Panáček v reality show

Hotel Paradise (20.3.) Viera Klíčová a první sex?

20. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3840 w=420]
Dnes večer bude další díl Hotelu Paradise nepochybně divácky sledovaný. Proč? Do ráje dorazí nová soutěžící Viera Klíčová (26 let) z Bratislavy. Povolání? Striptérka a tanečnice. Navíc JOJ už všude na sociálních sítích i u sebe na webu promuje, že nejspíše tentokrát dojde i prvnímu sexu mezi soutěžícími. Aktéři? Nela a Leo. Bude to však sex nebo jen takové škádlení? Uvnitř článku si můžete prohlédnout fotku, která vám může napovědět více.

Viera Klíčová (26) striptérka a tanečnice

Již nyní je jasné, že Viera klidné vody Hotelu Paradise pořádně rozčísně. Když měla tato blondýna uvést, kolik měla v životě partnerů, v rychlosti ze sebe vyhrkla odpověď: „Patnáct, když teda nepočítám mé zákazníky.“

A jakého partnera by si Klíčová přála? „Měl by být vysportovaný, vášnivý v posteli. Nechci debila v saku, sportovní typ, sportovní elegance,“ uvedla. Co myslíte, nepadne ji do oka romantický policista Tomáš?




Když se Viery Klíčové ptali, jestli by volila raději ušlápnutého chlapíka, nebo potížistu, dala přednost první variantě. „Určitě pana Tichého. Na problémy jsem tu přece já.“ Vypadá to, že by brzy mohly být první konflikty mezi dominantní Zuzanou a touto novou soutěžící.

První sex v Hotelu Paradise?

Co myslíte? Proběhl či ne? :)

[singlepic id=3839 w=420]

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 161
1
FF
Reagovat

teda Prima prekvapila a dala na web medailonek Very drive nez JOJka, jinak je to talentovana herecka (zanr neuvedla), zpevacka, moderatorka atd. Jenom prsa nema, pravdepodobne se dockame dalsi diskuse na tema inplantaty

2
Hooper
Reagovat

Hm, tak dle fotky spíš proběhl. Jinak od nové akvizice moc nečekám.

3
Nofux
Reagovat

Mno..tak jsem se trošku prohrabal na webu JOJ :) Vierka nahoře bez (na vlastní nebezpečí :D)

4
koc
Reagovat

tu nejaka kamera nerozhazi

5
koc
Reagovat

3 – a nejen nahore :o

6
Bylo to šupšup
Reagovat

V Blesku maj video toho sexu, proběhl, ale ne takto.

7
Nofux
Reagovat

Sex Nela – Leo (tohle uvidíme až dneska, a asi ne ani v takový délce):

Nejsme si jistej jestli sem něco takovýho můžu postovat, tak to kdyžtak pak smažte :) …

8
Bylo to šupšup
Reagovat

koc: Máš Zuzanu, co čumíš na jiný báby?

Chlapi zasraní, nevěrníci, svině!

9
koc
Reagovat

9 – pššš ;-)

10
Maxx
Reagovat

No tahle je teda pěkně hnusná. Teď asi přijde série škaredých lidí počínaje policajtem. Jsem zvědavej, jestli někdy přijde ještě někdo hezčí než Zuza.

11
Zvedavec
Reagovat

7 – jak se prohrabava na webu JOJ? me to nejde :-(

12
Hooper
Reagovat

11: Dle posledního paragrafu je Nofux insider. Proto ti to nejde.

13
kaci
Reagovat

kouknem nato,ale nic moc.Porad tam neco chybi

14
Akcinel
Reagovat

Jede vám to na Joj online? Já jen jestli je chyba na mém příjímači.

15
RAINMAN
Reagovat

Ještě to nezačalo. Na Prima love to začne dřív!

16
Elko
Reagovat

Dnes neuvádzala Jojka žiadnu zmenu programu, na teletexte, na webe (je aj teraz), v upútavkách, v článkoch je Hotel Paradise 21:30. Kvôli sexu vybičovala promo na maximum. Myslím si, že v Jojke zlyhal ľudský faktor ako sa hovorí a chlapík, čo má na starosti program si pomýlil dni, pretože Kosti majú ísť v stredu o 21:30 a on ich tam šupol dnes.

Hotel Paradise pôjde o 22:30.

17
Pattrick
Reagovat

:D tvl to video a záběr 2:52 je docela jasnej :D

18
Bobby Brown
Reagovat

16 – Elko díky. :-)

19
RAINMAN
Reagovat

Kvůli nízké sledovanosti dojde ke změně vysílacího času Arény národů. Třeba se dočkáme podobného kroku i u Hotelu Paradise…

20
Elko
Reagovat

17: jj, zasunul :D
…Nela ešte aj pri ich radovánkach má problém si priznať, že je do Lea zamilovaná až po uši :)

21
jenkaa
Reagovat

:-))ja mam v Nikol zalibu:-)))
to jeji neustale reseni ve finale neni na skodu a nekdy ma zablesk, ze mi prekvapi:-)))tedy spis Nelu:-)))ktera jak rika, ze Lea nemiluje:-)))

22
Caroline
Reagovat

Víte co je nejhorší? Že jsem se těm lidem ze začátku strašně vysmívala a teď některé z nich normálně začínám mít ráda. Konkrétně Nikol a Romea, nevadí mi Leo a Nick a kupodivu i Zuzana, kterou jsem nejdřív nemohla vystát.

23
Bobby Brown
Reagovat

:-D typické chování holčiček.
Nevím co chci, ale nedám pokoj dokud to nedostanu.
Vychylovat, vychylovat a pak všechny kolem obvinit ze stresující prostředí. :-D

24
jenkaa
Reagovat

Caroline, nejsi sama, ta show, zdanlive plytka, pro divaka se tak jevit nemusi, ne pro kazdeho, valna cast rika fuuuj:-))) jevi se ale zajimava z hlediska psychologickeho:-)))
bavi

25
Bobby Brown
Reagovat

Jana:
Přišel si sem pro ženu se kterou si postavíš dům, zasadíš strom a koupíš si psa. :-DDD

26
Nofux
Reagovat

Ten Tomáš je fakt mimoň, chudák Janča :D

27
Caroline
Reagovat

Bavím se nad Nelou, která si tam hraje na „nic se nestalo, jsem paní slušná“ a Leo na to řekne, že si ohřál krocana :-)

28
jenkaa
Reagovat

nofux:-) on je asi fakt slepy, pac Janca jak dela ty drzticky, to proste nelze nepochopit:-)) porad nechapu, jak ho zmanipuloval ten stab, kdyz pel do kamer:-)))uz jsem si rikala, to je bomba, ten si umi udelat srandu, nez mi doslo, ze si ji nedela:-))))
caroline:-)))))

29
Elko
Reagovat

Nela: sex neproběhl
Leo: ano, vohřál jsem si krocana :)

30
Thybaumont
Reagovat

Kubánec dneska taky zaperlil:-) Věřím, že je někdo nad náma, který má osud ve TVÝCH rukou. To mi děsně připomnělo Kobzanovou a její slavnou otázku.. Kdo je v této šou tvůj fanoušek :-)))

31
jenkaa
Reagovat

30..Thy:-)))vyborne:-))))

32
anja
Reagovat

30 ano ano, můj fanoušek je Niko :) jak radil Tomášovi „musíš na Janu pomalu, nejdřív dej jednu svíčku, zapal ji a pak přidej další svíčky a další až budeš mít fůra svíček a Jana si zvykne“ :D

33
vyčisti si anál a uši
Reagovat

30: meleš hovna, řekl ve SVÝCH

34
jenkaa
Reagovat

34, rekl ve svych, napodruhe to bylo zretelne, nicmene, tve meles hovna je ….jak bych to rekla……….trapne, protoze preslechnout se muze kazdy a jen magor vyskoci……………natoz pouzit vyraz tvuj…to uz by bylo snad lepsi, kdyby se rocky prerekl, nez cist jeho zastance……………………………danajsky dar si pro nej :-)))neboli, pomlel si trapnym vystupem jedine ty…, protoze napsat, nezlob se, ale spatne jsi slysel, bylo to jinak,…..to dokaze kazdy, ..tedy temer.

35
Prochor
Reagovat

32 – Takhle to dopadá když si Niky přečte motivační knížku. Začne pomalu zapalovat svíčky až zapálí hotel Paradise. Místo těch plků měl Niky říct policajtovi, ať si neplete flirt se seznamkou a že si z něj dělá Jana prču.

36
Macík
Reagovat

…proběhl ? neproběhl? :-) erotika na lehátku byla výživnější :-)
…jsem zvědavá, jestli dopis od Klaudie byl takovým *předvojem* jejího návratu a bylo zajímavé sledovat reakci Zuzany, která odešla, když *cukrík* četl dopis :-)
…Věrka je jasná, jak sama říká *složitá* a nejspíš opravdu rozvíří vcelku poklidnou atmosféru …už tím, že si na rande vybrala Lea a jestli se holky prohodily, tak potěš…
…Nikol je prostě bezprostřední bavič :-) a začíná mě bavit i Niko, páč jeho rada Tomášovi ohledně svíček, neměla chybu…
…Tomáše vystihl/a *jenkaa* a jestli se neprobere, tak bude místním *klaunem*…je fakt možný, aby byl polda tak zmanipulovatelnej ?
…Michal, ten mě překvapil svým dalším, a to duchovním rozměrem :-)

37
Bobby Brown
Reagovat

Sex mělo být to Nelino nervózní poposedávání s učitelským okřikováním a ‚něžným‘ průpleskem?

38
Adéla
Reagovat

Sex – to byla spíš reklama, aby zvedli sledovanost. Aspoň, že se konečně vyměnili, tak jen doufám, že dalších 14 dní nebudeme poslouchat Nikolu jak řeší, že se vyměnit neměla!!! Jinak ona tu blbost nehraje, ale podle mě se dostane hodně daleko, jak se s každým kamarádí a je takový „mazlíček“. Nela už to moc nedává a pomaže brzo domů. To samé Jana, jestli nezačne být na Tomáše milá – je první adeptka na vyhazov. /On je teda šílený/. Leo je srab, který má jen silné řeči na kameru. Niko konečně začal mluvit a je taky autor „nesmrtelných citátů“. Viera mi přišla něčím sjetá, možná si dala bobule na svaly, s tou bude ještě veselo. Romeovi podstrčili dopis asi od štábu, aby viděli co cítí ke Klaudii. Jsem zvědavá co teď rozjede Zuza?

39
Macík
Reagovat

37) hezky vystiženo :-DD

38) jen, aby Nela neletěla už v pondělí, páč jestli je Nela v páru s Leem a vzhledem k tomu, že Vierka má imunitu a vyzvala Lea na rande ???
A možná by měla vyměnit zavčas partnera i Zuzana, tam hrozí, že se vrátí Klaudie :-))

40
Macík
Reagovat

37) někde jsem četla, že to měla být *divočina* …

41
Hooper
Reagovat

39: Vyřazení někoho z trojice Leo-Nikola-Nela hře jen prospěje.

42
Macík
Reagovat

41) možná postupně k tomu asi dojde…i když, záleží asi na produkci, kdo půjde…zatím vymázli ti nejméně *hraví* a nejméně *prudiví* :-)

43
Petra
Reagovat

Já teda nevím, ale jestli s tou imunitou nově příchozích budou pokračovat tak tam nikdo ze stvávajících původních nemá šanci dostat se do finále …

44
Jana
Reagovat

Mně Nikolka začíná připomínat Ivetku Bratošovou, chudák holka jestli tam zůstane tak se upije a zdeptá neustálým přemýšlením

45
Hooper
Reagovat

43(Petra): Ano, zůstat ze základní sestavy až do finále či těsně před něj je úkol pro taktika/obratného manipulátora. Ostatně, včera to tu již někdo psal.

46
chacha
Reagovat

38 Proč by měl být Leo srab? Říká všechno na rovinu, nicméně v naší klišovaté společnosti nikdo nechce pochopit, že se vedle Nikoly skutečně začal cítit dobře a bezpečně a po druhé touží sexuálně, což neznamená, že se vše nemuže změnit, nebo že se jí nenabaží už po pár společně strávených chvílích. Chtít se s někym vyspat neznamená chtít s ním být a on moc dobře ví, že urputňačka Nela mu brzy poleze krkem. Kdyby mohla Nikola uvažovat s nějakým nadhledem, zůstane Leovým mazlíkem, dá mu volnost, nechá ho vyřádit se mimo a má ho uvázanýho u boty. Nela by jí pak dělala z pocitu viny ústupky a ztratila by pozici té „využité“, Leo by jí nikdy nezradil, protože počítat umí – proč by se zbavoval příjemného zázemí, které ho nezradí, v očích ostatních by pak Niky neměla důvod být nepřítelem, či překážkou, nýbrž další otevřenou možností.

47
Macík
Reagovat

44) :-D…to poznáme, až začne hulit doutníky…

48
Macík
Reagovat

…hmm… je blbý, že baby u nás nejsou vycvičeny tak, jako třeba v zemích, kde vládne patriarchát :-)) ale je fakt, že z hlediska hry a taktiky, by Nikola měla nad Nelou výhodu…

49
Ufonka
Reagovat

I mě se začíná „líbit“ Niko. Zejména jak se rozmluvil po prohození a bylo vidět, že vnímal Nely nenáladu a otrávenost.
Zdálo se, že se mu spíš ulevilo. Nela se kapku spletla, že by jí byl bezmezně oddaný se nezdálo. Ale na druhou stranu nedělá na mě dojem, že i kdyby mu lezla sebevíc na nervy, že by jí podtrhl.
Měla jsem pocit, že Nikol je v ohrožení, protože Vierce se Niko líbil a snad jako jediný s ní dokázal mluvit normálně.

50
dessin
Reagovat

tak byl sex nebo nebyl?:) z obrazovky teda tak antisexualni, ze to snad ani neslo ne? To vase video mi nejde spustit :( kde jste ho vystrachali? :))

a jinak jestli Vierka pojede po leovi, tak potes koste. Pripomina mi to Zuzu – taky ji Romeo nesnasel, taky na ni byl hnusnej, a jak to dopadlo. Navic pokud nema Vierka zabrany se sexem, Leo je dobrej kandidat. Pokud ho ovsem pritahuje :DDD

51
Macík
Reagovat

50) v upoutávce …Leo Vierce důrazně opakuje…*ale, ty se mi nelíbíš* …*ale když budu muset, tak na to rande půjdu* :-)
videa jsou umístěna v archivech na prima.lav nebo na jojce…

52
rajs
Reagovat

hlaska dne:
„Tak, ohřál jsem krocana, no …“

53
susanq
Reagovat

paneboze, ten Viero, to je nieco strasne! to na babochlapov sa budeme pozerat do konca sutaze? odidu ako tak pekne zeny a ladovat nas budu tymito nasypanymi stvurami? pomoc!

inak, neviem, co mate vsetci proti Tomasovi, to ze je to nejaky blazen, snilek a podobne, to je jedna vec, ale po fyzickej stranke predsa nie je taky priserny. v realnom zivote, stretnut ho na ulici, pripadne v bare, tak sa kludne necham pozvat na drink. podla mna dokaze vysukat aspon suvislu vetu a tym, ze ma 25 uz hlada nieco skutocne, co si ale musi trosku v hlave zrovnat, lebo u 19tky to rozhodne nenajde :) kazdopadne, tym, ze zije v uzavretom priestore, tak sa nam to zda totalne prehnane, ale keby si s nejakou babou vonku sadol do noty a city by boli obojstranne, tak by ta kocka bola totalne namakko z takeho romantaka. Mne osobne to nevadi, je mi ho ale opat trochu luto z toho dovodu, lebo si pomylil reality show… mal ist spis niekam do nejakej zoznamky :D

typy ako Niko, Leo, Michal, to je pre mna fuj, prst do krku… vyzorovo… a povahou neviem, tazko ich odhadnut. kazdopadne, Romeo zatial vedie, skoda, ze uz je ho na obrazovke tak malo.

54
chacha
Reagovat

Niko je borec, to jak naváděl Tomáše, ať nevzdává svíčky a bokem se uchechtával bylo hodně vtipný.

55
susanq
Reagovat

prave pozeram vcerajsi diel a som na casti, kde Niko pitchuje na Nelu, jezis, ja tu mrem od smiechu :D tak toto je uplne ze palec hore :D:D

56
dessin
Reagovat

ja jeste pohled zpet: dostala me Niki kdyz ji zvolili Miss: ja bych chtela rict, ze nejdulezitejsi je pro me svetovy mir :)))) obcas, kdyz neresi, tak me holka i bavi :)))

57
Macík
Reagovat

53) tak určitě si Tom *v reále* s někým sedne :-)) ale v hotelu, alespoň pro mne, postrádá charisma …a právě, že si nechá každou blbinu *nakukat*…u mne *jako hráč* ztrácí jaxi šťávu…

58
Adéla
Reagovat

46 – Leo udělal dvě taktické chyby: a/ řekl Nikole, že ho nepřitahuje b/ řekl Nele, že ho přitahuje. Teď kouká co se děje a vyměnit se nakonec určitě nechtěl. Krocan nekrocan. Omlouvá ho věk. Venku by před ženskýma utekl, ale v hotelu má holt smůlu a musí to „pořešit“. Jako hráč by se určitě dostal dál s Nikolou.
A toho dnes bude ještě točit Viera…..

59
Macík
Reagovat

56) na joj..*co jste v telce neviděli* dělá Nikola kravinky, třebas s nafukovacím krokodýlem předvádí Rose s Capriem na Titanicu…řekla bych, že to není špatná strategie…být veselá, oblíbená a přátelská :-)) myslím, že u kluků získává postupně body za bezprostřednost a nekonfliktnost…Niko ji označil jako *sluníčko* …určitě má s tímto přístupem větší šance, než věčně nespokojené *prudičky* :-)

60
susanq
Reagovat

57: tak to mas absolutnu pravdu, stale mi nejde do hlavy, preco sa ludia hlasia do takejto show a pridu tam s uplne pomylenou taktikou. s tymto by mozno ako tak uspel este vo Vyvolenych, ale tu, kde vladnu intrigy, fun, rock and roll a vsetko medzitym, nema absolutne ziadnu sancu ani len zaujat…

zajtra to vyzera na riadne maso, tesim sa…

inak musim suhlasit s nazormi, ze pokial sa nezmeni system vyradovania a rozdavania imunity, tak nam postupne vyhadzu ludi, na ktorych sme zvyknuti a ktorych, musim bez mucenia priznat, som si vazne oblubila. docela by mi chybali… doteraz som sa za nikoho aspon necitila trapne, ale prvykrat za celu show som musela pozastavit video, lebo na pripitu Vieru sa neda ani pozerat. a to video, co sem niekto pastol, kde je na sedacke a ukazala svoju hrud, to ani nenapisem, ze prsia, lebo ta zena je totalne stelesnenie antizeny, tak to mi prislo normalne na chvilku nevolno z toho, ako to nema v hlavicek makovicke v poriadku…

61
susanq
Reagovat

* oprava, nie zajtra, ale dnes, ale ja vzdy pozeram az na druhy den, takze pre mna je zajtra pre vas dnes :D:D

62
tom
Reagovat

53: těžko posuzovat vzhledovou stránku Tomáše z pohledu chlapa, ale někdo někde podoknul, že se dost podobá na šéfovu manželku z filmu RRRrrrr (viz a ta si mi třeba jako ženská zrovna nelíbí ;) mě spíš fascinujou ty jeho hadříky/tílečka/řetízečky/melírky. podle mě zrovna k němu ten metrosexuální styl až tak nesedí a kdyby se trochu stal chlapem, tak mu to jen prospěje.

63
Macík
Reagovat

60) já si myslím a třeba se mýlím, že *to okolí* lidi ze štábu , možná i soutěžící prostě nějakým způsobem *ovlivňují* *našeptávají*… třeba Tomovi *hele, jsi borec, Janě se líbíš…má ráda romantiku…nevzdávej to, miluje Vánoce, svíčky, olejíčky, zaveršuj a uvidíš, že se do tebe bouchne, už je načatá*…:-))…a taky bude záležet, jak celé dění sestříhají…
myslím si, že i to vyřazování bude především v režii štábu, takže se udrží ti, kteří nás budou bavit a zrovna tak, jak jsme si zvykli na ty nynější, zvykneme si i na ty nově příchozí …možná by to byla i nuda, sledovat delší dobu jedny a ty samé, každý den – tři měsíce…

64
Ludmila
Reagovat

Tipuju:Příště budou nejprve vybírat kluci. Takže předpokládám Leo-Nela, Niko-Niky, Tomáš-Jana, Rambo-Dia, Romeo-Zuzana, Věra si vybere Nika, takže vypadne Niki (Niko se Věře líbí a pro režiji už Nika nebude tak zajimavá, když se nebude řešit trojuhelník, Lea a nelu tam nechají, ať se tam taky má co vysílat s *. Zajimavé by bylo, kdyby přišla zpátky Klaudie jestli by letěla Zuzana nebo ne. V případě že by vybíraly holky (což tenhle týden nebudou, letěl by Tomáš.

65
Macík
Reagovat

62) :-DD…

66
T.M.
Reagovat

Tak jsem to viděl jednou a je to dost nakažlivé a tak jsem se začal dívat taky pravidelně. Výhru bych přál asi Romeovi, Nicovi, Zuzaně, tito tři jsou tam asi nejvíc v pohodě lidičky, možná i Leovi a Nikol, i když u té mi zase přijde že je až moc přecitlivělá, neustále se lituje a nemá snad ani svou hrdost. Michal je takový hrozně jednoduchý, ze začátku jsem ho moc nemusel, ale teď mi přijde, že i když toho v hlavě moc nemá, tak je to vcelku hodný kluk. Tomáš mě baví nechtěně velmi, je viět že v hlavě to má srovnané ale u pubertální Jany s tímhle prostě nepochodí, paradoxně mě ale baví nejvíc jak to Tomáš nechce za žádnou cenu pochopit a stále se snaží dál a dál a Janu tím vydeptává, to dělá celou show ještě zajímavější. Nemyslím si ale že by za všechno mohl Tomáš, o Janě si totiž myslím, že je to stejně pitomá a primitivní husička jako jsou Diana a Nela a že Tomáš má na daleko lepší a hlavně rozumnější holku. Diana, Nela a i Jana jsou pro mě totální odpad, prostě namyšlené sebevědomé kravky, které si o sobě myslí bůhví co a přitom mají v hlavě totálně vymeteno. O nově příchozí Věře sem si zatím moc úsudek neudělal, ale zatím se zdá být docela v pohodě.

67
T.M.
Reagovat

Akorát nechápu proč by se tam měli vracet ti co už byli vyřazeni, do kdy ta show vůbec poběží?

68
Macík
Reagovat

64) hmm, taky si myslím, že v ohrožení budou Nikol nebo Nela…už z nich blbnu, páč jsem místo *Nela* původně napsala *Lea* :-)) ..ale v ohrožení se cítí býti i Zuzana…její slova – *Vieru znám, hodně toho o ní vím, bude se mě snažit zbavit*…otázka je, co kdo hraje či nehraje :-)

69
Ludmila
Reagovat

68) Nojo Zuzana a Věra na to jsem zapomněla, Věra o ní zas prohlásila, že si myslí, že je Zuza neupřimná, tak tady by se taky mohly zamíchat karty a pro režii Zauza nevyužila svůj potenciál, playmate a nikde nic žádné nestoudné dotyky, takže by mohli mít zájem vyměnit ji za divočejší Věru

70
chacha
Reagovat

62 Nevim jak to mají s oblečenim, ale podezřívám, že se na tom do určité míry podílí produkce. V pondělí měl Tomáš tričko s přeloženym nápisem „jezte více sýru cottage“, u toho jsem se složil při té jejich romantické večeři smíchy na zem a když tak zavzpomínám podobně přihlouplé a vyzívavé nápisy mají i ostatní, takže mam pocit, že to není náhoda.

71
Macík
Reagovat

69) mě Zuzana po prvním vyřazování také překvapila ?:-) Po příchodu vytuněná, tancovala na stole a jen co sbalila Romea…odlepila řasy, učísla cop alá švédyš Gudmund a navlíkla žabky ??? :-))

72
Prochor
Reagovat

Obávám se, že přijdu o Niky a její skvělé komentáře. Výměnou si Niky totiž naběhla protože Vieročka se nějak zakoukala do kulturisty Nika a možná Nikolu vyřadí. Leo přitom dává jasně najevo, že Vierku nemusí takže Nela možná uteče z lopaty. Jedině, že Niky vyjde taktika získat si Vierku jako si získala Zuzku.

73
Macík
Reagovat

Prochore, nebóóój…Nikol určitě nevypadne, ta si s Věrkou poradí…no, možnáá :-))

74
FF
Reagovat

72 – zajimave bude v jakem poradi se budou parovat, pokud by zacimala Viera s imunitou a vybrala si Nika, Leo by mel hodne tezkou hlavu koho zachranit, jestli Niky nebo Nelu, pocitam, ze za ctyri dny bude „krocan“ dost upeceny, tak by se mohl vratit do klidnych vod k Niky

75
FF
Reagovat

navic i Romeo by mohl v tomto pripade zamichat karty a vzdat se Zuzky, s kterou si moc nesedi, ve prospech Niky

76
chacha
Reagovat

64 Niko se Věře muže líbit, to neznamená že s nim bude chtít být v páru, k Nikole má sympatie, takže nemá důvod se jí zbavovat, situace se každým dnem mění a Leo se muže Nely nabažit/rafnout klidně už dnes a bez problému se postavit za Nikolu, on na Nelu neni citově vázanej, tahne ho k ní jen sexuální chtíč, až se nabaží, přestane být pro něj výzvou. Navíc do včerejší výměny byl dotlačenej, Nelu mu bude ještě protivit i kámoš Niko. Já bych ty okamžitý stavy nebral jako bernou minci, ponorka je hodně svlíkne. Taky si nemyslim že je Nikola nezajímavá pro štáb – řeší, baví a ve společenských aktivitách hraje prim, maximálně jí odstavěj z kamer

77
Macík
Reagovat

76) pravda…nejvíc na kemeře je zatím Nikol…

78
Macík
Reagovat

74) …pozor, budou vybírat kluci, takže to bude spíš tak, že když si Vieru nikdo z kluků nevybere, tak Viera někoho rozdělí :-)

79
FF
Reagovat

78 – ano tak to bylo pri prvnim parovani, pri druhem ale zacinali kluci z imunitou a holky pak vybirali z toho zbytku

80
FF
Reagovat

otazka je jestli bude stab chtit dat Viere tuto moc

81
Macík
Reagovat

79) to je fakt, pravidla se mohou měnit a jak pokaždé Gavrieli monotónně pronese *nikdy nevíš, co se stane v ráji* :-)

82
Katynka
Reagovat

Já jen takovou drobnost – jsem ráda, že se Nikol rozhoupala a donutila všechny k debatě a následné výměně. Je to proto, že Niko byl zakřiknutý a ohledně chování Nely má pravdu – furt se mračí, kyselý ksichtík. Ale to jsou samozřejmě sestřihy. Ale jakmile se prohodili, tak jak Niko ožil a Nikola taky, jak jim to spolu šlo a jak si pěkně povídali. Ani netušili, co to s nimi udělá a tak to vypadá, že i když z toho měli největší obavy, tak to právě pro ně dopadlo asi nejlépe. Jen doufám, že jak Vierka jela nejvíc po Nikovi ohledně té posilovny a že si tedy mají co povídat, tak aby právě Nikol nakonec nesplakala nad výdělkem. To by byla škoda. Já nevím, ale taky mi začínají někteří přirůstat k srdci a docela mi vadí, že ti noví jsou takoví nepřijatelní pro mě, že ta jejich imunita způsobuje, že vždy vypadne někdo, koho už více známe. Ale kdyby vypadl – Tomáš, Rocky, Diana a Jana, tak by mi to nevadilo.
I když Rocky včera dobře reagoval na otázku, zda věří v Boha. Rozpoutal docela složitou filosofii:-)

83
TK
Reagovat

67 – Show poběží až do prvního týdne v červenci, kdy bude finále. To prozradil dramaturg, který byl hostem v páteční slovenské verzi Noci v ráji.

84
Bobby Brown
Reagovat

80 – Nejde o svěřenou moc, ale o základní pravidlo párování a vyřazování. Vždy to musí být v lichém počtu. Nově příchozí (lichý) má imunitu, takže pokud zůstane při párování opět single, nemůže vypadnout a volí si on, čímž vyfičí někdo ze zavedených a o to víc se musí taktizovat aby se nevylítlo tímto způsobem.

85
FF
Reagovat

84 – jasne, clovek z imunitou zustava, o tom nediskutuje, otazka je, zdali si bude vybírat jako první, nebo, pokud si ho někdo nevybere jako poslední – obě možnosti již byly použity – a klidně muže režie přijít z něčím třetím, aby vnesla mezi soutěžící nejistotu a ztížila jim taktizování

86
Macík
Reagovat

82) jj…bude to o emocích jako u vyvolených, hlavně těch prvních :-) nezapomenu na Regínu, jak se smetákama v podpaží, předváděla Emila :-) …v hotelu mi trochu chyběj právě tyhle scénky…

87
Bobby Brown
Reagovat

jo, pak jsem ale nepochopil to s tou svěřenou mocí, bo tu má lichý vždycky

88
T.M.
Reagovat

Cože až do prvního týdne v červenci to poběží? Tak to tam budou déle než Vyvolení, já myslel že to za pár týdnů skončí….to se tam asi všichni solidně zcvoknou.

89
Macík
Reagovat

Bobby, třeba teď byli lichý dokonce dva :-)))

90
Bobby Brown
Reagovat

89 – no však, a oba měli imunitu a oba si vybírali, takže pořád při starém

91
Verys
Reagovat

Vážně návykové :)
Jinak by mohli začít víc zabírat ostatní páry… Romeo-Zuzka/Rocky-Diana…ti tam ted vůbec nejsou vidět

92
FF
Reagovat

87 – jasne, ale pokud si vybírá jako první, ma daleko mensí moc, než pokud si vybírá jako poslední a někoho rozdělí

93
Macík
Reagovat

90) ale porušili pravidlo :-) byli sudý :-))

94
Macík
Reagovat

92) já si myslím, že je to jedno…že si může vybrat zrovna tak jako první, tak i jako poslední toho samého…

95
Verys
Reagovat

93) nebyli sudý, Rybku hned vystřídal Tomáš… pořád jich tam je 11…

96
FF
Reagovat

94 to samozrejme mohou, pokud si ale vybiraji jako prvni, neurci tim primo, kdo pujde ven, napr. pokud si bude Viera vybirat jako prvni a vezme si Nika, jeste je zde stale sance, ze si nekdo ze zbyvajicich kluku vybere radeji Nicky misto sve dosavadni partnerky, pokud by si ale vybirala Vierka jako posledni, v momente kdy je vse sparovane, urci jenom ona, kdo odejde domu

97
Macík
Reagovat

95) :-DD, jen trošku pošťuchuju …

96) ale když si Vieru vybere rovnou nějaký chalan (takticky), tak ji překazí možnost, že někoho rozdělí, a tak může zachránit třeba zrovna Nikol :-)

98
Macík
Reagovat

96) asi myslíme to samé, žejo :-)) se musím rozmotat z těch možných kombinací …

99
Jana
Reagovat

Stejně tam ti první nemají šanci zůstat i kdyby taktizovali jakkoliv , protože pokud nově příchozí budou mít vždycky imunitu a budou mít právo vybírat si jako první , vždycky skoro vypadne někdo ze stávajících , je dobré že se to oživí a budou tam noví, al ena druhou stranu, zase když sou tam dýl, je mezi nima ponorka, stýská se jim po domově atd atd … nebo o to víc je pak stresovější to loučení … a o tom to asi má být … nevím, měl by nějak štáb vymyslet jiné strategie , aby tam fakt nikdo nevěděl na čem je …

100
anja
Reagovat

tak mně třeba neva, že se tam prostřídají. Mně stačí, když mě pobaví, rozvíří to tam a pak klidně ať vyletí, ať přijdou jiní. Taková Nikol třeba mne už moc neba, klidně by mohla vystřelit, stejně tak Leo nebo Nela – udělali a řekli vše, nemyslím, že by ještě něčím mohli překvapit, stačilo. Jediný snad, který mě baví furt je Niko.

V nových příchozích vidím novou a jinou zábavu, by mě v životě nenapadlo, že z Tomáše se vyvrbí takové jelito. On si nevyhledal o co tam jde? že se nejedná o seznamku on/ona hledá ho/ji značka „jen vážně!“…???

fitneska Vierka vypadá taky nadějně, čekám co se z ní vyklube, zatím teda jen nechápu jak se může živit jako erotická tanečnice, tipovala bych ji max na zápasy v bahně nebo babský box

101
Anonymní
Reagovat

Tak jak sem viděla to video akce Lea a Nely, které sem někdo vložil výše, přišlo mi to spíš jako komedie. Leo připomínal králíka a Nela zase jakoby venčila psa „Přestaň, nech toho“. Až mi ho bylo líto :-) Pokud to bude takhle pokračovat, pochč… a kopne do pr… Leo spíš Nelu, postř… asi po tom, co sem viděla, ani nehrozí :-)
Tomáš to buď dobře hraje a jde na ruku štábu, aby si u nich udělal dobré oko nebo je fakt trochu pozadu a taky nafoukánek, když si nepřipouští, že Jana nezájem nehraje. Jinak Jana je z toho ale v prčicích, sice ho zesměšňuje a posmívá se, přitom se z toho tetelí blahem, protože taky, jako ty „velké holky“, oblbla chlapa.
Věra je fakt zvláštní, přijde mi jako bývalá feťačka. V obličeji je docela hezká, ale to tělo, to je fakt moc. Niki nezklamala, pořád má co řešit. Scénka s dopisem od Klaudie mi přišla trapná, myslím, že to nastrčil štáb, tohle na RS nemám ráda, spousta věcí je trapně vykonstruovaných, tohle mi navíc přijde, nemělo ani nějakej větší efekt… bylo to zbytečný podle mě.

102
T.M.
Reagovat

Tak jsem se teď dočetl že Nico točil gay porno, je to pravda? To bych do něj tedy neřekl, mě přišel jako čistý heterouš…..

103
Hooper
Reagovat

Takže jestli dobře chápu, tak dle upoutávky bude dnes na pokoji Viera (která ztratí imunitu)s Tomášem. Inu, hezky to zamotávají.

104
Hooper
Reagovat

( Jana děkující za výhled bude sama)

Reagovat

Hooper (103) proč ztratí imunitu?

106
Hooper
Reagovat

Tohle je na českém webu v preview k dnešnímu sestřihu – Vierka ztrácí imunitu, protože si má do večera vybrat chlapce, kterého chce – tím rozbije pár a nastěhuje se k vybranému klukovi.

IMHO hrátky štábu

Reagovat

Hooper (106) ještě že to alespoň někdo takto pečlivě sleduje, každou novinku apod. Děkuji.

108
FF
Reagovat

106 – na to jsem zvedavy, delaji nam z toho pekny gulas :-). O a jak bude vypadat vyrazovani si nedovedu ani predstavit … ze by Verca sla zase rychle ven?

109
Bobby Brown
Reagovat

106 – Tvl. tak tohle jsou pravidla opravdu za pochodu a v ráji se opravdu může stát cokoliv.
Jen doufám, že mě na ulici osloví nějaký xindl – hadr na hubu – světlo zhasne – a já se probudím v Dominikánské republice v HP a s úsměvem mi produkce sdělí, že … „v ráji se může stát cokoliv!“. A stejně jako v pořadu Medůza „Připrav se. Hrajem!“.

110
J.
Reagovat

Takže tím pádem bude teď Viera s někym na pokoji, ale ten dotyčný si jí pak vybrat nemusí a Viera vyletí…
Co se týče toho vyřazování, pokud by ten, kdo je nový, volil vždy jako poslední, tak je pravda, že z těch původních tam nemá moc šanci nikdo zůstat do konce (jak jsem psal včera), protože ten nový/nová, by vždy rozbili stávající pár… Ale pokud by volil ten nově příchozí první, což někdy být může a někdy ne, tak tím pádem se ostatní zachrání navzájem a lidi jako Michal nebo Tomáš už noví nebudou a tim pádem můžou vyletět, takže by tak byla šance, že ti z prvního týdne, co tam jsou od začátku, se tam udrží až do konce. Ale je to fakt hra štábu, můžou si v podstatě dělat co chtějí (viz – poprvé měla velkou moc Zuza, pak měli moc Michal s Tomášem, ale už ne takovou, aby rozbili sestavené páry na konci, a Viera teď nebude mít patrně moc žádnou)

111
anja
Reagovat

109 Bobby :DDD koukám, že tě to zcela pohltilo .DD

112
anja
Reagovat

106 cha, tak to bude dobrá sranda

113
Bobby Brown
Reagovat

111 – jen aby mě to nepohltilo doopravdy, jak jsem již napsal ;-)

Třeba jednou v budoucnu takové RS budou – ony ty sci-fi filmy na toto téma nebyly zase tak daleko od pravdy.

114
Leona
Reagovat

Tak tady to maj taky hustý!!!

115
Thybaumont
Reagovat

Bobby, tak to bylo trefný :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

116
Bobby Brown
Reagovat

Tomáš? Viera? – Spaste Kryťáka a pošlete na Aljašku!
(ti dva musejí být nastrčení, to není možné)

117
Elko
Reagovat

Bobby: Viera je ďalší klenot CZSK reality show :)

118
Bobby Brown
Reagovat

Jana = nahrbená bestie.

119
Bobby Brown
Reagovat

Michal o Janě: Chodí tady a hledá imunitu, jakoby snad měla přiletět z vesmíru. :-D

120
anja
Reagovat

119 tak ta Rockyho hláška mě naprosto odbourala :D to je snad to nejlepší co tam dovčil padlo

121
anja
Reagovat

a propó – z vesmíru přiletěla Vierka :)

Reagovat

anjo (121) na tom něco bude. V některých záběrech mně připomíná zpěvačku Janu Kratochvílovou :)

123
Thybaumont
Reagovat

JJ, dneska Kubánec překvapil. štáb tak hapruje s pravidlama, že nějaká taktika se nedá vymyslet, což mě trochu štve.

124
Bobby Brown
Reagovat

121 – Z vesmíru přiletěl Tomáš a stopem vzal Vierku.

125
anja
Reagovat

122 pohybama, že jo, a občas mimikou! to mi neříkej, že máme stejné myšlenky .)))

126
Elko
Reagovat

124: jj, připisujem :) …Rocky to vystihol.
Produkcia, radšej Vierke po prvom dni nenápadne zobrala imunitu :)

Vierka (Zuze): povieš mi niečo?
Zuza (Vierka): pre mňa si obyčajná p.ča a namiesto reality show si mala ísť na psychiatriu.
…konečná, toto :D

127
Phoenix
Reagovat

Začíná se to pěkně rozjíždět a vzrůstají mé sympatie k Michalovi(rozhodně asi nebude tak blbej, jak vypadá a Diana bude zírat:)) a Leovi(není to můj typ, ale líbí se mi jeho přímočarost, i to že je v klidu). Oni všichni kluci jsou v klidu. Kromě Tomáše. Z něho mám kopřivku a řádila bych asi stejně jako Jana.
A Jana? To je celkem pipina, lehce mě zklamala. Myslím, že ona nebo Diana jsou adeptky na vyřazení.
Vierka je případ sám pro sebe. Z ní jsem lehce vyřízená. Ale zatím nevím, co si mám o ní myslet, uvidíme, jak se projeví. Zuzanu jsem taky zpočátku moc nemusela, ale nakonec je docela normální:)
Trochu mě pudila Nikol, jak stále řešila, zda vyměnit Lea, nevyměnit…..atd.
Ale jinak mě HP docela baví:)

128
Thybaumont
Reagovat

Dle mýho chráněj Zuzanu a Nelu, od obou si slibujou něco. Zuzana si hned vybrala Klaudii a všem bylo jasný- Klaudie pojede domů, po scéně u snídaně bylo taky zřejmý, že si vjedou dál do vlasů a playmate by mohla domů. No a sexuální hrátky Nely, je asi taky tahák. Tak ji imunitu pro jistotu vzali, škoda.

129
anja
Reagovat

126 počki, to se už ví jak to bude s imunitou a vyřazováním?

130
Elko
Reagovat

anja: nikto nebude mať imunitu, vyberajú si iba chalani a jedna baba zostane na ocot.

131
Bobby Brown
Reagovat

Jeee, já si říkal, že jsem tu tlamu Beránka někde viděl na netu – no richtig, on je ten ‚slavný zpěvák‘ na youtube se svým hitem „LEO – JÁ & VODKA“.

132
anja
Reagovat

127 hm produkce si od Zuzy a nely slibujou „něco“, ale to něco se neděje. Zuza je katastrofální nuda, nepobavila ani v hádce s Vierkou a shoty ze zpovědnice na téma „Nela a její Ego“ mě už otravujou

vidět NEJkrásnější a NEJsilnější PÁR při sexu pod duchnou mě neláká a Nela by beztak sex zapřela ikdyby ho kamera brala v detailu

133
janka
Reagovat

Proč nejde sledovat předchozí díly na netu?!

Reagovat

janka (132) proč by nešlo? Já to tak sleduji pravidelně.

135
Martin22
Reagovat

Nofux: nechces se pochlubit jakym zpusobem se k tem videiim dostat ?

Diky

136
Nofux
Reagovat

135: Napiš mi na n0fux9 (at) gmail.com

137
Bobby Brown
Reagovat

135, 136 – hm, tak už se nám to páruje i na google…

135 – jdi na stránky Jojky sk, klikni na Archiv a dole v pořadech vyber Hotel Paradise – dokonce můžeš napravo od nápisu pořadu rovnou vybrat aktuální videa.

138
FF
Reagovat

137 – Martin mel urcite na mysli neverejny videa, viz odkazy na zacatku diskuse

139
Bobby Brown
Reagovat

138 – aha, tak to jo

140
kefír
Reagovat

132 anja: Kamera ten detail aj zabrala, na webke je to ich nočné skotačenie v plnej dĺžke. Keď Nela sedí na Leovi, ten na chvíľu nadvihne perinu, a jasne vidieť „ruku v rukáve“ :)

141
JMZ
Reagovat

Abyste se nakonec všichni nedivili a Vierka s Tomem nevytvořili dost stabilní pár. Tedy za předpokladu, že Vierkaukrotí své trochu mimoidní emoce na uzdě. Ale to předpokládám, že zřejmě jo. V soukromí oni budou fungovat koordinovaně. Tomáš už z idealistických představ o ráji vystřízlivěl a začne se chovat racionálně, když už se ty jeho endorfiny zamilovanosti odplavily…

142
Bobby Brown
Reagovat

Páni, co to tam mají za postele. Vždyť nejvíc u toho sténala ta postel. Jsem jen čekal, jestli se rozpadne.

Jinak, Niki nezná rozdíl mezi bidetem a pisoárem, Zuza zase rozdíl mezi grupensex a gangbang. Docela zvláštní u holek, co si hrajou na vorvaný samice.

143
koc
Reagovat

Vierka je fakt blazen .. cekam kdy nekoho kuchne a u cisnika si k jeho jatrum objedna chianti

144
Bobby Brown
Reagovat

Tomášovi je 15 nebo 25?

145
Elko
Reagovat

Diuš je na trosky, vidím v nej teraz Maťa.
Vierka a Tomáš by mohli spolu zostať – skvelý párik :)
Dnes bola asi najvyváženejšia časť, čo sa týka súťažiacich, každý bol v nejakej akcii.
…a vidím, že produkcia sa, čo sa týka párovanie tento týždeň riadne vyhrala… zajtra sa budú zase párovať :)

146
Thybaumont
Reagovat

Mě ho je líto, jak tam klepal. Ale ten záběr jak leží v té tmě s rozšířenýma očima…děsivej záběr, holka měla štěstí, že se zamkla.

147
Bobby Brown
Reagovat

145 – Já myslím, že Romeo měl o malinko času navíc, protože musel odprezentovat svojí filozofickou úvahu na téma Tomáš, Vierka, cizí planeta a vesmírné dobro.

148
Bobby Brown
Reagovat

Zrovna od Zuzanky nadávky do prostitutek sedí.
Rozdíl mezi prostitutkou a Zuzou je ten, že obě šoustají za peníze, akorát prostitutka je upřímnější ohledně ceny.

149
Elko
Reagovat

145: ale teória dobrá… a ešte dodal, že vždy chcel vidieť sex s policajtom a divožienkou :)
146: no trošku som sa zľakol, keď Vierka zrazu otvorila oči :) oceňujem tú hudbu, čo vtedy pustili.

150
jenkaa
Reagovat

Elko, to byl vychytany zaber:-))))))kdyz otevrela oci, nez jsme se zacali smat, tuhla na par vterin krev:-)

151
Thybaumont
Reagovat

Ale dle posledního záběru si Diana vybrala Romea, což je asi chyba. Protože alfa samice si to nenechá líbit.

152
anja
Reagovat

142 ty rozvrzané postele tam mají proto, aby se probudil kameraman na noční službě že se něco děje a začal je brát z detailu :o)

153
anja
Reagovat

147 Romeovy úvahy o „dobré planetě“ mě naprosto dojaly. Začínám je všechny asi milovat jak jsou to milé dušičky, Miss Diana začala s přáním míru planetě, Romeovy myšlenky o dobru obsáhnou celé univerzum

154
anja
Reagovat

-Miss Niki- ne Diana :))) furt si je pletu, broučky :))

155
anja
Reagovat

skvěle bodoval i Rocky otázkou „Vierka, víš, kde jsi?“ :))

156
susanq
Reagovat

no tak vazeni, to co predviedol vcera Tomas, neskutocne u mna stupol. tie jeho vtipne glosy, ked boli v posteli Rocky, Romeo a on, tak to nemalo chybu :D inak som docela zvedava, ako toto dopadne…

157
koc
Reagovat

ocekavam jiz brzo (mozna jiz pristi vikend) navrat nekoho z odejitych

158
koc
Reagovat

je zvlastni co vse dokazi lide delat aby mohli byt soucasti vetsi skupiny .. jak se chtej za kazdou cenu zavdecit ..

159
dessin
Reagovat

– leo je taky zadanej!
– no, ja nevedela ze tak hodne :))))

160
Bobby Brown
Reagovat

158 – Tak tak, tomu se říká zákon smečky. Buď zapadneš, nebo vypadneš.
Jako, na jednu stranu to dal fakt dobře a bylo (by) to zábavné. Problém mám spíš v jaké situaci a hlavně s důvodem proč to udělal.

161
Hooper
Reagovat

K posledním dvěma dílům pouze jednu větu – Nikolové(oba) u mě dost stoupají.

Přidat komentář