Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2: Společné aktivity (4. díl, 19. 3.)

19. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=3799 w=420]„Soukromí“ při důvěrném rozhovoru :-)

Na konec článku je vložena anketa, můžete dát hlas farmáři, o kterém si myslíte, že má šanci „zadat se“ díky této RS. Druhá možnost – dát hlas svému favoritovi a určit nejsympatičtějšího farmáře.

První den proběhl ve znamení vzájemného poznávání. Někde přeskočila jiskra, jinde poradil rozum, ale na sklonku dne museli nadbytečné nápadnice poslat domů. Každý měl nárok na čtyři kousky, tedy čtyři ženy, se kterými stráví následující den v Praze. Užívat si budou ve wellness centru, v luxusní rybí restauraci, na bowlingu, na lodičkách nebo v keramické dílně. Poté si každý vybere trojici, která bude mít tu čest, navštívit je v jejich královstvích.




Den druhý – rozhodování

Předchozí den dorazilo na první společné setkání 33 žen. Třináct z nich si odvezlo domů slunečnici, zároveň to však znamená, že v dalším boji o farmářské srdce nepokračují. Ty „šťastnější“ se můžou těšit na další den, který stráví ve společnosti svého farmáře. Pozvání na farmu čeká jen tři ženy, zbylé budou odejity opět s pomocí slunečnice.
Kdo očekává zábavu, asi bude zklamaný. Celkově další setkání působila ospale, nudně, chvílemi trapně.
Přiblížím vám ve zkratce jednotlivé farmáře, ale nic extra se nedělo, takže to bude pořád jen takové letem světem. Říká se – o mrtvých jen dobře. Oli před pár dny opustila dobrovolně tento svět, ale vyhnout se komentování jejího účinkování půjde jen velmi těžce. Myslím, že její nešťastné rozhodnutí není potřeba spojovat s touto show a pokud se Prima rozhodla odvysílat původní verzi, není potřeba se vyhýbat ani komentářům k této účastnici. Díly byly dotočeny dávno před tím, než se ona tragická událost odehrála.

[singlepic id=3814 w=420]

Točení s Indiánem

Lenka, Olí, Dája a Jana. Čtveřice, která prošla do užšího výběru. Chvíle s Honzou budou dámy trávit v chráněné keramické dílně. Indián nezklamal, i dnes přivítal své nápadnice patřičně zanedbaný, což tvořilo krásný kontrast s outfity dam.
Jako první si kus nádobí do možné společné domácnosti přichází vytočit přestárlá Barbie Dája. Červené koně, krátké šortky doplněné tričkem neladí s obličejem plným vrásek. Konečně může být Honzovi nablízku, sedá si mu na klín a vyptávání začíná. Tato aktivita je pro Indiána jako stvořená. Kde jinde by si mohl tak užít těsné blízkosti žen, tulit se k partiím jemu velmi blízkým a ještě je stihnout vyzpovídat. Dozví se, že Dája je hrdou majitelkou černých gumáků s růžovými kytičkami, asi budoucí těžká konkurentka Laďky. Lenka má také krásný model pracovního oděvu doplněný impozantní šálou a náušnicemi, které svojí velikostí můžou konkurovat hrnčířskému kruhu. Sebevědomou Vodnářku by si Indián dovedl představit dlouhodobě po svém boku. Ona se cítí pevná v kramflících, necítí konkurenci, věří si. Oli Indiánovi voní, je přirozená, ani on jí není lhostejný, nebrání se polibkům a objetí.
Poslední, která si zalaškuje s Indiánem u kruhu, je Jana. Drží si ji od těla, žádné poposedávání na klíně. Mezi nimi to sice jiskří, zamiloval se do její velké pusy, možná by se naučila i vařit, ale je Lvice. Navíc ve věku jeho dcery, takže je to nakonec ona, která je vyřazena a pozvání na farmu neobdržela.

[singlepic id=3815 w=420]

Se Standou na rybách

Rybí restaurace. Ryba nemusí vonět každému, podobně jako Standa. Přesto si mohl vybírat z pořádné dávky žen a do užšího finále prošla Lenka, Marta, Katarína a Jiřina. Standa má na svém ranči výborné grilované makrely, tady ochutnají i jiné mořské potvory.
Rozhovory mezi čtyřma očima probíhají venku u vína. Katarína vidí v Standovi hodného pána! Jemu se zdá zase její jméno moc dlouhé, ale získává plusové body za koláče. Ty by na jeho farmě našly zákazníky hlavně v řadách dětí, to by nemuselo být vůbec špatné. Marta se nebojí práce kolem zvířat, takže další adeptka na farmu. Lenka podniká v podobném oboru jako Standa. S jejími zkušenostmi by nemusel dělat všechno jen on. U každé z žen to vyznívá víc jako pracovní pohovor, než namlouvání. Ledová sprcha na závěr. Jiřina mu usnadní rozhodování. Nemá zájem se nic učit, i když je jí sympatický, na farmu přijet nechce. Nemá zájem o práci se zvířaty, asi měla zájem jen o to cestování. To ale bez práce nejde, takže raději odstupuje.

[singlepic id=3816 w=420]

Jirka do toho šlápnul

Na šlapadle, uprostřed Vltavy nastává čas otázek a odpovědí. Jirka si do dalšího kola pozval všechny ženy z předchozího dne – Hanku, Martinu, Simonu a Ivanu. Na romantickou projížďku zatím není čas, Jiří musí doplnit dotazníky, bere výběr velmi zodpovědně. Martinu zaujaly labutě, ale dle Jiřího mají špatné těžiště. Kde vlastně jsou Oderské vrchy s farmou Jiřího, to nestihla zatím zjistit. Základní chyba. Pokud chci někde dělat selku, v první řadě si zjistím lokalitu. Farmáře zaujal její rukou psaný dopis, ale má to prosté vysvětlení. Martina nemá tiskárnu. Je tajemná a ne všechny zvídavé otázky zodpoví, což jí ubírá body. Jiří není indián, nedokáže luštit kouřové clony a navíc je Martina moc hodná. Další body mínus. Nezachrání to ani její lichocení, že je Jiří umělecký typ. Do minusového stavu se dostává ve chvíli, kdy odmítá zvládat porodit farmáři tři děti. Svoluje ke dvěma, vyšlo jí to v kartách. K těm je Jiří nedůvěřivý, trvá na třech. Vzhledem k věku Martiny bych to viděla na jediné – rovnou trojčata.
Další, s kterou si Jirka vyšlápne po vodní hladině je Simona. Svým kladným postojem k populační politice Jiřího potěší. Je ochotná rodit jak na běžícím páse, ovšem záleží na schopnostech farmáře. Katoličkou je od narození první dcery, takže také pozitivní odpověď. Protože není Jirka „výstavní “ sedlák, nebude na něj u Simony na polici sedat prach, to nemusí mít obavy. Ale on to myslel jinak. Jeho grunt není nic luxusního, ale to nevadí. Náročná Simona neřeší materiální statky, ale duchovno.
Ivana je žena praktická, zajímá ji bytová problematika. Na statku bydlí i budoucí možná tchýně a švagrová, nerada by tam byla jen do počtu. Nemusí se bát, Jirkova rodina chápe, že manželé musí mít své teritorium. Je však potřeba si výměnek upravit podle vlastních potřeb. Zajímavé, já měla za to, že hospodář přebývá v domě a na výměnek odchází rodiče.
Jak se vidí Hanka jako selka? Těžko hledá slova, asi mezi zvířaty. Je pro Jiřího záhadná. Je věřící? Nějaké brožurky vlastnila, ale manžel jí je po rozvodu vyhodil. Je víc přes „katolicko“, preferuje tedy prý katolickou církev, ale ta žádné brožurky nerozdává. Takže má Jirka pravdu – Hanka je záhadná. Farmář Jiří to nemá jednoduché. Hance tolik nevěří, ale chce ji poznat více. Proto domů posílá bývalou chovatelku morčete, na jeho vkus až moc hodnou Martinu.

[singlepic id=3817 w=420]

Koulení s Michalem

Ač některé ženy na prvním setkání nepoznal, nepamatuje si jména, s výběrem neměl problémy. Dnes si zahraje bowling s Anetou, Martinou, Veronikou a Lucií. Je vidět, že nikdo nemá natrénováno. Holky hlavně zajímá, zda už je rozhodnutý, kterou z nich si pozve na farmu. Michal tvrdí, že mu nezáleží na kráse, ale na chování dívky. To si trochu odporuje, protože i on pěkně ohrnoval rypáček nad některými fotografiemi. S Lucií se nenudí, cítí z ní elán, jen by mohla vstávat dříve než v jedenáct. Naštěstí je to výjimečné, běžně skáče z postele už v šest ráno. Ke zvířatům by se ani dlouho neupravovala. Aneta je jasná favoritka, tam není co řešit, ta se o pozvání bát nemusí. Martina je taky zvědavá, jak Michal bydlí, jak farmaří. On má pomalu vybráno. Veronika je málomluvná, odpovědi jsou jednoslovné, musí je z ní páčit. Takovou ženu farmář nehledá, je to tedy ona, kdo obdrží květinu. Verča vyřazení opláče, měla o Michala vážný zájem, nemůže prý za to, že je nesmělá.

[singlepic id=3818 w=420]

Jeníčkova sexuální masáž

Polonahá Johana, Štěpánka, Martina a Jana, to je pro Jeníčkovo oko lahodný pohled. Asi právě tato atmosféra wellness centra vyvolala vodopád sexuálních otázek. S Johanou si užil intimních dotyků ve vodě a hned je zvědavý, jaký má postoj k sexu. Je romantička? Je pro ni sex důležitý? Je, ale musí partnera lépe poznat, známosti na jednu noc neprovozuje. To Jeník se jim nebrání, jen odmítá nést případné následky. Užil si báječný sex jedné noci, o nějaké ochraně neuvažoval. Když nastal problém, okamžitě věděl, že se nepostará ani o sebe, natož aby živil dítě. Požádal partnerku, aby pokud to jde, problém zlikvidovala! Ano, to jsou jeho slova. Má pocit, že jí tikaly biologické hodiny a dítě chtěla. Tak ho má, a on se nestará, nevidí důvod. Dnes by se zachoval jinak. Myslím si, že dnes by si dal víc „pozor“, nedělám si o něm velké iluze. Opustíme nechtěné dítě a vrhneme se na kulturu. Johana je ochotná jít na ples, zábavu a jednou měsíčně i koncert. Johaně je sympatický, cítí se být favoritkou.
I na Štěpánku a Janu okamžitě útočí otázkami kolem sexu. Jenda mluví o Janě, popisek tvrdí, že je Veronika. Asi je sex u něj hlavní priorita. Jana se cítí dominantní, se sexem nemá problémy. Otázkám stejného ražení se nevyhne ani Martina. Už to začíná být pořádná nuda. Když to shrnu, jediným jeho zájmem je vědět, jak si holka umí říci o sex, zda je svolná kdykoli a to mu ke štěstí stačí. Potěší ho, že Martina ovládá internet a dokonce kontroluje webové stránky firmy. Se divím, že před vyřazováním všechny dobrovolně neutekly. Květinu získává až moc hodná Štěpánka. Farmář má strach, že by nad ním málo práskala bičem.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Související články

Honza chtěl sbalit Něrgešovou!/Ahaoline.cz
Farmář Honza: Takhle prožil poslední víkend svobody/Blesk.cz
Farmářka Oli se zabila kvůli penězům. Z televize nic nedostala, byla na mizině/Blesk.cz
„Šokující“ informace o manželce Indiána z Farmáře/Super.cz

Anketa
Asi všeobecně nepanují velké iluze o úspěšnosti seznámení jednotlivých farmářů, jeden už je dokonce zadaný zcela mimo tento pořad, ale protože v diskusi zasněl stesk po možnosti zatipovat si výsledek, ráda vyhovím. Dejte svůj hlas tomu farmáři, o kterém si myslíte, že má v této RS šanci na úspěch a také tomu, který je vám nejsypatičtější.

Šance na seznámení



Sympaťák pořadu



Ankety budou probíhat po celou dobu vysílání RS.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 163
1
molly
Reagovat

v poslední době se vám tu objevují dost chyby… ale ne hrubky, ale prostě chyby vzniklé přepisováním textu. Stačí to jednou nahlas přečíst a máte je pryč :-)

2
okkvp
Reagovat

jézus, Žencká diblik v červených koních ke kraťasům je hned prvním hřebem večera

3
Mikesh
Reagovat

Co se děje, nikdo se nedívá nebo je to tím, že zatím je to o ničem?

4
kanárek
Reagovat

3- Mikeši, u mne zatím B je správně.
Nicméně u indiána kvituji, že je schopen vidět 25 let věkový rozdíl jako možný problém.

5
kanárek
Reagovat

Standa je tak očividně vybírá podle užitkovosti, až se mi to nechce komentovat…

6
okkvp
Reagovat

Brožurky :-))))

7
kanárek
Reagovat

Ta paní v růžovém u Jirku uhodila hřebíček přímo na hlavičku s tím samostatným bydlením, že?

8
pimpa
Reagovat

Já znám brožurky jen od jedné církve! :D

9
kanárek
Reagovat

6- kolegyně …katolickou brožurku mi snad nikdy nikdo nenabízel…zato Strážní věž mnohokrát :-)

10
okkvp
Reagovat

8 – já od dvou, ale imho je to prašť jak mrskni (i když se jedni nekoupou) ;-)

11
okkvp
Reagovat

7 – to byl asi přímo hřebík laťák, ale možná by to bylo ještě zajímavější, kdyby rozhovor na toto téma pokračoval – kdo ve vejminku, co je trošičku ;-)

12
koc
Reagovat

mam doma brozurky od bank a tak verim v bankovni system :o ..

13
okkvp
Reagovat

z Jeníčka začínám mít osypky jak z Hájka

14
okkvp
Reagovat

„až budeme spolu slazený“ – Jeník je i češtin °°

15
kanárek
Reagovat

Zlikviduj To…chlapec Jeníček zasel a nikdo mu neřek, že takhle vznikají noví lidé?

16
RAINMAN
Reagovat

Farmář chtěl SMRT!

17
okkvp
Reagovat

15 -človíček Jeníček je blb – vlastně blbýček

18
kanárek
Reagovat

12- koc – ty mám doma taky…ale moc jim nevěřím, furt mi nabízejí abych se zadlužila :-))

19
Ivana33
Reagovat

Ach, nemohu se koukat (Tv obsazena drahou polovičkou, háklivou na podobné pi…oviny, jak říká)-kouká drsňák na Drsnýho Harryho, což je klasika, ale viděla jsem to asi třikrát- tudíž opravuju písemky, ale nedá mi to- podmíněný reflex v tuto hodinu, tak jsem mrkla alespoň, co vy na to- o moc-li zatím přicházím? :)

20
kanárek
Reagovat

19- Je to takové vlažné…

21
mk
Reagovat

Možná to někoho namíchne, ale nechápu, jak se někdo může rozhodovat na základě takového nesmyslu, jako je znamení zvěrokruhu…

22
okkvp
Reagovat

19 – rozhodně nepřicházíš o iluze (jestli tradiční divák FHŽ cs může nějaké mít)

23
okkvp
Reagovat

21 – v tom případě doporučuju alespoň jednou shlédnout noční Volejte věštce

24
kanárek
Reagovat

21 mk- v téhle RS jsou ti chlapi takoví netypičtí a esoteričtí :-)

25
mk
Reagovat

Do háje, nebere mi to koment, tak nic :)

26
Ivana33
Reagovat

Helejte, a ty nanynky u přerostlého Jeníčka- vědí o jeho „závazku“, ke kterému se (jak jsem někde četla), nějak chlapec nehlásí?

27
okkvp
Reagovat

25 – snaž se, vydrž, vracej, opakuj

28
kanárek
Reagovat

25 mk- šipkou zpět a zkusit znovu :-)

29
okkvp
Reagovat

26 – vědí o tom nejčerstvějším věkem – viz post č. 15 (jedna se jej na to přímo ptala a cítil se tlačen ultimáty ke zdi)

30
koc
Reagovat

u nebojfy to vypada jak v Drazdanskem Hiltonu po spojeneckem bombardovani

31
kanárek
Reagovat

26- své favoritce o tom ve zkratce vyprávěl a moc se jí nelíbilo jak…..ale minule to hned po odvysílání bylo v archivu, zkus to :-)

32
okkvp
Reagovat

kruci, jsem zasklila ochutnávku na příště – nejsou u Jifika v tom vejminku?

33
okkvp
Reagovat

30 – takze jsou nebo jsem nezdolnej optimista? (myslím ohledně úrovně vejminku)

34
koc
Reagovat

32 – podle reakce Simony Alzbety spis ve chleve

35
pimpa
Reagovat

32 Asi jo, a na to byla hezká reakce, taková echt katolická: „Krrrriste Pane…“ :-)

36
kanárek
Reagovat

32- kolegyně, jsem na tom stejně :-(
Nevíš, proč jsme přišli o laskavý dohled naší předsedkyně?

37
okkvp
Reagovat

Laalaa je sympaťanda – snad tu čte, tož ji zdravím (a přemýšlím, zda se u tv válí smíchy)

38
okkvp
Reagovat

36 – to vím – ušmatala se skoro k smrti

39
Mikesh
Reagovat

Tak Verunky je mi líto, to je zjevně hodná holka. Akorát by měla zhubnout, kruci, taková mladá děvčica, mohla by být klidně poloviční.
Jinak u mě opět bodovala LaaLaa, té to pálí. Asi i proto od Jirky vezme rychle kramle.
Jo, a nějak mi ušlo, kdo k Indiánovi nepřijel – že by to vzdala Dagmar?
Taky se těším, jak se konečně projeví Standa s tou svou velefarmou. Hlavně, jestli ukáže, na co tam ty ženský vlastně potřebuje.

40
kanárek
Reagovat

37- Jak to říkala? Kolik si jich udělá, tolik jich bude mít? :-))
Ovšem, že Jiřík pohrdl 2ma imaginárními dětmi, když není jisté, že jinde budou vůbec nějaké…ccccc

41
Evík
Reagovat

40

Sociální jistoty, dovolené, auta a počet dětí lze samozřejmě při dostatečné inteligenci a spolupráci renomovaných kartářek a astrologů dopředu s jistotou předvídat…

Akorát mě vyděsilo, že Jiřík má špatné rozlišovací schopnosti…

Bude legrace… :)

42
Evík
Reagovat

Dost brožůrek se taky nachází v čekárnách lékařů…

43
kanárek
Reagovat

Evíku,chceš naznačit, že slečna Hana neví, co znamená slovo církev? Tak úplně latinsky to nezní…

44
romantika
Reagovat

Už je mi z toho zle! Ze všech těch vašich keců! Ano, byla jsem tam. A chtěla jsem tam být. Toužila jsem změnit svůj život a nevěděla jsem líp jak. Ale alespoň jsem to zkusila, narozdíl od vás všech, co podobné „akce“ posíláte do kopru, ale stejně na ně večer co večer tajně čumíte!

45
kanárek
Reagovat

44- Tak třeba já se dívám jen jednou týdně, netajím se tím a tuto akci naopak podporuji sledováním v Tv :-)

46
Evík
Reagovat

43

No skoro to vypadalo, že ji Jiřík nachytal u názvu knihy z povinné školní četby, kterou nečetla… Ale určitě ji doma kdysi měla… :)

47
Mikesh
Reagovat

44 – A Vy jste kdo? Snad ne naše romantička? Nebo Hana?

48
kanárek
Reagovat

47- Kocoure- A) rovnou škrtni :-)

49
pimpa
Reagovat

44 Škoda, že nevím, kdo jsi, třeba tu máš kladné ohlasy! Ale pokud ne, je potřeba počítat s tím, že lidi na internetu budou drbat, taková je bohužel realita…

50
Evík
Reagovat

44

Hlavně mír a lásku!!! :)

P.S. Jinak asi pláčete (nebo se vztekáte) na špatném hrobě…

51
Evík
Reagovat

Moc zdravím mlčící Laa Laa… :) Po Tvém zděšení jasně čitelném ve tváři při příjezdu na Jiříkovo domácí hřiště ani nic psát nemusíš… Akta X křížená s Hitchcockem byla jasně vidět…

A ten super záběr s puklou zdí co uvidíme příště…

Taky zdravím Jířovu sestru… :)

52
okkvp
Reagovat

44 – tajně na to určitě nekoukáme, to bychom se tady takto veřejně nedružili ;-)
Na tom, že se někdo účastní podobné akce, přece vůbec nic není. Tady na panáčkovi se pohybuje několik takových už pár let a nemají žádný problém.

53
kanárek
Reagovat

52- kolegyně…romantickou duši tipuju na někoho z Indiánovy skupiny.

54
ddd
Reagovat

39
nedojede Lenka

55
okkvp
Reagovat

53 – hezkejpes

56
Mikesh
Reagovat

Aha, tak jsem si to vynašel, teda poté, co indoš sebejistě pravil, že jedničkou je Lenka (tedy naše šklebidlo), zatímco ostatní (samice a voňavá Oli) jsou prý jen do počtu – no, co na ten střelenej výběr říci – jsem zjistil, že mu nepřijela právě jednička! Tam to muselo ego hodně zabolet. Jinak, mé lehké podezření, že Leni je hysterka, se změnilo na těžké. Škoda, že nepřijela, moc jsem se těšil na nějaký ten správný úlet … už jsem dlouho neviděl létající talíř.
Prima si jinak velice pochvaluje sledovanost, nicméně na její diskuzi chcípl pes, akorát u SS se to dost ujetě pere. Doufejme, že naše 44 nepatří do Standova gangu (fakt je ten, že jste jej tady nešetřily), protože to bychom si tady přišli na své.

57
NoName
Reagovat

Pokud je Laa Laa opravdu Simona Dvořáková, tak padám smíchy :-))) Znám ji dlouho, katolička je asi taková,jako je jí 38 ;-)

58
Evík
Reagovat

57

Já už se asi opravdu přestanu na RS koukat… Vždyť se jim vůbec nedá věřit… ;)

59
Ajda
Reagovat

Evíku,
on snad ještě někdo věří, že je to realita? Je to show, žádná realita :D

60
okkvp
Reagovat

Rekap dobrej, akorát v těch Jeníčkových holčinách se nevyznám podle jmen a doufala v nějakou nápovědu. Dohoním to holt časem. Jinak Jeníček dělá dojem, že ty „zábavné“ pudy mají absolutně navrch, ale jeho reakce na dívku ovládající výrobu www stránek napovídá, že nádeničení za hubičky je tu ve hře také.
Jiřinu u Standy jsem poněkud nepochopila – proč Standa se zvířectvem, když zvířectvo překážkou. Respektive to chápu – Jiřina se možná hlásila k úplně jinému farmáři. Po těch kádrových hovorech nakonec vyšla jako jediná vrcholně rozumná. Tedy mastma je asi ještě mazaná Lenka – ta to imho pojala stejně jako Standa a taky hledá pracovní sílu (budu se modlit aby došlo na moment, kdy to Standíkovi dojde)
Indiánovi jeho Renátku přeju, přála bych mu i Dáju a klidně i tu vyřazenou a nedojetou Lenku. Oli – je smutné se na ni teď dívat. I když jsem ji vůbec neznala. Vypadala opravdu hodně šťastně.
Nebojfa imho z výběru vyřadil jedinou nápadnici, u které byla alespoň nějaká naděje, že by si ji rodina dokázala alespoň trochu obušit k obrazu svému.

61
okkvp
Reagovat

Méďa Béďa mi vypadl – nechápu, nebaví, mozek zaznamenává jen nečitelné šumy

Reagovat

Jeeeee oni to uz davaj :D Sakra tohle jsem nejak prosvihnul. Snad to bude vetsi zabava nez Hotel Paradise (videl jsem jeden dil a mam dost).

63
onanující veverka
Reagovat

Standa chce pomocnou sílu.
U Jířího chtěl všichni kromě trpasličí šeredky i trochu majetek, ten utře nebo bude s trapsličkou Bradavičkou.
Jenda je blbeček.
Michal je takovej méďa Tele, tam hraje hlavní roli péro.
Indián se žení s jinou.

64
Ajda
Reagovat

okkvp,
u Jendy je Johana a pak tři klony, bez chuti a zápachu. U Jirky jsem měla pocit, jako by to ani nebyla jeho volba. Příště uvidíme, jak asi padne brada té ke všemu svolné Simoně. Srážka s realitou je jiná než kecy na lodičce. Zatím těžká nuda, snad to rozjedou na farmách.

65
Ajda
Reagovat

57 NoName,
pokud ti budu věřit, tak jak pak vysvětlit výzdobu jejího bytu? Vášnivá sběratelka? Importované kulisy? :-)

66
NoName
Reagovat

65 Ajda,
nemusíš mi věřit ;-) ale pravda to je… předchozí díly jsem bohužel neviděla, dají se někde zkouknout? Výzdobu tudíž nemůžu hodnotit, ale ona Síma nebyla nikdy estét – taková ta venkovská klasika – tím nechci nikoho urazit, ale prostě kombinace háčkovaných deček, váziček, keramických miniatur s plastovými kytkami a obrázky ;-) Ale církevní tématiku si nevybavím – to musela projít nějakým myšlenkovým přerodem, já ji znám jako babu, pro niž byl sex hnacím životním motorem – proto se tak divím tomu výběru – že oslovila chlapa, který bude intimně žít až s oddacím listem v ruce… Lidi se mění, ale že až takto?

67
Ren.
Reagovat

Indián – na to Šklebidlo a barbínu Dáju se nedá dívat, ty ženské mají děsnou mimiku. Dája je nosatá čarodějnice s vráskama, ale má pěknou postavu. Šklebidlo má takový…no, mě nesympatický obličej. Nejpřirozeněji z nich působí Olí, bohužel.
Jeníček – ano, nejdůležitější je hned vědět, jak si řeknou o sex, asi aby nááááhodou nepromeškal, kdyby holky na farmě měly chuť. U něho se nedá ani říct, že je to přerostlé děcko, mě spíš připadá jako přerostlý egoista. Vizáží jaksi ujde, ale jinak dál od něj.
Michal – nedivím se mu, že vyřadil tu nemluvnou Veroniku či jak se jmenovala. Mě by to taky nebavilo se pořád tak vyptávat a dostávat jednoslovné odpovědi typu „určitě, co ty?“
Standa – odstoupivší Jiřinka si mohla aspoň umýt vlasy, ta umaštěná ofina, nic moc… Ale jinak je to u Standy opravdu jako konkurz na námezdní sílu. A ta koňačka Lenka (?), to je taková hezká ženská, ta tam je snad jen z důvodů hospodářských. Přece si nemůže na starého Standu myslet jako na chlapa… :-O
Jirka Nebojfa – můj nejmilejší ;-) Nějak mi unikl věk těch jeho nápadnic, ale myslím, že to budou všechny tak 35+ a mezi náma, v tomto věku plánovat tři a více těhotenství…. No, a kdoví jak je na tom sám Jiřík, aby pak nezjistil, že bez pomoci asistované repro to nepůjde a kdoví jak by se toto bilo s jeho zásadami. Divím se, že si nechává tu menší paní s brýlemi (trochu ráčkuje), na mě působí tak „nežensky“, nicméně je taková rázná a tak s ní bude asi sranda (viz upoutávky na příště, ohodnocení super vejminku).

68
Ajda
Reagovat

66 NoName,
díly najdeš tady http://www.iprima.cz/farmarhledazenu

Jinak já ti klidně věřím, v druhém díle, v medailonku u Simony je její byt a ona zmiňovaná výzdoba.

69
Prochor
Reagovat

Johana Hájková je v téhle RS dost profláklé jméno.
Jinak se mi zdá, že se nám tu rodí druhá Pavla Nešporová, taková nemilosrdná švestra v Kristu.

70
NoName
Reagovat

68 Ajda,
díky za odkaz, zkoukla jsem ;-) Co na to říct… Ona bude taková katolička s.r.o. ;-) myslím, že člověk žijící podle Desatera by neřekl, že dětí bude tolik, kolik si jich udělá… Co mě dostalo, byly ty řeči o věrnosti – v případě Símy fakt pojem ze slovníku cizích slov ;-) Doufám, že ji ten chlapík prokouknul, on je taková nesložitá osůbka, ale bylo by ho škoda…

71
mila
Reagovat

71 – mne prislo legracni jak asipanic Jiricek sondoval, kolik deti jsou schopny vybrane samicky porodit… Jen jestli kluk vi, jak na to, ale on mu to asi pan farar vysvetli nebo ho jedna z tech raznejsich, vybere-li si ji, popostrci.. A uplne osypky mam z Jenicka, co tohle je za chlapa? To je farmar? Ty jeho dotazy.. brr.. Ten by potreboval poradnou semetriku a srovnat, Johanku Hajkovou mu preju, ta by se s nim asi moc neparala. Standa – tak ten mi je odpornej uz od pohledu, s tim svym uvarenym oblicej a smejdicima ocickama, nechapu zenskou, ktera by s nim vlezla do postele. No a Indian? Ten se aspon netaji tim, ze je to divkar..Jedinej Michal je snad trochu normalni a docela mile mne prekvapil.. jinak uroven techto farmaru je hodne uboha..

72
gabisollis
Reagovat

tak jsem zkoukla vcerejsi dil.seznamovani jsem nevidela tak me dela problem jmena,ale pobavila jsem se jako vzdy!:-DDten chlapik s tou prehazovackou to je sila.:-DDtaky nejak nechapu co tam dela ta Lenka.no a ta cukrarka blondyna co se pak rozbrecela.to je sila mit tak minusovy sebevedomi.jinak jsou tam celkem hezky zensky.:-))

73
gabisollis
Reagovat

Ren.-to popsal(a) uplne presne jak to vidim ja!no a nevim vek tech partnerek u toho Jirky ale fakt ty tri deti no nevim nevim ktera by to zvladla prijdou me dost pouzity na tri deti..-)

74
mila
Reagovat

72 – to nizky sebevedomi mne taky zarazilo a prislo mi to falesny, buhvico za tim bude. No a jeste k napadnicim Jirika – ta hubena pani, co minule nemela vepredu zuby mi prijde nejaka podezrela, rozhodne bych ji tipovala spis na nejakou clenku sekty nez verici.. snad ji Jirka vcas odhali. A rekla bych, ze ma financni problemy a to je duvod, proc se do tehle souteze prihlasila…

75
Macík
Reagovat

šklebidlo :-DD…ale je fakt, že v určitém mimickém pohybu rty, mám pocit, jako by se chystala zrovna zvracet…

76
Ren.
Reagovat

69 prochor a ostatní – koho tipujete na druhou Pavlu, sestru v kristu? Tu Hanu, co měla letáčky od církve?
71 mila – přesně!
73 gabisollis – díky, a jsem ženská, takže „popsala“. Dovedu si představit, kdyby tři děti chtěl třeba Indián a ptal se na to té vyřazené lvice. Ale u ženských se 40 na krku, no nevím nevím…A hlavně když některé mají nadváhu, což v kombinaci s vyšším věkem taky nejde moc dohromady. Ale asi to Jifik bere dle hesla „Když panbůh dopustí, i motyka spustí“ :-)

77
gabisollis
Reagovat

no mily spoludiskuteri myslim,ze se pobavime!!:-DDsnad nas tu taky navstivi zase nakej primej ucastnik!:-D

78
Ren.
Reagovat

74 – paní bez zubů (nevšimla jsem si, věřící brožurková Hana?) možná čekala na provizorní/hotový můstek….

A která by se nehlásila na farmu s účelem pořešení své vlastní mizerné finanční situace? Zemědělci loni vydělali snad 16 mld., je to dřina ale je to jakási jistota v dnešní době. Starat se o polnosti a zvířectvo dokáže s prominutím kdejaký blb (tím chci říct, že vysokou na to asi nepotřebují), a zároveň mají naši hoši i kde bydlet… jsou to prostě (dobré) partie!

79
gabisollis
Reagovat

teda taky jsem spis cekala ze si ten Jirik vybere tu co poslal domu.sice byla trosicku (vic)pitoma,ale asi bezelstna a rozhodne by se k nemu hodila vic nez ta hubena.

80
Ajda
Reagovat

69 – Ren., nevím jak ostatní, ale já vidím Pavlu v Simoně (Laa)

Tři děti – umělé oplodnění a rovnou založit na trojčata.

79 – já tipuji, že Jirka nevolil svobodně. Všechny vypadají, že neumí napočítat do pěti, ale tichá voda…

81
Tom
Reagovat

Jeníček nehledá ženu, ale rozkrok.
Michal jako jediný vypadá sympaticky a bez mindráků. Kdyby Martina nebyla tak, ehm, plnoštíhlá, zbývající dvě převálcuje. Ikdyž ty se také mají k světu. Docela mu závidím :)
Zbytek nuda nuda, šeď šeď. Pánbíčkář jak z hororu, blázen Indián a Standa.

82
Lojza
Reagovat

70
Důvěřuj Hospodinu celým srdcem,
na svoji rozumnost nespoléhej.

83
Bobby Brown
Reagovat

72 – gabisollis: :-*

Také jsem nepochopil, proč zrovna vcelku pohledná ženská má takové mínění o sobě samé. Uvidíme, třeba se to dozvíme.

84
Mikesh
Reagovat

Včerejší díl = děsivá nuda. Vlastně nechápu, čím se lišil od předchozího, v podstatě pokračoval výběr, aniž by bylo na čem stavět. Prima jim sice vybrala jakousi jako činnost, ale co kluci mohli přitom zjistit, je mi záhadou. Podezřívám štáb, že si u Standy zařídil žranici, protože to ty holky přece nemohly všechno sníst, po pár mušlích toho musely mít dost. Přitom děj veškerý žádný. A Staník – kručiš, jsem ještě o pár let starší, ale vedle něj bych vypadal jako hodně mladší brácha. Nemluvě o stylu vyjadřování či uvažování.
Jeník sice bude testosteronově nabit, nicméně soudím, že mu jeho roli tentokrát přidělila Prima – prostě se od něj něco takového očekává, tak mu řekli „probírej s nimi otázku sexu, drž se zásadně tohoto tématu“. Normální člověk tohle neprobírá před kamerou; takže jestli mu v tomhle trochu nekřivdíme.
Celkem mile mě tentokrát překvapil Michal, měl jsem jej za naducaného jelimana, ale on jediný mi tam přijde normální a dospělý. Já byl v jeho letech úplný tele, tedy když to srovnám s ním a stím, jak to má nalajnováno. Jako samo, že si vybírá HLAVNĚ pěknou holku, to u chlapa ani jinak nejde (tak mu to, holky, nevyčítejte). Teď jen, jestli se kterákoliv z nich bude hodit na statek, což si snad ověří – zde mi jako největší favoritka přijde ta poněkud plnější bloncka … vždyť ona už teď vypadá jako statná selka.

85
Mikesh
Reagovat

Pobavila mě poznámka, že Simča je sexy-mašina. Tak, nevylučuji, že chuť by na to měla, ale kde brát příslušné a hlavně ochotné nádeníky? To přerostlá barbína (teda Ajdo, kam na ty hlody chodíš), ta na to jasně má, však také ty vrásky svědčí o bohatém barovém životě, ta se jasně bohatým sexem udržuje v kondici.

86
ansechenamon
Reagovat

No hodnocení? TV Prima se naprosto nepoučila ze slovenského Farmára, tak díl byl dost nuda. Ovšem výběrem farmářských individuí možná tentokrát i Slováky trumfla. Standa to naprostá katastrofa neumím si představit, že by se stal idolem pro nějakou z jeho žen. Jiří si vyhodil tu jedinou, kterou by mohl nějak ještě zmanipulovat k obrazu svému. Možná by měl zrevidovat i 3 děti :-))), Jeník no to je katastrofa, chování má asi tak na 15 let a i tak bych si klepala na čelo. Indián no aspoň nezastírá o co mu jde a jedinej trochu normál je Michal. Jinak na takový exoty snad pohromadě nejde ani narazit. Ovšem se slzou v oku myslím na to, co by z tohoto materiálu vytřiskal Hudák s Valovou :-((((

87
Jonatána
Reagovat

Včerejšek mě krutě nudil. I když bych si to nemyslela, tak mi jako jediný normální a přijatelný chlap přišel Méďa pusík. Změnila jsem názor na sexappeal Indiána, na pokerované chlapy s mastnou palicí si nepotrpím. Přerostlá barbína je excelentní terminus technicus a naporosto výstižný. Ta černá ušklebená děs. Jeníček je egoistický hňup, jeho slova o tom, že holka měla „odklidit“ problém, mě dostala a taky se divím (už to někdo psal), že po těchto slovech nevzala Johana nohy na ramena. U Jirky Nebojfy jsem se bavila diskusí na téma Kolik dětí porodíš, tolikrát jsi člověkem a jednoduchost MM (morčecí mámy) mě téměř donutila otevřít pusu dokořán. Taťku Šmoulu netřeba komentovat, koňačka Lenka je pěkná baba a nechápu, proč se k tomu dědovi přihlásila. Leda, že hledá pacholka za byt a stravu,jinak tomu nerozumím.

88
kanárek
Reagovat

ACH to je škoda, že nemůžeme tipovat, kdo se seznámí!

Mikeši ty tlusté děvčiny viděti je dnes zcela běžné, protože se to dlábí brambůrkama celé dny, vysedává to po opěradlech laviček a na dětských hřištích s vyhrávajícími telefony v ruce. V tělocviku se 1x týdně omlouvají kvůli menses a podruhé na zapomenuté cvičební oblečení.

89
Mikesh
Reagovat

Spěváčku, já zas kolem sebe moc tlustých holek nevidím (leda v RS) – jestli to není tím, že nechodím na pískoviště. Mmch, co tam ty holky vlastně dělají, tam se snad chodí s dětmi.
Ta Michalova bloncka (Martina?) není tlustá, ona je spíš tak nějak rostlá. Tlustá byla Verunka, jakož i pár holek tam, ty něco fakt zanedbaly. Pravdou je, že Martina je trochu oplácaná, zhubnout by jí prospělo, ale z ní tyčka nikdy nebude, kdyby se rozkrájela a každý den naložila tři fůry sena. A jako jediná vypadá, že umí vzít za práci … což snad uvidíme v příštích dílech. Jestli to Prima zase nezvoře ňákým svým príma scénářem.

90
Abigail
Reagovat

Dialog Jiříka s Martinou – tu snad importovali z Formanova filmu – neměl chybu. Lenka na to jde vyloženě obchodně, ale za takovouhle cenu?? U Indiána lítaj jiskry o sto péro, proč jen mám z něj pocit, že případnej plamen taky rychle vyhasne? Michal příjemně překvapuje. A podměrečnej Jeníček….přiznám se, že tam jsem to absolutně nezvládla a asi po třetí nepublikovatelný nadávce směrem k obrazovce Jeníčkovi do vočí :-)) zdrh můj spolubydlící do hospody :-/

91
Mikesh
Reagovat

Martina udělala z hlediska mužů chybu – tak nějak nenápadně se mu vnucovala, a na to mají chlapi ňuch, dokonce i ten hloupý Jiřík to vycítil. Otevřený brutální útok chlapi překousnou, ale úlisné vnucování se NE!
Jsem jinak poněkud zmaten z všeobecného obdivu žen pro „naivního“ Jiříka. Jiřík řeší zásadně jen sebe, to vám, holky, nedošlo? Kterou ženskou by mohl udělat šťastnou? Všimli jste si snad, že by se o kteroukoliv z nich zajímal jinak než „vědeckým“ zkoumáním, jestli mu bude vyhovovat? Kdyby byl pořádným mužským, postaral by se především o barák, a pak by mohl ženský od baráku odhánět. Nemluvě o tom, že taková rekonstrukce domu by jej přivedla na úplně jiné myšlenky a následně i k poněkud jinému chování se k ženám.
Poněkud mě udivila negativní reakce ostatních žen na bezzubou Haninu. Ona bude asi opravdu ňáká trhlá.

94
Ren.
Reagovat

91Mikeshi, my ho neobdivujeme, nás udivuje jeho exotičnost ;-) Protože typy jako Jeníček a Indián, ty známe. Michal – mladý kluk, hledá nevěstu, ten se zdá normální a proto je u něj nuda (z pohledu RS). Standa už je zajímavější a Nebojfa, ten je prostě z jiné planety.
A víš jak, do obludária se lidi taky chodili dívat, dokonce za vstupné….

95
Lenka
Reagovat

Já bych se Jirky asi zastala. JO, jde na to trochu sobecky ale v jeho věku už člověk ví co chce a taky tak trochu tikají biologické hodiny jeho potencionální partnerce (stejného věku). Čím je člověk starší, tím je kritičtější a potřebuje k sobě co nejvhodnější protějšek, protože učit se dělat kompromisy kolem 40 není snadné jako ve 20. A zas lepší že má seznam otázek, než jen tak trapně mlčet. Třeba tqa brýlatá paní (nápadnice jirky) se zatmavovacími sklíčky vždycky velice dělá, jak kdyby už nezbyl čas, aby se ona na něco zeptala, přitom pochybuju že by se na něco zeptat dokázala. Protože příležitost měla a Jirka by byl určitě rád.
Jeníček je fakt děsný, takový slizoun. A nevím proč mám pocit, že ze sebe dělá velkého ajťáka, přitom umí sotva poslat meil a chodit na net. Tomu já neříkám umět na PC. To umí i moje babička. Ale třeba mu křivdím. Jako vybírat si holku podle toho, jestli ej teplomil, trochu jednoduché. Rozhodně je lepší se ptát na vyznání, jak to dělal Jirka, když je to něco co je pro jeho život naplňující a důležité.

Standa..nevim no co na něm ženské vidí, třeba se ještě nějak projeví, ale zatim mi přijde jako takový morous a dědeček hříbeček dohromady. Hrozně mile působí jeho nápadnice Katarína.

JO a ještě bych chtěla říct, že Jirka si češe vlasy přes pleš dopředu,což mu strašně přidává na věku, jinak svými názory působí i docela inteligentně. Kdyby si vlasy ostříhal nakrátko, bude vypadat fajn i s pleší. V obličeji je pěkný. NO pěkný…normální. Ale rozhodně ne na leknutí.

96
Maxmilian supertramp
Reagovat

Indián se oženil a jeho milá se vdávala bez kalhotek, tak to je hustý http://www.vianostra.cz/cs/farmar-2

97
okkvp
Reagovat

Nápadnice Lenka od Standy má tv kameru taky ráda. Neváhala se účastnit ani pořadu Nic než pravda http://www.novinky.cz/koktejl/156827-nic-nez-pravda-sokoval-manzelku-ve-studiu-spal-s-prostitutkou.html
(objevil kdosi na fcb, mě jen byla taky taková nějaká povědomá)

98
Ajda
Reagovat

84 Mikesh,
trefil jsi to. Sexuální dotazník prý nebyl z hlavy Jeníčka.

88 kanárku,
pokud toužíš po anketě, splodit by se dala. Ale mám dilema – co s Indiánem? Možná se i rýsuje jeden nadějný konec, ale po tom, jak to dopadlo u Bušíka radši zatím mlčím.

99
ťunta
Reagovat

No příští díl u Jirky to bude síla, bordel venku, bordel uvniř, co má fungovat nefunguje, co se má dělat se nedělá, holky budou utíkat až se za něma bude přášit. A sestra filozov(ka) to dovrší.

100
Ren.
Reagovat

95Lenka: Teď vážně, na Nebojfovi je mi sympatické to, že je občas takový dětsky čistý (a teď to nemyslím nijak špatně). A máš pravdu, lepší dotazník než trapné ticho nebo „hm..a ty?“. Navíc takto se zeptá na to, co chce vědět, protože jinak by se téma např. zakecalo a on by byl pak nešťastný, že se nezeptal. Akorát nevím, jak moc je typ, co se sebou nechá vláčet od ženských, ale moc dominantně nevypadá.
A měl by přehodnotit ty 3 děti, spíš by se měl ptát jestli by s ním chtěla mít vůbec dítě (kvůli věku).

No a Jeník, u něj bych tipla, že vrchol jeho „ajťáctví“ je, že si dokáže najít dobré péčko a umí chatovat a psát maily ;-) Jdu se seznamovat, a štáb mi řekne, ať se ptám na sex. A já to odkývu jak osel, protože mě nic jiného nenapadá? Nic mi nepřijde důležité?

101
anja
Reagovat

Mikesh, tu tvoji 91 tesat do kamene, vystihl jsi to přesně jak to vidím i já. Mne taky překvapujou pozitivní reakce na Nebojfu, přitom z toho mála co jsem zatím viděla, bych právě Nebojfu zařadila mezi charakterově nejhorší farmáře z těch pěti. Zdatně mu sekunduje Jeníček s tím jeho požadavkem, aby se jeho partnerka „zbavila“ dítěte.

Ačkoliv u Jeníčka se ta věc mohla odehrát i tak, že na něj ta ženská ušila boudu, třeba že bere HA a pak ho postavila před hotovou věc. No ale to ho zase neomlouvá za to jak se zachoval a jak se o tom v tv vyjádřil, že…

Z Jiříka si může dělat srandu jak šišlá anebo jak vypadá, ale ten jeho bordel na baráku, tam už veškerá sranda končí

102
anja
Reagovat

ups, překlepla jsme se – ne „může“, ale „můžu“

103
Bobby Brown
Reagovat

101 – To má z toho, že místo se smetákem a lopatou lítá za farářem s kyvadélkem. Pak holt nemá čas poklidit. Von už to Pán Bůh nějak zařídí…

104
Bobby Brown
Reagovat

– místo se smetákem a lopatou po dvoře –

105
anja
Reagovat

103 no Bušák cvaj. Oni jsou si tak podobní až mě mrazí. I když teda Jiříkovi plus za to, že jsem jeho kravičky viděla venku, Bušák je týral v chlívě

106
anja
Reagovat

ale přes to všecko jak je mi z Nebojfy až zle, mne nejvíc z celého dílu pobavila právě jeho scénka na lodičkách s Martinou morčecí mámou. Jsem se válela smíchy jak mu Martina lichotila „ty jsi tak charismatickeeej…“…… a jak to dorazila dotazem, že prý kde jsou ty oderské vrchy, jestli v Ostravě :DD vskutku důvtipná paní

/no jediný vrch co je v Ostravě je halda Ema :)/

107
Ajda
Reagovat

106 anjo,
mě položilo – ty jsi takový umělecký :D

108
host
Reagovat

Ještě jsem sem nic nepsala, ale teď mi to nedá…Já nechápu, že Jirka, je tak blbej nebo slepej nebo nevim, že si vybral tu bezzubou paní, která je teda hodně podezřelá. Vždyť on působí docela inteligentně! Je to teda exot, ale není mi jasný, že mu nepřipadalo divný, jak se ošívala při dotazu na víru, na té lodi…Takže on pak řekne, že se mu zdálo, že lže (což bylo evidentní) a pak si ji vybere? To už se mi víc „líbí“ ta bývalá chovatelka morčete, s tou je aspoň sranda, když něco pronese..Je mi Jirky líto. I když tady zaznělo, že myslí hodně na sebe, nemyslím si, že je to nějakej sobec. Někdo to holt takhle má hozený.

109
Bobby Brown
Reagovat

106 – Náhodou… Za Pustkovcem je taky kopeček a za Krpolem, resp. Vřesinou už jsou kopečky a moc hezké okolí. Tam jsem se něco nalítal. 5 do Zátiší na pívo a pěšky zpátky, jo to byly časy.
By se lidi divili, jak je to kolem Ostravy hezké. Na čundry a bike parádní.

110
Ajda
Reagovat

BB,
on je ten Pustkovec od půlky celý trošku do kopce :-)
I přímo v Ostravě je to na hodně místech hezké, jen tu Karolinu zbourat nemuseli, mně se strašně líbila :((

111
Ren.
Reagovat

103Bobby: :-D máš recht! Ale přece Nebojfa není žádný výstavní hospodář, takže mu to nejspíš ani nepřišlo.

112
Bobby Brown
Reagovat

111 – Spoustě lidem nepřijde, že žijí ve chlévě. Jeden čas jsem dělal nějakou práci pro koňáky, resp. pro firmu, která to vlastnila. Jaký mrdnik měly ty holky v tom jejich kumbálku a s čeho „žraly“, to byl fakt hnus. Ale když se vešlo do stájí, tam by se dalo žrát z podlahy. Čisto jak v salónu, solárko, už jen vířivka chyběla. Málem jsem se chtěl přezouvat.

113
ťunta
Reagovat

pro 105 – Jirkovy krávy nikdy nebyly venku, asi by dostaly infarkt kdyby uviděly zelenou trávu.

114
Mikesh
Reagovat

95 – Leni, že se vyptává, je v pořádku, to kromě mladých telat dělá snad každej. Ale musí tam být ještě NĚCO, jakýsi ZÁJEM, nebo důvod zájmu. Jako že tu holku beru i když je švidravá (nebo právě proto), ne taková matematika … prostě všechno do kolonek a pak se teprve podívá, jestli jí náhodou nechybí noha. A když se ptám, tak na důležité věci, jako víra, budiž (to si snad ověřil už napoprvé), děti totéž, ale pak se už snad zeptám, jestli zájemkyně o selku držela aspoň hrábě, jestli někdy vykydala aspoň králíkům, resp. jestli si na to troufá teď. A to nemluvím o tom, že rozumný mužský si holku především otestuje v kuchyni, jestli nejen že něco umí, ale hlavně, jaký má k tomu postoj. Podívá se jí na ruce, na nehty a zkontroluje šminky (a kolik času stráví v koupelně za účelem zkrášlování se) – na to všechno se mohu nějak zamaskovaně ptát. A samozřejmě nesmím zapomenout zmínit, co vlastně nabízím já. Vidíte snad u Jiříka jen stopu po něčem takovém?
On je možná takový dětsky naivní, je ale praktickej? A která ženská by si doma vystačila s pouhým rozumbradou?

115
Mikesh
Reagovat

Holky, nechci se Jeníka nijak zastávat, to, že dlabe na vlastní dítě, je prostě děs, nicméně malý vhled do duše běžného chlapa. To, že si žádnej z nich nenechá utrhnout rukáv, když se mu naskytne příležitost, jistě víte. To, že v takovém pádě není ani moc vybíravý, asi také. Fakt je ten, že většina z nich si dává aspoň základní pozor (za našich časů neexistence HA všichni), ovšem bohužel jsou frajírci, co spoléhají, že jim to projde (jakože většinou jo). A dnes, kdy bere pilule snad každá, si s tím už vůbec nelámou hlavu. A teď si představte, že jste mužskej, žijete si v poho, a najednou je tu ňáká slečna (nedej bože ještě nepěkná) a sdělí Vám tu sladkou novinu. Pro mužského je to VŽDYCKY děsná pecka (jako beru, že je to jeho vina, ale to na faktu totálního knockautu nic nemění). A co teď s tím? To je prostě šok! … to jsou úvahy, které ženské nemohou pochopit, protože holt stojí na druhé straně barikády (stejně jako mužští se nedokáží vcítit do kůže té holky). Pak záleží na charakteru toho kluka, v každém případě se má s čím vyrovnávat – protože vzít si mýrnyxdýrnyx cizí ženskou není jen tak, to jistě chápete.
Takže nejen Jeník, ale i ostatní jsou z toho paf, a někteří to holt řeší nepěkně či dokonce vůbec. Ale od toho tu máme zákony, aby takoví Jeníci platili jak mourovatí. I když dítěti to otce nenahradí.

116
koc
Reagovat

jen Michala moc nechvalte .. myslim ze to takove zlaticko urcite nebude :)

117
anja
Reagovat

113 ťunťa, počki, nebyly? tak to jsme pak viděla zvířata venku u jiného farmáře asi, jak k nim Laťka přijela s poštou….. tak jestli fakt nebyly, tak sbohem

118
Lenka
Reagovat

114 Mikesh, tak to záleží na každém chlapovi, muže z města samozřejmě bude zajímat, jestli má žena upravené nehty, ale sedláka asi tolik ne, berete to moc ze svého pohledu. (chápu). Ještě je brzo dělat o někom závěry, to je pravda. A asi je i blbost o někom dělat závěry, když ho známe jen z televize, ale svádí to k tomu co? :)

Co te týká omluvy Jeníčka, nemůžu souhlasit. Je strašně jednoduché si udělat dítě (i neplánovaně) a pak se ho zbavit. A to vyznělo, jak kdyby tím, že žena řekne, že je těhotná, nějak toho muže uvazovala. A on ji snad neuvával k něčemu? Jsou na tom oba stejně, jen jediný rozdíl je v tom, že žena je ta, která to musí sdělit, protože ona s tím žije. Tak to je dáno přírodou. Jen to pak vypadá, že ženské jsou mrchy a muži chudáčci, protože ona čeká dítě o které by se měl nedejbože i on starat. Ten Jeníček to řekl fakt hnusně, aspoň to hnusně vyznělo a to hlavně proto, jak přitom vypadal ublíženě.

119
haha bimbi
Reagovat

115 Mikeshi i kdyby to bylo přesně takhle, dejme tomu, ale neplatit a dělat že dítě neexistuje? Trapné! „Jsem křiváček“ má napsáno v tom malém xichtíku ten malej Jeník

120
kanárek
Reagovat

Tak, je to nechlapské a nesportovní… My se učili už na základce, že z těch bičíkatých potvor a minivejce může vzniknout dítě. Ovšem film s porodem na výšce snížil chuť se rozmnožovat 95% osazenstva (zbytek byli kluci) :-)

121
Mikesh
Reagovat

Hele, holky, zase jste si z toho vybraly špatně. Samo, že když už je dítě na cestě (na světě), tak je samozřejmou POVINNOSTÍ otce se k tomu postavit zodpovědně a (pokud už maminku nechce) se společně s ní o dítě starat. Takže v tomhle Jeníka neomlouvám ani trošku (snad jsem to tak i napsal), prostě v tomhle se projevil jako xxx a holky by měly okamžitě zvednout kotvy a odejít, protože tohle úplně stačí. Nu, uvidíme, jak rychle jim to dojde.
Kde vidíte, že vidím holky jako mrchy? Ani stínem jsem nic takového nenaznačil. Samo, že ony jsou v tomhle případě hlavně obětí (ale uznáte, že se na tom taky trošku podílely, ne?). Já tady čistě nakousl otázku toho šoku, který si mmch určitě zažilo dost mužských (jestli ne každý), byť se to většinou ukázalo jako planý poplach. V každém případě to každého chlapa dost vyděsí (zeptejte se toho svýho). Víte, on je to šok i v případě, že je to holka, se kterou i chodíte, ale jste třeba oba např. ve 3. ročníku školy.
Ad nehty: a koho jiného, než právě sedláka by měly zajímat pěstěné nehty jeho případné vyvolené. Mám teda na mysli takové ty gelové několika centimetrové drápy. Ty, aspoň co vím, při kydání hnoje mohou dost zavazet. Pro selku rozhodně nejsou. Ostatně, ani nikde jinde ne. Doufám, že se mužští konečně pochlapí, a podobné ženské budou při výběru automaticky vyřazovat.

122
haha bimbi
Reagovat

ten šok Mikeshi, ten ti neberu :-), ale předtím ten tvůj psychologický rozbor vyzníval dost nepochopitelně ve prospěch toho prďoly…

123
Lenka
Reagovat

Ted jsem objevila rozhovor s Jiřím Čočkem na irpima a z něj vyzařuje něco úžasného…celou dobu jsem se u toho usmívala. Působil na mě tak upřímně a jak čistá duše :) má hrozně mladistvé oči a pěkný hlas (jaká oda na jirku že :D ) no a taky tam vypadá dobře, už ho konečně ostřihali, jak jsem upozorňovala, že by mu to prospělo, takže fajn. Je to takovy typický „starý-mladý“. Je v něm obrovský kus dítěte, nemyslím naivitou, ale takovou důvěrou, láskou a upřímností a na druhou stranu je v něm kus stařecké moudrosti.
Asi otázky neznal dopředu, protože když poslouchal novou otázku, vždy se strašně soustředil, aby jí porozuměl. Měl ke všemu co říct, odpovědi měly hlavu a patu a rozhodně teda nebyly jednoslovné! Ani se teda nedivím, že JIrku do pořadu vybrali.
A poslední věc co mě zaujala, že ten člověk, když se směje, vůbec nehmouří oči :) nevím co to může signalizovat, co by řekla příručka neverbální komunikace :) ale je to celkem milé.

Mikeshku, pěstěné nehtíčky jsou fajn, ale žena s gelovýma pařátkama co se přihlásí k tomu, že by žila na farmě, to nemůže myslet vážně. Sama ma svoje nehty dlouhé a pěstěné a už jen blbé mytí nádobí jim neprospívá :)) natož abych se hrabala někde v hnoji (ne že by to nebyla špatná zkušenost, ale cely život bych to dělat nechtěla) ;)

124
anja
Reagovat

121 Mikesh, ty nehty při kydání hnoje zavazet nebudou, ony se brzy samy olámou a z farmy k nehtařce daleko :p

125
Ivana33
Reagovat

123: Nejsi zamilovaná? :)
Co se týče Jiříka, souhlas s Mikešem- ta čistá duše především řeší svá kritéria a svoji paniku, vyplňuje kolonky, a tak nějak celkově je svým přístupem mimo realitu. Co dělal doteď, že do svých 41 nenašel partnerku? Že by jeho „čistá duše“ žádnou praktikující katoličku nezaujala? Nebo bude problém jinde? Možná to pochopíme příště, u obrazů z jeho farmy. U něj jsem si vzpomněla na část Krylovy písničky: „Čas zmařený mdlobou se nenavrací.“- on tím sice myslel politickou a společenskou situaci v zemi, nicméně na ty „malé dějiny“ každého z nás to platí taky. Kdyby Jiří nebyl tak dlouho v bezvědomí, nemusel teď vybírat (bez urážky) z ženských, o které už předem nestojí.
A Jeníček? Ženská, která neuteče po té cynické zmínce o dítěti, si Jendu zaslouží.

126
Mikesh
Reagovat

122 – tak to se omlouvám, v žádném případě jsem se Jeníka nemínil zastávat. To měla být čistě info pro holky, jak něco takového působí na mužské, kteří ve své první reakci většinou reagují strašně. Doufám, že většina to řeší spíš slušně, příp. je k tomu donutí soud. Jeníček je, jak jsem pochopil, nejmladší v rodu, takže rozmazlený spratek, kterému vždy umetli cestičku. Takže jedná, jak jej naučili, on přece nebude něco řešit – a má kliku, že ta holka se na to vybodla, protože většina by z něj vydolovala aspoň výživné.
124 – anjo, já to vidím spíš tak, že slečna s drápy rychle práci na statku oželí a vyrazí odlovit nějakého IT (ti prý nejsou moc chytří) do baru.

127
Mikesh
Reagovat

123 – tak Ti místo mě odpověděla Ivana, a věru mnohem lépe, než bych to kdy zvládl sám. Jirka prostě neřeší ty holky – to z jeho otázek přímo čiší – on řeší sebe. Rozhovor jsem zhlédl také, a jen mi potvrdil můj dojem. Jako jo, upřimnej je, hodny taky, čistá duše bude. A co z toho, když mu přitom nějak uniká, že o partnerku musí mít zájem. A že jí musí také něco nabídnout. Zatím se ptal čistě na to, co mu může nabídnout ona. On je fakt mimo.
Že na rozdíl od těch ostatních křupanů působí kultivovaně a čistě ještě nic neznamená – jak je ostatně vidět z toho, jaké ženy se k němu přihlásily. Takové ty bezva holky se přihlásily k jiným – proč asi? Marná sláva, k němu se přihlásily exotky, co by mu navíc mohly dělat matku.
Nehtíky jsem zmínil jako marginálii, která by klukům neměla uniknout. Ne, že by taková holka byla rovnou na odpis (jako v kanclu jsem takových viděl plno a některé byly fakt dobré), ale je to svým způsobem varovný signál. Zatímco Ajda (a vy ženský obecně) si všímáte, jaké mají farmářky na sobě hadry, já si omrkl právě jejich ruce. A ty, co vypadají nejnadějněji, žádné pařáty neměly.

128
Křemíková
Reagovat

Mikeshu, i holky s dlouhýma nehtama můžou být dobré farmářky a pracantky :)

129
AndyS***
Reagovat

Příjezd na farmu
„Pěkně po staročesku – chlebem a solí – uvítá Jiří (41) své selky. Uvítací výbor také tvoří psí smečka. Také Jirkovi nepřijede jedna z žen – odpískala to dlouhovlasá Hanka. Jiří má ale stejně co dělat, aby v obýváku uložil i maminku desetileté Amálky Ivanu a dvojnásobnou maminku Simonu. Čeká je Záhořovo lože – celkově je Jirkovo bydlení pro příchozí šok, zejména tmavá a neútulná kuchyně. Dům žebrá o zásah zedníka, malíře a úklid dvora, uvnitř je hodně much a pavouků. A to se Simona tolik těšila! I když může po příjezdu dostat bylinkových čajů, co hrdlo ráčí, nejraději by do sebe kopla panáka, a ne jednoho. Před usnutím ale atmosféru pročistí společný smích. Dostanou děvčata alespoň pusu na dobrou noc?“ Takže Hana byla vlastně nejrozumější z Jiříkových nápadnic.

130
Ajda
Reagovat

Andys***,
prosím, nekopíruj sem upoutávky na další díl z ofika.

132
Ren.
Reagovat

Těším se na další díl, co dodat! Ještě k postavě Jifíka – on asi vyhodil morčecí mámu i proto, aby nemusel být on tou vůdčí postavou ve vztahu. Ona mi k němu vizuálně ladila, byla by asi i hodná a tvárná, ale nejspíš by on musel být ten, kdo udává tempo. A na to nejspíš není zvyklý, vyhovuje mu když ho ženská postaví do latě a zaúkoluje a on může o tom mudrovat, ale dělá. Teda, snad :-)

A to co psal mikesh o nehtech sedí. Já jsem trochu měla problém i s tou vizáží na tom seznamovacím pobytu. Na jednu stranu ano, chtěly se líbit, byly v civilizaci, tak se vyšňořily. Na druhou stranu je to konkurz na selku, takže dojet s kruhama v uších a drápama, lodičky na jehle, to působí jak fiflena a takovou na farmu nebrat. Holky prostě buď chtěly být „seksí“ a nebo dojely v tak ležérním outfitu, že to zas vypadalo, že jsou šmudly.

Ad Jeníček – když nechci nést následky toho, co dělám (a když už mám aférky na jednu noc), tím tuplem se mám starat o ochranu a z vlastní strany udělat maximum. Jistě, zpráva o tom, že bude otcem, rozhodí každého chlapa, a to třeba i v delším vztahu. Ale jestli to byla jen náhodná známost, má s tím počítat že se tohle může stát (typické „tikaly jí hodiny, ušila na mě boudu“), a hlavně jde i o jeho vlastní zdraví….

133
kanárek
Reagovat

Jé, anketky, díky šéfová :-)

134
Bobby Brown
Reagovat

131 – Nepatlá Indián svým gelem na vlasy i toho psa? Přijde mi taky nějaký ulízlý. Inu, jaký pán, takový pes.

135
Ajda
Reagovat

133 – není zač zpěváčku, dala jsem je tam po tvém pípnutí už včera :-)

136
Ajda
Reagovat

134 BB,
psa a teď mu stoupne spotřeba, musí mazat i manželku.

137
kanárek
Reagovat

BB- Vypadá to jak australský honácký pes…když to dáš do vyhledavače, takových srandovních potvor tam kouká spousta. :-)

138
kanárek
Reagovat

136- V tom článku to vypadá, že spíš pomaže pes a Indián se pomaže civilizovat do rezervace :-)

139
Bobby Brown
Reagovat

137 kanárek:
No já nevím, já AHP znal osobně u koňáků, ale ten byl v tom nazrzlým provedení. Sviňa co neštěká ale rovnou hryzne do kotníku.
Tohle mi ho moc nepřipomnělo, ale fotky klamou.
Spíš mi to přijde, jako by rotvailer vojel jezevčíka.

140
Ajda
Reagovat

Farmářka Oli se zabila kvůli penězům. Z televize nic nedostala, byla na mizině

Prý kvůli penězům zase někteří farmáři účast odmítli. Sliby chyby! A ti co uvěřili, nedostali taky nic. A taky dodám – prý :-))

141
Lojza
Reagovat

O nehtech
Péče o nehty je pro mnohé koníčkem. Stav prozrazuje nejen vztah k osobní hygieně. Na nehtech se mohou odrážet některé nutriční nedostatky. Okousané drápky naznačují úzkosti.
Nehty se můžeme poškrábat, v krizi i něco vyškrábat.
Používají se různé přípravky pro úpravu od laků přes vyživující gely, až po vzorované umělé nástavce.
Do zemědělství by se hodily zesílené nehty se zeleným nebo hnědým vzorem.
Při plení bylinkové zahrádky mohou delší zesílené nehty nahradit motyčku i hrábě.

142
Mikesh
Reagovat

128 Ich glaube nicht dazu!

143
anja
Reagovat

140 no to ať mi nikdo nevykládá, že všichni točí zadarmiko

144
Mikesh
Reagovat

131 – Pro mě je šokující, že bulvár umí udělat z jednořádkové informace celý článek. A lidé to kupují a čtou, neuvěřitelné! Jsme opravdu národ debilů?
Jo, Ajdo, představ si, že někdo na diskuzi iprimy kopíruje mé příspěvky z Panáčka.
Jeníka tam nějaké slečny obhajují, že jej ta slečna prý dlouho uháněla, až jej konečně „svedla“ a ejhle, hned otěhotněla. Což nic nemění na tom, že Jeníček je blbej.

141 – tak leda tak, hihi! Nicméně, Lojzíku, kdy jsi naposled plel zahrádku? A co se hygieny týče, dlouhé nehty může mít i líná špindíra. A to vůbec nechci domýšlet, jak si taková dáma otírá prcku.

145
Lojza
Reagovat

144
Otírá co? Drsoni.

Musím se přiznat, že jiné kloudné využití pařátů na statku mě nenapadlo

146
haha bimbi
Reagovat

u 141 mě dostaly vzorované umělé nástavce :-D

147
Lenka
Reagovat

ne nezamilovala :D to teda vubecv ja mam jiny vkus

ale: jejda těm nehtum přikládáte nějak moc velkou váhu. Okousaé nehty mužou být i známkou nudy, nejen neuroticismu.
A co se tyka JIrkove sobeckosti, to přece nemužeme hodnotit, dyť je to sestřihane a přece by střihač nepustil do televize nějake ticho, radši tam dá část, kde se o něčem mluví. A stále si stojím za tím, že čím je člověk starší, tím má větší požadavky. Takže chápu ty jeho otázky. A třeba otázka „jak si představuješ sebe jako selku“ je přece uplně na místě, neříká nic o tom, jestli je jirka sobecký.
Jsem zvědavá, jak se teda vyjeví dál, v těch ukázkách to vypadá blbě, ale ukázky jsou většinou sestříhané nějak a pak v televizi to vyzní uplně jinak, už mam tyhle RS prokouklé. A taky realita muže byt ještě jinačí, než co vidime v TV :-)

148
okkvp
Reagovat

147 Mně třeba zrovna otázka – „jak si představuješ sebe jako selku“ připadá naprosto uhozená. Co se tak na to dá asi odpovědět – Ráno vstanu za prvního pípnutí ptáčků zpěváčků, odskotačím se ošplouchnout v sudu pod okapem, oblíknu kroj, pustím slípky z kurníku, podojím kravky, zadělám na koláče, vyperu prádlo na valše, vymáchám v potoce, zaběhnu do kostela na ranní mši…..

149
Ivana33
Reagovat

147: Lenko, s těmi požadavky se to má tak: pokud má člověk už něco odžito a nehledá nikoho zoufale (kvůli založení rodiny), mívá nároky jasné a takové, aby prostě už neztrácel čas, zvlášť jestli si v předchozím svazku zažil své a poučil se ze svých chyb. Takže k tomu může přistoupit tak, že nebere kdekoho. Naopak u těch v panice se nároky nutně musí snížit, zvlášť pokud dosud s nimi neuspěli/y. Jinak se jim může stát, že sami/y už zůstanou a zbydou jim oči pro pláč. Přesně jako se to stalo Jirkovi. A když ještě připočteme to zanedbané hospodářství- tak která by tam chtěla hospodařit a ještě povít potomky? – na to nemám dost velkou fantazii:)

150
Ivana33
Reagovat

148: Tak přesně tebe Jirka hledá:)

151
okkvp
Reagovat

150 – po mši bych vařila kafe

152
Lojza
Reagovat

151
Žádné zvolňování, pěkně podle započatého tempa ze 148.
:-)

153
kanárek
Reagovat

148- okkvp- když ti to tak čtu, cítím se strašně nadřená a chce se mi spááát :-)

154
okkvp
Reagovat

jste to nepochopili -„Vávro, máš tu čajíček“

155
Lojza
Reagovat

154
Větší než malé množství?

156
Evík
Reagovat

154

S radostí si Maryško dám… To jsem si dobře vybral… Ještěže jsem se na všechno tak fortelně vyptal… Taky už mám věk a zkušenosti na to, abych nepřebral… :)

157
Evík
Reagovat

Jsem zastánce umělých (gelových) nehtů… Asi byste se divili (někteří), ale s nimi se dá pracovat úplně stejně jako bez nich, a po jejich umytí zůstávají stále pěkně upravené… At se ryju v záhonku, drbu kastrol nebo třeba pomáhám obkládat zeď (v rukavicích), vypadají stále dobře… Nejsou to „nalepovací“ nehty, ale v podstatě vrstvička na vašem nehtu, která ho zarovná, na ní lak či malůvka a na něm tenoučká fotokompozitní vrstva, která chrání malůvku… V práci si neustále myji ruce, a nehtech mi dlouho nic nevydrželo, ale teď jsem fakt spokojená… A věřím, že devět z deseti farmářek taky… ;)

158
Ren.
Reagovat

147+148: Aby mu taky neřekla „Jak jako selku? Ráno vstanu, dám si v klidu kafe a cigáro, pak se nasnídám a dojdu si pro noviny. Ty mezitím poklidíš havěť, dám si sprchu a půjdu ti pomoct (už bude poklizené, takže se nenadělám). No a pak teda jako něco uvařím, odpolední šlofíček, no a pak ideálně mít čas na sebe (=fejsbůček,časopisy,nehty,kadeřník,kamarádky,kafe), pak večeře a tv seriál“ atd.
Asi chtěl Jifík slyšet, že bude pilná hospodyňka a ani necekne, ale těžko toto slíbit když si to nezkusí. Takže otázka je namístě až po pobytu na farmě. Ledaže by se ptal tak ten Michal těch jeho mladých holek, tam by se ty představy mohly diametrálně lišit.

159
AlaAlau
Reagovat

S těmi nehty nesouhlasím. Já mám něco takového:
http://www.slevy-nad-slevy.cz/userfiles/nehty.jpg

a i když nemáme přímo farmu, tak na zahradu a starání se o kozu nejsou překážkou.

160
Ajda
Reagovat

OT – Vážení! Nechte nehty v klidu, stačí si pustit Farmu. Tam mají holky dokonalý makeup, nadělané řasy a barevné nehtíky. Jako správné farmářky se nepředřou, takže mají dost času na štěkání mezi sebou. Proč by to nešlo infiltrovat i k našim farmářům?

161
Maxmilian supertramp
Reagovat

Indián si užíval Francii na svatební cestě:
http://www.vianostra.cz/cs/farmar-2/novinky/indian-na-svatebni-ceste/

162
whiteman
Reagovat

Jirko, objednej buldozer srovnej to tam se zemí a za 10 let se přihlaš do další řady Farmáře.

163
Evička
Reagovat

Lituju ty dvě hrdinky co tam strávily noc, já bych jela domů nebo se opila do němoty. Jirko vzpamatuj se! uroven bydleni a hygieny někde na urovni zapadlé africké vesnice. To si snad s těmi třemi dětmi nemyslel vážně?! To bys je chtěl vychovávat v tomhle? brrrrr. hnus. Nevím jestli jsi tak naivní nebo drzý? Pokud nezměníš svůj přístup tak ti garantuji, že zůstaneš sám, protože taková, která by dokázala sdílet tuto bezútěšnost se prostě nenajde. farmě zdar

Přidat komentář