duet vyslovene o supereni, nie o spievani. (neporovnatelne s luckou a anickou z minuleho kola) hnilica dnes nezabodoval ako minule, no v kazdom pripade je lepsi spevak ako mnohi, ktori uz postupili z tych slabsich dvojic. je to podobny pripad ako lucia.

celkom pekny duet mali aj mamicky, lenka sa mi pacila viac, takze som spokojna.

som tiez rada , ze rytmus vybral lexu ! tamara sa mi nepacila. nie je to hviezdny typ

129
VLT
Reagovat

Barbořin hlas je mi strašně nepříjemný – ostrý, řezavý, divný.

130
Anta
Reagovat

125 díky, začínám si Rytmusových rozhodnutí vážit.

131
Pattrick
Reagovat

Načesaná slečna lepší.. I když hrozně nepřirozená, ale poslouchatelnější. Vyžehlená ve „výškách“ mečí jak koza a ještě je falešná :D

132
Ufonka
Reagovat

co je to že v 56 neslyší že zpívá falešně v dvouhlase? :)

133
Honzad
Reagovat

Mudr (124): Ve chvíli, kdy jeho „svěřenci“ ty hity takhle zprzní, tak je jejich výběr dost kontraproduktivní a jsem raději, když se nám soutěžící pokouší napodobit ty současné kousky. Navíc, na Adele mi nesahej, ta vším, co dělá, suverénně převyšuje všechny současné popové zpěvačky! :)

134
RAINMAN
Reagovat

Barbora byla falešná. Kristína intonačně špatná. Takže lepší byla Kristína.

135
Anta
Reagovat

Teď to Mdý rozhrábl, když řekl Vojtkovi, že jim vybírá dobrý songy, protože on teda těm svým svěřencům vůbec.

136
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

133 – mně Adele neoslovuje vůbec ničím, její písničky mi přijdou absolutně nerozeznatelné od dalších podobných a vizuálně je dokonce velmi nepříjemná, aspoň pro mě…

137
VLT
Reagovat

Mimochodem, je opravdu nutné všechny ženské účastnice oslovovat zdrobnělinami? To je samá Barborka, Kristýnka, Tamarka…fujtafl.
Aspoň že jsme zatím ušetřeni Davídků, Jaroušků a Norbertků, či podobných zpotvořenin.

138
mila
Reagovat

135 – to si dal MD vlastnaka,ale on je tak nabubrely a sebestredny, ze mu to nedoslo

139
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

137 – tak v showbyznysu se zdrobněliny jmen používají prakticky univerzálně…

140
yeey
Reagovat

137 Norbertek :D:D:D

141
dolores
Reagovat

zaujimave ako barbora kritizovala kristinu, ze je falosna v dvojhlasoch, ze nepocuje … az som cakala pohromu a cuduj sa svete, prave opak sa stal pravdou, kristina bola lepsia. nuz, nie darmo sa hovori : pycha predchadza pad

142
kanárek
Reagovat

140- Nejhorší by to měl asi Robert- tam jsou veškeré zdrobněliny blbé :-)

143
Anonymní
Reagovat

140 Není tam náhodou taky nějaký Robert??? :-)))

144
pimpa
Reagovat

142 Jo, přesně to mě napadlo, protože ten anonymní 143 jsem já. :-)

145
Belisana
Reagovat

mne tak nejvic svymi zavery oslovuje Linda Finkova. Co rekne, to sedi.

146
Belisana
Reagovat

me oprava

147
dolores
Reagovat

norbert a david, -vyhodila by som ich obidvoch

148
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Nechyběl by mi ani jeden, ale David má aspoň styl…

149
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Kdo navrhoval Norbertovi účes?????

150
mk
Reagovat

Na černocha albína se opravdu nedobře dívá

151
Ludvík
Reagovat

No dneska to je nějaké divné nebo já nevím ale mě se ty souboje nějak nelíbí z tech dvou bych vybral Davida

152
RAINMAN
Reagovat

Norbert je víc falešnej. Takže lepší je David.

153
Anta
Reagovat

David je dívčí idol ????????????? !!!!!!!!!!!!!!!

154
Jana
Reagovat

ja si tuto skladbu pamatam v superstar od Smajdu, kde ho za to zvozili, no co predviedli títo dvaja norbert a david, to bolo zavijanie divych zveri

155
VLT
Reagovat

Tak to se Davidovi povedlo: „Pro mě jako pro gramofonovej průmysl…“
Aspoň je jasné, u kterého století zamrzl :-))

156
mk
Reagovat

VLT: gramodesky se zase vracejí do módy :)

157
Belisana
Reagovat

no ti dva, to byla tezka estrada

158
Ludvík
Reagovat

Kristyne to sedí více.

159
kanárek
Reagovat

ty ženský znějí skvěle…

160
Anta
Reagovat

Tuto píseň pro mě nezapomenutelně dala GG, toto je odvar i když Renaty chraplák se mi líbí.

161
RAINMAN
Reagovat

Kristýna velmi dobrá.
Renáta dobrá.

162
dolores
Reagovat

peticky dufam uz skonci s talentovymi sutazami

163
mk
Reagovat

Zatím asi nej duet dnešního večera

164
dolores
Reagovat

hm, pozeram, ze markiza je zase o par minut pozadu :))

165
RAINMAN
Reagovat

Mareš opět se stejnou historkou o obtížnosti této písničky jako tenkrát v SuperStar.

166
mk
Reagovat

164 dolores – Zdá se mi, že je dnes na Nově nějak málo reklam

167
pimpa
Reagovat

Dnes mě to nějak vůbec nebaví! Vás jo?

168
milo
Reagovat

Na Kristýně mi nejvíc vadí její přehrávající otec. Jinak podle mě má šanci dojít daleko.

169
kanárek
Reagovat

Nesnáším plačící děti :-(

170
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Weingartner ven, taky hrozně nesympatický typ…

171
Belisana
Reagovat

167 ne

172
Ludvík
Reagovat

167 mě to taky dneska nebaví

173
Ufonka
Reagovat

A Koběrský s chlupatou hrudí a korálkama zůstat jo?

174
Anta
Reagovat

MDý v saku pšíšernost,
no doufám že postoupí David, Jirka je mi v projevu silně nesympatický.

175
mila
Reagovat

hm, podle toho, jak se MD diva, tak je jasne, kdo postoupi, takhle se dival na Ivannu.. holt ma dopredu jasno, ktere lidi protlaci co nejdal…

176
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

173 – ty chlupy na hrudi jsem taky nepochopil, ale W. zpěv se mi nelíbí a osobnostně je mi protivný…

177
Anta
Reagovat

ježíš falešný

178
mila
Reagovat

to je strasnyyyyyy

179
Guardiola
Reagovat

To bylo děsivé od obou.

180
RAINMAN
Reagovat

Oba dva pod tónem. Jiří má hnusnej hlas, ale není tak falešnej jak David.

181
Ufonka
Reagovat

Mě se líbil už v Robinovi, takže ten problém s ním nemám :), ale celé je to slabé…

182
Anta
Reagovat

David to ale držel, falešný byl podle mě Jirka.

183
Laura
Reagovat

fuj, David vs. Jiří strašnýýý, bolí mě z toho uši …..

184
Enaz
Reagovat

Tfuj :(

185
Belisana
Reagovat

tady fakt neni komu fandit… cim to?

186
kanárek
Reagovat

Ta píseň sama o sobě se mi nelíbila….jinak samo David, ale asi měknu, dnes mi bylo Koběrského líto.

187
mk
Reagovat

No, musím říct, že čím dál víc oceňuju Annu s Luckou z minulého kola. Protože to, co předvedli soutěžící zatím dnes, jim nesahá ani po kotníky…

188
Anta
Reagovat

Prej nás to nejepší teprve čeká tak sem s tím, od začátku je to celý takový ospalý a nudný, nic mě nezvedlo ze židle.

189
yeey
Reagovat

160 taky mysim, ze jasne nejlip, co sem kdy slysel, dala diskotekovou Firework rockerka GG :D:D ty dve damy by si proti Gabine ani neskrtly…

190
kanárek
Reagovat

Tady je to samá jarní únava :-)

191
Ája
Reagovat

zdá se to jen mně nebo MD vybírá debilní písničky, které jeho grupě opravdu nesedí?

192
desiree
Reagovat

ještě, že vás tady mám. Zdálo se mi to takový divný a vono to bylo falešný!

193
jenkaa
Reagovat

Dneska celkem nuda a to velika, asi mam v nedeli abstak po RS, tak jeste ze v pondeli vecer muzu ulitavat na ctyrech kouskach:-)

194
Belisana
Reagovat

z minuleho kola byla dobra taky Katerina

195
Enaz
Reagovat

161 – nezdá … nebo spím taky

196
Anta
Reagovat

189 mě se Firework od GG (i s nachlazením) dala líp než originál a vždy při poslechu originálu si říkám že je to fakt.

191 nejsi sama, vidím a hlavně slyším to od začátku, buď na něho žádný kloudný songy nezůstaly a nebo je jeho vkus ještě horší než jsem si myslelal.

197
Enaz
Reagovat

oprava – 195 byla reakce na 191 :/

198
dolores
Reagovat

najlepsie songy sa mi zda, ze vybera rytmus, co by som necakala. a zda sa, ze jeho dvojice su najviac zohrate, lepsie nacvicene. tie davidove su ukricane a bez stavy. a k tomu este neladia. teraz zase jirka a david W. hrozne. ale davida w.by som aj ja vybrala, lebo mi je niecim sympaticky :)

199
yeey
Reagovat

196 presne tak, i kdyz Leos na to nejak zapomnel, ale asi by od nej jako od moderatora nebylo uplne fer kdyby tem dvoum rekl „lip nez ty, ty a Katy Perry dohromady to zazpivala rockerka s obstriknutejma hlasivkama Gabriela“ :D:D:D

200
Anta
Reagovat

199 přesně

201
Ludvík
Reagovat

Když tady řešite firework myslim že i Adelce z talentu se ta písnička povedla.

202
Anta
Reagovat

toto už je lepší

203
jenkaa
Reagovat

tak tady se mi libi oba, konecne

204
desiree
Reagovat

jaký smysl mají stažené kšandy? už to dnes vidím podruhé a ozdobné mi to tedy nepřipadá

205
VLT
Reagovat

Konečně něco, co mělo aspoň trošku šťávu.

206
RAINMAN
Reagovat

Barbora i Matěj byli OK.

207
dolores
Reagovat

199 – no vidis to yeey, ja si ani nepamatam, ze GG to niekedy spievala :)))

208
pimpa
Reagovat

Ach jo, zas to tam bude samá baba! Už mi splývají, přijdou mi všechny stejné.

209
mila
Reagovat

tak tady to Hnilica vidi – kdyby byl u Pepy, vsadim se, ze by tohle zpival on, myslim One.. kdezto David ho nacpal do pisnicky, ve ktere nemohl ukazat vubec nic…

210
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

208 – taky jsem na to právě myslel… Pamatuju si jen Petra a Ivannu…

211
Ludvík
Reagovat

208 Však už je načase aby vyhrála nějaká holka :-D

212
yeey
Reagovat

201 vsak to taky nikdy nebyla tva oblibenkyne, ne? :-) to bylo v onom legendarnim tanecnim kole, kdy to totalne posralo 90% soutezicich :D

http://www.youtube.com/watch?v=gEGxrLV3l30

koukam ze Rytmus se tvaril na GG o dost lip nez na svy dve sverenkyne :D

213
kacule
Reagovat

U Michala mi ty duety přijdou takové přiskříplé, přidušené, nikdo to tam pořádnš nerozbalí, taky tam nefunguje ta spolupráce, zpěváci si nenahrávají a podle toho to vypadá, ty hlasy se k sobě vůbec nehodí.
Ostatní mají lepší cit pro párování a taky pro písničky, zpěváci mají větší šanci to rozbalit a zakřičet si. Teda hlavně u Rytmuse a u Pepy.

214
pimpa
Reagovat

211 Však vyhraje, to je teď už jasný. Anča je předem daná. Ale mě holky prostě nebaví, i kdyby zpívaly sebelíp.

215
dolores
Reagovat

duet mato koren s barborou mi konecne prisiel normalny duet nie superenie. ale barbora jednoznacne lepsia! mato s tym chraplakom divne frazuje

216
Anta
Reagovat

212 Díky, už mám lepší náladu

217
Belisana
Reagovat

holky jsou tentokrat o tridu lepsi (ty dobre teda, Ivannu tam nepocitam)… u kluku neni nikdo zajimavej, vubec nikdo. Malicko jsem jeste zvedava na Daniela Mrozka, a pak nevim

218
RAINMAN
Reagovat

Judita i Zuzana jsou špatné obě dvě.

219
yeey
Reagovat

216 nz skoda ze GG neni v tyhle soutezi, by zvalcovala i Aničku, i kdyz sou v podstate neporovnatelny… nak z toho Hlasu uplne moudrej nejsem, ta Superstar pro me byla nak zajimavejsi, i kdyz byla ohrana… ale pockam si na primy prenosy, to bude urcite o necem jinym!

220
alena
Reagovat

Myslím, že si ten „Hlas“ mohli udělat na Slovensku, protože zatím si myslím, že odrovnávají silné soupeře z Česka. Michal David je pro mě děsnej a otrávil mě.

221
dolores
Reagovat

213 – kacule, moja rec, nefunguje to tam. aj kebyze mali hlasy, ktore k sebe nepasuju, da sa to urobit tak, aby aspon ladili, ale je smutne, ze su falosni. sa cudujem, ze ani patejdl tomu nepomaha.

222
RAINMAN
Reagovat

Zuzka občas pod tónem, ale zřejmě o něco málo lepší.

223
Pattrick
Reagovat

Holkám bych dal http://www.youtube.com/watch?v=PvUhpqCtD-I … jako duet by jim sedl :)

224
Anta
Reagovat

219 no jsem raději, že zde GG není, protože pro mě je SS přece jenom přehlednější a spravedlivější co se týká pravidel, Hlas je pro mě džungle.

225
kacule
Reagovat

Taky se mi nelíbí, že schválně dávají starý s mladýma, aby se těch starých zbavili, protože otočení neviděli jak jsou staří. A někdy jsou ty argumenty směšný.

226
Ludvík
Reagovat

219 mě taky superstar bavila více, docala mi chybí. Habera a ty jeho kecy.

227
dolores
Reagovat

219 – GG by to tam valcovala hlavne svojim sexepilom. toto je u nej prvotne, hlas je uz len ako bonus :)))

228
Pattrick
Reagovat

Ta mě baví !! :D Je jasné, že nepostoupí, ale je to kus :D

229
Belisana
Reagovat

ty hadry, do kterejch postrojili Zuzanu a Juditu…

230
Ludvík
Reagovat

Hej ta nemá chybu.

231
mila
Reagovat

ta je bozi

232
VLT
Reagovat

Je to pubertální střevo, ale má body, že vyvedla z míry Rytmuse :-)

233
Anta
Reagovat

Pořád slyším slovenštinu, soutěží i nějací češi ?

234
dolores
Reagovat

to divadielko rytmus vs. simona je sucastou scenara alebo to vzniklo spontanne?

235
mila
Reagovat

hm, kdopak asi postoupi..? :-)

236
Pattrick
Reagovat

Slečna bude zhulená :D

237
Ludvík
Reagovat

Ona zpívá líp…

238
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Proč zas takovou poloneznámou skladbu, která u nás vůbec není hitem?

239
Anta
Reagovat

no konečně něco zajímavého

240
dolores
Reagovat

zasa dobry duel od rytmusa

241
kanárek
Reagovat

ti zpívají oba dobře….nemá to děvče nějak ouzký očička? ale má skvělý hlas…. ty bych brala oba

242
Pattrick
Reagovat

No jednoznačně dračice, dává si to dobře!!

243
yeey
Reagovat

anta, Ludvík – ano, dzungle – to je presny… ten system je dost neprhlednej a divaci by kolikrat vybrali lepe nez koucove :D:D taky mi celej ten system Superstar byl blizsi…. treba se k ni Nova zas vrati stejne jako po X-Factoru :D:D:D

dolores – nekecej nesmysly;-)))) zrovna tu rozebirame, jak by Gabina „hlasem“ prezpivala ty dve dnesni zpevacky, co mely Firework…. jinak sexappeal ma neoddiskutovatelnej, ofcourse!

244
Pattrick
Reagovat

No, tak tohle posrali! Někdo kdo ví, jak to dopadne, byl na natáčení?

245
dolores
Reagovat

238 – judre, tak toto u nas bolo velkym hitom, v britanii dokonca valcovalo rebricky hitparad

246
Jana
Reagovat

Simona, najlepsia dnes zo vsetkych, nepochybujem,ze postupi, umelo vyvolany konflikt, potrebuju druheho Sepsa

247
pimpa
Reagovat

245 Pokud vím, tak tuhle píseň zpíval Lukáš Adamec v tom tanečním kole v Superstar, jako jedinému se mu to tehdy dost povedlo.

248
milo
Reagovat

Tak to je ojeb. Kdo má čekat týden? :D

249
Anta
Reagovat

247 a taky se mě to od Lukáše líbilo jak to dal.

250
RAINMAN
Reagovat

A na závěr třešnička na dortu: Nej souboj dnešního večera! Michal to ale občas zpíval moc vysoko.

251
yeey
Reagovat

247 Jj tak to bylo… dobry vykony tenkrat podali akorat Lukas a Gabina s pisnickama, co dneska zaznely v Hlasu… jooo a tusim jeste Seps byl nakej kontroverzni tenkrat, porota ho zjebala, ale dost lidi nesouhlasilo…. nj Superstar byla holt vetsi prdel :D

252
Anta
Reagovat

Kdo viděl duel, dejte vědět výsledek (nebo zase odkaz).

253
dolores
Reagovat

243 – ano pre vas fanusikov gabriely je nad slnko jasne, zeby tie dve prespievala, ale co s nami, co si ani nepamatame, ze firework GG niekedy spievala ? :)))

254
kanárek
Reagovat

Jsem to nějak zaspala? Koho z těch dvou posledních vybrali?

255
milo
Reagovat

254 – uvidíš, stejně jako my ostatní, příští neděli…

256
Belisana
Reagovat

Simona super, pripomina mi Courtney Love, jedina, co se mi dnes fakt libila. Budu ji fandit :-D

257
Nofux
Reagovat

Výsledky všech soubojů od Rytmuse jsem sem házel u předešlých článků ;)

258
yeey
Reagovat

253 to je vas problem, ze si to nepamatujete…:-) to, ze tu pisnicku technicky zazpivala lip nez Kristyna, co ted postoupila, mi pride celkem neoddiskutovatelny :-)

259
dolores
Reagovat

postupi asi simona, ale skoda michala, lebo aj on je good a hlavne vyborny muzikant. tato pesnicka ale nie je jeho parketa

a vazne dnes baby valcovali a celkove v tomto hlase maju navrch zenstiny :P

260
kanárek
Reagovat

255 Proč to dělaj? Copak je to Dexter nebo Hra o trůny? :-(

261
yeey
Reagovat

256 Souhlas, Simona byla dobra, i kdyz ten pristup ma kapku kontroverzni :D ale dobrej byl i ten Michal…

262
Peter
Reagovat

245 – Ale že to ešte riešite, pre JUDra bola ešte nedávno totálne neznáma speváčka, ktorá sa tu nikdy nehrala, nehrá a ani hrať nebude, ktorú nikto nepozná a ktorá si nezaslúži aby bola spievaná v Talente aj Adele :)

263
Belisana
Reagovat

261 yeey no vsak, i prave proto se mi libi… vovce me neberou, krom jedny nevysvetlitelny vyjimky

264
Kiki
Reagovat
265
dolores
Reagovat

258 – to ze sa mi GG vo firework nepacila je naozaj moj problem, a „velky“ :)))))

ale poviem ti dobru spravu, pacila sa mi v niektorych inych pesnickach ;)

267
dolores
Reagovat

264 – no teda … rytmus ju napokon vyhodil asi pre jej papulnatost. rofl

268
Belisana
Reagovat

266 ja ne

269
yeey
Reagovat

265 tak jasny :-) no mne se taky libila v jinejch pisnickach vic, ale i tohle se mi libilo a rozhodne vic nez ty Renata s Kristynou, Katy Perry nebo Adélka z Talentu :D Pride mi, ze Firework je celkem paradoxni pisen v tom, ze je tezka jak prase, ale stejnak je to celkem sracka :D

270
Belisana
Reagovat

264 aha, mam po foglech, tak se budu dal nudit :-D

271
yeey
Reagovat

268 ja taky uplne ne, byl sem za Ivannu, ale bylo mi ho hodne lito, jak ji jeste popral a pak rikal, ze je mu lito, ze mu to zas nevyslo se dostat do zivejch prenosu… mysim, ze by si to urcite zaslouzil!

272
cedarin
Reagovat

Už to tu někdo psal, ale souhlas, že nejlepší koučové Vojtek a Rytmus.
Tak příští neděli snad už konečně Daniel Mrozek, doufám, že to vyjde.
A jestli jsem se dneska z něčeho urval? Tak neurval.

Jinak zdravím rybízka (i ostatní) a hned jsem si na GG vzpomněl. V tom refrénu byla obě děvčata dnes slabá jak čajíček oproti nemocné GG.

273
yeey
Reagovat

272 cedarin – zdaaaaar! dik, to ses hodnej ze si na me takhle vzpomenes:D

btw taky fandis Danielovi?

274
cedarin
Reagovat

273 – ano, fandím Danielovi. Líbí se mi, že to není už profesionální soutěžící, který už prolezl kde co (a ono to furt ne a ne pořádně vyjít), dobře zpívá, dobře vypadá, vybral dobrého kouče.

275
mk
Reagovat

Asi založím protiskupinu „Nechceme Hnilicu zpět do hlasu“ :) Sice byl lepší jak Ivanna, ale to bylo vše.

Dnes mě vlastně zaujala jen Fehérová, zbytek byl dost slabý…

276
dolores
Reagovat

zacne sa teraz hysteria okolo navratu hnilicu do sutaze ? :)) ak by MD vedel, aky rozruch vyvola hnilica, kolko ludi zaujme, tak by ho asi nevyhodil. ale v case ked sa to predtacalo, bol len jeden z mnohych, nicim nezaujimavy pre nich. medzi koucami a ludmi z produkcie ziadny osial nevyvolal, takze nemali dovod ho tlacit dalej. nevedeli vtedy, ze u divakov takto zaboduje. tiez by som to neodhadla, keby som bola v produkcnom time.

277
Belisana
Reagovat

cedarfine ahoj :-)
jinak Daniel… jeste mu nefandim, ale na nej jedinyho jsem zvedava, co pedvede

278
cedarin
Reagovat

277 dolores – já si naopak myslím, že věděli přesně, co jeho vypadnutí vyvolá. Teď se o tom bude mluvit, psát, zakládat se skupiny na vrácení (to bylo i u ČSMT s Patrikem Gluchowským /nebo jak přesně bylo to příjmení/), prostě výborná reklama pro Hlas

277 Bel, taky zdravím. Doufám, že nezklame a dá to. Ještě že si nevybral MD, ten by mu dal Poupata a ty bys zvracela u televize!!! A nejen ty!

279
Maxx
Reagovat

Napsat: Doprovod Jaromíra Hnilici, dokáže snad jen Nova. To tam fakt nemají někoho, kdo trochu ovládá gramatiku? Jejich zprávy jsou to samý. Ostuda, je mi za ně trapně.

280
Prochor
Reagovat

Když tuhle soutěž budu brát vážně tak snad jediný talent je zatím pro mně Anička. Samozřejmě to s Ivannou je jen provokace.

281
yeey
Reagovat

274 hmm souhlas…! jinak pro me je Vojtkuv tym, at si rika kdo chce co chce, ze ho ma slabej, suverene nejzajimavejsi… Hodne se mi libil Daniel, Marketa a i dve dalsi holky, co dneska postoupily, byly super! ale asi je to dany tim, ze to sou vsechno rockovejsi zpevaci, takze se mne osobne libi vic…

282
mk
Reagovat

Maxx: co se ti nezdá, i na konci? Podle mě je to správně

283
yeey
Reagovat

282 me to ale taky zmatlo, nicmene cé je mekka souhlaska, takze Hnilici, i kdyz to vypada divne :D:D

284
mk
Reagovat

283: h ch k r c j d t n – takže tvrdá. Ale tohle bude asi nějaká výjimka

285
VLT
Reagovat

mk: Tvrdé jsou h,ch,k,r,d,t; měkké ž,š,č,ř,c,j,ď,ť,ň – pokud si to teda správně pamatuju.
V každém případě „Hnilici“ je správné skloňování.

286
Jackolo
Reagovat

Přehled všech dnešních soubojů i s osobními tipy na vítěze.

hlasceskoslovenska.net/clanek/104-hlas_ceskoslovenska_7_dil_smekam_pred_tebou_novo

287
mk
Reagovat

VLT: no jo, nějak mi to ulítlo :) Beru zpět

288
Anonymní
Reagovat

Mk: no taky mi trvalo dát to dohromady :-) mám dojem, že je to poprvé od základky, co jsem to potřebovala.

289
yeey
Reagovat

288 dalsi zapeklitost v „kauze Hnilica“ :D

290
Belisana
Reagovat

jinak yeey, tu GG, tu jsem i chapala, ta je pekna, ale tu prisernou, po vsech strankach prisernou Ivannu, tu nepobiram :-DDD

291
yeey
Reagovat

290 ksakru, nepredhazujte mi furt jak je GG pekna :D:D teda jo, je to giga kost, ale ja ji fandil (fandim) z 90% kvuli jejimu hlasu, tak mi to furt nepodsouvejte, sakra uz!:D:D

jinak Ivanna se mi libila ve Vyberu naslepo… dneska ani ne, stejne jako Hnilica kvuli stupidnimu vyberu pisnicky od MD (nebo produkce, co ja vim)… jako holka mi moc pritazliva nepride…

292
Belisana
Reagovat

291 se necil, ja vim, ze kvuli hlasu, jako GG, ale tadle Ivanna nema nic… je to chodici nevkus s blbym hlasem

293
yeey
Reagovat

286 k tomu clanku – nechapu, jak nekdo muze mit Firework jako oblibenou pisnicku, ale ok… :-) jinak mysim, ze v primejch prenosech by mela jit kvalita nahoru protoze, tam doufam nebude vyber pisnicek probihat stylem, ze MD a pride a rekne „hej, ty! vystup z rady, zpivat budes tady tenhle song – sice ti vubec nesedi, ale mne se moc libi, ja totiz tuze rad diskotekovy vykopavky z osumdesatek, kapišto?“ :D

294
Paul
Reagovat

Doprovod Hnilicy (předsedy)

pán hrad muž stroj předseda soudce

295
yeey
Reagovat

292 zapomnel sem, ze ses takova vseznalkyne… pisu si „chodici nevkus s blbym hlasem“ … jeste zes mi to vysvetlila ;-))

296
yeey
Reagovat

294 blbost cé je proste mekka souhlaska… a tam pres to nejede vlak, dokud to neni be-fe-le-me-pes-se-ve-ze nebo cizi slovo, je i/y jasne danny…

297
Belisana
Reagovat

293 ja naopak myslim, zes presne popsal, jak to pofrci :DDD

298
Paul
Reagovat

Doufám, že jste větší odborníci na zpěv než na gramatiku.
Co tu pletete měkké a tvrdé souhlásky? Zde se jedná o vzory podst. jmen rodu mužského –
učivo 1. st. základní školy Nic ve zlém, ale zasmál jsem se.

299
yeey
Reagovat

397 tak snad jen v MD týmu :-)

300
yeey
Reagovat

opr. 299 je pro 297 Bel

Paul – 298 – zkus si jenom vygooglit Hnilici/Hnilicy a smich te prejde :D

301
Megis
Reagovat

Ke skloňování Hnilici:

http://www.proofreading.cz/nohavica-bez-nohavici-lasica-bez-lasici

Zdroj je tam taky uveden…

302
Viq
Reagovat

Ta Simona (ta z Rytmusova týmu – jestli se jmenuje Simona :) dostala od Novy pořádnou dávku PR. Byla na obrazovce tak 20 minut, bezkonkurenčně nejdéle ze všech soutěžících. Její postup je tedy v podstatě jistý. Jinak se mi taky zdálo, že tu přispívíval nějaký „velký fanda“ Hnilici asi pod deseti nicky. Jeho zdejší podpora proto nemá vypovídací schopnost.

303
Paul
Reagovat

300 yeey – díky, smích mne přešel…v životě jsem neslyšel o podvzoru “ paňáca“ nebo „rikša“. Jazykovědci českou gramatiku komplikují ještě víc, než je únosné. Závidím Angličanům, žádné vzory, skloňování neřkuli slovesné třídy…

304
Viq
Reagovat

303 – Já jsem taky myslel, že by tam mělo být tvrdé y. I když tvrdé y po c je dost vzácná věc. Když to tady psali všichni s i, začalo mi to být divné. Navíc, nic jako pravidla českého pravopisu, neexistuje. To si jen pár ouřadů za nakradené cizí peníze vymýšlí buzerační pracovní náplň. Obě varianty jsou věcně správně. Víme, o čem je řeč.

305
yeey
Reagovat

303 nj, ale zase ta aj je tak primitivni jazyk, ze je to az k smichu, jak pro 5 veci v cestine (nebo i nemcine) maj oni jen jedno slovo… cimz nechci rict, ze mluvim nak extra plynne anglicky, ale obcas mi pride ze pak nemuzou ani poradne vyjadrit, co maj na mysli :-) … ehm… off-topic!

306
yeey
Reagovat

304 mne to pride celkem jasny… proste mas tvrdy/mekky/obojetny souhlasky… a jen po tech obojetnejch se zacnes pidit po rodech, vzorech atd… a potreti rikam, cé je mekka souhlaska, tim padem je „vecne“ uplne spatne davat tam tvrdy y… samozrejme, pises napr. cYklista, ale to je cizi slovo…

307
K.
Reagovat

Ivanna vs. Jaromír – nedokážu říct proč, ale poslouchalo se mi to hodně nepříjemně, ani ždibec chuti slyšet to znovu. Vybrala bych Jaromíra, ale po tomhle mi není vůbec líto, že vypadl.
Honza vs. Martin – taky nic moc. Každý zvlášť ušli, dohromady zněli zle. O něco lepší pro mě Martin.
Lenka vs. Elin – první duet, o kterém můžu napsat, že se mi líbil. Zpěv Elin mi přijde lehce afektovaný (i když tady míň než na castingu), což mi vadí. Lenka má totálně nezajímavý hlas, ale líbí se mi, jak zpívá. Vybrala bych Lenku.
Tamara vs. Petr – hodně slabé. Oba falešní, Petr o něco víc, ale Tamara má zase nepříjemný hlas. Prašť jako uhoď. Doufám, že Petr vyletí v rozstřelu.
Bára vs. Kristína – obě jsou pro mě zajímavé, ale dohromady jim to moc nešlo, číslo jako celek se mi nelíbilo. Bára mi místy zněla falešně, ale její hlas mi přijde o něco zajímavější. Kristína by si měla dát pozor na mimiku. Kristína byla lepší, ale já bych si asi vybrala Báru.
David vs. Noro – další velká slabota. Oba špatní, pro větší výraznost bych vybrala Davida, i když poslouchat ho mi působí utrpení.
Kristýna vs. Renáta – dobře se doplňovaly, přesto nemůžu říct, že by se mi to vyloženě líbilo. Asi bych je radši slyšela v jiném songu. Byly srovnatelně dobré, vybrala bych si asi Kristýnu, myslím, že se v rámci songu dokázala líp prosadit.
David vs. Jiří – začínám mít pocit, že eMDý má vzácnou schopnost vybrat song, který nesedí ani jednomu duelantovi. Vybrala bych Davida pro nesrovnatelně zajímavější hlas.
Barbora vs. Matej – dohromady zněli líp než každý zvlášť (u většiny to bylo přesně naopak), číslo bylo fajn. Vybrala bych Báru, ale byli vyrovnaní.
Zuzana vs. Judita – trochu zklamání. Zuzana jednoznačně lepší, líbila se mi, ale čekám od ní ještě víc. Možná je u ní problém v tom, že by potřebovala komornější prostředí a tišší doprovod, není silová zpěvačka a u uřvaného doprovodu nevynikne.
Simona vs. Michal – jednoznačně Simona – naprosto skvělá a rázem se posunula mezi (nejen moje) velké favority. Jestli ji Rytmus vylil, je to daleko větší škoda než Hnilica.

308
Viq
Reagovat

306 – OK, ale je třeba říct, že jazyk vznikl dříve, než jazyková pravidla. Ta vznikla až šroubovaně ex post. Jazyk je v neustálém vývoji a nedělejme z arbitrárních pravidel svatý grál. Smysl sdělení je podstatnější. Tvrdé y u Hnilici/y považuju za spornou záležitost a věc vkusu. Mně tam to měkké nesedí, ale pro ostatní ho tam píšu. Vypadnutí Hnilici nicméně tento svár definitivně rozseklo.

309
K.
Reagovat

308 – v jednom kurzu nám říkali, že to, že bude c měkké, si vymyslel Dobrovský a jsou s tím akorát problémy, viz zrovna Hnilici/y, správně je ale Hnilici; tvrdé y po c se toleruje jen v několika málo případech (např. ve slově kecy).

310
K.
Reagovat

pustila jsem si znovu Elin s Lenkou a Lenka se mi líbí čím dál víc, škoda, že má tak nudný hlas, zpívá ale dobře, s obrovskou lehkostí

311
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 307 – Ohledně duelu Lenka vs. Elin – totální shoda, hlas Elin je pro mě zajímavější, ale zpěv Lenky na mě působí celkově přirozeněji. Přesně tohle jsem právě napsal do hodnocení jejich duelu, ale ještě předtím, než jsi svůj komentář odeslala. Já jen, aby to nevypadalo, že od tebe opisuju :-)

312
K.
Reagovat

311 :-))

313
K.
Reagovat

311 – jestli Rytmus vylil Simonu, tak mi to bude fakt líto. v tom Mercy se mi až tolik nelíbila, i když taky, ale tady byla skvělá.

314
Viq
Reagovat

Dnešní díl celkově byl docela nuda, ale takový byl i ten předešlý až do posledního duelu. Dnes bylo také to nejlepší až na konci. Simona byla dobrá, ale není mi sympatická. Bude to jedna z favoritek, pokud jí vydrží játra. Celkově se mi tako fáze soutěže zdá od Novy dost nepovedená. Nelíbilo se mi třeba, že duelanti před bojem kritizovali soupeře (nebo k tomu byli vyzýváni). Vítězství má pak menší hodnotu. I přesto je to lepší než poslední řady Superstar. Jak co se týče zábavnosti formátu, tak některých zúčastněných talentů.

315
K.
Reagovat

jinak ať už to se Simonou dopadne jakkoliv, Rytmus má v týmu fakt ty nejlepší kousky.

316
K.
Reagovat

314 – podívala jsem se na to video o opilosti a pokoře a imho jedna velká blbost, neslyšela jsem tam jediný náznak důvodu ji vyhodit. pokud ji vyrazej, tak jedině proto, aby bylo nějaké to napJEtí :-/

317
Viq
Reagovat

316 – 20 minut ji propírali horem dolem, aby ji nakonec vyrazili? To asi ne.

318
DJ Vlado
Reagovat

313 – jj. z tohoto dílu byla nejlepší, ale svým chováním si to dost pokazila. V tomhle bych zase Rytmuse i trochu chápal, protože proč by si vybíral někoho, s kým se mu bude blbě spolupracovat? V SuperStar si porota mohla dovolit pustit dál i nějaké ty rebely (viz. Mikla, Šeps), protože pak už je jen hodnotila, ale tady mají ti koučové o dost složitější pozici.

Jinak já doufám, že Dara nevyhodí druhou Simonu, zvlášť pak na úkor „barové“ zpěvačky Evy, to by mě fakt neskutečně bolelo. Pevně věřím, že to byl jen planý poplach (navíc vyvolaný fakem).

319
K.
Reagovat

317 – kéž by…
318 – já se právě těšila, že tentokrát bude enfant terrible holka, což tu ještě nebylo ;-) a navíc dobrá zpěvačka, ke všemu.
ohledně Simony Ti držím palec, zpěv Evy se mi vůbec nelíbil.

320
K.
Reagovat

ještě jednu poznámku si neodpustím: taky Vás napadlo, že Vojtek je jediný, kdo v duelech vybírá „normálně“? tj. podle toho, čí zpěv se mu víc líbil a ne podle toho, kdo je lepší ksicht do šoubyznisu nebo aby bylo čoro moro, humbuk a diskuse?

321
DJ Vlado
Reagovat

319 – No myslím, že třeba taková Kepeňová byla vyložené „enfant terrible“ (i když to nebyla zrovna dobrá zpěvačka).

A díky :-) Taky jsem ti držel palce ohledně Zuzany (i v tom, aby k ní Dara vybrala Juditu). Ale i kdyby to Simona v duelu pokazila, tak doufám, že Dara dá přednost potenciálu (který má Simona nesrovnatelně větší než Eva, která se fakt hodí akorát do baru) před aktuálním výkonem…

322
Viq
Reagovat

320 – Ani ne. Vojtek teď vypadá rozumněji než dříve. V duelech vždy musí jeden vypadnout a vždy bude někdo s rozhodnutím nesouhlasit. Podle mě zatím postoupil, kdo postoupit měl. Ale lze argumentovat i z opačné strany, subjektivní…

323
Viq
Reagovat

Poslední věta před smrtí: „Anička mě neporazí“…

324
Spirit
Reagovat

Jo Simona je vonku, rytmus je abstinent a profesionál, on nebude pracovať s nikým, kto príde na skúšku najebaný.

325
sali
Reagovat

307. – Pekný rekap, K. Vďaka. So Simonou Fehérovou súhlasím. Škoda, že Rytmus si vybral cestu menšieho odporu.

Nepoznám pravidlá… Má ešte Simona šancu sa nejako prestrieľať späť?

326
Belisana
Reagovat

no jo, to jsme radi, ze je Rytmus takovy sporadany a akuratni. Sparadany akuratni raper Mirek Dusin Rytmus O_O. No proc ne.
Co se Simony tyce, je nespoutany zivel s talentem. Ma to, co chybi vsem ostatnim, a to zcela vsem, ktere jsem zatim videla. Je naprosto opravdova.
No – verim, ze tahle holka se neztrati, soutez nesoutez Rytmus nerytmus.

327
Belisana
Reagovat

nasla jsem toto video v clanku
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/171111/video-soutezici-v-hlasu-prisla-opila-a-rytmusovi-lhala.html

to je jako ta opila Simona??? To asi nebude ten problem, problem je, ze nedostatecne vzhlizi k Rytmusovi.

328
mila
Reagovat

Simona byla vcera to nejlepsi, co zaznelo. Ze souboje Hnilici a Ivanny jsem rozpacita. V tomhle nemohl ani jeden nic predvest, takze pokud se Hnilica produkci nehodil, takhle ho jednoduse odstavili a nikdo nemuze prostestovat, ze nepravem, protoze v tomhle nic nepredvedl. Ivanna taky ne, ale ta se aspon lepe pohybovala a lepe se na ni divalo.

329
mila
Reagovat

327 – co sem vcera pochytila v TV, tak Rytmus ji vycetl neco v tom smyslu, ze neuznava autority a ona opacila, ze uznava, ale ma jasno, kdo autorita je a kdo ne, tudiz se ho to velmi dotklo…:-)

330
Belisana
Reagovat

329 to je i v tom videu videt

331
Belisana
Reagovat

az budou priste zas poradat nakou reality show o zpevu, tak by bylo na miste vetu“ na veku a vzhledu nezalezi, rozhoduje jen hlas“ dat do uvozovek a pricinit poznamku o tom, ze idealni kandidat je poslusny.

332
mila
Reagovat

331 – nejen poslusny, ale taky stihly a pohledny a nejlepe do 20ti let, pohlavi zena vyhodou… a bylo by jasno

333
sali
Reagovat

328 – Nedivim sa Hnilicovi, ze nepodal vykon. Piesen, ktora sa mi nehodi a ani nepaci, nezaspievam s radostou ani keby mi zanou soupli melon na ucet. Bolo vidno, ze sa trapi. Takato dozadkulezuca drhovacka sa k Hnilicovi abslutne nehodila, z jeho prvej reakcie to bolo hned zrejme. Takze asi sa tu zopakujem treti krat: Hnilicu sa chceli zbavit, a teraz uz je jedno, ci ma za usami MD alebo prd. Podla mna: prd.

334
mila
Reagovat

mne nejvic dostal Daviduv verdikt – Jaromire, ty bezvadne zpivas, proto postupuje Ivanna, protoze na ni se lepe diva a ma smrnc.. a to jsme v soutezi Hlas Ceskoslovenska… nejak mi to rozum nebere, vam jo?

335
yeey
Reagovat

http://krasna.nova.cz/clanek/hlas/hlas-porotci-opet-notne-okrajeli-sve-tymy.html

Scalexuv clanek – no beze zbytku souhlasim s jeho navrhama a nazorama, presne tak sem to videl taky (mozna leda az na to, ze bych poslal dal Mateje a ne Báru, ale nevadi..)… no a jsem rad ze prirovnani k Firework od GG taky vytahl :-)

336
mila
Reagovat

335 – taky se Scalexem souhlasim, k te Simone – nevim, jestli byla sjeta, ale jeji hlas a zpev celkove je neco uzasnyho a svym zpusobem mne bavi zatim asi nejvic ze vsech. Jen nechapu, proc sla k Rytmusovi, kdyz ho neuznava.

337
Belisana
Reagovat

ja uz mam stejne pocit, ze si az tak nemohli vybrat, ke komu pujdu. Velky bratr produkce vse ridi a vidi… zacinam bejt z Novy zhnusena …

338
Belisana
Reagovat

pujdou – oprava k 337

339
Don Quijotte
Reagovat

Belisana – mohli jsme si vybrat, pokud se jich otočilo víc ;-)

340
Belisana
Reagovat

339 DonQ… OK tak aspon neco mirne potesujiciho :-)

341
Belisana
Reagovat

339 a kerejpak ty ses? To nam asi nepovis, co? :-)

342
Macík
Reagovat

…tak co? vypadla ta šoumenka bez *rešpektu* ? Nebo je to jen hra, jak zaujmout a přitáhnout diváka k obrazovce ?:-))

…a co křesla ? také navodila dojem, že jde především o *hlas* i když selekce č.2 probíhá vcelku podle vzhledu ? Jsem zvědavá, zda-li postoupí třeba Arpád :))…

343
K.
Reagovat

sali, dík za pochvalu ;-)
Dýdžeji, Kepeňová akorát blbě zpívala, žádného enfant terriblovství jsem si u ní nevšimla ;-)

344
K.
Reagovat

342 – ahoj :-)) Arpád soutěží s Brunnem, takže tam by to na základě vzhledu nevyhrál ani jeden ;-)

345
DJ Vlado
Reagovat

343 – No mně hlavně ve finálových kolech přišla Kepeňová imrvére zhulená :-) Ale pokud zabrousím mezi mé favoritky, tak co třeba Soňa? To byla celkem jednoznačná rebelka, i když to u ní bylo trochu v kontrastu s jejím nevinným kukučem :-)

346
K.
Reagovat

345 – myslim, že ani Kepeňová ani Soňa moc velké rebelky nebyly, nebo pokud ano, podařilo se to štábu umně zamaskovat ;-) skutečné enfant terrible byli akorá Mikla a Šeps ;-) kdy bude rekap?

347
DJ Vlado
Reagovat

Rekap už je :-)

348
K.
Reagovat

a, koukám, že už je ;-)

349
Prochor
Reagovat

Nostalgicky při téhle nudě vzpomínám třeba na duet Gunčice a Lukáše Adamce ale i Miro Šmajda nebo Petr Ševčík by stačil.

Přidat komentář