Panáček v reality show

Prostřeno V. 19.-23.3 Z Plzně

19. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=3812 w=420]
Tento týden se prostírá v Plzni a po delší době budou muži konečně v přesile. Půjde i o věkově pestrou partičku. V pondělí nahlédneme pod pokličku 24letému pohodáři Tomášovi, v úterý předvede své kuchařské schopnosti veselá hostitelka Marta, ve středu své hosty přivítá 25letý obchodní zástupce Honza, čtvrtek bude patřit 20leté obchodní referentce Míše a v pátek se vařečky chopí milovník masových pokrmů Zdeněk. Co nás čeká za dobroty? V Plzni to vypadá na zajímavá menu!

Plzeňský týden zahájí mladý Tomáš, který se vyučil automechanikem. Nyní pracuje jako zástupce mistra ve výrobně klimatizací. Zajímá se nejen o vaření, ale i o mineralogii a numismatiku. Do pořadu ho přihlásila budoucí tchyně, a pokud vyhraje, ani ona nepřijde zkrátka – Tomáš se s ní o výhru rozdělí. A uvaří menu jaksepatří – vývar s knedlíčky, kachničku se špekovými knedlíky a na závěr palačinky!




Úterý má v ruce zkušená kuchařka Marta. Vyučená švadlena je už v důchodu, má manžela, dospělé děti a milovaná vnoučata. Někdy pozve celou rodinu a pro všechny navaří a napeče. Pro soupeře uchystá pro soupeře šunkovou rolku trochu jinak a jako zlatý hřeb masové „hřebínky“, domácí bramborové knedlíky a štrúdl.

Uprostřed týdne pořádá večírek další muž. Svobodný Jan pracoval v pohostinství, nyní je obchodním zástupcem a netají se, že by rád vyhrál. Janův hlavní chod – ražniči z uzené kýty prokládané sýrem – slavil vždy velký úspěch u kamarádů. Dezert bude pro změnu hostitelova premiéra. Jak se Honzovi povedou smažené banánové koblížky se zmrzlinou?

Čtvrtek patří referentce Michaele, nejmladší účastnici týdne. Protože bydlí od osmnácti sama, musela se naučit vařit. Nyní si to chce zkusit před kamerou v domě svého táty. Míša pokračuje ve staročeském duchu, okouzlit se pokusí za pomoci dalšího vývaru, domácího uzeného s omáčkami a bábovky s překvapením.

Důchodce Zdeněk pracoval v oblasti realit. Je rozvedený, má dospělé dcery, jednoho vnuka a družku. Strašně rád sleduje sportovní přenosy a je nadšený turista. Vařit začal teprve vloni, ale s vervou, a tak doufá, že má šanci v kulinářském zápase zvítězit. Troufne si na kuřecí galantinu, vepřovou panenku na bylinkách s chřestem a ve finále na ravioli nasladko.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Belisana
Reagovat

mrtvo

2
koc
Reagovat

1 vsici jsou uz v mexiku

Přidat komentář