Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu: Tragédie! Soutěžící Olí našli mrtvou v lese!

15. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=3382 w=420]
Šok v české reality show! Druhá řada reality show Farmář hledá ženu vyústila v tragédii. Farmářka Olina spáchala sebevraždu. Rodina po ní pátrala už týden, ve čtvrtek se její tělo našlo v lese. S informacemi přišel bulvární deník AHA!

V nedávných dnech byla FTV Prima požádána o pomoc s hledáním pohřešované paní Olgy Řebíčkové, jež se v minulém roce účastnila natáčení druhé řady pořadu Farmář hledá ženu. Pokusili jsme se pomoci rodině i přátelům paní Řebíčkové, ale bohužel neúspěšně, neboť dnešního dne byla FTV Prima informována Policií ČR o tragickém úmrtí paní Olgy Řebíčkové.
Za všechny zaměstnance bychom tímto chtěli projevit soustrast rodině a přátelům paní Řebíčkové. Po dohodě s pozůstalými odvysíláme celý pořad Farmář hledá ženu v původním rozsahu. Věříme, že i tímto způsobem důstojně uctíme památku Olgy Řebíčkové.
PR FTV.

Diváci viděli Olí v pondělí jako jednu ze čtyř adeptek o srdce Honzy, ale kvůli její tragické smrti dojde k zásahu do natočeného materiálu. Podle bulvárních informací se Olí v soutěži probojovala až mezi dvě finalistky, z nichž si Honza vybral nevěstu.

Policie je na informace skoupá. Pro slovenský portál noviny.sk se vyjádřila mluvčí policie města Most Ludmila Světláková „V prípade mŕtvej ženy nebolo zistené cudzie zavinenie. S ohľadom na prianie rodiny nebudeme poskytovať bližšie informácie.“

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 65
1
Amy
Reagovat

Na ofic. stránkách farmáře už není indián….budou pokračovat bez něho?

2
Maxx
Reagovat

Je to tragédie, ale zvýší to sledovanost. Každopádně slovenské deníky mají opět více informací o české show než ty naše. Náš bulvár zajímá jen Ivetka. Jinak samozřejmě je to smutná událost, sice jsem v pondělí kousek viděl, ale tu paní si moc nepamatuju. Není to ta jak si s ním hned dala francouze?

3
Bobby Brown
Reagovat

2 – Ne, to byla jiná lovkyně. Tahle právě vypadala a chovala se slušně.

4
koc
Reagovat

http://www.iprima.cz/farmarhledazenu

cas 36:05 .. je ji jen par sekund asi si ji setrili

5
okkvp
Reagovat

prý to se souhlasem rodiny odvysílají celé v původním rozsahu – text v tv krimi zprávách

6
Petra
Reagovat

Ale indián zmizel z těch stránek, Prima asi nevěděla jak na to reagovat … tak uvidíme, no na jednu stranu by to byla škoda, protože se jeho seznamování jevilo jako dost zajímavé, ale zase v rámci nějaké piety … no nevím no …

7
ooaniki
Reagovat

na tv prima pisou ze po dohode s rodinou odvysilaji nesestrihanou verzi

8
RAINMAN
Reagovat

No Něrgešová se v dnešních VIP zprávách netvářila, že by ji to nějak zasáhlo. Srandičky jako obvykle…

9
TK
Reagovat

Hned se mi vybavila jiná tragédie v americké reality show, kdy jeden soutěžící Ryan Jenkins zavraždil svoji manželku a její tělo nacpané do kufru vyhodil do kontejneru, pět dní prchal před policií, až nakonec spáchal sebevraždu v hotelovém pokoji.
Televize VH1 tehdy s okamžitou platností po 3.epizodě zrušila již natočenou reality show Megan Wants a Millionaire (v níž Jenkins skončil na 3.místě) a kompletně zrušila natočenou show I Love Money 3 (ve které Jenkins zvítězil). Tehdy také televize ze svých web stránek kompletně vymazala všechny zmínky o tom, že by kdy tyto dvě reality show existovaly.

10
Kamča
Reagovat

9 – naše TV se s americkýma hlavně po finanční stránce vůbec nemohou srovnávat a tím pádem už vůbec si nemohou dovolit zrušit natočenou, určitě finančně nákladnou, RS. Je smutné, co se stalo, ale přiznejme si, že pro Farmáře na Primě je to extra reklama, která určitě pořádně zvedne sledovanost. Zrovna mi by chybělo sledování strastiplného putování „Indiána“ Jana za láskou v této RS.

11
Ludmila
Reagovat

jo indián by tam chyběl, ale nějak už z téhle serie nemám radost, bude to divné vidět ji v TV, je to smutný

12
Poštovní holub
Reagovat

9 – Já si ten „výmaz“ udělám soukromě. Rozhodně bych se u toho pořadu už nedokázal bavit.:(((

13
Ajda
Reagovat

Myslím, že největší starostí Primy bylo, že to budou muset stopnout, nebo prostříhat. Rozhodnutím rodiny jim spádl kámen ze srdce a tetelí se blahem, o jejich morálce si iluze nedělám. Beru, jsem hnusná, ale tak to cítím.
Něrgešovou jsem vnímala přesně jako kolega 8, pitvořila se jako vždy.
Ve zprávách sestra řekla, že se rozloučila s přítelem a syny, takže asi kvůli Indiána to nebylo. Psychika je svi*ě, není první ani poslední, kdo udělal takto zoufalý krok.

14
okkvp
Reagovat

9 – tak vražda a sebevražda jsou dvě dost zásadně různé kategorie

Vystříhat u Indiána Olinku by asi ani dost dobře nešlo, ale osobně bych považovala za vhodnější kdyby jej (indiána) skrečovali – byť mastný vlas je jedním z divácky z nejtahavějších (i pro mě, byť při pohledu na něj a tu squaw D. mám pocit, že oslizávám taky, což mému žaludku moc dobře rozhodně nedělá)

15
Poštovní holub
Reagovat

Myslím, že vystříhat celého Indiána by prospělo tomu pořadu, jako sprcha čistou vodou.
Ajdo, naprostý souhlas.Prima se určitě opupínkovala, že bude muset pořad stáhnout.Teď bude těžit ze zvláštní vlastnosti lidí, sbíhat se k neštěstí. Vůbec nesoudím, jen můj názor. Rekapy si určitě budu číst i dál.

16
Blem007
Reagovat

život je boj a život jde dál a tak to má být i s Farmářem … jsem pro odvysílání normálně dál, blízcí by se stejně nedívali ani na sestříhanou verzu bo by jim to připomínalo jejich blízkou a ostatní lidi kteří nejsou zainteresovaní to může být jedno, copak když umře nějaký známý herec pak už také nekoukáte na jeho filmy ??? Když zemřel Havel také se dávalo v televizi několik dokumentů a filmů kde vystupoval … nebo vy nekoukáte na komedie s Menšíkem jen kvůli tomu že zemřel????????????????? Přijde mi to přitažené za vlasy to co se tu řeší. sorry za pravopis píšu narychlo

17
Poštovní holub
Reagovat

13- Je to trochu složitější. Tohle je taková „senzace“ a je to příliš čerstvé. Každý vnímá tutéž okolnost svým vlastním pohledem. Respektuji váš názor a přeju, ať vás ten pořad baví i nadále.

18
okkvp
Reagovat

16 – komedie s Menšíkem je trochu něco jiného než účast v RS i když je to samozřejmě taky režijně zpracovaná komedie (o to právě hůř)

19
Evaa
Reagovat

Hodně smutné :-(

16 – trochu vidím rozdíl v tom, že řekněme ten Menšík hrál roli, ale tahle paní tam byla sama za sebe a Prima své ovečky obvykle při stříhání skoro stahuje i z kůže, takže místo připomínek hereckého mistrovství můžeme očekávat spíš záznam nějaké té osobní slabé chvilky.
No uvidíme… možná… ještě jsem neviděla ani tu trojku.

20
AndyS***
Reagovat

Snad rodině ukázali sestřih s jejich blízkou a na základě toho rodina souhlasila. Asi bych to chtěla předem vidět, co se bude vysílat, kdyby se to týkalo mé sestry. Indián si ji nakonec nevybral, takže je docela možné, že v RS obstála se ctí a může to být i hezká vzpomínka na ni. Jen doufám, že odvysílání prvních dílů nemělo vliv na její tragické rozhodnuti.

22
Prochor
Reagovat

Chudák ženská ale napadá mně – to tady nechala malé děti když neměla partnera?

23
Ajda
Reagovat

AndyS,
myslím, že natočené díly bylo to poslední, co rodinu v tu chvíli zajímalo. Určitě podrobnosti z natáčení dávno znají, mají a budou mít úplně jiné starosti.

Prochore,
v takové chvíli už asi reálně neuvažuješ, musela být na dně a nic neřešila, jen svůj klid.

24
Evaa
Reagovat

20 – nevím, za sebe si neumím představit, že bych v takové situaci nějaká videa sourozence chtěla a zvládla vidět. Měla jsem problém i s fotkami po pár měsících. Snad bude Prima soudná.

25
L
Reagovat

Když tě někdy přepadne smutek, všímej si toho, za co můžeš děkovat.
Třeba jen za první ranní paprsek třpytící se v dáli, veselé švitoření ptáků…

26
J
Reagovat

Myslím si ,že se rodina rozhodla dobře. Vědí, jaká Olča byla a jsou si jistí, že se ukáže její povaha a citlivá dušička. Nikdo znás nemá právo jí soudit, za to, co udělala….Peťko, Oli chybíte všem :(

27
Bobby Brown
Reagovat

21 – Doufám, že dostojíš svému slovu a přihlásíš se. To, zda se tam dostaneš, je věc druhá. :-)

29
Prochor
Reagovat

28 – Máš pravdu Ajdo psychika je svinstvo. Ale děti bývají pro většinu žen největší motivace proč žít. Takže Olí neodsuzuju jen mně to udivilo. Asi to musel být pro ní příliš velký stres. V podstatě o tom nic nevíme.

30
okkvp
Reagovat

tady trošku OT – Indián městským rockerem, ženáčem (s Renatkou) aneb ať žijí komédie
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-a-reality-show/170797/farmar-se-zeni-napadnice-olina-se-zabila-bere-si-vsak-jinou.html

31
L
Reagovat

Indián hledal duši.
Paní Abtová duši získala poutavým hospodařením při mistrovství světa v lyžování v Liberci, v roce 2009.

Do médií kdysi pronikla zpráva, že ministerstva školství a ministerstvo financí by se měla podělit o placení dluhu, který přesahuje 100 milionů korun, za ono mistrovství.

Se mnou budeš mít život jako jednu velkou dovolenou.

33
Mikesh
Reagovat

31 – nepatří tam správně „pouťovým“ hospodařením?
Jinak, že by něco bylo na řečech, co se vedou na diskuzích iprimy, že se indián ženil pro peníze??? Chjó, tak takhle jste si tu rovnoprávnost, holky, asi nepředstavovaly, že?

34
Bobby Brown
Reagovat

33 – :-D

35
anja
Reagovat

30 cha, z indiána na tlesknutí rocker? směšné…

jinak teda ta tragédie kolem Oli se ani snad nedá komentovat, je to strašné

36
Ajda
Reagovat

33 Mikeshi,
teprve se bude ženit a určitě to není jeho poslední veselka.

37
anja
Reagovat

33 Mikesh, sňatkoví podvodníčci i černé vdovy, vypočítavé zlatokopky a zlatokopové, tahle verbež tady byla, je a vždy bude. Když je na druhé straně u protějška láááskou zamlžený mozek, tak co chceš

38
Poštovní holub
Reagovat

37 – Naprostý souhlas. Nic nového pod sluncem a napříč pohlavími.

39
Lojza
Reagovat

32- Článek je uvěřitelnější než ten z Plesku.

33- Nechala by se použít různá slova.

Dopis pro Jana Pokorného, který ukázali při natáčení:

„Ahoj Honzulko,

Jmenuji se Olča, je mi 40 let a pocházím z Mostecka. Jsem rozvedená a mám dva syny. Jsem soběstačná, všestranná, romantická duše, ve znamení ryb……mám ráda přírodu, dobíjím si v ní energii. Zvířata mě obklopují celý život. Zaujal mě Tvůj medailonek a moc bych Tě chtěla poznat osobně.

Těším se na setkání s Tebou Olííííí

(Chtěla bych být slzou. Zrodit se ve Tvých očích, žít na Tvé tváři, a zemřít na Tvých rtech.)“

40
Mikesh
Reagovat

34 – Ahoj Bobby, rád Tě vidím! Ším si si, jak tady holky potěšeně nadskočily nad takovým malinečkatým ďobnutím! To pobaví – hihi!

37 – anjo, sňatkoví podvodníci jsou krapet jiný level, ti sňatek jen slibují, ale jen do doby, než z dámy vyrazí ňáky love (a málokdy ji oberou o všechno a nevysávají ji celý život), takže v tom si krapet ujela, nemyslíš? Zatímco chlapi, co si berou ženský jen pro peníze, je přece jenom nový fenomen … teda ne, že by to nebylo už kdysi, ale netýkalo se to prostého lidu.

41
Bobby Brown
Reagovat

40 – Zdar kocoure. :-)
Možná holky nadskočily, možná to sleduje dost lidí, ale koukni – 40 příspěvků.
Kde jsou ty zlaté časy 1.000 příspěvků u HSTM. :-/
Tenhle formát bych bral ze všech nejvíc. Snad se dočkáme 4.

42
anja
Reagovat

40 Mikesh, já nadskakuju leda údivem co to tady plantáš. Jaký nový fenomén? Lidi se odjakživa berou pro peníze, prostí neprostí. Tys neměl ve škole dějepis?….. a proč tady pleteš rovnoprávnost? Mně je srdečně jedno jestli si vzal indián ženskou pro peníze, když ho ona chtěla…

43
okkvp
Reagovat

41 – u rekapu je postů 208

44
Evaa
Reagovat

40 – mi přijde, že sňatky primárně z lásky jsou vynález posledních řekněme 150 let a plně se rozšířily až po 2. světové válce, jinak se lidi brali pro peníze odjakživa a to i mezi prostými lidem a neříkalo se tomu vypočítavost, ale rozvážnost (znám jednu dívku, ta má dukáty, má dukáty… :-)

Vida, dohazovač, takové hezké řemeslo a úplně nám zaniklo. Laďka vlastně obnovuje lidové tradice :-)

45
Mikesh
Reagovat

42 – počkej, počkej, anjo, lidi se sice kdysi brali pro peníze, ale to obvykle domluvili rodiče, majitelé gruntů a tak. Pak nastala éra romantický lásky přeci, kdy se lidi brali z lásky. Teda lidi … chlapi a pak i pár ženských. Ty ostatní si vybíraly podle peněz, ale nebylo to tak strašný. Ale že by se podle peněz ženili chlapi, to teda promiň, to jsem ještě neslyšel, to by byla pro chlapa prostě hanba. Chápu, že teď je to jiný, ty prašule asi hrají větší roli, než za nás – teda snad.
A ta rovnoprávnost? Inu, v tom to právě je! Někeří chlapi se dnes chovají stejně vyčuraně, jako někeré ženské, Tebe to nechává chladnou? Mě to naopak rozradostňuje! Jojo, takovou rovnoprávnost si pochvaluji.

46
anja
Reagovat

45 Mikesh, nebyla to žádná hanba, když chlap vyženil grunt nebo panství a rozšířil tak svůj majetek. Píše ti to i Evaa. Nedívej se jen do 50. let anebo do éry hippies :D

47
anja
Reagovat

41, 43 no jo, tady ten článek je takový pochmurný, u rekapů se to rozjede, toho se nebojím

48
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
já mám pocit, že dnes se rozmáhá to, že chlap se „pověsí“ na ženskou a nechává se vydržovat. Nemůžeš všechny chlapy poměřovat podle sebe, ale určitě jich je pěkné procento, které jde po penězích.

49
Bobby Brown
Reagovat

43 – Dobře, tak jsme pokořili dvě stovky. To nemění nic na tom, co jsem řekl o HSTM, které chci, chci a chci!

50
gabisollis
Reagovat

zdravim Bobbyho!!:-)jinak teda tragedie.to ten porad dostane uplne jinej rozmer.:-(

51
gabisollis
Reagovat

ja chci taky HSTM ale jen z P.Nesporovou!:-Dta zenska je nezapomenutelna!:-DD

52
Poštovní holub
Reagovat

45 – Tahle „rovnoprávnost“ existuje co svět světem stojí. Když už pronášíme ty pravdy, taky nějakou pronesu. Není to vůbec záležitost muže, či ženy. Je to záležitost člověka. Někdo je vyčuraný chtivec, jiný má měřítka trochu opačná.Člověk je ve své podstatě pořád stejný, takže tento výběr je tu od počátků lidstva.

53
Ajda
Reagovat

49 BB,
taky bych brala HSTM. Ale Farmář se rozjede, jen co holky začnou objíždět farmy.
Jinak od pátku Výměna manželek na Nově, doufám, že nezklame, takovou dobu čekám na nové díly. Dnes slovenská Zámena a podle ukázek by to neměla být nuda :-)

54
anja
Reagovat

51 gabi :) jo, je! ale napodruhé bych ji už asi nedala, Píďa mě vyždímala až do morku kosti, zas nejsem až tak odolná :DD ale těším se až tady dorazí nějaký Nebojfůf advokát .)

55
anja
Reagovat

53 Ajdo, podle ukázek bude VM opět výživná, těším se. Mám zprávy od naší paní uklízečky, že Záměna je dost brutální, ale já bohužel sk tv nechytám……

56
gabisollis
Reagovat

anjo cauky!:-DDpo tobe se mi taky styska(teda po tvych nazorech!!jenze TV uz pro mne zacina byt neznamy pojem.a je toho tolik,ze se to neda stihat!!leda tak pro nezamestnane!:-)a jednou jsem nahodou narazila na SK vymenu manzelek a to byla hustota teda!!!ty jak bydleli v ty spine, rozpadlem dome asi za 4 detma!!no sila a proti tomu slusny cikani!

58
Bobby Brown
Reagovat

gabisollis

Tak teď jsem ale opravdu spadl ze židle!!!
Líbezná avatarko ahoj :-)
My tě s Elou už oplakali. Lenku taky. Nevíš co s ní je?
A najednou se tu po roce zjevíš jako když se nechumelí.

59
Bobby Brown
Reagovat

53 Ajda
S Elou jsme se shodli, že nejlepší byla HST, tam to bylo takový upřímný, hlavně u té policistky. Té, a jejím dětem, jsem to opravdu přál a zrovna to mělo takový rozpačitý konec. Škoda. Tohle mě vlastně přivedlo k tomuto formátu a RS vůbec.
Další série už byly víc show, ale taky dobrý.

60
anja
Reagovat

57 Ajdo dík, už to sjíždím :)

61
Mikesh
Reagovat

Ahoj Ajdi, včera jsem zcela náhodou zkoukl VIP s Latěnou … no, co dodat. Taky jsem využil Tvého linku z minulého týdne, stačil mi jen jeden díl, abych se jasně zatvrdil, že tohle teda nééé. Ale v RS ji celkem snesu, proti těm unylým Slovenkám má v sobě aspoň ňákou šťávu.
Mmch, kolik má vlastně roků? Já myslel, že to je mladá holka, ale tady mi přijde dost stará

62
Ajda
Reagovat

Mikeshi, ve Farmáři se teď už dá, ale VIPky – děs, jsem ráda, že to vidíš podobně. Nevím přesně kolik jí je, ale +/- 35

63
gabisollis
Reagovat

omluva za OT,ale tady uz se moc diskutovat asi nebude tak vzkazik pro Bobbyho!:-)-BB moc te zdravim,ale nemam vubec cas sledovat RS a kdyz tak az po dlouhe dobe na netu a to uz to je oddiskuzovane takze mam smulu.mej se moc krasne a pozdravuj elu!;-)

64
gabisollis
Reagovat

a jeste pochvala pro admini-nebyla jsem tu dlouho,ale moc me potesilo,ze je to tady porad stejne tak super!!!!diky!:-)

65
Jana
Reagovat

Co se stalo Olí je hodně smutný nevím jak by bylo vám kdybi vás takhle někdo strapnil před celím národem. Od Indyána to bylo hodně sprostý jak se zachoval k Olince. Já sem sice Olí neznala ale dovedu si přectavit asi jak ji bylo. A ještě k tomu když nedostala ty slíbený peníze. Indyán by měl pikat zato co se jí stalo protože sem v životě nevyděla takovího nafoukance arogantního kterej se neumí vubec chovat k ženám. Kdybich v tu chvíly seděla já u toho stolu a takhle mě ponížil takovou bych mu jednu vrazila po hubě a odešla od stolu. To by bylo asi všechno co sem chtěla jenom ještě bych chtěla popřád rodině upřimnou soustras

Přidat komentář