Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, 1. souboj (18.3.): Večeru kralovaly 2 kytarové královny Anna a Lucie

19. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3797 w=420]

Sledovanost: První Souboj dosáhl v neděli 18. března 42,79 % podílu na sledovanosti v kategorii 15–54 a stal se nejsledovanějším nezpravodajským pořadem nedělního prime time v České republice.

Hlas ČeskoSlovenska má za sebou první sérii battlů, ve kterých si to rozdali vždy dva soutěžící a jejich kouč z nich potom musel jednoho vyřadit. Na pomoc si všichni čtyři koučové pozvali své odborné poradce. Michal David si vybral svého dlouholetého kamaráda Vaša Patejdla, Pepa Vojtek zase muzikálovou zpěvačku a hlasovou poradkyni Lindu Finkovou, se kterou se seznámil před lety v Krysařovi, Dara Rolins pro změnu zvolila zpěvačku Tonyu Graves, známou především z Monkey Business, a Rytmus zase zpěváka a producenta Tomiho Popoviče, se kterým často spolupracoval. Jak tedy dopadlo prvních deset duelů a kdo z nich postoupil, to si spolu s námi, tedy DJ Vladem a Merťasem, pojďte připomenout.

Bára Vaculíková vs Markéta Poulíčková

[singlepic id=3804 w=420]

DJ Vlado: Hned na úvod celého večera nám obě aktérky rozproudily krev v žilách s vypalovačkou od Christiny Aguilery Fighter. Tento vůbec první duel měl však zcela jednoznačnou favoritku. Bára se sice snažila, nebyla vůbec špatná a v postatě mě velmi mile překvapila, ale Markéta do toho šla s mnohem větším nasazením a energií, i hlasově jí ta píseň sedla lépe. V refrénech potom Markéta vyčnívala úplně jednoznačně. Jméno vítězky tohoto duelu nemohlo být jiné než Markéta Poulíčková.

Merťas: Po castingu jdou proti sobě dvě protichůdné váhy. Bára se v prvním vystoupení moc neukázala zatímco Markéta jela na 110%. Soupeřky se hecovaly a pustily se do sebe. Ale v aréně se mi to tak jednoznačné nezdálo. Markéta měla jen mírně navrch a Bára nebyla zdaleka takový outsider. Postavil bych se za Rytmusovo vyjádření, že Markéta do toho dala víc. Přišlo mi, že Bára měla před soupeřkou respekt. Bára byla o ten pomyslný krůček pozadu a Markéta byla o kousek lepší. Hlasově o chlup, výrazem na pódiu jistější. Všichni se přiklonili k postupu Markéty a to samé udělal i Pepa Vojtek. Markéta je tedy první postupující do Live Shows.

Souboj Miloš Novotný vs Adam Pavlovčin

[singlepic id=3810 w=420]

DJ Vlado: Spojení těchto dvou mladíků byl vyloženě logické, jelikož jsou stejně staří a navíc jsou to potenciální idoly mladých holek. Dara jim vybrala víceméně soudobý hit Without You od Davida Guetty a Ushera. A i když koučové tvrdili, že to byl vyrovnaný souboj, tak já jsem měl naopak o vítězi absolutně jasno. Adam byl od začátku vyloženě nejistý a hlas se mu místy třásl, zatímco Miloš (který mi hlasově dost připomíná Michaela Foreta, ale je o třídu lepší) podal sebejistý a vyrovnaný výkon. Dara sice předstírala, že se nemůže rozhodnout, ale nakonec si po právu zvolila Miloše.

Merťas: Oba mladíci nahodili outfity a šlo se na to. Adam se hodně snažil a tlačil na pilu a bylo to na něm znát, byl takový křečovitý a nervózní. Nervozita se mu občas vkradla do hlasu. Zato Miloš předvedl jistý a vyrovnaný výkon. Svého soupeře převýšil čistým hlasem a celkovým přirozenějším projevem. Víc se mi líbil Miloš. Já bych to tak vyrovnané jako Dara neviděl. Ale udělala správně, vybrala si Miloše. Milošovi to více sedlo a podal lepší výkon. Známe druhé finalistu.

Adam Koubek vs Patrik Havelka

[singlepic id=3801 w=420]

DJ Vlado: I zde jsem měl od začátku jasno o tom, koho bych poslal do dalšího kola. Patrik je totiž ztělesněním toho, co vyloženě nemusím, tedy tuctový šampónek, který jakoby vypadl z boybandu a i jeho hlas je totálně nezajímavý. Adam je oproti tomu sympaťák a pohodář a má velmi příjemný hluboký hlas. A navíc mu přidávám bod za krásnou přítelkyni (nebo to snad byla jenom kamarádka?), která mu v zákulisí fandila. V Hey Jude Adam Patrika jednoznačně přezpíval, a tak z Rytmusových úst logicky zaznělo jméno Adam Koubek.

Merťas: Oba pánové na castingu extrémně nezářili, ale jejich souboj bude zajímavý. Adam se zdál být vyrovnaný a klidný. Patrik opět prokazoval svoji pro mě nepříjemnou královskou nabubřelost. Přišlo mi, že Adam si skladbu více užíval a Patrik se moc sebestředně soustředil hlavně na sebe a na svůj výkon. Nelíbilo se mi jak občas přidával kudrlinky. Ale na druhou stranu je Patrik asi o chlup lepší hlasově a od pohledu provokatér, výstřední osobnost, která by patřila k týmu extravagantního kouče. Celkově se mi víc líbilo vystoupení Adama. Pohodově to odzpíval a svého soupeře překonal. Rytmus správně rozhodnul a za vítěze souboje prohlásil Adama.

Alžběta Pažoutová vs Ester Weisnerová

[singlepic id=3803 w=420]

DJ Vlado: O složení této dvojice jsem nebyl přesvědčen od začátku, protože hlasy obou dívek z sobě absolutně neladí, zatímco hlas Alžběty je silný a ostrý, hlas Ester je oproti tomu jemný a hedvábný. A musím konstatovat, že tento duet byl neslabší za celý večer. Zvláště Ester to nesedlo a příliš se nutila do polohy, která jí není přirozená. Alžběta byla sice o chlup lepší (i když nijak výrazně), ale její barva hlasu je mi krajně nepříjemná (takový Laco Hudec v sukních). Já za sebe bych zvolil Ester, protože je pro mě zajímavější, ale uznávám, že v tomto duelu byla lepší Alžběta, kterou si Michal David nakonec vybral.

Merťas: MDý holkám vybral strašnou odrhovačku z rádií. Při tolika hodinách strávených v autě ji moc nemusím. A holky svou skladbu moc nepozvedly. Ani jedna mě nezaujala. Ester se snažila, ale občas se dostala do vod falešna. To samé Alžběta. Ale myslím, že Alžběta byla o malý chloupek lepší. Minimálně v nástupu do své pasáže mi zněla líp. Na pódiu skvěle vypadala a celkově se mi její vystoupení líbilo. Na postup všichni tipovali Alžbětu a Michal jejich rady vyslyšel a dál poslal Alžbětu.

Libor Zajpt vs Jakub Pohle (Jackie)

[singlepic id=3808 w=420]

DJ Vlado: Tady si nejdřív musím nepatrně rýpnout do Libora Boučka coby komentátora, ale označit Kings Of Leon za nepříliš známou kapelu svědčí o jeho nevelkém hudebním rozhledu, což je u rozhlasového moderátora alarmující. Ale teď zpátky k tomtuto duelu. Pepa Vojtek vybral klukům rockovou klasiku Sweet Child O´Mine od Guns´N´Roses, která podle mě lépe vyšla Jackymu, který v ní zněl daleko přirozeněji, zatímco Libor dost tlačil na pilu a chvílemi byl dost falešný. Dara i Linda Finková sice Pepovi radily postup Libora (že by proto, že je větší fešák?), ale on se tím nenechal zvyklat a do dalšího kola zvolil Jackyho.

Merťas: Pepa postavil proti sobě dva velké rockové hlasy. Čekal nás velký souboj. Jedna výtka maskérům. Jakuba zmalovali a vůbec mi to k němu nesedělo. Oběma chalanům se souboj povedl. Libor předvedl, že by mohl být spíše pop-rocker než čistý rocker a Jakub se vytasil se svým čistým rockovým hlasem. Pepa to nebude mít jednoduché. Souboj byl vyrovnaný a oba zazpívali moc dobře. Neodhadnu si troufnout koho poslat dál. Pepa vybral Jakuba a ten to řádně oslavil.

Alan Tuscany vs Dominika Šuľáková

[singlepic id=3802 w=420]

DJ Vlado: Už ve svém hodnocení Dařina týmu jsem předeslal, že Alan bude kontroverzním rozdělovačem publika, kterého jedni budou milovat a druzí nenávidět. Že se ale do druhé skupiny zařadí i Dominika, to asi nikdo nečekal. Musím ale říct, že se Dominice vůbec nedivím, protože v ukázce zkoušky s Darou se Alan opravdu choval divně. Co se týče jejich výkonu, tak Alan sice dělal show, ale místo zpěvu vypouštěl jen prapodivné skřeky, Dominika ho po pěvecké stránce jednoznačně převálcovala. Dara sice oba dva aktéry tohoto duelu dost natahovala, ale nakonec si pochopitelně vybrala Dominiku.

Merťas: Alana buď máte rádi nebo ne. Já jsem neutrální. Dominika je mladá talentovaná dívčina, která zazářila na castingu. Alan zase předváděl show. A souboj to bude ostrý, protože se oba nemůžou vystát. Dominiku Alan vyloženě iritoval, ty pohledy. Alan jel jako na houpačce, chvíli to vypadalo, že to myslí vážně a pak úplně přestřelil. Své vystoupení nezvládnul. Show možná ano, ale pěvecky neobstál. Dominika držela pevně otěže od začátku a byla jasně lepší. Dara by neměla váhat. Favoritku poslal dál.

Imrich Tengeri vs Juraj Zaujec

[singlepic id=3805 w=420]

DJ Vlado: Rytmus vybral těmto dvěma pánům klasiku nejklasikovatější – Satisfaction od Rolling Stones. Imrich byl sice o něco lepší než Alan v předchozím duelu, ale pořád byl dost slabý. Juraj měl zcela jasně navrch, i když i on byl lehce pod svým standardem, decentní muzikantství mu sedí celkově lépe než tvrdá rockeřina. I tak ale nemohlo být o vítězi tohoto duelu žádných pochyb a Rytmus podle očekávání zvolil Juraje Zaujece. Ale zde musím pochválit i Leoše (ač to často nedělám), protože jeho „dávám slovo Rytmusovi a jeho egu“ byla bezesporu hláška večera.

Merťas: Imrich se mi od začátku vůbec nelíbí. Pohnojil na castingu Sex On Fire a ještě na zkoušku přišel nepřipravený minimálně s dvojkou v žíle. Juraj je jasný favorit. Ale možná až moc cítil svou šanci a své favorizované postavení dával hoooodně najevo. Nevím jestli chlapům bude sedět tahle písnička. Imrich tak tragicky nezněl, chvílemi se mi líbil i víc jak Juraj, který tam občas tlačil chraplák. Juraj je však víc muzikální člověk a drobné zaváhání bych mu v souboji odpustil. Celkově se mi souboj nelíbil. Bylo to těžkopádné. O postupu Juraje nepochybuji. A Rytmus už vůbec ne. Imrich se držel statečně.

Kateřina Petráňová vs Radka Križanová

[singlepic id=3806 w=420]

DJ Vlado: Překvapení večera. Tyto dvě dívky jsem původně považoval za outsiderky, takže jsem od nich nic nečekal, ale obě dvě tímto výkonem předčily moje očekávání. Celkově výraznější byla podle mě Katka, ale ani Radka nebyla vůbec špatná, přestože jí začátek moc nevyšel. Michal David si nakonec vybral Katku Petráňovou.

Merťas: Tentokrát se MDý s výběrem písničky trefil. Katka hodně překvapila. Po horším castingu předvedla super vystoupení, které ji naprosto sedlo. Radka byla při svém nástupu nervózní, ale potom se rozjela. Společné pasáže byly bombastické. Skvělý zážitek. Rihanna dokonale sedla. Od začátku měla nečekaně navrch Katka. Překvapení. Koho si David vybral? Katku. Po castingu bych to vůbec neřekl.

Petr Kutheil vs Martin Hrabal

[singlepic id=3811 w=420]

DJ Vlado: Další z klenotů světové hudební pokladnice, konkrétně Radio GaGa od Queen, vybral Michal David do souboje dvou nevyrovnaných soupeřů, z nichž je jeden profesionál a druhý amatér. A Martin to Petrovi dost ulehčil, protože byl absolutně tragický a jeho výkon byl na úrovni Hvězdné pěchoty. Petr oproti tomu zazpíval dobře, ale jeho pódiový projev mě chvílemi dost rušil a ubíral mu i na koncentraci. Všichni koučové doporučovali Petrovi, aby trochu ubral, v čemž měli pravdu. Nicméně tento duel nemohl skončit jinak než vítězstvím Petra Kutheila.

Merťas: Další souboj Davida s Goliášem. MDý jim vybral zajímavý song, který dává možnost oběma. Na pódiu by to mohlo sedět jak Petrovi tak i Martinovi. Když si Martin nesedne z soupeře na zadek může překvapit. Petr může dojet na vysoké sebevědomí. Jenže Martin Petra nezaskočil. Ve svých pasážích byl neuvěřitelně falešný a Petr byl jasně lepší. Martin se nedal poslouchat. Petr na druhou stranu taky nepřevedl oslnivý výkon a svědomí mít čisté nemůže. Michal David má jednoduchou volbu. Petr postupuje. Ale aby to v soutěži někam dotáhnul musí minimálně o dvě rychlosti přidat.

Lucie Dobrovodská vs Anna Veselovská

[singlepic id=3809 w=420]

DJ Vlado: Stejně jako pro mnohé byl i pro mě tento duel zcela jednoznačným vrcholem večera. Obě dívky zde podaly naprosto fantastický výkon, který neváhám označit za jedno z nejlepších vystoupení, jaká kdy v těchto soutěžích proběhla. Zde je opravdu těžké soudit, která z děvčat byla lepší. Lucie má na jednu stranu silnější hlas, ale Anička je na druhou stranu výrazově pestřejší a její hlas i zpěv je celkově originálnější. Já bych si do dalšího kola vzal ideálně obě dvě holky, ale kdyby se mezi nimi měl rozhodnout, vybral bych Aničku, což udělal i Rytmus, takže jméno další postupující a v současnosti nejžhavější favoritky na celkové vítězství je Anna Veselovská.

Merťas: Velký souboj, dvě obří favoritky proti sobě. Ukázky nás vnadí a Nofux, náš věrný komentátor, jak by smet. Šlágr dnešního večera zbořil veškeré mé očekávání. Výborné a fantastické vystoupení. Možná jedno z nejlepších, co jsme ve federálních soutěžích viděli. Nečetl jsem ani jeden spoiler a Rytmus mi ovšem hned v úvodu pokazil překvapení koho si vezme dál. To jak mluvil o originalitě Aničky a o kopírování Lucky. Bylo mi hned jasné, že dál půjde Aničky. Jenže tahle slečna si to zasloužila. Zvládla hlasově obě pasáže písničky, jak tu tišší tak i tu uřvanější. Lucka ztrácela v té tišší a v té uřvanější zase kralovala ona. Celkově bylo vystoupení Aničky vyrovnanější a hezčí. Lucka je nepochybně dobrá muzikantka a v soutěži mi bude chybět.

Shrnutí prvního dílu Soubojů

DJ Vlado: Tak máme za sebou prvních deset duelů a známe tak už celkově deset finalistů (i když jestli všichni budou ve finále, to se ještě neví, protože jeden ze sedmi vítězů duelů bude muset nakonec vypadnout a do finále se nepodívá). Z celého večera mě pak nejvíc oslovil první a poslední duel, tedy souboje Markéty a Báry a samozřejmě touchdown Aničky a Lucie. Co mě však nejvíc v prvním soubojovém večeru zarazilo, byla rivalita mezi soutěžícími, na kterou jsme z dřívějších soutěží nebyli zvyklí. A tím nemyslím jen Dominiku s Alanem, ale víceré dvojice občas utrousily nějakou tu větičku, proč by měli vyhrát právě oni. Zdá se mi však, že to byl hlavně záměr produkce, která zřejmě soutěžícím nařídila, aby se takto chovali. Po SuperStar, ve které jsme týden co týden byli svědky dojemných rozluček, je to ale šok. Dále mi trochu vadilo, že poradcům koučů byla věnována příliš malá pozornost, slušelo by se je trochu víc představit. Je mi jasné, že Vaša Patejdla není nutno představovat, toho zná víceméně každý. Totéž je možno říct i o Tonye Graves. Ale třeba takový Tomi Popovič v Česku podle mě až tak všeobecně známý není a zrovna tak si nejsem jist, do jaké míry Slováci znají Lindu Finkovou (možná ji naposledy zaregistrovali jako Šmoulinku). Příště nás čeká druhá série duelů a já jsem už teď zvědavý, koho proti komu nasadí (nejvíc mě to pochopitelně zajímá u Simony Hégerové) a už teď je jasné, že minimálně jednu velmi silnou a vyrovnanou dvojici zažijeme a že tento duel vzbudí obrovské vášně. Ale nepředbíhejme a počkejme si na to do příště.

Merťas: Viděli jsme zajímavé souboje. Bohužel mnoho napětí nebylo k mání. Favorité postoupili a outsideři nepřekvapili. Takže žádné vzrůšo. Nejvíce překvapila Katka Petráňová a top vystoupení večera předvedly holky nakonec. Nezbývá nám nic jiného než čekat další týden na nové souboje. Profesně Nova odvedla dobrou práci akorát občas střihači vypadali, že na něčem jedou.

ANKETA: nejlepší battle ve včerejším HLASe byl?



Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 440
1
T.M.
Reagovat

Já nevím ale ten jeden kluk co postoupil od Rytmuse – Adam Koubek, mi připadá jako totálně ničím nezajímavý a nudný člověk bez špetky charismatu, taková šedá myška a navíc jen průměrný zpěvák, ničím zajímavý hlas. Třeba ještě překvapí, ale moc tomu nevěřím. Takový člověk se tam nemůže udržet dlouho, ten co s ním byl v souboji byl ale taky totálně o ničem takže je to vlastně jedno. Nepostrádal bych ani jednoho z nich. U Dary, kdyby to bylo na mě bych nechal postoupit Adama Pavlovčina místo Miloše, Miloš mi přišel v těch výškách hrozně falešný, nemyslím si že by to byl dobrý zpěvák a nevím zda Dara udělala dobře. Ester vyletěla hodně brzo, i když se jí to nepovedlo, poslal bych raději dál ji než Alžbětu, protože je mi prostě sympatičtější. V zásadě ale zatím nevypadl nikdo kdo by mi chyběl a jehož vypadnutí by mě vyloženě rozhořčilo. No ale počkejme už se blíží Hnilica….

2
KLM
Reagovat

Včera pro mě nejlepší Petr Kutheil a Jakub Pohle. Anička zpívá dobře, ale nějak jí nemůžu přijít na chuť….mám hold radši rockery.

3
Katy
Reagovat

jestli jsem včera dobře postřehla, tak nás čeká duel Hnilici s Ivanou? tak to bude nářez, koho pošle MD dál…:) ale ňák jsem nestihla , s kým bude v duelu David W…prosím, kdo si všiml? díky

4
Macík
Reagovat

tak to byl souboj :-)) dvojka Lucia a Anna jedním slovem…super…je škoda, že je Rytmus dal spolu do dvojky…od začátku mi bylo jasné – KDO vypadne…já bych brala obě !!!
Dominika Suláková – je zajímavá, to každopádně, ale Alan také, no a také mi bylo jasné, kdo postoupí, páč z ní byla Dara v prvních kolech – úúplně vedle…jen jsem si říkala, proč Dominiku tak zohavili, navlíkli do šílených fialovorůůžových šatiček, vyčesali drdol ala *Márge Simpsonová* a zmalovali jak velikonoční vejce…
A nakonec u Petra a Martina, mi tekly slzy…smíííchy…Martin mi připadal jako právě vylíhnuté kuřátko a Petr, ten předvedl šílenou šou… pantomimu na Freddiho :-)))

6
yeey
Reagovat

Vlado, no pekne si me okopiroval s tou rivalitou, coz? ;-) :D:D:D

7
yeey
Reagovat

5 wau no to sou blesci, byl sem u toho – pred trema rokama!!! :D:D

8
DJ Vlado
Reagovat

yeey – no lehce jsem se inspiroval, no :-D

9
yeey
Reagovat

8 no za autorsky prava te zalovat nebudu, hlavne ze se shodnem :D:D coz se opet neda rict o clanku na Gorille, rikal sem si, ze uz to nebudu cist, ale vzdycky se nak neovladnu a ten co to tam pise, me vzdycky necim spolehlive vytoci :D:D

10
yeey
Reagovat

:D:D mimochodem ta hlaska s „Rytmusovym egem“ byla dobra! Nasledujici Rytmusova pulminutova odmlka, ve ktery vymyslel „ze mu to rika ten pravy“ a jeste se stacil tvarit, kdovi jakej extra ster nevymyslel – to me taky rozsekalo… ale mysim ze soutez o absolutne nejzbytecnejsi vykrik do tmy vyhral uz chvili predtim, kdyz se z niceho nic zacal chvastat, ze ma nejlepsi tym, to bylo tak mimo, ze se David a Vojtek ani nezmohli, mu na to neco odpovedet :D

jinak jesi ma nejlepsi tym, to nevim, mysim ze alfou a omegou jeho tymu je Anna (nebo mozna Juraj, i kdyz ho podle me ceka osud ala Matej Pinak), pamatuju si jeste Renatu, jinak ma velky ho*no…

11
DJ Vlado
Reagovat

yeey: To jeho chvástání tím, jak má nejlepší tým, mi taky dost na nervy. Sice může být hrdý, že získal Aničku, což je vážně žhavé želízko v ohni, pak tam má velmi silného Juraje (u nějž mám rovněž obavu, aby nedopadl jako Piňák nebo Oravec) a ještě pár dalších, ale nemusel by se tím pořád tak na ostatní vytahovat. Musím ale říct, že v SuperStar mi lezl na nervy ještě mnohem víc (viz. jak urazil Simonu Feckovou).

12
yeey
Reagovat

11 tak v Superstar byl samozrejme na vodstrel uz od doby, kdy poprvy nazivo promluvil v 1. semifinale (na Gabinu) :D:D je pravda, ze tady je lepsi, je preci jen milejsi, nevotravenej, nevyklada furt, jak je tam jen pro prachy, jakmile ale dojde na nejaky vymeny nazoru s ostatnima koucema nebo nedej boze s Leosem, je mi za nej uplne trapne, jak nedokaze reagovat na urovni…

kazdopadne v ty soutezi ma svy misto a asi tam i patri vzhledem k jeho pozici na ČS trhu, ale ja ho nikdy respektovat asi nebudu…

13
dessin
Reagovat

proc si kouci vybiraji do souboje dve favoritky? proc neda ke kazde nekoho slabsiho a obe si nenecha co to ma za logiku???

14
yeey
Reagovat

13 no ono kdyby byly vsechny souboje jako vcera Kutheil-Hrabal, soutez by trochu postradala moment prekvapeni :-) … (cimz ovsem nechci nijak zlehcovat moje znechuceni nad tim, co tam Kutheil vcera predvadel :-))

15
eva
Reagovat

14 – ale netvrdili snad, ze si v týmu nechají ty nejlepší?

16
yeey
Reagovat

15 pravda, tak zkratka bych to bral tak, ze to musi rozumne nadavkovat hlavne podle zanrovy (nebo druhorade vzhledovy) podobnosti… ulety tam ale sou… jasne, ze to MD posral, kdyz dal dohromady Ivannu a Hnilicu, o tom neni pochyb…:-) ale je fakt ze dvojice Lucie-Anna se nabizela a ani me by nenapadlo, ze to bude takova skoda jednu z nich vyhodit, nevycital bych Rytmusovi, ze je dal k sobe…

17
KLM
Reagovat

No já myslím že Juraje Zaujece by osud Piňáka a Oravce čekat nemusel, jelikož ať už diváci rozhodnou jakkoliv, Rytmus stejně může poslat domů toho druhého s malým počtem hlasů. A Juraje má docela v oblibě, takže si ho tam určitě bude chtít udržet co nejdéle. Pak se můžou Jurajovi fanoušci zmobilizovat a posunout ho dál. Koneckonců kromě Aničky nemá v Rytmusově týmu téměř žádnou konkurenci, takže myslím že minimálně mezi tři nejlepší v Rytmusově týmu by se snad dostat mohl…..ale teď je dost těžké odhadovat jak se to bude celé dál vyvíjet.

18
KLM
Reagovat

Kdyby nevypadla Lucka Dobrovodská, měl by to Juraj asi těžší ale teď po jejím vypadnutí se jeho šance podle mě dost zvýšily a jediný kdo ho v Rytmusově týmu podle mě může porazit je Anička.

19
mila
Reagovat

Juraj to je ten, co zpival s Imrem? No uprimne receno, chpau, ze Imro je nedisciplinovany exot, ale zrovna v Satisfaction mi znal lepe nez vzorny Juraj, ten mne nudil. Premyslim ted jeste o nastavajicim souboji Bagova Hnilica. Hnilicovo vystoupeni znam velmi dobre, pustila jsem si ho nescetnekrat, Bagovou jsem si ted pustila podruhe a potvrdila si svuj dojem – v hloubkach je dobra, vysky ji dost ujizdely a mistama byla falesna. Jestli ty famy o Hnilicove nepostupu jsou pravdive, tak to musel Hnilica totalne zvrzat, jinak to neni mozne…

20
Fialka09
Reagovat

Tak já se musím přiznat, že nutnost vyřazení kohokoli z hvězdné dvojky Anička x Lucka mě mrzela mnohonásobně víc, než napjatě očekáváný ortel v duelu Ivanna x Hnilica. Jsem asi jedna z mála, ale mě nijak výrazně neoslnil ani jeden z nich. Pravda, kdybych mezi nimi volit musela (na základě toho, co předvedli ve výběru naslepo), volila bych Hnilicu, na Ivannině hlasu mi něco vysloveně vadí. Z jeho nepostupu se ale hroutit nebudu, zatímco včerejší Luciino vyřazení mě dost štve, stejně tak, jako by mě štvalo vyřazení Aničky. Holky prostě byly skvostné obě dvě.
Jinak mě včera mile překvapil Adam Koubek, ve výběru jsem si ho skoro nevšimla, teď mi jeho hlas zněl ohromně příjemně. Kupodivu se mi moc líbily i Katka s Radkou, od těch dvou jsem nic velkého nečekala, a překvapily.
Co mě ale překvapilo nejvíc – líbil se mi Imrich. Být v duelu s někým jiným, možná mohl mít šanci na postup.
Tragédi večera – Emopanda, Martin, bohužel to vůbec nevyšlo ani Ester.

21
mk
Reagovat

Z té naléhavosti v hlase Aničky mi běhá mráz po zádech a nepamatuju, kdy by na mě někdo v čs zpěveckých reality show takto zapůsobil. Takže pro mě v tomto duetu volba jasná.

22
mk
Reagovat

Mimochodem, je docela vtipné, jak se Rytmus pořád chlubí svým týmem, přitom ale on si tým nevybral, tým si vybral jeho :)

23
mila
Reagovat

21 – tak tos pojmenoval(a) presne – nalehavost. TO presne je z Anny hlasu citit.. Jakoby nam chtela predat nejake poselstvi..

24
Lenka
Reagovat

Mě čím dál tím víc začíná zajímat jak daleko se v této soutěži dostane Kutheil. Řekla bych že pokud bude Hnilica skutečně vyřazen, bude to právě Kutheil, kdo po něm v Davidově týmu převezme štafetu favorita a jeho šance na Grandfinále tím rapidně vzrostou. Někdo tu ale psal že Michal David pošle Kutheila ještě do závěrečného rozstřelu o poslední místo ve finále, záleží kdo do toho rozstřelu půjde s ním….ale takový blb aby se ještě před začátkem finále zbavil svých dvou největších koňů v soutěži Hnilici a Kutheila snad nemůže být ani Michal David. Když už vyhodí toho Hnilicu, tak toho Kutheila si snad do finále nechá, jinak už opravdu vůbec nevím co si o něm mám myslet…..

25
mila
Reagovat

svuj nazor na Rytmuse jsem poopravila, myslim, ze na rozdil od Michala Davida pristupuje k soubojum s vetsi invenci a dekuju za zazitek, ktery Lucie a Anna predvedly. A jestli to byl jeho napad, nechat je doprovazet na kytary, tak velky respekt. Sice tim soubojem jsme prisli o jednu z favoritek, ale zazitek to byl neskutecny

26
mk
Reagovat

25: Kdoví, nakolik je skladba duelů v moci koučů a za co může produkce… ale jinak souhlas, Lucka vypadal „zbytečně“

27
mila
Reagovat

26 – a nejvic se mi libilo, jak se holky vzajemne doplnovaly. Nadherne jim to spolu ladilo, Anicka zpivala bezva druhy hlas a jen tim podtrhla silu LUccina hlasu. Jsou obe vynikajici a spolu naprosto neprekonatelne..

28
mk
Reagovat

Jo, moc pěkně jim to ladilo, jasně zlatý hřeb večera (a pravděpodobně i všech dalších)

29
K.
Reagovat

Celkově mi to přišlo slabý. Většina duelů vypadala tak, že jeden druhého totálně válcoval, což vystoupením jako takovým rozhodně neprospělo, vyrovnané byly snad tři (připadalo to tak jen mně, že Libor byl prakticky celou dobu ukrutně falešný, zvlášť vedle Jakuba, který zněl dobře?).
Největší zklamání Esterka, zklamal i Juraj – trochu si začínám myslet, že opravdu dobrý je pouze tehdy, když má vystoupení dobře promyšlené a nacvičené. V tomto ohledu jsem naopak spokojená s Andulkou, která to muzikantství nejspíš opravdu má v sobě.
Naopak největší překvapení byl pro mě Miloš, kterého si tímto přesouvám do kategorie lidí, kteří mě zajímají ;-) Dál překvapily Katka s Radkou a Bára. Dominika má pěkný hlas a zpívá dobře, mohla by zamíchat kartami. Adam zazpíval velmi slušně a hlas má krásný, ale je to takový trochu „umytý“, nevím, jak dlouho mě to bude bavit (a proboha, ať už nenosí ty upnutý kalhoty!). Kutheil je příšernej, doufám, že ve finále dlouho nebude. Lucie je škoda, hlavně mě mrzí, že ji neuslyším zpívat česky – angličtinu má trochu divnou, v češtině by mohla vyniknout ještě daleko víc.

30
K.
Reagovat

Jinak na finální rozstřel v eMDýho týmu bych v tuto chvíli viděla Katku s Alžbětou.

31
Standa
Reagovat

Hnilicu znám řadu let, navštěvuju jeho koncerty a můžu vám říct že je to školený zpěvák a naprosto vyrovnaná osobnost, vůbec si nedokážu představit že by nějakou písničku mohl zkazit. Jednou odzpíval koncert s chřipkou a nebylo na něm vůbec nic znát. Je to prostě profeisonál každým coulem, tahle možnost prostě vůbec nepřipadá v úvahu. Spíš si myslím že podali s Ivannou oba dva skvělé výkony a Michal David si vybral Ivannu protože prostě byla jeho srdci bližší a nebo nám to Ivanka zahrála na city, zaleskly se jí v očičkách slzičky a Michal David se nad ní slitoval. Jinak to nechápu taky ale že by Hnilica zvoral zpívání to si vůbec nedokážu představit a považuju to za nejméně pravděpodobnou možnost.

32
Viq
Reagovat

Lucie při vší úctě byla dobrá, ale na Annu se nechytala. Subjektivní plusy byly jen ty, že by Annu uměla hrubou silou přeřvat a její barva hlasu se víc podobá Adele (nebo aspoň ji umí napodobit). Výkon Anny byl – jak hezky česky říkáme – incredible. Zatímco Lucie předvedla dobrý až velmi dobrý výkon.

33
Lenka
Reagovat

31: To mi přijde taky pravděpodobnější, že prostě byli oba dva skvělí a že to Ivanka vyhrála fakt jenom o ty prsa….stejně je ale David korunovanej vůl, pokud se opravdu takhle naprosto zbytečně zbavil největšího favorita na celkové vítězství kterého mu všichni ostatní koučové záviděli kvůli holce která místy zpívá dost falešně, je dost nevýrazná a diváci ji stejně brzy ze soutěže vyhodí….

34
K.
Reagovat

32 – já bych jako možný viděla, že eMDý vybral song, ve kterém barvou hlasu nezněl dobře.

35
mila
Reagovat

34 – treba neco z vlastni tvorby, coz takhle Poupata..?:-)

36
XMAN
Reagovat

Historie se opakuje. Loni spousta lidí nenáviděla Haricha za to že vyřadil Oravce, letos bude spousta lidí nenávidět Bagovou za to že vyřadila Hnilicu. Pokud se to tedy opravdu stane….

37
Martin
Reagovat

Vy jste tady s tím Hnilicou už jako s Ševčíkem v Superstar. Hnicila je naprosto průměrnej hospodskej rocket kterých je tady stovky, není ničím zajímavý, pro mě je spíše odpudivý.

38
Jana
Reagovat

Pokud Hnilica opravdu vypadne v souboji s Bagovou tak žijeme vážně v Absurdistánu a bude to pro mě ta nejvěštší nespravedlnost jakou jsem kdy v českých a slovenských pěveckých show viděla a že už toho bylo fakt hodně….tohle bude opravdu totální paradox jestli k tomu vážně dojde. Michal David by pak měl odevzdat občanku, protože je asi nesvéprávný a neschopný dělat racionální rozhodnutí. Nezodpovídá za své chování a za své činy….potřeboval by papíry na hlavu. A Jardy mi bude vážně líto, toho bude větší škoda než Oravce s Piňákem a Ševčíkem dohromady…..

39
Jana
Reagovat

37:Tak jsi měl jít soutěžit ty, třeba by si byl lepší…i kdyby byl Jarda průměrný (což není) pořád mu Ivanna Bagová nesahá pěvecky ani po paty. Samozřejmě dá se argumentovat tím že mají každý úplně jiný hlas a tak se to nedá srovnávat, pak je ale Michal David neměl dávat k sobě….

40
Petr
Reagovat

Slyšel jsem už hodně průměrných hospodských rockerů a nikdo z nich by nevypálil tu pecku od Adele tak jako Hnilica. Já pořád doufám že to pravda není a že v souboji David vyřadí Ivanku, ale bohužel už tomu taky věřím číl dál tím míň…..ale naděje umírá poslední. Mimo jiné je zvláštní že jak tu někdo dával ty spoilery kdo s kým bude v souboji a byly tam i výsledky těch soubojů tak u Hnilici a Bagové se dosud žádný potvrzený a zaručený výsledek neobjevil….

41
mk
Reagovat

No, myslím, že včera večer jsme viděli pecku od Adele lepší jak od Hnilici :)

42
mk
Reagovat

Nebo teda slyšeli…

43
Petr
Reagovat

41,42:To si nemyslím. Holky to zazpívaly dobře ale na Jardu opravdu neměli. Myslím si že tu jeho verzi, která byla mimochodem i lepší než od samotné Adele už nikdy nikdo nepřekoná. Holky byly včera vynikající, ale Jarda Hnilica v této písni ještě nejméně o třídu lepší….

44
mila
Reagovat

41 – ja bych rekla, ze obe verze – Hnilicova i Lucky a Anicky byly zazpivane lepe nez original a neodvazuju se hodnotit, zda to lepe dal Hnilica ci holky. Kazdy to dal po svem a vsichni tri se v tom nasli, aniz by pritom popreli svuj projev a vubec neimitovali Adele.. tleskam vsem trem

45
Paul
Reagovat

Tak mne zpočátku nejvíce zaujali Anna a Hnilica. Anna svým nějakým zvláštním vnitřním napětím ve zpěvu a Jarda svou opravdovostí -přišel a skvěle zazpíval. Ti dva by se měli dostat daleko.Pokud je pravda, že Ivana vyřadí Jardu, tak tomu nějak nerozumím, Ivana je normální průměrný komerční typ.

46
Jana
Reagovat

Byly skvělé ale Hnilicovu verzi určitě nepřekonaly. Ta písnička už je s ním tak spjatá že ho v ní v podstatě ani překonat nejde. Samozřejmě je to věc vkusu, ale kdybych se měla vybrat mezi verzí Hnilici a verzí Lucky a Aničky, tak před oběma holkama respekt a klobouk dolů, ale i tak v té písni pro mě vítězí Hnilica.

47
mila
Reagovat

45 – pro ucely Davida se vic hodi Ivanna nez Jaromir. Fakt mne mrzi, ze nesel k Pepovi, ten by se ho rozhodne predcasne nezbavoval

48
mk
Reagovat

Zase z něj nedělejte poloboha na základě jednoho vystoupení ;)

49
mila
Reagovat

46 – mne Hnilica tou svou verzi dostal hned napoprve, u holek jsem si to musela pustit podruhe a potreti a dostalo mne to taky. Takze, jak rikam – obe verze jsou top

50
XMAN
Reagovat

45:Ano Ivanna je průměrný komerční typ a Michal David to je přímo král komerce…proto to asi dopadne tak jak to dopadne. Byla by prča kdyby nakonec k šoku všech postoupil Hnilica a vyletěla Ivanna…..zatím přece nic není zaručené. To by se tady asi bralo jako Hnilicovo zmrtvýchvstání a i já osobně bych za to byl velmi rád…kéž by.

51
XMAN
Reagovat

Pokud ale kolotočář Jardu fakt vyhodí, tak je pro mě jasný favorit Kutheil. Čert vem že na pódiu přehrává gesta a má obrovské sebevědomí, je to vynikající zpěvák a po těch všech uplakaných a vystrašených dětičkách hrajících to na city je skvělé konečně vidět na pódiu sebevědomého a ostříleného frajera, který má všechny v paži. Mě je právě Kutheil tím svým sebevědomím neskutečně sympatický a obdivuju ho za to. Jako jeden z mála totiž pochopil že kdo nemá v dnešní době ostré lokty, ten neprorazí….ve chvíli kdy skončí Hnilica, je pro mě Kutheil Number One.

52
T.M.
Reagovat

Já Kutheilovi fandím taky. Navíc Votchi jsou vynikající kapela a už kvůli ní ho budu podporovat. http://www.youtube.com/watch?v=BIJkdXsGmtQ tohle je vynikající věc a jejich koncert musí být úžasný zážitek. Mojí noční můrou je to že Michal David v souboji Hnilici a Ivanny vyřadí Hnilicu a potom a to už tu prozradím snad mi odpustíte ale musím se na to zeptat: Jak tu Nofux nebo někdo posílal dopředu výsledky těch soubojů, bylo tam prostě napsáno že Kutheil bude v rozstřelu, je to vážně pravda? A pokud ano s kým tam bude a jak to dopadne? Pokud někdo víte mohly bysme sem zase hodit odkaz ať se podívá kdo chce? Pokud David vyřadí Hnilicu a pak i Kutheila ještě před finálem tak už vážně nevím komu budu dál fandit…jak budou ty rozstřely o poslední místo v týmu probíhat? To prostě jen kouč vybere dva soutěžící z těch sedmi vítězů soubojů a ti budou zpívat spolu ještě nějaký jeden duet a nebo už se kouč jen na základně předchozího souboje rozhodne pro jednoho z nich a zpívat už znovu nebudou?

53
mila
Reagovat

52 – diky za odkaz, jo, to je jinej Kutheil, ne ten muzikalovy sasek, vyborna hudba, vyborne vystupovani… nechapu, proc timto zpusobem nevystupuje i v Hlasu

54
Jana
Reagovat

Cože Kutheil bude v rozstřelu?

55
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 29: Ohledně Esterky (btw. včera jsem si všimnul, že je z Partizánského, to je nějaké prokleté město, vloni Dorotka, letos Esterka – dvě holky, které mě v castingu hodně zaujaly, ale v další fázi bohužel selhaly) – mám pocit, že jí dost uškodil eMDý tím, že jí jako soupeřku vybral Alžbětu, která má diametrálně opačný hlas (ječák). Proto Ester víc tlačila na pilu a zněla nepřirozeně (hlavně že eMDý prohlašoval, že si ji nechá v klidné poloze jako křehkou jazzovou kočičku), aby se jí vyrovnala v té energii. Podle mě eMDý to rozdělení dvojic dost podělal, což se týká kromě této dvojice i toho duelu Hnilica – Ivanna. Já bych tyhle dvě dvojice + ještě Katku a Radku (které mě sice překvapily, ale ve finále bych je stejně až tak nepostrádal) totálně rozházel a dal bych k sobě Hnilicu a Alžbětu, kteří mají oba ječáky, potom Ivannu a Katku, které mají obě hlubší hlasy, a Ester a Radku, jejich hlasy jsou spíš jemné. Takhle by to imho sedělo mnohem líp než jak to eMDý rozdělil.

56
Jana
Reagovat

55:Škoda že v té porotě nesedíš ty místo toho diskofila :-(

57
Marco
Reagovat

Kdyby se sestavovala finálová Top 12 jako v superstar, kterých 6 zpěváků a kterých 6 zpěvaček z těch všech co tam jsou byste do ní poslaly? (z těch co ještě nebyli v televizi vyřazeni, bez ohledu na tým i národnost).

58
Langic
Reagovat

57-Dívky-Anna Veselovská,Eva Bitoová,Kateřina Petráňová,Kristýna Daňhelová,Markéta Poulíčková,Simona Hegerova
Chlapci-Brunno Oravec,Michal Kašpar,Juraj Zaujec,Marek Motalík,Jan Danda,Jaroslav hlinica

59
DJ Vlado
Reagovat

57:

Zpěvačky: Simona Hégerová, Anna Veselovská, Markéta Poulíčková, Dominika Šuľáková, Zuzana Mikulcová, Ivanna Bagová (kdybych mohl i z vyřazených, tak bych dal Esterku a Lucii místo posledních dvou)

Zpěváci: Juraj Zaujec, Michal Kašpar, David Weingärtner, Jaromír Hnilica, Petr Kutheil, Michal Chrenko

60
Nofux
Reagovat

Díky Merťasovi za zmínku v článku, haha :D

52 – Jsi vyzradil spoiler, no, to je jedno.
Odpovědi na tvoje otázky + další postřehy na které jsem si vzpomněl z natáčení tady: http://pastebin.com/yu8u6zBY
Prosím abyste tu pak potom nespoilerovali. Použijte třeba taky pastebin (je to jednoduchý a podívá se jen ten kdo chce)

61
Klaris
Reagovat

55 Souhlas s tím, že to eMDý s těmi dvojicemi podělal. Nechápu proč to dal takhle k sobě.
Já bych to rozházela úplně jinak.
Ester bych dala s Radkou na nějaký jemnější song, kde by se mohly ukázat obě dvě a Katku bych dala s Alžbětou, Ivannu bych dala s Lucií Molnárovou jako souboj dvou blondýnek.
A pak by klidně mohl být Hnilica s Koběrským s jasným vítězstvím Hnilici, Weingartner s Hrabalem, aspoň by to nebyl nesmyslný nefér generační souboj, Kutheila s Kašparem, což by mohlo být hodně zajímavý a je otázkou, kdo by z toho vyšel líp.

Jinak zdravím všechny známé z diskuzí o superstar, říkala jsem si, že se do diskuzí k Hlasu nebudu zapojovat, ale nedá mi to.

62
Adéla
Reagovat

štve mě, že hned v prním rozstřelu nechají vypadnout jednu z nejlepších zpěvaček :-((((( jakou to má logiku sakra

63
radek
Reagovat

Asi bude pravda, ze Hnilica vypadne, pisou o tom i tady na YT. http://www.youtube.com/watch?v=eRwNm50BFjc a nekde na 7-8 strane v komentarich. Udelal chybu, ze sel k Davidovi.

64
eva
Reagovat

63 – Rozhodnutí Hnilici jít k Davidovi jsem vůbec nepochopila a myslím, že i on teď už lituje. Škoda.

65
FC
Reagovat

Tak jestli David vyřadí jak Hnilicu tak i Kutheila tak už tam bohužel nemám komu fandit a ztrácí pro mě jakýkoliv význam celou soutěž dál sledovat. Mě bylo hned jasný, že MD zničí celou soutěž, neměli ho do té poroty vůbec dávat! Hnilica sice udělal chybu, že šel k Davidovi, ale rozhodně si za takovou chybu nezaslouží vypadnout, protože zpěvák je to skvělý. Asi si myslel že MD je rozumný člověk a profesionál, bože jak ten se přepočítal….teď za tu chybu krutě zaplatí. Ách jo a já si říkal že letos ta soutěž konečně bude mít nějakou úroveň a David to takhle celý pos*re!

66
Luciáš
Reagovat

Ten Michal David je fakt totální ču*ák!

67
DJ Vlado
Reagovat

Myslím, že je na čase, abychom si zrekapitulovali ty dvojice, které nás ještě čekají, tedy aspoň ty, které se už daly vypozorovat, u Vojtka a eMDýho je to už v tuto chvíli jasné:

Vojtek:
Daniel Mrózek vs. Marek Motalík
Michaela Husárová vs. Veronika Vrublová
Jan Danda vs. Martin Truhlář
Matej Koreň vs. Barbora Švidraňová
Barbora Blahová vs. Kristína Zakuciová

eMDý:
Jaromír Hnilica vs. Ivanna Bagová
Michal Kašpar vs. Lucia Molnárová
David Weingärtner vs. Jiří Koběrský
Brunno Oravec vs. Arpád Csete

Co se týče Rytmusova týmu, tak jsem neodolal a přečetl si Nofuxův spolier, proto vím, jaké to složení těch dvojic bude i kdo postoupí, ale nejsem taková svině, abych to tu prozrazoval. Jediná dvojice, která se dala vypozorovat i jinak (z fotek či ukázek), je:

Kristýna Daňhelová vs. Renáta Čonková

Zbylé tři dvojice napíšu tak, jak bych je tipoval, kdybych si Nofuxův spoiler nepřečetl:

Michal Chrenko vs. Petr Lexa
Nikoleta Spalasová vs. Tamara Kubová
Simona Fehérová vs. Lenka Libjaková

Největší záhadou je tým Dary. Tam ze zbývajících pěti dvojic známe jen tyto:

David Bisek vs. Norbert Petický
Katarína Demská vs. Nándor Polgáry

Zbylé tři dvojice si teda pokusím tipnout, vyšlo mi to následovně:

Simona Hégerová vs. Elin Špidlová
Zuzana Mikulcová vs. Lenka Jankovská
Eva Bittoová vs. Judita Hansman

Simona a Elin k sobě pasují jako dvě blondýny (i když různého věku), Eva a Judita jako dvě nejstarší, Zuzana a Lenka mi k sobě trochu zbyly.

68
zuza
Reagovat

Když už se tady řeší pár těch spoilerových výsledků, nevíte někdo, jak dopadne Daniel Mrozek? Nemusíte to psát sem, můžete to dát na pastebin, kde už něco je a pak sem hodit odkaz :-) Anička už mi postoupila, tak mě zajímá můj další favorit. Děkuju :-)

69
Jana
Reagovat

67:Tak nějak už mě to i přestává zajímat a začínám cítit obrovské zklamání už teď, protože je jasné že katastrofa kterou nám přichystal Michal David je už na obzoru a nezadržitelně se blíží. Z ukázek si myslím že Jarda má být odstřelen už tuto neděli a jakmile se to stane tak už zase půjde celá soutěž definitivně do háje…fakt nevím jestli má smysl na tohle koukat.

70
violet
Reagovat

63, 64, – naprostý souhlas. Možná rozhodnutí jít k Davidovi bylo u Hnilici i jiných více rozhodnutí mozku než srdce a teď se jim to trpce vrací. Příliš kalkuloval a šel k někomu, kdo si umí spočítat, kdo mu bude v budoucnu prospěšnější, na koho bude moci mít vliv a něco z něj vytříská. Přeci nebude David na Hnilicu plýtvat energií a „proslavovat ho“, když ten mu po soutěži udělá pá-pá a bude si koncertovat se svou kapelou. (Prostě David je manager)

71
Luciáš
Reagovat

70:David je hlavně pořádná p*ča.

72
radek
Reagovat

Jenze nechapu, kdo se na tu soutez bude pak divat, kdyz ti nejlepsi vypadnou a bude tma i cca polovina tech, co zpivat proste neumi. Nemam na mysli jen Hnilicu, ale i dalsi, co umi zpivat. Ti na tyhle pravidla souboju doplati. Souboje mely byt treba az nekde od semifinale nebo ctvrtfinale, ale ne ted, kdy se vymlati ti lepsi a plebs zustane a zase z toho bude soutez nezpivajicich exotu.

73
FC
Reagovat

No bez Hnilici a Kutheila už ta soutěž rozhodně smysl mít nebude. Měli by tam zůstat oba dva a když už je Michal David takovej s*áč že jednoho vyhodí, tak ten druhej tam prostě musí zůstat do finále určitě….pokud ne tak teda netuším kde to sme.

74
Daniel
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=w1RYkl9Bi5M Tahle je dobrá od Hnilici.

75
Tereza
Reagovat

Michal David hlavně především nikdy neměl do žádné podobné soutěže vkročit. Teď jestli se naše obavy skutečně naplní a Hnilica (a možná i Kutheil a další dobří zpěváci) budou vyřazeni, tak nás čeká ta samá a stejná fraška jako loni a už to nikdo a nic nezachrání. Ách jo…. :-(

76
mila
Reagovat

74 – no a poslechl sis slova te pisnicky? Jestli takhle vyrovnane prijme to, ze vypadne, tak je dobrej – teda pokud se naplni ty nejcernejsi scenare, co tu malujeme. Ale pak opravdu nic nechapu. Jeho prvni vystoupeni v Hlasu ma na Youtube pres 300 tisic shlednuti, i Anna je dost daleko za nim. A NOva snad neni tak blba, aby se zbavovala magnetu… se mi zda

77
radek
Reagovat

Tohle jsou proste pravidla na houno, protoze nekteri z tech dobrych, si v soutezi zazpivaji 2x a jedou domu.

78
mila
Reagovat

75 – ja si myslim, ze vic nez kouci, urcuje produkce, kdo postoupi a kdo ne. Osatne lonska Superstar s „uzasnym“ Adamcem, kteremu umetali peclive cesticku az do finale, to plne dosvedcila..a dodnes neni jasno, kolik hlasu vubec do SS v poslednich kolech finale prislo a jak tesne to bylo

79
Lenka
Reagovat

78:Ale já pořád nechápu záměr produkce co z toho bude mít, když si tam nechá nudnou a nezajímavou Bagovou, která stejně dříve či později vypadne a zbaví se Hnilici, který skutečně na youtube má nejsledovanější videa ze všech a který by mohl být opravdu magnet na hlasy televizních diváků a televize by tak na sms hlasech pro něj dost slušně vidělaly…..tohle opravdu nemá žádnou logiku ani kdyby to určovala ta produkce.

80
mila
Reagovat

79 – to jsme na tom stejne. Nebo je to zamer – vypustit famu, ze Hnilica skoncil a povzbudit zajem o sledovani Hlasu pristi nedeli. Uz se fakt nicemu nedivim

81
Lenka
Reagovat

Vy myslíte že je opravdu možné že David do finále nepustí ani Hnilicu ani Kutheila? Bylo tu tu v spoilerech a podle diskuse už to tu stejně spousta lidí ví nebo tuší takže snad můžu prozradit že Kutheil taky ještě nemá vyhráno a že do závěrečného rozstřelu o poslední místo ve finálové šestce poslal David z nějakého důvodu ze sedmi vítězů soubojů jeho, ale neví se s kým a výsledek tohoto rozstřelu je neznámý…kdo by mu tam ale potom zbyl? To vyřadí Hnilicu i Kutheila a nechá si tam na finále Katku nebo Alžbětu? No ty budou mít opravdu ´´velké šance´´ celou soutěž vyhrát. Měla jsem za to že Hnilica a Kutheil jsou dva nejsilnější koně v jeho týmu a reální adepti na celkového vítězi a on se jich teď možná obou dvou(!) zbaví? To mi přijde tak podivné že to snad ani není možné , smysl to nedává vůbec….no řeknu vám letos je to teda pořádnej thriller :-D

82
Daniel
Reagovat

Nakonec třeba vyletí Kutheil a Hnilica tam zůstane….i když kdo ví jak to vůbec dopadne. Někdo psal na youtube že Hnilica je soused jeho kamarádky a tak ví o jeho vypadnutí….no zamotává se to čím dál tím víc. Mě pořádně zklame vypadnutí jak Hnilici tak Kutheila, natož pak obou dvou…to tam fakt nikdo zajímavý už nezbyde.

83
Lily
Reagovat

Cože takže nejen Hnilica ale už i Kutheil má nejistý osud u Michala Davida? Takže další favorit bude poslán do kytek? No pěkně to teda vede kolotočář ten svůj tým jen co je pravda……

84
mila
Reagovat

mne mrzelo taky vypadnuti Lucky, ta mela postoupit stejne jako Anicka.. to je pro mne prvni velke nespravedlnost v tehle soutezi, ale je to mozna tim, ze to porad posuzuji podle pravidel Superstar a Factoru a Hlas ma jina – tvrdsi pravidla..

85
mk
Reagovat

Mimochodem, nevíte, proč porotci nosívají trička (Rytmus ve výběrech naslepo a včera jsem ho zahlédl i na Daře) s Al Pacinem? Umřel, nebo je to nová móda…?

Reagovat

mk (85) řekl bych, že to bude souviset s tím, že to je Al Pacino z filmu Kmotr. Tedy si Rytmus zvyšuje sebevědomí a cítí se jako Capo di tutti capi a Daře to nepochybně inspirovalo a tak si jej vzala taky :))

87
Ghost
Reagovat

Trosku prehanite s tim Hnilicou. Ta jeho ujecena verze se mi k pisnicce od Adele teda vubec nehodila. Jestli vypadl, tak byl proste asi horsi. A jestli se Vam narozdil ode me jeho verze Adele libila, tak stejne delat nejaky zavery na zaklade jednoho vykonu je trosku ujety…

88
Lukáš
Reagovat

Hnilica je náhodou nejlepší a měl by to vyhrát, protože on má Hlas Československa. Jestli ho David fakt vyhodil, tak mu snad Hnilica musel ojet manželku a to zřejmě hned několikrát, jinak si to fakt nedokážu vysvětlit kvůli čemu jinému by ho mohl vyřadit :-D

89
T.M.
Reagovat

87:Jsi dost najivní pokud si opravdu myslíš že jsou tyhle soutěže spravedlivé a že vždycky vypadne ten co je opravdu horší. Hnilica horší než Bagová prostě být nemohl, ona je křečovitá a zpívá falešně, on je skvělý a vyzpívaný zpěvák, který už chyby nedělá. A nehodnotím to na základě jednoho výkonu, sleduju jeho tvorbu a navštěvuju koncerty, takže jsem od něj slyšel mnohem víc než jen jeden výkon…..

90
Frido
Reagovat

Jaromír Hnilica má na youtube téměř samé pozitivní ohlasy a komentoval mu to tam dokonce někdo z Ameriky, kdo napsal že má Jarda unikátní hlas a že jeho verze je daleko lepší než ta od Adele. Jarda je prostě zpěvák světových rozměrů kterého by nám v Americe mohli závidět. On by uspěl i v americkém Hlasu a myslím že by se tam dostal hodně daleko, třeba by to i vyhrál. Takže všichni co tu žvatláte o tom, že je Jarda jen průměrný hospodský rocker jste všichni úplně totálně mimo. Jarda má smůlu že se nenarodil někde v zahraničí, kde umí ocenit kvalitu, ale v závistivém a pokryteckém Československu, kde vrchol hudebního odpadu Vladimír Štancl alias Michal David rozhoduje o budoucnosti takových hvězd, kterým on sám nebude nikdy sahat ani 1000000 světelných metrů pod paty. Je pravda že zahraniční Hlas má úplně jinou úroveň ale Jarda jako jeden z mála soutěžících u nás (možná jediný) by v něm mohl také zabodovat. U nás bude vyhozen proto aby průměrně zpívající blondýnka s častými falšemi ve zpěvu, křečovitým a roztřeseným projevem a velkou nejistotou mohla postoupit o dvě nebo tři kola dál a pak na základě diváckého hlasování stejně vypadla. Jarda mohl celý Hlas Československa vyhrát, to by byl aspoň vítěz panečku, od vítězství Langerové asi jediný za kterého bysme se nemusely stydět v zahraničí. Ale to by v porotě nesměl sedět Michal David…..

91
Martina
Reagovat

Já to s tou Bagovou taky nechápu, vždyť ona opravdu stejně za dvě nebo tři kola vypadne, nemá šanci se dostat nějak daleko, vůbec si nedokážu představit že by pro ni lidé hlasovali tak hromadně jako by jistě hlasovali pro Hnilicu, kdyby postoupil on. Kdyby David poslal dál Hnilicu, tak toho si tam lidi podrží až do úplného konce. Nechápu že David neviděl tu perspektivu. Jedině že by mu nešlo o to aby jeho kůň vyhrál celou soutěž a dostal se v ní nějak výrazně daleko ale jen o to aby s ním mohl manipulovat po soutěži…na to by Bagová byla ideální, Hnilica by ho poslal do řitě. Ať tak či tak, soutěž tím bude ochuzena o vynikajícího zpěváka a spoustu zajímavých a skvělých výkonů, které v ní mohl předvést, bez Hnilici to bude neuvěřitelná nuda a bude tam najednou pořádně prázdno. Pokud to je vážně pravda tak by si Michal David zasloužil za tohleto upálit na hranici…..pokud se naplní nejčernější scénáře a David pak v rozstřelu vyřadí i Kutheila, tak je z toho zase jen další obyčejná superstar pro nevyzpívané dětičky. Paráda :-(

92
dolores
Reagovat

6,8 – no podla mna by mal vlado najprv napisat svoj pohlad na vec a az potom citat komenty z diskusie. :)))

93
dolores
Reagovat

21, 28 ( mk ) suhlas.
dievcata spolu naozaj krasne ladili, ked spievali spolu, pricom lucia spievala vacsinou zakladnu melodiu a anna druhy hlas, co je tazsie, myslim raz sa vystriedali a lucia to tiez zvladla na vybornu. anicka ale predsa len bola v tomto druhom hlase ziarivejsia. ona vobec je skvela, az sa mi nechce verit, ze nieco take na slovensku mame. som zvedava, ci to potiahne takto aj dalej :) feeling good si napriklad doslova vychutnavala. hrala sa a maznala s pesnickou, pritom to bolo vzhladom na jej vek a nekusenost velmi vkusne. samozrejme chcelo by to este viac ukotvit a trenovat, ale potencial tam je velky.
tiez suhlasim s paulom z minulej diskusie, ze ma v sebe britsky humor, to si paul presne vystihol :)
mozno keby este bola viac atraktivnejsia, to by ju posunulo u divakov , ktory uprednostnuju vizual. ale mame tu vizazistov, mozno jej pomozu

94
dolores
Reagovat

29 -K. – nie si jedina, komu sa zdal libor falosny. myslim, ze nato nemusime mat sluch 3Mka, aby sme to poznali. aj ked nebolo to celu dobu, ale miestami to naozaj bolo ukrutne, ako si napisala

aj mna ten milos prekvapil, aj ked take tie hrdelne chraplaky ja nemusim, no zabodoval tym, ze je tenor :)) a dal tam emociu, no hlavne ma zaujal ten jeho pohodovy prejav, ktory tak bolestne chybal adamovi, (pricom adamov hlas je nadherny, ale este neobruseny diamant)
v kazdom pripade, milos ma v sebe prebudzajucu sa hviezdnost, to je jasne :)

95
Nofux
Reagovat

90, 91 – Vy si pořád neuvědomujete, že ten kdo bude vyřazovat bude nakonec vždycky kouč, takže jestli Ivanna postoupí tak si jí Michal může procpat klidně až do závěrečného finále :)

96
sali
Reagovat

Nuž… ako vás tu čítam, eMDýmu zateká, takže je na čase, aby si zadovážil ochranku, hejže?

Nenapadlo vám, že by to mohol byť celkom slušný ofajč s tým Hnilicom? Čo vy viete, čo dokáže produkčný rozdúchať. Zdá sa, že i vývoj tunajšej diskusie je príkladom, že sa mu to vskutku darí.

97
sali
Reagovat

95 – Vidím, že mávaš často nočnú.

98
Katy
Reagovat

já nevím, proč tu pořád toho Hnilicu řešíte..zavařil si to hlavně sám, že šel do týmu k Davidovi, tak se mu to ted vymstilo…je to sice škoda, ale nikdo tady nevíte, jaký podal výkon v souboji, třeba to bylo fakt hodně špatný,nesedla mu písnička, tak na základě toho výkonu ho MD třeba nemohl poslat ani dál..takže to řešte až po odvysílání…navíc nechápu jak tu někdo psal, že tu písničku od Adele podal lépe než samotná Adel…wtf?????

99
Karel
Reagovat

95:Procpat si ji tam klidně může, tam ale bude stejně bez sebemenší šance na výhru a vypadne mu z těch čtyřech hned jako první, takže fakt nechápu co to bude mít za smysl….pro mě je to naprosto šílená představa, že by se do Grandfinále z Davidova týmu dostala Ivana, když jsou v jeho týmu daleko zajímavější zpěváci, například taková esa jako právě ten Hnilica, Kutheil, Oravec nebo Weingartner. Jenže David je sám asi šílený, takže to bohužel asi možné je…..kdyby ale měl v hlavě mozek a uměl s ním uvažovat, tak se bude chovat strategicky a bude logicky posouvat dál toho, u koho ta šance na výhru je. Jemu je ale myšlení asi na míle vzdálené a nebo mu o výhru jeho týmu vůbec nejde, v tom případě ale nechápu proč to koučování vůbec vzal a proč do té soutěže vlastně lezl. Ivanka mu každý týden bude stát v poslední dvojici s nejmenším počtem hlasů a on ji stejně navzdory nezájmu diváků protlačí až do Grandfinále a bude nám ji vnucovat stejně jako ten svůj šílený kolotočářský nevkus kterým nás krmí už od osmdesátých let. Bože proč musí být všichni ti borci Hnilica, Kutheil, Weingartner a Brunno Oravec zrovna v jeho týmu? To je ale smůla…..má tam ty nejlepší zpěváky a všechny je vystřílí kvůli jedné ukvákané husičce.

100
Karel
Reagovat

98:Ono to ale opravdu podle většiny lidí (včetně mě) lepší než orginiál bylo. Na youtube to může sledovat celý svět a psali to tam i zahraniční uživatelé, že to Hnilica zpívá lépe než Adele…..a ono je to snad na první pohled jasné, ta verze od Adele je utahaná, rozlezlá a naprosto o ničem, ale Hnilica tomu dal úplně nový rozměr, spoustu drajvu a energie. Udělal to víc rockovější ale i lepší. Jak ho může vyřadit Ivanka opravdu nechápu…..kdyby ta holka byla aspoň něco extra ale ona to ani není nijak zvlášť dobrá zpěvačka….její yvstoupení ve výběru naslepo bylo podle mě docela nevyvážené a měla tam často falše, navíc její barva hlasu není vůbec příjemná….nevím nevím, kam tohleto spěje. Nedával bych vinu ani tak pravidlům soutěže, protože ty můžou naopak díky tomu že mají koučové větší moc nad rozhodnutím zachránit spoustu kvalitních zpěváků, kteří by jinak, kdyby to bylo jen čistě na divácích už dávno vypadli. Hlavní chybou je že ejdním z koučů je ten šílenec David a to se asi ještě teprve budou dít věci….

101
Stepan
Reagovat

93 – lepší vizuál u Anny no nevím. Mně přijde už atraktivní teď a možná bych řekl, že ze všech soutěžících i nejatraktivnější. A některé vizážisty ze superstar a hlasu bych na místě vyhodil, protože je někdy děs, co dělají se soutěžícími. Viz Dominika tuto neděli, Alžběta (Bětka) v superstar, Radce to taky víc slušelo na castingu než teď v neděli, Bářin outfit byl taky děsný, Jackiho zmalovali – no hrůza a vrchol nevkusu byla totálně hnusně namalovaná Alžběta, která vypadala, že má umělý obličej – ani jsem se na ten její zpěv nemohl soustředit. Asi jeden z mála, ale tu písničku jsem neznal, ale líbilo se mi víc jak to zazpívala Ester s takovou lehkostí (líbila se mi teď víc než na castingu)

102
mk
Reagovat

101: Mně se outfit Dominiky líbil, hlavně teda vlasy. Naopak se mi nelíbilo třeba vystrojení dvojice Imrich Tengeri a Juraj Zaujec…

103
Marco
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=xSNXA6OYWm4&feature=related osudové setkání aneb jak se Jaromír Hnilica upsal ďáblu……bože ale toho bude taková škoda, jestli je to vážně pravda :-(

104
Lucka
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/zakulisi/vitez-souboje-juraj-nesoutezim-pro-penize.html Ten Zaujec je náhodou docela sympaťák a má roztomilé dětičky :-D

105
Lucka
Reagovat

100:Právě to mi vadí taky, Ivanna je pěvecky hodně nedokonalá a nedokážu si představit, že by v nějaké písničce mohl její hlas znít lépe než hlas Hnilicův. Hnilica dokáže i píseň, která je úplně jiný styl než ten jeho podat po svém, nikoho nekopíruje a přesto to zní skvěle. Vždyť nejjasnějším důkazem je právě ta píseň od Adele jak ji zazpíval…proto z toho důvodu nevěřím, že by to Hnilica nezvládnul a i kdyby jim Michal David vybral nějakou popovou odrhovačku tak by v ní stejně Hnilicův hlas vyšel líp, prostě by to zpíval po svém a zvládnul by to stejně skvěle jako tu píseň od Adele, Bagová by ho nikdy přezpívat nemohla…o to víc mě to štve, kdyby ho vyřadila třeba Anička (vím že je v jiném týmu, ale dávám to jen jako příklad) a nebo třeba Lucia Molnárová, tak to možná nějakým způsobem pochopím, protože to jsou zpěvačky s opravdu příjemnými hlasy a mají zvládnutou techniku zpěvu ale zrovna Ivanna ta měla v tom zpěvu hodně nedostatků…..proto mi přijde jako totální sci-fi že by mohla přezpívat Hnilicu.

106
zuzana
Reagovat

ja som bola dost sklamaná…neviem im prist nejako na chut…zatial
skoda že ester to pokazila, ale pri jej hlase a style to bola pesnicka zabiják a Alžbeta sa mi nepáči ani ako speváčka a je mi aj dosť nesympatická
ani Markete som neprišla na chuť, nepáčia sa mi jej pozy pri spievani, gestikulácia a tak a hlas – priemer
Lucia bola strašne preafektovaná Anna bola prirodzená
najviac sa mi páčil Miloš, Dominika a potom anna juraj by mal byť menej sebavedomý
DJ Tomi popovič je zaujímavá osoba iste si na nom najdeš info ale má velmi zaujimavý príbeh z USA a najma je milovaný v japonsku, vystupoval tam z backstreet boys.

107
T.M.
Reagovat

Ano, když už tak kdyby aspoň Hnilicu porazila nějaká opravdu extra zpěvačka….a ne Bagová, která zpívala tak falešně až mi to rvalo uši a navíc má pro mě naprosto příšerný, hnusný a odporný hlas….nemůžu si pomoct, ale barva jejího hlasu se mi vůbec nelíbí a nesedí mi a ten její zpěv má fakt tolik nedostatků že neměla postoupit ani z výběru naslepo….a teď najednou porazí famózního zpěváka Hnilicu? Co se to sakra děje?

108
Lucka
Reagovat

107:Mě se barva jejího hlasu taky ani trochu nezamlouvá….přišlo mi to jako takové huhlání, prostě huhlala jak loni Adamec, ale ten měl aspoň místy rockový témbr když přitlačil na pilu, tohle bylo ještě daleko daleko horší….ani sem jí pomalu nerozuměla. Ono už obecně když si někdo vybere písničku od Beyoncé nebo co to vlastně zpívala, tak nemůže být můj favorit, protože takováhle hudba prostě není šálek mého čaje, když jsem založením rockerka. Naproti tomu Jarda Hnilica to je přesně můj člověk….porota byla unešená z hlasu Ivanny, ale ona žádná dobrá zpěvačka není….je to jen podprůměrná, komerční a absolutně nezajímavá zpěvačka, která by měla ještě několik let tvrdě makat na technice zpěvu a pak se teprve do nějaké soutěže přihlásit….navíc i její projev na pódiu je nevyrovnaný a křečovitý…nevěří si a pak se to ještě víc podepisuje na jejím zpěvu a zpívá ještě falešněji…jak mohl Michal David uděla takovouhle botu, doufám že toho bude jednou opravdu pořádně litovat. Třeba až Hnilica získá Českého Slavíka……

109
Lucka
Reagovat

A stejně se mi ale nechce věřit tomu že Hnilicu opravdu vyřadil, jsou to stejně pořád všechno jen spekulace…doufám že se už tuhle neděli konečně dozvíme jako to tedy s tím Hnilicem doopravdy je…..

110
T.M.
Reagovat

109: V televizních upoutávkách sem sice Hnilicu zahlédl, ale jistotu že bude jeho souboj už tuto neděli to nedává….minule taky ukazovali v ukázkách souboj Arpáda Cseteho s Brunnem Oravcem a nakonec na něj vůbec nedošlo…podle mě spíš ukazují různé prostřihy z různých dílů, které se teprve budou vysílat.. Takže nás Nova může napínat ještě hezky dlouho, i když já už si jsem stejně bohužel na 99,9 procent jistý, že je to s tím jeho vyřazením skutečně pravda.

111
Dave
Reagovat

Na FB psali že Hnilicova kapela Sillage postoupila do finále talentové soutěže Eemergenza, které se bude konat 14.dubna v brněnském klubu Favál…Sice to prý bylo o fous, ale nakonec jim porota dala divokou kartu. Pokud by Hnilica ještě soutěžil v Hlasu Československa, nevím proč a jakou by měl potřebu se účastnit ještě nějaké okresní hudební soutěže….zkrátka to vypadá že nám ho ten zmetek David fakt vylil…

112
Věra
Reagovat

Myslíte že je ještě pořád možné že Michal David Hnilicu nevyhodí?

113
eva
Reagovat

112 – já už tomu neveřím, že by nevypadnul :-( Na FB píše Bagová, že bude ráda, když ji lidé podpoří, tak postoupila.

114
Viky
Reagovat

113:Tak to letos bude zase o ničem no jako vždycky…co se dá dělat. Hnilica tomu mohl dodat tu správnou šťávu, ale neměl jít k Davidovi. Chtěl zkusit i muzikál a teď bude místo velkých koncertů, jaké mohl mít kdyby šel třeba k Vojtkovi dál pokračovat se svojí kapelou jako doposud….ale věřím že si ho aspoň někdo všimnul a že mu to přece jen ke zviditelnění pomůže, byť měl asi sám v plánu se v soutěži zviditelnit podstatně více. Soutěži jeho vyřazení ale šíleně ublíží a ochudí ji to. Je vidět že Hnilica se stal alfou i omegou celé téhle diskuse a že se tu řeší a probírá snad ještě více než loni Ševčík a to už je tedy opravdu co říct….Hnilica je pro lidi zajímavý. Michal David udělal obrovskou chybu. Jaromír Hnilica je vynikající zpěvák, který mohl z celé soutěže udělat show světových parametrů ale Michal David nám ho vzal! Proklínám a nenávidím Michala Davida za tohle rozhodnutí ať už ho k tomu přimělo cokoliv!

115
Petr
Reagovat

Rozhodnutí Michala Davida v tomhle případě je samozřejmě absolutně neomluvitelné a nepochopitelné ať už ho k tomu vedlo cokoliv, ale je potřeba se připravit na to že je to fakt pravda a smířit se s tím. Hnilicu to určitě taky zklamalo ale rozhodně to zase neprožívá tolik jako lidi na téhle diskusi….a nejlepší na tom je že to co se děje teď ještě nic není. Až se to opravdu potvrdí v televizi a budou to vědět úplně všichni, to bude teprve nenávistných komentářů na adresu Michala Davida na youtube, na oficiálních stránkách Hlasu a na spoustě dalších fórech a diskusích….možná to bude rozebírat i nějaký ten bulvár. Prostě se nebude řešit nic jiného a o to možná Nově šlo o pořádnou mediální kauzu, tak ji tedy budou mít. Akorát nechápu proč zrovna tímhle způsobem a proč tím riskují že vyřazením hlavního favorita celé soutěže přijdou možná o naprostou většinu diváků a z Hlasu se stane na koláčích sledovanosti totální mizérie…Ivanny je mi líto dopředu, ta holka je v tom úplně nevinně. Může za to Michal David ale teď za to spousta lidí bude obviňovat i ji a i ona se stane terčem spousty nenávistných útoků…..nevím jestli ji to co bude muset snášet bude stát za další postup v soutěži a jestli bude vůbec schopna ty útoky a mediální tlak unést…obávám se že ne. Ta holka tak silná osobnost není a když ji bude každý vinit z vyřazení Hnilici…nevím, nevím, aby se nám nezhroutila, fakt je mi jí líto, protože ta k těm urážkám a nadávkám přijde jako slepá k houslím. Jestli někoho z tohohle vinit tak opravdu jedině Michala Davida, za tohle nikdo jiný nemůže. Ani Hnilica, který nemohl tušit, že ho David vyhodí když k němu půjde (vždyť by to v tu chvíli nenapadlo ani nikoho z nás), ani Ivanna, která to celé nemohla absolutně nijak ovlivnit a nemá na tom sama vůbec žádný podíl. Kdyby to bylo na Ivance a mohla o tom rozhodnout ona, Hnilici by v soutěži určitě nechala, proto jí to zazlívat nemůžeme.

116
Petr
Reagovat

Chci tím říct že je potřeba brát tyhle soutěže s rezervou a tolik je neprožívat. Můj favorit taky nikdy nevyhrál….loni jsem fandil Piňákovi a ten vypadl taky hodně brzo, i když aspoň se narozdíl od Hnilici dostal do finále. Letos když by měl Hnilica opravdu reálnou šanci to u lidí vyhrát, tak ho pro jistotu vyhodí Michal David ještě předtím než vůbec diváci přijdou ke slovu aby se to náhodou vážně nestalo…je to prostě osud, to už nejsou náhody ale je to skutečně osud, se kterým nikdo nic neudělá a nikdo ho nemůže ovlivnit. Já tu soutěž beru s velkou rezervou a nic od ní nečekám a pokud se někdo z mých favoritů přece jen dostane o trošku dál, tak budu mile potěšen a pokud ne tak nad tím mávnu rukou a život jde dál. Samozřejmě že to zamrzí ale nemá cenu se trápit kvůli věcem, které nemůžeme nijak ovlivnit. Hnilica má na youtube a na stránkách obrovskou sledovanost a samé kladné komentáře…většina z těch lidí které tam zaujal nejsou tak dobře informovaní jako my a ještě o tom že ho David vyřadí neví a nebudou o tom vědět dokud to nebude odvysíláno v televizi….jak říkám až se to stane, to teprve začne skutečné peklo….Přeji všem hlavně nadhled a Ivanně Bagové hlavně pevné nervy, ať to celé ustojí! Koukám že to holka nebude mít opravdu jednoduché a že jí tímto rozhodnutím Michal David spíš uškodí a ublíží než že jí pomůže…..dostane ji do pozice do které se ona sama jistě nikdy dostat nechtěla.

117
sali
Reagovat

(Trebárs aj anketa)

Vŕta mi hlavou: kto v dueli Lucie – Anna zavŕšil konečný dlhý tón tým hnevlivým chraplákom? Lucka alebo Anka?

Ja to mám fakt 50:50, jediné, čím sa viem riadiť, že pochádzal od tej, ktorá držala vyšší tón. Lucka by to dokázala svojou silou, Anka zase výnimočnou schopnosťou akokoľvek zmodulovať hlas.

Ja tipujem Anku.

118
kosatka
Reagovat

117:Hnilica

119
yeey
Reagovat

117 Lucka…. nevim jesi ze sebe Anna zas dokaze vyloudit nakej chraplak apod rockovejsi zalezitosti…

120
yeey
Reagovat

116 souhlasim skoro do puntiku… lito mi bude hlavne Ivanny, ale narozdil od vetsiny i vic fandim ji… me Hnilicuv hlas nesedi… ale ty zurivy vylevy a obzvlast ty na Ivannu teda nechci videt :-(

121
mk
Reagovat

můj tip: Anna :)

122
mk
Reagovat

Ta holka nás ještě překvapí, tipl bych si ;)

123
kosatka
Reagovat

Doufám, že na sebe Hnilica upozornil aspoň natolik, aby už nemusel dál pracovat jako dělník. Chtěl se té profese zbavit a živit se už jenom zpěvem, tak snad mu to co se kolem něj strhlo po odvysílání písně od Adele bude stačit k tomu aby se už nemusel živit rukama. Přál bych mu to. Je jasné že kdyby se v soutěži dostal dál, tak by pro ně bylo seknout s prací dělníka podstatně jednoduší. Ale snad se mu to povede i tak. Hlavně ale televizní diváci mají rádi u soutěžících příběhy a příběh otce od rodiny, dělníka, který přišel do soutěže kde zpíval tak skvěle že by se o tom spoustě profesionálů mohlo jen zdát by mohl být dokonalým magnetem na celkové vítězství v soutěži. Proč by ne..lidi na tyhle lidové typy letí, fungovalo to už u Horvátha, u Zonygy….ale stalo se to co se stát nemělo a pokud je to s tím vyřazením skutečně pravda tak tímhle Michal David opravdu jeden velký příběh který se ještě mohl dál vyvíjet opravdu velmi nešťastně až tragicky zaříznul. Kdo bude posílat hlasy snaživé studentce Ivannce opravdu nevím, navíc jí to lidi budou chtít spočítat za Hnilicu. To co se tady kolem Hnilici strhlo za humbuk je až neuvěřitelné. Mám takový pocit, že jeho případné vyřazení vyvolá nejméně druhou Sametovou Revoluci a že by se Michal David měl opravdu začít vážně obávat o svůj osud :-D Pokud by se stal náhodou zázrak a s tím vyřazením Hnilici to náhodou pravda nebyla tak tipuju že má po téhle šarádě Hnilica celou soutěž jasně na míle dopředu vyhranou i kdyby ze sebe následujících 5 kol nevydal ani tón, protože lidi by si ho ještě víc vážili a opěvovali by ho jako pěveckého boha. To by byla od MD dokonalá strategie. Třeba bude nakonec nějaké překvápko a ze souboje Hnilica-Ivanna nevypadne ani jeden, pokud vůbec něco takového můžou pravidla umožňovat. Tak chytrý ale Michal David asi není. A popravdě už tomu že se stane nějaký zázrak a on Hnilicu nevyhodí taky moc nevěřím.

124
Macík
Reagovat

…mně se taky líbí spíš Hnilica, ale Bagová má hold příběh, jak se maminka vzdala všeho, aby holka mohla zpívat :-) opět škoda, že budou spolu v duelu, zrovna jako Anna s Luckou…sice je to *o hlasu*, ale stejně v duelech nakonec rozhodne vzhled, věk a příběh :-)

125
Nico
Reagovat

Tak jsem si pustil duet Lucie a Anny abych zjistil co na tom všichni tak opěvují a musím říct docela zklamání. Anna se snaží svým hlasem napodobovat americké zpěvačky, ale ona sama žádná extra velká zpěvačka není, v jejím hlase je spousta nedokonalostí, rozladěností, místy je i docela falešná, měla by ještě pořádně zamakat na intonaci a na technice zpěvu. Někdo takový by určitě vyhrát neměl a rozhodně by se neměl stát Hlasem Československa. Lucie má hlas silný, ale zase naprosto tuctový, v čem je jiná než třeba taková Šenková nebo Kolečkářová? Když to srovnám s Hnilicem, tak je to nesrovnatelné, Hnilica v této písni minimálně o 2 až 3 celé třídy lepší než obě holky dohromady. Omlouvám se za svůj názor, ale je to prostě tak…

126
kosatka
Reagovat

124:Já myslím že Hnilicův příběh je daleko zajímavější a taky by daleko víc upoutal diváky….

127
Macík
Reagovat

126) to si myslíme my :-) jinak to asi vidí produkce nebo sám kouč…nevím, jestli všichni dostatečně pochopili, že ta *odvrácená křesla* :-DD…měla navodit jaxi pouhý *dojem*, že jde o *hlas* , přitom vypadávají ti *ošklivější*, *starší*…

128
Šárka
Reagovat

Teď psal na facebooku Martin Hrabal, že duel s Kutheilem mu určila samotná produkce protože se jim asi nehodil do krámu a potřebovali se ho zbavit, na začátku prý neslyšel hudbu a pak už se nechytl. A Hnilica asi opravdu vypadnul, píše to už hodně lidí….takže je myslím jasné kdo letos zase tahá za provázky, určuje kdo s kým půjde do duelu a také kdo vyletí a kdo v soutěži zůstane….a koučové to rozhodně nejsou.

129
sali
Reagovat

128 – Neverím, že štvorica kaučukov nemá žiadne slovo. Prečo by riskovali príliš tvrdohlavého Rytmusa?

130
Nofux
Reagovat

97, sali – nj, jsem noční tvor :)

123 – Málokdy se stává, že soutěž vyhraje hlavní favorit. Co si tak vzpomínám, tak české/československé verze Superstar vyhrál velký favorit jen jednou – Chodúr. Ostatní vítězové nebyli úplní favorité od úplných začátků.

125 – Že jsi nevypíchnul hlasové nedostatky a falešnosti ve Hnilicově zpěvu :))

128 – Tak to bylo, je a bude vždycky :)

131
Nofux
Reagovat

128 – Nějaké slovo mají, ale produkce do toho zasahuje z velké časti taky. Divim se, že to ještě někoho překvapuje.

132
sali
Reagovat

130 – Ešte Cmorík bol suverénne nad bežný level.
130 – Chápem, že produkcia má slovo, ale nie diktát. Rytmus by tam nenapochodoval ani náhodou.

133
Nofux
Reagovat

Rozhovor s Jurajem http://www.leviceonline.sk/spolocnost/rozhovory/v-sutazi-hlas-cesko-slovenska-bude-juraj-zaujec-bojovat-v-rytmusovom-time


Čakal si, že si Ťa vyberie niektorý z porotcov? Ak áno, tak ktorý, resp. ktorého si preferoval, alebo do ktorého tímu si chcel ísť?
Úprimne povedané, veľmi som sa nad tým nezamýšľal a aj na neustále otázky typu „čo myslíš, koľkí koučovia sa ti otočia…a koho by si si vybral?“, som odpovedal z recesie veci, ktoré sa mi vtedy zdali vtipné…

Prekvapilo Ťa, že iba Dara o Tvoj hlas neprejavila záujem?
Vôbec. Skôr ma prekvapilo, koľko ľudí považuje za drzosť, keď sa spýtaš v reality show svojej obľúbenej speváčky, prečo sa neotočila pri tvojom vystúpení, keďže ťa zaujíma jej názor a prešiel si kvôli nemu polovicu Česko Slovenska.

134
Lenka
Reagovat

133: Velmi mě zajímá, jak daleko se letos Juraj dostane. Hnilica je sice lepší, ale Juraj je taky super a když už nemůže Hnilica tak snad aspoň Juraj by se mohl v soutěži dostat trošku dál :-)

135
mk
Reagovat

125 a 130 – Nezapominejme na ten snad sekundový reverb u Hnilici, který udělal třetinu jeho vystoupení ;)

136
Stepan
Reagovat

Ještě jsem chtěl napsat, že se mi tam ti „poradci“ moc nelíbí, připadá mi to totiž, že otupují tu pohodovou a trochu vyhrocenou atmosféru mezi kouči. Přece jen atmosféra ve 4 lidech je lepší než v 8. A jediný kdo tam zatím něco zajímavého k těm zpěvákům řekl je ten od Rytmuse.

137
Matěj
Reagovat

Kdo je tam podle vás z mužů nejlepší zpěvák? (kromě Hnilici, ten už tady byl rozebírán až až).

138
mila
Reagovat

no jak to tady procitam, tak pokud si to tady cte nekdo z Novy, tak je jasne, ze souboj Hnilici uvidime az v posledni nedeli souboju, jak jinak by udrzeli sledovanost?

139
mila
Reagovat

ale je fakt, ze to, co se rozpoutalo v souvislosti s pripadnym vyloucenim Hnilici je nesrovnatelne bourlivejsi nez vyrazeni Petra Sevcika…

140
T.M.
Reagovat

I kdybysme viděly souboj Hnilici až v poslední neděli soubojů, tak co to Nově pomůže když si udrží sledovanost na dva týdny a pak až to odvysílají tak stejně spoustu diváků ztratí…..v zájmu Novy pokud jim jde o sledovanost by pak bylo nejlepší, nejrozumnější a asi i jediné možné řešení, kdyby Hnilicu vrátili zpátky do soutěže, pokud ho tedy skutečně vyřadili. Jinou možnost jak si zachránit sledovanost nevidím. Ve chvíli kdy bude Hnilica vyřazen to posílá celou soutěž do kytek a zůstanou jen ti co mu nefandili ale myslím že opravdu podstatnou část diváků jeho vyřazení znechutí natolik že skutečně odpadnou a přestanou se dívat….nevím jak toto chce Nova vyřešit. Na koláčích sledovanosti to jistě pořádně pocítí. Záměry produkce někdy skutečně nechápu, tímhle jdou akorát tak jasně sami proti sobě, vyhodit divácky nejatraktivnějšího člověka s největším počtem shlédnutých videí na youtube a největšími ohlasy v anketách a všech různých diskusích všude možně na internetu….

141
Nofux
Reagovat

140 – Padne sledovanost? Nikdo se nebude dívat? To už tu bylo v minulosti tolikrát a stejně byla vždycky sledovanost stejná :)) Většina lidí nemá jenom jednoho favorita a jenom na Hnilicovi celá tahle soutěž nestojí ;)

142
Viq
Reagovat

Vy tady kolem toho Hnilicy vytváříte úplný kult osobnosti severokorejského typu, proboha. Přitom je to tuctový ječák a mečák.
Je to typ vhodný do nějakého muzikálu. Takových už tady je docela dost.
Ale chápu, že se někomu líbí. Rozhodují tu subjektivní kritéria…

143
XMAN
Reagovat

139:Ono to možná bude i tím, že o vyřazení Petra Ševčíka rozhodnuli samotní diváci ale Hnilicu nám naservírovala Nova jako obrovského favorita a pomalu největší talent a objev tohoto roku, skvěle nás na něj všechny navnadili a nalákali a teď nám řeknou nechte si na něj zajít chuť a vyřadí ho sám Michal David bez ohledu na to aby to diváci, které Hnilica zaujal mohli jakkoliv sami za sebe nějak ovlivnit.

144
Nofux
Reagovat

143 – V první ČSS ho porota vyřadila ještě před živými přenosy a taky nám ho servírovali jako velkého favorita :)

145
yeey
Reagovat

132 – hahaha zrovna Rytmus jim tam klidne sehraje divadlo, kdyz mu prihodi nakou tu stotisicovecku :D

146
XMAN
Reagovat

141:Kvůli vyřazení Hnilici celá soutěž určitě neskončí a spousta lidí se bude dívat dál i když bude jejich favorit Hnilica vyřazen, vždyť když se někomu stane v životě něco špatného tak většinou taky hned nespáchá sebevraždu ale snaží se ten život žít nějak dál :-D Já si nemyslím že by tím byla sledovanost přímo nějak výrazně ohrožena, ale určitě o něco klesnout může a rozhodně to co vím jistě je to že to Hnilicovo vyřazení celé soutěži neprospěje a bude to na ni opět vrhat špatný stín neserióznosti tak jako tomu bylo loni, vždyť se stačí podívat co se děje už teď a to ještě ani oficiálně vyřazen nebyl. Zkrátko se to s celou show bude tahle kauza táhnout až do konce a bude to soutěži dávat hodně trpkou příchuť, kterou to vůbec mít nemuselo. Ale za to si už Nova může sama a nesmí se pak divit že mají ty jejich show takovou pověst a nikdo je nebere vážně….

147
XMAN
Reagovat

144:Opravdu? No to sice vím že byl v roce 2005 v superstar a že se nedostal ani do semifinále, ale že by nám ho už tenkrát ukázali jako velkého favorita tak jako nyní? To si tedy vůbec nepamatuju, dokonce si ani nepamatuju že by se vůbec objevil v televizi…..

148
XMAN
Reagovat

Aha, ty máš teď na mysli Ševčíka, ne Hnilicu. Tak dobrý no :-D No tohle je hodně podobná kauza jako s ševčíkem v první československé Superstar, akorát že Ševčík je mladej a navíc dost nevyrovnanej kluk, Hnilica je vyzrálá osobnost která by nějakej přehmat kvůli kterému by měla bt vyřazena určitě neudělala…

149
yeey
Reagovat

137 pro me je z chlapu nej asi Daniel Mrozek… Este ten Juraj, ale v Superstar mi prisel jako takovej sympatak, pamatuju si jeste, jak tam byla s nim z castingu reportaz, jak o nej pecuje manzelka :D ted mi pride takovej zadumanej a sebevedomej az nafoukanej, a i Tomi Popovic mu rekl ze mu tam chybi skromnost nebo neco v tom smyslu… Jinak Kutheila nejak nemuzu ani citit a nak zapominam kdo tam je dal-nekdo kdo by stal fakt za rec, jestlize je teda Hnilica venku…. no asi nikdo- takze favoritem z muzu je pro me prekvapive Daniel, kterej se mi stejnak libil vic nez Hnilica a myslim, ze dojde hooodne daleko..

150
T.M.
Reagovat

Tak teď Hnilicovi Nova smazala video ve kterém zpívá písničku od Adele z oficiálních stránek jeho kapely a napsali k tomu že společnost CET 21 si nárokuje autorská práva a hodili tam jen odkaz na stránky Hlasu….teda co ti si k němu ještě nedovolí, asi bych si to na jeho místě nenechal jen tak líbit a minimálně bych tu soutěž pořádně pomluvil, i když to asi není jeho styl, protože je to férovej chlap :-)

151
T.M.
Reagovat

149: Mrózek asi daleko dojde ale já mu teda nefandím, zatím mě vůbec ničím nezaujal a navíc mi bohužel přijde hrozně přeslazenej a takový typy fakt nemusím :( Pro mě je v Pepově týmu jasným favoritem Jakub Pohle alias Jackie a myslím že Pepa by ho vzhledem ke svému rockovému založení mohl také při rozhodnutích před Mrózkem preferovat….Kutheila naopak můžu hodně a přál bych mu i vítězství, tak koukám že se asi neshodneme v ničem :-) Od Davida z týmu mě ještě zaujal Brunno Oravec a pak je tam David Weingartner a u Rytmuse ten Juraj Zaujec…tak snad ještě těmhle budu fandit pokud Hnilica fakt vyletí…..

152
Viq
Reagovat

150 – Možná jim prostě z nějakého důvodu nesedl do krámu. Je to jejich show. Já na něm sice nic výjimečného nevidím, ale taky by mě mrzelo, kdyby vypadl můj favorit. Nakonec videa mažou i na youtube, takže tady jde spíš o jejich přístup k „autorským právům“, než o nějakého Hnilicu.

153
yeey
Reagovat

jinak jeste mimochodem koukam ze krome hvezdnyho souboje Anna-Lucie, je v ankete nad 10% i Markéta vs. Bára… sem rad, ze nejsem jedinej tady, koho to dostalo….:-) dneska sem se do toho jeste zaposlouchal a musim rict, ze i tyhle dve holky me uplne nadchly a to spolu s kapelou, ktera z toho udelala celkem kulervouci narez na to, ze sme v talentovy soutezi:-)) Je mi lito i Báry, ktera mi byla 1000x sympatictejsi nez ve vyberu naslepo a bylo videt, ze je sama prekvapena, jak ji tahle pisnicka sedla, i kdyz Marketa rulezuje… Btw sem vubec nevedel ze Christina Aguilera ma i takovyhle spis rockovy pisnicky (pravda, v originale je to mensi nasup, nez v to dala kapela v Hlase)….

154
Scalex
Reagovat

Fanynky (ale i fanoušky) Petra Kutheila by mohlo zajímat, že letos v červenci se koná 16. ročník letních rockových kurzů, kde právě Petr bude jako lektor zpěvu. Takže jestli se někdo věnujete zpěvu a chcete mít Petra jako učitele, tak máte šanci. Mimochodem na prvních ročnících těchto kurzů učil třeba Eduard Klezla.

Kurzy jsou samozřejmě i pro jiné muzikantské profese. Ale pozor, je tam i letní umělecká dílna pro sochaře, malíře, tanečníky, šperkaře a další… takže dámy, klidně tam můžete jít umotávat korálky nebo dělat tanyny a v jídelně pak u stolu sedět s Petrem (nebo večer u baru nebo v noci na pokoji, když si ho teda svedete 8^) ).

Bližší info tady: http://kurzy.muzikus.cz/index.php

Z vlastní zkušenosti můžu tyto kurzy doporučit, byl jsem na nich několikrát a je to skvělá dovolená se spoustou zajímavých lidí (jak lektorů, tak ostatních účastníků). Muzicíruje se prakticky všude a pořád a večer zase dostávají zabrat játra. 8^)

155
yeey
Reagovat

151 T.M. ja doufam ze Mrózka udrzi Vojtek v rocku… podle jeho profilu na hlas.tv ma hudebni vkus dobrej…. taky normalne nefandim preslazenejm hosanum, ale na Daniela sem celkem zvedavej, normalne preferuju chraplaky a pily, ale to uz me vic zaujal ten Danieluv nakraplej hlas, nez Kutheil, kterej to fakt hodne tlaci (podle myho nazoru uplne stejne jak spousta jinejch zpevaku), coz bych mu odpustil, kdyby me na vysost neiritovala jeho podiova prezentace, coz mu ostatne dali sezrat vsichni koucove… Ale myslim, ze velky favority si teprv udelam, ono ani po 2 vystoupenich clovek nema o tech soutezicich uplne predstavu…

156
irena
Reagovat

Tak v mém případě celá soutěž na Hnilicovi nestojí ani náhodou a upřímně řečeno, pokud ho MD vyhodí tak já se určitě dívat nepřestanu. Tyhle myšlenky jsem měla jednou, při prvním vyřazení Petra Ševčíka, to mě ta naštvanost držela dlouho, ale pak se objevil Šmajda…A pokud MD Hnilicu opravdu vyhodil, i při vší své nelásce k tomuto kouči musím přiznat že většinou ví co dělá. Takže já se zcela v klidu nechám překvapit.

157
yeey
Reagovat

154 dik za tip :-) no hlavne kdyz tam nebude ucit podiovou prezentaci…:D

158
Nofux
Reagovat

149 – Pro mě je z kluků největší favorit asi taky Daniel Mrózek :) mohl by to dotáhnout daleko, má celkem i dost fanynek.
V souboji se mi líbil i Miloš Novotný, ale u toho si ještě nejsem moc jistej, uvidíme jak se vybarví dál :)

159
yeey
Reagovat

156 ja si ted Hnilicu poustel znovu dvakrat a dokonce sem zjistil, ze se mi jeho zpev vlastne ani nelibi, zvlast jak vsude hazi ty falzety… Ivannu muzu poslouchat furt pryc :D … boze mam stejnej vkus jak MD :-! :D

160
yeey
Reagovat

158 souhlas i s tim Milosem, docela sem se bal, aby nepustili toho Adama, protoze jeho hlas mi nak nesedel, takova hlasna trouba :D:D no a na Daniela sem zvedavej v souboji s Motalikem, i kdyz mam dojem, ze tak trochu vim, jak to dopadne :D no skoda bude obou, ale Daniela vetsi…

161
T.M.
Reagovat

Nevím no já to moc nemusím takové ty typy dívčích idolů jako jsou Mrózek nebo ten Miloš….Pavlovčin mi byl sympatičtější než tihle dva, zajímavé….mám radši pořádné vyzrálé chlapy a zpěváky jako jsou Hnilica, Kutheil, Zaujec, Brunno Oravec, Weingartner…..to jsou moji favoriti. Z těch maldších asi fakt jenom ten rocker Jackie, to je velkej sympaťák :-)

162
Nofux
Reagovat

161 – Taky většinou fandim už vyzrálejším ale Oravec – Kutheil – Weingartner to u mě prostě prohrávaj s těma mladšíma :)
Jurajovi taky fandim, ale v souboji mě moc neohromil a jeho první vystoupení taky nic extra, v Superstar se mi líbil mnohem víc.

163
yeey
Reagovat

161 ja taky tyhle typy nemusim, ale kvuli vzhledu nikoho neodepisuju… i kdyz spis fandim holkam vetsinou, tak klidne budu fandit Mrozkovi spolu se stadem pubertacek, jestli se mi bude libit :D

164
yeey
Reagovat

doplnek…. jestli se mi bude libit jeho zpev :D:D

165
XMAN
Reagovat

Stejně jsem nejvíc zvědavej na to jak MD to Hnilicovo vyřazení okecá a kolik lidí mu to sežere….

166
Milan
Reagovat

Hnilica nesmí vypadnout!

167
Skřítek
Reagovat

Pokud Hnilica vypadne, tak soutěž přijde asi o nejlepšího zpěváka. Ale .. na tom přece ta soutěž nestojí, lidé většinou chtějí příběhy a ideální je výrazný vývoj osobnosti během soutěže (fenomén Aneta), což Hnilica nenabízí. Takže suma sumárum, tahle soutěž pro něj vhodná moc není. A hlavně – za vypadnutí si může jen a jen sám díky své „geniální“ volbě kouče.

168
T.M.
Reagovat

167:Ale jak mohl vědět že ho Michal David vyhodí, copak je jasnovidec? Copak by to napadlo někoho na téhle diskusi než ta zpráva proklouzla ven?

169
Kamelot
Reagovat

Můj favorit je Petr Kutheil. Je to ten největší frajer a nejlepší zpěvák pod sluncem. Doufám že celou tu soutěž vyhraje a pak pošle Michala Davida do prdele i za Jardu Hnilicu.

170
Mrhis
Reagovat

Tak mě tedy mrzí vyřazení Hnilici opravdu hodně, jelikož je navíc ze stejného okresu jako já, tak jsem mohl mít v soutěži zástupce regionu. Ono to opravdu po tom výběru naslepo vypadalo že to snad celé vyhraje a teď tohle….nedávno jsem byl na jeho koncertě a musím říct, nezklamal, fakt sympaťák a ten hlas je úžasný. Michal David si za tohle ještě bude sypat popel na hlavu. Jinak teď asi taky budu fandit Petru Kutheilovi, pódiová prezentace mi je ukradená, protože opravdu umí zpívat a je tam z nich asi největší profík. Doufám, že aspoň ten se dostane hodně daleko, jinak už fakt nevím.

171
Skřítek
Reagovat

168: jasnovidec určitě není (stejně jako diváci), ale to, že k jeho muzice komediant MD nesedí vědět mohl. A ta možnost, že se do jeho „stáje“ hodí nejmíň asi napadla více lidí… (minimálně tady na Panáčkovi). MD potřebuje mladé tvárné kusy (jen doufám, že nedokáže objevit nového Pepíčka Melena), popřípadě hezkou dívčí tvářičku na podium.

172
Jarda
Reagovat

Na moji připomínku k jeho článku mi Scalex nepřímo potvrdil, že o tom kdo s kým bude v duelech rozhoduje Nova, nikoliv koučové, takže nadáváte jak Davidovi tak i Ivanně dost nezaslouženě. Ať si o Davidovi myslíte co chcete, rozhodně není takový idiot aby vyházel ze svého týmu nejlepší zpěváky. A ještě k Ivanně: je zajímavé, že při jejím zpěvu se otočili všichni koučové, vstali i všichni diváci a tleskali ještě během jejího zpěvu. Ani oni, ani já jsme žádné falše neslyšeli, naopak Ivanna zpívá čistě. Ona nemůže za to, že je Nova tak pitomá televize. Já ji považuji za jednu z nejlepších v soutěži. Co se barvy hlasu týká tak to je jiná kapitola, tam se samozřejmě nemusí líbit všem. A ještě poslední názor k Anně: už jednou jsme zažili v podobné soutěži málem vzývání Madony (také začínala na An…) a bylo mi to brzy z duše protivné. A teď je to tady znovu – sakra co na ní vidíte tak závratného a neodolatelného? Je to už zase psychóza davu, podobná tomu, co se odehrává ve velkém v případě Adéle…

173
Mrhis
Reagovat

172:Tak na Anně taky nic závratného nevidím a taky mi připadá že ji tady už každý chválí snad z povinnosti…prostě fakt davová psychóza, ze srdce doufám že Anna to nevyhraje.

174
Viq
Reagovat

Já tady vidím spíše davovou psychózu a vytváření kultu osobnosti (a vzdušných zámků) kolem Hnilici či varietního umělce Kurtheila, o nichž je tady 160 příspěvků ze 170. Příspěvky o Anně by se tu daly spočítat na prstech jedné ruky a spíše se bojím, že k mé nelibosti její šance na výhru jsou nevalné a její podpora je chabá ve světle toho, že je opravdu „o level vyššie od ostatných“. Vyhraje to zase nějaký vesnický rocker nebo muzikálový varietní umělec.

175
Jakka
Reagovat

Jak víte, že vyřadí Hnilicu?

176
Nofux
Reagovat

Jestli vyřadil Hnilicu tak to udělal třeba proto aby ho mohl vzít hned do muzikálu? :D
Včera v americký verzi kouč Blake Shelton v souboji poslal domu Gwen Sebastian a teď jí nabídl aby se přidala k jeho kapele na turné a aby spolu s ním vystoupila na předávání nějakých hudebních cen :)

177
Viq
Reagovat

Nofux – to je dost dobře možné, snad ani ty smajlíky nejsou na místě. On mi právě připadá jako typický muzikálový materiál, který tam 4x týdně vyfikne číslo na solidní úrovni. A pokud vyfičí v 2. kole, bude levný a bez závazků… Pro Michala +++

178
mk
Reagovat

172 – dvě vystoupení na úrovni, jakou v SS, Talentu nebo Xfaktoru nepamatuju, jsou málo? ;)

179
sali
Reagovat

172, 173 – Rešpektujem váš názor na to, ako na vás vplýva Ankino pôsobenie, ale s tou povinnosťou to trochu preháňate, nie?

180
mila
Reagovat

172 – no a prave to, ze se po zpevu Ivanny otocili vsichni koucove a lidi vstali a tleskali, mi nejak nesouhlasi s tim, co jsem slysela ja. Ja jsem slysela slibny sametovy zacatek, ty hloubky dala opravdu dobre a pak sla do vysek a to byla jedna velka fales. Takze bud jsem hlucha nebo zaujata nebo uplne pitoma, ale ta Bagova mne proste neuchvatila. Ale Michala Davida zrejme ano a on si ted uziva, ze je opet na vysluni jako za komancu a rozmarile si vybira jen ty, co se mu hodi do kramu a budou dostatecne tvarni pro jeho slataniny, ktere nazyva muzikal

181
mila
Reagovat

a jeste muj pocit z Anny – jeji prvni vystoupeni jsem prijala trosku rozpacite, ale to, co v ni je, ta krehkost, cistota a nalehavost, se plne rozvinulo a ukazalo v duetu s Luckou. Snad i tim, ze byly v kontrastu – Lucka nadherne syty a vyspely hlas, Anicka jemny a nezny, proste tohle spojeni bylo uzasne a urcite by si ho mely obe zopakovat, protoze se vzajemne nepotiraly, ale naopak zvyraznilo se tam to, cim obe vynikaji

182
T.M.
Reagovat

180:Hluchá určitě nejsi, já myslím že mám dobrý hudební sluch a slyšel jsem to úplně stejně jako ty. Ty výšky které Bagová dávala byly prostě falešné jak sviňa….taky jsem si pak říkal že to nadšení které nad ní všichni koučové a spousta lídí na internetu potom sdílely je naprosto neúměrné tomu co ona na pódiu předvedla…..Hnilica svoje vystoupení ve výběru naslepo zvládl po pěvecké stránce opravdu daleko lépe a těch falešností tam měl minimum, ale jak šla Bagová s hlasem nahoru tak to už bylo tak falešné že to ani nebylo k poslouchání a dost to celé její vystoupení pokazilo. Ta holka není žádný zázrak a pokud se chce zpěvem fakt živit, tak na sobě bude muset ještě tvrdě makat. Mě by ve výběru naslepo neoslovil, vzhledem k těm falešným tónům bych se ani neotočil. Třeba v souboji zazpívala líp ale ve výběru naslepo to skutečně bylo slabé….co se týče toho Davidova ortelu, tipnul bych si, že mohli v duetu Hnilica i Bagová zazpívat naprosto skvěle a byla to remíza a David se prostě rozhodnul pro toho kdo se mu bude víc hodit do krámu….vůbec si nemyslím že by Hnilica musel v souboji něco zkazit a ani tomu nevěřím, Dobrovodská taky zazpívala skvěle a stejně letěla. Je možné že teď Davida začne hryzat svědomí a nabídne Hnilicovi roli v muzikálu aby mu to vyřazení vykompenzoval, jenže co je to platné nám divákům, když nás tím okradl o spoustu skvělých a zajímavých výkonů, které by Hnilica jistě ještě předvedl……

183
XMAN
Reagovat

182:Nebo je taky možné to že byl v souboji opět lepší Hnilica a že to že je lepší Bagová slyšel opět jen Michal David :P

184
T.M.
Reagovat

183:No a nebo tak.

185
Petra
Reagovat

Myslíte že by Hnilica dokázal zabít Michala Davida?

186
Merit66
Reagovat

Hnilica to je borec! Jestli vypadne, tak je to jasny dukaz, ze tyhle souteze jsou uz predem rozhodnuty, protoze tohohle typky nikdo, kdo tam v te soutezi je, neprezpiva…

187
Jarda
Reagovat

181,182: Tak jsem si poslechl to vystoupení Ivanny ještě 2x znovu a nenašel jsem tam ani jeden falešný tón. A zajímavé je i to, že se první otočila Dara a druhý Pepa, teprve potom zbývající dva a právě ihned po tom vysokém tónu. Přece mi nechcete tvrdit, že David nebo Dara nemají hudební sluch! Asi se vám její barva hlasu nelíbí natolik, že máte pocit falší, jinak si to neumím vysvětlit. Prostě je to popová zpěvačka a tak je asi odepsaná už z principu, není náhodou, že se tady nejčastěji vzpomínají rockově založené zpěvačky, málokdy ty popové. Ale vypadnutí Hnilici (pokud k tomu skutečně došlo) mě mrzí tak jako všechny, považoval jsem ho spolu s Mrózkem za žhavého kandidáta na vítězství. Ale tohle pro Novu není vůbec důležité, hlavní jsou reklamy a SMSky, my si tady můžeme psát co chceme….

188
yeey
Reagovat

187 tak jasne ze tam zadny false nebyly :-) ja tam taky nic neslysim, coz ne ze by bylo smerodatny :D:D ale mysim ze minimalne Scalex (nebo Vlado kdokoliv) by to poznamenal v clanku, asi mate, pratele, spatne naladeny kovadlinky a trminky :-)

189
mk
Reagovat

Tak jsem se rozhodl, že vás rozsoudím :) a pustil si Bagovou. Začátek výborný, refrén jen nadprůměrný. Falešných tónů by se možná pár našlo, ty neřeším, ale nejvíc mi vadilo, že nemá moc silný hlas… chtělo to víc zařvat, ale už to nešlo.
Celkově ale výborný výkon a pokud třeba Hnilica v duelu škobrtne a Bagová se ještě trochu zlepší, může se klidně stát, že postoupí ona ;)

190
T.M.
Reagovat

189:A to jde aby postoupili oba?

191
T.M.
Reagovat

Pokud Hnilica skutečně vypadnul, fandím těmto: Jakub Pohle, Brunno Oravec, Petr Kutheil, David Weingartner a Juraj Zaujec. Z těchto pěti bych si přál aby to někdo vyhrál pokud už nemůže Hnilica. Rozhodně nechci, aby vyhrála Anna Veselovská nebo Daniel Mrózek, to tedy opravdu ne. Můžou ještě překvapit, ale stejně pochybuju že jim někdy budu fandit. Tak jsem zvědavý jak to s mými favority dopadne a jestli se aspoň někdo z nich dostane v soutěži nějak daleko.

192
mk
Reagovat

190: Ne, ale vypadnutí Hnilici je pořád jen spekulace

193
XMAN
Reagovat

Včera jsem viděl ukázky z neděle a už tam zpíval Hnilica s Bagovou, takže v neděli bude tato spletitá hádanka už konečně rozuzlena.

194
T.M.
Reagovat

193:Taky jsem to viděl že budou už teď a právě proto se na tuhle neděli vůbec ale vůbec netěším :-(

195
KarlMarines
Reagovat

Tvl Hnilica jestli vypadne tak jedině kvůli korupci! Neznám lepšího zpěváka!

196
Viq
Reagovat

Rozdíl mezi Annou a ostatními soutěžícími je jako rozdíl mezi uměním a sportem. Doufám tedy, že už všichni slepí opět vidí :-)))

197
KLM
Reagovat

196:Jen tu Annu zase tak nepřechvaluj :-D v čem je lepší než třeba Hnilica, Kutheil, Zaujec, Brunno Oravec, Simona Hégerová atd.? Jo jasně je dobrá ale říct že je to největší talent ze všech a že je lepší než všichni ostatní soutěžící je přinejmenším trochu nadnesené…..třeba už proto že je to jako srovnávat jabka s hruškama. Každý jsou úplně jiný a proto se nedá říct kdo by byl lepší a kdo horší, záleží vždy především na vkusu….

198
KLM
Reagovat

Talentů tam je hodně a opravdu si nemyslím že by zrovna ona měla ze všech nejlepší a nejzajímavější hlas, to tedy opravdu ne.

199
Viq
Reagovat

KLM – Jasněže záleží na vkusu. Tady jsme úplně ve vodách subjektivna. Za sebe to tak vidím a dělám si z vás trochu srandu. Nakonec, co je pro jednoho umění, to je pro druhého bezcenná šmouha na zdi. Pro mě je Anna umění a ostatní jsou hůře či lépe provedený sport. Doufám, že Anna nebude muset ještě dlouho upratovať a že u Veselovských bude pěkný nepořádek :-)

200
Klára
Reagovat

Myslíte že letos vyhraje někdo kdo bude lepší než vítěz superstar Lukáš Adamec?

201
aramejka
Reagovat

200: Doufám, a zdá se to dost pravděpodobné. :-)

202
Jana
Reagovat

201:No já bych zase tak optimistická nebyla, loni to ze začátku vypadalo taky bůhvíjak, pak se to začalo kazit a nakonec vyhrál těžký průměr. A letos už se to začíná kazit taky, ještě to pořádně ani nezačalo a už jsou tu zprávy o vyřazení Hnilici….proč se to vždycky musí takhle zkazit? Začíná se to už docela nápadně podobat situaci z loňska tak aby to tak taky nedopadlo….mám totiž obavy že by nás kromě vyřazení Hnilici v blízké době mohlo čekat těch nepříjemných překvapení ještě daleko víc.

203
aramejka
Reagovat

Pročetla jsem příspěvky až teď a hodně mě překvapil ten bezmála všeobecný furor (výjimkám se omlouvám), který tu zavládl po rozšíření zprávy, že MD vyřadil Jardu Hnilicu. I pokud opravdu vypadl, svolávání hromů, blesků, moru, cholery a bezmála nájemných vrahů na EmDýho je dost upřílišněné, protože koučové i soutěžící jsou nejspíš stejně jen loutkami v rukou produkce… tak se těmi loutkami nestávejme aspoň my diváci. :-) A výroky o tom, že nějaký Američan či kdo napsal na YouTube, že Hnilica zpívá líp než Adele, berte prosím s rezervou – „best song/singer ever“ je každý druhý song/singer na YouTube, pokud to budeme brát podle komentářů pod videi. :-)

204
Nofux
Reagovat

203 – A navíc většina těch komentářů v angličtině pod jeho videem je napsána někým z česka :D

205
aramejka
Reagovat

…překladač na Googlu rulez! :-D

206
XMAN
Reagovat

Já myslím že se možná opravdu najdou lidi, kteří jsou schopni jet kvůli vyřazení Hnilici do Prahy a něco tam Michalu Davidovi udělat, ale s tím už hold musel David počítat když se odvážil k takovému rozhodnutí……

207
Rad Echo
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=HAknsEa1t8g&feature=related Nevíte jestli tahle písnička je originál od Hnilicovi kapely a nebo to od někoho převzali?

208
K.
Reagovat

Překvapilo by vás kdyby byl po odvysílání nedělního dílu Michal David nalezen mrtvý?

209
Viq
Reagovat

Ani v nejmenším. Ve srovnání s místním osazenstvem je Taliban banda slečinek.

210
K.
Reagovat

slimák opět nemá co dělat. č.208 nejsem já.

211
K.
Reagovat

k Saliho anketě někde vysoko – myslím, že naprosto jasná Anka ;-)

212
yeey
Reagovat

Dobra otazka, co je na Anne tak zvlastniho…:D ja taky nevim, ale proste zpiva neuveritelne…:-) dokaze to tady nekdo nejak popsat? :-) nicmene mysim, ze vecne me to bavit nebude a taky mi tim zpevem nekoho strasne pripomina… nevite nekdo koho? :-)

213
P
Reagovat

212:Dido nebo Bjork

214
Martina
Reagovat

Nevíte už někdo jaké dvojice se mají v neděli utkat v souboji? Bude tam už Hnilica?

215
mk
Reagovat

212 – třeba mila to popsala v komentu 181
Mně se líbí, kromě té naléhavosti a hrátek s hlasem, že působí, jako by jí zpěv nedělal vůbec nejmenší námahu. Ostatní se pitvoří, otvírají hubu, jako by nás chtěli sníst, máchají rukama, aby dostali tón až kdoví odkud, kdežto z ní to jde tak nějak samozřejmě a s lehkostí.

216
sali
Reagovat

212 – Skúsim heslovite.

Kúzlo 1: Šestnástka, ktorá nepadá pred kamerou na zadok. Sú jej úplne cudzie predkamerové rečičky-opičky.
Kúzlo 2: Základom jej pokorného prejavu a vystupovania je imho jej flegmošká povaha.
Kúzlo 3: Do daru dostala medovo zafarbený hlas, s ktorým vie náramne zaobchádzať v stredných a nižších polohách – tam si s ním robí čo chce a potrebuje, vrátane vibráta, zmien „kompresného pomeru“ dych / hlas, nenápadného dolaďovania intonácie, a jódlo-efektu (ten ešte tuším v súťaži nepoužila, možno sa dočkáme).
Kúzlo 4: Je prudko muzikálna. Má nezvyčajný hudobný vkus. Zaujímavá pesničkárka.

No…, nie som s týmto opisom úplne spokojný, ale takto narýchlo hádam stačí, nie?

217
yeey
Reagovat

213 – ale jo mas pravdu, podobnost tam je!
215, 216 – hezky ste to popsali… ! :-) hlavne mk, souhlas – z ni ty kudrlinky lezou tak prirozene, jak mi to u jinejch zpevacek vadi, kdyz se do toho nuti, z ni to de uplne samo…. no je to husta holka, az se divim, ze me to taky dostalo, kdyz nejvetsi hudebni orgasmy ve mne vyvolava chraplavej jecak GG :D

218
sali
Reagovat

211 – Ďakujem Ti aj ostatným dvom za účasť. Anketa dopadla nasledovne:

1x Hnilica (?)
1x Lucie
1x Anna

Všetci sú si rovní: po 33,3%. :-D

Mimochodom, viac účastníkov majú zrejme už iba čínske voľby.

219
sali
Reagovat

217 – Kto je to ten GG: GooGle?

220
K.
Reagovat

218 – já jsem zahlídla víc účastníků, ale kontrolovat to nebudu :-D

221
mk
Reagovat

sali: palec nahoru za 216. A GG mě napadá Gunčíková :)

222
sali
Reagovat

220 – Máš Ty pravdu, človeče… OPRAVA ankety „Kto zachrapčal na konci duetu Lucie-Anna“:

1x Hnilica (?)
1x Lucie
3x Anna

223
sali
Reagovat

221 – Cestou na záchod a späť mi ešte napadol Gejza Gerendáš, len som si nie istý, či by ho pokus o ječák fyzicky nezložil na podlahu.

224
mila
Reagovat

216 – no ona prave moc pokorne nevystupuje ani tu pokoru moc nevyzaruje. Spis ten flegmatismus a zaroven vnitrni vyrovnanost na tak mladou holcinu prekvapujici. Ona se na rozdil od ambiciozni Poulickove nikam nehrne a neotravuje svou prehnanou snazivosti, ona jen stoji s kytarou, hraje a zpiva. Zpiva si hlavne pro sebe, ne na efekt a asi prave to na lidi pusobi a vnimaji ji jinak nez ostatni soutezici. Jednoduchost, cistota a krasa.. Jinak to neumim popsat.

225
yeey
Reagovat

sali – uz nemusis namahat svou mysl, ani GooGle ani Gejza Gerendáš, vskutku Gábina Gunčíková :D

226
sali
Reagovat

224 – Čo Ti ja viem… Psychologické vzdelanie mám žiadne (sa priznám), mne sa práve spája pokora s jej antihviezdnymi manévrami. Ostatné úplne súhlas.

227
Dave
Reagovat

A co když je to tak že produkce chce odstranit Hnilicu, aby Aničce umetla cestičku k vítězství? Možné by to taky bylo. Prvně pasovali do role jasného favorita Hnilicu, jenomže pak se objevila Anička a oni si řekli…..tak kluků už vyhrála fůra, slovenského vítěze už taky máme, tak teď už je konečně na řadě holka, aby sme diváky přesvědčily že každý má v těchto soutěžích šanci uspět a vyhrát. Anička si v anketách vedla velmi dobře, jenže Hnilica si vedl pořád ještě o dost líp a jeho náskok už prostě nešlo dohnat. Televize se začla strachovat že letos vyhraje opět muž a k tomu ještě čech. V tom okamžiku se jim Hnilica přestal hodit a bylo potřeba vymyslet jak se ho co nejrychleji zbavit. Televize dospěla k názoru, že bude nejlepší ho odstřelit už v soubojích, aby se náhodou rozhodování o něm nedostalo do rukou televizních diváků, protože pak už by to bylo hodně těžké. Pro Aničku by to byl moc silný soupeř, kterého by neměla žádnou šanci porazit. Možná jen konspirační teorie, možná ne….každopádně na Nově je možné všechno a pokud Anna vyhraje tak tomuhle začnu doopravdy věřit……

228
Jarda
Reagovat

227: zajímavá dedukce, je docela možné, že tak produkce skutečně uvažovala, ale možná je i druhá domněnka, že chtěli vyřazením Hnilici vyvolat pozdvižení a tím zvýšit sledovanost = vyšší ceny za reklamu. Ať už je to jak chce, Nova je asi jediná televize, která tak okatě a drze upřednostňuje finanční přínosy a je jí úplně jedno jestli tím pokazí celou soutěž a co si o tom myslí diváci. Ostatně dělá v malém pouze to co naše vláda ve velkém. Prostě občané, lidé, diváci …jsou až na posledním místě.

229
Dave
Reagovat

228: Nejsem si jistý jesti si Nova vyřazením Hnilici zvýší sledovanost. Podle počtu shlédnutí videí na youtube a všeobecného zájmu o něj je zřejmé že ten člověk lidi hodně zajímá a že by se spousta lidí dívala na Hlas Československa právě kvůli němu. Bez něj ta soutěž bude poloviční a určitě to spoustu lidí pořádně naštve. Hnilica je největším favoritem na celkové vítězství, Anička je hned po něm druhá největší favoritka na celkové vítězství, takže logicky s vyřazením Hnilici se právě Anička stává tou úplně největší favoritkou na celkové vítězství. Proto ta moje dedukce. Hnilica je zatím jediný kdo lidi zaujal ještě více než Anička. Ona je Anna dobrá, nic proti ní nemám, ale Hnilica mě prostě zaujal víc a byl bych na jeho další výkony v soutěži ještě hodně zvědavý….škoda že už k nim asi nedojde.

230
Stepan
Reagovat

To Dave: Zapomínáš na jeden fakt, a to, že tyto duely byly natočeny jestli se nepletu ještě před uvedením castingových kol na obrazovkách. Takže tato konspirační teorie jaksi postrádá smysl.

231
K.
Reagovat

227 – snaze, aby vyhrála holka, docela věřím. nicméně, co píšeš, má trhlinu v tom, že souboje proběhly dřív, než mohl kdokoli znát reakce veřejnosti na jednotlivé soutěžící. šlo předpokládat, kdo zaujme, ale nešla předpokládat míra, jakou který soutěžící zaujme. takže to vidím spíš na Jardovu (228) variantu.

v tuto chvíli bych si opravdu silně přála, aby vyhrála Anna, jiný vítěz pro mě není akceptovatelný (samozřejmě se to ještě může změnit), přesto nejsem ráda, že je Hnilica ze hry (pokud je to pravda). Anna tím má sice cestičku k vítězství mnohem umetenější, já mám ale ráda v soutěži napětí, dopředu jasný průběh mě neuspokojuje; navíc pokud by Anna Hnilicu porazila (a já si myslím, že by i mohla), bylo by její vítězství mnohem cennější.

232
Jana
Reagovat

Pokud si Nova myslí že vyřazením Hnilici si zvýší sledovanost, tak je hodně odvážná a hodně tím riskuje, protože tím naopak může celou soutěž hodně hluboko pohřbít. To jim bylo málo ty loňské spekulace s posíláním hlasů a ovlivňování výsledků? Už se zdálo že by se mohli poučit a že by to letos konečně mohlo být na dobré cestě ale ono ne. Místo aby se snažili si zpátky získat ztracenou důvěru diváků, na místo toho budou v té kovbojce pokračovat. No odvaha jim teda rozhodně nechybí, ale kdo jim do té soutěže ještě bude posílat hlasy, když si stejně Nova vše rozhodne sama, to teda nevím….možná tak příbuzní soutěžících a plyšákům pár poblázněných puberťaček. Hnilica by měl hlasy veřejnosti jisté. Teď bude mít David ve finále divácky naprosto nezajímavou Katku Petráňovou nebo Alžbětu Pažoutovou (nejspíš obě dvě, protože nepředpokládám ani to, že by jednu z nich vyřadil v rozstřelu), no pro tyhle holky budou určitě diváci pořádně hlasovat, div se nepřetrhnou :-D a Hnilicu, který by mohl být přímo magnetem na sms hlasy si David vyřadí….jak říkám nějak mi uniká smysl toho všeho a nevím kdo na tomhle vlastně může mít zájem….postrádá to jakoukoliv zdravou logiku.

233
Jana
Reagovat

Jestli jde o sledovanost a o zisk z sms hlasů tak nevím na co si tam budou nechávat šedé myšky a člověka který lidi nejvíce zaujal vyřadí….no řekněte samy, kdo by dostal od lidí víc esemesek Jarda Hnilica nebo Ivanna Bagová?

234
sali
Reagovat

227 a viac – Čo by ma na tomto štvalo najviac, že by fanúšikovia znenávideli Annu za protekciu, hoci by na nej nemala žiadny podiel – podobe ako Ivanna, ak sa Hnilica naozaj po dueli má porúčať domov. Fuj!

235
K.
Reagovat

ještě mám takovou poznámku k proběhlým soubojům – spousta lidí se rozčilovala, že dal Rytmus Annu a Lucii k sobě a naopak někteří mnohem slabší od něj postoupili. myslím, že první soubojový večer jasně ukázal, že když v duetu jeden druhého válcuje, je vystoupení jako celek o ničem, nejlepší čísla byla ta, kde byli soupeři vyrovnaní. a další věc – málokdo si uvědomuje, že i finále potřebuje ty slabší prostě proto, aby ti dobří opravdu vynikli, pokud by ve finále byli jen samí dobří a lepší zpěváci, byla by to daleko větší nuda, než si myslíme.

236
Mirek
Reagovat

Ale na tom že Hnilicu odstraní kvůli Anně fakt něco může být. Kdyby zpočátku nezamýšleli udělat z Hnilici hlavní hvězdu soutěže, tak by mu určitě nedávali takový prostor a nenechávali by ho zpívat jako zlatý hřeb večera, Dali by ho třeba už někde uprostřed. Taky mi to připadá tak, jako kdyby prvně chtěli Hnilicu a pak přišla Anna a ta se jim prostě hodila víc, tak se Hnilici potřebovali zbavit. Samozřejmě že nemohli vědět jak zapůsobí tito dva soutěžící na lidi ale dalo se vytušit že zaujmou oba dva hodně….vždyť vlastně televize sama určuje kdo bude favorit a kdo ne, hraje si s námi jako kočka s myší. A divácká většina jako poslušný dav oveček televizi skáká na lep.

237
mk
Reagovat

Já pořád připomínám, že většina lidí hodnotí Hnilicu na základě jednoho vystoupení s hlasitou kapelou a silným reverbem. Co když do duelu dostal nějakou procítěnější píseň, ve které se mu s jeho ječákem zkrátka tolik nedařilo a kde ho Bagová přezpívala?

238
mk
Reagovat

236 – Mimochodem, to „pak přišla Anna“ taky nemusí být pravda, všechno je předtočené a stříhalo se to, až když byly všechny duely za námi. Nějakou časovou posloupnost z toho podle mě vůbec nejde odvozovat (což se dá ostatně hezky soudit i z toho, jak si porotci „rovnoměrně“ rozebírali soutěžící a že nikdo nezaplácal své volné sloty třeba už jeden díl před koncem)

239
K.
Reagovat

238 – přesně tak, Anna mohla v reálu klidně vystupovat před Hnilicou. nic to ale nemění na tom, že pokud chtěl David nebo produkce proti Hnilicovi postavit rovnocenného soupeře, měl k němu dát spíš Kutheila než Ivannu, což je opravdu dost nelogická dvojice.

240
mila
Reagovat

co rikate na tohle? hlasceskoslovenska.net/clanek/81-mel_jaromir_hnilica_protekci

241
sali
Reagovat

239 – Postavením dvojice Hnilica – Kutheil by v diváckej obci rozvírili 10x väčšiu hladinu adrenalínu, než u páru Lucka – Anka. Príliš vysoké riziko.

242
Jackolo
Reagovat

Skutečně záleží jen na hlasu, jak tvrdí tvůrci soutěže?

hlasceskoslovenska.net/clanek/103-hlas_ceskoslovenska_na_vzhledu_nezalezi_ale_kdeze

243
mk
Reagovat

240 – aby mu to nakonec naopak spíš neuškodilo a nestálo to za jeho údajným vyřazením.

244
mila
Reagovat

243 – napadlo mne to same….

245
mila
Reagovat

242 – na vzhledu pochopitelne zalezi a odnesla to napriklad Lucka Dobrovodska. S Anickou byly stejne silne, mozna Lucka to zazpivala jeste o kousek lepe a Anicka to vyhrala i svym vzhledem (tim nesnizuju to, jak to Ann zazpivala, v zadnem pripade)

246
T.M.
Reagovat

Tak já si taky myslím že to odstranění Hnilici může být klidně kvůli Anně. Byl to pro ni příliš silný soupeř ale udělají to šikovně přes Ivannu Bagovou, která by stejně tak jako tak měla u diváků minimální podporu, aby z toho nikdo nemohl vinit Aničku. Teď jen budu až do června koukat na to, jak má Anna stejnou protekci jako měli Chodúr a Adamec, jak bude neustále porota žasnout nad tím jaký je to obrovský talent, neustále ji budou uvádět jako zlatý hřeb večera, její vystoupení budou mít ta nejlepší hodnocení, bude dostávat největší prostor ze všech, budou nám ji pořád vnucovat a nakonec to díky tomu všemu skutečně vyhraje, protože diváci se nechají snadno zmanipulovat a nejlepším příkladem toho je už i spousta lidí tady, která z ní dělá málem bohyni. Televizi stejně jako loni vyjde její záměr. Loni potřebovali za vítěze slováka, povedlo se. Letos potřebují holku, povede se opět, protože prostě jen stačí ji neustále stylizovat do hlavní hvězdy celé show a lidi na to už uslyší, uslyší na to vždycky. K mojí smůle mě zaujal Hnilica a ten mě zajímá, Anna mě nezaujala a nezajímá mě…obecně proti ní nemám jediného špatného slova, ale zatím sem si k ní nenašel naprosto žádný vztah a asi ani nenajdu. Pro mě už tohle přestává být zajímavé, protože Grandfinále ve kterém by byl Hnilica i Anna by bylo velmi zajímavé a dopředu naprosto neodhadnutelné. Takhle už ta soutěž ale bude naprosto o ničem.

247
Jana
Reagovat

Ať už tu soutěž vyhraje naprosto kdokoliv, tak skutečným a jediným vítězem a Hlasem Československa bude stejně jedině Hnilica a ten kdo vyhraje v televizi bude v podstatě až na druhém místě, pokud tedy bude Hnilica takto naprosto nesmyslně a nespravedlivě odstřelen. Protože Hnilica ani nedostal šanci ukázat co opravdu umí, nedostal šanci se pořádně předvést a překvapit. Třeba bysme ještě všichni koukaly….když už se ho televize potřebovala z nějakého důvodu zbavit, měli ho aspoň poslat do finále a pak až ho nějak nechat vypadnout, prostě by udělali čachry s hlasy stejně jako loni a nikdo by na to nepřišel, o co by šlo, vždyť výsledky hlasování letos stejně zase neukážou. A diváci by pak mohli vinit z Hnilicova vypadnutí akorát tak sami sebe, ale takhle jak to udělali se mi to zdá dost průhledné a nešikovné i na pitomou Novu, protože je to přímo do očí bijící. Takhle se kauza Hnilica bude táhnout celou soutěží jako červená niť až do závěrečného červnového Grandfinále a dost to bude celou soutěž shazovat. Hnilicův stín bude stále viset ve vzduchu a produkce z toho určitě nebude mít dobrý pocit. No ale tak snad ví co dělají…..

248
SilenozF1
Reagovat

Jaromír Hnilica je Borec, Borec a ještě jednou Borec s velkým B. Podle mě nejlepší československý zpěvák, Kolář a spol. můžou jít do hudebky!

249
Viq
Reagovat

Protekce, protekce, protekce… Uvědomte si, že je to soukromá show televize Nova, která tu srandu platí a nese slávu, opovržení, zisky i ztráty. Všude a vždycky jsou tyhle soutěže produkcí lehce usměrňovány. Jestli je to i případ Hnilicova údajného vyřazení, nevím. Nedělejte tady ze sebe uplakánky. Hnilica by stejně nevyhrál. Dříve či později by „překvapivě“ odpadl. Není to ten líbivý hošík, který tyhle soutěže vyhrává. A není zase tak skvělý, aby nezáleželo na tom, že líbivý hošík není.

250
Nofux
Reagovat

246 – No mně spíš přijde že tu děláte z Hnilici nějakou nadpřirozenou bytost. O Aničce tu je mnohem míň příspěvků ;)
Nemyslim si, že by Hnilica byl vyřazen kvůli Anně. Anna by mohla Hnilicu ohrozit až ve velkém finále, do té doby jsou pro jednotlivé soutěžící jedinou konkurencí zpěváci ze stejného týmu. Nevidim proto důvod, aby byl Hnilica vyřazen kvůli Anně už teď, když by to klidně mohli udělat až někdy před velkým finále.

Imho prostě Bagová Hnilicu přezpívala a po všech těch příspěvcích tady si to snad už i začínám přát :D Pravdu se dozvíme asi v neděli no…

251
Jana
Reagovat

249:A já si právě myslím že by tu soutěž vyhrál. 81% všech hlasů v anketách, to snad neměl nikdy nikdo tak obrovský náskok! V tom nechal daleko za sebou i tu vaši milovanou Aničku. Proč by to nemohl vyhrát? Jak vysvětlíš vítězství třeba takového Horvátha, Zonygy, Chodúra nebo Adamce? To snad jsou na první pohled líbíví hošíci? Ba ne, řekla bych že když už srovnáváš vzhled tak tihle všichni vypadají vzhledově ještě daleko hůře než Hnilica, který je podle mě vcelku pohledný a atraktivní chlap. Proto pokud ho takhle podivně vyřadí v soubojích, tak je on jediným ofociálním vítězem celé soutěže a vždycky jím bude ať se ti to líbí nebo ne…..

252
T.M.
Reagovat

251:Přesně tak. Hnilica naprosto přesně odpovídá typu lidí, kteří v minulosti tyto soutěže vyhrávali, to ale Anička taky….Nikdy to nevyhrál žádný prvoplánový líbivý hošíček, aspoň co já si pamatuju. Oni Hnilicu nepustí do finále prostě proto, že z něho mají strach. Mají strach, že by se ho už nezbavili a že by jim naboural a zhatil všechny jejich plány.

253
Nofux
Reagovat

Taky to skoro nikdy ale nevyhrál úplný favorit ;) Horváth, Zonyga a Adamec určitě nebyli favority od začátku. Adamce tady většina lidí tipovala na vyřazení hned v prvním semifinále a kdyby někdo řekl v prvních finálových kolech, že vyhraje Horváth nebo Adamec tak se vám všichni vysmějou. Jedině Chodúr do toho nezapadá, ten byl favoritem už od divadla…

254
mk
Reagovat

Durhý vítěz, morální vítěz… to už tu jednou bylo. A já se ptám: Dámy a pánové, kdo z vás to má? :)

255
Viq
Reagovat

Nevím, podle mě má Hnilica dost nemoderní a zaprášenou image. Zpívá solidně, ale spíš tak do toho muzikálu, nic co by člověka zvedlo ze židle a co by si za 5 minut pamatoval. Kdyby se o něm tady nevedla taková epická bitva, ani ho od ostaních chlapíků v soutěži moc nerozliším. Dle mého názoru. Ale já jsem zvyklý, že se mnou nikdo nesouhlasí…

256
T.M.
Reagovat

254:Kdo má co?

257
Lucka
Reagovat

Já si ale nemyslím že by to Anička měla vyhrané. Otázkou třeba je taky to kdo se tedy z Davidova týmu dostane do závěrečného červnového Grandfinále pokud tam tedy Hnilica opravdu nebude…..to může šanci Aničky na vítězství taky dost výrazně ovlivnit ať už v jakémkoliv směru.

258
Lenka
Reagovat

245 Nezbývá než souhlasit, napadlo mě okamžitě to samé…

259
Aleš
Reagovat

Já si myslím že Novu možná ani vůbec nenapadlo jak obrovský rozruch vyřazením Hnilici způsobí.

260
Lenka
Reagovat

Logika této soutěže je NELOGICKÁ…vlastně už nejde o nic , natožpak o hlas…měli by postupovat ti nejlepší, a ne padni komu padni. A navíc se zamysleme sami nad sebou. Už taky nehodnotíme jen zpěv, každý máme svůj názor nejen na zpěv, ale jistě na nás působí i ti zpěváci vizáží atd. Pro mě jednička proklínanej a z druhé strany milovanej Hnilica, přišel, zazpíval, docela hezkej, charisma, jasně jen můj pocit. Jen prohádal, že vlez asi zjištně k Davidovi. Nebo Anička versus Lucka. Obě zpěv líbivý, nicméně zase, zvítězila štíhlá, mladá, pro některé hezká Anička…asi pro větší část publika. Já je u televize zase zuřila, mě lidsky oslovila Lucie, i zpěvem, projevem, chutí a elánem. To se tedy o Aničce říct nedá. Nechci po ní, aby lítala po jevišti jak urvaná ze řetězu, nicméně trochu víc světýlka by neškodilo. No holt, Lucie je starší, trošku více prostorově objemná…a je to.

261
Viq
Reagovat

Lenko, kdyby Anna byla tlustá, stará, vychechtaná a škaredá, stejně by ten duel vyhrála. A možná bys teď měla favoritku na vítězství :-))) Ne, mně moc neimponuje, že ty soutěže vyhrává sluníčkový člověk z lidu. Lidi se s ním sice dokonale ztotožní, ale je to nuda. Nechme jednou vyhrát hvězdu. Nechme vyhrát jedinečný, nejzajímavější a nejlepší hlas. Dost bylo vesnických rockerů z lídlu…

262
KLM
Reagovat

I kdyby se Hnilicovi vystoupení v souboji nepovedlo (čemuž nevěřím) tak stejně měl David přihlédnout k tomu jak úžasný výkon Hnilica předvedl na castingu…jistě od čeho by pak byly souboje ale co si budeme povídat v některých soubojích už taky bylo rozhodnuto ještě než vlastně začali zpívat….pochybuji třeba o tom že kdyby Vaculíková zazpívala líp než Poulíčková, že by pustili dál Vaculíkovou nebo právě ta Dobrovodská kdyby zazpívala líp než Veselovská (což se podle mě i stalo) že by pustili dál Dobrovodskou. Navíc pokud třeba zazpívali skvěle oba – Hnilica i Bagová, tak o to větší chyba vyřazení Hnilici je. Prostě nechápu jak se Hnilica nemůže dostat do finále a o několik tříd horší zpěváci tam v pohodě prolezou..to je fakt na palici.

263
Nofux
Reagovat

260 – Nikdy se nehodnotil jenom zpěv. To by všechny předchozí soutěže dopadly asi trochu jinak a zřejmě by to nebyla ani taková sranda, v některých případech.

Já to „světýlko“ u Anny vidim v jejím zpěvu. Celá její osobnost prostupuje skrz její zpěv. Potom už nemusí dělat cukrbliky a nějaký opičky do kamery, skákat tam nadšením a objímat Leoše. A holt je to flegmatička, ať zůstane taková jaká je. Mně přišlo i vtipný, když řekla, že doufá že postoupí aby nemusela uklízet.

262 – To bychom pak mohli přihlížet k jeho úžasnému vystoupení na castingu každý týden. A furt dokola :)

264
KLM
Reagovat

263:Každý týden ne ale ještě jednu šanci si Hnilica rozhodně zasloužil. Pokud se mu to opravdu nepovedlo tak to musela být jen náhoda….ale jak už tu někdo řekl a tomu věřím nejvíc, Hnilica vůbec nic zkazit nemusel, mohly být super oba a David se rozhodl jak se mu to zrovna hodilo. O to víc je mi Hnilici líto.

265
Nofux
Reagovat

262 – Njn, holt měl asi smůlu. Může s přihlásit třeba za rok :)
Klíčem k úspěchu v těhle soutěžích je také být konzistentně dobrý. Zvlášť v úvodních fázích soutěže, kdy malá chyba může znamenat rychlý konec…

266
Jana
Reagovat

Jarda si prostě vypadnout nezaslouží, je to skvělý zpěvák a má bezpochyby nejen na finále ale i na celkové vítězství. Pořád ještě doufám že se v neděli stane nějaký zázrak (i když se zatím nestal nikdy) a i když se nestane tak já za Hnilicu budu bojovat vždycky!

267
Blanka
Reagovat

Já jen nechápu, že si pořád někdo myslí, že v těchto soutěžích se hledá talent. Vždycky je to o něčem jiném a je mi to hrozně líto. Už kvůli těm zpěvákům. A stejně se dívám, protože v poli poražených vždycky je někdo, koho je radost si poslechnout.

268
Karel
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=4lTPU1o1csI Tak pokud jsem teď slyšel z ukázek dobře, tak by měli v neděli Hnilica s Bagovou zpívat tohle….no obávám se že i když jsem chlap tak se obávám že to vyřazení Hnilici asi psychicky nezvládnu a že mi to zlomí srdce….sakra když on tam vypadal tak roztomile :-(

269
sali
Reagovat

1. Dúfam, že nás nečítajú ani Jaro ani Anka. By im z našich konšpirácií prišlo hádam aj nevoľno.

2. Po pravde, ani jeden z nich nie je až tak výrazný talent ako sú Cmoro a Chodúr. Vidím to tak, že týchto dvoch „C“-čok sa produkcia neovážila predčasne zbaviť, napokon proti Cmorovi nemali ani koho postaviť, a so Šmajdom sa im podarilo vyvolať dostatočne skoro (a zároveň aj na dlho) napätie, že až vrelo.

3. Pre mňa je však Anička osobitejšia ako Jaro, a sympatické mi je hlavne to, že pre ňu je to úlet až do konca. Ako to už niekto skôr spomenul: ona len chce hrať to svoje. Aj preto tomuto nevinnému tvorčekovi držím palce (okrem toho primárneho kúzla: hlasu).

270
T.M.
Reagovat

Tai si myslím že Roxette Hnilicovi sednou. Rozhodla si to produkce…..

271
Lenca
Reagovat

270: Taky si myslím že by to měl zvládnout v pohodě, ta písnička se dobře hodí k jeho hlasu. Kdyby zpívali nějakou r´n´b sračku tak neřeknu. Ale už to asi bylo dáno dopředu jak má souboj dopadnout. Chudák Hnilica, tohleto si vážně nezasloužil :-(

272
XMAN
Reagovat

Jestli Hnilica fakt vypadne a postoupí například totálně průměrný až podprůměrný Koreň z Vojtkova týmu, který byl v ukázce taky tak mě asi vomejou. Tenhle systém vyřazování je stejně pěkně debilní, nevím kdo to takhle vymyslel. Ty pravidla jsou pitomější než v superstar, proto se není co divit že přijdeme o takový talent jakým je Hnilica takhle brzo.

273
MuciineQ
Reagovat

Jaromir Hnilica Is a BEST!!!

274
Iveta
Reagovat

Já nevím to vás třeba nenapadlo, že na vás jen Nova ušila boudu kvůli zvýšení sledovanosti a dramatičnosti a že třeba Hnilica vůbec nevypadne? Zatím jsou to všechno jen domněnky, často sice i docela důvěryhodné, ale pořád jen doměnky a vždycky je tam nějaká minimální naděje že to tak není! Výsledek tohoto souboje nebyl dosud nikde potvrzen oficiálně narozdíl od výsledků jiných soubojů což je přinejmenším dost zvláštní….je to sice téměř jisté, ale pořád ještě není žádný stoprocentně důvěryhodný důkaz po kterém už by se to že byl skutečně vyřazen nedalo nijak vyvrátit! Zamyslete se nad tím, může to něco znamenat!

275
Viq
Reagovat

Cmoro, Chodúr – to jsou low cost zpěváci z Lídlu, kteří všestranně na 2 měsíce ovládnou talentovou reality show, ale tím jsou jejich možnosti prakticky u stropu. Kdežto Anna je niečo iné. Talentová show může být teprve začátek.

276
Viq
Reagovat

274 – Taky bych řekl, že ty „spoilery“ může vypouštět Nova, aby zvýšila divácký zájem a vtáhla je do různých „bojů“. Na druhou stranu by něco takového nemělo na celkovou sledovanost znatelný dopad a sledovanost je jediné, co je zajímá.

277
sali
Reagovat

Dobré ráno.

Ráno mi napadlo, že systém sa zhoduje s NHL Play Off. Akurát rozhodcovské pozadie je nadmieru záhadné.

278
mila
Reagovat

270 – no ja Ti nevim, ja to taky zahledla jako upoutavku. Roxette beru jako takovy podivny radoby pop-rockec, spie tedy ten popik a Hnilica na to muze pekne pohoret. Co na takovehle pisnicce ukazat? Je to takovy divny kvapik.. :-(( Kdyby byl u Pepy, dal by mu neco od Scorpions nebo tak nejak a vsichni by zase zustali stat s otevrenou pusou… takhle se zacinam vazne bat, ze ty famy o vypadnuti jsou pravdive…

279
eva
Reagovat

278 – napadlo mě přesně to samé – na té písničce se nedá prakticky nic předvést. Proč jen Hnilica šel k MD, Vojtek by mu určitě vybral něco pořádného :-(

280
mila
Reagovat

279 – a navic tam bude vypadat trapne, kdyz tam bude poskakovat po podiu v rytmu tehle sragory, naopak Bagove to sedne.. Jezis, jak ja toho Davida a jeho styl nesnasim…“ jejeje, zijem si svuj diskopribeh..“ a jeho potrebu narvat do tehle sablony kazdeho, kdo by ho mohl zastinit…

281
eva
Reagovat

281 – před Hlasem jsem měla k MD spíš neutrální postoj, ale už už ho taky naprosto nesnáším, nemůžu ho ani vidět. Neměl se tam nikdy objevit, posílá celou soutěž do kytek :-(

282
Pedro
Reagovat

David to je naprostej a totální skurvenec a myslím že už tady u toho u nás skurvil dost, tak vůbec nevím proč ještě musel lést koučovat do téhle soutěže. Teď kvůli němu přijdeme o zpěváka který narozdíl od něho samotného fakt za něco stál. Bych ho nejradši odstřelil toho Davida ale fakt.

283
T.M.
Reagovat

Já se obávám že už se asi po neděli na ten Davidův ksicht dál dívat nedokážu a že budu muset s tím sledováním soutěže bohužel seknout, protože to už se fakt nebude dát….já ho budu úplně nenávidět, už teď je mi na nic pokaždý když ho kamera jenom zabere….takovouhle averzi jsem už hodně dlouho na nikoho neměl. nevím jak se můžu dál dívat na soutěž ve které jednoho z porotců nenávidím a nejraději bych ho viděl pod kytkama.

284
T.M.
Reagovat

Mě taky předtím nevadil, ale tím vyřazením Hnilici si to u mě posral na celý čáře, totálně a jednou provždycky.

285
Jana
Reagovat

Tak Hnilica bude pryč a na toho píp píp Davida se budem muset dívat až do konce? Život fakt není fér……

286
KLM
Reagovat

283:Nejsi sám, já už za tohleto taky nechci Michala Davida nikdy v životě ani vidět ani slyšet a jakmile začnou někde v televizi nebo v rádiu hrát jeho písničku, tak okamžitě vypínám. Soutěž přijde o dalšího diváka. Je mi to sice líto kvůli pár dalším soutěžícím kteří mě ještě fakt zajímali (Anna Veselovská mezi ně rozhodně nepatří) ale stejně nikdo z nich není tak dobrý jako Hnilica a nikdo z nich ho nemůže nahradit a to hlavní – dívat se kvůli nim na Davidův odporný samolibý ksicht až do června, to by bylo peklo které si ani nedokážu představit a které kvůli nim rozhodně nejsem ochotný podstoupit. Podívám se v neděli a jakmile Jarda skončí, přepínám a už nikdy víc…..naser si Novo!

287
eMco
Reagovat

Já bych dal Hnilicovi zazpívat něco od Queenů, na Mercuryho sice nemá nikdo ale i tak si myslím že by mu to mohlo hodně sednout a že by v tom jeho hlas mohl znít dobře. Rozhodně by to pro něj bylo lepší než Roxette, ale co čekat od Davida že……

288
Iveta
Reagovat

Anička by Hnilicu neporazila. Stačí se jen podívat kolik lidí se tady zajímá o něho a kolik o ni. Je to docela nepoměr. Tahle diskuse je toho jasným důkazem, kdo je pro lidi zajímavější. Za jeho případné vyřazení (kterému ale pořád z nějakého důvodu moc nevěřím) může být Anička neskutečně ráda, protože tím má asi opravdu celou soutěž vyhranou. Nevidím tam už nikoho dalšího kromě ní a Hnilici, kdo by měl nějakou reálnou šanci na celkovou výhru. Možná Kutheil, ale ten je zase některým lidem nesympatický, takže to v případě že je to s tím Hnilicem fakt pravda vidím na jasný triumf Aničky.

289
eva
Reagovat

283 – mám to úplně stejně :-(

290
mila
Reagovat

ja jen nechapu jednu vec. Jakto, ze staci dve zpravicky na netu – jedna na Youtube a jedna na strankach Sillage, ktere tvrdi, ze Jarda nepostoupi, a strhne se takovahle diskuse.. Kdyz vezmu pripad Petra Sevcika, tak lidi soptili az po jeho nepostupu v prvni SS, ale ne pred tim.. vidim dve mozne priciny – bud Hnilica tolik lidi chytil za srdce nebo tu kampan nekdo umele rozdmychava v zajmu vetsi sledovanosti souteze (minule kolo bylo az na dve vystoupeni – prvni a posledni, docela nuda, priznejme si…)

291
eva
Reagovat

290 – u mě je to ta první možnost a podle sledovanosti jeho videa nejsem sama. Pochybuju, že by to nějak zvedlo sledovanost, možná tak ještě příští kolo, ale pak už sotva.

292
K.
Reagovat

Anna vs. Hnilica – poněkud zapomínáte, že tohle je český server. žádnou slovenskou diskusi o Hlase jsem nečetla, ale tipuju, že na Slovensku Hnilica zdaleka takový ohlas neměl. navíc ani v rámci Čech není tahle diskuse nějak zvlášť směrodatná.

293
T.M.
Reagovat

290:Já ale myslím že o vyřazení Ševčíka se dopředu nevědělo nebo ano? Teď nevím….

294
sali
Reagovat

Pripadá mi až komické, že sa HCS ešte ani poriadne nerozbehlo, a favoritov tu zužujeme na púhu dvojicu. Skúste si na chvíľu spomenúť na Poulíčkovú alebo Molnárovú. Poulíčková mi pripomína Gunčíkovú, podľa mňa je tak isto spoľahlivá ak nie spoľahlivejšia. Pochybujem, že niekedy v priebehu vôbec sklame. A keď Molnárová obháji schopnosť nasadzovať výšky s takou presnosťou ako predviedla na castingu, môže prespievať aj Hnilicu.

295
T.M.
Reagovat

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/171111/skandal-v-hlasu-soutezici-prisla-opila-a-rytmusovi-lhala.html Tak koukám že Hnilica asi nebude jediný velký talent, který v neděli vyletí. Takhle si to ale narozdíl od Jardy Hnilici zaslouží. Pochybuju že Rytmusovo ego tohle zkousne, ta má vyřazení taky jisté stejně jako bohužel i Jarda.

296
KLM
Reagovat

294: Nic proti ale slyšel jsem o tom že Molnárová bude v soubojích vyřazena také a Poulíčková je tolika lidem nesympatická, že bude ráda když ve finále vydrží dva týdny. Já ji taky nemusím, působí hrozně strojeně a akademicky a ještě ke všemu má šílenou mimiku. Zpívá možná dobře, ale lidi jí hlasy posílat nebudou. Tyhle dvě určitě nejsou favoritky :-)

297
KLM
Reagovat

295:No já myslím že skandál okolo Hnilici v neděli tuhle opilou soutěžící naprosto dokonale a s jasným přehledem zastíní.

298
T.M.
Reagovat

297:Tak to každopádně.

299
Jana
Reagovat

297: Já myslím že Nova to dá ve stejném dílu proto, aby se pokusili odvrátit veškerou pozornost od Hnilici, to se jim ale stejně nepovede. Hnilicu prostě vyhazovat neměli, v tom se Michal David i celá produkce až moc ošklivě přepočítali.

300
Ludvík
Reagovat

Vidím že Hnilicovo záhadné vyřazení nedá lidem spát a neustále znovu a znovu rozdmýchává vlny této diskuse a čím více se blíží neděle, tím více se fanatismus stupňuje. Znepokojující otazníky které nad ním visí neustále provokují. Moc by mě zajímalo co by se začlo dít ve chvíli kdyby došlo k šoku a Hnilica by vyřazen nebyl.

301
Ludvík
Reagovat

Je to takový velký otazník který visí nad celým nedělním dílem jako Damoklův meč, který tentokrát přitáhne asi opravdu hodně početnou skupinu diváků, minimálně tuto neděli si tedy Nova se sledovaností hlavu lámat rozhodně nemusí.

302
mila
Reagovat

300 – no tak by asi spouste lidem (vcetne mne) konecne doslo, kvuli reklame je nektera TV schopna udelat cokoli…

303
sali
Reagovat

Ách, sladká nevedomosť. Nekutrajte už všetci kade-tade, a budete sa dlhšie tešiť.

304
Eliáš
Reagovat

Já tomu nevěřím, že David Hnilicu vyhodil.

305
Iveta
Reagovat

Já si taky nepřeju aby to byla s tím vyřazením Hnilici pravda a pevně doufám že nebude. To by už pak nejen v soutěži ale i na téhle diskusi byla pořádná nuda.

306
Andulka
Reagovat

Já se snad přestávám těšit na neděli . Nechce se mi věřit , že se David zbaví Jardy .
Jardy znám …..ještě z dřívější kapely FD , nedovedu si představit , že by něco zvoral a nebo nezvládl nějakou písničku …!!mPokud ho David opravdu vyhodí neví o co přijde a ani netuší co spustí za lavinu .

.

307
Merit66
Reagovat

Hnilica je tam nejvetsi borec a nikdo z ostatnich soutezicich mu tam nesaha ani po kotniky, takze jestli vypadne tak je to predem dohodnuty a David je korunovanej vul.

308
Exner
Reagovat

Tady furt všichni obviňují Novu, ale já myslím, že má větší vliv Markíza

309
Clear
Reagovat

No já pořád doufám, že tu na nás někdo šije nějakou boudu :-) A pokud ne, s hlasem končím… A hlavně s M.Davidem! Toto nevychytal!

310
K.
Reagovat

294 – Poulíčková je v Česku už dost profláklá a spousta lidí ji nemusí, imho nemá šanci vyhrát, i kdyby zpívala jak bohyně. Lucia mi přijde studená, nevěřím, že dokáže masově zaujmout, navíc se obávám, že nebude jako zpěvačka moc všestranná.

311
yeey
Reagovat

Já jen doufám, že Markéta vytře zrak vám všem, co tu pořád kafráte o tom, jak je lidem nesympatická! :-) Kdybyste se aspoň přiznali sami, že je nesympatická vám, ale vy to ještě svádíte na ostatní :-)) A btw profláklejch lidi jsou tam tuny-Kutheil, Chrenko (ten byl dokonce ve finále Superstar…) a kdoví kdo ještě a taky to furt nemaj na talíři…

312
sali
Reagovat

310 – Mne je dosť ľúto, že debata sa zúžila na dve nevinné obete. Do nich projektujeme všetko, čo sa deje za nimi. Teraz sú priviazaní o kôl, jedni im nosia ruže, a tí druhí do nich hádžu šípky.

Ak ide vždy o rýdzo cinický podnik, tak si neviem predstaviť, čím môže manipulovaná hviezdička preraziť pancier.

313
Standa
Reagovat

308: Nova s Markízou si můžou v tomhle podat ruce. Jednou v tom jedou spolu tak za to můžou obě televize a jejich podrazy jsou společný, nejde říct že je v tom někdo namočenej víc a někdo míň. Co jim udělal Hnilica to fakt netuším, ale myslím že pokud ho nechtěli, tak ho neměli ani pouštět do televize. Kdyby ho vyhodili ještě na castingu tak o něm nikdo ani neví. Něco se muselo stát až potom. Myslím že tímhle si Nova s Markízou pořádně naběhly a že jim to diváci dají ještě patřičně sežrat. Přece jen Hnilica už zpívá s kapelami nějakou tu dobu a měl hodně silný fanklub fanoušků už před vstupem do soutěže s čímž Nova s Markízou asi tak úplně nepočítaly. A tento fanklub plus další a další fanouškovské fankluby které si získal svým televizním vystoupením se teď logicky začínají ozývat. Tentokrát se to tedy našim milovaným televizím doopravdy nepovedlo. Vypadá to že tenhle švindl jim už jen tak neprojde. A kéž by to tak opravdu bylo a krutě se jim to vymstilo.

314
T.M.
Reagovat

311:Já jsem Kutheila před Hlasem vůbec neznal třeba…a o Chrenkovi jsem sice něco málo asi zaslechl ale ten je populární spíš na Slovensku a tam nevím jakou má pověst. Třeba se pletu ale myslím si že Markéta vypadne hodně brzo…jedině že by si ji chtěl Vojtek v týmu udržet za každou cenu a posouval ji dál navzdory divákům, ale nevím jaký by to mělo smysl. Myslím si že je pravděpodobnější konec světa než to že Markéta Poulíčková vyhraje Hlas Československa.

315
K.
Reagovat

311 – tak já se klidně přiznám, že mi Markéta hlasem ani jinak dvakrát nesedí a podle jiných komentářů soudím, že nejsem zdaleka sama. proto si myslím, že na vítězství nemá šanci. co se týče recyklovaných ksichtů – nepustila bych tam nikoho z pětice Poulíčková, Weingartner, Chrenko, Koreň, Kutheil; výjimku bych udělala u Spalasové (jakkoli ji vůbec nemusím), Zakuciové – ČHS2 a SHS2 je už dávno a neúspěšné semifinalisty si málokdo pamatuje, a u Zaujece, který se mihnul akorát v castingu

316
yeey
Reagovat

315 ok ale hlasujou pro ni ti, co se jim líbí (a aspoň soudě podle anket na netu je takovejch lidí dost), to že má pár haterů v podstatě nic neznamená… naštěstí se hlasuje pro a ne proti, což by některým zdejším rejpalům určitě vyhovovalo lépe :-)))

317
Jana
Reagovat

Jenže přiznejte vy do té soutěže po tom všem opravdu ještě někdo budete hlasovat? Já už bych tam teda neposlala hlas ani kdybych měla miliardu na účtě. Po tom karambolu s Hnilicem už vůbec ne. Blokují nám tady jasného vítěze Hnilicu jen proto že si tam zase potřebují dosadit někoho kdo se jim tam bude víc hodit. Nedokážu si představit člověka který ještě do takovéhle soutěže může hlasovat a jsem zvědavá odkud ty sms budou brát….mohl by je tam ještě posílat snad jen naprostý blázen.

318
DJ Vlado
Reagovat

Všichni pořád zapomínáte na to, že hlavní slovo budou mít i ve finále koučové. Podle hlasů diváků postoupí (aspoň v prvních kolech) pouze dva soutěžící z každého týmu, dál už to bude vyloženě na koučovi, takže Vojtek může Markétu posunout několikrát dál i přes nepřízeň diváků (a nedá se to brát jako „protežování“, jelikož nebudeme znát pořadí na 3-6 místě). Navíc Vojtkův tým je vyloženě slabý, kromě Markéty mají na šanci na vyšší umístění pouze Mrózek a Jacky, takže si Markétu minimálně v Top 3 Vojtkova týmu představit dokážu.

319
XMAN
Reagovat

Kdo se podle vás dostane z Davidova týmu do červnového Grandfinále, pokud teď Hnilicu skutečně vyhodí?

320
Jana
Reagovat

318:Tak v tom vidím ještě menší smysl aby tam někdo ty hlasy posílal když to bude vždycky hlavně na koučích…jak říkám chtěla bych vidět ty hlasující a taky kolik jich bude…..

321
DJ Vlado
Reagovat

Jinak ještě musím zareagovat na konspirační teorii, která se tu od včerejška šíří jako mor, a sice že Hnilicu zařízla Nova kvůli Aničce. To mi přijde jako totální nesmysl. Když se natáčely souboje, tak ještě nikdo nemohl tušit, jaký kdo vyvolá ohlas u diváků a navíc v té době bylo ještě dost předčasné uvažovat o vítězi. Já si osobně spíš myslím, že Hnilicu David odstranil z cesty Kutheilovi, který se mu coby muzikálový herec hodí mnohem víc do krámu, protože kdyby vzal do finále oba dva, tak by riskoval, že se budou dost přetahovat o hlasy. Nemůžu tak úplně souhlasit ani s tím, že by po Hnilicově pravděpodobném vypadnutí měla Anička umetenou cestičku k vítězství. Sice jsou její šance v současnosti největší, ale pár silných konkurentů se tu taky najde. Mezi holkama je to především Simona Hégerová, která má i přes svůj nízký věk velmi slušnou techniku, její zpěv je hodně „barvitý“ a navíc je mimořádně sympatická, takové sluníčko, takže si myslím, že může hodně diváků zaujmout, zvláště pak Slováky, kteří mají podobné typy ve výrazné oblibě (viz. Dominika Stará). Z kluků pak může ještě výrazně zabodovat Mrózek, který může pěním tklivých balad hodně imponovat zvláště českému „babinci“, navíc příběhem o mrtvém tatínkovi taky získá body. A ačkoliv si myslím, že Hnilicovo vypadnutí by nebylo spravedlivé, tak to nepovažuju za nějakou tragédii gigantických rozměrů. Hnilica není pupek světa a pokud se mám rozhodnout mezi ním a Aničkou, tak bych volil Aničku, a to ne proto, že je holka, ale hlavně proto, že je originálnější než on, podobná zpěvačka v těchto soutěžích ještě nebyla, zatímco k Hnilicovi bych několik protějšků našel.

322
Nofux
Reagovat

DJ – Pod tvoje dva poslední příspěvky bych se podepsal :) snad jen že Mrózek by mohl překvapit i tím, že by nemusel zpívat jen „balady“. Přece jen, říkal, že je spíše rocker a má i pár takových videí na youtube.

Nicméně, mě čim dál tim víc začíná zajímat Miloš Novotný. Zkouknul jsem pár jeho videí mimo soutěž a dost se mi líbí jeho hlas… myslim si, že by to moho dotáhnout i celkem daleko. Zvlášť když je u Dary, kde mi nepřijde ta konkurence tak silná :)

323
DJ Vlado
Reagovat

Nofux, 322: Mě by taky Mrózek potěšil, kdyby nezpíval jen balady (a zvláště kdyby se vyvaroval takových sraček jako Apologize), ale obávám se, že jeho cílovka od něj bude vyžadovat především balady :-( Milošův hlas se mi taky hodně líbí a je zajímavý, ovšem ještě si nejsem tak úplně jist, jak moc bude Miloš výkonnostně spolehlivý, což tihle mladí kluci nikdy moc nebývali (a řekl bych, že ještě méně než holky). Nicméně v rámci Dařina týmu má myslím jasnou minimálně Top 3 spolu se Simonou a Dominikou.

324
Jana
Reagovat

321,322: Ty které tu zmiňujete jako další možné adepty na vítězství, tak ti mi přijdou všichni úplně totálně a absolutně nezajímaví a o ničem. To ať už to teda proboha vyhraje raději ta Anička, sice jí nefandím ale z toho co považujete za možné mi to přijde asi tak nejlepší. Na Mrózka nejsem vůbec zvědavá a Novotný to je pro mě jen druhý Foret, takže by bylo super kdyby odtud vystřelil co nejrychleji jako namydlený blesk, což se bohužel nestane. Na to že jste (předpokládám) dospělí chlapi, máte docela zvláštní vkus. Kdyžtak tak mě tam přijde vcelku sympatický a zajímavý Jackie, ale u toho asi opravdu nehrozí že by mohl vyhrát. Ať dělám co dělám, tak tam už nikoho jiného kdo by mě dokázal oslovit tolik jako Hnilica nevidím a tak se u toho asi budu hodně nudit, pokud to tedy vůbec dokážu dokoukat do konce. Zase to vyhraje někdo kdo mi bude absolutně lhostejný a ukradený stejně jako vždycky. Nic nového pod sluncem, je to prostě všechno pořád dokola, člověka už asi nic příjemně nepřekvapí. Co dodat, jak se objevil Hnilica zdálo se mi to skvělé a teď už jsem zase totálně otrávená jako každý rok. Co také jiného jsem mohla čekat!

325
T.M.
Reagovat

Já teda taky nejsem na ty mladý zobáky jako jsou Mrózek nebo Novotný vůbec zvědavej a divím se že vy jo. Ti mě neberou. Nebere mě ani ta Simona, vůbec si nemyslím, že by byla takový sluníčko, ta mi zrovna moc sympatická není a působí na mě tak nějak až moc dokonale a uměle. To už je lepší a přirozenější i ta Anička, ale tu taky nemusím. Mě tam bude Hnilica hrozně moc chybět a fakt nevím komu budu fandit..asi Kutheilovi nebo Oravcovi, ti mi rozhodně přijdou zajímavější než ti mladí zobáci. Taky se tak nějak začínám bát že jak tam Hnilica nebude tak si asi ukoušu nehty nudou a ještě u toho sledovat socialistickej ksicht toho zmetke Davida…to bude s prominutím přímo k zblití. Nezlobte se, ale jakmile vypadne Hnilica, tak se to nezadržitelně řítí do naprosto stejnejch sraček jako celá loňská superstar.

326
DJ Vlado
Reagovat

Jana, 324 – Miloš mi taky hlasově připomíná Foreta, ale přijde mi o třídu lepší, což se dalo dobře porovnat na On My Head, které zpívali oba dva, ale zatímco Foret ty výšky odmečel, tak Miloš je dal plným hlasem. Ale nějak velký favorit to pro mě není. Mrózka jsem rozhodně neuváděl jako svého favorita (a zvlášť když zpíval „Tuleně“, což je pro mě maximální sračka a navíc megaprovařená), ale tipoval jsem, že by mohl zaujmout především tzv. „babinec“. Simona je mojí favoritkou, spolu s Aničkou vůbec největší, a v jejím případě je to možná i trochu přání otcem myšlenky, protože duel těchto dvou diametrálně odlišných, ale skvělých holek, by pro mě byl absolutně skvostný.

327
DJ Vlado
Reagovat

324 – Ještě k Jackiemu, ten je mi taky čím dál sympatičtější a mohl by to být i potenciální černý kůň, navíc Češi i Slováci mají podobné typy rádi (viz. Šimko, Zonyga, Adamec), ale favorit na celkové vítězství to asi až tak úplně není.

328
Nofux
Reagovat

324 – No vidíš, na to, že tady je zřejmě většina diskutujících dospělých mi občas připadá, že jsem se spíše ocitl na blogu 15 leté pubertální fanynky Martina Haricha. Některý výplody ohledně Hnilici co tu jsou bych do této kategorie hned zařadil.
Já na Hnilicovi nevidim nic extra, jeho casting byl dost dobrej ale taky ne dokonalej a dost mu pomohla i postprodukce s různými efekty. Zkouknul jsem videa jeho kapely a nevidim na jejich písničkách nic zajímavého, imho se neliší v ničem od normální průměrné typicky česky nudné pop/rockové kapely. V hlavě jsem si říkal, že když bych takovou písničku slyšel v rádiu a nevěděl o koho jde, jestli bych si vyhledal interpreta, jestli bych si tu skladbu koupil apod. Odpověď zněla ne ;) U Mrózka a Novotnýho neříkám, že by měli vyhrát, ale vidim v nich nějaký potenciál a možnost růstu, což by bylo zajímavé sledovat. Srovnání s Foretem se nabízí, ale imho Novotný je mnohem tvárnější, zajímavější a tak o třídu lepší.

329
Lucka
Reagovat

Já nevím ale měli tam nechat někoho jako protipól k těm mladým. Nějakého pořádného a vyzrálého zpěváka a muzikanta a z těch tam je Hnilica naprosto jednoznačně nejlepší. Taky jsem se těšila že se konečně objevil někdo takový a ještě že má u lidí obrovský úspěch, takže jen tak nevypadne a já budu mít konečně komu fandit a ono zase houbeles…..bez něj už mě to bavit nebude, soutěží náctiletých sem si užila dost když bylo superstar, teď když je ta možnost že to není omezené věkem, tak ho tam prostě měli nechat….ách jo vážně nevím jestli ještě bude mít nějaký smysl tohle dál sledovat, nejspíš už ne.

330
Lucka
Reagovat

Mě asi nejvíc bavila druhá česká superstar v roce 2005. Tam byla převaha těch starších a plyšáci jako Jankovič a Foret šli mezi kluky z kola ven jako první a v poslední čtyřce zůstali zkušení muzikanti a zpěváci jako Horváth, Bende nebo Hudček. Jedině snad tam mi to přišlo spravedlivé. Pro mě to byla z hlediska diváckého hlasování ta nejspravedlivější řada superstar. Tady je to o dost horší že ten Hnilica klidně fakt vyhrát mohl (nemusel, ale mohl, kdo ví…my už se to určitě nedozvíme) a Nova ho takhle zařízne dřív než o něm můžou rozhodnout sami diváci. Já myslím že i kdyby třeba snad nevyhrál tak i tak by se dostal pořádně daleko, minimálně no Grandfinále stoprocentně, proto mi tohle přijde jako opravdu hodně nespravedlivé.

331
DJ Vlado
Reagovat

A ještě k těm potenciálním černým koním: doufám, že si víc lidí všimne Michala Kašpara, který je pořád dost podceňovaný a přehlížený, přestože jeho hlas je mimořádně zajímavý, podobný „armstronogovitý“ chraplák v těchto soutěžích ještě nebyl. Navíc je to talentovaný amatér, takže pokud si ho David do finále vybere, může pod jeho vedením hodně vyrůst.

332
XMAN
Reagovat

328:Tak já jsem zatím neviděl nic zajímavého na vlastních písničkách snad žádného z finalistů pěveckých soutěží u nás a to včetně Langerové….v soutěži se mi vždycky líbili, když zpívali převzaté písničky, dávali do toho něco ze sebe…..ale jak přišli s vlastní tvorbou , nezaujalo mě to. Takže buď mám moc vysoké nároky nebo je to tady u nás fakt všechno na jedno brdo. Tohle bych Hnilicovi nezazlíval….silně pochybuju o tom že by Mrózek nebo Novotný mohli po soutěži nazpívat písničku, která by mě něčím zaujala. To asi ne. U nás je to prostě malej rybníček. Proto já ty finalisty vždycky sleduju hlavně když jsou v soutěži, a pak už mě moc nezajímají po konci…je to asi trochu divný ale já to tak mám, jde mi o to aby mě bavili u televize, na koncert by mě stejně nic nelákalo jít. A Hnilica dal tu Adele tak že mě fakt bavil hodně a těšil sem se na jeho další výkony co ještě předvede a co s těma dalšíma písničkama v soutěži udělá…a pak se dozvím že už toho víc nebude, to je pro mě rána pod pás.

333
Lucy.jh
Reagovat

Kdo ještě nepodpořil Jardu s jeho kapelu SILLAGE na FB, tak může ZDE…
http://www.facebook.com/pages/SILLAGE/134730203238114
Mimochodem, SILLAGE hrají jen vlastní tvorbu!

334
T.M.
Reagovat

331:Tak jestli si david vybere do finále Kašpara a Hnilicu vyhodí, tak je to výsměch Hnilicovi přímo do ksichtu a nechápu už absolutně nic. Ten Kašpar nesahá Hnilicovi ve zpěvu ani po paty, Hnilica je tak minimálně o dvě třídy lepší zpěvák. To bych fakt nepobral tohleto. To by už vůči Hnilicovi bylo fakt hoooodně nefér. Navíc si nedělej iluze že by pod taktovkou toho vola Davida mohl nějaký zpěvák růst…David ho maximálně nastylizuje do těch svejch sraček a jakmile se to Kašparovi nebude líbit, tak poletí taky. Já už jsem po tom co jsem se dozvěděl o vyřazení Hnilici ztratil o davidovi úplně všechny iluze.

335
DJ Vlado
Reagovat

325 – Ono když je holka moc dokonalá, tak se to holt neodpouští :-( Ale mně Simona rozhodně nepřijde „umělá“, např. jak se rozplakala po svém vystoupení, to bylo imho nádherně bezprostřední. Kdyby byla tak „umělá“, tak se bude snažit své emoce držet na uzdě.

336
T.M.
Reagovat

Co o dvě, Hnilica je minimálně o tři třídy lepší zpěvák než Kašpar, ten měl letět ven dávno před Hnilicem, kdyby to bylo vážně o zpěvu. Ale tohle nebude ani o vzhledu protože Hnilica je ve srovnání s Kašparem ještě krasavec. Škoda že tomu davidovi do tý jeho kolotočářský palice nevidím co se mu tam odehrává, nebo možná díky bohu za to, stejně bych to nikdy nepochopil.

337
Jana
Reagovat

Vyhodit Hnilicu a nechat si tam Kašpara, tak tomu se prosím pěkně říká absolutní pěvecký hluch a tím je Michal David pověstný po celou dobu svého působení v hudebním šoubyznysu, jinak by nemohl dělat takovou hudbu jakou dělá a tak se vlastně nebude vůbec čemu divit když to tak opravdu dopadne.

338
DJ Vlado
Reagovat

334 – Já taky neříkám, že je Kašpar lepší než Hnilica, vlastně ty dva vůbec nesrovnávám. Jen říkám, že má pro mě Kašpar velmi zajímavý hlas a že by mohlo být zajímavé sledovat jeho vývoj. Ať už si o Davidovi myslím cokoliv, tak uznávám, že jako muzikant je schopný (i přesto, že plodí sračky) a může svým svěřencům pomoct v růstu. Ale je fakt, že ty dvojice do duelů postavil dost blbě. Mě možná ještě víc naštvalo složení duelu Ester vs. Alžběta, tzn. dvou holek s diametrálně odlišnými hlasy, které k sobě vůbec neladily.

339
yeey
Reagovat

At uz je nedele vecer, to ty vase vykriky o uzasnosti Hnilici a zlost vuci Davidovi a Nove aspon mozna (!) budou mit nakej podklad ;-) pripominam, ze zatim nikdo nevime, co se stalo, se soudama ve stylu „uz se nebudu koukat“ a „nova pro me skoncila“ bych jeste pockal! :-)

Btw nechci zbytecne rejt, ale stejnak na to koukat budete, i kdyz Hnilica vypadne, uz jenom proto, abyste mohli pekne za tepla kazdy tyden zkritizovat všechny, co postoupili, pocinaje Ivannou a pripominat, jak by to Hnilica uzasne dal ;-)))

340
T.M.
Reagovat

338: Ester ta taky tak brzy vyletět nemusela, stačilo možná jenom vybrat jí jinou písničku. Té mi bylo taky líto. Hlavně jak jí David sliboval že jí bude vybírat jazzové věci a nebude ji tlačit do ničeho jiného. Pak jim dá takovej flák a k tomu Alžbětu která ji jasně přeřve. Nebylo to fér. U mě je David hnusný lhář, kterému už nevěřím ani ten nos který by si zasloužil přerazit mezi očima.

341
DJ Vlado
Reagovat

340 – ohledně Ester souhlasím :-)

342
Martina
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=xSNXA6OYWm4 Musím na to koukat pořád dokola. Bože vždyť on je tak zatraceně úžasnej! Já pořád koho mi tak připomíná a on je úplně celej jak Klaus Meine ze Scorpions! Vzhledově i barvou hlasu se mu podobá….a to charisma a zpěv k tomu….neuvěřitelné. Já se snad vážně na tu soutěž přestanu dívat jestli ho v neděli vyřadí :-(

343
Marky K.
Reagovat

Jarda Hnilica forever :-) Nevím jak je možné že by vypadl tak dobrý zpěvák.mě chytil za srdce,má nádhernou barvu hlasu,zpívá procítěně,mohla bych ho poslouchat pořád. On je originál,takový hlas na hudební scéně nemáme,proto doufám že nevypadne,byla by to velká ztráta…

344
Viq
Reagovat

Ty vole, Jarda Hnilica idolem!!! V zemi, kde byl Paroubek premiérem a kde je Gott už 62. rokem nejúspěšnějším zpěvákem, mě už nemůže nic překvapit :-))

345
Jirko
Reagovat

Jezdil jsem na Hnilicu ještě když zpíval s Fan Daniel, teď jezdím na Sillage a něco vám řeknu, tenhleten chlapík vám strčí všechny ty vaše Chodury a Cmoriky hravě do kapsy, on je totiž vynikajici zpěvák a jestli ho David vážně vyhodil tak tím neodstřelil Jardu, ale leda tak sám sebe protože nikdo jinej než Jarda mu tu soutěž z toho jeho týmu nevyhraje! A jestli tohle nepochopil tak je to ten David vážně idiot!

346
Lenca
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=I51Eq7-F7ts Nepřipadá vám, že má Hnilica podobnou barvu hlasu jako tady ten zpěvák? Tady ten zpěvák Jarda Gargulák už bohužel spáchal sebevraždu skokem pod vlak 6.října 2000. :-(

347
Rena
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k&feature=related

Nemohu si pomoct, ale Adela je Adéla… pro mě má obrovské charizma, je krásná… zajímalo by mě, zda si skládá i hudbu (texty myslím ano -?)
Hnilica to prostě dává jinak… moc ho zatím neznám – nedá se usuzovat z jedné písně, ale rozhodně je jeho podání také velice zajímavé, poutavé, také mě chytne za srdce… ti dva se nedají srovnávat, mě se líbí obě verze..
ale Hnilica nebude zpívat jen Adélu, uvidíme v neděli…

348
yeey
Reagovat

http://hlascs.markiza.sk/clanok-579017-tieto-suboje-vam-vyrazia-dych aaaa takze Roxette…:D to by vskutku mohlo sednout vic Ivanne…

349
K.
Reagovat

316 – nenapsala jsem nic víc, než že si myslím, že Markéta nevyhraje. v grandfinále být může, i tam si ale myslím, že žhavějším kandidátem je z Vojtkova týmu Daniel.

350
Andulka
Reagovat

Jirko naprosto se vším s Tebou souhlasím .Jardu jsem poznala díky kapele Fan Daniel a na ty časy strašně ráda vzpomínám a je mě ctí , že jsem je mohla poznat blíž než jen jako nějaká fanyn ka. Bohužel jsem se odstěhovala daleko takže na Sillage nemám možnost zajít. Ale kdo JArdu aspoň trochu zná ..tak ví jaký je to zpěvák . A pokud David vyhodí takového zpěváka ….tak pochybuji o regulérnosti soutěže a věřím , že všechno je to už daný a hraje se akorát pro lidi divadlo a to je moc smutný :(

351
yeey
Reagovat

349 uvidime, treba u Vojtka prekvapi jeste nekdo uplne jinej… na zaklade jednoho (v lepsim pripade dvou) vykonu se vazne neda prilis soudit… to mi na Hlase trochu chybi oproti Superstar – soutezici budou zpivat min a zrejme i predevsim priblizne svoje zanry… v ty Superstar sme ty zpevaky poznali opravdu ze vsech stran…

jinak mi dva favorite od Vojtka jsou zatim Marketa a Daniel, takze oba dva bych v grandfinale uvital… jinak jeste k Danielovi – ja mysim ze nebude omezenej jen na balady – mysim ze to Vojtek nedopusti… vzdyt dal rockovou kladu i Bare Vaculikovy, co rock nesnasi :-) ja mysim (spis doufam :-) ze Vojtkuv tym bude profilovanej jako opravdu rockovej!

352
eva
Reagovat

348 – Hnilica nevypadal z výběru písničky moc nadšeně. „V životě by mě nenapadlo, že bych ho měl zpívat.“ To věřím. :-D

353
sali
Reagovat

Čím ďalej tým viac sa prikláňam k domnienke, že prsty v predpokladanom vypadnutí Hnilicu nemá MD. Skrátka mi to neštimuje s tým, ako všetci naň zareagovali na castingu, vrátane Davida. Boli si Jardou istí všetci štyria a otočili sa najskôr zo všetkých. Podľa mňamu Roxette nevybral David.
Nechcem vás chlácholiť, len mi podraz k MD stále nesedí.

354
sali
Reagovat

Ešte jedna verzia mi pripadá možná. Čím vyššie by sa Jarda v súťaži dostal, tým hlbší a nezmazateľný znak „supestáristu“ by mal doživotne vypálený na hrudi i na čele, a toho by sa už nikdy nezbavil. Čo ak je tajná dohoda typu: „si skvelý, a preto bude lepšie, keď akože vypadneš skôr, a my Ťa z boku vypipleme na výslnie ako čistého nezaškatuľkovaného. Ako stelesnená obeť získaš tri-krát viac fandov, akokeby si mal potom pracne udržiavať svoju súťažnú SMS hŕstku a bezvýsledne sa zbavovať značky víťaza nejakej súťaže. Len nič neprezraď, inak to pohnojíš.“

355
sali
Reagovat

Niečo k mojej favoritke. Ten štýl… hneď keď začala spievať, pomyslel som si: ona je hotová slovenská Sheryl Crow:

http://crazycafe.centrum.cz/vtipna-videa/2012/3/16/videa/anna-veselovska-z-hlasu-domaci-video-ukazuje-jaky-ma-talent/

356
Viq
Reagovat

Že soutěžící budou zpívat sobě bližší žánry, je spíš výhoda téhle soutěže. Samozřejmě nepoznáš, jestli zpěvák zvládne zároveň dechovku, rnb i rock, na druhou stranu by měl mít navrch ten, kdo v něčem fakt ční před těmi, kteří jsou all round do každého počasí. V reálu jsou ti první za hvězdy a ti druzí za křoví v muzikálech.

357
yeey
Reagovat

356 jj souhlasim, jen podotykam ze to v Superstar taky melo neco do sebe, ty zanrovy kola, i kdyz obcas produkce prestrelila a soutezici vybirala likvidacni songy

358
Viq
Reagovat

Mně právě přijde, že Superstar se z 90% vždycky zvrhla v muzikálový casting. Dá se to asi i v rámci Superstar při velké péči ukočírovat, ale struktura soutěže k tomu přímo vede. Na první pohled napínavé, protože nevíš, kdo se na čem vyseká. Na druhý pohled už ne tak super, když ti ze všech nástrah na konci vylezají Drdové (a podobné typy :)

359
dolores
Reagovat

355 – dik za toto video. ta nasa anca je proste skvela ! :) to prirovnanie k sheryl crow je zaujimve. su tam iste podobnosti ;-)

360
Jarda
Reagovat

354: Je možné i to, že Hnilica, vědom si toho jak je nahlíženo na každého kdo v podobných soutěžích uspěje sám požádal Davida aby ho vyhodil. Z minulosti známe více případů kdy právě k těm „nespravedlivě vyhozeným“ byl úplně jiný přístup a nezřídka měli úspěch vetší než ti vítězové. Namátkou jmenujme Moniku Zázrivcovou, Zuzanu Zaharowskou, Deborah Kahlovou, a další. Hnilica má už teď tak velkou popularitu, že další setrvání v soutěži by mu mohlo paradoxně ublížit. Bohužel tak to u nás, na rozdíl třeba od amerických soutěží prostě chodí.

361
dolores
Reagovat

ak je pravda, ze vypadol hnilica, tak to asi proste poondil. mna neohuril ani v prvom kole. aj ked tam mal viac co ukazat, lebo je to taka pesnicka, kde kazdy, co i len trochu dobry spevak musi zasvietit. a potom staci roxet a je to v prdelke ..
porovnavat hnilicovu verziu set fire to the rain s adelinou je dost zabavne:)) s prepacenim, hnilica je spevak zatial provincnej urovne. kratky vynatok z jej piesne dal sice energicky, ale prejav a posolstvo, co tam dava adele nechal doma v sufliku :))) na to este nema. a viete si ho predstaveit v londynskej Royal Albert Hall? lebo ja ani nahodou:))) takze prosim uberte s tym uctievanim hnilicu:)

362
Nofux
Reagovat

355 – Jenom dodám, že v tom článku je chyba. Soldout se jmenuje kapela, ne ta písnička.

363
Viq
Reagovat

Ta Anna je démon. Teď jsem zase sjel její videa na youtube a můžu uklidnit už nevím přesně koho výše v diskusi – neoposlouchá se to :-))

364
Jana
Reagovat

354,360: Tahle teorie už mi přijde dost přitažená za vlasy a je to podle mě blbost. Jarda šel do soutěže s tím aby se v ní dostal co nejdál stejně jako všichni ostatní. Nejlépe aby vyhrál, když už tam šel. Pokud se souboje natáčely ještě předtím než se v televizi vysílaly výběry naslepo, pak ani nikdo nemohl tušit že popularita, kterou nabere Jarda díky vystoupení ve výběru naslepo bude stačit k tomu, aby v soubojích vypadl a dál už soutěžit nemusel. Jarda rozhodně neměl v úmyslu vypadnout takhle brzy.

365
Jana
Reagovat

361: V Royal Albert Hall si nedovedu při vší úctě představit nikoho z nich a ani si nemyslím že by zrovna tohle byla nějaká Jardova ambice :-) Co se týče Adele, myslím si že pro většinu lidí to dal Jarda lépe než originál, ale je to taky věc vkusu a ty máš samozřejmě právo na svůj názor jako kdokoliv jiný. Pro mě byl v té písni Jarda lepší než Adele.

366
Petr
Reagovat

Já nemám nic proti Ivanně Bagové, ona je taky dobrá a rozhodně si nemyslím že tito dva soutěžící měli jít spolu do duelu. Jarda měl jít do duelu s někým jiným a rozhodně mu neměli dát Roxette. Já bych ho poslal do duelu třeba s Kašparem a toho by Jarda drtivě porazil. Ať už to zítra dopadne jakkoliv, doufám že pak aspoň v závěrečném rozstřelu vyřadí David jednu ze dvojice Petráňová – Pažoutová. Tyto dvě naprosto zbytečné soutěžící budou akorát zabírat místo ve finále těm lepším. Měla jít Petráňová do duelu s Bagovou a Pažoutová s Hnilicou. Pak by mohli postoupit oba. Hnilici je mi upřímně dopředu líto protože už je asi více než jasné jak to zítra dopadne. Hnilica půjde pryč a ve finále budou průměrní zpěváci Petráňová, Pažoutová a Kašpar. Tohle už vážně nemá žádnou logiku.

367
Petr
Reagovat

A mimochodem, jak tady psal Vlado že David odstraní Hnilicu možná proto aby zametl cestičku Kutheilovi, protože by se mohli přetahovat o hlasy…..já myslím že Kutheil se bude o hlasy ve finále přetahovat spíš se stejně muzikálovým Weingartnerem, který se taky považuje za rockera (pokud tedy Weingartner ve finále bude).

368
Eliáš
Reagovat

Jak by podle vás dopadnul duel Hnilica versus Bagová, kdyby o tom rozhodovali diváci? Kdo by vyhrál?

369
irena
Reagovat

I když Hnilica není mým favoritem, nijak zvlášť mě nazaujal, přesto mi je ho po zhlédnutí videa dost líto – opravdu se na Roxette netvářil moc nadšeně. Ale tak už to holt chodí, a i když bych spíš postup přála jemu, jsem daleko od jakýchkoli konspiračních teorií. Během dalších kol se třeba vyloupnou další favoriti (kdo by v první ČSHS čekal napínavé finále díky Šmajdovi, a Adamcovu výhru ve druhé jsem doteď nepochopila), takže je brzo na jakékoli soudy. Já jsem si taky myslela že první vyhazov Petra Ševčíka nerozdýchám, tvrdila že už se koukat nebudu…no a pak zazpíval Miro Wicked Game a začala pro mě asi nejnapínavější soutěž. Takže si myslím že je brzo na jakékoli soudy.

370
Libor P.
Reagovat

Ivanka je určitě dobrá zpěvačka a moc sympatická holčina, možná že jí ti Roxette i víc sedli, ale přesto si myslím že měl David poslat dál Jardu Hnilicu s ohledem na perspektivu do dalších kol. Jak by Jarda mohl zpívat svoje styly, určitě by byl v soutěži zase číslo jedna a mohl by předvést ještě spousty skvělých a zajímavých výkonů. U Ivanky si bohužel z nějakého důvodu myslím že až tak spolehlivá zpěvačka nebude a že ani písničky, které si v soutěži bude vybírat, nebudou tolik zajímavé. Roxette pro Jardu, to byla fakt podpásovka a bylo to vidět i na něm, že šel do boje jako zpráskaný pes. Tohle mě vážně šíleně moc mrzí :-(

371
irena
Reagovat

Pro DJ Vlada:
Nevím, jestli občas posloucháš na ČR 2 Gottův pořad Zpátky si dám tenhle film, ale je to jedna z mála možností kdy v rádiu slyšíme některé naše oblíbence – v tom musím Gottovi přiznat velkou zásluhu, že je velmi propaguje a pouští jejich písně. Nedávno věnoval půlku pořadu Ondrovi Rumlovi, dnes část Monice Bagárové (a Chodúrovi).

372
Lucka
Reagovat

Tak po shlédnutí toho videa je mi Jardy Hnilici tak líto, že už se na to bohužel pak fakt dál dívat nedokážu, pokud po tomhle fakt vypadne, ani kdyby tam bylo tucet Šmajdů.

374
T.M.
Reagovat

373: To tady bylo už včera.

375
T.M.
Reagovat

Já toho davida stejně nechápu, já být na jeho místě, tak po tom výkonu ve výběru naslepo bych dal k Hnilicovi nějakého úplně slabého soupeře, například Koběrského, protože někoho takového jako je Hnilica bych rozhodně chtěl mít ve finále a i kdyby mu souboj moc nevyšel kvůli tomu že dostal špatnou písničku, tak bych mu to vzhledem k tomu předchozímu famóznímu výkonu stejně odpustil. Nevím proč k němu dával Ivannu, která je taky favoritka. Třeba u Dobrovodské tu Rytmusovu volbu chápu že ji vyřadil – tady i všude jinde na internetu ji sice každý chválí, ale když by pak došlo na hlasování, měla by vzhledem k tomu jak vypadá stejně naprosto minimální podporu a brzy by vypadla, šance na vítězství by u ní stejně byla malá. Nebudem si nic nalhávat, stejně by to tak u ní bylo a Anna tu šanci vyhrát má. Ale u Hnilicu si myslím že by měl narozdíl třeba od Dobrovodské obrovskou podporu lidí, myslím si že tohleto byla od Davida obrovská strategická chyba, pokud ho opravdu vyřadil.

376
T.M.
Reagovat

A dál pak třeba nechápu, proč Jardu david vyřadí a pustí si do finále Weintgertnera (nic proti D. Weintgartnerovi nemám, dokonce mu asi budu taky fandit když už tam Jarda nebude, protože je to taky vcelku sympaťák) ale Jarda je prostě úplně někde jinde než David W. to se vůbec nedá srovnávat, Jarda Hnilica je daleko lepší zpěvák a přesto ve finále nebude a David W. asi ano. Nechápu už nic…

377
Lucka
Reagovat

Já bych Jardu taky pustila dál. Jarda byl lepší ve výběru naslepo, Ivanna možná v souboji (což stejně jistě zatím nevíme) takže by to možná byla remíza. Neměli by to posuzovat jen podle souboje ale měli by přihlédnout i k předešlému výkonu naslepo, pak by to možná bylo spravedlivější. Vždyť nikdo nemůže vždycky zazpívat na 100 procent, ani Mercury, ani Pavarotti, ani nevím kdo….tím spíš že je to ovlivněno špatnou písničkou, kterou soutěžící dostal. Pro soutěž měl jako favorit a zajímavější zpěvák rozhodně větší perspektivu Jarda Hnilica. A hlavně – tito dva opravdu neměli jít v souboji k sobě!!!

378
Pavel
Reagovat

Za všechno může buď David nebo produkce a nebo obojí, prostě ten kdo jim tu písničku vybral. Kdyby jim vybrali nějakej pořádnej rock, tak postoupí zcela jasně Jarda, protože to by Ivanna neměla šanci uzpívat. Takhle rozhodl o tom kdo postoupí čistě výběr písničky, takže si o tom kdo postoupí vlastně už dopředu rozhodl ten kdo jim tu písničku vybral….nebyla stejná pravidla pro oba dva, Ivanna byla v jasné výhodě. Nebyla to Fair Play. Smutné.

379
Lucka
Reagovat

Víte co já už na to fakt kašlu jestli Jarda Hnilica fakt vypadne, nikdo jiný už mě tam nezajímá. Stejně je nad slunce jasné, že to vyhraje ta vaše svatá Anna, tak si to užívejte i za mě. Strčte si tu soutěž někam, pro mě to tím končí, sbohem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

380
T.M.
Reagovat

Já si taky asi půjdu vsadit na Veselovskou jako na vítězku celé soutěže, jak odstřelí Jardu tak už to nikdo jiný vyhrát nemůže. Někdo tady zmínil ještě Mrózka a to by pro mě byla ještě daleko horší varianta než Veselovská, ale ani ta Veselovská mě vůbec ničím neoslovuje. Takže vám řeknu jedno fanouškové Anny : Docela vám to závidím, že budete mít komu fandit a že to vaše favoritka i vyhraje. Važte si toho a opatrujte to štěstí jako oko v hlavě, protože ne všichni takové štěstí jako vy máme, pro nás fanoušky Jardy Hnilici už ta soutěž ztrácí smysl, spousta z nás jak vidím odpadne a ti co zůstanou si budou jen těžko hledat nového favorita a když už ho najdou, stejně to vždycky bude jen náhrada za Jardu Hnilicu, který je prostě nenahraditelný. Jak říkám, važte si toho že tam tu Annu máte…..

381
KLM
Reagovat

Já tomu stejně nevěřím, že by Hnilica v té písni od Roxette mohl být nějak výrazně horší než Bagová. Nemuselo mu to úplně sednout, nemusel to být úplně šálek jeho čaje, ale je to léty zkušený zpěvák a muzikant a určitě by si i tak s tou písničkou poradil, stačí se jen podívat co udělal s tou písní od Adele a jak si ji přizpůsobil. Rozdíly mezi výkony obou musely být i tak naprosto minimální…..

382
DJ Vlado
Reagovat

irena, 371: Bohužel to nesleduju, ale díky za upozornění :-) Nevíš prosím kdy to reprízujou?

383
irena
Reagovat

382 – reprízujou to v neděli v 15 hodin, ale bude to i na netu v archívu

384
Jana
Reagovat

381: Přesně tak, Jarda je zkušený harcovník a když si tak skvěle poradil s Adele, která taky vůbec nebyla jeho stylem, rozhodně si musí poradit i s Roxette. Rozhodně Bagová nemohla být o tolik lepší, aby to Jardu muselo stát další postup v soutěži!

385
Jana
Reagovat

http://hlascs.markiza.sk/clanok-577154-ivanna-bagova-nie-je-ziadna-motorova-pila

Bagova bola v superstar, Hnilica ma svoju kapelu ako som sa tu dozvedela, teda ziadne nove tvare.., je mi jedno kto z nich postupi, nebavi ma ani jeden z nich
Chrenko, Poulickova detto, je ich tam viac prevarenych
to bude ako s tym Buranovskym co presiel vsetky reality show.., chvilkova slava
Anicka je skutocny talent a zasluzene postupila, bavi ma, skromna slecna, len skoda, ze je taka mladucka, buducnost tym padom neista a navyse je baba

386
Rena
Reagovat

Já si myslím, že pokud Hnilicu vyřadí – at už v tom má prsty kdokoliv – bude to proto, že už je prostě hotový zpěvák… a takového jako vítěze nepotřebují.
Anička (či kdokoli, kdo by se časem ukázal stejně dobrý) je ideální, mladinká, hezká, může na sobě ještě pracovat… nikdo ji dodnes neznal a překvapila… To sice Hnilica svojí Adéle také, ale toho za 15 let působení se skupinou zná už hezkých „pár“ lidí… Takže pokud Hnilica v neděli zase svým projevem opravdu neohromí, jako posledně, je to sice nespravedlivé, ale důvody, proč umetli cestičku těm mladším, nezkušeným, asi i chápu. Vždyt Hnilica se už hvězdou hned díky prvnímu svému vystoupení vlastně stal, asi i tu roli v muzikálu od Davida dostane… a o to mu možná hlavně šlo… proč jinak by šel zrovna k MD?

387
Filip Rymeš
Reagovat

Po přečtení této diskusi, jak tu někdo psal že Hnilica je snad nadpřirozená bytost, musím souhlasit. Ano, je to nadpřirozená bytost, něco mezi baziliškem a Ježíšem Kristem. Normální obyčejný smrtelník to rozhodně být nemůže, to by přece nemohl takhle zburcovat celou veřejnost a davy. Musí v sobě mít něco co lidi hodně táhne, jinak tenhle povyk fakt nechápu. Už kvůli tomu rozruchu jaký ta osoba dokáže vyvolat, bych si přál aby se stal zázrak a on by zítra nevypadnul. To by se snad pouštěly ohňostroje po celé republice a lidi by v pondělí dostali v práci volno, možná by i ten chleba zlevnili. Pokud vypadne, pro hodně lidí ta soutěž asi přestane být zajímavá.

388
KLM
Reagovat

385:Tak to vidíte, oba dva se s písní popasovali velmi dobře……mě to bylo jasné hned že Jarda není zpěvák který by něco pokazil a že dokáže dát skvěle i písničku která mu moc neříká. Takže opravdu asi bude rozhodovat to že Jarda je už hotový zpěvák a Ivanna rozvijející se talent. Jenže! Takových hotových zpěváků už tam jsou mraky….a dokonce i přímo v týmu Michala Davida. Kutheil, Brunno Oravec atd. atd. a přesto je David do finále pošle. Proč nepostavil proti Ivanně někoho jiného? Proč zrovna Jarda?

389
DJ Vlado
Reagovat

383 – Díky :-)

390
Lenka
Reagovat

DJ Vlado: Měla bych na tebe takovou prosbu. Pokud bude zítra Jarda Hnilica skutečně vyřazen, nemohl by si o něm sem napsat nějaký speciální článek který by byl jenom o něm? Vím že se tu běžně takový prostor soutěžícím kteří se ani nedostanou do finále nedává, ale uznej že Jarda není jen tak někdo…ať už tu soutěž letos vyhraje naprosto kdokoliv, tak tím nejdiskutovanějším člověkem a největším fenoménem celé téhle show bude už napořád Hnilica, to už mu nikdo nevezme. Nepamatuju kdy naposledy tu někdo vzbudil takovouhle vášnivou diskusi, Ševčík by mu mohl ty příspěvky závidět. Nepamatuju kdy naposledy tu někdo diskutující takhle rozdělil na dva tábory….prostě Jarda je pozoruhodná osobnost a zdejší diskuse se už asi navždy bude dělit na dobu před Hnilicem a po Hnilicovi. Někdo kdo dokáže tohle způsobit jediným televizním vystoupením si určitě zaslouží větší pozornost a Jarda by si ten článek zasloužil a snad i my jeho fanoušci. Byla bych ti za to vážně moc vděčná, pokud budeš mít čas a dáš o něm něco dohromady….předem díky :-)

391
yeey
Reagovat

390 kdyby to Vlado nechtel napsat, nabizim se jako dobrovolnik – ale pod jednou podminkou – ze prestanete zaplevelovat normalni diskuze a o Hnilicovi si uz budete psat pouze pod tim clankem!! :D:D

392
K.
Reagovat

355 dík za odkaz! nezní to špatně, ale vadí mi, že zpívá anglicky. anglické texty v našem prostředí ve většině případů považuju za nemohoucnost napsat si slušný český nebo slovenský text. k některým hudebním stylům se slovanské texty vymýšlejí obtížně, ale to není tenhle případ.

393
K.
Reagovat

391 :-DD máš mou podporu, ty litanie (navíc v situaci, kdy není jisté, že opravdu vypadl) se nedaj číst :-D

394
K.
Reagovat

393 ale jak tak na to koukám, 90 procent bude mít na svědomí jeden jediný Tomáš :-DD

395
Petr
Reagovat

Jak to podle vás dopadne se Simonou Fehérovou která přišla na zkoušku opilá? Myslíte že ji Rytmus vyhodí?

396
yeey
Reagovat

395 mysim, ze nema valny sance :-) po takovym vystupovani bych ji taky vyhodil z principu, i kdyz na fcb byl link na ten clanek a tusim ze Jan Danda od Vojtka se ji tam zastaval, ze to je podivne sestrihany, aby vypadala jako vozrala kravka, tak nevim :-)

397
Lenca
Reagovat

http://www.blesk.cz/clanek/video-svet-showbyznysu/169911/tezky-osud-souteziciho-hlasu-na-leukemii-mu-zemrela-laska.html To jsem ani nevěděla, že Péťu potkala v životě takováhle tragédie :-( A ani to v televizi nevytáhl, i když měl tu možnost zahrát lidem na city. Za to má u mě plusové body navíc :-)

398
DJ Vlado
Reagovat

390 – Článek jen o Hnilicovi by to asi nebyl, ale pokud zítra opravdu vypadne, mohl bych sepsat článek o tom, kdy byl jaký velký favorit vyřazen před branami (semi)finále (a že takových vyřazení bylo viz. Almeida, Ševčík atd.), jakou to vyvolalou bouři nevole a úvahu nadv tím, co zac takovými vyřazeními stojí.

399
yeey
Reagovat

zvlastni, ze se nekdo u Petra Ševčíka jeste dodnes divi, proc ho vyhodili v 1. ČSSS, mysim ze tohle mluvi za vse a Marta to tam dost padne vysvetluje :-) http://www.youtube.com/watch?v=QA0gWibCdFw

400
Lenka
Reagovat

398:Ok, tak aspoň tak :-) Předem díky :-)

401
Ilona
Reagovat

Myslíte, že je ještě nějaká aspoň malinkatá šance že by zítra Hnilica mohl postoupit a že vypadla Bagová?

402
Svatka
Reagovat

PAN ZPĚVÁK!!! Jarda zpívá nádherně,ten se neztratí.A jestli ho David vyřadí,tak si můžou užít poslední díl velké sledovanosti bo když se nebudou dívat Jardovi příznivci,tak to můžou rovnou zabalit!!!

403
Viq
Reagovat

No chance :-)

405
T.M.
Reagovat

404: Nemůžu si pomoct ale mě se vůbec nelíbí její hlas. Připadá mi jak kdyby to zpívala přes zuby nebo nevím jak to popsat. :-D Prostě mě to neoslovilo, sorry. Hnilica má hned na první poslech daleko příjemnější barvu hlasu a taky má ten hlas daleko silnější. Kdyby to byla skutečně pěvecká soutěž, tak by ji Anna v žádném případě nemohla vyhrát.

406
T.M.
Reagovat

403: Vidím to úplně stejně bohužel. Ale narozdíl od tebe z toho teda žádnou radost nemám.

407
Jana
Reagovat

Já pořád nějak doufám že se stane nějaký zázrak a Jarda zítra postoupí a Ivanna ne. Asi už bych po těch všech soutěžích měla být ze zázraků vyléčená, ale pořád v to tak nějak vnitřne doufám, i když mi mozek říká že ta pravděpodobnost že by postoupil je asi taková jako že zítra bude zavražděn Barrack Obama…..

408
Jana
Reagovat

Ale vždyť zatím nikde nebylo potvrzeno oficiálně jak ten souboj dopadl a to dokonce ani ve spoilerech, které sem v týdnu hodil myslím Nofux. Výsledky jiných soubojů kdo postoupil tam byly, ale výsledek tohohle nebyl nikde. Všechno je to jen jedna paní povídala a nepotvrzené domněnky…..budu doufat až do poslední vteřiny, protože naděje umírá vždycky až jako poslední.

409
DJ Vlado
Reagovat

Tak známe další dvojici: http://www.super.cz/10061-v-hlasu-se-utkaji-dve-matky-jednu-proslavila-laktacni-psychoza-a-druha-by-mela-porodit-behem-finale.html

Takže Lenka vs. Elin neboli „souboj maminek“. Tím pádem nám v Dařině týmu zbývají Simona, Zuzana, Eva a Judita. Jak tohle však Dara rozdělí (resp. rozdělila), to si netroufám odhadnout. Je však zvláštní, že Dařin tým se ve všech ukázkách objevuje zdaleka nejmíň, jeho rozdělení je tedy ještě záhadnější než „záhadný chlapec“ Ševčík. Zvlášť jsem čím dál víc zvědav, s kým bude v duelu Simona. Původně jsem tipoval Katarínu, ale ta je údajně v duelu s Nandym (i když tahle dvojice ještě není na 100% potvrzená), potom Elin, ale ta je nakonec s Lenkou. Takže fakt nevím, i když pořád doufám, že má postup jistý s kýmkoliv.

A ještě zbytek Rytmusova týmu (teď už to můžu zveřejnit, jelikož se ty dvojice postupně objevily v ukázkách, až na jednu, která se ale dá odvodit):

Michal Chrenko vs. Simona Fehérová
Petr Lexa vs. Tamara Kubová
Nikoleta Spalasová vs. Lenka Libjaková

410
XMAN
Reagovat

409:Nebuď si postupem Simony tak jistý, podívej se na Hnilicu. Judita nemá šanci, ale Zuzana a Eva jsou dost silné zpěvačky a já bych třeba v případě souboje Simona a Zuzana chtěl, aby postoupila Zuzana. No uvidíme…..

411
DJ Vlado
Reagovat

410: Já si taky až tak jistý nejsem, jen se v to snažím doufat. Pořád se navíc trochu snažím věřit, že se nepotvrdí dvojice Katarína – Nandy, protože sice spolu byli na fotce, ale Nandy tam seděl s kytarou, mohl tedy jen doprovázet. Katarína by mi k Simoně přišla jako nejlogičtější varianta (dvě blondýny), Zuzana i Eva by pravda byly relativně silné soupeřky, tak kéž by vyšla ta Judita, i když tomu moc nevěřím.

412
Rena
Reagovat

404 – mě se v té slovenštině Aničky hlas moc nelíbil, v angličtině zní jinak…

413
Jana
Reagovat

412:Mě se její hlas nelíbí bohužel v ničem. Ne že by neuměla zpívat, ale prostě nemá pro mě příjemnou barvu hlasu.

414
Jana
Reagovat

DJ Vlado: Ty si taky myslíš, že Hnilica zítra vypadne?

415
DJ Vlado
Reagovat

414: Těžko říct, ale vzhledem k tomu, že Davidovi bude asi bližší Ivanna, tak je to dost možné.

416
DJ Vlado
Reagovat

Tyto dvojice uvidíme zítra: http://hlascs.markiza.sk/clanok-579077-hlas-preco-moze-postupit-len-jeden-z-nas

Takže další hádanka rozluštěna, Zuzana se utká s Juditou, tím pádem k Simoně vychází Eva. No doufám, že Dara četla F. L. Věka, protože tam Butteauovi (neboli Bittoovi) byli spíše záporná rodina :-)

417
Milan Petřík
Reagovat

416: prý postoupila Eva, takže je to v piči :-(

418
Milan Petřík
Reagovat

O Jardu Hnilicovi si myslím, že je to dobrej borec, ale jinak je to úplná fraška, že ho David vyhodí…:´( Jestli to David udělá, tak si všechny jeho písničky smažu z mobilu a nebudu ho snášet až do konce svýho života a řeknu jenom jediný ať chcípne!!!

419
DJ Vlado
Reagovat

417: Odkud to víš? A víš určitě, že byla v duelu se Simonou?

420
yeey
Reagovat

418 no tak bejt Michalem Davidem, tak si radsi rychle zacnu balit saky paky a padam do ciziny, protoze jisty Milan Petřík se mu to chysta ale huuuuuste nandat… :D

421
K.
Reagovat

Zuzana vs. Judita – to je velmi dobrá zpráva :-) A už se moc těším, doufám, že se Zuzaně duet povede.

422
K.
Reagovat

417 – to si neumím představit, leda by to Simona neskutečně zvrzala byla naprosto tragická (což se stát mohlo, je hodně mladá)

423
DJ Vlado
Reagovat

Káčko: Já tomu taky nevěřím. A navíc ještě není vůbec jisté, že Simona bude v duelu s Evou. Katarína a Nandy spolu sice byli na fotce ze zkoušky, ale pořád to nemusí nic znamenat, jelikož Nandy na fotce seděl a měl v ruce kytaru, takže ho Dara mohla využít jako doprovodu. Dvojice Simona vs. Katarína by mi jinak připadala vyloženě logická.

OT: právě hrajeme, nechceš přijít? :-)

424
TheEloras
Reagovat

Jaromír Hnilica to je fakt pan zpěvák . . . :))) Jestli ten to nevyhraje tak to mě poserte :D

425
K.
Reagovat

423 – jj viděla jsem, ale šla jsem se ještě trochu najíst.

426
Erik
Reagovat

Jarda Hnilica a Ivanna Bagová – řeknu to asi takhle. Tyto dva spolu vůbec neměl dávat David do souboje, protože spolu nemají absolutně nic společného a nedají se vůbec nijak porovnávat!!! Nejde říct že by byl lepší Jarda nebo Ivanna protože každý z nich je úplně jiný než ten druhý. Připadá mi úplně nesmyslné že jeden z nich vypadne a přitom se do finále dostanou z Davidova týmu takoví slabí zpěváci jako Alžběta Pažoutová, Katka Petráňová, Michal Kašpar nebo David Weingartner.Tohle Michal David nevychytal a je vidět že buď neumí logicky uvažovat a nebo za vším stojí produkce, která si sama určuje kdo s kým půjde do duelu a kdo postoupí a koučové jsou jenom obyčejné nastrčené loutky, které tam sedí za velké peníze. Pokud David vyhodil Ivannu, bude to škoda, ale pokud vyhodil Jardu tak je to magor a pos*al to totálně protože Jarda byl největší favorit na vítězství ze všech a nikdo jiný z Davidova týmu už mu nemá šanci tu soutěž vyhrát…Jarda měl ve všech anketách drtivou podporu daleko převyšující všechny ostatní soutěžící. Teď tedy jen doufat že David udělal jenom chybu a vyhodil Ivanku, protože jestli vyhodil Jardu tak tím spáchal koučovskou sebevraždu a může na svoje místo kouče rovnou úplně rezignovat a vzdát to, protože tohle mu lidi nikdy neodpustí!

427
Viq
Reagovat

Ještě mě dnes napadla jedna věc – hlas Anny je celý jako nějaký speciální efekt. Není ona nějaký nový japonský robot? Tyhle hračičky z Nipponu já můžu. A říkáte, že Simona vyletěla v 1. kole? To musí být kachna. Ještě 1000x divnější, než vypadnutí Hnilici…

428
DJ Vlado
Reagovat

427 – Taky si myslím, že je to kachna. A navíc Milan psal, že postoupila Eva, nikoliv že vypadla Simona, protože klidně mohla být v duelu s Katarínou.

429
dolores
Reagovat

404 – diky za toto videjko :):):)anicka aj tu prejavila svoj nenapadny sarkarticky humor, ked s vaznou tvarou povedala, ze do toho dala emociu, t.z., ze myslela na matematiku a na vsetko, co bude musiet vykonat, ked nepostupi :D ona si stale dava take ciele, ktore by ju mali odstrasit, ak nepostupi :)) minule to bolo upratovanie a teraz matematika:)
dnes som kupila Plus7dni a tam necakane clanok o nej. len nie je este na nete. rockerov by mohlo zauimat, ze jej izba je polepena plagatmi starych rockovych harcovnikov ACDC, Zeppelin …vraj je zaryta rockerka, lebo ju k tomu odjakziva viedol otec a 31 rocny brat, ktory jej kupil uz 5 gitar. stare tvrde rockove pecky si vraj preraba do akustickej podoby. ja rocku prilis neholdujem, ale paci sa mi toto dievcatko, som na nu zvedava, co nam predvedie dalej

430
Viq
Reagovat

428 – Fakt je, že ona už v nějaké velké slovenské show (dokonce i ve vyšších kolech) byla, jak jsem viděl na youtube. Možná chtějí ty staré známé nechat vzadu. Nebo na ně mají tvrdší metr. Nevím, nechme se překvapit. Jediné, co by mě na 100% nechalo vklidu, je vyřazení Anny. Ta už je vítěz.

431
DJ Vlado
Reagovat

430 – Těch známých tváří je tam tolik a už i některé z nich postoupily do finále, takže si nemyslím, že by na ně měli nějaký tvrdší metr. Každopádně já doufám, že je to kachna, protože Simona je spolu s Aničkou mojí vůbec největší favoritkou a její vypadnutí by mě zatraceně hodně mrzelo :-(

432
dolores
Reagovat

ja neviem, ale to, ze niekto nepostupil (napr. hnilica, ci simona) mne nepripada az take divne, pretoze zatial mali moznost prejavit sa len v jednej piesni, ktoru mali dokonale nacvicenu. tou ohurili, ale prisiel vyber kouca a museli sa vysporiadat s tym, co im trebars nesadne. mna prekvapilo uz v minulom prvom duelovom kole, ze mnohi o ktorych som mala predtym lepsiu mienku, ako o ich superoch v dueli vypadli – a celkom zasluzene. napr. adam pavlovcin. presne to sa mohlo stat aj dalsim. dialo sa to aj v superstar, ze ak dostali nechceny song, bolo to znicujuce. zajtra budeme mudrejsi, pretoze nastane hodina pravdy :) aj mne sa simona pacila, ale uz ma neprekvapi , ak vypadne aj ona.

433
Viq
Reagovat

431 – Simona je hodně dobrá a kdyby tam nebyla Anna (která je lepší) a kdyby už tehdy nebyla v té slovenské show (co to vlastně bylo a jak tam dopadla, nevíš?), byla by jednou z horkých favoritek na titul. Zůstala by asi ještě jedna přitěžující okolnost – že je holka a celkem pěkná holka. Takové to mají u hlasujících diváků velmi těžké a musí mít jó talent, aby měly šanci vyhrát…

434
DJ Vlado
Reagovat

433 – MiniTalentShow, které se Simona účastnila, není soutěží v pravém slova smyslu, tam prostě jen vystupují talentované děti do 15 let.

435
Viq
Reagovat

429 – jj, dobré video, Anna baví. Akorát to není explicitní humor pro široké masy. Nevím, jestli jí lidi pochopí (myšleno celkově a obecně).
434 – tak to není nic až tak velkého, co by mělo hrát roli. Stejně je ale Simona dle mého pro Annu (jak v Česku říkáme) no match.

436
Billy Lumis
Reagovat

Jaromír Hnilica je nejlepší, vždycky mě svým zpěvem potěší. Doufám že dneska nevypadne a pokud ano tak snad rychle nezapadne. Michala Davida za tohle rozstřílím, vodku na Malorce popíjím :-)

437
Hi
Reagovat

Hi my name is Kristýna and lot is very NICE mARKETA pOUSLIČKOVA

438
gabca
Reagovat

ahoj nevite nahodou kdo vypadl 6.května 2012

439
Radek aka SUNicko
Reagovat

gabco (438) samo, že víme, ale vypadly až 7. května a to Kristýna a Kristina.

440
jaj
Reagovat

jrlgzuierzie

Přidat komentář