Panáček v reality show

Hotel Paradise: 3 dny 4 nové páry

23. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3552 w=420]
V Hotelu Paradise se v uplynulých 3 dnech opravdu naplňuje jeden z hlavních sloganů této reality show, že nikdy nevíš, co se stane v ráji. Během 3 dnů se vytvořili mimo standardní pondělní vyřazování 3 nové páry. Kdo tedy nyní pečuje o kterého krocana?

Leo, Nela a krocan s kačenkou

Krátce po pondělním vyřazování Nela konečně dosáhla svého a vyměnila Nika za Lea. Nikola tedy putoval k Niki. Tuto výměnu Leo s Nelou ihned večer oslavili ohřátím Leova krocana na deset sekund v kachničce Nely. Zároveň vytvořili definici sexu v Hotelu Paradise: pokud se nedosáhne vyvrcholení, pak nejde o sex.




Jana vypudila Tomáše k Vieře

Tomáš se po pondělním párování velmi rychle dostal do pozice již vyřazeného Maťa, který úplně stejně tlačil na svoji partnerku ohledně něžností a romantiky, až vypadl. Tomáš se zdá má větší štěstí a to hlavně díky zásahu produkce. Ta novou obyvatelu Hotelu Paradise Vierku obrala o imunitu a dala ji za to okamžité právo si vybrat partnera. Jana ji během jednoho dne přesvědčila, že ten nejvhodnější partner pro ni je Tomáš a tak to taky dopadlo. Máme tady nový pár Tomáše a Viery ze kterého však žádné ohřívání krocanů nekouká. Spíše občasné výlety do vzdálených galaxií.

Blíží se konec Diany v Hotelu Paradise?

Pokud si myslíte, že Jana zůstala sama a získala ztracenou imunitu Vierky, tak se pletete. Opět přišel zásah z nebes, potažmo od produkce a Jana dostala možnost pozvat dva pány na oběd. Při něm se dozvěděla, že jednoho si musí vybrat a k němu se nastěhovat. A můžete hádat dvakrát, koho si z páru Niko, Rocky vybrala. Ano. Rockyho, který se cítil ve vztahu s Dianou nespokojený a několikrát jí to dal dost jasně najevo.

Jestli si dobře pamatuji, tato výměna by měla být pouze na 1 den, ale bylo vidět v upoutávce na dnešní díl Hotelu Paradise, tak Romeo pomáhal Dianě s taháním nějakých kufrů. Kam se asi bude dnes stěhovat?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 60
1
galadriel
Reagovat

no sťahovať sa Dia bude. Len, keď to tak okato ukázali v upútavke na ďalší diel, či v tom zas nebude nejaký fígel…poštvať si proti sebe Zuzu, no nič moc!

2
Bobby Brown
Reagovat

Dnešní díl není reality show, ale naučný pořad, kterak holčičky intriky spřádají.
Ale Michal dobře zabodoval s tím, jak odpálkoval největší agitátorku Nikol. Dokonce už byl tak rozrušený, že mluvil i rychle a souvisle.

3
galadriel
Reagovat

no ja začínam mať pocit, že toto celé začína mať silno v rukách nie alfasamica Zuzana, ale nenápadné, milé, zábavné a všadeprítomné Sluničko (a nemyslím tým nášho admina).

4
Hooper
Reagovat

Zuzana byla alfasamicí pouze první týden. Jinak máš pravdu, galadriel.

5
galadriel
Reagovat

a jeeeeeje. z upútavok je jasné, že Zuza si zoberie Nika…myslím, že strategická chyba čo sa vzťahu s Niky týka.
Ale myslím, že produkcia má Niky rada, a tak jej nechá imunitu a nakoniec bude spokojná.

6
galadriel
Reagovat

4-možno sa Zuza neprejavuje tak ako predtým, ale myslím, že len proste nie je v zábere (produkcia). Je fakt, že odhodila umelé riasy a zaplietla vrkoč, ale mne sa teraz páči omnoho viac. Viere povedala to čo povedala – no ona Vierka vyzerá ako keby stále niečo brala, tak asi Zuza vie o čom hovorí. A viackrát tam padlo „ty máš zo Zuzy strach“ a aj Diana hneď nabehla k Zuze a vysvetľovala jej, že jej nechce zobrať Rómea. Proste rešpekt stále má.

7
Syky
Reagovat

Kdo tedy nyní pečuje o kterého krocana? Skvěle vystižené, i následující odstavec. SUNíčko jsi borec!

8
Bobby Brown
Reagovat

6 – Jasně že ví o čem mluví, však ona dělá to samé. Jistě, ona nikdy nešoustala za love. :-D
Zlaté prostitutky, aspoň jsou upřímné, narozdíl od Zuzy a jiných „umělkyň“.

9
Hooper
Reagovat

Nelu moc nemusím, ale má pravdu, že by měla Jana vypadnout. A to co nejdřív. Jinak pěkný pakt a pár Diana-Leo bych rád viděl.

10
Thybaumont
Reagovat

Mě tam nejvíc nudí “ Nejsilnější pár “ Nela a Leo. Zvlášt Nela je tragická. Ten otrávený výraz je přímo odpudivej.

11
Adéla
Reagovat

Včera jsem se opět bavila. Tomáš s Vierou nemají chybu. A teď ho bude uhánět, že chce sexovat, tak jsem zvědavá jak jí to vědecky rozmluví… Nikola byla taky úžasná, jak běhala sem a tam a intrikovala, jenže vždycky zapomene komu má co říct a kdy má mlčet, tak je to pěkná komedie. Michal taky dobrý, ten se nenechá přesvědčit, že Diana je skvělá holka. A příště to vypadá, že musela volit partnera na jednu noc Zuza a vzala si Nika, což Nikola nevydýchala a ječela, že je Zuza falešná atd. Uvidíme jak se bude vyřazovat, ale Nikolu štáb domů nepošle, takový materiál by těžko sháněli.

12
Hooper
Reagovat

10: Ano, ti se už věnují pouze sami sobě, tedy drtivou většinu času. A ostatní je nechávají, až velmi občas na Tomáše.

13
galadriel
Reagovat

12-to ale asi nie je super taktika. Romeo s Klaudiou na tom pohorel-venovať sa len sami sebe. Maťo v noci v raji na JOJ povedal, že Klaudiu nestihol spoznať aká je, lebo začala komunikovať až posledný deň.

14
anja
Reagovat

2 jo Bobby, Rocky překvapuje víc a víc, se mi líbí ten chlapec :) a jen doufám, že si Tomáš dá dohromady, že kdyby si vybral Dianu, tak v ten moment se stává loutkou

stejně by bylo super, kdyby Vierce z Gurunu vrátili imunitu :)

15
Maxx
Reagovat

Nesleduju to sice denně, ale pořád nejoblíbenější jsou pro mě Zuzana a Rómeo, hlavně Rómeo mě fakt překvapil, že to má v hlavě srovnaný. Vždycky když komentuje s nadhledem dění na kameru, tak si říkám, že tam nevybrali ty největší negramoty. Naopak ta Niki, možná je pro reality show zajímavá, ale pro mě to je divná, nesebevědomá a přehrávající pipina, která se snaží být zajímavá, přitom už musí všechny v hotelu těmi svými problémy a divným chováním otravovat. Ať klidně vyletí, vůbec mě nebaví. Jinak nejlepší momenty z tohodle týdne – mimoň Tomáš se snaží sbalit Janu a ta se radši znechuceně ztříská, aby s nim nemusela být v kontaktu. U toho jsem se fakt bavil. Je neuvěřitelný, že ještě existují takoví retardi mimo realitu, jako je pan policajt.

16
Kiki
Reagovat

3 – naprostý souhlas, vždy milé, sympatické sluníčko Nikolka je největší intrikán v celé vile. Ta se bude kamarádit i s Krakenem, pokud by byl nasazen do vily. Už mě z ní docela bolí hlava jak pořád něco řeší. Jen aby nakonec všechno nakonec moc nepřeřešila. Typy jako ona rychle získávají sympatie, ale nejrychleji je pak ztrácí.

17
Prochor
Reagovat

10 – Souhlas . Nela je jasně nejprotivnější ženská z hotelu a už aby vyhučela.

18
Elko
Reagovat

Už sa teším na pondelok, vidím, že pri párovaní bude asi prvýkrát hrať veľkú rolu taktika… Tomáš môže byť z tejto párovačky najväčší víťaz lebo ak si vyberie Vierku, má isté, že žiadny chalan si ju nevyberie, lebo pre každého je Vierka tragická :)

a SUNíčko palce hore, za prvé vety o Nele a Leovi :D

19
iveta
Reagovat

muj nazor?Jeden velky bordel.To neni hotel,ale bordel Paradise

20
Anonymní
Reagovat

Tak v pondělí to bude asi opravdu zajímavé, jelikož si produkce určuje pravidla sama, může říct, že párování nebude, ale hotel opustí ta, co zbyla na ocet, což by byla Niki (jelikož si Zuzana vybere Nika). To že má teď Niki víceméně kladné ohlasy, nemusí pro produkci moc znamenat, jelikož by to mělo být aspoň o 10 dní, ne-li víc, natočené dopředu…

Jen mi trochu nejde do hlavy, že Maťo v rozhovoru (nebo na chatu) v Novém čase.sk uvedl, že přijel domů z Dominik.rep. dva dny po vyřazení, což by odpovídalo reálnému času doby, kdy my jsme viděli vyřazení v tv (v pondělí ho vyhodili – takže pobyt cca do úterý), když si nestihl ani vybalit a šel na rozhovor do novin v pátek. Přitom, když to začínalo a bylo to předtočené, težko by stihli ten skluz dohnat.
Nebo, že bysme viděli víc dní sestříhaných do jednoho? Zas kdyby přijel hned dva dny po vyřazení, kde celou tu dobu na SR byl, když s nim rozhovor dělali až tento pátek a vyřadili by ho třeba už před 14ti dny…
Taky je trochu divné, že v tom chatu si byl moc jistý tím, že vypadne Diana. Že by to řekl, protože to ví? To z něj asi produkce musí být odvázaná, když pár drobností lehce vyzradil (jako že jim řekli: Musíte být na půl herci a hrát… nebo na otázku: Zda se chovali jen tak jak chtěli, nebo i podle toho, co jim řekl štáb, napsal něco jako – tak i tak)
Věřím tomu, že Vyvolení byli opravdu reální, ale tady – kdo ví, jak to vlastně je.

21
Anonymní
Reagovat

z chlapcu se mi libi niko a rocky az na to ze je to asi cigos a z holek je supr verka a diana

22
Hooper
Reagovat

20: Je celkem jasně v sestřizích vidět, že jde nejméně o dva dny v jednom dílu.

23
Anonymní
Reagovat

22 – Já myslel, že je to jakoby ještě opáčko z dne předtím (protože i některé ty sezení ve „zpovědnici“ nebo jak se tady tomu řiká, se opakují) a pak z toho aktuálního…

24
Adéla
Reagovat

20- po vyřazení je asi drží ještě v jiném hotelu, než to proběhne v TV a pak letí domů. Tak je klidně možné, že se tam Maťo střídal s Dianou. A to samé je než jdou do hry, někde jsem četla, že má do HP nastoupit modelka z Pardubic a zatími čeká v nějaké destinaci v Dominik. republice. Na JOJce jsem viděla sestřih ve kterém se Zuza prokecla, že letěli společně v letadle s Vierkou. Takže tak. Je to pěkný výlet do teplých krajin…..

25
Anonymní
Reagovat

24 – To jsem si myslel taky, ale musel by to být hotel na SR když Maťo psal, že odjel zpět do SR dva dny po vyřazení. A pokud je to předtočené s předstihem, tak by to moc neodpovídalo, že by byl ještě třeba týden nebo víc, po vyřazení v jiném hotelu v Dominik.republice… (Leda jen, že by prostě kecal, ale tak zas proč, že…)

26
RAINMAN
Reagovat

Kluci letěli zvlášť. Holky letěly zvlášť. Někteří se znali z castingu; někteří již z dřívějška. Cca půlka z nich má doma partnera…

27
Prochor
Reagovat

To, že Niky ostatními manipuluje, mně neudivuje. Co je ovšem šok, že jí na to kluci a holky skáčou když to dělá tak pitomně. Asi jako malá holka, která chce přimět tatínka aby jí koupil bonbony. Jedině snad Michal její divadýlko prokoukl.

28
Iva
Reagovat

Niki je tak podivná, že mi proběhlo hlavou jestli není nasazená od štábu :-) na druhou stranu podobných „holčiček co chtějí bonbon“ asi po světě běhá dost.

29
galadriel
Reagovat

20- Niky nevypadne – bude mať imunitu. Je to vidieť z ukážok, ako tam hučí na Zuzu.

30
galadriel
Reagovat

Ale mám strach o Zuzu. Niky je na ňu taká namíchnutá, že by som sa nedivila, keby ju poslala domov, proste rozbije Zuzu a Rómea. V jej očiach ju podrazila jej jediná kámoška.
Niky sa dokáže namotať a lepiť na ktoréhokoľvek z chalanov – a k Rómeovi ju to ťahalo už keď mala problémy s Leom. V jej očiach ju podrazila jej jediná kámoška.

31
Elko
Reagovat

Imunitu dostane nový chlapík, čo tam príde nie? i keď… nikdy nevieš, čo sa stane v raji :)

32
galadriel
Reagovat

31-no imunitu mala tento týždeň Vierka, ale prišla o ňu. V pondelok je vyraďovačka, budú si vyberať chalani – imunitu bude mať tá, čo zostala sama. Záleží ako sa chalani rozlosujú.

33
koc
Reagovat

32 – a je jiste ze se tam musi stridat vzdy muz zena ? .. treba tam poslou novou zenu at je veselu .. a nebo vrati uz nejakou vyrazenou/eho

34
galadriel
Reagovat

33- no, to je dobrá otázka či sa musia striedať novopríchodzí. Asi ani nemusí, keď prima avizuje tú hnedovlasú Miss-ku.

35
Goro
Reagovat

Ještě dotaz, nevíte, co je to za kočandu z upoutávek? Myslím tu, u které všichni chlapi netrpělivě vyhlížejí podzim, protože zatím jí to listí pořád drží. Máte někdo její jméno?

36
Anonymní
Reagovat

A kde pořád všichni berou, že ta co zůstane sama, bude mít imunitu. Tam má mít imunitu (když o ní nepřijde jak Věrka) jen ten nově příchozí, nevím proč by měl mít imunitu někdo z těch, co tam jsou dlouho. Nebo v zahraničí to tak je?
29- Niki se v ukázce hádá se Zuzou, protože ta si vybere Nika a nastěhuje se k němu a Niki zůstane sama a bojí se že vypadne, takže to bude ještě před párováním, jestli teda nějaké bude, protože sama Niki v ukázce řiká: Nevim co teď bude, když jsem bez partnera, nebo tak něco…

37
Anonymní
Reagovat

xhtelo bi to poeradnou bitku dat tam me tak ozsekam celej paradise

38
Hooper
Reagovat

35: Slovenská modelka, z hlavy nevím jméno.

39
Hooper
Reagovat

35:Tak prý se jmenuje Alexandra Kotvanová, playmate roku 2008.
Na Slovensku, předpokládám.

40
JMZ
Reagovat

Tomášův zamilovaný zpěv
Nemáte, prosím, někdo odkaz na video Tomova zpěvu ve zpovědnici opěvující jeho tehdejší ideál Janu?
Díky moc!

41
Macík
Reagovat

Tak kdopak nám dneska vypadne ? Tuším, že to nebude ani Zuzana ani Nikol, ale je to jen tušení…

Překvapila mne Diuš…kam se poděla její kuráž z počátečních dní, kdy šermovala ukazovákem, prudila, navážela se do Matěje a chvástala se svou skvělou *strategií* ??? *v očích smrt* při výběru Romea byla jaxi znatelná a omluvy Zuzaně ??? proč ? hraje přeci hru…neježe zvolila špatnou strategii, páč všechny kluky odradila, ale předpokládám, že Matějovy fanynky ji v rozhovorech rozcupujou na kousíčky…až tedy vypadne, a to možná už dnes …

Zatím se mi rýsují maximálně tři hráči, alespoň si to myslím, kteří si uvědomují, že jde předně o hru, a to *hromotluk* Zuzana, která jde na věc silou, jejíž taktika je *ukřičet, zastrašit, pošpinit a občas se svléknout*…
*lobbistka* Nikol, která si zajišťuje přízeň všech a v rizikových chvílích si dokáže vylobbovat výhodnější pozici, přičemž pobíháním od jednoho ke druhému, získává cenné informace, takže se uvidí, jestli je to jen zdánlivá *pipka* nebo hráčka :-D…ofšem důvěra k Zuzaně, pokud je skutečná, je veliká chyba…
*brbla* Michal, který klame hlavou i tělem a klame nejen mne… sice pomalu a málo mluví, ale o to víc možná přemýšlí, navíc není to nejlepší strategie ? nedávat najevo žádné pocity, žádné názory…NIC… a pak zčistajasna překvapit ? Pravda, může to být jen zdání, může to být hra štábu, ale kdo ví…
Ostatní mi *zatím* přijdou, že se vnořili do virtuálního ráje v hotelu a užívají si vztahů, sluníčka, zábavy, prostě *pohoda, klídek*…Vierka si urobila docela slušnou reklamu na trávníku a *samec* Leo dokonce vypráví Nele před spaním pohádky :-))…

Tak mne jen napadlo, kdyby mne někdy v budoucnu legitimoval polda Tomáš ??? :-D… svíčky i nějaký ten ojej *Castrol* vozím…:-D

42
Bobby Brown
Reagovat

41 – prosím tě, čím to jezdíš, že vozíš s sebou svíčky?

43
Macík
Reagovat

42 :-D …starou šlupkou, no :-))

44
Hooper
Reagovat

41: Ad hráči – souhlas. Přihodil bych do druhé řady i Cigolinova s Romeem. Jinak Tomáš už u policie není.

45
Macík
Reagovat

44) hm, sice nejsou moc v záběrech, což je možná chyba, ale souhlas…

…no a Tomáš už by asi těžko mohl být ve sboru, páč, jak jsem naznačila, každej *drzoun* by mohl chtít po Tomovi předvést, při kontrole, třeba i striptííííz…:-D

46
chacha
Reagovat

41 Na Nikol a Zuzanu mám jiný názor :D Jedna je urputná, přehrává a nedostatek sebevědomí kompenzuje sebestředností – tim ukazuje leda slabost a ne hráčství. Druhou bych pak označil za světskou, kolotočářku, odbarvenou cikánku (podle způsobu jednání je jasná :D) s navázanym umělym odbarvenym ohonem – jen otázka času, kdy se respekt ostatních změní v averzi

47
Macík
Reagovat

46) taky možný pohled :-D do hlavy jim nevidíme…škoda :-DD¨

…hi…hi…hi… ta odbarvená cikánka, už mi taky několikrát přišla na mysl :-) hlavně, když spustí…

48
Adéla
Reagovat

Tak Nikola to rozhodně hraje na všechny strany, každému leze do zadku, ale na nějakou promyšlenou taktiku mi přijde dost jednoduchá. Ale možná klame tělem. Jinak z holek hraje určitě Zuza. U kluků si nejsem moc jistá, ale Michal mě taky překvapuje . Uvidíme. Dnes vypadne doufám Diana.

49
Macík
Reagovat

46) ještě pár detailů k Nikol…ta *sebestřednost* mi k ní moc nesedí, to spíš k Nele :-) nakonec Nikol dokáže o sobě říct *to jsem blbá* …dokáže leccos překousnout, což by sebestředný člověk nedokázal, ten by se nafouk, vlezl by pod duchnu s růžovým plyšákem a vzteky ronil slzy :-))

50
Elko
Reagovat

z Facebooku, toto ma dnes dostalo:

„Zuzana si musí vybrať, Nikol rozhodne neskrýva svoje emócie :DDD“
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=350004668379837&set=a.321044484609189.74070.260270657353239&type=1

51
Macík
Reagovat

50) …hm :-D jasný výraz a do bubliny připsat *blá…blá..blááá*

52
chacha
Reagovat

49 – to máš pravdu, já vycházel jen z toho, jak každému nutí vciťování se do její kůže :) přitom si pipka nemá na co stěžovat. Ještě minulý týden jsem byl jejím fanouškem, od čvrtka jsem zaprodal duši Věrce. Nedokážu si představit, že pujdu večer spát, aniž bych viděl její dokonalý plavky :D

53
dessin
Reagovat

me to proste prijde jako koukat na futuramu… asi tak …

54
Macík
Reagovat

52) :-DD… tak Vierka se dokáže zapsat do paměti to jóó…já ji taky nemůžu jaxi vyhnat z hlavy :-))

55
Adéla
Reagovat

Vierka a Tomáš jsou moji top favoriti! Bez nich si to teď nedokážu v hotelu představit.

56
Macík
Reagovat

55) takže je vlastně dobře, že okoukané tváře odcházejí a nové přicházejí :-))

57
Prochor
Reagovat

50 – Takhle se bude Niky tvářit trvale až vypadne z hotelu. Ne že bych jí to přál :-)))

58
Macík
Reagovat

57) :-DDDD

59
Marika17
Reagovat

Chcem aby ma Leo, poboskal dole ……. hmmmm

60
Macík
Reagovat

59) to jako, aby ti políbil zadel ?

Přidat komentář